*Sultan*
26-10-07, 11:15
Arkadaslar,
bölüm yorumlariniza buradan devam edebilirsiniz.
Sevgiler,
Sultan
Süper Moderatör
bölüm yorumlariniza buradan devam edebilirsiniz.
Sevgiler,
Sultan
Süper Moderatör
|
Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 4) *Sultan* 26-10-07, 11:15 Arkadaslar, bölüm yorumlariniza buradan devam edebilirsiniz. Sevgiler, Sultan Süper Moderatör filinta 26-10-07, 11:18 açılışı yapayım hemennn...yeni fragman hepimizi heycanlandırdı.. ceva nın dediği gibi fragmanın sonundaki bölümün son sahnesi olmazda elimiz böğrümüzde kalmayız inşşaaalllahh.. KIRÇİÇEĞİ 26-10-07, 11:21 Sevgili dogadora özet için teşekkür ediyorum... Sevgili Elmass, tahminlerinizden ötürü sizi kutluyorum :good: benim anlamadığım şey, kadim zaten nedimin ihanetini bilmiyomuydu yaw:bilmim Sevgili Simser, Kadim, Nedim'in ihanetini biliyordu ama yüksek sesle itiraf edememişti şimdiye kadar... İzlediğimiz bölümde Feray'a söyledi ilk defa yüksek sesle... Bide beklediğimiz yüzleşme bu bölümde olabilir. Kadim, Nedimle yüzleşecektir belki. O fragmanda gördüğümüz kız da Berrak'tır... Hem Nedimle yüzleşmek hem de Debbie'nin gidişi Kadim'i bunalımın eşiğine getirecektir. :icon_sorr Ezo, Kadim'i yeniden günışığına çıkarabilmek için çaba sarfedicek anlaşılan... O yüzden tatlı - sert atışmalara ve ayakta alkışlanıcak oyunculuklara hazır olalım derim ben :img-in_lo :dance: Kadim atışmaktan ve kaçmaktan yorgun düşünce de hasta olacak ve bakıcısı da Ezo olacak.:img-in_lo Ezo dadılıktan terfi ediyor anlaşılan koca bebeğe bakıcak yani Kadim'e :img-haha: Şimdi forumcak bizleri de katta hangi oda ve servis tartışması değil de Kadim'e kim bakacak tartışması bekliyor :) Sevgilerimle... filinta 26-10-07, 11:24 Sevgili dogadora özet için teşekkür ediyorum... Sevgili Elmass, tahminlerinizden ötürü sizi kutluyorum :good: Sevgili Simser, Kadim, Nedim'in ihanetini biliyordu ama yüksek sesle itiraf edememişti şimdiye kadar... İzlediğimiz bölümde Feray'a söyledi ilk defa yüksek sesle... Bide beklediğimiz yüzleşme bu bölümde olabilir. Kadim, Nedimle yüzleşecektir belki. O fragmanda gördüğümüz kız da Berrak'tır... Hem Nedimle yüzleşmek hem de Debbie'nin gidişi Kadim'i bunalımın eşiğine getirecektir. :icon_sorr Ezo, Kadim'i yeniden günışığına çıkarabilmek için çaba sarfedicek anlaşılan... O yüzden tatlı - sert atışmalara ve ayakta alkışlanıcak oyunculuklara hazır olalım derim ben :img-in_lo :dance: Kadim atışmaktan ve kaçmaktan yorgun düşünce de hasta olacak ve bakıcısı da Ezo olacak.:img-in_lo Ezo dadılıktan terfi ediyor anlaşılan koca bebeğe bakıcak yani Kadim'e :img-haha: Şimdi forumcak bizleri de katta hangi oda ve servis tartışması değil de Kadim'e kim bakacak tartışması bekliyor :) Sevgilerimle... valla ben varken kimseye düşmez kadim'ime:img-in_lo bakmak..ben arkadaşların iyi niyetini sorgulamam ama 5. katta kalsın onlar:img-hyste:img-hyste fragmandaki o kız bencede geri dönüşş.bulanık berrak oysa eğer güzel kızmış hanii:img-cool2 elmass 26-10-07, 11:27 Tahmin değil de,:img-yes: dileklerim tuttuğu için ben de çok mutlu oldum. Ben de burda ki tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu başlıkta ki paylaşımları için. Fala yazmaya vakit bulamıyorum ama, sizlerin yazdıklarınızı keyifle okuyorum. Hem debi'nin, hem de Nedim'in cephesinde aynı anda çözümlemeler olması çok hızlı değil mi? Bu konular çözümlendiğine göre, bölüm sonu başka bir süprize açılır herhalde. Şimdiden meraklandım hikayenin bu tatda, devam etmesi tek dileğim. Herkese iyi seyirler... asia 26-10-07, 11:29 Aaa cevaplarımı yazdım.. göndere basınca.. yok oldu.. Şimdi nedir yeniden yazacağız.. hepsini sil baştan..:icon_whis Neyse güzel fragmanı elimizden geldiğince bir yorumlayalım bakalım.. Bu arada herkese merhaba.. Geliyoruz birazdan.. h23 26-10-07, 11:31 cok heyecanlandım simdi ya, ben ki ruhsuzun teki kalbimde carpıntılar basladı :img-blush vay be tahminler, ozet ve yorumlar icin herkese cok tesekkurler. dizi gercekten cok enteresan olacak ezo kızımız kadimin arkasından gidecek yagmurda bekliyecek off off yurek dayanmaz buna, anlamıyorum hala kadim niye höt hötluk yapıyo ezo'nun ne kdr asil oldugunu gormesine ragmen, neyse boylce askları da gitgide gucleniyo yasanna her olay asklarının arasında bir ip daha ormus oluyo ve bu bag gitgide buyuyor.. Ceva 26-10-07, 11:33 valla ben varken kimseye düşmez kadim'ime:img-in_lo bakmak..ben arkadaşların iyi niyetini sorgulamam ama 5. katta kalsın onlar:img-hyste:img-hyste fragmandaki o kız bencede geri dönüşş.bulanık berrak oysa eğer güzel kızmış hanii:img-cool2 Bulanık Berrak :img-hyste bayıldım bu terime..Evet gerçekten de güzel kız. :img-yes: Bakıcı olarak ilk gönüllümüz Filinta olmuş. Bize laf düşmez artık ama diğer arkadaşlar ne der bu duruma bilmem:icon_whis sycamore 26-10-07, 11:38 valla ben varken kimseye düşmez kadim'ime:img-in_lo bakmak..ben arkadaşların iyi niyetini sorgulamam ama 5. katta kalsın onlar:img-hyste:img-hyste fragmandaki o kız bencede geri dönüşş.bulanık berrak oysa eğer güzel kızmış hanii:img-cool2 Oyyyyyyy oyyyyyyyyy demek kimseye düşmez.Tamam bak buna itirazım yok sen bak güzelce,iyice bir iyileştir sonra ben geriye alırım.Hasta erkeğe bakmak zor olur,hem sen de sevin arada bir,bu iyiliğimi de unutma. :img-wink::img-wink::img-wink: Güzel olsa ne yazar sevgili filinta.Düşünsene ihanet etmiş hemde sevdiğine hemde sözde sevdiğinin erkek kardeşiyle.Bu kişinin yüzü güzel olsa ne olur,olmasa ne olur,kalbinin güzelliği gittikten sonra. asia 26-10-07, 11:43 Önce gece vakti fragmanı anlatan kullar'a teşekkürler.. Sonra bitane modumuz volvox'u muza teşekkürler.. Özeti ekleyen dogadora'ya aynı şekilde mersiler gönderirken.. elmass arkadaşımızı isabetli tahminlerinden ötürü kutlayalım.. Sonra fragman baya ayrıntılı seçilmiş.. ancak belli ki bölüm, Kadim ve onun duyguları ağırlıklı olacak.. Peşinde onu sevgiyle, inatla takipte bir Ezo.. Tadından yanında durulmaz bu bölümlerin.. Son sahne can dostum.. Bana sarılmalı.. başka itiş kakışlı bir şeyleri anımsattı... Ahh öyle tutkulu olacaksa.. ve de çarpıcı.. sevmekten ezik.. yavru kedi bakışlı..:img-in_lo isteriz isteriz...:happy0064 Tabii 1. şahane 2. ayrı bir şahene derim ben... Vallahi bu kadarını dedim.. çok şey bekleme artık benden.. Türkiye hudutları dedik.. 1. dedik.. :))) Kadim dostumuz dedik.. Banucum ne hoş tavsiyeler sıralamışsın.. güldürdün beni.. güzeldi ama.. :good: Yasocum kuzucum.. sen iste yeter ki.. seve seve.. Filintamın Kadim'i ne dokunmayın canım.. onun olsun olmaz mı? Yada herkes bölüşsün.. kimi kızgın bakışları.. kimi alaylıyı.. bazısı donup kalmışlığı... kimilerimiz sevgi taşan şairane bakışları... Oy oy oy çok romantizm denizlerine daldık çıkamayacağız.. Ne der Ballı ağam ; de hayde! yeni bölüm rast gele arkadaşlar.. simser 26-10-07, 11:44 Tahmin değil de,:img-yes: dileklerim tuttuğu için ben de çok mutlu oldum. Ben de burda ki tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu başlıkta ki paylaşımları için. Fala yazmaya vakit bulamıyorum ama, sizlerin yazdıklarınızı keyifle okuyorum. Hem debi'nin, hem de Nedim'in cephesinde aynı anda çözümlemeler olması çok hızlı değil mi? Bu konular çözümlendiğine göre, bölüm sonu başka bir süprize açılır herhalde. Şimdiden meraklandım hikayenin bu tatda, devam etmesi tek dileğim. Herkese iyi seyirler... pek yazmıyosun ama maşallah bi yazdın, tam 12den vurdun, lütfen her zaman yazzz:happy0064 bak bi düğümü çözdün, ortaya yenisini attın, ben de meraklandım şimdi, sanki değildim:icon_whis bence fragmandaki bulanık berrak değildir, nedim de berrak da o zamanlar kadime yakalandıklarını bilmiyolardı, böyle bi karşılaşma olmamıştır muhtemelen.... belki nedim kadimin orda olduğnu bilmeden bi bayan arkadaşıyla gelmiştir çiftlik evine, karşılaşınca şaşırmıştır, kadim de kızla ilgili fln laf sokunca kız bozulmuştur ondan öyle bakıyodur, dicem saçma olcak ama elden ne gelir dedim bile:icon_whis KIRÇİÇEĞİ 26-10-07, 11:46 valla ben varken kimseye düşmez kadim'ime:img-in_lo bakmak..ben arkadaşların iyi niyetini sorgulamam ama 5. katta kalsın onlar:img-hyste Çok uyanık gördüm seni Filinta'cığım :img-haha: Neyse ben karışmayayım bu işe nasıl olsa herkesin hayalinde bir Kadim, bir Serhat (Birde Boran:img-blush) var değil? :icon_whis:img-in_lo Güzel olsa ne yazar sevgili filinta.Düşünsene ihanet etmiş hemde sevdiğine hemde sözde sevdiğinin erkek kardeşiyle.Bu kişinin yüzü güzel olsa ne olur,olmasa ne olur,kalbinin güzelliği gittikten sonra. Sevgili Sycamore, Çok haklısın bu konuda... Yürekte güzellik olmayınca, yüz güzelliği pek işe yaramıyor ne yazık ki...(Ki bence fragmandaki o kız bulanık Berraksa (Filinta'm çok yaşa:) ) eğer bence güzel değil. Mimiklerinden bile nefret akıyordu. Hani yüreğindeki siyahlık yüzüne vurmuş gibiydi :hıh ) Aynı şekilde Nedim için de geçerli bu güzellik durumu. Bence Nedim de kendi çapında yakışıklı sayılır ama yüreğindeki nefret ve kötülük gittikçe daha çok yüzüne yansıyor... Bu durumda küçük farenin devreye girmesini bekliyorum ben... Nedim'i değiştirebilecek ilk şey abisiyle yüzleşmek, ikincisi de Küçük Fareye duyacağı aşk :img-pilot (Bu arada Küçük Fare'nin ismi uçup gitti aklımdan Eylül müydü yoksa Elif miydi unuttum o yüzden Nedim'in ifadesini yazdım, yanlış anlaşılma olmasın:img-blush) Gerçekten bir çırpıda Debbie ve Nedim olayını çözüyorlar ise dizi hangi yöne gidiyor acep? Acaba sürpriz bir yöne doğru mu gidiyoruz ki? :img-in_lo Sevgilerimle... asia 26-10-07, 11:47 Bulanık Berrak :img-hyste bayıldım bu terime..Evet gerçekten de güzel kız. :img-yes: Bakıcı olarak ilk gönüllümüz Filinta olmuş. Bize laf düşmez artık ama diğer arkadaşlar ne der bu duruma bilmem:icon_whis Bu arada cevacım.. Görünen kızımız Rus tayfasından bir hatuna benziyordu... Berrak oysa.. aman iyi olmuş Kadim'in Ezo'yu bulması.. Kızda mimik filan yok gibi geldi bana... Donuk donuk Nedim'le içeri girdiler.. Çimen gözülümüz iyi canım.. kaplan gibi maşallah.. Ne duygu varsa veriyor helalinden... Bu geri dönüşlü bir hatırlamaysa eğer.. fazlaca bu arkadaşı görmesek derim ben.. hoşlaşmadık işte.. Çok uyanık gördüm seni Filinta'cığım :img-haha: Neyse ben karışmayayım bu işe nasıl olsa herkesin hayalinde bir Kadim, bir Serhat (Birde Boran:img-blush) var değil? :icon_whis:img-in_lo Çiçeğim.. Yasocum.. Yapma yahu.. yinemi karşımıza çıktı Boran.. iki arada sıkıştırmışsın.. :) Bizim hayallerimiz o kadar kısıtlı değil canımcım bir kere.. Bir zamanalr Darcy'miz vardı... Jack'i miz var ki.. kendisi 1. aşk adamıdır.. :img-hyste:img-hyste tubiii gel kurtar beni.. Cevam.. ne dersin? :)? :icon_shad hehehehe... gamze_yy 26-10-07, 11:54 pek yazmıyosun ama maşallah bi yazdın, tam 12den vurdun, lütfen her zaman yazzz:happy0064 bak bi düğümü çözdün, ortaya yenisini attın, ben de meraklandım şimdi, sanki değildim:icon_whis bence fragmandaki bulanık berrak değildir, nedim de berrak da o zamanlar kadime yakalandıklarını bilmiyolardı, böyle bi karşılaşma olmamıştır muhtemelen.... belki nedim kadimin orda olduğnu bilmeden bi bayan arkadaşıyla gelmiştir çiftlik evine, karşılaşınca şaşırmıştır, kadim de kızla ilgili fln laf sokunca kız bozulmuştur ondan öyle bakıyodur, dicem saçma olcak ama elden ne gelir dedim bile:icon_whis Çok kötüyüm biliyorum ama benim o kızı gördüğümde aklıma gelen ilk şey yaşasın Nedim süreyyayı aldatıyor oldu:) Çünkü fragmanın bir kısmında gördüğüm sahne hiç hoşuma gitmedi. Nedim ve süreyya gayet mutlu gülümsüyorlar. Bu da demek oluyor ki zafer kazanmışlar. Zaten ikisi arasındaki ilişkiyi çözemedim. Sevgililer mi değilller mi? Nedim ne kadar kötü olmaya başladı ya. Yüzün açıkça belli ediyor artık. İlk bölümlerde nedimi izlediğimde bu kadar kötü olabileceği hiç aklıma gelmezdi. Benimde şöyle birşey aklıma geldi şuan.Kadim, Nedim ve berrak'ı takip eder. Onları samimi bir şekilde görür. Onların dağ evine gideceğini öğrenir. Onlardan önce oraya gider. Kadim'i karşılarında gören nedim ve berrak çifti şaşırırlar. Bir bahane uydururlar. Kadim de sözde bunu yutar:icon_whis Peki siz yuttunuz mu bu dediklerimi? İyice uçtum ya:) sycamore 26-10-07, 11:58 Sevgili Sycamore, Çok haklısın bu konuda... Yürekte güzellik olmayınca, yüz güzelliği pek işe yaramıyor ne yazık ki...(Ki bence fragmandaki o kız bulanık Berraksa (Filinta'm çok yaşa:) ) eğer bence güzel değil. Mimiklerinden bile nefret akıyordu. Hani yüreğindeki siyahlık yüzüne vurmuş gibiydi :hıh ) Aynı şekilde Nedim için de geçerli bu güzellik durumu. Bence Nedim de kendi çapında yakışıklı sayılır ama yüreğindeki nefret ve kötülük gittikçe daha çok yüzüne yansıyor... Bu durumda küçük farenin devreye girmesini bekliyorum ben... Nedim'i değiştirebilecek ilk şey abisiyle yüzleşmek, ikincisi de Küçük Fareye duyacağı aşk :img-pilot (Bu arada Küçük Fare'nin ismi uçup gitti aklımdan Eylül müydü yoksa Elif miydi unuttum o yüzden Nedim'in ifadesini yazdım, yanlış anlaşılma olmasın:img-blush) Gerçekten bir çırpıda Debbie ve Nedim olayını çözüyorlar ise dizi hangi yöne gidiyor acep? Acaba sürpriz bir yöne doğru mu gidiyoruz ki? :img-in_lo Sevgilerimle... Aslında insanlar ikinci bir şansı her zaman hakederler ama Nedimin yaptığı çok kötü geliyor bana.