Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar - Bölüm Yorumları/23
Sayfalar :
1
[ 2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
KübraYasemin 21-10-07, 11:57 GerisayIm.
33.Bölüme son.
29 saat ve 55 dakika...
Simdi sesli fragman ve sesiz fragman arasInda baya büyük bir fark var gercekdende..
Cünki sesizde ZenanIn neden agladIgInI anlamamIsdIm.
tahmin yürütüm ama tabikide cIkmadI.
gercekdende sesli fragmanda bu soruya olsun bir ! koyabildim.
insallah 33.Bölüm güzel olur..
sesli fragman süper ya
ahhh zenanımla suatım çok tatlı
ela ve lventte öle
suat çok güzel konuşuyo ya
"beni sevmesinden gurur duyduğum bir kadın var..ama ben onu beklemekten yoruldum"
adam haklı yani ama zenanım orda nasıl ağlıyo ya canım
zenana da afferim artık adımı atıyo
"korku ya da gurur yüzünden aşka geç kalmak istemiyorum"
ne güzel dedi öle
inşallah bir öpüşme sahnesi olur ve bize gösterirler
Fragmanı gördüm tekrar, umarım izleyemeyenler de görmüştür bu sefer.:img-yes:
Zenan nasıl ağlıyor ya, kıyamam ben ona. Suatım da artık konuşuyor bidenem, güzel olacak herşey güzel:img-icecr...
Fikretin durumuna çok üzülüyorum, Hasan da iyi destek oluyor ona, aferin...
Fragmanı gördüm tekrar, umarım izleyemeyenler de görmüştür bu sefer.:img-yes:
Zenan nasıl ağlıyor ya, kıyamam ben ona. Suatım da artık konuşuyor bidenem, güzel olacak herşey güzel:img-icecr...
Fikretin durumuna çok üzülüyorum, Hasan da iyi destek oluyor ona, aferin...
Duygum sorma o gözyaşlarını..Nasıl içime işledi anlatamam..Sedef geldiği zaman ağlaması bile beni bu denli etkilememişti..İzledikçe fena oluyorum..Kıyamam ben Bidenemin Meleğine..
O nasıl bir gözyaşıdır..Sanki içinde ne var ne yok ortaya koyuyor..Melike mizin mükemmeliyeti bir kez daa gözler önünde böylece..
Ya Suata ne demeli..Kimbilir nasıl bir konuşma geçiyorki aralarında Zenan sakin sakin dinlerken o yaşlar akıyor gözünden..Duruşu..Bakışları..Ses tonu tüm sitemi belli ediyor..Bekir in üstüne var mı şimdi:img-in_lo
Allah ım al beni yanına..Ne bölüm geliyor ama:img-in_lo
selaam
demek sesli fragmanimiz cikmis hayirli olsun....ben göremedim dün aksam ama nazlikiz sayende cnm izledim demizden....cok tskler....yorumuma gecegim:
ali enisteye cok üzüldüm yaaa insallah cabuk iyilesir ameliyatida iyi gecer
ela&levent iyi gibiler hele leventin ideal cift lafi cok hosuma gitti(eee?kimin gitmediki?)
ama ela niye agliyor ???neyse....belki gesatpo icindir
ben bile cok üzüldüm yaaa yazik fikomuzada bebeginede yani..insallah dogumu iyi gecer
hasan fikoyu destekliyo ona cokta güzel bakiyo onunla ilgileniyor o sahneler cok seker yaa hele hasanin fikoya dedikleri ´siz gestaposunuz..güclü olmayi siz ögrettiniz bize´ay cok seker afferim hasana
zenan ve suata gelince zenanin agadigi sahne suatin dediklerine aglayacagini tahmin eden bendim ve ciktiii yaaa inanamiyorum ....ama suatin dediklerinden etkilenmemekte mümkün degil ya.....hele son sahnede cok güzel olucak ah be zenan iyiki anladin yoksa cok gec olabilirdi yani....
arslan yok gibi ama entrika yine var....
sorular sunlar:
hasan zeynep sevda ücgeni?
ela niye agliyorsun?
ela-suat-levent?peki zenan nerde?
veeeeeeeee arabada levo ela ve evdede suat zenan sahneleri!!!!!
hepsi yarin saat 20de(ab 19da)doktorlarda!!!!sakin kacirmayin pisman olursunuz!!!;)
nasil ama?
ben sesli fragmanı göremedim.yaaa
fikret hanıma bende çooook üzüldüm.yazık kadına.
zenana yüzük eriodu suat yine evlenme tekklifi ediyo galiba.
Duygum sorma o gözyaşlarını..Nasıl içime işledi anlatamam..Sedef geldiği zaman ağlaması bile beni bu denli etkilememişti..İzledikçe fena oluyorum..Kıyamam ben Bidenemin Meleğine..
O nasıl bir gözyaşıdır..Sanki içinde ne var ne yok ortaya koyuyor..Melike mizin mükemmeliyeti bir kez daa gözler önünde böylece..
Ya Suata ne demeli..Kimbilir nasıl bir konuşma geçiyorki aralarında Zenan sakin sakin dinlerken o yaşlar akıyor gözünden..Duruşu..Bakışları..Ses tonu tüm sitemi belli ediyor..Bekir in üstüne var mı şimdi:img-in_lo
Allah ım al beni yanına..Ne bölüm geliyor ama:img-in_lo
Zenan gerçekten çok sakin duruyor, ama gözyaşları öyle bir akıyorki güzel gözlerinden... Sarsılmamak mümkün değil gerçekten:img-yes:
Melikemiz muhteşem
Bekirime ne demeli; yine etkileyici, yine tek bir şey yetiyor derdini anlatmasına, aslında sadece gözleri yeter ya, o bakışlar o duruş o ses...Bekirin üstüne yok:img-in_lo
of bu nedir ya
sesli fragman resmen muhteşem ötesiydi
hasanı bu bölüm çok değişik geldi gözüme cnm nasıl fikrete yardım ediyor zavallı fikomuzada çok üzülüyorum çok zor bir doğum olacak anlaşılan
ela ile levent halazır baya iyi gidiyorlar arabadaki halleri gerçekten çok sevimli duruyor
gelelim olaylı ikilimiz olan zenanla suata ya abimiz zenanı en hassas yerini vurdu ne sözler o ya daha başında neler dedi kim bilir baksanıza zenanı ağlattı ama iyi oldu sonunda barışıyorlar ya o yeter bize yüzükten sonra pek bişey olucağını sanmıyorum abimiz bu kadar olaydan sonra üstüne gitmez heralde
of bi ara zaman hiç geçmiyecek zannediyordum 1 gün kaldı yaşasın:happy0064
bu bölümü kırmızı ilan ediyorum..
bir adama kırmızı bu kadar mı yakışır..daha önceki bölümlerde de kırmızı giydiğini görmüştük..(sevdiği belli zaten)
bir yüzük, kırmızı kutuda bu kadarmı güzel parlar :)
kırmızı yanaklar Zenanımı bu kadar mı güzel gösterir..
bir bölüm bu kadarmı kırmızı olur.. ateşli, hüzünlü resmen kor gibi yakar..
delirdim hükümsüzüm :)
bir adama kırmızı bu kadar mı yakışır..daha önceki bölümlerde de kırmızı giydiğini görmüştük..(sevdiği belli zaten)
Jansetim bacım süper teşhis:D
Bitiriyorum..
"Bir bölüme bir aşk..Bir aşka da kırmızı bu kadar mı yakışır"
Ahh ahh diyorum ya seviyorum bu aşkı kavgasıyla neşesiyle..
Suat-Zenan Birtan..
Gelsin artık şu bölüm:img-in_lo
of bu nedir ya
sesli fragman resmen muhteşem ötesiydi
hasanı bu bölüm çok değişik geldi gözüme cnm nasıl fikrete yardım ediyor zavallı fikomuzada çok üzülüyorum çok zor bir doğum olacak anlaşılan
ela ile levent halazır baya iyi gidiyorlar arabadaki halleri gerçekten çok sevimli duruyor
gelelim olaylı ikilimiz olan zenanla suata ya abimiz zenanı en hassas yerini vurdu ne sözler o ya daha başında neler dedi kim bilir baksanıza zenanı ağlattı ama iyi oldu sonunda barışıyorlar ya o yeter bize yüzükten sonra pek bişey olucağını sanmıyorum abimiz bu kadar olaydan sonra üstüne gitmez heralde
of bi ara zaman hiç geçmiyecek zannediyordum 1 gün kaldı yaşasın:happy0064
Suat bence artık bu ilişkinin ve ikisinin geleceğinin Zenana kaldığını söylüyordur. Ki öyle de zaten. Suatın her adımı sonuçsuz kalmıştı. İş Zenanda bitiyordu. Zenan tabi hastadan da etkilenecek herhalde ki Suatla aralarında geçen konuşma da onu fazasıyla sarsıyor anlaşılan ve ağlıyor Zenanımız. Suatın evine gitmeye karar vermekte çok zorlanmayacak gibime geliyor bu konuşma sonrasında. Zenan Suatın evine geldiğinde ona, korkular ve gurur yüzünden aşka geç kalmak istemiyorum, dediğinde Suat, biraz şaşkın biraz mutlu bir ifadeyle bakıyor. Yüzükde aniden geliyor. Öyle birden bire, Zenanın beklemediği bir anda yüzüğü çıkarıp uzatıyor Suat. Zenanın bakışlar yerde çünkü. Affedilmeyi bekler gibi bir hali var. Ama daha da güzeli oluyor, Suat bu kadar zaman beklemiş, kaçırır mı bu fırsatı? Yüzük geliyor ve portegü...:love04:
Kırmızı:D teşhis süper Janset:img-wink:
Kırmızı bu kadar mı yakışır cidden, allahım sana geliyorum:img-in_lo
Kırmızı yanaklar, yüzük ve aşk...:love04:
Bu bölüm cidden kırmızı:img-help::img-help::img-help:
Birtan ailesi:D
zaten bu kadar olaydan sonrada bize pek laf söylemek düşmez ne diyelim darısı diğerlerininde başına:img-wink:
ya birde ilk fragmanda zeynep hasanın kucağına dşüyor ya tabi o sırada sevde geliyor hareketleri muhteşem ya zaten masanın üzerindeki dağınıklığa bakılırsa çok zor bir hasta bizi bekliyor
çoğu zaten biliniyor ama merak edilen sahneler için belki bir açıklayıcılık getirir:img-wink:....iyi okumalar...:img-wink:
dun tekrar bolumu izledim ve ne kadar cok begendim hic
anlatamam arsalan karakterine hic anti olmayan biri
olarak gelecekte cikacak desik hikayesini, annesin gelmesinin
ve onun da ask acisini cekecegini bilmek ona karsi bir sempatim
duymasi yonunde oluyor.
sonra suat bence o uyusturucu kulanan cocugu yeterince iyi dinlememis diye dusunuyorum sonra anlatirim ama zenani iyi dinleyecegini biliyorum, oraya zenanin evlilik teklifi almak icin gittigini dusunuyorum, zenan belki kendi teklif eder diyenler ola bilir ama suatin yapacagini biliyorum.
sonra zenan bu nisani cok saklayamayacak 1 bolum sonra hemen ortaya cikacak ama bana ailerde az da olsa sonorun cikacagini dusunuyorum.
ela ve levent icin hersey yolunda gorunuyor ama hersey gorundugu gibi degil, elanin durumu zor cunku ilk defa levente birsey sakliyor, arslanin soylediklerini bu da aralarinda azda olsa sorun yaratacagini biliyoruz, ama onlar guclu bir cift ve gelen butun engeleri as acaklardir.
hastaneye gelecek olan bir yakisikli oyuncu ortaligi karistiracak bence
yesimin sitesinden alıntıdır..
doktorcu-el 21-10-07, 14:14 çoğu zaten biliniyor ama merak edilen sahneler için belki bir açıklayıcılık getirir:img-wink:....iyi okumalar...:img-wink:
duymasi yonunde oluyor.
sonra suat bence o uyusturucu kulanan cocugu yeterince iyi dinlememis diye dusunuyorum sonra anlatirim ama zenani iyi dinleyecegini biliyorum, oraya zenanin evlilik teklifi almak icin gittigini dusunuyorum, zenan belki kendi teklif eder diyenler ola bilir ama suatin yapacagini biliyorum.
sonra zenan bu nisani cok saklayamayacak 1 bolum sonra hemen ortaya cikacak ama bana ailerde az da olsa sonorun cikacagini dusunuyorum.
ela ve levent icin hersey yolunda gorunuyor ama hersey gorundugu gibi degil, elanin durumu zor cunku ilk defa levente birsey sakliyor, arslanin soylediklerini bu da aralarinda azda olsa sorun yaratacagini biliyoruz, ama onlar guclu bir cift ve gelen butun engeleri as acaklardir.
hıh bi yakışıklı oyuncumuz eksikti:D:D:Dyani diziye yeni karakter olarak gelceklerden sanırım:img-pilot
levent elaya bozuldu söylemedi diye ama ela bilir işini:img-blush
çoğu zaten biliniyor ama merak edilen sahneler için belki bir açıklayıcılık getirir:img-wink:....iyi okumalar...:img-wink:
duymasi yonunde oluyor.
ya zaten daha yakışıklı bir kkarakter kim gelebilirki ilhan mansız geldi(tabi ortalarda yok o başka dava) yakışıklı olmasada bi teknisyen geldi bi fikretin kocası kaldı oda gelse zaten birşey değişmez yani kadro full dolu
ya arkadaşlar birde geçen bölüm ben hiç gördüğümü hatırlamıyorum acaba onu kadrodan çıkardılarmı?
fırtına_leyla 21-10-07, 14:27 sesli fragmanımız çıkmış her zamanki gibi süper bir bölüm bizi bekliyor
ali enişteye çok üzüldüm inşallah çabuk iyileşir gestaponun durumu da çok kötüydü ama hasan destek oluyor ona ela ve levent çok şekerlerdi hele de arabadaki halleri levent hastahanede diyor ya sevgilim artık biz aralarında sırlar olmayan ideal bir çiftiz diye çok şekerlerdi:img-wink:ayy zenan nasıl ağlıyor öyle içim burkuldu resmen ya canım ama suatın söylediği laf süperdi''beni sevmesinden gurur duyduğum bir kadın var ben artık onu beklemekten yoruldum'' zenan da '' korkularım ve gururum için aşka geç kalmak istemiyorum'' demişti galiba suat yüzüğü uzatıyor ayy evlenseler harika olur ya süper bir bölüm bizi bekliyor:happy0064
KübraYasemin 21-10-07, 14:39 arkadaslar lütfen fragmani görmeyenlerden bahsediyorum forumd fragmani görmedim linki banada atarmisiniz gibi mesaylar yazmayIn...
bu forum kurallarIna aykIri ve baslIk kapanmaya az kaldI gibi birsey yaz.
