Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 4)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
Dağlara Taşlara Gelesin Nedim... Elçin anne sana da aşkolsun. Bir anda Ezo"yu sildin. Yazıklar olsun...
Ama ben gelecek bölümde Elçin anne Ballı ağa ve Ezo"yu kötüler konuşunca, Kadim dayanamayacak ve Nedim"in yaptıklarını anlatacak. Sonra Elçin anne çok üzülecek. Kadim mutfaktan Ezo"yu arayacak. Olmadığını anlayınca ona ulaşmaya çalışacak... Ahanda buraya yazıyorum....
Kadim Elçin anne adına özürler dileyecek...:icon_whis
Açıkcası bu bölümden memnunum. Kadim Ezo"dan özür dilemesi, yemekte Ezo için hissettiklerini açıklamaya çalışması ama açıklayaması :icon_whis çok tatlıydı... Bence güzel bölümdü. Ama bana kısa gibi geldi. Nasıl başladı, nasıl bitti anlayamadım.:icon_sorr
sonunu kaçırdım reklamdan sonra ne oldu yahu ?
biri anlatabilir mi ?
Bişey olmadı sayılır tubi. Ezo tam mutfağa inecekti gözleri dolu dolu. sonra vazgeçti. Otelin telefonuyla mutfağı aradı zeki den Kutsal Ustayı istedi. Kutsal ustaya ben gelemiycem Kutsal usta görüşemezsekte hakkını helal et falan gibi bi laf etti. Otelden çıktı ve ağlama Ezo kendi başınasın dedi....
Ben çok üzüldüm orda. Neden öyle dedi anlamadım. yoksa herkesi terkedip gidecek mi? Yaaaaaaaa olamazzzzz
Offf Elçin anne ya. Ne yaptın sen??? Bu Ezo ya yapılır mı hiç???:img-sorry:img-beee:
gülendam83 13-11-07, 20:55 Ezo&Kadim bol olsun diyordum ama şimdi yeni bir çiftimiz var. :) Kesinlikle Kadim&Ballı Ağa sahnelerinin bol olmasını istiyorum yeğenim :)
Sen beni cepten ara :)
Kadim: fizibilite edin...ve Ballı ağanın bakışları :) bayıldım...
Unutmadan iyi akşamlar herkesebye
hakikaten ceva aynı fikirdeyim. müthişler.. muhteşem ikilimiz ballı ağa ve kadim.:happy0064:happy0064 birbirleri arasındaki uyum da ayrı bir olay. onların samimi olmuş hallerini de göreceğiz inşallah. nasıl olurki. çok güzel olur bence.:happy0064
bide yemeği yiyip çıktılar ballı ağa nezire diyorya bi çorba içelim..:img-hyste:img-hyste:img-hyste nasıl güldüm anlatamam..:img-hyste
Bişey olmadı sayılır tubi. Ezo tam mutfağa inecekti gözleri dolu dolu. sonra vazgeçti. Otelin telefonuyla mutfağı aradı zeki den Kutsal Ustayı istedi. Kutsal ustaya ben gelemiycem Kutsal usta görüşemezsekte hakkını helal et falan gibi bi laf etti. Otelden çıktı ve ağlama Ezo kendi başınasın dedi....
Ben çok üzüldüm orda. Neden öyle dedi anlamadım. yoksa herkesi terkedip gidecek mi? Yaaaaaaaa olamazzzzz
Offf Elçin anne ya. Ne yaptın sen??? Bu Ezo ya yapılır mı hiç???:img-sorry:img-beee:
yok canımm nereye gidecek filintakadim var bırakırmı onu heeççç....
defneye gidecek o bakın görün..şömine ambiyansı isteyen bünyelere ilaç olacak barış hoca..(anladın sen onu:img-wink:)
biri bana anlatabilir mi
neler oluyor orda, netten bi turlu baglanamadım :(,
ezo evden mi kovuldu elcin anne ne soyledi ??? cok merak ettim ya lutfen
h23 tatlim
Ezo evden kovulmadi
Kadim ile yemekten donduler.Elcin anne yukarda odanizda sizi bekliyor denildi(ezomda bende bir gorem dedi)
Yukari ciktilar
Ezo ben bir kahve yapam dedi.
Elcin anne istemez dedi( Ezoma acikcasi kovarcasina hareket yapti orada):img-pilot
Ezomda o hisimla telefonla Kutsal ustaya bugun ise gelemiyecegim, belki hic geri donmem gibi bir soz etti(orasini bende kacirdim,ama kayitli,izlerim birazdan):img-wink:
Ezom
Otelin onunde kendi kendine burasi Istanbul basini dik tu gibi bir soz soyledi
Bu kadar oldu tatlim(sayet bende bir seyler kacirmisam ,izledikce yzarim):img-yes:
Asiamm:img-in_lo:img-in_lo
Sevgilerimle
Locaya selamlar
Arkadaslar asagida otura otura yorulmadinizmi?
deee haydin yukari alalim sizi:img-yes:
Banum bilette yollamis sizlere dee haydin buyrun bakem
Teşekkür ederim Gökgöz(ismini bilmiyorum kusura bakma)
Demek fragmanda gördüğümüz sahne o sahneydi. E tabi en güvendiği Elçin annesi de böyle yaparsa Ezo da gider yani. Onun kadar gururlu bir kadının da yapması gereken buydu. Elçin anneye çok ama çok kızdım. Ama eminim önümüzdeki hafta Ezo başta olmak üzere hepimizin gönlünü alacaktır. Kadim bence de anlatsın Nedim in yaptıklarını...
Asia ablam selamlar sevgiler bu arada.. (banubanu,filinta,Ceva,sinope ve diğer tüm forumdaşlarım aynen sizede selamlar)
Arkadaşlar Elçin Abla, neden Ezo'ya kızdı??? Nedim neler anlattı ona??? Bu sahneleri kaçırmışım. Lütfen bana biri anlatabilir mi???
İyi akşamlar arkadaşlar..
İyisine iyide..:icon_whis
Karakter değişimlerini gözümüze gözümüze soktular desem daha iyi olur belki..
Ballı ağam, ben bılıyor! Nur ile birlikte şömine sefaları yapmayı planlıyor.. bir kaç bölüm evvel Kadim ve Nedim'e daha az! tanırken Ezo'yu öven Elçin annem şimdi buzdan duvarlar örüyor aralarına..
Ben bu Elçin anneyi istemem..
Nerde benm insan! Elçin annem.. Nedim ilizyonistmidir acaba?:icon_whis birden böyle insanları etkisi altına alıyor..
Aslında Ezo-Kadim sahnelerini beğenmiştim.. son iki bölümden daha bi sıcak gelmişti bana ama..
Bu Elçin anne işini beğenmedim..
Nedim silik oğlanlıktan.. en kahraman Rıdvan'lığa terfi etme peşinde...
o sahneleri beğenmedim yahu...
siz ne dersiniz bilemiyorum tabii..
Asiacım... biz demedik mi yav ekşın ekşın diye... bence bundan biraz da yapılıyor.. olsun yav.. insanlar hep aynı tonda mı kalıyorlar.. yani tabii hep sevgi böceği gibi dolaşmasın Elçin Anne.. biraz da böyle aksi tarafını görelim..
Nedim İlizyonist ha... sen Edvard Norton abimize fazla takılmışın anlaşılan... numara onlar numara.... gerçekten öyle uçmuyolar ki... hehehe...
Bir de hep aynı çizgiden biraz dışarı taşacak bu normal diye düşünüyorum ben, senaristin değişmesindendir diye düşünüyorum..
Ama replikler, didişmeler falan güzeldi yav..
Ballı ve Kadim arasındaki bence sahneler gerçekten çok iyiydi..
gülendam83 13-11-07, 21:00 yok canımm nereye gidecek filintakadim var bırakırmı onu heeççç....
defneye gidecek o bakın görün..şömine ambiyansı isteyen bünyelere ilaç olacak barış hoca..(anladın sen onu:img-wink:)
oraya gitmesini bende çok isterim ama oraya gitmesi saçma olmazmı? orası kadimin evi sonuçta. nasıl olacak? gitse gitse her zamanki gibi doktor emreye gider bence. ama ordan da çabuk bulunur. :img-blush nereye giderse gitsin kadimimiz bulur onu. alır gönlünü. ezosuna dayanamaz o. sırf o güveniyor istiyor diye belki doğru dürüst selam bile vermeyeceği ballı ağayla ortak oluyor. ballı ağa iyi biri ama tanımayan bilemez sonuçta. geçmişi hayatı malum. elçin anne de bunu görünce zarar gelecek sandı. ani tepki gösterdi birden. önümüzdeki bölüm umarım herşey açığa çıkar. bide nedimin bunu nereden öğrendiği sorgulanır sonra. eylül hapı yuttu bence. ah be eylül. aşk bu kadar da kör edermi insanın gözünü. resmen kullanılıyor. şu nedimi elime bi geçirsem..:img-pilot
Üst üste mesaj olacak ama... bu bölüm buradan çok fazla kırıntılar serpiştirilmişti...
Yani..cin.. şömine.. seyit yok.. meryem az.. Kadim Ezo aşk.. didişme replikleri.. ne bilim... fazla da yazmak istemiyorum... o zaman sanki diziyi biz yönlendirmiş gibi olcak.. hepimiz bir havalara gircez.. tadı, rüyası kaççak... beni de bu rahatsız etti biraz...
oh be nihayet güzel bölüm...... seyredebildik. herşey yerli yerinde eli ayağı düzgün bir 40 seyretik. ballı kadim sahneleri müthişti.. bu bölümün mutlaka tekrarını versinler seve seve izlerim hemde defalarcaaaaaaaaaa..........
Ezo&Kadim bol olsun diyordum ama şimdi yeni bir çiftimiz var. :) Kesinlikle Kadim&Ballı Ağa sahnelerinin bol olmasını istiyorum yeğenim :)
Sen beni cepten ara
Kadim: fizibilite edin...ve Ballı ağanın bakışları :) bayıldım...
Unutmadan iyi akşamlar herkesebye
Cevam canim bacim
Hos geldin,hemen ates alir gibi bir geldin,hemen gidiyorsun:icon_sorr
Valla isteklerimiz yavastan yavasa olmaya basladi bacim:good:
Balli&Filinta Kadim sahnelerini izlemek cok keyifliydi:img-yes:
yegenim:))
beni cepten ara demeside cabasi:))
ayy birde otelden yemekten sonra corba icelim demezmi o(ismi gelmiyor simdi aklima)
Allahim koptum gulmekten:img-hyste:img-hyste
Bu gece gercektende guzel bir bolumdu.Senaristimizi tebrik ederim:good:
Sevgilerimle
nedir:bundan kelli bol bol filintakadim&ballı sahneleri isterizz..
nedir:meryem varla yok arası olunca pekde güzel oluyormuş canıımm:img-icecr
nedir:seyit olmayıncada oluyormuş..seyit nasıl cayıp yusuf yusufladı:img-pilot
nedir:barış hocaaa..şömine isterüükk..(birinden alıntıdır) en tersinden kol gibi cevaplar isterüükk..defneye acil ziyaret isterüükk...ezo maskotundan isterüüükk
oraya gitmesini bende çok isterim ama oraya gitmesi saçma olmazmı? orası kadimin evi sonuçta. nasıl olacak? gitse gitse her zamanki gibi doktor emreye gider bence. ama ordan da çabuk bulunur. :img-blush nereye giderse gitsin kadimimiz bulur onu. alır gönlünü. ezosuna dayanamaz o. sırf o güveniyor istiyor diye belki doğru dürüst selam bile vermeyeceği ballı ağayla ortak oluyor. ballı ağa iyi biri ama tanımayan bilemez sonuçta. geçmişi hayatı malum. elçin anne de bunu görünce zarar gelecek sandı. ani tepki gösterdi birden. önümüzdeki bölüm umarım herşey açığa çıkar. bide nedimin bunu nereden öğrendiği sorgulanır sonra. eylül hapı yuttu bence. ah be eylül. aşk bu kadar da kör edermi insanın gözünü. resmen kullanılıyor. şu nedimi elime bi geçirsem..:img-pilot
evet dediğin gibi ezo dert babası emre'ye gidip onunla dertleşebilir...:icon_whis
haftaya güzel olacak diyorum kadim ezo'yu arıycak elçin anne için özür dileyecek ama fazlada kaptırmamam lazım sonra ters köşe oluyorum...:icon_whis
cevap veren arkadaslara tesekkur ederim,
begenenler yorumlardan anlaısılıyor ki ozetten fragmandan da guzel bi bolum olacagı belliydi, simdi nedir haftaya ki bolume nazar boncukla izleyelim 41. kere maşallah dedirtecek bi bolum bekliyo bizi 41. bölümde :img-pilot
Üst üste mesaj olacak ama... bu bölüm buradan çok fazla kırıntılar serpiştirilmişti...
Yani..cin.. şömine.. seyit yok.. meryem az.. Kadim Ezo aşk.. didişme replikleri.. ne bilim... fazla da yazmak istemiyorum... o zaman sanki diziyi biz yönlendirmiş gibi olcak.. hepimiz bir havalara gircez.. tadı, rüyası kaççak... beni de bu rahatsız etti biraz...
dilini ısır töbe de:img-fie:
ama ama sesimizin duyulduğunu anladık hiç değilse..:img-wink:
ama banuşum tülbent çıkmadı çanta kolda daha bizi dinlemiyolar..nazar boncuğumuzda bu olsun anacım
editt:anaammm locaya bakın coşmuşuzz...tü tü tü maşallah..bak devamlı bekleriz arkadaşlar bu forum cici forum..
Ben Elçin Anne gibi uyanık birinden bunu beklemezdim. Nedim"in Süreyya ile görüşmesinden bir mana çıkarmıyor ama Nedim"in gazına geliyor. Pes doğrusu...:img-pilot
Asiacım... biz demedik mi yav ekşın ekşın diye... bence bundan biraz da yapılıyor.. olsun yav.. insanlar hep aynı tonda mı kalıyorlar.. yani tabii hep sevgi böceği gibi dolaşmasın Elçin Anne.. biraz da böyle aksi tarafını görelim..
Nedim İlizyonist ha... sen Edvard Norton abimize fazla takılmışın anlaşılan... numara onlar numara.... gerçekten öyle uçmuyolar ki... hehehe...
Bir de hep aynı çizgiden biraz dışarı taşacak bu normal diye düşünüyorum ben, senaristin değişmesindendir diye düşünüyorum..
Ama replikler, didişmeler falan güzeldi yav..
Ballı ve Kadim arasındaki bence sahneler gerçekten çok iyiydi..
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Banummm:)))
bak şimdi ben birde portakal ağacı!! :) ilüzyonu beklerdim Nedim'den ama velakin.. Nedim kim... Edward kim yahu.....:img-hyste
tubimm.. sinopemm.. ve locadaki canlarım.. hepinize selamlar... görüyorsunuz değil mi şu Banu hanımı.. :))
neyse evet Kadim-Ballı sahneleri iyiydi.. cidden aristokrat kılıklı Kadim ile Halk tipi.. tavanda çiğ köfte partisi veresice Ballı ağamın uyumu mükemmeldi...
olan Ezo'ya oldu o ayrı... zavallım lokmalar boğazına diziliyordu..
aa birde katmer iyiydi! dediği zaman filinta Kadim efendi, Ezo dedi ya, dilimizi konuşamayinizz ama.. damak maşallah işliyiiii :)) güzeldi valla..
mayıs mayıs 13-11-07, 21:09 iyi geceler herkese...
ben diziyi son bi kaç bölümdür izliyorum da. defne kim? birisi açıklarsa çok sevinirim...
Bir sorum olacak. Kadim Ezo"yu kırdıktan sonra arkadaşıyla buluştu. Orada Ezo"dan bahsederken 40-50.000"i olan bir arkadaşı varmış gibi bir cümle kurdu.. Yanlış hatırlamıyorum değil mi? Bende bu kadarcık paraya mı ihtiyacı var diye düşündüm çünkü. Dolar da olsa YTL de olsa çok fazla para değil Kadim için de... Yanlış mı hatırlıyorum.
bende bende... Elçin anne dedik bağrımıza bastık kucak açtık.. evimizin annesi dedik... ailemizin gülü dedik .. ama o ne yaptı.. ezomuza nasıl davrandı..
ah elçin anne.. eksi bir oldun valla..
