Tüm Versiyonu Göster : Eşref Saati (Arşiv)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

papatya67
15-08-07, 08:18
Eşref Saati: "Kurtlar Vadisi" dışında dizi tutturma konusunda şeytanın bacağını bir türlü kıramayan Pana Film'in çekeceği dizi "Ekmek Teknesi" gibi bir mahalle hikâyesi. Yetkin Dikinciler, Yavuz Bingöl ve Dolunay Soysert'in oynayacağı diziyi Hasan Kaçan ve "Ekmek Teknesi"nin senaristleri yazacak.

15.8.2007
ali eyüboğlu
milliyet

cann2366
15-08-07, 08:56
yetkin dikinciler ve dolunay soysert...mavi gözlü dev den sonra tekrar izlicem bu ikiliyi.yetkin dikincilerin inşallah bu projesi tutar da onu ekranlarda bol bol görürüz.

forever_bim
15-08-07, 09:20
Onayı verdim vermesine de Yetkin Dikinciler Ebru Özkan'la "Kara İnci" dizisinde oynamayacak mıydı? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

cann2366
15-08-07, 09:21
Onayı verdim vermesine de Yetkin Dikinciler Ebru Özkan'la "Kara İnci" dizisinde oynamayacak mıydı? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

evet bende şaşırmıştım ama milliyet gazetesinde haber çıkmış demekki kara inci iptal oldu...

masalsız peri
15-08-07, 09:23

Evet ben de öyle biliyordum ama Milliyet Gazetesi'nde Kara İnci'den bahsetmemişler bile.
Yetkin Dikiciler ile Dolunay Soysert'i de bir arada görmek harika olacak.

ECE...:)
15-08-07, 10:02
Dağlı'dan sonra Kara İnci projesi de rafa kaldırıldı galiba.
Evet, gazete haberinde Dağlı'nın adı bile geçmiyor.

yakamoz16
15-08-07, 10:56
Eğer bu yapım gerçekleştirilirse süper olacaktır.

Dolunay Soysert ve Yetkin Dikincileri Pana film'le aynı projede görmek çok iyi.

İnşalah Show Tv dışında başka bir kanalda yayınlanır.

masalsız peri
15-08-07, 10:56
Dağlı'dan sonra Kara İnci projesi de rafa kaldırıldı galiba.
Evet, gazete haberinde Dağlı'nın adı bile geçmiyor.

Yetkin Dikiciler'i yeniden Ebru Özkan'la bir projede görecek olmak beni çok mutlu etmişti. Özellikle Dağlı'da..Kara İnci kafamda soru işaretleri oluşturmuştu gerçi.
Ama bunlar da rafa kalkmış gibi gözüküyor bu yeni dizi ismiyle. Başka birisi olsa üzülürdüm ama Dolunay Soysert olunca sevindim. Çünkü Dolunay Soysert Sultan Makamı başta olmak üzere pek çok projesinde çok başarılıydı. Ve çok seviyorum. Tıpkı Yetkin Dikiciler gibi. Umarım güzel bir proje olur.

fatma-1721
15-08-07, 12:51
Eşref Saati dizisi başlıyor

Birbirinin kızkardeşlerine aşık olacaklar
Yavuz Bingöl ile Yetkin Dikinciler aynı dizide buluşuyor. İki yakın arkadaşın birbirinin kızkardeşine aşık olacağı Eşref Saati dizisinde başrollerden biri Özge Borak’ın. Diğer rol için Burçin Terzioğlu’na teklif gitti.

Yukarda yazilanlar dogruysa,Burçin Terzioğlu yerine Dolunay Soysert oynuyor,bilgiyi internetten aldim,dogrulugundan emin degilim ama eger dogruysa ve Özge Borak oynuyorsa ben buna cok sevinirim,cünkü kendisini oyuncu olarak cok begeniyorum.
Dolunay Soysert ve Özge Borak ikisini bir projede izlemek cok güzel olur.

katre...
15-08-07, 15:36
uamrım showda olmaz
zira ordaki dizilerin geleceği pek parlak olmuyorda

atom karınca
16-08-07, 06:43
Kara İnci projesinin rafa kaldırılıdığını kim söyledi :) Hem biliyorsunuz bir oyuncu birçok projede birden yer alabiliyor. Haberi çıkmamış olabilir. Çıkmadığı diye rafa kaldrılmış olması gerekmiyor :) Kanalı belli değilse çıkmaz tabi.

Hikaye pek bi bilindik ama bakalım neler olacak. Kardeşler arası aşk :)

Şah-Rû
16-08-07, 09:10
Yetkin Dikinciler' in hızına yetişilmiyor gerçekten. Mahalle dizilerini oldum olası severim zaten. Özellikle eski bir İstanbul mahallesi cümlesini okuduğumda çok memnun oldum. Hikaye bana diğer projeden daha samimi geldi. İnşallah üstüste dizi bindiripte geç saate koymazlar da uzun bir aradan sonra tekrar show tv de dizi izlemiş olurum. Merakla bekliyorum.

cann2366
16-08-07, 09:19
ulakın çekimleri devam ediyo mu ediyorsa dizi ulak bittikten sonra çekimlere başlanır özge borak ı görmek güzel 1 senedir yoktu çiftler özge borak-yavuz bingöl yetkin dikinciler-dolunay soysert veya burçin terzioğlu olur galiba.benim gönlüm dolunay sosysertten yana.onu tekrar yetkin dikincilerle görmeyi çok isterim...

atom karınca
16-08-07, 10:26
Ulak'ın çekimleri çoktan bitti. Geçenlerde Milliyet gazetesinde bir yazı vardı post production aşamasındaymış. Esasında ben de Yetkin Dikinciler'in dizi konusunda farklı yapım şirketleriyle yeniden çalışmaya başlaması gerektiğini düşünenlerdenim. Değişiklik iyidir. İnşallah gönlüne göre olur. YDnin ve tüm ekibin.

briTugba
16-08-07, 11:41
bence iki filmde olacak çünkü ikisindede adı geçiyor...aynı şu avrupa yakasnda oynayan hanımefendi gibi olacak yetkin...ama ikisinden biri tutacak we ona dewam edecek....ebru ablayla daha uyumlu yd kesinlikle...:img-wink:

masal_perisi
16-08-07, 12:51
Doli'mi yeni yayın döneminde dizi de görmeyi çok istiyordum..Ve partner olarak aklıma ilk gelen isimdi Yetkin Dikinciler...Mavi Gözlü Dev'de çok uyululardı...Çok da gzel yansıtmışlardı...Özge Borak'ı da bu dizide görmek beni çok mutlu edecek..Sultan Makamı'nda zaten DOlunay ile beraber kız kardeşleri oynamışlardı...Yeniden Dolunay ile oynaması ve bir mahalle dizisi olmasına çok sevindim...Teredüttlü olduğum 2 konu var ama..Biri Yavuz Bingöl diğeri de dizinin kanalı...Umarım Show Tv ekranlara baktığımızda olan dizi kirliliği içinde böyle sıcacık bir konu olan dizisinin perişan etmez....Merakla bekliyorum...

briTugba
17-08-07, 10:58
bence en atv de olması tehlikeydi.....ama showu bilemem ...yavuz bingçl benimde kafamı karıştırdı ...o türkücü değilmiydi?:icon_sorr

vadaaa
19-08-07, 15:39
Dolunay Soysert var, hatta Yetkin Dikinciler var! Mahalle dizisi derken.. herhalde daha alaturka tarzda bir dizi olacak. Hani şu komşuluk ilişkileri şahane, mahallede herkesin birbirini tanıdığı, mahallede permütasyon hesabı ilişkilerin olduğu .. üstüne üstlük kabadayı da varmış:img-pilot Dolunay Soysert ve Yetkin Dikinciler için izlenir, umarım başladığında "Valla Peker Açıkalın oynasa bile izlenir" (:icon_whis) diyebileceğimiz bir dizidir. (Şimdi peker'in oynayacağı açıklanırmış:icon_whis)

briTugba
19-08-07, 15:41
ben bugün show un dizi tanıtımı çekimlerini isledim....eşref saatinin ''E''si bile geçmedi...:img-pilotne olursa olsun Yetkin D. için izlenir keşke yanına kimyası tutan birini yani Ebru Özkan ı koysaydılar......:icon_sorr

haluk_tolgahan
22-08-07, 17:09
arkadaşlar pana film özgü namalla anlaşmna aşamasında imiş. yani özgü namal ve dolunay soysert ne güzel olur değilmi.

lil
24-08-07, 19:41
yetkin dikinciler en son dizilerde mecburen oynuyorum demişti.. maşallah yani nası bi mecburiyetse onunkisi iki dizide birden oynuyor.. karainciden umutsuz galiba başka bi dizide de adı geçtiğine göre.. dolunay soyserti severim.. güzel bi ikili doğrusu..
yalnız yavuz bingölle aynı dizide olması eksi puan bana göre.. hele birde özgü namal ismi geçmiş.. hatun sempatiklik oyununu o kadar zorluyor ki antipati ve tahammül sınırlarını zorluyor artık..
show gibi dandik bi kanalda olması ayrı bi tedirginlik yaratıyo tabii..
ekmek teknesini izlemedim ama totale iş yapan bi ekip diye biliyorum..
pana filmle de işim olmaz bu kanalla da bu filmlede gibi görünüyo:)
neyse hayırlısı olsun yetkin bey için eşref saati eşref saatine denk gelsin:)

krnca_
24-08-07, 20:05
Yetkin Dikinciler ve Dolunay Soysert...Eğer doğruysa kaymaklı ekmek kadayıfı:happy0064 Mükemmel bir kadro olur :) Çoğu kişi kanaldan şikayet etmiş ama ben yapımcıdan şikayetçiyim. Ne yazık ki Raci Şaşmaz Pana Film'i kurduktan sonra (bildiğim) yapımcılığını üstlendiği dizileri tutmadı, tutan tek dizileri Kurtlar Vadisi. Benim de korkum işte bu Pana Film'den korkuyorum:icon_sorr Umarım güzel bir senaryo ve İYİ bir yönetmen ile bu proje gerçekleşirde bizde izleriz:img-yes:

briTugba
25-08-07, 06:12
yalnız yavuz bingölle aynı dizide olması eksi puan bana göre.. hele birde özgü namal ismi geçmiş.. hatun sempatiklik oyununu o kadar zorluyor ki antipati ve tahammül sınırlarını zorluyor artık..

bencede lil kesinlikle Yavuz eksi bi puan getirir...yavuz tüğrküsünü söylesin,özgüde program sunsun böyle daha iyiyler:) zaten tutmayacağa benziyor...

ama ben hala kara inciyi bekliyorum:(

PIRLANTA
26-08-07, 09:38
yetkin dikinciler en son dizilerde mecburen oynuyorum demişti.. maşallah yani nası bi mecburiyetse onunkisi iki dizide birden oynuyor.. karainciden umutsuz galiba başka bi dizide de adı geçtiğine göre.. dolunay soyserti severim.. güzel bi ikili doğrusu..

En çok kızdığım şey de dizilerde oynayıp dizilere burun kıvıranlar. Öyle düşünebilirler ama bunu açık açık dile getirmemeleri gerekir. Örneğin Nejat İşler dizilerde oynamaktan nefret ediyorum der her seferinde, adamın çektiği şeylerin çoğunluğu dizi. Hep dizilerde oynamış. Eğer dizilerde oynamaktan nefret ediyorsan o kadar paradan vazgeçer sadece film çevirirsin biz de senin samimiyetine inanırız değil mi?

Birde Yavuz Bingöl hiç boş kalmıyor adam ya. Bir dizisi bitiyor bir başka dizisi başlıyor. İyi oyuncularlada oynuyor. Yani bravo demek geliyor

Dolunay S. in bir önceki dizileri tutmadı, o dizi AB grubuna hitap ediyordu. Bu dizi konusu itibariyle farklı.

She7a
26-08-07, 13:53
Ulak'ın cekimleri bitti Kara İnci devam ediyor.Eylul sonu ekim gibi baslar.Belki Eylul sonu oldugu icin yazılmamıstır.Malum bunlar Agustos sonu Eylul bası baslayacak diziler.

briTugba
26-08-07, 14:36
yavuz beyi gördük bıyıkta bırakmış :( rolüne mi hazırlanıyor ne?:img-fie::img-fear2

_seboist_s
01-09-07, 15:18
Yektin Dikiciler dendi akan sular durdu bende... Dolunay Soysert'te varmış... Çok güzel;)
Ama tabi senaryo da çok önemli bakalım nasıl olacak... (Hiç bir fikrim yok sadece 'mahalle' dizisi olduğunu biliyorum) Senaryoyu beğenmezsem oyuncular bile tutamaz beni malesef...

Yavuz Bingöl meselesine gelince; şarkıcıların pek fazla karışmasını sevmesem de çalışırsa çabalarsa benimsetebilir kendini... Sonuçta efendi bir adam gibi görünüyor:D

yasecey
01-09-07, 21:49
fragmanı gördüm dondum kaldım

zaten özge boraktan sonra dolunay soyserti görünce kayış koptu bende
güzel bi dizi olacak gibi izlemeyi düşünüyorum ama umarım seyrettiğim bi başka dizi ile saatleri çakışmaz

gzd_gzd
01-09-07, 21:50
biraz önce dizinin tanıtım fragmanını izledim show tv de
karakterlerin isimlerine,ve gerçek adlarına varana kdr hazırlanmış oldukça uzun bi tanıtım olması dizi hakknda baya bi bilgi edinmemi sağladı

yetkin dikinciler ve yavuz bingöl baya ağır iki kabadayı olmuşlar
ikisinin de adı eşrefmiş ;)

tanıtımdaki bakışmalardan anladığım kadarıyla da yetkin dikincilerin oynadığı karakterle özge borak ın oynadığı karakter,yavuz bingöl ün oynadığı karakterle de dolunay soysertin oynadığı karakter arasnda bişiyler olcak ;)

ayrıca filmdeki bir diğer bayan oyuncunun şebnem dönmez olduğunu da bilmiyordum,fragmanda gördüm

kadrosu sağlam,güzel bir dizi olcak bence :)

She7a
01-09-07, 21:54
Esref Saati'nin az once tanıtım fragmanını verdi.

