Tüm Versiyonu Göster : Sıla - 44-47. Bölüm Yorumları
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
Günaydın arkadaşlar,
MAA hayranları, genç Bayanlar;
Best Model yarışmasına jüri üyesi oldu. Sakalını iyice kesmiş.Saçı da kısa ve alnına düşmüş.Üstünde smokin ve smokin gömleği vardı.Ama takımın kravatını takmamıştı.Galiba kravat alerjisi var. Son iki yılın en beyenilen erkek oyuncusu diye tanıtıldı. Önce gülümsedi,sonrada elini kalbinin üstüne koyarak selamladı.Çok kibarca da gülümsedi.
bende seyredenlerdenim, kameranın onu gösterdiği andaki görüntüsü :img-ok::img-icecr:good:
salona güneş gibi doğmuş ve ışıl ışıl parlıyordu, bence onun ışığındanda hiç kimse farkedilemiyordu
sevgili oslo'nunda yazdığı gibi kibar ve çok hoştu
ne diyelim allah sahibine bağışlasın ve yoluda şansıda açık olsun
Birde Ümmüyü konağa,Narinmi getirdi,kendimi geldi merak ediyorum:img-help: Eğer kendi geldiyse,Narin,o ilginç bakışla neye bakıyordu...
metesciğim bende narinin o tuhaf bakışlarından birşey anlamadım o kadar tuhaf bakışları vardıki ahanda ümmü öldü dedim ... ama ne olmuşsa bizim bilmediğimiz ümmü boran ve sılanın karşısına dikildi...
benim bildiğim o yörelerde yeni evlenen çiftler balayına gitmediklerinden oraların örf adetine göre bir kaç gün aynı evde kalır gelin damat dışarıya çıkmaz ikiside ..yeni gelinler hatta uzun bir zaman dışarıya çıkmaz bu sözü kevserde sılaya ilk bölümlerde söyledi... kına gecesi ertesi günü yeni gelin hemende arkadaşlarıyla takılmaya başladı ....
Kırçiçeği'min anketine gecikmiş cevaplarım..
1) Genel olarak bölümü beğendiniz mi?
Beğensem ne olur,beğenmezsem ne olur,biliyorumki yayınlanan her bölümde, kuzu kuzu tv karşısına geçeceğim.:img-hyste
2) Bölümde en beğendiğiniz sahne hangisi?
Su şakası...
3) Bölümde gereksiz bulduğunuz yada beğenmediğiniz sahne hangisi?
Çok var hangi birini yazayım..?:img-wink:
4) Aklınızda kalan repliği paylaşır mısınız?
Başın sağolsun,AYŞEEE
5) En beğendiğiniz ve en beğenmediğiniz performans kimlere ait?
Valla yine haklarını yemicem,hepsi ellerindeki senaryoya göre iyi oynuyor.
''Adımız Hıdır elimizden gelen budur''misali.:img-icecr
6) Bu hafta size göre en rüküş ve en şık hanımefendi kim?
O ne ki..? Bu dizide esamisi bile okunmaz.:img-grin2
7) Bu hafta size göre en rüküş ve en şık beyefendi kim?
Yukardaki cevap.
8) Dizide en nefret ettiğiniz karakter kim?
Sevmediğim çok karakter var.Başta aşiret ağaları ,Kevser,Dilaver uzayıp gider.:dito:dito
9) Dizide en sevdiğiniz karakter kim?
Boran,Sıla,Abay,Bedirhan :img-in_lo
10) Dizide olmasını istediğiniz 3 olay nedir?
Bedirhan'a bir kız kardeş gelsin.:img-in_lo
Okulun açılışı ve çocukların orada eğitim aldıklarını görmek istiyorum.:happy0064
Daha fazla ölüm,silah görmek istemiyorum.:img-fear2
Derinci'ğim nerelerdesin,Trabzonda elektrikler yine kesikmi..?
Sevgili modum Nslmia hoşgeldin.
Günaydın,
...Şuna inanmaya başladım ancak halkın bir isyanı gerekecek.O da Boran'ın ölümü nedeniyle filan gibi olur gibi geliyor....
Siyah - Beyaz ablacım (Bu arada akşam ki maç için üzgünüm. Maçı izlemedim ama 8 tane de çok değil mi ablacım? :icon_sorr)
Açıkcası ben Boran'ın ölmesini ciddi anlamda istiyorum. Belki bunda kendi çıkarımı düşünüyor olabilirim. Yani Boran ölürse diziyi kesin bırakırım gibi bir düşüncem var ve Boran ölürse diziyle bağımı koparırım. Yani bu denklemi düşününce biraz sadist oluyorum galiba ama gerçekten Boran össün :icon_sorr
Ben bugüne kadar diziden olumlu anlamda hiçbir mesaj almadım. Aa pardon bi tek geçtiğimiz bölümde töreye kurban vermiş olsam da kızımdan utanmamayı ve başım dik halde gezebileceğimi öğrenmiştim :icon_evil Neyse demem o ki bu dizinin verdiği mesajlar ne doğru şekilde veriliyor ne de istenilen yere gidiyor. Kendim çalarım, kendim oynarım, kendim uygularım taktiği var daha çok. Bana göre ne kendisine hayrı var dizinin ne de başkalarına... :img-beee:
Eğer halk galeyana gelmek için Boran'ın öldürülmesini bekliyorlarsa afedersiniz ama 'yuh' derim. Tamam Boran gibi bir ağayı kaybetmek kolay değil ama önce kendi evlatlarını kaybettikleri için galeyana gelmeliler. Kızlarını sebepsiz yere öldürülüyorlar, yaşama haklarını ellerinden alıyorlar, sonra da başları dik geziyorlar. :img-beee: Buna tepki göstermeyip kuzu kuzu yaşarlarken, Boran'ın ölmesine tepki göstermeleri ne bileyim acı değil mi? :img-pilot
(Burada kast ettiğim şey senin düşüncen değil ablacım yanlış anlama olur mu?:img-in_lo Her zaman ki gibi G.O'a olan sevgimi (!!!) gösteriyorum sadece:img-cool2)
Birde ilk sezonda yayınlanan bölümlere şöyle göz atıyorum da biz gerçekten çok sabırlıymışız. Bu kadar saçmalığa, bu kadar mantıksızlığa iyi bile katlanmışız :img-pilot
Sevgilerimle...
siyah-beyaz 07-11-07, 10:28 Açıkcası ben Boran'ın ölmesini ciddi anlamda istiyorum. Belki bunda kendi çıkarımı düşünüyor olabilirim. Yani Boran ölürse diziyi kesin bırakırım gibi bir düşüncem var ve Boran ölürse diziyle bağımı koparırım. Yani bu denklemi düşününce biraz sadist oluyorum galiba ama gerçekten Boran össün :icon_sorr
Zaten ölürse finalde olur sanırım.Ben de diyorum ki Sıla'yı(diziyi) ancak böyle bir final kurtarır.Ve iz bırakır.VE MESAJ verir...Mesajlar götürecek bizi...
Bana BJK deme,maçın sonlarına doğru artık alay ederek izeldik,neredeyse kahkayla...
Habertürk'ün 70 milyon yurttaşın katıldığı Mehmetçik kampanyasında toplanan para 80 trilyon...
Öte yandan Çankaya Köşkü'nün Hayrünnisa Gül'ün istediği şekilde tadil edilmesi için bütçeye konan para 30 trilyon... Başbakan'a alınacak uçak 50 trilyon...
Ediyor toplam 80 trilyon...
Para ne zor toplanıyor, ne kolay harcanıyor...Değil mi?
zeynepsudem 07-11-07, 10:59 Günaydın...Sevgili Arkadaşlarım,:img-in_lobye
Oslo Ablacım:img-in_lo teşekkür ederim.. Akşam Best Model Of Turkey yarışmasını izleyip, saat 03:00'te yatanlardan, halen işyerinde, ara sıra masaya başını koyup uyuyanlardan, biri de Benim:img-wink:
MAA' un jüri üyesi olduğunu; Erkan Özerman jüri üyelerini tanıtıncaya kadar bilmiyordum. Kamera ara sıra konuklara flaşları doğrultunca gözlerim; hep MAA' u aradı. Yarışmasının 4/2 'lik bölümüne gelince Erkan Bey jüri üyelerini tanıtmaya, masanın önüne giderek tokalaşmaya başladı. 2001 Best Modelim Son iki yılın en sevilen dizi oyuncularından MAA... derken kameralar MAA' u gösterdi. Heyecanla yerinden kalkıp, elini göğsüne koyup selamlaması, gülüşü çok hoştu:img-in_lo Üzerinde siyah simokin, içinde de beyaz- gri karışımı yeleği vardı. Saçından bir tutam alnına düşmüştü.. Yüzü aydınlıktı, neşeliydi ve çoook yakışıklıydı:img-in_lo:img-in_lo
Geçen hafta fragman hafta başında, özet de salı günü gelmişti. Bugün Çarşamba fragman ve özet halen gelmedi:icon_sorr
Ümmü' nün konağa sığındığını, konağın güvenlikçilerinden başka kimse bilmiyor.. Zinar ve Dilaver; Ümmü' yü her yerde arayacaklardır, konağa bakmak akıllarına gelecek mi?:img-wink:
Diyelim buldular, Boran ve Firuz.. Ümmü' yü teslim etmezler Bence:img-yes: ortalık çok karışacak.. Fragmanda bu sahneler de çıkacak mı? merak ediyorum:img-icecr
45.ci bölümde beğendiğim sevimli bulduğum tek.sahne var, aklımda öyle de kalacak,
..
Mardin-Midyat-Söğüt ilçesi sakinlerinden keklikçi Hasan amca vardır sebil de abdest alır.:icon_whis. ..Sıla- Boran çeşme başına geldiler...Amcamız oraya gelen Sıla-Boran'ı görür..tutkulu aşkı gören Hasan amca selamsız hızla uzaklaşır..bizim aşık çift pınar başına yaklaşırlar....
şarkıdaki gibi susadım çeşmeye varmaz olaydım elinden bir tas su içmez olaydım...:img-wink:
bizim boran ağanın aklına su şakası gelir..ve elleriyle karısı Sıla'yı ıslatır..ve üstüne nara nara nayyy melodisi..:happy0064 .
..bu sahneyi beğendim.. yazdım bir kenara....:img-yes:
en acıklı bulduğum sahne,
Boran ile Rojda'nın babası arasında geçen konuşmalar.:img-in_lo.ve Boran'ın gece uykusuz kalması..bu bölüm döküntü hali de cabası..:good:
En gereksiz sahne,
Ayşe'nın manava gitmesi, koca konakta Ayşe gider..aldıkları da 2 kişilik olsa gerek..:img-wink:...Beder ile Celil arasındaki atışma sahneleri..:img-wink:
akşam bekledim , uyudum uyandım..nihayetinde saat 12 oldu?.başladı?..
bekle , gelenler dönenler, mayolular, ...derken sinirim daha da kalktı..yan tarafları gösteriyor, ön kısım yok...saat 12,45 oldu hala yok...mayolu kızlar bir tur daha yaptı, öff dedim..yattım..:sad53:
tam karşıda jüri masaları vardı..demek MAA mız gelmiş..şeytanın bacağını kırıp bir organizasyona daha girmiş. :happy0064:happy0064
Ne kadar kalabalığız???Sıçan görmüş gibi nerelere gitmiş herkes more..
Sıla forumuna mesaj yazdım gönderemedim,yoğunluktan...İlgililer görün,de düşünün.. :klme
Ben Ümmü'nün yerinde olsam Dilaver ile evlenmezdim..Dilaver'in ağa olmak gibi bir şansı yok,ne de olsa eski eşi ağa bozuntusu idi(Bu arada Devrim'in evlendiği kızı gördünüz mü?çok güzel değil mi?.Güzelim kız kimi beğenmiş..şaka gibi)sevdiği başka biri de yok.Sahi neden bunun bir sevdiği yok?Ayşenin var..Rojda'nın var..Dilaver'in sevdiği biri yok.Sevilmeye layık mı değil? kızlar kendisini yakışıklı mı bulmadılar?yoksa sevdiği var dı da ,kızın babası vermedi mi? yoksa sevdiği vardı da,kız başkasına mı aşıktı?(malum bunun abiside başkasının sevgilisine aşıktı)
Ümmü ,Dilaverle evlenmek istemediğine göre Boran bu işe nasıl bir yol bulacak,Allah yardımcın olsun deyip gerimi yollayacak?. Ümmü'yü o akşam konakta misafir edecek mi?Bu konuda Boran düşünürken güzel eşi de ona destek olacak mı?Destek olurken aralarında herhangi bir yakınlık olacak mı?Bu yakınlık sulu şakalardan olamayacağına göre,kuru kuru bakışlarla mı süslenecek?..Çok meraktayım çok.....
İstermisiniz BORAN'ın Zinar'a gıcıklık olsun diye törenin yerine gelmesi için Dilaver ile Ümmü yerine Zinar amcasını evlendirsin?,ama Zinar'ın alacağı kız ya Ahmet ağanın bir akrabası ya da şıhın kızı olsun.Maksat töreyi yaşatmak....Boran töre diye hem Zinar'ı hemde Ahmet ağa ile Şıh hazretlerini cezalandırsın,belki diziye canlılık gelir ,forumda konuşulacak birşeyler olur.:img-hyste
Devrim Saltoğlu ,Sıla dizisinde oynamaya evet demese idi şimdi hangi dizide oynuyor olacaktı?hiç bir dizide..Pastanesinde pasta yapacaktı...Daha önce yaptığı gibi..Şimdi ne yapıyor?Asmalık Konak ile ilgili bir çalışma yapıldığını da duymadım...Ayrıca hiç kimseyi hür iradesi dışında zorla bir yerde tutamazsınız.Devrim'in Sıla dizisine katkısı olduğu gibi kendisine de Sıla dizisinin katkısı olmuştur..Aktif rolü olan bir oyuncu diziden ayrılırken muhakak ki bir bahanesi de olacaktır..Hiç bir oyuncu rolüm yeterli değildi ya da işim var diye reytinglerde 1.olan bir diziden ayrılmak istemez.. Kötüyü iyiye çevirmek yetenek ve öngörü isteye bilir..Bu söz Devrim içinse sevindim ama Boran'ın başında çuval olduğunu hiç sanmıyorum.Zira başkasının yıldızının parlatılması amacı ile başlayan iş, M.A'nın başarısı ile hala devam etmektedir.İnsan bindiği dalı kesermi?:img-wink:
Herkesi çok çok öperim..
dorayım pürsıçana kaçmış gibisin..ama yine de *ölmek var,dönmek yok*
sloganı ile boranımı aslanlar gibi koruyorsun...yanındayım....
evet boranımın gözü kapatıldı..ama KÜKREMESİ yakındır...boranımın *kendisine sığınmış birini* geri yollayacağını sanmam..
oradaki ananelere göre *konuk* yemek yemeden bırakılmaz...hele *SIĞINMIŞ*
biri asla *teslim* edilmez...böyle biliyorum...
ama ÜMMÜ' nün gelişi bizimkilerin başına çok dert açacak gibi....
not: de-rin' de ,pelinsi gibi kayıplara karıştı.. *kayıp ilanı mı versek acaba....
Açıkcası ben Boran'ın ölmesini ciddi anlamda istiyorum. .
sevgili kırçiçeği;
Ben boranın ölmesini istemiyorum.G.O'da öldürmeyeceğini düşünüyorum.
