BERNA
22-10-07, 13:58
Karayılan dizisi ile ilgili resimler, imza ve avatarlar, özel çalışmalar, senaryolar ve repliklerle ilgili yorumlarınızı ve isteklerinizi bu başlıkta paylaşınız.
|
Tüm Versiyonu Göster : Yorumlar (Resim, İmza, Avatar, Özel Çalışma, Senaryo & Replik) Sayfalar :
[1]
2
BERNA 22-10-07, 13:58 Karayılan dizisi ile ilgili resimler, imza ve avatarlar, özel çalışmalar, senaryolar ve repliklerle ilgili yorumlarınızı ve isteklerinizi bu başlıkta paylaşınız. arzuinan 25-10-07, 15:42 Mürşide'cim çalışman çok güzel olmuş çok beğendim :happy0064 O kadar resmi birleştirmek ve ortaya kompozisyon çıkarmak zor olmuştur. Emeğine sağlık :good: arzuinan 31-10-07, 12:31 Buket, imza süper canım :good: çok teşekkürler :happy0064 Mürşide, çalışman çok güzel olmuş, çok beğendim. :good: süpersin :good: pinkzone 31-10-07, 15:38 Arzu, mürşide,buket çalışmalarınız çok güzel.. Devamını dilerim.. :) Ellerinize sağlık. arzuinan 01-11-07, 16:42 Mürşide, çalışman çok güzel canım emeğine sağlık :happy0064 pinkzone, avatarlar harika :good: devamını dilerim :img-wink: Filizce_July, imzalar için teşekkürler hatta birini kullanıyorum çok güzel olmuşlar :happy0064 Mustafa, haber ve imzalr için teşekkürler :happy0064 arzuinan 12-11-07, 08:25 Muhammed, canım imzaların ve avatarların hepsi birbirinden güzel. Çok teşekkürler :good: Mürşide'cim valla sen mümkünse hep aceleyle yap. Ama sakin sakin yaptığın çalışmalarıda merak etmiyor değilim :img-wink: Çok teşekkürler... ehlocan, resimler için çok teşekkürler :happy0064 pinkzone 12-11-07, 14:28 Arkadaşlar çalışmlarınızın hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık. :) Bilg sorunum olduğu için avatarlar ve imzalar geç geldi bende.. :) arzuinan 13-11-07, 08:18 Muhammed, özel çalışman harika olmuş. :good: Çok teşekkürler :happy0064 Pinkzone, imzalar ve avatarlar süper :good: Çok Emeğine sağlık :happy0064 bbeeyyzzaa 20-11-07, 18:33 Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.Çalışmalarınız çok güzel.İleri ki bölümlerde de böyle güzel çalışmalar bekleriz... __FİLİZ__ 20-11-07, 18:56 muhammed avatar ve imzaların süper elleirne sağlık..:happy0064 pinkzone snnde çalışmların süperr:happy0064 mrsbag 20-11-07, 22:39 herkesin ellerine sağlık müthiş olmuşlar ya kara yılan aliesi yapalım ya biri toplasın isimleri gerçi zor olur o kadar kişi varki :img-wink::img-wink:hazır birinci olmuşuz:P:P:happy0064 bu arada antepli19 resimler için sağol çok güzeller duyki 21-11-07, 15:21 Merhaba mc karakule _FİLİZ_ _BerFİn_ Hilo birbirinden güzel çalışmalarınız için çok teşekkürler panzehir ve Antepli19 resimler için çok teşekkürler Antepli19 bende linkler açılmıyor Sorunun ne olduğunu öğrenebilir miyim? Hilo 21-11-07, 15:50 Antepli19 arkadasim resimler süper ellerine saglik herkesin ellerine sağlık müthiş olmuşlar ya kara yılan aliesi yapalım ya biri toplasın isimleri gerçi zor olur o kadar kişi varki :img-wink::img-wink:hazır birinci olmuşuz:P:P:happy0064 bu arada antepli19 resimler için sağol çok güzeller canim listeyi ben toplayabilirim,imzayi pinkzone yapabilir eger isterse:) bir özel mesaj atip sorabilirsin canim;) _BeRFiN_ 21-11-07, 16:37 duyki yorumun için teşekkürler benim imzada bir hata var mehmet yazmışım memed olmalıydı ama dakgınlık işte artık bundan sonraki imzalara dikkat ederiz çalışma ve resimler için teşekkürler ama bendede açılmıyo resimler hilo çalışmaların harika imzalardan birini kullanıyorum izninle aile imzasında benide unutmayın mc karakule 21-11-07, 16:40 Çalışma yapan arkadaşların ellerine sağlık ;) Resim ekleyen arkadaşlarım ellerinize sağlık ;) aile imzasına benide almayı unutmayın(hatta bende yapabilirim imzayı) :img-blush:img-blush __FİLİZ__ 21-11-07, 19:36 resim ekleyenlere soınsuzz teşekkürlerr..çalışmalarda süper ellerinize sağlık:happy0064 +aile imzasında beni de unutmayınn lütfen:icon_whis Antepli19 21-11-07, 21:34 calismalar güzel olmus ellerinize saglik....:happy0064 Bosuna resim eklemisim demeki upload ettim sayfa saglam degilmis ve resimler silinmis...:icon_sorr arzuinan 22-11-07, 12:36 Arkadaşlarım, resimler - çalışmalar - imza ve avatarlar harika. Süpersiniz. :good: Emeğinize, yüreğinize sağlık... :happy0064:happy0064:happy0064 bületn_inal_gs 22-11-07, 12:46 süpersiniz valla arkadaşlar.hepinizin eline sağlık. gülbeşeker 22-11-07, 15:24 Hepinizn eline sağlık avatar ve imzalar harika devamını bekliyoruz emeğinize sağlık çok güzeller....Duyki imzan harika olmuş hemen kullanmak istedim... Hilo 22-11-07, 16:24 imzalar harika duyki ve pinkzone süpersiniz!! Bu arada kara yilan resimleri enreden bulabilirim arkadaslar ya özelliklede o son sahne... juliett 23-11-07, 09:02 Çalışma yapan arkadaşların ellerine sağlık....:img-wink: hepsi birbirinden güzel...:good: bbeeyyzzaa 23-11-07, 16:30 Çalışmaların hepsi çok hoş,teşekkürler hepinize. merveilleux 24-11-07, 16:08 Arkadaslar kas saattir calismalara, eklenen imzalara, avatarlarla, duvar kagitlarina, bölüm resimlerine vs. bakip duruyorum.:img-in_lo:img-wink: Ellerinize saglik. Hepiniz cok güzel calismalar yapmissiniz. Bir kac tane hemen kayit ettim, ve kullanmaya basladim. Cok sagolun. Ellerinize saglik:img-blush mıstaa 30-11-07, 08:53 Çalışmalar süper arkadaşlar..Ellerinize sağlık.. asia 30-11-07, 15:17 selamlar.. bende pek çoğunu kullandığım imza ve avatarlar için.. özel çalışmalar hazırlayan arkadaşlara ve paylaşımlara teşekkür ederim.. ellerinize sağlık.. bületn_inal_gs 03-12-07, 12:49 tüm resim ve çalışmalar için ellerinize sağlık.hepsi birbirinden güzel gerçekten. arzuinan 05-12-07, 00:32 sevgili gülendam83, 3. bölüm resimleri için sonsuz teşekkürler. :happy0064 gülendam83 05-12-07, 00:40 sevgili gülendam83, 3. bölüm resimleri için sonsuz teşekkürler. :happy0064 rica ederim. daha devamı var ama yavaş yavaş ekleyebiliyorum..:img-wink: gülendam83 05-12-07, 17:29 arkadaşlar resimleri ekliyorum ama sizlerdende güzel çalışmalar bekliyorum. yapabilen arkadaşlardan. özellikle yani benim istediğim polat bilginli olursa iyi olur:img-blush bbeeyyzzaa 05-12-07, 18:15 Ellerinize sağlık.Gerek resimler,gerek çalışmalar için.Çok teşekkürler.... gülendam83 06-12-07, 14:38 eymen_gonca çalışmaların güzel olmuş. devamını bekliyoruz...:img-wink: eymen_gonca 06-12-07, 14:41 eymen_gonca çalışmaların güzel olmuş. devamını bekliyoruz...:img-wink: yorum için çok teşekkürler sende resimler için sen çok çok teşekkürler bbeeyyzzaa 06-12-07, 17:16 Gülendam83 resimler için, pinkzone çalışmaların için, eymen_gonca çalışmaların için teşekkürler.Ellerinize sağlık. gülendam83 06-12-07, 23:04 pinkzone glin ve duyki çalışmalarınız çok güzel olmuş. ellerinize emeklerinize sağlık..:img-wink: arzuinan 07-12-07, 08:09 Gülendam83, resimler için sonsuz teşekkürler... pinkzone, çalışmaların için herzamanki gibi harika... eymen_gonca ve duyki, çalışmalarınız için teşekkürler... Hepinizin ellerine-emeğine sağlık... gülendam83 07-12-07, 12:26 TaintedWhitexx ve eymen_gonca çalışmalarınız çok güzel olmuş. ellerinize emeğinize sağlık...:img-wink::happy0064:happy0064 bületn_inal_gs 07-12-07, 18:26 pinkzone glin duyki TaintedWhitexx eymen_gonca çalışmalar için çok teşekkürlerr merveilleux 12-12-07, 00:10 Herkesin ellerine saglik! Calismalar, avatarlar, gifler ve imzalar cok güzeller! Bir sürü dosyama kayit ettim, ve simdiden kullanmaya basladim. Cok sagolun. Elleriniz dert görmesin:img-blush arzuinan 12-12-07, 08:22 özel çalışmalar, imzalar avatarlar, resimler hepsi çok güzel emeğinize sağlık. :happy0064 dürr-efşan ve ebrucuk, sizlere ayrıca teşekkür etmek istedim. Replikleri bizlerle buluşturduğunuz için yüreğinize sağlık :happy0064 bbeeyyzzaa 14-12-07, 17:34 Bölümden resimler ekleyip,çalışma yapanlara teşekkürler. glin 15-12-07, 13:33 resimler için:benim,arzuinan,kubitik,eymen_goncaya;çalışmal arı için de arzuinan,duyki,pinkzone,mıstaaya sonsuz teşekkürler arkadaşlar. hepsi çok güzel oluyor yalnız özellikle pinkzone ve duyki'nin psdlerine bayılıyorum:good: ayrıca çalışmalarımı beğenen bületn_inal_gs,gülendam83 ve adını yazamadığım herkese teşekkürler.:img-wink: mıstaa 16-12-07, 00:09 Mürşide fragman resimleri için,glin,Fatma ve Duyki çalışmalar için çok tşk.. cropsy 16-12-07, 11:24 Çalışma yapan herkesin ellerine sağlık..Teker teker yazamıyorum birini unuturum diye :) Hepsi birbirinden güzel olmuş.. Ayrıca bölüm ve fragman resimlerini ekleyen arkadaşlara da teşekkürler.. Antepli19 23-12-07, 18:09 Eklenen bütün resimler ve calismalar tsk ederim. Hepsi güzel olmus elleriniz saglik arzuinan 26-12-07, 10:13 6. bölüm resimleri için ve özel çalışmaları için çok teşekkürler hepsi çok güzel emeğinize sağlık... :happy0064 bbeeyyzzaa 28-12-07, 16:34 Bölüm resimleri için teşekkürler,çalışmalar da çok güzel.Hepinizin ellerine sağlık. acemicadi_selim 04-01-08, 20:32 butun calismalar mukemmel cok tskler:D arzuinan 08-01-08, 08:56 Tüm imza ve avatarlar için teşekkürler... :happy0064 Hepsi harika görünüyor... Ama özel bir teşekkürüm var gecenin bir yarısına kadar fragman nöbeti tutan ve üstüne üstlük gece yarısı resimlerini çekip bizlerle paylaşan canım arkadaşım Mürşide'me çok teşekkür ediyorum. Bidenesin sen bidene... :good: [purhan] 08-01-08, 21:32 Çalışmalarınız çok güzel olmuş:happy0064 Ellerinize sağlık.:img-wink: bbeeyyzzaa 10-01-08, 21:16 arzuinan ve pinkzone teşekkürler,ellerinize sağlık. benim fragman resimleri için teşekkürler. hevval 22-01-08, 14:31 imza ve avartarlar gercekten cok guzel hazırlayanların ellerıne saglık bbeeyyzzaa 24-01-08, 14:57 Arzu Abla ve Ceren ellerinize sağlık. purchu 29-01-08, 18:04 hepinizin ellerine sağlık çalışmalar süper resimler de harika hepinizin ellerine emeğine sağlık... Not:bu arada arkadaşlar kara yılanın resmi sitesi var mı bilen varsa bana ö.m. atabilir mi? şimdiden teşekkürler :) aasiii 30-01-08, 12:44 güzel calısmalarınız için hepinize tesekkürler arkadaslar. bölüm resmlerini ekleyen arkadaslarıma da tesekkür ediyorum. ela8526 06-02-08, 18:10 arkadaşlar doğru yeremi yazdım bilmiyorum mehmetle elvan göz göze geldiğinde çalan bir şarkı var adını biliyormusunuz kara gözlerin diyor mericik 07-02-08, 14:41 Arzu'cum resimler için teşekkürler:good: ebrucuk avatarlar çok güzel olmuş,eline sağlık canım eymen_gonca ve aylnaslm imzalar çok güzel elinize sağlık glin aviler çok güzel olmuş. pinkzone çalışmaların hepsi birbirinden güzel,eline sağlık.İzninle kullanıyorum:img-wink: bbeeyyzzaa 16-02-08, 10:57 glin,mıstaa,eymen_gonca ekledikleriniz için teşekkürler. karayilan 06-04-08, 15:41 ya kim bana yardim ede bilir saHra_ 17-04-08, 12:37 Piper`cim calismalari yapmissin cok tsk ederim. Birini kaptim bile imzalarin walla.. cok güzel olmuslar ellerine sagLik.. :good: gulenayse 17-04-08, 18:18 resimler için çok çok teşekkürler çalışmalrda harika özellikle piper çok güzel olmuş ellerine sağlık=)) saHra_ 20-04-08, 14:10 masumsheytan ricami kirmayip istedigim imzayi yaptigin cok tsk ederim. Cok güzel olmus ya harika ellerine sagLik.. hemde ne cabuk yapmissin öyle ya.. cok saol :img-wink: mrym1994 21-04-08, 15:06 arkadaşlar çalışmalar gerçelten süper,hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlık.. mrym1994 01-05-08, 18:46 arzu ablacım çaışmaların ve resimlein süper ellerine sağlık.. purchu 01-05-08, 19:34 hepinizin çalışmaları süper ellerinize sağlık elleriniz dert görmesin!... arzuinan 06-05-08, 10:44 Sıcağı sıcağına yorum yapmak istiyorum farzediyorum ki reklam arası verildi... :img-wink: Daha ilk cümlelerde tüylerim diken diken oldu. Yüreğinize sağlık. :happy0064 Atamızın sözü kulaklarımda yankılandı Karayılan'ın o tok sesiyle... Aynı şekilde Elvan'nın "hep beraber" haykırışıda... :good: Tüm karakterleri okurken kendi sesleri kulağımda ilginç ama öyle inanın sesli kitap okuyormuşum gibi oldu ve çok daha büyük bi keyif aldım... Nizipli: Behram Çavuş kimin önce asılacağı belli oldu!. Behram Çavuş: Ula oğlim kimmiş? Nizipli: Kim olici? Tabiî ki Laroche! Hiçböyle birşey beklemiyordum yüzümde güller açtı okurken. :img-icecr Tabiî ki Laroche! :good: Ahmet Muhtar'ı unutmamış olmanız süper... Bu görev için ondan başkasını düşünemiyorum... ‘Vatanım için, Antep’in kurtuluşu için her şeyi yaparım gerektiğinde canımı bile feda ederim!’ Şahin Bey'in sözleri beni gurulandırsa da sonu düşününce hüzünlenmemek elde değil. :icon_sorr Tam ona yakışır kelimer seçmişsiniz, tebrikler :happy0064 Şiro: Tamam ağam. Selahattin: Sen heç merak etme gardaşım, Allah’ın izniyle düşmanlara geçit vermiycik… Selahattin ve Şiro; İteatkar ama bir o kadarda güven veren yanlarıyla karşımızdalar... Güzel bir ikiliydiler bana göre sizin senaryonuzda da böyle devam edecek anlaşılan. Çok güzel bu. :good: Gelelim çiftimize, bakışlarını gözümde canlandırdım da maraza için pek üzüldüm :bella:cheer: Elvan'nın coşkusunu görebiliyorum, Memed'in çaktırmadan gülümseyişini :img-in_lo Ve beni yerimden zıplatan 2. an Karayılan: Şuanda senlik bi iş yok Barutçu! :klme arzuinan 06-05-08, 10:59 Halime Abla, gururlu onurlu anadolu kadını... Bir bölüm gördük kendisini ama çok sevdim, işte bizim insanımız dedirttiyor... :good: Asiye bıcır bıcır sevimli halleriyle dolanıyor ortalıklarda :happy0064 Dr. Osman herzamanki asil haliyle olaya tam zamanında ve kararında müdahale ediyor... Şahin Bey; "Düşman arabaları cesedimi çiğnemeden Antep'e giremez." Ne diyeceğimi bilemiyorum Allah size yazarken kolaylık versin. Ben okurken gururlanıyorum :good: arzuinan 06-05-08, 12:58 Elvan & Memed :img-in_lo Memed'in içini Elvan'a döktüğü anları çok seviyorum benim için çok özeller. Yine öyle bir sahne olduğu için mutluyum... Memed/Karayılan iç sesini duymakta çok güzeldi. :happy0064 Elvan'nın yine birşeylere babası üzerinden varması güzel bi ayrıntıydı. :good: Memed: Yanı yüreğimi emanetin olarak kabul ettin öyle mi? Elvan: Emanet olarak kabul ettim ve şimdi yanımda olduğuna göre emanet olarak bıraktığın şeyi sahibine geri verebilirim diye düşündüm. Sen yanımda olduğuna göre, o yüreğe senin ihtiyacın var… Memed: He öyle düşüniysin yanı yanında olduğum için geri verdin. Elvan: Ben senin emanet olarak bıraktığın yüreğini çok önceleri senden izin almadan, almıştım zaten. Memed: (Ellerini Elvan’ın yüzünde gezdirir, bukleli saçlara bi kez daha özgürce dokunabilmenin tadını hisseder) Ben sana o izni dağ başında karşılaştığımız zaman vermiştim zaten… Koyulaştırdığım yerler tamda Memed'ce. :img-in_lo Elvan'nın karşısındaki eli ayağına dolaşan, aklının karıştığı anlarını çok seviyordum. Gözümün önüne geldiler inanın :love05: Elvan'nın ve Memed'in karşılıkı itirafları çok güzel :img-in_lo Ama Memed'in itirafına daha çok sevindim hem artık dile geldiği için hemde bende böyle düşündüğüm için... ‘’O gözlerinden bi daha yaş akmasın’’ :img-in_lo Hiçde kıyamaz sevdiceğine. Bende içimden "sil gözyaşlarını" dediğini farzettim ve yine silinmesine kendisi yardım etti :love05: maraza şokta aman ne üzüldüm :img-hyste arzuinan 06-05-08, 13:17 Laroş şarap içmekten yakında önünü göremez olacak :img-icecr buda bizim çok işimize yarayacak... :happy0064 Margos yine çok güzel ve anlamlı laflar etmiş. Fakat Julyet bildiğimiz julyet. Kim yazarsa yazsın değişmiyor :img-icecr Yanlız o adam kim merak ettim. Julyet'i tanıyor hemde :icon_whis arzuinan 06-05-08, 13:36 Son bölümün aksine lider Karayılan'ı geri getirmişsiniz teşekkürler :happy0064 Şiro - Selahattin - Behram Çavuş :good: Nizipli yazık pek bi çömez kalmış aralarında :img-icecr Şahin Bey yine mağrur, gururlu...:good: Karayılan'ın sesi gümbür gümbür geldi sanki kulağıma...:happy0064 Seydo - Abuzer - Mamo, kimsiniz siz :icon_whis Herşeyden önemlisi son sahnedeki kim :img-tomat ÇiçekLom yüreğinize sağlık :img-in_lo:love05: pek güzeldi. :good: Gelmez şimdi bu salı :icon_sorr ARDABATU 06-05-08, 14:21 Ellerinize yüreğinize sağlık canlarım, pek güzel olmuş..Tam istediğimiz ve beklediğimiz sahneler ve repliklerle bezenmiş, harika bir senaryo.. Ah bir de izlemek nasip olaydı! Dadından yenmezdi meret.. Karayılan geri dönmüş, Atam'ın sözleri ile şaha kalkan bir karayılan yazmışsınız ne güzel.Yapılması gereken de tam olarak buydu, bu bir vatan mücadelesi ise halkı şaha kaldıran büyük önderi daha sık hatırlamak gerekirdi.Bravo! Iraz'ın mor sahnesini keyifle okudum, keyfime diyecek yok :)) Devamını ve kalın kafalı Iraz'ın aradan çekilmesini canı yürekten dilerim.. Şahin Bey'in duygu dolu sözlerini gururla okudum, Anteb'in kurtuluş mücadelesinde layık olduğu yeri sayenizde gördüğünü düşünüyorum.. Tabi izlerken gözlerimiz doyuyor aynı zamanda, okurken bir çırpıda bitiyor..Evde sindire sindire, hayal ede ede tekrar tekrar okumak lazım..Böyle işten kaçak göçek olmuyor be yaa! purchu 06-05-08, 14:35 ÇiçekLom size ne diyeyim tek kelimeyle m-u-h-t-e-ş-e-m-s-i-n-i-z!!!! Ellerinize yüreğinize sağlık...Okurken herşey gözümde canlandı.Bir tuhaf oldum aynı zamanda uzun zamandır böyle heycanlanmamıştım...Her sahnesi mükemmel olmuş.En çok Elvan ve Memed'in konuştukları:love05: sahneye bayıldım ve aynı zamanda "ayrık otu"nun morarması:img-haha::img-haha: çok hoşuma gitti... Şu an çıkmam lazım bye ama dönünce geniş yorum yapacağım...Tekrar söylüyorum,"Muhteşemsiniz!"...:img-wink::img-wink: KIRÇİÇEĞİ 06-05-08, 15:08 Koyulaştırdığım yerler tamda Memed'ce. Arzu'cum öncelikle bütün yorumun için teşekkür ediyorum Canım :img-kiss: Dimi ama tam Memed'ceydi o sözler :img-in_lo Memed'i nasıl özümsediysek artık, Ona dair bişiler yazarken Memed'in dudaklarından dökülebilecek şeyler geliyor hemen aklımıza ;) Fakat Julyet bildiğimiz julyet. Kim yazarsa yazsın değişmiyor Bu kısım koptuğum andır Arzuuu :img-hyste Jüliet'i kim yazarsa yazsın değişmiyor demişsin yaa, inan okurken gözlerimden yaş geldi :img-hyste Verilen malzeme az olunca eh bide canlandıran oyuncunun başarısını(!!!) gözönüne alınca ona layık şeyler çıkıyor ortaya. Gelen kişiye dair ipucu vermem accık düşünün :img-pilot Yapılması gereken de tam olarak buydu, bu bir vatan mücadelesi ise halkı şaha kaldıran büyük önderi daha sık hatırlamak gerekirdi.Bravo! Ardabatu'cum teşekkür ederiz Canımcım :img-in_lo Yapılması gerekeni yapmak için kolları sıvamıştık zati, yapılması gerekeni yapıp son vericez bi süre sonra ama daha değil. Hakedenler hakettikleri değeri bi görsünler, ondan sonra :img-icecr aynı zamanda "ayrık otu"nun morarması, çok hoşuma gitti... Sevgili Purchu, teşekkür ederiz güzel yorumun için :blush: Ayrık otu sahnesinde reytinglerimiz tavan yapmıştır eminim :img-hyste Bizim de yazarken en çok eğlendiğimiz kısımlar ayrık otunun, ayrı düştüğü sahneler. Bu daha ilk bölümdü, daha da morumsu olucak inşallah :icon_whis Yorumlardan anladığım kadarı ile okurken hayal edince hepimiz o anı yaşıyor gibi olmuşuz :img-in_lo Gerçekten öyleydi ama yazarken de, okurken de replikleri kulağımla duyduğumu itiraf edebilirim. Yani o derece özdeşleşmişiz onlarla : ) Okuyan gözleriniz, yorum yapan elleriniz dert görmesin... Sevgilerimle... mericik 06-05-08, 15:23 Harikasınız,muhteşemsiniz:happy0064 Okurken hepiciği gözümde canlandı...Öff neden bitti bu dizi ya:icon_sorrAma her işte bir hayır var diye boşuna demiyorlar.Bu sayede ÇiçekLom'un muhteşem senaryosu ortaya çıktı:img-icecr Uzun bir yorum yapacağım ama şu anda çıkmam lazım...:icon_sorr Görüşürüz canlarbye Karayılanım 06-05-08, 16:18 çok güzel olmuş ellerinize kollarınıza sağlık senaristlerden daha güzel yazmışsınız özellikle ırazı bol bol mors etmeniz müthiş olmuş ayrıca çetelere ve andrea yada giriş yapmışsınız çok iyi olmuş yani çok güzeldi başklad dicek laf yok ama en önemli ve güzel olan sahne memed&elvan sahnesiydi süperdi müthişti ağlayasım geldi ve şöle bişi düşündüm aslında memed giderken yüreğini sırf elvana değil hepimize bıraktı ve çekti gittii hayatımızdan(biz nasılsa çıkarmıyoz ama)böle düşününce daha bi duygulandımm lostsoul 06-05-08, 18:51 her bi bölümü çilotanın son parçası gibi sakına sakına okudum.. bitmesin istedim.. kırçiçeğicim.. laylaylomcum.. iyki varsınız yahu.. salı gecesi karayılansız eksik kalacaktı.. beğendim.. şahinbeyin söylediği bi lafla gözlerim doldu.. nizipliyle eğlendim.. elvan memedin birbirlerine bakışlarını hissettim desem yeridir.. ilk bölümden ermeni çeteleri dalmış diziye.. kimin işi aceba;) istek istemiyoruz demiştiniz ama madem çetelere girdiniz bozan eşkıyasına da değse eliniz sevinirim.. elvanı da kataraktan hani:img-blush bayaa bi yeni cast oluşturmuşsunuz.. bakalım andrenin gelişi laroşu nasıl etkileyecek.. yahu bu arada laroşun sonaya şarap içelim mi demesine koptum söylemeden geçemiycem:) çok teşekkürler arkedeşlerim:love05::love05: ikinizide.. bi ara daha ayrıntılı yorum yapmak istiyorum.. bu kaa deil haberinzi olsun mızmızlanabilirimde he;) laylaylomm 06-05-08, 18:54 Ermeni meselesi yazılmış, kulaklarım çınladı gibi oldu. Hemen geldim. :img-hyste Hangi çete dahil oldu söylemeyeceğim. Cuma günkü özeti beklemek gerekebilir. Gerçi onda da birşey olmayabilir. Bakalım nelere mızmızlanacaksın? Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. lostsoul 06-05-08, 19:00 ermeni çetesi dedim ama isimler sanki öle deel.. isimler çok komik yahu.. ben bunlardan tırsmadım söliyim:img-blush yalnız arkadan gelen sesten tırstımsofa halime teyzenin huysuzlukları pek şirindi bu arada eklemeden geçemedim.. ay birde harikasınız yahu.. julietin kararsız bakışları karasız ses tonu ifadesinde koptum he:img-hyste yok bu julietin sizden çekeceği var belli oldu.. margosla sahneleri de heyecanlı bitti yahu.. kimdir gelen merak ettim.. hayır loma kalsa gasparı hortlatır ondan korkuyorum:icon_sorr lostsoul 06-05-08, 19:02 aha ermeni çetesi felam dedim lom damlamış:img-hyste:img-hyste hayret bişesin yeminle:img-hyste nözet tee cumaya mı.. çok geç yahu:img-cray: laylaylomm 06-05-08, 19:17 aha ermeni çetesi felam dedim lom damlamış:img-hyste:img-hyste hayret bişesin yeminle:img-hyste nözet tee cumaya mı.. çok geç yahu:img-cray: Kara kara düşünüyorum. Ermeni çetesini nereye yerleştirsem diye.:img-hyste Lost ben seni bugün dikkatsiz gördüm. Kendimi tutamayacağım yazacağım. Abuzer diye Ermeni çetecisi olur mu? Yoksa Ermeni çetecilerini Türk çetecileriyle işbirliği yaptırdığımızı mı düşündün?:img-hyste Herşey olabilir değil mi Kırçiçeğim?:img-wink: lostsoul 06-05-08, 19:22 yahu yok olmaz dedim bende ama seni biliyim.. dedim çete varsa lom varsa ermenidir:) lostsoul 06-05-08, 19:26 Kara kara düşünüyorum. Ermeni çetesini nereye yerleştirsem diye.:img-hyste kara kara düşünüyomuş yer bulamıyomuş:img-beee: yaw seni tanımasak inancas he.. ilk bölümden beri çete çete dedin durdun aha sana dizi sok bi yerden içeri hayret bişe:hıh laylaylomm 06-05-08, 19:35 kara kara düşünüyomuş yer bulamıyomuş:img-beee: yaw seni tanımasak inancas he.. ilk bölümden beri çete çete dedin durdun aha sana dizi sok bi yerden içeri hayret bişe:hıh Kiminle akraba yapacağımı düşünüyorum. Bakarsın kimseyi bulamazsam konuyu sana dayandırırız.:img-hyste Çete varsa Ermenidir dedin demek. Bu bölüm Ermeni çetelere değinmedik ama Ermeni tehcirine bayağı değindik. İlk gelenler gibi ilk önce toparlama yapıyoruz.:img-hyste Tabi bu yazdıklarımın gerçeklik payı da tartışılır. lostsoul 06-05-08, 19:39 Kiminle akraba yapacağımı düşünüyorum. Bakarsın kimseyi bulamazsam konuyu sana dayandırırız.:img-hysteolur oda olur.. ssenden beklerim yahu:D ya filmden kimseye eş dost akraba yapmayın:icon_sorr Çete varsa Ermenidir dedin demek.bi de sen varsan işin içinde ermenidir dedim:img-blush İlk gelenler gibi ilk önce toparlama yapıyoruz.:img-hystebunu farkettim çok sevimli buldum hatta.. final yolundan döndürmek maharet ister tabiii.. aferim valla size:good: mericik 06-05-08, 20:48 Nizipli: Behram Çavuş kimin önce asılacağı belli oldu!. Behram Çavuş: Ula oğlim kimmiş? Nizipli: Kim olici? Tabiî ki Laroche! Behram Çavuş: He evelallah şimci sıra onda tabi… İşte Nizipli-Behram ikilisi!Ne kadar özlediğimin farkına vardım şimdi.İlk bölümden çok güzel bir replikti.Harikasınız ya Bu ikiliyi maafeden senaristlere selamlar:img-pilot Elvan: Ben senin emanet olarak bıraktığın yüreğini çok önceleri senden izin almadan, almıştım zaten. Memed: (Ellerini Elvan’ın yüzünde gezdirir, bukleli saçlara bi kez daha özgürce dokunabilmenin tadını hisseder) Ben sana o izni dağ başında karşılaştığımız zaman vermiştim zaten… Dağ başı...Ben anlamıştım zaten.Memed'in bakışları,Elvan'ın bakışları...:img-in_loO sahne anlatılmaz,gidip izlemenizi öneririm:img-wink: Ellerini Elvan'ın yüzünde gezdirir,saçlarına dokunur:img-cray: Birşey söylemeden geçemeyeceğim.Elvan'dan böyle bir söz beklemezdim.Ama iyi ki de söylemiş:img-blush O esnada kapı açılır ve Iraz girer içeriye. Bişi söyleyecekken gördükleri karşısında şaşırır ve kekeleyerek ‘Ağam Şahin bey geldi’ der. Memed ‘Sağol Barutçu’ dedikten sonra Elvan’a döner ve gülümseyerek dışarı çıkar. Iraz Elvan’a kendisini acındıran gözlerle bakar. Iraz: Elvan neler oluyor? Elvan: Bişi olduğu yok Barutçu, Memed’in yüreğini Memed’e kavuşturdum o kadar. :cheer::dance::img-clapp İfadeler yeterli oldu sanırsam : ) Laroche: Güzel… (Bakışlarını yanında duran Sona'ya çevirir) Sona şarap içelim mi? :img-hysteBöyle bir replik bekliyordum açıkçası Jüliet: (Kararsız bi ses tonu ve kararsız bakışları ile) :img-hysteArzu'cumun dediği gibi.Kim anlatsa fark etmiyor.Julyet'i yine anlayamıyoruz Bunun dışında Şahin Bey'in sözleri çok güzeldi.