Kaan
25-10-07, 12:43
Lütfen tek cümlelik olmayan ve kurallara uygun mesajlar yazınız.
|
Tüm Versiyonu Göster : Sıla - 44-47. Bölüm Yorumları Kaan 25-10-07, 12:43 Lütfen tek cümlelik olmayan ve kurallara uygun mesajlar yazınız. bbasalan 25-10-07, 12:43 [COLOR="Magenta"]Metesim, Sıla resmi sitesinde... Sıla' nın üzerinde siyah renkte kıyafetlerle; saçları da ilk bölümlerde ki gibi; uçlarına dalga dalga şekil verilmiş.. Boran ve Sıla' nın dışarıda yemek yedikleri; bir resim var.. Bu resimler... bu bölümde gidecekleri yemeğe ait olabilir.. (Bence o resimler... 5. bölümün sonunda gittikleri restaurantta ki resimleri değil, o yemekte Sıla' nın üzerinde Boran'ın hediyesi olan gri çiçekli elbisesiyle; beyaz ceketi vardı..) Zeynepsudem herhalde spoilere eklediğim resimleri kastediyorsun. Bence hepsi 5.bölüme ait. Çünkü Sıla'nın şimdi ki yüz ifadesi o zamankini mumla aratıyor.:img-pilot http://www.galeriturk.net/getimg/untitled25.JPG Bu bölüm inşallah Bedar ve Celil'in sadece fragmanda görüldüğü kadar sahnelerinin olması en büyük dileğim.:icon_whis (Bu arada resmi siteye fragman eklenmiş.) Not: İlginç yeni sayfaya ilk mesajı ben yazmışım.:P Asteria 25-10-07, 12:46 Canım arkadaşlarım... :img-in_lo Şu an atmosferde mutlulukla uçan minik, mor bir baloncuk gibiyim... Gece başlayıp sabah daha da çoğalan birbirinizden güzel mesajlarınız sayesinde hayatımın en güzel doğum günlerinden birini yaşıyorum.. :happy0064 Ne şanslıymışım ki, herkesin sanal bir maskenin arkasına gizlendiği bu dünyada sizler kadar candan, iyi yürekli, sevgi dolu, birbirinden özel insanlar tanımışım... Uzaklarda bir yerde yüzünü hiç göremesem de birilerinin beni düşündüğünü, hatırladığını, kalbinde ufak da olsa bir köşe ayırdığını bilmek çok çok güzel.. :img-in_lo Özel mesajların hepsine tek tek geri dönmeye çalıştım ama hala yazamadığım arkadaşlarım var. Onları da en kısa zamanda yanıtlayacağım. Eskisi kadar aranızda olmamama rağmen halen beni unutmayıp bu sayfalardan doğum günümü kutlayan tüm sevgili dostlarıma (Kırçiçeği'm, Alev-Eylül'üm, Rhett Butler'ım, De-rin'im, Sevgili Teo'cuğum, Metes'ciğim, sevgili Fatoş ablam, Figan1973'üm, pembelerin en şekeri Pinkspiders'ım, Doray'cığım, Zeynepsudem'im, her daim yanı başımda olan kaytarıkçı ortağım Su-Yağmur'um, senaryo gezgini Merve'm. Duygu perisi Lodos'um,GünIşığı'm, İlkbahar'ım.. Siyah-Beyaz'ım, Biricik Strip'imin her biri birbirinden şeker üyeleri.. İnşallah adını unuttuğum dostlarım olmamıştır. Olursa lütfen kusura bakmayın.. :img-blush ) ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Buraya gelip mesajlarınızı görmek beni nasıl mutlu etti bilemezsiniz... :happy0064 Denizli'deki horozlar tarafından esir alındığından kuşkulandığım sevgili mod'um Neslihan'ı zor durumda bırakmamak için bölüm yorumumu da yazayım.. :) Son bölümü izlerken periyodik aralıklarla gözlerimi ovuşturup kendimi çimdikledim dersem sanırım yeterli olur. :img-fear2 * Sıla'nın hafıza kaybına uğradığından veya bir şekilde beynine format atıldığından kuşkulanıyorum. :img-fie: * Boran'ın ilk fırsatta şiir kitabı çıkartmasını bekliyorum.:img-hyste * Aşiretten atılan Zinar'ın nasıl olup da ağa koltuğuna oturabildiğini halen daha çözmeye çalışıyorum. *Azad'ın ölümünün hala nasıl çözülemediğini anlayamıyorum. Azad'ın o gece Cihan'ı bir kadınla gördüğü ve bu nedenle onunla takıştığı bilinirken Cihan'ın, Esma ile ilişkisi de ortaya çıkmışken kimsenin olayı Azad ile ilişkilendirmemesini durup düşünmemesini acayip saçma buluyorum. *Bir dizinin güneş gibi ışıldarken nasıl bir anda bir gölge kadar cılız, iç karartıcı ve aciz bir hale geldiğini düşünerek üzülmeden edemiyorum. :icon_sorr Son olarak hepinizi çok seviyorum. :love05: Birlikte daha nice senelere.. Not:Ben yazana kadar başlık kapanmış.. :img-hyste zeynepsudem 25-10-07, 12:52 Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun. --Bnede çok şüpheliyim bu durumdan Boran hapisden çıktı adam ortalarda yok --gelin ağası kaçırıldı bulunup geitirldı ağam ekşinli kovalamaca yaşadı ortadayo --sonra bunca olay yaşandı herkes konağa döndü bir aliş verişden Şivan kahya dönmedi --Borandan ağalık alındı sağa sola koşuşturdu yine arkasında zıp zıp ziplayan Şiavan kahyası yokk --bu bölümde görmezsek kesin gitmiştir: birde göl baraj manzaramız oldu her bölüm görmemiz için ..Boran aşiret ağalığından alınınca üzüntüsünü suya anlatmak istemiş olmalı. fark ettiniz mi bu sezon hasankeyfın ucurum manzarası yok ..yeni bir yer keşfetmişler burayı hep buraya geliyorlar değil.. http://i158.photobucket.com/albums/t83/bimkolik/sfr44/bscap003.jpg Derinim, Şivan' ın en lazım olduğu zamanlarda; ortalıkta olmamasını, şıklar halinde:good: sıralamışsın ellerine sağlık.. Aziz ile Haydar' da sessiz sedasız kayıplara karışmışlardı.:icon_whis Onların yokluğuna hala alışamadım.. 43. bölümde Firuz ile Kevser bağevine gitmeye kalktıklarında; Boran Onlara engel olarak; kapıdaki adamlara.. valizleri yukarı ya götürmelerini söylemişti.. O anda Boran' ın; Aziz, Haydar... diye bağırdığı bölümleri anımsadım.. Hey gidi günler hey:icon_sorr Şivan' ın ortadan kaybolması çook garib. Abay' da bir ara başka bir projede rol aldığı için, bir kaç bölüm ortalıkta yoktu. Şivan' da başka bir projede rol alıyor sa; birkaç bölümdür...o yüzden gözükmüyor olabilir. Her neyse en kısa zamanda diziye dönsün. Boran' ın yanında yerini alsın, Ağasının Ona çoook ihtiyacı var.. Şivan deyince...aklıma; 28. bölümde Gelinağasını ebeye götürürken, kucaklayıp arabaya bindirirken,gene arabadan indirirken; baya bir zorlanması; dayan gelin ağam... demesi... Gene 38. bölümde.. Muharrem öldüğünde; sabah uykulu gözlerle; Boran' ın yatak odasının kapısında beklediğini ve ağasına ışıl ışıl sevgiyle, sadakatle bakan gözleri aklıma geliyor.. Varsın olsun!... Şivan ağırcanlı, biraz yavaş hareket ediyor.. Ama Ağa' sına asla ihanet etmez. Boran' ı.. Boran' ın en yakınlarından bile daha çok seviyor.:img-yes: Boran ile Sıla.... 20. bölümde kavuşana kadar Boran... sık sık deniz kenarına giderdi.. Boğazın mavi sularına bakarak rahatlamaya çalışırdı.:img-in_lo Spoiler deki resimde..bu bölümde de Hasankeyf' e hüzünlü gözlerle bakması, o bölümlerden kalan bir alışkanlıktan olsa gerek:img-yes: Namiiiiiki ,pazartesi gününe koyan ATV kanalını kınım kınım kınıyorum.Mausemben senin yerine gönderiyorum :dito Bedar ile Celil hani ağa için güzel şeyler söylüyorlar ya..Onlar Boran'ın yakınında oldukları halde bu kadarını farkı fark etmişler, bir de bizim gözümüzle baksalar Boran'a .Ne güssel,ne efendi,ne şeker,ne değerli bir ağa ve insan olduğunu anlarlar..Belkim "ağam, sen çok daha iyilere layıksın diyiverirler"Demezler mi Celil'le Bedar ..Derler derler... O zaman bende onları ne çok sevebilirim..:img-pilot Dorayım Namiiik Bize her Perşembe akşamı geliyordu.. Bu akşam gelmeyecek mi?:icon_sorr Sütçü Ramiz' in ailesini çook sevmiştim.:img-icecr Celil Dilaver' e Osmanlı tokadını patlatırken; Bundan sonra kizima, torunima, karıma, çocuklarima zarar verecek Olan; karşısında Beni bulacak... demişti.. Boran' a; Sen ağa olsanda olmasan da Benim damadımsın, başımın tacısın, adam gibi adamsın... sözlerinin akabinde ayrıca; Sana, kızıma ve torunima, kötülük yapacak Olan; karşısinde Beni bulacak...derse.. Celil efendi' yi cümleten severiz:img-pilot Edit: bbasalan'cım, resmi sitede ki resimlerde... dışarıda yemek yedikleri sahne de; Sıla' nın üzerinde spoilerdeki kıyafetleri değil; siyah renkte kıyafetleri var... fakat saç şekli... ilk bölümlerdeki gibi uçları dalgalı.. BERFİN 25-10-07, 13:08 Tekrar merhaba; peki bir soru sorsam işe yarar mı? sayfayı kapatmak için dizi karakterlerini iconlarla analtın desem Derin'im işta yanıtlar;:img-wink: Boran:img-blush:love04: Sıla::img-bored Bedirhan::img-eat: Abay::love01: Firuz, Kevser::icon_evil:bırr Zinhar, Dilaver, Ahmet::dito Bedar, Celil, Narin::img-beee: Şivan, Zeynel::sad53: Bölüm yorumum: Sıla'nın kıyafetleri konusunda farklı düşünüyordum aslında. Ancak son fragmanda Sıla'nın inşaat alanına gideken giydiği kıyafet fazlasıyla abes kaçmış.:img-yes: Birşeyi de abartmazlarsa olmaz yani!!! rfd30 25-10-07, 13:41 Yeni başlığa geçilmiş hayırlı olsun. fragmanı izleyen biri olarak yorumum bu bölüm de kasvetli geçecek gibi.... 41.bölümü izlerken içime fenalıklar gelmiş, diziyi aksakallı dedeler basmış demiştim, dizinin biran önce bu aksakallı dedelerden kurtulmasını diliyorum. Sevgili zeynepsudem, Edit: bbasalan'cım, resmi sitede ki resimlerde... dışarıda yemek yedikleri sahne de; Sıla' nın üzerinde spoilerdeki kıyafetleri değil; siyah renkte kıyafetleri var... fakat saç şekli... ilk bölümlerdeki gibi uçları dalgalı..[/QUOTE] bu görüntüler 5. bölümün çekim arkası fotoğrafları değilmi? aleveylül 25-10-07, 13:47 yeni sayfamız hayırlı olsun ama az önce çok kötü bozuldum onca yorum yap sayfanın kapanması azizliğine uğradım :( hepsi gitti... : Boran:img-blush:love04: :img-in_lo:img-blush Sıla-cihan -dilaver-zihnar-narin-kevser-firuz-celil-esma-ömer Bedirhan:dito:icon_evil:img-lady: Abay-zeynel-şivan-lusin:img-clapp:happy0064:good: diğer sayfadan alıntı yapmak istemiyom kalbimi kırdı dizifilm rhettim dilaver neden kimse beni sevmiyor diyeceğine kendine bakması lazım önemli olan yakışıklık değil karakterde olmalı ben dilavere baktığım zaman midem bulanıyor çünkü insana dair hiçbir özelliği taşımıyor...cihanı seyhan karakterinde çok beğenir ve çok severdim ama cihandan nefret ediyom ve çirkin geliyooo değilmi ama :) sana yağmurlu hava su yok pis dilaver... rhettim boranla ilgili tek birşey demek istiyom .... etinin reklamı varya gördüğünüz yerde ısırın ... boranı gördüğünüz yerde sarılın hatta tek ben sarılayım ... KIRÇİÇEĞİ 25-10-07, 14:01 Yeni başlığımız hayırlı olsun... Bölüm yorumum: Sıla'nın kıyafetleri konusunda farklı düşünüyordum aslında. Ancak son fragmanda Sıla'nın inşaat alanına giderken giydiği kıyafet fazlasıyla abes kaçmış. Birşeyi de abartmazlarsa olmaz yani!!! Berfin'ciğim, Herşeyimiz abartı oldu canımın içi... Bir şeyi vur diyoruz öldürüyorlar alıştık artık bu duruma değil? Ama dediğin gibi daha o kıyafetin küçücük resimdeki halini görünce bile ''iğreti'' demiş idim. Fragmanda görünce ve de büyük boy resmini görünce de aynen şöyle dedim :img-beee: Ne zamandır söylemek istiyorum bi türlü yorum yaparken aklıma gelmiyordu. Hani bizimkiler akşam yemeğinde bir arada oldular yaa oradaki muhabbet Bedirhan ve Firuz ile ilgiliydi yaaa. Bişicik dicem işte o sahnedeki sözler çalıntıydı :hıh Bedirhan'ın gözlerinin Firuz'a benzediğini ilk olarak Sevgili Tekirdağ ablacım söylemişti bu forumda hatta hepimize çok matrak gelmişti bu durum... Yine her zaman ki gibi bizden kopyalayıp, diziye yapıştırmışlar :img-beee: Huzurun olmadığı yerde mutluluk nasıl olsun ki? Aşiret habire huzursuz oldukça biz de, Sıla ve Boran da mutlu olamayız :img-cool2 ''Mutluluk'' bu dizi için gerçekten çok uzak çokkkkk :img-pilot Sevgilerimle... aleveylül 25-10-07, 14:12 de-rinim bugun ne kadar formunda olduğunun farkındayım... soru sorasım geldi daha doğrusu fikrinizi almak istiyom... emreye bu gördüğün heryer benim diyen boran sanırım ağa olduğu için demişti şimdi ağalığı elinden alındı halen zengin olduğunu biliyorum ama nedense fakirmiş gibi geliyor :icon_sorr.. acaba boranın mal varlığıda çokmu:icon_sorr bunları düşünürken bile üzülüyom .... de-rinim son spoilerini görünce yarabbim aklıma mukayyed ol dedim bu özel yaratığın bana kasti var... zeynebim canım benim seni ben pek çok pek çok severim :happy0064 ifrit 25-10-07, 14:12 * Sıla'nın hafıza kaybına uğradığından veya bir şekilde beynine format atıldığından kuşkulanıyorum. :img-fie: * Boran'ın ilk fırsatta şiir kitabı çıkartmasını bekliyorum.:img-hyste * Aşiretten atılan Zinar'ın nasıl olup da ağa koltuğuna oturabildiğini halen daha çözmeye çalışıyorum. *Bir dizinin güneş gibi ışıldarken nasıl bir anda bir gölge kadar cılız, iç karartıcı ve aciz hale gelebildiğini düşünerek üzülmeden edemiyorum. doğum günün kutlu olsun asteriacım; -aşk asteriacım aşk bu; görüyoruz nelere kadir.hele birde G.O'nun tutkulu aşkı olunca söz konusu izlemekten foruncak kurdeşen döküyoruz. -valla hiç fena fikir değil hani best seller olur sayemizde.. -İşte forumcak derdimiz bu nasıl oluyor? sanırım memlekette anlayan yok!! tabi G.O ve tayfası hariç -üzülme asteriacım,sebebini valla G.O'dan bilmezsen darılırım.bundan sonra G.O adını duydugum hiçbir yapıma göz ucuyla bakmam bile ifrit olmaktan iflah olamıyorum sonra.. sevgili De-rin'nin sorusuna cevap vermek isterim: Boran:anlatmaya iconlar yetmez!! yaşamak lazım.. Sıla::img-pilot : Bedirhan::img-icecr Abay::king: Firuz, Kevser::fighting2 Zinhar, Dilaver, Ahmet::icon_twis:img-gun: Bedar, Celil, Narin::hıh:img-black:img-cray: Şivan, Zeynel::bilmim Yeter daha fazla bu elektriğin azizliğine uğramak istemiyorum!! hayır yaz yaz sonra hepsi gitsin.. de-rin 25-10-07, 14:34 merhabalar yeni sayfasına kavuşmuş forum arkadaşlarım...yeni başlığımız hayırlı olsun.. spoiler size feda olsun birde minik oyunuma cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum en güzelide günışığını vermiş olduğu cevaplar süpermen boran t estere kevser nirden buldunuz o iconları hani yetkililre bildirsekte iconların yanına ilave etseler o iconlarıda:good: alevcim banada ne bileyim biraz garip bir ağa gibi göründü umarım tüm dizi süresince öyle bedbah bir halde görmeyiz Boran ağayı.. zengindir Boran ağa kendi değilse İstanbul'lu karısı zengindir dermişim şiimdi:img-icecr. teomanresat 25-10-07, 14:46 Tekrardan herkese merhaba; Sevgili de-rin ve zeynepsudem şivan 'nın ortadan kaybolmasını yazmışlar.Hatta de-rin şıklarıyla belirtmiş.Akılma birşeycik geldi,hem bu akşamda Naammiikk! gelemiyormuş bende onu aratmıyayım diye düşındım düşındım Şivan'ın ortadan kaybolmasını buldım.. Bence Şivan kahya yıllık iznini kullanıyordur.karsını ve anacığını köye görmeye gitmiştir.