Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 4)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[ 10]
11
saatimi değişmiş inanmıyorum ya bir diziye yer bulamadı show tv ya özet veremez özetin ortasında keser ya habire yer değiştirir yakında günü de değişirse hiç şaşmala
reyting kesin düşecek ya kemikleşmiş bir seyircisi var neden yer değiştirilir gerçekten anlamam ...
salı günü 2 saatt daha nasıl bekleyecem bilemiyorum zaten salı günü bile geç geliyo of offff:icon_sorr
İnanmıyorum yaaaa... Bence hiç gerek yoktu böyle bir şeye... bence bu reytingleri acayip etkileyecek.... Şimdi bindirbir gece'nin karşısına ne ile çıkacak show yarışma programı ile mi? :icon_whis Ben pes diyorum başka birşey demiyorum... Çünkü Sessiz fırtına ile karşı karşıya gelecek... O dizinin reytingleri de fena değil...:sad53:
evet ama inşallah böyle dahada iyi olur.
sekizde izlemeye yetişemeyenler için çok iyi oldu, şimdi ona kadar nasıl dayanıcam :icon_whis
şimdi show netede baktım 22.00
20.00 a yarışma koymuşlar yeni değişti demekki:icon_whis
Bu habere kendi adıma çok sevindim. 20.00'de evde olmak bile bazen çok zor oluyordu benim için. Reytingler açısından da daha iyi olabilir. Kanal madem bu değişikliği yapabiliyordu. Sessiz Fırtına başlamadan önce yapsaydı daha iyi olurdu.
banubanu Ezo eğer Ballı ağanın evindeyse o sahnede.. Şöyle Ezoyu kucağına alsın... "otele gidiyoruz, sana orda ben bakacağım" desin.. Ballı Ağa karşısına çıkars bir höt höt yapsın... Ezoyu böyle alsın götürsün ordan.. son sahne olsun bu da... ağzımız açık kalalım.. taaa öbür salıya kadar kendimize gelemeyelim.. oldu mu?
Oldu oldu da!!!!!!!!!! Ballı Ağa pek kolay lokma sayılmaz, onun kitabında yazmaz, evine sığınmış (üstelik kendisi tarafından yaralanmış) Ezo'yu 'elin adamıyla', (hem de kucağında:img-cool2) göndermek. Kadim'i de vuru verir topuğundan artık, Ezo'nun yanında bir odada ona açarlar. Böylece ev sorunuda ortadan kalkmış olur. :img-yes:
hımm o dizi arzum onanın oldugu dizi mi bazı arkadasların basettigi olay mı olacak yani, karsı karsıya olmaları serhta beyle arzum hanımın..
gerçekten ya sen diyene kadar hiç aklıma gelmemişti öyle olacak gerçekten.ama kemikleşmiş bir izleyicisi var dizimizin ratinglerinin değişeceğini sanmıyorum.yani inşallah!!!
saat değişikliği benim için de iyi oldu ilk yarım saatini kaçırıyordum çünkü
chimeneyes 19-11-07, 15:35 of yaa ne zorları varki anlamıyorum yarışma programının ne işi var saat 20,00de 22,00den sora bvaşlar yarışam eğlence programları ne saçma bişiy bu yaa... ooooooooooof:(
bencede kötü oldu sonuçta o satte seyirci ikiye bölümüyodu nerdeyse şimdi herkes binbirbiri izlicek tabi aynı seyirci 22 de ezoya geçebilir ama bence bu daha çok kanal d nin işine yarar.inş hayırlı olur ama ben hiç istemiyorum:sad53:
İnanmıyorum yaaaa... Bence hiç gerek yoktu böyle bir şeye... bence bu reytingleri acayip etkileyecek.... Şimdi bindirbir gece'nin karşısına ne ile çıkacak show yarışma programı ile mi? :icon_whis Ben pes diyorum başka birşey demiyorum... Çünkü Sessiz fırtına ile karşı karşıya gelecek... O dizinin reytingleri de fena değil...:sad53:
Dün Arzum Hanımın dizisinin tekrarını gördüğümde, bu dizinin karşısına niye dizi koymuyorlar ki diye düşünmüştüm. (nedenini sormayın:)) Şimdi bu durumda ben şom ağızlılık mı etmiş oluyorum yoksa abdal'a malum mu olmuş oluyor? :) (sağolsun atalarımız her durum için iki tane atasözü söylemişler. Sevdiklerine ayrı, sevmediklerine ayrı. Sizde benim için birini tercih edin:)) Ama bak bunun Ezo gelin olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Seçerken onuda göz önüne alın :img-blush Neyse reytinglerinin düşeceğini sanmam tabi saatinin değiştiğini yeterince duyurabilirlerse.
bence daha iyi oldu, en azından soyle bişey var sırf alıskanlık olmus diye pekcok kişi bbg yi izliyo, simdi farklı saatlerde olunca ezoyu izleme ihtimali olmus olur, haa kemikleşmiş seyirci zaten ezosunu bırakmaz di mi?
belki bbg yi gecmesi acısından kotu olur ama ezo izlenme oranı artmıs olur bu tarafı izleyen kişi sayısı bayagı artar.. bizim sıkıntımız insanların ezoya onyargısı ve bbg ye olan sırf alıskanlıktan izlenmesi, bu ikisi de kalkar de dusunuyorum
bence daha iyi oldu, en azından soyle bişey var sırf alıskanlık olmus diye pekcok kişi bbg yi izliyo, simdi farklı saatlerde olunca ezoyu izleme ihtimali olmus olur, haa kemikleşmiş seyirci zaten ezosunu bırakmaz di mi?
belki bbg yi gecmesi acısından kotu olur ama ezo izlenme oranı artmıs olur bu tarafı izleyen kişi sayısı bayagı artar.. bizim sıkıntımız insanların ezoya onyargısı ve bbg ye olan sırf alıskanlıktan izlenmesi, bu ikisi de kalkar de dusunuyorum
aslında bu mantıkla yaklaşınca iyi fikir gibi geldi bana da.ama onların da işine yarayacak bu yani bbgnin izlenme oranı daha da artacak.sessiz fırtınanın ezonun karşısında şansı yok zaten nurgül-serhat ikilisiyle yarışamazlar
ben de tam böyle düşünüyorum hatta yazacaktım baktım cümleyi toparlayamıyorum vazgeçtim.içimden bir ses böyle daha iyi olacak diyo.
anlaşılan yöneticiler şansının bir de yarışmayla deneyecekler malum epey izleniyor o da
rhetbutler 19-11-07, 15:57 Dizinin saati değişmiş demek.:img-wink:
Ben bunun olmasını en başından beri istiyordum.Yazılarımda da dile getiriyordum.Karşısında Binbir Gece olacağına Sessiz Fırtınanın olması daha iyi.O dizi TMCnin en kötü işi ve karşısında dizi olmadığı için iyi sonuçlar alıyor.Binbir Gece öyle yada böyle özetiyle bile ilk sırada yer alıyor.O yüzden bu inatlarından vazgeçmiş olmaları sevindirici.Ama saatle sürekli oynanması seyirciyi yanıltabilir.Neyse Çarşamba öğlen görücez bu kararın sonuçlarını...:img-yes:
canlarım sizin hiç acımanız yokmu iki saat gire biliyorum foruma o da yorumları okumaya ancak yetiyor hiç düşünmüyormusunuz çok yazmayalım rozi okuyamaz bu kadar eylenmeyelim rozi kıskanır yazık kıza diye beni hiçmi düşünmüyorsunu bire faniler he ben napayım size küstüm konuşmuyorum:img-banne:img-beee:
saat deyişmiş buna sevinmedim desem yalan olur ama iki saat daha beklemek de çok kötü ne desem boş ama izleyemeyenler için iyi olmuş saten baksanıza zil takıp oynucaklar:bella
bu yazılarımın sizinle bir ilgisi yok kendi kendime konuşuyorum hayla küsüm:not_i::hıh:mad72:
dizinin saati mi değişmiş...saati çok çok iyiydi aslında ne gerek vardı şimdi değiştirmeye..reklamlarla birlikte 24'ten sonraya kadar sarkar dizi..genelde 22.de başlayan diziler böyle oluyor..yine seyretmesine seyredeceğim de bundan etkilenenlerde olacaktır..yanlış yazılmıştır umarım..saat değişmesin
evet değişmiş ben de akşam gördüm binbir gece yüzünden diye aklıma geldi ilk büyük bi kitle onu izlediği için aynı saatte..dizimiz için hayırlısı hangisiyse öyle olsun diyorum artık..zaten başladığında da o saatlerdeydi..ama beklemek zor olucak biraz:img-blush bide bittiğinde yorum için gelmek de zorlaşıcak o saate herkes bilgisayar açamamayabilir (benim gibi :)) yine de gelmeye çalışırım..o yüzden sakın sayfalar alıp başını gitmesin herkes yorumunu çarşambaya saklasın :):):)
ask-I memnun 19-11-07, 17:21 merhaba ezo gelin ailesi..
öncelikle s-z-e-l arkadasimiza verdigi bu güzel bilgiler icin tesekkürlerimi yolluyorum..
su ana kadar yazilanlari okudum ve cok hos seyler yazmissiniz..
ayrica saati de degismis dizinin bu ne kadar etkiler diziyi bilmiyorum ama bu saate alisanlar icin bu bayagi zor olacaktir orasi kesin..
yorumlarinizi okurken
herkes meryem icin simdimi aklina geldi namusu derken o an benimde aklima gelen ilk ihtimal meryemin hamile olabilme ihtimali oldu arkadaslar..
her ne kadar erkan denen sahsiyet meryeme aramizda birsey olmadi desede bu meryemin sabah cirilciplak yataktan kalkisinin nedenini bize aciklayamiyor maalesef..
acaba bunu ögrenen meryem bunun üzerine oraya gidip erkandan hesap soruyor ve duyduklari karsisinda silahini atesliyor olabilir mi ?
yoksa kisa bir süre önce kapanan bir konuyu böyle birden namusum da namusum diyerek tekrar desifre etmezler diye düsünüyorum ama kimbilir...
..yok olmaz demeyin bence hazirlikli olmakta fayda var..
digerine gelince az cok tanidigim kadim elcin annenin o tavrindan sonra mutfaga beraber inerek elcin annesinden ezonun gönlünü almasini isteyecek ama ezonun orada olmadigini da o an ögrenecektir diyorum..
hayirdir bir gömlek muhabbetidir gidiyor forumda ama malum dediginiz gibi kis geldi artik..tamam gömlekler kadime cok yakisiyor ama bir o kadarda ona yakisan boyunlu kazaklar da var canim...madem burasi okunuyor o zaman
söyle isterim beyaz yada her renkten boyunlu kazaklar giysin üzerine kadim.
öncesinde giydigi yesil kazaga nispet hem daha da cok yakisacaktir kadime..
cevacim müzik olayina bende katiliyorum canim.. o sahnelere ve onun gibi her sahneye ,kisaca onlara yakisan, defalarca kez dinlesekte bizi biktirmayacak güzel bir müzik bekliyorum bolahenk grubundan..
saat degisikligi hic güzel olmadi bizim evdeki Kadimleri zor bela gönderiyorduk biryerlere simdi nedir evde duracaklar ,cay isteyecekler yok meyve aman ne kötü niye degistirirki bu kanalda saatleri bunalimdami ne?e kizlar simdi yeni taktikler istiyoruz sizden de hayde sevgiyle ve Serhat 'la kalin bye
saat değişikliği hiç güzel olmamış,bbg olmasına rağmen saati çok uygundu bence...
şimdi dizi taa 24 e kadar sarkçak filan...offfff
Inanmiyorum ne saat degismesi ya..?! Nerden cikti bu..! Ben reytinglerin daha iyi olucagina inanmiyorum, saat degisimin sonucu her zaman kotu olur.. Ve ayrica ben belkide yarisini izliyemicem!
Allah kahretsin ya, nasil bi sevincle girmistim nasil bi moral bozuklugu ile ayriliyorum..
:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
evet geç biticek bu da olumsuz etkileyebilir:icon_sorr o zaman binbir geceyi saat ona alsınlar :):) bizimki yerinde dursun :)
belki deneme yanılma yöntemini deniyorlardır eğer yarın yarışma binbir gece karşısında bizim dizinin tutunduğu gibi tutunamazsa haftaya yine eski saatine alırlar diziyi
Merhaba Arkadaşlar
Bence saati 22'ye almaları çok iyi oldu.Çünkü bbg yüzünden bizim yurtta kavga çıkıyordu.Hem bbg yi izleyenler hemen sonra Ezo'yu izlerler.İzlenme oranları da artar eminimki.Benim de Ezo başlamadan bir saat öncesinden televizyon kapma mecburiyetim kalkmış oldu.
Hani reklamlarda ballı ya sinirli bakıyorya Kadim.Orada Ballı'yı şüphelendirecek şeyler söyler ya.Orada ki Ballı'nın yüzünü hayal edebiliyorum.Hatta ilk Kadim eve geldiğinde Ooo yeğenim hoş geldin demez mi çok süper olur.Eğer Ballı'nın yanında Nur da varsa kıs kıs güler işi anlamış gibi Ballı ya bakar.Buralarda benim de yüzümde kocaman bir sırıtma da göreceklerdir kantin sakinleri.
Esasen şimdi düşünüce, bu yarışma programı gerçekten çok seyrediliyor. BBG'nin karşısına çıkacak bir program bence de.. Onu izleyenler Ezo Gelin'i de izlerler bana öyle geliyor. Bakın Ezo Gelin'İn tekrarında AB'de 13. olmuşuz ve bence iyi bir sonuç.. Ab 'de yükseliyoruz.
22 iyi bir saat. Bence o kadar da üzülmeyin. Olumlu yönden bakalım..
Hem de bencilce bir şey söyleyeyim mi; saat 20 de ben rahat seyredemiyordum.. çocuklar, falan.. 22 şimdi çok iyi oldu.. ohh.. rahat rahat seyeredeceğim... Önce can sonra Kadim valla kusura bakmayın...
Okuyamadigim tum yorumlari okudum, sayfalar bayagi ilerlemisti, illaki vardi bi sebebi diye dusundum, ve varmis hemde ne sebep ne sebep..
s-z-e-l arkadasimiza ben kocaman bi hosgeldin demek istiyorum, ne iyi ettinde geldin canim.. Hem bi tuyocumuz var artik, hemde yeni bi Ezo Gelinci..
Verdigin o super tuyolari tek tek, sindire sindire okudum.. Ben tuyo'yu hem severim hemde sevmem, severim cunki bazen bu merak o kadar oldurucu olabiliyorki gercekten lazim oluyor ama sevmem cunki heyecan azaliyor diziyi izlerken.. Ama bu verdiklerin o kadar iyi geldiki anlatamam.. Her satirin nerdeyse kafamdaki tum sorulari cevapladi..
En cokta neye sevindim biliyormusun..? Takip ediliyor olmamiza, bu bizim icin o kadar onemliydiki anlatamam, yani boyle yaziyoruz egleniyoruz, ama bosa gitmemesini bilmek cok cok guzel, heleki sette konusuluyor olmak muthis bi duygu diyebilirim.. Bunu ogrenmemizin tek sebebi sensin, onun icin sana minettarim Hazal'cim..