Her sayfada artIk herkes fragman ister oldu...
lütfen fragman ile ilgili birseyler özel mesay la halledelim...
son kez söyliyorum herkes icin bilmeyenler bilenleri lütfen uyarsIn.
fragman yani sesli fragman nazlikiz arkadasimizin profilinde mevcudur...
bende simdi video bölümüne ekliyecem isteyen ordan izlesinn..
Herkes baksInDoktorlar sesli fragman ve diyer fragman video kIsImda bulunmaktadIr... daha kise fragmanla ilgisi birseyler yazmasIn foruma..görmedim diye filan yaniii
Biraz daha buraya takılırsam sınıfta kalacağım ama napim dayanamıyorum. Bu bölüm hakkında konuşmak bile çok keyifli.
Tüyoları okudum. Sanki hep bildiğimiz ve tahmin ettiğimiz şeyler. İlhan Mansız buzda dans hazırlıkları yüzünden pek çıkamıyordur. Yakında gelir.
Yarın olsa da biran evvel bölümü izlesek. Kırmızı benzetmesine de bayıldım doğrusu. Aşk ve tutkunun rengi ancak bu kadar yakışır bizimkilere:)
Bu bölüm fikoya çok üzüleceğiz ama zeynep ve hasan sahneleri güldürecek belli. Zeynep nasıl düşmüş hasanın üstüne acaba öyle:icon_whis hay Allah kazaya bak sen:img-icecr
özge_letyy 21-10-07, 15:06 Fragman sık dönmeye başladı,her seferinde aynı heyecanla bakıyorum.:)
Çok az kaldı,sonunda yarın akşam izliycez.:img-in_lo
Bölümün son sahnesi inşallah fragmanın son sahnesi değildir,yoksa bir hafta nasıl saberedim(z) hiç bir fikrim yok,artık bölüm sonrası fragman da çıkmıyor üstelik.:icon_sorr
hani levent elaya aramızda sırları olmayan ideal çiftiz dedi ya.. ilk fragmanda levent panoya bakarken ela gelir, morali bozuk gibi.. aslanla arasında sır oldugu için levent tirp yapmıs olabiilir, elayada sırı anlatınca bu sözu söylüyordur.. bu yakın bısey mı olacak acaba? yada levent tas atmak için söylemişte olaiblir??
KübraYasemin 21-10-07, 15:32 Sesi fragmana dönünce cok güzel acIkcasI.
Ben sesli fragmandan daha cok zevk aldIm sesli fragmana ragmen..
cok daha ilginc ve eglenecelii..
O zenanIn gözyaslarI akdIgi sahne adeta süper bir sahne ya.
Insan onun ile beraber aglayasI geliyor iiyce.
Sesi fragmana dönünce cok güzel acIkcasI.
Ben sesli fragmandan daha cok zevk aldIm sesli fragmana ragmen..
cok daha ilginc ve eglenecelii..
O zenanIn gözyaslarI akdIgi sahne adeta süper bir sahne ya.
Insan onun ile beraber aglayasI geliyor iiyce.
slm ben geldim
katilyorum kanki ay sessiz olan daha güzeldi wolla
ama ne güzel ya ay yine herkes mutlu yine herkes gülüyor
ah senaristler duydu sesimizi afferin afferin
ya doktorlari yine eskisi gibi heycanli heycanli bekyliroum
yani yarinki kursumu bile asicam napalim yarin en önemli bölüm ondan sonraki
hafta basini biraz kaciricam ama napalim
ay cok tatlilar ama ya wolla icim gitti ya fragmana ah ah ask ah
break-us_35 21-10-07, 15:59 çoğu zaten biliniyor ama merak edilen sahneler için belki bir açıklayıcılık getirir:img-wink:....iyi okumalar...:img-wink:
duymasi yonunde oluyor.
Sevilay öncelikle çok sağol canım
Bak bak belliydi bişi çıkacağı
Demek aileler anlaşmıyor
Off kesin zenanın ailesi sorun çıkarıcak
Hele abileri
Yandık
Azze nene bişi demezde
Abilerden çatıyoz...
Neyse sonunda evlilik var ya...
Evliliğe giden yolda çekilen çile kutsaldır (fundam :) pusattan inciler )
KübraYasemin 21-10-07, 16:04 slm ben geldim
katilyorum kanki ay sessiz olan daha güzeldi wolla
ama ne güzel ya ay yine herkes mutlu yine herkes gülüyor
ah senaristler duydu sesimizi afferin afferin
ya doktorlari yine eskisi gibi heycanli heycanli bekyliroum
yani yarinki kursumu bile asicam napalim yarin en önemli bölüm ondan sonraki
hafta basini biraz kaciricam ama napalim
ay cok tatlilar ama ya wolla icim gitti ya fragmana ah ah ask ah
Evet ya bende cok büyük heycan ile bekliyorum.
Insallah yarin kalpden gitmem yaa..
Simdi yarIna kadar nasIl dayanacam diye düsnüyorum ya ben...
üfff fragman lar süper bir heycan ile.
Her iki ciftler mutlu görünüyor evet.
Ama ela bir sahnede aglIyor umarIm levent yüzünden degildir... insallah..
ayy cok heycanlIyIm ya su suat Zenan sahnesine insallah güzel olur gider...
ay ay
ozeti okudum iki fragmanıda seyretttimmmmmm
veee su an cok mutluyumm
ayy super bi bolum olucak zanımca
hem ela levent hemde suat zenan acısındann
ay super ya
gel pzt gell
yannız bisi sorucammmm
su yemek olayında sadeec levent ela var zenan yokmu??
KübraYasemin 21-10-07, 16:16 aynen cnm ya wolla kiz nerde geri sayim
ay bu bölümde bisey war beni kendine cekior
özet süper fragmanlar süper tüyolar mükemel hersey mükemel
yarin reytingler icinde umutluyum ben ya ay
ela zenan ve fiko aglarken benimde aglyiasim geldi bitanem ya
Evet bende onlar aglarken aglayasIm geldi iyice...
Ayy vallaha...
üffff bende bir an önce yarIn olsun istiyorum.
gerisayIm.
33.Bölüme son.
25 saat ve 36 dakika..
kIz sen gerisayIm istersinde yapmazmIyIm cnm ya...
ayyy insallah...
yaaa.. hala yarIn büyük gün olduguna inanasIm gelmiyor bagzennn...
ana diyorum icimden yarIn dizimiz var.
baya merak ediyorum su zenan suat ve yüük sahnesini..
üfff icimden bir ses cok güzel olacak.
ama dizininde sonunda olaca diyor...
en hayIrlIsI olsunda güzel seyler olsun.
fikomda hayIrlIsI ile bi dogrusun su cocugunu istiyorum..
ayy gerisayIm icin birsey degil cnm..
baksana dakikalar cabuk cak gecti suan. 25 saat ve 28 dakika kaldI..
evet ya bitanelerim benim nasil üzüldüm onlara ya
ay keske yarin saat 19.00 olsa artik catlicam meraktan yahu
ay cnm benim ya sen her mesajinda yap bunu
kim aglıoo noluyoo?? kacırdım konuyuuu
neysee
ela gene aglıo ona takıldım ben
yani 2 bolum aglamadı diye hemen ağlattılar
helal..
acaba needen ağlıo??
aslan yuzunden olabilrmi??
kim aglıoo noluyoo?? kacırdım konuyuuu
neysee
ela gene aglıo ona takıldım ben
yani 2 bolum aglamadı diye hemen ağlattılar
helal..
acaba needen ağlıo??
aslan yuzunden olabilrmi??
cnm ela zenan ve fiko aglyiorya onlari dyiordun
yok aslan yokki kacti yazyiordu ya özette ondan deyildir bence ay ali eniste ölmüs olmasin elada üzülmüstür fikoya hiii ay allah korusun bu güzel bölüm böyle biseylen biterse cok zülürüm ya
KübraYasemin 21-10-07, 16:33 ayy ne kadar az kalmış bir de zaman geçmek bilse gerisayım için teşekkürler yarın büyük gün harika bir bölüm bizi bekiyor ve de romantik bir bölüm olacağından eminim:img-yes:
Evet baya bir romantik bende merak ediyorum senin gibi cnm yaa..
ayyy cok güzel bir fragman arkasIndan bölüm berbat olursa artIk ne yaparIm bilmem.
Ki samam ya güzel bir bölm olur bence herhalde.
Bi gerisayIm dah ayapim derya hatrIna...
gerisayIm.
33.bölüme son.
25 saat ve 19 dakika....
eet ole yazıoduda..
uf ya olmesin ali eniste...
gestapo cok kotu durumda ya..
:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
ay wolla minecan ne denirki böyle bisey olursa artik yani bisey dicem ama
mouse abla burda bannlanmak istemyiorum
ya ciftler mutlu derken öyle bisey olursa hiii yada elanin annesimi geldi acaba
ya hani diyorlardi ya gelicek diye ay bak simdi akila ay yada bilge efsanesimi
geri döndü ay olmicak dizi görmeden bugün verseler keske ya catlicam
olmyuor böyle yani ya aaaaaa
evet ya geri gelcek fln diolardı
anam allah koruusn gitsin gitsin
kıvırcık cadı
ama gelebilir fikonun dogumu icin :(:( ama kalıcı olcagını sanmam..
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste kiz allah seni napmasin
o kivircik cadi lafi nerden geldi aklina ay koptum ne dicem tamam iyi hos
fazla kalmaz ama onun kaldigi bir saat bile bize 5 bölüm olarak geri dönüyor
deyilmi ama ay felaket tellali gibiyim bugün farkindayim bu arada bugün ilgimi
ceken bisey oldugu bizim diziden kacirdigmiz eski yönetmenimiz yeni bir dizide
yönetmenlik yapyior ay ama gelen gideni aratir derlerdide inamazdim ama yeni
gelende yavas yavas gözüme girmeye basladi
evet gelen gideni arartiyor gercekdende...
Bu arada ben daha dayanamiyacam bi gerisayIm dah ayapim durun bakIn...
gerisayIm.
33.Blüme son.
24 saat ve 56 dakika..
Ay kIzlar bilgedenmi konusuyorsunuz...
kivircik cadI diye yoksa Zeynep mi???
vallah bilge filan aman konusmayIn vallah yaaa.
kadInin adI bile sinirimi bozmuyor degil...
datlum bilgeyi kast ettik fikonun dogmu icin geri dönüs yapicak ya
ah zavali elam ah arlsandan bilgeden annesinden haldundan leventten cekiyor
acilarin kadini oldu zavali yaso aglamktan nasil olmustur kim bilir yaa
agliya aglyia bir hal oldular zaten bi bölüm aglamasalar kurban kesimcem ya
ama yarin biraz buruk izlicem bugün 16 askerimiz daha sehit olmasi cok üzücü
rahat uyusunlar ama kanlari yerde kalmicak
ayyy..
Bilge simdi fiko yüzündenmi gelecek.
Anna o kadInin neden gitti zaten hal ? di..
Vallaha zaten o bomba olayI hal bir ? neker oldu nasIl oldu.
bi söyleseler.. güze olacak su ? bir ! bulacakdan..
evet cnm fiko nun dogmu icin en iyi doktor ya hasbam
wolla ya hakkatende gidis o gidis hallen neden burak öldü onuda anlamis
deyilim burak öldü hasan kücük hasan herkesi kurtardi o burak öldü kader bile yani fikonun karnindaki (bilgenin deymiyle)fettus bile hayatta kaldi ama burak
the end oldu anlamdim ya hallen
KübraYasemin 21-10-07, 17:10 evet cnm fiko nun dogmu icin en iyi doktor ya hasbam
wolla ya hakkatende gidis o gidis hallen neden burak öldü onuda anlamis
deyilim burak öldü hasan kücük hasan herkesi kurtardi o burak öldü kader bile yani fikonun karnindaki (bilgenin deymiyle)fettus bile hayatta kaldi ama burak
the end oldu anlamdim ya hallen
Evet bende hallen anlamIs degilim senin gibi canIm.
AKder ölmedi tamam herhalde Burak yüzünden yani öldü diye gitti sanIrim.
Burak öldü evet, neden öldü nasIl öldü peh bi acIklama yok.
Sonra Bilge nasIl olduda onca seyden sonra gitti.
Levent icin bu kadIn canInI bile ortaya atmIstI ya.
Kendine igne yapIp duruyordu.
uyuz uyuz ekran basInda, ben senin gibi öyle agzIm acIk bir sekildeyim..
calsin davul zurna dügünümüz var dügünümüz oleybe halen inanmiyorum
dügün var dügün ay suat bitdi hemde tamamile bitdi dügündn önce ne var arkadaslar kiz isteme var oley be zenan kahve yapicak kahvemizi icecegiz
ay birde musa gidiliyor kiz istem ici sonra nisan sonra kina gecesi donra dügün ondan sonra balayi
ay unutmadan sünet dügünümüz de olucak fikretin bebisi bi gelsin insallah kaybetmeyiz bebisi ya cok üzülürüm kanincagiz kac yildir evli ilk cocugunu kaybetderse cok zor olur
KübraYasemin 21-10-07, 17:19 Bende simdi Zenan SuatIn su son mutlu olduklarI 28.Bölüm izledim.
ordaki parfüm degistirme reprigi nekadar tatlI yaa...
Suatda hic ele vermiyor kendini az degil ya bu adam.
Herseyin planIni önceden yapmIs masallah.
Sonra ZenanIn birde odasIna gelmesi var aboww...
cok güzeldi ya o sahneler...
gerisayIm.
33.Bölüme son.
