PDA

Tüm Versiyonu Göster : Şölen (Fox TV)

denizimsi
27-10-07, 16:44
Bizimkiler dizisi ile ekranın en soluklu yapımlarından birine imza atan Bugay Film'in yapımcılığını üstlendiği yeni dizisi 'Şölen'de Rutkay Aziz ve kızı Doğa Rutkay başrolde dizi 6 Kasım'da seyirci ile buluşacak...

PIRLANTA
27-10-07, 18:03
Kendisini aldatan sevgilisi ve evlenmesi için baskı yapan anemi hastası dedesine inat kiralık bir koca bulan Şölen'in maceralarını anlatan dizide Erol Keskin, Arda Esen, Paşhan Yılmazel, Murat Akkoyunlu, Hüseyin Köroğlu, Görkem Yeltan, Tolga Çiftci, Deniz Türker ve Nazan Kesal oynuyor.

mxrxt
28-10-07, 17:50
dizinin fragmanini fox tvde gördüm oldukca hos ve güzel bi diziye benziyor. oyuncular ve konusu oldukca güzel bu arada dizinin konusuda iyi..

kissorkill
28-10-07, 18:25
Bende gece gördüm fragmanı komik ve bir okadarda güzel bi dizi olcak gibi.Oyuncularda çok güzel baba kızı aynı dizide görücez ..

funny_girl
29-10-07, 21:18
aslında bu diziyi merakla bekliorm. fragmanını izledim 2 kez bugün ve çok begendim konusuda ilgimi çekti açıkcası :) ama günü ne zaman acaba ??

tukk-u
29-10-07, 22:29
Yayın tarihi 6 Kasım olarak planlanıyormuş...

ZEN_NURE
30-10-07, 01:20
fragmanını bende gördüm bence çok güzel bir dizi olacak oyuncu kadrosu bir kere çok iyi.
dizinin konusuda güzele benziyor.

zozem
02-11-07, 16:45
Zengin bir ailenin kızı olan Şölen, sevgilisi Serdar’ı yatakta sekreteriyle, uygunsuz bir durumda yakalar, beyninden vurulmuşa döner. Dedesi Bedri Bey, ailesinin konumuna uygun bir evlilik yaptığı takdirde bütün mirasını, ona bırakacağını söyler.

Evlilik konusunda dedesi, babası ve sevgilisi tarafından baskı altına alınan Şölen kurtuluşu, sahte bir evlilik yapmakta bulur. Orta halli bir ailenin tek çocuğu, işsiz, genç aktör Murat’ı, bir rol çalışması sırasında erkek erkeğe öpüşürken gören Şölen, O’nu “gay” zanneder ve para karşılığında kendisiyle evlenmesini, teklif eder.

mxrxt
02-11-07, 17:07
dizinin konusu oldukca tabidik gibi ama genede güzel olacagini düsünüyorum bu arada özet icin tsk ederim zozen demek 6 kasimda basliyor sali günü yani tehlikeli bir gün ama umarim iyi olur..

batuhan_gumus
02-11-07, 20:40
ya fragmanlari görüyorum süper bi diziye benziyor cok kimge benziyor izlemeyi düsünüyorum komedi üstü yaa doga rutkaya bayildim oo aglamasi süperdi
ama pashan nin yapti sey esasmiydi bilemem ama izlemeye calisacagim
tam genc dizisi bence insallah rating kurbani olmaz:)

denizimsi
03-11-07, 11:07
Çok komik bir diziye benziyor fragmanlarını gördüm ama bu dizinin Fox'ta olması kötü oldu.Yani çok düşük reytingler alıyor Fox,istediğine ulaşamaz ki dizi.

batuhan_gumus
03-11-07, 13:52
Çok komik bir diziye benziyor fragmanlarını gördüm ama bu dizinin Fox'ta olması kötü oldu.Yani çok düşük reytingler alıyor Fox,istediğine ulaşamaz ki dizi.

evet haklisin foxta bütün dizilerin ratingleri düsük geliyor
ama bence bu dizi tutulucak 11% izlenme orani yeter herhalde fox icin
foxun en iyi dizisi yemin bile anca 8% ve 11% izlenme payi aliyor

SÖLEN BU SALI SAAT 19.45 de FOXTA

Billush
03-11-07, 17:39
SALI
19.45
Oyuncular: Doğa Rutkay, Paşhan Yılmazel, Rutkay Aziz, Erol Keskin, Görkem Yeltan, Murat Akkoyunlu

http://img65.imageshack.us/img65/96/52fi8.jpg (http://imageshack.us)

Başrollerde Doğa Rutkay, Paşhan Yılmazel ve Rutkay Aziz'in rol aldığı Şölen, duygu yükü ve eğlenceli hikayesiyle FOX'ta başlıyor!

