Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 4)
Sayfalar :
1
[ 2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
arkadaşlarım malum bu gün salı o yüzden beni bu gün mazur görun
saçma bir soru daha sorucam ya kadim ezo ya kıyafet aldı ya arasında palto yoktu ezo o palto yu nerden buldu acep :img-blushelçin den mi aldı dicem ama ezoya zor olmuş elçine heç olmaz :img-hyste
ya canlarım ben bu akşamı hiç beklemesem de hemen yatsam hastaneye siz nasıl olsa yarın geleceksiniz:img-hyste
Buranın adı Ezo Gelin koğuşu olduğuna göre mazur görülecek birşey yok, herkes saçmalayabilir, takma kafana..
Bence o ceket Kadim'in ve önce üşüyen Ezo'nun sırtına verildi Kadim tarafından, sonra da Kadim uyuya kalınca Ezo onun üzerine örtüyor..
Bütün bölüm o çiflik evi mi nedir orada geçse keşke:img-icecr. Araba bozulsun, telefonlar çekmesin, kimse onlara ulaşamasın, kalorifer falan bozulsun, tek battayine olsun, ısınmak için aynı örtüyü kullansınlar, hatta tek fincan olsun aynı fincandan kahve içsinler..
İşte görüldüğü gibi Salı günleri saçmalamak tavan yapıyor bu sayfada, zaten akşama da mefta oluruz büyük ihtimal..:img-hyste
Benim ve emimin birçoğumuzun sinirine dokunan bir durumda bölüm sonu ile bir sonraki bölümün başladığı sahnelerdeki devamsızlıklar...
Bu akşamda öyle olmasın lütfen..Kapı önünde olan o kısacık konuşma ile kesilmesin sahne devamı olsun...
Ama bir yandanda tahmin ediyorum ki otelde DEBBİE ile sarılan bir Ezo görüntüsü ve onları seyreden Kadim ile başlayacak :img-yes:
Gerçekten bölümlerdeki geçişler çok kötü.Bugüne kadar olanlar oldu ama en azından geçen bölüm sonu kaldığı yerden devam etsin,konuşmanın devamı gelsin ya da tepkileri görelim.
Birde dizi yapımcılarından ricam var.Bu sesli fragman işini canları istediğinde değil de sürekli olarak yapsınlar yani bölüm başına.
Gerçekten bölümlerdeki geçişler çok kötü.Bugüne kadar olanlar oldu ama en azından geçen bölüm sonu kaldığı yerden devam etsin,konuşmanın devamı gelsin ya da tepkileri görelim.
Birde dizi yapımcılarından ricam var.Bu sesli fragman işini canları istediğinde değil de sürekli olarak yapsınlar yani bölüm başına.
O imza ne güzel bir imza üle :)
Güle güle kullan :icon_whis:icon_whis
Bittiği yerde başlamaması cidden çok sinir bozucu.Yok yani bu Ezo'ya özgü bir şey mi?Dediğin gibi en azından bu bölümde o güzel bakışmanın ve konuşmanın etkilerinin ve tepkilerinin (:icon_whis) verildiği görebilelim :img-icecr
Bizde bıraktığı etkiler ve o etkileşim sonucu vereceğimiz tepkiler umrumda değil yurdumun rehabilitasyon merkezleri var ne de olsa dimi :img-icecr
Benim ve emimin birçoğumuzun sinirine dokunan bir durumda bölüm sonu ile bir sonraki bölümün başladığı sahnelerdeki devamsızlıklar...
Bu akşamda öyle olmasın lütfen..Kapı önünde olan o kısacık konuşma ile kesilmesin sahne devamı olsun...
Ama bir yandanda tahmin ediyorum ki otelde DEBBİE ile sarılan bir Ezo görüntüsü ve onları seyreden Kadim ile başlayacak :img-yes:
Bu isteğe katılmamak ne mümkün Fettan. Yönetmenim..bölüm kaldığı yerden başlasın diye bağırıyoruz ama şimdiye kadar bu isteğimiz gerçekleşmediği içinde, bu haftada o sahneden başlamayacağınıda şimdiden kabul ettik:icon_sorr
Buranın adı Ezo Gelin koğuşu olduğuna göre mazur görülecek birşey yok, herkes saçmalayabilir, takma kafana..
Bence o ceket Kadim'in ve önce üşüyen Ezo'nun sırtına verildi Kadim tarafından, sonra da Kadim uyuya kalınca Ezo onun üzerine örtüyor..
Bütün bölüm o çiflik evi mi nedir orada geçse keşke:img-icecr. Araba bozulsun, telefonlar çekmesin, kimse onlara ulaşamasın, kalorifer falan bozulsun, tek battayine olsun, ısınmak için aynı örtüyü kullansınlar, hatta tek fincan olsun aynı fincandan kahve içsinler..
İşte görüldüğü gibi Salı günleri saçmalamak tavan yapıyor bu sayfada, zaten akşama da mefta oluruz büyük ihtimal..:img-hyste
Bugün Salı o zaman herşey söylenebilir. Yapıp, yapmamak onlara kalmış. Ne demiş büyüklerimiz isteyenin bir yüzü, vermeyenin iki yüzü kara :)
Bu arada bence Ezo'ya sponsor olmamızın zamanı geldi. Evet yanlış duymadınız. Şurda kaç kişiyiz. Bir el atalım artık şu işe..önce çantayı hallederiz, sonra tülbentine el atarız. Evet kızlar Ezo'ya çanta sponsoru olmaya ne diyorsunuz? :)
O imza ne güzel bir imza üle :)
Güle güle kullan :icon_whis:icon_whis
Bittiği yerde başlamaması cidden çok sinir bozucu.Yok yani bu Ezo'ya özgü bir şey mi?Dediğin gibi en azından bu bölümde o güzel bakışmanın ve konuşmanın etkilerinin ve tepkilerinin (:icon_whis) verildiği görebilelim :img-icecr
Bizde bıraktığı etkiler ve o etkileşim sonucu vereceğimiz tepkiler umrumda değil yurdumun rehabilitasyon merkezleri var ne de olsa dimi :img-icecr
Diyorum ki sevgili alamehmet sana rehabilite merkezi hariç birde ortopedist mi bulsam acaba :icon_whis:icon_whis:icon_whis
İstersen seni Dr.Emreye vereyim onun nasılsa bir doktor tanıdığı vardır.
ay evet geçen hafta sanki reklama girmişte öyle bi sahneden başlamış gibiydi..çok alakasızdı..
Diyorum ki sevgili alamehmet sana rehabilite merkezi hariç birde ortopedist mi bulsam acaba :icon_whis:icon_whis:icon_whis
anam seni çok tehditkar gördüm :img-wink:ama işte sende haklısın hayal kurmak güzel bişi:img-haha::img-grin2
şimdi yeni bölüm de kadim-ezo sahnelerinde sevgi kelebeği olacağımız kesin de..:img-icecr
nedim-süreyya sahnelerindeki şiddet katsayımız ne olurki acepp:dito
kogusumuz super gidiyo..
bakıyorum da en yogun bizim bolum diğer dizilerde hele de bbg de 2 kişi vardı az once bizde ise 18 maşallah barekallah heyecan dorukta hazır mıyız ilaçlar kemerler hersey hazırsa
ŞAFAK 8 saat var...
:img-hyste
Yok yok istemem Dr. Emre'nin arkadaşlarını gördüm ben istemem :hıh:hıh
Sanırım bu akşamki bölümden sonra işin baya zor olcak,masraf ohoo hangi birimizi hem rehabilitasyon merkezine hem ortopediste yetiştireceksin :)
Biliyorsun daha ne ağır vakalar var bir yerlerde :)
Ben tamamen masumane duygular içerisinde dile getirmiştim o cümleleri Serhat Beyle :icon_whis ilgili :img-blush
imza:İstanbula gelmesine ve birilerinin(:icon_whis ) eline düşmesine az kaldığı için aldığı tehtitlerden korkup fena halde kıvıran forum kişisi :img-in_lo
gülendam83 30-10-07, 11:22 Gerçekten bölümlerdeki geçişler çok kötü.Bugüne kadar olanlar oldu ama en azından geçen bölüm sonu kaldığı yerden devam etsin,konuşmanın devamı gelsin ya da tepkileri görelim.
imzan çok güzelmiş..:img-wink: sesli fragman konusunda kesinlikle katılıyorum.. diğer dizilerde veriyorlar genelde.. bizim dizimize neden yok..
gördüğüm kadarıyla heyecan dorukta arkadaşlar. nasıl olmasın geçen haftaki müthiş bölümün arkasından birde müthiş bir fragman geldi. sabırsızlanıyor insan..:happy0064:happy0064:happy0064 ama çok az kaldı.. akşam olacak bir kaç saat sonra. ve her zamanki garip halimizle keyifli bir bölüm daha izleyeceğiz.. tahminlerimizi yaptık. fragmandaki her halle ilgili oluşturulmayan senaryo kalmadı sanırım..:img-yes: ezo gelin forum her zamanki gibi harika ve görevini tam anlamıyla yerine getirdi yani. bakalım bu akşam oyunculardan yine ağzımızı açık bırakıcak neler göreceğiz..:img-in_lo:img-blushbye
canım dikkat et ceket bayan ceketi kadimin olamaz :img-swoon:img-hyste
bugün saçmalamak selbest :img-blush
ya harbiden hiç iyi deyilim kesin birşey
olcakta izleyemiycem diye paranoyalar başladı
sycamore .o nasıl imza oyle hasta oldum :img-in_loçatladım kıskançlıktan :hıh
söğüt:sad53: arımaya:sad53:
Herkese selamlar..
Geçmiş Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun..
Biz giremeyeli, koğuşlar.. klüpler.. açılmış..
Hayırlı olsun efenim.. :) e bizi de dahil ediverirsiniz mi? :) :)
Şimdi bu akşam, tutkulu bir itişme kakışma bekliyorum herkes gibi..
Çok değil... biraz daha teslimiyet.. hemen öpüş kokuş olmasın.. bu oyuncularla zaten öylesi beklenmez...
Kadim dostumuzun asil bir aşık tavrı oluyor, canlandırdığı karakterlerde..
Böyle etkili! adamı vuran replikler.. yüzde çeşitlendirilen anlamlar oluyor ki...
Boşuna en aşık bakabilenlerden demiyoruz...
Sonra dün gece geç bir vakitte, Türkmeneli tv. de geçen sezonun bölümlerini gördüm..
Şaşırdım, sanıyorum ki.. eski bölümlerden başlanmış ve en son bölüme kadar devam edecekler..
Amma velakin! yahu o diğer başrol...
Ezo ile karşılıklı sahnelerini görünce aklıma geldi..
Pek bir etkisizmiş.. malesef böyle...
Ezo'nun bakışları bile bana Kadim'e bakar gibi gelmedi..
Hele gelinlikli olduğu br sahne vardı.. hani ben seninnim! sen benim! misali...
Pek yoz geldi yahu..
Her neyse aklıma gelmişken yazayım dedim..
Akşam bölüm yorumlarında görüşmek üzere..
hoşçakalın..
cemaati millet öperiz efenim hepinizi..
Yani şunu anlayın ki bir senedir değiştirmediğim avatarımı sırf bu dizi ve bu gün için değştirdim. Benim için ne anlama geliyor anlayın artık....
İkinci sezonu Ezo Gelinin ben zaten ikinci sezon gibi görmüyorum... benim için bu sezon başladı dizi..
Gel saat 20:00 geeeell...
papatya363 30-10-07, 13:15 ve sonunda büyük gün geldi:happy0064:happy0064:happy0064
sonunda salı günü geldi günleri sayıyodum şimdide saatleri saymaya başladım:)
ya ben şimdiden böyleysem akşama kim bilir nasıl olucam izlerken:icon_whis
en iyisi ben yanımda bi doktor bulundurayım her ihtimale karşı:img-icecr
Yani şunu anlayın ki bir senedir değiştirmediğim avatarımı sırf bu dizi ve bu gün için değştirdim. Benim için ne anlama geliyor anlayın artık....
İkinci sezonu Ezo Gelinin ben zaten ikinci sezon gibi görmüyorum... benim için bu sezon başladı dizi..
Gel saat 20:00 geeeell...
Merhabalar efendim Ezo Gelin kogusu Sakinleri:img-in_lo
Su ana kadar sesli fragman daha cikmadigi belli oluyor(sayet cikmis olsaydi,mutlaka bizim haberci kuslarimizdan bir tanesi yazardi):img-yes::img-yes:
Banum
Sen benim avantari obur dizidende bilirsin,kesinlikle avantar resmimi degistirmem diye inat ediyordum(aahhh bak sonunda benimde avantarda kim duruyor):img-icecr
anlayan anladi bacim:img-wink:
Asiam,Kircicegim gelmisler hos gelmisler:happy0064(sizin yerler ayrildi bacilar,yari yolda birakirmiyiz sizi hic):img-wink:
Fettanim
her hafta ayni sorunlarla cebelesmekten biz yorulduk,Sonucta ayni hamam ayni tas( yine bu gece baska sahnelerden baslarsa ki,baslayacak,o yuzden yatistirici ilaclarimiz erkenden alalim derim.):img-icecr
sycamorem anammm o imzanin guzelligi ne oyle(sozleri pekte hos,anladin sen):img-wink:
Gel Aksam 20. gel diye Artik bende isyan ediyorum.:icon_sorr
Sevgilerimle
ve sonunda büyük gün geldi:happy0064:happy0064:happy0064
sonunda salı günü geldi günleri sayıyodum şimdide saatleri saymaya başladım:)
ya ben şimdiden böyleysem akşama kim bilir nasıl olucam izlerken:icon_whis
en iyisi ben yanımda bi doktor bulundurayım her ihtimale karşı:img-icecr
şafak 5:18' dakikaları dahi sayabiliriz, bu arada sessizlik coktu foruma
herkes işlerini yetiştirmeye calısıyor galiba aksamı riske atmamak icin :icon_whis
[B]Banum
Sen benim avantari obur dizidende bilirsin,kesinlikle avantar resmimi degistirmem diye inat ediyordum(aahhh bak sonunda benimde avantarda kim duruyor):img-icecr
anlayan anladi bacim:img-wink:
Asiam,Kircicegim gelmisler hos gelmisler:happy0064(sizin yerler ayrildi bacilar,yari yolda birakirmiyiz sizi hic):img-wink:
[Gel Aksam 20. gel diye bende isyan ediyorum.:icon_sorr
Sevgilerimle
Yav cidden ben böyle acaip bir şey oldum... avatarımı ne dizler geçti de değiştirmedim ben.. hatta dizilerle ne alaka avatarım beni anlatır falan diye felsefe yapıyordum. Ama bu sefer yok dedim değştirmem lazım... desteğimi ve sevgimi göstereyim böyle..