24 saat ve 33 dakika.
arkadaşlar aklıma bişi takıldı suat ben artık beklemekten yoruldum konuşmasını yüzük sahnesinden sonra yapıo olamaz dimi yani ne biliim zenan yüzük için erken olduunu fln düşünüp yine aralarını bozar ve suatta yoruldum demez dimi
asansör sahnesini fragmanda görüncede sevinmiştik çünkü tamam barıştılar die sonra 1 dk geçmeden küstüler...bu seferde yüzük düğün derken yine araları bozulmasın...
olmaz inşallah böyle bişi yani herkes isyan eder artık...
hani gelen tüyolar vardı ya bebeğin ismi asistanlarla ilgili olacakdiye burak diye düşündüm ben bebeğin erkek olduğunu öğrenince
bi de diziye eski sevgili gelecekmiş sakın bu esmer mavi gözlü uzun boylumert olmasın zaten iki bölüm sonra ela ve leventin aralarının bozulacağını öğrendiğimden beri karamsarlığım tuttu iki kere öksürecem verem oldum dicem nerdeyse çok moralim bozuk:icon_sorr:icon_sorr
Ya Bilge mi geliyor yani kesin mi peki ??
Bir bölümlüğüne mi yoksa çok kalacak mı şaşırdım valla
Bu bölümde süper olucak umarım Gestapo'ya da Eşinede çocuğuna da birşey olmaz..
KübraYasemin 21-10-07, 17:26 Ya Bilge mi geliyor yani kesin mi peki ??
Bir bölümlüğüne mi yoksa çok kalacak mı şaşırdım valla
Bu bölümde süper olucak umarım Gestapo'ya da Eşinede çocuğuna da birşey olmaz..
Evet cnm ne yazIkki Gestaponun cogu yüzünden herhalde geliyormus.
Vallaha bende duyunca az önce sok oldum aynan böyle.
üff ne isi var ya o kerkenezin dedim icimden.
ama gidiciymis. yani fazla olmayacak diye duydum..
vallaha bu bölümlük moral bozma kaynagamI aldIm bende....
kesin değildir bilgenin geldiği gelse fragmanda gösterilmez miydi cevap veriyorum gösterilmezdi kabul ediyorum belki de ela o yüzden ağlıyordu üfff ya hiç bir tahmin yürütemiyorum
eger bilge dogum ıcın gelicekse gelcek bölüm olur bu... fikretin bu bölüm doğuraacagını pek sanmıyrum, bilgeye bağlıysa...
bu bölümde suatla zenan barısır, fikret hastaneye yatar, o arada eşinin kaza geçirdiğini ögrenir...
yildiznur82 21-10-07, 18:30 geçen bölüm zenan elaya şu fiziksel temas saçmalığından vazgeçer misin gibi birşey demişti. eski bölümlerin birindede de azre ninesine evlilikten korkuyorum demişti. bence zenanın sorunu fiziksel temas.:img-in_lo o yüzden suattan kaçıyor.
Evet bende onu dicektim,neydi zenanin o hali oyle yaa?Orda cok sinirlendim zenana,ela ona destek olmak icin koluna girdi,zenansa' fiziksel temas sacmaligindan vazgec' dedi :icon_mad: Ne demek yaa,insan arkadasina boyle mi der? Bu arada gercekten de zenan hasanin daha once dedigi gibi,isi icin kimsenin gozunun yasina bakmaz,acimaz....Buna profesyonellik felan diyolar ama bos laf.....Hak diye bisey var,hatir diye bisey var......Tamam zenani bende seviyorum ama kotu yanlarini da elestirmek lazim...
Bu arada bilgenin geldigi felan yok arkadaslar sacmalamayin,birisi dedi acaba gelirmi diye,ondan sonra butun forum aldi basini yurudu bilge geliyor diye.......Bilgeden baska uzmanmi yok,en iyi olabilir,ama bi kere dizinden cikmis birini ozellikle bilgeyi bidaha sokmazlar diziye emin olun...Ilerde ela ve leventin arasi acilacaksa bunun sebebi aslan olacak,bilge degil,apacik ortada bu...:img-wink:
Evet bende onu dicektim,neydi zenanin o hali oyle yaa?Orda cok sinirlendim zenana,ela ona destek olmak icin koluna girdi,zenansa' fiziksel temas sacmaligindan vazgec' dedi :icon_mad: Ne demek yaa,insan arkadasina boyle mi der? Bu arada gercekten de zenan hasanin daha once dedigi gibi,isi icin kimsenin gozunun yasina bakmaz,acimaz....Buna profesyonellik felan diyolar ama bos laf.....Hak diye bisey var,hatir diye bisey var......Tamam zenani bende seviyorum ama kotu yanlarini da elestirmek lazim...
Bu arada bilgenin geldigi felan yok arkadaslar sacmalamayin,birisi dedi acaba gelirmi diye,ondan sonra butun forum aldi basini yurudu bilge geliyor diye.......Bilgeden baska uzmanmi yok,en iyi olabilir,ama bi kere dizinden cikmis birini ozellikle bilgeyi bidaha sokmazlar diziye emin olun...Ilerde ela ve leventin arasi acilacaksa bunun sebebi aslan olacak,bilge degil,apacik ortada bu...:img-wink:
Kesinlikle katılıyorum. Hem de kelimesi kelimesine.Arkadaşına böyle birşey dememeliydi. Bende Zenan'ı çok seviyorum ama bazen çok acımasız konuşuyor. Sevmekten güvenmekten korktuğu için oluyor bu bence. Bu bölümde Suat sayesinde fiziksel temastan korkusu filan kalmaz:)
Evet Bilge kesin gelmiyor. Daha önce yazmıştım ama kimse okumadı galiba. Özgül Kavruk'un bu sezonki planlarında doktorlar dizisi YOK. Aralarını da bozacaksa Arslan bozacak.Onu boşu boşuna diziye sokmadılar herhalde.
Evet Kübracım çok az kaldı. Bir gün bile değil. Koskoca haftasonu geçiverdi. herkes için iyi bir bölüm olur umarım. Muradına erenlere mutluluklar eremeyenlere darısı başlarına diyorum.
allahım bu nasıl bölüm??
bilge geliyor...
ali eniştem kaza yapıyor..
yüzük meselesi..
ela ağlıyor...
fikom doğruyor...
valla bu bölüm ben kalpten ölcem. fani cadının gelmesi bni cok etti. daha e-l yeni basrıstı yaa olmaz ki.. yrn ben kesin ölcem.. o kadar karıstı ki kafam..
al işte yrn bn nası derse konsantre olcam.. daha kaç saat var.. off:icon_sorr
kafam durdu.. yrn saat 20.00 zaman duracak herkes doktorlara kilitlencek..
bakalım bizi neler bekliyor...:img-fie: kalpten gidicez. gbi hadi hayırlısı
KübraYasemin 21-10-07, 19:23 allahım bu nasıl bölüm??
bilge geliyor...
ali eniştem kaza yapıyor..
yüzük meselesi..
ela ağlıyor...
fikom doğruyor...
valla bu bölüm ben kalpten ölcem. fani cadının gelmesi bni cok etti. daha e-l yeni basrıstı yaa olmaz ki.. yrn ben kesin ölcem.. o kadar karıstı ki kafam..
al işte yrn bn nası derse konsantre olcam.. daha kaç saat var.. off:icon_sorr
kafam durdu.. yrn saat 20.00 zaman duracak herkes doktorlara kilitlencek..
bakalım bizi neler bekliyor...:img-fie: kalpten gidicez. gbi hadi hayırlısı
Evet o kalpden gidenlerden biride ilk ben olacam sanIrIm.
yani sabahdan beri nerdeyse burdayIm artIk su zaman saat 20:00 olsun istiyorum.
Gercekdende olaylarIn hepsi pes pese ne bu ya böyle.
ama bilge gidici bir gelis ile geliyor. sükür.
zaten nasIl olduda gitti onuda hala anlamIs degilim ben.
Ah ahh durun efkarlandIm bi gerisayIm daha yapim.
gerisayIm.
33.Bölüme son.... 22 saat ve 29 dakika....
sena-haticee 21-10-07, 19:30 slm arkadaslar ben yine gündemdeyim cok uzun sürdü ama burdayim bakiyorum da kübranehir hala formundasin geri sayimmm diorum baska bisey demiorum ama bisey digim mi fragmani gördüm süperdi yaa tek kelime ile suat zenan a evlenme teklifi yapioooo (yineee)..:)
ay ins barisirlar zenan yaniz eve yürüyo zaten uyuz oldum oda suat la artik eve yürür.......:)
KübraYasemin 21-10-07, 19:36 slm arkadaslar ben yine gündemdeyim cok uzun sürdü ama burdayim bakiyorum da kübranehir hala formundasin geri sayimmm diorum baska bisey demiorum ama bisey digim mi fragmani gördüm süperdi yaa tek kelime ile suat zenan a evlenme teklifi yapioooo (yineee)..:)
ay ins barisirlar zenan yaniz eve yürüyo zaten uyuz oldum oda suat la artik eve yürür.......:)
ya kIz sorma gerisayIm diyince herhalde herkesin aklIna ilk ben geliyorum herhalde... ne bilim..:img-wink:
ay sende tekrardan hosgeldin cnm.
ArtIk forumdaki herkes yarInki bölümü nefes nefese bekliyor. bende ya..
üfff o nasIl bir zenan suat sahnesi ama öyle degilmi.
Vallaha ben gördükce bakasIm geliyor.
Herhalde yarIn nete düserse hemen tv den sonra sIrf o sahneyi izler dururum.
yada ZenanIn gözünden yas akan sahne oda kötü..
ya kIz sorma gerisayIm diyince herhalde herkesin aklIna ilk ben geliyorum herhalde... ne bilim..:img-wink:
valla sen olmasan ben ne kadar kaldığını öğrenemem ölürüm herhal
iyiki varsın.... valla nefes kalmadı bnde. bn valla her gösterdğinde kosuyorum her defada biyerimi kırıyorum. zenanım elam ikiside ağlıyor.. ayy cok kötü oldumm ağlamasın onlar bak bnde ağlıcak simdi hüü:(
özge-melike 21-10-07, 20:07 Ya aklıma bişi takıldı..
Zenan Suat'a gidiyo..
Suat şaşkın..
Tamam..
Peki o yüzüğü hemen nasıl çıkarıyo??
Anlamış değilim..
Cebinde mi taşıyo?
Zenan her an gelirde veririm diye..
Neyse..
Hepsiniin yanıtı..
Yarın 20:00'de:img-wink:
Ay hani özetlerde fln derlerya...
...Yarın 20:00'de Show Tv'de.
Sakın kaçırmayın..
Ona benzedi:img-wink::)
Ya aklıma bişi takıldı..
Zenan Suat'a gidiyo..
Suat şaşkın..
Tamam..
Anlamış değilim..
Cebinde mi taşıyo?
Neyse..
Hepsiniin yanıtı..
Sakın kaçırmayın..
bnce o söle oluo hani suat dio ya beklemekten yoruldum falan die zenan ağlıo. ya suat biliodu gelip zenanın konuscağını ondan önceden ayarlamıs olabilir. bir bölümde suat zenanı cok ii tanıo. ondan ne yapcağını bildiği için gelceğini biliodu. ondan bnm fikrim böle ama tabiki senin dedğin gbi hepsinin cvpı yrn 20.00:)
özge_letyy 21-10-07, 20:14 Ya aklıma bişi takıldı..
Zenan Suat'a gidiyo..
Suat şaşkın..
Tamam..
Anlamış değilim..
Cebinde mi taşıyo?
Neyse..
Hepsiniin yanıtı..
Sakın kaçırmayın..
Onu bir türlü çözemedik zaten.:D
Hakikaten de cebinde taşıyor gibi Suat:)
Yüzüğü önceden almıştır heralde,ama Zenan böyle diyince hemen çıkarıyor mu ben de şaşırdım valla:icon_whis
Nasıl oluyorsa oluyor sonuca bakalım:img-in_lo
Ya aklıma bişi takıldı..
Zenan Suat'a gidiyo..
Suat şaşkın..
Tamam..
Anlamış değilim..
Cebinde mi taşıyo?
Neyse..
Hepsiniin yanıtı..
Sakın kaçırmayın..
Bende o yüzük konusunu çok merak ediyorum ve cidden çözemedim:icon_sorr
Yüzük hazır gibi sanki, çok önceden almış olabilir, ya da son bir kez şansını deneyecekti, Zenanla hastanede konuştuktan sonra, ertesi gün evlenme teklifi etme kararı almış ve bunun üzerine de yüzük almış olabilir:img-yes:
Ama Zenan hastanedeki konuşmanın akşamı geliyor gibi Suatın evine, :img-yes:
Aslında önemide yok, geliyor ya o yeter:img-in_lo:love04:
Durum böyle şüpheli olunca yani ortada yüzük var ne zaman alındığı belli değil. Üstelik pat diye ortaya çıkıyor. Acaba o sahne rüya olabilir mi diye düşünüyorum. Herhalde olabileceklerin en kötüsü bu olur. Öyle olursa ağlarım ya:icon_sorr Sanmıyorum ama kötü ihtimalleri de düşünüyorum ki sonradan hayal kırıklığına uğramaya(lı)m. Hani gerçek olamayacak kadar güzel derler ya aynen öyle olduğu için şüpheye düşüyorum:img-in_lo
KübraYasemin 21-10-07, 20:27 Onu bir türlü çözemedik zaten.:D
Hakikaten de cebinde taşıyor gibi Suat:)
Yüzüğü önceden almıştır heralde,ama Zenan böyle diyince hemen çıkarıyor mu ben de şaşırdım valla:icon_whis
Nasıl oluyorsa oluyor sonuca bakalım:img-in_lo
Evet katiliyorum san aözge cigim.
O yüzük suatIn herhalde cebindemi ne ya..
pat diye cIkarIYor Zenana dogru.
Yüzükde ama cok güzel.
Tek tas filan ama tasda masallah kafam kadar..
yani baya bi büyük, hic suattIm masrafdanda kacInmazmIs ayy...
Ya aklıma bişi takıldı..
Zenan Suat'a gidiyo..
Suat şaşkın..
Tamam..