Yetkin Dikinciler benim cok sevdigim Ozge Borak'a asık olacak dizi'de. :)
Yavuz Bingol'de Dolunay Soysert'e.Dizi'de bir de Sebnem Donmez var.

oslemm
01-09-07, 21:55
fragmanı bende izledimmm inanamadım ÖZGE BORAK oynuyo o kadar zamandır bekliyodum bekledlğime deydi dolunay soysert falan süper olmuş sanırsam yetkinle sevgili olcak
özge boraka soğuk diyenlere duyrulur diziyi izlesinler de görsünler çok sempatik bi karaktere benziyo bu arada evlilikte yaramış güzelleşmişş:happy0064:happy0064

lil
01-09-07, 22:03
dizi fragmanını izledim ebnde.. çok şeker bi diziye benziyo.. yetkin bey tam olmuş yine.. adam üstüne ne giyse o kimliğe bürünüyo.. bravo valla:)
şebnem dönmeze bayılırım onu katmışlar son dakika golü olmuş süper olmuş..
dolunay soysert herzamanki güzelliğiyle sıcaklığıyla gülümsüyo davet ediyo diziye.. çokta çekici görünüyor bu arada..
özge hanımda hiç olmadığı kadar sıcak hayret yaw..
yetkin dikinciler için ilk bölüm bakarım diyordum ama değişen kadro aklımı çeldi.. bilmiyorum.. aklım karışık fikrim dolaşık:)
yazım grubu saçmalamazsa şu fragman bile izletir valla..
tutması izmesi kolay bi dizi gibi görünüyor..

mavi deniz
01-09-07, 22:15
ay özgem ya nihayet vallahi sevinçten resmen bittim ben harika özge borak sonunda ekranda nerde nerde demekten yorulmuştum:happy0064:happy0064 desenenize süper bi kadro var özgede varsa bu dizi bence tamamdır:):happy0064:good:

oslemm
01-09-07, 22:25
14 Şubat 1982’de İstanbul’da doğan Özge Borak, 8 yaşında açılan bir sınavı kazanarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Çocuk Eğitim Birimine girdi. O yıllarda anahtarlık biriktirerek koleksiyonculuğa ilk adımını attı. Sanatçı ve koleksiyoncu bir ailesi olan Özge ilk yılları için söyle diyor: “Belkide babamın ve ağabeyimin kibrit kutusu, tüy, küçük içki şişeleri, annemin de kartpostal biriktirmesi beni etkilemiştir. Bizim ailede koleksiyon yapmak bir tutkudur.”

emresefer
01-09-07, 22:26
Çok süper bir diziye benziyor YAVUZ BİNGÖL,YETKİN DİKİNCİLER,DOLUNAY SOYSERT,AHMET UĞURLU,ŞEBNEM DÖNMEZ,ÖZGE BORAK :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 süper bi dizi olacak eminim ben izleyeceğim :happy0064:happy0064:happy0064

lil
01-09-07, 22:28
konu dandik ama yazarların olayı nasıl işleyeceği önemli tabii.. bakışlar süper.. ama yetkin dikincileri ebru özkan dışında birine gülümserken görmek canımı sıkıyo..

mause
01-09-07, 22:36
Sanırım henüz yayın günü ve saati verilmedi ama sizlerin izlediği fragmanı ben de izledim ve çok hoşuma gitti.
Güzel bir mahalle dizisi olacak sanırım.
Umarım shov tv nin yanlış yayın politikasına kurban gitmez.
Sarı Sıcak'ta bıyıklı Yavuz Bingöl görünce şaşırmıştım.Yeni bir proje var sürpriz demişti demek ki Eşref Saatiymiş.

Yetkin Dikinciler ve Dolunay Soysert'in oyunculuğuna söyleyecek söz yok.Keza Özge Borak ve Ahmet Uğurlu da.

Şebnem Hanım sanırım mahallenin Fahriye Ablası tadında bir rolde.
Dedelerin o geçerken gözlüklerini takıp el sallamaları çok hoştu.

Tv karşısına geçip hoş vakit geçirebiliceğim bir dizi.:good:

forever_bim
01-09-07, 22:54
show Tv'nin yeni yayın dönemi tanıtımında da Yetkin Dikinciler ve Yavuz Bingöl'ü görmüştüm. Demek ki yakında başlayacak bu dizi. Yolu açık reytingi bol olsun. Sultan Makamı klasında bir dizi olur inşallah.

lil
01-09-07, 23:03
o klasite de olacağını sanmıyorum ama kendi klasmanında iyi gibi görünüyor:)

şimdi fakettim bu sezon iki diziye şans vermiştim rüya gibi ve ayrılık.. ne tuhaftır ki ikisi de o hiç beğenmediğim show tv deydi reytinglerden gitti.. yok bu dizi onlara da benzemiyor..
işte sıcak samimi şirinlik muskası mahalle dizilerinden:) izleyici sever bu tip dizileri.. tutar büyük ihtimalle.. pana filmle de kanka oldular show tv.. e korur kollar gibi geliyor yayın günü saati konularında..
ha birde heryer dram gözyaşı doldu.. bu tip alternatif dizilerin azlığı reytinglerde avantaj sağlayabilir gibi de geliyor bana..

forever_bim
01-09-07, 23:09
Sevgili lil

Çok mesajına denk geliyorum bu aralar bazen tebessüm ederek bazen de derin düşüncelere dalarak okuyorum yorumlarını. Şimdi Pana Film bir de mahalle dizisi deyince aklıma Ekmek Teknesi geldi onun klasında olma ihtimali var mı peki? :)

lil
01-09-07, 23:12
bense hiç denk gelmemiştim senin yazılarına sevgili forever_bim.. ben çok az başlıktayım beni görmene şaşırdım aslında:)
ekmek teknesini izlemedim.. ama biliyorum az çok.. o katagoride değerlendirirsek bu diziyi.. al işte sana bir numara:)

forever_bim
01-09-07, 23:30
Yetkin Bey'i Ebru Hanım'la izlemeyi istediğinizi biliyorum mesela:) Ben Yetkin Dikinciler'i 2003'te Berna Laçinle oynadığı dizisinden beri takipteyim. Dolunay Soysert'i ise 1997'den beri takip ediyorum. Nerdeyse tüm yapımlarını izledim. Çok başarılı iki oyuncu. Özge Borak'ı da hem Sultan Makamı hem de Ihlamurlar Altında'da çok başarılı buldum. İnanılmaz etkileyici tok kendinden emin ve karizmatik bir ses tonuna sahip, mimikleri ise aşmış bir oyuncu daha 25 yaşında ve yolu çok açık bence. Umarım bu dizi tutar. Üç oyuncu için izleyeceğim çünkü. Mahalle dizilerini severim hem:)

lil
01-09-07, 23:47
sanırım yetkin beyle ebru özkanın yarım kalan hikayesini izlemek istediğimi sitede duymayan kalmıycak yakında bu yakınmalarımla:) birde yetkin bey duysaydı keşke de esas projeyi ikinci plana atmasaydı..
a bu arada demin ki güzel yorumun için teşekkür ederim sevgili forever_bim..

yetkin dikinicileri hep eksik kalmış öykülerde izledim.. canım sıkkın bu konuda.. bi kere de hikayenin son dediği bi filmde görmek çok isterim.. bu sevimli mahalle dizisi:) bi umut gibi oldu.. tutar ben inanıyorum..
her telden oyuncularla kimi kimle yakalarsak demişler.. evdeki hesap çarşıya uymuş gibi de geldi bana.. dizide kimya tutmuş.. hatta hatta uzak soğuk gelen özgü hanım bile mahallenin sıcak havasına kaptırmış kendini.. oldukça sevimli relax bi havası vardı..
yavuz bingölle dolunay soyserti sevgili görsem rüyamda kabus derdim örneğin:) ama dolunay soysert öyle tatlı gülümsüyor ki neden olmasın yahu dedirtiyor anında.. dolunay soyserti haluk bilginerin dizisinde izlemiştim örneğin.. orda da harikaydı kesinlikle..

BERNA
01-09-07, 23:55
Ben de fragmanı izledim ve en azından ilk bölümüne bakma konusunda şans vereceğim dizi hakkında fragmandan olumlu izlenimler edindim. Oyuncular konusunda Yavuz Bingöl dışında çok endişem yok, sonuçta Yetkin Dikinciler, Ahmet Uğurlu, Dolunay Soysert, Özge Borak Şakrak ve de Şebnem Dönmez'den bahsediyoruz. Ancak foruma arkadaşımız da yazmış Yavuz Bingöl gerçekten de efendi görünüm veren bir şahıs. En ufak bir antipati beslemiyorum zaten türkücülüğünü de beğenirim. Oyunculuğu da arada sırada rastladığım kadarıyla bence çoğu şarkıcı-türkücüden daha iyi.

Kara Eşref ve Sarı Eşref'in bakışma sahneleri çok hoşuma gitti. Özellikle Yetkin Dikinciler'in mahçup gülümseyişi ve de arkasından düşen perde de çok hoşuma gitti :) Kafama benzer bir durumda perde düşmüş birisi olarak birdenbire ısınıverdim diziye. Tanıtım filmi de son derece profesyonelce çekilmiş bu arada :good: Umarım diziye de aynı şekilde ısınırım :img-wink:

briTugba
02-09-07, 07:34
bu ne yaaa inanmıyorum:icon_sorr kesinlikle izlemiyeceğim bu kadarını beklemiyordum o ne hal yetkin beyde ceket omuzlarda tam bi kabadayı :icon_sorr

kesinlikle kara inci diyorum başkada bişiy demiyorum:(zaten böyle şirin mahalle dizilerine gıcığım war...eğer y.d sırf bunun uğruna kara incide oynamazsa bir daha hiç bir filmine tenezzül edip bakmayacağım ...yani eğer g.çetesi tekrarlanmazsa:)

haymana
02-09-07, 07:44
Kadro super, ozellilede Sebnem Donmezinde dizide oynamasina cok sevindim. Insallah rating canavarina kurban gitmez.

She7a
02-09-07, 08:20
Kadro super zaten oldum olası sevmisimdir mahalle dizilerini.
Ekmek Teknesi gibi olur insallah zaten yazar gurubu Ekmek
Teknesi dizisi'nden Hasan Kacan.

papatya67
02-09-07, 08:53
dün gece geç saatte eşref saatinin fragmanını gördüm...çok güzel ve eğlenceli bir diziye benziyor...fragman sanki klip gibi hazırlanmış...keşke yakın zamanda ekrana gelse..ramazandan sonra ekranlarda olacağı söyleniyor..

cemotara
02-09-07, 08:56
Sonunda özge borak diziyle dönüyor oyuncu kadrosuda iyi, bence güzel bir dizi olacak.İnş. izlemek istediğim dizilerle çakışmazda izlerim eşref saatini

NiliWerda
02-09-07, 09:00
dün gece fragmanı gördüm ve izliyceğimi düşünüyorum:)
oyuncular çok iyi:good:
buarada Özge Borakın camdan bakarken perdelerin düşme sahnesi acaip komikti :img-hyste

baharh
02-09-07, 09:02
ardkadaşlar inanamsınız şimdi elim ayam heycandan titiriyo özge borak ver cok uzun zaman oldu ve ben yetkin diziciler delisiydim özgeyle oynaması ayrı bi heycanlandırdı

oslemm
02-09-07, 10:16
ardkadaşlar inanamsınız şimdi elim ayam heycandan titiriyo özge borak ver cok uzun zaman oldu ve ben yetkin diziciler delisiydim özgeyle oynaması ayrı bi heycanlandırdı
aynen bende yetkin dikincileri çok seviyorum ondan onu görünce fragmanı izledim ve sok oldum.özge borakın oynayacağını hiç tahmin etmezdim

sena57-utku
02-09-07, 11:27
Dün gördüm fragmanı...İlginç bi konusu var...Hoşuma gitti...Ayrıca Yavuz Bingöl ve özellikle Dolunay Soysertin yer alması izlemem için yeterli zaten...:)Diğer oyuncularda çok iyi...Sabırsızlıkla bekliyorum diziyi...:)

lawinia
02-09-07, 11:33
dün gece show tv durmadan fragmanını yayınladı, 3 kez izlemişimdir herhalde. bence oyuncu kadrosu cook iyi, izlemek cok keyifli olacak gerci dolunayla yetkin dikinciler sevdalı olacak olsaydı daha keyifli olurdu bana göre ama olsun. umarım dün gece oldugu gibi bol bol fragmanı yayınlayıp iyi bi tanıtım yaparlar ve güzel bir güne koyarlar da reyting kurbanı olarak kaybetmeyiz böyle güzel bir diziyi.

sena57-utku
02-09-07, 11:44
Bencede izlemek çok keyifli olacak...:)Fragmanı bir kez izledim galiba Dolunay Soysertle Yavuz Bingöl aşk yaşayacak...:)
Bende Dolunay Soysertle,Yekin Dikicileri tercih ederdim...
Oyuncu kadrosu çok kaliteli ve renkli...:)
Özge Borak'ı,Dolunay Soysert'i falan görünce şaşırdım...

sena57-utku
02-09-07, 12:04
Bilmeyenler için...Yavuz Bingöl türkücü ama aynı zamanda yer aldığı birçok dizi ve sinema filmi var...:)Oyunculuğunu yabana atmamak lazım diye düşünüyorum...:)

Film ve Dizileri:

Eve Dönüş 2006
O Şimdi Mahkum Karlıdağ 2005
Yanık Koza Galip Çelebi 2005
Ah Be İstanbul Metin 2004
O Şimdi Asker Karlıdağ 2002
Bayanlar Baylar Ozan 2002
Zerda Şahin Eroğlu 2002
Salkım Hanımın Taneleri 1999
Cumhuriyet 1998

haluk_tolgahan
02-09-07, 12:13
valla görüntü müzik kadro senaryo herşey süper bence. inanılmaz eğlenceli bir fragman. show tv akılcı yayın politikasını yine gösterdi bu sene. ekimde vizyona girecek dizinin reklamını şimdiden yapmaya başladı. ama keşke yavuz bingöl yerine kenan imirzalıoğlu olsaydı nedense bu rolü ona daha çok yakıştırdım. özge borakı yeniden seyretmek çok hoş. ahmet uğurlu hakeza öyle. şebnem dönmez dolunay yetkin herşey çok iyi.

lil
02-09-07, 12:33
bigün arkadaşıma gitmiştim.. ekmek teknesini izliyorlar.. işte herkes toplanmış kahvede bi adam ordan burdan topladığı hikayeleri ahaliye anlatıyor.. herkes hayatlarında ilkkez böyle laflar duyuyor gibi put gibi dinliyor.. sonrası daha felaket tepkilerle sürüp gidiyor.. böyle bi sahneye denk gelmiştim ve cidden kötüydü.. ve ben arkadaşımdan soğudum böyle bişiyi sevdiği için:)

bu dizi umarım o düzeyde yazılmaz.. bu kadroya yakıştıramam.. yetkin beyin en son söylediği replikleri düşününce hele.. yani umarım bunu kendine sevenlerine yapmaz:)

briTugba
02-09-07, 12:51
lil bende soğudum yavuz yetkin süper diyen arklarıma:)

bence kadro güzel ama uymuyorlar birbirlerine belki başka bi projede olurdu ama buna olmuyor y.d ....
ben bi yd ci olarak izleyemiyeceğim :sad53:

Melal
02-09-07, 12:52
Bu dizide Özge Borak da mı var.
Çok sevindim yayın günü ve saati belli mi?