Yav asia, kırçiçeği, ve dahi bütün ezocular.. hepimiz zaten rezervasyonluyuz koğuşlara, kulüplere... sen ne seyrediyon diyo kapıda biri... Ezo gelin... geeççç ....
bu bölümden sonra onu bile sormayacaklar.. yüzünde öyle saf, sabit, anlamsız bir gülümseme gören herkes direk koğuşa... :img-in_lo
fettancım nerden esti aklına imza ve avartar değiştirmek..
gerçi lovestory de oldukça etkileyici bir çalışma.. tebrik ederim..
sevgili yönetmenimiz sanırım çok tutumlu,
zaten reklam arası ezo gelin izliyoruz..birde bitiş ve başlangıç sahneleri arasındaki bu istikrarsızlık hakikaten bizi rahatsız ediyor.
evet oyuncularımız süper..senaryomuz çok iyi..hikayede geçen konu da hayatın gerçekleri ile çok yakından ilişkili..
ama sahneleri biraz daha hakkını vere vere işleseler, minnettar olacağız..
diziyi dizi yapan biraz da ayrıntılara verilen önemdir..
şimdi dönelim diziye..
ezo ile kadim arasında sanırım çok büyük bir aşk yaşanmayacak..
olabilir..
kabul...
zaten büyük aşk adı ile yaygara yapılan dzilerdeki aşkları da gördük sonuçta...
neden büyük aşk olmayabilir dedim, çünki ikisi de hayattan dertli yaralı ..ikiside yaşama bir şekilde tutunmaya çalışıyor..
ezo neticede kimsesiz yapayanlız bir insan ..öyleki elinin emeği ile geçinmek zorunda..aileden kalabilecek bir metre toprağı yok..anne yok, baba yok, kardeş yok, eş yok..para yok..bir hastalanıp, yatağa düşecek olsa, sığınacağı gerçek bir ailesi yok..bütün bu olumsuzlukların karşısında bir iki eş -dost -arkadaş var etrafında..allahtan arkadaş dedikleri sağlam insanlar..en azından şimdilik..bir de elçin anneyi bulması ezo için çok ama çok büyük şans..
normal şartlarda ezonun durumu ele alınacak olsa, böyle bir insanın hayatını idame ettirebilmesi için arkadaş, eş -dost yardımı nereye kadar var olabilir..bir yerde biter değil mi..
kadim de yaralı
ama hiç değilse onun belli bir nüfuzu var, parası var, elçin annesi var, çatlak patlak bir ferayı var..bu artıların karşısında da nedim gibi hain bir kardeş, bulanık gibi bir nişanlı ve çifte ihanet..ve bunların kadime kazandırdığı ruhsal sıkıntılar ve baş ağrısı var..
şimdi birde ezosu var..
şimdi bu iki insanın; bu yoklukların ve bu acıların üstesinden gelebilmeleri için birbirlerine ihtiyaçları var konusu verildi bize...bu iddia hakikaten iki karaktere de büyük sorumluluk yüklüyor.
herşeyden önce bu karakterlerin birbirlerini anlayabilmeleri ve tanıyabilmeleri uzun bir vadeye bağlı ..ezo ve kadimin bu uzun vadede sürekli olarak, bir şekilde iletişim halinde olmaları gerekiyor..ki yaşanacak her türlü olumsu ve olumsuz olaylarda birbirlerine kayıtsız şartsız ne kadar destek olabiliyorlar, buna bakılmalıdır..tabii birbirlerinin desteğini ne kadar kabul ediyorlar..veya şöyle anlatayım; birbirlerini hayatlarına ne kadar kabul edebilecekler???
birisinden hoşlanmak geriden hoş olabilir ama o kimsenin çok özelinize uzanması, hayatınızın her yerinde her anında olması ne kadar kabul edilir..
tabii bu düşüncemde kaprislerden, yanlış anlaşılmalardan, şımarıklıklardan, iş güzarlıklardan senaryomuzu buna bağlı olarak da ezo ile kadimi tenzih ediyorum..
geçen bölümlerde ve bu bölümün fragmanında gördüğümüz, kadimin evlat isteği ve sevgisi had safhada..
ezoda bu isteği çok farkedemedim ben..
evet ezoda debbyi seviyordu iyi anlaşıyordu, kurban olduğum diyordu ama bu ezonun evcimenliğinden, anaçlığındandı..evlat isteğinden değildi..kadim ile ezo bu noktada ayrılıyorlar..
şimdi kadim perişan..debby elinden alındı..
acaba kadimin bu kadar perişan olması sadece debbienin elinden gitmesi mi..
yoksa bölümde başka süprizlerde mi olacak kadimi üzen..
eğer fragman, bölümdeki sahneler bakımından sıralı ise şimdilik tek dert debbienin artık kadimin çevresinde olmayacağıdır.
bakalım ezo kadime ne kadar ulaşabilecek..
kadim ezoya arkadaşım olmanı istiyorum, demişti.. o arkadaşlığı ne kadar istediğini bu bölümde anlayacağız..
Herkese iyi beklemeler Ezo Gelin Koğuşu...
Artık sayılı zamanlar var:img-icecr:img-icecr
Banucum, Sinopem avileri değişmişsiniz, hayırlı olsun...
Banu Küçük Prens kadar güzel ama ya...:img-wink:
Asia ablacım hoşgeldin...
Tabi ki yer var tüm forum olaraktan ayırtıldı yerler artık sığışıcaz bize özel koğuşa...
Söğüt'te gelmiş hoş gelmiş her daim böyle uzun mesajlar bekleriz:img-yes:
Sonunda şu hatunun kim olduğunu topluca öğrenip rahatlayacağız:)
Loca selamlar efenimbye
Yav cidden ben böyle acaip bir şey oldum... avatarımı ne dizler geçti de değiştirmedim ben.. hatta dizilerle ne alaka avatarım beni anlatır falan diye felsefe yapıyordum. Ama bu sefer yok dedim değştirmem lazım... desteğimi ve sevgimi göstereyim böyle..
Yav asia, kırçiçeği, ve dahi bütün ezocular.. hepimiz zaten rezervasyonluyuz koğuşlara, kulüplere... sen ne seyrediyon diyo kapıda biri... Ezo gelin... geeççç ....
bu bölümden sonra onu bile sormayacaklar.. yüzünde öyle saf, sabit, anlamsız bir gülümseme gören herkes direk koğuşa... :img-in_lo
Banum
aynen bacim,benimde avantar sabitti 1 yila yakindir
Lakin bu sefer,avantarimin ne zaman,ne arada degistirdigimi ben bile hatirlamaz oldum.Sali gunlerini beklemekten,Fragmani,ozeti beklemekten.:img-yes:
Sonuna kadar Ezocu oldugumuz kanitidir artik avantarlarimizi degistirdigimiz:img-wink:
Bu gece kesinlikle dizi sonrasi hepimiz solugu bizim Ezoo Gelin kogusunda alacagimiz KESIN.
Yarinda 32 dis ortada avare sarkisi esliginde dolaniyor olacagiz.:img-in_lo
altta gordugum kayip olan Sogutumuzu yukari alalim efem,hos gelmisiniz,sefalar getirmissiniz kogusumuza
Locaya Selamlarbye
Sevgilerimle
Hazır vakit bulmuşum. Ben bölüm isteklerimi sıralayayım, varsın olar beni dinlemesinler:)
* Bölüm kaldığı yerden başlasın diyorum, onlara inat.
* Debbie, Ezo'nun resmini gitmeden Kadim'e hediye etsin.
* Ezo, çantasını öyle taşımaktan vazgeçsin.
* Ezo&Kadim sahneleri bol olsun.
* Fragman, jenerik müziği, bölümler de çalan müzikler kadar etkili olsun.:img-blush (bu genel bir istek oldu galiba..neyse aradan çıkarmış olayım.:))
Banu, Sinope şimdiki avartarlarınız daha güzel:img-yes: Bölümler ilerledikçe durum vahamet noktasına gidiyor.
Geçen hafta dizinin başını kaçıranlara not:Show erken açmayı unutmayın.
Evli bayanlara not: Banu'nun listesine bir an önce göz gezdirin. Eksikleri tamamlayın.:)
Hazır vakit bulmuşum. Ben bölüm isteklerimi sıralayayım, varsın olar beni dinlemesinler:)
* Fragman, jenerik müziği, bölümler de çalan müzikler kadar etkili olsun.:img-blush (bu genel bir istek oldu galiba..neyse aradan çıkarmış olayım.:))
Banu, Sinope şimdiki avartarlarınız daha güzel:img-yes: Bölümler ilerledikçe durum vahamet noktasına gidiyor.
Evli bayanlara not: Banu'nun listesine bir an önce göz gezdirin. Eksikleri tamamlayın.:)
Cevacım görevleri bir hatırlatayım mı?
Görev 1: Misafirler: Salı günü bütün randevuları iptal et...
Görev 2: Babam: Ona bir spor programı bulunup övülecek ve diğer tvde seyretmesi için ikna çalışmaları yapılacak.. başarı şansı %100
Görev 3: Çocuklar: Gün boyunca onları yoracak aktiviteler yapılacak. Daha erken uyandırılacaklar. böylece erken uyumaları sağlanacak. Uyumamakta ısrar ederlerse çok uzun zamandır oynamak istedikleri ama böyle özel günler için saklanmış olan güzel oyun hamuru seti verilip sessiz kalmaları sağlanacak. Başarı şansı: %90
Görev 4: Eş: İşin zor kısmı olan eşlerimizi uzun zamandır görmedikleri arkadaşlarıyla buluşmaya ikna etmeye çalışılacak. Bunu yaprken bunu hep Salı günleri yaptığımızın farkına varmamaları sağlanacak. Yanlışlıkla KAdim diye seslenilmeyecek. İşi daha da zorlaştıracak. Evdeki değişiklikler farkına vardırılmayacak. Kutu mendillerinizi, çayınızı, kurabiyeleirinizi eşniz gittikten sonra ortaya çıkarılacak. Işıklar o gittikten sonra loş hale getirilecek.Başarı şansı: Sizin ikna kabiliyetinizle doğru orantılı...
Görev 5. Telefonlar kapatılacak, kapı zili sökülecek, gelmek için çok ısrar eden arkadaşlarla o gün için küsülecek sonra barışılacak...
Görevlerinizde başarılar bayanlar...
papatya363 30-10-07, 15:12 Hazır vakit bulmuşum. Ben bölüm isteklerimi sıralayayım, varsın olar beni dinlemesinler:)
bide şu ezonun başındaki düğümcüğü çözsünler artık:)
saatte epey ilerledi 3,5 saat falan kaldı
geç zaman geç artık:(
yaklaşık 3 saat kaldı..bu arada derya baykalın programında suzan aksoy varmış bugün duyduğum kadarıyla ama ben evde değildim ne yazık ki izleyemedim :( nurgülden sonra suzan hanımda geldiğine göre sıra serhatta demektir :):):) gerçi tığ incik boncuk işleri onu bozar ama :) ayyy düşünemiyorum :)
Masum kiz tatlim
o yaziyi ben yazmamistim,ama bende nacizhane fikrimi soyliyeyim.
Hot hot tartismalar okey
San alici bakismalar okey
Ama opusmek icin cok erken diye dusunuyorum(Ama Gadimin agzindan Seni begeniyorum,yada Hoslaniyorum,Yada SEni Seviyorum) demesi cok hos olur.
Hem tez kavusma,cabuk ayrilik getirir,Simdilik boyle devam etsinler derim
BAZEN Uzaktan sevmek asklarin en guzelidir.:img-in_lo
(zamani var diyorum):img-wink:
Sevgilerimle
sevgili sinopecim
binlerce kez özür diliyorum senden :blush:bende sonradan farkettim ama is isten gecmisti artik sonra geri düzeltme vaktim olmadi...
hatami mazur gör olmaz mi?
hem bizimkisi susuz bir insanin cölde serap görmesi gibi bir durumdan ibaret.....
serap hayal,
birakin o kadar olsun canim..
sevgili sinopecim
binlerce kez özür diliyorum senden :blush:bende sonradan farkettim ama is isten gecmisti artik sonra geri düzeltme vaktim olmadi...
hatami mazur gör olmaz mi?
hem bizimkisi susuz bir insanin cölde serap görmesi gibi bir durumdan ibaret.....
serap hayal,
birakin o kadar olsun canim..
Merhabalar efendim ezo &Gadim Severler Kogusunun
Kiymetli uyeleri:img-wink: dizimizin baslamasina son 2 ssate yakin bir sure kaldi(sesli fragman yok anladigim kadariyla):icon_sorr
Masum kiz tatlim
hec onemli degil,biz bu yola bas koymusuz,olur oyle yalnis yazilar:img-yes:
hem seninde dedigin gibi colde susuz kalmis bedevileriz biz:img-blush
Cevam Can bacimPelinim haklisiniz
Bu avantarimiz ortaligi yakip geciyor:img-cool2
Cevam Temennilerine sonuna kadar katiliyorum:good:
Banum bacim
yeni eve geldim ve takdikleri uygulamaya basladim bile:happy0064
Nedir efem: Show tv bu aksam erkenden acilacak ve erkenden tvnin karsisinda yerlerimiz alinacaktir(sessiz sedasiz,her sozcuk,her replik beyinlere kazinacaktir.
Sogutum hos geldinTekrardan seni aramizda gormek cok guzel:happy0064
Sevgilerimle
saten gecemizin iyi geçmemesi mümkün değil bu gece bizim gecemiz
artık yarın gelir yorumlarınızı okurum
çok güzel bir bölüm olacağına eminim
umarım bol bol kadim ve ezo olsun dizi kaldığı yerden başlasın
ve az reklam olsun
nedimin bu bölümde başına büyük bir felaket gelsin süreyada ona eşlik etsin
kadim ezo nun kolarında ağlasın tamam kendime geliyorum ve gidiyorum hepinize iyi akşamlar
bu arada sakın diziden önce yemek yemeyın
kalp kırizini tetikleye bilir
arkadaşlarım malum bu gün salı o yüzden beni bu gün mazur görun
saçma bir soru daha sorucam ya kadim ezo ya kıyafet aldı ya arasında palto yoktu ezo o palto yu nerden buldu acep :img-blushelçin den mi aldı dicem ama ezoya zor olmuş elçine heç olmaz :img-hyste
ya canlarım ben bu akşamı hiç beklemesem de hemen yatsam hastaneye siz nasıl olsa yarın geleceksiniz:img-hyste
orda olsam gelirdimde ama cok uzaktayim aramizda 3000 km.var gurbetten gelmek zor olur ama aklim sende kalacak ama bizi hangi hastane kabul ederki bilmiyorum aklim fikrim kadimle doldu yok inanin hastayim yinede buraya girecek gücü buldum sizler bana enerji veriyorsunuz iki saat kaldi cok heyecanliyim bakalim neler olacak en cokte su kizi merak ediyorum kim cikacak ? neyse simdilik hoscakalin eger linklerde ariza olazsa diziden sonra görüsürüz sevgiyle ve <SERHAT>la kalin
Son yarim saat arkadasalar, heyecan durumlari nasil, benimki sahsen artiyor..
Ceva arkadasimiz bolum isteklerini bi guzel yazmis, benim ona eklicegim bisey yok bence tam kivaminda, yani olamicak seyler diil.. Guzel bi bolum olsun bana yeter vallahi..
Hepimize iyi seyirler, umarim bu bolum bu heyecanimiza degmis olur..
