Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Bölüm Yorumları 5
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Yorumlarınıza bu sayfadan devam edebilirsiniz
Lütfen forum kurallarına uyunuz.Bold ve tek cümlelik mesajlar yazmayınız.Bir önceki baslıga buradan ulasabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=30216
Keyifli Yorumlar
Bölüm Sorumlusu
gzm
heyy yaşasın yeni başlıkkk oleyyy çok sevindim evet arkadaşlar burda tekrar soruyorum Muratla Zeynepin juniorlarının adı ne olsun sizce
Başlık ve keyifli yorumlar dileğin için sağol gzm..Başlık hayırlı-uğurlu,güzel yorumlu olsun..Bi de çabuk tükensin..Başlık için bu kadar dilekten sonra arka sokaklara geri dönelim..
Hala özet yok..Hayır bi yandan sinirleniyorum bi yandan da bu hafta yayınlamazlar diye korkuyorum..Geçen hafta özet çarşambadan gelmişti..Fragman da geç çıkıyor..Bu bizim kaderimiz mi..Bi de Erler Film'in sitesinde 52 bölüm yazıyor hala..Dizinin bitmeyeceğini söylemişlerdi ama 52'ye de 2 bölüm kaldı..Onu da mümkünse düzeltsinler..
Kız olursa bu aralar taktım bu isme defne olsun..Erkek olursa da atıl falan olsun:)Hani junior tarzan ya:)Atıl kurt falan..Atılın şakası bi yana Mert falan olsun..Şimdilik aklıma bunlar geldi...
arkadaşlar dizinin özeti gelmediği için kanal d ye mail attım
merhaba ben arka sokaklar dzisini çok seviyorum ama dizinin reklamlarının az olduğunu düşünüyorum lütfen biraz daha önem verin geçen sene dizimiz salı günü idi özet cuma günü geliyordu bu sene pazartesi günü ama özet gene cuma günü veriliyor hata 51. bölüm özeti bugün cuma olmasına rağmen hala gelmedi özeti ve fragmanı diğer dizilere göre çok geç veriliyor bu da dizinin reytinglerinin düşmesine neden olyor lütfen böyle güzel bir diziye biraz daha önem verin.
SAYGILARIMLA
aynen bu şekilde yazdım umarım işe yarar
Saat kaç oldu hala özet yok...Bize de yazacak bir şey ortaya koymuyorlar.
Başka dizilerede böyleler mi, yoksa bizim diziye özel birşey mi anlamadım gitti.
Arkadaslar lütfen özet geldi mi fragman geldi mi gibi sorular sormayınız.Mesajlar giderek sohbet ortamına dogru gidiyor.Lütfen bu tür mesajlar yazmayalım ve kurallara uyalım
Bölüm Sorumlusu
gzm
zeyneple muratın çocuklarına isim düşünmüşsünüz (sevimim atıl kurta bayıldım:img-hyste)
şimdi benim isim konusunda ne kadar başarılı olduğumu şenayım ve elifim bilir:img-blush
ama bu durumda zeyneple muratın kızları olursa kendi ismimi vermekten hiç çekinmem,yani bu fedakarlığı yapmaya hazırım,yani yani noooooooolur benim ismimi koysunlar(bir an için abla bir selpak al dicem diye korktum ama...:img-blush)
bu arada özetçi kardeş ömrün kısalıyor beddualarımızla haberin olsun...
canımsın sen ya özüm senide hasta yatağından kaldırdık ama geçmişler olsun canımm üstün çabalarımızdan dolayı sevim seçil ve kendime üstün hizmet madalyası isitiyorum izninzile delegeler toplansın hmen:D şaka bir yana canım hepimiz başlığımız içinm çalışıyoruz demi yaa sen buldunmu bakam juniorlara ism ben mert ve demet düşündüm
canımsın sen ya özüm senide hasta yatağından kaldırdık ama geçmişler olsun canımm üstün çabalarımızdan dolayı sevim seçil ve kendime üstün hizmet madalyası isitiyorum izninzile delegeler toplansın hmen:D şaka bir yana canım hepimiz başlığımız içinm çalışıyoruz demi yaa sen buldunmu bakam juniorlara ism ben mert ve demet düşündüm
aaa şenayım madalyalar feda olsun size lafı bile olmaz:img-wink:istediğiniz ek bir şeyler varsa onları da tedarik edelim:img-yes:
siz hala isim mi düşünüyorsunu?ben buldum ya ne demeti tamam mert olabilir ama demete hayııııııııır!!!
ayrıca dizimizin ratingleri için bir yorum yapmak gerekirse ben bunu senaryoya bağlıyorum.bol operasyon iyi güzel de her şey çok çabuk sonuçlanıyor.yani eskisi gibi 1 bölüm de 2 olay olsa uzun uzun onu çözseler.
hatta önce olay olsa biz suçluyu bilmesek yavaş yavaş ortaya çıksa ve biz de şaşırsak aaaaaaaa suçlu bu muymuş diye.çok eskiden yayınlanan "iz peşinde" diye bir dizi (hatırlayacağınızı sanmam) vardı keşke onun gibi çözülse olaylar:img-yes:
aaa şenayım madalyalar feda olsun size lafı bile olmaz:img-wink:istediğiniz ek bir şeyler varsa onları da tedarik edelim:img-yes:
siz hala isim mi düşünüyorsunu?ben buldum ya ne demeti tamam mert olabilir ama demete hayııııııııır!!!
ayrıca dizimizin ratingleri için bir yorum yapmak gerekirse ben bunu senaryoya bağlıyorum.bol operasyon iyi güzel de her şey çok çabuk sonuçlanıyor.yani eskisi gibi 1 bölüm de 2 olay olsa uzun uzun onu çözseler.
hatta önce olay olsa biz suçluyu bilmesek yavaş yavaş ortaya çıksa ve biz de şaşırsak aaaaaaaa suçlu bu muymuş diye.çok eskiden yayınlanan "iz peşinde" diye bir dizi (hatırlayacağınızı sanmam) vardı keşke onun gibi çözülse olaylar:img-yes:
evet reytinglerin düşüş sebeplerinden biri o diğeride reklamını az yapılması baksanıza özet yok fragman yok resim yok e bu şekilde olunca haliyle reytinlerde düşüyor
inşallah bu bölüm biraz toparlanır reytinler
canımsın sen ya da ben ikiz düşünmüşdüm şimdi öz1 öz2 mi koyalım uşakların adını be yaaa:D:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
ağzına sağlık bak çok beğendim öz1 öz2 'yi.hiç aklıma gelmemişti benim ismimi koymaları nereden çıkardınız çok utandım şimdi.şımartıyorsunuz beni yaaaa:img-blush(bu arada ne uşağı erkek ismimi bu)
bu bölümden çok şey bekliyordum ama sağolsun özetti kardeş kursağımda bıraktı.özetten hayır yok bakalım bölüm nasıl olacak.
bu arada özeti bugün beklemeyim arkadaşlar şu saatten sonra geleceğini sanmam.
bıçak sırtının fragmanı dönüyor biz hala özet bekliyoruz.ne bahtsız arka sokaklarcıyız.aklıma şöyle bir deyim geldi bizimle hiiiiiiiiiiiiiiiiiç alakası yok ama...
dereden su gelene kadar kurbağanın gözü patlarmış beklemekten.:icon_sorr
yeni başlıgımız hayırlı olsun
özet gelmemiş ya :icon_sorr
bugünde özet ve resimler gelir diye cok mutluydum ama malesef gelmemiş :icon_sorr
inş yarın verirler hem özeti hem resimlerii
bu arada zeyneple muratın cocuklarına isim düşünmüşsünüz
kız olursa ılgın olabilir cok seviyorum ben bu ismii:img-in_lo
erkek olursada furkan olabilir :img-yes:
valla aklıma ters köşeolmak isteyeceğim hiç gelmedi ama şu anda ters köşe olmayı çok istiyorum sernaritler bizi ters köşe yapınca dizin tadı daha çok çıkıyormuşta haberimiz yokmuş
valla bende ne umutlarla açmıştım pc yi özet gelmiştir diye ama nerdeeee bende o şanş:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
canım bence kanal d rating sonuçlarına bakıp şaşırıyordur "biz bu dizinin hiiç reklamını yapmıyoruz fragman desen hak getire ama nasıl birinci oluyor nasıııl" diyordur.
yine de kanal d nin tüm çabalarına rağmen çok şükür total de 1. oluyoruz çok şükür.korkarım bu gidişle o da düşer. ki asla istemem.
bence senariste çok büyük iş düşüyor bu durumu düzeltmek için.
evet senaristlere çok büyük iş düşüyor öncelikle zeynep murat tartışmalarından başlayıp sonra olayları uzun uzun yaparak eski hale dönebilirler bence çünkü yeni operasyonlar yeni olaylar bulmak haliyle zor o yüzden zeynep murattan ve mesut hüsnü atışmalarında başlayabilirler
yeni başlığa geçmişiz arkadaşlar hayırlı olsun.
bence rıza baba artık ali yi rahat bırakmalı ya çocuğun çekmediği çile kalmadı ali ye de yazık
arkadaşlar özet yok ama maşallah sayfamız dolup taşıyor bence zeynep ve muratın erkek çocugu olur adını da bence ekibin babsı olarak görüdkleri rıza koyalar diye düşünüyorum ama bu hafta çok güzel bi bölüm olacagını düşünüyorum bence bu bölüm ece ve mesut agırlıklı olacak eceyi arıyan o adam ece ye bi şey yapabilir sonrada ekip opersyon yapıp ece yi kurtarabilir diye düşünüyorum zeynep ve muratı da inşallah biraz daha fazla gösterirler
özet gelmiş anlaşılan yine bu bölüm bol cesetli bölüm izlicez zeynepin kuzeni geliyomuş ama niye bu yüzünden muratla arsaı açılıyo onu anlamadım murat kuzeninden kıskandığı içinmi ama oda olmaz yaa
en şaşırdığım şeyde rıza baba aliyi haklı buluyo başımıza taş yağcak valla
hiç beklemedigim halde bi acıyım belki özet gelmiştir dedim bi baktım gelmiyyy:happy0064
özette yine bol bol operasyon varr :img-polic
zeynep-murat tartışması izlicez bu bölümm ama kuzen yüzünden niye tartışıyolar anlammadımm :icon_sorr
rıza baba alinin tarafını tutuyomuş cok saşırdımm pınarla arasında ne geccek acaba alinin :img-blush
ece ve mesut arasında işler kızışcak gibii:icon_sorr
tekinle metin başladılar yine sapıklıgaaaa:img-wink:
yarında fragmanı bol bol gösterirler inşş
yaşasıın özet gelmişşşş:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
ay çok mutluyum
ekibimiz her zamnki gibi gene işi başındalar
tekinle metin gene güldürecekler bizi bakalım bu bölümde ne gibi haylazlıklar yaparak güldürecekler
rıza babanın aliyi haklı görmesi çooook şaşırdım sok oldum resmen
valla ben serhat denen çcuğun gelmesine sevindim açıkcası zeynep murat tartışması görücez ama onlarda kalmak istemesi biraz daha doğrusu bayağı bir saçma geldi bana sonuçta yeni evliler zenepin annesinde kalablir
ali ve pınar kavga edicekler diye anladım ben dğrumu anlamışım
Rıza Baba ve ekibi görev başında Kanal D’nin başrollerinde, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve İlker İnanoğlu’nun oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu akşam da macera dolu bir bölümle ekrana geliyor. Milyonların beğeniyle izlediği dizide bu akşam;
Rıza Baba ve ekibi yine birbirinden zorlu ve tehlikeli görevlerle karşı karşıya geliyor.
Geçiyorum buraları çok klişe cümleler:)
Bir kuyumcu soygununda, birbirlerini dolandırmaya çalışan grup üyeleri arasında çıkan anlaşmazlık içlerinden birinin hayatına mal olur. Mesut, Hüsnü ve Ali, bir mahalle çöpünde cesedi bulunan Hürol isimli soyguncudan yola çıkarak büyük bir baskınla tüm çeteyi ele geçirir.
Olay orjinal..Ama yine herşeyi anlatmışlar..
Ormanda bulunan bir kadın cesedi haberiyle Engin, Murat ve Zeynep olay yerine hareket eder. Aysun adlı bu kadının, göğüs kafesi boydan boya kesilmiş ve organları dağılmıştır.
Organ mafyası herhalde..Bu olayı da çözer bizimkiler..
Bir başka olayda ise, kendini odasında gelinliği ile asan Halise isimli genç kızın intiharı araştırıldığında, Halise’nin tecavüze uğradığı öğrenilir. Bu durum Halise’nin ailesince bilinmekte, hatta tecavüzcünün Halise ile evlendirilecek olan kuzeni Rıfat olduğu ve Halise’nin ölümü üzerine aile namusunun temizlenmesi gerektiğine inanılmaktadır. Bu iş için Halise’nin Saim adlı küçük kardeşi görevlendirilir.
Bu olayın benzerleri gerçek hayatta sık sık yaşanıyor..Ders vermek amacıyla oluşturulmuş bi senaryo olsa gerek..
Aydın isimli bir polis memuru hayat mücadelesi içindedir. İnşaat halinde bir binadan atlamayı kafasına koyan Aydın’ın yardımına Rıza Baba koşar.
Bunu okuyunca aklıma ilk bölümlerdeki Hüsnü geldi..Aydın yapma böyle..Zaman gelir sen de Hüsnü gibi ödül avcısı olursun..
Yeni evli çift Murat ve Zeynep, yakında Hollanda’dan gelip kendilerinde kalacağını söyleyen Zeynep’in kuzeni Serhat yüzünden biraz gerilir.
Ben bu çiftin gergin halini ayrı sevdiğim için sorun yok benim için..Niye gerildiğini tam çözemedim ama..
Metin ve Tekin ise takıldıkları iki kız yüzünden iyi bir ders alacaklardır.
Geçen hafta almadı mı Tekin dersini..Nerdeyse kolu kırılıyordu.. Neyse güleriz bu sahnelerde..
Bu arada Rıza Baba, Pınar-Ali çiftinin yaşadığı tatsızlıklarda herkesi şaşırtarak Ali’yi haklı görmektedir.
Rıza Baba taktik falan mı değiştirdi yoksa Ali mi haklı..İzleyelim görelim..
Mesut ise bir haftadır ortalıklarda gözükmeyen Ece’yi merak eder ve Ece’nin evine gider. Ne var ki evde bir erkekle karşılaşan Mesut çok sinirlenir. Bu arada Tunç, Ece yüzünden Mesut’a ve tabii ki Ece’ye hala çok tepkilidir.
