arkan61
03-10-07, 21:15
balim begenilmiyecek kadar degil dedigin gibi fragmandaki güzeligi havasi ve tatliligini hic önceki dizilerinde yoktu saglam olmussss burada resim icin tskler ;)
|
Tüm Versiyonu Göster : Eşref Saati (Arşiv 1) arkan61 03-10-07, 21:15 balim begenilmiyecek kadar degil dedigin gibi fragmandaki güzeligi havasi ve tatliligini hic önceki dizilerinde yoktu saglam olmussss burada resim icin tskler ;) pelinSİ 03-10-07, 21:17 Bayıldım fragmana,:good: Sevdiğim oyuncular ve belli ki güzel ve benlik bir espri anlayışı mevcut bu dizide...Umarım izlediğim bir başka diziyle çakışmaz ve rating kurbanı olmaz...:happy0064 balim89 03-10-07, 22:31 Bayıldım fragmana,:good: Sevdiğim oyuncular ve belli ki güzel ve benlik bir espri anlayışı mevcut bu dizide...Umarım izlediğim bir başka diziyle çakışmaz ve rating kurbanı olmaz...:happy0064 evet pelinsicim benimde kaygim bu...vazgecilmezim HS `im ile cakismasi ve reyting davasi...suraya bakar misiniz....oyuncu kadrosu müthis...senaryo güzel...ama yinede kalkacak diye korkuyoruz...hayret bir sey :dito alistik artik...öyle güzel yapimlar tarih oldu ki öhöööööööööööö:sad53::sad53: arkan61 03-10-07, 22:35 korkmamiz gayet normal yaa endise ben ayrilik dizisi ratinge ve yayin politikasini kurban gitti diye her sevdigim dizinin baslamadan biter diye korkuyorum ,,, ama bu dizinin ratingi garanti diye düsünüyorum sadece yayin politikasini iyi degerlendirmesi gerek show tv nin geri problem olmaz !!!! balim89 03-10-07, 22:35 balim begenilmiyecek kadar degil dedigin gibi fragmandaki güzeligi havasi ve tatliligini hic önceki dizilerinde yoktu saglam olmussss burada resim icin tskler ;) bir sey degil arkan kardesim :) :img-wink: ben fragmani hala maalesef göremedim:sad53:...bugün TV izlememe ragmen...ama eminim ki güzel olmustur...:img-wink::img-yes: yaaa izzet altinmesenin girmesi de cok iyi oldu....:img-wink: yakismis cok bu role...baksaniza nasil bakiyor adam...e esreflerde ondan ögrenmis demek öyle bakmayi :):img-wink:...saglam olmus senin de dedigin gibi :):img-wink: balim89 03-10-07, 22:40 korkmamiz gayet normal yaa endise ben ayrilik dizisi ratinge ve yayin politikasini kurban gitti diye her sevdigim dizinin baslamadan biter diye korkuyorum ,,, ama bu dizinin ratingi garanti diye düsünüyorum sadece yayin politikasini iyi degerlendirmesi gerek show tv nin geri problem olmaz !!!! umarim dedigin gibi olur...problem cikmaz...:img-wink: aslinda daha *** yayinlasalar fragmani tam süper olacak...daha cok dikkat cekerler böylelikle...ama iste...:sad53: hadi hayirlisi diyelim...:happy0064 gizem_89 04-10-07, 01:11 öyle Ateş Gibi Birşey Adeta Zehir Cevahir...şimdide öyle Sari Eşref Bugününden Yarini Açik Bir Dizi çok Tutucak Müziği çok Güzel She7a 04-10-07, 01:48 Az once fragmanı izledim yani yeni fragmanı izledim tam sahur vakti. Yagmur bu kadar guzel miydi.:O kısa sureli bir sok anı yasadım valla. balim89 04-10-07, 10:21 Az once fragmanı izledim yani yeni fragmanı izledim tam sahur vakti. Yagmur bu kadar guzel miydi.:O kısa sureli bir sok anı yasadım valla. sonunda bende gördüm yeni fragmani...yasasinnnnnnnnnn:happy0064:happy0064 yagmur cidden cok güzel cikmis...:good: gözler de mavis mavis:img-wink: (arkan arkadasima burdan selam :):img-wink:) artik cok yakinda izlemek dilegiyle...:img-wink::img-yes: She7a 04-10-07, 16:31 Eh kızlarımızın ikisi de cok guzel bakalım abileri napacaklar.Bir takım catısmalar ikiside birbirinin kardesine asık hah super.:P sonunda bende gördüm yeni fragmani...yasasinnnnnnnnnn:happy0064:happy0064 yagmur cidden cok güzel cikmis...:good: gözler de mavis mavis:img-wink: (arkan arkadasima burdan selam :):img-wink:) artik cok yakinda izlemek dilegiyle...:img-wink::img-yes: balim89 04-10-07, 16:36 Eh kızlarımızın ikisi de cok guzel bakalım abileri napacaklar.Bir takım catısmalar ikiside birbirinin kardesine asık hah super. iste orasi bir muamma:icon_whis.... di-yecegim ama degil!!!:) :) birbirlerinin bacilarini bi kiskanacaklar bi kiskanacaklar...sorma gitsin :img-hyste:img-in_lo :):img-wink: fragmanin son yerinde ki bakislara dikkat...:) yakiyor :img-hyste baharh 04-10-07, 16:45 evet kızlarımızın ikiside güzel maşallah eşreflerde yakışıklı ama yetkin daha yakışıklı benim ciftim beli zaten özge ve yetkin balim89 04-10-07, 16:49 evet kızlarımızın ikiside güzel maşallah eşreflerde yakışıklı ama yetkin daha yakışıklı benim ciftim beli zaten özge ve yetkin ya ben her iki esrefi de simdiden cok cok sevdim:happy0064...ama tabii gidisat gösterecek kimin agir basacagini....bu her an degisebilir:):img-wink: kizlarimizin her ikiside iyiler canim:good:...hem ikiside iyi anlasiyorlar sanirim...yani okudugum özetten bunu cikardim ben :happy0064 :img-wink: bostepeli 04-10-07, 17:34 slm arkadaşlar ya ne zaman başlıycak bu dizi merakla bekliyorum fragmanda dolunayın yerine yağmuru koymuşlar değişiklik olmuş belli ki merakla bu diziyi bekliyorum başlasa bir an önce tarih yokmu acaba:img-pilot kv__kvp 04-10-07, 17:59 slm arkadaşlar ya ne zaman başlıycak bu dizi merakla bekliyorum fragmanda dolunayın yerine yağmuru koymuşlar değişiklik olmuş belli ki merakla bu diziyi bekliyorum başlasa bir an önce tarih yokmu acaba:img-pilot biraz önce showda gördüm 18 ekim perşembe saat 20:00 da:happy0064 She7a 04-10-07, 18:23 Esref Saati 18 Ekim persembe gunu baslıyor arkadaslar. Yalnız yanlıs mı gordum bilmiyorum.Ama,sanki Kutsi'de vardı fragmanda.Ya da ben yanlıs gordum. auryn 04-10-07, 18:59 Fragmanda görülen deniz manzaralarının yüzde doksanı Büyükdere tepelerinden. Büyükdere'den Kocataş'a doğru çıkan veya Alarko sitesinin etrafından Maden'e doğru geçen yoldan görülen manzaraya benziyor. Dükkan sahneleri ise Büyükdere çarşısına paralel arka sokaklarda çekilmiş gibi duruyor. Restore edilmiş bir dizi evin görüldüğü sokak Çobançeşme sokağı ama fragmanda çok kısa bir süre görülüyor. Diziyi seyredip seyretmeyeceğimden emin değilim ama ekibi çekim yaparken gördügümde resim çekip, forumdakilerle paylaşmaya çalışırım. Sonbaharda sık sık yürüyüş yapmayı planlıyorum. Eninde sonunda bir ara çekim ekibine rastlar, sizler için fotograf çekmeye ve tüyo aktarmaya çalışırım :) atom karınca 04-10-07, 19:01 Bilgiler için kendi adıma çok teşekkür eder senden gelecek yeni güzel haberler için şimdiden sabırsızlandığımı bildirmek isterim :) baharh 04-10-07, 19:23 yeni bölüm fragamnı cıktımı peşemde niye koyuyolarki sadece kurtlar vadisi yayınlanıcaktı o gün bu show tv de bi karar verse inşallah reytinkler iyi gelir balim89 04-10-07, 20:43 biraz önce showda gördüm 18 ekim perşembe saat 20:00 da:happy0064 müthissss müthisssssss bir haber bir haber bu:happy0064:happy0064...demek SONUNDA belli oldu...arkadasim sag olasin bizimle bu bilgiyi paylastigin icin:good::happy0064 4 resmi bana bir sekilde ulastırırsan ben sana senin icin yaparım. canim benim cooook sag ol:img-in_lo ben arar bulur bir ara sana ÖM atarim...:img-wink: Fragmanda görülen deniz manzaralarının yüzde doksanı Büyükdere tepelerinden. Büyükdere'den Kocataş'a doğru çıkan veya Alarko sitesinin etrafından Maden'e doğru geçen yoldan görülen manzaraya benziyor. Dükkan sahneleri ise Büyükdere çarşısına paralel arka sokaklarda çekilmiş gibi duruyor. Restore edilmiş bir dizi evin görüldüğü sokak Çobançeşme sokağı ama fragmanda çok kısa bir süre görülüyor. Diziyi seyredip seyretmeyeceğimden emin değilim ama ekibi çekim yaparken gördügümde resim çekip, forumdakilerle paylaşmaya çalışırım. Sonbaharda sık sık yürüyüş yapmayı planlıyorum. Eninde sonunda bir ara çekim ekibine rastlar, sizler için fotograf çekmeye ve tüyo aktarmaya çalışırım aaa arkadasim yürüyüs iyidir yaa:) muhakkak yürü...yürü yürüyebildigin kadar hatta :img-hyste ve bizim icin resimler cekersin artik bir zahmet :img-blush yeni bölüm fragamnı cıktımı peşemde niye koyuyolarki sadece kurtlar vadisi yayınlanıcaktı o gün bu show tv de bi karar verse inşallah reytinkler iyi gelir baharcim cikti...ben izledim...netten...sana dur rep atarim nerden izledigimi...:img-wink: insallah reytingler iyi gelir dediginiz gibi arkadaslar:happy0064 baharh 04-10-07, 21:27 yenimi eskisinin aynısımı atarsan sevinirim balım soğl canım 18 ekim bakalım nasıl olucak arkan61 04-10-07, 22:19 arkadaslar ben sevinsemmi bilmiyorum Persembe asil uygun bir gün ama ayrilik diziside kurtlar vadisinden önce baslayip felaket rating almisti , yani neden ayri gün birinciligini hedeflemeyipte hem kurtlar vadisi ve esref saatinden ayni günde gelecek yüksek ratinglere hedefliyorlar ? kurtlar vadisi iki diziye karsi persembeyi götürüyordu simdi iki iki oldular kavak yelleri-Esref saati ve kurtlar vadisi-Annem bu ücüde yüksek rating alan diziler insallah hayirlisi olurda kavak yelleri yeni baslamis ve sevilen bir dizi ratingide cok yüksek olmasi zorluyacak gibi geliyor esref saatini !!! yani onlarda hakli aslinda baska uygun gün yokki allah allah , allahim insallah ayrilik gibi felaket olmaz aksine cok yüksek rating alir balim89 04-10-07, 22:35 arkadaslar ben sevinsemmi bilmiyorum Persembe asil uygun bir gün ama ayrilik diziside kurtlar vadisinden önce baslayip felaket rating almisti , yani neden ayri gün birinciligini hedeflemeyipte hem kurtlar vadisi ve esref saatinden ayni günde gelecek yüksek ratinglere hedefliyorlar ? kurtlar vadisi iki diziye karsi persembeyi götürüyordu simdi iki iki oldular kavak yelleri-Esref saati ve kurtlar vadisi-Annem bu ücüde yüksek rating alan diziler insallah hayirlisi olurda kavak yelleri yeni baslamis ve sevilen bir dizi ratingide cok yüksek olmasi zorluyacak gibi geliyor esref saatini !!! yani onlarda hakli aslinda baska uygun gün yokki allah allah , allahim insallah ayrilik gibi felaket olmaz aksine cok yüksek rating alir arkan arkadasim...fikirlerine katiliyorum valla...keske baska bir güne koysalardi...dedigin gibi kurtlar vadisi o gün isi götürüyordu...ama gerci diger günlerde de rakipleri cok güclü....:sad53::sad53: offf artik hayirlisi...insallah reyting kurbani olmaz:sad53: cici 04-10-07, 23:10 sevgili auryn; tespitlerin, okudum ancak o sokaklar beykoz yalıköy sokakları sibel can'ın dizisi ,fesupanallah ve pusat dizisinde bol bol bu sokakları görmekteyiz, annem diziside beykozun sultaniye kesimmlerinde çekilmekte, ayrıca burak kutun yayından kaldırılan dizisi yetkin dikincilerin çıktığı yokuşta çekiliyordu hatta biz beykozlular dizinin adını hep yorgancının kızı diye andık durduk dizinin ismi bi türlü aklımıza kazınamadı belki de bu yüzden pek başarılı olamadı ne dersiniz :) , beykoz artık bir platoya benzedi neredeyse tüm diziler en az 1 sahnesini beykozda çekmeye başladı bir beykozlu olarak sürekli sokaklarımı görmek çok hoş tabi örneğin bu akşam sevgili sunay akın tv8 deki programını evimin köşesinden yaptı... biz içinde yaşarken bu caddeler bu kadar güzel gözüküyor emin olun tvnin hakkaten ayrı bir büyüsü var... umarım eşref saati süper bir dizi olarak gelir ve başlar beykozumuz onlara uğurlu gelir (tabi gözlerim beni yanıltmıyorsa orası bizim üst sokaksa) auryn 05-10-07, 05:49 Büyükdere sokakları fragmanda gözüküyor, arada Beykoz'da da çekim yapmış olabilirler. Ben de ekibi Büyükdere'de çekim yaparken gördüm....Bir kısmını Büyükdere Sarıyer'de, bir kısmını da Beykoz'da çekiyor olabilirler. Sonuçta bu iki semt Boğazda birbirine karşılıklı bakıyor.Bu iki semtte birbirlerine benzeyen eski evler çoğunlukta, arada başka yerlerde de çekiyorlardır muhtemelen. Eşref Saati de Pana Filmin oldugu için Perşembe gününü istemişlerdir. Kurtlar Vadisinin yeni başlayan