Tüm Versiyonu Göster : Fikrimin İnce Gülü
İLK AŞKIM_MERVE
20-10-07, 10:49
volvox;
7.BÖLÜM RESİMLERİ İÇİN TŞK..
ayyy süper bir bölüm...
bence gülendam ile özgür arasında dA küçük de olsa bir kavga var!..
Sımarık Cadı
20-10-07, 10:49
denizcim bende memnun oldum cnm...haklısın haklısın...
bence sawaş gülendamı gerçekten cok sewiyoo...
eğer özgür öpmüşse...bende sawaş&gülendam demeye başlicamm walla...:):)
yaa bu ayça ne biçim bi kızz böle...
yok yaa ben iyi düşünüyorum...özgür öpmicek ayçayı...
gülendam o hırsla heralde wurur kapıyı cıkar...koşarak amasraya fln dönmeye kalkmasında...:P:P
özgür durdurucaktır anlatıcaktır bence...öpmediğini fln...
pozitif düşünüyorum...yoksa özgüre cok kızıcamm...
mesela tam giderken gülendam özgür onu durdursa onu sewdiğini sölese fln...off off...yoksa nolucak bunların halii...
ayşin canım ben de şimdilik pozitif modumdayım
ama fregmanbeni çıldırttı ne yapayım
savaş orda gülendam için bıçaklanmışken özgürle o kızı o halde görünce sinirlerim tepeme çıktı
çıksın gitsin gülendam yaaa
sonra da özgür yanayakıla dolansın ortalıkts
kaybetmenin korkusunu yaşasın
ayça zaten daha ne olsun
bi insan bu kadar iğrenç olabilir
eski sevgilisinin en yakın arkdsı
özgürü batağa sürüklemiş orda bırakıp gitmiş
üstüne bi de sevgilisinin evinde özgürü öpmeye kalkıyo
bu kadarını benim aklım almıyo gülendam ne yapsın garibim
bu arada zehra memet ali sahneleri de acaip okkalı olucak gibi
ben hala pozitif düşünmeye çalışıyorum
ama fregmanı gördükçe delleniyorum :img-hyste
fregmancı bizi ters köşe yapmasın
Sımarık Cadı
20-10-07, 10:58
denizcim bende aynı durumdayım...
sakin olmaya calısıyorum...bence fragman yanıltıyo bizi...
özgür öpmedi...biz böyle öptü öpmedii...zamann geçmiyo walla...:):)
şu işin aslını öğrenelim bi an önce...öptümü öpmedimi...
sawaş gülendamı gerçekten cok sefiyo...ama napsın gülendamda özgürü cok sefiyo...
özgürün kafasının karışması cok doğal ama öpüşme boyutuna gelmemiştir inşallah bu durum...
ben fragmanı izleyemiyorum...izleyince içimden bi ses git şu ayçayı öldür diyo...:):)
canımcım vallaha içime kurt düştü ya yarına kadar yerim kendimi
sonra da gerçekse tabii ki özgürü
zaten ayça desen o kızı kıyma yapıcam :hıh
savaşı ben çok seviyorum
başta hani bi heves,oranın en güzel kızı diye takılıyo sanıyodum
hani bi de böyle ağır abi havasındaya ondandır diyodum
ama şekil A
çocuk bak nasıl seviyo
gülendam aşkını defalarca dile getirirken
savaş onun için yerde öyle kıvranmışken
e ben artık özgürden de bişey bekliyorum olmaz böyle
o kız onu sevdiğini nerden bilicek
Sımarık Cadı
20-10-07, 11:08
denizcim haklısın cnm...
inşallah özgür gülendama bu bölümün sonunda acıklar gerçeği öpmediğini fln...(yani öpmemiştir inşallah)we onu cok sewdiğini sölerr...
yoksa ben cok üzülüyorum gülendama yazıkk yaa...sawaşada yazıkk...
:img-yes::img-yes:
benim cıkmam gerekiyo...dersaneye gidicem...(off off...)
kendinize iyi bakın...
byebye
ayşin canım iyi dersler
vallaha bence de artık
gülendam kendini bu kadar kapatmışken herkese herşeye karşı
karşısına özgür çıktı ve onun dediği gibi onun tüm hikayesi bu
o yüzden özgür de kıymetini bilsin bu güzelliğin
herkese nasip olmaz
ayy forum bana mı kaldı ne
yazdıkça yazıyorummm :img-hyste
herkes gibi bende savaş-gülendam dicemm özgür ayçayı öpmüşsee
ama fragmandaa iki sahne var belki gülendam onu duyduktan sonra gülendamla özgürün konuştuğu sahne vardır onu hala seviyosun o yüzden sölemedin falan diyee ama o durumda bile özgürün hali perişandı onada acıyorum aslında
İLK AŞKIM_MERVE
20-10-07, 12:28
yha bence öpmiycek...özgür ayçayı..
ayrıcaa..
yhaa neden nete daha düşmedi fragman!!..
ben daha izleyemedim:(
resimlerini gördüm sadece...:img-yes:
gelincik89
20-10-07, 12:54
ayşin canım ben de şimdilik pozitif modumdayım
ama fregmanbeni çıldırttı ne yapayım
savaş orda gülendam için bıçaklanmışken özgürle o kızı o halde görünce sinirlerim tepeme çıktı
çıksın gitsin gülendam yaaa
sonra da özgür yanayakıla dolansın ortalıkts
kaybetmenin korkusunu yaşasın
ayça zaten daha ne olsun
bi insan bu kadar iğrenç olabilir
eski sevgilisinin en yakın arkdsı
özgürü batağa sürüklemiş orda bırakıp gitmiş
üstüne bi de sevgilisinin evinde özgürü öpmeye kalkıyo
bu kadarını benim aklım almıyo gülendam ne yapsın garibim
bu arada zehra memet ali sahneleri de acaip okkalı olucak gibi
ben hala pozitif düşünmeye çalışıyorum
ama fregmanı gördükçe delleniyorum :img-hyste
fregmancı bizi ters köşe yapmasın
Denizim geçen gün yazmışsın..Bana ama malesef internet yasağım yüzünden sana cvp yazamadam..:D
Şinci yazıyım dedim..Bencede yaşasın Özgür Gülendam'ı kaybetme korkusunu..Vovox'a çok teşekkürler fragman için..Her ne kadar fragmanı görünce Özgür'ü paralamak istesemde..:icon_whis
Umarım Gülendam çıkıp gider o evden..Gerçi çıkıp gitse bu kız nereye gitçek?..Onuda bilmiyorum ama olsun..Gitsin..:hıh..Buldum bize gelsin..Ayy sinir oldum ne dediğimi bilmiyorum..
Fragman bencede bizi ters köşe yapabilir..Hiç belli olmaz..
absolutelycandy
20-10-07, 13:09
Fragman insanda ya neler oluyor şokundan sonra, hem üzüntü (Savaş) :(, hem de sinir meydana getiriyor (Ayça) :icon_evil
Ama şimdi yorumları okuyunca savunma hissim kabardı en fazla :) Özgürcüğüme biraz haksızlık yapılıyor sanki. Hemen silmişsiniz defterden. Bence Özgür Ayça'yı öpmeyecek. Gülendamla öyle özel bir öpücükleri oldu ki ondan sonra öpüşmez kesinlikle.
Özgür'ün Ayça ile öpüşmese bile bu kadar yakın bir temasta olmasına Gülendam faktöründen çok Özgür'ün kendi adına kızdım. Yani şu aşamada bunu Gülendam'a yapılmış birşeyden ziyade Özgür'ün kendine yaptığı hata olarak görüyorum. Bu kız O'nun hayatını mahvetmiş. Benim anladığım şekilde sevmediği gibi saygı da duymuyor. Herneyse işte bu gibi biri Özgür gibi bir güneşin yakınında olmayı, ışığından faydalanmayı hiç haketmiyor. Umarım gereken cevabı verir Özgür.
Gülendam boyutu ayrı. Gülendam çok cici, çok tatlı, dupduru bir kız. Özgür'ü öyle saf bir sevgiyle seviyor ki. Üstelik ilk aşkı. Hani Özgür'den en güzelini görmeyi hakediyor herzaman. Özgür'ün durumu ise daha farklı. Onun aşkları, ilişkileri olmuş. Yaşam yanlış yerlere sürmüş. Ama yalnızca dışını. İçi olduğu gibi kalmış. İşte o "iç" Gülendamla buluşuyor, birbirlerine tutunuyorlar. Fakat Özgür'ün yoluna koyması gereken bir de "dış" var. Bu en başından beri belli. Bunun için de yaşanması gerekenler var. Yokolça kardeşimizle karşılaşmak ve ona bye demek gibi. Bu süreçten geçerken Özgür'ün yalpalamaları olacaktır (ki bu tür şeyler yaşananı gerçek kılar). Ama bu Gülendam'ı haketmediği anlamına gelmez. Önemli olan onarılmaz hatalar olmadan doğru yolu bulması. Öncesinden bugününe gelen her engeli (Gülendamla ve Gülendam&kendi adına) aşarak G. ile olması yaşananı çok değerli kılar. Her yağmur ertesi beliren gökkuşağı :img-icecr
Gülendam duyduklarından sonra hemen dönmek isteyecektir Amasra'ya. Hatta dediğiniz gibi koşmaya başlamış olabilir :img-hyste
Güzel olan Özgür'de O'nun peşinden koşacak. İlk seferinde annesi pekte söz hakkı tanımadan sürüklemişti Amasra'ya. Oysa şimdi Özgür kendi seçerek, isteyerek gidecek oraya. Sürgüne değil aşka gidiyor :img-in_lo
Ama tabi Gülendam dönüşte bir güzel çektirsin Özgür'e (ki Gülendam'ı tanıyorsak çektirecek :img-haha:) Burnundan getirsin. Haketti çünkü :img-icecr
Savaş'a çok üzüldüm :icon_cry: Nasıl da seviyor Gülendam'ı. Bıçaklanmaya kadar vardı. Yalnız Süreyya onu öyle görünce deli olacaktır. Çok düşkün oğluşuna. Etrafını da deli edecektir haliyle :img-heh:
Zehra&M.Ali sahnesi çok eğlenceliydi. Büyük hevesle bekliyorum. M.Ali adamı öldürmemek için zor tutuyormuş kendini. Zehra'nın bakışlar nasıl :img-hyste
Volvox fragman için teşekkürler.
ya inş. 2.fragman çıkarr senaristlere sesleniyorum burdannn
artık özgürde gülendam içn bişi yapsınn yaa
savaş daha çok hakediyooo fargmana bakılrısa gülendamııı yaa
ayçayada sinir oldumm uyuşturucuya başlatıp çekip gidiyo sonradaa uyuşturucudan kurtulmuşş bnm cnm eski sevgilimm die ona koşuyoo sinir yaaa
özgürde eğer gülendama bunu yaparsaa yanii savaş gülendamcıı olurum gülendam özühgür yarı yolda bırakmadıı özgürde bırakmamalı
fragmanı showtürkde yakaladım sonra da nette.malum sitede var.7.bölüm fragmanı diye aratabilirsiniz.
çok heyecanlı bi bölüme benziyor.m.ali ve zehra gayet güzel anlaşıyolar.ama o adam kim ve niye onun yanındalar çözemedim.m.ali adama sinirlenmiş baya bi.
sizlerin de umut ettiğiniz gibi inşalah özgür ayçayı öpmez.gülendam bunu öğrendiğinde kaçmak yerine umarım özgürü dinler.araları bozulmaz.
polisler kimlik taraması yaptıkları sırada özgür gülendam bundan nasıl kurtulucak merak ediyorum.heralde yakalanır ailelerine haber verilir.yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
fragmanı şimdi izledim süper süper süper :happy0064
her geçengün daha da hareketleniyoruz.yeni yüzler yeni mekanlar giriyor diziye.
memed ali ve zehra sahneleri süper olacak bence.acaba o sofrasında yemek yedikleri adam kimdi ? memed alinin karşısında olduğunu bilmeden bakalım neler söyleyecek.keşke zehranın onu çok sevdiğini falan söylese.:img-in_lo
özgürle gülendamın da arası açılacak gibi.gülendam kasabaya habersizce geri dönebilir.gerçi para pul yok ama bulur bi yolunu.
zehra arabada memed ali ye kızını bulmak istemiyomusun diyodu.demek ki memed ali istanbul a gitmekten vazgeçti ilk başta.ama bi kaç gün beraber olacak olmaları süper ya.ben artık olup biteni öğrenmek istiyorum :) şu belediye başkanımız bi yumuşasa süper olacak:img-yes:
yahu forum birbirine girmiş.. ECE..:) sende özgür bey diyosun ha:(
kardeşlerim arkadeşlerim formdaşlarım yapmayın özgüre bu kadar yüklenmeyin kıymayın yaw..
..öpücem..
..kimi.. beni mi:)
böle böle sahneler gelsin aklınıza özgürle gülendamla ilgili.. bi sakinleyin:)
özgür henüz gülendamla aynı yoğunlukta yaşamıyor bu aşkı.. özgür büyük bi maceraya sürükleyen derin bi sevgiden manyak cool:) bi sevgiliden yeni ayrılmış ayrılık üzüntüsü çekerken yeni kasabaya yeni ortama ayak uydurmaya çalışırken uyuşturucuyla mücadele ederken annesiyle ilişkilerini yoluna koymaya çalışıp iki kişilik sade bi yaşamdan onlarcasıyla ortak bi yaşama ayak uydurmaya çalışırken tanıştı bu garip tuhaf çok bilmiş hafif soğuk sivri dilli kız gülendamla..
zor günlerinde tanıdı.. ilginç geldi.. tanıdıkça hoşlanmaya sevmeye başladı.. hiçte özgürün kurduğu arkadaşlıklara onun sevdiği hatunlara benzemiyordu gülendam.. özgür henüz gülendamı gülendamın onu sevdiği kadar onunki kadar yoğunlukla sevmiyor bence.. zaten bu konuda böyle bi iddiası da olmadı..
ya bence öpüşmüyorlar.. ama öpüşselerde yada bu kadar yakın olmaları aslında bi anlam ifade etmiycek.. bu bi son.. finish.. finito.. fin.. the end.. bunu anlıycak bu yakınlaşmada bunu farkedicek bence..mapusta yolda giderken falan ayçayı düşünmüştü.. unutmadığı belliydi zatii.. ama bu karşılaşma aslında kalbinde düşündüğü kadar geniş yer kaplamadığını anlamasını sağlıycak.. hatta hatta bende bitmişsin sen ayça diycek kendine.. eminim ben yahu:)
özgür aslında farkında değil ama sandığından çok daha fazla gülendamı seviyor bence..
gülendamda bildiğimiz gülendamsa özgüre çok çektirecek valla.. ben şşimdiden özgüre üzülmeye başladım bile:) öyle herkesle yakınlık kurmayan gardını özgür için indiren dış dünyaya ördüğü duvarları özgür için kaldıran gülendam buna pişman olacak ve bence özgüre karşı çok katı bi tutum içine girebilir..
ama kesinlikle savaşı alternatif olarak görmiycektir..
canım savaşçım benim.. ona çok üzüldüm.. ya böyle bişiy olmasaydı keşke.. bu kadar çok sevmeseydi.. bi şekilde unutmaya bakmaya çalışsaydı.. bu aşk onu çok hırpalıyor hırpalamaya da devam edecek galba.. o tatlı komik sahnelerde görmek istiyorum ben savaşı..