Tubicigim:img-wink:
Elcin annenin bu durumda daha olgun olmasini beklerdim(acikcasi hayal kirikligi icindeyim)
Oysa biz annemizi seninde yazdigin gibi Basimizin Taci yapmistik
Anlamadan,dinlemeden,Aldigi o gazla ezoya saldiris sekli cok kotuydu.
Ama gelecek hafta Ezom ben ettim,sen etme diye ezonun etrafinda pervane olmasini bekliyorum.
Hatta ezo ortadan kayboldugunu duydugunda ezonun nereye gitmis olabilecegini Filinta Kadime o soylesin ki(golnumuzu alsin)
Amaninnn o bilmiyorduki,Tuhh Kadimin Jetonda dusene kadar ezoyu ararlar dururlar artik.
iyi geceler herkese...
ben diziyi son bi kaç bölümdür izliyorum da. defne kim? birisi açıklarsa çok sevinirim...
hemen cevaplıyımm
defne ezo ile filintakadim'in diktiği ağacın adı.38.bölümde dikmişlerdi..
yaa güzeldi yaa beğendim ben..sıkıcı değildi
Cevam canim bacim
Hos geldin,hemen ates alir gibi bir geldin,hemen gidiyorsun:
Valla isteklerimiz yavastan yavasa olmaya basladi bacim
Balli&Filinta Kadim sahnelerini izlemek cok keyifliydi
yegenim:))
beni cepten ara demeside cabasi:))
ayy birde otelden yemekten sonra corba icelim demezmi o(ismi gelmiyor simdi aklima)
Allahim koptum gulmekten:img-hyste:img-hyste
Bu gece gercektende guzel bir bolumdu.Senaristimizi tebrik ederim:good:
Sevgilerimle
Sinopem bacım burdayım.:)
Yanlıştan dönülmüş gibi geldi. Hani şu canım arkadaşım muhabbetinden..oh be..isteklerimiz olmaya başladı.
Ballı ağa Nezir'e şirkette kim var diye soruyor :)
Şarap muhabbetine de bayıldım. FilintaKadim, burnundan kıl aldırmadı valla..o nasıl bir kasılmadır mubarek :)
nedir:bundan kelli bol bol filintakadim&ballı sahneleri isterizz..
nedir:meryem varla yok arası olunca pekde güzel oluyormuş canıımm:img-icecr
nedir:seyit olmayıncada oluyormuş..seyit nasıl cayıp yusuf yusufladı:img-pilot
nedir:barış hocaaa..şömine isterüükk..(birinden alıntıdır) en tersinden kol gibi cevaplar isterüükk..defneye acil ziyaret isterüükk...ezo maskotundan isterüüükk
Bende isterim hemide bol bol FilintaKadim&Ballı ağa..Seyit'in bindiği araba kayıplara karışsın..olma mı?
Meryem, valla bugün gözüme pek güzel göründü..yoksa görünmedi mi demeliydim :)
Serhat Tutumluer-Ahmet Mümtaz Taylan ikilisini karşı karşıya izlemek güzel olacak, merak ediyorum demiştim ama bu kadar güzel olabileceği aklıma gelmemişti.
Tubi'cim, bye
selvi_boylum 13-11-07, 21:14 yok canımm nereye gidecek filintakadim var bırakırmı onu heeççç....
yorumları okumayı daha çok severim ama buna dayanamadım. Ay senaryom tutacak mı nedir amanın :happy0064:happy0064:happy0064
Ezo defne'ye gider, Kadim'de peşinden sonra ayyy heyecan yaptım bak,
Bu arada bölümü çoook beğendim ben :img-yes:
mayıs mayıs 13-11-07, 21:16 çok teşekkürler filinta...
:img-hyste:img-hyste
Banummm:)))
bak şimdi ben birde portakal ağacı!! :) ilüzyonu beklerdim Nedim'den ama velakin.. Nedim kim... Edward kim yahu.....
tubimm.. sinopemm.. ve locadaki canlarım.. hepinize selamlar... görüyorsunuz değil mi şu Banu hanımı..
neyse evet Kadim-Ballı sahneleri iyiydi.. cidden aristokrat kılıklı Kadim ile Halk tipi.. tavanda çiğ köfte partisi veresice Ballı ağamın uyumu mükemmeldi...
olan Ezo'ya oldu o ayrı... zavallım lokmalar boğazına diziliyordu..
aa birde katmer iyiydi! dediği zaman filinta Kadim efendi, Ezo dedi ya, dilimizi konuşamayinizz ama.. damak maşallah işliyiiii :)) güzeldi valla..
asiamm can bacim
banu bacimi gormezmiyiz hic(dokturuyor yine):happy0064
Balla agamiz yakinda otelin ortagi olunca Cig kofte partisi vermezse valla forumcak hatrimiz kalir
Ahh ezom ahh dedigin gibi asiam olan arada ezoma oldu
Ama gelecek hafta dizi Tavan yapacak:img-in_lo:img-in_lo
Filinta Kdimin Ezoyu aramasi ve bulmasi Allahhh diyorum simdiden:img-in_lo
Amaninnn forumda 45 kisiyiz:happy0064:happy0064
gelin canlarim buyrun,her gun boyle gelin,basimizin ustunuzde yeriniz var:happy0064
Sevgilerimle
yaa ezo izleyen gardaşlarım inş acilen vidyoları youtubeye yüklersiniz beni memnun edersiniz izledim ama hiç birşey anlamadım evden kaçtım başka tarafa ordada doğru dürüst izleyemedim hadi gardaşlar şimdiden teşekkrler diznin bölümü süperdi tek anladığım bu bye:img-in_lo:img-in_lo:sad53:
first lady 13-11-07, 21:18 bence gayet iyi bi bölümdü.hele kadim&ezo ve kadim&ballı sahnelerine bayıldım.herzamanki gibi gereksiz nedime sinir oldum.ama çokta güldüm.ballı ağa kadim'e ''yigenim''dedi ötesi yok yani:img-hyste''sahra''da da beraber oynamışlardı.o zamanda çok eğlenceliydi ikisini izlemek:img-yes:
bide kadimin teşekkür sahnesine bayıldım.çok iyiydi o sahne.son sahneyede deli oldum aşkolsun elçin anneye:icon_sorr
yazıklar olsun elçin anneye valla..nasıl gücendi kız içim parçalandı haline..tam güzel gidiyodu çok güzel bi bölümdü hatta son anda yapıcağını yaptı yine nedim...
iyi akşamlar ilk reklam öncesini anlatıp benim gibi izleyemeyenleri aydınlattığın için filinta çok teşekkür ederim.şimdi malum siteden ilk kısmı izlicem onun için orası hakkında yorum yapamıyorum şimdilik
bu eylül komik kız vesselam ezo ya mutfakta dedi ya ne dolaplar dönüyo sen bilmiyorsun diye yerlere yattım duyunca zavallıcık asıl senin hiçbir şeyden haberin yok öyle konuşuyorsun bir de yemeyip içmeyip her şeyi nedime haber veriyo iyice sinir oldum zaten geçen bölüm de kızdırmıştı beni gittikçe gözümden düşüyo bu kız ama sonunda çok üzülecek
kadim-ezo ikilisi dışarıda yemek yerken ne tatlılardı öyle ezo tabaktaki domatesi bir türlü yakalayamadı ya çok güldüm o kısma:img-hyste
kadim tam sen benim için dedi ahan da dedim güzel bir laf etcek( o an inanır mısınız nefes bile almadım) uğurlu geliyorsun dedi benim yıkıldığım an o andır işte ama ilerleme var canım haksızlık etmemek lazım:icon_whis
kadim-ballı sahnelerine ise laf yok tartışmasız en çok eğlendiğim sahneler onların sahneleriydi kartvizitleri birbirlerine verirken bi baktım ballının kartviziti bile siyah onda bile yerlere yattım:img-hyste
zavallım ezo da binbir türlü şekle girdi onların ynında ballı bir ara kadime hani sizi rahatsız eden haraç isteyen varsa onları da hallederiz gibi bir şey dedi ya orda tvden içeri girip yanlarına gidip bir süreyya yılanı onu bir halletsen ağam diyesim geldi
ve vedalaştıktan sonra arabalara binerken o yanındaki adamın adı neydi unuttum ya ballı ona gidip çorba içelim dediği an koltuktan düşmek üzereydim
elçin anne de nedimin gazına geldi ya helal olsun ona da nasıl tersledi ezoyu yalnız ezo telefonda neden kutsal ustaya birşey olur da görüşemezsek hakkını helal et dedi onu anlamadım allahtan kadim de ordaydı da önümüzdeki bölüm elçin anneye her şeyi anlattıktan sonra hemen mutfağa iner kutsal usta da bana böyle böyle dedi çok telaşlandım derse ki demesine gerek yok aslında kadim ezonun peşine düşer bol bol ezo-kadimli sahneler izleriz inşallah:happy0064
unutuyordum bak bu seyitte ne korkak adammış ya kapıda bekliyorlar diyince nasıl tırstı nasıl bulaşmış bu işlere bu korkaklıkla anlamadım
şimdi izleyemediğim kısmı izlemeye gidiyorum 10dk. sonra görüşürüzbye
valla beğendim bu bölümü :happy0064 Eski Ezo-Kadimi gördüm ben bu bölüm :img-icecr
Kadimin özür dilemesi çok güzeldi nasılda herkesin içinde söyledi kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı :img-grin2 Ezo ve Kadimin yemeğe gittikleri sahnede çok güzeldi. Kadim konuşamadı bir türlü gidip arkadan ha gayret diyesim geldi:img-hyste.. Öyle bir yerde Ezonun başında o tülbent hiç olmadı bir çıkaramadı şu tülbenti..
Elçin annenin Nedimin gazına gelmesine sinir oldum :icon_twis ama imkansızda değil önünde cinayet işlediğinden şüpelenilen bir adam var.. Bütün bilgileri elinde bir sürü kirli iş..kaldıki elçin anne bu adamı kendi gözleriylede gördü ( ballı ağa ahmet bebeyi almaya geldiğinde) Ben Elçin annenin Ezoyla konuşmasını beklerdim hatta önce Ezoyla konuşup sonra Kadime gidebilirdi (sonuçta Ezonun tanıdığı Ballı ağa).. Aynı evde yaşıyorlar elçin annenin ezoyu bir anda yabancı,el gibi görmesini yadırgadım.. Neyse valla Ezo ve Kadimi birde Ballı ve Kadim sahnelerini o kadar beğendimki buda bu bölümün nazar boncuğu olsun :)
cok guzel bır bolum seyrettık ballı kadım sahnelerı gercekten guzeldı gelecek bolumlerde bu ıkı karakterden cok sey beklıyorum
Aaa bu arada unutmadan ekleyeyim..
kılık kıyafetler bir acayipti..:icon_whis:img-wink:
Meryem pek bi uhrevi havaya sokulmuş.. :))
benimde nedense o şahane kılığı dikkatimi çekti...
siyah bolero, siyah elbise, siyah çorap.. baştan aşağa yas gibiydi kızcağızım..
sonra Nur hanım, hangi modayı takip ediyorsa.. yani çok şık..:img-wink:
kırmızıııı cartt kırmızı! kıyafetiyle aslında tam şöminelikti ya bacı...
neyse... bu arada Nur hanımın yaraları iki elmacık kemiğinin üzerinde değilmiydi?:icon_whis
şimdi nerden kaşının üzerine çıkmışkine..:img-wink:
Ezo şıktı ama.. özelikle gözleri bu bölüm dahada dikkat çekicydi.. hele giydiği kırmızı elbise ile daha bi ortaya çıkmış gibilerdi sanki.. bu bölüm cidden en güzel olduğu bölümlerden biriydi Nurgül hanımın..
aaa sanmayın ki filinta Kadim'i mizin gömlekleri incelenmedi..
mor ve mavi renkler paslaşıyor kendi aralarında...
yalnız bir çizgili gömleğe takılmış gidiyorlar... biraz değişiklik.. hani demiyoruz İbo gömleği giysin Mgnum gibi ama..
zaten ağır abi tipili filinta Kadim beyimiz.. biraz daha gençlik tozu serpilMiş.. çizgilerde görsek yani fena olmaz... hani şu süeterli kreasyonlardan giysin artık...
Ballı ağam ve Nezir ağabey, her zamanki şıklıklarındaydılar...
Ballı ağam zaten kilolardan ne yapsın hep siyah hep siyah... olsun ama yakışır..
Doktor Emre naif hallerinde devam ediyor... oda bu bölüm siyahlardandı... klas renk tabii..
haa sonra, dikkat edilir bu forumda kardeşim..
niçüüüuunn? kimse gülmedi Ezo'ya restoranda...
kıytırık bir internet kafede bile aaaa şuna bak şuna!! denilip gülünüyordu ya...
özellikle sosyetik bir yer! diye belli edilen restorandaki sosyetik eşraf! NEDEN?gülmedi Ezo'ya...
yani biraz dikkat canım... bizden söylemesi..
karamsar canımm:img-in_lo seni locada gördüm... gel katıl bize..:img-wink:
Ezo'nun başörtüsü dışında herşey çok güzeldi bu bölüm. Birde şu örtüyü çıkartabilsek..Bir ara Kadimin yerinde olup yemekte uzanıp o örtüyü yırtasım geldi..
Elçin annenin yaptığı çok normal. Çok sevdiği Kadiminin bir mafia babası tarafından hayatının tehlikeye gireceğini düşündü ve aklınca onu korumaya kalktı..En kısa zamanda bu yanlış anlaşmanın ortadan kalkacağını düşünüyorum.
Ya Eylül e ne demeli? tam ispiyoncu..Nedim de uyanık, buldu saf kızı, kullanıyor.
Kadim'in yemekte söylemek isteyip te kıvranmaları çok hoştu..:img-yes:
Sen bana uğurlu geliyorsun, yerine 'Sen benim için bir çalışandan daha başka şeyler ifade ediyorsun, değerlisin' falan deseydi keşke.. Neyse o günler de yakında nasılsa.. Ezo dök içindekileri diye cesaret verdi nasılsa..
Ballı-Kadim buluşması tam olması gerektiği gibiydi. Replikler çok yerindeydi, hiç abartı yoktu.. Kadimin katmeri beğenmesi sonrasında Ezonun 'Size sufle göndermiştik, katmer mi yediniz?İyi, o dili bilmeseniz de damak çalışiy maaşallah, afiyet olsun. ...' gibisinden lafları çok hoştu..:img-yes:
Tubicigim:img-wink:
Elcin annenin bu durumda daha olgun olmasini beklerdim(acikcasi hayal kirikligi icindeyim)
Oysa biz annemizi seninde yazdigin gibi Basimizin Taci yapmistik
Anlamadan,dinlemeden,Aldigi o gazla ezoya saldiris sekli cok kotuydu.
Ama gelecek hafta Ezom ben ettim,sen etme diye ezonun etrafinda pervane olmasini bekliyorum.
Hatta ezo ortadan kayboldugunu duydugunda ezonun nereye gitmis olabilecegini Filinta Kadime o soylesin ki(golnumuzu alsin)
Amaninnn o bilmiyorduki,Tuhh Kadimin Jetonda dusene kadar ezoyu ararlar dururlar artik.
Aslında dışarıdan bakınca olay tam da Elçin anne'nin gördüğü, Nedim'İn söylediği gibi oluyor. Ballı ağa elini mafya işlerinden çekmek istiyor ama karanlık bşr adamdı. Ezo onu çok savunuyor ama silahla yaşayan bir adam o. Kadimin söylediği çok manalıydı:"ya sonra almadım dersem" derken ve Ballı ağa da hiç olmadı öyle bir şey dedi. Nasıl olsun çevresinde herkes bilir onun nasıl biri olduğunu. Aslında Ezo gerçekten Kadim'in başını derde sokuyordu. Umarım Kadim vazgeçer.
Eski komşular ve ev neden yok oldu anlamadım. Oyuncular çok iyidi ve sıcaktı. Başka bir diziye mi geçtiler topluca. Dizide genel olarak bir ayrılış durumu var. Neler oluyor acaba?
