Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 2)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
tekrarını izliyorum aynı zamanda da yazıyorum,
***Asi kendine geldi Demir'in ordan bir kaçışı var..sanki ceset çıkarmış..
annesini hatırladı tabi. çok üzücü bir durum...zaten Asi nehrinin derinliği malum konu..:img-wink:
*****şimdi izledim de gözüme takılan bir ayrıntı ,Asi babasıyla çarşıya indi ..otel bahçesinde babasını bekliyor, Demir de şans eseri orda..ASi'nin yüzünde kazan karası kirler var..bu kız ne iş yaptı ki?..o an kirli yüzlü Asi olmuş?..Demir'in yüzüne öyle ışık tutmuşlar ki gözünü açamıyor..hani şu ışık panelleri varya ?ondan tutuyorlar gözlerini açamıyor oyuncular..:img-yes:
****Demir çiftlik arıyor ama mandırası olan çiftlik..arkadaşı sordu neden mandıra?
Demir--cehenneme çevirecem...ooo şimdiden savaş....:icon_whis
.*****kızlar dedelerine gidecek odalarında oturuyor..
Defen asi'ye soruyor
--durum çok mu kötü?..tam bu repliğin üstüne bir keman solo hoşşş....:img-yes:
*****Neriman hanımın boynunda 3 milyarlık altın takı seti var ama gümüş çatal bıçak setini satmış..çok mu pahali gümüş bıcak seti bilemiyorum?dede Cemal de antikacı hemen gitmiş geri almış ,açıkgöz Dedemiz...:happy0064
****Demir Teyzesini aradı?evin tarifini istiyor..tam da dar sokağa geldi?tariften buldu evi?..pes yani tam sokağa gitmiş Demir..:img-wink:
Teyze--bu çocuğa bunu nasıl anlatıcam diyor?..25 yıldır nasıl da sır tutmuş?..anlatsa da bilsek biz de neler olmuş neden sürgün yemişler...
Ağustos Böcüğü 02-11-07, 17:07 Sonaycım az evel diziyle alakalı bir yazı okudum..Lawinia'nın bahsettiği özet olduğunu sanmıyorum. Diyor ki orada "ağzı süt kokan çocuğundan koparılanteyze" sürgüne gidiyor..Yasak meyve vs...Süheyla'nın geride bıraktığı bir çocuk kesin var..Ama bu çocuğun ailenin 4 kızından biri olduğunu sanmıyorum..Aksi halde kayınpeder İhsan'ı sürekli gagalardı bu konuda..Neriman'da böyle bir çocuğu kabullenecek yapıda biri gibi durmuyor.
Ben yine Aslan yada ziraat mühendisi olan kızdan yana tahmin hakkımı kullanıyorum..
Asi nehrinin derinliğine bayaa takmışın..İnsan bir karış sudada boğulur tabi..
belki diyorum çocuğun kurtarıldığı yerin bataklık olması..Yüzmeyi epey güçleştirir tahmin edileceği üzere..Akıntı dedi Asi ama orada akıntı var gibi de durmuyor..Soru işareti olarak kalacak..Yada toparlanıp gidecez olay yerini inceleyecez burada insan boğılabilir mi diye..:)
Uzun zamandır bu forumla ilgili yazmak istediğim bir kaç şey var. eğer forum kurallarına uygun değilse yada gereksiz yer işgaline neden oluyorsa moderatör arkadaşlarımız kusura bakmasınlar ve silsinler. Şimdiden özür dilerim.
Ihlamurlar altında dizisi gibi Asiyide çok severek izledim ve diziyi benimsemeye çalışıyorum. Forumda çok fazla yazamıyorum yoğunluğumdan dolayı fakat belkide en çok okuyanlardan biriyim.
Ihlamurlar altında forumundan beni yazmaktan alıkoyan hizipleşmelerin, dizi karakterlerinin hayali olduklarını unutup BBG evi kahramanlarıymışçasına yarıştırılmasının bu forumda artık olmaması gerektiğini düşünüyorum.
Moderatör arkadaşlarımız kendi isteklerini sıralamışlar. Bu da naçizane ek olarak benim bir okuyucu forumdaş olarak isteğim. Buraya diziyi benimseyenler gelsin. Diziyi her yönüyle kabul edelim. Ne olur karakterler arasında bir savaş başlatmayalım. Beğenmeyen beğenene, beğenende beğenmiyene fikrini kabul ettirmeye çalışmasın.
Umarım dizimiz çok uzun ömürlü olur.
Kusurum varsa affola.
İyi seyirler herkese....
Sonaycım az evel diziyle alakalı bir yazı okudum..Lawinia'nın bahsettiği özet olduğunu sanmıyorum. Diyor ki orada "ağzı süt kokan çocuğundan koparılanteyze" sürgüne gidiyor..Yasak meyve vs...Süheyla'nın geride bıraktığı bir çocuk kesin var..Ama bu çocuğun ailenin 4 kızından biri olduğunu sanmıyorum..Aksi halde kayınpeder İhsan'ı sürekli gagalardı bu konuda..Neriman'da böyle bir çocuğu kabullenecek yapıda biri gibi durmuyor.
Ben yine Aslan yada ziraat mühendisi olan kızdan yana tahmin hakkımı kullanıyorum..
Asi nehrinin derinliğine bayaa takmışın..İnsan bir karış sudada boğulur tabi..
belki diyorum çocuğun kurtarıldığı yerin bataklık olması..Yüzmeyi epey güçleştirir tahmin edileceği üzere..Akıntı dedi Asi ama orada akıntı var gibi de durmuyor..Soru işareti olarak kalacak..Yada toparlanıp gidecez olay yerini inceleyecez burada insan boğılabilir mi diye..:)
haklısın benim okudugum özette teyzenin sadece sürgünde oldugu yazıyordu ve bence de süheylanın geride bıraktıgı cocuk 4 kızdan biri değil. neriman ne aldatılmayı ne de cocugu kabul eder, bence bu durumdan hiç haberi yoktur. cocuk da zaten simdi 20 yasında falan olmalı aslan değil ama su ziraat mühendisi kız olabilir ya da sonradan bir de bu kızı bulup cıkarırlar. yalnız sunu da söyleyeyim süheyla hanım bu kadar zengin olmus kendi gitmese bile geride bıraktıgı cocugu için bi adam gönderip arastırmamıs mı? nasıl bi anne cocugunu merak etmez? yoksa süheyla hanım cocugunun sonra öldügünü falan mı sanıyo?
Uzun zamandır bu forumla ilgili yazmak istediğim bir kaç şey var. eğer forum kurallarına uygun değilse yada gereksiz yer işgaline neden oluyorsa moderatör arkadaşlarımız kusura bakmasınlar ve silsinler. Şimdiden özür dilerim.
Ihlamurlar altında dizisi gibi Asiyide çok severek izledim ve diziyi benimsemeye çalışıyorum. Forumda çok fazla yazamıyorum yoğunluğumdan dolayı fakat belkide en çok okuyanlardan biriyim.
Ihlamurlar altında forumundan beni yazmaktan alıkoyan hizipleşmelerin, dizi karakterlerinin hayali olduklarını unutup BBG evi kahramanlarıymışçasına yarıştırılmasının bu forumda artık olmaması gerektiğini düşünüyorum.
Moderatör arkadaşlarımız kendi isteklerini sıralamışlar. Bu da naçizane ek olarak benim bir okuyucu forumdaş olarak isteğim. Buraya diziyi benimseyenler gelsin. Diziyi her yönüyle kabul edelim. Ne olur karakterler arasında bir savaş başlatmayalım. Beğenmeyen beğenene, beğenende beğenmiyene fikrini kabul ettirmeye çalışmasın.
Kusurum varsa affola.
İyi seyirler herkese....
evetttt..sevgili mervenil, yazdıklarını üzerime alındım bir nebze haliyle. zira eski ı.a forumunda da 2 gündür burada da taraf tutan ve boşa doluya sallayan biriyim.:) bu bağlamda, sevgili sugary nin de dikkat çektiği ve yapılmamasını istediği bir konuya açıklık getirmek isterim. evet en azından ben 2 gündür hizip yaratmaya, taraf tutmaya ve karşılaştırmalar yapmaya vakit ayırdım. eskilerdn bahsedilmesin istendi ama burada yorum yapan ı.a takımı eskiden beri pek çok şeyi paylaştığı için ister istemez o konularda ve o günlerdeki tartışmalarımız da gündeme geldi. bunun yeni bir dizinin forumunu baltalamak olarak değil şimdilik, bu dizinin forumuna zenginlik katan bir unsur olduğunu düşünüyorum.zaten bu karşılaştırmalar ve atıflar bu dizi ilerledikçe azalacak ve zamanı geldiğinde de yok olacaktır. takdir edersin ki yarısı, dizinin esas oğlanının boş ovalara melül melül baktığı, esas kızın 10 parmağında 10 marifet olduğunu gösteren ve tek bir bölümü yayınlanmış bir dizi için bir hafta boyunca kalem sallanmaz.bu yüzden özellikle bu haftalarda eski tanışıkların sohbet haline gelmeyen selamlaşmaları ve eski hakkındaki yazışmalarına biraz tölerans gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. tabi bunlar benim düşüncem. ama tekrar etmek isterim ki ben burada oturup ciddi ciddi analizler yapacak değilim.en nihayetinde bu bir dizi. neyse herkese iyi yorumlar...benim arda zamanım gelmiş:happy0064:happy0064
Ağustos Böcüğü 02-11-07, 17:55 Uzun zamandır bu forumla ilgili yazmak istediğim bir kaç şey var. eğer forum kurallarına uygun değilse yada gereksiz yer işgaline neden oluyorsa moderatör arkadaşlarımız kusura bakmasınlar ve silsinler. Şimdiden özür dilerim.
Kusurum varsa affola.
İyi seyirler herkese....
Sevgili mervenil..Hepimiz bu diziyi benimsemişiz ki gelmiş burada yorum yazıyoruz herbirimiz kendi üslubumuzca..Şimdiye değin okuduğum yorumlarda ben şahsen kendi adıma kimseyi rahatsız yada rencide edici bir satıra rastlamadım..gerçi bir kaç gündür yazıyorum bu foruma..Ama sanırım ben ve bir kaç arkadaşımın burada yazmasından mütevellit bazı rahatsılıklar var..Ya da ben öyle hissettim..Diğer arkadaşları bilemem ama ben dizi karakterlerinin hayali olduklarını unutup kendini koyverecek yaşı haylice geçtim..
benim burada bulunma amacım hem beğenerek izlediğim bir diziyi diğerlerinin nasıl yorumladığını görmek olaylara -aman bu da dizi ne olacak denilebilir-farklı yaklaşımları öğrenmek ve eğlenmek..Kişler kendilerini farklı şekilde ifade ederler..
Bunda da bir beis olduğunu sanmıyorum..Yoksa sayfalarca aynı tür yorum okumak dahamı fazla hoşunuza gider bilemiyorum.
Zaman zaman konudan uzaklaşılabilir..Ama takdir edersinizki henüz 1 bölümü yayınlanmış bir dizi hakkında sizin istediğiniz anlamda yorum yapabilmeninde şimdili imkanı yok..
Karşılaştırma meselesine gelince..Bu da şimdilik çok doğal..Ama kısa bir süre içinde bununda sona ereceğini düşünenlerdenim..Ama insan doğasının zaafı..
Eğer bir şeyin yapılmasını istiyorsan yasakla!!!
Son söz : Birde ne kadar ilginçtir genelde eleştirilere açık olalım diyenler eleştiriye en kapalı olan insanlar..Sanırım bu da insanın doğası...Kişi kendi gibi bilir diğerlerinide..
Sevgili mervenilcim kusura bakma her ne kadar senin mesajından alıntılayarak yazdıysamda bu mesajı aslında bu benim 1-2 gündür rahatsızlığını duyup dile getiremediğim bir şeydi..
En son söz :) Yapıcı olalım yıkıcı değil.. (Ahanda bunu niye dediysem)
Kalın sağlıcakla..
İyi seyirler efendim..
baliklama atlicam amaa 2 haftadir yoktumm:)
Asiyi gecen hafta izledim tabikii cok begendim tubamm yinee harikaydii bütün oyuncularin performanslarini cok begendim..
gercekten cok güzel etkileyici sahneler vardii...
umarimm hep böyle devam ederr
sadece anlamadigim bi noktaa bir anne nasil bu kadar vijdansiz olabiliyoo cocuklarinida kendisiylen beraberrr ölüme sürüklüyoo anlamiyorummm...
hangi anne böyle bisey yaparki???
tubaya yazma cok yakismiss bayildim resmenn
demirin annesi sudan çıkarıldığında teyzesi hamileydi bende kim diye merak ediyorum. ziraat mühendisini görünce sorcam o mu diye. ama söylemeyebilir :img-blush:img-blush
ayrıca geçtiğimiz günlerde bir can aldı. dizi çekimi yapıyorlar tabi ki kendilerini tehlikeye atmadan çekecekler.
aysecik_34 03-11-07, 10:36 arkadasım senin görüşün ama ben katılmıyorum..Oyunculuk olarak Demir ya da Asi tüm oyuncular görevini layıkıyla yapıyor ..
tabiki sanada hak veriyorum ayrıca şunu belirtmek isterimki;farklı yorumlar olabilir, katılmıyor olabilirsin saygı duyuyorum, mesela ben tuba hayranıyım ama gerçekleri her zaman söylemişimdir ister başarılı olsun ister olmasın illa hayranıyım diye her yaptığı işi onaylayacak değilim
yeterki tartışmalar saygı çerçevesinde olsun değilmi sana göre yapıyor bana göre yapmıyor.
arkadasım senin görüşün ama ben katılmıyorum..Oyunculuk olarak Demir ya da Asi tüm oyuncular görevini layıkıyla yapıyor ..
:img-yes: bende senın gıbı dusunuyorum duygu Ası we Demır dızıdekı gorevlerını cok gusel bır sekılde yapıyolarlar ellerınden gelenıde yaptıkları kanaatındeyım:img-wink: Demırın ıntıkamını alması daha yenı baslayacak ıste tam bu bolumden sonra dızı yenı baslıyor hersey acıga cıktı Ihsan aganın kızı oldugunuda ogrendı bakalım askı mı yoksa ıntıkamı mı daha agır basacak:img-yes:
En sevdiğiniz sahne?
Yağmur sahnesi ve asinin tam düşecekken demirin tutması ve bakışmaları
-En duygulandığınız sahne?
Asi ile babasının konuşması çok duygusaldı
En heycanlandığınız sahne?
Asinin ben yaptım demesi yani son sahne çok heyecanlıydı
-En sevdiğiniz karakter?
Asi,Demir,ihsan bey,defne ve kerim
En sevmediğiniz karakter?
Kesinlikle cemal ağa
-En sevdiğiniz replik?