nuro
02-09-07, 12:58
ebru özkanla yetkin dikincilerin kara incisine ne oldu?
yavuz bingöl keşke olmasaymış..yetkin dikinciler,özge borak,dolunay soysert filan tamam da yavuz bingöl keşke olmsaymış.tanıtımlarını daha görmedim.ama ilk bölümüne bakarım sırf yetkin dikinciler hatrına..

briTugba
02-09-07, 13:00
cevahir değil cevahir çok başka oradaki eşref cevahir olmaz lütfen öyle deme:icon_sorr

arkadaşlar yakında başlar çünkü bi gazetede okudum bunlar hemen yayına başlıyacakmış ekim_kasıma kadar tutan kalacakmış :icon_whistutmayanın yerine yeni diziler gelecekmiş:)

kara inci kasımı bekliyor....:icon_sorr
ewet sonunda biri dedi yavuz çok kötü bi seçim:)

aysegul_90
02-09-07, 15:40
güzel bir diziye benziyor
Dolunay soysert ve Özge Borağında dizide olması çok güzel
ilk bölümünü izlerim beğenirsm devam ederim:)

sena57-utku
02-09-07, 15:47
Arkadaşlar tamam Dolunay Soysert,Yetkin Dikiciler,Özge Borak...Hepsi süper oyuncular...Ama önceden de yazdığım gibi Yavuz Bingölde oyunculuk anlamında birçok şey yapmış biri...Hakkını yememek lazım...Tabi şu da var diğer oyuncular bu işin eğitimini görmüşler...
Fragmanda ön plana çıkan iki kişi var Yetkin Dikiciler,Yavuz Bingöl...
Ben bu diziyi Dolunay Soysert için izleyeceğim kesinlikle...

lily_daniel
02-09-07, 16:17
Eşref Saati adını ilk duyduğumda bir de mahalle dizisi olarak çekileceğini bildiğimden açıkçası izlemeyi düşünmemiştim. Çünkü nedense dizinin adından olsa gerek bana kahvesinde bir sürü yaşlı genç insanların oturduğu, kadınların pencerelerden sarkıp çıt çıt çekirdek çıtlarken dedikodu yaptığı alışıldık bi mahalle dizisi gibi gelmişti. Üstelik Yetkin Dikinciler'i çook sevmeme rağmen düşünmüştüm bunları ve açıkçası Yetkin Bey'i böyle bir diziye yakıştıramamıştım. Özellikle de son oynadığı diziden sonra. Ama dün gece tesadüfen gördüğüm dizinin fragmanı beni tamamen farklı düşüncelere sevk etti :img-yes: Bilmiyorum neden ama ilk görüşte çok sevdim bu diziyi. Hele Kara Eşref'le Sarı Eşref'in karşılaşmaları yok mu harikaydı :happy0064 Üstelik fragmanda Ihlamurlar Altında dizisinde severek izlediğim ve sonradan diziden çıkartıldı diye öylesine sinirlenip uğruna diziyi izlemeyi bıraktığım Özge Borak'ı da gördüm ve sevincim 2 kat arttı. Velhasıl bence bu dizi harika olacak :good:

atom karınca
02-09-07, 17:45
Son derece sıcak bulduğum bir tanıtım gösterimi oldu, bu sıcaklıkta ve güzellikte gitmesi dileğiyle.

atom karınca
02-09-07, 17:48
Eşref Saati, Fesupanallah’tan önce düşünülmüş bir proje; ama daha sonra tamamlanıyor. Neden?

Fesupanallah o süreç içerisinde kendi kendine doğdu. İki buçuk ay içinde üç bölüm senaryo haline geldi. Bizim böyle bir planımız yoktu. Demek ki plan yapan böyle bir plan yapmış. Birdenbire kucağımıza bu geldi ve bunu yüzdürelim dedik ve ötekini bekletmedik zaten. Eşref Saati Ramazan’dan sonra Show TV’de yayınlanacak. Bu biraz daha ağır bir proje. Birbirini çok seven; ama birbiriyle müthiş rekabet içerisinde olan iki kabadayı hikâyesi. Yavuz Bingöl ile Yetkin Dikiciler başrolde.

katre...
02-09-07, 19:50
ya fragmanı gördüm acayip hoşuma gitti şeker bişe olcak
umarım izleyebileceğimiz saat ve gunde olur

BeLiTiM
02-09-07, 20:53
Dolunay Soysert oynayacakmis..sanirim Sebnem Dönmez´de olacakmis
Sirf bu iki oyuncu icin izleyebilirim...

sude9
02-09-07, 22:57
Dizinin isminden de oyuncularından da bu gün izlediğim tanıtım filmi sayesinde haberdar oldum....Kadro kesinlikle süper Yavuz Bingöl'ü türkücü olarak severim ama oyuncu olarak sevdiğimi pek söyleyemem...tanıtım filmi çok keyifli ve eğlenceliydi...izlemeyi kesinlike düşündüğüm dizilerin gün ve saatinde olmazsa bakmayı istediği bir dizi....güzel dizilerin hepside üst üste geldi bu sezon:)

She7a
02-09-07, 23:06
Bakalım belki Yavuz Bingol'de iyi rol cıkarır izlemeden bisi diyemiyorum.

Bazen ummadık kisiler cok guzel hakkını veriyor rolunun malum.

Herkese hayırlı geceler.

Moonrosee
03-09-07, 10:57
Babam ve Oğlum, Gözyaşı Çetesi ve Mavi Gözlü Dev derken Yetkin Dikinciler'i bir başka projede görmek gerçekten çok zevkli.Oyunculuğunun yanı sıra çok da mütevazı biri (tanıştığım için söylüyorum:img-in_lo)

İlk defa dün akşam fragmanı izleyebildim.Çok eğlenceli ve çok keyifli bir dizi olacağa benziyor.Piyasa da vurdulu kırdılı dizilerden sonra böyle keyifli dizi izlemeyeli çok olmuştu.Yetkin Dikincilerin'e verilen bıçkın delikanlı imajı gerçekten çok hoş olmuştu:img-in_lo Çok yakıştırdım.Fizik ve oyunculuk kalitesi hat safada olduğu için gerçi ne rolde oynarsa oynasın mutlaka hakkını veriyor.Umarım Gözyaşı Çetesi dizisinin başına gelenler bu dizinin de başına gelmez:img-yes:

Şah-Rû
03-09-07, 11:04
lil esmiş gürlemişsin yine, acayip özlemişim senin bu net çıkışlarını. Bende mahalle dizisi sevenlerdenim. Tabi ki bu cıvıklığa tahammül ettiğim anlamına gelmiyor. İkinci Bahar, Yeditepe İstanbul, Sultan Makamı ve favorim Şaşıfelek Çıkmazı anlı şanlı mahalle odaklı dizilerdendi. Şimdi birisi doğu diyor töre diyor hadiii herkes onun peşinde, büyü sihir diyorlar bu seferde onun peşinde. Yav ben bu kervana katılmayayım, kendi yolumda gideyim diyen yok. Ben mahallede büyüdüm arkadaş doğu sihir büyü bi yere kadar enterasan gelir bana ben özümü de görmek isterim ekranda.
Eşref Saati nin fragmanını "çalışkan" bi arkadaş sayesinde izledim. Fragmanı beğendim, dizinin de güzel olacağını umuyorum. Oyuncu kadrosundan bi şikayetim yok, Yavuz Bingöl nedense hep türkücü olarak değerlendirildi. Bense hep Turnalar da kaldım, ondan olsa gerek Yavuz Bingöl' ü bu kadroda yadırgamadım. Ailecek izlenecek bir dizi gibi duruyor. Komedi unsurlarının yanında aşka, dostluğa, mertliğe, insanlığa dair mesajlar taşıyacakmış gibi bi havası var, hadi bakalım.
Aman diyim 2. kuşağa koyupta gece yarısına vardırmasınlar bir de bile bile çok tutmuş dizilerin karşısında harcamasınlar. Madem ki olmayınca olmuyor (oldurmuyorlar) belki bu değişiklik iyi gelir bize, ne dersin lil?

baharh
03-09-07, 11:17
cok mutluyum özgeyle yetkin dikiciler cok yakışmışlar bence zaten özge varsa benim için dizi süperdir nezaman başlıycak tam bi bilgisi olan varmı acaba

sena57-utku
03-09-07, 11:32
Bende merak ediyorum ne zaman başlayacağını ama henüz belli değil galiba...:)
Dizide fragmandan anladığım kadarıyla Yetkin Dikiciler(Sarı Eşref:D),Özge Borak;Yavuz Bingöl (Kara Eşref:D),Dolunay Soysert çiftleri olacak...:)
Keşke Yetkin Dikiciler-Dolunay Soysert olsaydı diyorum...:D:D
atom karınca resimler için teşekkürler...:)

briTugba
03-09-07, 11:33
eğer özgeyle yetkin çift olursa güzel olur....:img-yes:dolunayla yakıştıramıyorum:(

bilen warmı?

sena57-utku
03-09-07, 11:41
eğer özgeyle yetkin çift olursa güzel olur....:img-yes:dolunayla yakıştıramıyorum:(

bilen warmı?

Zaten öyle olacak herhalde...:icon_whisFragmanda Dolunay-Yavuz,Özge-Yetkin bakışıyorlardı...:D:)

glçnm
03-09-07, 12:20
arkadaşlar mrb :) en sonunda internetime ve sizlere kavuştum. dün dizinin fragmanını izledim ekip güzel benim için en önemlisi yetkin bey var bence güzel bir dizi olucak :) :)

lil
03-09-07, 12:21
lil esmiş gürlemişsin yine, acayip özlemişim senin bu net çıkışlarını.
Aman diyim 2. kuşağa koyupta gece yarısına vardırmasınlar bir de bile bile çok tutmuş dizilerin karşısında harcamasınlar. Madem ki olmayınca olmuyor (oldurmuyorlar) belki bu değişiklik iyi gelir bize, ne dersin lil?

:) özledin mi sahi nesli.. yoksa allahım allahım yine mi diyip başını duvarlara vuruyo olma:):) valla bende seni özledim..

2. kuşakta olmaz.. ikinci kuşaklar daha bi ağır abi dizilerin yeri olur.. ilk kuşak daha light ailecek çocuk çocuk izlenebilecek dizilerin değilmidir.. harcanmaz bu dizi şüphem yok yani..
bi mahalle dizisi dedim ortalık karıştı be ya:)
ister üstün nitelikli yada dediğin gibi cıv cıv içerikli olsun mahalle dizileri bizde banko dizilerdir.. tutmayanı yok gibi..
psikolojik nedenleri var bence.. mahallede doğduk büyüdük.. herkesin içinde bi özlem var o sıcaklığa.. şehirleştikçe yalnızlaştık paylaşmaktan uzaklaştık.. acıyı mutluluğu yalnız yaşamaktan bıktık.. bi merhabaya hasret kaldık.. komşudan yumurta kalmamışta bi yumurta istemek çocukluk anılarında kaldı.. mahalle dizileri o günleri hatırlattığından mıdır özlem duyulan duyguları yaşattığından mıdır o sıcak samimi havasından mıdır bilmiyorum izleyenleri çekiyor işte:)
bu anlamda bu iş tutar diyorum..
sihir büyü diyince karaincinin o düzeyde olacağına inanmak istemedim.. fantastik bi hikaye.. bizde o türden pek bişiy yok.. o nedenle hem merak ettim nasıl olur diye.. hem ben hala ebru&yetkin kimyasında kaldım vazgeçmek istemedim.. ve bence bu tip bi dizi yani karainci yetkin dikinciler kariyeri için risk dahi olsada alınmış olunan iyi bi risk olduğunu düşünmüştüm.. başarısız olsa dahi reytinglerde.. girilen işin kalitesi kariyerinde bi artı olacaktı bana göre..

eşrefsaatiyle kitlesini genişleteceği belli.. formdan bile belli.. bu bi anlamda iyi.. bi kazanç yani.. bana göre ise çokta gerekli bişiy değil yani:)
izleriz belki yaw.. eğlenceli gibi.. onların kariyerlerinde eğlenceli bi iş.. bizim haftamızda eğlenceli saatler oluşturacak bi dizi.. o kadar:)

zeytingozlu
03-09-07, 12:35
bu dizii baya bi komiğe bnzioo yaa gençin birii elinde su şişesiiyle su içioo tabii saçlarr jöleliii köşeyii dnnçee kabadayııı grüo hmn elindekii suyu kafasınaa döküoyaa orasıı çoook kmik yaa herkess korkuoo iki kabadyıdaaann süperr bi diziye bnzioo:img-wink:

avona
03-09-07, 12:51
bazı arkadaslar y.bingölün bu dizide oynamasının diziye bi eksi getireceğini b dizinin tutyacağını söylemişler ben bi yavuz bingöl hayranı olarak bu arkadaşları kınıyorum ve yavuz bingölün oynadığı zerda ,yanık koza,bayanlar baylar dizlerini ve oşimdi asker,oşimdi mahkum gibi filimlerini ve dizlerini hatırlatır ve nekadar sevilip oynadıkları zamanlarda ilk 3 girdikleri söylerim eğer dizi kaldırılırsa bunun dizinin oynadığı saat ve günle alakalıdır mesala sıla dizinin oynadığı saatte ve günde yayınlanırsa ve geç yayınlanırsa tutulmaz zaten okadar çok dizi başlıyoki millet hangisini izlesin dimi

haluk_tolgahan
03-09-07, 13:03
arkadaşlar dizinin müziği yönetmeni kim acaba. çok merak ettim.müziği hem çok hoş hemde etkileyici. ayrıca çekim kaliteside çok yüksek bence. bu yılın en iddialı projelerinden bence. ramazan ayında yayına girerse bayağı izlenir gibime geliyor. ekimi beklemesinler kaybederler.

elean
03-09-07, 13:26
Bence cok iyi bi dizi olucak.avuz Bingol varsa zaten guzel bi dizi olucagindan kuskum yok ama Yavuz Bingol bıyıkı ama:icon_sorrOlsun ama yeter ki yeni bi dizi olsun biyıklı olmasini istemesemde.bence superr bi dizi :img-yes:

angels18
03-09-07, 13:59
herkese mrb fragmanı cok güzeldi eğlenceliydi özge borakın kafasına perde düştüğü sahne cok komikti güzel bir dizi olacak günü ve saati güzel secilirse ratingler iyi gelir kaliteli oyuncular var umarım yazık olmaz diziye

Moonrosee
03-09-07, 14:06
Dizi oyuncuları hakkında ön yargıda bulunmak çok yanlış.Yavuz Bingöl yada bir başkası hiçbir farkı yok.Eğer dizi tutarsa ve seyirciden iyi not alırsa en önemlisi günü ve saati çok önemli (atv'nin taktiği gibi gece yarısı haberleri ile aynı saatte oynatmazlar umarım) iki başrol oyuncusunun uyumu ile Eşref Saati de meyvelerini toplayacaktır.

