Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar - Bölüm Yorumları/23

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

masal_kizi
12-11-07, 16:01
herkese merhaba

bu ne ya yeni bölüme saatler kalmis forumda tik yok
vallah ben iple cekiyorum "gel yeni bölüm gellll ":icon_whis:icon_whis:img-pilot
bakalim su sari cadi nasil birimis...neler yapacak!!!
insallah bilge kadar kötü degildir.
acaba ela bu bölüm ögrenir mi oo sari cadiyi

geri sayim yapan da yok :img-pilot
böyle hey canli olmuyor yaaaa

Ela_Levent_17
12-11-07, 16:05
herkese merhaba

bu ne ya yeni bölüme saatler kalmis forumda tik yok
vallah ben iple cekiyorum "gel yeni bölüm gellll ":icon_whis:icon_whis:img-pilot
bakalim su sari cadi nasil birimis...neler yapacak!!!
insallah bilge kadar kötü degildir.
acaba ela bu bölüm ögrenir mi oo sari cadiyi

geri sayim yapan da yok :img-pilot
böyle hey canli olmuyor yaaaa

dur anacım daha mert krizi bitmeden yeni krizler getirme bu bölüm öğrenmicek ela bence haftaya öğrenir onu ela ya da öğrenmez kalıcıd eğildir o sarı fettan çünkü..ya ben fenayım zaten şu ilk sahnetyi bi atlatsam kazasız belasız gerisi gelir de midem ağrıyo yaa..levent nasıl okonuşursun öel bi salakla yaa sırnaşık sülükk pis cadıı levvomdan uzak durr yakarım aynii..ben bu bmölümün derhal bitip son sahnesini görmek istiyorumm

masal_kizi
12-11-07, 16:20
vallah canim ben getirmiyorum ama hani bizim su senaristlerimiz var ya
onlar getiyor hic gözümüzün yasina bakmadan pat birini daha getiriyorlar
sonra tabi hersey arap sacina döner cöz cöze bilirsen

ama benim merak etim sesli fragmanda aslanin suat ve halduna söyledigi
yani o nerden hemen duymus ki bu olayi hemen devam yetistiriyor, dedikoducunun önde gideni oldu vallah bence aslan sevda hemsire yi gecti laf yetistirme konusunda...

ama gercekten levent söylemez herhalde aslana " ben elayla merti evde bastim" demez levent

Ela_Levent_17
12-11-07, 16:26
vallah canim ben getirmiyorum ama hani bizim su senaristlerimiz var ya
onlar getiyor hic gözümüzün yasina bakmadan pat birini daha getiriyorlar
sonra tabi hersey arap sacina döner cöz cöze bilirsen

ama benim merak etim sesli fragmanda aslanin suat ve halduna söyledigi
yani o nerden hemen duymus ki bu olayi hemen devam yetistiriyor, dedikoducunun önde gideni oldu vallah bence aslan sevda hemsire yi gecti laf yetistirme konusunda...

ama gercekten levent söylemez herhalde aslana " ben elayla merti evde bastim" demez levent

bence barda gitti kadına anlattı ya o barada hep hastanedekiler gidiyorr o yüzden duymuştur bence..ben o adamın cerrahlığından şüphe ediyorum zatenn yani doktor mu haber taşıyıcı mı anlamıyorum ki :img-cool2 ...bu bölüm sonunda levent efendi öğrebnince yüzünün alacağı ifadeyi merak ediyorum : hıh delie tti adamıı..son sahne gelsede kurtulsakk yaaa

KübraYasemin
12-11-07, 16:31
Arkadaslar bu fragman ne ya.

Ben LeventI orda teknede o sarIsIn kadInla gördüm ya artIk tamam.

Ela cok aglIyacak ya yine üfff.

ZenanIn Ninesi ZenanIda Suata vermiyecek.

Ah tamam mütsüzlük bulutlarI cökdü yine bizim ciftlere bravo.

Ela_Levent_17
12-11-07, 16:39
ayyy diziye ne kadar da az kaldı çatlayacağım meraktan kim bilir neler olacak ela ve levent ne kadar da kötüydüler fragmanda öyle ya belki de barışırlar son sahnede falan da fragmanda göstermemişlerdir(tam polyanna hesabı oldu galiba)neyse ben çıkayım artık hepinize iyi sohbetler ve iyi seyirler:happy0064

barışacaklar canım doğru mert konuşacak diye biliyorumm benn..fragmanda ne levent mert konuşmaı ne de son sahne avr zatenn amaç bizi dellendirmekk zaten bu bölüm mideme kramplar skacakk belli oldu arada gözlerimi kapatacam herhalde özellikle ilk sahnelerde..bölüm sonu gelsin bir an önce başka bir şey istemiyomm vallaa

masal_kizi
12-11-07, 16:50
bence barda gitti kadına anlattı ya o barada hep hastanedekiler gidiyorr o yüzden duymuştur bence..ben o adamın cerrahlığından şüphe ediyorum zatenn yani doktor mu haber taşıyıcı mı anlamıyorum ki :img-cool2 ...bu bölüm sonunda levent efendi öğrebnince yüzünün alacağı ifadeyi merak ediyorum : hıh delie tti adamıı..son sahne gelsede kurtulsakk yaaa

ya bende cok merak ediyorum levent acaba eladan nasil özür dilegecek
ya insallah son sahne degildir
ben catlarim simdi gelecek haftaya kadar offf offff

ay az kalmis yeni bölüme

KübraYasemin
12-11-07, 17:19
geri sayim icin tsk

ya bencede cok güleces ama insallah nenne o sözlerini suatin yaninda söylemez
suat cok üzüllür ama böyle de anlar nasil bir ailesi oldunu
birsey degil cnm ne demek.

Zaten fragmani insan görünce ayrI bi bunlaIma giriyor.

Evet nene bence o sözleri mutfak gibi biryerde diyor bence.

Ay Suat zaten korkuyor bence biraz nineden hehe (=

gülecez gibi bencede cnm.

gerisayIm.
36.Bölüme son.
1 saat ve 32 dakika...

caddys
12-11-07, 19:34
elam
ya birtanem nasılda kızarmışdı gözleri
uykusuzlukdan

ilk 10 dk zehir gibiydi

ve leventle o kadın ıyy
söylemeye dilim varmıyo mide bulandırıcı

ama leventin elayı pencereden izlerken gülümsemesi çok güzeldi...

ardından mert gldi dursa beklese dosya alacağnı görürdü ama levo aşırı sabırsız sinirli gergin:img-cool2:img-in_lo

mathılda
12-11-07, 19:37
Leventin cıktıgı ev Elanın evi değil mi..ee gecen bölüm Zenan eve gelmişti..

nasıl oluyor anlamadım..bu durumda Levent ve Zenanın karşılaşmış olması gerekmez mi..

kıvanç_simge
12-11-07, 19:37
yaa levent bni sinir ettiii........dinelemdi elayı yaa ayyy wala deliricem birazdan reklam girer gşrmez hemen buraya koştum valla mertede alkış tutalım yani insan bi anlatır herşeyi demi..yok yok barışmıcaklar snırım:sad53::sad53::sad53:

moirane
12-11-07, 19:40
inşallah bölüm böyle devam etmez.çünkü tamamen saçmalıklarla başladı.aslan'ın velinimeti, levent in derdini unutmak için içmeye tanıdıklarının yanına gitmesi, zenan'ın bir anda muş'ta peyda olması....bir de beni en çok rahatsız eden şeylerden biri...zenan'ın "nene"si gitmiş "babanesi" gelmiş.

yenisini yazmak yerine devam edeyim bari ....

tuttum ben bu Filiz'i :img-yes: "iyi ki seni isteyen olmadı":img-hyste:img-hyste

"zordur bizim aileye girmek.Allah'tan fazla heveslisi yok":img-hyste:img-hyste

bölüm sonuna kadar daha neler diyecek kim bilir?merakla bekliyorum.

anlaşılan senaristler tepkilere cvp verme gereği duymuşlar.durumu düzeltmeye çalışmışlar.provadan gelen kız kardeş, "daha önce sevmiştiniz" konuşmaları...ama suat'ı çok zor duruma düşürdüler.

caddys
12-11-07, 20:01
:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
leventtt
gidicek

size bişi söylicem dedi ya
işte o hastahaneden ayrılma kararı
haldun büyük bi sorın var dedi fikrete bu leventin gideceği

yapma birtanem n`olursun

kıvanç_simge
12-11-07, 20:02
ya resmen snir krizleri geçiriorum ne o aslanın kendini bilmiş tavırları öyle...insan anlatcaksada öle basmış die sölenemez yani hem onun ne haddine şidi bakalım haldun neler dicek elaya leventle arasında fena bi fırtınına kopuck bence off ebrbat bi bölüm ya:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:sad53:

mathılda
12-11-07, 20:02
inşallah bölüm böyle devam etmez.çünkü tamamen saçmalıklarla başladı.aslan'ın velinimeti, levent in derdini unutmak için içmeye tanıdıklarının yanına gitmesi, zenan'ın bir anda muş'ta peyda olması....bir de beni en çok rahatsız eden şeylerden biri...zenan'ın "nene"si gitmiş "babanesi" gelmiş.

yok o babaanne..9. yada 8.bölümde Suat ta söylemişti babananen evlendirmek istiyor seni diye..

kesinlikle bizlerden gelen basında yansıyan Suatın ailesi hakkındaki şikayetlerden sonra hem bir kız kardeş hemde " daha önce sevmiştiniz" lafı ortaya cıktı bence.. kız arkadaşı olarak tanıştıklarını hatırladılar sonunda..

nagis19
12-11-07, 20:03
ben suatın kardesını cok sevdım nasıl cevap verdı ama mıne'ye ıyıkı senı kımse ıstememıs dıye
ela levent ı zaten soylemıyorum onların bu bolum barısması bıraz zor
hasan sevda cıkmaya baya bya baslamıs buna sevındım
ıyısallah suat gıdınce omere bırsey olmaz da zeynep uzulmez
sımdılık bu kadar devamı dıger reklam arasında

zynpocean
12-11-07, 20:04
allahım ne bölüm yaaa
sinir katsayım 1000 e filan cıktı resmen..hersey berbat gidiyo yaw..
suatın annesi babası ve mine her an elimde kalabilir valla..ya ne gıcıklar allahım yaw.
son anada vazgectiler gitmekten..bide sölüyolar utanmadan..ama suat iyi etti resti cekmekle..
ah su filiz tiyatrocu kardesi..ben tuttum bu kızı..cok seker yaa.mineye nede güzel dedi..ailemize katılmak isteyen de ne cok ya seni istemeye gelen yok gibi bişi..off koptum resmen süperdi yaa..
ama azzede ögrendi anladık neden vermeme dediğini..oy neler olcak merak ediyorum valla..

özge_letyy
İnanamıyorum yani!
Bu saçmalığa böyle bir kılıf bulduklarına inanamıyorum
Bunca zaman yazdık bu kadar Suat'ın ailesi evrim mi geçirdi diye
şimdi bize adeta cevap veriyorlar Suat'ın kızkardeşinin daha önce sevmiştiniz birden ne oldu demesiyle
annesinin söylediği de laf..Suat'ın kız arkadaşı olarak sevmişmiş
yok artık ya kız arkadaşı olunca o kadar iyi iş ciddiye binince bu kadar kötü davranmak zorunda mı
Ama en sevindiğim Suat'ın ailesine tavır alması oldu Zenan'ı sonuna kadar savunuyor
Filiz'i de çok sevdim.:img-in_lo

didou_didem
ya bence de levent hastaneden ayrılcak yani söyleyeceği şey buydu bence...:(:(

ela nın haldun beye inanmıyorum demesi de bu bence..haldun bey elaya söyleyecek off ya

kıvanç_simge
:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
leventtt
gidicek

size bişi söylicem dedi ya
işte o hastahaneden ayrılma kararı
haldun büyük bi sorın var dedi fikrete bu leventin gideceği

yapma birtanem n`olursun

bencede kesinlikle öyle olucak ama levent giderse dizinin ne tadı kalır yaa iyice saçmalık yabi off off ağlaamk istiyorummmm:sad53: ya mert neden gidip herşeyi anlatmıo kafayı yicem ben birazdan ayyy:icon_sorr

KARAMAY
12-11-07, 20:05
Levent beyimiz yine hastane ve şehir değiştirme kararı aldı....

yemeyince kaç tabi.... Lakin.. o sahneee.. üst üstte gelen olaylar... kötü oldu veee....
kara kedi ortalıkta Levente çok görmeyin....
ben olsam bende öyle düşünürüm

berivan_
12-11-07, 20:05
Suatin ailesi Zenani ancak Suatin sevgilisi olarak sevmisler ama gelinleri olarak sevmemisler...bu nasil bir celiski böyle anlamis degilim yani:icon_evil ne fark var arada?yani bunlar Zenanin neyini beyenmisler sevgili olarakta is evlenmeye gelince fikirlerini degistirmisler?yaptiklari aslinda cok buyuk bir terbiyesizlik bence,okadar önyargili ve kendilerini begenmislerki anlatamam:img-yes: ama diger kis kardes(ismini pek anliyamadim)nasilda guzel lafi yapistirdi kendini begenmis ablaya"seni istemiyen olmadi"diye:img-hyste

Ayrica o Sevda hemsirede cok gicik olmaya basladi,kizin tek derdi dedikodu yaw:icon_evil ortaya laflar atmadan önce insan bir dusunur dimi yani:img-yes: yok efendim Ela cok pahali bir yerden is camasirlari almista falan filan...

Merte masallah anladik Elayi savunuyor herkese karsi ama adam olda git Levente anlat tum olup bitteni... hem asil Ela degilde besbelliki Levent aldati Elayi(o sarisin kadinla göstermediler ama kesin beraber olmustur)gercekler ortaya cikinca Levent suclamalarindan utanicaktir kesin emme bakalim bu seferde Ela onu affedebilicekmi:img-yes:

moirane
12-11-07, 20:06
yok o babaanne..9. yada 8.bölümde Suat ta söylemişti babananen evlendirmek istiyor seni diye..

kesinlikle bizlerden gelen basında yansıyan Suatın ailesi hakkındaki şikayetlerden sonra hem bir kız kardeş hemde " daha önce sevmiştiniz" lafı ortaya cıktı bence.. kız arkadaşı olarak tanıştıklarını hatırladılar sonunda..

doğru suat babanen dedi ama zenan telefonla konuştuğu ilk andan beri "nene" dedi....ben bunu değiştirmelerine bozuldum.

evet tepkiler işe yaramış gibi.ben bu filiz den umutluyum yaww :img-wink::icon_whis

diklo
Kendimi tutamadım..Burada gülmekten ölüyorum...:img-hyste

Filiz(Suat'ın kardeşi):Ne oldu size,hani daha önce sevmiştiniz..
Suat'ın annesi:Suat'ın kız arkadaşı olarak sevdik evladım,ama nişanlısı olarak değil!!!

Sanki ikisi çok farklı şey..Tamam liseye gidersin,kız arkadaşın olur,bu durumda sevgililik ve nişanlılık farklı şeylerdir de Suat liseyi bitireli birazcık fazla oldu sanırım...

Yani adam gelmiş 30 küsür yaşına,sevgilisiyle elele tenhalarda dolaşıp,sinemalarda elini tutmaya çalışacak hali yok ya..Tabiki evlenmek isteyecek,bundan daha doğal ne olabilir..Yani bu nasıl bir zekanın ürünü bir düşüncedir,anlamadım gitti..Suat gibi zeki bir adamın böyle bir kadının çocuğu olduğuna inanmak zor..