öldürmesin..
boranı öldürerek bakın ağalığın sonu aşirete töreye karşı gelmenin sonu bu mudur? diyecek.:icon_whis
zaten mesaj vermeye uğraşırken herşeyi eline yüzüne bulaştırmıştır.:img-yes:
ne yapmıştır aşiret sistemini eleştirirken muhteşem bir ağa portresi çizmiştir...:img-in_lo memleketin 2/3 si boran deyip yatıp kalkmaktadır...:img-punk::img-punk:
Sayın G.O algıda seçicilik yaratmak için sürekli tekrara düşmüştür.
bakın bu bende nasıl tepki bulmuştur:
boran muhteşem..:happy0064
herşeyin suçlusu G.O...:dito
Yani anlatmak istediğini verememiştir.Töre Aşiret diyince aklıma muhteşem ağa borandan başka bişey gelmemektedir..:img-hyste
G.O belkide boran'ı hoşlanmadığımız o modlara bundan sokmuştur..bilmiyorum...:bilmim
ama bildiğim tek bir şey var G.O bir-iki kız kurtarmak istiyorsa ; toplumsal normların değişebilirliğini bize göstersin..:img-yes:buna dayanak boranı yapsın..ve bunu mutlu bir evlilik,aşk,yuva sahneleri ile süslesin..:happy0064
boran'ın davranışlarından çok töreden konuşulmasını istiyorsa odak değiştirmesin..:img-cool2
dorayım pürsıçana kaçmış gibisin..ama yine de *ölmek var,dönmek yok*
sloganı ile boranımı aslanlar gibi koruyorsun...yanındayım....
evet boranımın başına bir çuval geçirildi..ama KÜKREMESİ yakındır...boranımın *kendisine sığınmış birini* geri yollayacağını sanmam..
oradaki ananelere göre *konuk* yemek yemeden bırakılmaz...hele *SIĞINMIŞ*
biri asla *teslim* edilmez...böyle biliyorum...
ama ÜMMÜ' nün gelişi bizimkilerin başına çok dert açacak gibi....
BENDE YANINIZDAYIM ... boranım boranım boranım her zaman boranım...
figanım bencede ÜMMÜ'nün gelişi hiç hayırlı değil Aşiretin borana tamamen düşman olması için yazılmış bir senaryo... Alıştık artık mağdurların, töreye baş kaldıranlar BORANIN yanına gitmesine ... zor durumda olmayanlar, töre töre diye yanıp tutaşanlar, adam öldürmeye peki bi meraklı olanlar Zihnarların evine gidiyor...
köy meydanında sanırım bir taleba var herhalde
====> boran ağanın konağına gider
not: töreye karşı olmayanların gitmesi yasaktır...Töre mağdurlarına kapıları herzaman açıktır...
====>Zihnar ağanın konağına gider
not: Töre mağdurları için tehlikeli (kuru kafa işareti)...töreyi uygulamak isteyenlere itinayla gaz verilir silah eklenir kurbana görderilir...
DE-RİNİM NERDESİN CANIM?
canımın içi kabinemgiller ve cici forumum selam hepinize
Açıkcası ben Boran'ın ölmesini ciddi anlamda istiyorum. Belki bunda kendi çıkarımı düşünüyor olabilirim. Yani Boran ölürse diziyi kesin bırakırım gibi bir düşüncem var ve Boran ölürse diziyle bağımı koparırım. Yani bu denklemi düşününce biraz sadist oluyorum galiba ama gerçekten Boran össün
Boran ölsün mü diyorsun Kırçiçeğim :icon_sorr
galiba bizi böyle bir son bekliyor...hiç istemesem de mavi camdan öyle gözüküyor.Boran'ın ölümü ile de hem aşkları efsaneleşir:img-pilot hem de Boran:img-cool2
ifirit'im de son derce haklı. Go mesaj verecek derken herşeyi eline, gözüne bulaştırdı ...Sıla'yı ön plana çıkartayım derken anipatik bir kadın yarattı... empati kurmayacağımız, kurmamamız gereken ağa'ya bizi hayran bıraktıı..şimdi de onu öldürüp yoluna devam edebilir. Yarattığı Sıla efsanesinin önünde hiç bir engel olmamalı...Bu engel Boran bile olsa gözünün yaşına bakmadan harcar GO :icon_evil Karaktere yapmayacağı şeyler yaptırıp, söyleyemeyeceği sözler söyletir olur biter:mad72:
kırçiçeği'm çok haklısın ..Boran ölsün ki benim de mantığın sınırlarını zorlayan şu diziye bağımlılığım bitsin :icon_whis
siyah'ım beyaz'ım 8-0 :img-fie::img-fear2izlediğim bir futbol maçından çok komedi filmlerini andırıyordu ...:icon_sorr
kayıp derin aranızda,
İki gündür aranızda yoktum sizleri çok merak ettim neler yazıldı diye daha hiç bir şey okuyamadım ama sayfalar fazla ilerlememiş:icon_sorr...üzüldüm mü?? üzüldüm canlarım :icon_sorr.
nasılsınız bakalım iyi misiniz?? ben iyiyimde nete giremedim o ayrı bir can sıkıntısı.elektrik veya başka birşeyden değil kardeşim PC işgal etti .biraz rahatsız evde olduğundan odaya girşi çıkışımız biraz zor işte ama şimdi arkadaşı alıp gezmeye götürdü:P.
sizinn oralarda da yağmur soğuk varmı? burada yağmur var kaç gündür azcıkda soğuk var ama ben çok memnunum yağmuruda soğuğuda severim:bırr
dün akşam saat 2 civarına kadar oturdum fakat kamere jurıyi göstermedi desem yalan olmaz dimi MAA yı arkadan gördüm gibi ama önden göremediğim için birde bant takılıp reklama girdiği için uyumaya gitti.
yarışmada aklımda kalan tek isim ise erkeklerden Emrah oldu birde Gökhan HANGİSİ KAZANDI ONUDA BİLEMİYORUM
Kızlardan ise Fatoş vardı Kral tv de VJ Dİ birzamanlar.
birde sahah KARA İNCİ yi izledim kendime inanamadım ama evet evet ve ne gördüm BORAN ve Cihan'ın İstanbuldaki evleri vardı .O evi kullanıyorlardı kapı girişindeki kadın heykelden tanıdım:P
ne özet gelmiş nede fragman.:icon_sorr
ben Sıla ne zaman kaçacak??
sıla ne zaman ağlayacak?
Boran ne zaman ağa olacak diye merak ediyorum
birde diğer ağalar ne zaman hak ettikleri sona ulaşacaklar onuda merak ediyorum.özelliklede ALİ agayı çok merak ediyorum.Boran yardım et diyecek mi??
gidip sayfaları okuyayım:img-
bakıp bakıp geliyorum
...go apla sıkıldım EKŞIN istiyom...:img-tomat
figancım bende istiyorum ekşin ama ekşimemiş olanından değil
metescim bak merak ettiğimiz resimler gelmiş tabi sen benden daha önce görmüşsündür.iki resim arasındaki farkları bulunuz:P
[QUOTE=bbasalan;5263636]
http://www.galeriturk.net/getimg/d6e8222955be600dbf5e2ab59.jpg
http://www.galeriturk.net/getimg/63f1f0dc3c65c25f7717faeeb.jpg
DERİNİM hangi aşktan bahsettin bende anlayamadım..?:i
:bilmim:bilmim maabelim törelere karşı gelen umarsız aşktan söz edeyim dedim azcık sırası gelmişken
bu aşk böyle gidemez!!!!!!
artık ciddileşmeğe karar verdim..geç olsunda güç olmasın dimi ama…
bence sılanın *hükmü * kalkmadı ..çiçeği burnunda zinar ağamız boranın
ağalığında verilen *hükümleri* bile bozuyor..onun içinde sılanın *hükmü*
için de *aşiretten çıkarılmaları hiçbir şey demek değildir* , *hüküm* verimiştir
*yerine getirilmelidir* diye ferman yazar ve şeyhülislam ,şıh, şeyh (ne karın ağrısı ise)
ali ağa ya onaylatıp yürürlüğe sokar..go bunu TUTTURDU, kuyruğunu bırakmaz…:ic
figancım bence zinar aga sıla üzerinden kalmış olan hükmü bozamaz çükü acısı kendisinde çıkar Boran ağanın ağalığına karşılık sılanın hükmü kalmıştı eğer Sıla üzerindeki hüküm kararını kaldıracak olursa kendi ağalığıda elden gitmiş olmaz mı???tamda işlere yeni yeni ısınmaya sözde hüküm kararlarını uygulamaya başlamışken yapamaz böyle birşey..gibi geliyor bana...
kayıp derin aranızda,
Hoşgeldin De-rincim:happy0064,bugünde gelmeseydin aramaya çıkıyorduk:img-wink:
Açıkcası ben Boran'ın ölmesini ciddi anlamda istiyorum.
Çiçeğim,bende Boranın ölmesini istiyorum.Boran ölsünki bizlerde özgürlüğümüze kavuşalım...Sevdiğim bir karakteri izlemek için 2 saatimi boşa geçiriyorum.Sevgili Dünürümü izlemek istiyorum ama izleyemiyorum.Çok bencil gördüm kendimi,ben böyle düşünüyorum ama Boransever arkadaşlarım ne yapacak:img-wink: O aman şöyle olsun,illa birisinin ölmesi gerekiyorsa,Sıla össün,dizi Boranla devam etsin.Boran kuralsız bir oyuncuya aşık olsun,Boran törelere çözüm bulsun,Boran Bedirhanla oynasın,Boran merdivenlerden inip çıksın...Bu daha iyi oldu dimi:img-wink:
CD 45. bölümde toplasan 10 dk. görünmüştür.Bunun içinmi bölüm başına 30.000 ytl para alıyor:bilmim(başka oyuncular içinde geçerlidir).Karar verdim bende oyuncu olucam:img-hyste
Özet yok,fragman yok...Yapıcak yorumda yok...
Zinarın Ahmet ağaya tavrı nasıl olacak acaba,onada hükümmü verecek...Acaba aşirettenmi atacak...Yakında atıla atıla aşirette ağa kalmayacak:icon_whis
De-rincim görmez olurmuyum sanat eseri fotoğraflarımızı...Bak bak doymuyor insan:img-icecr
Kırçiçeğim,dediğin gibi bir dizi harika olur:happy0064
kırçiçeğim su yağmurdan görevi devralmış bende yanıtlıyayım
1) Genel olarak bölümü beğendiniz mi?
:img-yes: beğendim
2) Bölümde en beğendiğiniz sahne hangisi?
*çeşme başı diyedim
*birde firuz ağanın zinar ve Boran ağa ile yaptığı ayrı ayrı konuşmalar güzeldi
*kınada çok gereksizdi ama müzik güzeldi hiç daha önce bir gelinin başında öyle döndürülen bir tepsi görmüşlüğüm yoktu yane (figancım GO abla EKŞİN burada da kullanmıŞ ve bu ilkti daha önce hiç kına sahnesi yoktu sıla dizisinde)))
3) Bölümde gereksiz bulduğunuz yada beğenmediğiniz sahne hangisi?
*çeşme başındaki emice çok gereksizdi ayol öyle kırsal kesimde birbirine selam verimeden geçilmez .Ne Boran emiceye selam verdi , nede emice Boran ağaya selam verdi.bunlar kan davalı olmasın sakın
*kınadakı sılanın halide çok gereksizdi dermişim
*sonra Narin'in Hacer teyze ile konuşurken birden kafasında yıldırımlar çakarak Ümmü'yü aramaya koyulmasıda gereksizdi ve verdiğ tepki çok daha gereksizdi...
**Celil efendini mahkeme yada savcıya bilgi verecek olması gerekliydi tepkileri vede kendisi geeksizdi..
**dilaver'in ümmü ile evelnmek istememeside gereksizdi şimdi aşireti bir huzursuzluk saracak nasıl zapt-ırak altına alacaklar ta ilk günlerden aşireti o nedenle evlensin evelnmem demsin:P
**aliş verişe giden Ayşe kızın slowmovşinla Hüseyin'i görmesi.sonra baygın baygın bakması
4) Aklınızda kalan repliği paylaşır mısınız?
*bakalım sıla hazır mı??= Boran
5) En beğendiğiniz ve en beğenmediğiniz performans kimlere ait?
*Mehmet akif alakurt
*namık kemel yiğittürk
*ümmüyü canlandıran serap hanım bu hafta çok başarılı idi
*yiğit özyancak
*CD kesinlikle sahnelerde yoktu konuk oyuncu olsa daha içten sarılırdı rölüne eminim...diğerlerinide boş verin gariii..
6) Bu hafta size göre en rüküş ve en şık hanımefendi kim?
**sıla narin (kaç hafta görünmeyen başörtü ba hafta yine hortlamıştı)ve diğerleri
7) Bu hafta size göre en rüküş ve en şık beyefendi kim?
şıkları-Boran-bedirhan ve abay
rüküş-Dilaver
8) Dizide en nefret ettiğiniz karakter kim?
*Ali ve Ahmet aga sonra sönmezler
9) Dizide en sevdiğiniz karakter kim?
*Boran
*Abay
*Bedirah
*sıla:P
AŞK AŞK AŞK
metesim bende gelemiyecem diye çok korkuyordum ama şükür kavuşturana:good:
de-rinciğim hoşgeldin... kardeşine sevgilerimizi ilet canım... pc den ayrılmadığı zaman "Allah sana sıla gibi eş versin" diye bir duaya başlamamamı istiyorsan çabuk kalk oradan beni bekleyen arkadaşlarım var de...
Zinarın Ahmet ağaya tavrı nasıl olacak acaba,onada hükümmü verecek...Acaba aşirettenmi atacak...Yakında atıla atıla aşirette ağa kalmayacak:icon_whis
metesciğim bende çok merak ediyorum... Ahmeti uyarıcakmı hükümmü verecek düşman olucaklarmı... en önemlisi şuan Ahmet ağayla kanki olan Diloş ne tepki verecek...
de-rinciğim yarışmacılara o kadar ayrıntılı bakamadım MAA yı bulucam diye ama Hepsinin bacakları çok çelimsiz geldi bana ... MAA, KT,Kİ,BÖ gibi mankenlerin tipiyle karşılaştırınca dağlar kadar fark vardı...
kayıp derin aranızda,
metescim bak merak ettiğimiz resimler gelmiş tabi sen benden daha önce görmüşsündür.iki resim arasındaki farkları bulunuz
[QUOTE=bbasalan;5263636]
http://www.resim-yukle.com/thumbs/189733d6e8222955be600dbf5e2ab59.jpg ('http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=189733d6e8222955be600dbf5e2ab59.jpg' )
Fark göremiyorum ya sen. :img-pilot
İki çiftin arasında ki benzerlikleri sorsan daha iyi olurmuş.
Pardon tek fark genç çiftin cıbıl oluşu:hıh
Diğer çiftin tam tesettür halinde oluşu
Bir yanda uykusu :img-lazy: gelmiş tonton çift,
Diğer yanda birbirini şehvetle :love04: arzulayan çift :img-hyste
Bir de iki çiftinde yatakta oturuş pozisyonları nasıl bu kadar aynı tutturabilmişler değil. :img-fear2
46 da bu sahneleri görmemek en büyük dileğim.
Boran :img-blush Sıla':Dya dokunmasın, yanaktan öpmesin, yüzünü iki elinin arasına almasın ve bir de mümkünse ikisini yatağa sokup :img-pipe1 bize "çocuğumuzu leylekler getirdi" :icon_twis masalı anlattırılmasın.
ohh ohhh eline sağlık kırçiçeği çok yaşa emi..ahmet mehmet ali aga ya ve birde birilerine gelsinhttp://img110.imageshack.us/img110/5409/argue16bmup8.gif
Bir de o sahne de Boran'ın atleti çok dekolte evet ama o üzerine giydiği hırka da Allah aşkına neydi öyle.:img-haha:Sanki aceleyle Sıla'nın hırkasını giyinmiş.Kolları iki beden küçük gelmişti.Anladığım kadarıyla Boran'ı bu bölüm tamamiyle bitirmeye çalışmışlar.Hem karizma da hem de insanlıkta ama işte biz bu oyunlara gelmeyiz.Her zaman her yerde yine :
ye-şilcim niye öyle diyorsun ki babamında öyle hırkaları var
:img-wink:
ben asıl o sahnede bukadar çabuk hazırlandığına şaştım
Ayşe iki tıkladı kapıyı
-Boran geliyorum dedi
ve odadan bir çıktıkı pantolon kemeri dahil tam takım giyilmiş.sonra ayakkabıları giyilip bağlanmış, sonra atlet giyilmiş(malum boran hep çıbıl yatıyor) bunlar yetmez miş gibii haırkada giyilmişti..
bu da demek oluyorki Boran birtek yatarken gömleiğini çıkarıyor diğer geri kalanlar hep sırtında:P
bundan sonra Boran2ı yatağa girerken şöyle bir detay çeksinlerde görelim olmaz mı?
gece acele ile giyildi ona okeyde
Abay ile şirkette ve dışarda bu sıcakta çeket içerisine giyilmesi daha abesti yeşilcim.Üstelik Boran lahana GİBİ katkat giyerken Abay gömleğin kollarını yukarı sıyırmıştı
de-rinciğim hoşgeldin... kardeşine sevgilerimizi ilet canım... pc den ayrılmadığı zaman "Allah sana sıla gibi eş versin" diye bir duaya başlamamamı istiyorsan çabuk kalk oradan beni bekleyen arkadaşlarım var de...
de-rinciğim yarışmacılara o kadar ayrıntılı bakamadım MAA yı bulucam diye ama Hepsinin bacakları çok çelimsiz geldi bana ... MAA, KT,Kİ,BÖ gibi mankenlerin tipiyle karşılaştırınca dağlar kadar fark vardı...
alevim bi tanecik erkek kardeşimvar hiç demem sıla gibi gelin aman aman bizden uzak olsun
mankenlerin bacaklarına gelince helede havuz abşnda :img-blush:img-cool2 bakamadım yanı çok çirkindiler
kameramanın öldürmek istedim inan, juride birisi olmadığı içinmi tenezzül edip çekmediler merak ediyorum.neyseki karanlıktan arkadan odur diye keşifte bulundum sevgili oslom da doğruları o diye
peki izlemek için bir adres yok mi??
