PDA

Tüm Versiyonu Göster : Suç Dosyası (Fox Tv)

denizimsi
27-10-07, 16:50
Geçen sezon 'Hırsız-Polis' dizisinde başkomiseri canlandıran Rasim Öztekin yine 'Başkomiser' rolünde.Fox Tv'nin yeni dizisi 'Suç Dosyası'nda Rasim Öztekin'e genç oyuncular eşlik ediyor...

PIRLANTA
27-10-07, 17:59
Gazeteci Senarist Avni Özgürel ve yönetmen Atıl İnanç işbirliğinde çekiliyor. Özgürel emniyet teşkilatı, adli tıp, kriminoloji laboaratuvarı üçgeninde yaşanan adli olayları kaleme aldı. Adli baş tabib Numan Suavi Eren, Komiser Engin Dean Baykan, Komiser Metin Serkan Genç, Kriminolog Esra Yonca Oskay, Komiser Ayşe Senem Balcı karakterlerini çanlandırıyor.

bette
01-11-07, 16:38
Suavi Eren iyi oyuncudur. Yeni bi dizide olmasına sevindim..

mxrxt
03-11-07, 18:14
selam suc dosyayi oldukca iddali bir dizi olacaga benziyor ..Bu arada dizi FOX yayin akisina göre Suc Dosyasi 22 Kasim Persembe Saat 21:30 FOX´da basliyor..

delfin23
04-11-07, 09:33
Yeni polisiye dizi 'Suç Dosyası'nda baş komiseri oynayan Rasim Öztekin , ekranlardaki dizi patlamasını sapıklık olarak görüyor. Usta oyuncu, gençlerin ise oyunculuk değil, şöhret peşinde olduklarını düşünüyor..

Gerçek olaylardan yola çıkılarak her bölümde iki farklı konunun işleneceği 'Suç Dosyası' adlı dizi filmde, Adli Tıp ve krimonoloji ağırlıklı olarak kullanılacak. 'Suç Dosyası'nın baş komiserini canlandıracak olan Rasim Öztekin, dizi sektörünü ve genç oyuncu adaylarını değerlendirdi...

* 'Suç Dosyası'nda baş komiseri oynuyorum. Dizide olaylar, emniyet ve Adli Tıp'ın ortak çalışması sonucu çözülecek. Yani işin biraz daha bilimsel detaylarına yönelik bir dizi olacak. Sanırım Türkiye'de, şu ana kadar bu tarz bir dizi yapılmadı.

* Şu sıralar çekilen dizi sayısıyla ilgili, 100'den 170'e kadar uzanan anormal rakamlar duyuyorum. Bu, olması gereken rakamlar değil. Türkiye'de, 150- 160 tane dizi çekmeye, sinema sektörünün ne teknik, ne elaman, ne aktör, ne kameraman, ne de set işçisi kapasitesi müsait. Dolayısıyla birtakım çevreler, reyting amacıyla insanları kullanıyorlar. Maalesef kullanılanlar da, en alt tabakadaki bizler oluyoruz. En alt tabakadaki derken; aktör takımını, sette çalışanlar takımını kastediyorum.

* Gelen bir dizi teklifini kabul ediyorsun, iki bölüm sonra reyting almadı diye yayından kaldırıyorlar. Sen de birden bire sezon ortasında işsiz kalmış oluyorsun. Bunun hesabı Türkiye'de hiçbir zaman sorulmuyor. Zaten bir televizyon kanalında, günde üç tane dizi oynaması sapıklıktır! Bunun başka bir açıklaması yoktur.

* Aklı başında televizyoncuların stüdyo programlarına geri döneceğini düşünüyorum. Tabii dizi de olacaktır, ama her kanalda günde en fazla bir tane olacaktır. Aslında her gün bir dizinin olması bile fazlalıktır.

OYUNCU OLMAK BAŞKADIR
* Gençlerin çoğu oyuncu olmak için değil, meşhur olmak için geliyor. Bir an önce meşhur olayım derdiyle; 'Acaba dizide mi oynasam, yoksa Superstar'a mı katılsam, sirk yarışmasında filin yanında mı dursam? Nerede görülsem de meşhur olsam' diye düşünüyorlar. Tabii bunların yanı sıra oyunculuğa kafayı takıp, ders alanlar da var. Meşhur zihniyetindekilerdense, konservatuvarda okusa bile bir şey olmaz. Oyuncu olmak başkadır, şöhret olmak başka. Taksim'de iki kere pantolonunu indir, yine şöhret olursun.

ÖZLEM AVCI / Sabah -Günaydın

nfl
04-11-07, 13:13
Yeni polisiye dizi 'Suç Dosyası'nda baş komiseri oynayan Rasim Öztekin , ekranlardaki dizi patlamasını sapıklık olarak görüyor. Usta oyuncu, gençlerin ise oyunculuk değil, şöhret peşinde olduklarını düşünüyor..

Gerçek olaylardan yola çıkılarak her bölümde iki farklı konunun işleneceği 'Suç Dosyası' adlı dizi filmde, Adli Tıp ve krimonoloji ağırlıklı olarak kullanılacak. 'Suç Dosyası'nın baş komiserini canlandıracak olan Rasim Öztekin, dizi sektörünü ve genç oyuncu adaylarını değerlendirdi...

* 'Suç Dosyası'nda baş komiseri oynuyorum. Dizide olaylar, emniyet ve Adli Tıp'ın ortak çalışması sonucu çözülecek. Yani işin biraz daha bilimsel detaylarına yönelik bir dizi olacak. Sanırım Türkiye'de, şu ana kadar bu tarz bir dizi yapılmadı.

* Şu sıralar çekilen dizi sayısıyla ilgili, 100'den 170'e kadar uzanan anormal rakamlar duyuyorum. Bu, olması gereken rakamlar değil. Türkiye'de, 150- 160 tane dizi çekmeye, sinema sektörünün ne teknik, ne elaman, ne aktör, ne kameraman, ne de set işçisi kapasitesi müsait. Dolayısıyla birtakım çevreler, reyting amacıyla insanları kullanıyorlar. Maalesef kullanılanlar da, en alt tabakadaki bizler oluyoruz. En alt tabakadaki derken; aktör takımını, sette çalışanlar takımını kastediyorum.

* Gelen bir dizi teklifini kabul ediyorsun, iki bölüm sonra reyting almadı diye yayından kaldırıyorlar. Sen de birden bire sezon ortasında işsiz kalmış oluyorsun. Bunun hesabı Türkiye'de hiçbir zaman sorulmuyor. Zaten bir televizyon kanalında, günde üç tane dizi oynaması sapıklıktır! Bunun başka bir açıklaması yoktur.

* Aklı başında televizyoncuların stüdyo programlarına geri döneceğini düşünüyorum. Tabii dizi de olacaktır, ama her kanalda günde en fazla bir tane olacaktır. Aslında her gün bir dizinin olması bile fazlalıktır.

OYUNCU OLMAK BAŞKADIR
* Gençlerin çoğu oyuncu olmak için değil, meşhur olmak için geliyor. Bir an önce meşhur olayım derdiyle; 'Acaba dizide mi oynasam, yoksa Superstar'a mı katılsam, sirk yarışmasında filin yanında mı dursam? Nerede görülsem de meşhur olsam' diye düşünüyorlar. Tabii bunların yanı sıra oyunculuğa kafayı takıp, ders alanlar da var. Meşhur zihniyetindekilerdense, konservatuvarda okusa bile bir şey olmaz. Oyuncu olmak başkadır, şöhret olmak başka. Taksim'de iki kere pantolonunu indir, yine şöhret olursun.

ÖZLEM AVCI / Sabah -Günaydın

Allahım fox attımız csı yayınlamaları ıcın attımız maıller okadar okadar etkılı olmuskı orjınalını alalmadıkları ıcın barı turkısh versıyonunu cekeklım dedıler:icon_eviloyyy

seker85
05-11-07, 14:16
Tanıtımını izlediğimde sanki "Zelihanın gözleri" nin yeni bölümünün tanıtımını izler gibi oldum .star zeliha ya sahip çıkmamıştı bakalım Zelihanın gözlerini andıran bu diziye fox ne kadar sahip çıkacak.!

mxrxt
05-11-07, 14:18
Tanıtımını izlediğimde sanki "Zelihanın gözleri" nin yeni bölümünün tanıtımını izler gibi oldum .star zeliha ya sahip çıkmamıştı bakalım Zelihanın gözlerini andıran bu diziye fox ne kadar sahip çıkacak.!

evet valla bende ayni seyi düsünmüstüm bazi sahneleri oldukca benzetteim dizi konusuyla bir polisiye dizisi ve oldukca sürükleyici gibi yalniz bir kac kisinin disinda cok tanidik bir sima göremedim yani ilgi cekecek ..

onur29
05-11-07, 16:49
Aslında bu tarz polisiye dizileri severim (Karanlıkta Koşanlar, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Komiser Nevzat) Ama bu dizi pek ilgimi çekmedi. Gerçi o saatte izleidğim bir dizi yok. Yine de bi bakarım.

ebrucu_ze
05-11-07, 16:57
fragmanını izledim csı ın türk versiyonu anladığım kadarıyla..amaaa Tuğra Kaftancıoğlu da oynuyor:img-yes: sonunda onu bi dizide görebilecez:happy0064 onun için izlerim herhalde bilmiyorum.tabi gerçeğinin yerini tutamayacağını herkes biliyor..

aysa-17310
05-11-07, 18:05
Aslında bu tarz polisiye dizileri severim (Karanlıkta Koşanlar, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Komiser Nevzat) Ama bu dizi pek ilgimi çekmedi. Gerçi o saatte izleidğim bir dizi yok. Yine de bi bakarım.

Karanlıkta Koşanlar ve Şeytan Ayrıntıda Gizlidir bence de çok güzel dizilerdi. Fakat onların güzel olmasının nedeni özgün olmasıydı. Bu diziyi fena halde CSI'a benzettim nedense.

pelin-ce
08-11-07, 17:59
Ben benzetmedim apaçık CSI'ın Türkiye versiyonu....
Ve üstelik aynı cümleler tanıtımda...
Kanıtlar asla yalan söylemez miş..
Bence de söylemez şöyle özgün bişeyler yapılsa artık ne olur?

nfl
08-11-07, 20:43
Ben benzetmedim apaçık CSI'ın Türkiye versiyonu....
Ve üstelik aynı cümleler tanıtımda...
Kanıtlar asla yalan söylemez miş..
Bence de söylemez şöyle özgün bişeyler yapılsa artık ne olur?

kesınlıkle aynı grıssın lafını koymuslar ozgu bısey yapsalar olmaz ama bu bızım yuzumuzden de oldu fox okadar cok csı almaları ıcın maıl attık kı adamlar orjınalını alamadılar barı taklıdını yapalım dedıler csı serılerınden vegas alıncak sanırım sozler onu gosterıyo

~*~NaR-ı GüL~*~
09-11-07, 00:29
Fragmanini gördüm....suavi eren de oynuyor...uzun bir aradan sonra yeni bir dizide oynamasi güzel...

sudem
15-11-07, 00:09
Dizi bir anda bitti. Sanki kesildi. Bari böyle bir şeyin arkası yarın halini yapmayın. Kurgu bu. Tek bölümde katili bulacaksın olacak bitecek. Neden sürünüyoruz. Ehh işte güzel sayılır derken tamamen gözümden düştü dizi.

Dilara03
15-11-07, 00:38
dizi güzeldii ama bir anda kesmelerii benimde hoşuma gitmedii bölüm bölüm olsaydı daha güzel olurdu ayrıca o'biz bu dünayay ait diiliz ' diyip atlayanlarıda bi dahaki bölüm konu alcaklar sanırımm ama dizi güzel izlicemm

nfl
15-11-07, 13:22
bu dızı csı taklıdı deyıl cunku taklıdı bıle olamaz cok kalıtesız gerek dublaj lar olsun crımınal yanı az dı bıde o kızın olen aılesıle olan dıyologlar cay tost yalan soyleme kızınız bulundu dıye falan ve sonunun hemen kesılmesı kısaca ıgrenctı

sudem
15-11-07, 14:37
bu dızı csı taklıdı deyıl cunku taklıdı bıle olamaz cok kalıtesız gerek dublaj lar olsun crımınal yanı az dı bıde o kızın olen aılesıle olan dıyologlar cay tost yalan soyleme kızınız bulundu dıye falan ve sonunun hemen kesılmesı kısaca ıgrenctı

nfl'cim zaten CSI gibi olamaz. Daha doğrusu bizim dizilerimiz ABD dizileri gibi olamaz. Bunu para açısından söylemiyorum. O, ayrı konu.

Mesela babaya kızının cesedini gösterdiler. 3 dakika onu izledik. CSI serilerinin hepsini izleyen birisiyim. Bir kere bile o kadar içten ağıt yakan bir aile görmedim. Bak yazarken bile tüylerim diken diken oldu.

Karakterlerin CSI karakterlerine benzedikleri aşikar. Özellikle otopsiyi yapan doktor CSI'dakinin aynısı diyebileceğim özelliklere sahip. Sonra dizideki sarışın kız nedense bana CSI:MIAMI'deki sarışın kızı hatırlattı. Benzerlikler bunlarla sınırlı diyebilirim.