Sevgiler
Bu olamazya bu kadar hizli basladiki acaba gerisi nasil olacak meraka ediyorum.Resmen kalbim duracak,istedigimiz gibi kaldigi yerden baslamadi ama cok guzel basladi bunu inkar demem dogrusu acaba simdi ne olacak .Nedim ne konusacak Eylul ile yada Eylül ne kadar etkili olacak Nedim uzerinde:img-blush
diziyi şun ğür dikkat izliyorum bayyaa değişiklikler olmuş .. ama tam anlayamadım neden kadim arabayı kullanırken durdu ve gözleri doldu ?
hayatımroman 30-10-07, 19:29 selammm arkadaşlar çook özledim sizleri
nedim in yaptığına bakarmısınız eylül e ne kadar ayıp ya yuh yani, böylece eylül ün nedim e olan aşkı da sona ermiştir. hayırlı uğurlu olsun.
Merhabalar Ezo &Gadim Severler Dernegi
Korktugumuz basimiza geldi(sahneleri kirpikladilar yine):icon_sorr
Ne umduk ne bulduk
olayina dondu yine:icon_sorr
Nedim Kara Kedisi Ezoyu debby nin odasinda nasilda yalniz zandedipte hesap sormaya kalkisti oyle:icon_whis
Veee karsisana Gadim dikeliverdi(Kara Kedinin yuz ifadesi morardi birden):happy0064
Gadim Karad Kediyi kendi silahiyla vurdu,Bir ara Olan arada bizim sevimli kucuk fareye olacak zannettim(allahtan o gaci geldide,Eylul gitti)
Kizcagiza konus diyor,derdine derman ariyor aklinca Kara kedi(olsun bak seni teselli edecek birini buldun)
Gadim Debbycik ten ayrildiktan sonraki hali berbat bir durumdaydi:icon_sorr
Pelinimin yaptigi klipi izlerken Gadimin araba surmesi hic hosuma gitmemisti.
Hadi hayirlisi
Gadim eski gunleri hatirlamaya basladi
Reklam bitti(dizi saati)
Sevgilerimle
en sonun da bulanık berrak'ıda görmüş olduk :happy0064
kadim'in sevgisini de hiç hakketmemiş olduğunuda anladık.:happy0064
nedim de süreyya'dan bir tekme yesede rahatlasak:happy0064
Arkadaslar O sari Gaci Berrak imis
Gadime Enselendikleri evde Gadimlerin eski evleriymis(ahh yarali sovalye ahh,eski gunlerini hatirladikca hirsini o ortulerden cikarrti)
yirt,parcala,hepsini hatta camdan asagiya at yarali sovalye:icon_sorr
Seyid kelaynagi
Cd yi bulmak icin Ballinin evine girecegi kesin(evi dikizlemesinin nedeni bu imis):icon_whis
O.Dilek canim
Kara kedi Nedimin Sureyya yilanindan tekme yemesi yakindir(rez zamanda o gunude gorecegiz insallah)
Berrakk gacisininyuzu gibi seside gaciymis:icon_whis:icon_whis
Amann Gadim kurtuldum ondan diye fakire sadaka ver,Gul gibi ezo var:img-in_lo
Sonra sizlerin arkasinda Sizi destekleyen koskoca Dernegimiz var:img-icecr
O.Dilek canim
Kara kedi Nedimin Sureyya yilanindan tekme yemesi yakindir(rez zamanda o gunude gorecegiz insallah)
Berrakk gacisininyuzu gibi seside gaciymis:icon_whis:icon_whis
Amann Gadim kurtuldum ondan diye fakire sadaka ver,Gul gibi ezo var:img-in_lo
Sonra sizlerin arkasinda Sizi destekleyen koskoca Dernegimiz var:img-icecr
evet aynennn dediklerine katılıyorum.
bizim halimiz bu gidişle yarın ne olacak kestiremiyorum.:icon_whis gene heycanlı bir yerde bitirecekler gibi..... yarın gene ruh gibi dolaşırız :img-wink:
Ezo geldi
Yardim melegimiz buldu,yarali sovalyeyi:img-in_lo
Yani dizimizin yarisi oldu Ezo ve Gadim sahneleri toplasan 5 dakika yok(valla Seyid Kelaynagini,meryemi hepsini yok etmek istiyorum su an):icon_whis:icon_whis
Gadim buyuk cokus icinde (hadi ezom yaraya merhem,derde deva )
Umudumuz sensin:img-in_lo:img-in_lo
Locaya selamlar efembye
yukari alalim sizi:img-blush
Yeniden selam....
Sinopem,Banucum,Pelinim.. ve tüm arkadaşlar.. bütün Ezo'cular... anlaşıldı artık.. koğuş hazır...
Yerleri ayırmışsınız canlar sağolun ,varolun..:img-wink:
Yalnız bu Berrak hanım.. ne gudubet! bir hatunmuş böyle..
Ne saçı yolunası... yüzü böyle cırtt! çizilesi bir nankörmüş!
Filinta'maselammm!:good: teşhis tam... ne berrağı bu düpedüz bulanık...
Kirli..... birde üstüne tirbiyesizzz... tam kartlık.. hemidde kırmızısından..:img-banne çık çık çık...
Merhume kardeş... sen yakışmamışsın hiç bizim Kadim'i mizin yanına...:img-yes:
Bu Nedim denilen kardes bicaklayan adama ne gibi bir beddua okuyayim bilemiyorumki :img-in_lo.Koca adami ne hale soktu ya adam resmen cöktü.Su Nedim:dito bir elime gecsin onu alip hemencecik bu forma getirecegim:dito inaniyorumki burdaki formdaslarim bundan bana buyuk bir zevkle yardim ederler
Karrrdeşim...112 hızır acili niye meşgul ediyosunuz..
noolmuş adam biraz sendeleyip bayıldıysa...ne olmuş öyle masum masum uyuyorsa.. noolmuş süper karizmatik duruyorsa...
ayıp bizim de ihtiyacımız var deemi....
Yeniden selam....
Sinopem,Banucum,Pelinim.. ve tüm arkadaşlar.. bütün Ezo'cular... anlaşıldı artık.. koğuş hazır...
Kirli..... birde üstüne tirbiyesizzz... tam kartlık.. hemidde kırmızısından..:img-banne çık çık çık...
asiam can bacim selamlar
Kogus kesinlikle hazir bacim:img-yes:
Filintam teshisi koymustu,ne Nemrut tipli gudubetmis bizim Berrak hatun:img-pilot
Gadim cok calisiyormusta,ona zaman ayiramamis diye kendisini eglendirecek Kara Kediyi bulmus(gele gele geldikleri evde Gadimin ve Kara kedinin cocukluk anilarinin gectigi yer)
Kesinlikle yakismazdi o sari gaci Gadim gibi gonul insaninin yanina
Elcin anne ile basbasa yemek yiyeceklerini zanneden Kutsal ustanin yuz ifadesi nasilda bozuluverdi bir anda:img-yes:
Adamcagiz Elcin annemize iltifat edecem diye dusunurken hoppp kendini kendi evinde buluverdi.
Gadim yumusamaya basladi(bosuna hot hot demiyorum ben sovalyeye):king:
Elcin anne 32 dis diyince resmen koptum gulmekten
Yarinki bizim ruh halimizden bahsetti :img-hyste
Gadimin Migreni var(Cevam buda bizden)anladin sen:img-wink:
Bu Nedim denilen kardes bicaklayan adama ne gibi bir beddua okuyayim bilemiyorumki :img-in_lo.Koca adami ne hale soktu ya adam resmen cöktü.Su Nedim:dito bir elime gecsin onu alip hemencecik bu forma getirecegim:dito inaniyorumki burdaki formdaslarim bundan bana buyuk bir zevkle yardim ederler
hadi kim tutar seni aysi :img-wink: getirde bizde görelim bir güzel hesabımızı
hepimiz bir yerinden paylaşırız merak etme:dito
diziyi çekerlerken çok soüukmuydu sanki üşümüşler. üzüldüm hepsine yaa. yazık bizler için nelere katlanıyorlar. kadimle ezo yine harikaydı harika olmasına ama sanki biraz daha fazla şeylere ihtiyac var dizide.. bilginize duyurulur...
hayatımroman 30-10-07, 20:49 Yeniden selam....
:img-yes:hakkaten tam da berrak düşündüğümüz gibi iğrenç gudubet bi hatunmuş merak ediyordum açıkçası kim bu berrak diye pek de merak edilecek bi şeyi yokmuş
:img-yes:hakkaten tam da berrak düşündüğümüz gibi iğrenç gudubet bi hatunmuş merak ediyordum açıkçası kim bu berrak diye pek de merak edilecek bi şeyi yokmuşbencede ezo nun yanında mektubu okunmaz. böyle olmasıda doğru bence. ezodan güzel olacak hali yok ya...
Seyid Kelaynagi o koruma olan cocugu oldurecek(bakislari cok korkunctu):img-yes:
Nedir: Hayata baslamak icin agac dikerek baslayacakmissin Gadim bey:img-wink:
Eve gelmek icinde mazaretleri ezom siralayiverdi.
Gadim ile Ezonun ne kadar yurekli bir arkadas oldugunu artik iyice anladi:img-yes:(Osman amcamiz bir daha gorunmedi,Adamcagiz orada bekledimi,gittimi?
yine kopukluklar,yine kopukluklar:icon_whis:icon_whis
Sevgilerimle
heytt bee ilk defa bir tahminim doğru çıktı..yalnız bu berrak'a taktığım isim tam süper uymuş.bulanık berrak,gudubet berrak,çıyan berrak diye çoğaltabiliriz bu lakapları..
geçen hafta kadim:img-in_lo baskındı ezo üstünde bu hafta ezo baskın çıktı kadim'e:img-in_lo..yalnız sinope'm sen höt höt diyon ya kadim'ime :img-in_lobugün ezo höt höt lükte kadim'e :img-in_lotaş çıkarttı..
ezo-kadim sahnesinden çok ballı meryem izledik.ezo-kadime doyamadık.:icon_whis
ama bu bize yapılmaz ki bizi en sonunda kalp hastası yapıcaklar :img-wink:
benim tahminim çıktı kız berraktı 6.hissmi desem yoksa dizi senryoları bu hep aynımı oluyor ama tabikidi oyuncular başka neyse dizi süperdi tadına vararak artık vidyoları izlicez tekrardan ben bildim yuppi çoğunlukla dizi taminlerim tutarda :img-wink::img-wink:
asiam can bacim selamlar
Kogus kesinlikle hazir bacim:img-yes:
Filintam teshisi koymustu,ne Nemrut tipli gudubetmis bizim Berrak hatun:img-pilot
Gadim cok calisiyormusta,ona zaman ayiramamis diye kendisini eglendirecek Kara Kediyi bulmus(gele gele geldikleri evde Gadimin ve Kara kedinin cocukluk anilarinin gectigi yer)
Kesinlikle yakismazdi o sari gaci Gadim gibi gonul insaninin yanina
Sinopem bacıların hası...:img-in_lo
Cancağızım, haklısın sarı gacıyı beğenmedik.. eğer yanılmıyorsam sarı gacı Arzu Pavlova diye bir manken.. bakın yanılmıyorsam diyorum.. bunama oluyor da bazen.. malum Ezo-Kadim izliyoruz.. :)
Gadimin Migreni var(Cevam buda bizden)anladin sen
Moral hocamla Kadim dostumuzun ortak özellikleri var...:img-wink:
Migrenle baş etme yolları derse eğer Kadim dostumuz, müracat moral hocama..
Karrrdeşim...112 hızır acili niye meşgul ediyosunuz..
noolmuş adam biraz sendeleyip bayıldıysa...ne olmuş öyle masum masum uyuyorsa.. noolmuş süper karizmatik duruyorsa...
ayıp bizim de ihtiyacımız var deemi....
Banucum.. aynen.. :good:
Nasıl bir haldir o ..
dikkat! dikkat! karizmatik nasıl olunur dersleri verse.. yeter bizim Kadim dostumuz.. mesela şöyle işin ehlinden karizmatik bakış, duruş, gülüş, bilumum haller :) :)
:img-yes:hakkaten tam da berrak düşündüğümüz gibi iğrenç gudubet bi hatunmuş merak ediyordum açıkçası kim bu berrak diye pek de merak edilecek bi şeyi yokmuş
Canım, benimde sinir olma ayarlarımı bozdu hanımzade.. birde bu kadın güzeldi baya.. ama gençken yaşlanmış onu fark ettim..
birde üzerine nursuz olursa insan.. ( tabii karakter canım.. pek tripliymiş..)
heytt bee ilk defa bir tahminim doğru çıktı..yalnız bu berrak'a taktığım isim tam süper uymuş.bulanık berrak,gudubet berrak,çıyan berrak diye çoğaltabiliriz bu lakapları..
geçen hafta kadim:img-in_lo baskındı ezo üstünde bu hafta ezo baskın çıktı kadim'e:img-in_lo..yalnız sinope'm sen höt höt diyon ya kadim'ime :img-in_lobugün ezo höt höt lükte kadim'e :img-in_lotaş çıkarttı..
evet tebrikler:happy0064
bulanık berrak,gudubet berrak, çıyan berrak tam uymuş :img-yes:
o bakışlar ne öyle kadim nasıl sevmiş onu :icon_whis
Filintam canim tahminin dogru cikti:img-wink:Tebrikler:img-wink:
AAa berrak denilen o gudubete az bile demisiz:img-icecr.
Filintam
her hafta mutlaka birinden biri ustun olmali degulmu?
Gecen hafta Gadim
Bu hafta Ezo
Haftaya bunlar birbirlerine hafiften sakimaya baslarlar gibi:img-icecr
aaa hot hotluk konusunda 2 side birbirinden asagi kalir yanlari yokki
2 inatci keci bacim bunlar:img-blush
Benimde agac dikme teorim tuttu:img-wink: ezonun sayesinde Gadiminde dikili 1 agaci var artik:happy0064:happy0064
Bir dahaki sefer gidersem,sende gelmek Istermisin?
Sevgilerimle
Ya çok mu beklentim vardı acaba.. çok süperdi gerçekten güzeldi.. ama ne bilim ezo ve kadım arasında çok böyle elektriklenme göremedim ben.. o taraftan biraz hayal kırıklığım var.
Amma velakin diğer yönlerden, bir karizma olsun, bir melenkoli olsun, bir ben bakarım canlar yakarım duruşları olsun.. on numaraydı..
Ben hastahenedeki kisinin Nedim olabilecegine inaniyorum.Artik Kadimde kardesinin kaybetme noktasinda etegindeki taslari dokecektir Ezo sayesinde diye dusunuyorum :img-blush
Ya çok güzel bir bölümdü gene. Kadimle ezo sahneleri az gibime geldi:icon_whis Ya bölümün böyle bitebileceğini hiç tahmin etmemiştim. Hastanedeki Kim dersiniz??
Oyy oyy oyy ne bölümdü ama...:happy0064:happy0064:happy0064
Bir hafta nasıl geçer peki...:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Bol bol sabır çekeceğiz anlaşılan...
