BERNA
22-10-07, 15:05
Dizi ile ilgili mantık hatalarını bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
|
Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - Mantık Hataları Sayfalar :
[1]
2
BERNA 22-10-07, 15:05 Dizi ile ilgili mantık hatalarını bu başlıkta paylaşabilirsiniz. forever_bim 07-11-07, 00:33 Asi'nin 2. bölümde Çitleri en ufak bir deformasyon olmadan devirmesi. Yine Asi'nin ağılda giydiği çizme ve kıyafetlerle yemeğe oturması. Demir'in 20 yıl önce öldüğünü söylediği annesinin mezar taşında ölüm tarihinin 1982 çıkması. * defne * 27-11-07, 19:54 Asi'nin 2. bölümde Çitleri en ufak bir deformasyon olmadan devirmesi. Yine Asi'nin ağılda giydiği çizme ve kıyafetlerle yemeğe oturması. Demir'in 20 yıl önce öldüğünü söylediği annesinin mezar taşında ölüm tarihinin 1982 çıkması. çitLeRin devRiLmesi oLabiLiR bence, Asi'nin ağıLda giydikLeRiyLe yemeğe otuRmasıda kaRnı çok acıktığından oLabiLiR:icon_whis:img-icecr ama mezaRtaşına dikkat etmemiştm saçma oLmuş .. pearLL 10-12-07, 10:13 Annesinin ölümü icin 25 yil denildi,20 degil...Mezarda ki tarih de tam uyuyor.Öyle olsaydi Demir'in suan daha 26 yaslarinda felan olmasi gerekirdi ve cok sacma olurdu.Kesinlikle 25... nurche 15-12-07, 11:37 asinin salgın olanayere girerken üzerinde normal kıyafetleri vardı ve hayvanları ilaçlarken ağızına maske takmadı ve kendini dezenfekte etmedi (yanlızca eldiven taktılar ancak bu yetmez) ve sonra asi bu yerde uyudu ama salgın hayvanların bulunduğu bir mandırada uyuması onada hastalık mikrobunu bulaştırır çeşitli yollarla daha sonra uykudan kalktı ve sevincin doğum gününe gitti (o kıyafetlerle)bu da bir mantık hatasıdır tina_simge 15-12-07, 12:06 kesinlikle katılıyorum... asi hemen hemen bütün bölüm aynı kıyafetler içinde tutuluyor... herşeyi aynı aynı kıyafetle yapıyo... hiç anlamıyorum yani o kadar ahıra gidiyo hayvanlarla ilgileniyo yatıyo kalkıyo da.. bu kıyafetler hiç mi kirlenmiyo hep aynı... asi karakterini biraz daha bakıma almalı ya tuba ma hiç yakışmıyo bence biraz daha farklı görelim onu... wonderful 17-12-07, 18:10 bende ahırdaki olaya çok saçma baktım yani uyandığımda üstü saman içindeydi ve hemen nasıl temizledi ve doğumgününe gitti Bu arada bi arkadaşımız kıyafetlerini eleştirmiş bence dediğiniyanlış buluyorum çünkü giydiği kıyafetler gayet hoş gaet çekici hem asi yi canlndırıyorsa şatafatlı kıyafetleri akıştıramam ben..... feride-ömer 14-01-08, 15:11 ben çiftliğin şehre uzaklığını ciddi ciddi merak eder oldum.Çok yakın olmalı desem yürüyerek gidip geliyorlar ailece o soğukta.Uzak desem demirler arabayla geliyorlar.Ayrıca uzak olmalı ki bizim şehre indiğimiz her gün özel diyecek kadar sık inilmiyor demekki.Ayrıca o yemek sonrası demirler arabayla asiler ise yürüyerek gelmelerine ve demirlerin salonu onlardan önce terk etmelerine rağmen asiler çiftliğe vardıktan sonra demir efendi arabayla teşrif edebildiler.Acaba şehir turu falan mı yaptılar.Yada asi ve ailesinin tabanvayları 150 mi basıyor.Çok saçma ve ben işin içinden çıkamadım çıkan varsa yazsın lütfen. arkadaşım bende bu olayı düşündüm gerçekten mantık hatası ben antakyada oturuyorum ve çiflik evle yürüyerek gidilmeyecek kadar uzak en az arabayla yarım saat sürüyor bu tür hatalara bakmıyorlar heralde danaderesi 14-01-08, 17:54 Dizi ile ilgili mantık hatalarını bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Bir çok sahnesi IHLAMURLAR ALTI'nın taklidi diye düşünüyorum. telefe 16-01-08, 23:17 Asi'nin 2. bölümde Çitleri en ufak bir deformasyon olmadan devirmesi. Yine Asi'nin ağılda giydiği çizme ve kıyafetlerle yemeğe oturması. Demir'in 20 yıl önce öldüğünü söylediği annesinin mezar taşında ölüm tarihinin 1982 çıkması. hadii yaa ben bunu atlamısım... ozaman demir 32-33 yasında var..... melekte 28 felan mı....:) zaten karısıkmıs ben de iycene corba yapdımm......:):) ayolya 17-01-08, 08:25 Oyuncuların kıyafetlerinde özellikle asinin kıyafetlerinde prob. var bence.Şehir merkezine gittiklerinde ben asi gibi giyinen başka birini daha görmedim ..tamam bazen hoş oluyor ama ; yemekte mutfakta ahırdada aynı kıyefet giyilmezki :icon_sorr Lütfen asinin kıyafetlerine el atalım brz. pas.si.on79 17-01-08, 09:18 Oyuncuların kıyafetlerinde özellikle asinin kıyafetlerinde prob. var bence.[B]Şehir merkezine gittiklerinde ben asi gibi giyinen başka birini daha görmedim ..tamam bazen hoş oluyor ama ; yemekte mutfakta ahırdada aynı kıyefet giyilmezki :icon_sorr Lütfen asinin kıyafetlerine el atalım brz. hiç kusura bakmayın ama ben de söylemek istiyorum.Bu kadar da olmaz lütfen ....Biraz ilgilenin... *bahar* 17-01-08, 16:01 arkadaşım bende bu olayı düşündüm gerçekten mantık hatası ben antakyada oturuyorum ve çiflik evle yürüyerek gidilmeyecek kadar uzak en az arabayla yarım saat sürüyor bu tür hatalara bakmıyorlar heralde Dizilerde mekanlar arası mesafe göz önünde bulundurulmuyor arkadaşlar.Bende Adanada oturuyorum ve Beyaz Gelinciğin çekimlerinde kullanılan o büyük çiftlik evi Adana'dan tam 1.5 saat uzaklıkta ama dizide hergün şehre gelip gidiyorlardı sanki çok yakınmış gibi herkes. Dediğim gibi mekanları seçerken aradaki mesfelere ve gidilen yollara bakılmıyor -miş gibi yapılıyor. gamze_yy 17-01-08, 16:43 Asi'nin 2. bölümde Çitleri en ufak bir deformasyon olmadan devirmesi. Yine Asi'nin ağılda giydiği çizme ve kıyafetlerle yemeğe oturması. Demir'in 20 yıl önce öldüğünü söylediği annesinin mezar taşında ölüm tarihinin 1982 çıkması. Asi'nin yemeğe öyle oturmasına mantık hatası değil de hijyen hatası diyelim:) O zaman hijyen hataları diye ayrı bir başlık açmak gerekecek. Daha çok hatasını yakalarız asinin bu konuda. Mezar meselesine gelince benim tek tahminim mezarın üstüne ölüm tarihinin mezarın yapılış tarihi olarak yazılmasıdır. Yoksa işin içinden çıkamıyorum:img-pilot wonderful 17-01-08, 18:32 ya ne zaman olursa olsun Demir ve Asi hep karşılaşıyor !... Bence burada saçmalıyorlar mathılda 19-01-08, 08:08 görüşmek istediğin kişi ile soyadın tutmuyorsa cezaevinde görüşe giremezsin..Süheyla nasıl girdi meraktayım.. gulfem 19-01-08, 09:45 dün akşamki bölümde süheyla listede aradığı yasemin ismini nasıl olduysa düşündü ve meryem olarak buldu. Madem biliyordu ikinci adını niye ihsan'a sorma gereği hissetti. Demek ki bilmiyordu. O zaman nasıl meryem olduğunu anladı ben anlamadım angel eyes 19-01-08, 10:56 görüşmek istediğin kişi ile soyadın tutmuyorsa cezaevinde görüşe giremezsin..Süheyla nasıl girdi meraktayım.. bende bunu çok merak ediyorum. madem soyadı tutmadan giremiyorsun süheyla nasıl girdi. yada neriman geldiğinde neden izin verilmedi. cave77 19-01-08, 12:31 Ya birşey soracağım..dünkü pansuman sahnesinde hastaneye gittiklerinde gece geç bir vakitti demi yani bir anda sabah olmadı demi ? ama doktor Tarık dikişi atıp görevini yaptıktan sonra yanındaki diğer doktor arkadaşıyla birlikte orada ayrılırken Demir'e iyi günler dedi :))) her neyse gerçi bu mantık değil olsa olsa replik hatasıdır :))) hem de belki dikişin atılması sabaha karşı bitmiştir..yeni gün doğmak üzeredir..ondan dolayı iyi günler demiştir =))) çok da önemli sayılmaz ama gene de yazayım dedim =))) gamze_yy 19-01-08, 12:36 Ya birşey soracağım..dünkü pansuman sahnesinde hastaneye gittiklerinde gece geç bir vakitti demi yani bir anda sabah olmadı demi ? ama doktor Tarık dikişi atıp görevini yaptıktan sonra yanındaki diğer doktor arkadaşıyla birlikte orada ayrılırken Demir'e iyi günler dedi :))) her neyse gerçi bu mantık değil olsa olsa replik hatasıdır :))) hem de belki dikişin atılması sabaha karşı bitmiştir..yeni gün doğmak üzeredir..ondan dolayı iyi günler demiştir =))) çok da önemli sayılmaz ama gene de yazayım dedim =))) O kısmı bende farkettim ama sonra asi ile demir ayrılırlarken asinin yanındaki adam (adını unuttum:)) en azından 1-2 saat uyu deyince jeton düştü. Demek ki sabah olmak üzere diye düşündüm. Benimde dikkatimi kerim ve demirin mafyayla konuştuktan sonra döndüklerinde evde herkes çok merak ettik nerede kaldınız demesine takıldı. Onlar geldiğinden hava aydınlık gibiydi.Ya hava yeni kararıyordu.Bu durumda geç kalmış olmazlar. Ya da hava aydınlanmak üzereydi. O saatte herkesin dinç bir şekilde ayakta olması da garip. a-ayse 19-01-08, 13:07 eet 0 sahne de hava aydınlanmak üsereydi ama banada saçma geldi biras daha inandırıcı 0labilirdi en azından hepsi uyumus 0lurdu 0nların sesine uyanabilirlerdi qsawe 19-01-08, 20:14 Elektrik kesintisi, Asi tarafından elektrik arızası olarak açıklanmıştı. Defne sorduğunda da özellikle belirtmişti... Neriman, İhsan ile görüşmesinde "Elektrik borç nedeniyle kesildi, birkaç gündür,babamın konağında kalıyoruz kızlarla" dedi... Neriman nerden öğrendi? gamze_yy 19-01-08, 20:17 Elektrik kesintisi, Asi tarafından elektrik arızası olarak açıklanmıştı. Defne sorduğunda da özellikle belirtmişti... Neriman, İhsan ile görüşmesinde "Elektrik borç nedeniyle kesildi, birkaç gündür,babamın konağında kalıyoruz kızlarla" dedi... Neriman nerden öğrendi? Ben Asi'nin durumu açıkladığını hatırlıyorum. Elektrik faturasını ödeyemedik,bankadaki paralara el konuldu demişti diye hatırlıyorum. Belki başka birini söylemiştir,emin değilim. Söylediğini biliyorum ama kime söylediğini hatırlamıyorum:) pas.si.on79 20-01-08, 00:37 Ben Asi'nin durumu açıkladığını hatırlıyorum. Elektrik faturasını ödeyemedik,bankadaki paralara el konuldu demişti diye hatırlıyorum. Belki başka birini söylemiştir,emin değilim. Söylediğini biliyorum ama kime söylediğini hatırlamıyorum:) Elektrikler kesilince Asi söylemek zorunda kaldı..ZAten bunun üzerine Neriman çocuklarının okullarını vs düşünerek hadi... toparlanın dedi.. Yani kadıncağızın üzerine geçen bölüm Bir elektrik kesilince hemen kaçılır mı diye.. çok gidilmişti. Ben de özellikle bunu anlatmaya çalışmıştım. Çünkü evde durmak İhsanı getirmez. Hiç paraları yok ve birkaç gün idare etmek zorundalar.Babasının yanından başka kime gidebilir. ÇOcukların okulları, kendi düzenleri ... Hatta bu bölümde Ökkeş Efendinin eşi Fatmada bu konuya değindi.Ne yeriz ne içeriz.. Yani arkadaşlar demek ki zorda kalan bir anne yapması gerekeni yaptı. Böyle zor günlerde işkence çekerken böyle zor günlerde babasının yanına gitmesi evi terkettiğini göstermez.. Asi sorumluluk aldığı için ve işlerin başında durması gerekliliği için gitmek istemedi.Birileri de kalacaktı.En doğrusu da Asiydi.. ..dreamer.. 20-01-08, 00:41 görüşmek istediğin kişi ile soyadın tutmuyorsa cezaevinde görüşe giremezsin..Süheyla nasıl girdi meraktayım.. bende bunu çok merak ediyorum. madem soyadı tutmadan giremiyorsun süheyla nasıl girdi. Avukat Mehmet Bolat,Demir'lerin avukatı..Süheyla,avukatı gördüğünde ''Beni İhsan Bey'le görüştürebilir misiniz?'' diye sordu..Yani,Süheyla'nın görüşebilmesinde bir gariplik yok bence..:img-polic Ayrıca,Cemal Ağa ile de soyadı tutmuyor ama avukat özel izin almış olmalı..:img-yes: pas.si.on79 20-01-08, 00:45 ya ne zaman olursa olsun Demir ve Asi hep karşılaşıyor !... Bence burada saçmalıyorlar Aslında bu mesaj için gelmiştim,bu sayfaya:img-wink: Şimdi dizinin adı Asi...Başroldeki karakterler Asi ve Demir.. İkisini nasıl bir araya getirebilirlerdi.. Öyle göze batan karşılaşmalarda olmuyor.. Demir sözgelimi Kozcuoğullarına karşı bir kinle Antakyaya gelmişti.ki Asi bir Kozcuoğlu... SOnuçta çiftlikleri yakın. En iyi arkadaşı Kerim ile Asinin ablası sevgili..Dolayısıyla bir şekilde biraya geliyorlar.. Asi Demir den,Demir Asi den hoşlanıyordu dolayısıyla bir yolunu bulup biraya geliyorlardı. (ama bu ne ne denir güzel tesadüf..) ki bunu da son bölüm daha iyi gördük.Asi evde yalnız..Demir Ona Onun yanında olduğunu göstermek için gidiyor.. Demir in kardeşi Melek Asi ve Defneyle iyi anlaştı.DOlayısıyla yine karşılaşma durumu söz konusu... bu durumda....:img-wink: doralaves 20-01-08, 00:52 iyi geceler herkese.uzun süredir yazamıyordum foruma.ama bu bölüm bir doktor olarak asinin flasteri dişiyle koparmasına dayanamadım.o sahneyi izlerken iyi ki dişi kırılmadı dedim.5 yıllık doktorum ve fakültede bize ilk öğretilenlerden biri flasteri elle koparmaktır. neyse bu kadar da olur diyorum. merve_polat 20-01-08, 09:37 demir yaralandıktan sonra asiyle konaktan çıktılar ve asi demirin tlfunu isteyip doktoru aradı ama o kadr samimi bir arkadaşıymış ki numarasını ezbere biliyomuş.hatta ne ara numarayı çevirdi ben anlamadım herhalde set ekibi daha önceden kaydettiler numarayı tubişimize zahmet olmasın deyyiii honeymoon 20-01-08, 09:48 dün akşamki bölümde süheyla listede aradığı yasemin ismini nasıl olduysa düşündü ve meryem olarak buldu. Madem biliyordu ikinci adını niye ihsan'a sorma gereği hissetti. Demek ki bilmiyordu. O zaman nasıl meryem olduğunu anladı ben anlamadım orda Meryem Y. diye yazıyordu sanırım Y ye dikkat etmediler yasemin aradı hep orda tek Y li bi isim varsa ordan yola çıkmıştır sanırım qsawe 20-01-08, 10:58 Elektrik kesintisi, Asi tarafından elektrik arızası olarak açıklanmıştı. Defne sorduğunda da özellikle belirtmişti... Neriman, İhsan ile görüşmesinde "Elektrik borç nedeniyle kesildi, birkaç gündür,babamın konağında kalıyoruz kızlarla" dedi... Neriman nerden öğrendi? Asi söylemiyor... Kenan'a, mahkeme çıkışı faturayı ödediği için teşekkür ederken, Neriman kulak misafiri oluyor.... Bana tekrar izlettiniz....;) Sımarık Cadı 20-01-08, 12:54 demir yaralandıktan sonra asiyle konaktan çıktılar ve asi demirin tlfunu isteyip doktoru aradı ama o kadr samimi bir arkadaşıymış ki numarasını ezbere biliyomuş.hatta ne ara numarayı çevirdi ben anlamadım herhalde set ekibi daha önceden kaydettiler numarayı tubişimize zahmet olmasın deyyiii benimde dikkatimi cekti...hiç numara fln çewirmedii... yada numarayı çewirdide benmi görmedim acaba dedim...:P:P hüsnanur 20-01-08, 13:39 sey geldi aklima simdi defne demirin ciftligine gelyidou seyi haber vermeye kenanin asiye evlilik teklifinde bulunacagina ama kerimin kardeside eve girdi ve onlarin konusmasini evden nasil duydu biraz sasirdim ona ..dreamer.. 