Ayrıca Mahalle Dizisi adı altında yapılan yorumlara katılıyorum.Mahalle dizilerinin tv dünyasındaki yeri ve seyirciye yaşattığı tad asla inkar edilemez.İkinci Bahar ve Gözyaşı Çetesi bunların en başındaki örneklerdir.

nuro
03-09-07, 14:07
fragmanı ben de izledim eğlenceli bi mahalle dizisine benziyor.yetkin dikinciler izleme sebeblerimden bi tanesi.şebnem dönmez çok şeker görünüyodu fragmanda bir de dolunay soysert.2 kabadayı ve 3 kadın kim kimle eş olucak meraktayım valla.günü ve saati iyi ayarlanırsa güzel olur.

baharh
03-09-07, 14:19
özge borak-yetkin dikinciler
dolunay soysert tuzcu-yavuz bingöl
fragmandan anlaşılıyo zaten

forever_bim
03-09-07, 14:24
Sevgili Arkadaşlar sizlerden ricam..

*Tek cümlelik mesajlar yazmayınız.
*Site tanıtımlı resimler eklemeyiniz.
*Fragman resimlerini teker teker değil toplu olarak ekleyiniz.

atom karınca
03-09-07, 14:24
özge borak-yetkindikiciler
dolunay soysert tuzcu-yavuz bingöl
fragmandan anlaşılıyo zaten

Yetkin Dikinciler yazalım lütfen :) Avukatı değilim :)

nighhtmare
03-09-07, 14:33
yaaa fragmanı gördum bayıldım baslarda yavuz bıngölle oynadıgı ıcın bana tuhaf geldı ama yetkın dıkıncıler offf super yaaa bana bı turk fılmı wardı kadır ınanır kartal tıbet babaları aynı annelerı farklı ıkı kabadayı kardestıler ona benzıo gıbı geldı ama inşş çok güzel olur yetkın war guzel olmaması mumkun deıl ama özge borakla da iyii b çift olmuslar reklamda özge borak çok tatlıydıı yaa inş guzel bı gun ve saatte olurr ratınglerı de iyii olurrr:img-wink:

baharh
03-09-07, 14:46
atom karınca saol uyardığın için ;)
inş güzel bi güne koyarlar
yetkin dikincilerle özge borağın oynamasına o kadar sevindimki anlatamam özgenin hep sevdiğim biriyle oynamısını isterdim içimden hep sinan tuzcu gecerdi ama yetkin olmasınada sinan tuzcu oynamış kadar sevindim çünkü yetkinide çok beğeniyorum

atom karınca
03-09-07, 14:48
Sevgili Baharh, mesajın için çok teşekkür ederim. Sadece Yetkin için değil herkes için senin benim için de insanların isimlerinin ve soyadlarının yanlış söylenmemesi taraftarıyım. Dizi bence 1. kuşak olacak gibi ve iftar saatine de çok yakışırdı yani Ramazandan sonrayı beklemeyelim diyorum ama benim seyahatten dönüşümü bekleyebilirsiniz :) :) 26sından itibaren memlekette olacağım :) ne kadar bencilim :)

sude9
03-09-07, 14:57
Yanlış görmediysem isimler Eşref Kara ve Sarı Eşref diye geçiyordu:)oldukça hoş olmuş

Eşref'ler mahalleden geçerken gençlerin ne halde iken ne hale büründüklerini izlemek oldukça keyifli:) çok sevimli ve güzel bir tanıtım filmi hazırlanmış....

kv__kvp
03-09-07, 15:07
duyki imzalar güzel olmuş :) kaptım, kullanıyorum

fotoğraf ekleyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

bu dizi kıpır kıpır insan fragmanı izlerken bile gülüyo, içi kıpır kıpır oluyo:happy0064

ama ramazandan sonraymış keşke biran önce başlasa

sena57-utku
03-09-07, 15:33
Resimler için teşekkürler...:)
Duygu Abla imzalar süper olmuş...Sağol...:)
Yavuz Bingöl bence bu diziye artı puan kazandıracak...Bence dizide ismen en fazla tanınan Yavuz Bingöl...:)
Oyunculuğunu önceden biliyorduk zaten dizilerinden,filmlerinden...:)
Bakalım bu karakteri nasıl oynayacak...İzleyip karar verelim...:D

forever_bim
03-09-07, 15:43
Fragmanı meslektaşım (o kendini biliyor) sayesinde izledim. Çok hoş bir dizi gibi geldi bana. Kabadayılardan korkan gençlerin saç şekilleriyle oynama ve de küpe saklama sahnelerinde baya bir güldüm ve de herkes rolüne çok yakışmış. Umarım güzel bir yayın saatinde bizlerle olur bu şirin dizi. İzlemek istiyorum çünkü.

Moonrosee
03-09-07, 16:14
Fragmanı yeni izleyebildim.Çok güzel çok özenle hazırlanış.Fonda çalan şarkı sanki Yeni Türkü'nün besteleriyle onların müzikleri gibi olmuş ama herşeyi ile dört dörtlüktü.

Mahallenin delikanlıları Sarı Eşferi görünce çifte telli de oynuyorlar piercing'lerini de saklıyorlar:img-hyste Özellikle mahallenin Truva Ferayesi çok canlar yakacak gibi.80'lik dedeler bile 20'lik delikanlılar gibi oluyor:) Reyhan'ın Sarı Eşrefi gördüğünde perdenin başına geçmesi Ceylan'ın Kara Eşref'i görünce suyu alt komşu teyzenin başından aşağı dökmesi süperdi.

Bu dizi gerçekten çok sıcak ve samimi ailece izlenebilecek bir yapım umarım reyting canavarına kurban gitmez.

Not: Duyki ellerine sağlık imzalar çok güzel olmuş

sena57-utku
03-09-07, 17:22
Açıkçası ben bu tarz dizileri bu zamana kadar hiç izlemedim...:)Niye bilmiyorum hoşlanmıyorum galiba...
Ama bu diziyi izleyeceğim...Oyuncu kadrosunun bu kadar iyi olması,kaliteli oyuncuların yer alması izlememe değer...:)
Yetkin Dikiciler'le Yavuz Bingöl'ü fragmanda öyle görünce içim ısındı diziye...:D:D:D

_meLike_
03-09-07, 17:54
Yetkin Beyin hızına yetişilmiyor doğrusu.Ulak,Dağlı,Kara İnci haberlerini beklerken birden tanıtımda Eşref Saatinde görünce şasırdım.Süprizleri çok seviyor belli :)
Dizinin fragmanını dün gece gördüm.Henüz yayın günü ve saati belli değil sanırım.Yetkin Bey pek bi tatlı mahallenin bıçkın delikanlısı olarak izlicez :)
Mavi Gözlü Dev filminden sonra onu tekrar Dolunay Soysertle görmek çok güzel olacak.Dağlı ve Kara İnci projeleri başka bahara kaldı herhaldee:icon_whis

atom karınca
03-09-07, 20:03
1. BÖLÜM

Kara Eşref ve Sarı Eşref, aynı mahallede aynı gün doğmuş iki çocukluk arkadaşıdır. Ebeleri bile doğum anında iki ev arasında koşturmaktan helak olmuştur. Doğdukları an babaları, ikisine de dedelerinin adı olan Eşref'i koyar. Eşrefler, çalışmak için uzaklara giden babalarını çocukları boyunca göremezler.

İlkokulda biri sarı diğeri kara kafasıyla aynı sırada yan yana otururken, öğretmenleri birine sarı diğerine kara demeye karar verir. Lakapları, hep saygıyla andıkları ilkokul öğretmenlerinden hatıra kalır.

İlkokulda bir yandan ayakkabıyı boyacılığı yaparlar. Bir gün yan yana iki delikanlının ayakkabılarını boyarlarken, müşteriler birbirine girer. Ortalık curcunaya döner. Kavgada iki ufaklık Eşref heba olacakken, mahallelerinin içlerini titreten kabadayısı Alemdar Ağa yetişir, kavga diner, ikisini birden enselerinden kaldırır.

Alemdar Ağa Eşrefleri yere bıraktığında, sahne kahvede açılmıştır. İkisi de artık Alemdar Ağa'nın himayesindedir. Ona kahve götürmek için birbirleriyle yarışırlar. Biraz palazlandıklarında, birbirlerinin kız kardeşlerine vurulurlar, uzaktan uzaktan bacılarını keserler. Alemdar Ağa'nın da terziliğini yapan olan mahalle terzisi bilge kişi Yadigar da hep başlarındadır.

Biri davul biri kemençe eşliğinde askere yollanırlar. Askerden döndüklerinde yine kabadayılık raconunu öğrendikleri Alemdar Ağa'nın yanındadırlar.

Bu arada Alemdar Ağa, saldırı anında son nefesini verirken, "Kahvenizi, mahallenizi bu çapulculara yedirtmeyin. Son nefesinize kadar oraya sahip çıkacağınıza bana söz verin" diye yemin ettirir.

Eşrefler arasındaki didişme hapiste de devam eder. Onlar hapiste iken bacılarına, yamakları olan Hayati ve Sebati sahip çıkar. Hem bacıları hem de yamakları himayesinde tutan kişi ise terzi Yadigar'dır.

İki Eşref'in birbirlerinin bacıları ile yaşadıkları gizli aşk mahpusta iyice alevlenir. Gizli gizli mektuplaşmalarla sürer gider. Bacıların en büyük hayali, tahliye gününün hemen ardından Eşrefleri ile evlenebilmek, aradaki husumeti de bitirmektir.

Eşreflerin hapishanede geçirdikleri sure boyunca aralarında artan gerilim dişarıya da sirayet etmiştir. Eşrefler tahliyelerine yakın yamaklarına talimatı verirler: Kahve bir duvarla ikiye bölünecek, bir yanı Kara'nın, bir yanı Sarı'nın olacak!

Eşrefler 4 yılı hapishanede geçirdikten sonra tahliye olurlar.

Tahliye olduktan sonra ortak düşmanları gene karşılarındadır: Mahalleye yapılacak olan Marina Projesi…

Eşrefler çıkar çıkmaz bir yanda günlük hadiselerde birbirleri ile didişmeye, bir yandan da ortak düşmanlarına karşı birlik olmaya, ama burada da mücadele yöntemleri konusunda gene didişmeye devam ederler.

Bu arada sevdalılarına da kavuşamamışlar, ikisi de birbirlerine bacısını vermemiş, bacılar da muratlarına erememiştir.

Turgay'ın temsil ettiği kötü adamlar da sürekli kahve ile sorunlar çıkararak iş başındadırlar. Son çareleri, iki Eşref'I daha da birbirlerine düşürmek, güçsüz kılmak ve mahalleyi içten fethetmek için görevlendirdikleri Truvalı Feraye'dir.

Feraye, lokanta açmak için mahalleye taşınan, çok güzel, çekici ve cazibeli bir kadındır. Eşreflerin bir türlü saadete eremeyen bacıları ve Yadigar'ın çırağı ile ilişki kurar. Bu 3 karakteri de etkiler. Mahalleye şehir hayatını, lüksü, kapitalizmin temsil ettiği her tür değeri bir nakış işler gibi düğüm düğüm taşıyacaktır.

Asıl görevi ise iki Eşref'e de ayrı ayrı boncuk dağıtmak, iki can dostu ve can düşmanı arasındaki rekabeti iyice kızıştırmaktır.

Ana hikaye sürerken, Eşreflerin temsil ettiği geleneksel değerlerle günümüz değerlerinin çatışmasını görürüz. Eşrefler bu nedenle zaman zaman mahallenin bazı unsurları, özellikle gençler ile de karşı karşıya gelebilir. Hatta birbirlerinin bacısı olan sevgilileri ile bile… Çünkü kızlara gore durumun özeti şudur:

"Paramız var paramız yok, aşkımız var kavuşmamız yok, hayatımız var ama her gün ölüyoruz. Satalım kahveyi, evlenelim, uzaklara gidelim…" :)

Özellikle Feraye ile birlikte mahalleye modern hayatın sızışını izleriz. Hamam yerine jakuzi konuşulur, lavanta kolonyasının yerini parfüm alır. Yadigar Usta'nın dikişi bir başkadır ama Feraye'nin hediye ettiği marka bir gömlek de hiç de kötü değildir… Rakı ata içkisidir ama Feraye'nin evinde içilen bir kadeh viski de baldan tatlıdır. Bu kadınla birlikte karşı durdukları her şey hayatlarına tatlı tatlı sızıverir.

ASKPEREST
03-09-07, 20:16
atom karıncam her zamanki gibi formundasın:) teşekkür ederiz özet gelmiş...tanıtım filmini birkaç gün önce gördüm...iyi bir kadro...ben yavuz bingöl'ün de bu işi kotaracağına inanıyorum. sevimli sıcak bir mahalle dizisi gibi gözüküyor...ilk bölümü izlenmeye değer...göreceğiz artık...sahi ilk bölüm ne zaman?

atom karınca
03-09-07, 20:18
Canım evet atom gibi çalışmaya devam. Hala pek yakında yazıyor dizinin kanalında :) Umarım 26sına kadar başlamaz :) :) Başlarsa da artık ilk bölümü bir yerden bulur izlerim. Nesli acaba o kedi YDnin pardon Sarı Eşrefin kedisi olabilir mi dedi?:)

Bence tüm karakterler yerine oturmuş, tanıtım gayet başarılı, oyuncu seçimleri gayet başarılı, hikaye çok sevimli özellikle kedimiz daha da sevimli :)

mavi deniz
03-09-07, 20:54
valla süper herşey elinize saglık arkadaşlar herşey için:good: ayrıca isterse bu dizi seneryo açısından sürünsün bu kadroyu kanımca o bile gölgede bırakamaz heleki özgem varsa:img-icecr onun gül hatrına o bakışına gülüşüne izlerim arkadaşlar :icon_whisdaha öncede dedimya onu izlemek için çıldırıyorum başlasada izlesem ya:):happy0064

mavi deniz
03-09-07, 21:07
line saglık hakkaten çekilmeyen karesi kaldımıki ya ben en çok özgeli kısma hastayım ama canım ya melek yüzlüm çok şeker bu kıza gülmüyo diyenler utansın şu karelerde nasılda işveli işveli gülüyo:)

sena57-utku
03-09-07, 21:09
atom karınca süpersin...:)Özet ve eklediklerin için sağol...:)
Özge çok tatlıydı fragmanda...:)Sarı Eşref'e bakacağım diye...:):)

BERNA
03-09-07, 21:28
Nden bilmiyorum ama Eşrefler'in birbirlerinin kızkardeşlerine sevdalı olacağı içime doğmuştu :good: Düşman ailelerin fertlerinin aşkı her zaman çok satan bir öykü olmuştur ve de layıkıyla işlenince son derece de güzel sahneler görebiliriz.