Asinin yağmur duası
En iyi oyuncu?
Tuba Büyüküstün.Çetin Tekindor,tuncel kurtiz ve murat yıldırım
ayy dünkü bölüm süperdi valla ayy hangi sahnesini anlatsamk hepsi süperdi valla o uçaklı sahnede asinin gözleri ışıl ışıldı valla bakakaldım öylece
:img-yes: ucaklı sahnede ası o kadar guseldı kı nasılda gulumsedı babasının mutlulugu onun mutlulugu mahsuller kurtulcak dıe cok ta cırpınmıstı babasına duskun oldugu her halınden bellı ee ne de olsa babasınn kızı :D:D dızıde asıyı babasına benzetmelerı cok ama cok hosuma gıttı ıhlamurlar altındadaykende babasına cok duskundu :) dun kı bolumde asılıgını gosterdı sonunda ve sınırlıyken bıle cok tatlıydı yha :img-icecr
tabiki sanada hak veriyorum ayrıca şunu belirtmek isterimki;farklı yorumlar olabilir, katılmıyor olabilirsin saygı duyuyorum, mesela ben tuba hayranıyım ama gerçekleri her zaman söylemişimdir ister başarılı olsun ister olmasın illa hayranıyım diye her yaptığı işi onaylayacak değilim
yeterki tartışmalar saygı çerçevesinde olsun değilmi sana göre yapıyor bana göre yapmıyor.
tabi ki herkesin görüşü farklıdır..bu farklılık saygı ve sevgi çerçevesinde olur..
Ben sadece görüşüne katılmadığımı belirttim..senin görüşün biz nasıl beğeniyorsak görüşümüzü söylüyorsak sende begenmediğini söylüyorsun .. bundan daha doğal bir sey olamaz..
Ecemcim katıldıgın için tesekkürler..neyse arkadaşlar ben kaçıyorum kib..
asi ankarada da dua etsin ya yağmur yağar belki...
çok saçma ve gereksizdi...
asinin dedesi çok kötü bir insan damadı ile arasında ne varki bu kadar düşmanlar birbirlerine?
fatma-1721 03-11-07, 10:50 evet ama ben bunu oyuncuda göremiyorum vurgu yok konuşmalarında söylenenler karşısında tepki yi hissedemiyorum buda benim kendi problemim olsa gerek
intikam hırsıyla dolu olan biri bunu belli eder sanki murat yıldırım getirin repliği söylimde bitsin gibi oynayınca ister istemez böyle düşünüyorum
neden senin problemin olsun ki,senin öyle yorumlaman cok normal...aslinda ben bu intikam isini pek tasvip etmedigimden olacak sanirim oradaki vurgulamaya fazla dikkat etmedim,belki gözümden kacmistir:icon_whis.Muratin oyunculugu gözüme batmadi nedense,kötü bulmadim ama ahim sahim da buldugumu söyleyemeyecegim.
aside etkilenme var demişsiniz o zaman ben bunu niye hissetmedim ilk bölümde o kadar teşekkür fırsatı harcandı sahnelerde
Ben Asiyenin etkilendigini bircok sahneden farkettim,etkilenmedigin bir erkege karsisina dikilip hayranlik dolu bakislarla bakmazsin,sonra yaptiginin farkina varip aniden ondan kacar gibi uzaklasmazsin...ayrica Defneyle konusurken Demirin sözü gectiginde Asinin verdigi tepki onu ele veriyordu...(bölüm yorumumu yaptigimda bunlari tek tek ele alacagim)
aslında bütün forum biliyor sadece yorumlara yansımıyor nedense
iste bunu yazman gercekten tuhaf ben yorumlarimda dizi cercevesinde düsündüklerimi yaziyorum,bir gazete yazarinin makalesinde katildigim kisimlar olur,katilmadigim kisimlar olur,her yazilana katilmak zorunda degilim...senin icin dogru olan benim icin de dogru olmak zorunda degil ki...
Dua ederde buralarda yagar belkı :D sacma ama guseldıde :)
İhsan agayla Cemal aga ılıskılerı cok ama cok sürtüşmelı gecıyor bende nedenını anlayamadım ama Cemal aga herseye karısıyor İhsan aganın topragına sonra durumlarının kotuye gıttı hakkında ipe sapa sıgmayan seyler soyluyor cok sınır bozucu gecen bolumde kı yemekte de yemegı zehır ettı farkındaysanız ınsanlar bı yemek yıyemedıler Cemal aga ıcındekılerı solemek ıcın davet etmıs sankı laf yarısı yaptı ama İhsan agada altta kalmadı Cemal agaya gore neyse herseyı parayla degerlendıren bır adam her dızıde bole karakterler olur zaten :):)
Ağustos Böcüğü 03-11-07, 10:54 Uzun uzun bölüm yorumu yapacagim ama su an bu dizide en cok begendiklerimi kisaca yazmak istiyorum:En cok begendigim oyuncu Cetin Tekindor,her sahnesini,konusmasini,sesinin tonunu,bakislarini yerinde ve cok güzel kullaniyor:good:
Birde Asiye ve Defne bu iki kardesin birlikte oynadigi sahnelere bayiliyorum,birbirinden farkli ama temiz ve iyi kalpli,ikisi de ailelerine ve birbirine bagli,iclerinde yeni yeni kipirdamaya baslayan ask duygularini birbirlerine anlatmaya calisirken ki halleri,Defnenin ictenligi,Asiyenin cekingenligi ve konuyu degistirmeye calismasi gercekten güzel sahnelerdi.Bu iki kardesin ask acilarini,sevinclerini birbirleriyle paylasacaklari sahnelerini izlemek benim icin cok keyifli olacak.
Kesinlikle hemfikirim Fatmacım senle..Ben bu bölüm Neriman'ı da sevimli buldum..Aile fertlerinin tümü iyi niyetli görünüyor..
Sadece büyükbaba sorun..Ama ne sorun..Yaptığı affedilir gibi değil.Demir en azından kartları açık oynayacak gibi duruyor..Ama o arkadan iş çeviriyor.Düşmanımın düşmanı dostumdur diye düşünen tehlikeli bir karakter.Çiftliği satma niyeti yokken Demir'in kimin oğlu olduğunu öğrendiği an sattı .Zoru damadıyla..Onunda sanıyorum geçmişte ihsanın babasıyla bir iktidar çekişmesi olabilir..Damadının kucağına düşmesi için elinden geleni ardına koymayacak sinsi bir karakter.
İhsan'da Demir'e karşı şimdilik bir düşmanlık sezmedim..Adam sadece doğal olarak tedirgin..Ayrıca kim her daim karşısında ona geçmişi hatırlatan ve vicdanını sızlatan birini görmek ister..
Demir'in çiftliğe gidip çitler konusunda hesap soruş şeklinide çok beğendim..Efelenmeden dayılanmadan..
Ben kendi adıma bu bölüm Murat'ın oyunculuğunu beğendim...Kahverengi ve derin gözler her daim içimi ısıtmıştır. :) Bu çocuk bakmayı biliyor..E Tuğba da öyle..Bu kış yüreklerimiz ısınacak..:img-yes:
YONCA_ÇINAR 03-11-07, 10:55 asinin dedesi çok kötü bir insan damadı ile arasında ne varki bu kadar düşmanlar birbirlerine?
asıl sır burada zaten ve varr ?? bence Demirin teyzesiyle ilgili bir durum bu :img-yes: belkide bu bebek dilim avrmıyo ama öyle de olablir
o bebek Asimi Defnemi büyük sır ve bu sır bence iki erkeğin arasındaki sırla ilgili :)
En sevdiğiniz sahne?
demirin ofis camından bakarken asiyi görmesi ve gülümsemesi
En duygulandığınız sahne?
demirin annesinin mezarı başındaki sahnesi
En heycanlandığınız sahne?
asinin ben yaptım dediği sahne
En sevdiğiniz karakter?
asi,defne,demir
En sevmediğiniz karakter?
asinin dedesi
En iyi oyuncu?
tuba büyüküstün,nur sürer,çetin tekindor
Aside tabıkıde etkılenme war bakıslarına dıkkat ettıysen cok ıcten ve sıcak bakıyordu ama bırazda tedırgın Demırın halı ona bıraz tuhaf geldı ılk bast sudan cıkardı ve onu kurtardı sonra arabada onu oldukca tersledı ve bunun sebebıde annesı suda boguldugu ıcın Asının de suyun can alamayacagı gorusuydu Asıye onca laf soledıkten sonra tesekkur etme fırsatı yakalayamamıs olabılır cok dogal bu bence... Bu bolumde osellıkle Demır asıye cok gusel baktı her cırsatta Otelde Asıyı camdan gordu ve Asıyı gulumserken gorudugunde o da gulumsedı yanı bırseyler war bu bunu gosterıyor bence...
Asıde Demırle karsılasmamak ıcın elınden gelenı yaptı o dusme sahnesınde onu tutusu ordakı bakıslar cok guseldı donup kaldılar ve defneye de kacamak cevaplar verdı mesela Defne kerıme bırsey vermeye gıttıgınde Ası arabada kaldı sırf Demırle karsılasmamak ıcın bunun sebeplerıde etkılenmıs olması bence :D:D
ya şu demirin teyzesinin bebeği kim çok merak ettim doğrusu:img-yes:kesin hiç ummadık biri çıkar amme..:good:
sanırsam ihsan beyle cemal ağanın sürtüşmesi bu yüzden:bilmim
ihlamurdelisi 03-11-07, 11:03 Arkdaşlar bu yağmur sahnesine takmış durumdasınız...Bence hiçte saçma bir sahne değildi...Dizideki sahneleri saçma buluyorsanız ve oyuncuları yeterli görmüyorsanız izlemeyebilirsiniz...
Ayrıca reytıngte kanald birinci olduğuna göre bence biz birinclikteyiz gibi geliyo :D Coktan haketmiştik :D
fatma-1721 03-11-07, 11:07 Kesinlikle hemfikirim Fatmacım senle..Ben bu bölüm Neriman'ı da sevimli buldum..Aile fertlerinin tümü iyi niyetli görünüyor..
Sadece büyükbaba sorun..Ama ne sorun..Yaptığı affedilir gibi değil.Demir en azından kartları açık oynayacak gibi duruyor..Ama o arkadan iş çeviriyor.Düşmanımın düşmanı dostumdur diye düşünen tehlikeli bir karakter.Çiftliği satma niyeti yokken Demir'in kimin oğlu olduğunu öğrendiği an sattı .Zoru damadıyla..Onunda sanıyorum geçmişte ihsanın babasıyla bir iktidar çekişmesi olabilir..Damadının kucağına düşmesi için elinden geleni ardına koymayacak sinsi bir karakter.
İhsan'da Demir'e karşı şimdilik bir düşmanlık sezmedim..Adam sadece doğal olarak tedirgin..Ayrıca kim her daim karşısında ona geçmişi hatırlatan ve vicdanını sızlatan birini görmek ister..
Demir'in çiftliğe gidip çitler konusunda hesap soruş şeklinide çok beğendim..Efelenmeden dayılanmadan..
Ben kendi adıma bu bölüm Murat'ın oyunculuğunu beğendim...Kahverengi ve derin gözler her daim içimi ısıtmıştır. :) Bu çocuk bakmayı biliyor..E Tuğba da öyle..Bu kış yüreklerimiz ısınacak..:img-yes:
Haklisin... dede gercekten cok garip biri,bir taraftan torunlarini sevdigini iddia ediyor,diger taraftan yemekte babasini kücük düsürmeye calisarak Defneyi nekadar mahcup etti....bu adamin damadina olan kininin sebebini anlayamiyorum...Muratin oyunculugunu bende begendim,yani gözüme batan bir sahnesi olmadi...Asi-Demir zor ama güzel bir ikili olacak bence de,tabii Demir biraz ehillesince....herkese iyi yorumlarbye
böcügüm ve ferman:
Ben simdilik cikiyorum böcügüm,hastalarim beni bekliyor,daha sonra uzun bölüm yorumumla aranizda olurum:img-wink:hosgeldin ve hoscakal fermanbyebol bol yorum yaz olur mu?nöbetten sonra okumak ve gülmek iyi geliyor:img-wink:
Defneyle Cemal aga yemege gıttıklerınde Demırlerde yanlarına geldı ıste o sahne de Cemal aganın İhsan agayı nasılda kucuk dusurdu hayretler ıcerısınde kaldım:img-pilot Defne cok mahcup bır duruma dustu vede utandı dedesının bu davranısıdan dolayı neyse kı cok uzun konusmadı Cemal aga hemen lafı degıstı Defne sagolsun:D Demırde hemen meraklı bır bıcımde durumu kotu mu İhsan beyın dıe sordu ztn ıntıkamı cok buyuk bunu sormasındanda merak ettıgını ve İhsan agayla ılgılı olan herseyı ogrenmek ıstıyor gıbıme geldı :)
Dedeye inanılmaz derecede sinir oldum.Damadını düşünmüyorsun , kızını düşünmüyorsun çok sevdiğin torunlarının hatırına insan böyle birşey yapmaz.
Torunlarının rızkıyla oynadı.
Damadı , torunları inanılmaz derece sıkıntıda sen git gösteriş , nispet yapar gibi son model bir araba al.Defne'nin yerinde olsam dedemle gitmezdim şahsen..
İhsan ağayla ne alıp veremediği var anlamadım.İnsanların kendisine muhtaç duruma düşmesinden büyük haz alıyor sanırım.Bu dizideki dedeler dede değil .
Enişte Süheylaya seni Adana'da elinde Demir , kucağında Melek'le görünce diye konuşmuştu.Karnında çocuğa ne oldu görmedin mi diye merak etmiştim.Meğerse çocuk doğmuş.Antakya'da kalmış.Bence bu çocuk erkek Aslanın olabilme ihtimali var.Yada başka bir çocuk ortalara çıkacak.
Melek'in ve Süheyla'nın Demir 'in gönderdiği resmi ilk defa görmesi , duygulandığım sahne.
Yağmur sahnesi hoştu.Tuba'ya o sahnede bayıldım..Herkes bu kadar çabuk yağmur yağarmı diyor ama Asi'nin orda ne kadar süre kaldığını bilmiyoruz belki kız 3 saattir dua ediyordur.:icon_whis
Asi ve Demir'in sahnelerini çok beğendim.Gerek Asi nehri kıyısında gerekse at üzerindeki sahneler hoştu...İkiside artık birbirine karşı boş değil...Ateşi bacayı yavaş yavaş sarıyor...
Marhaba arkadaşlar...
Bakıyorum forum almış yürümüş.
Dün ükşümki bölümü çok beğendim ben. Bu şehir bu kadar güzel bir şehir miydi diye düşünmeden edemiyorum. Görüntüler mekanlar tarlalar harika.
