Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 4)
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
mümkünse önümüzdeki ilk 35 yıl eflatun renk görmeyeyim ben:icon_twis:icon_twis:icon_twis:fighting2imgdrag
sanırım bu diziyi yönetmen çoktan koymuş kaçmış, yapımcıda bırakmış, senaristler de ayıp olmasın diye bişeyler yazıyorlar..yani bu diziyi izleyenlerin hiç mi söz hakkı yok ..kime yapıyorlar bu diziyi, bizlere değilmi, ne için yapıyorlar izlenmesi için değil mi..yani para kazanmak için yapıyorlar..
peki niçin bu kadar özensiz..
hala dizinin yeni versiyonu ile alakası olmayan bir arif sağ çalıyor..
hala ezonun elinde bir sargı,
amacı ne o sargının
her işi rahatça yapabiliyor ezo
o sargı bir şekilde ezo ile kadim arasında bir yakınlaşma vesilesi oldu mu olmadı..peki başka bir olayda kullanıldı mı..hayır kullanılmadı..
ezonun başından şu tülbenti açmayacaksanız bari adam gibi örtün
bakın elveda rumelide dizisinde de kullanıyor tülbent, hiç rahatsızlık vermiyor..
ama ezonun başında uyduruk duruyor, açın artık..
fragmanda gördüğümüz nedimin sayesinde kadim ve süreyya yüzyüze gelecekler.ama bu karşılaşmadan bişey çıkacağını sanmıyorum ben..
işlenmez bu sahne..
belki nedim abisine karşı çözülür bu bölüm..
çünki nedim eski hatasından aslındaçok pişman..bu hatadan dolayı kadimden belki kaçmaya çalıştı ama abisinden uzaklaştıkça içine dert oldu.cahilken yaptığı hata, yaş kemale erdikçe içine işlemeye başladı..
canım söğütüm benim pek bi dolmuşsun canım kim kızdırdı seni bakim hemen alayım ifadesini
o eflatun arkadaşa laqf yok bir gömlek kadar olamadık arkadaş kadimin üzerinde iki haftayı devirdi :img-hyste
sargı bezine hiç girmiyorum :hıhacaba bu bezi saran arkadaş işsiz kalmasın diyemi yapıyorlar :img-blush
forgetmenot 05-11-07, 11:55 Bir kere fragmanı çok karışık hazırlıyorlar.Aynı konuşmanın bir başını bir sonunu alıp fragmanın değişik kısımlarına serpiştiriyorlar.Böylece biz izleyenler '10-15 aksiyon olacak çünkü 10-15 yüz ifadesi gördük' diye düşünüyoruz sonra bir bakıyoruz ki belli başlı 4 bilemedin 5 nokta üzerinde dönüyor dizi.Diyeceğim,fargmanlarda 'Dağ fare doğuruyor.'Rutine bağladılar gibi geliyor bana.Aslında acilen Kadim'le Ezo arasında 'esaslı' bir 'aksiyon' olmazsa(yüreğindeki dertleri dökme,duygusal yakınlaşma,arkadaşlıktan ileri bir yakınlık)benim canım sıkılacak,dizi eskisi kadar tad vermeyecek.Tamam Kadim duygusal travma geçirmiş,içine kapanmış,ama senaristler bunun sebep ve sonuçlarını böyle 'gıdım,gıdım' vermeye devam ederse,çok skıcı olacak,dizinin temposu düşecek.Kim her bölüm '(eflatun gömlek giymiş(!):img-wink:bay trip'i ve triplerini izlemek ister ki???Ben değil!!Action please!!!:img-pilot
ben yazmıyordum bu foruma arasıra girip yazdıklarınızı okuyordum.neler oluyor millet?
jenerik müziği değiştirdiniz ne oldu ratingler tavanmı yaptı.
fragmancı özetçi sizlerin tokadından epey nasipleniyor.özet verildi ne oldu hiç.özet kısayken ne senaryolar yazıyordunuz.sayfalar dolup taşıyordu.fragmana bozuluyorsunuz ama dizide ne varsa sanırım ordan burdan bir kaç satır vermeye çalışıyorlar.
yönetmeni hep asıyor kesiyorsunuz yönetmen ne yapsın senaryo da iş yoksa.
belkide oyuncularda bir eksiklik var.hani senaryo çok güzelya.
gömlek meselesi hani hep dediniz mor renk yakışıyo çıkarmasın diye adamcağız ne yapsın gözünüzden gönlünüzden düşmemeyim diye çıkartmıyor.
sanırım millet izlememek için bahane arıyor.
yapım şirketide başladık ama nasıl bitirsek diye bahane arıyor.
herkese bol güneşli günler diliyorum malum kış geldi havalarla artık karardı soğudu bizlerde bunalımlara yelken açmayalım.
ben yazmıyordum bu foruma arasıra girip yazdıklarınızı okuyordum.neler oluyor millet?
fragmancı özetçi sizlerin tokadından epey nasipleniyor.özet verildi ne oldu hiç.özet kısayken ne senaryolar yazıyordunuz.sayfalar dolup taşıyordu.fragmana bozuluyorsunuz ama dizide ne varsa sanırım ordan burdan bir kaç satır vermeye çalışıyorlar.
gömlek meselesi hani hep dediniz mor renk yakışıyo çıkarmasın diye adamcağız ne yapsın gözünüzden gönlünüzden düşmemeyim diye çıkartmıyor.
herkese bol güneşli günler diliyorum malum kış geldi havalarla artık karardı soğudu bizlerde bunalımlara yelken açmayalım.
ablacım biz dizimizi çok seviyoruz butün yırtınmamız bu yüzden
sen bide bizim yerimize koy kendini böylesin iki harika oyuncu iyi bir kadro eh izleyende az deyil birazcık özen istiyoruz reyting kaygısı olmadan içimiz rahat çok mu şey istiyoruz söyle:icon_sorr
.......Tamam Kadim duygusal travma geçirmiş,içine kapanmış,ama senaristler bunun sebep ve sonuçlarını böyle 'gıdım,gıdım' vermeye devam ederse,çok sıkıcı olacak,dizinin temposu düşecek.Kim her bölüm '(eflatun gömlek giymiş(!):img-wink:bay trip'i ve triplerini izlemek ister ki???Ben değil!!Action please!!!:img-pilot
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş bizim bazı yorumlarımız ya da beklentilerimiz dizimizden vazgeçmiş olmamızdan değil onun çok çok daha iyi yerlere gelmesini istediğimizdendir.. forgetmenot canım alıntı senin mesajından ama bu yazım sana değil....
Eski mahalledeki komşularının ( adı aklıma gelmedi ) askerdeki oğlunun ölmüş olma ihtimalinde herkez telaşe kapılıp ortalık karışınca Kadim nasıl seferber olmuştu. Ortalığa hakim , idare eden... Yine en güzel aşık bakan gözler olsun ama zehir gibi herkezin hakkından gelen ve yine bizi mest eden kadim olsun..
Gerçi Kadim'imiz olsun çamurdan olsun da diyoruz ya neyse :img-wink:
sevgili sueda40,
asıl sana neler olmuş böyle..
biz seni eskiden okurduk ve hiç böyle yabancı el gibi gelmezdin sen bize,
yinede canın sağolsun..
yok bizim dememizle değişiklikler oldu reytingler tavan yapmadı .
ama ne gerek var bağcı dövmeye..
üzüm yemeği biliyorsan ne ala ..
otur yanımızda ..
sana ne oldu be gülüm..
neyse dizimiz nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun.. biz bu kadroyu koruyalım daha ne diziler çıkar ...
Forum dünden beri kapalıydı.. en son mesaj teee saat 19:50 de kalmış.. Fragman konusundaki tahminlerinizi okuyorum. Ama gene de ben o bakışlarda takılı kaldım. Ezo, Kadim'e "ah kıyamam Kadim bey size, yazııık" diye bakarken, Kadim'de "Ezo benden nefret et ama bana acıma" bakışlarıyla karşılık veriyo.. Nedim'İn nesi var acep? Kan yok, bi şey yok.. her tarafından kablolar fırlamış.. alkol koması falan galiba... Kardeş kardeşi bıçaklamış sonra dönmüş kucaklamış....
Efendim ben bu yorumuma reklam aldım o yüzden onu yayınlamam lazım::
Kadim Gömlekleri!!! Kadim Gömlekleri!! Eflatun, parlak, kırışmaz, buruşmaz, kirlenmez.. Bir sezon giyersiniz hatta daha öbür sezona daha yok mu dersiniz.. rengi solmaz.. hep Eflatun kalır.. Kadim Gömlekleri, Kadim Gömlekleri...
Adres: Manifaturacılar Çarşısı.. Recai Bey ve Oğulları... No: 517
:img-hyste:img-hyste:img-hyste İstanbul'a inat gülümsemeyle, gülümseterek başlamışsın yeni haftaya.. Reklamını pek bi beğendim..
canlarım şimdi benim aklıma birşeyler geliyor ama pek hayır deyil:not_i: acaba bizim yapımcılar dizinin geçektende izlenmemesini istiyor olabilirler neden çünkü nurgul ve serhat harika bir ikili olular ama geç biraraya getirildiler ezo en fazla 1 sezon oynayacak ama bu ikiliyle yeni başlanacak bir dizi en az 2 yada 3 sezon sürebilir tabi senaryo güzel olursa belki yapmak istedikleri budur yeni diziye başlamak için taktik yapıyorlardır:img-banne
şimdi bu tamamen bir görüştür ben malesef yamurlu havalarda böyle şaçmalıyorum ama sizler ne düşünürsünüz merak ettim:icon_sorr
Yağmurlu hava sana yaramamış rozi'cim.:) Evet çok güzel ikililer ama bu projeden sonra kolay kolay bir araya gelirler mi dersin? ya da daha doğrusu bu kadar kısa sürede tekrar bir araya geleceklerini sanmam diyeyim olsun bitsin. Yapımcı yapmış hamlesini, tutturmuş, kolay kolay vazgeçmez bu diziden. Ama bu dizi bu sezonun sonunda biter ve bence bitmeli de..
[QUOTE=SUEDA40;5259403]ben yazmıyordum bu foruma arasıra girip yazdıklarınızı okuyordum.neler oluyor millet?
herkese bol güneşli günler diliyorum malum kış geldi havalarla artık karardı soğudu bizlerde bunalımlara yelken açmayalım.[/QUOTE
iBir kere dahi aklimda gecirmedim izlememeyi ve sonuna kadarda izlerim serhat ve nurgul oynarsa tabi.Tamam hepimiz bir sekilde elestiriryoruz ama daha iyi bir dizi izlemek icin cunku oyuncular iyi olduklarini zaten kanitlamislardir.Sadece yapim sirketi,yonetmen ve senarisler biraz daha ozen gosterirlerse cok daha iyi olacagina inaniyorum gunun ratinglerinide toplar :happy0064
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş bizim bazı yorumlarımız ya da beklentilerimiz dizimizden vazgeçmiş olmamızdan değil onun çok çok daha iyi yerlere gelmesini istediğimizdendir.. forgetmenot canım alıntı senin mesajından ama bu yazım sana değil....
Eski mahalledeki komşularının ( adı aklıma gelmedi ) askerdeki oğlunun ölmüş olma ihtimalinde herkez telaşe kapılıp ortalık karışınca Kadim nasıl seferber olmuştu. Ortalığa hakim , idare eden... Yine en güzel aşık bakan gözler olsun ama zehir gibi herkezin hakkından gelen ve yine bizi mest eden kadim olsun..
Gerçi Kadim'imiz olsun çamurdan olsun da diyoruz ya neyse :img-wink:
ay allahım birileri kadimimden mi söz etti...
eski mahalledeki komşu arziye idi..
malesef eski mahalledeki o sıcak dostlardan hiç haber yok şimdi..
halbuki ne güzeldi o günler..
ben bu zekinin annesi mehtap bacımızı pek tutmadım..:img-blush
tabiki dizimizden vaz geçmedik sevgili arımayacım
allahın izni ile eski güzel günlere dönecek dizimiz
hani kadimin esprili halini kim özlemediki,
ama ben şöyle bir ayrım olsun isterdim
hani kadimim, benim kadimim yani..
hani huysuz falanmış ya etrafına karşı,
ama sadece kutsal usta ve ekibine karşı huysuzdu..
biz çevresindeki herkesle iyi geçindiğini gördük..
sonra ezo devreye girdi, ezo ile atışmaları başladı..
aslında keşke kadimin çevresindeki diğer insanlarla az konuştuğunu sadece ezonun yanında çenesinin düştüğünü görseydik dimi :img-hyste
göysündeki gonca gülün yaprağına tel bağladım..:happy0064
[QUOTE=sprıng;5259079]"
ben hadi karamsarım siz beni geçtiniz hadi bu bir ihtimal sadece canımızı sıkmayalım
şimdi bu belki morelinizi düzeltir iş yeriyle yapılan anlaşma 30 bölümlük olan bu anlaşmada mekan seyidin mekanı olarak görülüyor bu şu anlama gelebilir dizi 30 bölüm sürmeyecek seyid dizide 30 bölüm olcak yani bu arkadaş mucize olmazsa 30 bölüm bizimle:hıh o öldükten sonrada mekanın başına meryem geçer:img-fear2 bir 30 bölümde onun ölmesini bekleriz:img-hyste
roziciğim seyidin 30 bölüm boyunca olacağını bilmek beni nasıl mutlu etti bilemezsin . :dito:dito
belki o da nedim gibi yaptığı hataların farkına varır ve ballı ağanın ellerine sarılıp özür diler , meryemin de paralarını geri verir, nur' a da dünya ahiret yengemsin bundan sonra muhabbeti çeker, mutlu mesut yaşarlar.:icon_whis
Burada yapılan eleştiriler hep daha iyisini daha güzelini görmek için..sevdiğimiz için izliyor ,sevdiğimiz için yorumlar yaparak buraya vakit harcıyoruz(forumdaki güzel ve sıcak hava da cabası)..sanırım hepimizde mükemmelliyetçilikkusursuzluk duygusu az çok var ve haliyle vakit ayırdığımız severek takip ettiğimiz beğendiğimiz dizi içinde bunu istiyoruz ama nedense bunlar farklı yorumlandırılıyor....önce oyuncu beğenilmiyor,oyunculuğuna laf söyleniyor diye yorumlar şimdide diziyi izlememek adına yapılan bahaneler olarak değerlendiriliyor...ben bu değerlendirmelerin haksızlık olduğu düşüncesindeyim...yapılan eleştiriler hep olumlu yönde,aşırıya kaçan ve gerginlik ortamı yaratmak amacıyla yazılmış olan mesajlar değil...hepimiz seviyor,beğeni ile izleyip takip ediyor,var olan ufak eksik ve kusurların giderilmesini istiyoruz(bunlar bazılarına göre farklılık gösterebilir)...tabi bir de rayting kaygısı taşımamak..bu kaygı bende yok fakat sektörde olup bitenlerden az çok haberdarız,yine de zihnin bir köşesine yerleşmiyor değil...
ay allahım birileri kadimimden mi söz etti...
eski mahalledeki komşu arziye idi..
malesef eski mahalledeki o sıcak dostlardan hiç haber yok şimdi..
halbuki ne güzeldi o günler..
ben bu zekinin annesi mehtap bacımızı pek tutmadım..:img-blush
o mahalleyi ve yaşayanlarını bende özlüyorum..Zeki'nin annesinin tutulacak bir yanı yok,tutmaya kalksak elimizde kalır..bu yeni ekleme yerine güğzel mahallenin güzel insanları yer almaya devam etseydi çok daha güzel olurdu bence...Efe Şerife de var..Zeki'nin annesine kıyasla çok çok iyi ama yine de mesafeleyim..izlemek lazım önce..Ezo mutfağa geri döndüğüne Şerife'de mutfakta olduğuna göre bu ikili arasında rekabete devam demektir..geçiciydi şerife ama bakalım çıkarılacak mı?