Bu dizi esinlenme olmuş. ABD'de kriminal kurguda 3 dizi var. Reyting rekorları kırıyor. Biz niye yapmayalım düşüncesinde başlamış bu dizi belli. O yüzden ağır derecede eleştirmeye gerek yok. Zaten senin de dediğin gibi nerde CSI nerde Suç Dosyası. Her şekilde dağlar kadar fark var.

Neyse, dizinin bizden olması bence güzel. Aileye kızın öldüğünü söyleyememeleri, hatta başta kızım kayboldu diye geldiklerinde burada olmaz diyerek geri göndermeye çalışmaları, tam bizdendi :)

Dizideki oyunculuğun ciddi anlamda vasat olduğunu söylemeden geçemem. Herhalde bulundukları kurguya tam olarak alışamadılar. Bunun haricinde 1 bölümde katili bulamamaları, arkası yarın dizi yapmaları dizi için cidden dezavantaj.

Neyse yolları açık olsun. Benden bu kadar. Sadece bir bölüm şansı verebildim.

nfl
15-11-07, 14:44
, dizinin bizden olması bence güzel. Aileye kızın öldüğünü söyleyememeleri, hatta başta kızım kayboldu diye geldiklerinde burada olmaz diyerek geri göndermeye çalışmaları, tam bizdendi

bızden dı sudem cımde ben alısmısım bızımkılerın sogukkanlılına ole bısey beklyodum dolastırp durdular adam morgta ogren dı kızının oldunu espırıler anlamızdı nebılıyım ızlerken habıre guldum yanı
ratınglerde gosterıyo
ab de 81
total de 37 cı olmus
vegas trtdeyken gecenın bı yarısı yayınlanmasına ramen ılk 20 gırıyodu

onur29
15-11-07, 14:51
Ben genelde polisiye ndizilerini izlerim. Bu dizide diğerleri gibi ilgimi çekti ve izledim. Ama ne yazıkki uykumu getirdi. Ve sonunu göremedim. Demek katil yakalandı. yanai işlenecek olaylar bölümlük.

Aslında fena değil. Ama bişeyler eksik sanki. Bazı oyuncular ve dublaj bna zayıf geldi.

Yine de izleemye çalışıcam.

~*~NaR-ı GüL~*~
15-11-07, 15:35
Bende dün aksam izledim biraz, ne iyi ne kötü diyebilirim sirf suavi eren ve rasim öztekin icin izledim "harikaydi, süperdi" diyemicem ama "berbatti, vasatti" da diyemem...sonunu izleyemedim...

Ancak ekipten birine hic mi hic kanim isinmadi su kalin sesli kahkaha atarken rahmetlik erol tasi aratmayan adam...hic yakistiramadim diziye...daha cok katil tipi var adamda...

Suavi Eren'i ilk kez iyi insan rolünde görüyorum...cok basariliydi..ne de olsa yillarin oyuncusu...."Ah be kizim, cok gencsin" repligi cok güzeldi...Rasim Öztekin de cok iyidi....dedigim gibi dizi ne iyi ne kötü...bakalim yeni bölüm nasil olacak....

denizimsi
15-11-07, 15:45
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
14 KASIM 2007 ÇARŞAMBA
80 HABER ZAMANI K1 0,80 2,50
81 SUC DOSYASI [NET] FOX 0,80 1,90
82 GUCLULERIN DUNYASI (Y.S) [NET] K1 0,80 1,80
83 KAHVALTI HABERLERI [NET] ATV 0,70 14,30
84 ACEMI CADI (TKR) [NET] KAND 0,70 12,10
85 HABER 13 TRT1 0,70 6,10
TOTAL
14 KASIM 2007 ÇARŞAMBA
35 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 1,90 11,40
36 KEZBAN YENGE (TKR) [NET] KAN7 1,80 5,20
37 SUC DOSYASI [NET] FOX 1,80 4,70
38 KANAL 1 ANA HABER BULTENI [NET] K1 1,80 4,60
39 G.O.R.A (T.S) [NET] SHOW 1,80 4,30
40 ARIM BALIM PETEGIM [NET] SHOW 1,70 11,80

TotaL'de iyi sayılır ama Ab'de çok kötü.Diziyi izlemedim ama mutlaka 100 kere tekrarını verecekler ;)İzleyeceğim...

~*~NaR-ı GüL~*~
15-11-07, 18:40
Reytingler hic ic acici degil evet...sebebide gec yayinlaniyor olmasida olabilir...genelde o saatte millet pek dizi bakmaz yani...bakalim haftaya ne gibi bir sonuc cikacak...

sweet10
16-11-07, 10:36
reytingler hiç iyi değil bu diziyi yeni farkettim fragmanını falan izledim çok güzel bir diziye benziyor.

ilk bölümü hangi gün yayınlanmıştı yani kaçırdım da tekrarına falan bakabilirim inş.

arkadaşlar ana sayfada yeni diziler bölümü var orada dizimize fuan verelim ben verdim biraz önce.

sweet10
16-11-07, 10:45
sanırım bu 1. bölüm özeti

Çiğdem okuldan çıkışta ilkokuldan onu tanıdığını söyleyen Osman ile karşılaşır ama Çiğdem ona yüz vermez. Çiğdem, okul çıkışı evine giderken her zaman kullandığı metruk inşaat yolunu kullanır. Aniden ağır bir saldırıya uğrar.

FOX ekranlarında yepyeni bir dizisi başlıyor Emniyet amirliğinin her zamanki yoğunluğu sürmektedir. Engin, elinde 5. kattan atlayan ve arkalarında |Biz buraya ait değiliz’ diye yazı bırakan gençlerle ilgili raporla, imza almak için Başkomiser Samet’ in odasına gider. Bu esnada emniyete gelen Çiğdem’in anne ve babası kızları için kayıp ihbarı verir ve emniyette araştırma başlar.

Araştırmalar sonucu Çiğdem, saldırıya uğradığı metruk inşaatta bulunur. Adli tıpa getirilen kızın cesedini teşhis eden babası yıkılır.Çiğdem’in öldürüldüğü metruk inşaatta Mahmut’un arkadaşı Erol bir fahişe ile polisler tarafından yakalanır. Erol, Çiğdem’in katil zanlısı olarak sorgulanmak için karakola götürülür. Emniyet amiri Samet yakalanan zanlıyla ilgili bilgileri aldığı sırada, Ayşe Metin’le birlikte Çiğdem’in arkadaşlarını tekrar sorgulamak için okula gider. Ayşe ile Metin okuldan çıkarken çocuklara Osman’ı bir daha gördüklerinde onu yakalamalarını ve onlara haber vermelerini söyler. Okuldan ayrılmak üzere olan polis ekibi, okulun önünde çıkan kavga üzerine ne olduğunu anlamak için tam arabadan çıkacaklarken kaçmakta olan Osman yanlarından geçer ve acı bir fren sesi duyulur.
Ambulansta olan Osman sürekli çantasını ve Çiğdemi sayıklar… Gece karanlığında Çiğdem’in öldürüldüğü metruk inşaata bir adamın yanında kadınla içeri girdiği görülür..

sweet10
16-11-07, 10:48
http://img524.imageshack.us/img524/5981/sucbc0.jpg (http://imageshack.us)

http://img525.imageshack.us/img525/4927/foxekranlarindayepyenibsn2.jpg (http://imageshack.us)

sweet10
18-11-07, 18:59
bugün internetten 1. bölümü izledim

bence gayet güzel bir dizi ama reyting kötü inş reyting kurbanına giden dizilerden biri olmaz.

2.bölüm fragmanını gördüm arkadaşlar

bizleri güzel bir bölüm bekliyor umarım bu sefer reytingler iyi gelir

o polislerden biri başkomisere birşey imzalatcağı zaman numan hoca kaçıncı kattan düştüklerini sordu polis de 5. katt deyince bir tuhaf oldu. sanırım o konuyla ilgili kötü bir anısı var numan hocanın

RODYA
19-11-07, 23:44
Arkadaşlar dün gece 1.bölümün tekrarına denk gelip ilk defa izledim.

Harika bir dizi:good:

Arka sokaklar 10 rating alırken,bu dizinin bu ratingi alması yazık.Arka sokaklardan kat kat daha güzel bir dizi bu.Fox Tv de olduğu için bu böyle.

Umarım yükselir

sweet10
20-11-07, 11:30
ewet inş reytingler yükselir. yarın yeni bölümü var ama özet hala gelemedi.

sanırım yarın gelir. bu arada forum çok boş ya

sweet10
21-11-07, 19:35
Suç Dosyası 2. bölüm özeti

ŞAŞIRTAN GERÇEK

Osman tüm müdahelelere rağmen kurtarılamaz.Bunun üzerine Avukat Doğan polisleri suçlayan bir tavırla Başkomiser Samet'in odasına gider. Bu kızgın genç avukatın arkadaşı Numan'ın görüşmediği oğlu olduğunu anlar.

güzel bir bölüm olucak umarım reytingler de güzel olur.

sweet10
21-11-07, 23:04
ya deminden beri bekliyoırum başlamadı dedim bi foruma bakıyım .

fox tv nin sitesine de baktım suç dosyası 28 Kasım Çarşamba diyor neden bugün vermediler acaba ya off bugün bütün gün fragmanları çıktı son dakika yayın akışını değiştiriyorlar. insanı sinir ediyorlar.

inş haftaya olur ve reytingler de iyi gelir

sweet10
22-11-07, 09:46
arkadaşlar sayfa 3 de 2 tane resim eklemiştim o resimlerden avatar yapmayı bilen varsa imza ve avatar yapabilir mi? çalışmaları kullanırız böylece diğer forumlarda da izleyemeyenler diziedn haberdar olabilirler.

bence iyi bir fikir olabilir. ben de diziyi böyle keşfettim forumda gezerken bi şu diziye bakıyım dedim. yani bu sayede biraz daha izleyici kazanabiliriz.

mxrxt
23-11-07, 00:30
FOX tv web sitesinde dizi yeni bölüm olarak Pazartesi günü yaziyor yayin gününü degistirmisler Suc Dosyasi Carsamba saat 21:45 de FOX tv´de..
Arkadaslar Vermis oldugum yalnis bilgiden dolayi özür dilerim dizi Carsamba saat 21:45 de yeni bölümüyle FOX tvde..

sweet10
23-11-07, 11:27
FOX tv web sitesinde dizi yeni bölüm olarak Pazartesi günü yaziyor yayin gününü degistirmisler Suc Dosyasi Pazartesi saat 21:45 de FOX tv´de..

bilgi için teşekkürler.

ya bence çarşamba daha iyiydi bütün iyi diziler pazartesi günü zaten pzt günü izleneceğini pek sanmıyorum arkadaşlar

sweet10
23-11-07, 19:51
arkadaşlar şimdi fox tv nin sitesine baktım bende

Çarşamba günü 21:45 suç dosyası yazıyor. sabah başka akşam başka yazıyor bu ne iş ya

sweet10
28-11-07, 10:26
bu akşam 2. bölümü var.

inş her bölümde bir olayı sonuçlandırırlar. diğer bölüme aksayınca iyi olmuyor.

sweet10
29-11-07, 10:48
Suc Dosyasi Basarili olcakmi
Fox TV, tüm dünyanın büyük beğeni ile izlediği CSI dizisinin yerli versiyonu olan ’Suç Dosyasını’ ekrana getiriyor.

Rasim Öztekin’in başrolünü oynadığı, Atıl İnanç’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin çekimleri son sürat devam ediyor. Ancak dizinin ne kadar başarılı olacağı şimdiden merak konusu. Çünkü aynı iddiayla yola çıkan ’Komiser Nevzat’ iki-üç bölümün ardından ekrana veda etmişti. İstenen başarının yakalanamamasında ise gülünç sayılabilecek görsel efektler etken olmuştu. Hatta yayından kaldırılmasının ardından dizinin senaristliğini yapan ünlü yazar Ahmet Ümit, bir daha bu tart bir projenin içinde olmaya tövbe etmiş.

Kendisiyle yapılan bir röportajda Ümit, ’CSI ve X-Files’ gibi dizilerin fanatiği olduğunu ama böyle bir projenin Türkiye’de çekilmesinin maddi imkanlar nedeniyle mümkün olmadığını iddia ediyor. Ümit, böyle bir dizi çekmek isteyen yapımcının önce cebine 1 milyon dolar bütçe koyması gerektiğini söylemiş.

sweet10
29-11-07, 19:50
2. bölüm reytingleri

TELE - BAROMETRE
28 KASIM 2007 ÇARŞAMBA

73 SUC DOSYASI [NET] FOX 0,90 2,60

TOTAL
28 KASIM 2007 ÇARŞAMBA
73 SUC DOSYASI [NET] FOX 1,10 3,50

1. bölümde reytingler 81. ve 37. olmuştu. şimdi ise 73. olmuşuz.dizi geç yayınlandığı için izleyici kaybediyor.

sweet10
29-11-07, 19:59
güzel bir bölümdü. Malesef reytingler kötü

11. 30 dan sonrasını izleyemedim ben izleyen bir arkadaş varsa anlatabilir mi? inş her olayı böyle 2 bölümde çözmezler. bence 1 olay 1 bölümde çözülmedli öyle daha iyi oluyor.

