PDA

Tüm Versiyonu Göster : Melek iyi biri mi ? Yoksa Seytanin ta kendisi mi ?

MasalTeam
29-01-05, 17:27
Evet

Sahranin bu gizemli karakteri hakkinda ne düsünüyorsunuz oylayin !
Melek iyi bir karakter mi ? Yoksa cok mu kötü biri ?

Ayrica Melek karakterinin ölecegini sanmiyorum . Bence oda nil ten intikam almak cin Sahra ve Mithat la birlesecek

gunebakan
29-01-05, 18:27
melek geçmişte kötü olaylar yaşadığı için , insanlara güvenemiyor ve zarar veriyor bana göre.

sinana
29-01-05, 20:35
valla herkes aynı görüşte anket te a şıkkı full çekiyor ; ) melek değilde niL kesin şeytan senarist biri ölcek falan demiş...Keşke Nil araba ile bi yere vursa ölse ne güsel olur

shuis
29-01-05, 20:42
geçmişte çok kötü olaylar yaşamış, bunlar da karakterini oluşturmuş ama sahranın öldürülmesi işini ayarlayan O, aynı zamanda okuldaki bekçiyi perişan eden de O, oysa bayılttıktan sonra vurmaya devam etmeyebilirdi amaç kendini korumak idiyse. Ben böyle birinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Geçmişte yaşadıkları açısından ona üzülüyorum ama yukarıda yazdıklarımı kendi özgür iradesiyle yaptı.

OXFORD
29-01-05, 21:19
bence de geçmişte yaşadığı eşyler onu bu hale sürüklemiş.o nilin kötü amaçları için kullandığı masum biri(bu cümleyi mithattan çaldım.)

özge

selinim
29-01-05, 21:45
geçmişte yaşadığı olaylar onu bu hale getirmiştir

Kaanca
29-01-05, 21:47
Bence Sahra'yı eskiden çok ezdiler ve şeytan'a benzedi.Fakat şimdi o çok masum biri bence,kaanca yani :D :D :D :P :P :P .

senarist
29-01-05, 22:48
melek gerçekte iyi biri fakat kötülüğü ile ön plana çıkmış bir karakteri canlandırıyor. aynı zamanda da çocukluğunda yaşamış olduğu cinsel olaylaylar yüzünden :oops: psikopat bir karaktere bürünmüş zavallı :( :( :( bir insan durumuna düşmüştür. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

_free_
29-01-05, 23:03
bence melek iyi biriydi ama çocukluğundan beri yaşadığı şeyler çok kötü.bunlar yüzünden şimdi bu hale gelmiş.tabii bunda nilin de payı var :evil:

OXFORD
30-01-05, 11:41
Bence Sahra'yı eskiden çok ezdiler ve şeytan'a benzedi.Fakat şimdi o çok masum biri bence,kaanca yani :D :D :D :P :P :P .

sahrayı mı.melekten bahsetmiyor muyuz?yoksa ben bunadım mı?

özge

forgetmenot
31-01-05, 16:33
Bence Melek'in (Ona bu adın konmasında da, ironi var,muhakkak.Seyirciye, adın, zıddı düşündürtülüyor)melek mi şeytan mı olmasından daha önemli başka bir görevi var, dizide.Kötü olayların,entrikaların başlangıç noktası olarak kullanılıyor.Nil, belki de başlarda daha etkin bir karakter olarak düşünülmüşse de,Melek oynarken, gösterdiği başarıyla,inandırıcılıkla, dizideki rolünü daha da genişletti bence.(Bu sözleri, onun başarısını, diğer oyuncularla karşılaştırmak için yazmadım asla!)Temelde, ne melek ne şeytan sadece zavallı,ruhi dengesini kaybetmiş,devamlı geçmişiyle hesaplaşan,senin gibi benim gibi zaaflar,yanlışları olan bir insan.

etelh
31-01-05, 17:02
Bence hiç kimse kötü insan olarak doğmaz.. İnsanları kötü olmaya iten hayat şartları, ortam ve yaşadıklarıdır. Başarı, bütün bunlara rağmen ayakta kalabilmek, kalbini temiz tutabilmektir.