Verdigin tuyolar kafami dahada karistirdi desem yeridir, cunki o sahne son sahne diilse o zaman Ezo vurulduktan sonraki sahnede diildir, cunki o sahne son sahne olmazmi..? Ay bilmiyorum vallahi kafam allak bullak oldu.. Izleyip gorucez.. Tabi izliyebilirsem.. :icon_sorr
Tekrar hosgeldin, umarim hep aramizda gorurusuz seni canim..!
Ve gelelim su saat degisimine, dedigim gibi bu benim icin cok kotu bisey oldu cunki babam o saatlerde geliyor ve yarisinda diziyi degisir, tabi izin vermem ama sonucta baba bi kumandayi istese hayir diyemem, desemde dinlemez.. :icon_sorr
Simdi benim merak ettigim bisey var.. Sorum uydusu olan, yada benim gibi Yurt Disinda yasiyan arkadaslara.. Show Turk icindemi gecerli bu saat degisimi, yoksa sadece Show Tv'demi.. Reyting'se sadece mesele o halde Show Turkte oyle olmasina gerek gormuyorum ben..
Ayrica simdi yayin akisina baktimda Varmisin Yokmusun yarismasi var 20:00'de, o yarisma 2 bucuk saate surebilir, yarismacinin ne kadarda "varim" demesine bagli, biz dua edelimde hemencecik "varim" desin, yoksa isimiz harbi cok zor..
Sevgiler.. bye
evet geç biticek bu da olumsuz etkileyebilir:icon_sorr o zaman binbir geceyi saat ona alsınlar :):) bizimki yerinde dursun :)
:):) Bu fikre bayıldım. Kanald ye mail atmak lazım:)
Saat değişikliği iyi mi oldu yoksa kötü mü karar veremedim. Benim açımdan iyi oldu. Ama şimdi saat 20:00'da ne izleyeceğim ben:)
s-z-e-l arkadaşa çok teşekkürler. Güzel mesajları ile foruma renk katmış. Ayrıca imzasına da bayıldım. Sahra:img-in_lo
xKubrax merak etme o yarışma o kadar hayatta sürmez 21.45te bitmiş olur
belki deneme yanılma yöntemini deniyorlardır eğer yarın yarışma binbir gece karşısında bizim dizinin tutunduğu gibi tutunamazsa haftaya yine eski saatine alırlar diziyi
ya iyide bir haftada bu sonuca ulasamazlar ki, ne yalan soyliim bu foruma cumartesi giremedim ve fragmanı gordugumde bu hafta izlemesem mi dedim,
direk onyargı olustu kadim-ezoyu beraber sadece tek sahnede gorduk, sırf meryem seyit sureyya nedim :img-banne :img-banne
sonra burdaki yazıları ayrıca tüyoları okuyunca heyecanlandım merak ediyorum simdi yarınki bölümü.. ve benim gibi pekcok insanda vardır bence, direk silahlraı gorunce hah işte klasik ezo gelin dizisi diye yanılanlar.. velhasıl toparlamak gerekirse 1 haftalıgına deneme olmaz..
xKubrax merak etme o yarışma o kadar hayatta sürmez 21.45te bitmiş olur
Valla o kadar surmesse 2 saat surer, diyorumya yarismaciya bagli bu.. Hem isterse 1 bucuk saat sursun benim icin yine kotu, cok kotu oldu bu ya.. Bi iyi haber aliyorum, bi kotu.. Ne olur hep iyi olsalar yani.. :icon_sorr
ya iyide bir haftada bu sonuca ulasamazlar ki, ne yalan soyliim bu foruma cumartesi giremedim ve fragmanı gordugumde bu hafta izlemesem mi dedim,
direk onyargı olustu kadim-ezoyu beraber sadece tek sahnede gorduk, sırf meryem seyit sureyya nedim :img-banne :img-banne
sonra burdaki yazıları ayrıca tüyoları okuyunca heyecanlandım merak ediyorum simdi yarınki bölümü.. ve benim gibi pekcok insanda vardır bence, direk silahlraı gorunce hah işte klasik ezo gelin dizisi diye yanılanlar.. velhasıl toparlamak gerekirse 1 haftalıgına deneme olmaz..
ama yarışma yeni başlayan bir yarışma değil ki binbir gecenin karşısında zamana ihtiyacı olsun onun da kemikleşmiş izleyicisi var o yüzden denemek istemiş olabilirler olmazsa değiştirirler gibi geldi bana
dizimiz için hangisi hayırlıysa o olsun ama bundan sonra zırt pırt değiştirmesinler saatini ki evet bu saatten sonra binbir gecenin karşısında durabilecek bir program bulamazlar bizim dizimiz dışında
Esasen şimdi düşünüce, bu yarışma programı gerçekten çok seyrediliyor. BBG'nin karşısına çıkacak bir program bence de.. Onu izleyenler Ezo Gelin'i de izlerler bana öyle geliyor. Bakın Ezo Gelin'İn tekrarında AB'de 13. olmuşuz ve bence iyi bir sonuç.. Ab 'de yükseliyoruz.
22 iyi bir saat. Bence o kadar da üzülmeyin. Olumlu yönden bakalım..
Hem de bencilce bir şey söyleyeyim mi; saat 20 de ben rahat seyredemiyordum.. çocuklar, falan.. 22 şimdi çok iyi oldu.. ohh.. rahat rahat seyeredeceğim... Önce can sonra Kadim valla kusura bakmayın...
banucugum bacim
ve tum Ezo &Filinta Kadim severler kogusu 1 hafta aradan sonra Merhabalar:img-in_lo
Fragmani izleme sansini anca yakalayabildim.
Bu arada setten tiyo getiren bir arkadas aramiza katilmis hos gelmis sefalar getirmis:happy0064
Banucugum
Bencede gec saate alinmasi bir yandan iyi oldu(calisanlar acisindan eve git,sonucta bir takim sorumluluklar bizi evde bekliyor degilmi bacim,birbirimizin dilinden iyi anliyoruz):img-yes:
Fragmani izledigimde agzim acik kaldi(Allahim kadimdeki o bakislar nedir oyle ve ezonun saclarini seviyor olmasi,sanki ezo orada bir sey soyliyecek gibi ama Kadim sus,konusma sadece gozlerimiz konussun gibi bir tavir icerisinde
Yaniliyorda olabilirim.
Ask-I Memnun canim
Aslinda ayni seyleri dusunmusuz,Bizim Kabak cicegi Meryem hamile olabilir
Ama bir yandanda dusundugum zaman sayet hamile olsa
Selime yuz vermez
Acikcasi yarin aksam superr bir bolum bizi bekliyor diyorum.
Haaa Bizim yilan sureyya obur diziden ayrildi,Anlasilan kapagi bizim diziye atti:img-pilot:img-pilot
Balli agam aslinda su meryemi ortadan kaldiracakti(ahh ezom ahh ne diye korumaya kalkisirsinki su Kabak cicegini)
Ama her seyde bir hayir vardir degilmi?
Ezo&Kadim birlikteligindeki ask kirintilarinin baslangici super olacak :good:
Edit: Canlarim 2 haftaya yakindir cok yogun calisiyorum,o yuzden yazilanlarin cogundan fazlasini okuyamadim( yoksa kesin sasi olacagim):icon_sorr:icon_sorr
Sevgilerimle
Locaya Selamlar efembye
Show tv'ye bakıyordum ve kalakaldım biranda Ezo Gelin saat:22.00 yazıyordu, nasıl yani oldum. Hemen yayın akışına baktım ve orada da bakakalmaya devam ettim, saat: 200'ye "Var mısın Yok musun" adlı yarışmayı koymuşlar. 2 gün önce saat 20.00 iken niye şimdi 22.00 olmuş. Ben üzüldüm ve sinirlendim de, belki 22.00 'nin iyi bir saat olduğunu düşünen arkadaşlar olabilir, fakat tecrübelerim bana bir dizinin saatiyle ve günüyle oynanması gerektiğini öğretti.zaten diğer dizinin kemikleşmiş seyricisi var , yarışma programını koymak anlamsız, büyük konuşmayayım fakat İzlenme oranlarını göreceğiz fakat çok fazla şey değişeceğini sanmam, zaten totalde diğer diziyle arka arkaya gidiyoruz, AB grubunda 6. veya 7. oluyorduk. tamam çok yüksek değil fakat 22.00'ye alınmasıyla yükseleceğini sanmam, her dizinin bir seyircisi var, o saatte de karşısında diğer dizi var sonuçta. yayın saatinin değişmesine ihtiyacı yok ki . diğer diziden bize geçsinler mantığıyla yapılmışsa en başından yapılacaktı. Bu saatten sonra anlamı yok.benim güvenim yok bu kanallara , çok karamsarım bu konuda, başladılar mı böyle oynamaya durum tehlikeli demektir. Pinpon topu gibi oynamaya başlamasınlar rica ederim.
adam ne ara üsüsünli zaten butun gun odada dısarı cıkmak ıstese araba kqapanın onunde bıde klımalı yanı arabayla otel kapısı arasında ancak 20 sanıye falan o sıradada ben bile usumem sız bılmıyormusunz zengınler usumez ayakkapları kırlenmez evlerıne onun ıcın ayakkaplara gırerler
doğru söze ne diyeyim ahesti , bu da başka bir bakış açısı ve haklı bir bakış açısı. :img-hyste
thegobetween 19-11-07, 20:29 herkese merhaba,uzun zamandır takip ediyorum ama forumdaki ikinci mesajım, madem yapım ekibi tarafından okunuyor ben de birşeyler yazayım dedim. kafama takılan noktalardan biri ezonun ömeri çok çabuk unutması oldu, ilk sezon izlemeyenlerdenim ama ezonun 29 bölüm boyunca aşk acısı çektiği adamı bir bölümde silmesi, akabinde hiçbirşey olmamış gibi yaşamaya devam etmesi yapay ve zorlama geldi, ilk bölümlerde ahlayıp vahlasaydı belki bu derece hissetmezdim,belki ömerin geri döndüğü bir bölüm yapılır ezo da hesabını kapatır tamamen, neyse bir diğer nokta 34. bölümde yanılmıyorsam kadimin konuştuğu doktor timur bey vardı, (ismail hakkı bey'den farklı olarak); açıkcası öylesine bir konuşma olarak verilmediğini düşünüyorum,kadim'in bir hastalığı (ya da kadimin bir yakınının hastalığı) mı var, başağrılarının nedeni bu olabilir mi merak ediyorum.("erkekler ağlamaz"daki mevzuya dönmez umarım) bir de gelecek bölümlerle ilgili olarak,yeni otelin açılış partisi gibi bir olay düzenlenebilir, güzel sahneler ortaya çıkacağından eminim :img-yes:
bana kalırsa bunlar ezo gelini gözden çıkarmışlar...
ne zaman bir dizinin yayın saati yada günü değişse reytingi düşüşe geçiyor sonrasında da malum...
kendimi biraz şom ağızlı gördüm...sofa:img-black
neyse daha fazla uzatmadan konuyu kapatıyorum...:icon_sorr
mazallah showtv burayı görürde...:img-beee:
Ezo eğer Ballı ağanın evindeyse o sahnede.. Şöyle Ezoyu kucağına alsın... "otele gidiyoruz, sana orda ben bakacağım" desin..
düşünün ki Kadim kucaklamış Ezo'yu , salonda da Ballı ve Nur oturmakta. Görüyorlar onları, Ballı hemen müdahale ediyor, " benim evimden çıkmadı şimdiye kadar himaye altına aldığım kimse yeğenim " der.
Kadim çok sert bakarak " çekilin yolumdan Selahattin bey " diyerek gitmek ister .
Ballı iyice sinirlenir "bak birde kafa kağıdımda yazılı olan şeyle bana konuşuyor. Hem Ezo'yu hem bana böyle seslenmeyi bırak." der ve Seyfo'ya seslenir.
Kadim'se Ezo'yu elleriyle daha sıkı sarmıştır, onsuz 517 no'lu odaya dönmeye niyeti yoktur.
Karşısında Binbir Gece olacağına Sessiz Fırtınanın olması daha iyi.O dizi TMCnin en kötü işi
bence de TMC'nin en kötü işi fakat reytinglere de baktığında AB'de bizi geçtiler genelde. Totalde biz, AB'de onlar. tek şansı TMC ürünü olması bence. Ben bir dizinin günü ve saatiyle oynanmasından yanayım hala, tecrübeyle sabit, fakat şomağızlılık yapmamayım şimdiden, bakalım sonuç ne olacak. İnşallah yanılırız , gerçekten yüksek bir total alırsak burdan özür dileyeceğim .Yanılmısım diyeceğim.
sevgili arkadaşım yapma eyleme deneme yanılma yapacak Ezo-Kadimi'mi buldu Show tv , riske edilemeyecek kadar değerli onlar. :sad53::sad53::sad53:
xanthoria28 19-11-07, 21:00 Herkese iyi Akşamlar...
Uzun zamandır bu forumun takipcisiyim. Ve ilk defa kendimde yazmak için o gücü buldum :icon_sorr Bütün yazdıklarınızı ve senaryolarınızı büyük bir zevkle okuyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.:happy0064
Ben de ezo gelin dizisi hayranıyım :icon_whis. ve geçen sene bana deselerdi bu diziyi izliceksin inanmazdım ama şimdi senenin başından beri büyük bir heyecanla salıların gelmesini bekliyorum. va diğer günler de tekrarlarını izliyorum ve ayrıcana da forumu takip ediyorum.
Ben de s-z-e-l arkadasimiza verdigi bu güzel ipuçları icin tesekkürlerimi sunuyorum.
Şimdi güncel konuya değinmek istiyorum. Ezo gelin'in saat 10'a alındığını duyunca hemen moralim bozuldu. Çünkü ne zaman bir dizinin saati ile oynanmaya başlanırsa sonunda o diziyi kaldırıyorlar. Bu durumun Ezo gelinin başına gelmesini istemiyorum. Ona bunu yapmaya hakları yok. Hayatta herkes bir şeylere tutunmaya ihtiyaç duyar. Benim de tutunduğum şeylerden biri de bu dizi. Ne olur abarttığımı düşünmeyin :icon_sorr
Umarım herşey yolunda gider....:icon_cry:
şimdi yine fragmanını izledim tv de... ne yazık ki saat 10 da yayınlıcaklarmış
herkese merhaba,uzun zamandır takip ediyorum ama forumdaki ikinci mesajım, madem yapım ekibi tarafından okunuyor ben de birşeyler yazayım dedim. kafama takılan noktalardan biri ezonun ömeri çok çabuk unutması oldu, ilk sezon izlemeyenlerdenim ama ezonun 29 bölüm boyunca aşk acısı çektiği adamı bir bölümde silmesi, akabinde hiçbirşey olmamış gibi yaşamaya devam etmesi yapay ve zorlama geldi, ilk bölümlerde ahlayıp vahlasaydı belki bu derece hissetmezdim,belki ömerin geri döndüğü bir bölüm yapılır ezo da hesabını kapatır tamamen, neyse bir diğer nokta 34. bölümde yanılmıyorsam kadimin konuştuğu doktor timur bey vardı, (ismail hakkı bey'den farklı olarak); açıkcası öylesine bir konuşma olarak verilmediğini düşünüyorum,kadim'in bir hastalığı (ya da kadimin bir yakınının hastalığı) mı var, başağrılarının nedeni bu olabilir mi merak ediyorum.("erkekler ağlamaz"daki mevzuya dönmez umarım) bir de gelecek bölümlerle ilgili olarak,yeni otelin açılış partisi gibi bir olay düzenlenebilir, güzel sahneler ortaya çıkacağından eminim :img-yes:
Aslında Ezo Ömer i çok çabuk unutmadı. Ama garibim ne yapsın Ömer ona o kadar çok acı çektirdi ki. Artık son verdiği acı tuzu biberi oldu sabrının son aşamasına gelmişti. Kolay değil neler yaptı Ezo ya. Haketmediği acılar yaşadı. Aklını kaybetme tehlikesi yaşadı onun yüzünden o neler yaptı ama Ezo ya. Bence daha iyi oldu bu sayede Filinta Kadimimizle tanıştı Ezo. Aşkıda onunla yaşayacak inşallah. Hem Kadim Ömer kadar acı çektirmez ona bence...