20-01-08, 14:56 Asi söylemiyor... Kenan'a, mahkeme çıkışı faturayı ödediği için teşekkür ederken, Neriman kulak misafiri oluyor.... Bana tekrar izlettiniz....;) neriman ve kızlar dedenin evine gitmeden biraz önce,Asi acıklıyor.evde ''fatura ödenemediğinden elektrik kesildi'' diyor.annesine ve kardeşlerine asi söylüyor..öyle hatırlıyorum ben. pas.si.on79 20-01-08, 18:06 Asi söylemiyor... Kenan'a, mahkeme çıkışı faturayı ödediği için teşekkür ederken, Neriman kulak misafiri oluyor.... Bana tekrar izlettiniz....;) eee ben bunadım sanırsam..:) elektrik kesilince Neriman ve kızlar biradaydı.. Neriman Ökkeş Efendiye sorun bir baksın dedi. Asi de durumu anlattı.Faturayı ödemediklerini bankaya bloke konulduğunu söylemişti.. Ben böyle hatırlıyorum.. Ama tekrar izleyemiyorum. bu izlenen siteyi açamıyorum. O yüzden diyecek birşey bulamıyorum.Asu cuğum sen öyle diyorsan Şu sıralar yoğun olduğum için haklısın diyorum.Ama aklımda öyle kalmış o sahne.. :):) jenn 21-01-08, 08:43 bölüm yorumunada yazmıştım..dizide ciddi boyutta hukuki hatalar yapılıyor..hukuk danışmanlarına iyi danışmalarını tavsiye ederim..inandırıcılığını zedeliyor... Vildoo 21-01-08, 09:56 ya kimsenin dikkatını cekmemiş ama demir cemal aganın evine geliyor. ve aside pencereden görüryor tam bu sırada demirde onu görüyor sonra cemal aga ile konusuyor. ve cemal agadan evlilik lafınını duyunca konusma bittikten sonra yani direk asinin oldugun odaya dalıyorr. arkadaslar insan ilk kez gittiğini birinin evinde odaları nasl bilsin?? arıcaa nasl birden daldı misafir sonuctaa evde kapı fln çalsaydı anladık kızgındıdaaa. burasıı sacma olduu bendee birdee su yıl işi 20 de deniliyor 25 de deniliyor hangisi dogru yaa? merve_polat 21-01-08, 13:50 benimde dikkatimi cekti...hiç numara fln çewirmedii... yada numarayı çewirdide benmi görmedim acaba dedim...:P:P hayır canım çevirmedi öööyle bir çeviriyomuş gibi yapyı o kadar...bizde yedik:icon_whis ya kimsenin dikkatını cekmemiş ama demir cemal aganın evine geliyor. ve aside pencereden görüryor tam bu sırada demirde onu görüyor sonra cemal aga ile konusuyor. ve cemal agadan evlilik lafınını duyunca konusma bittikten sonra yani direk asinin oldugun odaya dalıyorr. arkadaslar insan ilk kez gittiğini birinin evinde odaları nasl bilsin?? arıcaa nasl birden daldı misafir sonuctaa evde kapı fln çalsaydı anladık kızgındıdaaa. burasıı sacma olduu bendee birdee su yıl işi 20 de deniliyor 25 de deniliyor hangisi dogru yaa? canım bu hatayı bende fark etmiştim hatta forumda yoncayla esprisini bile yapmıştık demir o koskoca çiftliklerde hop diye 2 dak da eliyle koymuş gibi asiyi nasıl da buluyo diye:img-yes: modest2000 21-01-08, 13:53 ya kimsenin dikkatını cekmemiş ama demir cemal aganın evine geliyor. ve aside pencereden görüryor tam bu sırada demirde onu görüyor sonra cemal aga ile konusuyor. ve cemal agadan evlilik lafınını duyunca konusma bittikten sonra yani direk asinin oldugun odaya dalıyorr. arkadaslar insan ilk kez gittiğini birinin evinde odaları nasl bilsin?? arıcaa nasl birden daldı misafir sonuctaa evde kapı fln çalsaydı anladık kızgındıdaaa. burasıı sacma olduu bendee birdee su yıl işi 20 de deniliyor 25 de deniliyor hangisi dogru yaa? dikkatimi çekti ama yazmaya gerek görmedim:img-wink: çünkü bu dizide bu tarz mantık hataları o kadar çok ki:img-wink: modest2000 21-01-08, 13:57 sey geldi aklima simdi defne demirin ciftligine gelyidou seyi haber vermeye kenanin asiye evlilik teklifinde bulunacagina ama kerimin kardeside eve girdi ve onlarin konusmasini evden nasil duydu biraz sasirdim ona ben de şaşırdım:img-wink: ama bu dizide bu hatalardan o kadar çok ki, şaşırmamak lazım:img-wink: not:tuba ve çetin usta hangi dizide oynasa mutlaka izlerim o ayrı mesele ama, asi gibi aslında kalite bir diziye bu bol mantık hataları ile yazık ediyorlar.özensizlik gibi geliyor bana. Ağustos Böcüğü 21-01-08, 16:35 ya kimsenin dikkatını cekmemiş ama demir cemal aganın evine geliyor. ve aside pencereden görüryor tam bu sırada demirde onu görüyor sonra cemal aga ile konusuyor. ve cemal agadan evlilik lafınını duyunca konusma bittikten sonra yani direk asinin oldugun odaya dalıyorr. arkadaslar insan ilk kez gittiğini birinin evinde odaları nasl bilsin?? arıcaa nasl birden daldı misafir sonuctaa evde kapı fln çalsaydı anladık kızgındıdaaa. burasıı sacma olduu bendee birdee su yıl işi 20 de deniliyor 25 de deniliyor hangisi dogru yaa? Demir Cemal Ağa'nın konağına ilk defa gitmiyordu. Hatırlarsanız Kozcuoğullarını, Demir ve Kerim'i yemeğe davet etmişti. Hatta Demir İstanbul'dan dönmüş çiftliğe uğramadan doğruca yemeğe geldiğini söylemişti. Cemal Ağa o akşam İhsan'a tefeciden borç aldığını söylemiş İhsan terketmişti evi. Hatta meşhur tiradınıda o yemeğin akabinde evinin önünde yapmıştı. Bkz. 3.bölüm Neriman borçtan dolayı elektriğin kesildiğini Asi'den öğrenir ve kızlarını toplayıp babasının evine gider. Babası ilk teklif ettiğinde gitmiyor. Vildoo 23-01-08, 23:29 modest2000 ,merve_polat ve Ağustos Böcüğü Cevaplar için teşekkür ederim ;) Evet Hatırladım..ilk kez gitmiyor ama yinede direk dalmasın derim ben sonra adamı döverler sen benim evimdeki odalara direk dalıyorsun diye :D a-ayse 24-01-08, 14:40 Vildoo nun söylediği benimde kafama birşey taktı şimdi asi çiftlikte kalıyor cemal ağanın evinde değil fakat o sahnede asi orada gözüküyor asi hangi ara oraya gitti de oda hazırlattılar TUBASİ 24-01-08, 15:05 Ben en çok şu asi demirin elinin yaralanmasından sonra dışarıya çıktılar ya demirin telefonunu istedi ve nasıl bir hafızaysa arkadaşı tarıkı kolayca arıyabildi.O sahne o kadar güzeldi ki buna pek kafa yorulmadı ..Umarım başkası yazmamıştır..Hem Tarıkla o kadar da sammimi değildi nasıl olduda telefıonunu unutmadı ..:icon_whis a-ayse 24-01-08, 15:13 aa ewet doğru diyorsun canım bende yeni farettim herkse o sahnenin büyüsüne kapılıp oradaki hatayı görmemiş :) * defne * 24-01-08, 15:27 Ben en çok şu asi demirin elinin yaralanmasından sonra dışarıya çıktılar ya demirin telefonunu istedi ve nasıl bir hafızaysa arkadaşı tarıkı kolayca arıyabildi.O sahne o kadar güzeldi ki buna pek kafa yorulmadı ..Umarım başkası yazmamıştır..Hem Tarıkla o kadar da sammimi değildi nasıl olduda telefıonunu unutmadı ..:icon_whis ben farketmiştim hatta yanılmış olabileceğimi düşünüp o sahneyi tekrar izlemiştim..ama yanılmamışım sadece Asi'mizin eli çabuk, hafızası kuvvetliymiş :img-grin2 pas.si.on79 24-01-08, 16:34 Ben en çok şu asi demirin elinin yaralanmasından sonra dışarıya çıktılar ya demirin telefonunu istedi ve nasıl bir hafızaysa arkadaşı tarıkı kolayca arıyabildi.O sahne o kadar güzeldi ki buna pek kafa yorulmadı ..Umarım başkası yazmamıştır..Hem Tarıkla o kadar da sammimi değildi nasıl olduda telefıonunu unutmadı ..:icon_whis Belki 1-TArıkın numarası çok kolaydı, 2-Tarık ın öyle numarası var ki Asi onu mutlaka bilir.(doğum günü vs) 3-Sık sık görüşüyorlardı belki... 4-Asi ile TArık telefon hatlarını birlikte aldılar..Numaraları peş peşe... 5-Asi ile TArık aynı mesleklerde indirimlerden faydalanılan abone hatlardan kullanıyorlar.. dOktorlar,öğretmenler vs... 6-TArık Goncanın sevgilisi veya Ceylan ın .(şaşırmayın,:)Görmedik de diye olamaz mı yani.:).).. Kızlar çok sık eve geç kaldıkları için Asi de bir abla olarak mutlaka Tarıkı aramak zorunda kalıyor bunun için de ezbere biliyor. alperim 24-01-08, 16:48 Asi belkide sağlık ocağının numarasını çevirdi küçük yerlerde sağlık ocaklarında çok fazla doktor olmaz o yüzden mantık hatası olmayabilir asicik 24-01-08, 16:56 Asi belkide sağlık ocağının numarasını çevirdi küçük yerlerde sağlık ocaklarında çok fazla doktor olmaz o yüzden mantık hatası olmayabilir aynen bende bunu dicektim arkadasim...:img-yes:. asi orda salik ocagini arada, tarikin cep telefonunu degil...:img-yes: zaten sonra demire saglik ocagina gidiyoruz dedi.. seninde dedigin gibi, kücük yerlerde genellikle saglik ocagi gibi yerlerin numaralari ezbere biliniyor.... siyah-beyaz 24-01-08, 16:59 Fragmanı izledim...Asi hiç de evlilik teklifi kabul etmiş bir kız gibi görünmedi gözüme...Galiba moraran Kenan olacak bu bölüm.Biraz da Neriman olabilir....Tabii, nasıl Asi, bazı yardımların Kenan'dan geldiği gibi bir aptal düşüceye kapılmışsa,bu bölüm de Demir, Asi bu evlilik teklifini kabul etti gibi aptalca düşünecek.Dizilerin olmazsa olmazı bu...Bir sürü aptalca iletişim kopukluğu...Bunun için bence en doğru ve güzel ilişki bu dizide Kerim-Defne ilişkisi...Konuşarak sorunlarını hallediyorlar....Demir daha açık olup* neden beklemesi* gerektiğini söyliyebilirdi ....Asi*nedenini *sorabilirdi..Falan filan.... pas.si.on79 24-01-08, 17:10 Asi belkide sağlık ocağının numarasını çevirdi küçük yerlerde sağlık ocaklarında çok fazla doktor olmaz o yüzden mantık hatası olmayabilir güzel..Ben de Onu ekleyecektim ama sanki Asi arayınca direk Tarık çıktı gibi geldi.. Tam hatırlamadım.O yüzden eklememiştim.. Ama TArık da direk çıksa olabilirde .... alperim 24-01-08, 18:07 güzel..Ben de Onu ekleyecektim ama sanki Asi arayınca direk Tarık çıktı gibi geldi.. Tam hatırlamadım.O yüzden eklememiştim.. Ama TArık da direk çıksa olabilirde .... Evet bende direkt Tarık'ın çıktığını düşündüm.Sonuçta sağlık ocaklarında sekreter yok ve gecenin bir vakti tek bir doktor vardı nöbetçi.O yüzden garipsemedim ama Cemal Ağa'nın evindeki sahne benimde garibime gitti.Demir eliyle koymuş gibi buldu odayı hemde hiç bilmediği bir evde kimseye görünmeden nasıl başardı bunu bilmiyorum valla crncrncrn 25-01-08, 21:57 demir asi ile telefonda konuşamazken kerim nasıl defne ile konuştu pek anlayamadım ben.ikiside aynı yerdeydiler.biri tırın sağ tarafında diğeri sol tarafındaydı... bide demirin telefonu suriyeye gittikleri gün siyahtı evdeyken gri idi.ama bu çekim hatası olyo galiba... sugary 25-01-08, 23:43 Halep'te Bülent Bey'i bulduklarında , operasyon tamamlandığında geceydi.Sonra bir baktık gündüz olmuş. Asi saçını düzeltiyor.Halep'te Bülent Bey'in elinde kelepçe herkes evden dışarı çıkıyor.Geceki sahnenin devamında birden gündüz oluverdi :img-pilot patasana dilek 26-01-08, 09:03 bu bölüm devam sahnelerinde problem vardı asi demile telefonla konuşurken kollarında siyah kolluklar vardı salona defne ve kenanın yanına girdiğinde kolluklarını çıkarmış ama biz görmedik ne ara çıkarttı bu asi kız:icon_whis honeymoon 26-01-08, 09:26 mantık hatası değil ama dikkatinizi çekti mi bilmem Avukatın telefonunun arkasında