Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 4)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

gamze_yy
20-11-07, 23:25
yine yeni yeniden kadimm:img-in_lo

kadim yüzünden evde kalıcam ben onu gördükten sonra kimseyi beğenemem ki ahh ahh:img-in_lo

Haklısın ya. Forumdaki bekar kızlar evde kaldı. Kadim gibisi olmadan evlenilmez ki. Başka kadim de yok napacağız biz şimdi:img-in_lo En iyisi evde kalıp bol bol kadim izlemek zaten:img-in_lo

crowe
20-11-07, 23:26
ezonun kendini siper edip vuurlduğu sahnelerde nurgül yeşilçay tek kelimeyle inanılmazdı.bence dizideki en üstün performnastı.gerçi orda "öldüm öldüm"demesi çok komik olsada nurgül olağanüstü oynamış ancak o kadar yaşanarak oynanırdı tuylerim diken diken oldu ama laflara da gülmeden edemedim."öldm ölüyorum naptın ballı aağ öldürdün beni"...barış pirhasan uçmuş orda ama nurgül cidden muthişti çok etkileyiciydi

son sahneyi anlatmaya yorum gücüm yetmiyo ikisi de olağanüstüydü ve o aşkı gözleriyle bakışlarıyla hissettirdiler.

xKubrax
20-11-07, 23:26
ya son sahnenin etkisinden çıkamadık biliyorum ama kafama birşey takıldı size sormam lazım meryemler eve geldiklerinde ballı onları tvnin karşısına oturttu ya erkanın haberini görsünler diye ama ballı ağa erkanın kim olduğunu bilmiyordu onun vurulduktan sonra tvde haberlere çıkacağını nasıl öğrendi ve erkanın o olduğunu ben anlamadım

kadim yüzünden evde kalıcam ben onu gördükten sonra kimseyi beğenemem ki ahh ahh:img-in_lo

Valla canim bizde anlamadim ama soyle dusunursen Balli bu, heryerde bi kulagi var o zaman mantikli bi cevap bulabilirsin bu soruya.. Yoksa buyuk bi mantik hatasi bu.. :good:

Gökgöz
20-11-07, 23:28
ya son sahnenin etkisinden çıkamadık biliyorum ama kafama birşey takıldı size sormam lazım meryemler eve geldiklerinde ballı onları tvnin karşısına oturttu ya erkanın haberini görsünler diye ama ballı ağa erkanın kim olduğunu bilmiyordu onun vurulduktan sonra tvde haberlere çıkacağını nasıl öğrendi ve erkanın o olduğunu ben anlamadım

Booşverr be gülüm napcan Ballı nasıl öğrendi. İyi ki öğrendi önemli olanda bu. İyi ki yanlışlıkla Meryem yerine Ezo yu vurdu. (Biraz gaddarmıyım neyim) Ama o son sahneyi bize yaşattılar ya...

Her iki oyuncuyuda Serhat-Nurgül yürekten tebrik ediyorum... Allah bozmasın sizin enerjinizi...

Zaten ben insanları anlamıyorum Bu dizi izlenmez mi ya???

Baksanıza bizi işten bile kovdurtacak.:img-pilot:img-pilot:img-pilot

thegobetween
20-11-07, 23:28
cidden forumdaki bekar kızlar evde kalacak, serhat tutumluer in kendisi de demişti zaten televizyon çok güçlü bir araç, son derece dikkatli olmak lazım oradaysak diye, ateşle oynuyor kendisi haberi yok :icon_whis

rozi
20-11-07, 23:29
ezonun kendini siper edip vuurlduğu sahnelerde nurgül yeşilçay tek kelimeyle inanılmazdı.bence dizideki en üstün performnastı.gerçi orda "öldüm öldüm"demesi çok komik olsada nurgül olağanüstü oynamış ancak o kadar yaşanarak oynanırdı tuylerim diken diken oldu ama laflara da gülmeden edemedim."öldm ölüyorum naptın ballı aağ öldürdün beni"...barış pirhasan uçmuş orda ama nurgül cidden muthişti çok etkileyiciydi

son sahneyi anlatmaya yorum gücüm yetmiyo ikisi de olağanüstüydü ve o aşkı gözleriyle bakışlarıyla hissettirdiler.

evet çok komikti ama allah için nurgül harikaydı
üzüleyimmi güleyimmi bilemedim çok güzel canlandırdı:img-in_lo

sifa
20-11-07, 23:29
nasıl nasıl uzulmem elektrıkle bırlıkte telsız telofon dahıl hersey ıptal oldu bır mum ısgında tam 5saat dızıyı daha dogrusu elektıgı bekledımklıma calısmıyordu dondum fakat son sahneyle ılıklerıme kadar ısındım cok guzeldı

zeynooz
20-11-07, 23:30
Serhat tutumluer ' hem Sahra dizisinde hem de istanbuldaki tiyatroda izledim. Hangi rolde olursa olsun çok güzel bakıyor. Ben sahra da onun bakışlarına aşık olmuştum. Benim favorim her zaman Serhattı. Ama kendisini bir de tiyatroda izlemenizi tavsiye ederim ekrandakinden daha uzun boylu ve yakışıklı.

Bu arala BKM de oyunu var. İzlemek isteyen gidebilir.

esen_89
20-11-07, 23:33
Booşverr be gülüm napcan Ballı nasıl öğrendi. İyi ki öğrendi önemli olanda bu. İyi ki yanlışlıkla Meryem yerine Ezo yu vurdu. (Biraz gaddarmıyım neyim) Ama o son sahneyi bize yaşattılar ya...

Her iki oyuncuyuda Serhat-Nurgül yürekten tebrik ediyorum... Allah bozmasın sizin enerjinizi...

Zaten ben insanları anlamıyorum Bu dizi izlenmez mi ya???

Baksanıza bizi işten bile kovdurtacak.:img-pilot:img-pilot:img-pilot

doğru söylüyorsun ya boşverdim gitti:img-yes: zaten neticeye bakmak lazım netice de 41 kere maşallah yani ben hala kendime gelemedim yaa o nasıl bir sondu öyle

yalnız demedi demeyin yarın ratingler abuk sabuk gelirse ben o cihaz kimlerin evindeyse tek tek bulurum tehdit mektubu falan mı yazsam çok mu masumca kalır daha mı ağır bir şey yapmak lazım acaba neyse bir gelsin sonuçlar ondan sonra daha detaylı düşünürüm:img-pilot

sprıng
20-11-07, 23:34
herkesin kalbi sağlam ve hala atıyor değil mi arkadaşlar , bu sahneyi kriz geçirmeden atlattığımza göre hiçbirşey deviremez bizi. Tutuldum resmen ,nefes alamadığımı hissettim. bu sözler nedir bizim kalbimizi erittin Barış Pirhasan , Hele Serhat Tutumluer , Kadimimiz bu kadar mı güzel bakılır , bu kadar mı kelimelerin üstünde dansederek ruhunu yansıtabilir insan. Ya Nurgül Yeşilçay , Ezomuz canım benim ya korkusuzca bakan çimen yeşili gözler nasıl korktu Kadime bakmaya, hele Kadim elini yanağına koyduğunda o nasıl bir yumuşak bir baş eğiştir Kadim'in eline doğru . Kalbimden deli gibi bir çok his geçiyor fakat kelimelerin kıyafetsiz kaldığı an bu andır.Hangi cümleleri kullansam aralarındaki tılsımı anlatmaya yeterli gelmez. ben bu sahnenin gelecekte bir üst seviyesini tasavvur bile edemiyorum . Şu an herşey boş geliyor Seyidmiş, Süreyyaymış, hatta Nedimin gitgitçe iyice çamurlaşması bile umrumda değil. Kadim kendine itiraf ettiklerini Ezo'ya da söyledi ya.

Sıcağı sıcağına diğer konular halkkında da birşeyler karalayıyım.Kelimelerin kontrolü benden çıkmıştır gayri. Elçin Anne etkilenmek ne demek Kadim Ezo'yu o kadar çok o kadar çok seviyor ki, ve Kadim ilk defa Elçin Anneye sert çıktı ve ağlattı istemeden. "Ezo'yu kıracak birşey mi söyledin." duyguların ciddiyetinin farkına varmıştır Elçin Anne'de gözyaşlarıyla. Nedim sen daha bilmiyorsun nasıl bir pisliğe bulaştığını , "sen aşık bile değilsin üstelik"( lafı gediğine nasıl koymaktı ). Ah Eylülcüğüm nasıl da kullanıyorlar seni, hislerinle oynuyor, deli'nin ilk defa bir sözüne katıldım, akılsızsın ve bir yalana aşıksın . Kadim bir şişe viskiyi bitirdi fakat sabah dipdiri ayaktaydı ya Ezo aşkı sen nelere hakimsin dedim kendi kendime. Yazacak şey çok fakat ben kafamı toparlayamıyorum ki ,takılı kaldım aşkın dile gelmesinde.

deryadil
20-11-07, 23:34
Haklısın ya. Forumdaki bekar kızlar evde kaldı. Kadim gibisi olmadan evlenilmez ki. Başka kadim de yok napacağız biz şimdi:img-in_lo En iyisi evde kalıp bol bol kadim izlemek zaten:img-in_lo

Belki Gadim Bey'in dediği gibi yanı başımızdaki mutlulukları farketmiyoruzdur. Son sahnenin bütün repliklerini ezberlemek istiyorum!!!

rozi
20-11-07, 23:36
doğru söylüyorsun ya boşverdim gitti:img-yes: zaten neticeye bakmak lazım netice de 41 kere maşallah yani ben hala kendime gelemedim yaao nasıl bir sondu öyle

yalnız demedi demeyin yarın ratingler abuk sabuk gelirse ben o cihaz kimlerin evindeyse tek tek bulur tehdit mektubu falan mı yazsam çok mu masumca kalır daha mı ağır bir şey yapmak lazım acaba neyse bir gelsin sonuçlar ondan sonra daha detaylı düşünürüm:img-pilot

canım ben reyting lerden geçtim bu dizinin başarılı olmaması imkanzız
böyle harika bir ikiliyi izlemeyenler çok şey kaçırıyorlar onlar bizim kalbimizin birincisi oldular bu yeter:img-in_lo:img-in_lo

neslibey
20-11-07, 23:37
[QUOTE=ulkuk;5382941]Çok iyi Türkçe konuşan Kadim, cümleye tekil başladı çoğul bitir...