Herkese iyi Akşamlar...
Uzun zamandır bu forumun takipcisiyim. Ve ilk defa kendimde yazmak için o gücü buldum :icon_sorr Bütün yazdıklarınızı ve senaryolarınızı büyük bir zevkle okuyorum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.:happy0064
Ben de ezo gelin dizisi hayranıyım :icon_whis. ve geçen sene bana deselerdi bu diziyi izliceksin inanmazdım ama şimdi senenin başından beri büyük bir heyecanla salıların gelmesini bekliyorum. va diğer günler de tekrarlarını izliyorum ve ayrıcana da forumu takip ediyorum.
Ben de s-z-e-l arkadasimiza verdigi bu güzel ipuçları icin tesekkürlerimi sunuyorum.
Şimdi güncel konuya değinmek istiyorum. Ezo gelin'in saat 10'a alındığını duyunca hemen moralim bozuldu. Çünkü ne zaman bir dizinin saati ile oynanmaya başlanırsa sonunda o diziyi kaldırıyorlar. Bu durumun Ezo gelinin başına gelmesini istemiyorum. Ona bunu yapmaya hakları yok. Hayatta herkes bir şeylere tutunmaya ihtiyaç duyar. Benim de tutunduğum şeylerden biri de bu dizi. Ne olur abarttığımı düşünmeyin :icon_sorr
şimdi yine fragmanını izledim tv de... ne yazık ki saat 10 da yayınlıcaklarmış
Öncelikle hoşgeldin aramıza arkadaşım. Seninde dizimizi severk izlemen beni çok mutlu etti.
Ama sakın ha dizi kaldırılır falan gibi bir yorum yapma:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Son aldığımız duyumlara göre dizimizin ekibi bizim fikirlerimizede önem veriyormuş. Maazallah seni biri duyarda bizde erkenden koğuşa gideriz. Zaten gitmeye meyilliyiz.:happy0064:happy0064:happy0064
Neyse bu işin şakası ben sanmıyorum böyle tutan bir dizinin yayından kalkacağını. Bence ne olursa olsun bbg yi reytinglerde geçemiyoruz ya o yüzden taktik uyguluyorlar gibi geliyor bana. Birde böyle deneyelim diyorlar bence. Bende pek memnun olmadım ama olan arkadaşlar var. Onlarında fikirlerine saygım var. Sonuç olarak bu durum hem dizimiz hemde bizim için hayırlara vesile olsun :good:
xanthoria28 19-11-07, 21:25 Bir internet sitesinde bu yazıya rastladım. İnternette reytinglerle ilgili yazılara bakıyordum da, :img-blush
İki sezondur Binbir Gece salı gecelerinde bütün reytingleri silip süpürüyor. O yüzden hiçbir kanal Binbir Gece'nin karşısına iddialı projeler süremiyor. Günün ilk on yapımı arasında girebilen diğer iki dizisiyse, Sessiz Fırtına ve Ezo Gelin olarak şekilleniyor. diye yazılmış.
Sanırım show tv bununla ilgili sizlerinde dediği gibi bir deneme yapacak....
meraba arkadaşlar ben yeniyim aranıza katılabilmem mümkün mü???
sohbetleriniz çok hoş oluyo ve neden kadim"filinta kadim" çok merak ettim. karizmasına dicek yok tabi ama adamın lakabı olmuş burda hihi
ya niye 22:00 ye almışlar ki binbir gecenin karşına bomboş bir yarışmayla çıkmak için mi?? fragman beklerken zor katlanıyorum ben o yarışmaya...
sevgili arkadaşım yapma eyleme deneme yanılma yapacak Ezo-Kadimi'mi buldu Show tv , riske edilemeyecek kadar değerli onlar. :sad53::sad53::sad53:
ah arkadaşım ben de sevinmedim bu işe tek sevindiğim ilk yarım saati kaçırıyordum normalde bu sefer kaçırmayacağım ama genel olarak düşündüğümde ben de memnun değilim sadece onların ne yapmaya çalıştığını neden yapmaya çalıştığını anlamaya çalışyorum.:img-yes:
sohbetleriniz çok hoş oluyo ve neden kadim"filinta kadim" çok merak ettim. karizmasına dicek yok tabi ama adamın lakabı olmuş burda hihi
ya niye 22:00 ye almışlar ki binbir gecenin karşına bomboş bir yarışmayla çıkmak için mi?? fragman beklerken zor katlanıyorum ben o yarışmaya...
Slm canim aramiza hosgeldin ve katildin bile haberin olsun :img-yes::img-wink:
Neden filinta kadim dediklerine gelince bunu en iyi sinope arkadas cevap verebilir sanirim. Bir yorumunda yanlis hatirlamiyorsam Sinope arkadas Kadim icin filinta gibi cocuk terimini kullandi ve burdada filinta adli bir arkadasimiz var boylece filinta kadim diye lakap takildiki bunun disinda hot hot,sovalye gibi lakaplarida var kendilerinin.Yardimci olduysam ne ala.
Simdi benim dizinin 22.00 alinmasiyle ilgili bir tesekurum olacak bu gercekten iyi oldu.:happy0064Cunku 20.00 cok erken oluyordu ne kadarda izlemek icin her yolu denesemde cokta iyi izliyemiyordum,bu saate rahat rahat izlerim artik cayim kahvem masamda:good:
Ratinglerinde iyi gelecegini saniyorum,bbg nin karsisina yarismayi almakla iyimi ettiler orasini bilemem umarim bbg ye karsi iyi rating alir :icon_whisyarisma ne kadar izlemesemde yarismayi izleyeni cok sanirim:img-yes:
thegobetween 20-11-07, 00:24 Aslında Ezo Ömer i çok çabuk unutmadı. Ama garibim ne yapsın Ömer ona o kadar çok acı çektirdi ki. Artık son verdiği acı tuzu biberi oldu sabrının son aşamasına gelmişti. Kolay değil neler yaptı Ezo ya. Haketmediği acılar yaşadı. Aklını kaybetme tehlikesi yaşadı onun yüzünden o neler yaptı ama Ezo ya. Bence daha iyi oldu bu sayede Filinta Kadimimizle tanıştı Ezo. Aşkıda onunla yaşayacak inşallah. Hem Kadim Ömer kadar acı çektirmez ona bence...
umarım dediğin gibi olur, malum kıskançlık halleri bir başka oluyor kadimin, ne kadar haklı da olsa öfkesine yenilebilir(misal berrak) bence ezodan "hani canımı acıtmazdınız" lafını duyacakmışız gibime geliyor, zaten süreklilik açısından birbirlerini iyice anlamaları açısından da şart, biri vurup öbürü kaçacak kavuşana kadar (kavuşurlarsa tabi). hem ne demişler mutlu aşk yoktur :img-yes:
Selamlar sevgiler Ezo forumunun elemanları..:img-in_lo
Efenim neler olmuş.. giremedik, göremedik.. ancak izleme şansım oldu fragmanı..
Özet ile at başı giden bir fragman.. galiba özetçimiz!:)
Almış eline kalemi.. dağlar.. dağlar.. özeti yazmış..
Şimdi iki vurıulma olayımız var..
İlki dağlar kızı Ezo'muz..
Kahraman şey işte ne olacak, sen geç Meryem'im önüne.. hoş, o da zannetmemiştir ki! Ballı ağam Meryem'i vurmaya kalksın..
Yine de hayde! yıkıl karşımdan! der sanıp, aman ağam, kurbanın olam yapma! diyecekti..
Ballımdaki bu 180 değil 80 günde devri alemlik dönüş ve karakter şaşmasını nerden bilsin..:bilmim
Diğeri Kalamiti Jane bu kız dedik..:img-wink: yani hakikat!
ne vuruştu o!
Tam elleşme ayağına sıkarım bak!... :) olmuş..
Nedim kımıl zararlısı Eylül ile.. ah be saftirik kızım!
hiç mi akıllanmadın sen...
Meryem bitti şimdi de Eylül aşk perisi kıvamında geziyor.. vatana millete hayırlı olsun..
o el ele sahne çok anlamsız ve komikti...( yine mi sadece bana öyle geliyor demeyeceğim.. çoğunuz böyle düşünüyorsunuz biliyorum..)
Sonra bir sahnede kendini heder etmiş şövalyemizi gördüm...
Skoç viski ile kankamı oldular.. her yerde elde içki kadehi...
Ne yapsın şimdi Ezo hışımla gidince bizim şovalye.. varsın zararım bünyeye olsun deyip kendini içkiyle unutmaya vermiş işte:icon_sorr
Sonraki tatatatammmmmm:img-in_lo:img-in_lo sahnelere aman ben ne diyeyim..
senaristler şu garip Ezo koğuşunu görün.. görün ki; kulak verin..
1- el ele göz göze sahneler çok olsun istiyoruz..
2- gözden göze dalıp gitmeler.. aşk sahillerinde buram buram romantizmler istiyoruz...
3- tamam tamam.. el ele sahilde koşmasınlar ama... ( ay olmazmıydı ki ne:img-wink: ezoo zo zo zo zo!!!!.........
Kadimmm dim dim dim dim!!!....)
ıhh olmazmış FilintaKadim'i hiç öyle hayal edemedim..
4- oldu şimdi kararımı verdim, vakur duruşlu ama gözlere acı,sevgi, aşk, ihtiras ne varsa yerleşmiş sahneler istiyorum..
5- kendi sahnem! ahh olurmu ki acep:icon_whis deniz kenarı.. uzaklara dalmış gitmiş, en güzel bakan deli mavi! bir adet FilintaKadim sahnesi rica edilir.. müracaat Ezo koğuşu..
O nasıl bir saçları kavrayış.. o nasıl bir bakıştır.. kilitlemiş resmen Ezo'yu..
böyle hülyalı hülyalı da bakılmaz ki kardeşim.. bu forumda bir dünya kalp-damar rahatsızlığından muzdarip insan var..
filintaKadim mavisi, asi bakışlar damar sertliği yapıyor.. tez zamanda inme geliveriyor mazallah!
Sonra benzemez kimse sana tavrına hayran olayımm:img-in_lo bakışları, bu da yetmez dokunuşları kalp krizini tetikler..
bizden söylemesi..
e daha bu fragmana ben ne yazayım... izleyelim bir..
sağlam kalırsak buradayız efenim..:img-wink:
lorelai 13 hoşgeldin canımm
sevgiler forumdaşlarım..
3- tamam tamam.. el ele sahilde koşmasınlar ama... ( ay olmazmıydı ki ne:img-wink: ezoo zo zo zo zo!!!!.........
Kadimmm dim dim dim dim!!!....)
ıhh olmazmış FilintaKadim'i hiç öyle hayal edemedim..
4- oldu şimdi kararımı verdim, vakur duruşlu ama gözlere acı,sevgi, aşk, ihtiras ne varsa yerleşmiş sahneler istiyorum..
5- kendi sahnem! ahh olurmu ki acep:icon_whis deniz kenarı.. uzaklara dalmış gitmiş, en güzel bakan deli mavi! bir adet FilintaKadim sahnesi rica edilir.. müracaat Ezo koğuşu..
O nasıl bir saçları kavrayış.. o nasıl bir bakıştır.. kilitlemiş resmen Ezo'yu..
böyle hülyalı hülyalı da bakılmaz ki kardeşim.. bu forumda bir dünya kalp-damar rahatsızlığından muzdarip insan var..
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
3. maddeye bayıldım.
4. Madde için tek söyleyebileceğim istiyorum, istiyorum, istiyorum...
5. FilintaKadim'i deniz kenarında uzaklara dalmıştan ziyade, viski şişesine dalmış bir şekilde bulucağız gibi..
Benim elim böğrümde kaldı bu konuda..Kırçiçeğinin anketinde Ezo'nun deniz kenarına gidip ufka dalıp "Yeneceğim seni İstanbul" demesini istemiştim olmamış anlaşılan. Senarist arkadaşım hatrım kalır demiştim dimi..Kaldı bak haberin olsun.:)
Ezo'yu kilitlemiş demişsin ama sadece Ezo'yu mu diye sormazlar mı sana..sorarlar..e sende cevabı biliyorsun zaten.:) :img-blush
Bu arada herkese günaydın...
Gunaydinlar
Ezo&Filinta Kadim Severler kogusu:img-in_lo:img-in_lo
Evet yuzduk,yuzduk kuyruguna geldik diye bir soz vardir ya
Iste bizde gunleri bitirdik ve aksama sayili saatlerimiz kaldi.
Fragmanda dikkatimi ceken sey Cim Adam seyid ve Yilan Sureyya tokalasiyorlar:img-polic
Kabak Cicegi Meryem bir sevap isleyipte gelip benim is yerindekileri topugundan vursada:img-polic Bende sizlerle paslasabilsem(kiz zaten ortaligi karistirmaktan baska bir halta yaramiyorsun,bari bana bir hayrin dokunsun):img-icecr
Aksam icin haziliklar tamamlanmistir insallah.(banumun kulaklarinida cinlatayim)
Kalbi olanlar(aslinda hepimizin kalbi varda):img-in_lo
Bugunden rezarvosyonu bizim hastaneye yaptiralim derim.
Ben sabahtan itibaren Ahhh o gozlerin var ya isimli sarkiyi dilime doladim bile:img-icecr:img-icecr
Sevgilerimle
Locaya selamlar efembye
gülendam83 20-11-07, 10:00 merhaba arkadaşlar. ben saatinin değişmesine çok üzüldüm. kendi açımdan da dizi açısından da. şöyleki benim açımdan. geç oluyor. rahat rahat izlemem zor oluyor. dizi açısından da dizilerin saatiyle günüyle vs. oynanması diziyi olumsuz etkiler. günü ve saati değişen ve sonra daha çok başarılı olan bir dizi hatırlamıyorum. çünkü kemikleşmiş bir izleyici var zaten. onlar salı 20 de tv başında. o saat ezo gelin saati. bbg izleyenler onu ezo gelin izleyenler de ezomuzu izliyor. böyle yapılarak bbg nin izleyicileri toplanmaya çalışılıyor olabilir tabi. böyle düşünülmüş olabilir. işe yarayacakmı göreceğiz. ama umarım deneme amaçlıdır. bakalım sonuç ne olacak?:img-blush
aramıza hoşgeldin...dizi için belkide 22.00 ye alınması iyi olmuştur... o yarışmanında baya bir izlenme oranı var çünkü cumartesi günü totalde ve ab de 2. oldu. o yarışmayı izleyenler sonrasında da ezo gelini izleyebilirler... sessiz fırtına bbg kadar izlenmiyor.
inşallah herşey dizimiz için dahada iyi olur.:img-wink:
geldi geldi salı geldi :happy0064 şimdi saatleri sayma zamanı akşam için
ve birde hatırlatma banunun yontemlerini tekrar hatırlamak iyi olur bu akşam uygulamak isteyenler olabılır
Cevacım görevleri bir hatırlatayım mı?