Çünkü hatayla başlanmış bir şey değil ki tamamen kasıtlı.O yüzden Eylülle olması belki Nedimi düzeltir ama ben yakıştıramam Eylüle.Bunu Onada yapabilir.Hem Eylül çoktan aşık olmuş ve sevmeye başlamış Nedimi yani ona göre çok önde.Nedim efendi Eylülü farkedecek,aşık olacak,sevecek,tüm geçmişini temizleyecek,düze çıkacak.Benim hiç ümidim yok sevgili kırçiçeği.Kıyamam ben Eylüle,canı acısın istemem.Sevmiyorum işte Nedimi ne yapayım...O gitsin deli Şerifeye aşık olsun,hakkından nasıl geliyor bak. filinta 26-10-07, 12:00 Benimde şöyle birşey aklıma geldi şuan.Kadim, Nedim ve berrak'ı takip eder. Onları samimi bir şekilde görür. Onların dağ evine gideceğini öğrenir. Onlardan önce oraya gider. Kadim'i karşılarında gören nedim ve berrak çifti şaşırırlar. Bir bahane uydururlar. Kadim de sözde bunu yutar:icon_whis Peki siz yuttunuz mu bu dediklerimi? İyice uçtum ya:) valla gamze_yy yutmasakda gargara yaparız artık:img-wink: olabülüü:img-icecr neden olmasınkii..benim tahminin flashback olduğundan yana.. kadim:img-in_lo[/B] o çiftlikte yılan nedim ile bulanık berrak'ı nasıl bastığını hatırlıyodur belkim..ezo ya anlatıyordur bunları olamaz mı kine:icon_whis simser 26-10-07, 12:02 Çok kötüyüm biliyorum ama benim o kızı gördüğümde aklıma gelen ilk şey yaşasın Nedim süreyyayı aldatıyor oldu:) Çünkü fragmanın bir kısmında gördüğüm sahne hiç hoşuma gitmedi. Nedim ve süreyya gayet mutlu gülümsüyorlar. Bu da demek oluyor ki zafer kazanmışlar. Zaten ikisi arasındaki ilişkiyi çözemedim. Sevgililer mi değilller mi? Nedim ne kadar kötü olmaya başladı ya. Yüzün açıkça belli ediyor artık. İlk bölümlerde nedimi izlediğimde bu kadar kötü olabileceği hiç aklıma gelmezdi. Benimde şöyle birşey aklıma geldi şuan.Kadim, Nedim ve berrak'ı takip eder. Onları samimi bir şekilde görür. Onların dağ evine gideceğini öğrenir. Onlardan önce oraya gider. Kadim'i karşılarında gören nedim ve berrak çifti şaşırırlar. Bir bahane uydururlar. Kadim de sözde bunu yutar:icon_whis Peki siz yuttunuz mu bu dediklerimi? İyice uçtum ya:) bence biz özetçiyle nedim için felaket senaryoları düşünmeye devam edelim, en azından ben, sanırım senaryo ve tahmin konusunda yeteneksizim ben:icon_whis walla o süreyya cadısıyla ilişkileri nedir bilmiyorum ama sürekli hayatım demesi, söyleyiş şekli fln çok sinir bozucu:img-music seyit o adamı niye takip ediyo ki, hatta o adam kim acaba:icon_whis ballıyla seyit arasındaki düşmanlığın nedeni ne bu arada:img-blush gamze_yy 26-10-07, 12:04 valla gamze_yy yutmasakda gargara yaparız artık:img-wink: olabülüü:img-icecr neden olmasınkii..benim tahminin flashback olduğundan yana.. kadim:img-in_lo[/B] o çiftlikte yılan nedim ile bulanık berrak'ı nasıl bastığını hatırlıyodur belkim..ezo ya anlatıyordur bunları olamaz mı kine:icon_whis Flasback ihtimali çok yüksek bencede. Madem hasta düşüyor Kadimimiz bu durumda böyle şeyler hayal etmesi normal. Ah bir hayallerinde ezoya yer verse ne güzel olur.Valla böyle olursa nedim ve bulanık berrakı görmeye bile razı olabilirim kadimin hayallerinde. simser 26-10-07, 12:09 Aslında insanlar ikinci bir şansı her zaman hakederler ama Nedimin yaptığı çok kötü geliyor bana.Çünkü hatayla başlanmış bir şey değil ki tamamen kasıtlı.O yüzden Eylülle olması belki Nedimi düzeltir ama ben yakıştıramam Eylüle.Bunu Onada yapabilir.Hem Eylül çoktan aşık olmuş ve sevmeye başlamış Nedimi yani ona göre çok önde.Nedim efendi Eylülü farkedecek,aşık olacak,sevecek,tüm geçmişini temizleyecek,düze çıkacak.Benim hiç ümidim yok sevgili kırçiçeği.Kıyamam ben Eylüle,canı acısın istemem.Sevmiyorum işte Nedimi ne yapayım...O gitsin deli Şerifeye aşık olsun,hakkından nasıl geliyor bak. bu zaten nedimin ikinci şansıydı, daha önce berrakla ilişkisi olmasına rağmen, kadim bişey yapmamış, düzelmesi için ona bi şans vermiş. o napmış, madem berrak öldü, onun yerine ablasıyla icraatlara devam:icon_whis KIRÇİÇEĞİ 26-10-07, 12:11 Çiçeğim.. Yasocum.. Yapma yahu.. yinemi karşımıza çıktı Boran.. iki arada sıkıştırmışsın.. :) Aman ablacım ne edeyim Boran, Kadim ehh bide Emre'm var biliyorsun :img-blush Bunun Nevzatıydı filan derken en iyisi bu sayfada Kadim'de kalayım ben diğerlerini hayallerimde yaşamaya devam ederim :img-haha: Çünkü fragmanın bir kısmında gördüğüm sahne hiç hoşuma gitmedi. Nedim ve süreyya gayet mutlu gülümsüyorlar. Bu da demek oluyor ki zafer kazanmışlar. Sevgili Gamze, Ben o sahnedeki bakışları zafer kazanma edasından çok kapışma ve sinir olma durumlarını sezmiştim. Yani şuanda diğer iş Nedim'in yani Kadim ona sorumluluk verdi. Nedim'in egosuda tavan yapmış durumda hal böyle olunca da Süreyya'ya diş biliyormuş gibi gelmişti bana. Tabi ters köşe olma durumumu saklı tutuyorum:) Aslında insanlar ikinci bir şansı her zaman hakederler ama Nedimin yaptığı çok kötü geliyor bana.Çünkü hatayla başlanmış bir şey değil ki tamamen kasıtlı.O yüzden Eylülle olması belki Nedimi düzeltir ama ben yakıştıramam Eylüle.Bunu Onada yapabilir.Hem Eylül çoktan aşık olmuş ve sevmeye başlamış Nedimi yani ona göre çok önde.Nedim efendi Eylülü farkedecek,aşık olacak,sevecek,tüm geçmişini temizleyecek,düze çıkacak.Benim hiç ümidim yok sevgili kırçiçeği.Kıyamam ben Eylüle,canı acısın istemem.Sevmiyorum işte Nedimi ne yapayım...O gitsin deli Şerifeye aşık olsun,hakkından nasıl geliyor bak. Haklısın aslında Nedim'i kurtarayım derken Eylül'ü ateşe attım :icon_sorr Aslında amacım Eylül'ü mutlu etmekti hani insan platonik olarak aşk yaşadığı zaman daha çok acı çeker yaa Eylül'ün hayalleri gerçek olsun diye demiştim:img-in_lo Nedim'i bende sevmiyorum aslında yani Kadim'e yaptığı şeyin affedilir tarafı yok ama ben bu 'aldatma' durumunun öncesini, gelişmesini ve sonunu merak ediyorum... Mesela Kadim hangi şekilde gördü Nedim ve Berrak'ı da kendisini aldattığını öğrendi? Kadim-Nedim-Berrak üçlüsünün geçmişlerine dair hala bulanıklık var. Sanırım bu bölümde iyice netleşicek. İşte o zaman bu aldatma konusunda kesin fikre varabilirim. Yüzeyde affedilemez gibi görünüyor ama içe gittikçe neyle karşılaşacağımız belli değilmiş gibi bi his var içimde :bilmim Bu arada Eylül ismini hatırlattığın için teşekkür ederim Sevgili Sycamore :img-yes: Sevgilerimle... Ceva 26-10-07, 12:18 Son sahne can dostum.. Bana sarılmalı.. başka itiş kakışlı bir şeyleri anımsattı... Ahh öyle tutkulu olacaksa.. ve de çarpıcı.. sevmekten ezik.. yavru kedi bakışlı..:img-in_lo isteriz isteriz...: Tabii 1. şahane 2. ayrı bir şahene derim ben... Vallahi bu kadarını dedim.. çok şey bekleme artık benden.. Türkiye hudutları dedik.. 1. dedik.. :))) Kadim dostumuz dedik.. Benim izlemediğim bölümden dimi? Hani tüm ısrarlarıma rağmen olmaz, senin izlemen lazım sonra kritiğini yaparız dediğin sahne:img-hyste:img-hyste:icon_whis Olmaz Türkiye hudutları yerine Dünya diyene kadar bu iş sürer:) Bu arada cevacım.. Bizim hayallerimiz o kadar kısıtlı değil canımcım bir kere.. Bir zamanalr Darcy'miz vardı... Jack'i miz var ki.. kendisi 1. aşk adamıdır.. :img-hyste tubiii gel kurtar beni.. Cevam.. ne dersin? :)? :icon_shad hehehehe... Bir yerlerden bir taş geldi sanki:icon_whis başım kanamaya başladı da.. Ne demek bir zamanlar bir Darcy miz vardı. O hep var baş köşede oturuyor. :) Bak hala 1.aşk adamı diyor küçük Emrah bakışlı adama :img-hyste Sahi Seyit'in, Nur'un yaşadığından haberi mi oluyor ki Ballı'nın evini izliyor. Dr. Emre de pek bi içli bakmış bir sahnede..Ezo'nun, Kadim'i arayışları karşısında atılmış bir bakışa benziyor. sycamore 26-10-07, 12:19 bu zaten nedimin ikinci şansıydı, daha önce berrakla ilişkisi olmasına rağmen, kadim bişey yapmamış, düzelmesi için ona bi şans vermiş. o napmış, madem berrak öldü, onun yerine ablasıyla icraatlara devam:icon_whis Bak doğru zaten ikinci şansıydı onu da kullandı.Ona artık ilaç için su yok. Aslında Kadimde suçlu bu cesareti Nedime verdiği için.Yüzüne vurmadığı için Nedim de devam etmiş nasılsa abim anlamaz demiş.Ah Kadim ah bak iyilikten maraz doğuyor işte. nihz 26-10-07, 12:31 Ben geldim...Azcık kafam karıştı... Şimdi Berrak demişsiniz...Filintam da bulanık demiş, iyi etmiş:img-hyste Bu Bulanık Berrak vakti zamanında Kadim'in yüreğini bulandırıp dünya denen yeri terk etmemişmiydi. Nedemeye geri döndü falan mevzuna girildi... Aydınlatın beni...Filinta'm sen flashback mi diyon ona...Öyle ise anladım ama değilse ölmüş birinin hortladığını farettim gitti. Şimcik arkadaşlar bu kafa karışıklı bir süre devam eder. Diziye hakim oldukça böyle angut sorular sormam:img-wink: Birde özette Ezo, Kadim'in peşine düşüyormuş ya...Fragmanda gösterilen Ezonun bulunduğu bahçeli ev peşine düşmüş olduğu Kadim'i bulduğu yer mi? Birde Kadim ne yapıyor öyle toprak mı kazıyor. Niyekine? Kadim'i en güzel toprak kazan insan mı seçsek acaba...:icon_whis:img-hyste Isınma turu 2:img-wink: asia 26-10-07, 12:38 Olmaz Türkiye hudutları yerine Dünya diyene kadar bu iş sürer:) Bir yerlerden bir taş geldi sanki:icon_whis başım kanamaya başladı da.. Ne demek bir zamanlar bir Darcy miz vardı. O hep var baş köşede oturuyor. :) Bak hala 1.aşk adamı diyor küçük Emrah bakışlı adama :img-hyste Sahi Seyit'in, Nur'un yaşadığından haberi mi oluyor ki Ballı'nın evini izliyor. Dr. Emre de pek bi içli bakmış bir sahnede..Ezo'nun, Kadim'i arayışları karşısında atılmış bir bakışa benziyor. Şaka bir yana, Cevacım.. Kadim dostumuzun her yönü ayrı ayrı takdire şayan..:good: Mesela sede dikkat etmişsindir.. Yorgun makyajı nasıl başarılıydı.. oyuncu olarak herşeyler en ince detaya kadar ilgileniyor bence.. o dalgın sahnelerde yüzüne verilen havayı çok beğendim.. göz altları çkertilmiş.. harelenmiş gibiydi vetüm iç karanlıklarını merak ediyorum Kadim'in bu bölüm.. Onun üzerine olacak bell iki.. Kovalayan Ezo bakalım ne gibi fedakarlıklar yapğacak.. taviz verecek mi? Geçen bölümde söylediği gibi, sizi neden unutayım ki! gibi inceden vurgun mesajları verir mi? verir bence.. merakla bekleniyorlar bunu söyleyebilirim.. Sana taş mı.. :icon_sorr asla yav.. yapmam bunu ben biliyorsunn..:img-wink: Hani geçmiş zaman olur ki dedim birden de ondan... Darcy'nin baş köşede olduğunu biliyorum.. moral hocam sana böyle takılınca günüm ayrı güzel gidiyor ondan... hoş gör, arkadaşını.. Bak doğru zaten ikinci şansıydı onu da kullandı.Ona artık ilaç için su yok. Aslında Kadimde suçlu bu cesareti Nedime verdiği için.Yüzüne vurmadığı için Nedim de devam etmiş nasılsa abim anlamaz demiş.Ah Kadim ah bak iyilikten maraz doğuyor işte. sycamore arkadaşım.. Ne doğru demişsin.. Aslında Kadim Nedim'i böylelikle koruduğunu sanmış.. Onu affederek.. halbu ki nasıl büyük bir hata yaptığını.. sarsılarak anlıyor işte.. Bir insanın ağabeyinin eşi veya sevdiği kadına yan gözle bakmasını asla tasvip edemiyorum.. Haa olur.. ama nasıl? sende seviyorsundur.. ama birbirini seçmiş iki insana saygı duyarsın ve aşkından ölsen içine gömer gidersin.. Tabii bunu yapabilmek maharet.. o cesareti her kes gösteremez.. Ama asıl çelişki Nedim'de, hani Elçin anne nin omuzlarına yaslanmışlardı ve ne diyordu.. ''abimle çocukluğumuzu.. koşup oynadığımız zamanları bana nalat Elçin anne'' Oda bir şeylerin çoktan kirlendiğini.. kendisinin kirlettiğini biliyor ama.. iş işten geçmiş.. O şimdi sadık bir kardeşten öte.. ikinci ihaneti palanlayabilen bir çakall Birde eski günlerden dem vuruyor.. peh!... nihz 26-10-07, 12:39 Bir şey daha söyleyeceğim... Koltuğunuz üzerinde uyuya kalmasını en çok isteyeceğiniz kim desem... Filintam bak güzel soru sordum. Lapin, sazan misali atla sen bu soruya:img-hyste Birde fragmanın sonunda gösterilen sahne bölüm sonunda verilmez keza ben ekrana atlayabilirim. Sıla'yı izleyerek örselenmiş tutku duygumu Ezo'da da örselensin istemiyorum. Birde hani şu Berrak'ın ablasımı, kardeşimi ne olduğunu anlayamadığım Nedim'in işbirlikçisi varya onun saçını ne biçim yapmışlar öyle...:img-beee: Bu arada Nedim'i meşhur kara tahtama eklediğimi söylememe bilmem gerek var mı:icon_whis Elde var 3:img-hyste:img-hyste filinta 26-10-07, 12:46 Ben geldim...Azcık kafam karıştı... Şimdi Berrak demişsiniz...Filintam da bulanık demiş, iyi etmiş:img-hyste Bu Bulanık Berrak vakti zamanında Kadim'in yüreğini bulandırıp dünya denen yeri terk etmemişmiydi. Nedemeye geri döndü falan mevzuna girildi... Aydınlatın beni...Filinta'm sen flashback mi diyon ona...