diziye destek olacağını düşünmüş olabilirler. mertfirat 05-10-07, 13:21 dzi daha müziğiyle etkiliyor ya çok hoş bi müziği var ve ilgi çeken bi frgman yapmışlar.. diziyi sabırsızlıkla bekliorum gerçi perşembe günü hep güzel diziler konuldu aynı saate ama bakıcaz artık.. _BeRFiN_ 05-10-07, 20:21 niye herşeyi bu kadar geç öğreniyorum ben ya annem kızım senin dizi perşembe 20 de demese diziden haberim olmuycak perşembe 20,00 de sevdiğim 3 dizi aynı saatte oynuyo ama artık hepsini unutup eşref saatini izliycem çok merak ediyorum bakalım nasıl olucak eminim çok güzeldir... onur29 05-10-07, 22:16 sonunda dizimiz başlıyo. Başından beri dediğim gibi. ya cumartesi ya perşembe olucaktı. ama bence cumarteis olsa daha iyiydi. perşembe çok zor bi gün. Karşımızda Kavak yeleri gibi bi dizi var. Ayrıca ELeveda Rumeli de çok iyi. Umarım başarılı olur. cuvarepli08 06-10-07, 21:01 Ya yayın saati çok kötü olmuş biraz daha diilerin az oldu saate koysalrmış keşke neyse izlemeye çalışıcaz artık briTugba 06-10-07, 21:04 off offf offf kavak yellerinin karşısında mı?:icon_whis ama bişiy olmas show un böle komedisi yok kaldırmaslar:img-yes::img-wink: balim89 07-10-07, 12:46 Ya yayın saati çok kötü olmuş biraz daha diilerin az oldu saate koysalrmış keşke neyse izlemeye çalışıcaz artık evet arkadasim keske cumartesi filan koysalardi....daha cok sansi olurdu esref saatimizin...ama ne yapalim artik...hayirlisi diyelim...:img-wink: off offf offf kavak yellerinin karşısında mı?:icon_whis ama bişiy olmas show un böle komedisi yok kaldırmaslar:img-yes::img-wink: tugbacim canim kaldirmazlar diyorsun ama ne bileyim belli de olmaz bu kanallarin isi...para icin ölüyorlar:sad53: :dito baska bir güne de koysalardi baska diziler cikacakti karsisina o zaman...insallah hayilrisi olur artik...:img-yes::img-wink: balim89 07-10-07, 12:50 niye herşeyi bu kadar geç öğreniyorum ben ya annem kızım senin dizi perşembe 20 de demese diziden haberim olmuycak perşembe 20,00 de sevdiğim 3 dizi aynı saatte oynuyo ama artık hepsini unutup eşref saatini izliycem çok merak ediyorum bakalım nasıl olucak eminim çok güzeldir... valla cok iyi yapiyorsun canim...bende öyle yapacagim :) :happy0064:good: iyi ki de annen haber vermis :) :img-wink: esref saati izlenmez mi:img-wink:...yeni sezonun bence en iyi yapimlarindan biri:good: briTugba 07-10-07, 15:00 baska bir güne de koysalardi baska diziler cikacakti karsisina o zaman...insallah hayilrisi olur artik...:img-yes::img-wink: bencede canım hayırlısı olsun....offf işte böyle bu kanallar ama ben bi yapımcı oliimm hepinizi kurtaracam bu dertten....:img-yes::img-wink: balim89 07-10-07, 17:13 bencede canım hayırlısı olsun....offf işte böyle bu kanallar ama ben bi yapımcı oliimm hepinizi kurtaracam bu dertten....:img-yes: hadi bakalm canim benim kurtar bizi su dertten:)...resmen hep endise duyuyoruz...ha kalkti ha kalkacak diye...ama sanki esref saati öyle bir kurban olmayacak gibime geliyor:):img-yes::img-wink: hele bir dizi baslasın o zaman fotograflar geldikce benden daha guzel imzalar gelir.yayın gununu de iyi secmisler kv'sinden sonra sanırım. canim bekliyoruz yeni yeni calismalarini....bir de bir istegim daha var:img-blush yani alemdar agayla da (Izzetim benim beee...bitiriyor isi...iste bu!!! dedirttiyor bana :) :img-hyste...o ben yok mu ?!...iste o bene hastayim :img-hyste) bir imza yapsan nasil olur??? :):img-blush:img-wink: She7a 07-10-07, 20:42 Alemdar Aga kim yahu balım valla dediklerinden hic birsey anlamadım ben. :) bu arada 20:00 imis saati. KV'sinde once olması daha da iyi olmus. atom karınca 07-10-07, 20:48 Alemdar ağa İzzet Altınmeşe She7a. Konusunda geçiyordu. Dur bakayım. Uğruna hapis yattıkları Alemdar Ağa'dan aldıkları elle, boğaza nazır bir İstanbul semtinde yaşayan bu iki kabadayının can düşmanı, mahalleye yat limanı yapmak isteyen müteahhit olacak. She7a 07-10-07, 20:50 onun ne isi varmıs ayol dizide aaa herkes kendini isini yapsın bu ne ya izzet altınmese. :) mahalle'de yat limanı'nın isi ne. :) Alemdar ağa İzzet Altınmeşe She7a. Konusunda geçiyordu. Dur bakayım. Uğruna hapis yattıkları Alemdar Ağa'dan aldıkları elle, boğaza nazır bir İstanbul semtinde yaşayan bu iki kabadayının can düşmanı, mahalleye yat limanı yapmak isteyen müteahhit olacak. balim89 07-10-07, 21:17 baharcim canim yaaa imzalar birbirinden güzel olmus:good::good:...hepsi de HARIKA:good::good:....cooook tesekkürler paylasimin icin:happy0064...arkadaslarina da sonsuz tesekkürler bu kadar zahmet edip emek verdiler... atom hocam...bu dizi cok sirin olacak dedigin gibi...bomba gibi düsecek :):happy0064 she7acim....o saate koymalari cok iyi olmus...:happy0064...tam böyle herkesin TV basinda oldugu saat :):img-wink: atom karınca 07-10-07, 21:21 Balım valla şöyle yeni fotolar konsa keşke resmi web sitesine. Ben izzet Altınmeşe için birşey demedim. Cidden 3lü fotoları süper bence :) Benim kanım kaynadı diziye. balim89 07-10-07, 21:26 Balım valla şöyle yeni fotolar konsa keşke resmi web sitesine. Ben izzet Altınmeşe için birşey demedim. Cidden 3lü fotoları süper bence :) Benim kanım kaynadı diziye. atom hocam sakasina dedim zaten ben onlari girgir olsun diye:img-wink:...:img-wink::img-yes: ama iyi yakisti diziye....ben cok benimsedim kendisini....:):happy0064 sanki favorim o benim :) :img-hyste:img-blush baharh 08-10-07, 12:42 balım devamı gelicek bi arkadaşımda yapıcak imza ama yagmurun resmini bulamadım o güzden özgeyle yetki yapıcak bide karışık yapıcak .:Dişİ KaNarYa:. 08-10-07, 12:48 Bu dizinin başlamasını sabırsızlıkla bekliyordum fakat çok kötü bir yayın günü ve saati seçmişler:icon_sorr En azından perşembe 22:00 alsalar çok iyi olur :img-yes: Aksi halde Elveda rumeli dizisi için çok sevdiğim kavak yellerinden vazgeçtim :sad53:eşref saati içinde elveda rumeli den geçermiyim bilemiyorumm:icon_whis onur29 08-10-07, 12:49 Arkadaşlar ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Uzun süredir giremiyorum. Ama kalbim burada :D:D Eşref saati sonunda başlıyo. merakla bekliyporuz. Ama ben ilk bölümü izleyemycem sanırım. 18 Ekim de Mahşer-i Cümbüş izmir'e geliyo. Ve onları izlemeye gidicem. Tamda günü yani. Neyse takrarları verilir elbet. balim89 08-10-07, 13:10 balım devamı gelicek bi arkadaşımda yapıcak imza ama yagmurun resmini bulamadım o güzden özgeyle yetki yapıcak bide karışık yapıcak baharcim canim artik dizi baslayinca yagmurun resmini ekler ceken arkadaslar buraya...o zaman imzalar yaparsin:img-wink: bizde kullaniriz:img-blush:happy0064 Bu dizinin başlamasını sabırsızlıkla bekliyordum fakat çok kötü bir yayın günü ve saati seçmişler En azından perşembe 22:00 alsalar çok iyi olur Aksi halde Elveda rumeli dizisi için çok sevdiğim kavak yellerinden vazgeçtim eşref saati içinde elveda rumeli den geçermiyim bilemiyorumm canim evet elveda rumeli de cok güzel bir dizi....aaah ah bana da nazom deyip duruyor izle diye:img-wink:ama iste esref saati var o gün...:img-wink::img-yes: sende artik bakarsin....hangisi daha cok sararsa ona bakarsin :img-wink: Arkadaşlar ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Uzun süredir giremiyorum. Ama kalbim burada Eşref saati sonunda başlıyo. merakla bekliyporuz. Ama ben ilk bölümü izleyemycem sanırım. 18 Ekim de Mahşer-i Cümbüş izmir'e geliyo. Ve onları izlemeye gidicem. Tamda günü yani. Neyse takrarları verilir elbet. ooo kankim hosgeldin....:happy0064 demek izleyemeyeceksin ilk bölümünü:sad53:...ben buraya yazarim neler oldugunu...anlatirim sana:img-wink: e tabii Mahşer-i Cümbüş`ü kacirma:)...onu cok seviyorsun biliyorum:img-wink: elifile 08-10-07, 13:33 Eskiden normalde perşembeleri Doktorlar vardı onu izliyordum:). Doktorların günü değişince kavak yellerine bakmaya başlamıştım. Ama sırf bu dizi için ondan vazgeçeceğim:) Süper bir dizi olacak gibi:) Oyuncularına zaten laf yok, fragman desen acayip güzel. Şimdi geriye sadece ilk bölümü beklemek kaldı:) Rakipleri oldukça güçlü ama bu dizide güçlü:):):):) baharh 08-10-07, 13:35 dizinin perşemde günü olması pek iyi olmadı ama bence ama ilk beşe girsin yatar bence izlensin yayından kalkmasın yeter ama tabi birince olsa tam süper olur ama k.v gecmek cok zor baharh 08-10-07, 13:38 elifile canım bu dizi gercekten cok güçlü kadroya sahip bence senin bu diziyi izlemen cok iyi bize bol bol imza yarsın artık:) elifile 08-10-07, 13:42 elifile canım bu dizi gercekten cok güçlü kadroya sahip bence senin bu diziyi izlemen cok iyi bize bol bol imza yarsın artık:) Canım bana elif diyebilirsin:) Zaten yazın fragmanlar verilmeye başladığından beri dört gözle bekliyordum diziyi:) Yapmam mı bol bol yaparım imzalar:):):):) baharh 08-10-07, 13:56 biliyorum elifcim sen bu diziyi sevdiysen eyer hep burdasın demeki harika imzalarda yaparsın sen kesin başlasında biran önce cok bekledik izleyelim balim89 09-10-07, 15:34 elifile arkadasim yaptigin imzalar sahane!!! :good::good: bir an önce baslasa da buraya yeni resimler eklense...sende bize o zaman yeni yeni imzalar yaparsin ?! :img-blush:img-yes::img-wink: (anladigim ve gördügüm kadariyla cok iysin bu konuda :img-wink::img-yes::good:) bakalim ilk bölümü nasil olacak...??? hemen olaylarla baslatacaklar mi...esrefler daha ilk bölümden didismeye baslayacak mi :) :)...sabirsizlikla bekliyorum persembeyi:happy0064 Gül Tuna 11-10-07, 10:04 arkadaslar foruma ne zamandir giremiyordum son durum ne :) hangi gün basliyacak ve yagmurun oynacagi kesinlestimi acaba ? *caramel* 11-10-07, 10:04 bu dizi başlamadan be sogudum okadar çok reklamını yaptılar yakında yakında diye hala başlayamadı gitti sinir oldum vallahi artık başlasada izlemem birde show tv ye hep şüpheyle bakıyorum ellerinin degdigi diziyi kurutuyorlar balim89 11-10-07, 10:08 arkadaslar foruma ne zamandir giremiyordum son durum ne :) hangi gün basliyacak ve yagmurun oynacagi kesinlestimi acaba ? gül tuna, yagmurun oynayacagi kesinlesti evet....hatta yeni fragmanda cekildi....yani kesin girdi diziye...:img-wink: dizi 18 EKIMDE baslayacak:happy0064....sanirim KV`den önce yayinlanacak....:img-wink: kv__kvp 11-10-07, 10:10 Bugün başlamamasının nedeni arefe olabilir, çünkü yeni başlayan bi dizi, kimse telaştan izlemez diye kendilerini tehlikeye atmak istememişlerdir :img-yes: Gül Tuna 11-10-07, 10:16 gül tuna, yagmurun oynayacagi kesinlesti evet....hatta yeni fragmanda cekildi....yani kesin girdi diziye...:img-wink: dizi 18 EKIMDE baslayacak:happy0064....sanirim KV`den önce yayinlanacak....:img-wink: sagol cnm sorumu yanitladigin icin kv den önce demek kavak yelleri ile ayni saatte yani bakalim hangisi agir basacak isin kötüsü kavak yellerini bende izliyordum ama neyse bir sorum daha var bu arada özge boragin soy ismi özge borak sakrak olmus kiminle evlendi acaba biliyormusunuz sakrak soy ismini tasiyan bir tek bülent sakraki taniyorum ben ama isim benzeligidir herhalde balim89 11-10-07, 10:22 sagol cnm sorumu yanitladigin icin kv den önce demek kavak yelleri ile ayni saatte yani bakalim hangisi agir basacak isin kötüsü kavak yellerini bende izliyordum ama neyse bir sorum daha var bu arada özge boragin soy ismi özge borak sakrak olmus kiminle evlendi acaba biliyormusunuz sakrak soy ismini tasiyan bir tek bülent sakraki taniyorum ben ama isim benzeligidir herhalde evlendi dogru ama bende bilmiyorum kiminle...:icon_whis allah mesut bahtiyar etsin:happy0064:happy0064 kavak yellerinin karsisina koydular....bakalim nasil bir sonuc elde edecegiz... kv_kvp arkadasim haklisin bu nedenledir bir hafta daha ertelemeleri...ne yapalim bekleyecegiz