Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 4)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
gordugum kadarıyla ezo geline yazan arkadsların cogunlugunun avatarında sadece kadim'in pardon serhat tutmluerin resmi var acaba diyorum dizinin adı ezo gelin yerine kadim damat diye mi değiştirlse :img-pilot dizi bahane sanki serhat şahane gibi oluyo ama :icon_whis
Reca ederim benim avatarım Küçük Prens.. Ama o prens tamaaamem mecazi.. Ve hatta imzamı da bu güne kadar seyretmiş olduğum, gelmiş geçmiş en güzel film olan Avare yaptım... Benim ruhumla özdeşleşmiş bir isimdir Avare... nickimi Avare olarak değştirmek istiyorum esasen.. neyyysee..
Fragman çıkmış dedi arkadaş.. o heyecanla girdim yazdım...
Bekliyorum, bekliyorum.. tatlı gülümsemiş mi... yapma ya... :img-yes:
show tv yi reklam arasinda bile seyrediyorum belki fragman gelir diye geldi valla gördüm tam hah derken kisacik kesip diziye basladilar ne bu simdi insan biraz bekler tek gördügüm ezo mutfakta sinirliydi baya elcin annede cok kizgin bakiyordu ama KADIM bir tatli gülümsüyordu o kadar gördüm inanin hemen girip haber veriyim dedim bekleyelim bu aksam tamami gelir insaallah bu fragmanlar diyorum yapimci firma parayi ne kadar verirse okadarmi gösteriyor acaba biz para verebiliriz gönüllü olarak ben varim tek uzun uzun versinler pragmanidabye
aman cok guzel bi haber demekki nedir, show tv ekranlarına kilitlenme vaktidir, cok sagol haber verdigin icin..
show tv yi reklam arasinda bile seyrediyorum belki fragman gelir diye geldi valla gördüm tam hah derken kisacik kesip diziye basladilar ne bu simdi insan biraz bekler tek gördügüm ezo mutfakta sinirliydi baya elcin annede cok kizgin bakiyordu ama KADIM bir tatli gülümsüyordu o kadar gördüm inanin hemen girip haber veriyim dedim bekleyelim bu aksam tamami gelir insaallah bu fragmanlar diyorum yapimci firma parayi ne kadar verirse okadarmi gösteriyor acaba biz para verebiliriz gönüllü olarak ben varim tek uzun uzun versinler pragmanidabye
sağol haber verdiğin için...:happy0064
bizim fragmanlarımız niye sesli değil ve birde az sürüyor
bizi çatlatmaya niyetleri var :icon_whis
Varya sen bitanesin.. Yanaklarindan opuyorum seni kocaman.. Ben 3 gun oncesoinden o kadar izlerim izlerim bi turlu goremem, sen bugun gorebildin.. Her ne kadar minicik olsada.. Yinede cok iyi oldu bu.. En azindan Kadim cok tatli gulumsuyormus.. Onun tek bi gulumsemesine tum bolum izlenmeye degerdir bence!
^^hawksun^^ 09-11-07, 20:19 gordugum kadarıyla ezo geline yazan arkadsların cogunlugunun avatarında sadece kadim'in pardon serhat tutmluerin resmi var acaba diyorum dizinin adı ezo gelin yerine kadim damat diye mi değiştirlse :img-pilot dizi bahane sanki serhat şahane gibi oluyo ama :icon_whis
nurgül hayranları diziyi pek tutmuyo galiba(ben tutuyorum:img-icecr) bizim fan sitesinde hiç ezo konuşulmuyo ama sanırm buradakilrin çoğunun dişi olmasının sonucu mu bunlar.serhat her kadının etkileneceği bi adam...ezo:icon_whis tipik anadolu kaıdnı
ben denurgülün hep farklı rollere bürünebilişine hayranım o yüzden izliyorum diziyi ama serhat olduğu için şanslıyız partneri
nurgül hayranları diziyi pek tutmuyo galiba(ben tutuyorum:img-icecr) bizim fan sitesinde hiç ezo konuşulmuyo ama sanırm buradakilrin çoğunun dişi olmasının sonucu mu bunlar.serhat her kadının etkileneceği bi adam...ezo:icon_whis tipik anadolu kaıdnı
ben denurgülün hep farklı rollere bürünebilişine hayranım o yüzden izliyorum diziyi ama serhat olduğu için şanslıyız partneri
Bende aslında Nurgül ün hayranıydım. Ezo gelin ide ilk sezondan beri sırf bu yüzden izliyordum. Önceki partnerini pek sevmedim ama Nurgül için izledim. Ama Serhat diziye dahil olunca onuda keşfettim ve şimdi sıkı bir hayranı oldum. Keşke Sahra yıda zamanında keşfetseydim. Kaçırdım maalesef. Ya aslında kıyaslama yapmaya gerek yok. İkiside muhteşemler ve birbirlerine çok uyumlular. Gerek fiziksel olarak gerekse oyunculuk olarak. Bence şu dönem ekrandaki en iyi çift. Bizde şanslıyız tabi. Bizim dizimizin oyuncuları onlar.
Ya fragman çıkmış. Çok sevindim ama ben bi türlü yakalayamadım. Daha detaylı seyredebilen bi arkadaş var mı acaba? Demek Ezo mutfakta kızgınmış. Elçin annede kızgınmış. Kesin Karakedi Nedim yaptı yapacağını. Elçin anneyi doldurdu Ezo ya karşı. Ah be Elçin annem ne uyarsın o delibozuk çocuğun laflarınada bizim güzel gözlümüzü üzersin...
noli burda ha arkadasım senı tebrık edıyorum saman ıcınden ıgne cıkardın bende sabahtan berı tv karsısındaydım tebrıkler ezo evının mutfagındaymıydı yoksa otelinmı eger otelınse kadımle tartıstıktan sonra kızgındır yok eger evdeyse nıye kızgın ancak uzgun olurdu demı:icon_sorr
fragmanı en sonun da gördüm :happy0064
süreyya nedime geliyor kapıyı elçin anne açıyor
kadim ve ezo sondaki kıyafetlerle kadimin odasında heralde özür diliyor
kadim ve ezo başbaşa deniz kenarında yemek yiyorlar.
kadimin bir yerde gülüşü var çok tatlı
kadim nedim elçin yemek yiyorlar, kadim nedime el sıkışmak için uzatıyor nedim masayı terk ediyor belkide hisseler içindir
deli şerife ve ezo gene kapışıyor
ezo sonunda yol ortasında ağlıyor
anuuuuuuuu gördüm basta kadım ezoyla odada konusuyo hıc dıkkate bıle almıyo konustuklarını sonra kadım bı kadınla konusuyo ıntten ızledıgımden anlamadım sonra ezoyla kadım bogaz manzaralı bır yerde yemek yıyorler sonra ballı meryem falan sonra ezo delıefeyle tartısıyo efenın elınde bıcak ezonun elınce tava sonra kadım nedım ve elcın aynı masada kadım elını uzatıyo nedım gıdıo enson sahne ezo aglıyo otelın onunde
Arkadaşlar herkese selamlar herşeyden önce, ancak yetişebildim siteye, almış başını gitmiş sayfalar, ohh ohh özetimizde gelmiş, hatta fragmanın ucunu gören arakdaşlar var süper . öncelikle özet benim moralimi bozdu azıcık.:icon_sorr.
Tabii ki Kadimin yüz ifadesinden bu olaya önce sıcak yaklaşmayacağını biliyorduk, onu da anlamak lazım ki Kadim'in biliyorsunuz güven sorunu var, Ezo'ya bile güvenmeye başlamasına kadar neler yaşandı. Ballı ağa'nın dış imajı nedeniyle eksisi mevcut.aslında geçmişte yaşadığı hayat ne olursa olsun özünde dürüst adam. Kadiminde Ballı Ağa'yı ilk etapta silahlı ve korumalarla , kalabalık bir aile gibi dolaşırken görünce bir nebze çekimser kalması normal. Fakat kadim herşeyden önce Ezo'ya güvenebileceği artık biliyor, daha önce de bu böyle olmadı mı . :love04:
Ahhh! Nedim ben ne yapayım seni, :dito:dito ağbisine olan bu kininin sebebini anlayabilsem, oysa Kadim küçüklüğünden beri onu kormaktan başka ne yapmış, onu korumuş ve sevmiş, bak karşılığında neler görüyor. Boşuna besle kargayı oysun gözünü dememişler. şimdi Elçin Anne 'de yanında kalıyor ya ona bakmak için, kimbilir neler söyleyecek Ezo hakkında. özellikle Elçin Annenin Kadim ve Nedimin arasının hep iyi olmasını istediğini biliyor ya Nedim, aramıza nifak sokuyor bile der, Elçin Anne de inanıp Ezo'ya çatarsa görün şenliği, Ezo hiçbirzaman kimseye başeğmedi, evden çıkar gider valla. İnşallah Elçin Anne sağduyulu davranır ve Nedimin sözlerini kulak asmaz. Tabii fragmanı izleyince daha iyi anlayacağız inşallah, güzel şeyler gerçekleşir sonucunda. Gene nedim avucunu yalar.:mad72:
Resimlere baktım , bence de Ballı Ağanın evi olabilir diye düşünüyorum.
İsteklerinize katılıyorum ve bizi bizden alacak güzellikte diyologlar görmek istiyorum. :love04:
frgamanın sonuna tesadüfen yetiştim ondan da pek bir şey anlamadım:(
ezo ağlıyor,gözü yaşlı gibi Kadim'e para buldum derken ki kıyafet üzerinde,Kadim dikkate almadığı için ağlıyor muhakkak
Kadim-elçin-Nedim yemek masasına oturmuş sofra hazır,Kadim nedim'e elini uzatıyor sıkmak ister gibi bir pozisyon Nedim'in de efeliği tutmuş hışımla kaktı sandalyesinden yumruğu vurdu masaya...efelen bakalım Nedim efendi,senin efeliğin para etmiyor
Süheyla..sinir sinir gülümsüyor
kadim arkadaşı ile beraber,feray mırdı feraye miydi..unuttum artık
Bak dayanamadım gene yazıyorum, Ah Kadimim herşeye rağmen kardeşine elini uzatıyor demek, yüce gönüllü adam vesselam , sabrı da evliya sabrı dediklerinden, bence Nedimin temiz bir dayağa ihtiyacı var , bak bakalım ondan sonra birşeyciği kalıyormu, bunu da Ballı Ağa'ya havale ediyorum ve şimdiden ellerine sağlık diyorum.:img-hi:
kadim nedim elçin yemek yiyorlar, kadim nedime el sıkışmak için uzatıyor nedim masayı terk ediyor belkide hisseler içindir
Çok sağol canım açık açık anlatmışsın:happy0064 Ben fragmana rastlayamadım ama sayende bir fikrim oldu. Teşekkürler..
Ezo neden ağlıyor acaba Elçin anneyle araları mı bozuluyor? :icon_whis Başbaşa yemek yiyorlar demek:img-blush:img-in_lo hayırdır işallah güzel sahneler bekliyoruz bu bölüm
gordugum kadarıyla ezo geline yazan arkadsların cogunlugunun avatarında sadece kadim'in pardon serhat tutmluerin resmi var acaba diyorum dizinin adı ezo gelin yerine kadim damat diye mi değiştirlse :img-pilot dizi bahane sanki serhat şahane gibi oluyo ama :icon_whis
e öyle oluyor biraz.dediğin gibi
:img-blush
Kadim şahane
2.sezon izlememe neden olan kişidir kendisi,onun sayesinde diziye bakmışımdır,iyi ki bakmışım maşallah Nurgül ile iyi döktürüyorlar
bende izledim fragmanı :happy0064
fragmanın sonundan başlayayım..tüyo getiren arkadaşımızın bahsettiği sahne sanırım..ezo ağlıyor :icon_sorr ve gözyaşlarını silerken kendi kendine bişey diyor :img-cray:
fragmanın sanırım en güzel sahnesi..ezo ve kadim bi yerde yemek yiyorlar..:img-in_lo kadim sanırım ezonun gönlünü alıyor :love01:
süreyya nedimi ziyarete geliyor, elçin anne şaşkın o içeri girerken..
ballı nura bişey hediye ediyodu galiba
deli efe ve ezo çatalları kaşıkları tavaları kuşanmış kavga ediyolardı :img-eat: :)
sanırım sevgili ezo-kadimin bahsettiği sahnede de ezo mutfakta..sonra kadimi gösteriyor...kadim gülümsüyor :img-in_lo
hatırladıklarım bukadar :img-wink:
Çok sağol canım açık açık anlatmışsın:happy0064 Ben fragmana rastlayamadım ama sayende bir fikrim oldu. Teşekkürler..
Ezo neden ağlıyor acaba Elçin anneyle araları bozuluyorda o yüzden mi?? :icon_whis
evet olabilir geçen birisi bir tüyo vermişti o sahne bu olabilir
sude9 yazdığı gibi bir sahnede de kadim ferayla konuşuyordu
genel olarak fragman güzeldi özet kadar iç karartıcı değil
en güzel kısımları da başa koymuşlar..teşekkürler
deniz kenarında yemek...Kadim'in özür dileyeceği için seçtiği mekan olabilir mi?...olsun olsun,süper olur..nete düşerde kaçırdığım kısımları izlerim umarım:(
Fragmanı izledim. Güzel bir fragmandı beğendim. Kadim ezoya gülümsüyor, başbaşa yemek yiyorlar falan e daha ne olsun. Özetten anlamıştım bu bölümün geçen bölümden güzel olacağını. Umarım yanılmam. Fragmanda bir kare meryem vardı inanabiliyor musunuz:) Galiba elçin anne nedim yüzünden ezonun kalbini kıracak.Tüyo getiren arkadaşın anlattığı ağlama sahnesi de bu bölümde. Ballı ile nurda evleniyor galiba:img-icecr Fragman hoşuma gitti. Nedim ve süreyya dışındaki sahneler tabiki:img-cool2 Bu arada feray hala dizide. Buna sevindim:img-polic
Fragmanı sitemizin video kısmına ekledim. Aşağıdaki linkten seyredebilirsiniz. İyi seyirler.
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=1601
sizde olmasanız show tv de süreceğiz fragman görelim diye çok teşekkürler, ellenize sağlık eklediğiniz için, güzel sahneler izleyeceğiz inşallah, ezo'nun ağladığı sahne umarım kadimin onu ciddiye almadığı sahnededir, sonra güzel sahneler sıralanır.
Fragmanı sitemizin video kısmına ekledim. Aşağıdaki linkten seyredebilirsiniz. İyi seyirler.
Volvox çok teşekkür ederim. Ben izleyememiştim fragmanı. Sayende izlemiş oldum. Çok güzel sahneler var bu haftaki bölümde. Özellikle Kadim in 2 bakışı varki Ezo ya müthiş diyebilirim. Nedim karakedisi bu sefer yüzsüzlüğü iyice ele aldı. Süreyya ile o kadar rahat görüşüyor ki artık. Birde Kadim sanırım Nedim e bir teklifte bulundu iş konusunda ama bu Nedim in pek hoşuna gitmedi. Çok sinirli kalkıyor masanın başıdan. Aman defolsun gitsin ya...