Öyle ise anladım ama değilse ölmüş birinin hortladığını farettim gitti. nihz'ım bebeemm..:img-in_lohemen aydınlatıyım senii.. şimdi forumcak tahminlerimiz var ben flashback diyorum..kimi arkadaşlar bu yılan nedim çapkın ya azcuk manitayla kaçamak yapmak için o da belki çifliğe gelmiştir diyor..onun için öyle apışıp kalıyolardır diyolar yani tamamen fragman tahminleri aklın karşmasın.. Şimcik arkadaşlar bu kafa karışıklı bir süre devam eder. Diziye hakim oldukça böyle angut sorular sormam aşkum:img-icecr benim hiiç sorun değil ezo gelin tayfası çok yardım severdir hemen cevaplarlar merak etme sen:img-wink: Birde özette Ezo, Kadim'in peşine düşüyormuş ya...Fragmanda gösterilen Ezonun bulunduğu bahçeli ev peşine düşmüş olduğu Kadim'i bulduğu yer mi? Birde Kadim ne yapıyor öyle toprak mı kazıyor. Niyekine? Kadim'i en güzel toprak kazan insan mı seçsek acaba...:icon_whis Isınma turu 2:img-wink: muhtemelen o çiflik evi'nde bulmuş diyoruz biz..yalnız nasıl çiflik eviyse oo çiftlik şatosu anacım:icon_whis evet ağaç dikiyor ezo da başında orda da romantik rüzgarlar esecek sankimm..seçelim tabii bebeem ayıpsın seçtik gitti.. ısınma turlarını yesinler..:img-in_loBir şey daha söyleyeceğim... Koltuğunuz üzerinde uyuya kalmasını en çok isteyeceğiniz kim desem... Filintam bak güzel soru sordum. Lapin, sazan misali atla sen bu soruyahemaaan atlıyomm aslında sormana gerek var mı ki:img-blushşöle maviyeşil gözleri var desem :img-in_lofilinta gibi boyu posu :img-blushvar desem etkileyici ses tonu cabası bildin sen onuu bi ipucu veriyim isminin baş harfi kadim:img-in_lo sinope 26-10-07, 12:49 Merhabalar efendim Ezo&Gadim Severler Dernegi olarak sizleri selamliyorum:img-wink: Ozet gelmis(yine ayni taktik ,oku,oku bitmez hatta destanimsi niteliginde)Ozetci artik kesinlikle Cim makasini hak etti:img-pilot:img-pilot dogadoratskler arkadasim ozet icin Arkadaslar yine cosmusunuz(hos cosulmayacak gibide degiliki o muhtesem fragmandan sonra):img-in_lo:img-in_lo Kadim buyuk olasilikla hastalanacagini yazmistim(Berrak ile Kara Kedi Nedimi mutlaka o atesli hasta haliyle yatarken gorecek,bende buyuk olasilik flashback diyorum) Berrak ta tam berrak imis yani (filintamindedigi gibi tam da bulanik turunden:img-pilot Debby miz gidiyor imis(aslinda coktan elcilik bu olaya el koymasi gerekiyordu,ama debby kizimiz sayesinde 2 hot hot yakinlastigi icin,debyy kizimizi icimiz huzur icinde vatanina yollayabiliriz.bye Bu hafta Banum banum mutlaka verdigin nasihatlar dinlenecek:good: Sevgilerimle RebeCa 26-10-07, 12:49 elmas arkadaşımız tebrık eder özetı ekleyen arkadaşımıza teşekkur ederim .tadından yenılmeyecek bır bölüm olacak vallahı. gel salı gel ezo-kadim 26-10-07, 12:50 ya öyle korktumki kilit milit görünce megerse yeni sayfamiz acilmis hayirli ugurlu olsun biz saliya kadar bunuda bitiririz bu hizla bize birsey dayanmaz bizim icin forum genis bir arsiv yapsin anca sigariz sayfalar dayanmiyor masaallah sevgiyle ve Serhatla kalin:happy0064 auryn 26-10-07, 12:51 Ben Debbie sorunun hızlı çözülmesine sevildim. İngilizce sorunu da yaratıyordu. Debbie zaten Ezo ve Kadim'i birbirine yakınlaştırma işlevini tamamlamıştı. Nedim ile bu kadar hızlı yüzleşeceğini düşünmemiştim ben de. Ama Nedim öyküsünün daha uzun süre devam edeceğini düşünüyorum. Bu pilav daha çok su kaldırır. Kadim'in Ezo'nun ve diğer çalışanların desteği ile toparlanacağını, Ballı Ağa'nın maddi destegiyle de çok daha güçlü duruma geleceğine inanıyorum. Nedim ise Süreyya'dan eninde sonunda kazık yiyecek bence. Kendisine destek olan agabeyini arkadan vuran birine Süreyya'nın da güvenmeyeceğini düşünüyorum. Süreyya ilk adımı atıp, Nedim'in kazık atmasını beklemeden ona kazık atabilir. Nedim ve Kadim'in iş ilişkisini bitirmesi de dizide uzun sürece işlenecek konulardan biri olabilir. Kadim Nedim ile yüzleşse bile hem kendi içinde yüzleşmesi, hem de iş ilişkilerini Nedim ile ayırması çoook zaman alacaktır. nihz 26-10-07, 13:14 nihz'ım bebeemm..:img-in_lohemen aydınlatıyım senii.. Kuşum yettin gari...Aydınlattın beni...:img-in_lo şimdi forumcak tahminlerimiz var ben flashback diyorum..kimi arkadaşlar bu yılan nedim çapkın ya azcuk manitayla kaçamak yapmak için o da belki çifliğe gelmiştir diyor..onun için öyle apışıp kalıyolardır diyolar yani tamamen fragman tahminleri aklın karşmasın.. O yılan Nedim'i manitlar çarpsın inşallah...Ne aşağılık bir adam bu ya...Arkadan hançer olurda bu kadar mı olur...Bu Nedim'i Sıla'daki Narin ile başgöz mi etsek acaba:icon_whis İki hançerci gül gibin geçinir. Sırtı nasıl bu Nedim'in:img-hyste Çiftliğe giderde Ezo ve Kadim'i başbaşa görürlerse Nedim zaten taktığı Ezo'ya iki kat takar ve bundan sonra Kadim'in herşeyi fark etmesinin sebebi olarak Ezo'yu görür gibime geliyor. Yanlız Nedim'in yanındaki kadının bakışında bir tuhaflık var. Sanki görmekten mutlu olmadığı biri ile karşılaşmış gibi bakıyor. Sıradan bir manitanın böyle tepki vermesi mümkün değil. Bu kadının kesin Kadim'le bir bağlantısı var. Tabi o bakış Kadim'e atılmışssa... aşkum:img-icecr benim hiiç sorun değil ezo gelin tayfası çok yardım severdir hemen cevaplarlar merak etme sen Ohhh ohhh nereye gitsem bir güzellik beni karşılıyor:img-yes: muhtemelen o çiflik evi'nde bulmuş diyoruz biz..yalnız nasıl çiflik eviyse oo çiftlik şatosu anacım Ben şatoya şato demem...Kadim ile Ezo'nun yüreklerinden geçen dillere dökülmeden...ama sankim oda oluyor:img-cool2 ısınma turlarını yesinler.. atlıyomm aslında sormana gerek var mı ki:img-blushşöle maviyeşil gözleri var desem filinta gibi boyu posu :img-blushvar desem etkileyici ses tonu cabası bildin sen onuu Bende senin atlayışını yirimmmm... Bilmem mi...tez zamanda koltuğunda uyuya:img-hyste Merhabalar efendim Ezo&Gadim Severler Dernegi olarak sizleri selamliyorum Ozet gelmis(yine ayni taktik ,oku,oku bitmez hatta destanimsi niteliginde)Ozetci artik kesinlikle Cim makasini hak etti Beterinde beteri var yani...Sıla'nın özetçiside izlediğimiz 1 önceki bölümün özetini yolluyordu. Var bu özetçilerde bir tuhaflık ama neyse... Sinope'cim sende bendensin...Çim makası falan...bende testere ile arkandan geliyorum merak etme:img-wink: Kadim buyuk olasilikla hastalanacagini yazmistim(Berrak ile Kara Kedi Nedimi mutlaka o atesli hasta haliyle yatarken gorecek,bende buyuk olasilik flashback diyorum) Berrak ta tam berrak imis yani (filintamindedigi gibi tam da bulanik turunden Refatçısı yanında ne de olsa:img-wink: Eğer o kadın Berrak'sa ki büyük ihtimal öyle... Bakışında bilem hayır yok... Nedim gibi bakıyor. Sürüngen cinsinden yani... Ceva 26-10-07, 13:25 arkadaşlar benim nedense daha farklı bişey aklıma geliyooo... Evet Kadim ve Nedim çatışması bence de devam edicek ama bunun tek nedeni Nedim'in ihaneti olmayacak. Berrağın geri dönüşününde etkisi olacak. Hani hep olurya filmlerde. Bence Berrak ölmedi ve bundan sadece Nedim'in haberi var. Çünkü fragmanda Nedim'in yanında gördğümüz renkli gözlü bi bayan var ve çok kinli bakıyo. Bence baktığı kişide Kadim... Kadim kardeşinin ihanetini zaten öğrendi.Ama Ezo'yu almaya gitti ve harika bir konuşma yaptı. Nedim'in bu ihanetini öğrenicek ve Debbie'yi de kaybedince Ezo'yu da umursamadan kaçıp gidicek.(fazla mı uçtum acaba :)) Çok açıkça söyleyeyim. Bir aslında ölmedim hikayesini daha bu bünye kaldıramaz ve ben izlemem. (kimin umrunda sanki:)) Kaldı ki Oya Yüce Yazım Grubu bu kadar basit bir hikaye yazmaz. auryn 26-10-07, 13:28 Senaryoyu Nuran Devres yazmadıgına göre Berrak ölmüş olmalı. Hadi diyelim Kadim durumdan haberdar değil, aynı nüfus kayıtlarına kayıtlı olan Süreyya'nın da mı haberi yok??? Mümkün değil, kardeşi olarak en azından Süreyya'nın durumdan haberi olurdu. Senaryonun ölüleri diriltme yoluna gitmesi saçmalık olur. Berrak ile ilgili hikayeleri geri dönüşlerle anlatma şansları varken, böyle bir yola sapacaklarını hiç düşünmem. Senaryo ekibi işi bıraktı ve senaryoyu Nuran Devres devraldıysa mümkün tabii....O zaman bir ara Kadim ve Ezo'nun kardeş olabileceği ihtimali bile çıkar ortaya.... Ama sanmıyorum. Ölüleri diriltmek şimdiye kadar ağırlıkla Nuran Devres'in, bir de sıkıştıklarında Gümüş'ün senaristlerinin kullandıgı yöntem oldu. Sahra sayılmaz, bütün hikaye bu tema üzerine kurulmuştu, dizinin konusu da bir Avusturalya dizisinden esinlenerek geliştirilmişti. Yanlış hatırlamıyorsam ilk senarist Nuran Devres idi. Kadim çok uzun süreligine gitmez, kaçan bir adam tipi değil. İçine kapanık bir adam oldugu icin çok fazla darbe yiyince yaralarını sarmak ve yalamak için yaralı bir kurt gibi inine çekilmiştir, o kadar. Eninde sonunda çıkar. h23 26-10-07, 13:29 Çok açıkça söyleyeyim. Bir aslında ölmedihikayesinin daha bu bünye kaldıramaz Kaldı ki Oya Yüce Yazım Grubu bu kadar basit bir hikaye yazmaz. +1 bence de yeterince guzel baglıyorlar cok klişeleşmiş bi method olur (kimin umrunda sanki:)) ve ben izlemem. -1 yine de izlerim, ayrıca bizim umrumuzda olur izlememen o kadar guzel yorumlar yapıyorsun ki :img-icecr ahesti 26-10-07, 13:39 valla basta ozeti yazan ve fragmanı ceken arkadslara cooooooook tesekur ederım canlarımsınız benım sonra ozetın gelmesı sonra fragmanın cıkması helekı show cumartesı pazar verir soke oldum hayret bısı dedım sımdı ılk sorum su kadım neden yere cukur acıyo yoksa ezoyu oldurup orayamı gomce dermısım sonra o hasın bakan mavı gozlu kadın berrak olabılır cunku kadım ılk ezonun gozlerıne asık oldu ama bı yandan ben hatırlamıyorum ama belkı sız hatırlarsanız sımdı hangı dıyologta gectı berragın oldugu tamam bı kaza oldu ama olmus lafını hatırlayamadım...belkıde kadım berraktan kactıgı ıcın dag evıne gıtmıstır sonra ezo nerden buldu kadımın ızını sonra bunlar neden kavga edıyolarkı acaba kadım bızımlkını kızdıracak bısı dedıde gıtmeyemı kalkıstı gece vaktı ucsuz bucaksız dag basında tabı kadım ızın vermez ayrıca bu sarkılı fragmanlarda son sahne gosterılmıyo kesın o bakısma son sahne degıldır... seslıyı beklıcez sahracı 26-10-07, 13:47 amaninn fragman da özet de gelmiş nasıl oldu da böyle erken geldi fragman şaştım kaldım ben valla..şimdi efendim görünen o ki akdim kaçmış ama ezo yakalamış onu gösterilen evde..ee ezo bu kaçmaz ondan :) debiye baya bi üzülücekler gibi ikisi de alıştılar ona ve sayesinde tabi yakınlaştılar debiye çok şey borçlular aslında..kadim nedimle yüzleşmeden mi kaçıyor yoksa yüzleşip de mi yok oluyor onu anlamadım tam ama anlaşılan nedime bişey dememiş hala.. nedim hatunlarla gezip durduğuna göre hala keyfi yerinde demektir:icon_whis sonunda da bi gözgöze gelme var çekiştiriyolar birbirlerini ama anlamadım :) asia 26-10-07, 13:49 Cidden arkadaşlar.. Böyle olmasın, vakt-i zamanında annem yüzünden arada izliyordum ve Gümüş'te öldü sanılan sevgili ,eş geri geldi.. Bakınız desem bu tip şeyler Amerika dada oluyor.. Bir zamanlar Alias diye bir dizi vardı Cine5 te şifresiz yayınlanıyordu neyse.. o dizide başrol krakter öldürülünce izleyenler galeyana gelmişler.. Sradan adamı geri döndürdüler.. Fakat o sevilen bir karakterdi! Yani filintmın dediği bulanık abla! sevilmiyor ki... HİÇ BÖYLE BİR ŞEY YAPMASINLAR.. SIRF İKİ KADIN BİR ADAM OLACAK DİYE.. BOZMASINLAR YAHU... sahracı 26-10-07, 14:06 Cidden arkadaşlar.. Böyle olmasın, vakt-i zamanında annem yüzünden arada izliyordum ve Gümüş'te öldü sanılan sevgili ,eş geri geldi.. Bakınız desem bu tip şeyler Amerika dada oluyor.. Bir zamanlar Alias diye bir dizi vardı Cine5 te şifresiz yayınlanıyordu neyse.. o dizide başrol krakter öldürülünce izleyenler galeyana gelmişler.. Sradan adamı geri döndürdüler.. Fakat o sevilen bir karakterdi! Yani filintmın dediği bulanık abla! sevilmiyor ki... HİÇ BÖYLE BİR ŞEY YAPMASINLAR.. SIRF İKİ KADIN BİR ADAM OLACAK DİYE.. BOZMASINLAR YAHU... yok yok olmaz öyle şey bence..olmasın yani daha doğusu valla bu sefer kendi elleriyle öldürür kadim onu :):) mefta olarak kalmaya devam etsin.. sinope 26-10-07, 14:06 Kuşum yettin gari...Aydınlattın beni... O yılan Nedim'i manitlar çarpsın inşallah...Ne aşağılık bir adam bu ya...Arkadan hançer olurda bu kadar mı olur...Bu Nedim'i Sıla'daki Narin ile başgöz mi etsek acaba: İki hançerci gül gibin geçinir. Sırtı nasıl bu Nedim'in:img-hyste Çiftliğe giderde Ezo ve Kadim'i başbaşa görürlerse Nedim zaten taktığı Ezo'ya iki kat takar ve bundan sonra Kadim'in herşeyi fark etmesinin sebebi olarak Ezo'yu görür gibime geliyor. Yanlız Nedim'in yanındaki kadının bakışında bir tuhaflık var. Sanki görmekten mutlu olmadığı biri ile karşılaşmış gibi bakıyor. Sıradan bir manitanın böyle tepki vermesi mümkün değil. Bu kadının kesin Kadim'le bir bağlantısı var. Tabi o bakış Kadim'e atılmışss nihz cigim hosgeldinbacim Kara Kedi Nedim abisinin sirtindan vurduklari yetmiyormuscasina birde Ezoya kafayi takarsa o zaman Gadim onun agzini burnunu Carsamba canagina cevirir ve bizde forumcak arkasinda oluruz(hatta gonullu olarak sucu bile ustumuzede aliriz):img-yes: Amaninn Garibim Narinin zaten bitmek bilmeyen cilesinin ustune Birde Kara Kedi Newdim(kizcagiz kendii kayaliklardan asagiya falan ativerir mazallah) yok Kara Kedi artik kimsenin canini yakmasin,incitmesin:img-yes: Nedimin Yanindaki kadin Illa O zamanlar Gadimin bunlari birlikte gordugu zaman olabilir(buyuk olasiliklada o sahneler gibi):img-yes: Ben şatoya şato demem...Kadim ile Ezo'nun yüreklerinden geçen dillere dökülmeden...ama sankim oda oluyor Sato meselesine gelecek olursak Orada guzel,hos anlar paylasilmadan ben oraya sato dememsimdilik oda niyetinde kenarda dursun. Beterinde beteri var yani...Sıla'nın özetçiside izlediğimiz 1 önceki bölümün özetini yolluyordu. Var bu özetçilerde bir tuhaflık ama neyse... Sinope'cim sende bendensin...