Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 5)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
arkadaslar aranizda bu diziyi izleyenler varmi, merak ettim... :?:
hafta ici her gün trt de yayinlaniyor.Ferhunde hanimlar tadinda bi yapim.
ben vakit buldukca severek izliyorum....
aliyeaynalar 28-03-05, 09:12 Dizidemi Hamilemi yoksa gerçek hayattamı hamile...
gerçekte hamile olma ihtimali bayağı yüksek çünkü epey kilo aldı
gerçekte hamile olma ihtimali bayağı yüksek çünkü epey kilo aldı
katılıyorum yok ilaçların yan etkisi yok stres derken kızcağıza baya bi kilo aldırdılar bence de gerçek hayatta hamile..bu arada ben çok bölüm kaçırdım bu amerika işi nedir?
neva hamile olabilir. senaristler hazırlık yapıyorlar herhalde . doğum hazırlıkları varsa diziden doğum için ayrılma olasılığı var.
kemal'İn evli olduğunu öğrenecek. orada soluğu alacak . eğitim için
doğum yaptıktan sonra dayanamadım geldim diyecek herhalde.
yada
kemal den hamile kalma olasılığı var.
Neva'nın Kemal'den hamile olması ihtimaline pek katılmıyorum.Ama gerçekte hamile büyük olasılıkla.Zaten geçen sene jenerikte ismi Emine Altuğ yazarken bu sene bir de yılmaz soyadı eklenmiş :)Evlendiyse de gerçek hayatta hamile olma olasılığı olabilir :)
Zaten geçen sene jenerikte ismi Emine Altuğ yazarken bu sene bir de yılmaz soyadı eklenmiş :)Evlendiyse de gerçek hayatta hamile olma olasılığı olabilir :)
dikkatli insan... :wink:
bu seneki jeneriklerde emine altuğ yazıyor
gecen sene emine a.yılmaz dı
ayrıca jenerik müziğini söylüyor
ewt jenerik müzigini söyledigini biliyodum..hatta trt4 te ve 2 de yayınlanan türk sanat müzigi konserlerinde bazen onu da görüyorum...sesi güzel,egitimini almış zaten...
bu akşam cihan ve rüzgar'ın bakıcı sude'nin peşinde dolanmaları bakışları çok komikti.nedime ve fincan'ın kısmet'in pohçasını ele geçirmeleri :lol: yine çok güldürdüler beni bu bölümdede :wink:
benim merakım höt höt şadan duyunca neler olacak kısmet ile a.rezzak'ın evli olduğunu duyunca
birde beril'şn doktoru da kemal olabilirmi ileride
bu gün izleyemdim ya...
allahtan trtint tekrarlarını gösteriyo..gerçi o da 2 hafta geriden veriyo ama olsun...
bu arada sally ortalarda yok , nerelerde, sizce kemal neva'ya gerçeği açıklamalı mı ( söz yaptılar) kendi aralarında
benim merakım höt höt şadan duyunca neler olacak kısmet ile a.rezzak'ın evli olduğunu duyunca
birde beril'şn doktoru da kemal olabilirmi ileride
şadan duyunca önce kızacak köpürecek ama sonra sevinecek çünkü kısmet'i a.rezzak'la evlenmesini istiyordu..beril hamile değilki doktoru olsun :roll:
bence beril rüzgar dan kaçmak için yalan söyledi.
ama nikah nasıldı . aklıma geldikçe gülüyorum.
bu arada kemal'i ayakta gördüğümüz içinn sevindik. iyileşmiş
bence hamile değil beril :lol: :lol: :lol:
bekleyip göreceğiz ?
tiyatro oyuncularının 27 mart dünya tiyatrolar günü ile ilgili topluma mesaj vermelerini beklerdim
.bir cümle içiinde en azından tiiyatroya gidelim demelerini beklerdim
sonunda şadan
neva ile kemal'i gördü
bakalım neler olacak
arkadaşlar 2 gündür izleyemedim diziyi, neler olduğunu çok merak ediyorum... izleyenler varsa bana yazar mısnız lütfen??
şimdiden teşekkürler...
evet sinem 83 ben de izleyemedim, elekrikler kesildi. Son 2 gun ozetini gecer misiniz arkadaslar? Simdiden tesekkurler :D
arkadaşlar bgün
kısmet ile a.rezzak'ın evli olduğunu dalyan ve düriye de ögrendi,
ismet sayhanı 'sayhan'ın arkadasından kıskanmaya başladı, sayhan'la vakt geçirmesine
kemal ile neva sinema'ya gitmek için buluştuular. sonra neva eşya bakalım dedi , aynı alışveris merkezine şadan ile füsünda geldi.
ilk magaza da neva ike kemal koltuk bakmaya girdiler. tam fusun ile sadan girecek iken füsün başka bir magazaya girdi.
sonra neva ile kemal bir sey içmek oturdular. kalktılar. o sırada ŞADAN neva kemal dedi kemal ile neva görmedi şadanı
bitti
cok sagol sezinti, bir de dunku bolumu ozet olarak gecebilir misin? Simdiden sagol :D
dünkü bölümde ise a.rezzak , kısmet, sadık ali, nkah dairesine gittiler
evliliklerin iptal ettirmek için .
nikah memuru önce kızdı sonra tek bir yol vardı hemen boşanmak için
buda biriniz cinsel yönden rahatsızlığını dile getierecek dedi.,
kısmet olmaz dedi , ben şimdiye kadar evlenmedim, bunu dedirtmem dedi, nemide ile fincan rikkat'in evine gittiler. hem bakıcı konrolü için hemde ismet'in sayhan'la çalışma yaptıkları , ismet'in kıskandığı kıza laf söylemek için rikkat e gittiler.orada
sayahanın arkadsını bakıcı kız zannettiler. sonra kız hakkında ileri geri konuştular o kız olmadığını bilmedikleri için yüzüne söylediler. esas bakıcı kızı kovdular beter ettiler.
sonra ısmet geldi.
nemide ile fincan yüzleri kızardı.
bu kadar
sezinti çok teşekkür ederim, çok sağol gerçekten, inşallah bugün izlerim, bakalım neler olacak:)))
bakalım bugün neler olacak
sadan
neva ile kemal'i gördü
nasıl karşılayacak yada neva ne diyecek, kemal'e gidecek mi
şimdiden meraklanmaya başladım.
bu arada nevanın karnı iyice büyüdü, en kısa zamanda bu işi çözüme kavuşturacaklar gibime geliyor. sanırım şadan karşı çıkacak, bu arada kemalin evli olduğu çıkacak ortaya ve neva da amerikaya gidecek, sonra da doğurduktan sonra yapamadım döndüm diyecek, eğer diziden temelli ayrılmıyorsa ki sanmıyorum, seneye onların düğünlerini görebiliriz ancak, bu seneye yetişmez :D :wink:
olma ihtimali yüksek ,
ama bunu görebilmemiz için neva'nın hamile olduğunu görebiliriz. kemal'den bir an önce evlenmeleri gerektiğini söyleyeceklerdir.
kemal'in evli olduğu ortaya çıkınca neva amerika'ya gitme durumu konuşulur.
aaa farkında değil misin son zamanlarda ne kadar şiştiğini, zaten bu forumları da dikkatli okursan, orda da herkes nevanın aşırı kilo aldığından bahsediyor, bak bakalım sen de aynı fikirde olursun sanırım.
ben bıkac gundur ızlemıyorum ıkı gun once baktım kız kılo almıs
zaten yavaş yavaş neva'nın hamile olduğunun sinyallerini vermişlerdi.
gerçi orada doktor ahmet'ten kurtulmak için söylemişlerdi. rüya demişti
neva kemal'den hamile deyince
kemal : neva hamile mi ( çok şasırmıştı )
yakında bununla ilgili bölümler görebiliriz.
selam sezinti dunku bolumu izleyemedim, neler oldugunu ozetler misin? Simdiden tesekkurler
cuma günü kısa özet le
şadan neva konuşmaya çalıştı.
neva'ya : dün neredeydin
arkadaşımla birlikte film izlemeye gittik dedi.
