Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 4)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
11
biri beni durdusun:img-help:
kadim ezo nun saçını okşarken ezo kadim bey diyor kadim sakın diyor dudaklarını okudum
sakı dediğine göre devamı belli sakın beni bir daha yalnız birakma yada sakın beni bir daha korkutma yanı eyer böyle olursa ya vurulmadan sonra yada ezo eve döndükten sonra :img-help:
arkadaşlarım ben delimıyım kendimden şüpe etmeye başladım:img-hyste
first lady 18-11-07, 12:24 anam anammmmm.şimdi izledim frgamanı.nolur rüya olamsın ya.ay kıyamam o nasıl bi aşk adamıdır öyle.hele saçladını okşadığı sahne annemle aynı anda çığlık attık.süper bi bölüm olcak eğer rüya olmazsa tabii:img-in_lo:img-in_lobide serhat bey saçlarını kestirmiş galiba.yada değişik taramış:img-yes:
papatya363 18-11-07, 12:25 uzun zamandır hiç böyle güzel fragman izlememiştik sanırım üzerimizdeki kara bulutlar kalkıyor yavaş yavaş
özetin kısa olması, fragmanların düzensiz olması ,bölümdeki kopukluklar ve senaristlerin değişmesi bunlar bizi çok üzdü uzun zamandır ve yavaş yavaş düzelmeye başladı en azından özetler uzadı, fragman süper
artık kadimde ezoya karşı hissetiklerini anlamaya başladı o bakışlardan hariç içki içerken ezonun gözlerinin büyütülmüş resminide önüne koyup içki içmesi ona karşı bişeyler hissettiğinin kanıtı ve bunu kadimde anlamaya başladı
önümüzdeki bölümlerde ezo kadim arkadaşlığı değilde ezo kadim aşkı izliyeceğiz inş.
yaşasın ezo kadim aşkı :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
ilk defa kendimden alıntı yapıyorum şimdi kesinleştirdim kadim ve ezo sahnesi ezo vuruldukdan sonra ve ballı ağanın odalarından biri. demekki ezonun yarası ağır değil kolunda filandır. şimdi gene sargıyla dolaşır.o nasıl bakışdır öyle,umarım sonunda beklediğim şey gerçekleşir...
öncede aklıma gelmişdi şimdi kesinleşdi hemende seyit nedim süreyya ortak hareket etmeye başlayacak.inşallah mafya dizisine çevirmezler.
keşke meryem vurulsaydıda kurtulsaydık.
evet orası ballının evı kadimin gömleği aynı dizi orda bitmiyor kadim demekki bu yuzden ballıya kızıyor:happy0064
ezo nun yarası demekki ağır deyil kadim çok kormuş ezo suna birşey olacak diye koşmuş yanına şaçlarını okşamış ve sakın ezo beni bir daha korkutma demiş :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo ölüyurum galiba:icon_sorr:sad53:
ilk defa kendimden alıntı yapıyorum şimdi kesinleştirdim kadim ve ezo sahnesi ezo vuruldukdan sonra ve ballı ağanın odalarından biri. demekki ezonun yarası ağır değil kolunda filandır. şimdi gene sargıyla dolaşır.o nasıl bakışdır öyle,umarım sonunda beklediğim şey gerçekleşir...
öncede aklıma gelmişdi şimdi kesinleşdi hemende seyit nedim süreyya ortak hareket etmeye başlayacak.inşallah mafya dizisine çevirmezler.
keşke meryem vurulsaydıda kurtulsaydık.
dizi mafya dizisine döner mi bilmem ama seyitle süreyyayi aynı karede bir de konuşurken gördüm ya senaristlerin iyi şeyler düşündüğünü söyleyemeyeceğim.ballı ağa meryemi vurabilecek kadar gözü dönüyo madem
keşke vaktinde seyiti vursaydı da kurtulsaydık en azından onu vurması için daha çok nedeni vardı
orası ballının evi büyük ihtimalle...
şöyle olmuş olabilir...kadim'i ballının evinde gösterdiği sahneden sonra kadim ezonun yanına çıkmıştır...
evet tekrar izleyince katılıyorum sana ballının evi...
ballıyla kadimin görüştükleri sahnede sanırım olayı öğrendikten sonraki sahne olabilr kadim ballıyla bu ortaklık işi zora girdi gözüküyo...
bana da orası Ballının eviymiş gibi geliyo Ezo onun evinde vurulduğu için Ballı onun evine gitmesine izin vermemiştir
Bana sanki otel odası gibi geldi.. Ezo vurulduktan sonra Kadim gözünün önünden ayırmak istememiştir Ezoyu ve otelde oda açmıştır 517 nin yanında.:img-icecr Kötü niyeti yok canım maksat Ezoyu korumak..:img-hyste
Ay Salıya kadar nasıl bekleyeceğiz..
Artık o sırada itiraf da gelir belki aşk gibi mesela. Hoş, söze ne hacet, Kadimin gözleri 'Sana deli gibi aşığım' diyor zaten..
Off..ne bakış ama..:img-in_lo
Gözlerin..ahh o gözlerin..
Beni benden alan..:img-icecr
Benim tahminin Kadim ezoya ulasamiyinca icmeye baslar gece olmustur meryemde Erkani vurunca kafayi dagitmak icin ezoyu arar.Ezo meyremle bulusur onu Ballinin yanina goturur ballida onlarini ogrenince Delirir silahin ceker meryemi vurmak icin o arada Ezo vurmasin diye onune atlar ama silah coktan ates almistir.
Ezo vurulu bir sekilde Kadimin bundan sekilde haberi olur ve Ballinin evine gelir.Orda Balliyla agiz kavgasi yapar nasil boyle bir sey yaptin diye ezoyu gormek ister ama Balli izin vermek istemez Kadimde izin istemedigni soyle ve gider Ezoyu gormeye.Nerden bu kaniya vardigimi soracak olursaniz hemen soyleyim
Cunku kadiminn uzerindeki elbiseler icerken uzerinde olan elbiseler ve Ballinin evinde ordaki aynaya ve perdeden anladim.
Ezonun bulundugu yerde Ballinin evinde bir odadir.Dayanmamistir Ezoyu oyle gorunce saclarini oksamistir tabi icindekileride ifade etmistir Senin kaybetmeye dayanamam falan olamazmi cokmu ucuk
bimkolik eklemişsin ama ben bulamadım nerde bu video allah rızası
için bana yardım edin lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen:img-in_lo
evet orası ballının evı kadimin gömleği aynı dizi orda bitmiyor kadim demekki bu yuzden ballıya kızıyor:happy0064
ezo nun yarası demekki ağır deyil kadim çok kormuş ezo suna birşey olacak diye koşmuş yanına şaçlarını okşamış ve sakın ezo beni bir daha korkutma demiş :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo ölüyurum galiba:icon_sorr:sad53:
Hadi canim siz tasinizi taraginiz toplayin gidip bir zahmet senaryolar bolumue bakin bu fragmanda cok senaryo cikar kacirmayin hadi guzel hadi yeni bolum senaryosuyla geri donun .
Senide goruyorum Ö.Dilek bunlar sanada hadi bakin kac zamandir yazmadiniz.
Fragmandaki Seyitin konusutugu kadin sureyya ise isler cok kotu olacaktir ya simdi birde dizimizde silah eksik olmayacak bu beni hic memnun etmedi dogrusu:icon_whis
Benim tahminin Kadim ezoya ulasamiyinca icmeye baslar gece olmustur meryemde Erkani vurunca kafayi dagitmak icin ezoyu arar.Ezo meyremle bulusur onu Ballinin yanina goturur ballida onlarini ogrenince Delirir silahin ceker meryemi vurmak icin o arada Ezo vurmasin diye onune atlar ama silah coktan ates almistir.
Ezo vurulu bir sekilde Kadimin bundan sekilde haberi olur ve Ballinin evine gelir.Orda Balliyla agiz kavgasi yapar nasil boyle bir sey yaptin diye ezoyu gormek ister ama Balli izin vermek istemez Kadimde izin istemedigni soyle ve gider Ezoyu gormeye.Nerden bu kaniya vardigimi soracak olursaniz hemen soyleyim
Cunku kadiminn uzerindeki elbiseler icerken uzerinde olan elbiseler ve Ballinin evinde ordaki aynaya ve perdeden anladim.
Ezonun bulundugu yerde Ballinin evinde bir odadir.Dayanmamistir Ezoyu oyle gorunce saclarini oksamistir tabi icindekileride ifade etmistir Senin kaybetmeye dayanamam falan olamazmi cokmu ucuk
ucuk değil canım cok normal, onune resim koyup icen bi adam daha farklı izah edemeyiz di mi :img-pilot bu arada yaptıgın tahminler icimden aklımdan gecenleri yazmıssın, korkarim ki bölümü orda bitirecekler ve biz söz duymadan sadece gözlerde kalcagız :( bu arada nedimin guldugu yer de tahminim soyle, kadim bu sekilde onunde foto içerken nedim odasına gelecek, dalga gececek sen asıksın diye, şamar gibi olacak kadim icin bu farkedecek :happy0064 onu yaralı gorunce de nedim haklı diye icinden gecirecek korkmadan ssaclarını oksayacak.. korkma kadim daha cesur cesur ol :happy0064
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewcategory&cid=7
al sana link canim
izle izle duyamazsin Fragman degil destan destan o bakislar ogozler
yukardaki başlıklar varya anasayfa vs. en sonda videolar var orayı tıkla direk açılıyo zaten:img-wink:
ucuk değil canım cok normal, onune resim koyup icen bi adam daha farklı izah edemeyiz di mi :img-pilot bu arada yaptıgın tahminler icimden aklımdan gecenleri yazmıssın, korkarim ki bölümü orda bitirecekler ve biz söz duymadan sadece gözlerde kalcagız :( bu arada nedimin guldugu yer de tahminim soyle, kadim bu sekilde onunde foto içerken nedim odasına gelecek, dalga gececek sen asıksın diye, şamar gibi olacak kadim icin bu farkedecek :happy0064 onu yaralı gorunce de nedim haklı diye icinden gecirecek korkmadan ssaclarını oksayacak.. korkma kadim daha cesur cesur ol :happy0064
Dedigin gibi umarim oyle saclari oksarken bittirmezler.Ben onlari duymakta istiyorumya.Kadim bu hizla giderse Mithat Demircanida gececek baksana o ne guzel bakis sac oksamasi.
O Nedimin sahnesinde ben bir sey anlamadim ama sanmiyorumki oyle birsey Cunku Nedim sinsi sinsi guluyor.Bence ortaklikl ile ilgili birseyler zormustur olamiyacaginia inandigi icin Kadimin nasil caresiz kaldigini sanip ona guluyorduk.Kadimn hali ise sen merak etme ben yaparim gibi birsey
papatya363 18-11-07, 12:52 ucuk değil canım cok normal, onune resim koyup icen bi adam daha farklı izah edemeyiz di mi :img-pilot bu arada yaptıgın tahminler icimden aklımdan gecenleri yazmıssın, korkarim ki bölümü orda bitirecekler ve biz söz duymadan sadece gözlerde kalcagız :( bu arada nedimin guldugu yer de tahminim soyle, kadim bu sekilde onunde foto içerken nedim odasına gelecek, dalga gececek sen asıksın diye, şamar gibi olacak kadim icin bu farkedecek :happy0064 onu yaralı gorunce de nedim haklı diye icinden gecirecek korkmadan ssaclarını oksayacak.. korkma kadim daha cesur cesur ol :happy0064
yanlış görmediysem kadimin üzerindeki gömlek içki içerken olan gömlekle aynı değil bu yüzden o sahnenin öyle olmuyacağını düşünüyorum ama emin değilim tabi sonuçta görüntü küçük ve tam tv deki gibi net görünmüyo
yukardaki başlıklar varya anasayfa vs. en sonda videolar var orayı tıkla direk açılıyo zaten:img-wink:
teşekkür ederim saolasın çok makbule geçti çok çok saolllllllll:img-wink:
ya nasıl eylülü kullanıyo bu nedim allahım boğucam bu adamı ya kaçarı yok..abisine yetmiyor çevresindekilere de zarar veriyor hasta bu adam ya..eylül de safım hiçbişey anlamıyor..yalnız bişey dikaktimi çekti ballı ağa ezo meryemin önüne geçtikten sonra ateş ediyo sanki hırsını alamamış da yine de vurayımd er gibi bana mı öyle geldi:blink: yani kazadır mutlaka ama belki aradaki süreyi iyi hesaplayamamış olabilirler belki..
yanlış görmediysem kadimin üzerindeki gömlek içki içerken olan gömlekle aynı değil bu yüzden o sahnenin öyle olmuyacağını düşünüyorum ama emin değilim tabi sonuçta görüntü küçük ve tam tv deki gibi net görünmüyo
evet fragmanı simdi tekrar izledigimde bende farkettim farklı gomlekler..
teşekkür ederim saolasın çok makbule geçti çok çok saolllllllll:img-wink:
rica ederim..valla showun başında beklemekten fenalık gelmişti bimkolik'e çok teşekkürler..
ya nasıl eylülü kullanıyo bu nedim allahım boğucam bu adamı ya kaçarı yok..abisine yetmiyor çevresindekilere de zarar veriyor hasta bu adam ya..eylül de safım hiçbişey anlamıyor..yalnız bişey dikaktimi çekti ballı ağa ezo meryemin önüne geçtikten sonra ateş ediyo sanki hırsını alamamış da yine de vurayımd er gibi bana mı öyle geldi:blink: yani kazadır mutlaka ama belki aradaki süreyi iyi hesaplayamamış olabilirler belki..
