morveotesi
30-01-05, 18:14
bu filmi izleyen varsa yorumlarınızı bekliyorum.
|
Tüm Versiyonu Göster : Mustafa Hakkında Herşey morveotesi 30-01-05, 18:14 bu filmi izleyen varsa yorumlarınızı bekliyorum. gulbeyaz 30-01-05, 18:22 Ben izledim arkadas, bak anlatiim.Simdi film kendisi guzeldi.Guzel bir konu, iyi cekilmis felan.Ben aslinda filmi , filde nejat isler oynuyor diye bakmak istedim.Hata yeni vizyona girdiginde izleyemiyorum diye nasil yanip tutusmustum.Neyse sonunda izledim.Dedim ya film guzeldi, ama filmde nejat isleri hic beklemedigim bir sekilde gordugum icin SOK oldum. Hani o banyodaki ve arabadaki sahneler yuzunden. O yuzden bu film sahane idi, cok sevdim diyemicem, malesef. asmali 31-01-05, 20:34 AY BEN BU FILMI IZLEDIM VE HEMEN VCDISINI ALDIM! ACAYIP GÜZEL YAA! KONUSU COOK GÜZEL VE COK CIDDIY YANI KOMEDY ARIYORSANIZ BU FILMDE YANLISSINIZ AMA SAYIDEN SAADECE TAVSI EDERIM ACAYIP GÜZEL! EN BÜYÜK ÖZCANIM!!! Fettan 01-02-05, 10:44 Ben izledim arkadas, bak anlatiim.Simdi film kendisi guzeldi.Guzel bir konu, iyi cekilmis felan.Ben aslinda filmi , filde nejat isler oynuyor diye bakmak istedim.Hata yeni vizyona girdiginde izleyemiyorum diye nasil yanip tutusmustum.Neyse sonunda izledim.Dedim ya film guzeldi, ama filmde nejat isleri hic beklemedigim bir sekilde gordugum icin SOK oldum. Hani o banyodaki ve arabadaki sahneler yuzunden. O yuzden bu film sahane idi, cok sevdim diyemicem, malesef. Nejat oynadığı için vizyona girer girmez izlemeye gidecektim ama arkadaşım benden önce gitmişti ve o banyo sahnesini anlatınca vazgeçtim çünkü o şekilde görmek istememiştim daha sonra vc disini alıp evde izledim konu olsun oyunculuklar olsun güzel bir film benim için tek eksi yönü o banyo sahnesiydi ama oda film içinde kaybolup gidiyor zaten etkileyici bir film insanın psikolojisini etkiliyor _hasret 01-02-05, 14:01 mükemmel bir filmdi. konusuda cok güzel, anlamli... tabii Cagan Irmagin imzasi var bu isde. oyuncularda cok iyi. Fikret Kuskan yetiyor zaten.. O sahneler evet biraz acik filan ama genel olarar bakilirsa anlamli. Bir kadinin psikolojisini de anlatiyor... bence cok güzeldii serenity 01-02-05, 14:08 bence turk sinemasinin en basarılı filmlerinden biri senaryo ve oyunculuklar cok iyi zaten cagan ırmak gibi bi isim var konu cok iyi işlenmiş cok etkileyici iyi ki varsın cağan ırmak....[/b] destemona 01-02-05, 14:13 VCD'sini geçenlerde alarak izledim ve sinema da kaçırdığım için çok üzüldüm gerçekten. Ben çok beğendim ve etkilendim. Fikret Kuşkan, Nejat İşler ve Şerif Sezer üçü de tek kelimeyle süper oynamışlar. Çağan Irmak adı da artık bana sadece KALİTE'yi çağrıştırıyor. Kaliteli senaryo, kaliteli film, kaliteli dizi... Hepinize öneririm.... semaaksu 03-02-05, 12:26 gerçekten de tavsiye edilebilecek bir film.. Çağan Irmak elinin değdiği her işi güzelleştiriyor,çok başarılı bir dizi,ilk yönetmenlik denemesi olmasına rağmen enfes bir film ve film müziklerinde Mor ve Ötesi'nden alınan destek..Türk sineması için asıl umut verenlerin yüksek gişe başarısı sağlayan popüler oyuncu ve yönetmenler değil de,sadece başarılarıyla adlarından söz ettiren gerçek yıldızlar olduğunu düşünüyorum. mb_arwen 08-02-05, 14:56 çagan irmagin ben varim dedigi filmlerden biri.oyunculuk bakimindan harikaydi, olaylar izleyiciye gerilimi yasatiyordu bnce...bende tavsiye ederim izlemeye deger yalniz_kurt 09-02-05, 07:19 senaryosu ve oyuncularıyla