Reklamdan sonraki son sahne çok güzeldi. Kadim bütün sıkıntısını unutmuş, etrafa gülücükler dağıtıyordu. Tabi bunun baş mimarı Ezo kızımız...:img-yes::img-yes::img-yes:
Nasılda hakkından geliyo hot hot şövalyenin... İyi de yapıyor boşuna dememişler dinsizin hakkından imansız gelir diye.
Ben şimdi merak içinde kaldım. Kaza yapan Kara kedi Nedim miydi? Umarım odur.
Hatta Kadim in geçirdiği kazanın daha beterini geçirmiş olsun. Hani derler ya bir musibet bin nasihate bedeldir diye. Çok doğru bu söz. Herkes gözüne sokuyor doğru yola dön diye anlamıyor... Belki bu kaza akıllandırır. Tabi kaza yapan Nedim se. Başkası olabilir mi acaba? Ya yine öyle bi yerde bitirdiler ki, gelde çıldırma...
aaa aa ama
her gecen bölüm dahada mı kısalıyo bana mı öyle geliyo bu dizi
belki aynı mekanda cok cekim vardı ondna bi mekanda yarım saat durudular o yüzden kısa geldi
kadimin hala ezoya bagırıp sonra gel demesini anlamış degilim onusuz olamıyosun nie bagıryosun ok güven sorunun var anladık da her seferinde tamam gel artık yok demesi garip ... bu böyle bir asır sürer artık
deeby kızımızı yolcu ettik üzülmedim degil renk katıyodu diziye ....
asiacigim bacilarin hasi
Migren konusunda Ceva mla biz tedavi icin tezler uretebiliriz(ilac isimleri falan hepsi mevcuttur:img-icecr:img-icecr
Valla bir daha insallah mankenmidir,her kim ise mumkunu var ise bize gostermesinler(sinir kat sayimiz artiyor):img-polic
Gadime gelen telefon
Kara kedi Nedim icin olabilirmi?
Cok icki icipte yanina,uyusturucu almis olupta hastanelik olmus olabilirmi acep?
yadadebby nin annesi oldu(ama onlar ulkelerine donduler)
ozet gelene kadar artik 100 tane teori uretip dururuz.:img-yes:
Sevgilerimle
tahmini yapan kimse tebrik ediyorum kız gerçekten berrakmış..ayy tüylerim diken diken oldu ne uyuz bi tipmiş o tam nedimle birbirlerine layık..kadim resmen basıyo bunalrı ve yine de durumu çaktırmıyo ya taş olsa çatlardı dayan dayan nereye kadar valla akdime de sinirlenmeye başlıyorum artık..bi yandan da çok üzüldüm o haline ama çok bitkindi çok güzel oynadı serhat...ezoya da helalolsun valla inat etti kaldı yanında..güzel sahneler vardı yine ezonun mısır çalması:icon_whis gibi mesela :) sonra kadime fidanı diktirmesi gibi..nedim ayrıca eylülü kullanıyo
Ya çok mu beklentim vardı acaba.. çok süperdi gerçekten güzeldi.. ama ne bilim ezo ve kadım arasında çok böyle elektriklenme göremedim ben.. o taraftan biraz hayal kırıklığım var.
Amma velakin diğer yönlerden, bir karizma olsun, bir melenkoli olsun, bir ben bakarım canlar yakarım duruşları olsun.. on numaraydı..
evet bencede biraz hayal kırıklığı oldu :icon_whis
bu bölüm çok ballı meryemi aralara koydukları için kopuk kopuk geldi
birde o itişme sahnesin de çok daha beklentim olunca :img-in_lo
Ya çok güzel bir bölümdü gene. Kadimle ezo sahneleri az gibime geldi:icon_whis Ya bölümün böyle bitebileceğini hiç tahmin etmemiştim. Hastanedeki Kim dersiniz??
selam arkadaşım..
bence kara kedi Nedim olabilir..
yoksa birden yemek üzeri fenalaşan Elçin anne olurmu dedim ama...
Bir ihtimalda dillerden düşmeyen Arzu gelecek olabilir..
Elçin anne rahatsızlanınca apar topar haber verilip, Türkiye'ye çağırılır.. yani Arzu'nun gelmesi için bir ayar çekilmiş olabilir senaristlerce..
kimbilir...
Arkadaşlar, bulanık Berrak'ın bir resmini buldum.. tabii bu, bulabildiklerimin en usturuplusuydu..:icon_whis
evet bencede biraz hayal kırıklığı oldu :icon_whis
bu bölüm çok ballı meryemi aralara koydukları için kopuk kopuk geldi
birde o itişme sahnesin de çok daha beklentim olunca :img-in_lo
Bende o itişme sahnesini farklı bekliyordum açıkçası :img-yes: Banada sanki ezo kadim sahneleri çok kısaymış gibi geldi sebebi senin dediğin gibi aralara başka sahneler koydukları için olabilir:img-yes: Serhatın oyunculuğunu ayakta alkışlıyorum :happy0064 O ne kadar güzel rol yapmaktır. Bayıldım :img-blush
Banum
Hayal kirikligina ugradim dersem yalan soylemis olurum.Bacim bunlar Hayat denilen Uzun upuzun maraton icin on hazirlik turlari:img-icecr:img-icecr
Nedir: bekleyecegiz,Yarinlar bizim,
Sabreden dervis Muradina erecek:img-in_lo(tabiki bizde kogusta izleriz o bolumleri):sad53::sad53:
Sevgilerimle
ya güzel bir bolumdu her ne kadar aralarında ask sinyali olmasa daa ama su repliklere bittim ben
ezo_bugün havanız bulutlu
kadim_ yagmur yagmaz merak etme
ezo_ben yagmurdan değil de fırtınadan korkuyom
kadim_benim için mi kendin için mi
ezo_size olan bana da olur ee debbye de olur(debbyi karıstırmasalar olmaz zaten hep bahanelerı debbydi debby seni ozledi ben de debby soyle ıstıo ben dee o da gıttı simdi nolcak:sad53::sad53: ama sonu nasıl bıttı ızleyeemdım benn bırı soyleyebılır mı bu arada serhatın karızması yakısıklılıgı harbi yerinde ses tonu falan o evde kardeşiyle berrak'ı canlandırı gozunun onunde berrak da güzel bişey olsa bari:hıh:hıh
Ama bu bölüm Kadim'in en açıldığı bölüm oldu. Ağladığını gördük mesela.. yıkılış anını..
"Yüreğinin ağrısı senin başına vuruyor...." replikler de güzeldi..
Ama ne bileyim bu bölüm gerçekten çok fazla arkadaş gibiydiler. Duygusal yakınlaşma o itiş kakışta bile tam alamadım duyguyu...
Ya hani eleştiriyoz ama genede 112 acili arıyodum hele hele o az daha bayılıyodu ya... açın kollarınızı kızlar..
[quote=asia;5216151]selam arkadaşım..
Elçin anne rahatsızlanınca apar topar haber verilip, Türkiye'ye çağırılır.. yani Arzu'nun gelmesi için bir ayar çekilmiş olabilir senaristlerce..
kimbilir...
asiam bacim
Bende Kara kediNedim diye dusunuyorum.
Ama Elcin annenin kizinin gelmesi icinde hazirlanmis bir senary olabilecegi aklima yatti
amaninnn bacim(bir baktim,hemen direk kapattim)
Arabin ne sekeri,ne yuzumisali(anladin sen):img-icecr
Sevgilerimle
valla benim için bi hayal kırıklığı olmadı çünkü akdim orda geçmişiyle hesaplaşıyodu fazla bi romantizim falan beklememek lazım...sabah anca kendine geldi normale döndü de güzelleşti biraz daha sahneler..gidişat iyiydi bence..
[quote=asia;5216151]selam arkadaşım..
kimbilir...
Selam arkadaşım.. Öncelikle sorumu yanıtladığın için sağol.. Haklısın Arzu olabilir ben onu hiç düşünmemiştim. Gayet iyi bir mazeret olur Arzunun gelmesi için. Nedimin olmasını istemem çünkü Kadimin kardeşine acıyıp affetmesini istemiyorum:icon_whis Biraz çeksin anlasın abisinin koruması olmadan ne olacağını. O da bir kaç ihanet görsün yaptığı şeyin ne kadar kötü bir davranış olduğunu anlasın acısını hissetsin. Ay yoksa çok mu acımasız konuştum ya :icon_whis
Banum
Hayal kirikligina ugradim dersem yalan soylemis olurum.Bacim bunlar Hayat denilen Uzun upuzun maraton icin on hazirlik turlari:img-icecr:img-icecr
Nedir: bekleyecegiz,Yarinlar bizim,
Sabreden dervis Muradina erecek:img-in_lo(tabiki bizde kogusta izleriz o bolumleri):sad53::sad53:
Sevgilerimle
Tabii sabrede sabrede de başka bir şey de olmuş o derviş.. bu dervişler koğuşa gitmişler...
Ya yok sinopem no problem bekleriz, denizde kum bizde sabır.. yeterki her hafta böyle olsun...
amma velakin diyom ki bu bölüm pek bir arkadaş muhabbeti yaptılar...
"gel olak bacı gardaş" deyi türkü söylüyolardı sankim..
istemeeeeem... accık elektiriklenme olaydı....
didişme çoktu bu hafta..
öfff bize de yaranılmaz beee.
hastanedeki kim ben onu merak ettim..ya kadim ya elçin anne gibi geliyo böyle panikleidğine göre..en çok ikisine değer veriyo çünkü..nedim çok sarhoştu belki ufak bi kaza yapmış olabilir..(amiinn:icon_whis) uyuzum ona zaten :)
asiacigim bacilarin hasi
Migren konusunda Ceva mla biz tedavi icin tezler uretebiliriz(ilac isimleri falan hepsi mevcuttur:img-icecr:img-icecr
Valla bir daha insallah mankenmidir,her kim ise mumkunu var ise bize gostermesinler(sinir kat sayimiz artiyor):img-polic
Sevgilerimle
Has bacım:img-in_lo
Migren için desene, bir dostum daha uğraşıyormuş.. tez elden geçe canımcım.. bu arada bulanığın,bir resmini buldum.. maşallah çok mutaasıp..:icon_whis :( :icon_whis
aynen hiç görmeyelim mümkünse.. bu Rus menşeili hatunlar.. ne bileyim, mimiksiz.. falan oluyor... niye derseniz.. vallahi eltim Rus..:img-hyste
Ezo-Kadim arası sıkı bir maç oldu, bu hafta kazanan taraf hep Ezo oldu.. raund raund yazdım..:img-wink: yarın artık bir toparlarız... sayfalar uçuyor.. yetişemiyoruz yahu.. beş sıfır falan oldu.. ama..
mesela şöyle ihtimaller olmazmı ki acep? :)
-Kadimcim.. :) bağ bahçe işleri öyle bakmakla olmaz.. acil öğrenmez lazım çık çık..
-Kadimcim, eve erzak neyin lazım.. bir çırpıda hallediver.. erkek kısmısının işi bunlar!, sen artık koşturacan.. çık çık.. öğren! öğren!
-Kadim tavlada da yenildin.. boksda da.. olmazki canım... kadın kısmısının eri, her şeyi bilmeli..
öyle şak! şak! fotoğraf çekmeye benzemez haaa.. benden söylemesi..:)
valla Ezo'dan korkulur.. hem masum kedi, hem yırtıcı bir kaplan...
Ben çok beğenmedim bu bölümü.Yani düşündüğüm gibi olmadı.Her zamanki sıcaklık,samimiyet yoktu.
Oyunculuklar yine başarılıydı ama her bölümdeki kadar değil.Kadimin içini döktüğü ve döndüğünde Ezoyu uyanık gördüğü sahne bana başarılı gelmedi.Ben orda,o duygularla fırtınalar kopsun bekledim hem bakışlarla hem repliklerle.Aynı şeyi Ezonun kalmaktaki ısrarları içinde söyleyebilirim.Çok güzeldi aslında ama alamadım o elektriği.(Kibarlık yaptım o elektrik olsaydı heleki Kadimde ben kesin alırdım onlar veremediler)
Birde Nurun yüzüne makyaj yapan kişiyi tebrik etmek istiyorum.Bu kadar simetrik ve düzgün yara deseni çizebildiği için.Daha doğrusu yaradan çok suratta motif çalışması gibiydi.
Ama bu bölüm Kadim'in en açıldığı bölüm oldu. Ağladığını gördük mesela.. yıkılış anını..
"Yüreğinin ağrısı senin başına vuruyor...." replikler de güzeldi..
Ama ne bileyim bu bölüm gerçekten çok fazla arkadaş gibiydiler. Duygusal yakınlaşma o itiş kakışta bile tam alamadım duyguyu...
Ya hani eleştiriyoz ama genede 112 acili arıyodum hele hele o az daha bayılıyodu ya... açın kollarınızı kızlar..
banucugum
Demekki Erkeklerde aglarmis:icon_sorr(anladin sen):img-wink:
bir yikilis,bir yurek yangini bu kadarmi guzel yansitilir(replikler super otesiydi)
bacim kollari acin dedin ya(kan govdeyi goturecek simdi forumda benden soylemesi):img-icecr:img-icecr
ezo-bugun havaniz bulutlu
Gadim-yagmur yagmaz,merak etme
ezo-ben yagmurdan degil de firtinadan korkuyorum
Gadim-benim icinmi?kendin icinmi?
ezo-size olan,banada olur,debbyede(ne alaka)
o sirada 2 niz varsiniz:img-in_lo:img-in_lo
Bu replikler 1 hafta boyunca 32 dis ortalarda dolanmama yeter:happy0064
Sevgilerimle
hayatımroman 30-10-07, 21:29 Ya çok mu beklentim vardı acaba.. çok süperdi gerçekten güzeldi.. ama ne bilim ezo ve kadım arasında çok böyle elektriklenme göremedim ben.. o taraftan biraz hayal kırıklığım var.
sevgili banubanu demekki hislerimde yalnız değilim bende kadim ezo sahnelerini izlerken çok büyük boşluklar hissettim aslında sahneler aralarındaki elektiriklenmeye görmek için çok müsait sahnelerdi ama oyun olarak her ikisinde de ki daha çok ezodan bekledim farklılık göremedim. İlk kez bu kadar yakın ve derin şeyler paylaşıyorlar. Ve bu hiç kolay değil sabahladılar yanyana daha ne olsun. Ama içi çook boştu. Biraz hayalkırıklığı yaşadım açıkcası...:sad53:
Geçen haftadan sonra bu haftaki bölümden beklentim çok yüksekti, hayal kırıklığına uğradığım söylenemez. Ezo-Kadim sahnelerinin bir kısmında replik olmadığı için bana da bölüm çok kısa geldi.
Nedim'in karakterindeki hatalarda Kadim'in de payı olduğunu düşünüyorum. Nedim oynamaması gereken babasının gözlüğünü kırıyor ancak sonuçlarına katlanmıyor çünkü ağabeyi onu kurtarıyor suçu üstleniyor. Tabiki kardeşini sevdiği için yapıyor ancak bazen sevdiklerimizi korumak isterken onlara zarar verebiliyoruz. Kadim'in sürekli Nedim'i savunması, hatalarını üstlenmesi Nedim'İn gelişememesine neden olmuş.