[QUOTE=bbasalan;5263636]
Fark göremiyorum ya sen. :img-pilot
İki çiftin arasında ki benzerlikleri sorsan daha iyi olurmuş.
Pardon tek fark genç çiftin cıbıl oluşu:hıh
Diğer çiftin tam tesettür halinde oluşu
Bir yanda uykusu :img-lazy: gelmiş tonton çift,
Diğer yanda birbirini şehvetle :lov arzulayan çift :img-hyste
Bir de iki çiftinde yatakta oturuş pozisyonları nasıl bu kadar aynı tutturabilmişler değil. :img-fe .
bbasalan hiç bir fark yok ne yazıkki
gelin kaynanaın el kol yüz duruş eşe bakmaları bile aynı sevecenlikte bakar mısınız ancak bu kadar olur..
söylediğin gibi Boran cıbıl birde onunda elleri bağlı babanın serbest..
başkada fark yok!!!!
Oslo Ablacımteşekkür ederim.. Akşam Best Model Of Turkey yarışmasını izleyip, saat 03:00'te yatanlardan, halen işyerinde, ara sıra masaya başını koyup uyuyanlardan, biri de Benim.
MAA' un jüri üyesi olduğunu; Erkan Özerman jüri üyelerini tanıtıncaya kadar bilmiyordum. Kamera ara sıra konuklara flaşları doğrultunca gözlerim; hep MAA' u aradı. Yarışmasının 4/2 'lik bölümüne gelince Erkan Bey jüri üyelerini tanıtmaya, masanın önüne giderek tokalaşmaya başladı. 2001 Best Modelim Son iki yılın en sevilen dizi oyuncularından MAA... derken kameralar MAA' u gösterdi. Heyecanla yerinden kalkıp, elini göğsüne koyup selamlaması, gülüşü çok hoştu:img-in_lo Üzerinde siyah simokin, içinde de beyaz- gri karışımı yeleği vardı. Saçından bir tutam alnına düşmüştü.. Yüzü aydınlıktı, neşeliydi ve çoook yakışıklıydı..
Oslo ablacım ve Zeynep'cim bende saat bire kadar baktım,Mehmet Akif'i göstermeyince sıkıldım ve yattım.Meğer ondan sonra göstermişler demekki.Vallahi çok kızdım şimdi kendime...Keşke ben de yatmayıp izleseydim.:icon_cry:
Ama bi şey yazmadan da edemiycem.Dün akşam erkek finalistleri yatana kadar izlemek benim için tam bir işkenceydi.Neydi öyle Allah aşkına çırpı gibi bacaklarıyla ve sadece küçücük mayolarıyla o adamlar.:img-beee:Aklıma geldikçe gülüyorum,şimdi Mehmet Akif ve Kenan İmirzalıoğlu'damı öyle çıkmışlar o yarışmada?Ay düşünemiyorum hele o ikisini,çok komik olur du Mehmet Akif'i ve Kenan'ı öyle küçük bir mayoyla izlemek...:img-hysteBir de bütün erkek finalistlerin hiç bir yerinde tüy bile yoktu.Galiba onlara da kızlar gibi epilasyon yapmışlar.Ay yine Mehmet Akif'i öyle düşünüyorum ve gülmekten kendimi alamıyorum...:img-hyste
Ama itiraf etmeliyim biz bur da Mehmet Akif boyna banyo yapsın filan diyoruz ama, ben dün o kadar adamı öyle cıbıl cıbıl görünce vazgeçtim.:img-beee:Bu erkekler çok soyunuk olunca biraz kötü görünüyorlar.Yok yok dizi de soyunan boran istemekten vazgeçtim.:img-hystedünkülerden sonra cıbıl cıbıl adam görmek isteyeceğimi hiç sanmıyorum...troest
Oslo ablacım dizi istanbula taşınacak,bu çok belli ama eğer taşınacaksa muhakkak mantıklı bir çerçevede olmalı ki;mantık da bizim dizimizde yok.:img-yes:Yani yine biz bir dolu saçmalığı izliycez.Dahası istanbula taşınınca tekrar geri dönmeyebilirler.Çünkü şu anda sınır ötesi operasyon olma ihtimali olunca belki de hiç geri dönmeyip diziyi istanbulda bitirecekler...:icon_whis
Bir de ben dün bir sitede okudum.Galiba CY Amerikaya gidicekmiş.Ve uzun süre orda kalıcakmış.(inşallah hiç gelmez:img-beee:)Bunu kendisi bir TV programında demiş.Şimdi CY giderse bizim Cansu kızımızda sanırım sevgilisini yanlız bırakmaz.Ve belki de izleyicinin artık sabrının tükenmesi artı GO'un hikaye de tıkanması sonucu dizi aralıkta da havlu atabilir.Yani bence inşallah biter biz de Mehmet Akif'te kurtulur...:img-yes:
Derincim Çaycı Ali'yi dün akşam seyrettinmi?:img-in_lo
Bizim dizide Boran'a söylediği repliklerin aynısını Ekber Amcasına söyledi.
-Amca senin çocuğun varmı?
-Olsaymış çok şanslı olurmuş
:img-fie::img-fie::img-fie:
hayır newat abla izliyemedim..demek çocuk evden tembihli setlere öyle gidiyor,çok komik olmuş..Başka bir diziye gidincede lütfen o replikleri söyletsinler çocuğa hazır ezberindede var.kendiliğinden doğaçlama gelişsin bütün olaylar
birde newat abla zeyneli görünce seni anıyorum hep .İşi ilerletti yalnız ben daha az rol beklerken baya baya aile içerisine girmeye kararlı görünüyor.
Cihan ölüm döşeğinde iken bu kötü Ahmet ağa baştan beri dizide türemiş olsaydı…gecenin bir vakti cihanın yattığı hastane odasına gelip kulağına fısıldasaydı….
-sen ölünce karında diloşun olacak….niha ha ha ha ha:img-hyste:
Demiş olsaydı ve cihan bir şekilde boranı çağırtıp
-boran ne olur karımın diloşla evlenmesine izin verme….ben ettim…sen etme….yardım yardım”:icon_sorr
Diye kendini paralamış olsaydı…
Sizce bu hiç olamayacak olasılık üzerine boran ne derdi..:icon_whis
a)cihan bilmediğin şeyler var:img-yes:
b)cihan sus ve hastanenin sesini dinle:img-hyste
c)ayşeeeee:img-hyste
d)Allah yardımcın olsun….:img-hyste
çakal rhetim sanırım ALLAH yardımcın olsun emmi oğlu derdi:img-wink:
Bölümde gereksiz bulduğunuz yada beğenmediğiniz sahne hangisi?
Karı koca olduklarını,-hem de sevdaları sınanmış aşıklar olarak- sadece Boran soyununca anlıyabilmemiz için çekilmiş sahneler..
siyah beyazım artık o sahneler olmasa olur .bir bebekleri oldukalarına göre , aynı odaya girince kapıdan dönelim biz..en azında içerde birşeyler olabilirliği daha gerçekçi olur kanımca ..
aşkaları sözlerde çokkkk büyük böyle bir çifti yatakta el ele daha ne kadar görmeye tahammül ededbilirim bilemiyorum da..
zeynepsudem 07-11-07, 15:05 Çiçeğim, Metesim, Odilem, Boran ölmesin:img-cray:
Gül Oğuz... Boran' ı öldürürse; dizinin izlenme oranları düşeceği ve senaryoya halkın inancı kalmayacağı için; dizi de reyting canavarının eline düşecektir:img-banne Forumumuz ikinci evim gibiydi, Güzel dostluk ve Arkadaşlıklarımız, C.tesi ve sahur gecelerinde ki sıcak yazışmalarımız hatıralarımız da kalacak:img-cray: Dizi ekibi ve oyuncuların; 2 yıl boyunca emekleri; yönetmenin büyük hatası yüzünden heba olacak, proje amacına ulaşamadan tarihin tozlu raflarına kaldırılacaktır.:icon_sorr Dizi retinglerde baş sırada giderken; GO akan derenin önüne taş koyduğu için; tatlı başladığı, fakat dizinin en sevilen kahramanını ölüme mahkum ettiği için; dizisini kendi elleriyle uçuruma itmiş olacak.. Gül Hanım kendisini, Bizde Onu asla afetmeyeceğiz:not_i::butch:
Bu dizinin... tek bir getirisi olacaktır Şüphesiz!.. Halkın aklında Yiğit, gözükara, mert yakışıklı; Boran ağa efsane olacaktır:img-clapp
Dizinin konusu; törelere karşı gelen aşk' tı, Genco aşiretinin biricik ağası Boran; karısını ailesine, aşiretine kabul ettirmek için, her türlü fedakarlığa gögüs gerdi. Açık yüreklilikle hükmü uygulamayağım dedi.. Ağalığından bile oldu:img-in_lo Bu saatten sonra birde canından olursa:icon_ange Bu hikayenin halka vermek istediği mesaj...ağa bile olsan aşiretin kararlarına engel olamazsın, hiç çabalama, baştan kaderine razı ol, hayatını tehlikeye atma.. olacaktır.:img-cool2 Dizi misyon ve amacından saptırılmazsa.. ve hikayenin sonunda verilen mesajla, çekişkiye mahal verilmemek hedeflendiyse; ne Boran' ın ne de Sıla' nın ölmemesi gerekiyor:img-clapp
Doğuda yaşayan töre mağdurlarına, umut aşılanmak, karamsarlığa düşmemeleri, doğrularından şaşmamaları, töre hükümlerine karşı çıkmalarına örnek olmak, hedeflendiyse.. başrol oyuncularının ölmemesi, ağalarla savaşlarından zaferle çıkmaları gerekiyor.. Gül Oğuz zeki bir kadın, Hikayenin sonunu böyle bitireceğine inanıyorum:img-help: ( Umarım hayal kırıklığına uğramam!..)
Edit: Derinim, Hoşgeldin
Yeşilcim, Ben de erkekleri mayoyla izlemekten sıkıldığım için, bir ara pc'nin başına oturdum. TV' nin başına tekrar geçtiğimde.. Erkan Özerman jüri üyelerinin ellerini sıkıyordu..( TV başına daha erken geçebilseydim keşke) MAA' un elini sıktığını göremediğime üzüldüm.. Fakat Erkan Bey' in; MAA' u takdim ettiği; MAA' un ayağa kalkıp, selam verdiği anları kaçırmadan izledim..
ye-şilcim[/B] niye öyle diyorsun ki babamında öyle hırkaları var
:img-wink:
Canım YE-ŞİL ile ben hırkanın modeline kafayı takmadık hırkanın küçük olmasına taktık tuhaf geldi kolları baya kısa bileğinin üstünde komik duruyordu...
ben asıl o sahnede bukadar çabuk hazırlandığına şaştım
Ayşe iki tıkladı kapıyı
-Boran geliyorum dedi
ve odadan bir çıktıkı pantolon kemeri dahil tam takım giyilmiş.sonra ayakkabıları giyilip bağlanmış, sonra atlet giyilmiş(malum boran hep çıbıl yatıyor) bunlar yetmez miş gibii haırkada giyilmişti..
bu da demek oluyorki Boran birtek yatarken gömleiğini çıkarıyor diğer geri kalanlar hep sırtında:P
bundan sonra Boran2ı yatağa girerken şöyle bir detay çeksinlerde görelim olmaz mı?
benim taktığım boran çoğu yatak sahnesinde yatağa girerken eşorfman altı giymiş oluyor ya adam yataktan alel acele çıkıp geldi hangi arada giydi kumaş pantolonunu üstü spor yaptınız altı klasik komikti yani...
üstü forma altını sorma gibi...
bence tam soyunurken ayşe haber verdi oda gömleğini alırken yanlışlıkla sılanın hırkasını aldı :)... ya düşününce bu daha bir mantıklı gelmeye başladı..
hüseyini vururken bile üstünde eşorfman takımı vardı ceketini almıştı bu normal duruyor ama seyfiyle olan giyiniş saçma bence
mankenlerin bacaklarına gelince helede havuz abşnda :img-blush:img-cool2 bakamadım yanı çok çirkindiler
Adayların o mayolu halini görünce MAA yı elemelerde mayolu halini görmediğime şükrettim ... boxerlı MAA daha iyidir bence :)...töbe yarabbim yazdığım yazıya bak sapıttım
metescim bak merak ettiğimiz resimler gelmiş tabi sen benden daha önce görmüşsündür.iki resim arasındaki farkları bulunuz:P
[QUOTE=bbasalan;5263636]
resimlerde hiç bi fark yok..yalnız boranım *en güzel giysisini* giymiş…
aman firuz da boranıma özenmesin HİÇ ÇEKİLMEZ…
bu sahnede sıla ve boran arasın da ŞÖYLE bir diyalog geçebilirdi..
boran: siyah gözlüm, bedirhandan sonra bir de zeyşanımız olsa ..ne dersin
sıla: çok isterim boran..ikisi bi arada büyürler…
boran: çok sevindim..beklemiyelim kadınım..ben bi koşu konağın bacasındaki
leyleklere ısmarlayıp gelim….
sıla: bi bebeğimiz daha olacak çok mutluyum yaşam sebebim….
not: de-rin' de ,pelinsi gibi kayıplara karıştı.. *kayıp ilanı mı versek acaba....
figancım ben kayboldan bir kaç gün önce pelinsi ile msn de görüşmüştüm en son CD sayfalarca resimlerini bulmuş çok da sevinmişti.MAA nın resimlerinide olduğunu söylemişti bende o resimleri siteye eklemesini istedim o günden beri bende görmedim kendisini
Canım YE-ŞİL ile ben hırkanın modeline kafayı takmadık hırkanın küçük olmasına taktık tuhaf geldi kolları baya kısa bileğinin üstünde komik duruyordu... ]
alevim MAA nın bedenine kıyafet bulmak biraz zor o nedenle gömleklerinde kol boyu küçük geliyor bazen.bu MAA nın sorunu değil kostümcünü sorunu işini iyi yapmamsından kaynaklanmıyor.
bu dizideki kostümden sorumlu kimse işini çokda başarılı yaptığı söylenemez değil..
figancım bir leyleğimiz eksikdi oda gelsin çok iyi olur ama dikkat etsinler geçen defa leylek gelirken biraz ekşinli haşin sert gelmişti bu defa yumuşak nazık kibar olsun olmaz mı??:img-yes::img-wink:
Canım kabinemgil ve sevgili forum:img-wink:
Resmi siteden size haberlerim var.
Bakanlık işlerimi çok aksatmayayım di mi?:img-wink:
SILA İLKÖĞRETİM OKULU’U 24 KASIM'DA KAPILARINI ÖĞRENCİLERİNE AÇIYOR…
Çekimleri çoğunlukla Mardin, Nusaybin ve Midyat’ta yapılan Sıla dizisinin yapımcı şirketi FM yapım & Most Production, geçtiğimiz yıl çok özel bir projeye daha imza attı ve SILA İLKÖĞRETİM OKULU’NUN inşaatı tamamlandı. Çok özel tasarımını ve projesini Mimar Berna Bora’nın gönüllü olarak yaptığı okulun temeli, Mayıs 2007’de Mardin'in Nusaybin ilçesine bağlı Söğütlü köyünde büyük bir kalabalığın katılımıyla atıldı. Sıla dizisinin yapımcıları ile oyuncuları dizinin, cehalete karşı eğitim misyonunu gerçeğe dönüştürme hedefiyle, aynen dizinin senaryosunda olduğu gibi töreyle, cehaletle mücadeleye giriştiler...
