Hirotaro
19-10-07, 23:51
Arkadaşlar birde truvalı Feraye avatarı alsak süper olur.Truvalı bu diziye çook renk katacak.Ama ne yalan söyleyeyim ilk bölümde Yadigar usta kırdı geçirdi benii. Yapmaaaazzzlaaarrrr :)
|
Tüm Versiyonu Göster : Eşref Saati (Arşiv) Hirotaro 19-10-07, 23:51 Arkadaşlar birde truvalı Feraye avatarı alsak süper olur.Truvalı bu diziye çook renk katacak.Ama ne yalan söyleyeyim ilk bölümde Yadigar usta kırdı geçirdi benii. Yapmaaaazzzlaaarrrr :) balim89 19-10-07, 23:54 Arkadaşlar birde truvalı Feraye avatarı alsak süper olur.Truvalı bu diziye çook renk katacak.Ama ne yalan ilk bölümde Yadigar usta kırdı geçirdi benii. Yapmaaaazzzlarrrr :) evet ya o miyminti halleri beni de bitiriyor...:) :img-wink: ama esreflerin bozustugunu duyunca nasilda maratoncu gibi kosmaya basliyor...süper yaaa:happy0064 feraye yakip gececek ortaligi...gürbüz tutustu bile :) :img-hyste (biri itfaiye cagirsin :img-hyste) $ılgın_alev 20-10-07, 00:06 oo süper co$mu$ buraa :) ay nasıl geççek bu hafta bilmiyoruummm of of :) ikinci kes isledimm $uan yine olsa yine islerimm bi dizi anca bu kadar süper olurrr :):) $£b' £ bitiyorum arkın da dediqi qibi avatar imza olsa süper olurr:P ilerki bölümlerde daa çok qörcez in$ :) resim ve çalı$malarrrr için t$klerrr :happy0064 balim89 20-10-07, 00:11 oo süper co$mu$ buraa :) ay nasıl geççek bu hafta bilmiyoruummm of of :) ikinci kes isledimm $uan yine olsa yine islerimm bi dizi anca bu kadar süper olurrr :):) $£b' £ bitiyorum arkın da dediqi qibi avatar imza olsa süper olurr:P ilerki bölümlerde daa çok qörcez in$ :) resim ve çalı$malarrrr için t$klerrr :happy0064 ay sana katiliyorum...nasil gececek bir hafta....bir de cok kisa geldi bana bölüm...yani bayagi bir kisa....hem reklamda coktu...bastilar reklami :dito... aysecim (princess-sila) son yaptigin imza da cok güzel...:good: paylasimin icin cok tesekkürler....artik benim istegimi de yerine getirirsen cok sevinirim:happy0064:img-blush $ılgın_alev 20-10-07, 00:17 efet ya çok kısaydıı :( dizi de süper olunca su qibi aktı qeçti zaman anlamadım nasıl qeçtiqinii yhaa reytinqler çook iii yha in$ böle dvm ederrrr:img-wink: Hirotaro 20-10-07, 04:11 @masalsız peri Eline sağlık,Özellikle Feraye avatarlarına bittim diyebilirim.İlerleyen bölümlerde çok daha güzel sahneler ve bununla birlikte daha da güzel avatarlar görebiliriz. Gürbüz bence ilk görüşte cayır cayır yandı Truvalı'ya :).Ama Truvalıda sağlam kadın.Kendini bilen.Hele o sütlaç sahnesi yokmu,Gürbüz kendinden geçti :) aysegülll 20-10-07, 12:36 dizi bence çok güzell espriler fln çook yerindeydi benim favori çiftim reyhan sarı esref çifti:good::good: özge çook dogaldıı cok sempatikti yetkinle ii ikili olmuşlar bence yaa hersey güzel hosda benim sevmedigim aynı seyleri tekrarlar gibi kara esrefle reyhan konusuyoo ardından sarı esrefle ceylan benzer repliklerdi bunun haricinde herşey tek kelimeyle mükemmel:good::good: eski bölümün reytingleride hiç fena degill arkadaşlar sizin favori çiftiniz kim??:img-wink: balim89 20-10-07, 12:42 dizi bence çok güzell espriler fln çook yerindeydi benim favori çiftim reyhan sarı esref çifti:good: özge çook dogaldıı cok sempatikti yetkinle ii ikili olmuşlar bence yaa hersey güzel hosda benim sevmedigim aynı seyleri tekrarlar gibi kara esrefle reyhan konusuyoo ardından sarı esrefle ceylan benzer repliklerdi bunun haricinde herşey tek kelimeyle mükemmel eski bölümün reytingleride hiç fena degill arkadaşlar sizin favori çiftiniz kim?? efendime söyleyim... sadiye (kankam senin kedin aklima geliyor sen anladin :img-hyste) ile yadigar:img-in_lo :)(zaten miymintiyi sadiye hanim kediye benzetti :) miyavliyor ya kapinin önünde süt süt süt diye :img-hyste) bir diger cift`te gürbüz ile feraye :):img-in_lo cok yakisiyorlar birbirlerine :img-hyste (sütlac sahnesi o bicimdi :)) e tabii ESREFLER ayri :img-blush:happy0064 lil 20-10-07, 12:49 olmamış bir dizidir.. dün tekrarında izledim bi süre ama sonu gelemedi.. komik olmayan esprilerle baya bi zorlamışlar.. özellikle sevgili dünürüm komedisini izledikten sonra hiç çekilir gibi değildi.. ilk yayın reytingleri iyi gelmiş.. ama aynı şekilde ab de yerini koruyacağına inanmıyorum.. bu tanıtım bonbardımanı ve izleyicilerin ilk bölüm kredisi nedeniyle yüksek geldiğini düşünüyorum.. sonraki haftalarda replikler kalitesi yaratıcı espriler bu kalitede devam ederse ab izleyicisi çok rahat elveda rumeliyi tercih edecektir bence.. yetkin dikincilerin rolü abarttığını gördüm.. beğenmedim.. o yumuşak ses tonunu sertleştirme çabası yapay geldi.. şebnem hep sexy:) zaten seviyorum bu hatunu:) özge hanımı bi kez sıcak gülümserken gördük ya cidden mutlu olduk:) fragmandaki elektrik dizide yoktu kesinlikle.. _duygucuk_ 20-10-07, 12:50 süper bir dizi dün tekrarı varmış ama tam bakamadım..inşallah haberlerden önce verirler...:) sarı eşref ile reyhan süper ikilisi... briTugba 20-10-07, 12:55 özellikle sevgili dünürüm komedisini izledikten sonra hiç çekilir gibi değildi.. ilk yayın reytingleri iyi gelmiş.. ama aynı şekilde ab de yerini koruyacağına inanmıyorum.. bu tanıtım bonbardımanı ve izleyicilerin ilk bölüm kredisi nedeniyle yüksek geldiğini düşünüyorum.. .. kesinlikle katılıyorum dünürler warken şansı yok...ondaki espiri zekası e.snde yok ....:img-yes: ewet lilim o kadar tanıtıma çok iyi geldi o kara beyi magazin haberlerinde görüyorum o kadar terbiyesiz kelimeler sarf ettiki...kendini ne sanıyor bilmiyorum....sonrada özür diliyor ne bu yaa reyting oyunu mu? ... yetkin abiciğime üzülüyorum ...onun gibi sadece işi ve kendi olan bi insan için kötü bi yapım ve kötü kişiler...kariyerinin doruğunda bu dizi kötü oldu...:img-yes: bu arada bayanlara katılmıyorum şebnem iyi bir oyuncu ama özgeyi beğenmiyorum gülmesi bile soğuk ...o kill bill lerde oyniyacak bi kadın....:img-icecr papatya67 20-10-07, 14:09 tekrar reytinglerine bakmayın siz..ilk bölümden hangi yapıma 2 cilik ve 4.cülük nasip olmuştur..polat alemdarla falanda alakası yok..annem ve kavak yelleri gibi güçlü dizileri bile geride bırakarak, totalde 2. olabiliyorsa, bu dizinin yolu açık demektir..tekrar bölümde 14. ve 15 olmasıda hiç fena depil..ne diziler gördük, yeni bölümlerinde ilk 20 ye bile giremeyen..dizi çok kaliteli bir dizi..oyuncularda rollere biçilmiş kaftan sanki...böyle mahalle ortamında çekilmiş dizilere hasret kalmışım..panafilmi bir kere daha kutluyorum...:img-wink: balim89 20-10-07, 16:10 Yasecey imzalar harika:good:…paylasimin icin cok tesekkürler…:happy0064 Berfincim canim imzalarin hepsi sahane:good:...paylasimin icin cok tesekkürler...:happy0064 Papatya67 canim sonuna kadar katiliyorum yazdiklarina....haklisin reytingleri cok iyi...daha da iyiye gider insallah...ayrica karakterler/oyuncular cuk diye oturmus bencede...dedigin gibi bicilmis kaftan..:good: bence özge borak müthis yakismis bu role...hakkini veriyor...diger oyuncular gibi...:good: Ayrica bizimle bu haberi paylastigin icin cok tesekkürler...:happy0064 İLK AŞKIM_MERVE 20-10-07, 16:30 aslında çok güzel bir dizi.. gerçekten tiyatro tadında.. ilk bölümü izleyememiştim.. ama sizin yorumlarınızdan sonra..2.bölümü kesin izliycemm.. KARA EŞREFİ ÇOK SEVDİM:img-yes::img-wink: balim89 20-10-07, 17:02 yasecey canim giflerin cok güzel olmus:good:...paylasimin icin cok tesekkürler:happy0064 hayranim valla nasil yapiyorsunuz bu imzalari gifleri avatarlari:good:...ben bir türlü beceremiyorum:img-blush:sad53: bir de alemdar agayla yapsaniz nasil olur:img-blush...onu imzalarda yasatirdik en azindan :) aaah ah koskoca aga dag gibi yigit mert attigini vuran :) yok oldu gitti bir tane kör kursuna...gitti gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :sad53: :img-hyste ben yanmayim da kimler yansin :) yasemin_gülçin 20-10-07, 17:10 ben ilk bölümü izliyememiştim dün akşam rast gele zap yaparken denk geldi çok güzelmiş ben çok beğendimmmmm:happy0064 kv__kvp 20-10-07, 17:18 biz de çook sevdik tavsiye ediyoruzz :img-hyste haber için t$klerr :) çalı$mlar süper olmu$ herkesin eline saqlık özellikle $£bb'lilere bittim çook t$kler:P Kv_kvp $£b 'li avatarı hemen kaptımm :) çook t$klerr cnm:img-wink: kapmana çok sevindim :) yaptığım şeyler kullanılınca çok mutlu oluyorum :) yorumlar için sağolun arkadaşlar :) dizi çok güzel zaten öyle olmasa reytinglerde 2. olamazdı değil mi? :img-wink: onur29 20-10-07, 17:34 Evet arkadaşlarmerakla beklediğimiz dizimiş başladı. Ben perşembe günü izleyememiştim dün gece tekrarını izledim. Onunda başını kaçırmışım. Ama çok güzeldi. Beklediğimize değmiş. Oldukça keyifli iyivakit geçirmemizi sağlayan komik bir dizi. oyuncular için bişey demeye gerek yok hepsi harika. Özellikle Yetkin bey ve Bilge Şen. Eşreflerin atışmaları süper. Kahvenin rengi konusundaki tartışmalarına çok güldüm. Mahalle gençliğide telaş oldu hemen Eşrefler çıkıyo diye. :D:D:D Bu arada ben Yadigar'a bayıldım. Çok komik bi karakter olmuş. Ceylanda çok patavatsız çıktı yaa. Neyse Kısaca güzel bir yapım olmuş. Dahada eğlenceli olacağına eminim. ozlem05 20-10-07, 17:41 Bu dizide Dolunay Soysertte oynuyacaktı ben ilk fragmanında görmüştüm sonradan diziden çıktı galiba :bilmim bu bölümde çok güzeldi beross 20-10-07, 19:39 süpper bi dizi oyuncu kondorusu cok süper dizide cok güzel. biz ailecek izledik ve cok güldük. resimler cok güsell tskler.. karanlık86 20-10-07, 22:01 meraba arkadaşlar bu başlığı takip ediyordum ama bir türlü yazmak nasip olmadı... diziyi izledim beklediğimden de çok güzeldi...özellikle de yavuz bingölün bu kadar güzel oynayabileceğini hiç düşünmemiştim...ayrıca reytingler de çok güzel geldi...daha da iyi olacağına inanıyorum... balim89 21-10-07, 12:52 berfincim avatarlar sahane:good:...ellerine saglik...paylasimin icin cok tesekkürler:happy0064 atom hocam...bizimle bu yaziyi paylasitigin icin coook tesekkürler...:happy0064 cok güzel seylere deginmisler...