Tüm Versiyonu Göster : Besik Kertmesi

ecearici
31-01-05, 17:11
sizce nasıl bir diziydi?

pinkzone
31-01-05, 17:21
İlk bölümü ve ikinci bölümü çok iyiydi ama daha sonra sapıttı ikinci bölmüden sonra izlemedim

miss_damla
02-02-05, 12:16
bence DABI-BIRADERLER coook komikti! yaptiklari beste de aslinda cok güzeldi de meltem cumbulun beni cepten ara sarkisi bence hic güzel degildi...

buffycarisma
02-02-05, 14:31
dabi biraderlerin şarkısına bayılıyodum o neydi öyle ya. :lol:

SouthOn
02-02-05, 15:12
Komikti ama çok uzattılar pembe diziye döndü

_sputnik_
02-02-05, 21:38
meltem cumbuln en kotu dizisiydi bnce...issleyip izlemez olsaydm zamanima yazik dediim dizilerdn...

mystery_girl
02-02-05, 22:11
bazı yerleri komik olsada ancak vasatın ustu denecek bir diziydi bazı yerler cok sacmaydı smdi hafta içi hergun tekrarları var

NAUGHT_GIRL
03-02-05, 20:21
ya star da sabahları bi dizi veriolar oysa güzel bi dizi sayılır ben izliorum

BuRcU_22
03-02-05, 20:36
Evet NAUGHT_GIRL, şu anda gündüz kuşağında tekrarları var...
fena değildi ama çok güzel de değildi, en azından izlemeye değerdi, birkaç sahne aklımda kalmış, birincisi meltem cumbul ve beşik kertmesinin (koskaca adama beşik kertmesi demek komik kaçtı ama adını bilmediğim için affınıza sığınıyorum) balkona çıkıp aynı anda aynı şarkıyı söylemesiydi, bulmaya çalıştım ama bulamadım o parçayı, diğeri ise tabi ki dabiler :D herkesin dilindeydi bi aralar sürekli "dabi dabi" diyordu ortalık, şimdilerin "oha falan oldum yani"si gibiydi. Güzel diziymiş ya...

http://www.startv.com.tr/images/contentimg/img/besik_kertmesiana.JPG

theroseberry
03-02-05, 20:40
Kadro iyiydi ama başarısız bi senaryoydu bence.ilk başlar iyiydi ama sonradan cıvıdı biraz...

dilan_04
06-02-05, 13:44
Ben Dizi Tv'de bir kaç bölümüne baktim.Güzeldi,ama bazi sahneler çok saçmaydi gerçekten :oops: :lol: Ve konuda uzadikça uzadi hep ayni seyler oluyordu ama komikti iste :lol:...Ve sevdigim oyuncularda vardi(Meltem Cumbul,Erdal Özyagcilar,Olgun Simsek,...)

tutkum
06-02-05, 21:42
Aslında oyuncu kadrosu süperdi ama hepinizin dediği gibi saçmaydı.Genede komikti. :D :D

ozzde
13-02-05, 21:25
Sadece Dabi biraderler için izliyordum.

acelya_09
17-02-05, 15:18
eehhhhhhh orta bir diziyidi tektuk bakiyordum :roll:

padme
06-11-05, 15:11
bence çok eğlenceli bi diziydi.. ben heryerde olgun şimşek il meltem cumbulun dizi de düet yaparak söyledikleri şarkıyı arıyorum.. elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim yada nerden bulabileceğimi bilen..

blackkk
03-12-05, 11:35
bence çok eğlenceli bi diziydi.. ben heryerde olgun şimşek il meltem cumbulun dizi de düet yaparak söyledikleri şarkıyı arıyorum.. elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim yada nerden bulabileceğimi bilen..
bende istıorum ya bıde bıraderlerınkını bulursanız coooooooooooook sewımırm

Romasanta
03-12-05, 13:57
Bende izlemeyi severdim.Çok hoş bir diziydi.

eda_izm
29-12-05, 22:02
bence çok güzel, eğlenceli ve çok komik bir dizi saçma olabilir ama komiklik o ralarda zaten. ben dizi tv de seyretmeye başladım ve bazı bölümleri kaydettim dabi biraderlerin şarkısıyla düet yaptıkları şarkıda var.

91sinan
10-01-06, 20:40
Ben bu diziyi cok seviyorum.1.ayın 10.günü dizitvde son bolümüvardı veher kimde sarkılarıvarsa bana gondersin.mail adresim:sinan_dilaver@hotmail.com :)

Y€llíBoya
11-01-06, 23:52
http://img21.imageshack.us/img21/3040/232gb8648fe.jpg

iboiboibo
12-01-06, 15:50
ya arkadaşlar son 3 bölümünü seyredemedim. son bölümünde ne oldu bana kısa bir özet geçerseniz çok iyi olur. lütfen aranızda seyreden varsa bana foruma son bölümün kısa bir özetini yazsın.

secret
13-01-06, 13:31
Valla hatılamıyorum ama sonunda evleniyorlardı galiba

Çook matrak bir diziydi bence...

burcu_ladyyy
13-01-06, 14:21
gerçekten de çok komik ve matrak bir diziydi ama maalesef ben de sonunu bilmiyorum. özellikle dabi biraderlere çok gülüyordum... erdal özyağcılar da aydede rolüne çok iyi yakışmış ama. herhalde ondan başkası bu rolü daha iyi beceremezdi. asıl diziye keyif getiren rol de aydedeydi zaten. sonuçta çok güzel bir diziydi. dizi tvde de bitti. tekrardan başlamasını merakla bekliyorum...

91sinan
14-01-06, 15:21
son bolumlerini hi kimse izlememis galiba.son bolumunde ferdi,aydede vuruluyo
muhtar dayak yiyo buna dayanamayan davulcu kalp krizi gecirio.elmas magden ferdini odasına gidio baslarını yan yana getiriyolar bitiyor.ama bence en komik yeri aydedenin hastanedeki butun bebekleri besik kertmesiydi :) .bu arada besik kertmesinin muzigi kimde varsa bana lutfen gondersin.

iboiboibo
15-01-06, 14:40
hadi ya çok güzel bitmiş. bazı arkadaşlar da yok evleniyorlar galiba diye kafadan savma şeyler yazıyorlar ama neyse... aydede hastanedeki bütün bebekleri beşik kertmesi mi yapıyordu? :img-hyste :img-hyste :img-hyste
çok komik ya. davulcu kalp krizi geçiriyor dedin değil mi? birşey oluyor mu peki? ayrıca şu dabi biraderlerin akıbeti ne oluyor? ferdiyle aydedeyi kim vuruyor? bunların da cevabını yazarsan sevinirim.