O başkmiser Samet oğluyla sorunları vardı sanırım oğlunu adı ne arkadaşlar hani şu kriminoloji de çalışan çocuk.

ayşe yi beğendim çok tatlı o sayılar la ilgili hastalığı da bana bir değişik geldi cnm.

hani şu iniformalı polis varya arkadaşlar adını bilmiyorum onun kızını o bakkalcının oğlu öldürdü mü oraları izleyemedim ben.
bence karısına haksızlık etti, sonuçta kadının bir suçu yokki .

forum çok boş ya kimseler gelmiyor.

suç dosyasından önce yayınlanan proğram yayınlanmasa daha iyi olur bence. dizi yi çok geç başlatıyorlar. 10 da başlasa daha iyi olur.

aslanbey09
30-11-07, 06:11
arkadaşlar dizi bittimi bu gece ilk bölümün tekrarı vardı devam edecekmi

sweet10
30-11-07, 09:01
arkadaşlar dizi bittimi bu gece ilk bölümün tekrarı vardı devam edecekmi

şu anda bitmedi dizi devam ediyor. Her çarşamba 22.30 da başlıyor.

ama reytingler kötü malesef

onur29
30-11-07, 19:05
Be ilk bölümü izledim. Ama bu hafta dizi çok geç başladı. Bende yarısından sonra izlemedim. Bu da doğl olarak reytinglere yansır. Yansımışta zaten. Yazık olucak bu diziye. Evet biraz eksiklikler var. Ama bence gayet güzel bir dizi. Fox tv dizilerine gereken önemi hiç vermiyo ne yazıkki.

sweet10
30-11-07, 20:18
onur29 sana katılıyorum.

fox tv dizilerine hiç sahip çıkmıyor. ben de saat 11 den sonrasına bakamadım. izleyen arkadaşlar varsa anlatabilir mi acaba???

sweet10
02-12-07, 18:08
ben yanlış anlaşıldıum sanırım.

bende arka sıradileri izliyorum da biraz da suç dosyasının tekrarını verseler yaa.

bu akşam saat 04: 15 de suç dosyasının tekrarı var.
o saatte kim bakacaksa artık.....

sweet10
03-12-07, 10:53
daha önce eklenmemişti sanırım.

Suç Dosyası dizisi oyuncuları

Oyuncular //

SAMET - Rasim Öztekin
NUMAN - Suavi Eren
TUNCAY - Tura Kaftancioğlu
TAYYAR - Ufuk Karalı
MURAT - Bülent Düzgünoğlu
BÜLENT - Tarık Köksal
ESRA - Yonca Oskay
AYŞE - Sanem Balci
ÇİĞDEM - Damla Canliarslan
OSMAN - Alican Kargin
METİN - Serkan Genç
ZEYNEP - Ceren Balta
KAHVECİ HASAN - Yusuf Baltacı

onur29
03-12-07, 14:11
sweet oyuncu glistesi içi teşekkürler. Yonca Oskay Yani kriminoloji labratuvarında çalışan Esra çok baaşrılı bence. Genel olarak kadro iyi ama Yonca oskay hem güzelliğiyle hemde oyunculuğuyla ilgimi daha çok çekti.

sweet10
03-12-07, 19:46
arkadaşlar daha önce de söylemiştim ama sanırım yapan olmadı.

http://img524.imageshack.us/img524/5981/sucbc0.jpg (http://imageshack.us)

http://img525.imageshack.us/img525/4927/foxekranlarindayepyenibsn2.jpg (http://imageshack.us)

imza avatar yapmayı bilen arkadaşlar bu 2 resimden imza yapabilir mi acaba?? ben yapmayı bilmiyorum bilsem ben yapıcam da...

şu benim imza olarak kullandığım sözleri de yazabiliriz..

bide bunlar. fragmanda çıkan sözler...

Katiller aramızda ama kanıtlar onları ele vericek. Ne bir eksik ne bir fazla doğru cevabı bulmaya bir adım kaldı.

Bu şehirde işlenen hiçbir cinayet gizli kalmayacak.
Ekip yine gerçeklerin peşinde...

Aklın sınırlarını zorluyacak bir takip başlıyor.

Kanıtlar asla yalan söylemez. Bu şehirde işlenen hiç bir cinayet gizli kalmayacak. Ekip şimdi iş başında...

benim fragmanlardan hatırladığım sözler bunlar. sizinde bildiğiniz varsa ekleyebilirsiniz.

bence imza falan yapılır ve kullanılırsa diğer forumlarda en azından böyle bir dizi olduğunu farkeder. tabi önceden bilmiyorlarsa...

onur29
03-12-07, 19:55
Çok haklısın sweet ama bende bilmiyorum yapmayı. Fakat resimleri ve o ayzıları bi arkadaşa gönderdim o yapıcak. Bitirince eklerim.

sweet10
03-12-07, 20:25
Çok haklısın sweet ama bende bilmiyorum yapmayı. Fakat resimleri ve o ayzıları bi arkadaşa gönderdim o yapıcak. Bitirince eklerim.

çok teşekkürler .

bu arada 3. bölüm fragmanını gören var mı acaba? ben hiç rast gelmedim de ? doğru dürüst fox un sitesine özet de eklenmiyor.

sweet10
04-12-07, 10:15
arkadaşlar fox tv nin sitesinde 5 Aralık Çarşamba günü saat 21:45 de senin uğruna diye bir dizi yazıyor.

suç dosyası perşembe günü saat 22.00 yazıyor. günü değişmiş...

sweet10
04-12-07, 10:19
SUÇ DOSYASI
3. Bölüm özeti

Para karşılığı zengin erkeklerle birlikte olan Ayla’nın her kesimden tanınmış müşterileri vardır.

Bu tanınmış çevreden daha fazla yararlanmak isteyen Ayla, aldığı parayla yetinmeyip, daha fazla kazanmak için başka bir yol daha bulmuştur.

Çantasına yerleştirdiği küçük bir kamerayla, bazı erkeklerle sevişmelerini gizlice kayda almaya ve bu ünlü isimlere şantaj yapmaya başlar.

Ama son yaptığı şantaj geri teper ve bunu hayatıyla öder.

Ayla’nın bir kiralık arabada düşürdüğü cep telefonu başka bir şehirden iş görüşmesi için gelen uyanık bir iş adamı tarafından bulununca her şey tepetaklak olur.

Arkada bırakılan delillerin temizlenmesi ve kasetin ele geçirilmesi çerçevesinde; işadamı, Ayla’nın patronu horoz ve Ayla’yı öldüren kiralık katil arasında, kıyasıya bir kaçma kovalamaca başlar.

Diğer yandan komiser Samet önderliğindeki ekip bu garip üçgeni çözmek için, heyecan temposunu zirvede tutan, nefes nefese bir takibin içindedir.

sweet10
06-12-07, 09:27
nihayet bugün dizimiz var. inş bu sefer reytingler iyi gelir.

bakalım gününün değişmesi iyi mi olucak yoksa kötü mü??

arkadaşlar fragman fox tv nin sitesişnde var oradan izleyebilirsiniz çok güzel operasyonlu bir bölüm olucak .

inş reytinglerde iyi gelir

3. bölüm fragmanındaki sözler .. bu sözlerde çok güzel bence

suç bu kez karanlık kimliklerin ardında gizli.

Biraz dikkatli bakınca hiçbir ayrıntıyı atlamayınca kanıtlar herşeyi söylüyor.

Bu ekipten kaçış yok. Hiçbir suç cezasız kalmayacak.....

onur29
07-12-07, 16:02
Ya dün uyine sonunu getiremedim dizinin. Çok geç oluyo yaa. Buda reytinglere kötü yansıyo.

sweet10
07-12-07, 20:10
şimdi uçan kuş dan reytinglere baktım arkadaşlar. 2 grupta da ilk 100 de suç dosyası yok malesef....

ya birşey sorucam. 2. bölümde neler oldu.

o zeynep in kızları nasıl öldü? kim öldürdü ve neden öldürdü? sanırım o bakkaldaki çocuk öldürdü ama neden??

birde daha sonra başkomiser samet ve oğlu bülent hiç konuştular mı??
2. bölümde başkomiser benimde oğlumla sorunlarım vardı falan demişti o sorunlardan bahsetti mi neymiş sorun???

onur29 3.bölümde kaldığın yeri söyle devamını anlatıyım bu sefer tamamen izledim ben.

sweet10
07-12-07, 20:13
arkadaşlar dizinin 3. bölüm tekrarları...

cumartesi günü: 05:45 de

pazartesi günü:23:45 de

insan tekrarları olsun erken koyar bu saatlerde nasıl izlenir ki???

suavikolik
10-12-07, 17:45
suç dosyası bence çok güzel bir dizi...
ama benim için öncelik suavi eren o varsa tamam dır... uzun bir aradan sonra tekrar görmek çok güzel... ve bir geröek var ki suavi beyin rol aldığı yapımlar gerçekten kaliteli yapımlardır.... dizimiz daha çok yeni bence reklam açısından zayıf kaldığı için rentinglere takılıyo... ama inş reytin bahanesiyle kaldırmazlar dizimizi bence tv de olan bir çok yapımdan daha orjinal ve daha güzel...
ve bu arada ben de suavi ereni ilk defa iyi bir rolde izliyorum gerçekten çok yakışmış rolüne... tam kendini oynuyor... valla biri beni durdunsun yoksa ben bu konuda susmak bilmemmmmmmmmm....
ha bu arada internette 1. bölümü var ama 2.bölüm neden yok yada ben mi bulamıyorum acaba.... bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.... :happy0064

suavikolik
10-12-07, 17:55
geç yayınlanması konusuna bende katılıyorum ama maalesef oturup sonuna kadar izliyorum...tekrarlarını bari erken saatlerde yayınlasalar yada hafta sonları... fox tv bi takmış bez bebeğe hafta sonu hafta içi gece gnüdüz nerdeyse hep tekrarını veriyo.... tamam oda güzel dizi ama suç dosyasını da böle yapsa belki daha yeni dizi bi on bölüm falan olsun belki yaparlar.... aman kaldırmasınlarda diziyi nerdeyse tekrarlamasınlar diycem yani....
geçen sene piyasa da toplam 10 dizi vardı 4 ünde suavi eren oynuyo du büyük bir heyecanla izliyodum... bu sene 100 tane dizi var birinde yok derken suç dosyasında gördüm sevindim... onu da kaldırırlarsa hepinizi manisaya beklerim arkadaşlar.:sad53::sad53::sad53::img-wink:

sweet10
10-12-07, 19:36
bende sonuna kadar izlemeye çalışıyorum..

suavikolik aramıza hoşgeldin suavi eren i bende çok seviyorum çok başarılı bir oyuncu.

fox un sitesine 4. bölüm fragmanı eklenmiş oradan fragmanı görebilirsiniz.

2. bölüm internete eklenmemiş o bölümün yarısını bende izleyemedim malesef inş eklenir de o bölümüde izleme imkanımız olur.

sweet10
10-12-07, 19:55
4. bölüm fragmanındaki sözler.

7 gün 24 saat her an her yerde ekip tam kadro iş başında.

Suçun tanığı kanıtlar onları bekliyor.