Özlemiştir onları.Bir aralar Şivan kahyanın karısı konaktaydı değil?Annesi gitmişti yerine karsıs gelmişti.Oda gitmiştir,Şivan'da bu aşiretin işleri,ağamın işleri bitmez ben en iyisi iznimi kullanayım demiştir:img-icecr Bölüm yorumum: Sıla'nın kıyafetleri konusunda farklı düşünüyordum aslında. Ancak son fragmanda Sıla'nın inşaat alanına gideken giydiği kıyafet fazlasıyla abes kaçmış.:img-yes: Birşeyi de abartmazlarsa olmaz yani!!! Berfincim aynen canım banada Sıla'nın inşaat alanında giydiği kıyafet çok abes geldi.Yani o kıyafetle hiç tuğla taşınır? Ama yadırgamayalım ağamızın şeherli karısı O!!:img-pilot Ne bilsin inşaata giderken nasıl giyinilir,:icon_whis Boran'a ne demeli,oda inşaat alanında tuğlayı gömlek ve kumaş pantolanla taşıyor.Oda ortama uymamış.:img-icecr Odilecim tıklarmısın:img-yes: Odilecim canım sana uzun zamandır bir soru soracam ama birtürlü soramadım.Bildiğim üzere ilk okul 3. sınıfları okutuyorsun.Seninde bildiğin gibi benim kızımda ilk okul 3 te okuyor.Şu anda siz hangi konuları işliyorsunuz.Matematik,Türkçe,hayat bilgisinde.Sene başında olan olayları biliyorsun,seninle görüşmüştük,müdürle aramızdaki husumetide biliyorsun.Müfredat heryerde aynı müfredat olduğuna göre hani dedim siz bizden öndemisiniz.Öndeyseniz Müdüre çemkirmek için yeni bahanem olacakta:icon_whis ifrit 25-10-07, 14:56 soru sorasım geldi daha doğrusu fikrinizi almak istiyom... emreye bu gördüğün heryer benim diyen boran sanırım ağa olduğu için demişti şimdi ağalığı elinden alındı halen zengin olduğunu biliyorum ama nedense fakirmiş gibi geliyor :icon_sorr.. acaba boranın mal varlığıda çokmu:icon_sorr bunları düşünürken bile üzülüyom .... sevgili aleveylül; boran emreye"bu gördüğün her yer benim aşiretime ait"demişti.sanırım artık aşiretin ağası olmadığına göre o toprakların hepside onun değildir.olsun ağamın istanbullu karısı memleketin en zenginlerinden(şayet batırmazsa:img-hyste) o topraklar onun olmasada olur.hem biz ağamızın fakir olmasına müsade edermiyiz? şahsen ben bir maaş vermeye hazırım(maaşımı kimse az düşünmesin) kanpanya yapar ağama para toplar yinede onu o bölgenin en zengini yaparız. ağama herşey feda. şu göl resimleri ile ilgili bişey söylemek isterim : sanırım şuan bölgedeki hassasiyet yüzünden hasankeyf ve nusaybin tarafında çekim yapamıyorlar daha iç kısımlarda çalışmayı tercih ediyor olabilirler. öldüm!! öldüm!! hem vatandaşa yetiş hem foruma.üstüne birde sürekli elektirikler gidip gidip gelsin!! aaah ahhh canımdan bezdim...sanki sıla ve boran yetmezmiş gibi değil? aleveylül 25-10-07, 15:05 Tekrardan herkese merhaba; Sevgili de-rin ve zeynepsudem şivan 'nın ortadan kaybolmasını yazmışlar.Hatta de-rin şıklarıyla belirtmiş.Akılma birşeycik geldi,hem bu akşamda Naammiikk! gelemiyormuş bende onu aratmıyayım diye düşındım düşındım Şivan'ın ortadan kaybolmasını buldım.. Bence Şivan kahya yıllık iznini kullanıyordur.karsını ve anacığını köye görmeye gitmiştir.Özlemiştir onları.Bir aralar Şivan kahyanın karısı konaktaydı değil? ben bir ara şivanın karısını hatırlar gibiyim esmer bir bayandı ayşenin amcasının kızı öldüğünde teselli ettiğini sıla hamile iken uzun boynu bir bayan çıktı karşımıza emineydi adı şivanın önceki karısıyla hiç benzemiyordu o başka biriydi sanırım yani baya karışık... Berfincim aynen canım banada Sıla'nın inşaat alanında giydiği kıyafet çok abes geldi.Yani o kıyafetle hiç tuğla taşınır? Ama yadırgamayalım ağamızın şeherli karısı O!!:img-pilot Ne bilsin inşaata giderken nasıl giyinilir,:icon_whis Boran'a ne demeli,oda inşaat alanında tuğlayı gömlek ve kumaş pantolanla taşıyor.Oda ortama uymamış.:img-icecr ablacığım sıla ne zaman uygun giyindiki.... ama mardindeki elbiseleri istanbuldaki elbiselerinden çok çok güzel olduğunu iyi biliyorum... acaba boran kot giyermi artıkın:img-blush:img-in_lo zengindir Boran ağa kendi değilse İstanbul'lu karısı zengindir dermişim şiimdi:img-icecr. boran bir kuruş bile almaz istanbullu karısından çok gururlu :) teomanresat 25-10-07, 15:17 ben bir ara şivanın karısını hatırlar gibiyim esmer bir bayandı ayşenin amcasının kızı öldüğünde teselli veriyordu sıla hamile iken uzun boynu bir bayan çıktı karşımıza emineydi adı şivanın önceki karısıyla hiç benzemiyordu o başka biriydi sanırım yani baya karışık... ablacığım sıla ne zaman uygun giyindiki.... ama mardindeki elbiseleri istanbuldaki elbiselerinden çok çok güzel olduğunu iyi biliyorum... acaba bpran kot giyermi artıkın:img-blush:img-in_lo boran bir kuruş bile almaz istanbullu karısından çok gururlu :) Alevcim o esmer dediğin kadın,hani Boran Cihan'ı vuracak haberi konağa geldiğinde Sıla hasta hasta dışarı çıkmıştı bir kadın onu içeri laıp teselli etmişti.O kadınımı diyorsun.Ben onu Şivan'ın karısı olarak bilmiyorum. Benim dediğim,Boran Sıla'ya güvercinlikte iki yol vardır diye birşeyler söylüyordu.Yüzünü okşuyordu.Tam öpecek gibiydi,o sırada kapıda evran devran Emine belirmişti.Ne kızmıştım o zaman.gelecek zamanmı diye. Ben Şivan'ın karısı olarak onu hatırlıyorum.Dediğin gibi bayağı karışık.Yoksa bu şivanda kuma getirenlerden olmasın:icon_evil Canım Sıla en azından İstanbuldayken İstanbul'a uygun giyiniyordu,Mardin'de Mardin'e uygun giyindiğini görmedim.Diyeceksinizki giyimin İstanbul'u Mardin'i mi olurmuş.Ama olur.Kültürel farklılıklar,yaşam şekli,görenekler,bakış açıları bu böyle uzayıp gider. Ama Sıla'nın bu şekilde giyinişi yadırgayanıda görmedik değil?Ne Kevser,ne Firuz,nede bir başkası.Hiç duymadık Gelin ağanın kıyafetleri diye... He pardon ilk bölümlerde Kevser biraz söylenmişti birde Azat söylenmişti:img-yes: rhett-butler8/1 25-10-07, 15:24 derincim ikon oyununu sevdim..ama ikon sayısı yetersiz olduğu kadar..ikonların duygu aktarımıda yetersiz..bulabildiklerim bunlar : ) Borantroest hep bir şeyler yapmak istedi...yaşadığı yüzyıl 20.yüzyıl (kalmadı bitti) Sıla :img-artis güzel bir kadındı..hayallerle yaşadı..kocasının bol bol sırtını keseledi.. Bedirhan:img-kiss: herbir yeri öpülecek velet...böyle bir oğluşa hayır demem. Abay:love01: kendi hayatını yaşadığını zannetti.. Firuz:img-fullm önünü göremeyecek kadar kördü.. Kevser:icon_mad: şu ikon kadar sevimsiz..tatsız ..tutsuz bir şeydi..di-li geçmiş zamanda kalması dileği ile... Zinhar dilaver :img-pirat aptal korsanlar... Celil :img-angel az bir gayretle melek olabililecekti... Şİvan:bilmim kayıp kişiydi... Bedar:img-cray: ağlayan kadındı Narin :icon_roll yanar dönerdi.. Ahmet:img-clapp yuhhh yuhhhh ALLAH cezanı verecek.... morların prensesi : ) zeynepsudem 25-10-07, 15:59 Sevgili zeynepsudem, Edit: bbasalan'cım, resmi sitede ki resimlerde... dışarıda yemek yedikleri sahne de; Sıla' nın üzerinde spoilerdeki kıyafetleri değil; siyah renkte kıyafetleri var... fakat saç şekli... ilk bölümlerdeki gibi uçları dalgalı.. bu görüntüler 5. bölümün çekim arkası fotoğrafları değilmi? Sevgili rfd30, resimler 5. bölümün çekim arası molasından olabilir..( Oslo Ablacım repime o resimlerin; 5. bölümdeki yemeğe ait olduğunu, çekim aralarında CD üşüdüğü için ceket giydiğini belirtmiş. Verdiğiniz bilgiler için, teşekkür ederim Ablacım) Sıla ile Boran' ın dışarıda yemek yemelerini; aynen 5. bölümdeki yemekteki gibi, birbirlerine sevgi dolu bakışlar atmalarını, konağa geldiklerinde mutluluklarının devam ettiğini, tutkulu ve duygu yoğunluğu olan sahneler görmek istiyorum:img-wink: * Boran'ın ilk fırsatta şiir kitabı çıkartmasını bekliyorum.:img-hyste * Aşiretten atılan Zinar'ın nasıl olup da ağa koltuğuna oturabildiğini halen daha çözmeye çalışıyorum. Asteriacım, Boran' ın şiir kitabı çıkarmasını Bende istiyorum.. Zinhar' ın ağa olmasına gelince... Benimde mantığım almıyor, 30. bölümde Boran Cihan' ı dolayısı ile Özgencoları aşiretten atmıştı.. Atıldığı aşirete, ağa olarak geri kabul edilmesini anlayamadım..:img-pilot Ali Ağa' nın oylama yapmadan, diğer ağaların firkirlerini sormadan; Zinhar' ı direk ağa ilan etmesi hiç adilce değil.:img-cool2 alevcim banada ne bileyim biraz garip bir ağa gibi göründü umarım tüm dizi süresince öyle bedbah bir halde görmeyiz Boran ağayı.. zengindir Boran ağa kendi değilse İstanbul'lu karısı zengindir dermişim şiimdi:img-icecr. Derinim, Boranıma garip ağa deme Canım Arkadaşım, alınıyorum:img-icecr Boran Ağalıktan alınsa da; aşiret meclisinin; Gencoların mal varlıklarına el koyacaklarını zannetmiyorum.:img-wink: Böyle bir durumun olmasına ihtimal vermiyorum.. Diyelim ki mümkün oldu.. Boran' ın hiç bir malı ve mülkü olmasa da; Onun gönül zenginliği ve sahip olduğu insani değerleri yeter de artar:img-yes: Bence Şivan kahya yıllık iznini kullanıyordur.karsını ve anacığını köye görmeye gitmiştir.Özlemiştir onları.Bir aralar Şivan kahyanın karısı konaktaydı değil?Annesi gitmişti yerine karsıs gelmişti.Oda gitmiştir,Şivan'da bu aşiretin işleri,ağamın işleri bitmez ben en iyisi iznimi kullanayım demiştir:img-icecr Tülay Ablacım, Kendisine en ihtiyaç duyulan böyle karışık bir zamanda; Boran ve Firuz' un haberi olmadan; Şivan izin kullanırsa... köyüne yerleşsin de, bir daha konağa dönmesin:img-yes: Şivan' ın karısının adı Emine değil miydi? Emine' yi canlandıran oyuncu ilk bölümden bu yana; iki defa falan değişti:img-pilot İlk bölümlerde... Güvercinlikte Boran Sıla' ya; güvercinler hakkında bilgiler anlatırken ve tam yüzünü okşayacakken.. yanlarına gelen Emine ile 29. bölümde... Sıla; Boran ile Cihan' ın kavgasını öğrendiğinde, Onu içeriye götürmeye çalışan Emine aynı kişi değildi.. Edit: Alevcim,:img-in_lo Bende Seni pek çoook severim.. yağmur yüreklim 25-10-07, 16:21 iyi akşamlar..yeni başlık hayırlı olsun... bbasalan arkadaşımızın resimlerine bakınca 5.bölüm çekim arasında Cd ve MAA birbirleriyle sıcak ve yakın ilişki kurabiliyormuşlar ki çekim arasında gayet samimi görünüyorlar..ya şimdi.... artık resimleri görünce direk CD, MAA diye düşünüyorum malesef artık Boran ve Sıla düşünemiyorum zorunlu bölüm yorumu Boran'ın Sıla'sı varsa korkulacak birşey yok... tek merakım yeni ağamızın kararları alev'im :img-in_lo aleveylül 25-10-07, 16:30 Alevcim o esmer dediğin kadın,hani Boran Cihan'ı vuracak haberi konağa geldiğinde Sıla hasta hasta dışarı çıkmıştı bir kadın onu içeri laıp teselli etmişti.O kadınımı diyorsun.Ben onu Şivan'ın karısı olarak bilmiyorum.: ablacığım yok o kadının adı sanırım emineydi ..bne bahsetmiş olduğum bayan ilk böylerdeki esmer bayan hatta o güvercinliktede karşımıza çıkıp bizi uyuz eden kadın ...istanbul bölümlerinden sonra o bayanı görmedik zaten .... şivan kuma getirmez kılıbık birine benziyor :P Canım Sıla en azından İstanbuldayken İstanbul'a uygun giyiniyordu,Mardin'de Mardin'e uygun giyindiğini görmedim.Diyeceksinizki giyimin İstanbul'u Mardin'i mi olurmuş.Ama olur.Kültürel farklılıklar,yaşam şekli,görenekler,bakış açıları bu böyle uzayıp gider. Ama Sıla'nın bu şekilde giyinişi yadırgayanıda görmedik değil?Ne Kevser,ne Firuz,nede bir başkası.Hiç duymadık Gelin ağanın kıyafetleri diye... He pardon ilk bölümlerde Kevser biraz söylenmişti birde Azat söylenmişti:img-yes: ablacığım o zaman ben sözünü düzelteyim Sıla hiç bir zaman uygun giyinmiyor istanbuldaki tarzıda iğrençti özellikle ilk holdinge gidişindeki kıyafetleri düşünüyorumda midem kalkmıştı... Bencede Mardindeki askılı felan giyinişi çok saçma oradakiler özellikle gelinlerinin açıklığına karışırlar onlara göre çok ters... ilk günlerdeki giyinişi bu son bölümlerdeki giyinişinden daha kapalı kevser artık karışmıyor nede boran uyarıyor... beni yanlış anlamayın ben sadece sılanın şuanki oradaki konumuna göre giyinişiyle ilgili yorum yapıyorum... siyah-beyaz 25-10-07, 16:31 Yeni sayfamız da hayırlı olsun... Bence hepsi 5.bölüme ait. Çünkü Sıla'nın şimdi ki yüz ifadesi o zamankini mumla aratıyor.:img-pilot Bence de sence...Demek o günler tatlı tatlı sohbet edebiliyorlarmış...Sanırım üşümüş de giyinmiş o siyah şeyi.... DE-RİN'ciğim,ben ikon özürlü olduğu için katılamıyorum,bağışla... Sıla'nın inşaat kıyafeti gerçekten abuk...Oralarda gezmeye bile zor giyilir bu giysi sanırım.Üstüne bir hırka filan alsaymış...Bu kız Mardin'i İstanbul'lulaştırmaya çalışıyor galiba...Bu gözden kaçan bir ayrıntı mı ,önemsememek mi,biz yaptık olur mu anlamak zor.... ER severler sanki bana pazartesi daha seyredilme şansı artar gibi geliyor cici dizinin... de-rin 25-10-07, 16:33 Şimdi bir de yorum yapmak gerek değil mi? Bu bölüm bol bol Esma yı görelim daha İstanbul da dünya kadar cafe tadına bakılacak çeşit çeşit tatlı , oturup denize bakabileceği yüzlerce bank var. Hep aynı tür mekanlar kullanılınca sıkıcı olduğundan yeni bir öneri getirmek istedim. Esma için bir sonraki çekim mekanı Ümraniye çöplüğü olsun günışığını kapanan başlıkta kaln yazısı oradan buraca ancak böyle taşıyabildim (diğer türlü nasıl taşınıyor bilemiyorum) bende bu bölüm Esmanın Cihan'ın mezarı başına gelip zırıl zırıl ağlamasından ona olan aşkından söz etmesinden yanayım:img-pilot..birde parmaklarındadki yüzüklerde olsun muhakka onlar Cihan'dan Esmaya kalan en büyük maddi destek..tek taşını gördünüz mü? kaç krattı acaba:icon_whis birde valla Esma da ne iştah var öyle nasıl götürdü pastayı öyle:img-eat: tatlı yıordu öyle değil mi? -ye tatlıyı getir atlıyı,ye ekşiyi getir Ayşe 'yi 3. oğlan yolda.. Derinim, Şivan' ın en lazım olduğu zamanlarda; ortalıkta olmamasını, şıklar halinde:good: sıralamışsın ellerine sağlık.. Aziz ile Haydar' da sessiz sedasız kayıplara karışmışlardı.:icon_whis Onların yokluğuna hala alışamadım.. .. zeynebim onlar hadi iki kişilerdi iki yevmiye alıyorlardı .oysaki Şivan kahya bir kişi ne zararı dokundu FM yapıma anlıyamadım ..zaten şunu şurasında kaç dk yer işgal ediyorduki .tasarruf yapılacaksa ağaların sayısını azaltsınlar ne öyle gün geçtikçe mantar gibi ürüyorlar Şivan'ın ortadan kaybolmasını buldım.. Bence Şivan kahya yıllık iznini kullanıyordur.karsını ve anacığını köye görmeye gitmiştir.