:img-yes::img-yes::img-yes:
ben, aramayınca meraklandık...benim de en çok güldüğüm yer oldu...!!!
türkçe konuşuyorum...herkes gibi...kötü konuştuğumu da sanmıyorum...
ah kadim ah...ah minel aşk...
bu yapımcılarda hiç "akıl mantık" yok mu??????
dizinin sonunda çaldıkları müziği hafta içi fragmanlarda kullansalardı...
seyirciyi ikiye katlarlardı...
"yakacaksan sen yak beni"
bu muhteşem müzik için "bolahenke" çooooooook teşekkürler...
haftalardır süren ızdırabımızı dindirdikleri için...
srehat tutumluer...sen nasıl bi şeysin ya...bu dünyaya ait olmadığına eminim...!!!

sprıng
20-11-07, 23:38
tabii ki bende isterim ö.m. , çok müteşekkir kalırım. elin değmişken vallahi hizmettir atıver hepimize şöyle ...

deryadil
20-11-07, 23:40
Serhat tutumluer ' hem Sahra dizisinde hem de istanbuldaki tiyatroda izledim. Hangi rolde olursa olsun çok güzel bakıyor. Ben sahra da onun bakışlarına aşık olmuştum. Benim favorim her zaman Serhattı. Ama kendisini bir de tiyatroda izlemenizi tavsiye ederim ekrandakinden daha uzun boylu ve yakışıklı.

Bu arala BKM de oyunu var. İzlemek isteyen gidebilir.

Sağol arkadaşım, gidicez artık başka yolu yok da dediğin gibiyse artık bilmem ne zanaxla falan gitsem dayanabilir miyim? Yoksam fazla rahatlayıp kendimi sahneye mi atarım. Biraz sakinleştikten sonra olabilir, şimdi gitmek hem benim hem de Serhat için tehlikeli:img-in_lo

xKubrax
20-11-07, 23:40
Sana bisey olsaydi, yani bu dunyada sen olmasaydin, yasamanin hic bi anlami kalmazdi benim icin.. Yakismiyor dimi agzima.. Kibirli, mendebur bi herife.. Diyorumki sen olseydin bu dunyada olmasaydin simdi, benim icin yasamanin hic bi anlami kalmazi, anladinmi?.. Yani beni seni o kadar coook.. Neden pisman olim, duymadinmi dedigimi.. Ozur dilerim, zanettimki sen.. Ozur dilerim.. Soylediklerine kendinde inanmiyorsun.. Akil var mantik var dedin diilmi? Haklisin, butun omrumce akilla mantikla yasadim ben, sonu hep aci oldu.. Beni tanimiyorsun bile dedinya, kendimi daha az tanir oldum artik, ama seni tanidikca, kendimlede bulusmaya basladim ben.. Kim oldugumu, butun yaptiklarimi, neden yaptigimi sorgulamaya basladim.. Mutluluk hemen yanimdayken neden baska yerlere bakip durdugumu, simdi beni susturma.. Birak kendime itiraf ettigim seyleri sanada soylim.. Seni cook ama o kadar coook..

Senaristleri tebrik etmekten baska, Serhat Tutumlueri tebrik etmekten baska yapicak bisey bulamiyorum..

Ve ayrica linki bana gonderen arkadasimizada burdan tesekkurlerim iletiyorum..

Ben o son sahneyi bidaha izlemeye gidiyorum, hadiyin sizde.. :img-in_lo:img-in_lo

crowe
20-11-07, 23:42
herkesin kalbi sağlam ve hala atıyor değil mi arkadaşlar , bu sahneyi kriz geçirmeden atlattığımza göre hiçbirşey deviremez bizi. Tutuldum resmen ,nefes alamadığımı hissettim. bu sözler nedir bizim kalbimizi erittin Barış Pirhasan , Hele Serhat Tutumluer , Kadimimiz bu kadar mı güzel bakılır , bu kadar mı kelimelerin üstünde dansederek ruhunu yansıtabilir insan. Ya Nurgül Yeşilçay , Ezomuz canım benim ya korkusuzca bakan çimen yeşili gözler nasıl korktu Kadime bakmaya, hele Kadim elini yanağına koyduğunda o nasıl bir yumuşak bir baş eğiştir Kadim'in eline doğru . Kalbimden deli gibi bir çok his geçiyor fakat kelimelerin kıyafetsiz kaldığı an bu andır.Hangi cümleleri kullansam aralarındaki tılsımı anlatmaya yeterli gelmez. ben bu sahnenin gelecekte bir üst seviyesini tasavvur bile edemiyorum . Şu an herşey boş geliyor Seyidmiş, Süreyyaymış, hatta Nedimin gitgitçe iyice çamurlaşması bile umrumda değil. Kadim kendine itiraf ettiklerini Ezo'ya da söyledi ya.

Sıcağı sıcağına diğer konular halkkında da birşeyler karalayıyım.Kelimelerin kontrolü benden çıkmıştır gayri. Elçin Anne etkilenmek ne demek Kadim Ezo'yu o kadar çok o kadar çok seviyor ki, ve Kadim ilk defa Elçin Anneye sert çıktı ve ağlattı istemeden. "Ezo'yu kıracak birşey mi söyledin." duyguların ciddiyetinin farkına varmıştır Elçin Anne'de gözyaşlarıyla. Nedim sen daha bilmiyorsun nasıl bir pisliğe bulaştığını , "sen aşık bile değilsin üstelik"( lafı gediğine nasıl koymaktı ). Ah Eylülcüğüm nasıl da kullanıyorlar seni, hislerinle oynuyor, deli'nin ilk defa bir sözüne katıldım, akılsızsın ve bir yalana aşıksın . Kadim bir şişe viskiyi bitirdi fakat sabah dipdiri ayaktaydı ya Ezo aşkı sen nelere hakimsin dedim kendi kendime. Yazacak şey çok fakat ben kafamı toparlayamıyorum ki ,takılı kaldım aşkın dile gelmesinde.

+1
gerçekten son sahne dışında hepsi yalan kaldı.çok etkileyiciydi dudaklar birleşseydi bile bu kadar etkileyici olamazdı .her saniyesini yaşayarak oynadılar bence herkesi büyüleyende buydu.. muthişti.

gökgöz banada link:img-in_lo

xKubrax
20-11-07, 23:43
deryadil canim, rep icin saol, simdi gordum..
En akli basinda benmiyim, eminmisim guzelim.. Ben suan kendimde bile diilim.. O uzun yorumu nasil yazdim bilmiyorum, hatta o sahneyi tekrar izleyince unuttum..
Noldu bize ya.. Beni ikinci defa bi dizi bu kadar heyecanlandiriyor, unutmustum bu duyguyu.. :img-in_lo

Ve ayrica kusura bakmasin mod'lar ama mecbur yapmam lazim, ben izliyebiliyorsam herkesin izlemesi sart suan..

http://www.dizitube.biz/thread.php?postid=8#post8 - Son sahneyi izlemek icin..

aysi
20-11-07, 23:45
arkadaslar lutfen birazcik yavas yazarmisiniz ya bune oku oku bitmedi bizede aciyinya kalbinde sorunu olan bu fanileride

sprıng
20-11-07, 23:45
Sana bisey olsaydi, yani bu dunyada sen olmasaydin, yasamanin hic bi anlami kalmazdi benim icin.. Yakismiyor dimi agzima.. Kibirli, mendebur bi herife.. Diyorumki sen olseydin bu dunyada olmasaydin simdi, benim icin yasamanin hic bi anlami kalmazi, anladinmi?.. Yani beni seni o kadar coook.. Neden pisman olim, duymadinmi dedigimi.. Ozur dilerim, zanettimki sen.. Ozur dilerim.. Soylediklerine kendinde inanmiyorsun.. Akil var mantik var dedin diilmi? Haklisin, butun omrumce akilla mantikla yasadim ben, sonu hep aci oldu.. Beni tanimiyorsun bile dedinya, kendimi daha az tanir oldum artik, ama seni tanidikca, kendimlede bulusmaya basladim ben.. Kim oldugumu, butun yaptiklarimi, neden yaptigimi sorgulamaya basladim.. Mutluluk hemen yanimdayken neden baska yerlere bakip durdugumu, simdi beni susturma.. Birak kendime itiraf ettigim seyleri sanada soylim.. Seni cook ama o kadar coook..

Ahhh! Kubrax sözleri okumak bile fırtınalar koparıyor içimde, ders olarak bu bölümü diğer yapımlara göndermek gerek, aşk nedir? nasıl sözlere dökülür ? ve tabii nasıl oynanır? çok yönlü ve derin bir ders konusu.

xKubrax
20-11-07, 23:48
Ahhh! Kubrax sözleri okumak bile fırtınalar koparıyor içimde, ders olarak bu bölümü diğer yapımlara göndermek gerek, aşk nedir? nasıl sözlere dökülür ? ve tabii nasıl oynanır? çok yönlü ve derin bir ders konusu.

Ne dogru bi sey soyledin canim, harbi gonderilmesi lazim bu metnin cogaltilip tum senaristlere ornek olarak gosterilmeleri, ama yok yok Serhat olmadan kim oynarsa oynasin beceremez, ve ayrica Ezo Geline has olsun, baskalarida kullanamaya kalkarsa.. Serhata daha fazla para teklif edip diziden koparirlarsa Allah korusun..!! :icon_whis

deryadil
20-11-07, 23:48
+1
gerçekten son sahne dışında hepsi yalan kaldı.çok etkileyiciydi dudaklar birleşseydi bile bu kadar etkileyici olamazdı .her saniyesini yaşayarak oynadılar bence herkesi büyüleyende buydu.. muthişti.

gökgöz banada link:img-in_lo

Son sahneden önce ben yine de keyifle izliyor ve mantıklı yorumlar yapıyordum kendi kendime, jenerik müziği de fena değil aslında sadece hep kötü bir şeyler olacakmış duygusu veriyor, o da reytingleri düşürür diyordum. Sonrası da aşağı yukarı beklediğimiz gibi gelişiyordu. Ne sıcak bir dizi diye düşündüm, insanın içi ısınıyor dedim. Ta ki son sahneye kadar. Son sahne öyle etkileyiciydi ve rakımı o kadar yüksekti ki kalan bütün sahneler dümdüz oldu. Ben de artık yatmalıyım. Yarın sabah işe gidicem. Bu romantik havayı umarım üzerimden atarım, yoksa işler yattı...

deryadil
20-11-07, 23:51

Senaristleri tebrik etmekten baska, Serhat Tutumlueri tebrik etmekten baska yapicak bisey bulamiyorum..

