Tüm Versiyonu Göster : Yorumlar (Resim, İmza, Avatar, Özel Çalışma, Senaryo & Replik)
Sessiz Fırtına dizisine ait resimler, özel çalışmalar, imza ve avatarlar, senaryo ve replikler ile ilgili yorumlarınızı ve isteklerinizi sadece bu başlıkta yazabilirsiniz.
PAMUK_MELEGIM
22-10-07, 17:00
Ilk yorum benden Olsun
Berfin Imzalar & Avatarlar cok guzel Tesekurler...
öncelikle PAMUK_MELEGIM yorum için teşekkürler bişi değil ;)
bernanın mesajını okuyunca nasıl sevindim bilemezsiniz dizimin daha yayınlanmadan multimedia başlığımız açıldı çok güzel dizifilm yönetimine teşekkür ederiz bizler için bu başlığı açtıkları için çok iyi oldu bizim için artık çalışmalarımız arada kaybolup gitmiycek...:happy0064:happy0064
Multimedya başlığına emeği geçen herkese teşekkürler. Çok sevindirici bir durum başlığın açılması bile. Umarım en kısa zamanda anasayfada yer almamız dileğiyle.
Çalışmalar ve resimler de emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
bye
Berfincim son yaptığın çalışma harika vede çok anlamlı ellerine emeklerine sağlık arkadaşım
hayırlı olsun hepimize
çalışma yapan tüm arkadaşların ellerine sağlık
Berfincim son yaptığın çalışma harika vede çok anlamlı ellerine emeklerine sağlık arkadaşım
yorumun için teşekkür ederim canım begenmee sevindim
çalışma yapan bütün arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürler....
Berfinciim son yaptığın çalışma süper ellerine sağlık:img-wink:
çok İyiii düşünmüşsün:img-yes:
miss_t0eba
24-10-07, 00:08
ozlem ve berfin calismalar cok guzel ozelikle Sehitler icin yapilan calismaya bayildim ellerinize saglik! :good:
Arkadaşlar modlar bana kızacak ama burada söylemek istedim
burası benim internetteki evim gibi
Biz Sessiz Fırtına ailesi olarak imzalarımıza terör ile ilgili bir resim yazı bir şey ekliyelim benim fikrim yaparsanız çok sevinirim...:img-in_lo
michelleresimler çok güzeller bunlar nerde ne zaman yayınlandı
çok merak ettim çok sağol paylaşımın için:happy0064
Bende çok merak ettim hangi siteden olduğunu öğrensek iyi olurdu takip ederdik :( michelle lütfen o resimlerin adresini öğrenmek istiyoruz :sad53:
michelle Lütfen çok merak ediyorum Kanald sitesindede yok TMC nin sitesindede yok o resimleri hangi siteden aldın?? Birde çoook çok teşekkür ederiz bizimle paylaştığın için :happy0064 :happy0064
Öğrendim ben Kanaldan geliyormuş resimler :img-wink: Hepsi çok güzel çok beğendim kanaldan geldikçe eklensin resimler süper olur valla birde eve gideyim hemen ben bu resimlere çalışmalar yaparım :img-wink: :img-wink:
michelle eklediğin resimler tek kelimeyle harika çok teşekkürler
michelle eklediğin bölüm resimleri için teşekkürler.
eymen_gonca imzalar için teşekkürler.
bütün çalışmalr harika ellerinize sağlık...
michelle resimler için çok teşekürler...
miss_t0eba
25-10-07, 17:18
eymen_gonca imzalar icin tesekkurler :img-wink:
michelle bolum resimleri icin cok ama cok tesekkurler!
özlem merve çalışmalarınız çok gzüel birde böyle esrarengiz ikinizde yapmışsınız
dizimizin kendisi esrarengiz olunca:img-grin2
özlemim mervem ellerinize sağlık yine döktürmüşsünüz çalışmalarınız çok güzel olmuş...
_SİNeM_ giflerin çok hoş teşekkürler.
ozlem05 ve _merveee_ çalışmalar için teşekküler. :good:
özlem özel çalışman çok güzel olmuş canım ellerine sağlık arzum çok asil kendinden emin ve çok güzel çıkmışki öyle:img-yes:
SİNEMavatarlar için sağol çok güzeller:img-yes:
miss_t0eba
27-10-07, 00:40
sinem avatarlarin cok guzel ellerine saglik!
ozlem calisman super EP ve AO cok guzel cikmislar :img-in_lo
özlem resimler için çok sağol
bir an önce dizimiz başlasada resimlere bakıp yetinmekten sıkıldım...
miss_t0eba
27-10-07, 13:25
özlemcim resimler icin sana sonuz tesekkurler ellerine saglik!
emegi geçen herkese teşekkürler
özlemcim resimler için ayrıyetten teşekkürler....
hacivatiye
27-10-07, 14:42
arkadaşlar buraları coşturmuşsunuz ellerinize sağlık.
özlem yeni fragman resimlerini eklemişsin çok sağol.
Yaptığın özel çalışmalar da harika.
sinem gifler süper.
Önemli değil kızlar dizimize üç gün kaldı artık hafta değil günleri sayıyoruz birde başlasın bizi kimse tutamaz sayfalarda dolar taşar..
özlemcim eklediğin fotolar için teşekkürler....
özlemcim eklediğin fotolar için teşekkürler....
Önemli değil Berfincim bende izmirin_kavakları nickli arkadaşa çok teşekkü ederim onun sayesinde öğrendik yeni resimleri..:happy0064
_BERFİN_ imza ve avatalar için teşekkürker.
selin_bg çalışma için teşekkürler.
ozlem05çalışma için teşekkürler.
Emeğinize sağlık.
Eklenen resimlerde çok hoş. :img-in_lo
eymen_gonca
28-10-07, 19:43
_BERFİN_ imza ve avatalar için teşekkürker.
selin_bg çalışma için teşekkürler.
ozlem05çalışma için teşekkürler.
Emeğinize sağlık.
İZMİR'İN KAVAKLARI
28-10-07, 19:52
Önemli değil Berfincim bende izmirin_kavakları nickli arkadaşa çok teşekkü ederim onun sayesinde öğrendik yeni resimleri..:happy0064
rica ederim sizi mutlu ettiyse ne mutlu bana...
özlem izmirin kavakları resimler için çok sağolun hepside birbirinden harika kareler :happy0064
berfin çok güzle çalışmalar ellerine sağlık canım:good:
hacivatiye
28-10-07, 23:38
İzmir'in kavakları adlı arkadaşa çok teşekkürler.
özlem eklediğin yeni fotolar için çok sağol.
berfincim tüm çalışmaların süper.
hacivatiye,yerin86,eymen_gonca,rüştü yorumlarınız için teşekkürler
çalışma yapan herkesin ellerine sağlık...
funda2 birbirinden güzel çalışmalar için teşekkürler.
Hepsi birbirinden güzel emeğine sağlık.
funda2 birbirinden güzel çalışmalar için teşekkürler.