Bulanık Berrak'ı tahmin eden arkadaşı kutluyorum (galiba Flinta idi). Bana hiç hayal gibi gelmemişti, yanılmışım.
Ağaç dikme sahnesi çok güzeldi muhtemelen ileride defne ağacını sık sık göreceğiz.:img-grin2
Son sahnede hastanede mi dedi kaza kelimesini ben duymadım. Hastanede olan Elçin anne, Nedim ya da Debby'nin annesi olabilir.
Şimdilik bu kadar herkese sevgiler.
bye
hayatımroman 30-10-07, 21:31 Ben çok beğenmedim bu bölümü.Yani düşündüğüm gibi olmadı.Her zamanki sıcaklık,samimiyet yoktu.
Oyunculuklar yine başarılıydı ama her bölümdeki kadar değil.Kadimin içini döktüğü ve döndüğünde Ezoyu uyanık gördüğü sahne bana başarılı gelmedi.Ben orda,o duygularla fırtınalar kopsun bekledim hem bakışlarla hem repliklerle.Aynı şeyi Ezonun kalmaktaki ısrarları içinde söyleyebilirim.Çok güzeldi aslında ama alamadım o elektriği.(Kibarlık yaptım o elektrik olsaydı heleki Kadimde ben kesin alırdım onlar veremediler)
Birde Nurun yüzüne makyaj yapan kişiyi tebrik etmek istiyorum.Bu kadar simetrik ve düzgün yara deseni çizebildiği için.Daha doğrusu yaradan çok suratta motif çalışması gibiydi.
Sycamore ezo kadim konusunda sana tamamiyle katılıyorum. Ayrıca evt makyaj da pek doğal gelmedi bana... :sad53:
Mesela ilk sahnelerde, Kadim Debie'ye daha çok bağlanmıştı tamam ama Ezo'nun da o kadar buzdolabı gibi durması gerekmiyordu...
Sonra Kadim'e dönüp, "ben daha önce yaşadım bunları" gibi bi şey söylemesi... orada yalnız Kadim'İn elini kaldırması sus diye süperdi...
yani ne bileyim.. Kadim'e sanki daha bir zoom yapılmıştı.. itirazımız yok.. hatta çok teşekkür eder, ellerinden öperiz...
İşte ne bilem, insan evladı doymuyo ki... istiyo da istiyo.. yaranamazsın...
ben mesela o itiş kakıştan sonra daha bir şeyler istiyodum...daha bir yakınlaşma, daha bir duygusallık..
ne bilem...
Nurun makyajı iğrençti bencede Sycamore aynen katılıyorum sana arkadaşım. Ben hayatımda o kadar orantılı yaralar görmemiştim. Hiç beğenmedim
Ben çok beğenmedim bu bölümü.Yani düşündüğüm gibi olmadı.Her zamanki sıcaklık,samimiyet yoktu.
aynen katılyıorum yara diil remsen işlenmişş nakış gibiydi:img-hyste:img-hyste:img-hyste ama oyle seylere bakarkene cok mıdem bulanıyo benım bakamadım pek yuuzne ama cok düzgün işlnemiss eger bak bunu yapan bayansa güzel ceyizler cıkarabilir kendinee:img_hyste erkekse de helal olsun herkes yapamazz:img-pilot
Selam arkadaşım.. Öncelikle sorumu yanıtladığın için sağol.. Haklısın Arzu olabilir ben onu hiç düşünmemiştim. Gayet iyi bir mazeret olur Arzunun gelmesi için. Nedimin olmasını istemem çünkü Kadimin kardeşine acıyıp affetmesini istemiyorum:icon_whis Biraz çeksin anlasın abisinin koruması olmadan ne olacağını. O da bir kaç ihanet görsün yaptığı şeyin ne kadar kötü bir davranış olduğunu anlasın acısını hissetsin. Ay yoksa çok mu acımasız konuştum ya :icon_whis
ne demek arkadaşım.. Ezo-Kadim kardeşliğinden değilmisin sende..
Ayy Kadim'de Legolas mı olsa nedirrr? :) pek siverimde araya sıkıştırayım dedim..
yok ama kral olur bizim Kadim dostumuz tabii..:img-yes:
evet Nedim zaten fark etmiyor olsa bile, Kadim'i çok üzüyor..
Kadim kardeşinin her türlü haşarılığını, hatasını tek başına üzerine almış çocukluğundan beri..
hep korumuş.. gözetmiş.. hatta ihanetini bile kimseyle paylaşmadan.. tek başına çözmeye çalışmış..
bende o değilde.. Elçin anneo olsun istiyorum.. o yüzden tahmin hakkımı bu doğrultuda kullanmak istiyorum...
gelsin şu Arzu kızımız.. bir bakalım.. ne gibi bir işlevi olacak, dönen hikaye içinde...
ve daha tutkulu sahneler beklemiyor değildim.. ama, buradan şunu anlıyoruz.. hopp çarçabuk aşık olmalar, ya da hemen şaşkın aşık modları olmayacak Ezo'da.. ağır ağır gelişsin herşey istiyorlar sanırım senaristler..
ama takmış olduğum, itişmeli sahnenin devamı benim içinde az doyurucuydu..
:) sycamoreum.. bendensin.. geçen haftada değmesin yağlı boya! kıvamındaydı..
Hani orta okulda filan patates baskıları vardı.. onlara benzemiş.. sen deyince.. düşündümde.. :img-hyste alemsin ama süpersin.. hehe... motif!:img-yes:
Tabii sabrede sabrede de başka bir şey de olmuş o derviş.. bu dervişler koğuşa gitmişler...
Ya yok sinopem no problem bekleriz, denizde kum bizde sabır.. yeterki her hafta böyle olsun...
amma velakin diyom ki bu bölüm pek bir arkadaş muhabbeti yaptılar...
"gel olak bacı gardaş" deyi türkü söylüyolardı sankim..
istemeeeeem... accık elektiriklenme olaydı....
didişme çoktu bu hafta..
öfff bize de yaranılmaz beee.
banum bacim
Anladim ben senin dedigini:img-wink: bu dervisler zaten her halukarda kogusta hazir ve nazirlar zaten:img-in_lo
Ya kesinlikle haklisin bacim biz fedakariz,sabirliyiz,paylasimciyiz,ama biraz daha surundururler bizleri(ahanda buraya yaziyorum,surunuruz daha biz)
Bu hafta didismelerle avunmaya devam bacim
hem arkadasligin temelleri saglamlasmasida bir yandan iyi degilmi?
Temel saglam olsunki,ustune kurulacak insaat saglam olsun(kendim icin istiyorsam namert olayim dermisim):img-icecr:img-icecr
olsun takma kafana sen bacim,zaman,zaman her derde deva olacak(Gadime,Ezoya):img-in_lo
Bizde kogustan izleriz artik:sad53::sad53:
sevgili banubanu demekki hislerimde yalnız değilim bende kadim ezo sahnelerini izlerken çok büyük boşluklar hissettim aslında sahneler aralarındaki elektiriklenmeye görmek için çok müsait sahnelerdi ama oyun olarak her ikisinde de ki daha çok ezodan bekledim farklılık göremedim. İlk kez bu kadar yakın ve derin şeyler paylaşıyorlar. Ve bu hiç kolay değil sabahladılar yanyana daha ne olsun. Ama içi çook boştu. Biraz hayalkırıklığı yaşadım açıkcası...:sad53:
Bende katılıyorum bu yoruma...
Ya ben bazen düşünüyorum da acaba bazı şeyleri bizim hayal gücümüze bırakıp daha sonra hayal kırıklığına uğratmayamı çalışıyorlar bu senaristler bizi. Çünkü tam güzel bir sahne geliyor ama birden tam o sahneye adapte olmaya çalışırken ve tadını almaya başlarken kelalaka başka bir sahne geliyor ekrana.
Gerçekten de bu bölüm güzeldi ama kopukluklar çok fazlaydı. Aslında sahneleri biraz uzatıp gelecek haftaya daha çok konu bulabilirler. Çabuk tüketiyorlar güzelim sahneleri bence...
E tabi bu durumda olan bize oluyor. Neler beklerken elimiz böğrümüzde kalakalıyoruz...
Dizi ekibi biraz daha itina gösterin ve lütfen sizi çok seven bu Ezo cuların sözlerine kulak verin...
Bölüm sonları ile bir sonraki bölümün başı devamlılık arz etmeyince işte böyle kopukluk oluyor..Halbuki ne güzel bir sahneydi o kapı önünde olan konuşma pat diye gereksiz NEDİM görüntüsü ile başlayınca daha en baştan ipler koptu bende...Pek bekeldiğim gibi değildi bu bölüm...
Nedim'e sadece Kadim'e yaptıkalrı için değil Eylül'e karşı yaptıklarından dolayıda gıcık oldum...Aşık olmasını beklemiyorum ama "susma konuş" deyipde kızı dinlememesine sinir oldum...Yakındır tekmeyi yiyeycek Süreyya'dan (Bu Süreyya neden bu kadar çok oynatıyor boynunu valal bendede tik oldu)
Elçin annenin Eylül ve Kutsal usta ile olan sahnelerine bayıldım...
Ağaç dikme sahnesi güzeldi o esnada Ezo'nun söyledikleri..
Acaba Debbie ve annesinemi bişey oldu
Ben gerçekten çok beğendim bu bölümü. Kimbilir belki de fazla beklentiye girmediğim içindir:img-wink:
Bakışlar olsun, konuşmalar olsun elektriği aldım yani:) Herşey dozundaydı. Meryem sahnelerinde bile sıkılmadım. Diziyi inanılmaz bir keyifle izledim. 32 dişim göründü diyebilirim. Özellikle dağ evi sahneleri pek bir güzeldi. Sade ve güzel işlenmiş bir bölümdü.Hatta Kadim'in her an ağlayacak çocuk gibi olması çok tatlıydı:img-in_lo
Ezo köyden geldiği için midir nedir ben o ezonun gitmesini kadimin engellediği sahneden fazla beklentim yoktu. Hayal kırıklığına da uğramadım. Bazı şeylerin olmayacağı bir dizi gösterin deseler ilk ezo gelini gösteririm. Bu halinden de çok memnunum. Bir tane de böyle saf temiz kalmış bir dizimiz olsun diye düşünüyorum.
Çok ama çok keyifle izledim bu bölümü. Ekibi tebrik etmek istiyorum. her zamanki gibi harika bir iş çıkarmışlar.
Tabiki asiacım Ezo-Kadim kardeşliğinden olmamak mümkünmü? Hayır değil :)
Elçin annenin kızı Arzu gelsin ve Ezonun değişmesine ve öğrenimine katkıda bulunsun istiyorum. O arada da dr Emreyle tanışmış olurlar boylece :) Bizde rahata ereriz diye düşünüyorum:icon_whis :)
Sinopem, Kadim'de bizden. Hele kapının önünde sendeledi ya içim gitti. Yahu Migreni olan biri yanında ilaç olmadan gezer mi? Hmm onun ilacı yanındaydı dimi:) biz yine de bildiğimiz bütün ilaçların ismini verelim. Ne olur ne olmaz:img-yes:
Bu sayfayı bu yüzden seviyorum yahu..aynı şeyleri düşünüp, aynı tepkiyi veriyoruz. Benim tepkimde evdekilere aaa bakın Nur'un yüzünde güller açmış oldu. Tebrik ettim kendisini.
Birde o kadar bölüm isteği yaptım. Biri bile tutmaz mı yaf..
Bu arada herkese merhababye
hayatımroman 30-10-07, 21:48 Bölüm sonları ile bir sonraki bölümün başı devamlılık arz etmeyince işte böyle kopukluk oluyor..Halbuki ne güzel bir sahneydi o kapı önünde olan konuşma pat diye gereksiz NEDİM görüntüsü ile başlayınca daha en baştan ipler koptu bende...Pek bekeldiğim gibi değildi bu bölüm...
Nedim'e sadece Kadim'e yaptıkalrı için değil Eylül'e karşı yaptıklarından dolayıda gıcık oldum...Aşık olmasını beklemiyorum ama "susma konuş" deyipde kızı dinlememesine sinir oldum...Yakındır tekmeyi yiyeycek Süreyya'dan (Bu Süreyya neden bu kadar çok oynatıyor boynunu valal bendede tik oldu)
Elçin annenin Eylül ve Kutsal usta ile olan sahnelerine bayıldım...
Ağaç dikme sahnesi güzeldi o esnada Ezo'nun söyledikleri..
Acaba Debbie ve annesinemi bişey oldu
:img-wink: bende Kadime bütün o yaptıklarında çok Eylül e bugün yaptıkları daha çok ağrıma gitti nedense bilmiyorum. Adam hödük dimi beklemek mi lazımdı ama değil bu kadar da olmaz ki yaaaa. Çok kabaydı.
Kadim ve Ezo koskoca gece sahnelerinin hakkını veremedikten sonra sabah ki sahneleriyle bizi avuttular mı? Eh avuttular.
Ve evet ya nedir bu süreyya tripleri kızın dudaklarını büzüştürmekten ve gerdan kırmaktan oyun oynayamıyor. Yazık günah bi fizik tedavi alsa bi şeycikleri kalmaz aslında...
Has bacım:img-in_lo
Migren için desene, bir dostum daha uğraşıyormuş.. tez elden geçe canımcım.. bu arada bulanığın,bir resmini buldum.. maşallah çok mutaasıp..
aynen hiç görmeyelim mümkünse.. bu Rus menşeili hatunlar.. ne bileyim, mimiksiz.. falan oluyor... niye derseniz.. vallahi eltim Rus..
Ezo-Kadim arası sıkı bir maç oldu, bu hafta kazanan taraf hep Ezo oldu.. raund raund yazdım..:img-wink: yarın artık bir toparlarız... sayfalar uçuyor.. yetişemiyoruz yahu.. beş sıfır falan oldu.. ama..
mesela şöyle ihtimaller olmazmı ki acep? :)
-Kadimcim.. :) bağ bahçe işleri öyle bakmakla olmaz.. acil öğrenmez lazım çık çık..
-Kadimcim, eve erzak neyin lazım.. bir çırpıda hallediver.. erkek kısmısının işi bunlar!, sen artık koşturacan.. çık çık.. öğren! öğren!
-Kadim tavlada da yenildin.. boksda da.. olmazki canım... kadın kısmısının eri, her şeyi bilmeli..
öyle şak! şak! fotoğraf çekmeye benzemez haaa.. benden söylemesi..:)
valla Ezo'dan korkulur.. hem masum kedi, hem yırtıcı bir kaplan...
asiam bacim
ah sorma gecmeyede niyeti yok:icon_sorr
Amanin yurecigim o sari gacinin 1 tane daha resmini gormeye dayanmaz:icon_whis
Bizim tanidiklarin bir gelini var (ayni oda ayni,kaynanasi yuzune meymeretsiz diyor):img-icecr
Macin raundu bu hafta ezoda kaldi,Valla yeri geldimi Kedi ,yeri gelince Yirtici kaplan olmak cok yakisiyor Ezomuza
Ezodur bu yukarida yazdiklarini zamanla Gadime yaptirirsa ki yaptiracak o zaman bakin esas senlik o zaman baslayacak bizim icin:happy0064
Gadimlerin kaldigi evde hic bir yiyecek,icecek bulundurmamalarinin nedeni
Uzun yol icin arabanin bagajinda yiyecek bir seyler bulundurmasilarmis:img-icecr:img-icecr
Sevgilerimle
Cevacım... merhaba.. gel bacım gel birlikte ağlayalım.. Bayılma sahnesi demi..hııııı.. ( derin bir iç çekiş efekti istiyorum)
Kimin isteği gerçekleşti ki...
bu bölümden karlı çıkan tek kişi Filinta... tahmini tuttu.. bulanık berrakmış meğerim o...