tam bir bütün olmuş ... izlemenler cd. sini alıp izlesin sonra pişman olursunuz :) neslihan2 15-03-05, 16:55 sinemaya izlediğime yandığım bir film ben her ne kadar nejat işler var diye izlediysemde fikret kuşkan nın oyunculuğuna hayran kalmıştım hele ilk film in başında hayat la geçiş yapılıyo ya o bölüm çok güğzeldi izlemeyenler için kesin tavsiye ederim ama nejat işler e bayılıyom derseniz izlemeyin derim zira adamın yaptığı o karizma baya bi dağılıyoo mormania 31-03-05, 17:35 bu filmi kadıköyde ismini vermeyeceğim bir sinemada soğuktan buz tutmuş bir halde 2 arkadaşımla beraber izlemiştim...başka türlü bir film olsaydı çoktan kalkar giderdim çünkü sinema görevlileri klimanın soğuk kısmını açmışlar ve düzeltilmesini istediğimiz halde düzeltmediler ama film o kadar iyiydiki beni ve arkadaslarımı grip olma pahasına koltuga çiviledi... susandelgado 03-04-05, 17:09 geçen yıl yapılmış en iyi türk filmi bence. farklı konusuyla kendini belli ediyor. nejat işler ve fikret kuşkan da mükemmel performans sergilemişler. mutlaka izlenmesi gerek. andreal 03-04-05, 19:34 bence süppper ötesi bi film .ayrıca nejat işler li her sahne (özellikle banyo sahneleri) harika mormania 03-04-05, 19:48 filmi izlememiş olan arkadaşlar isterseniz alta yazacağım kısmı okumayın çünkü izlemek niyetindeyseniz baya gerilimli bir sahneyi bozmuş olursunuz... o banya sahnesinden önceki sahnede hani fikret kuşkan eve girdikten sonra nejata ''yatak odası su tarafta''diyerek yatak odasını işaret etmişti nejat da ''biliyorum''diye cevap vermişti bi de üstüne imalı imalı bakmıştı ya işte resmen kanım dondu o anda,fikret kesin öldürecek nejatı dedim ama sadece suratına işedi...gerçi o da baya kötüydü ama öldürmediğine sevinmiştim yani 8) işte filmde tıkanıp kaldığım sahne o sahneydi... plaseboender 09-07-05, 15:38 Ağır bir film, yönetmenliği beğendim, filmde hayatın bomboş olduğu hissine kapılıyor insan, film dediğin böyle olmalı diyemem ama yönetmen dediğin böyle olmalı. deco 25-11-05, 08:02 Turk sinemasininn son donemdeki en iyi filmi gerek oyunculuk olarak, yonetmen, senaryo ve goruntu kalitesi acisindan harika bir film. Fikret Kuskan, Nejat Isler ve Serif Sezer`de 10 uzerinden 10 luk bir performans sergiliyorlar. Boyle harika bir film yaptigi icin Cagan Irmak`a cok tesekkurler draggar 04-12-05, 20:51 filmi izleyeli bayağı bir zaman geçti.özellikle mor ve ötesinin bir derdim var şarkısının filmin soundtrack i olduğunu bilmiyordum ve bu şarkı popülerken pek bir anlam veremiyordum.ama filmi izledikten sonra şarkı anlam kazandı bende.film gerçekten çok iyiydi.fikret kuşkan ın performansı gerçekten çok etkileyiciydi.bence türk sinemasının geleceğini değiştirebilecek aktörlerden biri. Emre 24 19-04-06, 02:14 bu film cok güzel nejat isleri hic ve hic sevmesemde adam burda iyi oyunculuk sergilemis iyi film fikret kuskan daha iyi olabilirdi bence deadly_angel 19-06-06, 10:35 Gayet başarılı bir filmdi.Nejat İşler ve Fikret Kuşkan çok iyi oynamışlardı. MerYem_Ce 22-06-06, 22:51 bencede super bir filmdi yaaa.... hele fikret kuskanin nejat isleri dovme sahnesi banyo sahnesi yemek sahnesi felan super yaa gercekten cok guzel bir film.... hele fikret kuskanin hastanede aglayisi yok mu derin derin nefes alarak gercekten cok guzel bir film yaaaa.... ben babam ve oglum ve agir romandan sonra etkilendigim 3cu film... izlemeyenler varsa tavsiyem ne yapip etsinler izlesinler