Oyunculuklarsa muhteşem . Özellikle Çetin Tekindor ve Murat Yıldırım muhteşem oynuyorlar. Çetin Bey çaten yılların oyuncusu bir duayen diyebiliriz. Beni asıl şaşırtan Murat Yıldırım'ın performansı oldu. Gözlerindeki o nemi koruyarak oynadığı her sahnede hayran kaldım kendisine.
Dün bölümle ilgi yornumum da; diyorduk ya aşk, gurur, önyargı ve yanlış anlamalar...diye.
İşte yanlış anlamalar başladı bile;
Asi, Demir'in mahsulleri de satın aldığını düşünüyor ve kendi mahsullerini satmalarına Demir'in engel olduğuna inanıyor. İşte önyargılar başladı. Asi 'ye göre Demir paradan başka bir şey düşünmeyen biri oluverdi bir anda.
Bu arada Asi'nin dedesi ile İhsan arasında ki bu sürtüşmeyi anlayamadım bir türlü. Acaba sababi Süheyla mı diye düşünüyorum...
yine güzel bir bölümdü ben demirin annesini asinin diğer dedesi kovdu sanmıştım yıllar önce ama babası dedesinin emriyle kovmuş diğer dedeside asinin sattığı hasatı engelleince onada baya sinir oldum ya
Cemal aga o kadar sınır kı bende basta ole zannettmıstım ama İhsan agaya babası emretmıs onun deyısıyle yapmak zorunda kalmıs bu bolumde anladım :img-wink: İhsan agada vıcdan azabı cekıyor bunu yaptıgından dolayı babasının zoruyla ama bence Demırın annesının dayanması lasımdı tamam gururuna yedırememıs olabılır ama sonucta cocukları var ve goruldugu gıbı basta babalarıda yok annelerıne muhtaclar cocuklarında suruklemesı bana cok garıp geldı belkı onları yalnız bırakmamak ıcın bensız naparlar dusuncesıyle yaptı ama gecen bolumde cocuklarına tutunabılırdı bır annenın bunu yaptıgını dusunemıyorum bıle:icon_whis
GULBEYAZ76 03-11-07, 11:33 Asıl soru demirin teyzesinin çocuğu nerde değil çocuğun babası kimdi?Bu daha önemli bence kadının çocuğunu doğurtup elinden almışlar demek ki bebek önemli birinden.Evli bir adamdam yada tecavüzden meydana gelen bir bebek olabilir.Belkide şimdiki muzur dededir bebeğin sahibi İhsanlarda korumak amaçlı çocuğu alıp bakıp büyütmüş olabilirler.
Çok mu uçtum......
:img-wink:
cemre_dila 03-11-07, 11:33 arkadaşlar bu diziyi çok beğendim ismi beni çok çekti tabiki tubanın oynaması çok ayrı bişey onun haricinde... asi benim lakabımdı ama bu dizi haricinde alakası yok bi arkadaş takmıştıda öle kaldı:) bu arada dizi gerçekten güzelmiş... biraz geç izledim ama.... at üzerindeki sahneler süperdi asinin çıkıpta çitleri ben yıktırdım demesine bittim ya süperdi demirin bakışı fln..:D güzel bi dizi ekranlara hoşgeldi... yağmur sahnesine bende bayıldım ya dua ediodu ve yağmur süper yağdı demirde geldi iş bitti osahne çok güzeldi:)
september_06 03-11-07, 11:36 Marhaba arkadaşlar...
Dün bölümle ilgi yornumum da; diyorduk ya aşk, gurur, önyargı ve yanlış anlamalar...diye.
İşte yanlış anlamalar başladı bile;
Asi, Demir'in mahsulleri de satın aldığını düşünüyor ve kendi mahsullerini satmalarına Demir'in engel olduğuna inanıyor. İşte önyargılar başladı. Asi 'ye göre Demir paradan başka bir şey düşünmeyen biri oluverdi bir anda.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.Dakika bir gol bir.Bıktım artık dizilerdeki bu yanlış anlamalardan.Bir anla dinle ondan sonra yargıla dimi. Niye hep hikayeler bunların üzerine kurulurki:icon_sorr
hekimoglu64 03-11-07, 11:38 herkese asili günler arkadaslar haaladizimizin etkisnindeyim ya
rüyamabile girdi:P süperbir bölümdü tuba diger oyuncular yine ustaca oynadilar
süper ya süper,..........bu arada fragmani gördüm
sakaaaaaa tabiki ya fragman cikmadimi daha of ya off
saygilar....
hekimoglu64 03-11-07, 11:44 Cemal aga o kadar sınır kı bende basta ole zannettmıstım ama İhsan agaya babası emretmıs onun deyısıyle yapmak zorunda kalmıs bu bolumde anladım :img-wink: İhsan agada vıcdan azabı cekıyor bunu yaptıgından dolayı babasının zoruyla ama bence Demırın annesının dayanması lasımdı tamam gururuna yedırememıs olabılır ama sonucta cocukları var ve goruldugu gıbı basta babalarıda yok annelerıne muhtaclar cocuklarında suruklemesı bana cok garıp geldı belkı onları yalnız bırakmamak ıcın bensız naparlar dusuncesıyle yaptı ama gecen bolumde cocuklarına tutunabılırdı bır annenın bunu yaptıgını dusunemıyorum bıle:icon_whis
cok haklisin arkadasim bencede demirin annesinin yaptigi cok yanlisdi
ne olursa olsun iki kücük evladi vardi onlar icin dayanmaliydi intiar care degilki
üstelik cocuklarinida intihara sürükledi cocuklarinin yasam hakkii elinden almis oldu bence tamam o caresiszlikten yapti cocuklarida ortada kalmasin diye yapti
ama bu olayi kesinlikle dogru görmüyorum ne olursa olsun dayanmaliydi demirlerin durumundan daha kötü durumda olan kisiler var bence büyük hataydi annesinin yaptigi....ihsan beyde cok pisman ama son pismanlik fayda etmez....
saygilar....
Çanakkale83 03-11-07, 11:47 Evet intahar etmemeliydi her ne olursa olsun ama yaşadıklarını da bilmiyoruz acaba çok kötü hallere mi düştü:icon_whis Hani milletün yüzüne bakamayacak haldemiydi acaba:icon_whis Çok gizemli bir dizi:img-icecrTeyzesinde saklı gerçekler ama ört bas ediyor geçmişi onun da parmağı mı var acaba bu işte yoksa niye saklasın:icon_whis
hüznün geceleri 03-11-07, 11:51 bir bölümü daha geçtik.gerçekten hikaye muhteşemdi valla.bu bölüm diğer bölüme nazaran daha güzel diyebilirim.gelelim oyunculara.ihsan bey yine harikalar yarattı.aside öyle özellikle yağmur yağması için yapmış olduğu o içten duası gerçekten beni büyüledi.sonra romalı beye gidip iş görüşmesi yapması giydiyi kıyafet.defneyle kerim güzel duygular uyandırdı.özellikle kerimin defne hakkındaki görüşleri defnenin sepmatikliği.
yine demir benim gözüme giremedi.annesinin mezarlığa gittiği sahne çok etkileyiciydi fakat yine bana o duyguyu yaşatamadı.bu senaritlerdende kaynaklanıyor.adamda bir göz yaşı akmadı.okadar anneni seviyorsa.bir kaç kere ıhı ıhı öhö öhö dedi bitti.o sahnenin beni ağlatmasını beklerken,tüylerimin diken diken olmasını beklerken yine olmadı.
hekimoglu64 03-11-07, 11:53 Evet intahar etmemeliydi her ne olursa olsun ama yaşadıklarını da bilmiyoruz acaba çok kötü hallere mi düştü:icon_whis Hani milletün yüzüne bakamayacak haldemiydi acaba:icon_whis Çok gizemli bir dizi:img-icecrTeyzesinde saklı gerçekler ama ört bas ediyor geçmişi onun da parmağı mı var acaba bu işte yoksa niye saklasın:icon_whis
arkadasim cok farkli bir konuya degindin evet ya teyzesi bana cok tuhaf
geliyor gercekleri hep söylemekten kaciyor konuyu hep degistiriyor var bu teyzede bir olay hadi hayirlisi
acaba teyzeyle ihsan beyin bu iste bir parmagi vari ikisi bir olup
böyle birseymi yaptilar acaba bu teyze cok gizemli ya
saygilar...
hüznün geceleri 03-11-07, 11:55 ama dizinin en güzel rep de asiden geldi bence.çizmelerimden vazgeçmem.asiyle ihsan beyin kendi aralarında konuşmaları bana yine çok güzel duygular yaşattılar.
son sahneye gelince asi asiliyini gösterdi helal olsun valla.demire az çektirmeyecek.aferin
Çanakkale83 03-11-07, 11:59 ama dizinin en güzel rep de asiden geldi bence.çizmelerimden vazgeçmem.asiyle ihsan beyin kendi aralarında konuşmaları bana yine çok güzel duygular yaşattılar.
son sahneye gelince asi asiliyini gösterdi helal olsun valla.demire az çektirmeyecek.aferin
ama Demirin ne suçu var:img-in_lo Yazık hiç bir şeyden haberi yok Asi de ismi gibi yani pek bir Asi:img-cool2 Bir selam vermiyor kız ya bu kadar da olmaz. Yağmur sahnesi rüyadır kesin dedim:) Asi bu kadar konuşmuş olamaz diye düşünmüştüm ama gerçekmiş:):)
Gerçekten şu Kayınpederin derdi ne ben de çözemedim eğer geçmişi öğrenmeseydi hayatta satmazdı çiftliğini bu kadar düşmanlığın sebebi ne acaba:icon_whis Ben çok sinir oluyorum o adama:img-blush
hekimoglu64 03-11-07, 12:00 ama dizinin en güzel rep de asiden geldi bence.çizmelerimden vazgeçmem.asiyle ihsan beyin kendi aralarında konuşmaları bana yine çok güzel duygular yaşattılar.
olsun o kadar göstersin asiligini bence,aslinda daha göstermedi asiligini
bu neki daha ilerleyen bölümlerde demire kök söktürecek canim tubam ya
cizmeleride pek güzel ama kendidaha güzel
saygilar....
evet bende o sahneyı cok beyendım cızmelerımden vazgecmem dedı gercekten ıstedıgı ıcın ole gıyınıyor yoksa ona karısan yok ıstedıgı gıbı gıyınebılır ıcınden nasıl gelıyorsa ole davranıyor :happy0064ama ole gıyınmekte cok ama cok yakısmıs uzun zamandan berı ılk defa ole goruyorum canlı canlı:img-icecr cok hos olmustu İhsan agada kapıyı kahyaya aralattı ve kızına baktı ordakı yuzunde kı ıfade cok guseldı :)
gelecek sahnelerde demırın asıden cekecegı var haklıda çıtlere yıkması o sahne muhtesemde ama İhsan aga bızden bırı bunu nasıl yapar dıe sınırlendı ama kızının yaptıgını duyunca sessız kaldı ve sasırdıda Aside orda cok gusel bır sey dedı ''gereksızdı '' dedı we Demırde bu sozu hakettı ık defa Asiyi bole gordu iHsanın kızı kocaogullarından bırı de oldugunu ogrendı bakalım neler olacak:icon_whis
Çanakkale83 03-11-07, 12:02 Asıl soru demirin teyzesinin çocuğu nerde değil çocuğun babası kimdi?Bu daha önemli bence kadının çocuğunu doğurtup elinden almışlar demek ki bebek önemli birinden.Evli bir adamdam yada tecavüzden meydana gelen bir bebek olabilir.Belkide şimdiki muzur dededir bebeğin sahibi İhsanlarda korumak amaçlı çocuğu alıp bakıp büyütmüş olabilirler.
Çok mu uçtum......
Evet bir şey var ama tecavüz değil galiba İhsan olabilir mi bebeğin babası İhsanın babası öğrenmiştir bu olay üzerine çiftlikten atmıştır Demirin annesini ama niye intahar etti orası da muamma Teyzesi intahar ederdi o zaman:icon_whis
hüznün geceleri 03-11-07, 12:02 olsun o kadar göstersin asiligini bence,aslinda daha göstermedi asiligini
bu neki daha ilerleyen bölümlerde demire kök söktürecek canim tubam ya
cizmeleride pek güzel ama kendidaha güzel
saygilar....
tabi kök söktürsün.demirin yapacaklarına karşı burnundan fitil fitil getirsin.adam hala intikam peşinde.herşey herşeyde süheyla hanımın gördüğü rüyanın etkisindeyim bende.var bunda bi bit yeniği ama ne.bence asi onun kızı gibi
hüznün geceleri 03-11-07, 12:05 hekimoğlu64 imzan çok güzel.tubayı böyle görmek çok güzel.inşallah bunu devam ettirirler.birde benim hoşuma giden sahne asiyle demiri buluşturan hüseyin çocuk.asinin ona yüzme öğretmesi düşüncesi bence güzel bi ayrıntı olmuş
hekimoglu64 03-11-07, 12:05 Asıl soru demirin teyzesinin çocuğu nerde değil çocuğun babası kimdi?Bu daha önemli bence kadının çocuğunu doğurtup elinden almışlar demek ki bebek önemli birinden.Evli bir adamdam yada tecavüzden meydana gelen bir bebek olabilir.Belkide şimdiki muzur dededir bebeğin sahibi İhsanlarda korumak amaçlı çocuğu alıp bakıp büyütmüş olabilirler.
Çok mu uçtum......
bence bebegin babasi ihsan beyin babasi olabilir
cünki süheyla teyze cok kinli ihsan beylere karsi
off ya cok kafam karisiyor kim bu bebegin babasi ciksin ortaya:P:P
saygilar.....
Evet bir şey var ama tecavüz değil galiba İhsan olabilir mi bebeğin babası İhsanın babası öğrenmiştir bu olay üzerine çiftlikten atmıştır Demirin annesini ama niye intahar etti orası da muamma Teyzesi intahar ederdi o zaman:icon_whis
yok bencede tecavüz olayı yoktur ama gızlı bır ask yasadıkları bellı aa gercekten bu olabılır haklısın İhsanın babası aralarında bır sey oldugunu ogrenır bu yuzden cıftlıkten atmasını soleyebılır ama Demırın annesıyle ılgılı degıl Süheyla yuzunden atılms olabılırler cıftlıkten ama orda baska bır suclama daha vardı dıe hatırlıyorum hırsızlık herhalde daha cozumlenmesı gereken cok soru var yha ıntıhar etme sebebı sadece cıftlıkten kovuldugu yuzunden zannetmıyorum cok basıt bır neden olur bence gururuna yedırememıs olabılır ama bu yuzdende ıntıhar edılmez:icon_whis
GULBEYAZ76 03-11-07, 12:06 Evet bir şey var ama tecavüz değil galiba İhsan olabilir mi bebeğin babası İhsanın babası öğrenmiştir bu olay üzerine çiftlikten atmıştır Demirin annesini ama niye intahar etti orası da muamma Teyzesi intahar ederdi o zaman:icon_whis
Teyze esrarengiz bence geçmişi ve çocuğunu para ile sattı zarfla yüklü miktarda parayı teyzeye vermiştim dedi İhsan.
