pinkzone
22-10-07, 15:55
Dizi ile ilgili mantık hatalarını buraya yazabilrsiniz.
|
Tüm Versiyonu Göster : Karayılan-Mantık Hataları pinkzone 22-10-07, 15:55 Dizi ile ilgili mantık hatalarını buraya yazabilrsiniz. __FİLİZ__ 22-11-07, 20:52 memedin savaştan döndüğü zamanda tıraş olmuştu aynanın karşısındaki sahnede bülent inalın sakalları kirlisakladı..ama tıraş malzemelerini gösterdiklerinde ustura vardı..babamla fart ettim bunu usturayla kirli sakal bırakılamazz ancak sinekkaydı olur..babamda bu dşşüncemi onayladı..bi burası vardı başka yoktu sanırsam..yani bitek bunu düşünememişler herhaldee:icon_whis:icon_whis hales 02-02-08, 18:40 Behram çavuşun asılacağı sahnede ateşe başlıyorlar fransız askerleri de bizimkiler de harekete geçiyor ama önde iki tane fransız askeri vardı öylece dikiliyorlardı.Orda senin askerlerin neredeyse çatışmaya girmiş öylece duruyorsun.Orayı atlamışlar sanırım. gken2082 15-02-08, 19:58 10.bölümdeki ezan sahnesi fransız komutan ezan sesiyle uyanıyor,giyiniyor,askerlerini topluyor,camiye gidiyorlar ve ezan hala devam ediyordu. manga12345 18-02-08, 13:00 10.bölümdeki ezan sahnesi fransız komutan ezan sesiyle uyanıyor,giyiniyor,askerlerini topluyor,camiye gidiyorlar ve ezan hala devam ediyordu. çok ilginç sen söyeleyince farkettim güzel tespit SBR 27-02-08, 14:04 Öncelikle Gaspar ın muhbirinin öldürülme sahnesinden bahsedeyim orda muhbir 2 kurşun yiyor ama yinede dizlerinin üzerinde durabiliyor o kadar yakın mesafeden tek kurşunla insanın yerden kalkması mümkün değilken muhbir 2 kurşun yedikten sonra hiç bir şey olmamış gibi dizlerinin üzerinde durabildi :icon_whis Ayrıca dizide nedense kurşunların nereye girdiğini göremiyoruz bu sahne bölümün sonunda ki Barutçu nun vurulmasında da görüldü :img-yes: Bir diğer şey ise dizide o kadar kişi ölüyor ama ortada hiç kan yok 30 sene öncesinin filmlerinde olduğu gibi :) Bu kadar büyük bütçeli bir yapımda çatışma sahnelerinde ki kan ayrıntılarının daha iyi olması gerekir :img-yes: Sahnenin inandırıcılığı azalıyor bu şekilde . İyi yorumlar herkese . gken2082 27-02-08, 20:56 Öncelikle Gaspar ın muhbirinin öldürülme sahnesinden bahsedeyim orda muhbir 2 kurşun yiyor ama yinede dizlerinin üzerinde durabiliyor o kadar yakın mesafeden tek kurşunla insanın yerden kalkması mümkün değilken muhbir 2 kurşun yedikten sonra hiç bir şey olmamış gibi dizlerinin üzerinde durabildi :icon_whis muhbirin dizlerinin üzerinde durabiliyor olmasının nedeni Galip'in,Numan'ın boynundaki ipi gerip durmasından kaynaklanıyordu. SBR 27-02-08, 21:54 muhbirin dizlerinin üzerinde durabiliyor olmasının nedeni Galip'in,Numan'ın boynundaki ipi gerip durmasından kaynaklanıyordu. Galip ne kadar ipi gererse gersin sonuçta Numan 2 kurşun yedi o sahne bana hiç inandırıcı gelmedi :img-wink: Özellikle 2 kurşundan sonra ayık kalması pekte inandırıcı olmadı :icon_whis Tabii bana göre :) İyi paylaşımlar gken2082 19-03-08, 16:37 bunu başka bir izleyici farketmiştir ben sadece buraya ekliyorum. Margos ile Laroş daha önce Sona vasıtasıyla tanışmışlardır ama 18 mart'da izlediğimiz bölümde halk Karayılan'ı kurtarırken en önde Margos,Şiro,Nizipli fln bulunuyordu.Laroş'un en öndeki Margos'u görmesi gerekirdi. |