Söğütlü köyünde 5 sınıfın bir arada eğitim görebildiği çok ilkel bir bina mevcut idi.
Bu duruma hassasiyetle yaklaşan Sıla dizisi yapımcıları, Söğütlü Köyü çevresindeki diğer köylerden 400 öğrencinin de taşımalı sistem ile eğitim göreceği bu projeyi hayata geçirdiler. Proje kapsamında
SILA İLKÖĞRETİM OKULU’NDA, fen laboratuarı, bilgisayar odası ve ayrı bir binana da kültür evi hizmet girecek. Çözümün eğitimde olduğunu düşünen Sıla dizisinin yapımcı ve oyuncuları, Kasım ayında eğitime başlayacak olan okul projesinin ilerlemesini mutluluk, gurur ve umutla izlemektedirler.
Bold yaptığım bölümü okuyunca "nası yani" oldum.
Bu yapımcı ve ekip madem eğitime önem veriyordu neden bölümler boyu Emir okula gitmedi de evde laptopculuk,kahveci çıraklığı oynadı.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Ne kadar çok kızsam da yine de bu okul projesini hayata geçirdikleri için bir kere daha teşekkür ediyorum sevgili GO ya.
Keşke her yapımcı eğitim konusunda böyle duyarlı olsa.
Hepinizi çok öptüm çok sarıldım.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Foruma Not:Hani spoilerler içine fotoğraf koyuyorsunuz ya bu fotoğraflardaki başka sitelerin ismini silmenizi tavsiye ederim çünki forum kurallarına göre başka bir sitenin ismini vermek yasak.:img-yes:
[QUOTE=de-rin;5275093]
[QUOTE=bbasalan;5263636]
sevgili de-rincim;
ortak noktaları yazsak nasıl olur derincim..fark yok iki resim arasında da...:img-hyste:img-hyste
neyse ben farkları bulmaya çalışayım...
resimler arasındaki fark:
-kevser kocasına daha sevgiyle bakıyor...(lütfen sılanın suratına dikkat
sanki midesi bulanıyormuş gibi bakıyor..:fighting2:fighting2)
çiçeği burnunda aşık çiftlerimize bakın peehhh!!!
-aa kevser de sıladan giyinik...niye giyinmiş ki biz zaten onun löplerini görmek istiyordukkkk:img-hyste:img-hyste
şöyle yumuşak yumuşak..
şaka bir yana eller falan da aynı tutulmuş sıla ve kevserin ..bu kız yoksa giderek sevgili anneciği kevsere mi benzeyecek yoksa..:img-fear2
bu durum da ne denir?? allah benzetmesin mi diyeceğizz..
birde aklımda kalmıştı yazıcam..bedar geçen bölümde demişti ya kevsere hanim ağam çok güzel bir evlat yetiştirmişsiniz..
kesinlikle boranı babaannesi yetiştirmiştir..zaten kendiside anlatıyor ya babaannesi masal anlatır uyuturmuş..bu kevser yetiştirecek olsa ağamda bu güzel karekter nerde olacaktı..kendi gibi bişey olup çıkardı..
hoşgeldin...yokluğun çok belli oluyor sayfalar ilerlemiyor...
Edit: Derinim, Hoşgeldin
Yeşilcim, Ben de erkekleri mayoyla izlemekten sıkıldığım için, bir ara pc'nin başına oturdum. TV' nin başına tekrar geçtiğimde.. Erkan Özerman jüri üyelerinin ellerini sıkıyordu..( TV başına daha erken geçebilseydim keşke) MAA' un elini sıktığını göremediğime üzüldüm.. Fakat Erkan Bey' in; MAA' u takdim ettiği; MAA' un ayağa kalkıp, selam verdiği anları kaçırmadan izledim..
zeynebim saol canım herkesleri çok özledim:img-wink:
ben yarışmanın ilk 10dk kaçırdım Erkan bey jurı heyetini ne zaman tanıttı göremdim:icon_sorr çok üzülüyorum anlatamam şimdi .kaç saat o cılız mankenleri görmek zorunda kaldım bir tanesini havuz başındaki merdiven inişindeki sek sek hali beni çok güldürdü:img-blush:img-blush:img-blush
mause abla haber için çok saol hani 16 Kasımda açılış vardı buda demek oluyor ki SILA ekibi Kasım sonuna kadar töre ile mücadelesini yerinde işleyecek ve ondan sonrada kuş uçacak uzaklardan töre ile mücadele edilecek....
bari gidene kadar BAORAN'IN hakkı olan AĞALIğı geri versinler yada zinar össün..ÜmmÜ dilaver ile evelenmeyi red edip Boran ağa ile iş birliğine girince kalbi tutup össün..
birkaç sorucuk:icon_whis
sıla kaç bölümdür neden ağlamıyor?
şivan kahyanın nezle hali ne zaman bitecek?
narin'ın yastığı ne zaman yerine konacak?
Boran ne zaman banyo yapacak?
Bedirhan ne zaman altı değişecek?
Zeynep'çim sana katılıyorum. Bence de Boran ölmesin.
Törenin karşısında durabilmeleri, düzenin koruyucusu yalnızca töredir diyen zihniyetin değişmesi, adalet, huzur kavramlarının bölgeye hakim olması için Boran'ın ağalıktan alınmaması fikrini savunmuştum. Şimdi de aynı gerekçeler ile Boran'ın asla öldürülmemesi gerektiği fikrini savunuyorum. Boran'ın sıradan bir vatandaş olarak töreyle mücadele etmesinin çok zor olduğunu izlediğimiz bölümde de gördük. Ama Boran ölürse herşey çok daha zor olur. O zaman dizide gerçekleşmesini beklediğimiz değişimleri tamamen unutmak durumunda kalırız. Velhasıl Boran ölmesin.
siyah gözlüm, bedirhandan sonra bir de zeyşanımız olsa ..ne dersin
sıla: çok isterim boran..ikisi bi arada büyürler…
boran: çok sevindim..beklemiyelim kadınım..ben bi koşu konağın bacasındaki
leyleklere ısmarlayıp gelim….
sıla: bi bebeğimiz daha olacak çok mutluyum yaşam sebebim….
Figan'cım leylekler de göç etti. Zeyşan yine gecikecek galiba.
Ne kadar çok kızsam da yine de bu okul projesini hayata geçirdikleri için bir kere daha teşekkür ediyorum sevgili GO ya.
Keşke her yapımcı eğitim konusunda böyle duyarlı olsa.
Mause'cum sana katılıyorum. Okul projesi dizi başladığından beri Gül Oğuz'un yaptığı en hayırlı iş. Eğitim Şart.
Merhaba arkadaşlar,
Zeynepsudem,
Dizinin konusu; törelere karşı gelen aşk' tı, Genco aşiretinin biricik ağası Boran; karısını ailesine, aşiretine kabul ettirmek için, her türlü fedakarlığa gögüs gerdi. Açık yüreklilikle hükmü uygulamayağım dedi.. Ağalığından bile oldu Bu saatten sonra birde canından olursa Bu hikayenin halka vermek istediği mesaj...ağa bile olsan aşiretin kararlarına engel olamazsın, hiç çabalama, baştan kaderine razı ol, hayatını tehlikeye atma.. olacaktır. Dizi misyon ve amacından saptırılmazsa.. ve hikayenin sonunda verilen mesajla, çekişkiye mahal verilmemek hedeflendiyse; ne Boran' ın ne de Sıla' nın ölmemesi gerekiyor
Doğuda yaşayan töre mağdurlarına, umut aşılanmak, karamsarlığa düşmemeleri, doğrularından şaşmamaları, töre hükümlerine karşı çıkmalarına örnek olmak, hedeflendiyse.. başrol oyuncularının ölmemesi, ağalarla savaşlarından zaferle çıkmaları gerekiyor.. Gül Oğuz zeki bir kadın, Hikayenin sonunu böyle bitireceğine inanıyorum ( Umarım hayal kırıklığına uğramam!..)
yazdıklarına tamamen katılıyorum, bende dizinin içinde veya sonunda boranın ölmesini istemiyorum, öyle olursa şimdiye kadar yaptıklarına en büyük mantıksızlığı ve saçmalığı eklerler, bu güne kadar yaptıkları veya anlatmaya çalıştıkları iyice anlamsızlaşır :img-sorry:icon_sorr
Ayrıca her ne kadar bu bir töre dizisi olsa da sonunda boran ölmemeli diyorum, hem bakarsanız mutluluk filminin sonunda bile ölüm olmuyor, bizim dizimizde de hiç olmamalı
Sevgili Mause verdiğin haber için teşekkürler, benim de zaten dizinin en çok takdir ettiğim tarafı budur, her ne kadar kızsamda dizimizi katlettiği için sadece bunun için bile GO ve ekibini kutlarım, herhalde böyle bir yatırımda tv dizi tarihinde ilktir, son olmaması dileğiyle..... :img-ok::happy0064
herkese iyi akşamlar arkadaşlar byebyebye
zeynepsudem 07-11-07, 16:41 ben asıl o sahnede bukadar çabuk hazırlandığına şaştım
Ayşe iki tıkladı kapıyı
-Boran geliyorum dedi
bu da demek oluyorki Boran birtek yatarken gömleiğini çıkarıyor diğer geri kalanlar hep sırtında..
bundan sonra Boran'ı yatağa girerken şöyle bir detay çeksinlerde görelim olmaz mı?
Derinim, Boran'ın hızlı giyinip, çabucak kapıya çıkmasını yadırgamadım. Sıla gibi karısı olan her erkek; hızlı ve seri olmak zorunda.. Hanımefendi Boran' ın hayatına girdiği günden bu yana; macerasız günleri geçmedi:img-yes: Boran...9 defa Sıla' yı ölümün kıyısından çekti aldı.. bu hızlı tempoya bedenen ve ruhen de artık alıştı:img-in_lo
Ayşe kapıyı tıkladıktan sonra.. Boran dışarı çıktığında, pantolon değil de, yanılmıyorsam eşofman vardı üzerinde.. ayakkabılarına dikkat etmedim.:img-wink:
Ama bi şey yazmadan da edemiycem.Dün akşam erkek finalistleri yatana kadar izlemek benim için tam bir işkenceydi.Neydi öyle Allah aşkına çırpı gibi bacaklarıyla ve sadece küçücük mayolarıyla o adamlar.:img-beee:Aklıma geldikçe gülüyorum,şimdi Mehmet Akif ve Kenan İmirzalıoğlu'damı öyle çıkmışlar o yarışmada?Ay düşünemiyorum hele o ikisini,çok komik olur du Mehmet Akif'i ve Kenan'ı öyle küçük bir mayoyla izlemek. Bir de bütün erkek finalistlerin hiç bir yerinde tüy bile yoktu.Galiba onlara da kızlar gibi epilasyon yapmışlar.Ay yine Mehmet Akif'i öyle düşünüyorum ve gülmekten kendimi alamıyorum...:img-hyste
Oslo ablacım dizi istanbula taşınacak,bu çok belli ama eğer taşınacaksa muhakkak mantıklı bir çerçevede olmalı ki;mantık da bizim dizimizde yok. Yani yine biz bir dolu saçmalığı izliycez.Dahası istanbula taşınınca tekrar geri dönmeyebilirler.Çünkü şu anda sınır ötesi operasyon olma ihtimali olunca belki de hiç geri dönmeyip diziyi istanbulda bitirecekler..
Bir de ben dün bir sitede okudum.Galiba CY Amerikaya gidicekmiş.Ve uzun süre orda kalıcakmış.(inşallah hiç gelmez:img-beee:)Bunu kendisi bir TV programında demiş.Şimdi CY giderse bizim Cansu kızımızda sanırım sevgilisini yanlız bırakmaz.Ve belki de izleyicinin artık sabrının tükenmesi artı GO'un hikaye de tıkanması sonucu dizi aralıkta da havlu atabilir.Yani bence inşallah biter biz de Mehmet Akif'te kurtulur.
Yeşilcim, yarışmayı izlerken; MAA' un birinci seçildiği yarışma sırasında; Onlar gibi mayoyla yürüdüğü ve kareoğraf hazırlığı yaptığı, Benimde aklıma geldi.:img-wink: Finalistlerin hemen hepsi 20' li yaşların başında, vücud hatları oturmadığı için; erkeklerin mayolu halleri, bacakları pek bir komikti. Bayan adayların gece elbiseleriyle yürüdükleri sırada; gerile gerile yürümeleri pek bir komiğime gitti:img-hyste
Dün gece Cine-5' in haberlerinde izledim. CY bir süre kadar Amerika' da kalacakmış, hatta yerleşebilirmiş:img-yes: ( oh çok iyi) konusu uzay olan bir film projesinin, efekleri için, Amerika' da inceleme ve hazırlık çalışmaları yapacakmış. CD' nin bu güne kadar tutan tek dizisi Sıla oldu.. Diziyi bırakıp, Amerika' lara gitmeyi göze alacağını sanmıyorum..
Dizinin İstanbul' a taşınma günleri yaklaşırken; geçen sezon 12. ci bölümde taşınmışlardı. Yeni sezonda 6 bölüm yayınlandı, bir altı bölüm daha Mardin' de çekim yapıp, seti taşıyacaklarını düşünüyorum..
GO ' un taşınmak için; hangi bahanenin arkasına sığınacağını merak ediyorum:img-icecr
Sıla' yı toplam üç defa kaçırttı:img-pilot(2-11-38 bölümler)
Bu sefer de kaçırtacaksa; Boran-Bedirhan-Sıla... üçü birlikte kaçsın.. Sıla Boran' ı bırakıp, tek başına kaçmasın:img-yes:
rhett-butler8/1 07-11-07, 17:25 Açıkcası ben Boran'ın ölmesini ciddi anlamda istiyorum.
össün ..olabilir...bence hiç mahsuru yok:img-hyste
(zeynep..figan..maabel..derin..ve boran severler affedin:img-yes:)
Azmettiren Ali Ağa neden kutsal olsun ki artık? Aslında devletin toplumda güç kullanabilme tekelini bu karakter üzerinden gösterseler ne güzel olurdu.
Devletin güç kullanabilme yetisini dizi içinde kullandırmamak acaba gerçek dünyaya ait bir durum mu….devlet yetkilerinin yetersizliğinimi göstermek amaç….:icon_whis
Ali ağa dokunulmazlık görevinimi ihşa ediyor:icon_whis..sanırım bunu hissettiriyor..şu ana kadar devlete ait bir korku duyduğunu görmedim…diziye emniyet güçlerinin el atması şart..ama bu el atma…rastlantı eseri boranı arabasında hız sınırını aştığını fark edip takip etmekle olmaz…daha gerçekçi bir vuruş olmalı….buda işin özü ali ağa dan geçiyor…koltuğuna el atılmalı….olabilir yada olmaz…önemli olan işin aslında bu şekilde yürüyebileceğini göstermek….
Bu kadar ölümler gerçekleşti…olay mahaline intikal eden…tutanak tutan…aileleri sorgulayan yetkili polis mercilerini..savcıları gördük mü…böyle bir sahne olmuş olsaydı…ali ağanın da az buçuk eteklerinin tutuştuğunu….en azından kendi güçlerinden daha büyük bir gücün varlığına duyulan panikle duraksamalarını izlerdik….
Herkese Merhaba.
Başından beri diziyi ve forumu yakından izliyorum.Sonunda dayanamayıp üye oldum.Sıla dizisi Mardin'den İstanbula gelirse özelliğini kaybeder. Gene eski günlere döneriz.
Herkese Merhaba.
Başından beri diziyi ve forumu yakından izliyorum.Sonunda dayanamayıp üye oldum.Sıla dizisi Mardin'den İstanbula gelirse özelliğini kaybeder. Gene eski günlere döneriz.
hoşgeldin arkadaşım Allah kurtarsın diziden seni...
bu formun şartları var hemen öyle üye olunmuyor giremezsin aramıza :)
>sabahları erken kalkarsan kahvaltı senden
>borana her zaman boran forever diyeceksin :img-icecr
>bölüm özeti isteriz
>günde en az üç yorum
>borana asılmak yok o benim elimizde diloş kaldı beğenine kalmış yani sen bilirsin...