^^hawksun^^ 09-11-07, 22:34 volvox çok sağol
ilk fragman başındaki sahneyi anlayamadım ama güzele benziyo
başbaşa yemek yerken kadimin hafiif muzur bi gülüşü var o çok güzel
ve evde mutfakta kadim ezoya bi gülmüş ki ezo da utanmş gibi sanki -çok şekerdi ikisi de-yada özür dilediyse hoşuna gitmiş..en çok o sahneyi tuttum
süreyya ne nedim kötü çocklar en azından başrollerle alakalı roller meryem seyit selim gibi uzaktan öyküler değiller diye çekebiliryoruz yoksa onların oyunculkları da sarmıyo oyunculukları saranlaırn öyküleri bayıyo ümit çıraklı sahneler misal
varso yoksa serhat ve nurgül de:happy0064( ne arrasan var)
volvox fragman için teşekkür ederim sen de olmasan tv karşısında fragmanı görücem diye harap olacaktım.
beğendim ben ya en azından özetten daha iç açıcı ama nasıl oluyor da o süreyya hangi yüzle o eve bu kadar rahat girebiliyo anlamadım.yüzsüz işte..
kadimin de ezoya her baktığında yüzünde güller açıyo bir insan bu kadar tatlı bakabilir mi ya hayran olmamak elde değil :img-in_lo
meryam sahneleri inşallah bütün dizi boyunca sadece fragmanda gösterildiği sahneden ibarettir
bu bölüm güzel olacak hissediyorum hele kadimin gülüşünü gördüm ya tamamdır:happy0064
iyi gecelerbye
Volvox çok sağol:happy0064.. Sayende fragmanı izleyebildim.. Güzel bir bölüm bizi bekliyor gibi görünüyor.. Ezo ve Kadim birlikte yemek yerken Kadimin söylediği bir şeye Ezo şaşırmış bakıyor gibi geldi bana :icon_whis Bu sahnede güzel replikler görmemizi diliyorum..
Şu Nedim ne kadar yüzsüz pes yani nasıl bir kardeş bu :img-gun::mad72:
herkese merhaba
ilk başta bizim özetçi başına bir hasta ziyaretine gimemiz gerekiyor galiba çünkü başına taş düşmüş şuurunu kaybetmiş özetleri artık uzun yazıyor da neyse geçelim bunları özetten ve fragmandan anladığımız kadarıyla geçen haftanın telefasi olacak güzel bir bölüm bekliyor bizleri
tahmin falan yürütmicem
hiç beceremem gelecek bölüm tahmini yapmayı daha doğrusu bir kaç defa böyle tahminlerde bulundum tahminlerimin çıkmamasıyla birlikte biraz fazla uçtuğum için hayal kırıklığına uğradım o yüzden pek fazla fikir yürütmem fargman üstünden sadece umuyorum yani inşallah herşey çok güzel olacak
geçen hafta geçiş bölümüydü senaristlerin ısınma bölümüydü diyelim artık geçen hafta ki hayalkırıklığımı unutabilirim
son bir istek de bulunmak istiyorum ezonun yemenisi falan pek gözüme çarpmıyor da tabi çıkartsa çok güzel olur mesela sezonun ilk bölümlerinde otelde verilen davette ezo saçlarını salmıştı gayet abartısızdı öyle kullansa güzel olur ama
benim en çok gıcığıma giden çantası nolur nolur başka bir çanta stili bulun şu kızcağıza boyundan geçirmeli yandan asmalı bir çanta olabilir
geçen hafta ne kadarda heveslenmiştim ezoyu takip eden adam çantasını kapıp gidicekte bende kurtulacam diye ama maalesef
neyse esen kalın arkadaşlar
VOLVOX fragman için çok teşekkürler
Kadim..o ne güzel gülümsemedir öyle..Ezo ile odada ne konuşuyorlarsa Ezo da iyi görünüyor..öyle şirin şirin gülümseyip bakarken iyi olur tabi
Zehirli yılan işbaşında,Nedim'in evine gelecek kadar işi ilerletti..Elçin'in bakışları şaşkınlığını koyuyor ortaya..Nedim kurnaz tilki olucam diyorsun ama yem olacaksın ama bakalım ne zaman....
ezo ve kadim'in birlikte yemek yedikleri sahnede hoş furuyor..ve Kadim'de yine o güzel gülümseme..
Ezo ve Efe Şefrife arasında 3.raund,kılıçlar çekiliyor:)..ya bir iki tamam artık her defasında mutfakta hakimiyet benim tartışmalarına son verilsin artık...evi döşemeye yardım etmiş,gökgöz diye söz söylenmişken bu konu uzatılmamalı artık
özette yok denen Meryem fragmanda çıkıvermiş yine..neyseki ufak bir görüntü..bölüm içinde de aynı ufaklıkta kalır umarım...
bir ben birde aysi icerde volvox tesekkür ederim gerci görmüstüm ama evirip cevirip izlemek cok güzel iyi bir bölüm olacak bence Allah'im Serhatin gülümsemesi beni öldürecek basbasa tesekkür yemegi bence ezonun kadimin odasindan memmun bir sekilde ayrilmasi kara bulutlar coktan gitti nedimle süreyyanin basina cöreklensin insaallah ne diye elini uzatiyon o yilan kardesine elini veme alamassin valla ay canlarim nurla balli ne tattli bakisiyorlar Kadimi bakma konusunda kimse gecemez ama öyle güzel güzel bakma ve gülümseme genc yasta gidecem iki cocugum var sebebim olma istersen kadim ne dersinbye
volvox fragman için çok teşekkürler. Sayende izleyebildik.
Rüyamda görmüştüm zaten fragmanın çıktığını:icon_whis ama sesliydi:img-yes:
artık rüyalarıma giriyo
fragmanda Kadim'le Ezo'nun sahnelerinden sonra en beğendiğim sahne Feray'ı görmek oldu. Ayça Mutlugil'in hala dizide olmasına çok sevindim. Daha önce belirtmiştim Kadim'i çok yalnız bıraktılar hiç arkadaşı yok diye Beni duymuşlar:happy0064
Sevgili volvox teşekkürler ederiz fragman için..
Herkese selamlar..
Ezo fragmanın sonunda gözlerini süzüm süzüm doldurmuşta ağlıyordu..
Ayrıca üzerindeki kıyafet de fragmanda bize ilk gösterilen sahnedeki kıyafet.. yine filintaKadim bir hotluk yapıp.. kalbini kırmıştır özetten anlayacağımız gibi.. tabii sonra yüfka yüreklilerin yufka yüreklisi olarak bir özür dilerse forumca şöyle sıcacık bir bakışma, anlaşma.. özür dileme sahnesi görsek çok seviniriz..
Bazende fragmana inanmamak gerekiyor.. duygususu bol bir bölüm beklemiştik ve başımıza geleni hatırlayın..
Nedim klinik vakası hazır olda.. uyuzluklarınımı desem.. ne desem, ayarı hiç bozmuyor.. aksine bir hız verdiler Nedim'e senaristler..
Seyit efendi bile köşesine çekildi mecburen! tövbekar oldu...
Nedim efendi uyuzu tam gaz...
Süreyya çiğ hanımla birlikte felekten günler geceler planlıyorlar... yetti gari! kaç çorap daha öreceksiniz şu Kadim garibine...
Meryem ve Selim pek şenler.. hadi bakalım..
kalp meselesini öğrenince Meryem bir müddet melankolizmin.. hüznün kollarında gezer.. iki üç trip yapar.. sonrası mutlu son buarkadaşlara bence..:img-wink:
Ezo ve efe dalaşması varmış birde.. :) kılıçlarmı çekilmiş ne...
onuda izleyeceğiz bakalım..
Elçin ann Ezo'ya sinirlenmez gibime geliyor.. o neleri bilir o... bir anlasa şu kızın halinden körkütük aşık.. ama dikkkafalılıktan ağzının ayarını bilemiyor... yola getirirde.. kadıncağızın haberi yok ne yapsın..
Ballı ağa ve BEN BILIYOR!Nur romantizmin kollarında vakitler geçirirler..
Bu arada Ballı ve Kadim ortak olacaksa... şöyle otelde falan.. bunlarda didişse.. iki usta oyuncunun çekişmeli sahneleride.. eminim Ezo-filintaKadim restleşmeleri kadar keyif verir..
şimdilik bizden bu kadar efenim..
sevgiler..
Sonunda volvox sayesinde izledim fragmanı ki gece o kadar da baktım görebilmek için... neyse..
İlk sahnede Ezo'nun üstünde çok güzel bir kırmızı elbise var.. Birbirlerine bakıp sanki gözlerini çeviriyorlardı..
Kadim böyle tatlı bir gülümsemeyle Ezo'ya bakıyor, Ezo gülümsüyor mu ne bi şeyler söyleyip ayrıldı... üzerinde basmadan bir elbise vardı... çok kötüüüü..
Bizim Raj Kapor'un bacısı hintli Süreyya gerdan kıra kıra Elçin Annenin evine geliyo.. :icon_whis Ne alaka.. yani ben orayı Elçin Annelerin evi olarak yorumladım ama sonradan Nedim'İn evi gibi de geldi bana..
Ezo ve Kadim boğazda yemek yiyorlar... :img-yes:yesinler tabii.. afiyet olsun.. Başbaşa olsun da ne olursa olsun.. Kadim böyle zorla bir gülümsemeyle bakıyordu..
Nur ve Meryem sahneleri yokmuş gibi davranıyorum....!!!!
Feray gene sahnede... Kadim'in belki de itirafını dinleyebiliriz bu bölüm.. Allahım inşallah...
Kadim, JR Nedim'e elini uzatıyo, ama hain kardeş masaya bi de yumruk atıp kalkıp gidiyo.. nooluyoo, ne bu hava..
Ezo ağlıyor fragman bitiyor ama yemezleeeerr.. o ilk sahneden... kıh kıh.. :img-yes:
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=38195 (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=38195)
Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle yazılan mesajlar ve tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortamı oluşturmayınız.
Saygılarımla
selvi_boylum 10-11-07, 12:54 Yeni bir başlık ve yeni üyenizden ilk bölüm yorumu mesajı :happy0064
Yeni başlığımız hepimize hayırlı uğurlu olsun. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. :img-blush
Umarım bu başlıkta diğer başlıklar gibi sizlerin sıcak, samimi ve güzel paylaşımlarınızla dolar taşar.
Ezo gelin'i ilk sezon izliyordum ama sıkı takipçisi değildim. Bu sezon neden sıkı takipçisiyim söylememe gerek yoktur sanırım, avatarım yeterli olacaktır :img-wink:
önümüzdeki bölüm ezo ve kadim'in baş başka yemeklerini izleyeceğiz ve nasıl bir konuşma geçecek çok merak ediyorum, heyecanla ve sabırsızlıkla beklemedeyim, iyi günler efendim bye
selam canlarım fragman çıktı ama kimse yorum yapmıyor ben başlayım bari kadim le başlayalım
önce bir off çekelim o negüzel bakmak o negüzel gülüş yarabbim bo bölüm kesin güzel olcak kadimin o bakışları bilem yeter :img-in_loama repliklerde güzel olursa tam olur tadından yenmez
ezo muza gelince kızımız bu bölüm daha hareketligöründü gözüme ama o mutfak sahnesinde elinde tavayla hucuma geçtiği sahnede yüzü nasıl tatlı yanaklarını sıkasım geldi canım benim:img-icecr
balı ve nur evleniyor düğüne gideriz artık forumcak eh kambersiz düğün olmaz diyerlerininde başını hemen bağlayalım ki bizikilere yer açılsın iş te benim çiftlerim ballı nur -selim meryem-seyid süreyya :hıh (bir yastıkta geberesiceler)
nedim eylül(nedime süreyyayı bilem layık görmem ama eylüle yazık gönül işte otada onada konuyor)emre arzu-elçin kutsal-
ve tabiyki kadim ezo:love04:
bir fikrim var düğün hediyemizi söğütversin ay kadime para takarken hayal ediyorum da:img-hyste:img-hyste
sevi_boylum seni yeni düşmanım ilan ediyorum kır yılda bir ilk ben yazacaktım bır de ne göreyim yerim kapılmış çok kızdım çok :img-hyste
şaka şaka canım eh yemiyenin malını yerler artık bir dahakı sefere ama sana ceza bu bölüm dolana kadar hergün 20 mesaj yazacaksın:img-hyste
editt 4 resimdeki eve baktımda kadimin evi sanırım fragmandada gösteriyor:img-yes:
selam canlarım fragman çıktı ama kimse yorum yapmıyor ben başlayım bari kadim le başlayalım
önce bir off çekelim o negüzel bakmak o negüzel gülüş yarabbim bo bölüm kesin güzel olcak kadimin o bakışları bilem yeter :img-in_loama repliklerde güzel olursa tam olur tadından yebmez
evet ne de güzel bakıyor hemde :img-yes:
ezo'yla başbaşa yemek yerken bir bakışı var çok tatlı :P
yeni sayfamiz acilmis gece 128. sayfaya yazmistim herhalde son mesajdir diye kapatip yattim yanilmamisim hayirli ugurlu olsun sayfamiz,fragmana yorum yazdim ama yeniden yazayim en son sahne olarak gösterdikleri ezonun aglamasi bence dizinin basi cünkü ayni elbise ve kaban var bence bizim Kadim bey kizdi sen ne anlarsin benim borcumum sanami düstü dedi ezoda sana yardim etmek isteyende suc mendebur ne olacak diye kendini kapiya atti Kadimde aman Allah'im bu kizin tek derdi bana yardim etmek ne günahi var deyip arkasindan kosacak ezo ezo özür dilerim bakma benim cahilligime hadi cagir gelsin seninkiler deyip balli agayla görüsecek bencede ortaklik iyi olacak sonra tesekkür yemegi var keske orada yüksek voltaj verselerde carpilsalar artik canim elcin anne aralarinda esen firtinanin farkindadir ve baris yemegi verir ama uzatilan el havada kalir o yilana elini niye veriyonki sokar seni sokar,Allah'im sürüngenler kisik gözleriyle bakip nasilda gülümsüyorlardi birbirlerine ,ayrica efede fazla oluyor yani simdi onun kafasina mutfaktaki bütün malzemeleri basina calacagim ezodan uzak dur canim ama Kadimin gülümsemesi herseyin yoluna girmesi süper birde ezoya duyulan minnettarlik daha ne olsun kizlar dimi ama sali gelmez dahada sevgiyle ve SERHAT'la kalinbye
önce bir off çekelim o negüzel bakmak o negüzel gülüş yarabbim bo bölüm kesin güzel olcak kadimin o bakışları bilem yeter :img-in_loama repliklerde güzel olursa tam olur tadından yebmez
Ben yaptım da öbür sayfada sonuncu kaldı....
Sonunda volvox sayesinde izledim fragmanı ki gece o kadar da baktım görebilmek için... neyse..
İlk sahnede Ezo'nun üstünde çok güzel bir kırmızı elbise var.. Birbirlerine bakıp sanki gözlerini çeviriyorlardı..
Kadim böyle tatlı bir gülümsemeyle Ezo'ya bakıyor, Ezo gülümsüyor mu ne bi şeyler söyleyip ayrıldı... üzerinde basmadan bir elbise vardı... çok kötüüüü..
Bizim Raj Kapor'un bacısı hintli Süreyya gerdan kıra kıra Elçin Annenin evine geliyo.. Ne alaka.. yani ben orayı Elçin Annelerin evi olarak yorumladım ama sonradan Nedim'İn evi gibi de geldi bana..
Ezo ve Kadim boğazda yemek yiyorlar... yesinler tabii.. afiyet olsun.. Başbaşa olsun da ne olursa olsun.. Kadim böyle zorla bir gülümsemeyle bakıyordu..
Feray gene sahnede... Kadim'in belki de itirafını dinleyebiliriz bu bölüm.. Allahım inşallah...
Kadim, JR Nedim'e elini uzatıyo, ama hain kardeş masaya bi de yumruk atıp kalkıp gidiyo.. nooluyoo, ne bu hava..