Ve ayrica linki bana gonderen arkadasimizada burdan tesekkurlerim iletiyorum..

Ben o son sahneyi bidaha izlemeye gidiyorum, hadiyin sizde.. :img-in_lo:img-in_lo
Sagolasın Kübrax. Ben bu sözleri durur durur okurum artık.

sudenaz
20-11-07, 23:52
Bizim Kabak Cicegi Meryem kirk yilda bir ise yarayacak diye bugun yazmistim.
Bende kiyamadim,ama alt tarafi bir siyirik
bak nelere kadirmis degilmi?
Nedir efem: Bundan sonra devamli olarak istekler yapacakmisiz.:happy0064:happy0064
Sevgilerimle

Haklisin vallahi bacim istek yapmak artik caiz olmustur.

Gelelim söyle derin bir nefes aldiktan sonra 3 haftalik dolup tasan yorumumu yazmaya.Aslinda biliyorum yine onlarca yorum arasinda kaynayip gidecek.Olsun okuyanlar gene okur diyerekten ya allah deyip basliyorum ben.

Öncelikle sunu belirteyim zaman gecirmek icin baska dizileri izleyenler coook sey kaybettiler.Bir kac bölümdür tutukluk vardi dizide bunuda sert bir sekilde belirtmistim zaten.Gelin görün ki bu hafta beni yeterince tatmin edecek bir son 10 dakika yayinlandi.Bir cok yeri bunaltici hatta tiksindirici geldi.Misal medim eylül sahneleri.Bunu yazacagim hic aklima gelmezdi ama elcin anne sahneleri.Elcin annecik bu bölümde resmen kötü kadin müzeyyen olup cikti.Senden etkileniyor kadim.Hastane odasinda üstünü örterken hic öyle düsünmüyordun galiba?Hayir birde ezoya koca aramis gibi kutsal ustaya yanliz demez mi?Sen gercekten (söyledigin gibi)ezonun iyiligi icin konusuyorsan o kadar yakin hissediyorsan o kadar seviyorsan biricik ogluna yapsaydin ya.Ama yook.Illaki ask engelli olacak.Engelsiz ask tuzlu pasta gibidir diyorsunuz.lur kardesim bal gibi olur.Elcine ,seyite, emreye gerek yok.Ask kendi tezatlarini kendisi bulur.Onlarin kendi catismalari kiskancliklari seyirciyi ceker merak etmeyin.

Nedime herzamanki gibi deginmeyecegim bile .Yilan ayni yilan habire deri degistirip durmakta.Simdi renklerine eylülüde bagladi.Ohh gel keyfim gel.Komedi dans 5 lisi.Seytan ücgeninde seyit ,nedim, süreyya.Cemberin disinda bir ispiyoncu, birde güya evlatlarin dedikleri cocuklardan bihaber anne adayi.icinde kadim ezo gibi karakterler olmasa bu diziyi izlerken dallas yada 3 kagitci campel izliyorum sanicam ama allahtan kadimle ezoyu görünce insani duygularim kabariyorda brezilya dizisinde olmadigimizi anliyorum.Yoksa sevilen sevgili aldatan kardeszor bulunuyor artik türk dizilerinde. (Kardeste ;sanirim hamurunda fazla zeytinyagi kullanilmis bir tek tepesinde tüylü lambasi eksik.)Buyrun burdan yakin.

Eski mahalleden insanlarin toplanmasi gercekten harika oldu.En azindan dizide devamlilik saglandi.Cünkü hep ic icelerdi bir ev görmeye hayirli olsuna gelmediler diye hayiflanirken ben tam zamaninda yetistiler.

Gelelim vurulma sahnesine.Gülmekten yikildim desem yalan olmaz.Hastane sahnesnden ezonun caninin tatli oldugunu bilmekteydik fakat bu kadarinada pes.Öldürdün beni agam nasil ettin.Öldüm ben.Kedi..... yaram var sanirmis.
Aam nur hanimin soguk kanliliginada pes demeden gecemeyecegim.Resmen ortalik dagilmisken hemen bir hizla toparladi ilk yardimida yapmis sagolsun.

Iste gelelim kalbe ve akla zarar doymus yag orani yüksek ,doymamis yag orani düsük sahnemize.Yanliz sadece bekarlar icin degil evliler icinde fazlaca tehlikeli bir sahne bu.Bekarlarin romantizm citasini yükseltirken evlilerinde bu sahneyi izleyip yanindakina buda romantik mi be olsa olsa ormantik olur senden diye evde kavga cikma sebeplerinden birisidir.Bu yüzden kadim sahnelerinin hiper romantizm uyari yazisiyla bildirilmesinden yanayim.
sölesene kardeşim dedi ah o ne kadar
karizmatık ve sert söyledi yerimden fırladım bu akşam uymak haram bana:img-in_lo
Rozicigim karizmatik lafmi?Mest oldum ben messst.
Kadimin bir hisimla iceri dalmasi,ballinin utangac ve suclu tavirlarina ragmen kadimin kardesimmm (heyyyt be diycek sandim bir ara )diyerek diklenmesi ,sonraki kedi gibi olus sahnesi.Böyle bir kedi her eve lazim.

Allahim o yumusacik ses tonu .O sevkatle ama bir o kadarda ask ve tutkuyla bakan gözler.Adam düne kadar ezonun ismini söylemezken yeni senaristlerden mi bilinmez birden bülbül oluverdi.Ben agzima minimum 10 sinek kacacak büyüklükte öyle alik alik vaziyette bakakalmisken kadimin agzindan cikanlarla kendimden gectim.O dokunus sac oksayis son yakinlasma sahnesini katmiyorum bile.Malum yürek var yürek var demi kaldiramayiz filan.Lafa ne hacet ...

Burdan tüm yapim ekibine Nurgül hanima ,bir bölümde kendinden bizleri sogutmayi basardigi icin oyunculuk yetenegine hayran oldugum Suzan ablamiza ve Tabiiki Siir gözlü devime Serhat Tutumluere tesekkürü borc bilirim.

Okuma zahmetine katlananlar icinde ayrica bir tesekkür edeyim.Hayirli günler.Bol kadim-ezolu romantik romantik rüyalar diliyorum.

zeynooz
20-11-07, 23:53
Sağol arkadaşım, gidicez artık başka yolu yok da dediğin gibiyse artık bilmem ne zanaxla falan gitsem dayanabilir miyim? Yoksam fazla rahatlayıp kendimi sahneye mi atarım. Biraz sakinleştikten sonra olabilir, şimdi gitmek hem benim hem de Serhat için tehlikeli:img-in_lo

Valla arkadaşım bilemiyorum çünkü ben nasıl seyrettiğimi hatırlamıyorum. Tiyatrodan çıktığımda nerde olduğumu hatırlayamıyordum. Bir de benim bildiğim tiyatroya girdiğinde ışıklar kapandığında sahne açılırdı. Ama bu özel bir tiyatroydu ve ben tek başıma gitmiştim Düşün halimi yerime oturdum bir telaş yerleşmeye çalışıyorum başlamasına 5 dk. var kafamı bir kaldırdım sahnede Serhat canlı canlı karşımda hareketsiz duruyor o karizması ile. Tabi diğer oyuncularda var ama ben onları görmüyorum. Büyülenmiş gibi bakıp kalmıştım. Tiyatro başladı ilk replik Serhatın ve adam konuşmuyor. İçimden diyorumki sanırım repliği unuttu ne yapmak lazım nasıl yapmak lazım bir aptallaştım. Ama sahne öyleymiş . Ne yaparsın benim gibi bir aptal aşık adama yardım etmek için çareler arıyor. Ama ondan sonra bir şakımaya başladıki tutabilene aşk olsun. Gerçi bu BKMdeki oyuna daha gitmedim ama ne olursa olsun ( ister sahneye fırla ,ister..... ne yaparsan yap ) izlemeye git derim sadece.

xKubrax
20-11-07, 23:55
Valla o sozleri oyle kuru kuruya okumak olmaz, ayni zamanda Kadimi yani Serhati izlemeniz lazim, o sekilde kim okursa okusun bisey anlasilmaz, onun o bakisi, onun o gulusu, onun o dokunusu, onun o ses tonu baska kimde var, ha kimde...?

Cevap veriyorum..

Hic kimsede!!

sprıng
20-11-07, 23:58
[QUOTE=ulkuk;5382941]dizinin sonunda çaldıkları müziği hafta içi fragmanlarda kullansalardı...
seyirciyi ikiye katlarlardı...
"yakacaksan sen yak beni"
bu muhteşem müzik için "bolahenke" çooooooook teşekkürler...
haftalardır süren ızdırabımızı dindirdikleri için...
srehat tutumluer...sen nasıl bi şeysin ya...bu dünyaya ait olmadığına eminim...!!!

ben şoktan müziğin sözlerini bile tam algılayamadım ama hoştu ya, gözünden akan yaş olayım, kimseler görmeden kalbine al beni gibi sözler vardı. Arkadaşlar eklediğinde daha iyi anlarız. Ahhh birde bunu tanıtımlarda kullansalardı ya, gönlümüzden jenerik de geçiyor fakat , en azından tanıtımlara kullansalar daha etkili olur. Yapımcılar da bu müzik konusunda kış güneşi gibiler, hep bulutların arkasına saklıyorlar melodileri.
Bende bu soruyu birçok kereler sordum .... Serhat Tutumluer...sen nasıl bi şeysin ya... cevabı olmayan sorulardan bence. Allah öyle bir yetenekle taçlandırmış ve dünyaya göndermiş ki biz kulları onu seyredelim ve alkışlayalım diye.:happy0064:happy0064

thegobetween
21-11-07, 00:04

BKM deki oyununa gittim, gönül rahatlığıyla gitmeni söyleyebilirim, hani sadece serhat tutumluer'i sahnede görmek için değil oyunun kendisini görmek için gitmelisin,ömrü hayatımda izlediğim en zeki oyun, zat-ı alilerinin performansı muhteşem zaten, açıkcası ikinciye gitmeyi düşünüyorum öyle diyeyim :img-yes:

deryadil
21-11-07, 00:06
Valla arkadaşım bilemiyorum çünkü ben nasıl seyrettiğimi hatırlamıyorum. Tiyatrodan çıktığımda nerde olduğumu hatırlayamıyordum. Bir de benim bildiğim tiyatroya girdiğinde ışıklar kapandığında sahne açılırdı. Ama bu özel bir tiyatroydu ve ben tek başıma gitmiştim Düşün halimi yerime oturdum bir telaş yerleşmeye çalışıyorum başlamasına 5 dk. var kafamı bir kaldırdım sahnede Serhat canlı canlı karşımda hareketsiz duruyor o karizması ile. Tabi diğer oyuncularda var ama ben onları görmüyorum. Büyülenmiş gibi bakıp kalmıştım. Tiyatro başladı ilk replik Serhatın ve adam konuşmuyor. İçimden diyorumki sanırım repliği unuttu ne yapmak lazım nasıl yapmak lazım bir aptallaştım. Ama sahne öyleymiş . Ne yaparsın benim gibi bir aptal aşık adama yardım etmek için çareler arıyor. Ama ondan sonra bir şakımaya başladıki tutabilene aşk olsun. Gerçi bu BKMdeki oyuna daha gitmedim ama ne olursa olsun ( ister sahneye fırla ,ister..... ne yaparsan yap ) izlemeye git derim sadece.