İzlesek harika bişi olurdu. Yeni karakterler katılmış.(Laylaylom: ) ) Son olarak; Muhteşem bir bölümdü.İkinize de çok teşekkürler.Gelecek haftayı merakla bekliyorum. KIRÇİÇEĞİ 06-05-08, 21:31 Karayılanım, teşekkür ederiz yorumun için :blush: Lost'um açıkcası senaryoyu eklediğimden beri senin yorumunu bekliyordum. Yorumunu okuyunca derin bir oh çektim :img-icecr Senin en çok muskaya takılacağını düşünüyordum. O muskayı bi şekilde geri vericektim ben kafama koymuştum ama sen ne diceksin diye de merak ediyordum. Sonra sen bi yorumunda ''Eğer final bölümü olmasaydı Memed'in muskasını Elvana vermesinden ötürü rahatsız olurdum'' deyince muskayı geri vermekte doğru karar verdiğimize dair düşüncelerim tavan yapmıştı:img-blush Çeteler mi? Bozan mı? Şey kem küm bizi izlemeye devam edin :img-hyste Mericik'im teşekkür ederim canım yorumun için :img-in_lo Aslında bana kalsa Elvan'a bi çok şey söyletirim ama işte ilişkileri o kadar hızlanmasın diye duygularıma ket vuruyorum :) Yani bu ilişkide Elvan'ın söyledikleri değil Memed'in söyledikleri daha çok şaşırtıyor beni demek istemiştim :img-blush Laylaylomm'umun da dediği gibi heran herşey olabilir :img-icecr Öyle ki neler olacağına dair bizler bile emin değiliz :img-heh: Umarım herşey beklediğiniz ve bizim istediğimiz gibi ilerler :img-icecr Sevgilerimle... asia 06-05-08, 22:29 Memed, Elvan’ın elindeki tepsiye uzanır ve bardağı alır. Elvanla göz göze geldiği için çayın payında azalma olmuştur() ama o anda bunun bi önemi yoktur. Elvan Memed’in karşısındaki sandalyeye oturur ve elindeki tepsiyi de masanın üzerine bırakır. Önce yere doğru bakar, ardından Memed’e çevirir bakışlarını. Elvan: Bugün bian için senin gerçekten gideceğini düşününce çok kötü hissettim kendimi. Bu böyle bitemez, bitmemeli dedim. Memed: (Elindeki çay bardağını masaya bırakır ve gözlerini Elvan’ın gözlerinde sabitler) Ben de içimde bir umutla getmememizi sağlayan birşeyin olmasını bekleyidim. Bu kadar kolay pes etmek Mehmed hadi sağa yakışıyor da sağa yakışıyor mu Karayılan diye içimden geçiriyidim. Sen kendi toprağında teslim mi oluciğin, Fransızları rahata mı erdireceğisin diyiydim. Sonra diyiydim ki, benim getmem lazım. Buradaki insanların canını tehlikeye atarak onları aç, susuz bırakarak da onları öldürücüğün. Bu Karayılan’a yakışır mı diyiydim. Teslim olduğunda düşmanının karşısında ne yaparsın diye de düşünüydüm. Laroche’un karşısına dikildiğim de Çoban Mehmed de Karayılan da tüfengi olmasa da bileğiyle, inancıyla savaşır, son nefesinde bile Vatanım diyerek ölür diyiydim. İki Yüreğim de mücadele etmeden yenilmeyi kaldirmiyidi. Bu senin boynunun borcu diyiydim. Geride bıraktıklarım olmasaydı, giderken içim rahat olurdu ama… Elvan: Memed… (boynundaki muskayı çıkarır ve Memed’in avucuna koyar.) Memed: Neğen çıkardın onu boynundan? (Sinirlenmiştir ve gözleri buğulanmıştır) Elvan: Sen giderken bana yüreğini emanet etmiştin. Memed: Yüreğime sahip çıkamayacağın için mi çıkardın boynundan? (Ayağa kalkar ve pencereye doğru adım atar) Bir süre sessizlik hâkim olur odanın içinde. Elvan gözlerinden süzülen yaşları siler ve ayağa kalkıp Memed’in arkasında durur. Eli ile Memed’in omzuna dokunur ve Memed’in kendisine bakmasını sağlar. Elvan: Babam derdi ki; bi insan yüreğini bi başkasına emanet ettiği zaman geride kalan kişi o yüreğe sahip çıkmak için gerekirse canını feda etmeli. Sen bana yüreğini emanet ettin ama bi daha geri gelmeyeceğin için yaptın bunu. Eğer sen gerçekten gitmiş olsaydın ben senin emanetini korumak için gerekirse canımı feda edebilirdim. Memed: Yanı yüreğimi emanetin olarak kabul ettin öyle mi? Elvan: Emanet olarak kabul ettim ve şimdi yanımda olduğuna göre emanet olarak bıraktığın şeyi sahibine geri verebilirim diye düşündüm. Sen yanımda olduğuna göre, o yüreğe senin ihtiyacın var… Memed: He öyle düşüniysin yanı yanında olduğum için geri verdin. Elvan: Ben senin emanet olarak bıraktığın yüreğini çok önceleri senden izin almadan, almıştım zaten. Memed: (Ellerini Elvan’ın yüzünde gezdirir, bukleli saçlara bi kez daha özgürce dokunabilmenin tadını hisseder) Ben sana o izni dağ başında karşılaştığımız zaman vermiştim zaten… Elvan sabah ki yaşadığı korkuyu, şuanda yaşadığı mutluluğu dizginleyemez ve Memed’e doğru atılır ve sıkıca sarılarak ağlamaya başlar. Memed önce bu duruma şaşırsa da sonra alışır ve oda sarar Elvan’ı sıcaklığıyla Bir süre öyle kalırlar. Elvan’ın hıçkırığı kesilince Memed Elvan’ı kendinden uzaklaştırır ve ‘’O gözlerinden bi daha yaş akmasın’’ dedikten sonra ‘’Mademki yüreğimi geri verdin, yüreğimi yeniden bana kavuştur o vakit’’ der ve elindeki muskayı Elvan’a uzatıp sandalyeye oturur. Elvan muskayı alır ve Memed’in boynundan geçirip Memed’in yüreğini Memed’e kavuşturur. O esnada kapı açılır ve Iraz girer içeriye. Bişi söyleyecekken gördükleri karşısında şaşırır ve kekeleyerek ‘Ağam Şahin bey geldi’ der. Memed ‘Sağol Barutçu’ dedikten sonra Elvan’a döner ve gülümseyerek dışarı çıkar. Annickommm....:love05: sen bahsetmiştin.. çiççeklom yapımın çalışmaları devam edecek gibi.. canım öncelikle baya uzun bi alıntı oldu farkındayım ama..:) bir kere, senarist facialarına alışmış bir izleyici olsam dahi.. Karayılan 'ın bitişi eli böğründe bırakmıştı ablanı.. hiç.. hiç beğenmedim.. özellikle Mmed Elvan içtenliğini.. gözlerindeki sevgiyi izler gibi okudum satırlarınızı... Elvan ve Memed'in tamamlanmamış... bi yörüngeye oturtulmadan, araya sürekli Barutçu çalısı sokularak ertelenmiş düzlüğe çıkamamış aşklarını hissettim.. bu bağlamda teşekkürler ANNİCKOM... hele ki; sonunda kapıyı aralayan ve Elvan ile Memed'i gören barutçu sahnesini okuduğumda.. koca bi Helallll...:happy0064 dedim.. sevgili Yasocum... emeğinize sağlık.. şevkiniz hiç tükenmesin... yine, yeniden güzellikler sunmanız dileklerimle.. tebrikler...:good: sevgiyle.. ecemido 07-05-08, 09:38 Sevgili Çiçeklom 19. bölüm gerçekten çok güzel olmuş.Herşey tam tadında,tam beklediğim gibi.Anlatım çok doğal,replikler harika...:good: Bir yandan Karayılan ve arkadaşlarının,Antep halkının onurlu mücadelesi diğer yandan Elvan& Memedin bu zorluklar içerisinde yaşamaya çalıştıkları o saf ,masum ama içimize işleyen aşkları...:img-in_lo 18. bölüm sonunda Karayılan'ın bayrağımıza öyle bir bakışı vardı ki.Zaten o coşku,umut dolu bakıştan sonra gidipte düşmana teslim olabileceğine asla inanmadım.Umduğum gibi de oldu.:good:Karayılan ve Antep halkı o umutla yeniden ,hep birlikte el ele,yürek yüreğe giriştiler mücadeleye.Okurken tarihimizle bir kez daha gurur duydum. Dr.Osman Halime ana sahnesi de çok içten ,çok gerçek bir sahne olmuş.Halime Ananın bir şeyler yapabilmek için kalkmak istemesi,Dr.Osman'ın onu ikna etmeye çalışması,Halime ana her ne kadar boyun eğmiş gibi görünse de hafif bir çocuk alınganlığıyla örtüyü başına çekip yatışı çok hoş ,çok doğal.Orda yaşanan sıcaklığı gerçekten çok iyi aktarmışsınız...:img-in_lo Şahin Bey yine kendinden emin,güçlü ,gururlu...Her ne pahasına olursa olsun Antebi korumaya hazır.:good: Okurken çok merak ettim Şahin Bey'in cebindeki o kağıtta neydi diye?Öğrenecekmiyiz ilerde acaba?:icon_whis Larosh&Sona yine şarap içtiler yani bu arad...:img-hyste Gelelim Margos&jülyet sahnesine.Margos'un anlattıkları ne kadar hoş.Milliyeti bir kenara,Memetle arasındaki dostluk inanılmaz güzel.Dostluğunu anlatışı çok güzel.Ekmeğini ,aşını ,suyunu,toğrağını paylaştığı Memedi anlatışı çok güzel...:good: Jülyet yine pek bir ruhsuz burda.(kararsız bakışlı kadın):icon_roll He bir de o ağacın arkasından seslenen kim çok merak ettim.Allah korusun Gaspar hortlamış olmasın yine.:img-fie: ecemido 07-05-08, 09:58 Şimdi gelelim beni canevimden vuran sahnelere.Elvan&Memet :img-in_lomutheşem bir sahne ,muhteşem replikler...:good: Memet ne güzel anlatmış ,Memedin de Karayılan'ın da hissettiklerini.Bir yandan vatan aşkı,mücadele inancı;diğer yanda geride bıraktıkları ,Elvan'ı...:img-in_lo Elvan muskayı çıkarıp Memede verince ben bile şaşırdım,yüreğim burkuldu.:icon_sorrAma geri verme sebebi,bunu anlatışı ,duygularını aktarışı o kadar güzeldi ki;okurken hisssettiklerimi anlatacak kelimeler bulamıyorum.:img-blush Elvan'ın "Ben senin emanet bıraktığın yüreğini çok önceleri senden izin almadan almıştım zaten"sözleri.:img-in_lo Memedin "yanı"ları,"Ben sana o izni dağ başında karşılaştığımız zaman vermiştim zaten"deyişi beni benden aldı gitti.:img-blush Muhteşem ,kelimelere sığacak gibi değil burda hissettiklerim.Meğer o dağ başı sahnesi nelere kadirmiş öyle.İkisinide vurmuş yüreklerinden...:img-in_lo Ama Iraz dikeninin bu muhteşem sahneye limon sıkmasına ifrit oldum.Irazın odaya girişiyle harika bir rüyadan uyanırcasına ,ani bir şok yaşadım valla.:img-pilotAma Elvancım ne güzel morarttı o otu."Yeşil Ördek" diye başlar artık içili içli türkü çığırmaya.:img-tomat Sevgili KIRÇİÇEĞİM,Laylaylomcum ;:img-in_lo bu kadar güzel bir bölüm okuma zevkini verdiğiniz için,bu güzel duyguları yaşattığınız için sonsuz teşekkürler.Ellerinize,emeklerinize,kocaman yüreklerinize sağlık.İyi ki varsınız...:happy0064 akademik 07-05-08, 10:16 Öncelikle replikler çok özenli yazılmış, KULEDİBİ tadında, tebrikler:happy0064 Karakterlerin konuştuğu Antep ağzı da diziden alıştığımız gibi, sahneleri canlandırırken hiç zorluk çekmedim.:good: Karakterlere olması gerektiği kadar rol verilmiş, bu çok hoşuma gitti. Laroş-Sona’dan gına gelmişti, başrole tekrar Karayılan geçmiş.:good: Juliet ile Margos’un ormanda kimi gördüklerini çok merak ettim: Gaspar mı, Levon mu? Güzel yerde kesilmiş. Son sahnede acaba Bozan Eşkıyası mı dahil ediliyor diye bir his uyandırdı bende??? Senaryonun bütününde en çok Mücadele hissediliyor, bu çok önemli, replikler heyecan verici, onurlandırıcı, vurucu, çok beğendim, ağzınıza elinize sağlık, zaten sizden böyle replikler bekliyordum:happy0064 Halime abla: Nerden bilecen? Zıpkın gibi delikanlısın maşallah o hasta senin, bu hasta benim dolaşıp duruyosun. Bu replikten sonra, ya, çok saçma, kızmayın ama aklıma ilk gelen Halime Abla Dr.Osman’a aslıyor mu yoksa oldu. :img-hyste çiçek-lom, Sona aşkı karşılıksız kalan Dr.Osman’a bir aşk mı arıyor diye geldi. Valla şaka, kızmayın, çok güldüm kendi kendime de burada paylaşayım dedim. Tabii ki böyle hissedilmiyor da, bende anormallik var:img-hyste Laroche elindeki dürbünle Antep’i göz gezdirdikten sonra Çavuşa döner ve ; Laroche: Bugün ortalık çok sessiz. Yeni bi haber var mı Antep’ten? Çavuş: Aldığımız haberlere göre halk korkudan sokağa çıkamıyormuş Binbaşım! Laroche: Güzel… (Bakışlarını yanında duran Sona'ya çevirir) Sona şarap içelim mi? ( ) Sona biraz üzgün biraz da süzgün gözlerle Laroche’a bakar ve; Sona: Olur içelim… Der. Süper! Harikasınız! Juliet-Margos sahnesi çok hoşuma gitti, d:good:oğanın tarifi falan, okurken de bizim bahçeden kuş sesleri geliyordu ve güneş de pencereye vuruyordu zaten, tam orda hissettim kendimi. Margos döktürmüş yine, Juliet de bizim Juliet:img-pilot Karayılan: Güneş bizim için de doğacak artık! Bir avuç insan olaraktan şehri kurtaracağımıza inanırken, şimdi ardımızda onlarca insan var! Silahı çok olanın değel, yüreği kuvvetli olanın bu savaşı kazanacağını hepimiz biliyik değel mi? Orada bulunanların hepsi bir ağızdan: Biliyik! Karayılan: O vakit gün muvaffakiyet şerbetini içmeye yemin etme vaktidir! Bu yoldan dönmeyeceğimize, ne olursa olsun, kanımızın son damlasına kadar savaşacağımıza yemin ediy misiğiniz? Orada bulunanların hepsi bi ağızdan: Ediyik! Karayılan: Asıl savaş şimdi başlıyi, Laroche denen Fransız düşmanına şehir nasıl kurtarılırmış, mücadele nasıl edilirmiş, hakkın olmayan topraklardan nasıl uzaklaştırılırmışı göstereceyip Allah’ın izniynen. Yüreğimiz kuvvetli olsun inşallah… Çoooook güzel, elinize sağlık, korkiiy misiniz-yoh sahnesini yaşadım sanki. Bir de aradaki Kur’ana el basma sahnesini hatırladım, ister istemez. Nasıl da berbat etmişler, basitleştirmişlerdi, zaten o sahne benim o ara Karayılan’dan uzaklaşmamı sağlayan sahnelerden biri olmuştu. Genel anlamda, beklentilerime karşılık veren çok güzel bir çalışma olmuş, ama kısa da olmuş, tadı damağımda kaldı (yüzsüz akademik) akademik 07-05-08, 10:31 Olumsuz ama yapıcı bir eleştiri olacak, diğer arkadaşlarımın aksine, umarım kızmasınız, ne yapalım senaristlerin böyle eleştirilere açık olması lazım :icon_whis Elvan-Memed sahnesi uzun geldi bana. Okurken çok da hoşuma gitmesine rağmen Memed’in "sinirlenmesi" daha uzun tutulabilirdi diye düşünüyorum.. Sarılmaları hoşuma