şaka şaka aramıza tekrardan hoşgeldin ....
DE-RİNCİĞİM kostüm deyince aklıma hep boranın o siyah montu ve sılanın istanbuldaki tuhaf iğrenç elbiseleri geliyor ... bizim bu gözlerde nelere katlandı ama...
Canım kabinemgil, çok sevgili paspas forum iyi geceler
(paspas forum diyince bana bu sıfat için ilham veren değerli forum üyesi geldi aklıma, çoktandır göremiyorduk kendisini buralarda ama duyduğuma göre çok özlemiş bizleri:img-yes:)
Birde gecen sezon sinir oldugum bir replik vardi. Sila sürekli "hepsi benim yüzümden" diyordu. Sila bunu söyledikce muhtemelen seyircide Silayi suclamaya basladi.
Ya evet bak ben bunu hiç düşünememiştim.:icon_sorr Bizim algılarımız başka türlü çalışmaz zaten değil mi? Nasıl akıl edemediler ki acaba, bu sezon Sıla nın karakterinde böylesi bir değişime gidecekleri yerde keşke her bölüm bir kere "ben haklıyım hiçbir suçum yok" dedirtselerdi. Biz de böylece Sıla' yı suçlamaktan vazgeçerdik değil mi?:img-yes:
Gecen sezon Silayi dengesiz ve hepsi onun yüzünden bir cok sorun cikmis ve insanlarin ölümüne sebeb olmus bir karakter gibi algilayanlar oldu.
Hımmm şimdi anladım. Demek ki Sıla anlayıp dinlemeden burnunun dikine giden, gönül gözü "her daim yanında olan, onu herşeyden üstün tutan" bir adamı "düşman" sayacak kadar körelmiş biri değildi biz öyle anladık pardon "uydurduk".
Belkide bazi arkadaslar diziyle dalga gectiklerinden öyle yazdilar. Yani dizi anlatmak istedigini anlatamadigi icin öyle yazanlarda olmus olabilir..
Hımm bunu da anladım şimdi. Demek ki biz "anlayış özürlü çoğunluk" dizinin asıl anlatmak istediklerini anlayamadık. Şimdi yalnız hala merak ettiğim birşey var "anlatmak istediklerini anlatamadılar" sa siz nasıl anladınız?:img-help:
Diyorumki bu hatalari düzeltmek icin acaba dizinin sonlarinda, Sila ile Boran ve tüm Midyat halki kazanmis oldugunda Boran Silaya söyle bir sey diyemezmi: "Hepsi senin sayende Sila. Eger sen bu düzene boyun egseydin buralarda töre yüzünden insanlar ölmeye devam ederdi. Yürekli kadinim."
Biraz fazla uctum galiba.:icon_whis Senaristler daha güzel replikler yazar eminim
Bak işte bu konuda çok haklısınız. Ama yazacağı replikler bizi kesmez GO nun çıkıp "anlatmak isteyip anlatamadıkları" nı yani bunca zaman çabalayıp "veremediği" mesaj(lar)ın ne olduğunu birkaç cümle ile bize anlatması gerekiyor. Ama korkarım ki biz yine anlamayız, nerde bizde o anlayış kabiliyeti? Nerde?:icon_sorr
Merhaba canlarım…:img-in_lo
Fragmanı seyrettim.Allah’ım ağlamak istiyorum…:img-icecr
Anlatıyorum...:happy0064
*Firuz Ağa,Boran oturuyorlar.Zinar Ağa ayakta
Zinar: “nasıl olur Ümmü nasıl kaçar”
Boran: “Kendisi gidiyorum demeden hiç kimse onu bu evden alamaz “diyor.Sesi Grip olmuş gibi derinden geliyor..
Zinar:”bunu alıkoyma kabul ediyorum” diyor.
*Ümmü Sılanın yatak odasında.
Ümmü:”nereye gitsem bulurlar beni” diyor..
*Sıla Boran yatak odasında tartışıyorlar.Boran’ın üzerinde siyah takım elbise,Sılanın üzerinde gri çiçekli galiba bir elbise var..
Sıla:”Zorla bir adamla evlendiriliyor bu normal mi”diyor.
Boran :”usul böyle “diyor (Üzgün ve çaresiz gçrünüyor)
Sıla:”Sende buna katılıyorsun”
*Bu sahneden arasında Ümmü görünüyor.Elini ağzına götürmüş,gözleri ağlamaklı bir yere bakıyor.
Sıla ile Boran’ın tartışmaları bu arada devam ediyor.
Boran:"Karşı ol kabul etme ama Anla,anlıyor musun Anla" diye bağırıyor.
Sıla gözlerini belertip Boran’a bakıyor.
*Zinar kendi konağında…”kaçırılıp bağevine götürülecek,bunu siz istediniz “diyor
*Sıla yolda tek başına (yolda in cin top oynuyor sadece merdivende oturan iki çocuk var)arkadan bir araba geliyor.Sıla arabaya bir bakış atıyor..
Bu sahne sırasında arkadan Zinar’ın konuşması geliyor “Harpse harp "diyor
Sonra Boran’ın sesi geliyor.”Bunu siz istediniz Zinar Ağa,Biz sizi hiçbir şeye zorlamadık sadece misafirimize sahip çıktık”diyor
*Zinar telefonla konuşuyor.”ama benimde bir misafirim var,şu an yanımda” diyor.Boran telefonda şaşkın.
*Boran son model bir araba ile bağevine geliyor.Dehşet bir arabadan inişi var….:blink::img-swoon :img-in_lo
*Zinar silah doğrultuyor Boran’a arka fonda
Boran “senin beni engellemek için tek bir şansın var,elindeki silahla beni vurmak”
Boran’ın arkası dönük Zinar’a doğru bir dönüşü var ki…:img-pilot:img-fie::blink::img-in_lo
Sonrası Can ferferişan….:img-icecr
Bitti…
Not : "ayser" hoşgeldin....:happy0064
Sevgiler,Saygılar....
Herkese Merhaba.
hoş geldin ayser...gel ve ÇİLEMİZİ bölüş...atamadığımız ,satamadığımız (niye...) aslında katlanamadığımız ara ara sılalaşıp ÇEMKİRDİĞİMİZ ama yinede
vazgelmediğimiz dizimize hoş geldin...öğüt istersen sılayı çok beğenme, borana fazla aşık olma, fazlacana da asılma(ben yeterli miktar ASILIYORUM)..hepsi şakadır hepimiz severiz şakayı....:img-banne
Bak işte bu konuda çok haklısınız. Ama yazacağı replikler bizi kesmez GO nun çıkıp "anlatmak isteyip anlatamadıkları" nı yani bunca zaman çabalayıp "veremediği" mesaj(lar)ın ne olduğunu birkaç cümle ile bize anlatması gerekiyor. Ama korkarım ki biz yine anlamayız, nerde bizde o anlayış kabiliyeti?
Evet diyiim Günışığım;GO bize de anlatmak istediklerini senden nefret ediyorum,......beni öldürebileceğine inandım,beni yaşatmak mı öldürmek mi istedi.. gibi repliklerle anlatır biz( anlayışsız paspas izleyici olarak) yine de anlarız.......:img-yes:
Su-yağmur'um sen sen fagmanı yakalayıp anlattın ya..Teşekkür ederim...:happy0064
Ablasının bitanecik Suyu Yağmur' u fragman için teşekkürler. Anladığım kadarı ile Sıla yine "kaçırılıyor". http://img339.imageshack.us/img339/2092/jumping0045ka6.gif Kaç bölümdür Sıla kaçırılmamıştı. Boran da "kadınım" diye dellenmemişti. Oh oh eyi eyi.
Ablasının bitanecik Suyu Yağmur' u fragman için teşekkürler. Anladığım kadarı ile Sıla yine "kaçırılıyor". http://img339.imageshack.us/img339/2092/jumping0045ka6.gif Kaç bölümdür Sıla kaçırılmamıştı. Boran da "kadınım" diye dellenmemişti. Oh oh eyi eyi.
Suyum Yağmurum bakıyorum Aras sana yaramış,fragman yakalamak yetmemiş bir de anlatmışsın.:)Çok çok öptüm...:img-kiss:
GO bu sılayı top gibi ordan oraya kaçırdıkça ne anlıyor Allah aşkına biri bana anlatsın...:img-hyste:img-hyste
Ablacım Sıla zati bir kaç bölüm yerinde öylece sakin sakin oturunca biz anlamalıydık ki;yine Sılayı birileri kaçıracak ya da Sıla kaçacak.:img-hyste:img-hysteYazık Borana adamın ömrü karısının hayatı kurtarmakla geçiyor.:img-cray:Vallahi çok acıyorum çok...Ne kötülük etti acaba da Allah onu Sılayla cezalandırdı...:img-cray:
haramikedi 07-11-07, 20:14 Düriyenin ölen kocasının kardeşiyle evlendirilmesine mani olan Boran değil miydi? Sıla neden "sen de buna katılıyorsun" diyor ki. Borana yine "töre der ki.."mi oynatılacak? Töreden kaçırmaya çalıştığı kızlardan, kaçan Narin ve Sılanın hükmünü reddetmesinden, Ayşenin boşanmasını destekleyip, Düriyenin evliliğini engellemesinden, Sılanın aldığı toprakları kabullenip fabrikasını korumaya çalışmasından, emniyete giderek Cihanın tutuksuz yargılanmasını sağlamasından, Bedirhan doğduktan sonra "yeni bir dünya kurmak gücünden" bahsettikten ve hayatı töreye karşı duruşu yüzünden değiştikten sonra da Borana törecilik oynatacaklarsa, ben buna gülerim.
Fragmani az önce izledim ve fragmandan anlasilan cok heyecanli bir bölum bekliyor bizleri:img-icecr Sila yine kaciriliyor ama anlasilan bu sefer okadar da uzaklara gitmiyor:icon_whis benim anlamadigim birsey var,yani Genco ailesinin tum fertlerindemi var bag evninin anahtarlari?yani herkes masallah gidiyor oraya,*** *** kullaniyor o mahikane:img-blush zaten artik hic bir özeligi kalmadi benim icin ama neyse:icon_sorr sincik hersey iyi hosta elleri kirilasica Zinhar nasilda silahi yegenine dogrultuyor öyle elleri kirilasica:img-swoon:icon_evil yani masallah Cihanin kimin oldugu oldugu anlasildi artik,mubarek babasi gibi aynen adam kacirdi zamaninda:img-pilot ben bize baslarda gösterilen Zinhar karakterinin ve simdi ki Zinhar karakterini izleyince cok uzuluyorum acikcasi:img-cray:guc insanlari bukadarmi degistirir yani,dehset verici birsey bu:sad53:
Ayser, aramiza hosgeldin:img-wink:
Canım kabinemgil ve sevgili forum:img-wink:
Suyumyağmurum,fragman için teşekkürler:img-in_lo
*Firuz Ağa,Boran oturuyorlar.Zinar Ağa ayakta
Zinar: “nasıl olur Ümmü nasıl kaçar”…
Yaa Ümmü sadece intihar eder di mi?
Kaçmak ne demek?:img-fie:
Ümmü:”nereye gitsem bulurlar beni” diyor
Töreden kaçış yok unutmayın.:img-grin2
**Sıla Boran yatak odasında tartışıyorlar.Boran’ın üzerinde siyah takım elbise,Sılanın üzerinde gri çiçekli galiba bir elbise var..
Sıla:”Zorla bir adamla evlendiriliyor bu normal mi”diyor.
Boran :”usul böyle “diyor (Üzgün ve çaresiz gçrünüyor)
Sıla:”Sende buna katılıyorsun”…
Geçen haftaki "Allah yardımcınız olsundan sonraki ikinci vukuat.:dito
*Boran:"Karşı ol kabul etme ama Anla,anlıyor musun Anla" diye bağırıyor.
Sıla gözlerini belertip Boran’a bakıyor.…
Çok özlemiştim kaç bölümdür belertik Sıla'yı.:happy0064
**Zinar kendi konağında…”kaçırılıp bağevine götürülecek,bunu siz istediniz “diyor
*Sıla yolda tek başına (yolda in cin top oynuyor sadece merdivende oturan iki çocuk var)arkadan bir araba geliyor.Sıla arabaya bir bakış atıyor..…
Kaç,kaçırıl,kaç,kaçırıl:icon_evil
Başka ekşın yok ki dizide ya kaçan Sıla ya kaçırılan Sıla
*Bu sahne sırasında arkadan Zinar’ın konuşması geliyor “Harpse harp "diyor
Sonra Boran’ın sesi geliyor.”Bunu siz istediniz Zinar Ağa,Biz sizi hiçbir şeye zorlamadık sadece misafirimize sahip çıktık”diyor…
Heyoooo ekşının en ekşını geliyor
*Zinar telefonla konuşuyor.”ama benimde bir misafirim var,şu an yanımda” diyor.Boran telefonda şaşkın.…
Zavallı Zinar,başına ne gelecek nerden bilsin.
Sıla gözlerini bir de Zinar'a belertsin lütfen:img-wink:
*Boran son model bir araba ile bağevine geliyor.Dehşet bir arabadan inişi var……
Bizim Boran hayranı kızlarımıza yeni sahne:img-in_lo
*Zinar silah doğrultuyor Boran’a arka fonda
Boran “senin beni engellemek için tek bir şansın var,elindeki silahla beni vurmak”…
Vur Vur Vur:happy0064
Hepinizi çok öptüm çok sarıldım.:img-in_lo
Sevgili ayser,hoş geldin.
GünümünIşığı,Gülkurum:img-in_lo
*Sıla Boran yatak odasında tartışıyorlar.Boran’ın üzerinde siyah takım elbise,Sılanın üzerinde gri çiçekli galiba bir elbise var..