Görev 1: Misafirler: Salı günü bütün randevuları iptal et...
Görev 2: Babam: Ona bir spor programı bulunup övülecek ve diğer tvde seyretmesi için ikna çalışmaları yapılacak.. başarı şansı %100
Görev 3: Çocuklar: Gün boyunca onları yoracak aktiviteler yapılacak. Daha erken uyandırılacaklar. böylece erken uyumaları sağlanacak. Uyumamakta ısrar ederlerse çok uzun zamandır oynamak istedikleri ama böyle özel günler için saklanmış olan güzel oyun hamuru seti verilip sessiz kalmaları sağlanacak. Başarı şansı: %90
Görev 4: Eş: İşin zor kısmı olan eşlerimizi uzun zamandır görmedikleri arkadaşlarıyla buluşmaya ikna etmeye çalışılacak. Bunu yaprken bunu hep Salı günleri yaptığımızın farkına varmamaları sağlanacak. Yanlışlıkla KAdim diye seslenilmeyecek. İşi daha da zorlaştıracak. Evdeki değişiklikler farkına vardırılmayacak. Kutu mendillerinizi, çayınızı, kurabiyeleirinizi eşniz gittikten sonra ortaya çıkarılacak. Işıklar o gittikten sonra loş hale getirilecek.Başarı şansı: Sizin ikna kabiliyetinizle doğru orantılı...
Görev 5. Telefonlar kapatılacak, kapı zili sökülecek, gelmek için çok ısrar eden arkadaşlarla o gün için küsülecek sonra barışılacak...
Görevlerinizde başarılar bayanlar...
bu yöntemleri uygularsak rahat izleme şansımız 100 % 100 herkese başarılar:good::img-hyste
bir şey daha ekleyelim bu maddelere yarın erkenden kalkılacak foruma gelinecek ve yoklama yapılacak yoklamada olmayan arkadaşlar için bir dakıka saygı duruşunda bulunulacak ve ailelerine baş sağlığına gidilecek hadi bakem bu akşam kaçınız filinta kadimin bakışlarına dayanıp hayatta kalacaksınız:img-in_lo:img-hyste:img-hyste:img-hyste
editt:yaşasın reklama denk gelmedim demekki günüm iyi geçecek:happy0064:img-hyste
editt2:arkadaşlarım malum büyük bir azimle şovalyemizi birinci sıraya taşıdık şimdi sırada yeşil prensesimiz var birde bizi bir araya getiren dizimiz hadi canlarım zirveye imzamızı atma zamanı hadi ezo gelin koğuşu birinci sıraya:img-in_lo
geldi geldi salı geldi :happy0064 şimdi saatleri sayma zamanı akşam için
ve birde hatırlatma banunun yontemlerini tekrar hatırlamak iyi olur bu akşam uygulamak isteyenler olabılır
Cevacım görevleri bir hatırlatayım mı?
Görev 1: Misafirler: Salı günü bütün randevuları iptal et...
Görev 2: Babam: Ona bir spor programı bulunup övülecek ve diğer tvde seyretmesi için ikna çalışmaları yapılacak.. başarı şansı %100
Görev 3: Çocuklar: Gün boyunca onları yoracak aktiviteler yapılacak. Daha erken uyandırılacaklar. böylece erken uyumaları sağlanacak. Uyumamakta ısrar ederlerse çok uzun zamandır oynamak istedikleri ama böyle özel günler için saklanmış olan güzel oyun hamuru seti verilip sessiz kalmaları sağlanacak. Başarı şansı: %90
Görev 4: Eş: İşin zor kısmı olan eşlerimizi uzun zamandır görmedikleri arkadaşlarıyla buluşmaya ikna etmeye çalışılacak. Bunu yaprken bunu hep Salı günleri yaptığımızın farkına varmamaları sağlanacak. Yanlışlıkla KAdim diye seslenilmeyecek. İşi daha da zorlaştıracak. Evdeki değişiklikler farkına vardırılmayacak. Kutu mendillerinizi, çayınızı, kurabiyeleirinizi eşniz gittikten sonra ortaya çıkarılacak. Işıklar o gittikten sonra loş hale getirilecek.Başarı şansı: Sizin ikna kabiliyetinizle doğru orantılı...
Görev 5. Telefonlar kapatılacak, kapı zili sökülecek, gelmek için çok ısrar eden arkadaşlarla o gün için küsülecek sonra barışılacak...
Görevlerinizde başarılar bayanlar...
bu yöntemleri uygularsak rahat izleme şansımız 100 % 100 herkese başarılar:good::img-hyste
bir şey daha ekleyelim bu maddelere yarın erkenden kalkılacak foruma gelinecek ve yoklama yapılacak yoklamada olmayan arkadaşlar için bir dakıka saygı duruşunda bulunulacak ve ailelerine baş sağlığına gidilecek hadi bakem bu akşam kaçınız filinta kadimin bakışlarına dayanıp hayatta kalacaksınız:img-in_lo:img-hyste:img-hyste:img-hyste
yapacaklarımızı detaylı olarak çok güzel anlatmışsın :good:
bu günkü bölüm belklediğimiz gibi olursa bu gece sonunda hayatta kalırsak :img-angelyarın artık leyla gibi otuziki diş dışarda dolanırız:img-haha::dance:
çok heycanlıyım ama biraz da korkuyorum galiba daha çok gencim ne yaşadım kı yapmak istediğim o kadar çok şey varkı iki çıft yeşil denize kurban gitmek çok üzücü tabı o yeşile seve seve yeririm hayatımı ama onu bir daha görmemek acı verir :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
ben şimdiden leyla oldum bile allah sonumuzu hayır etsin :icon_sorr
arkadaşlarım malum büyük bir azimle şovalyemizi birinci sıraya taşıdık şimdi sırada yeşil prensesimiz var birde bizi bir araya getiren dizimiz hadi canlarım zirveye imzamızı atma zamanı hadi ezo gelin koğuşu birinci sıraya
:img-in_lo
bu hatrlatmayı yine yapmak istedim zirve hakkımız söke söke alırız:happy0064
papatya363 20-11-07, 10:39 dizinin saatinin değişmesinde farklı yönde düşünceler var ama bence iyi oldu değişmesi gerçi ben her halukarda izleyebiliyordum ama başkalarının açısından bakınca farklı tabi
binbirgecenin pek reytinglerinin artacağını sanmıyorum aksine bizim dizimizin reytingleri artar bence
showun binbirgecenin karşısına koyduğu yarışmada bence küçümsenicek bi rakip değil geçen akşam oynadığında totalde 2. olmuştu, hatta maç olmasa 1. sayılır ve gene çok izlenceğini düşünüyorum bu yüzden binbirgecenin reytinglerinde artış olacağını sanmıyorum
bi başka açıdan bakarsak 8:00 erken olduğu için işte olanlar veya dönüş yolunda olanlar , çocukları olduğu için rahat izleyemeyenler oluyor onlar içinde 10:00 a alınması iyi oldu ve buda dizimizin reytingini artırır hem öncedende 10:00 da oynuyodu günü değişmedikten sonra saatinin pek önemi yok
bu arada annemim reklam aralarında binbirgeceyi aç söylentilerindende kurtulmuş oldum
şimdi diceksinizki annen binbirgeceyi izlicek ezo başlıyana kadar bende diyorumki olmazzzzzzz izletmemmmmm napar ne eder izletmemmmmm:):)
hıı ben de geldım ara sıra yassam da buraya sıkı takıpcısıyım dızımızınn ben evlı ıdılım es oyalamak yok cocuk uyutmak yok o saatte yanıma gelebılecek arkadas yok babam zaten ben demeden kendı tv sıne ıder bı annem var o da uyuyakalır bakarken:img-hyste:img-hyste
onçünn dizilere bakarken şükürler olsun cok rahatım:good::good:
ya bu kadimin bakısları
bı cıft yeşil orman ucsuz bucaksız derinlike:img-in_lo
sonra kafimin ezonun sacını oksaması
rüya olamaz di mi bu korkuyorum da rüya olmasın:img-in_lo
cok güzel olacak cokk :img-in_lo
rozicim,
saat 22:00 ye alınınca benim görevler de de bir kolaylık oldu... çocuklar uyuyor o saatte, babam da yattığı yerden kendi tv sini seyrediyor, bir tek eşim kalıyor.. ona da verdim mi heyecanlı bir kitap oooohh... misafirleri de o saate kadar gönderirim gelirlerse..
22:00 olmasına ben çok sevindim... zaten benim gibi çalışan, evli barklı, çocukları olanlar için değiştirdiler.. biliyorlar böyle kişilerden reyting alacaklarını...
hadi bakalım bu akşam bizi büyük heyecan bekliyor..
ben şöyle KAdim'in Ezo'yu kıcaklamasını ve evden götürmesini istiyorum..
hee bi de Kadim "viski şişesinde balık olsam" durumlarında ezonun posterine, gözlerinin rengine başka hayal girmesin şarkısını düşünürken, bolahenk abimizden damardan bir şarkı çalsın istiyorum...
papatya363 20-11-07, 11:04 evet ya o sahneye inş. güzel bi müzik koyarlar sahne zaten süper bide müzik güzel oldumu daha ne isterizki
ya içimde hep kötü bi his var sanki akşam bişe çıkıcakda diziyi izliyemicem gibi
aklımda bişeler dönüyo ya misafir gelirse, ya işim çıkarsa, ya elektrikler giderse gibisinden şeyler
galiba bişeyi çok izlemek istediğinde oluyo böyle şeyler:)
bu arada serhatı 1. sıraya taşıdık ama nurgül hala üçde hep beraber onuda 1. sıraya taşıyalım birbirlerinden ayrı kalmasınlar ordada yan yana olsunlar ama dimi:)
rozicim,
saat 22:00 ye alınınca benim görevler de de bir kolaylık oldu... çocuklar uyuyor o saatte, babam da yattığı yerden kendi tv sini seyrediyor, bir tek eşim kalıyor.. ona da verdim mi heyecanlı bir kitap oooohh... misafirleri de o saate kadar gönderirim gelirlerse..
22:00 olmasına ben çok sevindim... zaten benim gibi çalışan, evli barklı, çocukları olanlar için değiştirdiler.. biliyorlar böyle kişilerden reyting alacaklarını...
hadi bakalım bu akşam bizi büyük heyecan bekliyor..
ben şöyle KAdim'in Ezo'yu kıcaklamasını ve evden götürmesini istiyorum..
hee bi de Kadim "viski şişesinde balık olsam" durumlarında ezonun posterine, gözlerinin rengine başka hayal girmesin şarkısını düşünürken, bolahenk abimizden damardan bir şarkı çalsın istiyorum...
Banum bacim
Bizim kanal isi biliyor,Nasil reyting alinacagi konusunda:img-wink:
Ahhhh bacim ahhh
Filinta Kadim ezoyu kucagina alipta o evden disari cikartmasini kim istemiyorki?
O sahneyi izledigimiz an zaten hepimiz sonu malum hastane olacaktir.:sad53:
Eflatun Gomlek
Endamin yeter(yani Filinta)
Bir Viski sisesi,bir bardak ve karsisinda bir Dunyalar guzeli bayanin Posteri:img-in_lo
sisede balik da olur (sanki biz olmayacagiz):img-icecr:img-icecr
Bende valla tam damardan giren bir sarki yada melodi istiyorum
Anlamam
Dinlemem
Isteriz
Isteriz
Forumcak istiyoruz hemde :img-polic:img-polic
Sevgilerimle
evet ya o sahneye inş. güzel bi müzik koyarlar sahne zaten süper bide müzik güzel oldumu daha ne isterizki
ya içimde hep kötü bi his var sanki akşam bişe çıkıcakda diziyi izliyemicem gibi
aklımda bişeler dönüyo ya misafir gelirse, ya işim çıkarsa, ya elektrikler giderse gibisinden şeyler
galiba bişeyi çok izlemek istediğinde oluyo böyle şeyler:)
bu arada serhatı 1. sıraya taşıdık ama nurgül hala üçde hep beraber onuda 1. sıraya taşıyalım birbirlerinden ayrı kalmasınlar ordada yan yana olsunlar ama dimi:)
anladım ben sizi bakışlar yetmedi birde son darbe olsun diye müzik istiyorsunu cenaze marşı nasıl olur canlarım :img-swoon:img-swoon:img-hyste:img-hyste:img-hyste
hadi ama birinci olmak istemiyormusunuz bbg bile listede madem reyting lerde geçemiyoruz listede geçelim nerde bu forumun ateşi de haydi:happy0064
Kadimin gözleri,
Ezo'nun dilleri
Nerede bizim Forumun Gülleri....... :happy0064
Haydaaaaaaaaaaaa :happy0064:happy0064
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuu
arkadaşlar şimdi nedir
durum vahimdir..
senaristler istedikleri kadar inat etsinler
kadimim senaristleri aşmıştır..
ne yapmıştır ..ezosunun resmini poster yapmıştır...
oy kurban olsunlar veren allaha...:img-hyste
elinde viski bardağı..karşısında ezonun güzel gözleri..
kadimim efkarlı, dertli, ezonun hasretine bir gün bile dayanamamış..
kadimin bu hali karşısında dağlar taşlar bile dile gelir...
bu ne efkar kadimim etme eylemee, ben kıyamam sana..
ezo eğer bilseydi senin bu kadar yürekten yandığını, onu bu kadar çok özlediğini, kaybetmekten korktuğunu; ölürdü de çıkmazdı o otelden..sırf senin o güzel başın için..elçin annenin o sözleri zehir olsaydı bile ezo yutardı da seni bu hallere koymazdı..:img-angel
ezo görmeliydi kadimi bu halde ..ezo görmeliydi...
zaten bi ezo bi de ben dayanaaaam sanaaaa..hadi ben çekileyim romantizmi bozmayayım..ezo yalnız çeksin çilesini..
xanthoria28 20-11-07, 11:47 evet o gün bugündür :happy0064
az kaldı romantik bir o kadar da heyecanlı kadim-ezo şöleni izlemeye...::klme
arada diğerlerinin olayları da gircek ama olsun umarım geçen sefer ki gibi yine bizim muhteşem ikilinin bulunduğu sahneleri uzun uzun gösterirler. ve fragmanda ki bizim için bitmeyecek o yakınlaşma sahnesi bir ömür sürer :img-yes:
zaten dizinin izlemeye bir başlıyorum bir giriş müziğini duyuyorum ondan sonra bir bakmışım dizi bitiş müziği çalıyor. ne çabuk bitiyor :icon_sorr hiç anlamıyorum valla zamanın nasıl geçtiğini.
arkadaşlar ben bir kişiyi hatırlatmak istiyorum. Pınar :dito faktörünü unutmamak lazım. ,hatırlarsanız kadim ondan bir iyilik istediğinde ben den senden sonra bir iyilik istersem olur demişti. Ben de ilerleyen bölümlerde en alıcı noktada devreye girebilir. Belki de ezonun kıskanmasını sağlamak amaçlı böle bir şey olabilir. Hem böylece ezo da duygularını ölçmüş olur....
hayirdir bir gömlek muhabbetidir gidiyor forumda ama malum dediginiz gibi kis geldi artik..tamam gömlekler kadime cok yakisiyor ama bir o kadarda ona yakisan boyunlu kazaklar da var canim...madem burasi okunuyor o zaman
söyle isterim beyaz yada her renkten boyunlu kazaklar giysin üzerine kadim.