sude-elvin 01-07-06, 14:43 kesinlikle izlenmesi gereken bi film. oyuncular süper ECE...:) 05-08-06, 12:34 bn de dun izledim !! Film cok guzeldi cidden cağan ırmak filmi babasının anısına yapmıs acaba babasıyla mustafanın yasadıgı sorunlar mı yasadı .. mustafaya cok acıdım bn tabi abisine de yazık nası yaptı öle yastıkla fln sok oldum yaniii !! seye takıldım ya mustafayla fikret (nejatın dizideki adı fikretti sanırım) mezarın basındayken mustafa fikrete ceren beni hiç sevdiğini söledimi dedi ceren böle bişi demesine rağmen fikret mustafaya demedi ya orda üzüldüm cidden mustafa için .. bu filmdn cıkaracağımız bir sonucta cocukken sorunlarla buyuyen cocuklar buyuyunce psikolojik sorunlarla karsılasabilio ..birde mor ve ötesinin müziklere filme cok guzel uymus !! film müzikleri de film kdr guzeldi .. BaLıKK 08-08-06, 16:53 Bende Televizyonda verdiklerinde izledim...süper ötesi bir film..bayıldım ve sonunda Nejat İşleri vurucakken ateş böceklerini gördüğü sahnede ağladım:icon_cry: zaten alttan bir derdim var o kadar güzel çalıyorduki.. çok güsel bir filmdi rollerinin haklarını vermişler... ben sanki Çağan Irmak'ın bir filmde yada dizide daha babamın anısına yazdığını hatırlıyorum..acaba babası yönetmen olmasını falanmı istiyordu:img-sorry *AşKveGuRuR* 21-08-06, 01:36 geçmişini unutmuş kendini süper biri sana mustafa'nın aslında o kadarda mükemmel bi hayata sahip olmadığının farketmesi güzel bir filmdi sinem1907 01-10-06, 18:34 gerçekten etkilenerek izlediğim ender filmlerden biri..yalnız işin içine sanırım çağan ırmak girince ayrı bi havası oluyor filmlerin..babam ve oğlum'la türkiye'yi sarsan bir yönetmenn hakettiği düzeyde keşfedilememiş bir başka filmi mustafa hakkında herşey.. kero_cem 13-10-06, 20:12 bende televizyonda izlemiştim.ama çok fazla etkilendim.kolay kolay filmlerden etkilenmem pek ama bu film muhteşemdi.hatta bazı sahneler vardıki geriliyo insan yasden 20-10-06, 01:06 İzlediğim filmler arasında beni en fazla etkileyenlerden diyebilirim. Şerif Sezer ve Fikret Kuşkan sinema camiasında ayakta alkışlanacak oyuncular ve bu filmde de gerçekten ayakta alkışlanacak performansları var. İzlemeyenler için mutlaka izleyin derim... aysenur_diego 12-11-06, 19:40 bende bu filmi isledim çok gerildim acayip güsel yapmışlar yane en çook etkilendiğim film oldu bu yane brawwo:good: :good: :good: leyloş 08-12-06, 21:16 Senaryosunu ve yönetmenliğini Çağan Irmak üstlenirde o film süper olmazmı..Birde üzerine Nejat İşler,Fikret Kuşkan,Başak Köklükaya gibi oyuncular varsa.. Hoş bir film biraz erotik ama oyuncular okadar başarılıki erotik sahneler filmin önüne geçememiş. movie_monster 17-01-07, 14:58 yönetmeni,oyuncuları.senaryosu ve müzikleriyle çok başarılı bi yapım.çağan ırmak türkiye için çok büyük bi değer.her filmi ayrı bi güzel.bu film de mutlaka izlenmesi gereken süper bi film.herkese tavsiye ediyorum.:good: lindsay 08-02-07, 15:09 çok güzel bi filmdi çağan ırmak ne yapsa güzel olur zaten oyuncular senaryo yönetmen muhteşem gerçekten herşeyiyle dört dörtlük bir film:good: ashlı_emre 11-02-07, 21:45 çağan ırmak'ın başarılı projelerinden ne de olsa.beğenilmez mi?