şadan neva gittikten sonra neden yalan söylüyor dedi
sonra ismet sayhan'ı kıskanmaya devam etti
ismet sayhan'a beraber çalıştığı kızın sayhan'dan hoşlandığını söyledi. ve kızın hareketlerinin tipik bir aşık birkızın hareketleri olduğunu söyledi
sadık ali nemide ve fincan cephesinde hareketlilik başladı
nemide rikkat'in çocuk bakıcısı olarak sadık alin'inin arap bacı karakterine girerek bakmasını ister. sadık ali de anlaşma yapar. ileride bir şey duyduğunuzda beni peşinen affedeceksini dedi ( a.rezzak kısmet evliliği )şadan peyami ye benim bir arkadaşımın kızını bir erkekle gördüğünü söyledi
peyamı nasıl gördüğünü söyledi.
hem sevgili olacaksa ne olcak ki.
sadan ise beraber oturdukların söyledi.
peyami olabilir sevgilisi olsa ne olcak ki dedi
sonra akşam eve geldi.
sadan kızına sordu. bugün ne yaptın dedi
neva arkadaşınla film seyrettiklerini söyledi
şadan dün izlemedinmi dedi
hemde bütün gün mü seyrettin dedi
neva arkadsının bu aralar çok film aldiğini ve seyrettiklerini söyledi
hatırladıklarım bu kadar
sagol sezinti, sen de omasan ne yapardik bilemem :D
Bugun mutlaka izlemeyi dusunuyorum
bu akşamki bölümü yine çok hoştu.sadan yüzüyü çıkardı baş ucuna koydu içindeki kemal yazısını görse kıyamet kopacak.
kemal neva birbirlerine çok yakışıyor.
sadan ve Füsun neva'nın sevgisine neden saygı göstermiyorlar.
bi dakika bi dakika ...
ya kafami iyice karistirdiniz...
ben diziyi malesef herzaman izleyemiyorum o yüzden kacirmis olabilirim:
neva (yani onu oynayan) gercek hayatta hamile degilmi??
yoksa dizidemi neva kemalden hamile???
ay iyice kafam karisti....
bakalım sezon finaline de az kaldı, neler olacak... bugün sally bir kooperatif evinden bahsetti, bence o evde kısmet ve abdülün oturmalarını isteyecek, inşallah da öyle olur, yoksa bu iş biraz zor...
bu arada dikkatinizi çekti mi bilmem ama neva ingiltereye gittiğinden beri hiç kemali göstermiyor, acaba diziden mi ayrıldı anlayamadım.
susandelgado 14-06-05, 08:29 1000. bölümü yayınlanarak rekor kıran dizi. ama çok eğlenceliler. ben çok seviyorum. ankara'da çekiliyor olması da benim için ayrı bir izleme sebebi.
bende dün seyrettim 1000.bölümü finali çok güzeldi..sanırım bu akşam eski bölümlerini verecekler dizinin olsun yinede izlemeye değer... :D
bakalım sezon finaline de az kaldı, neler olacak... bugün sally bir kooperatif evinden bahsetti, bence o evde kısmet ve abdülün oturmalarını isteyecek, inşallah da öyle olur, yoksa bu iş biraz zor...
bu arada dikkatinizi çekti mi bilmem ama neva ingiltereye gittiğinden beri hiç kemali göstermiyor, acaba diziden mi ayrıldı anlayamadım.
Eski eşi çocuğunu Amerikaya kaçırdığı için Kemal çocuğu tekrar almak ve eşinden boşanmak için Amerikaya gitti...
sanırım yeni sezonda neva türkiye'ye gelince kemal'le yeniden aşk yaşamaya başlarlar..şeyda anatorya'yı geri getirir.. bir dahaki sezonun sonundada neva ve kemal evlenirler.. :p
bende ras geldikce izliyorum bizim evin hallerini cok güzel bir dizi
aliyeaynalar 14-06-05, 18:09 anatorya gerçek hayatta ismetin kizidir..
susandelgado 15-06-05, 18:22 anatorya gerçek hayatta ismetin kizidir..
hadi ya çok şaşırdım bak şimdi düşününce birazda benziyorlar aslında.
yeni yayın saati çok iyi olmuş rahat rahat izliyebiliyorum... :p
ayyy ben de çok seviyorum bu diziyi.en çok da rüzgarı beğeniyorum....kemalin nerde olduğunu bilmiyodum demek ki amerikadaymış bence neva rolündeki oyuncu adnı bilmiyorum kilolarından kurtulmuş olarak geri dönücek
bizim evin halleri gerçekten hoş bi dizi içinde kötülük yok kavga yok insanı rahatlatıyo bencee
özellikle annem ve ablam bayılıyorlar bu diziye
Bir Ankaralı olarak dizimizle gurur duyuyorum.Yıllardır aynı sıcaklıkla sürdürdüler.Kadro çok başarılı,çünkü hemen hemen hepsi devlet tiyatrosunda oyuncu....
demek anatolya ismetin kızıymış ha, çok şaşırdım :)
bu arada 1000.bölümü kaçırdım yaaa:( çok istiyordum izlemeyi ama olmadı, tahminime göre trt intte haftaya salı gününe denk geliyor, benim gibi izlemek isteyip de istemeyenlere duyrulur..:)
yalniz_kurt 21-06-05, 15:27 benimde çok hoşuma gidiyo bu dizi senelerdir izliyorum ve bir bölümde olsun hiç sıkılmadım ...
inşallah tatile girmez :p
yalniz_kurt 22-06-05, 08:16 giricek sanırım ... bizde üzgünüz napalım :(
umuttaciri 22-06-05, 08:55 1000 küsür bölüm helal olsun ben bu dizinin Ferhunde Hanimlar gibi daha sonra özel bir kanala geçip daha çok raiting alacagini düsündüm hep ama yillardir TRT de yinde hala devam ediyor
yalniz_kurt 22-06-05, 09:05 1000 bölüm su gibi akıp geçti onlar için ... pei ya bizim için ?
umuttaciri 29-06-05, 12:28 Bizim içinde öyle oldugu kesin
HayatBilgisi 29-06-05, 15:22 Cok guzel bir dizi... hic kacirmiyorum... Senelerdir bakiyorum.. Herkese tavsiye ederim...
hala yaz tatile girmedi ve bugün yoktu dizi..
ay evet dün voleybol karşılaşması bitmesine rağmen vermediler diziyi, halbuki ben trtnin web sitesine baktım, orada var gösteriyordu ama vermediler herhalde bugün izleyebiliriz.
bu arada bu sene baya geç kaldılar tatile girmek için normalde en geç haziranın ikinci haftası tatile giriyorlardı.
susandelgado 30-06-05, 18:45 dün bende göremedim ama maçtan önce vermiş olabilirler bugün öyle yaptılar çünkü.