Büyük bir miras, özgürlüğüne düşkün bir torun ve etrafında gelişen olaylar zinciri...

FOX'un yepyeni dizisiyle ekranlar şölene dönüşecek.

tukk-u
03-11-07, 21:23
ŞÖLEN DİZİSİ BASIN BÜLTENİ

“BUGAY FİLM” tarafından FOX TV’ye çekilen “ŞÖLEN” adlı televizyon dizisi, 6 Kasım salı günü 19.45 de yayınlanmaya başlayacak.

Zengin bir ailenin kızı olan Şölen (Doğa RUTKAY), kendisini aldatan sevgilisine ve bir an önce evlenmesi için baskı yapan anemi hastası dedesi Bedri Bey’e (Erol KESKİN) inat, kendisine kiralık bir koca bulmaya niyetlenir. Aslında Şölen’in inatlaştığı dedesi değildir. Sevgilisi Serdar’ı (Arda ESEN) “bir servet avcısı”, kızı Şölen’i “büyümeyen” biri olarak gören, annesi Süreyya’yı (Nazan KESAL) aldattığını bildiği babası Cumhur’dur (Rutkay AZİZ).

İşsiz aktörler olan Murat (Paşhan YILMAZEL) ve Hakan (Murat AKKOYUNLU), günlerini evleriyle; onlara bir baba, bir ağabey gibi davranan, her dertlerinde yardım etmeye çalışan bar işletmecisi Tunç’un (Tolga ÇİFTÇİ) mekanı arasında geçirmektedirler. Barda, yeni çekilecek bir film için yapılacak olan seçmelere çalışan Murat ile Hakan, canlandıracakları “gay” rolü hazırlığında, dudak dudağa öpüşürlerken, Şölen ile yakın arkadaşı Yeliz’e (Görkem YELTAN) yakalanırlar. Kızların gözünde artık onlar birer gay’dir. Bu da Şölen’in planı için bulunmaz bir fırsattır. Kendisini aldatan sevgilisi Serdar’dan, bir an önce evlenmesi kaydıyla ona mirasını bırakacağını söyleyen dedesi Bedri’den ve iyi bir iş adamı, ama zayıf bir aile reisi olan babası Cumhur’dan öç almanın en iyi yolu, iki yıl için iki yüz bin USD karşılığı kendisiyle evlenmeyi kabul eden Murat’la bir an önce nikah masasına oturmaktır.

Hüseyin (Hüseyin KÖROĞLU), Bedri Bey’in; küçükken yanına aldığı, öğrenimini yaptırdığı, kendi eliyle evlendirdiği, kızı Pınar’ın doğumundan bir müddet sonra, genç yaşta karısı ölen, uzak bir akrabası, Bedri’nin sağ koludur. “Dış alım/satım” şirketinin de yöneticilerinden olan Hüseyin, Cumhur’un bitmez, tükenmez hırsına ve Bedri Bey’le içten içe yürüttüğü çekişmeye dayanamayarak, aktif iş hayatına son vermiştir. Doktor Halide (Deniz TÜRKER), yıllar önce, tıp fakültesine girdiğinde, çat kapı Bedri Bey’in yanına gelmiş, okuyacak geliri olmayan bir öğrenci olduğunu söyleyerek, derdini anlatmış, onun bu medeni cesaretine hayran kalan Bedri Bey’in desteğiyle fakülteyi, aynı evde kalarak, evin evladı gibi sevgi görerek bitirmiştir. Bu borcunu baba gibi sevdiği Bedri Bey’e ödeyebilmek için, hastalığının bütününde yanında olmaya, onu tedavi etmeye gayret etmekten kaçınmamıştır. Bir saray yavrusu olan Bedri Bey’in evi, yaşayan sayısı çok olmasa da, birkaç hizmetlinin elinin deymesi gereken bir mekandır. Bu hizmetleri, aynı zamanda mutfak işlerini yapan, kocasından henüz ayrılmış, 9 yaşlarında bir çocuğu olan Zühre (Aysun METİNER) üstlenmiştir. Şoför Sefer (Tuncay AKÇA) ise, bahçe bakımını ve kapı hizmetini görmektedir. Zengin bir dünyanın içinde bulunan bu insanların kendi aileleri içinde, bir başka dünyaları, dertleri, umutları vardır.