Bu erkek kim??Geçen bölümdeki belalı mı??Tunç da Ece'yi zamanla sever..Ece'nin de çaba sarfetmesi gerekiyor kendini sevdirmek için..
ya özette herşey açık açık verilmiş bence yani olaylarda kimin suçlu kimin suçsuz olduğunu biliyoruz önceden özet çok kapalı oluyor diye kızardık ama şimdi de dizinin hiçbir tadı kalmıyorki
sevimcim ben sevindim açıkcası serhatın gelmesine çünkü onların kavgalarını özlemişim bide ters köşe olmayı özledim hiç aklıma gelmezdi ters köşe olmak istiyeceğim ama şimdi çok istiyorum
murat aslında haklı sonuçta yeni evliler emel hanımlarda kalabilir ama olsun o gende zeyneplerde kalsın biraz eskiye gidelim dimi ama
sabahh fragmanı gördümm:happy0064
uykulu oldugum icin pek kendimi vererek izleyemedim ama artık aklımda kalanları anlatıyım :img-wink:
bol bol operasyon sahneleri gösterilmişş fragmanda:img-polic
mesut sanırsam ecenin evine gidiyo bi adam görüyo ordaa (özette okumuştuk bunu bu olayın nasıl sonuclancagını cok merak ediyorum)
suat hüsnüye sarılıyodu bişeyler dedi ama anlaayamadım eminim yine bu bölüm suat bizi gülmekten kırıp gecircekk :happy0064
tekinle metin tartışıyo gibiydiler yada konuşuyoda olabilirler buda özetteki kız meselesiii heraldee:img-icecr
zeyneple muratı koymamışlar fragmanaa :icon_sorr
malesef ali pınar ve rıza babada yoktu fragmandaaa :icon_sorr
özette olayları çözüp öyle izletiyolar bizee sucluyu bize göstermeyip de bizim bulmamıza izin verseler keşkee:icon_sorr böylece daha fazla heyecanlı olurduu bencee:img-yes:
sabahh fragmanı gördümm:happy0064
özette olayları çözüp öyle izletiyolar bizee sucluyu bize göstermeyip de bizim bulmamıza izin verseler keşkee:icon_sorr böylece daha fazla heyecanlı olurduu bencee:img-yes:
kesinlikle haklısın meryem biraz heyecanlasak acaba ne olacak diyee..:icon_sorr
fragmanı anlattıgın için tesekkürler meryem
yaa bi bölümde o kadr olayı hallediyolarr 2 tane yeterdi bence:img-wink:
zeyneple murattın kavgası olacak sanırsam onların atısmaları güzel oluyorr beni güldürüyor
aliyle pınar arasında neden tatsızlık oluyo simdi merak ettim
fragmandada yokmuş:icon_whis:icon_whis
rıza baba bile aliye hak verdigine göre acaba ne yapıyor pınar:icon_sorr:icon_sorr
umarımm bol komedili bir bölüm olurr
hayret verici bi şekilde sabahtan beri 2 kez gördm fragmanı başımıza taş yağacak.. yalnız pek beğendiğimi söleyemem. fragman tam bi karmaşa sadece mesutla ece kısmı merak uyandırıcı. tam hah ucundan aliyi gördüm muratı zeynebi gördüm derken bitiverio:icon_sorr
buna karşın özet oldukça ayrıntılı..ama tam 4 olay yaa. yine şıp diye çözüverecekler yetiştirmek için off of
çok mu eleştirdim ne:icon_whis kuzenin z-m ta kalması saçma da olsa ii bence gerilsinler bakalım:img-wink: evlerinden misafir eksi olmuo maşallah önce bebek şimdi kuzen bi başbaşa kalamadılar:img-blush aliyle pınar büyük olasılıkla az görüştükleri için tartışıodur başka bişi olsa rıza babanın alinin tarafını tutması zor çünkü:img-wink:
bu arada enginin eski karısı kayıplarda hala hadi hayırlısı..
Fragman blogumda mevcut.
Gene operasyon ağırlıklı bir bölüm olacak. Ama pek heyecanlandırmadı bu fragman beni.
Özet ise herşeyi anlatmış. Bölümü izlemeye gerek kalmadı yani :( Ahh ah ! Umarım birgün düzelir bu Arka Sokaklar. Özet artık hiç heyecanlandırmıyor. Fragmanda öyle.
"Ne de olsa çözecekler olayları." gibi bir düşünce hakim artık :(
Fragman blogumda mevcut.
Gene operasyon ağırlıklı bir bölüm olacak. Ama pek heyecanlandırmadı bu fragman beni.
Özet ise herşeyi anlatmış. Bölümü izlemeye gerek kalmadı yani :( Ahh ah ! Umarım birgün düzelir bu Arka Sokaklar. Özet artık hiç heyecanlandırmıyor. Fragmanda öyle.
"Ne de olsa çözecekler olayları." gibi bir düşünce hakim artık :(
evet dogru söylüyosun sonuçta hallederler.bi an önce zeynep&muratın çocugu olsa süper olur biraz çabuk istedim ama olsa güzel olur.
Biraz önce fragmanı izledim.Süper!Süper!Süper!:happy0064
Bol aksyonlu bir bölüm bizi bekliyor.Ali ile Rıza Baba birbirlerini tutuyorlar.Pınar çok sinirleniyor.
Televizyondaki fragmanda Pınar ın Rıza baba ile Aliye kızdığı bölüm var.Ancak malum sitedeki fragmanda yok.ALLAH ALLAh.....
Selam arkadaşlar,
Ben yeni üye oldum.Arka sokaklar benim en sevdiğim dizi.Okulumdan dolayı pazartesi günü sonuna yetişebiliyorum.Ama;tekrarlarını kaçırmıyorum.Özete bakılırsa her zamanki gibi çok heyecanlı ve güzel bir bölüm bizi beklemekte.Geç yorum yazıyorum kusuruma bakmazsınız umarım.Beni de aranıza alırmısınız?
hoş geldin gözü kara aramıza inşalllah seni devamlı aramıza görmek isteriz evet arka sokaklar yarın güzel bi olucak inşallah ben yarın bol bol zeynep ve muratın sahnleri olmasını istiyorum ama yarın bol bol aksiyon olucak gibi gözüküyor fragmanda pek bi şey anlatılmıyor ama özette her şey açıkça belirtiliyor güzel bi bölüm olucak ben yarın ki bölümü büyük bi merak ve heyecanla bekliyorum
slm arkadaslar yeni bölüm fragmanı ve özeti muhtesem yarın herzamnki gibi cok güzel bi bölüm bizi bekliyor heyecanla bekliyorum yarını ewt yarın bol operasyonlu bir bölüm olcak ama eminim cok güzel
aklıma bişi geldi. belki pınar yine gece müzik yapmak istiyordur o yüzden ali ve rıza baba güçlerini birleştirmiştir. keşke öyle olsa hem brz erkek tarafının kıskanmasını görürdük hem de müzik dinlerdik- pınar bakmaz onlara nasılsa yapar yine müziğini.....
aklıma bişi geldi. belki pınar yine gece müzik yapmak istiyordur o yüzden ali ve rıza baba güçlerini birleştirmiştir. keşke öyle olsa hem brz erkek tarafının kıskanmasını görürdük hem de müzik dinlerdik- pınar bakmaz onlara nasılsa yapar yine müziğini.....
evet aslında doğru olabilir hemde bizim açımızdan iyi olur
kıskanmlar falan komik olur
öle diilsede acaba neden???:P
selam uzun zamandır yoktum dızıde cok sey degısmıs tadı bozulmus sankı nazarmı degdı .pınarı boyle ızlemek ıstemeyenlerdenım cunku bırcok arkadasında yazdıgı gıbı bır bolum once farklı bır bolum sonra farklı olmuyo
bu arada fragmanda pınarın kendı sesı vardı artık kendı sesıyle oynaması super olur.bu arada bar olayı guzel olurdu
50. bölümü izleyemediğimden geçen hafta hiç gelmedim buraya ama bu haftaki bölümü zar zor da olsa izleyebildim.. :)
bölümün son sahnesi gerçekten çok güzeldi... hiç sözüm yok... sanırım son sahne dizinin geri kalanını bana birden affeettirdi ama bu etki geçince ve genel yorumları yapmaya başlayınca bölüm bayaa bir eleştiri alacak benden sanırım...
ama son sahne, ordaki polis, rıza babanın polisi aşağıya indirmesi, oradaki konuşma gerçekten çok güzeldi...
gerçekten bambaşka bir hayat var arka sokaklarda...
bölüm bitti super bi bölüm oldugunu söyleyelicem beni tatmin etmedi bu bölüm ne yazık kii :icon_sorr
kıscaca bi bölüm yorumu yapıyım
rıza baba-ali-pınar konuşması cok güzeldi rıza babanın aliyi tutmasına cok sevindim:happy0064 ama olay biraz askıda kaldı devamı gelebilirdi bencee:icon_sorr
eşşek sıpalarını kızları pastaneye götürüp parayı ödeyemeyince annelerini cagırmaları superdii :happy0064 hüsnünün gelmesi ayrı bi komediydi tabii :P
suatın yolda hüsnüye sarılıp canım kocam benim demesine koptum:happy0064 bu ktadarcık bi replikle bile beni bitiriyo bu kadınn :img-yes:
eşşek sıpaları bulaşık yıkarken cok komiktiller
mesut-ece konuşmaları co güzeldii :img-in_lo
o adam da ecenin abisimiş belliydi zaten akraba gibi bişey cıkacagıı :img-
wink:
mesut ben bunlarla sürekli karşılaşıyorum bana anlatsaydın diyince ece ama ben senin gibilerle sürekli karşılaşmıyorum demesi çok güzeldi :img-
blush
tunc eceye bi türlü alışamadı :icon_sorr
polis aydınla-rıza babanın konuşmaları cok güzeldi rıza baba yine babalıgını yaptııı iyi konuştuu :img-polic
zeynep-muratın bu bölüm hiç sahnesi yokktu bu kuzen gelir falan diye düşünmüştüm ama maleseff:icon_sorr
bu bölüm yine cok operasyon vardı operasyonnu coklugu deggil de operasyonlar alelacele yapılıyo hemen sonuca baglanıyor 2 olay yapsınlar ama yavaş yavaş cözülsün ve biraz gizemli olsun katiili biz tahmin etmeye calışalım mesela yani en başta katil gösterilmesin:icon_sorr
süper bir bölüm sonu daha çok güzel bir bölümdü inşallah reytinglerde güzel olur
ben ecenin abisini geçen hafta peşini bırakmayan eski sevgilisi diye düşünmüştüm ters köşe oldum ama inaın çok sevindim eski tadı az da olsa aldım bu konuda
ali ve pınar tartışmasında pınar delirtti beni neolurdu sanki gitse 1 saatcik dursa 1saat çalışmadı die 0 alcak değildi ya hadi kendi gitmedi alinin bari 1 saatliğine gitmesine izin verseydi sonuçta çouklar arkadaşını doğum günüymüş
ya tekinle metinin hallerine ne demeli çok komikti ya:happy0064:P:Pkızlara tam sarılcaklar kızlar kaçıyo kızlarda yani çok acayiptiler ama sonları güzel oldu onların:P:P
ya ben serhat gelcek faln die düşünmüştüm gelmedi bide o serhatın konuşması neydi öyle ya sinirimi bozdu acayip acayip konuşuyo murat gelcekmi die sorunca zeynepin yüz ifadesi çok güzeldi.
suat hüsnüye nasıl sarıldı öyle zavallı adam rezil oluyodu neredeyse:P:Ptelaşlı telaşlı nasıl koşturuyodu ama:P:P
mesut ve eceyi elele görünce çok mutlu oldum ama tunç pek mutlu olmadı gerçi onada hak veriyorum ama genede ikisi çok yakışıyo ya kabak gene ecenin başına mı patlıycak abisi yüzünden
ya okızın olayına çok üzüldüm ya o adamın neresi gençti ya adam gelmiş 30-40 yaşına kız var 19 yaşında o adamın neresi gençti anlamadım vallahi
ali bu bölüm çok yakışıklı olmuştu ilk başlarda çok acayipime gitti ama sonra çok beğendim her zamnki gibi gene çok yakışıklıydı boğazlı kazak ve saçları o şekilde ayrı bir hava katmıştı ona
nese aklıma başka bişey gelmiyo gelince tekrar yazarım
50. bölümü izleyemediğimden geçen hafta hiç gelmedim buraya ama bu haftaki bölümü zar zor da olsa izleyebildim.. :)
bölümün son sahnesi gerçekten çok güzeldi... hiç sözüm yok... sanırım son sahne dizinin geri kalanını bana birden affeettirdi ama bu etki geçince ve genel yorumları yapmaya başlayınca bölüm bayaa bir eleştiri alacak benden sanırım...
ama son sahne, ordaki polis, rıza babanın polisi aşağıya indirmesi, oradaki konuşma gerçekten çok güzeldi...
gerçekten bambaşka bir hayat var arka sokaklarda...
galiba aynı şeyi düşünüyoruz canım...
hesapta yanılmıyorsam bu bölüm 5 olay izledik.
vallahi bu kadar emeğe yazık şunu bölüm başına 2 olay yapsalar uzun uzun araştırsalar biz katili bilmesek heyecanlansak,paranoyaklık yapıp her gördüğümüzü ahan da katil bu diyerek suçlasak sonra da hiç beklemediğimiz biri çıksa...
bütün bunların dışında son sahne çok güzeldi,duygulandım tamam çoooooooooook duygulandım.:img-cray::img-cray::img-cray:
arka sokakları çok sevmeme rağmen doktorlarla çakıştığından izleyemiyorum.keşke farklı gün olsalar.o adam ecenin nesiymiş?mesut nasıl öğrendi??lütfen anlatın
canım o adam ecenin abisiymiş mesut eceyi merak etti ve ecenin evine gitti sonra ece çıktı nasılsın gözükmüyosun neyin var felan dedi mesut o sırada abi baktı kim geldi ece dedi tabi üzerinde gömlek yoktu mestta başka türlü anladı(bende öle düşünmüştüm)sonra ece açılayabilirim içiri gir lütfen fln dedi mesutta girmedi gidiyodu abisi çıktı ben o.... adını unuttum o ile başlıodu ama ecenin abisiyim sen şu polis olansın sanırım dedi gitti sonra mesut içeri girdi eceye konuştular
vallahi bu kadar emeğe yazık şunu bölüm başına 2 olay yapsalar uzun uzun araştırsalar biz katili bilmesek heyecanlansak,paranoyaklık yapıp her gördüğümüzü ahan da katil bu diyerek suçlasak sonra da hiç beklemediğimiz biri çıksa...
bütün bunların dışında son sahne çok güzeldi,duygulandım tamam çoooooooooook duygulandım.:img-cray::img-cray::img-cray:
gercekten cok olay var hemen 2 dk bi olayı cözüyolar böylece daha kim ölmüş kim öldürmüş anlayamadan bi bakıyorum başka olaydayızz
:icon_sorr
katili bilmeyelim tahmin etmeye calışalım ugraşalım bulamayalım 4-5 kişi sorguya alsınlar onlarda ugraşsınlar bizde ugraşalımm
ama son sahneye bişey diyemem gercekten super bi sahneydi:icon_cry: gercekten cok duygulandımm bendee
aynı şeeyi düşündüğümüzden eminim canım...
kesinlikle aynı fikirdeyim öznur yani eskiden ne kadar güzeldi... yani her olayı hepberaber çözerlerdi... murat bile dedi karımı göremedim diye... bu hikaye benim bildiğim ekip hikayesi ama bu bölümde iki farklı ekip gibiydi... bölünmeleri, olayları ayrı ayrı çözmeleri hiç hoşuma gitmedi benim... burdan senaristlere duyurulur...
ayrıca heyecan unsurunu özetlerde yitiriyoruz zaten... bölümlerde biraz heyecan katsalar.. mesela kızın intihar olayında direkt neden intihar ettiği belliydi.. evet parmak bastıkları töre olayları gerçekten önemli ama sürekli sürekli bunu görmek de bizi ne kadar etkiler bilemiyorum...
daha etkileyici ama daha az olay izlesek çok daha iyi olurdu bence...:img-yes:
Sonu süperdi..Diğer yerleri pek beğenmedim..Bi bölüme 4 olay fazla geliyor bence şu olay sayısı 2'yi geçmemeli..Olaylar dolu dolu yaşanmalı..Hoşuma giden Ece olayını güzel bağlamaları ve uzun zaman sonra ters köşe olmamdı.Özeti okuduğumda şu paronayak kocanın öldürdüğü kadın için organ mafyasıdır diye önyargıyla yaklaşmıştım ama..Olaylar çok havada kaldı ya..Eşek sıpalarının bile performansı düşük geldi bana..Şu kuzen Serhat gelmedi di mi eve?Ali Pınar olayı da havada kaldı..Aliyle Pınar'a yemekten sonra ortak nokta bulunabilirdi...Umarım reytingler iyi gelir..Bi de haftaya dizide şehitlerin anılmasını istiyorum..Umarım böyle bi sahne geçer...