Özlemiştir onları.Bir aralar Şivan kahyanın karısı konaktaydı değil?Annesi gitmişti yerine karsıs gelmişti.Oda gitmiştir,Şivan'da bu aşiretin işleri,ağamın işleri bitmez ben en iyisi iznimi kullanayım demiştir:img-i tülaycım böyle dar günde yıllık izin kullanacaksa Şivan Kahya ne diyeyim ben şimdi bilemedim.bu yıllık iznin yıl sayısı artsın...tabi anladı ağalık elden gitti ne diye ağanın sağ kolu olayım her dediğini sözünü yerine getireyim deyip kaçmıştır dimi:icon_sorr acaba boran kot giyermi artıkın:img-blush: ahh alevim ah nerde temiz pak ütülü kumaş pantolana bilem razıyım bu durumda kaldı ki kot.Ne diyor şarkı --kot mu giyerdin -bot mu giyerdin --.. boran bir kuruş bile almaz istanbullu karısından çok gururlu :) hani hep Boran'a kızıyordukya Sıla'nın işleri ile ilgilenmiyor diye işte zamanı geldi.Bunu Sıla Borandan rica etmeli.Ben Bedirhan ile ilgilenmek istiorum ve seninde bu süre içerisinde -hani bebek büyüyene kadar - de benim tüm işlerimle ilgilenmeni istiyorum desin. parasını almak değil eşine yardım cı olmak.. BOran son bölümde iş yerinde bir beye sipariş verdi gelsin dedi neydi oınlar okul için malzememiydi onlar merak ediyorum. hem benim ağam fakir ama okul yaptıracak kadarda fakir değil.. Boran'ın elinde ağalığı aldılar ama o yörenin toprak bakımından da en zengini Boran . bir anda da onları almaya güçleri yetmez o nedenlede araya Zinhar gibi bir ağa kırıntısı attılar olayları öyle halledecekler oyuna katılar herkese :good::good: siyah beyaz abla olsun mezerette kabul ama bu sadece ablalar için geçerli bilginize.. Alevcim kotlu botlu Boran işte, yandaki bayanların bakışlarına dikket: http://img139.imageshack.us/img139/2372/maapy9.jpg (http://imageshack.us) aleveylül 25-10-07, 17:20 bende bu bölüm Esmanın Cihan'ın mezarı başına gelip zırıl zırıl ağlamasından ona olan aşkından söz etmesinden yanayım:img-pilot..birde parmaklarındadki yüzüklerde olsun muhakka onlar Cihan'dan Esmaya kalan en büyük maddi destek..tek taşını gördünüz mü? kaç krattı acaba:icon_whis esmanın yüzüğü gözüme giriyor zaten :) tek rakibi bülent ersoy mübarek... ben halen istanbulu gösterirken neden ilk istanbuldan bir görüntüyü gösteriyorlar kendi adıma söyleyeyim sanki bana aptal muammelesi yapıyorlar...ya ben esmanın hangi şehirde olacağını oturduğu mekandan anlayamam mı... galatasarayım yürekten başarılar.... avrupa fatihi haydi görelim sizi... ************************************************** ******* http://img139.imageshack.us/img139/2372/maapy9.jpg (http://imageshack.us) de-rinim bu ne yaw ölürüm ben buna böyle o bayanların öyle durması anormal bence ben jess, diyar, de-rinim sen, maabel, zeynep ve metes kesin boynuna atlamıştık beni bu resimlerle ilgili hiçbir bilgim yok ne zamana ait ... biliyorsun bir hafta fransızdım konulara odile 25-10-07, 17:46 canımın içi kabinemgiller ve cici forumum selam Zeynepsudem herhalde spoilere eklediğim resimleri kastediyorsun. Bence hepsi 5.bölüme ait. Çünkü Sıla'nın şimdi ki yüz ifadesi o zamankini mumla aratıyor. http://www.galeriturk.net/getimg/untitled25.JPG Zeynep'im ben de bbasalan'a arkadaşıma katılıyorum. O resmiler 5.bölümün kamera arkasından ...CD o çekimlerde çok üşüdüğünü ve beyaz hırkasının üzerine siyah şal gibi bişe aldığını HP söylemişti, çok iyi hatırlıyorum ...çok da umutlanmayalım ama Günışığımm'ın tespitleri de akla yatkın... ahhh nerede o günler şöyle baş başa güzel bir akşam ...ben izlemeyeceğim yaa kesin gerçekleşir kızlar içiniz rahat olsun:img-beee: Günışığım canım , benim düşünceli arkadaşım:img-in_lo sen şöyle Boran -Sıla sahnelerinden güseeellllllll bir kolaj yaparsınn ,ben de izlerimm değil? Bölüm yorumum: Sıla'nın kıyafetleri konusunda farklı düşünüyordum aslında. Ancak son fragmanda Sıla'nın inşaat alanına gideken giydiği kıyafet fazlasıyla abes kaçmış.:img-yes: Birşeyi de abartmazlarsa olmaz yani!!! Sıla'ya giydirilen kıyafetler de Boran'ınki kadar kötü ve öznesiz !!!ben bir türlü kostümcü arkadaş ile aynı frekansta olamıyorum ,çok nadir yaniii...dediğiniz gibi, kıyafet pek o taraflara uygun değil göğüs dekoltesi fazla cürretkarr sankii...ama en çok Sıla'nın babaannemin bile giyinmediği geceliklerine bir de o kalın koyu renk kilotlu çoraplarına sinir oluyorum:img-banne Odile'm Seve seve Odile söylemişti deriz de biz. Yalnız gel senle anlaşalım. Bu kutlama bağevinde değil başka güzel bir yerde olsun. Zira bağevi deyince benim aklıma Sıla-Boran-tutku denklemi değil Firuz-Kevser ikilisi geliyor artık. Bağevi benim için özel olmaktan çıktı anlayacağın Canım örtmenim ben de sana katılıyorum. O gömlek, pantolan hiç olmamış. Düşünsene şimdi Boran sarmış başına poşusini, sonracığıma üstü çıplak bir şekilde karın kasları bütün ihtişamıyla ortada inşaatta çalışıyor. Şakaklarından aşağıya ter damlacıkları süzülürken, şöyle elinin tersiyle yüzündeki terleri falan siliyor.. Ee altında pantalonu olabilir bişeycik olmaz ondan değil. Biliyorum hayal kurmayacağım demiştim. Ama Sıla-Boran aşkı için hayal kurmayacağım demiştim. İşin içinde sadece Boran olunca hayal kurmakta sevap oluyor. Berfin'im senin hayallerin de hepimizinkinin üzerine limon sıktı hayatımm, harikasın yaaa!!! :img-blush Odilecim tıklarmısın Odilecim canım sana uzun zamandır bir soru soracam ama birtürlü soramadım.Bildiğim üzere ilk okul 3. sınıfları okutuyorsun.Seninde bildiğin gibi benim kızımda ilk okul 3 te okuyor.Şu anda siz hangi konuları işliyorsunuz.Matematik,Türkçe,hayat bilgisinde.Sene başında olan olayları biliyorsun,seninle görüşmüştük,müdürle aramızdaki husumetide biliyorsun.Müfredat heryerde aynı müfredat olduğuna göre hani dedim siz bizden öndemisiniz.Öndeyseniz Müdüre çemkirmek için yeni bahanem olacakta Tülay'cım tıklar mısınn :img-yes: canım öncelilkle belirteyim bir Ermeni okulunda çalıştığımdan Türkçe derslerine ben girmiyorum ...Türkçe'ye branş dersi öğretmeni giriyor.Ben Ermenice dersine giriyorum :img-wink: bildiğim... kelimenin yapısında oldukları yapım eki , çekim eki, eş ve zıt anlamlı kelimeleri yaptılar ...yarın da genel test olacaklar. Matematik dersinde doğal sayıları yaptık , ardışık sayılarla problem çözdük, tek çift sayılar bu liste uzar gider....şu an toplama işlemindeyiz...verilmeyen toplananı buluyoruz yani... hani şu noktalı toplama işlemleri ...bu arada biz okul olarak konuların yerini değiştirdik... geometri ile başlıyor aslında kitap, ama biz geometriyi başka bir tarihe aldık, matematik öğretmenleri olarak ...sizin öğretmeniniz böyle bir değişikliğe gitmemiş olabilir, örneğin şu an Geometri yapıyor olabilir... o yüzden konular arası karşılaştırma yapamak sağlıklı mı bilemiyorum aslında:icon_whis Hayat Bilgisinde ise Cumhuriyetimize nasıl kavuştuk ?konusundayız.. Milli bayranlarımızı işledik şimdi onlardan biri olan Cumhuriyet Bayramı konusundayız ...ondan önce kişisel bakım ve sağlıklı beslenme yapmıştık :img-wink: komik oldu yaaaaa Sıla forumunda velilere yolladığım aylık bültenlere benzer rapor !!! :img-hyste umarım aydınlatabilmişimdir :img-in_lo bbasalan 25-10-07, 17:59 Lusin'in (Nisan Turgul-25) Yavuz Turgul ve Itır Esen'in kızı olduğunu biliyormuydunuz. Üstelik rejide çalıştığını bugün ki bir röportajında anneside belirtmiş.:img-wink: Masum yüzünü anasından aldığı belli. Malum Itır Esen de Ertem Eğilmez filmlerinin masum ev kızıydı.:good: Sevgili GO o kadar uzun bir aradan sonra Lusin karakterine neden ihtiyaç duymuş olabilir acaba.:icon_whis Bizi oyuna getirip Lusin'i sözde unutulan karakterler arasından çıkarıp, cee yaptırıp sonra yeniden kayıplar listesine dahil etmez inşallah.:img-pilot de-rin 25-10-07, 18:08 bbasalan bilmiyordum doğrusu. yani Nisa Turgul'un Yavuz Turgu'l'un kızı olduğunu şimdi öğrendim.ama daha önceden rejide çalıştığını biliyorduk.bunu orada giden mause ablada söylemişti dizideki karakterle hiç bir ilgisi olmadığını daha güzel olduğunu söylemişti ve sonrada bizler set arkası fotolarda Lusin'i sade nisa olarak görünce bi an tanıyamamıştık en azından ben bu mu?? demiştim röportaj nerde ki.. bbasalan 25-10-07, 18:12 bbasalan bilmiyordum doğrusu. yani Nisa Turgul'un Yavuz Turgu'l'un kızı olduğunu şimdi öğrendim.ama daha önceden rejide çalıştığını biliyorduk.bunu orada giden mause ablada söylemişti dizideki karakterle hiç bir ilgisi olmadığını daha güzel olduğunu söylemişti ve sonrada bizler set arkası fotolarda Lusin'i sade nisa olarak görünce bi an tanıyamamıştık en azından ben bu mu?? demiştim röportaj nerde ki.. Bende okuyunca şaşırdım. Röportajın bizi ilgilendiren kısmını basından haberler bölümüne ekledim. Bu bölüm babasının dizinin dibinde ağlayıp duran ve ondan bunun hesabını sorucam diyen bir Dilaver görmek istiyorum. Tabi ki devamında Boran tarafından bir güzel hırpalanmasını. siyah-beyaz 25-10-07, 18:36 Esma demişsiniz ya ben Esma'ya fazla kızmıyorum hatta hiç kızmıyorum.Oysa evliyken bu haltları yediği için kızmam lazımdı.Ama sanki rolüne birşeyler katıyor belki senaryoda bile olmıyan birşey.Belki de Cihan gibi birini sevebildiği için, belki karaktersiz Burhan yüzünden ...AY bilmiyorum.......Aslında yalanlarına devam etmediği için- ki durumu bunu gerektirebilirdi -cesaretinden dolayı bravo bile diyorum.Tamam artık suyumu ısıtabilirsiniz...Ama Esma ile Sıla'nın yollarının birgün kesiceğini ve aynı saflarda olacaklarını sanıyorum.Artık bu saflar,aşirete karşı mı olur,ÖzGenco'lara karşı mı olur bilmiyorum.Sıla madem herkesleri bağışladı Esma'yı da bağışlamalı.Esma, diğerlerinin yanında o kadar masum ki. SONAY T. 25-10-07, 19:07 Daha öcede yazmıştım bu melodiyi......:img-yes: nara nara nım nam..nara nara nım nam..nara nım nay..nırı nırı nım nay..lara lara nay nanay ....lara lara nay nanay......:img-wink: göl kıyısı gezisinde de bu hafta müziği konuldu.. Esma'nın sahnelerinde de çaldı..acilen söz yazılmalı dizide verilmelidir.... ben şimdi o melodilere söz yazayım **SEZEN AKSU** SILA GENÇOĞLU****ne kalmış benim dizelerim yanında..... Boran'ın benim..Bedir'im benim..ben yerim Midyat'tı her daim....... Boran'ın benim..Bedir'im benim..ben yerim Midyat'tı her daim....... ..şimdilik 2 die yazdımm......bakın melodiyede uygun kalıplar oturmuş...hece ölçüsü sağlam.. :happy0064 Lusin'in (Nisan Turgul-25) Yavuz Turgul ve Itır Esen'in kızı olduğunu biliyormuydunuz. Üstelik rejide çalıştığını bugün ki bir röportajında anneside belirtmiş.:img-wink: Masum yüzünü anasından aldığı belli. Malum Itır Esen de Ertem Eğilmez filmlerinin masum ev kızıydı.:good: sevgili bbalasan, bu haberi şimdi okudum..ne kadar şaşırdım..Nisan tuğrul annesine hiç benzemiyor, annesi kadar güzel değil..:icon_whis.. şansı güzel olsun..kız anneye benzemez babasına benzerse şanslı olur derler....Nisan T. şanslı olsun güzellik ne ki?:img-wink: Türkiye'in önemli dizisinin yardımcı yönetmeni olmuş şansa bakın..daha 25 yaşında..:img-wink: metes 25-10-07, 20:09 Eski başlığı büyük bir hızla kapatmış,yeni başlıkta zorla 3 sayfa ilerleyebilmiş,kıymetli forumdaşlarım.Niye suspus oldunuz,küsmüyüz hala:img-wink: [de-rinim bu ne yaw ölürüm ben buna böyle o bayanların öyle durması anormal bence ben jess, diyar, de-rinim sen, maabel, zeynep ve metes kesin boynuna atlamıştık Alevim, benim ne işim var,o isimlerin arasında...Haramikedi yazacaktın heralde,klavyen sürçtü:img-yes: Benim 2 tane yaşam sebebim var,eşim ve oğluşum,ne yapayım ben Boranı,MAA u...MAA anca dünya ahiret kardeşim olsun,Allahta sizlere bağışlasın onu:img-wink: Esma demişsiniz ya ben Esma'ya fazla kızmıyorum hatta hiç kızmıyorum.Oysa evliyken bu haltları yediği için kızmam lazımdı.Ama sanki rolüne birşeyler katıyor belki senaryoda bile olmıyan birşey.Belki de Cihan gibi birini sevebildiği için, belki karaktersiz Burhan yüzünden ...AY bilmiyorum.......Aslında yalanlarına devam etmediği için- ki durumu bunu gerektirebilirdi -cesaretinden dolayı bravo bile diyorum.Tamam artık suyumu ısıtabilirsiniz...Ama Esma ile Sıla'nın yollarının birgün kesiceğini ve aynı saflarda olacaklarını sanıyorum.Artık bu saflar,aşirete karşı mı olur,ÖzGenco'lara karşı mı olur bilmiyorum.Sıla madem herkesleri bağışladı Esma'yı da bağışlamalı.Esma, diğerlerinin yanında o kadar masum ki. Siyah Beyazım, sen Sıladan bile yüce gönüllü çıktın:img-wink: Esmanın benim gözümde hiçbir değeri yok,paragöz kadının teki.Cihanı sevdiğine hiç inanmadım,Burhanı aldatma sebebineyse kendi bile inanmamıştır:img-icecr Sıla Burhanıda Esmayıda bağışlayacaktır,hiç istemesemde.Sıla kendisini satan ailesini bağışlamış,Esmayı haydi haydi bağışlar....Büyük ihtimal Firuz ve Dilaver Esmayı istemeyecektir,hatta onun hakkında ölüm hükmü bile verebilirler,oda Sılayla Borana sığınacaktır:img-yes: Keşke Sıla bu olayada el atsada,Esmayı özgürlüğüne kavuştursa:img-icecr su-yagmur 25-10-07, 20:24 İyi geceler Sabırsız,Tutkusuz,Küskün Canım Kader Ortaklarım…(Çok arabesk bir açılış oldu) Yine ne yazacağımı bilemezken arkadaşlarım imdadıma yetiştiler Sağolsunlar... Bölüm yorumum: Sıla'nın kıyafetleri konusunda farklı düşünüyordum aslında. Ancak son fragmanda Sıla'nın inşaat alanına