Özge Borak bundan daha önceki rolünden dolayı bence son derece yanlış bir yargı verdi soğuk ve gülmez diye. Fragmandan bile bu dizide bol bol gülümseyeceğini anlıyoruz :)

mavi deniz
03-09-07, 21:42
Nden bilmiyorum ama Eşrefler'in birbirlerinin kızkardeşlerine sevdalı olacağı içime doğmuştu :good: Düşman ailelerin fertlerinin aşkı her zaman çok satan bir öykü olmuştur ve de layıkıyla işlenince son derece de güzel sahneler görebiliriz.

Özge Borak bundan daha önceki rolünden dolayı bence son derece yanlış bir yargı verdi soğuk ve gülmez diye. Fragmandan bile bu dizide bol bol gülümseyeceğini anlıyoruz :)

haklısın zaten özgeye neden soguk diyorlar anlamış degilim çok tatlı o gülünce yüz ifadesi o kadar güzelleşiyorki zaten normal hayattaki fotolarındada öyle hep gülüyor şeker şey ya süğper bence çok sıcak kanlı çok tatlı bakalım ben sabırsızlıkla bekliyorum canımcımı:):happy0064:happy0064

_meLike_
03-09-07, 21:44
Atom Karınca yine tam tıkırında :) Bu ne hız

Sonunda bende tamamını izledim fragmanın.Özge Borağı Ihlamurlar Altında pek soğuk bulurdum ama bu dizide tam tersi birden kanım ısındı.
Dizinin yayın günü ve saati tam kesinleşmedi değil mi :icon_whis

sena57-utku
03-09-07, 22:21
Atom karınca bunlarda çok güzel,ellerine sağlık...:)
Ben de Özge Borak'ı Ihlamurlar Altındada soğuk bulurdum ama cidden çok şeker bu dizide...Fikrim değişti...:)
Oyuncularıyla,müziğiyle,konusuyla hoş bir dizi...Umarım rating kurbanı olmaz...:)

Şah-Rû
04-09-07, 08:52
Çok aksi bigün ve saate konulmazsa sanıyorum çetecilerin çoğu da en azından ilk bölüme bakacaktır. Böyle bi karara vardık yani. ASKPEREST im de ses vermiş. lil e dediğim gibi belki bu sene koyu sevdalardan uzak dursak daha iyi olacaktır ne dersin?:img-wink:
Atom evet ya o kedi sadece tek sahnede geçmiş olmasın, Eşreflerden birinin pisisi olsun. Çok tatlı bişey, fragmanı izlediğimde ilk ona takıldım ben.
Anladığım kadarıyla sanki zaman durmuşçasına buram buram eski İstanbul havası kokan bi mahallede komik kuşaklar arası çatışmalara tanık olacağız. Jöleli saçlarını yatırmak için bi şişe suyu kafasından aşağı boca eden arkadaşa çok güldüm. Ahmet Uğurlu' yu tekrar ekranda görmek güzel. Özge Borak diğer dizisinde dramatik bir rolde olduğundan insanlara soğuk geldi herhalde, burada gayet sempatik görünüyor. Dolunay Soysert zaten kendini fazlasıyla kanıtlamış bi oyuncu. Yavuz Bingöl' ün böyle bir kadro içinde sırıtmayacağını düşünüyorum. Kadro güzel konu da, işleyişi de öyle olursa ailecek izlenecek seyirlik bir dizi olur. Bu sene de böyle takılalım, napalım.

oslemm
04-09-07, 09:06

zaten ilk fragmanı gördüğümde hem sevindim hemde ona soğuk diyenlerin görmesini istedim bencede arkadaşım bu dizide bol bol gülücez:happy0064:happy0064
bu arada atom karınca özge(reyhan)fotoğrafları için sağol

baharh
04-09-07, 11:07
aslında özge soguk biri değil i.h.a acı ceken birni oynadığı için senaryo gereği yüzünün gülmemesi gerektiği için soguk dediler bu dizidede tam tersi cok sıcak çünkü öyle olması gerekiyo ben en cok özge ve dolunayın ilişkilerini merak ediyorum ikiside bir birlerinin abilerine aşıklar ay biran önce başlasada izlesek umarım güzel bi saate koyarlae

briTugba
04-09-07, 11:08
bence o sarı kedi sarı eşref in olsun:)
bi tanede kara kedi olsun kar olanın olsun:img-icecr

Şah-Rû
04-09-07, 11:12
O "bir arkadaşın" orayı Kanlıca' ya benzettiğini de ekleseydin atomcum. :img-wink: Sanıyorum Beylerbeyi Kuzguncuk tarafları olsa gerek. Eski İstanbul havasını yansıtan yerler. Sultanahmet, Kadırga, Cankurtaran da tahminlerimiz arasındaydı gerçi.

forever_bim
04-09-07, 11:14
Ihlamurlar Altında'nın tüm bölümlerini izlemiş birisi olarak Özge Borak'ın oynadığı Elif karakterinin soğuk değil olaylar karşısında soğuk kanlı hareket eden bir karakter olduğunu düşünüyorum. Daha önceden oynadığı Nazlım ise Sultan Makamı'ndaki en sert karakterlerden biriydi. Geçmişteki projelerinde sert ve keskin karakterleri canlandırdığı için soğuk olarak nitelemek doğru olmaz. Sonuçta senaryonun gerektirdiği rolü oynayacak. Burdaki Reyhan belli ki önceki karakterlerden oldukça farklı. İzleyelim ona göre karar verelim diyorum ben.

atom karınca
04-09-07, 11:17
Sah-ru'cuğum, bak ne buldum, ne dersin :)

Eşref Saati Sokak

üsküdar rumi mehmet paşa mahallesinde bir sokaktır. doğancılar caddesi üzerinde restore edilmiş bir ahşap binanın yanından girer. sokak üzerinde özel batı koleji vardır.

Haritadaki yerine de bakınca bana mümkün geldi canım. Karşı sahil çok yakın ve gördüğü yer de o uzun binanın olabileceği yerler Taksim ve civarı.

Antialiye
04-09-07, 11:22
Ne kadar içten sıcak ve güzel bir fragman yapmışlar. Valla bana pek sıcak gelmiyordu bu dizi pana olmasına rağmena ma adamlar cidden sağlam fragman yapmışlar. Hele o Yavuz Bingölü görünce saçını su döküp gözlüğü çıkartılan sahneye hasta oldum. Bizde amcam görmesin diye az sakalımızı saklamadığımız dönem geldi de:img-yes:

Geçen sene vadi hariç 0 giden dizi hayatım böylece şenlencek gibi gözüküyor

baharh
04-09-07, 11:25
Ihlamurlar Altında'nın tüm bölümlerini izlemiş birisi olarak Özge Borak'ın oynadığı Elif karakterinin soğuk değil olaylar karşısında soğuk kanlı hareket eden bir karakter olduğunu düşünüyorum. Daha önceden oynadığı Nazlım ise Sultan Makamı'ndaki en sert karakterlerden biriydi. Geçmişteki projelerinde sert ve keskin karakterleri canlandırdığı için soğuk olarak nitelemek doğru olmaz. Sonuçta senaryonun gerektirdiği rolü oynayacak. Burdaki Reyhan belli ki önceki karakterlerden oldukça farklı. İzleyelim ona göre karar verelim diyorum ben.

hasan cok doru söyledin oynadığı karakterden kaynaklanıyodu ama bu diziyle soguk biri olmadığınıda göstericek bize izleyelim görelim diyorum :img-wink:

by_Travis
04-09-07, 11:31
bu dizinin basliyacagini duydugumda pek onemsememistim
bilmiyorum ilgimi cekmemisti ancak fragmani gorukten sonra bu fikirlerimde degisiklikler oldu
her seyden once sizlerinde belirttigi gibi sicak,samimi,sirin bir fragman olmus umarim dizide fragmani kadar olur...
yogun olmam sebebiyle belki diziyi tvden izlemiyebilirim ancak bu dizinin takipcisi olacagim bu internet mi, olur tekrar bolumleri mi olur bilemem ama takip ederm bu diziyi...

forgetmenot
04-09-07, 11:32
Benim güzel arkadaşlarım,bazılarının ikizi(!) buralardaymış ben de sohbete yatay geçiş yapayım.Aslında Yetkin Dikinci'lerin sırada olan bir çok projesinin arasından sıyrılıp ilk sıraya yerleşen aceleci,ateş gibi bir proje bu Eşref Saati.Tam Eşref Saati'ne denk gelmiş!Zaten insanlar da Eşref saati'ne denk gelince 'şeker gibi,çok uyumlu olurlar ya.Bence bu dizi, insanın tüm sinirini,günlük stressini alacak,seyredenler pamuk gibi,şeker gibi olacak!Nasıl mantık yürütme?Bu sıcaklarda bu kadar oluyor ,idare edin artık!:icon_shad:img-hyste

lil
04-09-07, 12:48
Ihlamurlar Altında'nın tüm bölümlerini izlemiş birisi olarak Özge Borak'ın oynadığı Elif karakterinin soğuk değil olaylar karşısında soğuk kanlı hareket eden bir karakter olduğunu düşünüyorum.

geçenlerde sözettiğim soğuduğum bi arkedeşim vardı ya:) birbirimize böle diziler tavsiye ederiz.. sonra birbirimize gireriz gerçi:) o bana ıhlamurlar altındayı önermişti.. neyse özge hanıma baktım cidden bana soğuk geldii.. bi kıltüy reklamında gördüm orda da soğuk geldi:) sanki sarışın soğukluğu var üstünde.. kumralda pek alışık olmadığımız türden..
birlerine soğuk gelmesi birilerinin oyunculuğu iyi değildir anlamına da gelmiyor ki.. misal herkesin julia roberts sempatikliğinde olma şansı yoktur da.. bu soğukluk michel pfeiffer oyunculuğunu gölgelemez hatta ayrı bi hava gizem katar çoğu zaman oynadığı karakterlere.. diye düşünüyorum ben..
eşref saati fragmanında herzmankinin aksine sıcak geldi.. demek ki kalıtsal bişiy değil onunkisi dedirtti:)

neslicim burlarda avare avare dolaştığıma bakma.. kalbim derin koyu sevdalarda kaldı.. hatta çete dönemlerinde zorla izlettiğim protestolara kattığım arkadeşlerimden biri cevahiri gördüm bi dizide ama ona yakışmamış dedi.. dolaylı bağımlı tipler bile böle orlarda kaldı yani:) bekliyoruz bakalım senaryo replikler nasıl gelecek..

not:on düzeltme yaptım dokuzu michelin adını doğru yazma inadımdan kaynaklı.. ne zor bi örnek verdim böle ya:)

Şah-Rû
04-09-07, 13:17
Atomcum bende Kuzguncuk falan oralarda dolanıyordum işte. Mümkündür Üsküdar, Zeynep Kamil yüksek kesimler olabilir.
Bize yaramıyor koyu sevdalar lil im, bak ne hale geldik. Bu sezon böyle takılalım. Birazda yüzümüz gülsün di mi ama. Burada da sevda var daha bi şenlikli ama olsun. Sevda demişken Dolunay Soysert (oynadığı karakterin adını unuttum şimdi) Kara Eşref' e nasıl bakıyor öyle, gözleriyle konuşmak diye buna derim. Ben bu sevdayı destekleyeceğim gibi geliyor.
forget o ikizin kulağını çekeceğim ben bu gidişle, kota uygulamak lazım ona. :img-wink: Dediğin gibi çözmekle uğraşmayacağımız, beyin fırtınaları yaşatmayacak aksine rahatça izlenip haftalık stresimizi alacak bir dizi gibi geliyor bana da. Yeterki ortalama bi konuyu cıvıttırmasınlar.

forever_bim
04-09-07, 14:14
Sevgili Şah-Rû Dolunay Soysert bu dizide Ceylan adlı karakteri canlandırıyor. Zaten sizin de belirttiğiniz gibi bu dizideki hikaye iki çiftin hikayesini anlatıyor. Yan karakterler de oldukça güçlü bence. Öteki türlü yani öyküyü tek çiftin üzerine kurarlarsa dizi hem sıradanlaşır hem de bıkkınlık getirir.

nighhtmare
04-09-07, 16:23
yaaaa süperrr yaaa özetı smdı okudum bayıldımm çookk güzel olucakk tbı gunu ve saatı ıyı olursaa yetkın dıkıncıler sahaneee onu ızlemek çok güzel olucak özge borak la çok iyi bi çitf olmuslar dolunay soysertle yavuz bıngöl de yakısmıs yavuz bıngolun hiç bi dizisınnı ızlemedıgım halde bu dızıyı kesınlıkle ızlemeyı dusunuorum yetkın dıkıncıler ızlenmezmıı :happy0064:img-yes:

huuubbban
04-09-07, 16:39
dizi izlemem diyordum, efsanem bitti televizyonda bitti diyordum ama bu dizi çok keyifli olacağa benzer,fragmanı gördüğümde kalakalmıştım özeti okudum resmen bayıldım,çok iyi bir iş olacağına eminim, yetkin dikinciler, dolunay soysert ve özge borak zaten kendilerini kanıtlamış insanlar,heyecanla bekliyorum.. taklitlerle dolu tvde sanırım oldukça farklı bir iş izleyeceğiz nihayet..dilerim hakettiği ilgiyi görür..saygılar..

dFKto
04-09-07, 18:36
Yetkin Dikinciler'i Kara inci dizisiyle beklerken bu diziyle çıktı karşımıza, biraz burulmadım diyemem. Onu Ebru Özkan'la birlikte oynarken görmek istiyordum. Eğer uygun bir günde yayınlanır, ve ilgimi çekmeyi başarırsa izleyemeye niyetliyim.

Charming
04-09-07, 20:25
Arkadaşlar birşey sorucaktım:icon_whis Burçin terzioğluna dizi ile ilgili teklif gitmiş peki onun yerine kim oynıyacak:icon_whis

forever_bim
04-09-07, 20:42
Arkadaşlar birşey sorucaktım:icon_whis Burçin terzioğluna dizi ile ilgili teklif gitmiş peki onun yerine kim oynıyacak:icon_whis
Evet ilk teklif Burçin Terzioğlu'na gitmiş. Ama onun yerine Özge Borak Şakrak oynayacak.

She7a
04-09-07, 20:44
resim cok ilginc ve guzel olmus ama birsey demeden gecmeyecegim.
o kırmızıgul nedir ya hangi kabadayı gul takar yahu. :img-hyste

atom karınca
04-09-07, 20:50
resim cok ilginc ve guzel olmus ama birsey demeden gecmeyecegim.
o kırmızıgul nedir ya hangi kabadayı gul takar yahu. :img-hyste

Aaa aşk olsun canım "gül" en güzel çiçektir :img-wink: Anlayacağın "gül"e laf söyletmem :)Bence gayet şık durmuş :)

Özge Borak yerinde bir seçim olmuş. Daha olgun duruyor.