Altında da beyaz spor ayakkabısı.Belliydi geçen haftadan onu giymeye başlaması.İçine doğdu kaçırılacağı,biz anlamadık.Yazık bize...:img-pilot Hatta ıhh bize, tu kaka biz...http://img135.imageshack.us/img135/8310/12tx5.gif http://img135.imageshack.us/img135/8310/12tx5.gifHatta yolda yürürken de başka bir spor ayakkabı giymiş canımın içi.:img-in_lo
Çok sevgili ve de pek muhterem Sıla'yı kaçıran nazik beyefendi,
Kaçırdığınız zat-ı muhtereme karşı beslediğim sonsuz sevgimin,gönül borcumun ve "tutkulu aşkın,mutlu bir evliliğin,bir bütün olmanın dahası -biz- olmanın" anlamını içtenlikle kavramamı sağlayan eşşiz davranışlarına duyduğum şükranlarımın layıkıyla ifade edilebilmesi için nicedir fırsat aramaktayım.Kendisinin sabit bir ikamet adresinin olmayışı ise arayışımı her geçen gün biraz daha ertelemekte,beni ise bedbaht etmektedir.:icon_sorr Bu nedenle Sıla Hanımefendi'yi kaçırdığınız yerde bir süre tutmanızı dilemekle bilmiyorum sizlere aşırı bir külfet yüklemiş oluyorum ancak ben tüm övgülerimi layıkıyla toparlayıp yazana kadar en azından bir asırlık süre zarfında kendisini misafir ederseniz minnettarlığımı sonsuza dek kazanmış olacaksınız...:icon_whis
Saygılar....http://img402.imageshack.us/img402/6966/mdr88li0.gif
Sıla ile Ümmü takas mı edilecek yani? Ben Ümmümü vermezdim.:hıhHep derim Ümmü'yü canım gibi,canımdan öte severim diye....:img-icecr
merhaba fragmanını beklemiş beklemiş sonunda kavuşmuş forumum..
gittim resmi siteye sabrettim sonunda izledim..
zinar ümmüye karşılık sılayı rehin mi alıyor..harpsa harp..
seni ikdidar düşkünü bunak diyicem dayanamıyorum..
ekşın isteyen arkadaşlar buyrun..fazlası ile var sanırım bu bölümde..:icon_whis
sılakız tek başına sokaklarda..ne işin var bilmediğin tehlikeli yelerde sokaklarda yanlız dolaşırsın..oh olsun!! ona değil ağama acıyorum.. onun için kötü zinar ona silah çekiyor...
ahh!! ahhh!! ne söz senin beni engellemek için tek şansın var elinde ki silahla beni vurmak yanlız o mahsun bakışlar yakışmıyor ağama..onun şöyle çakmak çakmak bakmasını istiyorum..:icon_whis
ümmü sılanın yatak odasında sanırım sılayla konuşuyor..maşallah yatak odası değil belediyenin kıraathanesi gelen geçen orda sohbet eder..:img-hyste:img-hyste
acı kaderimiz forumcak budur..sıla kaçar-kaçırılır başkada bişey olmaz..
gelde ifrit olma..
al işte yine bir öküz yutmuş gibiyim şimdiden..:icon_sorr
1.Fragman Yorumum:
Nee? Yine mi Sıla kaçırılıyor.G.O sürekli kendisini tekrar etmekten, hep sonuca ulaşmayan benzer sahneleri çekmekten bir türlü bıkmadı.Hiçbirşey olmayacağını hepimiz bal gibi biliyoruz.2 bölümde bir Sıla'nın kaçırılması artık sadece gülüp geçmemize neden oluyor.Başka bir konu bulmaşarıının vakti geldi de geçiyor bile.Kabak tadı verdi çünkü.Hem de fazlasıyla...:hıh :hıh
2.Fragman Yorumum:
Ama önce şöylle güsselce bir gözlüklerimi takayım...:img-icecr
http://img85.imageshack.us/img85/141/womenglassescz3.gif
Yok yok Sıla'yı kaçırmıyorlar bence. Zinar Ağa olmanın şerefine Boran'a süprüzzzz yapacak. Sıla'yı bağevine kaçırmış gibi yapıp Boran'ı çağırıyor.İçeride yanan bir şömine ve patlıcanlı yemekler var aslında.Çok romantik bir gece olacak çokkkk....:img-blush:icon_redf :love09::love04:
Normal Bir Fani yorumu: Bu kızı kimsenin kendisini tanımadığı bir yere atsak yine kaçırılır bence.İnsandaki kaçırma güdülerini harekete geçiriyor zannımca.:img-pilotArtık bakışlarımı, güzel gözlerimi, tatlı dili mi nedir bilmem ama öle işte...:img-icecr
Hani köpekler insanların korktuklarında salgıladıkları bazı şeyleri..işte ne olduğunu bilmiyorum..algılarlarmış ya.Bu da o hesap olsa gerek.Böyle "Kaçır beni, kaçır beni" hormonu salgılatıyor vücuda çok fazla.Bi bakıyorsunuz kaçırmışsınız.:img-angel
fragman gelmiş ve deyim yerinde ise suyu ota ,otu suya katmış..ama
yinede GO söz dinlemiş..sıkıldım, go apla EKŞIN isterim demiştim...
aman aman boranım bir EFELENİYORKİ... helede şöyle dönüp bi arkasına
bakışı var berh breh...*çok sallanma sevdiceğim, CAHİLİM aklım gider* diyesim var....:love01:
haramikedi 07-11-07, 20:49 Ben anlamıyorum ki...Sıla neye güvenip kaçırılmaya müsait serbestlikte dolaşabiliyor? Hayatı tehlikede. Daha 2 bölüm önce kafasına kurşunu sıkacaklardı ama yine de özgür kız modunda geziyor. Neden Sılanın yakınında korumalar olmasın? neden şüphe eden bir ruh hali olmasın ve tedbirli gezmesin? Mantıklı mı bu?
Benzetmek gibi olmasın :img-haha: Azat da öyleydi... Cihanın adamları arabasının önünü kesip ölümle tehdit ettiler, anlamadı. Cihan fabrikaya gelip tehditi tekrarladı,anlamadı. Cihan fabrikayı yaktı, anlamadı... Ondan sonra da canperperişan.http://img220.imageshack.us/img220/3070/catmad3jf4.gif
Sonra Boran’ın sesi geliyor.”Bunu siz istediniz Zinar Ağa,Biz sizi hiçbir şeye zorlamadık sadece misafirimize sahip çıktık”diyor
*Zinar telefonla konuşuyor.”ama benimde bir misafirim var,şu an yanımda” diyor.Boran telefonda şaşkın.
Bir fikrim var,gerçi bu toprakların geleneğidir ama, herkes misafirine sahip çıksın.Hem bu arada Zinar tarihe geçecek ya Sıla'ya misafirliği boyunca töreleri anlatır,Sıla,ben töreleri yanlış biliyormuşum ama şimdi öğrendim diyebilir.Böylelikle Zinar'da İstanbullu Türkiye'nin en zenginlerinden Sıla'ya Mezopotamya'yı ve törelerini öğreterek tarihe geçer...Ümmü 'yü merak ettiniz, o da amcasının evinde kalsın,Sıla töreleri öğrenince onu ikna edebilir...
Anladığım kadarıyla Ümmü'ye başka bir yerde yaşa teklifi ediyor yine..:img-wink:
Arkadaşlar ,fikrimi yazdım,beğenmediniz galiba..Hiç katılımcı görmedim bu yepyeni hiç uygulanmamış kurgu ya..Niye???Beğenmediniz ki,bu hiç denenmemiş Türk televizyonlarında ilk kez olacak bir kaçışa misafirlik uygulaması yapmamı?:img-wink:
Jess beğenmiş galiba,teşşkür ederim.
De-rin hoş geldin arkim,tek cümlelik msj yasak .
İyi geceler sevgili forumum
Uzun zamandır dizimiz sıradanlaştı, birşeyler olması gerekir, bu böyle gitmez diye yakınıyorduk. Bakın GO bizi duymuş. Dizimize heyecan geri gelmiş.
Fragmana bir baktım ki ne göriyim.:img-wink::img-wink: Bizim SILA yine kaçırılıyor. Beyaz spor ayakkabılarını giymiş. Hem de bağ evine götürüyorlar galiba. Boran yine iş başında kurtarma operasyonu düzenleyecek. BVir şaşırdım, :icon_whis bir şok oldum anlatamam. Ne de olsa dizimizde ilk kez böyle bir durum yaşanıyor. Bu heyecanı özleyeli heralde birkaç hafta olmuştu. Ben de bu Sıla ne zaman kaçacak veya kaçırılacak diye düşünüyordum.
Bir de Boran Sıla tartışmasını çok özlemişim en azından diziye biraz hareket gelmiş. Sılanın o mülaim hallerini hiç sevmiyordum.
İçim el vermiyor ama bu Zinhar da çok uyanık yani:img-icecr Boran'ın Sılanın son kaçırılmasında uyguladığı taktiği hemen taklit ediyor. Boran Ahmet ağayla Sılayı takas etmişti. Zinharda Ümmüyle Sılayı takas edicek.
Dizilerin genel formatı bu olmalı heralde 4-5 haftada bir kesin kendilerini tekrarlıyorlar. Dün gece sabır sınırlarımı zorlayarak izlediğim BBG de de sürekli Mihriban hn'ın veya Şehrazatın başına birşeyler geliyor. Onur onları kurtarıyor.
Yani ben artık %50 rayting alan bir dizi sürekli tekrara düştükten sonra Sıla dizisinde de bunun olması normaldir diyorum. Böyle desemde yine de sinirlenmekten kendimi alamıyorum.
Bundan sonraki bölümde Sıla'nın özel uçak kaldırarak yanına Ümmüyü de aldıktan sonra İstanbul'a kaçmasını bekliyorum. Ne de olsa İstanbul'a uçakla kaçmayalı uzun zaman oldu.byebye
fragman gelmiş ve deyim yerinde ise suyu ota ,otu suya katmış..ama
yinede GO söz dinlemiş..sıkıldım, go apla EKŞIN isterim demiştim...
aman aman boranım bir EFELENİYORKİ... helede şöyle dönüp bi arkasına
bakışı var berh breh...*çok sallanma sevdiceğim, CAHİLİM aklım gider* diyesim var....:love01:
Heh ben de oni diyorum.Sen ne o güzelim bakışı Allah'ın Zinar'ına atarsın.:img-in_lo Sanki Zinar senin yakışıklılığına mı vurulacak o yaştan sonra.:img-pilot
Sıla'yı kaçırana atılıyorsa onu da bilmek isterim ama.Bildiğim ama başka kimsenin bilmediği,bilmek istemeyeceği,bilebilemeyeceği bir yer var.:img-blush Kaçırır orda saklarım Sıla'yı.Töbeler ossun ki vermem de geri.:img-icecr 10 Zinar, 100 Firuz,100 Dilavar,100 000 Cihan gelse ine vermem.
Bi tek kişiye veririm ki ona sevgi ve saygım sonsuzdur.:img-yes: Korkarım da üstelik.:img-fear2
http://img404.imageshack.us/img404/4892/azrail1owux1ee3.jpg
Sıla'nın boş sokaklarda kendi başına ayağında spor ayakkabılarla ne işi var acaba?:bilmim
Derinim,gözün aydın bağevinde Şivan da var.:img-wink:
Boran arabadan inerken kapıyı Şivan tutuyor.:img-wink:
Karşı ol,kabul etme ama anla.
Anlıyormusun anla.
Boran Sıla'ya şimdi anlayışsız mı demek istedi?
Kız haklı göz belertmekte.:blink:
Sıla ve Boran'ın odasında bir Ümmü eksikti O da girmiş.:img-clapp
Kesin konağı kiraya verenler başka odanın kullanılmasını yasaklamışlar.
Ne böyle yatak odası değil yol geçen hanı mübarek.:img-beee:
Bağ evi Boranların bağ evi değil bence.Zinarların bağ evi.:img-yes:
Esmanın kaldığı ev.
Boranların bağ evinde kemerli bir giriş çıkış yoktu.
Gelmişken bir daha sarılıp öpeyim.:img-in_lo:img-kiss:
birde aklımda kalmıştı yazıcam..bedar geçen bölümde demişti ya kevsere hanim ağam çok güzel bir evlat yetiştirmişsiniz..
kesinlikle boranı babaannesi yetiştirmiştir..zaten kendiside anlatıyor ya babaannesi masal anlatır uyuturmuş..bu kevser yetiştirecek olsa ağamda bu güzel karekter nerde olacaktı..kendi gibi bişey olup çıkardı..
hoşgeldin...yokluğun çok belli oluyor sayfalar ilerlemiyor...
ifritçim öncelikle teşekkür ediyorum saol canım bende sizleri özledim:img-wink:
Boran'ı nenesi değilde kevser anası büyütmüş masallarıda kevser anlatmıştı yanılmıyorsam.hani boran bedirhan'a dağlı masalı anlatırken kapı eşiğinden kevser duymuştu da sabah erkenden gelip Boran'a sılanın kaçmadığını fıruz ağa tarafından saklandığı haberini vermişti değil.
Kevser'ın sorunu Boran değil ki, boran'ın gönül verdiği uğruna herşeyi yaptığı hayat arkadaşları idi..
Derinim, Boran'ın hızlı giyinip, çabucak kapıya çıkmasını yadırgamadım. Sıla gibi karısı olan her erkek; hızlı ve seri olmak zorunda.. Hanımefendi Boran' ın hayatına girdiği günden bu yana; macerasız günleri geçmedi:img-yes: Boran...9 defa Sıla' yı ölümün kıyısından çekti aldı.. bu hızlı tempoya bedenen ve ruhen de artık alıştı:img-in_lo
Ayşe kapıyı tıkladıktan sonra.. Boran dışarı çıktığında, pantolon değil de, yanılmıyorsam eşofman vardı üzerinde.. ayakkabılarına dikkat etmedim.:img-wink:
zeynebim sorun aslında Boran'ın hızlı hazırlanması değil adam cağız alışkın sıla dan daha önceleride gece yarısı sık sık töre den kurtarması gereken kız babaları tarafından çalınmış bes belli.
sıla da anası Bedar gibi bir uykuya daldı uyandıran'a aşk olsun yane..bedirhan geçeleri hiç uyunmıyor belli.
Ayşe kapıyı çaldı Boran ses verdi üzerini filan giydi ne kadar sessizde olsa Boran ses çıkmıştır yine değil mi?? sonra Boran bir müdet odaya girmedi yine uyanmadı sonra Boran yatakta nöbet tuttu yine uyanmadı sıla:img-blush
bana sankı pantolon ve kemer vardı gibi geldi canım ama en kısa zamanda araştırılsın Lutfen...
Dün gece Cine-5' in haberlerinde izledim. CY bir süre kadar Amerika' da kalacakmış, hatta yerleşebilirmiş:img-yes: ( oh çok iyi) konusu uzay olan bir film projesinin, efekleri için, Amerika' da inceleme ve hazırlık çalışmaları yapacakmış. CD' nin bu güne kadar tutan tek dizisi Sıla oldu.. Diziyi bırakıp, Amerika' lara gitmeyi göze alacağını sanmıyorUM..
giderde hiç dönmez işallah ne diyim ama reklam kokan hareketler bunlar gidip dönmiyeceğim dediği sürede en fazla 1 hafta 10 gündür magazinsiz yapamazlar orada değil..hem CD NASIL GİDİP GELSİN ONCA YOLU
*Ümmü Sılanın yatak odasında
su yağmur fragmanı bizimle payleştığın için teşkkürler
haa bir bu eksikti Sıla ve Boran'ın yatak odasına bir ÜmmÜ GİRMEMİŞTİ oda gelince tam oldu..
şimdi Sıla zinar aga tarafından kaçırılmış olabilir mi şimdi annaa
o halde sıla ÖSSÜN mü?? dememz lazım
hem çakal rhett Boran'ı öldürme işinden de vazgeçmiş olur dimi..
ayser aramıza hoş geldin
alevim bana o siyah paltodan söz etme .kışın şu günlerde kendisini iyice hissetirdiği zamanlarda o palto aklıma gelince bana da soldan soldan geliyor zaten
fragmanı izledim sıla yine kaçırılıyor bu kaçıncı oldu artık saymıyorum
tabi boran'da hemen kurtaracak sılasını, GO dizinin tatsız tussuz bölümlerden sonra araya böyle kaçırılma sahnesi ekliyorki heyecan olsun diye ama artık bay geldi
sılanın iyi halleri gitmiş özüne dönmüş :happy0064
törelere karşı gelen boranı iki bölümdür törelerin savunucusu durumuna getirdi GO ne yapmaya çalışıyor acaba:icon_sorr
Ben anlamıyorum ki...Sıla neye güvenip kaçırılmaya müsait serbestlikte dolaşabiliyor? Hayatı tehlikede. Daha 2 bölüm önce kafasına kurşunu sıkacaklardı ama yine de özgür kız modunda geziyor. Neden Sılanın yakınında korumalar olmasın? neden şüphe eden bir ruh hali olmasın ve tedbirli gezmesin? Mantıklı mı bu?
benzetmek gibi olmasın :img-haha:, Azat da öyleydi... Cihanın adamları arabasının önünü kesip ölümle tehdit ettiler, anlamadı. Cihan fabrikaya gelip tehditi tekrarladı,anlamadı. Cihan fabrikayı yaktı, anlamadı... Ondan sonra da canperperişan.http://img220.imageshack.us/img220/3070/catmad3jf4.gif
Bu sönmez ailesinin anlayışı kıt, genetik galiba sevgili haramikedi.Yoksa seninde yazdığın gibi onca uyarılara rağmen hala tedbirsiz ''ben özgürüm'' havalarında ortalıklarda gezemezdi.Hem Boran uygulamasa bile aşiret tarafından verilmiş bir hüküm yokmu hakkında...Birisi çekip vursa sokak ortasında sıla hanım acaba ''bana kurşun işlemez '' ya da nasıl olsa süperman Boran muhakkak biryerden çıkar son anda ne yapar ne eder o kurşunun önüne geçer diye mi düşünüyor.Eee alıştı kızımız devamlı kurtarılmaya...Alışmış kudurmuştan beterdir derdi babannem, sanırım sıla kızımızın için en uygun cümle bu...
Acaba günün birinde roller değişse bu seferde boran kaçırılsa acaba sıla hanımda onu kurtarmak için kurşunları göze alırmı?İçinde kalmasın ağamızında hep kaçan kaçırılan sıla,Boranın sıladan ne eksiği var.Aksine kat ve kat fazlası var...