Senaristler baktılar,çok tepki çektiler,yazdıkları yeni senaryo ve karakter değişimine bötle bir kulp uydurmuşlar..Ama olmuş mu...Olmamış..Olmamış sayın senaristler..Cık..Bunu yemedik...Başka bir fikriniz var mı...

gamze_yy
Yok artık kesinleşti handenin yazdığı bölümler tam bir facia:icon_sorr Filiz dışında keyfimi yerine getiren hiçbir şey yok. Aile çatışması bekliyordum ama suatın ailesinin bu kadar ileri gideceğini tahmin etmezdim. Senaristler iyi kopya çekmişler yok filiz provada (tiyatrocu olduğu gözümüze sokuldu) zenanı önceden severlermiş iş ciddileşince sevmezlermiş. Senaristler şimdi de şuna cevap istiyorum bunlar zenanın ne zararını gördüler de uygun gelin olduğunu düşünmüyorlar?

Me(I)tem
12-11-07, 20:07
Artık forumu okumadıklarını düşünen yoktur değil mi?:)

Mine nin evde kalmışlığından Zenan ı önceden sevip şimdi istememelerine kadar herşeye açıklama gelmiş..

Ama boşuna rahatlamayın sevgili senaristlerimiz..Sizde kusur bizde dikkatli izleyici çok..Buluruz yeni hatalar:D

berrinmelike
12-11-07, 20:08
gıcık mine:img-cool2
o pislik yüzünden azze nene herşeyi duydu
emin olun onu boğasım geliyor:icon_evil
yannız ben bu filizi çok sevdim:D
ne dedi öyle heleki ailemize girmek isteyen yok:img-hyste
içimden filizi alnından öpmek geldi:img-icecr
kim o cadı kadınla evlenmek ister:img-cool2
gıcık şey:img-beee:

Derya_Can
12-11-07, 20:11
gıcık mine:img-cool2
o pislik yüzünden azze nene herşeyi duydu
emin olun onu boğasım geliyor:icon_evil
yannız ben bu filizi çok sevdim:D
ne dedi öyle heleki ailemize girmek isteyen yok:img-hyste
içimden filizi alnından öpmek geldi:img-icecr
kim o cadı kadınla evlenmek ister:img-cool2
gıcık şey:img-beee:

bu konuda cok haklisin

filiz mineye evde kalmis dedi
zenan suanda mineye kim alir o huysuz kizi diyor hakli vallah abime bile almam onu

ay zenanin annesi cok tatli

moirane
12-11-07, 20:37
azze nene seni çok seviyorum.senin sormadığın soruları çok seviyorum:img-hyste:img-hyste

yalnız iyi güzelde biraz abartmışlar.zenan'ın ailesi mutevazı olsun tamam da bu kadarı da fazla bence.ama eğlenceli yine de...:img-wink: yalnız şimdi eğlensek de sonu kötü görünüyor.

azze nenenin söylediklerine gülsem de aslında hiç hoş değil.birbirlerini böyle iğnelemeleri ....Allah sonunu hayır etsin :icon_sorr

mathılda
12-11-07, 20:41
bence bu bölüm en çok eglenen Aslan..

Ela ise cok yalnız kaldı Zenan da yok..

Sevda karakteri iyice gıcık oldu..ve iki aile arasında cok fazla ucurum var gerçekten..

Zenanın annesinin bakışlarında gözlerim doldu.. iki saniye de ne kadar cok şey anlattı Zenana..

beross
12-11-07, 20:41
ayy geberdim isteme töreninde:):) ayyyy
karnım ağrıdı...
z:kim alır o huysuzu:):) bidanem be:)
suatım abişkom cok tatlı gülümsüo yaw:):)

levom:img-blush hataneden istifa etmiş:(:(icon_sorr
yaa mertin hemen devreye girmesi gerk ..:icon_sorr
off offf:icon_sorr

gulum15
12-11-07, 20:42
aaaaaaaaaaa leent istifa etti:icon_sorr:icon_sorr
ay nolcak simdi
of mert ya gidip levoya gercekleri anlatsana
of delircem simdi

ayy azze nene super ya bayildim
ohhh agzinin payini verdi mineye:happy0064
ayyy suatin kucuk kardesini sevdim:img-wink:
cok iyi bir kiz

zynpocean
12-11-07, 20:43
gül gül gözümden yas geldi..biraz komik olmasından ama en cok sinirden gülüyorum.
azze muhtesem cevap verdi mineye..ya ben ömrümde bölü kız isteme görmedim yaa.su hande resmen mahvetmiş cok sacmalamıs yani yapılmaması gereken herseyi yapmıs bu ne yaa valla berbat bi durum sinirden ölcem
mineyi filan gectim önce handenin düzelmesi gerek..e bi zahmet düzeltelim yaw..bi el atın kıslar hep beraber..:icon_whis

caddys
12-11-07, 20:43
demişdim
yada dedik

neyse
istifa etmiş

ya tüyo felan istemiyorum
çıkmıycaksa söylemeyinnnnnnnnnn(!)
:icon_evil

levent istifa etmiş elvent istifa etmiş elvent istifa etmiş
kıyamam elamaaa

nasılda analttı içi buruk acı
haldunda demiş
konusdie

tamam levent haklısın
ama ne çıkarki bir dinlesen ne kaybedersinnn

Allah`ın cezası yalvarırım dinlee

KARAMAY
12-11-07, 20:44
Bi durun Leventçiler.... Bi yere gitmiyo bizim oğlan....

"annenin niye gittiği belli.. sana katlanmak gerçekten çok zor" :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
kedi olalı bi fare tuttun... aferim....

Suatta bu aile .. bide bu nene varken.. üstüne tüm bunlar olduktan sonra.... sanırım hayal oldu bu evlilik....

kıvanç_simge
12-11-07, 20:45
ya şu bölüm bitmeden mutlu bisanhe yaşasakgöbek atıcam vallahi yaaa.....off bi kere sevinsek çok mu olur ela levent bakımından haksızlık ama bu...off ela of çok yazık sana..ama levent bey anlıcak değerinizi merak etmein:icon_sorr offf iş işten geçmese bari yaaa mert nerdesin hemen leventlee konuş yaa ff o da bi alem =(

büyük cadı
12-11-07, 20:46
gülmekten ölüyoruz ailece bu azze nine eli öpülesi kadın nasılda saydı iki sanıyede tak tak...suatın babasıyla amcanın muhabbet ayrı komık...3.dünya savaşı çıkmadan bitse bu isteme iyi olacak ....ama vermiycekler artık...nene onun için çağırdı oğlunu offf yani kaç bölüm bunlarla uğraşırız artık...levo da istifa etmiş iyi halt etmiş yani...ela çok kötü bu bölüm çok korku filmi gibi diyor ya doğru yani....nasıl toplayacaklar bılmıyorum yani

berivan_
12-11-07, 20:46
Aze nene has nene,torununa nasilda sahip cikti hemde o ismi lazim olmiyan Suatin kardesinin agzinin payini nasilda verdi öyle:happy0064 ha bire laf sokusturuyor araya hanfendi ama belliki insanliktan payini almamis...insan baskalarini okadarda kucuk dusurmek icin cabalamazki canim ama:icon_sorr yok hanfendi Istanbuldan baska bir yerde yasiyamazmis...böyle sözleri söylemek cok kolaydir,faliyet göstermek zordur emme(öylemi derlerdi:img-blush) aa birde yetmezmis gibi Suatin anneside kalkmis ayak kokusumu var diyor odada:img-pilot yani varsa var,insan kendi icinde tutar bunu dimi ama:img-yes: anasina bak kizini al demisler...diger abla Filizmiydi?iste onu cok sevdim gercekten...

Levente istifa edicekmis bir bu eksikti:icon_evil hemencecik peseden biriymis oda... Ela ona eski karisi konsunda istemesede saygiyla yaklasmisti ama Levent Elayi saygi bile duymuyorki kizi bir kere bile dinlemedi:icon_evil

Bir hastahanedeki calisanlarin bilmedende bukadar konusmasi gercekten hic ama hic hos degil,hemde dedikodu yapildiginda malesef herkes birseyler ekleyipte devam ettiriyor:icon_sorr Sevda dedi ya Hasana guya Levent Ela ile Merti yatakta yakalamis diye....

gulum15
12-11-07, 20:47
aysemmm yıkıldım ben asgum:icon_sorr
bak senin mert ya senin mertt yolucam merti yolucam:icon_sorr
devreye girmsse yolarım onu:icon_sorr

ayy mertten gicik kapmaya basldimda
onun sucu yokkki ama offffff offf
ama levo nun bir yere gitmiyceni biliyoruz
kadriye abla ya yazik nesi var :icon_sorr
ay ben diziyi izlemeye devam ediyimbye

berivan_
12-11-07, 20:49
Aze neneye ne diyecegimi sasirdim artik yani....anasida bir tihaf bakiyor diyor kadin resmen yaw ve Zenanda hemen kadin kör nasil baksin diyor ya:img-hyste gul gul öldum orada yani:img-pilot

beross
12-11-07, 20:52
noldu.....??????????
hani e-l barıısması..........
o mine o minee cok sinirliyim yaaa...
ne biçim bir bölüm bu.........
noluoo??* senerist rezilliği bu mu yaa
böyle bir bölümmü izlicektik
levent istifa eder... kızı vermezler.....
bunueeee vallaaaaa yetti artıkk suan sinirlerim bozuk offf:icon_sorr

Derya_Can
12-11-07, 20:52
ya anlamadim simdi kizi verdilermi vermedilermi ya
zenan telefonda oldu bitdi iste dedi cok üzgündü acaba ninesi
yok canim eger kizi vermeselerdi mine hanim gülerdi lafida suata sokardi
levente ne olucak ya en heycanli yerde bitermi ya

mathılda
12-11-07, 20:53
bu bölüm her sahne havada..tamamen Hande tarzı yani..

Zenanın abileri nerde..hadi biri yok..5 birden mi yok oldu..

yani varya insanı strese sokmakta birbir ilaçsın Hande sen..ne diyeyim ben sana bilmem ki..

ne okuyacak ne yorum yazacak hal kaldı..üç kuruşluk keyfimiz vardı o da kalmadı..

violettt
12-11-07, 20:54
ya ben mi anlamakta güçlük çektim
yoksa ne olduğu belli değil mi
ya biri yardım etsin neydi bu şimdi
zenan ne dedi şu isteme işi de bitti diye
peki ya sonuç
ne ya bu nolur biri açıklasınnn:icon_sorr

caddys
12-11-07, 20:55
gitmiyo blkide şimdilik
hastahaneden gitse dizi biter

bunları hepimiz biliyoruz

ama birde şuanki ruh halimizi düşünün
hepimiz güçlü değiliz olmak zorudna deliğizzzz

levent ya yalvarıyorumm bir dinle allahın cezası yalvarıyorum sana bir dinle nolurrrrrrrrrrrrrrr

Dj_saRiLaCi
12-11-07, 20:56
bu bölümden birsey anladiysam arap olayim...birileri evlenemez digerlerini yanlis anlama yüzünden iliskileri bozulurr....sirf negatif seylerin üzüreine yapilmis bi bölüm resmen hic yayina koymasalarmis oda olurmus...orda bitirilirmi hic yaa...:icon_sorr

moirane
12-11-07, 20:56
ya anlamadim simdi kizi verdilermi vermedilermi ya
zenan telefonda oldu bitdi iste dedi cok üzgündü acaba ninesi
yok canim eger kizi vermeselerdi mine hanim gülerdi lafida suata sokardi
levente ne olucak ya en heycanli yerde bitermi ya

yok kızı verdiler.ve hep beraber istanbul'a geldiler.bunları uzun uzun anlatmaya zahmet etmemişler.ela "nerdesin" dedi zenan "yoldayım geliyorum" dedi. arabada filiz vardı.ailesi de yanında.ya havaalnına geçirmeye gidiyorlar ya da nikah için ist.la geldiler.benim tahminim ist. yönünde.

moral bozukluğunun nedeni yaşanan olaylar.insanın hevesinin kursağında kalması denilen şey bu olsa gerek :icon_evil:icon_evil:icon_evil

bölüm baştan sona..... :icon_evil:icon_evil:icon_evil:icon_evil:icon_evil

kıvanç_simge
12-11-07, 20:57
lütfen kızmayın ama

çok karışık bi bölümdü

sonu berbat bitti

ve seyirciyi çok sıktılar

*yani nolurdu barışsalardı wea merti devreye soksaydınız yok senaristlerin işi dizi yapmak değil milleti sinir etmek....:icon_sorr:sad53:

Me(I)tem
12-11-07, 20:59
Sevindik sevindik..Kursağımızda kaldı..Azre ninenin gönlü olmadı..Zenan evleniyor ama mutsuz..Suat mutlu ama huzursuz..Biz hak ettik mi bu kadarını yaaa:img-cool2

serife80
Bu bölümden hiç bir şey anlamadım , anlayan varsa lütfen beri gelsin,
ben hayatımda bu kadar çok kopuk sahnelerin olduğu bir bölüm izlemedim.
Sebep var ama sonuç yok ortada..
SAnki bu bölümün senaryosu öylesine hafta doldursun diye yazılmış:img-help:

emeli
ya deli olcam ya
ne biçim bir son bu
ela ve levent ayrı suat ve zenan ayrı
neden vermediler ki ya zenanı
of azze of seni severdim ya neyse
ya bu mineye sinir oldum ya
filiz çok şeker ama
o kadar şeye yazık oldu yani
zenanım canım nasıl da üzgündü ya
nolcak bunların haliiiiiiiiiiiiiiii:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

büyük cadı
12-11-07, 21:00
bır kere her manada kabus gibi bir bölümdü....ilk sahneden ennn sonuna kadar....başta levo ne karıştırdı anlayamadık....aslan her lafa maydonoz...bütün hastahane elayı saniyesinde harcadı hani bazıları tamam da haldun babası sayılır onun ya....suat zenan olayı ayrı kabus...gidiyorlar gitmiyorlar hadi gittilerde bir şey mi oldu sanki...verdiler mi vermediler mi o bile bellii diil verdilerse bunlar nıye üzgün bu kadar vermedılerse suatın kardeşi nie zenanların arabada? levent istifa etmiş bide afferrımm yıldızlı on...dinlemek kesınlıkle yok zaten...ela perişan....olmaması mümkün değil zaten...artık 10 bölüm sürünür bunlar.....huzur yok bu dizide ya...ıkı gramö mutluluğum vardı....oda gittii yani....haftaya allah kerım artık....

violettt
12-11-07, 21:02
mineeeee allahım banlancam banlammasam basıcam bak...
ne biçim bir bölümmm bu bölümdeen zevk alan varmı??????
mutlu olna????? şimdi ne olcak nası olcakk???

ay arkadaşaım resmen minenin aşağılamalarıyla doluydu ne zevkinden bahsediyorsun:icon_whis
istanbuldan başka bir yerde yaşayamazmış hıh sanki onu isteyen var da neyse ama azze nine ne güzel söyledi lafları
oh olsun ona ne gıcık ya suat gerçek çocukları mı onların merak ediyorum onların arasında nasıl böyle kalmış hayret doğrusu
neyse filiz zenandan yana bu iyi bi gelişme
ama en sonunu zahmet edip anlatmadılar bile ama ela aradı ya yukarıda arkadaşın yazdıpğı gibi mantıklı geldi bana bunlar hep beraber istanbula gelmiş olabikirler ee zenanın ailesi de onu yanlız bırakmamışlardır bu yüzden herhalde
nasıl üzgündü meleğim
ah mine ahh :icon_twis:icon_twis:icon_twis:icon_twis

fırtına_
12-11-07, 21:04
önceden olsa çıldırmıştım ama artık etki etmiyor
bu dizide saçmalıklara alıştım ben