4ewerbrucas
20-10-07, 17:01
2.fragman niye yok yada ben göremdim ztn ilk fragmanıda bir kere gördüm:icon_sorr özgür bana da ayçayı öpmüyecek gibime geliyor gülendama yapmaz öyle bir kötülük üzmez onu dimi:icon_sorr zehranın eski kocası tam olarak ne diyor anlamıyorum memed ali kızıyor adama orda?????? yarın olsa da bir an önce izlesek son olarak savaşa bende üzüldüm gülendama olan aşkı ne kadar büyük bıçaklandı cnm ya:sad53:
sevgi nerdesin canım yaa
frgmanı izlediğimden beri krizlerdeyim
gitsin koşsun ne istiyosa yapsın
bu gidişle ben savaş gülendamcı olucam
özgürrr sakın öpmüş olma
zaten o ayçanın da dudaklarını kesicem :hıh
daha yeni geldim eve sorma ya 11'den beri dışardayım:img-huh:
evet koşsun kaçsın=)) savaş gülendam aslında güzel olurdu:icon_whis ama öyle bir şey dizide asla olamayacağı için boşuna ümitlenmeyelim:img-wink:
özgür öpmedi bence yaa.. yani öperse ben ayçayı değil özgürü kesme hayalleri kurmaya başlarım=)) bence kerem bunları görüp sinirle çıkacak o çıktıktan sonra da özgür bunu reddedecek ama ne fayda..? kerem bunları gülendamın yanında söyleyince gülendam nerden bilsin? bakalım neler olacak.. ama ben gerçekten gülendamın çıkıp gitmesini bekliyorum=))
ama şöyle bir durum da var ki özgüre biraz müsamaha gösterilmesini gerektiriyor kafası karıştığı için: ayça onu terketti. özgür bu ilişkiye nokta koyamadı. hapishanede de hep onu düşünmedi mi.. aslında o hem ayçayı hem gülendamı düşünüyordu son 1-2 bölüme kadar. hatta belki o zaman da aklına geliyordu. şimdi karşısında görünce allak bullak olması, ne yapacağını bilememesi normal olabilir.
Sımarık Cadı
20-10-07, 19:52
bugün düşündüm düşündüm...:):)
yaa bencede özgüre cok yüklendik...fragman şaşırtmacada olabilir...belki o sahne başka bi sahnenin dewamı gibi mesela özgürün gülendama o benim eski sewgilim dediği sahne fln...
sonuçta özgür ayçayı cok sewmiş...we tam unutmaya başladığı anda karşısına yeniden cıktı...karşı koymakta zorlanıyo olabilir ama bence öpmedi ayçayı...
yarın herşey acıklığa kawuşucak inşallah...özgür gülendamı kaybetme korkusu yaşamalı bencede...bu onu gülendama daha cok bağlicaktır...en azından gülendamın gözlerinin içine bakıp seni sewiyorum dediği sahneyi görmek istiyorum...
henüz böyle bişi olmadı daha...henüz ikiside emin diil bence aşkından...gülendam emin olmaya başlıyabilir ama özgürün kafası karışık...
ikinci fragman cıkar inşallah...zaman geçmiyo yaa...
neyse size iyi yorumlar arkadaşlar...
byebye
sonuçta özgür ayçayı cok sewmiş...we tam unutmaya başladığı anda karşısına yeniden cıktı...karşı koymakta zorlanıyo olabilir ama bence öpmedi ayçayı...
özgür gülendamı kaybetme korkusu yaşamalı bencede...bu onu gülendama daha cok bağlicaktır...en azından gülendamın gözlerinin içine bakıp seni sewiyorum dediği sahneyi görmek istiyorum...
henüz böyle bişi olmadı daha...henüz ikiside emin diil bence aşkından...gülendam emin olmaya başlıyabilir ama özgürün kafası karışık...
ikinci fragman cıkar inşallah...zaman geçmiyo yaa...
işte ben de onu diyorum.. kafasının karışması normal aslında onun açısından bakınca..
o sahneyi ben de görmek istiyorum. zaten o sahneden önce gülendam ondan kaçar..
gülendam emin olmuştu aslında.. sadece başta korkmuştu ablasının yaşadıkları dolayısıyla(artık ne olduysa onu da hala açıklığa kavuşturmadılar!) özgür de sadece hoşlanıyormuş gibi gözüküyordu.
2. fragmanın çıkacağını sanmam ya. 26 saat falan kaldı. bu kadar zaman için 2. bir fragman çıkarmazlar.. ama çıkarsa güzel olur mu? olur tabii=))
yarın akşam gelsin bir an önce yaa!! meraktan ölmek üzereyim ben..!
ya ben biraz sabit fikirliyimdir de (((:)))) yani Özgür'e haksızlık ettiğimi düşünmüyorum...
Özgür'ü bölüm içinde Ayça Hanım'a davranışları doğrultusunda yeniden değerlendireceğim ama şimdilik özet&fragman aşamasında kızgınım bizim oğlana...:img-wink:
yani tabiki bir anda silip atmak kolay değildir ama kendine güvenmiyorsan senin için tüm bildiklerini unutup,, babasını,,,ailesinin dığer fertlerini,,,doğup büyüdüğü kasabasını ve tüm alışkanlıklarını kısacası hayatını bırakıp peşinden gelmesini istemeyeceksin Gülendam'dan...yani Gülendam'ın içinde bulunduğu durum çok ürkütücü,,,üzücü ve kendisini aslında aşka küstürebilecek bir durum...:icon_whis
neyse...zaten göreceğiz gelişmeleri...:img-wink:
ama Gülendam,, Özgür ile ilişkisinin sallantıda olduğu dönemde Savaş'ı bir alternatif olarak görmesin bencede...çünkü asıl o zaman dizi Dallas'a döner...:img-hyste
herkesin herkese aşık olduğu ve aşkları için türlü entrikalara başvurduğu dizilerden piyasada çok var...bizimkisi böyle kalsın...:icon_whis
ki zaten ben Gülendam karakterinin böyle bir hamle yapabileceğine inanmıyorum...
veee...Özgür'ün Gülendam'ın peşinden koşacağı günleri SABIRSIZLIKLA bekliyorum...nihahahaha...:img-hyste
Savaş için de çok üzüldüm gerçekten...:icon_sorr
ya ben biraz sabit fikirliyimdir de (((:)))) yani Özgür'e haksızlık ettiğimi düşünmüyorum...
Özgür'ü bölüm içinde Ayça Hanım'a davranışları doğrultusunda yeniden değerlendireceğim ama şimdilik özet&fragman aşamasında kızgınım bizim oğlana...:img-wink:
yani tabiki bir anda silip atmak kolay değildir ama kendine güvenmiyorsan senin için tüm bildiklerini unutup,, babasını,,,ailesinin dığer fertlerini,,,doğup büyüdüğü kasabasını ve tüm alışkanlıklarını kısacası hayatını bırakıp peşinden gelmesini istemeyeceksin Gülendam'dan...yani Gülendam'ın içinde bulunduğu durum çok ürkütücü,,,üzücü ve kendisini aslında aşka küstürebilecek bir durum...:icon_whis
neyse...zaten göreceğiz gelişmeleri...:img-wink:
ama Gülendam,, Özgür ile ilişkisinin sallantıda olduğu dönemde Savaş'ı bir alternatif olarak görmesin bencede...çünkü asıl o zaman dizi Dallas'a döner...:img-hyste
herkesin herkese aşık olduğu ve aşkları için türlü entrikalara başvurduğu dizilerden piyasada çok var...bizimkisi böyle kalsın...:icon_whis
ki zaten ben Gülendam karakterinin böyle bir hamle yapabileceğine inanmıyorum...
veee...Özgür'ün Gülendam'ın peşinden koşacağı günleri SABIRSIZLIKLA bekliyorum...nihahahaha...
Savaş için de çok üzüldüm gerçekten...:icon_sorr
Emel'cim, biraz düşününce bana kafasının karışması normal geliyor.. bakalım göreceğiz yarın akşam=))
yok canım gülendam savaşı seçer diyen yok zaten=) öylesine söylemiştim ben=) hani gülendam&savaş ikilisi çok komik olur diye=))
evet özgürün gülendamın peşinden koştuğunu izlemeyi ben de istiyorum:img-hyste:img-hyste hahaha yaşasın kötülük:img-hyste
savaş için ben de çok üzüldüm yaa=(( bu arada ben savaşı TRT'de Evimin Erkeği diye bir dizide gördüm. öylesine raplarken rastladım görünce kalakaldım=) sorunlu bir kapıcı rolündeydi ama tipine acayip güldüm=))
Emel'cim, biraz düşününce bana kafasının karışması normal geliyor.. bakalım göreceğiz yarın akşam=))
yok canım gülendam savaşı seçer diyen yok zaten=) öylesine söylemiştim ben=) hani gülendam&savaş ikilisi çok komik olur diye=))
evet özgürün gülendamın peşinden koştuğunu izlemeyi ben de istiyorum:img-hyste:img-hyste hahaha yaşasın kötülük:img-hyste
savaş için ben de çok üzüldüm yaa=(( bu arada ben savaşı TRT'de Evimin Erkeği diye bir dizide gördüm. öylesine raplarken rastladım görünce kalakaldım=) sorunlu bir kapıcı rolündeydi ama tipine acayip güldüm=))
Sevgi'cim biliyorum.."""Gülendam,, Savaş'ı seçer""" demediğinizi...ama bu da ihtimaller arasında yani...yalnız böyle bir ihtimalin hayata geçmesi durumunda dizinin genel gidişatına uygun olmayan bir noktaya geliriz...o yüzden söyledim ben...:)
bencede yaşasın kötülük...yaşasın Kadın Dayanışması...:img-hyste ben her halükarda Gülendam'cı olcam dizi süresince...:)
bu arada Savaş'ı bende Evimin Erkeği'nde izledim...orda da harikalar yaratıyor...orda da sorunlu,,,FİG'de de sorunlu...:) ama her şartta komik bu çocuk...:)
Sevgi'cim biliyorum.."""Gülendam,, Savaş'ı seçer""" demediğinizi...ama bu da ihtimaller arasında yani...yalnız böyle bir ihtimalin hayata geçmesi durumunda dizinin genel gidişatına uygun olmayan bir noktaya geliriz...o yüzden söyledim ben...:)
bencede yaşasın kötülük...yaşasın Kadın Dayanışması...:img-hyste ben her halükarda Gülendam'cı olcam dizi süresince...:)
bu arada Savaş'ı bende Evimin Erkeği'nde izledim...orda da harikalar yaratıyor...orda da sorunlu,,,FİG'de de sorunlu...:) ama her şartta komik bu çocuk...:)
Emel, canım ben ihtimaller arasında bile görmüyorum=) gerçi gülendam inatçının teki beklenir ondan ya neyse=)) ama Fikrimin İnce Gülü gibi kaliteli bir dizide böyle durumlar olmazz=))
eveett gülendamın arkasındayızz=)) süründür özgürü gülendammm=))
ben çok kısa izledim ama çok güldüm yaa=)) yıllık depresyon iznini mi kullanıyormuş neymiş=)) hele bir tişört giymişti ki en çok ona güldüm=))
sevimli.girl
20-10-07, 22:01
ben fragmanı hala göremedim. çıkıp çıkmadın bile bi haberim. acaba fragman çıktımı, syredebileceğim bir yer var mı ve dizi yarın akşam yayınlanacak mı bilmiyorum. bilen varsa söyleyebilir mi?
Fragmanı gördüm bugün. Ama bu bölümü kaçıracağım galiba halbuki çok ilginç şeyler olacağa benziyor. Gülendam ve Özgürden çok Mehmet Ali ve Zehra arasında eskiden geçen olaylar açığa çıkacak onu merak ediyorum. Sonuçta Zehra evlenmedi bıraktı biliyoruz ama neden ne zaman hiçbiri belli değil. Açıkçası filmin ilk bölümlerindeki o sahneler müthişti o kadar saf ve güzel anlatıyordu ki...
fragmanı izledm off müthiş olucak yine:img-wink:
anladığım kadarıyla özgür istanbulda arkadaşına gidiyor ve o arkadaşı özgürün eski kız arkıyla çıkıyor.ilginç bi tesadüf.
eski kız arkadaşının özgür ü öpmesine de sinr oldm.gülendam da sinir oldu.yazık yaa bide özgür yaptı sanırsa ayrılırlarsa offffff:icon_sorr
fragmanı izledm off müthiş olucak yine:img-wink:
anladığım kadarıyla özgür istanbulda arkadaşına gidiyor ve o arkadaşı özgürün eski kız arkıyla çıkıyor.ilginç bi tesadüf.
eski kız arkadaşının özgür ü öpmesine de sinr oldm.gülendam da sinir oldu.yazık yaa bide özgür yaptı sanırsa ayrılırlarsa offffff:icon_sorr
gülendamın özgüre kızıp gideceği kesin bence.. en azından onunla konuşmaz.. özgürü süründürecekkkk=))) nıhahaha=)))
Açıkçası filmin ilk bölümlerindeki o sahneler müthişti o kadar saf ve güzel anlatıyordu ki...evet yaa.. b en zaten bu dizideki geçmişe dönüş sahnelerine bayılıyorummm=)))
forgetmenot
20-10-07, 22:56
Diziyi izlemeye Özgür ve Gülendam'ın inanılmaz masumiyetleri ve sıcaklıkları sebebiyle başladım.Tabiiki bütün oyuncular çok başarılı.Hele Aydan Şener'in üstün oyunculuğu zaman zaman gözlerimi yaşartıyor.
evet yaa.. b en zaten bu dizideki geçmişe dönüş sahnelerine bayılıyorummm=)))
evet ben de çok seviyorum eskiye dönüş sahnelerini.geçen hafta da güzeldi.
arkadaşlar yorumlarınızı takip ediyorum ıma şimdiye kadar bişey yazmadım sinirden dün akşama doru izledim fragmanı ve aklıma geldikçe...:@
ayça nası bi tip anlamadım ya düşman başına vermesin Allah hem çocuun en yakın arkadaşıyla birlikteymiş hem özgüründe kendininde ilişkisi var hemde asılıo özgüre.:@
özgürün o öpücüğe karşı koyması gerektini düşünüyorum ama öle olmıcak anladıım kadarıyla buda özgürün içinde bulunduğu gel-gitleri gösteriyor geçmişin de etkisi var bunda sevdii halde terkeldii biri olduu için olabilir.ıma doru yolu bulacaına emininm.
tüm bunlar gülendamın önünde konuşulurken karşılıklı bi öpüşmeymiş gibi lans edilio ve gülendam haklı olarak güven kaybı yaşayacak ve özgürün sevgisini sorgulayacak.umarım öfkesine yenik düşmez yargısız infaz yapmaz.