Hepsi birbirinden güzel emeğine sağlık.
Cok tesekkur ederim Rustu...Begenmis olmana cok sevindim.
funda2 Çalışmaların harika olmuş Arzumda Erkanda resimlerde çok güzel görünüyolar.Ayrıca Hürriyet sitesine resimlerin eklenmesi çok iyi oldu bu sayede diğer oyuncularında resimlerini görmüş olduk.Bu akşam saat 22.00'de herkez ekranların başına sonrada buraya yorumlarla başlığımızda görüşürüz.. bye bye bye
alperkaya ve ozlem05 eklediğiniz haberler için teşekkürler.
funda2 yorumun için bende teşekkür ederim.:img-blush
özlemcim çalışmaların çok güzel ellerine sağlık...
bimkolik bölüm resimleri için çok sağol
bimkolik Bölüm resimleri icin cok tesekkürler..:img-wink:
Bimkolik resimler için çok teşekkürler
Berfin senden yeni imzalar bekliyorum kullanalım şöyle yeni yeni imzalar tabi zahmet olmazsa
bimkolik resimler için teşekkürler özlemcim ayıp ettin imza hazırlarım tabii ama kesşke birileri 1. bölümden fotolar eklesede bende güzel güzel çalışmalar yapsam fragman fotolarının yarısı kanal reklamı olduğu için pek iyi olmuyo imzalar...
bimkolik 2 bölüm fragmanı için teşekkürler. Emeğine sağlık.
sarısezen haber için teşekküler.
_BERFİN_ imzaların her zamanki gibi çok güzel.:good:
ozlem05 ve nalansemiz çalışmalar çok güzel sağolun.
özlem berfin ellerinize sağlık çok güzeller bu ne hız berfin hemen imza yapmışsın bile
Berfincim emeklerine sağlık imzalar çok güzel ya birde yeni resimler gelse ondanda kullanırdık ne güzel..
BeyazGelincik21
31-10-07, 16:13
bimkolikçiğim bölüm resimleri ve yeni bölümün fragman resimleri için çok teşekkürederim.
imza,avatar ve haber ekleyen herkese çok teşekkürler.Ellerinize emeğinize sağlık arkadaşlar.
bimkolik fragman resimleri için teşekkürler.
sarısezen haber için teşekkürler.
berfin imzaların çok güzel.
ozlem çalışmalar süper
unuttuğum kimse kaldıysa özürdilerim. Hepiniz harikasınız ellerinize sağlık.
stylish çalışman çok güzel olmuş
berfincim avatarların çok güzel ama biraz soluk duruyo sanki beyaz tonu çok fazla yinede çok güzeller emeğine sağlık
hacivatiye
01-11-07, 15:26
berfin avatar ve imzalar için,
bimkolik resimler için,
stylish çalışman için,
funda güzel çalışmaların için çok teşekkürler.
öncelikle yorumlar için teşekkürler
bimkolik bölüm fotoları için teşekkürler
haberler içinde teşekkürler
bimkolik bölüm resimleri için teşekkürler. Çok güzel emeğine sağlık.
_BERFİN_ avataların harika.:img-in_lo
stylish çalışmalar için teşekkürler.
delfin 23 eklediğin haberler için teşekkürler.
delfinhaberler için çok sağol dizimiz ilk bölümden baya konuşulmaya başlandı.
bimkolik bölüm resimleri için çok sağol
stylish çalışma için sağol ellerine sağlık
berfin avatarların yine çok hoş ve şıklar ellerine sağlık
Berfin avatarların çok güzel Yiğitin avatarlarınada pek bi özenmişsin :) Ama senden ricam Deniz ve Yiğitin resimlerinden oluşan değişik imzalar yaparmısın kullanalım vaktin olursa tabi şimdiden ellerine sağlık cnm...
bimkolik bölüm resimleri için çok teşekkürler.süperler.sayende avatar yaptım:)
berfin sen de süper döktürmüşsün eline sağlık:)
özlemcim yeni imzalar yaptım deniz&yiğitli :img-yes:
yorumlarınız için teşekkürler
arzu seninde avatarların güzel olmuş ellerine sağlık:img-wink:
rüştü haber için sağol
arzu avatarların çok gzüel ellerine sağlık
berfin ellerine sağlık sıcak sıcakj imzalarda gelmiş.
arrzzu avatalar için teşekkürler.
_BERFİN_ imzaların çok hoş teşekkürler.
berfin sinem imzalar çok güzel birini seçtim çok beğendim ellerinize sağlık berfin kullandığın avatar çok güzel
michelle bölüm resimleri için teşekkürler.
_SİNeM_ imzaların çok hoş.
özet ve eklenen haberler için de teşekkürker.
ozlem05 yeniden eklemiş olduğun fragman resimleri için teşekkürler.
hacivatiye
04-11-07, 18:26
özlem fragman resimler için teşekkürler.
michelle bölüm resimleri için sağol.
sinem imzalar için sağol.
not:bölümü indirenler ya da kaydedenler repliklere yardımcı olabilir mi? o bölüm boş kalmış elimde bölüm yok sadece aklımda kalan bir-iki cümleyle de yazmak istemedim ama kimse katkıda bulunmazsa öyle yapacağım.:img-wink::img-yes:
özlem fragman resimler için teşekkürler.
michelle bölüm resimleri için sağol.
sinem imzalar için sağol.
not:bölümü indirenler ya da kaydedenler repliklere yardımcı olabilir mi? o bölüm boş kalmış elimde bölüm yok sadece aklımda kalan bir-iki cümleyle de yazmak istemedim ama kimse katkıda bulunmazsa öyle yapacağım.:img-wink::img-yes:
Resimler için önemli değil kızlar bölüm kayıt işini bu akşama hazır olur ben bizim fan sitesine ekliyeceğim 1. bölümü 5 part olucak hepsini indirip izliyebilirsiniz :happy0064 replik işinide videodan alırsın canım bende yeni imzalar çalışmalar bekliyorum salı gününden sonra önceden daha çok imza-avatar yapardınız şimdi pek kimse ilgilenmiyor :icon_sorr :icon_sorr
ozlem05 fragman resimleri teşekkürler.
eymen_gonca imza avata ve çalışmalar çok güüzel teşekkürler.
Aile çalışmaları yapılsa aslında çok güzel olur. Becerikli arkadaşlara duyrulur.
bende bu akşamdan itibaren yeni imza ve avatarlar istiyorum valla vaktim olsa ben yapıcam çünkü berfinden başka ilgilenen yok imza yapan kişilerden yüzüm yok yani kızdan istemeye çünkü hep berfin yapıyor.
eymen_gonca avatalar için teşekkürler.
ozlem05 resimler çok güzel emeğine sağlık.