Levent Ela'yı dinleyebilirdi ama yapmadı çünkü o süper zeka senaristlerimiz
Levent'in Ela'yı dinlemek yerine sarışın bir hatunla geceyi geçirmesini istediler...Mert'te gerçekleri Levent'e söyleyebilirdi
ama dediğim gibi biricik senaristlerimiz Mert'in Ela'ya ben iyi adamım ayakları yapmasını tercih ettiler

ben daha birşey demiyorum bir dizi saçmalar ama bu kadar olur
ben dizinin yeni bölümleri yerine birinci sezonun tekrar yayınlanmasını istiyorum:happy0064:happy0064:happy0064

kıvanç_simge
12-11-07, 21:05
:*herşey çok berbattı ortaya konu attılar sonunu bile bitirmediler
*tek işleri seyirciyi kalpten götürmek
*ya insan en azından bi kaç sonuç koyar ortaya yaa bişiler başlıo başlıo hoopp bitio hemen yeni bi bomba :icon_evil:icon_cry
*bizede yazık ya senaristler acaba neden kendilerini bizim yerimize koymuyo

offffffffffffffffffff:not_i:

tuby14
12-11-07, 21:05
ne değişik bi bölümdü bu yaaa...hiç bişey anlamadım :icon_whis
levent bence elayı dinlemeliydi istifa olayı çok abartı olmuş...Arslan nie öle yaydı herşeyi hastaneyee bide doru düzgünde sölemiyo dğştirip değiştirip söliyo..
Zenan Suaatta noldu onuda anlamadım...:S azze nene vermicem dedi zenan elayla konuşurken ssanki olumlu olmuş gibi konuştu ama herkesin yzü düşüktü..
o mineyi annesini parçalayasım geldi ..ama filzi sevdim gayet ii bi kız tam suatın kardeşi ..:img-in_lotoptan deerlendirirsek sanki bu bölümle fazla ilgilenmemişler...

dudu643
12-11-07, 21:06
Kafam azcık karıştı, şimdi Zenanın o son lafına takıldım. Azre nine benim rızam yoktur dedi. Evleniyorlar mı şimdi, evlenmiyorlar mı? Aman allahım ya, Azre nineye vermese de hak veriyordum ben açıkcası. Mine kartolozunun dedikleri yeter, pis gıcık:hıh
Ama Azre ninem, ne güzel laflar etti ona, üstüne bişey demek gerekmez...:img-yes:
Yalnız Suatta çok mutsuz ve stresli görünüyordu, Hande bu bölümü de mahvettin ya, havale ettim seni:img-beee:

masal_kizi
12-11-07, 21:07
yaaa bayilcam simdi ne kötü bölüm dü bu yaaa
ben hic birsey anlayamadan bi baktim dizi bittmis
deli olacam
hani levent le ela bu bölüm barisiyorlardi ne oldu ????
arze nenne bence bitarafta iyi yapti oo sadece torununu korumak istedi
ama o mine hanimin sözlerinden sonra bende vermesdim neydi o öyle sinir sey
ya peki bu leventle o sari cadinin arasinda birsey oldu mu
olmadi mi ben anlamadam
hani elanin haldunun omuzunda agladi sahne de yoktu ne bicim bölüm yaa
bide üstüne levent de istifa edince ben delirdim yaaaaaa sokk oldum insan bi dinler anacim bu ne böyle....
ya simdi bide gelecek haftayi bekle offffff offfffffff

mathılda
12-11-07, 21:08
Ninem diyorum... Azre Hatun diyorum...
Mineye ne güzel laflar etti, helal olsun. Ama Zenan'ı vermedi, yıkılmış durumdayım.:sad53:

Suat neler çekti, ailesini ikna edip Muş'a götürene kadar, böyle dönülmezdi İstanbul'a kötü oldu. Ama kızamıyorum yine de Azre nineye, ben de olsam vermezdim biricik güzel torunumu. Mesele Suat değil, Azre nine de biliyor Suatın ne kadar efendi olduğunu, ne kadar düzgün biri olduğunu, kendisi de söyledi, Zenan'ı ne kadar sevdiğini de biliyor. Amma velakin, o abla:hıh, annenin bakışlarını beğenmemiş nine, ondan demiş, o anaya o ablaya verilecek kızımız yoktur, diye. Ama Mine'ye ne güzel laf soktu, yaşın kaç sormayız, neden evlenmedin sormayız, seni isteyen hiç olmadı mı, onu da sormayız... Yaşa Azre nine. Ama Diğer açıdan üzgünüm işte, kızgınım da nineme, Zenan o kadar ısrar etti ninesine, yine de rızam yoktur dedi.:img-cray:

Suat da Zenan da ne kadar üzgündü havaalanına giderken, böyle olmamalıydı, ne diyim ben sana Mine...:img-gun:

Ama biliyordum böyle olacağını işte, her açıdan vasat bir bölümdü, Handenin yazdığı bölümlerden ne baklenir ki zaten. Ebrunun yazdıklarını bozmaktan başka birşey yapmıyor. Elayla Levente yaptıklarına hiç birşey demiyorum hele...:icon_whis

Ama Suatla Zenan...:sad53:

ninemiz ne güzel söyledi duygu..

bir tek Suatı alıp gitsen ne ala..

ama olmuyor işte..aradalki ucurumu hem bizler hem aşıklarımız ilk kez bu kadar hissettik belkide..

Zenanın annesinin bakışları 2 saniye de neler anlattı kızına..gözlerim doldu..okadar cok şey ifade ediyor ki aslında ben bile şu anda kelime bulamıyorum..

Zenanın ailesini küçümseyenler,mutluluk ne biliyorlarmı acaba..kendilerini bu kadar önemseyen kimseyi begenmeyenler ogullarının seçimine neden saygı duymuyor..bir şans bile vermiyor..neden..çünkü kendi beyinlerinde yarattıkları gelin değil Zenan...

insan cocugu her daim mutlu olsun diye senelerce ugraşıyor..her aglamasında koşuyor elinden tutuyor sonra evlenicem dediğinde iş değişiyor..neden ozaman bizler mutlu olalım diye ugraşıyorlar ki acaba..

insan kendisi gibi olmayanı yadırgarmış ya..Zenan bunu hiç yapmadı..tam aksine her zaman farklıyız dedi ama önce kendine dönüp baktı..bunu hor görmedi..karşısındakini küçümsemedi..

şimdi korkum şu ki, Zenan da Suatta bu uçurumu cok fazla önemserlerse ne olacak..

ayışıgı
12-11-07, 21:08
slm arkadaşlar Merhaba...
Bir Haftalık Aranın ardından Yine Sizlerleyim...
Ben Bu Bölümden pek Memnun olmadım,senarist Halen sesimizi Duymamakta ısrar ediyo Ne yapmaya çalışıyo Ben Anlamadım gitti.
Neyse Gelelim esaS Konumuza Öncelikle ela ile leventle başilayayım.
Burda merti Suçluyorlar ama mertin Hiç suçu yok O sadece elaya Yardım etmek istedi ela içkiliydi eve getirdi leventde her şeyi Yanlış Anladı çok ayıp etti.elayı çok üzdü umarım Barışırlar.gelelim hastanenin Belalısı Aslan...
Ben Bu adamı Çözemedim vede Çözemiyecem bu ne kadar nefrettirki kadınlardan Bu kadar Nefret ediyo.Son olarak İnatçı Aşıklarımıza gelelim,Zenan Ve Suata,suatın Ailesinin ne yapmaya çalıştığını anlamadım hele Ablası mine ne kadar Sıkıcı Küçük kardeşi sadece Anlayışlı.zenana eşarp nasıl yakışmıştı.TAM KÖYLÜ GÜZELİ OLMUŞTU BU HALİNİ DAHA ÇOK BEĞENDİM...Ben Bu bölümden Bir şey anlamadım,anlayan Varsa Lütfen yazsın...

violettt
12-11-07, 21:10
of ya düşündükçe
delirecek gibi hissediyorum kendimi mine kabus gibi offfff
yani bir kerebari daha iyi bir yalan uydursalardı hastaymış
evet hasta ama kafadan hasta o
ama zenan annesine ne dedi kim napsın o huysuzu çok doğru valla kim napsın o cadıyı:img-yes:
şimdi ne olacak peki çok karışık
zenanın gözleri yine dolu
suat desen stresten bir yerleri parçalayacak
ya bu sinir ve gerginlik ortamında birbirlerine patlmazlarsa çok iyi olur çünkü zenan telefonda zaten bi güzel haşladı suatı halkı ama sua ne yapsın ailesini değiştiremezki
bekle bekle bir hafta nasıl geçecek
offfffffffffffffffffff

kıvanç_simge
12-11-07, 21:11
slm arkadaşlar Merhaba...
Bir Haftalık Aranın ardından Yine Sizlerleyim...
Ben Bu Bölümden pek Memnun olmadım,senarist Halen sesimizi Duymamakta ısrar ediyo Ne yapmaya çalışıyo Ben Anlamadım gitti.
Neyse Gelelim esaS Konumuza Öncelikle ela ile leventle başilayayım.
Burda merti Suçluyorlar ama mertin Hiç suçu yok O sadece elaya Yardım etmek istedi ela içkiliydi eve getirdi leventde her şeyi Yanlış Anladı çok ayıp etti.elayı çok üzdü umarım Barışırlar.gelelim hastanenin Belalısı Aslan...
Ben Bu adamı Çözemedim vede Çözemiyecem bu ne kadar nefrettirki kadınlardan Bu kadar Nefret ediyo.Son olarak İnatçı Aşıklarımıza gelelim,Zenan Ve Suata,suatın Ailesinin ne yapmaya çalıştığını anlamadım hele Ablası mine ne kadar Sıkıcı Küçük kardeşi sadece Anlayışlı.zenana eşarp nasıl yakışmıştı.TAM KÖYLÜ GÜZELİ OLMUŞTU BU HALİNİ DAHA ÇOK BEĞENDİM...Ben Bu bölümden Bir şey anlamadım,anlayan Varsa Lütfen yazsın...

*canım bu bölümden hiç birimiz bişi anlamadklık çünkü bişi YOKTU....sadece kavga surat kalp kırıklıkları..bu arada seni yazdıklarından dolayı tebrik ediorum içimdeki düşüncelerimi yansıtmışsın resmen:img-yes: haaftaya herşey belli olucak bu bölüm bi geçiş bölümüydü bence.....:icon_sorr

denizkizi55
12-11-07, 21:11
Kötü bitti, Zenan'in ailesi onunla birlikte Istanbul'a mi gidiyor anlayamadim?

Bu kadar arsiz bir aile tablosu cizilemezdi dogrusu. Suat ve kiz kardesi o aile'den olamazlar herhalde.

Levent amma da nefret dolu bakip bakip konustu Ela ile sürekli.
Üstelik Hastane'ye de yaydilar cok kötü oldu, Ela berbat hissediyor olmali.

Levent'in kacip gitmesini anlayabilirim, ama bu isi cözse cözse Mert cözer. la ile konusmak yerine Levent'e gideydi ya.

KARAMAY
12-11-07, 21:12
Neden bu kadar kızıyorsunuzki....

herşey güllük gülistanlık olmadıgı için mi?

Ailenin tüm yaptıklarına rağmen o kız kurusu görümceye rağmen... o cadoloz kaynanaya rağmen ... al kızımız oğlunuzundur deselerdi mutlumu olcaktık?

yada ... aaaa Elacım gecenin bi saati evinde eski sevgilin yarı çıplak.. bide üstüne sen sarhoşun bide duştan çıkıyorsun... ama nolursa olsun yine gel.. sen benim hayatımın kadınısın mı?
yada Ela hastaneden çıkar Mert arkasında.... üstüne bide mor iç çamaşırı alır gelir... üstüne üstüne...

Mevlanamı sandınız Leventi ne olursa olsun yine gel desin....

ne bekliyodunuzki...

zaten dizinin sonuna iki damlalık bir barışma sahnesi sığdırmanmasını ben hazmedemezdim... bu şekilde geçiştirilmememli...

Önüzdeki bölüm barışırlar sonra sarı hatun gelir yine küserler.. bu sefer Levent hastaney sakız olur.. böyle böyle BAYAĞI bir DİZİ olarak devam eder...

ÇOK ŞEY BEKLEMEYİN BU DİZİDEN ...

doktorcu-el
12-11-07, 21:12
bu bölümü tek anlayıp beğenen kişi benmiyim:img-pilot
tamam sahneler çiftler kötüydü ama süper bi bölümdü
suat ve babasının muştaki halerine koptum hele suatın babasının baklava için
reddelim diye mi verdiniz demesine:):):)

levent başta biraz yumuşadı aslında penceren bakarken filan ama sonra yine herşey üst üste geldi haklı adam:img-wink:

dudu643
12-11-07, 21:13
Suatla Zenan çok azdı:icon_sorr
Suata ve Zenana yine hasret kaldım açıkcası, izlerken de sıkıntıdan patladığımı söylemeliyim. Hasanla Sevda da olmasa hiç izlenmezdi açıkcası. Ya anladık, Suatla Zenan mutsuz olunca E-L mutlu oluyordu, ee peki bu neydi, onlarda beterin beteri:hıh
Her açıdan iğrenç bir bölümdü, başka bir şey diyemiyorum.

