Tüm Versiyonu Göster : 24 SAAT

KaRaDeNiZLi_18
31-01-05, 17:29
Başrollerde Selçuk Yöntem ile Yiğit Özşener’in oynadıkları her bölümde yeni bir polisiye olayın çözüme ulaştığı farklı bir dizi.

Gizemli cinayetlerin izini süren cinayet masası başkomiseri Ayhan ile yardımcısı genç polis Yiğit’in soluk kesen maceraları...

Siz bu diziyi nasil buldunuz ???

busee
31-01-05, 17:48
ben severek izliyorum ama mecburen pek takip edemiyorum :) o yiğitle (kızın adını unuttum,hani adli tıpta) onların diyalogları feci hoşuma gidiyor. ve geçen haftaki fragmanlarını izlemiştim.. pür heves bekliyordum ama izleyemedim.. Sen izliyorsan bana biraz çıtlatabilir misin :)

KaRaDeNiZLi_18
31-01-05, 19:15
selam Buse...

Hastanede calisan kizin adi Tugce.
Dedigin gibi genc polis Yigitle o kiz arasinda müthis konusmalar oluyor. Bende senin gibi ikisinin diyaloguna cok bayiliyorum...

Hele birde birbirlerine kiskanci, cok komik görüntüler cikiyor ortaya...

volvox
31-01-05, 22:09
Daha önce bu başlığı ben de açmıştım.Ancak karşısında ÇGO gibi güçlü bir dizi olduğu için ne yazık ki izleyemiyoruz çoğumuz.Aslında yayın saati değişse izleyicisi çok artar buna eminim.Oyuncular gerçekten de iyi.Selçuk Yöntem var bir kere...

busee
31-01-05, 22:27
KaRaDeNiZLi_18 :) evet ya birbirlerini içten içe seviolar dimi ??
birde fragmanlarında yiğitin tuğçeyle ağlarken bir sahnesini gördüm o neydi öyle be :) sonrada hamişle kızın yanına gitmişti yiğit ??

candy33
01-02-05, 07:55
diziyi şimdiye kadar bir ya da iki kere yarım yamalak izleyebildim.ama daha önce dizinin esin kaynağı olan çalınan ceset adlı filmi izlemiştim.eminim dizi çok güzeldir.zaten selçuk yöntemin oyunculuğu ve sesi bir harika.

KaRaDeNiZLi_18
01-02-05, 13:11
Evet Buse, senin de dedigin gibi birbirlerini cok ama cok seviyorlar...
Bu sevgiyi iyi gözldein Buse..

Hem Aralarinda kiskanclik olsada, yinede ayrilmiyorlar...

busee
01-02-05, 13:22
biraz önce fragmanını izledim 24 saatin.. bundan böyle salı akşamları dedi.herhalde cuma akşamından kaldırdılar.. Bu gece de zaten 21.40 ta cuma günkü tekrar bölümü verecekler! kaçırmıştım.. oh çok iyi oldu :wink:

busee
02-02-05, 17:24
Bencede bu Star işi bilmiyor.. ÇGO 'dan aldılar Aliye'nin karşıına koydular! Aliye'yi geçemez.. Hım..En uygun gün sizce ne olurdu ki?

KaRaDeNiZLi_18
02-02-05, 21:26
vallahi bu da güzel bir soru busee arkadasim...

Bana göre Cumartesi veya Pazar günü uygun olurdu

ayhanko
03-02-05, 02:45
24 saat tam bır polısıye dızı,Yonetmenıde Kampusıtanında yonetmenlıgını yapan "Uluc Bayraktar" gercekten cok dgısık acılardan konuyu guzel yakalıyor,Tum ekıbe Basarılar.AYHAN....

daybreak
03-02-05, 08:28
http://www.startv.com.tr/images/contentimg/img/24saat_anaic.JPG

Güçlü bir kadrodan sıra dışı bir polisiye dizi !