Bu gece uyuyamayacağım herhalde. Zeynooz senin yerinde ben olsaydım orada Serhatcım benden çok etkilendi falan sanıp şok geçirirdim. Ben de onu biraz ufak tefek buluyordum. Uzun boyluysa giderim bak:img-cool2
Yalnız gitmek için biraz elimin ayağımın tutar durumda olması gerek. Mesela yarın elim ayağım tutar vaziyette olabilecek mi, kalbim aerobik yapıyormuşum gibi atmaya devam ederse komaya girer miyim... Ya Barış abi ya Sudenaz doğru söyler bi uyarı falan yap da önceden yutalım sakinleştiricileri...
Iste gelelim kalbe ve akla zarar doymus yag orani yüksek ,doymamis yag orani düsük sahnemize.Yanliz sadece bekarlar icin degil evliler icinde fazlaca tehlikeli bir sahne bu.Bekarlarin romantizm citasini yükseltirken evlilerinde bu sahneyi izleyip yanindakina buda romantik mi be olsa olsa ormantik olur senden diye evde kavga cikma sebeplerinden birisidir.Bu yüzden kadim sahnelerinin hiper romantizm uyari yazisiyla bildirilmesinden yanayim.bye

Gökgöz
21-11-07, 00:08
Valla o sozleri oyle kuru kuruya okumak olmaz, ayni zamanda Kadimi yani Serhati izlemeniz lazim, o sekilde kim okursa okusun bisey anlasilmaz, onun o bakisi, onun o gulusu, onun o dokunusu, onun o ses tonu baska kimde var, ha kimde...?

Cevap veriyorum..

Hic kimsede!!

Yookk anam yokkk...

Tabi ki kimsede yokkk. Zaten biz bu gidişle gerçekten evde kaldık. Karşımıza çıkanlara Kadim gibi bak, Kadim gibi gül, senini sesin Kadimin sesine benzemiyor, Kadim kadar aşık ol bana diyeceğiz galiba...

Bende katılıyorum bu adam dünyadan değil, ama iyi ki dünyaya düşmüş...

Biz biçare kullarda aklımızı yitireceğiz sonunda. Belkide diğer gezegenlerden biz dünyalıları çekim altına alarak bitik hale getirmek için yollamışalr onu. Hani bilim kurgu filmlerinde olur ya...

Ama sağolsunlar kötülük değil iyilik yapmışlar bize...

Gökgöz
21-11-07, 00:12
BKM deki oyununa gittim, gönül rahatlığıyla gitmeni söyleyebilirim, hani sadece serhat tutumluer'i sahnede görmek için değil oyunun kendisini görmek için gitmelisin,ömrü hayatımda izlediğim en zeki oyun, zat-ı alilerinin performansı muhteşem zaten, açıkcası ikinciye gitmeyi düşünüyorum öyle diyeyim :img-yes:

Al benden de o kadar. O kadar çok tiyatro oyununa gittim ki sayısını bile hatırlamıyorum ama bu oyun her bakımdan muhteşemdi. Bende 2. kez gideceğim Allah kısmet ederse.

Serhat zaten bir numara çok güzel oynadı. Zaten Ezo da izlerkende bunu belgeliyor. Ama diğer oyuncularda süperdi. Haklarını yemeyeyim..

Şiddetle tavsiye edilir.

Şiddetle tavsiye ettiğim 2.konuda salıları mutlaka Ezo Gelin dizisi izlenir... :img-yes::img-yes::img-yes:

deryadil
21-11-07, 00:13

thegobetweencim,
Şimdi Serhat Tutumluer oynuyorsa o oyunda benim desensitize olmam yani aklımı başıma toplayıp da oyunun içeriğini anlayabilmem, zeka oyunlarını kavrayabilmem için bu sezon tüm gösterilerine gitmem gerekir. Bu arada sen de öyle oyunun her bir tarafına dikkatini yöneltebildiğine göre,çok bi coolsun sanırsam, ya da Serhat Tutumluer o kadar etkileyici değil, ki bu benim kalp sağlığım için iyi ve fakat dizi izleyicisi olarak kötü bir durum olabilir (kendi yazdığımı kendim bile anlamıyorum bu akşam).

bimkolik
21-11-07, 00:17
Arkadaşlar izlemek isteyenlere sitemize ekledim ama indirmek için öm atın link vereyim..
Not: Bu arada Kadim'in gömlekleri Cahit İlbaylı danmış..

thegobetween
21-11-07, 00:18
thegobetweencim,
Şimdi Serhat Tutumluer oynuyorsa o oyunda benim desensitize olmam yani aklımı başıma toplayıp da oyunun içeriğini anlayabilmem, zeka oyunlarını kavrayabilmem için bu sezon tüm gösterilerine gitmem gerekir. Bu arada sen de öyle oyunun her bir tarafına dikkatini yöneltebildiğine göre,çok bi coolsun sanırsam, ya da Serhat Tutumluer o kadar etkileyici değil, ki bu benim kalp sağlığım için iyi ve fakat dizi izleyicisi olarak kötü bir durum olabilir (kendi yazdığımı kendim bile anlamıyorum bu akşam).

:img-hyste:img-hyste
yok canım benim, kendileri her şekilde çok etkileyici, ben de oyunu anlamadığımdan ikinciye gidiyorum zaten :) sen gene de haplarını filan hazır et derim, ön sıralardan izlemiştim ben ruh ve akıl sağlığına iyi değil açıkcası :img-grin2

rozi
21-11-07, 00:19
gökgöz canım çok teşekkür ederim sayende tekrar izleye bildim

çıkmadan önce söylemek istediğim birşeyler bu sahneleri tekrar izledikten sonra yorum yapmak imkansın yorumu yarına bırakıcam tabi yarına çıkarsam

bize bu akşam unutulmaz anlar yaşatan tüm ezo gelin ekibine böylesine harika bir sahneyi yazan bir tanecik senarıstlerimize yönetmenimize ve eşi benzeri olmayan oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum gerçektende benim için unutulmaz bır gece oldu çok mutluyum sanki çok güzel bir düş gibiydi

SERHAT TUTUMLUER SEN BİR EŞİ DAHA OLMAYAN BİR OYUNCUSUN SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM

esen_89
21-11-07, 00:20
ah ah istanbulda olanlar o kadar şanslı ki kıymetini bilin gerçi biliyorsunuz ona sözüm yok da inşallah bu oyun seneye de devam eder ben de inşallah istanbula gelirim ve izleyebilirm.

aslında bu bölüm hakkında yazacak şeylerim vardı ama beyin fonksiyonlarım geçici olarak servis dışı kaldığı için son sahneden başka birşey hatırlayamıyorum yarın kendime gelirsen ki şüpheliyim o zaman yazmaya çalışırım..

ben artık kaçıyorum gerçi uyuyacğımı sanmıyorum ama olsun.kalp atışlarım düzene girer belki:img-grin2 iyi gecelerbye

xKubrax
21-11-07, 00:22
Ben cikiyorum arkadaslar, yarin okula gitmem lazim, ve bu sahneyi arkadaslarima gostermem lazim, son bi kez daha izliyorumda sunu diyorum sadece..

bu dizi izlenir!!!

Iyi geceler..

deryadil
21-11-07, 00:29
:sad53:En son son
Kendimi bu siteden alamıyorum ama artık uyumaya çalışmalıyım, son defa iyi geceler

bimkolik
21-11-07, 00:36
Şimdi önümüzdeki hafta için sanırım hepimizin ilk isteği bölüm kaldığı yerden devam etsin..
Kadim Ezoyu kendi gözünün önüne emin bir yere alsın mesela 517 cıvarına..
Hatta odaya kucağında soksun Ezoyu..
Daha bu istekler çoğalacak ama ben şimcikten söyliyeyim..:img-yes:

gizemzem
21-11-07, 00:37
Diziyi izlerken yüzümde şapşal bir gülümseme asılı kaldı. Sonra bir de farkedip durumu kurtarmaya filan çalıştım; komikti yani. Bu gece kardeşimle bir dizinin niye izlendiğini tartıştık, ben pek dizi seyircisi olmamama rağmen bazen böyle izlemeyi sevdiğim oyuncular denk geldiğinde takip ediyorum ve açıkçası onunla tartışırken de bunu söyledim; bir hikaye takip ediyorsunuz eyvallah ama bence esas takip edilen oyuncu ve onun hikayeye kattıkları oluyor. Her hafta da gideyim bir oyun izleyeyim ya da filme gideyim hiç olmazsa gibi bir alışkanlığınız olmadığı takdirde -ki olması da takdir edersiniz epey zor bu devirde- sanattan alacağınız seyirlik keyfin ikamesi gibi oluyor dizilerdeki oyunuculuklar. Sonuçta herkesin bazen kendinden çıkmaya ihtiyacı var; herkes sever masalları ama bir de bu kadar güzel anlatıcı bulunca izlememek enayilik. Sözün özü; bravo Serhat Tutumluer!

merhem
21-11-07, 00:47
"Sana birsey olsaydi ,bu dunyada sen olmasaydin yasamanin hcibir anlami kalmazdi benim icin.."