çalışma yapan tüm arkadaşların ellerine sağlık berfin çok geçmiş olsun canım
özlem resimler için çok sağol çok güzle sahnelerdi.:img-yes:
_BERFİN_ rahatsız olduğun halde bu kadar güzel imzalar için teşekküler. Geçer inşaallah.:img-blush
evet berfin çok güzeller valla ellerin dert görmesin ..:happy0064:happy0064:happy0064
Berfincim tekrar çok geçmiş olsun canım yani yapamadığın buysa yaptığın nasıl olur acaba ben bölüm videolarını bitirdim ama şimdi çıkmam lazım yarın çok güzel resimler eklerim artık iyileşince yaparsın cnm..
öncelikle yorumlarınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim bi kaç günden sargıdan kurtulup çalışmalara başlarım heralde bu halde çalışma yapmak çok zor oluyor begenmenize sevindim:img-wink:
öncelikle yorumlarınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim bi kaç günden sargıdan kurtulup çalışmalara başlarım heralde bu halde çalışma yapmak çok zor oluyor begenmenize sevindim:img-wink:
Berfincim inan çok güzeldi son çalışmaların avatarımıda kendi imkanlarımla yaptım oda belli oluyor zaten :) benim yaptığım ben akşam resimler ekliycem artık ne zamana iyileşirsen o zaman yaparsın canım..
arkadaşlar çalışmalar çok ama çok güzel ellerinize sağlık.....
çok güzeller yaaa
hacivatiye
08-11-07, 17:27
özlem resimler için teşekkürler.
berfin imzalar için sağol
eymen_gonca avatarlar ve imzalar çok güzel
berfin ve rüştü replikler için teşekkürler.
ozlem05 resimlerde baya emeğin geçti ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel.:good:
eymen _gonca ve _BERFİN_ avata ve imzalar çok hoş sağolun. :img-blush
Rica ederim canım sizler için hepsi daha çok güzel resimler çektim ama şuan çıkmam lazım Berfincim imzaların çok güzel olmuş ellerine sağlık..
özlem çok sağol kare kare çekmişsin ellerine sağlık canım..:happy0064
özlemim resimler harika ellerine sağlık
özlemim resimler harika ellerine sağlık
Rica ederim canım daha çok resim var eklerim bugün resimlerin devamını çok güzel resimler ayarladım. :img-wink:
Özlemcim resimler için çok teşekkürler Berfincim en kısa zamanda iyileşmeni istiyorum hem sağlığın açısından hemde bizim imzacımızsın senden başka bize imzalar hazırlayan yok yeni bölüm geldi gidiyo nerdeyse 3. bölüm başlıyacak çokta güzelm kareler vardı bu bölümde ama kimse ilgilenmiyo imza avatar işiyle valla garip kaldık fırtına ekibi olarak :img-cray: :img-cray: :img-cray:
özlemcim resimler için çok teşekkürler :img-yes::img-yes: hepsi birbirinden güzel
berfincim geçmiş olsun çabuk iyileş o güzel çalışmalarından bizleri mahrum bırakma:img-wink::img-wink:
özlem bimkolik resimler için çok sağolun berfin en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle canım geçmiş olsun tekrardan
gamze_lim replik için sağol.
bimkolik ve ozlem05 bölüm resimleri için teşekkürler.:img-blush
Emeği geçen herkese teşekkürler ama bu bölüm resimleri neden bu kadar az ya yani arkadaşlarımızın eklediklerini demiyorum orjinal resimler neden bu kadar az :(
Yine çok güzel bir bölüm bizi bekliyor arkadaşlar hemen salı olsun.
michelle,resimler icin cok tesekkurler öncelikle
calisma yapan tum arkadaslarinda ellerine ve emeklerine saglik
yorumlarınız için teşekkür ederim
begenmenize sevindim
BeyazGelincik1980 ve eymen_gonca avatalar ve imzalar için teşekkürler. Çalışmaların hepside çok güzel.
BeyazGelincik1980 eymen_gonca çalışmalar için teşekkürler ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar
ozlem05 fragman fotoları için teşekkürler. Hepsi birbirinden güzel.:good:
Çalışmalarda da emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
özlem çok sağol resimler için
eymen gonca,nilgün,yalnızlığım imza ve avatarlar için çok sağolun ellerinize sağlık
Berfin resim ve replikler için çok teşekkürler bende eve gider gitmez resim eklerim..
Jenerikten..
_BERFİN_ resim ve replikler için teşekkürler.
Çalışmalardada emeği geçen herkese teşekkkürler.
herkezin ellerine sağlık süper olmuş
selin_bg imza için teşekkürler.
eymen_gonca çalışmalar için teşekkürler.
ozlem05 jenerik resimleri için teşekkürler. :good:
_BERFİN_ gif ve imzalar için teşekkürler. Her zamanki gibi muhteşem.:img-blush
Önemli değil canım Berfin imzalar süper Satm ekibinin imzasına bayıldım zaten seviyordum o ekibi imzasını görünce hemen kullanmak istedim.ellerine sağlık..
arkadaşlar imzalar avatarlar bölüm resimleri hepsi süper...
ellerinize sağlık......
muhteşemler
çalışma yapan hereksin elelrine sağlık
özlem sana nasıl teşekkür etsek azdır bu kadar resim çekip eklemek zaten işkence üstüne birde resimleri formata çevirmek, çok çok sağol ellerien sağlık
ozlem05 bölüm resimleri için çok teşekkürler.
sedenaz özet ve bölüm resimleri için sağol.
sudenaz ve özlem çok teşekkürler .........
hacivatiye
16-11-07, 22:13
arkadaşlar çok güzel çalışmalar yapmışsınız.
berfin gifler,imzalar,replikler için
özlem resimler için
sudenaz özet için
selin_bg imza için
eylem_gonca çalışmalar için
selminesat özel çalışma için çok teşekkürler.:happy0064
D&C & Funda çalışmaşlarınız süper elleirnize sağlık.Bugün saat 17.00 dizimizin tekrarı var izlemek isteyenlere duyrulur..
D&C & Funda çalışmaşlarınız süper elleirnize sağlık.Bugün saat 17.00 dizimizin tekrarı var izlemek isteyenlere duyrulur..
Begenmene sevindim Ozlem, devami gelecek insallah...
eymen_gonca , funda2 , BeyazGelincik1980 , selminesat , D&C imza avata ve çalışmalar için teşekkürler. Hepsi birbirinden başarılı. :img-blush
Adını yazmadıklarım olduysa kusura bakmayın sizlerede teşekkür ederim.
Funda Nilgün D&C ve diğer arkadaşlar ellerinize sağlık tüm çalışmalar çok güzel olmuş dizimize sadece bir gün kaldı bakalım neler olucak dizide?
nilgün(beyazgelincik) imza avatarlar için çok sağol ellerien sağlık çok güzeller:good:
D&C imzalar avatarlar için sağol harika görünüyorlar
Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.
özlem cim yapmış olduğun çalışma hakikaten süper, ellerine, kollarına, klavyene sağlık, çok teşekkür ederim beni kırmadığın için.