:img-hysteQUOTE=rozi;5259370]canım söğütüm benim pek bi dolmuşsun canım kim kızdırdı seni bakim hemen alayım ifadesini
o eflatun arkadaşa laf yok bir gömlek kadar olamadık arkadaş kadimin üzerinde iki haftayı devirdi :img-hyste
sargı bezine hiç girmiyorum :hıhacaba bu bezi saran arkadaş işsiz kalmasın diyemi yapıyorlar :img-blush
oy oy oy
hiç açma o yaraları, hiç dokunma...:img-hyste (eflatun gömlek olamamayı )
ay evet rozcim, çok sinirliyim hee..:icon_twisimgdrag
canım ben de insanım, özetçiyi, yönetmeni, fragmancıyı, kurgucuyu (ona ne denirse), yapımcıyı, senaristi vs. vs. ben herkesi kadimden daha çok sevemem ya.. alla allaaa..insaf etsinler biraz..
sargı bezlerini, tülbentlerini,arkadaşlarını da alıp gitsinler aaaaaaaa:fighting2
Sevgili Sueda40,
İşin açıkçası yazınıza şaşırmadım dersem yalan söylemiş olurum. Yanlış hatırlamıyorsam ben dizideki aksaklıkları sayfaya yazdığım için siz bana mesaj göndermiştiniz. Ayrıntılara takılmayalım diye..o zaman size cevabım aksaklıkları yazalım ki dizi toparlansın, kalitesi yükselsin olmuştu. o zaman yazdım, şimdi de yazıyorum, düzelmediği sürece yazacağımdan da emin olabilirsiniz.
Ayrıca dizileri izlememek için bahane üretmeye de gerek duymadım şimdiye kadar. Eğer televizyonun başına oturduğumda izlediğim diziden çok etrafımla ilgilenmeye başladıysam benim için o dizi önemini kaybetmiş olur zaten. Böyle bir durumda herhangi bir diziden farkı kalmaz, yakaladığım zaman izlediğim bir dizi olur. Ama şu haliyle bile Ezo gelin kaçırmamaya özen gösterdiğim tek dizi olma özelliğini koruyor. En büyük sebepte belli zaten..
Eski jenerik müziğinin yerine, yapılan müziği beğenmediğimizi de dile getirmesini bilecek kadar kendimize de, dizimizi de saygımız var ve beğenmediğimizi ilk yayınlandığında da söylemiştik. Bu konuda yeni birşey yok..
Birde bize karşı bir kızgınlık ya da kırgınlık hissettim sanki...
^^hawksun^^ 05-11-07, 13:20 yarın geçen haftayı telafi edebilirler umarım biraz sıkıcı bir bölümdü sanki senaryo özenerek yazılmamış gibiydi hiç bi detay yoktu kadim ve ezo aynı evde ama uzaklardı diyaloglar çok soğuktu.bi de şey serhat tututmluer ağlamasın bence hep aşık baksın.
bir siteden ezo gelin postu
Ezo Gelİn Notlari
--------------------------------------------------------------------------------
Genelde dizi izleme alışkanlığım yoktur.Ezo gelini geçen yıl sadece Nurgül yeşilçay olduğu için çok kısıtlı zamanlarda izleyebiliyordum.Bu dönem sadece 34. bölüm tekrarınının son 60 dakikasını(reklamlı) izledim.Sadece İzledim diyemiyeceğim çünkü tüm yeni bölümleriyle ekrana yapıştım kaldım.Nurgül Yeşilçay malum Türkiye standartlarının üzerinde birkaç genç yeteneklerden bir tanesi.Fiziki güzelligini bir kaç cümleyle özetleyemem.Ama beni en fazla etkileyen yüzü ve o yüzü kullanan kafa yapısı.İnanılmaz bir göz performansına sahip.Bu sadece egitimle olabilecek bir yetenek değil.Varoluşunu sağlayan ebeveynlerine öncelikle tebrik eder.vede yaşamına giren herkesin ona yüklediği
misyonları taşıyabilecek kapasitesine hayranlığımı belirtmek isterim.Ayrıca yer aldığı bütün çalışmalarda onu ayrıt etmesini bilen´onunla yola çıkan ekip ruhunun bilincini taşıyan değerli sanatçı insanlarımızı yürekten kutluyorum.
Selam forumuma...
Yine iki arada yazıyorum, bir düzgün oturamadım yanınızda... neyse yarın acısını çıkarırım..
Sueda arkadaşım.. bir şey yok ki.. beğenilmeyeni de yazmak lazım..
Pembe gözlük.. diye diye.. güneş gitti.. hava karardı.. fırtına da çıktı.. gemi batmasın diye şey ediyoruz..:icon_whis
İster dikkat alsınlar ister almasınlar.. ben yazarım.. edebinle, usturubunla yaptıktan sonra.. hep pofpoflayamayız ki... değil mi?
Eminim sende bize hak veriyorsundur.. ayrıca neden terk ediyorsun buraları... sende ol.. çeşitlilik güzel olan.. farklı fikirlerle bir nevi beyin jimnastiği desek.. yada işsiz güçsüzlük..
Ne dersek diyelim.. bu dizi etyrafında varsak.. bu forumda yazıyorsak amaç dostluklarımız olmalı değil mi?
Diziler biter.. kimi efsane olur.. kimi vasatta kalır.. ama sonuçta biter...
Geriye ne kalır?
Birlikte ürettiğimiz fikirler.. paylaştığımız neşeli dakikalar... acaba bizimkiler ne yazmış diye meraktan kıvrandığımız bizi gülümseten anlar..
Üstelik, bir çok dizi izliyorum, ve fikirlerim var.. göz bu.. görüyor.. ne kaliteli, ne değil.. nerede hatalar var... belli sebeplerle ivme kaybedilebilir...
bu sebepleri sıralamazsak.. sadece seviyoruz diye oyuncular.. veya izlediğimiz yapımın eksiklerini yazmazsak olmaz ki..
Bu şuna benzer o zaman..körler sağırlar birbirini ağırlar..
O yüzden.. yine hoşgörüyle bakalım... ama yerebilmeyi.. beğenmediğimizi dile getirmeyi de bir kenara bırakmayalım..
Üç günlük dünyada, bir nebze mutlu oluyorsak Ezo izlerken ve burada yorumlarken... yine onu yapalım.. ama eleştirilerimizi arada gösterelim..
Yahu dost acı söylemez mi? bizlerde gerçeği, objektif gözlerle dile getirelim.. sonuçta, amacım/ız nedir? Ezo Gelin'in daha iyi yerlerde olmasıdır.. bunu bilip bunu söyleyelim..
Hepimiz aynı dili konuşuyoruz...:img-wink::img-yes::img-wink:
hepinizi öpüyorum.. ama malesef yine kayıplara karışıyorum..
yağmurlu günün forumdaşları.. seviliyorsunuz çok..:img-yes::img-in_lo:img-in_lo
Burada yapılan eleştiriler hep daha iyisini daha güzelini görmek için..sevdiğimiz için izliyor ,sevdiğimiz için yorumlar yaparak buraya vakit harcıyoruz(forumdaki güzel ve sıcak hava da cabası)..sanırım hepimizde mükemmelliyetçilikkusursuzluk duygusu az çok var ve haliyle vakit ayırdığımız severek takip ettiğimiz beğendiğimiz dizi içinde bunu istiyoruz ama nedense bunlar farklı yorumlandırılıyor....önce oyuncu beğenilmiyor,oyunculuğuna laf söyleniyor diye yorumlar şimdide diziyi izlememek adına yapılan bahaneler olarak değerlendiriliyor...ben bu değerlendirmelerin haksızlık olduğu düşüncesindeyim...yapılan eleştiriler hep olumlu yönde,aşırıya kaçan ve gerginlik ortamı yaratmak amacıyla yazılmış olan mesajlar değil...hepimiz seviyor,beğeni ile izleyip takip ediyor,var olan ufak eksik ve kusurların giderilmesini istiyoruz(bunlar bazılarına göre farklılık gösterebilir)...tabi bir de rayting kaygısı taşımamak..bu kaygı bende yok fakat sektörde olup bitenlerden az çok haberdarız,yine de zihnin bir köşesine yerleşmiyor değil...
sevgili sude9,
hislerime ve burdaki bir çok arkadaşımın da hislerine tercüman olmuş bu ifadelerin..
hem sana teşekkür edeyim. hem niyetimizi bir kere daha teyit edelim istedim.
evet dizimizi zaman zaman, karamsarlığa kapılarak, belkide sertçe eleştirdim.
ama asla kötü niyetle değil..burda diziyi eleştiren her arkadaşımda benim taşıdığım duygularla yazdı, eleştirdi.
burada çok önemli nokta,form arkadaşlarımıza ve dizimize olan genel sevgi saygıdır.
bizim ilk amacımız bu sevgiyi ve bu saygıyı muhafaza etmek..
ben kendi adıma bu formdaki arkadaşlarımdan çok memnunum.
bizim amacımız dizimizi daha güzel bir yere taşımak..
biraz daha özenli olunmasını istedik.
dizide tabiki aksaklıklar olacaktır buna kimse itiraz edemez..
bizim dikkat çektiğimiz
*-jenerik müziği, ve dizi içinde geçen diğer müzikler...
*-ezo karakterinin yavan halden çıkarılıp, biraz daha işler hale getirilmesi, canlandırılması, ruhla donatılması, sevimli hale getirilmesi,
şu laf ebesi tipinden arındırılması,
*-özet ve fragmana daha özen gösterilmesi
bakın ezo karakteri bizim için çok önemli bir karakter
tabiki dizinin de başrol karakteri..
(amacımız nugülün oyunculuğunu çekiştirmek değil tabii )
burdan yola çıkarak, irdeliyoruz ezo karakterini.
ezo karakteri özellikle kadimle olan diyaloglarında çekiçle çivi çakar gibi hareket ediyor .oysa biz biraz daha anadolu hanımı ağırlığında, daha şevkatli olmasını istedik..şefkat, sözcüklerden çok, hal ve hareketlerde anlatılırsa hoşluk ve inandırıcılık kazanır..
*-dizide devamlılık..bittiği sahneden başlaması..
diğer karakterlerden bir şikayetim yok..
seyit seyitçe
ballı ballıca
meryem meryemce
kadim kadimce duruyor..oynuyor..
ama elçin anne ve ezo karakterine biraz dikkat.
aşırılıkların törpülenmesi şart..
Selam forumuma...
Diziler biter.. kimi efsane olur.. kimi vasatta kalır.. ama sonuçta biter...
Geriye ne kalır?
Birlikte ürettiğimiz fikirler.. paylaştığımız neşeli dakikalar... acaba bizimkiler ne yazmış diye meraktan kıvrandığımız bizi gülümseten anlar..
sadece seviyoruz diye oyuncular.. veya izlediğimiz yapımın eksiklerini yazmazsak olmaz ki..
Bu şuna benzer o zaman..körler sağırlar birbirini ağırlar..
O yüzden.. yine hoşgörüyle bakalım... ama yerebilmeyi.. beğenmediğimizi dile getirmeyi de bir kenara bırakmayalım..
Üç günlük dünyada, bir nebze mutlu oluyorsak Ezo izlerken ve burada yorumlarken... yine onu yapalım.. ama eleştirilerimizi arada gösterelim..
Yahu dost acı söylemez mi? bizlerde gerçeği, objektif gözlerle dile getirelim.. sonuçta, amacım/ız nedir? Ezo Gelin'in daha iyi yerlerde olmasıdır.. bunu bilip bunu söyleyelim..
Hepimiz aynı dili konuşuyoruz...:img-wink::img-yes::img-wink:
hepinizi öpüyorum.. ama malesef yine kayıplara karışıyorum..
yağmurlu günün forumdaşları.. seviliyorsunuz çok..:img-yes::img-in_lo:img-in_lo
Asia bacım, nereye gidiyosun.. olmaz ki.. bak olmuyor, forumu ihmal eden arkadaşlar var..
Çarşamba günü sıncav yapacağım. Bilemiyorum artık.
Ben bu bölümü malum siteden bulamadım, bu sahneyi iyi izleyemedim, çocuklar önüme geçti, misafir geldi, televizyonum bozuldu, elektirikler kesildi çalışamadım gibi mazeretler kabul etmiyorum.. hepinize sıfırı veririm olur biter...
Söğütçüm... bak özetçi amcaya hayranlığını belirttin ama fragmancı amca kızmış, kırılmış, ve hatta müzikçi amcayla birlik olup bize bu fragmanı hazırlamışlar.. ben dedim hep beraber tezahürat yapalım diye...
Körler ve sağırlar şimdi biz oluyoruz demi asiacım... tamam ben zaten accık körüm..
Fragman tahminlerine bir şey yapabilmek mümkün gözükmüyor.. zaten yapabileceğimizi yapmışız.. ama gene de bir konu açılsa da konuşsak..
Bir kaç fikir vereyim.. sonra devam ederiz...
Mesela hatırlayanlar anlatabilir mi acaba?
Ezo ve Kadim ilk nerede nasıl karşılaştılar. İlk replikler..
Ne bileyim, en sevdiğiniz didişme sahnesi?
En sevdiğiniz romantik sahne? v.s
ama ama şimdi sen öyle bir konu açmışsın ki..ne demek hatırlayanlar..unutabilenler var mı ki:)
Şimdi...Ezo, Dr.Emre'nin kiracı arayan hastasının evini bulmak için elinde adres kağıdı, İstabul kazan, o kepçe misali yollara düşmesiyle başlıyor herşey..hoş ben kendimi bildim bileli burdayım ama bana öyle bir adres verseler bura nireki derim, gidemem ama bizim Ezo öyle mi? ben bulurum diyor ve yola çıkıyor veee kayboluyor..işte tam bu sırada elinde fotoğraf makinasıyla, insanların gözlerinde, sadece bir anlık belirdiğine inandığı doğruluğu arayan yaralı şövalye devreye giriyor. İkilinin yolu İstanbul belediyesinin, yine bitmez tükenmez bilmeyen bir çalışması esnasında yolu iki taraftan da kapatmış arabanın yanında kesişiyor. İlk önce karşı karşıya gelen ikilimiz birbirlerinin gözlerine bakarlar, sonra yollarına devam etmeye çalışırlar..önce sağa..sonra sola adımlar atılır. O da ne yine karşı karşıyalar...Ve olaylar gelişir...
Kadim: Hah güzel, sabaha kadar duralım burda, he
Ezo: bi dakka bekleseydin geçeceydik işte
Kadim Sen niye beklemiyorsun
Ezo Efendi sandık, hanıma yol verirsin deye düşündük, hani burası İstanbul ya.
Kadim İstanbul'un eskilerindensin belli
Ezo İstanbul'un eskisi senin gibiyse, Ben daha dün geldim. (Ezo'nun, burda ayağını vurarak Kadim'in yolunu kesmesine bayılıyorum)
Kadim Hadi uzatma Kadın acelem var. (bak bak yakışıyor mu sana)
Ezo Herkesin kendine göre acelesi var. Ayrıca ismim Kadın değil benim, Konuştuğun lafı bilde konuş. (işte Ezo'muz)
Kadim Ya çekilsene Hanım bela mısın? (yelkenler suya indi mi ne:))
Ezo Hah bak işte Hanım lafını hatırladın, bir de lütfeni hatırlarsan İstanbul'lu olacan. (yürü be Ezo, kim tutar seni)
Kadim Tövbe Tövbe (çarpıldı:))
Ezo Tövbeni kabul ettik. (Kadim'e yol verir) De hayde geç, geç, ee geç
(Kadim geçer eli makinasına gider ve arkasını döner)
Kadim Hanfendi
(Ezo'da arkasına döner ve Kadim Ezo'nun Gözlerinin fotoğrafını çeker )
Ezo Bi dakka Sen ne hakla benim fotografımı çek....
Kadim Teşekkür Ederim (yoluna devam eder)
Ezo Bi de İstanbul'lu olacak
işte beni ve buradaki birçok insanı bu diziye bağlayan sahne budur. Diğerleri de birazdan...
Dayanamadım repliklerin yanına da yazdım birşeyler :)
Replikler için omayra73 e teşekkür etmeyi unutmuşum:img-blush
söğüt,asia,Ceva,sude9,aysi,rozi ve diğer formdaşlarım.
mesajlarınızı aldım.bende sizler kadar istiyorum dizimizin iyi yerlerde olmasını.sizlerin çabaladığı gibi yapım şirketi kanalda çabalasa anlasa ama onlarında yaptıkları ve yapacakları bu kadar sanırım.bu savaş bizlerden çok onların savaşı.
ben kimseyi kırmak veya incitmek düşüncesiyle yazmadım,böyle birşey herşeyden önce kendime saygısızlıktır.kendine saygı duymayan başkalarına saygı duymaz.
formumuz hep sıcak olsun.sizlerde sevgiyle kalın
Asia bacım, nereye gidiyosun.. olmaz ki.. bak olmuyor, forumu ihmal eden arkadaşlar var..