ben de öyle düşündüm ezo meryemin önüne geçiyo aradan biraz süre geçiyo o zaman ateş ediyo.ama eğer o fragmandaki sahneler tahminimiz gibi olursa katkılarından dolayı önce elçin anneye sonra da ballı ağaya teşekkürü bir borç bilirim
çıkmak zorundayım akşam üstü dönerim iyi muhabbetler hepinize kolay gelsinbye
rica ederim..valla showun başında beklemekten fenalık gelmişti bimkolik'e çok teşekkürler..
evet valla aslında ben fragmanı gördüm fakat insanın izledikçe izleyesi gelio eğer bu forumu okuyan bi yetkili varsa allah aşkına sık sık verin böle olmi ki ama ratingler malum yükselmesi gerekii:img-yes:
Evet fragmanda anlamak cok zor ama bimkolik arkadas resimleri yuklemis orda bakarsaniz goreceksiniz ayni gomlek
Hatta 40 bolumde ezoyla yemek yerkenki sahnedeki gomlek uzerindeki ya Kadim cok icip sarhos oluyor ruya goruyor yada vurulur vurulmaz haber aliyor ve hemen ballinn evine damliyor diye dusunuyorum.Tabi ters kose olmakta var bu isin icinde
41.BÖLÜM
Elçin Anne’nin kendisine karşı olan sert tavrına bir anlam veremeyen Ezo, otelde duramaz ve kendini sokaklara atar. Kadim, konuşmak için Ezo’yu arar ancak Ezo, telefonunu da açmaz. İstanbul sokaklarında dolaşırken eski komşusu Bahattin’e rastlayan Ezo, Bahattin’in de ısrarıyla, eski mahalle arkadaşları, Havva ve Arziye’yi ziyaret edince biraz keyfi yerine gelir. Ancak eve döndüğünde Elçin Anne’yle daha ağır bir konuşma yapar ve Elçin Anne, tatlı bir dille de olsa Ezo’yu, Kadim konusunda uyarır. Oldukça sıkıntılı olan Ezo, akşam bir kebapçı da Meryem ve Nur’la buluşur. Yemekte, Meryem rakı içmek ister. Nur’da, Ezo’da; Meryem’deki bu değişikliğe bir anlam veremez; ikisi de karşı çıkarlar ama Meryem direnir. Zira Meryem, Erkan’ı bacağından vurmuştur ve kendin de değildir. Meryem’in adam vurduğunu öğrenen Ballı Ağa ise, üç kadını da hemen eve getirmesi konusunda Zeynel’e emir verir. Ballı Ağa’nın karşısına sarhoş çıkan Meryem, çizmeyi aşınca Ballı Ağa silahına sarılır ancak Meryem’i vurmak isterken Ezo’yu vurur. Kadim’se her yerde deli gibi Ezo’yu aramaktadır.
allahım böyle bişi görmedim 41.bölüm özeti bu kadar uzun özetçi arkadaş bu sefer işini ciddiye almış eee ne diyebilirimki yavaş yavaş dizelio devamı gelir inşallah:img-icecr
Tamam fragmanı izledim... Yazmayacaktım ama birz beğendim.. O da Kadim ve Ezo'nun hatırna valla.. Özelikle tabii Kadim'in Ezo'nun saçlarını okşaması ve bakışmalarından...
Ama fragman cidden karışık.. hangi sahne hangi yerde.. ne oldu ne olmuştur, ne olcaktır sorularına cevap vermek mümkün değil. Tamam son sahnede Ezo vuruluyor da, o fragmanın son sahnesi dizinin demi son sahnesi oluyor...
Kadim kendini içkiye vurmuş.. zaaaten ben ve bir arkadaşım ismi lazım değil o kendini bilir pek bi severiz böyle tipleri.. O yüzden bu bölümde Kadim bizim....
Seyit Süreyya'ya mı geldi ni? ben mi yanlış gördüm..
oh oh.. işler arapsaçı olsun da iyice... Ama Kadim ve Ezonun durumu da iyice ilerlesin artık...
Serhat Bey, nasıl aşık bakıyor gene yav... he allam sen aklıma mukayyet ol...
en nihayet bimkolik arkadaşımız derdimize derman oldu. Çok sağol sende olmasan fragman fragman deyip kendimizi ordan oraya vuracaktık. tekrar seyrettim ve bu Süreyya ve Seyid nasıl biraraya geldi bir bilen varsa söylesin, bu kadar tesadüf pes yani,şimdi kötülük yumağı şeklinde dolaşırlar artık Kadim-Ezo-Ballı etrafında. offf büyütülmüş Ezo fotoğrafı ve Kadim süper bir sahne olacağa benziyor. Ahh Ahh hele Kadim elleri Ezo'nun saçında Ezo birşeyler diyecek oluyor muhakkak Kadim orada sus diyor herhalde, Kadim'in Ballı'ya bakış attığı sahne de konuşturacak kendini gibi geliyor. valla seyretmek için sabırsızlanıyorum gel Salı gel..
papatya363 18-11-07, 13:34 Evet fragmanda anlamak cok zor ama bimkolik arkadas resimleri yuklemis orda bakarsaniz goreceksiniz ayni gomlek
Hatta 40 bolumde ezoyla yemek yerkenki sahnedeki gomlek uzerindeki ya Kadim cok icip sarhos oluyor ruya goruyor yada vurulur vurulmaz haber aliyor ve hemen ballinn evine damliyor diye dusunuyorum.Tabi ters kose olmakta var bu isin icinde
resimlere iyice baktım ama farklı gömlekler gördüm gene bak dikkatlice bakarsan gömleklerin rengi hemen hemen aynı ama nedimle konuşukenki gömlek çizgili yakasına dikkat edersen çizgileri var
bu arada kadime gene lila gömlek bombardımanı yaptılar sürekli aynı renk gömlekleri giydiriyorlar
demekki en çok onu yakıştırıyorlar halbuki o ne giyse yakışıyor :)
Evet Nedim in Kadim in odasında konuştukları sahnedeki gömlekle, içki içerkenki sahnedeki ve Ezo nun saçlarını okşadığı sahnedeki gömleği aynı değil. Nedim le tartıştığı sahne farklı bir sahne olacak. Ama içki içtiği sahneden sonra gelecek sanırım Ezo nun saçlarını okşadığı sahne. Çünkü bu iki sahnede kıyafetler aynı :happy0064:happy0064:happy0064
Evet bende bunu farkettim acaba benmi yanlış anladım falan dedim. Ama bak sende farketmişsin. Orda belki bir zamanlama hatası vardır. Çünkü birdenbire ateş etmiyor Ballı ağa. Ezo Meryem in önüne geçiyor. Ballı ağanın bunu farkedeceği kadar süre geçiyor ama yinede ateş ediyor. Bakalım bölümü izleyincede batacakmı bu bizim gözümüze...
papatya363 18-11-07, 13:42 Evet Nedim in Kadim in odasında konuştukları sahnedeki gömlekle, içki içerkenki sahnedeki ve Ezo nun saçlarını okşadığı sahnedeki gömleği aynı değil. Nedim le tartıştığı sahne farklı bir sahne olacak. Ama içki içtiği sahneden sonra gelecek sanırım Ezo nun saçlarını okşadığı sahne. Çünkü bu iki sahnede kıyafetler aynı :happy0064:happy0064:happy0064
evet bende öyle düşünüyorum kadim ezoya ulaşamadığı için telaşlanıyodur endişelenmiştir ve kendine içkiye vermiştir tabi önündede ezonun büyütülmüş gözlerinin fotoğrafı ona baka baka içiyor
sonra bişekilde vurulduğunu öğrenir ve ballı ağanın evine gelir burda tabi ballı ağayla hoş olmayan bi konuşma yapar bakışlarından bunu anlıyoruz sonrada ezoyu görmek için odaya gider ve işte o muhteşem sahne başlar:)
resimlere iyice baktım ama farklı gömlekler gördüm gene bak dikkatlice bakarsan gömleklerin rengi hemen hemen aynı ama nedimle konuşukenki gömlek çizgili yakasına dikkat edersen çizgileri var
bu arada kadime gene lila gömlek bombardımanı yaptılar sürekli aynı renk gömlekleri giydiriyorlar
demekki en çok onu yakıştırıyorlar halbuki o ne giyse yakışıyor :)
evet içki içerken ki gömleği çizgili...
ama ballıyla konuştuğu ve ezonun yanındaki gömlek düz mavi. orda vurulduğunu öğrenince ballıyı uyaracakdır bu konuda ve sonrada ballının odalarının birindeki beklediğimiz an :happy0064:happy0064
evet bende öyle düşünüyorum kadim ezoya ulaşamadığı için telaşlanıyodur endişelenmiştir ve kendine içkiye vermiştir tabi önündede ezonun büyütülmüş gözlerinin fotoğrafı ona baka baka içiyor
sonra bişekilde vurulduğunu öğrenir ve ballı ağanın evine gelir burda tabi ballı ağayla hoş olmayan bi konuşma yapar bakışlarından bunu anlıyoruz sonrada ezoyu görmek için odaya gider ve işte o muhteşem sahne başlar:)
Aynen senin dediğin gibi gelişeceğini düşünüyorum olayların. Çünkü Kadim in Ballı ağaya posta koyduğu sahnedeki kıyafetide aynı. Büyük bir ihtimalle Ballı ağaya kızıyor sonrada Ezo nun yattığı odaya çıkıyor. Zaten biraz içkide içmişti kafa iyice bulanık yani. Hafif çakırkeyif haliyle Ezo ya bir itiraf yapmasını diliyorum ben :img-yes::img-yes::img-yes:
papatya363 18-11-07, 13:51 Aynen senin dediğin gibi gelişeceğini düşünüyorum olayların. Çünkü Kadim in Ballı ağaya posta koyduğu sahnedeki kıyafetide aynı. Büyük bir ihtimalle Ballı ağaya kızıyor sonrada Ezo nun yattığı odaya çıkıyor. Zaten biraz içkide içmişti kafa iyice bulanık yani. Hafif çakırkeyif haliyle Ezo ya bir itiraf yapmasını diliyorum ben :img-yes::img-yes::img-yes:
zaten o arada aralarında konuşma geçiyor ama sesli fragman olmadığı için tabi anlıyamıyoruz ne dediğini
ama tabiki istediğimiz ezoyu sevdiğini sözleriylede belli etmesi sadece gözleriyle değil:)
zaten o arada aralarında konuşma geçiyor ama sesli fragman olmadığı için tabi anlıyamıyoruz ne dediğini
ama tabiki istediğimiz ezoyu sevdiğini sözleriylede belli etmesi sadece gözleriyle değil:)
Ya o sahnede çok konuşma kısmı vermemişler. Birde kamera yandan almış onları. Sadece anladığım yer Ezo "Gadim Bey" diyor. Sonrada Kadim ona susmu diyor artık ne Ezo susuyor. Tek çözebildiğim bu...
papatya363 18-11-07, 14:07 Ya o sahnede çok konuşma kısmı vermemişler. Birde kamera yandan almış onları. Sadece anladığım yer Ezo "Gadim Bey" diyor. Sonrada Kadim ona susmu diyor artık ne Ezo susuyor. Tek çözebildiğim bu...
o zaman kadim herzamanki gibi gözleriyle konuşmak istiyor:)
neyse ben kaçtım size doyum olmuyo ama işlerim var iyi yorumlar:) :sad53:
o zaman kadim herzamanki gibi gözleriyle konuşmak istiyor:)
oyy oyy sözler yetersiz kalır zaten hem uğur lafından sonra zaten konusmasın kızgınım ona :img-beee:
Evett!Sonunda içime sindirerek izledim fragmanı.Bunun için tabi ki bimkolik senden Allah razı olsun.Tuttuğunu altın etsin.
Şimdi fragmanı ben de yorumlayayım.
Öncelikle canım Kadim aşk acısı çekiyor garibim.Aslında çok romantik,sevdiği kadının( sevdiğini kendi farkedemedi ama)fotoğrafını büyütmüş,ona baka baka içiyor.Vay be!Bence de o resmin karşısında içerken Nedim'in gelerek ona manalı manalı bir şey söylemesi ve Kadim'in afallaması,ne diyeceğini bilememesi çok güzel olur.Ezo'nun vurulduğunu Kadim nerden ve nasıl öğrenecek çok merak ediyorum.Evet, herkesin de hemfikir olduğu Ezo'nun yattığı yatak Ballı Ağa'nın evidir bence.
Olayı duyunca almıştır Osman abisinden anahtarı, son sürat gelmiştir Ballı'nın evine.Evdekiler çok şaşırır herhalde.Ballı'ya bir şeyler diyor ama ne dediğini kestiremedim.
Ve evet o sahne acaba Kadim neler söyleyecek Ezo'ya.Bundan daha çok merak ettiğim şey ise Ezo, buna nasıl tepki verecek ne diyecek?
Bence de tam orada bitirecekler.İnşallah bir dahaki bölümü bittiği yerden başlatırlar.Benden bu kadar yorum çünkü kalkıp ders çalışmam lazım.
Ben bu dizinin reklamını izleyeyim diye;vizelerime çalışırken verdiğim molaları bilgisayar başında geçiriyorum.Allah beni ıslah etsin.
Kalp kirizi gecirmeden hemen yorum yapmam lazim..
Oncellikle bimkolik sen varya sen bitanesin, sana soylicek bisey bulamiyorum yemin ederim, Allah ne muradin varsa versin emi kardesim, cok ama cok saol canim!..