GeLiNcIk88
21-01-06, 16:25
harika bir diziydi ama sonunda ne oldugunu bilmiyorum acaba bilen var mi??

iboiboibo
22-01-06, 14:57
son bolumlerini hi kimse izlememis galiba.son bolumunde ferdi,aydede vuruluyo
muhtar dayak yiyo buna dayanamayan davulcu kalp krizi gecirio.elmas magden ferdini odasına gidio baslarını yan yana getiriyolar bitiyor.ama bence en komik yeri aydedenin hastanedeki butun bebekleri besik kertmesiydi :) .bu arada besik kertmesinin muzigi kimde varsa bana lutfen gondersin.
son bölümünde olanları arkadaş söylemiş zaten. olanlar bunlar. ama benim soruma henüz cevap verenler yok.

jdmaxeg
25-01-06, 13:14
bence güzel ve izlemeye değer bir diziydi.çok komikti.dabi dabileri unutmadık dabi.hikaye güzel fakat bazı yerleri saçma.ama en güzel yeri elmas yani tekkül ve ferdinin beraber şarkı söylediği bölümdü.

KALBİMDE BİR SIZI BİLMEM Kİ NOLUYOR
KALBİMDE BİR ŞEY VAR TARİFSİZ ÇARPIYOR
AŞK SONSUZA

iboiboibo
25-01-06, 13:51
evet bence de. ferdi ile elmasını birlikte söylediği şarkı hala kulağımda. sözleri de melodisi de süperdi. ama bana sonunda neler olduğunu anlaatın. ferdi ve aydede vuruldu ddiyorlar. kim veya kimler vurdu??? daaavulcu dayak yiyor muhtaaar kalp krizi geçiriyr diyorlarrr. daavulcuyu kim dövvüyor??? dabi biraderlerin akıbeti ne oluyor??? lütfen bilen birisi varsa anlatsın.

sinan94
30-01-06, 10:52
Valla hatılamıyorum ama sonunda evleniyorlardı galiba

Çook matrak bir diziydi bence...

belliki hic izlememissin 2. sayfada son bolumun son goruntusu var.ordan sonrada ay dede herkes ne oldu fln anlatıyo. :img-thumb :img-thumb :img-thumb

-s_e yaren-
30-01-06, 12:29
çok güzel ve çok matrak bi diziydi en son bölümünü izledim fakat hatırlamıyorumm.komikti yaaa güzeldiiiiii

sinan94
01-02-06, 12:18
hadi ya çok güzel bitmiş. bazı arkadaşlar da yok evleniyorlar galiba diye kafadan savma şeyler yazıyorlar ama neyse... aydede hastanedeki bütün bebekleri beşik kertmesi mi yapıyordu? :img-hyste :img-hyste :img-hyste
çok komik ya. davulcu kalp krizi geçiriyor dedin değil mi? birşey oluyor mu peki? ayrıca şu dabi biraderlerin akıbeti ne oluyor? ferdiyle aydedeyi kim vuruyor? bunların da cevabını yazarsan sevinirim.

muhtar dayak yiyodu.Davuklcu buna dayanamatıp kalp krizi geciriodu ve ikisi sarkıcı olmaktan vaz gecio.ama bence komik bi yeri daha var.muhtar davulcuya aslında uyumuyosun demi dio he valla diye o garılar gelince bana nabukadar seyi sokuyolar ama ben boyle yapınca hicbise yapmıyolar diyodu. :) :) :)

sinan94
03-02-06, 13:28
birisi gene ban mesaj atmıs.ay dede ile ferdiyi kim vuruo diye .kısır koyluler koylerine donmeye karar veriolar.donmeden once elmas bunları gezdirmek istio elmasın kardesi ferdinin elmasın yanında ıldunu ogrenince ferdiyi vurmak için istanbula gelio.kuyumcunun onunde bunları buluo bu sırada kuyumcuda hırsızlar var.alarm calıo ve hırsızlar kacıo bu sırada elmasın kardesinielinde silahla gorunce polis sanıolar yagmur ve elması esir alıolar.aydede keske motorum burada olaydı dio bir anda motor gelio tabi bu sırada hırsızlar acemi bi soforun arabasına biniolar.bunlar kacıo ay dedeler bunları kovalıyodu.hırsız camdan ates etmeye basladı ve ay dedeyi vurdu bu sırada hırsızların oldugu araba kaza yaptı.sonra arabanın sahibi hemsireymis ay dedeyi hasteneye goturdu.hırsızlar elmas ı bırakmayı dusunduler ama ondan mutlaka bisey almak istediler saatlerini vaediler hırsız ferdinin takdıgı yuzugu istediler.elmas vermek istemedi diger hırsızda ona yardım edince yagmuru tutan kalmadı.oradaki tahtayı hırsızın kafasına vurdu digerinide dovduler.du sırada ferdi geldi.hırsızlardan biri yanındaki silaha davranarak elmas ı tam vuracakken ferdi onune cıktı ve mermiyi o yedi.bu sırada davulcuyla muhtar birbirini kaybetmisler.davulcu ferdinin vuruldu yere gitmis muhtar birsuru lokanta olan yere burda ondan bişeyler calmalarını istemis.bu da calarken buranın kabadayıları gelmis ve bunu dovmusler.davulcu buna dayanamayıp kalp krizi gecirmis.boylece bunlar sanat tan vaz gecmişler. :good: :good: :good:

askoyunufan
21-03-06, 18:12
İyi idi ama tadı kaçtı,cıvıdı. :img-icecr :img-icecr :img-icecr

özgür_keremcem
24-03-06, 19:28
saçma sapan br diziydi bencee

padme
25-03-06, 01:59
dizinin müziklerini bulan yok mu hala? hiçbi yerde yok.. elinde olan varsa bana burdan yada özel mesajla bildirirse sevinirm...

esmer_kizz_cisem
25-03-06, 20:04
cok guzel bir dizydi ya tabi tabi tabi tabi demeleri felan veya alah soyleti demaleri :)

Ebru_21
25-03-06, 22:52

of evet o sarki cok guzel ama bulamiyorum

Ebru_21
26-03-06, 14:47
Iste buldum sarkiyi meltem cumbul ve olgun simsek- besik kertmesi

Mp3 sunmak yasaktır.