Neyse, şu bölümü ekleyecek mübarek kişiyi bekliyorum ben.. derviş olduk iyice.. bayılma sahnesini seyreder seyreder iç çekeriz...
Not: Süreyya'nın gerdan kırması deemi.. Hintli o hintli... Raj Kapor'un bacısı..
- Kadim: yok el masajı, yok buzlu su...:icon_whis saçma!
böyle dedi, dedi... ama; sonunda da razı oldu...
Süt dökmüş kediye dönüvermedi mi? aslanken.. kediye döndürdü Ezo!
bu hafta herkesin dediği gibi didşmelerle avunmalı.. ötesi yok :img-yes:
glance arkadaşım.. Hayır değil:img-wink: diyosun yani... iyi bari ne diyelim.. ama yakışırdı bak.. bilge sözler.. az ama öz konuşmak.. uzaklara dalıp gitmek.. sen gel olur de.. :) Cevam şimdi yav nereden çıkardın Legolas'ı der ama.. yav bakın aynı özelikler.. bir sarı saçlar eksik.. :)))
hoşgeldin canımcım dostumm..:happy0064
yav tutar tutar...dur biraz... daha çok bölümler var çok şükür..
bu arada, Nezir ağabey! faktörü de çok hoşuma gidiyor benim... 6. filozof olarak güzel inciler saçmıyor değil..
kim bu 5 filozof? Kadim,Ezo,Kutsal ustam,Elçin annem,Ballı ağam ve 6. da güzel insan Nezir ağabeyimiz.. yanılıyormuyum..?
[B]- :img-yes:
[:) Cevam şimdi yav nereden çıkardın Legolas'ı der ama.. yav bakın aynı özelikler.. bir sarı saçlar eksik.. :)))
..
Yalnız çok komik bir şey var... ben berrağı görünce kulaklarına baktım yav bu kadın Elflere benziyo dedim.. O da Legolasın bacısı... Legolasa öyle bacı yakışmaz emmeeee..
Yok asiacım ben sana katılıyorum demek istemiştim kendimi anlatamadım. Katılmamak mümkün değil sana. Bayıla bayıla izledim valla :) Serhat tutumluer'in gerçekten acı çekiyormuş gibi bakışlarına bittim çok güzel rol yapıyor.
Yalnız çok komik bir şey var... ben berrağı görünce kulaklarına baktım yav bu kadın Elflere benziyo dedim.. O da Legolasın bacısı... Legolasa öyle bacı yakışmaz emmeeee..
Canım kardeşim.. kırık kanatlarımından forumdaşım... Banum:icon_sorr
helal sana..:happy0064 oleyyy diyebilirmiyim... bak sen olur deyiverdin..:img-yes::good:
hiçç Lego'mın bakıcısı olsa olsa olur ama.. onun yanına da yakışmaz bu bulanık..:img-wink:
Kadim'e hiç yakışmaz..:img-yes:
Yok asiacım ben sana katılıyorum demek istemiştim kendimi anlatamadım. Katılmamak mümkün değil sana. Bayıla bayıla izledim valla :) Serhat tutumluer'in gerçekten acı çekiyormuş gibi bakışlarına bittim çok güzel rol yapıyor.
Pardon glance canım yaa.. çocuklar... ödevler.. birde üzerine Ezo-Kadim eklenince bir dumur oluyorum ki sorma.. normaldir yani..
- Kadim: yok el masajı, yok buzlu su...:icon_whis saçma!
böyle dedi, dedi... ama; sonunda da razı oldu...
Süt dökmüş kediye dönüvermedi mi? aslanken.. kediye döndürdü Ezo!
bu hafta herkesin dediği gibi didşmelerle avunmalı.. ötesi yok :img-yes:
glance arkadaşım.. Hayır değil:img-wink: diyosun yani... iyi bari ne diyelim.. ama yakışırdı bak.. bilge sözler.. az ama öz konuşmak.. uzaklara dalıp gitmek.. sen gel olur de.. :) Cevam şimdi yav nereden çıkardın Legolas'ı der ama.. yav bakın aynı özelikler.. bir sarı saçlar eksik.. :)))
Peki Nezir ağabey! faktörü de çok hoşuma gidiyor benim... 6. filozof olarak güzel incxiler saçmıyor değil..
kim bu 5 filozof? Kadim,Ezo,Kutsal ustam,Elçin annem,Ballı ağam ve 6. da güzel insan Nezir ağabeyimiz.. yanılıyormuyum..
Asiam, derim tabi..bak şimdi ya iki arada bir derede yine Legolas demiş:) yok öyle birşey. Legolas kimmmmm Kadim kim.:)
Araştırmacı gazeteciliğini konuşturmuşsun yine..Bulmuşsun bulanık Berrak'ın resmini:) hakikaten de çok mimiksiz, artı arkadaşta yetenekte yok..çok kötüydü. Bütün bi hafta niye hain bir bakış atıyor, kimi gördüde nefret kusuyor diye düşündük. Meğer Berrak hanım şaşırmış:) hee tabi birde kızgınmış..yok yahu oyuncu seçimini beğenmedim. Sadece güzel bir bayan o kadar.
Benim berrağı görünce tepkim net ve açık. Kadim bu kıza mı aşık olmuş?:img-pilot Berrak gibi birinden sonra ezo ne zevk ama:) Nedim için bile bu kız uygun değil. Düşünün artık yani.Çok soğuk,kendini beğenmiş.burnu kaf dağında bir tip:img-cool2
En çok da nedime güldüm. Sen git abinin nişanlısı ile tatile sonra abinin senden şüphelendiğini düşünme. Ne saflık ama:)
gülendam83 30-10-07, 22:02 Ya çok mu beklentim vardı acaba.. çok süperdi gerçekten güzeldi.. ama ne bilim ezo ve kadım arasında çok böyle elektriklenme göremedim ben.. o taraftan biraz hayal kırıklığım var.
aynen katılıyorum banu.. bende izlerken ve bitişte aynı şeyleri düşündüm. dedimki bu hafta dizi mi garip yoksa ben mi çok şey bekledim.. yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum..
"kalifiye oyunculuk böyle bir şey" dedirten bölümlerden biriydi bence.çok küçük,sıradan diyaloglarda bir insanın yıkılışı,çaresiziği,güvensizlik ile güvenmek arasındaki gelgitlerini ve bu haller karşısında sarsımaz kale gibi inatla nasıl durulur,nasıl sakin-sığınılacak bir koya döner bir kadın hepsini gördüm.
sanırım bu kadar yıkımdan sonra kadim için iğneyle kuyu kazmaktan ötesi yok:)
olsun bir kez de damla damla derya oluşunu görelim bir aşkın.böyle oynanacaksa ben razıyım:)
herkese selam ve sevgiler...
Sinopem, Kadim'de bizden. Hele kapının önünde sendeledi ya içim gitti. Yahu Migreni olan biri yanında ilaç olmadan gezer mi? Hmm onun ilacı yanındaydı dimi:) biz yine de bildiğimiz bütün ilaçların ismini verelim. Ne olur ne olmaz:img-yes:
Cevam
Aynen bacim bizden,ama normalde Migreni olan bir kisinin her zaman yaninda,cantasinda,arabasinda ,acikcasi daima yaninda ilaci olmasi gerekiyor(esas ilac yanindaydi)
Nedir: Migrenin ilaci arkadaslikmis:img-in_loverelim bacim hot hotun istedigi ilac ismi olsun,biz ona tum urunlerin listesini bile faxlariz:img-wink:
Bu sayfayı bu yüzden seviyorum yahu..aynı şeyleri düşünüp, aynı tepkiyi veriyoruz. Benim tepkimde evdekilere aaa bakın Nur'un yüzünde güller açmış oldu. Tebrik ettim kendisini.
Bacim hepimiz bir yurek olmusuz,o yuzden ayni anda ayni seyleri dusunuyoruz.Nurun yuzundeki gulleri seneye toplayip vazomuza koyariz artik:img-icecr
Bacim bu hafta degilde,haftaya kaldi umutlarimiz:img-wink:
bu arada Locaya selamlar bendende:img-blush
Sevgilerimle
bence de biraz kopukluk olmasına rağmen o da sanırım ezo kadim sahnelerini kısa tutmalarından ve tam sahneye adepte olurken başka bir sahne koymalarıydı:icon_whis
ama sabah kadimin ezonun gitmesinden korkup onu araması ve sonrasında neşesinin yerine gelmesi çok güzeldi :img-yes:
bu gidişle biz forumcak hastanelik olucaz...:icon_whis
Bölümdeki bir başka güzellikte Elçin annenin Kutsal ustanın halinden anlar tavrı ve kalkıp Eylülle konuşmasıydı.:good: Ne kadarda ilgili tatlı bir kadın o ya. Arzuyuda nasıl andı oda öyle derdi diye. Nedim'in Eylül'e davranışı çok yanlıştı ama tabiki Nedim neyi doğru yapıyorki:icon_whis
Ay asiacım bende anlatamadım. Daha dizimizde izlediklerimin etkisindeyim. Kendime gelemedim. :) O acı dolu bakışlar.Ezonun arkadaşı için gecenin bir vakti kapılarda beklemesi. Gene aklıma geldi :)
banucugum
Legosalarin bacida ne yahu?
hadi baciyi anladim(sari gacida)
Legosa konusunda pek bir Fransiz galdim be bacum:img-polic
Sevgilerimle
hayatımroman 30-10-07, 22:12 [
bu arada, Nezir ağabey! faktörü de çok hoşuma gidiyor benim... 6. filozof olarak güzel inciler saçmıyor değil..
kim bu 5 filozof? Kadim,Ezo,Kutsal ustam,Elçin annem,Ballı ağam ve 6. da güzel insan Nezir ağabeyimiz.. yanılıyormuyum..?[/QUOTE]
Nezir ağabey faktörüne bende katılıyorum ayrıca bugün giren bizim fasülyeden mafya seyyit in dayısı da ince ince ne güzel giydirdi bu bölümün güzel sahnelerinden biriydi bence...
Asiam, derim tabi..bak şimdi ya iki arada bir derede yine Legolas demiş:) yok öyle birşey. Legolas kimmmmm Kadim kim.:)
Araştırmacı gazeteciliğini konuşturmuşsun yine..Bulmuşsun bulanık Berrak'ın resmini:) hakikaten de çok mimiksiz, artı arkadaşta yetenekte yok..çok kötüydü. Bütün bi hafta niye hain bir bakış atıyor, kimi gördüde nefret kusuyor diye düşündük. Meğer Berrak hanım şaşırmış:) hee tabi birde kızgınmış..yok yahu oyuncu seçimini beğenmedim. Sadece güzel bir bayan o kadar.
Evet canımcım.. biliyorsun o millet biraz nasıl desem sadece güzel, fakat mimiksiz, ifadesiz oluyor gibi..:icon_whis
Bak şimdi... kimi desek onaydan geçmiyor yahu...
o zaman Banu için ekleyeyim dedim.. birde sen bak moralci başım benim..:img-in_lo
hem onda ok yay var.. bizde Kadim'e kılıç kalkan kuşandırırız... halk oyunlarıda benziyor yahu... olur olur bal gibi olur..
Benim berrağı görünce tepkim net ve açık. Kadim bu kıza mı aşık olmuş?:img-pilot Berrak gibi birinden sonra ezo ne zevk ama:) Nedim için bile bu kız uygun değil. Düşünün artık yani.Çok soğuk,kendini beğenmiş.burnu kaf dağında bir tip:img-cool2
En çok da nedime güldüm. Sen git abinin nişanlısı ile tatile sonra abinin senden şüphelendiğini düşünme. Ne saflık ama:)
Tabi ya Kadim den habersiz üstelik Kadim inde evi olan bir yerde bu kadar samimi görüntüler versinler ve Kadim in bundan şüphelenmediğini düşünsünler gerçekten de büyük saflık. Ama ben burdada bi kopukluk sezdim. Kadim in "beraber oldular ve benim bunu bildiğimi ikiside öğrenmedi" demesi başka bir sahne için geçerli gibi geliyor bana. Çünkü bu sahnede Kadim onları yakaladı ama beraber olduklarına dair net bir sahne değildi bu. Bence daha sonra onların farketmediği ama Kadim in gördüğü daha üzücü bir sahne gelecek gibi geliyor bana. Gerçek ihanet sahnesi...
simdi tekrar izliyorum da diziyi bu bölüm en cok sevindigim yer
daha önceden de dedigim gibi zeynelin balli aganin korumasi olmasiydi...garibim bir kenarda öyle oturmus beklemekte ..ama balli aga bu yapti yine agaligini...kol kanat gerdi aferim balli agaya...
ve bu bölüm haftanin salagi seyiti ilan ediyorum..
meryeme bize yakismadi deyip sonra o cd'yi ne yaptin diye sorusu hey allahim dedim..fasulye gibi boyunda bit kadar akil var iste...aklinca meryemden alip tekrar santaj olayina girecek ee salak nede olsa...
ama bu sayede dizimize bir kisi daha giris yapacak arkadaslar...
adi numan...
simdiden hayirli olsun bize ...
ve balli aganin yeni is hamleleri
yolu kadime cikacagi kesinlesti artik...yakin arkadasinin sinema isi deyince zaten cd olayindan basi yanan balli aganin oradaki tepkisi süperdi hakikaten...
berraka gelince sevgili kara esrefin o güzelim sözü aklina geldi...
kadim her mahlukat sevilmez Allah yaratti deye canim...:img-hyste:img-hyste
nerde buldun bu kizi bilmemki...
hem bir afra tafra yanina yaklasilmiyor kizin..hem sen nedimle gel hemde kadime surat yap ...hic yakismadi...
ve bizim balik hafizali kadim beyimiz bir türlü defne adi aklina gelmedi...
normaldir bir zamanlar ezoyuda bu sekilde sora sora ezberledi.....:img-hyste
ve muhtesem doktor emre..her bölüm gözümde daha bir yüceliyor adeta...
selim hic onu düsünmeyeyim diyorum ama bir bakiyorum
dr.emre-hic farkinda olmadan onu düsünürken buluyorsun kendini..
selim-aynen öyle sende yasadin mi?
dr.emre-bazen kendine bile inanamadigin durumlar oluyor..
dr.emre-önemli olan boyadigin resmi degil resim yapmayi sevmek....cogumuz kendi resmimizi ask zannediyoruz...
tek kelimeyle harika....bu sözler üzrine baska birsey demeye gerek yok...:img-yes::img-yes:.var mi?