İhsanın öyle birşey yapacağını düşünmüyorum.Bence o çocuğa İhsan sahip çıktı ve oradan uzakta yetiştirdi.
hekimoglu64 03-11-07, 12:08 hekimoğlu64 imzan çok güzel.tubayı böyle görmek çok güzel.inşallah bunu devam ettirirler.birde benim hoşuma giden sahne asiyle demiri buluşturan hüseyin çocuk.asinin ona yüzme öğretmesi düşüncesi bence güzel bi ayrıntı olmuş
cok tsk ederim arkadasim kullanmak istersen kullanailirsin,evet o cocukta cok seker konusuyordu kafamyokii felan gibi asi ablasi yüzme ögreticek
asi teyzenin kizi olabilir olmyadabilir valla bende cok kafam karisik ya
saygilar....
ratingler gelmiş arkadalar ,dizimiz yavaş yavaş yükseliyo.
zamanla oturacaktır.ab.6 totalde 4 bence çok çok iyi bi sonuç:img-yes:
hüznün geceleri 03-11-07, 12:11 gördünüzmü arkadaşlar bence reytingler gayet iyi.tırmanışa geçecek daha iyi olacak inşallah.haberler konusunda gündem biraz yatışır yatışmaz dizimiz yerini alacak.bundan eminim
gülbeyaz zın dediği gibi bu çocuk konusunda ihsan bey ökkeşe para verdiklerini söyledi.tecavüz olacağını hiç sanmıyorum heleki ihsan beyin babasının.hadi böyle bişey oldu aside süheyla hanımın kızı diyelim ihsan beyle kardeş mi olacak asi.ne komik olur dimi ama
hekimoglu64 03-11-07, 12:12 ratingler gecen haftaya göre cok cok iyi bence bu git gide düzelecek ins
hatta 1.olucaz ilerdeki bölmlerde acele ise seytan karsir diye bir atasözü varya
hersey yavas yavas 1.olucaz ins dizimiz süperilerliyor....
saygilar....
Arkadaşlar raitingler gelmiş. Geçen haftaya göre çok ama çok iyi... anahaber bültenlerini saymazsak ilk dörde girmişiz. Ab'de ki iki anahaberi saymazsak 4. totalde ise 3. sıradayız diye bakıyorum ben...
Tam beklediğim gibi .Sanırım bir kaç hafta içinde çok daha iyi yerlere gelicez. Özellikle totalden bayağı umutluyum.
Bir de dünkü bölümde yağmur sahnesini eleştirenler olmuş bence güzel bir sahneydi ama çok kısaydı ;) Uzun olsaydı daha etkileyici olurdu....
ratingler gecen haftaya göre cok cok iyi bence bu git gide düzelecek ins
hatta 1.olucaz ilerdeki bölmlerde acele ise seytan karsir diye bir atasözü varya
hersey yavas yavas 1.olucaz ins dizimiz süperilerliyor....
saygilar....
ever arkadasım gecen haftaya gore daha ıyı ama ne bılıyım ben 2.sırada oluruz dıe dusunmustum umut etmıstım dızınn gıdısatına gore:icon_sorr
nese dızımız cok ıyı ılerlıyor gıt gıde ılk sıralara ulasacagımıza ınanıyorum ıns tabı eet yavas yavas olsa bıle olsun yeter kı sabretmesını bılırz hele bı 1.sıraya gelelım :happy0064
arkadaşlar no panik:Pfarklı kanallarda başlayan diziler genelde10 küsür sıralamayla başlıyolar, biz dua edelim öyle olmadı.el gibi başldı mesela 16, cı mı neydi yani yavaş olsun temiz olsun.
birde çok süpse yapan dizileri sevmiyorum ben ,düşüşü kötü oluyo.
yavaş yavaş keşfedilmesi daha zevkli.
bence reytingler gayet iyi gelmiş dizinin 2.haftasında olduğunu arkadaşlarımız bence unutuyorlar :img-wink: verilen tekrarların diziye olumlu etki yaptığı görülmekte menekşe ile halil geride bırakılmış durumda :img-wink: 2.lik tabii iyi bir sonuç olabilirdi ama daha sonra yükselebilir reytingler başarılı bir hafta olmuş bana göre :img-yes:
hekimoglu64 03-11-07, 12:19 ever arkadasım gecen haftaya gore daha ıyı ama ne bılıyım ben 2.sırada oluruz dıe dusunmustum umut etmıstım dızınn gıdısatına gore:icon_sorr
nese dızımız cok ıyı ılerlıyor gıt gıde ılk sıralara ulasacagımıza ınanıyorum ıns tabı eet yavas yavas olsa bıle olsun yeter kı sabretmesını bılırz hele bı 1.sıraya gelelım :happy0064
benim tahmin ettigim gibi geldi tam aslinda dizimz cok süpser bir bölümle
dün ekrana geldi,ama ben dedim ya 1.oluruz yada ilk besde oluruz demistim tam tahminim gibi oldu bu düzelecek ins cünki süper bir dizi ve kadro cok cok iyi,diziyi daha izleyemeyenler var onlarda izlemeye basliyacak cünki konusu insani cekiyor.
esbii arkadasim cok haklisin diger dizilere göre cok cok iyiyiz sükredeim arkadaslar diger diziler ilk 10 a bile giremiyor bence iyi ilerliyoruz yavas yavas
saygilar.....
arkadaşlar birde star tv nin yaptığı en akıllıca iş, sevgili dünürümü asiden bir hafta önce başlatmaları oldu.birde dizi asiye nazaran en az 15 dk. erken başlıyo buda çok önemli bi unsur.
diğer 2 rakip zaten kendi kitlesi oluşturulmuş diziler .asi de zamanla kendi kitlesini oluşturacaktır.
hüznün geceleri 03-11-07, 12:23 reytingleri öpüp öpüp başımıza koyalım.olayları diğer diziler gibi sindirmeden değil.biz içimize sindire sindire.takmayın kafanıza.bakın halille menekşeye ne olmuş.onu bile solladık.biraz zaman gerekli
hekimoglu64 03-11-07, 12:25 arkadaşlar birde star tv nin yaptığı en akıllıca iş, sevgili dünürümü asiden bir hafta önce başlatmaları oldu.birde dizi asiye nazaran en az 15 dk. erken başlıyo buda çok önemli bi unsur.
diğer 2 rakip zaten kendi kitlesi oluşturulmuş diziler .asi de zamanla kendi kitlesini oluşturacaktır.
cok haklisin arkadasim,hatta diger diziler nerdeyse bir yillik meselaben hatirla sevgiliyide izliyorum ama totalde cok geride zatenratinglerdedeönmeli olan bölüm total bölümü,menekse ile halil asi den kac hafta önce basladi ama geride birakmisiz bence cok iyi bu dizimizin basarisinin baslangici yani dizimiz cok basarili yavas yavas ilerliyor ins haftaya daha iyi rating aliriz öyle ümid ediyorum,.....dedim ya daha diziyi izleyemeyenlerde var konu cok ilgin cok esrarengiz insani cekiyor kendine seyirci bu dizyi cok svicek arkadaslar
yani cok yakindadizimiz ins1olacak:happy0064
saygilar.....
reytingleri çok iyi zamanda daha da iyi olur bukadar dizi bollugunda bu çok normal millet hangisini izleyecegini şaşırıyor mesela önümüzdeki hafta cuma günü yeni bir dizi daha geliyor
arkadasim haftaya baslaycakolan dizi ne acaba
ya bu arada bazi diziler rating kurbani oluyor baslamadan bitiyor ilk bes bölümü yayinlanan bir dizi ismini vermiyeyim yayindan kalkti su an,yani demek istedigim dizimiz süper arkadaslar seyirci sevdi önemli olan bu....
saygilar......
Düsünceye saygi vardir olmalidirda..
Bu diziyi 2 bölümdür izliyorum. vede sunlari yazmadan edemeyecegim..
Dizi sanki Tuba Büyüküstün üzerinde dönüyor.. Giydigi kiyafetler, saci,makyaji hep digerlerinden daha farkli vede daha belirgin.. özenle davraniliyor. Bu ayricaligin nedeni
basrölde oynamasi olabilir ama yinede ne bilim bu kadar hissettirmeleri sacma..
Asi`nin gereksiz yere attigi kahkahalar bana itici geliyor. Yani sanki zorla gülüyormus gibi.
Hic ses etmeden öylece dudaklariyla bir tebessüm etse daha iyi olacak.
üzgünüm ama Tuba Büyüküstün bana suana kadar herhangi bir elektrik veremedi. Ben alamadim.
Bunu yaziyorum diyede lütfen tepkiler vermeyin. Bu benim sahsi düsüncem..
Asi`nin 2 kizkardesi de öyle cok antipatik geliyorlar bana.. Nur Sürer`i bile oynamis oldugu role yakistiramadim ben.. Ben daha farkli bir rol bekliyordum.. Ona yakisan daha güzel bir rol.. Saf kadin rolünü yasamak Nur Sürer`e yakismamis bence ya...
Murat Yildirim`i kesinlikle begeniyorum. Harika bir oyunculuk cikartiyor. Zaten onun icin izliyorum diziyide suan icin. Demir durusuyla, tavirlariyla, konusmalariyla cok gercekci vede bir o kadar dogal geliyor bana..
Ama simdiye kadar beni tek etkileyen sahne :
"Annesinin 2 cocuguyla köprüden atladiklari sahne oldu. cok agladim. cok gerildim.."
simdiye kadar sadece bu ne yazik ki..
Dizide bayan oyunculardan en begendigim vede en canayakin buldugum, sade,kendine özgü, sakin karakter: DEFNE ...
Cok güzel bir oyunculuk cikartiyor bence.. Onu inanilmaz begendim..
Umarim fikirlerim icin topa tutulmam:)
icimdekilerdi dizi ile ilgili...
arkadasim yorumuna bende saygi duyarim,ama ben asiden öyle asiri kahkaha duymadim acikcasi yani kim ne derse desin TUBAM cok güzel oynuyor oyunculugu cok iyi haa bu arada hicte tek asinin üzerine dönmüyor herkes cok ön planda bence neyse
saygilar.....
arkadaslar ilerleyen bölümlerde iyi olacaz sila artik eski ratingleri alamiyor hatirla sevgilide totalde cok geride ((((zaten ratinglerde total önemli)))bizde totalde cok iyiyiz bir cok diziyi geride biraktik hayirli olsun bence haa fedai dizisini bilmiyorum ratingi ne olur ama tahminim cuma günü zorlaniyr neyse isaca ratingimiz cok iyi bence simdilik ama ilerleyen bölmde 1.olucaz:img-yes::img-yes::img-yes:
saygilar....
baş rol olmasına gelince.e hikaye ona göre işliyor.valla kıyafetleride gayet güzel.asinin olması gibi gereken.o kıyafetler o havayı veriyor.sonuçta babasından sonra en çok çalışan çalışkan insan.
haklisinbencede kiyafetleri güzel tama eski dönem kiyafetlerine benziyor ama asimize cok yaksiyor tabiri caizse cuvalbilegiyse yakisir tubamiza cok caliskan
babasinin
saygilar....
3 numara kızda benim hiç hoşuma gitmedi.gerçi küçükde öyle ama o küçük diye es geçiyorum.bu 3 no çok şımarık havalı bi yapısı var.defneyle asinin kardeşleri olduğuna pek inanasım gelmiyor.defneyle asi konuşurken o geliyor tuhaf haliyle çok yapmacık geldi kız bana.allahtan asi hemen toparlıyor pek yüz vermiyor
3no kizda kücük kizda benimde hosuma gitmedi ikiside cok simraik hele kücügü
iyiki asimiz dedigin gibi yüz vermiyor zaten asi defneyle daha cok anlasiyor defnede iyi bence cok temiz kalpli asimiz gibi digerli havali:img-yes:
saygilar....
:img-yes::img-yes: aynen arkdslar sızın gıbı dusunuyorum kıyafetler cok yakısıyor ve cok gusel tasıyor Tubamızı bole degısık kıyafetlerde gormekte nasıp oldu herkese nasıp olmaz cok sanslıyız :):):) ve gercektende cok calıskan babasına cok benzetmısler her yorumumdada bunu soluyorum ''BaBasının kızııı '' :D tubamızada bu yakısır hangı projelerınde olursa olsun hep calıskan hep basarıyla yapıyor rolunu...:good:
arkadaslar farkindamisiniz tubamiz dizilerinde hep babaya daha yakin oluyor
anneye biraz uzak kalyior ihlamurlar altindada babaya daha düskündü
cemberimde güloyada haric orda anneye düskündü ama gercek hayattada kiz cocuklari babaya daha yakinoluyor ablalarimdan biliyorum
saygilar....
dizimizde benim en cok begendigim sahne yagmurlu sahneydi cok güzel dua etti
o sahnede, cok etkilendim atlarin üzeirnde demirde aside cok süperdi ya yagmuru cok severim zaten
saygilar.....
tubanın oynadığı 2 dizilerdeki annelerini hiç sevemedim ama şerif sezeri çok.bence nur sürer yerine o gelebilirdi.o böyle rollere daha yakın buluyorum daha içten
cok haklisin bende serif hanimi cok begeniyorum serif hanimolsaydi cok daha iyi olurdu cetin beyle babam ve oglumdan tanisiyorlar zaten belkide daha eskidende tanisiyorlardir ihlamurlar altindaki annesini hic begenmiyordum
bende....
saygilar....
Arkadaslar ratingler gayet iyi..:)
Geçen haftaya göre iyi..demekki bir çikis var ;) Dizinin 2.bölümü yayinlandi..Eminim dahada çikciaktir..
Dizi baya seyirci kazandi ve süper ilerliyor..Daha ne istiyelim?:img-wink: iyi bence..
evet haklısınız daha yenı baslamasına ragmen dızımız aslında cok ıyı ılerleme kaydettı gecen haftakı reytnglerden daha ıyı geldı kotude gelebılırdı ama cok sukur ıyı geldı dıger dızılere gore de cok ıyıyız 10 a gıremeyenler war ama bız gırdık hatta ılk 5 e gırdık yakında hakettıgımız yere ulasacagımıza ınanıyorum:happy0064
Dizi sanki Tuba Büyüküstün üzerinde dönüyor.. Giydigi kiyafetler, saci,makyaji hep digerlerinden daha farkli vede daha belirgin.. özenle davraniliyor. Bu ayricaligin nedeni
Asi`nin gereksiz yere attigi kahkahalar bana itici geliyor. Yani sanki zorla gülüyormus gibi.
üzgünüm ama Tuba Büyüküstün bana suana kadar herhangi bir elektrik veremedi. Ben alamadim.