gitse de sonraki bölümlerde olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Yani Elvan-Memed sahnesi iki bölümde olabilirdi. Memed: Yüreğime sahip çıkamayacağın için mi çıkardın boynundan? (Ayağa kalkar ve pencereye doğru adım atar) Bir süre sessizlik hâkim olur odanın içinde. Elvan gözlerinden süzülen yaşları siler ve ayağa kalkıp Memed’in arkasında durur. Eli ile Memed’in omzuna dokunur ve Memed’in kendisine bakmasını sağlar. Bundan sonra Iraz girseydi ve Elvan’ın söyleyecekleri içinde kalsaydı, bir süre başka olaylarla uğraşsalardı, Memed muskayı vererek fazla açıldığını düşünüp biraz pişman olsaydı da sonradan, utanıp sıkılsaydı, Elvan’dan kaçsaydı, akşam yatarken o gün yaşadıklarını hatırlayıp huzursuz olsaydı, gözlerinden, Bülent’in o güzel gözlerinden biz neler hissettiğini anlasaydık. Öte yandan Elvan içinde kalanları söyleyememenin sıkıntısını yaşasaydı bir süre, Memed’i gözetleyip durup bir fırsat yaratsaydı, birkaç kez girişimde bulunsaydı, konuşmak üzere, ama bir-iki kez başarılı olamasaydı, ve sonradan Şiro-Memed beraber otururken, Memed'in üzerinde siyah bir gömlek varken, (yaz geldi kardeşim, çıkar artık şu paltoyu), Elvan içeri girseydi, üzerinde kırmızı elbisesiyle ve Şiro Elvan’la Memed’i bıyık altından gülümser gibi anlamlı anlamlı bakarak yalnız bıraksaydı "ağam ben bir Nizipli'ye bakayım, ileteyim dediğni" diye ve sonra Elvan: Babam derdi ki; bi insan yüreğini bi başkasına emanet ettiği zaman geride kalan kişi o yüreğe sahip çıkmak için gerekirse canını feda etmeli. Sen bana yüreğini emanet ettin ama bi daha geri gelmeyeceğin için yaptın bunu. Eğer sen gerçekten gitmiş olsaydın ben senin emanetini korumak için gerekirse canımı feda edebilirdim diye aynen senaryodaki gibi devam etselerdi, Memed rahatlasaydı, konuşsalardı, ama sarılmasalardı da saçlarını yine okşasaydı Elvan'ın. Muskayı takmak üzere Elvan'a uzatan Memed oturmasaydı, Elvan Memed'in önden boynuna sarılarak muskayı takmak isteseydi, ama bir türlü beceremeseydi, "takamıyorum biraz eğilir misin", falan deseydi, (boyu kısa ya o bakımdan :img-hyste ) Memed başını eğince nefesleri birbirine karışsa ve Elvan'ın elleri Memed'in boynunun arkasında, Memed de dur sana yardım edeyim diye arkadan ellerini Elvan'ın ellerinin üstüne koysa, aynen silah sahnesindeki gibi heyecandan bayılmak üzereyken :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo, bir an öylece birbirlerine bakakalsalar ve iyice birbirlerine sokulsalar ve işte tam o anda Iraz ile Şiro içeri girseydi...:img-icecr:img-icecr Sabah sabah abartttım biraz kabul :img-blush arzuinan 07-05-08, 11:01 akademik'cim sen abartmaya devam et lütfen. :love05::img-in_lo Başlarda eyvah dedim hiç acıması yok mahvetti aşıklarımızı :icon_sorr Ama sonradan tam tersi oldu, okurken kalbim duracaktı he :img-in_lo Sahnenin içinde hissettim kendimi...:good: Sonunaysa bittim, tabi taktir edersiniz ki en çokda marazanın gelmesine bayıldım :happy0064 KIRÇİÇEĞİ 07-05-08, 11:52 Asia ablacım, Annicko'cum :img-kiss: Yorumun için teşekkür ederiz Canımcım. Seni sayfada görünce çok ama çok mutlucuk oldum bilesin :img-in_lo ÇiçekLom olaraktan elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, size mutlu dakikalar yaşatmayı başarabildiysek ne mutlu bize :img-in_lo Sağolasın Annicko'cum... Ecemido'cum, yorumunu okurken çok duygulandığımı itiraf etmeliyim:img-blush Çok sağol canım içinden geçenleri bizimle paylaştığın için. Küçücük bi tüyo vereyim Gaspar'ın bu hikayede yeri yok. Ama daha beterleri gelir mi bilemem :icon_whis Şahin beyin elinde sıktığı kağıda gelince, bizi takip etmeye devam edin diyorum ve susuyorum :img-icecr Çok sağol canım... Akademik'im, Halime ablanın Dr.Osman'a asıldığını düşünmene koptuğumu belirtmeliyim :img-hyste Aklımıza bile gelmedi öyle şeyler. Dr.Osman'ım yalnız Prens olarak başladı, şuanda hala da yalnız. Sonrasında ne olur bilmiyoruz :img-blush Elvan&Memed'e dair yazdıklarını okurken nefesim kesildi bian özellikle son kısımda:img-in_lo Senaristler olaraktan savunma mekanizmamı çalıştırayım hemencecik : ) Memed&Elvan'a dair yazmak istediğimiz, uygulamak istediğimiz çok şey var ama 20.bölümden itibaren ciddi bir yükün altına giriyoruz Laylaylomm'um ile. Aslında ipuçlarını da verdik 19.bölümde. 20.bölümde daha da ciddileşiyoruz yani. Sona&Laroche sahnesi gayet baştan savma gibi görünse de, bilerek yapılmış bişiydi. Iraz'a yapılanlarda kasıttan ziyade o karakteri geri çekmeye çalışmanın verdiği bi arka plana atma vardı. Karayılan'ın önplana çıkması için bazı şeyleri düzenlememiz gerekiyordu. O sebeple Memed'e çok fazla değinmedik. Şahin beye dair okuyacaklarımız var, hepsi de duygulu ve özenle yazılmış satırlar olacak. Neyse ipucu vermeye başladım sanırsam. :img-haha: Kısacası söylemek gerekirse muskayı bi şekilde geri verip, bu olayı kapatmak istedik. Uzatmaya gerek duymadık. Memed&Elvan arasında daha ciddi atışmalar, karşı karşıya gelmeler olacak. O yüzden muskayı kendimizce böyle kapatmayı uygun gördük :img-blush Okuyan gözleriniz, yorum yapan elleriniz, destek veren yüreğiniz dert görmesin :img-kiss: Sevgilerimle... lostsoul 07-05-08, 13:22 narzucum sana da dediğim gibi böle tutkulu sahneler beni bozar abicim;) yaw gittim bi nefes aldım geldim.. o müthiş bi yakınlaşmadır öle.. elvan ve memedin hallerini düşündümde ben eridim yavhu burda:img-blush:img-blush akademik senden böle tutku dolu sahneler bekliyorum haberin ola.. senaryo ekibine tutkusal destek ekibi olarak girsene be ya.. biz burda yerimizde duramıycas bölümler ilerledikçe öle anlaşılıyo.. harika bi ekipsiniz.. ellerinize yüreklerinize sağlık arkedeşlerim.. weasleys 07-05-08, 13:24 Iraz Elvan’a kendisini acındıran gözlerle bakar. Iraz: Elvan neler oluyor? Elvan: Bişi olduğu yok Barutçu, Memed’in yüreğini Memed’e kavuşturdum o kadar. arkadaşlarım, muhteşem olmuş:) hele bu kısım yerlere yatmama sebep oldu. elvan memed sahneleri muhteşem olmuş, ellerinize sağlık. nizipli-behram...harika...devamı gelsin inşallah:) lostsoul 07-05-08, 13:29 kırçiçem haklısın dizi devam etseydi muska olayına baya bi takılacaktım:img-pilot geri evrme düşünceni o nedenle çok sevdim.. rüya işçileri bence final olmasa muska vermiycekti.. düğün sahnesinin hesabı daha görülmemişti.. elvan memedin ifadesini alacağıdı daha:hıh velhasıl eski forma dönmelerini çok sevdim.. saolasın yavhu:img-icecr şimdi afrkettim sana saol dedim dee mi.. he bu sahnesenin diye düşündüm ondan herhal:icon_whis misal son sahneyi lom yazdı gibi geldi bana:img-blush arzuinan 07-05-08, 13:32 narzucum sana da dediğim gibi böle tutkulu sahneler beni bozar abicim;) yaw gittim bi nefes aldım geldim.. o müthiş bi yakınlaşmadır öle.. elvan ve memedin hallerini düşündümde ben eridim yavhu burda:img-blush:img-blush akademik senden böle tutku dolu sahneler bekliyorum haberin ola.. senaryo ekibine tutkusal destek ekibi olarak girsene be ya.. biz burda yerimizde duramıycas bölümler ilerledikçe öle anlaşılıyo.. harika bi ekipsiniz.. ellerinize yüreklerinize sağlık arkedeşlerim.. Benden çok yaşayacaksın lost'um bende tam bunu diyecektim sonradan vazgeçtim... Buldunuzda bunuyorsunuz demesin sevgili senaristlerimiz dedim:icon_whis ama eyle demezlerse akademikten böyle sahneler bekliyorum, en azından yorumlarında deyip olayı sonuçlandırayım...:img-in_lo KIRÇİÇEĞİ 07-05-08, 14:15 Weasleys'im, şekercim sağolasın yorumun için :img-kiss: Dün de yazmıştım Iraz sahnelerinde reytingimiz tavan yapmıştır eminim diye :img-hyste Çok zevklü yazması ve hayal etmesi. Sizler de okurken hayal edin diye o yüzden dedik. Hayal edince insan zevkten dört köşe oluyor :img-icecr Sağol canım, Behram-Nizipli eski kıvamlarına gelicek merak etme, hoş sahneler bekliyor hepimizi ;) şimdi afrkettim sana saol dedim dee mi.. he bu sahnesenin diye düşündüm ondan herhal:icon_whis misal son sahneyi lom yazdı gibi geldi bana:img-blush Şimci demiş oldun Lost'um :img-in_lo O sahne benim diyemem tam olarak, Memed'in iç sesinin dışa yansıması Laylaylomm'uma ait :img-in_lo Geri kalan kısmı ise tahmin ettiğin gibi bana ait :img-blush Sahneleri yazdıktan sonra düzenlemek için paslaştığımız için her sahnede ikimizin de payı var :img-icecr Halayı vs. unutun derim ben. Bundan sonra yok öyle gıcık olmak, mest olucaz bundan sonra garantisini veriyorum :img-blush mericik 07-05-08, 16:45 Küçücük bi tüyo vereyim Gaspar'ın bu hikayede yeri yok. Ama daha beterleri gelir mi bilemem :icon_whis Neden yok ya:icon_sorrBen Gaspar'ı seviyordum tüm kötülüklerine rağmen :icon_sorr Bu arada Halime Abla-Dr.Osman'a yorum yapmamışım.Ne kötü yorumcuyum ben:img-tomat İkisi de çok tatlıydı.Ben Halime Teyze'mi çok sevdim.Şüle çok güzel bir Halime Teyze-Behram sahnesi diyim:img-blush Akademik'im Halime Abla ile Dr.Osman'a yazdıklarına çok güldüm:img-hyste Ya bir de bişi söyleyeceğim.Elvan-Memed avlensin ya...Ben onları birbirine kenetlenmiş bir çift olarak görmek istiyorum:img-in_lo Ben gideyim Lost gelicek beni topa tutacaksofa KIRÇİÇEĞİ 07-05-08, 16:55 Mericik'im Gaspar'ı ben sevmiyordum :img-pilot Hem herkesi tanıyordu, hem herkesle akrabalık bağı vardı, hem çok yapay bi karakterdi :img-beee: O sebeple boşver sen onu, biz sana başka eşkıya buluruz :img-icecr Şüle çok güzel bir Halime Teyze-Behram sahnesi diyim:img-blush Olmadığını kim söyledi :img-blush Ya bir de bişi söyleyeceğim.Elvan-Memed avlensin ya...Ben onları birbirine kenetlenmiş bir çift olarak görmek istiyorum:img-in_lo Onların evlenmelerini çok istediğimi bilmeyen yoktur sanırım :img-in_lo Ama ufukta böyle bişi yok Mericik'im :icon_sorr Olması da zor gibi görünüyor. Konular ciddileşiyor, mücadele somutlaşıyor ve sertleşiyor yani şuanda öyle bişi yapılamaz yapılsa bile abes kaçar sanıyorum :icon_sorr Ama bu ilişkide noktayı koymadan senaryoyu bitirmek istemiyoruz, ne Laylaylomm'um ne de ben :img-icecr Bi şekilde nokta olucak yani, üç nokta mı olur tek nokta mı zaman göstericek :img-in_lo absolutelycandy 08-05-08, 10:33 Gecikmiş bölüm yorumumla :( merhaba : ) Bölümde aslolan 'mücadele' idi. Bu beni çok mutlu etti. Kadını, erkeği herkes vatan savunması için üzerine düşeni yapıyor, harika :img-icecr Antep savunması,(Atatürk vurgusu, Kılıç Ali, heyet.. vb ile) bütünün içindeki büyüteç tutulmuş parça olarak ortaya konmuş. Karayılan hakettiği yeri almış, kendisine gereken değer ve önem verilmiş. Direnişin başında yüreğiyle, beyniyle ve liderliğiyle onu görmek çok güzel. Karakterler; bu gerçek hikayenin aslına uygun şekilde, gerektiği ölçüde yeralmışlar. Yazdıkça sevip sevdikçe yazılan karakterler/sahneler nedeni ile 'mücadele öyküsü' eritilmemiş. Ermeni meselesinde nihayet başka bir bakış açısı sunulmuş. Replikler özenli, alıştığımız/istediğimiz tadta. Karakterlerin özüne sadık kalınmış. Hikayenin çerçevesi tarihe uygun şekilde genişletilmeye başlanmış. Yeni pencereler açılmış. Heyecanla bekliyorum gelişmeleri. 