öte yandan zehra ve memedali düşüyor peşlerine yemek mamasındaki sahnede nasılda deliriyor memed ali.:D
birde küçük gelinleri (adını unuttum) ağzına sağlık ne güzel payladı susturdu,annesi bile şaşırdı.
savaşta bıçaklanıo sanırsam.
valla ben büyük bi heyecanla bekliyorum yeni bölümü.
Fragman ve özete bakarak Özgür'e çok sinirlenmişiz gibi duruyor :) Benim Özgür-Gülendam- Ayça ilişkisi ile ilgili tahminim (pek tutmaz gerçi ama) büyük ölçüde sevgili lil'in yazdıklarıyla örtüşüyor. Özgür'ün öncelikle Ayça'yla kapanması gereken gönül davası var. Gerçekleşmesi olası öpücük ki ben bunun gerçekleşirse tek taraflı olacağını yani Ayça'nın Özgür'ü öpeceğini, Özgür'ün karşılık vermeyeceğini düşünüyorum. Bu öpücük sonrasında Özgür'ün Ayça öpünce eskisi gibi "kanının çekilmediğini" farketmesine ve aslında Gülendam'ı ne kadar çok sevdiğini anlamasına yardımcı olacağını düşünüyorum. Bu tahmini Rüya İşçileri'nin eski dizisi Gülbeyaz'daki olayları gözününde bulundurarak yazdım. Onda da buna çok benzer bir durum vardı. Ama sonu tatlıya bağlanmıştı. Onların tatlı tatlı atışmalarını seyretmesi çok keyifli. Umarım bu tatsız olayları fazla uzatmazlar.
Fragman ve özete bakarak Özgür'e çok sinirlenmişiz gibi duruyor :) Benim Özgür-Gülendam- Ayça ilişkisi ile ilgili tahminim (pek tutmaz gerçi ama) büyük ölçüde sevgili lil'in yazdıklarıyla örtüşüyor. Özgür'ün öncelikle Ayça'yla kapanması gereken gönül davası var. Gerçekleşmesi olası öpücük ki ben bunun gerçekleşirse tek taraflı olacağını yani Ayça'nın Özgür'ü öpeceğini, Özgür'ün karşılık vermeyeceğini düşünüyorum. Bu öpücük sonrasında Özgür'ün Ayça öpünce eskisi gibi "kanının çekilmediğini" farketmesine ve aslında Gülendam'ı ne kadar çok sevdiğini anlamasına yardımcı olacağını düşünüyorum. Bu tahmini Rüya İşçileri'nin eski dizisi Gülbeyaz'daki olayları gözününde bulundurarak yazdım. Onda da buna çok benzer bir durum vardı. Ama sonu tatlıya bağlanmıştı. Onların tatlı tatlı atışmalarını seyretmesi çok keyifli. Umarım bu tatsız olayları fazla uzatmazlar.
heraldee senin dediğin gibi olurr ewt gülbeyazdada böle olmuştuu sonu iyi bitmiştii inş. burdada böle olur
ben çok fazla üzüntü seğredemiyorum hemen diziden soğuyorum inş. burdada ayçayı falan fazla uzatarakk beni diziden soğutmaz senaristlerr
tabiki özgürde ayçaya karşı bişey kalmamıştır sadece bu durum gülendam-özgür ilişkisini etkiler die korkuorum ve gülendam inatçı kafaya koyup inanmayıp dönmeye falan kalkar Allah korusun. ıma inşallah ikiside zarar görmez tatlıya bağlanır herşey.
ANTİ AYÇA!
_seboist_s
20-10-07, 23:59
Selamlar arkadaşlarrr...
Son bir gün:happy0064
Yarın bu saatlerde artık dizimiz bitmiş yahut bitmek üzeredir... Az kaldı az ; )
Şimdi özeti tekrar okudum... Bir noktada takıldım, daha doğrusu komedi geldi:D
Kasabadakiler de dört gözle İstanbul’dan gelecek hayırlı haberi beklemektedirler. Bir yandan da olayın kasabada duyulmaması için uğraşmaktadırlar. Ama maalesef herkesin ağzı o kadar sıkı değildir.
Bu ağzı sıkı olmayan kişi kim acaba??? Hayyret bişiyyy desemmm:D Bi sus desem:D
Valla benim aklıma direk "hayret bişiy Süreyya" geliyor... Başka da biri gelmiyor...
Yalnız gerçekten Süreyya ise özet yazarı bile Süreyya'ya takmış:img-hyste Yane ben derimki Süreyya'ya laf sokuyor bu özet:img-hyste
"Eee herkesin ağzı sıkı değil işte, torba mı bu büzesin canım hayyret bişiyyy" Özetten nameler:img-hyste (Geldi benim geyiklerim ehh arada uğrarlar:))
Şaka bir yana Süreyya'ya karşı bir nefretim yok (lil'cim:D) aksine bana komik geliyor yaa vallaa:D Ama tabii ileride ölçüyü kaçırırsa bilemem...
Funda İlhan gerçekten süper... Bunu da söyleyeyim... Sanırım Mühürlü Güller'de de Aydan Şener ile birlikte oynamışlardı...
Bu arada Gözde'cim sen ve birkaç arkadaş daha söylemiş... Memed Ali ve Zehra'nın gençliklerini hatırlaması, flashbackler falan çok güzel oluyordu ama ara verildi. Farklı flashbakler görüyoruz... Bence diziye bambaşka hava veriyor flashbackler ama Memed Ali ve Zehra diyorum bennn:) Onların gençlikleri de olsun yani!.. (İnşallah oyunculardan kaynaklanan bir sorun yoktur:s)
Ayrıca ben de Ayça'ya dakika birden kıl oldum... Dizide en sevmediğim karakter eheh... Fragmandan anlaşılıyor canım yani...
Ayrıca arkadaşlar bilmiyorum ama sanki olaylar çok hızlı ilerliyor gibi bilmem sizde öyle hissettiniz mi... En azından Gülendam&Özgür cephesinde öyle...
_seboist_s 'cim bundan sonra tahminlerin benim için çok çok değerli...
Valla canım şuanda içimden bir sürü bir sürü güzel tahminde bulunmak geçiyor...:) Sonra da hepsi tutsa heheh...
Görüşmek Üzere Arkadaşlar... Yarın çok güzel olacak=))
:) evet...yakında """Gülendam'ı Koruma Derneği""" kuracağız...:)
şaka bir tarafa Gülbeyaz'ı izlemiş ve çok keyif almış biri olarak Kadir'in yıllar önce kendisini terk edip,, yıllar sonra geri dönen sevgilisi Başak O'nu öptüğünde """kanının çekilmemesi""" durumu Özgür'de de oluşur umarım ama lütfen Gülbeyaz'daki gibi geçmişten gelen sevgili hadisesini uzatmasınlar...:) lütfen...lütfen...lütfen...:)
bu arada Burak Sarımola'yı (((Kerem))) yeniden ekranda gördüğüme çok sevindim..:img-wink:
Geçen gün Özgür ve Gülendam için eğlenceli bir klip yapmak geldi içimden. Klip için görüntü seçmek için bütün bölümleri tekrar tekrar izledim. Birşey dikkatimi çekti. Aslında izlerken beni rahatsız eden ama yorumlarımda yazmayı unuttuğum birşey. Sezgi Mengi'nin oyunculuğunu pekçok sahnede beğenmeme rağmen gitar çaldığı sahnelerde pek başarılı bulmadığımı söylemek isterim. Elindeki gitar özellikle şu sinemada elektrik olmadığı için sahneye çıktığı kısımda çok sakil duruyordu. Gitar çalan birini canlandırmak için gitar çalmayı gerçekten bilmek gerekmese de belki biraz tutuş ve çalıyor gibi yapabilmek için daha fazla gözlem yapmalı. Dikkat ederseniz eminim siz de farkedeceksiniz. Klasik gitar çalanların başına sık sık gelen bir durumdur. Bir ortama girdiğinizde "hadi çal bize bişeyler" derler. Siz çalmaya başladığınızda da "daha bilindik bişeyler çalsana" derler :) Gerçi o sahnenin samimiyeti yeter diyebilirsiniz ki doğrudur. Benim de çok sevdiğim, eğlenceli sahnelerden biriydi çünkü.
Bu arada klibimi seyretmek isterseniz linki aşağıdadır.Umarım beğenirsiniz.
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=1209
Sevgilerimle
aa ewet aynı şeye takılmışız volvox.. sezgi çok sıcak çok gerçek çok güzel oynuyor.. ama gel gör ki gitarı tutamıyor:) mesela sinemada.. birde deniz kenarında elini pek göstermemişlerdi:) sinemada bi önceki sahnede zehranın oğlunu ikna ettiği sahneye bayıldım.. gerek aydan şenerin tatlı ısrarcı hali gerekse özgürün hayır çalamam istemiyorum sıkıntısı yüzlerinde o kadar doğal o kadar gerçekçiydi.. çok beğendim o sahneyi.. sonra gel sen gitarı tutamama olacak şey diil yahu:)
volvoxcum klip için çok teşekkürler.. şarkı seçimin bi harika.. ohh ya sinir stres yaptık bu ayça olayında.. ne güzel sahneler ne güzel aşıklar bunlar:)
şeboistcim.. hayretbişiysüreyya çok güzel olmuşş:) senin de seviyor olmana sevindim valla..
fragmanı her izlediğimde küçük geline ifrit oluyorum bende.. ya valla kabul ediyorum tuhaf bi izleyiciyim:img-blush
:) evet...yakında """Gülendam'ı Koruma Derneği""" kuracağız...:)
dernek başkanı da seni yaparız artık he he:)
ya bakın ben size diyorum.. gülendamın korunacak bi yanı yok.. siz esas gülendamın bundan sonra özgüre yapacaklarını düşünün.. üzülüyorum ben özgürün çekeceklerine valla.. esas özgürü korumaya almak lazım gülendamın hışmından:)
dernek başkanı da seni yaparız artık he he:)
ya bakın ben size diyorum.. gülendamın korunacak bi yanı yok.. siz esas gülendamın bundan sonra özgüre yapacaklarını düşünün.. üzülüyorum ben özgürün çekeceklerine valla.. esas özgürü korumaya almak lazım gülendamın hışmından:)
:img-hyste
şimdi Volvox'un yaptığı klibi izleyince bir yumuşadı içim...:) (((bu arada ellerine sağlık Volvox:)))) hani Özgür'ün her fırsatta Gülendam'ı deli eden ama bir o kadar da Gülendam'ın hoşuna giden muzipliklerini görünce içimin yağları eridi...:)
özellikle geçen bölümde """çünkü bana aşık oluyorsun""" repliğinin geçtiği sahnedeki halleri çok hoşuma gitti...:img-in_lo
ve gerçekten bu akşamki bölümde yaşanacaklardan sonra sanırım """Özgür'ü Gülendam'ın Hışmından Koruma Derneği""" kurmak zorunda kalıcaz...:img-hyste :happy0064 :img-hyste
İLK AŞKIM_MERVE
21-10-07, 09:13
ay volvox klibi yeni izledim süper yhaa..
muhteşem ötesi olmuş....ellerine saglık başka kliplerde beklioruzzz...ona göre haa...:img-yes:
volvox klibin süper olmuşş
gülendamı koruma derneğii :img-hyste süper olurr gerçektenn
ayrıca biz 2.fragmanı boşuna beklemeyelim dikkat eden olduysaa show tv dün özellikle akşam verdiğii fargmandaa bölümleri kesmişş bi bölümünü örneğin polisleri görünce gülendamı özgür napıcaz dediği sahnee,zeharnını eski kocasının dönersem keser beni diodun noldu dediği sahne yokk
özgür gülendam ve ayça yı inş. uzatmasınlar gülbeyazda bayaa vardıı kadirin ex aşkıı
bu arada erhan we elifi(erhanın ex aşkı) hiç göztermemişlerr fragmanda özettede yok acaba ona nolucak
şimdi Volvox'un yaptığı klibi izleyince bir yumuşadı içim...:) (((bu arada ellerine sağlık Volvox:)))) hani Özgür'ün her fırsatta Gülendam'ı deli eden ama bir o kadar da Gülendam'ın hoşuna giden muzipliklerini görünce içimin yağları eridi...:)
özellikle geçen bölümde """çünkü bana aşık oluyorsun""" repliğinin geçtiği sahnedeki halleri çok hoşuma gitti...:img-in_lo
ve gerçekten bu akşamki bölümde yaşanacaklardan sonra sanırım """Özgür'ü Gülendam'ın Hışmından Koruma Derneği""" kurmak zorunda kalıcaz...:img-hyste :happy0064 :img-hyste
Emelsorma canım ben de klibi izleyince bi kendime mi geldim ne
heralde volvoxbaktı bu iş olmıcak bu forum Özgür ü çiğ çiğ yiycek
hem bi yumuşatayım
ama Allah için güzel olmuş volvoxum emeğine sağlık
bu dernekle ilgili çeşitli söylentiler var :img-hyste
ama en muhtemeli adının değişip Özgür ü Forumun Hışmından Koruma Derneği olabilir:img-hyste
zaman sayacı :8 saat 50 dk :img-wink:
çok az kaldı.:happy0064 nedense ben bu bölümü ayrı bi heyecanla bekliyorum.belki de çoğu şey e açığa çıkacağı içindir.
bu arada volvox
klibin harika ellerine sağlık :img-icecr:happy0064
volvox emeğine,ellerine sağlık klip çok güzel olmuş.
acaba bugün tekrarı varmı?15:30 ve bir sonraki saat için showun yayın akışında birinde tekrar dierinde ? var.inşallah verirler tekrarınıda.
volvox emeğine,ellerine sağlık klip çok güzel olmuş.
acaba bugün tekrarı varmı?15:30 ve bir sonraki saat için showun yayın akışında birinde tekrar dierinde ? var.inşallah verirler tekrarınıda.
ben baktım hemen sabah kalkar kalkmaz
showtv de 17.15 için tekrar gözüküyo
ama geçen hafta da yazılan saatten daha erken başlamıştı haberiniz olsun
tekrar olursa süper.ben geçen bölümün başını biraz kaçırmıştım. :img-blush
geçsin şu zaman artık yaaa :)
benim kafamı buzda dans karıştırıyo.çünkü 20.00 da başlayıp ta 22.00 da biteceğini pek sanmıyorum :( dün varmıydı arkadaşlar buzda dans ? ben hiç tv ye bakamadım dün.bugünsadece eleme mi var ?
arkadaşlar demin bi siteye baktım 16 tane asker öldürülmüş ve bütün kanallar eğlence proglarını akşama yayınlamiyacaklarmış... şimdi akışlarını değiştiriyorrlarmış...acaba buzda dans etkilenir mi?:icon_whis
Fragman ne öyle yaa,özetide okudum şaştım kaldım.Ayça da güzel olsa içim yanmıcak,Özgür de de ne zevk varmış,Gülendam varken,öpüşüolar yaaa.
bencede eğlence programları yayınlanmasın...16 askerimizin aileleri büyük bir acı çekerken eğlence programlarının tam gaz devam etmesi çirkin bir durum olurdu...
bu arada hepimizin başı saolsun arkadaşlar...:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
nasıl yani yeni 16 şehit daha mı ? :( ne bu böyle yaaa.off :( neyse burası yeri değil.
bence de isabet olur eğlence peogramının olmaması.popstar falan da yayınlanmaz o zaman.gerçi insanın böyle bir durumda dizi izleyesi bile gelmiyor.
bu arada hepimizin başı saolsun arkadaşlar...:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr[/FONT]
ewet canım başımız sağolsun...haberlere baktım en az 16 kişiymiş:( (askeri birliğe girmişler:()
canım ibo show yayınlanmiyacakmış showda yayınlamaz artık öyle bi programı:(
saygı adına yayınlamamaları lazım:img-yes:
zaten kanallar yayınlarını değiştirmeye başlamışlar:img-wink: istermisiniz show k.vadisi terörü koysun dizinin önüne:icon_whis
nasıl yani yeni 16 şehit daha mı ? :( ne bu böyle yaaa.off :( neyse burası yeri değil.
bence de isabet olur eğlence peogramının olmaması.popstar falan da yayınlanmaz o zaman.gerçi insanın böyle bir durumda dizi izleyesi bile gelmiyor.
aynen cnm...dizi izleyesi gelmiyor insanın...aslında hiçbir şey izleyesi gelmiyor...hele haberleri izledikçe içim daralıyor...:icon_sorr
neyse...söylediğin gibi yeri değil...
sanırım diziler (((ki Pazar günü dizi kalmadı nerdeyse FİG haricinde))) yayında olacak...
