Tüm Versiyonu Göster : CSI:NY-Genel Bilgi+Genel Yorum

sudem
28-10-07, 18:45
CSI EFSANESİNİN SON DURAĞI.

TIBBİ DEDEKTİFLER NEW YORK SOKAKLARINDA.

Crime Scene Investigation (Olay Yeri İnceleme) efsanesinin son durağı CSI: NY, çözülmesi güç suç vakalarında araştırmayı yürüten ve son teknolojiler sayesinde en küçük bulguları bile derinlemesine inceleyerek olağanüstü sonuçlara ulaşan bir grup balistik uzmanının maceralarını ekrana taşıyor.

Mac Taylor’ın şefliğini yaptığı, teknolojik araçları kuşanmış detektifler adaleti yerine getirmeye kararlı. Olay yeri inceleme detektiflerinin hiç uyumayan New York sokaklarında suçluların peşinden koşmaya ihtiyacı yok. Onlar delil peşinde... Kaçan suçlunun, arkasında bırakacağı bir iz onu içeri atmaları için yetip de artıyor bile. Mac Taylor’ın da dediği gibi: “New York’ta herkes yalan söyleyebilir; ama kanıtların yalan söylediği çok nadirdir.

Kaynak: cnbce.com

sudem
28-10-07, 19:08
Karakterler

Mac Taylor / Gary Sinise (77 bölüm, 2004-2007)

http://www.rtl.nl/programma/csiny/components/acteurs/images/162x186_GarySinise.jpg

Stella Bonasera / Melina Kanakarades (77 bölüm, 2004-2007)

http://www.five.tv/media/image/11820347.jpg

Danny Messer / Carmine Giovinazzo (77 bölüm, 2004-2007)

http://www.rtl.nl/programma/csiny/team/162x186_Danny_Messer.jpg

Aiden Burn / Vanessa Ferlito (27 bölüm, 2004-2006)

http://www.csi-mania.de/cast-crew/data/images/aiden_burn.jpg

Don Flack / Edie Cahill (76 bölüm, 2004-2007)

http://www.rtl.nl/programma/csiny/team/162x186_Don_Flack.jpg

Dr. Sheldon Hawkes / Hill Harper (77 bölüm, 2004-2007)

http://www.rtl.nl/programma/csiny/team/162x186_Sheldon_Hawkes.jpg

Lindsay Monroe / Anna Belknap (51 bölüm, 2005-2007)

http://www.rtl.nl/programma/csiny/team/162x186_Lindsay_Monroe.jpg

Dr. Sid Hammerback / Robert Joy (47 bölüm, 2005-2007)

http://www.tvsquad.com/media/2006/05/Sid-Hammerback.jpg

Adam Ross / A.J. Buckley (25 bölüm, 2005-2007)

http://www.crimelab.nl/images/3/characters/RossAdam.jpg

Dr. Peyton Driscoll / Claire Forlani (10 bölüm, 2006-2007)

http://www.monstersandcritics.de/media/articles/22043/article_images/image2_1186831177.jpg

nfl
29-10-07, 11:52
carmınenın ılk halıne bakıyorum da sımdıkı halıyle daglar kadar fark var adam resmen evrım gecırdı flack de daha bı hos:img-in_lo:img-blush

nfl
29-10-07, 11:55
bu haber eskı baslıkta vardı ama madem yenı baslık buraya da koyalım:img-yes:
Suçluların peşine düşen Boğaziçili kimyacılar

Bir saç teli analiziyle suçluya ulaşan "CSI" gibi dizilerin popülerliği, Boğaziçi Üniversitesi'nde Adli Bilimlere Giriş dersinin yolunu açtı. Prof. Dr. Zeynep Atay'ın verdiği ders büyük ilgi görüyor.

AYLİN VARON - Fotoğraflar: ERCAN ARSLAN

Soğuk Savaş döneminde filmlerde birer kötülük sembolü olarak yansıtılan bilim adamları, 11 Eylül sonrasında sayısı gittikçe artan "CSI", "Bones", "Numbers" gibi dizilerde teröre, suça ve adaletsizliğe karşı en güvenilir çözüm olarak yansıtılmaya başlandığından beri gençler "adaletin anahtarı olan birer bilim adamı" ya da "Horatio Caine" olmaya can atıyor. Artık rock yıldızı olmak demode, en seksi meslek bilim insanı olmak neredeyse. Hele adli bilimler; "en popüler meslek" listesinin zirvesinde. Crime and Investigation kanalı bu yüzden gençlerin dilinden düşmüyor. Şimdi de Boğaziçi Üniversitesi'nde "CSI" dizisinin İstanbul versiyonu "çekiliyor".
Üniversitenin Kimya Bölümü'nde ders veren Prof. Dr. Zeynep Atay, "CSI" dizisinin yakaladığı popülariteden yola çıkarak "Introduction to Forensic Sciences" (Adli Bilimlere Giriş) isimli bir ders vermeye başladı. Karizmatik dedektif Horatio Caine önderliğinde kriminal vakaları çözen "olay yeri inceleme" ekibi CSI'ın deliller üzerinde yaptığı bilimsel araştırmaların benzeri artık Atay'ın verdiği adli kimya dersinde gerçekleşiyor. Beyaz önlükle laboratuvara girip saç, tırnak, kurşun ya da DNA analizi yaparak saatlerini geçirmek artık "inek"lik değil, tersine gittikçe "in" oluyor. Ve Atay "zamanın ruhunu" yakalamış bir profesör olarak "CSI: Boğaziçi"nin hikayesini anlatıyor...

"CSI" dizisini çağrıştıran Adli Bilimlere Giriş / Introduction to Forensic Sciences" isimli bir ders vermeye başladınız. Bu derste öğrenciler ne öğreniyor.
Adli bilimler çok geniş bir alan. İçinde adli tıp da var, psikoloji de var, kemiklerin incelendiği kriminal antropoloji de var. Biz işin "adli kimya" bölümüyle ilgiliyiz. Yani, "CSI" dizisinde gördüğünüz laboratuvarlarda yapılan kumaş, saç, kan, DNA, kurşun gibi maddelerin incelenmesiyle. Bizim konumuz "adli bilimlerin kimyası".

İstanbul Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsü'nü saymazsak, bir Türk üniversitesinde bu alanda verilen ilk ders sizinki. Böyle bir ders verme fikri nasıl ortaya çıktı?
Beş sene önce İngiltere'de bir kimya kongresine katıldım. Konuşurken herkes gençlerin artık fizik, kimya gibi somut bilim alanlarından bilgisayar, iletişim gibi alanlara kaydığını söyledi. Biri "Gençlerin ilgisini çekmek için adli kimya öğretiyorum" dedi. Bu alanı ilk defa o zaman duydum. Bu konu dünyanın her yerinde öğrencilerin dikkatini çekiyormuş. Üstelik yeni ve sürekli gelişen bir konu. "CSI" gibi diziler de popüler kültürde zirve yapınca böyle bir ders vermeliyim dedim.

Siz kimya profesörüsünüz sonuçta... Uzmanlık alanınız olmayan bir konuda dersi nasıl hazırladınız?
Geçen sene eski bir mezunumuz olan Ersi Abacı Kalfoğlu ile anlaştım. Kendisi şu anda İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü'nde profesör. Böyle bir ders vermeyi düşünüyorum deyince beni çok destekledi. "Bu dersi vermek çok kolay değil çünkü bulacağın hiçbir kitap kimya üzerine değildir" dedi. Genelde adli bilimler üzerine olan kitapların kimyası zayıf. Sonunda Suzanne Bell'in "Forensic Chemistry" isimli kitabıyla yola çıktım. "Bu sene kim seçmeli ders açıyor?" diye sorduklarında bir cesaret "Ben açıyorum" dedim.

"Derste diziyi izliyor, gerçek vakalarda ne olmadığını görüyoruz"
Derste başka ne gibi kaynaklar kullanıyorsunuz? "CSI" dizisini seyrettiriyor musunuz?
Kalfoğlu'nun da dediği gibi "adli bilimlerde neler olmuyor"u anlatmak için diziyi izlettiriyorum ama devamlı değil. Adli bilimler içinde başka ne gibi bölümler olduğunu görsünler diye ilk derste "Bones" adlı diziyi de izlettim. Bir de FBI raporlarından çok yararlanıyoruz. İşin kimya ile ilgili kısımları çok kapsamlı anlatılıyor orada.
Bu arada Ersi hanımla işbirliğimiz de devam ediyor. Ben adli kimya ile ilgili konuları anlatıyorum. Ersi hanım arada bir derse gelip bize vaka analizi anlatıyor. Mesela ben saç konusunu işledim, saçı kimyasal olarak incelemeyi, laboratuvarda saçı optik mikroskopla analiz etmeyi, saçtan ne bulabileceğimizi anlattım. Hepimiz kendi saçlarımızdan bir parça kesip bir torbaya koyduk ve laboratuvarda inceledik. Sonra o gelip saçla ilgili bir olay anlattı.

Ünlü bir vaka anlatabilir misiniz mesela saçla ilgili?
Belçika'da ünlü bir pedofili vakası vardı. 1996 yılında küçük kızlara tecavüz ederek öldürdükten sonra yakalanan Marc Dutroux olayı. Kalfoğlu 6 bin saç teliyle yapılan bir analizin sonucunda bu suçlunun bulunduğunu anlattı. Hatta bazı saç telleri analiz için Türkiye'ye de gelmiş. Biz saç konusunu işledikten sonra böyle büyük bir vakayla bağlantı kurmak hayli ilginç oldu tabii.

"CSI hiç de sanıldığı kadar seksi değil ama bilim çok seksi!"

Bu ders Boğaziçi Üniversitesi'nde kimyanın ya da genel olarak bilimin popülerleşmesini sağladı mı?
Sağladı. İlk defa sunmamıza rağmen kimya bölümünden 23 kişi derse katıldı. Son sınıflar arasında bu çok yüksek bir sayıdır. Hatta öğrencilerim arada sırada derslere kimyayla hiç alakası olmayan, sosyal bilimlerden arkadaşlarını getiriyorlar. Onlar da merakla dersi dinliyor. Mesela geçen hafta kötüye kullanılabilen uyuşturucular konusunu işlemeye başladık. Çok ilgi gördü. Marihuana, kokain, eroin gibi uyuşturucuları, uyuşturucu özelliği taşıyan birtakım ilaçları işliyoruz.

Bilim "CSI" gibi diziler sayesinde gençlerin gözünde seksi, çekici bir şey haline gelmeye mi başladı? Sanki artık bikinili kızlar değil, beyaz laboratuvar önlüklü dizi karakterleri daha seksi... Kariyer olarak bilimi seçmek de...
Kesinlikle öyle. Ama şöyle de bir gerçek var. "CSI" dizisyle ilgili çok güzel bir makale vardı yurtdışı basında. Bir gazeteci birkaç hafta "CSI"cılarla beraber vakit geçirmiş.Yazdığı makalenin adını da "CSI, Not So Sexy After All..." koymuş. Yani "CSI"ın göründüğü kadar seksi olmadığını anlatmış. Çünkü gerçek olay mahali hiçbir zaman dizideki gibi temiz ve şık değil. Pislik, kan, koku var. Laboratuvarlar hiç o kadar şaşaalı değil. Çalışanlar ince topuk ve tayyörlerle gitmiyor işe. Olay yerinde pisleniyorsun sonuçta. Laboratuvarda da beyaz önlük şart. Kimyasallar üstüne dökülebiliyor. Ben o kadar çok pantolon attım ki çalışırken.
O yüzden bu işin hiç öyle cazip bir tarafı yok aslında. Ama diziler böyle seksi bir imaj çizdi gerçekten. Ve dediğiniz gibi bilim de kariyer olarak çekici hale geldi. "CSI" hiç de sanıldığı kadar seksi değil ama bilim de hiç sanmadığımız kadar seksi bir şey.

Dizileri bir kimyacı gözüyle seyrederken ne düşünüyorsunuz? Gördüklerimizin ne kadarı mit, ne kadarı gerçek?
Seyrettiklerimin birçoğunun bilimsel olarak mümkün olmayacağını gördüm tabii. Diziyi ütopik buldum. Saç, DNA, kumaş, kan, tırnak, toprak gibi fiziksel delilleri inceleyerek tabii ki bazı verileri bulursun ama dizideki gibi bir saç telinin tam olarak nereden, kimden geldiğini bulmak pek kolay değil. Bir saç telinin kadına mı erkeğe mi ait olduğunu ayırt etmek bile mümkün değil çünkü.
Bir saç telinden kişinin yaşını, etnisitesini bulamazsınız. Sadece zencilerin saçı daha kalın ve kıvırcık olduğu için biraz kendini ele veriyor. Çocuk saçı da daha ince olduğu için çocuğa ait olduğunu anlayabiliyorsun mesela. Şu anda öğrencilerim insan saçıyla tavşan tüyünü ayırt edebilecek durumda.

"Delilleri süpürmemeyi dizilerden öğrendik"

Sizce "CSI" dizisi niye bu kadar popüler oldu?
Bir kere hepimiz meraklıyız. Komşumuz ne yapıyora kadar hepimizde bir merak var. Dizide bunu tatmin ediyoruz. Bir de bu dizi adalet duygumuzu biraz okşuyor. Görüyorlar ki birileri bir şeyleri bulabiliyor ve kanıtlayabiliyorlar. Suç ve ceza sistemi adilce işleyebiliyor. Doğru insanlar kendilerini hak ettikleri noktada buluyorlar. Kimini mahkum ediyorlar, kimini kurtarıyorlar.

Uğur Mumcu cinayetinde delillerin süpürüldüğünü düşünürsek bizde işin yeterince ciddiye alınmadığı ortada.
Deliller süpürülürse kimya laboratuvarında hiçbir şey yapılamaz. Ya kanıt kaybolur gider ya da kanıta yabancı öğeler karışır. O zaman da yapılan testlerde bulunan bulguların ne kadar güvenilir olduğu tartışılır. O nedenle olay yeri inceleme ekiplerinin ve olay yerine ilk müdahaleyi yapanların kanıtları oldukları gibi muhafaza etmeleri şart. Hem suçluyu bulmak hem de yanlış kişileri adalete teslim etmemek açısından. "CSI" dizisinin bu anlamda da olumlu bir etkisi oldu. Sokaktaki insan bile delillerin süpürülmemesi ve cesedin etrafının çevrilmesi gerektiğini öğrendi. Eskiden bunu bilmiyorduk.