Soluk kesici müthiş takip başlıyor. Kaçıcak yer yok...

sweet10
11-12-07, 19:45
SUÇ DOSYASI TEKRAR REYTİNGLERİ

TELE - BAROMETRE
10 ARALIK 2007 PAZARTESİ

99 SUC DOSYASI (TKR) [NET] FOX 0,70 2,70

TELE - BAROMETRE
10 ARALIK 2007 PAZARTESİ

71 SUC DOSYASI (TKR) [NET] FOX 1,10 5,00

Tekrar bölümlerinde ilk 100 e girmiş dizimiz geç saat olmasına rağmen aslında bence dizi izelnicek ama bir türlü doğru bir yayın günü ve saati uydurulamıyır. perşembe günü de inş reyting alır ve inş ilk 20 ye olsun girebilir.

bu bölümün fragmanı da harika....

mxrxt
11-12-07, 21:44
evet diziyi ende takip etmeye calisiyorum her ne kadar bu basliga cok ugramasamda umarim dizinin ratingleri biraz daha düzelir..FOX tv inatla devam ediyor Umarim bu inat uzun sürer..

sweet10
11-12-07, 23:23
arkadaşlar 2. bölümü izleyen biri varsa bana şu soruları bi anlatabiliri mi acaba?? 2. bölümü tam izleyemedim....

o zeynep in kızları nasıl öldü? kim öldürdü ve neden öldürdü? sanırım o bakkaldaki çocuk öldürdü ama neden??

suavikolik
12-12-07, 10:46
sevgili sweet10. 2. bölüm de zeynep in kızlarını mahmaut öldürdü... murat bi teyzeye kızmıştı hani şu çocukları bidaha apt sokma diye..işte o teyze tuttu mahmut a eve erzakları çıkar bende gelicem dedi o sırada zeynepin evinin kapısı açıktı büyük kız banyoda başını yıkıyodu mahmut içeri girdi ve kızın kafasını küvete vura vura öldürdü... sonra kapı çaldı ufak kız geldi onuda boğarak öldürdü ama sanırım sonra büyük olana tecavüz etmiş çünkü öldürdüğünde yüzü koyun kalmıştı kız annesi bulduğunda ise sırt üstü duruyordu.... sonra mahmut telefon sapıklığı sayesinde lunapark ta yakalandı.... başka sormak istediğin bir şey olursa seve seve cevaplarım... ben sonuna kadar izliyorum çünkü... suavi bey varsa sabaha kadar sürsede mecburen izlicem....
saygılar........:img-wink:

bu arada nedeni mahmut daha önce annesinin bacaklarına falan bakmıştı ya pispis te bakıyodu... yine bigün zeynepin kızları okuldan dönünce kapıyı açmak için eyildiklerinde mahmut kızı röntgenliyordu.oda farketti ve seni babama söylücem dedi.. kısaca kız babasına sölemesin diye öldürdü ama küçük kızda arada kurban gitti....

sweet10
12-12-07, 20:19
sevgili sweet10. 2. bölüm de zeynep in kızlarını mahmaut öldürdü... murat bi teyzeye kızmıştı hani şu çocukları bidaha apt sokma diye..işte o teyze tuttu mahmut a eve erzakları çıkar bende gelicem dedi o sırada zeynepin evinin kapısı açıktı büyük kız banyoda başını yıkıyodu mahmut içeri girdi ve kızın kafasını küvete vura vura öldürdü... sonra kapı çaldı ufak kız geldi onuda boğarak öldürdü ama sanırım sonra büyük olana tecavüz etmiş çünkü öldürdüğünde yüzü koyun kalmıştı kız annesi bulduğunda ise sırt üstü duruyordu.... sonra mahmut telefon sapıklığı sayesinde lunapark ta yakalandı.... başka sormak istediğin bir şey olursa seve seve cevaplarım... ben sonuna kadar izliyorum çünkü... suavi bey varsa sabaha kadar sürsede mecburen izlicem....
saygılar........:img-wink:

bu arada nedeni mahmut daha önce annesinin bacaklarına falan bakmıştı ya pispis te bakıyodu... yine bigün zeynepin kızları okuldan dönünce kapıyı açmak için eyildiklerinde mahmut kızı röntgenliyordu.oda farketti ve seni babama söylücem dedi.. kısaca kız babasına sölemesin diye öldürdü ama küçük kızda arada kurban gitti....

suavikolik anlattığın için çok teşekkürler. Bu arada bana duygu diyebillirsin.

normalde bende izliyorum çok güzel bir dizi ama 2. bölümün yayınlandığı gün ders falanda çalışıyordum fazla izleyemedim malesef....

birde birşey de sorucam inş sana çok zahmet olmuyorumdur. Hani başkomiser in oğlu varya bülent ( kriminolojide çalışan ) başkomiser babasıyla galiba sorunları varmış eskiden o sorunlar hakkında birşeyler anlattı mı??

sonra Numan ın oğlu gitti mi babasıyla barışmadılar mı (( sanırım numan diğer oğlu 8. kattan düşmüş o zamandan beri numan büyük oğluyla da görüşmüyo galiba))

suavikolik
13-12-07, 12:31
ilk önce merhaba duygu bende selma memnun oldum... ewet numanın oğlu 8 kattan düştüğü günden beri hep büyük oğlunu suçlamış ve konuşmamış yıllarca halada konuşmuyo yani barışmadı....birde samet amirin oğlu bülentle bir sorunu var bu belli ama halen ne olduğunu bilmiyoruz... herhangi bir şey konuşmadılar...ilerki bölümlerde belli olur sanırım...
tabiki bana zahmet olmuyo lütfen istediğini rahatlıkla sorabilirsin...elimden geldiğince yardımcı olurum arkadaşım...

onur29
13-12-07, 17:28
Arkadaşlar bu gece dizinin yeni bölümüyok mu? Hiç fragman görmedim. Gerçi fox tv normalde de Suç Dosyası'nın reklamlarıno çok sık vermiyo. Umarım kaldırılmamıştır.

sweet10
13-12-07, 20:06
4. BÖLÜM ÖZETİ

Genç müzisyen Kerem bir uyuşturucu bağımlısıdır. Kız arkadaşı Ceyda ise Kerem’i kurtarmaya çalışmaktadır. İki gencin şüpheli ölümleriyle başlayan hikâyede soruşturma ilerledikçe, uyuşturucu batağında çırpınan gençlerin durumu ortaya çıkar.

Ekip, bu iki gencin şüpheli ölümünü, narkotik şubeyle ortak hareket ederek çözmeye çalışırken, büyük miktarda uyuşturucunun bir baskında ele geçmesiyle, işler değişir. Uyuşturucu baronlarının polislere gözdağı vermek için piyasaya saf eroin sürmeye kalkışmasıyla, gençler ölümle burun buruna gelmiştir.

Saf eroinin tamamının gençlere ulaşmadan önce ele geçirilmesi ve tehlike altındaki, gençlerin kurtarılması için zamana karşı bir yarış başlar.

selma bende memnun oldum anlattığın için gerçekten çok teşekkürler.

onur bu akşam dizimiz var kaldırılmadı merak etme... Fragman youtube ye eklenmiş oradan izleyebilirsin...

suavikolik
14-12-07, 10:41
bu bölümde harikaydı..sanki her geçen bölüm de aksiyon atıyo sanırım bölüm iilerledikçe dizi oturuyo galiba... oyuncular sanki daha bir rahat tabi rasim öztekin ve suavi eren hariç onlar zaten birinci bölümden beri mükemmeller... ama suavi beyin sahnelerine biraz daha ağırlık verseler ve o 'çok gençsin be yavrum'' gibi hüzünlü sözleri biraz daha fazla kullansalar çok daha hoş olmaz mı?
bu arada 5. bölüm bu hafta yok sanırım... fox un yayın akışına baktım görün müyo ondan sonra ki haftada çarşambada görünüyo... acaba ben mi karıştırdım yoksa bayram diye mi vermiyolar...bilen var sa benide bilgilendirirseniz sevinirim....

bu bölümde en çok etkilendiğim yer o bar sahibinin kıza tecavüz etmesi...
en çok hoşuma giden sahne bülentle esra kavga ederken humanın bağırırarak suyu kapatması....
bide o hırsız çocuğa doğum günü partisi... ne diyem harika bu bölümde...

sweet10
14-12-07, 11:00
bu bölüm çok güzeldi. ayrıntılı bölüm yorumumu akşam okuldan geldiklten sonra yazıcam

selma fox un sitesine bende baktım haftaya yeni bölüm yok onun yerine bir film var. ama bayramdan sonraki perşembe dizimiz aynı gününde ve saatinde yayında. inş reytingler iyi gelir.

SBR
14-12-07, 13:48
TELE - BAROMETRE
13 ARALIK 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)

1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 13,80 32,10
2 KAVAK YELLERI [NET] KAND 10,20 24,20
3 ANNEM [NET] KAND 10,10 26,60
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,20 23,60
5 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 8,20 19,40
.
.
93 SUC DOSYASI [NET] FOX 0,70 1,60

TOTAL
13 ARALIK 2007 PERŞEMBE

1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 15,90 36,70
2 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,80 19,60
3 ANNEM [NET] KAND 7,80 21,50
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,20 18,70
.
.
73 SUC DOSYASI [NET] FOX 1,10 2,60

kaynak:ucankus

sweet10
14-12-07, 23:16
SBR reytingler için teşekkürler.

reytingler iyi değil ama geçen haftakinden iyi olduğu kesin geçen haftaki bölümde dizimiz 2 grupta da ilk 100 e girememişti. az da olsa ilerleme var.

bölüm genel olarak çok güzeldi. numan ve samet başkomiseri zaten çok başarılılar. onları keyifle izliyorum.

yanlız samet başkomisere bazen çok sinir oluyorum ya bülent tam olayı anlatıyo oğlum sussana numan hoca anlatıyo falan demişti. Bülenti ekipteki diğerlerinden daha ayrı tutuyo o bar görevinde falan, bara girişde damga vuruluyo deyince sen nereden biliyosun demesi falan...

Esrayla bülentin kavgasını pek sevmedim esra olayı anlamadan bülente fırça atıyor. bi olayı anla demi belki onun suçu yok..

Bu arada Esra da o amerikadan gelen polise abayı yaktı. polis de ona karşı boş değil gibi görünüyor.
O uyuşturucudan ölen çocuğunu müziğini dinlerken bülent esrayla bakışmalarını görünce müzik ruhun gıdası demesi çok hoştu...

selmaya ben katılıyorum. tecavüz sahnei çok etkileyiciydi. o hırsız dursun a pasta olayı falan çok komikti. 18 e bastı hapis yolu gözüktü. şimdi yandın dursun demeleri zaten ayrıca bir matraktı.

dizi giderek güzelleşiyor. en çok merak ettiğim olay başkomiserle bülent in arasında neler olduğu. zaten diğer karakterler hakkında kişisel bilgiler fazla olmadığından onlar hakkında düşünecek pek fazla birşey yok....

suavikolik
17-12-07, 10:56
ewet duygu samet amir e bende bülent yüzünden sinir oluyorum... oğlunu her fırsatta bozuyo ama ben aralarında çok büyük bir problem olduğunu sanmıyorum... tipik bir baba oğul kavgasına benziyo... çünkü gerektiğinde konuşuyorlar tam küs değiller... yani numan hocanın oğluyla yaşadığı sorun kadar önemli olduğunu sanmıyorum...
diğer konuda şu tam olayı anlatırken sus oğlum hocan anlatıyo işte dediği zaman bende bozuldum.ama numanın sameti susturması da çok güzel di...
bence samet oğlu na karşı güvensiz... onu bi işe yaramayan beceriksiz biri olarak görüyo... bülentte kendini ispatlamaya çalışıyor... bence ki büyük bir olasılık aralarındaki sorun bu...
çünkü samet numan a kesin olmamakla beraber 1. ağızdan şu olayı dinleyelim deyince bülent atıldı hemen ve anlatma ya başladı... işte olay orda belli oldu...
yani hoca orda dururken bir öğrenci hocanısının sözünü kesip neden kendi anlatma ihtiyacı duysun ki... ''işte bende biliyorum bende yapıyorum tamam mı baba ''der gibi bir hali vardı..
ve samet amir ne olursa olsun sonun da oğluna işte hepinize benden izin gidin barları gezin sen hariç bülent dedikten sonra güldü... yani oğluna bülentin de babasına çok büyük bir kinleri yok ... benim kendi fikrimce oğlu babasına kendini kanıtlamaya çalışıyor... ilerki bölümlerde anlıcaz ... inş...

sweet10
17-12-07, 19:54
ewet duygu samet amir e bende bülent yüzünden sinir oluyorum... oğlunu her fırsatta bozuyo ama ben aralarında çok büyük bir problem olduğunu sanmıyorum... tipik bir baba oğul kavgasına benziyo... çünkü gerektiğinde konuşuyorlar tam küs değiller... yani numan hocanın oğluyla yaşadığı sorun kadar önemli olduğunu sanmıyorum...
diğer konuda şu tam olayı anlatırken sus oğlum hocan anlatıyo işte dediği zaman bende bozuldum.ama numanın sameti susturması da çok güzel di...
bence samet oğlu na karşı güvensiz... onu bi işe yaramayan beceriksiz biri olarak görüyo... bülentte kendini ispatlamaya çalışıyor... bence ki büyük bir olasılık aralarındaki sorun bu...
çünkü samet numan a kesin olmamakla beraber 1. ağızdan şu olayı dinleyelim deyince bülent atıldı hemen ve anlatma ya başladı... işte olay orda belli oldu...
yani hoca orda dururken bir öğrenci hocanısının sözünü kesip neden kendi anlatma ihtiyacı duysun ki... ''işte bende biliyorum bende yapıyorum tamam mı baba ''der gibi bir hali vardı..
ve samet amir ne olursa olsun sonun da oğluna işte hepinize benden izin gidin barları gezin sen hariç bülent dedikten sonra güldü... yani oğluna bülentin de babasına çok büyük bir kinleri yok ... benim kendi fikrimce oğlu babasına kendini kanıtlamaya çalışıyor... ilerki bölümlerde anlıcaz ... inş...

aslında ewet selma yazdıklarını okuyunca yazdıkların aklıma yattı. senin anlattığın tarzda bir problem olabilir zaten çok ciddi birşey olduğunu bende düşünmüyorum...

suavikolik
18-12-07, 10:56
arkadaşlar şu renting denilen dalgayı bir türlü anlamıyorum... ben burda kime sorduysam şuç dosyasını izliyoruz güzel bir diziye benziyo ilk dört bölümü güzeldi bozmadan giderlerse ne ala diyorlar... nerdeyse ufak çaplı bir anket yaptım... hemen hemen bilmeyen yok gibi... iyi de peki şimdi ben sadece büyük bir ilin küçük bir ilçesinde güzel bir sonuç elde ediyosam türkiye genelinde nasıl oluyo da zayıf kalıyo... bu reyting denilen şey nasıl anlaşılıyo... biri bana anlatırsa sevinirim... inanın evde 4 tane tv var hepsini açıyorum bütün odalarda suç dosyası oynadı.bu 4 . bölümde denedim yani bilmiyorum...
renting konusunu bilen varsa banada açıklarmı bu konuda acayip saf kaldım özür yani..................