gercekten cok olay var hemen 2 dk bi olayı cözüyolar böylece daha kim ölmüş kim öldürmüş anlayamadan bi bakıyorum başka olaydayızz
:icon_sorr
katili bilmeyelim tahmin etmeye calışalım ugraşalım bulamayalım 4-5 kişi sorguya alsınlar onlarda ugraşsınlar bizde ugraşalımm
ama son sahneye bişey diyemem gercekten super bi sahneydi:icon_cry: gercekten cok duygulandımm bendee
evet operasyon meselesine katılıyorum o konuda bende zevk almıyorum çünkü izlerken kimin suçlu olduğunu anlıyorum önceden böylemiydi ben bu kesin suçlu diyodum adamın yada kadının suçla alakası bile olmuyordu ama öyle olunca dizinin tadı daha çok çıkıyordu ben bide özetten kaynaklanan bişey diye düşünüyorum bence özette de herşey artık açık açık veriliyo neredeyse operasyonda kimin kim tarasından öldürüleceği yazıyo bence biraz da bundan kayneklanıyo önceden özette çok kapalı oluyordu
2 operasyon olması konusunda hemfikiriz zatenn 2 den fazlası sıkıyoo artıkk :icon_sorr
özette gercekten cok acıkk herşeyi yazıyolar o konuda da biraz daha özenli olsalar keşke operasyonları kapalı bi şekilde sadece olayı anlatarak yazsalar :icon_sorr
sevim sana katıılıyorum eşşek sıpalarının oldugu yerleri ne kadar begeneerke de izlesem o eski tadı vermediler eski haylazlıkları sapıklıkalır yok artık e haliylee o kadar etkileyicci gelmedii :icon_sorr
haftaya ki bölümde mutlaka şehitlerle ilgili bişey olmalı hatta bölüm şehitler üzerine kurulabilir
bu hafta cok eleştirdik diziyi bakalım reytingler nasıl gelcekkk
çok operasyon vardı boyle guzell olmuyo...
zeynep ve murat sahnelerı yokdu ne yazık kı :(
hüsnünün cocukları yıne superdı:good:
ecenın sevgılısı sanmıstım ama ıyıkıde abısı cıktı..
rıza babanın alıyı desteklemesıne sevındım:)
sonu gercekten cok duyguluydu...
bıde sureklı ekıpın ayrılması ....onların hıc ayrılmaması lazım herseyde,her olayda beraber olmaları lazım....
acıkcası zeynep ve murat sahnelerı olmadıgı ıcın bıde cok operasyon oldugu ıcın bu bolum cok hosuma gıtmedı...
başını biraz kaçırdım ama malum yerden bakarım artık
eski as gibi olmasa da geçen bölümün hayalkırıklığından sonra daha ii buldum bu bölümü. en azından özel hayatlarını daha çok gördük..
çoban yıldızları geri dönüyo mesela:img-icecr başladılar kız kovalamaya başlarını bulaşıktan daha büyük derde sokabilirler o kızlarla valla:img-wink::happy0064 özlemişim bu hallerini ceza alıp söylenmelerini suatın taşkınlıklarını ahh ah..
ece-mesut kısmı güzeldi. yine en ağırından bi sorun geldi buldu mesutu. umarım yardım ederken daha fazla belaya girmez
zeynep murat yoktu doğru dürüst. evlendirdik artık yeter görevimizi yaptık diye mi düşünüyo senaristler anlamadım gitti:icon_sorr
pınar deli etti beni niye böyle bişi yazmışlar anlamadım keşke müzik yapsa yine grubuyla nerdee onu nişanlayıp grubu rafa kaldırdılar resmen:icon_sorr
son sahneyi ben de çok beğendim.:good:paranoyak adamın olayı da ilginçti keşke daha ayrıntılı ve heyecanlı işlenseydi.daha fazla şüpheli olsaydı kadının ailesini kardeşlerini fln sorgulasalardı
ben 3. kez yazıom çok fazla olay oluo bi bölünde diye eminim herkes bir o kadar yazmıştır duyun artık bizi....:img-help:
Sonu süperdi..Diğer yerleri pek beğenmedim..Bi bölüme 4 olay fazla geliyor bence şu olay sayısı 2'yi geçmemeli..Olaylar dolu dolu yaşanmalı..Hoşuma giden Ece olayını güzel bağlamaları ve uzun zaman sonra ters köşe olmamdı.Özeti okuduğumda şu paronayak kocanın öldürdüğü kadın için organ mafyasıdır diye önyargıyla yaklaşmıştım ama..Olaylar çok havada kaldı ya..Eşek sıpalarının bile performansı düşük geldi bana..Şu kuzen Serhat gelmedi di mi eve?Ali Pınar olayı da havada kaldı..Aliyle Pınar'a yemekten sonra ortak nokta bulunabilirdi...Umarım reytingler iyi gelir..Bi de haftaya dizide şehitlerin anılmasını istiyorum..Umarım böyle bi sahne geçer...
2 yi geçsin ya biraz heycan olsun 2 cinayet çözmekle biter mi bu istanbulun derdi aşk olsun olmasın demiyoz ama yinede hareketli olması güzel güzel bi bölümdü pınar ne kadar da kıskançlık yaptı öyle çobanlar güldürdü beni yine şehitlerimize ağlarken bu enginde gitmiycek galiba artık iyice yerleşti hayırlı olsun yarım yamalak bi bölüm oldu aslında olaylar havada da kaldı yani
Son kısım herkes gibi beni de ağlattı.Polislerin ekonomik sıkıntılarını dile getirmeleri iyi oldu.
Bence heyecanın olması için 4 operasyona gerek yok.Acaba diyorum özeti okuyup öğrendiğimiz için mi bize böyle geliyor.Özeti okumadan seyretsek nasıl olur acaba? dAYANA BİLİRSEM DENEYECEĞİM.Çünkü özette en ince ayrıntısına kadar veriyorlar.
Ekip in ayrılıp olay çözmesi benimde hiç hoşuma gitmiyor.Biz birlikte olay çözmelerine alıştık.
Gelelim Ali Pınar meselesine...Özellikle son iki haftadır Pınar fragmanda gösterildiği kadar rolü olmaya başladı.Senaristlerimiz ikisi konusunda bence saçmalamaya başladılar.Tamam ikisi arasında kavga ve kıskançlık olsun dedik ama bu kadarda kötü yazılmaz.Üstelik bu hafta havada kaldı.Ali gitti mi?Gitmedi mi? Anlaştılar mı? Anlaşmadılar mı?Bana Pınar lı oln kısımlar özensiz yazılıyor gibi.
Bakalım retingler nasıl olacak çok merak ediyorum.İnşallah yerimizi kaybetmeyiz.:img-yes:
Biz bile bu kadar eleştirdikten sonra...
dünkü bölümü izlerken yoruldumm yaaa
olayların birini anlamadan birine geçiyorlarr yaa biraz uzatıp heyecan katsalar ne olur sanki:icon_whis:icon_whis
dün yine sinir oldum özettede fragmada da pınar vrdı fakat toplasan 3 .dakıka zor gösterdilerr pınar konusunda arkadaşlara katılıyorumm senaristler bi önceki bölümü unutuyorlar heraldee yazarken
bi bölüm ali görüşemediklerinden yakınıyor bir bölüm pınar bakıyosun diger hafta pınarr aliyle gitmek istemiyorr çelişmezlige bak:img-blush
operasyonlardan en güzeli polisin kendisini atarken rıza babanın söyledikleriydi:img-wink:
zeynep murat sahneside yoktu:img-yes:
yine diziyi ayakta tutan beni biraz olsun güldüren çocuklardı kızlardaa az degilmiş ama :img-hyste:img-hyste:
Son kısma hiç gerek yoktu. Yani o olay yerine başka bişey yazılabilirdi. Polislerin ekonomik sorunlarını herkes bilir. Aslında bir yandan iyi de oldu ama o son sahneleri pek beğenmedim.
Operasyonlar hiç heyecanla gelmedi bana. Ece-Mesut ilişkisini dizide fazla gördüğüm için Ece'nin hayatını pek önemsemedim.
Metin ile Tekin'in esprileri çekilmezdi. Performans kötü.
Operasyon sayısı 2 olmalı. Ayrıca Engin'in eşi, Yavuz, Zeynep'in annesi, Ali-Pınar daha fazla gösterilmeli. Engin'in eşini oynayan oyuncuyu diziye boşuna transfer etmişler. Hiç replik yazılmıyor.
Özel hayata pek zaman ayırılmıyor. Heyecanlı bitmiyor. Özet çok açık. (...)
Şikayet ediyorum, evet ama hak da verin. Yani dizinin 2.sezonu berbat. 43.bölüm hariç hepsi vasattı.
52.bölüm çekiliyor. Ahmet-Ozan kardeşler Köprü ile ilgilendikleri kadar A.S ile de ilgilenmeliler. Ayrıca Ahmet bey yeni bir dizi yazıyor. Bakalım nolacak dizimize?
Reytingler geldi. 5. ve 1. olmuş. Totalde 1.liğini koruyor. AB'de ilerleme var. Galiba senaryo düzelirse ilk 3'e girecektir ama AB'de 1. olmak imkansız diyebilirim.Bıçak Sırtı yayınlanmadığı zaman olabilir belki.O da senaryo düzelmiş olduğu taktirde 1. olur.
Özette Pınar ve Ali sahnelerini tam vermelerine rağmen bölüm içinde neden bu kadar az veya tutarsız diyaloglarla veriyorlar açıkcası tam anlamış değilim.
Bu ikilinin büyüsünün farkında değillermi?:img-clapp
Biraz daha ilgi ltf. biraz daha bizlere kulak verin sn. senaristler, sn. yapımcı.
Bu bölümde sadece Mesutu ve o ilgili fakat gururlu tavırlarını çok beğendim.
Pınar ve Ali sahnelerini dört gözle bekliyorken...
başladığı gibi bitiyor,
dolayısıyla...
o bölüm hakkındaki görüşlerimi tahmin edersiniz.:img-swoon
duygu ve nizar 23-10-07, 12:34 çok güzel bir bölümdü.....
hüsnüler yine çok süperdiler....hele ki tekinle metin yokmu alem şu çocuklar...suatın da hakkını yememek lazım....:D
mesutla ece de iyice yakınlaştılar ya....:D mesut yine bir harikaydı ya....
zeynep te bu bölüm çok güzeldi.murat zaten süper canım benim ya.....
pınar la ali ye gelince rıza baba çok haklı nedir bu pınarın yaptığı kapris ya....:D
ya tamam pınarda haklı sınavı varmış ama yine de niye böyle yaptı.....
operasyon sahneleri de çok güzeldi....ama bence bu kadar operasyon sahnesine gerek yoktu...:D
gelelim benim bitanelerime AYLA VE RIZA YA.
aylam ne kadarda güzeldi canım benim ya....hele ki ayla dedi ya bu pınarın huysuzluğu kime çekti...orası süperdi....rıza baba da dedi ya kesin bana değil orası süperdi ya....:D
kime çekicek tabi ki rıza baba ya....rıza babamız bitane ama bazen huysuz olabiliyor....:D
ama rıza baba süperdi bayıldım ya .....
bu bölümün yıldızı bana göre RIZA BABAydı.....
gecen sezona gerı donduk adeta ondada pınarın rolu kısacık hatta bazı bolumler hıc yok ve ıtıcı bır rol yazmaya devam edıp yıne bıze sacbasmı yolduracaksınız olmazkı ama
ben sahsen pınar ıcın ızlıyorum dızıyı tabıkı tum ekıbı sevıyorum ama pınar baskaaaaaaaa
ıkı bolumdur pınarın rolu kısa ve daha oncekı bolumlerın aksıne davranıslar yazılıyo bır ıkı bolumde karekterler bu kadarda tersıne yazılmazkı gercekten zevksızlestı veolumsuz gıtmeye basladı
gecen sezonda bırcok arkadasımızında aynı fıkırde oldugu bırsey rıca etmıstık
murat evgınde bu konuda cok duyarlı pınar arkadaslarıyla sehıt polıs ve mehmetcık aılelerı ıcın konser duzenlesın murat evgınde katılsın rıza babaya son anda haber verılsın ve sahnede pınarı ızlerken rıza baba pınarla gurur duyusunu ve boyle guzel bır olayı gerceklestırmelerını o kadar cok yazdıkkı bunlar yerıne ıkı dakıkalık kıskanlık kaprıslı bır rol yazmak daha kolay ve basıt gelıyo galıba ıkı bolumdur cok sınır oluyorum gercekten elımde degıl yınede tum emegı gecenlerden ozurdılıyorum ama boyle hıssedıyorum
pınarın album calısmalrındakı muzurluklarını okulunu daha cok ızlemek ısterız
ayrıca alıyle pınarın askı o kadar ozel ve guzeldıkı onuda bozmanız cok kotu onlşarın askı cok samımı ve ozeldı onuda bozdunuz gercekten yenı bolum ıcın heyecan duymuyorum
bu bolumde tek guzel yanı hosuma gıden su eskı sezonda alıylede konusan engınlede konustugu sahneydı
slmmm
dünkü bölüm cook güzeldi
hüsnü gene cook komikdi oglanlara nasil yikaddirdi bulasiklari ´cook güldüm orda ya
suatda pastaneye kosa kosa gidiyodu ayy oglanlar esir kaldi hüsnü diye sonra hüsnü de tamam ben hallederim suat demezmi
...............
coban ailesine bayiliyorum ya
........................
zeynep le murat da coook tatlilardi
....................
mesut nasil kisakandi ece yi (bisi cikti )
hani mesut gelmisdi yya ecenin evine iyimisin diye ece nin abisini yari ciplak gördü
ben sadece iyimisin diye bakmisdim:::)))))))
...............................................
tek kelimeyle süpwer bi bölümdü
ark size bi sorum olucxakdi ya
bizim euro d de pazar da yeni bölüm vardi
diyorum ki ben gecen hatfta göstermedi bu hafta iki bölümü de gösterdi?????????????
cevap yazarsaniz sevinirim:):):):):)::):)):):):)
valla aksamkı bolumu ızlerken sınır oldum soylekı pınar ve ayla ıcın tabıkı
rollerı o kadar kısa ve olumsuzdu bıran dusundum oyuncuyum 1 veya ıkı satır belkı dahada az bır rol ıcın sete gıdıcem tum gunumu oraya ayıracagım bana cok zor geldı oyunculuk gercekten cok cok zor bırıs
gelelım bolume gecen sezon bu fılmı gormustuk bız ve demıstık koskoca sezon bıttı seneryo ekıbımızde yoruldu vs ama bu sezon cok erken basladınız eksılere
pınar ve alıyı boyle ızlemek ıstemeyenlerdenım soyluyorum bu dızıde neden sureklı bayanlar kıskanan taraf halbukı onlar okadar guzel ve gercek bır ask yansıtıyorlardıkı bu guzel askıda bozuverdınız
aslında okadar cok farklı seyler yazılabılırkı sureklı aynı seylerı tekrarlamak yerıne pınar alıye sarkı soylese pınar barda sahne alsa pınar tvye cıksa vssss bırsuru sey tabı en onemlısı gecen sezonda yadıgımız gıbı sehıtlerımız ıcın duzenlenecek bır konser
bu bolumde o kadar cok tekrar ve hata vardıkı hıc ızlerken memnun olamadım
bırıncı olayablasının katılı olan akrabasını oldurecek genc olayını gecensezon sonu ızlemıstık
ecenın abısı oldugunu uyusturucu sorunu oldugu hemen cozduk
kuyumcu soygunu ve devamını ufak degısıklıklerle cok ızledık neler oluyo yazar gurubumuza anlamadık baska bır proje falan varda ıkıye bolunuyo anlasılmaz daha sezonun basında bu kadar olursa umarım en kısa zamanda duzelır hersey
pınarı ve alıyı mutlu mesala alı kıskansın bır kerede erkek tarafı kıskansın pınarcımın sesını ozledık alıye sarkı soylesın vs..