bir manken sanırım işte bir kadın resmi vardı gül gül öldüm orda bana garip geldi biraz:):) Sımarık Cadı 26-01-08, 10:10 bu bölüm devam sahnelerinde problem vardı asi demile telefonla konuşurken kollarında siyah kolluklar vardı salona defne ve kenanın yanına girdiğinde kolluklarını çıkarmış ama biz görmedik ne ara çıkarttı bu asi kız:icon_whis bencede bu bölümde devam sahnelerinde problem wardı... bi baktık akşamdı bi baktık sabah olmuştu...yada sahneler cok hızlı geçtii... :img-yes::img-yes: a-ayse 26-01-08, 11:55 ya bu bölüm için değilde sanırım geçen bölümdü bildiğim kadarı ile asi defneden küçük ama sanki asi ablaymış gibi davranıyorlar bazen fatma2707 26-01-08, 16:08 Birde Asinin Kenanı çağırıp cevabını söyleyeceği sahnede, Kenanın ceketinin içindeki kazağı siyahtı sonra Asinin yanına gittiğinde kazak gri olmuş *ayfer* 26-01-08, 16:16 aman kızlar cok dıkkat etmeye gerek yok bole seylere bızı tatmın ettımı dunkı bolum ettıkı reytıngler ortada eee gerısının onemı yok konuyu aktardılarmı aktardılar ve işledilermi işledirler bırıncılıgı hak ettılermı ettıler :img-wink: **tweety* 26-01-08, 18:47 Cemal ağa ile yasemin araba ya bindiğinde gündüzdü ne kadar zaman geçtiki birden gece oldu konuşurlarken. Bületi kurtarma sahneside çok çabuk gerçekleşti. wonderful 26-01-08, 21:32 Yazılıp yazılmadığını bilmiyorum ama ... demir halep'e giderken asiyi aradı ama telefonlarda sorun vardı aradan birkaç dakika geçti ve kenan kardeşiyle çok rahat bir şekilde konuştu! özge:(:( 26-01-08, 21:36 Yazılıp yazılmadığını bilmiyorum ama ... demir halep'e giderken asiyi aradı ama telefonlarda sorun vardı aradan birkaç dakika geçti ve kenan kardeşiyle çok rahat bir şekilde konuştu! kerim demek istedin heralde...:good: evet o sahneyi bende farkettim...heralde o gıcık leylanın şansıdır...... softec 27-01-08, 09:14 Benim bilmek istedigim, Kenanin bir hafta önce avukati ödemeye parasi yoktu simdi birden o kadar parayi nerden buldu? almanyadan geldigi icin mi? cok sacma... qsawe 27-01-08, 09:18 Benim bilmek istedigim, Kenanin bir hafta önce avukati ödemeye parasi yoktu simdi birden o kadar parayi nerden buldu? almanyadan geldigi icin mi? cok sacma... Parasız olduğu bizlerin tahminiydi... Avukat parasını pahalı bulmuştu... pinti anlayacağın... Zaten, İhsana da, son dk. da toplayabildim dedi... yani nakiti az olan biri ama 500.000 ytl si var... fakir değil...:img-wink: softec 27-01-08, 09:26 Yazılıp yazılmadığını bilmiyorum ama ... demir halep'e giderken asiyi aradı ama telefonlarda sorun vardı aradan birkaç dakika geçti ve kenan kardeşiyle çok rahat bir şekilde konuştu! Onuda cok sacma yaptilar, demir elinde telefon asinin sesi baya normal "hollo ,hollo"diyor duyuluyor demirinkide duyuluyordu , telefonda sorun var dediler.Biraz dikkat etmeleri lazim, o kadarda olmaz. softec 27-01-08, 09:44 Parasız olduğu bizlerin tahminiydi... Avukat parasını pahalı bulmuştu... pinti anlayacağın... Zaten, İhsana da, son dk. da toplayabildim dedi... yani nakiti az olan biri ama 500.000 ytl si var... fakir değil...:img-wink: Nerden biliyorsun? 300.000 euro yapiyor , bir mimar iki sefer dünyaya gelmesi lazim bu kadar kazanmasi icin.Ben kenan diziden ayrilmadan parayi nerden buldugunu bilmek istiyorum. Almanyada zengin bir türkü gördügümü hatirlamiyorum... Sımarık Cadı 27-01-08, 19:39 Yazılıp yazılmadığını bilmiyorum ama ... demir halep'e giderken asiyi aradı ama telefonlarda sorun vardı aradan birkaç dakika geçti ve kenan kardeşiyle çok rahat bir şekilde konuştu! bu benimde dikkatimi cekti... bide asiyle konuşurken sesin gitmemesii ama asinin sesinin duyulması fln o sahnee biras eksiktii sankii...:):) kıvanç_tuğba 27-01-08, 21:41 bende yazılıp yazılmadığını bilmiyorum ama demirle kerim çatışmadan sonra dışarı çıktı akşamdı ama çıktıklarında sabah olmuştu yorumcu1 27-01-08, 22:49 ben de şaşırdım:img-wink: ama bu dizide bu hatalardan o kadar çok ki, şaşırmamak lazım:img-wink: not:tuba ve çetin usta hangi dizide oynasa mutlaka izlerim o ayrı mesele ama, asi gibi aslında kalite bir diziye bu bol mantık hataları ile yazık ediyorlar.özensizlik gibi geliyor bana. sis yapım projelerinde bunlara çok dikatediliyordu hatırla sevgili de bir kalorifer peteğinde ki bi bağlantı hatası bir kapı tokmağı bu tür hataları hemen önem seyip düzeltiyorlar ki o bir dönem dizisi ve daha fazla detay daha çok çaba gerektiriyor oysa yaşanan zamana uyumluluk gösteren bu kadar kaliteli yapımlarda bu tür hatalar hoş durmuyor sevinç ilk zamanlar demir abi (bu samimiyet nerden geliyor anlamadım öyle bir diyalogları da olmadı abi olacak kadar) Sonra tarlada aaa demir geldi 11. bölümde birden siz (elektrik problemini anlattığı sahne) Eldiven sahnesinde asi ve demir’in yalnız kalması için sevinç’in göz kırpma şekli çok anlamsız ve itici geldi (diğerleri ekinlerle uğraşıyor gibi yapa bilirlerdi) Asi ve demir sahnelerinde insanların özellikle aslanın bir anda kırklara karışmasına şaşırıyorum(çünkü meraklıve herşeye burnunu sokan bir karakter )10 kişinin içinde de olsalar birden onca insan kayboluyor bu çok saçma geliyor bana Bundan önceki bölümlerde defne annesine kerim ayrı bir eve çıktı dedi Ama öyle bir şey gerçekleşmedi düşünüyor demedi çıktı dedi Asinin hasta hayvanların bulunduğu alan içinde uyuması o kıyafetlerle doğum günü partisine gitmesi (her daim o kıyafetlerle olmasına hiç takılmıyorum evet asi ye ne giyse yakışıyor insan kendini nasıl rahat hissediyorsa bence öyle giyinmeli)bende bir ilçe de yaşıyorum ve burada insanların hayvan bakarken giydikleri kıyafetleri ayrı çünkü çok ağır bir koku yapıyor) Şuan aklıma gelmedi ama birçok şey var bunun gibi hikayenin temeli o kadar güzel ki Biz bunları umursamıyoruz ama böyle kaliteli bir yapımda da hoş durduklarını düşünmüyorum ve son bölümlerde en çok repliklerde ki hatalar kulakları tırmalıyor ben son bölümde şu cümleye takıldım demir:babanla görüştün mü? asi:hı hı demir:babanla görüşmeye gitmişsin(insanın madem biliyorsun neden soruyorsun diyesi geliyor) demir:neden beni arayıp bilgi vermiyorsun bence olması gereken (bu ve bunun gibi) demir:babanla görüşmeye gitmişsin asi:hı hı demir:neden beni arayıp bilgi vermiyorsun tekrar belirtiyorum bu diziyi çok seviyorum senaryo,oyuncular, proje herşey çok iyi ama insan şunu düşünüyor acaba nasıl olsa dizimiz iyi reytingler alıyor düzeltmeye gerek yok öylede böylede izleniyor diye düşünüyorlarmı acaba diyor insan çünkü bu tür kopuklukların azaldığını değil çoğaldığını görüyoruz qsawe 28-01-08, 20:04 Nerden biliyorsun? 300.000 euro yapiyor , bir mimar iki sefer dünyaya gelmesi lazim bu kadar kazanmasi icin.Ben kenan diziden ayrilmadan parayi nerden buldugunu bilmek istiyorum. Almanyada zengin bir türkü gördügümü hatirlamiyorum... Nerden biliyorum??? Bankaya 500.000 ytl yattı... dekont dosyaya kondu... kabul imzasına gitti... son anda gerek kalmadı paraya... Olmayan para bankaya yatamayacağına göre, bu kişi 500.000 ytl paraya sahip... ailesi zenginmiş ki, birçok ortak tapusu var Cemal ağa ile... illa mesleğinden kazanması gerekmez... pintiliği cabası... kazandığınıda harcamamıştır... son bölümde giydiği elbiseler, varlıklı birinin giyeceği şeyler değil ama, pinti birisinin giyeceği kıyafetler... pelikan 01-02-08, 15:20 softec tarafından gönderildi Nerden biliyorsun? 300.000 euro yapiyor , bir mimar iki sefer dünyaya gelmesi lazim bu kadar kazanmasi icin.Ben kenan diziden ayrilmadan parayi nerden buldugunu bilmek istiyorum. Almanyada zengin bir türkü gördügümü hatirlamiyorum... Nerden biliyorum??? Bankaya 500.000 ytl yattı... dekont dosyaya kondu... kabul imzasına gitti... son anda gerek kalmadı paraya... Olmayan para bankaya yatamayacağına göre, bu kişi 500.000 ytl paraya sahip... ailesi zenginmiş ki, birçok ortak tapusu var Cemal ağa ile... illa mesleğinden kazanması gerekmez... pintiliği cabası... kazandığınıda harcamamıştır... son bölümde giydiği elbiseler, varlıklı birinin giyeceği şeyler değil ama, pinti birisinin giyeceği kıyafetler... Selam, bu miktari Yani 500.000 Ytlyi Kenan pazarlik karsiliginda Cemal Agadan aldi.Kendiside Nerimana Asi icin Cemal agayla siki bir pazarlik yaptigini itiraf etmisti.Burdan da bunu cikariyorum:Tarlalara karsilik 500.000 Ytl almis,vede Asinin evet demesinide sart kosmus. Ayreten Almanyada yasayan ve gercekten cok parasi olan,birak mimari, cok isci Türk vardir. **tweety* 02-02-08, 12:22 Benim anlamadığım bir nokta var. İhsan bey 2. senetin parasını demirden alıp geri vermesi gerekmiyormu? çünkü o para kaçakçılıktan gelmişti .iade edilmesi lazım değilmi? böyle oluncada Demirde 2 senet olması gerekmiyor mu? İhsan bey Demire bir senetim var. Sende dedi. ersa 02-02-08, 16:03 Benim anlamadığım bir nokta var. İhsan bey 2. senetin parasını demirden alıp geri vermesi gerekmiyormu? çünkü o para kaçakçılıktan gelmişti .iade edilmesi lazım değilmi? böyle oluncada Demirde 2 senet olması gerekmiyor mu? İhsan bey Demire bir senetim var. Sende dedi. 2 senet dediler başta sonra nasıl olduysa senetler yavruladı 3'e çıktı. - birini at karşılığı aldı, - birini Bülent'ten aldığı para ile ödedi, - birisi kaldı onun içinde çalışacaklar. vision 04-02-08, 23:02 Kerim: Izniniz olursa BU AKSAM Defne'yi istemeye size gelmek istiyoruz.. .... Dede: Tamam oglum YARIN AKSAM vakitlice bekliyoruz. .... Daha sonra kizlar yatak odasinda sakalasirken kücük kiz Kerim'in taklidini yaparken tekrark BU GECE diyor. Sonra istemeye ERTESI AKSAM geliniyor.. Yani burada Dedenin dediginde karar kilinmis. Ama iki ayri gün üzerinde konusuldugu hale Kerim günü teyit etmeden cikti gitti. Iyi bari bosuna ayni aksam beklemediler.. <tuğba> 05-02-08, 09:04 bence harika bir dizi ufak tefek hatalar mutlaka olacaktır ama bu dizi harika bir dizi bence:img-wink::good::img-yes: wonderful 08-02-08, 22:05 15.BÖLÜM TAMAMEN HATALARLA DOLUYDU!! En basitlerinden başlarsak 1)asi ve defne nin saçları ıslaktı.odalarına geldiklerinde hemen kurumuştu ya bakın şu allahın taktirine evleri fırın gibimidir nedir artık 2)pijamalarıda aynı şekilde hemen kurudu... 3)Kerimin kafası arabadayken uzun indikten sonra birden kısaldı :img-hyste 4)ihsanla süho konuşurken ökkeş içeri girdi ve ihsana bişi imzalattı anlamadım doğrusu neden ihsan?? şimdilik aklıma bu kadar geldi yarın grşrz iyi gecelerbye gizemyd 08-02-08, 22:09 15.BÖLÜM TAMAMEN HATALARLA DOLUYDU!! En basitlerinden başlarsak 1)asi ve defne nin saçları ıslaktı.odalarına geldiklerinde hemen kurumuştu ya bakın şu allahın taktirine evleri fırın gibimidir nedir artık 2)pijamalarıda aynı şekilde hemen kurudu... 3)Kerimin kafası arabadayken uzun indikten sonra birden kısaldı :img-hyste 4)ihsanla süho konuşurken ökkeş içeri girdi ve ihsana bişi imzalattı anlamadım doğrusu neden ihsan?? şimdilik aklıma bu kadar geldi yarın grşrz iyi gecelerbye Evt aynen bende çok dikkat ettim.:img-yes: İlk 3 ü çok belli hatalar zaten.Ama 4.de fzla bişi yok aslında.:icon_whis Yani en azından bana öyle geldi.:img-icecr bbg 08-02-08, 22:17 bence 15. bölümdeki en komik hata,güneşin asi ve demir seyrederken batması ama demir çiftliğe döndüğünde geri çıkmasıydı....aynı gün diil miydi o sahneler...herhalde önce çiftlik sahnesini,sonra at sahnesini çektiklerinden bu dengesizlik olmuş....:img-wink: Alexia 08-02-08, 22:55 Asi ve Defne'nin saçları kupkuru olmuşken, Neriman'ın saçları ıslaktı. Halbuki Neriman dışarıda çok fazla kalmamıştı. *bahar* 09-02-08, 00:12 Kızların saçları bir tek kurumamıştı...Aynı zamanda evdeki süper fön maşa saç kurutmalı sistemle kendiliğnden su dalgalı çok daha güzel bir modele girmiş tebrik ediyoruz nerde bizde böyle evler ahh ah. Herhalde bu sahneleride öpüşme sahnesinden önce çekmişlerki bir içeri bir dışarı olmasın genelde de böyle yapıyorlar çekimleri.İççekimler dış çekimler şeklinde.. TUBASİ 09-02-08, 00:29 Kızların saçları bir tek kurumamıştı...Aynı zamanda evdeki süper fön maşa saç kurutmalı sistemle kendiliğnden su dalgalı çok daha güzel bir modele girmiş tebrik ediyoruz nerde bizde böyle evler ahh ah. Herhalde bu sahneleride öpüşme sahnesinden önce çekmişlerki bir içeri bir dışarı olmasın genelde de böyle yapıyorlar çekimleri.