Uzun zamandir hicbir diziyi yuzumde bir tebessumle ,Aski hissederek ,Bir tv dizisi degilde, onumde bir ask yasaniyormuscasina izlememistim..
Serhat EGe geleli beri her bolumun sonunda izledigim en guzel EG bolumuydu diyorum..

Hep sabirsizlandim, hadi nezaman asik olacak bunlar birbirlerine nezaman ask sahneleri izleyecegiz biz dedim, bekledigime degdi .. okadar guzel bir sahneydi okadar guzel replikler vardiki, Ve Serhat okadar ictendiki ,Serhat Izledigim En Guzel Ask ile bakan Adam..
Nurgul Zaten birtane..

Kadim hep kendi icinde sakli bir karakterdi, herseyi kendi icinde yasayan bu bolum hayran oldum ona hayran deli gibi Ezosunu aramasi , emreden kiskanmasi , emrenin yaninda olmayinca rahatlamasi, Ezonun gozlerine bakarak sabaha kadar oturmasi, mumkunse hep boyle disa vursun askini kadim, Ezoda inat etmesin.. boyle birbirlerine askla bakan bir Ezo&Kadim izleyelim..

Simdi Balli Agamiz Ezoya seni ortak edeyim otele falan dedi, ama devami gelemedi Belki bu olur.. Bu sayede Ezo Degisir belki..

Aniden degisen Elcin annemiz var birde.. Neoldu o melek gibi kadina, Ben E&K Askina destek olacak diye umit ederken Kostek olacak anlasilan..

Son sahne videolar bolumune eklenmis.. tekrar tekrar izliyorum ki mbekleyecek simdi 1 hafta :(

asia
21-11-07, 01:45
Şimdi önümüzdeki hafta için sanırım hepimizin ilk isteği bölüm kaldığı yerden devam etsin..
Kadim Ezoyu kendi gözünün önüne emin bir yere alsın mesela 517 cıvarına..
Hatta odaya kucağında soksun Ezoyu..
Daha bu istekler çoğalacak ama ben şimcikten söyliyeyim..:img-yes:

sevgili bimkolik :))
temennillerine katılmamak mümkün değil de... odaya kucağında soksun dediğin anda..
gerçekten dedim forumca hülyalara dalma vaziyetlerindeyiz... :img-wink:
olsun hepimiz öyleyiz ama değil mi..:img-wink:

emeklerine.. teşekkür etmeliyiz bu arada.. sayende ne zaman istesek izleyebiliyoruz kaçırdıklarımızı..

Not: Bu arada Kadim'in gömlekleri Cahit İlbaylı danmış..
:img-ok: ben zaten ne zaman alışveriş turlarına çıksam.. şöyle gözüm vitrinlere kaysa.. hep o mavi, mor,eflatun, pembe rengin güzeli.. kalın çizgili,ince çizgili gömlekleri görüyorum.. bilumum gömleklerde takılı buluyorum gözlerimi işte.. :))

Cahit İlbaylı demek ki.. gömlekler... araştırmacı gazeteciliğine de bir tebrik yine gece gece..
erkek gömlek markaları içinde, haklı bir yere gelen Cahit İlbaylı.. modern erkeğin değişmez aksesuarlarından olan! ( bizim şovalye devrede tabii.. modern erkek stili ciddi ve klas! :) )
deri kemer kol düğmeleri ve kravatları ile gömlek kombinasyonlarına değişik versiyonlar geliştirmektedir...
hani diyorum.. biraz da filinta Kadim 'i mizi o uykulardan uyandırıp... neşeli canlı kreasyonlardan sunsalar.. yani İlbaylı gömlekleri! fena olmazdı..:img-wink: e söylemesi işte bizden..

ama havalar soğudu... kostüm danışmanımız... artık süeter istiyoruz biz... hani söyleyelimde..
neyse efenim.. yarına uzun yorumları saklayalım.. şimdilik gidelim..
loca ya sevgiler...
iyi sabahlar forum..bye

XCrabX
21-11-07, 01:48
işte sonunda hepimizin beklediğimiz an geldi..hiç bu kadarını beklemiyordum yaw..resmen ilan-ı aşk etti..çok sevdiğini söyledi..ballı ağa ezo kaza geçirdi dediğinde vucut dilini kullanması,ballı ağanın evindeyken ezoyu biran önce görme çabası,vuruldu dediğinde tepkisi..ilk odaya girdiğinde ezoya bakışı..diz çöküşü,itirafı..ezo susturduktan sonraki bakışı..ve tekrar konuşması ve bakışları offffff offfff :img-in_lo ezo kadimin yüzünü ne güzel okşadı yaw :icon_whis inanamıyorum yaa..dizinin o sahnesini izlerken nolur bitmesin dediysem de en heyecanlı yerinde bitirdiler..haftaya nasıl bir bölüm olacak acaba çok merak ediyorum..inşl. tadı damağımızda bırakmazlar..ve ezo kabul etmeyecek diye korkiiiiimm..

banubanu
21-11-07, 06:45
Günaydınlar....
Neresinden başlayayım, nerden konuya girip de son sahneye bağlayayım bilemiyorum..
Öncelikle bana göre akşamın en iyi oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan olduğunu belirteyim...En sevdiğim sahnelerden biri; Ballı, Zeynel'le telefonla konuşuyor, - Al gel onları, al gel... Bunu söylerken hareketlere dikkat... -he tamam yesinler öyle getir... durur.. - Ezo Hanımmı... tamam onu da getir...
Yani bakıldığında üç cümle.. ama orda çok iyiydi...

Kadim ah Kadim.. Ararım, ararım, seni her yerde, ıssız gecelerde sevgili nerde... türküsünü söyleye söyleye araması nasıldı yahu öyle.. biz de onunla birlikte deli olduk..
Keşke herkes böyle anlamasaydı ya.. Ezo'ya olan sevgisini cümle alem duydu artık..

Meryem'i sevmiyoz ama böyle mübarek bir olaya neden olduğu için kutlarım.. Ballı Ağanında ellerine sağlık... Ay insanı şiddete özendiriyorlar olmuyor...
Kadim: Selahattin bey.
Ballı: ya bırak kafa kağıdı şeyini..
Kadim: ballı ağa... Ezo'ya ne oldu söylesene kardeşim (böyle miydi, tam aklımda değil ama sonuda böyle bir karrrrdeeşim var)
Ballı: Ha şöyle canlan biraz!
çok güldüm orda yahu.. He canlan, Ballıyla aynı dili konuş.. adam da sana cevap versin.. ne öyle.. bey..bey..
Efendim son sahne... tam üç kere... "sana bir şey olsaydı benim için yaşamın anlamı kalmazdı" dedi Kadim.. üç kere... anlamıyon mu Ezo.. bi de arada Efendim falan diyosun... yahu adam sensiz yaşayamam diyor..
Ezo biraz naz ettiğinde Kadim nasıl özür diledi.. Ama Ezo konuşmaya başlayınca.... eften piften bahanelere kanar mı be Kadim..
-Söylediklerine kendin bile inanmıyorsun...
Bakın iki kere onu susturmak için elini dudaklarına götürdü Ezo..
Romantizm denizinde boğulmuş bir şekilde uyudum akşam.. çok güzel bir bölümdü...

Ancaaaak.... gelelim bazı küçük dikenlere... Elçin annenin gerçek karakterini geri istiyorum ben... bu o değil.. bizim ilk bölümlerde izlediğimiz Elçin Anne'yi bu bölümde de tam göremedik..
Vurulma sahnesinde Ezo'nun hareketleri biraz abartılıydı...
Meryem gene çok yer kapladı.. abartmayalım..

Ve benim biraz çekincelerim var.. onu belirteyim de; Şimdi tamam bu forumu takip ediyorsunuz da bazı şeyleri ben birebir görünce bunun sonu gelmez diye korkuyorum. Forumumuzu da uyaralım biraz; bizim isteklerimizi yapıyorlar diye ne olur abartmayalım.. şunu da yapın, bunu da verin, böyle olsun... başka forumlardan kötü tecrübe görmüş biri olarak bunu söylüyorum canlar.. isteklerimiz olmayınca bazen yapıma kötü şeyler de söylenebiliyor.. aman sakın.. bu forumda olmayacağını biliyorum da gene de endişemi belirteyim dedim, içimde kalmasın..
Yapımcılara büyük teşekkürlerim...
Öncelikle müzik için çok teşekkürler...
Yani sözler de süper.. damardan.. insanın içini yakıyor.. çok beğendim..
Romantik sahneler için de teşekkürler.. hani bu gördüklerimiz göreceklerimizin teminatı gibi geliyor bana...
Bu gün uzun süre yokum da ondan böyle kargaların bile kahvaltı yapmadığı bir saatte yazıyorum..
Sinopem canım.. evet bizi dinliyorlar saolsunlar.. da işte biraz korktum ben bu durumdan...
herkese eyi günler..

d!dar
21-11-07, 06:53
ya ne denilebilinrki bu bölüm için hele son sahne ve ardından diziye bu kadar uyan bir parça daha ne isterim :happy0064

ençok ezonun kabul etmemesi........... haftaya ters köşe olmayız diye salıya kadar çatlarım heralde ......

gözlerinden süzülen gözyaşın ben olayım
sil görmeden kimsecikler al kalbine orda kalayım
sus konuşma tut elimi kim nederse desin düşünme
yakacaksan sen yak beni yüreyim senin ellerinde
yakacaksan sen yak beni al yüreyim artık ellerinde

harika sözler bittiğim andır harikasınız emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler

siberya1
21-11-07, 07:35
selam harika bir bölümdü sizin aksinize ben de artık elçine sinir olmaya başladım nedim süreyya seyit tamamda elçinide bir kaşık suda boğmak istiyorum ne o öyle kutsal ustanın ağzına düşecek o yaşta kadın ağır olması lazım bişey diyecem ayıp olacak şimdi neyse töbe töbe

Sevgili arkadaşlar meryem meryem dediniz bakın meryem ana neler yaptı o olmayaydı siz ezo- kadim ikilisinin son tablasunu zor görürdünüz yaşa meryem na :happy0064bana kalırsa senaristler buradaki yazılanları okuyolar siz kadim ezoyu emreden kıskansın dediniz ucundan da olsa bir kıskançlık vardı adamın aklına emre hiç gelmemiş mahalledeki küçük kız söylemese aramayacaktı
sonuç olarak çok güzel bir bölümdü

yalnız ezo kolundan vurulunca neden o kadar bağırdı anlamadım öldürdün beni diye vurulduğu içinmi yoksa elçin hanımı haklı çıkardığı içinmi

söğüt
21-11-07, 08:00
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuu:happy0064:happy0064:happy0064
son sahneden başlasam yorumuma olabilir mi arkadaşlar..
allahım kadimim aştı kendini de senaristi de yönetmeni de..
yarabbim o ne kadar güzel bir ilan-ı aşktı..
üstelik saçları da kısalmış..
oy kurban olurum veren allahaaa
rabbim övmüş de yaratmış..
ezonun elini tuttu, korkusuzca, saçlarını okşadı..
garibim ezo birden bire sağanağa tutuldu şaştı kaldı..
bizde şaşırdık kaldık..
allahım çok güsseldi..