18.bölüm zorunlu finalinden gerçekten başarılı bir dönüş yapılmış. Elvan&Memed aşkı hoş bir soluk olup hikayeyenin güzel rengi olarak yerini almış :img-in_lo Tüm bunlardan ötürü senaristlerimiz Çiçeklom Ekibi'ne çok teşekkürler. Elinize, emeğinize sağlık. İkinizi de çok seviyorum :img-kiss: En beğendiğim kısım; Mustafa Kemal Atatürk atıflı, Karayılan'ın mücadeleyi yine-yeniden başlattığı sahne idi. "Bir milletin ruhu zapt olunmadıkça, bir milletin azim ve iradesi kırılmadıkça o milleti boyunduruk altına almanın imkanı yoktur (Mustafa Kemal) Paşamızın bu sözünü Antep’te canı gönülden gerçekleştireceğik." Gözlerim gururla doldu :img-cray: Bu konuşmayı takiben görev paylaşımı ve herkesin elinden geleni yapmak için yola koyulması mücadele ruhunu çok iyi yansıttı. Ayırca unutulan Ahmet Muhtar karakterini yeniden görmek çok güzel. Özlediğim sesi, kulaklarımda. Iraz: Ağam ya ben? Bana ne görev vericin? :img-pilot Karayılan: Şuanda senlik bi iş yok Barutçu! Iraz: Ama ağam! Sen de türkü çığır Irazcım :img-pilot Memed'in buradaki tavrını çok beğendim. Vakit, sevdalı baykuşların gönlünü eğleme vakti değel. Herkes duruma/konuma göre hareket etmeyi bilsin. Dr.Osman'ın hüzün yerleşmiş gözleri ne şirin gülümsüyordu Halime Abla'ya öyle. Tüm olgunluğuyla ikna etmeyi bildi inatçı savaşçıyı. Halime Abla'nın inadını izlerken (pardon okurken : )) aklıma Anuş Annem geldi :icon_sorr (beni duyan olur mu ki) Margos: Jüliet! Senin yaptığın şeyi herkes yapamazdı. Abini karşına alacağını bile bile yardım ettin. Jüliet: (Kararsız bi ses tonu ve kararsız bakışları ile) Ben iyi mi yaptım diye düşünüyorum. Pişman olur muyum? Koyulaştırdığım kısmı okurken ki halim -- > :img-hyste:img-hyste Juliet'in pişman olur muyum çelişkisi çok hoşuma gitti. Zorunlu finalle bir anda mücadelenin orta yerine düşmesini anlamsız bulmuştum fazlasıyla. Şöyle göğe yükselenler yeryüzüne insin de makul yolalışları izleyelim ;) Margoscuğum herzamanki gibi o incecik ruhuyla çok etkiledi beni. Elvan&Memed sahnesi en sevdiğim öğeyle ('baba') bezenmiş, yanılarla donatılmış, hem mahçuplar utangaç hem de önleyemedikleri aşkları var :img-in_lo Bu konuşma Elvan'ın Memed'e pansuman yaptığı yerde gerçekleşiyor, değil mi : ) Memed'in şu sözlerine ise bayıldım: "Laroche’un karşısına dikildiğim de Çoban Mehmed de Karayılan da tüfengi olmasa da bileğiyle, inancıyla savaşır, son nefesinde bile Vatanım diyerek ölür diyiydim. İki Yüreğim de mücadele etmeden yenilmeyi kaldirmiyidi. Bu senin boynunun borcu diyiydim. Geride bıraktıklarım olmasaydı, giderken içim rahat olurdu ama… " Unutmadan bu bölüm Nizipliciğim pek yoktu : (( Geçiş bölümü olduğu için yer bulmadı sanıyorum. Yoksa senaristlerimiz onu geride bırakmaz, eminim : )) absolutelycandy 08-05-08, 10:40 ...diye aynen senaryodaki gibi devam etselerdi, Memed rahatlasaydı, konuşsalardı, ama sarılmasalardı da saçlarını yine okşasaydı Elvan'ın. Muskayı takmak üzere Elvan'a uzatan Memed oturmasaydı, Elvan Memed'in önden boynuna sarılarak muskayı takmak isteseydi, ama bir türlü beceremeseydi, "takamıyorum biraz eğilir misin", falan deseydi, (boyu kısa ya o bakımdan :img-hyste ) Memed başını eğince nefesleri birbirine karışsa ve Elvan'ın elleri Memed'in boynunun arkasında, Memed de dur sana yardım edeyim diye arkadan ellerini Elvan'ın ellerinin üstüne koysa, aynen silah sahnesindeki gibi heyecandan bayılmak üzereyken :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo, bir an öylece birbirlerine bakakalsalar ve iyice birbirlerine sokulsalar ve işte tam o anda Iraz ile Şiro içeri girseydi... Akademikcim, Biz kostüm sorumlumuz diyoruz ama içinde bir senarist yatıyormuş. Bu nasıl bir sahnedir böyle :img-in_lo:img-in_lo Tutku taşıyor valla. Silah talimi sahnesini izler gibi oldum. Harika olmuş :img-in_lo:img-in_lo Dr.Osman'ım yalnız Prens olarak başladı, şuanda hala da yalnız. Sonrasında ne olur bilmiyoruz :img-blush Seminyam, Dr.Osman, Sona'dan başkasıyla olamaz :img-beee: Eğer Sona ile olmuyorsa kimse olmasın. Aksi her türlü senaryoya karşı Antepdikeni Candy olurum :img-pilot KIRÇİÇEĞİ 08-05-08, 10:56 Halime Abla'nın inadını izlerken (pardon okurken : )) aklıma Anuş Annem geldi (beni duyan olur mu ki) Lockam, öncelikle yorumun için çok ama çok teşekkür ediyorum :img-kiss: Böyle sizlerden olumlu tepkiler aldıkça Laylaylomm'um ile yazma şevkimiz öyle bir artıyor ki kendimizi durdurmakta zorlanıyoruz. Sağolasınız :img-icecr Parantez içinde yazdığına gelirsem eğer buna cevap vermem tüyoya, geleceğe dair ipucuna girer ama kısacası şöyle söyleyeyim. Unutulan karakterleri yeniden hatırlatacağız, şişirilen karakterleri söndüreceğiz, var olan karakterlere de hak ettikleri değeri vereceğiz... Bu yolda yürümek için adım attık, devamını da sizlerin desteği ile getireceğiz inşallah :img-in_lo Elvan&Memed sahnesi en sevdiğim öğeyle ('baba') bezenmiş, yanılarla donatılmış, hem mahçuplar utangaç hem de önleyemedikelri aşkları var. Bu konuşma Elvan'ın Memed'e pansuman yaptığı yerde gerçekleşiyor, değil mi : ) Evet pansuman yapılan yerde geçiyor o konuşma :img-blush Memed ve Elvan'ın birbirleri için özel olduklarını anlayabildiğimiz bazı özellikler vardı zaten. Baba öğesi, yanı kelimesi vs. gibi onlara tam gaz devam ediyoruz merak etmeyesin :img-icecr Unutmadan bu bölüm Nizipliciğim pek yoktu : (( Geçiş bölümü olduğu için yer bulmadı sanıyorum. Yoksa senaristlerimiz onu geride bırakmaz, eminim : ) Nizipli'ye son zamanlarda gıcık olma gibi bi durumumuz vardı ama merak etmeyesin öyle bişi yok. 20.bölümde pek aktif olacak kendisi :icon_whis Kuledibi zamanındaki saf, temiz kalpli, acıcık çakal Nizipli'yi yeniden izliyor gibi olacağız :img-icecr Eğer Sona ile olmuyorsa kimse olmasın. Aksi her türlü senaryoya karşı Antepdikeni Candy olurum :img-pilot Flaş flaş flaş.... Antepdikeni Candy - Kırdikeni'ne karşı :img-pilot :img-hyste Dün de yazmıştım ya Lockam, ufukta böyle bişi yok. Şuanda mücadelenin doruklara ulaştığı zamandayız. Yürekler pır pır ediyor olsa da, ortam müsayit değil. Kaldı ki Dr.Osman'ı Sona'ya yar etmedim, etmem de :img-pilot Başkasına düşünür müyüz bilmiyorum. Şuanda gerek yok büle bişeye. Esas çiftimiz belli onlara yoğunlaştık, aşık olan çift sayısını arttırınca toparlaması ve değinmesi zor oluyor. Sonra bizim çiftimiz bu bölümde niye yoktu tarzında eleştirileri alırız filan dertsiz başımıza dert almış oluruz :) Yüreğine sağlık Lockam, sağolasın ; ) Sevgilerimle... akademik 08-05-08, 15:20 :img-blush arzu'cum, lost'um, candy'cim, çok fena utandırdınız beni, çok teşekkürler :img-blush Ancak Kostüm işinden ne kadar anlarsam, senaristlikten o kadar anlamam, hele öyle çiçek-lom gibi anlamlı repliklerin kıyısından geçemem ben. Memed-Elvan sahnelerinde, her zaman değil ama yeri geldiğinde, aralarındaki tutkunun sadece sözlerle değil hareketler ve bakışlarla da hissedilmesini istiyorum. O yüzden birşeyler karaladım, beğenmenize çok sevindim. Yazıp yazmamakta da kararsızdım açıkçası, yani ne bileyim, utandım başta, ama sonra hadi yazayım dedim :img-in_lo çiçek-lom'un özlemle beklediğim senaryolarında olası Memed-Elvan sahnelerinde tutkuyu yeterince hissetmezsem yine karalarım birşeyler, ama senaristlik ne haddime :icon_whis arzuinan 08-05-08, 15:38 İyikide eklemişsin akademik'cim :love05: valla şahane oldu... Tutku tavan yaptı yani :img-in_lo çokta güzel oldu... KIRÇİÇEĞİ 08-05-08, 16:09 çiçek-lom'un özlemle beklediğim senaryolarında olası Memed-Elvan sahnelerinde tutkuyu yeterince hissetmezsem yine karalarım birşeyler, ama senaristlik ne haddime :icon_whis Akademik'im sen, bence bizden bağımsız olarak karala bişiler :img-in_lo Kalemin gerçekten kuvvetli :img-in_lo (Memed'in repliği:img-kiss:) Memed ile Elvan arasında tutkuyu hissedebilir misin bilmiyoruz çünkü onların sevgilerini yeniden pekiştirmeye çalışıyoruz :img-in_lo Bide şartlar zorlaştı, o bakımdan aradığınızı bulamayabilirsiniz ;) akademik 08-05-08, 16:46 Akademik'im sen, bence bizden bağımsız olarak karala bişiler :img-in_lo Kalemin gerçekten kuvvetli :img-in_lo (Memed'in repliği:img-kiss:) Memed ile Elvan arasında tutkuyu hissedebilir misin bilmiyoruz çünkü onların sevgilerini yeniden pekiştirmeye çalışıyoruz :img-in_lo Bide şartlar zorlaştı, o bakımdan aradığınızı bulamayabilirsiniz ;) Sağol kırçiçeği, zaten şartların zorlaşmasını en çok isteyenlerden biri benim. Tutku bu zorluk katsayısı ile alakalı birşey, bana uyar:img-icecr Zorlu koşullar beni daha yaratıcı yapıyor :img-wink: Ben sizin yazdıklarınıza yorum yapmakla yetineyim, karışmayayım işinize istiyorum. Ama öte yandan aklımda olmasını şiddetle arzuladığım :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo bir iki sahne var, size gönderirim, beğenirseniz kullanırsınız. Sahne tasarım benden, replikler sizden :img-wink: arzu'cum sağol! mericik 08-05-08, 19:46 Mericik'im Gaspar'ı ben sevmiyordum.Hem herkesi tanıyordu, hem herkesle akrabalık bağı vardı, hem çok yapay bi karakterdi O sebeple boşver sen onu, biz sana başka eşkıya buluruz :img-icecr İstek yok ama papatyalı desem:img-hyste Gaspar'ı bir ben bir de Laylaylom seviyordu galiba burada:icon_sorr Olmadığını kim söyledi :img-blush Diyosun:img-blush Onların evlenmelerini çok istediğimi bilmeyen yoktur sanırım :img-in_lo Ama ufukta böyle bişi yok Mericik'im.Olması da zor gibi görünüyor. Konular ciddileşiyor, mücadele somutlaşıyor ve sertleşiyor yani şuanda öyle bişi yapılamaz yapılsa bile abes kaçar sanıyorum.Ama bu ilişkide noktayı koymadan senaryoyu bitirmek istemiyoruz, ne Laylaylomm'um ne de ben Bi şekilde nokta olucak yani, üç nokta mı olur tek nokta mı zaman göstericek Yok be Çiçeği'm ben onu öylesine yazmıştım.Mücadelenin somutlaşmasına sevindim gerçekten.Artık yavaş yavaş savaşın çetinliğini görelim değil mi??:img-wink: Yok be dediğimden de istemediğim anlaşılmasın...:img-in_loŞimdilik erken daha... Akademik'im yazdıklarına yorum yapmamıştım.Bu aralar gerçektan bişiler oldu bana:icon_sorrHerşeyi unutuyorum...:icon_whisAffedersin değil mi?:img-blush Yazdıkların gerçekten muhteşemdi.Biz seni kostüm sorumlusu bilirdik...:img-wink:Boş vakitlerinde birşeyler karalarsan süper olur kanımca : ) Görüşürüz: ) mericik 09-05-08, 14:03 Nizipli, verilen görevi fazlasıyla yerine getirmeye çalışmak üzereyken yakalanmıştır. Yakayı ele verme sahnelerinde ve sonrasında bizi keyifli anlar beklemektedir. Keyifli anlar?Merak dolu bir özet yine.Nizipli'cime birşey olmasın.Zaten eminim sizin O'na zarar vermeyeceğinizden.İçimde bir ses de eski Nizipli'yi görecen Mericik diyor. Şahin Bey, yılların hasretini giderip ailesine kavuşmuştur. Dizide en üzüldüğüm şey kahramanlarımızın ailelerini göremememiz olmuştu. Sadece sözde aileleleri vardı.Çok sevindirik oldum bu cümleyi görünce...:img-icecrŞahin Bey'in eşi ile Elvan yakın arkadaş olsalar:img-blush Elvan’ı çok korkutan bir olay gerçekleşmiştir. Mehmed’in Elvan’ı koruma isteği sırasındaki davranışları yakınlaşma sahnelerine neden olacaktır. Bu cephede bizi yeni heyecanlar beklemektedir. Hiç düşünmeyisiniz Mericik dayanabilir mi bu heyecanlara:img-blushYine neler bekliyor bizi acep? Iraz, Karayılan’dan ne isteyecek? Karayılan'ın vereceği cevap Iraz'a hangi duyguları yaşatacaktır? Iraz'a duygu muygu yasak.Abisi gibi görsün Karayılan'ı...Memed de belli etsin tarafını artık da Iraz otu bilsin haddini Şiro’nun karargaha getirdiği haber herkesleri hüzüne boğacaktır. Ölüm mü var?:img-cray: Margos-Jüliet’in konuşmasına müdahil olan kişi ve Margos arasında konuşmalar nasıl gerçekleşicektir? Jüliet’in tercihi ne olacaktır? Ben o kişini Levon olduğunu düşünüyorum.Mücadele ile ilgili bir şeyler olacak.Ermenilerin savaştaki yeri ile ilgili... Antep, Fransız zulmüne karşı durabilmek için fedakarlık yaparken çetecilerin faliyetleri yeni yaralara neden olmaktadır. Çetecilere sevindim.Dizide hiç önem verilmemişti...:icon_whis Hepsi ve daha fazlası 13.05.2008 - Salı günü Karayılan Sayfalarında Bizi takip etmeye devam edin... ÇiçekLom :img-icecr:img-in_lo NOT:Bu arada istek istemediğinizi vurgulamıştınız.Yorumumun aralarında var ama siz bakmayın onlara...Sizin kaleminiz benden daha kuvvettli:img-in_lo arzuinan 09-05-08, 16:27 Nizipli, verilen görevi fazlasıyla yerine getirmeye çalışmak üzereyken yakalanmıştır. Yakayı ele verme sahnelerinde ve sonrasında bizi keyifli anlar beklemektedir. Hem yakayı ele verip hemde kurtulacak anladığım kadarıyla başka türlü nasıl keyiflenelim ki... :icon_whis Şahin Bey, yılların hasretini giderip ailesine kavuşmuştur. Nihayet bi aile saadeti yaşayabileceğiz :good: kaç çocukları var acaba :icon_whis Elvan’ı çok korkutan bir olay gerçekleşmiştir. Mehmed’in Elvan’ı koruma isteği sırasındaki davranışları yakınlaşma sahnelerine neden olacaktır. Bu cephede bizi yeni heyecanlar beklemektedir. :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo hazır ve nazır bekliyorum... Demekki bu kez Memed'i yaniler kurtaramayacak :love05: Iraz, Karayılan’dan ne isteyecek? Karayılan'ın vereceği cevap Iraz'a hangi duyguları yaşatacaktır? Kesin bana ne görev vericin ağam diyecektir... :img-blush Şiro’nun karargaha getirdiği haber herkesleri hüzüne boğacaktır. Eyvah bi kayıp veriyoruz demekki... :img-cray: Margos-Jüliet’in konuşmasına müdahil olan kişi ve Margos arasında konuşmalar nasıl gerçekleşicektir? Jüliet’in tercihi ne olacaktır? O zaman gelen Levon, Başka kim Julyet'ten tercih yapmasını ister :icon_whis Antep, Fransız zulmüne karşı durabilmek için fedakarlık yaparken çetecilerin faliyetleri yeni yaralara neden olmaktadır. Hayırlı olsun bakalım, başlıyoruz zorlu koşullala mücadeleye :icon_sorr lostsoul 09-05-08, 22:49 arkedeşlerim özet valla heycan uyandırıyo.. bölüm bekler gibi bekliyorum.. özette pek keyifli yahu:img-icecr te bi şironun dediği üzücü anlaşılan ama çok büyük bişiy çıkmaz diye umuyorum.. Elvan’ı çok korkutan bir olay gerçekleşmiştir. Mehmed’in Elvan’ı koruma isteği sırasındaki davranışları yakınlaşma sahnelerine neden olacaktır. Bu cephede bizi yeni heyecanlar beklemektedir.bu sahneyi acayip merak etmiş durumdayım.. cümle biraz karışık geldi bana.. onu korumak isterken felam lafları bi kurşunun önünemi atlıycak.. gövdesini sipermi edecek.. sarılacak mı felam gibi sahnler geliyo aklıma.. aklım karışıyo valla:img-blush:img-blush :img-in_lo Iraz, Karayılan’dan