Ezo ağlıyor fragman bitiyor ama yemezleeeerr.. o ilk sahneden... kıh kıh..
selvi_boylum 10-11-07, 13:19 sevi_boylum seni yeni düşmanım ilan ediyorum kır yılda bir ilk ben yazacaktım bır de ne göreyim yerim kapılmış çok kızdım çok :img-hyste
şaka şaka canım eh yemiyenin malını yerler artık bir dahakı sefere ama sana ceza bu bölüm dolana kadar hergün 20 mesaj yazacaksın:img-hyste
:blink::blink::blink:
hergün 20 mesaj mı?
ama ama ama ben sessiz üye olsam olmaz mı :icon_whis
Şöyle siz istek yazsanız ben de size senaryo yazsam, siz okusanız, ben anlamam öyle yorum yapmaktan filan :img-cool2
Ama düğün listeniz çok güzel olmuş, onlar ermiş muratlarına biz çıkalım kerevetine :happy0064
ama gözde çiftimiz tabiki Ezo Kadim :img-in_lo
kizlar bu arada benim bir mor tutkum basladi galiba Kadimden bulasti bu bölümdede morun her cesidini cizgili düz acik koyu görecegiz yani yadirgamayalim ama bir insanada ancak bu kadar yakisir dikkat ettiyseniz bu aralar bütün dizilerde bir mor gömlek sürüp gidiyor hadi hayirlisi hepsi bizim oglani kiskaniyor ne yaparlarsa yapsinlar SERHATin karizmasini yakalayamazlar aman dilim sürctü kadim diyecektim canimbye
selamlar efendim iyi günler hepinize
yeni başlık açılmış hayırlı uğurlu olsun ve sayfalarımız bol bol ezo-kadimli yorumlarla dolsun:img-yes:
benim yorumum da kapanan başlıkta kaldı ama orada bahsetmemiştim meryem nasılda mutlu görünüyordu selim'in yanında kız intikam yemini ettikten sonra kendine geldi birden etrafına gülücükler saçıyo baksanıza.ama ben yeni de bu bölüm meryem seyit ve süreyya yı olabildiğince az görmek istiyorum bu isteğimi bir kez daha dile getireyim dedim
sevgili volvox fragmanı izledim.
ayrıca yani başlık açılmış hayırlı olsun.
sevgili ezo-kadim kadimin gömlekleriyle uğraşmayın.erkek kıyafeti takım elb,gömlek,pantolon başka seçenekleri yok onun için renkleri farklı olsun yeter.
fragmanda bıcaklar çekilmiş battalgazinin torunları geliyor olmuş.
ezo ile kadim iş yemeğine çıkmışlar.
doktor emre yok tayinimi çıktı yoksa.
süreyya nedime geçmiş olsunlara geliyor.
kadim uzat elini biz forumcak tutarız.
sevgiyle kalın
first lady 10-11-07, 15:14 fragmanı izledim şimdi.aklımda bi tek kadim'in muhteşem bakışları ve o alttan alttan gülmesi kaldı:icon_whis.bence yine iyi bi fragman değil.böyle bi fragmanla izleyeici çekemiyceklerini anlamalılar artık:img-polic.
umarım iyi bi bölüm olur...
Ama guzel arkadasim banubanu ,yememiz gerekli cunku uzerindeki elbiler kadimle yemekte olduklari elbiseler gecen hafta uzerindeki elbiler farkli.
umarim dedigin gibi olurki bilemiyorum Gecen hafta uzerindeki elbilerle kadimin odasindalar sanirim bir sekilde kadim onu inka ediyor.
Bence fragmanin son sahnesinde Ezonun aglamasinin sebebi Elcin anne olabilir gibi bilmiyorum:img-blush
Yeni başlığımız açılmış.. Önümüzde yeni bir bölüm var. Yeni başlığa çok güzel,keyifle izlediğimiz bir bölümün yorumlarını yazmak dileğiyle :)
Ezo ve Kadimin beraber yemek yedikleri sahneyi çok merak ediyorum :img-in_lo :img-icecr Gel salı gel.. :img-pilot
Slm arkadaslar resimler bolumunde resimleri oyluyorlar orda bizimkilerede oy verelim unutmayalim .
Fragmanda gordugum kadariyla yani ezonun elbiselerinden yola cikarak bir kac gun gecmis olabilir cunku ezonun uzerinde farkli elbiseler var.Ve oyle saniyorumki Ezo Kadimle yemekten sonra agliyarak ayriliyor belkide otele geldiler ve Elcin annede geldi orda Ezo ile Kadimi beraber goruncede Ezoya laf dokundurmustur Ezoda Elcin anneden beklemedigi icin aglayarak diyoru umarim Kadim pesinden kosar :img-blush:img-blush
Bilin bakalim bugun ne oldu.. Arkadaslarla carsiya cikmak icin hazirlandim bi 25 dakikam vardi, indim asagiya ve TV izlemeye basladim bide ne gorum, fragmani.. Ilk gorusumde gormenin sokunu yasadim, sonra bi 5 dakika sonra yine cikti fragman, yetmezmis gibi 10 dk sonra bi daha.. Ben sok ustune sok yasarken, bide baktim gec kalmissim.. Bisey dusunmeden hemen ciktim evden, aklimda Ezo Gelinin fragmani, ve buraya yazma istegiyle beraber..
Fragmana gelince, bence harika bi fragman, gercekten siraladigim tum isteklerim yavas yavas cikmaya basliyor, demekki baska bisey isteseydim oda olucakmis..
Fragman cogunluklu olarak Ezo ve Kadim uzerine kurulu, bi onceki fragmanla alakasi dahi yok.. Meryem Balli ve Nur bi kez gozukuyor geri kalan Kadim - Ezo - Nedim - Elcin anne.. Bu ne demek oluyor, bolumde tipki fragman ve ozet gibi olucak (insallah)..
Resim hakkinda yanilmamissiz, bu bolume ait.. Kadimin eski evinde Defneyi ziyarete gitmis bizimkiler.. Allahim o ne bakistir.. :img-in_lo
Fragmanin son sahnesini tamamiyle bize surpriz olarak koyulmustur, cunki o sahne aslinda bolumun basi olucak.. Yemezler fragmanci basi, yemezler.. :img-yes:
Dun degil eveli gun ozet gel diye haykiriyordum, dun geldi.. Dun fragman gel diye haykiriyordum, bugun gelmis.. Ve bugunde gel Sali diyorum, 3 gun sonra bu istedigimde yerine gelicek..
Heyecan git gide artiyor.. :happy0064
Sevgiler..
bu ne böyle daha iki sayfa yazamadınız mı özet istediniz çıktı fragman istediniz oda çıktı ama yorum yok hemen yazın bir şeyler bak yoksam seyide veririm sizi de hayde yazın :img-hyste
ben başlayım barı kizdim o yuzden nedimle başlıycam:icon_twis
seni hayın kardeş abin hayla sana elini uzatsın sen hiç utanmadan tersle elini masaya vu ah ben kadim olacaktım ki o eli söğüt ün çim makasıyla tam kökünden kesmezmiyim seni kafasına meteor düşesice seni
sıra süreyyada ya ben bu kadını çok seviyorum canım benim o kadar çok seviyorum:icon_twis ki bu kadar soğuk havalarda incecik giyinmesi içime dokunuyor (verem olur inşallah) alip bi güzel isitasım geldi önce şömineyi bi güzel yakıcam sonra alacam kızımızı ısınsın diye odunların arasına koyacam bi güzel isindımı tamam sonra alacam küllerini koyacam bir rokete yoluycam uzaya onun gibi biri bu dünyaya fazla biz onu hak etmiyoruz:img-hyste
meryem ve seyid bir dahaki bölüme şimdi çok mutluyum aklıma kötülük gelmiyor:)
Elbiselere dikkat edersen aradaki farki goreceksin yemekteki elbiler ve aglarken uzerindeki elbiseler ayni yani farkli bir gundur orasi:img-yes:
Elbiselere dikkat edersen aradaki farki goreceksin yemekteki elbiler ve aglarken uzerindeki elbiseler ayni yani farkil bir gundur orasi:img-yes:
Anaaaaaaaaaaa :icon_sorr:icon_sorr
Ya evet harbiden oyleymis, simdi hem 39uncu bolumun son sahnesini actim, hem fragmanin yemek sahnesini hemde son sahnesini izledim ve evet aysi arkadasim senin dedigin gibiymis..
Ya ama bi dakika olamazki, yemekte gayet iyi aralari hem ayrica yemekteyken dikkat ettim sandalyede kirmizi ceketi yok Ezonun, asiyorlarmiki normalde..
Ya kafam karisti simdi, peki soyle bisey olamazmi.. Ezo cogunlukla ayni kiyafetle, belki yemekten once biseye uzuldu bu Kadimin onu ciddiye almayisida olabilir, cunki belki Kadim Ezoya hemen orda cevap vermez, belki bi gun sonra cevabini verir Ezo o kiyafetleyken ve Ezo buna aglar otelden cikip, sonra Kadim hatasini anlar ve Ezo yine ayni kiyafetleyken onu yemege cikartir, orda ozur diler, ve Ezo affedince Defneye giderler..
Olamazmi.. :icon_whis
Anaaaaaaaaaaa :icon_sorr:icon_sorr
Ya evet harbiden oyleymis, simdi hem 39uncu bolumun son sahnesini actim, hem fragmanin yemek sahnesini hemde son sahnesini izledim ve evet aysi arkadasim senin dedigin gibiymis..
Ya ama bi dakika olamazki, yemekte gayet iyi aralari hem ayrica yemekteyken dikkat ettim sandalyede kirmizi ceketi yok Ezonun, asiyorlarmiki normalde..
Ya kafam karisti simdi, peki soyle bisey olamazmi.. Ezo cogunlukla ayni kiyafetle, belki yemekten once biseye uzuldu bu Kadimin onu ciddiye almayisida olabilir, cunki belki Kadim Ezoya hemen orda cevap vermez, belki bi gun sonra cevabini verir Ezo o kiyafetleyken ve Ezo buna aglar otelden cikip, sonra Kadim hatasini anlar ve Ezo yine ayni kiyafetleyken onu yemege cikartir, orda ozur diler, ve Ezo affedince Defneye giderler..
Olamazmi.. :icon_whis
Canim umarim senin yazdigin gibi olurki benim dusundugum cok kotu olur.Yemekten sonra otele donerler orda Nedimde Elcin anneyi iyice doldurmustur ezoya karsi Elcin annede otele gelmistir ve onlari bir arada gorunce Ezoya laf dokundurmustur diye dusunuyorum orda Ezoda kirilip gitmistir oncede dedigim gibi umarim Kadim pesinde gider.:img-blush
Su salida gelse neguzel olacak umarim Ezonun aglamasi dizinin son sahnesi degildir :img-pilot
Canim umarim senin yazdigin gibi olurki benim dusundugum cok kotu olur.Yemekten sonra otele donerler orda Nedimde Elcin anneyi iyice doldurmustur ezoya karsi Elcin annede otele gelmistir ve onlari bir arada gorunce Ezoya laf dokundurmustur diye dusunuyorum orda Ezoda kirilip gitmistir oncede dedigim gibi umarim Kadim pesinde gider.:img-blush
Su salida gelse neguzel olacak umarim Ezonun aglamasi dizinin son sahnesi degildir :img-pilot
Hiiiii.. Evet bak buda mantikli.. Bence buda olabilir, hatta bence senin dedigin gibi olmasi benim dedigim gibi olmasindan daha olanakli, gonul ister benim dedigim gibi ciksin ama.. Mantiken.. :icon_sorr
Ya aslinda Kadim onu uzen, onu aglatan kisi diilse o zaman o kadar buyuk bi sorun yok, eger Kadimin yaninda Elcin anne onu kirarsa o zaman Kadim kesinlikle arkasindan gider, ben sanmamki biraksin onu.. Birakirsa cok adice bisey olur bence..
Ne olucak acep ya.. :icon_whis
yeni sayfamiz acilmis gece 128. sayfaya yazmistim herhalde son mesajdir diye kapatip yattim yanilmamisim hayirli ugurlu olsun sayfamiz,fragmana yorum yazdim ama yeniden yazayim en son sahne olarak gösterdikleri ezonun aglamasi bence dizinin basi cünkü ayni elbise ve kaban var bence bizim Kadim bey kizdi sen ne anlarsin benim borcumum sanami düstü dedi ezoda sana yardim etmek isteyende suc mendebur ne olacak diye kendini kapiya atti Kadimde aman Allah'im bu kizin tek derdi bana yardim etmek ne günahi var deyip arkasindan kosacak ezo ezo özür dilerim bakma benim cahilligime hadi cagir gelsin seninkiler deyip balli agayla görüsecek bencede ortaklik iyi olacak sonra tesekkür yemegi var keske orada yüksek voltaj verselerde carpilsalar artik canim elcin anne aralarinda esen firtinanin farkindadir ve baris yemegi verir ama uzatilan el havada kalir o yilana elini niye veriyonki sokar seni sokar,Allah'im sürüngenler kisik gözleriyle bakip nasilda gülümsüyorlardi birbirlerine ,ayrica efede fazla oluyor yani simdi onun kafasina mutfaktaki bütün malzemeleri basina calacagim ezodan uzak dur canim ama Kadimin gülümsemesi herseyin yoluna girmesi süper birde ezoya duyulan minnettarlik daha ne olsun kizlar dimi ama sali gelmez dahada sevgiyle ve SERHAT'la kalinbye
Fragman gerçekten çok güzel. Birkaç kötü olayın dışında bölüm güzel geçeceğe benziyor... Yalnız ben şunu anlamadım. Eğer Kadim kızdıktan sonra Ezo ağlıyorsa yani bu sahne dizinin başında oluyorsa Ezo neden Artık tek başınasın Ezo diye bir cümle kuruyor. Hani tüyocu bir arkadaşımız Ezo nun ağlayarak bu cümleyi kurduğunu söylemişti ya. Kadim le tartıştı diye tek başınamı kalıyor ki? Bu kısmı pek anlamadım.
Birde özette Ballı nın otele geleceği ve ortalığın karışacağı söyleniyordu ama fragmanda böyle bir sahne yoktu. Acaba neler olacak???
Neyse salıya 3 gün kaldı. Aslında ben cuma günlerini severim ama bu dizi sayesinde en sevdiğim gün salı oldu ya. Neler yaptılar bize:happy0064
Sabır sabır ya sabır gel bakalım salı.
Aysicim... 39. bölümün sonunda giydiği elbise, yemekteki elbise ve fragmanın sonunda ağladığı elbise aynı.. bir bak istersen tekrar.. Elli kere seyrettim belki de..
Aysicim... 39. bölümün sonunda giydiği elbise, yemekteki elbise ve fragmanın sonunda ağladığı elbise aynı.. bir bak istersen tekrar.. Elli kere seyrettim belki de..
Allah Allah, kafam cidden allak bullak oldu diyebilirim..
Bende oyle dusunmustum ilk, sonra Aysi oyle diyince bi daha izledim, ve 39'uncu bolumun son sahnesindeki, yemekteki kiyafet, ve fragmanin son sahnesindeki kiyafeti farkli, daha dogrusu 39'uncu bolumun sonundaki kiyafeti farkli olan diger ikisi ayni gibime geldi, ama bilmiyorum, sen emin konusunca bende bi kararsizlastim sincik.. :icon_whis
kadim uzat elini biz forumcak tutarız.
Tutarız tabi..o el hiç boş bırakılır mı..ama Nedim alçağı ne anlar..ben tutarım Kadimciğimin elini..
iyi akşamlar Ezo gelin ve Kadim sevenler...