.................................................. ...................

arkadaşlar bence şu çirkin ötesi süreyya kadimime aşık..
..............
aşk acısı çeken nedim değil kadim oldu..
özetçiim özetçiiim kardeşleri karıştırmışsın, ama olsun sana serbest..:img-yes:

hewal
21-11-07, 08:10
Bende sevgili sögüt gibi bir uuuuuuu çekerek başlıyorum...

Saatin değiştiğinden habersiz tvde zap yaparken takıldım Ezo Gelin'e sahnede yine Meryem oflayarak puflayarak izlerken işte o son sahnelere sıra geldi...

Ne zamandır böyle güzel kelimlerle böyle güZel oyunculukla bütünleşmiş bir aşk sahnesi izlemeyen bünyem sarsıldı...

Okunuyorsak kaile alınıyorsak ne mutlu bize..Benim tek isteğim sadece bölü sonları ile sonraki bölümbaşında devamlılık hatası olmaması kaldığı yerden devam etmesi başkada bi isteğim yoktur emeği geçen herkese sonsuz teşekürler...

söğüt
21-11-07, 08:12
yanlız arkadaşlar benim son sahnede dikkatimi çeken bişey oldu,
nedendir bilmem ama ezo karakteri farkındaysanız son sahnede sanki hava ve yol durumu dinlieyen seyirci ruhiyetinde idi..
tamam bu aşkın zor ve istenmeyen bir aşk olduğunu anladı ..tamam elçin söyledi ama kadimin ağzından duymak nerdeeee, elçinden duymak nerdeee...o anda kadimle başbaşasın be annem..kadim önünde diz çökmüş, ellerini tutmuş, insan hiç mi heyecanlanmaz, hiç mi ağzı dili kurumaz, hiç mi gözleri yaşarmaz, hiç mi şaşırmaz..hiç mi sevinmez..sevinipde sevincini saklama telaşına düşmez..
sanki ezoya değilde bana ilanı aşk ettii..ben heyecanlandım, ezo baktı..neyseki yanağını okşadıda adamın biraz yüreği ferahladı..

ama nedir,
jenerik müziğimiz değişmiştir..:happy0064:happy0064

ezonun vurulma sahnesi abartılı idi..
ezo o kadar kıyamet kopardıki ben kurşun göysüne koluna falan saplandı sandım..sıyırıp geçmiş..
hoş meryemi vurmaya kalkan ballı ağada saçmalamış oldu ya..ne diyeceksiniz..
fasülyeden .............:img-pilot

xanthoria28
21-11-07, 08:13
herkese günaydın,

dün akşamdan sonra hala kendime gelmiş değilim.

dün geceden beri yazdıklarınızın hepsini sabah bir çırpıda okudum. hepiniz harikasınız. ben de gece katılmak isterdim ama ev halkından çekindim ve bilgisayar başına gelemedim. ama aklım ezo koğuşundaydı. neler neler döktürülüyordur foruma şimdi dedim.:img-yes:

dün bölümün ilk dakikalarını izlerken sıkılmadım desem yalan değil. ama sonra en son ki bomba gibi müthiş bir sahne beni hala kendime getiremedi. hala işimin başına dönemedim.:blush:

dün gece boyunca sürekli sahneyi kafamda canlandırıp durdum, ne oluyor bana yaaaa:img-fie:

eliçin anne de sağolsun valla 360 derece dönüş yapmış. kendisi değil miydi. onları yan yana görünce gülümseyen... neyse umarım en yakın zaman da yine eski elçin anne olur.

ezo-kadim ikilisi müthiş ikili tebrik ediyorum onları bize böle içten aşk dolu bir sahne yaşattıkları için... :happy0064

kadim de yazık ya hem fırıl fırıl arıyor ezoyu her yerde sonra da kendine kendine ben napıyorum diyo :img-swoon

'''' eğer sana bir şey olsaydı benim yaşamımın hiç bir anlamı olmazdı...'''

'''' senin çok ama o kadar çok ........''''

umarım ezo elçin anneyi dinlemez.. dinlemesin kulaklarını tıkasınnnnn duymamazlıktan gelsin.. :icon_whis

ulkuk
21-11-07, 08:18
Dün akşam hepimiz çok güzel şeyler yazdık. Çünkü hepimizin ağzı bir karış açık, yüzümüzde bizden başka kimsenin anlayamayacağı garip bir gülümseme ile bilgisayar karşısında birşeyler yazmaya çalıştık...

Ben özellikle düne dair hiç kötü birşey hatırlamıyorum... Sadece kafamda tereddütler var. Evet Kadim'in duygularını açmasına çok memnun oldum. Ama bir yerde de korktum. Önümüzde daha uzun zaman var. Bu sürede bu iki aşığın arasına girecek kara kediler, kötülükler olacak. Arada yanlış anlamalar, ayrılıklar vs. bunların hepsi aklıma geldi gece uyuyamadım. Tabi işe de şiş gözlerle geldim. Aaaa birde Ezo'nun kendini geri çekmesi aklıma geldi. Kadim'e ters birşey söylemesinden korkuyorum. Bunlar aklıma gelen tereddütler....

Amaaaaaaaaa Kadim'in kendini aşmasına, Ezo sayesinde KENDİNİ TANIMASINA, aşkı uzaklarda ararken yanında bulmasına çokkkkkk sevindim....

Birde gözlerine bir kez daha hayran oldum... Bir arkadaş yazmıştı saçlarının kesilmesi gözlerini ön plana çıkarmış... :good:

Kardeşinin Ezo ile ilgili söylediklerine (aşk konusunda) rest çekmedi.. Açık kapı bırakdı. Bu da bir dürüstlük örneği. Muhteşemsin Kadim.

Yalnız Elçin anne, Kadim'in etkilenmesi ile ilgili söyledikleri aşk konusunda mıydı, yoksa insan olarak değer verdiği için Ezo'dan etkilendiğini söyledi kafamda soru işareti olarak kaldı. Çünkü sözlerine devam ettiğinde insan olarak değer verdiğini bu yüzdende etkilendiğini anlatır gibiydi....

Birde Kadim sanırım ilk kez Elçin anneyi üzdü. Telefonda Ezo ile ilgili aradığında, Elçin anneye "Ezo'ya birşey mi dedin" dediğinde Elçin anne ağladı. Aslında evet söyledi... Elçin anne sanki son söylediklerinin de Ezo'yu kırdığını, üzdüğünü anlamadı mı? Halbuki o cümleleri kurmaya, Ezo'ya söylemeye gerek yoktu. Ezo, Elçin anneden iyi birşeyler duymak istiyordu.... :sad53:

"BANA BAK KARDEŞİM" Kadim'in kibarlığını bozduğu an.. :img-yes: O cümle ne kadar yakıştı Kadim'e.. Ben bayıldım.

Ballı ve Kadim aslında iyi birer ortak olurlar. Bazen çekişirler, tartışırlar, ama ASLA BİRBİRLERİNİN KUYUSUNU KAZMAZLAR. BİRBİRLERİNİ KÖTÜLEMEZLER. (Nedim gibi)

Seyit'in Süreyya ile birleşmesi hiç hoşuma gitmedi. Kadim ve Ballı'yı çok kötü günler bekliyor.

Yalnız bir konu var. Ballı Ağa, Ezo'ya "benim yerime otele sen ortak ol" dedi. Bu iş nereye varır merak ediyorum. Çünkü Ezo ortak olursa bu seferde "Ezo'nun otelde gözü olduğu, hep içlerine sinsice girdiği" vs dedikodusunu yayacaktır Nedim.... Valla benim Nedim'den gözüm korktu... Herşey beklenir.

Eylül'e hiç birşey demiyorum. Salaklığına doymasın. Gençtir, aklı bir karış havada diyeceğim ama üniversiteyi bitirmiş bir genç kız. Nasıl bu kadar kör olur bilemiyorum. Bir de Nedim'in Kadim'in Ezo'ya karşı duygularını anlatmasından sonra mutfaktaki hali bence gereksizdi. Yani her an dedikodu yapmaya hazır gibiydi. İnşallah Ezo'ya birşey belli etmez. Çünkü Ezo böyle şeylerden hoşlanmıyor.

Son sahneye dair o kadar yazacak şey varki. Sanırım dün gece bölümün etkisiyle bir sürü şeyler yazdık..