artik:img-wink: onur29 11-10-07, 10:59 Arkadaşlar imzalar harika olmuş ellerinize sağlık. Bence de bir an evel başlasın artık yaa. Fragman gerçektende uzun süredir veriliyo. Aslında dizi daha önce başlayabilirdi. Dolunay hanım'ın diziden ayrılışı diziyi geciktirmiş olabilir. Benimde bu sezon merakla beklediğim bi dizi. Günü benim için uygun ama çok zor bi gün. Show tv diziye gereken önemi gösteriyo. Umarım başarılı olur dizimiz. meltemsmy 11-10-07, 11:02 tüm çalışmalar çok güzel yapanlarınemeğine sağlık.fragmanı çok hoşuma gitti. güzel bir dizi olacağa benzer.umarım reytinglere yenik düşmez balim89 11-10-07, 15:03 sensitivecat arkadasim yaptigin imza cok güzel olmus:good:...ellerine emegine saglik...paylasimin icin sonsuz tesekkürler:happy0064:happy0064 o kankim sende mi burdasin:img-wink: evet persembe zor bir gün olabilir ama diger günlerde farksiz degil ki...:sad53: artik bekleyecegiz...dizimiz icin hayirlisi olsun:happy0064:happy0064 ama alemdar aga cok kisa bir rol oynuyor dizide yaa...cok üzüldüm tühhhhh:sad53: cok sevmistim izzet altinmeseyi....yakistirmistim diziye...ne olurdu da kahvede esreflerin baslarinda olaydi büyügü olarak..belki bu durumda olmazlari simdi..böyle didisiyor olmazlardi :) (sanki dizi basladi da ben fikir yürütüyorum :img-hyste) Freddy 11-10-07, 17:42 Dolunay Soysert neden çıktı bilgisi olan var mı Yağmur Kaşifoğlunu da çok seviyorum Ezo gelinde bu sezon olmayınca nerde görücem diye üzülmüştüm zaten çok az görünüyor ama Dolunayı da çok severim onun da çıkmasına üzüldüm Çıkmasaydı daha önce sultan makamında da beraber oynadığı kızla (adını bilmiyorum) bu dizide de rol almış olacaktı Kadro harika Ahmet Uğurluyu unutmamak gerek Şebnem Dönmezi de severim Yetkin dikincileri miside izlemiştim Ve orda çok beğenmiştim Ama Yavuz Bingöle çok haksızlık etmişsiniz İlla ki sizin kriterlerinize göre genç yakışıklı birisi oynamak zorunda değil her dizide atom karınca 11-10-07, 18:42 - Sarı - Kara ..... diye devam 1. bölüm fragmanı (ben seyretmekte geç mi kaldım acaba, resmi siteye şimdi bakıyorum da) Ben bu diziyi çok sevdim :) Çok eğleneceğiz çooook. İyi bayramlar, bol çukulatalar :) Erkek adam sevmez sevilir diyor Kara :) Ben seni özlemediysem neyi özledim der Sarı. Hamsiyi der yari. E sen de hamsi misindir? (mi diyor :) ) ne diyo benim kafam karisiyo :) O senin kardeşin olur daa... Fragmanı izleye izleye tozuttum :) balim89 11-10-07, 19:25 Dolunay Soysert neden çıktı bilgisi olan var mı Yağmur Kaşifoğlunu da çok seviyorum Ezo gelinde bu sezon olmayınca nerde görücem diye üzülmüştüm zaten çok az görünüyor ama Dolunayı da çok severim onun da çıkmasına üzüldüm Çıkmasaydı daha önce sultan makamında da beraber oynadığı kızla (adını bilmiyorum) bu dizide de rol almış olacaktı Kadro harika Ahmet Uğurluyu unutmamak gerek Şebnem Dönmezi de severim Yetkin dikincileri miside izlemiştim Ve orda çok beğenmiştim Ama Yavuz Bingöle çok haksızlık etmişsiniz İlla ki sizin kriterlerinize göre genç yakışıklı birisi oynamak zorunda değil her dizide arkadasim yavuz bingölü ben begeniyorum (kendi adima konusuyorum) begenmeyen arkadaslarimizda vardir mutlaka ama saygi duymak lazim...:img-wink: sorun yavuz bingölün yasli kacmasi degil de daha cok onun yasina uygun bir bayan oyuncu seciminde özen gösterilmesiydi...biz sadece burda biraz fikir yürüttük bu konuda:img-wink: :) - Sarı - Kara ..... diye devam 1. bölüm fragmanı (ben seyretmekte geç mi kaldım acaba, resmi siteye şimdi bakıyorum da) Ben bu diziyi çok sevdim :) Çok eğleneceğiz çooook. İyi bayramlar, bol çukulatalar :) Erkek adam sevmez sevilir diyor Kara :) Ben seni özlemediysem neyi özledim der Sarı. Hamsiyi der yari. E sen de hamsi misindir? (mi diyor :) ) ne diyo benim kafam karisiyo :) O senin kardeşin olur daa... Fragmanı izleye izleye tozuttum :) ilahi atom hocam güldürdün beni burda...:img-hyste fragmandan mi aldin kendin mi yazdin ne yaptin...karalarla sarilari katmissin birbirine...:) fragmani izleyip te tozutmamak mümkün degil dogrusu :img-hyste sahika_87 11-10-07, 19:31 arkadaşlar annem yeni fragmanı görmüş kızlar kabadayıların kızkardeşleriymiş dedi doğrumu bilen var mı acaba atom karınca 11-10-07, 19:33 Sondan başa gideyim :) Sahika iki Eşref birbirlerinin kız kardeşlerine aşıklar. Olay tam bir kaos yani. Fragmandan aldım Balım. Ama kaç kere izledim artık hatırlamıyorum fragman beni tozutturdu yeni fragman :) atom karınca 11-10-07, 20:08 Her derde deva bir reçetem var size. Sabaha iyi mi uyanmak istiyorsunuz, suratınızda kocaman bir gülücükle. O zaman yatmadan önce Eşref Saati fragmanı izleyin. Benim demin yaptığım gibi :) baharh 11-10-07, 20:40 atom karınca snin sayende gördüm fragmanı cok güzeldi eşrefler hep kavga ediyolar ceylanla reyhan hiç ayrılmıyolar birbirlerinden özge okadar güzeldiki bence dizinin en güzel kadını saçları gülüşü bititim resman soğuk diyenler utansın eşrefle reyhanın sahnelerine bittim resmen She7a 11-10-07, 20:47 Bizim sarı esref'e bak sen ya ceylan kızımızı nasıl kovalıyor oyle.sen beni elalemin maskarası mı edeceksin ula. :)kapıyı da iyi yumrukluyor.ceylan kız cam'dan atla nasılsa yuksek degil. :img-hyste Hirotaro 11-10-07, 21:24 BU dizi çok ses getirecek sadece Truvalı Feraye bile yeterli,Şebnem'in olması izlememdeki önemli etken ama Özge Özberk sürpriz oldu bana.Çok ses getirecek.Merakla bekliyorum She7a 11-10-07, 21:48 yok orada kız sende hamsi'yi mi kıskaniyisun daaa diyor. Ben seni özlemediysem neyi özledim der Sarı. Hamsiyi der yari. E sen de hamsi misindir? (mi diyor :) ) ne diyo benim kafam karisiyo :) O senin kardeşin olur daa... Fragmanı izleye izleye tozuttum :) baharh 12-10-07, 08:36 BU dizi çok ses getirecek sadece Truvalı Feraye bile yeterli,Şebnem'in olması izlememdeki önemli etken ama Özge Özberk sürpriz oldu bana.Çok ses getirecek.Merakla bekliyorum özge özberk değil canım özge borak evet özge bile yeter benim için :img-wink: kv__kvp 12-10-07, 09:56 She7a resimleri burayada koyar mısın ? ben bu dizinin müptelası olacağa benziyorum :) hapishane kapısından bile aynı anda çıkmaya çalışıyolar :) sarıııııı karaaaaa :) imzalar için sağol denizer79 12-10-07, 10:00 arkadaşalr fragmanı bende gördüm ve gerçekten çok komik bir fragman olmuş.mutlaka izleyeceğim bir dizi oldu şimdiden perşembe günü izlediğim dizi yoktu çünkü umarım pana film bu işi becerir çünkü yanlış hatırlamıyorsam bir komedi dizisi tutmamıştı. yetkin abinin oyunculuğuun konuşturacağına inanıyorum çünkü babam ve oğlumdaki rolü çok güzeldi film olduğunu bilmesem gerçek zannederdim e birde yavuz bingöl var o da bakalım bıçkın delikanlı rolünü nasıl oynayacak?? hepinize iyi bayramlar balim89 12-10-07, 11:49 Oh oh oh sonunda 1.bölümün fragmanini izleyebildim…:happy0064 atom hocam iyi ki haber verdin vallahi yoksa haberim bile olmayacakti…pek televizyon izlemiyorum su siralar da…sag ol paylasimin icin resimler icin:good: bu nasil güzel bir fragman böyle…eglenceli komik…cok begendim coook… tam benlik bu dizi matrak…seninde dedigin gibi atom hocam her derde deva bir recete bulduk…:) ölüm dösegindeki o aci dolu bakislara icim sizladi:img-hyste…vah alemdar agam vah…hey gidi günler heyyy…seni kaybetmekte varmis:sad53:…siz esrefsiniz ESREFLER…kendinize gelin kavga etmeyin..baris icinde yasayin (fazla uctum yine…indirin beni arkadaslar:img-hyste) özegmize kirmizi pek yakismis…nasilda sevindiler kizlarimiz esrefler ciktilar diye mapusdan….dag gibi esrefler mapuslarda cürüyecek adamlar miydi da…tabii cikacaklar ama bu ayni anda kapidan cikma olayi ne böyle yahu… mahalleli bile konusuyor birbirlerine bacilarini verselerde bu husümet bitse diye…vay anam vay sonunda ne oldu öyle…SARI bir yandan costu KARA bir yandan…kizlar kacacak delik arayin..:img-fie: terzi yadigar kosuyor da kosuyor…adam maratoncu olup cikacak bu gidisle…:img-hyste aaaah ah SARININ merdivenlerden bir inisi var:img-in_lo…bir bakisi var ki…reyhan (özge) yanmasin da ne yapsin…:img-blush ne oldu KARAM erkek adam sevmez sevilir diyon bacina ammaaaa ne oldun ceylani görünce bakiyorum akan sular durdu…..öhööööööö “aynen öyle“ demelere basladik…:hıh bu feraye de az degil ha…o saclarini savurusu neydi öyle...pöffffffffffffffff yakiyor....:) arkadaslar sabirsizlikla birinci bölümü bekliyorum…ESREF SAATI 4 ever!!! She7a arkadasim...imzalar sahane olmus...ellerine emegine saglik...paylasimin icin coook tesekkürler.. HEPINIZIN BAYRAMINI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLUYORUM...NICE SAGLIKLI SIHHATLI BAYRAMLARA... Me(I)tem 12-10-07, 14:21 Fragmanı dün izledim ve Yağmur Kaşifoğlunun Dolunay ın yerinin dolduramayacağını düşünmekle yanıldığımı anladım..Bence çok şirin olmuş.. Dizi çok güzel geliyor yahu..Konusu az çok kafamda canlanıyor ama belli mi olur..Umarık beklediğimin dışında bir şey çıkmazda hayal kırıklığı yaşamam.. Feraye..Ve Sarı eşref:D..Şebnemi çok özlemiştim..Yetkin Dikinciler e zaten laf yok.. Başlasa artık ya..Güzel dizi olacak:img-icecr fikra 12-10-07, 14:54 Bu diziyi çok merak ediyorum başlasada izlesek artık.Ayrıca paylaşımda bulunan herkese teşekkürler Hirotaro 12-10-07, 23:02 Arkadaşlar bu Feraye neler yapacak bakalım.Güzel bir dizi olacak inşallah.Şebnem'de herzamanki gibi çok tatlı ve güzel She7a 13-10-07, 00:45 66.sayfa'da ve Yetkin'in topicinde mevcut olması lazım. yazılar olmasa demisin bir de yaptıgın imza da onları photo shop da yok edebiliyorsun canım. ;) ps:icimden bir ses bu dizi cok tutacak diyor. ben genelde hislerimde yanılmam.umarım bu sefer de yanılmam. She7a resimleri burayada koyar mısın ? ben bu dizinin müptelası olacağa benziyorum :) hapishane kapısından bile aynı anda çıkmaya çalışıyolar :) sarıııııı karaaaaa :) imzalar için sağol atom karınca 13-10-07, 11:34 Hayırlı bayramlar, bol tatlılı günler :) Fragmanı defalarca izlemekten kendimi Eşref Saatinin bir oyuncusu gibi hissetmeye başladım. Yağmur Kaşifoğlu bence Özge Borak'ın akranı gibi. Dolunay Soysert hangi sebeplerle çıkmış olursa olsun vallahi ben de Yağmurun bu dizideki bu rol için daha iyi bir tercih olduğunu düşünmeye başladım. Dolunay belki Yavuz Bingöle daha uygundu ancak Özgeyle daha uyumlu bir ekip oluşturmuşlar. Hem ben Yetkinin evin içinde Dolunaya öyle bağırıp öyle peşinde koşturabileceğini düşünemiyorum bile :) balim89 13-10-07, 12:47 Hayırlı bayramlar, bol tatlılı günler :) Fragmanı defalarca izlemekten kendimi Eşref Saatinin bir oyuncusu gibi hissetmeye başladım. Yağmur Kaşifoğlu bence Özge Borak'ın akranı gibi. Dolunay Soysert hangi sebeplerle çıkmış olursa olsun vallahi ben de Yağmurun bu dizideki bu rol için daha iyi bir tercih olduğunu düşünmeye başladım. Dolunay belki Yavuz Bingöle daha uygundu ancak Özgeyle daha uyumlu bir ekip oluşturmuşlar. Hem ben Yetkinin evin içinde Dolunaya öyle bağırıp öyle peşinde koşturabileceğini düşünemiyorum bile :) acikcasi bende öyle düsünüyorum artik...fragmani izledikce yagmuru iyice benimsedim:img-yes:....cok yakismis bu role:good:...tatli cici bir kizi oynamaya....:img-wink: ah bir de abisinin bagrislarindan kurtulsa da KARASINA kavussa :) :img-hyste violettt 13-10-07, 12:57 ay faragmanı defalarca izledim özgem ne kadar tatlı çıkmış ya bu diziyi çok merak ediyordum sonunda başlayacak dolunay neden çıktı bilinmez amam yerine gelen Yağmur Kaşifoğlu da çok yakışmış çok iyi ikili olacaklar bakalım nasıl olacak yakamoz16 13-10-07, 13:15 Yaabaşlasada izlesek artık.. İlk başlarda Pana yapım dizisi diye izlemeyi düşünürken o muhteşem fragmanlardan sonra mutlaka izlemeliyim dedim. İlk tanıtım fragmanı gibi sesli fragmanıda çok güzel olmuş. Yavuz Bingöl çok güzel görünüyor. Karakterine yakışmış. Kara ve Sarı Eşreflerin birbirlerinin kızkardeşlerine aşık olmalarıda çok komik gerçekten.. Süper bir dizi geliyor fragmanını ne zaman izlesem yanımda kim varsa gülmeye ve bu nasıl bir dizi diyorlar. Fragmanı görüpde izlemeyi düşünmeyecek olan kimse olduğunu düşünmüyorum.. Komedi dizilerine hep bir soğuklukluğum vardır.Komediyi severim ama pek komedi dizisi izlemem. Saçma hareketlerle insanları güldürmeye çalışıyorlar. Ama Eşref Saatiyle inşallah orjinal bir komedi dizisi izliycez... (BuRcUu) 13-10-07, 20:32 Fraqmanıı çok qüzeL.. Mini böLüm qibi ya.. Dizide diLeriim qüzeL ve başarıLı oLur.. Oyuncu kadrosu da iyi.. Günü ve saati uyqun oLursa izLiycem.. =)) mc_merve 14-10-07, 05:38 valla pana film bu sene super senaryolarla geliyo esref saatide onlardan birri gerci gunu bana hic uymuyo ama izlicem bir sekidle yalniz fragmanini her izleidigmde kadin kareklerler yani pemcereden bakan kisiler degisiyo :) neyse simdi buldular esas oyunculari sanirim hadi hayirlisi yakamoz16 14-10-07, 11:53 kanyky pana film hic orjinal olmayan alinti dizi yaptimi :) hayir esref saatide made in turkey yani :) Haklısın Kanka. Pana film ve orjinallik aynı anlamda:) Ben kalite bakımından orjinal demek istemiştim zaten.. *MeLiS* 14-10-07, 11:55 fragmanını defalarca kez izledim,süper yaa :happy0064 oyuncular harika ztn :img-wink: dizinin sarkısınada bittim :D cok hos müzigi fln :D yanlız gününü ve saatini begenmedim :icon_sorr izlemek zor olcak bnm acımdan,tekrarları olur inş balim89 14-10-07, 16:10 sweet_girl87 arkadasim yavuz bingölün kizkardesini canlandiran oyuncu Özge Borak Sakrak...dizideki adi Reyhan...