Tüm Versiyonu Göster : Ülker Dankek Magma Reklamı (Yok Artık Abarttık)
Çok hoşuma giden bir reklam
Reklamı izleyenler hatırlayacaktır..
Karşıdan bir adam geliyor, esmer-kavruk. Adı Pele. Yarın gel Brezilya milli takımında başla dedi.. :happy0064
Yok artık!... biz abartık ama çikolatasını abarttık, kekini kabarttık
http://img102.imageshack.us/img102/1029/hfhgju9.jpg (http://imageshack.us)
finalindeki topa vurma sahnesid e çok güzel çekilmiş.bence baaşrılı bir reklam.
yosungozlum 03-11-07, 16:53 çok güsel ama adı dankek magma :img-wink:
bide bunun kuaförde fal bakan kadın ile çekilmişi var
emre die biriyle tanışacaksın evleneceksin 3 tane cocuğun olacak
isimlerini sayıyo sonuncusu chan
emre çin prensesi e doğal olarak sende ne oluyosun çin prensesi dio
çok hoş:img-icecr:img-icecr
çok güsel ama adı dankek magma :img-wink:
bide bunun kuaförde fal bakan kadın ile çekilmişi var
emre die biriyle tanışacaksın evleneceksin 3 tane cocuğun olacak
isimlerini sayıyo sonuncusu chan
emre çin prensesi e doğal olarak sende ne oluyosun çin prensesi dio
çok hoş:img-icecr:img-icecr
evet bir çinli ile ewleniceksin falan diyorlardı..
ama o dankekin çikolatasını biraz daha abartmaları gerek :p
adamın o kadar pele falan demesinden sonra topa vurup ayakkabısının bir tarafa topun bir tarafa gitmesi her defasında beni benden almaktadır:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ben mahallenin golcüsüyüm diyen oyuncunun sonra topa vurduğunda topla beraber ayakkabısının uçtuğu reklama çok güldüm o bölüme
Karşıdan bir adam geliyor, esmer-kavruk. Adı Pele. Yarın gel Brezilya milli takımında başla dedi:img-hyste:img-hyste güzel yalan atıyor adam ya:):img-hyste
yaaa ben bu reklamda koptugum kadar baska reklamda kopmuyorum :img-hyste :img-hyste
Yarın gel Brezilya milli takımında başla :img-hyste yok artıkk :P
süper komik olmuş tebrik ediyorum oynayan kişiyi :P
çok güzel bi reklam.çin prensesi olayı ayrı bi komedi.kadın bi de ciddi ciddi açmış gözleri bakıyooo..cem ceminayı sevmiyorum ama süper seslendirmiş(yok artık.biz abarttık ama çikolatasını abarttık.sonra kekini kabarttık...HERKESDE YEDİ!!!)
kelebek_01 29-11-07, 18:16 :img-hyste:img-hystekarşıdan kavruk bi adam geliyor diyor bayılıyorum hele son anda topa vuruşu yok mu acayip komik:)
iki reklamda süper valla ama kuafördeki kadın bana daha komik geliyo çin prensiyle evleneceksin falan sonrada fincanın içini gösterip "Bak Çin" diyo ya en sevdiğim reklam...
ibrahim_bjk 30-11-07, 18:34 ha eet o topa vurma ashnesi çok komikti yha uçtu hhe.//:Dkib o kara adam abedi pele.//*yha güzle bir reklam:D*
serenity_kübra 16-12-07, 15:55 Ayy bu reklam çok güzel bence :)
Yok artık..Biz abarttık ama çikolatasını abarttık.sonra kekini kabarttık...HERKESDE YEDİ :img-hyste
güzel bi rkelam konu iyi işlenmiş anlatılmak isteyen iyi anlatılmış(çokmu ciddi oldu ne:))
ben 2reklamdan peleli olanını daha çok seviyorum
bu reklam çok hoşuma gidiyo gerçekten çok komik yapmışlar...
_yorumsuz_ 02-04-08, 18:05 Güzel bir reklam. Severek izliyorum
_yaseminci_ 08-05-08, 13:40 bende bu reklamı beğendim güzel hoş bir reklam olmuş:img-yes:
YOK ARTIK !!
guzel reklam :)
idolüm okan 17-08-08, 13:24 süper komediydi.heralde hayatımda en çok güldüğüm reklam budur.uzaktan esmer-kavruk bi adam geliyo
-kim..
-kim..
-pele:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
|