Ama çok üzülerek söylüyorum ikinci çalışmanı göremiyorum, inşallah 2. güzel çalışmanada kavuşurum:)
Ayy özleeemm, 2. çalışmanı az önce gördüm ayy vallahi billahi, bu zamana kadar gördüğüm en güzel çalışma, ne kadar güzel bir resim seçmişsin öylee yaa.
Harikasın kızım sen valla. Seni ayakta alkışlıyorum:good::happy0064:img-yes:
Ve başarılarının devamını diliyorum.
Ama bir sorun var, sadece yazı rengi biraz açık olursa tam süper olacak.:img-blush
ozlem05 resimler ve çalışmalar için teşekkürler. Çok emek harcamışsın. :img-blush
Diğer çalışmalarda da emeği geçen herkese teşekkürler.
Emeği geçen kişilere teşekkürü çok görmeyin.:img-blush :img-blush :img-blush
ozlem05,fragman resimleri icin cok tesekkurler
funda2 çalışmalar için teşekkürler. :good:
delfin23 haber için teşekkürler.
ozlem05 bölüm resimlerini eklemeye başlamışsın. Kolay gelsin. :img-blush Teşekkürün en büyüğünü hak ediyorsun. :img-blush Emeğine sağlık.
Guzel yorumlariniz icin ben tesekkur edeim.
arkadaşlar şimdiden herkesin ellerine sağlık malum sınav haftası bne yine off konumuna geçicem
kendinize iyi bakın
1-2 hafta sonra görüşürüz
yapılmış çalışmalar süper yapılacaklarda öyle olacak eminim ellerinize sağlık bana şans dileyin:img-in_lo
not : bu hafta deniz gözüme süper sempatik göründü :happy0064
funda2 yapmış olduğun çalışmalar çok hoş, çok güzel ellerine sağlık, yine bekleriz:)
özlem cim senin bu konularda artık profesyonel olduğunu hepimiz biliyoruz tekrar teşekkürler, eklediğin bölüm resimleri için.
_BERFİN_ imzaların her zamanki gibi çok başarılı emeğine sağlık. :good:
Hemen imzamı değiştiriyorum çünkü çok beyendim. :img-blush
rüştücüm yorumun için saol
özlemmin neler yapmışsın öyle ellerine sağlık
berfin cim yaptığın imzalar çok hoş olmuş.
özlem cim imza ve avatarların harika ellerine sağlık canım
Teşekkürler kızlar beğenmenize sevindim can sıkıntısından yaptım birkaç tane inşallah tekararını hafta sonu verirde kanald bir daha izleriz bu güzel bölümü..
ozlem05 avatalar için teşekkürler. Çok güzel olmuş hepside.
selin_bg imza için teşekkürler.:good:
derman abla
26-11-07, 11:38
Bütün imzalar aviler süper bütün hepsini tek tek inceledim hepsi süperler beğendiklerime buraya tek tek isim yazmak yerine rep verdim.en kısa zamanda özel çalışmalarada bakıcam
derman abla imzalar çok hoş emeğine sağlık.
Haber ekleyen ve çalışmalarda emeği geçen adlarını yazmadığım kişilerede teşekkürler.
Resımler cok guzel.ellerınıze saglık
Vallahı bu adama her renk takım yakısıyor
Hele beyaz gomlek daha bır yakısıyor
Masallah
Özlem bölüm resimlerini eklemişsin gerçi devamda edecekmişsin resimleri eklemeye çok sevindim canım bu arada Denize morlar çok yakışmış :img-in_lo
OZLEMIM CANIM BENIM
Cok tesekkur ederım resımlerı eklemıssın.
Ve onları ayrı karelerde veya aynı karelerde bugun tekrar gormek guzel olacak.
Sabırsızlıkla beklıyorum.
özlem çoık çoık sağol senin hakkını nasıl öderiz her anını öyle bir yakalıyorsunki sen bu işte profesyonelsin ellerine sağlık :happy0064
denize morlar çok yakışmış dediğin gibi gamze ve sapancadaki sahneler zaten harikaydı
ozlem05 fotolar için teşekkürler. :img-blush Çok emek veriyorsun.:img-blush Hepsi birbirinden güzel ve çok net fotolar canım sağol. :img-blush
ozlem05,resimler icin cok tesekkurler
derman abla
ozlem05
selin_bg
ilkay_33
funda2
Calismalariniz cok guzel olmuslar...
Hepinizin ellerine ve emeklerine saglik:good:
derman abla
27-11-07, 22:14
derman abla imzalar çok hoş emeğine sağlık.
Haber ekleyen ve çalışmalarda emeği geçen adlarını yazmadığım kişilerede teşekkürler.
saol çok teşekkür ederim yorum için
ozlem05,resimler icin cok tesekkurler
derman abla
ozlem05
selin_bg
ilkay_33
funda2
Calismalariniz cok guzel olmuslar...
Hepinizin ellerine ve emeklerine saglik:good:
çok çok tşkkr ederim ama bu başlık biraz hareketsiz bence sizcede değilmi
4.bölüm resimleri eklendi ve hala kimseden yeni çalışmalar gelmedi :( arkadaşlar güzel çalışmalar yapında yeni bölüme kadar kullanalım
derman ablacım çalışmalar süper olmuş özellikle avatarlar.
derman abla
28-11-07, 19:01
4.bölüm resimleri eklendi ve hala kimseden yeni çalışmalar gelmedi :( arkadaşlar güzel çalışmalar yapında yeni bölüme kadar kullanalım
derman ablacım çalışmalar süper olmuş özellikle avatarlar.
saol cnm tşkkr ederim
Sevgili özlem 05,
4.bölüm resimlerini yeni gördüm
Hepsine teker, teker baktım ve 4.bölümü sayende yeniden seyretmiş gibi oldum....
Yiğit'in resimleri ayrı güzel, Deniz'in resimleri ayrı...
Ama en çok Dilara'nın resmini beğendim. Hastaneye Murat'ı ziyarete gelipte, Yiğit'in yanında Deniz'i görünce, Deniz'e fırlattığı öldürücü :icon_mad:bakış anını çok güzel yakalamışsın. Bravo:good:
Ellerine sağlık:img-yes:
Sevgili özlem 05,
4.bölüm resimlerini yeni gördüm
Hepsine teker, teker baktım ve 4.bölümü sayende yeniden seyretmiş gibi oldum....
Yiğit'in resimleri ayrı güzel, Deniz'in resimleri ayrı...