özellikle yetkin dikinciler...kabadayi kelimesini tanimlamasi...cok güzel aciklamalarda bulunmuslar...:good: bir de benim eski türk filmlerinden kabadayi dedim mi cirkin kral aklima gelir hep büyük usta YILMAZ GÜNEY...:good: She7a 21-10-07, 14:22 Yetkin Dikinciler'de hep soyle eyvallah abi diyebilecegimiz bir profil var. Mehmet Güler'de diziyi cok begenmis onun begenmesi iyiye isaret benim icin neyse 2.bölüme 4 gün kaldı.:happy0064 gewweze 21-10-07, 14:45 ya kafam karıştı belki azcık slakaça bi soru ama şimdi sarı eşrefle kara eşref kardeş mi :S ana ayrı baba bir kardeşmişlermiş dedilerde :S o zaman alemdar ağa babaları mı:S vee en önemlisi kızların yani eşereflerin kardeşlerinin babaları başkası bu durumda herhal :D ee oların ababaları kim :D biliyorum kimlik kontrolü gibi oldu ama:S cvp verirseniz sevnirim :D _BeRFiN_ 21-10-07, 14:59 ya kafam karıştı belki azcık slakaça bi soru ama şimdi sarı eşrefle kara eşref kardeş mi :S ana ayrı baba bir kardeşmişlermiş dedilerde :S o zaman alemdar ağa babaları mı:S vee en önemlisi kızların yani eşereflerin kardeşlerinin babaları başkası bu durumda herhal :D ee oların ababaları kim :D biliyorum kimlik kontrolü gibi oldu ama:S cvp verirseniz sevnirim :D hayır canım kardeş değiller çocukluktan beri birlikte büyümüşler birbirleriyle sürekli atışan ama birbirlerinden ayrılmayan 2 arkadaşlar bence 2 dostlar alemdar agada onların babaları gibi sevdikleri büyükleri yani benim anladığım kadarıyla öyle basakss 21-10-07, 15:22 Selam arkadaşlar bugün yine sabah erkenden çekim hazırlıkları tüm ekipte başlamıştı. Yağmur felan durdurmadı onları. İlk Yavuz Bingöl geldi simsiyah jeep iyle. Biraz durgundu sanırım ya cok yorgun yada sabah mahmurlugu. Setten aldığım bilgilere göre 2. ve 3. bölümlerde gükmekten yerlere yatacak ve bu bolumlerı daha cok begenecekmısız. Cuma günü setten resımlerı eklemeye calısacagım. Sevgılerımle. gewweze 21-10-07, 15:30 hayır canım kardeş değiller çocukluktan beri birlikte büyümüşler birbirleriyle sürekli atışan ama birbirlerinden ayrılmayan 2 arkadaşlar bence 2 dostlar alemdar agada onların babaları gibi sevdikleri büyükleri yani benim anladığım kadarıyla öyle saol ya yüksel aytuğun bi yazısı yüzünden kafamız karışmıştıda:D o öyle yazmıştı valla rahatladım:) çok komik bi diziyi o terziyle komşu kadın adı neydi ya:S onun hikayesinide merak ediyom yaa nedenkavuşamadılarsa:D süpper komik bi dizi:) dFKto 21-10-07, 15:35 Yetkin Dikinciler yine kostüm gibi geçirmiş rolü üstüne, replikler de çok hoşuma gitti, Bu sene izlemeyi düşündüğüm 3. dizi olmaya hak kazandı aksilik olmazsa. baharh 21-10-07, 15:46 Selam arkadaşlar bugün yine sabah erkenden çekim hazırlıkları tüm ekipte başlamıştı. Yağmur felan durdurmadı onları. İlk Yavuz Bingöl geldi simsiyah jeep iyle. Biraz durgundu sanırım ya cok yorgun yada sabah mahmurlugu. Setten aldığım bilgilere göre 2. ve 3. bölümlerde gükmekten yerlere yatacak ve bu bolumlerı daha cok begenecekmısız. Cuma günü setten resımlerı eklemeye calısacagım. Sevgılerımle. süper ya canım resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz özelikler özgenin resimlerini istiryorum aslına ona sormak istediği cok şey varda neyse _BeRFiN_ 21-10-07, 16:45 saol ya yüksel aytuğun bi yazısı yüzünden kafamız karışmıştıda:D o öyle yazmıştı valla rahatladım:) çok komik bi diziyi o terziyle komşu kadın adı neydi ya:S onun hikayesinide merak ediyom yaa nedenkavuşamadılarsa:D süpper komik bi dizi:) bişi değil canım yüksel aytuğ zaten sref saatine takmış durumda bi kuruk acısı var sanırım hep bi şekilde saldırmaya çalışıyo önce dizinin jeneriğine taktı şimdide yazdığın mesajı okudum sen bakma ona kendi çapında yazmaya çalışıyor :) balim89 21-10-07, 19:07 Selam arkadaşlar bugün yine sabah erkenden çekim hazırlıkları tüm ekipte başlamıştı. Yağmur felan durdurmadı onları. İlk Yavuz Bingöl geldi simsiyah jeep iyle. Biraz durgundu sanırım ya cok yorgun yada sabah mahmurlugu. Setten aldığım bilgilere göre 2. ve 3. bölümlerde gükmekten yerlere yatacak ve bu bolumlerı daha cok begenecekmısız. Cuma günü setten resımlerı eklemeye calısacagım. Sevgılerımle. aaaa cok sag ol bizimle bu bilgileri paylasitigin icin:happy0064....umarim resimleri en kisa zamanda cekersin :) :img-wink: ve buraya eklersin:img-yes: eliffpolattt 21-10-07, 19:38 Ya ben Kara Eşref ile Ceylanın buluştukları sahnenin repliklerini istiyorum yazarsanız çok sevinirim......Çok güzel bir sahneydi:img-in_lo balim89 21-10-07, 20:33 Ya ben Kara Eşref ile Ceylanın buluştukları sahnenin repliklerini istiyorum yazarsanız çok sevinirim......Çok güzel bir sahneydi:img-in_lo canim haklisin yaaa cok güzeldi o replikler...:good::good::happy0064 benim surasi aklimda kaldi..:) Kara esref: Ürkme ceylanim :) bir de gülmekten kirildigim yer :img-hyste Kara esref: Kara öle söle gulüm.... böyle bir seydi galiba...ama süperdi dizi tümüyle...:good::happy0064 balim89 21-10-07, 20:44 mesajını yeni gördüm ve yaptım bi tane umarım beğenirsin :) ayyyyyy canim yaaaaaaaaaa yeni gördüm ben bunu:good::good::happy0064:happy0064...nasil kacmis gözümden:sad53: (balim dikkat etseydin ya :dito) nasil sevindim bilemezsin...:img-blush:happy0064 tam benim favori ciftim....süpersin canim yaaa coook tesekkürler ellerine emegine saglik...bayildim süper olmusss....hemen kullanacagim...:img-yes: arkadaslar bakin hele...miyminti nasilda "süt süt" diye miyavliyor sadiye sultanin kapisinin önünde :img-hyste :) Princess-Sila 21-10-07, 21:07 benn geldimm ama eli bos insallah bu gece bi kac calisma yapabilirim :img-wink: ee siz ne yaptiniz bakiyim hos sormama gerek yok hersey apacik ortada :icon_whis saka bi yana elinize sagik özellikle Berfin senin calismalarin hepsine bayildim eline emegine saglik canim... allah nesenizi arttirsin masallah yaa ... $ılgın_alev 21-10-07, 21:25 Selam arkadaşlar bugün yine sabah erkenden çekim hazırlıkları tüm ekipte başlamıştı. Yağmur felan durdurmadı onları. İlk Yavuz Bingöl geldi simsiyah jeep iyle. Biraz durgundu sanırım ya cok yorgun yada sabah mahmurlugu. Setten aldığım bilgilere göre 2. ve 3. bölümlerde gükmekten yerlere yatacak ve bu bolumlerı daha cok begenecekmısız. Cuma günü setten resımlerı eklemeye calısacagım. Sevgılerımle. süper yhaa:happy0064 t$klerr canım beklemedeyiz ozman :) berfin çalı$malar için t$kler çook ho$larrr :img-wink: perşembe olsun artıkk yhaa :) avşalı fatoş 22-10-07, 11:31 ben diziyi çok beğendim.insanların yüzünde bi nebze gülümseme bırakabilen yapıtlara gerçekten ihtiyacımız var toplum olarak.oyuncularda bendce dizi için biçilmiş kaftan...zaten farkını reytinglerlede öne çıkardı dizi.dewamının gelmesini diliorum... baharh 22-10-07, 14:14 yeni bölüm fragmanı gala cıkmadımı ya bu akşam cıkar belki cok merk ediyorum bakalım neler olucak bu bölümde başlasa izlesek :) u.gulsum 22-10-07, 16:34 çarşamba günü burda yani ELAZIĞDA yürüyüş var şehitlerimiz için... teröre lanet okuyacağız... bunun için biraz olsa mutluyum..en azından tepkimi göstereceğim... bütün dersanede tek tek bütün sınıfları gezerek haber vereceğim.. kardeşimde..kendi okuluna haber verecek...:img-pilot forumada söylemek istiyorum bütün ELAZIĞILILARI.. çarşamba günü..saat..14.00 da ptt meydanına bekliyoruz... dizi yorumum... dizi çok güzeldi.. çok eğlendim izlerken...umarım hep böyle gider..bye balim89 22-10-07, 16:47 çarşamba günü burda yani ELAZIĞDA yürüyüş var şehitlerimiz için... teröre lanet okuyacağız... bunun için biraz olsa mutluyum..en azından tepkimi göstereceğim... bütün dersanede tek tek bütün sınıfları gezerek haber vereceğim.. kardeşimde..kendi okuluna haber verecek...:img-pilot forumada söylemek istiyorum bütün ELAZIĞILILARI.. çarşamba günü..saat..14.00 da ptt meydanına bekliyoruz... dizi yorumum... dizi çok güzeldi.. çok eğlendim izlerken...umarım hep böyle gider..bye evet tatlisim cok zor günler yasiyoruz...hep haberleri izlemekten kaciniyordum...bugün biraz baktim da icim parcalandi... ne olursa olsun sunu iyi bilsinler VATANIMIZI ASLA BÖLEMEZLER... tepkimizi göstermeliyiz tabii...suskun kalinmamali... teröre sehit düsen askerlerimiz icin terörü lanetliyoruz !!! bu bilgiyi bizimle paylastigin icin sonsuz tesekkürler tatlisim... diziyi begenmene sevindim....güzel bi yapim...eglendiriyor seninde dedigin gibi...umarim böylede kalir... u.gulsum 22-10-07, 16:53 evet tatlisim cok zor günler yasiyoruz...hep haberleri izlemekten kaciniyordum...bugün biraz baktim da icim parcalandi... ne olursa olsun sunu iyi bilsinler VATANIMIZI ASLA BÖLEMEZLER... tepkimizi göstermeliyiz tabii...suskun kalinmamali... teröre sehit düsen askerlerimiz icin terörü lanetliyoruz !!! bu bilgiyi bizimle paylastigin icin sonsuz tesekkürler tatlisim... diziyi begenmene sevindim....güzel bi yapim...eglendiriyor seninde dedigin gibi...umarim böylede kalir... ah tatlişim ya.. izledim haberleri kötü oldum.... içim titredi..Allah sabır versin..:icon_sorr şehit ailelerine.. diziyi izledim biliyorsun.. fazla gelemiyorum buraya..ama arada bakıyorum... senide görüyorum arada burada:img-yes: bluesandme 22-10-07, 20:39 eşref saati ekibi yarın üçüncü bölümün çekimlerine başlayacaktır. ikinci bölümün montajı dubajı bitmiştir. artık yayın gününü bekliyor... bluesandme 22-10-07, 21:13 eşref saati dizisinde reji asistanıyım ordan biliyorum.. bildiğimi de paylaşayım dedim... balim89 22-10-07, 21:15 eşref saati dizisinde reji asistanıyım ordan biliyorum.. bildiğimi de paylaşayım dedim... hadi yaaaa aaaaa:good::good: o zaman hosgeldin aramiza tekrardan arkadasim:happy0064:img-wink: senden artik tüyo....bilgiler filan bekliyoruz:) (kacisin yok:img-wink: :img-hyste)...cok güzel bir dizi yaa...cok begendim...:good: eliffpolattt 22-10-07, 21:29 eşref saati dizisinde reji asistanıyım ordan biliyorum.. bildiğimi de paylaşayım dedim... Hoşgeldin aramıza süper yaa....Repliklerden anladım aslında çok ayrıntılı yazılmıştı tekrardan teşekkürler.....:P baharh 23-10-07, 09:14 perşembe günü eşref saati yok arkadaşlar maç var onun yerine ben cok üzüldüm görünce 1 hafta daha beklememk zorundayız atom karınca 23-10-07, 09:45 Peki ya Cuma geçen hafta Cuma ikinci kuşakta tekrarını vermişlerdi? :( Vallahi ben de üzüldüm :( :) Bluesandme bilgiler için teşekkürler. Vaktin olursa çok özel fotolarla en kısa zamanda başlığa gelebilmeni isteriz :img-wink: atom karınca 23-10-07, 09:54 KARA: benim ya, benden başka kara gecede yıldız nöbeti tutan mı var? Tek kelimeyle muhteşem :) KARA: Doğru söylüyosun, çocukluktan beri ağrır onun midesi… e hep söylüyorum, bi top sinirsin, bi sakinleş, bi rahat ol, bırak senin yerine başkaları düşünür halleder diye… yok, balık gibi dikine dikine gidiyo.. Burada da çok güldüm :) Bluesandme eklediğin replikler için teşekkürler ve bu konuda izlediğimiz bölümlere ait senden yardım alabileceğimizi umuyorum (replik konusunda). erotamou 23-10-07, 12:14 Yeni BöLüm özeti çıktı mı Arkadaşlar .. Çıktıysa eklermisiniz :img-blush papatya67 23-10-07, 12:58 eşref saatini cuma günü pusattan sonra 22.00 de verecekler...tabiki showtv son anda bir değişiklik yapmazsa.. erotamou 23-10-07, 13:17 eşref saatini cuma günü pusattan sonra 22.00 de verecekler...tabiki showtv son anda bir değişiklik yapmazsa.. Aaa öLe mi ?? .. Neden cuma günü 22.00'de verilecekk ki? :icon_whis papatya67 23-10-07, 13:19 Aaa öLe mi ?? .. Neden cuma günü 22.00'de verilecekk ki? :icon_whis perşembe günü saat 20.00 de galatasarayın maçı var tatlım.. atom karınca 23-10-07, 14:24 Her mahluk sevilmez ama Allah yarattı diye. Fragmandaki repliklerle 2. bölümün sinyalleri verilmeye başlanmış bile. Süper :) cemotara 23-10-07, 16:00 Eşref saatinin ilk bölümünün reytingi çok iyi olduğu halde niye cuma gününe aldılar anlamadım.Cuma günü baya iddialı diziler var. Neyse ben yinede başını kaçıracak gibi olsamda izlemeyi düşünüyorum inş. reytingleri düşmez ve yoluna devam eder çünkü eğlenceli bir dizi. balim89 23-10-07, 16:09 Eşref saatinin ilk bölümünün reytingi çok iyi olduğu halde niye cuma gününe aldılar anlamadım.Cuma günü baya iddialı diziler var. Neyse ben yinede başını kaçıracak gibi olsamda izlemeyi düşünüyorum inş. reytingleri düşmez ve yoluna devam eder çünkü eğlenceli bir dizi. benim bildigim kadariyla sadece bu hafta icin öyle...yani mac oynuyormus persembe günü o yüzden cumaya almislar...:sad53: ama tabii bu benim bildigim...eger öyle degilse eyvaaaaaaaaah benim HS`imle cakisiyor:img-fie:...o zaman bakamam ki...:sad53: arkadaslar kesin bilgisi olan var mi? sadece bu hafta icin mi böyle???? She7a 23-10-07, 16:34 ana Lütfü ile Sükrü kim ula cıkın aradan cık cık sevenleri ayırmayın. umarım mac'dan dolayı sadece bu haftalık cuma idir zira cuma 21:30'a alınmıssa ancak ilk yarım saatini izleyebilirim.cunku;22:00'da benim dizim hatırla sevgili baslıyor.:icon_cry: $ılgın_alev 23-10-07, 16:36 bence maçtan dolayıı sadece bu haftalına bölee ..benim için farketmes aslında islemekte olduquum tek dizi olduqu için ne zaman olsa islerimm :P:P ama per$embe iiddii yhaa :) bu arada perşembe qünü 00.05 te tekrarı veriliyoo :) cuma 21.30 of of qelde bekle... çatlama :):) baharh süpersin çok t$klerr resimler içinn:happy0064 balim89 23-10-07, 17:22 ana Lütfü ile Sükrü kim ula cıkın aradan cık cık sevenleri ayırmayın. umarım mac'dan dolayı sadece bu haftalık cuma idir zira cuma 21:30'a alınmıssa ancak ilk yarım saatini izleyebilirim.cunku;22:00'da benim dizim hatırla sevgili baslıyor.:icon_cry: sana katiliyorum...eger degistirmezlerse bende bir tercih yapmak zorundayim:icon_sorr...ve tercihim HS den yana olur...:sad53::icon_sorr ama bence sadece bu hafta böyledir...sonra yine eski gününe alirlar...:img-yes: eliffpolattt 23-10-07, 17:42 sana katiliyorum...eger degistirmezlerse bende bir tercih yapmak zorundayim:icon_sorr...ve tercihim HS den yana olur...:sad53::icon_sorr ama bence sadece bu hafta böyledir...sonra yine eski gününe alirlar...:img-yes: Canım resmi sitede bu haftaya özel yazıyor....Yani maç olduğu için haftaya yine aynı saatte ve gündedir...Kurtlar vadisi izleyiciside izliyor çünkü bu avantajı kaçırmamaları lazım çünkü çok dizi var cuma günü ve izleyici kitleleride fazla....... karanlık86 23-10-07, 21:42 selam arkadaşlar demek eşref saatinin günü değişti...:img-in_lobence cumada iyi bir gün...inşaallah reytingler de güzel olur...