Kız isteme faslı başlarda eğlenceliydi sanki, şu laf tekrarlama kısımlarında güldüm bayağı ve tabi o baklava kısmı:img-hyste
Parmaklar nasıl da havada kaldı:img-icecr, Suat çok tatlıydı her saniyesinde daha da hayran kaldım ona:img-in_lo

Bir kez daha aşık oldum Suata...:img-in_lo

Dj_saRiLaCi
12-11-07, 21:13
bır kere her manada kabus gibi bir bölümdü....ilk sahneden ennn sonuna kadar....başta levo ne karıştırdı anlayamadık....aslan her lafa maydonoz...bütün hastahane elayı saniyesinde harcadı hani bazıları tamam da haldun babası sayılır onun ya....suat zenan olayı ayrı kabus...gidiyorlar gitmiyorlar hadi gittilerde bir şey mi oldu sanki...verdiler mi vermediler mi o bile bellii diil verdilerse bunlar nıye üzgün bu kadar vermedılerse suatın kardeşi nie zenanların arabada? levent istifa etmiş bide afferrımm yıldızlı on...dinlemek kesınlıkle yok zaten...ela perişan....olmaması mümkün değil zaten...artık 10 bölüm sürünür bunlar.....huzur yok bu dizide ya...ıkı gramö mutluluğum vardı....oda gittii yani....haftaya allah kerım artık....

iste budur...berbat olan ama güzelce özetlenmis bi bölüm....
haftaya ins gzl bi bölüm gelir yoksa artik bu senaristler hepten sogutcaklar bizi...nedir bu ya fragmandaki sahneler bölümde olmaz...ciftler bir türlü mutlu olamaz...valla kendi arkadaslarimizin senaryolar bölümünde yazdiklari senaryolar bile bunlardan harika...
hayir ynai her hangi bi ciftimizle ilgili gzl bi sahne görebilseydik su bölümün sonunda rahatlicaktik...haftaya allah kerim diyip bekliyoruz bakalim...

mirank
12-11-07, 21:15
fiyasko
fiyaska
fiyasko!

bence bu bölümün tek kelimeyle özeti bu.
yani biz bütün hafta ne bekledik ve ne bulduk.

leventin elayı dinlememesi çok saçmaydı bence.
çünkü Ela levoyu dinlemişti ki bu durumda levonun da dinlemesi gerekiyordu.
ve hemende istifayı bastı. Saçma!!!

mantık hatalarınıda yazdım da
hadi onları da geçtim sahneler çok kopuk.
kaç gün geçti ne oldu ne bitti hiç birşey anlamadım.

yani bu arada simtemin ağzında da bakla ıslanmıyor.:img-hyste
cerrahlar dışında sadece o duydu ve birden tüm hastahane.
zaten bu ne biçim hastahane ben anlamadım..
bir olay bu kadar mı çabuk yayılır.
hele birde değişerek.
sevda diyo ya hemde yatakta basmış diye.
çok çirkindi.
bence abartmışlar o kısımda. Sonra o iç çamaşırı bölümü..
ama Leventin duyduktan sonra ki hağline bittim.
moss mooorrr:img-hyste

ben elanın yerinde olsam gerçekler ortaya çıktıktan sonra daha süründürürüm
ama sevgili senaristlerimiz eminim hemen yelkenleri suya indirtirler.
nerde ilk bölümlerde ki Ela nerde bu???
o inatçı, nazlı kız gitti herşeyi affeden mazlumötesi biri geldi.:img-hyste
yani sinirimden gülüyorum.

ama son bir umut o sarı cadı çıktıktan sonra Elayı toplamalarını bekliyorum.
o zaman da o Leventi dinlemesin.
eğer orda da eski Elayı vermezlerse dizi ölmüşte ağlayanı çok demektir.
Levent sümsükleşti.
Ela uysalötesi oldfu.
be ne ya!!! karakterlerle bu kadar da oynanmaz ki!!!

ama son olarak o Ela ve Leventin
Levenitn odasında yaptığı konuşmaya bittim.
ilk çıktı gitti. sonra döndü ya
orda bittim:img-hyste:img-hyste

ama bu gidişle bu dizi hem izleyici hemde reyting kaybetmeye mahkum!!
reytingler düzelsin diye enrtika yapıcakalr da
onu da bir becerebilseler!!
ahh ah!!
olmuyosa bana verin bari!!:img-wink:

özge_letyy
Kafam azcık karıştı, şimdi Zenanın o son lafına takıldım. Azre nine benim rızam yoktur dedi. Evleniyorlar mı şimdi, evlenmiyorlar mı? Aman allahım ya, Azre nineye vermese de hak veriyordum ben açıkcası. Mine kartolozunun dedikleri yeter, pis gıcık:hıh
Ama Azre ninem, ne güzel laflar etti ona, üstüne bişey demek gerekmez...:img-yes:
Yalnız Suatta çok mutsuz ve stresli görünüyordu, Hande bu bölümü de mahvettin ya, havale ettim seni:img-beee:

Resmen çöküntü içerisindeyim başıma ağrılar girdi bu Hande beni hasta etti sonunda
Pes diyorum artık pes ya
mantık hataları onda,her türlü saçmalık onda,sahne kopuklukları onda,bunu senarist yapanda suç..
Mine zaten başlı başına bela,sinirden ne yapacağımı bilemedim nasıl bir ukalalıktır o ya
Suat'ın Zenan'ı savunduğuna bile sevinemedim çok hoşuma gitti aslında o bölümler ama karşısındakiler kalas(!)olunca Suat ne kadar dil dökse kar etmez.
Şimdi ne oldu anlamadım yani sonunu biz mi tamamlayalım istiyorlar verdiler mi vermediler mi ve İstanbul'da yoldalar mı yoksa havaalanına mı gidiyorlar
Sahneler de kesilmiş hani Mert Levent'le konuşacaktı hani Ela&Levent'in çok güzel bir sahnesi vardı
Onun yerine reklam koymuşlar heralde:img-cool2

panikle-me
forumu okuduğunuza artık emin oldum.. madem okudunuz
anladınız oyuncu kardeşi.. yada ilk sefer sevdikleri kızı şimdi nden sevmediklerini..

madem okudunuz da neden artık sıkıldığımızı anlamıyorunuz !

izleyiciyi cidden yani s-z tarafını diyeyim.. bıktırdınız...
kızı vermediniz illa bi olay çıkarmakla görevlisiniz
yapmayın etmeyin.. izleyiciye eziyet sizi zevk mi vriyor :D
hayır izliyici saf mı salak mı izlerken acı duyduğu beğenmediği şeyi neden izlesin
bi süre sonra izlemeyiz olur biter..

azze nenenin laf sokma sahneleri ve kız isteme güzeldi ama sonucu :img-cool2
yada filiz sizin kaleminizden suatın ailesine böyle bir karakter :D sanırım o sıra ilham geldi =)

not: nden bazılarımız kızı verdi derken bazılarımız vermedi diyor ( ki bence vermedi) .. daha açık ve mutlu yazsanız daha anlaşılır olur kanımca

celine18
12-11-07, 21:16
Pardon da fragmanda zenanı istemiyorlarmıydı…sahne kesilmiş gene..

Fragman bile aldatmaca bu nedir? Seyirciye saygısızlık...

Olumlu yorumlarım olacaktı ama olumlu yorum bırakmadı bende Son sahne…

Bi ara anlamadım zenan iyiki elayla telefonda konuştu yoksa
Bizde anlamaycaktık isteme başarılımı başarısızmı oldu diye..
Elayla konuşmasını da lutfetmişler…

Bütün bölüm yorumum son sahneden kötü etkilendi…

seyirciye Gösterilen saygı ölçüsünde seyircininde diziye gösterdiği saygı değişecektir :img-cool2

Ela_Levent_17
12-11-07, 21:17
bütün sahneler haftaya kalmış kese kese sahne kalmadı dizide bu haftaa...ya şu allahın cezası özetteki soruların cevaplarını bulan avr mı dizide..ayrıca fragmandaki dolu sahnede yoktu hepsi haftaya kaldı fragman dizi ve özet bağdaşsın artıkk offffffffffffffffff

caddys
12-11-07, 21:18
bu bölümü tek anlayıp beğenen kişi benmiyim:img-pilot
tamam sahneler çiftler kötüydü ama süper bi bölümdü
suat ve babasının muştaki halerine koptum hele suatın babasının baklava için
reddelim diye mi verdiniz demesine:):):)

levent başta biraz yumuşadı aslında penceren bakarken filan ama sonra yine herşey üst üste geldi haklı adam:img-wink:

ııııı

kuşum yanıldın
bnde varım(!)
valla ben beğenmedim filan demedim
çiftimin kötü geçdiğinden bahsettim
ayrılığı dhi güzel anlattılar

baklava meselesinde cidden uzun zmndan beri atmadığım kahkahaları attım

serife80
12-11-07, 21:19

Ailenin tüm yaptıklarına rağmen o kız kurusu görümceye rağmen... o cadoloz kaynanaya rağmen ... al kızımız oğlunuzundur deselerdi mutlumu olcaktık?

yada ... aaaa Elacım gecenin bi saati evinde eski sevgilin yarı çıplak.. bide üstüne sen sarhoşun bide duştan çıkıyorsun... ama nolursa olsun yine gel.. sen benim hayatımın kadınısın mı?
yada Ela hastaneden çıkar Mert arkasında.... üstüne bide mor iç çamaşırı alır gelir... üstüne üstüne...

ne bekliyodunuzki...

zaten dizinin sonuna iki damlalık bir barışma sahnesi sığdırmanmasını ben hazmedemezdim... bu şekilde geçiştirilmememli...

Önüzdeki bölüm barışırlar sonra sarı hatun gelir yine küserler.. bu sefer Levent hastaney sakız olur.. böyle böyle BAYAĞI bir DİZİ olarak devam eder...

Ayşecim dediklerine sonuna kadar katılıyorum..
Evet dizi artık okadar klişe olduki her şeyi tahmin edebiliyorsun..
Okadar baist senaryolar yazılmaya başlandıki..Ela & Levent barışırlar hatta barışmaklada kalmaz işi Evliliğe doğru götürürler ve hatta tam düğün günü Bu sarışın Hatun gelir Leventçin seni ve o siyah geceyi hala unutamadım der :img-hyste Ben artık herşeyi bekliyorum..
Hatta küçük bir çocuk baba diye Leventin boynuna atlarsa şaşırmayacağım :img-hyste

Aysoo
12-11-07, 21:20

ne bekliyodunuzki...

Altina imzami atiyorum denecek baska bir sey yok hakikaten
boyle sacma konular arka arkaya gelmis olamaz
ne bileyim konu olsun heyecan olsun diye dusunuyorlarsa hic uzatmasinlar
acikcasi bugun diziyi izlemedim , oyunculari sevmem bile artik diziyi bana izletmeye yetmiyor
ilk baslarda verdikleri heyecani veremeyecek guctelerdi madem keske uzatmasalarmis diziyi
neyse Dizi epey bir bayagilasti
sen de kimsin diceksiniz dizinin eski izleyicisi ve bu forumun eski yorumculardanim
neyse benim dicem dizinin adini degistirsinler lutfen adi doktorlar olmasin artik bu saatten sonra cunku bu adi tasayabilecek konular yazamayacaklarsa dizinin adi degissin dicem odur !!!!!!

dudu643
12-11-07, 21:21
ninemiz ne güzel söyledi duygu..

bir tek Suatı alıp gitsen ne ala..

ama olmuyor işte..aradalki ucurumu hem bizler hem aşıklarımız ilk kez bu kadar hissettik belkide..

Zenanın annesinin bakışları 2 saniye de neler anlattı kızına..gözlerim doldu..okadar cok şey ifade ediyor ki aslında ben bile şu anda kelime bulamıyorum..

Zenanın ailesini küçümseyenler,mutluluk ne biliyorlarmı acaba..kendilerini bu kadar önemseyen kimseyi begenmeyenler ogullarının seçimine neden saygı duymuyor..bir şans bile vermiyor..neden..çünkü kendi beyinlerinde yarattıkları gelin değil Zenan...

insan cocugu her daim mutlu olsun diye senelerce ugraşıyor..her aglamasında koşuyor elinden tutuyor sonra evlenicem dediğinde iş değişiyor..neden ozaman bizler mutlu olalım diye ugraşıyorlar ki acaba..

insan kendisi gibi olmayanı yadırgarmış ya..Zenan bunu hiç yapmadı..tam aksine her zaman farklıyız dedi ama önce kendine dönüp baktı..bunu hor görmedi..karşısındakini küçümsemedi..

şimdi korkum şu ki, Zenan da Suatta bu uçurumu cok fazla önemserlerse ne olacak..

Ben silmiştim mesajı sen alıntılamışsın:img-icecr neyse yaw:img-wink:

Zenan görgülü, geleneklerine bağlı, ailesine saygılı, sevdi mi tam seven birisi. Suatın ailesinin bu tepkisinden rahatsız oldu Zenan ve tabi Azre ninenin itiraz etmesinden. Bu yüzden belki de buruk bir gelin adayı, ne kadar yakında evlenecek de olsa, içindeki burukluk yüzüne öyle bir yansıyor ki... Hele annesinin o acıyan bakışları, kıyamıyor kızına, anneciğin o bakışları da gitmiyor gözümün önünden bir türlü... En mutlu olması gereken zamanda Suatta Zenanda, tedirginlikle geçirdi bu akşamı, geçti gittii işte denilecek kadar kötü bir akşam oldu ikisi içinde...:sad53:
Ama evlilikden sonra da aileler sorun çıkarırsa bilmiyorum. Tek istediğim Mine'nin önyargısını bir an önce kırması ve yaptığı hatanın farkına varması...:img-yes: Zenana da kendisini affettirmesi, böyle birşeyler olmasını istiyorum ileride... ve mümkünse çok gecikmesin, Ebrudan ricamdır, diğerini saymıyorum bile...

istanbul_aşığı
bu bölüm handenin bölümüydü değil mi arkadaşlar. hanımefendi sağır sultandan sonra da olsa sesimizi duymuş ve potlarını toparlamaya çalışmış ama bu konuda ebru kadar başarılı olamadığı için iyice zırvalamış. bu bölüm yüzümü güldüren tek şey filiz ve baba oğuldu bir de arslanın hastasını sevdim.
bu arada bizim aşiret ağası kızı zenan çiftçi ailesinin kızı olmuş. handeyi tebrik etmek lazım bu marifetlerinden(!) dolayı. artık haftaya ebru toparlar. ben ebrunun yerinde olsam kafayı sıyırırdım. ortağı pisliyor o temizliyor. ebrunun beden ve ruh sağlığına dikkat etmemiz lazım televizyon başında cinnet geçirmemek için ebru bize lazım haftaya toparlanır durum ebru merti leventle konuşturur.

gamze_yy
- İsteme sahnesinin tamamı yok.
- Ela-levent barışması yok
- Mert ela konuşması yok
- suat ve zenanın fragmandaki gülüşmesi yok.
- Elanın ağladığı sahnenin bir kısmı yok
- Suatın babasının zenanı istediği kısım yok
- Bunların hiçbirinin haftaya olma olasılığı yok
- Bu bölümde tad yok tuz yok
- Handede iş yok
- bizde dayanacak güç yok
- bunların düzeleceğine dair umudum da yok.
- kimbilir bizim bilmediğimiz daha neler yok

Ela_Levent_17
12-11-07, 21:22
ııııı

kuşum yanıldın
bnde varım(!)
valla ben beğenmedim filan demedim
çiftimin kötü geçdiğinden bahsettim
ayrılığı dhi güzel anlattılar

baklava meselesinde cidden uzun zmndan beri atmadığım kahkahaları attım

dizinni tek güzel sahnesi azze nenein mineye dersini verdiiği sahneydi diğerleri fosss..levent istifa ediyoo ela bnu değiştirmek için kılını kıpırdatmıyoo bunlar yetmiyoo allahın cezası kanalımızz sahneleri kesiyoo ...ben bu kanalı bpombalarım yakında yaa bu ne bölee.BU ARADA ELAYI TANIYAN TEK VARLIKK GESTAPO

fırtına_
12-11-07, 21:25
ciddi ciddi bu kadar sinirlendiniz mi?

ben herkes bu diziden umudunu kesti sanıyordum...arkadaşlar niye sinirleniyorsunuzki
bu dizideki ilk saçma bölüm değil bu...2.sezon yayınlanan bütün bölümleri toplasan ilk sezonun bir bölüm etmez!
bence kendinize işkence etmeyim eminim diğer bölüm saçma sapan bir olayla tekrar barışırlar sonra tekrar ayrılırlar tekrar barışırlar...sonra Arslan'ın sevgililerini görürüz gene
bir tane doğru dürüst hasta gelmez adam akıllı bir sahne olmaz vb.

didou_didem
12-11-07, 21:25
dizinni tek güzel sahnesi azze nenein mineye dersini verdiiği sahneydi diğerleri fosss..levent istifa ediyoo ela bnu değiştirmek için kılını kıpırdatmıyoo bunlar yetmiyoo allahın cezası kanalımızz sahneleri kesiyoo ...ben bu kanalı bpombalarım yakında yaa bu ne bölee.BU ARADA ELAYI TANIYAN TEK VARLIKK GESTAPO

evet birde o var...herkes arkasından konuşuyor kızın...herşey ortalığa çıkınca ne yüzle bakıcaklar yüzüne...sevda hemşire hele...deli oldum ona...arslana ayrı sinir oldum...