Lüften Forum Kurallarını Okuyunuz.

Test Mod.
Pinkzone

iborotti89
26-03-06, 15:58
ebru, ALLAH senden razı olsun. ALLAH ne muradın varsa versin :):):):):)
bu şarkıyı bulamadığım için gözüme uyku girmiyorrdu, çok çok teşekkür ederim. tekrar tekrar dinleyebiliyorum artık, mükemmel bir şarkı. çok teşekkürler ebru sağol, nasıl ve nerden bulduğunu sorabilir miyim? çünkü ben bu şarkıyı aramak için bakmadığım site kalmadı nereden buldun??? lütfen söylersen sevinirim...
tekrardan teşekkürler...

Ebru_21
26-03-06, 16:13
ebru, ALLAH senden razı olsun. ALLAH ne muradın varsa versin :):):):):)
bu şarkıyı bulamadığım için gözüme uyku girmiyorrdu, çok çok teşekkür ederim. tekrar tekrar dinleyebiliyorum artık, mükemmel bir şarkı. çok teşekkürler ebru sağol, nasıl ve nerden bulduğunu sorabilir miyim? çünkü ben bu şarkıyı aramak için bakmadığım site kalmadı nereden buldun??? lütfen söylersen sevinirim...
tekrardan teşekkürler...

bise dgil ;)

bir programdan indirdim bu sarkiyi

padme
26-03-06, 18:48
Iste buldum sarkiyi meltem cumbul ve olgun simsek- besik kertmesi Sarkiyi Indirmek Icin Burayi Tiklayin (http://**********.de/files/15940543/olgun_simsek_meltem_cumbul_besik_kertmesi_ferdi_te kgul.mp3.html)

çok ama çooooook teşekkürler aramadığım yer kalmamıştı.. en son bi paylaşım sitesinde indirmeye kalktım günlerce inmedi..kısaca çok saolasın:)

chaylack
27-03-06, 09:10
komik bi dizi aydedenin dabi dabileri çok komik bu arada dizi star da saat:10:45 gibi tekrar yayınlanmaya başladı haberiniz olsun:)

Martı75
27-03-06, 11:55
beşik kertmesini hiç izlemedim çünkü meltem cumbul un oyunculuğunu beğenmiyorum olgun şimşek e ise lafım yok harika bir oyuncu

iborotti89
02-04-06, 21:59
senin dediğin kıskanmadır arkadaşım. meltem cumbul mükemmel bir oyuncudur. onu beğenmeyen kesinlikle kıskanıyordur...

nehirrrr
03-04-06, 01:08
Ya ben bu diziyi hic izlemezdim ama birkac kere bakmisligim vardir. Hic begenmemistim ama buna en buyuk etken Meltem Cumbul'un Yilan Hikayesi'nden bu dizi icin ayrilmis olmasiydi heralde. Cok sinir olmustum. Yeni projelere imza atmak icin diziden ayrildigini soylemisti Meltem Cumbul. Bende sonra yeni projesinin bu dizi oldugunu gorunce dogru duzgun izlemedim bile. Birde Erdal Ozyagcilar'in oynadigi karakter( Ay Dede idi yanlis hatirlamiyorsam.) bende cok buyuk bir antipati yaratmisti diziye karsi. Ama herzaman besik kertmesi fanlarinada saygi duydugumuda belirtmek isterim.

вєуαzιиcı
03-04-06, 01:42
Iste buldum sarkiyi meltem cumbul ve olgun simsek- besik kertmesi Sarkiyi Indirmek Icin Burayi Tiklayin (http://**********.de/files/15940543/olgun_simsek_meltem_cumbul_besik_kertmesi_ferdi_te kgul.mp3.html)

çok sağol gerçekten çok güzel şarkı... :)

sevgi86
07-04-06, 22:57
Köyün Muhtari Nasildi Ama
Bir De Dabi Biraderler Diye Bir Grup Kurmuşlardi
Geyik Bir Dizi Ama öğlen Saatleri Için Hoş Bir Tercih Olabilir

Medea
12-04-06, 23:47
O " dabi dabi dabi" unutulur mu ya?:)

SÜRMELI
13-04-06, 12:08
güzel bir diziydi yaa hele o sarkisi yokmu süperdi. bir türlü bulamamistim o sarkiyi ekleyen arkadasa çok çok tskler !!!

Medea
14-04-06, 00:45
Bir de o dizinin Ay dede ile Ferdi'nin İstanbula otbüsle gelişlerinin anlatıldığı bölümü hiç unutamam.Oradaki; otobüsü çizgili pijama ile ile kullanan şöförü anımsamamak mümkün mü?:)Hele Ay dede ona Ferdi'nin ünlü star Elmas Mağden ile beşik kertmesi olduğunu söylediğinde şöför'ün yüzünde muzır bir gülümseme ile şunalrı deyişi beni hala anımsayınca güldürür:

----Şimdi sen çok muhterem bir şahıssın ya..sana HADİ LEN! desem ayıp etmiş
olur muyum?

chaylack
14-04-06, 09:02
çok komik ti yaw ay dede özellikle istanbula ilk geldiklerinde aydedenin elinde bir cep telefonu sanki başkalarında yokmuş gibi telefonu eline alıp gösteriş yapması aynı lafı tekrar tekrar söylemesi davulcuya davul oğul teoma bey e domanoğul diye sesleniyodu
ferdi aydede den bahsederken gökteki aydan karşıdaki dağdan yüce aydede diyince şekilden şekle girerdi bide dabi biraderler unutulmaz dabi dabi dabi:) :img-heh:

bone88
02-05-06, 23:35
süperdi yaaa hala gösterdikçe starda tekrarını izliyorum...

davulcuyla muhtar süperdi davulcunun irimemeli karı isteği, valla allah söyletti repliği, bi de yağmur süperdi!!!