(hani Ihlamurlar altinda da oynamisti Elif rolündeydi...) fragmani bende defalarca izliyorum :)...her seferinde yüzümde kocaman bir gülümseme olusuyor...:img-yes::img-wink: :) müzigi bile neselendiriyor beni :) artik persembeyi iple cekiyorum...:img-yes::img-yes: (BuRcUu) 14-10-07, 21:00 İzLemeyii istiyorum ama o qün ve o saatte takip ettiğim başka bir dizii var.. ne yapıcam biLmiyorum.. sanırım tekrarLardan takip etcem ya da birazcık onu birazcık onu izLiyip derken 2sini bir arada qötürücem.. =)) betush 14-10-07, 21:03 fragmanini izledim cok güzele benziyo.. yetkin dikinciler yeter zaten ya..;) adamda o oyunculuk varken:img-yes: $ılgın_alev 14-10-07, 21:54 fragmanı esberledim artık:) müsiqi süper kadro süper :img-wink: $£bbb 'im de (dönmez :))) varmı$ daa nolsunn :) bi an önce per$embe olsun :) :img-hyste Me(I)tem 14-10-07, 23:16 İmzalar çok güzel olmuş ellerinize sağlık..Dizi başlamadan daha çalışmalar harika.. Günü için hafta sonunu düşünmüştüm ama napalım artık..Malum bir dizi yüzünden reyting bkurbanı olacağını sanmamakla beraber düşünmüyorda değilim..Bu hafta başlıyor had hayırlısı... Ama müziği çok güzel ya..Sırf onun için ilzenir:) baharh 15-10-07, 10:33 evet cok za kaldı merakla sabırsızlıkla bekliyorum müziklerinin güzel olması cok doğal çünkü gökhan kırdar yapıyo müzikleri deniz canım imzalar harika eline sağlık bikere daha balim89 15-10-07, 12:13 evet cok za kaldı merakla sabırsızlıkla bekliyorum müziklerinin güzel olması cok doğal çünkü gökhan kırdar yapıyo müzikleri deniz canım imzalar harika eline sağlık bikere daha demek gökhan kirdar yapiyor...ya süper bir müzisyen:good:...her diziye uygun melodi buluyor vallahi...:img-yes::img-wink: sözler de ayri bir güzel...komik...nasilda uyuyor esreflere...:) bakalim reyhan kizin hamsileri nasil olmus...:) sarim agiz tadiyla yer artik :img-hyste e bize de söyler herhalde nasil oldugunu :):img-wink: onur29 15-10-07, 14:17 Ya ben hyala fragmanı göremedim. ayni müzikli fragmanı gördüm de diğerini göremedim. merakla bekliyorum. Bu arada dizinin tekrarı ne gün olur acaba. Ben 18 ekimde izleyemiycem çünkü. nis 15-10-07, 15:11 perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum kavak yelleri de var ama önce eşref saatini izleyecem çünkü orada yetkinim var çok merak ediyorum ona kabadayılık çok yakışıyor zaten gözyaşı çetesinden biliyoruz. baharh 15-10-07, 15:54 demek gökhan kirdar yapiyor...ya süper bir müzisyen:good:...her diziye uygun melodi buluyor vallahi...:img-yes::img-wink: sözler de ayri bir güzel...komik...nasilda uyuyor esreflere...:) bakalim reyhan kizin hamsileri nasil olmus...:) sarim agiz tadiyla yer artik :img-hyste e bize de söyler herhalde nasil oldugunu :):img-wink: kesin reyhan hamsiyi cok güzel yapmıştır tabi eşrefin gözünün hamsi gördüğümü var reyhan varken nasılda güzel bakıyo resmine reyhanın reyhanla ceylanın işi cok zor birza zor kavuşurlar eşreflerine :sad53: elifile 15-10-07, 16:16 Vayyy sayfa coşmuş...:) Az kaldı dizinin başlamasaına:) bir kaç gün sonra sonunda kavuşacağız:) Acayip merak ediyorum.:img-wink: Fragman resimleri çok güzel çok sağol bahar.:img-wink: Demek müziklerde Gökhan Kırdar'dan....:happy0064 Daha ne olsun.:img-wink: Oyuncular zaten harika:) Geriye sadece perşembeyi beklemek kalıyor:) baharh 15-10-07, 16:53 evet oyuncular hepsi birbirinden iyi oyncular müzikleri harika konusu cok iyi daha ne olsun perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum en cokta özgeyi izlemek cok istiyorum balim89 15-10-07, 18:51 kesin reyhan hamsiyi cok güzel yapmıştır tabi eşrefin gözünün hamsi gördüğümü var reyhan varken nasılda güzel bakıyo resmine reyhanın reyhanla ceylanın işi cok zor birza zor kavuşurlar eşreflerine :sad53: kiz niye ölye diyorsun daha baslamadan:sad53: bizimkiler niye zor kavussun:) (ben bile inanmiyorum bu söylediklerime:sad53:) esrefler yanip tutusuyor kizlar icin:img-blush baksana SARININ bakisina...hersey gözlerinden okunuyor reyhan dayanamaz kacar sarisina :img-hyste e karayla ceylanda da farkli degil durum...:img-wink: hepsi birbirleriyle kacar olur biter...:) forgetmenot 15-10-07, 19:03 Biraz doğallık ya!Kaç zamandır dizi ve filmlerde oynuyor, hala Yavuz Bingöl'e dublaj yapıyorlar.Moralim bozuldu şimdi.Ne güzel,sımsıcak mahalle dizisi olacaktı.Yine de şükür Polat'ın sesi de olabilirdi!:img-grin2 arkan61 15-10-07, 22:33 yavuz bingöl dublaj mi yapiyor hic fark etmedim ya ben sanettimki kendi sesi o ,, sesler bence gayet iyi vallah ben begendim,,, bu arada esref saatinden sonra kurtlar vadisi terörün 2.Bölüpmü var bir kereye mahsus dizinin geliri tamamen sehit ailelelerine bagislanacak !!!! balim89 15-10-07, 22:38 yavuz bingöl dublaj mi yapiyor hic fark etmedim ya ben sanettimki kendi sesi o ,, sesler bence gayet iyi vallah ben begendim,,, bu arada esref saatinden sonra kurtlar vadisi terörün 2.Bölüpmü var bir kereye mahsus dizinin geliri tamamen sehit ailelelerine bagislanacak !!!! slm kadir abi aslinda bende fark etmedim dublaj kullanildigini...yavuz bingölün kendi sesi zannettim...kulagi tirmalamiyor bence...seslendirenin sesi gayet güzel :good: :) aslinda yavuz beyinde sesi gayet güzel (severim yorumunu sesini) kullansa ya...:img-yes: demek KV sinin geliri sehit ailelerimize bagislanacak....cok hayirli bir sey yapiyorlar...taktir ettim:good: ~*~NaR-ı GüL~*~ 15-10-07, 23:04 Fragmani cok hosuma gidiyor hele sarkisi cok süper ya...."bela ile sözlüyüz, mapus ile nisanli, namimizla evliyiz, yalnizliktir yarimiz" Cok sevdigim baska bir diziyle cakisacak olmasi kötü artik terarlarini izlerim insallah...tabi yayinlanirsa...:img-yes: baharh 16-10-07, 11:53 banada yavuz bingöl kendi sesini kulanıyo gibi geldi ama yetkin neden kendi sesini kulanıyo anlamdı bende onun dublajı pek beyenmedin ses onunla hiç uyuşmuyo sanki neyse başlamasına az kaldı izleyip görücez mc_merve 16-10-07, 12:37 valla fragman super benimmcok hosuma gitti kadin karekterlerde cok hos bence cok guzle bir aile dizisi olacak ayrica replikler cok iyi pana film yapmis gine yapacagini KARA_HAN 16-10-07, 12:42 pana film kırsın şu şeytanın bacagını kurtlar vadisi harici son dönemde yaptıgı hiçbir dizisi tutmadı bu dizi inşalah tutar show tv olması riskli ama neyle artık yapacak bir şey yok başarılar diliyorum atom karınca 16-10-07, 12:53 banada yavuz bingöl kendi sesini kulanıyo gibi geldi ama yetkin neden kendi sesini kulanıyo anlamdı bende onun dublajı pek beyenmedin ses onunla hiç uyuşmuyo sanki neyse başlamasına az kaldı izleyip görücez Bi saniye tam ne yazdığını anlayamıyorum ama Yetkin dublaj kullanıyor mu diyorsun. Kendi sesi o. Dublaj değilki. Sadece kasti biraz kalınlaştırmış. briTugba 16-10-07, 13:19 Ceylan ve Reyhan, Hayati ve Sebati’nin annesi Şadiye’nin de desteğiyle, Eşreflerine kavuşmak için planlar kurdukça, işler daha da sarpa saracaktır. al sana cennet mahallesi :) pinkzone 16-10-07, 13:23 Biraz doğallık ya!Kaç zamandır dizi ve filmlerde oynuyor, hala Yavuz Bingöl'e dublaj yapıyorlar.Moralim bozuldu şimdi.Ne güzel,sımsıcak mahalle dizisi olacaktı.Yine de şükür Polat'ın sesi de olabilirdi!:img-grin2 Yavuz Bingölü neredeyse tüm dizilerinde Bora Sivri seslendirdi. Kendisi oyuncudur hemde dublaj yapıyor. Ihlamurlar Altında da oynamıştı kendisi. dalya 16-10-07, 13:52 Fragmanlarina bakilirsa eglenceli bir diziye benziyor :) Kavak Yelleri'yle cakismasa izlerdim herhalde.. Artik reklam aralarina.. Ya ilk fragmanlarda Sebnem Dönmez vardi ama yeni fragmanlarda onu göremedim yoksa diziden ayrildi mi?? dalya 16-10-07, 14:51 Bilmem ben bir iki kez izledim (en basindan degil :D) ve hic göremedim :) Neyse allahtan yanilmisim Sebnem Dönmez'i cok severim ben hehe :) She7a 16-10-07, 15:06 Evet Bora Sivri cok da iyi bir oyuncudur o yuzden telasa mahal yok. =) Bu arada Yetkin Dikinciler asla dublaj kullanmaz. Yavuz Bingölü neredeyse tüm dizilerinde Bora Sivri seslendirdi. Kendisi oyuncudur hemde dublaj yapıyor. Ihlamurlar Altında da oynamıştı kendisi. baharh 16-10-07, 15:16 sesi kendi sesi gibi gelmedi bana eminmisiniz neyse bende şaşırmıştım az kaldı resimler cok güzel bizimle paylaştığın için tşk balim89 16-10-07, 17:26 sudenaz ekledigin resimler sahane!!! bizimkiler cok tatli cikmis...hele SARININ o oturusu ne öyle :) ayyyyyy:img-blush ben burdayim diyor adam resmen :) :img-blush pöffffffff :img-hyste ya bu dublaj meselesini büyütmemize gerek yok sanirim:img-wink:....kim kullanmiyor ki...yavuzu seslendirende gayet iyi bir oyuncu...:good: bakalim persembe gün neler olacak...cok merak ettigim bir konu daha var...reyting:img-beee::img-beee:....korkuyorum acikcasi :img-fie: *MeLiS* 17-10-07, 13:29 dizi müzigi sahanee yaa ,dün gece indirdim ,indirdigim andan beri baska sarkı dinlemiom :D ßela ile sözlüyüz,mapus ile nişanlı,namımızla evliyiz :):) süpperr yaa atom karınca 17-10-07, 15:28 sesi kendi sesi gibi gelmedi bana eminmisiniz neyse bende şaşırmıştım az kaldı resimler cok güzel bizimle paylaştığın için tşk % 100 kendi sesi. emin olabilirsiniz. baharh 17-10-07, 15:35 dün magazin programında göstericekleridi tanıtımı ama cok geç bi saati dayanamadım uykuya kalmışım özgeyi ilk defa magazinde görücektim ya acaba nete varmıdır videosu gerce yarın uçan kuşta gösterirle ama ben marak ediyorum atom karınca 17-10-07, 17:33 Show TVde Eşref Saati gala gecesiyle ilgili görüntüler vardı. Bugüne kadar yaptıklarıyla bence tanıtım açısından çok iyi bir noktada Eşref Saati. Bakalım bundan sonra neler olacak? briTugba 17-10-07, 20:04 bu kadar tanıtım kara inciye olmadı....artık bu kadar tanıtımdan şaşadan sonra ilk 5 e giremesse gülrim wallaha :) ama girer millet cennet mahallesi tarzı dizileri sewer....:img-yes: masalsız peri 17-10-07, 20:08 merakla bekliyorum yarını.. cennet mahallesi dizisini sevenlere haksızlık yapmak istemiyorum ama eşref saati'nin