"Bir kumaşın markasını bulacak teknoloji yok"

Dizide bir kumaş parçasının hangi firmaya ait olduğunu bile bulabiliyorlar. Bu mümkün mü?
Herhangi bir şey bulup onun ne olduğunu, nereden geldiğini çıkarmak öyle kolay değil. Mesela altında toprak kalmış bir ayakkabıyı bulursunuz, o toprağı analiz ederek kişinin nereden geçtiğini bulmaya çalışırsınız ama dizideki gibi o toprağın spesifik bir kişinin bahçesinden geldiğini anlayamazsınız. Bir kanıt varsa, şüpheliye ya da kurbana ait benzer bir şeyle onu karşılaştırabilir, benzerlik ya da eşleşme durumunda suçluya o kadar yaklaşmış olursunuz sadece.
Dizide bir kumaş parçasına bakıp bunun mesela Mavi Jeans'in hangi modelinden geldiğini bulabiliyorlar. Gerçek hayatta bu mümkün değil.
Biz de derste kumaş parçaları alıyor, onları mikroskop altında büyütüp içinde ne olduğunu anlayabiliyoruz. Ama bu bizi kesin bir sonuca ulaştırmıyor. Umarım ileride daha detaylı enstrümanlar çıkar da dizideki gibi hangi kumaşın nereye ait olduğunu bulabiliriz.

Kusursuz bir cinayetin anatomisi

Diyelim ben katil olmak ve kusursuz bir cinayet işlemek istiyorum. Ne yapmam gerek?
Mutlaka kimya bilgisine sahip olmalısın. Bıraktığın izlerin nasıl analizlerden geçebileceğini bilmen lazım. Bir de iyi bir psikolog olman lazım çünkü insanların ne düşüneceğini, seni ararken nasıl bir yöntem izleyebileceğini düşünmelisin. Bu diziler hem adli sistemi anlatıyor hem de nasıl suçlu olunabileceğini gösteriyor. Kusursuz cinayetin ipuçları var bu dizilerde. Ama "Her temas bir iz bırakır" savından yola çıkarak ne kadar dikkat edersen et bir şekilde yakalanabilirsin gibi caydırıcı bir mesaj da var.

nfl
29-10-07, 11:57
CSI (Crime Scene Investigation – Olay Yeri İnceleme) serisinin üçüncü halkası olan CSI : New York, çözülmesi zor suç vakalarını en küçük delillerden ya da minik ayrıntılardan yararlanarak çözmeye çalışan, son teknoloji inceleme cihazları ve ekipman kullanan bir grup balistik uzmanının her bölüm değişen maceralarını konu alıyor. Mc Taylor’ın (Gary Sinise) şefliğini yaptığı dedektif grubu, Stella Bonasera (Melina Kanakaredes), Danny Messer (Carmine Giovinazzo), siyahi doktor Sheldon Hawkes (Hill Harper), Don Flack (Eddie Cahill), Lindsay Monroe (Anna Belknap), Aiden Burn (Vanessa Ferlito), Dr.Sid Hammerback (Robert Joy) suçlular yerine delilleri kovalıyorlar. Zaman zaman buldukları bir delil, uykusuz bir gece sonunda ya da haftalar sonra suçluyu bulmalarını sağlıyor.
Mac Taylor; karısını Dünya Ticaret Merkezi’ne düzenlenen saldırıda kaybetmiş yalnız ve işini çok ciddiye alan biri. Önceki üstün başarılarından dolayı kısa sürede olay yeri incelemenin başına getirilmiş. Bütün soruşturmaları “her şey birbirine bağlıdır” teorisine göre yürütüyor. Stella Bonasera; Yunan kökenli, zor şartlarda büyümüş hırslı ve gözüpek bir dedektif. Ailesi gizemini korumakla birlikte küstah ve kararlı tavrını zorlu geçmişinden aldığı görülüyor. Danny Messer; karanlık bir geçmişe sahip ve gözaltında bir ailede büyümüş. Mac Taylor tarafından verilen şansa layık olmaya çalışıyor. Aslında hem suçlu ve hem de yakalayan tarafta olabilmiş ve ahlak anlayışını da buna göre harmanlamış bir dedektif. Sheldon Hawkes;18 yaşında üniversite bitirmiş ve 24 yaşına kadar cerrahlık yapmış süper zeka dedektif. İki hastasının cinayet sonucu ölümüyle “suç dünyasına” el atmaya karar vermiş. Ölülerle gayet rahat çalışabilen doktor, aynı zamanda dizinin matrak karakterlerinden biri. Aiden Burn; Antropoloji üzerine uzmanlık yapan dedektif, şehir tipi insanla nasıl başa çıkılacağını iyi bilen ve zeki biri.

Gary Sinise ve Malina Kanakaredes güçlü performansları ve duruşuyla dizinin dinamiğini ellerinde tutarken sevimli doktor dedektif tiplemesini Hill Harper ve Robert Joy üstleniyor. Genelde CSI serilerinin hepsinde karakter tiplemeleri birbirine benzemekle beraber, CSI: New York’un bu seri içinde en hareketlisi olduğunu söyleyebiliriz. Yine CSI serilerinin hemen hepsinde kullanılan bir delilin ya da bir yaranın içinden geçip gelen kamera hareketleri ya da görsel oyunlar diziye renk kattığı gibi izleyicinin de diziye olan merakını arttırıyor. Anthony E. Zuiker‘ın yapımcılığını üstlendiği bu polisiye drama, bu tarzı sevenler için oldukça uygun bir seçim olacaktır. Ufak bir not olarak ekleyelim. Dizide gerçekliği sağlamak için, dizi çekimlerinde sürekli bir dedektif danışman olarak çekimlere katılıyormuş
kaynak dızıdızı

nfl
29-10-07, 12:01
CBS Paramount, 4. sezonu geçtiğimiz ay başlayan “CSI: NY” dizisinin yıldızı Gary Sinise ile olan anlaşmasını 2011 yılına kadar uzattı. Kanalın oyuncuyla olan bundan önceki anlaşması 2010 yılına kadardı. Sürenin bir sene uzatılmasıyla birlikte Sinise’ın yıllık ücreti 5 milyon $’a yaklaşmış oldu. Bu da bölüm başına yaklaşık 200.000 dolara denk geliyor. Ne diyelim, helali hoş olsun. :)
kaynak dızıdızı

nfl
01-11-07, 15:56
mıllet guzel bı haber yayın evınden gelen mesaj

CSI serilerine devam ediyoruz. NY ve Vegas serileri sirasiyla yayinlanacak.
Yayinevimize gösterdiğini ilgiden dolayi teşekkür ederiz.
:happy0064:img-pilot ny kıtap ta gelıyo

glin
02-11-07, 09:16

haber için sağ ol nfl,inşallah en kısa zamanda bu kitablarda elimize geçer.yine aynı yayın evinden mi çıkıyor acaba?

nfl
02-11-07, 10:37
haber için sağ ol nfl,inşallah en kısa zamanda bu kitablarda elimize geçer.yine aynı yayın evinden mi çıkıyor acaba?

evet aynı yayın evı zamanını bılmıyorum ama hemen olmaz tahmınım ce mıamı yenı cıktı cunku daha bırzdaha zaman gecsın cıkcagı zamanı da ogrenırım:img-wink:

nfl
03-11-07, 15:43
bu haber butun dızılerı ılglılendırıyo aslında :img-yes:

Ücret arttırımı konusunda, kanallarla ve stüdyolarla yapılan uzun süren görüşmelerin sonuçsuz kaldığını bildiren Amerikan Senaristler Birliği yöneticileri, grev kararı alındığını duyurdu. Alınan karara göre senaristler pazartesi gününden itibaren işi bırakacak. Grev başlamadan etkilerini de göstermeye başladı. John Stewart, geçtiğimiz akşamki şovunda, grevden ötürü pazartesi akşamı yeni bölüm yayınlanmayacağını duyurdu. Bu durumun diğer gece şovlarını da etkilemesi beklenmekte.

Grevin sezonluk dizileri etkileyecek duruma gelmesi içinse süresinin uzunluğu kilit önem taşıyor. Şu aşamada kısa süreli bir grev dizilere pek zarar vermeyecek çünkü kanalların elinde belli bir yere kadar götürecek senaryolar zaten hazır. Ancak olur da grev beklenenden uzun sürerse işte o zaman Amerikan televizyonlarında işler karışacak. Bekleyip göreceğiz
ayy boyle bısey olursa ne olur bılmem ama bızı etkılemez zatı bızde gec baslıcak ozaman kadar hallolur amerıkada aksama olur olursa

thesals
04-11-07, 13:38

vaaayyy süper bir haber bu bu!!
sağol orrtttiii!!!!!!!
nyın kitapta diğeri kadar güzel ve heycanlı olur eminim!!!!!:happy0064:happy0064

sahika_87
05-11-07, 16:56
csi ın kitaplarının birinci serisini okudum çok güzeldi umarım bunlarda onun gibi güzel olurlar

nfl
07-11-07, 17:43
amerıkadakı grevın 22 haftayı gecebılecegı solyenıyo senerıstlerın yaptıgı enson kı bukadar surmus eyer boyle olursa ny elındekı seneryo bolum 13 kadar yanı erken fınal olabılırmıs bu butun dızıler ıcın gecerlı aslında:icon_sorr:sad53:

deniz_im
07-11-07, 19:45
amerıkadakı grevın 22 haftayı gecebılecegı solyenıyo senerıstlerın yaptıgı enson kı bukadar surmus eyer boyle olursa ny elındekı seneryo bolum 13 kadar yanı erken fınal olabılırmıs bu butun dızıler ıcın gecerlı aslında:icon_sorr:sad53:

sağol cnm verdiğin bilgi için:img-wink:
noluyo bunlara anlamadım ki böyle bişey olamz umarım az da değil hani 22 hafta diyosun:icon_sorr:icon_sorr ama yanlız önceki senaristlerde de ne inat varmış 22 hafta dile kolay:img-pilot:icon_whis
umarım en yakın zamanda bi netliğe kavuşur olumlu anlamda bizim dizide devam eder güzel güzel
ya bide 13. bölüm de bitirirlerse valla hiç olmucak bi durumda bitirirler:icon_sorryani öyle bi yerde kalmammalı bi netliğe kavuşmalı herşey
offf offff yine evkar bastı beni:icon_sorr

nfl
08-11-07, 17:36
az once tvde soylendı grevden encok etkılenen yapımlar csı ve desparate olcakmıs:icon_sorr mıllet cbs nın onunde eylem yapıyodu:img-hysteben seneryo yazmaya basladım amerikan pıyasasının yenı yuzlere ıhtıyacı var:D

thesals
08-11-07, 22:51
az once tvde soylendı grevden encok etkılenen yapımlar csı ve desparate olcakmıs:icon_sorr mıllet cbs nın onunde eylem yapıyodu:img-hysteben seneryo yazmaya basladım amerikan pıyasasının yenı yuzlere ıhtıyacı var:D

sen orti yaz yaz!!!
dediğin gibi yeni yüzlere ihtiyaç var....:icon_whis
hem grev devam ederse oyuncuları kaçırır biz çekeriz...:img-wink::):)
(gerçi csı türkiye olur..):img-hyste:img-hyste

nfl
10-11-07, 10:28
grev den dolayı gıttı bızım dızının yarısı ıste
CSI: ny mıamı ve vegas ıcın de gecerlı
24 bölümden 13′ünün tamamlanması bekleniyor.
"Criminal Minds"
22 bölümden 12’sinin tamamlanması bekleniyor.
"Moonlight"
11-12 bölümünün tamamlanması bekleniyor. Dizi, henüz tam sezon onayı almadı.
"Cane"
13 bölümünün de tamamlanması bekleniyor. Dizi, henüz tam sezon onayı almadı.
"Jericho"
2. sezonda 7 bölüm yayınlanacak.

ny 14 bolum olcakmısCSI: NY: Fourteen episodes will be produced. Seven episodes have aired, so there are seven left

nfl
15-11-07, 13:18
gecen haftakı ratıngler
1. CSI (CBS)
2. Without A Trace (CBS)
3. Dancing with the Stars - Pzt (ABC)
4. Grey’s Anatomy (ABC)
5. Desperate Housewives (ABC)
6. House (FOX)
7. NCIS (CBS)
8. Sunday Night Football (NBC)
9. Dancing with the Stars - Salı (ABC)
10. CMA Awards (ABC)
11. Extreme Makeover (ABC)
12. Survivor (CBS)
13. Criminal Minds (CBS)
14. CSI: Miami (CBS)
15. Two and a Half Men (CBS)
16. 60 Minutes (CBS)
17. CSI: NY (CBS):img-pilot
18. Samantha Who? (ABC)
19. Cold Case (CBS)
20. Brothers & Sisters (ABC)

nfl
15-11-07, 18:01
dunun sonucları
Fast National ratings for Wednesday, Nov. 14, 2007

CBS used its veteran crime dramas to score a solid overall ratings win, though ABC nearly snagged the top spot in the adults 18-49 demographic.

The Eye averaged a 7.9 rating/13 share in primetime, beating ABC's 6.5/10 for the top spot. FOX's 4.5/7 was good for third. NBC, 4.1/7, came in fourth, and The CW trailed with a 2.7/4.

In the adults 18-49 demographic, CBS led with a 3.5 rating, barely beating ABC's 3.4. FOX took third with a 2.9, followed by NBC, 2.3, and The CW 2.0.

ABC's "Pushing Daisies" led a soft 8 p.m. hour with a 5.8/9. CBS' "Kid Nation," 4.7/8, edged FOX's "Back to You," 4.6/8, and "'Til Death," 4.6/7, for second. "Phenomenon" came in fourth for NBC, while "America's Next Top Model" delivered a 3.4/6 for The CW.

"Criminal Minds" scored a 10.1/16 -- the night's best rating -- for CBS at 9 p.m. "Private Practice" put ABC in second with a 7.9/12. FOX stayed in third with "Kitchen Nightmares," which beat the slumping "Bionic Woman," 4.0/7, on NBC. "Gossip Girl" earned a 1.9/3 for The CW, a slight improvement over its usual performance.