İççekimler dış çekimler şeklinde.. Tamda bunu yazıcamtım bide ekleme yapıyım Kerim saçları kısalmıştı yada bana öyle geldi..Bide orda Asi kaşlarını aldırmış gibiydi:icon_whis elif15 09-02-08, 00:38 sahilde demir asiyi atını arkasına bindirdiğinde dikkatlice bakarsanız asi ilk bindiğinde demir in beline sarılıyoo zaten. ama sonra hiç sarılmamış gibi o sahneyi ayrı olarak bi daha gösteriyolar.. bi de kerimin saçları feci dikkatimi çekti yani hakkaten arabada keçe gibiydi.. iki arada defne onu traş etmiş galiba:):)) *bahar* 09-02-08, 00:41 Zaten bayanlar bilirler Asi'nin kaşları alınmıyor değil alınıyor ama sadece kaşın şakak tarafındaki ince kısmın altı alınmıyor tel tel bırakılıyor o yüzden de dengesiz oluyor sürekli b,r az alınmış bir çok alınmış... Ay90 09-02-08, 01:22 o defneyle asinin saclarini bende farkettim neydi o öyle...bide lüle lüle olmus halbuki asinin düzdü disarda...kerimin de arabdan indigine saclari kesilmisdi... Baby_ 09-02-08, 12:28 15.BÖLÜM TAMAMEN HATALARLA DOLUYDU!! En basitlerinden başlarsak 1)asi ve defne nin saçları ıslaktı.odalarına geldiklerinde hemen kurumuştu ya bakın şu allahın taktirine evleri fırın gibimidir nedir artık 2)pijamalarıda aynı şekilde hemen kurudu... 3)Kerimin kafası arabadayken uzun indikten sonra birden kısaldı :img-hyste 4)ihsanla süho konuşurken ökkeş içeri girdi ve ihsana bişi imzalattı anlamadım doğrusu neden ihsan?? şimdilik aklıma bu kadar geldi yarın grşrz iyi gecelerbye ben de tam bunlar yazmak istiyodum..ellerine salık sen benden de güzel anlatmışsın Bu arada Demir atla Asinin yanına yaklaşdlğı zaman sanki üzerinden yere bişey düşdüyünü fark etdim.. amma ne oldugunu anlamdım siz de fark etdinizmi?? yoksa bi tek benmi gordum:img-pilot:img-pilot putikare 09-02-08, 13:04 Kerim'in araba ile Demir'in arkasından geldiği sahnede, resmen bardaktan boşanırcasına yağmur yağmasına rağmen, Demir arabaya bindiğinde gayet kuru bir haldeydi. Bide ben onca nişan hazırlığının arasında, apar topar elbiseler yetiştirilmeye çalışırken Defne'nin hangi akılla bere ördüğünü anlayamadım. elif15 09-02-08, 13:26 Bu arada Demir atla Asinin yanına yaklaşdlğı zaman sanki üzerinden yere bişey düşdüyünü fark etdim.. amma ne oldugunu anlamdım siz de fark etdinizmi?? yoksa bi tek benmi gordum:img-pilot:img-pilot evet onu bende gördüm önce atkısı sandım ama atkı boynund sallanıodu.. ne olduğunu anlamadım tarcin 09-02-08, 19:54 evet onu bende gördüm önce atkısı sandım ama atkı boynund sallanıodu.. ne olduğunu anlamadım Binicilikte atın arkasına biri binecekse bir keçe örtülür. Düşen şey keçe (örtü gibi ama daha kalınca) idi. Ayrı ayrı çekim yapıldığı için Asi ata binerken keçeyi tekrar örtmüşlerdi. nurgl05 09-02-08, 19:58 Bide ben onca nişan hazırlığının arasında, apar topar elbiseler yetiştirilmeye çalışırken Defne'nin hangi akılla bere ördüğünü anlayamadım. ben bunu anlayamadim :S beremi ördü? Baby_ 09-02-08, 20:10 Binicilikte atın arkasına biri binecekse bir keçe örtülür. Düşen şey keçe (örtü gibi ama daha kalınca) idi. Ayrı ayrı çekim yapıldığı için Asi ata binerken keçeyi tekrar örtmüşlerdi. cok teşekkür ederim ..ben de sabahdan beri düşünüb durdum ne ola bilir acaba diye (asi o kadar kat kat elbiseler giyiyor ki demrle beraber at üstünde olsaydı kesin ondan şübhelenerdim:img-pilot:img-pilot:img-hyste) ezgisad1 10-02-08, 13:44 ya evet asi ve defnenin saçını herkes farketti heralde pijamalar da direk kupkuru oldu.saçlar bukle bukle...ayrıca dikkat ettiyseniz bi yerde yağmur yağıyodu bi yerde yapmıyodu.demier o yağmurda sırılsıklam arabaya bind,.kıyafetler de saçlar da kupkuru oldu bi anda pas.si.on79 10-02-08, 20:27 bence arkadaşlar bu mantık hatası olayı biraz abartılmış.Tabi sizin görüşleriniz saygı duyarım.Ama gerçekten ben izlerken o kadar gözüme batmadı. Neriman ın saçları o kadar ıslak değildi ama içerde ıslaktı denilmiş.Bana hiç öyle gelmedi.SOnuçta o da dışarı çıktı.Tık tıktık yapıp Kerimi arabadan indirdi konuştu vs. eve giderken konuşarak geçtiler.Yani sonuçta ıslanabilir. Kızların daha çok ıslanmıştı onların ki kuruydu demişsiniz. Sonuçta içeri girdiler.İçeri girince saçlarını kurutabilirler, üstünü değiştirebilirler.. Hem de aynı pijamaları olabilir.:) onları görmeyebiliriz. Bunlar çok önemli değil. En azından olacak şeyler.. Kızlar tam kapıya girince Neriman dışarda birşey alıyordur.O sıra da kızlar içeri girmiştir. Saçlarını kurutmuşlardır.Zaten Defne arabanın içindeydi.Sonra NEriman kızların odasına girmiştir, hemen odasına gitmemiş olabilir. Hani belki İhsan kalkar ne yapıyorsunuz bu sesler ne derse.Biz hep beraber yürüyüşe çıktık böyle demez tabi dışarı çıktık bir ses duyduk ya da hemen bir yalan uydurur Neriman..ben şuan uyduramadım.Neriman bulur birşeyler:) Bir de Demir Asi attayken Demir in eli önce Asinin elini tuttuğu daha sonra yoktu denilmiş, Şimdi arkadaşlar Asi ata binince biraz ürkek Demir in belinden tuttuğunca Demir de Asinin elini okşadı..Aşıklar canım olmaz bu... Ne güzel oldu hemde.DAha sonra Demir ipi tuttuğu için bir Elini çekmesi gerekiyordu.O da isterdi çekmemek ama Asi yle at turu yapacaklar... Daha sonra gün batışını seyrederken zaten Demir Asinin elini parmağıyla okşuyordu.. Asi kızımız rahatsız mı bundan...Tabi ki değil. Yani bu bile yazılmış.. Kurumuş saçlar yaştı ve Demir Asinin elini tutuyordu sonra bırakmış haldeydi diye düşünürken ne güzel sahneleri atlamışsınız.:img-wink:neyse.. Ben şimdi hataları görmemezlikten gelin demiyorum.Ama bazı hatalar vardır o kadar etkili değildir.değişkendir,yoruma ve bakış açısına bağlıdır. Ayrıca unutmayın ki hangi şartlar altında çekimler yapılıyor. Önce oyuncuların prgları birbirine uymaları gerekir.Olaki birinin bir işi çıktı uygun zaman olmadı. O yüzden bazı göze batmayan hatalar tabi diziyi etkilemediği müddetçe bu kadar ince ayrıntılarda boğulmayalım derim. valdes 11-02-08, 20:18 bence arkadaşlar bu mantık hatası olayı biraz abartılmış.Tabi sizin görüşleriniz saygı duyarım.Ama gerçekten ben izlerken o kadar gözüme batmadı. Neriman ın saçları o kadar ıslak değildi ama içerde ıslaktı denilmiş.Bana hiç öyle gelmedi.SOnuçta o da dışarı çıktı.Tık tıktık yapıp Kerimi arabadan indirdi konuştu vs. eve giderken konuşarak geçtiler.Yani sonuçta ıslanabilir. Kızların daha çok ıslanmıştı onların ki kuruydu demişsiniz. Sonuçta içeri girdiler.İçeri girince saçlarını kurutabilirler, üstünü değiştirebilirler.. Hem de aynı pijamaları olabilir.:) onları görmeyebiliriz. Bunlar çok önemli değil. En azından olacak şeyler.. Kızlar tam kapıya girince Neriman dışarda birşey alıyordur.O sıra da kızlar içeri girmiştir. Saçlarını kurutmuşlardır.Zaten Defne arabanın içindeydi.Sonra NEriman kızların odasına girmiştir, hemen odasına gitmemiş olabilir. Hani belki İhsan kalkar ne yapıyorsunuz bu sesler ne derse.Biz hep beraber yürüyüşe çıktık böyle demez tabi dışarı çıktık bir ses duyduk ya da hemen bir yalan uydurur Neriman..ben şuan uyduramadım.Neriman bulur birşeyler:) Bir de Demir Asi attayken Demir in eli önce Asinin elini tuttuğu daha sonra yoktu denilmiş, Şimdi arkadaşlar Asi ata binince biraz ürkek Demir in belinden tuttuğunca Demir de Asinin elini okşadı..Aşıklar canım olmaz bu... Ne güzel oldu hemde.DAha sonra Demir ipi tuttuğu için bir Elini çekmesi gerekiyordu.O da isterdi çekmemek ama Asi yle at turu yapacaklar... Daha sonra gün batışını seyrederken zaten Demir Asinin elini parmağıyla okşuyordu.. Asi kızımız rahatsız mı bundan...Tabi ki değil. Yani bu bile yazılmış.. Kurumuş saçlar yaştı ve Demir Asinin elini tutuyordu sonra bırakmış haldeydi diye düşünürken ne güzel sahneleri atlamışsınız.:img-wink:neyse.. Ben şimdi hataları görmemezlikten gelin demiyorum.Ama bazı hatalar vardır o kadar etkili değildir.değişkendir,yoruma ve bakış açısına bağlıdır. Ayrıca unutmayın ki hangi şartlar altında çekimler yapılıyor. Önce oyuncuların prgları birbirine uymaları gerekir.Olaki birinin bir işi çıktı uygun zaman olmadı. O yüzden bazı göze batmayan hatalar tabi diziyi etkilemediği müddetçe bu kadar ince ayrıntılarda boğulmayalım derim. her harfine katılıyorum diziler zaten 90 dakika hangi birini yetiştirsinler yani saç kurutmayı niye göstersinler ki maison 16-02-08, 17:06 ilk bölümlerde süheyla'nin esi ölüm dösegindeyken süheyla'ya öldü bildigi cocugunun yasadigini söylemisti..(böyle hatirliyorum) ve onu yillarca aradigini ve bulamadigini söylemisti...ama dün süheyla banka'nin önünde dururken"yillarca bu ani bekledim" demisti yani nasil oluyorda öldü bildigi cocugunu yillarca bekliyor:icon_whis nibepos 16-02-08, 18:46 Asi'nin kafasındaki berenin çok yakıştığına hepimiz hemfikiriz sanırım. Sabah çiftliğe giderken bereyi taktı ama aynı akşam yemek sofrasına Defnenin sarmaları gelirken Asi koltukta oturmuş o gün taktığı berenin aynısını örüyordu :) Basit ama dikkatli gözlerden kaçmadığına eminim. anny 16-02-08, 19:18 biraz fazla mantık hatası var aside..bende şu yaş olayına taktım..aslan acaba kaç yaşında?demirin annesi intihar ederken demir 6,melek 3 tü sanırım..süheyla aslana hamileydi..melekten küçük mü oluyor yani aslan??ilginç.senaristlere bildirmek lazım..:img-blush anny 16-02-08, 19:25 aklıma geldi bir de ihsan bey çok kızıyordu demire..asinin etrafında bile görmek istemiyordu ama geçen bölüm ''bu gün didişmeyeceksiniz''dedi ve güldü.. ve baştan beri düşman iki aile diye büyüttüler olayları..nedense son bölümlerde düşmanlık bitti..sırları aydınlatmak istiyorlar :) seviyorum ama asiyi..favori dizim..bunlar dikkatimi çekti nedense.. tatli_kizim 16-02-08, 20:28 Son bölümde dikkatimi ceken biir sahne vardi.. süheyla hanimm Ihsan bey ile konusurken topuklu Ayakkabi Giymisdi..Ama toprakda Yürürkenn..topragin icine feelan girmiyor mu ki ACep..? zorlanmiyormudurr..:) Diye düsündüm..:) TUBASİ 16-02-08, 20:34 Kimse yazmadı galiba ama ...Defne nin nişanında İhsan Defneye babaannesin küpelerini taktı..Oysa ki babaannesi daha Neriman yokken ölmüştü..Nasıl oluyorda Defneyi kınalı kuzum mu ne diyomuş ??Seni çok severdi dedi İhsan ??Birisi beni aydınlatsın..:img-pilot demirasi 18-02-08, 13:10 arkadaşlar farketiiniz mi bilmiyorum.defnenin nişan yüzükleri takılırken sevinç ve annesi kalabalık arasındaydı.fakat aynı anda kahyayı sarhoş bir şekilde arabaya bindiren de onlardı.yani nasıl oluyoda aynı anda hem nişanda hem de dışarıda olabiliyorlar.tabi nişanda yüzleri tam gözükmüyo.ama sevinçi kıyafetinden annesini de başörtüsünden farkettim.sizin de dikkatinizi çekti mi?bence çok büyük bir mantık hatası olmuş. anny 19-02-08, 12:09 Kimse yazmadı galiba ama ...Defne nin nişanında İhsan Defneye babaannesin küpelerini taktı..Oysa ki babaannesi daha Neriman yokken ölmüştü..Nasıl oluyorda Defneyi kınalı kuzum mu ne diyomuş ??Seni çok severdi dedi İhsan ??Birisi beni aydınlatsın..:img-pilot neriman hamileyken evlenmişler..o ara öldü dediklerini duymadım ben..belki çok küçükken ölmüştür babanne..o kadar da önemli bir ayrıntı degil bence digerlerinin yanında.. yavru tay 19-02-08, 12:46 "Kimse yazmadı galiba ama ...Defne nin nişanında İhsan Defneye babaannesin küpelerini taktı..Oysa ki babaannesi daha Neriman yokken ölmüştü..Nasıl oluyorda Defneyi kınalı kuzum mu ne diyomuş ??Seni çok severdi dedi İhsan ??Birisi beni aydınlatsın.." Haklısın TUBASİ son bölümde İhsan geçmişi hatırladıgında babası annen öldüğünde yatagımı kim ısıtı sanıyorsun diyordu. Bu durumda İhsan Neriman ile evlenmeden önce ölmüş olmalı. senasena 19-02-08, 18:47 Bu babaanne meselesindeki mantik hatasi cok kotu oldu. hikaye saglamligini biraz daha kaybetmis oldu. izlerken zevk almak istiyorum, bu yuzden de boyle buyuk hata yapilinca, ne yalan soyleyeyim uzuldum! Babaannenin (Asiye Hanim) kupelerinin ortaya cikmasina, torununu nasil sevdiginin soylenmesine hikaye acisindan gerek yoktu. ama uzerinde durdular, neriman duygulandi, hos bi ani tazelenmesi oldu. ama ertesi bolum kadini ihsan daha bekarken, suheyla ile evlenmeyi dusunurken oldurduler! hatta o gun (yanlis hatirlamiyorsam)suheylanin dogum sancilarinin oldugu gun de dediler!