Memo_İSOM
07-06-06, 20:46
çok güzeldi.özellikle muhtar ve davulcu arkadaşı....süperdi...

ozlem05
08-06-06, 07:37
şuan dizitv de devamları var ayrıca benimde sevdiğim bi diziydi

ozlem05
09-06-06, 21:19
http://img461.imageshack.us/img461/3627/elmas0kk.gif

http://img461.imageshack.us/img461/501/ferdi4gf.gif

dizi sevenlerine..buyrun bakalım 2 tane resim

erditokgoz
16-06-06, 12:48
Beyler şu muhtarla davulcunun şarkısı varya dabi dabi onu bana bulabilirmisiniz :D :img-sorry
:img-help: :img-help:
msn adresim erditokgoz@hotmail.com :img-grin2 :img-grin2
bence güzel şarkı müziğini alıp daha güzel bi şarkı yapcam Dj lik gibi :D süper olcak plan ortam hazır ama şarkı yooook :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

feritcaglayan
19-06-06, 20:02
Arkadaslar bu diziyi cok begeniyorum!

BU diziniden muzik veya video veya bolum suna bilirmisiniz!!!

LUTFENNNNNNNN
BEKLIYORUZ

LUTFEEENNNNNN

MuhurGozlu
20-06-06, 16:13
bencede cok guzel bir diziydi..
arkadaslar ben ferdi ve tekgulun soyledigi sarkiyi ariyorum.. hani soyle basliyor.. kalbimde bir sizi......... gerisini bilmiyorum.. ya acaba birinizde varmi bu sarki?.. varsa lutfenn ozelime bir mesaj atin.. simdiden tskk

MuhurGozlu
20-06-06, 16:16
bencede cok guzel bir diziydi..
arkadaslar ben ferdi ve tekgulun soyledigi sarkiyi ariyorum.. hani soyle basliyor.. kalbimde bir sizi......... gerisini bilmiyorum.. ya acaba birinizde varmi bu sarki?.. varsa lutfenn ozelime bir mesaj atin.. simdiden tskk
aaaa buldum.. oteki sayfaya eklemis bir arkadas.. ozur, gormemissim.. ekleyen arkadasa sonsuzz tskk

gül_ecem
20-06-06, 20:06
güzel bir diziydi.ama çok güzel değildi.olgun şimşek ve erdal özyağcıları görünce izlemiştim.dabi biraderler hala aklımda.babam bile saçmalığın daniskası der geçerdi.düğünde o şarkıyı duyunca o yeri oturdu seyretti.bir hafta içinde onu evin değişik yerlerinde o şarkıyı söylerken yakaladım.

sema_16
21-06-06, 00:52
dabi dabi güzel şarkıydı...kaset yapsalardı keşke..

Flora
21-06-06, 08:44
Valla benim kardeşim oturmuş izliyor Dizi TV'den.Bende onunla birlikte bakıyorum bazen.Aslına bakarsak eğlenceli bir dizi.:)

burchincik
21-06-06, 14:04
ay çıldırmak elde değil dizi tv 3 gündür beşik kertmesini aynı bölümünü koyup duruyo hep şarkıyı söyledikleri bölümü çıldıracam yani........:fighting2

erditokgoz
21-06-06, 17:15
yokmu hala dabi biraderlerin şarkısını koyacak olan :(

gamze_lim
21-06-06, 17:25
sema_16 o resimdekim kim beşik kertmesinde ne işi var? :)

newyork152
22-06-06, 14:18
Aydede'siyle Ferdisiyle Davulcu Muhtarıyla Benim İlgiyle İzledigim Diziydi.. İlginc ve Güzeldi.. Sıkmıyordu.. Ve Sıkmadanda Bitirdiler.. İyi Bir Diziydi.:img-elvis

emecserin
22-06-06, 22:24
EH İŞTE YANİ ORTA DERECEDE BİR DİZİYDİ.

Oo_esmer_kiz_Oo
22-06-06, 23:20
guzel bir diziydi ya meltem cumbul harikaydi ama ferdi 'gercek ismini unutum '
bence daha iyi birini bulabilirlerdi ya fersi elmaz magdenin yaninda kucuk kaliyordu boy olarak

bahadir_cicek
23-06-06, 07:23
Arkadaşlar Dabi Dabi şarkısı bulan varsa haber versin :img-help:

*arife*
23-06-06, 13:45
çok komikti ya olgun şimşeği çok seviyorum

yüzbaşı tuçe
27-06-06, 17:06
ARKADAŞLAR BU FİLM TAM BİR KOMEDİ MAKİNASI.YANILIYORMUYUM
ÇOK HOŞUMA GİDEN BİR FİLM AYRIÇA:img-artis

*arife*
28-06-06, 09:17
tek kelimeyle komikti

puna
02-07-06, 10:05
Ay çok komikti,Erdal Özyağcılar olur da güzel olmaz mı değil mi ama?Çok gülüyordum ben o diziye DİZİ TV'de hala veriyorlar.

ekin_gulendam
02-07-06, 13:25
Süperdi Seviyodum

AnTy
09-07-06, 21:36
Bence güzel bir diziydi:img-icecr

*arife*
10-07-06, 12:05
çok komikti ya

valarian
13-07-06, 19:57
Kesinlikle eğlenceli bir dizi..

Hala tekrar bölümleri yayınlanıyor Dizi Tv'de.. Keşke diğer bölümlerde yayınlansa, hep aynı bölüm yayınlanıyo :icon_cry:

Olgun Şimşek'in (Ferdi) oyunculuğu mükemmel. Oyunculuğunun yanında sesi de harika. Ben hergün söylediği türküleri dinliyorum. Özellikle şu anda her gün yayınlanan bölümdeki "Şad olup gülmedim" türküsünü mükemmel yorumlamış..

Sonsuza kadar aşk parçasını paylaşan arkadaşa çok teşekkürler. Bir arkadaşımız forumda müzik paylaşımı yasaktır diyerek linki silmiş ama bir alıntı'nın içinde linki tekrar görmek ve şarkıyı indirmek beni çok mutlu etti. :img-grin2

Paylaşan arkadaşa sonsuz teşekkürler..

ozlem05
13-07-06, 20:07
evet ya hep aynı bölümü verip duruyolar bi ara yeşilçamda öyleydi belki kanal değişir

valarian
13-07-06, 20:13
Valla kanalın komple yayından kalkmasından korkuyorum ben : )

dalya
16-07-06, 06:32
Evet, cok komik bir diziydi.. Dizi TV (bizde adi hala test2) hep ayni bölümleri gösteriyor.. haftalardir hatta aylardir.. galiba hala test yapiyorlar.. test test'e biryere kadar lol.. Bu dizi'yi erken bitirmistiler, yanlis hatirlamiyorsam.. Dizi'yi kimse izlemiyormuydu yoksa anlasma geregimi..?? Bilgisi olan varmi..???