Çarşamba günü sıncav yapacağım. Bilemiyorum artık.
Ben bu bölümü malum siteden bulamadım, bu sahneyi iyi izleyemedim, çocuklar önüme geçti, misafir geldi, televizyonum bozuldu, elektirikler kesildi çalışamadım gibi mazeretler kabul etmiyorum.. hepinize sıfırı veririm olur biter...
Söğütçüm... bak özetçi amcaya hayranlığını belirttin ama fragmancı amca kızmış, kırılmış, ve hatta müzikçi amcayla birlik olup bize bu fragmanı hazırlamışlar.. ben dedim hep beraber tezahürat yapalım diye...
Körler ve sağırlar şimdi biz oluyoruz demi asiacım... tamam ben zaten accık körüm..
Fragman tahminlerine bir şey yapabilmek mümkün gözükmüyor.. zaten yapabileceğimizi yapmışız.. ama gene de bir konu açılsa da konuşsak..
Bir kaç fikir vereyim.. sonra devam ederiz...
tamam bacım tamam..
ben o saydıklarının hepsini kadimimden faazla seviyorum..
battı balık yan gider nasılsa..
ayyy ilk karşılaşma şööyle olmuştu banucum;
şimdi kadimim varya benim kadimim, şovalyem..
fotoğraf çekiyordu, elçin annenin mahallesinde..asaleti üstünde...
malum insanlarla arası pek iyi olmadığı için elçin anne ona "evimizin önünden uzaklaşma" demiştir..çünki her uzaklaştığında normal vatandaşlarla hır çıktığı için, elçin anne bıkmıştır karakollardan kadim toplamaya,
heh işte anne sözü dinleyen kadimim kendi sokaklarında falan fotoğraf çekiyorduuu .. elçin annesinden sıkıyı yemişti o yüzden kendi halindeydi..
eeee kırk yıl gezersin kırda, bir gün uğrarsın kurda demişler..
çıktı karşısına ezo kız..kız kız değil kızılcıktan bozma bi sopaaa..:img-icecr
odun parçaları ile kapanmış bir yoldan ikiside geçmeye çalışıyor..veee toooss...
hani iki saniyeliğine birisi geri çekilse sorun olmayacak ama ikiside gıcık ya..
ama o sahnede bana kadim biraz bilinçli olarak, ezonun damarına damarına bastı gibime geliyo..eee anne sözüde bir yere kadar dinleniyo..
buldu güzel ezoyu, ne etsem ne yapsam da bu kızı biraz daha karşımda tutsam derdindeydi gibi..
nihayet sonunda gerçeği anladık zaten ezonun da kaşı ile gözünü fotoğraf koleksiyonunun nadide parçası yaptı :happy0064:happy0064
en sevdiğim didişme sahnesi
2 tane sahne var bir tane değil
1**asansörde ilk karşılaşma
2**ezonun kadimi tanımadığı için yemek tepsisine yaklaştırmaması..
en sevdiğim romantik sahne..........
hıııı.......
varmıydı bacım romatik bi sahne
he şey var..
ezonun kadimin eline masaj yaptığı sahneee..:happy0064:happy0064
ne kadar cefa edersen gönül ayrılmıyor senden
tamam bacım tamam..
ben o saydıklarının hepsini kadimimden faazla seviyorum..
battı balık yan gider nasılsa..
ayyy ilk karşılaşma şööyle olmuştu banucum;
şimdi kadimim varya benim kadimim, şovalyem..
ne kadar cefa edersen gönül ayrılmıyor senden
Şimdi atsan atılmaaazzz. satsan satılmaaaaz... ne yapçaz bilemiyorum..
söğüdüm... canımcım.. kardeşim, bacımsın... öl de öleyim.. yoluna gül dökeyim ammaaa.... şimdi B]şimdi kadimim varya benim kadimim, şovalyem..[/B] demişsin... dersin de böyle şahsi oynamayalım.. biz bir takımız.. çarşı şu sözlerine karşı maalesef bacım.... :icon_sorr
ilk karşılaşmayı hatırladım.. çok tatlılardı.. ben atışmadan sayılırmı bilmiyom ama.. Ezo'nun et doğrarken ki söylenmesini, "don yağı" falan diyodu ya.. çok doğaldı..
bir de her didişmeden sonra "Eyi günler" deyip yürüyodu..
Romantik sahne çok yoktu evet ama gene de hoş sahneler vardı yav.. mesela gözyaşı silme sahnesi gibin...
Neyse bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız artık... bize harbii takımı çıkarsınlar, paf takımını istemiyorum..
Mutfakta şu Kadim'e kızıp söylenme sahnesini unutmayalım..
Ezo Dünyada kimse bişeyden anlamıyı bi tek o anlıyi
Zeki Hiç
Ezo Pazar mantığı ile konuşma diyi. Ya sen okumuş yazmış mantığınla bi güzel kazıklanmışsın işte. Ona ne diyecez.
Zeki Ona ne diyecez
.....
Zeki Abla Kadim Bey
Ezo Ha tama işte onu diyim
Kadim Keşke kıyma yapabilseydin
Ezo Efendim
Kadim Beni diyorum. keşke kıyma yapabilseydin. Kuşbaşı kızgınlığına pek yatıştırmışa benzemiyor.
Allah'ım çok tatlı yahu :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Ezo' ya ilk kez ismiyle seslendiği sahne :img-in_lo
komiklerden favorim horoz döğüşü sahnesi ;
Kadim Bakar mısın? Elçin Abla dün sana birşey verdi mi?
Ezo Nasıı bişey?
Kadim Canım Osman'la göndermiştim
Ezo Allah Allah bu kadar önemli olan şey ne ki
Kadim Yani, küçük bir hediye işte
Ezo Ha o mu? aldım aldım.
Kadim Ha iyi iyi. Hiç belli etmiyor musun da, ne bileyim nazik hanımlar hediye alınca teşekkür ederler
Ezo Elçin Ablaya teşekkür ettim. O da Osman Abi'yle size yollayacaktı. ALMADINIZ MI?
Kadim Sen bişey mi söylemeye çalışıyorsun?
Ezo Bizim Entep'te nazik beyler hediye alınca gendileri verirler. İstanbul'un adeti başka demek. E yavaş yavaş öğreniyim gusura bakmayın. Eyi Günler..
sevgili Kadim bu da sana kapak olsun :icon_whis
adam yiyor fırçayı ama hızınıda alamayıp peşinden gidiyor müstehaktır :img-wink:
merhabalar Ezo&Gadim severler kogusu:img-in_lo
Cevacigim cok salasin var olasin bacim:img-yes:
Sogutum,banum,Arim balim petegim,Sudenazim sizleri altta goruyorum(Locayi selamliyorum)bye
Yazdiklarinizi okuyamadim( malum birikmis isler,almis basini gidiyor):img-yes:
banum bacim bir yazina denk geldim
Gadimin gomlegi hakkinda
Bu hafta itibariyle 3 hafta olacak o morlu gomlek Gadimin ustune giyeli
Varmizsiniz bu haftada ustunden cikarmaz ise seti basip ustunden o gomlegi alip Mintax layikadim bacim, yapmaya:img-icecr:img-icecr
Ama herkes birer kez yikayacak(ona gore,hak gecmesin kimseye degilmi?):img-in_lo
yorumlarinizi aksam eve gidince rahat rahat okuyacagim:img-yes:
Ezo ve Gadimli gunler diliyorum..........
ama ama şimdi sen öyle bir konu açmışsın ki..ne demek hatırlayanlar..unutabilenler var mı ki:)
Şimdi...Ezo, Dr.Emre'nin kiracı arayan hastasının evini bulmak için elinde adres kağıdı, İstabul kazan, o kepçe misali yollara düşmesiyle başlıyor herşey..hoş ben kendimi bildim bileli burdayım ama bana öyle bir adres verseler bura nireki derim, gidemem ama bizim Ezo öyle mi? ben bulurum diyor ve yola çıkıyor veee kayboluyor..işte tam bu sırada elinde fotoğraf makinasıyla, insanların gözlerinde, sadece bir anlık belirdiğine inandığı doğruluğu arayan yaralı şövalye devreye giriyor. İkilinin yolu İstanbul belediyesinin, yine bitmez tükenmez bilmeyen bir çalışması esnasında yolu iki taraftan da kapatmış arabanın yanında kesişiyor. İlk önce karşı karşıya gelen ikilimiz birbirlerinin gözlerine bakarlar, sonra yollarına devam etmeye çalışırlar..önce sağa..sonra sola adımlar atılır. O da ne yine karşı karşıyalar...Ve olaylar gelişir...
Kadim: Hah güzel, sabaha kadar duralım burda, he
Ezo: bi dakka bekleseydin geçeceydik işte
Kadim Sen niye beklemiyorsun
Ezo Efendi sandık, hanıma yol verirsin deye düşündük, hani burası İstanbul ya.
Kadim İstanbul'un eskilerindensin belli
Ezo İstanbul'un eskisi senin gibiyse, Ben daha dün geldim. (Ezo'nun, burda ayağını vurarak Kadim'in yolunu kesmesine bayılıyorum)
Kadim Hadi uzatma Kadın acelem var. (bak bak yakışıyor mu sana)
Ezo Herkesin kendine göre acelesi var. Ayrıca ismim Kadın değil benim, Konuştuğun lafı bilde konuş. (işte Ezo'muz)
Kadim Ya çekilsene Hanım bela mısın? (yelkenler suya indi mi ne:))
Ezo Hah bak işte Hanım lafını hatırladın, bir de lütfeni hatırlarsan İstanbul'lu olacan. (yürü be Ezo, kim tutar seni)
Kadim Tövbe Tövbe (çarpıldı:))
Ezo Tövbeni kabul ettik. (Kadim'e yol verir) De hayde geç, geç, ee geç
(Kadim geçer eli makinasına gider ve arkasını döner)
Kadim Hanfendi
(Ezo'da arkasına döner ve Kadim Ezo'nun Gözlerinin fotoğrafını çeker )
Ezo Bi dakka Sen ne hakla benim fotografımı çek....
Kadim Teşekkür Ederim (yoluna devam eder)
Ezo Bi de İstanbul'lu olacak
işte beni ve buradaki birçok insanı bu diziye bağlayan sahne budur. Diğerleri de birazdan...
Dayanamadım repliklerin yanına da yazdım birşeyler :)
Replikler için omayra73 e teşekkür etmeyi unutmuşum:img-blush
bu sahnede gözlerim tv ye kilitlenmişti sonradan bir sahne var kadim ezo'nun göz resmine bakarken nedim'in abi sen fena sardın diyerek ezonun resmini alması kadimin panikleyerek parmak izi yapacaksın diye resmi geri alması ama başka resmi aldığında tepki vermemesi fotoğrafla ilgilenmesinin sebebini
kadimin sahici insan bir anda belirir o bir anda gözlerdedir hayat içinde yakalayıp sabitleyemezsin, elle tuttuğunda da güvenemezsin değişir saklanır korkar sadece fotoğrafta o sahici olan anı yakalayıp sabitlemek mümkündür hele söz konusu olan kadınlarsa. diye ne güzel anlatır.
ve bu sahneler gibi onlarcası.:img-yes:
selam arkadaslar sabahtan beri giremedim ama catladim neler yazdi canlar bir bakiyim dedim aman kizlar icimi kuruttunuz yahu sizin espiri dolu günlerinizi özler oldum sonbahar cok agir cöktü üzerimize bence ,hemen havanin kararmasi yaramadi icimizde karariyor galiba oysaki ezonun dedigi gibi bizim bir KIS GÜNESIMIZ var dimi ama ne olur dizimize sarilalim eskisi gibi olumlu seyler bekliyorum beklentilerimizi cok yüksek tutuyoruz sonrada hayal kirikligi,yani bakin baska dizilerdede bazen tempo düsebiliyor gecen sezon bakip simdi bakmadigim bir cok dizi var onun icin tempo düsebilir bir bakarizki baska bir bölüm bizi ucurabilirler 37.bölüm olaganüstüydü dimi ama simdi yarini bekleyelim ve söyle diyelim hersey güzel olacak .Güzel olmamasi icinde hic sorun yok cünkü SERHAT var yani sovalyemiz bakalim zirhinin arkasindan daha neler cikaracak tabiki Ezoyuda yanina alinca degmeyin keyfime yarin cabucak olsun insaallah hani arkadasimizin evden adamlari ve cocuklari uzaklastirma fikri vardiya aynen o maddeleri bu haftada uyguluyoruz ve ne diyoruz gelsin sali sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye
Banu'cum, en sevdiğiniz didişme sahnesi demiş...ama bak bu gerçekten zor bir soru olmuş..ama ilk asansör sahnesi unutulmazlar arasında.
Ezo, asansörün kapısına gelir ama asansörün düğmesine basmaz.. anaa ne güzel otel edasıyla etrafı süzmeye başlar..bu sırada elleri ceplerinde bir şövalye belirir hemen arkasında..yavaş yavaş asansörün kapısa gelir..önce, etrafı izleyen bayanı şöyle bir inceler sonra asansörün akılını okumadığı, bulunduğu katta durması için düğmeye basması gerektiğini hatırlar ve düğmeye basar.
Bu sıra da Ezo..acep asansör gelmiş midir..edasıyla asansörün kapısına doğru döner...yanındaki yakışıklı beyi fark eder..Ezo meraklıdır hemde çok..madem beraber asansöre bineceğiz, bir bakayım nasıl yakışıklı biri mi diye yanındaki elleri ceplerindeki şövalyeye bir bakış atar. Yanındaki bayanın kendisine baktığını fark eden yaralı şövalye de ona bir bakış atar. Karşılıklı bu yanındakine çaktırmadan atılan bakışlar...ki yok öyle birşey aslında bal gibi birbirlerini süzdüklerinin farkındadırlar...sonunda şövalye, yanındaki bayanın, kendisine unutulmaz bir ayar veren güzel gözlü bayan olduğunu fark eder.
Yüzünde tanıdım seni, sen o güzel gözlü bayansın..bakışıyla Ezo'ya dönüp, onunda kendisine bakmasını sağlar. Bir daha rüyasında bile göreceğini düşünmediği..saygısız İstanbul'luyu karşısında gören Ezo, şaşkınlıktan küçük dilini yutar. Yaralı şövalye gelen asansöre..bak İstabul'luyum ve kibarım önce sen bin bakışları atar..ama bu bakışları anlaşılmaz, zira Ezo'nun nutku tutulmuştur. Karşısındaki bayanın bu hali şövalyeyi sevindirir..muzip ve bir o kadar da ben işte bayanları böyle etkilerim..edası ve gülüşüyle asansöre biner...ki kesinlikle yanlış değildir bu düşündüğü:img-blush...Nihayet o gözlerin hipnozundan kurtulan Ezo, giden geminin ardından baka kalan şair gibi, baka kalır kapanan asansör kapısının ardından..neyse ki içerde tüm ihtişamı, yardımsever, şövalye yüreğiyle Kadim vardır ve asansörü durdurur. Kapıyı tekrar açar..gel içeri güzel gözlüm diyerek geri çekilir..ve olaylar gelişir....
Asansör Sahnesi 1/2
Ezo -1'e basar, Kadim 5'e. Bunu gören Ezo Tekrar sinirli vir şekilde -1'e basar
Kadim Tekrar basmana gerek yok. O nereye çıkacağını bir kerede anlar.
Ezo Ben çıkmıyım, iniyim
Kadim Evet, alt kata bastın gördüm
Ezo Efferin sende asansör kadar anlayış sahibi olmuşun. O günden bu güne epey gelişme var yani
Kadim Hımmm Sen de O Günden buyana beni aklında tutmuşsun, ama zahmet etme nasılsa bir daha karşılaşmayız
Ezo İşşallah. E kem talih. İstanbul böyük ama dünya küçük işte
Kadim Kusura bakma da dünyayı ben yaratmadım
Ezo E yaratmışın gibi dolanıyosun ama
Kadim Kadın senini zorun ne? (Asansör -1'de)
Ezo E asansöre sor öğren senden daha anlayışlı.
Kadın Kadın deyip duran bir adamla ben muhattap olmayacamm.
İki kat inemdi bu da.