dün bende göremedim ama maçtan önce vermiş olabilirler bugün öyle yaptılar çünkü.
bugün evde yoktum izleyemedim yaaa:(
neler oldu yazabilir misin sana zahmet? şimdiden sağol...
susandelgado 01-07-05, 19:00 ya ben dün sadece gördüm tam izleyemedim. sabah çok erken kalkmıştım ve çok yorgundum yarı uyur yarı uyanık izledim. o yüzden dünkü bölümü şu anda hatırlamıyorum. kusura bakma ya. bugünde birazını kaçırdım ama izlediğim kısmını yazayım. rüya,beril ve rüzgar kafeden çıkarken bora geldi. ters ters konuştu. bunlardan ayrıldıktan sonra 2 adam boranın yaptığı bir haberle ilgili yolunu kesti. üstüne saldırdılar. rüzgar görüp adamları kovaladı. bora biraz yumuşayacak herhalde. şadan abdül'e geç kaldı diye bağırıp çağırırken abdül işten ayrılmak istediğini söyledi. şadan bağırdı yine.peyami de ona sakin ol falan dedi. sayhan ismet'e almanya işinin olmadığını ama artık birbirlerine söyledikleri sözlerden sonra aynı evde kalamayacaklarını söyledi ve evi terk etti. nemide çocuklara babalarının sokak çocuklarına yardım etmek gibi bir hayali olduğunu ve kendisininde arsalardan birini satıp sokak çocuklarına bağışladığını söyledi. çocukları buna çok bozuldular bir tek kısmet çok sevindi ve annesini tebrik etti. daha sonra nemide fincan'a gitti ama bir şey unutup geri döndü. o sırada şadan falan kısmet'e senin tuzun kuru tabi gibisinden bir şeyler söyledi. kısmet'te ona bütün bu sorunların sebebi mal mülk mü derken bunların tartışmalarını nemide duydu. battal da gitmeye karar vermişti. pembe de tam battal bavulunu almış giderken onu arayıp gitme dedi. tabi battal da havalara uçtu sevincinden.
teşekkür ederim susandelgado ben de bugün yarım yamalak izleyebildim, ama senin anlattıklarınla tamamlanmış oldu:) bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak ama artık herhalde yaz tatiline girmiştir diye düşünüyorum, geç bile kaldılar.
susandelgado 02-07-05, 12:22 bi şey değil. bence de biraz tatil yapsalar iyi olacak. o zaman trt tekrarlarını verir. kaçırdığımız bölümleri seyrederiz.
dediğimiz gibi oldu, nihayet tatile girdiler:)
trt bu işi biliyor, nevanın gittiği bölümden itibaren tekrarları vermeye başladılar böylece hem izleyemeyenler kaçırdıkları bölümleri izleme şansı bulacaklar hem de dizinin yeni sezon bölümleri başlayana kadar unutulmamış olacak...
ozcanweozcan 08-07-05, 18:40 guzel bir dizi ben seviyorum
slms bende bu diziyi uzun zamandır izliyorum.Oyuncular çok kaliteli.Yalnı9z son bölümlere doğru benim dikkatimi çeken biri vardı dizide.Sally'nin sevgilisi Çağlar.. :)Onun hakkında bilgi edinmek istiyorum.Sanırım ismi Berkan Çağlar.
dizinin yeni bölümleri ne zaman başlayacak acaba haberi olan varmı?
dizinin yeni bölümleri ne zaman başlayacak acaba haberi olan varmı?
duyduğuma göre TRT yeni yayın dönemine haftaya başlayacakmış, herhalde bizim evin halleri de haftaya başlar diye düşünüyorum...
duyduğuma göre TRT yeni yayın dönemine haftaya başlayacakmış, herhalde bizim evin halleri de haftaya başlar diye düşünüyorum...
çok teşekkür ederim sinem83 az önce baktım eski bölümüydü..zaten dizi hep yeni sezonda jeneriğini değişrtirir..oradan anladım eski bölümü olduğunu..inşallah trt reklamını yaparda unutturmaz bizlere..
baslasin artik bi an evvel
dün aksam kanli dügünde rüzgari gördüm bizim evin halleri geldi aklima ve bu diziyi çok özledigimin farkina vardim :(
birkaç gündür gündemden uzak kaldım, yarın başlar diye düşünüyorum. TRT int kanalındaki tekrarlar bitti mi? bilen var mı acaba?
12 eylul ptesi yeni bolumler basliyor ...
12 eylul ptesi yeni bolumler basliyor ...
çok teşekkürler irem-e artık başlasın da hasret sona ersin çok özledim valla nemideyi fincanı füsunu rikkati vs vs :)
valla çok sevindim,çok özlemiştim diziyi...
yeni sezon bölümlerinde kemal ve kısmet yok, fragmanlarda göremedim
neva ve kemal aşkları artık geride kaldı, kısmet'in olmayışına çok üzüldüm
yeni sezon bölümlerinde kemal ve kısmet yok, fragmanlarda göremedim
kemal o kadar önemli değilde kısmetin diziden ayrılmasına çok üzüldüm...sanırım bu sezon oynamayıcak...diziden her sene bir oyuncu ayrılıyor...kısmetin ayrılması dizide çok şey kaybettirecek...trt'ye daha doğrusu dizinin sonunda verdikleri maille mail atmağı düşünüyourum...
evet bence de kısmetin diziden ayrılmış olması dizi için büyük kayıp üzüldüm...
bir de misket karakterini çok sevmedim ben pek uymadı gibi geliyor bana...
1017. bölümü devirdiler...Helal valla....Kısmete çoooook üzüldeüm ama:(
kısmet'in boşluğunu nasıl dolduracaklar
kısmet'in boşluğunu nasıl dolduracaklar
malesef dolduramıyacaklar...misket karekterini bende beğenmedim..
rüyanın sevgilisi bora da yok galiba bu sene bu arada dizi öyle böyle gider ama misket fazla abartılı bir karakter olmuş belki izledikçe alışırım diyorum ama 1 hafta boyunca olmadı, sanırım zor olacak ona alışmak...
bari neva ve rüya artık gelse de biraz konular değişse...
misket i ben de beğenmedim.karikatür gibi olmuş.o kadar ustanın içinde çk sırıtıyor,yakışmadı yani..bu dizi bizim gibi ama misket bizdenmiş gibi değil..ısınamadım gitti!...