Ama en çok Dilara'nın resmini beğendim. Hastaneye Murat'ı ziyarete gelipte, Yiğit'in yanında Deniz'i görünce, Deniz'e fırlattığı öldürücü :icon_mad:bakış anını çok güzel yakalamışsın. Bravo:good:
Ellerine sağlık:img-yes:
Ipekcım hosgeldın
Senı burada gordugume o kadar sevındımkı
BeyazGelincik1980
29-11-07, 15:33
4. bölüm resimlerini daha yeni gördüm
Özlem resimler icin cok cok tesekkürler...gercekten cok güzel kareler yakalamissin :good:.
tek tek isim saymayım her şey için teşekkürler
Benim 4. bölümde en komiğime giden sahne Bahadırın İzzetin taklidini yaptığı yer ''gel dedimmdi gelecen'' karnıma ağrılar girmişti gülmekten :)
hacivatiye
29-11-07, 20:46
ozlem05resimler icin cok tesekkurler
derman abla
ozlem05
selin_bg
ilkay_33
funda2 çalışmalar için teşekkürler.
Nihayet replik yazan çıktı , gamzelim replikler için çok sağol.:img-wink::happy0064
derman abla
29-11-07, 21:17
ozlem05resimler icin cok tesekkurler
derman abla
ozlem05
selin_bg
ilkay_33
funda2 çalışmalar için teşekkürler.
Nihayet replik yazan çıktı , gamzelim replikler için çok sağol.:img-wink::happy0064
tşkkr ederim replik bende yazabilirim ama sınavlarım var
derman abla çalışmalar çok güzel teşekkürler. :img-blush
gamze_lim replikler için teşekkürler. Özelliklede dilara kendi elleriyle yaptığı süpriz repliğini okumak harikaydı.:img-hyste:img-hyste
Herkese teşekkür ederim.
derman abla
Çalışmaların çok ama çok güzel olmuş.ellerine sağlık
Yiğit sancaktar ve Deniz sancaktar olur inşallah.
Çokda uyumlu oldu demı
Yiğit-Deniz Sancaktar
gamze_lim canım
Replikler için çok teşekkür ederim.Tekrardan hatırlamak iyi oldu.....
Esen kalın
derman abla
29-11-07, 22:19
derman abla çalışmalar çok güzel teşekkürler. :img-blush
gamze_lim replikler için teşekkürler. Özelliklede dilara kendi elleriyle yaptığı süpriz repliğini okumak harikaydı.:img-hyste:img-hyste
Herkese teşekkür ederim.
derman abla
Çalışmaların çok ama çok güzel olmuş.ellerine sağlık
Yiğit sancaktar ve Deniz sancaktar olur inşallah.
Çokda uyumlu oldu demı
Yiğit-Deniz Sancaktar
gamze_lim canım
Replikler için çok teşekkür ederim.Tekrardan hatırlamak iyi oldu.....
Esen kalın
çok teşekkür ederim walpaper ile çalışmayı yavaş yavaş öğreniyorum ama arka plan yok lütfen elinizde olan arka planları bana atın bende çalışma yapayım
Gamze_lim replikler için çok sağol. Özellikel şu Deniz içerikli sohbeti ben izleyememiştim çok güzelmiş. Tekrar teşekkürler..
Gamze replikler için çok sağol canm okumak çok zevkliydi en çok beğendiğim ben senin abinim Dilara hatta onun avatarını bile yapmıştım :)
Resimler için önemli değil arkadaşlar ama hala çalışma yapan olmamış :(
michelle resimler için teşekkürler.
Resimlerin hepsi birbirinden güzel.:img-in_lo
michelle arkadasım
Resımler ıcın cok tesekkur ederım.
Gercekten bekledık ve cok guzel bır bolum seyredecegız onumuzdekı salı
Esen kalın
Rüştü resimler için Özlem çalışmaların hepsi çok güzel imzalar avatarlar ve son çalışman çok güzel olmuş Arzumun o resmine bayılıyorum zaten çok tatlı çıkmış
hacivatiye
01-12-07, 16:48
michelle resimler için teşekkürler.
özlem resimler ve çalışmalar için teşekkürler.
rüştücüm fragman resimleri için teşekkürler.
derman abla çalışmaların çok güzel.
hacivatiye sağol cnm kimsenin adını unutmamışsın..
Bende kısaca emeği geçen herkese teşekkür ederim gel salı gel demekten başka yapacak birşey yok :) Birde bir tane çalışma yaptım :) bakın bakalım beğenicekmisiniz..
Fragman resimleri için teşekkür eden kişilere bende teşekkür ederim. :img-blush
ozlem05 çalışmalar içinde teşekkürler. :good:
Rüştü önemli değil cnm..D&C imza çalışmaların çok güzel yarın yeni bölüm yayınlanacak çarşamba günü resimleri eklerim ama hep söylüyorum çalışmada beklerim :) sizin yaptığınız imzalar çok güzel oluyor ben çok beğeniyorum..:good:
özlem çalışmaların çok güzel olmuş ellerine sağlık canım
ozlem05 resimler için teşekkürler. :good:
D&C ve _BERFİN_ imzalar harika emeğinize sağlık. :good:
kod adı yağmur
06-12-07, 21:11
şeyy bizde avatar ve imzaları kullanabilir miyiz :icon_whis
Tabiki kullanabilirsin.
Çalışmaları yapan arkadaşlar hepimiz için yani tüm izleyen ve kullanmak isteyenler için yapıyorlar. Bence sevinirler bile. :img-blush
tabiiki kullanabilirsin
bölüm resimleri için teşekkürler.....
kod adı yağmur
06-12-07, 21:24
sağolunn hemen değiştiriyorum :img-yes::img-wink:
bana biri hemen avatar yapabilirmi? Ben kullanmıştım ama Yağmur arkadaşımızda kullanmış aynısını imzalar çok güzelde avatarda lazım bende yetenek olsa yaparımda photoshop olayından hiç anlamam :(
Emeği geçen Berfin Özlem CerenÖmer çok teşekkür ediyorum hepsi çok güzel olmuş
kod adı yağmur
07-12-07, 16:42
erdemcim ilk sensen değiştirebilirim :img-wink:
senin içinde bi sorun olmazsa ikimiz de kullanabiliriz :img-yes:
gerçekten süper avatar ve imzalar :happy0064
ama ben imzaları ekliyemiyorumm kb aşıyormuş :sad53:
Ozlem05
E.P Dogum gunu calısman cok guzel olmus.
Ellerıne saglık :happy0064
Merhaba arkadaslar,
ben de sizler gibi "Sessiz Firtina" hayranlarindanim :happy0064
Umarim beni de araniza kabul edersiniz.
Bu arada merak ettigim birsey var; dün (11.12.2007´de) avrupa´da yayinlanan bölümün aynisini gecen hafta da seyretmistik. Bunun nedenini bilen var mi? Ben yeni bölüm beklerken, gecen haftayi tekrarlamalari beni hayal kirikligina ugratti :icon_sorr Bilgilendirirseniz cok mutlu olurum.
Narima'cım çok teşekkür ederim..
xBeyzax Beyza'cım aramıza hoşgeldin canım..Ama biz dizimizle ilgili bu bölümde konuşup sohbet etmiyoruz..Gündemdeki Diziler başlığında Sessiz Fırtına bölümünde konuşuyoruz senide oraya bekleriz canım..