Anlamış değilim..
Cebinde mi taşıyo?
Neyse..
Hepsiniin yanıtı..
Sakın kaçırmayın..
suat zenana yüzüğü önceden almış belli...'korkularım ve gururum yüzünden aşka geç kalmak istemiyorum' deyince...bence o sahnede fragmanda kesilmiş...
suat cebinde mi taşıyor yüzüğü yoksa...:D
o arada başka konuşmalarda geçiyordur...
yada zenan başını öne eğmişti dikkat ederseniz,zenan kendi kendine konuşurken suat bu fırsattan istifade edip yüzüğü almıştır koyduğu yerden...
sonra da tabi zenana uzattı :img-blush
sonrası zaten malum :img-in_lo
özge_letyy 21-10-07, 20:37 Evet katiliyorum san aözge cigim.
O yüzük suatIn herhalde cebindemi ne ya..
pat diye cIkarIYor Zenana dogru.
Yüzükde ama cok güzel.
Tek tas filan ama tasda masallah kafam kadar..
yani baya bi büyük, hic suattIm masrafdanda kacInmazmIs ayy...
Kaçınmaz tabi:D
Ama çok güzel ya cidden yüzük:img-in_lo
Zenan'ın parmağında da nasıl durur kim bilir:img-blush
Bu bölüm saklayacağı için takamaz ama öbür bölüm parmağından hiç çıkarmaz inşallah.:img-in_lo
KübraYasemin 21-10-07, 20:41 Kaçınmaz tabi:D
Ama çok güzel ya cidden yüzük:img-in_lo
Zenan'ın parmağında da nasıl durur kim bilir:img-blush
Bu bölüm saklayacağı için takamaz ama öbür bölüm parmağından hiç çıkarmaz inşallah.:img-in_lo
insallah.
ay parmagIna ciden ZenanImIn baya bi yakIsr ya masallah..
demi. simdi bende hayal etimde baya güzel olur.
Onun o güzel parmaklarIna ne yakIsmazki zaten.
üff bende simdi heycanlandIm yaa baya..
gerisayIm.
33.Bölüme son... 21 saat ve 10 dakika...
Herkese iyi geceler arkadaşlar. Yarın büyük gün erken yatmak lazım ki bir an evvel sabah olsun:)
Umarım beklediklerimiz olur da hayal kırıklığına uğramayız. O sahne rüya çıkarsa o senaristleri kimse elimden alamaz:) Biraz olumlu düşüneyim de uykum kaçmasın:)
Yarın büyük sorular cevaplarını bulacak. Bir kere Ela neden ağlıyor onu öğreneceğiz. Zenanınki belli oldu. Ama Zenan nasıl ağlıyor ya valla içim gitti. Suat teselli etmeden nasıl direnecek bilmiyorum:img-in_lo
KübraYasemin 21-10-07, 20:48 Herkese iyi geceler arkadaşlar. Yarın büyük gün erken yatmak lazım ki bir an evvel sabah olsun:)
Umarım beklediklerimiz olur da hayal kırıklığına uğramayız. O sahne rüya çıkarsa o senaristleri kimse elimden alamaz:) Biraz olumlu düşüneyim de uykum kaçmasın:)
Yarın büyük sorular cevaplarını bulacak. Bir kere Ela neden ağlıyor onu öğreneceğiz. Zenanınki belli oldu. Ama Zenan nasıl ağlıyor ya valla içim gitti. Suat teselli etmeden nasıl direnecek bilmiyorum:img-in_lo
ayy kIz vallaha ya sen beni her yazdIgin ile korkutuyorsun.
Ana rüya mI yok artIk tamam.
Vallaha böyle birsey cIkarsa o asm e yi yemin ederim ya basarIm töbe töbe.
ayy rüya cIkmasIn yaaa.
artIk son saatler kaldI baya bi heycanlIyIm ben insallah güzel seyler olacakdIr.
kIzz öle düsünmeyelim ya rüya filan cIkmaz bence..
arkadaslar bilmem farkindamisniz
ama fragmanda aslan hic yok
nedenini bilen varmi ???
canım aslan konferans bahanesiyle kacmıs..
su gecen haftaki mesele yüzünden.. yada annesi geliyomus onun yüzünden.. özette buna benzer bi acıkmala vardı..
melike_bekir 21-10-07, 21:06 canım aslan konferans bahanesiyle kacmıs..
su gecen haftaki mesele yüzünden.. yada annesi geliyomus onun yüzünden.. özette buna benzer bi acıkmala vardı..
hmm anladim bende unutmusum
ya insallah yarin zaman cabuk gederde bölümü
cabuk görürüz ya ben merakimdan catliyorum
hani zenanin agladi sahne varya ya suat
bir sey söylemeden giderse orda zenan kahrolur:sad53:
ya tabi bizde kahroluruz cünkü bu senaristlerden
hersey beklenir :img-yes:
KübraYasemin 21-10-07, 21:21 ana siz arslan kacdI dediniz ya aldI beni bi gülme.
Bu adam ne diye neden kaciyor ya.
Insan annesinden kacarmI töbe töbe...
vallaha millet bunu yemiyecek ya neyse üfff..
gece gece begnime vurdu heycan olur olmaza gülüyorum.
bi gerisayIm daha size takdim edim.
33.Bölüme son... 20 saat ve 31 dakika......
yildiznur82 21-10-07, 21:47 gestaponun bebeğinin adı asistanlarla ilgili olacak dendi. gestapo bebeğinin
adını belki hasan koyar çünkü
doğumunda onu madem en çok destekleyen hasan olacak. :img-wink: ayrıca
gestapo doğum için hastaneye getirilince kocası bunu haber aldığında
hastaneye yetişmeye çalışırken kaza mı yaptı acaba:icon_sorr
KübraYasemin 21-10-07, 21:55 gestaponun bebeğinin adı asistanlarla ilgili olacak dendi. gestapo bebeğinin
adını belki hasan koyar çünkü
doğumunda onu madem en çok destekleyen hasan olacak. :img-wink: ayrıca
gestapo doğum için hastaneye getirilince kocası bunu haber aldığında
hastaneye yetişmeye çalışırken kaza mı yaptı acaba:icon_sorr
Belkide Burak da koyabilir.
Neden diye sorarsan cnm burak I biliyorsun Bombada kaybetiler ya..
Neyse beli olmaz tabikide..
hehe ben bi gerisayIm yapimde gidim...
33.Bölüme son... 19 saat ve 56 dakika.............
heycanlandIm ya simdi ben...
neyse herkese ii yorumlar ii geceler...
gerçek özet de gelmiş oh be diğer özet beni sinir etmişti :icon_sorr
demekki alıntı aynen yapılmış keşke olmasaymış ama ali beyi görebileceğiz nihayet bu arada epey bir zaman dilimi geçti sözde haldun bey 3 aylığına gitmişti doğum falan olduğuna göre 3 zaman dilimi geçti ama hala haldun yok ortada yoksa benmi yanılıyorum ama diğer yandan e-l arası iyi :happy0064
KübraYasemin 22-10-07, 09:52 herkese ii günler... ee baslIga ne oldu kimse ilerletmemis.
Bi geldim gercekden sasirdim...
Bu aksam büyük gün Zenan Suat günü bu aksam yaa üfff.
NasIl dayanacm ben... simdi daha..
33.Bölüme son.... 8 saat
herkese ii günler... ee baslIga ne oldu kimse ilerletmemis.
Bi geldim gercekden sasirdim...
Bu aksam büyük gün Zenan Suat günü bu aksam yaa üfff.
NasIl dayanacm ben... simdi daha..
33.Bölüme son.... 8 saat
Kübracım herkesi bilmem ama akşam haberlerden sonra inan hiç birşey içimden gelmiyor..bugun dizimiz varmış, Suat Zenan barışacakmış ,ne bileyim bunlar bile üzüntümü gidermedi henüz :( foruma girmek alışkanlık olmasa sayfalara bakmak bile istemiyorum..
demek 8 saat kaldı vay be 1 haftalık çin işgencemiz bitiyor sonunda..
herkese iyi seyirler diliyorum..
sesli fragman gerçekten hoş..
Fikret'e çok üzüldüm hem doğum sancısı içinde hemde eşi Levent'in ameliyat masasında...gerçekten kötü bir durum..bu duruma rağmen Hasan'ın teskin ve teselli edici davranış ve sözü çok güzel..
Zenan hırçın kızım gözyaşları içinde,kıyamam..ama sonda olayı sonuçlandırıyorlar...bu en güzel olanı...senaristler bize eziyet etmeye son verdiler ya da geçici süre ateşkes ilan edip sevinsin dediler herhalde:)umarım saçma sapan nedenler yüzünden bu güzel tablo bozulmaz
KübraYasemin 22-10-07, 11:12 sesli fragman gerçekten hoş..
Fikret'e çok üzüldüm hem doğum sancısı içinde hemde eşi Levent'in ameliyat masasında...gerçekten kötü bir durum..bu duruma rağmen Hasan'ın teskin ve teselli edici davranış ve sözü çok güzel..
Zenan hırçın kızım gözyaşları içinde,kıyamam..ama sonda olayı sonuçlandırıyorlar...bu en güzel olanı...senaristler bize eziyet etmeye son verdiler ya da geçici süre ateşkes ilan edip sevinsin dediler herhalde:)umarım saçma sapan nedenler yüzünden bu güzel tablo bozulmaz
Cnm güzel söylemissin.
Insallah sacma birseyler yüzünden ayrIlmazlar, yada ne bilim aralarI tekrardan acilmaz.
Yoksa gercekdende beni delirecem...
Neyse bu güzel sahnelerin tadIni cIkarmak lazIm bence degilmi ama...
ZenanIn o gözyaslarI icinde olan sahnesi bi baska ya... Suat arkasInda filan...
gerisayIm.
33.Bölüme son 6 saat ve 40 dakika....
arkadaşlar ben dün akşamki konuyu kaçırmışım ya
kerkenez geliyormış inanmıyorum ya pardonda koskoca hastanede başka kadın doğum doktoru yokmu tam herşey düzelmişken bu nerden çıktı şimdi
kerkenez geliyorsa kesin yakında sedefide getiriler zaten geçen sezondan açık kapı bırakılmıştı taşıncam filan diye oda gelir suatla zenanımızın arası tam düzelmiş derken onuda bozarlar bir güzel
biz hiç mutlu olamıyacazmı ya:(:(
işte beklediğim haber:)
Sete canlı yayında bağlandıklarında yasemin gelebilir nerden çıkacağı belli olmaz dediğinde geleceğini düşünmeye başladım..çoğu kişi bunun şaka olarak söylediğini düşünsede...ama her şakanın altında gerçek payı da vardır..iyi de bu güne kadar nerdeydi...gelince onunda yanıtını öğrenmiş oluruz...artık etkili olmaz nasılsa..
Sete canlı yayında bağlandıklarında yasemin gelebilir nerden çıkacağı belli olmaz dediğinde geleceğini düşünmeye başladım..çoğu kişi bunun şaka olarak söylediğini düşünsede...ama her şakanın altında gerçek payı da vardır..iyi de bu güne kadar nerdeydi...gelince onunda yanıtını öğrenmiş oluruz...artık etkili olmaz nasılsa..
kerkenez dediğiniz Bilge mi :)
bir arkadaş kesinlikle gelmeyeceğini yazmıştı geçmiş mesajlarda..bir programda izlemiş ve kendisinin başka projeleri oldugunu ve Doktorlar dizisinden bahsetmediğini yazmıştı..
ama Sedef benimde her zaman aklımda olan isim..her an gelebilir..taşınacagını hatta İstanbuldaki tek tanıdıgının da Suat oldugunu söylemişti..
inşallah dediğin gibidir cnm
çünkü etkili olursa elanın halini hiç düşünemiyorum ela son bölümlerde daha duygusal gibi duruyor kalbi çok daha çabuk kırılıyor bu nedenle umarım etkili olmaz
aklıma birde arslan gelince işler daha çıkılmaz hal alıyor aklımda
bir arkadaş kesinlikle gelmeyeceğini yazmıştı geçmiş mesajlarda..bir programda izlemiş ve kendisinin başka projeleri oldugunu ve Doktorlar dizisinden bahsetmediğini yazmıştı..
ama Sedef benimde her zaman aklımda olan isim..her an gelebilir..taşınacagını hatta İstanbuldaki tek tanıdıgının da Suat oldugunu söylemişti..
gelmiyormu...kafam karıştı şimdi
Sedef...geçmişin tozlu sayfaları arasında kayboldu:)
wolla he kadin dokuz canli ya dag gibi cocouk gitti ama bir fettus ve 1500 watt carpmis kivircik cadi hallen igrenc minileriylen dizimizi maffedemeye devam ediyor kadermi bu be ay bilge gelyiorsa sedefinde gelmesi yakindir
ay bide tam evelnecekken coocukla gelirse tamamdir hepimiz MORT
neyse
Bilge ve çocuk..senaristler senaryodan haberdardır:)yapmazlar öyle şeyler
gelse bile etkili olacağını düşünmüyorum...numaraları sökmez artık:img-yes:
inşallah dediğin gibidir cnm
çünkü etkili olursa elanın halini hiç düşünemiyorum ela son bölümlerde daha duygusal gibi duruyor kalbi çok daha çabuk kırılıyor bu nedenle umarım etkili olmaz
aklıma birde arslan gelince işler daha çıkılmaz hal alıyor aklımda
hala etkili olabilseydi bunca zamandır ortalardan kaybolmazdı...kaybolduğuna sesi sedası çıkmadığına göre Bilge defteri kapanmış demektir
ama Arslan..işte bu yeni sorun:)ve etkili olabilir..şöyleki açık tavırlarla ela'ya yakınlığını belli eder,ela'yı kazanmak için mücadeleye girişir Levent'te kıskanır ve işi abartır Ela'da kendisine güvenip güvenmediği konusunda sorgulamaya giderse bu durum aralarında tatsızlığa yol açar yoksa Ela'nın tercihi belli Arslan yüzünden kafasının karışmış olması mümkün değil
Bilge ve çocuk..senaristler senaryodan haberdardır:)yapmazlar öyle şeyler
gelse bile etkili olacağını düşünmüyorum...numaraları sökmez artık:img-yes:
Bilge Olmaz Belki Ama Ya Arslanla Is Birligi Yaparsa Ya Onuda Ayatirsa Nekadar
Gicikda Olsa Güzel Kadin eee Arslaninda Zafi War Kadinlara Bilyiorsunuz Serdar
Olayini Ya Arslanlada Levent Ve Elayi Ayirmak Icin Birlikte Olursa Ozaman Iste
Bitigmizin Resmidir cnm Bide Sedef len Veledi Geldimi Suat ve Zenan Askinada
Adiyos Deriz Artik Bizde Cinnet Geciriz Timarhaneye Tikarlar Bizide
KübraYasemin 22-10-07, 12:48 işte beklediğim haber:)
Evet o sözlerine baya bir dikkat.
demekki ona birsey olmamIs o bombada..