ekin_gulendam
16-07-06, 07:46
aslında bu dizininde reytingleri iyi gitmişti ama niye bitirdiler

~Gülüm~
16-07-06, 22:51
cok güzel bir diziydi hele o dabi-dabi biraderler cok komikdi..:img-grin2

ben_kimim
30-07-06, 10:06
tek bır kelıme ıle kusursuzdu bu dızı arkadaslar bu dızının müzıkleırnı bulursanız lutfen paylasalım :img-elvis

valarian
30-07-06, 18:55
Erken bitirilmedi diye biliyorum. Sanırım anlaşma zaten bu kadarlıktı. Tam zamanında bitirdiler bence. O zaman bitirmeseler hala bu dizinin bu kadar güzel olduğundan bahsedemeyebilirdik. Uzatır ve batırırlardı:img-grin2

aşkım_yiğit
30-07-06, 19:19
bence süppper bi dizydii..senaryo flnn...çççççççokk sewiodum!ıl bitti hatrlmıorum ya!:( sonu nasldıı arkdşlr???

onur29
01-08-06, 11:54
açıkçası devamlı izlemiyodum ama gayet güzeldi olgun şimşek gereçktende mükemmel bi oyuncu farklı uç noktadaki rolleri bile muhteşem canlandırıyo bence bu diziyi de güzel yapan oydu bana göre

valarian
01-08-06, 12:33
bence süppper bi dizydii..senaryo flnn...çççççççokk sewiodum!ıl bitti hatrlmıorum ya!:( sonu nasldıı arkdşlr???

Bu başlığın önceki sayfalarında anlatılıyor arkadaşım, ordan öğrenebilirsin. Saygılar

RoseMarry
01-08-06, 18:43
cook güzzelll bi diziydi yaa hele o ay dede harika bi diziydi.

Memo_İSOM
01-08-06, 19:11
Tabi tabi tabi tabi:img-grin2 ...Muhtar ve arkadaşı çok komiktiler yahu.

özzz
02-08-06, 01:29
süperdi yaa çok komikti

valarian
26-08-06, 15:24
Dizi Tv yayından kaldırıldı mı?

ozlem05
26-08-06, 15:26
Dizi Tv yayından kaldırıldı mı?

evet kaldırıldı

_ardakural_
26-08-06, 21:59
:img-icecr komik bir diziydi bence.:img-icecr

eti_melo
27-08-06, 12:43
eh fena deildi sırf meltem cumbul oynuyo die islemiştim ama sora hoşuma gitmeye başladı

ece queen
27-08-06, 16:15
kötü diildi komikti baya şapşal davulcu falan

gay
02-09-06, 20:20
çok komik bi diziydi çook seviyodum ama çok erken bitti yaa...

pretty92
03-09-06, 14:16
ewt çok komik ve gzl di aslında ben ilk olrk bu diziyi swmemiştm çünkü o zamnlar bu dizi içn mltm yılan hikayesiden çıkmştı bende o yılan hikysini hiç kaçırmazdım çok sewrdim ama izleyince çok gzl geldi ama çok cbk bitti neden acabaa

hidalgo
03-09-06, 14:28
bu dizide cok komikti aydede iyiydi amma komikti ferdiogul ve aydede

nejatdidem
03-09-06, 15:09
mükemmeldi yhaa "allah söletti heralde"haha aydede ferdiouull şapşal davulcu hehe:)

Freddie
01-10-06, 12:12
ya bud izi çok tatlı ço komikti ve samimiydi hele her bölümde mutlaka tekrarlamadan gçmiolardı şu replikleri
tekgülümü bulucam kısırköye dönecez evlenicez bebeleri kapıya dizicez gibi bişişer sölüyolardı yayınlandığı zamanda dabidabi bayağı meşhur olmuştu

SoN_YoLCu
03-10-06, 11:09
Ne kadar ilerlemesiyle orantılı saçmalasa da unutulmazlarım arasına girmiş dizilerden.Kan davası olimpiyatlarıyla hep aynı rutin şeyleri izlemekten bıkmış seyirci için bir umut kapısı olan bu dizi sonradan sakız gibi uzadı ve çok saçmaladı.Aynı esprilerin çok fazla tekrarlanıp,kelime oyunlarının da haddinden fazla uzaması beni diziden oldukça soğutmuştu.Ha unutmadan Ay Dede'nin her bölümün başında yarım saat konuşması da çekilir dert değildi.Ancak bunca şeye rağmen diziye garip bir şekilde bağlandım ve geçen sene sırf tekrarlarını izlemek için iki hafta boyunca sabahın yedisinde kalkmıştım.Böylece yayın döneminde ve sonrasında bir türlü izleyemediğim son bölümü de görmüş oldum.Beşik Kertmesi'nde hiç unutamayacağım ve onca eksiye rağmen diziye bu kadar bağlanmamı sağlayan iki sahne var.Bunlardan bir tanesi;Ferdi ve Tekgül(Elmas Mağden)ünbirbirlerinden habersiz ayışığında aynı şarkıya düet yaptıkları sahne.Diğeri de;bir alışveriş merkezinin yürüyen merdivenlerinde hatırladığım kadarıyla birbirlerini ilk kez görükleri sahne.Bu iki sahne bu dizideki unutulmazlarım.
Tabi bu diziden bahsedip de ''dabi biraderleri'' es geçmek olmaz:)Elmas Mağden'in hayat asistanı ''yağmır'' ve ex boyfriend'i ''enis büyütücü'' de oldukça iyiydi:D
Dizinin oyuncu kadrosuna gelince;Erdal Özyağcılar(Ay Dede) için zaten birşey demeye gerek yok.Olgun Şimşek(Ferdi) bana göre Türkiye'nin en iyi oyuncularından bir tanesi.Meltem Cumbul(Tekgül-Elmas Mağden) yapabileceğinin en iyisi yaptı.İlker Aksum(Enis Büyütücü) ve Ayşe Tolga(yağmur) da son derece başrılıydılar.Dabi biraderler de diziye apayrı bir hava kattılar.
Son olarak el kadar bebeleri beşik kertmek gibi iğrenç bir töreyi bile romantikleştirmeyi başaran bu dizi ne kadar saçmaladığı yerler olsa da en başta da söylediğim gibi benim unutulmazlarım arasında...