gideken giydiği kıyafet fazlasıyla abes kaçmış. Birşeyi de abartmazlarsa olmaz yani!!! *Berfinim Sıla’nın elbisesi hakkındaki düşüncelerine katılıyorum…Sıla şehir bir kadın olabilir de bu şehirlilik biraz fazla gibi geldi bana…Mardin’e kış daha gelmedi mi?..:bırr Hala ip askılılarla geziyor. Ya da ben çok soğukkanlıyım üşüyorum….:icon_whis * Sıla'nın hafıza kaybına uğradığından veya bir şekilde beynine format atıldığından kuşkulanıyorum. Mor Cadım Doğum günün kutlu olsun…(Bak bu sayfada kutlamamışım : ) ) *Sen şimdi bizim sevgi böcüğü canımız biricik Sılamıza ne demek istiyorsun…:butch:Sıla hep böyleydi…Hem Sıla bu Bölüm Boran’ın yanında olacak…daha ne olsun…:img-angel * Boran'ın ilk fırsatta şiir kitabı çıkartmasını bekliyorum. *Şiir kitabı değil de masal DVD si bekliyorum bende….:img-icecr * Aşiretten atılan Zinar'ın nasıl olup da ağa koltuğuna oturabildiğini halen daha çözmeye çalışıyorum. *Çözmeye çalışma arkadaşım…Bu denklemin çözümü yok…:img-dirol Kaç bilinmeyenli belli değil…Sadece konu bulamadıkları ve DS bir an önce kendini kurtarmak için diziden ayrıldığını ve bu yüzden ağalığın Zinar’a kaldı…:icon_whis *Azad'ın ölümünün hala nasıl çözülemediğini anlayamıyorum. Azad'ın o gece Cihan'ı bir kadınla gördüğü ve bu nedenle onunla takıştığı bilinirken Cihan'ın, Esma ile ilişkisi de ortaya çıkmışken kimsenin olayı Azad ile ilişkilendirmemesini durup düşünmemesini acayip saçma buluyorum. *Mor Cadım senin bu cümlenin sonu var…Bir an hiç bitmeyecek sandım… Türkçe meali:Azad’ın ölümü neden araştırılmıyor,Boran oteldeki kadının Esma olduğunu hala anlamadı mı? Boran neden parçaları birleştirip Cihan’ın yaptıklarını ortaya çıkarmıyor… :img-book: Cevap:Cihan Öldü..Azad’ın ölümü unutuldu… *Bir dizinin güneş gibi ışıldarken nasıl bir anda bir gölge kadar cılız, iç karartıcı ve aciz bir hale gelebildiğini düşünerek üzülmeden edemiyorum. *Yaşlanmak yaramış sana ..Pek bir şairane yazar olmuşsun…:img-hyste Ne zamandır söylemek istiyorum bi türlü yorum yaparken aklıma gelmiyordu. Hani bizimkiler akşam yemeğinde bir arada oldular yaa oradaki muhabbet Bedirhan ve Firuz ile ilgiliydi yaaa. Bişicik dicem işte o sahnedeki sözler çalıntıydı Bedirhan'ın gözlerinin Firuz'a benzediğini ilk olarak Sevgili Tekirdağ ablacım söylemişti bu forumda hatta hepimize çok matrak gelmişti bu durum... Yine her zaman ki gibi bizden kopyalayıp, diziye yapıştırmışlar Kırçiçeğim, Bende yazacağım unutuyorum..Kalp kalbe karşıymış…Bedirhan’ın bakışlarını Firuz’a benzetti.Kevser ve her şeye maydanoz olan Ayşecik… Bizim bilmediğimiz çok şey var Ama Ayşe her bir şeyi biliyor… :img-beee:(Allah bilir Sıla’nın bilip bizim bilmediğimiz şeyleri de biliyordur…) -Aze-‘me hak vermeye başladım…Ayşe çıksın diziden…her şeyi biliyor… Bölüm Yorumu: Ahmet Ağayı görünce Cihan’ı özlediğimi fark ettim.(Bir gün bu cümleyi kuracağımı düşünmemiştim)Cihan kötüydü ama en azından ince esprileri hala dilimizde… Forma şikayet:Kırçiçeğim,Rhett,Nihz :img-haha:başka bir formda yorumlarını gördüm…Hatta bunlardan bir tanesi anket bile yapmış…Ben ispiyonladım.Hüküm sizindir….:img-pilot Sevgiler,Saygılar... metes 25-10-07, 20:43 Forma şikayet:Kırçiçeğim,Rhett,Nihz :img-haha:başka bir formda yorumlarını gördüm…Hatta bunlardan bir tanesi anket bile yapmış…Ben ispiyonladım.Hüküm sizindir….:img-pilot Suyum Yağmurum, bu arkadaşlar,bizi hangi forumla aldatıyorlar,merak ettimde.Birde anket bile hazırlamışlar hıı,acilen meclisi toplamamız gerek,hüküm şart oldu:img-hyste * Sıla'nın hafıza kaybına uğradığından veya bir şekilde beynine format atıldığından kuşkulanıyorum. :img-fie: Şey diyorum,acaba doğum sırasında Sılanın beynine oksijen az gittide,bazı bölümlerde, bu bölümler Boranlı bölümler oluyor, hafıza kaybı olmuş olabilir:icon_whis *Azad'ın ölümünün hala nasıl çözülemediğini anlayamıyorum. Azad'ın o gece Cihan'ı bir kadınla gördüğü ve bu nedenle onunla takıştığı bilinirken Cihan'ın, Esma ile ilişkisi de ortaya çıkmışken kimsenin olayı Azad ile ilişkilendirmemesini durup düşünmemesini acayip saçma buluyorum. Azad diye birimi vardı,öldümü:icon_whis Bu dizideki faili meçhul cinayetler,Türkiyedeki faili meçhullerden daha fazladır:img-yes: Ölen öldüğüyle kalıyor... ***********************************************[ odile 25-10-07, 21:00 Suyum Yağmurum, bu arkadaşlar,bizi hangi forumla aldatıyorlar,merak ettimde.Birde anket bile hazırlamışlar hıı,acilen meclisi toplamamız gerek,hüküm şart oldu:img-hyste metes'im bu hain köfteler bizi Ezo Gadim ikilisi ile aldatıyorlarrr:img-beee: rhett'im ve kırçiçeği'm forumun gediklisi olma yolunda da ilerliyorlar, anket cevaplamalar falann:img-dirol gözümden kaçmaz !!!!!!!!Nihz'im ayparçamı da zehirlemişlerrr ...sizi gidi sizi ama ayparçam Boran'ıma spoilerlarla da olsa sahip çıkıyor :img-in_lo şaka bir yana huuu kızlarr oralara dalıp bizi boşlamayınn sakın:icon_sorr Bölüm yorumu da yapalımm ...Bedirhan bebek Narin'in kucağında gerçekten:dance: GO duy sesimi !!!şu kardeş kardeş geçinmeler bir son bulsun... Sıla ve Boran özüne dönsünn ...dizimizde tutku olsunn...Boran'ımın doğumgünüsü olsunn:img-blush ...Sıla Boran'ına sevgiyle baksınn...Bedirhan bebek 80 dk ekranda gözüksün :img-in_lo saçmaladım değill ....:icon_whis ayliz 25-10-07, 21:02 Spoiler güzeli Derinim , simge oyunu düzenlemiş,yeni başlık açılmış ve ben her zamanki gibi son anda yetiştim.Yeni başlığımız hayırlı olsun. -Boran :img-punk: -Sıla :img-cray: -Bedirhan :img-angel :img-kiss: -Abay :good: -Firuz;Kevser :dito -Zinhar,Dilaver :img-tomat -Celil ,Bedar,Narin troest -Şivan,Zeynel :bilmim -Ahmet :bırr Evet sevgili arkadaşlar,bir çoğunuz gibi bende Sıla'nın kıyafetlerini abartılı buldum.ya bunun bir ayarı yokmudur ne o dekolteler öyle,Boran'ın gömlekleride resimlerde kırış,buruş görünüyor. Sıla ve Boran karakterini giydireni Kevser öpsün inşallah.:img-hyste Asteria'cım doğum günün kutlu olsun.:img-in_lo İçimden geldi hepinizi çok sarılıp,çok öpüyorum kıymetlilerim. zeynepsudem 25-10-07, 21:03 İyi Akşamlar... Sevgili Arkadaşlarım, bende bu bölüm Esmanın Cihan'ın mezarı başına gelip zırıl zırıl ağlamasından ona olan aşkından söz etmesinden yanayım.. Derinim, Esma Burhan' la hazır boşanma işini konuşmaya gelmişken, Cihan' ını da ziyaret eder.. Ümmü mezarlık ziyaretinde 2- 1 önde; Esma' nın skoru eşitlemesi lazım.. Bu bölüm Esma kesin mezarlığa gider:icon_ange zeynebim onlar hadi iki kişilerdi iki yevmiye alıyorlardı .oysaki Şivan kahya bir kişi ne zararı dokundu FM yapıma anlıyamadım ..zaten şunu şurasında kaç dk yer işgal ediyorduki .tasarruf yapılacaksa ağaların sayısını azaltsınlar ne öyle gün geçtikçe mantar gibi ürüyorlar Yeni bölümde.. Bence... Şivan Kahya gene ortalıkta olmayacak..:butch: Boran okul inşaatında Sıla ve marabalarla çalışıyor.. Şivan ortalıkta olsaydı, fragman resimlerinde O' da olurdu.. Dilaver' in Boran' ı vurması için; tuttuğu çocuk da çıkmış resimlerde... Fakat Boran' ın sağ kolu Şivan ortalıkta yok:icon_sorr Konakta çalışanların ortadan kaybolmasının sebebi; Kevser' in oburluğu:img-haha:Ayşe' yi et almaya kasaba göndermişti.. Şivan' ı da herhalde Brezilya' ya taze kahve almaya gönderdi.:img-hyste ahh alevim ah nerde temiz pak ütülü kumaş pantolana bilem razıyım bu durumda kaldı ki kot. Alevcim kotlu botlu Boran işte, yandaki bayanların bakışlarına dikkat: http://img139.imageshack.us/img139/2372/maapy9.jpg (http://imageshack.us) Boran sıradan vatandaş olduğuna göre...arada bir kot pantolon giysin.. Spoilerde görüldüğü üzere pek yakışıyor:img-meeti BOran son bölümde iş yerinde bir beye sipariş verdi gelsin dedi neydi oınlar okul için malzememiydi onlar merak ediyorum.] Derinim, Boran şirkette kapıya kadar uğurladığı Beye sipariş vermedi.. O Bey Genco Holding' ten birşey sipariş etti.. O Bey... sipariş ettiklerinin hemen gelip gelmeyeceğini.. sordu.. Boran' da; en kısa zamanda geleceğini... söyledi.:img-grin2 derincim ikon oyununu sevdim.. Sıla :img-artis güzel bir kadındı..hayallerle yaşadı..kocasının bol bol sırtını keseledi.. Rhettim, Sıla güzel bir kadındı... diyorsun.. Sıla' cımın hakkını yemek istemem!... eh fena değil güzel sayılır:img-yes: Boran' ın sırtını bol bol mu? keseledi:blink: diyorsun. Sıla' nın Boran' a banyo borcu var.. Bu borcu zaman aşımına uğramadan; bir an evvel ödese iyi olacak:img-hyste metes 25-10-07, 21:16 metes'im bu hain köfteler bizi Ezo Gadim ikilisi ile aldatıyorlarrr:img-beee: Odile'mdemek bizi Ezo- Gadimle aldatıyorlar,bende onlara küstüm işte:img-icecr Acaba Boranla Sılada bulamadıkları tutkuyu onlardamı buldularki,hiçte izlemedim o diziyi merak ettim şimdi:img-yes: Keşke konakta yangın çıksa,birtek Sılanın dolabı yansa,bütün askılı elbiseleri kül olsa :img-yes: Bu kız yüzünden askılı elbiselerden soğudum :img-wink:Yakışsa gam yemeyeceğim,herkes kalın giyinirken neden hala Sıla askılı elbise giyerki(Abim Mardinde yaşıyor ve en son görüştüğümüzde havalar soğuk demişti),valla ilk defa bağevine giderken giydiği rahibe kıyafetini bile özledim:img-yes: Haberler bölümüne baktımda,Gül Erçetingözde bizdenmiş.Oda belliki CD yi çok seviyor:img-icecr Fragmanı şimdi izledim,Sılayı sevmediğimi söylemişmiydim(elbisesinden kaynaklanıyor olabilir) :img-icecr,birde aşiret össün :img-hyste maabel 25-10-07, 21:32 Boranı Maraba olmuş arkadaşlarım iyi geceler..:img-wink: Yeni sayfamız hayılı olsun...Yeni sayfamız tutkulu,aşk kokan yazılarla dolsun.. Dizinin başlamasına az zaman kaldı ama eskisi gibi bölüm gelsin izleyeyim şevki kalmadı ...Fragmanda boranın sılaya bakışları olmasa .... Boran böyle tatlı bakmasa kim arar sılayı... Sılanın kıyafetlerine bende taktım...A.Y İFO bile daha düzgün giyiniyor...:img-hyste DERİNİM avatarı ne öyle...Boran da deri ceket giysin....:img-blush İKON oyununa bende katılayım... BORAN:img-in_lo SILA:blink: BEDİRHAN:img-icecr ABAY:img-clapp CELİL,BEDAR,NARİN,EMİR AHMET,ZİNAR,DİLAVER,KEVSER,FİRUZ,HAMDİ:fighting2 AYSE:img-eat: Dizimizde yeni dönem başlıyormuş bu yenidönem reytinklerin düşüp dizinin bitmesi degildir inşallah... HALA UMUDUM VARSA MAA DAN VE SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMDANDIR....:img-in_lo Alevim,derinim,zeynebim yarın 20:00 de sizlerle Boranı seyretmek için ekran başında olacagım..ASİ ile işim olmaz Boranın olmadıgı diziye dizimi derim ben...:img-wink: (ASİ dizisindeki kız ismini ASİ nehrinden almış anlaşılan..) kendinize iyi bakın..yarın sıla gününde görüşmek üzere..bye zeynepsudem 25-10-07, 21:40 Odile'mdemek bizi Ezo- Gadimle aldatıyorlar,bende onlara küstüm işte:img-icecr Acaba Boranla Sılada bulamadıkları tutkuyu onlardamı buldularki,hiçte izlemedim o diziyi merak ettim şimdi:img-yes: Keşke konakta yangın çıksa,birtek Sılanın dolabı yansa,bütün askılı elbiseleri kül olsa :img-yes: Bu kız yüzünden askılı elbiselerden soğudum :img-wink:Yakışsa gam yemeyeceğim,herkes kalın giyinirken neden hala Sıla askılı elbise giyerki(Abim Mardinde yaşıyor ve en son görüştüğümüzde havalar soğuk demişti),valla ilk defa bağevine giderken giydiği rahibe kıyafetini bile özledim:img-yes: Haberler bölümüne baktımda,Gül Erçetingözde bizdenmiş.Oda belliki CD yi çok seviyor.. Metesim, dün annemin hatırını kırmamak için; Ezo-Kadim' i biraz izlemek zorunda kaldım. ( sevdiğim diziler olmadığı geceler, TV' de zaping yaparım:img-icecr) Tutku mutku birşeycik göremedim.:img-wink: Sıla ile Boranımın sarılmalı, yanak ve saç öpmeli tutkusunu tercih ederim:img-yes: Konakta yangın çıkmasın Metesim. Konağa hırsız girsin de; asortik gelin ağamızın; askılı cicilerini ve parmak arası terliğini çalsın gitsin.:img-icecr Hırsız... Boran' ın kıyafetlerine, bilhassa mavi gömleklerine dokunmasın:img-yes: Lusin' in...Itır Esen' in kızı olmasına çok şaşırdım.. Itır Esen' i; Adile Naşit, Münir Özkul, Ayşen Gruda ve Tarık Akan'la oynadığı; Neşeli Günler... filminden hatırlıyorum.. Filmdeki ismi de; Zeynep' ti.. Itır Esen sarışın, yeşil gözlü.. Lusin.. Nisa Turgul esmer, kara gözlü annesine hiç benzemiyor, fiziği babasına benziyor sanırım:img-wink: Edit: Fatmacım iyi geceler.. Bence de Sence:good: Yarın gece herhangi bir aksilik olmazsa, Derinim, Alevim, Sen ve Ben saat 20:00'de Boranımızı izleyeceğiz.. metes 25-10-07, 21:54 Konakta yangın çıkmasın Metesim. Konağa hırsız girsin de; asortik gelin ağamızın; askılı cicilerini ve parmak arası terliğini çalsın gitsin.:img-icecr Hırsız... Boran' ın kıyafetlerine, bilhassa mavi gömleğine dokunmasın:img-yes Zeynep'cim,onada razıyım ben.Tez elden şu elbiselerden kurtulmamız gerekiyor:img-yes: Hani CD mankenya,GO azıcıkta gözemi hitap etmek istiyor acaba,eğer öyleyse gözümüze hitap değil işkence ediyor:img-icecr Zeynep'im,demek Ezoda bizimki kadar bile tutku yok:img-yes: Demek Lusin Itır Esen'in kızı.Ben IE i çok severim,çokda güzel bir bayandır,yüzü çok sıcak gelir bana.Dediğin gibi kızı annesine hiç benzemiyor,birde birşey sorucam,Nisa Turgul rol icabımı aksıyor? Eğer rol icabı aksıyorsa,bir zahmet sebebini istiyorum sayın GO dan:img-yes: zeynepsudem 25-10-07, 22:11 Zeynep'cim,onada razıyım ben.Tez elden şu elbiselerden kurtulmamız gerekiyor:img-yes: Hani CD mankenye,GO azıcıkta gözemi hitap etmek istiyor acaba,eğer öyleyse gözümüze hitap değil işkence ediyor:img-icecr Zeynep'im,demek Ezoda bizimki kadar bile tutku yok:img-yes: Demek Lusin Itır Esen'in kızı.Ben IE i çok severim,çokda güzel bir bayandır,yüzü çok sıcak gelir bana.Dediğin gibi kızı annesine hiç benzemiyor,birde birşey sorucam,Nisa Turgul rol icabımı aksıyor? Eğer rol icabı aksıyorsa,bir zahmet sebebini istiyorum sayın GO dan:img-yes: Metesim, Sıla hamilelik döneminde; bu