Ya bu kadIn ben anlamIyorum ozaman nasIl olduda gitti ya..
Levent icin canina bile kat etti ya.
Kendine igneler filan yapIyordu.
Neyse insallah cvpInI bu bölümde bulacaz... diye umuyorum tabi...
ayyy kIz Sedef flan deme yaaa..
vallaha kötü oluyorum o kadIn gelirse herhalde ben ne yaparim bilmiyorum.
yani oda gelirse tamam artIk suat zenan iliskisi ne olur bilmem..
tama suat zenanI seviyor iliyoruz ama bilge gibi kara y<ilan olur aralarIna girer.
wolla he kadin dokuz canli ya dag gibi cocouk gitti ama bir fettus ve 1500 watt carpmis kivircik cadi hallen igrenc minileriylen dizimizi maffedemeye devam ediyor kadermi bu be ay bilge gelyiorsa sedefinde gelmesi yakindir
ay bide tam evelnecekken coocukla gelirse tamamdir hepimiz MORT
neyse
kIz ne cocugu ana...
bide cocuk mu oldu bu sedefde ana...
vallaha ben bu foruma girince bi garip oluyorum.
ana kIz cocuk filan olursa ben ne yaprIm bilmem...
durun ya moraller düzelsin bu aksamki bölüme güzel konsentra olalim..
gerisayIm.
33.Bölüme son.
5 saat ve 5 dakika
ama Arslan..işte bu yeni sorun:)ve etkili olabilir..şöyleki açık tavırlarla ela'ya yakınlığını belli eder,ela'yı kazanmak için mücadeleye girişir Levent'te kıskanır ve işi abartır Ela'da kendisine güvenip güvenmediği konusunda sorgulamaya giderse bu durum aralarında tatsızlığa yol açar yoksa Ela'nın tercihi belli Arslan yüzünden kafasının karışmış olması mümkün değil
ewt ama arslan son olaylarda sanki elanın davranışlarından iyiliğinden etkilenmiş gibi duruyor düşünsenize bu zamana kadar hiç böyle bir kadını anlamamştı gözdeyi bile anlamadığından kaybetti şimdi elanın sır konusundaki yakınlığı ameliyata girilmesine izin verildiği andaki halleri çok şirin ve arslan bunları hep hayranlıkla izledi
artık noolucağını bekleyip gelecek bölümlerde görüceğiz
Bilge Olmaz Belki Ama Ya Arslanla Is Birligi Yaparsa Ya Onuda Ayatirsa Nekadar
Gicikda Olsa Güzel Kadin eee Arslaninda Zafi War Kadinlara Bilyiorsunuz Serdar
Olayini Ya Arslanlada Levent Ve Elayi Ayirmak Icin Birlikte Olursa Ozaman Iste
Bitigmizin Resmidir cnm Bide Sedef len Veledi Geldimi Suat ve Zenan Askinada
Adiyos Deriz Artik Bizde Cinnet Geciriz Timarhaneye Tikarlar Bizide
Sedef Suat'a senden başka kimsem yok dedi...şimdi çocuk ile gelirse iş dayanılmaz boyuta ulaşır..bir ara tüyo diye yazılmıştı böyle bir durum o zaman yeterince sinir olmuştum-olmuştuk..ama düşünüp tanışınıp replikleri birleştirip böyle bir olay olamayacağına karar vermiştik..senaristlerde bizim kadar takip ediyorlardır herhalde..yok etmiyorlarsa diyecek söz bulamam..o zaman kendileri yazar kendileri çeker kendileri izler:)
Bilge..kesinlikle çok güzel bir hatun..karakteri öyle olmasa da..Arslan ile işbirliği yapar mı?belli olmaz ama yaparsa korkulur bu ikiliden..iyi düşünelim iyi olsun:img-yes:
kIz ne cocugu ana...
bide cocuk mu oldu bu sedefde ana...
vallaha ben bu foruma girince bi garip oluyorum.
ana kIz cocuk filan olursa ben ne yaprIm bilmem...
durun ya moraller düzelsin bu aksamki bölüme güzel konsentra olalim..
gerisayIm.
33.Bölüme son.
5 saat ve 5 dakika
Kübosum bilyiorum felaket telali gibiyim ama bu dizi beni böyle etti ben
sucsuzum
wolla bak ya hani sezon finalinden önce tüyolar gelmisti sedef gelicek
velediylen cocukta suattanmis yani sedef öyle dicekti ama suattan olmicakti
bu yüzdende suat ve zenan yine ayrilicakti ya bu olay bu bölümün sonunda
olursa tam o romantik sahne yasanirken neyse ben artik susim yoksa
dalicaklar bana hehe:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Sedef Suat'a senden başka kimsem yok dedi...şimdi çocuk ile gelirse iş dayanılmaz boyuta ulaşır..bir ara tüyo diye yazılmıştı böyle bir durum o zaman yeterince sinir olmuştum-olmuştuk..ama düşünüp tanışınıp replikleri birleştirip böyle bir olay olamayacağına karar vermiştik..senaristlerde bizim kadar takip ediyorlardır herhalde..yok etmiyorlarsa diyecek söz bulamam..o zaman kendileri yazar kendileri çeker kendileri izler:)
Bilge..kesinlikle çok güzel bir hatun..karakteri öyle olmasa da..Arslan ile işbirliği yapar mı?belli olmaz ama yaparsa korkulur bu ikiliden..iyi düşünelim iyi olsun:img-yes:
evet senden baska kimsem yok derken dayanacak kimsem yok demek istedi
kocasinin ölümünü ogluyaln paylasip onuda üzmezki yani
evet ozaman herkes cinet gecirmisti hatirliyorum ay bence ozamanki senarist
bunlari okudugu icin ayrilmisti ne planlar yapmistik ya
ooo bilge gicik sinir bozucuda allah özene bözene yaratmis massalah diyelimde
nazar deymesin evet dizin entriklarlan dolu bir bölüm olur bide sedefi gelirse
eger merttide aralrina alirlarsa tamamdir artik kesin gazeterlin 1 mansetlerinde
yiz artik
ewt ama arslan son olaylarda sanki elanın davranışlarından iyiliğinden etkilenmiş gibi duruyor düşünsenize bu zamana kadar hiç böyle bir kadını anlamamştı gözdeyi bile anlamadığından kaybetti şimdi elanın sır konusundaki yakınlığı ameliyata girilmesine izin verildiği andaki halleri çok şirin ve arslan bunları hep hayranlıkla izledi
artık noolucağını bekleyip gelecek bölümlerde görüceğiz
Ela'dan etkilendiği gün gibi ortada..üstelik kimse ile paylaşmadığı sırrını ela'ya patır patır anlattı...hoşlanıyor aşka dönüşmesi de kuvvetli görünüyor..Ela'da hastalarına olan tavrına hayranlık duyuyor Levent'e dediği gibi hastası olsaydım benden hayran olurdum..Levent'te iyi ki değilsin dedi..Ela Arslan'ın bu yönünden ötürü ve daha iyi taraflarını görürse ona olan hhisleri şimdiki gibi olmaz daha yumuşak ve anlayışlı olur hakkında daha olumlu düşünür..bu da levent'in kıskançlığına yeter...ve bu yüzden aralarında tartışma olabilir...sonunda mutlu mesut olurlar olmasına da seyirciye eziyet olur o zaman ne güzelliği kalır o da tartışılır..çiftler arasına daha fazla müdahale etmeseler iyi olur
KübraYasemin 22-10-07, 12:55 Kübosum bilyiorum felaket telali gibiyim ama bu dizi beni böyle etti ben
sucsuzum
wolla bak ya hani sezon finalinden önce tüyolar gelmisti sedef gelicek
velediylen cocukta suattanmis yani sedef öyle dicekti ama suattan olmicakti
bu yüzdende suat ve zenan yine ayrilicakti ya bu olay bu bölümün sonunda
olursa tam o romantik sahne yasanirken neyse ben artik susim yoksa
dalicaklar bana hehe:img-hyste:img-hyste:img-hyste
kIz ana o tio yu ben bilmiyordum.
Ama bu bölüm sonunda o sahnede Sedef gelecek olursa vallaha deliririm ya.
Ben bu sahneyi bekliyorum kac gündür.
Fragmani gördügümden beri.
InanIrIm cnm kesin bu dizi yüzündendir.
valllaha bende hic böyle degildim ama dizi iste benide böyle yaptIi.
insanIn icindeki canavarI cIarIyor ya resmen.
tam öpüsürolar
kapi calar
Z:kim bu
S:bilmem
Z:baksana
S:bosver calar calar gider
Z:hayir olmaz yürü
suat kapiya bakar
sedef gelmistir
S:ne war sedef
SEDEF:suat ben... bu senin cocugun
Z&S:neeee
Z:pis sapik
ve bom bitti alin size iste ya byöle olursa ozaman tamam artik yani gazete mansetlerini görür gibiyim
ne ettin sen...senaristlerden ya da onlara yakın birileri bu yazdıklarını görmesinler:)..bu arada avatar süper
Arslan...bazen sinir bozucu,ukala ama sevdim bu karakteri...büyük özgüven sahibi,işinde en iyisi,hastaları ile ilişkisi mükemmel,karizmatik..:good:kötü yölerinide biraz düzeltse bu kadar sivri olmasa daha çok kişi tarafından sevilecek:img-yes:
ay umarim görmezler hakkatende he neyse görürlerse tamam iste manset hazir
ya ay evet bitanem o benim ya ay bide elaylan buakdar ugarsmasa ama
artik sirlarini bile paylasiyor bu ige gittinin bir resmidir
wolla ya bitanem ilk zamanlar tamer karadagli gelmedi diye üzülüyordum ama
simdi allahtan gelmemeis diyorum ya devrimim gelmis iyiki
Tamer ismini duyduğum andan beri istememişimdir(oyunculuğu ile alakası yok iyi oyuncudur)..gelmediğine sevindim üstelik..fragmanda devrim'i görünce sevdim,beğendim..bir de hastahane içine girerken yürüşü ve kim olduğunun takdim edildiği kısım da süperdi...karizmatik duruyordu...rolü ile de çok uyuştu...
KübraYasemin 22-10-07, 13:12 evet ya reklam senarist yapimci ve fragmanlan özetciler hepsini bir kazana
attip kaynatip atticaksin cöpe zaten arka sokalarda war bügün yeni bölüm
dünde wardi bügünde war ya warya bizim dizi ölürlerde iki yeni bölüm pes pese
vermezler ya daha tekararlari bile vermiyorlarki fargamn bilem zorlan gelyior
amann..
vallaha tekrar deme.. evet koyarlarmI..
show tv sorumlusu1: Doktorlar var bu aksam..
show tv sorumlusu2: heee yeni bölüm deme...
show tv sorumlusu1: evet evet.
show tv sorumlusu2: tü tü neyse ya sadece pazartesi günü saat 20:00 22:00 arasI iskal ediyor burayI.
show tv sorumlusu1: hehe evet. tekrarmI yok yok ne vermesi hayIr töbe.
show tv sorumlusu2: evet evet fragmani bile son gün kala veririz millet kudurur.
show tv sorumlusu1: bak onuda iii akIl ettin hee. biz ezo gelin yayInlayalIm birak sen...
aman vallaha sinirim bozuldu böyle yazdIm derya dan ilham geldimi ne..
evet arkadaşlar
bir haftalık bekleyiş için son saatler
gene fragman peşinden koştuk çoğumuz
kendimden biliyorum cumartesi gecesi 4 de yattım:img-hyste
vallah yine süper bi bölüm olucak ama
herhalde bu sezonun en güzel bölümü geçen bölümdü
her yerde her sahnede bni yiyip bitirdi bizimkiler
umarım aynı tatta bir bölüm izleriz...
bölüm içinde e-l sadece bir yerde çıksalar bile hepsi süperdi
fragmandan anladığım kadarıyla
yemekte süperler ,leventin sevgilim.... diyişinde muhteşemler
arabada mükemmel ötesiler:img-in_lo
artık bu gün güzel bi böşlüm izlemek istiorum doğum günü mahfetmeyin sevgili senaristeler
özelikle suat ve zenanı barıştırın
öle o fragmandaki sahnelerin göster çek olmasını istimiyom
sonrasınad bi kavga fln istemiorum:img-gun::icon_evil
olay çıkarrım walla:dito:fighting2
herkese selam...:img-yes:
geldi işte beklenen büyük gün...
dizimize sayılı saatler kalmış durumda öncellikle herkese keyifli seyirler diliyorum.
sesli fragmanı daha yeni gördüm.
fikretin kocasına birşey olmuş yani kaza geçirmiş.
gerçekten çok üzüldüm bakalım ne olacak...
suat&zenan bu sefer kesin barışıyor.çünkü zenan çok kararlı görünüyordu.
bu bölüm zenan&suatın ve tabikide fiktetin bölümü olacak herhalde.
adasim al geri sayim 4 saat 22 dakika
adaski sorma sedef hani sezon finalinden önce diyorlardi ya sedef velediylen
gelicekmis suatta yamamaya calisacakmis
bilgede gelyior fikonun dogmu icin ya arslani bastan cikarip elaylan levoyu ayirisa
ya sedef suat ve zenani ayirisa aaaaaaaaaaa hayir ya olmaz ya düsündükce
yok yok bu böyle olmicak hadi kübsoum hazirmisin yürü
bilge ve sedef geri mi geliyor inanmıyorum!!!