Çim makası falan...bende testere ile arkandan geliyorum merak etme amanin iyiki gecen sezon oradan kurtulmusum:happy0064 Bizimkini Cim makasiyla yontmaya calisacaktim,Ama sizinki bizimkindende betermis(neymis efemm beterin beteri varmis canlar) Ama ozetci basi sana fena halde kafayi takmis durumdayim,haberin ola Nihz cigim arkamdan gelmene sevindim,hepimiz birimiz icin,birimiz hepimiz iciniz sonucta degilmi bacim:img-wink: Refatçısı yanında ne de olsa:img-wink: Eğer o kadın Berrak'sa ki büyük ihtimal öyle... Bakışında bilem hayır yok... Nedim gibi bakıyor. Sürüngen cinsinden yani... Gadim Hastalansin( ay yinede kiyamamda)ama hastalandigi belli:icon_sorr Basinda ezo gibi bir bakiscisi var(icimiz rahat olabilir):img-in_lo Gadim hastalik aninda bazi seyleri sayiklayabilir(yasadiklari hakkinda) Berrakolabilir,buyuk ihtimal :img-yes: Eee bosuna atalarimiz dememisler akrep akrebi sokmaz diye 2sininde bakislari ayni:img-pilot:img-pilot Sevgilerimle ezo-kadim 26-10-07, 14:27 arkadaslar debbinin gidisi benide cok üzdü hem bu arada Serhat'in ingilizcesi süperdi o kadar sevkatli bir baba izledikki elimde olmadan hayranligim dahada artmisti zaten cocuklarla arasi cok iyi bir oyuncu icinden gelerek onlarin seviyesine cabuk iniyor tabiki dogal olunca insanda aynen bizede yansiyor garibim Kadim Debbinin yüzünden kendini daglara atmis tabi dagbasi serin olur hastalandi incecik gömlekle canim ya tabi onun hemen üzerine bir sal atacak kimseside yok Kadim olsa centilmen erkek bulur bulusturur birseyler getirirdi partnerine ama bizimde Ezomuz var yapar Kadime bir EZO GELIN corbasi (cok kötüydü biliyorum)hemen iyilesir sevkatli elleriyle ona bütün acilarini unutturur iki yarali kus misali birbirlerinin kanatlari olurlar ama akbabalarida unutmamak lazim bizim güvercinlerimize zarar vermek icin tetikteler avcilar sizi vursun insaallah su bir adam vardiya hani espiri babinda yemin dizisi var orda süreyyanin babasini oynuyor kizini kaybetmis pesinden ta bizim sete kadar gelmis bakmiski kizinin adida degismis yasemin olmus süreyya alcak evlat sizden hayir yok bana deyip oradan uzaklasacak sevgiyle kalin ARIMAYA 26-10-07, 14:35 .....garibim Kadim Debbinin yüzünden kendini daglara atmis tabi dag basi serin olur hastalandi incecik gömlekle canim ya tabi onun hemen üzerine bir sal atacak kimseside yok Kadim olsa centilmen erkek bulur bulusturur birseyler getirirdi partnerine ama bizimde Ezomuz var yapar Kadime bir EZO GELIN corbasi (cok kötüydü biliyorum)hemen iyilesir sevkatli elleriyle ona bütün acilarini unutturur iki yarali kus misali birbirlerinin kanatlari olurlar.. yaz arkadaşım renk olsun hem bi arkadaşımızda senaryosunda bu çorba olayını kullanmıştı :img-yes: Bu arada geçen bölümün tekrarı konusunda bilgisi olan var mı ?? to.derya 26-10-07, 14:36 Ben hala Fragmandaki kadinin yani Nedimin yanindaki bayanin Kadimin su manken sevgilisi oldugunu düsünüyorum. Böyle kötü bakmasinin tek sebebi Kadimin yaninda Ezoyu görmesidir. Berrak öldü diriltilmez bencede olmaz cok sacma olur. Kaldiki Berrak yasasa bile birden Kadimi görünce sasirir öyle kin dolu bakmaz. Kadin acaip su manken kiza benziyor. Bence o kadin su manken kiz. Hadi diyelim Kadim gecmisin hayalini kuruyor ve nedimin yanindaki berrak, neden ozaman böyle kin dolu bakiyor bu kiz saskin bakma yerine? Valla bence bu kiz su manken. Kadim kendisini cekince Nedimde kiza haber vermisitir. Kizda Nedimden kendisini götürmesini rica etmisitir ve böylece beklenen karsilasma olmustur. Siz ne dersiniz??? banubanu 26-10-07, 14:39 Yav bir gittim geldim yeni başlık açılmış ooo 5. sayfaya bile gelmişsiniz. Bu ne hız. Fragmanı ve özeti gönderenlerden mi geçti size de. Ben Nedim ve Kadim yüzleşmesi olacak diye düşnmüyorum. Nedim'in ihanetini bir şekilde kesin olarak öğrenecek Kadim. Ama ona bence belli etmeyecek. Ona bulaşmamak içinde uzaklaşacak... Filinta'nın deyimiyle "bulanık berrak" pek de bir yılan gözlüymış be yaa.. ne bakıştı öyle.. deldi geçti. Gözünden zaten belliymiş ne olduğu o bulanığııınnn... yazık olmuş Kadimime.. Demek Ezo gidiyor ha Kadim'in arkasından. Helaaaalll... Efferim gız Ezo, kedi olalı bir fare tuttun sonunda. Şu hasta bakma meselesi de var ya, romantizmin doruğu olacaktır.. Dikkat kalp hastaları ve tansiyonu olanlar seyretmesin.... h23 26-10-07, 14:43 manken kız derken fotograf cekimindekini kastediyorsan alakası yok bence hiç benzemiyorlar o kızın gozleri de sacı da kahverengiydi, bu kız ise rengaernk :p alakası yok ama tahminim su yonde benim, ortak bi arkadas bence sureyya yeni plan olarak bunu araya sokusturmus olabilir, yani kadimin guvendigi bir diger arkadsı olabilir, hatta belki de otelin muhasebe yada ne bileyim baska bi departmandaki adamı olabilr, hem yeni oteli de aktarmayı dusunuyordu ya bu tarz bişey olabilir, berrak olmasın hayır hayır bu cok sacma sahracı 26-10-07, 14:44 yaz arkadaşım renk olsun hem bi arkadaşımızda senaryosunda bu çorba olayını kullanmıştı :img-yes: Bu arada geçen bölümün tekrarı konusunda bilgisi olan var mı ?? ya bayadır zaten ezonun tekrarını vermiyor sevgili kanalımız sağolsun yani..ilk zamanalr veriyordu hatta haftada iki kere verdiğini hatırlıyorum ama son bikaç bölmüdür tekrarı kesinlikle vermiyolar..uyuz oluyorum:icon_evil Ben hala Fragmandaki kadinin yani Nedimin yanindaki bayanin Kadimin su manken sevgilisi oldugunu düsünüyorum. Böyle kötü bakmasinin tek sebebi Kadimin yaninda Ezoyu görmesidir. Berrak öldü diriltilmez bencede olmaz cok sacma olur. Kaldiki Berrak yasasa bile birden Kadimi görünce sasirir öyle kin dolu bakmaz. Kadin acaip su manken kiza benziyor. Bence o kadin su manken kiz. Hadi diyelim Kadim gecmisin hayalini kuruyor ve nedimin yanindaki berrak, neden ozaman böyle kin dolu bakiyor bu kiz saskin bakma yerine? Valla bence bu kiz su manken. Kadim kendisini cekince Nedimde kiza haber vermisitir. Kizda Nedimden kendisini götürmesini rica etmisitir ve böylece beklenen karsilasma olmustur. Siz ne dersiniz??? bence nedimin yanındaki kadın nedimin hatun listesinden biridir malum çapkın adam ama gelip şaşırdıkalrı karede bence süreyyayı görücekler ondan şaşırıyo ikiside.kız çok pis bakıyo çünkü :) ya da geldikleri yer belki kadimin de ezoyla olduğu yer çıkabilir ama düşük bi ihtimal.. to.derya 26-10-07, 14:49 bence nedimin yanındaki kadın nedimin hatun listesinden biridir malum çapkın adam ama gelip şaşırdıkalrı karede bence süreyyayı görücekler ondan şaşırıyo ikiside.kız çok pis bakıyo çünkü :) ya da geldikleri yer belki kadimin de ezoyla olduğu yer çıkabilir ama düşük bi ihtimal..[/QUOTE] Bak bu dogru ya. mekan konusunda hic tahminde bulunmamistim. Dedigin gibi belki Nedim ve o kadinin bulunduklari yer kadimin evi olmayabilir. Süreyyanin bulundugu yerde olabilir. E ozaman daha iyi onlar kendi baslarini yesinler bizim cicegi burnunda asiklarida biz yanliz izleyelim. son iki bölümdür debby vardi hep simdide sadece ikisi olsun yanliz. Ay süper olur ya. Ezo Kadimi bulacak, Kadim Ezoyu önce istemeyecek ama Ezo gitmeyecek sonra Kadim bakacakki bu kiz gercekten onun yaninda ve birakmaya niyeti yok sonunda oda pes edecek. Ay insallah ya süper olacak sali günü süper:happy0064:img-wink: banubanu 26-10-07, 14:52 Çarşamba gününü milli tatil ilan ediyorum. Özellikle de bayanlara. Bu bölümü seyredip de o gece uyuyamayanlara kıyak olsun.... 30 Ekim'i de EzoGelin bayramı ilan ediyorum.... ahesti 26-10-07, 14:58 ya şimdi nerden cıktı bu hastalık kıyamam kadımıme ........adam zaten kafadan sakat ha bu arada bu kadım bı tel konusmasında amelıyat olcammı demıstı yoksa tedavıye gıdıyorummu demıstı? kadım dag basında grıp falan olursa ezo bı guzel tavuk suyu corba yapar sonra sırtına bardak ceker:img-icecrterını sıler eger olursa kadımın hastayken sayıklamasını ıstıyorum berrakla ılgılı RebeCa 26-10-07, 15:01 Çarşamba gününü milli tatil ilan ediyorum. Özellikle de bayanlara. Bu bölümü seyredip de o gece uyuyamayanlara kıyak olsun.... 30 Ekim'i de EzoGelin bayramı ilan ediyorum.... aynen imzamı atıyorum dedıgının altına :img-wink: :bella böyle olcagız 38. bölümden sonra sycamore 26-10-07, 15:04 Çarşamba gününü milli tatil ilan ediyorum. Özellikle de bayanlara. Bu bölümü seyredip de o gece uyuyamayanlara kıyak olsun.... 30 Ekim'i de EzoGelin bayramı ilan ediyorum.... Çok iyi bir fikir.Hatta izleyenler lüften dizi bitince siteye yada msn e gelsin yoksa tek başına o heyecan insana zarar verebilir.Hiçmi değilse ilk heyecanı paylaşalım da yorumlar daha anlaşılabilir olsun :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo xKubrax 26-10-07, 15:06 38. Bolum'de goruyorumki herkesin buyuk bi beklentisi var, tum kalbimle umuyorumki bu buyuk beklentilerimizi karsilar bu bolum.. Eminim karsilicakta.. O fragmani oyle hazirliyan, bolumude bi guzel bizi tatmin edicek bi sekilde hazirlamislardir.. Debby egerki gidiyorsa, uzuldum, onun sayesinde bi cok sey ilerledi Kadim ve Ezo arasinda.. Biraz daha kalsaydida, biraz daha ilerleseydi aralarindaki iliski ne guzel olurdu ama dimi.. :img-in_lo Ben bu bolumde ozellikle Nedimin hali ne olucak onu cok merak ediyorum, Kadim ona ne dicek, ne yapicak ve Nedimin buna tepkisi, ne olucak, utancindan yuzunun geldigi hali merak etmiyor diilim.. Neyse izleyip tum bunlari gorucez, Sali gunune az kaldi.. Ha ayrica gecenki bolum, bi cok seyi karar vermeme yardimci oldu.. Binbir gece basladiginda oraya basiyordum, fakat oyle olmicak artik Ezo Gelini sonuna kadar izlicem, ne zamanki biterse o zaman kanali degistircem.. :good: h23 26-10-07, 15:07 carsamba tatil olayına katılmıyorum cunku benim en verimli oldugum gun carsambaları oluyo, acaip guclu mutlu hafif hissediyorum kendimi o gn ve zihnim acaip acık oluyo :icon_whis sinope 26-10-07, 15:09 ya şimdi nerden cıktı bu hastalık kıyamam kadımıme ........adam zaten kafadan sakat ha bu arada bu kadım bı tel konusmasında amelıyat olcammı demıstı yoksa tedavıye gıdıyorummu demıstı? kadım dag basında grıp falan olursa ezo bı guzel tavuk suyu corba yapar sonra sırtına bardak ceker:img-icecrterını sıler eger olursa kadımın hastayken sayıklamasını ıstıyorum berrakla ılgılı ahesti canim Hastalikta saglikta biz insanlar icin:img-yes: Ee bir gun Gadim hasta olur ezo ona bakar,iyilesir Baska zamanda Ezo hastalanir gadim ona bakar:img-in_lo tatlim tedavi demisti(ameliyat dedigini hatirlamiyorum)yalnissam duzeltin:img-yes: gadim dag basinda kalirsa ezom ona Ezo gelin corbasi yapsinki sifa niyetine ,eleriyle icirsinki sovalyede iyilessin,bardak cekme (koptum gulmekten):img-hyste:img-hyste Berraki sayiklasin,ama kendine gelincede ezom ezom o eskiye aitti sen ise yeni donemim,Miladimsin diyip etrafinda pervane olsun derim. Banum ahh bacim ahh evde olan bayanlarimizin simdiden bayramlari kutlu olsun diyecemde,calisan bayanlar ne edecek(ertesi gun zaten 32 dis ortalarda dolanip duruyoruz):img-wink: Sevgilerimle sinope 26-10-07, 15:15 Çok iyi bir fikir.Hatta izleyenler lüften dizi bitince siteye yada msn e gelsin yoksa tek başına o heyecan insana zarar verebilir.Hiçmi değilse ilk heyecanı paylaşalım da yorumlar daha anlaşılabilir olsun :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo sycamorem canimin ici fikir superde,zaten biz buluyoruz birbirimizi:img-wink: bu hafta diziyi izledikten sonra kesin biz sabahlariz(garanti hemde):img-yes: Sonra sabahleyinde iste avare sarkisi soyleriz(hep bir agizdan):img-icecr Gadim ezonun canini yakmam deyisinin ardindan daha 1 hafta gecmeden bileklerini tutuyor:img-in_lo:img-in_lo Can gurban boyle can acitmaya(oyle degilmi yoldaslar?):happy0064 Sevgilerimle nihz 26-10-07, 15:21 hatırlarsanız sımdı hangı dıyologta gectı berragın oldugu tamam bı kaza oldu ama olmus lafını hatırlayamadım...belkıde kadım berraktan kactıgı ıcın dag evıne gıtmıstır Geçen bölüm Kadim ile arkadaşı konuşurken Berrak'ın öldüğüne dair bir diyolog geçti canım... Kadim herkes bana ihanet etti türünden bir şey dedi, arkadaşıda o sana ihanet etmedi öldü dedi:img-wink: Şu dizilerdeki ölmüş karakteri hortlatma mevzuna çok takmış biri olarak...Allah korusun diyorum.... cedric08 26-10-07, 15:41 hastalıktan filan bahsedilmiş.acaba o meshur ozet geldi de ben mi gormedim banubanu 26-10-07, 15:44 [derim. Banum ahh bacim ahh evde olan bayanlarimizin simdiden bayramlari kutlu olsun diyecemde,calisan bayanlar ne edecek(ertesi gun zaten 32 dis ortalarda dolanip duruyoruz):img-wink: Sevgilerimle Sinopeciğim... biz niye tatil istiyoruz işte... milli olsun hatta tatil... iş yerleri falan da kapalı. Biz her çarşamba bir araya gelip bölümü analiz edelim, serhatın fotolarını ekleyelim, replikleri konuşalım... Daha önemli bir iş varsa söyleyin biz de yaparız.. ama düşünüyorum düşünüyororu :icon_whis yok yani... hehehe... :happy0064 filinta 26-10-07, 15:45 Geçen bölüm Kadim ile arkadaşı konuşurken Berrak'ın öldüğüne dair bir diyolog geçti canım... Kadim herkes bana ihanet etti türünden bir şey dedi, arkadaşıda o sana ihanet etmedi öldü dedi:img-wink: Şu dizilerdeki ölmüş karakteri hortlatma mevzuna çok takmış biri olarak...Allah korusun diyorum.... :img-fie::img-fie::img-fie::img-fie: aman aman dağlara taşlara diyelim bebeem:img-in_lo valla biz bu saate kadar seyrettiğimiz bölümlerde klişelere rastlamadık..:img-yes:kaldıki konu klişelere çok açık bir konu..malum köylü kızı şeherli tangolarla baş edecekti esas oğlanı apıştırıp kalacaktı... yani ortalama bir türk dizisinde bunlar olur.... ama şeytan kulağına kurşun bizim senaristlerin zora gelince hemen klişelere sığınmak gibi kötü huyları yok çok şükür..:img-icecr özette görüp yok daha neler dediğimiz şeyleri bile öyle güzel oya gibi işleyip verdiler kii apışıp kalmışlığımız var (bkz. oteldeki yolsuzluk mevzusu)....maşşşalh deyip tahtalara vuralım ..klişelere yer yok bizim dizimizde..:img-wink: sinope 26-10-07, 15:57 Sinopeciğim... biz niye tatil istiyoruz işte... milli olsun hatta tatil... iş yerleri falan da kapalı. Biz her çarşamba bir araya gelip bölümü analiz edelim, serhatın fotolarını ekleyelim, replikleri konuşalım... Daha