Kadim'in gülümsemeleri yine gündemin ilk konusu...bu şekilde devam ederse tek ve en iyi konusu olacak...
birlikte denize nazır yedikleri yemek sahnesini çok güzel görünüyor..Kadim ezo'yu üzdüğünü fark edince özür dileyecek,güzel ve anlamlı bakışlar replilker olacak muhakkak..sonra der yahu biz arkadaşız ama bir türlü yemek yiyemedik,arkadaşlar yemek yer birlikte der tuttuğu gibi götürür Ezo'yu...
Kadim'in odasında ki sahne de güzel gülümsemesi eşliğinde devam ediyor,ezo gitse içeride durudu bu sefer yattığı yere kadar girmiş,ne konuşuyorlar ki acep:icon_whis
Hiiiii.. Evet bak buda mantikli.. Bence buda olabilir, hatta bence senin dedigin gibi olmasi benim dedigim gibi olmasindan daha olanakli, gonul ister benim dedigim gibi ciksin ama.. Mantiken.. :icon_sorr
Ya aslinda Kadim onu uzen, onu aglatan kisi diilse o zaman o kadar buyuk bi sorun yok, eger Kadimin yaninda Elcin anne onu kirarsa o zaman Kadim kesinlikle arkasindan gider, ben sanmamki biraksin onu.. Birakirsa cok adice bisey olur bence..
Ne olucak acep ya.. :icon_whis
Ama aynı gün Elçin anne Ezo yu nasıl kıracak ki? Özete göre Nedim Ballı işini öğrendikten sonra Elçin anneyi dolduracak ve Ezo nun üstüne salacak. Buna bakınca önce Kadim in Ballı yla tanışması ve işin ciddiye binmesi lazım. Ondan sonra bunu öğrenen Kadim Ballı hakkında araştırma yapıp Elçin anneye bu konudan bahsedecek diye düşünüyorum. Yani eğer yemek yemeleri ve Ezo nun ağlama sahnesi bölümün başıysa Ezo nun ağlamasının Elçin anne yüzünden olmaması lazım.
Sizler ne dersiniz???:icon_whis:icon_whis
Ama aynı gün Elçin anne Ezo yu nasıl kıracak ki? Özete göre Nedim Ballı işini öğrendikten sonra Elçin anneyi dolduracak ve Ezo nun üstüne salacak. Buna bakınca önce Kadim in Ballı yla tanışması ve işin ciddiye binmesi lazım. Ondan sonra bunu öğrenen Kadim Ballı hakkında araştırma yapıp Elçin anneye bu konudan bahsedecek diye düşünüyorum. Yani eğer yemek yemeleri ve Ezo nun ağlama sahnesi bölümün başıysa Ezo nun ağlamasının Elçin anne yüzünden olmaması lazım.
Valla canim, olabilicek o kadar cok sey varki.. Ben artik ne olur ne olmaz diye dusunemiyorum.. Mantikli dusunemez oldum yemin ederim.. Bolumde olucaklari siraliyamiyorumki, sadece Kadimin Ezoyu bolumun sonunda uzecegini, uzebilicegini sanmiyorum, daha dogrusu hic istemiyorumki bencede uzmez, ozette bununla ilgili sonunda bisey yazmazmiydi, yazardi bence..
Yada bak, senin dedigim gibi olursa, o zaman belki Ezo kiyafetini degismez, yemege gittigi kiyafetiyle kalir bolumun sonuna kadar, yani soyleki belki Ezo Elcin anneye kirilir ama bolumun sonunda ve fragmanin son sahnesini izleriz..
Olabilirmi.. ? :icon_whis:icon_whis
Pardon ya Ondan sonra bunu öğrenen Kadim Ballı hakkında araştırma yapıp Elçin anneye bu konudan bahsedecek diye düşünüyorum.bu cümlede Kadim değilde Nedim demek istedim. Kadim öyle aklıma işlemişki farkında olmadan bile onun adını yazıyorum:img-wink::img-wink::img-wink:
Valla canim, olabilicek o kadar cok sey varki.. Ben artik ne olur ne olmaz diye dusunemiyorum.. Mantikli dusunemez oldum yemin ederim.. Bolumde olucaklari siraliyamiyorumki, sadece Kadimin Ezoyu bolumun sonunda uzecegini, uzebilicegini sanmiyorum, daha dogrusu hic istemiyorumki bencede uzmez, ozette bununla ilgili sonunda bisey yazmazmiydi, yazardi bence..
Yada bak, senin dedigim gibi olursa, o zaman belki Ezo kiyafetini degismez, yemege gittigi kiyafetiyle kalir bolumun sonuna kadar, yani soyleki belki Ezo Elcin anneye kirilir ama bolumun sonunda ve fragmanin son sahnesini izleriz..
Olabilirmi.. ? :icon_whis:icon_whis
Bilemiyorum ki canım. Valla bende senin gibiyim.:img-yes: Yorum yapıyorum ama biraz kafamda karışmadı değil yani. Ama Ezo 1 bölüm boyunca aynı kıyafetle dururmuki??? Bunun için heralde bölümün sadece 1 günü kapsaması gerekmez mi? Ama dizi bu. Bellide olmaz. Bakalım salı günü öğreneceğiz sorularımızın cevabını.
Acaba Ezo Kadim e kırıldığı içinmi ağlıyor yoksa Elçin anneye kırıldığı için mi?
Ne bileyim ben fragmanda Ezo nun dudaklarını okumaya çalıştım. Artık tek başınasın Ezo diyor gibi geldi bana. Bu sonuca varmasıda Elçin annenin sırtını dönmesiyle olur gibi geliyor bana.
Bilemiyorum ki canım. Valla bende senin gibiyim.:img-yes: Yorum yapıyorum ama biraz kafamda karışmadı değil yani. Ama Ezo 1 bölüm boyunca aynı kıyafetle dururmuki??? Bunun için heralde bölümün sadece 1 günü kapsaması gerekmez mi? Ama dizi bu. Bellide olmaz. Bakalım salı günü öğreneceğiz sorularımızın cevabını.
Acaba Ezo Kadim e kırıldığı içinmi ağlıyor yoksa Elçin anneye kırıldığı için mi?
Ne bileyim ben fragmanda Ezo nun dudaklarını okumaya çalıştım. Artık tek başınasın Ezo diyor gibi geldi bana. Bu sonuca varmasıda Elçin annenin sırtını dönmesiyle olur gibi geliyor bana.
Valla canim aslinda bakarsa, ben bu dizide cok gordum bi bolum boyunca ayni kiyafetle olundugunu.. Kadim ve mor gomlegi unutmiyalim.. :img-yes:
Ben maalesef dudak okuma meselesinde cok basarisizim, cok denedim ust uste ama yok bi sonuca varamadim, simdi senin dediginle karsilastirdimda uyuyor.. Egerki Ezo oyle diyorsa o zaman onu uzden Elcin annedirki bence onun onu kirmasi Ezoyu en cok uzucek, aglicak kadar uzucek simdilik tek seydir..
Tebrikler bu arada, dudak okuma isini cozmussun.. :happy0064
sonda ki giysisi aysininde dediği gibi farklı.resimlerede bakdım sondaki asansör önündeki giysilerde kırmızılı puantiyeli gibi mavi hırka var ama fragmanda çizgili ve başörtüsüde değişik. aysinin dediği gibi elçin anne birşey demiş olabilir. :icon_whis
Valla canim aslinda bakarsa, ben bu dizide cok gordum bi bolum boyunca ayni kiyafetle olundugunu.. Kadim ve mor gomlegi unutmiyalim.. :img-yes:
Ben maalesef dudak okuma meselesinde cok basarisizim, cok denedim ust uste ama yok bi sonuca varamadim, simdi senin dediginle karsilastirdimda uyuyor.. Egerki Ezo oyle diyorsa o zaman onu uzden Elcin annedirki bence onun onu kirmasi Ezoyu en cok uzucek, aglicak kadar uzucek simdilik tek seydir..
Tebrikler bu arada, dudak okuma isini cozmussun.. :happy0064
Teşekkür ederim canım. dudak okuma konusunda çok usta olamasamda çoğu kere tutturuyorum. Ama benim bu sonuca varmam dudak okumadan çok tüyocu arkadaşımızın o sahneden bahsetmesiydi. Oda Ezo nun öyle bir söz söylediğini söyledi. Bende fragmanda o sahneye bakarak Ezo nun dudağını okudum ve gerçekten öyle birşey söylüyor. Ama ben Ezo nun Elçin anneye kırılmasını ve Elçin anneninde Ezo yu kırmasını hiç istemiyorum. İnşallah böyle olmazda ben yanılmış olurum.:img-sorry:img-sorry:img-sorry
Teşekkür ederim canım. dudak okuma konusunda çok usta olamasamda çoğu kere tutturuyorum. Ama benim bu sonuca varmam dudak okumadan çok tüyocu arkadaşımızın o sahneden bahsetmesiydi. Oda Ezo nun öyle bir söz söylediğini söyledi. Bende fragmanda o sahneye bakarak Ezo nun dudağını okudum ve gerçekten öyle birşey söylüyor. Ama ben Ezo nun Elçin anneye kırılmasını ve Elçin anneninde Ezo yu kırmasını hiç istemiyorum. İnşallah böyle olmazda ben yanılmış olurum.:img-sorry:img-sorry:img-sorry
Rica ederim canim ne demektde, tebrigimi geri aliyorum.. Tuyo'dan yola cikarak okummusun Ezonun dudagini bu kurallara aykiridir.. :img-hyste
Saka bi yana, bende aynen senin gibi dusunuyorum canim, simdilik Ezonun tek dostu, ablasi, annesinin yerine gecen kisi Elcindir, umarim Nedimin hainligine kapilip boyle bisey yapmaz, cunki pisman olan taraf kesinlikle o olucaktur.. Ezoyu uzdugune yazik olucak..
Rica ederim canim ne demektde, tebrigimi geri aliyorum.. Tuyo'dan yola cikarak okummusun Ezonun dudagini bu kurallara aykiridir.. :img-hyste
Saka bi yana, bende aynen senin gibi dusunuyorum canim, simdilik Ezonun tek dostu, ablasi, annesinin yerine gecen kisi Elcindir, umarim Nedimin hainligine kapilip boyle bisey yapmaz, cunki pisman olan taraf kesinlikle o olucaktur.. Ezoyu uzdugune yazik olucak..
Evet biraz kopya çektim. Eğer o duyumu almasaydım Ezo nun dudağını okumak aklıma gelmezdi. Elçin anneyi bari bulaştırmasınlar Nedim in kötü oyunlarına ya. Çok üzülürüm ben. Dediğin gibi Elçin anne Ezo için çok değerli. Birbirlerine kırılırlarsa bu ikisi içinde çok kötü olur.
Bu arada sadece ikimiz varız sanki forumda. Diğer arkadaşlar nerelerdesiniz???
Ben yaptım da öbür sayfada sonuncu kaldı....
Bizim Raj Kapor'un bacısı hintli Süreyya gerdan kıra kıra Elçin Annenin evine geliyo.. Ne alaka.. yani ben orayı Elçin Annelerin evi olarak yorumladım ama sonradan Nedim'İn evi gibi de geldi bana..
Ezo ve Kadim boğazda yemek yiyorlar... yesinler tabii.. afiyet olsun.. Başbaşa olsun da ne olursa olsun.. Kadim böyle zorla bir gülümsemeyle bakıyordu..
Merhabalar
Ezo&Filinta Kadim severler kogusu
Fragman icin Volvox uma cok tskler,ellerine yuregine saglik diyorum canim:good::good:
Yeni sayfamiza sol ayagimi Yaaaa Bismillah diyerek ilk adimi atiyorum.
Banucugum bacim
Ne hos anlamli gulumsemelerdir onlar oyle:img-in_lo
yahu fragmanin basindaki kirmizi elbiseyle,basma elbise arasinda bir bag kuramadim
Sayet yemekte ezonun basinda yine yemenisi var(kirmizi elbisenin ustune yemeni takacak degil ya):icon_whis
Deniz kenari,bogaz da yemek yesinler diye yazmistim( Allahim duami kabul etti.:happy0064
Bacim yesinler,bal,seker afiyet olsun(onlar yedikce biz kilo aliriz nasilsa degilmi)?
Bizim evet Raj Kapor un bacisi Gerdan kira kira Jr. Nedimin evine geliyor galiba(ben Nedimin evi gibi gordum)
Tabii yaniliyorda olabilirim(Elcin annenin evide olabilir)
aaaa belkide yilan Sureyya ile Jr.Nedim o evde Elcin annenin beynini ezoya karsi yikamaya kalkismasinlar(olabilirmi acep)?
balli aga elinde bir yuzuk kutusuyla Nura evlenme teklifi ediyor(Balli aganin yuz ifadesinde iste ben oyle suslu kelimeler soylemem,ama sana bu yuzugu aldim,benimle evlen der gibi bir bakis var):img-in_lo
Nur heyecandan resmen Kanatlanmaya Hazirlanmis Kus gibi sevincten ucuyor(kadincagizin mutluluktan her an kalbi durabilir):img-in_lo
Meryemi gormezden geldim bende:sad53:
Feraye ve Filinta kadim(insallah bacim bende senin dusundugunun aynisini dusundum,icindekileri Feray eyeye dokecek gibi itiraf bekliyorum acikcasi bu bolumde Kadimden:img-yes:
Jr.Nedim iyice sapitti.
Masaya yumruk atiyor(seytan diyor gecir sunun kafasina o masanin ustundeki tencereyi):icon_whis
Kime bu kadar afra,tafra yapiyor anlamadim gitti.
Hem suclu,Hem de zeytinyagi olmak icin cabaliyor.O uzanan eli tutmadigin icin elin kirilsin diyorum:img-yes:
Banum bacim
Valla dedigin gibi bu sefer en onceki sahneyi,en arkaya koymuslar(aaa benim bacimdan kacarmi):img-yes:
Sevgilerimle
dudak okumaya başlamışken şu kadim'in nedim' e elini uzatırken de ne dediğini okusan ne güzel olur :happy0064
halimizi hiç iyi görmüyorum dudak okumayla fragman çözmeye çalışıyoruz :img-pilot
bizi bu durumlara getirenler utansın ...bye
Evet biraz kopya çektim. Eğer o duyumu almasaydım Ezo nun dudağını okumak aklıma gelmezdi. Elçin anneyi bari bulaştırmasınlar Nedim in kötü oyunlarına ya. Çok üzülürüm ben. Dediğin gibi Elçin anne Ezo için çok değerli. Birbirlerine kırılırlarsa bu ikisi içinde çok kötü olur.
Bu arada sadece ikimiz varız sanki forumda. Diğer arkadaşlar nerelerdesiniz???
Simdi ben soyle dusunuyorum Ezo egerki Elcin anne yuzunden agliyorsa, ona o kadar kirilsa bence evde kalmaz artik, yani gururlu bi kadin Ezo, kimbilir Nedim Elcin anneyi nasil doldurmustur.. Otelde kalicaginida sanmiyorum.. Ya cidden cok berbat bisey olur bu.. Uf meraktan catlicam.. :icon_sorr
Ayrica evet canim cok haklisin, tek ikimiz variz forumda sanki.. Heyooo millet nerelerdesiniz ya.. Gelsenizde sizde katilsaniz Gokgoz arkadasimizin ve benim yorumlarima..
arkadaşlar fragmanda kadim hani bir bayan vardı güzin abla gibi ondan fikir alıyordu canak cömlek yapıyordu. canak çömlek yapan bayanla konuşuyo.
39.bölüm sonunda ezo gelip kadime ortak bulduğunu söyleyecekti dizi orada kalmıştı.
kadimle belki tartıştı kadim kabul etmedi.belkide ezoya gideceğini söyledi.
ezo kadimden ayrılacağını anladı.belkide yüreğindeki sevda ateşi ağlatıyordur.
aşk adamı ağlatır dert adamı söyletir misali.
sevgiyle kalın
Jr.Nedim iyice sapitti.