Dun tekrari izledim, hic bi reklamini kacirmadim, dizi bitti fragman hala yok, diziden sonraki programlari izledim yine yok, bugun izledim reklamlari ama yok yok yok..
Neyseki TR'de cikmis ve bimkolik arkadasimiz saolsun siteye eklemis, burasida olmasa, sizlerde olmasaniz halimiz duman varya..!
Gelelim icerigine, cunki hissediyorum yaklasiyor kalk krizim..
Bu fragman, bu bolumun ozetinin fragmani olduguna eminmiyiz biz arkadaslar, tamam icerik benziyor ama fragman cok bi baska.. Muhtesem, muhtesem muhtesem.. Kadimin Ezonun buyuk goz posterine bakip icmesi, sonra o beni bitirden kisim, Kadimin Ezonun saclarini oksamasi, ordaki bakismalari.. Yarabbim fena oluyorum..
Meryemli kisimlar bile guzel, hatta son yer dahada guzel Balli aga bi guzel vuruyor Ezomuzu, hemde tam karnindan, oh oh Kadim duycak ve o anki hali, ay dusunemiyorum, beynim resmen durdu..
Benim tek bi sorum var oda fragmanin son sahnesini, o Kadimin Ezonun saclarini oksadigi sahneden sonrami, yoksa oncemi.. Cunki cidden fragmani cok bi tuhaf etmisler.. Cok merak ettiriyor, cok karisik..
Herneyse izleyip gorcez, ya ben fragmani son bi kez izleyip olmeye gidiyorum, hakkinizi helal edin emi arkadaslarim..
kadimin ezoya ulasamadıgı soyleniyordu ozette,
belki de kadim işi bahane ederek ballı agayı cagırmıstır otelde konusma sonrasında ezo hanım nasıl demiştir agaya caktırmaya calısmadan, aga da bizde rahatsız biraz demiştir, tabi kendisini vurdugunu soylemmemiştir, kadim de hemen gidelim demiştir, ballı aga yok mok demiştir, ne alaka yani patron işcisinin ayagına falan.. neyse bu sekilde olabilir, yoksa kadim nerden bilsin aganın adresini,
hem aga dememiş miydi beni cepten ara diye hehe var cebi daha ne olsun..
Yok yok kesin bu kanalın kafasına birşeyler düştü veya fragmana bayıldılar:) Sabahtan beri dört kere gördüm fragmanı. Bilemiyorum bunda sürekli showu izlememin bir etkisi var mı?:icon_whis Her izleyişimde aynı duygular:img-in_lo Bu bölümü nasıl izleyeceğim bilemiyorum. Meryem sayesinde sinir katsayımız bile artmaz herhalde:img-cool2
arkadaşlar ekleyen arkadaşlar teşşekkürler tv kumandasından kurtardı ben yorumsuz kalmayı tercih ediyorum evet zaten yorumların hepsi bir birine yakın ama süper bir bölüm bizi bekliyor ee daha ne olsun ewet saçlar kesilmiş ama ben zaten sahradan beri yakışıklı diyorsam benim için bir sakıncası yok çünkü bu halide güzel çünkü oyunculuk süper:img-in_lo:img-blush
Şimdi daha çok dikkat ettim de Ezo ile kadim bakışırken şöyle der herhalde:
-Beni bütün sevdiklerim bıraktı gitti.Bari sen bırakma.Beni bırakıp gideceksin diye çok korktum.
-Kadim Bey!
-Sus! Evet,sen benim sevdiğim kadınsın galiba.kem küm işte.
Böyle değil tam ama.Kadim'in söyleyiş tarzına dönüştürürsek,bide bu sözleri o güzel gırtlaktan gelen sesiyle söylese bayılırım herhalde kantinin ortasında beni sebebi anlaşılmayan bir nedenden dolayı hastahaneye kaldırırlar.
Şimdi daha çok dikkat ettim de Ezo ile kadim bakışırken şöyle der herhalde:
-Beni bütün sevdiklerim bıraktı gitti.Bari sen bırakma.Beni bırakıp gideceksin diye çok korktum.
-Kadim Bey!
-Sus! Evet,sen benim sevdiğim kadınsın galiba.kem küm işte.
Böyle değil tam ama.Kadim'in söyleyiş tarzına dönüştürürsek,bide bu sözleri o güzel gırtlaktan gelen sesiyle söylese bayılırım herhalde kantinin ortasında beni sebebi anlaşılmayan bir nedenden dolayı hastahaneye kaldırırlar.
tıp tarihine gecer artık hastalıgımız, kadim-ezo hastalıgı,
hoş merak etme kogusumuz hazır zaten :D bu yuzden gidecegin yer belli merak etme :)
Gelelim icerigine, cunki hissediyorum yaklasiyor kalk krizim..
Bu fragman, bu bolumun ozetinin fragmani olduguna eminmiyiz biz arkadaslar, tamam icerik benziyor ama fragman cok bi baska.. Muhtesem, muhtesem muhtesem.. Kadimin Ezonun buyuk goz posterine bakip icmesi, sonra o beni bitirden kisim, Kadimin Ezonun saclarini oksamasi, ordaki bakismalari.. Yarabbim fena oluyorum..
Bence de mükemmel…kadim artık küçücük fotoğrafa sığdıramamış aşkını koskocaman poster yaptırmış da öyle masumca bakıyor..ikisi de adını koyamadıkları duyguyu yaşıyolar..:img-in_lo ne kadar da tatlılar ikisi de..ahh ahhhh aklıma hep o sahne geliyor zaten..acaba ne olacak sonrasında merak ediyorum.
Önce ikisi de inkar edecek.. “ben bunu hissetmem” diyecek.. sonrasında ikisi de birbirlerine ve kendilerine itiraf edemedikleri duygunun peşine düşecekler.. ve umarım en sonunda da kavuşacak iki sevdalı birbirine ..:img-in_lo valla çok duygusallaştım :)
Ya sanki birisi yeni fragmanın resimlerinin yüklendiğinden bahsetti. Acaba ben mi yanlış anladım?
Eğer doğru anladıysam bu konuda biri bana yardımcı olabilir mi???
Ya sanki birisi yeni fragmanın resimlerinin yüklendiğinden bahsetti. Acaba ben mi yanlış anladım?
Eğer doğru anladıysam bu konuda biri bana yardımcı olabilir mi???
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13050&page=47 de Sanne gif yapmıss harika. onceki sayfada da resimler var..
Sennæ canim aynen katiliyorum, helede sonuna umarimki kavuscaklar..
Bu arada kendime biraz geldim, atlattim soku simdi gelelim diger karakterlere..
Nedim son hiz devam ediyor serefizligine, Eylul asik tamamda, cok cabuk kaptirdin kendini be kizim, sonunda cok feci uzulcen haberin yok, insallah sana asik olur Nedimde aci ceker.. Olucakta galiba zaten..
Kadimin saclari yine gitmis, cok ama cok yakismis bu adam bu bolumde niye bu kadar yakisikli arkadaslar, yoksa banami oyle geliyor..
Meryemin su adami vurmasina gelince, iyide adam bisey yapmadi sana, sen git onu zorliyani vur, sykiyor ama dimi Seyitte o silahi dayamak, gittide bos yere adami bacagindan vurdu, manyak bu kiz ya..
Kadim ve Balli karsi karsiya gelicek gibi bu bolumde, Ezoda yok, bi kavga ciksa kim durdurcak, o ikilinin sahnlerini cok merak ediyorum..
Nedim otele ne icin geliyor, orasina hic bi tahmin yurutemedim, Kadimle aralarida iyimi kotumu anliyamadim, Kadim bi hareket yapip cikiyor odadan Nedim siritiyor, Allah Allah..
Ve fraganin son sahnesi, yorum yok
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13050&page=47 de Sanne gif yapmıss harika. onceki sayfada da resimler var..
Sağol h23. Bende gördüm resimleri hatta kaydettim bile. Zaten bölümü izledikten sonra helede o çok beklediğimiz güzel sahneden sonra ne resimler çıkar ya. Sabırsızlıkla bekliyorum salı gününün gelmesini.
fragman forumu sallamaya devam etmiş:)Kadim'in o bakışlarından ve halinden sonra sarsılmayan olamazdı zaten:)...izleyemeyenlerde izlemiş iyice coşmuş forum....tek endişem rüya diye geçiştirmeleri..sakın ezo sakın rüya görmenin zamanı değel yeğenim,sakın ha:)
fragman forumu sallamaya devam etmiş:)Kadim'in o bakışlarından ve halinden sonra sarsılmayan olamazdı zaten:)...izleyemeyenlerde izlemiş iyice coşmuş forum....tek endişem rüya diye geçiştirmeleri..sakın ezo sakın rüya görmenin zamanı değel yeğenim,sakın ha:)
bu rüyaysa eger biz forumcak kabus gormusuz demektir, oyy Allah korusun bak icime kurt dusurdun simdi, ya sahi kadimin o kadar icip sızma sonrası gordugu bi ruyaysa bende artık kahırlara girerim..
yok yokkkk rüya olamaz ya yapmasın senaristler yoksa hayal krıklığı geçirir tüm forum.. ağlayan insanlar görmek istemem burda.. yok kimse uyumasın ezo da uyumasın kadim hiç uyumasın sahne gerçek olsun yoksa yıkılırız aha şuracıkta :img-swoon
anaaa böyle bi ihtimal de var dimi inşallah değildir ya gerçek olsun..acaba içkinin gazıyla mı gidiyo yoksa ayıkken mi bu da önemli sonra hatırlamıyorum ayağına yatmasın kadim utanıp da :)
Ruya olabilirmi diye bende dusundum, hatta fragmani gormeden, yorumlari okudugum zaman dusundum bunu ama fragmani gorunce, bu fikirden siyrildim.. Kesinlikle fragman diil arkadaslar, buna 98% eminim, boyle bisey yapmaz senaristler, bolumun sonu olabilir belki ama ruya olamaz, lutfen boyle dusunupte bozmiyalim sinirlerimizi..
Gercek o sahne, gercek!
eğer o mükemmel ötesi sahneler rüya çıkarsa haftalardır yapmak isteyip de ertelediğimiz seti basma olayını yaparım derim ben hiç üşenmem kalkar gelirim valla
anaaa böyle bi ihtimal de var dimi inşallah değildir ya gerçek olsun..acaba içkinin gazıyla mı gidiyo yoksa ayıkken mi bu da önemli sonra hatırlamıyorum ayağına yatmasın kadim utanıp da :)
kadim o saatten sonra inkar etmez de eğer dediğin gibi sarhoş giderse bu sefer ezo siz ne dediğinizi blmiyorsunuz sarhoşsunuz kendinize gelin falan der
hiç çekemem tvyi oracıkta kırıveririm herhalde
Oh ya sonunda geldi fragman..Hemen yüklüyorum izleyemeyenler ve o bakışlara doyamayanlar için.. Ben doyamadım da ayıp söylemesi..:img-icecr
Ya sana ne kadar teşekkür etsek azdır. Zaten doğru düzgün hiç televizyon izlediğim yok, merak edip duracaktım; bir de sizin anlattıklarınızdan izleyemedim diye hasedimden çatlayacaktım :icon_sorr... Şimdi oh istediğim zaman açıp izlzeyebileceğim. Ama aklıma takılan şey, fragmanda olanların sırası. Fikri olan varsa Allah aşkına bir söylesin çünkü benim iyice aklım karıştı; bölümün en son sahnesi vurulma sahnesi olmamalı mesela özete göre ve hatta Kadim-Ezo sahnesi de vurulmadan sonra olmalı; yanlış mı düşünüyorum ki acaba? :icon_sorr
Ruya olabilirmi diye bende dusundum, hatta fragmani gormeden, yorumlari okudugum zaman dusundum bunu ama fragmani gorunce, bu fikirden siyrildim.. Kesinlikle fragman diil arkadaslar, buna 98% eminim, boyle bisey yapmaz senaristler, bolumun sonu olabilir belki ama ruya olamaz, lutfen boyle dusunupte bozmiyalim sinirlerimizi..
Gercek o sahne, gercek!
konus xKubraX arkandayız, esen_89 set basma mı zevkle :D
kadim o saatten sonra inkar etmez de eğer dediğin gibi sarhoş giderse bu sefer ezo siz ne dediğinizi blmiyorsunuz sarhoşsunuz kendinize gelin falan der
hiç çekemem tvyi oracıkta kırıveririm herhalde
valla ezo da pek direnicek gibi görünmüyordu ama:icon_whis ya bıraksınlar artık kendilerini ya apaçık ortada herşey salıverin gitsin :):) (duyguları yani :))
aynı zamanda bizimkinler tam böyle yakınlaşmışken kapıdan birinin zank diye içeri girmesi,,dışarıdan birinin kadime seslenmesi,,kadimin telefonunun çalması gibi klişe senaryolar istemiyorum
hayır kaldıramam yani sinirden ağlayıveririm bu aralar herşeye ağlıyorum zaten
Arkadaslar aklima bi fikir geldi, hadi hep beraber bi siralama yapalim, yani tabi zor olucak tutturmak ama en azindan denemis oluruz ha ne dersiniz..?
Ben basliyorum..
1. Ezo kimseye gorunmeden eski mahalleye gidiyor, Kadim onu ariyor ama bulamiyor..
2. Kadim kendini iskiye veriyor, ve Ezoya tutuldugunu artik kesinlikle anliyor..
3. Meryem o adami vuruyor ve kaciyor..
4. Balli bunu ogreniyor bi sekilde (buyuk bi ihtimalle Zeynel soyluyor), ve Ezonunda bulundugu evde Meryeme hesap soruyor, silahini kaldiriyor ve Meryeme dogrultuyor, Ezo onune geciyor ve silah ona ates aliyor, ama karnina diil bacagina bence..