Tabi ya Kadim den habersiz üstelik Kadim inde evi olan bir yerde bu kadar samimi görüntüler versinler ve Kadim in bundan şüphelenmediğini düşünsünler gerçekten de büyük saflık. Ama ben burdada bi kopukluk sezdim. Kadim in "beraber oldular ve benim bunu bildiğimi ikiside öğrenmedi" demesi başka bir sahne için geçerli gibi geliyor bana. Çünkü bu sahnede Kadim onları yakaladı ama beraber olduklarına dair net bir sahne değildi bu. Bence daha sonra onların farketmediği ama Kadim in gördüğü daha üzücü bir sahne gelecek gibi geliyor bana. Gerçek ihanet sahnesi...
Tabiki bu kadarı yetmez peşin hüküm vermesi için. Bence de başka bir sahne daha olacak ihaneti anladığı. Ama benim takıldığım nokta Nedim. Abisini ne sanıyor salak falan mı?Bu kadar samimi yakalandıktan sonra (üstelik o berrak olan kişi sözde tabi bu kadar terslerken) ikisinden şüphe duyacağı aklına gelmiyor mu da abim böyle bir durumdan şüphelenmemiştir diyebiliyor süreyya'ya. E be adam bu adam neden durup dururken sana güvenmiyor insan bir düşünmez mi?Akıllı geçinir ama safın önde gideni:)
[
Nezir ağabey faktörüne bende katılıyorum ayrıca bugün giren bizim fasülyeden mafya seyyit in dayısı da ince ince ne güzel giydirdi bu bölümün güzel sahnelerinden biriydi bence...
Evet hayatımroman bende fark ettim onu..
Zaten karakter oyuncularına ayrı bir sevgim var..
ben etten anlarım, ama pişmişinden..!!! deyince dedim..
Kendi amcası bile Seyit efendiye çiğ dedi.. dedi de, bn hala Nedim daha tehlikeli diyorum... yav bu Seyit, hiç inandırıcı korkunç gelmiyor bana ne edeyim..:icon_whis
Sinopem, Banu'ya birde sana göstereyim dedim ama silinmiş :)
iki günlük bölüm sorumlusu olarak, arkadaşlara görev! görevdir! diyelim ne diyelim..:img-wink:
iyide ne zararı vardı lepiska saçlının anlayamadım.. o zaman o seçenek neden konulmuş..:icon_whis:icon_whis
ve muhtesem doktor emre..her bölüm gözümde daha bir yüceliyor adeta...
selim hic onu düsünmeyeyim diyorum ama bir bakiyorum
dr.emre-hic farkinda olmadan onu düsünürken buluyorsun kendini..
selim-aynen öyle sende yasadin mi?
dr.emre-bazen kendine bile inanamadigin durumlar oluyor..
dr.emre-önemli olan boyadigin resmi degil resim yapmayi sevmek....cogumuz kendi resmimizi ask zannediyoruz...
Masum kiz
Gercektende her hafta Doktor Emre bizim gozumuzde puan toplamaya devam ediyor:img-yes:
bence de biraz kopukluk olmasına rağmen o da sanırım ezo kadim sahnelerini kısa tutmalarından ve tam sahneye adepte olurken başka bir sahne koymalarıydı
ama sabah kadimin ezonun gitmesinden korkup onu araması ve sonrasında neşesinin yerine gelmesi çok güzeldi
bu gidişle biz forumcak hastanelik olucaz...
Dilekcigim
o kopuk sahneleri hic sorma:icon_sorr
Sabahleyin Gadimin ezoyu onu birakipta gitmesi(bunlar yavastan yavasa Gadimin yuregine Ezonun ne denli onemli olmaya basladiginin ispatidir.
Sevgilerimle
ve eylül ...kimi kime anlatiyor dedim izlerken.....
ah eylül ah kendi gözünle gördüklerinden sonra hala elcin anneye dert yanman bosuna canim ya...
birde dersler alacak elcin anneden platonik asklar üzerine ..bu isin mastirini yapmismi bilinmez ama bunun kendinde tutacagi kesin elcin annemizin..
diziden güzellikler
ezo-üzülmek size yaramiyi..
kadim-üzgün degilim...
ezo-hem üzgünsünüz hem kizgin...basiniza vuran yüreginizin agrisi...
kadim-bak sen ..neler biliyorsun..
ezo-bilmiyim size bakinca gördüm...bir konussaniz bir ciksa icinizden zehir aksa dilinizdende avlamasa böyle ayip degelki
kadim-konusmanin kimseye faydasi olmaz..anlatacak birseyde yok...
ezo-aglayacak birseylerinizde mi yok..?aglayin ben dinlerim..
kadim-neden?
ezo-neden neden neden neden hep sorisiniz neden hep sinisiniz?
kadim-sahte olmayani bulmak icin..
ezo-araya araya gör olmamissinizdir insaalh..sahte olmayani bulunca görememekte var..
yaraya tam derinden islemek diye ben buna derim iste..:img-wink:
..
Ben de kendimi çok fazla beklenti içine sokmuştum, ne hayallerim vardı ama hiç biri gerçekleşmedi..Bir yavanlık vardı bu bölümde..
Ben orda,o duygularla fırtınalar kopsun bekledim hem bakışlarla hem repliklerle.Aynı şeyi Ezonun kalmaktaki ısrarları içinde söyleyebilirim.Çok güzeldi aslında ama alamadım o elektriği.(Kibarlık yaptım o elektrik olsaydı heleki Kadimde ben kesin alırdım onlar veremediler)
.
Fragmandan farkı yoktu sanki o çiflik evindeki sahnelerin. Büyüsü yok gibiydi, ne bileyim hiç mi hiç etkilenmedim desem...:icon_sorr
Sanki aceleye gelmiş, bir an önce bitse de gitsek tarzı çekilmiş gibi, yeterince duygu katılmamış gibi...Keşke o gece için biraz daha özenli birşeyler yazsalardı..Ezo'nun kalma ısrarlarıda bana biraz abartı geldi.Onun yerine kendinden geçmiş, zil zurna Kadim bulsaymış ve o yüzden orada kalmak zorunda olsaydı daha iyi olurdu..Hem sarhoşken içini dökmesi daha da doğal olabilirdi, camdan dışarı bakıp konuşacağına..
Neyse bunu geçiş bölümü diyelim, haftaya acısını çıkarırlar umarım..
sanki senaryoda sorunlar mı var yoksa oyuncular soğuktan mı oynamamışlar bilinmez ama bu bölüm kafamda soru işaretleri bıraktı. daha iyisi olurmu bilmem ama bundan daha kötü bölüm görmek istemem..
kalpten dile dökülen o sessiz cigliklar
kadim -ezo....nasil birseysin sen..hem cocuk kadar ürkek hemde cocuk kadar cesur..
gecenin bir vakti böyle bir yerde böyle bir adamla kalmak senin icin senin gibi biri icin ne kadar zordur ama yinede kaliyorsun..yardim etmek icin..
bir insana nasil bu kadar günenebiliyorsun..yarin seni sirtindan bicaklamayacagimi nerden biliyorsun..
keske bende yapabilsem..keske benden istedigin gibi sana aglayabilsem ama ben aglamayi coktan unuttum ezo..
terkedilmeyi ögrendigim ilk geceden beri unuttum...sonrasi hep aynii...
annem, babam ,sevdigim kadin ,kardesim ya ölerek ya ihanet ederek terkederlerken ben sadece kanadim ama aglayamadim..
debby gibi yada senin gibi cok korkuyorumda diyemedim ben...
belkide bu acilara karsi etrafima ördügüm kalin duvarlardandir...
belki belki belki belki belki menzilimden istesemde cikamiyorum artik..
birisinin sevgisine gönül rahatlgiyla teslim olamiyorum yapamiyorum..yapamiyorum...
gülendam83 30-10-07, 23:11 bu akşam çok sakin burası. hepimizde bir rehavet var. dizidede vardı bu durum bizede yansıdı. tabi bölüm kötüydü demem haksızlık olur ama öyle bölümler öyle sahneler izledikki üstüste beklentilerimizde fazlalaşmıştı tabi. bu açıdan bu bölüm tatmin etmedi bizi.. ama ben umutluyum tabiki herkes gibi. bu hafta oyuncuların işleri filan varmıştır belki mesela nurgül altın portakalla ilgileniyordu.. bu gibi nedenlerden de bu hafta böyle olmuş olabilir.. belki ondan diğer oyunculara ağırlık verilmiştir. onlarda çok başarılıydı. özellikle elçin anne ve kutsal usta sahnesi çok güzeldi.. çok tatlılar. :happy0064
Kaderde Ezo Gelin'e yorum yapmak da varmış :)
Eski sevenleri kusura bakmasınlar.. Geçen sene bu dizinin yüzüne bile bakmazdım.. :img-blush Birkaç bölümüne öylesine bakmıştım ama hiç içim ısınmamıştı. Ne zaman ki Serhat Tutumluer'i gördüm.. Diziye tekrar bir göz atayım dedim.. Ve... :blink:gözlerime inanamadım. Sanki dizinin üzerine sihirli bir değnek değmiş.. Ne kadar eğlenceli, ne kadar ilgi çekici, ne kadar tadından yenilesi bir yapım olmuş.. :img-icecr Üç haftadır kaçırmadan izliyorum. Binbir Gece'yi bile ekmeye başladım.. :icon_whis İnşallah bu çizgide devam ederler. Kadim & Ezo aşkını merakla bekliyorum.. :love05:
bu akşam çok sakin burası. hepimizde bir rehavet var. dizidede vardı bu durum bizede yansıdı. tabi bölüm kötüydü demem haksızlık olur ama öyle bölümler öyle sahneler izledikki üstüste beklentilerimizde fazlalaşmıştı tabi. bu açıdan bu bölüm tatmin etmedi bizi.. ama ben umutluyum tabiki herkes gibi. bu hafta oyuncuların işleri filan varmıştır belki mesela nurgül altın portakalla ilgileniyordu.. bu gibi nedenlerden de bu hafta böyle olmuş olabilir.. belki ondan diğer oyunculara ağırlık verilmiştir. onlarda çok başarılıydı. özellikle elçin anne ve kutsal usta sahnesi çok güzeldi.. çok tatlılar. :happy0064
belki haklı olabilirsin o kadar güzel bçlümlerden sonra bu biraz zayıf kaldı önümüzdeki bölümlere bakacağız artık...
Kaderde Ezo Gelin'e yorum yapmak da varmış :)
Eski sevenleri kusura bakmasınlar.. Geçen sene bu dizinin yüzüne bile bakmazdım.. :img-blush Birkaç bölümüne öylesine bakmıştım ama hiç içim ısınmamıştı. Ne zaman ki Serhat Tutumluer'i gördüm.. Diziye tekrar bir göz atayım dedim.. Ve... :blink:gözlerime inanamadım. Sanki dizinin üzerine sihirli bir değnek değmiş.. Ne kadar eğlenceli, ne kadar ilgi çekici, ne kadar tadından yenilesi bir yapım olmuş.. :img-icecr Üç haftadır kaçırmadan izliyorum. Binbir Gece'yi bile ekmeye başladım.. :icon_whis İnşallah bu çizgide devam ederler. Kadim & Ezo aşkını merakla bekliyorum.. :love05:
sizleri burda görmek biz eski ve yeni seyircileri mutlu ediyor:img-book:
gülendam83 30-10-07, 23:22 Kaderde Ezo Gelin'e yorum yapmak da varmış :)
kimse kusura bakmaz merak etme. hoşgeldin bu arada.. ben dahil burda çoğumuz dizinin bu yıl müptelası olduk.geçen yıl aynen izlemezdik. bu sene çok güzel izlettiriyor. :img-wink:
Ben de kendimi çok fazla beklenti içine sokmuştum, ne hayallerim vardı ama hiç biri gerçekleşmedi..Bir yavanlık vardı bu bölümde..
Fragmandan farkı yoktu sanki o çiflik evindeki sahnelerin. Büyüsü yok gibiydi, ne bileyim hiç mi hiç etkilenmedim desem...:icon_sorr
Sanki aceleye gelmiş, bir an önce bitse de gitsek tarzı çekilmiş gibi, yeterince duygu katılmamış gibi...Keşke o gece için biraz daha özenli birşeyler yazsalardı..Ezo'nun kalma ısrarlarıda bana biraz abartı geldi.Onun yerine kendinden geçmiş, zil zurna Kadim bulsaymış ve o yüzden orada kalmak zorunda olsaydı daha iyi olurdu..Hem sarhoşken içini dökmesi daha da doğal olabilirdi, camdan dışarı bakıp konuşacağına..
Neyse bunu geçiş bölümü diyelim, haftaya acısını çıkarırlar umarım..
Kibar kibar eleştireyim dedim ama sevgili bimkolik yazdıkların bana verdi coşkuyu :icon_whis:icon_whis:icon_whis
Tamam olabilir bende olsam arkadaşımı o durumda yalnız bırakmaz,ısrar eder hatta Ezo gibi tüm hakaretlere bile katlanırım.Ama dediğin gibi o camdan dışarı bakarak konuşması ne saçma bir durumdu.Orda Ezo uyuyor ve Kadimde normal sesle konuşuyor.Duyması ve uyanması çok normal üstelik çift kişilik,geniş bir yatakta rahat,sere serpe değil;tek kişilik koltukta oturur vaziyette ve aklı Kadimde uyuyor.Zaten rahatsız durumda ve Kadim nöbeti bekleyen Ezo değil de kızan Kadim oluyor.Hemde niye ikisinin bulunduğu odada Kadimi duyduğu için :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Merhaba arkadaslar, sonunda gelebildim..
Bolum hakkinda yorumumu hemen sunim, oncellikle sunu soylemem lazimki bence cok hos bi bolumdu, beklentilerimi (zi) karsiladimi orasi tartisilir ama bence genel olarak cok guzel bi bolumdu..
Ben ve eminim cogumuz gecen bolumun son sahnesi, ve bu bolumun fragmanini gordukten sonra cok fazla sey bekledikki ben sahsen aynen oyleydim, biliyorsunuz.. Ama yine bi hata yapip cok fazla bisey bekledim, halbuki tam olmasi gereken gibi bi bolum oldu.. Onun icin hic kotu bisey yazmaya hakkim yok, yazmamda..
Bolumun baslangici bence guzeldi, fakat gecen bolumun sonundan devam etselerdi daha bi hos olurdu, ama napalim Ezo Gelinin kaderi buymus..
Ben Nedimi resmen oldurebilir bi duruma geldim, ne adi biseymis bu ya, sanki Kadim onun oz kardesi diil, tek dusmani gibi, sanki Kadim ona durmadan ihanet ediyor, sanki onun nisanlisini elinden aliyor, ve onu yari yolda birakiyor tum bunlari kendi yapiyor fakat Kadime patlatiyor, ne saniyorsa kendini.. Ama sonra kendide bi guzel pisman oldu, iyide oldu, Kadimin banada oyle sarilsaydi ben herhalde icmek yerine gidip yaptiklarimdan dolayi intihar ederdim.. Vicdani bi insanin nasil rahat eder anlamiyorumki..