At 10 p.m., "CSI: NY" kept CBS on top with an 8.8/15. "Dirty Sexy Money" posted a 5.7/9 for ABC, topping the 4.5/8 for "Life" on NBC.
gun 2.cısıyız super:good:

nfl
18-11-07, 11:28
hadı ıns:img-meeti
26 da gorusmeler yıne baslıyomus

thesals
18-11-07, 12:00
hadı ıns:img-meeti
Sinema ve Televizyon Yapımcıları Birliği ve Amerikan Senaryo Yazarları Birliği yaklaşık iki haftadır devam eden grevin ardından görüşmelere yeniden başlama kararı aldı. Amerika’daki Şükran Günü tatilinin hemen ardından, 26 Kasım’da başlayacak olan görüşmelerde bir orta yol bulunup grevin sonra ermesi sağlanmaya çalışılacak. Umarız bu girişim başarıyla sonuçlanır ve 2007-2008 TV sezonu sorunsuz bir şekilde devam eder
Hadi bakalım...
Umarım anlaşırlarda başındaki terslik sonunda düzeltilmiş olur...:icon_whis
Zaten zor izliyoruz yarım izlemektende kurtuluruz:img-yes:

nfl
21-11-07, 11:02
1 DANCING W/THE STARS-MON ABC Mon 8:00 PM 14.0/20.0 15,797,000 21,811,000
2 CSI CBS Thu 9:00 PM 13.3/20.0 14,955,000 21,365,000
3 GREY'S ANATOMY-THU 9PM ABC Thu 9:00 PM 12.5/18.0 14,089,000 19,605,000
4 DANCING W/STARS RESULT-TU ABC Tue 9:00 PM 11.7/17.0 13,152,000 17,586,000
5 NCIS CBS Tue 8:00 PM 11.1/17.0 12,577,000 17,392,000
6 HOUSE FOX Tue 9:00 PM 10.3/15.0 11,638,000 16,950,000
7 CRIMINAL MINDS CBS Wed 9:00 PM 10.1/16.0 11,381,000 15,734,000
7 CSI: MIAMI CBS Mon 10:00 PM 10.1/17.0 11,416,000 15,459,000
9 60 MINUTES CBS Sun 7:00 PM 9.5/15.0 10,708,000 14,633,000
9 WITHOUT A TRACE CBS Thu 10:01 PM 9.5/16.0 10,733,000 14,406,000
11 NBC SUNDAY NIGHT FOOTBALL NBC Sun 8:25 PM 9.3/15.0 10,444,000 14,474,000
12 SAMANTHA WHO? ABC Mon 9:32 PM 9.1/13.0 10,217,000 13,697,000
13 COLD CASE CBS Sun 9:00 PM 8.9/13.0 10,029,000 14,120,000
13 SURVIVOR: CHINA CBS Thu 8:00 PM 8.9/14.0 9,988,000 14,679,000
15 CSI: NY CBS Wed 10:00 PM 8.8/15.0 9,955,000 13,126,000 :img-pilot
16 TWO AND A HALF MEN CBS Mon 9:00 PM 8.7/12.0 9,798,000 14,120,000
17 LAW AND ORDER:SVU NBC Tue 10:00 PM 8.3/14.0 9,331,000 12,479,000
18 SHARK CBS Sun 10:00 PM 8.2/14.0 9,297,000 12,651,000
19 PRIVATE PRACTICE ABC Wed 9:00 PM 7.8/12.0 8,793,000 11,482,000
20 BOSTON LEGAL ABC Tue 10:02 PM 7.6/13.0 8,573,000 11,363,00

deniz_im
30-11-07, 14:42
1 DANCING W/THE STARS-MON ABC Mon 8:00 PM 14.0/20.0 15,797,000 21,811,000
2 CSI CBS Thu 9:00 PM 13.3/20.0 14,955,000 21,365,000
7 CSI: MIAMI CBS Mon 10:00 PM 10.1/17.0 11,416,000 15,459,000
15 CSI: NY CBS Wed 10:00 PM 8.8/15.0 9,955,000 13,126,000 :img-pilot

cnm teşekkürler bilgi için yerimiz fena değil aslında:img-wink:
ama csı:ny miami nasıl bu kadar üstte olabiliyor anlamıyorum csı yi da izlemiş olan biri olarak csı ın yerinin 2. sırada olması normal ama miami için böyle olduğunu düşünmüyorum ny un onun yerinde olması gerek
ama işte bu amerikalıların zevkine güvenilmez

nfl
30-11-07, 15:28
dunku bolumun ratıngı ıyı baya
Big ratings for a new Christmas special helped ABC to a demographic win Wednesday, but CBS snagged the overall crown.

For the night, CBS averaged a 7.9 rating/12 share. ABC was close behind with a 7.1/11 (the two networks were separated by only about 100,000 viewers). NBC finished third at 4.7/7, beating out FOX's 4.0/6. The CW pulled down a 2.7/4.

ABC led among adults 18-49 with a 4.5 rating, finishing a point ahead of CBS, 3.5. FOX came in third with a 2.8. NBC managed only a 2.1 but held off The CW's 1.9 in the race for fourth.

A pair of specials -- "Shrek the Halls," which premiered to a huge 11.0/17, and "How the Grinch Stole Christmas," 9.4/14 -- ruled the 8 p.m. hour for ABC. NBC's "Christmas in Rockefeller Center" scored a 6.0/9. CBS' "Kid Nation" was third, topping an hour of "'Til Death," 3.6/6, on FOX. "America's Next Top Model" earned a 3.3/5 for The CW (and finished second to ABC in adults 18-49).

CBS moved in front at 9 p.m. with "Criminal Minds," 10.0/15. ABC dropped to second with "Pushing Daisies," 6.2/9. "Kitchen Nightmares," 4.3/7, came in third for FOX. NBC's "Bionic Woman" was fourth, while "Gossip Girl" scored a 2.1/3 for The CW.

At 10 p.m., CBS' "CSI: NY" scored a 9.1/15 -- which was the combined total of ABC's "Dirty Sexy Money," 5.0/8, and NBC's "Life," 4.1/7.

nfl
02-12-07, 12:39
Hadi bakalım...
Umarım anlaşırlarda başındaki terslik sonunda düzeltilmiş olur...:icon_whis
Zaten zor izliyoruz yarım izlemektende kurtuluruz:img-yes:

yok ortı kurtulamıyoz yıne anlasma olmamıs gıttı bızım dızıler:icon_sorr

nfl
04-12-07, 16:22
dizi 14.bolumde kesın erken fınal yapıyo grev anlasma olmuyo:sad53::sad53::sad53::icon_sorr

glin
05-12-07, 08:49
cnm teşekkürler bilgi için yerimiz fena değil aslında:img-wink:
ama csı:ny miami nasıl bu kadar üstte olabiliyor anlamıyorum csı yi da izlemiş olan biri olarak csı ın yerinin 2. sırada olması normal ama miami için böyle olduğunu düşünmüyorum ny un onun yerinde olması gerek
ama işte bu amerikalıların zevkine güvenilmez

ben senin gibi elbetteki düşünmüyorum,deniz-im.csı:miami'yi izleyen biri olarak diyebilirim ki,hem oyunculuk olsun ,hem teknik,hem de hikaye bakımından harika.üç csı'ında olay ve karakter örgüsü farklı.bir izlediğiniz diğer csı serisinde önünüze sunulmuyor.csı:miami'ninde kendine has bir olay örgüsü ve havası var:img-yes:

deniz_im
06-12-07, 13:22
ben senin gibi elbetteki düşünmüyorum,deniz-im.csı:miami'yi izleyen biri olarak diyebilirim ki,hem oyunculuk olsun ,hem teknik,hem de hikaye bakımından harika.üç csı'ında olay ve karakter örgüsü farklı.bir izlediğiniz diğer csı serisinde önünüze sunulmuyor.csı:miami'ninde kendine has bir olay örgüsü ve havası var:img-yes:
tabii ki herkesin düşüncesi farklı olabilir cnm ben senin düşüncene saygı duyuyorum sadece ben öyle düşünüyorum
bütün csı üç serisini izledikten sonra ne bileyim miami yi beğenmedim soğuk geldi bana yani zaten sana da hak vermiyo değilim beğenenler çokki bu kadar izleyeci topluyo tabii ki üçününde farklı yapıları war ki aynı olsalar birbirinin kopyası niteliğinde olur izlenmezdi

maynaq
06-12-07, 17:19
dizi 14.bolumde kesın erken fınal yapıyo grev anlasma olmuyo:sad53::sad53::sad53::icon_sorr

grev konusu kesinleştimi şimdi :sad53: :sad53: :icon_cry:

nfl
06-12-07, 17:45
grev konusu kesinleştimi şimdi :sad53: :sad53: :icon_cry:

evet kesınlestı gıbı bısey denız ım vrdıgı tarıhde bıtcek:icon_sorrsonra cnbce de baslıcak ama yarıda kalcak:sad53:bekle okadar:icon_sorrhemde ne bolumle fınal yapcak kursamızda kalcak resmen:sad53:

nfl
19-12-07, 11:29
ny su ana kadarkı en yuksek ratıngını aldı gecen haftakı bolumuyle ee danny agırlıklıydı tabı ılk kez mıamı ve crımınal lı gecmıs:happy0064:happy0064
1 CSI CBS Thu 9:00 PM 12.5/19.0 14,136,000 19,874,000
2 WITHOUT A TRACE CBS Thu 10:01 PM 10.0/17.0 11,298,000 15,147,000
3 NBC SUNDAY NIGHT FOOTBALL NBC Sun 8:25 PM 9.5/15.0 10,716,000 14,614,000
4 CSI: NY CBS Wed 10:00 PM 9.4/16.0 10,552,000 14,355,000 :img-pilot:img-wink:
5 CSI: MIAMI CBS Mon 10:00 PM 9.2/15.0 10,421,000 14,113,000
6 CRIMINAL MINDS CBS Wed 9:00 PM 9.0/14.0 10,131,000 14,175,000
7 60 MINUTES CBS Sun 7:00 PM 8.7/14.0 9,774,000 13,358,000
7 SURVIVOR: CHINA CBS Thu 8:00 PM 8.7/14.0 9,862,000 14,487,000
9 SURVIVOR: CHINA FINALE(S) CBS Sun 8:00 PM 8.5/13.0 9,580,000 15,184,000
10 DEAL OR NO DEAL-WED NBC Wed 8:00 PM 8.4/14.0 9,522,000 13,182,000
10 OT, THE FOX Sun 7:28 PM 8.4/14.0 9,526,000 13,543,000
12 DEAL OR NO DEAL 12/10(S) NBC Mon 8:00 PM 8.0/12.0 8,970,000 12,624,000
13 NCIS CBS Tue 8:00 PM 7.7/12.0 8,657,000 11,690,000
14 DEAL OR NO DEAL 12/11(S) NBC Tue 8:00 PM 7.3/12.0 8,256,000 11,305,000
14 SUNDAY NIGHT NFL PRE-KICK NBC Sun 8:15 PM 7.3/12.0 8,216,000 11,086,000
14 SURVIVOR: CHINA REUNION(S) CBS Sun 10:00 PM 7.3/12.0 8,268,000 12,257,000
14 TWO AND A HALF MEN CBS Mon 9:00 PM 7.3/11.0 8,219,000 11,487,000
18 EXTREME MAKEOVER:HOME ED. ABC Sun 8:00 PM 7.1/11.0 8,044,000 11,849,000
19 BIGGEST LOSER 4 NBC Tue 9:00 PM 6.3/10.0 7,142,000 9,827,000
19 HOUSE FOX Tue 9:00 PM 6.3/10.0 7,158,000 9,825,000

thesals
21-12-07, 22:44
evet kesınlestı gıbı bısey denız ım vrdıgı tarıhde bıtcek:icon_sorrsonra cnbce de baslıcak ama yarıda kalcak:sad53:bekle okadar:icon_sorrhemde ne bolumle fınal yapcak kursamızda kalcak resmen:sad53:

yaaa orti olmadıki şimdi!!!!:icon_sorr

hevesle o kadar bekle bekle sonra böyle açıkta kal!!!!:img-pilot

Cinler diyo git sende fan olarak açlık grevi yap!!!!:img-polic:img-polic

sprytus
22-12-07, 08:30
Cinler'in hiç söylemesine gerek yok be arkadaşım!Dizinin fanı olarak bir açlık grevi yapman sadece sana zarar verebileceğinden, önemli olanın CSI:NY'un izlenme oranlarındaki artışın biz diziseverlerini sevindirmesi değil midir?:img-yes:

nfl
22-12-07, 09:55
ortı aman dıyım bos ver aclık grevını sprytus dedıgı gıbı sana zarar verır bunlar da uzucak cunku ınatcı adamlar haklarını sonuna kadar savunuyolar :img-pilot ny en son 4x11 yayınlandı 14.bolum sezon fınalı olcak ve son ratıngler umarım daha da yukselır ama 11.bolumde hakettı yanı carmıne resmen dokturdu ve ny ılk basladndakı durumuna bakarsak gerek kalıte bakımınan gerek oyucular acısından nekdar asama kaydettını bu sezonda daha ıyı anlıcaz kımsede beklemıyodu heralde ama ny astı bunları senerıstler ve oyuncuları tebrık etmek lazım ıns en yakın zaman da yayınlanır heralde ocak sonu gıbı baslar cnbce de heroes da erken fınal yapcanı dusunursek belk busefer wat ın yerıne gelmez:img-yes:

thesals
22-12-07, 15:50
ortı aman dıyım bos ver aclık grevını sprytus dedıgı gıbı sana zarar verır bunlar da uzucak cunku ınatcı adamlar haklarını sonuna kadar savunuyolar :img-pilot ny en son 4x11 yayınlandı 14.bolum sezon fınalı olcak ve son ratıngler umarım daha da yukselır ama 11.bolumde hakettı yanı carmıne resmen dokturdu ve ny ılk basladndakı durumuna bakarsak gerek kalıte bakımınan gerek oyucular acısından nekdar asama kaydettını bu sezonda daha ıyı anlıcaz kımsede beklemıyodu heralde ama ny astı bunları senerıstler ve oyuncuları tebrık etmek lazım ıns en yakın zaman da yayınlanır heralde ocak sonu gıbı baslar cnbce de heroes da erken fınal yapcanı dusunursek belk busefer wat ın yerıne gelmez:img-yes:
haklsınız aslında olan bana olur sonuçta...:icon_whis
Ama napıyım bu kadar bekle bekle sonra erken final olsun sinirlerime dokunuyo valla:icon_sorr
orticim sana katılıyorum aslında...
ny ilk sezonlarına göre bayağı kaliteli oturmuş bir yapım oldu... .ama bu grev işi sadece bu diziyi değil diğerlerinide etkileyeceğinden bun bir çözüm bulunur diye ümit ediyorum..:icon_whis

dazzle
22-12-07, 15:58
bugun csi:miami&ny ortak bölüm vardi tabiki kelimenin tam anlamıyla züperdi:)izlemiştim zaten ama birkere daha izlemenin kime zararı var neyse danny çok şirindi bayagı toymuş ozamanlar 3sene öncesiyle şimdisi nekadar fark ediyo bayagı ortak noktalar var bu 2dizide 2 dizidede 2csi ci öldürüldü miamide speedly ny da aiden 2sinide özlemişim yad ettim busayede mac de yine çok karizmaydi çok iyi düşünülmüş 2dizinin birleşmesi ayrı bi tad katmış yapımcılar aynı olunca bu gibi durumlar kaçınılmaz oluyo ama eger izlemek gibi bi sansiniz olursa bu bölümü izleyin pişman olmazsınız :) :)

nfl
22-12-07, 18:24
bugun csi:miami&ny ortak bölüm vardi tabiki kelimenin tam anlamıyla züperdi:)izlemiştim zaten ama birkere daha izlemenin kime zararı var neyse danny çok şirindi bayagı toymuş ozamanlar 3sene öncesiyle şimdisi nekadar fark ediyo bayagı ortak noktalar var bu 2dizide 2 dizidede 2csi ci öldürüldü miamide speedly ny da aiden 2sinide özlemişim yad ettim busayede mac de yine çok karizmaydi çok iyi düşünülmüş 2dizinin birleşmesi ayrı bi tad katmış yapımcılar aynı olunca bu gibi durumlar kaçınılmaz oluyo ama eger izlemek gibi bi sansiniz olursa bu bölümü izleyin pişman olmazsınız :) :)