Sıla gene mi kaçırılıyor :img-hyste. Ben diyim size, bunların reyhani oynamaları yakındır :img-icecr.
Sıla kaçar, Boran bulur kurtarır. Sıla kaçırılır, Boran bulur kurtarır... Ne oluyor yani ara ara kaçma-kaçırılma olunca onu çözemedim :icon_whis.
Gül Oğuz bu ülkeye hayırlı bir şey yapmak istiyorsa, bizi kendinden kurtarsın. Diyor ki; ''Paranın gücü, töreyi yenmeye yetmez'' dünyanın dengesi paranın getirisi üzerine dönüyor ama bir tek töreden yüz bulamıyor öylemi :img-dirol. ''Değişim için ağa sıfatı taşımalısın çünkü dünyalıların gücü töreyi değiştirmeye yetmez'' fevkalade gelişime açık bir mesaj :icon_twis. Bu hanım ilk çağlarda yaşsaymış dünya hala anaerkil bir toplum olmaya devam ederdi. İlk çağdan ileri gidemediğimiz için...
Ben devamlı Sıla'nın kaçırılmasında sıkıldım. Birazda Boran kaçsın, Sıla kurtarsın :icon_cool. Bakın şu da olabilir, Boran kırmızı havlusuyla salına salına sinsice dolaşsın :blush: Sıla kum torbasına çarpsın sofa. Maksat Gül Oğuz'dan kurtulmak...
Sıla is forever :P. Boran is super :img-icecr. Gül Oğuz ise go to hell :icon_twis.
Not: Kanımca sarı kanaryam gol attı :happy0064...
..sıkıldım, go apla EKŞIN isterim demiştim...
figancım hiçde bilem senden önce ben istemiştim banane banane
Benzetmek gibi olmasın :img-haha: Azat da öyleydi... Cihanın adamları arabasının önünü kesip ölümle tehdit ettiler, anlamadı. Cihan fabrikaya gelip tehditi tekrarladı,anlamadı. Cihan fabrikayı yaktı, anlamadı... Ondan sonra da canperperişan.http://img220.imageshack.us/img220/3070/catmad3jf4.gif
kedicim yok yok sıla'nın daha görecek töre madureleri, kaçırılma macerları , sözde Boran a olan aşk tutkusu varken daha çok erken bizleri sevenlerini bırakıp hiç biryere gidemez!!!!:icon_sorr:icon_sorr
mause abla demek şivan kahya nihayet görev başına döndü öylemi?? nihayet çok şükür
Günışığı'm mesajı aldım,tam fragmanı izliycem diye :happy0064 olmuştum ,ama izleyemedim,malum program yok:icon_sorr Tüplüsü yokmu bunun:img-wink:
Suyum Yağmurum sağolsun anlatmış fragmanı,Sıla kızımız 2. sefer kaçırılıyormuş,aman ne sevindim,bir o kadarda şaşırdım...Bu ne ilginç bir senaryodur,her seferinde şaşırtıyor beni:icon_whis Şimdi Sıla 2 kere kaçtı,2kere kaçırıldı...Sıra şimdi tekrar kaçmakta,malum havalar soğudu İstanbula gitmek gerekiyor...Toplasın ailesini, alsın Ümmüyüde kaçsın,yoksa valla küserim:img-icecr
Böyle sürprizlerle dolu,ilginç senaryo yazdıkları için,bütün emeği geçenlere sevgilerimi gönderiyorum:dito :dito
Birde Boranada ,bizede özgürlük istiyorum:img-punk:
Birde hepinizi çok öpüp,çok sarılıyorum:img-kiss:
zeynepsudem 07-11-07, 21:18 Ablasının bitanecik Suyu Yağmur' u fragman için teşekkürler. Anladığım kadarı ile Sıla yine "kaçırılıyor". http://img339.imageshack.us/img339/2092/jumping0045ka6.gif Kaç bölümdür Sıla kaçırılmamıştı. Boran da "kadınım" diye dellenmemişti. Oh oh eyi eyi.
Canım Ablacım, evet Sıla' mız gene kaçırılıyor.:img-yes: kaçmak+kaçırılmak= Sıla
bulmak+ kurtarmak= Cankurtaran Boran:img-in_lo
Suyum-Yağmurum, detaylı fragman anlatımın için teşekkürler Canım. Yaprak Dökümü' nü izliyorken...Arada bir fragmana rastlar mıyım? diye ATV' ye zaping yaptığım sırada fragmana rastgeldim.:happy0064
Zinar Ümmü' nün kaçtığını nerden haber aldıysa; akbaba gibi konağa üşüşmüş:img-pilot
Boran: Kendisi gidiyorum demeden hiç kimse onu bu evden alamaz...
Zinar: bunu alıkoyma kabul ediyorum...diyor.
Sahnenin birinde Ümmü ile Sıla konuşuyorlar.. Ümmü; nereye gitsem bulurlar Beni.. diyor. (Seni bulacaklarını biliyordun da, neden konağa sığınıp Boran' ı zorda koyuyorsun:img-pilot)
Sıla Boran' a; Zorla bir adamla evlendiriliyor bu normal mi?...
Boran: usul böyle...
Sıla: Sende buna katılıyorsun... diyor. (Boran Ümmü' yü teslim edeceğim demiyor ki, Sıla' ya sadece usulu anlatıyor, Sıla gene olanların faturasını; Boran' a kesmeye başlamış bile:img-pilot)
Sıla Hanım kışlıklarını hatta siyah ince çorap da giymiş, Midyat sokaklarında salınırken, Zinar tarafından kaçırtılıyor.:img-pilot
Zinar Boran' a telefonda; .ama benimde bir misafirim var, şu an yanımda...diyor. (Boranımın şalterleri atıyor, dehşet tatlı öfkesini:img-in_lo takınıp arabadan inişi görülmeye değer)
Zinar Boran' a silah çekiyor.:icon_sorr Boran:senin beni engellemek için, tek bir şansın var, elindeki silahla beni vurmak...diyor.
Gözü dönmüş, töre meraklısı Zinar, özyeğenine zarar vermez değil mi?:img-wink:
Bugüne kadar Boran Sıla' yı; 9 defa kurtarmıştı, 10. cusunda da kurtarabilecek mi? merak ediyorum.
Bu bölüm MAA' umun deyimi ile pek bir ekşinlı olacak:img-icecr
Anketi cevaplamak istiyorum geç de olsa.Önce sondan başlıyorum.Kalanına da sonra cevap veririm.:icon_whis
1-Boran Zinar'a "Sıla'yı kaçırıp karşılığında Ümmü'yü istiyorusn ha? Vermiyorum işte. Sende kalsın. Hatta üstüne de konağı veririm sana.O da mı yetmedi? Peki ninemden kalma 10 yüzbin milyon dönümlük tarlamı ve tüm bağlarımı da veriyorum sana.Yeter ki sende kalsın.Al götür gözümün önünden." desin.
Hem action,hem sürpriz faktörü,hem zevkten dört köşe olma mutluluğu hem de farklılık isteme haklarımın tümünü tek bir sahnede elde etmiş olurum.:icon_twis
2-Dizi bitsin.:icon_twis
3-Dizi bitsin.:icon_twis
Boran'ın belki de en büyük hatalarından biri Sıla'ya olan bu zaafını bu kadar açıkça ve çekinmeden herkese göstermesidir. Sıla da bundan sık sık ( hatta sürekli) faydalanıyor, düşmanları da.:icon_twis
sevgili günişığı fragman için teşkkürler resmi siteyede gelmiş orada dolum aşamasını tamamladıktan sonra izledim fragmanı..
ben sevdim fragmanın bol ekşinlı bir bölüm nihayet bizleri beklemekte.
Kaç haftadır sıkılmıştım mıy mıy giden Boran sıla evliliğinden iyi geldi iyi..
tam zamanında kaçırılma işi oldu(tabi büyük bir ihtimalle Sıla'nın kaçırıldığpını varesayıyorz dimi.eli kolunu salıya salıya nereye gidiyordu öyle.bu defa ayağında siyah spor ayakkabıları ile..?)))
zinar aga konağı basıp ümü için boran ve firuz ağa ile konuşurken Ümmü de konağın üst balkonundan onları dinliyor..
bağ evide zinarların bağ evi
şivanıda görünce:good:
bu aşk böyle gidemez!!!... dediğimde ne aşkı de-rin demiştiniz ya işte görün bakın sıla boran dan uzakta ölümle burun buruna geldiğinde nasıl aşk sözleri ağzından dökülecek şaşkına döneceğiz şaşkına , kulaklarımıza inanamıyacağız yane..
bir de bu defa Boran yine vurulacak sanırım:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorry son anda amcasına öyle bir bakışı vardı ben öyle hissettim de bilemiyorum:img-in_lo
haramikedi 07-11-07, 21:26 ya fragman yanıltıcı olabilir mi acaba? Sılanın kaçırıldığı gösterilmiyor. Belki de misafir edilen Bedirhandır....gerçi onu nasıl kaçıracaklar?http://img220.imageshack.us/img220/3070/catmad3jf4.gif
Canlarım ben geldimm:img-icecr
GünIşığı'm çok teşekkür ederim fragman için :img-in_lo izleyememiştim...
fragman anketine hazır mısınız?:)
Bu sefer biraz zorlandım açıkçası garip bir fragman herşey oldukça açık ..Sıla ve Ümmü takas edilecek galiba ...Zinar da bel altı vurmaya başladı :img-cool2
evet işte sorular bölüm sonunda en iyi tahmin eden izleyicilere öpücük vericemm :img-hyste
1-)Zinar son sahnede Boran'a ateş edecek mi?
2-) Sıla yanlız başına nereye gidiyor veya nereden dönüyor ?
3-) Yatak odasında Sıla'ya çıkışan Boran sahnesinin devamı nasıl gelir sizce ?
a-Sıla boran 'dan özür diler , onu yatıştırıcı sözler söyler.
b- Boran kapıyı çarpıp çıkar , Sıla da Bedirhan'a bakıp yüzünü asar.
c- Bu kavga sonrası tutku ateşlenir ve birden Sıla Boran'ın dudaklarına yapışır:img-pilot
4-) Açılış sahnesi sizce nasıl olur?
5-) Boran Ümmü'yü Zinar'a geri verir mi?
6-)Sıla bu bölüm ile birlikte kaçıncı kez kaçırıldı ?:img-pilot
Ye-şilcim sayesinde fragmanı izleyebildim,çok teşekkürler:happy0064
Tansiyonu yüksek bir bölüm bizi bekliyor,hepimiz yüreğimiz ağzımızda Sılanın kurtarılmasını bekliyeceğiz:img-hyste
Boranda epeydir vurulmuyordu,bu bölüm vurulacak heralde:img-icecr Belki bu sefer Sıla Borana çorba içirir...
Haramikedi,ağzından yel alsın.İnşallah kaçırılan Bedirhan değildir,çocuklar üzerinden yapılan reytingi sevmiyorum.Bedirhan yerine 10 kere daha Sılayı kaçırsınlar,Boran bulmasada olur:img-icecr
Yeni ağa Zinar efendi acaba o silahı gerçekten ateşliyebilirmi.İktidar ve güç hırsı kanından biri olan öz yeğenini vuracak kadar gözlerini kör edebilir mi?Ben vuramıyacak o silahı indirecek diyorum.O bakışlara kimse dayanamaz.Benzer bakışları Boran mahmkeme sonrası tetikçisine karşıda atmış eli tetiğe gidememişti bizim daha bıyıkları bile yeni çıkan gariban tetikçinin...Hadi Zinarın içindeki şeytan Boranı vurdu,( ölmezya ,ölmesi demek dizinin intiharı demek bence)acaba sıla kızımız boranın yarasını görüp bir geçmiş olsun ,üzgünüm tedbirsiz evden çıktım diyecekmi.Malum sıla 35 veya 36 . bölümlerde kocasının kolundaki koskoca sargıyı görmemiş,boran bunu yüzüne vurduğunda zeytinyağı gibi üste çıkmış, geçmiş olsun dememem kızgınlığımdadı gibi saçma sapan inciler sıralamıştı...
Gül Oğuz bu ülkeye hayırlı bir şey yapmak istiyorsa, bizi kendinden kurtarsın. Diyor ki; ''Paranın gücü, töreyi yenmeye yetmez'' dünyanın dengesi paranın getirisi üzerine dönüyor ama bir tek töreden yüz bulamıyor öylemi :img-dirol. ''Değişim için ağa sıfatı taşımalısın çünkü dünyalıların gücü töreyi değiştirmeye yetmez'' fevkalade gelişime açık bir mesaj :icon_twis. Bu hanım ilk çağlarda yaşsaymış dünya hala anaerkil bi toplum olmaya devam ederdi. İlk çağdan ileri gidemediğimiz için...
Ben devamlı Sıla'nın kaçırılmasında sıkıldım. Birazda Boran kaçsın, Sıla kurtarsın :i.
sevgili yunki sayın GO istediği anda töreyi öyle bir para ile çözüyor ki birde uzunca kına gecesi düzenliyor ama iş sıla ve boran'a gelince para töre ile halledilemiyor maalisef..:img-blush
sılanın işi kaçma -kaçırılma:img-cool2
boran'ın görevi bu dizide vurulma ve bulma..:img-in_lo
görevleri farklı günün birinde sıla vurulacalk olsa ölecek sanırım o sahneyi en sona bırakacaklar ve sayın GO :dito:ditobüyük süprizini yapacak izleyicilerine:img-blush
:img-hyste Tahmin etmiyorum ama Sıla Süleyman'a yaptığı gibi bir konuşma daha yaparsa neden olmasın?:img-icecr
Annesi olabilir mi? Geldiği yeri bilmiyorum ama gittiği yer konusunda önerim cehennem olabülü.:img-in_lo ( Duygularımın kıpraştığı bir gündeyim yine,yağmurdan olabilir mi ki?:icon_sorr )
Böyle:
http://img213.imageshack.us/img213/3904/15777040uf1.jpg
Ne şekilde olursa olsun BAYIK...:img-yes:
Allah yardımcımız olsun.:icon_whis
6-)Sıla bu bölüm ile birlikte kaçıncı kez kaçırıldı ?
Bu 4.olacak galiba.:img-dirol
Canımın içi odilemin anketine hemen katılayım:img-in_lo
Etmezse küserim :img-clapp
Unuttuğu fabrikasına gidiyor dermişim.:img-hyste
a-Sıla boran 'dan özür diler , onu yatıştırıcı sözler söyler.:img-hyste
b- Boran kapıyı çarpıp çıkar , Sıla da Bedirhan'a bakıp yüzünü asar.:img-punk:
c- Bu kavga sonrası tutku ateşlenir ve birden Sıla Boran'ın dudaklarına yapışır.Rica etsem pışşşk ikonu olan varsa buraya koyabilirmi benim için.:img-in_lo
Zinarın bir hışım konağa girmesi ile olur.
Vermesin lütfen.
Ümmü'nün verilmesi Sıla'nın alınması demek olur.:img-fie:
De get gari desem üstüne alınmazsın di mi odilem.:img-kiss::img-kiss::img-kiss:
Hepinizi bi daha çok sarılıp çok öptüm.:img-in_lo:img-in_lo
Zinar "misafirim var"deyince aklıma Hamdi kişisi geldi.
Töbe töbe.
hoş geldin öğretmenim bak listeyi iyi tut sonra unuttuğun olmasın :img-wink:
*edecek yeni aga ya esip gürlediğini diğer aşiret elemanlarına kanıtlamak zorunda:img-blush
**ölüme gidiyor odilem ölüme:icon_sorr
c- Bu kavga sonrası tutku ateşlenir ve birden Sıla Boran'ın dudaklarına yapışır:img-pilot
**B) şıkkı uygundur
Boran kapıyı çarpıp çıkar , Sıla da Bedirhan'a bakıp yüzünü asar.