5. Sonra Ezoyu hastaneye kaldiriyorlar, hafif bi siyrik diyip pansuman yapip, dinlenmesei gerektigini soyleyip taburcu ediyorlar
6. Balli hic bi yere birakmiyor ve kendi evine goturuyor..
7. Balli ya Kadime haber veriyor yada Kadim Balliya gelip kendi ogreniyor durumu..
8. Ve hani fragmanda Kadim ve Balli yanyanaya, iste burasi Ballinin evi, Kadime soyledikten sonra Kadim Ezonun yanina cikiyor..
9. Sonrasinda ise o malum sahne, ve 41. bolumun sonu yazisi..
Ne dersiniz olabilirmi..?
merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum...sonunda bende aranıza katılmaya karar verdim...dizimizi bende buyuk bir ilgiyle severek izliyorum...kadimle ezonun aşkının ne olucagını bende cook merak ediyorum....sevgiyle ve serhatla kalın bye bye
aynı zamanda bizimkinler tam böyle yakınlaşmışken kapıdan birinin zank diye içeri girmesi,,dışarıdan birinin kadime seslenmesi,,kadimin telefonunun çalması gibi klişe senaryolar istemiyorum
evet ya sahrada da böyle olmuştu..tam sahrayla mithat öpüşücekken feyza gelivermişti sinir olmuştuk..:icon_whis
Arkadaslar aklima bi fikir geldi, hadi hep beraber bi siralama yapalim, yani tabi zor olucak tutturmak ama en azindan denemis oluruz ha ne dersiniz..?
Ben basliyorum..
1. Ezo kimseye gorunmeden eski mahalleye gidiyor, Kadim onu ariyor ama bulamiyor..
2. Kadim kendini iskiye veriyor, ve Ezoya tutuldugunu artik kesinlikle anliyor..
4. Balli bunu ogreniyor bi sekilde (buyuk bi ihtimalle Zeynel soyluyor), ve Ezonunda bulundugu evde Meryeme hesap soruyor, silahini kaldiriyor ve Meryeme dogrultuyor, Ezo onune geciyor ve silah ona ates aliyor, ama karnina diil bacagina bence..
5. Sonra Ezoyu hastaneye kaldiriyorlar, hafif bi siyrik diyip pansuman yapip, dinlenmesei gerektigini soyleyip taburcu ediyorlar
7. Balli ya Kadime haber veriyor yada Kadim Balliya gelip kendi ogreniyor durumu..
8. Ve hani fragmanda Kadim ve Balli yanyanaya, iste burasi Ballinin evi, Kadime soyledikten sonra Kadim Ezonun yanina cikiyor..
bunu zaten az cok yazmıstık, saedce 7-8i soyle tahmin ediyorum ki o da kadim iş bahanesiyle ballıya geliyo.. bu arada eline saglık usenmeden yazmıssın..
evet madem böyle bir sahne yapacaksın yok telefon çaldı yok ben bunu yapamam gibi klişe şeyler istemiyoruz.. böyle bir sahne yapmaya karar verdiysen tam yap arkadaşım.. bizi burada kalpten götürme..yani hiç olmazsın eğer rüyaysa ya da araya başka bişi gelerek bozulacaksa..ne olur böyle güzel sahne tadında olsun yoksa gerçekten büyük hayal krıklığı olacak.. bu arada senarist arkadaşlar senaryolar bölümüne de yönelseler onların mükemmel yazılarını takip etsek ne de güzel olur :)
Ben basliyorum..
evet olabilir ama unuttuğun bir şey var bu olayların bir yerinde ezo ve elçin anne görüşüyorlar.kadimle ilgili bir şeyler söyleyecek ezoya.acaba o hangi ara olacak.vurulmadan önce mi yoksa sonra mı??
bunu zaten az cok yazmıstık, saedce 7-8i soyle tahmin ediyorum ki o da kadim iş bahanesiyle ballıya geliyo.. bu arada eline saglık usenmeden yazmıssın..
Yazdinizmi, Allah Allah ben goremedimde.. :img-blush
Evet bak dedigin sebepten dolayi gitmis olabilir Kadim, ama aslinda asil aklinda Ezo vardir, sadece Balliya oyle demeyi uygun gormus olabilir, o sekilde agzindan laf alir.. Evet mantikli bence.. :img-yes:
bence de xKubrax dediğin gibi olabilir..zaten genellikle herkes aynı şey düşünüyor..umarım o sahneden sonra devamını da görebiliriz yoksa 1 hafta dayanamayız sabredemediğimiz için :)
Ben basliyorum..
belki de bu olay vurulmadan önce yaşanıyor da olabilir..bitiş vurulmayla olucak da olabilir..
*Kucuk bi siralama degisimi..
1. Ezo mahalleye gider, ve biraz orda kalir keyfi yerine gelir, sonra Elcin anneyle konusmaya gider eve, ama Elcin anne "tatli bi dille" Kadim hakkinda uyarir...
4. Ezo Nur ve Meryemi gorur ve bi kebapciya giderler, Meryem anlatir olanlari
5. Ezoda gider Meryem ve Nurla, ve Balliya anlatirlar, Balli delirir ve Meryeme hesap sorar, silahini kaldiriyor ve Meryeme dogrultuyor, Ezo onune geciyor ve silah ona ates aliyor, ama karnina diil bacagina bence..
6. Sonra Ezoyu hastaneye kaldiriyorlar, hafif bi siyrik diyip pansuman yapip, dinlenmesei gerektigini soyleyip taburcu ediyorlar
7. Balli hic bi yere birakmiyor ve kendi evine goturuyor..
8. Kadim is bahanesiyle Ballinin yanina gider ve Ezo durumunu ogrenir
9. Ve hani fragmanda Kadim ve Balli yanyanaya, iste burasi Ballinin evi, Kadime soyledikten sonra Kadim Ezonun yanina cikiyor..
10. Sonrasinda ise o malum sahne, ve 41. bolumun sonu yazisi..
*Kucuk bi siralama degisimi..
1. Ezo mahalleye gider, ve biraz orda kalir keyfi yerine gelir, sonra Elcin anneyle konusmaya gider eve, ama Elcin anne "tatli bi dille" Kadim hakkinda uyarir...
4. Ezo Nur ve Meryemi gorur ve bi kebapciya giderler, Meryem anlatir olanlari
5. Ezoda gider Meryem ve Nurla, ve Balliya anlatirlar, Balli delirir ve Meryeme hesap sorar, silahini kaldiriyor ve Meryeme dogrultuyor, Ezo onune geciyor ve silah ona ates aliyor, ama karnina diil bacagina bence..
6. Sonra Ezoyu hastaneye kaldiriyorlar, hafif bi siyrik diyip pansuman yapip, dinlenmesei gerektigini soyleyip taburcu ediyorlar
7. Balli hic bi yere birakmiyor ve kendi evine goturuyor..
8. Kadim is bahanesiyle Ballinin yanina gider ve Ezo durumunu ogrenir
9. Ve hani fragmanda Kadim ve Balli yanyanaya, iste burasi Ballinin evi, Kadime soyledikten sonra Kadim Ezonun yanina cikiyor..
10. Sonrasinda ise o malum sahne, ve 41. bolumun sonu yazisi..
yine ben :img-blush soyle bi durum var, eger elcin anne tatlı dille konusmussa ve de ezo kendi evine gitmişse neden kadim ulasamasın ki ezoya??
birde kadim ezonun gittigini nasıl ogenecek bunları merak edşyorum dogrusu,
acaba soyle olabilir mi,
en basında kadim elcin anne konusurlar mutfaktan yemek isterler usta ezo yok biraz gecikebilirm falan der sonra helallik istedigin soyleyince kadim arar ulaamaz beraber eve giderler bu sırada ezo eski mahallede gec saatte dönmüş olsun kadim kacırmıs olsa, otele gidip kendini içkiye verse elcin anne de zaten mesafe koymak istiyo ki sebebini anlamıs deilim !!! soylemese ezo evde diye ertesi gun de ezo ballı kafilesiyle gun gecirsin vurulsun ve aksam eve gitmesin, elcin hala bişey demesin kadime sonraki gun aryık kadm dayanamayıp ballıyla gorussun ordan da ballının evine
yine ben :img-blush soyle bi durum var, eger elcin anne tatlı dille konusmussa ve de ezo kendi evine gitmişse neden kadim ulasamasın ki ezoya??
birde kadim ezonun gittigini nasıl ogenecek bunları merak edşyorum dogrusu,
acaba soyle olabilir mi,
en basında kadim elcin anne konusurlar mutfaktan yemek isterler usta ezo yok biraz gecikebilirm falan der sonra helallik istedigin soyleyince kadim arar ulaamaz beraber eve giderler bu sırada ezo eski mahallede gec saatte dönmüş olsun kadim kacırmıs olsa, otele gidip kendini içkiye verse elcin anne de zaten mesafe koymak istiyo ki sebebini anlamıs deilim !!! soylemese ezo evde diye ertesi gun de ezo ballı kafilesiyle gun gecirsin vurulsun ve aksam eve gitmesin, elcin hala bişey demesin kadime sonraki gun aryık kadm dayanamayıp ballıyla gorussun ordan da ballının evine
evet benimde kafamı kurcaladı acaba elçin anneyle kadim nasıl bir konuşma yapıyorlar belkide kadim bu konuşmadan sonra elçin annenin niyetini anlayıp ona soramıyor da olabilir.
Özete bir daha bakalım..
Elçin Anne’nin kendisine karşı olan sert tavrına bir anlam veremeyen Ezo, otelde duramaz ve kendini sokaklara atar. Kadim, konuşmak için Ezo’yu arar ancak Ezo, telefonunu da açmaz. İstanbul sokaklarında dolaşırken eski komşusu Bahattin’e rastlayan Ezo, Bahattin’in de ısrarıyla, eski mahalle arkadaşları, Havva ve Arziye’yi ziyaret edince biraz keyfi yerine gelir. Ancak eve döndüğünde Elçin Anne’yle daha ağır bir konuşma yapar ve Elçin Anne, tatlı bir dille de olsa Ezo’yu, Kadim konusunda uyarır. Oldukça sıkıntılı olan Ezo, akşam bir kebapçı da Meryem ve Nur’la buluşur. Yemekte, Meryem rakı içmek ister. Nur’da, Ezo’da; Meryem’deki bu değişikliğe bir anlam veremez; ikisi de karşı çıkarlar ama Meryem direnir. Zira Meryem, Erkan’ı bacağından vurmuştur ve kendin de değildir. Meryem’in adam vurduğunu öğrenen Ballı Ağa ise, üç kadını da hemen eve getirmesi konusunda Zeynel’e emir verir. Ballı Ağa’nın karşısına sarhoş çıkan Meryem, çizmeyi aşınca Ballı Ağa silahına sarılır ancak Meryem’i vurmak isterken Ezo’yu vurur. Kadim’se her yerde deli gibi Ezo’yu aramaktadır.
Valla tahmin etmek çok zor ..özete de bakarak tahminimizi yapalım..
1. elçin anne o kadar şey dedikten sonra ezo otelden ayrılı kendini İstanbul sokaklarına verir ve gezerken eski komşularına rastlar..
2. Kadim her yerde Ezo’yu aramaktadır..
3. ezo eve döner ancak daha da büyük bir kavga olur elçin anneyle aralarında..
4. ezo yine evden ayrılır Meryem ve nur ile buluşur konuşurlar ancak Meryem alkolü geldiğinde fazla kaçırmış ve Erkan’ı ayağından vurmuştur..
5. bu arada kadim de heryerde ezoyu aramakta onu da kaybetmenin korkusuyla kendini alkole vermiş bulunmaktadır.. güzel gözlü ezosunu da kaybetmek ve yalnız kaybetmek istemez.. fakat bu süre içinde ezoya verdiği değeri daha da çok anlamıştır.. ezo için hissettiklerini kendine itiraf edemese de hayatını kaplamıştır ezo aniden..bunun farkındadır ve onu kaybetmek istemez6. sonra ballı ağa Meryem ve nur’u aldırmak için araba yollar eve dönerler birikte..ezo da elçin anneyle kavgalı olduğundan ballı ağa ezonun da yanlarında kalmasını ister
daha sonra da iki ihtimal var. 1.si
1. üçü de eve gelir ballı meryemi alkollü görünce ateş eder ancak ezo vurulur
2. doktor elaşlanacak bişi olmadığını söyler. Ezoya evine dönmesini söyler
3. kadim ezonun ballı ağada olduğunu öğrenir..
4. sonra ziyarete gider.. ballıyla araları açılmıştır..
Ballı her ne kadar kadimin görüşemeyeceğini söylese de kadim dinlemez ve odaya gider..
5. sevdiğini kaybetme korkusu olan kadim de o anda ezonun saçlarını okşar ve duygularını dile getirmek ister.. sözleriyle olmasa da gözleriyle her şeyi anlatmıştır..
h23, evet bencede oyle olucak..
Sen benim yazdigim su kismi - sonra Elcin anneyle konusmaya gider eve, ama Elcin anne "tatli bi dille" Kadim hakkinda uyarir.. dahada detaya girdindinki bu guzel..