Masaya yumruk atiyor(seytan diyor gecir sunun kafasina o masanin ustundeki tencereyi):icon_whis
Hem suclu,Hem de zeytinyagi olmak icin cabaliyor.O uzanan eli tutmadigin icin elin kirilsin diyorum:img-yes:
Sinope bacım
yine insaflı düşünüp tencere ile yetinmişsin benim masayı ve evde en ağır olan eşyaları kafasına geçirme isteğim var..şiddet yanlısı değilim ama bu Nedim insanı o yöne sevkediyor...yaptıkalrı az gibi birde kalk zehirli yılanı evine çağır hemde Elçin varken..elçin bunu Kadim'e söylermi söyler bunu duyan şövalyem dert keder içinde daha da dertlenip kederlenir mi,evet...rahat yüzü göstermeyecekler bunlar Kadimciğime..ama ne derler alma kadim'in ahını çıkar aheste aheste:good:,Nedim ve Süreyya'nın ayklarının birbirine dolandığı bölümleride göreceğiz
Merhabalar
Ezo&Filinta Kadim severler kogusu
Fragman icin Volvox uma cok tskler,ellerine yuregine saglik diyorum canim:good::good:
Yeni sayfamiza sol ayagimi Yaaaa Bismillah diyerek ilk adimi atiyorum.
Banucugum bacim
Ne hos anlamli gulumsemelerdir onlar oyle:img-in_lo
yahu fragmanin basindaki kirmizi elbiseyle,basma elbise arasinda bir bag kuramadim
Sayet yemekte ezonun basinda yine yemenisi var(kirmizi elbisenin ustune yemeni takacak degil ya):icon_whis
Deniz kenari,bogaz da yemek yesinler diye yazmistim( Allahim duami kabul etti.:happy0064
Bacim yesinler,bal,seker afiyet olsun(onlar yedikce biz kilo aliriz nasilsa degilmi)?
Bizim evet Raj Kapor un bacisi Gerdan kira kira Jr. Nedimin evine geliyor galiba(ben Nedimin evi gibi gordum)
Tabii yaniliyorda olabilirim(Elcin annenin evide olabilir)
aaaa belkide yilan Sureyya ile Jr.Nedim o evde Elcin annenin beynini ezoya karsi yikamaya kalkismasinlar(olabilirmi acep)?
balli aga elinde bir yuzuk kutusuyla Nura evlenme teklifi ediyor(Balli aganin yuz ifadesinde iste ben oyle suslu kelimeler soylemem,ama sana bu yuzugu aldim,benimle evlen der gibi bir bakis var):img-in_lo
Nur heyecandan resmen Kanatlanmaya Hazirlanmis Kus gibi sevincten ucuyor(kadincagizin mutluluktan her an kalbi durabilir):img-in_lo
Meryemi gormezden geldim bende:sad53:
Feraye ve Filinta kadim(insallah bacim bende senin dusundugunun aynisini dusundum,icindekileri Feray eyeye dokecek gibi itiraf bekliyorum acikcasi bu bolumde Kadimden:img-yes:
Jr.Nedim iyice sapitti.
Banum bacim
Valla dedigin gibi bu sefer en onceki sahneyi,en arkaya koymuslar(aaa benim bacimdan kacarmi):img-yes:
Sevgilerimle
Ay Sinope akşam akşam güldürdün beni... sol ayakla başlama yaaaa... gitti gene caaaanım bölüm.. ben zaten bir uğursuz... hani bakın amme hizmeti bir nevi benimki.. eğer bitmesini istediğiniz falan bir dizi varsa bana söyleyin ben onu seyredeyim bakın üç bölümde sepett.... Bir de Ezo Gelinimiz için böyle olmasınnn..
Fragmanı sen de çözümlemişsin.. moleküllerine bile ayırırdık biz onu ama o kadar çok hayal kırıklığına uğradık ki artık kimsede hal kalmadı...
JR Nedim'in elleri kırılsın.. kırılsın yaaa... beddua etme alışkanlığım yoktur da bu seferlik olsun...
Emre nerelerde ya... hem bölümde az gözüktü hem fragmanda yok.. Gitmesinn... Kadim'İn kıskançlık damarlarını kabaartacak bir tek o var...
Boğazda yemek dediniz o da oldu... Bu lambadan çıkan Ezo Gelin CİN'i çok iyi çalışıyor kızlar.. Kim ovalıyorsa lambayı elleri dert görmesin....
Yalnız benim de bir isteğim var ki bu çok önemli... Şu Kadim ve Ezo arasındakileri arkadaşlık bazında ele almasınlar... bir daha biz arkadaşız falan şeyleri olursa diziyi seyretmiycem valla... pes derim bu bölümde de böyle olursa... dimi yaaa...
Sinopem benden bu kadar şimdilik..
Aysicim olabilir belki de.. iyice bi daha seyredeyim ben şu fragmanı.. alla alla..
dudak okumaya başlamışken şu kadim'in nedim' e elini uzatırken de ne dediğini okusan ne güzel olur :happy0064
halimizi hiç iyi görmüyorum dudak okumayla fragman çözmeye çalışıyoruz :img-pilot
bizi bu durumlara getirenler utansın ...bye
Selam Ö.Dilek. Çok tatlısın ya. Çok güldüm bu mesajına. :happy0064:happy0064:happy0064 Evet gerçekten sessiz fragman verdikleri için hiçbişey anlamıyoruz ve böyle ilkel yöntemlere başvuruyoruz. Senin söylediğin sahnede Kadim o kadar hızlı geçiyor ki pek anlaşılamıyor ne dediği. Defalarca izledim ama anlayamadım maalesef. 1-2 saniye daha odaklansa sahne çözeceğim ama.
moirane tesekkurler ilgine ama evet ekleneli 2 gun oluyor.. Bence modlar silmeden sen sil mesajini, malum syki yonetim var forumda.. :img-yes:
Ya bende Kadimin Nedime ne soyledigini merak edenlerdenim, simdi 10 kez izledim ust ustte yavaslatarak o kismi ama yok bisey bulamadim.. Eger bisey soylemem gerekirse o zaman "Ver tut elimi" dedigini okuyabildim.. Cok sacma bisey, biliyorum ama napalim bazi arkadaslarimiz (Gokgoz) gibi yetenekli diiliz bu konuda, gerci kendiside okuyamadi ama eminim denese benim bu anladigim seyden daha mantikli bisey olucaktir.. :icon_whis
Sinope bacım
yine insaflı düşünüp tencere ile yetinmişsin benim masayı ve evde en ağır olan eşyaları kafasına geçirme isteğim var..şiddet yanlısı değilim ama bu Nedim insanı o yöne sevkediyor...yaptıkalrı az gibi birde kalk zehirli yılanı evine çağır hemde Elçin varken..elçin bunu Kadim'e söylermi söyler bunu duyan şövalyem dert keder içinde daha da dertlenip kederlenir mi,evet...rahat yüzü göstermeyecekler bunlar Kadimciğime..ama ne derler alma kadim'in ahını çıkar aheste aheste:good:,Nedim ve Süreyya'nın ayklarının birbirine dolandığı bölümleride göreceğiz
sudecigim bacim
Ben bugun insafli bir gunumdeyim(caktirma,aslinda o masayi kafasina gecirirdim yazdim,ama sildim,sonra tencereyle idare edeyim dedim:img-wink:)
Ahh sorma bizim JR. Nedimi varya sureyya yilaninin zehiri ile bogmak istiyorum:img-yes:(hemde gicik o yilani eve getirdikten sonra o yilan sureyyayida o kirmizi tiril tiril giydigi elbisesiyle beraber dondurucaya difrize koyup dondurup buzlastirmak isterdim(ama bugun iyi gunumdeyim):img-icecr
Elcin anneye hele o JR. kilikliya inanipta sayet ezoma laf kakiticaksan eger bu hafta hec gozume gozukme diyorum:img-pilot
Alma mazlum filinta Kadimin ahini cikacak elbet bir gun yavas yavas(ama yakindir,O guvendigi DAG gerdan kiviran kivrak Gerdanli Raj kaporun bacisi tarafindan kapi onune konulmasi ve Kadimin ayaklarina ben ettim sen etme abimmm diyecegi gunler.
Gorecegiz bacim gorecegiz
Az kaldi,Surungenin yerlerde surundugunu gorecegiz hec meraklanmayin:img-icecr:img-icecr
Sevgilerimle
moirane tesekkurler ilgine ama evet ekleneli 2 gun oluyor.. Bence modlar silmeden sen sil mesajini, malum syki yonetim var forumda.. :img-yes:
Ya bende Kadimin Nedime ne soyledigini merak edenlerdenim, simdi 10 kez izledim ust ustte yavaslatarak o kismi ama yok bisey bulamadim.. Eger bisey soylemem gerekirse o zaman "Ver tut elimi" dedigini okuyabildim.. Cok sacma bisey, biliyorum ama napalim bazi arkadaslarimiz (Gokgoz) gibi yetenekli diiliz bu konuda, gerci kendiside okuyamadi ama eminim denese benim bu anladigim seyden daha mantikli bisey olucaktir.. :icon_whis
Teşekkür ederim xKubrax
Sen böyle söyleyince birkaç kez daha izledim fragmanın o sahnesini ama sadece 'belki' dediği kısım anlaşılıyor. Kadim tam ikinci kelimeyi söylerken kamera Kadim in sağına geçiyor ve dudakları anlaşılmıyor. Keşke okuyabilseydim. Kusura bakmayın...
Ay Sinope akşam akşam güldürdün beni... sol ayakla başlama yaaaa... gitti gene caaaanım bölüm.. ben zaten bir uğursuz... hani bakın amme hizmeti bir nevi benimki.. eğer bitmesini istediğiniz falan bir dizi varsa bana söyleyin ben onu seyredeyim bakın üç bölümde sepett.... Bir de Ezo Gelinimiz için böyle olmasınnn..
Fragmanı sen de çözümlemişsin.. moleküllerine bile ayırırdık biz onu ama o kadar çok hayal kırıklığına uğradık ki artık kimsede hal kalmadı...
JR Nedim'in elleri kırılsın.. kırılsın yaaa... beddua etme alışkanlığım yoktur da bu seferlik olsun...
Emre nerelerde ya... hem bölümde az gözüktü hem fragmanda yok.. Gitmesinn... Kadim'İn kıskançlık damarlarını kabaartacak bir tek o var...
Boğazda yemek dediniz o da oldu... Bu lambadan çıkan Ezo Gelin CİN'i çok iyi çalışıyor kızlar.. Kim ovalıyorsa lambayı elleri dert görmesin....
Yalnız benim de bir isteğim var ki bu çok önemli... Şu Kadim ve Ezo arasındakileri arkadaşlık bazında ele almasınlar... bir daha biz arkadaşız falan şeyleri olursa diziyi seyretmiycem valla... pes derim bu bölümde de böyle olursa... dimi yaaa...
Sinopem benden bu kadar şimdilik..
Aysicim olabilir belki de.. iyice bi daha seyredeyim ben şu fragmanı.. alla alla..
Banucugum bacim
Gulelim artik,bize dusunmek,somurtmak yaramiyor,gulelim forumcak:happy0064
Sol ayakla adim attimki ugurlu olsun(hani buyuklerimiz oyle derlerdi ya):img-yes:
Bacim yok kendini oyle degerlendirme(dizilerin,yonetmenlerin sucuysa senin,bizim hatamiz degil ki,onlar ayaklarini sol adimla ise,bismillah cekmeden basladiklari icindir):img-yes:
Ahh bacim biz o JR. i parcalarizda(iste akillanir diye umit ediyoruz):icon_whis
valla Lambadan Cini cikaran sendin:good:
ovalayanlarda bilinmez ki kim oldugu?:img-wink:
Emre bir yerlere gitmez,cikar bu bolum( Hatta bize sobeeee yapacaktir,Hem Kadimi kim kiskanclik krizlerine girmesine kim sebep olacak)?:img-icecr
Arkadaslikmi?
Arkadaslik adina atilan tohumlar yavastan yavas yesermeye basladi bacim(Filinta Kadimin bakislari bunun ispatidir).:img-in_lo
Acikcasi guzel bir bolum bizleri bekliyor diyorum.
Sevgilerimle
sinemsinem 10-11-07, 21:00 arkadaşlar heeçç dudak okumaya ihtiyaç yok artık sözlere de gerek yok çok güzel sahneler bizleri bekliyor bu açık :happy0064
Teşekkür ederim xKubrax
Sen böyle söyleyince birkaç kez daha izledim fragmanın o sahnesini ama sadece 'belki' dediği kısım anlaşılıyor. Kadim tam ikinci kelimeyi söylerken kamera Kadim in sağına geçiyor ve dudakları anlaşılmıyor. Keşke okuyabilseydim. Kusura bakmayın...
Arkadasim ben seni tebrik ediyorum.. :happy0064:happy0064
Vallada oyle diyor, cok basitti aslinda, ben neden kendime cok zorlastirdim..
Yaw harbiden olmuyor boyle dudak okumayla filan, bolumu bi izliyelim o zaman burdaki yorumlar nasil olucak cok merak ediyorum, cok umitliyim cooook! :good:
Bana sanki orada'Pekala, otu..' diyor gibi geldi..
Bu arada geçen hafta sesli fragman yoktu sanki, bu hafta olur mu acaba?
Bu arada fragmanı ekleyen sevgili volvox'a çok teşekkürler..
günün sonunda yeni sizlere kavuşabiliyorum,:happy0064 devamlı aklımın bir köşesinde ezo ve kadim bana eşlik ettiler, :olasılıklar ve muhtemel sahneler devamlı düşünüldü, olasılıklar tartıldı. :icon_idea ne olacak bu halim bilmem. :bilmim:img-hyste yaşasın yeni sayfamıza da geçmişsiniz, yorumlar son sürat uçuşuyor, hatta Show tv yüzünden artık dudak okumaya bile başlamışız . zaten yakında en usta dedektiflere taş çıkartır duruma geleceğiz sayelerinde. bende fragmanı defalarca videolar bölümünden izledim. Ezo'nun ve kadim'in otel odasındaki ve boğazda yedikleri yemekteki kıyafetleri aynı ve Kadim'in ferayeninin yanında olduğu sahnede de üstünde meşhur eflatun gömleği var. Kadimin Nedime elini uzattığı sahnedeki gömleği farklı, ezo'nunda asıl ağladığı sahnedeki kıyafeti farklı, hatta 39. bölümün sonuna tekrar baktım , acaba kadimin tepkisi sonucu ağlıyor olabilir mi diye, o elbise değildi. :icon_cry:Öyleyse bence durum korkutucu , ya Nedim ya da Elçin Anne demek istiyorum. Şayet arkadaşlar dediğiniz gibi ezo yalnız kaldığından bahsediyorsa, Elçin Annenin evini terketti belkide.Ama Elçin Anne evdeyken Nedim büyük bir rahatlıkla Süreyya eve getiriyorsa ve geçmişi bilen bir insan olarak da Elçin Anne'nin Nedimin sözlerine inanmaması gerekir diye düşünüyorum.ayrıca da Nediminde:dito devamlı olarak Süreyyanın gaz vermesi sonucu , onun en yumuşak yerinden hep işliyor Kadimle ilgili olarak , Nedim kullanıldığının farkında bence, geçen bölümlerde bunu dile getirmişti, buna nasıl izin veriyor, Kadimin incindiğini niye bu kadar görmek istiyor . Bırak Kadimle Ezo'nun yakasını Nedim Süreyyayla ne yaparsan yap .:img-banne
Oglumu uyutum kendim uyudum ve ancak geldim yorumlarinizi okumaya :img-yes:.