öncesinde giydigi yesil kazaga nispet hem daha da cok yakisacaktir kadime..
cevacim müzik olayina bende katiliyorum canim.. o sahnelere ve onun gibi her sahneye ,kisaca onlara yakisan, defalarca kez dinlesekte bizi biktirmayacak güzel bir müzik bekliyorum bolahenk grubundan..
iki görüşüne bende tamamıyla katılıyorum ask-ı memnu , kesinlikle kazak hoş olur (bakınız sahra) ve müzik (gene bakınız sahra) her gece tadında şöyle güzel melodiler bekliyoruz bolahenk'ten duyurulur.
nihayet bizim günümüz geldi özellikle fragmanı gördükten sonra salı hiç gelmeyecek sanmıştım:img-yes:
gerçi dört gözle bekledğimiz ezo-kadim sahnesi gelecek diye bol bol gereksiz meryem, nedim, seyit ve süreyya izleyeceğiz ama değer değil mi??:img-blush
geri sayım: son 9 saat
arkadaşlar şimdi nedir
durum vahimdir..
olsunlar söğütüm olsunlar , kurban olsunlar...:happy0064:happy0064
arkadaşlar şimdi nedir
durum vahimdir..
elinde viski bardağı..karşısında ezonun güzel gözleri..
kadimim efkarlı, dertli, ezonun hasretine bir gün bile dayanamamış..
kadimin bu hali karşısında dağlar taşlar bile dile gelir...
bu ne efkar kadimim etme eylemee, ben kıyamam sana..
ezo eğer bilseydi senin bu kadar yürekten yandığını, onu bu kadar çok özlediğini, kaybetmekten korktuğunu; ölürdü de çıkmazdı o otelden..sırf senin o güzel başın için..elçin annenin o sözleri zehir olsaydı bile ezo yutardı da seni bu hallere koymazdı..:img-angel
ezo görmeliydi kadimi bu halde ..ezo görmeliydi...
zaten bi ezo bi de ben dayanaaaam sanaaaa..hadi ben çekileyim romantizmi bozmayayım..ezo yalnız çeksin çilesini..
oyyyy canım kıskandın mı senin resmini poster yapıp karşısında içmedi diye:img-hyste
sen cocuğun saçlarıyla uraşmaya devam edersen daha çok beklersin kadimimizın sana bakmasını çocuğu kuşa çevirdin bi elime geçirsem seni kel yapacam:img-hyste:img-hyste:img-hyste
şimdi nedir söğütüm kadimimizdir bir tanemizdir:img-in_lo:img-in_lo
editt:söğütüm canım ama buralara çok takılıp da özetçi eniştemizi ihmal etme sonra adam kendini kaybediyor hasretinden:img-in_lo:img-hyste:img-hyste
Banum bacim
Ahhhh bacim ahhh
Filinta Kadim ezoyu kucagina alipta o evden disari cikartmasini kim istemiyorki?
Eflatun Gomlek
Bir Viski sisesi,bir bardak ve karsisinda bir Dunyalar guzeli bayanin Posteri:img-in_lo
sisede balik da olur (sanki biz olmayacagiz):img-icecr:img-icecr
Anlamam
Dinlemem
Isteriz
Isteriz
Forumcak istiyoruz hemde :img-polic:img-polic
Sevgilerimle
Bakın biz kampanya yapma konusunda gaayet tecrübeliyizdir.. bu müzik konusunda çok pis kampanya yparız... mecbur kalırlar yaparlar.. öyle böyle değil yani.. insanı bıktırırız, nefret ettiririz, sterse sokarız, yapana kadar hayatı burnundan getiririz, lokmalarını boğazına dizeriz...
Ya bu Eflatu gömlek Kadim'İn milli kıyafeti oldu bence... ama yakışıyo be bacım..
Nurgül ile kimyaları nasıl da uyuştu.. bence ikisinden başka biri oynasa kesinlikle aynı olmaz..
Ezo'nun yanaklar al al olmuş... saçlar okşanırkene.. eh yani.. Kadim'in o şekilde bakışı da Ezo'dan başkasına olamaz..
Yarını tatil ilan ediyorum.. zaaten saat 22:00 de veriliyor.. bitmesi 24:00 e foruma gelip yazmayacak mıyız? Bir kez daha izlenir.. oldu saat 3:00 e oheyecanla nasıl uynur... yok yok... Mazeretimiz var arkadaşım... daha ne olsun.. Tatil ettim gitti..
arkadaşlar yenı gırebıldım foruma ,
duna kşam show tv de altta fragmanı verırken 22 00 yazıyordu.saat 20 de varmsıın yokmusun olacakmış.
hagısı dogru arkasaşlar bılgısı olan vbar mı ?
Bakın biz kampanya yapma konusunda gaayet tecrübeliyizdir.. bu müzik konusunda çok pis kampanya yparız... mecbur kalırlar yaparlar.. öyle böyle değil yani.. insanı bıktırırız, nefret ettiririz, sterse sokarız, yapana kadar hayatı burnundan getiririz, lokmalarını boğazına dizeriz...
....
Yarını tatil ilan ediyorum.. zaaten saat 22:00 de veriliyor.. bitmesi 12:00 e foruma gelip yazmayacak mıyız? Bir kez daha izlenir.. oldu saat 3:00 e oheyecanla nasıl uynur... yok yok... Mazeretimiz var arkadaşım... daha ne olsun.. Tatil ettim gitti..
Sevgili Bolahenk grubu banu'nun söylediklerini tehdit olarak almayın diyeceğim ama yok öyle bir yazmışki korkun bence :)
Bence biz yine beklentimizi yükseklere çıkarmayalım.:img-yes: malum en son burun üstü çakılmıştık. E bilirsiniz o acıyı...ha bütün sahne o fragmandakinden ibaret değilse o zaman tatil gerek..
Normalde nedir; sabah 06:30 da işe giden herkesin yüzü asıktır, uykusuzdur, tek düşündüğü bir an önce oturacak yer bulup, gideceği yere kadar uyumasıdır. Ama istediğimiz gibi bir bölüm olursa düşünebiliyor musunuz? Sabah saat 06:30 da işe gidenlerin halini, yüzde engel olunamayan bir sırıtma, etrafa gülücükler saçarak günaydın demeler, insanların size deli görmüş gibi bakması:img-pilot...evet evet Banu haklı tatil edilsin :)
Yarını tatil ilan ediyorum.. zaaten saat 22:00 de veriliyor.. bitmesi 12:00 e foruma gelip yazmayacak mıyız? Bir kez daha izlenir.. oldu saat 3:00 e oheyecanla nasıl uynur... yok yok... Mazeretimiz var arkadaşım... daha ne olsun.. Tatil ettim gitti..
valla şimdi tüm ayarlamalar değiştirildi , saat 22.00 olunca, Ezo-Kadim saatinden önce ve sonra olan ayarlamalar tekrar gözden geçirilecek. Özellikle gece 24.00'den sonra sevgili banunbanunun güzel ifdesiyle yapılacak işler listemiz kabarık. Ev ahalisi uyumaya teşvik edilecek hatta farkettirmeden sıcak süt tavsiyesinde bulunulacak ,mümkün olduğu kadar sessiz davranılacak ki ev ahalisi uyutulduktan sonra uyandırılmasınlar ve gecenin kör bir vaktinde bilgisayar başında yakalanıp "kızım bu saatte bilgisayar başında mısın. Bu kadar saat ne yapıyorsun":icon_whis sorularına maruz kalmayalım.
Sevgili Bolahenk grubu banu'nun söylediklerini tehdit olarak almayın diyeceğim ama yok öyle bir yazmışki korkun bence :)
Bence biz yine beklentimizi yükseklere çıkarmayalım.:img-yes: malum en son burun üstü çakılmıştık. E bilirsiniz o acıyı...ha bütün sahne o fragmandakinden ibaret değilse o zaman tatil gerek..
Normalde nedir; sabah 06:30 da işe giden herkesin yüzü asıktır, uykusuzdur, tek düşündüğü bir an önce oturacak yer bulup, gideceği yere kadar uyumasıdır. Ama istediğimiz gibi bir bölüm olursa düşünebiliyor musunuz? Sabah saat 06:30 da işe gidenlerin halini, yüzde engel olunamayan bir sırıtma, etrafa gülücükler saçarak günaydın demeler, insanların size deli görmüş gibi bakması:img-pilot...evet evet Banu haklı tatil edilsin :)
Yok Cevacım.. ne tehdidi... sadece küçük bir tavsiye.. yani ben olmazsa ne olacağını önceden söyledim diye tehdit mi olyor.. yok canııım... ben insaniyet namına uyarıda bulundum.. sonra yahu bu nedir, bu insanlar bizden ne istiyorlar, bıktık, usandık, hayat zehir oldu falan diye merak etmesinler demi ama...
Beklentilerimizi valla her bölümde yüksek tutuyoruz ama şimdi bizim suçumuz ne? Kadim'in o bakışlarından, Ezo'nun o al al olmuş yanaklarından sonra ne bekleyebiliriz....
Ya ben tatil ilan ettim gitti bile.. açıklamayı daha sonra KAdim Kültür Bakanım yapacaktır...
(ben koğuşta yer ayırttım hadi bekliyorum sizide)
Bende varım hatta en önde gelebilirim.Hatta şöyle de yapabiliriz herkes kendine bi görev alsın kampanyada.Ta ki isteklerimiz yapılana kadar.
Mesela ben kendime bi görev buldum bile.Hiç kızmayın sevgili banubanu kampanya demiş benim de amacım herşeyin istediğimiz gibi olmasında yardımcı olmak.Hazır söğütte ortalarda yokken rahat rahat yazayım.Ben Kadimi kaçırayım,rehin alayım.Bakalım o zamanda yapılmayacak mı istediklerimiz...
ceva ablacım merhabalar, banu hanım iyi tehditte bulunmuş valla, arkasındayız :img-in_lo
yapılan yorumları pek okuyamıyorum aslında, bugün bir kaçamak yapayım dedim, ceva ablamı da görünce bir selam vermeden gitmeyeyim dedim.
yarın tatil edilsin demişsiniz valla çok iyi olur da bizim açılışımız var malum gelmem lazım,
sizin deyiminizle Filinta Kadim'in gömlekleri için bir şey söylemem lazım.
Açılışımız olacak ya ablacım, ben hafta sonu alışverişe çıktım bir mağazanın önünden geçerken ne görsem beğenirsin, sesini duyar gibi oldum bak şimdi, eveeet filinta Kadim gönlekleri hemi de tıpkısının aynısı, bir baktım bir daha baktım durumları oldu valla :img-hyste
ha bir de ben müşterilere davet için mesaj göndereceğim ya, müşteri girişi yapıyorum programa, sizin yorumlarınızı okumaya o kadar dalmışım ki müşterilerden birinin soyadı avşar ben adamın adını kadim olarak yazmışım :img-hyste
Efenim bu akşam ki bölümde Kadim ve Ezo yakınlaşması fragmandaki kadar mı olur yoksa daha fazla mı olur bilinmez ama beklentilerimiz daha fazla olması yönünde. Bir de yorumlardan birinde Kadim Ezo'yu kucaklayıp götürsün demişler, harika olurdu valla :img-in_lo
Böyle pat diye konuya girdim bağışlayın :icon_whis
Olamaz yarın ben tatil yapamam.Muhasebeciler gayet iyi bilir bu hafta tatil yapmak imkansız.Hatta ben yarın büyük ihtimalle gündüz siteye bile giremem.Güzel yorumlarınızı akşama kadar okuyamam.Akşam da geç biter girip yazamam.Peki ne olacak benim yarın ki halim :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Bende varım hatta en önde gelebilirim.Hatta şöyle de yapabiliriz herkes kendine bi görev alsın kampanyada.Ta ki isteklerimiz yapılana kadar.
Mesela ben kendime bi görev buldum bile.Hiç kızmayın sevgili banubanu kampanya demiş benim de amacım herşeyin istediğimiz gibi olmasında yardımcı olmak.Hazır söğütte ortalarda yokken rahat rahat yazayım.Ben Kadimi kaçırayım,rehin alayım.Bakalım o zamanda yapılmayacak mı istediklerimiz...
:img-hyste:img-hyste
Hadi burdaki muhalefeti bir şekilde bertaraf ettin, her şey dizimizin iyiliği için dedin ikna ettin diyelim..ki çok zor:)...sen Kadim'i kaçırdıktan sonra tekrar geri vereceğinin sözünü verebiliryor musun? ne o...ben birşey duyamıyorum. Ona cevabın yok dimi :img-hyste:img-hyste
ceva ablacım merhabalar, banu hanım iyi tehditte bulunmuş valla, arkasındayız :img-in_lo
yapılan yorumları pek okuyamıyorum aslında, bugün bir kaçamak yapayım dedim, ceva ablamı da görünce bir selam vermeden gitmeyeyim dedim.
yarın tatil edilsin demişsiniz valla çok iyi olur da bizim açılışımız var malum gelmem lazım,
sizin deyiminizle Filinta Kadim'in gömlekleri için bir şey söylemem lazım.
Açılışımız olacak ya ablacım, ben hafta sonu alışverişe çıktım bir mağazanın önünden geçerken ne görsem beğenirsin, sesini duyar gibi oldum bak şimdi, eveeet filinta Kadim gönlekleri hemi de tıpkısının aynısı, bir baktım bir daha baktım durumları oldu valla
ha bir de ben müşterilere davet için mesaj göndereceğim ya, müşteri girişi yapıyorum programa, sizin yorumlarınızı okumaya o kadar dalmışım ki müşterilerden birinin soyadı avşar ben adamın adını kadim olarak yazmışım :img-hyste
Efenim bu akşam ki bölümde Kadim ve Ezo yakınlaşması fragmandaki kadar mı olur yoksa daha fazla mı olur bilinmez ama beklentilerimiz daha fazla olması yönünde. Bir de yorumlardan birinde Kadim Ezo'yu kucaklayıp götürsün demişler, harika olurdu valla :img-in_lo
Böyle pat diye konuya girdim bağışlayın
Canım hoşgeldin:happy0064
Ah o Kadim gömlekleri..Yapımcı bu konuda bir uyanıklık yapsa ya da sponsoru yapsın daha iyi:) FilintaKadim gömlekleri diye sunsun piyasa bak nasıl kapış,kapış gidiyor. Bilmiyorlar bunlar işi mirim..:)
Müşteri= Kadim Avşar Ah canım ben sana diziyi izle derken hastalığın bu kadar ileri gideceğini düşünmemiştim. :img-hyste
Hep gel canım..
Olamaz yarın ben tatil yapamam.Hatta ben yarın büyük ihtimalle gündüz siteye bile giremem.
Ben o muhteşem sahnenin resimlerini koyayım da bak tutabiliyormusun kendini siteye girmeden sycamorecum..Hem de en aşık bakan Kadim resimleri ..
Akşama şölen var ..tutmayın beni canım aa...