Ben dziyi bu sezon henüz tam anlamıyla izleyemedim. Sadece geçtiğimiz cuma izledim ve birden bire tepe taklak oldum sanki. Konular değişmiş.Eksik çok ve hele de Füsun'un abartılı hareketlerini anlamaya çalışmak en zoru idi. Evet katılıyorum miskt dizide sırıtmış. Her kim olursa olsun bu kadar abartılı davranmaz. Hele de arabanın çekilme hikayesi ve polislerle olan diyaloğu . Komikten öte üzücü bir hal. Bu kadarı olmaz bence tabiiki.. Onun haricinde bu dizi tam gaz gider.
ben kısmet'i istiyorum geri gelsin.....
veyselgullu 19-09-05, 13:27 bence cok sacma bir de kanala bak trt de dizi yok kardeş yok tutmaz
herhalde misket karakterini izleyicinin gözü alışsın diye bu kadar ön plana çıkarıyorlar.
kısmet geri gelsin evet
şimdi neva'yı kime aşık edecekler ayrı bir konu
kemal -neva'ya izleyici çok alışmıştı.
dizinin sonunda verdikleri mail adresine mail atmağı ve ciddi ciddi eleştiri yapmayı düşünüyorum acaba bir işe yararmı?
verilen mail adresi bildiğim kadarı ile trt'nin mail adresi, dizi yapımcı firmasının mail adresini vermiyorlar galiba,
bu gidişat dizi için hiçte iyi değil
evet trt'nin mail adresi bir işe yaramayabilirde..ama bir şeyler yapmak gerekiyor dizi gittikçe kan kaybediyor...
evet ben de gerek kısmetin gidişi gerek kızların kemalin yokluğu gerekse misketin artık bu kadarı da saçma dedirtecek abuk subuk hareketleri yüzünden dizinin kan kaybettiğini düşünüyorum... tamam 1000 bölümü devirdiler e dizinin hiç de yabana atılmayacak çoğunlukta izleyicisi var ama bu ne olursa olsun nasılsa izlenir düşüncesini doğurmamalı diye düşünüyorum...
umarım yakın bir zamanda bir çözüm bulurlar...
aliyeaynalar 20-09-05, 07:22 ben sizin aksinize misketi pek sevdim,
hele patavatsızlığı çok komik :)
kısmet artık evlendi barklandı eski neşeli halleri kalmamıştı son bölümlerde...
dün kısmet'in kocası nemide hanıma geldi ve bir şey dedi ..nemide'de sen hala bizim oğlumuz sayılırsın dedi ..kesin kısmet boşanacak ondan ve istanbul'da yaşacak diziden çıkması böyle olacak...
kemal karakterini oynayan kişi yani tayfun erarslan ankara devlet tiyatrosunda,genel müdür yardımcısı mıydı neydi,son istifalardan sonra neler oldu bilmiyorum,ayrıntıları bilen varsa haberdar etsin...bu arada tayfun erarslan ı tiyatro sahnesinde de bir görün derim!
ben izleyemedim yeni bölümleri kismet dizide nereye gitmis oldu peki? :(
ben izleyemedim yeni bölümleri kismet dizide nereye gitmis oldu peki? :(
istabul'a gitti evlenip....
kemal karakterini oynayan kişi yani tayfun erarslan ankara devlet tiyatrosunda,genel müdür yardımcısı mıydı neydi,son istifalardan sonra neler oldu bilmiyorum,ayrıntıları bilen varsa haberdar etsin...bu arada tayfun erarslan ı tiyatro sahnesinde de bir görün derim!
tayfun eraslan ankara devlet tiyatrosu müdürü idi, son yaşanan olaylardan dolayı müdürlükten istifa etti.
devlet tiyatrolarının yeni sezonunda geçen sezon oynadığı SIĞINTI Adlı oyunu bu senede devam edecek ( değişiklik olmadığı taktirde )
misket karakterini hiç beğenmedim.
nerdesin kısmet
2 gündür izleyemiyorum kısaca ne oldu yazan olursa sevinirim şimdiden çok teşekkürler...
Tayfun Eraslanın istifasına çok üzüldüüm.Dizidede yok artık.Kısmet,Neva,anatolya,Abdül....Sanırım dizinin bu kadar uzaması çok yıpratıyor.Sanırım yeni senaristler ekelnmiş.Yanlış görmediysem tabiki....
cihan neydi öyle
evet ya çok güldüm..kaçırdı ayağına gelen bursu...
ayy bu sene herkeste bir abartı var ama hadi bakalım nereye varacak sonu...
yaa neler olmuş dizide izleyemiyorum yeni bölümleri.demek kısmet de çıktı zaten neva,kemal çıkmıştı da kısmetin çıkmasına üzüldüm .abdülle gittiler diğ mi?neden peki?
aliyeaynalar 28-09-05, 17:45 bugün yeni bölümü izlerken şok geçirdim resmen
kısmet haluğa kaçmış diye gösterdiler.
ailede resmen şok yaşanıyordu,
şadan elini kana bulayacaktı.
dizinin sonunda nemide benim kısmet diye bi kızım yok demiştim
kısmetin diziden ayrılışı böylemi olcaktı,
bu arada berilede sinir olmaya başladım
ne bu yaa eski sezondaki sevimli şeker beril gitmiş,
yerine gıcık ve ukala kız beril gelmiş (sinir oldum resmen) (Rüzgarın babasının mesleğini küçümsedi)
vallaha bence doğayı oynayan sezin akbaşoğulları diziye gelsin,
yada başka bir güzel kız bulsunlar.
yazık rüzgara yaa...
ya neler olmus dizide ben anlamadim bir türlü izleyemedim bugün,okuldaydim.
nasil yani ben kismetin abdülle istanbula gittigini biliyordum,öyle degilmiymis?anlamadim:( haluk nerden çıktı ki?
yeni sezon gercekten guzel basladi dun zaten abdul'un duriyelere gelmesinden ben anlamistim kismetle aralarinin bozuk oldunu haluk da aklima gelmisti ama okadarda olmaz demistim
gercekten kismet kocasini birakip haluka kacmis sadan bunu kendisine nasil yedirir cok merak ediyorum valla...
Safa diye biri Rikkat'i arayıp duruyor. Acaba eski sevgilisi falan mı? Merakla bekkliyorum...
Safa diye biri Rikkat'i arayıp duruyor. Acaba eski sevgilisi falan mı? Merakla bekkliyorum...
bence bu adam bela olacak rikkatin basina hastayim oluyorum fln dedi bence yalan soyluyo hepsi palavra...
ben safanın rikkatin eski sevgilisi diye tahmin ettim gerçi kendinden çok genç ama... bir de bence de yalan söylüyor hasta olduğunu söylerek...
bu arada bugün izleyemedim ama yazılanlara bakarsak işler arapsaçına dönmüş, enteresan....
meltemyucel 29-09-05, 11:14 bugün yeni bölümü izlerken şok geçirdim resmen
yerine gıcık ve ukala kız beril gelmiş (sinir oldum resmen) (Rüzgarın babasının mesleğini küçümsedi)
yazık rüzgara yaa...
Kısmet nasıl kaçar haluğa ya! eminmisiniz.
Bu arada Rikkati arayan peyaminin kardeşiymiş. Gazetede öyle yazıyor.
bugün yeni bölümü izlerken şok geçirdim resmen
yazık rüzgara yaa...
sevgili aliyeaynalar gerçekten bende diziden soğumaya başladım...beril'in nasıl değiştiğin farkındayım ve kısmet bu kadar kötü ve basit bir senaryo ile diziden çıkartılmamalıydı...
bu akşam ki rikkat'in davranışlarınada sinir oldum..evli bir insan bunu yapamaz...
diziye mail atmak şart oldu izleyici kaybetmek üzere...