Freddie
03-10-06, 16:28
sahi yaa o şarkıyı çeken var mıdır acaba "aşk sonsuza kadar" diye söylüyolardı
dizi tvnin çökmeden önce son 1 ay bazı dizilerin aynı bölümlerini günde 4-5 kez verdiler ve ben gece uyku tutmaştı saat 3ü geçiodu ve bu dizinin tekgülle ferdinin yemeğe çıktığı bölümü izlemiştim hatta bölümde konuk oyuncu olarak Nefise karatay da oynamıştı Bir o bölümde bir de ilk 3 ve 4. bölümde o şarkıyı beraber sölemişlerdi
UZattıkları konusunda haklısın 24 saat yani bir gün toplam 5 bölümde işlediklerini hatırlıyorum :)

SoN_YoLCu
03-10-06, 20:56
sahi yaa o şarkıyı çeken var mıdır acaba "aşk sonsuza kadar" diye söylüyolardı
dizi tvnin çökmeden önce son 1 ay bazı dizilerin aynı bölümlerini günde 4-5 kez verdiler ve ben gece uyku tutmaştı saat 3ü geçiodu ve bu dizinin tekgülle ferdinin yemeğe çıktığı bölümü izlemiştim hatta bölümde konuk oyuncu olarak Nefise karatay da oynamıştı Bir o bölümde bir de ilk 3 ve 4. bölümde o şarkıyı beraber sölemişlerdi
UZattıkları konusunda haklısın 24 saat yani bir gün toplam 5 bölümde işlediklerini hatırlıyorum :)
Ya ben o şarkıyı bulmuştum belki hâla bilgisayarda kayıtlıdır,bulabilirsem bi yolunu bulup paylaşmaya çalışırım;)Bu arada dediğin gibi Dizi Tv kapanmadan önceki 1-1.5 aylık süreçte günde ortalama 8 saat o bölümü verdiler:D

_yorumsuz_
04-10-06, 19:46
meltem cumbul varsa dizi güzeldir;)

onur29
31-10-06, 08:19
Güzel Bi Diziydi Komikti Oyunculari Süperdi

RIZA_BABA
31-10-06, 08:29
ilk bölüm süperdi sonra sapıtı da sapıtı

merve_buse16
07-12-06, 09:14
ay ben çok seviyodum özellikle dabi dabi diyişlerini

gzd_gzd
07-12-06, 10:27
ben çok seviyodum yaa çok komik bi diziydii:):)

gülbence
07-12-06, 11:56
:img-hyste hrm çok saçma hem de çok komikti

ozlem05
13-03-07, 11:55
http://img132.imageshack.us/img132/2772/247jr3.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/9764/252po6.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/1875/249sl9.jpg

ozlem05
13-03-07, 11:58
http://img81.imageshack.us/img81/7329/265kp8.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/2296/268rf0.jpg
http://img245.imageshack.us/img245/4838/271rv4.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/2843/272nu8.jpg
http://img132.imageshack.us/img132/4497/273wj4.jpg

YeSim53
14-03-07, 18:53
Güzel bir diziydi ama fazla uzun sürmedi

Freddie
24-03-07, 14:04
Fragman
http://img393.imageshack.us/img393/9020/lv03bmpkc4.jpg
http://img458.imageshack.us/img458/5909/lv04bmpnz9.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/4307/lv08bmpkl6.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/9379/lv11bmpuj8.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/3475/lv12bmpgk9.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/5706/lv13bmpqx9.jpg

Freddie
24-03-07, 14:23
9. Bölüm
http://img373.imageshack.us/img373/4497/lv02bmpab4.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/1299/lv04bmpew6.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/9195/lv07bmpfi2.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/9163/lv09bmpeb2.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/5593/lv11bmpvl2.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/3894/lv12bmpcs4.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/2653/lv14bmpgs4.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/942/lv15bmpkk9.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/974/lv20bmpun7.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/3111/lv22bmpir7.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/926/lv26bmptp6.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/6554/lv31bmpsl5.jpg

Freddie
24-03-07, 14:26
http://img120.imageshack.us/img120/6923/lv33bmpzv6.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/6346/lv34bmpxx9.jpg
http://img458.imageshack.us/img458/6522/lv36bmphn3.jpg
http://img256.imageshack.us/img256/4553/lv37bmprr1.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/5926/lv38bmpmo7.jpg
http://img458.imageshack.us/img458/2319/lv39bmppz6.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/8743/lv40bmpwz3.jpg
http://img458.imageshack.us/img458/7166/lv41bmpim6.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/5391/lv42bmper0.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/2235/lv45bmpbc7.jpg
http://img458.imageshack.us/img458/8103/lv49bmpcy5.jpg

florya_3405
24-03-07, 18:01
manyak olmuş sjsh

mervehaluk
24-03-07, 22:20
süper bi diziydi ya
bu arada resimler çok güzel:img-wink:

shiny
24-03-07, 22:24
çok komiktiii resimler çok gsl

Kajol
25-03-07, 13:58
basi cok güzel ve komik bi diziydi sonra ama baya cividi, sakiz gibi uzadi!
Freddie resimler icin tskederim!

sedosshh
25-03-07, 14:00
şuaan herhangi bi kanalda dewam edio mu?
ani eski bölümler

adanali esmer
25-03-07, 14:53
besik kertmesi hafta ici hergün dmaxte yayinlaniyor

cok güzel bir diziymis zamaninda ama reyting kurbani olmus.. ben sonradan fark ettim bu diziyi meltem cumbullun dizisi cok sefrim kendisini bakalim yarin neler olacak..

Freddie
25-03-07, 17:36
yarın son bölümü

sevda_cicegimm
25-03-07, 17:49
arkadaslar bende dmax olsa bende cok izlemek isterim yok ama malesef.ama bu stardaydi demi...bende severek izlerdimhatta bayilirdimm...

_AŞkım_FB_1907_
26-03-07, 12:42
dabi dabiii, ayy çok komiktilerr yaa.ölüyodum izlerken.
çok güsel bir diziydi

adanali esmer
26-03-07, 13:18
beni sizler yarattiniz .. bunu elmas kizimiz pardon yani tekgülümüz söylüyordu ama sonra davul ogulla muhtar ogulistanbula gelince elmas magden kizimizi unuttular eh bu sefer dabi biraderler basladi beni siz yarattiniz diyecok komik bir diziydi ya bugün seyredecegim ferdi vuruluyor sonra tekgül kizimiz onunla köye gidip bebeleri kapiya diziyorlar kisir köyde kisirlikdan kurtuluyor ...
olgun simsek ve meltem cumbul cok ii oyuncular birbirlerini bu dizide bulmuslar ins. bir gün yine ayni dizideyer alirlar...