önemli bir iş varsa söyleyin biz de yaparız.. ama düşünüyorum düşünüyororu :icon_whis yok yani... hehehe... :happy0064 banum banum can bacim Milli bayram olsunda ,ya yurtdisinda yasayanlar neyin bayramini kutluyorsunuz derlerse bize Biz ne cevap verecez? Anlamazlarki onlar boyle Ezo&Gadim gibi tertemiz asktan :img-in_lo:img-in_lo o yuzden benim bayramim olamiyor:icon_sorrOlsun ben dizim icin ertesi gun uykusuz ise gitmeyede hatta dizimin etkisinden cikamamis halde 32 disim ortalarda dolanmayada raziyim:img-wink: kizlar susun,yerin kulagi vardir,olen olmus,seneler gecmis ustunden,dirilir,geri falan gelir mazallah,sisstttt susun bakem:img-icecr artik Gadimin hayatinda Ezosu var arkadasi,sirtini dayayabilecegi sirdasi var(yakindir arkadasligin aska donmesi diyecem amma ooo Ati alan Uskudari coktan gectide:img-in_lo:img-in_lo Sevgilerimle rozi 26-10-07, 16:03 bu gün geçekten çok şaşırdım hem fragman erken verildi hem özet geldi çok şanslıyım fragmanı ekleyen volvox a teşekürler fagmanı anlatan özeti ekleyen 12 den vuran tahmininden ismini unuttum kusura bakmayın dolayı bütün arkadaşalarımı tebrık ederim evet harika romantik ve bol bol gözlerın konuşacağı bir bolüme hazırlıklı olalım :img-in_lo ben bu sefer işi sıkı tutup sakinleştirici alıp öyle izliyecem:img-wink: geçen sefer hazılıkzız yakalanmiştim kadim yaktı beni :img-in_lo bu arada annem bir şey söyledi oya hanımın asistanının söylediklerine göre dizimizde 2 bölüm sonra heyecan ve aksiyon sahneleri olacakmış dizinin çok güzelleşeceğini söylemiş oya hanımın bize güzel süprizleri var anlaşılan ama bu soylenenler içime kurt düşürdü her aksiyonun içinde kötü adamlar olur ve esas olan ve kıza zarar verir ya acaba ezo ve kadime seyid alçağı bişey yapabilirmi yoksa benmi abartıyorum:icon_sorr:img-cray: h23 26-10-07, 16:09 bu arada annem bir şey söyledi oya hanımın asistanının söylediklerine göre dizimizde 2 bölüm sonra heyecan ve aksiyon sahneleri olacakmış dizinin çok güzelleşeceğini söylemiş oya hanımın bize güzel süprizleri var anlaşılan ama bu soylenenler içime kurt düşürdü her aksiyonun içinde kötü adamlar olur ve esas olan ve kıza zarar verir ya acaba ezo ve kadime seyid alçağı bişey yapabilirmi yoksa benmi abartıyorum:icon_sorr:img-cray: valla canım ilk kadimi silahla gorunce aklıma gelen de buydu ve paylasmıstım muhakkak bir yerde ucu dokunacak yoksa kac bolumdur bu seyyit muhabbetini bu kdr uzatmazlardı diye dusunuyorum. sırf bi meryem-nur icin seyyiti gosterip durmazlar herhalde :img-polic kadimimize bişey olmayacak heyecan aksiyon yakısır kadim abimizie :img-cool2 sudemnaz 26-10-07, 16:12 fragmanı dün gece gördüm küçük çaplı sarsıntı geçirdim:) hayırdır başlarına taş mı düştü :D neyse çok teşekkür ederiz kim fragmanı erken verip sevinsin garipler dediyse (ben bir garip ezo severim :D) özeti göremedim ama fragman müthişti hele son sahne :D:D:D:happy0064 rozi 26-10-07, 16:35 berrak hanımın geri döneceğini düşünmüyorum eyer o kadın berrak sa kesinlikle filintanın dediği gibi flaeşbak olacaktır debii nin gitmesıne bende çok üzüldüm alişmiştım :icon_sorr fragmanı inceleyecek zamanı bulamadım artık yorum yapmak yarına kaldı ya bütün sayfaları okudum ama söğütü göremedim başka eksiklerde var gibi biran önce yoklama yapalım:sad53: hepinize iyi geceler forumdaşlarım bye söğüt nerdesin:sad53: moirane 26-10-07, 17:27 eklendi mi bilmiyorum ama şimdi gördüm. Elçilik, Debbie ve annesini ABD’ye geri gönderir. Bu olayın ardından Nedim’in ihanetini de öğrenen Kadim, ortadan kaybolur. Ezo, Kadim’in peşine düşecektir. kaynak ekolay glance 26-10-07, 17:35 İnanmıyorum nolmuş forumu böyle hem özet hem fragman gelmiş:img-blush Herkes coşmuş. Okuyacağım canım çıktı :) Öncelikle ekleyenlere paylaştıkları için çok teşekkürler.. Çok güzel bir bölüm bizi bekliyor anlaşılan. Demek ezo kadimin peşine düşüyor :img-in_lo Fragmanda gördüğüm dr emrenin o hüzünlü bakışının sebebi bu olabılır :icon_whis Debbie'nin gitmesinin ve kadimin nedimin ihanetini aynı bölümde öğrenmesine üzüldüm. Kadim ne kadarda yıkılmış duruyordu :img-cray: Bencede kadim ilk başta ezoya gitmesini söylüyor ama ezo inatla gitmiyor en sonundada kadim öyle dışarda bırakmaya dayanamayıp eve alıyor. İkisininde kıyafetleri geçen bölümün sonuyla aynı demekki bu kadimin kaçıp gitme sahnesi bölümün başlarında olacak.:icon_whis Ne güzel 2 bölümdür yılan süreyya yoktu nerden çıktı geldi :icon_twis Nedimle pek bir mutlular :icon_whis Nedim demişken bende fragmanda nedimle beraber görülen o bayanın berraksa sevgili filinta’nın dediği gibi flashback olduğunu düşünüyorum. Berrak değilse nedimin sevgilisi olabilir. Ama bu kız neden büyle nefretle bakıyor :icon_whis Son sahneye bayıldım gene çok güzel bakışmalar, arada atışmalar izleyeceğiz anlaşılan. :happy0064 Ezonun napmaya çalıştığını ve kadimin neden onu engellediğini anlayamadım :icon_whis Gitmek istiyor desem kendi kalmış gelmiş neden gitmek istesinki :icon_whis sudemnaz 26-10-07, 18:18 yaşasın ezo kadim başbaşa olurlar eeeee aradaki aşkda alevlenir :) ama arada atışsınlar ne zamandır birbirlerini yemiyorlar... tuceny 26-10-07, 18:41 hayret fregman cıkmıs hemde bugünden showun kafasına ne düştü acaba takip edelim bakalım ne var her hafta bugünden yayınlasa fregmanı bize eziyet cektirmese sude9 26-10-07, 21:43 Kadim..yaralı şövalyem..ne hale gelmiş...gözleri dolmuş,ağladı ağlayacak bir hal var üzerinde..kendine acımıyorsun hadi bizede mi acımıyorsun,senin derdinden dert sahibi olacağız...Ezo'ya pencereden nasılda üzgün gözlerle bakıyor...atışmışlar Kadim sert çıkışmışta pişman olmuş gibi...bahçeye fidan dikmeleri çok hoş...ya son sahneye ne demeli....şiddetli bir kavgaya tutuşmuşlar,Ezo gitmeye çalışıyor Kadim müsade etmiyor gibi..gibisi yok öyle..ama gözler buluşunca bir anda duruluyorlar..zaman,mekan kayboluoyr sanki...müthiş olmuş...fragmanın üstüne bir de bu özet olunca; Elçilik, Debbie ve annesini ABD’ye geri gönderir. Bu olayın ardından Nedim’in ihanetini de öğrenen Kadim, ortadan kaybolur. Ezo, Kadim’in peşine düşecektir. işler biraz daha anlaşılır hale geliyor...Debbie'ye nasıl bağlandığını biliyoruz,kendi çocukluğunuda anımsıyor yaşıyor gibi Debbie'de..gidişi yıkacaktı zaten bu biliniyordu ve o gün gelmiş sonunda...nasıl dağılmıştır,harap olmuştur şövalyem..fragmanda ki ağlayacak gibi bakan gözlerinin sebebi bu olsa gerek...Ezo ..onun can acısını yüreğinde hissetmişken,ona uardım edemediği,koruyamadığı için yanıp tutuşurken böyle zor anında bırakır mı hiç Kadim'i...bırakmamışta....belli ki Kadim'i kendine getirmek için çabalıyor çırpınıyor ancak kadim Debbie'nin gidişi ile duyduğu acıdan ve Nedim'in üst üste gelen ihanetlerinden o kadar bunalmış ve incinmiş ki besbelli ezo'yu incitecek sözler sarfediyor ve ezo bunun için gitmek istiyor...ve Kadim yaptığının farkına varıp ezo'yu üzdüğünü anlıyor ki onu bırakmamak için linden geleni yapıyor...ve büyük ihtimalle ezo'yu durduracak.. KIRÇİÇEĞİ 26-10-07, 21:52 Herkese iyi akşamlar, bu arada annem bir şey söyledi oya hanımın asistanının söylediklerine göre dizimizde 2 bölüm sonra heyecan ve aksiyon sahneleri olacakmış dizinin çok güzelleşeceğini söylemiş oya hanımın bize güzel süprizleri var anlaşılan Sevgili Rozi, getirdiğin haberler için teşekkür ediyorum :img-yes: Dizideki aksiyon sahneleri Ballı-Nur-Seyit arasında oluyordu genelde, şimdi bu denkleme Zeynel de katıldı. Sonuçta Zeynel'in Seyit'e ihaneti söz konusu. Belki aksiyon sahneleri derken bu karakterleri kast etmişlerdir :img-pilot Heyecan ise Ezo ve Kadim arasında yaşanıyor olabülür :img-blush Şövalyemiz :king: (sizin kullandığınız tabiri bende kullanayım :img-blush) ve Ezo arasında dile gelmeyen ama gözlerden anlışan duyguların heyecanı olabülür :img-nyam: Belki de Nedim-Kadim hesaplaşmasının diziye heyecan getireceğini belirtiyor olabilirler... Fragmanda ''havada aşk kokusu var'' durumları hakim :img-blush İzlerken mest olacağımıza şimdiden eminim (diziden ve karakterlerden hatta oyunculardan emin olmak çok güzel bir duyguymuş:img-icecr)... Sevgilerimle... nilya_tim 26-10-07, 22:22 i,nanamıyorum fargmanı gördüm müthişti yaaa vallahi ya benim şaşırdığım onların ikisinin niye çiftlik evinde olduğu ama olsun havada aşk varya ona bakıyorum harika bir bölüm daha bekliyor bizi:img-wink: tubi 26-10-07, 22:22 Aşk Kırıntıları şarkısı eşliğinde gelen o uzunnn özete yorum yapıyım ben.. Debbie nin gidişine bende üzüldüm şimdi. Debbie gidince Kadim kendini boşlukta hissedecek iyice. Çok bağlanmıştı prenses e... Ve üstüne bir de Nedim in ihanetinin üstüne basa basa öğrenildiğini düşünürsek. Zaten ortada ne müsteşar var ne birşey. Ve Kadim de bu durumda kendini çiftlik evine atıyor. Ezo da geçen bölüm arkadaşlık teklifine evet dediği için KAdim i arıyor. Ve çiftlik evinde.. Kadim Ez başbaşa.. Eee...?? masum kiz 26-10-07, 22:35 merhaba arkadaslar yine yazdiklarinizi okudumda harikalar yaratiyorsunuz... kadimin icinde kopan firtinalari göstermeleri acisindan böyle birsey gerekliydi.... eskiden yasadiklari ,icinde biriktirdigi hayal kirikliklarini ,acilarini göstermesi acisindan böyle bir seyin olmasi isabet olmus... kadimin duygulari bu bölümde de agir olacak...:icon_sorrarabesk tavirlar icinde görecegiz kadimimizi ne yazik ki...:icon_sorrama olsun ne demisler gecenin en karanlik yeri günesin dogmaya basladigi yermis...:img-yes: hazir güneside ordayken kadimimizin bu kötü günleri cabuk atlatacaktir eminim.. ..:img-wink: bir ciftlik evi , aski bekleyen asiklar ,aciga cikmamis duygular bu bölüm herseye gebe meraktayiz ve ümitli..:img-yes: kadim kimbilir kac yil bu ihaneti bilerek kimselere söylemeden icinde yasadi...öyle ki ferayi'in her defasinda berraktan bahsederken bile kadim icindeki firtinalara ragmen hic bir sey söylememis feraya.. belli ki feray'in arkadasini en iyi sekilde bilmesini ,öyle hatirlamasini istiyor.......ama ondan berrak ismini her defasinda duydugunda da kalbindeki yara hep bir sekilde kaniyor.....ona ragmen dilleri lal bizim kadimin.. sus pus gözlerinde garip bir hüzün ifadesi ama simdiye kadar yüzüne taktigi maskeyle bunu gizlemeyi basarmis bravo... baskasi olsa coktan silahlar cekilmisti.. ne düsünceli ne ulu bir insan bu kadim .... fragmandaki kadinla ilgili düsüncem filintamin da dedigi gibi bir flaschbacktir umarim ...sanirim bunu kadim arabadayken görüyor ve gözleri yasariyor... elciligin debby'i annesine geri vermesi üzücü olmus ama icimden bir his annesi debby'i onlara geri getirecek diyor...eger kadin biraz düsünürse kizi acisindan en iyisi bu... annesi debby'nin ezo ile kadim hakkinda anlattiklarini dikkate alip onlarin kiziyla en iyi sekilde ilgilendiklerini düsünerek kizinin da hayatini daha fazla perisan etmemek adina kizini onlara iyi bakmalari icin verecek diyorum.. en azindan dua ediyorum.. ümidim ,temennim ,tahminim bu yönde ..insaallah olur.. aysi 26-10-07, 23:21 slm arkadaslar Saol olsun Volvox arkadasmiz resimleride yuklemis ve benim orda dikkatimi cekti, Nedim ve o sari bayan artik kimseki (bu arada birisi elcin annenin kizinin resmini yuklemisti ama ben bulamadim bu kiz elcin annenin kizi olmasinmi) ciftlik evindeler ve bu bir hatirlma degil kesinlikle kadim ve ezonun oldugu gecenin sabahinda gelmisler oraya Kadim hasta oldugu icinde Ezo basinda sabahlamistir ve ayni koltukta uyumus olabilirler diyorumsofa ah ne hos bir sahne olur oyle koyun koyuna .Sabahta Nedim ve yanindaki bayan artik kisme onunla gelmislerdir kadimi gormeye, onlari oyle goruncede sasirmislardir (cokmu uctum ben :img-in_lo) Nerdenmi bu kaniya vardim fragman resimlerinden cunku ayni ev.Kadim ve Ezonun birbirlerini durdurmaya calistiklari yerde orda perdelere dikkat edin ve duvardaki cikintiya resim gibi birseyler var iste oraya hatta perdenin bir tarafi asagi dusmus .Kesinlikle ayni mekan. Arkadaslarin dedigi gibi flaschback degil Berrak haniminda yasadigina inanmiyorum:img-pilot.Boyle bir sey olursa yok artik demekten baskada bir sey soylenemez :dito:icon_evil ya ben yinede bu resimlere baktiktan sonra bu bayanin cokta kotu baktigini sanmiyorum daha cok sasirmis oda olsa olsa kadim ezosuna sarilmis uyudugu gordukleri icin icindir:cheer::bella xKubrax 26-10-07, 23:28 Elçilik, Debbie ve annesini ABD’ye geri gönderir. Bu olayın ardından Nedim’in ihanetini de öğrenen Kadim, ortadan kaybolur. Ezo, Kadim’in peşine düşecektir. Su kisacik ozet, ne cok seye aciklik getiriyor oyle diilmi..? Benim fragmandan gordugum, merak ettigim bi cok soruyu cevapladi.. Zaten sorularimin cogu Ezo ve Kadimin nerde oldugu kapsiyordu, demekki Kadim beyimiz kaciyor Ezo pesine dusuyor, demekki onun icin o evde bi tek ikisi var.. Vallahi heyecandan daha bi acaip oldum sanki.. Umarim Sali gunu izlememe mani olucak hic bi sorun cikmaz.. Bu bolumu kacirirsam hakikatten cok kotu olur.. bye masum kiz 26-10-07, 23:44 ikilinin arasinda ki eski acilari yüzlestirmede fikri bu pekala mümkün.... bu fragmandaki son görüntünün yani didismeleri bir kavga sonucu oldugunu biliyoruz... iste bu her ikisinin gecmislerine dair yüzleseceklerine isaret ediyor gibi...... eger kadim üzüntüsünden biraz ileriye gidip ezoya sen acidan ne anlarsin falan gibi sözler söyleyip ezonun damarina basarsa iste orada ezo daha fazla dayanamayip kendi gecmiste yasadigi acilari