Valla beni kaybetmeyecekleri kesin. Bence gayet iyi gidiyor. Ayrıca belli ki Safa Rikkat'in kardeşi... Ayrıca herkes normal normal davransa dizi nasıl olsun, elbette hoşumuza gitmeyen ve yadırgayacağımız şeyler olacak ki izleyelim. Yoksa herkes kendini videoya alıp izlerdi. Ayrıca diğer dizilerde ne saçmalıklar oluyor bu mu rahatsız ediyor yani.
safa rikkatin nasil kardesi olur ki?anlamadim:(
first lady 29-09-05, 17:53 bizim evin halleri tam bi aile dizisiydi.buyüzden annem anneannem ve ben birlikte izlerdik ama son zamanlarda soğudum resmen.işler çok karıştı.ayrıca kısmetin çıkışı berbat olmuş. :confused: :(
bence kısmetin çıkışı gayet güzel olmuş. Ne olsaydı, ucuz dizilerdeki gibi öldü mü denseydi? safa rikkatin kardeşi, gazetede öyle yazıyor. Ve hala bir aile dizisi
neler olmuş ya...pes yani. kısmete üzüldüm vallahi. yani çıkması kötü oldu ama madem çıkacaktı daha iyi bir senaryo yazsalardı. baksanıza herkes hayal kıırklığına uğradı. şimdi ilerde geri dönmek isterse diziye izleyici affetmmeyecek kısmet karakterini. hem haluk da nereden çıktı. bence daha iyi bir sebep bulunabilirdi.
bu arada, şadanın büyük kızı dönemyecek mi diizye. daha doğum yapmadı mı? küçük kız da yok bu aralar. bence senaristler ne kadar kaliteli bir dizi üzerinde oynadıklarının farkına varmalılar. ve dikkatli olmalılar. artık izleyiceye ne verirsen izletemiyorsun. izleyici tepki koymayı da biliyor.
bizim evin halleri için bu kadar olumsuz konuştuğumuza inanamıyorum... bu dizi ki 1000 bölümü öyle ya da böyle gayet başarılı bir şekilde devirmiş, pek çoğunun yapamadığını başarmıştı... ama bu sezon başladı başlayalı bizler gibi sıkı izleyicilerin memnuyiyetsizliklerinin sonu gelmedi, gelmeyecek gibi de... gerek kısmet gibi ana karakterin diziden ayrılması, gerek misket gibi bayağı bir karakterin diziye dahil olması, gerekse neva-rüya gibi diğer önemli karakterlerin de piyasada olmayışı, diziye şu an epey bir kan kaybettiriyor maalesef...
artık TRTnin de elini vicdanına koyma zamanı geldi, tamam dizi 1000i devirdi ama ne olursa olsun, izlenmeye devam edecek diye kaide olmadığını da bilmesi gerekiyor...
en kısa zamanda bu saçmalıkların bitmesini diliyorum...
Türk kültür ve sanatına, özellikle de Türk tiyatrosuna katkıları nedeniyle Sanat Kurumu Onur Ödülü'ne, Turgut Özakman; Sanat Kurumu Özel Ödülü'ne ise ''Devlet-Tiyatro İlişkisi'' başlıklı yapıtı nedeniyle Doç. Dr. Tahsin Konur layık görüldü.
Ö. Atilla Sav, Prof. Dr. Ayşegül Yüksel, Gülşen Karakadıoğlu, Dr. Türel Ezici, Şenol Tiryaki, İlker Çetin ve M. Nurkut İlhan'dan oluşan Tiyatro Ödülleri Seçici Kurulu'nun değerlendirmesi sonucunda; 2004-2005 sezonu tiyatro ödülleri şöyle belirlendi:
En İyi Yapım: Ankara Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği ''Ramazan ile Cülide'' ve ''Sığıntı'' adlı oyunlar
kaynak tv8.com.tr
SIĞINTI oyununda tanıdık isimler bizim evin halleri dizisinden ( şimdi yoklar )
sığıntı adlı oyunun yönetmeni : Ayşenil Şamlıoğlu (kısmet )
oyuncuları : Tayfun eraslan (kemal )
kurtuluş şakiroğulları ( abdül'ün babası )
Her şeyin bir nedeni vardır. İnsanlar kendi istekleriyle projelerden çekliebilir ya da başka nedenlerle çıkartılabilirler. Siz hiç işten atılmadınız mı ya da kendi isteğinizle bir işten ayrılmadınız mı? Bunlar saçma tartışmalar. Bin küsür bölümdür aynı kanalda birinci program olarak yayınalan bir diziden söz ediyoruz, bence önce izleyici olarak biz elimizi vicdanımıza koyalım. Beğenmeyen de bu diziyi izlemesin, bu kadar basit.
ne olursa olsun,kim ne derse desin, çok güzel bir dizi!!!
ama neva ve rüya artik dönseler çok iyi olur:( dönüp dönmeyecekleriyle ilgili bir bilgisi olan var mi?
ben dizi zaten izliyorum bir kere alışkanlık yaptı...safa olayınıda yanlış anlamışım ayrıca ...peyami'nin kardeşimiymiş meğerse hemde çok yaramaz bir kardeş...
inşallah neva ve rüya biran önce gelir...
Türk kültür ve sanatına, özellikle de Türk tiyatrosuna katkıları nedeniyle Sanat Kurumu Onur Ödülü'ne, Turgut Özakman; Sanat Kurumu Özel Ödülü'ne ise ''Devlet-Tiyatro İlişkisi'' başlıklı yapıtı nedeniyle Doç. Dr. Tahsin Konur layık görüldü.
Ö. Atilla Sav, Prof. Dr. Ayşegül Yüksel, Gülşen Karakadıoğlu, Dr. Türel Ezici, Şenol Tiryaki, İlker Çetin ve M. Nurkut İlhan'dan oluşan Tiyatro Ödülleri Seçici Kurulu'nun değerlendirmesi sonucunda; 2004-2005 sezonu tiyatro ödülleri şöyle belirlendi:
En İyi Yapım: Ankara Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği ''Ramazan ile Cülide'' ve ''Sığıntı'' adlı oyunlar
kaynak tv8.com.tr
SIĞINTI oyununda tanıdık isimler bizim evin halleri dizisinden ( şimdi yoklar )
sığıntı adlı oyunun yönetmeni : Ayşenil Şamlıoğlu (kısmet )
oyuncuları : Tayfun eraslan (kemal )
kurtuluş şakiroğulları ( abdül'ün babası )
sevgili sezinti çok teşekkürler bu haberi gönderdiğin için...
acaba bu oyun istanbul'a gelecek mi? öğrenirsen buraya yazabilirmisin?
tayfun eraslan'ı ( kemal ) gümüş dizisinin fragmanında gördüm. güzel bir haber
İzlediğim yorumlarınız beni bu siteye üye olmak zorunda bıraktı. diziden ayrılan Kısmet ve diyiye yeni katılan misket hakkında yazdıklarınızı okudukça, hala yerinizde saydığınızı görmemek elde değil. Tür ulusu olarak mutlu olmayı, gülmeyi beceremediğimiz için 'mazlum'un yanında yer almayı kendimize tekyol olarak görmüşüz. Artık gözlerinizi açın, ve bu dizinin oyuncuların katkılarıyla ayakta durup bugüne kadar devam ettiğini anlayın. Diziyi çeken yönetmen, yada yönetmenlerin bir tanesi hangisi bilmiyiorum, her kareyi bir kabjs haline getirmekte çok usta. onun beceriksizliği, oyuncunun gerçek perpormansını göstermesine engel oluyor, hem de nasıl. Mistek karakterine gelince. Böyle bir karakterin diziye yeni bir dinamizm kattığını nasıl görmezsiniz. İlla ezik büzük, beceriksiz ve zavallı mı olmalı ki onun tarafını tutasınız. Ayrıca o karakterin dizide nasıl gelişim göstereceği, senaristlerin uyanmasına ve yönetmenin bunu doğru değerlendirmesine bağlıdır. Lütfen aklınızı başınıza toplayın ve her yeniye eböylesine tepku duymaktan öte, onun önünü açmaya çılışın ki, ortaya çıkacak iyi sonuçlardan siz de yararlanasımız.