ne isteyecek? Karayılan'ın vereceği cevap Iraz'a hangi duyguları yaşatacaktır?burda bişiy sölemek istiyorum.. ben karayılanın ıraza çemkirmesini istemiyorum.. ıraz ölsün istiyorum:blink: Jüliet’in tercihi ne olacaktır?yaw julieti tanımıyo gibi hala ona mühim karalar verdirmiyomusunuz.. kızın ruhsuzlukla mutsuzluk arasına sıkışmış ruhuna bu kaa işkence etmeyin yazıktır yahu:) akademik 10-05-08, 22:18 Nizipli, verilen görevi fazlasıyla yerine getirmeye çalışmak üzereyken yakalanmıştır. Yakayı ele verme sahnelerinde ve sonrasında bizi keyifli anlar beklemektedir. Kime ve niçin yakalanıyor anlamadım, yine mi Fransız'a :icon_whis acaba? Keyifli anlar, nasıl yani? Şahin Bey, yılların hasretini giderip ailesine kavuşmuştur. Buna bayıldım :img-icecr, kim oynayacak acaba? Offf ya, şu soruyu gayri ihtiyari yazdım, sonradan tabi, kızım ne saçmalıyorsun dedim kendi kendine, ne oyuncusu:icon_sorr Hüzünlendim, hatta gözlerim doldu. zaten duygusalım şu aralar :img-cray: Sağolun çiçek-lom, bir kez daha. Bize "bitti" dedirtmiyorsunuz ya, sağolun varolun. :icon_sorr :happy0064 Elvan’ı çok korkutan bir olay gerçekleşmiştir. Mehmed’in Elvan’ı koruma isteği sırasındaki davranışları yakınlaşma sahnelerine neden olacaktır. Bu cephede bizi yeni heyecanlar beklemektedir. Oleeey! Heyecanla bekliyorum. Iraz, Karayılan’dan ne isteyecek? Karayılan'ın vereceği cevap Iraz'a hangi duyguları yaşatacaktır? Mortingen duyguları tabi, ne olacak? Şiro’nun karargaha getirdiği haber herkesleri hüzüne boğacaktır. :icon_sorr Margos-Jüliet’in konuşmasına müdahil olan kişi ve Margos arasında konuşmalar nasıl gerçekleşicektir? Jüliet’in tercihi ne olacaktır? Levon diye düşünüyorum. Kardeşlikten reddedetmekle tehdit edebilir Levon. Juliet ne yapar bilemem. Antep, Fransız zulmüne karşı durabilmek için fedakarlık yaparken çetecilerin faliyetleri yeni yaralara neden olmaktadır. Tarihi bir gerçeğe nihayet parmak basılıyor, birkaç sözle geçiştirilmeyecek inşallah, dizide yapıldığı gibi, gerçi belki devam etseydi bu konuya mutlaka daha fazla değinilecekti ama:icon_sorr KIRÇİÇEĞİ 12-05-08, 14:01 Ölüm mü var? Evet ölüm var :img-cray: Yarın ki bölümde ipucunu alıcaksınız, diğer bölümde gerçekleşicek :img-blush kaç çocukları var acaba Şahin beyin araştırmalarımıza göre 2 çocuğu var, senaryoda da 2 olucak:img-blush Jüliet’in tercihi ne olacaktır?yaw julieti tanımıyo gibi hala ona mühim karalar verdirmiyomusunuz.. kızın ruhsuzlukla mutsuzluk arasına sıkışmış ruhuna bu kaa işkence etmeyin yazıktır yahu:) :img-hyste Jüliet'i bana kalsa anında kaybederim ortalıktan ama işte Margos'un hatrı var o sebeple uğraşmıyorum :img-blush Kime ve niçin yakalanıyor anlamadım, yine mi Fransız'a :icon_whis acaba? Keyifli anlar, nasıl yani? Fransıza mı yakalanıyor yarın göreceğiz hep beraber. Ama şunu söylemeliyim ki çok keyifli anlar bekliyor bizi çok :img-icecr Aslında konuk oyuncu seçme fikri güzel ama bu senaryoyu nası etkiler bilmiyorum. Laylaylomm'um bir hafta kadar ayrı kalacak bizlerden o sebeple kendisine de danışamam bu durumu. Siz konuk oyuncuları okurken istediğiniz kişileri getirirsiniz gözünüzün önüne, böylelikle herkes istediği kişiyi o rolde görmüş ve izlemiş kadar olur :img-icecr Sevgilerimle... arzuinan 13-05-08, 13:21 ÇiçekLom canlarım, çok beğendim :love05: Ayrıntılı yorumumu evde yapacağım ama yinede birkaç satır karalamak istedim... Nizipli-Behram Çavuş ikilisine ve Nizipli-Behram Çavuş ve Halime Abla üçlüsüne bayıldım :img-icecr Gözyaşlarıma engel olmakta zorlandığım anlarsa Şahin Bey ve ailesinni buluşması sırasında oldu. Küçük kızın haraketleri bile gözümün önüne geldi sanki... Keza Saime'nin Muhsin ile ilgili anlattıklarında da çok duygulandım :icon_sorr Memed ve Elvan çok bir arada olamadılar bu bölüm ama kısa ve özdü :img-in_lo Çok teşekkürler arkadaşlarım, yüreğinize sağlık :love05: mericik 13-05-08, 13:43 Uzun yorum yapamıcam Güzel bir bölümdü. Bozan Ağa'nın hikayeye dahil olmasına sevindim... Iraz yine aldı cevabını oturdu yerine... Şahin Bey'in ailesi ile görüşmesi güzeldi... Elvan-Memed cephesi de güzeldi... Genel olarak güzeldi yani KIRÇİÇEĞİ 13-05-08, 15:00 Arzu'cum, Şahin beyin kızı ile buluşma anı çok önemliydi yani bunu hayalinizde canlandırabilmenizi sağlamak oldukça önemliydi. Yorumunda buna değindiğin için teşekkür ederim. O sahnenin gözünün önünde canlanmasına çok sevindirik oldum :img-in_lo Teşekkür ederiz yorumun için ;) Mericik, yorumun çok güzeldi. Teşekkür ederiz... weasleys 13-05-08, 20:45 Sona: Günaydın! Laroche: Günaydın matmazel (dedikten sonra Sona’nın eline öpücük kondurur) Sona: Neler oluyor? Laroche: Bişi olduğu yok, kahvaltıda top atışı dinleyelim dedim. Eh karargâhtan uzak olunca insanın müzik zevki de değişiyor haliyle (sahte bir gülücük atar). Buyurun! (eliyle sandalyeyi gösterir) valla, laroşun ince espri anlayışını çok güzel çözmüşşsünüz, laroşun sonanın elini öperken, sonraa espri yaparken ki hali gözüümün önünde... Iraz: Ağam niye bağa vermedin görevi? Karayılan: Barutçu Niziplinin söyledikleri doğruydu. Sen de tehlike altındasın, hepimizin olduğu gibi. Seni riske atamazdım. Iraz: Ama ağam! Karayılan: Âmâsı yok Barutçu sen değel miydin ne görev verirsen yaparım diyen? Iraz: He bendim! Karayılan: Eyi o vakit, yaraların iyileşene kadar görev istemeyeciğin benden tamam mı? Iraz: Ama… Karayılan: Âmâsı yok Barutçu hadi get şimci dinlen… Memed:(Elvan'a doğru döner) Hadi Elvan gidek… ırazın iyiliği için, travma yaşadı atlatması lazım...bu ırazın görev aşkı da beni bitirdi, zaten vatan için mi memed için mi belli etse gam yemem de...herşeye atlaması yok mu? Memed: Eyi misin? Elvan sadece başını sallar. Korktuğu her halinden belli oluyordur. Memed sakinleştirici bi ses tonu ile; ‘Merak etme geçti. Hadi gidek lakin hızlı yürümemiz lazım yürüyebilir misin?’ Elvan konuşmadan başını sallar yine. Memed elini uzatır Elvan’a, Elvan bi Memed’e bide Memed’in uzanan eline bakar ve uzatır o da elini. Memed, Elvan’ın elini kavradığı gibi hızlı adımlarla uzaklaştırır oradan Elvan’ı… ilk bölümler geldi aklıma, elvan nasıl da güzel yansıtmıştı gizli buluşma basıldığında korkuyu... Küçük kız: Sen de mi oynayacaksın benimle? (elindeki çamuru ikiye ayırdı ve bir parçasını Şahin Beye uzattı) Şahin Bey: Hıhı ben de oynamak istiyorum seninle. (Kızının uzattığı çamuru aldı) Peki ne yapacağım? Küçük kız: Ben çocuk yapıcam, sen de baba yap olur mu? harrika olmuş, en çok da burayı sevdim, şahin beyin ailesine, özeline inmek, çok da duygusal olmuş:( çok güzel...çok da naif anlatmışsınız... Elvan: Çocuklar nasıl Saime? Zeyno nasıl? Saime: Nasıl olsunlar Elvancım? Küçükler daha çok korkiyler ama Zeyno öyle değel. Muhsinim her bişeyi anlatırdı ona. Zeyno’ya daha küçücükken ‘Vatanın için mücadele edicisin Zeyno’m. Kendi torpaklarını başkalarına bırakmayacisin! Bu uğurda canına bişi olsa bile mücadele etmekten yılmayacasin!’ derdi. elvan zeynoda kendisini görüyor...aslında bu da yani dizi varken üstüne çok gidilecek bir konuydu...ama onlar yapmazsa çiçeklom yapar:) Laroche mektubu bitirdiğinde çılgına dönmüş gibidir. Ellerini saçlarının arasında gezdirir önce, sonra elindeki kağıdı buruşturur ve; Laroche: Bu asiler kendilerini ne zannediyorlar! :img-hyste laroşun bu halini izlemeyi çok hem de çok isterdim, yerlerde tepindiğini görmeyi sinirden... Elvan kapıdan içeri girecekken Bozan Ağanın adını duyunca afallar ve olduğu yerde kalır. Cılız bir sesle ; ‘Bozan Ağa mı?’ taa ilk bölümden beri sinyalini aldığımız sahne... heyecanla bekliyorum önümüzdeki bölümü. ellerinize sağlık...karakter deformasyonu olmadığı için hem, hem de güzel replikler için. çok,çok güzel olmuş... bi de bi de halime abla, behram-halime güzel yakalamışsınız... KIRÇİÇEĞİ 13-05-08, 22:04 Weasleys'im, Iraz'ın ne yapmak istediğini bizde anlamadık ki :) Öyle ayrıkotu şeklinde geziniyor işte aralarda :img-hyste Mor renk de pek yakışıyor hani troest Laroche'u çözdüğümüze inanıyorum ben. Bunu da Kuledibine ve İlker Aksum'a borçluyuz :img-icecr Onların bıraktığı mirası bi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Tepindiği anı görmek isterdim ben de ama Laroche'un çığlıklarını aklına getir o zaman deşarj oluyorsun :img-hyste Elvan-Zeyno ilişkisini çok seviyordum ben ve dediğin gibi Elvan Zeyno da kendisini görüyordu:blush: Bakalım ÇiçekLom neler yapıcak bu konuda :img-icecr Şahin beyin yaşamına girmemiz gerekiyordu, malum havada hüzün ve ayrılık kokusu var :icon_sorr Behram- Halime abla atışması çok keyifli hale gelmeye başladı. Yazarken çok eğleniyoruz gerçekten :img-icecr Sizler de okurken eğleniyorsanız yazmaya devam etmeye çalışırız :) En çok istediğimiz şeydi Bozan Ağa-Elvan cephesi bakalım altından kalkabilecek miyiz? Teşekkür ederiz canım yorumun için, Sevgilerimizle bye akademik 13-05-08, 22:09 Sevgili çiçek-lom, Müthiş yoğun bir günün ardından, aklımın bir köşesinde sürekli Karayılan, anca şimdi oturdum bilgisayarın başına, içimde müthiş bir heyecan başladım okumaya 20. bölüm senaryonuzu.:kahve Bir solukta, koşa koşa okudum bütün satırları. Tek kelimeyle muh-te-şem olmuş. :happy0064:happy0064:happy0064 Hikaye, kurgu, replikler ha-ri-ka! Çok çok çooook teşekkürler! Hala içimizde, aklımızda, kalbimizde Karayılan'ımızı yaşattığınız için. Üstelik ilk 9 bölüm kalitesinde Ha-ri-ka-sı-nız, ne diyebilirim ki?:love05: Şimdi tekrar okuyacağım, uzun yorum yapacağım. Hadi millet nerdesiniz? 20. bölümü yorumlayalım! KIRÇİÇEĞİ 13-05-08, 22:19 Akademik'im,yorumunu okuyunca çok mutlucuk oldum eminim Laylaylomm'um görünce de çok mutlucuk olacaktır :img-in_lo İlk 9 bölümdeki tat gibi demişsin ya inan yazma şevkimi kamçıladın eminim ortağımında kamçılanıcak:) Çok sağol canım bu içten yorumun için :love05: Uzun yorumunu merakla bekliyorum ama anca yarın okuyabilirim sanırım. Sana kolay gelsin canımcım şimdiden ellerin dert görmesin :img-blush Sevgilerimizle bye akademik 13-05-08, 22:22 Öncelikle gayet uzun olmuş, 19. bölümün kısalığından şikayet edenlerden biri olarak :icon_whis, teşekkürler… Şive mi ağız mı her neyse, müthiş yine, hem de her karakterin konuştuğu şekilde…:good: 2 yerde resmen ağladım, o kadar gerçekçi olmuş…:img-cray: Bütün sevdiğim karakterlere yer verilmiş, hem de dozunda, olması gerektiği kadar, ne çok kısa, ne çok uzun, bravo :good: Aralara yerleştirdiğiniz tasvirler, sahneleri gözümde canlandırmama yardımcı oldu…:good: Bozan Eşkıyasını nihayet görebildik. Ben onu oynayacak oyuncuyu buldum da adını falan bilmiyorum. Onu gözümün önüne getirip canlandırdım. :img-fear2 arzuinan 13-05-08, 22:36 Şahin Bey: Kardeşimden de ötesin Karayılan! Şunu unutma ki bu yolun sonunda muvaffakiyet var. Bu karanlığın ardından, ışığa çıkacağız. Her yer aydınlandığında bizler görür müyüz bilmem ama Antep halkı görecek. Buna inanıysın değel mi? Karayılan: He inanıyım, hem de bütün yüreğimlen inanıyım. Bu millet direnmeyi kabul ettiyse, Antep’i teslim etmemek için de mühim kararlar alıcaktır inanıyım. Bizim milletimiz esir olmaktansa canını feda etmeye her daim hazır, inaniyim. Öyle bir direnecez ki karabulutlar dağıldığında güneşin sıcaklığını hep baraber hissedeciğik. Dizide de her Şahin Bey & Karayılan konuşmasında aynı şeyi hissederdim... O uğruna bağkoydukları günü göremeden şehit olmaları beni hüzünlendirirdi... Sizin senaryonuzdada aynı duygulara kapılıyorum... Harika gidiyorsunuz gerçekten, teşekkürler... akademik 13-05-08, 22:37 Bozan ve diğer eşkıyaları gözümde canlandırabildim, replikler iğrençliklerini yansıtabilmiş. :icon_evil Levon’u özlemiştim, lost’umla severiz biz onu! Fıldır fıldır gözlü, kıvırcık saçlı, dini imanı para olan, ama kendine göre de prensipli bir tip. Juliet’ten ne beklenir ki zaten? Çiçek-lom da yazsa uyuz valla. Margos da halen peşinden gidiyor. Ya zaten anlamam, gerçek yaşamda da böyle tipler vardır. Biz kadınlara göre çok uyuz tiplerdir, ama erkekler salyalar ağızlarında onların peşindedir. Tamam yani, güzel kız da, o donuklukla Margos nasıl bir ömür geçirecek yahu?:img-beee: Şiro’cuğum da yine uyuyor ha? :img-hyste:img-in_loKüfede uyuduğu halleri geldi aklıma. Dün ikinci bölümü seyrederken, Şiro’nun, Memed’i bulmak için Behram’dan yardım istemeye gitmesi ama gözünün önünde zabitler tarafından yakalanmasının ardından öööyle bakakalışı ağzı bir karış açık kalakalmasına çok güldüm. Çok şeker bir şey bu ya, aslında romantik komedi filmlerine iyi gider bu Şiro. Şahin Bey tarafından önemsenen Elvan, işte çok istediğim bir sahne daha. :good:Memed’in de ona bakışlarını canlandırabiliyorum zihnimde. Hani kilerde, Elvan’ı ağır çuvalları kaldırmaya çalışırken görüp de gülümsemişti ya, bana göre öyle bakmış olmalı :img-in_lo arzuinan 13-05-08, 22:49 Memed: Aslında şaşmamam gerekirdi, babanı çok sevdiğini ve babanın hayatında önemli bir yere sahip olduğunu her fırsatta söylüyorsun zati. Elvan: Sıkılıyo musun bu durumdan? Elvan yine Memedi köşeye sıkıştırmış aniden soru sorarak :img-icecr ama Allahtan bu kez kolay sormuş :img-pilot Memed'in verdiği cevap çok güzel bombalarla kesilmese kimbirlir daha neler diyecekti :love05: akademik 13-05-08, 22:50 Halime abla: Yine mi sen geldin? Boş boş çene çalmaya geldiysen heç zahmet etmeyesin. Burada yeterince var o boş çeneden!