Kadim İndi. İndi de anlayıpta inemeyen sensin. Kaçırdın
Ezo Şimdi nereye gidiyik
Kadim Sor asansöre de öğren
Ezo Ben derhal dışarı çıkmak istiyim
(Asansörün kat düğmelerine basmaya başlar)
Asansör Sahnesi 2/2
Kadim Tamam tamam şiştt sakin ol.
Tedirgin olma sana saldıracak falan değilim
Ezo Öyle diyinde o zaman resmimi neden çektin?
Kadim Seni çekmedim. göz fotoğrafı çektim
Ezo Gözüm kaşım benden ayrı dolaşmıyı. Dolaşıyı mı dolaşmıyı. Aha tam şu yüzümün ortasında duriyi. İnsan dediğin bi izin alır. Göz dediğin benim gözüm, benim
Kadim İyi tamam be kadın ne kadar
Ezo Ne ne kadar
Kadim Gözlerinin fiyatı çektim ya ne kadar
Ezo Senin gibisine bedava
Ezo gider, Kadimde arkasında
Kadim Bak sen. Niye
Ezo Bakıpta göremeyen birine hediyem olsun, sevaptır.
Ezo asansöre biner ve kapı kapanır.
Ve aşk kapıyı çalmıştır artık...
Replikler için omayra73 e teşükkür etmeyi yine unutan insan modeli Ceva:img-blush
Geldim geldim.. kahveleri şıpp iki dakkada höpürdetip.. ben kaçıyorum dedim ve geri geldim..:img-wink:
Banucum şekercim hemen yanıtlamaya çalışayım..
Öncelikle bende kendi efsane dizimi ve karakterlerimi avatarıma yerleştirdim.. senin de ilk göz ağrın onlar dimi kardeşim..:img-yes:(yerli dizilerde kendimce bir numaramdır da benim bidanecik dizim..:img-wink:)
Körler derken.. :)) valla bende bazen kör oluyorum bazen sağır.. ama burada yazarken iyi oluyor yahu.. hem kızıyoruz.. hem seviyoruz.. hani kaba kaçmazsa.. ayı potuğunu severken öldürürmüş derler.. :))
Hem sevelim hem yerelim.. ben böyle olunca forumu daha çok seviyorum..
Bakıyorum herkes kendince değişik şeyler yazmış.. ama çok hoşuma gitmiş.. hatta Cevacımla konuşuruz sık sık.. ya şu çok hoştu.. acayip iyi espiriydi... filan diye..:img-yes:
Şimdi bu diziyi izleme sebebime gelince..
Kadim dostumuzun Sahra'dan kalma bir en aşık bakan! adam olma gibi bir misyonu var..
Severiz kendisini..
Bir gün televizyonda Ezo Gelin fragmanını ve Shat beyi görünce.. aaa yok artık! dedim.. ve aynı anda o zaman izlemem lazım! gibi bir balyozda beynime inmiş oldu.. :)
Böylelikle başladım..
Ama yarıdan başlamaktansa.. daha özenli.. özellikle başrol olarak onun seçildiği ve müziğiyle.. çekimiyle.. tekniğiyle işte v.s. si ile onun etrafında dönen bir yapım olsun isterdim.. bunuda belirtmeden geçemeyeceğim.. yani bazı dizilere bakıpda.. yahu bazı oyuncular için özellikle! kardeşşşimm!! Adapazarı çık aradan!! diyesim geliyor.. ve diyorum ki..Kadim dostumuz da hak etmiyor mu böylesini..
Neyse ki.. kendisinin böyle bir özelliği var.. hani bazı güzeller vardır.. çuval giydirsen iğreti durmaz..
Manaya inersek.. :) Bizim Kadim dostumuz da öyle işte.. toparlamayı.. rol aldığı karakterin etrafında.. dizinin gidişatını değiştirmeyi öyle beceriyor ki..
Deyim yerindeyse.. şapkadan tavşanı maharetle.. öyle bir çıkarıyor ki.. alkışlamamak imkansız..:img-yes:
Karşısında Nurgül hanım gibi bir iyi oyuncu da olunca..
Elden geleni yapıp.. yapımı sırtlıyorlar işte..:good:
En sevdiğim bölümler onların didişmeleri.. oluyor..
Sudeciğime teşekkürlerle; bu replikler çok hoşuma gitmişti..
Ezo:iyi akşamlar
Kadim: İyi akşamlar
ezo:şeyy..Kutsal ustanın kardeşi ile karısı geldi yatıya,hani kalabilirsin diye açtırdığınız o da hala şey ise
Kadim: hıhı..tabi tabi,geçerli kalabilirsin
Ezo:Sağolun,benim içinde Elçin abla içinde çok şey yaptınız,belki size az geli ama çok insana yararınız var Kadim bey
Kadim:hımm bu saate senden iltifat duymak süpriz oldu
Ezo: siz damarıma basınca kendimi tutamim böyle dilim çatallani ama ben minneti bilirim neyi neden öyle dediğinizi yavaş yavaş öçözmeye başladım artık
Kadim:Ya demek beni çözüyorsun
ezo:hee az çok
Kadim:mesela...hadi çekinme lütfen
Ezo:şimdi siz KIŞ GÜNEŞİ gibisiniz,kış güzeşi kara bulutların arkasına saklanır kolay kolay göstermez ya yüzünü ama bir kere buluttan sıyrıldımıydı soğuktan titreyenleri ısıtıverir,öyle mutlu olur ki insanlar kış ortasında...sonra yine bulutların arkasına saklansa da güneş güneştir işte...eyle işte
Kadim: Bu gece iltifatlar gecesi öylemi ya da bana korkak dedin ben anlamadım
Ezo:Korkminiz mi?
Kadim:Neden?
Ezo: yaz mevsiminden
Kadim: ne olmuş yaz mevsimine
Ezo:Gökte saklanacak bulut kalmaz insanlar apaçık güzeşi görür
Kadim: bu kadar felsefe yeter Ezo
Birde balo başlarken Kadim ayrılıyordu ve Ezo'yu görünce.. bodoslamasından bir çarpıştılar ammaa.. kardeşim o neydi.. gözler mi çarpıştı.. yoksa yüksek voltta bir patlama mı gerçekleşti bilemiyorum.. şu ana kadar o sahneyi, benim açımdan geçen bir sahne olmadı.. belkide müziğin acayip etkili olmasındandı.. malum sitede hilafsız 20 kere peşpeşe izledim..
söğüt,asia,Ceva,sude9,aysi,rozi ve diğer formdaşlarım.
mesajlarınızı aldım.bende sizler kadar istiyorum dizimizin iyi yerlerde olmasını.formumuz hep sıcak olsun.sizlerde sevgiyle kalın
Hah işte bu ya şekercim.. sende gel..
boşver gerisini.. istersen kendini parçala.. biz yaşadık bunu.. dizi bir sezo daha uzar bilemedin.. gel keyfini çıkar..:img-wink:
Mutfakta şu Kadim'e kızıp söylenme sahnesini unutmayalım..
Ezo Dünyada kimse bişeyden anlamıyı bi tek o anlıyi
Zeki Hiç
Ezo Pazar mantığı ile konuşma diyi. Ya sen okumuş yazmış mantığınla bi güzel kazıklanmışsın işte. Ona ne diyecez.
Zeki Ona ne diyecez
.....
Zeki Abla Kadim Bey
Ezo Ha tama işte onu diyim
Kadim Keşke kıyma yapabilseydin
Ezo Efendim
Kadim Beni diyorum. keşke kıyma yapabilseydin. Kuşbaşı kızgınlığına pek yatıştırmışa benzemiyor.
Allah'ım çok tatlı yahu :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Ezo' ya ilk kez ismiyle seslendiği sahne :img-in_lo
komiklerden favorim horoz döğüşü sahnesi ;
Kadim Bakar mısın? Elçin Abla dün sana birşey verdi mi?
Ezo Nasıı bişey?
Kadim Canım Osman'la göndermiştim
Ezo Allah Allah bu kadar önemli olan şey ne ki
Kadim Yani, küçük bir hediye işte
Ezo Ha o mu? aldım aldım.
Kadim Ha iyi iyi. Hiç belli etmiyor musun da, ne bileyim nazik hanımlar hediye alınca teşekkür ederler
Ezo Elçin Ablaya teşekkür ettim. O da Osman Abi'yle size yollayacaktı. ALMADINIZ MI?
Kadim Sen bişey mi söylemeye çalışıyorsun?
Ezo Bizim Entep'te nazik beyler hediye alınca gendileri verirler. İstanbul'un adeti başka demek. E yavaş yavaş öğreniyim gusura bakmayın. Eyi Günler..
sevgili Kadim bu da sana kapak olsun :icon_whis
adam yiyor fırçayı ama hızınıda alamayıp peşinden gidiyor müstehaktır :img-wink:
son bölümlerde repliklerde bu tadı yakalayabiliyormusunuz. bu diziyi çok severek izliyorudum. Ama bir kaç bölümdür böyle sevimli replikler yok. ne yazık.
Merhabalar herkese,
Aslında locada durmak daha az zararsızmış şu son günlerde bunu daha iyi anladım ama sizler böyle eskilere dair sahneleri peşi sıra yazınca dayanamadım bende geldim :img-blush
Sevgili Banubanu,
Ezo ve Kadim'in ilk karşılaşmalarını Ceva ablam ve Söğüt'üm anlatmışlar, replikleri ile beraber.:img-kiss: O yüzden ben diğer sorulara geçiyorum izninle :img-in_lo
* Aslında didiştikleri her sahne güzel ve ayrı tat bırakıyor insanda ama Elçin annenin evindeki karşılaşmalarını çok seviyorum.
Kadim : Merhaba
Ezo : Hoşgelmişsiniz. Elçin Ablam yok muydu?
Kadim : Havva'ya kadar gitti birazdan döner
Ezo : Ya benim anahtarlar ondaydı da. Şey için elektrik tesisatı için
Kadim : Tamam ama ben nereye koyduğunu bilemem. Gel istersen içeri. Ben adam yemem.
Ezo : Hıı (Yüzünde zoraki bir gülümseme)
Kadim : Espriydi. Yanlış anladıysan gülmek zorunda değilsin
Ezo : Teşekkür
İçeri girerler.
Kadim : Aa onlar ne
Ezo : E ders kitabı işte
Kadim : Ya ben roman sanmıştım
Ezo : Esprimiydi. Gülecemde bi yanlış anlama olmasın. :img-hyste
( Replikler için Omayra73'e teşekkür ediyorum :img-icecr)
Bu sahnedeki didişmelerini çok seviyorum...
En sevdiğiniz romantik sahne?
* 37.bölümdeki Ezo'nun ağladığı ve Kadim'in dayanamayıp Ezo'nun göz yaşını kendi elleriyle sildiği sahne ''Ağlamak yakışmıyor sana'' :img-in_lo
Ayrıca Asia ablamın :img-kiss: yazmış olduğu ''Kış Güneşi'' sahnesini de çok seviyorum. :img-nyam:
Sevgilerimle...
arkadaşlar söze başlamak gerekirse yarın ki bölümde nedim tüm kozlarını oynuyo kadim e karşı ama bu davranışı ile kadimi nekadar üzdüğünün farkında değil hem ezonun kardeşini bence seyiti
vurmadığı için ballı ağa silah kullanmasını öğretiyoo ve ezolar ondan toplanailir seyitin zarar verebileceğinden dolayı... hem süreyyanın hastanede olması çok kötü oldu ya kadim şok olduu ezoyla bu hasta amabence bunhafta herşein ortaya döküldüü bir hafta olucak duyguların nefretin ihanetinnnn:img-wink:
londonfaerry 05-11-07, 15:38 herkese merhabalar...
iş yoğunluğundan kaç gündür ne kadar istesem de yazacak fırsat bulamamıştım, bugüne kısmetmiş. neyse hepsine değil de bir kaç sayfaya göz attım da sanırım birçok kişi benim gibi fragmandan memnun değil. umarım haftaya biraz daha ilgi uyandıracak birşeyler yapabilirler ve biraz daha erken yayınlansa da daha fazla kişiye ulaşabilse ne iyi olurdu...
tam son sayfalardaki replikleri okurken yüzüme bir gülümseme yerleştirdiniz. Ceva,Söğüt,Kırçiçeği hepinize çok teşekkürler...(unuttuğum varsa özürdilerim)
tam okurken aklıma kış güneşi sahnesi gelmişti, ne kadar hoş bir sahneydi diye düşünmüştüm sanki beni duymuş gibi,sağolsun, sevgili Asia yazıvermiş o sahneyi. replikleri okuyunca Aklıma geldi de acaba yaralı şövalye kalkanlarını indirip de Ezo'ya ilan-ı aşk etse ne derdi...benim aklıma "yazım olur musun?" geldi. o kadar kıştan, kara buluttan sonra Ezo Kadim'e yaz gibi gelmez de ne olur... Forumda yeniyim ama acaba sorsam siz olsanız nasıl olurdu diye acaba cevaplar mısınız?:img-wink:
sevgiler...
arkadaşlar söze başlamak gerekirse yarın ki bölümde nedim tüm kozlarını oynuyo kadim e karşı ama bu davranışı ile kadimi nekadar üzdüğünün farkında değil hem ezonun kardeşini bence seyiti
vurmadığı için ballı ağa silah kullanmasını öğretiyoo ve ezolar ondan toplanailir seyitin zarar verebileceğinden dolayı... hem süreyyanın hastanede olması çok kötü oldu ya kadim şok olduu ezoyla bu hasta amabence bunhafta herşein ortaya döküldüü bir hafta olucak duyguların nefretin ihanetinnnn:img-wink:
genelde aynı yanılgı var gördüğüm kadarıyla herkeste meryem ezonun kardeşi değil..yani benim bildiğim kadarıyla değil..
bende sahraciya katiliyorum meryem ezonun kayni alinin sevgilisiydi yani kayin karisi olurlar sonradan ballinin ogluyla evlenmisti bend ilk sezon bakmadim ama biraz bilgim var yarin iyi olacak insaallah yüzümüze gülümseme getiren arkadaslarima tesekkür ederim hah söyle yahu
herkese merhabalar...
iş yoğunluğundan kaç gündür ne kadar istesem de yazacak fırsat bulamamıştım, bugüne kısmetmiş. neyse hepsine değil de bir kaç sayfaya göz attım da sanırım birçok kişi benim gibi fragmandan memnun değil. umarım haftaya biraz daha ilgi uyandıracak birşeyler yapabilirler ve biraz daha erken yayınlansa da daha fazla kişiye ulaşabilse ne iyi olurdu...
tam son sayfalardaki replikleri okurken yüzüme bir gülümseme yerleştirdiniz. Ceva,Söğüt,Kırçiçeği hepinize çok teşekkürler...(unuttuğum varsa özürdilerim)
tam okurken aklıma kış güneşi sahnesi gelmişti, ne kadar hoş bir sahneydi diye düşünmüştüm sanki beni duymuş gibi,sağolsun, sevgili Asia yazıvermiş o sahneyi. replikleri okuyunca Aklıma geldi de acaba yaralı şövalye kalkanlarını indirip de Ezo'ya ilan-ı aşk etse ne derdi...benim aklıma "yazım olur musun?" geldi. o kadar kıştan, kara buluttan sonra Ezo Kadim'e yaz gibi gelmez de ne olur... Forumda yeniyim ama acaba sorsam siz olsanız nasıl olurdu diye acaba cevaplar mısınız?:img-wink:
sevgiler...
İsterdim şunu söylesin, şunu yapsın demeyi ama nerdeee...yetenek lazım..e oda bende yok :) bunu en güzel senaryo yazan arkadaşlar cevaplar herhalde ama siz çok hoş bir giriş bulmuşsunuz bile..:img-yes:
herkese merhabalar...
sevgiler...
açıkcası nasıl olur bilemiyorum ama sahra daki ilan-i aşk sahnesinden etkilenmeyen yoktur heralde:img-in_lo şimdi kadimin ezo ya ilan-i aşk etmesi yanı ne diyceğimi bilemiyorum ama umarım erken olmaz :img-swoondaha çok gencim yaşamak istiyorum
o gözler nasil aşık bakıyor bi bilsen yürek dayanmaz:img-in_lo
Banu'cum, en sevdiğiniz didişme sahnesi demiş...ama bak bu gerçekten zor bir soru olmuş..ama ilk asansör sahnesi unutulmazlar arasında.