ızlemıstım obolumu cnbce deyken cnbce sagolsun verdı mıamıyıde guzel dı nerde ızledın sen dıgıturktemı benım hayalım vegasla ny hayalım 2sı mutıs olur hala umudum var:img-yes:seneye ıns
evet ortıcım olan bıze oldu ama yapcak bısey yok alıstırcaz kendımızı :icon_sorr

dazzle
22-12-07, 20:14
ızlemıstım obolumu cnbce deyken cnbce sagolsun verdı mıamıyıde guzel dı nerde ızledın sen dıgıturktemı benım hayalım vegasla ny hayalım 2sı mutıs olur hala umudum var:img-yes:seneye ıns
evet ortıcım olan bıze oldu ama yapcak bısey yok alıstırcaz kendımızı :icon_sorr

evet digitürkte izledim ama senin dedigin gibi ny ve vegas ta çok güzel olabilir:img-wink:

nfl
26-12-07, 15:25
Cheers to Carmine Giovinazzo for pulling out yet another stellar performance on CSI: NY. Give this man an Emmy nomination already! His portrayal of Danny Messer in the Dec. 12 episode was heartbreaking and moving. He doesn’t get the credit he deserves for his wonderful acting, which proves he is much more than one of TV Guide's Sexiest Men on TV. He’s an amazing actor.
keske olsa :img-pilot
kaynak:csifıles

kısaca ozet olarak carmıne yı bol bol ovuyo 4x11 bolumule emmy alması gerektıgı sasırtıcı bı aktor oldunu falan soyluyo(kı kesınlıkle bolumdekı performansı hakettını gosterıyo )

nfl
29-12-07, 13:53
gecen haftanın ratnıglerı ama dızılerın sanırım mıamı dısında hepsı tekrar bolumlerı yayınlandı:img-yes:ama tekrar bıle yuksek:good:
1 CSI: MIAMI CBS Mon 10:00 PM 9.5/16.0 10,702,000 14,014,000
2 NBC SUNDAY NIGHT FOOTBALL NBC Sun 8:24 PM 8.7/16.0 9,846,000 14,104,000
3 60 MINUTES CBS Sun 7:22 PM 8.4/16.0 9,426,000 13,520,000
4 NCIS CBS Tue 8:00 PM 8.2/14.0 9,302,000 13,012,000
5 CSI: NY CBS Wed 10:01 PM 7.7/13.0 8,688,000 11,186,000 :img-pilot
6 TWO AND A HALF MEN 930 SP(S) CBS Mon 9:30 PM 7.5/11.0 8,452,000 11,283,000
7 CRIMINAL MINDS CBS Wed 9:01 PM 7.4/12.0 8,390,000 11,656,000
8 BIGGEST LOSER 4 NBC Tue 9:00 PM 7.2/12.0 8,078,000 11,420,000
8 TWO AND A HALF MEN CBS Mon 9:00 PM 7.2/11.0 8,119,000 11,098,000
8 WITHOUT A TRACE CBS Thu 10:01 PM 7.2/13.0 8,085,000 10,517,000
11 UNIT, THE CBS Tue 9:00 PM 6.8/11.0 7,721,000 10,739,000
12 CSI CBS Thu 9:00 PM 6.7/11.0 7,589,000 10,302,000
13 HOUSE FOX Tue 9:00 PM 6.4/10.0 7,234,000 9,922,000
14 SUNDAY NIGHT NFL PRE-KICK NBC Sun 8:15 PM 6.2/12.0 6,962,000 9,746,000
15 CLASH OF CHOIRS 12/19(S) NBC Wed 8:00 PM 5.4/9.0 6,047,000 8,256,000
15 CLASH OF CHOIRS 12/20(S) NBC Thu 8:00 PM 5.4/9.0 6,087,000 8,097,000
17 AMAZING RACE 12 CBS Sun 8:22 PM 5.3/9.0 5,983,000 8,972,000
17 CLASH OF CHOIRS 12/17(S) NBC Mon 8:00 PM 5.3/8.0 6,032,000 7,951,000
17 CSI - 8PM SPECIAL(S) CBS Thu 8:00 PM 5.3/9.0 5,957,000 8,099,000
20 CLASH OF CHOIRS 12/18(S) NBC Tue

neville
01-01-08, 21:46
artık cnbce de başlasın istiyorum diziyoruz, özledim, ceset görmeyi özledim (iğrenç)...ekibimizi özledim. reytingler de iyi geliyor sanki, yeni sezonu takip edemiyorum ama güzel sanki. dayanamayıp spoiler okuyorum arada...

nfl
02-01-08, 10:37
artık cnbce de başlasın istiyorum diziyoruz, özledim, ceset görmeyi özledim (iğrenç)...ekibimizi özledim. reytingler de iyi geliyor sanki, yeni sezonu takip edemiyorum ama güzel sanki. dayanamayıp spoiler okuyorum arada...

evet yorum yapmayı bıle ozledım bı baslasada amerıkadakı ratıngler bu sene super tavan yaptı resmen ama hakedıyoda 4. sezon super gelıyo neyazıkkı 14 .bolume kadar surcek ıns cnbce busene watın yerıne koymaz yoksa marta kalır pazar olursa subatın ılk haftası baslar:img-pilot

nfl
02-01-08, 20:07
gecen haftanın ratıngler(haftalık) dızılerın tekrar ları vardı yıne ama yıne tekrar bıle olsa ıyı almısız:happy0064
1. Sunday Night Football (NBC)

2. CSI: Miami (CBS)
3. 60 Minutes (CBS)
4. NCIS (CBS)
5. Criminal Minds (CBS)
6. The Biggest Loser (NBC)
7. Two and a Half Men - Mon, 9:30 (CBS)
8. CSI: NY (CBS):img-pilot
9. Two and a Half Men (CBS)
10. The Unit (CBS)
11. Without A Trace (CBS)
12. CSI (CBS)
13. House (FOX)
14. Sunday Night Football Pre-Kick (NBC)
15. The Amazing Race (CBS)
16. The Santa Clause 2 (ABC)
17. Clash of the Choirs - Weds (NBC)
18. CSI - Thurs, 8pm (CBS)
19. Clash of the Choirs - Thursday (NBC)
20. House (FOX)

nfl
16-01-08, 12:05
haftalık ratıngler
1 FOX NFC PLAYOFF-PST-SUN(S) FOX Sun 7:54 PM 18.8/29.0 21,244,000 32,509,000
2 AFC DIVISIONAL PLAYOFF-SA(S) CBS Sat 8:16 PM 17.9/30.0 20,139,000 30,896,000
3 ALLSTATE BCS NATL CHAMP(S) FOX Mon 8:24 PM 14.4/22.0 16,291,000 23,069,000
4 GREY'S ANATOMY-THU 9PM ABC Thu 9:00 PM 11.6/17.0 13,029,000 17,679,000
5 CSI CBS Thu 9:00 PM 11.2/17.0 12,669,000 18,185,000
6 TERMINATOR: SRH CNR CHRON FOX Sun 8:00 PM 11.1/16.0 12,523,000 18,359,000 (gayet super bı baslangıc yaptı cnbce yı tebrık ederım:img-yes:)
7 LAW AND ORDER:SVU NBC Tue 10:00 PM 9.9/17.0 11,190,000 15,153,000
8 COMANCHE MOON 1(S) CBS Sun 9:00 PM 9.4/14.0 10,553,000 15,760,000
9 WITHOUT A TRACE CBS Thu 10:01 PM 9.3/16.0 10,493,000 13,828,000
10 CRIMINAL MINDS CBS Wed 8:59 PM 8.9/14.0 10,069,000 14,303,000
11 DEAL OR NO DEAL-WED NBC Wed 8:00 PM 8.4/13.0 9,458,000 13,469,000
12 EXTRM MAKEOVER:HM ED-1/13(S) ABC Sun 9:00 PM 8.3/12.0 9,378,000 14,004,000
13 NCIS CBS Tue 8:00 PM 8.1/13.0 9,181,000 12,410,000
14 BROTHERS & SISTERS ABC Sun 10:01 PM 7.4/12.0 8,354,000 10,898,000
14 DANCE WAR:BRUNO/CARRIEANN ABC Mon 8:00 PM 7.4/11.0 8,369,000 11,001,000
14 LAW AND ORDER NBC Wed 10:00 PM 7.4/12.0 8,382,000 11,022,000
17 CSI: NY CBS Wed 10:00 PM 7.3/12.0 8,256,000 11,709,000
18 TWO AND A HALF MEN CBS Mon 9:00 PM 7.2/10.0 8,119,000 11,391,000 :img-pilot
19 FAMILY GUY FOX Sun 9:01 PM 6.9/10.0 7,798,000 11,331,000
20 AMAZING RACE 12 CBS Sun 8:00 PM 6.8/10.0 7,669,000 11,649,000

deniz_im
16-01-08, 15:40
nfl sağol bilgiler için:img-wink::good:
anam işe bak 2 hafta önce tekrar bölümü vardı csı:ny un 8. olmuş,
geçen hafta yeni bölüm 12. bölüm yayınlandı 17. olmuşçok garip:icon_whis
terminator u ben çok merak ettim şimdi bu koadar rating alıyosa umarımgüzel bişeydir de
cnbce de doğru dürüst izleyebiliriz

nfl
16-01-08, 15:44
nfl sağol bilgiler için:img-wink::good:
anam işe bak 2 hafta önce tekrar bölümü vardı csı:ny un 8. olmuş,
geçen hafta yeni bölüm 12. bölüm yayınlandı 17. olmuşçok garip:icon_whis
terminator u ben çok merak ettim şimdi bu koadar rating alıyosa umarımgüzel bişeydir de
cnbce de doğru dürüst izleyebiliriz

ama sole bısey var bolum de okadar ıyı deyıl dı yanı bıtek danny :img-blush:img-in_loıyıdı onun dısında durgun du haftaya ınsss tavan yapcak :img-pilot

deniz_im
16-01-08, 15:44
Posted Jan 15th 2008 2:22PM by Bob Sassone

This isn't a good sign at all.

Yesterday, four of the major studios - CBS Paramount, 20th Century Fox Television, NBC Universal, and Warner Brothers Television - canceled the contracts of dozens of writers and put an end to over 65 development deals, which basically means that there are no new scripts to choose from to start filming pilots for next fall's schedule. This will save the production companies millions, since they won't have to keep paying the writers for the deals.

And that's not the end of it. One studio exec says that if the strike lasts into February, there will be another round of contract terminations. I think this all means that in September of 2008, we're all going to be watching American Gladiators: The Apprentice, infomercials, and whatever DVDs we have piled up on our coffee tables.

Source: TV Squad

anayandık resmenyaw:icon_sorr:icon_sorr:sad53:

nfl
16-01-08, 15:46
Posted Jan 15th 2008 2:22PM by Bob Sassone

This isn't a good sign at all.

Yesterday, four of the major studios - CBS Paramount, 20th Century Fox Television, NBC Universal, and Warner Brothers Television - canceled the contracts of dozens of writers and put an end to over 65 development deals, which basically means that there are no new scripts to choose from to start filming pilots for next fall's schedule. This will save the production companies millions, since they won't have to keep paying the writers for the deals.

And that's not the end of it. One studio exec says that if the strike lasts into February, there will be another round of contract terminations. I think this all means that in September of 2008, we're all going to be watching American Gladiators: The Apprentice, infomercials, and whatever DVDs we have piled up on our coffee tables.

Source: TV Squad

anayandık resmenyaw:icon_sorr:icon_sorr:sad53:

nasıl yaaaa offffff bekle bekleeee :sad53::sad53::icon_sorr:icon_sorr dalga mı gecıyolar ya bı bole bı ole

nfl
17-01-08, 19:14
CSI, Grey's Anatomy, Heroes gibi dizilerinin meraklıları da, geçen haftaki bölümlerden sonra bu keyiflerine veda etti. Üç popüler dizinin de elde hiçbir hazır senaryosu kalmadığı için yayınları bitti.
"Desperate Housewives,", "House," "Lost," ve "24" karanlığa gömülen diğer bazı çok seyredilen diziler. Bu hafta bazı büyük stüdyoların düzinelerce yazarla kontratlarını iptal etmeleri de, bu dizilerin büyük bölümünün bahar aylarında yeniden ekrana gelmesini uman seyircileri hayal kırıklığına uğratacak. Çünkü, kontratların iptal edilmesi, söz konusu programların gelecek yılki yayınlarını da tehlikeye soktu.

Birçok televizyon meraklısının, "prime time" yayınlarının sürekli, tekrar bölümlerden oluşması üzerine, televizyon seyretme alışkanlığında değişiklikle oluşmaya başladı. Gazetelere konuşan Amerikalılar, internete yönelmeye başladıklarını ifade ediyor. Syracuse Üniversitesi popüler kültür uzmanı Profesör Robert Thompson, kontrat iptallerinin ve grevin yaz aylarında da devam etmesi halinde, "televizyona bakışta büyük değişimler yaşanabileceğine" dikkat çekiyor.
Kaynak SABAH 17/01/2008
:sad53::icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:sad53:yaaa seneyede olmaz naparım offfff depreyondayımmmmm:sad53::icon_sorr

thesals
17-01-08, 19:53
LOST hayranlarına kötü haber

CSI, Grey's Anatomy, Heroes gibi dizilerinin meraklıları da, geçen haftaki bölümlerden sonra bu keyiflerine veda etti. Üç popüler dizinin de elde hiçbir hazır senaryosu kalmadığı için yayınları bitti.
"Desperate Housewives,", "House," "Lost," ve "24" karanlığa gömülen diğer bazı çok seyredilen diziler. Bu hafta bazı büyük stüdyoların düzinelerce yazarla kontratlarını iptal etmeleri de, bu dizilerin büyük bölümünün bahar aylarında yeniden ekrana gelmesini uman seyircileri hayal kırıklığına uğratacak. Çünkü, kontratların iptal edilmesi, söz konusu programların gelecek yılki yayınlarını da tehlikeye soktu.