çok keyifli bir bölüm izleyeceğimi umuyorum..geçen hafta çok önemli yerinde bitti...:img-yes:peki fragmanını gördünüz mü?:img-wink: papatya67 23-10-07, 21:50 arkadaşlar sadece bu haftaya mahsus bir değişiklik olmuş..az önce showtv de fragmanını verdiler ve perşembe günü maç dolayısıyla sadece bu haftalık cuma günü dediler..yani sadece bu haftalık böyle..haftaya yine kendi günü ve saatinde.. baharh 24-10-07, 14:37 bişey değil resimler için _BeRFiN_ izalar ve avatarlar harika eline sağlık muhteşemsin arkadaşlar cuma gününe alınmadı dizi maö dolayısıyla sadecebu haftaya özel yani reytink kaygınız olmasın en büyük destekçimiz k.v ben kaçırmıycam cuma günü dizim var ama genede izliycem arkan61 24-10-07, 15:43 süper ya cuma günüyeni bölümü varmis ,,, fragmanda cok saglam ya She7a 24-10-07, 15:44 Neyse ki show mac nedeniyle sadece bu haftalık dedi fragmanda. Yalnız o nasıl birbirlerinden kız istemedir yahu birbirlerine bagırarak. :img-hyste omayra73 24-10-07, 15:57 Oh oh resimler çalışmalar herkesin emeğine sağlık. Sayfa coşmuş valla. Multimedya bölümünün açılması yakındır. Sıkı bir fragman olmuş. Özellikle Allah'ın emri Peygamberin kabri kısmına bayıldım. Kız isterken bile inat halleri devam ediyor ya süperler. _Leyla_ 24-10-07, 16:42 ya artik herzamanmi cuma aksamlari baslicak, yoksa bi bu hafta mi?? Cünkü cuma günü baska dizim varr:( tamda sevmistim bu diziyi dalya 25-10-07, 09:34 Özet cikmis :D Bütün isimler birbine benziyor ya :D Sari Esref - Kara Esref, Reyhan - Ceylan, Lütfü-Sükrü :) Güzel bir bölüme benziyor ama cuma aksami yayinlanacakmis, malesef izleyemeyecegim :( aysegülll 25-10-07, 10:07 özetimiz gelmiş fragmanı da izledim yinee çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor:img-yes: arkadaşlar esref saati türk sinemasından bi filmi andırıyo ama hangi film çözemedim yardımcı olursanız sevinirim:img-wink: papatya67 25-10-07, 11:20 özetimiz gelmiş fragmanı da izledim yinee çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor:img-yes: arkadaşlar esref saati türk sinemasından bi filmi andırıyo ama hangi film çözemedim yardımcı olursanız sevinirim:img-wink: hanisini andırıyor biliyormusun tatlım..zeki alasya ve metin akpınarın oynadığı, "aslan bacanak" filmini andırıyor.. dEdE_SoN 25-10-07, 11:30 çok sıcak bir dizi daha şimdiden tiryakisi oldum fragmanda harika yayında ve yapımda emeği gecen herkese teşekkürler gülşah_gkn 25-10-07, 12:01 fragmanı gördüm niye çok keyifli bir bölüme benziyor sarı ve kara eşref bakalım bu hafta neler yapacaklar:img-wink::img-wink: baharh 25-10-07, 12:03 kv__kvp imzalar avatrlar cok güzel olmuş eline sağlık öztende beli olduğu gibi süper bi bölüm ben en cok abilerini kızalar bulduğu cocukları merak ediyurum büyük cesaret vallah az kaldı 1 gün atom karınca 25-10-07, 12:34 Buna kısmetsizlik derler bugün çekim yerine gittim ancak tanışa tanışa Sarı Eşrefin sarı kedisiyle tanıştım ama pek bi kaynaştık. Sonra o beni arkadaşlarıyla da tanıştırdı pembe evin önünde :) Bi gün de inşallah çekimdeyken yakalayacağım :) Bahtsız ama azimli sabırlı atom :) gülendam83 25-10-07, 16:01 arkadaşlar eşref saatini geçen hafta büyük bir keyifle izledim. bu hafta yı beklerken daha bunu yeni öğreniyorum ben takip etmemiştim dizi cumaya alınmış.. çok üzüldüm.. şimdi onu izliyemiycem. ve bence cuma reytingleri düşürür. kurtlar vadisinden önce çok iyiydi.. moralim çok bozuldu gerçekten..:icon_sorr balim89 25-10-07, 21:28 Buna kısmetsizlik derler bugün çekim yerine gittim ancak tanışa tanışa Sarı Eşrefin sarı kedisiyle tanıştım ama pek bi kaynaştık. Sonra o beni arkadaşlarıyla da tanıştırdı pembe evin önünde :) Bi gün de inşallah çekimdeyken yakalayacağım :) Bahtsız ama azimli sabırlı atom :) bahtsiz ama azimli sabirli atom hocam:) ben neler okuyorum böyle...git bir daha mutlaka...ne güzel sen gidebiliyorsun....ya ben ne yapayim...iyi ki buraya gelip bizimle paylasiyorsun bunlari bari:) belkim tüyo da alirsin ha? :) :img-wink: az kaldi yarin yeni bölüm var ama ben maalesef bakamayacagim...icim gidecek icim:sad53: dena....bizimle tekrardan özeti paylasitigin icin cok tesekkürler...okumayanlar okuyabilirler böylelikle :img-wink: baharh 25-10-07, 21:37 atom karınca cok şanslısın bu sefer olmamış ma bidaki sefere belki cekim olduğuna denk gelirsin inşallah bol bol resimde cekersin ben vallah en cok yetkinle özgenin resimlerini rica ediyorum :) avşalı fatoş 26-10-07, 11:05 özge borak ı çok gördüm avşada.burda yazlıkları var.sürekli bisiklete biniyo:)çok şeker bi insana benzio ama biraz durgun.bu dizide çok beğendim kendisini.rolüne tam oturmuş.bu dizi tuttu bence.umarım dewamı gelirr.... baharh 26-10-07, 12:31 avşalıfatoş cok şanslısın özgeyi görmüşün bende görmek cok istedim ama göremedim hiç abim ablam gördü bi ben göremedim neyse dizimiz bu akşam kesin izliycem aslında başka dizim vardı ama bu daha ağır basıyo neyse bu hafta reytink kaygısı olmıycak benim için bi sererlik cuma günü çünkü karanlık86 26-10-07, 12:33 özge borak ı çok gördüm avşada.burda yazlıkları var.sürekli bisiklete biniyo:)çok şeker bi insana benzio ama biraz durgun.bu dizide çok beğendim kendisini.rolüne tam oturmuş.bu dizi tuttu bence.umarım dewamı gelirr.... evet çok haklısın bu rol ona çok yakışmış...:img-yes: özellikle de gülüşünü çok beğeniyorum Özge'nin...çok tatlı bir bayan.:) avşalı fatoş 26-10-07, 13:00 benim gözleri çok hoşuma gitti.hani içi gülüyo derler ya öle...yazın çok karşılasıorum ewi zaten çok yakın bizimkine.hafif bi tebesüüm eder hemen hemen herkese.ama hiç burnubüyük biri değill baharh 26-10-07, 13:04 bizde onu böyle biri olmadığ için seviyoruz zaten bu yaz gördnmü özgeyi hiç gerce evlemiş bu taz ama yada görünce hiç konuştunmu dizisi yada kendisiyle ilgili karanlık86 26-10-07, 14:31 benim gözleri çok hoşuma gitti.hani içi gülüyo derler ya öle...yazın çok karşılasıorum ewi zaten çok yakın bizimkine.hafif bi tebesüüm eder hemen hemen herkese.ama hiç burnubüyük biri değill ne kadar güzel...daha önceki dizilerinde soğuk bir görünümü vardı sanki ama bu dizisinde hiç öyle biri olmadığını anladım...:img-wink: gerçekten de çok hoş bir bayan.:img-yes: baharh 26-10-07, 17:59 _SiNeM_ çalışma harika olmuş eline sağlık cok beyendim böyle çalışma yapa bilen arkadaşlarımız varsa rica ediyorum yapsınlar ne güzel olur bide aile imzamız olsa tam süper olur neyse bazı arkadaşlar niye cumaya alındığını anlamaışlar bi sefer için gecerli maç olduğu içindi gene eski saatinde yayınlanıcak merak etmeyin kv__kvp 26-10-07, 19:06 _SiNeM_ çalışma harika olmuş eline sağlık cok beyendim böyle çalışma yapa bilen arkadaşlarımız varsa rica ediyorum yapsınlar ne güzel olur bide aile imzamız olsa tam süper olur neyse bazı arkadaşlar niye cumaya alındığını anlamaışlar bi sefer için gecerli maç olduğu içindi gene eski saatinde yayınlanıcak merak etmeyin çok iyi bi fikir aile imzası :good: şimdiden isim toplamaya başlıyalım :img-yes: bu arada imzalara yaptığınız yorumlar için sağolun :) She7a 26-10-07, 19:52 kara esref'in adı rahmi imis bunu ogrenmis olduk sarı da paso gibi bisi dedi anlamadım. :) atom karınca 26-10-07, 20:09 Sarının azmi karanın iştahı var Geçmişi koyduk bir kenara şimdiyi konuşalım. Erkek milletinin ateşi saman alevi gibidir. Parlar söner parlar söner. Kot pantalonla girilmez tabelası :) Boy pos zürafada da var. Gül bülbülün ilacıymış ay şunun devamını yazın :) balim89 26-10-07, 21:26 Sarının azmi karanın iştahı var Geçmişi koyduk bir kenara şimdiyi konuşalım. Erkek milletinin ateşi saman alevi gibidir. Parlar söner parlar söner. Kot pantalonla girilmez tabelası Boy pos zürafada da var. Gül bülbülün ilacıymış ay şunun devamını yazın :) of hocam of nasil icim gitti bir bilsen:sad53:...arada hep zipliyorum esref saatine...mutlaka internetten izleyecegim...:img-yes: ama arada baktim yine koptum:img-hyste....belli ki müthis bir bölümdü yine... Sarının azmi karanın iştahı var burda kirildim gülmekten...bu dedeler de fena haaa...kimbilir gencliklerinde nasillardi...:) yahu bu esrefleri ne yapmali....bacilarina bulduklari adamlar neydi öyle :img-fie: bir de reyhanin bakisi neydi öyle....pis domuz der gibi abisine...:) :img-hyste (ay afedersiniz:icon_sorr) cok iyilerdi yine...ama yarin koyarlar mi ki acaba? ne etsem ne yapsam :icon_whis:sad53: konar konmaz izleyecegim:happy0064 kv__kvp 26-10-07, 21:43 yine çok güzeldi :good: hele sarının arkasındaki taela ''kot pantolonla girilmez'':img-hyste yadigarla sadiye :) çok hoşuma gidiyo çift olarak sarı&kara yanlış yaptınız kardeşlerine buldukları neydi öyle bu nle reyhen birlikte kaçtı galiba :) atom karınca 26-10-07, 21:48 Ev yemekleri yapayım diyorum. Yemezleeeerrrr. Şimdi bi kadın var. Bismilllaaaaahhh. Ahhhh ahhhhhh muhteşem bir bölümdü ya da ben fazla leylaydım bu gece :) :) tubi 26-10-07, 22:27 öncelikle sinem çalışma çok güzel.. gerçekten de çok hoş olmuş. bahar aile imzası fikri harika. tek bir kişi öm ile isimleri toplarsa organize olunmuş olur. imzayı yapacak arkadaşlar var aramızda zaten. bende dahiL tabi :) bu bölüm çok komikti.. yani geçen haftaki gibi. acaip eğlendim. balim89 26-10-07, 22:48 hs basladıktan sonra net izleyemedim ne yazık ki esrefleri. umarım tekrarı olur da bolumun net olarak izleyebiliriz. :icon_conf aaah ah ayni durumdayiz...ama HS`im vazgecilmezim yine müthisti yine duygulandim yaa...:sad53: bu duygu karmasasinin üzerine esrefler iyi gelirdi bana ya ne yapalim artik bekleyecegiz... bende netten izleyecegim... biraz yorumlari okudum da bayagi keyifli bir bölümdü yine sanirim... bakacagiz artik:img-wink: eymen_gonca...avatarlar ve imzalar sahane...ellerine saglik...paylasimin icin cok tesekkürler $ılgın_alev 27-10-07, 03:58 süper bi bölümdü:) bu dizi manyk qüsel bi$i yaaa=))) sarı: kız kime konu$iyrum ben?? ceylan: kendun kendune :):) ay dedelere de koptum alemlerrrr yha :)e$refler dururken bize mi dü$er Sarının azmi karanın iştahı var :) feraye:img-in_lo : Ev yemekleri yapayım diyorum. yadiqarın konu$masııı uzatmaları koparıo beni :Yemezleeeerrrr :img-hyste ''$ebb 'in((feraye)) de konu$masııı çok $eker yaaa qürbüz orda ben burda eriyorum yaaa özellikle yaaaaaaaa diyi$ii:img-hyste yadiqarr: iste feraye hanım iste ne istesen hakkındır buqün dükkan yarın bütün mahalle senindirrrrrr =))) eylem_gonca çalı$mlar çok ho$ t$kler cnm:img-wink: bu arada belirtmek isterimm((isleyemeyip üzülenler için :P:)) tekrarı 14.30 da show da:img-wink: aysegülll 27-10-07, 07:39 ya arkadaşlar aksam diziinin sonuna bakamadımm istemeye gelmişlerdi ordan devamına bakamdım anlatabilirmisiniz?:img-yes::img-yes: mavi deniz 27-10-07, 08:40 akşamki bölüm hakikaten süperdi yine hele reyhan öldüm koptum gülmten:)ay kz isteme mevzuları çok hoştu y hele ceylanın iide bi yalan söylerken ayak kaldırması çok ince espiriler saklı her karesi güldürüyor:) eliffpolattt 27-10-07, 09:26 Arkadaşlar aile imzasına benide alın....... Çok güzel ve komik bir bölümdü.... Truva Feraye'nin o dükkan için Yadiğar ile konuşması Feraye:Yemek yapayım diyorum Yadiğar:Yemezleeeeeeeeerrrrrrr:P Eşreflerin kız kardeşlerini eve kapayıp daha sonra yavukluları için üzülmeleri çok komikti ne kadar benciller ya :P Kızlar ayrı makara zaten geçen bölümde Reyhan planı alt üst etti bu hafta Ceylan bu kızlar bu saflıkla hiçbiryere varamazlar:P Kahvaneye "KOt pantolanla girilmez " yazısı öldürdü beni...... Sarı ile Reyhan çifiti beni çok güldürüyor ya oyunculuklar o kadar güzelki izlerken çok keyif alıyor insan bu çiftten .... Kara ile Ceylan onlarda çok tatlılar Ceylan bu hafta Reyhan'a dikkat et ağzından bişey kaçırma dedi ama bu sefer kendi kaçırdı safcım benim:img-in_lo Çok şahaneydi valla bugün tekrarı da varmış kesin izleyeceğim .......Reytingler umarım güzel gelir :happy0064 katre... 