( ) Behram: Seni merak etmiştim emme maşallah eyle eyisin ki sesin gür geliyy… Halime abla: Hangimizin sesi gür gelii acaba? Senin sesine uyandım ben. Burasının hastane olduğunu bilmiy misin? ( ) Gerçekten çok komik, Behram-Halime ikilisine bayıldım, Hele Halime Abla’nın son cümlesi :img-hyste:img-hyste:img-hyste Şahin Bey: Biliysin eşim ve iki çocuğum var köyde. Cebimde oğlumun yazdığı onlara dair sakladığım mektup eskidi artık okumaktan . Bugün Ahmet Muhtarı da alıp eşimin ve çocuklarımın yanına gitmek istiyim. Helalleşmek için. Kilis’e gitme vaktimiz daha gelmedi, haber gelince gidecez emme haber gelmeden bi gece de olsa gidip çocuklarımlan hasret gidermek istiyim. İznin var mıdır? Gerçek işte bu arkadaşlar, biz bu toprakları vatanlarını ailelerinden önde tutan bu yiğitlerin kanlarıyla kazandık, kimse elimizden alamaz, elimizden almaya kalkarlarsa hepimiz birer Şahin bey, birer Karayılan oluruz! Beni ağlattı bu sözler :img-cray: Şahin Bey: Kardeşimden de ötesin Karayılan! Şunu unutma ki bu yolun sonunda muvaffakiyet var. Bu karanlığın ardından, ışığa çıkacağız . Her yer aydınlandığında bizler görür müyüz bilmem ama Antep halkı görecek. Buna inanıysın değel mi? Karayılan: He inanıyım, hem de bütün yüreğimlen inanıyım. Bu millet direnmeyi kabul ettiyse, Antep’i teslim etmemek için de mühim kararlar alıcaktır inanıyım. Bizim milletimiz esir olmaktansa canını feda etmeye her daim hazır, inaniyim. Öyle bir direnecez ki karabulutlar dağıldığında güneşin sıcaklığını hep baraber hissedeciğik. Sizi ayakta alkışlıyorum bu replikler için, daha iyisi Şam'da kayısı :happy0064:happy0064:happy0064, karabulutlar dağıldığında güneşin sıcaklığını geride sayelerinde kurtulan Antep halkı hissedecek, keşke onlar da hissedebilseydi :img-cray: Laroche: Bişi olduğu yok, kahvaltıda top atışı dinleyelim dedim . Eh karargâhtan uzak olunca insanın müzik zevki de değişiyor haliyle (sahte bir gülücük atar). Buyurun! (eliyle sandalyeyi gösterir) :img-hyste:img-hyste:img-hyste Ay, çok iyi ya! tam da Laroş'a göre bir espri arzuinan 13-05-08, 23:03 O sırada kendilerine pek yakın sayılmasa da, sesiyle sanki yanlarındaymış havası veren top sesi duyulur. Elvan ellerini kulaklarına götürür ve aniden gerçekleştiği için kendini tutamayıp çığlık atar. Memed hemen Elvan’ın yanına gelir ve eli ile Elvan’ın başını korumaya çalışır. Top sesleri bir süre devam eder. Elvan çok korkmuş olsa da, yanında Memed olduğu için sakinleşmeye çalışır. Top sesleri bir süre sonra susmuştur. Memed ellerini yavaşça Elvan’ın başından çeker ve Elvan’ın yüzünü kendisine çevirip; Memed: Eyi misin? Elvan sadece başını sallar. Korktuğu her halinden belli oluyordur. Memed sakinleştirici bi ses tonu ile; ‘Merak etme geçti. Hadi gidek lakin hızlı yürümemiz lazım yürüyebilir misin?’ Elvan konuşmadan başını sallar yine. Memed elini uzatır Elvan’a, Elvan bi Memed’e bide Memed’in uzanan eline bakar ve uzatır o da elini. Memed, Elvan’ın elini kavradığı gibi hızlı adımlarla uzaklaştırır oradan Elvan’ı… Elvan'ın ve Memed'in halleri gözümün önüne geldi resmen korkmuş bir Elvan ama Memed yanında olduğu için kendini güvende hisseden. Gözü kara bir Memed ama yanında Elvan olduğu için kendinden çok onun için korkmuş ve paniklemiş, hatta aklı çıkmış... :img-in_lo Elini uzattığı sahnede de herşeye rağmen gözler kilitlenmiş ve eler birleştiğinde kalp atışları hızlanmış ama bu seferkinin sebebi bombalar değil... :love05: akademik 13-05-08, 23:09 ‘Yoh ben yapamazmışım, yoh ben başımı derde sokarmışım. Nizipli heç bişi yapamayı zati. Bu sefer götürecem mektubu hatta götürmekle kalmayıp Laroche gâvurunun gözüne sokaciğim. Sonra belkim Sona’yı da görürüm .(Durur ve düşünür sonra elini havaya kaldırır) De get Nizipli Sona’yı görüp netcen! Baştan belliydi bu sevdanın olamayacağı. Eyice aklına kazı Nizipli bu sevda olabilemez! (Eli ile kendi kafasına vurur) Aha işte bizimkiler saklaniyy!(Şiro ve Selahattin’in şehrin çıkışına yerleştirdikleri adamlarını görür) Eee bizimkilere görünmezsem, belkim gidebilirim taa içlerine! Hadi bakalım Nizipli göster maharetini!’ Bıdır-bıdır konuşuyor yine, işte bizim Nizipli dedirten bir sahne :img-icecr Memed: Aslında şaşmamam gerekirdi, babanı çok sevdiğini ve babanın hayatında önemli bir yere sahip olduğunu her fırsatta söylüyorsun zati. (E adam sıkılmaya başladı artık, babam da babam, kendine rakip olarak görmeye başlayacak, Elvan çok fazla dile getirmeye başladı derim) Elvan: Sıkılıyo musun bu durumdan? Memed: Yo hayır öyle demek istemedim yanı çok güzel bişi bu. Baban senin için çok önemli diyeceğidim. Eğer baban hayatta olsaydı eminim seninle gurur duyardı. (eh iyi kıvırdı da aşağıdaki sorunun geleceğini tahmin edemedi tabi) Elvan: Sen... Sen de gurur duyuyor musun peki? Memed: Ben… Şey… Akşam seni öyle görünce eyi ki bizimleymişsin dedim. Sen olmayaydın, çeviri neyin yapamazdık. Yani gur… Yani, ne? Gurur duyuyorum mu diyecekti? Offf, merak ettim, tam da yerinde top patlamış ha! Bu arada, benim de bu top patlaması ile ilgili alternatif bir senaryom olabilir :img-in_lo Gerçi bu bölümde aşkın geri planda tutulması çok hoşuma gitti :good:, ama tutamayacağım kendimi, kusura bakmayın, çünkü ben de böyle bir patlama ve de koruma sahnesi hayal edip duruyordum.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo Nizipli: Ya noliyyy? Adam: Heç konuşma! Dön bakalım geriye Nizipli Efendi! Nizipli: Ya sen kimsin? Ne istiysin benden? Adam: Sus! Nizipli arkasına döner ve karşısındaki kişinin de yüzünü gizlediğini fark eder fark etmesine ama bu kişinin Behram Çavuş olduğunu kavraması uzun sürmez. Nizipli: Ağam senin ne işin var burada? Behram: Biliydim senin bişiler çevireceğini, eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım didim. Süper :good:, işte bu bizim başlarda çok sevdiğimiz Nizipli-Behram ikilisi. Eski formata dönmüşler, süper! akademik 13-05-08, 23:13 Elvan'ın ve Memed'in halleri gözümün önüne geldi resmen korkmuş bir Elvan ama Memed yanında olduğu için kendini güvende hisseden. Gözü kara bir Memed ama yanında Elvan olduğu için kendinden çok onun için korkmuş ve paniklemiş, hatta aklı çıkmış... :img-in_lo Güzel tespit :good: Çıkmam gerek! Part 5 ve 6 yorumları yarına kaldı artık, alternatif senaryo da :img-in_lo iyi uykular! arzuinan 13-05-08, 23:28 Güzel tespit :good: Çıkmam gerek! Part 5 ve 6 yorumları yarına kaldı artık, alternatif senaryo da :img-in_lo iyi uykular! Sanada canım... Bekliyoruz demem gerek yok sanırım :img-in_lo:love05: *** Nizipli: Ağam senin ne işin var burada? Behram: Biliydim senin bişiler çevireceğini, eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım didim. Çok güldüm bu sahnede ya ve diğer ikili üçlü sahnelerinde fazlasıyla gerçekçi olmuşlar :img-hyste tebrikler... akademik 14-05-08, 01:11 Sevgili çiçeklom daha önceden de yazdığım üzere bu sahneyi aslında çok beğendim, ancak aklımda olan benzer bir sahneyi yazmadan geçemeyeceğim. Sizin senaryonuz ile başlıyor: Memed ve Elvan sessizce yürümektedirler. Memed çaktırmadan şöyle bi süzer Elvan’ı ve konuşmaya başlar; Memed: Akşam mektubu yazarken çocuklar gibi sevinçliydin. Elvan: (gülümseyerek) Evet öyle oldu biraz. Aslında sevinmemin sebebi babamdı. Memed: Baban mı? Elvan: Evet babam. Annem zorla Fransızca dersi almamı istiyordu. Ben ise babamla birlikte vakit geçirmek istiyordum, Fransızca öğrenmek istemiyordum. Babam sayesinde öğrenebilmiştim bu dili. Dersi eğlenceli hale getirmek için elinden geleni yapardı babam. ‘Başladığın işi asla yarım bırakma’ diye de öğüt verirdi. Memed: Aslında şaşmamam gerekirdi, babanı çok sevdiğini ve babanın hayatında önemli bir yere sahip olduğunu her fırsatta söylüyorsun zati. Elvan: Sıkılıyo musun bu durumdan? Memed: Yo hayır öyle demek istemedim yanı çok güzel bişi bu. Baban senin için çok önemli diyeceğidim. Eğer baban hayatta olsaydı eminim seninle gurur duyardı. Elvan: Sen... Sen de gurur duyuyor musun peki? Memed: Ben… Şey… Akşam seni öyle görünce eyi ki bizimleymişsin dedim. Sen olmayaydın, çeviri neyin yapamazdık. Yani gur… O sırada, yakınlarda bir yerde bir patlama sesi duyulur. Bir anda yer yerinden oynar ve bizimkiler patlamanın şiddetiyle savrulurlar. Elvan tökezleyip yere düşer ve Memed “Elvan! Eyi misin?” diye bağırır. Elvan bir yandan “iyiyim iyiyim, mühim bir şey değil” diye cevap verirken, bir yandan da kalkmaya çalışır, o sırada bir patlama sesi daha duyulur ve Elvan tekrar yere düşer. Bu sefer, ses çok yakınlarından gelmiştir ve sarsıntı daha da şiddetli olmuştur. Memed, Elvan’ı koruma içgüdüsüyle yerde yatmakta olan Elvan’ın üzerine kapanır. Elvan acıyla karışık korkmuş, ama en çok da şaşkın bir ifade ile Memed’e doğru başını çevirir, ama utancından Memed’in gözlerinin içine bakamaz. :img-blush Başları yan yana durmakta, Memed’in sağ kolu Elvan’ın gövdesine sarılı, sol kolu da yere dayanmaktadır. Elvan’ın başörtüsü sıyrılmış, dalgalı saçları serbest kalmıştır ve Memed’in yüzüne değmektedir. :img-in_lo Ardarda duyulmaya başlayan patlamaların şiddeti de artmıştır. (Laroş değişen müzik zevkine göre şehri topa tutmaktadır.:img-hyste) Etraftan insan çığlıkları yükselmekte ve Memed Elvan’a daha da sıkı sarılmaktadır. Bir ara, Elvan korku dolu gözlerle Memed’e bakar, Memed de “korkma, kurtulucaz bu beladan” dercesine ona güven veren gözlerle karşılık verir. Elvan bu bakışın etkisiyle bir süre Memed’in gözlerinde kaybolur, ama sonra utanarak gözlerini kaçırır. Böyle bir durumda hissettiği duygulardan çok utanmaktadır.:img-in_lo, ama kalbi korkudan ziyade heyecandan yerinden fırlayacakmış gibi atmaya başlamıştır, hatta bu anın hiç bitmemesini istemektedir. Son bir patlama daha duyulur, ortalık mahşer yerine dönmüştür. İnsanlar acı dolu haykırışlarla oradan oraya koşuşturmaktadır. :icon_sorr Patlamalar kesilmiştir kesilmesine de, bizimkiler halen öylece durmaktadırlar. Elvan utangaç bir tavırla Memed’e doğru döner, yüzü gözü toz içinde kalmıştır, Memed yüzü gözü toz içinde de olsa, çok ama çok güzel görünen Elvan’dan gözlerini alamamaktadır. :img-in_lo Birbirlerine o kadar yakındırlardır ki, birbirlerinin kalp atışlarını duymaktadırlar. Koskoca Karayılan, öylece kalakalmıştır, ama toparlanması uzun sürmez. “Top sesleri kesildi, hemen toparlanmamız gerek, yani yardım etmemiz gerek." der ve Elvan’ı sarmalayan kolunu geri çeker. Ayağa kalkarken Elvan’ın kolundan hafifçe tutar ve “Yürüyebileceğen mi?” diye sorar. Elvan halen biraz önce yaşadıklarının etkisindedir, ama o da kendini toparlamaya çalışır. “Evet, evet” der sesi titreyerek ve ayağa kalkar. Aksaya aksaya yürümeye başlar. Elvan’ın aksadığını gören Memed dayanamaz “İstersen seni taşıyayım” der, Elvan’ın utancından yanakları kıpkırmızı olmuştur. “Yok, mühim bir şey değil dedim ya” der ve adımlarını hızlandırır, çünkü kalbinin daha fazlasını kaldıramayacağını hissetmektedir. :img-in_loMemed de aslında böyle bir durumda kalmadığına sevinmiştir :img-in_lo , zira o da Elvan'la aynı duygular içindedir. Yüzünde belli belirsiz bir gülümseme ile Elvan'a kaçamak bir bakış atar. Elini Elvan'ın eline doğru uzatır, bir an tereddütle duraksar, ama sonra birden uzanıp Elvan'ın elini sıkıca avcunun içine alır. Elvan bir an şaşırıp duraksar, çünkü Memed'den öyle bir anda böyle bir hareket beklememektedir. Birleşmiş ellerine doğru bakar, ama elini de geri çekmez :img-in_lo (tabii ki!). Memed sevdiğinin eli avucunda Hastane’ye doğru yönelir.. KIRÇİÇEĞİ 14-05-08, 10:31 Margos da halen peşinden gidiyor. Ya zaten anlamam, gerçek yaşamda da böyle tipler vardır. Biz kadınlara göre çok uyuz tiplerdir, ama erkekler salyalar ağızlarında onların peşindedir. Tamam yani, güzel kız da, o donuklukla Margos nasıl bir ömür geçirecek yahu? Margos, Jüliet'de ne buldu ben çözemedim hiçbi zaman ama gönül bu diyerekten devam ettirmeye çalışıyoruz Laylaylomm'um ile. Planladığımız bişi var onlara dair kesinleşirse Jüliet'i donukluktan kurtarabiliriz :img-pilot Planladığımız şey