Birçok televizyon meraklısının, "prime time" yayınlarının sürekli, tekrar bölümlerden oluşması üzerine, televizyon seyretme alışkanlığında değişiklikle oluşmaya başladı. Gazetelere konuşan Amerikalılar, internete yönelmeye başladıklarını ifade ediyor. Syracuse Üniversitesi popüler kültür uzmanı Profesör Robert Thompson, kontrat iptallerinin ve grevin yaz aylarında da devam etmesi halinde, "televizyona bakışta büyük değişimler yaşanabileceğine" dikkat çekiyor.
Kaynak SABAH 17/01/2008
:sad53::icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:sad53:yaaa seneyede olmaz naparım offfff depreyondayımmmmm:sad53::icon_sorr

amanınnn inanamıyorummmmmm
Zaten bu sene yarım yamalak izliycez....
Bide seneyede izleyememe tehlikesine girdi!!!!!!
OOOFFFF BİTSE ARTIK ŞU GREV!!!!!!:img-polic:img-polic

jatco bennardo
19-01-08, 20:40
merak ettigim dizlerden...

kanıt pesinde dizine benziyor okugum kadarıyla

nfl
23-01-08, 12:18
cogu dızı tekrar dı termınator ıstıkrarını surduruyo(ama yınede csı gecememıs terara ramen:img-grin2) ny ta ıyı tekrara gore bugun yenı bolum olcak acayıp ıyı beklıyorum cunku danny agırlıklı tavan yapcak:img-in_lo
1. NFC Playoffs (FOX)
2. AFC Playoffs (CBS)
3. Allstate BCS National Game (FOX)
4. CSI (CBS
5. Terminator: The Sarah Connor Chronicles (FOX)
6. Grey's Anatomy (ABC)
7. Comanche Moon - Part 1 (CBS)
8. Law and Order: SVU (NBC)
9. Criminal Minds (CBS)
10. Extreme Makeover (ABC)
11. Without A Trace (CBS)
12. Deal Or No Deal - Weds (NBC)
13. NCIS (CBS)
14. CSI: NY (CBS)
15. The Amazing Race 12 (CBS)
16. Two and a Half Men (CBS)
17. Family Guy (FOX)
18. Brothers & Sisters (ABC)
19. Dance War (ABC)
20. Law and Order (NBC)

thesals
23-01-08, 17:51
merhaba arkadaşlar....
Ya ben çok merak ettim bide size sorayım...
(nete giremiyorum uzun zamandır hiçbişeyden haberim yok...)
Hala yayın günüyle ilgili bir bilgi yok mu ya???

nfl
23-01-08, 18:27
merhaba arkadaşlar....
Ya ben çok merak ettim bide size sorayım...
(nete giremiyorum uzun zamandır hiçbişeyden haberim yok...)
Hala yayın günüyle ilgili bir bilgi yok mu ya???

hımm ortım sımdık 1 aydan berı urettım teorılere gore cnbce pushıng daısıes reklamları donmeye basladı dw nın saatın de kı demekkı salı olcak pazar 3 dızı bıtıyo ve hala da dıyer yenı dızılerın reklamı olmadına gore bu pazar dızılerın sonuna bakmak lazım buyuk bı ıhtımal cold case ve ny gelcek persembede prıson zatı:img-yes: bence ayın 3 de ny olcak yanı ole umuyorum:icon_whis

thesals
27-01-08, 12:27
hımm ortım sımdık 1 aydan berı urettım teorılere gore cnbce pushıng daısıes reklamları donmeye basladı dw nın saatın de kı demekkı salı olcak pazar 3 dızı bıtıyo ve hala da dıyer yenı dızılerın reklamı olmadına gore bu pazar dızılerın sonuna bakmak lazım buyuk bı ıhtımal cold case ve ny gelcek persembede prıson zatı:img-yes: bence ayın 3 de ny olcak yanı ole umuyorum:icon_whis

hhhmm anladım orticim...
sıkı takip etmemiz gerekiyor yani...:img-polic
Zaten diğer dizilerin başlama tarihleri ile ilgili ufak ufak bilgiler gelmeye başladı.....
Yakında bizimkide gelir inşallah!!!:icon_whis

nfl
27-01-08, 12:39
hhhmm anladım orticim...
sıkı takip etmemiz gerekiyor yani...:img-polic
Zaten diğer dizilerin başlama tarihleri ile ilgili ufak ufak bilgiler gelmeye başladı.....
Yakında bizimkide gelir inşallah!!!:icon_whis

bugun aksam bellı olcak ortım bıten dızılerın sonuna bakmamız yeterlı olcak :img-wink:haftaya hangı dızılerın gelcegı ama 90 ny cold case olcak

yagmur_montana
29-01-08, 18:34
evet ama gelecek haftaya sevgılı kanalımız fılm koymus pazara nıye bole yapıyolar anlamadım dun ole bı sınırlendım kı butun gece reklam aralarına baktım zapıng yapa yapa :P nıse su carsamba dergı cıksın anlarız marta sarkmaz ıns:icon_whis

hem de film 8 den başlıyor , arka arkaya hiç yayınlanacak dizi yokmuş gibi konmuş .. grevden gerçi erken bitecek ama hiç marta sarkmazdı :sad53:

nfl
29-01-08, 18:34
pazar teorısı curudu kanal pazar gunlerını full fılm koycakmıs ınanmıyorum ya resmen saygısızlık kaldık yıne marta anlasıldı:icon_evil maıl atalım barı :img-pilotben pazarı gerı ıstıyorum gıttı dızıler ya:sad53:

nfl
30-01-08, 13:01
haftalık ratıngler ny ıyı csı yıne tekrarıla bıle ıyı :img-yes:
1 AMERICAN IDOL-TUESDAY FOX Tue 8:00 PM 16.2/24.0 18,229,000 29,274,000
2 AMERICAN IDOL-WEDNESDAY FOX Wed 8:00 PM 15.1/23.0 17,015,000 27,091,000
3 MOMENT OF TRUTH FOX Wed 9:01 PM 12.9/19.0 14,552,000 23,046,000
4 60 MINUTES CBS Sun 7:00 PM 9.5/15.0 10,696,000 14,480,000
5 CSI CBS Thu 9:00 PM 8.6/13.0 9,748,000 13,268,000
5 HALLMARK HALL OF FAME(S) CBS Sun 9:00 PM 8.6/13.0 9,672,000 12,726,000
7 DEAL OR NO DEAL-MON NBC Mon 9:00 PM 8.5/13.0 9,555,000 14,238,000
7 DEAL OR NO DEAL-WED NBC Wed 8:00 PM 8.5/13.0 9,551,000 13,664,000
7 HOUSE FOX Tue 9:00 PM 8.5/13.0 9,535,000 13,910,000
10 LAW AND ORDER:SVU NBC Tue 10:00 PM 8.4/14.0 9,471,000 12,984,000
11 WITHOUT A TRACE CBS Thu 10:01 PM 8.1/14.0 9,096,000 11,723,000
12 CRIMINAL MINDS CBS Wed 9:00 PM 7.9/12.0 8,960,000 12,668,000
13 EXTREME MAKEOVER:HOME ED. ABC Sun 8:00 PM 7.8/12.0 8,849,000 13,546,000
13 NCIS CBS Tue 8:00 PM 7.8/12.0 8,760,000 11,951,000
15 CSI: NY CBS Wed 10:00 PM 7.4/12.0 8,323,000 11,514,000
16 TWO AND A HALF MEN-SPC(S) CBS Mon 9:00 PM 7.3/11.0 8,247,000 11,576,000
17 LAW AND ORDER NBC Wed 10:00 PM 7.1/12.0 7,972,000 10,347,000
17 SHARK - 8PM SPECIAL(S) CBS Sun 8:00 PM 7.1/11.0 7,979,000 11,034,000
19 CSI: MIAMI-SPC(S) CBS Mon 10:00 PM 7.0/11.0 7,840,000 10,504,000
20 DANCE WAR SP-1/21(S) ABC Mon 8:00 PM 6.5/10.0 7,325,000 9,843,000

nfl
01-02-08, 09:56
sonunda cnbce den ny la ılgılı bılgı geldı wat bıter bıtmez baslıyomus pzt ve oncesı 18 subat cold case baslıyo mutıs polısıye gunu:happy0064:img-pilot

lilly_rush
05-02-08, 15:30
çok süper olacak. wat 25 şubatta bitiyor, ondan sonra başlayacak..yine eskisi gibi..eski cumalar gibi...:happy0064:happy0064

nfl
06-02-08, 18:28
grevın bıttıgı solenıyo ama kesınlesen abc dızılerının doncegımıs sanırım su an greys dh gıbı cbs den da bısey yok :icon_sorr:sad53:bı bıtse

JaNnzUu
07-02-08, 11:21
sonunda cnbce den ny la ılgılı bılgı geldı wat bıter bıtmez baslıyomus pzt ve oncesı 18 subat cold case baslıyo mutıs polısıye gunu:happy0064:img-pilot

Wow..Süperr Wat Bitti Diyee üzülürkenn csı geliyorr cokk svndmmm:happy0064:happy0064

dazzle
08-02-08, 11:57
senaristlerin grevi sonunda son bulmuş bu duruma çok ama çok sevindim hiçbir dizi geri kalmıcak artık üzüntüden harap olmuştum valla :)

nfl
08-02-08, 12:53
csı ny mayıs nısan gıbı 4 yada 7 bolum
aynı sey dıter csı serılerı ıcınde gecerlı
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:img-pilot:img-pilot:img-pilot:img-pilot:happy0064:happy0064:happy0064

grevbıttı kesınlestımıs:img-yes:

yagmur_montana
08-02-08, 13:55
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:img-pilot:img-pilot:img-pilot:happy0064:

grevbıttı kesınlestı ıste:img-yes:

:happy0064 heyy sonunda , çok iyi bir haber bu , :img-pilot 14 bölüm bizi kesmedi zaten :img-wink: diğer csi lar içinde iyi olmuş ..

thesals
09-02-08, 20:33
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:img-pilot:img-pilot:img-pilot:img-pilot

grevbıttı kesınlestımıs:img-yes:
oooo süpeerr!!!!:icon_whis
grevin bittiğine çok sevindim...:happy0064:happy0064
nihayet adam gibi seyredebilcez dizileri...

sahika_87
11-02-08, 19:11
süper bir haber gazetede bugün grevin bittiğini okudum artık dizimiz yayınlansın ya kış boyunca bekledik daha fazla beklemek istemiyorum doğrusu

sahika_87
16-02-08, 21:46
bugün biryerde dizinin 3 marrta başlayacağını okudum doğrumu acaba o kadar kısa zamnda gösterime girecek mi ki

nfl
16-02-08, 21:53
bugün biryerde dizinin 3 marrta başlayacağını okudum doğrumu acaba o kadar kısa zamnda gösterime girecek mi ki

evet 3 marta baslıyo ıns 21.00 wat bıter bıtmez:img-pilot:img-yes: oncesı de cold case:happy0064

sahika_87
16-02-08, 22:09
başlasın artık canım ya uzun zamandan beri resimlerle falan idare ediyoruz çoğumuz

nfl
17-02-08, 12:02
cbs ny 5.sezonunun olcanı duyurdu gelecek donem seneye ıns 100 bolumu kutlancak:happy0064:img-pilot

yagmur_montana
17-02-08, 13:19
cbs ny 5.sezonunun olcanı duyurdu gelecek donem seneye ıns 100 bolumu kutlancak:happy0064:img-pilot

:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 hey , harika bir haber .. ama 5. sezon normal sezonlar gibi olur değilmi (24 bölüm)

nfl
17-02-08, 13:27
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 hey , harika bir haber .. ama 5. sezon normal sezonlar gibi olur değilmi (24 bölüm)

tabı cnm yanı tekrar da bı grev olmaz sa 24 bolum olur artık ama gunu degısebılır belkı 100. bolume ozel bolum de yaparlar artık:happy0064:img-in_lo

lilly_rush
29-02-08, 13:21
sonunda dün akşam cnbc-e'de fragmanını izledim...böylece muhteşem p.tesi tamamlanmış olacak:happy0064

JaNnzUu
02-03-08, 15:31
Bekledikk Bekledikk Bekledikk vee Sonundaa kaşuyoruzz Csı'aaa:)
acayipp heyecanlıyımmm ama birazda burukk cunkuu kısaa sürücekk ahh şuu grev...:'(
Dünn Gördümm Fragmanıı Nekadarr sevındımm Güzeldee Birr Müzikk koymuşlarr Tvnın içinee giriyordumm neredeysee:)
Neyse yenii maceralar bizi bekliyorr;)

yagmur_montana
02-03-08, 15:35
aslında normalinden kısa sürecek ama yine de 14 . bölümde bırakmayacaklar , grev bittiği için o zamana kadar yeni bölümler çekecekler , biz de 14 hafta geçene kadar biz ara verilmeden izleriz heralde :)

Melal
02-03-08, 19:45
Demek yarın akşam Csı:NY başlıyor çok sevindim.:happy0064
Saat kaçta başlayacak bileyimde kaçırmayayım.:)

nfl
02-03-08, 19:55
Demek yarın akşam Csı:NY başlıyor çok sevindim.:happy0064
Saat kaçta başlayacak bileyimde kaçırmayayım.:)