Asi`nin 2 kizkardesi de öyle cok antipatik geliyorlar bana.. Nur Sürer`i bile oynamis oldugu role yakistiramadim ben.. Ben daha farkli bir rol bekliyordum.. Ona yakisan daha güzel bir rol.. Saf kadin rolünü yasamak Nur Sürer`e yakismamis bence ya...
Murat Yildirim`i kesinlikle begeniyorum. Harika bir oyunculuk cikartiyor. Zaten onun icin izliyorum diziyide suan icin. Demir durusuyla, tavirlariyla, konusmalariyla cok gercekci vede bir o kadar dogal geliyor bana..
"Annesinin 2 cocuguyla köprüden atladiklari sahne oldu. cok agladim. cok gerildim.."
Dizide bayan oyunculardan en begendigim vede en canayakin buldugum, sade,kendine özgü, sakin karakter: DEFNE ...
reytingimiz yükselmiş bence zmnla daha iyi olacak...sevgili dünürüm keşke bizden sonra başlasaydı bizden önce başlamsı onun için şans oldu bir çok kişi onu izledi önce ama bence zmnla asi kendi syircisini oluşturcak yavaş yavaş lsun ama güç olmasın başta çok iyi gidipte sonra düşmesinden iyidir menekşe ile halil ne yazıkki böyle oldu reytingleri başta iyiydi ama düşmeye başladı bu dizi böle olmasın..
Arkadaşlar iki, en geç üç hafta içinde ne dünür kalacak ne sıla kalacak. 1. olacaz kesinlikle. Bu arada bir arkadaşın dediği gibi El gibi 16. başladı, ne iddalarla başlayan dizilr yayından kaldırıldı.
Bıçak Sırtı 10. falan oluyor mesela Total'de... Menekşe ile Halil 1.başladı şimdi 8., 9. oluyor. Bu nedenle ASİ'nin ratinglerini çok dengeli buluyorum. Yavaş yavaş izleyici kitlesi oluşacaktır ve daha üst sıralara yükselecektir. Ciddi bir artış var sonuçta, Sevgili Dünürüm total'de 12. olmuş arkadaşlar baksanıza... En azından ilk 10'dayız hatta ilk 5'imiz bile var birtane.. Üzülecek birşey yok, aynen devam...
Diziye gelirsek, bana sorarsanız Süheyla'nın çocuğu kim bilmiyorum ama bence İhsan'ın babası Yusuf Ağa'dan çocuk. çünkü İhsan Ökkeş'e babamın tek günahı bu, cezasını da ben çekiyorum gibi birşey dedi... Bu nedenle bence Yusuf Ağa (Ihsan'ın babası), Süheyla'ya tecavüz etmiş olabilir. Daha sonra da bebeği alıp, çiftlikten kovdular onları. Bu nedenle çocuk hala çiftlikte.
Bebeğin Asi ya da Demir olduğunu düşünmüyorum, Defne de değildir. Aslan olabilir belki ?? :img-yes: Belki daha sonra Ökkeş'e para vermiştir İhsan ve Aslan'a bak demiştir. Aslan'ın haberi yoktur?? Hiç bilmiyorum tamemen salladım ama çok güzel bir dizi gerçekten de...
Tuba seni seviyoruuumm !!!
hüznün geceleri 03-11-07, 12:32 Düsünceye saygi vardir olmalidirda..
görüşlerine elbet saygılıyım ama asinin kahkaha gülüşünü pek anlayamadım.okadar abartı bi şekilde güldüğü sahne ben göremedim.eğer selçuk amcasının babasına yapmış olduğu gülücüğü diyorsan bence haklı bi gülüştü.mahsulleri ilaçlamanın vermiş olduğu mutluluğu yansıttı
baş rol olmasına gelince.e hikaye ona göre işliyor.valla kıyafetleride gayet güzel.asinin olması gibi gereken.o kıyafetler o havayı veriyor.sonuçta babasından sonra en çok çalışan çalışkan insan.
3 numara kızda benim hiç hoşuma gitmedi.gerçi küçükde öyle ama o küçük diye es geçiyorum.bu 3 no çok şımarık havalı bi yapısı var.defneyle asinin kardeşleri olduğuna pek inanasım gelmiyor.defneyle asi konuşurken o geliyor tuhaf haliyle çok yapmacık geldi kız bana.allahtan asi hemen toparlıyor pek yüz vermiyor
birde çok hoşuma gden fatma hanım ökkeşin karısı asiye öyle güzel şeyler söylüyorki diğer kızların yanında.asi çok hamarat ya herşey elinden geliyor. hayvan haşırat tarla tokat yetmiyor bide eli güzel iğne tutuyor.eeeeee zarifeden kalma.
ayyy reytingler çok güzell yani en azından 2. bölüm için gayet iyi giderek yükseliyoruz ilk 5 e girdik çok güzel:):) ya bu ana haber bültenleride hayret yaa hep geçiolar sevindirici bi durum aslında milletimiz haber izlio gelişmeleri takip edio ama keşke onlar ayrı değerlendirilse:):P
bu arada bölümde çok güzeldi hani en çok asinin tam düşcekken demirin onu tuttuğu sahneye ve bakışmalarına bittim çok güzeldi:) asi çok tatlı ve biraz dengesiz diicem şu açıdan demire nası davrancaanı bilemio bi arkasından kunoşuo bi sürü şey dio yanyana gelince hiç bişi olmamış gibi konuşuo sonra birden kaçıo sonra tekrar tesekkür edio iyi davranıo falan çook tatlı yaa hehe:)
yalnız bu bölümde demir çok güzel bakıodu yaani muratın hakkını vermek lazım:D onu görünce suratı bi gülümseme halini alıo özellikle otel penceresinden onu gördüğü sahne çok tatlıydı..;)
güzel konuya değinmişsin.evet asi düşerken demir yardımcı oldu ama geçen haftada olduğu gibi demirin bakışlar bana yine bişey vermedi.heyacan katmadı.ama asinin peşinden gitmesi iyiydi
ya bu arada bazi diziler rating kurbani oluyor baslamadan bitiyor ilk bes bölümü yayinlanan bir dizi ismini vermiyeyim yayindan kalkti su an,yani demek istedigim dizimiz süper arkadaslar seyirci sevdi önemli olan bu....
saygilar......
:img-yes: seyırcı dızıyı sevdı bu da reytıng sonuclarından bellı zaten senın de dedıgın gıbı arkdasm ılerleyen bolumlerde dızıye daha da alısılacagına ınanıyorum :good:
evet reytıng kurbanı olan dızler war var ısmını vermemen ıyı olmus :img-yes: reytınglerı ıyı olmıyıp yayından kaldırıldı bızım dızımız ıyı bır ılerleme gosterıyor gelecek bolumdede gorucez bunu zaten:img-wink:
Haftaya baslıcak olan dızı ne bende merak ettım takıp edememısım bunu ne acaba bılen arkdsmz soleyebılırse cok sevınırız:)
saygilar......
starda yayına girecek fedai dizisi
ya arkadaşlar dizinin reytingi bana göre çok çok iyi ayrıca dizilerin ilk bölümlerine baklıpta acele karar vermeyin hatırla sevgili gerçegi vardır dizi ilk bölümlerinde ilk 10 -15 bile zor giriyordu ama zamanla ilerleyen bölümlerde dizi yükseldi şimdiki durumu ortada yaprak dökümü 4 reytingle başlayan bir diziydi başka dizileri örnek veripte ilk 10 giremedi felan bence demeyin bu işler belli olmaz hangi dizinin ne olacagı bunu zaman gösterir
zaten yeni başlayan diziler diger dizilere göre 1-0 malup başlıyor
Belirgin olmasını dediğiniz gibi başrol oynamasına bağlayabilriz ama ben o etekleri yerleri süpüren kiloş eteklere bir anlam veremiyorum sanki eski İngiliz filmlerindeki çiftçi kadın kıyafetleri gibi madem rahat giysiler giyiniyor Asi ne bileyim şalvar tarzı pantolonlar falan giyebilir o etekler kıyafetler çok abartılı..Tarlaya gidiyor başındaki tülbent düşüyor saçlar önden yapılmış örgü olabilir toplu olabilir ne bileyim bu biçim sinmiyor içime...
Bende içimdekileri yazdım umarım yanlış anlaşılmam
Bunun dışında Kerim Defne sahnelerinden müthiş keyif alıyorum..
Dizinin müzikleri çok güzel...
Çanakkale83 03-11-07, 12:36 Teyze esrarengiz bence geçmişi ve çocuğunu para ile sattı zarfla yüklü miktarda parayı teyzeye vermiştim dedi İhsan.
İhsanın öyle birşey yapacağını düşünmüyorum.Bence o çocuğa İhsan sahip çıktı ve oradan uzakta yetiştirdi.
Herkesin dediği mantıklı geliyor:img-swoon ama olaylar çözülse tadı kalmaz zaten:) Hırsızlıkla suçlayıp çiftlikten atılmış olabilirler yani bir ilişki söz konusuysa millet duymasın diye böyle bir yol bulmuş olabilirler. Teyzesi de olanlardan pişmanlık duymuyor sanki tuhaf hal ve tavırları:icon_whis
Raitingler bence de iyi. Zaten öyle olsun Sıla da neymiş ağaydı töreydi sıktı artık beni:hıh Hatırla Sevgili iyice sapıttı bana göre vıcık vıcık oldu:img-cool2 Birinciliği asi hakediyor sonunda kadar:good: Ben normalde hiç yorum yazmam canım istemez bu diziye yorum yapmak istiyorum kaçıncı mesaj yazıyorum:img-in_lo
fıkırlerıne goruslerıne elbette saygımız var:img-wink:
Tuba Büyüküstün basrolde oldugu ıcın dızı onun etrafında donuyor olabılır ası dıger kardeslerınden farklı oldugu ıcın bunu osellıkle yansıtmıslar gerek kıyafetı gerek davranısları olsun babasının kızı yanı babasına benzetmeye calısmıslar:icon_whis
Asinin kahkaha attıgı sahne ben goremedım ama cok ıcten guldugu bır sahne vardı o da Selcuk amcasının ılaclama suprızıydı ve kahkaha gıbı gorunduyse bıle bu cok normal cunku topragına cok duskun ve sahıpte cıkıyordu bu durumda cok usulmustu hem mahusllerı gıdıyordu hemde babası ıcten ıce kahroluyordu asıde bu duruma cok usuluyordu bu suprıze karsı bole davranması bence gayet normal:img-yes:
herkesın kendı fıkrı saygı duyuyorz :)
Bana sorarsanız Süheyla'nın çocuğu Yusuf Ağa'dan. Çünkü İhsan Ökkeş'e babamın tek günahı bu, cezasını da ben çekiyorum gibi birşey dedi... Bu nedenle bence Yusuf Ağa (Ihsan'ın babası), Süheyla'ya tecavüz etmiş olabilir.
Bebeğin Asi ya da Demir olduğunu düşünmüyorum, Aslan olabilir belki ?? Belki daha sonra Ökkeş'e para vermiştir İhsan ve Aslan'a bak demiştir. Aslan'ın haberi yoktur??
ayyy reytingler çok güzell yani en azından 2. bölüm için gayet iyi giderek yükseliyoruz ilk 5 e girdik çok güzel:):) ya bu ana haber bültenleride hayret yaa hep geçiolar sevindirici bi durum aslında milletimiz haber izlio gelişmeleri takip edio ama keşke onlar ayrı değerlendirilse:):P
bu arada bölümde çok güzeldi hani en çok asinin tam düşcekken demirin onu tuttuğu sahneye ve bakışmalarına bittim çok güzeldi:) asi çok tatlı ve biraz dengesiz diicem şu açıdan demire nası davrancaanı bilemio bi arkasından kunoşuo bi sürü şey dio yanyana gelince hiç bişi olmamış gibi konuşuo sonra birden kaçıo sonra tekrar tesekkür edio iyi davranıo falan çook tatlı yaa hehe:)
yalnız bu bölümde demir çok güzel bakıodu yaani muratın hakkını vermek lazım:D onu görünce suratı bi gülümseme halini alıo özellikle otel penceresinden onu gördüğü sahne çok tatlıydı..;)
haklisinbencede kiyafetleri güzel tama eski dönem kiyafetlerine benziyor ama asimize cok yaksiyor tabiri caizse cuvalbilegiyse yakisir tubamiza cok caliskan
babasinin
saygilar....
:img-yes::img-yes: aynen arkdslar sızın gıbı dusunuyorum kıyafetler cok yakısıyor ve cok gusel tasıyor Tubamızı bole degısık kıyafetlerde gormekte nasıp oldu herkese nasıp olmaz cok sanslıyız :):):) ve gercektende cok calıskan babasına cok benzetmısler her yorumumdada bunu soluyorum ''BaBasının kızııı '' :D tubamızada bu yakısır hangı projelerınde olursa olsun hep calıskan hep basarıyla yapıyor rolunu...:good:
reytıngler bence iyi arkadaşlar:img-yes:tamam bende daha ilerde olur sanıyordum ama buda gercekten cok iyi
gün gectikce reytıglerimiz yükseliyor:img-wink:
şu an endişe edilecek bir şey yok
güzel konuya değinmişsin.evet asi düşerken demir yardımcı oldu ama geçen haftada olduğu gibi demirin bakışlar bana yine bişey vermedi.heyacan katmadı.ama asinin peşinden gitmesi iyiydi
evet :img-yes: Asının pesınden gıtmesı benıde etkledı Demırın bole bırsey yapcagını zannetmemıstım ama Asi konusmıyınca careyı pesınden gıtmek ve konusmakla buldu :D:D orda dedıgı sey benı etkledı acıkcası kacmakla gıtmek arasında fark var dogru tıp kı care ıle caresızlık gıbı dedı ve Asi de ne yapacagını bılemedı hızla ılerlerken dusuyordu ama tuttu ve goz goze geldıler cok duygusaldı o sahne yha:img-in_lo
arkadaslar farkindamisiniz tubamiz dizilerinde hep babaya daha yakin oluyor
cemberimde güloyada haric orda anneye düskündü ama gercek hayattada kiz cocuklari babaya daha yakinoluyor ablalarimdan biliyorum
saygilar....
evet butun projelerınde babaya duskundu hele ıhlamurlar altındada sadece cemberımde gul oyada degıldı kız cocukları babaya cok duskun olur bende kendımden bılıyorum :D:D
GULBEYAZ76 03-11-07, 12:57 evet :img-yes: Asının pesınden gıtmesı benıde etkledı Demırın bole bırsey yapcagını zannetmemıstım ama Asi konusmıyınca careyı pesınden gıtmek ve konusmakla buldu :D:D orda dedıgı sey benı etkledı acıkcası kacmakla gıtmek arasında fark var dogru tıp kı care ıle caresızlık gıbı dedı ve Asi de ne yapacagını bılemedı hızla ılerlerken dusuyordu ama tuttu ve goz goze geldıler cok duygusaldı o sahne yha:img-in_lo
Hay beni Allah islah etsin ben o sahneyi görmedim herkes ondan bahsediyor videolar eklensede baksam bir an önce.Demir yerden tülbent alırken gördüm sanırım bu sahnenin öncesiydi sizin dediğiniz.