(suheyla dogum yaptigim gun dondun sen falan dedi, ihsan da o gunu dun gibi hatirliyormus oyle dedi) sonra isciler suheylanin dul ablasindan, yetimlerinden bahsettiler. yusuf aga gonderir artik onlari dendi! ama zaten kadincagiz cocuklariyla asiye atladiginda suheyla hamileydi!!! bu hatalarin bi kismini siralamalari, konusmalari degistirerek duzeltebilirler aslinda. hatta gecen bolume kadar pek belli olmuyordu. devasa yas sorunu meselesinden hic bahsetmiyorum!!! ihsani suheylanin hamileliginden once evlendiriverseler ve de sehre gonderseler bu sorunlar da toptan duzelecekti. ama suheyla ile aski aciklilassin, ihsan her konuda sucsuz olsun diye iyice batti gitti kronoloji! senaristleri taniyan arkadaslar varsa soylerinlerde, ne ne zaman olmustu bi guzel cizelge hazirlayip yazsinlar, isaretlesinler. iliskilendirmeleri de sonra ona gore yapsinlar. onca guzel oyuncu, karakterler, konu, kendi emekleri, boyle yanlisliklar ozensizlikler yuzunden kalitesizlesiyor. hatam olduysa affola arkadaslar, ilk kez biseyler klavyeliyorum foruma. sena Flora 20-02-08, 11:14 O babaanne konusunda gerçekten hataya düşüldü.Bir sahnede babaanne o yıllarda ölüyken diğer kısımda kadın ondan kaç yıl sonra yaşanmış olarak gösterildi. Buarada ben dizide sadece zaman geçirmek amaçlı sahnelerin olduğunu da düşünüyorum.Bazı sahneler izlerken sıkıyor insanı.Hele o Süheyla başrol oldu çıktı kadın.İnanın Asi'yi Süheyladan daha az görüyoruz bu benim sinirimi bozuyor. Şu Asi de saçına başına biraz daha dikkat etse iyi olacak son bölümde saçları çok kötüydü ya boyanmış mı anlamadım simsiyah olmuş ve çoğalmış gibi sanki. Belki son yazdıklarım mantık hatası değildi ama izlerken seyircinin gözüne batıyor.Tamam,farkındayım bu dizide çok emek var ama bazı şeyleri de görmezden gelemeyiz. crazy özge 21-02-08, 15:18 kesinlikle katılıyorum... asi hemen hemen bütün bölüm aynı kıyafetler içinde tutuluyor... herşeyi aynı aynı kıyafetle yapıyo... hiç anlamıyorum yani o kadar ahıra gidiyo hayvanlarla ilgileniyo yatıyo kalkıyo da.. bu kıyafetler hiç mi kirlenmiyo hep aynı... asi karakterini biraz daha bakıma almalı ya tuba ma hiç yakışmıyo bence biraz daha farklı görelim onu... bende katılyorum arkadaşım her bolum aynı kıyafeti giyiyor filiz karakteri ona cok yakışıyodu Flora 21-02-08, 21:35 10. bölümde Asi tarlada gezdiği yeşil şalla akşam açılışa gitmişti.:)Ahırda uyuduğu kıyafetle de Sevincin doğumgünü partisine.Titiz bir insan olarak gerçekten hayıflanıyorum.:) Bunları unutmak mümkün değil..:) nedim_bahar 22-02-08, 14:14 fragmanda dikkatimi çekti Asi Demir'le konuşurken önce senli benli falan konuştu sonra sizli falan konuştu çok dikkat çekiyodu... nurgl05 22-02-08, 21:19 fragmanda dikkatimi çekti Asi Demir'le konuşurken önce senli benli falan konuştu sonra sizli falan konuştu çok dikkat çekiyodu... ben fragmanda izledigimde, "siz" derken ailecek "siz" die tahmin etmistim... yani öyle bi hata yapcaklarini pek zannetmiyordum... ama o sahnelerde sürekli, bi "sen"li bi "siz" konusuyodu.... bu mantik hatasi degil, diaolog hatasidir.. böyle bisi olmamasi gerekiyor... birde aslan sonunda ökkes efendiye:" ücünüz ne konsuydnuz" diye sormustu.. halbuki aslan sadece süheyla ve ökkesi konusurken gördü.. o sirada demir orada deildi... buna benzer cok sayabilirim hata... birazdaha dikkatli olmalari lazim... cok göze batiyo acikcasi... ersa 22-02-08, 21:30 Mantık hatası mı kurgu hatası mı bilmem. Aslan'ın babası İhsan olacak iş mi. Başından beri neden hep Yusuf Ağa'ı işaret ettiler. Olmadı diziden soğuttu beni, İhsan Ağa'ya hamile bir kızı yüz üstü bırakmak hiç olmadı. asumgok 22-02-08, 21:45 Mantık hatası mı kurgu hatası mı bilmem. Aslan'ın babası İhsan olacak iş mi. Başından beri neden hep Yusuf Ağa'ı işaret ettiler. Olmadı diziden soğuttu beni, İhsan Ağa'ya hamile bir kızı yüz üstü bırakmak hiç olmadı. açıkçası ben bu işten hiçbir şey anlamadım babasıyla yaptığı konuşmadan ihsanın hiç birşeyden haberi yokmuş gibi gösteriliyor sonra süheylanın babasının bebeğini doğurduğunu düşünüyor ökkeşin yaptıklarının hiçbirinden haberi yok zaten demirde teyzesiyle konuşurken ökkeşin endişelerinden ihsanın bişeyden haberi olmadığını anladım diyor ama sonra asiyle konuşurken ihsan beyi hamile bir kadını terk etmekle şuçluyor bugüne kadar ki bölümlerden benim anladığım ihsanın en büyük hatası babasına inanması süheylaya hiçbir şey sormamış olması ihsanın sütten çıkmış ak kaşık göstereceğiz diye saçmaladılar durdular bi de bizim forumumu takip ediyorlar nedir(gerçi asinin kıyafetleri dedik durduk ama bir arpa boy katedemedik) aslanın süheylanın oğlu belliydi ters köşe yapmadılar diye şikayet ediliyordu annesi konusunda ters köşe olmadınız babası konusunda ters köşe olun dediler ama arada saçmaladılar bego 22-02-08, 21:49 DNA testi sonuçları dört beş gün sonra belli olur. Ertesi gün sonuç alınmaz. necnur 22-02-08, 22:10 DNA testi öyle iki günde sonuçlanacak bir test değildir. Hem de Antakya Devlet hastanesine gidip 2 tane saç teli ile DNA testi yaptıramazsınız. Bu test ancak adli olaylarda savcılık kararı ile yapılabilir. Tamam Demir güçlü bir şahıs. Eğer İstanbul'a yollayıp bir aracı vasıtası ile yaptırttı gibi gösterilseydi daha inandırıcı olurdu. Aksi takdirde merak eden herkes yakınlarının saç telini Devlet hastanelerini götürüp DNA testi yaptırırdı. O zaman da korkunç durumlar hatta cinayetler bile olurdu. O nedenle bu hatayı YEMEDİK. pas.si.on79 23-02-08, 00:14 Arkadaşlar genelde diziler 13 bölüm anlaşılarak çekiliyor.Dolayısıyla bölümler seyirci izlenimleriyle artırılıyor.Tabi Asi dizisi için de geçerlimidir bu durum bilmiyorum.. Eğer tutulmasaydı. Sırlar çıkacak sonra aşıklar barışacak bir şekilde herkes kendi yoluna gidecekti. bölümler artınca gidişat değiştirilmiş.Ama ben öyle fazla bir mantık hatası görmüyorum. Elbette var. Ancak hep diyoruz ya kalem senaristlerde istedikleri gibi yönlendirirler..Ağırlık verdikleri konular senaristlere bağlı.. - İhsan Bey in hiçbirşeyden haberi yok.. Onun hatası babası tarafından SÜheylaya atılan iftiralara inanmasıdır.SÜheylanın iyi bir kadın olmadığını söyledi. Bir de başa bela oldu dedi.. Hamileymiş dedi.. Yani hamile olduğunu biliyor ama kendinden olduğunu bilmiyordu. -Demir İhsan Beyi önceden suçluyordu. Aslan olayı kesinleştikten sonra Süheyla İhsan da bilmiyormuş dedi. Yeni duymuş dedi. Ama bu demek değil ki İhsana karşı öfkesinin geçtiği..Eskisi gibi değil elbet ama yine de kızgın. Ama bunu da Süheyla nın dediği gibi artık Demir sen de gül.Oğluma kavuştum. dedi Demir İhsanın suçu olmadığını biliyor ama kocaman bir hatası var.. duyduklarına inanmak ve teyzesini güvenmemek ve Onu sonuçta bir başına bırakmış olması.. Yani bilmemesi sonucu değiştirmiyor.Teyzesinin yaşadıklarını değiştirmiyor. Sahip çıkmamış olması.. Ha buna rağmen ki olaylar iyice büyüdü.. Aslan senin kardeşin diyemez ki.. Olayları yavaş yavaş anlatıyor. Kendisinden duysun istemiyor.. (Laf aramızda Asinin gerçekleri duyunca belki çok büyük tepki vermesinden korkuyorum) -Evet DNA testleri öyle çabucak olmuyor. Ancak olayı hızlandırmak adına sanırım yapıldı.. Zaten hatası ki bu mantık hatası olarak bakamayız..Gerçekte de böyle olabilir. Gerçek annesi babası olmadığını çok yanlış bir zamanla yapılarak söylendi. Daha sakin ve sevdiklerinin desteğiyle uygun bir ortamda söylenmesi gerekirdi. Ayak üstü söylenince Aslan gibi karakteri bırakın herkes yanlış birşey yapardı.Hiç birşey yapmazsa da gider araba çarpar.HErşey o ruh haliyle gelir başa.. Ancak dediğim gibi daha doğrusu Süheyla Demir in dediğini yapmış olsaydı yani biraz alışması falan gerekir birden olmaz demişti. Biraz zamana bıraksalardı doğru yerde doğru zamanda söylemiş olsalardı böyle önemli bir konuyu YANGIN çıkmazdı.. Yani Yangın sahnesi olmazdı.. Bu yüzden DNA testini hızlı verdirmişlerdir. Aslan ın o herkesin bildiği öfkeli halini yansıtmak için.. - Sen li bizli lafına gelince..Asi orada vurgu yapıyor. Artık sen değil siz demek istiyor ama tabi buna kendide uyamıyor.. * defne * 23-02-08, 00:29 - Sen li bizli lafına gelince..Asi orada vurgu yapıyor. Artık sen değil siz demek istiyor ama tabi buna kendide uyamıyor.. sen'li siz'li konuşması bana hiç batmıyor, çünkü dediğin gibi orda Asi vurgu yapmaya çalışıyor, çokta güzel oluyor :img-icecr *** işte kimsenin aklına gelmeyen soru: ökkeş'in ölen bebeğine nolmuş? çiftlikteki kimse farketmemiş mi bir bebeğin öldüğünü? 1 gün arayla 2 bebek doğduysa, ökkeş'in ölen bebeğinden 1 gün içinde haberi olmayan kalmazdı..fatma da dahil.. eliiffff 23-02-08, 10:42 sen'li siz'li konuşması bana hiç batmıyor, çünkü dediğin gibi orda Asi vurgu yapmaya çalışıyor, çokta güzel oluyor :img-icecr *** işte kimsenin aklına gelmeyen soru: ökkeş'in ölen bebeğine nolmuş? çiftlikteki kimse farketmemiş mi bir bebeğin öldüğünü? 1 gün arayla 2 bebek doğduysa, ökkeş'in ölen bebeğinden 1 gün içinde haberi olmayan kalmazdı..fatma da dahil.. belki ilk doğumu süho yapmıştır?? nurche 23-02-08, 12:10 şimdi demirin antakya'ya geldiği ilk gün fotoğrafçıdan 3 resim aldı 1-annesi melek demirin resimi 2-annesininin resimi 3-teyzesinin resimi daha sonra 17.bölümde birden kozcuoğullarının çiftliğinde çekilmiş hamile olan teyzesinin fotoğrafı beliriyor ve aslan buna bakıyor bence bu bir mantık hatası :img-tomat yani dikkatli izlemişseniz görmüşsünüzdür Sennæ 23-02-08, 15:53 şimdi demirin antakya'ya geldiği ilk gün fotoğrafçıdan 3 resim aldı 1-annesi melek demirin resimi 2-annesininin resimi 3-teyzesinin resimi daha sonra 17.bölümde birden kozcuoğullarının çiftliğinde çekilmiş hamile olan teyzesinin fotoğrafı beliriyor ve aslan buna bakıyor bence bu bir mantık hatası :img-tomat yani dikkatli izlemişseniz görmüşsünüzdür evet nurdancım..kesinlikle bir mantık hatası.. hadi onu geçtim , demir fotoğrafçıdan bizim görmediğimiz bir ara almıştır belki fotoğrafı.. ancak bunlar millete duyurmak mı istiyolar süheyla'nın geçmişte hamile olduğunu? hem kerimle melek bu fotoğrafı hiç görmediler mi..? ya da gördüler teyzeleri yine bizim görmediğimiz bir ara "bu resimde çok kilolu çıkmışım çocuklar, sakın beni hamile sanmayın" mı dedi? şaçma olmuş zaten o sahne.. bu bir mantık hatası bence... pas.si.on79 23-02-08, 17:50 sen'li siz'li konuşması bana hiç batmıyor, çünkü dediğin gibi orda Asi vurgu yapmaya çalışıyor, çokta güzel oluyor :img-icecr *** işte kimsenin aklına gelmeyen soru: ökkeş'in ölen bebeğine nolmuş? çiftlikteki kimse farketmemiş mi bir bebeğin öldüğünü? 1 gün arayla 2 bebek doğduysa, ökkeş'in ölen bebeğinden 1 gün içinde haberi olmayan kalmazdı..fatma da dahil.. Canım orada 1 gün arayla değil... Aynı gece 2 doğum demişlerdi.:img-yes: şimdi demirin antakya'ya geldiği ilk gün fotoğrafçıdan 3 resim aldı 1-annesi melek demirin resimi 2-annesininin resimi 3-teyzesinin resimi daha sonra 17.bölümde birden kozcuoğullarının çiftliğinde çekilmiş hamile olan teyzesinin fotoğrafı beliriyor ve aslan buna bakıyor bence bu bir mantık hatası :img-tomat yani dikkatli izlemişseniz görmüşsünüzdür Süheyla o fotoğrafı sonradan çıkarmıştır. Çünkü hamile olduğunu çocuğunun öldüğünü önceden Mahmuttan başkası bilmiyordu.Demir den emin değilim. Ama Melek bilmiyordu. Bir keresinde demişti.Süheyla kabus görmüştü. Bebeğimi almayın diye bağırmıştı.Melek Ona kabus gördün gibi birşey dedi.O da kabus değil gerçeklerdi dedi.O da teyze senin bebeğin yok ki.. dedi.. Demir önce de bilse sonuçta çocuğunun öldüğünü biliyordu. Zaten Süheylaya da öyle demişlerdi. Mahmut son nefesinde ölmediğini ancak arayıp bulamadığını söyledi. Onun üzerine O da bunun peşini bırakmadı. Dolayısıyla öyle bir fotoyu çıkarmak doğru olmasa gerek.Zaten el gitmez. Bir de evli... qsawe 25-02-08, 14:28 şimdi demirin antakya'ya geldiği ilk gün fotoğrafçıdan 3 resim aldı 1-annesi melek demirin resimi 2-annesininin resimi 3-teyzesinin resimi daha sonra 17.bölümde birden kozcuoğullarının çiftliğinde çekilmiş hamile olan teyzesinin fotoğrafı beliriyor ve aslan buna bakıyor bence bu bir mantık hatası :img-tomat yani dikkatli izlemişseniz görmüşsünüzdür 15. bölümde, resimlere İhsan bakıyor.... ( Süheyla hasta iken eve girdiğinde..) Süheyla'nın hamile resmi yok..... 17. bölümde Süheyla'nın, günümüz teknolojisi ile yapılmış, resmi kondurulmuş oraya....sanırım, kadın nasılsa hamile olup çocuk doğurduğumu herkes öğrenecek, bari o günlerden resmim olsun dedi ve, bilgisayarda yaptırdı...:icon_whis Ne kadar art