Simdi dusunelim, egerki Kadimden uzak durmasini istiyecekse Elcin anne Ezodan o halde Ezonun eve geldigini Kadime neden soylesin oyle diilmi, bilmemezlikten gelcek Kadim ona sorunca.. Kadim Elcin anneyi eve birakicak, ve o sirada Ezo Arziyelerin yaninda olucak, aksam gec bi vakitte eve donucek Elcin anne oyle bi tepki verince kendini disari atip Meryemgile orda rastlicak ve ordan eve gitmeden Balli Aga'nin evine gitcek.. Bence bu kisim bu kadar basit...
bir diğer kafama takılan konu da su: ezonun saclarının oksandıgı sahnede ezo cok iyi gorunuyor, belki de elcin anneye kırılan ezo ballıya gitmiştir, kadim ballıdan ogrenmiştir beraber gormeye gitmiştir ve sonra o muthiş sahne, ezo gorusmek istemedigi icin cıkmamıstır falan.. sonra ezonun yanında ayrıldıktan sonra otele gidip resme bakmıstır, boyle daha guzel olur sanki, sırf vuruldu diye gitmesin yanına peşinden kossun sürünsün :img-icecr :img-wink:
bu sezon ilk başladığında tek kötü karakter seyitti.onun bile bu kadar zararını görmedim
nedim iyi ile kötü arasında gidip geliyordu sonunda tamamen kötülükte karar kıldı
sonra sürayya giriverdi kötü karakter sayısı 3'e yükseldi
eylül aşkından aklını yitirdi gerçekleri göremiyo
meryem namusuna kafayı taktı kafayı sıyırdı
şimdi de elçin anne kadimi mafya tipli insanları tanıştırdı diye ezoya soğuk davranıyo
bu dizide karakterler ne hale gelmiş birkaç bölümde sinir bozucu insan sayısı ne kadar artmış
Şimdi size bir sorum var. Yaralanan ezoyu kim tedavi eder?Büyük ihtimal doktor Emre. Peki bu olay kadimin kıskançlığını körükler mi?:img-icecr
Ben o sahnenin gerçek olduğunu düşünüyorum. Fragmanı ilk izlediğimde gerçek olmadığını düşünüyordum ama şuan %99 eminim. Öncelikle bir adet hasta ezo lazım e var. Kadim onu ziyarete gidecektir tabi. Bir adet kızgın kadim görüyoruz ballının evinde. Üstelik balının yanındaki gömleği o malum sahnedeki gömlekle aynı dikkat ettiyseniz. Hem gerçek olmasa bile öyle bir durumun olması bile yeter.Hem ileride gerçekleşeceğinin işaretidir. Hem de hayallerimizin gerçekleştiğinin işaretidir:img-in_lo
Şimdi size bir sorum var. Yaralanan ezoyu kim tedavi eder?Büyük ihtimal doktor Emre. Peki bu olay kadimin kıskançlığını körükler mi?:img-icecr
Iyide canim Doktor Emre psikolog diilmi..? Yani sozlu doktor..
Ezoyu onun tedavi edicegini sanmam.. Kiskancliklar daha ileride baslicaktir, bu bolumde o kadar fazla olur, kiskancligi daha ilerki bolumlere sakliyalim bence.. :img-yes:
Iyide canim Doktor Emre psikolog diilmi..? Yani sozlu doktor..
Ezoyu onun tedavi edicegini sanmam.. Kiskancliklar daha ileride baslicaktir, bu bolumde o kadar fazla olur, kiskancligi daha ilerki bolumlere sakliyalim bence.. :img-yes:
hay sen cok yasa benden hızlısın.. zaten selimin ameliyatına da katılmıs ne alaka dedim, bunu bi iki kez daha belirtmiştim, ben artık emrenin kendi hikayesi olsun istiyorum, o kadar luzumsuz karakterler cirit atıyo boy gosteriyo dizide ama emre sadece ezonun ihtiyacı oldugundan yada kadimi kıskandırmak icin bi malzeme olarak kullanılıyo, yazık haketmiyo bunu..
emre tedavi edebilir.öyle olursa kesinlikle kadim kıskaçlıktan ölür emrenin adı bile yetiyo kıskanması için yalnız benim bilmediğim birşey var emre ile ballı birbirini tanıyor mu??hiç konuştular mı?
tanıyorlar ballının oglunun psikiyatristiydi öldü recep adında biriydi 2. sezon izleyicilerinden oldugumdan bu kadar biliyorum, 33. bölümde öldü..37.de de meryemi ballıya verirlerken yanlarında emre de vardı. sahi bu doktor emre kimin nesidir ? antepte mi gorev yapmıs hepsi bu mu yani ?? gecen sezonda vardı demekki..
ben de bir soru sorayim o zaman ezoya ulaşamayan kadim ilk önce emreyi mi arar yoksa ballı ağayı mı?ya da şöyle diyim emreyi arar mı sonuçta ezo emre içim dert babam diyordu ya
ben de bir soru sorayim o zaman ezoya ulaşamayan kadim ilk önce emreyi mi arar yoksa ballı ağayı mı?ya da şöyle diyim emreyi arar mı sonuçta ezo emre içim dert babam diyordu ya
emreyi arar benim tahminim ama merak ediyorum o hallerini ayy canım ne guzel soru bu .. hayal ederken bile icim kıpırdadı.. hehe artık dansöz kadimi goruruz, nasıl acıklayack merakını super super.. :happy0064
tanıyorlar ballının oglunun psikiyatristiydi öldü recep adında biriydi 2. sezon izleyicilerinden oldugumdan bu kadar biliyorum, 33. bölümde öldü..37.de de meryemi ballıya verirlerken yanlarında emre de vardı. sahi bu doktor emre kimin nesidir ? antepte mi gorev yapmıs hepsi bu mu yani ?? gecen sezonda vardı demekki..
doğru ya haklısın nasıl da unutmuşum.sağol hatırlattığın için.bu arada emrenin psikiyatrist olduğunu da unutmuşum birden
meryem namusuna kafayı taktı kafayı sıyırdı
:img-hyste:img-hyste Çok doğru kız resmen kafayı taktı ya.. Bu kadarda olmaz ee kızım sen adama gidip çoçuğunda pek şirinmiş,aramızda birşey olmadı değil mi? derken iyiydi. Daha şimdi aklına geldi namusu.. Erkan kim onu bile unutmuşum yanı düşün.. Arkadaşlar hatırlattı sağolsunlar..
emreyi arar benim tahminim ama merak ediyorum o hallerini ayy canım ne guzel soru bu .. hayal ederken bile icim kıpırdadı.. hehe artık dansöz kadimi goruruz, nasıl acıklayack merakını super super.. :happy0064
hele bir de ezoyu ballının evinde bulduğunda emreyi orda bulursa yüz ifadesini çok merak ediyorum:icon_whis
Yahu Emrede nerden cikti, ne ozette adi geciyor nede fragmanda yuzu gozukuyor, bence Emre bu bolumde olmicaz, bu bolum sadece Ezo ve Kadimin aski olucak, ne Emrede ne baskasi.. :icon_whis
öncelikle bimkolik arkadasima kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum beni büyük bir isgenceden kurtardigi icin gün boyu evde yoktum yani geldim bir actim fragman cok sevindim Allah ne dilegin varsa versin.Gelelim görüntülere cok güzellikler var ama yani sira tersliklerde var,Ezonun vurulunca agam sen ne yaptin der gibi bakisi bir kere icime oturdu,Kadimin Ezonun saclarini oksamasina ve öyle güzel güzel bakmasina bayildim ama bence rüya ne bileyim keske gercek olsa diyorum umarim yanilirim ama sanki Kadim icip icip sizdi arkasindanda ac tavuk misali Ezoyu öyle oksarken buldu kendini keske gercek olsa ama bana rüya geliyor,niye derseniz Berragin oldugu sahneyide gercekmis gibi göstermislerdi sonradan siyah beyaz gösterdiler buda öyle olabilr,ben yanilirim insaallah ama rüyada bile olsa o dokunus,o bakis yeter!ayrica Nedimin hain planlari devam ederken salak Eylülünde buna alet olmasina dayanamiyorum insaallah Kutsal ustam bu durumu sezerde bir güzel kulagini ceker,bu neya mafya dizilerine döndük bi seyit yetmezmis gibi meryem,nedim süreyya,eylül aralarinda kaldik yahu bune canim biz ask seyretmek istiyoruz ASK ASK duyun sesimizi ,KADIM'in saclari kesilmis yine sahradaki haline getirecekler benim icin fark etmez ben onu kel olsada begenirim gözleri yeter:good:ama erkekler aglamazdaki saclari cok havaliydi dimi .SEvgiyle ve Serhat'la kalin bye bye
arkadaşlar selam,
fragmanı gördüm özeti okudum bence 41. ve42. bölüm tadından yenemeyecek.
bır an evvle salı gununun gelemsı dılegıyle
Yahu Emrede nerden cikti, ne ozette adi geciyor nede fragmanda yuzu gozukuyor, bence Emre bu bolumde olmicaz, bu bolum sadece Ezo ve Kadimin aski olucak, ne Emrede ne baskasi.. :icon_whis
bütün tahminleri düşünüyoruz canım.yoksa ben de istemem ne emreyi ne başkasını hatta o gördüğümüz sahnenin de son sahne olmasını da istemiyorum bir hafta geçmez çünkü öyle birbirlerine bakarken bitirirlerse
merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum...sonunda bende aranıza katılmaya karar verdim...dizimizi bende buyuk bir ilgiyle severek izliyorum...kadimle ezonun aşkının ne olucagını bende cook merak ediyorum....sevgiyle ve serhatla kalın bye bye
aramiza hos geldin arkadasim ,sevgiyle ve Serhat'la kalin benim sloganim kimselere vermem saka saka ciddiye alma sakin aramiza hos geldin,gelmek güzel ama gitmek cok zor nerde olursam oluyum aklim burda kaliyor,sevgiyle ve Serhat'la kalinbye
bütün tahminleri düşünüyoruz canım.yoksa ben de istemem ne emreyi ne başkasını hatta o gördüğümüz sahnenin de son sahne olmasını da istemiyorum bir hafta geçmez çünkü öyle birbirlerine bakarken bitirirlerse
Anladim canim zaten, yapin yapin tabide simdik Emre cok luzumsuz, yani bu bolumde olmasi bence cok mantiksiz olur, ama bakarsiniz sizin dediginiz gibi olur senaristlerin surprizi vardir, bilemeyizki..
Iki bitim var benim aklimda..
1. Birbirlerine bakarlarken, hatta belki operlerken :icon_whis
2. Ezonun vurulmasi ve yere dusmesiyle..
Gorucez hangisi olucagini..
Bi gelse su Sali!
Doktor Emre,1.sezondan beri var.
Ömer kaybolduğunda Ezonun psikolojisi berbattı o zamanlar dr emre yardım ediyordu ezoya herzamanki gibi...
hatta bi ara senaristler aralarında aşk yazıcakalrıdı:Dbaya yakınlaşmışlardı ama sonradan işte kadim geldi ve senaryo kadim ezo aşkına yöneldi:D
Bende çok merak ediyorum bu bölüm neler olacağını. Kendi çapımda bu bölüm olacakların tahmini yaparak bir senaryo yazdım. Tabi sizin yorumlarınızdan da etkilenerek tahminlerde bulundum. Ne kadar doğru tahminler yaptım bilemiyorum. Salı günü yeni bölümü izleyince anlayacağız. İnşallah tutturabilmişimdir. Özellikle de o güzelim sahneyi...
Fragmani terkar izliyorumda, aklima bisey geldi.. Bu zamana kadar fragmanin son kismi bolumunde son kisimi olmustur.. Yani demem oki bu bolumun fragmanin sonunda Ezo vuruluyor, ayni sekilde ozette yazilan son yazida Ezonun vurulmasi hakkinda.. Bu zamana kadar boyle olduysa, korkuyorum bu bolumde oyle olabilir..
Ayrica dusunuyorumda Ezo ve Kadim yakinlasmasi olucaksa bu kesinlikle ozette yazar, ama ozette Kadim ve Ezonun bir araya geldiklerini bile yazmiyor kaldiki yakislanstiklarini yazicak..
Hani demin ruya filan denildiya, bende inkar ettim kesinlikle diil filan dedim.. 98% diildir dedim simdi o yuzdem dustu 75%'e.. Cunki bu mantikla dusunursek, ruya olabilir, hatta Kadimin Ezonun posterinin onunde ictigi sahnede sarhos olup, sizip bu "yakinlasma" anini gorebilir..
Kizicaksiniz belki ama bide boyle dusunmekte fayda var, neme lazim hic dusunmeden hayal kirikligina ugramak cok berbat bisey, o halde dusmememizi istemem..
Ayrica simdi dikkatimi cekti Seyitin el syktigi bayani ben siradan bi sekreter saniyordum ama Sureyya oldugunu gordum, mantik yurutemedim.. Seyit, Sureyya ne alaka.. ?
Ayrica simdi dikkatimi cekti Seyitin el syktigi bayani ben siradan bi sekreter saniyordum ama Sureyya oldugunu gordum, mantik yurutemedim.. Seyit, Sureyya ne alaka.. ?
bende farkettim 2.izleyişimde...
süreyya vala heryeri sarmaya başladı...
Allah yardım etsin EZO ve KADİME:D
ben süreyya olduğunu dün ilk gördüğümde anladım çok şaşırdım önceki yorumlarımdan birinde de yazmıştım birbirleriyle uzaktan yakından alakası olmayan kişileri biraraya getirdiği için senaristimizi kutlamıştım
hala daha bunun nasıl olduğunu merak etmekteyim
Fragmani terkar izliyorumda, aklima bisey geldi.. Bu zamana kadar fragmanin son kismi bolumunde son kisimi olmustur.. Yani demem oki bu bolumun fragmanin sonunda Ezo vuruluyor, ayni sekilde ozette yazilan son yazida Ezonun vurulmasi hakkinda.. Bu zamana kadar boyle olduysa, korkuyorum bu bolumde oyle olabilir..