eğer bilge gelirse kesinlikle levent ve elayı ayıracak.
doğum için gelir ve bir daha gitmez.bilge çok gözü kara biri.ela ve leventi ayırmak için elinden geleni ardına koymayacak.felaket tellalı olmak istemem ama kesinlikle bilge arslanı da ikna edip ela ve leventi ayırır.nasıl üzüldüm anlatamam.
aynı şekilde suat%zenanın arsı sedef yüzünden bozulabilir.bizde bunların kavuşmasını izlecez diye seviniyoruz.senaristler olayı baştan ayarlamış bile.
zenan%suat kavuşmasını bize zehir etmeseler bari.:icon_sorr
yeni bölüm ve bölümlerden beklentilerim, saymak isterim...
zenan&suat sahneleri özellikle yüzük olayının olduğu sahne uzun olsun.fragmanda gördüğümüz sahneden ibaret olmasın:img-icecr
bile eğer doğuma gelicekse ve eminim bir daha gitmez.iyi bir kadın olsun ela ve lenti ayıramayacağını anlasın.(hiç sanmıyorum ama)
arslan bilgeyle birleşip ela ve leventi ayırmasın(bu söylediğime ben bile inanmıyorum)
KübraYasemin 22-10-07, 13:58 bilge ve sedef geri mi geliyor inanmıyorum!!!
eğer bilge gelirse kesinlikle levent ve elayı ayıracak.
doğum için gelir ve bir daha gitmez.bilge çok gözü kara biri.ela ve leventi ayırmak için elinden geleni ardına koymayacak.felaket tellalı olmak istemem ama kesinlikle bilge arslanı da ikna edip ela ve leventi ayırır.nasıl üzüldüm anlatamam.
aynı şekilde suat%zenanın arsı sedef yüzünden bozulabilir.bizde bunların kavuşmasını izlecez diye seviniyoruz.senaristler olayı baştan ayarlamış bile.
zenan%suat kavuşmasını bize zehir etmeseler bari.:icon_sorr
yeni bölüm ve bölümlerden beklentilerim, saymak isterim...
zenan&suat sahneleri özellikle yüzük olayının olduğu sahne uzun olsun.fragmanda gördüğümüz sahneden ibaret olmasın:img-icecr
bile eğer doğuma gelicekse ve eminim bir daha gitmez.iyi bir kadın olsun ela ve lenti ayıramayacağını anlasın.(hiç sanmıyorum ama)
arslan bilgeyle birleşip ela ve leventi ayırmasın(bu söylediğime ben bile inanmıyorum)
Ne yazIkki cnm evet Bilge geliyor.
Ama sadece bu bölümlük yani üzülecek ayIracak birsey yok.
allah sükür. Bir Bölümlük hicbirsey yapmaz evel allah sonra ben ve Derya...
Vallaha. Sinir oldum bende duyunce ne demek geliyor diye.
Fiko icin geliyormus. Sanki baska kadIn dogum uzmanI kalmadI degilmi..
töbe töbe. insanlarI izleyicileri böyle sinir ediyorlar.
gerisayIm.
33.Bölüme son. 3 saat ve 54 dakika...
sena-haticee 22-10-07, 14:24 ya kIz sorma gerisayIm diyince herhalde herkesin aklIna ilk ben geliyorum herhalde... ne bilim..:img-wink:
saol canim ee tabi aklima ilk sen gelirsin buraya ilk girdigimde sen geri sayim yapiodun bende heycan dan ne yapicagimi sasirmistimm:img-yes:
ay evet fragman da ikiside aglio ya hele suat evlilik teklifi bayildim bence bu sefer kabul edicekkk cok üzüldü ikiside artik mutlu olsunlar yeter bukadar darginlik yaaaa:good:
ay zenanim agliodu yaaa:icon_sorr
KübraYasemin 22-10-07, 14:32 saol canim ee tabi aklima ilk sen gelirsin buraya ilk girdigimde sen geri sayim yapiodun bende heycan dan ne yapicagimi sasirmistimm:img-yes:
ay evet fragman da ikiside aglio ya hele suat evlilik teklifi bayildim bence bu sefer kabul edicekkk cok üzüldü ikiside artik mutlu olsunlar yeter bukadar darginlik yaaaa:good:
ay zenanim agliodu yaaa:icon_sorr
Ama o Zenandaki ne aglamaydI ya eridim bittim.
Yaso aglayinca zaten bende agliyorum direk mendil filan hemen hazIr olacak.
Ama ZenanIn gözünden yaslar nasIl döküldüüü. kIyamam..
ayy dur bak bi gerisayImda senin icin cnm...
gerisayIm.
33.bölüme son... 3 saat ve 19 dakika..
inşallah diziyi izleyebilirim ilk temenim bu oğlum sağolsun nedendir bilmem özellikle pazartesileri huyu tutuyor huysuzluğu üstünde oluyorda
ikinci temenim bilge ve sedefsiz bir bölüm izleriz
onları tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş ve bir daha çıkamayacak kadar fosilleşmiş olurlar
KübraYasemin 22-10-07, 14:42 inşallah diziyi izleyebilirim ilk temenim bu oğlum sağolsun nedendir bilmem özellikle pazartesileri huyu tutuyor huysuzluğu üstünde oluyorda
ikinci temenim bilge ve sedefsiz bir bölüm izleriz
onları tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş ve bir daha çıkamayacak kadar fosilleşmiş olurlar
Evet Bilge ve Sedefsiz bir böüm istiyorum bende.
Senaristler Zenan Suat icin sesimizi taaa 5 hafta sonra duydular bu Bilge Sedef icinde kimbilir nezaman duyarlar.
Tabikide hersey iicn daha erken.
Belkide sesimizi duymadIlar sadece heycan artsIn diye yapIyorlar böyle.
Izleyipde görecez en iiiysi.
gerisayIm.
33.Bölüme son...
3 saat ve 10 dakika..
fırtına_leyla 22-10-07, 14:49 ayy cidden yeter ama artık bir bilge geliyor bir sedef geliyor şöyle 2-3 bölüm çiftlerimiz bir türlü rahat edemiyorlar bilge eğer gerçekten de gelirse kesin arslanla işbirliği yapar ayırır ela ve leventi sedefe de gelince suatla zenanın tam arası düzeldi şimdi sedef gelirse de gene bozulursa çok kötü olur
dizimize çok az kaldı bu bölümü merak ediyorum bakalım bilge bu bölüm gelirse neler olacakk:icon_sorr
KübraYasemin 22-10-07, 15:04 ayy cidden yeter ama artık bir bilge geliyor bir sedef geliyor şöyle 2-3 bölüm çiftlerimiz bir türlü rahat edemiyorlar bilge eğer gerçekten de gelirse kesin arslanla işbirliği yapar ayırır ela ve leventi sedefe de gelince suatla zenanın tam arası düzeldi şimdi sedef gelirse de gene bozulursa çok kötü olur
dizimize çok az kaldı bu bölümü merak ediyorum bakalım bilge bu bölüm gelirse neler olacakk:icon_sorr
Evet bende Bilgenin gelisini merak ediyorum.
Vallaha kadIn milleti cIldIrtIpda geldi..
herkes sitresse girdi bi kadIn geliyor diye...
ah insallah bi aksilik yapmaz.
Ela fragmanin bir sahnesinde agliyordu aceba yüzdenmi dersinizz??
gerisayIm.
33.Bölüme son. 2 saat ve 48 dakika....
Melike&Nur 22-10-07, 15:39 :blink::blink::blink::blink::blink:sedef mi gelioo aman aman uzak dursun :fighting2 bi o eksikti bee gelmesin valla 5 bölüm değil artık 50 bölüm bekleriz barışmalarını
ay bu bölüm müthiş olucak sadece suat niye body çalışıo yeterince kaslı zaten :img-weigh zenan a da aferim demek lazım bence aferimm gitti ''artık korkular ya da gurur yüzünden aşka geç kalmak istemiyorum dedi'' ayy bak daha da heyecenlandım 2 saat 13 dk kaldı
:img-help:Ya arkadaslar bilge felan gelmiyor nerden cikariyosunuz yaa?Birileri acaba dogum icin bilge gelirmi dedi,forum aldi basini yurudu bilge geliyor diye...Yok boyle bisey arkadaslar,yani bizim bildigimiz kadariyla,ama kesinlikle gelicek diye bisey yok.......Ela leventin arasini aslan acikak,yeni kotu karakter aslan:img-help:
özge_letyy 22-10-07, 15:49 :img-help:Ya arkadaslar bilge felan gelmiyor nerden cikariyosunuz yaa?Birileri acaba dogum icin bilge gelirmi dedi,forum aldi basini yurudu bilge geliyor diye...Yok boyle bisey arkadaslar,yani bizim bildigimiz kadariyla,ama kesinlikle gelicek diye bisey yok.......Ela leventin arasini aslan acikak,yeni kotu karakter aslan:img-help:
Evet ya kaç zamandır okuyorum arkadaşlar Bilge falan gelmiyor
Yeşimin sitesinde Zeynep abla söyledi Bilge falan yok
Sedef'in gelmesi söz konusu bile değil,hadi Bilge'yi anladım da Sedef nerden çıktı:img-pilot
Biz başkalarından korkalım bence.
özge_letyy 22-10-07, 16:06 kIz bende duramadIgimdan gerisayIm yapIp duruyorum.
milleti kalan saatden haber dar ediyorm.
Vallaha ellim ayagIm birbirine dolasIyor bu saatler azaldIkca..
ay zs sahneleri insallah bol bol olur...
ilk ufak bi atIsma dah aolsa söyle güzedinden sonra o aglama ve son olarak o yüzün sahnesi oh ne güzelll demi.
gerisayIm.
33.Bölüme son.. 1 saat ve 50 dakika...
Vay be ne kadar az kalmış:)
Kübra'cım senin bu geri sayımların olmasa yanmıştık biz:)
Suat'la Zenan'ın yüzük sahnesi ne zaman olacak merak ediyorum
O hastanedeki sahne başlardaysa diğer sahne de çok gecikmez,bölüm sonunda olmasın da..
KübraYasemin 22-10-07, 16:12 Vay be ne kadar az kalmış:)
Kübra'cım senin bu geri sayımların olmasa yanmıştık biz:)
Suat'la Zenan'ın yüzük sahnesi ne zaman olacak merak ediyorum
O hastanedeki sahne başlardaysa diğer sahne de çok gecikmez,bölüm sonunda olmasın da..
Evet bende bölüm sonunda olsun istemem o sahneyi.
Insallah dedigimiz gibi bölüm sonunda olmasIn.
kIz biz bir konuyu uzatIgimIzda basImIza geliyor korktugumuz.
Bu yüzden en iiysi susalIm hehe...
hatirliyormusun bölümden sonra fragman filan konusmusduk.
ne oldu ana bide cIkmadI hehe.. anladIn demii...
dur bi gerisayImda senin icin yapim cnm buyur...
33.Bölüme son..... 1 saat ve 40 dakika...
Evet bende bölüm sonunda olsun istemem o sahneyi.
Insallah dedigimiz gibi bölüm sonunda olmasIn.
kIz biz bir konuyu uzatIgimIzda basImIza geliyor korktugumuz.
Bu yüzden en iiysi susalIm hehe...
hatirliyormusun bölümden sonra fragman filan konusmusduk.
ne oldu ana bide cIkmadI hehe.. anladIn demii...
dur bi gerisayImda senin icin yapim cnm buyur...
33.Bölüme son..... 1 saat ve 40 dakika...
ayyy ne kadar az kalmış dizimize
bugün çok çabuk geçti yaf
tabi benim için bu bölüm hem z-s için hemde e-l için gzl bir bölüm olur inş
acaba zenan kabul etcek mi suatın teklifi
leventte teklif etse ya artık ela ya
KübraYasemin 22-10-07, 16:25 Hatırlamaz mıyım şom ağızlılık etmiştik:)
Bir daha da bölümden sonra çıkmadı fragman
Bu hafta da ya bölüm sonrası ya da çarşamba çıkacakmış inşallah hemen çıkar,bakalım nasıl bitecek bölüm
aynan...
hehe yani insallah bölüm sonrasI cIkar evet.
Ana kIz sen bölüm baslamadan bitirdim.
Ayy ama bende simdi merak ettim ne gibi bir sahnede bitecek.
ayyy vallaha son saatler kaldI artIk bir tane dah gerisayIm yapim.
33.Bölüme son. 1 saat ve 27 dakika..
arkadaaslar bilge felan
uçmayalım yani oalbilirde
olmıyacak diye zeynep abla dedi yeşimin sitesinde
yalnız korkulacak baska şahsiyetler var biz onlardan korkalım
yani yinede rahatlamayın(!):img-cool2
KübraYasemin 22-10-07, 16:41 ayyy ne kadar az kalmış dizimize
bugün çok çabuk geçti yaf
tabi benim için bu bölüm hem z-s için hemde e-l için gzl bir bölüm olur inş
acaba zenan kabul etcek mi suatın teklifi
leventte teklif etse ya artık ela ya
evet zaman baya cabuk geciyor demi cnm yaaa.
insallah her ciftler icinde güze olacakdIr bu bölüm insallah.
Ayy zenan kabu etmesin artIk pes derim yani.
adam onun o kelimeleri yüzünden cIkarIyor o yüzügü.
yani artIk yoruldu haklIda..
bide senin icin yapim gerisayIm cnm dur bugünde iiyim herkese gerisayIm yapiyorummmm... ama siz özelsiniz...
gerisayIm.
33.Bölüme son... 1 saat ve 11 dakika...
aboww simdi sana yazarken baksana kIz nerdeyse 1 saat kaldI..
ayy yine bak yine ellim ayagam kesildii. ana nasIl kalkIpda izliyecem ben burdan... hehe...