vurgu yaparak, tam yada degil üstüne basa basa en az onun kadar kendisinin de cok acilar cektigini ama herseye ragmen hayat mücadelesini verdigini söyleyip kadimi sasirtabilir..... ve bunlari söyleyip o an gitmek isteyebilir ezo bunun üzerine kadim yaptigindan pisman olmus bir sekilde kendi gibi hayati acilarla gecmis onu anlayan ezoyu kararindan vazgecirme cabasi icine düsecektir... aysi 27-10-07, 00:51 slm arkadaslar Ben bir sitede okudum nurgul yesilcayi bir röportaji.Orda Kadimin bir manken sevgilisi oldugunu soyluyor belkide bizim foto cekimlerinde gordugumuz hanimi degistirdiler olamazmi cunku o hic yakismamisti kadimin yanina. Demem oki bu bayan kesinlikle berrak degildir ( bu hiz ters kosede olurumya neyse):img-yes:. kadimin sevgilisi olabilir,gelmistir otele nedimde onu alip kadime getirmistir olamazmi ya kesin yine uctum ben :img-pilot:icon_sorr xKubrax 27-10-07, 01:06 Arkadaslar bu arada ben Kadime yani Serhat Tutumluer'e asik olmaya basladim ciddi ciddi, ya bi insan bu kadarmi guzel oynar, gozleri bu kadarmi guzel anlatir herseyi.. Ben boyle iki oyuncu taniyorum, Timucin Esen ve Serhat Tutumluer..! :img-wink: ulkuk 27-10-07, 07:22 Şu anda son bölümü tekrar izledim, doktor Kadim"e Debbie"nin annesi için "ciğerlerinde ve beynindeki hasarları saymazsak" gibi bir cümle sarfediyor. Yani Debbie"nin annesinin durumu hiçte iyi değil. Nasıl oluyorda çocuğuna sağlıklı bir şekilde bakacak.. Ben nedense Debbie"nin annesini kaybedeceğini düşünüyorum. Tekrar Türkiye"ye ve bizim aşıklara gelecek. Fragmandaki kızın da Nedim"in sevgilisi olacağını düşünüyorum. Oradaki sahne sanırım Süreyya"yı gördükleri sahne. Yüzlerinin aldığı şekil bunu gösteriyor. Nedim ve Kadim yüzleşmesi bu bölüm beklemiyorum. Eğer yüzleşme olsaydı Kadim bu halde olmazdı. Nedim de bu kadar mutlu mesut bir suratla dolaşmazdı. Ama gelecek günler büyük bir gerginliğe gebe görünüyor. Fragmanda, Ezo"nun inatla Kadim"in evinin kapısında beklemesiyle başlıyor. Sonrasında Kadim içeri almak zorunda kalacak. Bir çekişme yaşayacaklar. Kadim ateş içindedir. Ezo onu yatırır. Sirkeli su falan yapar. Ertesi günde sanırım Kadim ağaç dikecek. Ezo"da onu seyrediyor görünüyor... Sanırım bu ev Kadim"in gizli sığınağı. Belki çok eskiden ailecek geldikleri yerdir. Annesinin onları terketmediği günlerde. GULBEYAZ76 27-10-07, 08:20 Belki o ev Kadimin Berrakla oturmak için aldığı bir evdir.Yıllardır gitmemiştir ve artık yüzleşmeye o ev ve Berrak hakkında düşüncelerini sorgulamak için gider. Belkide o evde yakalamıştır Nedim ve Berrağı.Nedimi yüzleşme için oraya çağırıyor desem Nedim yalnız gitmeli yanında ki kim?Gel salı gel. emine65 27-10-07, 08:52 Bence Kadim ile Nedim bu hafta yüzleşmeyecekler, yüzleşme belki önümüzdeki hafta olabilir. Kadim Nedim'le yüzleşmeden önce kafasında bir şeyleri çözmüş olmalı, şu anda psikolojisi son derece kötü durumda. Ben de Debby'nin annesinin öleceğini ve Debby'nin geri geleceğini düşünüyorum. Kadim Ezo'ya güvenmeye çalışıyor ancak bu konuda kafası tam net değil. Ezo'nun da onu terkedebilceğini düşünüyor. Bu bölümde güven konusunda adım atılacak ve Kadim Ezo'nun diğerlerinden farklı olduğuna tam olarak inanacak. Çiftlik evindeki ağaç dikme kısmını nasıl bağlayacaklarını çok merak ediyorum Ezo'nun yüz ifadesi biraz donuk geldi bana. Nedim'in yanındaki kişinin Berrak olduğunu düşünmüyorum ayrıca flashback olsa görüntüler bu kadar net olmazdı flu olurdu diye düşünüyorum. Belki Nedim'in kız arkadaşı olabilir. Eğer geldikleri yer Kadim ve Ezo'nun bulunduğu ev ise ikisini bir arada gördükleri için şaşırmış olabilirler. Herkese sevgiler. bimkolik 27-10-07, 09:06 Öncelikle fragman ve resimleri için sevgili volvox'a teşekkürler.. Şimdi bizimkiler bir çiflik evinde yalnız mı kaliy? :img-icecr Üstelik Debbysiz..:bella. Hem de gecenin karanlığında.:cheer: Yok bu bölümden sağ çıkmayız herhalde..birileri sabaha kadar parti mi demişti?:happy0064 Gelelim fragman tahminlerine. Bence Kadim o eve Debby memleketine yollanınca üzüntüden gitti. Bir anlamda kafa dinlediği ve birşeylerden kaçmak istediği bir ev herhalde orası. Ortalardan kaybolup haber alınmayınca Elçin anne orada olabileceğini söylemiştir Ezo'ya. Üzerinde aynı kıyafetler olduğuna göre Kadim bunalım takılıyor. Üzerini değiştirmeden belkide kalorifer falan yakmadan o evde kalıp hastalanır. Onu koltukta hasta, ateşli ve sayıklarken bulabilir Ezo. Bu sırada kardeşini bastığı evde olmanın psikolojisiyle Kadimde rüya(kabus) görüyordur. Nedim ve Berrakı yakaladığı gün rüyasına girmiştir. Ezo tam üzerini örterken Kadim'in uyanır ama hala rüyadadır. Evde yanlız lduğunu düşünürken üzerine eğilen biri vardır, o an Ezoyu Berrak mı sanar, hırsız mı sanar bilmem üzerine saldırır. Ayılana kadar itişip dururlar bence. Aklıma en mantıklı gelen itişme senaryosu bu. Keşke gadimcim hiç uyanmasa sabaha kadar itişsinler, bence hiç mahsuru yok:img-hyste özyıldız 27-10-07, 10:27 bana hiç ağaç dikiyormuş gibi gelmedi sanki bişeyleri gömüyor yada sakladığı bişeyleri çıkarıyor gibi geldi, niye akşam vakti ağaç diksin ki, ayrıca o kavga sahnesinde de sanki kadim ezo yu engellmeye çalışıyor gibi yani ezo ona değil de başkasına kızmış kadim de onu tutmaya çalışıyor gibiydi, fragmanı bir kez izledim o yüzden tamamen yanlış yorumlamış da olabilirim pelin-ce 27-10-07, 10:33 bana hiç ağaç dikiyormuş gibi gelmedi sanki bişeyleri gömüyor yada sakladığı bişeyleri çıkarıyor gibi geldi, niye akşam vakti ağaç diksin ki, ayrıca o kavga sahnesinde de sanki kadim ezo yu engellmeye çalışıyor gibi yani ezo ona değil de başkasına kızmış kadim de onu tutmaya çalışıyor gibiydi, fragmanı bir kez izledim o yüzden tamamen yanlış yorumlamış da olabilirim Aslında olabilir çünkü didişmenin başında Ezo'nun gözleri bir yere yoğunlaşmış gibi görünüyor. Sanki birine öfkeleniyor ve Kadim'de durdurmak istiyor gibi... :icon_whis:icon_whis banubanu 27-10-07, 10:39 Kadim ve Ezo'nun kaldığı eve Nedim ve o kızın geldiği kesin. Bir kez daha seyrettim. Ama acaba düşünüyorum Nedim'in yanındaki kız Kadim'in eskiden tanıdığı bir kadın olabilir. Nedim'in ihanetiyle bir alakası olabilir. Kadim kazarken Ezo'nun yanında küçük bir fidan duruyor. Bence ağaç dikiyorlar. Çim adam Seyit'in kimi gözetlediğini anlayamadım ben. Ve nerde? Acaba Nur hanımın cesedini mi arıyorlar. Demek ki o kızcağız bulanık berrak değilmiş... günahını aldık.. ama genede o kızın gözü göz değil ben diyim size... Ya normal Show'da hala fragman çıkmadı. Acaba sesli mi yayınlanır... öff beklemek daha kötü gideyim kendimi işlere vurayım da zaman geçsin.. GULBEYAZ76 27-10-07, 10:41 Aslında olabilir çünkü didişmenin başında Ezo'nun gözleri bir yere yoğunlaşmış gibi görünüyor. Sanki birine öfkeleniyor ve Kadim'de durdurmak istiyor gibi... :icon_whis:icon_whis Gece ıssız bir ev :img-polic sadece Kadim ve Ezo.:img-yes:Bu durumu Nedim başka şekilde yorumlayacakta :img-pilot Ezo yapılan ima nedeniyle Nedime dalmak istiyor olabilir mi?:happy0064 Bence Kadimle tartışacak ne halin varsa gör arkadaş olalım dedin bende kabul ettim :img-yes: ama senin kimseye ihtiyacın yok diye kızar gitmeye kalkarken Kadim gaflet uykusundan uyanır ve gitme Ezo dükkan senin der.:img-wink: Şu sargıda çıksın artık.Canımı yakmasa :img-wink: da gözümü tırmalıyor. filinta 27-10-07, 10:55 herkesler nerelerde yahuu.. hadi ofisçiler ve evli olanlar mazaret izninde..diğerleri nerelerdesiniz..hani tahminler senaryolar..saman alevi gibi yanıp sönmek yakışırmı ezo culara:img-polic şimdii...benim tahminim geldi...:img-icecr fragmandaki o sarı gacının bulanık berrak olduğunu düşünüyorum demiştim yaa..şimdi artık onun elçinin kızı olduğunu düşünmeye başladım...neden dersinizz; hani debbie gidince kadim kafa dinlemek isteyip ortadan kaybolmuş ya ..ezo kadim'in:img-in_lo nerde olduğunu ya elçin yada osman sayesinde bulacak..ezo bile bulabiliyorsa nedim niye bulamasın değilmi ama:img-wink: elçinin kızı isviçreden dönmüş olamazmı sonra nedim arzu ile beraber kadim'e:img-in_lo süpriz yapmış olamazlarmı..tabii süpriz yapalım derken ezo ile kadim'in:img-in_lo başabaşa olduğunu farkettikten sonra süprizin en babasını görecekler o kesin :img-icecr:img-hyste..o sarı gacının bakışındaki kızgınlık kadim'e:img-in_lo olan platonik bir sevdanın emaresi olamazmı .. mesaj sayımda çok manidar canıımm 404:img-hystesanki bu diziye yapıştığımı mı ima ediyor nee:icon_whis loca:img-wink:selamlar saygılar.. h23 27-10-07, 11:04 bence de gulbeyaz76nın dedgi mantıklı, o sarısın gaci, nedimle kadimin ortak bi arkadsı, nedim kızı eve atmak istemiştir, eve gelince ezoyla kadimi basbasa gorunce cok kotu agır hakaretler etmiş olabilir, zaten ezonun goz fotografı da basından beri kadimde var, ve ne zmn kadim fotograftan laf acılsa nedimi susturup geciştiriyor, nedim abisiyle ezonun arasında baska seyler de oldugunu ima edecek, ezo da cok sinirlenecek nedim, pisligin teki ustune ustluk bir de baskalarına iftira etmesi ezonu nedime saldırmasına araya da kadimin girmesine neden olmus gibi geliyo bana, kız ne arzu ne de berrak.. hatta ben kadimin otelde bi departmandaki işcisi vs.. oldugunu dusunmustum ilk gordugumde filinta 27-10-07, 11:11 bence de gulbeyaz76nın dedgi mantıklı, o sarısın gaci, nedimle kadimin ortak bi arkadsı, nedim kızı eve atmak istemiştir, eve gelince ezoyla kadimi basbasa gorunce cok kotu agır hakaretler etmiş olabilir, zaten ezonun goz fotografı da basından beri kadimde var, ve ne zmn kadim fotograftan laf acılsa nedimi susturup geciştiriyor, nedim abisiyle ezonun arasında baska seyler de oldugunu ima edecek, ezo da cok sinirlenecek nedim, pisligin teki ustune ustluk bir de baskalarına iftira etmesi ezonu nedime saldırmasına araya da kadimin girmesine neden olmus gibi geliyo bana, kız ne arzu ne de berrak.. hatta ben kadimin otelde bi departmandaki işcisi vs.. oldugunu dusunmustum ilk gordugumde h23 seni çok entrikacı gördüm caaaanıımm..:img-wink:senaryoyu nuran devres yazsaydı böyle olurdu kesin:img-hyste:img-hyste:img-hyste ama kötü bir karakter olsa bile bizim karakterlerde bir naiflik varr..yooookk artık demek istiyorum..nedim kadim'in yanında ezo için böyle bir imada bulunabilecek kapasiteye sahip değil birazz şey ister oo:icon_whis...öhöömm yürek demek istedim:img-hyste gülendam83 27-10-07, 12:02 bu hafta daha bir heyecanlıyım.. işte ezo gelini bu yüzden çok seviyorum. dizi dediğin merak uyandırmalı.. bir haftayı hergün sabırsızlıkla beklemelisin. izleyip sonraki bölüme kadar hiç aklına gelmiyorsa olmaz bir anlamı yok bence.. şimdi mesela ben çok merak eidyorum ne olacak ne bitecek. hele bu hafta birlikte bir evde kalacaklar çünkü. neler yaşanacak neler konuşacaklar.. o kızın berrak olmasını hiç istemiyorum açıkçası ama nedense o gibi geldi bana.. onun olması saçma olur tabi ama ne bileyim. yani berrak değilse kadimin yakınlaştığı kadimle ilgilenen biridir bence. bakışlarından onu çıkardım ben.. debbynin gitmesine üzüldüm bende. tatlı kızdı. ezo gelin hakkında çok fazla tahmin de yapamıyorum.. benim tahminlerimin üzerinde çıkıyor. dizi izleyicilerini resmen süründürürler. şöyleki esas kız ve esas oğlan birbirine yaklaşamaz hiç. güvensizlik vs. çok olur. darılırlar kaç bölüm barışsınlar diye bekleriz. izleyici ekranda sinirden çatlar ve gerilir.. ezo gelinde bu yok.. yani şaşırtıyor beni. biz hep olumsuzluklara alıştığımızdan hayallerimizi sınırlıyoruz çoğu zaman.. ama birden kadim ezoya gitti ve duymayı hayal etmekten bile çekindiğimiz sözler söyledi.. hepimiz havalara uçtuk hala etkisindeyiz.. bu bölüm neler olur bilmiyorum ama ben bu ekipten yine bizi havalara uçuracak sahneler bekliyorum.. söylenecek o kadar çok şey varki ezo gelinle ilgili.. bu yapımı bize sundukları için, hayata dizi gözüyle bile olsa daha umutla bakmamızı sağladıkları için sonsuz teşekkürler....:img-wink::happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 perielif 27-10-07, 12:10 Son bölümde beni şaşırtan tek şey doktor emrenin kadime gidip ezonun işten ayrılışının gerçek nedenini anlatması oldu:icon_whis Çünkü doktor zaten kadimin ezoya olan yakın ilgisinden rahatsız ve ezonun kadimden uzaklaşması doktorun işine gelicekti.Gerçi yaptığı davranış yani kadime gitmesi çok doğru bi karar oldu çok sevindik bir o kadarda şaşırdık tabi.Kadim ezosuz yapamayacağını onun desteğine ihtiyacı olduğunu farketti sonunda.:happy0064 ezo-kadim 27-10-07, 12:21 selam arkadaslar yorumlarinizi okudum hepsi güzel ve enteresan bir fikirde benden olsun ev kadimlerin eski evi iki anahtari olacak dogal olarak biri nedimde Kadim debbinin gidisiyle kendini atar oraya Ezoda sorup sorusturur ve Kadimi bulur ama Kadim onu eve almaz tabi bizim oglan bakarki Ezonun gidecegi yok dayanamaz alir iceri ezoya basina gelenleri anlatir oda herseyi unutmasini yeni sayfalar acmasini söyler sabah olur ilk is olarakta agac dikmekle baslarlar ise toprak sitres atmak icin birebirdir sonra garibim incecik gömlekle hastalanir Ezoda ona bir güzel bakim yapar Nedim efendide hafta sonu kacamagi olarak o evi kullanmak ister kiza gelince bence Kadimle önceden alakasi olan birisidir nedim abisinin kalintilariyla oyalanmayi huy edinmisya ikisi birden hic ummadiklari dagin basinda Kadimi görünce sok olurlar tabiki didisme sahnesine gelince ezo nedimi paralamak ister Kadimde buna izin vermez cok komik bir tahmin Ezom canim Nedimden nasilda korkmustu ilk defa korktugunu hissetmistim gecen bölümde Antepte bile cok dik durmus herseye sonradan izledimde yada sen cok gücsüz bir insansin olanlari nasil sineye cekersin diye isyan ediyordur Kadimde ne yapiyim kardesimimi öldürüyüm der Ezomda cok üzülür yok canin o sonucta bir gardes der sevgiyle ve Serhatla kalinbye sude9 27-10-07, 12:40 Merhaba ezo severler ve tabi Kadim severler Nedim'in yanındaki kız için iyi tahminler yürütmüşsünüz..berrak olmadığı muhakkak..hortlamasın zaten,mümkünse flasback hiç olmasın,o şahsı görmek istediğimi sanmıyorum... Söğüt nerelerdesin..