Guzelim bende artik ne kadar izledigmi bilmiyorum fragmani indirdim pc ye ve durmadan donuyor.:img-grin2Ama velakin ben farkli elbiseler goruyorum.Dizinin bittimindeki elbisenin uzerinde crem rengi puanlar ,basörtüsü ise siyah rengiden icinde kirmizi renkli cizgiler var.Bu simdi tamammi canim.Tabi gozlerim beni yanilmiyorsa diyelim :blink:fragmani izlemekten bu haldeyimde:img-pilot
Simdi yemek faslina geciyorum:img-swoonYemekte Ezonun uzerindeki elbise ise yesil ve siyah kalin cizgilerden olusuyor ayni zamanda uzerindeki hirka ama ayni ama basörtüsü farkli beyaz ve mavi tonlarda bir seyler var.:img-ok:burasinda tamamdir degilmi guzel arkadasim.kendimi resmen 007 bond gibi hissettim birden nedir buya bize cektirdilerini bak fragmanci amcanin :img-swoon ve aglarkaende ayni elbiseler var uzerinde :img-cray:
Simdi gelelim yemek ve evdeki goruntulere :love04: Bu sefer ezomuz kirmizi bir elbiseyle sanirim ikinci bir yemek olabilir cunku bir goruntude ezonun arkasinda salata tabagi ve yag,sirke ve limon duruyor buna dayanarak ikinci bir yemek var diye dusunuyorum.:img-blushve ev goruntulerindede bu kirmizi elbise var basörtüsü var benim yakadiklarim bunlar haa bundan ne cikar diyorsaniz :img-pilot:hıh
Benim tahminim ki genelde ters kose oluyorum ama yinede siralamadan gecemiyecegim.
1.Kadim ezoya kizacaktir, sonra arkadasi Ferayin yanina gidip olanlari anlatacakir. Arkadasida akil verecektir.Cunku Kadimin uzerindede ayni elbiseler dizi bitimindeki elbiseler (taktim ben elbiseler bu haftaya biri beni durdursun allah rizasi icin) :icon_sorr ve arkadasinda akil olan Kadim gelip ezodan ozur diler gonlunu alir.:img-nyam:
2.Ezo Balliyi cagirir otele ayni andada Sureyya cadisi otelde olabilir kadimle kavga ederken Ballida bunun uzerinde gelebilir.
3.Kadim aksam Nedim ve Elcin anneye yemege gider otelin satilmayacagini soyler ve Nedime gel ortak kalalim diye teklifte bulunabilir ama Nedim bunu kabul etmez.Kadimde buna kizar evden cikar o arada Nedim Balli ile ilgili bilgileri elde eder ve Elcin anneye anlatir tabi Ezoyuda kotulemeden gecemez:fighting2
4.Bu arada Kadimde Ezonun gonlunu almak ve tesekur etmek icin onu yemege cikarir mutlu mutlu donerler yemekte :love04::klme Havada ask kokusu vardir artik (bende bu ikilide arkadaslik beklemiyorum hemide hic tez elden biraksinlar bu arkadaslik hikayesini :img-yes::img-banne
5. Elcin annede nedimin doldurusuna gelip otele gelir ezo ile konusmak icin onlarin o mutlu hallerini gorup hemen dalar konuya ve ezoyu suclar.Eee Ezomuzda buna dayanamaz ve hemen cikar orda aglayarak gider giderkende tiyosu arkadasin soylediklerini soyler Artik yanlizsin ezo diye soylenir Kadim pesinden gidermi bilmem ama gitsin gitsin diye benim tv karsinda tempo tutacagim kesin :img-clapp:img-clapp
6.[/B Sonrasinda Kadim ezonun yeniden gonlunu almak icin ezoyu bulur ve onunla ciftlik evine giderler Defne yi gormek icin [B]Arimaya canimsin ciftlik evinden oncesi olurmu olabilir cunku ezonun uzerindeki kirmizi elbiseyle baska bir yerde daha var sanirim orasida yemek yedikleri bir yer. Bu kadar cok yazdim ama ne yapayim kimseler yok burda bende formu bos buldum yaziyorum :icon_rollimgdrag
tamam bittirdim gidip birde su harika senaryolari okuyayim bakalim Sögüdün Kadimi icin neler yazmis arkadaslar sofa
bu sabah show daki magazin programında ezo,kadim ve ballı vardı ama sonuna yetişebildim...fragmanın başındaki kırmızı elbise vardı demekki ballıyla orda buluşuyorlar...
ballı ortak olacakmış otele nurgül söyledi...
bizde kararsızız ama şivem değişmeyecek dedi...
canlarım size özendim bende fragmanı inceledim eski bölümlere de baktım
ve tesbitlerim sizin tahminlerinizle aynı
kadim ve ezo nun komuştuğu sahne heni kadimin ellerini birleştirip gülümsediği sahne ezo nun sana parayı buldum dediği sahnenin devamı ve otel odası ezo nun kıyafetleri aynı :img-blush
kadim ve ezo nun yemek yedikleri sahne ve ezo nun ağladığı sahnede kıyafet ve baş örtüsü aynı malesef bizim şovalye yine birşey yapacak galiba:king::img-cray:
ben eski bölümleride inceledim ama bağ evine benzeyen bir sahne yok fragmanda bağ evinde koltuklar kırmızı kadim ve ezo nun bulundukları evde yeşil tabi aynı sahneden bahsediyorsanız:img-blush
korkarım ezo nun ağladığı sahne son sahne olacak:img-cray::sad53:
^^hawksun^^ 11-11-07, 13:49 bu sabah show daki magazin programında ezo,kadim ve ballı vardı ama sonuna yetişebildim...fragmanın başındaki kırmızı elbise vardı demekki ballıyla orda buluşuyorlar...
ballı ortak olacakmış otele nurgül söyledi...
bizde kararsızız ama şivem değişmeyecek dedi...
tüm sorularınızın cevapları :img-wink:
nurgül ve serhat röpörtajı: ...çok tatlılar
http://www.showtvnet.com/magazin/pazarsurprizi/index.shtml
^^hawksun^^ çok teşekkür ederim izleyememiştim çok sağol
onları dinledikten sonra bu bizim senoryalarımızın gerçek olması biraz uzun sürecek gibi bir hisse kapıldım.seyircinin bu aşka inanması lazım gibi bir cümle kuruldu yanlış hatırlamıyorsam ama biz çoktan inandık ya hiç bekletmeye gerek yok:img-in_lo
^^hawksun^^ 11-11-07, 14:43 Web sitesi için teşekkürler. Magazine meraklı bendeniz, kısa sürede kaçırdıklarıma hakim olabilecem artık. Yalnız Serhat Tutumluer aşk engel tanımaz derken pek bir manalı baktı gibi geldi ama neyse asparagas habercilere dönmeyeyim.
bilemiyorum :img-pilot ama nurgül "ben seyirci olarak aşk izlemek istiyorum arkadaş olsunlar istemem" dedi...içimizi okudu. serhat da benzer şeyler söyledi öyle bi an gelicekki tamamdır dicez yani gibi bişey dedi...şive pek değişmeyecek ama arada azaltabilri çok gerektiğinde hani ormantik sahnelerde ...şirin duruyo normalde ama bazen olmasa da olur yerlerde olmazmıiş igib geldi yani ben öyle anladım deidiklerinden. ama şu kıyafete saça başa çözüm bulunucak bence her ne kadar alttan gelen ses öyle demese de yumurtladığını düşünüyorum kaba tabirle:img-wink:
benm hoşuam giden çok samimi bi halleri vardı konuşurken mikrafona tam nasıl denir diğer setlerdeki o hava yok gibi ben başka röpörtajlarıda izliyorum sanki herkes birbirine katlanıyomuş gibi şen şakrak gözükmeye çalışmalar falan hemen belli oluyo...bunlar muzurlar ama içtenlerdi zaten ifadelerden belliydi ne bilim "biz ço eğleniyoruz sette muhahaha" yapmıyolar ama ifadelerden belli oluyodu eğlendikleri aslında samimi demekle bunu demek istemiştim. zaten oynarken geçiyo bize o samimiyet sinerji her ne haltsa:img-icecr
Cok saol goruntunun linki icin, inanki cok makbule gecti her acidan..
Bende izledim.. Cok guzeldi, Nurgul cok tatliydi, Serhat cok tatliydi e daha ne olsun.. Nurgule Ezo ve Kadim arasinda ask olmasini istiyor bizim gibi, e zaten arkadas kalcaklarsa hic izlemiyelim.. Er yada gec onlari sevgili olarak izlicez eminim.. Nurgulde istiyorsa bu is tamamdir.. :img-yes:
Otele ortak oluyormu Balli aga, ben son anda bisey cikarda olamaz diye dusunmustum ama olmasi daha olanakliydi, bundan sonra daha baska seyler izlicez dizide, seziyorum..
Bu arada Serhatin cok yakisikli oldugunu soylemismiydim.. :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Sayende bende izliyebildim gercekten cok tatlilar hele koltukta yanyan otururken gercekten cok hos ve samimiler ben bayildim bu ikiliye.umarim artik ratinglerimizde cok iyi gelir.
Bu arada fragman ile ilgili ´hic kimse birsey yazmiyor.:icon_whis
Rozi canim sanirim aglama sahnesi seninde dedigin gibi son sahne olabilir baksan balliyla kirmizi elbiselerle bulusuyor ah umarim Kadimde pesinde kosarken biter.Birtek ezonun aglarken bitmesini istemiyorum istemiyorum istemiyorum:icon_sorr:img-blush
arkadaslar selam
ben ayse:D yeri burası değil galiba ama şimdi serhat tutmluer i gördümde paylasmak istedim.bende onu çok seviyorummm.sevindim görünce.beşiktasda oyunları vardı.tam dersaneden cıktım onlardan bkm den cıktı.karsılastım.çok tatlıydı.hala da da besiktasda:D:D
Merhabalar
Ezo&Kadim Severler Kogusu:img-in_lo
aeysaeeysae selam tatlim
anammm nickini yazana kadar valla 10 kez yalnis yazmamayim diye baktim:img-yes:
Simdi Filintam canimin ici ve diger canlarim burada yoklar
Onlarin Vekili olarak anlat bakim tatlim(Bakiniz kendi adima istemiyorum,hepimiz icin istiyorum):img-yes:
Demek serhat beyi gordun:img-yes:
Demek cok tatliydi
eeee saci basi nasildi?
Peki ustunde ne vardi?
Palto,Mont?
kot pantolonmu?
Yaninda kim vardi?
yuruyerekmi ayrildi?
arabaylami?
(paparaziligi ben yapaym,Filintamin yerine):img-yes:
hadi anlat canimin ici:img-in_lo
Konuyu baglayacak olursak : Sabahleyin programda olanlari anladigim kadariyla Tum ezo ve Filinta Kadim severler,Izleyiciler ask olayini cok merak ediyorlarmis.(anamm edilmeyecek gibi degil ki):img-in_lo
Ezonun basindaki yemenilere talim edecegimizde cabasi
Balli ve Filinta Kadim ortak oluyorlarmis(ezo kendi agziyla soyledi)
Banum kesin anlamissindir yine sen simdi:img-icecr:img-icecr
Sevgilerimle
show tv linkini eklemişsin ^^hawksun^^ çok teşekkürler, röportaj bence de çok şekerdi, röportaj verirken bile uyumlu ve çok doğaldılar, , partnerlerin böyle uyumları diziye de etki ediyor elbet. Kadim-Ezo aşkı için baksanıza şartlar oluşturuluyormuş, doğru zamanlamayı beklediklerini anladım ben, herhalde herşeyin doğal süresinde gelişmesini istiyorlar, sırıtmasını istemiyorlar. Serhat Tutumluerin aşk sınır tanımaz tanımlaması çok hoştu, ve ileride güzel sahneler seyredeceğimizin sinyalini verdi. Ezo'nun şive ve tülbentini değiştirmeyi düşünmüyorlarmış. belki doğal akışı içinde değişiklikler yapabilirler de belli olmaz.
^^hawksun^^ 11-11-07, 18:35 show tv linkini eklemişsin ^^hawksun^^ çok teşekkürler, röportaj bence de çok şekerdi, röportaj verirken bile uyumlu ve çok doğaldılar, , partnerlerin böyle uyumları diziye de etki ediyor elbet. Kadim-Ezo aşkı için baksanıza şartlar oluşturuluyormuş, doğru zamanlamayı beklediklerini anladım ben, herhalde herşeyin doğal süresinde gelişmesini istiyorlar, sırıtmasını istemiyorlar. Serhat Tutumluerin aşk sınır tanımaz tanımlaması çok hoştu, ve ileride güzel sahneler seyredeceğimizin sinyalini verdi. Ezo'nun şive ve tülbentini değiştirmeyi düşünmüyorlarmış. belki doğal akışı içinde değişiklikler yapabilirler de belli olmaz.
tülbentden bahsetmedi bence çıkarıcak:img-wink: şive değişmez fazla dedi nurgül.istemiyolarmış:img-icecr
hic kimseler yazmiyor.Bari sali olsada izlesek yoksa forumun bu sessizligi hayra alemet degil.Dunden beri bir sayfa bile ilerlemedi.
Pazar keyfindeki goruntulerle anladigim kadariyla son sahne aglama sahnesi degildi.:img-blush
Nerden cikariyorum derseniz bilmiyorum canim ters kose olmak istiyor.:icon_whis
:icon_whis
sudecigim bacim
Ben bugun insafli bir gunumdeyim(caktirma,aslinda o masayi kafasina gecirirdim yazdim,ama sildim,sonra tencereyle idare edeyim dedim:img-wink:)
Ahh sorma bizim JR. Nedimi varya sureyya yilaninin zehiri ile bogmak istiyorum:img-yes:(hemde gicik o yilani eve getirdikten sonra o yilan sureyyayida o kirmizi tiril tiril giydigi elbisesiyle beraber dondurucaya difrize koyup dondurup buzlastirmak isterdim(ama bugun iyi gunumdeyim):img-icecr
Elcin anneye hele o JR. kilikliya inanipta sayet ezoma laf kakiticaksan eger bu hafta hec gozume gozukme diyorum:img-pilot
Alma mazlum filinta Kadimin ahini cikacak elbet bir gun yavas yavas(ama yakindir,O guvendigi DAG gerdan kiviran kivrak Gerdanli Raj kaporun bacisi tarafindan kapi onune konulmasi ve Kadimin ayaklarina ben ettim sen etme abimmm diyecegi gunler.