Popstar'da yayınlanmayacak büyük ihtimalle...çünkü geçen sefer 13 şehit verdiğimizde yayına devam etmişti bu program ve tepki almıştı izleyiciden...bu sefer aynı yanlışa düşmezler...
arkadaşlar öncelikle hepimizin başı sağolsun.
buzda dansın esas şovu dündü bugün sadece eleme bölümü yayınlanacak,bu yüzden yayından kalkmayabilir.şayet kalkarsada hepsiyi falan son anda yayına koymaları saçma olur bizim diziyi erken saate alırlar.ama buzda dans yayınlanır kanımca.
arkadaşlar show tv pazar keyfini yayınlamiyacaklarını söylemiş....diğerleride popstar ve ibo showu yayınlamiyacaklarını söylemiş....yani sanırım buzda dans var:icon_sorr
aynen cnm...dizi izleyesi gelmiyor insanın...aslında hiçbir şey izleyesi gelmiyor...hele haberleri izledikçe içim daralıyor...:icon_sorr
neyse...söylediğin gibi yeri değil...
sanırım diziler (((ki Pazar günü dizi kalmadı nerdeyse FİG haricinde))) yayında olacak...
Popstar'da yayınlanmayacak büyük ihtimalle...çünkü geçen sefer 13 şehit verdiğimizde yayına devam etmişti bu program ve tepki almıştı izleyiciden...bu sefer aynı yanlışa düşmezler...
aynen bütün moralim sıfıra indi desem yeridir
bi o kadar yaralı ve kayıp da var mehmetciklerimizden
bi zahmet vermesinler eğlence programlarını
geçen sefer yaptııkları hataya düşmesinler
o kadar şehşit vermiştik her yesrde bi dansöz oynatılmıştı :hıh
neyse canlarım inş dizi moral olur azcık bize
Özgür duy durum vahim biz de bu kadar sinirden sonra parçalamayalım seni :img-hyste
HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
MEHMETCİKLERİMİZ BU VATANIN EVLATLARI
ben de su anda cok uzgunum:icon_sorr ışıklar içinde uyusunlar dizimizi izlerken neler hissedecegimi ben artık hiç bilmiyorum.artık herşeyin hayırlısı neyse o olsun.
Sımarık Cadı
21-10-07, 14:02
arkadaşlar öncelikle hepimizin başı saolsun...cok üzgünüm...
:icon_sorr:icon_sorr
demekk eğlence programları yayınlanmicak...acaba buzda dansta bi deişiklik warmı...
zaten cnm hiçbişi izlemek fln istemiyo...haberleri izleyince daha kötü oluyo insan...
hepimizin başı sağolsun arkadaşlar..=(
olaya bir tek şehitlerimizin tarafından iyi bakabiliyorum.. ne de olsa vatan için öldüler ki bu çok kutsal bir şey.. ve cennette Peygamberimiz Hz. Muhammed'den sonra en yüksek mertebeye ulaştılar..
o ş.. teröristleri de lanetlemekten başka benim elimden bir şey gelmiyor=( askerimiz hesabını soracak bütün bunların!
Gümüş Hastası
21-10-07, 14:33
Arkadaşlar öncelikle hepimizin başı sağolsun...
Dün akşam Buzda Dans'ın her reklam arasında Fikrimin İnce Gülü nün fragmanını verdiler. Ama dikkatimi çekti internetteki fragmanda daha çok detay vardı. Fragmanı biraz kısaltmışlar. Ama dün çok güzel reklamımız oldu. Ama sürekli aynı reklamı görmekten ööö geldi yani bana... Bu arada Show TV şehit haberinden sonra Buzda Dans'ı yayınlamaz gibime geliyor.
Soru: Bu arada Hepsi 1 dizisi yayından kalktı mı?
sevgili arkedeşler fikriminincegülü şuan show tv de tekrarda..
fakat alttan geçen yazılar insanı çok yaralıyor malesef..
~*~NaR-ı GüL~*~
21-10-07, 15:08
Hepimizin basi sagolsun...Allah tüm sehitlerimize rahmet eylesin...ve onlara kiyan o hainlerinde cezasini versin....
Showtvnin yayin akisina bi göz attim, dizi buzda danstan sonra yayinlanacak galiba arkadaslar...
Hepimizin basi sagolsun...Allah tüm sehitlerimize rahmet eylesin...ve onlara kiyan o hainlerinde cezasini versin....
Showtvnin yayin akisina bi göz attim, dizi buzda danstan sonra yayinlanacak galiba arkadaslar...
hayır bu akşam bütün eğlence ve yarışma programları iptal, malum :icon_sorr
figden önce başka bi dizi var
İLK AŞKIM_MERVE
21-10-07, 16:14
hayır bu akşam bütün eğlence ve yarışma programları iptal, malum :icon_sorr
figden önce başka bi dizi var
hayır cnm..olurmu...bu akşam saat 22.00'de var..
ondan önceki dzide bu hafta yok...:img-yes:
hayır cnm..olurmu...bu akşam saat 22.00'de var..
ondan önceki dzide bu hafta yok...:img-yes:
biraz evvel yayın akışı geçti altyazıda
fig yine 22de ama ondan önce buzda dans değil başka bir dizi var :img-wink:
İLK AŞKIM_MERVE
21-10-07, 16:21
biraz evvel yayın akışı geçti altyazıda
fig yine 22de ama ondan önce buzda dans değil başka bir dizi var :img-wink:
ewt cnm..onu banede farkettim..
ama yanlışlık olmuştur die takmadım..
yane çünkü bazen shoetvdeki o alt yazılı yayın akışı yanlış çıkabilio...ondan yane..:img-wink:
Anliyorum :icon_sorr böylesi daha iyi bence...insan bu psikolojiyle izledigindende birsey anlamaz zaten...
katılıyorum...zaten bu akşam toplantılar war yayınlar kesilebilir belli wakitlerde bilgi verileceği için:(
tmm eğlence progları yok ama buzda dans war sanırım...çünkü show pazar keyfi yok dedi :img-yes: bide bu hepsiye ne oldu :icon_whis
Forum kuralları gereği tek cümle mesaj yazmak yasaktır.
Lütfen tek cümlelik mesaj yazmayınız.
Yazmış olduğunuz tek cümlelik mesajlar tarafımdan silinmektedir.
İyi yorumlar
Çakıl
Bölüm Sorumlusu
~*~NaR-ı GüL~*~
21-10-07, 17:23
katılıyorum...zaten bu akşam toplantılar war yayınlar kesilebilir belli wakitlerde bilgi verileceği için:(
tmm eğlence progları yok ama buzda dans war sanırım...çünkü show pazar keyfi yok dedi :img-yes: bide bu hepsiye ne oldu :icon_whis
Evet canim...hatta antalyadaki altin portakal film festivalindeki eglenceler ve partilerde iptal edilmis...
Hepsi 1 hakkinda pek bilgi sahibi degilim canim ama istersen show tvnin sitesine bir bak...
bugun dizimizden once deli yurek ın filmi var.dizimizde aynı saatte devam ediyor.
Hepsi 1 hakkinda pek bilgi sahibi degilim canim ama istersen show tvnin sitesine bir bak...
hmmm yok izlediğimden değil bugün o olmalıydı da....show eski akışı gösteriyor yani pazar keyfi olanını...:img-yes: belkide buzda dans için elemişlerdir:)
~*~NaR-ı GüL~*~
21-10-07, 17:33
bugun dizimizden once deli yurek ın filmi var.dizimizde aynı saatte devam ediyor.
Ya benim iyice kafam karisti...biri o saatte dizi var diyo, sen o saatte deli yürek filmi var diyosun...show tv de karar versin artik yaaa...:img-cool2
Ya benim iyice kafam karisti...biri o saatte dizi var diyo, sen o saatte deli yürek filmi var diyosun...show tv de karar versin artik yaaa...:img-cool2
canım kafan karışmasın
kesin olan şu
20.00 da DELİYÜREK BUMERANG CEHENNEMİ
22.00 FİKRİMİN İNCE GÜLÜ YENİ BÖLÜM
~*~NaR-ı GüL~*~
21-10-07, 17:40
canım kafan karışmasın
kesin olan şu
20.00 da DELİYÜREK BUMERANG CEHENNEMİ
22.00 FİKRİMİN İNCE GÜLÜ YENİ BÖLÜM
Insallah dedigin gibidir canim...cünkü bu kanallar insanin kafasini karistirmaya ve yaniltmaya bayiliyolar...:img-cool2
hımm demek buzda dans da kaldırıldı....isabet olmuş çok gzl olmuş...:img-wink:
neyse hade bakalım yine aynı saati bekliiicez:icon_sorr
İLK AŞKIM_MERVE
21-10-07, 17:41
hımm demek buzda dans da kaldırıldı....isabet olmuş çok gzl olmuş...:img-wink:
neyse hade bakalım yine aynı saati bekliiicez:icon_sorr
yok cnm...buzda dans nie kaldırılsın..yok artık..sanmıorum...
ama keşkee...kaldırılsa..bizim hepsi bir dizimizden de ettiler yhaa:(
Insallah dedigin gibidir canim...cünkü bu kanallar insanin kafasini karistirmaya ve yaniltmaya bayiliyolar...:img-cool2
tkrar sırasında yapılan açıklama bu
dizimiz için yapılan bi değişiklik yok
şehitlerimiz için bütün eğlence programları kaldırıldı
onun yerine de film koymuşlar zaten
mesela akşam pazar keyfi de yok
zaten canım çok sıkıldı bu haberlere
en azından dizimi izlerimde bi damla dahi olsa moral olur bana
diziyi merakla bekliyorum.en çok gülendam ve özgür sahnelerini merak ediyorum.o öpücük gerçek mi değil mi meraktayım.umarım diziden önceki film uzamazda iyice geç bi vakte kaymaz dizimiz.
diziyi merakla bekliyorum.en çok gülendam ve özgür sahnelerini merak ediyorum.o öpücük gerçek mi değil mi meraktayım.umarım diziden önceki film uzamazda iyice geç bi vakte kaymaz dizimiz.
asloında benim de programı görünce en çok koktuğum şey bu oldu
inş zırt pırt reklam sokup sıkıntıya sokmazlar bizi
ama onların da bugun kesin kes uyması gereken bi program var
KAN UYKUSY 2.BÖLÜM var diziden sonra
o yüzden fikrimin ince gülü nü zamanında bitirmek isterler
neyse yaa biz krize girmeden başlasa da yormasalar bizi
~*~NaR-ı GüL~*~
21-10-07, 17:51
tkrar sırasında yapılan açıklama bu
dizimiz için yapılan bi değişiklik yok
şehitlerimiz için bütün eğlence programları kaldırıldı
onun yerine de film koymuşlar zaten
mesela akşam pazar keyfi de yok
zaten canım çok sıkıldı bu haberlere
en azından dizimi izlerimde bi damla dahi olsa moral olur bana
Evet biliyorum kaldirilmalarida cok isabet oldu...bende cok sıkıldım bu haberlere...:icon_sorr diziyi izlemek banada birazda olsa moral verecektir...