çok güzel bir filmdi.etkileyici #ezo# 23-04-07, 20:15 seyredenin psikolojisini epey zorlayan bi film aslında.filmi izlediğimde etkisinden uzun bi süre çıkamamıştım.eğer filme kendini fazla kaptırmazsan yani kendini 'Mustafa' nın yerine koymazsan,film gayet mükemmel..ama eğer Mustafa isen işte o zaman işin içinden pek kolay çıkamıyorsun,filmle devamlı kavga halindesin(yani ben ilk izlediğimde kendimi filmle kavga ederken bulmuştum:img-wink: ) Çağan Irmak'ın ,sinemaya ağır ve sağlam adımlarla girdiğine pek bi şüphe olmasa gerek böyle bir filmi seyrettikten sonra..Oyunculuklar mükemmel,sanki o halde birini en iyi o oyuncu anlatabilirdi hissini izleyiciye çok iyi veriyor.Filmde en çok Şerif Sezer'in ve Fikret Kuşkan'ın oyunculuklarını beğendim.Fikret Kuşkan'a sorunlu,tabir-i caizse psikopat adam rolü cuk oturmuş..sevdiklerin tarafından kendini dışlanmış hissetmek ve onlar tarafından aldatılmak ya da aldatıldığına inanmak...gücün hep kendi ellerinde olduğundan emin olmak;arada gücün başka ellerde olduğunun da farkına varıp hayal kırıklığı yaşamak...hep annesinin o küçük oğlu olarak kalmak...herkesin seyretmesi gereken bi film bence:img-wink: movie_monster 29-04-07, 22:48 insan psikolojisinin sınırlarını çokça deneyen,zorlayan bi film aslında..bu filmi izlediğimde etkisinden epey uzun bi süre çıkamamıştım.eğer filme kendini fazla kaptırmazsan yani kendini 'Mustafa' nın yerine koymazsan eğer,film gayet mükemmel,hiç bir sorun yok..ama eğer Mustafa isen işte o zaman işin içinden pek kolay çıkamıyorsun,filmle devamlı kavga halindesin(yani ben ilk izlediğimde kendimi filmle kavga ederken bulmuştum:img-wink: ) Çağan Irmak'ın ,sinemaya ağır ve sağlam adımlarla girdiğine pek bi şüphe olmasa gerek böyle bir filmi seyrettikten sonra..Oyunculuklar mükemmel,sanki o halde birini en iyi o oyuncu anlatabilirdi hissini izleyiciye çok iyi veriyor.Filmde en çok Şerif Sezer'in ve Fikret Kuşkan'ın oyunculuklarını beğendim.Fikret Kuşkan'a sorunlu,tabir-i caizse psikopat adam rolü çok iyi oturmuş..sevdiklerin tarafından kendini dışlanmış hissetmek ve onlar tarafından aldatılmak ya da aldatıldığına inanmak...gücün hep kendi ellerinde olduğundan emin olmak;arada gücün başka ellerde olduğunun da farkına varmak..hep annesinin küçük oğlu olarak kalmak ve böylece dış dünyanın kötülüklerinden kendini korumak...izlemeyenler filmin dvd'sini mutlaka alsınlar..herkesin seyretmesi gereken bi film bence:img-wink: kelimesi kelimesine katılıyorum.gerçekten güzel bi film di.ilk bakışta aldatma üzerine kurulu bi film gibi gözüksede ilerleyen dakkalarda sadece bi kalıba konulacak bi film olmadığını anlıyoruz.herkese tavsiye ediyorum. _sporty_ 30-04-07, 10:44 Be çok beğenmiştim filmi..Birkere Çağan Irmak her filminde olduğu gibi oyuncu kadrosunu mükemmel hazırlamış..Senaryosu çok başarılıydı..Anlatım sade ve samimi...Çağan Irmak'ın işlerine yorum getirmekte çok zorlanıyorum aslında..Çünkü kelime haznemi,analiz gücümü zorlayan bir adam..Kelimlerin tükendiği nokta Çağan Irmak. ozge yeşim 02-05-07, 14:34 Beni çok etkileyen filmlerden biri.Babam ve Oğlum'u izleyip bir de üstüne bu filmi izlediğimde çağan Irmak'ın yaptığı bütün filmlerin izlenmesi gerektiği sonucuna vardım.Filme yalnızca bakarsanız,içine girmez ve hissetmezseniz bir zevk almamanızın yanında meajları da anlayamazsınız.İzleyicinin gözüne sokulmayan derinlerde ama çok önemli olan mesajlar var filmde.Çok beğendiğim bir film. gumus_songül 24-04-08, 22:22 güzeldi...fikret kuşkan ve nejat işler harikaydı en başta zaten.. konusuda çok güzeldi.ama sonunu izleyemedim.sansürsüzdü:img-hyste(çünkü internetten izlemeye çalıştım)neyse..ama hoş bir türk filmiydi |