Başrollerini Rutkay Aziz, Doğa Rutkay, Erol Keskin ve Paşhan Yılmazel’in paylaştığı dizi ilk bölümüyle, 06 Kasım Salı saat 19:45’te FOX ekranlarında…

merwe's
05-11-07, 18:35
guseL bi Dizie benzio. oyunCuLar Da guzeL, seneryo Da quzeL:good: paşhan yıLmazeLe bayiLDiqim iCin bu diziyi izLiycem ama o gun ezo geLin var:sad53: artik rekLam araLarinDa izLeyeCeqiz. keske baska saatte oLsayDi...:icon_sorr tukk-u biLqiLer iCin saoL

onur29
05-11-07, 19:40
İşte yaa. Bende kaç zamandır böyle bir komedi dizisi başlasa da izlesem diyordum. Avrupa yakası'nı izliyorum gerçi ama bu dizinin reklamını görünce kesinlikle izlemem gerektiğini düşündüm. Zaten bu sezon başlayan diziler arasında 2 3 tane dizi ilgimi çekti. Biri de ŞÖLEN. Fragmanı çok komik. Doğa Rutkay'ı zaten çok severim. Güzel bir dizi olacağına eminim. Günü de tam bana göre. Başarılı bir dizi olacağına eminim.

tukk-u
05-11-07, 20:24
tukk-u biLqiLer iCin saoL
n demek cnm sen saol:Dşaka maka hoş dizi olacak bu dizi evet konusu biraz klasik ama rutkay aziz var tabii doğa rutkay ve murat akkoyunlu'nun tek tip oyunculukları diziyi nasıl etkiler bilemiyorum...ama yarın akşam izlcm bunu biliyorum:D

sevimli.girl
05-11-07, 21:57
dizinin fragmanını görümştüm ve burada konuyu okuyunca sanki biraz evdeki yabancı havası olduğunu fark ettim. ama konusu klasikte olsa oyuncular çok güzel ve keyifli bir dizi olacağını düşünüyorum. fırsat buldukça bende izlemeye çalışacağım.

Dilara03
06-11-07, 22:38
paşhan yılmazer içn izledimm çok şekerdi ya ama doğa rutkayın oyunculuğunu beğenmedim daha iyi birini bulabilirlerdi

Ya-Vent (=
07-11-07, 05:54
Pashan gibi guzel oyuncuya daha guzel bir dizi yakisirdi.Pashan icin izledim guzel olabilir dedim ama fazla hosuma gitti.

Biraz cok durgun ve haraketsiz geldi.Pashan haric diger oyuncular'da pek iyi degil.

Cok tutulucagini sanmiyorum ama ilerliyen bolumler guzel olabilir ins.

mxrxt
07-11-07, 13:23
Dün diziyi izleme firsati buldukca izledim aslinda ben genel olarak diziyi begendim bence tüm oyuncular gayet iyiydi umarim iyi bir rating alir dizi komik yanlai oldugu kadar mucadeleci yanlarida vardi gecim derdindeki bir anne,, isiz inasanlarin cirpinislari ve zengin simarik bir kiz...

fatos__03
07-11-07, 13:32
Bu diziyi izledim ve bayildim super bi dizi !!!
oyuncular da muhtesem yaa bence bu dizi tutarr !!
Komedi var icinde ama bi okadarda huzun var bu dizi muhtesm!

mxrxt
07-11-07, 13:37
Bu diziyi izledim ve bayildim super bi dizi !!!
oyuncular da muhtesem yaa bence bu dizi tutarr !!
Komedi var icinde ama bi okadarda huzun var bu dizi muhtesm!

Keske ratnglerde bunu isbatlasaydi ama tam aksini gösteriyor...