.o öpücük gerçek mi değil mi meraktayım.umarım diziden önceki film uzamazda iyice geç bi vakte kaymaz dizimiz.
ayy orayı bende merakla bekliyorm...ama bence değil...özgür onu itecek ama o adam gördkten sonra....:icon_sorr
inşalah dediğin gibi olur.kızın yanında sevgilisi var bide öpmeye kalkıyo ya.sinir oldum ya.
gülendam da yanlış anlamaz inşalah.doğruyu özgürden öğrenir.barda kimlik araması yapılıyodu fragmanda.öpücük bundan önce mi sonra mı acaba?sonraysa gülendam affetmiştir özgürü de öyle gitmişlerdir bara.
bakalım bu bolum bizi neler beklioo.....
ya bu ozgurun eski sevgilisi nerden cıktı simdi gulendam heran cekip gidebilir yaniii ya mutlu olsunlar bi bırakın yawwwwww....
bu mehmet alide en sonunda buldu cezasını aklı basına gelir umarım dort gozle bekliorumm...22.00
sonraysa gülendam affetmiştir özgürü de öyle gitmişlerdir bara.
inşallah sonradır...sonra olsa bile bizim gülendam öyle çbuk affetmes bin dereden su getirtir...özgürde kendini pek müdafa eden bi tipe benzemiyor zaten....:icon_sorr
ben mali ve zehralı sahneleride felaket bekliyorm:img-yes::img-in_lo
inşallah sonradır...sonra olsa bile bizim gülendam öyle çbuk affetmes bin dereden su getirtir...özgürde kendini pek müdafa eden bi tipe benzemiyor zaten....:icon_sorr
ben mali ve zehralı sahneleride felaket bekliyorm:img-yes::img-in_lo
ah ahhh
sonrası olabileceğini pek düşünmüyodum ama inş öyledir
gülendam çok pişman olucak onun için mi bunu yaptım dicek
o öpüşme sahnesinden sonra ayçayı şöyle bi güzel reddetmesini bekliyorum özgürün
aslında kızgınım ama ne yapayım yine de seviyorum onu
ama şunu söyliyim Özgür artık Gülendam ı hakedecek bişeyler yapmalı
Mali Zehra sahnelerine gelirsek
bence yine damgasını vuracakl onların sahneler
geçmişle ilgili yeni yeni şeyler çıkıcak ortaya ,
,
geçmiş biraz daha aydınlanıcak
Özgür artık Gülendam ı hakedecek bişeyler yapmalı
Mali Zehra sahnelerine gelirsek
bence yine damgasını vuracakl onların sahneler
geçmişle ilgili yeni yeni şeyler çıkıcak ortaya ,
,
geçmiş biraz daha aydınlanıcak
katılıyorum her harfine:)
özgür kesinlikle gülendamın gözüne girecek bişiler yapmalı ..öyle alıp kaçmayla olmaz:img-icecr
maliyle zehra ya gelince kesnlikle aydınlanmalı walla ben çatlıyorum meraktan...mali adamı dövcekmi adam ne yapacak:icon_sorr zehranın tepkileri....:img-in_lo
zehranın eski eşinin memedaliyi bozmasını çok secdim.. zehranın da memedaliye laf sokmalarına bayılıyorum.. geçen hafta gülendamın da çıkışlarını da çok sevmiştim.. nefis hatun nefisenin de memedaliyi çözmesini köşeye sıkıştıran konuşmalarını seviyorum..
acep neden ola ki.. memedaliyi sevmiyorum ondan herhal:)
zehranın eşi bilerek mi yaptı bilmeyerek mi bilmiyorum ama çok iyi yapıyor her izlediğimde memedalinin ifrit olmasına çok gülüyorum:):)
katılıyorum her harfine:)
özgür kesinlikle gülendamın gözüne girecek bişiler yapmalı ..öyle alıp kaçmayla olmaz:img-icecr
maliyle zehra ya gelince kesnlikle aydınlanmalı walla ben çatlıyorum meraktan...mali adamı dövcekmi adam ne yapacak:icon_sorr zehranın tepkileri....:img-in_lo
canım adın tuğba mı
emin olamadım
neyse duruma bakarsak zor
Mali ve Zehra...
yalnız bu işi halletnek zorundalar
o adam da kesin Zehra nın eski kocasıdır gibime geliyo
Mali artık zor tutar kendini ama adam belli tam parçalanmalık
ÖZGÜR VE GÜLENDAM...
Gülendam ona her türlü desteği verdi
yanında oldu birileri gibi zor zamanında tekmeyi basıp gitmedi
şimdi tercihi o birinden yana olcaksa ki o kızın adını anmak istemiyorum
ne diyim Özgür e yazıklar olsun
bi kere bvu derece etkilenmesi bilew yıktı beni
bi kolye vermekle olmuyo Özgür
artık kendini bu aşkı kanıtlaması lazım
hem bize hem de Gülendam a
İLK AŞKIM_MERVE
21-10-07, 18:41
ayy yeni bölüme saatler kaldı..
süper bir bölüm olucak..wallaa..
şu ayça ile özgürün öpüşme sahnesini çok çok merak ediyorum..
ama eger öle bişey olduysa...ben savaşı sonuna kadar desteklerim...gülendama duydugu aşk için..
ama SANMIORUM...ÖZGÜR AYÇA İLE ÖPÜŞMEZ...SONUÇTA GÜLENDAMI SEVİYO...:img-yes:
canım adın tuğba mı
emin olamadım
neyse duruma bakarsak zor
Mali ve Zehra...
yalnız bu işi halletnek zorundalar
ÖZGÜR VE GÜLENDAM...
ne diyim Özgür e yazıklar olsun
bi kere bvu derece etkilenmesi bilew yıktı beni
bi kolye vermekle olmuyo Özgür
artık kendini bu aşkı kanıtlaması lazım
hem bize hem de Gülendam a
ewet cnm tuğba :) sende prensessin galiba ;) :P
ewet yaa kesin kocası fakat çok dediğin gibi parçalanmalık bi adam...we malide bunu yapar...ben bu durumu sewdim mali ifrit olup durur...:img-icecrbizde onun o sinirli hallerine güleriz:img-yes:bu arada demk ki özgür babasına değil anasına çkmiş,uyuz bi çock değil:P
gülendam ve özgüre gelince bende kızdım yani kızı o kadar sürüklüyorsun sonrada....nese ağzımı açtıracak....gülndam çok üzülecek gibime geliyor:icon_sorr
canım biz gülendamdan beter çıktık yalnız onu söyleyeyim...:img-icecr
ewet cnm tuğba :) sende prensessin galiba ;) :P
ewet yaa kesin kocası fakat çok dediğin gibi parçalanmalık bi adam...we malide bunu yapar...ben bu durumu sewdim mali ifrit olup durur...:img-icecrbizde onun o sinirli hallerine güleriz:img-yes:bu arada demk ki özgür babasına değil anasına çkmiş,uyuz bi çock değil:P
gülendam ve özgüre gelince bende kızdım yani kızı o kadar sürüklüyorsun sonrada....nese ağzımı açtıracak....gülndam çok üzülecek gibime geliyor:icon_sorr
canım biz gülendamdan beter çıktık yalnız onu söyleyeyim...:img-icecr
tamam tuğbacım ben de deniz :)
vallaha bayılıyorum onların bu hallerine desem
maliyle zehra yı kavgasız görmek kesmiyo beni
ille didişecekler ben de gözlerindeki o aşkı görücem
başka türlü içim rahat etmiyo
hele mali uyuz oldukça ben daha çok zevk alıyorum
özgürse ne diyim yani ahh özgür ahh
zamanında bi hata yapmışsın zaten
o kızı dibine kadar sokman bile başlı başına bi hata
üstüne üstlük yaptıkları yetmemiş bi de özgür ün en yakın arkdsıyla birlikte
bizim gülendam alışkın değil ki böyle iğrenç oyunlara
ahh deniz bu isim bendde çok derin:( :sad53:
evet yaa onlar öyle oldukça dizi dahada sarıyor hep tartışsınlar hele zehranın gözleri dolu dolu oluyor ya bitiyorum....:img-yes:
malide gözlerini büyütüyor...süperler yaaa..
ewet gülendam böle şylere alışkın değil...ama aşk işte geldi bi kere başa çekecek....o özgürde bizden çekecek ....:img-yes:
4ewerbrucas
21-10-07, 18:58
ya niye hepinizin özgüre böyle düşman oldunuz ya:icon_sorr ayçayı reddetmiştir onun artık gülendamı var:img-in_lo yavaş yavaş hislerini belli etmeye başlar ayçayı reddetmekle başlayabilir belki kavga ederler o anda söyler sevdiğini özgür?????????????
ahh deniz bu isim bendde çok derin:( :sad53:
evet yaa onlar öyle oldukça dizi dahada sarıyor hep tartışsınlar hele zehranın gözleri dolu dolu oluyor ya bitiyorum....:img-yes:
malide gözlerini büyütüyor...süperler yaaa..
ewet gülendam böle şylere alışkın değil...ama aşk işte geldi bi kere başa çekecek....o özgürde bizden çekecek ....:img-yes:
ayyy bu neydi şimdi tuğba
bi yerlere mi parmak bastım yanlışlıkla :icon_whis
asıl ben geçen nerde koptum
bölüm sonuna yakın...
araba yuvarlandı...
zehra nın bir memet ali diyişi var bitirdi beni :img-blush
sorma yanii bu gidişle Özgür ü bizim elimizen kim alacak bilmiyorum
tek bildiğim Gülendam ı hakedene kadar ondan uzak dursunn :hıh
ayyy bu neydi şimdi tuğba
bi yerlere mi parmak bastım yanlışlıkla :icon_whis
zehra nın bir memet ali diyişi var bitirdi beni :img-blush
sorma yanii bu gidişle Özgür ü bizim elimizen kim alacak bilmiyorum
tek bildiğim Gülendam ı hakedene kadar ondan uzak dursunn :hıh
ewet biras öyle oldu ismin:(:sad53:
hklısın yaa çok duygu yüklü bi maliydi :icon_sorr
yaa özgür uzak durmasın....ama hak etmek için didinsin:)
yakında yine bunun nöbeti falan gelir yanında biri olmalı:img-yes:
Sımarık Cadı
21-10-07, 19:15
yakında yine bunun nöbeti falan gelir yanında biri olmalı:img-yes:
öyle bi sahnede yanında gülendam olsa bence ck güzell olur...
onun elini tutar...busefer onun omzunda açar gözlerini...
aşklarını bikez daha yaşarlar bence...
busefer onun gözlerinin içine bakıp senin için ikimizin için başarıcam der...
(ayy bende cok yazdım yaa...):):)
arkadanda hafif hafif fon gelir fikrimin ince gülü .....bu şarkı eşliğinde özgr ve glndam bakışır bakışır bakışır....işte geriside onlara kalmış:img-icecr:img-blush
tahminler değişmişş ve inş. tahminlerinizz tutarr kerem gitttikten sonra özgür geri gider we öpmez ayçayı
ayrıca hangi sahnee daha önce diye kıyafetlerden anlarım belki diye fragmanı bidaha izledim ama kıyafetleri aynı zaten çantda almamaışlardı yanlarına galibaaa
~*~NaR-ı GüL~*~
21-10-07, 20:03
:happy0064:happy0064
bence cok güzell olur...hem biz hemde onlar mutlu olur böylece...
Bana kalirsa bunlarin birbirlerini öpmesi cooook zaman alacak....simdi bu aycada cikti...biraz zor biraraya gelirler özgürle...özgür önce o ayca denen musibetten kurtulmali...:img-yes:
~*~NaR-ı GüL~*~
21-10-07, 20:23
ewet yaa ....şimdi ayça derdide hemen bitmes...çokta gıcık birine benzyor:(
Gicik ta laf mi canim ya...özgür onun yüzünden o merete bulasti...var ya ben olsam o kizin yanina bile yaklasmam...gülendamla daha samimi olur catlatirim ama özgür o kadarini düsünecek mi bakalim....:icon_whis
_seboist_s
21-10-07, 20:28
Arkadaşlar olumlu düşünün yavv aslında Ayça'ya teşekkür etmeliyiz... :img-swoon:img-swoon
Onun sayesinde Özgür uyuşturucuya bulaştı ve Zehra kasabaya dönmeye karar verdi... E onlar kasabaya yerleşince Özgür Gülendam'la tanıştı... Aşık oldular:) Bunların hepsi Ayça sayesinde oldu:D:D
...gülendamla daha samimi olur catlatirim ama özgür o kadarini düsünecek mi bakalim....:icon_whis
bence özgür yine o cool tavrını takınır....:) bizim oğlan pek bi saf o işlerden anlamıyor bi türlü :(
~*~NaR-ı GüL~*~
21-10-07, 20:34
bence özgür yine o cool tavrını takınır....:) bizim oğlan pek bi saf o işlerden anlamıyor bi türlü :(
Basliycam artik onu cool tavrina yaw...:) biraz kendine ceki düzen versin gülendami seviyosa bunu belli etsin..degil mi ama ya...!!He bide gülendama "bana aşik oluyosun dimi" demisti ya..."heee söyleyenede bakin sankim sen aşik degilsin" dedim kendi kendime :D
ya arkadaşlar, bırakın öperse öpsün yaa.. biraz süründürsün onu işte gülendamm=)) gerçi zamanında çok şeyler yaşamış bu kadar yüklenmemek gerek ama gülendamı ne kadar sevdiğini anlaması için biraz sürünmesi lazımmm
He bide gülendama "bana aşik oluyosun dimi" demisti ya..."heee söyleyenede bakin sankim sen aşik degilsin" dedim kendi kendime :D
heheh inşllh o tavrından kurtulur ...:img-yes:
ama gülendamda iyi demişti...senin durum daha wahim:happy0064:img-icecr
bencede:img-wink:
~*~NaR-ı GüL~*~
21-10-07, 20:40
heheh inşllh o tavrından kurtulur ...:img-yes:
ama gülendamda iyi demişti...senin durum daha wahim:happy0064:img-icecr
bencede:img-wink:
Bu gülendam isini biliyo canim ama biraz daha disilesmesi gerekiyor...mesela simdi bu bölümde aycaya tekme tokat dalmali sacini basini yolmali...!!!:img-polic yani eger özgürü seviyosa bunu yapabilmeli :)
onun elini tutar...busefer onun omzunda açar gözlerini...
aşklarını bikez daha yaşarlar bence...
(ayy bende cok yazdım yaa...):):)
aslında tam ayçayla öpüşme mevzusu üzerinde tartışırlarken ve gülendam tam çekip gidecekken özgür krize girse falan ilginç olabilir bence.
özgüründe gelgit yaşaması normal işki doru yolu bulsun ve ne gülendam ne özgür nede aşkları ayça yüzünden zarar görmesin.
Bu gülendam isini biliyo canim ama biraz daha disilesmesi gerekiyor...mesela simdi bu bölümde aycaya tekme tokat dalmali sacini basini yolmali...!!!:img-polic yani eger özgürü seviyosa bunu yapabilmeli :)
allh allh coçmuşuz gül...gülendam atımı,zırhımı getirin fethe gidiyorum falanda dermiş :P
tekme tokat dlmak değilde şöyle tokat gibi sözler çok iyi ollur :):img-yes:
Yaa dizi sanırım 11'e doğru başlıyacak.. Reytingleri umarım etkilemez.. Show Tv Buzda Dans'ı yayınlamamakla çok doğru bir karar aldı elbette ama keşke bir film değil de daha kısa bir şey koysadı..
Nar-ı Gül naptın yıv :) Tekme tokat :)
Ben ayrıca Özgür'ü seviyorsa bunu yapabilmeli'' ye de katılmıyorum..
Onunla İstanbul'a gelerek bence her şeyi kanıtladı.. daha ne yapabilir ki ??
ya valla çok anlam yüklediniz bu olaya..
özgür ne dedi gülendama..
sıkı tutun..
hem gerçek hem mecazdı bence..
gülendam umarım sıkıca tutunur özgüre.. bırakmaz..
tamam özgür çok güzel çok içli ay çağğ diyor ama.. sonrasında uzaklaşacak onu sevmediğini anlayacak.. biraz özgürün cephesinden bakın yahu..
şuan tv de Deli Yürek Bumerang Cehennemi var.
TVyi actıgımda cok sasırdım.
Terorden fırsat koydularsa cok buyuk ayıp etmişler.