Freddie
26-03-07, 13:51
beni sizler yarattiniz .. bunu elmas kizimiz pardon yani tekgülümüz söylüyordu ama sonra davul ogulla muhtar ogulistanbula gelince elmas magden kizimizi unuttular eh bu sefer dabi biraderler basladi beni siz yarattiniz diyecok komik bir diziydi ya bugün seyredecegim ferdi vuruluyor sonra tekgül kizimiz onunla köye gidip bebeleri kapiya diziyorlar kisir köyde kisirlikdan kurtuluyor ...
olgun simsek ve meltem cumbul cok ii oyuncular birbirlerini bu dizide bulmuslar ins. bir gün yine ayni dizideyer alirlar...

daha önce karışık pizza adında bi sinema filminde beraber oynamışlardı sanırım 97deydi :)

Bi de şöle bişi var bazı cümleler aşırı tekrar ediliyodu Hani elmaz bişe söylüyor ardından ferdi elmasın sölediğini baştan aşağı tek kelime eksiltmeden söylüyor ve sonuna "-mi" soru edatını getiriyor vs... :) Gerçi tayfun güneyerin bütün dizileri bu şekilde akıyor replikleri Ama t. güneyer en sevdiğim komedi senaristidir :)

adanali esmer
26-03-07, 15:22
ibrahim bilmiyorum o karisik pizzayi ama gercekten birbirlerine yakisiyorlar dabi dabi dabi ..

Freddie
26-03-07, 19:19
ya bu dizi 19 bölüm sürmüş ben 17 sanıyodum ama cuma günü izleynce hastane sahneleri 18. bölümdür dedim ama bugün 18. bölümdü ve sadece ferdinin vurulma kısmı olan sahneler vardı O zaman final bölümü yarın :)

Ya arkadaşlar dikkat ettiniz mi 19 bölümde toplasan sadece 8 günü işlediler Yani 1. bölümden bu yana yaşananlar ortalama 7-8 gün sürdü her bir bölüm 3 günü işliyor Tayfun güneyer yılan hikayesinde de bir balo gecesini 3 bölüme sığdırmıştı ! Beşik kertmesinde 17. bölüm sabah şehri geziyolar 18. bölüm öğlen kaçırılma 19. bölüm akşam ferdinin hastane sahneleri

Melis bu dizi de mi reyting kurbanı olmuş Doğrudur çünkü son bölümü çok yarım kalmıştı Elmas ferdiye onu sevdiğini söyledi ve mutlu son Hani bizim 18 bölümdür beklediğimiz evleilik bebeler kısır köyün kurtuluşu nerde... :D Ben rekor kırdığını sanıyodum ama son bölümlere doğru eski tadı kalmamıştı şahsen ben son 5-6 bölümü tekrarlarda izlemiştim Sanırım tayfun güneyerin tarzı daha ilk dizilerinden olduğu için ozamanlar insanlara çok yabancı geliyodu alışkın değildiler Yukarda saydığım nedenler ve bir bölüm içinde bir repliğin 15 kere tekrarlanması vs.. :)

---------------------------------------------

Eski bi haber 10 Mart 2002 Yeni Şafak

Ay Dede'den dizi savunması

http://img467.imageshack.us/img467/6164/4527vu5.jpg (http://imageshack.us)

Son dönemin bahtı açık dizilerinden Beşik Kertmesi'nde, Olgun Şimşek (Ferdi) ile birlikte rol alan 'Ay Dede' yani Erdal Özyağcılar, dizilerin "tutarsa devam eder, tutmazsa çöpe atarız" mantığıyla, iki üç bölüm sonra yayından kaldırılmasını, o dizinin ekibine saygısızlık olarak niteliyor.

Uzun zamandır ekonomik kriz nedeniyle yeni yapımlara yer vermeyen TV'ler, ekonomik açıdan rahatlar rahatlamaz dizi rekabetine girdiler. Proje aşamasında olan ve önümüzdeki günlerde ekrana gelmeye hazırlanan dizilerin dışında, sezon başından bugüne kadar 30'un üzerinde dizi çekildi. Bunların bazısı ilk bölümünden itibaren rating çizgisini tutturduğu için ilgi gördü. Ancak bir kısmı da birkaç bölüm sonunda yayından kaldırıldı. atv'de yayınlanan Hırsız ve Kağıt Bebekler'le, TGRT'deki Öyle Bir Sevda ki gibi...

İzlenme oranı beklentinin altında olunca dizilerin yayından kaldırılması gibi bir yaklaşım hakim oldu ekrana. Bu durumdan da oyuncusundan yönetmenine pekçok insan mağdur oldu.

Kimse kötü dizi için yola çıkmaz

Star'da ekrana geldiği günden itibaren tekrarı bile büyük reyting alan Beşik Kertmesi, bahtı açık olan dizilerden biri. Yani, 2. bölüm duvarını aşmayı başarabilmiş bir dizi. Rol aldığı dizilerde canlandırdığı karakteri olabildiğince inandırıcı oynayan Erdal Özyağcılar, bu dizide de 'Ay Dede' tiplemesiyle iyi bir performans sergiliyor.

Yaklaşık 25 yıllık dizi oyuncusu olan sanatçı, TV'lerin bu yaklaşımından şikayetçi. Şimdiye kadar rol aldığı hiçbir dizinin 2 bölüm sonrasında kaldırılmadığını ancak bunun acısını bildiğini söylüyor: "Dizi gelsin, yapalım 2 bölüm oynatırız. Tutarsa devam ederiz, tutmazsa çöpe atarız' yaklaşımı, bu işi yapan insanlar için çok acı bir şey. Hiç kimse, 'Gel şu A kanalına kötü bir dizi yapalım' demez. Herkes iyi bir şeyler yapmak için yola çıkar. O kadar insanın emeği, heyecanı ve düşgücü bu dizi maratonunda çöpe atılmamalı."