Bunu yapabilen, böyle bir meziyete sahip olan insan çok şeyi aşmış demektir..

daybreak
08-02-05, 10:19
iyi biri değil ama bu iyi olmaması hayatın ona kaybettirdikleri ile alakalı. geçmişte o kadar kötü olaylar yaşamasaydı , kötü olmazdı. yine de nil'in yanında sütten çıkma ak kaşık

daybreak
08-02-05, 13:14
melek'in ne kadar vefalı olduğunu nille beraber son yolculuğa çıkarken gördük zaten. gözü kapalı bindi arabaya. hem de sona gittiğini bile bile.

anastacia
08-02-05, 21:02
Bence hiç kimse kötü insan olarak doğmaz.. İnsanları kötü olmaya iten hayat şartları, ortam ve yaşadıklarıdır. Başarı, bütün bunlara rağmen ayakta kalabilmek, kalbini temiz tutabilmektir.

Bunu yapabilen, böyle bir meziyete sahip olan insan çok şeyi aşmış demektir..

bende diger arkadaslarin yorumlarina katiliyorum
bencede melegi böyle kötü gösteren hayat sartlari ve insanlarin aldatmasi
zavalli gercekten hic kimsenin böyle bir gecmis yasamasini istemem :cry: :cry: :cry:

hulya___
09-02-05, 15:18
ben bu soruya cevap vermekte zorlaniyorum. bence zaten kimse dogustan kotu degildir , hayat sartlari onlari kotu yapar. peki o zaman herkes iyise kotuler kimdir? kotuler varmidir? ayrica herkesin kotu olma sansi ayni degil. mesela hep yoksulluk icinde yasayan birinin ve zengin bi aileden gelen birinin hirsizlik yapmasinin sansi sizce esitmi? bu haksizlik degilmi? neyse benim kafam karisti :roll:

Kezban_izm
12-02-05, 17:45
meleğin eniştesi geçmişte meleğe kötü davrandığı için insanlara güveni kalmamış.bu yüzden insanlara öyle davranıyor. :wink: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink

_irem_
12-02-05, 19:52
melek ii briymis ama geçmisi kötü oldugu için böle kötü oldu

halka
12-02-05, 21:57
Melek bence de iyi biri ama geçmişte yaşadığı talihsizler onu çok yıpratmış onun için de bu kadar kötü bir insan olmuş

pelin01
18-02-05, 17:27
BENIM ICIN MELEK IY BIR KIZ AMA GECMISI USUNDEN KOTU BIR INSAN GIBI GOSUKUYOR

daybreak
18-03-05, 08:47
melek nasıl birisi olduğunu son bölümde kanıtladı bence.

lasin
21-03-05, 18:33
bence de geçen bölümde kanıtladı
ve gerçekten iyi bir insan :)

yengecs
04-04-05, 22:21
Bi kere beceriksiz isini bile tam yapamadi.. nasil seytan olabilirki benden gecersiz not aldi.. melek diye adlandiramayiz kendine hayri yok.. ne bilim ortasi gibi bisey iste :roll:

mcYolgezeR
08-08-05, 15:04
Tabiki iyi biri

dazzle
08-08-05, 17:09
bence iyi bi insan biara nil i arkadasi olarak gördü ama çok geçmeden bunu anladi ama ben nilin ölmesini beklerdim???

mcYolgezeR
09-08-05, 09:58
Boşver. Hiç bir insanın ölmesi iyi değildir.