şu eylül nedim ikilisini ne etsekde halletsek
olmaz ki.... ortalıgı resmen toz duman ettiler
bi rahat durmdılar biri saf aşık biri kurnaz yakısıklı ohhh
olan kadim ezo elçin anneye oluyo
yemek sahnesi harikaydı
ezonun yemek yiyişi kadimin gözleriiine bakıp tam o ilanı aşkın diline gelip geri kaçması... boldu ezo &kadim nice gzl sahneli bölümlere
Aslında dışarıdan bakınca olay tam da Elçin anne'nin gördüğü, Nedim'İn söylediği gibi oluyor. Ballı ağa elini mafya işlerinden çekmek istiyor ama karanlık bşr adamdı. Ezo onu çok savunuyor ama silahla yaşayan bir adam o. Kadimin söylediği çok manalıydı:"ya sonra almadım dersem" derken ve Ballı ağa da hiç olmadı öyle bir şey dedi. Nasıl olsun çevresinde herkes bilir onun nasıl biri olduğunu. Aslında Ezo gerçekten Kadim'in başını derde sokuyordu. Umarım Kadim vazgeçer.
Eski komşular ve ev neden yok oldu anlamadım. Oyuncular çok iyidi ve sıcaktı. Başka bir diziye mi geçtiler topluca. Dizide genel olarak bir ayrılış durumu var. Neler oluyor acaba?
ewet ya nerde bu eski komşular yangında yanıpta külmü oldular olur böyle şeyler oyuncu fazla gelmiştir bide iki mah. zahmete sokmamak gerek vidyolar acil yarın anca olur dimi halbuki bindbirgeceyi koymuşlar bizimkilerde sıkı çalışın lütfenn ne oluyor bana biri beni durdursun dizi alt üstü taktımmı takıyom ben kusura kalmayın:img-pilot
[QUOTE=Ceva;5327288]Sinopem bacım burdayım
Yanlıştan dönülmüş gibi geldi. Hani şu canım arkadaşım muhabbetinden..oh be..isteklerimiz olmaya başladı.
Ballı ağa Nezir'e şirkette kim var diye soruyor
Şarap muhabbetine de bayıldım. FilintaKadim, burnundan kıl aldırmadı valla..o nasıl bir kasılmadır mubarek
Bende isterim hemide bol bol FilintaKadim&Ballı ağa..Seyit'in bindiği araba kayıplara karışsın..olma mı?
Meryem, valla bugün gözüme pek güzel göründü..yoksa görünmedi mi demeliydim
Serhat Tutumluer-Ahmet Mümtaz Taylan ikilisini karşı karşıya izlemek güzel olacak, merak ediyorum demiştim ama bu kadar güzel olabileceği aklıma gelmemişti.
Tubi'cim,/QUOTE]
Cevacigim bacim
Gercektende Gol direkten dondu:happy0064
Isteklerimiz teker teker olduguna gore biirileri bizleri gozetliyor desem:img-wink:
Balli Aga ve Nezir ikilisi beni yerlere yatirdilar,ikisinde birbirlerinden haberi yok(sirkette kim durdugu hakkinda):))
Filinta Kadim sarap Konusunda nasilda kasim Kasim kasildi oyle:))
hep ayni seylere odaklanmisiz bacim valla:))
Anammm somineyi kim istemez
Bende isterem bende:))
Seyidin bindigi araba insallah Luks oldugu icin kacirilir ve bir dahada asla bulunmaz:)) olurrr bence hec mahsuru yok hattabye
Kabak Cicegi meryemin sahneleride az idi:happy0064
Doktor Emre ben size demistim demi Sobeeee yapacak diye:img-cool2
Bacim dur daha bu ikiliden ne sahane replikler dinleyecegiz,izleyecegiz.
Sosyete ve Balli aga
[B]Girgiriyede Cumbus vara Hos geldiniz diyorum:happy0064
Tubimbye
Sevgilerimle
o dometesin birtürlü yaramaz çocuk misali tabakta bir oraya bir buaray gitmesi ewet bide kadimin o dilin ucuna gelip kaçan güzel sözler:sad53::icon_sorr
Ben şimdi Nedime ne diyim.. Dipsiz kuyulara düşesice.. Süreyyayla beraber gitselerde bir dahada gelmeseler, gelemeseler.. Ahh Eylül ahh naptın kızım sen biraz gözünü aç ya.. Olan gene bizim Ezomuza oluyor.. Geçen bölümde senin yüzünden Ezo filinta Kadimi dinlemedi..
Nurla Ballı ağanın aşkı tam gaz devam ediyor.. İşallah bu sefer Ballı ağa mutlu olur
Meryem ve seyiti az gördüm diye herhalde gözüme hiç batmadılar.. Her bölümde böyle az olmalarını diliyorum ne gerek var canımm :img-hyste kısa ve öz görsekte bize yeter :)
o dometesin birtürlü yaramaz çocuk misali tabakta bir oraya bir buaray gitmesi ewet bide kadimin o dilin ucuna gelip kaçan güzel sözler:sad53::icon_sorr
Yine de bana domates sahnesi biraz eski Türk filmlerini anımsattı ve abartılı buldum. Kaçmaz öyle onlar kolay kolay . Bana Ezo karakteri öyle uyanıkmış gibi geliyor ki önüne ıstakoz bile konsa ona buna bakar bakar kıvırır gibi geliyor.
Barış Pirhasan Adem'in trenleri filminde de Nurgül Yeşilçay'la beraber çalışmış. Yani oradaki uyumu burada da sürdürmek mi istediler acaba?
Biraz diyolglar kısa oluyor gibi. Yani öyle bir yemek sahnesi çok daha uzatılabilirdi ve bir dolu manalı konuşma olabilirdi.
Bu bölüm gerçekçi fakat fazla hızlı ve kısa geldi bana. Yoksa eve çok kalabalıktı ondan mı konsantre olamadım bilmiyorum. Yine de tekrarını izleyeceğim.
ya senaryo iyiyidi oya yüceyi çok aratmadılar tebrik etmek lazım..gerçekten diğer bölümlerin tadını yakalamayı başarmışlar..
Bu arada cahilliğimden soruyorum, benim ismimin altında niye bir yeşil var? herkesin pek çok yeşili var da dikkatimi çekti. Az girdiğim için mi siteye? Bilen varsa bi iyilik yapıp bana söyler mi acaba bu yeşiller ne anlama geliyor?
Ben begendim bu bolumu ama cok kisa geldi bana ya herkese ayni kisaliktan sikayetci.
Ve senarist bence bize mesaj gonderiyor,cok buyuk bir degisiklik yapmayacak oya yuce grubundan cokta farkli birsey yapmayacaginin sinyallerini verdi.Birde sanki simdiye kadar oynuyan oyuncularin hepsiyle devam edecegini ifade eder gibi herkes bu bolum vardi.Dikkar ettiyseniz gecen hafta hatirlanmayan Feraya bile vardi.Guzel bir bolumdu tabi dahada iyi olacak.
Bu arada cahilliğimden soruyorum, benim ismimin altında niye bir yeşil var? herkesin pek çok yeşili var da dikkatimi çekti. Az girdiğim için mi siteye? Bilen varsa bi iyilik yapıp bana söyler mi acaba bu yeşiller ne anlama geliyor?
deryadil
Canim
Yaptigin yorumlara gore itibar puani aliyorsun(begenildigine dair sana rep yolluyorlar)
Itibarin o yesil isiklar tatlim:img-yes::img-yes:
Gelecek bolum 41.ci bolum ve simdiden 41 kere masallah diyorum.Haftaya dizimiz gercekten dahada guzel olacak.
Ezonun ortadan kayboldugunu anlayan Filinta Kadim deliye donecek:img-in_lo
En sonunda buldugunda o zaman dili cozulecek:img-blush:img-blush
Haftayi acikcasi simdiden iple ceker gibi cekiyorum.
Sevgilerimle
Ay super otesi bi bolumdu bence.. Su bi kac bolumdur izledigimiz tum bolumlere 10 basicak bi bolum izledik vallahi..
Bastan sona gozumu kirpmadan izledim bu bolumu, tum sahneleri bence izlenmeye degerdi, oncede yazmistim ne azina nede fazlasina ihtiyac vardi, hersey o kadar kivamindaydiki..
Ucuncu reklam arasina kadar yorumlarimi yazmistim, ordan devam edim.. Balli aga ve Kadim bulusmasi izlenmeye degerdi dogrusu, is yemegi diildi resmen seyirciyi gulmeden oldurme yemegiydi.. ee daha daha nasilsin yegenim! :img-hyste cok guldum Ballimiza..
Ortaklik benim dedigim gibi oldu, istemedi Kadim ama eli mahkum, isin ucunda oteli kaybetmekte var hem bide Ezosunumu kiricak, ama bu Elcin anne (ona yorumum sonra) ve Nedim Kadimi caydirmassa..
Elcin anne ve Nedime gelince, Nedimi bogabilirim, Elcin anneye simdilik kiyamam, oda anlicak hatasini, gerci yaptigi hata yenilir yutulur bi hata diil, kizim dedigi Ezosunu Nedimin tek bi lafiyla sildi resmen, bu o diil, hersey ust uste geldigi icin boyle yaptigina inaniyorum, inanmak istiyorum daha dogrusu..
Nedimi dedigim gibi bogarim, elime verseler resmen diri diri bogarim (zaten olu nasil bogucaksam), tekrar diyorum cok ama cok serefsiz bi adam bu, baska bisey diil, bi gun cok feci pisman olucak ama is isten cooooktan gecmis olucakta farkinda diil..!
Ve gelelim yemek sahnesine, oncellikle sunu soylemeliyimki o sosyetik yerde Ezonun tulbenti hic gitmemis, yani hersey dort dortluktu ama bi puan kirdim bu yuzden, gitmedi yani..
Ama sahneeee tek kelime ile MUHTESEM'di baska bisey diil..! Kadimin o halini gorucegimi hic tahmin etmezdim, ama gorduk, iyikide gorduk.. Uguruymus bababa, asik oldugu kadin demiyorda ugurum diyor, neyse burdan baslariz git gide yukselip askta cikariz, simdilik boyle iyi, kivami tam..
Bol bol boyle sahneler izliyelim bisey istemem baska..
Ha bide bu Ezo isten ayrilmaya kalkicak, ahanda suraya yaziyorum demedi demeyin.. Kadimi cok pesinden kosarken gorucez gibime geliyor.. Saolsun Elcin annesi! :(
Gelecek bolumu iple cekiyorum her zamanki gibi, ama bu sefer daha bi yavas gecicek gibime geliyor.. Gel ozet gel.. Gel fragman gel.. Gel Sali gel..
Sevgiler
deryadil
Canim
Yaptigin yorumlara gore itibar puani aliyorsun(begenildigine dair sana rep yolluyorlar)
Itibarin o yesil isiklar tatlim:img-yes::img-yes:
Gelecek bolum 41.ci bolum ve simdiden 41 kere masallah diyorum.Haftaya dizimiz gercekten dahada guzel olacak.
Ezonun ortadan kayboldugunu anlayan Filinta Kadim deliye donecek:img-in_lo
En sonunda buldugunda o zaman dili cozulecek:img-blush:img-blush
Haftayi acikcasi simdiden iple ceker gibi cekiyorum.
Sevgilerimle
Çok mersi sinope , demek boşuna endişelenmemişim itibarım çok düşükmüş. Peki bu rep nasıl bir şey ve kim yolluyor. Foruma katılanlar mı? Birden benim de bir sürü yeşilim olmuş, pek sevindim, senin bu işte bir parmağın varsa teşekkür ederim.
Ezonun mutfakta Kadim arıyor dendiğinde telefonu açmaması ve tepsiyi götürmek istememesi çok güzeldi :) Eylülün ''morali çok bozuktu birine yardım etmek istemiş oda sen karışma mutfağına git demiş'' demesiyle Kadimin yüz ifadesi nasılda değişti(tam hatırlayamıyorum buna benzer birşeyler demişti eylül sanırım yanlışsa kusura bakmayın:icon_whis )
Sonra Kadimin ferayla konuşmasıda çok güzeldi. Kadimle Ezo arasında yavaş yavaş birşeyler olmaya başlayacakmış gibime geldi. Şu arkadaşlık olayını bitirdiler sanırım (eee nihayet.. Ne arkadaşı aşk istiyoruz biz Aşk!)
Evet..evet ben çok beğendim bu bölümü :):img-icecr
Ben begendim bu bolumu ama cok kisa geldi bana ya herkese ayni kisaliktan sikayetci.
Ve senarist bence bize mesaj gonderiyor,cok buyuk bir degisiklik yapmayacak oya yuce grubundan cokta farkli birsey yapmayacaginin sinyallerini verdi.Birde sanki simdiye kadar oynuyan oyuncularin hepsiyle devam edecegini ifade eder gibi herkes bu bolum vardi.Dikkar ettiyseniz gecen hafta hatirlanmayan Feraya bile vardi.Guzel bir bolumdu tabi dahada iyi olacak.
38. ve 39. bölümden sonra bu bölümde bana çok kısa geldi. O bölümlerde sürekli saatte baktığımı hatırlıyorum. Bölüm neredeyse bitecek Ezo&Kadim i doğru düzgün göremedik diye düşünüyordum ama bu hafta saatti fark etmedim. Hatta son reklam verildiğinde saatte baktığımda şaşırdım bile..beğendiğimiz için bize kısa geldi herhalde. Maşallah nazar değmesin diyelim.
deryadil evet forumdaki arkadaşların parmakları oluyo bunları kontrol panelinden görebilirsin oraya tıkladığın zaman sana verilen repleri görebiliyorsun ;)
ezonun başörrüsü mevzu olmuş.. Ama hakkattende mevzu olunmayacak gibi değil ki.. Çıkarın atın şu başörütüsünü canım. Ezo daha bi güzelleşsin alımlaşsın artık. Gerçi Kadim onu her hali ile beğeniyordur ama.. Olsun.. Haddimiz değil tabeee :)
Nedim çokkk beddua aldı bizden :) Senaristlerin gazabından korksun artık kardeşim. Hele o Eylül.. Ah Eylül saf mısın nesin be güzelim. Az bi gözlerini açsana.... Adam daha geçen hafta kardeş muhabbeti yaptı bu hafta Eylül yine yelkenlerde.. Yersen...
tekrar geldim izlemediğim yerler bayağı fazlaymış ya ne çok şey olmuş kadim ne kadar güzel özür dilemiş çok hoş olmuş ama öncesinde cidden çok sert laflar etmiş neyse sonra gönlünü almayı becerdi ya :happy0064
feray'ın da diziden çıkmamasına sevindim (adını doğru mu hatırladım?) kadim'in tek dostu çünkü o ne zaman kadim ona ezo dan bahsetmiş keşke o ilk bahsedişini biz de duysaydık nasıl bahsetmiş acaba hem de sık sık:icon_whis???
ben mi yanlış gördüm yoksa emre'nin evi mi değişmiş??
cok güzeldi bayildim valla nerden baslasamki lamba cinindenmi,zencefilli zekidenmi,nasilsin yiyenimdenmi bayildim cok keyifli bir bölümdü cok güldüm benim oglanlarda zeki gibim:almanyada yetistiklerinden anlamiyorlar bazi espirileri benim gülmemi normal bulmadilar ama ben cok sevdim.AMA bu aksam KADIM'IN hali baskaydi Allah'im ne kadar duygusal,sevecen,gözleri cok asik bakiyordu ezoya sinir oldum hicmi cakmiyon kizim ya cocuk icine düsecek gibi bakiyor agzindan cikacak güzel bir söze hasret masallah dil pabuc zehirledi oglani gece boyunca ,yemekteki o halini bile tiye aldiya ask olsun ezo anla artik pes dedim Kadim daha ne desin diline gelenleri söyleyemedi yok bu degil yok bu degil dedi durdu,Feray anladi Kadimin ezoya olan alakasini bizim kiz anlamamazliktan geliyor haftaya seti basip ezoyu oturtup bir kenara Kadimin ona nasil baktigini görmesi konusunda aydinlatma günü düzenliyelim olurmu kogus ve kader arkadaslarim.Hayirli olsun sürüngenler cetesinin yeni elemani eylül sinir etti beni o kadar tatli bir babanin kizi bu kadar gurursuz olurmu canim bakin senaristler bizi duydu kelaynak ve meryem sahnesi fazla yoktu :happy0064cok mutluyum cok.Ama Elcin annenin yaptigi ise cok ayipti en azindan karsisina alip bir güzel dinleye bilirdi ezoyu .Kadim bey bile isi kabul etti hemen cözdü adamlarida Ezonun hatrina atladi hemen ortakliga Elcin anne dahami tecrübesiz o kadar iyi tanimiyordun ,güvenmiyordunda Ezoyla niye ev arkadasi oldun sacma degilmi kizlar yaziklar olsun annem sana kizimizi tek basina koydun istanbullarda helallesti birde acaba nereye gidecek aman olsun KADIMIM bulur tutar kolundan getirir yavas yavas dokunmayada basladi ezoya farkindamisiniz canlar temas var iyiye isaret aman yeter yarina bir seyler kalsin sevgiyle ve SERHAT'la kalinbyebye
Ezonun mutfakta Kadim arıyor dendiğinde telefonu açmaması ve tepsiyi götürmek istememesi çok güzeldi :) Eylülün ''morali çok bozuktu birine yardım etmek istemiş oda sen karışma mutfağına git demiş'' demesiyle Kadimin yüz ifadesi nasılda değişti(tam hatırlayamıyorum buna benzer birşeyler demişti eylül sanırım yanlışsa kusura bakmayın:icon_whis )
Sonra Kadimin ferayla konuşmasıda çok güzeldi. Kadimle Ezo arasında yavaş yavaş birşeyler olmaya başlayacakmış gibime geldi. Şu arkadaşlık olayını bitirdiler sanırım (eee nihayet.. Ne arkadaşı aşk istiyoruz biz Aşk!)