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
6 KASIM 2007 SALI

66 KANAL 1 ANA HABER BULTENI [NET] K1 0,90 2,50
67 YESEREN DUSLER [NET] STV 0,90 2,40
68 SOLEN [NET] FOX 0,90 2,30
69 AKSAM SEFASI [NET] TRT1 0,90 2,30
70 GUNE MERHABA SHOW

TOTAL
6 KASIM 2007 SALI

69 NUR ERTURKLE HER SABAH [NET] KAN7 1,10 7,70
70 SOLEN [NET] FOX 1,10 2,60
71 GUNE MERHABA SHOW 1,00 19,40
72 SU GIBI [NET] FOX

Manyaq_
07-11-07, 13:41
ben bu diziyi paşhan yılmazel için izledim we cok beğendim ama reytingler bunu göstermior nedense bence çok hoştu ama ilerleyen bölümlerde ne olacağı belli olmaz:img-yes::img-wink:

Dilara03
07-11-07, 19:12
reatingler çok kötü gelmiş tutmaz bu dizii ama pashan yılmazeree yazık oldu yaa keşke başka dizilerdede görsek Allahtan buzda danstaa

gamzeeee91
08-11-07, 23:43
üff yaa bende pashan icin izlioduum ama begendimde yani diziyi reytingler ndn böle gldyse...:( insallah yayindan kaldirilmaz yaa bence baska bi kanal da yayinlansa daha yüksek reytingler alabilirdi...bu bnm fikrim tabi....

onur29
09-11-07, 14:52
Bende emrakla bekliyodum. İzledim ve açıkçası beğendim. İlerledikçe dahada güzel olacağına eminim. Çoğu kişi Paşhan Yılamzer için izlemiş. Ve bazıalrıda o hariç oyuncuları beğenmemiş. Ben buna katılmıyorum. Ben Doğa Rutkay'ın oyunculuğunuçok seviyorum. özellikle yüzünü çok iyi kullanıyo. Bence Paşhan'dan daha iyiydi. Dizideki diğer oyuncularda fena değil. Hüseyin Köroğlu ve Aysun Metiner'i çok beğenirim zaten. iyi bir ikili olmuşlar. Ama reytingler pek iyi değil. Bunda kanalında etkisi var tabi. Aynı zamanda karşısında Binbir Gece gibi bir dizi var. Bence ilerleyen günlerde dahadaiyi olucaktır.

ZuzuLa
11-11-07, 15:27
2. Bölüm Özeti

Şölen, Murat'a, dedesinin ileri sürdüğü şart için evlenmek istediğini, bu evliliğin iki yıl süreceğini, bunun için de iki yüz bin dolar vereceğini anlatır ve evlenme teklifini yineler. Serdar, gönderdiği bir demet gül ve sevgi sözcükleri dolu bir kartla, Şölen'le tekrar iletişim kurmayı başarmış ve az da olsa yumuşatmıştır. Ancak Şölen, Serdar ve Hande'yi bir restoranda görünce Murat'a, onunla evlenmesi için ısrarcı olur.

Bedri Bey'in evinde işe başlayan Zühre, oğlu Ali'yle ancak telefonla görüşebilmektedir. Zühre'nin, sık sık ve uygunsuz zamanlarda çalan telefonu, evdekilerin gözünden kaçmamış ve onun bir sevgilisi olduğu izlenimini yaratmıştır.

Murat'ın babası Kemal, oğlunu eve geri çağırmaktadır. Murat ise yeni bir projede rol alacağını söyleyerek babasını oyalamaktadır. Maddi sıkıntısına rağmen Murat, geçici de olsa, para karşılığı evlenmeyi onuruna yediremez ancak Tunç ve Hakan O'nu ikna eder.

Bedri Bey'in mirasını elinden kaçırma telaşına düşen Cumhur, kızı Şölen'i, kendi etkisi altına alabileceği biriyle evlendirmek için planlar yapmaktadır. Bütün bu baskı karşısında Şölen, Murat'ı arayarak evlenmek için işlemlere başlayabileceklerini söyler.

FOX'un yepyeni dizisi Şölen'le dizi keyfiniz şölene dönüşecek.

mxrxt
11-11-07, 16:33
ikinci bölüm özeti icin tsk ederim zuzula
Bende yeni bölümü merakla bekliyorum ilk bölüm gercektemn güzel bir bölüm olmasina ragmen ratinglerde oldukca düsüktü:bunun kanalla bir ilgisi oldugu bir gercek ama FOX tvde olsa bile dizinin ratingginin atacagini düsünüyorum...

onur29
14-11-07, 19:15
Evvt bende fdün gece bekledim yayınlanmadı. Bu haftakiyayın akışında gözükmüyo. Ama bu kadar çabuk kaldırılmamalı ya. Güzel bir diziydi.