Başlık dışına çıkmayalım canım Tugbacığım, kadroda Ebru yok biliyorsun ve bu yüzden de mesajlar teker teker siliniyor :(

briTugba
04-09-07, 21:04
ama lil sonra daha başka dizileri war dedim yaaa...onun yolu açık yanlız ebruşla yetkini yanyana görme ihtimali beni sewindiriyor :img-yes:

sena57-utku
04-09-07, 22:00
Duygu Abla bunlarda çok güzel olmuş...Sağol...Ayrıca yorumun içinde birşey değil...:)
Dizinin tarihi tam olarak belli değil,değil mi?...:):)
İnşaalah günü ve saati uyar bana...:D:D

papatya67
04-09-07, 22:14
arkadaşlar içimde bir his var.. bu dizi tutacak..çok değişik ve güzel bir dizi..merakla başlamasını bekliyorum...:img-wink:

sude9
04-09-07, 22:36
İKİ İNATÇI KABADAYININ EĞLENCELİ HİKAYESİ

Show TV yeni sezona bomba gibi dizilerle giriyor. Çok yakında ekrana gelecek yepyeni dizilerden biri olan Eşref Saati'nde, birbirlerinin kız kardeşlerine aşık, inatçı iki kabadayının hikayesi anlatılıyor.
Eşreflerin kız kardeşleri rolünde Dolunay Soysert ve Özge Borak Şakrak oynuyor. Mahallenin terzisi Yadigar ise iki Eşref arasında uzlaşmanın adresi olacak. Yadigar karakterini Ahmet Uğurlu canlandırıyor.

Bu özet fragman kadar güzel ve eğlenceli,fragmanı izlemek bile neşelendiriyor insanı diziyi izleyince de aynı neşenin olacağına şüphe yok.....kesinlikle çok güzel bir dizi olacak

BeyazGelincik21
04-09-07, 23:03
Fragmanını ilk kez bu akşam izledim bu dizinin.Hoşuma gitti doğrusu eğlenceli bir diziye benziyor ayrıca oyuncularda çok iyi seçilmiş Yetkin Dikinciler,Dolunay Soysert zaten sevdiğim oyuncular bence bu dizi tutar.

EvaLongoria
05-09-07, 07:13
Kesinlikle kaçırmayacağım bir dizi olacak.

Şebnem Dönmez & Dolunay Soysert & Yetkin Dikinciler

Bu 3 isim beni bitirdi zaten.

Akşam fragmanını görünce de işte budur dedim :)

omayra73
05-09-07, 08:20
Merakla beklediğim bir dizi. Kadro çok iyi. Kaliteli bir yapım olacağına eminim. Umarım Pana Film bu sefer şeytanın bacağını kırar. Dizi kalıcı olur...

mesburcum
05-09-07, 08:36
Kadro çok iyi. Umarım izlemeyi planladığım bir dizi ile aynı saate gelmez ve izleyebilirim Eşref Saati'ni...

Dolunay Soysert, Yetkin Dikinciler beğendiğim oyuncular arasında. Özge Borak'ı Ihlamurlar Altında'da beğenmiyordum ama fragmandan anladığım kadarıyla Eşref Saati'nde gayet başarılı olacak.

Ayrıca fragman çok güzel hazırlanmış. Diziyi izlemeyi çok istiyorum.

baharh
05-09-07, 09:54
fragmanı en az 30 kere izlemişimdir neten genede bıkmadım cok güzel dizi olucak bide müzigide cok hoşuma gitti aca nezaman başlıycak umarım güzel bi güne koyarlar

tugce&
05-09-07, 17:04
dizi çok güzle bir dizi olucakyavuz bingöl şebnem dönmez dolunay soysert Yetkin Dikinciler süper bir kadro yani müziğide çok hoş fragmanı çok hoştu bu arada zamanı belli mi arkadaşlar??

mavi deniz
05-09-07, 21:00
ya sürekli showda geziniyorum fragmana bi kere denk gelemedim ya özgecimi bi kere bilem göremedim ne zaman başlıycak bu dizi ya :(

lykiadreamer
06-09-07, 01:40
Özge borak yetkin dikinciler dolunay soysert aynı dizide olucak da ben izlemicem..böyle bişey mümkün diil:D
Eşref saati'nin kadrosuna bayıldım ve bu sezon favori dizilerim arasında olabilir..olabilir diyorum çünkü eşref saati'ni geçen sezonun iddialı yapımlarıyla aynı saate koyarlarsa izleyemem ve gerçekten çok üzülürüm..gerçi izlediğim o kadar çok dizi var ki birinin biriyle çakışmaması mümkün diil..:D gene de izlemeyi çok istiyorum,,show tv duy sesimi,çakıştırma şu dizilerimi ya:D

zarpandit34
06-09-07, 16:48
Bu sezon yeni başlayan diziler içerisinde gözüme kestirdiğim tek dizi ;) Tabiki bunun en büyük sebebi kadrosu..Yetkin Dikinciler, Dolunay Soysert, Özge Borak..Başka birşeye gerek yok sanırım..:)

Umarım oyuncularına layık bir hikayesi olur.

kaptan jack
06-09-07, 16:51
fragmanına bayıldım izlemek çok hoşuma gidiyor,oyuncu kadrosuda harika.....sanırım konusuda eglenceli ee daha ne olsun...........:img-blush

seleniti
06-09-07, 16:57
Fragmana bende bayıldım, kadro müthiş, yetkin dikincileri izlemek çok güzel olacak.
Umarım hikayeside güzel olur.

sena57-utku fotograflar için teşekkürler:happy0064

sena57-utku
06-09-07, 17:57
Önemli değil...:)
forever_bim afiş çok güzel olmuş...Ellerine sağlık...:)
Günü belli olmadı dizinin değil mi?...:)Ne zaman başlayacak acaba...:)

sude9
06-09-07, 18:51
Ellerine sağlık Hasan

fragman her çıktığında oturup keyifle izliyorum...çok sıcak ve samimi ...dizi de öyle olacaktır eminim...birbirlerinin kızkardeşlerine aşık olma durumları eşreflerin başına eğlenceli ve komik işler açacak gibi...

gaby_87
07-09-07, 10:22
sabırsızlıkla beklediğim bir diğer dizi eşref saati yetklin dikinciler beğendiğim bir aktör ve yavuz bingölün sanırım bütün dizileriniizledi..kadro kesinlikle harika emiim çok güldürecekler bizi..
fragmanı öldürdü beni ya birde diziyi izlerken gireceğim modu düşünemiyorum:):)

bu arada EvaLongoria imzalar çok hoş teşekkürler

rhett-butler8/1
07-09-07, 10:37
yeni sezonda izlemeyi düşündüğüm bir dizi....fragmanı da çok eğlenceli olmuş ayrıca....yavuz bingölü böyle bir karakterde izlemek ilginç olacak...

kadro çok güzel özellikle özge borağın olmuş olması beni çok sevindirdi...

başarılı olacağını umuyorum.....biraz da komedi olsun değilmi bu kadar acıtasyonlu dizilerin arasında:img-yes:

tugce&
07-09-07, 11:52
EvaLongoria çalışmalrın için tşkler haklısın gerçekten de devler geliyor zamanı ne zmn belli olcak acaba çok merak ediyorum çok eğlenceli olcak :happy0064

baharh
07-09-07, 18:57
imzalar cok güzel olmuş ardaşlar elinize sağlık bu arad eşref saatinin yeni fragmanını gösterdiler aslında ilkiyle aynıydı ama biraz daha ekleme yapmışalar ama dolunay soyserti hiç göstermediler aca vazmı geçti oynamaktan

lil
07-09-07, 23:20
arkadaşlar fragmanda dolunay soysert yok:( filmden ayrıldı mı acaba.. çok çekici kışkırtıcı bakıyordu bu çift mi öne çıkacak derken tamda.. fragmandan sonra ayrılma kararı ilginç.. noldu acep..
belki de iyi oldu kendi adına:)
bu arada yekin dikincilerin adı yavuz bingölden daha sonra yazıyor.. bu da beni rahatsız etti..

luciapink
07-09-07, 23:24
arkadaşlar fragmanda dolunay soysert yok:( filmden ayrıldı mı acaba.. çok çekici kışkırtıcı bakıyordu bu çift mi öne çıkacak derken tamda.. fragmandan sonra ayrılma kararı ilginç.. noldu acep..
bu arada yekin dikincilerin adı yavuz bingölden daha sonra yazıyor.. bu da beni rahatsız etti..

fregmanı bende gördüm keyifli bir diziye benziyor başrolde yetkin dinçerler olduktan sonra izlememek olurmu zaten o diziyi arkadaşım senin takıldığın ayrıntıya bende takıldım 1. fregmanda doluay soysertide göstermişlerdi ama bugünkü fregmanda göremedim acaba bi sorun mu var umarm olmaz....

haymana
08-09-07, 03:49
Aksam gazetesinin haberine gore Dolunay Soysert disiplinsiz davranislari, ve menejerinin tuhaf tutumu yuzunden dizi kadrosundan cikartilmis. Yerine girecek oyuncu hakkinda ise bilgi verilmiyor.

EvaLongoria
08-09-07, 07:30
Menajerinin yüzünden diziden atıldı

SHOW TV’de ekrana gelecek olan ‘Eşref Saati’ dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Dolunay Soysert’in dizi ekibinden çıkarıldığı açıklandı. Yapımcı firmanın, Soysert’in ‘profesyonellikle ve şirket prensipleriyle bağdaşmayan tavırları’nı gönderilme gerekçesi olarak gösterdiği öğrenilirken, kulislerde dolaşan dedikodulara göre Soysert’in asıl kovulma nedeni menejeri... Öte yandan yapımcı firma Pana Film, Soysert’in yerine gelecek isimle ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

briTugba
08-09-07, 07:39

başından beri ben zaten bundan korkmuştum bir oyuncunun geri planda kalmasından ..işte oda oldu...amaoyunculuğuyla öne geçer :img-wink:....

forgetmenot
08-09-07, 09:33
başından beri ben zaten bundan korkmuştum bir oyuncunun geri planda kalmasından ..işte oda oldu...amaoyunculuğuyla öne geçer :img-wink:....

Basit pazarlama taktikleri.Akılları sıra daha daha çok seyirciyi bu yolla bulacaklar.(Adı geçen oyuncunun talebi de olabilir.Bilemiyoruz)Seyredenler ha bay/bayan X'in dizisi diyecek hesap o!

Ben de Yetkin beyin yeteneğinden eminim.Böyle şeyler onun için mühim değil,yeter ki dizinin ahengi iyi olsun dizi sürsün biz onun müthiş oyunculuğundan mahrum kalmayalım!

onur29
08-09-07, 10:08
Dolunay Soysert kadrodan çıkarılmış demek. Üzüldüm yaa. Ben izlemeyidüşünüyodum. Dolunay hanım çok iyi bi oyuncu ve ben iş disiplininden şüphe etmiyorum kendisinin. Başka nedenler polabilir bua rada bu gün Milliyet gazetesinin tv dergisinde oyuncu kadrosunda Özge Borak yerine Şebnemn Dönmez'in ismi yazıyo. Özge Borak ta mı? ayrıldı? Yada Dolunay Hanım yerine şebnem Dönmez mi geldi?

EvaLongoria
08-09-07, 10:24
Dolunay Soysert kadrodan çıkarılmış demek. Üzüldüm yaa. Ben izlemeyidüşünüyodum. Dolunay hanım çok iyi bi oyuncu ve ben iş disiplininden şüphe etmiyorum kendisinin. Başka nedenler polabilir bua rada bu gün Milliyet gazetesinin tv dergisinde oyuncu kadrosunda Özge Borak yerine Şebnemn Dönmez'in ismi yazıyo. Özge Borak ta mı? ayrıldı? Yada Dolunay Hanım yerine şebnem Dönmez mi geldi?

Şebnem Dönmez zaten kadrodaydı.

Mahalleye yollanan ve kabadayıları birbirine düşürmeye çalışacak olan bayanı oyanayacak.

Yani bir değişim yok.

gzd_gzd
08-09-07, 10:43

SHOW TV’de ekrana gelecek olan ‘Eşref Saati’ dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Dolunay Soysert’in dizi ekibinden çıkarıldığı açıklandı. Yapımcı firmanın, Soysert’in ‘profesyonellikle ve şirket prensipleriyle bağdaşmayan tavırları’nı gönderilme gerekçesi olarak gösterdiği öğrenilirken, kulislerde dolaşan dedikodulara göre Soysert’in asıl kovulma nedeni menejeri... Öte yandan yapımcı firma Pana Film, Soysert’in yerine gelecek isimle ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

çok şaşırdım gerçekten haberi okuyunca
ilk fragmanda çok güzeldi,rolüne oldukça yakışmış görünüyordu

yerine kim gelicek çok merak ediyorum :icon_whis

briTugba
08-09-07, 10:47
Basit pazarlama taktikleri.Akılları sıra daha daha çok seyirciyi bu yolla bulacaklar.(Adı geçen oyuncunun talebi de olabilir.Bilemiyoruz)Seyredenler ha bay/bayan X'in dizisi diyecek hesap o!

we ben bundan nefret ediyorum :img-yes:kim oyunculukta iyiyse onun ismi en önde olmalı..kesinlikle bu böyle olmalı :)

ayy ne dersiniz dolunay ın yerine ebru gelirmi :) ya da ne diyorum ben :icon_sorr God Bless it:img-yes::sad53:

balim89
08-09-07, 10:48
merhaba arkadaslar!

ben dün nette dolasirken yeni dizilerin tanitimlarina baktim biraz...kendime yeni dizi ariyordum da :):img-blush

esref saatina bayildim:happy0064:happy0064:happy0064...cok komik bir dizi olacagina benziyor...

zaten kadroda özge borak ve yetkin dikincilerin ismini görünce dedim tamam:good:....bunu izlemeliyim...bir de konusunu okuyunca tamamen karar verdim izlemeye...:img-yes:

hangi gün oynayacagi belli mi arkadaslar? bir bilginiz var mi? insallah HS ile cakismaz...ve reyting kurbani olmaz:sad53:

bu arada onur arkadasimiz dolunay hanimin cikarildigini söylemis...dogru mu???:sad53:

balim89
08-09-07, 10:51
çok şaşırdım gerçekten haberi okuyunca
ilk fragmanda çok güzeldi,rolüne oldukça yakışmış görünüyordu

yerine kim gelicek çok merak ediyorum :icon_whis

sana katiliyorum arkadasim...simdi bende üzüldüm bu haberi okuyunca:sad53:....bende dolunay soysertin oyunculugunu begeniyorum...
bakalim kim gelecek onun yerine...:icon_whis

balim89
08-09-07, 10:59
calisman harika olmus...cooook tesekkürler arkadasim paylasimin icin...
hemen alayim imzama ki reklam olsun:):img-wink:

bu arada diger arkadaslara da coook tesekkürler...calismalar birbirinden güzel....:good:

forever_bim
08-09-07, 11:00
Oyuncu kadrodayken ondan iyisi ondan güzeli ondan yeteneklisi yoktur. Ve fakat olur da anlaşmazlık çıkar ve oyuncu ayrılırsa disiplinsiz olur bir anda. Yalnız burada adı geçen isim Dolunay Soysert, bir yıla 2 sinema başrolü, 2 tiyatro oyunu, 1 tv filmi ve de 1 de dizi başrolü sığdırmış, ödüllü bir oyuncu.Disiplin sahibi olmasa bu kadar projede bu kadar başrol oynayamazdı. Bir koltukta on karpuz taşımazdı. Eleştirmenler hakkında bu kadar olumlu yazılar döşenmezdi her filminden her projesinden sonra. Bence kadrodan ayrılınca çamur at izi kalsın taktiği uygulandı. Benim de diziye bakmak için de hiç bir sebebim kalmadı. Zaten pana film'e Nazlı Yarim dizisine yaptığı katliamdan ötürü de feci kızgındım. Kızgınlığım daha da arttı.

onur29
08-09-07, 11:04
Oyuncu kadrodayken ondan iyisi ondan güzeli ondan yeteneklisi yoktur. Ve fakat olur da anlaşmazlık çıkar ve oyuncu ayrılırsa disiplinsiz olur bir anda. Yalnız burada adı geçen isim Dolunay Soysert, bir yıla 2 sinema başrolü, 2 tiyatro oyunu, 1 tv filmi ve de 1 de dizi başrolü sığdırmış, ödüllü bir oyuncu.Disiplin sahibi olmasa bu kadar projede bu kadar başrol oynayamazdı. Bir koltukta on karpuz taşımazdı. Eleştirmenler hakkında bu kadar olumlu yazılar döşenmezdi her filminden her projesinden sonra. Bence kadrodan ayrılınca çamur at izi kalsın taktiği uygulandı. Benim de diziye bakmak için de hiç bir sebebim kalmadı. Zaten pana film'e Nazlı Yarim dizisine yaptığı katliamdan ötürü de feci kızgındım. Kızgınlığım daha da arttı.