27-10-07, 09:54 harikaydı ya bu dizi süper ötsi o kadar güldümki eskiden trt de perihan abla vardı onun kadar sıcak bi dizi valla süpeeeeeeeeer matraka 27-10-07, 10:02 dün akşam diziye ilk defa denk geldim ve özge borak ı gördüm bakınca insana işte oyunculuk bu dedirtiyor kendisini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum her zaman söylemişimdir oyuncu gözleri ile oynar mimikler bonusu herhalde.. :):) omayra73 27-10-07, 11:53 Cuma zor birgün, bana göre reytingler iyi gelmiş. Komik bir bölümdü. Bütün oyuncuların mimikleri harikaydı. baharh 27-10-07, 12:05 dün akşam diziye ilk defa denk geldim ve özge borak ı gördüm bakınca insana işte oyunculuk bu dedirtiyor kendisini tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum her zaman söylemişimdir oyuncu gözleri ile oynar mimikler bonusu herhalde.. :):) matraka doru söze ne denir dercektem mimiklerin ustası diyebilirim cok güzeldi özge inanılmaz oynadı şimdi özgeyi sevdiğim için demiyorum ama dün akşam en güzel oyunculuğu cıkaraların başınada geliyo helede sarıyla buluştuğu sahne dehşet güzeldi gülmekten kırıldım ceylanla kara cok güzel bi çift ama sarılya reyhan daha etkileyici bakışları konuşmalar daha güzel gibi neyse arkadaşlar cok zor bi günde bile 4 olmuşuz bu cok güzel bence cok sevindim perşembeleri artık 2 ncilik bizim gibi görünüyo nedersini reytink savaşını eşerf saati geçti _BeRFiN_ 27-10-07, 12:05 cuma günü olmasına ragmen iyi gelmiş raitingler ilk sahneleri kaçırdım asiye dalmışım ama izlediğim kadarıyla çok güzel bir bölümdü yine çok keyif aldım eşreflerin konuşmaları daha doğrusu didişmleri çok keyifliyli eşref-ceylan,eşref-reyhan sahneleride güzeldi şimdilik bu kadar olsun yorumun işim bitince bol bol yorum yaparım sabırsızlıkla dünkü bölümün resimlerini bekliyorum eklersiniz umarım .... aysegülll 27-10-07, 12:41 o kadar dizi arasındaa hele ki kendini ispatlamıs diziler arasındaa ii reyting almamız çok güzel aksam ben bile sonuna bakamdımm çok uykum gelmişti perşembe olmaası her acıdan daha ii:img-wink: ya sarıyla reyhanın askları çok güzel birbirlerine bakışmaları felan çok etkileyici sahilde buluştuklarında çok güzellrdi ne yalan söleyim karayla ceylandan pek etkilenmiyorum ama bunlar çok romantikler hem romantik hem komedi :happy0064:happy0064 baharh 27-10-07, 12:48 aysegüll gercekten abana da onlar daha güzel geliyo ceylanla karayıda beyeniyorum ama sarıyla reyhan daha cok yakışıyolar ve daha komikler cokta etkileyiyi bakıyolar reytinkler harika bence avşalı fatoş 27-10-07, 13:52 bizde onu böyle biri olmadığ için seviyoruz zaten bu yaz gördnmü özgeyi hiç gerce evlemiş bu taz ama yada görünce hiç konuştunmu dizisi yada kendisiyle ilgilibu yaz pek görmedim ama ilkbaharda burdaydı.hatta fotoğrafçıda karşılaştım.beklemek için koltuğa oturduğumda yanımda özge vardı.böle hoşgeldiniz muhabbeti falan olmuştu.bi kerede belediye binasında karşılaştım.ama avsaya gelenler özgeyi muhakkak bisikletiyle turlarken görmüştür:) -Dena- 27-10-07, 14:09 Arkadaşlar Aile imzasına benide alın:P papatya67 27-10-07, 16:42 aile imzasımı yapılıyor..bende bu aileye dahil olmak istiyooooooooommmmmmmmmm...:happy0064:happy0064 ay bu dizi çok güzel ya..ikinci bölümüde harikaydı...helal olsun senaristlerimize..yine farklarını nasılda ortaya koydular..özlemişim kaliteli yapımları..teşekkürler pana..:img-wink: karanlık86 27-10-07, 16:45 arkadaşlar ben bu bölümü izleyemedim maallesef :( nasıldı dün dizimiz? eminim yine çok keyifli bir bölüm izlemişsinizdir :) zaten reytinglerden de anlaşılıyor....:img-yes: en beğendiğim çift sarı eşref ile reyhan...ayrıca çok da güzel oynuyorlar.:img-yes: eliffpolattt 27-10-07, 18:00 aile imzasımı yapılıyor..bende bu aileye dahil olmak istiyooooooooommmmmmmmmm...:happy0064:happy0064 ay bu dizi çok güzel ya..ikinci bölümüde harikaydı...helal olsun senaristlerimize..yine farklarını nasılda ortaya koydular..özlemişim kaliteli yapımları..teşekkürler pana..:img-wink: Evet ya ayne katılıyorum tebrikler senaristlere çok güzeldi valla....Bu dizi daha da sevilecek çünkü artık insanlar komik birşeyler izlemek istiyor yeter ağlattıkları :img-in_lo Bu arada aile imzasına bende dahil olmak istiyorum...:P kv__kvp 27-10-07, 19:50 eşref saati aile imzasına katılmak isteyenler öm atsın veya buraya yazsın arkadaşlar bide slogan bulsak daha güzel olcak:img-wink: alperim 27-10-07, 20:25 İyi akşamlar arkadaslar Çok keyifli bir dizi gülerek dizi izlemeyi gercekten de çok olmustu.butun oyuncular cok başarılı ama benı encok Özge Borak Şakrak'ın oyunculugu etkıledı.Eskı dızısınde cok soguktu ama burada cok begendım kendısını.Dıger oyuncularında hakkını yememek lazım butun karakterlerı ızlemek cok keyıflıydı.Hepsının ustune rollerı cuk dıye oturmus.Senarıstlede cok basarılı.Umarım aynı basarıyı sonuna kadar devam ettırırler. (BuRcUu) 27-10-07, 20:36 Cuma qününe rağmen reytınqLerii iyi qeLmiş.. EğLenceLii..Hoş bir dizi.. Oyuncular çok iyi zaten.. ;) She7a 27-10-07, 20:52 iyi valla diger dizilere ragmen total'de 4.lük. acıkcası cuma ve saati itibaren bu kadarını hic beklemiyordum. kv__kvp 27-10-07, 20:56 She7a senide ekledim listeye :img-yes: bunları bulabildim :img-yes: fesi yan takanlar eşreflerin erkek adamları eşreflerin kabadayıları balim89 27-10-07, 20:59 She7a senide ekledim listeye :img-yes: bunları bulabildim :img-yes: fesi yan takanlar eşreflerin erkek adamları eşreflerin kabadayıları esreflerin erkek adamlari güzelmis...:good: bir de sunu öneriyorum tabii hep kiz olursak imzada...:img-wink::) esreflerin delikanli kizlari :) _duygucuk_ 28-10-07, 14:43 bölüm çok güzeldi .. favoriçifitm sarı eşref ile reyhan:) beni de aileye alırsanız sevinirm:)çok güzel bir dizi yaşlıların el sallayışına bayılıyorum:) balim89 28-10-07, 14:44 oda güzel ama erkeklerde var :) isimler toplanana kadar sloganlara karar veririz :img-icecr düşündüğüm imza bu ama forumca resimler seçip onlarlada yapabilirim :img-yes: ha bu güzelmis..hepsi var bu imzada...:img-wink::img-yes: gerci favori ciftim yok ama ne yapalim bütün kadroyu da alamayiz ya:sad53: hmmm demek erkeklerde var...o zaman tabii esreflerin delikanli kizlari`ni alamayiz...tüh yaaa cok hosuma gitmisi bu slogan :) balim89 28-10-07, 14:46 bölüm çok güzeldi .. favoriçifitm sarı eşref ile reyhan:) beni de aileye alırsanız sevinirm:)çok güzel bir dizi yaşlıların el sallayışına bayılıyorum:) bende bitiyorum o dedelerin hallerine:)....her seferinde gülesim geliyor...:img-hyste ceplerinden hemen gözlüklerini cikariyorlar....yüzlerinde bir siritma olusuyor...sonra o el sallayislari yok mu....cok komik yaa.... acep bunlar gencliklerinde nasillardi????:icon_whis :) :img-hyste ebrucu_ze 28-10-07, 15:13 merhaba arkadaşlar imzaya benide alırsanız çok sevinirim.dünde yazmıştım mesaj aslında ama silinmişti.ben bu diziye bayıldım harika yılın tek komedisi diyebilirim.bütün oyuncular mükemmel:img-yes: ortaokul arkadaşım gürbüz bile oynuyor:D özellikle sarı ve ceylana bayılıyorum.yetkin dikinciler müthiş bir oyuncu:img-yes: onur29 28-10-07, 15:31 Ben bu hafta izleyemedim yaa. Umarım tekrarı olutr. Benim favorim yadigar. :D:D 61MERVE61 imzalar harika ellerine sağlık. oburixs40 28-10-07, 23:12 kahvedeki kot pantolonla girilmez yazısına bayıldım:)çok güzeldi bu dizi tam olarak nerde çekilio bi bilginiz varmı çok güzel bi dizi reyting kuranı olmaz inşallah atom karınca 29-10-07, 08:21 Yeni başlığımız hayırlı uğurlu nice bölümlere nice senelere olsun :) Duyduğuma göre dizi ekibi çekimler sırasında çok eğleniyorlarmış. Onların neşesi diziyi izlerken de bize geçiyor. Çayırbaşı Sarıyer çekim yeri. baharh 29-10-07, 10:40 arkadaşlar resmi sitesinde fragmanı gösretiyolar haberininz olsun harika bi bölüm diyorum süper kızalarla eşerflaerin bakışmaları harika cok heycanlı ve komik bi bölüm bizi bekliyo aile imzasına benide unutmayın eliffpolattt 29-10-07, 16:58 Ewet fragman çıkmış yine harika bir bölüm bizleri bekliyor......KıZlaR tahmin ettiğimiz gibi Şadiye ablalarına kaçmışlar , dolaplara saklanıyorlar deliler ya ....Bakalım özet nasıl:P bluesandme 29-10-07, 19:26 çekim yeri sarıyer büyükdere. atom karınca 29-10-07, 20:08 çekim yeri sarıyer büyükdere. Büyükdere diye mi geçiyor orası :) Çayırbaşı mı :) omayra73 30-10-07, 14:59 baharh fragman resimleri için çok sağol canım. Çok komik bir bölüm bekliyor yine bizi. Feraye'nin Gürbüz'ün burnuna dokunduğundaki şaşı bakışı süper ya. Özette bir türlü gelemedi. omayra73 30-10-07, 15:22 1. VE 2. Bölümün Kolajı 31 Ekim Çarşamba Saat 20:00'DE SHOW TV'DE arkadaşlar, İlgilenenlerin ve yeniden seyretmek isteyenlerin bilgisine; g_i_z_e_m 30-10-07, 17:57 diziyi gününde izleyemiyorum ama tekrarlarını izliyorum çok komik ya:good: özellikle reyhana bayılıyorum 6123m 30-10-07, 19:49 arkdaşlar bu yazacaklarım Gerçekten kendi duygularım... eşref saattini gerçekten cok cok izlemek istiyorum fakat kavak yelleri olduğu icin ve kavak yellerini en bastan tutkunu oldugum ıcın bırakamıyorum.. ama egrı oturup dogru konuşmak gerek...eşref saaati çok kaliteli ve oyuncuları Diziden daha kaliteli bir yapım... hiç kıvırmadan söylemeliyim ki çok çok başarılılar.. her zaman gönlüm bu dizi ile tekrar günleri ne zaman bilmiyorum ama Yeni bölümünde izlemesemde Tekrarını asla KAçırmıyacagımm saygılar Gizem:) aysi 31-10-07, 10:22 Slm arkadaslar bende esref saatini begenerek izliyorum cok hos bir yapim ozellikle oyuncularini begendigim icin bakmak istemistim ve simdi cok komik buldugum icin devam ediyorum.Tabi oyuncularin kalitesi ve oyunlarinida ayakta alisliyorum:happy0064:happy0064 umarim en kisa zamanda hakettigi yeri bulur ratinglerini kast ediyorum. Bu arada fragmani ekledim izlememis olan arkadaslarada duyurulur sevgiyle kalin papatya67 31-10-07, 11:29 arkadaşlar eşref saatinin bu akşam kolaj bölümü var..saat 20.00 de..izlemek isteyenlere