Pınar yoksa ben bu diziyi izlemeyeceğim.Çünkü herkes ilgi duyduğu kişiyi görmek için izliyor.Diziden bol ne var?:img-yes:
Hepinizin yorumlarını okudum. 3 kişi Pınar'ı istiyor. Katılıyoruım sizlere. Tabi ben sırf Pınar için izlemiyorum ama dizinin en güzel kızını da görmek isteriz. :img-wink:
Senaristlerimiz Ahmet Yurdakul-Ozan Yurdakul. Ahmet beyin senaryo yaşamında birçok proje bulmak mümkün. Çoğu da tutmuş, beğenilmiş ve bitmiş olan diziler. Ozan Yurdakul'da öyle. Şu an bilindiği gibi bu 2'liden Ozan Bey Köprü dizisinin senaryosunu yazıyor. Senaryonunun tretmanını da Ahmet bey yapıyor.
Ayrıca Ahmet bey yepyeni bir diziye başlıyor. 3.dizisi olacak bu. 3.dizinin senaryosunu yazıyor. Bir yandan bu yeni dizi, bir yandan Köprü derken Arka Sokaklar'ı savsaklıyorlar.
Yazdığınız herşey doğru. Kuyumcu soygunu o kadar ele alındı ki görende her Allah'ın günü bir kuyumcu soyuluyor sanacak(İstanbul'da).Gencin, ablasının intikamını almasını da izledik daha önce. Ve önceki daha etkileyiciydi.:icon_sorr
Pınar'a ve Filiz hanıma repliğin yazılmaması ilk sezona döndüğümüzün işaretidir. Ben olsam bırakırdım diziyi. 2 kelime için de sete gidilmez. :img-yes:
Ali ile Pınar'ı küstürmeleri tamamiyle kolaya kaçmaktır. Daha etkileyici şeyler yazılabilirdi. Ama yorulmak istememişler anlaşılan.
Senaristlerimizden daha etkileyici şeyler bekliyorum. Köprü'yü izlerken ağzım açık kalırken, A.S'yi izlerken operasyonlara gülüyorum açıkçası. Köprü'de ki operasyonları tahmin edemezken, A.S'de şıp diye buluyorum.
Olmaz, böyle gitmez. Yakında totalde gider elden. O zamanda dizi kaldırılıverir. Hiç acınmaz dizilere. Bknz Yersiz Yurtsuz.:img-yes:
Lütfen dizimizi berbat etmeyin. Lütfen. İki Aile'yi sırf bu dizi için bırakmıştım. Öyle görülüyor ki -bu böyle devam ederse- bu kez diziyi bırakacağım.
merhabalar..
açıkçası bnde dizimizin gidişini çok iyi bulmuyorum.. yani fazla olay oluyor ve bunların hepsi özette ayrıntılı veriliyo nolucağını bilerek izliyoruz. bence olay sayısı çok olmasın ama olaylar da operasyonlar da soluk soluğa izlenicek kadar heyecanlı olsun.. bunun dışında ece ve mesut dışındaki çiftlere eskisi önem verilmiyor bnce.. örneğin pınar ve alinin olayı havada kaldı. ve zeynep murat hiç yoktuuu.. biz onlar evlenince evlerindeki güzel sahneleri düşlerken onların bir sahnesi bile yokk.. hüsnülerin ailesi bile eskisi kadar neşeli ve hareketli değil.. bence senaryoya daha fazla özen gösterilmeli.
bu bölüm hiç kimsenin performansını begenmedim ben acıkcaa
demin eski bölümleri izledim zeynep-murat aşkı bi başkaymış o zamanlarr :img-in_lo
ekip cok başşkaymışş sürekli espiriler sürekli gülüşmeler :happy0064
ben o zamanları cok özledim :icon_sorr birbirleriyle dalga gecmelerini mesut ve hüsnü ikilisinii
bu bölümde gercekten cobanların bile performansı cok düşüktüü:icon_sorr
bunda bir sürü operasyonun olmasının cok büyük rolü var bence operasyon tabiki olcak sonucta polisiye bu dizi ama 4 taneye de gerek yok 2 tane operasyon olsun ama onlardada mümkünse heyecan olsun katili bizde onlarla beraber araştıralım:icon_sorr(yabancı dizilerdeki gibi olsun öyle daha heyecanlı olur)
ve özett,özetin ayrıntılı olmasını istiyoruz ama operasyon konullarında degill özel hayatla ilgili ayrıntılara yer verip operasyonla ilgili hiç bişey söylenmemelidirr bencee
2 yi geçsin ya biraz heycan olsun 2 cinayet çözmekle biter mi bu istanbulun derdi aşk olsun olmasın demiyoz ama yinede hareketli olması güzel güzel bi bölümdü pınar ne kadar da kıskançlık yaptı öyle çobanlar güldürdü beni yine şehitlerimize ağlarken bu enginde gitmiycek galiba artık iyice yerleşti hayırlı olsun yarım yamalak bi bölüm oldu aslında olaylar havada da kaldı yani
Polisiyeyi seven biri olarak ben de olay sayısının fazla olmasını isterim..Ama altından kalkamıyorlar maalesef senaristler..En azından beni tatmin etmiyor yazdıkları olaylar..Ben eski bölümlerdeki gibi özel hayat eski bölümlerdeki gibi olay görmek istiyorum..Bi olayın bi bölüme yayıldığı güzel operasyonlar..Bu bölüm Mesut'tun 1-2 cümlesi,adli tıptaki doktor(bi ara Ali'yi de deli etmişti galiba o..) ve Rıza Baba'nın polisle konuşması hoşuma gitti..Murat bile beni sinir etti..Karımı özledim dedikten sonra Zeynep'in yanında eh işte demesi beni gıcık etti..Beklediğim Murat tavırlarından değildi...Tam ukala olup yok nerden çıkardın da diyebilirdi ya da romantik olup evet çok falan diyebilirdi..Bu aradaki Murat ormantik olmuş..Biz dizide ramazan bayramı için yazılmış bi sahne bile görmedik..Şu son 2 bölümde bayramı bayram telaşını içeren bi bölüm yazılsaydı daha iyi olurdu..Umarım en yakın zamanda düzelir..Ben ne olursa olsun izlemeye devam ederim..Çünkü Şevket var çünkü Gamze var çünkü Uğur var..
merhaba arkadaşlar dünkü bölüm fena degildi bol bol aksiyon sahneleri vardı ama ne hikmetse bi kaç sahne dışında zeynep ve muratın sahnesi çok azdı neredeyse yoktu ama haftaya olucak bence zeynep ve muratın sahneleri çünkü haftaya zeynepin kuzenigelicek bence kuzence gelince çok eglenceli sahneler izleyecegiz gelelim mesut ve ece ye geçen hafta ece yi arıyan mergerse abisiymiş mesut bu durumu ögrendi ama tam eceyle herşeyi yoluna koymuşken bu sefrde abisi eroin satrken polise yakanlandı ama eroini imha edip kendini temize çıkardıgını sandı ama oradan kaçarken bu seferde mesut ecenin abisini gördü haftaya ekip ve mesut bu olayın üstüne gidicekler tabiyki bu konuda ece de mesut ve ekibe yardım edecektir ve ecenin abisini yakalayıp amateme iyileşmesi için yatıracaklardır pınar ve ali ye gelince bence pınar aliye haksızlık etti zaten zar zor izin almışken rıza babadan bu seferde hep dışarı çıkmıyoruz diyen pınar aliye ben gelmiyorum dedi ama sen nişanlısın artık tek başına biyere gidemezsin dedei bence pınar aliyi çok fena kıskanıyor ama ne olursa olsun tek başına bi yere gidemezsin diyor bu yanlış bence ama inşallah haftaya yayınlanacak bölümde yine pınar ve ali sahnleri ve bu sahnelerin içinde rıza baba da olsun çünkü rıza baba oldugunda daha eglenceli oluyor pınar ve ali sahneleri bu arada hüsnün veletleri yine iş başındaydı ama bu sefer baltayı taşa vurdular ve onlar kızları tavlayalım derken kızlar onları oyuna getirdi...
Polisiyeyi seven biri olarak ben de olay sayısının fazla olmasını isterim..Ama altından kalkamıyorlar maalesef senaristler..En azından beni tatmin etmiyor yazdıkları olaylar..Ben eski bölümlerdeki gibi özel hayat eski bölümlerdeki gibi olay görmek istiyorum..Bi olayın bi bölüme yayıldığı güzel operasyonlar..Bu bölüm Mesut'tun 1-2 cümlesi,adli tıptaki doktor(bi ara Ali'yi de deli etmişti galiba o..) ve Rıza Baba'nın polisle konuşması hoşuma gitti..Murat bile beni sinir etti..Karımı özledim dedikten sonra Zeynep'in yanında eh işte demesi beni gıcık etti..Beklediğim Murat tavırlarından değildi...Tam ukala olup yok nerden çıkardın da diyebilirdi ya da romantik olup evet çok falan diyebilirdi..Bu aradaki Murat ormantik olmuş..Biz dizide ramazan bayramı için yazılmış bi sahne bile görmedik..Şu son 2 bölümde bayramı bayram telaşını içeren bi bölüm yazılsaydı daha iyi olurdu..Umarım en yakın zamanda düzelir..Ben ne olursa olsun izlemeye devam ederim..Çünkü Şevket var çünkü Gamze var çünkü Uğur var..
evet benode murata sinir oldum yaa eski bölümlerdeki gibi cevaplar vermesini istiyorum benn:icon_sorr
bende bayramla ilgili bölümler bekleodim cok cobanların bayram alışverişi falan zeyneple muratın annelere gitemleri sonra ekibin rıza babaya gelmesi falan güzel sahneler olabilirlerdiii ama olmadıı :icon_sorr
izlemeyi tabiki de sürdürcem bende ama düzelirse daha bi zevk alarak izlicemm
haftayaki bölüm umarım daha güzel olurr:img-wink:
ratinglerin geçen haftadan iyi olmasına sevindim.bence de bu blm geçen haftadan iiydi çünkü,geçen yılı aratsa da..
ben de sık sık eleştiriyorum arka sokakları ama bir yerde de hakkını yememek lazım yani bir bölümde 2 en fazla 3 olay olsun istiyorum ve bunu eleştiriyorum ama buldukları olaylara birşey diyemem... yani töre cinayetini bir kez işlediler bir daha olmasın diyemem çünkü malesef bu ülkemizin bir gerçeği ve sık rastlanan bir durum. diğer olaylar için de bu geçerli bir kez kuyumcu soygunu gördük bir daha olmasın dememeliyiz. evet senaristler bu aralar özensiz ama her hafta farklı suç çeşitleri icat etmeleri de mümkün değil arkadaşlar.. elbette bir yerde tekrara düşecek önemli olan konu aynı olsa da olaylara heyecan/gerilim unsuru katabilmek:img-polic çabucak geçiştirmesinler yeter:img-yes:
daha çok özel hayat kısmını özlüyorum zaten.. hüsnü ve mesutun sürekli diğerleriyle uğraşmasını, zeyneple muratın aşık hallerini,pınarın müziğini,çoban yıldızlarının haylazlıklarını ve de beşiri...:icon_sorr:icon_sorr
Herkes aynı şeyden Şikayetçi anlaşılan.Bencede olaylara yeterince özen gösterilmiyor.Operasyonlarda,ilk sorguda herşey anlaşılıyor.
Ayla hanım gibi,sevecen,ikna edici biri iyi kullanılmıyor.Üstelik bir öğretmen rolünde.Neler yapılmaz ki.Toplum içinde yararlı mesajlar vermesi sağlana bilir.
Hem o Rıza Baba gibi birisinin karısı..
Pınar...Sene başından beri herhalde ne yapması gerektiğine karar veremedikleri,repliklerini çalakalem yaptıkları,dizinin genç kızlarına kıskanmaktan başka bir rol biçmedikleri bir dizi haline getirdiler.
Oyuncuların hepsi bu kadar iyi olmasa,senaryo bir hiç nerdeyse..Biraz ağır oldu ama böyle hissediyorum.
Bence böyle kaliteli bir oyuncu grubu daha iyi kullanılmalı.
Konu geçişleri akıcı değil.
Biz dizimizi seviyoruz.Daha iyi olmasını diliyoruz.Bu kadar iyi oyuncuda biz de bunu hak ediyoruz.:img-yes:
arkadaşlar dizimiz bikaç bölümdür hiç çekilir gibi degill bunu hepimiz biliiyoruz
başlıkda çok durgun su sıralar bzde 51 bölüm boyunca en hoşumuza giden sahneleri yazıp buraları canlandıralım nostalji yapalım ne dersiniz:img-wink:
benim en çok güldügüm sahnee
mesutun arabası çalındıgında verdigi tepkiydi merkezdekilerin dalga geçmesi fln çok komikti :img-hyste
bi de ali pınarla tel konusurken rıza babaya yakalnması sinemaya gittiklerinde hüsnülere yakalnmalarıı :img-hyste
aslında çok var ama sımdı bunlar geliyor aklıma:img-wink:
herkese slm arkadaslar
öncelikle bu hafta ki bölüm cok güzeldi evt.
dizimizin gercekten gecen seneki kadar etkileyici dill ama ben hala o zamnda sevdiğim gibi dizimizi çok seviyorum gercekten gecen seneki gibi değil ama her bölümünden,her sahnesinden en az gecen sene ki kadar aldığım mutluluğu alıyorum.
belki bize dizimizin takipcisi olduğumuz için fazla ilgi cekmiyordur artık çünkü o zamnlar daha bilmiyorduk kimin ne olduğunu kimin huyunu ama şimdi artık çoğumuz adımız gibi biliyoruz tepkilerinin ne olacağını falan bunun gibi sebebler falandır herhalde...
bu hafta ben en cok zeynebin kuzenin geleceğini haber alan muratın tepkilerine güldüm metin ve tekinede hiç değinmiyorum bile aslında hepsi muhtesem ve birbirlerini tamamlıyorlar...:happy0064:P
arkadaşlar dizimiz bikaç bölümdür hiç çekilir gibi degill bunu hepimiz biliiyoruz
başlıkda çok durgun su sıralar bzde 51 bölüm boyunca en hoşumuza giden sahneleri yazıp buraları canlandıralım nostalji yapalım ne dersiniz:img-wink:
benim en çok güldügüm sahnee
mesutun arabası çalındıgında verdigi tepkiydi merkezdekilerin dalga geçmesi fln çok komikti :img-hyste
bi de ali pınarla tel konusurken rıza babaya yakalnması sinemaya gittiklerinde hüsnülere yakalnmalarıı :img-hyste
aslında çok var ama sımdı bunlar geliyor aklıma:img-wink:
süper fikir:good: komedi deyince aklıma tabii ki de çoban ailesi gelio:img-icecr suatla başlayayım mesela:botokslu hali-bu sezonun en güldüüm sahnesi- ve "çakralarını" açmaya karar verip yogaya başlaması-yanında kısır fln götürmüştü:img-hyste
çoban yıldızlarının "saim usta hala yaşıo mu" demeleri
hüsnünün "romantik yemek" anlayışıyla suat ve çocukları işkembeciye götürmesi:img-hyste
amaaaa yine de hatırlayabildiğim en komik sahne hüsnünün suatın onu evden atması üzerine mesuta gitmesi ve gariple yatmasıdır...."öff saçların fırça gibi olmuş suat ağzın da kokuo senin ne yedin sen?":img-hyste:img-hyste:img-hyste
not:yüksel aytuğ 29 ekimde-bu pzt-tüm kanalları terör olayları nedeniyle prime time da ortak yayına çağırıo bir süredir.böyle bir amaç için bu pzt dizi olmaması oldukça anlamlı olurdu. ama bu gerçekleşmez de yeni blm olursa mutlaka cumhuriyet bayramına ve/veya şehitlerimize değinmeliler bence...
süper fikir:good: komedi deyince aklıma tabii ki de çoban ailesi gelio:img-icecr
hüsnünün "romantik yemek" anlayışıyla suat ve çocukları işkembeciye götürmesi:img-hyste
amaaaa yine de hatırlayabildiğim en komik sahne hüsnünün suatın onu evden atması üzerine mesuta gitmesi ve gariple yatmasıdır...."öff saçların fırça gibi olmuş suat ağzın da kokuo senin ne yedin sen?":img-hyste:img-hyste:img-hyste
evet yaa bu sahneler çokk komikti
ahh ahh nerde o sahneler :img-wink::img-wink:
arkadaşlar kötü haber kara yılan pazartesi 20.00 başlayacakmış
idaalı bir dizi :img-yes:
zaten bizim dizi iice sıkmaya basladı biran önce bi çaresini bulsalar biraz heyecan merak heyecan katsalar bi korkum yok ama her hafta bu hafta düzelir dedikce daha da bir kötülüyor dizi
umarım eski haline döner dizimiz:img-yes:
raitinglerde ab'de yani bu hafta iyice toparlanmışız.