Evet..evet ben çok beğendim bu bölümü :):img-icecr
Deryadil canim
nikinin altinda terazi gibi bir sey var,begendigin yorumlara ordan rep yollayabilirsin.
Yukarida Panel kontrolu yazan yer var,orayi tiklarsan kimlerin rep verdigini anlarsin:img-wink:
Glance canim
Ezomuz bir kez daha ne kadar onurlu ve gururlu bir kadin oldugunu ortaya koydu yine(mutfak sahnesi)
Kadimin yuz ifadesi ali moru yasadi(ahh filintam seni bu halde gormek istemezdim,ama burnunun surtulmesi sart):img-yes:
Ezom senin bildigin seherli hatunlara benzemez:img-yes:
Haftaya buyuk ihtimalle aralarinda bir seyler baslayacak(forumcak buna duaciyiz):img-wink:
Aklima birden Yazin Yagmur duasina cikanlar geldi
Bizde Duayami ciksak:img-wink:
Sevgilerimle
Ben Ümit Çırak'ı seviyorum yahu.. Bence Seyit performansında çok iyi... O sahnedeki replikler de kuvetliydi... adını hatırlayamadığım o bakırcı ustasının Seyit'e söylediği söz neydi yahu....
"Tavşanın kaçışını gördüm, etinden tiksindim... "
Yok yok cidden replikler yerindeydi...
Allahım yetiştirilecek işlerim var.. kardeşim sayfa sayfa yazmayın... kendi işlerimin pencerelerinden kaçıp kaçıp buraya geliyorum....
Ben bıktım artık Nedim den. Neden bu kadar kötü olmak için kendini kasıyor. Dizinin 2.sezonunun başlarında çok iyi bir insanmış gibi gösterdiler. Hatta hepimiz biraz Kadim e kızmıştık. Neden bu kadar iyi kardeşine böyle davranıyor diye. Ama sonra adam 360 derece döndü. Jr Nedim ismini kim koydu hatırlamıyorum ama tebrik ediyorum onu. Süper bir tespit. Ne Jeyar ı ya adam Bush u bile geçti kötülükte. Çünkü onlar çevresine kötülük yapıyor yakınlarına değil. Oysa Nedim en yakınına tek kan bağına yapıyor bunları. Ah Nedim sen var ya sen var ya cehenneme bile layık değilsin...:icon_evil:icon_evil:icon_evil
Hani evdeki yemekte Nedim kızdı elini masaya vurup Elçin anneyede Kadim ede bana karışmayın üstüme gelmeyin gibi bir laf etti ya. Elçin annede çok içerleyip ağladı ve ben artık burada kalamam dedi. Kadim ise yine iyi abiliğini yaptı. Elçin anneyi durdurdu. Onun her zamanknden çok sana ihtiyacı var o çok yalnız falan dedi. Ya bu adamda peygamber sabrı var galiba. Nedim ona yapmadığını bırakmadı hala onu düşünüyor. Bu nasıl iyi bir insandır böyle. Ben de istiyorum bende istiyorum böyle (abi değil ama) biri...:img-angel:img-angel
ezonun başörrüsü mevzu olmuş.. Ama hakkattende mevzu olunmayacak gibi değil ki.. Çıkarın atın şu başörütüsünü canım. Ezo daha bi güzelleşsin alımlaşsın artık. Gerçi Kadim onu her hali ile beğeniyordur ama.. Olsun.. Haddimiz değil tabeee :)
Nedim çokkk beddua aldı bizden :) Senaristlerin gazabından korksun artık kardeşim. Hele o Eylül.. Ah Eylül saf mısın nesin be güzelim. Az bi gözlerini açsana.... Adam daha geçen hafta kardeş muhabbeti yaptı bu hafta Eylül yine yelkenlerde.. Yersen...
Tubicigim canim
gercektende yemeni olayi cok fazla biz izleyicilere agir gelmeye basladi(ciksin su yemeni bastan artik yahu):img-yes:
Filinta Kadim ezomuzu birde soyle saclarini ruzgarlara savurken gorurse(icmeden sarhos olur desem):))
J.R Nedo nun
Eylulu piyon gibi kullanmasi cok igren bir tuzakti.
Eylule aslinda ilk etapta kizdim,ama sonradan dusununce annesi yok(bir tek baba sevgisi)
Kendini Nedoya asik oldugunu zannediyor(ama onun gercek yuzunu gordugu zaman kizcagiz yikilacak):img-yes:
Aslinda yasinin vermis oldugu bir toyluk(evet J.R kendini ifade etti ama kizimiz gozunu acamadi)
Acincada insallah gec olmaz diyorum.
Locaya selamlarbye
Sevgilerimle
deryadil evet forumdaki arkadaşların parmakları oluyo bunları kontrol panelinden görebilirsin oraya tıkladığın zaman sana verilen repleri görebiliyorsun ;)
Sağol Tubi ama tabi ben kontrol paneli nedir onu da bilmediğimden:img-in_lo, neyse veren parmaklar sağolsun.:img-wink:
Eylül'ü her gördüğümde içimizdeki gerzek diyorum ben de. Kimbilir biz de ne çok böyle aymazlıklar içinde olmuşuzdur. Her genç kızın içindeki potansiyel saftirik.
Aslında bu bölümde garip bir şey oldu. Bendeniz senaryo yazarımızın değiştiğini bilmiyordum. Bölümü izledikten sonra tüm tahminlerimiz dışında gelişmeler yaşanacağına dair bulgular vardı. Sanırım çok değişecek herşey hem de aynı kişilerle. Bazen hayat ters yüz olur ya onun gibi bir şey. Ben şaşırdım örneğin Elçin annenin birden öyle davranmasına. Bu da hoşuma gitti. Çünkü artık profesyonel dizi izleyicisi olarak nerede ne olacak biliriz. Üstelik bu şaşırma da senaryoyu absürdleştirmemişti. Hani bazen oluyor ya izleyiciyi şaşırtacağız diye olmadık tuhaflıklar yapıyorlar. Öyle de değildi, çok gerçekçiydi. Bu arada Suzan Aksoy da breh breh yani, bayılıyorum kendisine.
birde ana fikir davul bile dengi dengine.. değil...
biz kabul etmeyiz bu ana fikri canımm..
bize göre.. şu hatunlar güruhunun isteğine göre.. davul bile dengi dengine olmasın.. olmasın işte...
Ne olur yani..
Kadim'in sosyetik arkadaşlarının yanında Ezo, atasözlerinden inciler saçıversin...
kendi dilinde konuşsun.. değell desin.. biliyonuzmu? desin..
olmadı o minnacık domateslerle tabağında cebelleşirken.. birden çatal kayıversin.. Kadim'in alnının çatına mesela.. troest
sonra mesela Kadim.. yani bizim Filinta Kadim, bitliste beş minare beri gel canan beri gelll!! diye uzun havaları patlatıversin.. :) Ezo için..:img-in_lo
beklentilerimizin uzağı veya yakını her neyse işte, biraz daha komedi ayarlarını açarlarsa daha iyi olacak kanımca..
Nede olsa Ballı ağam, bir kere yeğenim!:) dedi.. devamı gelsin..
Ezo-Kadim
Kadim-Ballı üçgeninde dönen eğlenceli replikler istiyoruz yani...
davullar ayrı telden çalsın.. dengine olmasın..
eğlenelim.. glümseyelim.. bir nebzede olsa içimiz açılsın fena mı olur??
bu arada şu anda bir yandanda ''sevgili dünürüm'' ün tekrarını izliyordum.. :) fare yakalama sahnesinde.. yerlerdeyim..:img-yes:
nerdesin tatlim gülüm bir sen yoksun bak biz burdayik ailecek hala etkisindeyim bölümün en güzel yanida tekrar söylüyorum KADIM bu aksam cok hostu ,cok güzel bakiyordu ,hep gözleri nemli
tekrar geldim izlemediğim yerler bayağı fazlaymış ya ne çok şey olmuş kadim ne kadar güzel özür dilemiş çok hoş olmuş ama öncesinde cidden çok sert laflar etmiş neyse sonra gönlünü almayı becerdi ya :happy0064
feray'ın da diziden çıkmamasına sevindim (adını doğru mu hatırladım?) kadim'in tek dostu çünkü o ne zaman kadim ona ezo dan bahsetmiş keşke o ilk bahsedişini biz de duysaydık nasıl bahsetmiş acaba hem de sık sık:icon_whis???
ben mi yanlış gördüm yoksa emre'nin evi mi değişmiş??
Esen_89 bence Kadim hani bigün içmeye feray a gitmişti ya. O zaman birine inandığından falan bahsetmişti. Ezo diye isim vermemişti ama Feray akıllı kız anlamıştır. Birde Debby e bakıyordu ya Ezo o zamanda Kadim ondan bahsetmişti. Ama bu kadar açık konuşmamıştı tabi. İlk kez böyle bahsetti Ezo dan... Feray ında gözünden hiçbişey kaçmıyo hani.
Birde boşa hüsnü kuruntu etmişiz. Acaba Feray Kadim le ilgileniyormu diye? Bu bölüm anladıkki o Kadim i bir dost olarak çok seviyor. Baksanıza Kadim in başka bir bayandan bahsetmesinden hiç rahatsız olmuşa benzemiyordu. Tam aksine memnun olmuş gibiydi. Ne bileyim Berrak ın yakın arkadaşıydı ya kıskanır belki diye düşünmüştük ama yersiz çıktı korkularımız... Ben bu feray ıda çok sevmeye başladım:happy0064:happy0064
Esen_89 bence Kadim hani bigün içmeye feray a gitmişti ya. O zaman birine inandığından falan bahsetmişti. Ezo diye isim vermemişti ama Feray akıllı kız anlamıştır. Birde Debby e bakıyordu ya Ezo o zamanda Kadim ondan bahsetmişti. Ama bu kadar açık konuşmamıştı tabi. İlk kez böyle bahsetti Ezo dan... Feray ında gözünden hiçbişey kaçmıyo hani.
Birde boşa hüsnü kuruntu etmişiz. Acaba Feray Kadim le ilgileniyormu diye? Bu bölüm anladıkki o Kadim i bir dost olarak çok seviyor. Baksanıza Kadim in başka bir bayandan bahsetmesinden hiç rahatsız olmuşa benzemiyordu. Tam aksine memnun olmuş gibiydi. Ne bileyim Berrak ın yakın arkadaşıydı ya kıskanır belki diye düşünmüştük ama yersiz çıktı korkularımız... Ben bu feray ıda çok sevmeye başladım:happy0064:happy0064
evet belki o zaman bahsetmiştir ama ben o sahneyi görmek isterdim mesela bu bölümde feray hem de sık sık dediğinde yüzünde bi sırıtış vardı ya kadimin ezodan bahsettiği sahneyi gösterselerdi feray da bu ezoyla aranızda bir şey mi var çok sık bahsetmeye başladın gibi cümleler kursaydı biz de kadimin kekelemesini izleseydik fena olmaz mıydı?
ama göstermediler napalım canları sağolsun..ben kendi kafamda gösterdiler varsaydım
Glance canim
Ezomuz bir kez daha ne kadar onurlu ve gururlu bir kadin oldugunu ortaya koydu yine(mutfak sahnesi)
Kadimin yuz ifadesi ali moru yasadi(ahh filintam seni bu halde gormek istemezdim,ama burnunun surtulmesi sart):img-yes:
Ezom senin bildigin seherli hatunlara benzemez:img-yes:
Haftaya buyuk ihtimalle aralarinda bir seyler baslayacak(forumcak buna duaciyiz):img-wink:
Aklima birden Yazin Yagmur duasina cikanlar geldi
Bizde Duayami ciksak:img-wink:
Sevgilerimle
Sinope canım
Valla çıkalım duaya ben koşa koşa gelirim :)
Haklısın bizim Ezomuz öyle herkese benzemez nasılda tavır aldı. Kadimde Eylül sayesinde aldı mesajı hemen tıpış tıpış mutfağa gitti özür dilemeye :):img-pilot
Ay işallah canım haftaya birşeyler başlayacak demişsin:img-in_lo.. Senarist duy sesimizi :img-wink:
evet belki o zaman bahsetmiştir ama ben o sahneyi görmek isterdim mesela bu bölümde feray hem de sık sık dediğinde yüzünde bi sırıtış vardı ya kadimin ezodan bahsettiği sahneyi gösterselerdi feray da bu ezoyla aranızda bir şey mi var çok sık bahsetmeye başladın gibi cümleler kursaydı biz de kadimin kekelemesini izleseydik fena olmaz mıydı?
ama göstermediler napalım canları sağolsun..ben kendi kafamda gösterdiler varsaydım
Tabi ki fena olmazdı canım. Tadından yenmezdi bile diyebilirim. Ama bize böyle güzel bir bölüm izlettiler ya ben ümitlendim artık. Dahada güzel olacak herşey.
Kadim artık aşkını gizleyemiyor. Bilmem sizde farkettiniz mi Kadim yemekte Ezo ya sen benim ..... diye söylemeye çalıştığı şeyin ağırlığıyla kıvranırken Ezo nasılda ümitlenmiş bakıyordu. Daha sonra Kadim "uğurumsun" dediğinde çok bozuldu ya. Aslında oda bizim beklediğimizi bekliyordu. Yani Kadim kadar olmasada Ezo da artık hissettirmeye başladı duygularını...
Ne mutlu bize... Heyo heyooo..:happy0064:happy0064:happy0064
Tabi ki fena olmazdı canım. Tadından yenmezdi bile diyebilirim. Ama bize böyle güzel bir bölüm izlettiler ya ben ümitlendim artık. Dahada güzel olacak herşey.
Kadim artık aşkını gizleyemiyor. Bilmem sizde farkettiniz mi Kadim yemekte Ezo ya sen benim ..... diye söylemeye çalıştığı şeyin ağırlığıyla kıvranırken Ezo nasılda ümitlenmiş bakıyordu. Daha sonra Kadim "uğurumsun" dediğinde çok bozuldu ya. Aslında oda bizim beklediğimizi bekliyordu. Yani Kadim kadar olmasada Ezo da artık hissettirmeye başladı duygularını...
Ne mutlu bize... Heyo heyooo..:happy0064:happy0064:happy0064
ben o sahnede çok güldüm bir şey söylemeye çalışıyo yok o değil,yok bu da olmaz bir türlü ne söyleyeceğini bilemedi o orda kıvranırken ben zevkten dörtköşe oluyordum sonrasında uğurumsun dediğinde hayal kırıklığına uğradım herkes gibi (buna ezo dahil )ama olsun bu sadece başlangıçtı
bize göre.. şu hatunlar güruhunun isteğine göre.. davul bile dengi dengine olmasın.. olmasın işte...
Ne olur yani..