Özyağcılar, bu uygulamadan vazgeçilmesi gerektiğini söylüyor ve bir de öneri getiriyor: "Bütün TV'ler küçük dramatoloji kurulları oluşturup daha önceden metin üzerinde sıkı bir denetim yapsınlar ve insanları her sezon bu duruma düşürmesinler. "

Son zamanlarda çekilen dizilerle ilgili bir eleştiri de, iyi bir oyuncunun karşısına oyunculuk becerisi olmayan popüler bir kişinin çıkarılıp işin kotarılması, bunun sonucunda da oyunculuğun ucuzlatılması. Bunun sorumlularının yapımcılar ve televizyon kanallarının yetkilileri olduğunu söylüyor Erdal Özyağcılar. Ancak, sinema ve tiyatrodan farklı bir mantığı olan dizi filmlerin kapsamı içinde manken ve şarkıcıların da rol alabileceğini kaydediyor. Zaman zaman dile getirilen, 'Dizi filmler sinema ve tiyatro oyuncuları için tenzil-i rütbe oluyor' tespitineyse şiddetle karşı çıkıyor sanatçı ve "Onlar zaten toplumun bir kesiminde tenzil-i rütbeyi haketmiş insanlardır. Hiçbir zaman dizi film gerçek bir tiyatrocu ve sinemacıya tenzil-i rütbe olamaz" diyor.

adanali esmer
27-03-07, 13:50
ibrahim böyle güzel bir dizi senceneden bitmis ola bilirki bunun sebebi tabiki reyting kurbani oldugu icindir yani ben öyle tahmin ederekten söylemistim onu ama ekledigin habere bakilirsa ilk baslarda reytingleri iiymis eh tabi degisik bir dizi o dönemdeki dizilerde böyle tip diziler yoktu ama demekki dizinin reytingleri kötü olunca bitirmisler hemencik .. erdal özyagcilar da hic kafaya takmamis ve cöpe atmis en iisi de bu zaten olmuyorsa atilmasi gerek haberde yazan sesyler cok önemli reytingle ilgili sözler yani.-..

Freddie
04-05-07, 22:22
Jenerik (alıntıdır)
http://img526.imageshack.us/img526/9185/53225839dd3jf3.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/7316/bscap000dp1of4.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/385/bscap001cq0cy4.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/2552/bscap002kd2pz6.jpg

tukk-u
24-05-07, 10:30
"Dabi Dabi" kültürünü ülkemize kazandırmış harika dizidir...Hala şarkılarını dinlemekteyim..Fakat kısa sürmüş olması da ayrı bir ayıptır..Yayınlandığı dönemde Star'ı çukurdan çekip,kanala muhteşem bir reklam ağı kazandırmıştır...Gel de bunu Meltem'e bağlama şimdi..:D

Hirotaro
02-06-07, 15:15
Hafta sonları ,star bu diziyi veriyor.Cumartesi ve Pazar sabahları 07:15 gibi başlıyor.
Bugün 3.ncü bölümü yayınlandı

ryscster
09-06-07, 13:30
upload için teşekürler ama kaldırılmış müzik tekrar upload ederseniz sevinirim

tukk-u
12-07-07, 23:32
artık
hafta içi her gün
18:00'de
d max'te!!

GENÇ GÜLLER
13-07-07, 12:18
çok süper bir diziydi,ama çok kısa sürdü yaa...meltem in cepten aramalı falan bir şarkısı vardı,güzeldi yanii:)

' aşk sonsuza kadar ' şarkısını bulan ,öm ile gönderebilir mi acaba?

askım_gkhan_alp
13-07-07, 13:39
hehe:)..çok komik bu dizi ya tekkülüm hihi.....tabi tabi....tekrarları veriliyo kanal d max ta bilmeyenler için...bu arada resimler çok gözelllll:))

baby-cyd
03-08-07, 13:52
yha arkadaslarr su mzk lınkı acılmıoo nasıl yapıcam onu yrdm plz:sad53::sad53::sad53::sad53::sad53::sad53::sad5 3:

zeytingozlu
03-08-07, 19:26
hihi son bölümüde süperdi bnm en çok komiğime giden yer aydede hastanedeki bebkleri birbine bşk kertmesi yaptı :P:P:P

tatlicadi1991
03-08-07, 19:57
Arkadaslar ben ilk defa yaziyorum "besik kertmesi" forumuna cünkü ben bilmiyordum bu forumu! Ben bu diziye bayiliyordum ve bitiginde cok üzülmüstüm cünkü gercekden asiri komikdi .
keske devami cevrilse....

guilty
14-05-08, 16:51
Çok güzeldi yaaaa...:) Tekrarlarını veriyorlar bazen o kadar çok izlememe rağmen hiç bıkmadan izlerim yanii..

6123m
14-05-08, 21:13
cok guzel yaaa:).
hep ızledım tekrarını falan :) .
yazın onu ızler öle gıdersım denıze havuza falan cok guzl bı dızıydı
olgun sımsekte cok tatlıydı:)

o.c_girl
29-05-08, 13:11
sabahLarı tekrarLarı çıkıyo sanırım haftasonu ben geçen gün denk geLdim kaç kere izLersem izLiyim bidaha bi daha izLeyesim geLiyo süpperdi =)

yagmur bozkaya
12-06-08, 22:05
yayınlandığı tarihlerde izlememiştim ama verdikleri tekrar bölümleriyle seneryosunu yazmış kadar olduğum hâlâ çok sevdiğim bir dizidir bu. Olgun Şimşek bana göre bu diziye çok şey borçlu.

mrwsh
19-07-08, 02:30
Ne güzel diziydi be.
Aydede'ye hastaydım.:DGözlerini kaldırırdı falan.:D
Elmas Mağden'in sarkıda sperdi.:DBide Yağmur'u severdim pek.

maria clara
19-07-08, 15:03
başlar da fena değildi hayatım boyunca unutmayacağım erdal özyağcıların ay dede rolünü zaten de unutamam neden hala o dizi de oynamış olabileceğini kendime sorarım ki kendisini yıllarca bizimkiler dizisinde izlemiş bir seyirci olarak.

0zan
20-07-08, 18:16
O ilk bölümdeki Kan Davası Olimpiyatları gerçekten komik ve ilgi çekiciydi; ama daha sonraki bölümler sıkıcı ve seyir zevki vermeyen cinsten oldu- yine de sanırım son bölümüne kadar çekmeyi başrmış ve yeri geldiğinde iyi reyting almış bir diziydi...