+
ayça derkenki sesi sanki yalvarır gibiydi.
kendisini geri atmısta olabilir :)
ama cok sirindi sesi.
tamam özgür çok güzel çok içli ay çağğ diyor ama.. sonrasında uzaklaşacak onu sevmediğini anlayacak.. biraz özgürün cephesinden bakın yahu..
yerim onun cephesini..sen bide gülendam cephesinden bak lilim kız takılmış peşine gelmiş ...küttt olaya bak sen...öpüşmüşmüş walla ben yerim onun cephesini yani....:icon_whis
tevriye yaptı diyorsun Özgür yani.. (iğrençti kabul ediyorum :))
valla bana demedin herhalde lil ben son mesajımda Özgür hakkında kötü bir şey yazmadım sanırım :)
Dizi hala başlamadı.. :/:/:/ saaat kaç oldu ya okulu var herkesin.. :img-cool2
yerim onun cephesini..sen bide gülendam cephesinden bak lilim kız takılmış peşine gelmiş ...küttt olaya bak sen...öpüşmüşmüş walla ben yerim onun cephesini yani....:icon_whis
gülendamı da saf bi kız yaptınız ha.. takılmış gitmiş özgürün peşisıra.. bi dolu sorunu olan deli dolu bi oğlan olduğunu biliyo.. riskleri alıyo.. ayçaya koşmadı ya özgür.. yolu kesişti.. ama teğet geçecek be ya:) du sakin olun bi izleyelim sonra kızılacaksa hep beraber asılıp keslecekse yine öle:)
gülendamı da saf bi kız yaptınız ha.. ..:)
yok kız saf değil allh için..ama oğlanımız pek bi saf o yüzden korkum...kız kırılacak falan....tabi canım bişiyleri göze aldı ama yinede.....:icon_sorr
herşeye rağmen barısırlar.
zaten özgürün öpecek kadar salak olduğunuda sanmam.
o kadar yolu ayça salağını öpmeye gitmediya :)
11'e alınmıs ve buzda dans yarısması bu hafta konmamıs.
neyse benim vaktim var babannemlerdeyim karısanım yok ama okulu olanlara yazık oldu.
özgürle gülendam tam formundalar..
gülendam.. hooop noluyo..
özgür.. sevgili diilmiyiz.. ya zaten köylü kızı alanda yola çıkanda kabahat:):)
çok şeker bi ikili bunlar:)
memedalinin tripleri zehranın alttan pispis gülüşlerini izlemek çok keyifli..
zehra nın o senin de oğlun diyişi kötüydü.. ama memedalinin cevabı çokiyiydi.. ne zaman akraba olduk biz yaw:)
_seboist_s
21-10-07, 23:06
Vallahi bölüm süper gidiyor... Çok merak ediyorum sıradaki gelişmeleri:img-yes:
Gülendam ve Özgür'ün İstanbul'a yaptığı konuşma süperdi:D Ayça henüz gıcıklığa başlamadı hade bakalım acaba ne zaman başlayacak eheh:D
Memed Ali beni çok güldürüyor yaaa:D Yalnız Zehra süper yapıştırıyor lafları... Eee buranın belediye başkanı değilsin boşuna ceza ödetme bana:img-hyste
Yalnız seninde oğlun sayılır dedi Özgür için... Memed Ali süper "yok yaaa ne zaman akraba olduk":D
Yarım saat geç başladı yarım saat geç biter... Çok eğleniyorum valla:good:
Herkese İyi seyirler=))
Çok kızdım şimdi:img-pilot
O kız ne hakla Gülendam'a bunları söylüyor ki..Sanki çok yüzü varmış gibi Özgür'ün ona davranışlarından bahsediyor.
ayçaya sinir oldumm yaa gülendama neler neler söledi gülendamda iyi verdi ağzının payınıı:img-pilot
zehranın düğüne neden gelemediğinii öğrenmişş oldukkk açıkçası pek anlamadım ben ama:icon_whis
gülendam tam kaçarken çok heyecanlı demesine bayıldımm ya çok komiktiii buldular heralde ama bencede öpmicek ayçayıı özgür ya gülendam boşuna kızıcakk
ayrıca çok geç başladı dizi!!!
valla gülendamın olgunluğu ve güveni süper. iyi sıyrılıolar polisten he.:D valla ben öpüşmeyi duyduktan sora gülendam ne yapıcak çok merak ediorum.ve özgürün şu hal ve tavırlarına bakılırsa gel-git yaşıo sevgisini sorgulama gereği duyup sinirleniyoruz bizde.
cyprus_hsn
21-10-07, 23:37
Dizimiz istanbula mı taşındı ne ? :(
Umarım sadece bu bölüm içindir. Amasranın o eşsiz manzaralarını görmek isterim hep.
ve nihayet Zehra'nın kasabaya dönmeme sebebini öğrendik. En çok merak ettiğim şeydi bu.
Zehra ve M.Ali'nin diyologlarına bitiyorum ya. Hele yolculuk sırasında konuşmaları ve Zehra'nın eski eşinin "Senin kasabada bir nişanlın vardı, geri dönersem beni öldürür diyordun o noldu?" sorusu karşısında M.Ali'nin tepkisine koptum :D
Özgüre kıl oldum bu bölümde. Aynı şekilde Ayça'ya da.
En yakın arkadaşın ve eski sevgilin birlikte, ve sende onlarla aynı evde yaşamaya göz yumuyorsun...
Sokakta kalacağımı bilsem gidip kalmam onlarla !
ama Gülendam da öyle altta kalacak bir yapıda değil. Ne güzel oturttu Ayçaya lafı ama :)
"Ben hep ayık dolaşırım, o yüzden onu anlamam uzun sürmez" :D :D :D
Bu bölümde Nefise'nin ne kadar hassas ve duygusal bir kadın olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Yalnız kalmaktan ne kadar çok korkuyor gördünüz mü ?
Yine bu bölümde Ruhsuz, duygusuz dediğimiz Haydar'ın duygusal yönünü gördük. Gidecek yeri olmadığı için mi yoksa gerçekten Bahar'ı sevdiği için mi kalmayı tercih etti? ona karar veremedim.
Herkese iyi seyirler :happy0064
ben bu bölümde de zehraya sinir oldum yani.neden öyle dedi ki.memed ali ne dese haklı şimdi :img-yes: daha kaç bölüm önce ben hep seni sevdim diyodu şimdi dediğine bak bi de.bu adam neye inansın ? gerçi sadece kafam karıştı dedi ama o bile yeter bence.tam da yumuşamıştı memed ali şimdi gene başa döndük.
_seboist_s
22-10-07, 00:02
Zehra beni şok etti... Ayrıca çokta ayıp etti yaa sinir oldum ilk defa kendisine:D
Aslında senaryo bu şekilde yazılmamalıydı bence...
Biz hep Zehra'nın Memed Ali'yi sevdiğini ama bazı sebeplerden dolayı düğüne gelemediğini düşünürken... Zehra aklım karıştı da bilmem ne diyor... Tamamıyla ummadığım birşeydi:s
Memed Ali yumuşadı derken bu sözü tam oldu yani... Herhalde senaristler önce biraz yumuşatmak istediler havayı sonra da ikisi arasındaki didişmelere devam etmek için böyle birşey yaptılar... Ama hiç hoşuma gitmedi bu durum... Beklentilerimde karşılanmadı diyebilirim...:(
Çevir kazı yanmasın yapsınlar bence yine bu durum hiç güzel değil... Aklım karıştı falan olmazz yani... "Ben seni hep sevdim" diyen Zehra'yı on kere yüz kere yeğlerim...
cyprus_hsn
22-10-07, 00:04
Savaşı bıçakladılar :(
Süreyya'nın boşboğazlığının cezasını Savaş çekti.
Özgür, Cüneyti daha çok "baba" olarak değil de "bankamatik" olarak görüyor galiba. Aldatılan Zehra olmasına rağmen Özgürden daha ılımlı yaklaşıyor Cüneyte.
Vallahi bölüm süper gidiyor... Çok merak ediyorum sıradaki gelişmeleri:img-yes:
Gülendam ve Özgür'ün İstanbul'a yaptığı konuşma süperdi:D Ayça henüz gıcıklığa başlamadı hade bakalım acaba ne zaman başlayacak eheh:D
Memed Ali beni çok güldürüyor yaaa:D Yalnız Zehra süper yapıştırıyor lafları... Eee buranın belediye başkanı değilsin boşuna ceza ödetme bana:img-hyste
Yalnız seninde oğlun sayılır dedi Özgür için... Memed Ali süper "yok yaaa ne zaman akraba olduk":D
Yarım saat geç başladı yarım saat geç biter... Çok eğleniyorum valla:good:
Herkese İyi seyirler=))
evet ya o boşuna ceza ödetme bana cümlesine ben de kptum :img-hyste:img-hyste
ben bunları anlamıyorum valla.kavga ederken çok tatlılar o zehranın sırıtışları falan ama sonrasına bakıyorum tamamen farklı iki insan.bazen bi dedikleri diğerini tutmuyo falan
mesela otele geldiklerinde memed alinin zehraya " zehra iyisin dimi?" diye sormasına çok şaşırdım.o zamanlar ne tatlı oluyo memed ali :)
Ya ÖZGÜR'e anlam veremedim gidecek yerin olmasada nasıl kankam dediğin kişinin eski sevgilinle birlikte olmalarına göz yumabilir ve aynı evde kalabilirsin.
AYÇA denen kızda resmen bakışlarıyla Özgür'ü hapsetti, sinir şey, aferin GÜLENDAM'a bu kıza bayılıyorum, zehir gibi, NASILDA OTURTUYOR CEVAPLARI PEŞİN PEŞİN.
BEN HEP AYIK DOLAŞTIĞIM İÇİN ANLAMAM UZUN SÜRMEZ MERAK ETME :D süper ya daha iyi bir söz olamazdı.
ÖZGÜR öpüşürken arkadaşı görecek sandım ama arkadaşının gözünün önünde Ayça'yı itmesine rağmen arkadaşı gidip ayça'yla kavga ederken, öpüştünüz derken GÜLENDAM duyacak ve haksız yere Özgür'e kızacak. Oysaki öyle birşey olmadı, Ayça'ya karşı iradesini koruyabildi Özgür, yoksa bende çok kızardım ona.
ZEHRA İLE MEHMET ALİ en sonunda kozlarını paylaştılar, sırlar ortaya çıktı ben her ne kadar bu SIRRI geçerli bir bahane olarak göremesemde, inandırıcı bulmasamda böyle gelişmiş öğrenmiş olduk.
Zaten kendide söyledi AKLI KARIŞMIŞ, İST.a gelince başka insanlarla tanışınca, tam Mehmet Ali yumuşamışken bu lafı duyunca tekrardan sinirlendi haklı olarak.
ne bu şimdi hep birlikte arar dururlarken bunlar niye ayrılmışlar, o özgür'le o kızıyla buluştu oldu mu şimdi, yani bu ne demek,
ZEHRA o sözüyle herşeyi batırdı ve kızan Mehmet Ali yolunu ayırdı, herşey SİLBAŞTAN en başa döndü, çok güzel.
tabi SİLBAŞTAN yapan birde GÜLENDAM & ÖZGÜR var :( :(
Herhalde senaristler önce biraz yumuşatmak istediler havayı sonra da ikisi arasındaki didişmelere devam etmek için böyle birşey yaptılar...
...
aynen öyle arkadaşım, dizinin birkaç bölümünde bu kadar erkenden sırlar ortaya çıkarsa yumuşarlarsa olmaz dediler ve herşeyi batırdılar ama komik oldu. Zehra'yada yakışmadı.
YerçekimliKaranfil
22-10-07, 00:18
Zehra beni şok etti... Ayrıca çokta ayıp etti yaa sinir oldum ilk defa kendisine:D
Aslında senaryo bu şekilde yazılmamalıydı bence...
Biz hep Zehra'nın Memed Ali'yi sevdiğini ama bazı sebeplerden dolayı düğüne gelemediğini düşünürken... Zehra aklım karıştı da bilmem ne diyor... Tamamıyla ummadığım birşeydi:s
Memed Ali yumuşadı derken bu sözü tam oldu yani... Herhalde senaristler önce biraz yumuşatmak istediler havayı sonra da ikisi arasındaki didişmelere devam etmek için böyle birşey yaptılar... Ama hiç hoşuma gitmedi bu durum... Beklentilerimde karşılanmadı diyebilirim...:(
Çevir kazı yanmasın yapsınlar bence yine bu durum hiç güzel değil... Aklım karıştı falan olmazz yani... "Ben seni hep sevdim" diyen Zehra'yı on kere yüz kere yeğlerim...
Aslında bence senaryoda böyle yazılmadı...Tamamen Gençlikleri canlandıran oyuncularda sorun olduğu için bu şekilde geçiştirildi...
Zehra'nın düğüne gelememe sebebi izleyiciye o kadar çok merak ettirildi ki şimdi de verilen cevap çok yavan kaldı...Çok daha etkileyici olabilirdi...Beklenilen neden bu olamayınca izleyicide tatmin olmadı dolayısıyla.Kendi ama ben olmadım....
_seboist_s
22-10-07, 00:21
aynen öyle arkadaşım, dizinin birkaç bölümünde bu kadar erkenden sırlar ortaya çıkarsa yumuşarlarsa olmaz dediler ve herşeyi batırdılar ama komik oldu. Zehra'yada yakışmadı.
Ben önceden düşünüyordum olaylar çok çabuk ilerlemiyor mu acaba diye ama ne bileyim böyle birşey olacağını... Cidden hızlı hızlı ilerledi olaylar Memed Ali kıvama da geldi sonra adamı yine köpürttüler. Tamam Memed Ali köpürük olmalı dizi boyunca amma ille Zehra'nın böyle birşey söylemesi mi gerekiyordu... Gözümden düştü kadın... Kiii şu ana kadar izleyicilerin hepsi Zehra'yı çok sevmiştir eminim. Bu nasıl bir geçmiştir nasıl bir bahanedir... Bravo yani pek düşünmüşler üzerinde...
Aa bizi meraklandırıyorlar demekki bayağı şey çıkacak altından derken bide...