Kadim'in sosyetik arkadaşlarının yanında Ezo, atasözlerinden inciler saçıversin...
olmadı o minnacık domateslerle tabağında cebelleşirken.. birden çatal kayıversin.. Kadim'in alnının çatına mesela.. troest
sonra mesela Kadim.. yani bizim Filinta Kadim, bitliste beş minare beri gel canan beri gelll!! diye uzun havaları patlatıversin.. :) Ezo için..:img-in_lo
beklentilerimizin uzağı veya yakını her neyse işte, biraz daha komedi ayarlarını açarlarsa daha iyi olacak kanımca..
Ezo-Kadim
bu arada şu anda bir yandanda ''sevgili dünürüm'' ün tekrarını izliyordum.. :) fare yakalama sahnesinde.. yerlerdeyim..:img-yes:
asiacigim can bacim
Ezomuz ve filinta Kadimimiz icin gecerli degil [B]Davul bile dengi denginedir[/Byok bacim biz kabul etmeyiz,forumcak ayaklaniriz vallahi:img-yes:
Kadim icin ezo onca fedakarlik yapti(ne olmus bir dometescikten degilmi bacim)?:img-wink:
alninin ortasinada gelse Kadim sesini cikartmaz(cikartmasinda zaten):img-yes:
Bitliste bes minareyide beraber soylesin ne olmus sanki:img-yes:
Bir tas attim cama,anasi cikti cama,kizim evde yok desinide soylesin
Hatta ben sana asik oldum bir tanem i de soylesin(soylesin aklina ne geliyorsa soylesin oglu soylesin hemde)
Balli ve Filinta kadim ortalikligi gerceklesecek,ama o aradaki espiriler ortaligi yakip,yikip gececek,bizlerde yerlede gulmekten kivranacagiz(eeee artik hakkimiz degilmi)?
gulelim bacim,eglenelim artik bunlari fazlasiyla hak ettik(nesemiz son gaz devam ediyor,edecekte):img-in_lo
sevgilerimle
Ne olur yani..
Ezo-Kadim
Bence de olmasın davul dengi dengine, denklem gibi ne o öyle? Kadim aslında ne sıkıcı bir adam, Ezo olmasa bir ölü can kendisi. Ama hakkını yemeyelim Ezo'ya bakarken gözleri içindeki ateşi ele veriyor.
[QUOTE=asia;5327907]birde ana fikir davul bile dengi dengine.. değil...
Ne olur yani..
evet çok haklısın...bence de davul dengine olmasın...
sürekli söylenen bir şey var ya..."gerçekçi değil"...sanat, gerçekçi olmak zorunda değil...sanatı güzel yapan da zaten bu değil mi???gerçek hayatın rutinlerini kırması...bizi onun sıkıcılığından kurtarması...hayal gücümüze hitap edebilmesi...hayatımıza renk katması...çoğumuz hala masallara inanmak istemiyor muyuz...!!!
bölüm yorumuna gelince...
romantizmi düşük komedisi yüksek bir bölüm izledik...!!!inşallah gelecek bölümlerde duygusallık çıtasının yükseldiğini de görürüz...!!!
bazı sahneler gerçekten çok eğlenceliydi...!!!
ballı nın otelden çıkarken "bir çorbacıya gidek" ve nura söylediği "o otelde kimse yemek yemez" "etin kanı kurumamıştı...makarna ise takır takırdı" sahnelerinde çok güldüm...!!!
ha birde "parayı çantayla gönderme meselesi" var...kadim "parayı çantayla mı göndericeksiniz?? dediğinde ballı "istersen çuvalla gönderelim"dedi ya...!!!süperdi...!!!:img-wink:
"ahmet mümtaz taylan" harikasın...!!!
ilk reklama kadar bana biraz ağır gelmişti ama sonra yavaş yavaş oturmaya başladı...:good::img-yes:
benimde en çok güldüğüm sahnelerden birisi ballı ile kadim'in yemek sahnesiydi..hele ezo'nun hali müthişti...:img-hyste
ve tabi bizim aşıkların yemeği, kadimin bakışları, çekingenliği :img-in_lo
ya ben tekrar izlemek istiyorum...yardımcı olurmusunuz...
ask-I memnun 13-11-07, 22:47 herkese iyi aksamlar ezo gelinciler
ezo gelin'i daha yeni izleme firsati buldum ve bitirdim..
genelinde bakildigi zaman dizi cok güzel bir seyirde gecti..
hersey dozunda ve güzel giderken tek olumsuzluk elcin annenin ezoya karsi hal ve tutumlari oldu.
bunu elcin annenin tarafindan bakarsak kadimin kötü insanlarla beraber calismasini istemedigini anlayabiliriz ama bunun faturasini ezodan cikarmaya hic ama hic hakki yoktu elcin annenin.
sondan basladim belki ama nediminde öncesi ve sonrasinda yaptigi bütün bu pis isler sanki bir gün aciga cikmayacakmis gibi ortalarda ahkam kesmesine onu bunu suclamasina ve baskalarini kullanmasina hic yakistiramadim.
birde üste cikip onu herseye karsi koruyan abisine takindigi tavira agzim acik kaldi... kadimin deyimiyle nedim besbelli bunalimlarda ama bunu kendiside görüp kabul edemeyecek kadar aciz zavalli bir insan konumunda su an.
ve gelelim eylüle oda ayri bir zavalli bu dizide.
bu askin onu cok daha kötü yerlere götürmesinden ,kötü seyler yaptirmasindan korkuyorum..gerci yapmiyor degil ama öyle saf ki nedimin kadim beyi düsünerek ondan bilgi aldigini saniyor ve bunu büyük bir zevkle yapiyor.
umarim bu hatasini en kisa sürede düzeltir yoksa onu babasi bile kurtaramaz bu gidisle.
nedim icin babasina söyledigi yalanlar bu gidisle dahada cogalacak eylülün insaallah en kisa zamanda dogru yolu bulur.
gelelim ezo ve kadime
otelin önünde didismeleri güzeldi..ve bogazda yemek biraz daha uzun olamazmiydi diye insan düsünmüyor degil ama kadim beyimiz sagolsun..laflari agzinda gevelemekten pek birsey söyleyemedi. yemek boyunca..
ama sonucta ikisi arasinda cakilan bir kivilcim var..
kadimin orada
benim kalbim yani
deyip susmasi bile bir cok seyi anlatmaya yetti diye düsünüyorum..
basaramayinca da
sen benim ugurumsun diyerek kolayca isin icinden cikiverdi..
ne diyelim bunada sükür.
balli aga ona hayranligim gün be gün artiyor.kadimle öyle bir ikili olacaklar ki bu da bize güzel hos sahnelerin yasanacaginin bir isaretini veriyor simdiden.
iki ayri zit kutup
farkli iki karakter ama ikiside özünde saglam iki insan ve tek ortak özellikleri
ezo
sirf bunun icin kadimin ortakligi kabul etmesi ona ne kadar güvendiginin bir göstergesi..
doktor emreyi artik nedense cok az görür olduk dizide. canim anladik bir reklam filmi cektin ama bu seni bu kadar mi uzaklastirdi diziden ? neydi o öyle caylari pastalari koyup adeta kacar gibi gitti odadan bir daha yüzünü gören ask olsun.
Kadim'in, Ballı ağaya kartını vermesi ve Ballı ağanın tepkileri de harikaydı. Bu ikili harika yahu..Ballı sürekli yeğenim deyip dursun Kadim'e..
İyi geceler demeden önce..bölüm içinde çalan müziklerinde hakkını verelim. Sahnelere uyumlu ve çok güzellerdi. Bolahenk'e de müzikler için teşekkür edeyim.
Herkese iyi gecelerbye
herkese iyi aksamlar ezo gelinciler
doktor emreyi artik nedense cok az görür olduk dizide. canim anladik bir reklam filmi cektin ama bu seni bu kadar mi uzaklastirdi diziden ? neydi o öyle caylari pastalari koyup adeta kacar gibi gitti odadan bir daha yüzünü gören ask olsun.
He yahu... Ben de onu diyecektim. Hadi Meryem'i, Seyit'i anladık az gösterdiler de Doktor Emre'nin sahnelerini niye kırptılar acep? Ezo'nun hayatındaki rolü azaldıkça, filmdeki rolü de kısaıyor galiba.
Ama ben Kadim ve Emre'nin bakışmalarını, kıskançlık atışmalarını seviyordum.
Neyse, belki de Ezo burdan direk Emre'ye gider. Nereye gidecek başka?
ask-I memnun 13-11-07, 22:59 Kadim'in, Ballı ağaya kartını vermesi ve Ballı ağanın tepkileri de harikaydı. Bu ikili harika yahu..Ballı sürekli yeğenim deyip dursun Kadim'e..
İyi geceler demeden önce..bölüm içinde çalan müziklerinde hakkını verelim. Sahnelere uyumlu ve çok güzellerdi. Bolahenk'e de müzikler için teşekkür edeyim.
Herkese iyi gecelerbye
cok haklisin cevacim
her sahnede müzikler ayri bir güzeldi ama nedense balli aganin nura sultan yüzügünü(bu arada yüzükte harikaydi hani) verirken ki sahnede calan müzik beni cok daha fazla etkiledi diyebilirim..
bende kendilerini kutluyorum.
içimden bir ses ezo emreye gitse bile hemen gitmez diyo biraz yalnız kalmak ister dışarıda öyle dolaşır..gönül ister ki bağ evine defneyi görmeyi gitsin, kadim de orda olacağını düşünüp gitsin ezoyu orda bulsun... ama saçma olabilir böyle birşey diye ezo dolaştıktan sonra emrenin evine gider ona içini döker ağlar tabi bu sıralarda kadim de yana yakıla ezoyu aramaktadır ertesi gün emre otele gidip ezonun yanında olduğunu merak etmemelerini söyleyebilir
ama şu yazdıklarımı okudum da böyle olursa da ezo kadim arasında hiç romantizm olmaz ee nasıl olacak çıkamadım işin içinden
Sanirim her hafta yeni birseyler yapiyorlar.Gecen haftaki gibi baslamadi isimler oyle done done baslamadi simdiki halai en guzeli oyuncularin bir kac resmiyle isminin yazilmasi cok *** olmus.Belkide gelecek hafta daha iyisini bile bulabilirki ben bunu cok begendim :happy0064:good:
Sanki bu senarist eski mahalleyi (eski komsulari)yeniden getirecek diye bir his var icimde.
Belkide Ezo onlara gider cunku baska kimsesi yok.Emreye gidecegini hic sanmiyorum ,Balliyada gitmez.Ciftlik evi bilmem.
Ama eski komsulara gidebilir ????
İyi geceler ezo gelin koğuşu...
şimdi ezo -kadim kalsın bir köşede,o kısım yarına kalsın...bu akşamın müthiş ikilisine değineyim:)
Ballı ve Kadim
bu ikilide süper malzeme var,daha ilk karşılaşmada belli etti kendisini..Ballı'nın yeğenim deyince Kadim'de ki ifade müthiş:)..sık kullanılan bir söz vardır,biri gider mersine diğeri gider tersine..bu iki karakterde işte tam öyle...Ballı'nın adamları kapı girişinde ötünce:) Kadim'in hali ve ifadesi olacakların az çok sinyali gibiydi..kartvizitlerini birbirlerine verirken ki halleri neydi peki..Kadim'in işyeri ve telefonu Ballı'nın ise sadece telefonu..iş yerinin başında kim olduğundan da bi haber:)sen beni ara diye geçiştiriyor çok şirindi o kısımda Ballı...Kadim ne için giriyorsunuz,ne iş yapıyorsunuz diye ahret soruları sorarken Ballı'nın sözlü sınava kalkan öğrenciden farkı yoktu...öğretmeni ikna edemedi ama olsun yine de iyi kıvırdı:)..şarap faslı da çok hoştu,bizde de yaparlar dedi Kadim'in şarap hakkında verdiği bilgilerden sonra Ballı'nın yüzünün hali değişti,bu adam nece konuşuyor der bir bakış ve ifade..hoş Kadim'in dilinden bende pek bişey anlamadım:)..parayı çanta ile getirme meselesi de şahaneydi,Ballı hemen yarın dedikçe Kadim'de ki ifade çok güzeldi...adam o borç yüzünden şirketi satışa çıkarmış Ballı yarın para elinde diye işi hallediyor:)..o değilde birlikte olduğu zaman boyunce yemek üstüne yemek sofraya gelirken Ballı'nın masadan aç kalkıp çorba içmeye gidelim deyişine koptum:)..Seyit Kadim'e de bulaşır diye Ballı'nın ortağı olmasından yana değildim ama bu ikiliyi yan yana izleyince iyiki ortak oluyorlar dedim...
asiacigim can bacim
Ezomuz ve filinta Kadimimiz icin gecerli degil [B]Davul bile dengi denginedir[/Byok bacim biz kabul etmeyiz,forumcak ayaklaniriz vallahi
Kadim icin ezo onca fedakarlik yapti(ne olmus bir dometescikten degilmi bacim)?
alninin ortasinada gelse Kadim sesini cikartmaz(cikartmasinda zaten)
Bitliste bes minareyide beraber soylesin ne olmus sankiir tas attim cama,anasi cikti cama,kizim evde yok desinide soylesin
Hatta ben sana asik oldum bir tanem i de soylesin(soylesin aklina ne geliyorsa soylesin oglu soylesin hemde)
Balli ve Filinta kadim ortalikligi gerceklesecek,ama o aradaki espiriler ortaligi yakip,yikip gececek,bizlerde yerlede gulmekten kivranacagiz(eeee artik hakkimiz degilmi)?
gulelim bacim,eglenelim artik bunlari fazlasiyla hak ettik(nesemiz son gaz devam ediyor,edecekte)
sevgilerimle
sinopem has bacımm..:img-in_lo
dimi ama şekercim olmasın öyle... seninde dedğin gibi sinopem, hakkımız.. söke söke alırız..:img-wink:
hep pembe gözlük dedik.. biraz bizi bulutların üstüne savursun atsın dedik..
ben böyle pamuk helva tadında.. aşuk maşuk bakışlar istiyorum ki..
bu bölümde filinta Kadim tam formundaydı..
yani o bakışlar.. gözgöze gelişler..
bu arada kolundan tutup çekmeler...
itiş kakış olacak.. tutkulu bi sarılış gelir artık! dediğimiz hafta elimiz boş dönmüştük ama...
bu hafta böyle giderse, bir sarılma gerçekleşir diyorum..
böyle Kadim Ezo'yu almış.. amanda sineye sarmış!!:img-in_lo o kıvamda sahneler gelende... bizim forum görende demişler.. yav bir ozan gibi sazı alıp çalmadığımız kaldı...
yoksam ay ışığında Romeo gibi serenadmı yapsa bizim filinta Kadim.. yoksa Ezo'nun balkonununamı tırmansa.. (yok bu olmaz.. uçuşa geçmeyiniz asia kardeş..:)))
neslibey arkadaşım vallahi haklısın.. "ahmet mümtaz taylan" harikasın...!!!
yani bizde baştan beri Ballı ağamızı çok severiz.. has bahçemizin nadide bir kıymetlisidir kendileri..
bu arada isteyince nasıl romantik de olabiliyormuş görüyoruz.. değil??
Nur hanım için uyandırmaya kıyamadım dedi.. bir nevi aslan yürek kendileri.. iri cüssede yufka bir yürek taşıyan candır kendileri.. sana katılıyorum arkadaşım..:img-wink:
deryadil arkadaşım..
sende Ezo olmasa bir ölü can kendisi demişsin.. doğrudur...
Kadim'in üzerindeki ölü toprağını kaldırsınlar.. erkekler ağlamazdan beri.. bir kara bahtım kör talihim!! dir gidiyor....
hep böyle bunalım.. tripli... karakterlerde izlemeyelim..
biraz da neşeli, canlı, hayata herşeye rağmen inanıp, gülebilen bi karakter izleyelim..
gülsün.. hatta hep gülsün.. gözler nemli, buğulu.. yada fazlasıyla aşk dolu bakabilir ama.. ne olur biraz neşeye doğru savurun oyuncuyu...
yine çamları devirsin.. ama özrünü diledikten sonra o halini... komik hallerini biraz muhafaza etsin..
iyice drama bağlanmayın yani diyorum.. yazım ekibimiz.. tabii siz daha iyisini bilirsiniz ama.. naçizane bir öneri..:)
bu akşam Ballı ağam ve ben bılıyor Nur hanımın el sahnelerine dikkat ettimde..
başka bir gurur ve önyargı yı hatırlattı bana bu sahne..