Ayrica dusunuyorumda Ezo ve Kadim yakinlasmasi olucaksa bu kesinlikle ozette yazar, ama ozette Kadim ve Ezonun bir araya geldiklerini bile yazmiyor kaldiki yakislanstiklarini yazicak..
Hani demin ruya filan denildiya, bende inkar ettim kesinlikle diil filan dedim.. 98% diildir dedim simdi o yuzdem dustu 75%'e.. Cunki bu mantikla dusunursek, ruya olabilir, hatta Kadimin Ezonun posterinin onunde ictigi sahnede sarhos olup, sizip bu "yakinlasma" anini gorebilir..
Kizicaksiniz belki ama bide boyle dusunmekte fayda var, neme lazim hic dusunmeden hayal kirikligina ugramak cok berbat bisey, o halde dusmememizi istemem..
Şimdi arkadaşlar, kafanızı iyice karıştırmak istemiyorum ama görüyorum ki rüya olduğunu düşünen birçok başka arkadaş da var; fakat fragmanda benim fark ettiğim bir şey var. Kadim Ezo'ya yaklaştığında eğer dikkat ederseniz görürsünüz Ezo, "Kadim Bey" diyor. Yani en azından bana öyle geldi. Kadim, bunu hayal ediyor olsa ya da şöyle diyeyim; bu bir rüya olsa, Ezo'nun Kadim Bey demesi saçma olmaz mı? Çünkü o anda onu demesi normal bir tepkidir ama bir rüya için hiç de rüya gibi, romantik değil gibi geliyor bana. Ya da rüya olmamasını o kadar istiyorum ki; kendim rüya görmeye başladım...:img-blush
Şimdi arkadaşlar, kafanızı iyice karıştırmak istemiyorum ama görüyorum ki rüya olduğunu düşünen birçok başka arkadaş da var; fakat fragmanda benim fark ettiğim bir şey var. Kadim Ezo'ya yaklaştığında eğer dikkat ederseniz görürsünüz Ezo, "Kadim Bey" diyor. Yani en azından bana öyle geldi. Kadim, bunu hayal ediyor olsa ya da şöyle diyeyim; bu bir rüya olsa, Ezo'nun Kadim Bey demesi saçma olmaz mı? Çünkü o anda onu demesi normal bir tepkidir ama bir rüya için hiç de rüya gibi, romantik değil gibi geliyor bana. Ya da rüya olmamasını o kadar istiyorum ki; kendim rüya görmeye başladım...:img-blush
Haklisin canim, bende kesinlikle ruya degildir bu diyenlerdenim, hatta bi onceki ruya hakkindaki yorumumu okursan anlarsin.. Ama simdi tum ihtimalleri goz onunde bulundurmamiz lazim, hic dusunmedigimiz bisey cikarsa karsizima bolum icerisinde iste o zaman cok uzuluruz, bu bakimdan dusunuyorum ruya meselesini..
Kesinlikle ruya diildir, olmamali.. Ama bide "ya olursa" ihtimalini dusunmek lazim, bence..
Evet gerçi rüyaysa da tedbiri elden bırakmamak iyi olur esasında. Bir de demin unuttuğum bir şey, bence, Serhat Tutumluer'e kısa saç daha çok yakışıyor da Kadim'e ve Murat'a (Erkekler Ağlamaz'daki rolüne) uzun saç yakışıyor. Hepsi farklı bir adam sonuçta :)
fragmanı şimdi izledim.çokk güzel.özeti ilk okuduğumda yine mi meryem? demekten kendimi alamadım.ama o güzelim sahneyei izleyince keyfim yerine geldi.kadim in ezo nun saçların okşadığı sahne son bölüm galiba.güzel demekki ezo nun yarası hafif diye teselli olabiliriz
ya ayrıca o süreyya zehirli sarmaşık gibi.her tarafa yayılmaya başladı.seyit de tam ona layık biri. kadim ve ezo ya uzanması yakındır.hiç hoşlanmıyorum ondan.uzak dursunlar bizim bitanelerimizden
ya ayrıca o süreyya zehirli sarmaşık gibi.her tarafa yayılmaya başladı.seyit de tam ona layık biri. kadim ve ezo ya uzanması yakındır.hiç hoşlanmıyorum ondan.uzak dursunlar bizim bitanelerimizden
Bence Süreyya Ballı ağanın geçmişini araştırdı ya. Ordan Seyit kelaynağına ulaşacak. Bir şekilde Seyit e ulaşacak. Zaten Süreyya gibi bir yılanın Seyit gibi bir pisliğe ulaşması hiçte zor değil. Seyit te bir şekkilde Ballı ağadan intikam almak istiyor. Süreyya nın görüşme teklifini geri çevirmeyecek. Ya da tam terside olabilir. Ballı nın Kadim le ortaklık yapmaya karar verdiğini Seyit bir şekilde öğrenecek (hem artık Ballı nın düşmanlarıyla dost oldu ya ortak bir düşmanları var) ordan Kadim e, Kadim den de onun düşmanı olan Süreyya ya ulaşacak. Süreyya da zaten Ballı ağayı biliyor. Ortak bir konuları olduğuna göre Seyit le görüşmeyi kabul edecek. Tahminlerim bu arkadaşlar. Ama bana nedense ilk tahmin daha mantıklı geliyor...
öff kafam karman çorman oldu valla çözemedim bu seyit-süreyya olayını..ama tesadüf olmadığı kesin..biri kadimden biri ballıdan intikam almak istiyor..iki yılan bir araya gelince zehir fırtınası olur ancak..
öff kafam karman çorman oldu valla çözemedim bu seyit-süreyya olayını..ama tesadüf olmadığı kesin..biri kadimden biri ballıdan intikam almak istiyor..iki yılan bir araya gelince zehir fırtınası olur ancak..
Yukarıda birkaç arkadaşda yazdı. Süreyya"nın Seyit ile biraraya gelmesinin nedeni Ballı ağa... Sonuçta Ballı ağayı araştırdılar. Aralarında sorun olduğunu o araştırmadan muhakkak öğrenmişlerdir. Tabiki Süreyya da Kadim"i zor duruma düşürmek için bu fırsatı kaçırmamıştır.... Başka bir açıklaması yok.
Yukarıda birkaç arkadaşda yazdı. Süreyya"nın Seyit ile biraraya gelmesinin nedeni Ballı ağa... Sonuçta Ballı ağayı araştırdılar. Aralarında sorun olduğunu o araştırmadan muhakkak öğrenmişlerdir. Tabiki Süreyya da Kadim"i zor duruma düşürmek için bu fırsatı kaçırmamıştır.... Başka bir açıklaması yok.
Aynen öyle düşmanları aynı sayılır. Bakın korktuğumuz başımıza geldi.:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Hani diyorduk ya Seyit kelaynağı bundan sonra Kadimimizede bulaşacak diye. Hiç geciktirmeden bu korkumuzu bize yaşatacaklar. Çok üzüldüm ya :img-cold::img-cold::img-cold::img-cold:
arkadaslar defalarca fragmani izledim bir sey gördüm Kadim Balliyla konusuyor hemen arkasindanda Ezonun sandalyede oturdugunu gördüm belki ayri sahnelerdir ama bana sanki Kadim ezonun Ballida oldugunu ögrenir ve onunla konusmaya gider sanki Balli ve Ezo yüz vermez bir haldeler ama Ballinin evi oldugu kesin Kadimin Ezonun saclarini oksadigi odada Nurun odasi gibi geldi yatagini benzettim ben o sahneyi rüya olabilir diyorum ama gercek olmasi dilegim insaallah gercek olur yanilirim sevgiyle ve Serhat'la kalinbyebye
arkadaşlar fragmandaki kadim bakışlarından gözüm kamaştı herhalde yüklenen resimleri neden göremiyorum. tam olarak nereye yüklendiler acep?
ahh ahhh bu seyid de süreyyayla işbirliğine girecek ya, Biri Ballı'ya diğeri Kadim'e düşman, Kadim bu silah işlerine uzak diyeceğim fakat acaba poligonda Kadim atış yaparken bugünlere gönderme mi yapmışlardı, hepsini dehedeften vurmuştu zaten, Ben gene de Kadim'i Ballı'ya emanet etme durumundayım. Malum raconu daha iyi biliyor. :icon_sorr
ayrıca da fragmanı şimdi tekrar seyrettim, bimkolik tekrar sağol, elimizin altında hemen bir tık ötede bakabiliyoruz. neyse konuya dönersek bence Kadim'in içtiği, Ballıyla konuştuğu ve Ezo'nun yanındaki sahnedeki gömlekleri aynı, düz eflatun gömlek var üstünde. Dolabında eflatun gömlek koleksiyonu yoksa bunlar aynı güne dağılan sahneler olmalı . Nedim'le konuştuğu sahnedeki gömleği farklı, bu arada belirtmeden geçemiyeceğim bu sahnede ki gömleğine bayıldım. yakında valla gömlek fetişmi filan başlayacak , durumum vahim bir şekilde ilerliyor neyse, 40.bölüm boğaz sahnesine baktım , aynı eflatun tonu gibi duruyor fakat yanılabilirim de tabii. Offf kafam karıştı valla bilemiyorum.:img-fie:
arkadaslar defalarca fragmani izledim bir sey gördüm Kadim Balliyla konusuyor hemen arkasindanda Ezonun sandalyede oturdugunu gördüm belki ayri sahnelerdir ama bana sanki Kadim ezonun Ballida oldugunu ögrenir ve onunla konusmaya gider sanki Balli ve Ezo yüz vermez bir haldeler ama Ballinin evi oldugu kesin Kadimin Ezonun saclarini oksadigi odada Nurun odasi gibi geldi yatagini benzettim ben o sahneyi rüya olabilir diyorum ama gercek olmasi dilegim insaallah gercek olur yanilirim sevgiyle ve Serhat'la kalinbyebye
Aslında ben fragmanı ilk izlediğimde o sahnenin rüya olabileceğini yorumlarıma yazmıştım. Ama tekrar tekrar izleyince rüya olmadığını düşünmeye başladım. Çünkü bir önceki sahnede Ballı ağa ve Kadim tatsız bir konuşma yapıyorlar. Kadim Ballı ağaya kızıyor gibiydi. O evde Ballı ağanın evine benziyordu. Daha sonraki sahnede de Kadim Ezo nun yanında onun saçlarını okşuyordu. Eğer rüya olsa Kadim in Ballı ağanın evinde ne işi var? Ya da Ezo neden Ballı ağanın evinde? Birde Ezo Kadim e Gadim bey diyor Kadim de onu susturuyor. Rüya olsa böyle tepki vermez herhalde (Zaten bir arkadaşta böyle bir yorum yazmıştı. ona katılıyorum) İnşallah yanılmam. Çünkü rüya olmasını hiç istemiyorum.:icon_whis:icon_whis:icon_whis
Aslında ben fragmanı ilk izlediğimde o sahnenin rüya olabileceğini yorumlarıma yazmıştım. Ama tekrar tekrar izleyince rüya olmadığını düşünmeye başladım. Çünkü bir önceki sahnede Ballı ağa ve Kadim tatsız bir konuşma yapıyorlar. Kadim Ballı ağaya kızıyor gibiydi. O evde Ballı ağanın evine benziyordu. Daha sonraki sahnede de Kadim Ezo nun yanında onun saçlarını okşuyordu. Eğer rüya olsa Kadim in Ballı ağanın evinde ne işi var? Ya da Ezo neden Ballı ağanın evinde? Birde Ezo Kadim e Gadim bey diyor Kadim de onu susturuyor. Rüya olsa böyle tepki vermez herhalde (Zaten bir arkadaşta böyle bir yorum yazmıştı. ona katılıyorum) İnşallah yanılmam. Çünkü rüya olmasını hiç istemiyorum.:icon_whis:icon_whis:icon_whis
dediğin gibi ezo gadim bey diyor ve kadim sanırım onu susturuyor ve ballı ağanın evi bu rüya değildir heralde... rüyaysa eğer ezo gelin koğuşumuz hayal kırıklığından dolayı gerçeğe dönüşecek...
of of inşallah değildir neler düşündük. :icon_whis:icon_whis
Ben yazmıştım rüyada Kadim Bey demez diye ve hâlâ da öyle geliyor bana ama Ezo-Kadim aklımı karıştırdı; Kadim'in Ballı'ya ters ters baktığı sahnenin hemen ardından Ezo'nun o salonda bir sandalyede oturduğu sahne geliyor. Acaba peş peşe sahneler onlar da, Kadim-Ballı sürtüşmesi sırasında Ezo da mı salonda? Çok karıştırdık galiba ya karman çorman oldu. Ama benim fikrim odur ki; Kadim'in Ezo'nun saçlarını okşadığı sahne son sahnedir. Çünkü can alıcı bütün sahneleri kullanıyorlar genellikle fragmanlarda ki, o sahnenin devamı daha da can alıcı şeylere gebe (onlar da olurdu fragmanda) inşallah:img-yes:, onları da umuyorum ki kesilip biçilmeden 42. bölümde izleyeceğiz. :happy0064
Ben yazmıştım rüyada Kadim Bey demez diye ve hâlâ da öyle geliyor bana ama Ezo-Kadim aklımı karıştırdı; Kadim'in Ballı'ya ters ters baktığı sahnenin hemen ardından Ezo'nun o salonda bir sandalyede oturduğu sahne geliyor. Acaba peş peşe sahneler onlar da, Kadim-Ballı sürtüşmesi sırasında Ezo da mı salonda? Çok karıştırdık galiba ya karman çorman oldu. Ama benim fikrim odur ki; Kadim'in Ezo'nun saçlarını okşadığı sahne son sahnedir. Çünkü can alıcı bütün sahneleri kullanıyorlar genellikle fragmanlarda ki, o sahnenin devamı daha da can alıcı şeylere gebe (onlar da olurdu fragmanda) inşallah:img-yes:, onları da umuyorum ki kesilip biçilmeden 42. bölümde izleyeceğiz. :happy0064
soru çözer gibi fragman çözmeye başladık ne hallere düştük. ama zaten fragmanı hep karışık sahnelerden oluşturuyorlar birbirini tutmuyor :img-yes:
acaba ezo kadimle gorusmek istemedigini ballıya soylemiş ballı da kadimin ısrarlarını kırmayıp getirince mi oldu bu ??
acaba ezo kadimle gorusmek istemedigini ballıya soylemiş ballı da kadimin ısrarlarını kırmayıp getirince mi oldu bu ??