özlettin kendini... Ben ağaç dikiyorlar diye düşündüm,gömdükleri bir şeyi çıkarıyor izlenimi yok bende..hem ne gömsün ki Kadim Ezo'nun yanında çıkarsın rozi 27-10-07, 12:48 selam arkadaslar yorumlarinizi okudum hepsi güzel ve enteresan bir fikirde benden olsun ev kadimlerin eski evi iki anahtari olacak dogal olarak biri nedimde Kadim debbinin gidisiyle kendini atar oraya Ezoda sorup sorusturur ve Kadimi bulur ama Kadim onu eve almaz tabi bizim oglan bakarki Ezonun gidecegi yok dayanamaz alir iceri ezoya basina gelenleri anlatir oda herseyi unutmasini yeni sayfalar acmasini söyler sabah olur ilk is olarakta agac dikmekle baslarlar ise toprak sitres atmak icin birebirdir sonra garibim incecik gömlekle hastalanir Ezoda ona bir güzel bakim yapar Nedim efendide hafta sonu kacamagi olarak o evi kullanmak ister kiza gelince bence Kadimle önceden alakasi olan birisidir nedim abisinin kalintilariyla oyalanmayi huy edinmisya ikisi birden hic ummadiklari dagin basinda Kadimi görünce sok olurlar tabiki didisme sahnesine gelince ezo nedimi paralamak ister Kadimde buna izin vermez cok komik bir tahmin Ezom canim Nedimden nasilda korkmustu ilk defa korktugunu hissetmistim gecen bölümde Antepte bile cok dik durmus herseye sonradan izledimde yada sen cok gücsüz bir insansin olanlari nasil sineye cekersin diye isyan ediyordur Kadimde ne yapiyim kardesimimi öldürüyüm der Ezomda cok üzülür yok canin o sonucta bir gardes der sevgiyle ve Serhatla kalinbye canım yorumların için seni kutluyor ve senaryolar bölümüne davet ediyorum :good: dayanın az kaldı saliya bence fragmanın ve özetin erken gelmesi iyi olmadı daha fazla heyacan yapıyorum kalbim dayanmıycak:img-in_lo elçin annenin kızı o değil onun fotorafını görmüştüm aynı kişi değil Söğüt nerdesin:sad53: aysi 27-10-07, 13:23 selam arkadaslar yorumlarinizi okudum hepsi güzel ve enteresan bir fikirde benden olsun ev kadimlerin eski evi iki anahtari olacak dogal olarak biri nedimde Kadim debbinin gidisiyle kendini atar oraya Ezoda sorup sorusturur ve Kadimi bulur ama Kadim onu eve almaz tabi bizim oglan bakarki Ezonun gidecegi yok dayanamaz alir iceri ezoya basina gelenleri anlatir oda herseyi unutmasini yeni sayfalar acmasini söyler sabah olur ilk is olarakta agac dikmekle baslarlar ise toprak sitres atmak icin birebirdir sonra garibim incecik gömlekle hastalanir Ezoda ona bir güzel bakim yapar Nedim efendide hafta sonu kacamagi olarak o evi kullanmak ister kiza gelince bence Kadimle önceden alakasi olan birisidir nedim abisinin kalintilariyla oyalanmayi huy edinmisya ikisi birden hic ummadiklari dagin basinda Kadimi görünce sok olurlar tabiki didisme sahnesine gelince ezo nedimi paralamak ister Kadimde buna izin vermez cok komik bir tahmin Ezom canim Nedimden nasilda korkmustu ilk defa korktugunu hissetmistim gecen bölümde Antepte bile cok dik durmus herseye sonradan izledimde yada sen cok gücsüz bir insansin olanlari nasil sineye cekersin diye isyan ediyordur Kadimde ne yapiyim kardesimimi öldürüyüm der Ezomda cok üzülür yok canin o sonucta bir gardes der sevgiyle ve Serhatla kalinbye Canim seni senaryolar bolume alsak nasil olur cok guzel yazmissin ellerine saglik. Benim tahminde Nedimin yanindaki Sari bayanin gecmiste Kadimle ilgisi olabilir oyle gorunuyor. Bu arada Sögüt ve Safinaz nerde ya onlar neden yokla:bilmimr bir bile yazsin buraya onlarin yorumlarini cok ozledim :img-nyam:Kendinizi bu kadar özletmeyin arkadaslar bu formda hic bir yerde olmayan bir guzellik var o guzellikte devam etmesi dilegiyle saygi ve kadimle kalin :good: papatya363 27-10-07, 14:28 fragmanı yeni gördüm ekleyen arkadaşa teşekkürler foruma fazla giremiyorum vaktim olmuyo ama inanın aklım hep burda o güzel yorumlarınızı fırsat buldukça okuyorum şimdi okumadım yorumumu yapıyım başlıcam okumaya fragmanı izleyince çok heyecanlandım heleki o son sahne o sahneyi çok merak ediyo ve sabırsızlıkla bekliyorum salıyada daha çok var ya:icon_sorr yalnız kadimin toprağı kazmasının nedenini anlıyamadım acaba eskiye dair bazı şeyleri unutmaya karar verip o zamana ait şeyleri (fotoğraf vs.)falanmı gömücek gerçi öyle olsa niye gömsün yakar dimi:)(mantıksız bi benzetmeydi sanırım) ezoda kadime bakıp gülmemek için zor tutuyo kendini ee tabi kadimi öyle kazmayla falan, pek alışık olmadığı bi görüntü:) dezdalinda 27-10-07, 14:38 merhaba arkadaşlar:) salıdan bu yana o kadar zaman geçti ben daha yorum yapıcam:icon_whis(bir de şu sınavları başımdan atayım artık daha daha fazla yorum yapıcam) yorumlarıızı da okudum bu arada arkadaşlar...yine döktürmüşsünüz..fragman taaa perşembe günü çıkmış hayretlerim şaştı:img-pilot özetimiz de yine oku oku bitmedi(!) günlere bölerek okuyorum göz bu dayanmıyor tabi:img-pilot:icon_whis...onlara da sıra gelicek ama ben şu yapmadığım yorumu yapacağım artık... şimdi... bu bölüm kesinlikle en güzel bölümlerin içine çoktan girdi bile...gerçi her bölüm bir başka güzel ama...artık bu bölümde birşeyler değişti sanki.... bu bölümde yeni müzikler kullanılmış gibi geldi bana...ben bittim resmen bittim müziklere...bir de şu çok sevdiğim müzik (hani şu otelde düzenlenen gecede ezoyla kadimin karşılaştığı sahnede çalan müzik) çalmadı bu bölümde...ben şahsen o müziği bol bol duymak istiyorum dizimizde.. sonunda yeni evde yoplanıldı yemekler yenildi...hepsinin bir araya gelmesi çok da iyi oldu.elçin annenin ''sen nedim'e haber vermedin mi ezo??'' dediği zaman ezonun gevelemesi ''şey şey'' falan demesi çok hoştu çok güzel yapmışlar orayı..ama kadimin dikkatini çekti bir kere...zaten çok belliydi konuyu kıvırmak istediği...ve beklenen mutfak sahnesi...şen şakrak bir mutfak sahnesi değildi ama ilerde o günleri de görürüz inşallah...ezo ya yardım etmek istedi çok hoştu...''zaten benden de güzel yapamazsın'' diye laf dalaşını başlattı şovalyemiz..ama o da ne!!! başka zaman olsa bu lafın üzerine ne laflar söyleceyek olan ezomuzda tık yok..zaten kadim de bekledi birşey demesini...ama tabi o halini görünce direk dünki meseleye döndü...ezomuz yüzüne bakamadı şovalyemizin çünkü ezo biliyor(bizdeee!!) kadim anlardı herşeyi...sonunda kadim yüzüne baktırabildi...ama ezo ne diyebililirki..o anda söylenebilecek en iyi şeyi söyledi bence..konu da kapandı zaten orda...ama ezo şüphe çekti bir kere...bir de masada nedimin geliceğini öğrenince çatalı şak diye tabağa bırakınca sağolsun baya bir dikkat çekti...masada ezo ve nedim arasındaki gerginlik belliydi zaten..nedimin laf sokması ezonun laf sokması tuz biber tabi... sonra benim en beğendiğim sahnelerden olan ezonun odasında debbie uyurken kadim ve ezomuzun yaptığı konuşma...orda çalan müzik ne kadar da duruma uygun ne kadar da güzeldi...sevgili şovalyemiz anlasna işte kız bırakmak istemiyor debbie'yi ne olurdu orda kalsaydınız yada ezonun senle gelmesine izin verseydin..ama nerdee... öyle olması çok da güzel oldu bir bakıma böyle sahneler görmeye ihtiyacımız var...ezonun ağlaması kadimin söyledikleri çok çok güzeldi...el sıkışmaları...tam olmadı ama..hiç değilse kadimin söylediği kadarıyla sargı çıkınca tekrar deneyecekerini biliyoruz neyseki...unutmasın sözünü ama...bu arada şu sargı ne zaman çıkacak acep...sahiden unuttular sanırım...birimizden biri gidiversede söküverse şunu:img-icecr ve ertesi gün...debbie nin resmi ezoya hediye etmesi..ezonun söyledikleri yine mükemmel yaa:img-icecr..umarım ilerleyen bölümlerde o resmi ezomula görürüz.şöyle cüzdanına falan koysa:img-icecr kadim ve doktorunun konuşması...valla yeri gelmişken söyliyeyim kadimin o sahnede giydi eşofman takımı süperdi valla çok hoş görünüyordu şovalyemiz:happy0064..kadimin söylediklerinden en beğendiğim ''bir yanıp yıkılıp giderken....'' diye devam eden cümlesi...o kadar mı yaralanmış o kadar mı kırgın...bunu sözleriyle zamanla daha da hisettiriyor.. nedim..ah o nedim...adam ben artık ne diyebilirimki bu adama diyecek laf bulamıyorum...başlarda ne kadar sıcak ne kadar iyi davranıyordu ezoya.kadimden iyi davranıyordu...ama ezo bazı şeyleri duyana kadarmış....bambaşka biri oldu sanki..aslında hep öylesyi ama işte.... ve en vurucu an..ezonu kadime ayrılmak istediğini söylemesi..en kötüsü de emrenin yanında çalışmaya başlayacağını söylemesi...işte o anda kadimin gözlerindeki hayal kırıklıklığını acıyı o vurucu ifadeyi gördük...ezonunda gözleri doldu söylerken...isteyerek söylemiyorki bunları bir bilse kadim...ama emre en iysinin yaptı gitti söyledi...hem de ezoyu bu kadar severken ondan vazgeçti...sevdiğim mutlu olsun düşüncesiyle...emre bunu yaptı ya..hayırlara vesile oldu yaa..artık bizim koruma altımızdadır...biz onu artık el üzerinde tutarız..emreye birşey yapan karşısında bizi bulur:img-icecrbu böyle bilene:img-cool2 ve konuşma bittiğinde kadimin sorduğu soru..''emre bey ezo sizin için çok değerli dimi??'' ''evet hem de çok'' ''teşekkürederim'' işte budur...bir erkeğin sevdiği kadının mutlu oması için onu bir diğer erkeğe teslim edişi kendi elleriyle..ve diğer erkeğin öbürüne duyduğu minnettarlık....''merak etme ona iyi bakıcam'' der gibi teşekkür edişi..ben bu kadar diyorum..şu da ortadaki kadim ezoyu üzerse çok güçlü bir düşmanı olucak karşısında... veeeeeeeee son sahne...ah o sahne...çok güzel...bazı şeyler itiraf edildi artık...arlarındaki ilikşi bundan sonra çok farklı olucak..ve şunu biliyorumki..ezo kadime en temiz aşkıyla en saf aşkıyla bağlanıcak..ona en derinden aşık olucak...ezonun aşkı bambaşka olucak...bu benim beklentim belki..ama umarım böyle olur...bu aşk bambaşka olucak... diyorum ve bölüm yorumumu bitiriyorum.. amanın ne kadar çok yazmışım artık fragman yorumu başka zamana...azıcık dinlenelim:img-wink: simser 27-10-07, 15:02 herkes ezonun elindeki sargılardan şikayet etmiş, ama sargıların neden hala durduğnu artık biliyoruz, kadim ezonun canını acıtmasın diye:icon_whis:img-in_lo ki fragmanda da yoktu zaten elinde, bu bölüm kaldırırlar onu, o konuda rahat olun:img-wink: ama o eşarp hala kafasında:img-swoon:mad72: xKubrax 27-10-07, 15:06 Merhaba arkadaslar.. Oncedende demistim ben sezon finalinden sonraki bolumleri izlememistim tam olarak, reklam aralarinda filan anlamiyarak izliyordum, dun kafama esti girdim malum siteye 31'inci bolumden basladim izlemeye, yani dogrusunu soylemek gerekirse yaramazlik yapip Ezo ve Kadimli kisimlara sardim.. Neden bilmiyorum ama once 34'ten basladim, sonra 35, 36 ve 37.. Sonra bittikten sonra doyamadim aklima 31, 32, 33 bolum geldi actim ve dedigim gibi izlemeye koyuldum, burda saat sabahin 2 bucugu olmus ben hala pur dikkat izliyorum, 32 bolume geldim ve maalesef annem "hadi kizim yataga" diye seslendi, kapatip yatmak zorunda kaldim ama gelin siz bana sorun, bugunu zor yaptim.. Henuz 32'yi acmadim, acmakta istemiyorum bi yonden, cunki 2 bolumum kaldi ve bitsin istemiyorum.. Suana kadar tum Kadim ve Ezo sahnelerine bayildim resmen, o didismeleri, o Ezonun cevaplari, Kadimin bakislari resmen hasta oldum.. Ama en cok begendigim Ezonun Kadimin manken sevgilisine guzel bi cevap verdigi ve Kadimin sessizce gulup "superdin" diyisi, ve tabi Ezonun mutlu olup gulmesi muthisti.. Ve 31. sonuna bayildim, Ezonun sevincten Kadime sarilmasi ve Kadimin o anki saskinlik, mutluluk, heyecani hepsi onun o guzel gozlerinden okunuyordu, onun agzini bile acmasina gerek yok.. Gozleri herseyi cok guzel bi sekilde anlatiyor.. Simdilik diceklerim bu kadar, ben 32'yi izlemeye basliyorum.. Iyi seyirler bana.. :happy0064 Sevgiler.. simser 27-10-07, 15:13 Merhaba arkadaslar.. Oncedende demistim ben sezon finalinden sonraki bolumleri izlememistim tam olarak, reklam aralarinda filan anlamiyarak izliyordum, dun kafama esti girdim malum siteye 31'inci bolumden basladim izlemeye, yani dogrusunu soylemek gerekirse yaramazlik yapip Ezo ve Kadimli kisimlara sardim.. Neden bilmiyorum ama once 34'ten basladim, sonra 35, 36 ve 37.. Sonra bittikten sonra doyamadim aklima 31, 32, 33 bolum geldi actim ve dedigim gibi izlemeye koyuldum, burda saat sabahin 2 bucugu olmus ben hala pur dikkat izliyorum, 32 bolume geldim ve maalesef annem "hadi kizim yataga" diye seslendi, kapatip yatmak zorunda kaldim ama gelin siz bana sorun, bugunu zor yaptim.. Henuz 32'yi acmadim, acmakta istemiyorum bi yonden, cunki 2 bolumum kaldi ve bitsin istemiyorum.. Suana kadar tum Kadim ve Ezo sahnelerine bayildim resmen, o didismeleri, o Ezonun cevaplari, Kadimin bakislari resmen hasta oldum.. Ama en cok begendigim Ezonun Kadimin manken sevgilisine guzel bi cevap verdigi ve Kadimin sessizce gulup "superdin" diyisi, ve tabi Ezonun mutlu olup gulmesi muthisti.. Ve 31. sonuna bayildim, Ezonun sevincten Kadime sarilmasi ve Kadimin o anki saskinlik, mutluluk, heyecani hepsi onun o guzel gozlerinden okunuyordu, onun agzini bile acmasina gerek yok.. Gozleri herseyi cok guzel bi sekilde anlatiyor.. Simdilik diceklerim bu kadar, ben 32'yi izlemeye basliyorum.. Iyi seyirler bana.. :happy0064 Sevgiler.. ne denir ki, aramıza hoşgeldinnnnnn:img-icecr bundan sonra bırakamazsın, bak uyarmadılar deme dizi de fragman da bağımlılık yapıyo, benden söylemesi:icon_whis:icon_whis dizimiz çok güzel gerçekten, hele bu bölüm daha da güzel olucak, ne diyoruz, aman kalplere dikkat!!!:img-wink: xKubrax 27-10-07, 15:22 ne denir ki, aramıza hoşgeldinnnnnn:img-icecr bundan sonra bırakamazsın, bak uyarmadılar deme dizi de fragman da bağımlılık yapıyo, benden söylemesi:icon_whis:icon_whis dizimiz çok güzel gerçekten, hele bu bölüm daha da güzel olucak, ne diyoruz, aman kalplere dikkat!!!:img-wink: Hosbuldum canim.. Ama ben Ezo Gelin basladi basliyali burdaydimki.. Sadece dedigim gibi foruma pek ugramazdim, ama artik ugramadan duramicam anlasilan hep biseyler demem geliyor.. Bak mesela yine geldi, su 32'inci bolumun "superdin" sahnesini yine izledim (ne yapim doyamiyorum) ya bu Kadim ne guzel goz kirpiyor boyle.. Cidden Serhati ben pek sevmezdim, yani bundan onceki dizilerini izlemedim pek ama pisman oldum, boyle bu oyunculuk.. Gercekten soylicek bi soz bulamiyorum.. Ne denir bilmiyorum.. Iyiki Ezo Geline boyle muthis bi oyuncu girdi.. :img-in_lo sahracı 27-10-07, 15:27 show tv ye bi haller olmuş bugün tam iki kere izledim fragmanı alışık değilim ağlıycam valla mutluluktan :) hayret nihayet biraz daha sık vermeye başladılar fragmanı..