Zaten bu haftaki bölüm çok güzeldi.
Pınar'ın kıskançlığı mı yoksa nazı mı desem bilmiyorum ama biraz Ali'yi bunaltmaya başladı. Rıza baba önce Alı'ya çıkışıyor sanmıştım ama Pınar'a söylendi ama Pınar'da çok kıskançmış. ;)
özet daha gelmemiş yaa:icon_sorr
bu bölümde o kuzen meseelesinden dolayı zeynep muratı görürürz heraldee
2 operasyondan fazla olmaz umarım :icon_sorr
slm arkadaslar
özet yok daha ortalıklarda umarım en kısa zamnda gelir gercekten zeynebin kuzeninin geldiği bölümü merak ediyorum murat napacak bakalım bide kuzeni doğru adamada benzemiyor ama
acaba ecenin abisini bulacaklarmı mesut eceden faydalanıp yakalayacak gibi nese önce su özet bi gelsin sonrada fragman bide yeni bölümmmm:P
raitinglerde ab'de yani bu hafta iyice toparlanmışız.
Zaten bu haftaki bölüm çok güzeldi.
Pınar'ın kıskançlığı mı yoksa nazı mı desem bilmiyorum ama biraz Ali'yi bunaltmaya başladı. Rıza baba önce Alı'ya çıkışıyor sanmıştım ama Pınar'a söylendi ama Pınar'da çok kıskançmış. ;)
pınarın kıskanlıgı vs degıl senaryo ekıbının bır turlu pınarın rolunu oturtamamasıdır durum
dızı basladıgından berı pınar bır ıyı bır kotu bır karekterle boylemı oynanır anlasılmaz ya ıyıdır yada kotu 2 bolum ıyı 2 bolumde kotu olmazkı valla bunu nıye yapıyorlar veya yapamıyorlar bılmıyorum ama cok sınır bozucu oldu artık bu durum
oylekı sızler gıbı yenı bolumu merak etmıyorum ya kısacıktır pınarın rolu yada sınır bozucu seyler yazılmıstır
ozel rıcamızdır lutfen pınarın rolunu artık duzene koysanız ıyı veya kotu derızkı kotu rol yazmıslar ne yapalım belırsızlık en nefret edıcı sey
özet gelmişş :happy0064
mesut-ece-tuncuu bu bölüm görcez epey heraldee tunc babasına kızıcakmışş inş araları bozulmazz :icon_sorr
bu kürtaj olayı güzel bi olaya benziyoo yani anlamlı ve ders verici olcak gibii :img-yes:
bu kücük kız olayını vve hataları cok merak ettim:img-yes:
kuzeni görcez bu hafta muratın tepkisini cok merak ediyorumm:img-yes:
engininn annesinin hastalıgına bende cok üzülüyorum(yani bu hastalıgı derken unutkanlıgınadn bahsediyo dimi) :icon_sorr
bu hafta özet kısa ve olaylarla ilgili pek bişey yok birazdaha gizemli eski özetlere göree
bide 3 olaya inmişş yani ecenin abisinin oldugu olayıda sayarsak azalmış olay sayısıda bide olaylar gizemli olursa daha ne isteriz kiii:happy0064
kısa özet gördüğüme sevineceğim aklıma gelmezdi ama işte budur diyorum şimdi 3 olay ayrıntısız gizemli az ve öz:good:
sanırım bu küçük kız olayı biraz uzun sürecek, ekip yanlış tahminlerde bulunuo olabilir. çok laf işitmişlerdi her olay başarıyla çözüldüğü için belki dikkate aldılar bunu...
kürtaj konusu da ilginç işlenmemiş ve iyi mesajlar verilebilecek bir konu:img-yes:
vee merakla beklediğim özel hayatlar.. engine ve annesine üzüldüm, alzheimer başa çıkması zor bir hastalık cidden:icon_sorr enginin eski karısını da görebiliriz bu bölüm
kuzen geliyor! bakalım zeyneple murat-özellikle murat-neler yapacak? zeynebin annesi devreye girer heralde-yani umarım.o karışıklık içinde küçük de olsa başbaşa bi sahnelerini görmek isterim yine de:img-yes:
mesut-ece-tunç çekişmesi fazla ilgimi çekmedi bnm tunç haklı çıktı sonuçta ece de mesutun başını derde soktu. bence mesuta en çok beşir ve tunç yakışıo ece olsa da oluuur olmasa da
tabii ki asıl öğrenmek istediğim "suat tango yaparsa ne olur?":happy0064:happy0064
bu bölüm güzel olacak:img-icecr
Olayların zorlu seyri sonrası seyredebildiğim Pınar ve Ali sahnesi rahat nefes aldırıp, hayat yine de güzel dedirten, birazda şöyle bir iç geçirten güzel bir ikili.
Özette bu ikiliye dair hiçbirşey yok.:not_i:
Daha önceki özetlerde Pınarın olmadığı zamanlar bölümde Pınarı daha çok gösteriyorlardı.
Dilerim yine öyle olur.:img-yes:
hiç rast gelmedim ben fragmana sabahtan beri de bekliyorumm bi göremedimm :icon_sorr
zeynep-murat agırlıklı olmasına cook sevindimm:img-icecr
fragmanı izleyenler anlatabilirler mi acaba genel hatlarıyla fragamanıı:img-yes:
derman abla 27-10-07, 14:41 fragman çok hızlıydı birisi zeynepi öpüyodu murat uyanıyodu evde başka birileri daha vardı zeynepi bi gördüğümde saçları dağılmıştı bide muratla sarılıyorlardı okan da yakalanıyodu eceye mutlumusun die bağırıyodu bu kadar
fragman çok hızlıydı birisi zeynepi öpüyodu murat uyanıyodu evde başka birileri daha vardı zeynepi bi gördüğümde saçları dağılmıştı bide muratla sarılıyorlardı okan da yakalanıyodu eceye mutlumusun die bağırıyodu bu kadar
cok teşekkür ederimm yaa:img-yes:
zeynep murat sahneleri komik olcak heraldeee :happy0064
ece ve okanada üzülüyorum yaa düzelir inş okann :icon_sorr
operasyonlar ffalan varmıydı fragmanda sadece zeynep-muratla ece okan mı vardıı
derman abla 27-10-07, 14:51 cok teşekkür ederimm yaa:img-yes:
zeynep murat sahneleri komik olcak heraldeee :happy0064
ece ve okanada üzülüyorum yaa düzelir inş okann :icon_sorr
operasyonlar ffalan varmıydı fragmanda sadece zeynep-muratla ece okan mı vardıı
elbette operasyonlar var fragmanın %80inde operasyon var bide şimdi aklıma geldi fragmanın sonunda engin annesine sarılmıştı.annesinin gözleri kapalıydı sanırım engin ağlıyordu
elbette operasyonlar var fragmanın %80inde operasyon var bide şimdi aklıma geldi fragmanın sonunda engin annesine sarılmıştı.annesinin gözleri kapalıydı sanırım engin ağlıyordu
sagol tekrardan :happy0064
engine ve annesine cok üzüüyorum yaa:icon_sorr enginin annnesinin hastalıgı gercekten zor bi hastalıkk yaaa:icon_sorr
Fragman blogumda.
Fragman çok hızlıydı. Hep kargaşa, hep kargaşa. Birisi linç edilmek isteniyor, öte yandan Suat-Hüsnü dans dersi alıyor, Ece'nin kardeşi yakalanıyor, birisi otobüste kaçmaya çalışırken yakalanıyor, Engin'in annesine bişeyler oluyor, ...
Çok hızlıydı.
Ayrıca Yavuz belki bu bölüm görünür. Hastanelik bir olay olacak sanırım. Engin'in annesine sarılışı ve ağlaması annesine bişeyler olduğunu gösteriyor.
Engin'in eşi de görünebilir belki de.
Pınar-Ali gene görünmeyecek anlaşılan.
Neyse izleyip göreceğiz.
fragmanı şimdi izleyebildim
cok karışık bi fragmann ve buna cok sevindim hiç bişey anlaşılmıyoo :happy0064
bol bol operasyon var yine fragmanda:img-polic
ece cok üzülüyo abisinie yaa:icon_sorr
kuzeni zeynepi öpünce yataktan fırlayaan murat diimi cookk komik yaaa:P:P epey gülcez bu kuzen meselesine
muratın yanında birileri var fragmanda onlar muratın arkadaşları mı accaba zeynepte kapıdan üzgün üzgün giriyo bişey mi oluyo acaba yaa:icon_sorr
murat kuzene kızdıgı içcin kendi arkadaşlarını falan mı cagrıyo acbaa neler sacmaladım 2 dkdaa:icon_whis
mesut ve tunçta var fragmanda mutlular ikisideee:happy0064
cobanlar yine biz gülmekten öldürcekler heraldee:happy006
muratın zeynepin yalnız oldukları yer cokk güzell onları yalnız görebilcez demek ki bu bölümm:img-in_lo
zelişle metin gülüyo fragmanda heralde suatla hüsnünün dans dersi almasına gülüyorlardırrr :P
murat hiç sevmiyo bu kuzeni kavga ediyo fragmanda ddışarı atılyo galiba
engine de cok üzüülüyorum yaaa :icon_sorr
fragman güseldi.fazla hızlıydı ama..
ecenin abisini bağırma sahnesi çok kötüydü.beğendin mi???nasıl... nasıldan sonrasını defalarca izlememe rağmen anlayamadım.ece diye bağırınca götürürlürken ecanin ağlaması kötüydü.mesut onları nedne yere yatırıyor.onu anlayamaım.gerçi.
suat süper ya.tango kursuna hüsnü de yazılıyor.muratla kuzen evde kızlarlaryen zeynebe yakalnıolar.zeynep ne yaıcaka caab??
Arkadaşl fragmanı yeni izledim güzel bir bölüm olucak ayrıca enginin annesi ölüyor sanırım :(
slm arkadaslar fragman güseldi güzel bi bölüm olacak
enginin annesi bencede ölüyor çünkü fragmanda göz altları falan mor du gözleri kapalıydı ve engin ağlıyordu annesinin yanında ağlamamaya çalısıodu hep ama
zeynep sanırım muratı ve kuzenını yakalıyor kızlarla pek göremedim ama acaba ne yapacak
hüsnü ve suat'a diyecek laf bulamıyorum sanırım suat kursa yazılmıs hüsnü yanına geliyor ve sanki suata ben kursa gitmedim ama cok iyi bilirim gibisinden bir şeyler ima ediyor yada calısıyor
nese yarın hepsinin ne olduğu anlasılacak:P:happy0064
Arkadaşl fragmanı yeni izledim güzel bir bölüm olucak ayrıca enginin annesi ölüyor sanırım :(
aynı fikirdeyim bence de enginin annesi ölüyor:sad53:
fragmanı çok beğendim inşallah bölüm de fragman kadar güzel olur..
sanırım linç edilmek istenen ve ekibin gözaltına aldığı adam esas suçlu değil.ekibin hatası bu olabilir.
zeynep-murat olaylarını ve suatın tango macerasını dörtgözle bekliyorum:img-yes::img-yes:
evanescence-93 28-10-07, 22:19 zeynep murat ve kuzenini yakaladı ya acaba zeynep ne yapacak.çünkü fragmanda çok şaşkındı burda neler oluyo dercesine.bide murat'ta zeynep'i kuzeninden acayip kıskanıyo yaa.kuzenine ''ne bu böyle sabah sabah şap şup''falan diodu.bide hüsnü'de suat'ı tango hocasından kıskanıyodu.valla bu bölümde kıskanan kıskanana,herkez birbirini kıskanıyo.:D(tabii Murat'ın Zeynep'i kuzeninden kıskanması biraz garip geldi bana.:img-in_lo)
arkadaşlar ne oldu bize böyle...?inanamıyorum...:icon_sorrbugün arka sokaklar var ve biz hala dün gönderilen msjla duruyoruz öyle mi...?ne oldu bize...?
fragmanı izledim,geçen haftaki hayal kırıklığımızı bu hafta yenicez sanırım,yani inşallah:img-blush
engin'in annesi ölmesin yaaaa,ben ağlarım şimdi.yazık engin'ime.
suat yine bize gülme krizi geçirtecek:img-hyste
istediğimiz sahneler geliyor sanırsam...muratın yataktan başını kaldırarak bahtığı sahneye bayıldım:img-pilot(saç baş dağılmış).
kuzen işimize yarayacak gibi:img-wink:
Not:ihanet etmeyin bakıyım başlığımıza toplanın hemen yaaa.(duygu başına taş geldi mi)
fragmanı izledim,geçen haftaki hayal kırıklığımızı bu hafta yenicez sanırım,yani inşallah:img-blush
suat yine bize gülme krizi geçirtecek:img-hyste
[/B]
İNsallah öznur bu bölümde yeneriz hayal kırıklıgımızı
fragmanda suatla hüsnünün dansı çok güzeldi yaa biraz cok gösterirler insallah suatı bu bölüm tango yapıyolar ya:img-hyste
bu bölüm sanırsam özel hayata biraz cok verecekler insallah
operasyonlarda yanılmaları cok güzel cunku her işi çözmeleri inandırıcılıgını kaybediyo :::img-wink:
İNsallah öznur bu bölümde yeneriz hayal kırıklıgımızı
fragmanda suatla hüsnünün dansı çok güzeldi yaa biraz cok gösterirler insallah suatı bu bölüm tango yapıyolar ya:img-hyste
bu bölüm sanırsam özel hayata biraz cok verecekler insallah
operasyonlarda yanılmaları cok güzel cunku her işi çözmeleri inandırıcılıgını kaybediyo :::img-wink:
işte benim kast ettiğim de o.özel hayatı çok abartmadan dengeliyerek operasyonlarla birlikte aynı oranda izlemek...