bile Jüliet'i kurtaramazsa, bizde bırakırız donuklarla uğraşmayı :img-hyste Şahin Bey tarafından önemsenen Elvan, işte çok istediğim bir sahne daha. Memed’in de ona bakışlarını canlandırabiliyorum zihnimde. Hani kilerde, Elvan’ı ağır çuvalları kaldırmaya çalışırken görüp de gülümsemişti ya, bana göre öyle bakmış olmalı Elvan'ın mücadeledeki yerini geri kazandırmamız gerekiyordu. Bu da o kazandırma çabalarından biriydi. Elvan'ın gerçekten mücadelede önemli yeri vardı ama enkazcılar bu yeri küçük görüp değiştirmeye kalktılar:img-beee: Neyse toparlamaya çalışıyoruz :img-icecr Hem o hatırlattığın bakış gibi hem de enkazcıların olduğu dönemde Esat Bey ile Elvan'ın konuşması sırasında Memed Elvanla gurur duyuyormuş gibi ışıl ışıl bakmıştı ya oradaki bakış gibi bakıyordu Memed :img-in_lo Elvan yine Memedi köşeye sıkıştırmış aniden soru sorarak Elvan'ın yapısında var ama bu soru sorma durumu:) Bizim de çok işimize yarıyor bu özelliği. Memed'i başka türlü sıkıştıramazdık ne de olsa, iyi oluyor iyi ortaya keyifli kıvranmalar çıkıyor :img-icecr Elvan'ın ve Memed'in halleri gözümün önüne geldi resmen korkmuş bir Elvan ama Memed yanında olduğu için kendini güvende hisseden. Gözü kara bir Memed ama yanında Elvan olduğu için kendinden çok onun için korkmuş ve paniklemiş, hatta aklı çıkmış... Arzu'cum gerçekten çok güzel anlatmışsın Elvanla Memedin hislerini. Üzerine yazıcak kelimem yok :img-in_lo Akademik'im ve Arzu'cum teşekkür ederiz yorumlarınız için:img-kiss: Akademik'im, diyorum sana sen bizden bağımsız şeyler yaz diye. Yazdıklarınla insanın kalbini yerinden çıkartacaksın az kaldı :img-in_lo Yüreğine sağlık... mericik 14-05-08, 10:37 Uzun yorum yapamamıştım:icon_sorrŞimdi uzun denebilecek bir yorumla geldim : ) Selahattin: Len Şiro uyan artık! Yemeği yer yemez kapattın gözlerini, hadi çay iç de kendine gel! Şiro: Yok ağam uyumuyordum ki ben. Öylesine gözlerimi dinlendiriyordum. Memed: Ya tabe ondan horultu sesleri geliydi değel mi?() Şiro: Ağam yaa… Şiro ne kadar tatlı bu sahnede.Hayal etmesi bile çok güzel...:img-in_lo Şahin Bey: Tam zamanında geldin Elvan bacım. Elvan: Hayırdır Şahin Bey? Şahin Bey: Hayır hayır… Seninle baraber Fransızca mektup yazak da, Fransızlara ayaklarını denk aldırak! Elvan mutlu olmuş bir ifade ile; Elvan: Tamam, hemen kâğıt kalem alıp geliyorum. Şahin Bey ile Elvan'ın güzel bir sahnesini göremediğimiz için üzgündüm.Bize çok görmüşlerdi bu sahneyi:img-cray:Elvan'ın bir işe yaradığında mutlu olması beni de çok mutlu ediyor...Bügü o sahnelerde harikaydı... Halime abla: Yine mi sen geldin? Boş boş çene çalmaya geldiysen heç zahmet etmeyesin. Burada yeterince var o boş çeneden! Behram: Seni merak etmiştim emme maşallah eyle eyisin ki sesin gür geliyy… Halime abla: Hangimizin sesi gür gelii acaba? Senin sesine uyandım ben. Burasının hastane olduğunu bilmiy misin? İşte beklediğim sahne...Çok tatlılar ya...Boş çeneli Behram Çavuş:img-hyste Halime abla: Seni sevdim çocuk, ne zaman istersen gel yamacıma. Koca bıyıklının icabına baraber bakarız. Nizipli: Çok yaşa Halime abla… Behram: Nizipliiii! Bu gidişin bide dönüşü de var biliyin değel mi? Nizipli: He biliyim, ardımda Halime abla var korkmiyim artık senden Nizipli-Halime Abla kardeşliği demek...Behram'a kök söktürür bunlar yalnız:img-hyste Sona: Günaydın! Laroche: Günaydın matmazel (dedikten sonra Sona’nın eline öpücük kondurur) Sona: Neler oluyor? Laroche: Bişi olduğu yok, kahvaltıda top atışı dinleyelim dedim. Eh karargâhtan uzak olunca insanın müzik zevki de değişiyor haliyle (sahte bir gülücük atar). Buyurun! (eliyle sandalyeyi gösterir) Laroş'un espri anlayışına hayranım:img-icecrSona için daha da zorlaşıyor durum...Orada kaldığı her saniye azap O'na... Karayılan: Âmâsı yok Barutçu sen değel miydin ne görev verirsen yaparım diyen? Iraz: He bendim! Karayılan: Eyi o vakit, yaraların iyileşene kadar görev istemeyeciğin benden tamam mı? Iraz: Ama… Karayılan: Âmâsı yok Barutçu hadi get şimci dinlen… Yazık yazıktroest:dance: Elvan: Sen... Sen de gurur duyuyor musun peki? Memed: Ben… Şey… Akşam seni öyle görünce eyi ki bizimleymişsin dedim. Sen olmayaydın, çeviri neyin yapamazdık. Yani gur… Çok fena bu Elvan...Memed'i köşeye sıkıştırıyor...Memed'im artık ne söyleyeceğini şaşırıyor:img-blush Küçük kız: Sen de mi oynayacaksın benimle? (elindeki çamuru ikiye ayırdı ve bir parçasını Şahin Beye uzattı) Şahin Bey: Hıhı ben de oynamak istiyorum seninle. (Kızının uzattığı çamuru aldı) Peki ne yapacağım? Küçük kız: Ben çocuk yapıcam, sen de baba yap olur mu? Ay canım ya...Gözlerim doldu bu sahnede...:img-cray: Memed: Sen nerelerdeydin bugün Behram? Behram: Eşeğimi bağlamaya gitmiş idim, iyi ki gitmişim yoksam eşek kaçıcıymiş :img-hyste İşte eski Behram...Ne kaa özlemişim... Elvan kapıdan içeri girecekken Bozan Ağanın adını duyunca afallar ve olduğu yerde kalır. Cılız bir sesle ; ‘Bozan Ağa mı?’ Elvan nasıl bir tepki verecek acaba?Onu sakinleştirmek de Memed'e düşer artık:img-blush Yeni bölümü merakla bekliyorum...Diğerine göre uzun olmuş,güzel olmuş : ) Akademik'cim yine harikasın ya...Böyle kısa kısa da olsa yaz...Çok keyifli oluyor senin senaryolarını okumak da arzuinan 14-05-08, 10:57 ÇiçekLom sizler yazarsınızda biz yorumlamazmıyız hem çok kilit bi noktada kaldı senaryo 15 gün bekleyemeyiz ona göre :img-icecr Hem elvan'nın tepkisini hemde gelinlerin durumu çok merak ediyorum... :icon_sorr *** akademik'cim canım sen bu ek senaryo olayını her bölümden sonra yapıyorsun hiç kaçarın yok... Ama hem akabinde ama biraz geçikmeli ama mutlaka :img-in_lo Ne kadar güzel anlatmışsın aşıklaımızın duygularını ve hareketlerini bir bri gözümün önüne geldi Elvan'nın pembe yanakları Memed'in delici bakışları :love05: akademik 14-05-08, 11:32 ÇiçekLom sizler yazarsınızda biz yorumlamazmıyız hem çok kilit bi noktada kaldı senaryo 15 gün bekleyemeyiz ona göre :img-icecr Hem elvan'nın tepkisini hemde gelinlerin durumu çok merak ediyorum... :icon_sorr *** akademik'cim canım sen bu ek senaryo olayını her bölümden sonra yapıyorsun hiç kaçarın yok... Ama hem akabinde ama biraz geçikmeli ama mutlaka :img-in_lo Ne kadar güzel anlatmışsın aşıklaımızın duygularını ve hareketlerini bir bri gözümün önüne geldi Elvan'nın pembe yanakları Memed'in delici bakışları :love05: Valla ben de bekleyemem :( daha part 5 ve Part 6 yorumumu yapamadım, akşama yapıcam, ama ben de kaçırılan kadınların durumunu çok merak ettim doğrusu :icon_sorr kırçiçeği, arzu ve mericik beğendiğinize sevindim. Estağfirullah, senaryo yazma yani bütün bir senaryo yazma becerim yok, ama arada böyle aşk sahneleri esiyor işte :img-in_lo Çiftimizin 90 yıl öncesinde yaşıyor olmaları ve o anki savaş durumu :icon_sorr, Memed'in ketumluğu :img-icecr ve de naif bir aşk olarak kalmasını istediğimden bu aşkın, çok dikkat ediyorum yazarken sınırı aşmamak için, ama tutku da olsun istiyorum biraz :img-in_lo l ost yok ortalarda, onunla tepikli mepikli birşeyler çıkarırız belki diye düşünüyorum, bir ara güzel şeyler çıkmıştı. Hani şu Bozan Ağa olayını Asiye ile Elvan konuşurken aralarında Memed kulak misafiri falan olsa mesela. Elvan'ın kendisine bu yüzden yaklaştığını falan sansa. Böyle can ciğer kuzu sarması durumları olmaz her zaman, biraz gerilsinler istiyorum, ama o halde bile, sonunda tutkularına yenilsinler istiyorum.:img-in_lo:img-in_lo Öyle birşey var aklımda, dur bakalım. Ama herhalde birkaç bölüm sonra anca olur. Bakalım önümüzdeki bölümde çiçeklom nasıl işleyecek Bozan'ı ona göre bakarım. Akşam 22:30'dan sonra forumda olurum yine büyük ihtimalle. 3. bölümü seyretmeyi ve de 20.bölümü yorumlamaya devam etmeyi düşünüyorum. Bedeninizden sağlık, kalbinizden sevgi, yüzünüzden gülümseme eksik olmasın... KIRÇİÇEĞİ 14-05-08, 12:02 Elvan nasıl bir tepki verecek acaba? Elvan'ın tepkisinin nasıl olacağını tahmin edebilirsiniz aslında. Duyguları ile mantığı karmakarışık olacak :icon_sorr Buna bide Memed'i ekleyin ortalık diğer bölümde karışıyor gibi gibi :icon_whis Teşekkür ederiz uzun yorumun için :img-icecr ÇiçekLom sizler yazarsınızda biz yorumlamazmıyız hem çok kilit bi noktada kaldı senaryo 15 gün bekleyemeyiz ona göre Ufukta 15gün bekleme gibi bişi görünmüyor ama 21.bölüm hazır değil :icon_sorr Laylaylomm'um nete giremiyor, girmesi ile çıkması bir oluyor o yüzden aksaklık olabilir :icon_whis Hani şu Bozan Ağa olayını Asiye ile Elvan konuşurken aralarında Memed kulak misafiri falan olsa mesela. Elvan'ın kendisine bu yüzden yaklaştığını falan sansa. Böyle can ciğer kuzu sarması durumları olmaz her zaman, biraz gerilsinler istiyorum, ama o halde bile, sonunda tutkularına yenilsinler istiyorum.:img-in_lo:img-in_lo Can ciğer kuzu sarması kalacaklarını kim söyledi ki? :img-icecr Bozan Ağa konusunda mantık hatası var yalnız. Kuledibi 9.bölümde yaptı bu hatayı. Barutçu, Elvan'ın babasını kimin öldürdüğünü bilirken Memed'in bunu bilmemesi abes kaçmıştı hatırlarsanız :hıh O yüzden Bozan konusunda düzeltme yaparak işleyeceğiz o konuyu. Ortalık karışıyor iyice diyerek ufak bi ipucu verebilirim :) Hanım, Eley ve Caney'in durumları kritik bi yerde sonlandı. Devamında daha da kritik olucak :img-cray: arzuinan 14-05-08, 12:04 akademik'cim tümden yaz demiyoruz zaten sana ÇiçekLom o işi gayet güzel götürüyorlar ama her bölümden sonra bir Memed Elvan sahnesi bekliyorum senden ona göre :img-wink: Bu arada çok haklısın Lost'um sırra kadem bastı, yok kaç gündür ortalıklarda... Rica minnet getiriyoruz foruma bakalım ne olacak cezası :icon_whis lostsoul 14-05-08, 19:37 öle özel ki karayılan benim için sizin senaryonuzu da öle mühimsiyorum ki uygun zamanı bekledim okumak için.. kuledibi karayılanı olmuş desem yerdir.. aynı havayı hissettim ben bu bölüm.. bu bölümü sevdim çok.. çok sıcak samimi bi havası vardı bu bölümün.. kah ağladım ki hala içim buruk kah güldüm.. harikasınız.. misal bi niziplinin yürüken söylediklerini düşünüyorum sanki 1. bölümden çıkmış gelmiş bi sahne gibi.. bi de el kol hareketleri yapıyor gibi dşündüm puşisiyle uraşıp bıdırdanıyor.. izlemiş gibiyim adeta.. aynı tadda diziye devam etmek harika bi duygu.. memed ketumluk belasına söylemedi ama ben söliyim.. yani söyleme hakkına sahipmiyim bilmiyorum ama valla sizle gurur duydum çiçeklom.. lostsoul 14-05-08, 19:44 ost yok ortalarda, onunla tepikli mepikli birşeyler çıkarırız belki diye düşünüyorum, bir ara güzel şeyler çıkmıştı. Hani şu Bozan Ağa olayını Asiye ile Elvan konuşurken aralarında Memed kulak misafiri falan olsa mesela. Elvan'ın kendisine bu yüzden yaklaştığını falan sansa. Böyle can ciğer kuzu sarması durumları olmaz her zaman, biraz gerilsinler istiyorum, ama o halde bile, sonunda tutkularına yenilsinler istiyorum.:img-in_lo:img-in_lo Öyle birşey var aklımda, dur bakalım. Ama herhalde birkaç bölüm sonra anca olur. Bakalım önümüzdeki bölümde çiçeklom nasıl işleyecek Bozan'ı ona göre bakarım. valla sen beni hiç karıştırma tepik olaylarına.. mükemmel tutku sahneleri yaratıyosun.. narzu formun ketum kraliçesiydi dimi:) seni se tutku kraliçesi yaptım yahu:king: bu kaa yakın durmalar kalp atışlarının hızlanması nefeslerin karışması felam valla süper bi sahne olmuş:img-blush ama yine ketumluğa halel getirmiyosun ya ona bayılıyorum:) bu gerilme tepikleme ve tutkuya yenilme sahneni merakla bekliyorum haberin olsun.. ama bölümü bekleme sen yazsana bölüme kadar daha çok var:icon_sorr nolur akademik nolur:img-blush akademik 14-05-08, 21:55 valla sen beni hiç karıştırma tepik olaylarına.. mükemmel tutku sahneleri yaratıyosun.. narzu formun ketum kraliçesiydi dimi:) seni se tutku kraliçesi yaptım yahu:king: bu kaa yakın durmalar kalp atışlarının hızlanması nefeslerin karışması felam valla süper bi sahne olmuş:img-blush ama yine ketumluğa halel getirmiyosun ya ona bayılıyorum:) bu gerilme tepikleme ve tutkuya yenilme sahneni merakla bekliyorum haberin olsun.. ama bölümü bekleme sen yazsana bölüme kadar daha çok var:icon_sorr nolur akademik nolur:img-blush Yahu sen nerelerdesin? Hadi benden alışıksınız, arada kayboluyorum, sonra 1 hafta ortalarda oluyorum falan, ama sen öyle değilsin ki, alıştırdın bizi, şimdi başka forumlardasın bakıyorum :icon_sorr, çağrılarımıza da kulak asmıyorsun :img-cray: Var ya, şu forum yüzünden, hele bu lakaptan sonra, yakında forumun dul kraliçesi olucam, haberin olsun :img-blush E sizden bu terbrikleri almak bir şeref lost'um Cem'im Yılmaz'ım :img-hyste Yarın akşam seyahate çıkıyoruz, şimdi kanıma girme, ama tepik mepik dedin kafamı karıştırdın :img-in_lo Bavul da hazırlamam lazım:icon_sorr lostsoul 14-05-08, 22:04 Yahu sen nerelerdesin |