duyurulur..:img-wink: baharh 31-10-07, 14:30 yeni bölümü fragmanını gördüm okadar komikki helede reyhanın ceylana yaptığı abisinin taklitine ve kızaların göbek atmalarınıa bayıldım harika bi bölüm bizi bekliyo biran önce yarın olsada izlesek :) ebrucu_ze 31-10-07, 15:13 fragmanı izledim şimdi malum siteden yine çok eğlenceli bi bölüm belli:img-yes: ama dikkatimi çeken bişey oldu yanlış görmediysem diziye denizim katılmış:happy0064 yani deniz bolışık.ilk olarak yine pananın ayrılık dizisinde oynamıştı sonra da nazlı yarim de.pana vazgeçmiyo denizden:happy0064 vazgeçmesinde zaten.. baharh 31-10-07, 19:07 rica edrim arkadaşlar bişey değil deniz bolışık girmesine cok sevindim bdende kendisini cok beyeniyorum bu sefer bi tuttan dizide oynadı bu bölüm özelikler reyhanın komiklikleriyle dolu bitim bi shne abisinin taklitini yapmasıydı süperdi ya doyamıyorum fragmanı izlemeye eşerfin öle söyle gulum vayyy She7a 31-10-07, 20:10 şadoş bu eşrefleri yola getirirse getirir ancak. vermiyor kızları şadoş yalnız olan o kızları istemeye gelen çocuklara oluyor.ikisi de eşreflerden dayak yiyorlar. :img-hyste atom karınca 31-10-07, 20:50 Ben de aynısını yazacaktım her seferinde ilk günkü heyecanla izliyorum ben de. Ve buradan Eşref Saati web sitesi tasarımcılarına teşekkür ediyorum, hiç ihmal etmedikleri sürekli yeniledikleri için. serap23 31-10-07, 20:58 tanıtım fragmanlarını izlerken sempatim oluşmuştu zaten izleyincede çok sevdim çok şeker çok sıcak bir dizi oyuncular süper özellikle yetkin dikinciler çok başarılı yavuz bingöl de beni çok şaşırttı bu kadar iyi oynayacağını düşünmezdim doğrusu uzun süre devam eder umarım aysegülll 01-11-07, 11:45 dün dizinin tekrar bölümünü izledim yaa kaçıncı kez izledigim halde bazı sahnelere hala gülüyorum buda bence dizinin başarısını gösteriyor:good: fragman çok güzell bence bu bölüm bayagı gülecegiz:img-yes: son 7 saat 10 dakikaa eliffpolattt 01-11-07, 12:31 Eklediğiniz resimler iiçin teşekkürller arkadaşlar bu akşam çok komik bir bölüm olacak bu diziyi izlemek çok keyifli ya süper........ Ayrıca web site gerçekten çok yenilikçi her zaman, ee Pana Film olunca öyle diğer projelerin siteleride aynı şekilde aktif ve yenilikçi........Teşekkürler Pana film...... valdez 01-11-07, 13:18 İzlemek istediğim bir dizi idi fakat bir türlü fırsat olmamıştı taki geçen Cuma'ya kadar. Dizi'yi ilk defa izlememe rağmen hoşuma gitti,özellikle insanı baymayan diyalogları çok iyi idi .Dizi'de Sarı Eşref'in( Yetkin Bey'in) oyunculuğu her yönüyle dört dörtlükdü.:good::good: Cüneyt ARKIN'ın ,Tarık AKAN'ın ,Kadir İNANIR'ın kendilerine has olan Jön bakışları ile sevgililerinin gözlerinin içine bakarak fısıldadıkları aşk nağmelerinin benzerini Yetkin Dikinciler'de aynı başarıyla ,aynı içtenlikle ,aynı samimiyetle Sevdiği kadına fısıldadı (gerçi hatun yine de pek memnun kalmadı ya oda artık onun problemi ) :img-wink:. Yavuz BİNGÖL için Yetkin DİKİNCİLER gibi çok başarılı bir aktör'le oynamak büyük handikap olmuş,arada oyunculuk farkı hemen ortaya çıkıyor zaten o farkın da ortaya çıkması gerekli idi . balim89 01-11-07, 13:23 Cüneyt ARKIN'ın ,Tarık AKAN'ın ,Kadir İNANIR'ın kendilerine has olan Jön bakışları ile sevgililerinin gözlerinin içine bakarak fısıldadıkları aşk nağmelerinin benzerini Yetkin Dikinciler'de aynı başarıyla ,aynı içtenlikle ,aynı samimiyetle Sevdiği kadına fısıldadı (gerçi hatun yine de pek memnun kalmadı ya oda artık onun problemi ) :img-wink:. memnun kalmaz olur mu arkadasim...:) kiz bayildi da numara cekiyor:)...eeee esrefleri dize getirmek kolay mi:img-hyste...ne yapsinlar onlar da bu yöntemi uyguluyorlar....:) saka bir yana arkadaslar..biliyorsunuz izleyememistim ikinci bölümü:sad53:dün ama kolaj bölümünü izledim...(haber veren arkadaslara tesekkürler tekrardan:img-wink:) bayildim....cok komikti yine...:happy0064 baharh 01-11-07, 13:40 harika bi bölüm cabuk akşam olsada izlesek özelikle eşreflerin ev işini nasıl yaptıklarını görmek isyorum kızların göbek atışına bayıldım çamdan bakmak yasak reyhan acayip komikti kadın oyunculuğunu konuşturuyo bu bölüm eşrefin öle söyle gulum vayyy balim89 01-11-07, 13:44 harika bi bölüm cabuk akşam olsada izlesek özelikle eşreflerin ev işini nasıl yaptıklarını görmek isyorum kızların göbek atışına bayıldım çamdan bakmak yasak reyhan acayip komikti kadın oyunculuğunu konuşturuyo bu bölüm eşrefin öle söyle gulum vayyy bu replik var ya tarihe gececek bir replik:img-hyste ilk duydugumdan beri dilimden düsmüyor...kara öle söle gulüm :) evet sana katiliyorum bir an önce aksam olsun ki izleyelim dizimizi...:happy0064 cemotara 01-11-07, 14:18 Ben bu diziye bayıldım ya gerçekten çok komik ve güzel bir dizi yani izlerken gülmekten yerlere yatıyorum. Oyuncularda çok iyi özelliklede yetkin dikincilerle özge borak muhteşem oynuyorlar.Bu akşam ki bölümde yine çok komik olacak özelliklede özgenin taklidine koptum harikaydı. Artık devamlı olarak izleyeceğim iki diziden bir tanesi Eşref saati. Aile imzası olursa beni de yazarsanız çok sevinirim. Fovori çiftim kesinlikle Sarı eşref&Reyhan çok tatlı çift olmuşlar çok ta komikler. omayra73 01-11-07, 19:14 Sarı Eşref: Aha geliyor geliyor geliyor geliyor. Uyku geliyor Çok komik ya balim89 01-11-07, 20:00 arkadaslar süper ötesiydi...yahu yikildim gülmekten...kizlarin sadosla yataktaki halleri neydi öyle... hele reyhanin taklitleri...bomba gibiydi:good::good::img-hyste zibarin kizlarrrrrrrrrr demseydi sadiye bunlarin yatacagi yoktu :) hepsi birbirinden iyi...hakkini veriyorlar rollerinin....hele replikler müthissss:good::good: yadiyeyle yadigar zaten vazgecilmezlerim:good:...bu dizide hangi rolü oynamak istersin diye sorsalar balima:)...kuskusuz sadiye derdim :img-hyste nasil paraladi ama sokagin ortasinda kendisini isteyen adami (adini unuttum simdi) :img-hyste esrefler zaten ayri...o ikilinin tatli didismeleri beni bitiriyor :) bu kizlara da kizdim artik....esrefler gözünüze bakinca eriyip bitiyorsunuz :dito balim89 01-11-07, 20:28 ya arkadaslar gülmekten kramplar girdi göbegime :img-hyste muhtesem bu dizi yaa muhtesem iste....:good: kizlarin göbek atisi neydi öyle....göbegi görürsünüz abilerinizle karsilasinca...:) gürbüs fenaydi yine...adamin yaglari eriyor ferayeyi görünce...truvaaaaaa truva ne hale getirdin dag gibi gürbüzü...:img-hyste sados kiskancligindan catir catir catladi:)...ayol sados kiskanma o miymintidan hicbirsey cikmaz...azgin teke de olmaz merak etme :img-hyste gömlekleri de yaktilar iki esrefler...beceriksizler sizi....kizlarin degerini bilsinler..:hıh (feminist damarim tuttu yine :)) Nur sevinc 01-11-07, 20:28 Bu nasıl birşeydirr yaaa gülmekten öldüm diyebilirim özelliklee sarının ipliği cama atıışı ve camın kırılışı ve tabikide ütü olayıı:img-hyste:img-hyste Karizmaa yerlerdee kızlarınn o muhteşem rolüü reyhanın taklitleri hepsi muhteşemdi saboş&yadigara diyecek yok onlara kelimeler yetmez:) Ben sebati ve hayatiye çok acıdım yazık soğukda bittiler:img-hyste:img-hyste Herkes bu kadar mı iyi yapar rolünü tam üstlerine oturmuşlar:img-yes:Böyle gülmek iyi geliyor doğrusu... balim89 01-11-07, 20:31 Bu nasıl birşeydirr yaaa gülmekten öldüm diyebilirim özelliklee sarının ipliği cama atıışı ve camın kırılışı ve tabikide ütü olayıı:img-hyste:img-hyste Karizmaa yerlerdee kızlarınn o muhteşem rolüü reyhanın taklitleri hepsi muhteşemdi saboş&yadigara diyecek yok onlara kelimeler yetmez:) Ben sebati ve hayatiye çok acıdım yazık soğukda bittiler:img-hyste:img-hyste Herkes bu kadar mı iyi yapar rolünü tam üstlerine oturmuşlar:img-yes:Böyle gülmek iyi geliyor doğrusu... nurcum canim sana katiliyorum...dizinin her karesi ayri bir güzel ve eglenceli...:good: insani güldürüyor...stres atmamizi sagliyor...insallah reytingler de iyi gelir bir de cok dogallar...sicacik bir mahalle dizisi iste:good: balim89 01-11-07, 20:34 veeeeeeeeeeee son replik:good::happy0064 allah canimi ala da kurtulam :img-hyste ya orda bitirilir mi yahu....nasil bekleyecegiz simdi bir hafta of yaaaaa:sad53: Nur sevinc 01-11-07, 20:35 nurcum canim sana katiliyorum...dizinin her karesi ayri bir güzel ve eglenceli...:good: insani güldürüyor...stres atmamizi sagliyor...insallah reytingler de iyi gelir bir de cok dogallar...sicacik bir mahalle dizisi iste:good: Ablacım merhabalar inşallah iyi gelir ratingler ki ben eminim gelecek 1.olamaz ama genede iyi sonuç elde eder reyhanın aynadan karayla karşılaşması harikaydı doğrusu ama bana kısa geldi:icon_sorr Gene güzel bölümdğ bu bölümüde hakkıyla vermişler herkese iyii geceler ve iyi sohbetler:img-wink: Allah canımı alada kurtulam:img-hyste:img-hyste ebrucu_ze 01-11-07, 20:36 gül gül ölüyorum caaanıımm :img_hyste bu kadar güzel senaryoya bu kadar güzel kadro :happy0064 bayıldım bu diziye:img-yes: reyhan çok güzel doğu şivesiyle konuşuyor bayılıyorum.sarı eşrefte çok güzel karadenizli olmuş:img-yes: denizimde girdi diziye çok güzeldi yine (ismi neydi unuttum lütfiye mi şükriye mi :) ) balim89 01-11-07, 20:42 Ablacım merhabalar inşallah iyi gelir ratingler ki ben eminim gelecek 1.olamaz ama genede iyi sonuç elde eder reyhanın aynadan karayla karşılaşması harikaydı doğrusu ama bana kısa geldi:icon_sorr Gene güzel bölümdğ bu bölümüde hakkıyla vermişler herkese iyii geceler ve iyi sohbetler:img-wink: Allah canımı alada kurtulam:img-hyste:img-hyste nurcum canim banada kisa geldi yaaa:sad53: ama iste o bölümün güzelliginden kaynaklaniyor...nasil gectigini bilmiyoruz zamanin:img-wink: ya bir de unutmusum...karanin camdaki bakisi neydi öyle....gül gül öldüm....konusturmus oyunculugunu masallah :img-hyste ebrucu_ze 01-11-07, 20:42 sarının ipliği cama atıp içeri koşması süperdi:) reyhanın taklitleri...bi de sarı geliyo geliyo diyorken acaba dedim ne geliyo :img_hyste meğerse uykuymuş:P bu bölümü ard arda 3 kere daha verseler bu akşam izlerim valla:img-yes: balim89 01-11-07, 20:45 sarının ipliği cama atıp içeri koşması süperdi:) reyhanın taklitleri...bi de sarı geliyo geliyo diyorken acaba dedim ne geliyo :img_hyste meğerse uykuymuş:P bu bölümü ard arda 3 kere daha verseler bu akşam izlerim valla:img-yes: kiz ebrucu güldürdün beni....daha dogrusu hala gülüyorum...:img-hyste hmmm kem küm o sahnede valla adam bir sariliyor yastiga sanki reyhana sariliyor :img-hyste:img-blush :) ama gele gele uyku geldi :) tubi 01-11-07, 20:49 Reyhan ın o göbek atışına dağıldım ben yahu :) Sol sarı sağ kara sol sarı sağ kara hoppp :) Eşreflerin menemen yaparken ki 40 yıllık kanka modları çok güzeldi. K : Sana da çay koyayım mı ? S : Zahmet olmasın K : O zaman kalk da koy :) Ehehehe S : Seninde bu çay sevdan öldürcek beni.. Ay ama en sonunu kaçırdım reklamdan sonra ne oldu yaf ? balim89 01-11-07, 20:52 Reyhan ın o göbek atışına dağıldım ben yahu :) Sol sarı sağ kara sol sarı sağ kara hoppp :) Eşreflerin menemen yaparken ki 40 yıllık kanka modları çok güzeldi. K : Sana da çay koyayım mı ? S : Zahmet olmasın K : O zaman kalk da koy :) Ehehehe S : Seninde bu çay sevdan öldürcek beni.. Ay ama en sonunu kaçırdım reklamdan sonra ne oldu yaf ? aayyyyyy tüh tubicim kacirmissin:sad53: dur anlatayim sana.... kizlar söyledikleri yere gittiler bulusmak icin...biri deniz kiyisina digeri ormana....ama gele gele sevdikleri degil abileri geldi:)...yakalandilar yani gübüsün yüzünden :dito... esreflerin ikiside reyhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.....ceylaaaaaaaaaaaaaa aaaan diye bagirdilar öyle bitti bölüm...:sad53: cok kisaydi yaaaaa ama en güzel yeri de reyhanin abisini gördügünde "allah canimi alada kurtulam" deyisiydi...:img-hyste ebrucu_ze 01-11-07, 20:56 ben zeynep arkadaşlar beni de aranıza alırsanız çok sevinirim:) imzaya kaydoldum gerçi:) valla bende hala gülüyorum gören deli diycek:) reyhan gerçekten son sahnede damgayı vurdu "allah canımı alada kurtulam" :img_hyste eşrefler menemen yaparken çok tatlıydılar.sarı "güzel doğra domatesi biber sürerim ağzına" dedi :img_hyste karnıma ağrılar girdi valla.. balim89 01-11-07, 21:01 ben zeynep arkadaşlar beni de aranıza alırsanız çok sevinirim:) imzaya kaydoldum gerçi:) valla bende hala gülüyorum gören deli diycek:) reyhan gerçekten son sahnede damgayı vurdu "allah canımı alada kurtulam" :img_hyste eşrefler menemen yaparken çok tatlıydılar.sarı "güzel doğra domatesi biber sürerim ağzına" dedi :img_hyste karnıma ağrılar girdi valla.. hosgeldin canim aramiza :happy0064 o menemen sahneside müthisti gercekten... kara bey önce bir tesbihini ve ceketini cikar degil mi domatesleri dogramaya baslamadan...neyseki yumurtalari kirmayi becerebildiler...ben onu da beceremezler diyordum ...:) :img-hyste baharh 01-11-07, 21:04 ya süper bi bölümdü gülmeketen karnım ağrıdı diye bilirim özelikler reyhana bittim o ne taklitler yaptı ya muhteşemdi bu bölümd en güzel özge oynadı bence en komikte oydu ooo ya yarın tekrarı var duyurulur tubi 01-11-07, 21:04 balım teşekkür ederim anlattığın için =) zaten tahmin etmiştim öyle bir şey olduğunu da :) hala gülüyorum zaten özge borak aştı kendini ya :) She7a 01-11-07, 21:05 ya tekrar bolumu ne zaman olur acaba arkadaslar bilen var mı. ben mac dolayısı ile izleyemedim bilgilendiren olursa cok makbule gececek. baharh 01-11-07, 21:09 ya inş resim ceken olmuştur ve replikleri hatırlayan varmı özelikle reyhanın taklitleri bi eşreflerin kızları görmeye gidip cama düme atması sar eşrefte ip attı süperdi bittim özeliklede sarı ipi attı en sonunda reyhanın allah canimi alada kurtulam orası bittim andı :) balim89 01-11-07, 21:13 balım teşekkür ederim anlattığın için =) zaten tahmin etmiştim öyle bir şey olduğunu da :) hala gülüyorum zaten özge borak aştı kendini ya :) bir sey degil canim ne demek:img-wink: bakalim gelecek bölüm neler olacak....daha dogrusu sados ne hain planlar kuracak esrefleri dize getirebilmek icin....:) baharcim canim sana katiliyorum özge gercekten müthis oyunculuk sergiledi:good:...taklitler o kadar iyi di ki abisi bile onu hayati sandi...valla helal olsun kiza:happy0064:img-wink::) she7a`cim bahar söylemis yarinmis tekrari :img-wink: baharh 01-11-07, 21:17 bir sey degil canim ne demek:img-wink: bakalim gelecek bölüm neler olacak....daha dogrusu sados ne hain planlar kuracak esrefleri dize getirebilmek icin....:) baharcim canim sana katiliyorum özge gercekten müthis oyunculuk sergiledi:good:...taklitler o kadar iyi di ki abisi bile onu hayati sandi...valla helal olsun kiza:happy0064:img-wink::) she7a`cim bahar söylemis yarinmis tekrari :img-wink: evet yarım 22 de tekrarı var ben gene izliycem özgenin bukadar iyi talit yapa bildiğin inanamıyorum tabi insan 8 yaşından beri tiyatro yaparsa böyle olur özge bir röportajında abisi siz bide özgeyi komedi de izleyen cok komiktir demişti gercektende cok doruymuş bayıldım benimde favori çiftim tabiki reyhan ve sarı eşref :) ebrucu_ze 01-11-07, 21:18 hoşbuldum:img-yes: gerçekten ya özge çok iyiydi bu bölüm:img-yes: onu ilk sultan makamında izlemiştim çok farklı bir roldü.bu kızda ne marifetler varmış meğer haberimiz yokmuş:) bu arada yönetmenide tebrik etmek gerekiyor çok güzel çekiyor.özellikle o kara kediyle sarı kediyi nasıl biraraya getiriyo bravo valla :img_hyste tubi 01-11-07, 21:26 ya inş resim ceken olmuştur ve replikleri hatırlayan varmı özelikle reyhanın taklitleri bi eşreflerin kızları görmeye gidip cama düme atması sar eşrefte ip attı süperdi bittim özeliklede sarı ipi attı en sonunda reyhanın allah canimi alada kurtulam orası bittim andı :) katılıyorum baharcım o taklit te süperdii :) ama ben göbek atmasını tek geçerim bu akşam ki bölümde kesinlikle süperdi :) -Kızların evini taşlıyorlar :) edit : Arkadaşlar ben "site geneli üyeler arası paylaşım" kısmına multimedya isteğimi belirttim. Bilginiz olsun ;) sahika_87 01-11-07, 21:27 allahım gülmekten öldüm ya yine süper bir bölümdü özelliklede kara ile sarının birbirleriyle yemek yemeleri ve sarı eşrefin şadoşun evine makara atması ve yadigar babayla kara eşrefe seslenmesi bitirdi beni doğrusu baharh 01-11-07, 21:50 tubi bu cok iyi olmuş sağol canım bişey yapalım bu bölümde en cok sevidiğim seyler mesela en komik kimlerdi:bence reyhan en iyi oyncu kimlerdi:özge ve yetkin en cok hangi sahneler güzeldi:reyhanın talit ypması ve son sahnede abisini görmesi en güzel kimdi kızlardan:reyhan ceylan tabi feraye favori çiftiniz: sarı eşerf reyhan balim89 01-11-07, 21:59 cok iyi düsünmüsüsn baharcim...hemen cevaplayim:happy0064 en komik kimlerdi: karanin camdaki bakisi...bi de reyhan en iyi oyncu kimlerdi:reyhan&sari, sadiye&yadigar en cok hangi sahneler güzeldi:reyhanın taklit sahnesi, yadigar&sadiye sahneleri en güzel kimdi kızlardan:sadosum :) reyhan&ceylan ve tabii truvaaaaaaaa:) favori çiftiniz: hepsi vallahi....ayirt edemiyorum...bilhassa sados&yados :img-hyste balim89 01-11-07, 22:08 O kedileri biraraya getiren yönetmen değil diye biliyorum :) Onlarla ilgilenen biri var :) Allah yardımcısı olsun hele sarı kedi müthiş fıldır fıldır dönüyor kucaklara atlıyor :) Bilin bakalım bu net olmayan kişi kim :) kim olabilir atom hocamin "yesil gözlüsünden" baska :):img-blush:happy0064 tesekkürler paylasimin icin:happy0064 arik multimedya bölümümüz olsada oraya koysak:img-yes: (modlara saygilar:)) tubi 01-11-07, 22:16 en komik kimlerdi Kesinlikle Reyhandı o nasıl taklit o nasıl göbek atıştır :) en iyi oyuncu kimlerdi ya ben ayıramıyorum hepsi süperler. ama Yetkin başka... en cok hangi sahneler güzeldi Reyhanın göbek atışı en güzel kimdi kızlardan Hepsi ayrı güzel... favori çiftiniz Yadigar la Şadiye =) Antialiye 01-11-07, 22:31 Açık konuşayım şu ara seyrettiğim en güzel dizi.Ne kurtlar vadisinden nede başka bir diziden bu akdar tad aldım Espiriler o kadar naif ve inceki.Karakterler oyunculuklar tek kelime ile mükemmel Hele Sarı Eşref reyhan'ın camını taşlamak isterken sarı ipliği alıp cmaı kırması,sonra "la kızların evini taşlıyorlar" demesi.Yarım saat güldüm desem yeridir Gürbüz mükemmel olmuş. Truva ile arasında geçen muhabbet çocukluk dönemindeki platonik aşkları hatırlatıyor Dizi çok hoş bir seviye ve kalitede işallah böyle devam eder atom karınca 01-11-07, 22:37 Benim en bayıldığım sahne :) piyangocunun terziden çıkarken şapkasını çıkarıp saçlarını bir o yana bir bu yana sallamasıydı ki neyi salladığını göremedim bir türlü :) :) kv__kvp 01-11-07, 22:59 atom karınca resimler için sağol :) çalışmalar için resimler için gerkese teşekkürler :) ay süper bi bölümdü :happy0064 sarı ipliği atıp sonrada kızların evini taşlıyolar demesi geldi geldi diyip ykunun gelmesi karanın bakışı ve.... sadiye beni çok güldürdü:img-hyste:img-hyste:img-hyste balim89 01-11-07, 23:00 Benim en bayıldığım sahne :) piyangocunun terziden çıkarken şapkasını çıkarıp saçlarını bir o yana bir bu yana sallamasıydı ki neyi salladığını göremedim bir türlü :) :) sana katiliyorum müthis upuzuuuuuuuuuun saclarini savurdu masallah:img-hyste bu arada hocam heyecanlanma heyecanlanma :) sakin ol derin derin nefes al :) :img-hyste saka bir yana paylasimin icin sonsuz tesekkürler...devamini bekliyoruz :):happy0064 _Leyla_ 02-11-07, 00:06 Bayiliyorum bu diziyeee!!! Evt bencede bu sezonun en iyi dizilerinden biri. Reytinglere bakilirsa korkulacak biseyde yok Allahtan:D:D gülendam83 02-11-07, 00:08 bu dizi gerçekten şahane hatta mükemmel hatta harika.. valla sıralamam yanlışsa da kusuruma bakmayın artık.:img-blush o kadar güzel bir diziki kelimeler kifayesiz derler ya aynen öyle. hangi sahneyi anlatayım. hepsi de birbirinden komik. yayınlanmadan tanıtımlarında güzel bir dizi olacağını tahmin etmiştim ama bu kadarını beklememiştim doğrusu. izlerken bir dakika ağzım kapanmıyor. espriler havada uçuşuyor. bide ince ve kaliteli espri olunca..:happy0064 oyuncu seçimi çok iyi yapılmış zaten. karakterler o kadar uygunki oyuncularla. aradaki konuşmalar filan müthiş. kızlar çok tatlılar. :img-wink: eşrefler ayrı bir alem. yadigarla şadiye zaten onlar ayrı kulvarda.:img-hyste en çok en büyük padişah kim olayında güldüm.:img-hyste bide menemen faslında:img-hyste soğanlı olsun. olmaz. e soğan varmı? yok. e daha ne konuşuyon o zaman. canım misalen dedim. he misalense olur..:img-hyste:img-hyste özge borak gerçekten çok yetenekli. göbek atış komediydi ve tabiki taklitler sizlerinde belirttiği gibi. eşrefin öle söyle gülüm..:img-hyste şadiye ve yadigarın aralarındaki konuşmalar da çok güldürüyor.:img-hyste böyle sayınca da bir sahneyi atlamış olsam haksızlık etmiş olurum. hepsi çok güzel bir bütün olarak. eşref saati dillerde dolaşıyor bu da başarısını gösterir.. ee oyuncular kaliteli,senaryo kaliteli,yapım kaliteli,replikler espriler kaliteli,yönetmen kaliteli,müzikler kaliteli.. daha ne diyim.. :happy0064:happy0064 aysegülll 02-11-07, 08:35 akşam cok komikti yine dizi:img-wink: reyhanda ne cevherler varmıs ama cok guzel takıt etti abisini ,göbek atısıda ayrı bi komedi zatenn sarının makarayı cama atısı cok komikti yaa sonunda abilerine yakalanmaları kötü oldu kızların Allah canımı alada kurtulam bu bölümün kahramanı şüphesizz reyhandı:good::good: reytingler umarımm ii gelirr:img-yes: eliffpolattt 02-11-07, 09:16 Süper bir bölümdü ...... Bu bölümün en iyi oyuncusu reyhandı çok komikti ya abisini taklit etmesi , karanın adamını taklit etmesi,Yadigarı taklit etmesi komediydi.... Eşrefler ayrı komedi zaten ama Sarının makarayı atması çok komikti sonra "kara yadiğar baba koşun da kızların evini taşlıyorlar" demesi of öldüm gülmekten ya bide makara kara olunca sarıyı seçmesi orda bile ne düşünüyor ya Yetkin Dikinciler süper bu kadar mı güzel oynanır tebrikler....... Kızların planı çok güzeldi ama Gürbüz Feraye yüzünden karıştırdı ortalığı bide mektuplarda isimler yazıyordu aşktan gözleri kör olmasa görürlerdi saflar ya hepsi ....... Reyhanın finalde "allahım beni eşrefime kavuştur"," allahım beni sarı eşrefime kavuştur" diyip düzeltmesi çok komikti ........ İzlediğim 3 bölüm arasında en komiğiydi gerçekten tebrikler .........:happy0064 basakss 02-11-07, 10:19 Her bölüm birbirinden daha güzel oluyor. 3.bölüm bana kalırsa bundan önceki iki bölümden çok daha komikti.Hepinizin dediği gibi bu bölüm parlayan yıldız Reyhan karakteri oldu. Bende aynadan abisini gördüğünde "Allahım canıma alda kurtulam" demesine ve bakışına çok güldüm. Az çok Gürbüzün mektupları karıştıracagını daha "Sağ sarı sol kara" ( tam cümleyi hatırlayamadım tam terside olabilir" dediği anda anladım. :)) bide Feraye ile karşılaştı ya haah tamam Gürbüz iptal şimdi dedim:)) Sarının konuşmalarına ve laz şivesine bayılıyorum:)) Not: bu arada dün kahve çekimleri vardı ve ben Yetkin dinlendikleri evden çıkarkan karşılaştım. Kısa da olsa konuşma imkanım oldu. İnanılmaz sıcak kanlı bır ınsan. _BeRFiN_ 02-11-07, 10:29 eşref saati beni yine çok güldürdü :D ben bu diziyi izlerken çok keyif alıyorum dizinin başından beri kara eşref rolünü yavuz bingölün oynamasına karşı olsam bile artık bu duruma çoktan alıştım bile :img-wink: bu bölüm en güldüğüm sahne sarı eşrefin düğme fırlattıktan sonra düğme kalmayınca ip makarasını atıp camı kırma sahnesiydi :img-hyste:img-hyste bu bölüm eşrefler birbirleriyle pek didişmediler menemen yaparken çok komiklerdi bakalım kardeşleriyle kaşılaştıklarında ne tepki vericekler gürbüz sadece mektupları karıştırmadı ortalığıda karıştırdı gibi :D katre... 