Ezo, asansörün kapısına gelir ama asansörün düğmesine basmaz.. anaa ne güzel otel edasıyla etrafı süzmeye başlar..bu sırada elleri ceplerinde bir şövalye belirir hemen arkasında..yavaş yavaş asansörün kapısa gelir..önce, etrafı izleyen bayanı şöyle bir inceler sonra asansörün akılını okumadığı, bulunduğu katta durması için düğmeye basması gerektiğini hatırlar ve düğmeye basar.
Bu sıra da Ezo..acep asansör gelmiş midir..edasıyla asansörün kapısına doğru döner...yanındaki yakışıklı beyi fark eder..Ezo meraklıdır hemde çok..madem beraber asansöre bineceğiz, bir bakayım nasıl yakışıklı biri mi diye yanındaki elleri ceplerindeki şövalyeye bir bakış atar. Yanındaki bayanın kendisine baktığını fark eden yaralı şövalye de ona bir bakış atar. Karşılıklı bu yanındakine çaktırmadan atılan bakışlar...ki yok öyle birşey aslında bal gibi birbirlerini süzdüklerinin farkındadırlar...sonunda şövalye, yanındaki bayanın, kendisine unutulmaz bir ayar veren güzel gözlü bayan olduğunu fark eder.
Yüzünde tanıdım seni, sen o güzel gözlü bayansın..bakışıyla Ezo'ya dönüp, onunda kendisine bakmasını sağlar. Bir daha rüyasında bile göreceğini düşünmediği..saygısız İstanbul'luyu karşısında gören Ezo, şaşkınlıktan küçük dilini yutar. Yaralı şövalye gelen asansöre..bak İstabul'luyum ve kibarım önce sen bin bakışları atar..ama bu bakışları anlaşılmaz, zira Ezo'nun nutku tutulmuştur. Karşısındaki bayanın bu hali şövalyeyi sevindirir..muzip ve bir o kadar da ben işte bayanları böyle etkilerim..edası ve gülüşüyle asansöre biner...ki kesinlikle yanlış değildir bu düşündüğü:img-blush...Nihayet o gözlerin hipnozundan kurtulan Ezo, giden geminin ardından baka kalan şair gibi, baka kalır kapanan asansör kapısının ardından..neyse ki içerde tüm ihtişamı, yardımsever, şövalye yüreğiyle Kadim vardır ve asansörü durdurur. Kapıyı tekrar açar..gel içeri güzel gözlüm diyerek geri çekilir..ve olaylar gelişir....
Asansör Sahnesi 1/2
Ezo -1'e basar, Kadim 5'e. Bunu gören Ezo Tekrar sinirli vir şekilde -1'e basar
Kadim Tekrar basmana gerek yok. O nereye çıkacağını bir kerede anlar.
Ezo Ben çıkmıyım, iniyim
Kadim Evet, alt kata bastın gördüm
Ezo Efferin sende asansör kadar anlayış sahibi olmuşun. O günden bu güne epey gelişme var yani
Kadim Hımmm Sen de O Günden buyana beni aklında tutmuşsun, ama zahmet etme nasılsa bir daha karşılaşmayız
Ezo İşşallah. E kem talih. İstanbul böyük ama dünya küçük işte
Kadim Kusura bakma da dünyayı ben yaratmadım
Ezo E yaratmışın gibi dolanıyosun ama
Kadim Kadın senini zorun ne? (Asansör -1'de)
Ezo E asansöre sor öğren senden daha anlayışlı.
Kadın Kadın deyip duran bir adamla ben muhattap olmayacamm.
İki kat inemdi bu da.
Kadim İndi. İndi de anlayıpta inemeyen sensin. Kaçırdın
Ezo Şimdi nereye gidiyik
Kadim Sor asansöre de öğren
Ezo Ben derhal dışarı çıkmak istiyim
(Asansörün kat düğmelerine basmaya başlar)
Asansör Sahnesi 2/2
Kadim Tamam tamam şiştt sakin ol.
Tedirgin olma sana saldıracak falan değilim
Ezo Öyle diyinde o zaman resmimi neden çektin?
Kadim Seni çekmedim. göz fotoğrafı çektim
Ezo Gözüm kaşım benden ayrı dolaşmıyı. Dolaşıyı mı dolaşmıyı. Aha tam şu yüzümün ortasında duriyi. İnsan dediğin bi izin alır. Göz dediğin benim gözüm, benim
Kadim İyi tamam be kadın ne kadar
Ezo Ne ne kadar
Kadim Gözlerinin fiyatı çektim ya ne kadar
Ezo Senin gibisine bedava
Ezo gider, Kadimde arkasında
Kadim Bak sen. Niye
Ezo Bakıpta göremeyen birine hediyem olsun, sevaptır.
Ezo asansöre biner ve kapı kapanır.
Ve aşk kapıyı çalmıştır artık...
Replikler için omayra73 e teşükkür etmeyi yine unutan insan modeli Ceva:img-blush
günlerdir bu sahneyi tekrar izlemek için uraşıyorum ama hengi sitede uraşırsam uraşım olmuyor bir sorun var
ceva çok saol bu sahneyi şeçmişsin benim en sevdiğim bu bölüm sonrasın da asansör sahnesi :img-in_lo o tadı yeniden aldım umrım bundan sonrada yine böyle güzel bölümler izlerizbye
açıkcası nasıl olur bilemiyorum ama sahra daki ilan-i aşk sahnesinden etkilenmeyen yoktur heralde:img-in_lo şimdi kadimin ezo ya ilan-i aşk etmesi yanı ne diyceğimi bilemiyorum ama umarım erken olmaz :img-swoondaha çok gencim yaşamak istiyorum
o gözler nasil aşık bakıyor bi bilsen yürek dayanmaz:img-in_lo
off offfff o sahneyi unutmak mümkün mü yahu:img-in_lo sahradaki kadar büyülü sahneler zaten daha izlemedim hiçbir dizide şahsen..ama o tarz bi ilan-ı aşk ezo da tabi ki sırıtır..dozunda güzel bi sahne yazıcaklardır eminim.. ayrıca bir üye 9. bölümden sonrasını oya yücenin yazmıycağını söylemişti eğer doğruysa şayet bu son bölümdür yazdıkları ki umarım doğru değildir...
genelde aynı yanılgı var gördüğüm kadarıyla herkeste meryem ezonun kardeşi değil..yani benim bildiğim kadarıyla değil..
hmm cnm bildiğime görede kardeşi ama birinci sezonun yarı bölümünü izlediğim için yanlış ta hatırlıyor olabilirimmm
off offfff o sahneyi unutmak mümkün mü yahu:img-in_lo sahradaki kadar büyülü sahneler zaten daha izlemedim hiçbir dizide şahsen..ama o tarz bi ilan-ı aşk ezo da tabi ki sırıtır..dozunda güzel bi sahne yazıcaklardır eminim.. ayrıca bir üye 9. bölümden sonrasını oya yücenin yazmıycağını söylemişti eğer doğruysa şayet bu son bölümdür yazdıkları ki umarım doğru değildir...
canım ben o konuyu araştırdım
oya hanımın asıstanı bu haberin asılsız olduğunu söyledi
bencede böyle bir sahne fazla gelir ama sonunda nasıl olursa olsun sonumuz aynı olacak aynen böyle:img-in_lo
:img-swoon:img-cray::img-fear2:fighting2:img-bye2::img-swoon:img-swoon:img-sorry:img-fie::img-in_lo
ne zamandır yazmıyordum...hepiciğinizi öpiim önce bi:img-kiss::img-kiss:
heh..tamam şimdi yazmaya başlıyım..
Ceva eskileri hatırlayalım demiş..en favori sahneniz hangisi demiş..sanırım herkes hep aynı sahnelerden hoşlanıyor..ezo ile kadim karşı karşıya gelsinde haNgisi olursa olsunculardanmısınız?:img-icecr sizde
Valla benim en sevdiğim sahne sanırım ARIMAYA yazmıştı..kadim'imin:img-in_lo elbise içiN teşşekür beklediği sahnedir..birde asansörde ilk karşılaşma sahnesidir ..Ceva öyle bir anlatmış kii sanki ezo ile kadim'in o hallerini tekrar yaşadım:img-icecr
özlemişim yahuu..bidenelerim benim :img-blush:img-icecr
bu arada yeni gelen arkadaşları koskocaman bir hoşgeldin ile kucaklıyorum..
edit:böhüü:img-cray::img-cray: gene reklam üstüne denk geldim
edit2:valla az önce reklam üstüydü şimdi altı olmuş:icon_whis
edit3:hala ezo gelin'i oylamayan varmı bakiyim aranızda :img-policbu foruma girip okuyan herkes derhal oylasın derhal derhall..:img-polic
ı
hmm cnm bildiğime görede kardeşi ama birinci sezonun yarı bölümünü izlediğim için yanlış ta hatırlıyor olabilirimmm
sevgili nilya,
ezo, evlatlık -besleme gibi bir ailenin yanında büyütülmüş öksüz yetim bir kız.dolayısı ile öz kardeşi yok. meryem kız kardeşi değil, köylüsü ..
aynı zamanda ezonun eski kocasının kardeşi alinin sevgilisi veya eşi..yani meryemle ezo eskiden elti durumundalarmış..
ask-I memnun 05-11-07, 16:44 merhaba ezo gelin severler!
yolu asktan gecen herkesin burda bulusmasi ne güzel olmus böyle.
bu dizinin eski bir izleyicisi olmama ragmen neden buraya önceden gelmemis olmama hayiflandim dogrusu.
diziye olan ilginin birden artmasi buraninda canlanmasina vesile olmus.
simdi az cok yorumlarinizi okudumda cok güzel bir atmosfer yaratmissiniz. birbiriniz arasindaki iletisiminiz son derece güzel..
ve okurken gözlerden kacmayan sevgili asia canim sana merhabalarimi yollamak istiyorum..
ezo gelin simdi bambaska bir tarzda ask,baglilik,arkadaslik adina bize doyumsuz bir haz yasatiyor.
bu sebeple emegi gecen herkese tesekkürlerimi sunuyorum.
ve bunun bas mimari olarakta serhat tutumluer hakkinda yazmamak olmaz.
ask deyince en gercek ask masallari bile onun kadar inandirici degil.
ask ve asik olmak.
aski yasamak ve yasatmak bunu ancak serhat yapabilirdi.
bir bakisinda bile sözlerden cok daha fazla anlamlar yüklü..
simdiye kadar tamam, bu en iyisi diye düsündügüm oyuncular bile onun gölgesinde kaldi yada silinip gitti .
kendisini kutluyorum.
sizlerede iyi forumlar arkadaslar.
sizleri okumak cok keyifli
canım ben o konuyu araştırdım
oya hanımın asıstanı bu haberin asılsız olduğunu söyledi
bencede böyle bir sahne fazla gelir ama sonunda nasıl olursa olsun sonumuz aynı olacak aynen böyle:img-in_lo
:img-swoon:img-cray::img-fear2:fighting2:img-bye2::img-swoon:img-swoon:img-sorry:img-fie::img-in_lo
aaa bu haber ilaç gibi geldi valla canım içim rahatladı resmen...kafama takılmıştı kaç gündür çok sağol..
merhaba ezo gelin severler!
yolu asktan gecen herkesin burda bulusmasi ne güzel olmus böyle.
bu dizinin eski bir izleyicisi olmama ragmen neden buraya önceden gelmemis olmama hayiflandim dogrusu.
diziye olan ilginin birden artmasi buraninda canlanmasina vesile olmus.
simdi az cok yorumlarinizi okudumda cok güzel bir atmosfer yaratmissiniz. birbiriniz arasindaki iletisiminiz son derece güzel..
ve okurken gözlerden kacmayan sevgili asia canim sana merhabalarimi yollamak istiyorum..
ezo gelin simdi bambaska bir tarzda ask,baglilik,arkadaslik adina bize doyumsuz bir haz yasatiyor.
bu sebeple emegi gecen herkese tesekkürlerimi sunuyorum.
ve bunun bas mimari olarakta serhat tutumluer hakkinda yazmamak olmaz.
ask deyince en gercek ask masallari bile onun kadar inandirici degil.
ask ve asik olmak.
aski yasamak ve yasatmak bunu ancak serhat yapabilirdi.
bir bakisinda bile sözlerden cok daha fazla anlamlar yüklü..
simdiye kadar tamam, bu en iyisi diye düsündügüm oyuncular bile onun gölgesinde kaldi yada silinip gitti .
kendisini kutluyorum.
sizlerede iyi forumlar arkadaslar.
sizleri okumak cok keyifli
sevgili aşk-ı memnun öncelikle aramıza hoş geldin diyorum.
sonrada bu sıcak satırların için sana teşekkür ediyorum.
seni her zaman bu sıcaklığınla bu formda görmek isteriz.
serhat hakkında yaptığın yorumları hepimiz doğruluyoruz..
hakikaten de serhatın öyle bir gücü varki, senaryoda yazanı hatta unutulanı veya es geçileni bile bir bakışı ile bize çok net verebiliyor..eksiği tamamlıyor..
herkese merhabalar...
sevgiler...
Hoşgeldin londonfearry:P
''Yazım olurmusun?'' demişsin.. biraz deneyelim bakalım nasıl olur o ayrı?..:img-blush
''Yazım olurmusun?''
Ezo ve Kadim karşılıklı.. kış bahçesi şeklinde düzenlenmiş bir yerdeler..
Kadim: Biliyorum.. şimdi, pat diye... ''nereden çıktı bu?''diyeceksin..
ama dinle...
Ezo: tez canla, tabii tabii söyleyin Gadim bey..
Kadim: eliyle işaret eder.. hişş... dinle bitene kadar lütfen..
Bu kez her defa dan farklı bakmaktadır Ezo'nun gözlerine;
hep kış oldum ben.. Ezo.. hep karanlığı buldum yanıbaşımda..
birileri ard arada baharları kovalarken... ben neden bekledim ayazların başında bilmiyorum..
Ezo: Kadim bey?!.. siz şey ediyisiniz diye olmasın?
Kadim:??
Ezo:Baharları siz... siz kovmayasınız.. belki ondandır güneşleri yakalayamıyonuz... ayy yani, ya-ka-la-ya-mı-yor-su-nuz!
Kadim başını düşünceli bi şekilde öne eğer;
haklısın galiba..
Öyle çok adamışm ki kendimi şeye.. sizin oralarda ne derlerdi? hah.. ''zemheri..'' (gülümser) kara kış değil mi? işte ona..
Zemheri nin kapısında benden habersiz ne iklimler geçmiş.. kaç mevsim kuşanmış hayat o ara.. ıskalamışım..
Yaklaşır, öne doğru uzanıp, gözlerini ayırmadan, eliyle Ezo'nın şakaklarından, yemenisinin altından fırlayan asi bir tutamı özenle düzeltir.. ( bu sırada fonda Sezen Aksu ''Hazan'' çalsın..:img-in_lo:img-in_lo hayal edelim.. fena mı olur?)
Bana hayatı sen tanıtırsan.. senin gözlerinle yarınlarımı.. yazgılarımı öğrenirsem..
Belki bu sefer ayaz başı nöbetlerde tutulup kalmam!..
sen öğretsen gözlerinde, '' kara kışları.. ilk yazları..'' kuru dalların bahara dönüşünü... olmaz mı?
Ezo şaşkın.. suskun.. ama gözleri dolu dolu bakar bu arada..
Kadim devam eder;
Gözlerinin hükmünde öyle renkler.. öyle vadiler var ki..
söyle lütfen...
yeşil dallara tutunabilirmiyim seninle?.. uzanabilirmiyim ilk yazlara?...
Ezo: yanakları kızararak yanıtlar, yere bakarak.. (cevap net ama mahcup..)
siz isterseniz... şeyy.. (yutkunur) sen istersen.. EVET!
Kadim: sevinir, gözleri ışık ışık.. peki o zaman küçükhanım.. son kez...:img-in_lo
'' yazım olurmusun?..'' varmısın?
Ezo cevap olarak Kadim'in ellerinin kavrar.. sıcacık bakışlar zaten cevaptır.. ( yine fon müziğimiz ''hazan'' duyulur ve o an biter...)
bakın peşinen söyleyeyim.. arada böyle Barbara Cartlan' olabilirim ona göre..