hüznün geceleri 03-11-07, 12:58 arkadaslar farkindamisiniz tubamiz dizilerinde hep babaya daha yakin oluyor
saygilar....
tubanın oynadığı 2 dizilerdeki annelerini hiç sevemedim ama şerif sezeri çok.bence nur sürer yerine o gelebilirdi.o böyle rollere daha yakın buluyorum daha içten
Hay beni Allah islah etsin ben o sahneyi görmedim herkes ondan bahsediyor videolar eklensede baksam bir an önce.Demir yerden tülbent alırken gördüm sanırım bu sahnenin öncesiydi sizin dediğiniz.
evet onun öncesinde yaşandı.bizim büçürük hüseyin yine asiyle demiri karşılaştırdı.hekim oğlan evet o sahne çok güzeldi.hele asinin o içten duası mes etti beni.gıbtayla baktım.asinin yüzünden suların akması.üşütüp hasta olacak ama.diğer dizide olduğu gibi.
arkadaşlar neriman hanım bi rep söylemişti o çok komikti ama aklıma gelmiyor.en çokda ona gülmüştüm. neydi hatırlayanınız varmı.demirden çok kozcuoğullarına çektirecek olan sahıs dede.ay çok sinir oldum.bukadarı olur.önce torunlarına çok düşkün diye seviniyordum ama nerde.adamın amacı ne.muhtaç olmalarınımı istiyor ihsan beyin.söylemleride çok tuhafdı.para gözcü dede ne olacak
ama öykü masalsılıktan uzak sevgili rodya:img-wink:bu bir rüya olsa daha anlamlı olurdu.ayrıca asi yağmur için dua ettim dedi ama duadan çok emreder gibi geldi bana:img-yes:anlaşılan emri de yerine getiriliyor çabucak.bu dizide zaman ışık hızıyla akıyor maşallah
bir de lütfen ilerleyen bölümlerde, asiyi kucağına buzağıyı aldığı ve inekle ilgilendiği v.b. kıyafetle evde dolaştırıp,yemeğe oturtmasınlar:img-yes:çiftlikte yaşayanlar iş kıyafetiyle her işi yapmıyor heralde
tubayı çok sevdiğim için sahnesinin çok olması elbette çok hoşuma gidiyor ama tüm çiftlik işlerini ona yaptırtmakta işin suyunu çıkarmak bence.asi yem alıyor,asi sürü otlatıyor,asi tarla ekiyor,asi ilaçlama yapıyor,asi inek sağıyor:happy0064
sedef ve kerim tanıştıklarının üçüncü gününde beraber yıldızları seyreden ilginç tipler geldi bana.böyle yaşayanlar vardır ve yadırgama hakkım yok ama yine de tuhaf geldi bana.kerim de daha yeni gördüğü birinin diğer bayanlardan farklı olduğunu nasıl anladı ben anlamadım:img-wink:
süheylanın çocuğu ölmüş olabilir,sağ olsa peşine düşmüş olurdu.bazı yorumlarda cemal ağa ve ihsan arasındaki sorunun o çocuk olabileceği yazılmış ama bana öyle gelmiyor.cemal ağa demirin ailesini hatırlamıyordu bile.
not:bir arkadaşımız beğenmeyen izlemesin demiş ama izlemek için kimsenin kimseden izin alması gerekmiyor sanırım.ayrıca zaten methiye düzen izleyici çok,bazıları da eleştiri yapsın:img-wink:
dua konusunda katılmıyorum.söylediği yağmur ver tıpkı şefkatini verdiğin gibi.bu çok etkileyiciydi.benim gözümde emir gibi değildi.
çalışkanlığına gelince.bi tek o babasını daha iyi anlaya biliyor.yakından takip ediyor.diğerlerine baksana süs mumu gibi neriman hanım evden çıkmıyor.diğeride almış eline gitarı çalıyor.dıngırtatıyor.
iş yakışıyor ama.her yere koşuşturması
Neslihan17 03-11-07, 12:58 herkese merhaba..
sonunda yorumlar bölümüne girip yorum yazma fırsatı bulabildim. dün akşam ben çok güzel bi bölüm izledim. ilk bölüm de güzeldi ama 2. bölüm ayrı güzel olmuş. Asi - Demir sahnelerinin bolluğu, bakışmaların etkileyici olması, kişiliklerin ön plana çıkması diziye renk kattı diyebilim. özellikle Demir şeytanın bacağını kırdı ve beni etkilemeyi başardı :) Asi'ye bakarken yani. Özellikle Asi'nin nehir kenarında Demir'in üzerine düşdüğü sahneye bayıldım. Tuba yine gözleri konuşturmuş ne denebilir ki başka harikaydı..
Reytingler de yavaş yavaş yükseliyor. Bu dizinin ilk haberi çıktığından beri bazı arkadaşlarla burdayız. ve aramıza yeni arkadaşlar katılıyorlar onlara hoşgeldiniz diyoruz..
Teyzedeki sırlar çoğalmaya başladı. benim daha doğrusu ailecek bizim bir şey dikkatimizi çekti. ailenin 3. kızı gonca, Asi ve Defne tarafından hep dışlanıyor. acaba demeden geçemedik. Acaba Gonca Süheylanın kızı olabilir mi? O değilse bile diğer kızlardan birisi olamaz. ya Gonca ya da Ökkeş efendinin çocuklarından birisi. diğerlerine ihtimal vermek istemiyorum.
severek ve heycanla izledim:happy0064:img-ok:
aşk ve gururun izinden giderlerse ekranda gördüklerimizden daha heycanlı ve tutkulu bir aşk izlicez(inş.:P) bozulmamasını diliyorum.
kitaptan esinlenmeye devam:happy0064
Mevzu bahis olan şey kıyafetlerin Tuba'ya yakışıp yakışmadığı değil..Tuba'nın güzelliğine laf söyleyen taş olur mazallah :img-wink: :img-wink:Kesinlikle çok duru bir güzelliği var ÇGO dan beri yer aldığı tv filmleride dahil hepsini izledim oyunculuğunuda çok beğeniyorum..Ağlamak bir insana ancak bu kadar yakılır diyerek favori sahnelrimide belirtmiş olayım ve dediğiniz gibi ÇUVAL GİYSE YAKIŞIR...
Benim demek istediğim diğerlerinden farklı olduğunu zaten karakter ve davranış olarak bzie geçiriyorlar abartılı kıyafetlere gerek yoktu...Beyaz Gelincik'de Ceren'de sürekli tarlaya gittiğinde başına yazma dolayıp şalvar giyerdi ama Asi'nin o etekleri falan ben görmedim hiç o yörelerde giyildiğini :img-wink:
ever arkdsm hızla ordan gıttı Ası ama yazması dustu Demır de onu aldı acaba o yazmayı ona vermek ıcın yanına mı gıdıcek yoksa saklıcak mı bana verıcek gıbı gelıyor ama vıdeoları koydukları zaman bakarsın cok gusel bır sahneydı en gusel sahnelerden bırıydı her sahnesı guseldı ama bu bı baskaydı :)
herkese merhaba..
sonunda yorumlar bölümüne girip yorum yazma fırsatı bulabildim. dün akşam ben çok güzel bi bölüm izledim. ilk bölüm de güzeldi ama 2. bölüm ayrı güzel olmuş. Asi - Demir sahnelerinin bolluğu, bakışmaların etkileyici olması, kişiliklerin ön plana çıkması diziye renk kattı diyebilim. özellikle Demir şeytanın bacağını kırdı ve beni etkilemeyi başardı :) Asi'ye bakarken yani. Özellikle Asi'nin nehir kenarında Demir'in üzerine düşdüğü sahneye bayıldım. Tuba yine gözleri konuşturmuş ne denebilir ki başka harikaydı..
Reytingler de yavaş yavaş yükseliyor. Bu dizinin ilk haberi çıktığından beri bazı arkadaşlarla burdayız. ve aramızda yeni arkadaşlar katılıyorlar onlara hoşgeldiniz diyoruz..
Teyzedeki sırlar çoğalmaya başladı. benim daha doğrusu ailecek bizim bir şey dikkatimizi çekti. ailenin 3. kızı gonca, Asi ve Defne tarafından hep dışlanıyor. acaba demeden geçemedik. Acaba Gonca Süheylanın kızı olabilir mi? O değilse bile diğer kızlardan birisi olamaz. ya Gonca ya da Ökkeş efendinin çocuklarından birisi. diğerlerine ihtimal vermek istemiyorum.
bende yenı sayılırım hosbuldum arkdsm :):)
Gonca olabılır bencede ama Goncayı dıslamalarının sebebı yanı Gonca geldıgı zmn susmaları arlarına almamaları kucuk oldugundan yada annesıne hemen soleyecegını dusunuyor olabılır bu yuzdende olabılır dıe dusunuyorum ben :D
modest2000 03-11-07, 13:06 Yine harika bir bölüm izledik,yeni bir efsane başlıyor arkadaşlar:img-wink::good:
Sevgili modest,yağmur duası sahnesinde yağmurun hemen yağmasıyla masalsı bir hava vemişler,amaç buydu:img-yes: Bence çok çok hoştu:img-icecr
Süheylanın çoçuğu kim?:img-polic:img-pilot
ama öykü masalsılıktan uzak sevgili rodya:img-wink:bu bir rüya olsa daha anlamlı olurdu.ayrıca asi yağmur için dua ettim dedi ama duadan çok emreder gibi geldi bana:img-yes:anlaşılan emri de yerine getiriliyor çabucak.bu dizide zaman ışık hızıyla akıyor maşallah
bir de lütfen ilerleyen bölümlerde, asiyi kucağına buzağıyı aldığı ve inekle ilgilendiği v.b. kıyafetle evde dolaştırıp,yemeğe oturtmasınlar:img-yes:çiftlikte yaşayanlar iş kıyafetiyle her işi yapmıyor heralde
tubayı çok sevdiğim için sahnesinin çok olması elbette çok hoşuma gidiyor ama tüm çiftlik işlerini ona yaptırtmakta işin suyunu çıkarmak bence.asi yem alıyor,asi sürü otlatıyor,asi tarla ekiyor,asi ilaçlama yapıyor,asi inek sağıyor:happy0064
sedef ve kerim tanıştıklarının üçüncü gününde beraber yıldızları seyreden ilginç tipler geldi bana.böyle yaşayanlar vardır ve yadırgama hakkım yok ama yine de tuhaf geldi bana.kerim de daha yeni gördüğü birinin diğer bayanlardan farklı olduğunu nasıl anladı ben anlamadım:img-wink:
süheylanın çocuğu ölmüş olabilir,sağ olsa peşine düşmüş olurdu.bazı yorumlarda cemal ağa ve ihsan arasındaki sorunun o çocuk olabileceği yazılmış ama bana öyle gelmiyor.cemal ağa demirin ailesini hatırlamıyordu bile.
not:bir arkadaşımız beğenmeyen izlemesin demiş ama izlemek için kimsenin kimseden izin alması gerekmiyor sanırım.ayrıca zaten methiye düzen izleyici çok,bazıları da eleştiri yapsın:img-wink:
forever_bim 03-11-07, 13:07 -En sevdiğiniz sahne?
Defne'nin Kerim'in gittiğini sanması ve üzüldüğü sahne.
Ana..Hiç duygulanmadım:)
-En heycanlandığınız sahne?
Tüyolar havada uççuşurken heyecan meyecan hak getire.
-En sevdiğiniz karakter? (ama bu bölümdeki, genel değerlendirme yapmayalım, bölüm için sadece)
Defne-Kerim.
-En sevmediğiniz karakter?
Aslan ve Cemal Ağa.
-En sevdiğiniz replik?
Ama onlar en azından denediler Defne diyen Kerim'in repliği.
-En saçma bulduğunuz sahne?
Abartılmış rastlantısallık ve Asi'nin çitleri yıkması.
-En iyi oyuncu?
Çetin Tekindor.
Tuncel Kurtiz.
Selma Ergeç.
Murat Yıldırım.
2. Bölüm Yorumum
İlk bölümden güzeldi. Defne ve Kerim çok tatlıydı. Asi ve Demir de aşık oldular. Hani yavaş gidecektik diyenler için bu bölümdeki uzun uzun bakışma ve kesişmeleri örnek verebilirim. Reytingler oran ve sıralama olarak artmış. Bu sevindirici. Dizide Asi,Demir,İhsan,Neriman,Cemal Ağa,Defne ve Kerim olmak üzere yedi önemli karakter var. Ama sanki dizide de toplam 15 karakter harici hiç figüran yok. Antakya'nın nüfusu 15 kişi mi?:img-wink:Rastlantısallığın çok abartıldığı bir bölümdü. Güzel ve kaliteli olmasına rağmen abartıldı rastlantısallık ve adım başı karşılaşmalar. Son olarak ilk bölümde şiveli konuşan yardımcı rolündeki Tülay Bursa neden şiveyi bıraktı?
mrb arkadaşlar dün ilk defa izledim diziyi ilk bölümünü aksilikten izleyemedim dizi çok hoşuma gitti cuma günü o saatte izlenecek bişey yoktu benim için iyi oldu murat yıldırımı tuba büyüküstünü zaten cok severim diğer oyuncularda cok iyiler hepsi birbirinden değerli tuttum ben bu diziyi cuma günleri izleyeceğim dizidir asi.....
forever_bim 03-11-07, 13:11 ama öykü masalsılıktan uzak sevgili rodya:img-wink:bu bir rüya olsa daha anlamlı olurdu.ayrıca asi yağmur için dua ettim dedi ama duadan çok emreder gibi geldi bana:img-yes:anlaşılan emri de yerine getiriliyor çabucak.bu dizide zaman ışık hızıyla akıyor maşallah
Modest var ya hele de son cümle için yüreğinize sağlık. Sanırım pohpohlamadığımız eleştirdiğimiz sürece forumda yazma hakkımız yok. Güzel bulduğumuzu da hatalı bulduğumuzu da yazıyoruz analiz ediyoruz sonra suçlu oluyoruz. Tek cümlelik oy harikaydı desek bizden iyisi olmazdı kanımca.
forever_bim 03-11-07, 13:20 Arkadaşlar bir de forumu kısa mesaj bombardımanına tuttunuz. Forumun okunurluğu çok düştü. Lütfen düşüncelerinizi topluca belirtiniz. Birleştirmekten mesajlarınızı yoruluyorum. Forumda özenli olunuz.
hüznün geceleri 03-11-07, 13:22 En sevdiğiniz sahne?
asi kerimle demirin gittiği haberi duyunca yüzündeki ifade.ne sevinebiliyor ne üzülebiliyor
asinin yağmur duası
süheyla hanımın rüyası
dede
-En sevdiğiniz replik
bu çizmelerimden vazgeçmem
kerim demire defne hakkında duygularını söylerken demirin bunu farklı yorumlaması.