**yatak odasında konuşan ÜMMÜ SILA BORAN ile olabilir:img-yes:
*versede bizlerde aga düğünü görsek yaww Dilaver nasıl reyhanı oynayacak merakımdan ölcem
*boran vermez ama Ümmü DAYANAMYIP GİDER TIPIŞ TIPIŞ:img-yes:
**saymadım VALLA 4 YADA 5 olamsı lazım
haramikedi 07-11-07, 21:50 Gene yüreğime daral geldi. Geçen bölüm Boranın Zinara ***ağam*** dediğini duyuncada böyle olmuştum.
geçen bölümde ne kötü tesadüfler vardı...Boranı bilmesek, Boran törelendi sanacaktık.. "Günaha belendin meryemmm!!!" repliği aklıma geldi Mutluluk filminden.:img-haha:
***kabul etmeyebilirsin ama bari anlamaya çalış*** ne anlama geliyor acaba... .
"bak ben törelendim, aniden yobazcık oldum. üfle kulağıma doğruları kadınımm" demek oluyo.
Bence edecek,Boranım öyle beyaz beyaz gömlekleri giymiş.:img-cray:Cihan gibi olmasın sonu...:icon_sorr
Nerden gelir,nereye gider bilinmez.Bir garip meczup işte.:img-hysteoda Boranımı bulmuş...
c- Bu kavga sonrası tutku ateşlenir ve birden Sıla Boran'ın dudaklarına yapışır
Ben bir d şıkkı eklemek istiyorum.Boran Sılaya öyle kükreyince:img-in_lo sonra da sesini alçaltıp yumuşak yumuşak anlatıcak ve yine hiç yapmadıkları bizim ise yapsalarda görsek dediğimiz şeyi yapacaklar.:img-hysteBoran Sılanın yanağını okşayıp onu bağrına basacak...:img-hyste
Kaldığı yerden olabilir,ya da Zinarla olabilir...:icon_whis
İnşallah vermez de biraz olsun Sılasız rahat eder şu dünya da...:img-hyste
Benim matematiğim o kadar iyi değil örtmenim,beni bu sorudan muaf tutsan...:img-hyste:img-hyste
sıla öyle salına salına nereye gidiyordu yada nereden geliyordu ben anlamadım birde kendi başına neden çıktı konaktan ya şimdi zinar gözü dönmüş vaziyette
boranı vurursa eğer ben katlanamam onun vurulmasına
ben de Odile' imin anketini yanıtlamak istiyorum.
Lütfen etsin, Boran artık bir yaralanıp şöyle bir yoğun bakımda falan kalsın bak kaç bölümdür Hastane görmedik. Sonra Sıla ve Boran' ın aşkı hiç Boran' ın "ölüm" ihtimali ile sınanmamıştı. Sonra bazı mesajlar açısından da iyi olur. Biz anlamıyoruz ama olsun, anlayanlar için iyi oluyor, bizi boşver :img-yes:
Narin doktordan fabrikaya yürür de Sıla eksik kalır mı? İşe başlamıştır belki fabrikadan dönüyordur:img-pilot
Bana kalsa (c) ama GO ya kaldığı için "hiçbiri" bence Boran Sıla dan özür diler.
Çeşme olabilir mi aceba hı?:img-pilot
Vermez diye düşünüyoruz ama geçen bölümdeki olay için bu soruyu sorsan "Allah yardımcın olsun" demez derdim:icon_sorr Boran' ın altını oyma çalışmaları başladığı için her an herşey olabilir diyorum ben:icon_sorr
Dur bakiiiim:icon_idea
1. 2. Bölüm sonunu sayıyor muyuz hani Cihan' ın "bağevi" ne götürdüğünü?
2. Cihan Midyat' a kaçırdı
3. Firuz kaçırdı.
4. Zinhar kaçıracak GO nun izniyle:img-pilot Hımmm iyi ya bak ben daha fazla sanıyordum sadece 4 (dört) kere kaçırılmış olacak. Ohoooo daha bunun 5 i var 6 sı var ertesi ertesi ertesi....
Fragman anketimiz gelmiş...
Odilecim canım öğretmenim hoş geldin..önce ben seni bir öpeyim…:img-kiss:
*Zinar Boran’a ateş etmeyecek.Bölümün son sahnesi olabilir.Boran Zinar’a dönüp delici bakışını attığı anda silah sesi gelecek.GO yazısı fon da can ferferişan….:img-icecr
*Sıla yalnız başına “beyaz donlu anasından geliyordur” şefkate ihtiyacı var ya gidip dizlerinde “kuzum” seromonisi dinleyip kendini Midyat sokaklarına atmıştır.:icon_whis
*imgdrag
*:kahve
*http://img215.imageshack.us/img215/3686/nonohc1.gif (http://imageshack.us)
*Sıla Ümmü’nün yanına gelir.Onu toplantı odasına pardon yatak odasına götürür.:hıh
*Boran “Allah yardımcımız olsun” repliğinden sonra Ümmü’yü Zinar’a vermek zorunda kalabilir.:img-dirol
*Sıla ‘yı Cihan,Firuz son olarak da Zinar kaçırdı galiba….Sonra sırada Ahmet Ağa,Dilaver,Ali Ağa var….:happy0064
Odilem :img-in_losen benim ödülümü biliyorsun.Ben onu alabilir miyim?:icon_whis
Son olarak hala kaçmak ve kaçırılmaktan başka konu bulamayanlara:http://img209.imageshack.us/img209/9351/nanikhm7.gif
GünIşığı'm çok teşekkür ederim fragman için :img-in_lo izleyememiştim...
Bu sefer biraz zorlandım açıkçası garip bir fragman herşey oldukça açık ..Sıla ve Ümmü takas edilecek galiba ...Zinar da bel altı vurmaya başladı :img-cool2
evet işte sorular bölüm sonunda en iyi tahmin eden izleyicilere öpücük vericemm :img-hyste
uzun zamandir anketlere katilmamistim... canim istedi... cevap hakkimi kullanayim dedim...
1) nerde onda o yürek...
2) o kadar önemlimi.. (okulu teftis etmistir... )
3) odayi terk eder... sakinlesmek ve silaya düsünmesi icin zaman vermek icin.. eli mahkum ne yapsin baska... c) sikki hayallere giremeyecek kadar rafa kalkti...
4) uyuklaya kalacagim icin kaciririm yine
5) gerek yokki... siginma hakki diye bir sey var
6) bizim bildigimiz ikinci olacak... hos ilk kactiginda biraz da emre yardim etmisti... onuda sayarsak 2 1/24 olabilirmi...
Fragman anketi de yapalım bakalım.Günışığım teşekkürler.:img-in_lo
Etsin,etsin,action olsun.Çok merak ediyorum,burasını..:img-pilot:img-haha::img-haha::img-haha:
2-)Sıla yalnız başına nereye gidiyor veya nereden dönüyor?
Aaaa,bak şimdi ikinci bir merak konum:bilmim:img-hyste
3-)Yatak odasında Sıla'ya çıkışan Boran sahnesinin devamı nasıl gelir?
Örtmenim soru hatalı bence,o oda yatak odası değil ki...Sıla dizi ekibinin görüşme yapıp , çekirdek çitleyip hazırlık yaptıkları yer.:icon_shad
4-)Açılış sahnesi sizce nasıl olur?
Ümmü'yü de görüşme odasına alırlar,jess'in dediği gibi bayık olur.
5-)Boran Ümmü'yü Zinar'a geri verir mi?
Ama ama örtmenim,geri verilirsegeleneklerimiz,iyi törelerimiz onlar zarar görür.Misafir gönderilmez..
Örtmenim bu soruya ben de *de get gari* diyecem,izninle..
(Bu cevap hikaye sahibi,ve onu çeken yönetmene:dito:dito )
Bir de Mause'm ben de seni çok çok öperim..:img-in_lo
Sılası bilmem kaçıncı defa kaçırılmış arkadaşlarım iyi akşamlar...:img-wink:
Fragmanı bende seyrettim...:icon_sorr
Sıla yine kaçırılıyor oh ne güzel..:happy0064
Boran yine sılayı kurtaracak..
Sıla kaçırılıyorsa kaçması yakındır...
Kaçma kovalamaca olsun dedik ama bunu dememiştik degil..:icon_sorr
Dizide kaçmayan kaçırılmayan kalmadı...
Boranın agalıktan sonraki yaşadıgı depresyonu devam ediyor..Boran agalık gidince depresyona girdi başka yolu yok benim bildigim Boran öyle gerekiyor demez..Duriyeyi kocasının kardeşiyle evlenmekten kurtaran Boran bunu yapmaz...:img-yes:
Boran kız kardeşinin,amca ogullarının alnına silah dayamasına alışkın bakalım Amcasının dayamasında ne olacak..:icon_sorr
Borana zarar gelirse hep sevdiklerinden...
Fragmanda Dilaver yoktu o ne tepki verecek müstakbel karısının Borana sıgınmasına...:img-wink:
Fragmanda Boranın zinar agaya bakışları .....:img-blush
Geçen haftaki fragman anketine hiç doğru yanıt verememiş olsamda,yılmıyorum yine cevaplıyorum.
Odile'ime sevgilerle:img-kiss:
Lütfen ateş etsin ve mümkünse ıskalamasın.Boran össün(dilimde varmıyor ama) yada hemen iyileşmesin.Sıla ona baksın...
Gelgit akıllı Sıla:img-icecrKimbilir nereye gidiyordur,annesigilden dönüyor yada onlara gidiyor olabilir.
c şıkkı olmayacağı kesindir Odile'im:img-yes: Olsa olsa b şıkkıdır.
Kesin Boran ve Sıla odada durum değerlendirmesi yaparken başlar,malum tartışma sahnesini görürüz.
Geçen haftaki Allah yardımcın olsundan sonra,Boran belki verir diyorum.Varsa yoksa karısı,bu nasıl aşkmış anlamadım gitti,kör bu adam valla:img-icecr
Bu soru matematik bilgilerimi biraz zorluyor ama:icon_whis örtmenim,yanlış saymadıysam bu 4. oldu.Darısı 5. nin başına.
Fragmanı görmeseydim de bölümü izlerken Sıla nın ayağındaki pabuçlardan "kaçmak" "kaçırılmak" ile ilgili bir durum olduğunu anlardım. Sıla elbisenin altına siyah koton çoraplar ve siyah converse pabuçlar giymiş. Kılıksızlığın böylesi görülmemiştir herhalde.
Ama ben asıl başka bişiy için gelmiştim :img-yes:
Şu güzel kardeşime kıyılır da silah çekilir mi? Hı?
http://img158.imageshack.us/img158/6951/46boran1vu2.jpg
Zİnar'da o yürek nerdeeeee?
2-) Sıla yanlız başına nereye gidiyor veya nereden dönüyor?
Keşke gidişi olsada dönüşü olmasa ama dönüyomuşimgdrag:img-cray:
Boran kapıyı çarpıp çıksın ya kim uğraşır bununla. Fragmanda bilem dayanamamış adamcağız "Karşı ol kabul etme ama anla anlıyormusun anla"
Benden Boran'a tavsiye; Hiç uğraşma Borancığım baksana anlayışı kıt biraz:icon_whis anlamıyo:fighting2
Artık öylesine izlediğim için hiç düşünmedim.
Sakın öyle bir hataya düşmesin Sıla'dan hazır kurtulmuşken tekrar başına sarmasın.
6-)Sıla bu bölüm ile birlikte kaçıncı kez kaçırıldı?:img-pilot
Ankete girecek kadar çok ki sayamadım.
ayser hoşgeldin:img-wink:
mause'm da aramızdaymış.:img-in_lo:happy0064
canlarım cevap verdiğiniz için sağolun varolunn :img-in_lo
devam devammmm!!! forum ahalisi pamuk eller klavyeye :img-hyste
sayın öğretmenim Gülkurusu sizi ciddiyete davet ediyorumm :icon_whis:img-in_lo
Boran son sahnede akılara zarar bir yakışıklııı:img-blush allahım akılma mukayyet ol:img-in_lo zati o yakışıklıkığın karşısında silah aniden ateş alabillürrr :)
haramikedi 07-11-07, 22:21 ya fragman o kadar çok Sılanın kaçırıldığını düşündürüyor ki..Belki kaçırılan başkasıdır diyorum.
Belki de yunikimin dediği gibi, Zinar Kevseri kaçırmıştır.:img-hyste
Kevser- Zinar Ağa, bırak beni gideyim, anayım ben.. .benim yakışıklı mı yakışıklı bi oğlum var...:img-haha:
Zinar- :img-cool2
Kevser- Zinar Ağa, ayırma beni Firuz Ağamdan, bensizliğin tadını bir alırsa,bir daha dönüşüm olmaz..:img-haha:.
Zinar- :img-cool2
Kevser- "Zinar Ağa, Firuz Ağamın tansiyonu var.Benim için endişelenir de ona birşey olursa, ikimiz evlenecez değil mi? Töre böyle emreder."
Zinar- :img-fear2...özgürsün Kevser Hanım..Ümmüye de söyleyin,içi rahat olsun..Kaldırdım bu adeti.:img-heh:
Dizide kaçmayan kaçırılmayan kalmadı..
Maabelim,adaşım iyi akşamlar.:img-in_lo
Dizide kaçanların sonu ne oldu biliyoruz bir 9 canlı Sılamız kaldı bu akibete uğramayan.
En kötüsüde ana kardındaki Bedirhan'ın kaçırılışıydı.:icon_sorr
Boranın agalıktan sonraki yaşadıgı depresyonu devam ediyor..Boran agalık gidince depresyona girdi başka yolu yok benim bildigim Boran öyle gerekiyor demez..Duriyeyi kocasının kardeşiyle evlenmekten kurtaran Boran bunu yapmaz...
O eski Borandı maabelim,yeni Boran geçen hafta ortaya çıktı bu hafta da inciler saçmaya devam ediyor.:img-beee:
Boran kız kardeşinin,amca ogullarının alnına silah dayamasına alışkın bakalım Amcasının dayamasında ne olacak..
Ekşın olacak tabiki başka ne olsun.
Bir de GünümünIşığı'nın dediği gibi Boran vurulsun hastane sahneleri görelim,bu sefer Ümmü "hepsi benim yüzümden"desin.:img-tomat
Ömer'in akibeti ne olacak acaba?
Ümmü'nün kaçma girişimleri sonucu bu bölüm Ahmet ağanın Dilaver'i vurdurtan kişi olduğu ortaya çıkmaz ise :dito:dito:dito
zeynepsudem 07-11-07, 22:28 Odilem' e:img-in_lo Sevgilerimle
GünIşığı Ablacım:img-in_lo fragman için teşekkür ederim.
Zinar' ın gözünü acayip hırs bürüdü.:img-pilot Boran' ateş edeceğini kolundan veya bacağından yaralayacağını düşünüyorum:icon_sorr
Geçen sezonda Sıla Hanım' ın hayatında öncelikli gelen kişiler listesinin en başına Söndürürleri koyduğunu unutmadım.:img-pilot Narin Hanım geçen bölüm çok koştu ya ağrısı sancısı neyim tutmuştur, Bedar' da biricik kızına haber vermiştir. Sıla' da Onlara gidiyordur..
c şıkkı demeyi çok isterdim:img-icecr ama öyle olması için; Sıla' nın başına saksı düşmesi veya Boran' ı bir bayandan kıskanması gerekiyor:img-icecr
cevabım: b) şıkkı
Sıla ve Boran balkondan aşağı bakarken; aşağıdan Ümmü' de Onlara bakar..ve
Ağam sığınacak kimsem, gidecek yerim yok, Sana sığındım, Beni Zinar Ağa' ma teslim etme...:icon_sorr
Bence kesinlikle vermez:img-wink:
Toplam: 3 defa kaçırıldı:img-yes: (27-42-46 bölümler)
Ama ama ben çok ciddiyim örtmenim.Hatta ciddiyetimi şöyle örneklemek isterim;siyah ince çorap ,üzerine bir kumaş palto ile ayağına convers ayakkabı giyen Sıla kadar ciddiyim..:img-yes::P:img-yes::P
Sahi bunlar yine İstanbul öncesi sendromları yaşıyorlar galiba...:img-pilotBu ince ince düşünülen sahneler ve karakterlere gösterilen özen,kıyafetlerdeki başkalık,güzellik...Aman allahım ,iyi Kİ GO akıl edip bu diziyi çekiyor..:happy0064:happy0064
bakıyorum foruma taze kan gelmiş..fragman...
ne demek sevgili Odile..biz hazırız!!!:img-hyste bakalım atmasyonda G.O yu kim yakalayacak...şansımı denemek isterim...:img-cool2
Bu sahne son sahnedir 47 bölüme kalır..aman aman G. |