nilay_cebi
31-08-05, 20:43
bence melek melek gibi çünkü meleğin sahra we mithata çooooooooook büyük iilii oldu

sahraci
01-09-05, 12:03
bence de geçmişte yaşadıkları onu bu hale getirmiş.melek ii bi insan

sahracı
08-10-05, 13:37
ya bence melek gibi birçok insan var hayatımızda herkesin içinde hem iyilik hem kötülük bulunur sadece bazılarında bunlardan biri biraz daha baskındır kaldı ki melek kötülükten çok içinde olduğu koşullar yüzünden bunları yapan biri şans tanındığında herkes gibi oda iyi olmayı becerebildi belki de zaten iyiydi yusuf babaya şükretsin..haksız mıyım?

forever_bim
09-10-05, 23:41
Melek karakteri dizide en fazla acıyı çekmiş olan karakter. O ayı gibi adam ona tecavüz edip sonradan vurup ormanda bıraktığı zaman Tanrı ona bir ışık ve bu ışığın içerisinde hem sevgi hem de nefret dolu ama mükemel karakterli birini yani Mithet'ı yardım için gönderdi. Sonra da Yusuf Baba devreye girdi. Melek Nil'in yaptıkları karşısında uzun süre direndi ta ki değer verdiği ve hayatını borçlu olduğu Mithat vurulana kadar. O son darbeydi ve de Nil'e bir cehennem hazırladı. Bu arada Melek'e hayat veren Güneş Berberoğlu 10 üzerinden 10 alacak bir oyuncudur.

sahratwety
27-10-05, 02:43
bence de geçmişte yaşadığı eşyler onu bu hale sürüklemiş.o nilin kötü amaçları için kullandığı masum biri(bu cümleyi mithattan çaldım.)

özge

bende mithata aynen katılıyorum o der de ben katılmazmıyım ;)

merve_ko
29-10-05, 20:56
bence iyi bir insan.ama geçmişte yaşadığı olaylar onun psikolojisini bozmuş.ve nil ondan faydalandığı için kötü bir insana dönüştü.ama onun ihtiyacı olan tek şey biraz sevgiydi.onu da sahra ve mithattan gördüğü için içindeki iyi insan ortaya çıktı.(yani benimki de türk sinemasına döndü)

SAHRACI21
02-11-05, 16:25
Okuduğum kadarıyla çoğusu Meleğin iyi olduğunu kannatında bende öyle düşünüyorum Melek yaşadığı talhsizlikler yüzünden böyle olmuş fakat herkes Nili bu konuda çok suçluyo.Ona bakılırsa Nilde kader kurbanı,o da yaşadığı şeyler yüzünden böyle bende açıkçası bu konda Fahri bey yani sahra'nın babası yüzünden Nilin böyle olduğunu düşünüyorum.Nil Melek'ten daha çok dışlandığı için ve hep ihanete uğradığı için biraz daha gözü açık ve düzambaz o kadar...[FONT=Century Gothic][SIZE=3]

nurche
17-07-06, 22:46
ii biri yaaa

...zühre nur...
17-07-06, 23:26
melek iyi biri.En başlard da onu zaten nil yönlendiriodu melek'inde paraya ihtiyacı olduğu için nil'in istediklerini yapmak zorundaydı.Melek sadece nil'in kötülüklerini yapıodu.Sonradan da nil le melek'in hiç bir bağları kalmadıı için melek özgür kaldı.Yani sonuç olarak bu benim fikrim bence mekel iyi biri...

keremcem d
18-07-06, 18:37
ben henüz diziye ilk defa bakiyorum.. sahraya yaptiklari yüzünden kötü biri diye biliriz ama yaptiklarindan cok pisman oldugu icin ve yapamk zorunda kaldigi icin ben iyi biri diyorum:img-grin2

*arife*
01-09-06, 12:08
sahraya yaptıkları sahrayı tanımıyodu nil in anlattığı kadar tanıyodu ayrıca nil onu hapisten çıkartıp istediği kadar par veriyodu ondan ama bence iyi biri hatırlıyosanız nil i ölüme giderken yalnız bırakmamıştı herşeyi arkadaşı için yaptı