02-11-07, 12:35 ya yine süper bi bölümdü çok güldüm ya bence de bölümün en tatlısı reyhandı oyunculuğu coşmuştu bu bölümde :)) inatlaşmalar bakışlar inşallah çok uzun soluklu olur :) baharh 02-11-07, 12:41 evet reyhandı reytinlerde cok iyi bence ama daha iyi olmasını isterdim cünkü en güzel bu bölümdü neyse genede iyi ilk 5 te dursun yeter bence *deniz* 02-11-07, 14:07 Bu sezon en keyif aldığım dizi Eşref saati.Başlamasını beklerken bile yüzümde bir gülümseme oluşuyor.Eşref'ler de Reyhan-Ceylan karakterleri de çok başarılı. Yetkin Dikinciler'in oyunculuğu için bir şey söylemeye gerek yok,mükemmel bir oyuncu.Yavuz Bingöl'de aslında türkücü olmasına ve oyunculuk konusunda fazla tecrübeli olmamasına rağmen Kara Eşref rolünde asla sırıtmıyor,hatta ben çok başarılı buluyorum..''O rolde olmasaydı'' diyenlerin Yavuz Bingöl'ü önyargılı izlediğini düşünüyorum. Kara Eşref rolünü başka kim oynayabilirdi diye düşündüğümde hiç kimseyi yerine koyamadım.Bütün oyucuları gayet uyumlu ve başarılı. She7a 02-11-07, 16:31 adminlere artık bir multi medya isteginde bulunsak iyi olacak. onemli olan total ve 4.yuz bu da guzel bence hep boyle devam eder umarım.allah boyle abiler kimselere vermesin bence manitalarla bulusamıyor kızlar baksanıza. :img-hyste Cey0} 02-11-07, 17:15 adminlere artık bir multi medya isteginde bulunsak iyi olacak. onemli olan total ve 4.yuz bu da guzel bence hep boyle devam eder umarım.allah boyle abiler kimselere vermesin bence manitalarla bulusamıyor kızlar baksanıza. :img-hyste Evet bir multimedyaya ihitayacımız var ben bir istekte bulunucam.Ama öncelikle bir bölüm sınırı mı ne varmış.Sonra forum kurallarına uymamız lazımmış.Allahım resimleri görüyorum gülmekten ölcem ya atom karınca 02-11-07, 17:47 Yetkin Dikinciler'in oyunculuğu için bir şey söylemeye gerek yok,mükemmel bir oyuncu.Yavuz Bingöl'de aslında türkücü olmasına ve oyunculuk konusunda fazla tecrübeli olmamasına rağmen Kara Eşref rolünde asla sırıtmıyor,hatta ben çok başarılı buluyorum..''O rolde olmasaydı'' diyenlerin Yavuz Bingöl'ü önyargılı izlediğini düşünüyorum. Kara Eşref rolünü başka kim oynayabilirdi diye düşündüğümde hiç kimseyi yerine koyamadım.Bütün oyucuları gayet uyumlu ve başarılı. Yetkin Dikinciler için kim ne söyleyebilir ki? Hele bir söylesin :) :) Şaka bir yana üstüne giymiş bir kıyafet dolanıyor ortalıkta :) O derece benimsemiş karakterini.Yavuz Bingölün geçmişine bakarsanız esasında Yetkin Dikincilerden çok daha fazla bir dizi geçmişi var bence o da kara kutucukta yeteri kadar Eşref olacak kadar tecrübeli. Cey0} 02-11-07, 18:01 Bencede Yavuz Bingöl oyuncu olmamasına rağmen bazı oyunculara göre kat kat daha fazla yetenkli valla Yetkin Dikinciler ile bir araya geldiler gülmekten karnım ağrısdı EşrefSaatinde:) baharh 02-11-07, 18:32 çalışmalar cok güzel olmuş elinize sağlık arkadaşlar bide çiftlerimizi ayrı ayrı çalışmalar yapsanız neyse bu akşam var ben gene seyretmeyi düşünüyorum aralarda ama kesin reyhanın her sahnesini tekrar seyredicem semiramis79 02-11-07, 19:45 son derece sevimli bir dizi... zevkle izledim birinci bölümünü ama ikinci bölümü biraz sıktı çok fazla tekrar sahneleri kullanıyorlar o yüzden insan yoruluyor biraz. Yine de çok esprili ve aydınlık bir dizi. tebrik ediyorum yapımcılarını. Medea 02-11-07, 19:49 ben bir şeyden çok rahatsızım..hadi Kara Sarı diye iki Eşref var ama her şey iki tane mi olmak zorunda ikisinde de?Kızkardeşler iki,ikisinin de kafiyeli isimli(!) iki sağ kolu var,kahveler iki-neden ikisinin de kahvesi olmak zorundaysa-,hatta iki Eşref'in de sokakta karşısına çıkan iki kedi var..hatta birisi sarı birisi siyah beyaz renkte,e pes yani! Bir senaryo bu kadar mı zorlanır yahu?Hele O yadigarın litrelerce süt içmesi de ne öyle?İnsan çatlar yahu..herşeyin fazlası fazla,o nedir öyle durmadan süt içmek?Yani hangi birisini sayayayım saçmalamaların,o kadar çok ki.İlk bölümde sempatik gelmişti ama yani bu son bölümde sıkıntıdan patladım. baharh 02-11-07, 20:50 haftaya perşembe maç var arkadaşlar yani eşerf saatini kesin gene cumaya koyarlar gibime geliyo showtv niye böyle yapıyo anlmamadım bi perşembe bi cuma neyse benim için farketmez ama genede dizi için iyi olmaz bu gibime geliyo ben şimdi eşerf saatinin tekrarını izlemeye gidiyorum guilty 02-11-07, 21:00 Allah'ım bu kadar güzel ve şirin ve komuk bir dizi mi olur harika yaaa bayılıyorum bu diziye..:) Son olarak abilerine yakalandılar bakalım neler olucak ortalık karışır iyice..:) Ayy doğru haftaya maç var yayınlasınlarda Cuma gününe koysunlar valla benim için fark etmez izleyeyimde dizimi..:) Bu arada en çok sevdiğim çift Reyhan ve Sarı Eşref..:) Ceylan ve Kara da yıda seviyorum ama en çok Reyhan ve Sarıdan yanayım.. ozlem05 02-11-07, 21:04 stella_56 Çalışman çok güzel ara sıra bakıyorum bu diziye çok güzel sevimli hoş bir dizi Eşrefler ve onların iki kız kardeşleri..Elinde sonda verecekler kardeşlerini birbilerine inat yapıyolar başka birşey değil :) arkan61 02-11-07, 21:57 ben bir şeyden çok rahatsızım..hadi Kara Sarı diye iki Eşref var ama her şey iki tane mi olmak zorunda ikisinde de?Kızkardeşler iki,ikisinin de kafiyeli isimli(!) iki sağ kolu var,kahveler iki-neden ikisinin de kahvesi olmak zorundaysa-,hatta iki Eşref'in de sokakta karşısına çıkan iki kedi var..hatta birisi sarı birisi siyah beyaz renkte,e pes yani! Bir senaryo bu kadar mı zorlanır yahu?Hele O yadigarın litrelerce süt içmesi de ne öyle?İnsan çatlar yahu..herşeyin fazlası fazla,o nedir öyle durmadan süt içmek?Yani hangi birisini sayayayım saçmalamaların,o kadar çok ki.İlk bölümde sempatik gelmişti ama yani bu son bölümde sıkıntıdan patladım. bence komik bu, i$in espirisi iste orda herseyden iki tane kara esref sari esref, sebati hayati, lütfiye lütfi, sükriye sükrü, ceylan reyhan, sari kedi, kara kedi,,, buna fazla takilmamak gerekir;) isin espirisi nede olsa! yadigarin süt icmesi nevar simdi onda, süt iste ne güzel faydali bisey simdi raki icse dahami iyi olur? takilacak bisey bulamadinmi ya bunlara takiliyon ;) arkan61 02-11-07, 22:01 persembe günü mac var heralde show tv yayinlar bakacaz hafta icinde belli olur, haftaya büyük ihtimal cuma günü esref saati olur, artik böyle idare edecez bi hafta beklemeten iyidir ;) karanlık86 02-11-07, 22:54 eşref saatinin tekrarını izledim çok komikti özellikle eşrefler harikaydı. bu arada demek haftaya yine maç var.aslında böyle olması hiç iyi olmuyo.bi perşembe bi cuma...neyse bakalım haftaya nasıl bir bölüm bekliyo bizi. baharh 03-11-07, 10:39 arkadaşlar o perşembe olan galiba ama basket maç ve show da değil show gösteriyo sanırım perşembe dizimiz var galiba tam emin değilim bakalım beli olu nasılsa BERNA 03-11-07, 11:29 Değerli üyelerimiz Dizinizin multimedya klasörü açılmıştır ve linki aşağıda verilmiştir. http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=373 Bu başlıkta ve arşiv başlığında yapılan çalışmalar tarafımızdan ilgili başlıklara kademeli olarak taşınacaktır. Bu yüzden lütfen yeni açılan klasörlere yeni çalışmalar ve resimleri ekleyiniz. Saygılarımla Dizi Film Mod. BERNA SBR 03-11-07, 18:38 bölüm çok güzeldi yine güzel vakit geçirtti özellikle yetkin dikinciler mükemmel oynuyor :happy0064 en çok güldüğüm sahne makara sahnesi oldu önce siyah olanı aldı sonra bıraktı çok güzeldi o sahneler :happy0064 dizi içinde yetkin dikincilerden sonra en iyi oynayanda özge borak bana göre onu izlemekte çok keyifli pana film e teşekkürler ... Medea 04-11-07, 01:36 bence komik bu, i$in espirisi iste orda herseyden iki tane kara esref sari esref, sebati hayati, lütfiye lütfi, sükriye sükrü, ceylan reyhan, sari kedi, kara kedi,,, buna fazla takilmamak gerekir;) isin espirisi nede olsa! yadigarin süt icmesi nevar simdi onda, süt iste ne güzel faydali bisey simdi raki icse dahami iyi olur? takilacak bisey bulamadinmi ya bunlara takiliyon ;) Ne derler bilirsiniz ama.."azı karar çoğu zarar" denir.Yani o "ikilikler" arttıkça inandırıcılık da azalıyor aynı oranda.Yani başlarda " hehe iyi espri be" derken git gide "e yok artık" demeye başladım.Rakı içme esprini okumazdan geliyorum :) Süt içmesi iyi güzel tabii faydalı da adam fenalık geçirecek boyutta içiyor yani sanırsınız bir madde bağımlısı gece gece süt arıyor kaç bardak içtiği halde,nasıl batmasın yani.Normalde dizilerde hata arayan bir insan değilimdir,hatta ne kadar zamanla yarışarak çektiklerini bilecek kadar da ilgiliyimdir bu konularda ama bu kadar da" gör!" diye gözüme sokarlarsa da görürüm :img-yes: Cey0} 04-11-07, 08:12 Ne derler bilirsiniz ama.."azı karar çoğu zarar" denir.Yani o "ikilikler" arttıkça inandırıcılık da azalıyor aynı oranda.Yani başlarda " hehe iyi espri be" derken git gide "e yok artık" demeye başladım.Rakı içme esprini okumazdan geliyorum :) Süt içmesi iyi güzel tabii faydalı da adam fenalık geçirecek boyutta içiyor yani sanırsınız bir madde bağımlısı gece gece süt arıyor kaç bardak içtiği halde,nasıl batmasın yani.Normalde dizilerde hata arayan bir insan değilimdir,hatta ne kadar zamanla yarışarak çektiklerini bilecek kadar da ilgiliyimdir bu konularda ama bu kadar da" gör!" diye gözüme sokarlarsa da görürüm :img-yes: Sütün fazlası gerçekten zarar yani yadigar şadoşa sinirinden içiyordur rakı niyetine.Ama daha az içse daha iyi olur ama dediğimiz gibi komiklik niyetinee.. yeşim_duygu 04-11-07, 11:17 süper dizimiz ya nazar değmesin..harika gidiyo sadoşla yadigara çok gülüyorum çok komikler...çok ta iyi oyuncular gerçekten... arkan61 04-11-07, 13:49 Ne derler bilirsiniz ama.."azı karar çoğu zarar" denir.Yani o "ikilikler" arttıkça inandırıcılık da azalıyor aynı oranda.Yani başlarda " hehe iyi espri be" derken git gide "e yok artık" demeye başladım.Rakı içme esprini okumazdan geliyorum :) Süt içmesi iyi güzel tabii faydalı da adam fenalık geçirecek boyutta içiyor yani sanırsınız bir madde bağımlısı gece gece süt arıyor kaç bardak içtiği halde,nasıl batmasın yani.Normalde dizilerde hata arayan bir insan değilimdir,hatta ne kadar zamanla yarışarak çektiklerini bilecek kadar da ilgiliyimdir bu konularda ama bu kadar da" gör!" diye gözüme sokarlarsa da görürüm :img-yes: inandirilicik faktörü her dizi icin gecerli bulmuyorum komedi dizilerinde fazla inandirilicik bir sey beklemiyorum nede olsa komedi derim gecerim mesela lütfü ve sükrünün yedigi tokattan sonra ucmasida komediye bagliyorum ben, simdi kurtlar vadisinde sen böyle sahne cekemezsin dimi komedi faktörü var burda eger böyle bir sahne cekersen kurtlar vadisinde iste ozaman gülerler inandirilicik yönünü kaybeder, esref saatinde böyle bir durum yok komedinin avantaji diye düsünüyorum, neyse demek baki$ acilarimiz farkli senle ,olabilir ;) balim89 04-11-07, 14:38 Amaaaaaaaaaan yine mi mac yaaa:dito…kurtulus yok mu….yine bakamayacagim o zaman…tüüüh…:sad53: Haber verdiginiz icin cok sag olun arkadaslar…:sad53: Yasasinnnn artik bizim de bir multimedya bölümümüz var:happy0064…burdan modlara sonsuz tesekkürler…:happy0064 Bu arada herkesin tabii kendi görüsü…ama bence bunu kasten yapiyorlar…yani isin espirisi orda…her konuda abartiya kaciyorlar…bence güzel ve komik ama herkes öyle bulmak zorunda degil tabii…saygi duymaliyiz…:img-yes::img-wink: yosh 04-11-07, 16:54 bu dizi insanı gülmekten öldürür. eşref ler kızları isteyenleri nasıl dövdü ama. kızlar evden kaçtı oh iyi olçdu bunlara.cama taş atıp duruyolar.geçen bölümde mektuplar çok kötü karıştı.yanlış mektup verdiler.yandı kızlar burrcu 04-11-07, 17:38 İnanılmaz güzel bir dizi.. Foruma hiç girip yazmadım. Ama sıkı takipçisiyim.. Son dönemde yayına giren dizilerden en aklı başındası diyebilirim :) İnsanlarımızın böyle sıcak,içten ve doğal dizileri izlemeye ihtiyacı var. sude9 05-11-07, 11:55 Bölümler yayınlanmaya başladığından beri buraya uğramadım ama izlemekteyim,hem de büyük bir keyifle...sevimli bir dizi..daha tanıtıcı fragmanlarından belliydi...Kardeşlerden Kara Eşref-Reyhan,sevgililerden Sarı eşref-Reyhan favorim:)...hepsi çok sevimli ve eğlenceli karakterler ama Reyhan'ın konuşmaları,mimikleri ,kocaman gülümsemesi çok çok güzel..