kadar bol, rahat kıyafetler giymemişti.:icon_whis CD manken olduğu için; göze hitap ettirmek istiyor olabilirler. Fakat giydiği kıyafetler; yöreye hiç yakışmıyor.:img-cool2 Midyat' ta... Ondan başka askılı ve ön kısmı baya bir açık kıyafetler giyen bayan olduğunu sanmıyorum.. CD' ye bu tür kıyafetler yakışıyor diyordum. Fakat Sıla' nın okul inşatına da; o kıyafetle gitmesi pek yakışık almamış.:img-icecr Metesim Itır Esen' i Bende beğenirim.. Lusin... Nisa Turgul' un ayağının aksama sebebine dizide değindiler. Canım:img-yes: Lusin küçükken mayına bastığı için, yaralanmış ve ayağı sakat kalmış:icon_sorr İlk bölümlerde Abay Sıla' ya anlatmıştı:img-wink: ayliz 25-10-07, 22:21 Forma şikayet:Kırçiçeğim,Rhett,Nihz :img-haha:başka bir formda yorumlarını gördüm…Hatta bunlardan bir tanesi anket bile yapmış…Ben ispiyonladım.Hüküm sizindir….:img-pilot Sevgiler,Saygılar... De haydi arkadaşlar el birliğiyle ihanet eden arkadaşlara bir hüküm hazırlana.:img-icecr Benim önerim bu arkadaşlara ceza olarak Kırçiçeğim acilen buraya bir anket hazırlasın :img-in_lo Rhett'im bir forum senaryosu :img-in_lo sevgili Nihz'im Ezo Gelin izlenimlerini spoiler içinde anlatsın.:img-in_lo (laf aramızda ST diziye katıldıktan sonra bende ara sıra izliyorum)ama foruma yazmıyorum ben masumum.:img-hyste Bölüm yorumum fragmanı izleme şerefine bende eriştim.Bu bölümde Sıla'nın kıyafetlerinin,inşaat işçiliği için ne kadar uygun olduğunu gördüm. Cemil İpekçi'de bir ara meslek kıyafetleri hazırlıyordu,belki şimdi bu kıyafetlerden o da ilham alır.:img-haha: metes 25-10-07, 22:30 Lusin... Nisa Turgul' un ayağının aksama sebebine dizide değindiler. Canım:img yes: Lusin küçükken mayına bastığı için, yaralanmış ve ayağı sakat kalmış:icon_sorr İlk bölümlerde Abay Sıla' ya anlatmıştı:img-wink: Zeynepçim,hafızana birkere daha hayran oldum:good:.Bende hafızamı kuvvetli sanırdım,sen yazınca hatırladım şimdi :img-yes: Birşey daha sorsam,kapanan başlıkta İfrit arkadaşım,boranın parmağındaki ağalığı temsil eden bir yüzükmü diye sormuş,ben öyle hatırlıyorum.Parmağındaki ağalık yüzüğü diye sanki böyle bir sahne vardı:img-yes: Sen daha iyi bilirsin,bir Boran uzmanı olarak :img-wink: Fragmanda Sılanın okul inşaatındaki Borana bakışları yine gıcık,aslında ağzından güzel kelimeler çıkıyor ama bakışlar yine aynı:icon_whis Aylizcim,Cİ ,Sılanın inşaat kıyafetlerinden ilham yerine alsa alsa ders alır.Sıla O kıyafetlerle inşaatta nasıl giyinilmez dersi veriyor :img-icecr ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++ teomanresat 25-10-07, 22:41 Zeynep'cim,onada razıyım ben.Tez elden şu elbiselerden kurtulmamız gerekiyor. Hani CD mankenya,GO azıcıkta gözemi hitap etmek istiyor acaba,eğer öyleyse gözümüze hitap değil işkence ediyor Zeynep'im,demek Ezoda bizimki kadar bile tutku yok.Demek Lusin Itır Esen'in kızı.Ben IE i çok severim,çokda güzel bir bayandır,yüzü çok sıcak gelir bana.Dediğin gibi kızı annesine hiç benzemiyor,birde birşey sorucam,Nisa Turgul rol icabımı aksıyor? Eğer rol icabı aksıyorsa,bir zahmet sebebini istiyorum sayın GO dan İyi geceler sevgili forum sakinleri:img-wink: Sevgili metes ve zeynep Sılanın elbiselerinden kurtulmanın yolunu bulmuşlar.ya yangın çıksın ya hırsız girsin.Olur ikiside kabulümüz,yeterki Sıla askılı elbiseleri giymesin.O yörenin ortamına uygun giyinsin isteğimiz budur:img-yes: Canım bende Lucin'in Itır Essen'in kızı olduğuna çok şaşırdım.Itır Esen sarışın,beyaz çok hoş bir kadındır.Zeynepçim bende Neşeli Günleri çok severim.Her oynadığındada bıkmadan hala bakarım.Lucin'in dizide aksamasına gelince metesçim,Lusin mayına basmış ayağından yaralanmış,ondan öyle aksıyormuş.Dizide buna değinmişlerdi. Zeynepçim benden önce açıklamış. Metesim, dün annemin hatırını kırmamak için; Ezo-Kadim' i biraz izlemek zorunda kaldım. ( sevdiğim diziler olmadığı geceler, TV' de zaping yaparım) Tutku mutku birşeycik göremedim Sıla ile Boranımın sarılmalı, yanak ve saç öpmeli tutkusunu tercih ederim AAAA Zeynepçim ezo ve Kadimde tutku görmedin demek.Son sahneyi izledinmi?İzlemediysen netten izle istersen canım.O bakışlar,helede Serhat'ın müthiş sesinden o romantik konuşmayla birleşince tutku budur dersin.Buraya Dikkat!!! Öpüşme yoktu sadece bakışlar vardı ve el sıkıştılar.Tutkunun öpüşmek ve başka şeylerden ibaret olmadığını görmek isteyenlere duyrulur.Yeterki o tutkuyu,o çekimi seyirciye hissettirmeyi bil. Hey GO,CD size sesleniyorum!!:icon_whis tülaycım böyle dar günde yıllık izin kullanacaksa Şivan Kahya ne diyeyim ben şimdi bilemedim.bu yıllık iznin yıl sayısı artsın...tabi anladı ağalık elden gitti ne diye ağanın sağ kolu olayım her dediğini sözünü yerine getireyim deyip kaçmıştır dimi De-rincim Şivan'dan bahsediyoruz.Zannetmiyorum o Boran ağasını bırakıp yeni ağa kukla Zinhar'ın yanına gitmez.Bence karısını özledi.Ondan gitti.İnşallah öyledir:icon_whis .Ama Esma ile Sıla'nın yollarının birgün kesiceğini ve aynı saflarda olacaklarını sanıyorum.Artık bu saflar,aşirete karşı mı olur,ÖzGenco'lara karşı mı olur bilmiyorum.Sıla madem herkesleri bağışladı Esma'yı da bağışlamalı.Esma, diğerlerinin yanında o kadar masum ki. Siyah-beyaz canım bende Sıla ve Esma'nın yolarının birşekilde kesişiceğini düşünüyorum.Şimdi Esma Cihan'dan hamile.Bunu teyit edip bebeğin Cihan'ın soyadını taşımasını sitiyor.Gerekli girişimlerde bulunacaktır.Esma'yı boşuna aşağı yukarı her bölümde renk olsun diye göstermiyorlar.Birşekilde Esma töreyle yüzyüze gelecek ve Bence Boran ve Sıla'dan yardım isteyecek.Burda çokmu uçtum Tülay'cım tıklar mısınn canım öncelilkle belirteyim bir Ermeni okulunda çalıştığımdan Türkçe derslerine ben girmiyorum ...Türkçe'ye branş dersi öğretmeni giriyor.Ben Ermenice dersine giriyorum :img-wink: bildiğim... kelimenin yapısında oldukları yapım eki , çekim eki, eş ve zıt anlamlı kelimeleri yaptılar ...yarın da genel test olacaklar. Matematik dersinde doğal sayıları yaptık , ardışık sayılarla problem çözdük, tek çift sayılar bu liste uzar gider....şu an toplama işlemindeyiz...verilmeyen toplananı buluyoruz yani... hani şu noktalı toplama işlemleri ...bu arada biz okul olarak konuların yerini değiştirdik... geometri ile başlıyor aslında kitap, ama biz geometriyi başka bir tarihe aldık, matematik öğretmenleri olarak ...sizin öğretmeniniz böyle bir değişikliğe gitmemiş olabilir, örneğin şu an Geometri yapıyor olabilir... o yüzden konular arası karşılaştırma yapamak sağlıklı mı bilemiyorum aslında:icon_whis Hayat Bilgisinde ise Cumhuriyetimize nasıl kavuştuk ?konusundayız.. Milli bayranlarımızı işledik şimdi onlardan biri olan Cumhuriyet Bayramı konusundayız ...ondan önce kişisel bakım ve sağlıklı beslenme yapmıştık :img-wink: komik oldu yaaaaa Sıla forumunda velilere yolladığım aylık bültenlere benzer rapor !!! :img-hyste umarım aydınlatabilmişimdir :img-in_lo Odilecim örtmenim ilk öncelikle teşekkür ederim.:img-in_lo Matematikte geometrik şekilleri,ışın,doğru parçası,açıları,düzlemsel bölgeleri işlediler.Şimdi bugünden itibaren simetriğe geçtiler.Yani kitapla birebir gidiyorlar.Ne eksik ne fazla.Ben fazla gitsinler istiyorum o ayrı. Türkçede Atatürk konusunu işliyorlar.Hayat bilgisindede sağlıklı beslenme ve kişisel bakım ilediler.yarında herhalde Cumhuriyet konusuna geçerler yada önümüzdeki hafta.Aşağı yukarı birbir gidiyoruz sizin okulla.Tüh şimdi ben Müdüre çemkiremiyecekmiyim.O kadarda heveslenmiştim.:icon_whis Herkese iyi gecelerbye diyar 80 25-10-07, 22:55 Diziyi sadece;öylesine,"bu sadece bir dizi" diyerek izleyenlerin,dizideki hiçbirşeyden bizim kadar etkilenmediğini;üzerinde durmadan,önemsemeden izledikleri için belkide bizden daha şanslı olduklarını,çünkü birşey eleştirmedikleri için dizinin gidişatından gayet memnun olduklarını söylerdik ya bazen...Canım annem Cuma akşamı bunu bir kez daha kanıtladı bana...Mesela Sılanın,bağevine gitmek için arabaya binmek üzere olan Kevser ve Firuza,“gitmeyin,hem Bedirhan da iyi geceler demek için sizleri bekliyor” dediği ve Firuzun,“madem öyle,torunu bekletmeyelim;uykusu kaçmasın” cevabını verdiği sahnede annem çok duygulanmış,ağlıyordu:img-cray:;ben de karşısında şöyleydim:img-hyste...Hatta ben “ne diye ağlıyorsun anne,onların daha geçen bölüm yaptıklarını unuttun mu?” diye sorduğumda bana kötü kötü baktı ve susmak zorunda kaldım:blink:.Halbuki son haftalarda,“bu konular da hiç değişmiyor,bu dizi dönüp duruyor” diye eleştirerek beni şaşırtmaya bile başlamıştı... Sonra,Sıla ve Boranın bilmem kaçıncı yüz kez sarıldıklarını görüp,"üff,ne sıkıcı;bunlar da sarılmaya doymadılar;bu kardeşlik hepimizi baydı artık:img-bored" dediğimde de cevabı şu oldu;"hadi hadi,Boran Sılaya sarılıyor diye kıskanıyorsun,senin bütün derdin bu,o yüzden böyle konuşuyorsun,fesat şey..." :blink: Demem o ki;Sıla dizisini aileyle birlikte izlemek zaten bir eğlence,öylesine izleyenlerle birlikte izlemek daha güzel bir eğlence;her eleştirinize verilecek bir cevapları mutlaka var;üstelik cevap veremedikleri yerde de,"madem beğenmiyorsun sen ne diye bir saniye bile gözünü ayırmadan izliyorsun;ne diye o bilgisayarın başında saatlerce birşeyler okuyup birşeyler yazıyorsun?" diye lafı yapıştırıyorlar...Gel de açıkla... Gece gece bunları niye yazdım? "Forum Forever:dance:" demek geldi içimden,o yüzden lafı uzattım... Siyahım-Beyazım;"bizimkiler,Tekirle Bekir gibi" benzetmesine nasıl güldüm bilemezsin:img-heh:,Allah iyiliğini versin... Pelin'im çıtırım;haftabaşından beri "Cansu Dere" başlığına kaç tane mesaj yazmışsın,saydın mı?Buraya gelince;"-ödevim çok":img-beee:...Ben de başlayacam tehtütlere,ona göre...:butch: Canım Oslo'm:img-in_lo;güzel Metes'im:img-in_lo... Hepinizi çok sarılır,bir o kadar da öperim, Sevgilerimle...bye zeynepsudem 25-10-07, 23:05 Zeynepçim,hafızana birkere daha hayran oldum:good:.Bende hafızamı kuvvetli sanırdım,sen yazınca hatırladım şimdi.. Birşey daha sorsam,kapanan başlıkta İfrit arkadaşım,boranın parmağındaki ağalığı temsil eden bir yüzükmü diye sormuş,ben öyle hatırlıyorum. Parmağındaki ağalık yüzüğü diye sanki böyle bir sahne vardı:img-yes: Sen daha iyi bilirsin,bir Boran uzmanı olarak :img-wink: Fragmanda Sılanın okul inşaatındaki Borana bakışları yine gıcık,aslında ağzından güzel kelimeler çıkıyor ama bakışlar yine aynı:icon_whis Aylizcim,Cİ ,Sılanın inşaat kıyafetlerinden ilham yerine alsa alsa ders alır.Sıla O kıyafetlerle inşaatta nasıl giyinilmez dersi veriyor.. Metesim hafızama itifatın için teşekkür ederim:img-in_lo Boran' ın parmağındaki ağalık yüzüğüne değindikleri bir sahneyi hatırlayamadım.:icon_sorr Fakat yöredeki nüfuslu, itibarlı adamların parmağında; kaşlı bir yüzük olduğuna dikkat ettim.:img-yes: Firuz' un, Zinhar' ın, Ali Ağa' nın.. hatta maraba Celil' in parmağında da bir yüzük var:img-icecr Boran' ın parmaklarına çok yakışan; o kaşlı yüzüğü takmasının; ağalık makamı ile bir ilgisi olmayabilir:img-yes: Okul inşaatında..Sıla; bu okulun bitmesine kimse engel olamayacak.. derken; bakışları Bana da pek bir itici geldi.:img-cool2 Canım bende Lucin'in Itır Essen'in kızı olduğuna çok şaşırdım.Itır Esen sarışın,beyaz çok hoş bir kadındır.Zeynepçim bende Neşeli Günleri çok severim.Her oynadığındada bıkmadan hala bakarım.Lucin'in dizide aksamasına gelince metesçim,Lusin mayına basmış ayağından yaralanmış,ondan öyle aksıyormuş.Dizide buna değinmişlerdi. Zeynepçim benden önce açıklamış. AAAA Zeynepçim ezo ve Kadimde tutku görmedin demek.Son sahneyi izledinmi?İzlemediysen netten izle istersen canım.O bakışlar,helede Serhat'ın müthiş sesinden o romantik konuşmayla birleşince tutku budur dersin.Buraya Dikkat!!! Öpüşme yoktu sadece bakışlar vardı ve el sıkıştılar. Tutkunun öpüşmek ve başka şeylerden ibaret olmadığını görmek isteyenlere duyrulur. Yeterki o tutkuyu,o çekimi seyirciye hissettirmeyi bil. Hey GO,CD size sesleniyorum!! Tülay Ablacım, Lusin' i canlandıran oyuncunun; Itır Esen' in kızı olmasına Bende çook şaşırdım..'' Neşeli Günler'' sıcak bir aile filmi, Bende çok severim, bir kaç defa izlemişliğim vardır... Koyulttuğum satırlarında '' tutku'' için, söylediklerine aynen katılıyorum:good: Dizimizde İlk 12. bölümün tadı başkaydı.:img-icecr O bölümlerdeki tutku bir başka; bakışmalar, el tutmalar, gözgöze gelmeler, uzaktan gözetlemeler... daha bir manalıydı.. metes 25-10-07, 23:24 Çok uykum geldi,hepiniz gidip yatsanızda benimde aklım burada kalmasa olmazmı:img-wink: Yarın iş var,uykumu alamayınca sinirli oluyorum,sinirli sinirli Sılayı izleyince sinirim tavan yapıyor... Diyar'ım:img-in_lo ,diziyi öylesine izleyenler gerçektende bizden daha şanslıdır.Bizim kadar her ayrıntıya dikkat etmeyince dizi,bizim gibi onlara dayanılmaz gelmiyordur. Keşke bizde Sılanın o sahnelerinde annenin verdiği tepkiyi verebilseydik:img-yes: Ama ne yazıkki ,çoğumuz senin durumunda izliyorduk,o sahne bizlere göre hüzünden öte komediydi. Zeynepcim:img-in_lo,yüzüğün aşiret yüzüğü olmamasına sevindim,çünkü o yüzüğün Boranın parmağından çıkıp Zinarın parmağına takılmasına dayanamam:icon_sorr (buda kralın tacını devretme merasimi gibi oldu) İyigeceler hepinize,çok sarıldım,çok öptüm:img-blush Özgüncüm, Sıla ,gönüllerin gelinağası :img-hyste:img-hyste Boran ağa olmasa bile Sıladaki gelinağalık bakidir :img-wink: özgün 25-10-07, 23:27 İyi geceler sevgili forum arkadaşlarım. Aynı sizler gibi ben de Sıla'nın kıyafetlerine takmış durumdayım. Biz burada üşürken o oralarda o kıyafetlerle nasıl üşümüyor anlamıyorum. Sanki Sıla soğuklara inat eder gibi hava ne kadar çok soğursa o da o kadar abartıyor kıyafet işini. Okul inşatı esnasında giydiği o elbise yakıştı mı hiç eski gelinağaya? Kevser ilk zamanlarda Sıla'ya çok söyleniyordu kıyafetlerinin yöreye uygun olmayışı hakkında ama şimdi ağzından tek kelime duymuyoruz bu konuyla ilgili. Üstelik Sıla ilk zamanlara nazaran şimdi dekoltesi daha bol elbiseler tercih ediyor, çok garip. Bir de merak ettiğim bir husus var. Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama şimdi Boran ağalıktan alındığına göre Sıla'da gelinağalıktan alınmış oluyor. Bu durumda Sıla'nın etrafında gelinağam diye pervane olan Ayşe bundan sonra Sılaya nasıl hitap edecek acaba? Demek Lusin Itır Esen'in kızıymış. Gerçekten çok şaşırdım. bbasalan'cım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.:good: zeynepsudem 25-10-07, 23:54 Zeynepcim:img-in_lo,yüzüğün aşiret yüzüğü olmamasına sevindim,çünkü o yüzüğün Boranın parmağından çıkıp Zinarın parmağına takılmasına dayanamam:icon_sorr (buda kralın tacını devretme merasimi gibi oldu) Metesim, Bende Boran' ın yüzüğünü, Zinhar' ın parmağında görmeye dayanamam.:img-cool2 Neyse yüzüğü Boran' da kalacak.. Derinimin spoilere koyduğu resimde... Boran ile Celil inşaatta konuşularken; Boran' ın yüzüğü parmağındaydı:img-yes: İyi geceler sevgili forum arkadaşlarım. Aynı sizler gibi ben de Sıla'nın kıyafetlerine takmış durumdayım. Biz burada üşürken o oralarda o kıyafetlerle nasıl üşümüyor anlamıyorum. Sanki Sıla soğuklara inat eder gibi hava ne kadar çok soğursa o da o kadar abartıyor kıyafet işini. Okul inşatı esnasında giydiği o elbise yakıştı mı hiç eski gelinağaya? Kevser ilk zamanlarda Sıla'ya çok söyleniyordu kıyafetlerinin yöreye uygun olmayışı hakkında ama şimdi ağzından tek kelime duymuyoruz bu konuyla ilgili. Üstelik Sıla ilk zamanlara nazaran şimdi dekoltesi daha bol elbiseler tercih ediyor, çok garip. Bir de merak ettiğim bir husus var. Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama şimdi Boran ağalıktan alındığına göre Sıla'da gelinağalıktan alınmış oluyor. Bu durumda Sıla'nın etrafında gelinağam diye pervane olan Ayşe bundan sonra Sılaya nasıl hitap edecek acaba? Demek Lusin Itır Esen'in kızıymış. Gerçekten çok şaşırdım. Zeynep'çim teşekkürler bu bilgi için. Özgüncüm Adaşım, rica ederim:img-yes: Haklısın:good: Kışın kapımıza dayandığı şu günlerde.. Sıla halen üşümüyor, askılı giymeye devam ederse zatürre olacak.. Kevser' e gelince Sıla; Bizi bağevine göndermedi... diye; Sıla' yı kuşlar gibi özgür bırakır artık, hiç bir şeyine karışmayacağını düşünüyorum.:img-icecr Boran' dan ağalık gittiğine göre; Ayşe' nin Sıla' ya hitab şeklinin değişeceğini sanmam.. Ayşe ile Şivan... Boran ve Sıla' ya karşı; pek bir iteatkar ve sadık insanlar:good: Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar dilerimbye çook sarılıp çook öpüyorum:img-in_lo Sevgiyle kalın.. aleveylül 26-10-07, 06:19 günaydın güzel formum bugun sıla günü umarım akşam güzel bir bölüm izleriz ... sabah sabah foruma kahvaltı etmeden gelmişsinizdir şimdi çayı koydum kahvaltıyı hazırlıyorum afiyet olsun .... Lusinin annesinin Itır Esen olmasına çok şaşırdım ben çok severim ıtır eseri şimdilerde KR oynuyor çok beğeniyordum... zeynebim ıtır hanımın bazı filmlerde adı alevdi ben aşırı sevindirik olurdum :).. maabelim maraba deme borana ya zoruma gidiyor... asi dizisinin oyuncuları güzel ama onlar başta hata yaptı cumaya almıyacaklardı maanın saatinde başka dizi izlenmez... bende 20:00 de ekran başındayım:good: figan1973 26-10-07, 06:37 günaydınlar, ihanetlere uğramış ,başka dizilerde bile ''AŞK,TUTKU''görme yetisini kaybetmiş ,illaki ''aşkıda tutkuyu da'' bizim çift göstersin diye,KORUK'U ÜZÜM olsun diye bekliyen SABIRLI FORUMUM..... :img-cool2 herkesler BORAN'ımın fakr -ü zaruret(ananem böyle söylüyor,yoksulluk demekmiş) içine düşeceği söylenmiş... katılmıyorum.. sanırsam aşkım boranımın çok büyük toprakları var...EMRE'ye buralar da benim sözüm geçer hepsi benim AŞİRETİMİN derken ,''büyük bir kısmı BENİM ve marabalarım çalışıyor'' demek istiyordu......ağa'lık bu bence...işletmek için marabaya veriliyor ve edilen ''KAR'' IN bir kısmını AĞA alıyor...hatta *KAR* edilmese bile..ahmet ağa'nın yaptığı gibi toprak geri alınıyor, ve maraba borçlandırılıyor...marabanın üstüne EV yaptığı toprak bile AĞANIN...DİLAN KIZ *bu topraklar BORAN ağanın ,altıda üstüde* demişti..... yinede boranım yoksul olduysa hiç üzülmesin...boranıma can feda.. ben onunla *PAZAR DA LİMON* bile satarım...(azıcık kopye oldu, idare edin gari...sevgiler):love04: bbasalan 26-10-07, 06:48 Okul inşaatında..Sıla; bu okulun bitmesine kimse engel olamayacak.. derken; bakışları Bana da pek bir itici geldi.:img-cool2 Ben de öyle hissetmiştim. :img-yes: Acaba biri bunu farkedip yazarmı diye merak ediyordum. :icon_whis Boran Sıla'yı görünce yüzünde bir tebessüm oluşuyor.:P Fakat Sıla hanım sanki okulu kendisi yaptırıyor da Boran yıkmaya gelmiş onun karşısına geçip dişlerini sıkıp suratsız :img-fie:bir ifade ile "Bu Okulun bitmesine kimse engel olamayacak" diyor.:butch: Bu ifadeni git aşiret meclisinde veya okula itirazı olacak olan varsa onlara karşı takın.:fighting2 Adeta Boran'a geç bakim şöyle er meydanına da senle bir kafa kafaya güreşelim, toslaşalım der gibi.:img-fear2:img-gun: İyi geceler sevgili forum arkadaşlarım. Demek Lusin Itır Esen'in kızıymış. Gerçekten çok şaşırdım. Zeynep'çim teşekkürler bu bilgi için. Çok pis forumcu oldum şimdi.:img-cool2 Bu bilgiyi gerek haberler bölümüne gerekse bu yorumlar forumuna dün akşam ben eklemiştim.:icon_evil Rüyanda Dilaver'e berdel olasın inşallah.:img-pilot ifrit 26-10-07, 07:37 herkesler BORAN'ımın fakr -ü zaruret(ananem böyle söylüyor,yoksulluk demekmiş) içine düşeceği sanırsam aşkım boranımın çok büyük toprakları var...EMRE'ye buralar da benim sözüm geçer hepsi benim AŞİRETİMİN derken ,''büyük bir kısmı BENİM ve marabalarım çalışıyor'' demek istiyordu......ağa'lık bu bence...işletmek için marabaya veriliyor ve edilen ''KAR'' IN bir kısmını AĞA alıyor...hatta *KAR* edilmese bile..ahmet ağa'nın yaptığı gibi toprak geri alınıyor, ve maraba borçlandırılıyor...marabanın üstüne EV yaptığı toprak bile AĞANIN...DİLAN KIZ *bu topraklar BORAN ağanın ,altıda üstüde* demişti... Sevgili figan1973; normal şartlar altında Boran'nın fakir olmaması gerekiyor.yukarıda çok güzel şekilde ifade ettiğin sistem gereği.ama söz konusu G.O ve tayfası olunca;işte o noktada durup biraz düşünmek gerek hatta biraz beklemek neyle nasıl karşılaşacağımız pek belli olmuyorda..hele şimdi bir de belirsizlik dönemi başladı ki aman allah muhafaza:img-hyste sayın G.O sılanın üzerinde ki hükmü kaldırmamak için bilindik sistemi kendine göre okadar değiştirdi ki şimdi de düne kadar yerin altı üstü herşey onun olan adamı fakr-u zaruret içine düşürebilir..kendi adıma böyle bir saçmalığa daha dayanamam..yeter!! diye gidip sette eylem bile yapmayı düşünmüyor değilim..:img-hyste yanlış şurdan başlıyor:ağa olan zengin olmuyor o topraklarda zengin olan aga oluyor..ve gerçekte bölgede kadın aşiret önderleri dahi var babasının yerine geçen yani kurallar sadece marabaya işler orda:img-yes: ama diyeceksiniz böyle olsa dizi nasıl uzatılacak.. ee onu ben bilmem o sayın G.O ve tayfasının görevidir. sevgiyle kalın.. figan1973 26-10-07, 07:55 bu gün BORAN, aman dilim sürçtü SILA günü …..içim rahat..ne AŞK,bekliyorum ne TUTKU….nasıl olsa arkadaşlarımın da söylediği gibi benim ,BİZİM *AŞK VE TUTKU* anlayışımız sayın GO dan çok farklı….bu bölüm artık MARABANIN UYANIŞINI görmeği bekliyorum….katiller topluluğunun,ZİNAR AĞA'nın bütün çabalarına karşın onları SAÇMA SAPAN töre söylemlerinden KURTARMIŞ, insan olmayı öğretmeğe çalışan,bu uğurda AĞALIĞINDAN olmuş BORANIMIN yanında …..:img-in_lo o CELİL aymazı da sapan saçma konuşmasın bence…hiç ALTIN çamura düşşe DEĞERİNİ YİTİRİR…….:img-cool2 gelelim sılanın *açık, saçık *giyimine….hiç olmuyor biliyorum ..bu serin havalarda.. ama sıla'ya az buçuk da olsa hak vermiyor değilim…ne yapsın kız..boranım artık *eskisi kadar* HIZLI değil gibi geliyor bana….kızcağızda KOCASININ ilgisini ÇEKMEĞE çalışıyor olabülü mü…….:img-hyste KIRÇİÇEĞİ 26-10-07, 08:02 Günaydın Sevgili Forumum ve Sevgili Arkadaşlarım, Bakıyorum da hemen ispiklenmişiz ve hemen de kurulu kurmuş, hükmü vermişsiniz... Küsme sırası bize mi geldi acaba? :icon_whis Forma şikayet:Kırçiçeğim,Rhett,Nihz başka bir formda yorumlarını gördüm…Hatta bunlardan bir tanesi anket bile yapmış…Ben ispiyonladım.Hüküm sizindir…. Sevgiler,Saygılar... Seni çok ispik gördüm SuyumYağmurum, :img-haha: halbüsü ben senin Boran ve Aras karışımı birilerini istediğini gelip forumda dillendirmemiştim, Boran Boran derken gidip başka yerlerde Aras Aras dediğini haykırmamıştım ben gidip bi anket hazırlayıp bide yetinmeyip cevapladığım için gelip foruma haykırmışsın :img-beee: (Acep ben şimdi senin yaptıklarını haykırmış mı oldum? :img-hyste ) Eh güzelim demiştim ben yavaş yavaş topluyorum eşyalarımı diziyi terk etmem yakındır diye :icon_sorr Ben kaybettiklerime çok fazlasıyla üzüldüm bundan sonra da G.O hanımefendi ile C.D hanımefendi üzülsünler bizleri kaybettikleri için:img-beee: Acaba Boranla Sılada bulamadıkları tutkuyu onlardamı buldularki,hiçte izlemedim o diziyi merak ettim şimdi Metes'im tıkla bi zahmet,:img-in_lo Ben Ezo Gelin'i Serhat Tutumluer diziye girdikten sonra izlemeye başladım. Serhat'ın girişiyle dizinin havası öyle bi değişmiş ki (başından beri izleyenlerin fikridir bu ) öyle böyle değil. Adam gittiği yeri adeta tabiri caizse Cennet'e çeviriyor:img-in_lo Neyse işte Ezo ile aralarındaki sürtüşmeler, didişmeler öyle tatlı, öyle güzeldi ki... Oyunculuğun nasıl olması gerektiğini sinirlenmenin sadece göz belertmek olmadığını çok güzel ifade ediyorlardı ikisi de Nurgül ve Serhat yani... Aralarındaki kimyada süper... Üstelik tatlı didişmelerin yerini yavaş yavaş aşk almaya başladı... Yani dizi tadından yenmez kıvama çok yaklaştı... Hele Tülay ablamın da dediği gibi son sahne var ki akıllara zarar... Serhat'ın yani Kadim'in ''Korkma ! Ben senin canını acıtmam'' deyişinin ve bakışlarının üzerine sahne tanımıyorum o derece etkili yani... Sıla gibi Ezo da sürekli atışıyordu ama aradaki saygıyı zorlamıyordu. Neyse amacım Sıla ve Ezo Gelin karşılaştırması yapmak değil. Sorduğun soruya cevabım ; evet Sıla ve Boran'da görülemeyen aşk, tutku, kalp çarpıntısını Kadim ve Ezo da kat kat fazlasıyla alıyorum. Üstelik oyuncuları da çok ama çok başarılı ve kendilerini kanıtlamış insanlar olmalarına karşılık egoları şişkin değil bazıları gibi... (Burada Mehmet Akif'i devre dışı bıraktığımı bilmem söylememe gerek var mı? Gerek Mehmet Akif olsun gerekse Boran olsun bendeki yerleri farklıdır. Eleştiri yapsam bile bu Mehmet'in iyiliği içindir. Sıla dizisinde duygularından emin olduğum tek karakter Boran zaten bide Abay var ama Abay çanta taşımakla ve bilumum aşiretin işleri ile uğraşmakta) De haydi arkadaşlar el birliğiyle ihanet eden arkadaşlara bir hüküm hazırlana. Benim önerim bu arkadaşlara ceza olarak Kırçiçeğim acilen buraya bir anket hazırlasın (laf aramızda ST diziye katıldıktan sonra bende ara sıra izliyorum)ama foruma yazmıyorum ben masumum. Ayliz'ciğim, Hükmü yerine getirmeme gerek yok Canım, hüküm verilmeden önce anketimsi yapmıştım :) (Bu arada masum olmana gerek yok sen de gel yorum yap bizim gibi bişicik olmaz. Suyum Yağmurum ispikler ama ossun :img-icecr) ben onunla *PAZAR DA LİMON* bile satarım... Bana ''limon'' deme Figan'ım:icon_sorr... Limon denilince aklıma G.O'un limon üzerinden bize mesaj verdiği replikler geliyor :img-beee: Bölüm yorumum: Her zaman ki tatta (tatsız aşure niteliğinde) bir bölüm bizleri bekliyor. Olayları geçtim tek istediğim olayların insanlar üzerindeki etkilerini bizlere doğru dürüst aktarsınlar. Baygın bakışlardan gına geldi çünkü... Herkese mutlu,huzurlu bir Cuma günü diliyorum... Sevgilerimle... rhett-butler8/1 26-10-07, 08:45 Forma şikayet:Kırçiçeğim,Rhett,Nihz başka bir formda yorumlarını gördüm…Hatta bunlardan bir tanesi anket bile yapmış…Ben ispiyonladım.Hüküm sizindir…. yakalandık:img-icecr..suyum yağmurum özel hayat diye bir şey yok mu :img-hyste 7 yorum bir anket cevapladım..:img-hyste (ankete dayanamadım ne yapayım ya:img-hyste) çiçeğim hatırlatmış bende değineyim..ARASSSSSS...:img-hyste Rhett'im bir forum senaryosu nidemek aylizim...hemen....lakin benim yazacağım senaryoda ne tutku var nede mantık...tamamiyle absürd : ) metes'im bu hain köfteler bizi Ezo Gadim ikilisi ile aldatıyorlarrr sümme yalan...:img-hysteben geçerken uğradım ya:img-hyste odilem Suyum Yağmurum, bu arkadaşlar,bizi hangi forumla aldatıyorlar,merak ettimde.Birde anket bile hazırlamışlar hıı,acilen meclisi toplamamız gerek,hüküm şart oldu 2. defa diyorum metesim sümme yalan:img-hyste Ay şimdi şahikaaaa gibi kalitemi bozduracaksınız….:img-hyste Sılanın askılı kıyafetleri üzerine bende şöyle bir yorum getireyim..