özge_letyy
12-11-07, 21:26
anladınız oyuncu kardeşi.. yada ilk sefer sevdikleri kızı şimdi nden sevmediklerini..

hayır izliyici saf mı salak mı izlerken acı duyduğu beğenmediği şeyi neden izlesin

yada filiz sizin kaleminizden suatın ailesine böyle bir karakter :D sanırım o sıra ilham geldi =)

not: nden bazılarımız kızı verdi derken bazılarımız vermedi diyor ( ki bence vermedi) .. daha açık ve mutlu yazsanız daha anlaşılır olur kanımca

Özde'm kime ne anlatıyoruz ki okuyorlar ama sadece kendi istediklerini algılıyorlar galiba
kafamızdaki boşlukları tamamlamaya çalışıyorlar güya ama onu yaparken de saçmalıyorlar
özellikle de hande yapıyor bunu
geçen hafta mantık hatası bile yoktu bir de bu bölüme bak
tek ümidim haftaya Ebru;'nun yazacak olması
Pardon da fragmanda zenanı istemiyorlarmıydı…sahne kesilmiş gene..

Fragman bile aldatmaca bu nedir? Seyirciye saygısızlık...

Olumlu yorumlarım olacaktı ama olumlu yorum bırakmadı bende Son sahne…

Bi ara anlamadım zenan iyiki elayla telefonda konuştu yoksa
Bizde anlamaycaktık isteme başarılımı başarısızmı oldu diye..
Elayla konuşmasını da lutfetmişler…

Bütün bölüm yorumum son sahneden kötü etkilendi…

seyirciye Gösterilen saygı ölçüsünde seyircininde diziye gösterdiği saygı değişecektir :img-cool2

Selin'cim sinirden onu bile farkına varmamışım cidden isteme sahnesi yoktu ya olmaz böyle bir şey
ben de fragmanın sonundaki gülümseme sahnesine takıldım Zenan'ın gülümsemesi yoktu
Ela'nın Haldun'a sarılıp ağlaması da yoktu
yani bunu ne amaçla yapıyorlar ben anlamıyorum
neden adam gibi montajlamadan fragmana koyarlar o sahneleri
dediğin gibi resmen saygısızlık bu bize
bazen özette yazanlar bile çıkmıyor
bu dizi nereye gidiyor:img-cool2

violettt
Ben silmiştim mesajı sen alıntılamışsın:img-icecr neyse yaw:img-wink:

Zenan görgülü, geleneklerine bağlı, ailesine saygılı, sevdi mi tam seven birisi. Suatın ailesinin bu tepkisinden rahatsız oldu Zenan ve tabi Azre ninenin itiraz etmesinden. Bu yüzden belki de buruk bir gelin adayı, ne kadar yakında evlenecek de olsa, içindeki burukluk yüzüne öyle bir yansıyor ki... Hele annesinin o acıyan bakışları, kıyamıyor kızına, anneciğin o bakışları da gitmiyor gözümün önünden bir türlü... En mutlu olması gereken zamanda Suatta Zenanda, tedirginlikle geçirdi bu akşamı, geçti gittii işte denilecek kadar kötü bir akşam oldu ikisi içinde...:sad53:
Ama evlilikden sonra da aileler sorun çıkarırsa bilmiyorum. Tek istediğim Mine'nin önyargısını bir an önce kırması ve yaptığı hatanın farkına varması...:img-yes: Zenana da kendisini affettirmesi, böyle birşeyler olmasını istiyorum ileride... ve mümkünse çok gecikmesin, Ebrudan ricamdır, diğerini saymıyorum bile...

DUYGUCUM çok mantıklı söylediklerinde minenin bu önyargılarından kurtulabileceğine inanıyor musun???
zenan evet ailesine çok düşkün azre nine de annesi gayet haklılardı zaten burda olan suatla zenana oluyor
suata çok yazık valla sürekli iki ateş arasında kalacak
filiz tatlı bir kız ne güzel dedi insan mutlu olmadıktan sonra istanbulda olsa ne yazar
bu mine evlenselerde her fursatta sorun çıkaracakmış gibi geliyor bana bilmiyorum umarım yanılıyorumdur

masal_kizi
bütün sahneler haftaya kalmış kese kese sahne kalmadı dizide bu haftaa...ya şu allahın cezası özetteki soruların cevaplarını bulan avr mı dizide..ayrıca fragmandaki dolu sahnede yoktu hepsi haftaya kaldı fragman dizi ve özet bağdaşsın artıkk offffffffffffffffff

vallah canim sana katiliyorum
okadar fragman vercekler diye dizi kalmadi toplas toplasn herhalde 1 saat bile oynamadi dizi
bencede bütün o güzel sahneler gelecek haftaya itildi
neyseki gelecek hafta ayni senarist yazmiyor ona kalsaydi bu bunu böyle SON yapardi herhalde

ya bisey sorcam simdi bunlar zenani suata verdiler m i ben birsey anlamadim da?????????

nghn_87
Sevgili senaristlerimiz forumu okuyorlarmı acaba
Yani günlerdir ilk görüşmede Zenan'a cok iyi davranan anne baba nasıl böyle değişebildi dedik ve cevabını aldık
Meğer evlenme sevgili olmaktan farklıymıs cok da tatmin olduk gercekten:):):)

Azze Nenem bee bizden kız almak kolaymı
Hele o cadı görümce ve annenin davranıslarından sonra
Kız evi naz evi ama umarım cok uzatmazlar
Gerçi Zenanım bohcasını hazırlayıp Suat'ınada kacsa fena olmaz yani:)

Zenanım cok sekerdi ,canım benim basörtüsüde cok yakışmıs
Köylü kızım benim tatlılık abidem sen bakma o evde kalmıs Mineye
Görümcelerin görümcesi Filiz senin arkanda

Şimcik sanırım Zenan'ı yalnız bırakmamak için geldiler
Tekrar bir isteme olacak gibi kızımızı verirler artık
Çünkü daha senaristlerimizin yazacagı cok sey var
Zenan cocuk dogurmayacagını söylemişti Suat da baba olmak istediğini
Bunları düşünürsek evlenseler bile bize rahat yok
yani ben kendimi alıstırıyorum
Zenan hamile kalırsa ve istemem demezse
kısacası Z-S ilişkisi normal ilerlerse sasırırım valla

didou_didem
12-11-07, 21:28
kimse birşey anlamadı ki bölümden...bir düzelen suat'ın geçen sezondaki kız kardeşi..bir tane daha varmış..o düzeldi birtek...
ne e-l'de birşey oldu ne s-z de...kızı verdiler mi vermediler mi anlamadık...

mert'te ela'yı üzgün görüyo ama kılını kıpırdatıp birşey yapmıyor..gidiyor konuşuyor hemde kiminle en son kişiyle: Arslan'la...

denizkizi55
12-11-07, 21:28
Sorun su ki, Ela ve Levent ayriligi cok siddetli oldu. Leventhakli olarak kudurdu, hersey de üt üste geldi. Ela sadece agladi, konusmaya calisti üstelik herkes ters ters konusuyor onun hakkinda. Mert 'yardimsever' bir insan olarak Arslan erine Levent ile konussaydi da olurdu.

Zaten bundan sona ben dogru dürüst bir sahne de bekleyemiyorum. Istesem de olmuyor.

Misal: bir öpücügü, romantik sahneyi ya da her hangi bir yakinlasmayi cok görüyorlar.
Biz de bunun icin soluksuz izliyoruz bu diziyi.

Izlerken bikinlik gelmedi, konu bollugu vardi evet ama sikayetim bu bölüm yüzünden degil, son bölümler'in gidisatindan ötürü.

KARAMAY
12-11-07, 21:29
Ayşecim dediklerine sonuna kadar katılıyorum..
Evet dizi artık okadar klişe olduki her şeyi tahmin edebiliyorsun..
Okadar baist senaryolar yazılmaya başlandıki..Ela & Levent barışırlar hatta barışmaklada kalmaz işi Evliliğe doğru götürürler ve hatta tam düğün günü Bu sarışın Hatun gelir Leventçin seni ve o siyah geceyi hala unutamadım der :img-hyste Ben artık herşeyi bekliyorum..
Hatta küçük bir çocuk baba diye Leventin boynuna atlarsa şaşırmayacağım :img-hyste

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

işte benim senaryom....

herşeyi tahminden öteye gidelim.... heyecan yok... yok ... aksiyon yok....

Hastalar bile hasta değil.... nerde o ilk bölümlerdeki hastalar..
nerde bu kızlarda cerrah olma arzusu ... nerde hasta sevgisi...

mübarek hastane değil aşk, entirika yuvası..

hastası bile hasta değil...

nerde o 3. bölüm... ahh ahh...

Ayşe'yi bi gün arayacagımı söyleseler yuh derdim... Ayşenin tekrar Leventte musallat olmasını istiyorum yaaa...

Ela_Levent_17
vallah canim sana katiliyorum
okadar fragman vercekler diye dizi kalmadi toplas toplasn herhalde 1 saat bile oynamadi dizi
bencede bütün o güzel sahneler gelecek haftaya itildi
neyseki gelecek hafta ayni senarist yazmiyor ona kalsaydi bu bunu böyle SON yapardi herhalde

ya bisey sorcam simdi bunlar zenani suata verdiler m i ben birsey anlamadim da?????????

canım ela leventçiysen bu senaristi sev bu hafta hande yazdı bölümü kzın ne suçu var o bizim istediğimiz sahneleri ayzdı ama kanalımız bil bakalım ne yaptıı evrmedii...bombalamak istiyorumm yaaa off..haftaya kadar kim beklicekk şimdiii offf

binnur1907
tüm ahaliye iyi akşamlar demek istiyorum.
her ne kadar buraya fazla yorum yapmasam da dizinin hiç bi bölümünü kaçırmadan sabırla ve düzeleceğini umarak izlemeye devam ediyorum.Ama şunu da belirtiyim ki yavaş yavaş soğudum.dizinin bendeki stoğu eridi bitti eksi bakiye veriyo.bu kadar kötü kurgulanmış ve bu kadar kötü oynanmış bir bölüm daha hatırlamıyorum.ömerinden tut da (kalp nakli olacak bi hasta o kadar sağlıklı görünür bir de bu yetmezmiş gibi devsmlı sırıtıp kur yapmaz yapamaz) çok beğendiğimiz fikretine kadar (yaralanan hemşire orda ölüm kalım savaşı verirken ameliyathaneye kağnı hızıyla gidiyolar) tümü kötüydü.

ben bu dizi kopya olmasın diye yırtınırken bilgenin saçma oyunlarından sonra sonrakopyalara devam etmeli fikrini savunuyodum.e bunu bile beceremedik !!!
illa aralara türk filmelrinden kalma yanlış anlamalar sıkıştırılacak.sonra ne olacak onu da söyliyim bunca emek verilen dizinin reytingleri yerlerde olacak.

nerde güzel aşk sahneleri ?
nerde "beyaz sensin benimsin" gibi akıllarımıza kazınan replikler?
nerde yüzleri gülen levent ve ela sahneleri ?
nerde kaliteli hasta hikayeleri ?
hatta ve hatta

nerde güzel dizi müzikleri ?
ben diziyi izledikten sonra günlerce şarkıları netten indirmek için deli gibi araştırdığımı bilirim:img-wink:

bu yorumları birileri umarım okur.bişiler yapar.
bi suatla zenan ın arasını bozamıyolar derken suatın dünyanın tüm üçgenlerini topladığında bile ulaşamayacağın derecede dönüş yapan ailesini yazan senaristleri burdan kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.
biz dizi severler ahmak değiliz.beğendğimiz bir şeyi izleer zirveye yerleştiririz.amaaa kalite düşerse o diziyi geldiği yere yani sıfıra yollamasını da biliriz.
bknz.çocuklar duymasın.

dudu643
12-11-07, 21:31
Resmen çöküntü içerisindeyim başıma ağrılar girdi bu Hande beni hasta etti sonunda
Pes diyorum artık pes ya
mantık hataları onda,her türlü saçmalık onda,sahne kopuklukları onda,bunu senarist yapanda suç..
Mine zaten başlı başına bela,sinirden ne yapacağımı bilemedim nasıl bir ukalalıktır o ya
Suat'ın Zenan'ı savunduğuna bile sevinemedim çok hoşuma gitti aslında o bölümler ama karşısındakiler kalas(!)olunca Suat ne kadar dil dökse kar etmez.
Şimdi ne oldu anlamadım yani sonunu biz mi tamamlayalım istiyorlar verdiler mi vermediler mi ve İstanbul'da yoldalar mı yoksa havaalanına mı gidiyorlar
Sahneler de kesilmiş hani Mert Levent'le konuşacaktı hani Ela&Levent'in çok güzel bir sahnesi vardı
Onun yerine reklam koymuşlar heralde:img-cool2

Sorma Özge'cim benimde kafam fena karıştı, başta evlenmiyorlar diye sandım, ama evleniyorlar galiba:img-cool2 biraz karuışık oldu. Bunu da Handenin anlatım gücünün zayıflığına bağlıyorum. Hatta olmamasına(!)
Bu kadar rezalet bir arada az görülür, aslında bu senarist olduğu konusunda çok keskin şüphelere sahip olduğum şahsiyeti alkışlamak da gerek, bu kadar saçmalığı bir arada toplamak her babayiğidin harcı değil sonuçta...:img-yes::hıh

Suat'ın Zenanı koruması benim de gerçekten çok hoşuma gitti ama, cidden bende sevinemedim, o kalıplaşmış düşüncelere sahip Minenin sözlerini duyduktan sonra, kendimi zor toparladım zaten. Hastaymış bir de, Suata çektirdiği eziyete bak. Kızkardeşi de söyledi, kendisi evlenemedi diye bu kadar çatıyor millete, iş bozuyor. Allah bilir onu da terk etmiştir birisi geçmişte, evlenmemiştir oda bu yüzden. Gerçi onunla evlenip başını yakmak isteyen birisi de çıkar mı bilmiyorum ama...:img-icecr

Ela- Levent konusuna hiç gelmiyorum, işin geldiği noktaya bak, Levent istifa edecemiş de Haldun onu ikna etmiş izine çıkmış:icon_whis. Elaya yazık cidden, dinlemedi bile kızı ya. Bir de neler yaptı o sarışın kadınla, helal olsun yani Handeye:hıh

Gözümden kaçmadı bu arada, dizi ilk kez kaldığı yerden devam etti:img-icecr

mathılda
12-11-07, 21:31
ciddi ciddi bu kadar sinirlendiniz mi?

ben herkes bu diziden umudunu kesti sanıyordum...arkadaşlar niye sinirleniyorsunuzki
bu dizideki ilk saçma bölüm değil bu...2.sezon yayınlanan bütün bölümleri toplasan ilk sezonun bir bölüm etmez!
bence kendinize işkence etmeyim eminim diğer bölüm saçma sapan bir olayla tekrar barışırlar sonra tekrar ayrılırlar tekrar barışırlar...sonra Arslan'ın sevgililerini görürüz gene
bir tane doğru dürüst hasta gelmez adam akıllı bir sahne olmaz vb.

gerçekten haklısın..tamda bunu düşünüyordum ..

yeni olan herşey güzeldir yerinde sayan herşey de sıkıcı..

peki ikinci sezon çizgisini bozmayan bir dizi var mı ki..

bizim senaristlerimizin hayal gücleri tek sezonluk..bunu yazdım bir yere..bir daha dizi izlemeden önce buna dikkat edeceğim..

tek sezonluk ,acısız, kıvırtma, seyirciyi salak yerine koyma dalavereleri olmayan dizi izleyeceğim.. eger olursa..