You_A
14-11-07, 21:59
Dizi dün gece saat 24.00'de yayınlandı. Bu izlenme oranlarını olumsuz yönde etkileyen bir saatdı bu. ŞöLen oldukça eğlenceli bir dizi, oyuncu kadrosu da oldukça kaliteli. Umarım yayından kaldırılmaz.

yazar
15-11-07, 00:25
Bugünün reytinglerinde 100 içinde yok. Belki 24.00 itibarıyla yayınlandığı için bir sonraki gün içinde yazılacaktır. Ama kanalın sitesindeki tanıtımı da kalkmış. Dizi büyük bir olasılıkla bitti.
Bunca emeği çöpe atmak bu kadar kolay demek... Çok yazık...
Paraya, emeğe, insana saygısızlık...

Dilara03
15-11-07, 00:35
budamı bitti ya bir sürü dizi bitiyooo paşhan yılmazere yazık olduu bir sürü oyuncuyada gerçi ama okadar emek vardıı

Freddy
15-11-07, 17:49
Fox ne kadar erken kıymış bu diziye KAdrosu güzeldi ben çok az bakmıştım

Ya-Vent (=
17-11-07, 10:31
Boyle olucagi belliydi ama yuhh yanii bu kadar cabukk daha 2 bolummu oldu ne?

Artik 5. haftayida beklemiolar 1-2 bolumde bitirmekde moda olmaya basladi.Bu kanallar ne yapmaya calisiyo anlamadim..o kadar cekiolar...cekimlerin zorluklarini besbelli bilmiyolar.

Pashan icin uzuldum en cok.Hayat bilgisinden sonra hic bi dizisi tutmadi.Yakinda ins. kanald'de falan bir dizi yapar.

merwe's
17-11-07, 13:55
yazık oldu bu diziye bence konusu eğlenceliydi ama ne yaparsın işte. fox da hemen pes etmemeliydi bence. ben de paşhan için çok üzüldüm. :(

zynp-35-2!
17-11-07, 20:59
ben bu diziyi hiç izlemedim sadece fragmanlarını gördüm ama foxun dizi politikasının yanlış olduğunu düşünüyorum daha yeni bi kanal olmasına rağmen sürekli yeni diziler çıkarıyo halbuki biraz daha kalıcı olabilcek daha az iş yapsalar kanalın reytingleri artar hem de seyirci neye bakcağını şaşırmaktan kurtulur.ayrıca dizinin çok fazla reklamı da yapılmadı açıkçası bu diziyi çoğu kişi bilmiyodu bu da dizi için bi dezavantaj tabi.

onur29
18-11-07, 12:54
Ben ilk bölümüz izledmiştim. Zaten merakla bekliyodum. İkinci bölümü saat 24:00 da yayınlayan bi kanaldan ne beklenir ki. Bence de fox biraz daha sabretmeliydi. iz<de gerçekten çok iyi oyuncular vardı. Rutkay Aziz, Doağ Rutkay, Aysun Metiner Yazık oldu.

tukk-u
18-11-07, 17:36
Şölen dizisi FOX yönetimince yayından kaldırıldı...

denizimsi
21-11-07, 21:47
Yazık olmuş diziye daha 2.bölümü yayımlandı.Hatta 2.bölümü doğru düzgün izlenmedi bile ! Fox sahip çıkmadı diziye...

yazar
22-11-07, 13:34
Dizinin 3. Bölümü dün daha doğrusu bugün 00.45 'e (22.11.2007) yayınlandı, eldeki son bölümdü herhalde para verdik ziyan olmasın diye yayınladılar. Pek kimsenin gördüğünü sanmıyorum, bunu da not düşmek adına yazıyorum.

mxrxt
22-11-07, 13:38
Dizinin 3. Bölümü dün daha doğrusu bugün 00.45 'e (22.11.2007) yayınlandı, eldeki son bölümdü herhalde para verdik ziyan olmasın diye yayınladılar. Pek kimsenin gördüğünü sanmıyorum, bunu da not düşmek adına yazıyorum.

evet ayni bölümü bende izledim aslinda dizi yeni yeni renklenmeye basliyordu bence cok erken kakar verdiler üstelik dizi cok keyifli bir diziydi..dedigin gibi diziyi öylesine yayinlamis oldular sanirim baya gec baslamisti..

Asli21
23-11-07, 20:59
3. Bölümü bende gördüm tesadüfen ama izleyemedim hepsini cok gec saatte koydular. ya insan o saate koyarmi akil var mantik var. kim izleyecek o saatte. 2.bölümü zaten izleyemedim cünkü hangi gün oldugunu bilmiyordum. tek kelime ile yazik ettiler diziye bence eglenceli bi diziye benziyordu. zaten fox tv de olmasi en büyük hata!