Bir de senaristler beklediğim Ezo'yu Kadime öptürme kıyağını yaparlarsa, işte o an bir fırtına koparr...lay la..la.lay..lay..lay..işte o an yer yerinden oynar....:img-icecr
Oynatmama az kaldı doktorum nerde..:img-icecr
Kadim Ezo'yu öpmezse çıldıracağım.:img-icecr
Olamaz yarın ben tatil yapamam.Muhasebeciler gayet iyi bilir bu hafta tatil yapmak imkansız.Hatta ben yarın büyük ihtimalle gündüz siteye bile giremem.Güzel yorumlarınızı akşama kadar okuyamam.Akşam da geç biter girip yazamam.Peki ne olacak benim yarın ki halim :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Ah canım sycamorem senin adına ne kadar üzüldüğümü tahmin edersin :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Düşünürsen aslında daha iyi..malum yarın burası Kadimim hastalığına tutulacak..Sen de müdahale etmek zorunda kalacaksın. Elinden bir kaza falan çıkar..yarın gelme sen boşverrr.:)
Unutmadan yazayım. Dün akşam Elveda Rumeli'yi izliyordum. Kızlar birbirine sarılınca kamera yaklaştı..hahh işte ne olduysa o zaman oldu. Kızların tülbent bağlayışına dikkat ettim. Meğer bizim Ezo onlara özenirmişte bizim haberimiz yokmuş..Ezo gelin Antepli diyoruz ama bağlayış şekilleri aynı..dimi bizi izleyen arkadaşlar:)
Ben o muhteşem sahnenin resimlerini koyayım da bak tutabiliyormusun kendini siteye girmeden sycamorecum..Hem de en aşık bakan Kadim resimleri ..
Bir de senaristler beklediğim Ezo'yu Kadime öptürme kıyağını yaparlarsa, işte o an bir fırtına koparr...lay la..la.lay..lay..lay..işte o an yer yerinden oynar....:img-icecr
Oynatmama az kaldı doktorum nerde..:img-icecr
Kadim Ezo'yu öpmezse çıldıracağım.:img-icecr
Öpemez ki öpemez ki Kadim Ezoyu öpemez ki...
Öptüremez ki öptüremez ki senaristler öpme sahnesi yazamaz ki...
Çekemez ki çekemez ki yapımcı öpme sahnesi çekemez ki...
Nefel'im sonunda sende katıldın aramıza Hoşgeldin...
Aynı durumları yapıyoruz bende son zamanlarda K ile başlayan kelimeleri yuvarlayıp Kadim yapıveriyoruz son çık çıkabilirsen işin içinden...:icon_whis
Bende varım...
İsyanlar, protestolar, kampanyalar hepsine varım...
Bolahenk'ten şahane görüntülere şahane müzikler isterim...
Sycamore canım sen Kadim'i kaçıracaksın biz forum ahalisi de sana göz yumacağız öyle mi?
Bir kere önce sen başını evraklar arasından kaldırmaya çalış ağır işler altında hayallere dalma...:img-hyste
Banu'cuğum çantamı hazırladım akşama ayırttığın hastanenin kapısında beklemede olacağım...
Benim gibi henüz koğuşa ulaşamamış forum arkadaşlarım sizlerde toplanın zira bu akşam ki bölüm sonunda benim gibi açıkta kalan yarımızda gerçek yerimizi alacağız...:img-hyste:img-hyste
Loca selamlar sevgilerbye
Ya bu Eflatu gömlek Kadim'İn milli kıyafeti oldu bence... ama yakışıyo be bacım..
Nurgül ile kimyaları nasıl da uyuştu.. bence ikisinden başka biri oynasa kesinlikle aynı olmaz..
Ezo'nun yanaklar al al olmuş... saçlar okşanırkene.. eh yani.. Kadim'in o şekilde bakışı da Ezo'dan başkasına olamaz..
Yarını tatil ilan ediyorum.. zaaten saat 22:00 de veriliyor.. bitmesi 24:00 e foruma gelip yazmayacak mıyız? Bir kez daha izlenir.. oldu saat 3:00 e oheyecanla nasıl uynur... yok yok... Mazeretimiz var arkadaşım... daha ne olsun.. Tatil ettim gitti..
Merhabalar Ezo&Filinta Severler kogusu
Sogutummm bendende bir offfff diye eller havaya diyorum ulkukcugum:happy0064
Banucugum
Haklisin bacim biz hakkimizi soke soke aliriz, demokraside careler tukenmiyecegine gore :happy0064
Eflatun Gomlek konusunda da haklisin bacim(bir insana ancak bu kadar bir renk yakisir):img-icecr
Yarini tatil edelim bacim helede bu gece o sahneleri izledikten sonra zaten biz icmeden zomm olacagimiza gore:img-icecr:img-icecr
Bendende tatil olsun bakem:img-icecr:img-icecr
Locaya Selamlar efem:img-wink:
Öpemez ki öpemez ki Kadim Ezoyu öpemez ki...
Öptüremez ki öptüremez ki senaristler öpme sahnesi yazamaz ki...
Çekemez ki çekemez ki yapımcı öpme sahnesi çekemez ki...
Gaza gelirler mi dersin?:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Hak verilmez alınır diyorsun..hmmm aslında haklı kızlar..ne diyeyim. FilintaKAdim Kapanın pardon kaçıranın elinde kalır o zaman :img-hyste:img-hyste
Cevacigim selam bacim
Bugun aksama kadar biz yine hani benim bir sozum var idi ya
ac tavuk kendini dari ambarinda zannedermis misali devam edelim.
Yarin artik sevincten havalarda ucuyormu?
yada burnumuzun ustune cakilmis bir halde dolanariz bilinmez
Ben kendimi yinede her seye hazir tutuyorum(yokkk bu sefer cakilmayacagiz ama bacim):img-icecr
Yarin burada sevinc nidalari atiyor olacagiz:img-in_lo
fragmandaki bakislar,utanmalar bosa degil
sayet Filinta Kadim icki sisesinin icine dusupte gordugu bir ruya ise beni artik yarin ogleden sonra biriniz havalimaninda karsilarsiniz(seti basacam bu sefer kesin):img-polic:img-polic
Bu aksam beni kimse tutamaz isimli sarkiyi simdiden soylemeye basladim bile:happy0064
Sevgilerimle
Hoşbuldum ablacım hoş buldum. Burada sen varsın Asia ablam var, aşağılarda pelin'i gördüm sanki, şu işlerim bir bitsin bende hep burada olacağım inşallah. Sohbetinize katılmamak mümkün değil yani ama çoook işim var :icon_sorr
ama ablacım valla benim suçum yok, hepsi sizin suçunuz, tavsiye eden sensin, artık bu hallerime de katlanacaksın :img-in_lo:img-in_lo
Artık perşembe günü şu kapıdan Kadim Avşar girecek mi diye beklerim ben, mesaj atıcamya kendisine :img-hyste :img-hyste
herkese selamlar, saygılar efenim byebye
Bekle Nefelim bekle...
Alışırsın bak koğuş kurduk hep beraber halimiz malum:img-in_lo
Sende katıldın hep berabek bekleşir dururuz...
Ceva bende izliyorum aynı diziyi ama orda bile bağlanışşekilleri göze daha hoş görünmekte. Bizim Ezo kız düğümcük yapıyo bide başına yapıştırıyor o örtüyü ben ilk kez tanık oluyorum böylesine çıkarmasa da olur ama azıcık özenli bağlansa:icon_whis
Bu arada Ceva sende şu kızı gaza getirme ters tarafı malum kaçırırsa bir daha dizi mizi görmek yalan olur bize sonra Filinta Kadim'i ara ki bulasın...
Cesaretlendirmeye gerek yok:)
Selam arkadaşlar:happy0064
1-2 gün foruma giremedim çok özledim sizi.:img-wink: Dizimizin saati değişmiş. İlk başta üzüldüm ama belkide iyi olur. Bekleyip görücez artık.
xanthoria28 benimde tutunduğum şeylerden biri bu dizi:img-yes: Çok tuhaf bi duygu ama Ezo ile Kadim'i izlerken bu dünyadan sıyrılıyorum resmen. Bana motivasyon oluyo yani salı günleri bi anlamda benim terapi günüm:img-in_lo
Herkese selamlar bye
Ben yinede tüm şartları zorlayıp bi ara uğramaya çalışırım.Ne olur ne olmaz kontrolü elden bırakmamak lazım :icon_whis
Bi de ne oldu.Benim kimliğim ortaya çıkma ihtimali yalan oldu.Bizim Bahattin başka diziye transfer olmuş :img-wink
Ben senin yerine kontrol ederim buraları sen merak etme..gözün arkada kalmasın :)
Hiç sevinme bu akşam Bahattin misafir olarak bizim dizide.:img-yes: (akşam Bahattin'i görünce sen geldin aklıma..yazdığımı okudum da şarkı sözü gibi olmuş :img-hyste)
ama ablacım valla benim suçum yok, hepsi sizin suçunuz, tavsiye eden sensin, artık bu hallerime de katlanacaksın :
Artık perşembe günü şu kapıdan Kadim Avşar girecek mi diye beklerim ben, mesaj atıcamya kendisine :img-hyste :img-hyste
herkese selamlar, saygılar efenim byebye
Davetiye göndermişsin, gelmezse ayıp etmiş olur. Hem o kibar bir beyefendi kesin gelir. Hem Kadim Avşar seni mi kıracak. :) Ezo'yu kırar seni kırmaz :)
Tavsiye ettim, sözlü yapıcam da dedim hatta tehdit de ettim..yani hak ettim:img-hyste
Cevacigim selam bacim
Bugun aksama kadar biz yine hani benim bir sozum var idi ya
ac tavuk kendini dari ambarinda zannedermis misali devam edelim.
Yarin artik sevincten havalarda ucuyormu?
yada burnumuzun ustune cakilmis bir halde dolanariz bilinmez
Ben kendimi yinede her seye hazir tutuyorum(yokkk bu sefer cakilmayacagiz ama bacim):img-icecr
Yarin burada sevinc nidalari atiyor olacagiz:img-in_lo
fragmandaki bakislar,utanmalar bosa degil
sayet Filinta Kadim icki sisesinin icine dusupte gordugu bir ruya ise beni artik yarin ogleden sonra biriniz havalimaninda karsilarsiniz(seti basacam bu sefer kesin):img-polic:img-polic
Bu aksam beni kimse tutamaz isimli sarkiyi simdiden soylemeye basladim bile:happy0064
Sevgilerimle
Sinope can bacım, dediğin gibi "kendimizi darı ambarında görüyoruz" hani yarın çakılacaksakta madem böyle güzel bir fragman var elimizde keyfini sürelim. Ama gönül tabi ki güzel bir bölüm izlemek istiyor...
Yahu gel sen ben seni havaalanından karşılarım. Kızlar da bekler bizi. Sonra hep beraber sete:img-pilot tühh bunları yazmasamıydık. Madem bizi okuyorlar tedbir de alır şimdi bunlar:img-hyste
Ceva bende izliyorum aynı diziyi ama orda bile bağlanışşekilleri göze daha hoş görünmekte. Bizim Ezo kız düğümcük yapıyo bide başına yapıştırıyor o örtüyü ben ilk kez tanık oluyorum böylesine çıkarmasa da olur ama azıcık özenli bağlansa:icon_whis
Bu arada Ceva sende şu kızı gaza getirme ters tarafı malum kaçırırsa bir daha dizi mizi görmek yalan olur bize sonra Filinta Kadim'i ara ki bulasın...
Cesaretlendirmeye gerek yok:)
Pelin, benim onu gaza getirmeme gerek yok ki..fragman bu işi yeterince yaptı. :img-hyste merak etmeyin kaçırır ama bizi onsuz bırakmaz..dimi sycamore:img-blush ben yazıyorum ama ben bile inanmıyorum.
Herkese merhaba bye
Bende aranıza katılabilirmiyim ? uzun zamandır sizi takip ediyorum :img-wink: ve artık üye olup aranıza katılmak istedim..yorumlarınızı okurken çok eğleniyor ve çok gülüyorum :happy0064 hepiniz çok şekersiniz..
Ezo gelin dizisini 2.sezon izlemeye başladım..Nurgül'ün oyunculuğunu çok begenmeme ragmen 1. sezon beni hiç sarmamıştı..amaa 2.sezon tanıtım fragmanını izlediğimde gözlerime inanamadım..Serhat Tutumluer diziye katılmış :happy0064 bbg dizisinin bitane bile bölümlerini kaçırmayan ben Serhat için bbg den vazgeçtim..şimdi Ezo gelin dizisinin hastası oldum çıktım..kadim ve ezo dışında kutsal usta ve ballı ağaya bayılıyorum..elçin anneyi seviyordum ama yeni senaristler elçin anneden soğumama neden oluyorlar..nedim ve meryeme uyus oluyorum..bu akşamki bölümü heyecanla bekliyorum..hepimizin istediği ana yaklaşıyoruz sanırım..
Serhat Tutumluer ile tanışma fırsatı yakalayanlardanım :happy0064 gerçekten çok sıcak,samimi,çok tatlı bir insan..bakışları zaten süpeeer..onun için ne denebilir inanın bilmiyorum..harika,mükkemmel bir oyuncu..oyunculuğunu sergilerken sanki kalbini değilde ortaya hayatını koyarak oynuyor..2.kez görme şansımda tiyaro oyununda oldu.."Oyunun oyunu" adlı tiyatro oyununa gittim..Allah ım o nasıl performantır nasıl bir oyunculuktur.. bir kez daha ağzım açık hayranlıkla izledim..gitmeyen arkadaşlar eğer imkanınız varsa muhakkak gidin ve birde Serhat'ı tiyatroda izleyin..müthiş bir oyuncu..oyun gerçekten çok güzel,dahiyane bir oyun..çok eğlenecek ve çok güleceksiniz..kadro zaten süper..
şimdilik bu kadar arkadaşlar..diziden sonra yorumlarda görüşmek üzere bye
Merhabalar Ezo&Filinta Severler kogusu
Sogutummm bendende bir offfff diye eller havaya diyorum ulkukcugum:happy0064
Banucugum
Haklisin bacim biz hakkimizi soke soke aliriz, demokraside careler tukenmiyecegine gore :happy0064
Eflatun Gomlek konusunda da haklisin bacim(bir insana ancak bu kadar bir renk yakisir):img-icecr
Yarini tatil edelim bacim helede bu gece o sahneleri izledikten sonra zaten biz icmeden zomm olacagimiza gore:img-icecr:img-icecr
Bendende tatil olsun bakem:img-icecr:img-icecr
Locaya Selamlar efem:img-wink:
Eflatun denince akla hemen Kadim gelir...
Yakışıyor valla hatta tek başınayken eflatun renk hiç cazip durmuyor.Ama işte önemli olan renk değil gömlek hiç değil o kıyafeti taşıyan.Değilmi sevgili sinope
Bu takip olayı iyi midir kötü müdür.... Yani şimdi ben mesela burda gayet serbest elimden ne geliyosa yazarkene, şimdi bir de bütün teknik ekibin diline dolanmak da var..
Yok gözetleyenler gözetlesin de bizim haberimiz olmasn..
yaratıclığımı kısıtlamasnlar...
benim ne hain plnalarım var..
spring canım .... sen eğer aileni o sate kadar uyutamıyorsan benim güzel (hain bir plan değil ya.. uyku ilacı ve akşam yemeğiylei ilgii bir düşünce) bir planım var... sana da anlatırım... maksat forumdaşlarımıza yardım etmek...
sycramore.. nereye kaçırıyosun canım Kadim'i? kime sordun.. tekeline nasıl aldın canım onu... topluma mal olmuş bir KAdim'i kaçırmanın ne kadar büyük bir günah olduğunu bilmiyor musun? bütün bu forum ahalisinin vebali boynuna gelecek.... ödeemezsin hakkımızı...