Hatırlamaz mıyım şom ağızlılık etmiştik:)
Bir daha da bölümden sonra çıkmadı fragman
Bu hafta da ya bölüm sonrası ya da çarşamba çıkacakmış inşallah hemen çıkar,bakalım nasıl bitecek bölüm
Desenize bu hafta erken gelecek fragman, yani bölüm sonrası olmasa bile, çarşamba da erken sayılır:):):)
Fragmanı tekrar tekrar izliyorum, bir türlü doyamadım. Bu bölüm dolu dolu geçecek. Çok heyecanlıyım açıkcası:img-yes:
Zenan kutuyu açıp yüzüğe bakıyor ya, yüzük de çok güzel ama:img-in_lo
Zenanın parmağına takıldığı zaman daha bir güzelleşecek:love04::img-in_lo
Oh be sonunda yetiştim. Yetişemeyeceğim diye ödüm koptu. Şimdi bakayım ben yokken neler kaynatmışsınız:) Hem diziye kadar vakitte geçer. Şöyle bir göz attım da bilgeden bahsetmişsiniz. Bilmem kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum ama bilge falan gelmeyecek. Bir şeyi kırk kere söylerseniz olurmuş aman dikkat:) Acayip heyecanlıyım ya. Yüzüğü verirken kalpten gitmem inşallah. Görenden yüzük bana geliyor sanar:) Tarihi bölüm bu ya. Neyse şimdi yazdıklarınızı okuyayım da son 45 dakika geçsin. Hazır myız hanımlar çoşmaya:)
Okulda fragmanı izleyip durdum bir yakalansım işim bitmişti:)
simdi olcemm heycandan
bilgeye ne oldu onu öğrencem. vallaaa
ayyy suat eniştem nası teklif eti. acaba
anammmm fikoo netcek kocasını görcez
cok heycanlıyım ne kadra kaldı. heycandan matematikte gitti:)
Öncelikle herkese merhabalar!
Yarımsaat önce geldim eve çok yorgunum...:)
Diziye yetişemezsem dşye çok korkmuştum ama antreman uzamadı..:)
Neyse efendim...
Bilgeden konuşulmuş..
Yok bilge falan..
sdefte..
Ağızınız hayra açın...
pozitif düşünce pozitif olayları tetikler..(fundadan vecizeler..:img-hyste)
Dün akşam korku dolu rüyalar gördüm....:(
Arslan elaya aşık olmuşt..elayla leventte ayrılmıştı..Sır yüzünden ayrılıyorlardı..Levent elayıv kırmıştı..Sonra levent gidipp eladdan özür dileyecekti...sonra arslan gidip levomu sinr ettiç...Sonra hastaneye ambulşans geldi..İöinden ela çıktı..burak burak diye inliyordu...(yalnız nedense arslana burak diyordu..:img-hyste)
Bizim arslan da koşuyordu..
Levent zavallım kaldı orda..
Ela niye burak diye inliyordu derseniz arslan elanın yanındaymış bu zor günlerinde..:img-hyste(acaba kimin eseri bu zor günler? )
ikincisi öyle bile olsa levent diye inlemeli ela!!1zaten öyle de inler..!!!
Zaten rüyalar tersine çıkarmış..:)Bu durmda ela ve levent arası çok iyi olacak.. :img-in_lo :img-hyste
Yazımı bitirirken şehitlerimiz ruhu şad olsun...
KübraYasemin 22-10-07, 17:20 Herkese merhaba artIk forumdan cIkma sai ve ekran basIna gecme saatim geliyor herhalde...
herkese simdiden ii seyirler diliyorum.
cok güel bir bölüm olacak insallah.
o bilge geldigi gibide kaybolmasInI istiyorum ben yaa...
inslalahda öyle olur.
Sedef filanda gelmesin töbe töbe...
33.Bölüme son... 32 dakika
herkese simdiden ii seyirler...
arkadaşlar artık çok az bir zaman kaldı
eminim hepinizin ağzı yüreğindedir
bu bölüm oldukça s-z var
ela&leventte az ama çok mtlular
araba sahnesine söylenice lf yok zaten muhtesem
e artık geriye 12 dk beklemek gerekiyor
iyi seyirler
dizimiz basladi. bu bölümü çok merak ediyordum zaten. güzel bir bölüm olur inşallah :)
ela:peki sizce
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
levent tekmeyi bindirir :img-hyste
ne şekerler ya
ayrıca arabada
levent:ka.an kovalanır
ela: e bende kaçıyım o zaman
levent:kaçma sen bana SOKUL:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
allam yok böyle bişi yaaa
dizimiz gayet güzel başladı hadi hayırlısı
ela yemekte çok güzel sevimli ve çok komikti zenan beni mahvedicek filan:)
ayyy suatım nasılda sevinir zenanın onu düşündüğünü görünce bir annesini sordu arkasını dönünce nasıl gülümsedi
zeynebin blüzü mahfettiğini ve zenanın buna çok üzüldüğünü söyledi nasılda keyiflendi ayyyy eski suatım ve eski zenanınm geri döndü yuppi..:happy0064
bu suatta kaçanın kovalanacağını iyi biliyor ha belkide fragmanda artık seni bekliyemiyicem demesinin nedenide budur yani duygularını dışa vursun diye demiştir..
oooooofff offf cok heycanlı gidiyo yaaa süperr ela ile levent iyiler şimdidden zeynebin yaptıgına bak yaaa kım bilmez ki renklilerle beyazların ayrı yıkandıgınıı hiç mi çamaşır yıkanırken görmedin be kızım bak mahvettin eniştemizin hediyesini oldu mu şimdi artık aynı yerden aynısnı alsan nolcak sua alıp vermedıkten sonra hem ilkler özeldir bi kerem neysee bakarsınız suat alır tekrardan:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 aaa fiko gitmiş yerine absurd bi kadın gelmişş niye o kadını görünce sırıtmak zorunda kalıyolar anlaamdım neysee:P:P Arslanı göremedim henüz cıkar heralde bi yerlerdenn:happy0064 yaa bunalr nasıl barıscak cok merak edıyom zenan aannesını sorduktan sonra suat hiç pas vermedi sonra da arkasından güldü he heee:happy0064:happy0064
özge_letyy 22-10-07, 18:18 Bu nasıl güzel bir bölümdür,bayıldım acayip komik:)
Beklediğimden de güzel buldum bir de Suat&Zenan barışınca nasıl olacak kim bilir:)
Zenan ne hale gelmiş izledikçe kötü oluyorum,Suat da tınmıyor zaten:icon_sorr
Neyse ki yüzük sahnesi var da onu düşünüp boş veriyorum:)
Ayrıca flaschbacklere bayıldım.:img-in_lo
Allahımmm, bu nasıl bir bölümdür:img-in_lo:img-icecr:happy0064
Sonunda istediğimiz gibi bir bölüm geldi. Zeynep Zenan' ın bluzunu renklilerle yıkamış, Suata soruyor, mağazanın yerini, New York' da, Brodwey' e giderken bilmem nerde küçük bir dükkan:img-hyste
Zenan ne kadar üzülüyor ya, kıyama ben ona:img-cray:
Ama artık birşeylerin katlanılmaz hale geldiğinin farkında, telefonu çalınca nasıl koştu geldi. Hasanmış arayan:hıh, koptum gülmekten gerçekten.
Suatta kendini kandırıyor accık, bidenem benim:img-in_lo, Zenanla oolmadı diye hiç evlenmicem diye bir şey yok, :img-cool2, ama bidenem, Suatım, sen Zenansız yapamzsın kiii...:img-in_lo
Zenan Suatın karşısında durdu ya odandan çıkınca, annesini falan sordu, Suat soğuk davrandır biraz, ama arkasından ne güzel tebessüm etti öyle...:love04:
ayy tekme bölümü süper ya:)
hehe cok komikk:)
öldüm nse ben gittimm gelcem gene
fikom geldiiii oleyyyy
hasan cokk komik:):)
zenanım gitmekten vazgecti:(:(
bnde gitcek sandıydım ama yoq :(
ayy dizi gayet güzel başladı bence...tekme bölümü komiktii.
birde hasanla sevda konuşurken zeynep geldi hemen aralarına girdii..gıcık kadın..tıpkı bilgenin huyları var üzerinde wallaaaa
Junior fiko yolda...of o neydi öyle pollyanna cekilmez walla..
Ela ne şeker olmus yakısmıs degisik sac stili ona.Suata yemeğe gittiklerindeki hali..
ayy dizi gayet güzel başladı bence...tekme bölümü komiktii.
birde hasanla sevda konuşurken zeynep geldi hemen aralarına girdii..gıcık kadın..tıpkı bilgenin huyları var üzerinde wallaaaa
süpersin cnm aynen
gıcık yaa.. onun yüzünden hasanda zılgıt yedi leventten
offf off gıcık nolcak:hıh
evet yaa gitmekten vazgectii kapıy akadar geldi de iceri giremedi yaa suat daa formda masallhh forumnu koruyoo:img-icecr:img-icecr:img-icecr:img-icecr zeynep hasanla sevdaı da batırdı ama bence hasanla sevda yakısmıyo zenyeple hasan olsun yaaa:happy0064 onlar cok yakısıyolarr:img-wink: fiko donduu:happy0064 cok komıkler hasan da fıkoyla bırlıkte nefes alıp verıyo falan onla bırlıkte dogurcak sankım:icon_whis
özge_letyy 22-10-07, 18:43 Ay öldüm heyecandan
Zenan eve gidince dedim o hastanedeki sahne barışmadan sonra mı
Baktım Zenan'ın kıyafeti değişik dedim heralde ikinci kere gidecek.
Ağla kalbim de çaldı inanamadım,uzun bir aradan sonra yine Zenan'da çaldı.:icon_sorr
Ben artık duymayız diyordum bir de gözlerimi kapatsam çalsa keşke
Suat'la Zenan nikah şahidi olacak bu çiftin,çok güzel ya:img-in_lo
**wirlwind** 22-10-07, 18:43 slm bence dizi gayet güzel başladı
ve güzel devam ediyo..
hayırlı uğurlu olsun..
fikoda geliyoooooooo
break-us_35 22-10-07, 18:46 Yaşasıın yaaa yaşasıııııııınnnnn
Ağla kalbim geri döndüüü
Ağla kalbiimmm allahh beee ismee kurbaan
Zenanım nasıl geri döndü :img-cray:
Eve girmedi :img-cray:
Yaa suat nasılde eğleniryordu
Ayy resmen alaya aldı
Bu muratı ve berfini çok sevdim
Allahh bee sonunda hatalırının anlıcaklar
Suç Ve Ceza
Anlamı büyük bir kitap
:img-cray: ne güzeldi o bölümler.... :img-cray:
Zenanla suatın o aşk dolu sahneleri verildi başta :img-in_lo
Zeynep hanımı gene tebrik ediyorum
Ayy maf etti ilişkilerin hepsini
Gİtti zenanın bluzu :img-cray:
Ohh ona bağırmaklada çok iyi etti
beter olsun zeynep
Bide suata gidip pişkin pişkin sırıtıyor hay allahım...
Zenanın ''alçak suat'' dediği yere bittim
Bence çok yerinde bir laf oldu
neyse bye
Zenan dayanamadı gitti Suatın evine, keşke dedim çalsa kapıyı, ama çok gecikmeyecek.:img-yes:
Suatta evde bambıllarla çalışıyordu, ahh ahh:img-in_lo nazar edicekler resmen. Allah nazarlardan korusun:img-icecr
Zenan ne kadar üzgün yaa, canım benimmm:sad53:, Suata, erkekler dünyanın en zayıf yaratıkları dediğinde, Suat, hı hı, dedi, Zenan, itiraz etmedin, Suat, haklısın ama Murata bir şey olursa Berfininde gücünün bir anlamı kalmaz, deyip gittikten sonra, Zenan da ona hak verdi. Kendini yerine koymuştur Berfinin. Gerçi yaşadıkları hiç ele avuca sığmıyor bu kadar zamandır çektikleri dayanılır şey değil.
Bir de Zenanım, hala Suat umrumda değil diyor, kendini sakinleştirmek için, tabii:img-yes:
Ama şunu söylemeliyim ki, gerçekten izlediğim en güzel bölümlerden birisi bu. Zenan duş alırken geçmişi hatırladı. Sonra eski şarkılarda yavaş yavaş geliyor, gerçekten harika bir bölüm. Hasta sayısı da normalleşti artık, ne diyim
bana mı öyle geliyor yoksa sürekli reklammı giriyor..bu nedir yahu..
Fikoda memleketine göre dogum yapacak..acı çekerim ama dogururumda
özge_letyy 22-10-07, 19:09 Dizimiz sık reklam almaya başlamış,yoksa normalde tek sahne verip bitirmeleri gerekiyor ama daha çok şey var.
Fiko'nun odası 3216.Ela'nın ağladığı odanın önü de 3216ydı.O zaman Ela kesinlikle Fiko'nun durumuna ağlıyor.:(
Zenan'la Suat da nikah şahidi oldular,darısı başlarına inşallah.:img-in_lo
millet ben gidiyom kalpten.. cok heycanladımm
böle bir bölüm yokk ayy ayy geberdim benn
Harika bir bölüm gerçekten, buradan senaristlerimize teşekkür ediyorum, :img-wink:, uzun bir aradan sonra gerçekten güzel bir bölüm izledim, gerçi daha devam ediyor ama işte:img-icecr
Suç ve Ceza'dan bahsetmeyi unuttum sanırım, Suat kitaplığa gidince dedim kesin kitapla ilgili bişey olucak, Suç ve Ceza geliyor yine, geldi de:img-yes::img-icecr. Artık Zenan gitsin Suatımın evine, bekle bekle, herhalde, bu günün akşamı iş çıkışı gidecek Zenan Suat' ın evine, ameilattan çıkıncada artık şu cam kenarındaki konuşmayı yaparlar.
Fiko' da doğuruyor, Hasan hep yanında, devamlı kocasını arıyor, Hasan nasıl söyleyecek ona, kocasının ameliyatta olduğunu, yazık Fikoya, ama çok güçlü, güzel olacak eminim...:img-yes:
denizkizi55 22-10-07, 19:13 Ne güzel sahneler yine onlar..
En bastaki Suat'in evindeki yemek sahnesi harikaydi, bizimkiler yine cok tatlilardi.
Kacma sokul bana:D
Harika ya hemen de nasil sokuluyor:)
Sonra bir de ..Sevgilim biz ideal bir ciftiz diyor..
Yes Baby idealsiniz harikasiniz bombasiniz bomba :D:D:D
Fikret'e allah'tan yardim diliyorum:)
Dilerim Ali de iyilesir..