sweet10
18-12-07, 19:38
arkadaşlar şu renting denilen dalgayı bir türlü anlamıyorum... ben burda kime sorduysam şuç dosyasını izliyoruz güzel bir diziye benziyo ilk dört bölümü güzeldi bozmadan giderlerse ne ala diyorlar... nerdeyse ufak çaplı bir anket yaptım... hemen hemen bilmeyen yok gibi... iyi de peki şimdi ben sadece büyük bir ilin küçük bir ilçesinde güzel bir sonuç elde ediyosam türkiye genelinde nasıl oluyo da zayıf kalıyo... bu reyting denilen şey nasıl anlaşılıyo... biri bana anlatırsa sevinirim... inanın evde 4 tane tv var hepsini açıyorum bütün odalarda suç dosyası oynadı.bu 4 . bölümde denedim yani bilmiyorum...
renting konusunu bilen varsa banada açıklarmı bu konuda acayip saf kaldım özür yani..................

saf kalmakla alakası yok cnm bende bu reyting olaylarını hiç anlamıyorum.

ama reytingler öyle her tv den anlaşılmıyormuş sadece reyting ölçer cihaz ın tv lerde takılı olan reyting alınıyormuş diye duydum tam kapsamlı bilgi bende bilmiyorum....

mxrxt
19-12-07, 00:47
PAZAR 23.00
Oyuncular: Rasim Öztekin, Suavi Eren, Ufuk Karaali, Sanem Balcı, Yonca Oskay, Serkan Genç, Tarık Köksal, Tuğra Kaftancıoğlu, Bülent Düzgünoğlu, Abdurrahman Öztürk, Dean Baykan

"Suçlu mutlaka iz bırakır" mantığını takip eden detektiflerin, adli tıp uzmanının ve kriminologların serüven dolu hayatları...

Hergün basından takip ettiğimiz ve perde arkasını merak ettiğimiz adli vakaların emniyet teşkilatı, adli tıp ve kriminoloji labratuarı üçgeninde nasıl çözüldüğüne dair gerçekçi ve sürükleyici bir yapım...

Türkiye'de yaşanan adli düğümlerin nasıl çözüldüğünü tüm gerçekliğiyle yansıtan Suç Dosyası, polislerin ve adli dedektiflerin serüven dolu hayatlarını ekrana taşıyacak.

Dizi 23 Aralik Pazar Yeni bölümüyle saat 23:00 da FOX´da

Kaynak:FOX

suavikolik
19-12-07, 10:46
saf kalmakla alakası yok cnm bende bu reyting olaylarını hiç anlamıyorum.

ama reytingler öyle her tv den anlaşılmıyormuş sadece reyting ölçer cihaz ın tv lerde takılı olan reyting alınıyormuş diye duydum tam kapsamlı bilgi bende bilmiyorum....

canım saol ama reyting ölçer cihazların takılı olduğu tv ne kadar acaba bizlerde niye yok o takılı olanların özelliği nedir acaba yada tv lerde renting özellikli olanlar ı var ki nedir... hep fasa fiso yani... olan bizim dizilere oluyo
neyse... bu arada yeni bölüm pazar günüymüş bir otutturamadılar valla günü nü hayır takip etmesek bizde kaçırıcaz sanki izlenmesin diye mi yapılıyo ne........
bu arada bayramınız kutlu olsun ailen ile ömür boyu mutluluklar duygucum...

tüm türkiyenin bayramını kutlar sağlık ve esenlikler dilerim...

suç dosyası nın tüm ekibi bayramınız kutlu ,başarıız daim olsun...

sweet10
20-12-07, 16:15
öncelikle herkesin KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM...

2 günden beri bilgisayarımda bir sorun vardı nihayet düzeldi ve bende foruma girebildim.

dün yeni bölüm fragmanını gördüm PAZAR GÜNÜ SAAT 23 DE . fox un sitesine baktım artık her hafta o saatte yayınlanıcak. of ya perşembe günü daha iyiydi bence.

ama olsun geç de olsa izlicem süper bir dizi ama inş sonu kötü olmaz.

bakalım perşembe günü iyi reting alırsa erkene alırlar düye düşünüyorum.

kedikedi
20-12-07, 19:46
BU HAFTA PAZAR GÜNÜ SAAT 23:00 DE...

5. bölüm özeti

:happy0064

Bir hayat kadını ile ilişkiye giren ve melankolik bir aşkla kadına tutulan; onun tarafından terkedilince intihar eden genç bir delikanlının babası,oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu tüm hayat kadınlarını hedef haline getirmiştir..Oğlunun intikamını almak adına ardı ardına cinayetler işlemeye başlamıştır. Asayiş Şube Cinayet Bürosu, bu seri katilin peşine düşmüştür..Kurbanlardan birinin yakın arkadaşının ihbarıyla gelişen olaylar dizinin ardından ekibimiz katile tuzak kurmayı hedefler.., Operasyon gereği komiser Ayşe "Hayat Kadını" kılığına bürünmüştür ; ancak olaylar beklenmedik şekilde devam ederken; oldukça tehlikeli bir operayon başlamak üzeredir..

5. bolüm ozeti buldum arkadaslar... 4. bolum superdi. yayın günü yine değişti ama inşallah artık pazarda kalacak . Bu arada suç dosyası foruma ulaşmak zor oldu. Fotoğraf mı yüklesek acaba biyerlerden bulup.

kedikedi
20-12-07, 20:18
Fotolar...

kedikedi
20-12-07, 20:22
laboratuar sahnesinden

sweet10
20-12-07, 23:20
kedikedi özet ve resimler için çok teşekkürler.

resim eklense iyi olur da ben bulamıyorum 2 tane küçük resim bulmuştum onlarıda önceki sayfalarda ekledim zaten

bu resimleri hangi siteden buldun arkadaşım ellerine sağlık çok güzeller.

suavikolik
24-12-07, 10:45
herkese selam;
dünkü bölüm harikaydı yine... dizi gün geçtikçe daha bi güzelleşiyor... ama ha bire gününü değiştiriyorlar inş böyle kalır... aslında cumartesi erkenverselerdi aynı saatte daha iyi olurdu ama neyse .... hayırlısı olsun.... bu arada arkadaşlar resimler çok güzel ben bulamadım acaba nerden bulddunuz sitenin adresini yazarsanız sevinirim... bide bölüm tekrarları acaba internette yeyınlenmıyormu?ben mi bulamıyorum....
bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
:happy0064

SBR
24-12-07, 13:55
TELE - BAROMETRE
23 ARALIK 2007 PAZAR

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,40 22,90
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,10 22,10
3 BUZDA DANS [NET] SHOW 5,80 15,80
4 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,40 15,30
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,20 14,40
6 KIRALIK SEVGILI (Y.S) [NET] KAND 5,00 14,60
.
.
45 SUC DOSYASI [NET] FOX 1,70 5,80

TOTAL
23 ARALIK 2007 PAZAR

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 8,90 21,40
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,90 21,70
3 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 6,20 15,10
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 15,80
5 BELALI IKILI 2 (Y.S) [NET] KAND 5,70 13,90
6 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERI [NET] KAN7 5,10 14,70
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,00 13,80
.
.
58 SUC DOSYASI [NET] FOX 1,70 6,70

kaynak:ucankus

suavikolik
24-12-07, 17:06
ewet sbr tşk... bu haftaki reytingler geçen haftalara oranla çok çok güzel...
umarım önümüzdeki bölümlerdee daha iyi olsun...

sweet10
24-12-07, 19:48

Selma ben malesef izleyemedim. Ama ratinglerden anlaşılacağı gibi reytingler giderek iyi olmaya başladı 4.bölüm reytingi 70 lerdeydi 5. bölüm ise 45 falan iyi yani bence.

tekrarları geç saatte veriliyor. videoları yoıutube ye eklenirse tekrar izleyeyebilme şansım olur. ama orayada sadece 1. bölüm eklenmiş.

bana bu bölümü bi arkadaş kısa bir özet geçerse çok sevinirim.

suavikolik
25-12-07, 11:06

Selma ben malesef izleyemedim. Ama ratinglerden anlaşılacağı gibi reytingler giderek iyi olmaya başladı 4.bölüm reytingi 70 lerdeydi 5. bölüm ise 45 falan iyi yani bence.

tekrarları geç saatte veriliyor. videoları yoıutube ye eklenirse tekrar izleyeyebilme şansım olur. ama orayada sadece 1. bölüm eklenmiş.

bana bu bölümü bi arkadaş kısa bir özet geçerse çok sevinirim.

canım bu bölüm kısaca şöyle:
üniversitede okuyan bir delikanlı hayat kadınının birine aşık oluyor. kendini baya bi kaptırıyor babası karşı falan çıkıyo... kızda çocukla gezip tozuyo fakat işin boyutunun değiştiğini görünce çekip gidiyo... oğlan da intahar ediyo... babasıda oğlunun intikamını almak için sırayla hayat kadınlarını öldürüyor... iş bahanesiyle alıyo önce yemek yiyelim falan diyo ıssız bir yere götürüyo içkisinin içine saf tuz ruhu döküyo... kızlarda içer içmez mort... bizim ekip te
işi çözüyo tabi...
kısaca ana konu bu.kemal yaralandı bu arada boşu boşuna yanlış adamın peşinden koşarken..

bu arada ya şu rasim öztekin harika ya ... numanla içmeye gitmişler tamda cinayetler hakkında konuşuyolardı moralleri bozuktu o arada ekipten biri aradı amirim adamı kıstırdık kalanması an meselesi dedi... samet:'' içte bu na içilir'' çoçuk şok efendim amirim:happy0064:happy0064:happy0064
ne güldüm ama... bide kebapçı harikaydı:
polis: bu kadını tanıyomusun?(ceset resmini gösteriyo)
kebapçı: ay kadın fena olmuş ölmüşmü?
polis : evet. cumartesi bu kadını buralarda gördün mü?
kebapçı: cesetimi?
polis delirmek üzere ya kardeşim bu kadın buraya geldimi hiç?
kebapçı:ceset olarak mı?:happy0064:happy0064:happy0064

şimdilik byyyyy
reytingler bu hafta harika haftaya daha güzel olucak inş.

sweet10
25-12-07, 20:13
canım bu bölüm kısaca şöyle:
üniversitede okuyan bir delikanlı hayat kadınının birine aşık oluyor. kendini baya bi kaptırıyor babası karşı falan çıkıyo... kızda çocukla gezip tozuyo fakat işin boyutunun değiştiğini görünce çekip gidiyo... oğlan da intahar ediyo... babasıda oğlunun intikamını almak için sırayla hayat kadınlarını öldürüyor... iş bahanesiyle alıyo önce yemek yiyelim falan diyo ıssız bir yere götürüyo içkisinin içine saf tuz ruhu döküyo... kızlarda içer içmez mort... bizim ekip te
işi çözüyo tabi...
kısaca ana konu bu.kemal yaralandı bu arada boşu boşuna yanlış adamın peşinden koşarken..

bu arada ya şu rasim öztekin harika ya ... numanla içmeye gitmişler tamda cinayetler hakkında konuşuyolardı moralleri bozuktu o arada ekipten biri aradı amirim adamı kıstırdık kalanması an meselesi dedi... samet:'' içte bu na içilir'' çoçuk şok efendim amirim:happy0064:happy0064:happy0064
ne güldüm ama... bide kebapçı harikaydı:
polis: bu kadını tanıyomusun?(ceset resmini gösteriyo)
kebapçı: ay kadın fena olmuş ölmüşmü?
polis : evet. cumartesi bu kadını buralarda gördün mü?
kebapçı: cesetimi?
polis delirmek üzere ya kardeşim bu kadın buraya geldimi hiç?
kebapçı:ceset olarak mı?:happy0064:happy0064:happy0064

şimdilik byyyyy
reytingler bu hafta harika haftaya daha güzel olucak inş.