aliyeaynalar 06-10-05, 12:21 Mistek karakterine gelince. Böyle bir karakterin diziye yeni bir dinamizm kattığını nasıl görmezsiniz. İlla ezik büzük, beceriksiz ve zavallı mı olmalı ki onun tarafını tutasınız. Ayrıca o karakterin dizide nasıl gelişim göstereceği, senaristlerin uyanmasına ve yönetmenin bunu doğru değerlendirmesine bağlıdır. Lütfen aklınızı başınıza toplayın ve her yeniye eböylesine tepku duymaktan öte, onun önünü açmaya çılışın ki, ortaya çıkacak iyi sonuçlardan siz de yararlanasımız.bu konuda tamamen seninle aynı düşünüyorum. Misket konusunda tamamen yanındayım.
zaten kısmetin eski tadı kalmamıştı iyki geldi misket...
kısmet dışarııı
misket içeriii
Sadece bir kişi değil, (aliyeaynalar) tüm izleyicilerin bu pencereden bakma zorunluluğu vardır. Oyunculuğun her dalı kendine özgü kurallara sahiptir. Oyuncuyu değerlendirirken bu kuralları göz önünde bulundurmak gerekir. Yazılan eleştirileri okuduğumda, içerik olarak daha çok dizinin senaristini ve yönetmenini ilgilendiren başarısızlıkların doğrudan oyuncuya yüklendiğini gözlemliyorum. Karakterin bize aykırı gelen yanlarını dizinin senaryosuna da göz atarak değerlendirmek gerekir. Eğer senarist yada senaristler karakteri öyle yazdılarsa, oyuncunun pek de kıpırdama ve kendi yorumunu katma olanağı yoktur demektir. Eğer senarist Misket karakterini öyle yazdıysa, oyuncu salt onu yansızmakla sınırlıdır. Bunun handikaplarını aşacak olan kişiyse, dizinin yönetmenidir. Oyuncuyu, (eğer bir yanlış yorumlama içindeyse) uyaracak ve yönlendirecek kişi odur. Eh Bizim Evin Halleri'nde olduğu gibi eğer dört ayrı yönetmen yönetiyor, neredeyse bir bölümün içindeki sahneleri ayrı ayrı kişiler yönetiyorsa oyuncunun hedefi tutturması giderek zorlaşır. Bence Misket karakterini oynayan oyuncu son derece elverişli bir oyunculuk üslubuna sahip, ileride çok önemli sönema filmlerinde oynayacak bir yüze sahip. Bence eleştirirken dikkatli olalım. İleride yazdıklarımızdan utanmak zorunda kalabiliriz.
aliyeaynalar 07-10-05, 19:39 misket bu bölümde rüzgara aşık oldu..
rüzgarla misket neden olmasın ?
hem misket berilden daha güzel..
yalnızca kendisine biraz bakım yapması gerekiyor.
ne biliym şehirli bayanlar gibi giyinse belki rüzgarın ilgisini çekebilir..
ben gittikçe ısınıyorum miskete...
ben misketten hiç hoslanmadim basindan beri,çok itici bence.ama tabiki misket karakterinden bahsediyorum,misketi canlandiran oyuncu gayet güzel oynuyor ki bu kadar uyuz oluyoruz.oyuncu basarılı ama karakter biraz sinir..ayrica rüzgarla misketi katiyen düsünemiyorum!!!
rüzgar bence en çok dogayla yakisiyordu ama dogada artik beyaz gelincik oldu :p bir daha dönemez herhalde diziye,berilde eh yani...
Misket bence tamamen tipini değiştirecek ve rüzgar ona aşık olacak..türk filmi gibi oldu ama neyse ;) ...
misket güzel kız aslında bolyu poslu...birde konuşmasını (şifesini) değiştirse tam olacak... :cool:
bence rüzgar ve misket olacak iş değil, misket tamam kendine baksa güzel olur falan ama rüzgara uygun değil diye düşünüyorum...
:D Arkadaslar müjdemi isterim. Neva nın bir kızı olmuş. Cok yakında Rüya yla beraber diziye dönüyorlarmış.
:D Arkadaslar müjdemi isterim. Neva nın bir kızı olmuş. Cok yakında Rüya yla beraber diziye dönüyorlarmış.
güzel bir haber. çok sevindim.
bende çok sevindim...ne yazık ki bu aşkam izleyemedim...ama gece03.00 gibi tekrarı var trt1 de uykum gelmezse izlicem..
Sevgili Bizim Evin Halleri tutkunları, Misket ve bağlı olarak Dizi' hakkındaki eleştirilerinizin sağduyuya kavuşmasına sevindim. Oyuncunun başarısıyla karakterin kimliğini birbirinden ayırmak, diziye katkıda bulunanların eşit olarak eleştirilmesini sağlar kuşkusuz. Misket ve diğer karakterler hakkındaki eleştirilerimizi senarist, yönetmen ve oyuncu kategorisinde ele almak izleyiciler olarak yapımcılara kolaylık sağlayacak, onları doğruya yönlendirecek ve bizi de duygusallıktan kurtaracaktır. sevgiler. Evet, Misket güzel kız doğrusu...
Dizinin yeni sezonuna alışmak zor oldu doğrusu ama oyuncular iyi oynayınca bir süre sonra alışılıyor.
Yenilerden özellikle Safa karakterini çok beğendim. Keşke Misket karakteri bu kadar Kısmet'i andıran özellikler taşımasaydı, ister istemez kıyaslıyorum ve de Kısmet'i arıyorum. Oysa Misket de oldukça renkli bir tip.
Kısmet'le Abdül İstanbul'a gitti denince "Aa Haluk da orada değil miydi" demiştim ama bu kadarını tahmin etmemiştim. Bir arkadaşın dediğine katılıyorum, Kısmet karakterinin zaman geçince diziye dönme olasılığı tamamen ortadan kalkmış ona üzüldüm. Yoksa Haluk'a kaçmak tam Kısmetlik birşey. Neva ve Rüya da jenerikte olduklarına göre dönecekler.
Bu arada dizideki favorim Sadık Ali karakteri, geçen bölüm mafya taklidi yaptığı bölümlerde çok eğlenmiştim. Bu sezon da karısını sarhoş ettiği ve ağzından laf almaya çalıştığı bölümlerde çok eğlendim.