Bölümü genel olarak incelersek iyiydi ama işte bir anda böyle düşündürttü bana.
sonsuznur_mine
22-10-07, 00:24
ıyı aksamlar arkadaslar, oncelıkle tum sehıt aıllelerın bası sağ olsun.
dızı guzeldı bazı seyler harıç oncelıkle zehraya yuh dıyorum mehmed alının arkasındayım, yazık valla adama zehra da keske o son sozlerının soylemeseydı ne guzel bırazda olsa yumusamışt, mehmed alı yanı araları ıyıdı...
neyse asıl konu özgur ve gulendama gelırsek baslarda çok ıyıdıler çok guzel anlasıyolardı o hallerı çok hoşuma gıttı ozellıkle gulendamın ozguru kıskanması falan gercı özgurun eskı sevgılısının yanına getırmesı sacmaydı ama mecbur kaldı çoçuk ne yapsın. ayça çooooooook gıcıktı kasıntı sey bıde utanmadan optu çoçuğu ya terbıyesız tabı gulendam da herseyı yanlışanladı ozgur optu sandı ama opmedı ozgur ya masum oo hersey aycanın basının altından çıktı.tabı sımdı hersey sıl bastan oldu gercekten...
benım merak ettığım konu zehrayla özgur kasabaya gerı donecekmı şimdı eceba?
yyyaaww bu ne yaww bu nasıl bir bölümdü.bu ne kargaşaydı böyle.romantik anlar ve ayrılık anları.valla rüzgar gibi geçti ben bişey anlamadım :(
bi kere en sondan başlayım yoksa o sahneyi unutucam bu memed ali taksiye binmiş nereye gidiyodu ? tamam zehraya kızdı belki ama en azından sabah otelden çıkış sahnelerini falan görseydik.askhastasına bazen buralarda katılıyorum.:) ama benim bu dediğim çok da detay değil yani.orası kopuk olmuş biraz.
ben bir de şunu anlamadım özgür gülendamın babasıyla gittiğini nereden bildi de o da hemen annesini aradı ? ayçaya bişey dememiştir ki gülendam.ayça en fazla gülendam gitti demiştir. ozaman özgür tahmin etti
off yaa valla ben şöyle mutlu mutlu biter diyoken iki ayrılığa şahit olduk.herşey silbaştan oldu.aslında silbaştan olan sadece memed ali ve zehranın durumu.onların araları hep bozuktu.özgür ve gülendamınki daha yeni başlıyor.
arkadaşlar nolacak şimdi bir tahmini olan var mı.?
bu zehra niye böyle yaptı sizce ? ben bunu bir senarist hatası ya da senarist şakası olarak kabul etmek istiyorum:icon_sorr ya ne güzel düzelmişlerdi yaa offf.zehranın bir tek lafı herşeyi berbat etti.o araba da "ölünecekse beraber ölünecek" imajına tamamen ters düştü zehra.sizce bu durmu nasıl toparlar ?:icon_sorr
~*~NaR-ı GüL~*~
22-10-07, 00:26
Show tvde bugün kenanlarin günüydü....önce kenan imirzalioglu sonra kenan isik...:img-yes:
Diziyle biraz olsun moral bulabildik...replikler cok güzel ve komikti...:img-yes:
Zehra: eski kocamin evine gidiyoruz
Mehmed ali: pardon??
----------------------
Mehmed ali ve zehra cüneytin evinde...
Cüneyt: senin balikci nisanlin noldu beni görürse keser demistin hani
Mehmed ali yerinden firlayip dalacakti ki zehra onu tuttu...
Cüneytin telefonu caldi yanlarindan gitti....
Mehmed ali: bir an önce gidelim burdan..yoksa gebertecem ben bu herifi!!!
GEBERTECEM :img-hyste
-----------------------
Mehmed ali sesli düsünür: oglunu bardan toplayacagina, bide onu dinlemeye gelmis
Zehra: bisey mi dedin duyamadim?
Mehmed ali: yooo, ne kadar iyi etmissin dedim :icon_whis
-----------------------
ben seni sevdim ben seni hep sevdim memedali..
zehra nerde..
aklım karışık fikrim dolaşık..
zehra nerde..
ölecekseksek birlikte diyecek kadar gözükara aşık zehra nasıl oluyor birden sağduyu olup şehre geldim insan tanıdım sen bana az kaldın memedali diyor..
otelde kapı sahnesi.. iyimisin iyiyim.. sahneleri çok güzeldi.. birde balkon sahnesi aydan şenerin o güzel ağlamaları gelemedim diyişleri güzeldi..
sahilde aradan geçen onca yıla başkalarıyla yaşanan onca zamana rağmen memedalinin hala zehranın sevgisini sorgulaması cevap araması çok etkileyiciydi..
ama zehra. yani ya bu yapılırmı memedaliye..
tamam aklım karıştı diyorsun ama nerde hani sözü edilen büyük aşk..
aslında yaw zehra zati özgüre bu durumu anlatırken hatırlarsınız öle büyütülecek bi aşk değildi gibi yok küçüktük yok öle yok böle der gibi anlatmıştı ben biraz orda da rahatsız olmuştum:(
~*~NaR-ı GüL~*~
22-10-07, 00:31
Yaa dizi sanırım 11'e doğru başlıyacak.. Reytingleri umarım etkilemez.. Show Tv Buzda Dans'ı yayınlamamakla çok doğru bir karar aldı elbette ama keşke bir film değil de daha kısa bir şey koysadı..
Nar-ı Gül naptın yıv :) Tekme tokat :)
Ben ayrıca Özgür'ü seviyorsa bunu yapabilmeli'' ye de katılmıyorum..
Onunla İstanbul'a gelerek bence her şeyi kanıtladı.. daha ne yapabilir ki ??
Ben bisi yapmadim gülendam yapti yapacagini...ah keske bi güzel giriseydi kiza yaaa...:img-hyste
"Özgürü seviyosa bunu yapabilmeli" derken pisirik pisirik durmasin sevdigine sahip ciksin anlaminda dedim ececim :img-yes:
_seboist_s
22-10-07, 00:35
Aslında bence senaryoda böyle yazılmadı...Tamamen Gençlikleri canlandıran oyuncularda sorun olduğu için bu şekilde geçiştirildi...
Zehra'nın düğüne gelememe sebebi izleyiciye o kadar çok merak ettirildi ki şimdi de verilen cevap çok yavan kaldı...Çok daha etkileyici olabilirdi...Beklenilen neden bu olamayınca izleyicide tatmin olmadı dolayısıyla.Kendi ama ben olmadım....
Eğer dediğin gibi oyunculardan kaynaklanan bir durumsa çok gıcık bir şey... Yani başka da birşey demiyorum...
Ama senaristler ne yapsın ne etsin Zehra'ya eski imajını kazandırsınlar valla isterlerse yemesinler içmesinler düşünsünler yani. Seyircinin beklediği bu değil!..
Seni hep sevdim diyen Zehra... Ölünecekse beraber ölünecek diyen Zehra... Birde aklım karışıktı bilmem ne diyen Zehra. Çok tutarsız olmuş bence şu ana kadar izlediğimiz Zehra'ya uymadı...
Aslında ben bölümü beğendim Zehra ve Memed Ali'nin bütünnn sahnelerini beğendim. Ancak geçmişe bu kadar basit bakılması, (senaristler hiç üstünde düşünmemiş gibi olmuş) ve Zehra'nın o son hayallerimi yıkan sözü...
Valla Memed Ali'nin de hayalleri yıkıldı... Bundan sonra Memed Ali'ciyim abii:img-hyste Haklı olan oymuş meğer:D Aman senaristler yapmayın etmeyin toparlayın bu durumu.
Savas'a yazık bıcaklandı zaten her bolumde birine bir sey
olur oldu.Ya biri karakola dusuyor ya hastaneye.Gulendam'da
Ozgur'u dinlemeden direk gitti.Halbu ki bir bilse cocuk onu
opmedi.
zehra nerde..
zehra nerde..
ölecekseksek birlikte diyecek kadar gözükara aşık zehra nasıl oluyor birden sağduyu olup şehre geldim insan tanıdım sen bana az kaldın memedali diyor..
otelde kapı sahnesi.. iyimisin iyiyim.. sahneleri çok güzeldi.. birde balkon sahnesi aydan şenerin o güzel ağlamaları gelemedim diyişleri güzeldi..
sahilde aradan geçen onca yıla başkalarıyla yaşanan onca zamana rağmen memedalinin hala zehranın sevgisini sorgulaması cevap araması çok etkileyiciydi..
aslında yaw zehra zati özgüre bu durumu anlatırken hatırlarsınız öle büyütülecek bi aşk değildi gibi yok küçüktük yok öle yok böle der gibi anlatmıştı ben biraz orda da rahatsız olmuştum:(
tamamen aynı cümleleri kullanmışız ve aynı yerlerde takılmışız.:)
ama takılmayack gibi değil ki.ben gerçekten de çok rahatsız oldum yaa.
sanki zehra böyle çelişkili gibi.daha doğrusu öyle bi karakter yaratılmış.
bi bakıyosun memed aliye deli gibi aşık bi bakıyosun diyosun ki yok ya o kadar da sevmemiş.bizi bu çelişkiden kurtarmaları lazım.zehra karar versin biran önce ne bu ya bi seviyom bi aklım karıştı olmazki :(
~*~NaR-ı GüL~*~
22-10-07, 00:37
allh allh coçmuşuz gül...gülendam atımı,zırhımı getirin fethe gidiyorum falanda dermiş :P
tekme tokat dlmak değilde şöyle tokat gibi sözler çok iyi ollur :):img-yes:
Aaaa ben böyle konularda cosarim tugbacim...cünkü hakedene hak ettigini vermek lazim...degil mi :img-wink: mesela bi usta düsün calismis emek vermis hakettigi parayi verirsin dimi eee buda öyle bisey biri kasiniyosa kasicaksin biri dayak istiyosa dayakta aticaksin bu böyle!!:):)
Ama cok güzel soktu laflari...heheytttt...iyiki susmadi...ama ben yinede keremin aycaya bagirirken gülendamin aycayi girismesini isterdim..tabi o böyle bisey yapacak karakterde bi kiz degil ama...:P
cyprus_hsn
22-10-07, 00:38
Bu bölümün yıldızı SÜREYYA hakkında kimse birşey dememiş :D
Kadın gene karıştırdı ortalığı, bir de Arife özellikle Süreyya'nın yüzüne bakarak duyulmamasını istedi :)
YerçekimliKaranfil
22-10-07, 00:39
zehra nerde..
zehra nerde..
İzninle Yorumunun altına imza atmak istiyorum.... :good:
Kesinlikle Zehra karakterinde büyük tezaklıklar vardı...Uğruna Ölümü bile göze alabildiği bir adama kafam karıştı diyebiliyor ki...Bir insanı ölmeyi göze alacak kadar sever ve nasıl olurda bir şehre geldi diye ynei insanlar tanıdı diye kafası karışır...
Zehra bu aşka büyük bir sadakatsizlik etmiştir bana kalırsa ve o büyülü aşkın büyüsü bozulmuştur...Yani gerçekten olmamış...Başka bir olay bulamamışlar mı acaba yazabilecek...İzleyici onların yıllardır süren aşkına inanmışken karakterlerden birinden ihanet yedi gibi oldu bu durum...
Bölüm geneline de bakarsak çok dağanık bir bölümdü...Yani Amasra -İstanbul arası geçişler çok keskindi. Şimdi burası neresi demekten bölüme konsantre olamadım...
Ve bir sahneyi çok beğendim O da Elvan Ve Süreyya arasında ki tartışmadan sonra Süreyya'nın Anneye söyledikleri...Fazlasıyla inandırıcı bir sahneydi
gülendam özgüre bi çift laf eder öyle çeker gider diyordum ama bu kadarını ble yapmadı..off ürktüm valla.. bu kız zor inanır bi daha özgüre..
oysa özgür çok masum çok şeker çok sadıktı.. ben biraz daha esneklik tanımıştım aklı karışır mı falan diye ama o bile yoktu.. bitmiş demek ki ayça onda..
yalnız bu ayçanın ilk bölümlerdeki ayça karakteriyle hiç bi benzerliği yoktu.. bu ne böle sülük gibi karaktersiz bi tip çizmişler.. hatun cool bi hatundu.. çok daha iyi işlenebilirdi bu hikaye olmaış sevmedim..
özgürlerin o arkadaşa sıkı bi yumruk atmasını çok sevdim:img-blush ama o evde kalmamalıydı..
canım özgür yani babasına bile gitmek zorunda kaldı.. elleri nasılda titredi çalmamak için zili..
özgürün babasına söylediği resmime bak o zaman lafına bayıldım..
özgürlü zor günler bekliyor amasrada:(
Eğer dediğin gibi oyunculardan kaynaklanan bir durumsa çok gıcık bir şey... Yani başka da birşey demiyorum...
Ama senaristler ne yapsın ne etsin Zehra'ya eski imajını kazandırsınlar valla isterlerse yemesinler içmesinler düşünsünler yani. Seyircinin beklediği bu değil!..
Seni hep sevdim diyen Zehra... Ölünecekse beraber ölünecek diyen Zehra... Birde aklım karışıktı bilmem ne diyen Zehra. Çok tutarsız olmuş bence şu ana kadar izlediğimiz Zehra'ya uymadı...
Aslında ben bölümü beğendim Zehra ve Memed Ali'nin bütünnn sahnelerini beğendim. Ancak geçmişe bu kadar basit bakılması, (senaristler hiç üstünde düşünmemiş gibi olmuş) ve Zehra'nın o son hayallerimi yıkan sözü...
Valla Memed Ali'nin de hayalleri yıkıldı... Bundan sonra Memed Ali'ciyim abii:img-hyste Haklı olan oymuş meğer:D Aman senaristler yapmayın etmeyin toparlayın bu durumu.
ya aslında ben buna şöyle bir kılıf uydurulabilir diyorum daha doğrusu uydurulacaktır
kasabaya döndüklerinde zehra bakacak ki memed ali bunun yüzüne bakmıyo nedenini de bal gibi biliyo bence savunması şu olacak : "beni dinlemeden gittin.ben öyle demek istemedim.aklımın karışması seni sevmediğimden değil.yeni bi dünya değişik insanlar hayatıma girince kendimi bile unuttum.kendi kendime değiştim.bence sen de olsan değişirdin.ama ben o karışıklığın içinde bile hep seni sevdim...vs" gibi şeyler.
yani bilmiyorum ama ne yapıp etsinler bizim kafamızdaki zehra imajını lütfen geri getirsinler:img-yes:
YerçekimliKaranfil
22-10-07, 00:45
Canım belki de ben yanlızca kendimi avutuyorum ama hani böyle incelikleri düşünebilen senaristler bu kadar kalın fırça kullanmayacak kadar hasstılar ne olduda birden şöyle geçmiş kabaca bir süpürüldü anlamış değilim...
Bundan sonra bende Mehmet Aliyi'cim...Gerçekten de
"Bu Olmadı Zehra Hanım"
Mehmet Ali öylesine sevmiş ki kızgınlığının altında hep gelmeyişinin mutlaka bir nedeni vardır düşüncesiyle yaklaşmış ve aşkının da yıllardır devam etmesinde ki sebep budur bence...Şimdi Ne olacak peki...Muamma :icon_sorr
~*~NaR-ı GüL~*~
22-10-07, 00:46
Bu bölümün yıldızı SÜREYYA hakkında kimse birşey dememiş :D
Kadın gene karıştırdı ortalığı, bir de Arife özellikle Süreyya'nın yüzüne bakarak duyulmamasını istedi :)
Yaw bu kadina lakap buldum ben "mikser" :img-hyste ya kadinin agzinda bakla islanmiyo heee arkadasida ayni bütün amasraya yaymis olanlari...ama aslinda savasin bicaklanmasi annesinin sucu...eger süreyya olaylari arkadasina anlatmasaydi oda etrafa yaymazdi...kahvedede gencler ileri geri konusmazlardi gülendam hakkinda ve savasta kavgaya bulasip sonunda bicaklanmazdi...ilahi adalet de diyebiliriz bu duruma....
Ya zehranin kardesinin karisi nasil soktu lafi yaaaa...süperdi :happy0064....ismi neydi gülsümdü sanirim...:icon_sorr
Gülsüm: Eeeh yeter be yeter bi günde agzindan müsvet bi laf ciksin, felaket tellali!!!