Not : Bu arada dün akşam en son 97 kişiydik...:happy0064 Vallla çokkkkkk sevindim... İnşallah reytingler bizi üzmez.

hewal
21-11-07, 08:22
En çok hoşuma gidende bu itirafın Ezo görsel olarak değişmeden önce yapılmış olması...Ezo'nun değişmesi gibi bir takıntısı yok Kadim'in...

ekin@sarp
21-11-07, 08:29
günaydın herkese arkadaslar cok guzel bi bölüm dü suan bile on kez o sahneyi izledim bu bölüm harikaydi ben bile kadimden bu kadarını beklemıyordum nasıl guzel ilanı ask ettı hersey superdi zaten serhatın butun dizileri cok seviyorum bu dizide iyiki nurgülle beraber oynuyorlar ay cok heycanlıydı tek kelimeyle bayıldım ama elçin anneye ve nedime sinir oldum hele o nedim var ya yazık kızı resmen kullanıyor eylulde ona inanıyor yazık bence o kıza ama ne yapsın nedımı sevıyor neyse şimdi bu bi hafta nasıl gececek ay cok merak edıyorum acaba ne olacak hiç tahmini olan var mı arkadaslar :img-yes:

mavi deniz
21-11-07, 08:32
ezo gelin koguşu nherkese kocaman günaydınlar :)

ben akşam her dakikasını keyif alarak izledim dizinin kadimim kıskançlık krizi kaybetme korkusu süperdi hele emre emere diye içerlemesi beni bi keyiflendirdiki:icon_whis

ve tabiki son sahne neydi öyle benim aklım burdaydı akşam allah dedim ezo koguşu döktürüyo ama pek yazmak gelmedi içimde akşam belkide serhatı bırk onun aşk itirafının arkasında kalan nurgül yeşilçayın yani ezonun performansının beni dakikalarca kilitlemesi olsa gerek:img-pilotakşam nurgüle bittim yha bi insana aglamak gözünden yaş damlarının bu kadar biçimli bu kadar güzel düşmesi bu kadarmı yakışır:img-in_locanım allah aglatmasın ama sen hep aglaya (ironiye bakarmısınız yapim çok güzel afglıyo bırakın tr yi dünyada bilem onun kadar aglamaının yakıştıgı oyuncu yok saol bitanesii içim akşam yina bizi o muhteşem oyunculugundan mahrum etmedin harikaydınız yine :happy0064:happy0064 neydi akşamki performansı ya o vuruldfugu sahnede süper oyunculuk çıkardı hep diyorumki ben bu kadına artık şaşırmnam ama her defasında şaşırıyorum çıkan performansa ve içten içten kendimle böbürleniyorum onun fanı olmk hakikaten daha farklı daha güzel ben zaten nurgülün oyunculugunu hep aşkka benzetirim ya insanı tarif edemeyecek konuma getiren bir performansı var hani aşkı sorunca tarif edemezsin ya onu sadece yaşayan anlar evet dedimya ben nurgülün oyunlugunu ben aşka benzetiyorum her zaman her defasında farklı bir tat bırakan damakta:) kaldıki serhtta süperdir hep arkasında durdugum beni yanıltmayan aşk adamı valla acayip tuttu kimyaları ben her karesini büyük keyifle ve bir gün bitecegini bildigim için üzülerek izliyorum

bu arada arkadaşlar bakıyorum kimse meryemin vurulma sahnesindeki performansına degimnmemeişl e artık ustalardan bişey kapıyor galiba bu bölüm ondada bir oyunculuk gördüm oda iyiydi:)

sadece.ozge
21-11-07, 08:33
bu bölum olağanustudu. belkıde en ıyılerındeN BIRIYDI. benı aynı anda gozumden yas getırıp kahkaha attıran tek ınsan bu kadın. onunla guru duymamak elde degıl. o vurulma sahnesı ınaın gozlerımden yaslar geldı nunla bırlıkte ve gülmekten kırıldım aynı zmandada. agam beni öldürdünnnnn öldüm ben ağam dıye bagırısları bıttım ben buna. tabı kadımlı sahnede mukemmeldı bı ddızı olarak süperdı ama vurulma sahnesı nurgul olarak mukemmeldı..

ben bunu sevıyorum nurgulu tanıdgımz bıldgmz ıcın dızıyı yuzde 80 nurgulun yetenegı hatta 90 yetenek olarak zıleyıp degerlendırıyoruz yuzde 10 uda dızı merakı SÜrükleyıcılıgı hıkaye merakı falan. genlde ınsanlar dızıye kapılıp karaktere yapoştırıya oyuncuyu ole dııl. aslında bnce bızım dısımzda bunu duger ınsalara yasatmayan nerdyse tek oyncu nurgul yesılcay. cunku ınsalar bahrı bılıyo belalı arzuyu bılıyo şerbetıde bılıyo. ezoyuda smdı yanı bu kız yeteneklı dıye ızlıyo artık ınsalar aa ezo su bu dıye degıl yanı
nyse benı yıne gurudan ağlattınya nurgul helal olsun sana be:)

gizemzem
21-11-07, 08:36
yanlız arkadaşlar benim son sahnede dikkatimi çeken bişey oldu,
nedendir bilmem ama ezo karakteri farkındaysanız son sahnede sanki hava ve yol durumu dinlieyen seyirci ruhiyetinde idi..
tamam bu aşkın zor ve istenmeyen bir aşk olduğunu anladı ..tamam elçin söyledi ama kadimin ağzından duymak nerdeeee, elçinden duymak nerdeee...o anda kadimle başbaşasın be annem..kadim önünde diz çökmüş, ellerini tutmuş, insan hiç mi heyecanlanmaz, hiç mi ağzı dili kurumaz, hiç mi gözleri yaşarmaz, hiç mi şaşırmaz..hiç mi sevinmez..sevinipde sevincini saklama telaşına düşmez..
sanki ezoya değilde bana ilanı aşk ettii..ben heyecanlandım, ezo baktı..neyseki yanağını okşadıda adamın biraz yüreği ferahladı..

ama nedir,
jenerik müziğimiz değişmiştir..:happy0064:happy0064

Vallahi sana katılmamak elde değil Ezo karakterinin her türlü duygu kıpırtısı o kadar belli belirsiz hissettiriliyor ki (o baş eğme, o bakışlar, bir önceki bölümde Boğaz'da yenen yemekteki tavırlar) bazen herhalde bir tepki versin diye beklediğimden ben gördüm sanıyorum, uyduruyorum gibi bile gelebiliyor. Maalesef bu yönetmenle ve/veya Nurgül Yeşilçay'la alakalı bir durum. Ya bunlar gerçekçi olsun adamın içine düşmesin ilk dakikadan diye kastıkça kasıyorlar (ki muhtemelen böyle) ya da ikisinden birinin (ki bence büyük ölçüde yönetmenin) yanlış bir uygulaması yüzünden dünkü son sahne gibi duygu yoğunluğu olan bir sahnede dahi bazı arkadaşlarımızın Ezo'nun hava-yol durumu izlediği sanrısına kapılmasına yol açıyorlar. Sorun yönetmende ise Kadim karakterinde ya da mesela Ballı Ağa karakterinde niye böyle bir gedik görmüyoruz (ya da en azından ben görmüyorum), sorusu tartışılır. Belki ben kadın olduğum için ve bu iki karakteri canlandıran aktörler de etkileyici oyunlar verdiği için olabilir. Ama yok kadınların da gözümde çok devleştiği oluyor, var öyle oyuncular...
Her neyse, ben Nurgül Yeşilçay'ın oyunculuğunu ve her rolünde kendinden çıkma yeteneğini ziyadesiyle beğenen bir izleyici olarak niye bazen keyifsiz buluyorum Ezo'yu bilmiyorum. Ya Nurgül Yeşilçay Serhat Tutumluer'in yanında sönük kalıyor; ya da Ezo'nun hisleri Kadim'in aşkı karşısında sönük kalıyor. Sonuç olarak burada planlı bir şey var belli ki ama daha 30. ya da 31. bölümde Kadim'e karşı ilgisini belli etmiş bir Ezo'dan bahsediyorsak; bu temkinlilik biraz fazla kaçıp soğukluk geçiriyor insana. Oysa bence Ezo ateş gibi bir kadın hayata karşı, Meryem'e "Sen benim gözümde namuslusun," diyen insan, kendi aşkını bu kadar tutuk mu yaşar (ya da yaşamalı) elalem yüzünden? Gerçekçi olacağız diye gerçekçilikten iyice sapılmaz umarım... Herkese günaydın...bye

efzan
21-11-07, 08:39
varya akşamki bölümün sonunda neredeyse kalbim duracak sandım idrak edemedim olayı.
Arkadaşlar burada yazan sizleri anımsadım valla acaba herkez aynı durumda mı diye.

Nasıl bir bölüm nasıl bir aşk ifadesidir bu.Çok ama çok etkileyici.

herkese geçmiş olsun valla

mavi deniz
21-11-07, 08:41
bu bölum olağanustudu. belkıde en ıyılerındeN BIRIYDI. benı aynı anda gozumden yas getırıp kahkaha attıran tek ınsan bu kadın. onunla guru duymamak elde degıl. o vurulma sahnesı ınaın gozlerımden yaslar geldı nunla bırlıkte ve gülmekten kırıldım aynı zmandada. agam beni öldürdünnnnn öldüm ben ağam dıye bagırısları bıttım ben buna. tabı kadımlı sahnede mukemmeldı bı ddızı olarak süperdı ama vurulma sahnesı nurgul olarak mukemmeldı..

ben bunu sevıyorum nurgulu tanıdgımz bıldgmz ıcın dızıyı yuzde 80 nurgulun yetenegı hatta 90 yetenek olarak zıleyıp degerlendırıyoruz yuzde 10 uda dızı merakı SÜrükleyıcılıgı hıkaye merakı falan. genlde ınsanlar dızıye kapılıp karaktere yapoştırıya oyuncuyu ole dııl. aslında bnce bızım dısımzda bunu duger ınsalara yasatmayan nerdyse tek oyncu nurgul yesılcay. cunku ınsalar bahrı bılıyo belalı arzuyu bılıyo şerbetıde bılıyo. ezoyuda smdı yanı bu kız yeteneklı dıye ızlıyo artık ınsalar aa ezo su bu dıye degıl yanı
nyse benı yıne gurudan ağlattınya nurgul helal olsun sana be:)