9 da baslıcak sonun da baya oldu ama emın olun bekledımıze decek su ana kadar kı en ıyı sezon:img-in_lo:img-icecr:img-pilot

thesals
03-03-08, 14:19
9 da baslıcak sonun da baya oldu ama emın olun bekledımıze decek su ana kadar kı en ıyı sezon:img-in_lo:img-icecr:img-pilot

oohh yyaa sonunda nihayet başlıyor!!!
ne zamandır bugünün gelmesini bekliyoduk..:img-yes:
saatlerde geçmiyo vallaa...:icon_sorr

kozhan
03-03-08, 15:34
cok doğru söylüyor sun

deniz_im
12-03-08, 21:19
şimcik yurtdışında amerikada mart ayında csı dergiis çıktı
fanlardan biri danny ve lindsay sıklıkta olan sayfaalrı yüklemiş ben de onları iletiyom
http://i41.servimg.com/u/f41/11/31/23/73/scan0010.jpg
http://i41.servimg.com/u/f41/11/31/23/73/scan0011.jpg
http://i41.servimg.com/u/f41/11/31/23/73/scan0012.jpg
http://i41.servimg.com/u/f41/11/31/23/73/scan0013.jpg
http://i41.servimg.com/u/f41/11/31/23/73/scan0014.jpg
http://i41.servimg.com/u/f41/11/31/23/73/scan0015.jpg
http://i41.servimg.com/u/f41/11/31/23/73/scan0016.jpg
http://i41.servimg.com/u/f41/11/31/23/73/scan0017.jpg
http://i41.servimg.com/u/f41/11/31/23/73/scan0018.jpg
http://i41.servimg.com/u/f41/11/31/23/73/scan0019.jpg
http://i41.servimg.com/u/f41/11/31/23/73/scan0020.jpg
http://i41.servimg.com/u/f41/11/31/23/73/scan0021.jpg
http://i41.servimg.com/u/f41/11/31/23/73/scan0022.jpg

amylee22
26-03-08, 11:34
selam herkese ben yeni katıldım csi ny ve don flack (tabiki) cok seviorum :img-in_lo:happy0064:img-yes: burda topic olduunu gorunce cok sevindim hemen uye oldum.yanlız sizin gormediiniz bolumleri izlemek için kullandıgınız biyer varmı? cok sey kacırdım da:sad53:

nfl
26-03-08, 11:48
selam herkese ben yeni katıldım csi ny ve don flack (tabiki) cok seviorum :img-in_lo:happy0064:img-yes: burda topic olduunu gorunce cok sevindim hemen uye oldum.yanlız sizin gormediiniz bolumleri izlemek için kullandıgınız biyer varmı? cok sey kacırdım da:sad53:

hos geldın bye4.sezon bolumlerınde gecmıs bolumlerı spoıler kısmında da gelecek bolumler bolum resımlerı dede bolumler le ılgılı resımlerı bulabılırsın:img-wink: ızlemek ıcın bı yer yok burda sadece cnbce de yayınlanan bolumlerı yorumluyoruz bıde gelecek bolumlerle bılgı bulan koyuyo calısma yapan arkadaslarda var :img-yes:

nfl
05-04-08, 16:37
arkadaslar csı mıamı nın 2.kıtabı cıkmıs csı serılerı tum hızıla devam edıyo meraklıları ıcın:img-wink:

deniz_im
05-04-08, 16:39
teşkürler cnm :img-wink::happy0064
ben hepsini toptan almayı planlıyom bkm:img-hyste

yagmur_montana
05-04-08, 18:49
çok güzel bir haber :) csi ın 3 kitabını okumuştum , ama maimi ye başlama fırsatı bulamamıştım , umarım csi: ny içinde yazılır : D

thesals
05-04-08, 19:58
merhabalar arkadaşlar...
bayağı hareketliyiz yine bakıyorum süpersiniz valla=)))
adam gibi girip bişeyler yazıcam ama bir türlü fırsatım olmuyo valla...
(malum dersler....)
ben bölüm yorumu yazana kadar yeni bölüm geliyo zaten...:img-hyste
hiçbir anlamı kalmıyo yani...:icon_whis
ondan şu dönem beni birazcık idare edin!!!!:img-icecr

thesals
05-04-08, 20:01
arkadaslar csı mıamı nın 2.kıtabı cıkmıs csı serılerı tum hızıla devam edıyo meraklıları ıcın:img-wink:

ooo öylemi...
ben önce elimdeki kitabın devamını almayı düşünüyom orti..:img-wink:
(hiçbir yerde bulamadım valla ya!!!!!)
ondan sonra kısmet yavaş yavaş toplarız artık:img-hyste

nfl
05-04-08, 20:01
merhabalar arkadaşlar...
(malum dersler....)

efendım kımler gelmıs sız buraya ugrarmıdınız:img-hystesaka ortım bılıyorum calıs derslerıne aman yorum yazman ıcın ama ılla bolum ertesı olmasına gerek yok:icon_whis ayrıca aldım haberlernı wall kısmına calısmalarını beklıyoruz en kısa zaman da ogrende:img-wink:
kıtapları getıttırcen ortım yada buyuk alıs verıs merkezlerıne bak:good:

deniz_im
05-04-08, 20:06
merhabalar arkadaşlar...
(malum dersler....)
oooo thesals ismini gören cennetlik hoşgeldin ne ediyon
anam arda bi uğra bölüm sonu hemen olmasa da olur sen canın isteğince yaz yani :icon_whis
sen yine bi tanesini bulmusun ben de hiçbiri yok kitapların :img-hyste

thesals
05-04-08, 20:09
efendım kımler gelmıs sız buraya ugrarmıdınız:img-hystesaka ortım bılıyorum calıs derslerıne aman yorum yazman ıcın ama ılla bolum ertesı olmasına gerek yok:icon_whis ayrıca aldım haberlernı wall kısmına calısmalarını beklıyoruz en kısa zaman da ogrende:img-wink:
kıtapları getıttırcen ortım yada buyuk alıs verıs merkezlerıne bak:good:

ben senden böyle bişey bekliyodum orticim:img-hyste:img-hyste
canımsın orticim..
tamam ben yaz tekrarlarında izler uzun yorum yazarım merak etme sen:img-wink:
sizede bişey söylenmeye gelmiyo..
şaka şaka...
biraz daha geliştireyim kendimi söz orticim:img-wink:
donatcam sayfaları:good:
biliyosun ben büyük alışveriş merkezinda çalıştım bir dönem..
altını üstüne getirmediğim kitapçı kalmad!!!!
lost var onlar yok!:img-pilot
olmazsa mali durumu düzeltip istiycem orticim...:icon_whis

thesals
05-04-08, 20:11
oooo thesals ismini gören cennetlik hoşgeldin ne ediyon
anam arda bi uğra bölüm sonu hemen olmasa da olur sen canın isteğince yaz yani :icon_whis
sen yine bi tanesini bulmusun ben de hiçbiri yok kitapların :img-hyste

sağol canım ya bildiğin gibi test kitaplarına gömülmüş bir haldeyim....:img-pilot
tamam sizden izin çıktı ya istediğim zaman istediğim bölümün yorumlarını yaparım artık:img-hyste:img-hyste
o bir tanesinide ortim olmasa hiç bulamayacaktım..
yanına gittiğimde beraber almıştık sağolsun:img-wink:

nfl
05-04-08, 20:14
ben senden böyle bişey bekliyodum orticim:img-hyste:img-hyste
canımsın orticim..
tamam ben yaz tekrarlarında izler uzun yorum yazarım merak etme sen:img-wink:
sizede bişey söylenmeye gelmiyo..
şaka şaka...
biraz daha geliştireyim kendimi söz orticim:img-wink:
donatcam sayfaları:good:
biliyosun ben büyük alışveriş merkezinda çalıştım bir dönem..
altını üstüne getirmediğim kitapçı kalmad!!!!
lost var onlar yok!:img-pilot
olmazsa mali durumu düzeltip istiycem orticim...:icon_whis

ortı sen bolumlerıde mı ızleyemıyon vay halıne mutıs bolumler kacıyo ama yıne dıyorum calıs sen :img-pilot yanlız yaz tekrarın guvenme dıyım ny pek tam vermıyo kanal tekrarı:img-tomat kıtap ıcın de bastır kıtapcılara benım gıbı dayanamayıp getırıyolar:img-hyste evet ortım bırlıkte aldıdık okudun herald csı okunmazmı:img-pilot

thesals
05-04-08, 20:28
ortı sen bolumlerıde mı ızleyemıyon vay halıne mutıs bolumler kacıyo ama yıne dıyorum calıs sen :img-pilot yanlız yaz tekrarın guvenme dıyım ny pek tam vermıyo kanal tekrarı:img-tomat kıtap ıcın de bastır kıtapcılara benım gıbı dayanamayıp getırıyolar:img-hyste evet ortım bırlıkte aldıdık okudun herald csı okunmazmı:img-pilot
izliyom orti izlemem mi!!!!
kaçar mı hiç..
önce çalışıyom... sonra ara verip diziyi izliyom sonra çalışmaya devam ediyom..:img-hyste
(süper program...)
hmm nese ortim sende bana gönderirsin bölümleri...
okumam mı ortim iki kere!!!!
istersen ezbere anlatıyım:img-hyste:img-hyste

nfl
05-04-08, 20:31
izliyom orti izlemem mi!!!!
kaçar mı hiç..
önce çalışıyom... sonra ara verip diziyi izliyom sonra çalışmaya devam ediyom..:img-hyste
(süper program...)
hmm nese ortim sende bana gönderirsin bölümleri...
okumam mı ortim iki kere!!!!
istersen ezbere anlatıyım:img-hyste:img-hyste

bu son cıkan kıtap mıamı nın mıs oncekı vegasla ortaktı ama guzeldır sanıyorum olmadı dedın gıbı yollarım cıkmaz sa orda bu 5. kıtap tum csı sevenlerı okuması lazım bence:good::img-pilot ny cıkcak sanırım:happy0064

thesals
05-04-08, 20:39
bu son cıkan kıtap mıamı nın mıs oncekı vegasla ortaktı ama guzeldır sanıyorum olmadı dedın gıbı yollarım cıkmaz sa orda bu 5. kıtap tum csı sevenlerı okuması lazım bence:good::img-pilot ny cıkcak sanırım:happy0064

çıkarsa ellerinden öper orticim!!!
artık bana kargoyla yollarsın:img-hyste:img-hyste
benim burda bulmam zor çünkü...

-şEkEr-
08-04-08, 15:36
Arkadaşlar;
sanırım bir bölümde christin aguilera konuk oyuncu olrak yer almış
o bölümü izleyenler bana ulaşırsanız sevnirim:)

nfl
08-04-08, 17:01
Arkadaşlar;
sanırım bir bölümde christin aguilera konuk oyuncu olrak yer almış
o bölümü izleyenler bana ulaşırsanız sevnirim:)

yok ona benzeyen bırı vardı o deyıldı bıldım kadarıla yanlıs hatırlamıyosam:icon_whis

nfl
09-04-08, 10:32
grev sonrası haftalık retınglerde abd dızıler arasında csı yıne bırıncı 2.mıamı 3.wat ny ta 6. olmus gayet super yıne jerry amca fırtınası esmıs

deniz_im
09-04-08, 18:12
yok ona benzeyen bırı vardı o deyıldı bıldım kadarıla yanlıs hatırlamıyosam:icon_whisben de öyle düşünüyom o yoktu beim bi,ldiğim kadarıyla yanlışlıkla onun ismi geçti sanki benim bildiğim kadarıyla
bi tek nelly furludo (hırsız rolundeydi )o vardı

helal be csı larıma bide wat e msllh insllh ny u da yakın gelecekte şöyle csı lv ın bi alt katında hemen görmemiz mümkün olur:happy0064 (rating bakımından )

ÖlümüneAdliTıp
23-04-08, 19:44
Arkadaşlar geçen gün aklıma takıldı. Bizim Sheldon vakti zamanında doktormuşta ameliyatlarda 2 hastasını kaybedince morga transferini istemiş. Bunu anlatan ve hastanede geçen bir bölüm var. İki kız araba ile kaza yapıyorlardı. Yok işte kızın annesi kendi kızını öldürüyordu yanlışlıkla falan... O bölümde ordaki hastane çalışanlarından biri ile Sheldon arasında bir konuşma oluyordu. Allah aşkına hatırlayan biri bana hatırlatsın çatLIYCAM.:img-cray:
Bu ölümlerden gerçekten Hawkes sorumlu değildi değil mi?

nfl
23-04-08, 19:48
Arkadaşlar geçen gün aklıma takıldı. Bizim Sheldon vakti zamanında doktormuşta ameliyatlarda 2 hastasını kaybedince morga transferini istemiş. Bunu anlatan ve hastanede geçen bir bölüm var. İki kız araba ile kaza yapıyorlardı. Yok işte kızın annesi kendi kızını öldürüyordu yanlışlıkla falan... O bölümde ordaki hastane çalışanlarından biri ile Sheldon arasında bir konuşma oluyordu. Allah aşkına hatırlayan biri bana hatırlatsın çatLIYCAM.:img-cray:

hos geldın olumune adlı tıp tam hatırlamıyorum ama olumden o sorumlu deyıldı doktor masus demıstı sanırım denız arastırsın bakalım:good:

deniz_im
23-04-08, 20:06

anam ne kazık soru sormusun:img-hystenfl nin dediği gibi bana da onun suçu değildi gibi geliy dur konuşmaları buldum sanki dur:img-hyste
That's my baby girl right there.
She can't be dead.
I'm telling you,
somebody made a mistake.
I'm sorry, Mr Russo.
No...
Been a long time, Sheldon.
You want your old job back?
I have a job.
Oh, right, the dead girl in icu.
You don't really believe
someone on my staff killed her?
That dead girl has a
name. Nicole Garner.

Sheldon, you were always the
smartest surgeon on my staff,

but also empathetic
beyond the call of duty.
That was your weakness.

Doctor, I'm going to need
full access to your staff.

Everyone who was on
call at time of death.

You're really serious about this?

Well, Nicole's chart said that she was
receiving h-2 blockers every four hours.

But she never got her last dose.

What is that supposed to mean?

Maybe Nicole's medications
were withheld on purpose, and...

81
00:06:00,976 --> 00:06:02,541
when gi bleeding didn't kill her,

more drastic measures were taken.

You're talking about a mercy
killing? You're out of your mind.

Did anyone on your staff recommend a
do-not-resuscitate order for Nicole Garner?

Sheldon, did you come up here
to talk or to interrogate me?

I asked you a question.

No.

No dnr was ever discussed.

What about an
off-the-chart conversation?

Did anyone ever say they thought Nicole
Garner was better off dead than alive?

Absolutely not.

hospital with these allegations.

Doctor, Nicole Garner was
under the care of this facility

in an icu that was
authorized personnel only.

If we find that it was someone on
your staff that killed this young woman

and you're withholding information,

I'll not only put that person
behind bars, but you as well.

Who breaks into a doctors' lounge?

I got tool marks on the door lock.