Sinope can bacım, dediğin gibi "kendimizi darı ambarında görüyoruz" hani yarın çakılacaksakta madem böyle güzel bir fragman var elimizde keyfini sürelim. Ama gönül tabi ki güzel bir bölüm izlemek istiyor...
Yahu gel sen ben seni havaalanından karşılarım. Kızlar da bekler bizi. Sonra hep beraber sete:img-pilot tühh bunları yazmasamıydık. Madem bizi okuyorlar tedbir de alır şimdi bunlar:img-hyste
Pelin, benim onu gaza getirmeme gerek yok ki..fragman bu işi yeterince yaptı. :img-hyste merak etmeyin kaçırır ama bizi onsuz bırakmaz..dimi sycamore:img-blush ben yazıyorum ama ben bile inanmıyorum.
Ceva canım nolur nolmaz bu kıza güven olmaz...
Sen inanma cesarette vermeyelim o yine gömülsün evraklarına...
Yalnız bu kızın son mesajı beni korrkuttu:sad53:
Bence en iyi tedbir o sahnenin devamlılığı olur ki tehdit bazen güzeldir:icon_whis
XCrabX hoşgeldin...
Koğuş kapıları sonuna kadar açıktır...
[QUOTE=Ceva;5378248]Sinope can bacım, dediğin gibi "kendimizi darı ambarında görüyoruz" hani yarın çakılacaksakta madem böyle güzel bir fragman var elimizde keyfini sürelim. Ama gönül tabi ki güzel bir bölüm izlemek istiyor...
Yahu gel sen ben seni havaalanından karşılarım. Kızlar da bekler bizi. Sonra hep beraber sete:img-pilot tühh bunları yazmasamıydık. Madem bizi okuyorlar tedbir de alır şimdi bunlar:img-hys
Cevam can bacim
Demi yani boyle guzel bir fragman bulmusken bugun kendimizi o buyulu anlarin hayaline kaptiralim.
Aman bacim cakilsakta zaten alismisiz diyiveririz:img-wink:
Yok yok
Bu gece umdugumuzdanda guzel sahneler izleyecegiz.Hatta Kabak cicegi meryem icin kendini feda eden Ezomuzun yuzunun kipkirmizi olmasini ve ona sevdigini,hislerini acamamis bi Filinta Kadimi izleyecegiz( belkide bir ise yaramayan meryeme tsk bile ederiz,ilk defa bir ise yaradi diye):img-icecr
Bu gece sayet hayal kirikligina ugrarsam bacim beni karsila ,hatta hepiniz orda olun:img-yes:
Haa onlar tedbir alacaklarmis(kim dinler ki onlari,koskoca bir Ezo& Kadim Severler kogusu var karsilarinda)
Valla tuttugumuzu kopartan,hakkimizi soke soke alan bir gurup:img-polic
Filinta Kadimimizi bile 1 .cilige oturmus durumdayiz su an(Asil olar bizden korksunlar bakem)
Savulun ve korkun bizden diyorum:img-polic
Sevgilerimle
Anarşizm kokusu aldım, duramam durmam.
Kampanyalar götürsün seni Banu. Bu sefer ki kampanya ne avarecim. Bi kadim alana Dr. Emre bedava mı?
Caaaanım Türkçemizdeki "protesto" kelimesini mundar ettin iyi mi.
Sevgili Ezocular kampanya değil protesto demek istiyor da şimdiden love mode on da olduğu için kelimelerin anlamlarından bi haber geziyor.
Evet bıktırır, strese sokar, çok pis pişman eder ayrıca itina ile kanal batırırız. (bkz. atv) Gerek duyduğumuz anarşizm damarlarımızda dolanan asil kanda mevcuttur. İçimdeki führeri uyandırmayın diyeyim ben.
Ayrıca niye 22:00? Mutlaka reytingler artacaktır da ben mücadeleyi severim. Ezo için bindirbini bırakan arkadaşlarım var. Demek biraz daha direnilse bayağı kafa tutup seyirci çalınacaktı kanal dee den. Ama cık daha zayıf dizinin karşısına çekildi, istikrarsızlık işte. Başlangıç kısımlarını kaçıracak arkadaşlar için iyi kuşkusuz. Ama bitiş de gece yarısını bulacak ki hiç sevmem böyle işleri. Yani her halükarda çalışan kesimin hali hiç düşünülmüyor. Ayarlayın bunları kardeşim.
Eflatun denince akla hemen Kadim gelir...
Yakışıyor valla hatta tek başınayken eflatun renk hiç cazip durmuyor.Ama işte önemli olan renk değil gömlek hiç değil o kıyafeti taşıyan.Değilmi sevgili sinope
sycamorem canim
He valla bacim tek basina eflatunun bir anlami yokki
O gomlegi tasiyan zaten basli basinca :img-cool2:img-cool2
sonuna kadar katiliyorum bacim:good:
Oyyy bugun havalardayiz ya:happy0064
Allahim sonumuzu hayretsin diyorum:img-icecr:img-icecr
Bu takip olayı iyi midir kötü müdür.... Yani şimdi ben mesela burda gayet serbest elimden ne geliyosa yazarkene, şimdi bir de bütün teknik ekibin diline dolanmak da var..
Yok gözetleyenler gözetlesin de bizim haberimiz olmasn..
yaratıclığımı kısıtlamasnlar...
benim ne hain plnalarım var..
spring canım .... sen eğer aileni o sate kadar uyutamıyorsan benim güzel (hain bir plan değil ya.. uyku ilacı ve akşam yemeğiylei ilgii bir düşünce) bir planım var... sana da anlatırım... maksat forumdaşlarımıza yardım etmek...
sycramore.. nereye kaçırıyosun canım Kadim'i? kime sordun.. tekeline nasıl aldın canım onu... topluma mal olmuş bir KAdim'i kaçırmanın ne kadar büyük bir günah olduğunu bilmiyor musun? bütün bu forum ahalisinin vebali boynuna gelecek.... ödeemezsin hakkımızı...
Almayın kızın günahını..ne yapıyorsa hep bizim için, dizimiz için, Ezo gelin sayfası ve koğuşu için..diyeceğim ama yalan olur. :)
Şu gözetleme olayına bende katılıyorum. Zaten biliyorduk izlediklerini ama duymak benimde hoşuma gitmedi.
Tabi birde izlenmeseydik ne olurdu acaba...madem izliyorsunuz istekleri yerine getirin. Bakın o zaman ortada rakip diye birşey kalıyormu..Ezo gelin değil diğer dizi saat değiştirirdi. Bir şey biliyoruz da söylüyoruz dimi:)
biraz uzak kaldım almış başınızı gitmişsiniz arkadaşlar, yaratıcı fikirler havada uçuşuyor bakıyorum. :happy0064 Öncelikle senaristimiz bu kadar çabuk gaza gelmez ya arkadaşlar, :love04:izlemek için bizi sabır taşına dönebiliriz, öbür yandan da Ezo'nun duruşu aklıma geliyor, onda da pek taviz verecek gibi bir durum yok, her ne kadar delici bakışlı Kadim onu etki alanına almış olsa da kulağında Elçin annenin sözlerinin tortusu kalır .
İstediklerimizin yapılması için Kadim kaçırıldı diyelim , bu işi koğuştan kim üstlense dahi geri teslim edeceğine dair söz alsak da, Kadim'in bakışlarına birebir maruz kalacağı için sözlerin bir kıymeti kalmaz, çılgınlıklar yapılabilir arkadaşlar, o bakışlardan korunmak için korunma gözlüğü filan taktırmalı. :img-cool2tehlikeli bir durum .:img-yes:
İlk bölümlerde Ezo perçemlerini filan dışarıya salmış örtüsünden, şimdi daha bir sıkı sarıyor gibi geldi bana bakınca arşive.
Meşhur eflatun kadim gömleklerine gelirsek, onların satışı elbette patlar , fakat burda ki anafikir dediğiniz gibi gömleği almak değil taşımak . Zannetmesinler ki eflatun gömlek giydik diye Kadim olacağız. Büyük yanılgı olur.
En son banubanucuğum tavsiye için sağol malum kulak var bu sitede ayrıntıları özelden konuşalım bu yüzden.:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ceva ablam, yoksam birisi sizi mi gözetliyor, neler oluyor burda bakem :)
Biri bizi gözetliyormuş nefel'cim:img-yes: gerçi biz bunun ip uçlarını bölümlerde görmeye başlamıştık ama birde burda yazılınca iyice emin olduk diyelim.
Ama bizi gözetleyen arkadaş yazdıklarımızın ne kadarını anlıyor orası muamma :icon_whis (Ezo sayfasına özgü şifremiz de yok aslında :icon_whis) Yoksa şimdiye kadarya o saç açılır ya da düzgün bağlanırdı. Tabi birde o çanta kola takılırdı.
Biri bizi gözetliyormuş nefel'cim:img-yes: gerçi biz bunun ip uçlarını bölümlerde görmeye başlamıştık ama birde burda yazılınca iyice emin olduk diyelim.
Ama bizi gözetleyen arkadaş yazdıklarımızın ne kadarını anlıyor orası muamma :icon_whis (Ezo sayfasına özgü şifremiz de yok aslında :icon_whis) Yoksa şimdiye kadarya o saç açılır ya da düzgün bağlanırdı. Tabi birde o çanta kola takılırdı.
hıımmm anlaşıldı ablacım, iyi izlenmiyorsunuz o vakit :)
şu saç açma ve çanta mevsunuzu da biliyorum ben.
bir şey dicem ama gülem emi ablam :icon_whis
şimdi sen bu çantaya taktın ya, hani koluna taksın diye diretiyorsu.
Geçen gün çantamı Ezo gibi tuttuğumu fark ettim :img-hyste sen aklıma geldin hemen koluma taktım valla :img-hyste :img-hyste
ben diyorum bu tavsiye işi başıma iş açtı diye ama anlayanım yok :img-hyste
müşteri girişlerimi bitirdim de ondan rahat yazıyorum :icon_whis
Yok yok isteklerimizin yapılacağı yok.. Sen en iyisi Kadimi kaçır benim orman evim var oraya getir..Bir adet te Ezo posteri unutma yanına al.
Ben senaryoyu yazarım sende yönetmen ol. Bak ne sahneler çekiyoruz o zaman. 'Hadi Serhatcığım, bak bir aşık..yok olmadı en bir aşık..ııh..ıh..daha aşık..bir daha..bir daha.. Bu arada söğütü de makasıyla kapnın önüne dikeriz gelen gideni kovalasın konsantrasyon bozulmasın diye:img-hyste
Sonracığıma bu görüntülerden Kadimisin adlı ilacı yaparız..Kadim hastalığına yakalanmış koğuşa dağıtırız..:img-hyste İçenlerin beyninde hep aşık Kadim görüntüsü veren ilaç..Sabah akşam ikişer Kadimisin bak bişiyciğiniz kalmaz..
XcrabX hoşgeldin koğuşa.. Bu yengeç durumun Kadimden mi kaynaklanıyor?
olmuşken ben de kameraman yada ışıkçı yada getir götür ne varsa yaparım yani lütfen ben de geleyim:img-blush
Yok yok isteklerimizin yapılacağı yok.. Sen en iyisi Kadimi kaçır benim orman evim var oraya getir..Bir adet te Ezo posteri unutma yanına al.
Ben senaryoyu yazarım sende yönetmen ol. Bak ne sahneler çekiyoruz o zaman. 'Hadi Serhatcığım, bak bir aşık..yok olmadı en bir aşık..ııh..ıh..daha aşık..bir daha..bir daha.. Bu arada söğütü de makasıyla kapnın önüne dikeriz gelen gideni kovalasın konsantrasyon bozulmasın diye:img-hyste
Sonracığıma bu görüntülerden Kadimisin adlı ilacı yaparız..Kadim hastalığına yakalanmış koğuşa dağıtırız..:img-hyste İçenlerin beyninde hep aşık Kadim görüntüsü veren ilaç..Sabah akşam ikişer Kadimisin bak bişiyciğiniz kalmaz..
XcrabX hoşgeldin koğuşa.. Bu yengeç durumun Kadimden mi kaynaklanıyor?
Kadroya bak..e hani sizin kameramanınız? eksikleriniz var sizin..ama burda gönüllü bulacağınızdan eminim :)
bir şey dicem ama gülem emi ablam :icon_whis
şimdi sen bu çantaya taktın ya, hani koluna taksın diye diretiyorsu.
Geçen gün çantamı Ezo gibi tuttuğumu fark ettim sen aklıma geldin hemen koluma taktım valla :img-hyste
ben diyorum bu tavsiye işi başıma iş açtı diye ama anlayanım yok :img-hyste
:img-hyste:img-hyste:img-hyste yok gülmedim..ama ofistekiler niye bana öyle baktı anlamadım:icon_whis
Bu konuya taktığımın farkındayım ama yalnız olmadığımı biliyorum.:img-yes: Ezo'nun çantası ne zaman elinde olsa benim gözler direk çantaya sabitleniyor. Kaptıkaçtıcı olasım var..Şu Bakırköy macerasında Ezo'nun peşi sıra yürüyen adımı gördüğümde sevinmiştim, gidiyor çanta diye ama hevesim kursağımda kaldı :)
:img-hyste:img-hyste:img-hyste yok gülmedim..ama ofistekiler niye bana öyle baktı anlamadım:icon_whis
Bu konuya taktığımın farkındayım ama yalnız olmadığımı biliyorum.:img-yes: Ezo'nun çantası ne zaman elinde olsa benim gözler direk çantaya sabitleniyor. Kaptıkaçtıcı olasım var..Şu Bakırköy macerasında Ezo'nun peşi sıra yürüyen adımı gördüğümde sevinmiştim, gidiyor çanta diye ama hevesim kursağımda kaldı :)
iyi iyi gülmemişsin :icon_whis
artık odamda yalnız olduğum için kimse beni gülerken görmüyor, bu konuda şanslıyım sanırsam :happy0064:happy0064
valla ablacım bende o sahneyi izlerken aynen senin gibi düşündüm, ve hatta yine sen düştün aklıma, dedim ceva ablam şimdi heyecandan hop oturup hop kalkıyordu çanta gidecek diye :img-hyste
ama gel görki çok saçma bir sahneydi kanımca ve hiçbirşey olmadı :img-beee:
Birileri Kadim'i kaçırma planları kurmuş galiba, ne oluyor yahu, nereye kaçırıyorsunuz, neden kaçırıyorsunuz, neler oluyor, ay böyle pat diye dalarsam foruma herşeyden mahrum ve habersiz olursun nefel :img-pilot
Merhaba ezo gelin ve Kadim sevenler
dizinin saati değişmiş,hoş değişmeseydi daha iyi olurdu ama farketmez..Ezo Gelin aşkı sonradan yapılanmalara yenik düşmez....seyre devam yeğenim...