Gorecegiz bacim gorecegiz
Az kaldi,Surungenin yerlerde surundugunu gorecegiz hec meraklanmayin:img-icecr:img-icecr
Sevgilerimle
Sinope canım
nedim hakkında yazdıkları silme,rahat rahat yaz ,bak bu sefer yazmışsın ne güzel etmişsin..Süreyya'yı da eksik bırakmamış en iyisini yapmışsın...
elçin anne Nedim'in dolduruşuna gelirse ezo çok çok üzülür,yollarını birleştirmiş iki yanlız kadın,birbirlerine hem destek olmuş hem arkadaş,hem anne-kız,böyle güzel tablo nedim'in yalanları yüzünden bozulmaz umarım..olsada kısa sürer aradaki yanlış anlamayı giderirler ama gönül hiç olmamasından yana..
ya Nedim ya da Elçin Anne demek istiyorum. Şayet arkadaşlar dediğiniz gibi ezo yalnız kaldığından bahsediyorsa, Elçin Annenin evini terketti belkide.Ama Elçin Anne evdeyken Nedim büyük bir rahatlıkla Süreyya eve getiriyorsa ve geçmişi bilen bir insan olarak da Elçin Anne'nin Nedimin sözlerine inanmaması gerekir diye düşünüyorum.ayrıca da Nediminde:dito devamlı olarak Süreyyanın gaz vermesi sonucu , onun en yumuşak yerinden hep işliyor Kadimle ilgili olarak , Nedim kullanıldığının farkında bence, geçen bölümlerde bunu dile getirmişti, buna nasıl izin veriyor, Kadimin incindiğini niye bu kadar görmek istiyor . Bırak Kadimle Ezo'nun yakasını Nedim Süreyyayla ne yaparsan yap .:img-banne
ezo evi terk etmez bence,ve o sözü Elçin anne yüzünden söylemiş olacağı fikri sabitleşti bende nerdeyse(tahminlerimde hep ters köşe oluyorm bu seferde ona güveniyorum biraz:)bu konu da ters köşe olmayı seve seve bekliyorum)
Nedim farkında tabi ama onun da işine geliyor,işine yaradığı için kullanılmayı seve seve kabul ediyor..Ballı ile ortaklık ise Nedim'in iştahla beklediği hisselere sebep olacak..Kadim batışta,oteli satıyor nedim'in de beklediği büyük gün bu,hisseleri alacak başa geçecek..öyle sanıyor işte bu noktada Ballı Nedim'in midesine taş gibi oturacak..bir bardak soğuk su da Nedim'i kesmez artık
AŞK SINIR TANIMAZ
ezo'da ki giyim kuşam konuşma değişmeyecekl anlaşılan,o sonuç çıkıyor ama hiç değilse şu düğüm ve tülbent işine bir el atsınlar..
seyircinin isteğini ne de güzel anlamışlar:)kesinlikle arkadaş olarak görmek üstemşyoruz,öyle değil mi forumdaşlarım...ama uzun zaman alacak ifadesi kafamı kurcaladı biraz...çok fazla bekletmesinler ama,bizlere de yazık
AŞK SINIR TANIMAZ
ezo'da ki giyim kuşam konuşma değişmeyecekl anlaşılan,o sonuç çıkıyor ama hiç değilse şu düğüm ve tülbent işine bir el atsınlar..
seyircinin isteğini ne de güzel anlamışlar:)kesinlikle arkadaş olarak görmek üstemşyoruz,öyle değil mi forumdaşlarım...ama uzun zaman alacak ifadesi kafamı kurcaladı biraz...çok fazla bekletmesinler ama,bizlere de yazık
Aslında birbirlerine bir kaç bölümde uygun hale gelebilirler. Ezo'ya Elçin anne çok kolaylıkla yol yordam öğretebilir. Aslında değişmemesi tuhaf duruyor, çünkü senaryo'da çok zeki, gittiği yerlere hemen uyum sağlayan bir yapısı var. bence o yemenisi çok tuhaf duruyor artık. Çünkü çevresinde kimse öyle değil, o da çevresindeki kadınlar gibi olmalı. Şive biraz daha geç değişebilir ama onu da düzeltmeye başladı zaten. Öte yandan hayat hakkında okumakla elde edilemeyecek kadar büyük bir derinliğe sahip. Kadim'in ezodan çok şey öğrenmesi gerekiyor, ezo'nunki daha çok biçimsel, kişiliği tamam daha ne olacak. O yüzden de Nurgül Yeşilçay'a katılmıyorum, çok zaman almayabilir. Ama Ezo'nun kendi içinde olmaz diye bir engeli var, onu kırması gerekir kadimin. Yani bence de artık fazla uzatmasınlar. Arkadaş falan durumu olmasın.
Yani bir önceki mesajımda ve etrafımdaki arkadaşlara, şu arkadaşlık işi uzarsa inanın seyredesim gelmez diye söylenip duruyordum. Şimdi bu günkü röportajda biraz içim rahatladı. Oh yaa... sonunda.. Evet seyirci arkadaşlık istemiyor, aşk istiyor.. yazdığımız senaryolara bir bakın...
Bu gün sevgili retbutler ve Şah-ru ile birlikte aylık toplantılarımızdan birini yaparken, yemek yemediğimiz ağzımızın boş olduğu zamanlarda.. (ki bu anlarımız enderdi) Bu yapımda, oskara aday olan bir filmin baş rol oyuncusu olan en güzel gözlere ve güçlü oyunculuğa sahip olan bir aktrist olan Nurgül Yeşilçay.... Bence "Türkiye'de jön var mı?" gibi tartışmalara son noktayı koymuş, sanata bu kadar kendini adamış, en iyi aşık bakan jönü olan Serhat Tutumluer.... ayrıca; Suzan Aksoy, Ali Düşenkalkar, Ahmet Mümtaz Taylan gibi çok ama çok güçlü oyuncular varken bu yapımın başarısız olması nasıl mümkün olabilir? Olduğu zaman ben bir daha televizyon seyretmem... Barış Pirhasan gibi bir de senarsitle de güçlendiler şimdi.
Sadete gelirsem, dedik ki... irmik var, şeker var, su var, ateş de var.... helvayı yapmamak için ne gibi bir engeliniz vardır ki?
Ezo şivesini değişmesin zaten... biz burda takılıyoruz bakmayın, tülbentti, gömlekti... Biz kaliteli bir şey varsa her zaman arkasındayız..
Aşk sınır tanımaz... budur..
Sinopem... saygılar..
Magazin programını izledim. Çok içten bir röportaj olmuş. Serhat ve nurgülün aşkı savunması güzel. Senaristler onlarında fikirlerini aldığı için bu önemli. İzleyiciye bu aşkı yavaş yavaş hissettirmekte çok haklılar. Öyle pat diye başlayan bazı şeyler çabuk sönüyor, inandırıcılığını kaybediyor. Bu kadar güzel bir uyumu yakaladıktan sonra çabuk bırakmasınlar. Şive konusunu da mantıklı. Pat diye değişmesi ters tepebilir. Arada düzeltmeye çalışması çok daha şirin oluyor:) Başörtüsünü biraz daha modern yapsalar başka birşey gözüme batmaz. Ballı ile kadimin ortak olacağını da öğrenmiş olduk. Bakalım iki aşık pardon iki arkadaşı, salı günü neler yapacaklar:)
Not:Nurgül katılıyorum seyirci kadimle ezonun arkadaş kalmasını istemiyoruz. Serhat savun aşkı:)
Nurgül Yeşilçay'ın doğallığını çok seviyorum. Röportaj'da hiç öyle havalara yatıp da dizi seyircilerinin dediklerini izleyemiyorum falan demiyor. Üstelik ciddi meşgul bir insan, bir yanda çocuğu ve Cem Özer'le yaşamk, bir yanda sineme ve ödüller, bir yandan da Murathan Mungan'ın yeni kitabını tanıtım gecesine bile katılıyor. Yine de ben çok büyük insanım öyle izleyici yorumlarını okuyacak vaktim yok gibi tavırlara girmiyor.
Serhat Tutumluer'i daha önce beğenirdim ama etkileyici bulmazdım. Burada Nurgül Yeşilçay'la hem fizikleri hem kimyaları çok uyuşmuş görünüyor.
Senaryo'da birbirleriyle atışmalarını yazanlar çok hoş dile getiriyorlar aşklarını.Aşkı gizlemek çok zor ve aslında ikisi de durumun çok farkında.
ay canim ya nede dogru dedi ask sinir tanimaz valla öyle bakin biz niye burdayiz dimi kizlar ,bende ezoyla kadimin asklarini merak ediyorum tatlim ya ne sinif ne statü ask olsun yeter sadace kiliga kiyafetede bakmiyor boyali cilali kadinlar olsun karsimda diyede diretmiyor yaptigi projelere bakarsak tutucu degil bizim kadim bey sahrada peceli bir kadini yaninda tasirken ,ezoda basi bagli birini yaninda gezdirirken kapris yapmiyor bu da seyirciyi cezbediyor bence ezonun eski bölümlerini seyrettimde saci basi cok hosmus dalgali sac cok yakisiyor ayrica kamyonet traktör kullanmasi süper yani cok güclü bir kadin ,Kadimde bunun cazibesinden cok cesaretine vurulacak vurulduda gururlu cocuk daha söylemez ama fazla bekletmeyin bak biz yazi grubu olarak neler yaptik neler onlar cok arkadan geliyorlar canim bastiracaklar illaki seti aman kizlar simdi Balli Agada orda donanimli gidelim ne olur ne olmaz sali gelsin artik ,hawksun tesekkür ederim haber icin ama cok yavas ilerliyoruz ne oldu bize sadece okumayip yazalimda de hayde kizlar sevgiyle ve Serhatla kalinbye
^^hawksun^^ canımcım çok sağoll...
Ve Ezo'cular.. filintaKadim'ciler.. hepinize selamlar..
izledim.. amanda aman.. oy oy oy...:img-in_lo:img-in_lo
bu ne tatlılık.. ne şekerlik..
ne diyordu filintaKadim, aşk sınır tanımaz işte..'':img-in_lo:img-in_lo
ahh yani kulak kesildimde.. izleyememiştim öncesinde, ne hoş bir ses tonuyla ne oldu Ezo?:img-wink: diyordu bizim efendilerin efendisi.. şovalya ruhlu ağır başlı Patron Kadim'imiz..
bir güzellik getirmişler ikisi bir arada konuşunca..
Nurgül ne tatlı şirine şirine konuşuyordu..
şu Pazar gününün insanı sinir eden havasını kendi adıma bozdu bu röpörtaj...
pek bi iyi olduğu kesin yani....
neyse hafta başı gelenlerde gelsin.. dolsun yine koğuşumuz...
herkesciklere sevgiler.. saygılar efenim...
locaaaa sesimiz geliyormuu?:img-wink: neredesiniz canlarım..?
çıkın şöyle ortalığa..
gülendam83 11-11-07, 20:28 tüm sorularınızın cevapları :img-wink:
çok teşekkürler röportajı eklediğin için. üzülmüştüm bende herkes gibi. ben bu ikiliyi röportajda gördüğümde bile çok mutlu oluyorum arkadaşlar. bu arada nurgül seyircinin halinden anlıyor nasıl da dedi. ben seyirci olsam birlikte olmalarını isterdim diye. alnından öpecem. ağzına sağlık. serhat da bir şekilde oturtacaklar dedi. aşk göreceğiz yani ama ne zaman acaba? birkaç gündür locadan seyrediyordum sizleri. herkes harika. :happy0064 salıya da az kaldı. ballı ile kadim ortak olacaklar. olaylar artık daha farklı olacak. heyecanla bekliyorum. seyit kötülük yapmak istiyor ballıya. ortağı da kadim olduğuna göre işin ucu kadime de dokunacak. ama iki ortağın farklı şekildede olsa ortak değer verdikleri biri varki o da ezo. belki ikisinin canını yakmak için ezonun canını yakmaya çalışabilirler. alın size aksiyon sahnesi. şovalyemiz ezosunu kurtarmaya çalışır. atlar beyaz atına.. şey yani siyah arabasına diyecektim..:img-wink: şimdiye kadar alıştığımız ezo gelin formatının biraz dışında olacak galiba. ama güzel olacak diyor içimden bir ses.. biz zaten ezo forum ailesi olarak birbirlerine şöyle bir baksınlar diyoruz.:img-in_lo:img-in_lo o bakışı anlatmama gerek yok hepiniz biliyosunuz zaten.:img-blush yetiyor sanki bize..:img-in_lo:img-blush
sofa Merhaba ben yeni üyeyim.
Yaaa arkadaşlar sizcede sevgili Ezo'muzun artık İstanbul'lu olma zamanı gelmedimi? Hayır yani şeher tangolarından neyi eskik:img-clapp bizim kızın dimi ama...
fragman da gördük boğaza karşı yemekte FİLİNTA KADİM ile:happy0064
Geçen bölüm yılan Süreyya böööle aşağlıyarak -pardon siz filinta kadim'in nesi oluyorsunuz-demişti ya...filinta kadim'in şanı yılanın yanında niye sönük kalsın ki..Bir şey değil Ezo da mahsun kaldı .Aslanlar gibi arkadaşıyım diyemedi garibim..Olmii yakışmii filinta kadim'in yanına öölee..Hayır filinta kadim gocunmaz ama Ezo'da ezik kalmaz soranların yanında... Haksız mıyım yanii:img-wink:
Bende röportajın linkini ekleyen Hawksun arkadaşıma çok teşekkür ederim.
Evet hepimiz gibi nurgül de aşk istiyor. Ama ne zaman olacağı belli değilmiş. Tamam bizde zaten hemen pat diye olsun demiyoruz ama çokta kıvrandırmasınlar bizi ya. Ben şiveden kıyafetten geçtim ama artık ilerki bölümlerde biraz romantik sahneler izleyelim.
Bu haftaki bölümde boğazda yemek sahnesi ile açılış yapıyoruz. Ben bu sahneden güzel replikler bekliyorum. Ama arkadaşlıkla ilgili replikler değil. Daha böyle aşk kokan replikler olsunda bizde ekran karşısında yığılıp kalalım. Bu haftaki bölümde daha çok belli olacak senaristimizin tarzı.
Bende röportajın linkini ekleyen Hawksun arkadaşıma çok teşekkür ederim.
Evet hepimiz gibi nurgül de aşk istiyor. Ama ne zaman olacağı belli değilmiş. Tamam bizde zaten hemen pat diye olsun demiyoruz ama çokta kıvrandırmasınlar bizi ya. Ben şiveden kıyafetten geçtim ama artık ilerki bölümlerde biraz romantik sahneler izleyelim.