Narima'cım çok teşekkür ederim..
xBeyzax Beyza'cım aramıza hoşgeldin canım..Ama biz dizimizle ilgili bu bölümde konuşup sohbet etmiyoruz..Gündemdeki Diziler başlığında Sessiz Fırtına bölümünde konuşuyoruz senide oraya bekleriz canım..
Ozlemcım
Set hakkında bazı resımler varmı?
Bazı dızılerın set resımlerı gelıyor .Bızdede varmı?
Aslında bu sayfaya bir daha mesaj yazmamayı düşündüm nedeni burdaki mesajlar daha sonra siliniyormuş.
Narima
Set resimleri yok dizinin resmi sitesinde de yer almıyor. Bence dizinin ilerliyen bölümlerinde kamera arkası fotolarıda gelir.
oZLEMCIM
Bolum resımlerını eklemıssın.
EEEEE kızlar calısmalar yaparsınız artık demı.
Tesekkur ederım calısmalarınız ıcın tekrardan:happy0064
Özlemcim resimler için çok tşkler:img-wink:
Ayrıca EP doğum günü çalışmanda çok hoş:good:
Teşekkür eden arkadaşlarımıza asıl ben teşekkür ederim bu akşam sıkı durun kızlar bölüm resimlerini anında çekip ekliyeceğim..
Özlemcim resimler için çok tşkler:img-wink:
Anında eklemişsin gerçekten ellerine sağlık:img-yes:
Sudenaz Özlem bölüm resimleri için teşekkürler
Hazell Berfin d&C imzalar için çoook teşekkürler Berfin özellikle avatarlar şahane olmuş ellerine sağlık.
Merhaba arkadaslar,
ben de sizler gibi "Sessiz Firtina" hayranlarindanim :happy0064
Umarim beni de araniza kabul edersiniz.
Bu arada merak ettigim birsey var; dün (11.12.2007´de) avrupa´da yayinlanan bölümün aynisini gecen hafta da seyretmistik. Bunun nedenini bilen var mi? Ben yeni bölüm beklerken, gecen haftayi tekrarlamalari beni hayal kirikligina ugratti :icon_sorr Bilgilendirirseniz cok mutlu olurum.
Elbette aramıza hosgeldın
Tekrar yayınlanmasının sebebı maclardan dolayı gecen hafta yenı bolum verılmedı.Ve bızde hem kanala hemde yapımcıya fazla baskı yaptık.Ortalıgı tozu dumana kattık anlayacagın.Ve programa eskı bolum terkrarı koydular
Merhabalar arkadaslar
Mubarek Kurban bayramınızı kutlarım
Ozlemcım ne yaptın sen ya.Ozel calısman cok guzel ama cok guzel olmus.:good:
Bu arada nalansemiz arkadasım aramıza hosgeldın.Calısman cok ama cok guzel olmus.Ellerıne saglık:good:
Merhaba arkadaslar
Avatarlar vr ımzalarınız cok guzel olmus .
hazell
berfın
D&C
Ellerınıze saglık.Harıka olmuslar
özlem cim eklemiş olduğun bölüm resimleri için sonsuz teşekkürler. Ellerine sağlık zahmet etmişsin. Bugün buralar çok durgun yaw:( Bakmaya doyamadım valla resimleri.
özlem resimler için çok sağol canım çok büyük bir emek veriyorsun ellerien sağlık
Yorum için tşkler narimacım:)
Özlemcim resimler için tşkler süpersin:img-wink:
Ozlem ,hazellcım
resımler,avatarlar hepsı cok guzel
Ellerınıze saglık:img-yes::happy0064
Narima + Necla + Hazell + Selmi
Çok teşekkürler yorumlarınız için dizimiz için değer..Bende D%C ve Berfin'den imza ve avatarlar bekliyorum..Bende yaptım birkaç tane onlarıda eklerim..
Özlem imzaların şahane harika süper ötesi olmuş çok beğendim hepsi ayrı ayrı bir güzel olmuş......
Ben en sevdiğim sahnenin imzasını çaldım hemen başkası kapmadan :)
AH OZLEMCIM
Cok guzel bır fıkır.
Elıne saglık.
Cok ıyı olmus.Bu benım aklıma gelmemıstı.Akıllı ve duzenlı arkadasım benım
Özlemcim tekrar yazıyorum şiir başlığı için teşekkürler, çok ince bir düşünceye sahipsin. Çok çok iyi oldu. Ellerine ve fikirlerine sağlık canım.
Özlemcim tekrar yazıyorum şiir başlığı için teşekkürler, çok ince bir düşünceye sahipsin. Çok çok iyi oldu. Ellerine ve fikirlerine sağlık canım.
Bencede canm süpersin gerçekten düşüncelerin felan:good:
özlem son giflerin çok güzel en beğendiğimiz sahnelerden yapmışsın ellerine sağlık:good:
Önemli değil Necla'cım en beğendiğim sahneyide ben aldım :) Bu arada neden yeni resimler bölüm özeti falan gelmedi acaba?
Ozlemcım prensesım
Avatarın cok guzel olmus.Daha cok guzel sahnelerımız mutlaka olacak ama bu bolum benım en hıt sahnemdır.
O gozlerını kapatıp Denızı ıcıne cekmek,koklamak kokusunu.
Ne kadar anlamlı bır hareket yarabbım.
Inanılmaz romantıktı:happy0064:happy0064:happy0064
Ablacığım...Çok teşekkür ederim ya öyle bir anlatıyosunki sahneyi insanın sürekli izliyesi geliyor..uhteşem bir sahneydi..Sağolsun arkadaşlarda beğendiler hatta bir arkadaşım banane Özlem ben bu avatarı çok beğendim bende kullanıcam dedi...:)
Ozlemcım
Bu son yaptıgın calısma cok guzel
Yarın forumumuza ekleyecegım.
Elıne saglık:happy0064
uzun zamandır SF forumuna giremedim...bu zaman içerisimde harika çalışmlarla dolmuş sayfalr...imzalar,gifler avatarlar ve diğer eklenenler hepsi çok güzel.emeği geçenlere sonsuz teşekürler...
Ozlemcim
Fragman resimlerini eklemissin cok tesekkur ederim.
Ben fragmanin ilk basinda her ikisinide cok farkli gosteriyorlarya ben orada takili kaldim.
Her ikiside o kadar masum guluyorlarki
Hala ben oradayim
Canim arkadaslarim
Calismalariniz gercekten cok guzel olmus ellerinize saglik
Ama sizden baska calismalar isteyebilirmiyim.
Mesela ikisinin sahildeki sahneleri yani yazlik ev olayi.DEvam etmeyelim dedigi sahne
O sahneyi tekrar tekrar izliyorum.Ve agliyorum
Sudenaz bölüm resimleri için çok teşekkür ederiz bu sefer baya bi bekledik resimleri eklediğin için çok sağol çok güzel kareler var
Sudenaz çok teşekkür ederim canım ellerine sağlık resimler harika
Yine yemek sahneleri var...