niyetlisiniz... yoksa, sırf Aslan baksın diye resim oraya sonradan kondu falan mı sandınız... cık cık cık yakıştıramadım :icon_whis:img-hyste karafirtina 25-02-08, 18:01 daha once yazildimi bilmiyorum ama leyla iceri giripte demir yan odayi lasam nasil olur falan dedigin asi kizip ciktil...demirde dosyayi unuttu deyip pesinden gitti..sonra asi diye bagirdi..oda ne dedi sonra hic dedi demir..sonra asi bi guzel azarlayip gitti...eeeeeeeeeeee dosyayi vermedi ...butun bu zahmetler fotolar falan ..hepsi dosya icin degilmiyidi... demekki degilmis...asi bi guzel icini doktu rahatladi...dosya mosya falan da neymis..bunlar bos seyler:img-hyste:img-icecr Raw_drop 25-02-08, 19:56 Bir de benden bir mantık hatası bu sabah aklıma birden geldi...Melek Defne Asi Gonca Ceylan ve Aslandan büyük ama herkes kendinden küçük gibi davranıyorlar Melek Goncayla Ceylanın Yaşıtıymış gibi karşımıza çıkıyor...Aslan sürekli çoçuk diyor...Aslan doğmadan en az 2 sene önce doğmuş olması lazım meleğin ama kimse öyle demiyor nerdeyse ceylanla yaşıt diğecekler senaristlerin birazdaha dikkat etmeleri birçok yerde hata yapıyorlar... Bir hatayıda defnin nişanında defneye küperleri verirken babannen seni çok severdi bu küpeleri sana vermemi isterdi diyor ihsan sonra bir bakıyoruz ihsanın annesi ihsan evlenmeden önce ölmüş maşallah müneccim gibi kadın ileriyi görmüş defne doğacak kınalı kuzum diğecem ben ona of of dizide çok mantık hatası varma kahretsin izlemekten vazgeçemiyorm ladyDarbanvile 28-02-08, 09:02 Asi dizisini sürekli izlemiyorum, arada rastlarsam bakıyorum ama biraz izleyince bile "Aşk ve Gurur" adlı İngiliz romanının uyarlaması olduğu çok açık ortada! Ancak bence kötü bir uyarlama olmuş! İzlediğim zamanlarda oldukça tutarsızlıklar, mantık hataları gırla gidiyor ama en önemlisi ve başlıcası Demir ile Melek'in Aslan'dan, Aslan'ın da Defne ile Asi'den büyük olması gerekiyor! Dizide görünen ise Aslan Asi ve Defne ile yaşıt gibi, Melek ise hepsinden ufacık. Bu kurguyu bile düzgün yapamadıktan sonra diğer hatalar çok değil.... maison 29-02-08, 11:14 dizi iyi güzelde cok fazla mantik hatasi yapiliyor..:icon_sorr bircogunu siz zaten yazmissiniz...ama benim gözüme birsey takildi..son sahnede melek "ihsan amcalarin ciftligi yaniyor" dediginde defne'nin tepki vermemesi benim dikkatimi cekti acikcasi bizim ev yansa ve icerdekilerin durumunu bilmesem..kendimi düsünemiyorum..:icon_whis ucarak giderdim herhalde..:icon_whis onun orda ses bile vermemesi ve demirin ciftlige kosmasi acikcasi güzel olmamis:icon_whis pas.si.on79 29-02-08, 11:51 daha once yazildimi bilmiyorum ama leyla iceri giripte demir yan odayi lasam nasil olur falan dedigin asi kizip ciktil...demirde dosyayi unuttu deyip pesinden gitti..sonra asi diye bagirdi..oda ne dedi sonra hic dedi demir..sonra asi bi guzel azarlayip gitti...eeeeeeeeeeee dosyayi vermedi ...butun bu zahmetler fotolar falan ..hepsi dosya icin degilmiyidi... demekki degilmis...asi bi guzel icini doktu rahatladi...dosya mosya falan da neymis..bunlar bos seyler:img-hyste:img-icecr Şimdi orada DEmir Asinin kıskandığını anladı. Asinin peşinden koşması için LEylaYa Dosyayı unuttu demesi bahaneydi. Zaten Asi her ne kadar konuşmak istemiyor gibi tavır alsada konuşmak istiyordu.Demir de zaten imza işini uzattı ki uzattı. O dosyayı Asinin geri götürmesine gerek yok zaten işlemler orada yürütülür. Bir görünenin ardı olayı daha.. Herşey göründüğü gibi değil.. Asi dizisini sürekli izlemiyorum, arada rastlarsam bakıyorum ama biraz izleyince bile "Aşk ve Gurur" adlı İngiliz romanının uyarlaması olduğu çok açık ortada! Ancak bence kötü bir uyarlama olmuş! İzlediğim zamanlarda oldukça tutarsızlıklar, mantık hataları gırla gidiyor ama en önemlisi ve başlıcası Demir ile Melek'in Aslan'dan, Aslan'ın da Defne ile Asi'den büyük olması gerekiyor! Dizide görünen ise Aslan Asi ve Defne ile yaşıt gibi, Melek ise hepsinden ufacık. Bu kurguyu bile düzgün yapamadıktan sonra diğer hatalar çok değil.... MElek in sesi ve konuşma tarzı çocuksu.. Bir de bebekken annesiz babasız kalması ve kolu sakat olmasından gerek teyzesi ve eniştesi gerekse abisi Onu el bebek gül bebek olarak büyütmüşler.. Pamuklara sarmışlar.. Dolayısıyla Melek i herşeyden uzak tutmuşlar.. O yüzden öyle bir yapıda.. Ama Onun dışında diğerlerinden küçük duruyor gibi bir izlenim ben görmüyorum. YAni MElek Defneye-Asiye abla demiyor.. Aslana ağbi demiyor.Değer kızlara ismiyle ifade ediyor.. Ben sizden büyüğum gibi bir ifade kullanmasına gerek yok.. Araları da çok da fazla değil..Asi ve Defne Aslana onlardan büyük diye ağbi mi deseydi.:icon_whis:icon_whis. OLsada mesala ben büyüklerle veya küçüklerle konuşurum bu yaşıt olduğumuzu ve konuşmayacağımızı göstermez. Mesala bu forumda ..Her yaştan arkadaşlarla görüşüyoruz. Konuşuyoruz.Sanki yaşıtmışız gibi.. Yani birşeyleri paylaşılabilir.. dizi iyi güzelde cok fazla mantik hatasi yapiliyor..:icon_sorr bircogunu siz zaten yazmissiniz...ama benim gözüme birsey takildi..son sahnede melek "ihsan amcalarin ciftligi yaniyor" dediginde defne'nin tepki vermemesi benim dikkatimi cekti acikcasi bizim ev yansa ve icerdekilerin durumunu bilmesem..kendimi düsünemiyorum..:icon_whis ucarak giderdim herhalde..:icon_whis onun orda ses bile vermemesi ve demirin ciftlige kosmasi acikcasi güzel olmamis:icon_whis Canım bence orada mantık değil de teknik hata var.. YAni orada ONların çekiminin gösterilmesi kötü..BÜyük bir ihtimalle senaryoda Melek yangın var diye bağırınca Demir büyük bir korkuyla ve endişeyle koşup gider.. dir.. ZAten fragmanda görüldüğü gibi herkes orada... Hatta SÜheylanın fırlaması koşması üzerine Kerim Onu tutuyor.. selyn 29-02-08, 19:43 asi yangindan ciktiginda, dedesini dinlediginde yuzunde toz filan yok ama ambulans arabasinda yuzu tozlu .... forever_bim 29-02-08, 19:47 Neriman ve İhsan 20 yıllık evliymişler. Neriman Teyzem çemkirirken söyledi İhsan Amcam'a. Bu bağlamda Defne Bacım 19 Asi Bacım ise 18 yaşında...Bunun nesi tuhaf derseniz Asi Bacım yılların veterineri, Defne Bacım da üniversite mezunu bir kardeşimiz. Valla 17 yaşında üniversiteye başlamış biri olarak kendimden biliyorum ve diyorum ki, 21 den önce üniversite bitmez...Dizide mantık aramaktan vazcaydım artık:img-hyste:img-hyste PS. İzleyip eleştirdim:img-wink:Ona göre....Dövmeyin beni...:img-tomat:img-tomat river#nhr 29-02-08, 19:49 asi aslanın kardeşi, aslan asinin abisi:icon_whisaslan 20 yaşında asi kaç yaşında:icon_whis ihsanla neriman 20 yıllık evli ise defne ne zaman doğdu ve kaç yaşında:icon_whis gerçekten şok içindeym bu kadar da olmaz ya..böyle bir diziye ,böyle bi mantık hatasııı:icon_neut:icon_neut:icon_whis yani kim kaç yaşında kim kimin kardeşi, abisi füşünmekten kafa yormaktan ne izlediğimi anlayamadım.. zinednah 29-02-08, 23:05 asi aslanın kardeşi, aslan asinin abisi:icon_whisaslan 20 yaşında asi kaç yaşında:icon_whis ihsanla neriman 20 yıllık evli ise defne ne zaman doğdu ve kaç yaşında:icon_whis gerçekten şok içindeym bu kadar da olmaz ya..böyle bir diziye ,böyle bi mantık hatasııı:icon_neut:icon_neut:icon_whis yani kim kaç yaşında kim kimin kardeşi, abisi füşünmekten kafa yormaktan ne izlediğimi anlayamadım.. valla çok mantıklı diycem sayfaya uymayacak :D bende inanamıyorum bu yaş karmaşasına ala bi matematik problemi olur ilk mekteplilere :D teknik hatalarda insanı rahatsız ediyor fragmanda silah sesi duyuluyor dizide yok yani amaç hata bulmak değil asla ama basit şeyler rahatsız ediyor daha dikkatli olmak gerekiyor diye düşünüyorum.... acil yaş problemine açıklık getirmelerini istiyorum gözümüze sokarak değil ama lütfen.... sevgiler... funda2 29-02-08, 23:48 Bende bu gun 7.bolumu tekrar izlerken Neriman´in Suheyla´yla konusmasinda "Bilmezsiniz siz, bu ev yapildiginda ben coktan evlenmistim" dedi, oysa Neriman Ihsan´a "Demirlerin ciftliginde otururken alacakaranlik coktugunde, bu ciftlige bakar,(Kozcuoglu ciftligini kastederek) icinde bende olsam derdim" dedi. Demekki Demir´lerin ciftligi yapildiginda daha Neriman bekarmis, Suheylaya coktan evlendim demisti... papatya363 01-03-08, 10:51 ben izlediğim dizilerde çok fazla mantık hatası farkedemem.yani o kadar dikkatli incelemem ama dün akşamki bölümdeki mantık hatası farkedilmeyecek gibi değildi. ihsan 20 yıllık evliyiz diyince önce bi şok haline girdim, sonrada gülme krizlerine:img-hyste böyle basit bir mantık hatası bence bu diziye hiç yakışmıyor. oldum olası dizilerdeki büyük kızların, yaşlarının küçük gösterilmesini sevmiyorum -ki zaten burda mantık hatası bu değil.asinin 18 yada 19 yaşında olması imkansız. ha ama eğer defney'le asi'yi 7 yaşında değide 4 yaşında okula başlatmışsalar onu bilemem:img-hyste sweet_girl93 01-03-08, 14:56 ben izlediğim dizilerde çok fazla mantık hatası farkedemem.yani o kadar dikkatli incelemem ama dün akşamki bölümdeki mantık hatası farkedilmeyecek gibi değildi. ihsan 20 yıllık evliyiz diyince önce bi şok haline girdim, sonrada gülme krizlerine:img-hyste böyle basit bir mantık hatası bence bu diziye hiç yakışmıyor. oldum olası dizilerdeki büyük kızların, yaşlarının küçük gösterilmesini sevmiyorum -ki zaten burda mantık hatası bu değil.asinin 18 yada 19 yaşında olması imkansız. ha ama eğer defney'le asi'yi 7 yaşında değide 4 yaşında okula başlatmışsalar onu bilemem:img-hyste evet yaa bende orada çok güldüm ve şok oldum böle bi saçmalık olmaamzz**) hayır yani defne 19*sa asi 18 olsa yani hiç mi zaman geçmeden doğdu bu kızlar :img-hyste seker1 01-03-08, 14:59 evet yaa bende orada çok güldüm ve şok oldum böle bi saçmalık olmaamzz**) hayır yani defne 19*sa asi 18 olsa yani hiç mi zaman geçmeden doğdu bu kızlar :img-hyste evet hiç geçmedden doğdu bu kızlar...hatta evlenmedennönce neriman hamileymiş..diziyi izlediysen cemal ağa söyledi orada...neriman hamileyken evlenmeleri için yalvarmış..ama neriman kime hamile onu bilmiyorum..belki asiye belki defneye..ama zaman geçmeden doğdular.. not:bilmediğimiz şeyler ile ilgili yorum yapmazsak sevinirim.. seker1 01-03-08, 15:25 evet hemen bir mantık hatası daha...asi koyunlarla uğraştıktan sonra hüseyinlere gidiyor ve sofraya oturuyor..canım bu kazak hiç mi kokmuyor kimse koku falan duymuyor...üstelik demir gelip yanına oturuyor oda duymuyor hadi demir aşkından koku alamıyor..diğerleri...birde demir asiye kazak veeriyor o kazakta kokar o kadar sene dolapta durmuş...ama aside farketmiyor.. eve gidince kazağı doya doya kokluyor.. EVET BİR KANAATE VARDIM BU DİZİDEKİ HERKESİN BURNU TIKALI :):):):) tarcin 01-03-08, 20:56 Aslına Demir2e ait bir erkek kazağı olsaydı daha hoş olurdu. Flora 01-03-08, 21:15 Ya hiçkimse yazmamış ama 17. bölümde Demir yatakta oturmuş dosyaları imzalıyor ( dikkat edin imzalıyor) ertesi gün Sevinç Asiye imzalaması için götürmesini istiyor.Akşam imzalanmamış mıydı bu? Bunu kabul ettim daha sonra asi gidiyor imza için bekliyor ama sonunda yine doayayı almıyor.Niye gitti niye bekledi bu kız?:)Mesele Demirle tartışmak demek ki.:) hüsnanur 01-03-08, 21:18 Aslına Demir2e ait bir erkek kazağı olsaydı daha hoş olurdu. evet bencede daha hos olurdu valla baya hata buluyorsunuz siz ama benim izlerken dikkatimi hic cekmiyor demek baya kaptiriyorum kendimi izlerken ozgur_elif1 02-03-08, 05:37 ya arkadaslar belki bu nerimanlar felan 23 yil felan evlilerdir yani illa 23 yil eliyiz demek gerekmiyo.. hem dizi super yas ne fark eder!!!! ozlem_1990 02-03-08, 11:29 arkadaslar ya aslan simdi demirin teyzesinin ogluyasa ozaman aslan melekden kücük cünkü teyzesi nin ablasi intahar etmisken melek dünyadaydi ozamanda teyzesi hamileydi!!! meriem 02-03-08, 16:07 bence de demir kendisine ait bi kazağı verse daha hoş olurdu ama annesinin kazağını vermesi de güzel.sonuçta en çok değer verdiği insanın kazağını verdi:img-wink:o değil de bu ökkeş efendi aslan kurtarmasa öbür tarafa abdestsiz gidecekti.eminim hepiniz ökkeş efendi'nin yanlış abdest aldığını farketmişsinizdir.ya çekerken dikkat edilmemiş,ya da kafası dumanla Allah affeder diye düşünülerek çok üstünde durulmamış:img-hyste:img-hyste:img-hyste trueblue 03-03-08, 15:08 evet hiç geçmedden doğdu bu kızlar...hatta evlenmedennönce neriman hamileymiş..diziyi izlediysen cemal ağa söyledi orada...neriman hamileyken evlenmeleri için yalvarmış..ama neriman kime hamile onu bilmiyorum..belki asiye belki defneye..ama zaman geçmeden doğdular.. not:bilmediğimiz şeyler ile ilgili yorum yapmazsak sevinirim.. Aslan doğduğunda daha o zaman İhsan ile Neriman tanışmıyorlarsa, Neriman hamile evlenmiş, çocuk yani Defne prematüre doğmuştur, 7 aylık filan 2 ay sonra Neriman Asi'ye hamile kalmıştır o da 6,5 aylık doğmuştur. En büyük Defne okumuş üniversite bitirmiş tahsilli kız. Küçüğü Asi o da Veterinerlik okumuş. Aslanın üvey ailesinin kızı ondan küçük kız kardeşi ise Ziraat Mühendisi 20 yıl da nasıl doğup büyüyüp , üniversite bitirmişler. Anlaşıldı bunlar süper zeka çocuklar. 