çok da ona benzeyeceğine düşünmüyorum açıkçası. briTugba 17-10-07, 20:10 cennet mahallesi dizisini sevenlere haksızlık yapmak istemiyorum ama eşref saati'nin çok da ona benzeyeceğine düşünmüyorum açıkçası. ben konularını benzetiyorum:) ikiside aynı gibi ama bu biras daha panalaşmış...:img-yes: hem cennet mahallesi kendi çapında hoş bi diziydi:img-wink: Ceylan ve Reyhan, Hayati ve Sebati’nin annesi Şadiye’nin de desteğiyle, Eşreflerine kavuşmak için planlar kurdukça, işler daha da sarpa saracaktır sultan&ferhat aşkı:img-yes: mc_merve 17-10-07, 20:24 valla tutacagini umuyorum ama ginede fazla umitlenmek istemiyorum belli olmaz bu islere kaliteli bir yapim kaliteli oyuncular kaliteli bir senarya umarim bunlar tutmasi icin yeterli bir sebebtir nazlikiz 17-10-07, 20:45 ilk defa yorum yapyiorum buraya ama emin olun diziyi sabirsizlikla ebkliyorm erken saate olmasi dahada iyi süper yaa cidden fragmanda cok eglendim dizi baslasa dahada cok eglenicem eminim:D artik bende burdayim Elif Polat 17-10-07, 20:58 cok erak ediyorum bu diziyi ama bence cok süper olacak yani fragmanini bakinca insanin hosuna gidiyo.bence bu film ekmek teknesi gibi olacak,mahalle arasinda komiklikler kabadayilari falan.cok güzel olacak She7a 17-10-07, 21:37 Tugba pek istemiyor bu dizinin tutmasını ama bence tutacak. :) Bakalım yarın sonunda baslıyor fragman'da bile cok fena gulme tutuyor.Deli miyim neyim. :) Show TVde Eşref Saati gala gecesiyle ilgili görüntüler vardı. Bugüne kadar yaptıklarıyla bence tanıtım açısından çok iyi bir noktada Eşref Saati. Bakalım bundan sonra neler olacak? http://img524.imageshack.us/img524/8086/m1hs0sz6.jpg bu resimde ikisi de yakasını duzeltiyor cok ilginc. _BeRFiN_ 17-10-07, 22:58 dizimiz bugün yayınlanıyor çok merak ediyorum nasıl olucak eminim çok güzel olucağına ama diyaloglar falan nasıl fragmanda çok eğlenceli bir dizi olacağa benziyor yetkini izlemeyi çok özledim uzun zamandır uğramamıştım resimler ve çalışmaları gördüm ellerinize sağlık... elifile 18-10-07, 10:52 Yazdan beri dört gözle beklediğimiz dizi sonunda bu akşam ekranda olacak....:):):):) Sabırsızlıkla bekliyorum:) Harika olacak.... Fragmandan, oyuncularından, konusundan, her şeyinden belli oluyor harika olacağı:) yakamoz16 18-10-07, 11:58 valla tutacagini umuyorum ama ginede fazla umitlenmek istemiyorum belli olmaz bu islere kaliteli bir yapim kaliteli oyuncular kaliteli bir senarya umarim bunlar tutmasi icin yeterli bir sebebtir Ben eminim kanka. Bu dizi tutmayacakda hangisi tutacak:) Büyük gün geldi gerçekten akşam evde değilim malesef ama dizi başlamadan yetişmeye çalışıcam.. Aaaa dizinin yönetmeni Zeynep Günaymış nasıl sevindim anlatmam artık daha eminim tutacağından. Zeynep Günay çok başarılı bir yönetmen harika bir iş çıkardığı zaten fragmanlardan belli. Haber,foto,çalışma paylaşımları için çok sağolun. balim89 18-10-07, 12:19 Bakalım yarın sonunda baslıyor fragman'da bile cok fena gulme tutuyor.Deli miyim neyim. :) canim degilsin degilsin merak etme :):img-wink: o zaman hepimiz deli olmamiz lazim...sanirim fragmani izleyip te yüzünde tebessüm olusmayan kimse yoktur...:img-wink: bende cooook gülüyorum... ama balımcığım için bakmaya çalışacağım:img-yes: canimcim coook sag ol yaaa...zaten bir sürü arkadasa daha dedim aman mutlaka izleyin diye :) hatirima izleyen cok kisi olacak gibi:img-blush...ama pisman olmayacaklar bundan eminim :):img-wink: eee bugün büyük gün geldi catti....herkese iyi seyirler diliyorum...bol bol gülün emi :):img-wink: bu arada resim ekleyen bizimle esref saati ile ilgili bilgiler paylasan bütün arkadaslara sonsuz tesekkürler....:happy0064 narin_ 18-10-07, 15:15 Ay demin fragmani gordum, iyi ki gordum yoksa dizi'den haberim olmayacakti. Ozge Borak, Yetkin Dikinciler... bence cok guzel bir dizi olacak, aslinda Kavak Yelleri' ni de bakiyorum , ama o'nun tekrarini izlerim, bu tam bir aile dizisi gibi, ailecek seyrederiz artik bu aksam, inshallah tutar. baharh 18-10-07, 15:32 büyük gün hgeldi cok heycanlıyım herkez tutra diyo bu dizi için bence tutucak acayip tanıtımını yaptılar kadro süper zaten tutmasa şaşarım özgemi izliycem diye cok mutluyum sonunda ona kavuştuk She7a 18-10-07, 15:37 cok iyi oldu Persembe olması persembelerim 2 dizi ile doldu artık. senarist'in bahadır ozdener olması da cok iyi.once esref saati sonra kv sonra dısarı cıkıp esip gurleriz artık. :) heyttt delikanlı sevilmez sevilir diye. :) gerci o erkek adamdı ama bayanlara da uysun diye delikanlı yaptım. :img-hyste kv__kvp 18-10-07, 15:39 içim kıpır kıpır acaba neler olucak :) ve korkum... reyting :( önce eşref saatimiz çalıcak sonra kurtlarla vadiye inicez :) ben perşembeyi çok seviyorum :happy0064 forgetmenot 18-10-07, 18:00 Sarı Eşref:Tansiyon nerden baksan 8/12'de nabız biraz yüksek!!:not_i::butch: Sarı Eşref:Biz karılar koğuşunda yatmıyorduk ki,arkamızdan ağlayanımız olsun Müthiş sözler!Dillere düşecekler,dillere.Dizinin replikleri yarın tekrar edilecektir hemen!:good::good: balim89 18-10-07, 18:22 arkadaslar muhtesem muhtesem muhtesem...:happy0064 reklam arasi kostum buraya:img-wink: yahu o giris neydi öyle...yumurta topuklarla baslattilar ya süperdi:good:...koptum :img-hyste SARININ sari arabasi sari sag kolu ay pardon SARI KOLU :img-hyste sebahattin KARANINKILER ise kara....adamlarini bile uygun bulmuslar...:img-hyste alemdar agamda ciz etti yüregim:sad53: bakislari melül melül ölüm döseginde aci dolu (:img-hyste) icerdeki yani hapishanenin girisindeki iki sapsala ne demeli...hemen esrefler kavgaya tutusunca onlarda giriyordu birbirlerine neredeyse... :img-hyste replikler desen bomba...o bicim.... yarali ceylan türküsü ayri....daglar kizi reyhan ayri bir güzel....:happy0064 kizlarin telasi...heyecani:img-blush yadigarin miyminti halleri beni bitirdi...kisacasi süperdi:good: atom karınca 18-10-07, 18:36 Ben de ben de :) Valla yazılanları okumadan yazıyorum foto çekmekten kollarım yoruldu ama gözlerim öyle bir şenlendi ki anlatamam :) Hemen aktarıyorum :) Nur sevinc 18-10-07, 18:37 Herkeseee selamlarr reklamm arasıı koştumm Balım ablacım selamlarr:img-wink: Allahım nasıl birşeydirr çok çok gülmesemde insanı tebessümle izletti... Gerek türkülerr gerek tatlı atışmalar hepsi mükemmeldi... Alemdar ağacıya yazık olmuş doğrusu:) Replikler harika... Yadigarada çok güldümm herkes işini hakkıyla vermiş veriyorda:img-wink: u.gulsum 18-10-07, 18:38 arkadaslar muhtesem muhtesem muhtesem...:happy0064 reklam arasi kostum buraya:img-wink: yahu o giris neydi öyle...yumurta topuklarla baslattilar ya süperdi:good:...koptum SARININ sari arabasi sari sag kolu ay pardon SARI KOLU :sebahattin KARANINKILER ise kara....adamlarini bile uygun bulmuslar...: alemdar agamda ciz etti yüregim: bakislari melül melül ölüm döseginde aci dolu (:) icerdeki yani hapishanenin girisindeki iki sapsala ne demeli...hemen esrefler kavgaya tutusunca onlarda giriyordu birbirlerine neredeyse... :img-hyste replikler desen bomba...o bicim.... yarali ceylan türküsü ayri....daglar kizi reyhan ayri bir güzel....:happy0064 kizlarin telasi...heyecani: yadigarin miyminti halleri beni bitirdi...kisacasi süperdi:good: kız başını kaçırdım biraz izledim şimdi reklam arası oldu.. çok güldüm ya.. bunların ikiside deli.. ya... ay hele kızlar çok tatlılar...:img-in_lo ince hastalığa tutulmuş dediya..sarının kızkardeşi orda koptum ben.. bence süper bir dizi...:img-blush:happy0064 istanbul_aşığı 18-10-07, 18:42 harika bir komedi dizisi olmuş. beklediğimize değdi. replikler güzel karakterler sıcak. birbirleriyle bir türlü anlaşamayan ama dünyada kardeşlerinden sonra en fazla birbirlerini seven iki kabadayı. en çok eşreflerin hapishane kapısından aynı anda çıkmaya çalıştıkları sahnede güldüm. gülendam83 18-10-07, 18:43 reklam arası oldu.. çok eğlenceliymiş ya.. gülüp duruyorum.. hoş bir dizi.. kardeşleri de süper yani..:img-wink: bütün mahalle ayrı sempatikliğe sahip.. izlemeye devam..:happy0064 mavi deniz 18-10-07, 18:48 vala şimdilik dsüper ya bu eşrefleri geçtim kız kardeşler süper ya çok tatlılar bence yagmu daha iyi olmuş yani dolunayı tanıdıgım için bu kadroya uymazdı gibime geliyo böyle yüzü hüzünlü ama özgeme laf yok ne o gülüş öyle süper vallahi galadada gördüm enfes güzeldi tebrikler tüm ekip cuk oturmuş hele jenerik süperdi çok farklı bi jenerik hoş güzel bişey olmuş:) balim89 18-10-07, 18:49 Forgetim benim nabız Sarı Eşrefe 3 hatta 4 basar Ama evet benim tansiyon da normal hocam benimde valla :) sen cek cek fotolari bol bol nurcum canim hosbulduk ara ara giriyorum böyle kacamak yapiyorum tatlisim gelmis hosgelmis...gülsümüm ben sana anlatirim sonra özelden basini... kizlar süper yaaa...abilerini parmaklarinda oynatiyorlar vallahi...ya o esreflerin bakislari..eriyip bitiyorlar adamlar....yok tatlinin serbeti tam olmus...yok tadindan yenmiyormus allah allaaaaah :img-hyste:img-blush:img-blush süper yaa tek kelimeyle müthis... miyminti yadigara ne dersiniz....esreflerin kavga ettigini duyunca birden ayaklani verdi...:) maratoncu seniiiiii:happy0064 replikler müthis... lan gürbüz lan gürbüz ferayeyi gördün hmmmmmmm:)...bir de namuslu diyorsun allah senin iyiligini versin:img-blush bu kadin yüzünden kesin esrefler birbirine girecekler:sad53: hele o genclere ne dersiniz...allahim biri piercingini cikariyor...digerleri berberde sira bekliyorlar :) sevgililerin iki gözü iki cesme :img-hyste ne diyeyim daha :happy0064 forgetmenot 18-10-07, 18:54 Haniymiş te kolları,paçaları hafifce kısa gelen krem rengi pijaması!!!Sarı Eşref'e pek de yakışırmış!:img-blush:happy0064Ağbisi bir yandan,kızkardeşi öte yandan uyutmazlarmış,bizim yiğidimizi yahu!!!!! istanbul_aşığı 18-10-07, 18:57 :):img-hyste:Dgayet güzel gidiyor. replikler komedi dizisine uygun içi boş replikler değil kara eşref: hah gün battı tavuk yattı bu gerçekten harikaydı atom karınca 18-10-07, 19:01 Gördüğüm en manalı yıldız senin gözlerin .... Sevenlerin arasına girilmeeeezzzz. Sevdaların halinden anca sevdalı anlar. Görmesinler kıskanırım. gülendam83 18-10-07, 19:13 yine reklam arası yine burdayım.. ceylan yandı valla..:img-blush reyhan da varya kaçırıverdi ağzından.. çok şekerler ya.. güzel diziymiş.. iyiki bu akşam izledim.. :happy0064 u.gulsum 18-10-07, 19:13 ceylan daha akıllı reyhandan.. ne güzel ikna oldular... reyhan lafı kaçırdı ağzında.. valla çok iyi geldi bana bu dizi..böyle gülmeye ihtiyacım vardı..:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste hele süt muhabbeti.. adam kadına sende herşeyi vermeye meraklısın dediya..:img-hyste bunlarda birbirlerine aşıklar... sarını.. abisi midemi ağrıtıyor.. kardeşi..yüreğimi.. bu söze bayııldım:img-blush:img-in_lo gülendam83 18-10-07, 19:16 Gördüğüm en manalı yıldız senin gözlerin .... Sevenlerin arasına girilmeeeezzzz. Sevdaların halinden anca sevdalı anlar. Görmesinler kıskanırım. hakikaten atom karınca bu gidişle eşref saati deyişleri diye kitap filan çıkabilir.. ama ben en çok kara nın ceylanın gözlerini yıldızlara benzettiği sözleri beğendim.. vay be dedim süper..:happy0064 atom karınca 18-10-07, 19:23 Diziye bakın tekrarı bile normal kuşakta. Hadi uzun ömürler :) Fotolara devam. Yarın akşam saat 22:00de ben tekrar Showdayım bu sefer foto çekmeden izleyeceğim :) gülendam83 18-10-07, 19:23 yav herşey düzeliyoduki reyhan işte..:img-pilot kötü oldu ama bu daha ilk bölüm tabi.. ilerde daha bunlar çok barışır.. kavga kıyamet.. ama ne garip kardeşlerine karşı nasıllar? sevdiklerine nasıllar? sevdiklerine yazık kardeşlerine değil sanki.. :img-in_lo kv__kvp 18-10-07, 