Kedide çok tatlı resimlerde Deniz'de Yiğit'de çok güzel çıkmışlar..
kod adı yağmur
11-01-08, 19:42
tüm çalışmalar süper ellerinize emeğinize sağlık :img-yes:
sudenaz resimler içinde çok teşekkürler :img-yes:
bişey rica edecektim gif yapğpmayı bilen bana son bölümden deniz-yiğit sahnelerinin en güzelinden bi gif yapabilir mii :icon_whis
ÖZLEMMMM fragman resimleri için çok sağol canımuuun içi
ellerine emekleri sağlık.
mERHABALAR
Kizlar Dilara ikonlariniz ve diger avatarlar cok guzel olmus
Ellerinize saglik
Özlemcim bölüm resimleri için tşkler:)
Berfin,eymen_gonca,mervecim sizinde çalışmalarınız süper:img-wink:
Ozlemcim
Resimlri eklemissin sicak sicak
Cok tesekkur ederim
Artik kizlar bu resimlerden iyi calismalar yaparsiniz ha
derman abla
16-01-08, 09:53
Bütün paylaşımlar için tşkkrler
Bütün paylaşımlar için tşkkrler
Derman abla
Nerdesin.Neden sayfada yorum yapmiyorsun.
Yoksa seyretmedinmi dun aksamki muhtesem bolumu
Bu arada ozlemcim resimler icin tekrar tekrar tesekkurler:happy0064
derman abla
16-01-08, 11:13
Derman abla
Nerdesin.Neden sayfada yorum yapmiyorsun.
Yoksa seyretmedinmi dun aksamki muhtesem bolumu
Bu arada ozlemcim resimler icin tekrar tekrar tesekkurler:happy0064
özlem tekrar bende teşekkür ederim
narima cnm yarısını izleyebildim çünkü gece hastaneye gitmek zorunda kaldık.Anneannem fenalaştı
geçmiş olsun derman abla umarım önemli bir rahatsızlık değildir
özlemim teşekkürler resimler için
Özlemcim tşkler resimler için hemen eklemişsin:img-wink:
Dermanabla geçmiş 0lsun önemli bişi deildir inş...
derman abla geçmiş olsun
Berfin ve hazelcim önemli değil kızlar sizlerden bu güzel resimlerden çalışmalar bekliyorum..
Şimdiden ellerinize sağlık..
evanescence-93
18-01-08, 00:37
özlem resimler için saol canım,teşekkürler.
arkadaşlar
çalışmalar süpr ötesi
en güzel sahnelerden çalışmalar var
ellerine sağlık
Özlem ve Sudenaz Rüştü Resimler için teşekkür ederim 10. bölümde harika olacak ne güzel kareler bunlar böyle
Kardelen Hazell çalışmalarınız için çok teşekkürler
Kardelen seni artık sessiz fırtına başlığında göremiyoruz :(
evanescence-93
21-01-08, 19:23
gamze'cim yorumun içni çok saol canım teşekkür ederim.bide o kadar hızlı ilerliyorki başlık ne yazacağımı şaşırıyorum:)ama senni için uğrarım canım benim:Dbye
Uğra sen Kardelen'cim yaz birşeyler farketmez..
Çalışmalarında çok güzel ellerine sağlık canım..
Ozlem05 canim benim
Taze taze reismleri koymussun.
Cok tesekkur ederim
Kizlar artik taze taze calismalar bekliyoruz.
Bu arada sizleride sayfada gormek istiyoruz.Yorumlarinizla.kanininiz ve caninizla orada olunuz lutfen
evanescence-93
23-01-08, 11:43
özlem'cim yorumun içiç çok saol canım teşekkürler:)
resimlerde çok güzel ellerine sağlık:happy0064
kod adı yağmur
23-01-08, 12:47
tüm çalışmalar süper ellerinize sağlık :img-wink:
eklenen fotolar içinde ayrı bi teşekkür tabi :img-yes:
merveee beni kırmayıp imzalar yaptığın için çok teşekkür ederim sana çok mutlu ettin beni çok beğendim imzaları ellerine sağlık..
Özlem yeni resimler eklemişsin çok teşekkürler canım özellikle Pelin resimleri için :img-hyste
Bu Pelinde var bi numaralar ama dur bakalım yakında anlarız :img-yes:
yeni resimler eklenmis ellerinize saglik kizlar
calismalarinizda cok guzel olmus
Artik yeni bolum resimlerini bekliyoruz 4 gozle
SUDENAZ + ÖZLEM
Çok teşekkürler emeğinize sağlık harikasınız
Sudenaz'cım canım 11. bölüm resimleri için çok teşekkürler bizde resimleri bekliyorduk ellerine emeklerine sağlık..
Sudenaz cim tesekkur ederim resimleri eklemissin.10.bOLUMDEN sahneler var ama 3 resim varki hepsi 10.bolum final sahnesinden.
Bunlar fazlasiyla duygusal bir anda munasebetsiz bir telefon geliyor.Ve bazi yapmak istedikleri sey yarida kaliyor.Ama Yigitin elleri denizin suratinda ama denizin elleri Yigiti sanki itiyormus gibi.Yanlismi anladim
Sudenaz resimler için çok tşkler:img-wink:
Özlemcim süpersin ya bölüm resimleri için sanada tşkler:img-wink:
gamzee_serap
26-01-08, 12:56
sudenazcım resimler için cok teşekkürler..
özlemcim sende cok saol canım...
Merveeeeee avatarin ne kadar guzel
BG deki Omerin en guzel pozlarindan biri.Bazen gercekten bazi hareket ve mimiklerin E.P den kaynaklandigini acikca soyleyebilirim.SUS DERKEN hareketi ve Bahadira parmak sallarken mimikleri hep ayni
Imzalarin cok guzel olmus.Eline saglik
Kizlar sayenizde sessiz firtina e.p ve a.o albumum bayagi bir kabarik oldu:good:
Özlem ellerine emeklerine sağlık Resim Prensesim benim bi tanesin resimlerin devamını bekliyoruz canım şimdiden çook teşekkürler
Kızlar imza çok yapıyosunuz ama avatarlar yapmıyosunuz valla ben bilsem hazırlarım ama hiç ilgimi çekmiyo photoshop olayı :(
arkadaslar
ne kadar guzel sahneler yakalamis ve avatarlar yapmissiniz
ellerinize saglik
OZLEMCIM
Resimleri eklemissin
ellerine saglik bu arada imzanin degistirmissin.Ve cok guzel olmus o muhtesem Kiracin gidemessin sarkisinin sozleri ile harika olmus
Merhabalar
HAZELL
YILDIZ
BERFIN
Arkadaslar imzalariniz gercekten cok guzel olmus
Ellerinize saglik
Harikaaaaa:good::good:
Merhabalar
HAZELL
YILDIZ
BERFIN
Arkadaslar imzalariniz gercekten cok guzel olmus
Ellerinize saglik
Harikaaaaa:good::good:
cok sagol canim
ben öyle fazla beceremem, ama deniyorum iste
imzalar gerçektende çok güzel emeğe geçenlere teşekkürler:happy0064
hazel bengü çalışmalarınız çok güzel teşekkürler arkadaşlar ellerinize sağlık
Kizlar calismalariniz gercekten cok guzel olmus.