özge canım aynen canım yavs bende öyleyim sanki diinin gidişatından çok nurgül şu sahnede nasıl diye bakıyor klıyorum akşam vuruldugu sahnede ablam bagırıyor evde a deniz nurgül vuruldu bende tepki şöyle abla yayüzüne bakın nasıl bi oyunculuktıur mimige jestlere allahım diyorum akşam aglayışa bak ya alayışa nasıl bişeysin işte açıklama bu yani bende onun jest ve mimiklerine o kadar kilitlenmişimki gözüm kararıyo onu izlerken her mimigi ve jesttini kolunu kaldırışını ayagını adımlayışını hepsini gözlerimi dikerek bakıyorum bilmiyorrunmki bu kadın beni kendine ne ara bu kadar hasta etti oyunculuguyla tanıdıgım ve hep tan aşık oldugum karakteriylemi yoksa bukalemunluguylamı yoksa bir 10 yıl bi insanı sevmek için yeterlimi canım ya ah aha bide ona sarıldım sohbet ettim tellefonlaral konuştuk canım ya ben yerim bu kadını samiöiyetini bize şaka yapışını bizimle alakadar oluşunu en önemlisi performansını ne diyim artık o bir fenomen bir klasik:)

söğüt
21-11-07, 08:44
ezo gelin koguşu nherkese kocaman günaydınlar :)

bu arada arkadaşlar bakıyorum kimse meryemin vurulma sahnesindeki performansına degimnmemeişl e artık ustalardan bişey kapıyor galiba bu bölüm ondada bir oyunculuk gördüm oda iyiydi:)

ben değinem...meryem iyi oyunculuk çıkardı,
gıcık oluyoruz ama güzel oynuyor kız..en azından meryem bigi bir insanın yaşayan bir canlı olduğunu hissettiriyor..canlandırması başarılı..tabii vurduğu erkan da vurulan bir adamı başarıyla canlandırdı..bacağından vurulduğu an küt diye yere düşmesi çok doğal, çok gerçekçi göründü bana..
ama nedir,
demekki erkan büyük ve saygın bir galerici imiş ki anında medya başına toplanmış vee haberlerde verildi..gerçi artık haberlerde fare vurulsa onu bile gösteriyorlar ya...:img-pilot

hewal
21-11-07, 08:44
Sabah sabah son sahneyi defalarca izledim..Ezo Kadim ilk geldiğinde olanları anlatıren hiç Kadim'in yüzüne bakmadan makinalı tüfek gibi konuşuyor ne zamanki Kadim "Sana bişey olsaydı yaşamanın hiç bi anlamı kalmazdı benim için " diyor..Bizle beraber Ezo'da şaşırıyor...Aslında tepkileri normal beklemediği anda beklemediği itiraflar duydu...Ama sögüt'e katılıyorum bizim kadar etkilenemdi :img-blush :img-blush :img-blush..

.Ben o sahnelerde forum ahalisini gözümün önüne getirdimde herkes ekrana yapıştı dimi bayanlar :img-wink:

mavi deniz
21-11-07, 08:47
Vallahi sana katılmamak elde değil Ezo karakterinin her türlü duygu kıpırtısı o kadar belli belirsiz hissettiriliyor ki (o baş eğme, o bakışlar, bir önceki bölümde Boğaz'da yenen yemekteki tavırlar) bazen herhalde bir tepki versin diye beklediğimden ben gördüm sanıyorum, uyduruyorum gibi bile gelebiliyor. Maalesef bu yönetmenle ve/veya Nurgül Yeşilçay'la alakalı bir durum. Ya bunlar gerçekçi olsun adamın içine düşmesin ilk dakikadan diye kastıkça kasıyorlar (ki muhtemelen böyle) ya da ikisinden birinin (ki bence büyük ölçüde yönetmenin) yanlış bir uygulaması yüzünden dünkü son sahne gibi duygu yoğunluğu olan bir sahnede dahi bazı arkadaşlarımızın Ezo'nun hava-yol durumu izlediği sanrısına kapılmasına yol açıyorlar. Sorun yönetmende ise Kadim karakterinde ya da mesela Ballı Ağa karakterinde niye böyle bir gedik görmüyoruz (ya da en azından ben görmüyorum), sorusu tartışılır. Belki ben kadın olduğum için ve bu iki karakteri canlandıran aktörler de etkileyici oyunlar verdiği için olabilir. Ama yok kadınların da gözümde çok devleştiği oluyor, var öyle oyuncular...
Her neyse, ben Nurgül Yeşilçay'ın oyunculuğunu ve her rolünde kendinden çıkma yeteneğini ziyadesiyle beğenen bir izleyici olarak niye bazen keyifsiz buluyorum Ezo'yu bilmiyorum. Ya Nurgül Yeşilçay Serhat Tutumluer'in yanında sönük kalıyor; ya da Ezo'nun hisleri Kadim'in aşkı karşısında sönük kalıyor. Sonuç olarak burada planlı bir şey var belli ki ama daha 30. ya da 31. bölümde Kadim'e karşı ilgisini belli etmiş bir Ezo'dan bahsediyorsak; bu temkinlilik biraz fazla kaçıp soğukluk geçiriyor insana. Oysa bence Ezo ateş gibi bir kadın hayata karşı, Meryem'e "Sen benim gözümde namuslusun," diyen insan, kendi aşkını bu kadar tutuk mu yaşar (ya da yaşamalı) elalem yüzünden? Gerçekçi olacağız diye gerçekçilikten iyice sapılmaz umarım... Herkese günaydın...bye

arkadaşım emin ol nurgülün her karakterinin o an içerisinde nasıl olacagını bielecek kadar iyi izledim her karesini her filmini nurgül sahnelerini kaçırmadanm tekrar tekrar izledim ve o adım atmadan önmce ne yapacagını kestirir vaziyetteyim yani eger ezo gelin rolünde size düşündügünüz şeyi yaşatıyorsa bu senaryo geregidir emin ol tutukluk yapması yni sizin degiöminizle yoksa biz nurgülün nasıl akıl almaz aşk kadına büründügünü ve aşkı nasıl yansıttıgını defalarca gördük ben bu durgunlugu senaryodan kaynakladıugını düşüğnüyorum çünkü senerastimiz barış pirhasan ve biliyorumki onun yazarlıgında esas kadınlar erkeklere oranla daha mantıkla bakarlar ve kaçarlar aşktan örnekleri ortada dimi:)

ozzlem_zenan
21-11-07, 08:49
aman allahım ne güzel bi bölümdü bu! haftalardır kayda değer bi yakınlaşma bekleyip durdum, dün akşam herşey çözüldü !!! neydi o ilan-ı aşk öyle :img-icecr:happy0064 ezonun vurulması daha doğrusu ortdan kaybolması ii düşünülmüş yoksa kadim bu kadar çabuk açılamayabilirdi. hani açılmadan önce herşeyi bi çırpıda söledi ya kadim koptum :img-pilot bide ezonun "Allah fakiri sevindirmek için önce eşeğini kaybettirip sonra buldururmuş" demesine öldüm gülmekten. harika ötesi bi bölümdü bu hafta inşallah ilerideki bölümler de bu denli sıcak oluor ezo-kadim arasında :icon_whis

mavi deniz
21-11-07, 08:52
ben değinem...meryem iyi oyunculuk çıkardı,
gıcık oluyoruz ama güzel oynuyor kız..en azından meryem bigi bir insanın yaşayan bir canlı olduğunu hissettiriyor..canlandırması başarılı..tabii vurduğu erkan da vurulan bir adamı başarıyla canlandırdı..bacağından vurulduğu an küt diye yere düşmesi çok doğal, çok gerçekçi göründü bana..
ama nedir,
demekki erkan büyük ve saygın bir galerici imiş ki anında medya başına toplanmış vee haberlerde verildi..gerçi artık haberlerde fare vurulsa onu bile gösteriyorlar ya...:img-pilot

valla ne diyim snde haklısın arkadaşım ama beni en çok meryem nurgülün vurulma sahnesindeki performansıyla etkiledi o şok anını süper canlandırdıo ne ara nurgülden gözümü aldım fark ettim bilmem ama heralde buda bende saplantı konudan çok ben oyunculuga yöneliyorum ya kim nasıl oyunculuk çıkaracwak işte nurgül yeşilçay hayranı olmanın en kötü dezavantajı o o kadar iyi bi projede onun yanında sırıtanı hemen farkediyorsunuz ve hemen bloke oluyorsunuz o kişşiye karşı :img-blush

gizemzem
21-11-07, 08:53
arkadaşım emin ol nurgülün her karakterinin o an içerisinde nasıl olacagını bielecek kadar iyi izledim her karesini her filmini nurgül sahnelerini kaçırmadanm tekrar tekrar izledim ve o adım atmadan önmce ne yapacagını kestirir vaziyetteyim yani eger ezo gelin rolünde size düşündügünüz şeyi yaşatıyorsa bu senaryo geregidir emin ol tutukluk yapması yni sizin degiöminizle yoksa biz nurgülün nasıl akıl almaz aşk kadına büründügünü ve aşkı nasıl yansıttıgını defalarca gördük ben bu durgunlugu senaryodan kaynakladıugını düşüğnüyorum çünkü senerastimiz barış pirhasan ve biliyorumki onun yazarlıgında esas kadınlar erkeklere oranla daha mantıkla bakarlar ve kaçarlar aşktan örnekleri ortada dimi:)

Olabilir. Bu müşterek bir şeydir zaten. Ben de öyle fanatik olmamakla birlikte takip ediyorum diyebilirim Nurgül Yeşilçay'ı ve çok da beğeniyorum. Onun oyunculuğundaki bir eksikliğe gönderme yapma istemedim zaten ama eğer bu durum sürdürülürse seyirciye geçirilmek istenenden farklı bir duygu geçebilir; Ezo'nun hislerinin çok da yoğun olmadığı gibi... Ki bu, hayal kırıklığı yaratmanın ötesinde önceki bölümlerdeki senaryoya bakılırsa bir tutarsızlık yaratacak. Ben bundan bahsetmeye çalıştım. Yoksa anlayamasam da anlıyorum sizi:img-icecr; Nurgül Hanım'a laf yok, tamamdır:good::img-wink:

h23
21-11-07, 08:53
fragmanı ilk izledigimde onyargı olustu izlemeyecm diye, ama sizin yazılarınızla izleyeym bari dedim ne yazıkki ben haklıymısım,
sanırım tek begenmeyen de ben olmusum,
serhat bey hayal kırıklıgına ugrattı, 12 bölümdür ilan-ı aşk nasıl olacak diye,
ve serhat bey gibi mukemmel bi oyuncudan ezo-kadim gibi mukemmel bi asktan daha guzel sozler daha guzel bakıslar beklerdim, acıkcası hiç heyecanlanmadım cok uzgunum ama yalan soyleyemem aylardır bekledigim sahne bu kadar yavan olabilir, ilkokul cocukları gibi seni cok ama cok.. bu mudur yani, keske burda kopya cekilseydi guneşim olur musun gibi sözler sarfedilseydi..
cok uzgunum burdaki enerjiye umarım olumsuz bi etkim olmaz, sizi hiç bırakmıyacam ama ezo gelin gercekten hayal kısrıklıgına ugrattı beni, dizinin en guzel sahneleri ise kadimin kıvırmaya calıstıgı sahnelerdi, emin oldum ya ben kadim karakterini sevmişim ne mithat ne serhat ben kadim karakterini sevmişim...