çok teşekkürler izlemiş kadar oldum keşike izleyebilseydim tabi.

bu arada kemal kim onu çıkaramadım da. bülent le ilgili birşey oldu mu? esraytla ilgili o amerikan gelen komiser arasında birşey oldu mu? aslında polisiye dizide aşk istemeyen birisiyim ama bu dizide de en az 2 aşk olayı olacağına eminim. daha şimdiden belli ediyorlar zaten bakışlarından örnek_ ayşeyle metin.... esra ve yeni gelen polis çok belli ediyorlar bence.

yazdığın polis- kebapçı repliği harbiden çok komik :)

suavikolik
26-12-07, 10:45
kemal amerikadan yeni gelen polisin ta kendisi... esrayla bişey olmadı yan yana bile gelmediler daha...ikincisi bülent le ilgili bir yaramazlık yok oda babasıyla olan bir sahne olmadı...
başka sormak istediğin bir şey varsa sor lütfen...

bu arada polis kebapçı repliğinde komik olan başka bir şey daha kebapçı karadenizliydi daa...:img-yes:

sweet10
27-12-07, 19:40
kemal amerikadan yeni gelen polisin ta kendisi... esrayla bişey olmadı yan yana bile gelmediler daha...ikincisi bülent le ilgili bir yaramazlık yok oda babasıyla olan bir sahne olmadı...
başka sormak istediğin bir şey varsa sor lütfen...

bu arada polis kebapçı repliğinde komik olan başka bir şey daha kebapçı karadenizliydi daa...:img-yes:

çok teşekkür ederim arkadaşım. sen olmasan kaçırdığım bölüm hakkında bilgi alabileceğim yer yok vallahi.....

o polisin adını bilmiyordum sayende öğrenmiş oldum teşekkürler.

sweet10
28-12-07, 20:16
Suç Dosyası - 6. Bölüm

Komiser Tayyar yıllar önce ailesiyle birlikteyken haince düzenlenen bir pusuda çatışmaya girmiş ve kızıyla, kendisi bu çatışmadan yara almadan kurtulurken, eşini kaybetmiştir.

Yıllar sonra kızıyla ilişkisini düzeltme çabaları ve bu büyük kayıbın ardından geçmişlerini sorgulama süreci ekranlara geliyor.

Aynı zamanda seneler önce baş komiser Samet'in bir suçluyu ayağından vurarak tutuklamasının ardından topal kalan Abbas'ın ona duyduğu kin ve Samet'i ortadan kaldırmak için yaptığı planlar ekrana yansıyor.

Bu arada polis Murat mesai arkadaşıyla devriye gezerken arkadaşının oğlunun doğum günü için hediye alırlar.

Hemen ardından bir soyguna müdahale ederken, çıkan çatışmada Murat'ın mesai arkadaşı oğlunun hediyesini ona emanet ederek, kollarında ölür.

Sürpriz finalde ise Samet evine girmek üzereyken, ezeli düşmanının onun için hazırladığı sona yaklaşmaktadır.

suavikolik
29-12-07, 10:57
vay be bu bölüm güzel'e benziyo hemde müthişe... ewet sanırım yavaş yavaş dizi rayına oturuyor ve hızlanıyor konuları her hafta bir adım ilerleyip daha da güzelleşiyo tşk ler duydu yazdığın özetten bu haftanın konusunu kon udum... ne fragmanını nede özeteini gördüm... hadi bakalım yarının sabırsız<lıkla beklicem ben... inş.reytinglerimiz bu hafta daha da güzel olur.

sweet10
29-12-07, 12:02
vay be bu bölüm güzel'e benziyo hemde müthişe... ewet sanırım yavaş yavaş dizi rayına oturuyor ve hızlanıyor konuları her hafta bir adım ilerleyip daha da güzelleşiyo tşk ler duydu yazdığın özetten bu haftanın konusunu kon udum... ne fragmanını nede özeteini gördüm... hadi bakalım yarının sabırsız<lıkla beklicem ben... inş.reytinglerimiz bu hafta daha da güzel olur.

önewmli değil cnmm.

fragman falan yok hala ben fox un sitesine de baktım oradada yok. bu arada youtube de dizimizle ilgili röpörtaj var izlemediysen tavsiye ederim yani...

suavikolik
31-12-07, 11:49
canım duygu sana çok çok teşekür ederim arkadaşım sen olmasaydın kimbilir ben bu röportajı ne zaman izleyecektim... beni çok mutlu ettin... sende hep mutlu ol... yıllardır hep suavi ereni takip ederim ama ilk defa bir röportajını izledim orjinal haliyle hep kaçırıyordum ve tekrarlarını bulamıyodum senin sayende teşekür ederim arkadaşım saolasın....

bu arada yeni yılını kutlar bir ömür sağlık ve mutluluklar dilerim....
tüm suç dosyası ekibinin ve tüm site deki arkadaşlarımın yeni yılı kutlu olsun nice senelere....

dün akşam ki bölüm müthişti... dizimiz her geçen gün dahada güzelleşiyo... ekip daha bir kaynaşmış durumda,daha bir gerçekçi olmuş.
espiriler bu bölümde mükemmel ötesiydi nerdeyse...
(abbas yolcu):P:P
şey acaba yetkililer bu siteden haberdarmı? ben herzaman dediğimi bi daha söylemek istiyorum nolur suavi eren li sahneler daha fazla olsunn... gerçi ilk bölümlere nazaran daha bi fazlaydı sankim... aman nazar değmesin...:icon_whis

neyse önümüzdeki sene görüşmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın... a.e.o

suavikolik
31-12-07, 15:55
30 ARALIK 2007 PAZAR

1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 12,40 27,80
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,20 18,40
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,10 15,70
4 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 6,00 13,90
5 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,70 14,80
6 STAR ANA HABER BULTENI STAR 5,70 14,60
7 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERI [NET] KAN7 5,50 14,70
8 SOSYETE SABAN (T.S) [NET] ATV 5,00 15,50
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,00 12,90
10 KAHRAMAN INEKLER (Y.S) [NET] KAND 5,00 11,50
11 BUZDA DANS [NET] SHOW 4,60 14,70
.
.
.
.
.
75 SUC DOSYASI [NET] FOX 1,20

maalesef sadece totalde vae bu hafta gerilerdeyiz ama olsun henüz çok yeni bir dizi... bide diğer büyük kanallarda olsaydı daha bi fazla mı bilinirdi acaba...

~*~NaR-ı GüL~*~
31-12-07, 16:53
Suavikolik arkadasim gördüm ki suavi eren hayranisin bende bir kac suavi eren resmi var onlari paylasmak istedim seninle...:img-wink: suavi erenin basligida yok aradim ama bulamadim o yüzden burada eklememde bir sakinca yoktur insallah...

Bende kendisini cok severim cok iyi bir oyuncudur...bide karizma adam vesselam :img-wink:

http://www.imgloadtr.com/pics/cd0f9ac691ab9929ffa9c3108a3922b4.jpg

http://www.imgloadtr.com/pics/dd6b4ba7f5cf957a1e2d326e0c40f0f1.jpg

http://www.imgloadtr.com/pics/58cf1c35de604e58fb4b42dfb350b22f.gif

http://www.imgloadtr.com/pics/163562e11358cb8275daa696d09c96d9.bmp

http://www.imgloadtr.com/pics/e02afeced969b8c02be40d07b229d2ab.jpg

http://www.imgloadtr.com/pics/9146761e62972526861e7111e787faf4.jpg

http://www.imgloadtr.com/pics/83956792150a25450dcecefce6408e52.jpg

http://www.imgloadtr.com/pics/98e87f7bef3afaa5b0e70d683ea7e58c.jpg

http://www.imgloadtr.com/pics/68091c8be1d388f15908f35adf9801f3.jpg

~*~NaR-ı GüL~*~
31-12-07, 16:58
Burda benim fanatigi oldugum ali sürmeliyle ikisi beraber :)
http://www.imgloadtr.com/pics/3641e5a2683b269d980ec98a05b3bb5b.jpg

http://www.imgloadtr.com/pics/826c13ec64a74f20a326c2471073454e.jpg

http://www.imgloadtr.com/pics/9992326d4bd1a362e718ece00014847f.jpg

http://www.imgloadtr.com/pics/cd79c0539de5e37438fec0cc86a6d2bb.jpg

http://www.imgloadtr.com/pics/d68b5889f4aa652d39dfee9bcf00da12.jpg

http://www.imgloadtr.com/pics/f871f7b4c88400c6fb354109a835ea0c.bmp

Umarim begenirsin suavikolik arkadasim :img-wink:

suavikolik
31-12-07, 17:41
arkadaşım harikasın... sana nasıl teşekür etsem bilemiyorum bendede suavi erenin bir çok resimleri var ama bunlar yoktu çok farklı ve değişik resimler saolasın... beni çok mutlu ettin senden mutlu ol hep ömrünce inşallah...arkadaşım bu resimleri nerden buldun acaba daha farklılarıda varmıdır... mümkünse eğer yeni resimler bulursan yine gönderirmisin...
bu arada ali sürmeliyi bende çok severim ikisi birlikte olan resim bende de vardı... çok mükemmel iki oyuncu...
bu arada yeni yılını kutlar bir ömür sağlıık ve mutluluklar dilerim...
ve tekrar tekrar teşekür ederim... ellerine sağlık... sen müthişsin

~*~NaR-ı GüL~*~
31-12-07, 17:54
arkadaşım harikasın... sana nasıl teşekür etsem bilemiyorum bendede suavi erenin bir çok resimleri var ama bunlar yoktu çok farklı ve değişik resimler saolasın... beni çok mutlu ettin senden mutlu ol hep ömrünce inşallah...arkadaşım bu resimleri nerden buldun acaba daha farklılarıda varmıdır... mümkünse eğer yeni resimler bulursan yine gönderirmisin...
bu arada ali sürmeliyi bende çok severim ikisi birlikte olan resim bende de vardı... çok mükemmel iki oyuncu...
bu arada yeni yılını kutlar bir ömür sağlıık ve mutluluklar dilerim...
ve tekrar tekrar teşekür ederim... ellerine sağlık... sen müthişsin

Eger seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana arkadasim birine hayranlik beslemenin ne deme oldugunu cok iyi bilirim bu yüzden sana kücük bi yilbasi armagani sunmak istedim :img-wink: güzel dileklerin icinde cok sagol canim bilmukabele :img-yes:

Daha bir cok resim var bende hepsini eklemek isterim ancak silinir diye endiseleniyorum istersen onlari sana özelden yolliyim ?

sweet10
31-12-07, 20:00
reytingler için teşekkürler selma. röpörtaj için de birşey değil ben birşey yapmadım zaten sadece hatırlattım..

çok güzel bir bölümdü. murat sayesinde samet kurtuldu bakalım diğer bölüm ne olucak ewe başkası gelir kapıyı açarsa kapıyı açan yalan olur vallahiii..

operasyon sahnelerini çok beğendim. bu bölüm oldukça duygusaldı kişisel bilgilere çok fazla girmişler ama iyi oldu. kimin ne derdi var öğrenmiş olduk bu sayede...

komiser samet in abbas yolcu espriside amma güzeldi. karısısıyla konuşması falan piyango bana vurdu demesi çok hoştu.( acaba boşandılar mı sonradan gerçi pek sanmıyorum ben)

numan hoca ya da yani bu bölüm biraz bozuldum bülenti hep bozdu. çocuk ne söylese suç oluyor.

bu arada birşey dikkatimi çekti. samet le bülent aynı yerde oturmuyor mu ?* murat sadece samet i alıyor bilenti almıyor sabahları.

her ne kadar selma kadar olmasa bende suavi eren i çok seviyorum. ~*~NaR-ı GüL~*~ resimler için teşekkürler.

inş reytingler yükselir.

~*~NaR-ı GüL~*~
31-12-07, 20:51
.......her ne kadar selma kadar olmasa bende suavi eren i çok seviyorum. ~*~NaR-ı GüL~*~ resimler için teşekkürler.

inş reytingler yükselir.

Rica ederim canim selmanin (ismi bu sanirim :img-yes:) suavi eren hayranligini görünce elimde olan bir kac resmi paylasmak istedim...o sevinince bende cok sevindim onu mutlu ettigim icin :img-yes:

Hugo
01-01-08, 02:33
bu dizi yayindan kalkmis foxun sitesinde yazmiyor bu dizi yayindan kalkmis herhalde zaten reytingleride iyi degildi

Cigdem_18
01-01-08, 02:39
dizi kalkmis mi???
bende daha hangi gün yayinlaniyo onu sorucaktim
son bölümü izledim cok güzeldi
benimde ne zaman izlemeye karar verdigim diziler bitiyo
olmaz yaa böyle ne sans benimki

sweet10
01-01-08, 13:03
arkadaşlar fox un sitesine baktım pazar günü suç dosyası yok ama.

salı 02:00 çarşamba ise 01:45 var gözüküyor yanına yerli dizi diyor tekrar olduğu zamanlar tekrar yazıyordu şimdi yazmıyor onlar yeni bölüm olabilir bence

~*~NaR-ı GüL~*~ imza güzel oolmuş ellerine sağlık. senden birşey rica etsem ilk sayfalarda diziyle ilgili resimler vardı onlardan imza yapabilir misin?

ayrıca fox da da kaldırıldı diye birşey yok sanırım sadece saatini geçe aldılar

~*~NaR-ı GüL~*~
01-01-08, 13:32
farkindaysan herhalde diye bir cümle yazdim cünkü foxun sitesinde yazmiyordu lütfen kendine gel yazdiklarimi iyi oku iyi okusaydinda herhalde yazdigimi görseydin

Arkadasim öncelikle özür dilerim "herhalde" kelimesini görmemisim, her ne kadar sen bana karsi pekte hos bir uslüpla yazmadiysanda ben senden yine hosgorülü bir sekilde özür diliyorum...cünkü ben hata yaptiktan sonra özür dilemesinide bilen bir insanim...