Ela_Levent_17
12-11-07, 21:32
evet birde o var...herkes arkasından konuşuyor kızın...herşey ortalığa çıkınca ne yüzle bakıcaklar yüzüne...sevda hemşire hele...deli oldum ona...arslana ayrı sinir oldum...

hiç sorma didom ya bir tekl fikomuzz yapmazz dedi..levent beni hayal kırıklığına uğrattıı yanii..sahneler yoktu bu bölümün özetinde sorulan soruların cevapları yoktu hevesimiz kursağımızda kaldı haftaya kalmış yaaa

trkn
12-11-07, 21:33
- Mert ela konuşması yok
- Handede iş yok

aynen-kelimesi kelimesine katılıyorum arkadasım..
bi kaç kişi bu bölüme olumlu yönden bakabilmeyi başarmış ama ben şahsen full karamsar duygular içindeyim..
dediğin gbi fragmanda olup bu bölümde olmayan sahneler varmıs.. ben farketmedim ama çoğu kişi bunu farketmiş... büyük olsaılık haftaya kalmış o...:icon_sorr

--
doktorların en sevmediğim bölümü budur heralde..
hani eskiden bi çift küs bi çift barısık olurdu..
biz de hep derdik ""bunların 4 ünün mutlu olduu bi günü göremicek miyiz"
o zamanlar bence dha güseldi yani...
en azından bi çiftimiz arasındaki diolog iiydi...
simdi ne e-l ne s-z arasındaki iltibatlar iyi...
iki çiftin de aşırı doza kaçan problemleri var...
ama en azından hasan-sevda dialogları ii olsaydı yaa..
hasan bence aşık deil sevdaya..
sırf biriyle çıkkmak için çıkıomus gbi bi his hissettirdi bna..:icon_sorr

kısacası: beklediğimden dha kötü bi bölümdü... tek beendiim sahneler aslan sahneleriydi:) zaten tek moral yapan sahne de onunkilerdi:)

beross
12-11-07, 21:34
hande hanım ve yandasları mutlularmı?? bizi bu hale getirdikleri için?? resmen saygı yok oyunculara ne bize..... suan burayı okuyosanız... dizimiz berbat bir halde... su hale bakın... hersey eksik.... yarım yarım..... ne bu böle.. kesmişler bağ yok yani.... nerdee reyting 1. si doktorlar öve öve yazdığımızzz.. olumsuz bişi yazmadığımız dizimiz.. öve öve bitiremeğimiz... simdi hande hnm ve yandasları sayesindee dizimizi övemiyoruzzz reytingler.. hep inişte... sizce hande hnm ve diğerleri... bu ndn bu düşünün...

didou_didem
12-11-07, 21:35
hiç sorma didom ya bir tekl fikomuzz yapmazz dedi..levent beni hayal kırıklığına uğrattıı yanii..sahneler yoktu bu bölümün özetinde sorulan soruların cevapları yoktu hevesimiz kursağımızda kaldı haftaya kalmış yaaa

hadi levent'i anlıyoruz..sevgilisiydi...çok üzüldü büyük şok falan filan..ama herkesin maşallahı var...anında yayıldı.gestapo ve hasan dışında da bir allah'ın kulu çıkıp ela öyle şey yapmaz demedi...

kelfindik
Ne diyeceğimi bilemiyorum?
Heyecanla beklediğim barışma sahnesi yoktu....
O kanalı ne yapiyim ben...
Dizi izlerken yeterince fazla tehdit savurdum zaten.....
Show binanı biliyorum...
Fabrikalar duğrağının orda....
Perşembe günü okuldan erken çıkınca görüşürüz........

Arslan konusunda hiç girmiyorum...
Bi de ben dedikoducu değilim diye ortalarda geziniyor..
O dedikoducu değilse herhelde bende gökten inmiş melakeyim.....

Leventim ne güzel izliyordu elayı ama
mert daldı sahneye....
Gerçi bilerek yapmadı..
Aslında o da arslanın suçu..
Adam elayı iç çamaşırı almaya göndermeseydi böyle şeyler olmayacaktı...
Nevrayı sevdim...:)(evet yüzümde seytani gülümse...)

Suat ve babasının sahnesi güzeldi..
Hele azre nineninsormayız sahnesine bayıldım....
İyi oldu o mineye......

Valla gerçekler ortaya çıkınca bütün hastane elanın yüzüne nasıl bakacak merak ediyorum..
Bi tek gestapom inanamadı duyduklarına..
Haldun levent sevda arslan hatta suat elaya nasıl bakacaklar acaba....?

Sinirliyim çok konuşmiyim diyorum ama yazdıkça daha çok sinirleniyorum..
Sinirledikçe yazıyorum.....

Levent istifa etmiş iyi etmiş......
Handenin zekasına hayranım...............

Hayır fragmanda özette sesli de iyi bir sahne olmazsa cidden basarım ben bu kanalı..
zaten yakında......
Akşam akşam sinirlendirdiler beni.......

Ve eğer ela herkesi hemen affederse varya çok saçma olur..Kıza yapmadılarını bırakmadılar....

dudu643
DUYGUCUM çok mantıklı söylediklerinde minenin bu önyargılarından kurtulabileceğine inanıyor musun???
zenan evet ailesine çok düşkün azre nine de annesi gayet haklılardı zaten burda olan suatla zenana oluyor
suata çok yazık valla sürekli iki ateş arasında kalacak
filiz tatlı bir kız ne güzel dedi insan mutlu olmadıktan sonra istanbulda olsa ne yazar
bu mine evlenselerde her fursatta sorun çıkaracakmış gibi geliyor bana bilmiyorum umarım yanılıyorumdur

Mine bir yerden sonra akıllanmalı bence, ama inanıyor musun, demişsin:icon_whis, inanmıyorum açıkcası, ama olması gereken bu. Sonuna kadar düşman gibi davranacak değil ya:img-beee:
Hiç mi gelmeyecek Suatın evine? Nasıl oturacak Zenanla aynı masada, nasıl bakacak o kızın yüzüne. Minenin insanlık dersine ihtiyacı var, çünkü evrimleşememiş, maymun çağında kalmış hala duraklama döneminde. :icon_whis
İnsanlığın geldiği bugünkü noktaya bakıyorum, bir de Mineye bakıyorum, yok diyorum yok, Bu kadın iflah olmaz...:hıh

violettt
12-11-07, 21:36
- Mert ela konuşması yok
- Handede iş yok

arkadaşım vallahi tebrikler tek tek durumu açıklamışsın
evet ya beklediğimiz hiç bir şey yok
bunlar da tam olmadığı için her sahne kopuk kopuk oldu
olaylar havada kaldı
kimse daha tam olarak neler olduğunun farkında değil
böyle daha ne kadar devam eder bilemiyorum :icon_sorr

Ela_Levent_17
hande hanım ve yandasları mutlularmı?? bizi bu hale getirdikleri için?? resmen saygı yok oyunculara ne bize..... suan burayı okuyosanız... dizimiz berbat bir halde... su hale bakın... hersey eksik.... yarım yarım..... ne bu böle.. kesmişler bağ yok yani.... nerdee reyting 1. si doktorlar öve öve yazdığımızzz.. olumsuz bişi yazmadığımız dizimiz.. öve öve bitiremeğimiz... simdi hande hnm ve yandasları sayesindee dizimizi övemiyoruzzz reytingler.. hep inişte... sizce hande hnm ve diğerleri... bu ndn bu düşünün...

canım onların bir suçu yokk bu akşamm kanal kesti sahneyii senaristlerin ne suçu varr sonuçta onlar yazıyorr ama yayınlayan onlar değill...eğer birine laf atacaksak kanala atalım sahneleri o yonttu çünkü bu yüzden tüm sahnelerimiz haftaya kaldı

celine18
Özde'm kime ne anlatıyoruz ki okuyorlar ama sadece kendi istediklerini algılıyorlar galiba
kafamızdaki boşlukları tamamlamaya çalışıyorlar güya ama onu yaparken de saçmalıyorlar
özellikle de hande yapıyor bunu
geçen hafta mantık hatası bile yoktu bir de bu bölüme bak
tek ümidim haftaya Ebru;'nun yazacak olması

Selin'cim sinirden onu bile farkına varmamışım cidden isteme sahnesi yoktu ya olmaz böyle bir şey
ben de fragmanın sonundaki gülümseme sahnesine takıldım Zenan'ın gülümsemesi yoktu
Ela'nın Haldun'a sarılıp ağlaması da yoktu
yani bunu ne amaçla yapıyorlar ben anlamıyorum
neden adam gibi montajlamadan fragmana koyarlar o sahneleri
dediğin gibi resmen saygısızlık bu bize
bazen özette yazanlar bile çıkmıyor
bu dizi nereye gidiyor:img-cool2

böyle bir sonla ancak şeker tadında bir bölüm bu kadar mahfedilir :img-cool2
izleyici enayi değil bunları anlatmak lazım...
gerçi anlatsakta değişen yok elimizde gene koca bir hiç ve 0
özeti geçtim...özette farklı yorumlanabilir belki...bizim yada onların açısından
sahnelerin kesilmesinede alışkınız ama kesilen sahne bir hafta boyunca beklediğimiz sahne olunca sinir mekanizmasını kontrol etmek elde olmuyor:img-cool2

ya biz anlatamıyoruz ya onlar anlamıyor...
kafalarına illa reytinglerin mi dank etmesi gerek...
çok güzel başladı evet...zenanla suatın telefon konuşması...
ilk defa aşkım dedi demi suat :img-blush
zenanın heyecanı suatın ordan oraya koşturması...
hatta minenin itirazı ve yalancıktan hasta numarası bile zenanın isteme sahnesi için izlenmeye değerdi...azre nene kendinden bekleneni yaptı...mine lafı yedi...anladıysa tabi değişeceğini pek sanmıyorum ama...
hem suattan hem azre neneden hemde filiz ona güzel ithamlarda bulundular...
filiz :good:

KARAMAY
Altina imzami atiyorum denecek baska bir sey yok hakikaten
boyle sacma konular arka arkaya gelmis olamaz
ne bileyim konu olsun heyecan olsun diye dusunuyorlarsa hic uzatmasinlar
acikcasi bugun diziyi izlemedim , oyunculari sevmem bile artik diziyi bana izletmeye yetmiyor
ilk baslarda verdikleri heyecani veremeyecek guctelerdi madem keske uzatmasalarmis diziyi
neyse Dizi epey bir bayagilasti
sen de kimsin diceksiniz dizinin eski izleyicisi ve bu forumun eski yorumculardanim
neyse benim dicem dizinin adini degistirsinler lutfen adi doktorlar olmasin artik bu saatten sonra cunku bu adi tasayabilecek konular yazamayacaklarsa dizinin adi degissin dicem odur !!!!!!

Bir diziye birazcık dram göz yaşı vermek istiyosanki bu dizinin tadı tuzu biberidir... sonuçta hayatta her an gülmüyoruz.. bu bu şekilde olmamalı ... Polat bey abi gel gör sen Tataroğluna Dalas dedin ama bide bunbları gör dedim içimden.. Hastane doktor dizisimi.. entirika dizisimi?

Başından beri diyorum... bişey beceremiyosanız Allah aşkına elleşmeyin.. adam gibi tercüman bulun Grey's i çevirsin...

yani illa ağlatmak istiyosan koy adam gibi bi hikaye... koy 3. bölümdeki bir kızkardeş.. bak gör salya sümüğü... ama nerde....

Kesinlikle dizinin adının değişmesi taraftarıyım...

Keza bizim doktorlara bakıyorumda adamlar karılarının, kocalarının yüzlerini göremiyolarki kavga etsinler.. arada bi görüşüyolar nöbetlerden kalan kısımlarda.. o anlardada yorgunluktan kavgaya mecal kalmıyo ... benim tanıdıgım tüm doktorlar öyle en azından.

AZICIK GERÇEKÇİLİK ..... AZICIK ... ALLAH AŞKINA YAAAA... ÇOKMU ŞEY BU

masal_kizi
12-11-07, 21:37
ayy o leventi ben bi elime gecirsem neler yapardim yaaa offfff
nasil bir sarmas dolas di oo öyle tanimadi kadinla
tamam anladik sarhos sun ama ne gerek var onu tekneye getirmeye
yok yani ortada bi sonuc da yok ki ne oldu
bilmiyoruz kos koca bi SORU ISARETI ??????? oldu

insallah sonradan pisman olacagi seyi yapmamistir diye umut ediyorum....

dudu643
12-11-07, 21:40
- Mert ela konuşması yok
- Handede iş yok

Gamzecim valla süpersin, cidden bunların hiç birisi yok:hıh:hıh:hıh
Fragman sahnelerini ayrı çekiyorlar sanırım, çünkü bunlar ilk kez olmuyor, çekim hataları işte...:img-beee:
Ama sabır konusuna gelince, evet dayanacak gücümüz kalmadı,
Ama bilmiyor muyuz ki Handenin yazdığı bölümlerde iş yok(!!!) Şahsen ben kendimi hazırlamıştım, Duygu bu bölümü Hande yazıyor, sen pek birşey bekleme, çok ümitlenme, ümitlendiğinle kalırsın, diyeee dedim kendi kendime. Ama yine de umut dünyası işte:img-cray:

garfieldd1905
12-11-07, 21:42
ne biçim bir bölümdü anlamadım valla,zaten bir başladı bir bitti..

ela ve levenete inanamıyorum..bütün bir hafta bütün site yok barışacaklar,yok şöle olacak dediniz durdunuz??şimdi soruyorum o arkadaşlara hani barışıyolardı?hani aşk dolu sahneler vardı? şok oldum ya,ela resmen kötü kadın muamelesi görüyo..
arslanı desen parçalayabilirim,ela bravo yani..adam o kadar konuştu kız tek kelime etmedi..haldun da sattı ela yı iki dakikada:(
levent desen resmen kaçtı gitti,levente de kızgınım..sarı cadı ile artık neler yaşadı bilemiyoruz..
bu bölümde en çok suata üzüldüm valla..çocuk ne evlenecem diye doğru düzgün sevinebildi..ne de büyük umutlarla gittiği muştan şok olmuş bir şekilde geri dönüyo..
gerçekten hiç bu kadar kötü bir dizi bölümü izlememiştim..

