Tüm Versiyonu Göster : Üvey Baba
deniz_kolik
20-10-07, 11:48
Üvey Baba tv filmi olarak çekilen ardından çok beğenilip dizi olan bir proje.Başrollerinde Şemsi İnkaya, Sibel Gökçe ve Melike Öcalan paylaşıyordu...
Ya ne diziydi bu yaa. Ne kadar uzamıştı. Ama izliyodum. Şu an olsa izlemem. Ama o zaman beğeniyodum. Sonlarını bilmiyorum. Ama ilk başları çok acıklıydı. Şemsi inkaya oyunculuğunu konuşturuyodu resmen. O Lamia'ya ne uyuz olurdum. Ezik ezik davranıyodu. Ayrıca bu dizide Işıl Yücesoy da rol almıştı.
simdi olsa bende izlmemem herhalde ama zamaninda az izlemedim üvey babayi cok severdim cok uzun sürmüstü sonralari nedense hosuma gitmemeye basladi ve yarim biraktim dizinin sonunuda izlemedim lamia yi canladiran kiz ismi sanirim burcin abdullahti simdi nerede acaba daha sonra hic bir dizide görmedim onu
yosungozlum
22-10-07, 17:37
eskiden hiç kaçırmazdım ama sonradan bozdu ve sıkmaya başladı ve bıraktım :icon_whis ama sonunu merak ediyrom bilen varsa yazsın lütfen
komşuları vardı karı koca şişman bi amca vardı onların halleri cok hoşuma giderdi bnm
:img-icecr:img-icecr:img-icecr
Zamanında az izlemedim bu diziyi 195 küsür bölüm sürmüştü ama 150li bölümlerden sonra halilin diziden çıkıp sabriyenin yeni aşklara yelken açtığı levent inanıra aşık olduğu bölümlerde çok baymıştı 2002 haziranda bitti sonra 1 yıl aradan sonra 2003 eylül sezonunda flash tvde yeni bölümleriyle devam etti ama 10 bölüm fln sürdü Ama oyuncuların sadece bir kaçı vardı Lamia, semiha avukat amca, şişman komşuları ve karısı fln vardı Ayrıca lamia kocaya fln kaçıyodu köyde bi oğlana aşık oluyodu semiha çocuk doğurmuştu Yani eski üvey babadan eser yoktu ama karakterler ve senaryo itibariyle tamamiyle de farklı bir dizi değildi
Kemalettin tuğcunun pek çok eseri tunca yönder yönetmenliğinde önce filme sonra diziye çevrilmişti Üvey baba, küçük besleme, mercan kolye..
Bu diziyi her hafta iple çekerdim Fragmanlarını bile hatırlıyorum :) üvey babanın Filmden diziye çevrildiğinde, lamia hepsinin devamı bu akşam star tvde gibi bişiler sölerdi :) Önceleri her perşembe ardında pazartesi günleri ekranlara geldi Hanımağa (ışıl yücesoy) bu diziyle şöhrette 2. baharını yaşamaya başlamıştı Ama dizide ilk başlarda epey korkutucu acımasız bir karakterdi Halili az korkutmadı Halil zaten karısı ve çocukları dışında herkesten korkardı :)
Ya lamianın küçük bi erkek kardeşi vardı ilk bölümlerde sonra kayboldu noldu o çocuğa dizide
Bu arada dizinin sonu yok
Zamanında az izlemedim bu diziyi 195 küsür bölüm sürmüştü ama 150li bölümlerden sonra halilin diziden çıkıp sabriyenin yeni aşklara yelken açtığı levent inanıra aşık olduğu bölümlerde çok baymıştı 2002 haziranda bitti sonra 1 yıl aradan sonra 2003 eylül sezonunda flash tvde yeni bölümleriyle devam etti ama 10 bölüm fln sürdü Ama oyuncuların sadece bir kaçı vardı Lamia, semiha avukat amca, şişman komşuları ve karısı fln vardı Ayrıca lamia kocaya fln kaçıyodu köyde bi oğlana aşık oluyodu semiha çocuk doğurmuştu Yani eski üvey babadan eser yoktu ama karakterler ve senaryo itibariyle tamamiyle de farklı bir dizi değildi
flash tv de görmüstüm galiba ama eski bölüm zannetmistim ben iyice sacmalamislar semsi inkayanin diziden ayrildigini bilmiyordum bence ondan sonra devam etmeseler daha iyi olurdu
Ya lamianın küçük bi erkek kardeşi vardı ilk bölümlerde sonra kayboldu noldu o çocuğa dizide
o cocugu daha ilk bölümlerde bir yatili okula vermislerdi diye hatirliyorum ben
piano_lover
08-11-08, 01:25
Ben de izlemiştim bu diziyi:img-yes: Ama sonuna kadar değil...Şemsi İnkaya'nın çıktığını hatırlamıyorum mesela o bölümleri izlememişim.
Şemsi İnkaya'yı Yeşilçam filmlerinde hep komik,güldüren rollerde izledim.İlk defa onu böyle bir rolde görmüştüm.Çok mükemmel,çok başarılı bir oyuncu gerçekten kendisini ayakta alkışlıyorum ve şapka çıkartıyorum:img-hi:
Bir de dizide Semiha adında bir kızı vardı,kızın gerçek adını şimdi hatırlamıyorum.Semiha,öz kızıydı.Laima ile Semiha'yı hep ayırırdı birbirinden.Lamia'ya sürekli eziyet ederdi:icon_sorr
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.