Ikincisi ise ben gayet kendimdeyim kendimde olmasam bu forumda isim olmazdi ve bu kadar bilincli mesajlar yazamazdim muhtemelen...ayrica herkes hata yapabilir bu kadar kizmani anlayamadim dogrusu gün gelir sende hata yapabilirsin unutma...hatasiz kul olmaz!

~*~NaR-ı GüL~*~ imza güzel oolmuş ellerine sağlık. senden birşey rica etsem ilk sayfalarda diziyle ilgili resimler vardı onlardan imza yapabilir misin?

ayrıca fox da da kaldırıldı diye birşey yok sanırım sadece saatini geçe aldılar

Yaparim tabi canim istersen sen bana istedigin resimleri özel mesajla yolla ben vaktim oldugunda elimden geldigi kadariyla bir imza yaparim :img-wink:

Edit: Bu arada imzayi begendigine sevindim sagol :img-yes:

aslanbey09
02-01-08, 05:18
bu gece tekrarını izledim sonra fox un wep sitesine girdim dizilere baktım fakat aralarında suç dosyası yoktu sanırım reyting kurbanı oldu

sweet10
02-01-08, 09:21
bu gece tekrarını izledim sonra fox un wep sitesine girdim dizilere baktım fakat aralarında suç dosyası yoktu sanırım reyting kurbanı oldu

bu geceki tekrarsa bu akşamkide tekrar ndır bu gece de 01:45 de var bir bölümü.

diziler bölümüne bende baktım fox un sitesine orada suç dosyası yoktu. bu haftada sanırım yeni bölüm yok. off ya inş kaldırılmaz

suavikolik
02-01-08, 11:26
sanırım ben ağlıcam... bune yawf... reyting miş... bizlerde reyting cihazı yok diye sevdiğimiz izlediğimiz dizilerimizi izlememeye mahkum ediliyoruz... çok saçma değil mi bu ... gerçekten son derece güzel bir dizi(~*~NaR-ı GüL~*~;sweet 10 siz beni daha iyi anlıyosunuz) neden kaldırılar yaaa...
fox ta bütün ocak ayının yayım akışına baktım yok ama belkide ben atladım bilemiyorum... hep aynı şeyleri verip duruyorlar... off nolur bitmesin ya
zaten başkasında yok ben napıcam yine şs ve ky talim desenize....:sad53::icon_sorr:img-fie::img-fie::img-clapp
hayır olamaz ya... bitmesin diziiiiii
duygucum,numan hocaya kızdığın sahne benzinlikteki sahnemi... eğer öleyse yani o sahneyse numan oraya görev için değil sametin yanında olmak için gitmişti dolayısıyla belki o anda kanıtlarla uğraşmak istemediği için tepki verdi ama biraz daha uygun olabilirdi tabi bozmadan en azından.... kusura bakma duygucum savunmaya geçtim de:happy0064

bu arada ewet samet amirin eşiyle olan diyalogu çok süperdi... bide numan hoca hayallediğinde ben şeyi anlamadım o ara kim ona mektup yazmış iki satır falan diyodu ben o anda motivasyonda olduğum için sözleri anlamadım da açıklarmısın rica etsem....

inş dizimiz bitmemiştir...ben çok fazla üzülücem çünkü...
şimdilik by

mxrxt
02-01-08, 13:01
bende dizinin yayin akisinda olmadigi gördüm ama cok sasirmadim yai alistirdim kendími cünkü bunu bekliyordum rating ölcümleri kanal icin önemli ama hangi ölcümler su 2000 kisinin evinde bulunan büyük tv ler tarafindan satin alinanlarmi??

sweet10
02-01-08, 19:50
sanırım ben ağlıcam... bune yawf... reyting miş... bizlerde reyting cihazı yok diye sevdiğimiz izlediğimiz dizilerimizi izlememeye mahkum ediliyoruz... çok saçma değil mi bu ... gerçekten son derece güzel bir dizi(~*~NaR-ı GüL~*~;sweet 10 siz beni daha iyi anlıyosunuz) neden kaldırılar yaaa...
fox ta bütün ocak ayının yayım akışına baktım yok ama belkide ben atladım bilemiyorum... hep aynı şeyleri verip duruyorlar... off nolur bitmesin ya
zaten başkasında yok ben napıcam yine şs ve ky talim desenize....:sad53::icon_sorr:img-fie::img-fie::img-clapp
hayır olamaz ya... bitmesin diziiiiii
duygucum,numan hocaya kızdığın sahne benzinlikteki sahnemi... eğer öleyse yani o sahneyse numan oraya görev için değil sametin yanında olmak için gitmişti dolayısıyla belki o anda kanıtlarla uğraşmak istemediği için tepki verdi ama biraz daha uygun olabilirdi tabi bozmadan en azından.... kusura bakma duygucum savunmaya geçtim de:happy0064

bu arada ewet samet amirin eşiyle olan diyalogu çok süperdi... bide numan hoca hayallediğinde ben şeyi anlamadım o ara kim ona mektup yazmış iki satır falan diyodu ben o anda motivasyonda olduğum için sözleri anlamadım da açıklarmısın rica etsem....

inş dizimiz bitmemiştir...ben çok fazla üzülücem çünkü...
şimdilik by

yok selma numan hocanın bülenti bozduğu sahne labaratuvardaydı benzinlikte değil..

numan hocanın o mektup olayı galiba yani bence o mektup oğullarından gelmiş olabilir zaten mektubu da kimin yolladığını göstermediler.

en heyecanlı yerde bitti ya o bomba ne olcak şimdi samet geri döndü ama başka biri kapıyı açarsa bomba patlıcak.

offf ya inş kaldırılmaz gerçi siteye de koymadıklarına göre fox zaten kararını vermiş.

~*~NaR-ı GüL~*~
02-01-08, 21:24
yok selma numan hocanın bülenti bozduğu sahne labaratuvardaydı benzinlikte değil..

numan hocanın o mektup olayı galiba yani bence o mektup oğullarından gelmiş olabilir zaten mektubu da kimin yolladığını göstermediler.

en heyecanlı yerde bitti ya o bomba ne olcak şimdi samet geri döndü ama başka biri kapıyı açarsa bomba patlıcak.

offf ya inş kaldırılmaz gerçi siteye de koymadıklarına göre fox zaten kararını vermiş.

Acikcasi ben diziyi izlemiyorum begenmedigimden degil sadece ilk bölümünü izledim cünkü baska bir diziyle cakisiyor o yüzden izleyemiyorum :icon_sorr ama kaldirilmasini bende istemem....cünkü cok degerli oyuncular rol aliyor...suavi eren, rasim öztekin gibi...ve senaryoda oldukca güzel...dizi kalkarsa oyuncularin ve tüm ekibin emeklerine yazik olur bunuda düsünmek gerekir bence...

Acaba bu diziyi malum sitede izleyebilirmiyim..bi bilginiz varmi arkadaslar?

~*~NaR-ı GüL~*~
02-01-08, 21:29
.......sanırım ben ağlıcam... bune yawf... reyting miş... bizlerde reyting cihazı yok diye sevdiğimiz izlediğimiz dizilerimizi izlememeye mahkum ediliyoruz... çok saçma değil mi bu ... gerçekten son derece güzel bir dizi(~*~NaR-ı GüL~*~;sweet 10 siz beni daha iyi anlıyosunuz) neden kaldırılar yaaa.....

Ah arkadasim seni cok iyi anliyorum...benimde tiryakisi oldugum dizim bittiginde cok üzülmüstüm (ali sürmeli de oynuyordu o dizide :icon_sorr) kendime zor gelmistim o yüzden duygularini cok iyi anlayabiliyorum insallah benim yasadiklarimi yasamazsin...insallah dizi kalkmaz...

Bide sunu söylemeden edemicem...

Allah bu reytingi icaat edenlerin tepesinden baksin insallah!!!

suavikolik
03-01-08, 10:54
Ah arkadasim seni cok iyi anliyorum...benimde tiryakisi oldugum dizim bittiginde cok üzülmüstüm (ali sürmeli de oynuyordu o dizide :icon_sorr) kendime zor gelmistim o yüzden duygularini cok iyi anlayabiliyorum insallah benim yasadiklarimi yasamazsin...insallah dizi kalkmaz...

Bide sunu söylemeden edemicem...

Allah bu reytingi icaat edenlerin tepesinden baksin insallah!!!

amin inşallah...
bu arada sitede sadece 1. bölümü var diğer bölümler eklenmemiş... nedense bütün dizilerin ertesi gün ekleniyo suç dosyasının saDECE BİR BÖLÜMÜNÜ EKLEMİŞLER... artı reklemını hiç yapmadılar desek yeridir... sürekli gününü değiştirdiler.... hep geç saatte verdiler.... ondan sonra reytin kurbanı dediler... gelde çık işin içinden!!!
ali sürmelinin oynadığı dizi sanırım yağmurdan sonradan bahsediyorsun... canım arkadaşım ondada haksızlık yaptılar dizi sezon finali diye bitti final oldu...

bence o dizide mükemmeldi... muhakkak sende biliyorsun özür dileyerek söylüyorum dizinin oynadığı kanalın sitesinde tüm bölümleri var artı bende de kayıtlı arzu edersen gönderebilirim.... bide dizi bitmeseydi ali sürmelinin abisi konrad giricekti diziye ve abisi rolünde suavi eren olucaktı... düşünsene süper olmazmıydı???
ne diyelim bu ülkede sanata ve sanatçıya gereken değer verilmiyor maalesef... gerçek yapımlar eserler,nedense ilgi görmüyor... nerde hayl ürünleri var nerde töre, nerde mafya insanlar orda... öncelikle tiyatro sanatçılarımıza sahip çıkmamız gerekmez mi... gerçekten baaşarılı olan gerçekten emek sarfeden onlar değilmii....

valla bu konu uzar gider ... napalım... biz konuşuyoruz ama iki üç kişiyle olmuyorki...

SUAVİ EREN'NİN BU KONUYLA İLGİLİ BİR RÖPORTAJINDAN
Artık buna karşı halkın bilinçlenmesi gerekiyor.
İzlememeli, izleyecekse bile yozlaşmaya,
kültür erezyonuna neden olan herşeye tepki göstermesini öğrenmesi gerekiyor.
Halkın artık kötü, kalitesiz olan herşeyi reddetmesi gerekiyor.
Gazeteler, filmler, televizyonlar, yapımlar hepsini reddetmesi gerekiyor.
Bu konuda bilinçlenmesi şart.Bu probleme sahip çıkmak her insanın doğasında bulunan kendini koruma iç güdüsünden kaynaklı doğaldır.
Kendine zarar veren herşeye karşı kendini korumak kadar doğal bir şey var mı?
Bugün şöyle bir bakın, yoğun şekilde kültür emperyalizmi var.
Ne tarafa dönseniz Amerikan kültürünün veya yaşam tarzının kopyalarını ya da izlerini görmeniz mümkün. Hangi sinemaya gitseniz mutlaka Amerikan filmleri. Bunlar yaşama da yansıyor.Düşünebiliyor musunuz, bugün TRT’nin sadece Ankara’da çalışanlarının sayısı
binlerle ifade edilecek düzeyde ama en küçük bir yapımını dahi ihale usulü yabancı
şirketlere veriyor. Her gelen kendi adamlarını yerleştirmiş.

Televizyonlarda kültür-sanat adına yapılanlara bakıyoruz. Bir dizi rezillik.RTÜK’ü her ne kadar onaylamasak da bazı uygulamalarını arar olduk.
Hoş artık RTÜK kararlarını takan da yok. Hiç bir kanal RTÜK kararlarını uygulamıyor.
Belirlediği kotalara “halk bunları istemiyor” diyerek uymuyor.
Bunlar devletin kültür politikasının olmamasından kaynaklı.

Devleti seçimlerle vatandaş belirliyor. Oy vermesinler.
Oylarıyla seçtiklerine dikkat etsinler. Kurulu bir çark var.
Ve biz oylarımızla bu çarkı besliyoruz. Bu çarkı beslememeliyiz.
Halkımız sanatçısına sahip çıkmalı. Birey olarak yapabileceğimiz birşey yok.
Bu konuda halkın örgütlenmesi gerekiyor...

DOĞRU DEĞİL Mİ?

~*~NaR-ı GüL~*~
03-01-08, 19:43
amin inşallah...
bu arada sitede sadece 1. bölümü var diğer bölümler eklenmemiş... nedense bütün dizilerin ertesi gün ekleniyo suç dosyasının saDECE BİR BÖLÜMÜNÜ EKLEMİŞLER... artı reklemını hiç yapmadılar desek yeridir... sürekli gününü değiştirdiler.... hep geç saatte verdiler.... ondan sonra reytin kurbanı dediler... gelde çık işin içinden!!!
ali sürmelinin oynadığı dizi sanırım yağmurdan sonradan bahsediyorsun... canım arkadaşım ondada haksızlık yaptılar dizi sezon finali diye bitti final oldu...

bence o dizide mükemmeldi... muhakkak sende biliyorsun özür dileyerek söylüyorum dizinin oynadığı kanalın sitesinde tüm bölümleri var artı bende de kayıtlı arzu edersen gönderebilirim.... bide dizi bitmeseydi ali sürmelinin abisi konrad giricekti diziye ve abisi rolünde suavi eren olucaktı... düşünsene süper olmazmıydı???
ne diyelim bu ülkede sanata ve sanatçıya gereken değer verilmiyor maalesef... gerçek yapımlar eserler,nedense ilgi görmüyor... nerde hayl ürünleri var nerde töre, nerde mafya insanlar orda... öncelikle tiyatro sanatçılarımıza sahip çıkmamız gerekmez mi... gerçekten baaşarılı olan gerçekten emek sarfeden onlar değilmii....

valla bu konu uzar gider ... napalım... biz konuşuyoruz ama iki üç kişiyle olmuyorki...