Süreyya: :blink: :blink:
He bide arife teyzede lafi gedigine oturttu...
Süreyya: Hepsi senin yüzünden anne sayende coluk cocuk bana saygi göstermez oldu
Arife teyze: Saygi görmek icin saygiyi kazanmak gerekir kizim (böyle demisti sanirim) helal olsun arife teyze :good:
nefis hatun nefiseyi az gösterir oldular:( evdeki duygusallığı karabela haydar haydara karşı o çelik lady tavrı müthişti.. bu sahneyi çok beğendim.. haydar haydara ilk kez de olsa minicikte olsa bi içim ısınır gibi oldu mu ne:)
savaşa çok üzüldüm.. biraz daha savaş yazsınlar istiyorum.. onu keyifle izliyorduk..
hayretbişiy süreyya ve kayınvalde sahnesi yine çok müthişti.. küçük gelin haddini çok aştı.. süreyya ona çok sert çıkabilirdi çıkmalıydı da..
ewet saygı kazanılır ama yıllarca o ewe ewdekilere çok emek vermiş birinin üzerine çok gidildiğini düşündüm üzüldüm ben süreyyaya..
amasramı azdı amasradaki kadro mu az gösterildi bi doymadım oralara ben yaw..
neyse dönüyorlar.. memedali zehraya kök söktürecek yine sanırım.. gülendamın hışmı daha ürkünç geliyo banasofa
gülendam özgüre bi çift laf eder öyle çeker gider diyordum ama bu kadarını ble yapmadı..off ürktüm valla.. bu kız zor inanır bi daha özgüre..
oysa özgür çok masum çok şeker çok sadıktı.. ben biraz daha esneklik tanımıştım aklı karışır mı falan diye ama o bile yoktu.. bitmiş demek ki ayça onda..
yalnız bu ayçanın ilk bölümlerdeki ayça karakteriyle hiç bi benzerliği yoktu.. bu ne böle sülük gibi karaktersiz bi tip çizmişler.. hatun cool bi hatundu.. çok daha iyi işlenebilirdi bu hikaye olmaış sevmedim..
özgürlerin o arkadaşa sıkı bi yumruk atmasını çok sevdim:img-blush ama o evde kalmamalıydı..
canım özgür yani babasına bile gitmek zorunda kaldı.. elleri nasılda titredi çalmamak için zili..
özgürlü zor günler bekliyor amasrada:(
bence zehrayı çok daha zor günler bekliyor :img-hyste
ay valla sinirimden gülüyorum ya sinir oldum zehraya.biz bile bu kadar mantıklı ve hemfikirken bu senaristleri anlamak zor.ama muhakkak bi kılıf bulunacaktır.belki başlarda zor olacak ama ilerleyen bölümlerde o aşk a yeniden inanıcaz bence.inanmak istiyorum :(
_seboist_s
22-10-07, 00:52
ya aslında ben buna şöyle bir kılıf uydurulabilir diyorum daha doğrusu uydurulacaktır
kasabaya döndüklerinde zehra bakacak ki memed ali bunun yüzüne bakmıyo nedenini de bal gibi biliyo bence savunması şu olacak : "beni dinlemeden gittin.ben öyle demek istemedim.aklımın karışması seni sevmediğimden değil.yeni bi dünya değişik insanlar hayatıma girince kendimi bile unuttum.kendi kendime değiştim.bence sen de olsan değişirdin.ama ben o karışıklığın içinde bile hep seni sevdim...vs" gibi şeyler.
yani bilmiyorum ama ne yapıp etsinler bizim kafamızdaki zehra imajını lütfen geri getirsinler:img-yes:
Valla canım insan istedikten sonra herşeye bir kılıf uydurur senaristlerinde işi bu... Bozdukları şeyi düzeltsinler bakalım... Minareyi çalan kılıfını hazırlar:D:D
Senin söylediğin gibi olsa razıyım yanii... Yeter ki şu aşkın büyüsü bozulmasın. Ama böyle devam edilirse ve ikna edici bir sebep gösterilmezse büyüsü bozulur... Ki biz aman ne büyük aşk derken nasıl olur gözümüzde bilemiyorum:s
Şimdi Özgür ve Gülendam cephesine bakınca herşey daha farklı onların ilişkisi yeni başlıyor ve tamamıyla yanlış anlaşılma... Ama bu öyle mi direk birinci ağızdan kafam karışık sözleri. Çevirsinler bu durumuuuu diyorum başka da birşey demiyorum:D
Ayrıca Gözde'cim seninde değindiğin bir nokta var... "İzleyici onların yıllardır süren aşkına inanmışken karakterlerden birinden ihanet yedi gibi oldu bu durum..." Bu durumda ne kadar bizim izleme sebebimizle uyuşuyor tartışılır...
Bu hafta Zehra ve Özgür ana oğul kaybettiler... (Her ne kadar Özgür'ün ki yanlış anlaşılmada olsa sonuç olarak kaybetti)
o çocuğa da sinir oldum.öpüşüyodunuz dedi ya.halbuki herşeyi duydu ve gördü yani.özgür itti ayçayı falan.gülendama bari adam gibi anlat dimi benim kız arkadaşım adam değilmiş de :) neyse olacağı varmış oldu işte.
ooff zehra offff
ben taktım artık zehraya,düzeltecek valla bu durumu başka şansı yok !
bakalım özgür ne yapacak.cepheler de iki kişi oldu.bir tarafta kızgın ve üzgün memed ali ve gülendam.öbür tarafta suçluluk duygusu çeken zehra ve özgür.şimdi gel de özeti merak etme :)
~*~NaR-ı GüL~*~
22-10-07, 00:57
nefis hatun nefiseyi az gösterir oldular:( evdeki duygusallığı karabela haydar haydara karşı o çelik lady tavrı müthişti.. bu sahneyi çok beğendim.. haydar haydara ilk kez de olsa minicikte olsa bi içim ısınır gibi oldu mu ne:)
savaşa çok üzüldüm.. biraz daha savaş yazsınlar istiyorum.. onu keyifle izliyorduk..
hayretbişiy süreyya ve kayınvalde sahnesi yine çok müthişti.. küçük gelin haddini çok aştı.. süreyya ona çok sert çıkabilirdi çıkmalıydı da..
ewet saygı kazanılır ama yıllarca o ewe ewdekilere çok emek vermiş birinin üzerine çok gidildiğini düşündüm üzüldüm ben süreyyaya..
amasramı azdı amasradaki kadro mu az gösterildi bi doymadım oralara ben yaw..
neyse dönüyorlar.. memedali zehraya kök söktürecek yine sanırım.. gülendamın hışmı daha ürkünç geliyo banasofa
Ben zerrece üzülmüyorum vallahi süreyyaya...ektigini biciyor...zamaninda insan gibi davransaydi evdekilere simdi sayginin alasini görecekti ama o bugüne kadar ne büyügüne büyük dedi nede kücügüne sevgi gösterdi...herkesi kücük gördü..."ben" dedi hep...eee bu durumdada saygi ve sevgi beklemesin hic...arife teyze cok güzel söyledi "saygi kazanilir" dedi...saygi görmek icin ilk önce baskalarina saygi göstermek lazim...
YerçekimliKaranfil
22-10-07, 00:59
Bu hafta Zehra ve Özgür ana oğul kaybettiler... (Her ne kadar Özgür'ün ki yanlış anlaşılmada olsa sonuç olarak kaybetti)
İşte bölümün sanırım kısa bir özeti...Kaybeden cephede Zehra ve Özgür
Kazanılan bir şey olmasa bile kalpleri paramparça olmuş Baba-Kız
Savaş'ta boşu boşuna yaralandı...Üzüldüm ona da bazen çok sevmek insanın olmadık şeyler getirir başına...Keşke kendinden çok sevmeseydi Gülendam'ı...
_seboist_s
22-10-07, 01:04
Canım belki de ben yanlızca kendimi avutuyorum ama hani böyle incelikleri düşünebilen senaristler bu kadar kalın fırça kullanmayacak kadar hasstılar ne olduda birden şöyle geçmiş kabaca bir süpürüldü anlamış değilim...
Bundan sonra bende Mehmet Aliyi'cim...Gerçekten de
"Bu Olmadı Zehra Hanım"
Mehmet Ali öylesine sevmiş ki kızgınlığının altında hep gelmeyişinin mutlaka bir nedeni vardır düşüncesiyle yaklaşmış ve aşkının da yıllardır devam etmesinde ki sebep budur bence...Şimdi Ne olacak peki...Muamma :icon_sorr
Bundan böyle Memed Ali forever yane hee:img-hyste Hayatta aklıma gelmezdi yaaa:D Dört dörtlük Zehra karakterini de bu hallere düşürdüler yani... Cidden olmadı Zehra Hanım... Zehra sana söylüyorum senaristim sen anla:)
Bu arada ben dedim dimi bu özet Süreyya'ya laf sokuyor diye:D Anamm bu Süreyya'ya herkes kıl:img-hyste (lil ve ben hariç:))
Ben zerrece kadar üzülmüyorum vallahi süreyyaya...ektigini biciyor...zamaninda insan gibi davransaydi evdekilere simdi sayginin alasini görecekti ama o bugüne kadar ne büyügüne büyük dedi nede kücügüne sevgi gösterdi...herkesi kücük gördü..."ben" dedi hep...eee bu durumdada saygi ve sevgi beklemesin hic...arife teyze cok güzel söyledi "saygi kazanilir" dedi...saygi görmek icin ilk önce baskalarina saygi göstermek lazim...
böyle geleneklere sıkı sıkı tututnmuş ailelerde iki günlük küçük gelinler öle öfke nöbetleri geçirip ani çıkışlar yapamazlar büyüklerine.. ne kadar haklı olsa da..
hele deminki bi yorumunuz var ilahi adalet falan ona hiç katılmadım.. savaşın bıçaklanmasına ilahi adalet diyişinize yani..
savaş tam delikanlı.. hayatı tüm hücreleriyle deli dolu çoşkulu yaşayan bi çocuk.. bu olay annesinden kaynaklı yayılmış olabilir.. ama bu tip yaralanmalara çok yakın bi çocuk savaş.. aşk yarası diyelim..
süreyya yıllarca evdeki kayınvaliden sonra sözü geçen olmuş.. ona karşı saygısızlığı yok zaten.. direkt tartışmalra da girmiyor onla.. diğerleri küçük evdeki hiyerarşide söz sahibi hatun oda içindekileri düşündüklerini çoğuda aslında çokta doğru olan sözleri biraz fazlaca sivri dille söylüyor..
esrarcı sorumsuz gibi görülen özgürden oğlunu korumak istemesi.. yada yıllarca orda emek verdikleri ilişkilerin işlerin zehranın gelişi ve belediye başkanına asi tavırlarıyla ellerinden kayıp gitmesini içine sindiremiyor.. üç kişilik çekirdek ailelerinini koruma içgüdüsüyle biraz fazla hırçın davranıyor o kadar.. kötü biri değil aslında süreyya..
özgürlü zor günler bekliyor amasrada
efendim...ben aynı diziyi izlemedim mi sizinle???:)
Özgür'ün Ayça ile öpüşme sahnesi bölümün içindeki diğer Özgür-----Ayça sahnelerinden daha az sinir bozucuydu...yani eve ilk gittiklerinde Ayça Hanım'ıın gözünün içine baka baka ve O'nu kıskandırmak istercesine Gülendam'ın elini tutması,,, """Gülendam benim kız arkadaşım""" demesi bana garip geldi...yani tabi ki bunları söylemesini isterdim ama birilerine inat olsun diye değil...:icon_sorr
sonra Ayça'nın rahatsız edici davranışlarına yol verecek yumuşaklıkta olması da beni rahatsız eden başka bir husustu...dansa kalkmalar,,,Kerem'i yumruklamalar...eğer Ayça bittiyse senin için """Allah mesut bahtiyar etsin...bir yastıkta kocayın...""" (((:img-hyste))) der,,,yoluna gidersin...
Ayça'nın bu derece sülük ve karaktersiz olması ise gerçekten felaketti...cool halinden eser yoktu vallahi...ayrıca yeni sevgilisinin gözü önünde Özgür'le bu kadar yakın olabilme cesaretini göstermesi de ayrıca ilginç geldi bana...:icon_whis
tam olarak içimi boşaltamadım ama devamı gelecek...:)
Bundan böyle Memed Ali forever yane hee:img-hyste Hayatta aklıma gelmezdi yaaa:D Dört dörtlük Zehra karakterini de bu hallere düşürdüler yani... Cidden olmadı Zehra Hanım... Zehra sana söylüyorum senaristim sen anla:)
Bu arada ben dedim dimi bu özet Süreyya'ya laf sokuyor diye:D Anamm bu Süreyya'ya herkes kıl:img-hyste (lil ve ben hariç:))
zehra sana söylüyorum senaristim sen anla :img-hyste:img-hyste koptum ya :)
ya arkadaşlar acaba fazla mı büyütüyoruz ki? bazen aklıma geldikçe çok sinir oluyorum ama bazende sanki çok abarttık diyorum.çünkü çok da çevrilemiycek bi durum değil.yani ne biliyim kafasının karışması gençliğin,dışarda okumanın,içinde bulunduğu durumun falan etkilerini düşününce sanki gerçekte memed aliyi seviyor ama bir anlık bi duygu kapılması yaşayabilirmi gibi geliyor.bu ilk örnek değil çünkü.
off bilmiyorum valla ben ne diyorum :img-hyste delirtti bu zehra beni :fighting2
YerçekimliKaranfil
22-10-07, 01:11
Ben zerrece üzülmüyorum vallahi süreyyaya...ektigini biciyor...zamaninda insan gibi davransaydi evdekilere simdi sayginin alasini görecekti ama o bugüne kadar ne büyügüne büyük dedi nede kücügüne sevgi gösterdi...herkesi kücük gördü..."ben" dedi hep...eee bu durumdada saygi ve sevgi beklemesin hic...arife teyze cok güzel söyledi "saygi kazanilir" dedi...saygi görmek icin ilk önce baskalarina saygi göstermek lazim...
Herkesin şuanki olduğu yerin tutum ve davranışlarının muakkak geçmişte yaşadıklarıyla bağantısı vardır diye düşünüyorum...
Ailesinden sevgi görmemiş biridir belki de Süreyya kimbilir...Birde büyük ihtimal sevmediği bir adamla evlendirilmiş.Bunlar kolay şeyler değil.Mutlaka Süreyya'nın da bilinç altına inilecektir bir Flashbackle :D..Kötüleri severim ben ama Sürayya başka çekici bir yönü var :D. Şule bir Süreyya sever daha çıktı bak :D
_seboist_s
22-10-07, 01:11
İşte bölümün sanırım kısa bir özeti...Kaybeden cephede Zehra ve Özgür
Kazanılan bir şey olmasa bile kalpleri paramparça olmuş Baba-Kız