-En iyi oyuncu?
tuba büyüküstün
çetin tekindor
kerim ve defne
En sevdiğiniz sahne?
asi kerimle demirin gittiği haberi duyunca yüzündeki ifade.ne sevinebiliyor ne üzülebiliyor
asinin yağmur duası
süheyla hanımın rüyası
dede
-En sevdiğiniz replik
bu çizmelerimden vazgeçmem
kerim demire defne hakkında duygularını söylerken demirin bunu farklı yorumlaması.
-En iyi oyuncu?
tuba büyüküstün
çetin tekindor
kerim ve defne
aa seni görmem iyi oldu
merakla soruyorum sana bu bölüm demir i beğendin mi
sahneleri daha çoktu en azından biraz da olsa duygularını yansıttı diyelim
ama sen demir e ne zaman ısınacaksın onu merak ettim:img-hyste
arkadaşlar şimdi kanald'nin sitesinde gezerken gördüm. Dizimizi cuma günü izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyenler varsa yarın yani pazar günü saat: 16:50'de ekran başında olsun.
Dizmizin aldığı raitinge bayıldım . Çok sevindim. bir kaç bölüm sonra ilk üçten inmeyiz diye düşünüyorum. Zatin böyle iyi oyuncular ve senaryoya birde muhteşem görüntüler eklenince başırı kaçınılmazdı ;)
hüznün geceleri 03-11-07, 13:28 aa seni görmem iyi oldu
merakla soruyorum sana bu bölüm demir i beğendin mi
sahneleri daha çoktu en azından biraz da olsa duygularını yansıttı diyelim
ama sen demir e ne zaman ısınacaksın onu merak ettim:img-hyste
demiri bu bölümde sadece asinin peşinden koşması vede söylediği söz hoşuma gitti.bunun dışında şu diyebileceğim başka bişey yok
dün bide birşeyi çok bekliyordum.dizinin kendi sitesini ama yine yoktu.hiçmi olmayacak yoksa ilerdemi.
sizce haftaya demir asinin kozcuoğullarının kızı olduğunu öğrenecekmi.
arkadaşlar şimdi kanald'nin sitesinde gezerken gördüm. Dizimizi cuma günü izleyemeyenler veya tekrar izlemek isteyenler varsa yarın yani pazar günü saat: 16:50'de ekran başında olsun.
Dizmizin aldığı raitinge bayıldım . Çok sevindim. bir kaç bölüm sonra ilk üçten inmeyiz diye düşünüyorum. Zatin böyle iyi oyuncular ve senaryoya birde muhteşem görüntüler eklenince başırı kaçınılmazdı ;)
İlk üçe gireriz demişsin bir kaç bölüm sonra... Sana 1.bölümünde Demir'in söylediği bir cümleyle yanıt vermek istiyortum...
DEMİR: İlk 3 mü??... Hayır... 1. olacağız.!!
Haber ıcın cok tesekkurler tekrar ızlerız buyuk bır zevkle :):)
Bencede ılerleyen bolumlerde reytıng sonuclarının yukselecegıne ınanıyorum ztn dızının gıdısatından da bellı cok buyuk bır ılerleme kaydedıyoruz :img-wink:
sağol canım diziyi tekrar izlemek için sabırsızlanıyorum
dün yetmedi bana
sonuna kadar merakla izledim
zaten at üstünde yağmur sahnesi ilk günden beri bitirmişti beni
son sahne ise beklediğim gibi oldu
evdekilere diyorum ki bu Asi çekinmez inadına gider ben yaptım der :img-hyste
çocuk şok üstüne şok
onun bu ailenin kızı olduğuna mı yansın yoksa çitleri onun yıktığına mı :img-hyste
dün bide birşeyi çok bekliyordum.dizinin kendi sitesini ama yine yoktu.hiçmi olmayacak yoksa ilerdemi.
zaten son dediğinden sonra öğrendiki..çok kötü baktı asiye..yani...heralde anlamıştır..o değil de 3.bölümde asi ile demir arasındaki sahneleri çok merak ediyorum asi ne de olsa demire yalan söyledi:bilmim
zaten öğrendi yaa
Asi çıkarken ben yaptım baba dedi
e böylece Demir de öğrenmiş oldu :img-wink:
canım dizi zaten asi nin kozcuoğullarının kızı olduğunu öğrendiği yerde bitti.
ihsan :bu çitleri kim yıktı
asi:ben yıktım BABA
En sevdiğiniz sahne?
İlk bölmün son sahnesi ikinci bölümde Asi ve Demir'in Asi Nehri'nde karşılışmaları...
Demir'in mezarlık ziyaretindeki konuşması.
Son sahnede Demir'in Asi'nin kim olduğunu öğrenmesi
-En sevdiğiniz karakter?
ikinci bölümde İhsan Bey ve Demir
Cemal Ağa ve yanındaki hizmetçi kadın.
-En sevdiğiniz replik?
Gitmek de kaçmak aynı değil mi çaresizlik gibi (Demir'in nehir kıyısında söylediği söz ama tam hatırlamıyorum ;) )
Asi'nin çitleri yıkması. En azından nasıl yıktığını gösterselerdi. :img-yes:
-En iyi oyuncu?
Çetin Tekindor.
Murat Yıldırım.
bu arada prenses19 seni burda görmek çok güzel. Doktorlarda da hep birlikteydik.Yanılmıyorum değil mi?.. Asi'nin formunda seni gördüğüm için çok mutlu oldum.
Zaten ogrenmedı mı :icon_whis yemege gıttıklerınde cıftlıge mandırada Asiyi gordu sonra köpru yapılırken ıhsan aga kahyaya suna sole nıe ata bınıyor dıe bır cumle kullandı orda da Demır anladı ve Demırın anladıgı yerde asının kozcaogullarından oldugunu cıtlerı yıktıgını ogrendı ve ordakı ıscıler kozcaogullarından bırı yaptı ole gorundu dedı ve ıhsan aganın yanına geldı soledı o sırada Asi geldı ben yaptım dedı ıste bu sırada ogrendı Asinin İhsan aganın kızı oldugunu arkdsm :):)
hüznün geceleri 03-11-07, 13:36 zaten son dediğinden sonra öğrendiki..çok kötü baktı asiye..yani...heralde anlamıştır..o değil de 3.bölümde asi ile demir arasındaki sahneleri çok merak ediyorum asi ne de olsa demire yalan söyledi:bilmim
evet asi yalan söyledi fakat demirde hemen sizdemi burda çalışıyorsunuz dedi.böyle demeyip farklı bi şekilde söyleseydi.asi zaten onlara karşı farklı davranıyor.o yüzdende doğruyu açıklayamadı
alkışlamak istiyorum ne güzel yorum bu gerçekleri görenler hergün artıyor:):)inşallah dahada artar, harikaydı bu bölüm kusursuzdu:)ben izliyorum mesela zorlada olsa izlememede yazmamada kimse karışamaz ne yani iyi birşey olunca olmadı demiyoruz zaten
ama iyileri şuan neden söylemiyorum, ee herkes harika derse bende kötüleri söylerim
siyah-beyaz 03-11-07, 13:39 Selamlar...
Benim de gözüme batanlar var bunun haricinde pür dikkat ve beğenerek izledim...
Uzatma gayretlerini şimdiden fazlasıyla hissettim,Allah yardımcım olsun.Mesela,neden hiç ne dedenin ne annenin ağzından ASi adı çıkmıyor, İstanbullularla beraberken.Hiç mi sohbette yeri gelmiyor.Dede diyemez mi *bir güzel torunum daha var Asi* filan diye...Ya da anne yemeğe beklerlerken bab a-kızı diyemez mi*Asi'yle babanız nerede kaldı?* diye...I ıh diyemez ...Sonra Defne dedesi ve İstanbullularla yemek yerken Asi'nin yanlarına gitmeyişi,gereksiz bir sahne...Uzatacaklar ya....Asi'nin kendisini saklaması neden?Adamı iyice şok etmek için mi?
Dedenin damadını ezme isteği mübalağalı geldi.Hiç bir baba hem kızını hem de torunlarını mutsuz edip sırf kendi egosunu tatmin için bunu yapmaz.Eğer dednin nefreti sırf kızı istemediği biriyle evlendi;ihtiyacı olduğunda kendisinden para almıyor diye ise Demir'in nefretini anlıyabilirim...Onun ki daha affedilebilir bir nefret....
Dedede çiftliği satma düşüncesi Demir'in dua ettiği mezarı gördükten sonra oluştu belki o da bu hadisede taraf...Olabilir mi?
Teyze Süheyla'nın tipi,saçı,kıyafetleri bana eski Brezilya dizilerini hatırlatıyor....
Gerçekten 2 küçük kız kardeş benim de içime sinmedi....
O evde nakış işlemeler neydi o da gereksizdi....Yani geleneklerine bağlı muhafazkar aile görüntüsü mü verilmek istendi?Anne hiç de öyle bir hanma benzemiyor nekadar geçmişine bağlı gibi gösterilse de...
Yağmur yağma olayına takılmadım,tamamen tesadüf olarak yağan bir yağmur diye düşündüm.Asi yağdırdı diye değil...
Bebek ölmüş olmalı,zira o zaman İhsan beyin nurtopu gibi bir kardeşi olur bu yaştan sonra.Hem de mirasa ortak.O zaman da bana bir başka diziyi hatırlatır.
MÜZİKLER HARİKA...MÜTHİŞ ETKİLEYİCİ..
Sevgiler...
zaten son dediğinden sonra öğrendiki..çok kötü baktı asiye..yani...heralde anlamıştır..o değil de 3.bölümde asi ile demir arasındaki sahneleri çok merak ediyorum asi ne de olsa demire yalan söyledi:bilmim
nivea arkadaşım ilk üçe gireceğiz derken ilk üçün içinde birincilikte var. Ve bende zaten kalbimden geçerek bunu yani birincilği kastedmiştim .
prenses ve ecem hiç önemli değil tabii ki bu haberi sizinle paylaşacaktım . Yarın hepimiz oturup saat 16:50'de ekran başına tekrarını izleriz. Sabahtan akşama kadar izlense bile doyulacak bir dizi değil. o kadar süper yani.
bu arada prenses19 seni burda görmek çok güzel. Doktorlarda da hep birlikteydik.Yanılmıyorum değil mi?.. Asi'nin formunda seni gördüğüm için çok mutlu oldum.
canım benim resmiyete ne gerek var
biliyosun adımı deniz:img-wink:
evet ben de senin adını gördüm çok sevindim
burda da çoğu kişiyle aynı forumda olmak beni çok mutlu etti
ama dün ki bölüm de çok güzeldi yaa
bi sürü soru işaretini de beraberinde getirdi
demir in halası çocuk doğurmuş
bunlar belki öldü demişlerdi ama bebiş yaşıyodur
artık kim olduğu belli olmaz çıkar bi yerden :img-hyste
dede desen iş yok
damadı eline düşsün diye elinden geleni yapıo
ama Asim bi tane yaa bebişim
çok tatlı çok güzel çok şekerr
Demir desen bu bölüm Asi ye bakışlar felaketti
İlk üçe gireriz demişsin bir kaç bölüm sonra... Sana 1.bölümünde Demir'in söylediği bir cümleyle yanıt vermek istiyortum...
DEMİR: İlk 3 mü??... Hayır... 1. olacağız.!!
haay allah naapsınn seni çok güldüm yaa süper olmuş tebrik ederim çok güzel bağlamışsın:):)
bölüm süperdi gerçekten ve bn süheylayı çok merak etmeye başladım gerçekten onda bayaa bi sır var bn ihsanla eski sevgili mi die düşünmüştüm ama hiç öle durmuo yani ihsanla neriman istemeyerek evlenmişler gibi diil hiç çok mutlu gözüküolar e bölyle olunca bnde direk herkes gibi yusuf ağa ya kaydım banada ilk çocuk ondanmış gibi geldi kim olabilir die düşündüm ama aklıma biri gelmedi siz aslan diyene kadar... bncede kozcuoğlu kızlarından biri diil evet belki aslan olabilir zaten oda bi sinirli yusuf ağa gibi:):img-wink::img-wink:
ama kim olursa olsun bn çocuğu çok merak etttim ve de bişi dikkatimi çekti süheyla çocuğunu hiç mi aramadı yaa bn onu doğumda öldü sanmıştım geçen bölüm ama baksanıza ölmemiş ne yani hiç mi bişi yapmadı .ocuunu alırlarken hadi o zaman fakirdin karşı koyamadın ama durumun düzelince bi gitseydin bari hiç mi özlemedin yav şaşırdım ve merak ettim yani!!!..
canım benim resmiyete ne gerek var
biliyosun adımı deniz:img-wink:
evet ben de senin adını gördüm çok sevindim
burda da çoğu kişiyle aynı forumda olmak beni çok mutlu etti
ama dün ki bölüm de çok güzeldi yaa
bi sürü soru işaretini de beraberinde getirdi
demir in halası çocuk doğurmuş
bunlar belki öldü demişlerdi ama bebiş yaşıyodur
artık kim olduğu belli olmaz çıkar bi yerden :img-hyste
dede desen iş yok
damadı eline düşsün diye elinden geleni yapıo
ama Asim bi tane yaa bebişim
çok tatlı çok güzel çok şekerr
Demir desen bu bölüm Asi ye bakışlar felaketti
denizciğim hatırladım adını zaten. Gerçekten seni gördüğüm için çok mutlu oldum arkadaşım...
Süheyla'nın bebeği ölü doğdu ama senaristlere güven olmaz birde bakarsınız bizim Asi Sühayla'nın kızı bile çıkabilir ;)
o Dede de bişeyler var bakalım yakında kokusu çıkar..
Ama bence herşey Süheyla'da bitiyor.
Dizi sevilmeyecek gibi değil ki. Çok güzel ya. Hele ki görüntü kalitesi mükemmel. :good:
Mekanlara bayıldım Çetin ve Tuncel beyi izlemek büyük keyif doğrusu ;)
neyse artık benden bu kadar pazartesi ye kadar aranızda yokum. :(
Bol Asi'li günler hepnize...
denizciğim hatırladım adını zaten. Gerçekten seni gördüğüm için çok mutlu oldum arkadaşım...
Süheyla'nın bebeği ölü doğdu ama senaristlere güven olmaz birde bakarsınız bizim Asi Sühayla'nın kızı bile çıkabilir ;)
o Dede de bişeyler var bakalım yakında kokusu çıkar..
Ama bence herşey Süheyla'da bitiyor.