ve evet canım bu sefer yanılmaları gerçeğe daha yakın bir hal alıyor.bizler dizimizin hayal ürünü olduğunu düşünmüyoruz.bunu düşünmemiz gazetelerin 3. sayfalarını hiç okumadığımızı gösterir.
ama dediğin gibi hiç yanılmamak biraz ironi halini alıyor,bizim için olmasa da diğerleri için...
yesim-jade 29-10-07, 10:54 arkadaşlar ben de çok koyu arka sokaklar izleyicisiyim ama bu başlığa pek yazamıyorum bugünden itibaren benide aranıza alırsanız burdayım.:icon_whis
bu akşamki bölümü her zamanki gibi sabırsızlıkla bekliyorum.geçen haftaki bölümde aşırı operasyon vardı bu yüzden de olaylar çok hızlı geçiyodu bu bölümde daha az operasyon olcak inş. özel hayatlara daha çok değinileceğe benziyor .galiba engin'in annesi ölüyo ama ölmesin çok şeker bi kadın.engin de çok üzülür sonra...
zeynep muratın başı belada kuzen geçen hafta gördüğümüz kadarıyla yılışık biri bu akşam bizi çok güldürecek gibime geliyo fragmandan anladığım kadarılayla
suatın arabası,çakralarını açması,botoxu gibi vs. olaylardan sonra birde tango sevdası çıktı eminim çok gülcez :img-hystesuat alem kadın herşey beklenir:icon_whis
fragmanda ve özette alim ve pınarımla ilgili bişiy bulamadım geçen hafta oaly askıda kalmıştı bu bölüm güzel bi a-p sahnesi bekliyodum ama hayal kırıklığını uğraıycam galiba ne özette ne de fragmanda a-p le ilgili bişiy yok:icon_sorr
2 saat 45 dk kaldı başlamasına ama kimse yokk buralardaa :icon_sorr
bu bölüm cok gülcez heraldee :P gerek zeyneple murata gerekse cobanlaraaa :happy0064
cok da üzülcez eceyle abisine bi de enginin annesine(ölmemiştir inş yaaa :sad53:)
operasyonlar da bu bölüm karmaşşıkve esrarengiz olcak gibime geliyor:img-polic
evet arkadaşlar dizimizni başlamasına 2:30 e yakın bi zaman kaldı inanıyorum
ki çok güzel bi bölüm izleyecegiz ben en çok bu akşam zeynep ve muratın sahnlerinin merak ediyorum bakalım neler oluack ama bence çok güzel çok komik sahnler izleyecegiz engin başkomisere bence bu akşam fragmandan gördügüm kadaryıla annesi eger yanılmıyorsam ama inşallah yanılıyorumdur annesi öldü galiba çünkü fragmanda anneisne sarılmış aglıyordu galiba bu akşam hem gülücez hemde aglayacagız...
evet arkadaşlar dizimizni başlamasına 2:30 e yakın bi zaman kaldı inanıyorum
ki çok güzel bi bölüm izleyecegiz ben en çok bu akşam zeynep ve muratın sahnlerinin merak ediyorum bakalım neler oluack ama bence çok güzel çok komik sahnler izleyecegiz engin başkomisere bence bu akşam fragmandan gördügüm kadaryıla annesi eger yanılmıyorsam ama inşallah yanılıyorumdur annesi öldü galiba çünkü fragmanda anneisne sarılmış aglıyordu galiba bu akşam hem gülücez hemde aglayacagız...
slm arkadaslar yeni bölüm saati yaklastıkca heyecanlanıyorum bende en cok murat ve zaynep sahnelerini merak ediyorum ve bizi cok güldüreceğine inanıyorum
engin in annesi bence öldü :icon_sorr hem dizi yeni konu kapmıs olur hemde bilmiyorum sanki pek görevi olmuyordu kalabalık yani bu yüzdende yapmıs olabilirler.
tabi suat ve hüsnüde cok güldürecekler
kısaca güzel bi bölüm izleyecez:happy0064
eveeet bölüm bitti çok güzel bir bölümdü inşallah reytinlerde öyle olur
enginin annesinin ölmesine çook üzüldüm:icon_sorr
operasyonlar çok güzeldi biz gene suçluyu bilioduk ama olsun genede güzeldi o küçük kızada çok üzüldüm ya çok kötü bir durum gerçekten
zeynep murat sahneleri süpeerdi hele o ilk kuzeni geldiğinde yataktaki halleri neydi öyle ya:img-hyste:img-hyste
ya bu bölüm ali çok gözüktü hatta hiç yoktu diyim ben
nese benden bu kadar byebye
bu bölüm sperdi geçen haftaya göre bu bölüm ilaç gibi hele zeynep murat bölümleri bayıldım murat haklı yani çocuğu kovmakta sonunda hüsnünün dansına öldüm bizim hüsnüde ne cevherler varmış öyle
arkadaşlar nerdesiniz...?
neyse ben yorumumu yapıp çıkıyım...
bölümün son sahnesi bütün kahkahalarımı unutturdu:icon_sorr ben enginin annesini çok seviyordum yaaa niye öldü:icon_sorr
ayrıca annesinin çiçek suladığı kaba dokunması beni bitirdi:img-cray:
suatla hüsnüye diyecek söz bulamıyorum.(suatı halk oyunlarına folklör dediği için kınıyorum)
oh be biraz zeyneple muratı izledik.çok şükür...
forumun bu halini görünce (2 kişi) aklıma 29 kişi olduğumuz günlerde çok azız diye yakınmalarımız geldi.bu günleri bilseydik 29 kişiyi öpüp başımıza koyardık herhalde...
slm arkadaslar
bu bölüm çok güzeldi hem operasyonlarda cok kaliteliydi (her zamn olduğu gibi)
hüsnü ve suatın dansı süperdi
suatın hocasının suattan bıkması falan ama en güzeli hüsnünün dansıydı :P:P:P
zeynep ve muratta cok güzeldi zeynebin kuzeni muratı bayağı delirtti şapur şupur öpmesi falan:happy0064:P
ali ve pınar yoktu bu bölüm bu ikiliyi sevenler için kötü oldu sanırım:img-cool2
engin ve annesi
enginin annesi cok seker bi kadın dı gercekten engine yazık oldu üzüldüm arkadasların da dediği gibi annesinin saksına dokunması falan bayaği duygu yüklüydü
duygu ve nizar 30-10-07, 13:42 güzel bir bölümdü....
operasyon sahneleri ağırlıktaydı yine....
zeyneple murat çok şekerdi.hele ki zeynebin kuzeni alem ya çatlak şey....:D
hele ki tarzan murata bayıldım.....:D
mesutla ece ye gelince onlarda çok tatlıydılar.şu ecenin abisi de başa bela oldu.bakalım anatemden de kaçtı neler yapıcak acaba?????
mr.çoban ve ailesi de yine yeni maceralarla karşımıza çıktılar....:D
şu suat alem kadın ya yapmadığı birşey kalmadı heralde....:D
ama hüsnüyle ne güzelde tango yaptılar.yine süperdiler...:D
ali de çok şekerdi ya canım benim.hele ki rıza baba dan pınarla dışarı çıkmak için izin alırken....:D
rıza babamız ali mize ecel terleri döktürdü ya....:D
engin de süperdi.annesine üzüldüm..çok şeker bir kadın dı....heralde bizi bir daha ki bölüm bir cenaze sahnesi bekliyor.....
rıza baba da yine süperdi.ama en çokta enginle olan sahnesine bayıldım.hele ki engine dedi ya benim en büyük yardımcım KARIM AYLA'dır.o sahneye bittim ya çok güzeldi....aylanın rıza baba için ne kadar değerli olduğunu bir kere daha anlamış olduk...
aylayla pınar yoktu....yine geçen sezon ki gibi yaptılar....
ama yine de güzel bir bölümdü.....
merhaba arkadaslar ben eski bir arka sokaklar izleyicisiyim dün uzun zamandan sonra diziyi biraz izledim sonlarına doğru ve eskiden daha güzel sonu belli olmayan heyecanlı konular vardı dünkü bölümün, küçük kızın bakkal tarafından öldürüldüğünü tahmin etmeyeceğimiz bir senaryosu olsaydı çok daha iyi olurdu senaryo basitleşmiş maalesef sizce??:icon_whis
zeynepin kuzeninini bende tutum ayrıca meander bizlerde bir süredir arka sokakalrı senaryosunun eskisi kadar etkileyic olmadığını tartışıyoruz ama yapabilcek pekde bir şeyimiz omadığı için kendimi söylüyor ve yine kendimiz dinliyoruz malesef senaristlerin bir an önce toparlanmasını dilemek ve istemekten başka yapabilcek bir şeyimiz yok
valla ben çok beğendim dünkü bölümü tam günlerdir istediğimiz gibi özlediğimiz gibiydi bence:good: bir de ali-pınar eksikliği de olmasaydı..
eleştirilerden başlayayım.herkesin düşüncesine saygım var tabi ama dünkü bölümün konularının hafif olduğunu düşünmüyorum. daha önce hep aynı olaylar oluyor dendiğinde her bölüm için yeni suçlar icat edemezler demiştim ama dünkü kürtaj olayı ilk kez işleniyordu mesela.küçük kızın olayı da ekibin yanılgısından dolayı yine bir ilkti.katili başından bilmemiz-gerçi genelde bilioz ztn- de dün ekibin hatasını vurguluyordu. ben beğendim açıkçası..
eveet gelelim yorumuma..bölümün yıldızı tango yapan suat olur diye düşünmüştüm ama zeynep-murat-kuzen üçlüsü bu hafta suatı geçti:img-yes:
z-m sahneleri çok hoştu:img-in_lo yataktaki hallerine çok güldm:img-hyste kuzen de evden kovulmayı haketti yani..:img-yes:
suatın tango hocasına "folklor yapardım" demesi ve adamın ayağını ezmesi bitirdi beni:D hüsnüdeki cevher de gözümden kaçmadı tabii:)
mesut tam bela aldı başına bn tuncun tarafındaym:img-cool2
zeynebin ayline "sen oraya montesin cnm" demesi kibar diil belki ama hislerime tercüman oldu yani. halbuki kalk arada bi yavuzu fln gör bahaneyle bz de görelm di mi:img-grin2
enginin annesi de sizin de dediğiniz gibi bütün komediyi sildi birden.çok üzüldümm:sad53::sad53:
not: amma konuştm özlemişim bu halini as nin
cok guzel bir bolumdu!!! her zamanki gibi
her bolumu farkli bir heycanla izliyorum galiba bunu basaran tek bir dizi var oda arka sokaklar.
en cok begendigim saneler:
-coban ailesinin butun saneleri guzel ve komikti.
-murat'larda serhatli saneler.cok komik sanelerdi hele serhatin muratla 40 yillik arkadas gibi konusmasi :img-hyste" vay muri naber" ,"gorusuruz tarzan" demesi ve muratin "bu nerden biliyor, senmi soyledin" lafi beni bittirdi :img-hyste
-ve alinin riza babadan izin isteme sanesi.
forumda in cin top oynuyo umarıım fırtına öncesi sesizliktir:img-wink:
bu bölüm küçük kızın basına gelen olaya çok üzüldüm özette sadce kaçırıldıgıını yazıyordu bende nasılsa kurtarırlar diye düşünüyordu ama böle olması üzücüydü
yaa insaat işcisinede üzüldüm insanlara artık iilikde yapılmıyo sonunda suçlunun bulunması güzl oldu ama suçluyu buluş sekilleri bıraz saçmaydı çocugun lafıyla fln suçlunun bulunması:img-wink:
özel hayata gelelım zeyneple muratın evlerı fln çok güzldi kuzende ne kuzenmıs ama muratın yine ukalalıgı üstündeydi:img-yes:
ayy enginin annesi çok sekkerdi ölmeseydi yaa:img-yes:
en sinir oldugum ali pınar sahnesinin hiç olmamasıydı:img-blush:img-in_lo
bölümün en komik sahnesi suat -hüsnü dansıyda özellikle hüsnü:img-hyste:img-hyste
bu bolumde zeynep ve muratın sahnelerı vardı:happy0064
ama yetmez tabı onlar ben daha cok ıstıyorum:D:D
husnu ve aılesı herzaman kı gıbıydı:good:
engının annesının olcegı bellıydı zaten hastaneye yatmak ısemıyodu kadına malum olmustur tabı...sabah farkedemedı ama engın annesının oldugunu...
forumda yaprak dahi kıpırdamıyor artık....:icon_sorr
pazartesi günü bölümü izleyememiştim o yüzden pazartesi gününden beri başlığa uğramamaya çalışıyordum fakat indirip izleyince soluğu burada aldım.. :) (birazdan rsimleri de eklemeye başlarım :))
evet haklısınız dizimiz bir tıkanma dönemi yaşıyor gerçekten... operasyonları izlerken o eski heyecanı yaşayamıyoruz, operasyon dışı sahneler ise yavaş yavaş tekrara kayıyor...
du :) izlediğim bölümde yükseliş gördüm ben gerçekten.... bence en önemlisi zeynep murat sahneleri gibi zeynep murat sahneleri izledik... uzun zamandır yok bombalar, tramcalar, kaçmacalar, kovalamacalar, evlilik telaşı fln izliyorduk... bu sefer gerçekten eğlenceli, azıcık çekişmeli sahneler izledik... murat ın kuzene tepkileri süperdi....:img-wink: tabi zeynep in de... film izledikleri sahne de süperdi... tabi kuzinin ilk geliş sahnesi de.... murat ın ""20 euro mu ben şimdi 20 euro için mi uykumdan uyandım"" demesi, kapı çalışını alarm sanan zeynep in ""kapat da yarın saat daha uyuyalım"" demesi süperdi... tabii yatmak için yatağın ayakucunu seçmeleri de...:img-hyste
ali-pınar olmayışı eksiklikti... ikisini de izlemeyi çok seviyorum... ama z-m sahneleriyle gölnümü alan senaristlere bu konuda fazla serzenişte bulunmak istemiyorum....
operasyonlar ile ilgili de son haftalarda aynı yorumu yapıyoruz... heyecan istiyoruz....
duygucum haklısın ya forum artık çok boş bi bölüme anca on yorum falan yapılıyo arkadaşlar yine toplaşalım ya
bütün yorumlarına katılıyorum duygu bu bölüm zeyneple murata bayıldım muratın tepkileri süperdi ama ama insana böyle bi misafir gelse murat gibi yapar heralde hüsnüde güzel gaz veriyodu murata kadın kısmının akrabasına yüz vermicen diye
inlerle cin çift kale maç yapıyo burda ya :D:D 1 defa küçük kızın ölümü üzüldüm pınarı hiç görmedim bu bölümde murat zeynebin kuzenini ii kaçırdı valla ece nin kardeşi de düzelecek artık ona sevindik kendi adıma sevindim en azından hüsnüler kırdı geçirdi yine beni enginin annesi ne üzüldüm kadıncağızın kimseye zararı yoktu ya neyse iyi geceler herkese
Gözlerim hep Pınar ı aradı ama o yoktu.Artık hiçbir şey demiyorum.Çünkü değişen birşey yok.Yine aynı hep aynı.ZM tamam ama ap olmayınca yavan geldi.:img-yes:
Gözlerim hep Pınar ı aradı ama o yoktu.Artık hiçbir şey demiyorum.Çünkü değişen birşey yok.Yine aynı hep aynı.ZM tamam ama ap olmayınca yavan geldi.:img-yes:
sana katılıyorum :img-wink:
dizide bu hafta ali pınar askının olmaması bi bütün olan dizinin bi tarafının bos kalması gibiydi:img-yes::img-yes: ya neden dogru dürüst bize ali pınar aşkını yasatmıyolar anlamıyorum geçen hafta olay havada kaldı bu hafta ise
ali rıza baba dan izin alıyor ben seviniyom ohh gösterecekler ama hayal kırıklıgı yasıyorum gösterilimiyorr neden böyle yapıyorlar anlamıs degilim z-m kadar a-p yi görmek isteyen varr ama :img-blush
evet dogru olan bu bence gelıp yazmayı hıc ama hıc dusunmuyordum ama yınede yazmadan duramadım pınar dızıden ayrılmalı ne ona nede bız pınar hayranlarına bu kadarda sac bas yoldurulmazkı
ben acıkcası pınarın dızıden ayrılması taraftarıyım cunku kısa veya hıc olmamasından dızıyı tamamen bırakması daha ıyı dızıde yok derız hıc goremeyız belkı ama emınım daha az uzuluruz
bolume gelınce bu bolumu ızlerken alı ızın aldıya arkadasım dedıkı al pınar cıkıcak yuzde yuz emınım bu konusma dısında ne pınarı gorucez nede konusu gecıcek benı yanıltmadınız
engının annesının olmesı ıyı olmadı tabı eskı esıyle gonul rahatlıgıyla devam etmelerı ıcın yapılan bır sonuc bence
herkese sevgıler umarım dılegım olurda pınar ayrılır cok uzulsekte sımdıden daha kotu olmaz
herkeze yaksamlar!!