SUAVİ EREN'NİN BU KONUYLA İLGİLİ BİR RÖPORTAJINDAN
Artık buna karşı halkın bilinçlenmesi gerekiyor.
İzlememeli, izleyecekse bile yozlaşmaya,
kültür erezyonuna neden olan herşeye tepki göstermesini öğrenmesi gerekiyor.
Halkın artık kötü, kalitesiz olan herşeyi reddetmesi gerekiyor.
Gazeteler, filmler, televizyonlar, yapımlar hepsini reddetmesi gerekiyor.
Bu konuda bilinçlenmesi şart.Bu probleme sahip çıkmak her insanın doğasında bulunan kendini koruma iç güdüsünden kaynaklı doğaldır.
Kendine zarar veren herşeye karşı kendini korumak kadar doğal bir şey var mı?
Bugün şöyle bir bakın, yoğun şekilde kültür emperyalizmi var.
Ne tarafa dönseniz Amerikan kültürünün veya yaşam tarzının kopyalarını ya da izlerini görmeniz mümkün. Hangi sinemaya gitseniz mutlaka Amerikan filmleri. Bunlar yaşama da yansıyor.Düşünebiliyor musunuz, bugün TRT’nin sadece Ankara’da çalışanlarının sayısı
binlerle ifade edilecek düzeyde ama en küçük bir yapımını dahi ihale usulü yabancı
şirketlere veriyor. Her gelen kendi adamlarını yerleştirmiş.

Televizyonlarda kültür-sanat adına yapılanlara bakıyoruz. Bir dizi rezillik.RTÜK’ü her ne kadar onaylamasak da bazı uygulamalarını arar olduk.
Hoş artık RTÜK kararlarını takan da yok. Hiç bir kanal RTÜK kararlarını uygulamıyor.
Belirlediği kotalara “halk bunları istemiyor” diyerek uymuyor.
Bunlar devletin kültür politikasının olmamasından kaynaklı.

Devleti seçimlerle vatandaş belirliyor. Oy vermesinler.
Oylarıyla seçtiklerine dikkat etsinler. Kurulu bir çark var.
Ve biz oylarımızla bu çarkı besliyoruz. Bu çarkı beslememeliyiz.
Halkımız sanatçısına sahip çıkmalı. Birey olarak yapabileceğimiz birşey yok.
Bu konuda halkın örgütlenmesi gerekiyor...

DOĞRU DEĞİL Mİ?

Hay Allah ya demek sadece 1. bölümün koydular..yazik bence...fena bir dizi degil cünkü...evet canim reklam ve tanitim cok önemli...bunlar olmadan dizilerin tutmasi imkansiz gibi...tabi su reyting denen illet de büyük rol oynuyor maalesef ve bir cok dizi bu reyting denen lanet canavara kurban gidiyor...

Evet canim yagmurdan sonradan bahsettim...onunda cok az reklami yapildi hatta stv cok az tanitti bence diziyi..gerci reyting yüzünden bitmedi ama yinede tanitimi ve reklami cok azdi...bu yüzden belirli bir kitle izliyordu...halbuki ne kadar degerli ve usta oyuncular vardi...ali sürmeli, attila olgac, sefa zengin ve daha bir cok oyuncu ama maalesef fazla ilgi görmedi...sadece bir bölümünde olanlar diger kanallarin ana haber bültenlerine konu oldu...sanirim sen biliyosundur ne demek istedigimi....

Özür dilemene gerek yok canim benim, evet biliyorum sitede bütün bölümler mevcut o yüzden zahmet etmene gerek yok onlar orda kaldigi sürece sorun yok, gerci hepsini bilgisayarima indirirsem zavallim komaya girecek ve birdahada cikamayacak :D:D ama eger stvden kalkarsa artik senden isterim :)

Bu arada evet vendorun abisi konradin suavi eren olmasi süper olurdu...diyorum ya cok süper bir oyuncu ve karizmatik...ama olmadi :icon_sorr neyse...

Evet cok haklisin canim bence tiyatro oyuncularina gereken deger verilmiyor...günümüzde mankenler daha cok ragbet görüyor usta oyuncular yerine ve bence bu cok ama cok üzücü ve sinir bozucu bir durum...

Iki üc günlük sözüm ona "oyuncular" yerine daha tecrübeli ve bu ise yani tiyatroya ve sinema dünyasina ömrünü harcamis olan oyunculari secseler cok daha iyi olacak...bu hem o ustalara gösterilen saygi ve degeri arttiracak hemde bizler yapmacik kisileri görmekten kurtulucaz...

Bu arada suavi erenin bu röportajini okumustum...adam yerden göge kadar hakli valla...millet tutturmus bi bati kültürü, gidiyor...halbuki insanin kendi kültürüne kendi degerlerine sahip cikmasi gerekmez mi...?

Banane ne elin amerikanindan ben kendi örfüme, âdetime, gelenegime bakarim kardesim...ne ilgilendirir beni amerikalinin hayati falan filan...

Ama seninde dedigin gibi ne yazik ki bizler gibi düsünen cok az insan var ve bu is senin benim sesimizi duyurmamiz icin cabalamamizla yürümez...herkesin sesini yükseltmesi lazim...

sweet10
03-01-08, 19:55
ewet nete sadece 1.bölüm eklenmiş. başka yok malesef..

güzelim dizi boşu boşuna gitti ya konusu, oyuncuları bence gayet iyiydi. ama dizinin kaldırılmasında bence fox un suçu var hiç reklam yapmadı, dizinin tekrarını vermedi, gece vakti yeni bölümlerini koydu doğal olarak da reyting almadı.

oyuncuların ve çalışanların emeğine yazık ....

bu arada arkadaşlar o video sitesine suç dosyasını röpörtajının diğer partleri eklenmiş izleyecekseniz haberiniz olsun.

~*~NaR-ı GüL~*~
03-01-08, 20:33
ewet nete sadece 1.bölüm eklenmiş. başka yok malesef..

güzelim dizi boşu boşuna gitti ya konusu, oyuncuları bence gayet iyiydi. ama dizinin kaldırılmasında bence fox un suçu var hiç reklam yapmadı, dizinin tekrarını vermedi, gece vakti yeni bölümlerini koydu doğal olarak da reyting almadı.

oyuncuların ve çalışanların emeğine yazık ....

bu arada arkadaşlar o video sitesine suç dosyasını röpörtajının diğer partleri eklenmiş izleyecekseniz haberiniz olsun.

Zaten olan oyuncularin bosa giden emeklerine oluyor canim...evet bencede güzel bir diziydi sürekli takip etmiyordum ama ilk bölümünü izlemistim ve güzeldi...yazik cok yazik...insanlarin emekleri bu kadar kolay harcanmamali....

Evet diger mesajimdada yazdigim gibi reklam ve tanitim cok önemli...tekrarlarda cok önemli...ama bazen kanallar ve kanal yöneticileri dizilerinin tutmadigini görünce dizilerine sahip cikmiyolar ortada öylece birakiyolar sonuc olarak dizi bitiyor ve onca emek havaya ucup gidiyor...

aslanbey09
04-01-08, 03:01
vallahi bir sürü polisiye dizi çekildi sadece biri tuttu bu aralar suç dosyası fena degildi güzeldi bir ara kurtlar vadisi pusunun karşısına kondu regting alması imkansızdi fakat çarşaba günleri pek hala iyiydi yayınlanabilirdi çok yazık

sweet10
04-01-08, 23:17
vallahi bir sürü polisiye dizi çekildi sadece biri tuttu bu aralar suç dosyası fena degildi güzeldi bir ara kurtlar vadisi pusunun karşısına kondu regting alması imkansızdi fakat çarşaba günleri pek hala iyiydi yayınlanabilirdi çok yazık

sana katılıyorum.

bencede çarşamba saat 10 iyiydi illa ki gününü ve saatini değişttiricekler. yazık oldu diziye

Hugo
05-01-08, 14:14
ya bu dizi bitti niye halen burdaki fox sitesinden cekmis maalesef diziyi aslinda iyi bir diziydi sans verilmedi gercekten yazik oldu ya kanal pek sans vermedi ama artik olan oldu dedigim gibi fox sitesinden cekmis yayindan kalkmis

sweet10
07-01-08, 11:13
yaaa off ya dizimiz eski diziler bölümüne gelmiş. hep bu fox yüzünden.

güzelim diziyi bitirdiler ya, insan saatini falan değiştirir biraz erken başla izlenirdi ne güzelll

suavikolik
07-01-08, 11:24
yaaa off ya dizimiz eski diziler bölümüne gelmiş. hep bu fox yüzünden.

güzelim diziyi bitirdiler ya, insan saatini falan değiştirir biraz erken başla izlenirdi ne güzelll

ya duygu şimdi dizi tamamen kalktımı ya ben hala inanamıyorum ümitle bekliyodum... off bende kide ne şans ya... hem de en heyecanlı yerinde samet komsere ne olacaktı oğluyla arasındaki sorun neydi... öf ya ne bileyim bir sürü
şey bomba patlıcakmydı falan filan işte üstelik her hafta daha da güzelleşiyordu konuları hiç şans vermediler diziye belkide fox ta değilde başka bir kanalda olsaydı yada çarşamba gününde kalsaydı birazda erken mesela arka sokaklar saat 20.00 de başlıyo oonun gibi olsaydı inan tutulurdu bence yine izlenen bir dizi oldu ama belli yerlerde olan reyting canavarı onuda yedi...
şu reyting olayını uyduya atsalar da tüm heerkesin izlenimlerini alsalar ya niye belli yerlerde var sadece haksızlık bu......................:sad53::sad53:

sweet10
07-01-08, 19:44
ya duygu şimdi dizi tamamen kalktımı ya ben hala inanamıyorum ümitle bekliyodum... off bende kide ne şans ya... hem de en heyecanlı yerinde samet komsere ne olacaktı oğluyla arasındaki sorun neydi... öf ya ne bileyim bir sürü
şey bomba patlıcakmydı falan filan işte üstelik her hafta daha da güzelleşiyordu konuları hiç şans vermediler diziye belkide fox ta değilde başka bir kanalda olsaydı yada çarşamba gününde kalsaydı birazda erken mesela arka sokaklar saat 20.00 de başlıyo oonun gibi olsaydı inan tutulurdu bence yine izlenen bir dizi oldu ama belli yerlerde olan reyting canavarı onuda yedi...
şu reyting olayını uyduya atsalar da tüm heerkesin izlenimlerini alsalar ya niye belli yerlerde var sadece haksızlık bu......................:sad53::sad53:

yani fox un sitesinde ba ayda suç dosyası yok. eski diziler bölümünde...

sanırım kesin olarak bitti. ya off dediğine katılıyorum en güzel yerlerinde bitti. en heyecanlı yerinde. herkes için ayrı bir seneryo vardı onların sonuçlanmasını merak ediyordum.

özelikle sametle bülent in sorununu ama napalım kısmet değilmiş...

akarSTA
15-01-08, 17:41
dizinin her hafta gününü ve saatini değiştire değiştire mahvettiler tam alıştık derken de bitirdiler pes yani..Çok üzüldüm çünkü Ufuk orada oynuyodu..

Dizi ile ilgili bilgilerde oyuncular ile ilgili bi hata var arkadaşlar düzeltmek istedim Ufuk Karaali değil Ufuk Karalı dır.Başkomiser Tayyar adlı karakteri canlandıran oyuncu..

http://photos-b.ak.facebook.com/photos-ak-sctm/v158/181/70/800890424/n800890424_1861265_3717.jpg

kendiside bu yanlışa sinir olduğundan bende burada düzeltmek istedim;)

akarSTA
15-01-08, 17:43
Diziyi kurtarmak için oyuncular çok uğraştılar yakinen biliorum ama olmayınca olmuo işte..süper bir diziydi..Ufuk (Karalı) sayesinde izlemeye başlamıştım. ama kesin olarak bitti halbuki son bölümün reytingleri çok iyi gelmiş yani..

sweet10
29-01-08, 19:30
güzel diziydi ben çok seviyordum.

keşke saat olarak erken yayınlansaydı belki de kaldırılmazdı. oyuncu kadrosu falanda çok iyiydi ama olmadı malesef kalktı yayından.

sweet10
17-05-08, 17:09
2 resim buldum. Eklemek istedim keşke dizi devam etseydii

http://img237.imageshack.us/img237/1420/25255a95d587c745891f838qo7.jpg (http://imageshack.us)