özellikle ellere zum yapılırken bakın bu görüntüye gidip geldim.. http://i164.photobucket.com/albums/u28/bsy_2007/hand-pnp6-1.gif selam olsun Mr.Darcy :))
gerçi ben böyle hreketlerle anlatılan tutkulu varyasyonları Kadim ve Ezo'dan bekliyorum ama.. bizim önyargılı Ballı'mızın da dize gelişinin resmidir.. :) o ayrı..
ehh naşk işte ne edelim..:img-in_lo:img-wink::img-in_lo
Çıkıyordum gene geldim aklıma bir şey geldi..
Şindiii... Bu Bolahenk pek bir içli müzik yapar. Severim... Ben ileriki bölümlerde Ezo ve Kadim şarkısı istiyorum.
Şu bizim lamba cini maaadem önerilerimize kulak veriyor ben de bunu diliyorum o zaman...
Ezo Kadim'i, Kadim Ezoyu düşünse... şöyle gıy gıy içli bir keman, gitar dın dın.. damardan bir şarkı yaksa bolahenk arkadaş... onlar birbirini düşünse, düşünürken şarkı çalsa... bizde böyle burda romantizmden boğulmuş bir halde forumcak koğuşta rahat etsek... dimi canlarım kardeşlerim, forumdaşlarım...
:img-in_lo Herkeze Merhabalar SALI akşamları benim için çok zorlu geçiyo tv kanalları arasında biryere sabitlenemeden kanal kanal gezmek zorunda kalıyorum ama bu akşam öyle olmadı sadece reklam aralarında ezo & kadim fırtınasından sıyrılabildim çookkkkkkk güzeldii hem çok romantik hem çok hüzünlü hemde çok eğlenceli bir bölümdü.Kadimin ezoya her baktığı an romantik, ezonun oteli terk ettiği an hüzünlü, ballıağa'nın oteldeki akşam yemeğinde Kadimin parayı nasıl göndericeksiniz çantaylamı ! demesi ve buna cevap olarak;ballının yok yaw istersen ÇUVALLA demesi gerçekden de çoookkkkkkk komiktiii
TÜM DİZİ EKİBİNE : HAK ETTİĞİ YÜKSEK REYTİNGİ ALMAZSA BİLE MUHTEŞEMDİNİZ :happy0064
İyi geceler......
Ben dizinin o başlangıçtaki müziğini hiç diziye uygun bulmuyorum. Çok fazla trajik. Bir şey söyleyeyim mi geçen sezon ben ezo gelini o müzik yüzünden izlememiştim, çok kasvetli bir dizi içim bunalır şimdi demiştim. Halbuki genelde eğlenceli bir dizi. Kara kıyafetli adamlar bile çok komik. O yüzden sadece başlangıçtaki müziği değiştirseler diyorum. Bir ara değiştirdiler onu da çok beğenmedim. Bu haftaki fragmanda hep o "aldılar ezo gelini " meselesi döndü. Acaba dizi ağırlaşacak mı diye ben bile endişelendim.
Sanirim her hafta yeni birseyler yapiyorlar.Gecen haftaki gibi baslamadi isimler oyle done done baslamadi simdiki halai en guzeli oyuncularin bir kac resmiyle isminin yazilmasi cok *** olmus.Belkide gelecek hafta daha iyisini bile bulabilirki ben bunu cok begendim :happy0064:good:
Evet Aysiciğim benimde dikkatimi çekti jenerik değişikliği. Bencede bu daha iyi olmuş. Geçen haftaki hem çok hızlı geçiyordu hemde hızlı geçtiği için müzikle uyumlu olmuyordu. Bu haftaki görüntülerde yazılarda müziğin temposuna uymuş bence. Herhalde biz sezon sonuna kadar bu Arif Sağ la devam edeceğiz.
Neyse en azından dizi içindeki sahnelerdeki müzikler çok uyumlu ve hoş. Onlarla idare ederiz. Bende müzikleri yapan Bolahenke tebriklerimi gönderiyorum.:img-music:img-music:img-music
jenerik ve müzikleri ben de farkettim jenerikte yazıların hızlı akmaması güzel olmuş daha uyumlu
bolahenk'e sevgilerimi gönderiyorum ve teşekkürlerimi iletiyorum burdan
ah bir de şu jenerik müziğine de el atsalar yapmışken tam yapsınlar:img-yes:
nihayet burdayım , yorumları yapmak için acaip sabırsızlanıyorum. evet yorumlar,
Ah! Kadim'in tepkisi Ezoyu nasıl kırdı. "Sana mutfakta Kutsal Ustanın daha fazla ihtiyacı var" Hele Eylüle "sakın beni bana övme. çok kızgınım ona" demesi, kendisi farkında olmasa da demekki ümidi varmış Ezo'nun kadim için içinde birşeyler varmış, "Davul bile dendi dengine çalarmış " anladım derken .
Ah canım Kadimciğim daha Ferayın yanına vardığında pişman olmuştu, hele Ferayın "sen ezodan sık sık sözediyorsun" demesi karşısında şaşkın "öylemi farkında değilim demesi" . çoktan kalplere yerleşilmiş fakat farkına varılmıyor.
Kadim ile Eylül sahnesinde aksi maskesinin altında ezo'yu sorması , eylül "ezo işten ayrılacak "dediğinde gözlerinde beliren korku , hele mutfağa inip herkesin önünde fakat sadece ikisi arasında da aynı zamanda da ondan özür dilemesi. Şövalyemiz bizim ya, ne kadar tatlıydı.Kadim için bir ilk yaşandı aslında, adım atmak ne demek aslında ezoya koştu mecazi anlamda, onun yapısında olan bir insan için çok zor olan bir hareketi gerçekleştirdi.
Sonra Ezo yanına gittiğinde gözlerinde olan acı , Ezo'nun da gözlerinde keder vardı. "seni kırdığımı biliyorum ama bunu nasıl geçireceğimi bilmiyorum" demesi yok mu canım benim ya. "söylemek istediklerimi söyleyemiyorum" "söylemek istemediklerim ağzımdan çıkıyor. Ne yapayım ben böyleyim" Ezo'nun cevabı ve Doktor Emreye gideceğini söylemesi. kadimin ne kadar yalnız olduğunu hissettim, mümkün olsa gidip sarılıp Kadimi teselli edecektim. gözlerinde üzüntü, acı, pimanlık,yalnızlık.
Ballı Ağayla Nur'da maşallah. ne romantizm ne aşk, hele neydi o öyle peynir ve şarap sahnesi, eline hiç gitmemişti ballı Ağanın. Rakıya devam etsin bence.Allah muhabbetlerini artırsın da, ucundan bizde Kadim ve Ezo için görsek dedim hep.
Ballı Ağa Kadim karşılaşması hem komik hem de keyifliydi. Ahmet Mümtaz Taylan ve Serhat Tutumluer'i beraber seyretmeyi özlemişim. Ballı Ağa'nın adamının x ray'den geçerken silahının ötmesi daha dakika bir gol bir oldu. Ballı'nın Kadime "Nasılsın yeğenim" dedikten sonra Kadimin dudağının kenarında beliren tebessüm ve yan yan Ezoya bakması çok başarılıydı.Kartvizitler verildikten sonra, Ballı Ağanında simsiyah bir kart, Kadim'in " Şirket ismi yok fakat numara geçerlidir" herhalde demesi ,Ne işle meşgulsünüz diye soran kadim'in karşısında Ballı'nın tavırları, Masadaki şarap muhabbeti, kadimdeki ne telaffuzdur öyle, İtalyanın neresindendi o şarap, ballı neredeyse buyur diyecekti, birde borcun 23 mliyon $ olduğunu duyunca , yutkunduk şöyle bir, Ballının gayet rahat ben sana çantada gönderirim parayı demesi, Ezo'nun devamlı boğulma tehlikesi geçirmesi bu arada, ya ben eğlendim ve keyif aldım. Ballı'yı uğurlarken oteldeki konuşma Ezo'nun nasıl hassaslaştığını gösterdi. Kadim'in Ballı hakkındaki yorumlarını üstüne alındı haliyle Ezo, halbuki " sizdemi katmer yediniz, size sufle göndermiştim" derken Kadim'in bakışları neydi öyle, Olay çoktan bitmiş Kadim'de haberi yok.
Boğaz sahnesi favorilerimden , Ezo'nun hala kırgın , üzgün bakışları karşısında kadim'in söyledikleri çok hoştu. Şairene olmasına gerek yok aslında, sadeydi fakat derindi. sen varsın diye kabul edeceğim ortaklığı derken " Ezo'nun sevdiği bizimde sevdiğimizdir dedi ya Ballı Ağa katılıyorum ona cümlesi " "Kalbim benim kalbim..." derken, hep yarım bıraktığı cümlelerle, hele "sen benim için ...... , bana uğur getiriyorsun " cümlesi ,Ah canım kadimim yüreği yaralı, cesareti yok, Ezo'yu kaybetmekten çok korkuyor. hele yüzündeki belli belirsiz o gülümseme yokmu. kıyamam ben ona.
Nedimin bu kadar kötü olacağını düşünemezdim. içinde bir yerlerde birşey kalmıştır diyordum. Süreyyayla tam birbirlerine uygunlar. Eylülül'ü bile kullandığına göre yazık. Artık iflah olmaz. Kadim'den nefret ediyor bu artık belli.
Eçin Anne'de ne çabuk gaza geldi, hani Ezo pırlantaydı, hani candandı, Nedimin bir lafıyla nasıl ezoyu silebilir ve tavır alabilir, hani nerde yılların tecrübesi,nerde... canım Kadimciğim o an Ezoyu savundu "ona niye öyle davrandığını sordu" Ah Ezo zaten kadim 'e hala kırgın bakıyordu o gözler, Elçin Annenin davranışı onu yıktı. Kadim hala neyi bekliyor, Elçin Anneye Nedimle ilgili gerçekleri niye anlatmıyor yahu. hala Nedimi korumak neden ? artık gerçekleri söyleme zamanı. Ezo gitti , Kadim git bul onu , Elçin Anneye anlat gerçekleri, Ezo'yu dönmeye ikna et.
farkında olmasa da Kadim Ezo'ya yeri geldiğinde öyle cümleler kurdu ve öyle bakışlarla baktı ki , Ezo kadim'in kalbinde çok var olmuş. Ezo ilk sahnede kadim'in sözlerinin etkisini bölüm boyunca atamadı maalesef, hep ürkek ceylan gibiydi, gözleri kırılgan ve üzgündü. Kadim Ezo'nun dediği gibi söylemek istediklerini söylemek istediğinde susmasaydı, neler neler söyleyecekti. "sen benim uğurumsun " cümlesine sığındı.
çok uzun oldu kusura bakmayın o kadar çok şey geçiyorki aklımdan hepsini dökmek istedim buraya.
sinopem has bacımm..:img-in_lo
dimi ama şekercim olmasın öyle... seninde dedğin gibi sinopem, hakkımız.. söke söke alırız..:img-wink:
itiş kakış olacak.. tutkulu bi sarılış gelir artık! dediğimiz hafta elimiz boş dönmüştük ama...
böyle Kadim Ezo'yu almış.. amanda sineye sarmış!!:img-in_lo o kıvamda sahneler gelende... bizim forum görende demişler.. yav bir ozan gibi sazı alıp çalmadığımız kaldı...
yoksam ay ışığında Romeo gibi serenadmı yapsa bizim filinta Kadim.. yoksa Ezo'nun balkonununamı tırmansa.. (yok bu olmaz.. uçuşa geçmeyiniz asia kardeş..:)))
sevgili asia
ne güzel şeyler yazmışsın öyle ellerin dert görmesin..
Kadim dediğin gibi tam formundaydı,,yemekte bir ara dedim lafı istediğimiz yere getiriyor,kem küm etti sanş getiriyorsunda bağlayıverdi lafı...oysa biz biliriz o halini ve içinden geçen cümleleri...bu kadar ilerlemişken kadim gelir devamı anacım gelir...işte o zaman alırız elimize sazı aldılar elimden Kadim şövalyemi diye türkü çığırırız...zaten bir ezo'ya giderken veririz şövalyeyi..
sinopem has bacımm..
böyle Kadim Ezo'yu almış.. amanda sineye sarmış!!:kıvamda sahneler gelende... bizim forum görende demişler.. yav bir ozan gibi sazı alıp çalmadığımız kaldı...
[B]neslibey arkadaşım vallahi haklısın.. "ahmet mümtaz taylan" harikasın...!!!
yani bizde baştan beri Ballı ağamızı çok severiz.. has bahçemizin nadide bir kıymetlisidir kendileri..
bu arada isteyince nasıl romantik de olabiliyormuş görüyoruz.. değil??
Nur hanım için uyandırmaya kıyamadım dedi.. bir nevi aslan yürek kendileri.. iri cüssede yufka bir yürek taşıyan candır kendileri.. sana katılıyorum arkadaşım:
deryadil arkadaşım..
sende Ezo olmasa bir ölü can kendisi demişsin.. doğrudur...
Kadim'in üzerindeki ölü toprağını kaldırsınlar.. erkekler ağlamazdan beri.. bir kara bahtım kör talihim!! dir gidiyor....
hep böyle bunalım.. tripli... karakterlerde izlemeyelim..
biraz da neşeli, canlı, hayata herşeye rağmen inanıp, gülebilen bi karakter izleyelim..
gülsün.. hatta hep gülsün.. gözler nemli, buğulu.. yada fazlasıyla aşk dolu bakabilir ama.. ne olur biraz neşeye doğru savurun oyuncuyu...
yine çamları devirsin.. ama özrünü diledikten sonra o halini... komik hallerini biraz muhafaza etsin..
iyice drama bağlanmayın yani diyorum.. yazım ekibimiz.. tabii siz daha iyisini bilirsiniz ama.. naçizane bir öneri..:)
bu akşam Ballı ağam ve ben bılıyor Nur hanımın el sahnelerine dikkat ettimde..
başka bir gurur ve önyargı yı hatırlattı bana bu sahne..
özellikle ellere zum yapılırken bakın bu görüntüye gidip geldim.. http://i164.photobucket.com/albums/u28/bsy_2007/hand-pnp6-1.gif selam olsun Mr.Darcy :))
gerçi ben böyle hreketlerle anlatılan tutkulu varyasyonları Kadim ve Ezo'dan bekliyorum ama.. bizim önyargılı Ballı'mızın da dize gelişinin resmidir.. :) o ayrı..
ehh naşk işte ne edelim..:img-in_lo:img-wink::img-in_lo
Ne desen haklısın Asia, ama en çok ellere bittim. Nasıl dikkatini çekti o "romantik" sahne de caanım aşk ve önyargımı karikatürize ettin. Dizi henüz istediğimiz kadar eğlenceli kıvama gelmese de forum çok eğlenceli:happy0064 Dikkat edelim de Taylan birader bozulmasın bu yorumlara, tersi kötüdür...:img-yes:
Bence de olmasın davul dengi dengine, denklem gibi ne o öyle? Kadim aslında ne sıkıcı bir adam, Ezo olmasa bir ölü can kendisi. Ama hakkını yemeyelim Ezo'ya bakarken gözleri içindeki ateşi ele veriyor.
Evet,istemiyik öyle denk menk davullar. Bizimki denk olmasın lütfen. Hatta dengesiz olsun, daha güzel ses veriy denk olmayan davullar hemi..
Ben de bu asık suratlı Kadim'in aşık Kadim şeklini çok merak ediyorum.
Acaba otelde ıslık çalıp şarkı söyleyerek gezer mi?
Ezoya aşık olarak ilk nasıl dokunacak?
O başörtüsünü Ezo mu çıkaracak, yoksa Kadim mi çıkarmasını söyleyecek? Ya da Kadim kendi elleriyle mi çıkaracak?
Nasıl açılacak bunlar birbirlerine?
Kedilerimden biri kayıt cihazının dügmesine basınca kayıt durmuş. Seyremedigim bölümlerin içerigini spring'in ayrıntılı yorumundan anladım. Klavyenize sağlık.
Bu arada herkes romantizm dozundan memnun olduguna göre çoğunluk yeni senariste alıştı anlaşılan. Barış Pirhasan seyircinin gönlünü kazandı demek. Ben yine de Oya Yüce Yazım Grubunun niye işi bıraktıgını merak eidyorum.