özellikle inşaattaki kıyafeti için… Sanırım sıla güzelce giyinmiş hali ile boranı arıyor….tabi boran üzüntü içerisinde duygularını toplamak için gideyim biraz inşatta çalışayım diyor…bizim önce ağa sonra normal insan boran (bu arada fragmandaki boranın artık bu topraklarda normal insanım sözünden sonra benim aklıma günışığı ablamızın süperman ikonu geldi…boranıda süperman olarak görürsek şu an pelerini olmayan bir süperman var…yani uçamaz:img-hyste…) kiremitleri taşırken…hangi yön sorusuna bulduğu cevapla sılada :img-hysteborana doğru yaklaşır….ve kocasının bu ağır şartlarda çalışması onu duygulandırır….ve bütün duygusuyla “borannn” diye seslenir…ve boranında dönüp hem şaşkınlık ve hem sevinç dolu o bakışlarının sebebi anlaşılmış olur…ve bakışlarla anlaşarak sılada büyük bir hevesle inşaata yardım eder….ve ekrana dönerek “sayın izleyiciler bilseydim böyle bir gün yaşayacağımı emin olun tulum giyerdim”der….:img-hyste İşte arkadaşlar o kıyafetin anlamı bu…. pelinsi nerdesin ! siyah-beyaz 26-10-07, 09:06 Günaydınlar.... Acaba Boranla Sılada bulamadıkları tutkuyu onlardamı buldularki,hiçte izlemedim o diziyi merak ettim şimdi:img-yes: Ben İkinci sezon takılmaya başladım diziye,yeni katılan oyuncu sayesinde.Daha bakışma safhaları böyle ise, gerisi... Boran ağalıktan alındığına göre Sıla'da gelinağalıktan alınmış oluyor. Bu durumda Sıla'nın etrafında gelinağam diye pervane olan Ayşe bundan sonra Sılaya nasıl hitap edecek acaba? Acaba kazanılmış haklar geri alınamıyormu?isim hakları yani...:happy0064 Arkadaşlar şunu yazmak istiyorum.Beşiktaş'ın maçında asılı bi pankart vardı.Üzerinde ALL OF US ARE MUSTAFA KEMAL yazıyordu,kocaman....Bunu ,tüm dünya izledi maçı izlerken.Eminim Atatürk'ün resimlerini devlet dairelerinden indirin diyen AB ülkeleri de...Acaba biraz şey olmuşmudur?(daha ayıp bir şey yazacaktım da .apak-mapak gibi) Yorum:Sıla-Boran elele,inşaatta,her yerde... metes 26-10-07, 09:16 2. defa diyorum metesim sümme yalan:img-hyste Yani Rhettim,geçiyorken uğramış biri 7 yorum,1 de anket cevaplıyabiliyorsa valla bravo.Allahtan kalıcı değilsin:img-hyste Kırçiçeğim,3 haftadır BBG takıntımdan kurtulmuş durumdayım,izliyordum ama neden izlediğimi bilemiyordum.Bu hafta bir bakayım sizin Kadimle Ezoya:img-wink: Çok pis forumcu oldum şimdi.:img-cool2 Bu bilgiyi gerek haberler bölümüne gerekse bu yorumlar forumuna dün akşam ben eklemiştim.:icon_evil Rüyanda Dilaver'e berdel olasın inşallah.:img-pilot Özgüncüm, ben senin yerinde olsam hemen düzeltme yaparım:img-wink: Valla rüyada olsa bile Dilaverle berdel olmak dayanılmaz birşeydir heralde:img-hyste Bölüm yorumum yok aslındada o kadar şey yazdım,silinmesin:Sıla okul inşaatında neden Borana o pis bakışını atıyorki.Bizden başka kimse Sılanın bakışlarını farketmiyormu,uyarsalarda,düzeltse o bakışlarını :img-yes: Birde vadandaş BORAN FOREVER:happy0064 Birde Aşiret össün:good: figan1973 26-10-07, 09:22 bir takım kaçaklar GAFLET VE DELALET içinde olanlar varmış….onlara ve mause'a yuvaya dönün diyorum…ne buluyorsunuz ki yad ellerde….. sonradan dönüş yapan o kopye çekiyor ki… bakın: bizimkinde esas kız istanbullu,orada esas oğlan.. oğlan zengin..ağamızda öğle..ama kız yoksul bizimkinde kız zengin.. her ikisinde de *anlaşmaları* sıra dışı..sizinkinde absürt….bizde hiç olmazsa berdel diye bi şi var ve evlendirildiler….ahçı yamağı, giyinişi berbat,şivesi bozuk bi kıza o taraklarda bezi olmayan, öünü bile görmiyen zengin çocuk *aşık*….neyse* tutku *demek bu….. allasen bizimkinden farkı ne….evet kız çok güzel ve ÜSTELİK TELİK İYİ OYUNCU…..esas oğlanda iyi oyuncu..güzel* aşık* oluyor.(sahra, erkekler ağlamaz)..ama daha işin başı…esas kız da pek melek,melaike…. maşallah ne kadarda akıllı fikirli tüm cehaletine karşın…… AMAN kısaca MAUSE,KIRÇİÇEĞİ,RHETT BUTLER1/8,(seni seviyom rhett'im) NİHZ.. YUVANIZA DÖNÜN… burası çok tenha..tenhadır deyip BORANIM da yanıma gelmiyor işte….. zeynepsudem 26-10-07, 09:37 Günaydın...Sevgili Arkadaşlarım,:img-in_lo Alevcim, kahvaltı için ellerine sağlık.:img-in_lo gelelim sılanın *açık, saçık *giyimine….hiç olmuyor biliyorum ..bu serin havalarda.. ama sıla'ya az buçuk da olsa hak vermiyor değilim…ne yapsın kız..boranım artık *eskisi kadar* HIZLI değil gibi geliyor bana….kızcağızda KOCASININ ilgisini ÇEKMEĞE çalışıyor olabülü mü…….:img-hyste Figancım, Sıla' ya gece gündüz askılı kıyafetler giydirerek; Bize nispet yaptıklarını düşünüyorum.:img-pilot Şöyleki; Geçen sezonda... Boran ile Sıla aynı yatakta uyuduğu gecelerde; Sıla' nın üzerinde hep anneannesinin kapşonlu geceliği oluyordu..:img-cool2 Bizde doğal olarak eleştiriyorduk.. Gül Ablamız; Siz geceleri; askılı gecelik giyip yatsın dediniz.. Ben şimdi Onu 24. saat askılı kıyafetlerle dolaştırıyorum.:img-wink: Fakat Sizlere gene de yaranamadım:icon_whis Şimdi de Sıla' nın askılı, kolsuz cicilerini çıkarmasını, yöreye uymadığını, zatürre olacağını söylüyorsunuz...diyordur.. tabiki forumu okuyorsa:img-icecr Sanırım sıla güzelce giyinmiş hali ile boranı arıyor….tabi boran üzüntü içerisinde duygularını toplamak için gideyim biraz inşatta çalışayım diyor…İşte arkadaşlar o kıyafetin anlamı bu…. Rhettim, Sıla... Boran' ın okulda olduğunu sanırım Celil' den öğrenmiş..Celil aşiret toplantısından çıkan kararı duyunca; Bedirhan' la Onların evinde olan; Sıla' ya aşiretin kararını anlatmış.. Celil Boran' ın okulda olduğunu da söyleyince...( Celil haber alıp verme kaynağı gibi maşşallah Dilaver' i solladı..:img-wink:) Baba kız birlikte okula gidecekler... Sıla' da Boran' a; bu okulun bitmesine kimse engel olamayacak... diyerek itici bakışlarını atıyor:img-yes: ifrit 26-10-07, 10:07 Herkese mutlu,huzurlu bir Cuma günü diliyorum... sevgili kırımın çiçeği umarım sana böyle hitap etmeme kızmazsın..:icon_whis huzurlu bir cuma dilemişsin.dizimizin 12.bölümünden itibaren nerde bizde huzur.. güzel bir hafta sonu planım var ama akşam izleyeceğim herşey doğrudan psikolojimi etkilediğinden umarım sinirlerim tavan yapmaz.:icon_sorr mevsim şartları gereği sılanın neden üşümediğini soran arkadaşlarıma söylemek isterim ki;mardin gerçekten çok sıcak bugün bile 27 C derece sıcaklık varmış. sıla yöreye uygun giyinmiyor. ilk zamanlar kevserin sılaya takma sebebi birazda boranla aralarındaki yalancı evcilik oyunu idi. durumu bildiğinden dolayı kevser sılaya daha çok yükleniyordu. zamanla asiliklerinide görünce oda vazgeçti herhal söylenmekten.baktı ne desem yapılmıyor.:img-hyste sılanın meşhur bakışlarına gelince:(tamam yapısal bişey kabul ediyorum) ama okul sahnelerinde sanırım okul inşaatına yapılan herhangi bir saldırıyı veya durdurma işlemini duyup oraya sinirle gidiyor olabilir ilk önce bakışları şahin bu nedenle sonra boranı görünce yumuşuyor gibi geldi bana. akşam için hiçbir hevesim yok ama izleyeceğim herzaman ki gibi bırakmam abi başladığım günden bu güne kadar (ben çok TV izleyen biri değilim.) bu kadar uğraşmış forum forum dolaşmış,yetmemiş kurdeşenler dökmüş izlek olarak sıla-boranı avatarımda ki gibi görmeden bırakmam!! göreceğiz..göreceğiz..yakındır o günler:happy0064 sevgiler.. filinta 26-10-07, 10:28 Metesim, dün annemin hatırını kırmamak için; Ezo-Kadim' i biraz izlemek zorunda kaldım. ( sevdiğim diziler olmadığı geceler, TV' de zaping yaparım:img-icecr) Tutku mutku birşeycik göremedim.:img-wink: Sıla ile Boranımın sarılmalı, yanak ve saç öpmeli tutkusunu tercih ederim:img-yes: canım zeynepsudem etme eyleme senin gözlerine perde inmiş herhal..:img-cool2Serhat:img-in_lo bakacak sen tutku göremiyecen mümkün mü kii böyle bir şey bide serhat'ın karşısındaki de nurgül yanii cd değil dikkatini çekerim..:img-icecr..allahıma ekranı ateşe verdi Serhat seyrettiğin o bölümde..bir monolog vardıki ay ki ne ayyy...akıllara zarar..adam tek kişilk bir oyun sahneler gibi götürdü.. tülayın dediği o son sahneyi söylemiyorum bilee... odile'm:img-in_lo benim ..valla hepsini ben zehirledim hiç de pişman değilim sende gel aşkuumm:img-in_loonlarında hiç suçu yok kiii..naapsınlar aşka tutkuya hasret bünyeyi ezo ile kadim sayesinde yatıştırıyorlar..:img-icecr he su-yağmur'um:img-in_lo gammazlamış ya kızları bi isimde ben veriyim bimkolik de ezo gelin de..:img-wink:hepiciğinizi beklerizz..açıktan davet ediyorum.. metes'im canııım daha seyretmedinmii ayıp ayıp..hemen bu salı seyret çok feci bir bölüm hemde..kaçmaz yanii... şimdi gelelim sıla dizisi yorumuma:ağalık boran'ın elinden alındı diye baoran komplekslenmez de fragman da celil'in sen ağa olmasan da benim oğlumsun demesine taktım ben..şimdi bu fikirsiz celil..ağa değil diye atcakmıydıki de böyle konuşuyor..hani sanki boran onun oğlu olmaya muhtaç ta sanki.. bi de zinhar'ın boran'ı ezecek işler yapacağına inanmak istemiyorum ben..bakalım aşiret meclisine o ne kadar dayanabilecek.. köylülerin oklu inşaatına yardım etmeleri hoş bişi..ne de olsa boran var işin başında..(böyle deyince şimdi aklıma geldi hani şu kendini asan kız vardıya adını unuttum;onun babası boran yanıda değilken sılayı eve almamıştı hanii..köylünün okul inşşatına tavrıda böyle olur kesinn) su-yagmur 26-10-07, 10:38 Herkese Merhaba Bir dizi gününde daha birlikteyiz...:icon_sorr Kaçaklar gelmiş...:img-wink:Hemen cevap yetiştirmezsem olmaz... Seni çok ispik gördüm SuyumYağmurum,halbüsü ben senin Boran ve Aras karışımı birilerini istediğini gelip forumda dillendirmemiştim, Boran Boran derken gidip başka yerlerde Aras Aras dediğini haykırmamıştım ben gidip bi anket hazırlayıp bide yetinmeyip cevapladığım için gelip foruma haykırmışsın (Acep ben şimdi senin yaptıklarını haykırmış mı oldum? ) Kırçiçeğim ben gerçekleri yazdım…Ben Aras’a olan hayranlığımı forma yazmıştım zaten…Bende gizli saklı işler olmaz….Boran konusuna gelince Boran’ın bu kadar taliplisi varken ben ancak “arkadaşlarımın aşkısın" gözüyle bakabilirim…:img-cray: (http://www.dizifilm.com/forum/showpost.php?p=5151874&postcount=1045) sayfada Kırçeğimin hazırladığı anketin ödülüne verdiğim cevapta yazıyor... Eh güzelim demiştim ben yavaş yavaş topluyorum eşyalarımı diziyi terk etmem yakındır diye Ben kaybettiklerime çok fazlasıyla üzüldüm bundan sonra da G.O hanımefendi ile C.D hanımefendi üzülsünler bizleri kaybettikleri için Eşya toplamak mı :img-fear2bizi almadan mı gidiyorsun…:img-cray:Olmaz öyle şey anca beraber kanca beraber…GO ve CD’ye sizinle katlanabiliyorum ben… (Bu arada masum olmana gerek yok sen de gel yorum yap bizim gibi bişicik olmaz. Suyum Yağmurum ispikler ama ossun) Kırçiçeğim sana ceza olarak hayal kurmayı uygun gördüm..Dizimiz için en ağır ceza bu bence…:icon_whis isterük hayal isterük..…:happy0064 Bak benim masum arkadaşlarımı da yol çıkarmaya çalışıyorsunuz.Çiçek hanım cezanız artacak…Form Meclisi kayıtlara geçilsin lütfen suça teşfik var….:img-haha: Yakalandık Her an yorum yaptığınız formun altında birileri belirebilir…:icon_twis 7 yorum bir anket cevapladım. Bir de saymışsın…:img-dirol Benim de 40 tane "Hayat Tadında" formuna yazmışlığım var...Sıla Formundan başka bir formda yorum yapmışlığım yok.Ama yapmacağım anlamına gelmiyor değil? çiçeğim hatırlatmış bende değineyim..ARASSSSSS Rhettim ballı lokma desem…:img-hyste Not:İtiraf ediyorum...Ben de izliyorum..Ezo & Kadim aşkını...:img-wink: Filintacığım beni davet etmiyorsun?Küstüm işte.... : ( Bölüm yorumum:Fragmanı hala tam olarak izleyemedim..Ne şanslıyım değil mi? Zinar’ın Ağalığında Dilaver ne dolaplar çevirecek bakalım.Keşke Dilaver törelere karşı bir şeyler yapsa da Zinar’ın nasıl tavır göstereceğini izlesek..Kendi canından olunca nasıl oluyormuş anlasa pabucumun Ağası… Aşiret meclisi Mi? Össün… İkonlara Özgürlük.. : )) ************************************************** ************************************************** nihz 26-10-07, 10:45 Derin'cim ikonlarla yorumlayın demiş...Ben eksik kalırmıyım hiç... Boran :img-punk: Forever, Forever yani.... Çok fazla ikon koyasım var aslında... Küt küt diye ses çıkaran kalp ikon, fesleğen ikonu, havlu ikonu sonracıma bir mühür ikonu arkadan 1 çift göz ikonu... ne kadar güzel, şahaser ikon varsa ağamın şahaser kimliğine, yüreğine armağan olsun Sıla:blink: en pörtleğinden ve belertiğinden bir çift göz ikonu koyacaktım ama bulamadım bununla idare edin gari... -Bedirhan:img-icecr yirim onu ben ikonu -Abay:img-clapp -Firuz-Kevser :img-banne -Zinhar-Ahmet-Dilaver:img-banne -Celil:img-beee: -Şİvan-Zeynel:img-ok: -Bedar:img-banne -Narin:img-banne amma kırmızı kart çıkardım he...Sahada oyuncu kalmadı... http://img139.imageshack.us/img139/2372/maapy9.jpg (http://imageshack.us) Ayyy.... Bayanların ifadelerine bakın siz...Sabah sabah iyi güldüm... Forma şikayet:Kırçiçeğim,Rhett,Nihz başka bir formda yorumlarını gördüm…Hatta bunlardan bir tanesi anket bile yapmış…Ben ispiyonladım.Hüküm sizindir…. Suyum yağmurum, sen kimi ispiyon ettiğini farkındasın, değil. Bohçamı topladım valla ben Asi'ye kaçıyorum haberin olsun. Kadim'i de bol bol ziyaret etmeye karar verdim. Kuşummm Filintam bekle beni az sonra geliyorum oraya.... metes'im bu hain köfteler bizi Ezo Gadim ikilisi ile aldatıyorlarrr rhett'im ve kırçiçeği'm forumun gediklisi olma yolunda da ilerliyorlar, anket cevaplamalar falann gözümden kaçmaz !!!!!!!!Nihz'im ayparçamı da zehirlemişlerrr ...sizi gidi sizi ama ayparçam Boran'ıma spoilerlarla da olsa sahip çıkıyor şaka bir yana huuu kızlarr oralara dalıp bizi boşlamayınn sakın Canım örtmenim, odilem sizi boşlamak mı...? Aşk olsun yani...Ben sizi hiç boşlarmıyım, mümkün mü bu... Her bir yere yetiirim ben... Bir Kadime misafir olurum, bir oraya bir buraya ama dönüp dolaşır yuvama geri gelirim. Beni Gül abla zehirledi hem...Ben kim zehirlesem acaba...Bu dünyada çok fazla kıymetli şahsiyet ver bir iki tanesi olmassada olur, değil sevgili Nihz'im Ezo Gelin izlenimlerini spoiler içinde anlatsın. Ayliz'cim, madem istiyorsun Şimcik, bu ezo gelin benim asla izlemem dediğim diziler katagorisinde yer alırken bu sezon reklam arasında geçen bir kaç diyoloğuna rast geldikten sonra izlenedebilir katagorisine giriş yaptı. Sonracıma canım kuşummmm filintam dedi ki Serhat geldi gül bahçesi oldu. O zaman tamam dedim. Serhat'ı zeten ailecek severiz. Binbir gecenin uzun isim zikretmeleri arasında annemi kandırıp hoppp Ezo'ya geçiş yaptım, geçiş o geçiş...Dizide ana karaketerlere yazılan replikler hakikatten izlenmeye değer. Belli ki senarist grubu büyük bir özenle