Ne bileyim anlamadım ki ama öyle değildir inşallah. Durumum vallahi rezalet!:img-blush Ben daha önce hiç böyle merak etmemiştim bir dizinin gidişatını; kendimi yadırgıyorum artık. Çok komik :img-icecr
Birkaç bölümdür dikkat ediyorum. Fragmanın son sahnesi bölümünde son sahnesi oluyor. Ama bu bölümün sonu bencede Kadim in Ezo nun saçlarını okşadığı sahne. Tabi ben rüya olduğunu hiç düşünmek bile istemiyorum. Offf ya inşallah rüya değildir. Arkadaşlar hani bir söz vardır ya "iyi düşünelim iyi olsun" diye...:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
fragmanı ancak şimdi görebildim
ben o saç okşamayı öyle bi okşuyo geçiyo sanmıştım
o ne okşamak öyle o ne bakış kalakaldım bilgisayarın başında of sabırsızlıkla bekliyorum.
ayrıca kadim odasında içki içerken masada ezonun büyültülmüş gözleri fotoğrafı sehpaya sermiş süper ya
bu kadar iyi fragman beklemiyodum:img-icecr
fragmanın başındaki kadim'in içki içiş sahnesi geçen bölümün devamında olan birşey heralde üzerindeki gömlek geçen bölüm sonundaki gömleğiyle aynı...
Kadim ezo'yu vurulduğu gece görmiycek heralde çünkü kadim ve ballı birbirlerine ters ters bakarken ballının üzerinde takım elbise var...
Ne bileyim anlamadım ki ama öyle değildir inşallah. Durumum vallahi rezalet!:img-blush Ben daha önce hiç böyle merak etmemiştim bir dizinin gidişatını; kendimi yadırgıyorum artık. Çok komik :img-icecr
evet ezogelin kogusuna hoş geldin :D hımm simdi hastalıgın seyrinin kacıncı adımındasın bi bakalım:
1- once bi kadim ezoyu gorursun, hastalık tohumu atılmıstır
2- sonra bu siteye girersin,hastalık tum bedenini kaplamaya adaydır demek bu :img-icecr
3- zamanla daha sık girersin, bagımlılık yapan bi hastalık bu :D
4- durup dururken aklına replikler gelir, yolda yururken kavgaları hayal eder gulersin
5- gayıpten icini titreten kimsenin sesine benzemeyen dunyada esi benzeri olmayan sesler duyarsın-tahmn dogru kadimin sesi..
6- salıları iple cekersin, burasındasın hastalıgın
7- salılar hem en sevdigin hem en nefret ettigin gundur, cunku ezo gelin gunudur ama bu ne demek bi sonraki ezoya en uzak mesafedir biraz matematik problemi oldu hehe :)
8- daha sonra ezoyu seyretmek yetmez herkesle paylasmak istersin bunun icind e bu forumdan ayrılmazsın,
9- artık ezo saece bi dizi değil hayat bicimidir ve son söz:
WELCOME TO THE KOĞUŞ :)))
evet ezogelin kogusuna hoş geldin :D hımm simdi hastalıgın seyrinin kacıncı adımındasın bi bakalım:
2- sonra bu siteye girersin,hastalık tum bedenini kaplamaya adaydır demek bu :img-icecr
4- durup dururken aklına replikler gelir, yolda yururken kavgaları hayal eder gulersin
5- gayıpten icini titreten kimsenin sesine benzemeyen dunyada esi benzeri olmayan sesler duyarsın-tahmn dogru kadimin sesi..
7- salılar hem en sevdigin hem en nefret ettigin gundur, cunku ezo gelin gunudur ama bu ne demek bi sonraki ezoya en uzak mesafedir biraz matematik problemi oldu hehe :)
8- daha sonra ezoyu seyretmek yetmez herkesle paylasmak istersin bunun icind e bu forumdan ayrılmazsın,
h23 tebrik ederim seni. Bende bana neler oluyor diyordum. Demekki Ezo-Kadim hastalığına yakalanmışım bende. Bu saydığın bütün şıklar bende de var. Allah sonumuzu hayır etsin diyorum. Ben ilk kez böyle oluyorum ya...
h23 tespitlerine göre ben tam koğuşluk olmuşum yani tek tesellim yalnız değilim:img-grin2
gösterilen son sahne dizinin son sahnesi olmayabilir hatırlarsanız bundan iki bölüm önce de bağ evinde kadim ile ezonun itme çekme sahnesi vardı fragmanda son sahneydi hepimiz bölüm öyle bitecek sanmıştık ama o sahne dizinin ortalarında olmuştu ondan bu bölümün nasıl biteceği hakkında bir fikrim yok.ama bence de son sahne kadim ile ezonun sahnesi olacak
çok güzel tespitler... bizlerin hislerine tercüman oldun.
böyle giderse sonumu hiç iyi görmüyorum...:icon_whis
h23 tespitlerine göre ben tam koğuşluk olmuşum yani tek tesellim yalnız değilim:img-grin2
gösterilen son sahne dizinin son sahnesi olmayabilir hatırlarsanız bundan iki bölüm önce de bağ evinde kadim ile ezonun itme çekme sahnesi vardı fragmanda son sahneydi hepimiz bölüm öyle bitecek sanmıştık ama o sahne dizinin ortalarında olmuştu ondan bu bölümün nasıl biteceği hakkında bir fikrim yok.ama bence de son sahne kadim ile ezonun sahnesi olacak
Evet bende böyle düşünüyorum. Son sahne Ezo ile Kadim in o çok merak ettiğimiz sahnesi olacak. Fragmanda herşeyi karışık veriyorlar. Herhalde bizim merakla beklediğimizi biliyorlar ya aklımızı karıştırmaya çalışıyorlar.
Bu arada son bölüm fragmanının can alıcı sahnesinin resimlerini bir arkadaş Nurgül ün forumuna koymuş. Merka edenler ordan bakabilir...
ben de bunlara ek olarak yolda yürüken kendine kendine ezo veya kadim olup konuşmak(arkadaşlarım deli olduğumu düşünüyo tanımadığım insanlar geçerken bana bakıyo) ve de gece yatağa yattığımda ezo ve kadimli romantik sahneler düşünmek var:img-in_lo
Aldığım duyumları biraz da tahmin katarak yazıyorum:img-wink: O sahne fragmanın son sahnesi değil ve o sahne rüya değil. Ezonun vurulduğunu gören kadimin içi cız ediyor. Hele de ezoyu ballı ağanın vurduğunu duyunca sinir katsayısı artıyor. Hisleri en çok burada açığa çıkıyor. Sen benim değer verdiğim insana nasıl yaparsın bunu? Ballı ağayı şüphelendirecek kadar kızıyor kadim. Doktor emre psikiyatrist olabilir ama unutmayın kalp nakli ameliyatına girmiş. Üstelik ezonun yarası gibi hafif bir yarayı da pansuman yapabilir. Üstelik ağzı da sıkı:icon_whis Kadim mağlesef emreyi görmeyecek. Beklediğimiz kıskançlık kısımları olmayacak ama olsun. Ezo yalnız olduğunu düşünüyor. Kadim bunun böyle olmadığını ispat ediyor. Yalnızlık içinde boğuşan iki kişi birbirlerine merhem oluyorlar. Kadim artık ezoyu bırakamaz. Hele şuan kendisi gibi olduğunu düşünüyorsa hiç yalnız bırakmaz. Tahmin ettiğiniz gibi süreyyanın planları var ama sanmayın ki kadim boş duruyor onunda planları var içten içe. Bazı sayfalarda okudum kadim fazla iyi niyetli diye. Tamamen taktik:img-polic Bu arada şunu da söyleyeyim nedim eylüle kurduğu tuzağa kendi düşüyor. Eylül de akıllanıyor. Nedimi aşk acısı bekliyor.
Aldığım duyumları biraz da tahmin katarak yazıyorum:img-wink: O sahne fragmanın son sahnesi değil ve o sahne rüya değil. Ezonun vurulduğunu gören kadimin içi cız ediyor. Hele de ezoyu ballı ağanın vurduğunu duyunca sinir katsayısı artıyor. Hisleri en çok burada açığa çıkıyor. Sen benim değer verdiğim insana nasıl yaparsın bunu? Ballı ağayı şüphelendirecek kadar kızıyor kadim. Doktor emre psikiyatrist olabilir ama unutmayın kalp nakli ameliyatına girmiş. Üstelik ezonun yarası gibi hafif bir yarayı da pansuman yapabilir. Üstelik ağzı da sıkı:icon_whis Kadim mağlesef emreyi görmeyecek. Beklediğimiz kıskançlık kısımları olmayacak ama olsun. Ezo yalnız olduğunu düşünüyor. Kadim bunun böyle olmadığını ispat ediyor. Yalnızlık içinde boğuşan iki kişi birbirlerine merhem oluyorlar. Kadim artık ezoyu bırakamaz. Hele şuan kendisi gibi olduğunu düşünüyorsa hiç yalnız bırakmaz. Tahmin ettiğiniz gibi süreyyanın planları var ama sanmayın ki kadim boş duruyor onunda planları var içten içe. Bazı sayfalarda okudum kadim fazla iyi niyetli diye. Tamamen taktik:img-polic Bu arada şunu da söyleyeyim nedim eylüle kurduğu tuzağa kendi düşüyor. Eylül de akıllanıyor. Nedimi aşk acısı bekliyor.
Duyumlar derken nerden duyuyorsunuz? Çok teşekkürler yazdıklarınız için merakım biraz olsun dindi ama şimdi de başka bir şeyi merak ettim:img-blush: Nasıl olacak yani Kadim'le Ezo'nun arasında bir şeyler başlayacak o zaman bu bölümde, e madem son sahne değil? Bununla ilgili var mı ki acaba duyduğunuz bir şey, hayır varsa söyleyin, beklentiye girmeye dünden hazırım da ben:happy0064
Tekrar teşekkürler...
yazdıklarınla yüreğimize su serptin teşekkürler.:img-wink:
aşk tam anlamıyla başlasa ne güzel olur...:icon_whis
Tekrar merhaba arkadaşlar
Yarın sınavım var ve her molada buraya gelip bir şeyler yazasım geliyor.Param bitecek yahu.şşaka .Neyse düşündümde Elçin anne Kadim'e düşündüklerini anlatacak ya, Kadim nasıl bir cevap verecek acaba.yani ne diyecek ben mafya da olsa silahlı da olsa ezo'yu sevdiğim için ortak olacam mı diyecek.Hani Elçin tatlı dille Kadim konusunda Ezo'yu uyaracak ya hani.Kadim nasıl bir şey dedi ki elçin anne ezo yu uyarma gereksimi duydu.
süper yazmışsın canım ben de buraya hiç tüyo gelmiyo mu diye düşünüyodum:img-icecr
ay mutsuz bi günün ardından çok mutlu oldum tüyo tahmin birleşmiş süper olmuş.eylül de çok saflaştırılmıştı demek uyanıyo aferim gönderiyorum ona tarafımdan süründürsün nedimi ama bence kadimin iyi niyetli davranmasının ardında bi plan olduğu belliydi. ve vurulduğum cümle:kadim artık ezoyu bırakamaz. oley ya:happy0064
Duyumlar derken nerden duyuyorsunuz? Çok teşekkürler yazdıklarınız için merakım biraz olsun dindi ama şimdi de başka bir şeyi merak ettim:img-blush: Nasıl olacak yani Kadim'le Ezo'nun arasında bir şeyler başlayacak o zaman bu bölümde, e madem son sahne değil? Bununla ilgili var mı ki acaba duyduğunuz bir şey, hayır varsa söyleyin, beklentiye girmeye dünden hazırım da ben:happy0064
Tekrar teşekkürler...