Özge Borak Ihlamurlar Altında oldukça donuk ve soğuktu,bur da ise tam tersi cıvıl cıvıl ve kendisine çok yakışmış baharh 05-11-07, 12:05 inş perşmebe verirler frgman ve özet daha cıkmamış yarın cıkar büyük ihtimale bakalım eşerfler kızlara neler yapıcak kesin kızaların canlarına okurlar şadoş ta kurtaramaz onları arık kesin cok keyifli bi bölüm bizi bekliyodur :img-wink: BERNA 05-11-07, 12:05 Bazen iki çift olmasından dolayı tekrarlar biraz ilgimi dağıtsa da genel olarak beğendim bu diziyi. Bazı espriler oldukça basit ve olaylar da tahmin edilir olsa da oyuncuların çok başarılı oyunları diziden zevk almamı engellemedi. Ayrıca bazen seyirciyi yormayan ve kasvet getirmeyen dizileri de izlemenin insana pozitif bir katkısı olduğunu düşünüyorum. Özge Borak Şakrak dizideki favori oyuncum, iyi oyunculuğunu bir önceki dizisinde beni çok sinir etmesinden biliyordum zaten ama burada da farklı bir rolde izlemek çok güzel oldu. Yetkin Dikinciler, Ahmet Uğurlu ve de Bilge Şen'i de çok beğeniyorum. Fakat diğer oyuncuların da hakkını yemek istemem, Yavuz Bingöl her ne kadar kendini konuşmasa da mimiklerini iyi kullanıyor bence, yine de Bora Sivri'nin de başarıda katkısı daha büyük ;) Geçen hafta en çok iki espriye güldüm. Birincisi ütü ile Sarı Eşref arasındaki diyalog ;) 'Uy sen de bana mı tükürüyorsun' :) Diğeri de düğme kalmayınca makarayı atan yine Sarı Eşref'ten geldi. 'Yetişin kızların evini taşlıyorlar' :) Truvalı Feraye hikayesi ise beni şimdilik saramayan tek öykü (Şebnem Sönmez'in başarılı olduğunu düşünüyorum o başka), belki erkek olmadığım için anlayamıyorum bu durumu :img-wink: baharh 05-11-07, 12:12 Bazen iki çift olmasından dolayı tekrarlar biraz ilgimi dağıtsa da genel olarak beğendim bu diziyi. Bazı espriler oldukça basit ve olaylar da tahmin edilir olsa da oyuncuların çok başarılı oyunları diziden zevk almamı engellemedi. Ayrıca bazen seyirciyi yormayan ve kasvet getirmeyen dizileri de izlemenin insana pozitif bir katkısı olduğunu düşünüyorum. Özge Borak Şakrak dizideki favori oyuncum, iyi oyunculuğunu bir önceki dizisinde beni çok sinir etmesinden biliyordum zaten ama burada da farklı bir rolde izlemek çok güzel oldu. Yetkin Dikinciler, Ahmet Uğurlu ve de Bilge Şen'i de çok beğeniyorum. Fakat diğer oyuncuların da hakkını yemek istemem, Yavuz Bingöl her ne kadar kendini konuşmasa da mimiklerini iyi kullanıyor bence, yine de Bora Sivri'nin de başarıda katkısı daha büyük ;) Geçen hafta en çok iki espriye güldüm. Birincisi ütü ile Sarı Eşref arasındaki diyalog ;) 'Uy sen de bana mı tükürüyorsun' :) Diğeri de düğme kalmayınca makarayı atan yine Sarı Eşref'ten geldi. Truvalı Feraye hikayesi ise beni şimdilik saramayan tek öykü (Şebnem Sönmez'in başarılı olduğunu düşünüyorum o başka), belki erkek olmadığım için anlayamıyorum bu durumu :img-wink: cok hoş daha önce olmaış bi hikayesi var ve cok komik insanı izlerken cok rahatlatıyo ve karakteler cok güzel ama dizide dediğin gibi benimde favorim özge ve yetkin ki onar bi araya gelince işte bunlar gercek oyuncular diyorum bir birlerine bakışları mimikleri cok gercekci ve doğal benim en cok sevdiğm sahnelerden bitaneside serı eşerfin cama ip atıp kırdıktan sonra içeri kşarak 'Yetişin kızların evini taşlıyorlar' süperdi zaten reyhanın her sahnesinde cok gülüyorum iyiki eşerf saatinde oynamış kendini kanıtladı semaaa 05-11-07, 16:00 Bazen iki çift olmasından dolayı tekrarlar biraz ilgimi dağıtsa da genel olarak beğendim bu diziyi. Bazı espriler oldukça basit ve olaylar da tahmin edilir olsa da oyuncuların çok başarılı oyunları diziden zevk almamı engellemedi. Ayrıca bazen seyirciyi yormayan ve kasvet getirmeyen dizileri de izlemenin insana pozitif bir katkısı olduğunu düşünüyorum. Özge Borak Şakrak dizideki favori oyuncum, iyi oyunculuğunu bir önceki dizisinde beni çok sinir etmesinden biliyordum zaten ama burada da farklı bir rolde izlemek çok güzel oldu. Yetkin Dikinciler, Ahmet Uğurlu ve de Bilge Şen'i de çok beğeniyorum. Fakat diğer oyuncuların da hakkını yemek istemem, Yavuz Bingöl her ne kadar kendini konuşmasa da mimiklerini iyi kullanıyor bence, yine de Bora Sivri'nin de başarıda katkısı daha büyük ;) Geçen hafta en çok iki espriye güldüm. Birincisi ütü ile Sarı Eşref arasındaki diyalog ;) 'Uy sen de bana mı tükürüyorsun' :) Diğeri de düğme kalmayınca makarayı atan yine Sarı Eşref'ten geldi. 'Yetişin kızların evini taşlıyorlar' :) Truvalı Feraye hikayesi ise beni şimdilik saramayan tek öykü (Şebnem Sönmez'in başarılı olduğunu düşünüyorum o başka), belki erkek olmadığım için anlayamıyorum bu durumu :img-wink: gerçekten çok güzel bir dizi olmuş izlerken gerçekten çok gülüyorum. o makara atma mevzusunda ise fark ettiyseniz önce siyah makarayı aldı sonra bıraktı sarı makarayı fırlattı. ütü olayı zaten ayrı bi komediydi. ve sarı eşref mektubu okurken eşferin öldü öldü diye bir mimik yaptıki görülemeye değer. gerçekten iyi bir senaryo süper bir ekip umarım uzun zaman sıkılmadan izlenecek bir dizi olur... ayrıca Bilge Şeni senden başkada izlerdim ama o kadar güzel olmuşki o kadar komik olmuşki bu dizide iyiki öbüründen ayrılmış diye düşündüm.. tabi bu sadece benim fikrim... Medea 05-11-07, 16:18 Hani bir yanlış anlama olmasın ben de beğerek başladım en azından komedi ağırlıklı bir dizi olması başta zaten ilgilenmemi sağladı.Sadece bunca ikilik biraz abartılı kaçıyor dozunda kalmasını tercih ederim.Komedi dizilerinde tabii ki abartılar olacak adı üzerinde "komedi",mizah biraz da abartıdır zaten.Ama bu doz artarsa,bir zamanlar çok güldüğüm ama şimdi aşırılıklar yüzünden ciddi anlamda soğuduğum Avrupa yakası dizisine dönebilir durum.Yani o aradaki güzel replikler ve espriler de kurtarmayabilir.Bunu hep diyorum;komedi dizilerine-her ne kadar henüz içten gülecek bir ruh halim olmasa da- biraz olsun gerginliğimi atmak için çok ihtiyacım var,bu nedenle de hiç birisine bir şey olmasını istemem.Ayrıntıcı bakmam biraz da bundandır,çünkü bahsettiğim ikilikler veya abartmalar yüzünden dizileri izlemeyi bırakan çok insan oluyor. atom karınca 05-11-07, 16:42 >> Eşref Saati 4. Bölümüyle 8 Kasim Perşembe Akşami Saat 20:00'de Show Tv'de... onur29 05-11-07, 17:26 Evet abartı fazla ama dizinin özelliği de bu zaten. Ben Eşref Saati'ni çok sevdim. Beklediğimi buldum yani. Bu sezon başalayan dizielr arasında izlediğim iki diziden biri. Ve çok başarılı. Ben Gürbüz'ü çok seviyorum. Bi de geçen bölümde Sarı'nın elinde tesbih ile ütü yapması çok komikti yaa :D:D semaaa 06-11-07, 13:04 >> Eşref Saati 4. Bölümüyle 8 Kasim Perşembe Akşami Saat 20:00'de Show Tv'de... ya benmi yanlış gördüm bilmiyorum ama eşref saati cuma 22.00 diye bi reklam izledim. ama showtürk'te olabilir. yeni fragmana gelirsek kızlar abilerine inat yapıyorlardı. hatta yanlış görmediysem sarı eşref kardeşi halının üstünde oturuyor diye halıyı alıyor yorgan niyetine üstüne örtüp yatıyordu... :img-hyste :img-hyste bide nedenini bilmiyorum ama sacide abla yadigarın evini basıyordu. :img-hyste :img-hyste Dudaktan kalbe 06-11-07, 14:40 yha bölum ozetı cıktımı eger cıktıysa koyarmısınız *Ceyda* 06-11-07, 14:52 Bence dizimizz abartıdan uzak yani diğer diziler gibi değil.Ekranda ki çoğu dizide aşk-entrka yalan falan görüyoruz.İnsan bu kadar sıcak bir diziyi öyle özledi ki izlemeye doyamıyor insan.Fragmanı görenler olmuş gelmesi laızmdı zaten.Ben göremedim biri ayrıntılı anlatabilir mi acaba?(eski nickim Stella_56:)) atom karınca 06-11-07, 15:00 4.BÖLÜM Reyhan ve Ceylan bavulları ellerinde sevdalılarını beklerken, ağabeylerine yakalanmıştır. Kopan kıyamet neticesinde eve kilitlenen Reyhan ve Ceylan, Eşreflere karşı yürüttükleri boykotu evde de devam ettirmeye kararlıdırlar. Hem bacılarından, hem sevdalılarından boykot yiyen Eşrefler ise çaresiz kalmıştır. Birer hediye alarak kızların gönlünü almak isterler. Eşrefler bu hediyeler sayesinde sevdalılarıyla kavuşma hayalleri kurarken, kader ağlarını örmüş ve onlara bir sürpriz hazırlamıştır. Selmi 06-11-07, 15:14 Eşraf Saati'ni başladığından beri izliyorum, güzel bir dizi, insanı hem güldürüyor, hemde düşündürüyor, ama Eşref'ler ve kızlar arasındaki olaylar hep aynı. Yani hep aynı anda aynı şeyleri yapıyorlar, biraz değişik şeyler olsun. Mesela Eşref'leri hep kahvede görüyoruz, madem mahallenin kabadayısı onlar farklı şeyler yapsınlar. atom karınca 06-11-07, 15:27 Show TVnin internetten yayın akışına baktım da dediğinizde haklısınız. Cuma günü 22:00 diye programda yazıyor ancak Perşembe akşamı da programda maç yok. Saat 20:00de Kurtlar Vadisi Pusu Özet ve saat 21:15-23:30 arası Kurtlar Vadisi Pusu var. Bu durumu anlayamadım :( baharh 06-11-07, 16:14 allah allah noluyo bu show tv ne yapmaya calışıyo ya anlamadım negüzel tutumuş diziyide bu sayede mafedicekler neden caba böyle yapıyo gerce benim için farketmez _duygucuk_ 06-11-07, 16:33 bu bölümde çok komik olacak herhalde özetten belli.. yalnız ben fragmanı göremedim bu hafta yayınlanacak mı acaba... kızların protestosu çok güzel ve komik oldu:) guilty 06-11-07, 16:52 Evet yaa özet yine çok güzel ve komik..:) Şu hediyeleri merak ettim doğrusu. Bakalım neler olucak çok güzel bir bölüm daha bizi bekliyor... Fragman çıktı mı bu arada?? baharh 06-11-07, 18:07 fragmanı eşerf saatinin resmi sitesinde var ben izledim inanılmaz lomik bi bölüm bizi belkliyo kkızalar abilerina cektimeye devam ediyolar ama abilerde onalra cektiriyo helede sarı eşerfin ceyalnın ayanın altından halı cekip yere düşürmesine bayıldım kara eşerfte reyhanın kulanı cok komik cekiyodu yani anlıycanın cok komik bi bölüm bizi bekliyo :) I-sun 06-11-07, 18:48 Abi Varmi Bundan Daha Komik Sicak Ve Icten Bi Dizi.??? Esreffffimmm Esrefin Ole Soyle Golum,!!!!:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo papatya67 06-11-07, 18:51 4.BÖLÜM ÖZETİ Reyhan ve Ceylan bavulları ellerinde sevdalılarını beklerken, ağabeylerine yakalanmıştır. Kopan kıyamet neticesinde eve kilitlenen Reyhan ve Ceylan, Eşreflere karşı yürüttükleri boykotu evde de devam ettirmeye kararlıdırlar. Hem bacılarından, hem sevdalılarından boykot yiyen Eşrefler ise çaresiz kalmıştır. Birer hediye alarak kızların gönlünü almak isterler. Eşrefler bu hediyeler sayesinde sevdalılarıyla kavuşma hayalleri kurarken, kader ağlarını örmüş ve onlara bir sürpriz hazırlamıştır. resmi site bluesandme 06-11-07, 21:44 reyhanın taklitlerinden sonra bu hafta da reyhandan bir türkü dinleyeceğiz... öyle bir heyecan yaratayım |