Bu arada dizideki favorim Sadık Ali karakteri, geçen bölüm mafya taklidi yaptığı bölümlerde çok eğlenmiştim. Bu sezon da karısını sarhoş ettiği ve ağzından laf almaya çalıştığı bölümlerde çok eğlendim.
bende sadık ali 'yi yani aliş'î çok seviyorum çok şeker sevimli biri insan böyle bir karekteri gerçek yaşamdada görmek ister.. ;)
arkadaslar gecen gun kizilayda aksam 21.00civarinda arkadasimla gezerken birdeen yanimdan siiyah sacli,kisa boylu cook sirin bir bayan gecti..baya hos sohbett oldugu belliydii bole gulereek yanimdan gecti..biirde donup baktimki biziim evin hallerinin pembesiydii(leyla okay)birdeen durdum pardon siz o musunuz die sordum.hheyecandan adini unutmustum ve oynadiigi diizinin adini da ama o kadar sekerdii kii anlatamam...o beni anladi:))ve eevet oyum ben dedi. bendee cokk guselsiiniz cokk tatliisiniz dedim..o dacanm o senin guselliign diyereek beenii optu ve her ikk yanagimimdan makas ald..eewt o bzm ewin hallerii dizissinini pembsi leyla okay di.
arkadaslar gecen gun kizilayda aksam 21.00civarinda arkadasimla gezerken birdeen yanimdan siiyah sacli,kisa boylu cook sirin bir bayan gecti..baya hos sohbett oldugu belliydii bole gulereek yanimdan gecti..biirde donup baktimki biziim evin hallerinin pembesiydii(leyla okay)birdeen durdum pardon siz o musunuz die sordum.hheyecandan adini unutmustum ve oynadiigi diizinin adini da ama o kadar sekerdii kii anlatamam...o beni anladi:))ve eevet oyum ben dedi. bendee cokk guselsiiniz cokk tatliisiniz dedim..o dacanm o senin guselliign diyereek beenii optu ve her ikk yanagimimdan makas ald..eewt o bzm ewin hallerii dizissinini pembsi leyla okay di.
bazı oyuncular ankarada oturuyor zaten annem gormus sally ıpek ceken kızılayda GALIBA
,
sen nerden duydun bebeği olduğunu ve döneceğini.. bide arkadaşlar ben uzun zamandır seyredemiyorum ruya niye gitti..rüzgarın eski sevgilisi doğa yı başka dizide gördüm onlar neden ayrılmışlardı..
ay ne güzel ...bende çok isterdim dizinin oyuncularından birini görmeyi..ama ankara'da değilim ne yazık ki..keşke bir günlüğüne gelebilsemde sete gitsem diyorum ama imkansız...
sevgili esma_ela bir daha görürsen benden sevgilerimi iletirmisin? :p
bugünkü bölümde nemide'nin kardeş dayanışmasını elini gösterip beşkardeş'le benzeterek anlatması çok güzeldi.
Ankarada Nerde Cekildigini Ogrenilse Gidilir
Kismet Haluklami Kacti
Dizideki Neva Ya Noldu
Kısmet kendi istegi ile diziden ayrılmıs. İstanbulda yeni bir diziyle, sürpriz yapacakmış. Biraz ani ayrılınca Haluk la kactı diye bağlamak zorunda kalmışlar.
Neva da hamile oldugu icin, ingiltere ye dil egitimine gönderilmişti. Daha önce de dedigim gibi Neva ve Rüya nın çekimleri başlamış, yakında ekranlarımızda olacaklar ve özlem bitecek.
geçen gün neva şadana telefon açıp para istedi, acaba dönüş parası mı istedi diye geçirdim aklımdan belki sürpriz yaparlar yakın zamanda:)
geçen gün neva şadana telefon açıp para istedi, acaba dönüş parası mı istedi diye geçirdim aklımdan belki sürpriz yaparlar yakın zamanda:)
umarım en kısa sürede gelirler çok özledik onları ;)
neva hamile oldugu için yoktu dizide peki rüya niye yoktu? bilen var mi acaba?? :confused:
Rüya özel bir işi dolayısıyla diziye geç başlamış. Neva ve Rüyasız dizi sanki eksik kalıyor.
Antalya film festivalinde en İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülünü alan ‘O Şimdi Mahkum’ adlı filmdeki rolüyle Fadik Atasoy aldı. Fadik Atasoyun, Fincanın kızı oldugunu biliyormuydunuz.?
Rüya özel bir işi dolayısıyla diziye geç başlamış. Neva ve Rüyasız dizi sanki eksik kalıyor.
Antalya film festivalinde en İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülünü alan ‘O Şimdi Mahkum’ adlı filmdeki rolüyle Fadik Atasoy aldı. Fadik Atasoyun, Fincanın kızı oldugunu biliyormuydunuz.?
sevgili h.eren, öncelikle verdiğin özel bilgiler için sağol; gerek rüya ve nevanın dönüşü, gerek rüyanın özel bir sebeple geç başladığı, gerekse fincanın kızı hakkında bizleri bilgilendirdin, nerden buluyorsun bu bilgileri ama nerden buluyorsan tebrikler, devamını da isteriz:)
tayfun eraslan'da ( kemal ) şu an gümüş dizisinde rol almaya başladı.
ben biliyordum geçen hafta bir programa konuktu annesine çok benziyo zaten.bundan iki sene önce bizim evin halleri dizisinde annesinin gençliğini , sadık ali'ninkinide oğlu canberk uçucu canlandırmıştı...
bence rüzgar ve misket kesinlikle olmamalı.çünkü zaten misket koca kadın gibi.rüzgara göre büyük duruyo.ne kadar modernleştirmeye çalıştırsalarda bu çok saçma olur.bence rüyaya yeni bir sevgili bulmalılar.borayla ayıracaklar onu galiba.çünkü borada ortalarda yok.
Bence de Rüzgarla Misket olmaz. Misketi modernleştirlerse türk filmi gibi olur. Misketin esprisi kalmaz diye düşünüyorum. En iyisi Rüzgarın iyi bir iş bulması galiba..
aliyeaynalar 16-10-05, 09:43 dün rüyamda dizide kısmetin halukla döndüğünü görmüştüm,
yalnız haluğu oynayan oyuncu değişmişti....
haluk ile kısmet evlendiklerini söylüyorlardı.
hayırdır inşallah...
Kısmet(Ayşenil Şamlıoğlu) ATV de yeni başlayan Nefes Nefese dizisinde rol almaktadır.....
sana kesinlikle katılıyorum h.eren. zaten rüzgarı dizinin başından beri sevgilisiz yaşayamayan bir adam haline çevirdiler. birinden ayrılıyor diğerini buluyor. ancak hala rüzgara iyi bir iş ve doğru dürüst bir erkek arkadaş bulamadılar.1 tane arkadaşı var o da gökhan.zaten o da 20 bölümde bi girip çıkıyor.hatta daha da uzun bir süre sonra.bence rüzgara ya adam gibi bi iş bulsunlar yada peyaminin yanında daha da düzgün bir konuma getirsinler.ama artık aşk falan yaşatmasınlar uzunca bir süre.zaten misket olmasın.iyice türk filmine döndükten sonra dizinin de bir anlamı kalmaz.sonuç olarak farkındayız ki dizi artık 6. senesinde gerek konularından gerekse yeni oyuncularından dolayı kan kaybetmeye başladı.umarım bu forumları senaristler veya dizideki yetkili birileri okuyordur da,dizinin ileriki bölümlerinde bunları göz ardı etmiyordurlar.
Kısmet(Ayşenil Şamlıoğlu) ATV de yeni başlayan Nefes Nefese dizisinde rol almaktadır.....
eveeeettt ben de gördüm... çok çok özlemişim kısmeti izlemeyi... umarım dizi tutar da izleyebiliriz doya doya...:)
sana kesinlikle katılıyorum h.eren. zaten rüzgarı dizinin başından beri sevgilisiz yaşayamayan bir adam haline çevirdiler. birinden ayrılıyor diğerini buluyor. ancak hala rüzgara iyi bir iş ve doğru dürüst bir erkek arkadaş bulamadılar.1 tane arkadaşı var o da gökhan.zaten o da 20 bölümde bi girip çıkıyor.hatta daha da uzun bir süre sonra.bence rüzgara ya adam gibi bi iş bulsunlar yada peyaminin yanında daha da düzgün bir konuma getirsinler.ama artık aşk falan yaşatmasınlar uzunca bir süre.zaten misket olmasın.iyice türk filmine döndükten sonra dizinin de bir anlamı kalmaz.sonuç olarak farkındayız ki dizi artık 6. senesinde gerek konularından gerekse yeni oyuncularından dolayı kan kaybetmeye başladı.umarım bu forumları senaristler veya dizideki yetkili birileri okuyordur da,dizinin ileriki bölümlerinde bunları göz ardı etmiyordurlar.