Abim setlerde çalışır. İzin verilen dahilinde söylebiliyorum bende. Duyduklarımı içimde tutmak hayli zor oluyor:) Kadimle ezonun arasında birşeyler başlayacak ama ilmek ilmek. Pat diye bir başlangıç söz konusu değil. Şöyle söyleyeyim bu bölümdeki o sahne bu başlangıçta büyük bir adım olacak. Son sahne hakkında bilgi veremem. Malum son sahne izleyici şaşırtmak ve bekletmek için son sahne olur. Ne kadar izin verirlerse o kadarını sizlerle paylaşırım. Gönül ister hepsini paylaşayım ama o zamanda izlemenin heyecanı kalmaz. Sadece merakınızı dindiriyorum birazcık. Yazdıklarımda kendi tahminlerim de var tabiki:img-wink:
Not: O merakla beklediğiniz sahneyi çekerken birçok set ekibinin gözleri dolmuş. Mükemmel bir sahne:good: Ben çekimi izlemeye özellikle gitmiyorum. Tv'den herkesle beraber izlemek bana daha fazla keyif veriyor. Ama soru sormadan olmuyor:icon_whis
Bende merak ettim duyumlarım derken neyi kastettin acaba? Sadece tahminlerin mi acaba bu söylediklerin? İnşallah bölümde izleyince göreceğiz tahminlerimiz ne kadar doğru çıkacak?
Bu arada forumda bayağı bir kaçak var arkadaşlar. Fragmanımızıda gördük. Ceva, Asia, Filinta, Fettan, Söğüt va daha hatırlayamadığım birçok arkadaş yoklar. Onların güzel yorumlarını çok merak ediyorum. Nerdesiniz arkadaşlar? Güzel yorumlarınızdan bizi mahrum etmeyiniz...
Abim setlerde çalışır. İzin verilen dahilinde söylebiliyorum bende. Duyduklarımı içimde tutmak hayli zor oluyor:) Kadimle ezonun arasında birşeyler başlayacak ama ilmek ilmek. Pat diye bir başlangıç söz konusu değil. Şöyle söyleyeyim bu bölümdeki o sahne bu başlangıçta büyük bir adım olacak. Son sahne hakkında bilgi veremem. Malum son sahne izleyici şaşırtmak ve bekletmek için son sahne olur. Ne kadar izin verirlerse o kadarını sizlerle paylaşırım. Gönül ister hepsini paylaşayım ama o zamanda izlemenin heyecanı kalmaz. Sadece merakınızı dindiriyorum birazcık. Yazdıklarımda kendi tahminlerim de var tabiki:img-wink:
Not: O merakla beklediğiniz sahneyi çekerken birçok set ekibinin gözleri dolmuş. Mükemmel bir sahne:good: Ben çekimi izlemeye özellikle gitmiyorum. Tv'den herkesle beraber izlemek bana daha fazla keyif veriyor. Ama soru sormadan olmuyor:icon_whis
bu kadarını bende bekliyordum ama ters köşe olmakdan korkuyordum söylediğin bu kelimeyle çok sevindim...
bu hafta demekki beklediğimizden dahada güzel olacak.:happy0064
Ya şu anda o kadar mutlu oldum ki anlatamam; sen anlatmasan da (ki dediğin çok doğru, belli bir yerden sonra merak kalmalı) burada bize katılmış olman çok güzel (ya da daha önceden de yazıyordun belki ama ben yeniyim o da olabilir:img-yes:)... İçimizi rahatlattın hakikaten diğer arkadaşların da dediği gibi. Abine de minnetarız... Demek gözleri dolmuş, çok ilginç ya çok merak ettim şu sahneyi gelse de salı izlesek...
NOT: Yalnız ben senin yerinde olsam TV'de izlemeyi katiyen bekleyemezdim, her gün damlardım abimin yanına; oh ne güzel canlı canlı. Tiyatro sahnesi gibi... Helal olsun yani otokontrolün çok sağlam demek ki:img-yes:
Ayy biraz olsun rahatladım settekilerin gözleri dolmuş ha vay be acaba serhat neler döktürdü gene.ama benim en çok merak ettiğim kadimin konuşmalarına ezo nun ne cevap verdiği acaba şaşırmaktan konuşabilecek mi?
bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederiz o kadar sevindim ki anlatamam
NOT: Yalnız ben senin yerinde olsam TV'de izlemeyi katiyen bekleyemezdim, her gün damlardım abimin yanına; oh ne güzel canlı canlı. Tiyatro sahnesi gibi... Helal olsun yani otokontrolün çok sağlam demek ki:img-yes:
Bunun iki nedeni var. Birincisi okulum. İkincisi ise o sahneler çekilirken defalarca tekrar ediliyor. En iyi performans ekrana yansıyor. Ben en mükemmelini görmek istediğim için tv de izlemek istiyorum galiba. Salı akşamlarını beklemek. Çayını eline alıp keyifle izlemek çok daha güzel oluyor. Nasıl çekildiğini bildiğin için nasıl anlatayım kendimi büyüden uzaklaşıyor hissediyorum. Belki herkes aynı düşüncede olmaz ama bana tv'den izlemek daha keyifli geliyor. Dediğin gibi galiba otokontrolüm sağlam.Bu açıdan hiç düşünmemiştim:) Ama tabiki gidip oyuncularla tanıştım. O kadarına da dayanamam zaten:)
Çok sağolasın tüyo verdiğin için. Bizde kendi kendimizi yiyorduk rüya mı o sahne diye. Ama rüya çıkmayacağına ümit ediyorduk. Senden aldığımız bu güzel haberlede yüreğimize su serpildi.
Ya madem abin setlerde çalışıyor. Sende artık bizim forumun üyesi olduğuna göre arada bize tüyo getirirsin değil mi? Herşeyi açıklamamana bende katılıyorum ama ufakta olsa haberler alabilmek bizim gibi hasta Ezo Gelin forumcuları için ilaç gibi gelecektir. Eğer konuşma imkanın olursa bizdende söz et olur mu? Onları çok sevdiğimizden ve beğendiğimizden...:happy0064:happy0064:happy0064
herhalde benim abim orada çalışsa ben de çekimleri izlemek için gitmeyebilirdim ama abim döndükten sonra onun yanından bir dakika bile ayrılmaz soru yağmuruna tutardım gına getirirdim yeter diye bağırırdı en sonunda
s-z-e-l bilgiler için teşekkürler çok şanslı olmalısın.. iyi ki gelmişin foruma da bu arada..
ben de Ezonun kendini yalnız hissettğini düşünüyodum hatta senaryo bile yazdım.. E Kadim de kendini hep yalnız hissediyor..Bu iki yaralı yürek de ancak birbirlerine destek olarak kapatabilirler yaralarını diye düşünüyorum..O sahnenin rüya olmaması beni sevindirdi..sağol sende verdiğin bilgiler için..
Çok sağolasın tüyo verdiğin için. Bizde kendi kendimizi yiyorduk rüya mı o sahne diye. Ama rüya çıkmayacağına ümit ediyorduk. Senden aldığımız bu güzel haberlede yüreğimize su serpildi.
Ya madem abin setlerde çalışıyor. Sende artık bizim forumun üyesi olduğuna göre arada bize tüyo getirirsin değil mi? Herşeyi açıklamamana bende katılıyorum ama ufakta olsa haberler alabilmek bizim gibi hasta Ezo Gelin forumcuları için ilaç gibi gelecektir. Eğer konuşma imkanın olursa bizdende söz et olur mu? Onları çok sevdiğimizden ve beğendiğimizden...:happy0064:happy0064:happy0064
Merak etmeyin. Birileri sizi gözetliyor zaten:icon_whis Tabi ki heyecana heyecan katmak, içinizi biraz olsun rahatlatmak için küçük tüyolar verebilirim. Yani özetin üstüne biraz özet katmak gibi. Çünkü özetçiyi bu konuda biraz yavan buluyorum. Sanki daha güzel kelime oyunlarıyla daha da çok heyecanlandırabilir sizleri. Fragmanı bu hafta başka biri hazırlamış duyduğum kadarıyla. Farkı sizde anlamışsınızdır. Her ne kadar yan karakterlerde olsa sahneler merak uyandırıcı ve şaşırtmacalı. Heyecanı tamamen yok etmeyecek, meraklarınızı biraz olsun giderirken biraz daha meraklandıracak kısımları söylemeye dikkat edeceğim elimden geldiğince ve izin verildiği kadarıyla.
acaba dizinin 41.bölüm finali vurulma sahnesiyle mi yoksa Kadim'in Ezo'ya baktığı sahneyle mi olacak diye düşündüm fakat sonra 3.olasılık -yukarıda da arkadaş bahsetmiş zaten- başka süpriz bir bölüm sonu mu olacak diye de düşünmedim değil. hala karar verebilmiş değilim. defalarca seyrettim fragmanı , her seferinde fikrim değişiyor. Özetin akışına bakarsan Ezo Elçin Anneyle konuştuktan sonra Meryem ve Nur'la yemeğe çıkıyor, peki Kadim Elçin Anneyle Ezo'nun evine neden hemen gitmiyor demek geliyor, Otel odasında içtiği akşamla Ezo'nun yemeğe gittiği akşam aynı olmalı,Meryem 'de yemek dönüşü tartıştığına göre Ballıyla Kadim Ezo'yu vurulduktan sonra görecek demektir. Çünkü özette Ezo vuruluyor ve Kadim heryerde onu arıyor ifadesi yer alıyor. Dr. Emre'nin kapısına gittiğine dair bir şey göstermediler, Kadim'in arayacağı 3 yer var Ezo'yu. 1. Evi, 2. Emre 3. Ballı Ağa .
Seyidide Süreyya çağırmıştır. Ballının hakkında bilgi toplarken Seyid bağlantısını gördü, ortak olacaklarını biliyor, Seyid'le bir olup Kadimi çökertecek aklı sıra.Ya da Seyid'in ağzından bilgi alacak , ince detaylar Ballıyal ilgili.
Yok Yok Ezo-Kadim görüntüleri bencede rüya değildir.
Kadim kardeşine karşı hep iyi ve koruyucuydu. Fakat çok akıllı ve zeki bir işadamı , onu faka bastırmak da kolay olmayacaktır. Nedim'le ilgili olayları hemen sezinledi ve olayları birbirine bağladı biliyorsunuz. Hele yanında Ballı Ağa olunca güçlü bir ortaklık olacaktır.
Koğuşumuzla ilgili olarak da hepimizde aynı şiddette belirtiler bulunmakta , buna bende bir ek madde koymak istiyorum, misal bulunan bir konumda Ezo-Kadim sahnesine paralel bir sahne hemen hatırlanır ve gülümsenerek yanındakine de anlatılarak kişi bunaltılır. En basit örnekler şunlardır,
Yürüyen merdivenler Ezo-Kadim-Debbi sahnelerini anımsatır,
Alışveriş merkezinde WC'de musluğun altına elini koyarsan su akar, hemen 30.bölüm Ezo-Kadim banyo sahnesi hatırlanır
Asansörler keza hemen aklımıza "asansör kadar anlayış sahibi olmuşsun " sözünü aklımıza getirir ve bu durum böyle sürüp gider.
Halimiz gerçekten vahim noktadadır, Tedavimiz Ezo-Kadim seyretmekten ibarettir.
Merak etmeyin. Birileri sizi gözetliyor zaten:icon_whis Tabi ki heyecana heyecan katmak, içinizi biraz olsun rahatlatmak için küçük tüyolar verebilirim. Yani özetin üstüne biraz özet katmak gibi. Çünkü özetçiyi bu konuda biraz yavan buluyorum. Sanki daha güzel kelime oyunlarıyla daha da çok heyecanlandırabilir sizleri. Fragmanı bu hafta başka biri hazırlamış duyduğum kadarıyla. Farkı sizde anlamışsınızdır. Her ne kadar yan karakterlerde olsa sahneler merak uyandırıcı ve şaşırtmacalı. Heyecanı tamamen yok etmeyecek, meraklarınızı biraz olsun giderirken biraz daha meraklandıracak kısımları söylemeye dikkat edeceğim elimden geldiğince ve izin verildiği kadarıyla.
Demek birileri bizi gözetliyor ha Çok sağol söylediklerin için. Zaten bizde bunu sürekli söyleyip duruyoruz. Arkadaşlar bu konudada tüyo aldığımıza göre yorumlarımızı sıklaştıralım. Olmasını istediğimiz şeyleri birbir yazalım. Bakarsınız bizi gözetleyenler onlarada bir el atarlar ne dersiniz???:happy0064:happy0064:happy0064
hoşgeldin aramıza öncelikle, ben kendimi yazmaya kaptırdığım için şimdi okuyabildim yazdıklarını , güzel ipuçları vermişsin , içimizi ferahlattın gerçekten teşekkürler, zaten herşeyi bilmek heyecanı tamamıyla mahveder fakat ufak nüansları bilmekte insanı mutlu eder, bu yüzden senden arada küçük ipuçları duymak bizleri mutlu edecektir. özellikle Ezo-Kadim arasında ki aşkın ilmek ilmek ilerleyeceğini bilmek güzel, güzel el yapımı bir halı gibi sağlam ilerleyecek demektir.
canım zaten bu oyle bi forum ki artık dedektif gibi olduk, bugun gördün belki sadece bi gomlegin cizgilerinden dizinin gidişatına ulasmaya calıstık ki bu ancak gizemli az ipuclu bilg, ozet, fragmanlarla olur bu konuda sikayetimiz yok ama ne bileyim perde arkasını cekimde neler olmus bunlar cidden merak uyandırıyor.. ozel hayatlarını merak degil de ne bileyim gercekte de cok iyi arkads olsunlar istiyorum, onları gormek cok mutlu ediliyo
canım zaten bu oyle bi forum ki artık dedektif gibi olduk, bugun gördün belki sadece bi gomlegin cizgilerinden dizinin gidişatına ulasmaya calıstık ki bu ancak gizemli az ipuclu bilg, ozet, fragmanlarla olur bu konuda sikayetimiz yok ama ne bileyim perde arkasını cekimde neler olmus bunlar cidden merak uyandırıyor.. ozel hayatlarını merak degil de ne bileyim gercekte de cok iyi arkads olsunla |