goruyorum ki pinarcilar kizmislar ve pinarin diziden ayrilmasini istiyorlar.
arkadaslar yanlis anlamayim ama:img-blush pinari bir bolumde gorunmedik diye diziden ayrilmasina gerek yok dizinin konusu pinarin etrafinda donmuyor.
riza babayi coktandir catismalarda gormedik hep merkezden emir veriyor biraz hareket iyi gelir riza babaya.:img-gun: ve bir bolumude yeralti döğüşleri hakinda bir operasyon yapsalar guzel olurdu.:fighting2 .
herkeze yaksamlar!!
arkadaslar yanlis anlamayim ama:img-blush pinari bir bolumde gorunmedik diye diziden ayrilmasina gerek yok dizinin konusu pinarin etrafinda donmuyor.
riza babayi coktandir catismalarda gormedik hep merkezden emir veriyor biraz hareket iyi gelir riza babaya.:img-gun: ve bir bolumude yeralti döğüşleri hakinda bir operasyon yapsalar guzel olurdu.:fighting2 .
Ben ayrılmasını istemiyorum.En azından jenerikte göreceğimi biliyorum.Başka yerde görme ve haber alma şansımız yok.
Sadece isteğimiz Pınar a şöyle eli yüzü düzgün bir rol biçilmesi.Kıskanmaktan başka bir şey yaptırmıyorlar.
Polisiye bir dizide polis ailelerin başına bir kez mi bela gelir canım.Pınar bir kere kaçırıldı.Bir kez de rehin alındı.O da başlardaydı.:img-yes:
dizinin geçen bölümünü bende beğendim ama açıkcası Ali-Pınar sahneleri hiç yoktu. Onların aşkı çok yeni ve aslında senaryoda güzel işlenebilir bir durumda.
Bunun dışında Engin'in annesinin ölmesine bende üzüldüm :(
özet gelmiişşş:happy0064:happy0064
çok güzel bir bölüm bizi bekliyor:happy0064:happy0064 ya aliyle pınarın bir günüde güzel geçsin ya zavallı engin vallla bu bölüm onu öle görmek kötü olucak ama napalım inşalllah biran önce toparlanır ya muratı ne gibi sıkıntılı günler bekliyo olabilirki çok merak ettim vallahi
özet gelmiş bakıyorum gerçi az kişi var yine ama..:icon_sorr
olaylar ii gözüküyor özellikle ekibin arada kalacağı şu cinayeti merak ettim umarım onu biraz gerilimli işlerler:img-polic-cinayeti işleyen belliyse niye arada kaldılar acaba?-
neyse ecenin abisi olayını pek uzatmıolar sanırım mesut okanla konuşuup onu tedaviye ikna edio.ece sorun olmaktan çıkıosa tunçla yakınlaşabilir ya da en azından mesut tuncu ihmal etmez artık.
suat diyette ne diyeyim hüsnüye kolay gelsin:P
z-m ve a-p ın beraber sinemaya gitmesi fikri süper:happy0064 ama z-m nin her işinde olduğu gibi bunda da hevesleri kursaklarında kalıo olan a-p ikilisine olucak:icon_whis
muratın canını sıkan olayı herkes gibi ben de çok merak ettim.annesiyle ilgili bi sorun olabilir diye düşündüm çünkü canan hanımın sağlık durumu pek ii değil bildiim kadarıyla. umarım yanılıyorumdur ve annesiyle ilgili değildir..
engin annesinin ölümünü ekibin desteğiyle atlatıcak ve ekibe daha da bağlanıcak..
bu haftaki özeti tam istediğimiz gibi vermişler olayıların sonunu açıklamamışlar zeynep murat-ali pınar dörtlüsünün sinemaya gitme fikri muhteşem olmuş en bu sinema sahnesini merak ediyorum
evet arkadaşlar çok güzel bi bölüm bizi bekliyor yine bence geçen haftadan daha iyi olacagını düşünüoyurm bu bölümün enginin annesinin ölümüne bende üzüldüm ama egnin bu yarayıda ekip sayeisnde kısa bi sürede saracaktır tahminim ekip engine gerekli destegi verecek zeynep-murat ve pınar la ali sinemaya gidiyormuş ama yine tehlisizlik bizim yeni evlileri rahat bırakmayacak galiba zeynep in anneisnin evine hırsız giriyormuş bakalım murat kayınvalidesi için neler yapacak bu ardaa muratın yine sorunları olucakmış bakalım ne oluack izleyip görücez ama çok güzel bi bölüm olacagından hiç şüphem yok...
herkeze yaksamlar!!
yenısın galıba arkadasım hosgeldın ama pınarın dızıyı bırakma fıkrıne bende katılıyorum dogru olan bu galıba senın yazına gelence bır bolum yok dıye yazılan seyler degıl bunlar gecen sezonda boyleydı bır bolum kısacık bır bolum yok yanı bu ne ılk nede son ayrıca dıger arkadaslarında belırttıgı gıbı pınarın rolu ıyımı kotumu ona bıle karar veremedıler dızı bıtıcek huysuz kıskanc sorun cıkaran bır tıp cızdıler sıkıldık yanı bu durumdan o nedenledırkı bu bolume gelıp yazmıyorum sık sık onemsenmıyor cunku
ya muratı sorunu derken acaba asım hapisten kaçıp gelcekmi yani işallah olmazda ne biiimmm bi ihtimal:img-cool2
slm arkadaslar özet gelmişl güzel bir bölüm olacak
bence orda muratın sıkıntısı derken para sıkıntısı olabilir ama benimkide bir ihtimal sadece:icon_sorr
engin bakalım naapacak hayatında bir tek annesi vardı :img-cool2
suat gene yapmış yapacağını bu sefer hüsnü naapacak bakalım:happy0064
duygu ve nizar 03-11-07, 12:12 özetimiz gelmiş....:D
yine güzel bir bölüm bizi bekliyor....
ali-pınar sahnesi görücez inş.....
aylamla ilgili ne özette ne de fragmanda birşey yok....ama inş bu bölüm vardır ya.....
:img-yes:yenısın galıba arkadasım hosgeldın ama pınarın dızıyı bırakma fıkrıne bende katılıyorum dogru olan bu galıba senın yazına gelence bır bolum yok dıye yazılan seyler degıl bunlar gecen sezonda boyleydı bır bolum kısacık bır bolum yok yanı bu ne ılk nede son ayrıca dıger arkadaslarında belırttıgı gıbı pınarın rolu ıyımı kotumu ona bıle karar veremedıler dızı bıtıcek huysuz kıskanc sorun cıkaran bır tıp cızdıler sıkıldık yanı bu durumdan o nedenledırkı bu bolume gelıp yazmıyorum sık sık onemsenmıyor cunku
ece-pınar yazdıklarına ayrılma konusu şimdilik hariç tamamen katılıyorum.
Pınarı pazartesileri beklemek dahi güzel hernekadar sonunda, beni sevgili senaristler sinirlendirmeyi başarsalarda...:sad53::not_i:
leketur00, bence bize biraz haksızlık etmişsin.:icon_shad
Tabiki dizi Pınarın hatta kimsenin etrafında dönmemeli. Kollektif bir dizi sonunda,
fakat Pınarın rolünde istikrar istemek ve onu diğerleri kadar dizinin içinde görmek herhalde yadırganacak bir istek olmasa gerek.:img-yes:
Pınar ve Ali güzel ve sempatik bir ikili oldular. Neden aralarındaki aşk gerek muzipliklerle gerekse duygusallıklarıyla daha güzel işlenmesin ?
Velhasıl,
Pınarı çok seviyorum ve onu hem hakettiği yerde hemde daha çok görmek istiyorum.:img-yes:
mai sana katılıyorum dizide ali pınar askı daha gzl daha duygusal işlenilebilir
yaa diyorsunuz ki dizi polisiye dizi ama dizide ailelerde yer alıyor bi suat ve çocuklar kadar yer alması gerek pınarın
hele kı ali pınar askının bu kadar seveni varken:img-yes:
onları daha çokk görmek istiyoruzz :img-yes::img-yes:
bu arada fragmanı gören var mı arkadaşlar :img-wink:
farhmanı gördüm :happy0064:happy0064 herçi pej bişey anlaşşılmıyo olaylarla ilgili yanlız bu sefer ekip farklı bi yerde operasyon yapıyo lunaparkta daha önce hiç böyle biyerde çatışma olmamıştı bence bu lunapark bi değişiklik olmuş güzel fikr beence bide suat kendine alat almış ama yorgun bezgin bi haldeydi
ya arkadaslar ali pinar diyorsunuz ama basrol oyunculari olarak zeynep-murat bile nerdeyse hic gösterilmiyor.a-p önce söyle bi geride durup siralarini beklesinler.öncelik daima onlarin yani bence .bu arada pinar cok simarik bir karakter olarak gösteriliyor lütfen bu kadar abartmasinlar yani biraz pinar artik poposunun üzerine otursun!!!!!!!!!!!!!!bu arada a-p hayranlari ltfn bana kizmasinlar cünkü buda bnm dücüncem degistiremembye
ya arkadaslar ali pinar diyorsunuz ama basrol oyunculari olarak zeynep-murat bile nerdeyse hic gösterilmiyor.a-p önce söyle bi geride durup siralarini beklesinler.öncelik daima onlarin yani bence .bu arada pinar cok simarik bir karakter olarak gösteriliyor lütfen bu kadar abartmasinlar yani biraz pinar artik poposunun üzerine otursun!!!!!!!!!!!!!!bu arada a-p hayranlari ltfn bana kizmasinlar cünkü buda bnm dücüncem degistiremembye
arkadaşım bence biraz üslubunu düzelt böyle popsunun üstüne falan otursun diyosun ben pınarcı değilim ama böyle eleştirme tabikide düşüncene saygı duyarız ama dedğim gibi eleştiri yaparken cümlelrini özenle seç bide eleştiri yaptığın kişi bayan
arkadaslar :img-blush ... yanlis anlamayin ama ben killer50 ye katiliyorum pinar biraz simarik cocuk gibi davraniyor ve senaristlerin bir seyler yapmali diye dusunuyorum.
ve fragmani yeni gordum cok guzel bir bolum bizi bekliyor :happy0064 yarin aksami sabirsizlikla bekliyorum.
bye
yesim-jade 04-11-07, 14:43 ya arkadaslar ali pinar diyorsunuz ama basrol oyunculari olarak zeynep-murat bile nerdeyse hic gösterilmiyor.a-p önce söyle bi geride durup siralarini beklesinler.öncelik daima onlarin yani bence .bu arada pinar cok simarik bir karakter olarak gösteriliyor lütfen bu kadar abartmasinlar yani biraz pinar artik poposunun üzerine otursun!!!!!!!!!!!!!!bu arada a-p hayranlari ltfn bana kizmasinlar cünkü buda bnm dücüncem degistiremembye
arkadaşım gerçekten de uslübuna dikkat etmelisin kullandığın cümleler bi kadın için söylemişin biraz saygın olsa bunları söylemezdin.öncelik z-m nin demişsin.1.incisi bu dizide herkes ayrı bir başrol oyuncusu herkesin ayrı rolleri var .a-p geride kalıpta sürekli z-m nin gösterilmeside hem bnm gibi a-p cileri üzer hem de onu bi kenara bıraktım a-p diziye ayrı bi renk katıyo .kısacası senaristler biraz daha özenli olsa hem z-m ye hem de a-p ye biraz daha özen gösterse bu sıkıntılar zaten yaşanmaz ama eğer ortada böyle bi durum varsa bile bunu daha düzgün bi uslupla anlatabilirdin daha terbiyeli cümlelerle lütfen biraz daha saygı.ben bir a-p ci olarak asla ne alp hakkında ne de pınar hakkında böyle sözler duymak istemem.tek pınar- alp da değil diğer oyuncular için de geçerli tüm a-s oyuncuları için...
yesim-jade 04-11-07, 14:49 arkadaslar :img-blush ... yanlis anlamayin ama ben killer50 ye katiliyorum pinar biraz simarik cocuk gibi davraniyor ve senaristlerin bir seyler yapmali diye dusunuyorum.
ve fragmani yeni gordum cok guzel bir bolum bizi bekliyor :happy0064 yarin aksami sabirsizlikla bekliyorum.
bye
bak arkadaşım sende bak bi sen reyhan ve benim dediğimi yanlış anladın galiba bizim asıl deyinmek istediğimiz burdaki killer arkadaşın kullandığı üslup bir bayan oyuncu için ...gibi kelimeler kullanmak hiç yakışık alır değil.yoksa herkesin ayrı düşünceleri var ve biz bu düşüncelerimizi birbirimizle paylaşabiliriz ama daha özelii bi şekilde üslubumuza dikkat ederek .ayrıca pınarın dizideki rolü senaristlerin düzensizliğinden kaynaklanıyor pınar bu rolü gereğince yapıyor bunda pınarın suçu yok lütfen yorumlarımıza biraz daha dikkat edelim biribirimize saygı duyalım :img-wink:
bak arkadaşım sende bak bi sen reyhan ve benim dediğimi yanlış anladın galiba bizim asıl deyinmek istediğimiz burdaki killer arkadaşın kullandığı üslup bir bayan oyuncu için ...gibi kelimeler kullanmak hiç yakışık alır değil.yoksa herkesin ayrı düşünceleri var ve biz bu düşüncelerimizi birbirimizle paylaşabiliriz ama daha özelii bi şekilde üslubumuza dikkat ederek .ayrıca pınarın dizideki rolü senaristlerin düzensizliğinden kaynaklanıyor pınar bu rolü gereğince yapıyor bunda pınarın suçu yok lütfen yorumlarımıza biraz daha dikkat edelim biribirimize saygı duyalım :img-wink:
yok yanlis anladin benim demek istedigim senaristler pinar karakterini simarik cocuk gibi gosteriyorlar diye oyle yazdim ve bu yuzuden pinar karakterini cok az gosteriyorlar misal Tunc karakteri bir var bir yok bolumlerde.
heyer kotu bir sey soyledisem ozurdilerim.:icon_sorr
yesim-jade 04-11-07, 15:17 yok yanlis anladin benim demek istedigim senaristler pinar karakterini simarik cocuk gibi gosteriyorlar diye oyle yazdim ve bu yuzuden pinar karakterini cok az gosteriyorlar misal Tunc karakteri bir var bir yok bolumlerde.
heyer kotu bir sey soyledisem ozurdilerim.:icon_sorr
şimdi anladım tamam sen arkadaşa katılıyorum diyince bende şey yani söylediği tüm sözlere katılıyosun anladım.bu konuda haklısın ben de katılıyorum pınarın rolünü bi düzene oturtmaları lazım olmuyo böyle neyse hepimiz birbirimize yeterince yanlış anladık galiba en iyisi bu konuyu kapatmak=)
:good: ozaman yeni bolum hakinda konusalim, muratın canı sıkinmis bu sikintinin nedeni emel hanim oldugunu dusunuyorum. (".....Bu sırada Emel’in evine hırsız girer ve Pınar .....") bence ya emel hanim bir kac gun murat'la kalir ya da murat'la zeynep emel hanimda evinde kalir.