Ballı Ağa-Kadim iş ilişkisi tahmin ettigim gibi gerçekleşti. Bundan sonrası icin beklentim, bir iki bölüm içinde Kadim'in Ezo'yu Nedim'e tercih etmesi ve gerçekleri anlatarak ağzından baklayı çıkarması. Dizinin sonunda Nedim'in süründügünü görmek istiyorum. Hasetinden çat diye çatlayacak Nedim kurtulacağız diye bekliyorum ama nafile.
Kadim Ezo ilişkisi daha bir on bölüm kadar böyle yarı utangaç, yarı küs devam edecektir. İnşallah bir on bölüm kadar beraber olan ve çekişen Ezo-Kadim ilişkisini görebiliriz.
denklem demişken:)
Ezo'nun matematik sorusunu çözüşüne hayran kaldım..çalışkan olan tembelin yükünü alır eşitler 3 e bölerim:)..yahu bu kadar basit mantık varda ne diye okutmazlar okullarda,boşu boşuna sayfalar dolusu denklem çözdük:):)Ezo'da bu pratik zeka varken liseyide üniversiteyide bitirir çocukta yapar kariyerde
Evet,istemiyik öyle denk menk davullar. Bizimki denk olmasın lütfen. Hatta dengesiz olsun, daha güzel ses veriy denk olmayan davullar hemi..
Ben de bu asık suratlı Kadim'in aşık Kadim şeklini çok merak ediyorum.
Acaba otelde ıslık çalıp şarkı söyleyerek gezer mi?
Ezoya aşık olarak ilk nasıl dokunacak?
O başörtüsünü Ezo mu çıkaracak, yoksa Kadim mi çıkarmasını söyleyecek? Ya da Kadim kendi elleriyle mi çıkaracak?
Nasıl açılacak bunlar birbirlerine?
Bence o bölüm çok romantik ve tutkulu olsun. Bu gece aşk ve gururdan söz açılmışken mesela o filmde yağmur altında Darcy'in bir açılışı vardı. Öyle bir şey olsun. Yakışır Serhat'a böyle itiraflar. Ya da Ezo'yu zorlasın itirafa. Yemeni meselesinden umudumu kestim, Elçin anneden ümitliydim, onunla da Ezo'nun arası bozuldu. Bu arada Elçin annenin kızı dönünce durum bir fena olacak gibi. Kadim'e garanti aşık olur o kız. Ya Kadim de ona aşık olursa. Ben Elçin anne her kızından söz ettiğinde bu olasılığı düşünüyorum. Daha çok şeyler olacak galiba, biz öyle yemeniyi falan düşünemeyeceğiz gibi geliyor.
şimdi gözünüzün önüne kibariyenin anasını getirin..hani o şöfeeer şöfeeerr diye cırlıyordu ta hani ...haha getirdinizmi gözünüzn önüne..
eveettttt..şimdi hep beraber bir ağızdan söylüyoruz..biiir ikiiii üüüçç
nediiiiim...nediiiim....nediiimm..kör kuyularda merdivensiz kalasın..teneşşirlere gelesin..kızgın yağlarla yıkanasııınn...boynun altında kalsııınn..
elçin de gaz ile mi çalışıyormuşş..aldı gazı aldı gazı şöfeerrr nedimdenn:icon_evil:icon_evil:icon_evil:icon_evil
ne diyeyim ellerine sağlık canım, Nedim için daha uygun bir şarkı olamaz. neymiş efendim kadim bunalımdaymış da oteli satıyormuş. var ya bu Nedim Anneye çekmiş canlarım. o da ortakla kaçmış, Nedim'de ağbisinin nişanlısıyla, soya çekim böyle bir şey oluyor herhalde. ihanet yanı tam Annesi. Kadim'in babaya çektiğini söylemeye gerek yok herhalde.
Kedilerimden biri kayıt cihazının dügmesine basınca kayıt durmuş. Seyremedigim bölümlerin içerigini spring'in ayrıntılı yorumundan anladım. Klavyenize sağlık.
Bu arada herkes romantizm dozundan memnun olduguna göre çoğunluk yeni senariste alıştı anlaşılan. Barış Pirhasan seyircinin gönlünü kazandı demek. Ben yine de Oya Yüce Yazım Grubunun niye işi bıraktıgını merak eidyorum.
Ballı Ağa-Kadim iş ilişkisi tahmin ettigim gibi gerçekleşti. Bundan sonrası icin beklentim, bir iki bölüm içinde Kadim'in Ezo'yu Nedim'e tercih etmesi ve gerçekleri anlatarak ağzından baklayı çıkarması. Dizinin sonunda Nedim'in süründügünü görmek istiyorum. Hasetinden çat diye çatlayacak Nedim kurtulacağız diye bekliyorum ama nafile.
Kadim Ezo ilişkisi daha bir on bölüm kadar böyle yarı utangaç, yarı küs devam edecektir. İnşallah bir on bölüm kadar beraber olan ve çekişen Ezo-Kadim ilişkisini görebiliriz.
Şimdi ben Barış Pirhasan'ın izlediğim filmlerini çok beğenirim ama bilemiyorum Ezo gelin'de durum nasıl olacak? Ben de merak ediyorum Oya Yüce ve grubu neden ayrıldı diye. Memnundum ben kendilerinden. Sonuçta her şey için erken. Birden çok tuhaf olursa gidişat bırakabilirim ben yani bu diziyi de... Ama işte bu diziden öyle kolay vazgeçememem sanırım, ısındım çok oyunculara. Nedim'i bile tiksinme boyutunda beğeniyorum.
Bence o bölüm çok romantik ve tutkulu olsun. Bu gece aşk ve gururdan söz açılmışken mesela o filmde yağmur altında Darcy'in bir açılışı vardı. Öyle bir şey olsun. Yakışır Serhat'a böyle itiraflar. Ya da Ezo'yu zorlasın itirafa. Yemeni meselesinden umudumu kestim, Elçin anneden ümitliydim, onunla da Ezo'nun arası bozuldu. Bu arada Elçin annenin kızı dönünce durum bir fena olacak gibi. Kadim'e garanti aşık olur o kız. Ya Kadim de ona aşık olursa. Ben Elçin anne her kızından söz ettiğinde bu olasılığı düşünüyorum. Daha çok şeyler olacak galiba, biz öyle yemeniyi falan düşünemeyeceğiz gibi geliyor.
Sevgili Deryadil ben pek korkmuyorum elçin annenin kızından. Belki Arzu Kadim e aşık olabilir (e Kadim imiz aşık olunmayacak gibi değil ki) ama Kadim zaten abayı Ezomuza yaktı. Bu saatten sonra Arzu marzu görecek hali yok ki. Hem Arzu otursun oturduğu yerde o kardeşi sayılır Kadim in.
lanfeartelamon 13-11-07, 23:52 şimdiye kadar ezonun her yaptığı davranışı irdeleyen mükemmel genç doktor emreye bu kadar takan kadim nasıl oldu da ballı ezo arkadaşlığının nasıl bişey olduğunu sorgulamadı. evet kadim gelişme gösteriyordu . evet ezoya güvenmeye başlıyordu ama kadim ezoyu hala tanımıyordu çözmeye çalışıyordu. ezonun uyuduğunu zannederken anlattıklarını duyduğunu öğrenince kaçacak delik arayan adam için çok güven doluydu.
bi de bu tanışma yemeği meselesi var. biz nasıl istersek isteyelim ezonun bu iş meselesinde masada oturmak istememesi haklıydı ve bence öyle de olmalıydı. kaldı ki yemekte ezo çok ortadaydı bence. demek istediğim ezo şimdiye kadar hep çok dikkatli olmuştur değil mi? sonucu belli olmayan bir iş yemeğinde patronu ve ortak olmaya aday bi mafyayla beraber oturdu. mutfaktaki herkes de ezonun bu işteki rolunü bilyodu. ezo çok göze battı.
kaldı ki kadim nasıl razı oldu bu ballıya. adam belliki mafya ve kadim dünkü çocuk değil. üstelik nedim de belli bir haklılık payı vardı. kadimin oteli satmak istemesi biraz boşvermişlikti. madem ayağa kalkmaya karar verdi önce diğer yöntemleri denemeliydi. en azından kendi arkadaşlarını. bu adam iş adamı mı değil mi.
ballı kadim ortaklığının olmasını bekliyorduk ve istiyoduk. ama bu şekilde değil. daha önce forumda bahsedilen oya yüce yay. grubunun asistanının bahsettiği aksiyon sahneleri aslında bu iş içindi bence. dizinin kurtlar vadisine dönmesinden bahsetmiyorum ama kadim ezo ve ballı tehlike altında bir arada bulunmalıydı belki. kadim ballının mafya değil insan yüzünü görmeliydi, ezo ballı dostluğunun derinliğine tanık olmalıydı o. ancak o zaman ballının gerçek, mert bir insan olduğuna emin olduktan sonra bu işi kabul etmeliydi.
gelelim ezoya; şimdiye kadar hiç kaçmadı ezo. kırılsada üzülsede hep yapması gerekeni yaptı. arada lafını soktu. mutfakta telefonu ezo açmalıydı. yemeği o götürmeliydi bence. elçin 'abla' ya daha gelmedim ama gene yalnızsın ezo moduna ne çabuk girdi öyle. niye 'bi kusurumumu gördün elçin abla' demedi. ne çabuk vazgeçti öyle.
sırada elçin 'abla': hani ayırmasını bilen sarrafa ezo gerçek bir pırlantaydı. nasıl dolduruşa geldi öyle. nasıl bu hareket iğreti durdu üstünde kimse yakıştıramadı.
hızımı alamadım nedimle devam ediyorum. nedimin ezo üstünden abisi hakkında casusluk yapması için eylülü kullanmasından bahsediyorum. bu bana 3 nedenden dolayı ters geldi.
1. nedim; ezonun abisi üzerindeki etkisini bilmiyordu. aslında kimse bilmiyordu bu güne kadar doktor emre ve belki osman 'abi' hariç. ne konuşuyolarsa hep iki kişiydiler. dahası ezo o konuşmayı duyduğunda nedim basitce kızı işten çıkardı. geri döndüğünü görünce de çok şaşırdı, kızdı, bir anlam veremedi. bence nedimin kadim ezo arkadaşlığını öğrenip, bir köylü kızının abisine kendisinden daha yakın olduğunu farkedebileceği ileriki bir sahne boşa harcandı.
2. hadi ezoyu öğrendi diyelim istihbaratı mutfakta mı arıyor :img-pilot kadim ezoya, ezo eylüle, eylül nedime. dıdının dıdısı yani :img-pilot
3. neden ise nedimin çok sıradan bir karaktere dönüşmesi. o abisinden tepki almak için düşmanla işbirliğine gitmiş bir şahsietti. yapacağını yapıp geceleri uykusuz kalır, elçin annesine ağlar, kafa dağıtmak için eylülü konuşturur, efkardan alkol komalarına girerdi. abisiyle olan karmaşık ilişkisine rağmen onu seviyordu. üzgün eylülle konuşması, ona abilik taslaması falan gerçekti bence. şimdi eylülün duygularıyla oynaması çok bayağı bişey onun için bile. sıkıcı sıradan bir kötü yerine gri bir karakter olmalı o.
daha devam etmek istiyorum aslında meryem-selimi, selim-ezoyu, eylül-ezoyu anlatmak istiyorum. hayır senaristin karakterlerini tanımasını istiyorum. ya da biri bana haksızsın desin istiyorum. hiç bu kadar yazmamıştım. çok mu şey istiyorum? :icon_sorr
Şimdi ben Barış Pirhasan'ın izlediğim filmlerini çok beğenirim ama bilemiyorum Ezo gelin'de durum nasıl olacak? Ben de merak ediyorum Oya Yüce ve grubu neden ayrıldı diye. Memnundum ben kendilerinden. Sonuçta her şey için erken. Birden çok tuhaf olursa gidişat bırakabilirim ben yani bu diziyi de... Ama işte bu diziden öyle kolay vazgeçememem sanırım, ısındım çok oyunculara. Nedim'i bile tiksinme boyutunda beğeniyorum.
Dizide cidden çok iyi oyuncular var. Ben Elçin Anne, Kutsal Usta, Seyit, Ballı Ağa karakterlerini oynayan oyuncuları çok beğeniyorum. Nurgül Yeşilçay hem güzel hem de yetenekli. Serhat Tutumluer'in de sesi ve bakışları bile yeter.
Dizinin çok garip bir salınım gösterecegini sanmıyorum. Sezon sonuna kadar seyirciyi sıkmadan/sinirlendirmeden gitmeyi başarırlar kanısındayım.
Oya Yüce Grubu ikinci kez işi bıraktıgı icin benim tahminin bu grubun isteklerinin yerine gelmesi konusunda oldukça ısrarlı oldugu ve senaryolarında değişiklik ve esneklik göstermekten hoşlanmadıkları yönünde. Bu alanda bir talep gelirse işi bırakıyorlar sanki. vbalıkçı dogrusunu yazsa da bilsek. Ben meraklı kediyim, bu konuda bilgi alamazsak meraktan ölecegim kesin.
Bu arada tiksinme boyutunda beğeniyorum yorumunda koptum, itiraf ediyorum. Dizi seyircisinin ilgisini ifade biçimlerine katkıda bulunmuşsunuz, dağarcıgımıza yeni bir sözcük kazandırmışsınız. Çok yaşayın emi :)
sevgili asia abla ben o sineyi sinema okursam ne olur :) düşün ne olur ..
kadim ezoyu almış sinemaya götürmüş olur :)
allahım uyanıkken rüya görüyorum :)
ne diyeyim ellerine sağlık canım, Nedim için daha uygun bir şarkı olamaz. neymiş efendim kadim bunalımdaymış da oteli satıyormuş. var ya bu Nedim Anneye çekmiş canlarım. o da ortakla kaçmış, Nedim'de ağbisinin nişanlısıyla, soya çekim böyle bir şey oluyor herhalde. ihanet yanı tam Annesi. Kadim'in babaya çektiğini söylemeye gerek yok herhalde.
Doğru ya neden böyle düşünmedik ki? Çok doğru bir tespit tebrikler. Tabiki Nedim annesine çekmiş. Ee ne demişler armut dibine düşermiş. Nedim de anasına benzemiş. En yakınını arkasından vuracak kadar hain...
kaç bölüm evvel Kadim ve Nedim'e daha az! tanırken Ezo'yu öven Elçin annem şimdi buzdan duvarlar örüyor aralarına..
Ben bu Elçin anneyi istemem..
Nerde benm insan! Elçin annem.. Nedim ilizyonistmidir acaba?:icon_whis birden böyle insanları etkisi altına alıyor..
aynen, hiç inandırıcı değil, hani Elçin Anne, ilk bakışta insanları tanırdı, Ezo'yu hemen tanımış ve onun saf pırlanta olduğunu söylemişti, hani has ve can kızdı.ne oldu şimdi, Nedimin iki lafıyla bu kadar kolaymı sildi yani Ezo'yu. nerde hayat tecrübesi, nerde insanlık, nerde daha bilmeden ve dinlemeden tavır alma, hiç yakışmadı Elçin Anne , duy sesimizi, puanını kırdık ona göre.
boşluk doldurma oyunu:)
benim kalbim yani…(iç ses:benim kalbim uzun zamandır böyle atmamıştı,taki seni tanıyana senle karşılaşana kadar) ben duygusal kararlar vermem…(iç ses:yani eskiden vermezdim ama şimdi ..şimdi duygularım aklımın önüne geçiyor ) bu da değil(içses:topla kendini kadim iki lafı bir araya getiremiyorsun)… sen benim için(iç ses:ahh ezo benim için ne kadar değerli olduğunu bir bilsen,bunu sana bir anlatabilsem)… yani(iç ses:korkmadan çekinmeden seni sevdiğimi bir söyleyebilsem)… bana(iç ses:seninde baba aşık olduğunu beni sevdiğini bir duyabisem)… uğurlu geliyorsun(iç ses:ah kadim yine eline yüzüne bulaştırdın,uğurlu geliyormuş,aşığım desene korkmadan...neyse bi daha ki sefere artık) :):)
ahanda koptuğum cümledir bu yahu..
vallahi gece gece sen beni dağıttın gülmekten Allah da seni dağıtsın(gülmekten tabe) evet bi insanı tiksinme boyutunda beğenme nasıl olur ?
asia ablam, banubanu, Ceva, söğüt, sinope, rozi, sycmore, filinta.. ve diğer loca da ki ezo arkadaşlarım.. açık tartışmaya sunuyorum :)
tiksinme boyutu beğenme :)
Elçin Anne hata etmiş ama herkes hata yapar. Çocukluktan beri büyüttügü, oğlu gibi gördügü Nedim'e inanmak, ne kadar sevse de yeni tanıdıgı köylü kızı Ezo'ya inanmaktan kolay gelmiştir. Herkes arasıra hata yapar. Elçin hanıma bu kadar kızmayın. Eninde sonunda (gelecek bölüm?) pişman olacaktır. Birazcık da o pişmanlık çeksin. İyi olmak, birini sevmek hata yapmamaya karşı otomatik bağışıklık getirmeyi sonuçta. Puan kırmakta haklı olsanız da kızmayın Elçin Anneye....
sevgili asia
ne güzel şeyler yazmışsın öyle ellerin dert görmesin..