şimdiden affola..:img-wink:
Rahimecim gelmişşş:P canımm hoşgeldin.. sıcacık satırlarının pek meraklısı olduğum arkadaşım.. hoşgeldinn...:happy0064
çok özlemişim seni bu arada..:img-yes:
filintam nerelerdesin... az görür oldum seni...:img-wink:
gel şöyle neşe saç yahu..:good:
tubimde yok..
nerdesiniz şekerler...
sevgili forum ahalisi selamlar saygılar =)
fragmanı görmemiş ama anlatılanları okumuşluğun verdiği huzur ile hepinize selam ederim.
bilmem ki bu yönertmen bu senarist bize ne ediyor... ağzımıza bal damlattı sonra da kaçtı.. e hani balın devamı ?
biri beni mi sormuş :img-in_lo:img-blush
Merhabalar arkadaslar..
Valla sayfalar yine yoklugumda akmis gitmis, ve 80'inci sayfalara gelmis, keske bende olsaydimda beraber nostalji yapsaydik, cunki goruyorumki bayagi yapilmis e benimde nasil bi nostalji canavari oldugumu biliyorsunuz.. Simdi kimsecikler yok.. Napalim bende tek basima yapicam artik nostaljimi, zaten hep tek yapiyorumya neyse.. :icon_sorr
Tubi canim bisey sorucam, sen neden fragmani izlemedin, sey yani istemedigindenmi yoksa eklendigini bilmedigin icinmi, malum video kismina saolsun bimkolik arkadasimiz eklemis.. Sende izlede seninde yorumlarini duyalim canim.. :good:
Hadi ben izlemeye gidiyorum simdi, bana katilmak isteyenler olursa hic cekinmeden katilabilir sayet yanliz izleyip yorum yapmakta bi yere kadar..
Sevgiler..
dikkatimi celbeden bir kaç sahne hakkında, bir zamanlar yaptığım yorumları buldum..
ezonun kadim beyin patron olduğunu bilmeden getirdiği yemeğe kadimin iştahla saldırması, ezonun yemeği atmaca gibi atlayarak koruma altına alması,
kadimin patron olduğunu anladığında korkudan renginin sararması,
hepsini çok hoş canlandırmışlar
ezo: inşallah seversiniz
sözüne kadimin;
ne oldu ? sizli bizli mi olduk şimdi.ne güzel çata çat laf yarıştırıyordun benle, çok da başarılıydın..??
hayır yani zorla kaşınıyor kadim,
resmen "ben kaşınıyorum, gel beni kaşı" diyor ezoya
.....................................
hele ezonun kadimin odasında kendi resmini görmesi üzerine verdiği tepki
müthişti..gülmekten bittim
kadim; anlayabileceğini düşünmüyorum
ezo bende pek anlatabileceğini düşünmiim
..............................................
şimdi 31. bölümden bir parça izledim..hani şu ezo'nun kadimin patron olduğunu öğrendiği sahne..
kadim o kadar önemsiyorki ezoyu,
yemekten kalkıp ezonun karşına geçiyor "bırak şimdi, kimbilir içinden bana neler diyorsun" ezo çok mahçup, kadim çok keyifli...
ezo şaşkın süklüm püklüm odadan çıkıyor kadim hemen peşinden çıkıyor,
ve gayet yumuşak, mütevazi, sanki küçük bir çocuğa korkutmadan yaklaşan bir tavırla
bakar mısın, ismin neydi? allahım sese bak
ve ezonun yüzüne her baktığında yüzü gülüyor kadimin,
asansörde hiç konuşmadan indiklerinde birbirlerine kaçamak bakışlarında kadim yine gülmemek için zor tutmuş kendini..
.....................................
"tamam uzatma dedim.. nedim beyle bizde orda olucaz, pek yakın bir ilişki kurmayalım olur mu.."
olmaz.....................
pardon kadim bey, yakın ilişki nasıl oluyor ben pek anlayamadım da
bu nasıl bir cümledir kadim beeyyy..
arkadaşlar siz bu cümleden ne anladınız allah aşkına..
bana göre
"aramızda ilişki yok, yakınlık yok.. ama ben olmasını çok isterdim . lanet sen gittinde başkasını buldun, yazık ettin aramızda başlamasını çok istediğim yakın ilişkiyi başlatamayacağız" ...
"şu doktor beylede her ne ilişkin varsa bir an önce bitse iyi olur, yoksa ben bunun hesabını sorarım sana " der gibiydi
...........................
Fettan tarafından alıntı,
Fotoğraf çekimi için yaptığı teklifte Ezo yine kaş göz resmimi dediğinde henzü karar vermedi,m deyince Ezo'nun bakışları çok şirindi..E ama Kadim'de öyle bir ses tonuyla söylüyorki sanki nü resim çekeceğini hissediyor insan
............................
kadim sabahı zor etti anlaşılan sabah mutfağa öyle bir gelişi vardıki, çocuk gibi sevinçli bir hali vardı..
hele hele kendisine 517 demesi...mutfaktakileri üzdüğünü anladığı için daha hassas davranıyor diyecem ama biliyorum ki kedinin derdi ciğer...
birde kadim anladı tabii ezonun kaçtığını malını bilmez mi..
ayakkabısı merdivenlerde kalmıştır dedi..ben de git de bak dedim, nasıl olsa kral olan sensin
.................................
Ezo Gelin 30'dan sonraki en begendigim Ezo - Kadimli sahneler..
1. 30'uncu bolum asansor sahnesi
2. 30'uncu bolum Ezo Kadimin gercek kisiligini ogrendigi sahne
3. 30'uncu bolum Kadim Ezonun sesini duyar ve "Dunya gercekten cok kucuk" der..
4. 31'inci bolum son sahne, Ezo Kadime sariliyor
5. 32'inci bolum Kadimden "Superdin" ve goz kirpisi..
6. 33'uncu bolum ilk sahne yani Ezo ve Kadimin carpismasi ve ondan sonraki tum partide gecen Ezo - Kadim sahneleri..
7. 34'uncu bolum Kadimin Ezoyu yangindan cikarmasi..
8. 34'uncu bolum son sahne, Kadimin ilk kez Ezo demesi..
9. 35'inci bolum tum Ezo - Kadim - Debby alisveris sahneleri..
10. 36'inci bolum Ezo Kadimin onun yerien bi isci aldigini duyar ve yanina cikar.. Kadim "Neydi" ve "Hmm" deyisine dikkat
11. 37'inci bolum Ezo "Sizi neden unutmak isteyimki"
12. 37'inci bolum Kadim Ezonun goz yasini silerken
13. 37'inci bolum Ezo'nun Kadime isten ayrilmak istedigini soylemesi..
14. 37'inci bolum son sahne "Korkma ben senin canini acitmam"
15. 38'inci bolum tum evdeki sahneler ozellikle, agac dikme ve anahtar kavgasi..
Aslinda bu listem kolaylikla cogaltilabilir, ama fazla soze ne hacet, yeterli bu kadar sanirim.. :good:
benim ise en unutamadıgım sahne 34.teydi sanırım
birgun once kadim berrakla yemek yemiş aksam da ezo ballı agayla beraber cıkmıs yani ikisnin de kıskanclık damarları had safhaya kadar kabarmıs :D
vee ertesi gun ezo kadimin servisini yaprken
ezo: kusura bakmayın asagısı biraz yogun gecikti yemek,
kadim zaten kıskanclıktan sinirli hemen cıkısır:
sana niye gecikti diye sordum mu :img-swoon direk kavga icin malzeme, ezo altında kalır mı
ee nasıl olsa sorarsınız diye cevap vereym dedim
kadim de bu sefer altta kalma niyetinde değil,
kahine ihtiyacım yok diye yapıstırır ee demiyo ki kız beni cozmus :D sonrası daha beter kadim dayanamıyor soruyo nie servislerimi hep sen yapıyorsun
ezo bu dalga gecer hem korkar patronu oldugunu ogrendikten sonra dilinde hiçbi degişim yok tek fark lafı sokup sonrasında estagfirullah diyo ahhh ahh ozledik o gunleri hasret kaldık esaslı kavgalarına :(
asagıda kadim beyn servisini aman biz yapak diye yarişik yarişi hep ben kazanim de ondan alttan bi de sinsice sırıtması yok mu kadim de gulmek istiyo ama resmen bi işcisi koskoca 517i tiye alıyo, zor tutat kendini sert vbi ses tonuyla -kulahıma anlat, hem kahin hem koomedyen ne sans
bitti miiiii hayır, neden cunku kadime bu kdr yetmez, ee b sekilde biraz daha ezoyu tutmalı bu sefer tavuga taktı kafayı tavuk ben tavuk mu istedim,
ezo altan almaya calısır belli kadim sinirli, kutsal ustam yanlıs anlamıs herhal asagısı biraz kalabalık da kadim tüh der icten ice yahu bu da sokmedi sinirlendiremedim bakar sofraya ee sos bu ne der. ezo yine sakin ee sos yemegin sosu espri sırası kadimdedir, ama nerde ezodaki espri yetenegi kadim hayranları kusura bakmasın ama allah var, kadimin esprileri ezonunkilerle yarısamaz bile.. ya gercekten mi onu bende biliyorum baharat olarak ne kullandınız fazla agır kokuyor
ezo anlamıstır kadimin derdi kavga iyi ee kızımızındı kadimden asagı kalır yanı yok kavga olsunda bahanesi cok,
dunki sos misafiriiz varken bişey demediydiz ama
aha kadimin eline istedigi fırsat gecmiştir, acaba neden bahsediyordu
hangi misafir
hani bi hanım misafiriniz vardı ya size gulmekten ölüdi bu arada ezo kızımız da bigun once kıskanclıktan ölmüş anlasılanb:img-haha: ee kadim bu kıskanılmak hosana gitti yavas yavas yumusamaya da basladı hani, bu sefer icini dokem sırası kadimdeydi, sen misin tek kıskanan hem kain kem komedyen hem paparazzi baska ne var bilmedigim bu kdr dolaylı bi ima olur ancak, ezo kızımız anlamaz bu ince imayı nasıl yani? kadim acıklar hatta acıklamak da değil adeta kusar icindeki tum iltihabı, bi psikiyatrist arkadas otelden alan uks arabalar aga kılıklı adamlar adeta rakibim ne cokmus der gibi.
ezo da safım anlamıyo ki o da kıskanıyo haa o essahtan aga bizim antepten bu arada ezo yine bi boş bulunup kadmin kolunu tutuyo burda kadim bi taraftan koluna bakıyo cek elini der gibi bi taraftan o da senin arkadasın oyle mi diyo, ezo hee deynce kadim biraz rahatlamıs biraz pek inanmamıs bi havayla madem bu kdr oemli arkadasların var niye bi otelin mutfagında calısıyorsun anlamıyorum diyor, ezonun da icinde kalmıs ya hani pek pek anlaybilecegini sanmıyorum lafı onu yapıstırıyor. ee ilk sefer ezo demişti bende pek anltabilecegini sanmıyorum ya anlasılan kadimin de icine bu cevap oturmus yapıstırıyor intikamımı aldım altta kalmadım duygusuyla.
ama hata yaptı karsısında ezo var gecen sefer son sozu soyleyen ezo oldugu gibi simdi de oyle olacaktı, yok ben anlatmasına anlatırdım da karsımda has arkadaslıgı yoldaslıgı yasamıs biri olması lazım yoksa ne kdr anlatsam yanlıs anlar ohoooo bu sefer ezo agır konustu, kadim anladı igneyi sen arkadslıktan anlamzsın diyorsun haa? kadimi de anlamıyorum ezonun soktugu lafları anlıyo ama birde teyit ettiriyo allahım ya daha neler gorecez :D
ezonun ki superdi burda bittim hani hep estagfirullah der utanır kolarını asagı ndirirdi ya bu sefer de estagfirullah diyo ama gerisi dedigiyle pek uymuyo, hani az kaldı daha ileri gidip madem anlisiz niye bu soruları soruisiz diyecektim işte benim koptugum andır, yani kendini tutuyormus da soylemiyormus ha ha ha, sonrası daha da super ezo iyice sıkılmıstır, ee lafımı da yapıstırdım hem ben artık gideyim yoksm bu kavga daha da uzar der gibi ortamdan kacmak ister tepsiy alır kutsal ustam baska seyler hazırlasın, kadim arkads olayını ogrendi ya havalara ucmustur bi taraftan da gunluk ezo fırcasını da yemiştir rahatlamıstır ohh smdi takılacaktır guzel gozlusune, size alın dedim mi kucuk hanım sanar ki bu lafla her kızı tavlayabilirim halbuki karısındaki ezo sever mi boyle sehirli lafları, ezonun tek derdi kadın etiketinden kurtulmak bi kere ezo isini duymaktır, ismim ezo der dayanamaz, ve final diliyle olayı ezo bitirecek sanırken hepimiz kadim senin dilin varsa benimde gozlerim var der adeta ve oyle bi bakışla biliyorum der ki kalp durmaması mumkun değil
Kadim: Guzel, sabaha kadar duralim burda boyle ha..
Ezo: Bes dakika bekleseydin, gececektik iste
Kadim: Sen niye beklemiyorsun
Ezo: Efendi sandik, hanima yol verirsin diye dusunduk. Hani burasi Istanbulya
Kadim: Istanbulun eskilerindensin belli
Ezo: Istanbulun eskileri senin gibiyse ben daha dun geldim
Kadim: Hadi uzatma kadin acelem var
Ezo: Herkesin kendine gore acelesi var
Kadim: Cekilsene hanim belamisin
Ezo: Ha, bak iste hanim lafini hatirladin, bide lutfeni hatirlarsan Istabullu olucan
Kadim: Tobe tobe
Ezo: Tobeni kabul ettik, de haydi gec, gec, ee gec
..
Kadim: Hanimefendi
Ezo: Bi dakika sen ne hakla benim fotografimi cekiyosun
Kadim: Tesekkur ederim
Ezo: Bide Istabullu olucakmis
En sevdiğiniz didişme sahnesi?
30'uncu bolum ilk karsilastiklari sahne
30'uncu bolum asansor sahnesi
30'uncu bolum Kadim Ezonun sesini duyar ve "Dunya gercekten cok kucuk" der..
36'inci bolum Ezo Kadimin onun yerine bi isci aldigini duyar ve yanina cikar.. Kadim "Neydi" ve "Hmm" deyisine dikkat
38'inci bolum tum evdeki didisme sahneleri ozellikle, agac dikme ve anahtar kavgasi..
En sevdiğiniz romantik sahne?
30'uncu bolum Ezo Kadimin gercek kisiligini ogrendigi sahne "Ismin neydi" "Ezo"
31'inci bolum son sahne, Ezo Kadime sariliyor
33'uncu bolum ilk sahne yani Ezo ve Kadimin carpismasi ve ondan sonraki tum partide gecen Ezo - Kadim sahneleri..
34'uncu bolum Kadimin Ezoyu yangindan cikarmasi..
34'uncu bolum son sahne, Kadimin ilk kez Ezo demesi..
35'inci bolum tum Ezo - Kadim - Debby alisveris sahneleri..
36'inci bolum Ezo Kadimin onun yerien bi isci aldigini duyar ve yanina cikar.. Kadim "Neydi" ve "Hmm" deyisine dikkat
37'inci bolum Ezo "Sizi neden unutmak isteyimki"
37'inci bolum Kadim Ezonun goz yasini silerken
37'inci bolum Ezo'nun Kadime isten ayrilmak istedigini soylemesi..
37'inci bolum son sahne "Korkma ben senin canini acitmam"..
38'inci bolum tum evdeki sahneler..
En sevdigim Kadim'li bakislar..
Kisa ve oz - Ilk ciktigi andan buyana, tum onlu sahnelerdeki bakislari.. Ozellikle Ezoya bakarken.. Allah nazarlardan saklasin diyorum baskada bisey demiyorum.. :img-in_lo:img-in_lo
nostaljik listeler yapılmış. benimde su an aklıma gelen en beğendiğim sahneler
1. Asansörün önünde karşılaştıkları sahne süperdi.
2. Ezo'nun patrona yemek götürdüğü ve o kişinin kadim olduğunu öğrendiği sahne, Kadim'in kapının önünde "adın neydi" deyişi, nasıl bir yumuşaklık nasıl bir tonlamadır .