fırtına_
12-11-07, 21:43
merak ediyorum her aldatılan erkek aldatıldığında küt gibi içip geceyi birileriyle mi geçiriyor ..ben aldatılan erkekler kadınlara karşı kendilerini kapattıklarını sanıyordum (en azından bir süre) ama öyle değilmiş
birinden kazığı yiyince ötekine koşuyorlarmış
sağolsun senaristler bütün tabularımı yıktılar

mathilda evet csnım diziler kesinlikle tek sezon sürmeli
:çemberimde gül oya,gülbeyaz,..... gibi

violettt
12-11-07, 21:43
Mine bir yerden sonra akıllanmalı bence, ama inanıyor musun, demişsin:icon_whis, inanmıyorum açıkcası, ama olması gereken bu. Sonuna kadar düşman gibi davranacak değil ya:img-beee:
Hiç mi gelmeyecek Suatın evine? Nasıl oturacak Zenanla aynı masada, nasıl bakacak o kızın yüzüne. Minenin insanlık dersine ihtiyacı var, çünkü evrimleşememiş, maymun çağında kalmış hala duraklama döneminde. :icon_whis
İnsanlığın geldiği bugünkü noktaya bakıyorum, bir de Mineye bakıyorum, yok diyorum yok, Bu kadın iflah olmaz...:hıh

ne kadar doğru söylemişsin BU KADIN İFLAH OLMAZ
maymun çağı :img-yes: harika bir benzetme
yani öyle bir olay olmalı ki mine bile yola gelmeli mesela bir konuda zenanın eline düşse ona zenandan başka biri yardım edemese de zenandan yardım istemek zorunda kalsa zenan da ona yardım etsin de insanlık nedir öğrenmiş olsun mine hanım
yine Allahtan filiz geldi abisinin tarafında en azından bu ailede suattan başka bir normal insan daha olduğunu gördük
hele suatın annesine ne demeli biz zenanı suatın sevgilisi olarak sevdik ama nişanlısı olarak değil evlilik çocuk oyuncağı değil ileri de torunlarımızın annesi
olacak...
olacak tabi hem de öyle bir olacak ki hıhh:img-beee::img-beee::img-beee:
yani görende kendisinin asilzade fala olduğunu zanneder gerçi onlar öyle olduğunu idda ediyorlar ama daha insanlıktan nasiplerini alamamışlar

dudu643
12-11-07, 21:46

Bana da kzı vermediler gibi geldi aslında ama, forumda verdiler diye okuyunca... Ben anlayamadım herhalde diye düşündüm, ama görüyorum ki, kafasında soru işaretleri olan bir tek ben değilim, herkesin aklı karışmış, kızı verdiler mi vermediler mi?
Bulmaca çözüyoruz burada sanki, amiral battı oynasaydık daha iyi olurdu, Zira ben bu işin başında olan, deyimi yerindeyse çıbanın başı olan Handeyi batırmayı çok isterim...:img-icecr
Seyirciyi bu kadar sıktıklarını anlayamıyorlarsa ne diyim ben ona?
En sonunda o mantık hatalarını da düzeltmeye karar vermiş, şaşkın insan, ama böyle yap-boz yap-boz olmuyor, yine çok büyük bir mantık hatası var ki o da Mine, gereksiz insan...:img-beee::img-beee::img-beee:

KARAMAY
12-11-07, 21:46
tüm ahaliye iyi akşamlar demek istiyorum.
her ne kadar buraya fazla yorum yapmasam da dizinin hiç bi bölümünü kaçırmadan sabırla ve düzeleceğini umarak izlemeye devam ediyorum.Ama şunu da belirtiyim ki yavaş yavaş soğudum.dizinin bendeki stoğu eridi bitti eksi bakiye veriyo.bu kadar kötü kurgulanmış ve bu kadar kötü oynanmış bir bölüm daha hatırlamıyorum.ömerinden tut da (kalp nakli olacak bi hasta o kadar sağlıklı görünür bir de bu yetmezmiş gibi devsmlı sırıtıp kur yapmaz yapamaz) çok beğendiğimiz fikretine kadar (yaralanan hemşire orda ölüm kalım savaşı verirken ameliyathaneye kağnı hızıyla gidiyolar) tümü kötüydü.

ben bu dizi kopya olmasın diye yırtınırken bilgenin saçma oyunlarından sonra sonrakopyalara devam etmeli fikrini savunuyodum.e bunu bile beceremedik !!!
illa aralara türk filmelrinden kalma yanlış anlamalar sıkıştırılacak.sonra ne olacak onu da söyliyim bunca emek verilen dizinin reytingleri yerlerde olacak.

nerde güzel aşk sahneleri ?
nerde "beyaz sensin benimsin" gibi akıllarımıza kazınan replikler?
nerde yüzleri gülen levent ve ela sahneleri ?
nerde kaliteli hasta hikayeleri ?
hatta ve hatta

nerde güzel dizi müzikleri ?
ben diziyi izledikten sonra günlerce şarkıları netten indirmek için deli gibi araştırdığımı bilirim:img-wink:

bu yorumları birileri umarım okur.bişiler yapar.
bi suatla zenan ın arasını bozamıyolar derken suatın dünyanın tüm üçgenlerini topladığında bile ulaşamayacağın derecede dönüş yapan ailesini yazan senaristleri burdan kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.
biz dizi severler ahmak değiliz.beğendğimiz bir şeyi izleer zirveye yerleştiririz.amaaa kalite düşerse o diziyi geldiği yere yani sıfıra yollamasını da biliriz.
bknz.çocuklar duymasın.

Canım ..... Sanırım bu dizi başka bi dizi... senle birlikte izlemeye başladıgımız .. her akşam konuşmaktan zevk aldıgımız dizi bu olamaz herhalde..

KESİN DEĞİL CANIM .....

nerde o bizim dizi.. hangi akşam yayınlıyor....

Allah aşkına bilen haber versin insanlık namına....

Beyaz sensini istiyorum....

gözlerimi kapatsamı iştiyom...

yawww muş nerden çıktı.. aman doktor canım doktor nerden çıktı... nedir bu Türkü merakı.. tamam çok severimde ne alaka kardeşim....

Artık söylenicek sözde bulamıyorumki....

Ama bunu bu bölüm Ela Leventin ayrılıgı için Yada isteme rezaleti için söylemiyorum....

Barışsaydılar yada bu isteme işi olsa bile olmazdı.....

Hiç tadı yok artık bu dizinin hiç....
yazık harcanan emeğe... yazık çekilen çileye... yazık oyuncuların setçilerin uykusuzluguna... yazık bize... yazık 90dakikama...

YAZIK Kİ NE YAZIK

garfieldd1905
12-11-07, 21:51
kanal sahneleri ekstiyse biz ne yapalımm yaa gidip derdini onlara anlatacaksınn...bizde hata zaten buraya gelip olacakları sölüyoruzz bir daha sölemeyizz olur biterr bu hafta dolu sahne kesti bu kanal zatenn bunda ne bizim ne de senar,istlerin günahı var daha iyisini buluyosan kalk sen getir şekerimm

şeyma kusura bakma,lafım sana değildi..aslında kimseye değil..
galiba fazla kaptırdık kendimizi,herkes bir şeyler yazıyo bizde kapılıp gidiyoruz,yorumların çoğunu okudum,herkes ela ve leventin olumlu bir sahnesini bekliyomuş gibi,tabi bende..ama kimse umduğunu bulamayınca herkes kızdı galiba:icon_sorr
gerçekten kötü bir bölümdü ve saçmaladılar yani..daldan dala atlar gibi,sahneden sahneye geçtiler..
amaçları ne merak ediyorum?diziyi nasıl kötü hale getirebiliriz mi?

Hatiies
12-11-07, 21:51
Arkadaslar neler oldu yaa ben malesef bakamadim bu aksam, calismaliydim offff:icon_sorr Sadece sonunu izleyebildim, Zenan ve Suat icin gercekten cok uzuldum, yaziik yaa ikisi okadar ugrasmislardi ama resmen ailesi kabul etmedi. Umarim ilerdeki bolumlerde evlenirler:img-wink:

Bu bölümde Ömer-Zeynep sahneleri varmiydi arkadaslar?

dudu643
12-11-07, 21:54
ne kadar doğru söylemişsin BU KADIN İFLAH OLMAZ
maymun çağı :img-yes: harika bir benzetme
yani öyle bir olay olmalı ki mine bile yola gelmeli mesela bir konuda zenanın eline düşse ona zenandan başka biri yardım edemese de zenandan yardım istemek zorunda kalsa zenan da ona yardım etsin de insanlık nedir öğrenmiş olsun mine hanım
yine Allahtan filiz geldi abisinin tarafında en azından bu ailede suattan başka bir normal insan daha olduğunu gördük
hele suatın annesine ne demeli biz zenanı suatın sevgilisi olarak sevdik ama nişanlısı olarak değil evlilik çocuk oyuncağı değil ileri de torunlarımızın annesi
olacak...
olacak tabi hem de öyle bir olacak ki hıhh:img-beee::img-beee::img-beee:
yani görende kendisinin asilzade fala olduğunu zanneder gerçi onlar öyle olduğunu idda ediyorlar ama daha insanlıktan nasiplerini alamamışlar

Zümrüt hanıma da çok bozuldum açıkcası...:img-beee:
Sevgilisi olarak sevdik, ama nişanlısı olarak değil, de ne demek. O yaştaki bir kadının aklını sorgulamak istemezdim aslında ama, nereye varacağını düşünüyor bu işin acaba? Yani bir kadınla bir erkeğin sevgili olmasındaki amaç nedir? Hadi biz accık gezelim, tozalım, biraz da yemek yiyelim, arada kavga da edelim, böyle devem edelim... Gibi bir düşüncesi var sanırım. Zira Suatla Zenanın evlilği çocuk oyuncağı olarak görmediğini hepimiz çok iyi biliyoruz, ki kararı ne kadar zor aldılar.:img-yes:
Annede ve ablada yüksek düzeyde anlayış bozukluğu var, bağlantı kurma güçlükleri de gözümden kaçmadı. Zümrüt hanım bu kadar saçmaladı ya ne diyim ben:hıh

garfieldd1905

yoktu ömeri hiç görmedik,zeynepte varla yok arasıydı..

bol bol arslanın ela yı hastanede nasıl rezil ettiğini,kızın hakkında nasıl kötü şeyler söylediğini izledik durduk..

masal_kizi
ya size bisey diyim mi bu senaristler aklinca nasil olsa bu dizinin fanlari var onlar öyle de bakiyor böylede bakiyor
o yüzden biz öylesine yazalim diyorlar

insan bu kadar mi kopuk yazar bir bölümü ya
ela ve levent kopuk dogru dürüst bir replikleri bile yok
zenan la suat hic bisey anlasilmadi arze nennenin dediklerinden baska
hasan la sevda bi pfotoraf yüzünden bütün bölüm biribirin kizib durdular
ömer le zeynep zaten yok du bu bölümde

hastalara gelirsek:
kadriye hemsire oldu bitteye geldi kazasi
o cocuga gelirsek, cocukdan cok babayala ilgilenildi

trkn
12-11-07, 21:55
Arkadaslar neler oldu yaa ben malesef bakamadim bu aksam, calismaliydim offff:icon_sorr Sadece sonunu izleyebildim, Zenan ve Suat icin gercekten cok uzuldum, yaziik yaa ikisi okadar ugrasmislardi ama resmen ailesi kabul etmedi. Umarim ilerdeki bolumlerde evlenirler:img-wink:

evet... bütün çiftler için kötü bi bölümdü..
insallah ilerki bölümlerde işleri yoluna koyarlar diyoruz...

bi de... bu bölüm ömer-zeynep sahnesi yoktu canım:img-wink:
zaten ömer yoktu bu bölüm hatırladııma göre..

nghn_87
12-11-07, 21:55
merak ediyorum her aldatılan erkek aldatıldığında küt gibi içip geceyi birileriyle mi geçiriyor ..ben aldatılan erkekler kadınlara karşı kendilerini kapattıklarını sanıyordum (en azından bir süre) ama öyle değilmiş
birinden kazığı yiyince ötekine koşuyorlarmış
sağolsun senaristler bütün tabularımı yıktılar

mathilda evet csnım diziler kesinlikle tek sezon sürmeli
:çemberimde gül oya,gülbeyaz,..... gibi

Çemberimde gül oya efsane :)

Doktorlar da beni ceken Suat Zenan aşkı
Her ne kadar sevmesemde bu bölümü
hatta cok fazla mantık hatası olsada haftalardır
Oyuncularımız süper
Zaten ratinglerde bu kadar iyi olmasının nedeni oyuncular
Geçen sezona göre kötü olabilir ama bölümlere göre cok cok iyi
Oyuncu kadrosu ve bu kadar cok sevilen kişiler oynamasaydı coktan bitmişti bu dizi
Özelliklede show gibi bir kanalda

sakayik85
12-11-07, 21:56
ya artık yeter yaa. levent istifa eder. suata zenanı vermezler. nerde kaldı böyle adetler yaa. sizin aileyle onların ailesi farklıymış tamam olabilir. ama bunu ulu orta söylemek çok saçma. ben artık bu hande hanımı bir daha dizimizin senaristi olarak görmek istemiorum. resmen batırdı dizimizi yaa. eski bölümleri mumla arar oldum. diziden soğutmak ve reytingleri düşürmek için ellerinden geleni yapıyolar. bir an önce bitirmek istiyolar diziyi.

serife80
12-11-07, 21:57
Bir diziye birazcık dram göz yaşı vermek istiyosanki bu dizinin tadı tuzu biberidir... sonuçta hayatta her an gülmüyoruz.. bu bu şekilde olmamalı ... Polat bey abi gel gör sen Tataroğluna Dalas dedin ama bide bunbları gör dedim içimden.. Hastane doktor dizisimi.. entirika dizisimi?

Başından beri diyorum... bişey beceremiyosanız Allah aşkına elleşmeyin.. adam gibi tercüman bulun Grey's i çevirsin...

yani illa ağlatmak istiyosan koy adam gibi bi hikaye... koy 3. bölümdeki bir kızkardeş.. bak gör salya sümüğü... ama nerde....

Kesinlikle dizinin adının değişmesi taraftarıyım...

Keza bizim doktorlara bakıyorumda adamlar karılarının, kocalarının yüzlerini göremiyolarki kavga etsinler.. arada bi görüşüyolar nöbetlerden kalan kısımlarda.. o anlardada yorgunluktan kavgaya mecal kalmıyo ... benim tanıdıgım tüm doktorlar öyle en azından.

AZICIK GERÇEKÇİLİK ..... AZICIK ... ALLAH AŞKINA YAAAA... ÇOKMU ŞEY BU

Efet kesinlikle artık bu bölümden sonra değişmeli dizinin Adı..
Yani bu bölüm nasıl bir bölümdü yaa
bir tane Küçük çocuk geldi hasta olarak , ben bir şey anlamadım zaten o olaydan..
Sonra Kadireye hemmşirenin olayı bile o kadar sıradan geçilmişki, Sevda hemşire dışında kimsede bir tık yok, sonra Kadın orda karnından cam geçmiş şekilde sedyede yatıyor acil ameliyathaneye koşuşturmaları gerekirken SEvda hemşireyle sohbet ediyorlar:icon_whis
Sonrası Kadriye hemşirenin durumu bilen var mı yok??Beklenen mucize olmuş
Pöhhhh:icon_whis
Hele Suat'ın ailesi olayı tam bir faciaa yaa, Bu senarist durumu kurtarayım derken her şeyi dahada berbat etmiş..
Şimdi Azre nine Zenanı ben vermem dedi, sonra bir baktık hepsi arabadalar Zenan Ela ile konuşuyor ve Bu isteme faslıda böylece bitti diyorr
Ne oldu verdilermi vermedilermi???
Leeventin hastaneden ayrılacağı haberine şaşırmamıştım zaten öyle bir şeyi tahmin etmiştim...
bir ara Zeyneb'i görür gibi oldum Hasanla falan konuştuydu.. Ömer sanırım hala hastanedeydi ama göremedik..
ve diğer bir sürü şeyyyy
Vallahi kim ne derse desin..
O ilk bölümler çok daha başka ve çok daha güzeldi...
Demiştim ve demeyede devam ediyorumm
Bu diziyi herkesin bu kadar çok sevmesi ve izlemesindeki neden dizinin ilk bölümlerinin gerçekten çok güzel olmasıydı..
Eğer bu dizi şimdiki bölümlerde olduğu gibi başlasaydı zaten sezona erken veda eden diziler kervanına katılırdı...

mirank
12-11-07, 21:57
Canım ..... Sanırım bu dizi başka bi dizi... senle birlikte izlemeye başladıgımız .. her akşam konuşmaktan zevk aldıgımız dizi bu olamaz herhalde..