19:27 çok güzeldi, çok eğlenceliydi :) senin yüzüne bakana değil çakana adam derler kara bahtım kör....sarı bahtım kör talihim :) :) :) eşref tarağı 1YTL eşref traşı yapılır:img-wink: balim89 18-10-07, 19:27 olamaz yaaaa....protesto ediyorum...cok kisaydi bitti hemen....:sad53: ayyyy nerde bitti öyle :img-fie: ama harika ötesiydi yaaa...reyhanin ve sarinin mimikleri bakislari neydi öyle... ya haftanin repligine ne dersiniz....ilan ediyorum :img-hyste Kara esref: Kara öle söyle gulum....bir seyler dedi....allahim süperdi cok güldüm yaa ürkme ceylanim :img-hyste ürkmez ürmkez ceylanin :img-in_lo kara esref sen varsin ya merak etme benim favori ciftim yadigar&sadiye...ay bunlarin replikleri ne öyle...acayip cift vuruyorlar:img-blush "sadiye pek meraklisin "bisey" vermeye" :img-blush diyor yadigar...allah iyiligini versin miyminti :img-hyste kedi gibi miyavliyormus yadigar kapisinin önünde gece gece :) vay anam vay....40 yil önce treni kacirmislar bunlar... ya gürbüse ne demeli:)....adam eridi gitti...yakislisin anladik da :) nereye gidiyon öyle gece gece....kadinin kapisina dayaniyon...aaaaaaaaaaaa:img-hyste kisacasi coooook begendim diziyi....gerek müzigiyle gerekse oyuncu kadrosuyla hersegiyle mükemmel...insallah kalici olur balim89 18-10-07, 19:30 Diziye bakın tekrarı bile normal kuşakta. Hadi uzun ömürler :) Fotolara devam. Yarın akşam saat 22:00de ben tekrar Showdayım bu sefer foto çekmeden izleyeceğim :) vah hocam vah yaa...ama süpersin ne deyim:good::good: sag olasin fotolar icin....:happy0064:happy0064:happy0064 balim89 18-10-07, 19:36 ceylan daha akıllı reyhandan.. ne güzel ikna oldular... reyhan lafı kaçırdı ağzında.. valla çok iyi geldi bana bu dizi..böyle gülmeye ihtiyacım vardı..:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste hele süt muhabbeti.. adam kadına sende herşeyi vermeye meraklısın dediya..:img-hyste bunlarda birbirlerine aşıklar... sarını.. abisi midemi ağrıtıyor.. kardeşi..yüreğimi.. bu söze bayııldım:img-blush:img-in_lo tatlisim bende güle güle öldüm...sariyla kara bir alem canim bir yadan kara naaaaah veririm diyor bacisini iki dakika sonra ondan baskasina vermem diyor kara bey..bi karar ver lütfen :img-hyste bittim bu ikiliye yaaa...müthissssss:good: mavi deniz 18-10-07, 19:39 atom karınca özge aman reyhan resimleri lütfen ya süperdi süper bence uzun ömürlü bi dizi olucak ben çok eglendim ya süperdi:) balim89 18-10-07, 19:41 Gördüğüm en manalı yıldız senin gözlerin .... Sevenlerin arasına girilmeeeezzzz. Sevdaların halinden anca sevdalı anlar. Görmesinler kıskanırım. bu yildizli yerine bende bittim...esrefler kabadayi madayi ammaaaa agizlari laf yapiyor... kizlari görünce bülbül gibi sakriyorlar...:) ah birde devamli sevildiklerini duymak istemeseler...tipik erkek milleti iste :img-hyste :) Pamir 18-10-07, 19:43 ben de çok sevdim diziyi de reyting savaşında yenik düşerde yayından kalkar korkusu da var içimde... çok güzel, eğlenceli bir dizi.. otur ailece izle gül günün tüm stresini at yani!!! sarı ile reyhan!a bayıldım.. kara ile ceylan'a da... inşallah hakettiği yeri alır dizimiz!!!! balim89 18-10-07, 19:46 ben de çok sevdim diziyi de reyting savaşında yenik düşerde yayından kalkar korkusu da var içimde... çok güzel, eğlenceli bir dizi.. otur ailece izle gül günün tüm stresini at yani!!! sarı ile reyhan!a bayıldım.. kara ile ceylan'a da... inşallah hakettiği yeri alır dizimiz!!!! insallah arkadasim...ama bende korkmuyor degilim acikcasi:img-fie:....cok kaliteli yapim ortadan kalkti su reyting davasi yüzünden...:sad53: ama sanki bu tutacak gibi...sicacik bir mahalle dizisi...:img-yes: $ılgın_alev 18-10-07, 19:52 tek kelimeyle süperdiiiii oyuncular çook sıcak samimi bittim yha komedii:) süt muhabbeti kopardı beni...sende her$eyi vermeye meraklısın :img-hyste berber trafiqi kızların aglaması ay yok böle bi$i koptum resmen :) qürbüz abayı yaktı :) $£b 'i saten çook seviyoruum çok $h£k£rr dii yinee:img-in_lo çookk kısa qeldii yha:icon_sorr yarın tekrar islicem :):) atom karınca fotolar için t$klerrrr:img-wink: özellikle ''$£bb'' içinn çook t$klerr:img-wink: tubi 18-10-07, 19:57 Allahım ne komikti ne komikti :) Hala gülüyorum. Acaip eğlendim. Kesinlikle çok güzel bir dizi olmuş. Bütün oyuncular hakkını vererek oynamışlar. Özge Borak ı böyle neşe dolu gülerken görmek güzeldi. IA dan sonra iyi geldi. =) ozzde 18-10-07, 20:27 Diziyi çok sevdim.Her ne kadar 2 dizi arasında gidip gelsem de...:icon_sorr Sarı'ya bayıldım.Arada bir şiveli konuşması...Esprili ama sert tavrı:love05: Özge Borak'ı tekrar görmek çok mutlu etti.Ve tabiki yağmur kaşifoğlu'nun da:good: Yavuz Bingöl zaten harika..Keşke kendi sesiyle oynasaymış.o duru , güzel sesiyle.... Umarım dizi uzun soluklu olur:cheer: NOT: Bu arada farkettiniz mi yazılarınızda göredim sanırım da , bir hata ilişti gözüme.Hapisten çıkıp mezara giderken yol yemyeşil ağaçlarla kaplıydı.Fakat yerler sapsarı yaprak doluydu:img-wink: balim89 18-10-07, 20:40 Diziyi çok sevdim.Her ne kadar 2 dizi arasında gidip gelsem de...:icon_sorr Sarı'ya bayıldım.Arada bir şiveli konuşması...Esprili ama sert tavrı:love05: Özge Borak'ı tekrar görmek çok mutlu etti.Ve tabiki yağmur kaşifoğlu'nun da:good: Yavuz Bingöl zaten harika..Keşke kendi sesiyle oynasaymış.o duru , güzel sesiyle.... Umarım dizi uzun soluklu olur:cheer: NOT: Bu arada farkettiniz mi yazılarınızda göredim sanırım da , bir hata ilişti gözüme.Hapisten çıkıp mezara giderken yol yemyeşil ağaçlarla kaplıydı.Fakat yerler sapsarı yaprak doluydu:img-wink: hakikaten yaa kadife gibi sesi var :) yavuz bingölün...keske kendi sesini kullansaydi...türküleri ama cok güzel okudu...ciplak sesle...yalin harika:good: balim89 18-10-07, 20:43 Dijital boyamışlardır belki :) Sizi doğuran analar varken niye başka bir melek ararsınız ki doğarken yok doymadım ben :) Yalnız kalmaktan korkuyor ama yine de yalnız kalmak mı istiyorsunuz? yar baska ana baska :img-hyste hocaaaaaaaam :) güzel bir soru :) ileriki zamanlarda insallah cevaplarlar esrefler :):img-wink: balim89 18-10-07, 20:51 Yukarıdaki sözler Kabuslar Evi: Son Danstan :) Yetkin Dikincileri izlemeye doyamadım da :) vay hocam vay :img-in_lo seni seni:img-wink::img-blush :) o yesil gözler pöffffffffffffffffffff :) dedirttiriyor insana...baksana reyhan kiz nasilda eriyip bitiyor karsisinda :img-hyste bir de o pijamali hali neydi öyle yaaa...cok seker :img-in_lo:img-blush sinope 18-10-07, 21:12 Resimler icin Hepinizin ellerine saglik arkadaslar:good::good: Esref Saati Haftalardir bekledik,Ama beklememize degdi,super otesi eglenceli bir dizi:good::good: Yarin aksam yine tekrari var(doyamadim valla o repliklere,yarin gece yine izlemek farzdir):)) Ozge Borak i cok ozlemistim,Bir dondu pir dondu:img-wink: Yavuz Bingol un hele kendi sesini kullanmasi sahane olmus sari Esrefe hele soyleyecek soz bulamiyorum(sahane:img-cool2,) dizi kesinlikle genis bir izleyici kitlesine sahip olacaktir. Yagmur Kasifogluna o lule lule saclar cok hos bir hava katmis,cok sekerdi.:img-yes: Sevgilerimle balim89 18-10-07, 21:12 atom hocam süper bir design...:good::happy0064 esrefleri bazan böyle hale sok ki anlasinlar bu inatla hicbir baltaya sap olamayacaklarini :img-hyste :dito akillari baslarina gelsin....kizlarin degerini bilsinler...:img-yes: eyvah truva da geldi ama kizlar esrefleri kiskancaklar gibi....(sacini basini yolarim senin zilli :img-hyste....ay uctum ben:icon_sorr:img-blush) bette 18-10-07, 21:28 Çok güzeldi bence ilk bölüm. Bir dafa başrol karakterleri cuk diye oturmuş yani rollerine..Süper bi seçim yapmışlar.. Dizinin müziğide çok hoş :) nazlikiz 18-10-07, 21:37 bölümün hepsine bakamadim malesef yani indirip bakicam ama sonu süperdi yaa gülmekten öldüm yaa biri sarilmaya gidiyoo digeri yakasina yapisiyoo ayy vallahi süperdii dizi müzigi de ayrica cook güzel acyip eglencelide yaa hayran kaldim diziye hazell 18-10-07, 21:42 Diziyi çok sevdim gerçekten replikler felan süperdi:good: Kesin izliycem artık:) $ılgın_alev 18-10-07, 21:52 atom hocam süper bir design...:good::happy0064 esrefleri bazan böyle hale sok ki anlasinlar bu inatla hicbir baltaya sap olamayacaklarini :img-hyste :dito akillari baslarina gelsin....kizlarin degerini bilsinler...:img-yes: eyvah truva da geldi ama kizlar esrefleri kiskancaklar gibi....(sacini basini yolarim senin zilli :img-hyste....ay uctum ben:icon_sorr:img-blush) koptum yha harbi kaptırmı$ınn:img-hyste çok sempatikk a$kım yha kızamam falla $£b'£:img-in_lo =) kıslar da çook $h£kerrr :img-in_lo süper kadro bayıldım ya =) atom karınca çookk t$kler cnm resimler içinn $£b' d£n elinde resim varsa bi ara eklersen çook seviniriimm :P Rabish 18-10-07, 21:57 Aslinda diziyi izlemeyi dusunmuyordum ama Ozge Borak icin bir goz atayim dedim. Cok eglenceli bir dizi olmus :) Yetkin Dikinciler, Ozge Borak, Yagmur Kasifoglu, hatta Yavuz Bingol bile cok iyidi. Sanirim takipçisi olamicam ama denk geldigimde izlerim .. auryn 18-10-07, 22:13 Ben de diziyi denk geldikçe izleyecegim sanırım. Çok sevimli bir mahalle komedisi olmuş, hafif ve eglenceli bir seyirlik isteyenlerin hoşuna gideceği aşikar.. Dizinin bazı bölümleri (Sokakların bir kısmı) Büyükdere'de çekilmiş ama sanırım evler ve kahvehane bir arkadaşın söyledigi gibi Beykoz'da. mc_merve 18-10-07, 22:34 oyuncular ve senaryosuyla cok iyi bir proje olmus ben begendim ozleikle sari esref ve kara esref mahhaleye geldikelrinde genclerin kacmalri sac kestirme olaylari filan superdi :) muzigide cok hos yetkin dikinciler cok iyi oyuncu gercekten yavuz bingoldende beklemediim bir performans gordum oda iyidi kadin oyuncular zaten cok iyi bugun biraz kisa surdu gibime geldi umarim haftaya daha uzun olur n.serra 18-10-07, 22:53 bende diziyi çok sevdim,çok hoş,komik.. tek sevmediğim bi tarafı var oda yavuz bingöl... keşke başka birini bulsaydılar o role,kendisini pek sevmem bu role ve yetkin dikinciler in yanına hiiçç mii hiçç yakışmamış.. keşke değişme imkanı olsa.. iremm 19-10-07, 04:09 herkes gibi bende dizii cok sevdim gercii senaristlerinide gorunce guvenim dahada artk gelecek bolumler icin yetkin dikinciler ve, Ozge Borak, secimide cok iyi ama feraya galiba gercek ismi sebnem donmezmi niye diziye girdi anlamadim insallah esreflerden biriyle birseyler olmaz kiskancliklar olsunda baska birsey olmasin aman forgetmenot 19-10-07, 04:28 Yavuz Bingol un hele kendi sesini kullanmasi sahane olmus Daha önceki sayfalarda bir arkadaş yazdı.Aynı zamanda tiyatro oyuncusu olan Bora Sivri dublajı yapıyormuş.Öyle doğal bir dizi ki, ben de herkes kendi sesini kullansın dilerim.:img-yes: elifile 19-10-07, 06:44 Gerçekten çok güzeldi. Baya güldüm izlerken. Oyuncuların bu kadar doğal oynamalarına bittim:) Çok eğlenceliydi. Bir daha ki haftayı dört gözle bekliyorum:) sarıseren 19-10-07, 07:10 Kara Eşref'i kim kurtardı? Show Tv'nin Eşref Saati'nde bıçkın kabadayı "Kara Eşref" olarak izlediğimiz Yavuz Bingöl'ün, hayatını bir başka kabadayıya borçlu olduğunu biliyor musunuz? Yer: İzmir... 