Banum bacim
Ahhhh bacim ahhh
Eflatun Gomlek
sisede balik da olur (sanki biz olmayacagiz)
Anlamam
Dinlemem
Isteriz
Isteriz
Forumcak istiyoruz hemde :img-polic
Sevgilerimle
ben istemiyorum bi kere:hıh,şövalyem ezo'nun saçlarını okuşuyor gözlerine manalı manalı bakışlar atıyor üstelik nerdeyse burun burunalar..yahu bize de yazık:img-cray:tamam ezo'yu kabullendik ama o da Kadim'in hastaları var onları hiç değilse fazla üzmeyeyim desin..yok taşımak falan:hıh..diğer kısımlara gelince:)isteriz anacım isteriz,Onun adı kadim:img-wink:
Bakın biz kampanya yapma konusunda gaayet tecrübeliyizdir.. ..
yapalım tabi kampanya..Kadim'i alma ve kimsenin bulamayacağı bir yere saklama konusunda elimden oldukça iyi iş çıkar..sizde müzik işine el atarsınız artık:)
Oynatmama az kaldı doktorum nerde..
Kadim Ezo'yu öpmezse çıldıracağım.
buyur burdan yan..kimi öpmez diye çıldırır kimi öper diye çıldırır:icon_whisKadim şövalyem artık senin insiyatifine bıraktık olayları...
forma çok giremiyorum bugünlerde oğlum hasta.yorumlarıda kıyıdan köşeden bakmaya çalışıyorum.herhes değişik şeyler yazıp paylaşıyor.
kadimle ballı pek anlaşacağa benzemiyor biri istanbul delikanlısı diğeri entep ağası kunuşmalar,fikirler,zevkler,işadamlığı vs farklı.bu farklı iki kutup nasıl anlaşaçaklar.acaba hangisi hangisini eğitecek veya kendine uyduracak.
birde ezoyu ballının vurduğunu öğrenince kadimin tepkisi ne olacak.kadim efendi sonra geç buldum çabuk kaybettim şarkısını söyler.
annem bile fragmanı izlerken vay ezoyu vurdu şu ağamı ne diyor arkasından bu ezo amma saf kendini onun bunun önüne atıyor diyor.bunları söylerken öyle sahici bir tepki veriyorki anlataman sanki karşısında dizi ekibi var oda onlara veryansın edip kızıyor yaşlı kadını niye kızdırıyorlar birde saat olayı bizim ihtiyar ezo ile kadim için saatede razı oldu.
bütün herkese sevdikleriyle güzel günlerinin olmasını temenni ederim.
allaahhhh gün bugündür :):) yarın vizem var, allahtan saat onda bitiririm ona kadar..güzel bi bölüm olucak hissediyorum :) nedimi mi kaçırıyosunuz ben en başta yardım edebilirim suçu bile üstüme alırım yeter ki ortadan kalksın o brütüs nedim..:img-polic
angel_fatma 20-11-07, 15:47 Selamlar....
Efendim dizinin saati değişmiş ne yalan söyleyim sevindim çünkü erken başladığından diziyi kaçırıyordum...
Serhat Tutumluer'in tiyatrosuna gitmiştim pazar günü yani oyuncu dediğin böyle olur sahnede en canlı olan yerinde duramayan birisini görmek helede bir komedi de oynamak çok güzel... Dizideki hali ile tiyatrodaki halini karşılaştırınca vay be adama bak hayran olmamak elde değil.:img-blush Canlı olarak izlemek daha keyifli :img-blush ve son söyleyeceğim o kadar sıcak kanlı ve sevecen anlatmak değil yaşamak lazım tiyatrodaki performansını görmek isterseniz zaman kaybetmeden gitmenizi şiddetle tavsiye ederim hoş biraz biletler tuzlu olsada feda olsun diyebileceğiniz türde...
Sevgilerimle...
Merhaba Arkadaşlar
Bugün iki sınava girdim kafam kazan gibi.Yarın da sınavım var.Ama bu yorgun halimle oturup Ezo Gelin'e kadar ders çalışacam sonra da televizyonun karşısında eriyip bitecem inşallah.Bu sefer görsünler bakalım bbg ciler kantinde de kumandayı güzelce verecekler.Vermesinlerde bak ben ne yapıyorum.Ezo'yu ve Kadim'i izleyememenin verdiği hışımla saldırırım onlara.Kusura bakmayın iki sınav bana biraz ağır geldi kendimi kaybettim ama akşama Ezo'yu izleyince bal gibi olurum ben.Haydi herkese iyi akşamlar bol eğlenceli Ezo Eelin izlemek dileğiyle...
canım ne nedimi onun işini bitirmesi için kiralık katil tututuk forumcak çok pahalıya mal ama adam profosyonel belki tanısın adı leon çok sessız bir katil işini iyi yapıyor :img-hyste:img-hyste
kaçırma pilanı yaptığımız kadim ama bazı uyanıklar kadimi sizin için kaçırıyoruz ayağına yatarak kendine saklama peşindeler bizi ekarte etmek içinde çim makaslı katil söğüt ü tutmuşlar ama biz yermiyiz hemen karşı atak yaparak filinta yi söğütün üzerine salmaya karar verdik onların söğüt ü varsa bizimde filintamız var :img-hyste:img-hyste
hımm hatlar karışmış pardon..olsun onu da kaçırırım ben seve seve hem de :):) kadim bizimdir bizim kalıcak :)
cnm seni iyi anlıyorum geçen sene aynı şeyi bende yaşadım koca yazlar çuvala girmiş gibi kış vakti yapıyorlar ama allahtan izliyomuşsun haftayada artık bitmesse akrabaya falan gider izlersin olmadı komşunun evini basar televizyonuna el koyarsın:img-hyste:img-hyste kadim için her şey yapılır
aynen yaparım vallahi kimse engel olamaz bana zaten deli olduğuma iyice inanmaya başladılar malum kadim virüsüne yakalanmış ve ileri dercede olanlardanım yaptığım hiçbir şey şaşırtmıyor:img-hyste:img-hyste
bakın şimdi yazacaklarım tamamen gerçektir siz artık uzman sayılırsınız bana bır çare bulun:img-hyste
her gece rüyamda ezo gelini görüyorum fragmandan tutunda özete senaryolara kadar hiç birşey çıkmıyor aklımdan tabı rüyalarım genellikle kadim ağırlıklı olduğu için pek şikayetim yok ama uykusuz kalıyorum
2:yolda yürürken aklıma ya sizin yazılarınız yada dizinin komik sahneleri geliyor ve kendimi tutamıyorum herkez bana bakıyor gülmemek için dudaklarımı isiriyorum :img-hyste
3.iş yerinde bile her fırsat bulduğumda hemen foruma koşup yazdıklarınızı okuyorum yemek molasında bile ben buraya gelip aç kalıyorum:img-hyste
4:iyi türkçe konuşurum ama son günlerde hep ezo gibi konuşmaya başladım kendime hakim olamıyorum :img-hyste
4:sabah her kalktığımda aklıma gelen ilk sey dizi ve sizler oluyorsunu sabah erken kalkmamın tek sebep hemen yazılarınızı okumak oluyor:img-blush
yanı benim her anım kadim ezo ve forum kardeşlerim oluyor :img-in_lo
bu yazdıklarım tamamen gerçektir daha neler var ama biri gelip beni akıl hastanesine kapatır diye korkuyorum:img-hyste
bir şey daha o eflatun arkadaşı her yerde görmeye başladım kadimi başka ren gömlekle hayal edemiyorum kurtarın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:img-hyste
bu arada ezonun saati değişmiş, memnun oldum.işten çıkıp, yetişmek sorun oluyordu benim için..sağolsunlarda yine arif amca mı var jenerikde..:img-cray:
volimatthew 20-11-07, 16:47 merhaba arkadaşlar yaa çok merak ediyorum acaba nolucak ezonun durumu ciddi mi? vee ezo ile kadim arasındaki aşk sonunda birbirlerine açılıoloar mı acaba kadim ezonun saçlarını okşuyodu
arkadaşlar nedir
durum hakikaten vahimdir..:img-hyste
şimdi ben bu lafı önceleri kadim için yazmıştım ama görüyorumki forumdaki arkilerim kadimden daha vahim durumdalar..
arkadaşlar bir saç okşama ile bu kadar gaza geldiyseniz, kadim ezoyu öpse :love04:ne hale geleceksiniz ben de onu merak ediyorum..
bana ne ben kadimimi kaçırmam..:img-grin2
o otursun oturduğu yerde filmini çeksin ben burda seyrederim..:kahve
şimdi ne oldu fragmanda ..kadim kahrederek içiyor..ezonun fotoğrafını büyütüp bakıyor..eski türk filmlerinde esas oğlan barda pavyonda içerdi..sevdiği kadını pavyonda şarkıcı olarak bulurdu..esas oğlan onu izlerken kahrından bardağı sıkarak kırardı..
acaba kadimde ezonun evden kaçıp, şöhret olmasından mı korkuyor..:img-hyste
anladığım kadarıyla ezo nun durumu ağır değil kadim in ezo nun saçlarını okşadığı bölüm ,ezo nun vurulmasından sonra gerçekleşiyor değil mi arkadaşlar?yanılıyorsam düzeltin lütfennnnnnnnnnnnnnnnn
sevgili koğuş sakinleri Kadim'i kaçırmaya tüm koğuşça katılırız o zaman hiç problem olmaz, hem kalabalık olmamız güvenliğimiz ve de işbölümü için daha yararlı olur diye düşünüyorum. :img-hyste:img-hyste Bir elin nesi var iki elin sesi var . :happy0064 Söğütçüğüm Kadim 517'de yaşadığı içn herşey elinin altında nasıl olsa, bu yüzden bar,pavyon tarzı biryere gitme gereği duymamıştır. :img-hyste Zaten düşünsene elinin altında kocaman Ezo posteri pavyon tarzı bir yere gitmiş, masanın tamamını kaplamış Ezo'nu gözleri , Kadim elletmiyor da kimseye parmak izi olur diye. :img-hyste Aman ellerini de kesmesin birde kaç bölüm Kadim'in ellerininin sargısını çıkarmak için bekleriz.:img-hyste
ezo gelin saat i 22 olmuş ya şimdi benim gibi takip edenler ancak öğrendi saatini peki takip edemeyenler dizinin saatini nasıl tahmin edecekler şimdi 22 ye alındığını.. umarım kötü etkilrnmez:img-wink:
sevgili koğuş sakinleri Kadim'i kaçırmaya tüm koğuşça katılırız o zaman hiç problem olmaz, hem kalabalık olmamız güvenliğimiz ve de işbölümü için daha yararlı olur diye düşünüyorum. :img-hyste:img-hyste Bir elin nesi var iki elin sesi var . :happy0064 Söğütçüğüm Kadim 517'de yaşadığı içn herşey elinin altında nasıl olsa, bu yüzden bar,pavyon tarzı biryere gitme gereği duymamıştır. :img-hyste Zaten düşünsene elinin altında kocaman Ezo posteri pavyon tarzı bir yere gitmiş, masanın tamamını kaplamış Ezo'nu gözleri , Kadim elletmiyor da kimseye parmak izi olur diye. :img-hyste Aman ellerini de kesmesin birde kaç bölüm Kadim'in ellerininin sargısını çıkarmak için bekleriz.:img-hyste
bana sargı deme ...:icon_evil.bana sargı deme....:icon_evilfıtığım patladı patlayacak gibi oluyor....:icon_evil
yahuu bunca bölümdür hevesle ben bekledimki; hz. kadim o ele pansuman yapacak..yeşil gözlerin derinliğine dalacak.. o pamuk eli tutacak,o beyaz güvercine benzeyen eli, avucuna alacak..
NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....:icon_evil
ha ben ha kadim..ne farkımız kaldıki..:bilmim
kadim odun, senaristlerde allaha emanet..:dito
tuttursa bile söğüt izin vermezzz dememizi ister misin :D
yahu niye izin vermiim..ben bu diziye niye bakıyorum..ezo ile kadimimin aşkı için bakıyorum..:love05:
nedir...
serhat ve nurgül birbirlerine çoooook yakışıyorlardır..varmı başka ikisi kadar birbirine yakışan başka patner vizyonda ..yooookk..o halde nedir...söğüt bu aşkı destekler ve beklerrr..:happy0064:img-yes:
her zamanki saatinde olsa 1 -2 saat içinde izleyecektik dizimizi şimdi en az 4 saat daha var izlememize:sad53:
nurgülünü özledim ya bu kadar kadimci arasında ezocu takılıyorum ama kadimde bizimdir ezo da öyle değil mi :img-yes:
kadim ezoya ilk defa bu kadar farkında olarak yakın fragmanlardan anladığımız kadarıyla ezo da baygın ve bitkin durumda kadime teslim etmiş kendini.o sahneden bu kadar yorum çıkması normal hem set ekibi de duygulandığına göre.ay heyecan bastı beni de .umarım daha güzel sahnelerde izleriz bundan sonra bizi geçen bölümlerdeki mıymıntılıklar kesmez
bu arada çok gülüyorum okurken yorumlarınıza espri anlayışı süper bu forumun .
inş güzel sahneleri izleyene kadar saftirik ağa tripli meryemi kötü kadını oynuyomuş gibi yapan berrağın kardeşini-süreyyamıydı neydi- çok fazla izlemek zorunda kalmayız.
unutmadan kadimin aşk sarhoşu olduğu sahnelerde güzele benziyo:img-icecr
helal sana da bu yakısır, herkes gorsun sogutu diye yazmıstım :good:
şimdi nedir...
önce kadim ve ezodur..:img-yes:
allah için ben ikisinide severim..(nurgülü ve serhatı)
ama senaristleri bakalım sevebilecek miyim...bakacağızdır..
mesela yapımcımı ve yönetmenimi ne kadar seviyorum..ona da bakacağızdır..
arif babayı da severiz amma velakin nedir...herkes yerinde sağolsundur değil mi..
yani nedir....
attırmayın makedonun kafasını..:img-polic
dizimizi daha çok sebeplerden dolayı sevebilmemiz için biraz daha gayret..:img-yes:
yahu niye izin vermiim..ben bu diziye niye bakıyorum..ezo ile kadimimin aşkı için bakıyorum..:love05:
nedir...
serhat ve nurgül birbirlerine çoooook yakışıyorlardır..varmı başka ikisi kadar birbirine yakışan başka patner vizyonda ..yooookk..o halde nedir...söğüt bu aşkı destekler ve beklerrr..:happy0064:img-yes:
evet farkında olmadan çekim alanlarına sokuyolar ben geçen sezon ezoyu izlerken nurgül için izliyodum ama kadim-ezo aşkı sardı beni.nurgülle serhatın yakışması bi tarafa çok uyumlu olmaları ayrı bi tarafa ikisi de döktürüyolar .hem döktürüp hem yaşıyolar.oyunculuk budur bence.ekranda çift olarak döktüren başka isim ben bilmiyorum siz biliyosanız yazın samimi söylüyorum yok. daha öncede böyle pek olmamıştı.aslında diyorumki keşke başka dizide oynasalardı ama ezo-kadim i de sevdik:happy0064
papatya363 20-11-07, 17:41 bu forumu okuduklarına göre yavaş yavaş isteklerimize yer verirler inş.
e yani okuyupta es geçiyosalar ben ne diyim artık
siz bizim isteklerimize yer verin bakın nasılda izliyici dahada artıyoo
nedir...
söğütüm canım yeme bizi bize sökmez bu yalanlar o kadar kıskanç sın ki senaryona bile o sahneyi :love04: koymadın:img-hyste
ve bizlerin seni linç etme tehdidine rağmen hayla zzzzzzzzzzzzzzz harfini kulanmamaya deyam ediyorsun senin derdini biliyorum ben burası izlendiği için hayin pilanlarını kimse öğrenmesin diye masum aya |