çalışıyor. Olayları birbirlerine bağlayışları, mantık silsilesi çok yerli yerinde sonra oyuncuların performansı gerçekten çok yüksek, tekrar denilen şeye rastlamak mümkün değil. Demem o ki izlenir, tavsiye edilir ve forumunada zevkle yazılır. Siyah beyazım, dün bir bardak çay istemişsin ama ben ancak bugün görebildim isteğini...Hemen tavşan kanı çayın geldi...Benimkine gelince ahhhh Siyahım beyazım çok üzgünüm, son anda kanal arası zaplarken birde ne göreyim yavuklum tv8de arz-ı endam ediyor. Bir üzüldüm bir üzüldüm... bir yanaktan bir gıdıktan öpesim geldi ama renkli cam denilen o kutucuk müsade etmedi. Erkeğin gözyaşısı oldumu nihzin gözyaşısı...:icon_sorr Neyse yine uzattım. Mevzuyu kapamadan şöyle Mardin etrafında biraz dolanayım. Bendeniz özeti doğru düzgün okumadım fragmanı ucundan kıyısında bilenek görmedim, istek var mı derseniz ne gezer derim. Boran'ıma ağa olmak nasıl yakışıyorsa maraba olmakta, işçi olmakta, öyle ya da böyle olmakta çok yakışır çünkü Boran'ım ne olursa olsun insan olmayı unutmuyor. Sıla'ya gelince Boran'ın yanında ona güç veriyomuş iki gün sonra verdiği güç ile beraber var olan gücüde alırsa hiç şaşırmam. Yan karakter zart zurtları ile ilgili tek bir şey diyeceğim. Hepisi pılısını pırtısını, guzusunu, kabasını, kabasının gücünü toplayıp de getsinler. Tamam mi.... Öpüldünüz hemde kocamannnnnnn... KIRÇİÇEĞİ 26-10-07, 11:03 sevgili kırımın çiçeği umarım sana böyle hitap etmeme kızmazsın... huzurlu bir cuma dilemişsin.dizimizin 12.bölümünden itibaren nerde bizde huzur... Sevgili İfrit, Bana istediğiniz şekilde hitap edebilirsiniz, çekinmenize gerek yok : ) Huzurlu bir Cuma gününden kastım diziden bağımsızdı zaten... Diziyi hesaba katmadan diliyorum huzurlu günleri... Yoksa dediğin gibi nirde bizde huzur, nirde mutluluk... Sağolsun Sayın her şeyi bilen G.O hanımefendü huzuru, mutluluğu alıp götürdü bizlerden :img-beee: Canım Rhett'im seni çok nasıl desem uyanık gördüm :img-hyste Hemen hükmü kabul etmişsin, etmekle kalmayıp ben geçerken uğradım demişsin... De get diyorum sanaa ne geçip uğraması sen benden önce demir atmıştın oraya unuttun miiii??? :img-haha: Kırçiçeğim sana ceza olarak hayal kurmayı uygun gördüm..Dizimiz için en ağır ceza bu bence...isterük hayal isterük.. Bak benim masum arkadaşlarımı da yol çıkarmaya çalışıyorsunuz.Çiçek hanım cezanız artacak…Form Meclisi kayıtlara geçilsin lütfen suça teşfik var… Suça teşfiği kabul ediyorum hatta teşfiğe devam etmeyi bile düşünüyorum :img-blush Maksat forumun sağlığını kurtarmak bide anca beraber kanca beraber meselesi... Nasıl ki ben izleyip mutlucuk, huzurcuk doluyorsam sizlerde olun istiyorum suç mu? :img-in_lo Bide bide hayal kurmak cidden zor iş hayallerimin hepiciğine kibrit suyu çakıldı... Klip versem olur mu? :icon_whis Ayrıca eşyalarımı toplar iken sizide götürmeye çalışıyorum Suyum Yağmurum, Minik Prensesim anlamıyor musun sen beni? :img-kiss: (Hem sende izliyormuşun daha ne ispikliyisin bizi :img-haha: ) ZeynepSudem'cim, her güzel şeyin bir sonu var bende sona yaklaştığımızı hissediyorum. Kendimize işkence etmekten başka bişi değil ki bu... Sizi sevmeseydim daha erken bırakırdım diziyi... ama işte siz varsınız :img-in_lo Bölüm Yorumum: Boran'a hüzün çok yakışacak çok... Gözleri buğulanacak, puslu bakarken dudakları büzülecek, içindeki hüzün yüzüne, davranışlarına yansıyacak. Benim de yüreğime taş oturacak hem Onunla üzülüp, hem de hüzünlüyken nasıl bu kadar cici olabiliyor diye düşünmekten :img-in_lo ((Burada bi anlatım bozukluğu var ama çözemedim :img-hyste )) Uzun lafın kısası ilk defa bu kadar hissederek yazacağım sanıyorum; BORAN FOREVER :dance: Sevgilerimle... zeynepsudem 26-10-07, 11:07 sılanın meşhur bakışlarına gelince:(tamam yapısal bişey kabul ediyorum) ama okul sahnelerinde sanırım okul inşaatına yapılan herhangi bir saldırıyı veya durdurma işlemini duyup oraya sinirle gidiyor olabilir.. İfritçim, Bende okul sahnesinde... Sıla' nın; Zinhar' ın okul inşaatına karşı aldığı olumsuz bir kararı; duyar duymaz soluğu okulda aldığını düşünüyorum. Geçen sezon Sıla; Boran' a karşı Zeynalaşırken:img-pilot Bu sezon aşiret meclisine karşı Zeynalık taslayacak:img-icecr Bana kalırsa. Özgüncüm, ben senin yerinde olsam hemen düzeltme yaparım.. Valla rüyada olsa bile Dilaverle berdel olmak dayanılmaz birşeydir heralde.. Akşam Sılayı izleyememe ihtimalim var,eşime önemli bir mazeret gösteremezsem akşam bir yakınımıza yemeğe gideceğiz.O kadar kişinin içindede Sılayı izleyememki. Ben ne kadar kızsamda,bu diziyi izliyorum... Birde vadandaş BORAN FOREVER:happy0064 Metesim, Sence de Bence:good: Rüyada olsa bile Dilaver' le berdel olmak, Onun sinsi bakışlarına maruz kalmak:img-pilot resmen işkence çekmek gibi birşey.. Metesim, Özetçinin yalancısıyım.. Özette; Sıla' da yeni bir dönem başlıyor.... diye yazmış. Eşine yeni dönemin nasıl olacağını? merak ediyorum, mutlaka izlemem gerekiyor dersen.. belki ikna edebilirsin. Ağa Boran Forever:img-punk:Sıradan Vatandaş Boran Forever:img-punk:koca Boran Forever:img-punk: Baba Boran Forever:img-punk: Evlat Boran Forever:img-punk: Edit: Kırçiçeğim, Canım dediğin gibi; forumdaki güzel dostluklarımızın hatırına; dizimizi gidebileceği son noktaya kadar destekleyelim, eleştirelim, yalnız bırakmayalım. Dizi bahane Boran ve Forumumuz şahane:good: figan1973 26-10-07, 11:12 yok, yok olmuyor …*.gelin* dediğiniz dizi beni alıp götürmüyor ….. tamam *aşk var,*tutku* da olcak gibi…esas kız *OYUNCU* İŞİNE CİDDİ.. evli ve çocuklu…ama bir mesleği ve *iyi olmak* gibi de bir AMACI var…. İŞİNİ YAPTIĞI içinde kimsenin onu yanlış anladığıda yok..aklı fikri pornoda olanlar isterse YANLIŞ anlasınlar..zaten o onlar için OYNAMIYOR saygın bir kadın bir eş ve anne üstelik SANATÇI……. AMA yinede dizide şöyle kara, kuru,kaşı kirpiği,sakalı saçı düz,boylu poslu öfkesi,kıskançlığı,sevdası KARA biri yokki…… gözleri es geçtim fazlası *cilde zarar* beni alıp götürmüyor…. bu bölümün ne fragmanında ne özetinde *hayır* yoktu…ama pek bi espirikkçi olan özetçimiz bize bir sürpriz yapabilir….fragmanda öyle..aşk var deyip burnumuza soktukları fragmanlarda *aşk* fragmanda gösterdikleri kadar oluyor.. göstermediklerinde ise bazan bizi şaşırtabiliyor işte……… Asteria 26-10-07, 11:15 *Mor Cadım senin bu cümlenin sonu var…Bir an hiç bitmeyecek sandım… Türkçe meali:Azad’ın ölümü neden araştırılmıyor,Boran oteldeki kadının Esma olduğunu hala anlamadı mı? Boran neden parçaları birleştirip Cihan’ın yaptıklarını ortaya çıkarmıyor… :img-book: Cevap:Cihan Öldü..Azad’ın ölümü unutuldu…... Ailesi bile unutmuşken şu adamı benim hatırlamama inanamıyorum.:img-haha: Malum, hayattayken de pek severdim Azad'cığımı.. troest :img-beee::img-tomat Boyun kemiklerine yakından bakıp ellerimle keşfetme arzum çok olmuştur. :icon_twis: Ölümünün dünya açısından ne kadar elem ve ızdırap verici bir olay olduğu Sıla, Narin ve tüm diğerleri tarafından itinayla gözümüze gözümüze sokulmuştu. Şimdi bu ulvi varlığın eksikliği nasıl olup da fark edilmiyor, ölümünü niye kimse hatırlamıyor diye düşünmeden edemiyorum.:img-pilot *Yaşlanmak yaramış sana ..Pek bir şairane yazar olmuşsun…:img-hyste Bu cümlede bir kasıt seziyorum sanki.. :img-beee::img-beee: Sana bir bardak soğuk su daha yollarım bak, Aras için..…:img-hyste Herkese sevgiler.. bye de-rin 26-10-07, 11:36 Yağmurlu bir Trabzondan merhabalar , hayırlı Cumalar herkese.Nasılsınız???. Cuma ve sıla günü olacakları düşündükçe soldan soldan başıma ağrı giriyor hani çaktırmasamda Boran'ı inşaatta çalışması ağalığın elinden alınması çok dokandı bana anlatam üzgünüm şimdi dizi ekibinin okul inşaatı biter bitmez ve açılışı en geçte Kasım 20 gibi düşünürsek ağalığında elden gittği bir gerçekken İstanbul'a gönül rahatlığı içinde ailece gideceklerini sinyalinide verdiler.:img-blush artık kış bitince bahara doğruda daha önce hiç olmadı o kelimeyi bizler hiç duymamışızdırda şimdi *aşireti bir huzrusuzluk* tur alır başını gider durumu olur ve yine toplu halde bizim köklerimizden tutunda aile bağlarımızdan vs vs gibi bir sürü boş replikle beraber döneriz topraklarımıza ve yine sevinç gösterisi eşiliğinde tabi Ali ağanında büyük desteği ile Boran'ı yeniden ağa yaparız ve sevindirik oluruz..bir kaç bölüm bu masalla avunuru ve gelir dizini final zamanı ne olacak mutlu sonla biteceğini mi düşünüyorsunuz?? hiç kendinizi kandırmayınız efendim olmaz bizim dizimiz mutlu bitemez , bitmemelide ....şöyle işin içinde ekşın olmalı ve Boran çok sevdiği ekşınlı bir sahnede ölmeli...ki töre yerini bulsun oh olsun ikiyıl boyunca Boran Boran diye ekran karşısına yapışan Boran severlere değil...ha bu arada ise biraz zaman atlamasıda olur çocuk sayısı iki olabilir ki Sıla ceusr Sıla çocuklarına sarılıp güç alsın onlardan onlara Boran& Sıla masalları anlatsın en bolundan neden anlattım bilemem ,baştanda söylediğim gibi Boran'dan ağalığın saçma bir nedene dayandırılarak alınmasına çok öfkeliyim birde onu sefil bir şekilde çalışırken görünce üzüldüm tüm neden budur .:sad53:.. daha yorumlarınızı okuyamadım gidip onları okuyayım neler olmuş dün geceki dizifilm *sıla* gündeminde siyah-beyaz 26-10-07, 12:16 Trabzon'a inat burda hava harika.Bugünkü PROTESTOCULARIN ŞANSINA HAVA GÜZEL.. Bu akşam anlaşılan Asi kızımızla(koyacak isim mi bulamamışlar kızcağıza) Sıla kızımız arasında bir çekişme yaşanacak.Ben de Nihz gibi Asi'ye takılabilirim.Bakarsınız dönüş yapmıyabilirim,ilk intiba nasıl olacak bakalım.... Sıla kendini tekrarlmaya devam ederse işi zor....Bir değişiklik normal insan Boran olacak.Normal insan olarak neler yapacak ,eğer ağa iken başaramadıklarını başarırsa gerçekten *ağalığı iyi ki gitmiş,her şerden bir hayır doğarmış* mı diyeceğiz?Yani, Boran'ın sıkıntılarını mı izleyeceğiz,Sıla'nınkilerden sonra....Ayy içim şişti sıkıntı derken...Gene aynı entrikalar,aynı cinayetler,aynı aşiret ve aile içi kavgalarsa işi zor....GO neden ayrılmak istiyor anlıyorum....İŞi zor.... diyar 80 26-10-07, 12:36 Ben yine gerilerden gelip bir alıntı yapıp gidicem;ne çok sever oldum günler öncesinden alıntı yapıp üzerine bişeyler yazmayı:)...Elemanlarını çok çalıştıran patronları Allah bildiği gibi yapsın;yorumlarımı gününde yetiştiremiyorum vallahi...Halbuki burda hayırlı bir iş yapıyoruz ama anlayan kim? Ayriyeten ben Silanin Borani Mardinde birakip gidisinide Silanin Borana olan sevgisinin ifadesi ve büyük bir fedakarlik olarak görmüstüm. Ve bu büyük fedakarlığı yapan Sıla idi öyle mi?Keşke ben de öyle görmeyi başarabilseydim...:icon_whis Sıla ne çok seviyor Boran için fedakarlık yapmayı,o yüzden kaçıp kaçıp gidiyor...:icon_whis Sila Midyata Boran istedi diye gelmisti yoksa o aslinda Istanbulda kalmak istiyordu. Belkide bu yüzden davranislariyla Borani sucladi. Sevgili Sky,alışık olmadığım şekilde,kısa bir cevap yazıcam...Sıla,İstanbulda kalmak istiyordu,nitekim İstanbulda kalmıştı zaten...Aynı diziden bahsediyorsak eğer,Sıla Mardine Boran istiyor diye gelmedi;Cihan istedi diye gelmek zorunda kaldı;yani Cihan onu kaçırınca Mardine mecburi bir dönüş yapmış oldu...Boran ona Mardine gideceğini söylediğinde,Sıla onunla dönmek istememişti zaten,bir nevi Boranı reddetmişti ve Boran Mardine yalnız dönmüştü,hatta Boranı yolcu etmeye bile gitmemişti,şaşırmıştık hepimiz...Sonra Cihan sebebiyle Mardine dönmüş oldu,kendi isteğiyle ya da Boranın isteğiyle değil...Boran onu geri göndermek istedi ama “çocuğumu babasının evinde doğurucam;burada,senin yanında,bu konakta kalıcam” diyen Sıla’ydı.Yani Boran onu Mardinde kalmaya zorlamadı,hatta bunu ondan istemedi bile;konakta kalmayı Sıla istedi...Sırf Boran istedi diye Mardine dönen ve Boran için fedakarlık yapan bir Sıla yoktu yani...Bu durumda;davranışlarıyla Boranı suçlamasının da bir mantığı yoktu,Sıla Boranın istediğini yapmamıştı zaten,her zamanki gibi kendi istediğini yapmıştı...:img-cool2 Geçen bölümde Ahmet Ağanın bir sözü vardı;“şimdiye kadar hiçbir ağa eşkiyalık edip kimseyi kimseye düşürmemiştir” diyordu,hatırladınız mı?Burada kastedilen Boransa eğer (ki öyle),Boran eşkiyalık edip aşireti birbirine düşürmüş mü oluyor:bilmim? “De get” demek istiyorum izninizle;Ahmet Ağa eşkiya görmek istiyorsa aynaya baksın:hıh... Sahi bu Ahmet Ağa,“bu aşirette dirlik düzeni sağlamak için sana çok iş düşüyor Dilaver;rahmetli abin de bunun için az uğraşmamıştı” da demişti birde,değil?:img-hyste Hay Allah müstehakını versin;cidden,rahmetli Cihan ne çok uğraşmıştı aşiretin dirliği için;biraz daha ömrü olsa aşirette düzene sokulacak insan kalmayacaktı...Allahtan,ömrü vefa etmedi... De_rin'im canım;ağzından fırtınalar götürsün,söyleme öyle;Boran ölebilemez:img-cray:... ifrit 26-10-07, 12:37 İfritçim, Geçen sezon Sıla; Boran' a karşı Zeynalaşırken:img-pilot Bu sezon aşiret meclisine karşı Zeynalık taslayacak:img-icecr Bana kalırsa. sevgili zeynepsudemcim; Bu güzel dileğine canı gönülden katılıyorum.Sıla hep Boran'ın canına okuyacak değil ya!! birazda aşiretin canını okusun..:img-hyste Gerçi sevgili Sıla'mız aşirete karşı süt dökmüş kedi, Boran'a gelince zeynalaşıyor ama..aaa üzüldüm şimdi son birkaç bölümdür iyi kız oldu sevgili Sılamız. :icon_ange Huzurlu bir Cuma gününden kastım diziden bağımsızdı zaten... Diziyi hesaba katmadan diliyorum huzurlu günleri. sevgili kırçiçeği; Huzurlu bir gün dileğinizin diziden bağımsız gündelik yaşantımıza yönelik olduğunu anladım.lakin(en azından kendi adıma) günümün her anını dizimiz ile yaşıyor,dizimiz ile yatıp kalktığımı,biran olsun aklımdan çıkmadığını belirtmek için öyle söylemiştim.güzel dilekleriniz için teşekkürler.. de-rincim: dizimizin mutlu sonu |