Son derece haklısın. Dolunay Hanoım bu zamana kadar bir çok dizide üstelik uzun soluklu dizlerde yer aldı. ve hiç birini de yarım bırakmadı. Ben de senin gibi düşünüyorum. Dolunay Hanım'ın diziden ayrılmasımnda başka bir sebep vardır. Ve yapımcı Şu anda oyuncuyu kötülemektedir. Umarım yerine iyi bir oyuncu gelir. Ben açıkçası ne olursa olsun zilemeyi düşünüyorum.

briTugba
08-09-07, 11:05
hemen alayim imzama ki reklam olsun
bu arada diger arkadaslara da coook tesekkürler...calismalar birbirinden güzel....:good:

canım imzaların biraz anlamı kalmadı dolunay gitti :(walla kızı pek sewmezdim ama ne diyim iii bir oyuncuydu üzüldüm :(
bu arada o dizinin yani nazlı yarimin katilidemi pana film:( walla diziyi annem izliyordu idye izliyordum güzeldi bence kaldırılmamalıydı :( ....
inşllh bu dizininde kaderi öyle olmas :(
yetkinin düzgün bi dizide uzun soluklu olmasını istiyorum :img-yes:

lil
08-09-07, 11:09
SHOW TV’de ekrana gelecek olan ‘Eşref Saati’ dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Dolunay Soysert’in dizi ekibinden çıkarıldığı açıklandı. Yapımcı firmanın, Soysert’in ‘profesyonellikle ve şirket prensipleriyle bağdaşmayan tavırları’nı gönderilme gerekçesi olarak gösterdiği öğrenilirken.

pana film iki totel obeziteli film yaptı ya kendilerini profesyonelliğin kitabını yazar olduğu sanırlar galiba..
dolunay soyserte onlar öğretecek sanki profesyonel çalışma adabını.. alışııklar tabii herşeye he he diyen çalışanlara.. aslında onlara ters gelen belki de profesyonel ilkeleri olan birileriyle çalışmaktı..

onur29
08-09-07, 11:11
Bu dizi uygun bir saate konulursa izleneceğini düşünüyorum. kadro çok iyi. Dolunay olsa daha iyi olucaktı ama napalım.

Ben İki Aileyle çakışmadığı sürece zilerim. Birde Hatırla Sevgili ile. Ama dizi show da yayınlanacağına göre pazartesi ve cuma günü yayınlanmaz. Bence salı günü çok uygun.

balim89
08-09-07, 11:18

foreverbim arkadasim...haklisin sende gerci...bende cok severim dolunay hanimi...
ama o camiyada neler dönüyor bilemeyiz ki....kimbilir neden ayrildi:sad53:...olmasaydi iyi olurdu ama ne yapalim artik...bastan ayrilmasi yinede iyi olmus bence...en azindan alismamiz kolay olur böylelikle...
fakat camur atmalari cok kötü tabii...
ama yinede böyle düsünme izle yinede:img-yes: sonucta kadro sirf dolunay hanimla olusmuyor ki...yetkin dikinciler, özge borak gibi cok saygin iyi oyuncular var...

canım imzaların biraz anlamı kalmadı dolunay gitti :(walla kızı pek sewmezdim ama ne diyim iii bir oyuncuydu üzüldüm :(
bu arada o dizinin yani nazlı yarimin katilidemi pana film:( walla diziyi annem izliyordu idye izliyordum güzeldi bence kaldırılmamalıydı :( ....
inşllh bu dizininde kaderi öyle olmas :(
yetkinin düzgün bi dizide uzun soluklu olmasını istiyorum :img-yes:

canim imzalari simdilik kullanalim...oyuncu degisimi olunca arkadaslar yine yaparlar nasisa:):img-blush
insallah reyting kurbani olmaz senin de dedigin gibi...

balim89
08-09-07, 11:38
arkadaşlar bu dizi ailecek izlenece komedi bi dizi o saatle çakışmaz zaten biraz düşünürlerse böyle bişi yapmazlar :img-yes:

aslinda dedigin gibi aile dizisi...cocuklarinda izleyebilecegi bir dizi...komedi sonucta dram filan degil...erken saatlerde yayinlasalar...:img-yes:

onur29
08-09-07, 11:39
Aaaa evet yaa Kankayız biz dimi?

Tabi ben iyi hesaplarım bu tarz şeyleri. şimdi

Pzartesi olmaz İki Aile ve Fesupanallah var. Onlarla çakıştırmazlar.

Cuma Hatırla Sevgiliylede olmaz. Çünkü aile dizisi bence daha erken yayınlanır. Belki perşembe Kurtlar vadisi önüne koyabilirler. Doktorların günü değişti çünkü.
salı da olabilir gibi geliyo bana.

bakcaz artık.

Nur sevinc
08-09-07, 11:40
Fragmanı şans eseri izlediğimde gerçekten şok oldum diyebilirim bu sene içinde yapılabilecek en kaliteli dizilerden biri...
Kadroya diyecek söz yok hepsi birbirinden iyi oyuncular umarım rolleride oturmuştur. Yavuz bingölün yeni bir dizide oynayacağını biliyordum ama bu şekilde beklemezdim:) Ama eminimki rolünü benimsemiştir. Umarım rakipleri büyük olmaz rating yüzünden bi müsrana uğramaz yoksa gerçekten komik harika bir dizi olacak:img-wink:

balim89
08-09-07, 11:54
Aaaa evet yaa Kankayız biz dimi?

Tabi ben iyi hesaplarım bu tarz şeyleri. şimdi

Pzartesi olmaz İki Aile ve Fesupanallah var. Onlarla çakıştırmazlar.

Cuma Hatırla Sevgiliylede olmaz. Çünkü aile dizisi bence daha erken yayınlanır. Belki perşembe Kurtlar vadisi önüne koyabilirler. Doktorların günü değişti çünkü.
salı da olabilir gibi geliyo bana.

bakcaz artık.

kankim kankayiz evet:)
bu arada onur iki aileylenin veya fesupanallahin karsisina koyabilirler...cünkü bunlarda komedi tarzda diziler

Fragmanı şans eseri izlediğimde gerçekten şok oldum diyebilirim bu sene içinde yapılabilecek en kaliteli dizilerden biri...
Kadroya diyecek söz yok hepsi birbirinden iyi oyuncular umarım rolleride oturmuştur. Yavuz bingölün yeni bir dizide oynayacağını biliyordum ama bu şekilde beklemezdim:) Ama eminimki rolünü benimsemiştir. Umarım rakipleri büyük olmaz rating yüzünden bi müsrana uğramaz yoksa gerçekten komik harika bir dizi olacak:img-wink:

canim nur sevinccim seni burda görünce cok sasirdim...haklisin iyi bir oyuncu kadrosu var bu dizinin...yavuz bingölde bu sefer farkli bir projede yer aldi...

bu diziyi fesupanallahın karşısına koymasınlar bence ..:img-icecr hele iki ailenin hiç:img-icecr

sana katiliyorum canim insallah koymazlar...

omayra73
08-09-07, 11:59
Fesupanallahin karşısına niye koysunlarki.
İkisinide aynı yapımcı firma yapıyor. Yani Pana Film. Kendi kendilerine rakip mi olacaklar.

balim89
08-09-07, 12:07
Fesupanallahin karşısına niye koysunlarki.
İkisinide aynı yapımcı firma yapıyor. Yani Pana Film. Kendi kendilerine rakip mi olacaklar.

vallahi ne bileyim...olmaz deme olur olur:sad53: hersey cikara bakiyor...belki yapabilirler böyle bir sey...hangi dizi tutulursa onu birakirlar...ne bileyim

mavi deniz
08-09-07, 12:11
ya ne zaman başlayacak özge gelsin bi an önce ekrana çok özledim ben onu gelsinde gülyüzünü güldürsün benim masum güzelim ya meraktan yerimde duramıyorum ya acaba hangi gün olucakki :)

onur29
08-09-07, 12:17
Bence Haftasonu oluak. Çünkü diğer günler dolu şimdi baktımda

Pazartesi Dudaktan kalbe, Kuzey rüzgarı
Salı: Oğlum için, Ezo Gelin
Çarşamba: Doktorlar
Perşembe: Kurtlar Vadisi
Cuma: Pusat, Fikrimin ince gül
Cumartesi: YOK
Pazar: Hepsi 1

Bu durumda Pazartesi ve Cuma olmaz. Çarşamba Yaprak dökümü ve Avrupa yakasının karşısına koyacak kadar dengesiz değillerdir herhalde. Salı günü de olmaz sanırım. İki dizi varmış. Bence Perşembe kurtlar vadisi öncesi olabilir. Yada Cumartesi.

omayra73
08-09-07, 12:20
vallahi ne bileyim...olmaz deme olur olur:sad53: hersey cikara bakiyor...belki yapabilirler böyle bir sey...hangi dizi tutulursa onu birakirlar...ne bileyim

Bu biraz saçma değil mi sence. Başka dizileri ekarte etmek varken kendi kendilerini mi ekarte edecekler.
Üstelik her iki dizininde kadrosu çok iyi. İkisinden birini tercih etmelerini beklemek biraz tuhaf olur. + oyunculara da haksızlık olur.
Çok paralar harcanıyor dizilerin çekimleri için. Neden ikisinden biri kalkacak diye düşünüp riske girsinler ki.

Bence çarşamba veya perşembeye koyacaklar.

Doli'nin yerine geçecek isim belli olursa yeni tanıtımdan yakında döner.

onur29
08-09-07, 12:24
Ya omayra balımda lafın gelişi yazmış zaten. Hem ne olacağı belli olmuyo televizyon dünyasında.

Çarşamba olmıycak. Çünkü gazetede show tv yayın yönetmeni Saner Aayar Şu an pazartesi yayınlanan Kuzey Rüzgarının çarşambaya geleceğini söylemiş.pazartesi onun yerinede yeni bir dizi başlıyomuş Pars Narko Terör. Zaten bu diziyi çarşamba ya koymaları saçmalık olur. Avrupa Yakası ve Yaprak Dökümü var. Bence kesinlikle cuamrtesi olucak

balim89
08-09-07, 12:24
Bence Haftasonu oluak. Çünkü diğer günler dolu şimdi baktımda

Pazartesi Dudaktan kalbe, Kuzey rüzgarı
Salı: Oğlum için, Ezo Gelin
Çarşamba: Doktorlar
Perşembe: Kurtlar Vadisi
Cuma: Pusat, Fikrimin ince gül
Cumartesi: YOK
Pazar: Hepsi 1

Bu durumda Pazartesi ve Cuma olmaz. Çarşamba Yaprak dökümü ve Avrupa yakasının karşısına koyacak kadar dengesiz değillerdir herhalde. Salı günü de olmaz sanırım. İki dizi varmış. Bence Perşembe kurtlar vadisi öncesi olabilir. Yada Cumartesi.

vallahi kanka insallah hafta sonu olur:happy0064 cumartesi cok uygun bir gün...hafta ici herkes calisiyor okul var...

Bu biraz saçma değil mi sence. Başka dizileri ekarte etmek varken kendi kendilerini mi ekarte edecekler.
Üstelik her iki dizininde kadrosu çok iyi. İkisinden birini tercih etmelerini beklemek biraz tuhaf olur. + oyunculara da haksızlık olur.
Çok paralar harcanıyor dizilerin çekimleri için. Neden ikisinden biri kalkacak diye düşünüp riske girsinler ki.

Bence çarşamba veya perşembeye koyacaklar.

Doli'nin yerine geçecek isim belli olursa yeni tanıtımdan yakında döner.

arkadasim sende hakli olabilirsin tabii..ne bileyim iste...paraya cok önem veriyorlar...cok kaliteli dizi yok oldu ortadan bu yüzden...insallah öyle bir sey yapmazlar...
sonucta senin de dedigin gibi cok para harcaniyor emek var...ama bunlarin isi belli olmaz:sad53:

balim89
08-09-07, 12:27
Çarşamba olmıycak. Çünkü gazetede show tv yayın yönetmeni Saner Aayar Şu an pazartesi yayınlanan Kuzey Rüzgarının çarşambaya geleceğini söylemiş.pazartesi onun yerinede yeni bir dizi başlıyomuş Pars Narko Terör. Zaten bu diziyi çarşamba ya koymaları saçmalık olur. Avrupa Yakası ve Yaprak Dökümü var. Bence kesinlikle cuamrtesi olucak

agzindan bal damliyor kanki:happy0064:happy0064

evet bencede cumartesi olur veya sali senin de dedigin gibi:img-wink:

onur29
08-09-07, 12:38
Sağol Balım.

Öyle olucak zaten. Hafta sonu. Bence de çok uygun. Hem cumartesileri yayınlanan bi dizi de yok. (selenayı saymıyorum da)

sena57-utku
08-09-07, 12:41

İnanmıyorum ya diziyi izlemek istememin en büyük nedeni Doli'ydi...Çok üzüldüm...:icon_sorr
Bencede cumartesi günü olur...
Bu arada gazetede okudum Ekim aynın ortalarında başlayacakmış dizi...:)

sena57-utku
08-09-07, 12:49
İzninle altına imzamı atıyorum...:)Bu ülkede neden meyve veren ağaç taşlanır acaba merak ediyorum...:)Bende izleyeceğimi sanmıyorum...