3. fatura sahtekarlığında mutfakta eti döverek söyleniyorda kadim arkasında durup dinliyor ya, çok tatlılardı
4. Otelin önünde Kadim hediyelerden dolayı teşekkür beklerken Ezo'nun cevaplarıyla dumur olma sahnesi
5. Balo ertesi kadim asansöre bindiğine ezoyu hatırlanıp yüzünde bir tebessümle -1 katına basması , ezoyu göremeyince de belli etmek istemediği paniği
6.kadimin fotoğrafcı arkadaşıyla 512 ye ezoyu çağırıp reimleri için izin istediği ve ezonun gene damarına basıldığı için kabarması ve kadimin tebessümü
7. Ezo'nun kadime Kış Güneşi benzetmesi yaptığı sahne şiir gibiydi.
8.Debbiyleyken çcuk eğitimi için birbirleriyle devamlı çekişmeleri
9. Ezonun kendi yerine eleman alındığını duyup hışımla Kadimin yanına çıkıpta Duymak istediği sözleri duyupta kadimin "Neydi" demesinin karşılığında gözleri dolu dolu unuttum ben demesi ve kadimin söylediği "hımm" nasıl birşeydir ya
10.37.bölüm komple her anı duygusallıkta tavan yapmıştı.
11. Kadimin otelin önünde Debbi gidip ezo birşeyler söylerken elini sus diye kaldırması
12.Ezonun kadime ıslak bez koyarken kadimin eliyle itmek istemesi ve o an bakışlarının karşışması sahnesi çok iyiydi.
13. Kadimin Ezo'nun yüzüne söylemediklerini o uyur zannederken anlatması ve Ezo'yu uyanık görüp gitmek isteyipte mücadele ederken gene bakışların karşılaşması
14. Emektarla olan sahneden eve dönerken Kadimin yana doğru dönüp güldüğü sahne
15. defneyle kadimi tanıştırdığı sahne çok şekerdi
16. kadimin otelin önünde benimle beraber defneye bakmaya gelirmesin derken ki gözlerinin içindeki ifade çok hoştu. nasıl da dolu dolu bakıyordu
ask-I memnun 05-11-07, 19:56 Hoşgeldin londonfearry:P
''Yazım olurmusun?'' demişsin.. biraz deneyelim bakalım nasıl olur o ayrı?..:img-blush
''Yazım olurmusun?''
Ezo ve Kadim karşılıklı.. kış bahçesi şeklinde düzenlenmiş bir yerdeler..
Kadim: Biliyorum.. şimdi, pat diye... ''nereden çıktı bu?''diyeceksin..
ama dinle...
Ezo: tez canla, tabii tabii söyleyin Gadim bey..
Kadim: eliyle işaret eder.. hişş... dinle bitene kadar lütfen..
Bu kez her defa dan farklı bakmaktadır Ezo'nun gözlerine;
hep kış oldum ben.. Ezo.. hep karanlığı buldum yanıbaşımda..
birileri ard arada baharları kovalarken... ben neden bekledim ayazların başında bilmiyorum..
Ezo: Kadim bey?!.. siz şey ediyisiniz diye olmasın?
Kadim:??
Ezo:Baharları siz... siz kovmayasınız.. belki ondandır güneşleri yakalayamıyonuz... ayy yani, ya-ka-la-ya-mı-yor-su-nuz!
Kadim başını düşünceli bi şekilde öne eğer;
haklısın galiba..
Öyle çok adamışm ki kendimi şeye.. sizin oralarda ne derlerdi? hah.. ''zemheri..'' (gülümser) kara kış değil mi? işte ona..
Zemheri nin kapısında benden habersiz ne iklimler geçmiş.. kaç mevsim kuşanmış hayat o ara.. ıskalamışım..
Yaklaşır, öne doğru uzanıp, gözlerini ayırmadan, eliyle Ezo'nın şakaklarından, yemenisinin altından fırlayan asi bir tutamı özenle düzeltir.. ( bu sırada fonda Sezen Aksu ''Hazan'' çalsın..:img-in_lo:img-in_lo hayal edelim.. fena mı olur?)
Bana hayatı sen tanıtırsan.. senin gözlerinle yarınlarımı.. yazgılarımı öğrenirsem..
Belki bu sefer ayaz başı nöbetlerde tutulup kalmam!..
sen öğretsen gözlerinde, '' kara kışları.. ilk yazları..'' kuru dalların bahara dönüşünü... olmaz mı?
Ezo şaşkın.. suskun.. ama gözleri dolu dolu bakar bu arada..
Kadim devam eder;
söyle lütfen...
Ezo: yanakları kızararak yanıtlar, yere bakarak.. (cevap net ama mahcup..)
siz isterseniz... şeyy.. (yutkunur) sen istersen.. EVET!
Kadim: sevinir, gözleri ışık ışık.. peki o zaman küçükhanım.. son kez...:img-in_lo
'' yazım olurmusun?..'' varmısın?
Ezo cevap olarak Kadim'in ellerinin kavrar.. sıcacık bakışlar zaten cevaptır.. ( yine fon müziğimiz ''hazan'' duyulur ve o an biter...)
bakın peşinen söyleyeyim.. arada böyle Barbara Cartlan' olabilirim ona göre..
şimdiden affola..:img-wink:
Rahimecim gelmişşş:P canımm hoşgeldin.. sıcacık satırlarının pek meraklısı olduğum arkadaşım.. hoşgeldinn...:happy0064
çok özlemişim seni bu arada..:img-yes:
filintam nerelerdesin... az görür oldum seni...:img-wink:
gel şöyle neşe saç yahu..:good:
tubimde yok..
nerdesiniz şekerler...
sevgili asia canim
inan bende seni cok özledim.
icinden bize akittigin o hisli güzel yazilarini, o sicakligini ,candan hallerini özlemisim gercekten.
ve yine her zaman ki gibi harikasin.
yazim olurmusun basligi altinda yazdigin senaryo yine her zaman ki gibi muhtesem.
kadimin icten disa dökülmeleri harika
Bana hayatı sen tanıtırsan.. senin gözlerinle yarınlarımı.. yazgılarımı öğrenirsem.
Belki bu sefer ayaz başı nöbetlerde tutulup kalmam!.
bu nasil harika bir cümledir gamze inanamiyorum sana inan mest oldum okurken.
ve
söyle lütfen...
söylenecek bir sey yok ..icimize akittigin bu güzellik icin sana tesekkür ederim canim..
hem ayrica süphe götürmez bir sekilde sende bu forumun barbara cartlandisin ..bu konuda herkes hemfikirdir buna eminim..
baska kimin yüreginden akip gelir bu cümleler söylermisin.:img-wink:
dezdalinda 05-11-07, 22:20 koğuşumun güzel insanları..hepinize iyi akşamlar..:P:P
aramıza yeni bir arkadaş katılmış serasu koğuşumuza hoş geldin:P umarım iyi vakit geçirirsin
asiacımne yaptın canım sen yaa..nasıl yazmışsın öyle:img-in_lo
bak alıştırırsın devamını isteim ona göre eline sağlık canım:happy0064
bakıyorum nostalji yapılmış...ahh o eski günler:icon_sorr izlerken yeniden aynı tadı yakalayabilicem mi artık bilemiyorum...geriye dönüp baktığımda öyle güzel sahneler çıkıyorki karşıma...artık adam gibi de kavga etmiyorlar..meğer en çok renk katanlardan bir de bu atışmalarmış...neden böyle oldu bilmiyorum...belki de araya bazı olaylar girdiği için bu kadar karıştı dizimiz...şimdi asıl yoğunlaşma
ikilimizde değil..onun da sırası gelir elbet..biz son zamanlarda daha çok kadimiimizin bunalımlarıyla uğraştık ve yarınki bölümde nedim sorunuyla (gereksiz şahsiyet)uğraşıcaz gibi...
bir de otelde geçen sahneler daha güzel oluyor..kadim yine odasında olsun.ezo mutfakta olsun...seonra ezo kadime servis yapsın odasına yemek götürsün...yine atışmalar güzel konuşmalar bakışmalar olsun ben bunu istiyoruuuuuumm
bir de kadimi yine kıskanç görmek istiyorum ben:icon_whis şöyle emreyle ilgili bir durum olsa da şovalyemiz delirse:img-blush tadından yenmez...
ayy ne bileyim yapsınlar canım birşey...bu böyle olmaz..oalya el atsınlar tez elden...ben önümüzdeki bölümlerde bol bol güzel sahne görmek istiyorum
tek temennimiz bu dimi arkadaşlar...
sevgili asia canim
söylenecek bir sey yok ..icimize akittigin bu güzellik icin sana tesekkür ederim canim..
hem ayrica süphe götürmez bir sekilde sende bu forumun barbara cartlandisin ..bu konuda herkes hemfikirdir buna eminim..
baska kimin yüreginden akip gelir bu cümleler söylermisin.:img-wink:
Canımmm...:img-in_lo
siz öyle görüyorsunuz.. bir şey yaptığım yok.. bazen insanın içinden bir şeyler geliyor.. ve oluyor.. hepsi bu..
Ask-ı memnunum arkadaşım.. sende gel.. duygularından at bizden tarafada bir şeyler...
memnunniyetle bekleriz şekercim...
sevgiler..
asiacımne yaptın canım sen yaa..nasıl yazmışsın öyle:img-in_lo
bak alıştırırsın devamını isteim ona göre eline sağlık canım:happy0064
ben önümüzdeki bölümlerde bol bol güzel sahne görmek istiyorum
tek temennimiz bu dimi arkadaşlar...
dezdalindacım.. çok mersi...
utandırmayınız... lütfen.. bir şeyler yazdık işte o kadar..:img-blush
temenilerine katılmamak ne mümkün..
güzel bakışlar.. didişip, çatışmalar.. ve takım elbisesiz Kadim.. biraz da spor kıyafetler.. ve kasvetleriyle boğuşmayan.. yüzünü aşka dünmüş bir Kadim lzesek.. ve beraberinde rüzgarına kaıpldığı zümrüt gözlü Ezo..
çok şey mi istiyoruz canım..?
teşekkürlerini gönderen arkadaşlarımın hepsine de yine sevgiler...:img-yes:
Kübracım neden fragmanı izlemediğimi sormuşsun. Rastlaşamamıştık kendileri ile. Buraya eklendiğini tahmin ettim ama vaktim çok yoktu. Şimdi izledim :) Kübrayı mı kırcam dedim kendime yahu :)
Kadim içeri girer Nedimin vücudunda kablolar var...
Aman çok üzüldüm. Bir üzüldüm var ya anlatamam hıh.. Ay daha neleri hakediyor o Nedim de Kadimciğime yazık yahu.
Süreyya pişkin pişkin Kadim e bakar..
Höh ya. Kadında ki yüzsüzlüğe bakın. Nasıl da bakıyor yüzsüzce. İnsan sıkılır çekinir falan. Hiççç gayet rahat yani.. Gelmiş bakınıyo peh.
Ezo hastanede Kadim in yanında.. Kısa ama öz bir bakışma..
Ezonun her koşulda Kadimin yanında olacağının garantisi işte. Aşk adama neler yaptırıyor yahu.. Off offf...
Meyremde silah var. Atış yapıyor. Meryem kabus görüyor. Ballı Ağa Nur sarılması..
Yaf şimdi bu sahnelere nasıl yorum yapsam ki.. Ballı ile Nur sahnesi güzel olacağa benzer. Meyrem de yüksek ihtimal ile Seyit i görüyordur rüyasında. Peki o elinde ki makasmıydı yahu?
Elçin Anne & Kutsal Usta..
Oy.. Nasıl da utandılar yahu. KutsaL ustaya bayılıyorum zati. O sert görüntüsünün altındaki mizacı nasılda sevimli yarabbi.. Peki Elçin anne hastanede değilse ya Nedim çabuk iyileşiyo ya da Elçin anneye sölemiyolar.
Sanırım bu kadar yeter =) Valla çok bile benim gibi fragman yorumcusuz insana =)
Günaydııııııııııııııın inşallah aydın olur ,
size çok kötü bi haberim var akşam sonunda fragmanı gördüm tek aklımda kalan Kadim'imizde hala aynı gömlek var !!
fragmanı iki kere gördüm sizin anlattıklarınız olmasa hiçbişey aktaramazdım neden neden ??? çünkü gömleği gördüm ve olay bitti :icon_sorr
benden başka gören olmadı mııııı ben mi kuruntu yapıyorum
mavi deniz 06-11-07, 07:41 amanda aman hakkaten bu bölümün bizler için bi espirisi yok yine ezo ve kadim arasına nedimin gölgesi girecek sanki süreyyaya gıcıgım ya neden ezo ve kadimden çok dizide diger kahramanlar gösteriliyor yahu:(
Günaydııııııııııııııın inşallah aydın olur ,
size çok kötü bi haberim var akşam sonunda fragmanı gördüm tek aklımda kalan Kadim'imizde hala aynı gömlek var !!
fragmanı iki kere gördüm sizin anlattıklarınız olmasa hiçbişey aktaramazdım neden neden ??? çünkü gömleği gördüm ve olay bitti :icon_sorr
benden başka gören olmadı mııııı ben mi kuruntu yapıyorum
Sanada günaydın arımaya'cım, ama gerçek anlamda:)..yahu bu konuda ile ilgili olarak Banu yazısına reklam bile aldı ya..yapılan yorumların hepsinde bu konuya değinildi. Üç bölümdür aynı gömlek kıskanmaya başladık diyenler bile oldu arımayam..oy oy
Ama bu bölüm tamamen hastanede geçmez. Kadim'de çıkarır onu üstünden. Herhalde..yani inşallah :)
Asiam canım yine döktürmüşsün. E boşuna demiyorum, bende yetenek yok diye..bu işler gönül işi, iki kelime veriyorsun, sonra bekliyorsun...asia yazıyı ekliyor, sen okurken harika bir rüyaya dalıyorsun..her zamanki gibi. Ellerine ve o güzel yüreğine sağlık. Kalemine hayran olduğum dostum.
Bölümde insallah Kadim hastaneden bir ara eve giderde üstündeki gömlegi degistirir. Birde mümkünse berbere gitsin ya! Taktim ben bu adamin saclarina kisa sacla mükemmel karizmatik oluyor. Ezo bunu sevabina berbere götürsün ve desinki Berber kardes mithat usulü bir tras ediver bakiimmm!!!
Bölümde insallah Kadim hastaneden bir ara eve giderde üstündeki gömlegi degistirir. Birde mümkünse berbere gitsin ya! Taktim ben bu adamin saclarina kisa sacla mükemmel karizmatik oluyor. Ezo bunu sevabina berbere götürsün ve desinki Berber kardes mithat usulü bir tras ediver bakiimmm!!!
ay uğraşmayın şu adamın saçıyla başıyla
bak yaramaz söğüt saç saç dedi kestiler de ne oldu
kuş gibi kaldı sonra çocuk gibi oluyor kalsın böyle :img-in_lo
bi tarafım pır pır akşam süper olacak yine forum olarak dağılıcaz diyor ( umut fakirin ekmeği ) ama bi tarafım ürkek bi çocuk gibi :icon_whis
R İ C A ...
malum site bizde yasak Lütfen video ,klip vs eklenince bi zahmet haber verin iş dışında izleyim kurudum kaldım burda :img-sorry
Sanada günaydın arımaya'cım, ama gerçek anlamda:)..yahu bu konuda ile ilgili olarak Banu yazısına reklam bile aldı ya..yapılan yorumların hepsinde bu konuya değinildi. Üç bölümdür aynı gömlek kıskanmaya başladık diyenler bile oldu arımayam..oy oy
Ama bu bölüm tamamen hastanede geçmez. Kadim'de çıkarır onu üstünden. Herhalde..yani inşallah :)
Asiam canım yine döktürmüşsün. E boşuna demiyorum, bende yetenek yok diye..bu işler gönül işi, iki kelime veriyorsun, sonra bekliyorsun...asia yazıyı ekliyor, sen okurken harika bir rüyaya dalıyorsun..her zamanki gibi. Ellerine ve o güzel yüreğine sağlık. Kalemine hayran olduğum dostum.