Başrollerde Selçuk Yöntem ile Yiğit Özşener’in oynadıkları her bölümde yeni bir polisiye olayın çözüme ulaştığı farklı bir dizi. Gizemli cinayetlerin izini süren cinayet masası başkomiseri Ayhan ile yardımcısı genç polis Yiğit’in soluk kesen maceraları..

Ayhan’la yardımcısı genç polis Yiğit’in karakterleri hayata bakış açısından birbirlerine gece gündüz kadar zıttır. Ancak olayları çözerken tek bir beyin gibi çalışırlar. Karmaşık cinayetleri çözerken, suçu ve suçluları ararken bazen sevda ilişkileri de yaşarlar. Yiğit’in adli tıp doktoru Tuğçe’ye ilgisi vardır. Ayhan ise önce Deniz’le bir ilişki yaşar, sonra da mahalleye taşınan Reyhan öğretmen kalbine girer.

Her bölümde bir çok hikayenin sırdaşı olan İstanbul’ da işlenen cinayetlerin adım adım çözümünü izlerken, başkomiser Ayhan ve yardımcısı Yiğit’in gerilimli, heyecanlı serüvenleri de dinamik bir anlatımla izleyiciyi içine çekerek yaşatılır.

Yapım: Tara Film

Senaryo: Ece Yörenç, Melek Gençoğlu

Yönetmen: Uluç Bayraktar

Yapımcı: Kerem Çatay

OYUNCULAR: Selçuk Yöntem (Başkomiser Ayhan), Yiğit Özşener (Komiser Yiğit),

Ece Sükan (Tuğçe), Zühal Gencer (Reyhan), Julia Nitu (Deniz), Fatoş Seğmen (Dilek)

MasalTeam
05-02-05, 21:18
Bir kötü haberde siz 24 saat fanatiklerini ;

2 günde Ekranlarda olmayan kalmadi

StarTV Mart ayinda " Cocuklar Ne Olacak " ve 24 Saat dizisinin bitecegini acikladi;

Sebeb: reytingler

KaRaDeNiZLi_18
05-02-05, 22:06
Yaw neder bu yaprak dökümü kardesim...

Arkadaslar severek izledigimiz bütün diziler ekranlara veda ediyor...

Bir kac bölüm sonra da zaten "Hayat Bilgisi" de ekranlara veda ediyor...

Simdide duyduguma göre "24 Saat" te ekranlara veda ediyor

yazik kardesim yaw

black--mamba--
10-03-06, 12:29
harika bi diziydi bence :good: ama insanlar saçma sapan dizileri izler böyle süper dizilerde yayından kaldırılır!!!!yiğitle tuğçe arasındaki diyaloglara bayılıyodum ben.bir yandan birleşsinler istiyodum bir yandanda birleşmesinler böyle daatatlılar diyodum(birbirlerine laf sokmaları falan)ama tuğçeyi öldürdüler :img-cray: :img-cray: :img-cray: ya madem diziyi bitiriyosunuz bari mutlu sonla bitirin dimi ama!!

sevgi86
12-04-06, 18:17
arkadaşlar bu dizinin trt de yayınlana kanıt peşinde adlı diziyle bir ilişkisi var mı bir arkadaşım bana o diziden uyarlandığını söylemişti

black--mamba--
09-07-06, 15:07
hayır bu dizi aslında bir tv filmi idi ama sonra dizi yaptılar ben izliyordum ama herhalde pek tutmadı
evet AHMET ÜMİT(hayranıyım!hastasıyım!bütün kitaplarını okudum!sizde mutlaka okuyun)in ÇIPLAK AYAKLIYDI GECE adlı öykü kitabındaki ÇALINAN CESET adlı öyküyü film.yapmışlardı.atv de izlemiştim.bence film de çok güzeldi...

sweet10
10-09-07, 11:02
çok güzel diziydi ben çok severdim.
Selçuk Yöntemin olduğu yapım zaten her zaman kaliteli işler olur.
Yiğit Özşenerde çok iyiidi ona polis rolü çok yakışıyor bence :)