Zenan ve Suat cephesinde baris'a cok az kaldi sanirim, yalniz ben yine böyle son dakika'da güzel bir sahne bekliyorum Ela ve Levent hakkinda..
sevde & sevde 22-10-07, 19:13 çok şeker bi bölüm(L)
ela & levent çok tatlılardı yemek sahnesi-araba sahnesi-filmlere bakarken gerçketen çok tatlılardı
aslanda yok ela leventin asistanı olsa yada birlikte ameliyata girseler özledik:)
düğün olayı süperdi inş. bi gün elamızda gelinlikler içinde görürüz Leventin yanında:)
fikretimiz ona çok üzüldüm kocasını bekliyor koacası karısını merak ediyor:(nese levent kurtarır onu:)
hasan-zeynep-sevda çok sinirdi zeynebin yaptıkları ama sonradan olayı düzeltti
millet ben gidiyom kalpten.. cok heycanladımm
böle bir bölüm yokk ayy ayy geberdim benn
Ben gittim bile şuan. Çok heyecanlandım bölümün sonunu getiremeyeceğim galiba:) Son ses açtım dinliyorum.
Ağla kalbim şarkısı çok etkiledi beni. Hele Zenan'ın eski sahneleri hayal etmesi of of yani.
Acaba Fikretin kocası kurtulacak mı? Umarım kurtulur.
Bir yandan da taze damat ameliyatta ay!...
Uzun zamandır izlediğim en harika ve heyecanlı bölüm
hasan neden soyledin ya! simdiari Levent fikonun bebeine bisi oLacak. haDe yaF. bari Levent aDami kurtarsa bari. :icon_sorr
ağlamaktan helak oldum yaaa..
ilk gestaponun durumuna sonra kocasına..simdide murat..
Hasan oldu bebeğin adı..Çok ama çok duygulandım yaa..Hasan olmasa Gestapo kabul etmeyecekti neredeyse
Yok böyle bir bölüm ya. O kadar fena oldum ki anlatamam. Önce heyecandan şimdi de hüzünden ölmek üzereyim. Yazık öldü damat ya:icon_sorr Elaya da kızdık o kadar ağlıyor diye ama bu sefer ağlamakta haklıymış. Şimdi meşhur sahne gelecek. umarım kalbim dayanır. Ne bölüm ama:img-in_lo
ayy gitti cocuk ya:icon_sorr
bebiş cok tatlı acaba adı ne olcak???
burak olsa ceske...:icon_sorr
ayy s-z sahnesi gelio millet dikkat:img-blush
fikret bağırıdkça bende bağırıdm ya
o terledikçe bende terledim
ya o leventin geri döndürüşü varya off yni
ağladım sevincden
ve seni seviyorum diye bağırdım
yemin ederim
ya çok seviyorum onu
canım benim yni ona hayranlıkdan filan değil bu seni seviyorum deme
muhtesemdi aşkım bnm
kahramanım
o kadar güzel sergiledi ki
nasıl duygu yüklü bi bölümdü
fikret doğuruyo kocası ölüyo
ela ve zenanın surat ifadesi çok komikdi fiko doğururken
hem terledim hem ağladım hem güldüm birde levent geri döndürünce :"SENİ SEVİYORUM" diye bağırdım vnm bnm yaa:img-in_lo
break-us_35 22-10-07, 19:42 Murat öldü :img-cray:
Gittiii....Allahım ne kadar ağladım onun için :img-cray:
Yaa fikomun kocası :img-cray:
Bi ara ölcek diye çok korktum :icon_sorr
Leventin şu meşur yumruğu devreye girdi
Yaa ölseydi :img-cray:
Yaa bu senarist hande hanım çok kötü :img-cray:
SUat ve zenanın evliliğine şahit olduğu hastayı öldürdü :img-cray:
Allahım resmen göz yaşına boğuldum izlerken :img-cray:
Şimdi aklımda tek bir soru kaldı....
Zenan ve suatın yüzük sahnesinde mi biticek
Yoksa barıştıklarına dair bişiler görcez mi?
Yaa nolur olsun yaa
Bir haftadır bekliyorum
ayyy ağlamaktan gözlerim kızardı ya gestapoyu o helde görmeye hiç alışmamışım çok kötü oldum yanlız kocası iyileşti ya bebekte doğdu sağa sağlim çok sevindim adıda hasan gerçekten çok uygun oldu adı..
ya ölen çocuğa murata çok üzüldüm ya kız ne kadar kötü oldu daha yeni evlenmişti suat ve zenanda ok kötü oldu özellikle zenan ya kız dondu kaldı resmen gerçekten bu bölüm hastalar çok üzdü bizi gerçekten zenanı caydırabilicek kadar kötü bir olay ben olsam bende kesin gider suatla konuşurdum..
zümrütyeşili 22-10-07, 19:43 allahım ağlamaktan öldüm... harika bi bölüm fikretin kocasının kurtulduğu sahna harikaydı ödüm koptu ölecek die
Murat öldü :img-cray:
Gittiii....Allahım ne kadar ağladım onun için :img-cray:
Yaa fikomun kocası :img-cray:
Bi ara ölcek diye çok korktum :icon_sorr
Leventin şu meşur yumruğu devreye girdi
Yaa ölseydi :img-cray:
Yaa bu senarist hande hanım çok kötü :img-cray:
SUat ve zenanın evliliğine şahit olduğu hastayı öldürdü :img-cray:
Allahım resmen göz yaşına boğuldum izlerken :img-cray:
Şimdi aklımda tek bir soru kaldı....
Zenan ve suatın yüzük sahnesinde mi biticek
Yoksa barıştıklarına dair bişiler görcez mi?
Yaa nolur olsun yaa
Bir haftadır bekliyorum
bnde cok üüzldüm bacım cocuğa damat oldü:icon_sorr
valla güldenizim bizim sahne gelio dikkat bacım işte istedğimiz an
gelme üzere:img-blush
özge_letyy 22-10-07, 19:44 Murattt:icon_sorr
Bittim ben bu bölüm hem çok güldüm hem çok ağladım Fiko'ya ve Murat'a.
Zenan da nasıl ağladı içim parçalandı ya,reklama girmeden önce de çok kötü görünüyordu bu olaydan fazla etkilendi zaten Suat'ın evine bu şekilde gidecek.
Tahmin ettiğimiz gibi son sahneye koymuşlar barışmayı,umarım Zenan'ın cevabını görürürüz.:icon_sorr
Şunu diyim mi?
Gerçekten çok şaşırdım, yani Suat' ın Zenan' a böyle birşey diyeceğini düşünmemiştim gerçekten, Suat resti çekti bu sefer. Ne kadar üzgün olduğunu öyle güzel anlattı ki. Zenan 'ı yücelterek, incitmemeye çalışarak, bütün güzelliklerini saydı. Ama ikisini bu hale getiren, bu kadar yıpratan şeyleride ince ince söyledi. Sonu gerçekten çok sarsıcıydı, Suat nasıl söyledi gerçekten. O kararı çok zor almıştır,eminim. Ama gözü açılacak Zenan' ın, her şey değişecek, artık evine gitse de biz de rahatlasak.
Muratın öldüğüne de inanamıyorum, beklemiyordum böyle bir şey, çok yazık oldu:img-cray:
ewtt ewtt yasasınnnnnnnn evleniolarrr
ayy bekledğim ann süpperrr. ayy cok mutluyummm
süperrrrrr
way be suata evet dedi..şok oldum..evlilik bu bu jadar nası sakin karsılıoo ama zenan bu normaldir..
gelelim ela levente.saolsunlar tek sahne ve bitti oda
mutlu son oleyyy
sonunda evleniyolar ya inanamıyorum 'takmasam olur mu boynumda taşırım' işte tam zenanlık bir söz ya
zenan:evlenirim ama asla kocacım demem
suat:karıcım kulağa hoş gelmiyor
ayyyy çok mutluyum ya..
angelmerve 22-10-07, 19:52 süper bi bölümdü zenan-suatta çok hoştu AMA BEN LEVENTİNDE AARTIK EVLENME TEKLİFİ ETMESİNİ İSTİYIRUM N OLUR YA ÇILDIRCAM LEVENTTEDE Bİ KIPIRDAMA OLSUN NOLUR!!!!!!!!!!!!!!!!
yuppieeee işte buuu işte buuuu aslan senaristler:happy0064:happy0064:happy0064:happy006 4 ay ne güzel bir evlenme teklifiydi buuu
_ama evlenince sana kocacım demem:happy0064:happy0064 süperler yaaa oleyy hazırlanın kzılarr düğünümüz vaaaaaarrr:happy0064
brainygirl 22-10-07, 19:53 ağlamak istiyorum sayın seyircilerrrrrrr. allahıııım o ne güzel bölümdür öyle yaaaa.:happy0064
allahım allahım ve yine allahım ahh suat ahh zenan... ayyyy çok mutluyummmm:happy0064:happy0064:happy0064:img-in_lo:img-icecr:P:Pdüğün var düğünnnnn oleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beeeeeeeeeee!!!!!!!!!! çok tatlılardı yaaa....:img-blush
hazırlıklar baslasın zenanım gelin oluo.
eniştemmm suattt ablammm zenan
resmen karı koca oluolar süpper:)
allahım sana sükürler olsun
iste bölüm bu:)
iznizle ben oynuycam:)
:bella:bella
britneysinem 22-10-07, 19:54 way be suata evet dedi..şok oldum..evlilik bu bu jadar nası sakin karsılıoo ama zenan bu normaldir..
gelelim ela levente.saolsunlar tek sahne ve bitti oda
ay allahım zenan-suata çok sevindim ama saolsunlar yine ela-leventi unutarak bitirdiler onu bırakın elanın konuşmasını bile atladılar allahım yaa ben böle ebru hacıoğlunun hee nasıl senaristt bu yaa
break-us_35 22-10-07, 19:55 Düğüüünn vaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr ahaliiiiiiii
Oleeeeeeeeeeyyyy bbeeeeeeeeeee
Alllahhııımmmmm süper bişiiii
Düğüüün suat zenanın düğünüüü :bella
Anaam o ne öpüşmeydiii
Öldüüümmm
bitttiim
Abiştemden de bu beklenirdii
Allahıım sen aklımı koru yarabbimmm
Yaa gel pazartesii gel artıııkkk
Valla yetti canımaa
Gelde düğün görekkk
Yaa bu kada ağlamanın üstüne bu çok iyi oldu
İlk defa (yok iiki oldu )tebrik ettim handeyi
Anam süper bir bölümdü yaa
Allahımm sana geliyorum...
mutluluktan ağlıyorum :img-cray:
yuppieeee işte buuu işte buuuu aslan senaristler:happy0064:happy0064:happy0064:happy006 4 ay ne güzel bir evlenme teklifiydi buuu
_ama evlenince sana kocacım demem:happy0064:happy0064 süperler yaaa oleyy hazırlanın kzılarr düğünümüz vaaaaaarrr:happy0064
evet sonunda düğünümüz olucak
harikaydı yaa:happy0064
evlenince sana koca demem
karıcım kulağa hoş gelmiyor
gerçekten o kadar eleştirdik senaristleri ama bu sefer helal olsun müthiş bir bölüm yapmışlar hepsine çok teşekkür ederim yani bir bölüm bu kadar güzel olabilirdi bu dönemki 2.güzel bölüm diğerde elanın narkoz aldığı bölümdü ,bütün duyguları verdiler bize acı,sevinç,mutluluk birde nikahhh inşallah onuda bekliyoruz..:happy0064
KübraYasemin 22-10-07, 19:56 afterain, duygu--, nazata, aychaaa, mause, angelmerve, cheja, break-us_35, kömür, YerçekimliKaranfil, celine18, damlasu28, büyük cadı, britneysinem, wetta, zeliş08, istanbul_aşığı, kusursuz, BURCAK001, ayışıgı, Me(I)tem, deniz123, brainygirl, violettt, caddys, nghn_87, siyunbike, sosa, crn, nehirrrrr, dudu643, nazzzzzz, Ozly, HtCeee, Derya_Can, hadem, alamehmet, dt_rabia, sakayik85
herkese merhaba...
vallaha ne güzel bölümdü yaa.
ayy begendim ne kelime bayIldIm bayIldIm...
ayy cok güzeldi..
istediğim beklediğim özlediğim umduğum bölüm işte bu bölümdü
atlarımız n güzel demiş sabreden derviş muradına ermiş diye
tam duruma uygun oh be üstümden büyük bir yük kalktı
berfin inşallah onlar da barışırlar dediği andan itiberen yerimde duramadım
şoktayım olanlar gerçekti değil mi:img-in_lo
Düğüüünn vaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr ahaliiiiiiii
Oleeeeeeeeeeyyyy bbeeeeeeeeeee
Alllahhııımmmmm süper bişiiii
Düğüüün suat zenanın düğünüüü :bella
Anaam o ne öpüşmeydiii
Öldüüümmm
bitttiim
Abiştemden de bu beklenirdii
Allahıım sen aklımı koru yarabbimmm
Yaa gel pazartesii gel artıııkkk
Valla yetti canımaa
Gelde düğün görekkk
Yaa bu kada ağlamanın üstüne bu çok iyi oldu
İlk defa (yok iiki oldu )tebrik ettim handeyi
Anam süper bir bölümdü yaa
Allahımm sana geliyorum...
mutluluktan ağlıyorum :img-cray:
ağlamak istiyorumm güldenizm bizim kız yuvadan ucuo.
vallaa olması gereken oldu. bn suan havalardayım hatta suan ayy anlatamıyorum
cokkkkk mutluyummm ayy ayyy oynıycam valla:bella
büyük cadı 22-10-07, 19:57 çok çok çok güzel bir bölümdü ve çok güzel bitti ''parmağıma takmasam boynumda taşısam olur mu ?'' tam zenanlık bir söz zenan oraya giderken evlenme teklifine bir cevap vermesi gerektiğini biliyordu.ama en sonunda evet dedi yani çok güzeldi ya...yakında düğünümüz var artık
Ela_Levent_17 22-10-07, 19:57 yaa şnanmıyorumm halaa...shooww gene sahne kestiği fragmanda elanın ağlama sahnesini ya ben kaçırdım ya da gene |