I got scratches on this lock, too.
işte arsallarındaki konuşma doktorla sheldon arasında
sheldon un suçu yok tabii ki ama doktora şu zamn içinde diyo eğer diyo senin bu kızın ölümüne sebep olduğun bilşey bulursam sadece seni hapse atmakla kalmam diyo

thesals
23-04-08, 22:12
öncelikle merhabalar...
arkadaşlar bişey sorcam...
pazartesi izlemem rağmen bölümü pek anlayamadım...
(en güzel yerinde elimde olmayan izleyememe aralarından ötürü...)
meraktan çatlamakta üzereyim..
acaba cnbce nyın tekrarlrını tam olarak ne zaman veriyor???

deniz_im
23-04-08, 22:27
öncelikle merhabalar...
arkadaşlar bişey sorcam...
pazartesi izlemem rağmen bölümü pek anlayamadım...
(en güzel yerinde elimde olmayan izleyememe aralarından ötürü...)
meraktan çatlamakta üzereyim..
acaba cnbce nyın tekrarlrını tam olarak ne zaman veriyor???
hee cnm şimcik cuma geceelri veriyolar 1 den sonra sanırım tam saat bilmiyom cold case le arka arkaya bide cumartesi akşam ustu 6 da veriyo olması lazım

thesals
23-04-08, 22:31
hee cnm şimcik cuma geceelri veriyolar 1 den sonra sanırım tam saat bilmiyom cold case le arka arkaya bide cumartesi akşam ustu 6 da veriyo olması lazım

hmm sağol canım...
cuma gece o kadar geç olmaz ama cumartesi izlerim artık..:img-wink:
o zamanda yaparım bölüm yorumumu:icon_whis

deniz_im
23-04-08, 22:37
hmm sağol canım...
cuma gece o kadar geç olmaz ama cumartesi izlerim artık..:img-wink:
o zamanda yaparım bölüm yorumumu:icon_whis
hee izle izle bana kalsa sabahtan akşama ny izlecem:img-hyste
cuma gecesi de izliyom vakit bulursam cumartesi günü de izliyom:img-hyste
yaparsın artık cumartesi yorumunu

thesals
23-04-08, 22:40
hee izle izle bana kalsa sabahtan akşama ny izlecem:img-hyste
cuma gecesi de izliyom vakit bulursam cumartesi günü de izliyom:img-hyste
yaparsın artık cumartesi yorumunu

size kalsa 7 gün 24 saat verilmesi lazım zaten...:img-hyste:img-hyste
geçen sene ny komasına girdiğinizi çok net hatırlıyom!!!:img-hyste:img-hyste
o yüzden tekrar tekrar izlemene şaşırdım diyemeyeceğim:):)
bir izleyeyim yaparım artık yorumumu merak etme....:icon_whis

nfl
24-04-08, 08:09
size kalsa 7 gün 24 saat verilmesi lazım zaten...:img-hyste:img-hyste
geçen sene ny komasına girdiğinizi çok net hatırlıyom!!!:img-hyste:img-hyste
o yüzden tekrar tekrar izlemene şaşırdım diyemeyeceğim:):)
bir izleyeyim yaparım artık yorumumu merak etme....:icon_whis

evet ortım bıze kalsa full ama napcan bukadar la ıdare edıyoz arayada vegası sıkıstırdık mı anca paklıyo:img-hyste cnbce der rıca etsek tekrarı cogaltsa zatı grev den bıse kalmadı ellerınde:img-hyste

amylee22
24-04-08, 11:39
biyerde okudum bura yazım dedim

izleyenler 2. sezonda Flack ın hastanede ameliyat edildigi sahnede bi dövme gorduklerini söylemişler bi roportajda Eddie ye sormuslar kızarkadasının adı olan bir dovmesi varmıs omzunda

CSI Files: In the finale some people thought they spotted a tattoo during the hospital scene. Do you have one?

Cahill: I do have a tattoo [on my shoulder] with [my] girlfriend's name in a heart with an arrow through it and a swallow on top. They cropped it out [of the episode].

Tamamı
http://www.csifiles.com/interviews/eddie_cahill2.shtml

thesals
26-04-08, 12:55
evet ortım bıze kalsa full ama napcan bukadar la ıdare edıyoz arayada vegası sıkıstırdık mı anca paklıyo:img-hyste cnbce der rıca etsek tekrarı cogaltsa zatı grev den bıse kalmadı ellerınde:img-hyste

bu gidişle ısrarlara dayanamayarak çoğaltıcak zaten hiiiçç merak etme...:img-hyste
sen vegasa filan devam et arada..:img-wink::img-hyste:img-hyste

bu arada benim gibi yarım izleyen veya kaçıran arkadaşlara...
(deniz_im ve orti size demiyom!!!!:img-hyste:img-hyste)
bugünkü tekrar 18:ooda verliyor...
duyurulur...:icon_whis

-şEkEr-
03-05-08, 20:23
ben de öyle düşünüyom o yoktu beim bi,ldiğim kadarıyla yanlışlıkla onun ismi geçti sanki benim bildiğim kadarıyla
bi tek nelly furludo (hırsız rolundeydi )o vardı

helal be csı larıma bide wat e msllh insllh ny u da yakın gelecekte şöyle csı lv ın bi alt katında hemen görmemiz mümkün olur:happy0064 (rating bakımından )

Yok canım eminim oynamış bir haberde okudum birde ekiple çekilmiş bir fotoğrafı gördüm...

deniz_im
03-05-08, 20:34
Yok canım eminim oynamış bir haberde okudum birde ekiple çekilmiş bir fotoğrafı gördüm...
dememki kaçırmıısm cnm
bari ekleseydin fotosunu şuraya elin değmişken

ÖlümüneAdliTıp
10-05-08, 21:33
Virtual CSI:NY oynayan var mı arkadaşlar?
Bir de Melina'nın Providence dizisini izlediniz mi?

nfl
14-05-08, 16:57
1. American Idol - Weds (FOX)
2. American Idol - Tues (FOX)
3. Dancing with the Stars - Tues (ABC)
4. Dancing with the Stars - Mon (ABC)
5. CSI (CBS)
6. Grey's Anatomy (ABC)
7. Desperate Housewives (ABC)
8. Without A Trace (CBS)
9. CSI: Miami (CBS)
10. NCIS (CBS)
11. Two and a Half Men (CBS)
12. House (FOX)
13. Survivor (CBS)
14. Criminal Minds (CBS)
15. CSI: NY (CBS):img-pilot
16. Survivor (CBS)
17. Extreme Makeover (ABC)
18. Hell's Kitchen (FOX)
19. Lost (ABC)
kaynak:.tvsquad

deniz_im
14-05-08, 18:14
1. American Idol - Weds (FOX)
2. American Idol - Tues (FOX)
3. Dancing with the Stars - Tues (ABC)
4. Dancing with the Stars - Mon (ABC)
5. CSI (CBS)
6. Grey's Anatomy (ABC)
7. Desperate Housewives (ABC)
8. Without A Trace (CBS)
9. CSI: Miami (CBS)
10. NCIS (CBS)
11. Two and a Half Men (CBS)
12. House (FOX)
13. Survivor (CBS)
14. Criminal Minds (CBS)
15. CSI: NY (CBS):img-pilot
16. Survivor (CBS)
17. Extreme Makeover (ABC)
18. Hell's Kitchen (FOX)
19. Lost (ABC)
kaynak:.tvsquad
anam lostu sollamışık :img-hyste:img-hyste
olsun en azından ilk 20 deyiz buna da şükür:happy0064
aslında ilk dörtü saymazsak 11. yiz :img-pilot:img-hyste
bu arada ölümüne ben izlemedim melina nın o filmini veya izledim hatırlamıyom:icon_whis
cbs deki ny oyunundan bahsediyon herhalde o da benim pc kabul etmiyo anam
çoğu kişinin zaten oynadığını zannaetmiyom
melina nın filmi, neyle alaklaıymış

ÖlümüneAdliTıp
16-05-08, 21:00
allah aşkına nasıl oluyorda insanlar kasıntı Horatio'yu NY'dan daha çok seyrediyor aklım ermiyor.

nfl
21-05-08, 13:18
1 AMERICAN IDOL-WEDNESDAY FOX Wed 9:00 PM 14.6/22.0 16,504,000 24,863,000
2 AMERICAN IDOL-TUESDAY FOX Tue 8:00 PM 14.4/23.0 16,210,000 24,772,000
3 DANCING WITH THE STARS ABC Mon 8:00 PM 11.9/18.0 13,470,000 18,469,000
4 CSI CBS Thu 9:00 PM 11.2/17.0 12,676,000 18,063,000 :img-icecr:img-cray:
5 DANCING W/STARS RESULTS ABC Tue 9:00 PM 11.1/17.0 12,523,000 16,987,000
6 DESPERATE HOUSEWIVES ABC Sun 9:00 PM 10.7/17.0 12,104,000 16,837,000
7 GREY'S ANATOMY-THU 9PM ABC Thu 9:00 PM 10.5/16.0 11,799,000 15,546,000
8 WITHOUT A TRACE CBS Thu 10:01 PM 9.6/16.0 10,832,000 14,537,000
9 NCIS CBS Tue 8:00 PM 9.5/15.0 10,667,000 14,879,000
10 CSI: MIAMI CBS Mon 10:00 PM 9.1/15.0 10,276,000 13,923,000 :good:
10 HOUSE-MON 9P FOX Mon 9:00 PM 9.1/13.0 10,222,000 15,022,000
12 TWO AND A HALF MEN CBS Mon 9:00 PM 8.5/13.0 9,569,000 13,824,000
13 CRIMINAL MINDS CBS Wed 9:00 PM 8.3/13.0 9,371,000 12,876,000
14 CSI: NY CBS Wed 10:00 PM 7.7/12.0 8,637,000 11,858,000 :img-pilot
15 LAW AND ORDER:SVU NBC Tue 10:00 PM 7.6/13.0 8,617,000 11,496,000
16 ACM AWARDS(S) CBS Sun 8:00 PM 7.3/12.0 8,281,000 11,731,000
17 60 MINUTES CBS Sun 7:00 PM 7.1/13.0 8,058,000 10,790,000
17 SAMANTHA WHO? ABC Mon 9:32 PM 7.1/11.0 7,983,000 10,241,000
19 EXTREME MAKEOVER:HOME ED. ABC Sun 8:00 PM 7.0/12.0 7,886,000 11,217,000
20 LOST ABC Thu 10:02 PM 6.9/12.0 7,776,000 10,962,000
kaynak zap2it

deniz_im
21-05-08, 15:11
ölümüne bende aslında seninle aynı fikirdieyim ben de analamıyorum
aslında kanal1 de çıktığında ben sevmedim miamiyi ve sevmiyeceğim ama ratinglerden şu belli ki bayağı fanı var sarı kafanın Türkiye de olduğu gibi..:icon_whis
nfl öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler:good::img-wink:
bir öncekibölümdec15 deydik geçen haftaki bölümde 14 olmasız:happy0064
keşke bu şekilde istikrarlı bi şekilde şöyle daha üst katlara yerleşebilsek ny olarak:img-pilot:icon_whis
csı da iyi almış walla yüür be sezon finali zaten döktürmüştü

nfl
21-05-08, 16:04
ölümüne bende aslında seninle aynı fikirdieyim ben de analamıyorum
aslında kanal1 de çıktığında ben sevmedim miamiyi ve sevmiyeceğim ama ratinglerden şu belli ki bayağı fanı var sarı kafanın Türkiye de olduğu gibi..:icon_whis
nfl öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler:good::img-wink:
bir öncekibölümdec15 deydik geçen haftaki bölümde 14 olmasız:happy0064
keşke bu şekilde istikrarlı bi şekilde şöyle daha üst katlara yerleşebilsek ny olarak:img-pilot:icon_whis
csı da iyi almış walla yüür be sezon finali zaten döktürmüştü

yok cnm 12 dık o yanlıs tı ya acıklamıstım bu hafta da kotu sebebı nese artık :icon_whis csı super yaw 18 mılyon kusur ızleyucu nese oraya gırmeyım huzınlenıyom yıne:img-cray:

deniz_im
31-05-08, 12:09
şimcik 2008 emmy için cbs nin csı:ny ıçin aday olarak göstereceklerini sunmuş(tabii tam olarak belli değil tam kararlaştırımamış aday olacakları)
işte olası aday olabilecekler

CSI: NY (episode not yet named) - for Drama Series

Gary Sinise ("The Thing About Heroes") - Lead Actor, Drama

Carmine Giovinazzo ("Child's Play") and AJ Buckley ("Down the Rabbit Hole") - Drama Supporting Actor
carmine zaten tam bölümünde child's play de sunulmuş tam olarak aday olacağı kesinleşirse umuyorum ödülü o götürür

ÖlümüneAdliTıp
31-05-08, 14:47
şimcik 2008 emmy için cbs nin csı:ny ıçin aday olarak göstereceklerini sunmuş(tabii tam olarak belli değil tam kararlaştırımamış aday olacakları)
işte olası aday olabilecekler

CSI: NY (episode not yet named) - for Drama Series

Gary Sinise ("The Thing About Heroes") - Lead Actor, Drama

Carmine Giovinazzo ("Child's Play") and AJ Buckley ("Down the Rabbit Hole") - Drama Supporting Actor
carmine zaten tam bölümünde child's play de sunulmuş tam olarak aday olacağı kesinleşirse umuyorum ödülü o götürür

Hele şükür. Eylül'de 5. sezon yayınlanacak daha hala aday bile gösterilmemiştik. İnşallah en az bir ödül ile beraber döneriz.

deniz_im
31-05-08, 16:08
bence de hele şükür de bu sezon bi çok oyuncunun aday olarak gösterilmesi düşünülmesi lazımdı mac haricinde tabii neyse bakalım kesin olark ne zaman belli olur aday oldukları o zaman daha gerçekçi düşünebilcez
bu arada yukarıda csı:ny için bölüm ismi söylememiştim oda CSI: NY ("Right Next Door")
muş hadi hayırlısı bu bölümde yalnız anna güzel iş çıkarmıştı hala sesi kulaklarımda bölümde onun da aday gösterilmesi için sunulmasını isterdim cbs tarafından hatırlarsanız
danny rikki uyuzuyla berbaer oluyodu stella nın evinde yangın çıkıypdu bölüm sonlarına doğru da lindsay ın danny le olan güzel içimi sızlatan bi konuşması vardı :icon_sorr

nemesis3443
31-05-08, 18:49
umarım aday olur ve umarım kazanırlar 5.sezon lütfen artık:good:

nfl
07-06-08, 19:05
evet ama bıtek ny arasında deyıl bu adaylar ve benım favorılerım faklı
Episodes
CSI: Crime Scene Investigation Dead Doll (season eight premiere)
CSI: Crime Scene Investigation Who and What (Without a Trace crossover):good:
CSI: Miami All In
CSI: Miami Ambush
CSI: New York Right Next Door

Leading Men
William Petersen (Gil Grissom) for Dead Doll :good:
David Caruso (Horatio Caine) for All In
Gary Sinise (Mac Taylor) for The Thing About Heroes

Supporting Actor
Gary Dourdan (Warrick Brown) for For Gedda :good:
Paul Guilfoyle (Jim Brass) for Grissom’s Divine Comedy
Robert David Hall (Dr Al Robbins) for The Theory of Everything
Wallace Langham (David Hodges) for You Kill Me
Eric Szmanda (Greg Sanders) for The Theory of Everything
George Eads (Nick Stokes) for “unlisted episode”.
Jonathan Togo (Ryan Wolfe) for Cyber-lebrity
Carmine Giovinazzo (Danny Messer) for Child’s Play
AJ Buckley (Adam Ross) for Down the Rabbit Hole
her ne kadar carmıneyı ıstesemde gary mutıs oynadı fınalde:img-cray:
kaynak:csifanatic

deniz_im
16-06-08, 23:58
şimcik ny la alakalı kitap çıkıy yurtdışındaki haber tabii türkiyeye ne zaman gelir bilemicem işte bilgiler

Title: CSI: New York: Four Walls

Author: Keith R.A. DeCandido

Release Date: April 2008

Publisher: Pocket Star Books

ISBN: 1-4165-1343-4

Price: $7.99

Keith R.A. DeCandido makes his CSI franchise debut with this involving CSI: New York tale. Like many episodes of the show, the novel revolves around two cases. DeCandido divides the team across gender lines, sending the men to a medium-security prison on Staten Island where two murders have occurred and putting the women on the case of the death of a young woman who was killed after her shift at a bakery in the Bronx.