13 yaşında üniversiteye başlamışlar. O zaman hesap tamamdır. Senaristlerin hatası yok. :img-hyste:img-hyste KırmızıBeyaz 03-03-08, 15:19 bence de demir kendisine ait bi kazağı verse daha hoş olurdu ama annesinin kazağını vermesi de güzel.sonuçta en çok değer verdiği insanın kazağını verdi:img-wink:o değil de bu ökkeş efendi aslan kurtarmasa öbür tarafa abdestsiz gidecekti.eminim hepiniz ökkeş efendi'nin yanlış abdest aldığını farketmişsinizdir.ya çekerken dikkat edilmemiş,ya da kafası dumanla Allah affeder diye düşünülerek çok üstünde durulmamış:img-hyste:img-hyste:img-hyste evet o sırada annemle ikimiz birbirimize bakıp "ee yanlış aldı" dedik, annemin de dediği gibi adamın kafası karışıktı onun için hata yaptı :) Flora 03-03-08, 19:43 bence de demir kendisine ait bi kazağı verse daha hoş olurdu ama annesinin kazağını vermesi de güzel.sonuçta en çok değer verdiği insanın kazağını verdi:img-wink:o değil de bu ökkeş efendi aslan kurtarmasa öbür tarafa abdestsiz gidecekti.eminim hepiniz ökkeş efendi'nin yanlış abdest aldığını farketmişsinizdir.ya çekerken dikkat edilmemiş,ya da kafası dumanla Allah affeder diye düşünülerek çok üstünde durulmamış:img-hyste:img-hyste:img-hyste Siz diyince tekrar izledim dizi anında dikkat etmemiştim ciddi ciddi yanlış almış abdesti.Keşke biraz daha özen gösterilse bu diziye bazı hatalar gerçekten komik. ersa 03-03-08, 22:02 Mantık hatalarını yazmayalım artık. Hiç faydası yok kimsenin umurunda değil. Şimdiye kadar olan aklımda kalanları özetleyeyim son kez. -Aslan'ın babası İhsan çıktı en büyüğü, -İhsan'ın çocuklarının yaşlarını çözen çıkmadı, bilinmezlerin başında geliyor, -Yeni moda İhsan-Neriman evliliği kaç yıldır sürüyor, Neriman'a göre 20 yılmış, o zaman Asi ve Defne kaç yaşında -Geçen hafta Demir Asi'ye kazak verdi, o kazak nerden nasıl geldi belli değil. Liste böyle uzayıp gidiyor, Yormayalım kendimizi alt tarafı dizi mükemmelliği aramayalım, ekip nasılsa izleniyor rahatlığından olsa gerek koyverdi gidiyor, bizde dizinin tek güzel tarafı konuşma özürlü Asi-Demir sahnelerindeki bakışmalarla yetinelim, bakışlardan fal tutalım. Asi-Demir bakışmaları olduğu sürece ne kadar hata olsa da izler güler geçerim. Ekip istediği kadar hata yapsın, hatta artık rahat olsunlar 18.bölümdür izleyici bağışıklık kazandı tam gaz devam edebilirler. karafirtina 08-03-08, 00:23 ILK MANTIK HATASI BENDEN OLSUN...::D demir : bisey icmiceginden eminmisin? Asi?: aynisindan olsun demirin coskun arkadaslarinfdan biri: birsey icmezmisin? Asi: demir getiriyor... demri bey 2 bardakla geliyor..zaten kendininki masanin ustunde..ama elindekinin bitaneini o kivirciga veriyor...bitanesinide kendi iciyor..hani asiye getirecekti..hayir yani asiye teklifeden kendisi:img-hyste:img-hyste vision 08-03-08, 00:41 19 bölümde hata: 40. dakika falan: Ihsan kahvalti masasinda oturuyor. Gonca ve Ceylan okula gitmek icin masadan kalkiyorlar: Neriman hanim onlari yolcu ediyor. Gonca: Anne müfettis gelecek dedim ya belki biraz gecikirim. Neriman hanim: Yani ne kadar biraz? Gonca: Bir saat falan iste. Hadi Ceylan çikiyoruz yürü. Bu sözler Ihsan bey'in yaninda söyleniyor. Sonra 75. dakikada arabada: Gonca aciklamaya calisiyor. Müfettis gelmisti vs.. Ihsan sabah bir sey duymamis.. Bir de üstelik Ceylan ben bir sey bilmiyorum diyor. Ihsan da evde konusacagiz diyor.. Az daha sonra... 77. dakikada falan evde: Ihsan Neriman'a: Gonca gec kalicam demis. Benim neden haberi olmuyor.. Neriman: Ben senin surda burda kimlerle bulustugunu soruyomuyum.. asyanazlı 08-03-08, 03:33 ILK MANTIK HATASI BENDEN OLSUN...::D demir : bisey icmiceginden eminmisin? Asi?: aynisindan olsun demirin coskun arkadaslarinfdan biri: birsey icmezmisin? Asi: demir getiriyor... demri bey 2 bardakla geliyor..zaten kendininki masanin ustunde..ama elindekinin bitaneini o kivirciga veriyor...bitanesinide kendi iciyor..hani asiye getirecekti..hayir yani asiye teklifeden kendisi:img-hyste:img-hyste banada o sahne önce garip gelmişti ama sonra şunu düşündüm...demir koruyucu melek yaa belkide asinin içki içmesini istememiş olabilir...aç kurtaların içinde...... benim gözüme takılan diğer ayrıntıda defnenin asiye verdiye kıyafetin kolları uzundu ne ollduysa asinin istanbulda giydiği askılı bir kıyafetti...bala hanımı öyle görünce kesti galiba kollarını... humeyra.sk 08-03-08, 10:21 Defne'nin gösterdigi elbise kollu elbiseydi, Asinin giydigi askiliydi :img-yes: gulfem 08-03-08, 10:27 Asi hazırlanmak içimn yukarı çıktı ve saçları kuaförden çıkmış gibi topluydu. Bir sürü tel toka vardı ve çok düzgün toplanmıştı. Bir insanbunu kendisi yapamazmış gibi geldi bana. Biraz saçma olmuş orası ve defne uzun kollu bir kıyafet verdi ama asinin giydiği kısa kolluydu. *bahar* 08-03-08, 10:29 Defnenin verdiği uzun kollu kıyafeti giydi önce(gidecekleri yere uygun bulmadığı kıyafet üstüne krem rengi ceket hiymişti).Barda giydiği kıyafeti göstermediler.Zaten Asi de dedi Defne son anda sıkıştırdı diye valize. sky_walker 08-03-08, 10:33 ya bence şu konuda da problem var. süheyla hamileyken demirle meleğin annesi inhitar ediyo. sonra süheyla hamile bi şekilde melekle demirin elinde tutuyo filan felan. o zmn aslan demirle melekten küçük. eğer aslan onlardan küçükse asiyle defne de aslandan küçük. o zmn melekle asi arasında kaç yaş var? ayrıca da aslan melekten hiç de küçük durmuyo. o zmn asiyle demir arasında baya yaş farkı var?????? çok saçma bence. mine53 08-03-08, 12:21 arkadaşlar iyi bakarsanız asinin giymiş olduğu elbisenin üstünde şalı var defne verioken şalı asmış olabilir ve ööle gözükebilirr klgçaglar 08-03-08, 17:05 Eğer ben bunu yanlış anlamışsam bilmiyorum ama sanırsam Asi o fotoğraf sahnesinde tek başına çekilecekti çünkü Demir kareden çıkmaya yeltenirken çocuk fotoğrafı çekti e o zaman Demir niye Asi'yi çekmedide 3. bir şahısa ihtiyaç duydular?? SEZİNN 08-03-08, 18:06 Eğer ben bunu yanlış anlamışsam bilmiyorum ama sanırsam Asi o fotoğraf sahnesinde tek başına çekilecekti çünkü Demir kareden çıkmaya yeltenirken çocuk fotoğrafı çekti e o zaman Demir niye Asi'yi çekmedide 3. bir şahısa ihtiyaç duydular?? Benimde dikkatimi cekti:icon_whis Sanırım Demir beceremez diye düsündü :img-hyste nurgl05 08-03-08, 19:37 Eğer ben bunu yanlış anlamışsam bilmiyorum ama sanırsam Asi o fotoğraf sahnesinde tek başına çekilecekti çünkü Demir kareden çıkmaya yeltenirken çocuk fotoğrafı çekti e o zaman Demir niye Asi'yi çekmedide 3. bir şahısa ihtiyaç duydular?? hayir ben biliyorm... ekstra yapilmis bir sey bu.... Ihsan demirin oraya gittiginden haberi yoktu... burda da "yanlislikla" demirde fotraf karesinin icinde cikti... ileride ( bu birkac bölm sonra olabilir) ihsan fotograflari yikatirken demirin resmin icinde oldunu görcek we aralarinda bir gergnlik olcak.. yada baska bisi. yani sirf ilerde ihsan görsn die yazlmis bi senaryo bence... fatma2707 08-03-08, 20:12 İyi Akşamlar Arkadaşlar, Dün akşam Gonca Ziya ile buluşmak için annesine " Stajımın 1 ayı dolduda müfettiş gelecekmiş ..... " gibi cümle kurdu. Peki Gonca benim hatırladığım (tabi yanlışta hatırlıyor olabilirim) dizi başladığından beri staja gidiyor. Bu demekki dizide gerçekşen olaylar en fazla 1 Aylık zaman diliminde gerçekleşiyor. Sanki bana yaşananlar daha uzun sürede gerçekleşmiş geliyor. Keza 1. Bölümdeki görüntüler yazlık görüntüler şimdi izlediklerimiz sonbahar veya kışlık. 1 Ay gibi kısa zamanda kişi kısa kolludan direk Kalın paltoya nasıl geçer. Zaman karmaşası buradadamı yaşandı acaba... Genco_Pinar 08-03-08, 20:30 Birde Asi bavulunu hazirlarken, Defne makyaj cantasida koyalim diyor ve orada Asinin cevapi böyle ben makyaj kullanmamki.., eee ozaman yuzundeki makyaj neyin nesi oluyor? Alexia 08-03-08, 22:41 Defne'nin Asi'ye verdiği elbise ve Asi'nin giydiği elbise kesinlikle aynı değil. Defne'nin verdiği elbisenin üstünde şal yok, elbisenin kolları var, tülden gibi. Tabi şöyle birşey de olabilir, Bala'nın kıyafetini gören Asi, 2 dakika da, elbiseyi bizim gördüğümüz hale getirmiş olabilir, ne de olsa Asi dikiş nakış işlerinden iyi anlıyordu. Bazı arkadaşlar, Asi'nin Demir'le akşam yemeğine çıkarken giydiği elbisenin, Defne'nin verdiği elbise olduğunu söylemişler. Ama o elbise kahverengi, Defne'nin verdiği elbise siyahtı. berry_74 08-03-08, 22:56 demirle asinin yagmurdan kacis sahnesinde demirin digdugu eve giriyorlardi diyilmi ve evde kimse yoktu halbuki ilk bolumlerde demir o eve geliyor ve orda yasayan insanlarla konusup kuslara bakip anlatiyordu daha sonra o evdekiler ona istedigi zaman ziyaret edebilecegini soyledi ..neden bu defa ev bombomstu..ayrica kimsenin evine bu kadar rahat girilmez o kazakta orada yasayan kadinin kazagiydi heralde... sacma olmus tabii...ikinci dikkatimi ceken ilk bolumlerde demirin annesi agaya ciflikte kalmalari icin yalvariyordu ve benim bir sucum yok diyordu kalacak yerimiz yok diyordu agliyordu ama bakin evleri varmis buda ikinci sacmalik..demir 5 yasinda olsa o donemler kardeside 2 yasinda aslanda yeni dogmus olsa ve o aylarda defneye hamile kalsa cemal aganin kizi buna gore aslanla defne arasinda bir yas artindan asi dogsa asiyle demir arasinda rahay 7 yas olmasi gerekiyor buna gore asi 4 yillik uniyi yeni bitirmis olsa 21 yasinda oluyor tas catlasin 23 olur defne 24 aslan 25 demirde 30 yada 31olur melekte 26 faLAN oluyor mantiklisi bu diye duusnuyorum...peki ozaman nasil ihsan 20 yillik evli oluyor diymi 20 yillik evlilige en buyugu 24 yasinda kiz nasil oldu bunlar imam nikahliyda sonrami nikah yaptilar...amma sacma isler senaristler sasirmis insan dikkat etmezmi... Alexia 08-03-08, 23:00 O evde oturanlar, şimdi Demir'in çiftliğinin kahyası olan Arif ve ailesiydi. Demir o evi satın almıştı. Demir, Arif'i kahya yaptıktan sonra, herhalde Arif Kahya'da çiftliğe taşınmıştır(çiftliğin kahyası çiftlikte yaşar:)). Böylece de ev boş kalmıştır. O kazakta muhtemelen Arif kahyanın karısının kazağıdır. pest 09-03-08, 13:03 ya ben mi yanlış gördm bilmiorum ama defnenin asiye veridği siyah elbise al bulunsun belki lazı olur dediği elbise uzun kollu değilmiydii ?? ee asinin giyiidiğii elbisee kolsuz ve sırt dekolteliii :icon_whis serçe_n 09-03-08, 18:51 Eğer ben bunu yanlış anlamışsam bilmiyorum ama sanırsam Asi o fotoğraf sahnesinde tek başına çekilecekti çünkü Demir kareden çıkmaya yeltenirken çocuk fotoğrafı çekti e o zaman Demir niye Asi'yi çekmedide 3. bir şahısa ihtiyaç duydular?? alsında evet burda bi mantıksızlık var ama bence bu resim asi için önemli olucak ihsan bey ne der bilmiyorum ama resim asi ve demir için böyle cekildi sanırım zaten coğu dizide mantık hatalı oluyor bence görmezden gelinn yavru tay 15-03-08, 12:07 Bu bölümün ilk mantık hatası benden olsun. Aslında tam olarak mantık hatası değil teknik hata. Asi Defte ve Kerim'in nikahına giderken kırmızı hırkalı kiyafeti var ama nikahın kıyalacagı yere geldiğinde yeşil bir elbise var. Tabi nikah kıyılırken elbisesini değiştirmiş. Eve geldiklerinde tekrar kırmızı renkli kırkalı kıyafeti var. Maşallah Asi ne çabuk kıyafet değiştiriyor. :img-hyste :) yavru tay 15-03-08, 13:19 "Bu bölümün ilk mantık hatası benden olsun. Aslında tam olarak mantık hatası değil teknik hata. Asi Defte ve Kerim'in nikahına giderken kırmızı hırkalı kiyafeti var ama nikahın kıyalacagı yere geldiğinde yeşil bir elbise var. Tabi nikah kıyılırken elbisesini değiştirmiş. Eve geldiklerinde tekrar kırmızı renkli kırkalı kıyafeti var. Maşallah Asi ne çabuk kıyafet değiştiriyor. " Kendi yanlışımı kendim buldum bimkoliğin eklediği güzel resimlere bakınca Asi sadece hırkasını çıkarmış. Ben yanılmışım kusura bakmayım. Nede olsa bende kulum yanıldım işte. necnur 16-03-08, 12:47 Arkadaşlar bir mantık hatası da sürpriz nikah ile ilgili. Bilindiği gibi artık nikahlanmak isteyen çiftler belediyeye bizzat başvurmak zorunda. Ayrıca bir takım kan tetkikleri yapıldıktan sonra ancak nikah olabiliyor. Hatırlarsanız Petek Dinçöz'ün nikahında da buna benzer yorumlar yapılmıştı. Can bey başka bir sebeb ile Petek'in kanını aldırıp en azından kan tetkikleri işini halletmişti. Bu mantık hatalarını hep es geçiyoruz ama senaristlere de uyarı da bulunmak için yazıyoruz. Bu gidişle artık kabul edilemez mantık hatalarından korunmak için. zynpyst 18-03-08, 04:30 arkadaslar ne derece mantik hatasi dir bilmiyorum ama birinci derecede akrabalar nikah sahidi olmazlar helede kardeslerse yanlismi biliyorum diziyi izleyen biri degilim kisim kisim bakiyorum ama o kisima denk gelmisim ne hikmetse her dizide olur boyle vakalar sonucta dizi iste :img-pilot Alexia 18-03-08, 12:22 arkadaslar ne derece mantik hatasi dir bilmiyorum ama birinci derecede akrabalar nikah sahidi olmazlar helede kardeslerse yanlismi biliyorum diziyi izleyen biri degilim kisim kisim bakiyorum ama o kisima denk gelmisim ne hikmetse her dizide olur boyle vakalar sonucta dizi iste :img-pilot Asi Kerim'in, Demir de Defne'nin nikah şahidi olmuştur. gÜmÜs_mEhmEt 22-03-08, 00:32 aslinda tam olarak mantik hatasi degil, ama eger malum sitede 21.bölüm 4 kismi izlerseniz o börek sahnesinde. tepiside 3 sonra 4 börek oluyor. nasil oluyorsa... 