Ozellikle E.P bir resmini imza olarak calismis HAZELL
Orada E.P ayni Hollywood sanatcilarindan birine benzemis....
Bakislari ve kiyafetleri bile ayni cikmis
funda2
ozlem
hazell
Calismalariniz cok guzel olmus.
Ellerinize saglik
Hepsini albumume aldim
Muhtesem.basarilar
Herkesin emegine, eline saglik hepside harika
Hepinize sonsuz tesekkurler.
Emeği geçen herkese teşekkürler çalışmalarınız harika
Ya hala şu reytinglerin şokundayım nasıl bu kadar kötü olur ya :img-cray:
Liman ve tersane işletmeciliği, nakliyat, lojistik, turizm vb alanlarında faaliyet gösteren Sinus Holding’in sahibi Şükrü Sancaktar, yasal işlerin yanı sıra büyük bir mafya babası, başta silah olmak üzere birçok malın kaçakçılığıyla uğraşır.
Şükrü Beyin oğlu Yiğit Sancaktar (Erkan Petekkaya) Boğaziçi Üniversitesini bitirmiş, Amerika’da doktora yapmış, yeni kuşak bir işadamıdır. Babasının bu işleri bırakmasından yanadır. Ancak Şükrü bey bu işleri bırakırlarsa kendilerini ezeceklerini ve ortada holding kalmayacağını düşünür.
Öte yandan, devlet tarafından organize suçu izlemekle görevlendirilen bir suç birimi olan SAM (Suç Araştırma Merkezi), ekibiyle ve yüksek bir teknoloji kullanarak Şükrü beyi dinlemekte, çok yakından izlemektedir.
Yönetmen: Özer Kızıltan
Senaryo Yazarı: Ayfer Tunç
Etiketler: Aşk, Polis, Silah, Telefon Dinleme Etiket Ekle
Yapım Yılı: 2007
Ülke: Türkiye
Yönetmen
Özer Kızıltan
Ayfer Tunç
Erol Avcı
Cengiz Uzun
Erkan Petekkaya
Arzum Onan
Bahar Kerimoğlu
Beste Bereket
Mesut Akusta
Kadir Kandemir
Ayşe Selen
Atıf Emir Benderlioğlu
Ünal Silver
Oktay Gürsoy
Bengi Öztürk
Orhan Aydın
Başak Sülek
İbrahim Olam
Burak Dur
Sarp Aydınoğlu
Adalet Çimen
Hakan Yufkacıgil
2. Yönetmen
Serkan İpekören
Faruk Gökkaya
Göksel Aydın
Yapım
Tmc Film
Sezonun başarılı yapımlarından. Erkan Petekkaya, oyunculuğunu her yapımda bir adım ileri götürmeyi başarıyor. Arzum Onan'ı izlemekse müthiş keyif veriyor. Senaryo da oldukça heyecan verici. 2. Sezonu görmesini ben de umuyorum, çünkü ekranlarda hem kaliteli hem de seyredilir (sıkmayan) dizi sayısı oldukça az. Bu dizi de kesinlikle onlar arasında...
SOORA arkadasim hosgeldin.
Ne guzel bilgiler vermissin
Bu arada gamzee_serap cim imzalarin cok guzel olmus
En guzel sahnelerden secmissin
ARKADASLAR
Sizden bir ricam olacak
Deniz ve Yigitin ilk sapanca gezilerinde yan yana yurudukleri ve sonrasinda arabaya binmeden Yigitin.Denizin arkasindan bakisini gosterefn resimlerle avatar veya imza yapabilirmisiniz.Oradaki o hali cok hostu.Denizin guzelliginden sarhos olmus bir YIGIT SANCAKTAR
sudenaz
hazell
ozlem05
Hepiniz harikasiniz
Cok tesekkur ederim.
Resimler.avatarlar.imzalar cok guzel olmus.
Elinize saglik
sudenaz
hazell
ozlem05
merve
gamze serap
ellerinize sağlık harika olmuş hepsi birde ana sayfaya geçsek tam süper olacak
öncelikle,Sudenaz, bimkolik, Özlem...bölüm resimleri için çok teşekürler.
_Berfin_,hazell,sahra arzum,bengu_,Gamze_Serap ve özlem...çalışmalarınızın hepsi çok güzel ellerinize sağlık...
narimacım dediğin sahneden çalışma yapıcaktım ama resimleri bulamadım:icon_sorr.eğer sende varsa resimler ben seve seve yapabilirim çalışma:happy0064
merveee cimCanimin ici
Cok tesekkur ederim.
Ama bende o resimler yok maalesef
Ama yinede o sahnenin baslangicindan bir calisma yapmissin oda bana yeter
gamze+serapcim
Cok guzel olmus erkan petekkaya ailesi imzan.Bende oradayim cok ama cok sevindim
Bu adam gercekten ayri bir karizma.
Ekrafna cok yakisiyor.Yigit karakterine ayrica bir karizma katiyor
Imza ve avatar yapan butun arkadaslara cok tesekkur ederim.
Dünkü bölüm resimlerini ekledim sizlerden çalışmalar bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..
Merve'cim kulakların çınlasın özelliklede senden bekliyorum :)
çok güzel çalışmalar var
özellikle _mervee_ seninkiler süper gerçekten
Yorumlar için tşkler:)
Mervecim hem avatar ve imzalar hemde replikler için çok tşkler:good:
Özlemcim bölüm resimleri için çok tşkler canım:img-wink:
BErfin ve gamze_serap sizinde imzaların çok güzel canlarım:img-yes:
ozlemcim canimin ici
Ekledigin resimler icin cok tesekkur ederim.
Butun kareler gercekten cok guzel.Hele ikisinin deniz kenarinda birbirlerine evlenmek icin evet derken sahneleri muhtesem.
Ayrica restaurantta Yigit.elinde nufus kagidi ve karsisinda Deniz.biraz utangac.biraz mahcup ama cok mutlu sahneleri muhtesem
ELLERINE SAGLIK:happy0064
Özlemcim sessiz fırtınanın resim prensesi eklediğin tüm resimler herzamanki gibi harika şimdidende fragman resimleri eklemen çok iyi olmuş salı gününü iple çekiyorum
Berfin hazell merve serap imzalar için teşekkürler
ozlemcım canımın ıcı
Harıka bır calısma yapmıssın.
Ikısının evın onundekı o caresız hallerı gozumun onunden asla gıtmıyor
O resmı calısma yapmıssın ellerıne saglık:happy0064
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.