18 yaşındaki Yavuz, bir grupla kavgaya tutuşmuş. Etrafındaki 9 kişi bizim Yavuz'u öldüresiye hırpalamaya başlamışlar. Mahallenin ağır ağabeyi Kara Bayram yetişmiş ve filmlerde olduğu gibi, dokuz kişiyi bir güzel benzetip, Yavuz'u ellerinden almış... Yavuz Bingöl ile konuştum. "Bu rol benim için bir nevi borç ödemesi" dedi. Yüksel Aytuğ/Sabah Şah-Rû 19-10-07, 09:09 Müthiş diyemem ama seyirlik sevimli bir dizi olmuş. Konu bakımından zayıf olduğu için replikler kuvvetli tutulmalı. Gördüğüm kadarıyla o konuya bayağı dikkat edilmiş zaten. Yetkin Dikinciler' in bir işe isteyerek asıldığında neler ortaya çıkardığını daha iyi görüyoruz. Dileğimiz hatırla gönülle değil, içinin ve aklının yattığı dizlerde olması. Çünkü neticede performans bayağı farkediyor. Şive de gayet güzel olmuş. En beğendiğim sahnelerden biri Sarı Eşref' in odasında Reyhan' ın fotoğrafına bakarak kendi kendine konuşması. Fotoğrafa bakarken yumuşuyor hayalinde Kara ile konuşurken coşuyor. Çok başarılı ifade değişimleri vardı. Favori çiftim Eşreflerden biri değilde Yadigar ve Şadiye. Süper laf sokuyorlar birbirlerine. Benim için gecenin sürprizi Ali Atay oldu. Kadroda olmasına sevindim. lazkizz 19-10-07, 09:41 Diziyi izlemedim misafir vardi ama cok merak ediyorum raytingleri acabag yuksek gelecekmi diye.. Umarim gelir cunku dizi guzel bir diziye benziyordu :) SBR 19-10-07, 09:54 ben beğendim açılış olarak iyiydi bir kanald bir show tv arasında gidip geldim :img-wink: özellikle yetkin dikinciler süper oynamış :good: konu olarak ise ne kadar iyi ilerlenecek ilerki bölümlerde göreceğiz ama kesinlikle güzel vakit geçirtti :img-icecr pana film bu sefer başaracak gibi kurtlar vadisi dışında da dizim var diyebilecek gibi :img-wink: reytingleri bende çok merak ediyorum bekleyip görelim :img-wink: alperkaya 19-10-07, 10:01 dizinin reytingleri iyi gelebilir dün show tv her iki grupta da 1. olmuş ama daha izlenme oranları açıklanmadı kurtlar vadisinin eşref saatine faydası dokunmuştur eglenceli bir dizi bende begendim baharh 19-10-07, 10:38 ya ne alakası var namahrem o anlamda değil tabikide dinen nikahları olmayan erkek ve kadın birbirlerine yasak demktir _BeRFiN_ 19-10-07, 10:48 inanılmaz güzel bir bölümdü ben dizideki karakterlere eleştirilerimi yapmak istiyorum öncelikle Sarı Eşref:performansı çok güzeldi mimikleri konuşmaları karayla atışmaları reyhanla geçen diyalogları çok güzeldi her haliyle büyüledi beni Kara Eşref:Oyunculuğunu çok begenmedim yeri geldi iyi laf dokudurdu sarı'ya reyhanla ve ceylanla muhabbetlerini begendim Terzi Yadigar:onun umursamaz tavrına bittim özellikle ütü yaparkez olmazzz yapmazzz falan dedile orda acayip güldüm ben sevdim bu karakteri Reyhan:ben inanılmaz güzel buldum çok şirin çok sempatik mimileri oyunculuğu harikaydı Ceylan:bazı yerlerde oyunculuğunu yetersiz bulsamda güzeldi Şadiye ve ogulları:bana biraz itici geldi şadiye ama oğulları çok sempatik... truva feraya:biraz kendini begenmiş bir havası vardı ama güzel kadın Terzinin Çırağı:ismini hatırlayamadım ama ilk sıralarda hoşuma gitsede eşrefleri birbirine düşürdüya sinir oldum Alemdar Ağa:rol üstüne cuk diye oturmuş derlerya aynen öyle gayet iyi bir oyunculukla izledik umarım unuttuğum yoktur... SBR 19-10-07, 10:57 ya ne alakası var namahrem o anlamda değil tabikide dinen nikahları olmayan erkek ve kadın birbirlerine yasak demktir çok doğru mahrem sözcüğü yasak anlamına gelir namahrem se bunun kelime olarak tam tersi ama orda kastedilen kelime anlamı değil . halk arasında namahrem sözcüğü kelime anlamında olduğu gibi algılanmıyor :img-wink: namahrem halk arasında helal olmayan anlamında olduğu için dizi müziğinde bu şekilde geçmekte bence yanlışlık yoktur yüksel aytuğ eleştirecek başka bir şey bulamamış bence :mad72: briTugba 19-10-07, 10:59 "yasa bakamından evlenmelerinde sakınca olmayan" arkadaşlar namahreme bakılmayacaksa kime bakılacak anlamında söylüyor yani mahreme bakılmaz eğer ewlwnilecekse namahremle ewlenilecek ...çok ince düşünmüş.....:img-yes: günümüzde eleştirmenlerde eleştirilecek artık:) baharh 19-10-07, 11:02 çok doğru mahrem sözcüğü yasak anlamına gelir namahrem se bunun kelime olarak tam tersi ama orda kastedilen kelime anlamı değil . halk arasında namahrem sözcüğü kelime anlamında olduğu gibi algılanmıyor :img-wink: namahrem halk arasında helal olmayan anlamında olduğu için dizi müziğinde bu şekilde geçmekte bence yanlışlık yoktur yüksel aytuğ eleştirecek başka bir şey bulamamış bence :mad72: evet eleştirecek başka bişey bulamamış neden oyuncuları yada diziyi eleştirmemişki neyse dizide en cok oyunculuk olarak özgeyi beyendim en doğal mimiklerini en iyi kulanan yetkin ve özgeydi cokta şirindi gülüşü abisiyle konuşurken haliften şiveli konuşması eşrefle konuşuken utanması en cok o sahneyi beyendim dizi beklediğimdende güzeldi reytinkleri hala cıkamdımı cok merak ediyorum _BeRFiN_ 19-10-07, 11:04 Dizimizin ilk bölümü için anket tarzı bişi hazırladım dileyen cavap verebilir En begendiğim karater:sarı eşref ve terzi yadigar En begenmediğim karakter:Şadiye ve feraye ha bide terzinin çıragı En yakıştırdığım çift:Sarı eşref&reyhan En begendiğim sahne:mezarlıktaki eşref sahneleri tabiiki mezarların üzerindeki sözler ve sarı eşrefle reyhanın diyaloğu özellikle son kısımlarına bayıldım En begendiğim replikler: -kara bahtım kör-- sarı bahtım kör talihim :) -Biz karılar koğuşunda yatmıyoduk ki arkamızdan ağlayan olsun:) -Senin yüzüne bakana değil çakana adam derler:) -hallederiiiz,Kesmezleeer,Yapmaaaz,Çıkmazzz,Gelmezl eeeer...yani bişi olmaz :) Dizide beni en çok sıkan sahne:kızların Şadiyeye gelip ağlamaları En şık oyuncu:Truva Feraye,Reyhan Ranim 19-10-07, 11:06 Benik aslinda anlamadigin birsey var simdi Sari ve Kara Esferler kardesler, yani baba ayni anne ayri Ama onlarin kizkardesleride kardes olmuyormu? _BeRFiN_ 19-10-07, 11:07 evet eleştirecek başka bişey bulamamış neden oyuncuları yada diziyi eleştirmemişki neyse dizide en cok oyunculuk olarak özgeyi beyendim en doğal mimiklerini en iyi kulanan yetkin ve özgeydi cokta şirindi gülüşü abisiyle konuşurken haliften şiveli konuşması eşrefle konuşuken utanması en cok o sahneyi beyendim dizi beklediğimdende güzeldi reytinkleri hala cıkamdımı cok merak ediyorum katılıyorum yani burda eleştiricek bir yer yokki hem madem eleştiricek bu şarkı eşref saati için yazılmadıki burak aydosun 30+ albümündeydi dizi için çok uygun olduğunu düşünüp jeneriğe koymuşlar ki bencede çok uygun bir şarkı dizi için briTugba 19-10-07, 11:07 eee kurtlar vadisi gbi bi dizinin önüne koyulup ..helede terörün önüne koyulup 4. olamasaydı gülünürdü yanii...tam tahminim gibi oldu...bakalım bide terörsüz ne olur...ama yine iyi olur böyle şeyler sewilr bizim halkımız gaffuruda sewiyor:happy0064 m.alara 19-10-07, 11:09 Benik aslinda anlamadigin birsey var simdi Sari ve Kara Esferler kardesler, yani baba ayni anne ayri Ama onlarin kizkardesleride kardes olmuyormu? ya babaları aynı değilki.o mezarına gittikleri adam kabadayılığı devraldıkları mahallenin eski kabadayısı yani ben öyle anladım baharh 19-10-07, 11:10 Dizimizin ilk bölümü için anket tarzı bişi hazırladım dileyen cavap verebilir En begendiğim karater:sarı eşref ve terzi yadigar En begenmediğim karakter:Şadiye ve feraye ha bide terzinin çıragı En yakıştırdığım çift:Sarı eşref&reyhan En begendiğim sahne:mezarlıktaki eşref sahneleri tabiiki mezarların üzerindeki sözler ve sarı eşrefle reyhanın diyaloğu özellikle son kısımlarına bayıldım En begendiğim replikler: -kara bahtım kör-- sarı bahtım kör talihim :) -Biz karılar koğuşunda yatmıyoduk ki arkamızdan ağlayan olsun:) -Senin yüzüne bakana değil çakana adam derler:) -hallederiiiz,Kesmezleeer,Yapmaaaz,Çıkmazzz,Gelmezl eeeer...yani bişi olmaz :) Dizide beni en çok sıkan sahne:kızların Şadiyeye gelip ağlamaları En şık oyuncu:Truva Feraye,Reyhan en beyendiğim karakter : sarı eşref,reyhan,fraye en beyendğim sahne:sarı eşrefle rayhanın konuşması en beyendğim replik:kara bahtım kör-- sarı bahtım kör talihim :) -Biz karılar koğuşunda yatmıyoduk ki En şık oyunc:Reyhan, feraye en en beyendğim oyuncu:özge borak:yetkindikinciler.şebnen dönmez bu arad dizinin reytinklerini bukadar iyi geliceğini beklemezdim inşallah hep böyle gider diyorum nazar deymasin papatya67 19-10-07, 11:12 tam tahmin ettiğim gibi sonuçlar...eşref saati hakettiği yeri buldu...bu dizi gerçekten çok kaliteli bir dizi..bir özelliğide kurtlar vadisi senaristlerinin elinden çıkmış olması..eşref saatinide raci şaşmaz, bahadır özdener ve cüneyt aysan gibi bir deha gurup yazıyor..zaten kaliteside hemen ilk dakikalarda belli oldu..:img-yes: m.alara 19-10-07, 11:12 eee kurtlar vadisi gbi bi dizinin önüne koyulup ..helede terörün önüne koyulup 4. olamasaydı gülünürdü yanii...tam tahminim gibi oldu...bakalım bide terörsüz ne olur...ama yine iyi olur böyle şeyler sewilr bizim halkımız gaffuruda sewiyor:happy0064 hangi dizinin önünde hangi dizinin arkasında olduğunun bence önemi yok , daha önce tutulmayan pek çok dizi için senin dediğin yöntemi denediler ama işe yaramadı . beğenilmese izlenmezdi, kurtlar vadisi başlayana kadar başka kanalı izlerdi millet _ZeynepSasmaz_ 19-10-07, 11:15 Gerçekten çok güzel bir dizi olmuş. Raci Şaşmaz-Bahadır Özdener-Cüneyt Aysan'ın eli deydiği o kadar belli ki..Pana'ya ait olduğunu bilmesem derhal anlardım.. Böylesine güzel senaryoları ancak onlar yazıyor.. Reytinglerde gerçekten çok iyi.. KV-Pusu'nunda reyting oranları Terör ile aynı..Yalnız bu iyi reytinglerin sebebi dizinin çok güzel olmasındandır. m.alara 19-10-07, 11:15 tam tahmin ettiğim gibi sonuçlar...eşref saati hakettiği yeri buldu...bu dizi gerçekten çok kaliteli bir dizi..bir özelliğide kurtlar vadisi senaristlerinin elinden çıkmış olması..eşref saatinide raci şaşmaz, bahadır özdener ve cüneyt aysan gibi bir deha gurup yazıyor..zaten kaliteside hemen ilk dakikalarda belli oldu..:img-yes: haklısın papatyam ben çok beğendim , bizimkilerin komedi yazdığını bilmiyordum bunu daha çok hasan kaçan yapardı ben senaristi o sanmıştım dizinin sonunda senaristleri okuduğumda çok şaşırdım, ama ya repliklere bakarmısın bizimkilerin elinden çıktığı hemen belli oluyor:img-wink::happy0064 briTugba 19-10-07, 11:15 hangi dizinin önünde hangi dizinin arkasında olduğunun bence önemi yok , daha önce tutulmayan pek çok dizi için senin dediğin yöntemi denediler ama işe yaramadı . beğenilmese izlenmezdi, kurtlar vadisi başlayana kadar başka kanalı izlerdi millet çok önemi war özelliklede yeni başlayan bi dizi için....zaten k.v izleyicisi ayarı bi diziydi ve de öyle oldu....:img-yes: _Leyla_ 19-10-07, 11:18 ooofff reytingler süpeerrr, cok sevindim...!!! haftaya birinci olur insAllah:D ÜLGEN 19-10-07, 11:19 reytingleri güzel ama annem dizisinin reytingleride neredeyse kurtlar vadisiyle aynı başarılı bir giriş yaptı önümüzdeki hafta durumlar ne olacak birde ona bakmak lazım m.alara 19-10-07, 11:24 çok önemi war özelliklede yeni başlayan bi dizi için....zaten k.v izleyicisi ayarı bi diziydi ve de öyle oldu....:img-yes: kv izleyicisi ayarı derken tam anlamadım, sen her iki diziyide seyrettinmi, biri komedi biri siyasi aksiyon ben ortak olarak pana film yapımı olmaları ve müthiş senaryoları dışında bir şey göremedim. ama haklı olduğun bir konu varki kavakyelleri gibi dizilerden hoşlanmayanlara alternatif oldu, ee biz daha önce o saatlerde kv nin tekrarını izliyorduk şimdi izleyebileceğimiz hoş bir dizi kondu mutluyuz:happy0064 papatya67 19-10-07, 11:24 reytingleri güzel ama annem dizisinin reytingleride neredeyse kurtlar vadisiyle aynı başarılı bir giriş yaptı önümüzdeki hafta durumlar ne olacak birde ona bakmak lazım önemli olan total gurubu..yani genel izleyici gurubudur..ab gurubu o kadar önemli değil..:img-wink: ÜLGEN 19-10-07, 11:25 önemli olan total gurubu..yani genel izleyici gurubudur..ab gurubu o kadar önemli değil..:img-wink: benim bildigim ab grubu çok daha önemli reklam verenler ona göre veriyor baharh 19-10-07, 11:26 evet dizinin reytinkerlini bukadar iyi beklememiyordum bana kalırsa ilk beşe girsin