KESİN DEĞİL CANIM .....

yawww muş nerden çıktı.. aman doktor canım doktor nerden çıktı... nedir bu Türkü merakı.. tamam çok severimde ne alaka kardeşim....

Ama bunu bu bölüm Ela Leventin ayrılıgı için Yada isteme rezaleti için söylemiyorum....

yazık harcanan emeğe... yazık çekilen çileye... yazık oyuncuların setçilerin uykusuzluguna... yazık bize... yazık 90dakikama...

YAZIK Kİ NE YAZIK

sonuna kadar katılıyorum.

YAZIK Kİ NE YAZIK!!!

yaw nerde o gözleri mi kapatsam??
seni kalbimden atmak mı??
arada bir bi ağla kalbimi çalıyorlar sadece o yani.
ben gözleri kapatsama istiyorum..:icon_sorr

bu müzikler bizim müziklerimiz değil!!!!
bu karakterler bizim karakterlerimiz hiç değil!!!
ve korkarım bu dizi bizim dizimiz değil!!!

eskiden levo bu kadar sümsük müydü???
hayır!!!
anlayışsın mıydı?? geçen sene olsa bence dinlerdi Elayı.
Ela bu kadar yumuşak mıydı??
hayır!!
geçen sezonun sonunda başlayarak kızı resmen
vur ensesine al lokmasını
olan biri yaptılar!!
nerde o ilk bölümlerde ki ela!!!

nerde o geçen yıl ki doktorlar!!!!

dizimi geri istiyorummm!!!!
senaristler duyun sesimizi!!!!!!

moirane
12-11-07, 21:58
Bana da kzı vermediler gibi geldi aslında ama, forumda verdiler diye okuyunca... Ben anlayamadım herhalde diye düşündüm, ama görüyorum ki, kafasında soru işaretleri olan bir tek ben değilim, herkesin aklı karışmış, kızı verdiler mi vermediler mi?
Bulmaca çözüyoruz burada sanki, amiral battı oynasaydık daha iyi olurdu, Zira ben bu işin başında olan, deyimi yerindeyse çıbanın başı olan Handeyi batırmayı çok isterim...:img-icecr
Seyirciyi bu kadar sıktıklarını anlayamıyorlarsa ne diyim ben ona?
En sonunda o mantık hatalarını da düzeltmeye karar vermiş, şaşkın insan, ama böyle yap-boz yap-boz olmuyor, yine çok büyük bir mantık hatası var ki o da Mine, gereksiz insan...:img-beee::img-beee::img-beee:

hande bunu hep yapıyor :img-pilot zenan suat'ın ailesine yemeğe gittiğinde de aynı şey oldu.sonrasında hemen hiç sahneleri yoktu.sadece kısacık, soğuk bir telefon görüşmesi.sonra burada ayrıldılar mı kavga mı ettiler diye düşün dur.

şimdi yine aynı olay oldu.neler olduğunu bizim anlamamızı bekliyor sanırım.gerçi bizde ondaki işleri bozma potansiyeli yok ama olsun tahmin edebiliriz di mi?

ben verdiler diye yorumladım.çünkü suat, annesi , babası ve cadaloz aynı arabada ; zenan,annesi,filiz,azze hatun ve emmisi (yanlış yazmış olabilirim,zenan ın nesi olduğunu çıkaramadım ) aynı arabada gidiyorlardı.zenan ela'ya "geliyorum.bu kız isteme faslı da oldu bitti" deyince verdiklerini çıkardım.sonuçta vermemiş olsalardı zenan ve ailesinin yola çıkmalarının ne anlamı olur ki...üstelik filiz'le birlikte aynı arabada ...suat ve ailesi geldikleri gibi giderlerdi.ama ist.lar mı yoksa havaalnına mı gidiyorlar kestiremedim.

dedim ya bulmaca çözmemiz lazım.şu şöyleydi , şöyle bir ifadeleri vardı, o kaşını kaldırdı, öbürü öksürdü....buldum:evleniyorlar :img-pilot

artık gerisi hayal gücünüze kalmış.aslında düşününce böylesi daha iyi.hande nin yazdıklarını seyredeciğime hayal gücümle daha güzel bir yolculuğa çıkabilirim.

ama...ama...buradan yalvarıyorum.nihayet bütün bu saçmalıklardan kurtulup evlendiklerinde....lütfen ebru lütfen düğün bölümünü sen yaz.

özge_letyy
12-11-07, 22:01
Sevgilisi olarak sevdik, ama nişanlısı olarak değil, de ne demek. O yaştaki bir kadının aklını sorgulamak istemezdim aslında ama, nereye varacağını düşünüyor bu işin acaba? Yani bir kadınla bir erkeğin sevgili olmasındaki amaç nedir? Hadi biz accık gezelim, tozalım, biraz da yemek yiyelim, arada kavga da edelim, böyle devem edelim... Gibi bir düşüncesi var sanırım. Zira Suatla Zenanın evlilği çocuk oyuncağı olarak görmediğini hepimiz çok iyi biliyoruz, ki kararı ne kadar zor aldılar.:img-yes:
Annede ve ablada yüksek düzeyde anlayış bozukluğu var, bağlantı kurma güçlükleri de gözümden kaçmadı. Zümrüt hanım bu kadar saçmaladı ya ne diyim ben:hıh

Zümrüt Hanım ayrı komediydi cidden.Artık sinirden güldüm o sahnelere.cidden komik ya,enteresan.Bölümü izlemeden önce 20.bölümle ilgili bir video izlemiştim.Onun üstüne bölümü de izleyince Hande'den öncesi ve sonrası gbi oldu resmen..Ordaki kibar,ince düşünceli kadın gitti yerine bu kadar anlamsız lafları edebilen biri geldi.Suçu olmadığı halde bir yanlış anlaşılma için özür dileyen ve Zenan'ı kırdığı için üzülen biri şimdi her fırsat bulduğunda Zenan'ın aşağılamaktan ve aileye uygun olmadığını söylemekten kaçınmıyor.
Mine'nin zaten kız kardeşinin seçimlerine bile saygısı yok.Tiyatrocu olmasına takmış belli ki.Filiz de olmasa Suat hastanede karışmış derdim.:img-cool2

garfieldd1905
12-11-07, 22:01
hasan a da acıyorum,sevda ne kadar saçma bir karakter..kız da onur,gurur hiç br şey yok yani..ve tabi en büyük özelliği de dedikodu yapması,ela için neler söyledi..
hasan tabi ki de seni götürmek istemez arkadaşlarının arasına!

celine18
12-11-07, 22:03

duygucum aslında o bizim kafamızda ki zümrüt hanım neden birden bire bu kadar değişti...ve kendinden beklenmeyecek tepkileri gösteriyor...?
gibi soruların zahmet edilip senaristler tarafından cevaplanmasıydı :D
madem kafamızda bu kadar soru olduğunu ve ne istediğimizi biliyorlar
neden seyirciye saygısızlık yapıyorlar ?

eğer biraz dikkatli ve özenli davransalar bu sorunların hiçbiri yaşanmaz...
suatın ve babasının gözünün baklavada kalması süperdi :D
ilk defa bu kadar güldüğümü hatırlıyorum...
illa aile sorunu çıkması için zümrüt hanımın saçmalaması lazımdı...
birtek mine ortalığı tek başına karıştıramaz :D
annesi destek kuvvet :D

suat iyi tepki verdi bu sefer :img-wink:

elifile
12-11-07, 22:04
Dizi hakkında hiç bir yorum yapmayacağım demiştim ama yine dayanamadım.
Dizi git gide bambaşka bir hal alıyor.
Bu bölüm resmen kanalı değiştirmek istedim.
Bu bölüm yüzümü güldüren tek şey şu küçük hasta çocuğun babasının korkaklığı oldu:)
Onun dışında ki neredeyse tüm sahnelerde elim sürekli kumandaya gitti ve
değiştirmemek için kendimi zor tuttum.

Bu kadar ağır bir tempoda giderlerse, her şeyi arap saçı gibi bir birine saçarlarsa, o sahne daha tam netliğe kavuşmadan başka bir sahneye atlarlarsa olumlu bir eleştiri beklemesinler.
Eleştiriler şu anda bir çoğumuzun yaptığı gibi olumsuz gelemye devam eder.

Resmen içime kasvet bastı bu bölüm.
Allah'tan şu küçük hastanın babasının olduğu komik sahneleri tadında bırakmışlar, o sahneleride abartıp berbat bir hale getirmemişler.

Böyle devam ederse, sürekli bu ağır tempoda, sürekli tüm karakterlerin mutsuz olduğu bir tempoda olursa reyting kaybetmeye hazır olsunlar.

Tamam dizi dram dizisi ama dramında bir yeterliliği var yani, içine azıcık komedi unsurları, eğlenceli ve komik sahneler katılmalı ki denge sağlanabilsin.

binnur1907
12-11-07, 22:07

KESİN DEĞİL CANIM .....

YAZIK Kİ NE YAZIK

ne yazık ki ayşecim bu dizi bizim dizi
nerdeyse konuşmaktan kendimizden geçtiğimiz gecenin bir yarısında istemeye istemeye ertesi gün işimiz olduğundan ertesi akşamı o andan itibaren iple çektiğimiz gözlerimizi gözlerinden ve gamzelerinden alamadığımıza hatta ve hatta şakayla karışık leventi paylaşamamaktan tatlı sert kapıştığımız dizimiz doktorlar...

onu bu hale getirenler utansın diyorum.
elle tutulur gözle görülür tek bi karakter tek bi kare bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

bu kadar mı kötü yazılır. allah aşkına hangi erkek eski kız arkadaşının evinde üstsüz dolaşır? dahi bizim dizide olduğu gibi üstüne kustu da değiştirmesi gerekiyo misafir olduğun evde kapı çalınıyo ve sen eski kız arkadaşının yeni erkek arkadaşına üstsü yakalanıyosun.saçmalık bu ya hadi ona da tmm diyelim.yahu neden sanki bişi yapmış gibi suçlu suçlu dışarı çıkıyosun ?

bre yeter !!!!

buna kim inanır ? inansa inansa kadir inanır :img-hyste:img-hyste:img-hyste

ya saçmalıyorum kimse kusura bakmasın.ama cidden böyle değildi bu dizi ben dizinin tekrarlarınete düşdün de kare kare inceliyim derdim şimdi alışkanlık olmuş izliyorum ama bi kaç bölümlük işi kaldı bende dizinin özeti okusamda yeter olcak nası olsa konuda gerçeklik yok

KARAMAY
12-11-07, 22:07
Efet kesinlikle artık bu bölümden sonra değişmeli dizinin Adı..
Yani bu bölüm nasıl bir bölümdü yaa
bir tane Küçük çocuk geldi hasta olarak , ben bir şey anlamadım zaten o olaydan..
Sonra Kadireye hemmşirenin olayı bile o kadar sıradan geçilmişki, Sevda hemşire dışında kimsede bir tık yok, sonra Kadın orda karnından cam geçmiş şekilde sedyede yatıyor acil ameliyathaneye koşuşturmaları gerekirken SEvda hemşireyle sohbet ediyorlar:icon_whis
Sonrası Kadriye hemşirenin durumu bilen var mı yok??Beklenen mucize olmuş
Pöhhhh:icon_whis
Hele Suat'ın ailesi olayı tam bir faciaa yaa, Bu senarist durumu kurtarayım derken her şeyi dahada berbat etmiş..
Şimdi Azre nine Zenanı ben vermem dedi, sonra bir baktık hepsi arabadalar Zenan Ela ile konuşuyor ve Bu isteme faslıda böylece bitti diyorr
Ne oldu verdilermi vermedilermi???
Leeventin hastaneden ayrılacağı haberine şaşırmamıştım zaten öyle bir şeyi tahmin etmiştim...
bir ara Zeyneb'i görür gibi oldum Hasanla falan konuştuydu.. Ömer sanırım hala hastanedeydi ama göremedik..
ve diğer bir sürü şeyyyy
Vallahi kim ne derse desin..
O ilk bölümler çok daha başka ve çok daha güzeldi...
Demiştim ve demeyede devam ediyorumm
Bu diziyi herkesin bu kadar çok sevmesi ve izlemesindeki neden dizinin ilk bölümlerinin gerçekten çok güzel olmasıydı..
Eğer bu dizi şimdiki bölümlerde olduğu gibi başlasaydı zaten sezona erken veda eden diziler kervanına katılırdı...

Valla bu bölüm sevdiğim tek şey .. o sarı kadın Leventi güldürdüyaa.. Kahkaha attıya.... oyy oyy oy... Levent başkasına evet böyle bakmamalıydı... ama baktıya... o tehlikeli bakışlar...

bana ilk bölümlerde Elanın perçemini düzelttiği asansör sahnesini hatırlattı.....

ne yalan söyliyim... Levent... bu bölüm gerek o sahnelerde gerekse camdan bakarken güzel pozlar verdi.... gamzeleriyle...

şey eylenceliydi be....

Ela odasında beklediğinde konuşamadılarya.... Ela bak açıklayabilirimden öteye gidemediya....

hayır madem açıklamak istiyon .. açıkla.... açıkla kardeşim... açıklayabilirim... eeee ... sonra.... onay mı istiyon illa... dal lafa... dinliyceksin kardeşim beni diyceksin...

heeee tanıdım...... ne bekliyodun... adamın çocukluk arkadaşı.... karısı... şeytan oldu çıktı karşısına ... onu tanıyamadı.. seni mi tanısın iki yılda....

haa neden bahsediyordum...

Levent odayı terk etti.... sonra döndü.. çalışmam lazım çıkarmısın dedi....

Güleyimmi ağlayayım mı ? bi deyin bana

özge_letyy
12-11-07, 22:08
hande bunu hep yapıyor :img-pilot zenan suat'ın ailesine yemeğe gittiğinde de aynı şey oldu.sonrasında hemen hiç sahneleri yoktu.sadece kısacık, soğuk bir telefon görüşmesi.sonra burada ayrıldılar mı kavga mı ettiler diye düşün dur.

şimdi yine aynı olay oldu.neler olduğunu bizim anlamamızı bekliyor sanırım.gerçi bizde ondaki işleri bozma potansiyeli yok ama olsun tahmin edebiliriz di mi?

ben verdiler diye yorumladım.çünkü suat, annesi , babası ve cadaloz aynı arabada ; zenan,annesi,filiz,azze hatun ve emmisi (yanlış yazmış olabilirim,zenan ın nesi olduğunu çıkaramadım ) aynı arabada gidiyorlardı.zenan ela'ya "geliyorum.bu kız isteme faslı da oldu bitti" deyince verdiklerini çıkardım.sonuçta vermemiş olsalardı zenan ve ailesinin yola çıkmalarının ne anlamı olur ki...üstelik filiz'le birlikt