Kadim dediğin gibi tam formundaydı,,yemekte bir ara dedim lafı istediğimiz yere getiriyor,kem küm etti sanş getiriyorsunda bağlayıverdi lafı...oysa biz biliriz o halini ve içinden geçen cümleleri...bu kadar ilerlemişken kadim gelir devamı anacım gelir...işte o zaman alırız elimize sazı aldılar elimden Kadim şövalyemi diye türkü çığırırız...zaten bir ezo'ya giderken veririz şövalyeyi..
Sudecim.. asıl senin yorumların benim için Kırık Kanatlar hatta Kınalı Kuzular dan beri önemli.. bir selam gönderelim eski günlere..:img-wink:
tabii canım şovalye artık sazı elinemi alır.. kahrından kendini besteleremi verir.. :)
olur yani bir şeyler.. yakındır..:good:
deryadil canım, aslında.. bu sahneler Kadim ve Ezo'da güzel olur..
yani S.T. gerçekten Darcy'yi oynayacak karakter ama..
imkanlar şartlar işte.. nasıl oynardı burnundan kıl aldırmayan Darcy'yi...
bazen ezik yağmurda ıslanmış yavru kedi modunda :).. bazen kibirle sanki karşısındaki kadını görmeyen... ama fark ettirmeden her halini ezberleyerek, ahhh nerden aklıma getirdiniz şimdi..
bu arada Cevacım çıkmış.. iyi geceler can dostum.. bir selam gönderelim.. tam onluk bir konu..
Emre'nin az görünüşüne gelirsek...
Belki bu bölüm öyle olur ama...
Ezo'yu her müşkülünde.. teselli eden Emre...
her başı dara gidriğinde korkma ben yanındayım diyen o...
altın yürekli, iyi biri Emre.. ben seviyorum...
belkide yine Elçin anne bozgunundan sonra onu teselli eden Emre olur ve daha çok görünür...
ama birde gerçek var ki.. yedek can bu dizide doktor Emre..
ve yenilgiye baştan mahkum malesef...:icon_sorr
onada çıksa şöyle bir hanım hanımcık kısmet...
bir ara sezonun başında.. Elçin anne nin kızı Arzu olur falan demişti arkadaşlar.. olur mu olur..:img-yes:
herkese iyi geceler arkadaşlar...bye
güzel yorumlar..bye
Ballı Nura yemekleri anlatırken ki yüz ifadesi de çok komikti, çiğ makarna tanımlaması harikaydı. "Allahtan ezo katmer getirdi de midemiz şenlendi." demesi yok mu. Nezire'de burdan çorbacıya gidelim derken , aç kaldığı belli. Kadim'in gurmeliği ve Ballı Ağa'nın yemek zevkleri de çatıştı ya, hele gene söylüyorum şarap muhabbeti harikaydı, kadim'in şarabı tanıtması ayrı hoştu, o bakışlar ve mimikler karşılıklı çok iyi oynadılar.
şimdiye kadar ezonun her yaptığı davranışı irdeleyen mükemmel genç doktor emreye bu kadar takan kadim nasıl oldu da ballı ezo arkadaşlığının nasıl bişey olduğunu sorgulamadı. evet kadim gelişme gösteriyordu . evet ezoya güvenmeye başlıyordu ama kadim ezoyu hala tanımıyordu çözmeye çalışıyordu. ezonun uyuduğunu zannederken anlattıklarını duyduğunu öğrenince kaçacak delik arayan adam için çok güven doluydu.
bi de bu tanışma yemeği meselesi var. biz nasıl istersek isteyelim ezonun bu iş meselesinde masada oturmak istememesi haklıydı ve bence öyle de olmalıydı. kaldı ki yemekte ezo çok ortadaydı bence. demek istediğim ezo şimdiye kadar hep çok dikkatli olmuştur değil mi? sonucu belli olmayan bir iş yemeğinde patronu ve ortak olmaya aday bi mafyayla beraber oturdu. mutfaktaki herkes de ezonun bu işteki rolunü bilyodu. ezo çok göze battı.
kaldı ki kadim nasıl razı oldu bu ballıya. adam belliki mafya ve kadim dünkü çocuk değil. üstelik nedim de belli bir haklılık payı vardı. kadimin oteli satmak istemesi biraz boşvermişlikti. madem ayağa kalkmaya karar verdi önce diğer yöntemleri denemeliydi. en azından kendi arkadaşlarını. bu adam iş adamı mı değil mi.
ballı kadim ortaklığının olmasını bekliyorduk ve istiyoduk. ama bu şekilde değil. daha önce forumda bahsedilen oya yüce yay. grubunun asistanının bahsettiği aksiyon sahneleri aslında bu iş içindi bence. dizinin kurtlar vadisine dönmesinden bahsetmiyorum ama kadim ezo ve ballı tehlike altında bir arada bulunmalıydı belki. kadim ballının mafya değil insan yüzünü görmeliydi, ezo ballı dostluğunun derinliğine tanık olmalıydı o. ancak o zaman ballının gerçek, mert bir insan olduğuna emin olduktan sonra bu işi kabul etmeliydi.
gelelim ezoya; şimdiye kadar hiç kaçmadı ezo. kırılsada üzülsede hep yapması gerekeni yaptı. arada lafını soktu. mutfakta telefonu ezo açmalıydı. yemeği o götürmeliydi bence. elçin 'abla' ya daha gelmedim ama gene yalnızsın ezo moduna ne çabuk girdi öyle. niye 'bi kusurumumu gördün elçin abla' demedi. ne çabuk vazgeçti öyle.
sırada elçin 'abla': hani ayırmasını bilen sarrafa ezo gerçek bir pırlantaydı. nasıl dolduruşa geldi öyle. nasıl bu hareket iğreti durdu üstünde kimse yakıştıramadı.
hızımı alamadım nedimle devam ediyorum. nedimin ezo üstünden abisi hakkında casusluk yapması için eylülü kullanmasından bahsediyorum. bu bana 3 nedenden dolayı ters geldi.
1. nedim; ezonun abisi üzerindeki etkisini bilmiyordu. aslında kimse bilmiyordu bu güne kadar doktor emre ve belki osman 'abi' hariç. ne konuşuyolarsa hep iki kişiydiler. dahası ezo o konuşmayı duyduğunda nedim basitce kızı işten çıkardı. geri döndüğünü görünce de çok şaşırdı, kızdı, bir anlam veremedi. bence nedimin kadim ezo arkadaşlığını öğrenip, bir köylü kızının abisine kendisinden daha yakın olduğunu farkedebileceği ileriki bir sahne boşa harcandı.
2. hadi ezoyu öğrendi diyelim istihbaratı mutfakta mı arıyor :img-pilot kadim ezoya, ezo eylüle, eylül nedime. dıdının dıdısı yani :img-pilot
3. neden ise nedimin çok sıradan bir karaktere dönüşmesi. o abisinden tepki almak için düşmanla işbirliğine gitmiş bir şahsietti. yapacağını yapıp geceleri uykusuz kalır, elçin annesine ağlar, kafa dağıtmak için eylülü konuşturur, efkardan alkol komalarına girerdi. abisiyle olan karmaşık ilişkisine rağmen onu seviyordu. üzgün eylülle konuşması, ona abilik taslaması falan gerçekti bence. şimdi eylülün duygularıyla oynaması çok bayağı bişey onun için bile. sıkıcı sıradan bir kötü yerine gri bir karakter olmalı o.
daha devam etmek istiyorum aslında meryem-selimi, selim-ezoyu, eylül-ezoyu anlatmak istiyorum. hayır senaristin karakterlerini tanımasını istiyorum. ya da biri bana haksızsın desin istiyorum. hiç bu kadar yazmamıştım. çok mu şey istiyorum? :icon_sorr
Haksızsın diyemiyorum, çünkü bunları yazınca ben de evet başkasının yazdığı karakteri yeni bir senaristin okumasında güçlükler olabilir diye düşündüm. Burada sorun biz Ezo'yu Oya Yüce grubundan tanıdık ve diğer karakterleri. Birden değişimler olmaya başladı. Bakalım neler olacak. Bizim evin halleri diye bir dizi vardı, kendi halinde hoş bir diziydi, trt den kanal 1'e geçti, şimdi korku filmi gibi. Hiç bir fikrim yok şimdi neler olacak ama herhalde çok şey değişsin istenildi ve belki de Oya Yüce grubu buna karşı çıktı. Umarım romantik, mümkünse tutkulu, komik, az miktarda gerilimli bir dizi olur.
hele gene söylüyorum şarap muhabbeti harikaydı, kadim'in şarabı tanıtması ayrı hoştu, o bakışlar ve mimikler karşılıklı çok iyi oynadılar.
katılıyorum kadimin şarabı tanıtması ayrı hoştu ama ballı ağanın şarabı içtikten sonraki yüz ifadesi de çok hoştu
bu ikilinin umarım bundan sonraki bölümlerde bol bol sahneleri olur ikisini izlemek çok keyifli
boşluk doldurma oyunu:)
benim kalbim yani…(iç ses:benim kalbim uzun zamandır böyle atmamıştı,taki seni tanıyana senle karşılaşana kadar) ben duygusal kararlar vermem…(iç ses:yani eskiden vermezdim ama şimdi ..şimdi duygularım aklımın önüne geçiyor ) bu da değil(içses:topla kendini kadim iki lafı bir araya getiremiyorsun)… sen benim için(iç ses:ahh ezo benim için ne kadar değerli olduğunu bir bilsen,bunu sana bir anlatabilsem)… yani(iç ses:korkmadan çekinmeden seni sevdiğimi bir söyleyebilsem)… bana(iç ses:seninde baba aşık olduğunu beni sevdiğini bir duyabisem)… uğurlu geliyorsun(iç ses:ah kadim yine eline yüzüne bulaştırdın,uğurlu geliyormuş,aşığım desene korkmadan...neyse bi daha ki sefere artık) :):)
Bu boşluk doldurma meselesi çok hoşuma gitti. Nasılda kıvrandı Kadim o sahnelerde. Hani dedi ya söylemek istediklerimi söyleyemiyorum, söylemek istemediklerim ağzımdan çıkıyor diye. Çok haklı yine söylemek istediklerini söyleyemedi. Bizde ağzı açık ayran budalaları gibi apışıp kaldık. Ama bu kadarınada şükür. Kadim artık kıvranmaya başladı. Aşk kıpırtıları onu böyle konuşturuyor...
Ben Elçin Anne gibi uyanık birinden bunu beklemezdim. Nedim"in Süreyya ile görüşmesinden bir mana çıkarmıyor ama Nedim"in gazına geliyor. Pes doğrusu...:img-pilot
herhalde kutsal ustanın aşkı kadının beynini döndürdü, Süreyyanın Nedimi ziyarete gelmesinin yanında Nedim'in davranışlarındaki samimiyeti görmedi mi, Nedime iki çift laf etmedi, bu evde ne işi var, nasıl görüşürsün, hiç üstüne gitmedi, ama Nedimin iki lafıyla ezoyu silebiliyor , uyan uyan Elçin anne uyanda balığa çıkalım, üsküdarda sabah oldu. Ama nerde Kutsal ustanın aşkı derin uykuya daldırmış Elçin Anneyi.
Sudecim.. asıl senin yorumların benim için Kırık Kanatlar hatta Kınalı Kuzular dan beri önemli.. bir selam gönderelim eski günlere..:img-wink:
tabii canım şovalye artık sazı elinemi alır.. kahrından kendini besteleremi verir.. :)
olur yani bir şeyler.. yakındır..:good:
deryadil canım, aslında.. bu sahneler Kadim ve Ezo'da güzel olur..
yani S.T. gerçekten Darcy'yi oynayacak karakter ama..
imkanlar şartlar işte.. nasıl oynardı burnundan kıl aldırmayan Darcy'yi...
bazen ezik yağmurda ıslanmış yavru kedi modunda :).. bazen kibirle sanki karşısındaki kadını görmeyen... ama fark ettirmeden her halini ezberleyerek, ahhh nerden aklıma getirdiniz şimdi..
bu arada Cevacım çıkmış.. iyi geceler can dostum.. bir selam gönderelim.. tam onluk bir konu..
Emre'nin az görünüşüne gelirsek...
Belki bu bölüm öyle olur ama...
Ezo'yu her müşkülünde.. teselli eden Emre...
her başı dara gidriğinde korkma ben yanındayım diyen o...
altın yürekli, iyi biri Emre.. ben seviyorum...
belkide yine Elçin anne bozgunundan sonra onu teselli eden Emre olur ve daha çok görünür...
ama birde gerçek var ki.. yedek can bu dizide doktor Emre..
ve yenilgiye baştan mahkum malesef...:icon_sorr
onada çıksa şöyle bir hanım hanımcık kısmet...
bir ara sezonun başında.. Elçin anne nin kızı Arzu olur falan demişti arkadaşlar.. olur mu olur..:img-yes:
herkese iyi geceler arkadaşlar...bye
güzel yorumlar..bye
selam olsun eski günlere...
iyi geceler....
Emre'yi önümüzdeki bölüm sık göreceğiz..Ezo evden ayrılma kararı alır,olanları da dert ortağı ile muhakkak paylaşır..Elçin anne..sana çok kızgınım..bunca iyiliğini dostluğunu sıcaklığını gördüğün Ezo'yu bir seferde tavır koyabiliyor surat yapabiliyorsun..üstelik artık bir kızım var dediğin halde..bu Elçin'i sevmedim,neşeli cıvıl cıvıl olan kadın gitti tepeden bakan tavır takınan biri geldi...Nedim'in işleri açığa çıktığında dövüneceksin ama kalbi kırdın bir kere..Ezo'da bu yürek varken affetmesine affeder seni ama kalbe işlenen çizikler iz bırakıyor ne yazık ki...Kadim,şövalyem Ezo'ya tam destek modunda olacak muhakkak..
lanfeartelamon 14-11-07, 00:12 Haksızsın diyemiyorum, çünkü bunları yazınca ben de evet başkasının yazdığı karakteri yeni bir senaristin okumasında güçlükler olabilir diye düşündüm. Burada sorun biz Ezo'yu Oya Yüce grubundan tanıdık ve diğer karakterleri. Birden değişimler olmaya başladı. Bakalım neler olacak. Bizim evin halleri diye bir dizi vardı, kendi halinde hoş bir diziydi, trt den kanal 1'e geçti, şimdi korku filmi gibi. Hiç bir fikrim yok şimdi neler olacak ama herhalde çok şey değişsin istenildi ve belki de Oya Yüce grubu buna karşı çıktı. Umarım romantik, mümkünse tutkulu, komik, az miktarda gerilimli bir dizi olur.
bunu ben de istiyorum. ezo gelin şu anda izlediğim tek dizi benim. salı günleri okuldan çıkarken insanlara ezo izleyin deyip, çarşamba dinleyen herkese kadimin neler yaptığını anlatmaya devam etmek istiyorum. ama dizide, karakterlerde bir tutarlılık olmalı. bu akşam ise....
Bu boşluk doldurma meselesi çok hoşuma gitti. Nasılda kıvrandı Kadim o sahnelerde. Hani dedi ya söylemek istediklerimi söyleyemiyorum, söylemek istemediklerim ağzımdan çıkıyor diye. Çok haklı yine söylemek istediklerini söyleyemedi. Bizde ağzı açık ayran budalaları gibi ap |