The case at the prison is the more complex of the two, involving not one but two deaths. Thuggish inmate Vance Barker is slain out in the yard at Richmond Hill Correction Facility, but as the corrections officers attempt to regain control, they discover another body: that of Malik Washburne, a former cop who killed two people while driving drunk. Washburne, who converted to Islam in prison, was well-liked at the prison by guards and inmates alike. Mac, Danny, Sheldon and Flack are called in to work the case. While they quickly tie Barker's murder to an inmate with a grievance against him, Washburne's proves to be more of a challenge.

Stella, Lindsay and Detective Angell investigate the murder of Maria Campagna at Belluso's Bakery in the Bronx, where the young woman worked. Stella and Lindsay determine the young woman was strangled, and their suspicions center on Jack Morgenstern, a regular customer who was often seen flirting with the women who worked at the bakery. But Morgenstern, who was at the bakery the night Maria was strangled, was falsely accused of rape several years ago and refuses to talk to Stella and Angell without his cutthroat attorney present. The evidence connecting him to the killing is tenuous, forcing Stella and Lindsay to dig deeper.

The cases themselves are engaging, and will keep readers turning the pages. DeCandido utilizes the New York setting, especially in the bakery case, getting across that Belluso's isn't simply a place that people go to get their cannoli fix; it's a neighborhood shop with regular customers who patronize the shop as much out of loyalty as they do love for the food. The correctional facility is likewise described in great detail; DeCandido has clearly done his research. He showcases the perspectives of both correctional officers and inmates alike to give readers a real sense of the place. He also highlights the frustration the CSIs and Flack feel at having to give up both their weapons and cell phones before entering the facility.

For die-hard fans of the show, there's lots of good character stuff here. DeCandido knows the characters, and he goes into details the show has glossed over, most notably, Flack's recovery from the injuries he sustained in "Charge of This Post". In the book, set between "...Comes Around" and "Snow Day", Flack is grappling with pain from the injury, and fighting the need to take pain pills he's been prescribed. Flack isn't someone who would want to rely on medication, so his determination not to take the meds rings true. But Flack is also the most practical of the bunch, so his resistance never comes across as unreasonably obstinate. Flack's trademark sarcasm and wit is also in evidence here; when a suspect readily confesses to a murder as soon as the interrogation begins, Flack smugly says, "Damn, I'm good." DeCandido has definitely captured the snarky, clever detective's voice.

DeCandido also delves into Lindsay's background a bit, actually giving Daniel Kadems a motive for killing Lindsay's friends: he was robbing the diner Lindsay and her friends were at and shooting all the witnesses when the robbery didn't go the way he'd planned. He also spells out Lindsay's motivation for becoming a CSI in the first place: "...she had felt compelled, for the sake of her best friends, to do something to stop people like Kadems from hurting others." It's nice to have Lindsay's motives for pursing forensics spelled out, something the show has never done.

Fans of Detective Angell will be pleased to find she makes frequent appearances; she's every bit as involved in the bakery murder as Stella and Lindsay are. DeCandido also provides an explanation for how she came to work with the team in season three: when Flack was injured in the bombing, it was Angell who stepped in to take over his caseload. DeCandido perfectly captures Angell's tomboyish personality, from her casual dress to the way she's unfazed by the sexism of some of her fellow officers. Angell was clearly raised in a family of boys, and knows how to handle herself among them.

Chapter 13 of the book offers a treat for fans who have followed the show throughout its run: Flack, Stella and Hawkes have parallel nightmares about the traumas they've suffered in recent seasons. Flack recalls the bombing that caused his serious injuries and brought on the pain he struggles with. Stella has a nightmare about her boyfriend Frankie's attack on her, but instead of seeing Frankie, it is one of the suspects in the case she's working that is threatening her. Hawkes dreams about his false accusation of murder and being behind bars after Shane Casey framed him for the murder of a bartender. The visit to the correctional facility weighs on the doctor, dredging up memories of his own time in jail.

With the book set immediately after "Comes Around," DeCandido touches upon some of the internal politics that affected that episode and the ones before it. Both Gerrard and Sinclair make appearances, turning up the heat on Mac to solve Washburne's murder. Gerrard is a complex character in the book just as he is on the screen: he's ambitious and still smarting from Mac's political checkmate in "Comes Around," but he also sticks up for Mac when Sinclair seems ready to hang him out to dry.

DeCandido also sets up "Snow Day"; the last chapter in the book takes place the day before the events in the third season finale. I won't spoil what happens in those last pages, save to say that, like the book itself, it will be a treat for the fans of the show. Hopefully this won't be DeCandido's only entry in the CSI-verse; he knows the show well and has crafted two mysteries bound to appeal to both casual viewers of the show and devoted fans alike.

süper bi kitaba benziyo bi ara nelerle alakalı olduklarını çevirem

ÖlümüneAdliTıp
17-06-08, 09:16
Kitaptada mı ANGELL var yaaaa??:icon_twis

Angell kadar taş düşsün yazarın başına. Yaniiiiiiii deliriceeeeeemmmmm!!!!!

yagmur_montana
17-06-08, 11:24
ny da kitabının çıkmasına çok sevindim :happy0064
ama keşke ölümüneadlitıp ın dediği gibi angell olmasaymış :kahve

beyzalp
19-06-08, 18:10
bir şey soracaktım. ruben in annesinin gerçek hayattaki adı nedir?

ZeynepFlack
19-06-08, 18:22
bir şey soracaktım. ruben in annesinin gerçek hayattaki adı nedir?

dizi:Rikki Sandoval
gerçek: Jacqueline Piñol
bye

nfl
19-06-08, 19:15
şimcik ny la alakalı kitap çıkıy yurtdışındaki haber tabii türkiyeye ne zaman gelir bilemicem işte bilgiler

....

bu kıtap max allan deyılse cıkmaz onun bı ny kıtabu var ama ınkılaba maıl attım da gelmıstı cevap sıraya gore gıdıyolar mıamı bıttıkten sonra vercek heralde yada csı bıtınce

deniz_im
20-06-08, 19:43
şimcik anna belknap la (yani lindsay monroe oluyo efem) roportaj yapmışlar
işte
http://i41.servimg.com/u/f41/11/31/23/73/th/27110410.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=2533&u=11312373)
not:anam şu mac bi bitsin hemen çevircem:happy0064

nfl
03-07-08, 08:03
sonucları dun bellı olması lazım dı umarım dusundumuz olmaz:img-cray:
Yazarlar grevinden ağır maddi hasarlar alan Hollywood’un bir de oyuncu greviyle mücadele edip edemeyeceği tartışılır. Ancak böyle bir grevin günümüz televizyon geleneğini tamamen değiştireceği de bir gerçek. Stüdyoların kararının olumsuz yönde olması durumunda ise yüksek ücretlere çalışan televizyon yıldızlarının bu greve destek verip vermeyeceği merak konusu. Gerek televizyon gerekse sinema sektörü, geleceğinin belirleneceği bu karar anını heyecanla bekliyor. Heroes, House, CSI: Crime Scene Investigation, ER, My Name is Earl, Grey’s Anatomy, Desperate Housewives ve The Office gibi dizilerin sezon finallerinin çekimleri grevden önceye bitirilmeye çalışılıyor. Çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanması gereken pek çok film ise 30 haziranı bekliyor.

kaynak: Taraf
ny demıyo ama onlarda once basladı sonucta akıllı ınsanlar yanu:img-hyste:img-cray:

deniz_im
03-07-08, 14:36
ya bu yurtdışındakilerin elleri dursa aykları rahat durmuyo daha kaç ay oldu biteli yazarların grevi hoop şimdi de aktörlerin grevi grev grev diye biiz yiyip bitirdiler tövbeler olsun
bazı diziler akılık ettide mayıs haziran başındanberi yeni sezonu çekiyolar dediin gibi ny da bunlardan biir en azından ilk 4 (tabii biizm bildiğimiz kadarıyla)bölümün çekimi bitti yada hala çekiliyo güya 26 bölüm olacaktı bu grev yüüznden yine yüüzmüz gülmeyecek(aslında grev tam olarak gerçekleşirse biz 24 bölüme bile razı oluruk da o kadar bile çekmeyebilirler:icon_sorr:img-tomat)

ecem_arda
03-07-08, 14:59
süper bi dizi yaaa

MetaLoqy
03-07-08, 15:36
http://www.22dakika.org/imaj/ggecim/sagstrike.jpg
Yazarların greviyle büyük zarar gören Amerikan televizyonları ve yapımcıları şimdi de internet yayın haklarından pay talep eden oyuncular sıkıştırıyor. SAG (Ekran oyuncuları birliği)ve ATPTP(sinema ve televizyon yapımcıları birliği)arasındaki görüşmeler sonuçlanırsa SAG aktörlerden greve çıkmasını isteyecek.*
Eğer tekrar bir grev olursa bu kez hollywood bu grevi kaldıramayabilir. Zira daha önceki grevden dolayı girdiği zararları karşılayabilmiş değil. Bu grev sonunda Hollywood bu kez kendisini toparlayamayabilir ve hatta sonu gelebilir.Umarım kriz büyümez!!!!

22dakika.org

nfl
04-07-08, 09:23
Hollywood'da oyuncular greve hazırlanıyor

Sinema Sanatçıları Birliği yöneticileri, müzakereleri sözleşmenin sona ermesinden sonra da devam ettirmeye istekli olduklarını belirtmelerine rağmen takındıkları katı tavır ve bir başka sanatçı derneğiyle olan anlaşmazlık nedeniyle, oyuncu grevinin kaçınılmaz hale gelebileceği aktarılıyor.

BBC'nin haberine göre, Los Angeles Ekonomik Kalkınma Şirketi'nde baş ekonomist olan Jack Kyser, böyle bir grevin, gelir ve maaşlar açısından Los Angeles'a 2,5 milyar dolara mal olacağını kaydetti.

Bir film stüdyosu da, sanatçıların greve gitmeleri halinde bunun kendi ceplerine günde 2,5 milyon dolar, Kaliforniya ekonomisine ise günde 23 milyon dolar zarar vereceğini duyurdu.

Amerikan Televizyon ve Radyo Sanatçıları Federasyonu, yapımcılarla yeni bir sözleşmeyi onaylayıp onaylamamaya 8 Temmuz'da karar verecek.

kaynak:sabah:img-cray::icon_sorr:img-cray:
cnbce ny 1.sezon dan verırse sasmayın:img-hysteıyıce dızı kıtlına gırcek:icon_whis

deniz_im
04-07-08, 21:17
yine grev yine grev geçen sene o kadar çektik bu sefer aktorler yüüznden çekicez nedir bu insanalrın sorunu gözleri doymuyo hiçbirirnin(haklarını aramak tabii ki hakları ona saygı duyuyorum ama şu anda bulundukları noktaya gelmelerinde biizm gibibu dizileri izleyenlerin buyuk emeği var şimdi biz izlemesek onlar diye bişey olmucaktı bize eziyet etmeyi bıraksınlar artık )sanki hayatımızda olumsuz bişey yokmuş gibi bide bunların nazlarını çekiyoruz ya:icon_sorr
cnbce dediğin gibi nfl 1. sezondan başlatma olasığı var :img-hyste:img-cray: anlasıldı bu sene yine içimiz dışımız tekrra olucak hereos un faaln artıkım günde 4 5 kere tekrar yapmaktan kurtulamayız:icon_sorr

JaNnzUu
04-07-08, 22:14
Yinemii Yİnemii yaaaaa..
tabi onlarında haklarını araması lazım ama işverende biraz insaflı olsun grev yapanlardaa birazz seyirciyi düşünsünler cnmmm

yaa cnbcde dizi kalmadı sadece csi izliyordum oda gideceksee oooooooo...
barii finall çekilsede gitsin ya cok paragözler yada yıkıp yenidenn devasa bişey yağpmak isityo bunlar başka açıklama yok:S

nfl
05-07-08, 09:36
ben cnbce nın halını ıyı gormuyorum:img-hystekanal yakında hulya avsara falan yonelebılır:img-hystegrev en cok onları etkılıcek ama dedım gıbı onlar ıcın uzulmuyorum gecen seneyı resmen heba ettıler:img-tomat ny yıne 5 bolum ızlıcez kesınde mını dızı tadında:img-hystesonrası mechul:icon_whiszatı 3 csı dan 5 bolum olsa 15 bolum edıyo kurtardık bı sezonu:img-hyste

thesals
05-07-08, 10:01
ay gene mi grev ya!!!
yeter artık içimiz dışımız grev oldu valla...:dito
tamam haklarını arıyolarda izleyicilerde bu kadar mağdur edilmezki ama!!!!:img-polic

thesals
05-07-08, 10:03
ben cnbce nın halını ıyı gormuyorum:img-hystekanal yakında hulya avsara falan yonelebılır:img-hystegrev en cok onları etkılıcek ama dedım gıbı onlar ıcın uzulmuyorum gecen seneyı resmen heba ettıler:img-tomat ny yıne 5 bolum ızlıcez kesınde mını dızı tadında:img-hystesonrası mechul:icon_whiszatı 3 csı dan 5 bolum olsa 15 bolum edıyo kurtardık bı sezonu:img-hyste

yok o kadarda kötü olmaz herhalde ya...
evet kanal çok etkilenecek...
aslında yeniden 1. sezondan başlasa benim gibi eksikleri olan ve elinde cd olmayan arkadaşalr için güzel olabilir...
yeni bölüm izleyememe yönünden kötü olur tabi...
(burası biraz karışık:img-blush)
bu gidişle daha çookkk sene heba olucak gibi duruyor orticim valla....:img-pilot