Gunaydinlar
Gununuz Gun boyunca Cicekler gibi misler gibi gecmesi dileklerimle
Ezo&Gadim Severler kogusu
Arim balim petegim,Cevam ve diger bacilar:img-in_lo
Evet yuzduk yuzduk vee son sayili saatler icerisine girmis bulunmaktayiz.:img-yes:
Bacilarim yine Gadim bu haftayida sayarsak 3 haftadir ayni Gomlegi giyiyor olacak.Bencede bu gece bizleri sasirtacak(dizinin basindan sonuna kadar hastanede konaklamayacagina gore)
Yokk Bacilarim yokkk
Tamam Eflatun yakisiyor dedik
Yakisikliya ne giyse yakisir dedik:img-cool2
Banum ozel reklam yapti (Banum bacim nereye gitsek karsimizda 517 cikiyor farkindasin degilmi:img-hyste:img-hyste
Amma velakin bu gece gomlek degismezse forumcak bir karar alip bir gomlek alicaz bizim hot hotte:king:
Ya aklinami gelmiyor acep ustunu basini degistirmek( yok bacilarim bu gece
o gomlegi rozim sen eline gecir
getir sen bize o gomlegi , hepimizin elleri degsin degilmi,sonrasi once Ace camasir suyuna batiracam o gomlegi ki bir daha giymesin diye
Bu gece kesinlikle Gadim guzel bir seyler giyecek,,spor giyinecek,spor yapacak,
Ezomuz Gadim tarafinda yeni alinan giyeceklerini giyecek,Saclarini acacak(Yemeniyi cope atacak), yanaklarini yine pembelessin diye elleriyle biraz tokatlasin,elindeki sargiyi cikarsin,eline hos bir canta alsin(yada omzuna taksin)
Gadim Ezomuzu alip Kizkulesine goturup,basbasa yemek yiyiecekler,sonra
ezoya guzel ,icli anlamli bakacak:img-in_lo,ezomda Gadimin elini tutacak,her zaman senin yanindayim ve olacagimda diye
Bakiniz neymis efendim Ac tavuk kendini Dari Ambarinda Zannedermis ya benimkide o misal oldu(gormek istedigimiz seyleri icimden geliverdigi gibi yaziverdim yaziverdim).
asiam can bacim o kelimelerin ,anlamli sozcuklerin guzelligi nedir bacim?
ellerine,yurecigine saglik diyorum:good:
Sevgilerimle
ya iyide arkadaslar ben bu gomlek sac olayını anlamıyorum eger kadim gomlegi değiştirmiş olsaydı acaip bi mantık hatası olurdu, dogru olan bu ne diyecek o sinirle kendini dag evine atarken aman bi gomlegimi değişeyim mi diyecek yada kardeşi hastanedeyken kılık değiştirip oyle gidecek değil, asıl dogru olan bu sac konusuna gelince sahradakindense ezonun ilk bolumlerdeki gibi daha iyi bırak dagınık kalsın :D hatta en begendigim boy bu ama tabi en guzeli ezocum saclarımı naısl begeniyorsun bu forumdakiler karar veremiyo demesidir benim icin, işte orda bayılıveririrm galiba
herkeslere günaydın , sevgili show tv ye teşekkür etmek istiyorum. :fighting2 sadece 1 kere seyredebildim fragmanı, bu sabah bile taaa Cuma günü 22.00 de yayınlayanacak dizinin fragmanını verdiler, en az fragmanı yayınlanan dizi rekorunu elde tuttuğumuza eminim.
öbür yandan daldan dala atlıyorum ama eski bölümleri gene seyretttim dün gece (zaten bu halim ne olacak acep bilmiyorum ,:img-help: güne onlarla başla , devam et ve günü gene ezo-kadimle bitir) ne şekerlermiş ya, birbirleriyle didişirken .
aslında kadimin eflatun gömleğine takmış durumdayız ama adamın da vakti olmadı canlarım ya, :img-yes: debbi ve nedim darbesinden sonra adam kendini yıllardır gitmediği bağ evine attı, tam döndü otele, bu sefer daha içeri girmeden bir telefon nedim hastanede, tekrar aktarma yaptılar hastaneye, :icon_sorr hem ezonun hemde kadim kıyafetlerle akraba oldular resmen.
asıl ezo hazır hastanedeyken şu sargısını açtırsa çok iyi olur.:good:
Gunaydinlar
Banum ozel reklam yapti (Banum bacim nereye gitsek karsimizda 517 cikiyor farkindasin degilmi:img-hyste:img-hyste
Amma velakin bu gece gomlek degismezse forumcak bir karar alip bir gomlek alicaz bizim hot hotte:king:
Ya aklinami gelmiyor acep Bakiniz neymis efendim Ac tavuk kendini Dari Ambarinda Zannedermis ya benimkide o misal oldu(gormek istedigimiz seyleri icimden geliverdigi gibi yaziverdim yaziverdim).
Sevgilerimle
Canımım sinopem... 517 bizim için Davinçi şifresinin anahtarı oldu.. Gadimimizin şifresi... 517.. nere gitsek o var.. en sevdiğiniz sayı 517, uğurlu sayınız 517, ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız 517 şey, bir musluk bir havuzu 517 saatte dolduruyor, diğer musluk ise 517 saatte boşalıyor, şimdi bu havuzun amacı ne? 517 sefer sayılı Boing 517, 517 kişi ile havalanıyor..
Peki Eflatun gömlek ile alıp veremediğimiz nedir? Rengi mi sevmedik? Hayır, yakışmadı mı? Yooo çok yakıştı... ama kardeşim 24'te Jack bile üstünü başını üç kere değişti, artık eski öyle bir giy 24 bölüm çıkarma modası geçmiştir... senaryonun gidişatı dolayısıyle giymiştir de işte biz taktık mı takıyoz....
Sinopecim, yazdığın şeyler bir anda film şeridi gibi gözlerimin önünden geçtiiiii gitti...
Aç tavuk benzetmene çok güldüm.. aynen öyle bacım, gıt gıt gıdak diyorum...
Gunaydinlar
Ezomuz Gadim tarafinda yeni alinan giyeceklerini giyecek,Saclarini acacak(Yemeniyi cope atacak), yanaklarini yine pembelessin diye elleriyle biraz tokatlasin,elindeki sargiyi cikarsin,eline hos bir canta alsin(yada omzuna taksin)
ezoya guzel ,icli anlamli bakacak:img-in_lo,ezomda Gadimin elini tutacak,her zaman senin yanindayim ve olacagimda diye
Bakiniz neymis efendim Ac tavuk kendini Dari Ambarinda Zannedermis ya benimkide o misal oldu(gormek istedigimiz seyleri icimden geliverdigi gibi yaziverdim yaziverdim).
Sevgilerimle
Sinope'cim, hepimiz açız bu manada..aynı rüyayı görüyoruz bizde..ama fazla açılmıyoruz malum düşüş çok sert oluyor sonra :)
Bu bölüm tamamen hastanede geçecek değil ya..görüldüğü üzere Nedim Bey alkolü fazla kaçırmış ve o yüzden hastanede..Elçin anne de evinde olduğuna göre bu iş fazla uzun sürmez diye düşünüyorum.
Ama ben Kadim'in, pantolon paçalarını ve ayakkabılarını temiz göreceğimizi düşünüyorum niyeyse...ayrıntıları atlamazlarsa ve Kadim'i o ayakkabılarla ve çamur içindeki paçalarla hastanede görürsek o zaman, o gömlekle bir bölüm daha geçirirlerse de birşey söylemeyeceğim.:)
Biryerlerden terlik geldi başıma..Banu sen miydin doğruyu söyle bak :)
Canımım sinopem... 517 bizim için Davinçi şifresinin anahtarı oldu.. Gadimimizin şifresi... 517.. nere gitsek o var.. en sevdiğiniz sayı 517, uğurlu sayınız 517, ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız 517 şey, bir musluk bir havuzu 517 saatte dolduruyor, diğer musluk ise 517 saatte boşalıyor, şimdi bu havuzun amacı ne? 517 sefer sayılı Boing 517, 517 kişi ile havalanıyor..
Peki Eflatun gömlek ile alıp veremediğimiz nedir? Rengi mi sevmedik? Hayır, yakışmadı mı? Yooo çok yakıştı... ama kardeşim 24'te Jack bile üstünü başını üç kere değişti, artık eski öyle bir giy 24 bölüm çıkarma modası geçmiştir... senaryonun gidişatı dolayısıyle giymiştir de işte biz taktık mı takıyoz....
Sinopecim, yazdığın şeyler bir anda film şeridi gibi gözlerimin önünden geçtiiiii gitti...
Aç tavuk benzetmene çok güldüm.. aynen öyle bacım, gıt gıt gıdak diyorum...
Banum Gunaydinlar bacim
Anlasilan o ki bizim ugurlu sayimiz 517 kesinlikle haklisin bacim:img-hyste:img-hyste,her adres,her kapi,her yol 517(ben bu yil milli piyango biletimin sonunu 517 olarak almayi dusunuyorum):img-wink:
Cikarmi cikar(sonrasi hep birlikte Seti basmaya gideriz):img-yes: Bu arada Gadimide kaciriveririz o setten:img-icecr
Bacim valla bende bir yandan guluyorum ve sabah sabah gidakliyorum(bir sey degil birazdan yan odadaki is arkadasim yine yanima gelecek,kadincagizda alisti zaten her hafta sali,carsamba gunku halime):img-hyste:img-hyste
Bu gece Gadim biz izleicilerine supriz yapacak diyorum( endamini gosterecek yine bizlere):img-cool2
Aaaa cok sey istemiyoruz ya alt tarafi biraz Mithat oluversin yahu:img-cool2
ahhh bu hayallerimiz olmasa zaten yasamin anlami ne ki?
Sevgilerimle
([Ama ben Kadim'in, pantolon paçalarını ve ayakkabılarını temiz göreceğimizi düşünüyorum niyeyse...ayrıntıları atlamazlarsa ve Kadim'i o ayakkabılarla ve çamur içindeki paçalarla hastanede görürsek o zaman, o gömlekle bir bölüm daha geçirirlerse de birşey söylemeyeceğim.:))
güzel bir noktaya değinmişsin, hastaneye kardeşi için koşarken ayağındaki ve paçalarındaki çamuru düşünmez insan , ama bende kadimin ayakkabılarını ve paçalarını pırıl pırıl bulacağımıza eminim.
Sinope'cim, hepimiz açız bu manada..aynı rüyayı görüyoruz bizde..ama fazla açılmıyoruz malum düşüş çok sert oluyor sonra :)
Bu bölüm tamamen hastanede geçecek değil ya..görüldüğü üzere Nedim Bey alkolü fazla kaçırmış ve o yüzden hastanede..Elçin anne de evinde olduğuna göre bu iş fazla uzun sürmez diye düşünüyorum.
Ama ben Kadim'in, pantolon paçalarını ve ayakkabılarını temiz göreceğimizi düşünüyorum niyeyse...ayrıntıları atlamazlarsa ve Kadim'i o ayakkabılarla ve çamur içindeki paçalarla hastanede görürsek o zaman, o gömlekle bir bölüm daha geçirirlerse de birşey söylemeyeceğim.:)
Biryerlerden terlik geldi başıma..Banu sen miydin doğruyu söyle bak :)
Cevam bacim
Valla hep karamsar dusundum fragmani gordukten,ozetten sonra( ne edeyim bacim kendimi avutuyorum:img-yes: )
Aman bacim nerden inceyse ordan kopsun(cakilmayada aliskiniz nasilsa) :))
Bencede koskoca bolum hastanede gececek degil ya(hem fikiriz):img-yes:
Evet bacim guzel bir ayrintiya deginmissin:good:
Gecen bolumde agac fidani diken Gadimin pantolonu ve ayakkabilari camur icindeydi
Yokk icinizi rahat tutun
Bu gece bizi sasirtacak Gadim:img-cool2
Endamin Yeter
isimli sarkiyi bizlere ekran karsisinda soylettirecek :img-icecr
Sevgilerimle
Gunaydinlar
Arim balim petegim,Cevam ve diger bacilar:img-in_lo
Evet yuzduk yuzduk vee son sayili saatler icerisine girmis bulunmaktayiz.
Bacilarim yine Gadim bu haftayida sayarsak 3 haftadir ayni Gomlegi giyiyor olacak.Bencede bu gece bizleri sasirtacak(dizinin basindan sonuna kadar hastanede konaklamayacagina gore)
Yokk Bacilarim yokkk
Tamam Eflatun yakisiyor dedik
Yakisikliya ne giyse yakisir dedik
Banum ozel reklam yapti (Banum bacim nereye gitsek karsimizda 517 cikiyor farkindasin degilmi
Amma velakin bu gece gomlek degismezse forumcak bir karar alip bir gomlek alicaz bizim hot hotte
Ya aklinami gelmiyor acep ustunu basini degistirmek( yok bacilarim bu gece
o gomlegi rozim sen eline gecir
getir sen bize o gomlegi , hepimizin elleri degsin degilmi,sonrasi once Ace camasir suyuna batiracam o gomlegi ki bir daha giymesin diye
Sevgilerimle
ay allahım ya harikasın sayende güne boyle başladım:img-hyste:img-hyste
ama haklısın o arkadaşı mutlaka ele geçırmeliyiz :good:ama yıkamaya karşıyım çünkü üzerinde kadimin kokusuvar:img-in_lo herkes bir parça alır çeyiz sandığında saklar:)
umarım bu akşam yine bizi yanıltan beklenmedik güzelikte bir bölüm olsun:img-in_lo
asia canım o ne güzel sözlerdir öyle:img-in_lo yani ancak böyle olur kadimin ilan-i aşkı:img-in_lo
aşık olduğunuuz birini gördüğünüz içiniz bir garip olur işte ben her salı böyle hissediyorum acaba bendemi bir gariplik var yok sa bu heycan hepinize mi oluyor:img-in_lo
ya iyide arkadaslar ben bu gomlek sac olayını anlamıyorum eger kadim gomlegi değiştirmiş olsaydı acaip bi mantık hatası olurdu, dogru olan bu ne diyecek o sinirle kendini dag evine atarken aman bi gomlegimi değişeyim mi diyecek yada kardeşi hastanedeyken kılık değiştirip oyle gidecek değil, asıl dogru olan bu sac konusuna gelince sahradakindense ezonun ilk bolumlerdeki gibi daha iyi bırak dagınık kalsın :D hatta en begendigim boy bu ama tabi en guzeli ezocum saclarımı naısl begeniyorsun bu forumdakiler karar veremiyo demesidir benim icin, işte orda bayılıveririrm galiba
katılıyorum , elbet Kadim gömleği değiştirecek, benim asıl istediğim bu akşam bol bol Ezo-Kadim sahnesi seyretmek, aralarında içi dolu güzel diyologlar geçsin, bizde güzel senaryo ve güzel oyunculuklarla mutlu olalım, aralarındaki bağın güçlendiği mesajını almak istiyorum, ikisinin arasında ki duygu yoğunluğunu hissetmek istiyorum, Kadimin Ezo'nun gözlerinin içine bakarak
" her zor anımda yanımda olduğun icin teşekkür ederim " demesini ve ezonunda buna değen cevaplar vermesini istiyorum. Kendilerine bile itiraf etmekten çekindikleri duygularının farkına varmalarını istiyorum. bunun işaretini en azından versinler . Bekliyorum .
[QUOTE=rozi;5266400]ay allahım ya harikasın sayende güne boyle başladım:img-hyste:img-hyste
ama haklısın o arkadaşı mutlaka ele geçırmeliyiz :good:ama yıkamaya karşıyım çünkü üzerinde kadimin kokusuvarherkes bir parça alır çeyiz sandığında saklar:)
umarım bu akşam yine bizi yanıltan beklenmedik güzelikte bir bölüm olsun
asia canım o ne güzel sözlerdir öyle:img-in_lo yani ancak böyle olur kadimin ilan-i aşkı
aşık olduğunuuz birini gördüğünüz içiniz bir garip olur işte ben her salı böyle hissediyorum acaba bendemi bir gariplik var yok sa bu heycan hepinize mi oluyor:
rozim tatlim
Gune gulerek baslamak hepimize iyi geliyor:img-yes:
Valla ele gecirme konusunda size en buyuk destegi yaparim(ama ceyiz sandigima koyamam:img-polic malum anladin sen:img-yes: ama bana dusen hakkida isteyene seve seve vermeye raziyim):img-icecr
Ben her ne kadar ozet,fragmani begenmesemde icimden bir ses bu gece bizi yaniltacaklar diyor:img-yes:
En azindan dizimiz baslayana kadar kendime bu sekilde teselli veriyorum)
Cevam valla yere sertte olsa cakilmaya raziyim:))
Filintam sobeeeee
Locaya selamlar,asagidakileri yukariya alalim:img-yes:
Sevgilerimle
papatya363 06-11-07, 10:09 bugün yataktan yüzümde gülümsemeyle kalktım neden diye sorarsanız hepiniz biliyosunuz zaten:) bugün ezo gelinimiz var
saba |