21.bölüm 4. kism: tam olarak söyle: 00:05 sahnede tepside 5 börek var, 1 defne aliyor ee geriye kalan 4 tepside, ama ne varki 00:14 saniyede 3 börek gözüküyor ama 00:19 saniyede birden geri 4 börek var tepsinin icinde. Asi 21.Bölüm 5.Kısım arkadaslar yine uzak ve yakin cekim hatlari. neriman hanim 07:24 cantasini aliyor sonra 07:46da tekrar cantasina sariliyor. Asi 21.Bölüm 7.Kısım : arkdasalar dikkat etiniz mi, ceylan uzak cekimde 03:26 da gitarini cikartiyor, ama yakin cekimdede 03:30 hala gitar takili, sonra 03:34 cikartiyor. galiba yakin ve uzak cekimlerde pek fazla dikkat etmiyorlar... ama edilse iyi,böyle seyler izleyince beni cok rahatsiz ediyor. BU GIDISLE HER SAHNEDE BIR HATA BULACAGIM, neyse ben bu kadarlik. eren_ezgi 22-03-08, 02:29 Sarmaşık adlı bayan Cemal Ağa'dan gülü alıyordu sonra biraz geri gidiyordu. Ardından kamera Cemal Ağa'yı gösterdiğinde gül hala Cemal Ağa'da duruyordu. kaçınkurası 22-03-08, 09:42 Dünki bölümde daha iyi idrak ettim :)) Demir ve Asi'nin Aşiyan'Da resim çektirme olayı çok saçmaa. şöyleki bir insan yanında biri varsa başka bir 3. kişiden resmini çekmesini istemez. Yani neden Asi yanında Demir varken tanımadığı başka birinden resim çekmesini istedi ki ? Hadi diyelim oldu da istedi, demir foto çekmeyi bilmiyo:img-hyste Neden demir Asi ile birlikte ilerliyorda, foto karesine girmeyi becerebiliyor :) Keşke bi replik falan olsaydı bu durumu açıklayıcı. nebilim ben foto çekmeyi sevmem yada beceremem falan deseydi demir. Garip, çok garip... HIGHLIFE 22-03-08, 11:56 aslinda tam olarak mantik hatasi degil, ama eger malum sitede 21.bölüm 4 kismi izlerseniz o börek sahnesinde. tepiside 3 sonra 4 börek oluyor. nasil oluyorsa... 21.bölüm 4. kism: tam olarak söyle: 00:05 sahnede tepside 5 börek var, 1 defne aliyor ee geriye kalan 4 tepside, ama ne varki 00:14 saniyede 3 börek gözüküyor ama 00:19 saniyede birden geri 4 börek var tepsinin icinde. BU GIDISLE HER SAHNEDE BIR HATA BULACAGIM, neyse ben bu kadarlik. Ama bende farkettim arkadas, borekler bir azaliyor sonra hooop yine artiyordu:)) Bende yorumlara yazdigim seyi buraya ilave edeyim bari. Demir Bala'nin ciftlikte oldugu sahnede onemli bir telefon gorusmesi yapmam gerekiyor deyip disari cikiyor. Gece olmus, karanlik.. Asi'yi ariyor Asi'nin telefonunda yakin cekim saat 14:48 ! Ne olacak bizim halimiz :img-cool2 :img-hyste asumgok 22-03-08, 13:00 Dünki bölümde daha iyi idrak ettim :)) Demir ve Asi'nin Aşiyan'Da resim çektirme olayı çok saçmaa. şöyleki bir insan yanında biri varsa başka bir 3. kişiden resmini çekmesini istemez. Yani neden Asi yanında Demir varken tanımadığı başka birinden resim çekmesini istedi ki ? Hadi diyelim oldu da istedi, demir foto çekmeyi bilmiyo:img-hyste Neden demir Asi ile birlikte ilerliyorda, foto karesine girmeyi becerebiliyor :) Keşke bi replik falan olsaydı bu durumu açıklayıcı. nebilim ben foto çekmeyi sevmem yada beceremem falan deseydi demir. Garip, çok garip... demir fotograftan çıkmayı becerememişim diyor durumu kurtarmak için ama senin dediğin sebepten saçma olmuş illa ki istanbulda birlikte olduklarını aileler bilsin istiyorlardı 1. bala süheylaya söyler o da ne iş diye ihsana yetiştirirdi 2. defne ailesine kerimde işlerini denk getirip asiyle gidicek derdi sonra aile kerimi görür sen gitmedin mi der o da benim yerime demir gitti derdi bu kadar saçmalamalarına da gerek kalmazdı bence ayrıca bu çiftlikler yakın mı uzak mı anlamadım şehirden çiftliğe uzanan araba seyehatleri genelde gündüz başlayıp gece bitiyor dün cemal ağa asiyi güpegündüz alıyor eve getirene kadar çok geç bir saat oluyor zira o saatte demirler yemeğini yemiş kahve faslına geçiyor eren_ezgi 22-03-08, 13:47 Babasının Asi'ye fotoğraf çekilmesi için verdiği makine bir zamanlar renksiz fotoğraf çekiyormuş ama Asi'nin İstanbul'da çekildiği fotoğraf renkliydi.Fotoğraf makinesi zaman ilerledikçe kendisini geliştirebiliyor mu? :) wonderful 22-03-08, 14:21 yazıldımı bilmiyorum ama cemal ağa sarmaşığın yanına gitti.sarmaşık ona şarkı söylüyo ve yakasındai glü alıp kendine akıyoo aaa o da ne cemal ağada gül hala duruyo.ben bişi mi karçırdım yoksa geröekten böylemi :D:img-hyste:img-hyste tina_simge 22-03-08, 14:33 yazıldımı bilmiyorum ama cemal ağa sarmaşığın yanına gitti.sarmaşık ona şarkı söylüyo ve yakasındai glü alıp kendine akıyoo aaa o da ne cemal ağada gül hala duruyo.ben bişi mi karçırdım yoksa geröekten böylemi :D:img-hyste:img-hyste eet ya burda bende bişi kaçırdım sanırım sarmaşık gülü aldı sonra onda da cemal ağa da da gül vardı yoksa cemal ağa da 2 gül mü vardı... HIGHLIFE 28-03-08, 23:53 sercen_n tabiki hata aramak icin diziyi seyretmiyorum. Aksine dizimizi o kadar cok seviyorum ki, o yuzden tekrarlarini da cok seyrediyorum, dolayisiyla bazi ince detaylari yakalayabiliyorum. Hem biraz egleniyoruz iste burada okuyunca :img-wink: Bak simdi bir tane de 22.bolumde dikkatimi ceken birsey oldu. 21.bolumde Defne ve Kerim'in tasindiklari esyalarini yerlestirdikleri ev 22.bolumde degismis, beyaz pimapenli salonu daha ufak(!), esyalari daha modern hatta minimalist :img-hyste , yani baska ,yeni bir eve tasinmislar. Defne anlasilan Asi ve Demir'in ev zevkini begenmemis olacak ki Kerim'e baska bir ev kiralatmis (yoksa satin mi aldilar? :)) TUBASİ 29-03-08, 00:04 Bende emin değilim ama şu İhsanın meselesi için olan geceye Demir arabayla gitti..Ama çıkarken yürüyerek gitti..Hani öyle bir arabam olsa unutmazdım..:icon_whis yasamakguzel88 29-03-08, 00:14 bende ihsana gelen tebligatın üstünü okudum 15 gün yazıyordu:) ama asi 1 hafta içinde boşaltmalıyız dedi... pas.si.on79 29-03-08, 07:36 arkadaşlar tebligattan 15 gün sonranın,1 haftanın ya da 30 günün önemi yok. İHsan pes etmiş durumda idi. Asiye dediği gibi daha fazla beklemek istemediğinden hemen çıkmak istedi. Asi de bence yaklaşık birşey söylemiş olabilir.BEn buna takılmadım. İHsan oğlunun Süheyla tarafından bu duruma düşmesinden, oğlu olduğu için ve geçmişte Ona karşı sorumluluklarını yerine getiremediği için ve Bir zamanlar sevdiğim kadın dediği Süheylanın kendisine bu kötülüğü hem de oğlu tarafından yaptırmak istemesi ONa çok ağır geldi..Bu yüzden de yarın boşaltıyoruz dedi. Sonuçta 1 hafta da aynı 10 ünde 1 günde..Önemli olan çıkacak bir yer bulmak. pas.si.on79 29-03-08, 07:39 Bende emin değilim ama şu İhsanın meselesi için olan geceye Demir arabayla gitti..Ama çıkarken yürüyerek gitti..Hani öyle bir arabam olsa unutmazdım..:icon_whis bence unutmadı Asi ve İHsan gibi biraz yürümeyi tercih etti.. Asi bir yere gelince dönelim mi diye sordu. YAni gidip arabayı almaktan bahsetti sanırım. DEmirde sabah arabayı almaya yürüyerek gidip ,Defnelere gitmiş olabilir. serenay 29-03-08, 07:54 bence unutmadı Asi ve İHsan gibi biraz yürümeyi tercih etti.. Asi bir yere gelince dönelim mi diye sordu. YAni gidip arabayı almaktan bahsetti sanırım. DEmirde sabah arabayı almaya yürüyerek gidip ,Defnelere gitmiş olabilir. belkide söförüne söylmis olabilir...-arif kahyaya... buarada pas.si.on79 imzan cok seker mis :img-wink: nurgl05 29-03-08, 10:14 Benim cok sacma buldugum olay, sühelyanin demire " sirkette toplanti yapip, konuyu orda konusmak istedigini" söylemesiydi... mantiksiz olan yeri simdi geliyo : Sirkete gidiyolar, konusma nerdeyse 2 dk sürüyo... konustuklari seyde cok yüzeyseldi.. bunun icinmi herkezi sirkette topladi... bana mantiksiz geldi... zaten süheylanin yaptigi bütün isler bana mantiksiz geliyoo... everst 29-03-08, 15:21 Bu olayı bir kere daha yazmıştım Süheylanın kocası mirasını Demire bırakmamışmıydı Kerim ve Leyla ya pay yoktuki . Bilmem ama iyice baştan savma bir senaryo ile işi götürmeye çalışıyorlar. Şimdi de Bala Çıkti hiç bir şirket patronu çalıştığı mimarı böyle konuşturmaz bu ne laubaliliktir tefi 31-03-08, 10:57 cemal ağa sarmaşık hanımı izlemeye gittiğinde çeketinin cebinde 1 tane kırmızı gül vardı, sarmaşık hanım gülü alıp göğüs dekoltesine koyduğu zaman yine cemal ağanın cebinde gül vardı... pas.si.on79 31-03-08, 13:58 Bu olayı bir kere daha yazmıştım Süheylanın kocası mirasını Demire bırakmamışmıydı Kerim ve Leyla ya pay yoktuki . Bilmem ama iyice baştan savma bir senaryo ile işi götürmeye çalışıyorlar. Şimdi de Bala Çıkti hiç bir şirket patronu çalıştığı mimarı böyle konuşturmaz bu ne laubaliliktir Defneyi isteye gittiklerinde Süheyla demişti. Kerim ve LEyla şirkette hisseleri varmış..ÇOcuklarından ayırmamış.. O zaman kendi hakkını devretti.Ama yok Demiri çaycı yapacak ya senaristlerimizin dertleri o.. yaz yaz hep yaz.. bak benim imzamda da var elbet birileri görecek.. devran dönecek hak yerini bulacak.. Çünkü sadece yazıyoruz.. Dikkate aldıklarını da görür müyüz acaba... 23 bölümü izleyeceğim.Ondan sonra tv eleştirmenlerine göndereceğim. MENEKŞE 12-04-08, 16:55 son bölümde asi demirin kitaplarını incelerken dayanamayıp kutuya da bakıyo kutunun içinde sadece altın var ama daha sonra demir açıp baktığında altın zincire takılmış bir şekilde duruyor. shayan 12-04-08, 17:09 son bölümde asi demirin kitaplarını incelerken dayanamayıp kutuya da bakıyo kutunun içinde sadece altın var ama daha sonra demir açıp baktığında altın zincire takılmış bir şekilde duruyor. asi altini buldugundada sincir takiliydi.. asi altini tamamen cikarmadigi icin sincir fazla gözükmedi :img-wink: *bahar* 12-04-08, 17:59 Peki ben bir şey sormak istiyorum.Gonca Ziya kendini terketti gitti diye intihar etti.Ama Ziya'nın arkadaşı Gonca'ya Ziya'nın nereye gittiğini söylememişti.Gonca hastaneden kaçtı ve direkt Antep arabasına bindi gitti Ziya'nın peşine! Soru:Gonca Ziya'nın yerini kimden öğrendi?? batuhan_gumus 12-04-08, 18:03 valla mantık hatasımı bilmiyorum ama bnm kafama takılan bişiy oldu kerim goncadan önce nasıl hemen antepe gitti sonra goncanın otobüsü nü 2 otobüs oldunu nerden biliyordu çünki garajda bir sürü otobüs vardıda bu bnm kafama takıldı kararı siz verin artık:) eliiffff 12-04-08, 18:09 valla mantık hatasımı bilmiyorum ama bnm kafama takılan bişiy oldu kerim goncadan önce nasıl hemen antepe gitti sonra goncanın otobüsü nü 2 otobüs oldunu nerden biliyordu çünki garajda bir sürü otobüs vardıda bu bnm kafama takıldı kararı siz verin artık:) kerim özel arabayla gittiğinden goncadan daha çabuk vardı oraya goncanın bindiği otobüsü de terminalden öğrenmişti oradaki görevlilere sormuştu hatırlarsan onuda o şekilde öğrendi yani:) elif15 12-04-08, 19:57 benim asıl merak ettiğim gonca o kdar ilacı susuz nası içti ya? NILFER1 13-04-08, 18:05 Demir Bala ile konuşuyor. Bala akşam aynı uçaktayız diyor. Sonra Demir Asi ile konuşuyor. Asi de bu akşam burada mı kala |