şu nedim meselesine gelince ya geldikleri ev kadimin de olduğu ev çıkıcak ya da geldikleri yerde süreyyayı görücekler nedimin gözdeleri bozulucak bu duruma tabi :) xKubrax 27-10-07, 15:49 32. bolumude bitirdim, ama o ne sondu be kardesim, resmen kelimeler yetersiz kalir.. Muzik zaten bi baskaydi (muzigin ismini bilen varsa soylerse sevinirim).. Kadimin yine bakislari, Ezonun guzelligi.. Ya superdi super, dicek bisey bulamiyorum ben 33'uncu bolume gidiyorum.. Tekrar iyi seyirler bana.. :good: ebrize 27-10-07, 15:51 bence o kiz elcinin kizi cunku ew yadi falan kiz merak edip gelmistir bence. bide bole bi an kizin yuzu dusuo bence ezoyu gorunce bi kiskanclik yasicak:img-wink: sinope 27-10-07, 16:04 herkesler nerelerde yahuu.. hadi ofisçiler ve evli olanlar mazaret izninde..diğerleri nerelerdesiniz..hani tahminler senaryolar..saman alevi gibi yanıp sönmek yakışırmı ezo culara:img-polic şimdii...benim tahminim geldi... fragmandaki o sarı gacının bulanık berrak olduğunu düşünüyorum demiştim yaa..şimdi artık onun elçinin kızı olduğunu düşünmeye başladım...neden dersinizz; hani debbie gidince kadim kafa dinlemek isteyip ortadan kaybolmuş ya ..ezo kadim'in:img-in_lo nerde olduğunu ya elçin yada osman sayesinde bulacak..ezo bile bulabiliyorsa nedim niye bulamasın değilmi ama elçinin kızı isviçreden dönmüş olamazmı sonra nedim arzu ile beraber kadim'e:img-in_lo süpriz yapmış olamazlarmı..tabii süpriz yapalım derken ezo ile kadim'in:img-in_lo başabaşa olduğunu farkettikten sonra süprizin en babasını görecekler o kesin :img-icecr:img-hyste..o sarı gacının bakışındaki kızgınlık kadim'e olan platonik bir sevdanın emaresi olamazmı .. mesaj sayımda çok manidar canıımm 404:sanki bu diziye yapıştığımı mı ima ediyor nee: loca;selamlar saygılar.. Filintam canimin ici malum hafta sonu seninde dedigin gibi ,calisanlar olarak hafta sonu tatilindeyiz(ama burayida bos birakmak gibi bir niyetimizde yok):img-wink: huuu nerdesiniz arkadaslar Gadim&ezo severler? Sari gaci elcin annenin kizi olamaz(arzunun fotografini daha onca gormustuk cunku) o sari gaci Berrak buyuk olasilikla kizin yuz ifadesini hec ama hec begenmedim(o bakislar sanki Gadim hot hotune enselendikleri gun imis gibime geliyor) Arzu hem Gadime yan gozle bakmasin(zaten yeterince basimizda yan gozle bakanlar var):img-icecr:img-icecr Yureklerimiz birde Arzunun Gadimi goozune kestirmesine dayanabilirmi acep?:img-swoon:img-swoon Locaya bye Sevgilerimle h23 27-10-07, 16:17 32. bolumude bitirdim, ama o ne sondu be kardesim, resmen kelimeler yetersiz kalir.. Muzik zaten bi baskaydi (muzigin ismini bilen varsa soylerse sevinirim).. Kadimin yine bakislari, Ezonun guzelligi.. Ya superdi super, dicek bisey bulamiyorum ben 33'uncu bolume gidiyorum.. Tekrar iyi seyirler bana.. :good: 33-34-35-36-37 her eklenen yeni bölümle sevgin baglılıgın da eklenecektir buyuyecektir, iyi seyirler, bende malum siteden indridm ve doymuyo insan gercekten 33.bölüm en duygusal bölümdü en azından bence, en az gülüp en cok agladım bölümdü seneryosunu cok trajik bulmustum, tekrar iyi seyirler.. Ceva 27-10-07, 16:20 huuu nerdesiniz arkadaslar Gadim&ezo severler? Sari gaci elcin annenin kizi olamaz(arzunun fotografini daha onca gormustuk cunku) o sari gaci Berrak buyuk olasilikla kizin yuz ifadesini hec ama hec begenmedim(o bakislar sanki Gadim hot hotune enselendikleri gun imis gibime geliyor) Arzu hem Gadime yan gozle bakmasin(zaten yeterince basimizda yan gozle bakanlar var):img-icecr:img-icecr Yureklerimiz birde Arzunun Gadimi goozune kestirmesine dayanabilirmi acep?:img-swoon:img-swoon Locaya bye Sevgilerimle Sinope'cim, yoklama yapıyormuş. Hemen cevap vereyim dedim. Burdayımbye Nedim'in, yanındaki bayanın Arzu olduğunu bende sanmıyorum. Arzu ve Kadim birlikte büyüdüklerine göre, sevgi adına birşeyler olsaydı, şimdiye kadar belli olurdu. Geri dönmesi için bahaneye gerek yok ama kısa bir süre için bile olsa geri dönmek için bahanesi vardı. Malum evleri yandı. Diziye öyle bir giriş yapmasın zaten Arzu. Bu entrikalar dizisi değilki. Gelsin tamda Elçin annenin kızı bu diyeceğimiz bir giriş yapsın. Biz onu forumca Dr.Emre verdik bile. sinope 27-10-07, 16:29 Sinope'cim, yoklama yapıyormuş. Hemen cevap vereyim dedim. Burdayımbye Nedim'in, yanındaki bayanın Arzu olduğunu bende sanmıyorum. Arzu ve Kadim birlikte büyüdüklerine göre, sevgi adına birşeyler olsaydı, şimdiye kadar belli olurdu. Geri dönmesi için bahaneye gerek yok ama kısa bir süre için bile olsa geri dönmek için bahanesi vardı. Malum evleri yandı. Diziye öyle bir giriş yapmasın zaten Arzu. Bu entrikalar dizisi değilki. Gelsin tamda Elçin annenin kızı bu diyeceğimiz bir giriş yapsın. Biz onu forumca Dr.Emre verdik bile. (gülemdam yine küsecek:icon_whis) Cevacim can bacim burada olmana sevindim bacim(huuu digerleri nerdesiniz)? Bacim yine seninle ayni seyleri dusundugumuze sevindim:img-yes: Arzu sonucta evleri yandi diye Annesini gormek icin gelebilir(ama Arzu Gadimi abisi gibi goruyordur)Cunku onun yurt disinda okumasini saglayan kisi Gadim degilmi? Bencede Arzu ile Gadim arasinda plotonikte olsa bir sicakligin olmadigi kanisindayim.Abi kardes iliskisi disinda:img-yes: Yaa Ben ki Gecon Sezon Doktor civanim Emre diye basbas bagiriyordum,Bu sene Gadim diye tutturmusum:img-in_lo ArtikDoktor Civanim Emreyi eli ayagi duzgun,ona yakisan bir kizcagizla bas goz edecegiz(hak etti bunu):img-yes::img-yes: Locaya:img-hi::img-hi: Sevgilerimle xKubrax 27-10-07, 17:05 Ezo: Ismim Ezo.. Kadim: Biliyorum... Kadimin burdaki soyleyis sekline lutfen dikkat..! Ay Allahim fena oluyorum.. :img-in_lo:img-in_lo Ayrica 33'te bitti ama ben hala doymadim, ve dun izledigim 34/35/36/37'yi tekrar izlemeye karar verdim, bana katilmak istiyen arkadasalr, buyursun katilsin.. Inanki harika oluyor..! papatya363 27-10-07, 17:17 bencede nedimin yanında gördüğümüz kız berrak çünkü arzu olsa bozulmazdı kadimi görünce yani bozulması için arzunun kadimi sevmesi lazım ama daha önceki bölümlerde hiçde böyle bi konu olmadı hatta o gördüğümüz kız berraksa berrakla nedimin beraber olduğunu kadim o zaman öğreniyodur çünkü nedimle berrağın ne işi var birlikte diye düşünmüş olabilir bide arkadaşlar ezo gelinin bölümlerini siz nerden izliyosunuz acaba sitenin adını özel mesaj atarmısınız? xKubrax 27-10-07, 17:24 Goruyorumki bu Nedimin yanindaki kiza cok takilmis, bence Arzu olmasi daha olanakli, Berrak olmasi bence %1 bile olamaz, cunki ne senaristler boyle bi sacmalik yapmayi aklindan bile gecirirler nede bizi saf yerine koyarlar.. Oluleri diriltmekten haric yapabilicekleri cok sey var, ve bize o super bolumleri izleten senaristlerimiz gidipte boyle bi sacmalik yazmazlar.. Cok secenek var aslinda goz onunde, ama bana kalirsa kesinlikle Arzu'dur bu bayan.. Egerki gordugu kisi Kadim'se o zaman ona kesiktir, ama gordukleri seyi baska biseyde olabilir, henuz ne oldugunu bilmiyoruz, izleyip gorucez.. Ama bence bu kisinin Berrak olucagini dusunmeyin, yok sayinki o Nedim oyle rahatca yanindan yuruyup onu evemi getircek.. Diil arkadaslar emin olun diil.. :good: ulkuk 27-10-07, 17:25 32. bolumude bitirdim, ama o ne sondu be kardesim, resmen kelimeler yetersiz kalir.. Muzik zaten bi baskaydi (muzigin ismini bilen varsa soylerse sevinirim).. Kadimin yine bakislari, Ezonun guzelligi.. Ya superdi super, dicek bisey bulamiyorum ben 33'uncu bolume gidiyorum.. Tekrar iyi seyirler bana.. :good: Senin gibi bu gün bende nostalji yaptım. 30"uncu bölümden itibaren sonuncu bölüme kadar izledim... :bella muhteşemdi.. Valla ağzım kulaklarımda... Bazı komik replikler aklıma geliyor kendi kendime gülüyorum.. örn. Ezo= niye küçükken garson diyerek mi korkutmuşlar... Ezo= Aşağıda 517"ye kim yemek götürecek diye yarış yapıyoruz her seferinde ben kazanıyorum... :img-haha: Tavsiye ederim arada bir iyi olur baştan sona izlemek bölümleri... papatya363 27-10-07, 17:28 Goruyorumki bu Nedimin yanindaki kiza cok takilmis, bence Arzu olmasi daha olanakli, Berrak olmasi bence %1 bile olamaz, cunki ne senaristler boyle bi sacmalik yapmayi aklindan bile gecirirler nede bizi saf yerine koyarlar.. Oluleri diriltmekten haric yapabilicekleri cok sey var, ve bize o super bolumleri izleten senaristlerimiz gidipte boyle bi sacmalik yazmazlar.. Cok secenek var aslinda goz onunde, ama bana kalirsa kesinlikle Arzu'dur bu bayan.. Egerki gordugu kisi Kadim'se o zaman ona kesiktir, ama gordukleri seyi baska biseyde olabilir, henuz ne oldugunu bilmiyoruz, izleyip gorucez.. Ama bence bu kisinin Berrak olucagini dusunmeyin, yok sayinki o Nedim oyle rahatca yanindan yuruyup onu evemi getircek.. Diil arkadaslar emin olun diil.. :good: kubra zaten bizde ölü birinin geri dönmiyeceğini biliyoruz sadece geçmişe ait görüntüler olabileceğini düşünüyoruz banubanu 27-10-07, 17:32 Sinope'cim, yoklama yapıyormuş. Hemen cevap vereyim dedim. Burdayımbye Nedim'in, yanındaki bayanın Arzu olduğunu bende sanmıyorum. Arzu ve Kadim birlikte büyüdüklerine göre, sevgi adına birşeyler olsaydı, şimdiye kadar belli olurdu. Geri dönmesi için bahaneye gerek yok ama kısa bir süre için bile olsa geri dönmek için bahanesi vardı. Malum evleri yandı. Diziye öyle bir giriş yapmasın zaten Arzu. Bu entrikalar dizisi değilki. Gelsin tamda Elçin annenin kızı bu diyeceğimiz bir giriş yapsın. Biz onu forumca Dr.Emre verdik bile. Ben de burdayım 517 Banu Burdaaa!!!:good: Arzu böyle gelsin sevgi böcüğü olsun... gülücükler saçsın, anasına bak kızını al olsun... Emre de Ezolara gelince onu görsün içi aksın, seni bana çatmış çöpçatan desin... Gadim'in o eflatun gömleeni lütfen bir ara değiştirsinler yav... Gazino programına çıkanlar gibi.. şovalye Kadim'e yakışmiii... xKubrax 27-10-07, 17:37 kubra zaten bizde ölü birinin geri dönmiyeceğini biliyoruz sadece geçmişe ait görüntüler olabileceğini düşünüyoruz Bak bu olabilir, Kadimin kabusu olabilir mesela.. Kardesini Beeragin yaninda gormesi.. Bu fikirde kulaga hos geliyor bence.. Ulkuk'cugum yanliz olmadigima sevindim, ve cok haklisin boyle bastan sonra, arka arkaya Kadim Ezo sahnelerini izlemek muthis oluyor.. Inanirmisin dunden beri benimde agzim kulaklarimda, o kadar komik o kadar guzel didismeler, insani gulduruyor.. Bu arada 35'e geldim.. :happy0064 banubanu 27-10-07, 17:44 Bak bu olabilir, Kadimin kabusu olabilir mesela.. Kardesini Beeragin yaninda gormesi.. Bu fikirde kulaga hos geliyor bence.. [.. :happy0064 Heeee bak bu da olur ha.... orda rüya görüyor olabilir. Berrakla Nedim'in ilişkisi olduğunu belki o evde öğrenmiştir. O rüyada da Berrakla Nedim'in içeri girişini felan görüyodur.. afferin gıııı.... :img-yes: Ceva 27-10-07, 17:45 Ezo: Ismim Ezo.. Kadim: Biliyorum... Kadimin burdaki soyleyis sekline lutfen dikkat..! Ay Allahim fena oluyorum.. :img-in_lo:img-in_lo Ayrica 33'te bitti ama ben hala doymadim, ve dun izledigim 34/35/36/37'yi tekrar izlemeye karar verdim, bana katilmak istiyen arkadasalr, buyursun katilsin.. Inanki harika oluyor..! Geçmiş olsun...:img-hyste:img-hyste Ben de burdayım 517 Banu Burdaaa!!!:good: Arzu böyle gelsin sevgi böcüğü olsun... gülücükler saçsın, anasına bak kızını al olsun... Emre de Ezolara gelince onu görsün içi aksın, seni bana çatmış çöpçatan desin... Gadim'in o eflatun gömleeni lütfen bir ara değiştirsinler yav... Gazino programına çıkanlar gibi.. şovalye Kadim'e yakışmiii... 517 Banu :img-hyste:img-hyste Şu gömlek meselesinden muzdarip olan biri de benim ve sana katılıyorum. Parlak gömlek giydirmesinler:img-blush Fragmanın ilk karesinde Kadim Ezo'yu sözleriyle hırpalamış ve git diye tutturmuş anlaşılan. Ezo da inat oturmuş bekliyor Kadim'i. İki inatçı keçi olayı.. xKubrax 27-10-07, 1 |