Bu haftaki bölümde boğazda yemek sahnesi ile açılış yapıyoruz. Ben bu sahneden güzel replikler bekliyorum. Ama arkadaşlıkla ilgili replikler değil. Daha böyle aşk kokan replikler olsunda bizde ekran karşısında yığılıp kalalım. Bu haftaki bölümde daha çok belli olacak senaristimizin tarzı.Guzel dersin canim guzelde bu iki inatcidan kim once acikliyacak diyede cok merak ediyorum dogrusu .:img-wink::img-yes:
Simdilik bu ikiliden boyle bir ask beklemek sanirim birazcik hayal olur sadece birbirlerini kiskandiklarini gorelim.Kendi baslarina kaldiklarinda birbirlerini dusunsunler ve bunun anlamini bulmaya calissinlar bu bile bize yeter(yetmez ama yetmis gibi yapabiliriz bir sure :icon_whis).Gerci bu kargasada o nasil olacaksa bilmiyorumya:img-polic
Guzel dersin canim guzelde bu iki inatcidan kim once acikliyacak diyede cok merak ediyorum dogrusu .:img-wink::img-yes:
Simdilik bu ikiliden boyle bir ask beklemek sanirim birazcik hayal olur sadece birbirlerini kiskandiklarini gorelim.Kendi baslarina kaldiklarinda birbirlerini dusunsunler ve bunun anlamini bulmaya calissinlar bu bile bize yeter(yetmez ama yetmis gibi yapabiliriz bir sure :icon_whis).Gerci bu kargasada o nasil olacaksa bilmiyorumya:img-polic
Haklısın Aysi ciğim. Zaten bende itiraf etmelerini pek beklemiyorum. Zaten röportajda Nurgül de söyledi. İkiside farklı dünyaların insanı. aralarındaki aşk zor olur falan diye. Ama dediğin gibi onlar kıskançlık yapsın, birbirlerini düşünsün, arada romantik sözler söylesinler yeter. Yetmesede idare edeceğiz artık hiç yoktan iyidir. En azından şu arkadaşlık olayı ile kalmayacak herşey. İlerde aşk olacak. Oyuncularda bunu istiyor. Yoksa biz niye izliyoruz ki aşk olmayacaksa...:good:
Haklısın Aysi ciğim. Zaten bende itiraf etmelerini pek beklemiyorum. Zaten röportajda Nurgül de söyledi. İkiside farklı dünyaların insanı. aralarındaki aşk zor olur falan diye. Ama dediğin gibi onlar kıskançlık yapsın, birbirlerini düşünsün, arada romantik sözler söylesinler yeter. Yetmesede idare edeceğiz artık hiç yoktan iyidir. En azından şu arkadaşlık olayı ile kalmayacak herşey. İlerde aşk olacak. Oyuncularda bunu istiyor. Yoksa biz niye izliyoruz ki aşk olmayacaksa...:good:
Degilmi ama ask olmayacaksa biz niye izliyoruzki:img-lazy::bilmim
Arkadaslik bazindaki bir iliskiden bize ney degilmi ama :not_i:
Adam gibi bir romantik ve tutku dolu sahneler izlemek istiyoruz :love04::love09:
hem kendileride ask istiyor askin sinir tanimadigini onlarda kendileri ifade ettiler ve biz o sinir tanimayan aski izlemek istiyoruz sayin yonetmenim ve senaristim :dance::img-clapp
Adam gibi bir romantik ve tutku dolu sahneler izlemek istiyoruz :love04::love09:
hem kendileride ask istiyor askin sinir tanimadigini onlarda kendileri ifade ettiler ve biz o sinir tanimayan aski izlemek istiyoruz sayin yonetmenim ve senaristim :dance::img-clapp
umarım senaristler bizi aşk için fazla bekletmezler....:icon_whis
izleyen herkesin beklentisi kadim ve ezonun aşk yaşaması....bu aşkı verirse diziyi izleyenlerin sayısıda önemli derecede artacaktır :img-yes:
umarım senaristler bizi aşk için fazla bekletmezler....:icon_whis
izleyen herkesin beklentisi kadim ve ezonun aşk yaşaması....bu aşkı verirse diziyi izleyenlerin sayısıda önemli derecede artacaktır :img-yes:
Dizinin seyircisi artarmi artmazmi bilemem dogrusu :icon_whis
Ama ben izlerken kesin tv ye yapisirim :blink:
Ve artik yavas yavas versinler su ask gerci bunlar sahradan ilham alirlarsa bizi cok bekletirler haberiniz olsun :img-cray::hıh
Aynen katılıyorum sana. Biz arkadaşlık falan istemiyoruz. Zaten Ezo ile Kadim de istemiyor. Hem anlamsız olur zaten. İki başrol oyuncusunun aşk yaşaması lazımki biz seyircilerde ekrana kilitlenelim. Şu anda bile kilitleniyoruz aşk olsa neler olur neler. oyyy ben şimdi hayal ediyorum da aşkları çok güzel olur ya. Gerçekten senaristimiz yeni geldin ama bizi çok süründürme lütfenn...:character:character:character
Aynen katılıyorum sana. Biz arkadaşlık falan istemiyoruz. Zaten Ezo ile Kadim de istemiyor. Hem anlamsız olur zaten. İki başrol oyuncusunun aşk yaşaması lazımki biz seyircilerde ekrana kilitlenelim. Şu anda bile kilitleniyoruz aşk olsa neler olur neler. oyyy ben şimdi hayal ediyorum da aşkları çok güzel olur ya. Gerçekten senaristimiz yeni geldin ama bizi çok süründürme lütfenn...:character:character:character
simdiye kadar duyduklarim okuduklarim senaristin harika oldug yonden umarim bizim dizimiz icinde harikalar yaratir.
Eger aradaki ask atesini tutusturmazsa onun hayrina olmaz oda bunun farkindadir baksana oyuncular kendileri soyledikler bizde artik oturup izliyecegiz onlari keyifle:good::img-pilot
simdiye kadar duyduklarim okuduklarim senaristin harika oldug yonden umarim bizim dizimiz icinde harikalar yaratir.
Eger aradaki ask atesini tutusturmazsa onun hayrina olmaz oda bunun farkindadir baksana oyuncular kendileri soyledikler bizde artik oturup izliyecegiz onlari keyifle:good::img-pilot
Sakın senaristimiz ben bunları aşık etmek için nasıl bir senaryo yazaym diye düşünmesin. Eğer zorlanıyorsa bizim forumda çok güzel senaryo yazan arkadaşlar var. Valla okurken hayran kaldım. Keşke onların yazdıkları senaryoyu okusalarda ilham alıp öyle bir aşk yaratsalar. Bizde Ezo ile Kadim in bu büyük aşkını doyasıya izlesek. Bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz???
Sakın senaristimiz ben bunları aşık etmek için nasıl bir senaryo yazaym diye düşünmesin. Eğer zorlanıyorsa bizim forumda çok güzel senaryo yazan arkadaşlar var. Valla okurken hayran kaldım. Keşke onların yazdıkları senaryoyu okusalarda ilham alıp öyle bir aşk yaratsalar. Bizde Ezo ile Kadim in bu büyük aşkını doyasıya izlesek. Bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz???
Baksana forum bize kaldi bugun hic kimseler girmedi dogru durust girenlerde hemen geri ciktilar.:icon_whis
Ben yinede yazayim ne istedigimi belki duyan olur neme lazim
1.Bol bol kadim ezo sahnesi ama arkadasca olmasin mumkun ise
2.Seyit meryem mumkun oldugnca az sahneleri olsun hatta hic olmasin
3.bolbol mutfak sahneside izlemek istiyorum.:happy00644.Nedim ve yilan sureyya baska bir sehre baska bir dunyaya tasinsinlar uzak dursunlar kadimden
Slm arkadaslar anasayfada erkek oyuncular bolumde serhatin sayfasini lutfen ziyaret edelim ve oy verelim cok geride kalmis bir el atinda onlere tasiyalim olmazmi
Fragmana gelince sanirim Ezo kirmizi elbiseli haliyle otelde hani Balli agayla bulusuyorlarya iste orasi sanirim otel :icon_whis:img-in_lo
Slm arkadaslar anasayfada erkek oyuncular bolumde serhatin sayfasini lutfen ziyaret edelim ve oy verelim cok geride kalmis bir el atinda onlere tasiyalim olmazmi
Fragmana gelince sanirim Ezo kirmizi elbiseli haliyle otelde hani Balli agayla bulusuyorlarya iste orasi sanirim otel :icon_whis:img-in_lo
su an itibarıyle listede ilk sırada görülüyor. Böyle devam arkadaşlar. :good: Ezo'ya da kırmızı ne kadar yakışmış. Sabrederek sabır taşına döndük. Salı gelse de Ezo-Kadime kavuşsak artık. Valla çevremde onları seyretmeyen insanlar da var fakat ben onların devamlı kafalarını didikliyorum , dönün bu yanlıştan diyorum, çok şey kaçırıyorsunuz diyorum. Tabii birde mesela bazı konular bana artık direk ezo ve kadimi çağrıştırıyor ben hemen bir sahneyle konuyu bağlıyorum. benim yakınımda olanların Ezo-Kadim konusundan kaçışları olmuyor. Farkındayım onlar içlerinden ruh sağlığımın yavaş yavaş beni terkettiğini düşünüyorlar bye, vazgeçmek mümkün mü Ezo ve Kadimden ?:king::love04:
Ezonun uzerini kirmizi elbise oldugu sahne otelde geciyor inanmiyan baksin
Ezonun ilk otele geldigi sahnede ayni goruntuler var hani kadimle asansor kapisinda karislasiyor ya iste o sahnelerde ayni goruntuler linki ekliyorum sonra silerim .Orda Balli ile bulusuyorlardir ve ayni zamanda yemek sahneside otelde geciyor yani ezonun kirmizili elbiseyle oldugu sahneler :good:
30. bolum 6 part,
http://www.youtube.com/watch?v=iKcudvd-uZc
teşekkür ederiz sabah sabah iyi geldi izlemek.biraz daha bekliyeceğiz hop diye sevdalar yaşanmaz.
aşkları daim olsun.
ezo gelin hanım nazlanma bak oğlanı üzme o sana nasıl bir çicek muamelesi yapıyor.çiçeklerde özen ve sevgi ister.kadimi aşkın dilinden anlar ve anlatır
sevgiyle kalın
[B]Deniz kenari,bogaz da yemek yesinler diye yazmistim( Allahim duami kabul etti.:happy0064
Sinope'cim, isteklerini kabul görmüş senaristler tarafından:) darısı diğer isteklerinin başına..yazmaya devam..
Feray'ın, dizide kalmasına çok sevindim. Kadim'in, bir arkadaşa ihtiyacı var ve o kişi kesinlikle Ezo değil. :img-yes:
Röportaj için teşekkürler..
Yalnız röportaj kırpılmış gibi.Nurgül ve Serhat iki kelime konuşmamışlardır herhalde..Ahmet Mümtaz Taylan da yanlarında, onunla da mutlaka konuşmuşlardır. Bu röportajın fazlası vardır mutlaka..Kalanını başka programa saklamamışlardır dimi?:icon_twis Bulmuşsun hepsini bir arada, yayınlasana tamamını, dizinin reklamı yapsana..ama yok dizinin bölümlerini koyup iki kelime ile zaman doldurmuşlar..ama yine de onları dizi dışında izlemek keyifliydi.
önce bir off çekelim o negüzel bakmak o negüzel gülüş yarabbim bo bölüm kesin güzel olcak kadimin o bakışları bilem yeter ama repliklerde güzel olursa tam olur tadından yenmez
ezo muza gelince kızımız bu bölüm daha hareketligöründü gözüme ama o mutfak sahnesinde elinde tavayla hucuma geçtiği sahnede yüzü nasıl tatlı yanaklarını sıkasım geldi canım benim
balı ve nur evleniyor düğüne gideriz artık forumcak eh kambersiz düğün olmaz diyerlerininde başını hemen bağlayalım ki bizikilere yer açılsın iş te benim çiftlerim ballı nur -selim meryem-seyid süreyya :hıh (bir yastıkta geberesiceler)
nedim eylül(nedime süreyyayı bilem layık görmem ama eylüle yazık gönül işte otada onada konuyor)emre arzu-elçin kutsal-
ve tabiyki kadim ezo:love04:
bir fikrim var düğün hediyemizi söğütversin ay kadime para takarken hayal ediyorum da:img-hyste:img-hyste
sevi_boylum seni yeni düşmanım ilan ediyorum kır yılda bir ilk ben yazacaktım bır de ne göreyim yerim kapılmış çok kızdım çok :img-hyste
editt 4 resimdeki eve baktımda kadimin evi sanırım fragmandada gösteriyor:img-yes:
arkadaşlar burda zorla kaşınan biri var görüyorsunuz değil mi...
ben fragmana bakamadım,
siteye yüklü olanda açılmıyor bu nedenle yorum morum yok :icon_evil:icon_evil..
bu arada siz roziyi tutun, ben gereğini yaparım;
roziiiiiii al bu da gereği;
ayağında konduraaaaa
yar gelir duraa duraaaa
ben bir fakir uşağaam
arar seni buluraaamm
ölürem ben ölüreeemmm weeeyyy:img-hyste:img-hyste
Sinope'cim, isteklerini kabul görmüş senaristler tarafından:) darısı diğer isteklerinin başına..yazmaya devam..
Feray'ın, dizide kalmasına çok sevindim. Kadim'in, bir arkadaşa ihtiyacı var ve o kişi kesinlikle Ezo değil. :img-yes:
Röportaj için teşekkürler..
Yalnız röportaj kırpılmış gibi.Nurgül ve Serhat iki kelime konuşmamışlardır herhalde..Ahmet Mümtaz Taylan da yanlarında, onunla da mutlaka konuşmuşlardır. Bu röportajın fazlası vardır mutlaka..Kalanını başka programa saklamamışlardır dimi?:icon_twis Bulmuşsun hepsini bir arada, yayınlasana tamamını, dizinin reklamı yapsana..ama yok dizinin bölümlerini koyup iki kelime ile zaman doldurmuşlar..ama yine de onları dizi dışında izlemek keyifliydi.
evet bence de röportajı kırpmışlar, Serhat Tutumluer'in Aşk engel tanımaz lafının bence oncesi de var gibi , ayrıca Ahmet Mümtaz Taylan yanlarında duruyor fakat onun konuşmaları yok, koltukta otururlarken Ezoyla konuşurken kameran Serhat Tutumluer'in ceketinin bir bölümünü çekmiş, geniş çekim yapıp ikisini de görüntülese ya, diziden de kesitleri araya çok koymuşlardı, ama sikayet ettiğimi sanmayın, iki kelimede olsa onları seyretmek çok hoştu, sadece gönlümüzden geçen bol bol uzun cümlelerle seyretmek.
ya kaderim mi bu benim..
benim takip ettiğim dizilerde neden fragmanlar farklı sahnelerin 1'er saniyelik kısmından oluşurki..
hiç birşey anlamadım neresini hayra yorayım ben bu fragmanın..
nedimi ne yaptığını, ne istediğini bilmeyen kaderin cilveli rüzgarına kapılan bir çocuk adam ..raj kapor filminden çıkan (banucuğuma sevgilerimi gönderiyorum) gerdan kıran, dudak büzen süreyya nedimin neyii..taze galin gibi süzüm süzüm süzülüyor..
ezo ile kadim arasında anladığımız iki arkadaşaın başbaşa dışarda yemek yediği..
o da güzel bir gelişme ama tabii bu sahne gereği gibi güzel işlenmişse..
aşk olmayacak zaten, aşk beklentim yok..bundan sonrada olmaz artık çünki aralarındaki ilk bölümlerdeki o elektik bitirildi..
anlaşılan o ki ezo olsa olsa kadimin dadısı olabilir..
giriş böyle değildi ama gelişmeler bu yönde..
ben ezonun boyundan büyük işlere kalkışmasını hiç anlamlı bulmuyorum..
yani çok patavatsız şeyler yapıyor..hiç çekinsesi yok, pervasızca ..
ben ezonun boyundan büyük işlere kalkışmasını hiç anlamlı bulmuyorum..
yani çok patavatsız şeyler yapıyor..hiç çekinsesi yok, pervasızca ..
evet haklısın ama kadimin ezoya daha da yakınlaşabilmesi için böyle şeylerin olması gerekiyo başka türlü nasıl kadim ezoya daha da yakınlaşabilir??
gerçi benim diğer baktığım birkaç dizide ne kadar absürt durumlar var ezo gelin bunların yanında hiçbir şey
evet haklısın ama kadimin ezoya daha da yakınlaşabilmesi için böyle şeylerin olması gerekiyo başka türlü nasıl kadim ezoya daha da yakınlaşabilir??
gerçi benim diğer baktığım birkaç dizide ne kadar absürt durumlar var ezo gelin bunların yanında hiçbir şey
bu yakınlaşma kelimesinden ben, "kadim ve ezonun birbirlerini gerçek halleri ile daha iyi tanımaları" anlamını çıkardım..sanırım sende bu anlamda düşündün..
tamam olabilir ama bunun başka yolları da var..ballı ağa ile konuşurken de sanki kadim yüzde yüz böyle bir şeyi kabul etmişde tek sorun ballı ağanın kabul etmesiymiş gibi konuşması düşündürücü geldi bana..
ben diğer dizileri ezo ile kıyaslamadım..vardır tabii bir çok saçma sapan şeyleri..
ben bu diziyi;
ezo ile kadimi
yani nurgül ile serhatı
sevdiğim ve bu iki güzel insanı bir arda görmek hoşuma gittiği için izliyorum..
eğer aralarında aşk başlasa
herkese ve her şeye karşı aşklarına sahip çıksalar ve savunsalar çok çok daha güzel olacağını düşünüyorum..bunun için belli bir süre geçmesi gerek sanırım..o sür |