Hem tek kardesi tarafinda ihanetine ugramis olmasi, hemde giderek yakinlastigi Debby'nin gitmis olmasi Kadimin birden patlak vermesine sebep oldu arabayi aldigi gibi o hatirlamak istemedigi eve gitti, hayaller icinde.. Surat yapiyordu ama aklina ne geldi bilmiyorum vazgecti ve sag salim eve vardi, ben isterdimki surat yaparken aklina Ezo gelsin ve onun sayesinde yavaslassin ama aksine onumuze Berragin sesi koyuldu.. Simdilik boyle olmasina bisey demiyorum ama yakkinda umarim Berrak tamamen dizinin icinden cikar..
Kadimin yok olmasindan bayagi bayagi etkilendi Ezo hanim, tabi belli etmedi Orhan abiye, ama ben anladim 'arkadasi' icin endiselendi, hemde ne bicim..
Evinin kapisinin onunde iceri alana kadar o dondurucu havada beklemeler, iceri girdikten sonra caylar, buzlu sullar, kendi ceketini Kadimin ustune ortmeler, sabah kalkip misir calmalar vs. Bunlarin hepsi o kadar hostuki. Ozellikle su arabanin anahtari icin dovustukleri sahne, bayildim daha uzun olabilirdi tabi bakisma ama guzel bi sonu vardi..
Ne denilir bilmemki bence cidden cok ama cok guzeldi evdeki tum sahneler..
ezo....nasil birseysin sen..hem cocuk kadar ürkek hemde cocuk kadar cesur..
gecenin bir vakti böyle bir yerde böyle bir adamla kalmak senin icin senin gibi biri icin ne kadar zordur ama yinede kaliyorsun..yardim etmek icin..
bir insana nasil bu kadar günenebiliyorsun..yarin seni sirtindan bicaklamayacagimi nerden biliyorsun..
keske bende yapabilsem..keske benden istedigin gibi sana aglayabilsem ama ben aglamayi coktan unuttum ezo..
terkedilmeyi ögrendigim ilk geceden beri unuttum...sonrasi hep aynii...
annem, babam ,sevdigim kadin ,kardesim ya ölerek ya ihanet ederek terkederlerken ben sadece kanadim ama aglayamadim..
debby gibi yada senin gibi cok korkuyorumda diyemedim ben...
belkide bu acilara karsi etrafima ördügüm kalin duvarlardandir...
belki belki belki belki belki menzilimden istesemde cikamiyorum artik..
birisinin sevgisine gönül rahatlgiyla teslim olamiyorum yapamiyorum..yapamiyorum... (masum_kiz'a tesekkurlerimi iletiyorum)
Bunlari soylerken "sevdigim kadin" dediya ben bi kotu oldum, Berrak hic olmasin istiyorum, yada ondan bahsederken sevdigim demesin istiyorum ama benimki biraz fazla istek galiba, baska nasil bahsedebilirki, ama ne bilim en azindan Ezoya karsi oyle bahsetmeseydi..
Hani evde Kadim "'patronuna niye bu kadar yardim ediyorsun" diye sorduya Ezo'ya ben icimden "Kadimmm" diye ciglik attim resmen, ama saolsun Ezo herzamanki gibi bi guzel cevabini verdi.. Iyide yapti agzina saglik!
Ve ve ve gelelim su agac dikme meselesine, Allah su bahcivandan razi olsun, bence bu agac gelecekte cok guzel seylerin baslangici olucak, hissediyorum.. Cunki daha once "dikili agac" meselesini yasadim bi dizide, ve o kadar guzeldiki eminim ayni sey Ezo Gelindede olucak, zaten ne dedi Kadim beyimiz o gulen suratiya "Geldigim zaman, sana haber vermemi istermisin".. Ay istemezmi Kadim, can atar tabi.. Siz bol bol gidip sularsiniz artik arkadassinizya..
Son sahne bence cok hizliydi, yani nasil desem gecen bolumki gibi bitirilmedi, daha hizli bi sekilde.. Hastaneye kim kalkmis olabilir diye dusunurken aklima tek bi isim geliyor oda Nedim, bolum boyunca gozukmedi, en son Sureyyanin yanindan cok kotu bi sekilde ayrilmasini gorduk o kadar, bana kalirsa kesinlikle ona bisey oldu, ya bi kaza yada ne bilim kotu bisey, gorucez..
Ha son bisey tahminim dogru cikti su Kadimin Berrakli hayali yani..
Uzun lafin kisasi cok icten, cok dogal, cok guzel bi bolum izledik, gelicek bolumu iple cekmeye basladim bile, 2 saat diilde keske 4 saat olsa bikmadan izlerim vallahi..
Sevgiler..
DipNot: Binbir Gece onun saatine alinmis, ama ben tabikide Ezo Gelini izliyorum artik, ve oylede olucak.. Umarim reytinglerde bunu gosterir, ve cok guzel gelir..
Son bisey Kadim, Kadim Kadim.. :img-in_lo:img-in_lo
Bir kadin ve bir erkegin aska dair yasayabilecegi en saglikli gelisim sürecini sergiliyorlar...
Kadim snop bir tip,varlikli, egitimli basarili Ezo köyden kente yeni göc etmis bir kadin ve aralarindaki hukuk sadece bir iki aylik...
Kadinlarla ilgili güven sorunuda olan böyle bir adamin bu profildeki bir kadina hemen asik olup,hemde bu kadar sorun varken romantik bir gece gecirmeleri ne kadar mantikli olurki..
Bence cok iyi gidiyor senaryo,benim korkum aralarinda romantik seylerin yasanmasiydi...
Zaman gerekli, duvarlari beraber yikmalilar ve önce hayati paylasacak kuvvette olmali iliski...
Bu yazim ekibine o gece icin romantik seyler yazmak zor gelmezdi zira..
Ayrica siz ezonun esarbini filan cikarip birden modernlesmesini istiyorsunuz,buda sacma bence, kadin zaten güzel,gardrobuda yenilendi,o yemenide giderse Kadimin ,gururlu,snop,asil adamin bir köyllü kadina asik olmasi lezzetinden mahrum kaliriz...
bence onu öylece sevmeli,degisim ilerde nasilsa olur..
Ayrica Ezonun sert durmasida dogal hayatinin askindan kopali sadece bir iki ay olmus.. tebrik ediyorum Oya Yüce yazim grubun..
Damagimiza damittiklari essiz siddetli ask lezzetinden dolayi...
Sevilesi bir kadin ve sevesi bir erkek..
Daha ne olsun...
Bir kadin ve bir erkegin aska dair yasayabilecegi en saglikli gelisim sürecini sergiliyorlar...
Kadim snop bir tip,varlikli, egitimli basarili Ezo köyden kente yeni göc etmis bir kadin ve aralarindaki hukuk sadece bir iki aylik...
Kadinlarla ilgili güven sorunuda olan böyle bir adamin bu profildeki bir kadina hemen asik olup,hemde bu kadar sorun varken romantik bir gece gecirmeleri ne kadar mantikli olurki..
Bence cok iyi gidiyor senaryo,benim korkum aralarinda romantik seylerin yasanmasiydi...
Zaman gerekli, duvarlari beraber yikmalilar ve önce hayati paylasacak kuvvette olmali iliski...
Bu yazim ekibine o gece icin romantik seyler yazmak zor gelmezdi zira..
Ayrica siz ezonun esarbini filan cikarip birden modernlesmesini istiyorsunuz,buda sacma bence, kadin zaten güzel,gardrobuda yenilendi,o yemenide giderse Kadimin ,gururlu,snop,asil adamin bir köyllü kadina asik olmasi lezzetinden mahrum kaliriz...
bence onu öylece sevmeli,degisim ilerde nasilsa olur..
Ayrica Ezonun sert durmasida dogal hayatinin askindan kopali sadece bir iki ay olmus.. tebrik ediyorum Oya Yüce yazim grubun..
Damagimiza damittiklari essiz siddetli ask lezzetinden dolayi...
Sevilesi bir kadin ve sevesi bir erkek..
Daha ne olsun...
Güzel diyorsunuz tabii. bunda da haklısınız...
ama Ezo ile her çarpıştığında bile suratında bir hayranlık bir şaşkınlık ifadesi bulunan Kadim dün o kadar itiş kakışta hiç bir ifade göstermemesi ilginçti..
Ezo'nun her şeye ağlarken, Dabie'nin gidişinde taş kesilmesi ne anlama geliyor..
Kadim'in açılmasını bekliyorduk ama bundan daha şiddetli ve duygusal belki de beklediğimizdendir...
Elbette Oya Yüce gurubunu kutluyoruz. Onların repliklerine, yazdıklarına çok büyük hayranlığımız var.. Bu diziyi izlettiren sadece oyuncular, yönetmen değil ki.. günlerce replikleri, sahneleri konuşuyoruz burada..
Ezo'nun ilk zamanlardaki o yemenilerini bağlamasıyla bu gün bağlaması daha bir başka.. tepesinde toplamasın barii..
benim için dizi senaristlerin değişmesiyle başladı zaten.. bu sezon başladı..
Dediğimiz gibi belki de daha fazla beklentimiz olduğu için böyle bir şey oldu.. ama gene de gelin biz seyircilerin dediklerine kulak verin derim ben.. zararlı çıkmazsınız...
Bencede..hatun kişiyi görünce dedim bu ne ??? ruhsuz sevimsiz...bula bula bunu mu bulmuş hadi bulmuş nasıl sevmiş.. ıyyyyyyyyy
Birde hatun kişiyi görünce onun bu haltı yemesi normal geliyor da mazallah insan kardeşine böyle bişeyi nasıl yapar.. Allah korusun ya insanın içi nasıl kaldırabilir.. Kara böcük nedim abim gittiğime üzülmedi diyor saftirik önce ona hala nasıl kardeşim dediğini düşünsün :fighting2 Kadim 'imizin :img-in_lo kuyruk acısı pek fena ve geçmiyor olması da normal..
ezo'ya hem git diyor hemde ya da istersen çayını bitirde öyle git diyor ya dedim yerim seni ben yerim yerim :icon_whis
Kadim'in gömleği baydı beni çok damat paşa gibi olmuş bi daha onu giymesin mümkünse
Akşam ki bölüm pek bi çabuk bitti :icon_sorr
akşam ezo çok tatlıydı ya hele kadime ağaç diktirmesi.. aynı evde kalmaları kadimi girdiği bunalımdan kurtarması, galiba nedim kaza geirdi anladığım kadarrıyla yeni bölümü merakla bekliyorum..:happy0064
Bencede..hatun kişiyi görünce dedim bu ne ??? ruhsuz sevimsiz...bula bula bunu mu bulmuş hadi bulmuş nasıl sevmiş.. ıyyyyyyyyy
Birde hatun kişiyi görünce onun bu haltı yemesi normal geliyor da mazallah insan kardeşine böyle bişeyi nasıl yapar.. Allah korusun ya insanın içi nasıl kaldırabilir.. Kara böcük nedim abim gittiğime üzülmedi diyor saftirik önce ona hala nasıl kardeşim dediğini düşünsün :fighting2 Kadim 'imizin :img-in_lo kuyruk acısı pek fena ve geçmiyor olması da normal..
ezo'ya hem git diyor hemde ya da istersen çayını bitirde öyle git diyor ya dedim yerim seni ben yerim yerim :icon_whis
Akşam ki bölüm pek bi çabuk bitti :icon_sorr
Akşam en saçma gelen yerlerden biride o sahneydi.Kadimin hala Nedime birşey olmamış yada affedilir birşey olmuş gibi alttan alması,hatasını yüzüne vurmayıp birde kırmadan çare bulmaya ve göstermeye çalışması,bunlar yetmemiş gibi birde sarılması saçmanında ötesiydi.
Ben bölümü beğendim. Evet beklentilerimiz yüksekti. Bunun nedeni de son iki haftadır beklentilerimizin üzerinde bölümler izlememizdendi. Fragmanda da bazı sahneler beklentilerimizi körükledi.
O evde olması gerekenler dozundaydı. meyrab arkadaşımızın da yazdığı gibi daha farklı Ezo ve Kadim izleseydim açıkcası saçma gelirdi. Çünkü biri daha yaralarını saramamış, geçmişini unutamamış, güven duygusunu 6 yıldır unutmuş biri. Ezo ise sevdiği adamdan yeni ayrılmış. Bizler aralarında birşeyler olduğunu seziyoruz. Ama onlar daha farkında değiller.
Orada Kadim üzgündü, perişandı, Ezo'da tüm dostları için ne yapıyorsa Kadim içinde aynısını yaptı. Yanında oldu. Bundan fazlası olamazdı zaten. Bence replikler falan çok güzeldi.
Herkes Kadim'in cam karşısında içini dökmesine takılmış. Bence gayet güzeldi. Ne yapsındı, Ezo'yu karşısına alıp "aldatıltım, ihanete uğradım, Sevdiğim kadın ve kardeşimi beraber yakaladım, şimdi de kardeşim iş yönünden bana ihanet ediyor" deyip anlatsamıydı? Bunları daha paylaşabilecek durumda değil. Kaldı ki çok sevdiği Elçin annesine bile anlatamamış. O sırada Ezo'yu karşısında gördü, onun kendisi için yaptıklarını düşündü, karşılıksız kendisine güvenini, kendisi için endişesini vs.... Bunlar bir anda boşalmasına yardımcı oldu. Bence bu gayet doğal birşey. Hangimiz bazen kendi kendimize konuşmayız. Bazen birine kızarız içimizden ona söyleyemediklerimizi söyleriz, bazende dışımızdan söyleriz. Yalan mı?
Bence çok doğaldı... En azından Ezo bazı gerçekleri de öğrenmiş oldu.
Nedim için söylenecek birşey bulamıyorum. Artık o insan sıfatıyla dolaşan bir mahluk. Hem abine ihanet et, bir de yüzsüzce ortalarda dolaş. Abinin sana değer vermediğini söyle... Yok öyle. Herşey emek karşılığında olur. Ama Kadim'in ona sarılması da kapak olsun. Ama sanırım en çok yıkılan Kadim oldu. Nedim'e hiçbirşey olmaz. Yine aynı tas aynı hamam.
Eylül'ünde gözleri kör olmuş. Gözünün önünde Nedim yapacağını yaptı hala onun kendisiyle ilgilendiğini düşünüyor. Vah ki vahhhhh.... :sad53:
Hastaneye kaldırılan kişi Nedim büyük bir olasılıkla.... Ama acaba diyorum Debby'nin annesiyle ilgili bir durum olabilir mi? Ne dersiniz. Ama onlar Amerika'ya çoktan gitmişlerdir değil mi?
Ağaç dikme sahnelerine bayıldım. Bence en can alıcı sahnelerden ikincisiydi.... :good:
Sevgiler
günaydınlar sevgili ezo gelin koğuşu sakinleriiiiiiii:img-icecr
dizimiz yine çok güzeldi, yani zaten hiçbirimiz dağda o gecenin çok romantik fln geçmesini beklemiyoduk. ezo kadimi bunalımdan nası da çekip çıkardı, aslan ezommm:happy0064
kadimin yeni şeyler ümit edebilmesin |