Evet benim de dikkatimi çekti....Haklısın valla...Beni de rahatsız etti...:img-yes:

briTugba
08-09-07, 12:49
arkadaşlar böyle şeyler oluyor hatta tmc yapmıştı bi dizisi atv deydi biri showda ...ikisini aynı güne koymuşlardı sonra değişmişti günleri:img-yes: bu kadar abartmayın derim...sonuçta buda bi ticaret birileri tutacak birileri gidecek :) bence h.sonu olmaz :(

onur29
08-09-07, 13:00
Ben de okudum ekim ayında başlıycakmış. Bence hafta sonu olucak. Diğer günelr dolu. Kurtlar vadisi öncesi de olabilir. Doktorlar kalktı.

gizmo771
08-09-07, 13:00
Bu sezon izlemeyi düşündüğüm dizilerden biri ama oyuncu değişikliği iyi olmamış kim gelecek yerine bilmiyorum ama dolunay soyserti severim kalsa iyi olurdu yani güzel bi kadrosu var raytinge kurban gitmez umarım:good:

balim89
08-09-07, 13:05
arkadaşlar böyle şeyler oluyor hatta tmc yapmıştı bi dizisi atv deydi biri showda ...ikisini aynı güne koymuşlardı sonra değişmişti günleri:img-yes: bu kadar abartmayın derim...sonuçta buda bi ticaret birileri tutacak birileri gidecek :) bence h.sonu olmaz :(

canim sana katiliyorum valla:img-wink: böyle seyler MAALESEF oluyor dedigin gibi olmasaydi iyidi ama ne yapalim:sad53:
diger oyuncularda süper...kadro müthis....yani sirf bir oyuncuya takilmamak lazim tabii bu benim fikrim :)

Bu sezon izlemeyi düşündüğüm dizilerden biri ama oyuncu değişikliği iyi olmamış kim gelecek yerine bilmiyorum ama dolunay soyserti severim kalsa iyi olurdu yani güzel bi kadrosu var raytinge kurban gitmez umarım:good:

bizimde dilegimiz rating kurbani olmamasi:happy0064:img-wink:

demek ekimin ortalarinda baslayacak...hadi hayirlisi...sabirsizlikla bekliyorum:happy0064

onur29
08-09-07, 13:08

Oooo ortağım sende hoşgeldin. Evet dolunay çıkmasa iyiydi. umarım onun yerine ço kiyi biroyuncu gelir. Mesela Goncagül gelse çok güzel olur :D:D:D

balim89
08-09-07, 13:14
Oooo ortağım sende hoşgeldin. Evet dolunay çıkmasa iyiydi. umarım onun yerine ço kiyi biroyuncu gelir. Mesela Goncagül gelse çok güzel olur :D:D:D

kanki goncagül sarisin degil ki :)

hani SARI esref ya :)....e tabii ki de o zaman sari esrefin bacisini SARISIN bir bayan secerler gibime geliyor...:)

sanki özge ve dolunayda bunu öyle yapmislardi....kasitli yani....bana öyle geldi...:img-wink:

Nur sevinc
08-09-07, 13:42
Dolunay soysert diziden çıkarılmış sanırım. İyiki dizi başlamadan önce oldu diyorum... yoksa tam izliyiceler alışmışken değişiklik iyi olmazdı diye düşünüyorum ama kendisi iyi bir oyuncuydu acaba yerine kim gelecek çok merak ettim

balim89
08-09-07, 13:53
Dolunay soysert diziden çıkarılmış sanırım. İyiki dizi başlamadan önce oldu diyorum... yoksa tam izliyiceler alışmışken değişiklik iyi olmazdı diye düşünüyorum ama kendisi iyi bir oyuncuydu acaba yerine kim gelecek çok merak ettim

nur sevinccim canim herkesin merak konusu bu zaten...bakalim yeni oyuncu kim olacak...

Naz Elmasa ne dersiniz örnegin? sizce nasil?

tabikide canım .....:img-wink: mesela ben sadece 1 bölmlük şans wereceğim diziye :) ama çok konuşuyorum dizi için dimi :)

ilk bölüm cok önemli...seyircinin ilgisini cekmesi lazim...bende cok merak ediyorum...ama komik olacaga benziyor...

Nur sevinc
08-09-07, 13:59
Merhaba Balım ablacım

Senide görmek burda çok güzel:img-wink:
Naz Elmas demişsin aslında fena olmaz rolünün benimserse güzel bi tahmin:img-wink:

balim89
08-09-07, 14:04
Merhaba Balım ablacım

Senide görmek burda çok güzel:img-wink:
Naz Elmas demişsin aslında fena olmaz rolünün benimserse güzel bi tahmin:img-wink:

bencede...iyi yapiyor rolunu...yakisir...:good:

hemde sarisin :):img-wink: keske o olsa...

yaaaa bir an önce baslasin artik...bakmak istiyorum...insallah hemen de ana sayfaya tasinir basligimiz:img-yes: (sevgili modlarimiza saygilar:))

senaryolar bölümü acilir...oh oh oh oh:happy0064....yazariz artik senaryolar...düsünesenize iki esrefin repliklerini yazmak :img-hyste ne eglenceli olur:happy0064

briTugba
08-09-07, 14:09
arkladşlar bence naz kendini gösterecek daha ciddi dizilerde yer alır ...yani şu eski oynadıkları gibi :)
bence naZ oynamaz ....bi ara özgü namal deniliyordu ona ne oldu ?:img-icecr

onur29
08-09-07, 14:10
Naz Elmas yeni bi dizide oynuyomuş Balım.

Valla yazarıs senaryo falan güzel olur.

balim89
08-09-07, 14:13
bence dolunayın yerine hande kazanova (yalış yazmaışımdır umarım) olabilir hem yavuz bingölede oynamıştı

aaa cok dogru canim o kizda olabilir bak..yakisir...yavuz bingölle birbirlerine yakisiyorlar hakikaten:happy0064:good::img-wink:

iste resmi:happy0064

http://img205.imageshack.us/img205/1899/hhwz9.jpg (http://imageshack.us)

arkladşlar bence naz kendini gösterecek daha ciddi dizilerde yer alır ...yani şu eski oynadıkları gibi :)
bence naZ oynamaz ....bi ara özgü namal deniliyordu ona ne oldu ?:img-icecr

özgü namal??? oyunculugu müthis...ama sanmiyorum özgünün bu projede yer alicagini...ne bileyim

balim89
08-09-07, 14:17
Naz Elmas yeni bi dizide oynuyomuş Balım.

Valla yazarıs senaryo falan güzel olur.

yaaa...demek öyle....neyse:sad53:

evet yaaa seninle beraber yazariz...ortak..baska arkadaslarda katilir isterlerse...en cokta esreflerin repliklerini merak ediyorum:happy0064

tesbih sallayislarini:)....yumurta topuk ayakkabilarla yürüslerini:img-hyste...sallana sallana söyle...yakada kirmizi karanfil...:img-hyste

Nur sevinc
08-09-07, 14:18
Bu arada fragmanda şebnem dönmezinde harika bir iş çıkaracağını görmemek olmaz:) O yaşlı amcalarla olan diyalogu beni güldürdü açıkcası diğer projelerinde olduğu gibi umarım başarılı olur...:img-wink:

Bir an önce açıklansa şu yeni gelecek olan oyuncu bizde meraktan çatlamayız:icon_whis Bu arada ne zaman başlayacakmış tam olarak bilen varmı?

briTugba
08-09-07, 14:21
aaaaa o bayanı tanıyorum ama bilmem :(

özgü o beyefendinin yanında biraz dünya ahiret bacım tarzında bişiy olur haklısın olmas :) olmasında ....:img-icecr

baharh
08-09-07, 14:23
[QUOTE=balim89;4702266]aaa cok dogru canim o kizda olabilir bak..yakisir...yavuz bingölle birbirlerine yakisiyorlar hakikaten:happy0064:good::img-wink:

iste resmi:happy0064

http://img205.imageshack.us/img205/1899/hhwz9.jpg (http://imageshack.us)

cokta iyi bi oyuncu hande daha öncede panafilmle çalıştı yavuz bingölde yakışırlar tabi keşke dolunay cıkmasaydı umarım sevdiğim bi oyuncuyu dolunayın yerine getiriler

balim89
08-09-07, 14:24
aaaaa o bayanı tanıyorum ama bilmem :(

özgü o beyefendinin yanında biraz dünya ahiret bacım tarzında bişiy olur haklısın olmas :) olmasında ....:img-icecr

allah iyiligini versin:img-hyste...bence özgü sanki o role cok esmer kaciyor..

ne bileyim sari esrefin kardesi olacak kisi sarisin olsa daha iyi....mesela baharh arkadasimizin önerdigi kisi hande hanim olabilir...:img-wink:

briTugba
08-09-07, 14:26
allah iyiligini versin:img-hyste...bence özgü sanki o role cok esmer kaciyor..

ne bileyim sari esrefin kardesi olacak kisi sarisin olsa daha iyi....mesela baharh arkadasimizin önerdigi kisi hande hanim olabilir...:img-wink:

dediğim gibi olabilir hande hanım:img-yes: ama :icon_whis pelin batu diye biri wardı hatırlarmısınız oda hoştu belki yakışır :)neredende aklıma geldiyse :)

http://www.milliyet.com.tr/2005/08/12/cumartesi/resim/acum.jpg

briTugba
08-09-07, 14:30
olabilir....fena degil gercekten:img-wink:

tamam balım biz dedik bu olur :img-yes:hade senaristleri yapımcıları arayalım aranan kanı bulduk diye :) ayy sewinçlerinden bayılacaklar :img-icecr

atom karınca
08-09-07, 14:40
.... Cumartesi birinci kuşakta çocuk filmlerimiz var. Çocuklara bayram yaptıracağız. "Homelon 4", "Robot" gibi çocukların çok beğeneceği filmler olacak. Onun arkasında da BBG olacak. Pazar günü "Hepsi 1" var. "Hepsi 1" arkasından Ramazan boyunca filmlerle gireceğiz. Akabinde ramazanın sonrasında 15 Ekim'de "Buzda Dans" yeni bölümleriyle başlayacak. Bu arada Prime Time'da iki dizimiz var. Biri Eşref Saati, Yavuz Bingöl, Yetkin Dikinciler başrollerde. Nefis bir mahalle işi. Pana film yapıyor. Bir de Fadime var. Bunların ikisi de Ekim ortalarında başlayacak.

Hafta içi tüm günlerin programı yapılmış hatta gün değiştireceklerin bile. Dolayısıyla tek alternatif "pazar" gibi duruyor.

baharh
08-09-07, 14:44
ewde kalmış olsun diyorsun:):img-icecr

evde kalmış demeiyorum canım:) yavuz bingöle cokta genc birin koarlarsa sırıtır dolunay cok iyiy bi secimdi ama olmadı ben istediğim oyuncu hande

onur29
08-09-07, 14:52
Bence de genç biri çok uygun olmaz gib. Goncagül Sunar oynasa keşke. Demet Evgar da süper olur.

briTugba
08-09-07, 14:54
evde kalmış demeiyorum canım:) yavuz bingöle cokta genc birin koarlarsa sırıtır dolunay cok iyiy bi secimdi ama olmadı ben istediğim oyuncu hande

anladım canım ben öylesine demiştim :) o beyin yanına sırıtmayan birini arıyorsun :):img-yes:

sena57-utku
08-09-07, 14:57
Arkadaşlar Özgü'nün yakın takipçisi olarak onun bu dizide yer alacağına dair hiç bir bilgi yok...Ayrıca da bence yer almaz zaten...
Şunu da söyleyeyim Doli'nin yerini alacak kişinin en az onun kadar oyunculuk anlamında birşeyler yapmış olması gerektiğine inanıyorum...
Doli'nin yerine iki dizi çevirmiş birileri olur mu derseniz bence HAYIR...:)

baharh
08-09-07, 15:01
zaten keşke dolunay olsa ama az iş yapmış cok iş yapmış farketmez mesela özge iki dizide oynadı ** oyunculuk bakımından dolunaydan aşa kalır yanı yok handeninde oyunculuğunu beyeniyorum ama tabi bizim dememizle olmuyo

balim89
08-09-07, 15:06
tamam balım biz dedik bu olur :img-yes:hade senaristleri yapımcıları arayalım aranan kanı bulduk diye :) ayy sewinçlerinden bayılacaklar :img-icecr

tugbacim hemen arayalim...is bitmistir!!! :)

.... Cumartesi birinci kuşakta çocuk filmlerimiz var. Çocuklara bayram yaptıracağız. "Homelon 4", "Robot" gibi çocukların çok beğeneceği filmler olacak. Onun arkasında da BBG olacak. Pazar günü "Hepsi 1" var. "Hepsi 1" arkasından Ramazan boyunca filmlerle gireceğiz. Akabinde ramazanın sonrasında 15 Ekim'de "Buzda Dans" yeni bölümleriyle başlayacak. Bu arada Prime Time'da iki dizimiz var. Biri Eşref Saati, Yavuz Bingöl, Yetkin Dikinciler başrollerde. Nefis bir mahalle işi. Pana film yapıyor. Bir de Fadime var. Bunların ikisi de Ekim ortalarında başlayacak.

Hafta içi tüm günlerin programı yapılmış hatta gün değiştireceklerin bile. Dolayısıyla tek alternatif "pazar" gibi duruyor.

demek pazar günü olur diyorsun...artik hangi gün olursa olsun ben bakacagim HS ile cakismadigi sürece:img-wink:

Bence de genç biri çok uygun olmaz gib. Goncagül Sunar oynasa keşke. Demet Evgar da süper olur.

kankim sirf senin icin yapimci olup GONCAGÜLE basrol verecegim :img-hyste :)

zaten keşke dolunay olsa ama az iş yapmış cok iş yapmış farketmez mesela özge iki dizide oynadı ** oyunculuk bakımından dolunaydan aşa kalır yanı yok handeninde oyunculuğunu beyeniyorum ama tabi bizim dememizle olmuyo

ya bence hande uyar...yascada uyar dedigin gibi...hemde cok hos bir bayan...arti oyunculugu da iyi:img-wink:

balim89
08-09-07, 15:11
bence cumartesi fadimeyi verirler ardında eşref saatini verirler yada tam terside olabilir o gün tvde nerdeyse hiç bişey yok

ama nedense genelde cumartesi günleri dizi filan koymuyorlar...ne bileyim eglence programlari koyuyorlar dikkatimi cekti de...

sanki sali günü koyacaklarmis gibi geliyor bana...biliyorsunuz bütün kanallar en az iki tane dizi koyuyor bir günde :)

onur29
08-09-07, 15:15
Hayır cumartesi. BBG var. bence o gün sadece 1 diziye yer verirler. P