yeterdi yani izlesin yeterdi ama 2 olmuşuz inşallah hep böyle gider diyorum pana filim şeytanın bacanı sonunda kırdı papatya67 19-10-07, 11:27 kv izleyicisi ayarı derken tam anlamadım, sen her iki diziyide seyrettinmi, biri komedi biri siyasi aksiyon ben ortak olarak pana film yapımı olmaları ve müthiş senaryoları dışında bir şey göremedim. ama haklı olduğun bir konu varki kavakyelleri gibi dizilerden hoşlanmayanlara alternatif oldu, ee biz daha önce o saatlerde kv nin tekrarını izliyorduk şimdi izleyebileceğimiz hoş bir dizi kondu mutluyuz:happy0064 tatlım sana bu konuda hak veriyorum..kv den önce gerçekten güzel olacak..perşembe gecelerini panafilm parsellemiş durumda..:happy0064:happy0064 baharh 19-10-07, 11:29 benim bildigim ab grubu çok daha önemli reklam verenler ona göre veriyor benim bildiğimde genel daha önemli şimdi cok dizi var normalde izlenip ab izlenmeyen ama olsun ordada 4 olmuşız hemde 8,40 21,40 yani ilk bölüme göre harika papatya67 19-10-07, 11:30 benim bildigim ab grubu çok daha önemli reklam verenler ona göre veriyor bence tam tersini duydum..televizyon sahipleri bile önemli olanın total gurubu olduğunu haber türkte bir proğrama katılan kanald nin genel yayın yönetmeninden duydum..ab.yi saymıyorlar bile..onlarda önemli olan genel gurup diyorlar..demekki reklamlarda genel guruba göre veriliyor..:img-yes: m.alara 19-10-07, 11:30 ooofff reytingler süpeerrr, cok sevindim...!!! haftaya birinci olur insAllah:D ayyy şimdi ne desem bilmemki kv ilk aşkım o birinci olsun eşres saati 2. umarım haftaya ab dede 2. olur , gerçi benim reytingler konusundaki şüphemden dolayı ab den fazla bir şey beklemiyorum .:img-wink: papatyacım perşembeler artık pana filme ait:happy0064 m.alara 19-10-07, 11:35 bence tam tersini duydum..televizyon sahipleri bile önemli olanın total gurubu olduğunu haber türkte bir proğrama katılan kanald nin genel yayın yönetmeninden duydum..ab.yi saymıyorlar bile..onlarda önemli olan genel gurup diyorlar..demekki reklamlarda genel guruba göre veriliyor..:img-yes: evet tatlım bencede sence izlenme oranları ile ilgili yorumlarda hep total baz alınır . reklam verenlerde verdiği ürüne göre değerlendiriyordur, adam araba reklamı yapıyorsa ab yi çikolata bisküvi, telefon gibi her gelir grubuna hitap eden ürünün reklamını yapıyorsa totali baz alır, ayrıca ben reklamcılar reytinglere fazla güvenmeyip kendilerininde bir kamuoyu araştırması yaptıklarını düşünüyorum. çünkü reklam alan diziler sıralaması ile reyting sıralaması bir birirnden çok farklı dalya 19-10-07, 11:38 Dizinin birazini izledim ve begendim :) Raitingler de cok iyi masallah. Cok güzel bir dizi ama her zaman takip etme firsatim yok malesef :( papatya67 19-10-07, 11:40 evet tatlım bencede sence izlenme oranları ile ilgili yorumlarda hep total baz alınır . reklam verenlerde verdiği ürüne göre değerlendiriyordur, adam araba reklamı yapıyorsa ab yi çikolata bisküvi, telefon gibi her gelir grubuna hitap eden ürünün reklamını yapıyorsa totali baz alır, ayrıca ben reklamcılar reytinglere fazla güvenmeyip kendilerininde bir kamuoyu araştırması yaptıklarını düşünüyorum. çünkü reklam alan diziler sıralaması ile reyting sıralaması bir birirnden çok farklı evet tatlım..şu anda en çok reklam alan dizi kurtalr vadisi pusu..ama bakıyorsun reyting oranlarına binbirgece bayağı bir fark atmış ama reklam alma konusuna gelince, yanılmıyorsam ya 4, yada 5 sırada yerini alıyor..demekki bu reytinglere reklam verenlerde pek itibar etmiyor..kendi kamuoyunu oluşturup, araştırma yapmışlar herhalde ki, reytinglerle, dizilerin reklam alması bir birini tutmuyor.. PIRLANTA 19-10-07, 11:45 Yapılan bu reyting araştırmaları basına yansıdığından daha ayrıntılı bilgileri içeriyor. Sadece B ve total grubu yok. Eğitim ve gelir düzeyine göre denekler daha fazla gruba ayrılmışlar. A grubu, CD grubu gibi. Dizilerin hedefledikleri gruplar var. Bazı diziler üst gelir ve eğitim grubunu hedefliyor, bazı diziler gençleri, bazı diziler çocukları veya erkekleri . Reklam veren buna göre reklamını veriyor. Arkadaşın dediği gibi düşük gelir grubundan yüksek reyting alan bir diziye araba reklamı koymanın hiçbir mantığı yok. papatya67 19-10-07, 11:46 gelelim dizimizin analizine...gerçekten daha ilk dakikalarda kalitesini fark ettirdi..iki eşrefin tatlı çekişmesi harikaydı..Allah için sanatcılarımızda çok güzel oynadılar..ben en çok terzi yadigar karakterine güldüm..hallederiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz deyişi beni bitirdi..:img-pilotadam ne kadar her şeyi ağırdan alıyor..ama eşrefler bir birine düştü haberi gelinceki koşması hala gözümün önünde..:img-hyste:img-hyste:img-hystebu gece bir kere daha seyredeceğim..saat 22.00 de tekrarı var..bu sefer panafilm şeytanın bacağını kırdı..kv den sonra hiç bir işte dikiş tutturamıyorlar diyenlerede bu reytingler kapak olsun..fesupanallahın oranlarıda fena değil..o da ilerki bölümlerde daha da iyi yerlere gelecektir..bu sene panafilmin yapımlarının senesi olacaktır..:good::img-clapp m.alara 19-10-07, 11:48 Dizimizin ilk bölümü için anket tarzı bişi hazırladım dileyen cavap verebilir En begendiğim karater:sarı eşref ve terzi yadigar En begenmediğim karakter:Şadiye ve feraye ha bide terzinin çıragı En yakıştırdığım çift:Sarı eşref&reyhan En begendiğim sahne:mezarlıktaki eşref sahneleri tabiiki mezarların üzerindeki sözler ve sarı eşrefle reyhanın diyaloğu özellikle son kısımlarına bayıldım En begendiğim replikler: -kara bahtım kör-- sarı bahtım kör talihim :) -Biz karılar koğuşunda yatmıyoduk ki arkamızdan ağlayan olsun:) -Senin yüzüne bakana değil çakana adam derler:) -hallederiiiz,Kesmezleeer,Yapmaaaz,Çıkmazzz,Gelmezl eeeer...yani bişi olmaz :) Dizide beni en çok sıkan sahne:kızların Şadiyeye gelip ağlamaları En şık oyuncu:Truva Feraye,Reyhan en beğendiğim karakter : sarı eşref, terzi, şadiye en yakıştırdığım çift : sarı eşref-reyhan en beğenmediğim karakter: beğenmediğim olmadı en beğendiğim replikler : hangisini saysamki hepsi çok güzeldi ama sarı eşref: senden çok yolumu gözleyenmi olduki kardeşi: evet sarı eşref: kim kardeşi: eczacı rıfat, gelsede tütün kolanyası satsam diyordu senden başka alan yokmuşta PIRLANTA 19-10-07, 11:49 evet tatlım..şu anda en çok reklam alan dizi kurtalr vadisi pusu..ama bakıyorsun reyting oranlarına binbirgece bayağı bir fark atmış ama reklam alma konusuna gelince, yanılmıyorsam ya 4, yada 5 sırada yerini alıyor..demekki bu reytinglere reklam verenlerde pek itibar etmiyor..kendi kamuoyunu oluşturup, araştırma yapmışlar herhalde ki, reytinglerle, dizilerin reklam alması bir birini tutmuyor.. Sözünü ettiğiniz spot reklamlar. Birde dizilerin sponsoru olan firmalar var. Genellikle yüksek reytingli dizilerin sponsoru mücevher firmaları oluyor. Mesela Binbirgecenin öyle. Yani dizi gelirleri sadece spot reklamlar değil, sponsorluk da çok önemli bie gelir kaynağı. m.alara 19-10-07, 11:52 gelelim dizimizin analizine...gerçekten daha ilk dakikalarda kalitesini fark ettirdi..iki eşrefin tatlı çekişmesi harikaydı..Allah için sanatcılarımızda çok güzel oynadılar..ben en çok terzi yadigar karakterine güldüm..hallederiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz deyişi beni bitirdi..:img-pilotadam ne kadar her şeyi ağırdan alıyor..ama eşrefler bir birine düştü haberi gelinceki koşması hala gözümün önünde..:img-hyste:img-hyste:img-hystebu gece bir kere daha seyredeceğim..saat 22.00 de tekrarı var..bu sefer panafilm şeytanın bacağını kırdı..kv den sonra hiç bir işte dikiş tutturamıyorlar diyenlerede bu reytingler kapak olsun..fesupanallahın oranlarıda fena değil..o da ilerki bölümlerde daha da iyi yerlere gelecektir..bu sene panafilmin yapımlarının senesi olacaktır..:good::img-clapp yorumuna aynen katılıyorum bende hallederizzzzz, bişi olmaazzzzzzz lara bayıldım, fesupanallahta güzel bir komedi ama arkadaşın dediği gibi heralde eşref saati kv izleyicisi profiline daha yatkınmıdır nedir eşref saatini daha çok beğendim. yani sadece komedi değil başka bir çekicilikte var dizide papatya67 19-10-07, 11:57 yorumuna aynen katılıyorum bende hallederizzzzz, bişi olmaazzzzzzz lara bayıldım, fesupanallahta güzel bir komedi ama arkadaşın dediği gibi heralde eşref saati kv izleyicisi profiline daha yatkınmıdır nedir eşref saatini daha çok beğendim. yani sadece komedi değil başka bir çekicilikte var dizide tatlım neden beğendik biliyormusun..senaristleri aynıda ondan..biz kurtlar vadisinin senaryosuna ve repliklerine aşık olmuştuk..daha doğrusu, senaryoyu yazan kalemi tutan ellere..eşref saatide aynı ellerden, aynı kalemlerden çıkma olduğu için çok beğendik..ekmek teknesinide aynı şekilde çok beğenmiştim..ben kolay dizi beğenmem..dediğim gibi benim için ilk önce senaryo gelir..ve kullanılan replikler..:good:fesupanallah ta güzel bir dizi..özellikle pamuk komseri yaptığı dualar beni gülme krizine sokuyor..:img-hyste:img-hyste mc_merve 19-10-07, 11:58 valla reytingler cok cok iyi gelmis totalda 2.siraya yerlesmesine baya sasirdim ama haketti tum pana film ekibini tebrik ederim tabi oyuncularida auryn 19-10-07, 11:59 Reklam geliri ile reklam sayısı birbirinden çok farklı kavramlar. Bir dizi saniye başına daha yüksek reklam fiyatı ile daha az sayıda daha çok reklam geliri kazanabilir. ABD için geçerli olan bir reyting gerçeğinin en azından kısmen de olsa Türkiye içinde geçerli oldugunu düşünüyorum. ABD'de bir alfa tüketiici (A grubuna tekabül ediyor) beş tane total izleyiciye bedel. A grubuna hitap eden bir ürünün reklam fiyatı, total grubu reklam fiyatından daha yüksek. Sonuçta reklam sayısını ve gelirini, reklam verilen ürünün niteligi belirliyor. Gofret reklamı totale hitap ederken, araba reklamı daha çok AB grubunu hedef alıyor. Bütün bunlar bir yana ben Eşref Saati'ni beğendim. Sevimli ve sıcak bir mahalle komedisi. Yavuz Bingol ile Yetkin Dikinciler çarpıcı bir ikili oluşturuyorlar. Fesuphanallah'ın aksine bu dizi, hem mahalle sıcaklıgını yansıtıyor hem de gaglere dayanmayan bir komedi anlayışına dayandığı içinn uzun vadeli ve başarılı olur gibi gözüküyor. Bir benzetme yapmak gerekirse dizi eskilerden Ekmek Teknesini daha çok andırıyor. m.alara 19-10-07, 12:03 Sözünü ettiğiniz spot reklamlar. Birde dizilerin sponsoru olan firmalar var. Genellikle yüksek reytingli dizilerin sponsoru mücevher firmaları oluyor. Mesela Binbirgecenin öyle. Yani dizi gelirleri sadece spot reklamlar değil, sponsorluk da çok önemli bie gelir kaynağı. o daha çok reytingle alakalı değil sanırım ayrıca pırlanta firmasının sponsor oluşuyla, mesala sucumk markasının sponsor oluşu arasında gelir bakımından çok fark olacağını sanmıyorum, firmalar sponsor olacakları programı seçerken izleyici profili ile ürünlerini hedef kitlesinin aynı olupp olmadığına özen gasteriyorlardır. o yüzden mücevher firmaları daha çok bayan izleyiciye hitap eden programlara sponsor olurlar, araba firmaları erkek izleyiciye şimdi kurtlar vadisini yada bir maçı atasay kuyumculuk sunsa komik kaçar, hangi erkeğin mücevher merakı vardır atom karınca 19-10-07, 12:03 Ben çocukken Perihan Abla dizisi vardı tam bir mahalle dizisiydi. Berberi kasabı taksicisi Perihan ablası Şakiri ... v.s. kendimi birden küçüklüğümde hissettim yine dün akşam. m.alara 19-10-07, 12:11 Reklam geliri ile reklam sayısı birbirinden çok farklı kavramlar. Bir dizi saniye başına daha yüksek reklam fiyatı ile daha az sayıda daha çok reklam geliri kazanabilir. ABD için geçerli olan bir reyting gerçeğinin en azından kısmen de olsa Türkiye içinde geçerli |