Bugün Arka Sokaklar günü.Bakalım neler olacak?
İnşallah bizi memnun edecek bir bölüm olur.
Reitinglerimizde iyi olur İnşallah.:img-yes:
Ayrıca setrettiğim kadar fragmandan bir şey anlaşılmıyor.Yine bol operasyonlu bir bölüm bizi bekliyor.
Bütün kalpler mi kırgın da kimse girmiyor.Akşama dizi var.Kimsecikler yok ortada.:img-blush
cok guzel bir bolumdu, tunc'un engin le karsilasmasi guzel oldu. tuncun engine "ne kadar sansli oldugunu soylemesi" engini daha iyi hissetirdi,bu bolumde beni en cok etkileyen sane oldugunu soyleye bilirim.VE artik murat'in derdini biliyoruz 'EMEL hanim" ve gelecek bolumde muratlar da cok gulucegiz gibi gorunuyor. ^_^.:happy0064
her zaman olduğu gibi bu akşamda bölüm komik,hüzünlü ve heyecanlı geçti.Hüsnü'nün Turanın halasını takip edecekleri sıra Mesuta"usta yanımda para yok"diye Mesut'tan para istemesine çok güldüm.Bi de Mesut Turanın halasının evine girdiklerinde ters ters konuşması çok hoşuma gitti.pınarla alinin programı gene altüst oldu.
merhaba arkadaşlar
bu hafta cok güzel bi bölümdü hersey çok güzel di:happy0064
enginin tunçla karsılastığı sahne gercekten güzeldi leketur00 arkadasımında dediği gibi engin kendini daha ii hiisetmiş olmalı:img-cool2
suat hüsnünün alma demesine rağmen gene yaptı yapacağını bakalım nolacak sıfır beden olbilecekmi:happy0064
murat ve zeynep çok tatlılar yaaa muratın derdi yetmezmiş gibi bide zeynebin annesi geldi ama cok ii oldu cok gülecez:good:
reytingler geldi ve cok guzel reytingler:happy0064:happy0064:happy0064
arka sokaklar totalde 1inci :happy0064:happy0064 ve a/b de 3uncu olmus.
selam
burada pınarla ılgılı saygısızca yazılar yazan kısıler ısım yazarak sıze yer vermek ıstemem bıraz pınarı bosverın ama kendınıze saygınız olsa bunları yazmayacagınıza emınım
eevet dunya pınarın etrafında donmuyo gerekırsede doner ama bu kadar ozensız bır karekter daha hıcbır dızıde gormedıgımız ıcındır tepkımız bunu saygı cercevesındede herzaman yazarız bunu kımse engelleyemez
hangı dızıde bır bolum ıyı bır bolum kotu bır bolum var bır bolum yok bır bolum harıkalar vs... gıbı sorunlar var bu gecen sezonda boyleydı bu sezonda yazmaktan bız sıkıldık degısen bırsey olmamasına ragmen vede yazacagız degısen bırsey olmayacagına ınansakta
ayrıca dızıden ayrılma konusuna katılıyorum cunku gercekten sevımsızlestı bu durum artık
alı ve pınar cok ozel bır ask tabıkı onları gormeyı daha fazla ısterız ama bır bolumude onlara veya pınara ayırın gıbı bencıl bır tavrımızda yok sadece havada bırakılan konular ozensız yazılan kıskanlık gıbı mesala rol olmamasını ıstemek bızım en dogal hakkımız
sızlerde sevdıgınız kısı ve karekter ıcın yazabılısınız bızlerın hıcbır olumsuz tepkı gostermeyegınede ve saygı gosterecegımıze emın olun cunku sızınde en dogal hakkınız bu
kısaca ben bu dızıye pınar ıcın basladım ama tum karekterı sevıyorum hepsıne ozenlı olunmasını ıztıyorum
mesala bu bolum ayla hocanın rolu varmı yokmu bellı degıldı bunlar can sıkıcı oluyo okadar
Geçen bölüm güzeldi. Ama bu bölüm vasatın biraz üstünde olmuş.
Pınar ve Ayla'nın tek cümleyle bölümü bitirmeleri beni çok sinirlendirdi. Ne Ayla, ne Pınar, ne de Yavuz çok göründüler. Artık sadece hastahanelik bir iş olduğunda Yavuz'u gösteriyorlar, bu da çok saçma oluyor. Şehirde başka hastahane mi kalmadı?
Eski bölümlerde Yavuz ile abisinin sürekli şakalaştıkları sahneler vardı. Artık Yavuz ile Murat'ı sadece hastahanede görebiliyoruz.
Pınar-Ali'ye girmek bile istemiyorum. Her zamanki gibi 2-3 cümleyle bu sahnede bitirildi.
Engin'in ruh hali pek iyi yansıtılmadı. Engin'i sadece evinde üzüldüğünü gördük.Bir de dışarda, bakta otururken. Ayrıca birşey farkettim ki Engin ağlamadı dizide. Sadece ses çıkardı. İlker bey sanırım ağlamayı bilmiyor. Bir oyuncu için en büyük dezavantaj budur.
İşte o sahne bana hiç gerçekçi gelmedi. Gerçekçi olması için ağlaması gerekir ama hiçbir sahnede ağlamadı.
Gene operasyonları ağırlık verilmiş. 4 olay yaşandı: Adamın, eşini ve arkadaşını öldürmesi 1, gencin, annesini öldürmesi 2, Zeynep'in annesinin evine hırsızın gelmesi 3, Okan 4.
Bu da fazla. Gene tüm bölüm operasyon izledik. Özel hayat namına gene bişey yoktu. Z-M, A-P, Rıza-Ayla sahnelerinden hiçbirini görmedik.
Şunu diyeceğim: Bu bölüm vasatın az biraz üstündeydi. Öyle süper bir bölüm değildi. Gene heyecanlı bitmedi. 2.sezon sanırım heyecanlı bitirmemeye karar verdiler.
duygu ve nizar 06-11-07, 13:30 çok güzel bir bölümdü.
operasyon sahneleri süperdi....hele ki luna park sahneleri çok güzeldi....
engin için üzüldüm.ama kendini yavaş yavaş toparlamaya başlamış...
mesut yine süperdi.okanla konuşması ne kadar da güzeldi.tunç un da enginle konuşmasına bayıldım...
hüsnüler zaten bizim vazgeçilmezimiz...:D
şu suat ta çareler tükenmiyor....:D
muratla zeynepte ne tatlıydılar.zeynebin annesi de alem kadın ya yazık şu murata....:D
tarzanımız bir süre kaynanasıyla yaşıyacak heralde....:D
gelelim pınarla ali ye onlarda çok tatlılar.ta ki rıza baba gelene kadar.ya bu çocuklarda hiç mi şans gülmez ya....:D ama rıza babayla pınarın diyalogu çok güzeldi....:D
gelelim bitane rıza babamıza yine bitaneydi.hele ki enginle konuşması...
aylama geldi sıra.siyahlar içinde ne kadar da güzeldi.yine çok az gördük ama hiç görmemekten iyidir.
ASLINDA GARİBİME GİDEN UFACIK TEKİNLE METİN AYLA VE PINARDAN DAHA FAZLA GÖSTERİLİYOR ÇOK GARİP....
poyrazcım sana katılıyorum....
bu arada reytingler de süpermiş.....
114151141511415
Merhaba herkese aranıza yeni katıldım:cheer:
ve ilk yorumumla başlamak istiyorum. Mesut karakterini çok seviyorum şöyle bir genel baktığınızda gerçekten hakkını veriyor. Okanı ikna ettiği sahne güzeldi bir nevi kendi geçmişini yaşattı orda. O çaresizliğe karşı kendi savaşını.
Ece'nin durumu zor aslında düşünürsek böyle bi bağımlı abiyle tek başına uğraşmak çok zor birşey daha önce ece aileden kimsenin kalmadığını tek başına mücadele ettiğini söylemişti. Ben tunç'a gıcık oldum çünkü tanımadığın insanlar için başını derde sokuyosun baba o kızı sevmiyrum demişti.saçma çünkü mesut bir polis ve zaten hergün yüzlerce tanımadığı insan için kendini tehlikeye atıyor neden sevdiği kız için atmasın. Bence biraz saçma yapılmış bu ilişkiye karşı çıkma sözleri. bence artık mutlu olmalı ama eskisi gibi atışmaları devam etmeli.
Pınar ali ilişkisi konusunda kişisel fikrimde bu ilişkinin artık bi esprisi kalmaması yani sıradanlaşması beni rahatsız etti.
Hüsnü ve ailesi çok tatlılar eşşek sıpalarına bayılıyorum.:P
114161141611416
herkese merhaba
geçen bölüm kadar değilse de yine de güzeldi bu bölüm bence..
sonu hoşuma gitti mesela benim duygusaldı, hoştu.:img-yes:
muratın sıkıntısı ne diye merak edip durduk ama onun sıkıntısı bizi güldürecek gibi:img-wink:
suat hala sağlıklı yaşama devam edecek mi merak ediyorum. -hakikaten hap kadar salonda tek eksik oydu yani:icon_whis-
ali-pınar yazık daha çok terleyecekler-tabi senaristler gösterirse..bu arada sinema yerine zeynep ve muratın evine gitmeleri iyiydi daha samimi olmuş:img-yes:
şu kendini öldürmek isteyen kızın hikayesinde, kızın abisini bize göstermeden ikna edip mi kızı "seni öldürmek ailenin aklına bile gelmedi" diye teselli ettiler, olay daha bitmedi de gelecek haftaya mı sarkacak-zayıf ihtimal- yoksa mantık hatası mıydı çözemedim doğrusu....
enginin annesinin ölümü üzerine ekibin dayanışması güzeldi-ayla-rıza ziyareti, zeyneple muratın onu almaya gidişi,tunç, ve hatta ona "helal süt emmiş kız arayan suat:P- ama enginin ağlama sahneleri başarısızdı gerçekten:icon_sorr
niye hep zeynebin bir akrabası kalmaya gelio-şikayetim yok tabi eğleniyoruz da- hep kızların kıskanmasına dönmesinden korkuyorum.. ilerleyen bölümlerde yavuz da gelebilir mesela. hatta şöyle azıcık içmiş olarak gelsin yavuzu hastane dışında biraz değişik hallerde görelim:img-icecr:img-icecr
Geçen bölüm yorumunu yapamadan bu bölüm geldi geçti..Geçen haftaki bölüm bu sezon yayınlanan bölümlerin en güzellerinden biriydi...Ama bu bölüm benim de hoşuma gitmedi fazla..Engin'in annesinin ölmesi beni üzdü..Çünkü ben Engin'in ekipteki hallerinden çok annesiyle olan ilişkisiyle televizyon başındakilere güzel mesaj verdiğini düşünüyordum..Engin'in Tunçla olan konuşması benim hoşuma gitti..Bu aralar benim de Murat'ın tavırları gıcık ediyor..Emel Hanımla ne derdi varsa...Murat'ın karakterini daha güzel yansıtan replikler bekliyorum..Ve şu olayları da suçu işleyeni bize göstermeden gerçekleştirmelerini istiyorum..
evet arkadaşlar dün akşam bence çok güzel bi bölümdü ben çok keyif aldım engine çok üzüldüm gerçektende işi çok zor ama kısa sürede atlatacaktır bence arkadaşlarını destegiyle ben dün akşam eski karısnın da cenazede olmasını bekliyordum ama yoktu murala zeynepe gelince valla onlar yine şahneydi bu bölümdü özellklede ben zeynep in annesinin evine gittikten sonra zeynep in annesi ben size geliyorum demesinden sonra muratın surat ifadesi çok komikti haftaya yine bol bol zeynep ve muratın sahneleri olucak bu kesin artık ben özellklede muratın ilk defa kaynanasıyla aynı evde kaldıkları sahnleri bekliyorum bence çok güzel olucak sonra ekip zeynep ve muratla dalga geçicek emniyette mesutla ece ye gelice bu durum hala çok karışık tunç hala ece yi kabullenemiyor ama bence çok yakında onuda kabul edecektir diye düşünüyorum ya ekipte evli sayısı artarken hala ve hala nedendir bilinmez aylin de hiç bi şey yok bence yavuzla aralarında bi şeyler olması bnece çok güzel olur ama bunu tabiyki senaristler ama öyle yada böyle haftaya çok güzel bi bölüm izleyecegiz arkadaşlar...
ecr bende sana enginin ağlama sahnesindeki düşüncene katılıyorum bana gerçekçi gelmedi ağlayamadı hiç yüz ifadesi hç ağlayn birine benzemiodu
bu arda melisyan aramıza hoşgeldin
melisyan aramıza :happy0064 hoşgeldin :happy0064
enginin annesinin ölümü üzücüydü boş eve girmesi fln gerçekten insanı çok üzüyor fakat engin pek beceremedi aglamayı
tunçla konusmaları ve tuncun anlttıkları çok hüzün vericiydi ya:img-in_lo
zeynep murat ali pınar ii dörtlü olmuslardı ama kısa sürdü aslında dörtünün birliktee bişeyler yapması güzel olur ama bu bölümki gibi olmasınn sadece 3 dk yane ya ali pınarın az gösterilmesine iice sinir olmaya başladımm off :icon_sorr
masallah senaristlere bir bölümde 4 olay buluyolarr bayagı yeteneklıler ama bana kalırsa 2 olay yeterli özel hayatla dengeli olması daha güzel olur bence:img-wink:
en güldügüm sahne ali diyo ya hep cinayet bi kerede doguma cagırsalar
hüsünyle mesut: lan biz ebemiyiz ki doguma çagırsınlar:img-hyste:img-hyste
duygu ve nizar 07-11-07, 12:00 melisyan aramıza hoşgeldin....
herşeye rağmen çok güzel bir bölümdü...
ama ben daha fazla ayla yı görmek istiyorum...
selam arkadaşlar...
bu bölüm güzeldi ama ilk sezonla mukayese bile edilemez.ben 3. sezonun olup olmayacağından şüpheliyim açıkcası.
acaba senarist veya yönetmen mi değişti...?
defalarca söylüyoruz ama yine tekrar ediyim:şu katilleri bize göstermeyin lütfen!biz bilmeyelim kim suçlu.bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama yeni bir polisiye dizi başlıyor ve tam da bizim istediğimiz şekilde işleniyor konular.
demek istiyorum ki madem bunu yapmak çok zor değil neden bizimkiler de bunu denemiyor...?
diğer bir konu da özeti okuyunca diziyi izlemenin pek bir gereğinin kalmaması...özette kim ölecek kim öldürecek öldürenin ayakkabı numarası,öldürüş şekli,hangi yemeği sevdiği(abarttığımın farkındayım).....vs. açık açık yazılıyor.bunu keşke yapmasalar.
bir de söylemeden geçemicem,intihar eden kızın arabaya çarpması çok komikti resmen kız otobüse çarptı:img-yes:
Not:
ay |