Dizi sevilmeyecek gibi değil ki. Çok güzel ya. Hele ki görüntü kalitesi mükemmel. :good:
Mekanlara bayıldım Çetin ve Tuncel beyi izlemek büyük keyif doğrusu ;)
neyse artık benden bu kadar pazartesi ye kadar aranızda yokum. :(
Bol Asi'li günler hepnize...
canım benim zaten demişsindir vardı doktorlarda bi deli adı da denizdi :img-hyste
ayy ne sallardık o forumu gerçi oranın da tadı kaçtı
neyse Asi yi çok sevdim dediğin gibi görüntü kalitesi çok iyi
ayrıca çekimlerde bitirdi beni
bu bölüm zaten Asi nin sürekli Demir den kaçışı ona rağmen nehir kıyısında yakalanması ...
ne diyelim kader ağlarını örüyo :img-hyste
aslında şuan ders çalışıyo olmam lazım ve ben de hemen çıkıyorum
herkese iyi yorumlar
karafirtina 03-11-07, 13:51 ay arkadaslar nekadar guzle dun 11 sayfadaydi biraktigimda simdi 25te bu gidiste anasayfaya geceriz durbende sorulari cvpliyim
En sevdiğiniz sahne?
asiyle demirin nehirkenarindaki sahnesi
asinin babasiyla odasinda konusmasi hani kitaplar hakkinda falan sonra nerdeyse alicakti
Son sahnede Demir'in Asi'nin kim olduğunu öğrenmesi(aynen)
-En sevdiğiniz karakter?
Demir(super oyuncu)
aslan(su aside bisey diyemiyo bu cocuga diyorki ne isi var kadin kismini asi bisey demiyor sanane falan)
-En sevdiğiniz replik?
dogru kacmakla gitmek arasinda fark var tipki caresizlik le careyi aramak arasinda oldugu gibi:P)
Asi'nin çitleri yıkması. En azından nasıl yıktığını gösterselerdi.(aynen arakdasin dedigine katiliyorum) insan gosterir ya. habide su yagmur sahnesi sacmaydi oyle dedi diye yagmasi
-En iyi oyuncu?
Murat Yıldırım.
buarada arkadaslar ben anlamadim asi niye yikti citleri yan ine alakasi var mahsullerin satilmamasiyla zaten dedesinin sattigi mahsulleri dedesinin demire sattigi konagin arazisinde yetismedimi.. zaten dedesi demire demisti ki torunumun mahsullerini birakcian diye flaan.. demride tamam demsiti.. yani asi tam olarak neye kizipta citleri yiktigi anlamadim biri aciklaya bilrimi
siyah-beyaz 03-11-07, 13:54 Süheyla'nın bebeği ölü doğdu ama senaristlere güven olmaz birde bakarsınız bizim Asi Sühayla'nın kızı bile çıkabilir ;)
EE o zaman Asi ile İhsan kardeş olurlar...Baba bir anne ayrı..Olmaz ..Ben diyorum belki doğduktan sonra çok yaşamdı ve öldü.
Yanlız Süheyla sürekli yeğeninden geri dönmesini istiyor.*Üzerinde hakkım varsa eğer dön* dedi galiba Hoşlanmıyacağı şeyler duyacak diye mi ????
arkadaşlar gitmeden önce bişey daha yazmak istuyorum. Demir Asi'nin İhsan'ın kızı olduğunu anladığında ne yapacak diye merak etmiştim.
. Şimdide Asi, Demir'e yaptığı haksizlığı anlayınca ne yapacak diye merak ediyorum doğrusu.
Eğer Aşk ve Gurur'da ki gibi olursa bu yanlış anlamalar devam edip birikecek en sonunda Demir'in kalbi çok kırılacak diye tahmin ediyorum bakalım neler olacak. :( ..
siyah-beyaz aslında ben bebeğin İhsan'dan olmadığını düşünerek söylemiştim ** sen heklısın benim söylediğim çok zayıf bir ihtimal..
arkadaşlar gitmeden önce bişey daha yazmak istuyorum. Demir Asi'nin İhsan'ın kızı olduğunu anladığında ne yapacak diye merak etmiştim.
Şimdide Asi, Demir'e yaptığı haksizlığı anlayınca ne yapacak diye merak ediyorum doğrusu.
Eğer Aşk ve Gurur'da ki gibi olursa bu yanlış anlamalar devam edip birikecek en sonunda Demir'in kalbi çok kırılacak diye tahmin ediyorum bakalım neler olacak. :( ..
hepnize iyi haftasonları.
aslında böyle olacağını dün senaristler bize defnenin sözleriyle anlattılar gibi bişe..
defne kerime'kim bilir kaç aşk yanlış anlaşmalar sonucu başlamadan bitmiştir' dedi
esas kızla esas oğlan hemen birleşirse olurmu hiç:Pkim verem olacak ekran karşısında ,kim delirecek ,hiç olurmu onlar ne kadar birbirlerini yanlış anlarsalar okadar iyi:P
Arkadaşlar iki kere yazdım kimse beni takmadı... Süheyla'nın oğlu Aslan!! Ökkeş'in yanına vermiş baksın diye. Yusuf Ağa yani İhsan'ın babası zamanında tecavüz etmiş Süheyla'ya.
bilgi için sağol nivea ama keşke bildiğin tüyoları paylaşmasan .
ben heycanla beklemeyi tercih ediyorum ,tahmin yürütmeye çalışmak daha güzel.
aslında böyle olacağını dün senaristler bize defnenin sözleriyle anlattılar gibi bişe..
defne kerime'kim bilir kaç aşk yanlış anlaşmalar sonucu başlamadan bitmiştir' dedi
doğru ama önce bir başlasa da öyle bitse ;) Dört gözle bekliyorum yani aşk sahnelerini ama biraz daha sabır gerekli galiba :img-pilot
Aslında gerçekten de Asi ve Demir karakter olarak bence çok uygunlar birbirlerine .
Zaten roman da bile Demirle Asi'nin en sonunda Defne-Kerim (kerem mi kerim mi yaw?) ikilisinden çokdaha mutlu bir hayatları olacağı yazıyordu. işalllah:dance: :king:
slm arkadaşlar ben antakyada yaşıyorum ama çekimlere daha gidemedim ama hakkaten güzel dizi ben beğendim.şehrimizi de güzel tanıtmışlar.daha önce eylül diye bi dizi çekilmişti burda ama buraları çok farklı tanıttıkları için halk tepki göstermişti,tutmamıştı da kaldırıldı:icon_whis.ama aside çekimler,yerler.. herşey çok güzel tebrik ediyorum:img-yes::good:
ayrıca konu da güzel,bence de asi süheylanın kızı olabilir.herşey o kadında bitiyo.ama kız kesnlikle babasının kızı annesi farklı olabilir belki.:img-in_lo
sonunda demir hem kızın işçi olamadığını anladığı,hem de çitleri söktüğü için şaırdı ve orda bitti.hakkaten nolucak çok merak ediyorum:img-wink:neyse byybye
Dizi iyice yerine oturdu, tekrarlardan sonra falan da izleyicisi iyice artmış ratingler gayet iyi gelmiş cuma günü için.
Tuba nın oyunculuğu zaten harika konu da güzel çok sevdim ben Ihlamurlar Altında nın yerini tutucak gibi.
Arkadaşlar iki kere yazdım kimse beni takmadı... Süheyla'nın oğlu Aslan!! Ökkeş'in yanına vermiş baksın diye. Yusuf Ağa yani İhsan'ın babası zamanında tecavüz etmiş Süheyla'ya.
arkdsm sen nerden bılıyosun bunu kesın mı yanı :icon_whis
bencede olabılır aslında cunku Ökkeş bıraz soguk davranıyo Aslana ee normalde cok gıcık herkesı terslıyo sonra orda calısmaktan yakınıyo kız kardesıne yanı gercekten kız kardesıyse eger :D onuda İhsan aga okutmus alkıs yanı :good:
bencede şu an olabiliecek en büyük ihtimal bu.. bi kere asinin süheylanın kızı olduunu falan çıkarın aklınızdan öle bişi mümküm diil akraba olurlar ya var mı böle saçmalık..!!
valla ben bu dizinin niese aşk ve guru gibi ilerleyeceine inanmıorum sadece başında esinlenilmiş iste asi gururlu aşık falan die bnce.. zaten şimdidende çok farklılıklar var yanii:img-yes:
Tüyo değil ki tamamen kafamdan salladım.. Düşündüm Asi olamaz Demir olamaz, olsa olsa Aslan olur dedim.. İhsan da babasının çok büyük bir suç işlediğini söyledi, onu da Süheyla'ya bağladım, böyle bir sonuç çıktı. Yoksa bu kesin bilgi değildir arkadaşlar... Tamamen salladığım birşey ama mantıklı aslında...
Tüyo değil ki tamamen kafamdan salladım.. Düşündüm Asi olamaz Demir olamaz, olsa olsa Aslan olur dedim.. İhsan da babasının çok büyük bir suç işlediğini söyledi, onu da Süheyla'ya bağladım, böyle bir sonuç çıktı. Yoksa bu kesin bilgi değildir arkadaşlar... Tamamen salladığım birşey ama mantıklı aslında...
sallama fln ama mantıklı gercektende ıyı tutturmusum :):) dusunulebılır :icon_whis asi suheylanın cocugu olamaz demırle yegen olurlar o zmn askları zorlasır akraba askı evlılıgı hıc zannetmem :):)
Demır suheylanın cocuguda olamaz bence ben ole dusunuyorum zaten esıylede konusurken ıyı kı yegenlerın var dıyodu esı bu yuzden olamaz :D
Aslan:img-pilot olabılır cunku zaten cok garııp bır cocuk hemde aıle ona karsı bı garıp sogukta :icon_whis
öncelikle yorumları okumadan soruları cevapliyyım:img-grin2
En sevdiğiniz sahne?
demirin asi'yi çarşida görüp onu izleyip gülümsediği sahne,
birde tabiki malum çarpişma sahnesi
demirin annesinin mezarliği ziyaret etmesi
demirin çitleri kimin yıktıgını ögrenmek için ıhsan beylere gitmesi
-En sevdiğiniz karakter?
demir,asi,ıhsan
kesimlikle bizim cemooo,birde aslan gıcık
-En sevdiğiniz replik?
kerimin aşka hakkında konuşması ve ilerde aşka öyle bir yenilceksinki
seni o zaman göreceğim
asi tek başina nasıl olduda çitleri yıkması süpermen kizimiz yani:img-grin2:img-grin2
-En iyi oyuncu?
Çetin Tekindor.
tuncel kurtiz
tuba buyukustun
murat yıldırım
arkadaşım sayosh tek cümlelik mesajlardan kazınırsan form düzeni açısından çok iyi olur.
Soruna gelince dizi bir kitaptan mı uyarlama, demişsin. Evet arkadaşım dizi Jane Austen'in dünyaca ünlü romanı orjinal adıyla Gurur ve Önyargı (ülkemizde Aşk ve Gurur olarak biliniyor) romanından uyarlanmıştır. Gururlu ve zengin Fitzwilliam Darcy ile ona karşı hem büyük bir aşk hemde büyük bir önyargı besleyen Elizabeth Bennet'ın aşkını anlatıyor.
Dzimizde bu romnandan ve romanın 2005 yapımı olan filmden esinlenerek çekiliyor.
mesajım silinmiş..kısa yazmışım heralde özür dilerim..
nivea nın salladığı şey:P bence de en büyük tahmin...yani kimse demez o ökkeşin oğlu aslan diye...bi de yusuf ağanın hep geçimsiz olduğu söyleniyo..aslanın da ondan kalır bi yanı açıkçası..ne olsa tersliyo hep kendi dediği olsun istiyo
:img-yes:
mesajım silinmiş..kısa yazmışım heralde özür dilerim..
nivea nın salladığı şey:P bence de en büyük tahmin...yani kimse demez o ökkeşin oğlu aslan diye...bi de yusuf ağanın hep geçimsiz olduğu söyleniyo..aslanın da ondan kalır bi yanı açıkçası..ne olsa tersliyo hep kendi dediği olsun istiyo
:img-yes:
:img-yes: yusuf agada cok sınırlı ters bır ınsanmıs acımasızlıgıyla bılınırmıs dızıde ole demıslerdı resımcı de osellıkle :icon_whis Aslanda zaten cok garıp bır cocuk ıcıne kapanık gıbı sankı konusmuyo bakısları tuhaf sorunları oldugu bellı ama ökkes kızına daha ıyı davranıyor belkı okudugu ıcın bekıde kız evlat oldugu ıcın ama aslanın hareketlerını sevmedıgı kesın
busegurses001 03-11-07, 14:42 ay dünkü bölüm çok güzeldi arkadaşlar ya bayıldım sanki bu bölüm çok kısa sürdü gibi geldi bana belkide çok fazla reklam verdikleri içindir ben 2 saatin nasıl geçtiğini anlayamadım herşey mükemmeldi süper bir dizi asi daha güzel reytingleri hak ediyor bence umarım en ksıa zamanda ilk üçe oynarız
En sevdiğiniz sahne
Demir ve asinin atlarıyla birlikte yağmurun altında konuştukları sahne süperdi
En duygulandığınız sahne
Demirin annesinin mezarını ziyaret ettiği bölümde bende çok duygulandım
En heyecanlandığınız sahne
En son sahnede asinin kim olduğunu demirin öğrenmesi
En sevdiğiniz karakter
Kesinlikle asi demir ve defne
En sevmediğiniz karakter
Cemal ağa ve aslan
En saçma bulduğunuz sahne
YOK... Her sahne süperdi bence
En sevdiğiniz oyuncular
Tuba büyüküstün
Murat yıldırım
Çetin tekindor
Selma ergeç
En sevdiğiniz sahne?
Asi ve Demir'in Asi Nehri'nde karşılışmaları ve Defne'nin Kerim'in gittiğini zannedip üzüldüğü sahne
Açıkçası hiç duygulanmadım
Demir'in Asi'nin kim olduğunu öğrenmesi
-En sevdiğiniz karakter?
İhsan bey ,Demir,Defne,Kerim
Cemal Ağa ve Aslan
-En sevdiğiniz replik?
Asi'nin Yağmur duasına çıktığı sahne ve Asi'nin çitleri yıkması
-En iyi oyuncu?
Çetin Tekindor,Murat Yıldırım,Tuncel Kurtiz,Cemal Hünal ,Selma Ergenç
modest2000 03-11-07, 14:47 :img-yes: yusuf agada cok sınırlı ters bır ınsanmıs acımasızlıgıyla bılınırmıs dızıde ole demıslerdı resımcı de osellıkle :icon_whis Aslanda zaten cok garıp bır cocuk ıcıne kapanık gıbı sankı konusmuyo bakısları tuhaf sorunları oldugu bellı ama ökkes kızına daha ıyı davranıyor belkı okudugu ıcın bekıde kız |