Dizideki şu Misket ve Rüzgar ilişkisine neden bu kadar takıldığınızı bir türlü anlayamadım. Misket şimdiye kadar abartılı patavatsız, neredeyse olumsuz bir karakter killiğinde gösterildi. Eh, artık onun da ayaklarınınyere bastırılması, hüzünlenmesi, acı çekmesi gerek. Senaryo da onun için olmaz bir aşk serüvenine doğru yol almakta. Elbette, Rüzgar ve Misket olmayacak. Ama bu olmazlığın acısını, gariban Misket çekecek. Sizler de olmayacak aşklarınızı anımsayacak, Miskete acıyacak, onun yanında yer alacaksınız. Misketin modernleşmesi sadece kimlik değişimi aşamasına kadar ilerleyecek, (Kılık kıyafet, belki biraz da konuşma açısından) ondan ileriye geçmez, geçerse, o zaman türk filmi olur ki. bunu sizin kadar dizinin sorumluları da biliyordur,duye düşünüyorum. Ama Şu Misketi, o partalların içinden çıktıktan sonra görmeyi de çok istiyorum. Nefeslerimizi keseceğinden eminim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Dizideki şu Misket ve Rüzgar ilişkisine neden bu kadar takıldığınızı bir türlü anlayamadım. Misket şimdiye kadar abartılı patavatsız, neredeyse olumsuz bir karakter killiğinde gösterildi. Eh, artık onun da ayaklarınınyere bastırılması, hüzünlenmesi, acı çekmesi gerek. Senaryo da onun için olmaz bir aşk serüvenine doğru yol almakta. Elbette, Rüzgar ve Misket olmayacak. Ama bu olmazlığın acısını, gariban Misket çekecek. Sizler de olmayacak aşklarınızı anımsayacak, Miskete acıyacak, onun yanında yer alacaksınız. Misketin modernleşmesi sadece kimlik değişimi aşamasına kadar ilerleyecek, (Kılık kıyafet, belki biraz da konuşma açısından) ondan ileriye geçmez, geçerse, o zaman türk filmi olur ki. bunu sizin kadar dizinin sorumluları da biliyordur,duye düşünüyorum. Ama Şu Misketi, o partalların içinden çıktıktan sonra görmeyi de çok istiyorum. Nefeslerimizi keseceğinden eminim. Siz ne düşünüyorsunuz?
haklı olabilirsin misket çok güzel aslında.ama çok arabesk olur o zaman da...belki de misket in sivriliğini törpülemek için yani bu kadar abartılı karakterini yumuşatmak için kulanırlar bu durumu...sonuçta tüm alternatifler misket in şu anki abartılı ve sinir bozucu halinden iyidir...
misket karakterine alışamadık. hareket ve davranışları çok abartılı ve aşırı geliyor. biraz kendini geri plana atmalı
17 EKİM 2005 PAZARTESİ İLK 100 PROGRAM SIRALAMASI
.
.
66 DIKILITAS EFSANESI (TV FILMI) KAN7 14:31 1,3 10,7
67 HAYALLER GERCEK OLUYOR KAND 14:49 1,3 10,2
68 BIZIM EVIN HALLERI TRT1 16:24 1,3 8,2
69 GUNDEMDEN BASLIKLAR STV 19:47 1,3 3,7
70 FLASH HABER BULTENI FLAS 19:59 1,3 3,5
71 NAZLI OZTARHAN ILE GECE HABERLERI STAR 0:43 1,2 12,2
.
.
kaynak netgazete.com
kısmet nıye cıktı dızıden
pazar günü kanallari dolasirken Kismeti :) Sinem Kobalin basrolünde oynadigi bir dizide gördüm,emin degilim ama sanirim Sinem Kobalin annesi rolünde.
31 PARMAK IZI [NET] Reality Show SHOW
32 ARENA [NET] News Report KAND
33 KURSUDEN GONULLERE Religious STV
34 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI Newscast STV
35 SABAH SABAH SEDA SAYAN [NET] Daily Magazines
36 BIZIM EVIN HALLERI [NET] Serials Turkish TRT1 37 ANADOLU MAGAZIN (EKSTRA) [NET] Reality Show TGRT
38 HAYALLER GERCEK OLUYOR [NET] TV Games KAND
Ayşenil Şamlıoğlu Atv 'de Nefes Nefese dizisinde oynamaya başladı.
aynı zamanda Ayşenil Şamlıoğlu bir tiyatro yönetmenidir. İstanbul'da oturuyor olmasıda ayrılma nedenlerinden biri olabilir . işlerinin yoğunluğu nedeniyle bizim evin halleri dizisinden ayrılmak zorunda kaldı sanırım
bugünkü bölümde nemide kısmet'in resimine baktı.
misket ailesini özledi .
Bende misket'in değişeceğine eminim ve kendi ayakları üzerinde durucak.Fakat dizinin yeni yayın dönemine gidriğinden beri neden misket ön planda onu hala anlıyamadım?dizide büyük oyunculara yer verilse daha iyi olur..mesala sadık ali(ergün uçucu).O kadar sevdiğim bir karakterki ne yapsa gülüyorum..Daha sonra sally ve yeni sevgilisi çağlar..ve de nemide bu oyunları daha çok ön planda olması lazım..
dün nemidenin kısmetin resmini eline alıp gözleri yaşlı bakıp söylenmesi çok içimi burktu... ama güzel bir sahneydi...
misket rüzgar ilişkisine takılmaktan değil. konu oraya sürüklendiği için o konu hakkında fikirler paylaşıldı. zaten bence misketin bu şekilde kalması daha iyi. dizideki sivri karakterlerden biri o.diğeri safa var. son dönemde diziye giren oyuncular diziyi biraz daha komediye dönüştürmek amacıyla alındı. safa ve misket iki sivri karakter olarak dizinin dengesini sağlıyorlar.onlara karşılıklı sahneler yazılsa daha da komik olur ve bol bol güleriz. :p
Bu hafta dizinin sonlarına doğru verilen öğütler anlatılan masallar çok hoşuma gitti özellikle nemide nin iyilik üzerine anlattığı masal
aliyeaynalar 21-10-05, 15:43 yaa bugün çok komikti annemle izledik gülmekden öldük yaa :)
herkes birbirini yanlış anladı, füsun şadan vurmadı ben kapıya vurdum diyişine rikkatgil inanmadı ve rikkat şadanı çağırdı rikkatde inanmadı
hiç olurmu yaa dedi gidip kafasını kapıyı çarptı :)
onun yüzüde füsun gibi oldu
bu seferde pembe geldi dediki
şadan abi rikkatidemi vurdun :)))
ismet'in durumu çok komikti. " öfkeyle kalkan zararla oturur" atasözünü nemide çok güzel ifade etti bölüm sonunda.
misket'e alışamadık hala
yaa bugün çok komikti annemle izledik gülmekden öldük yaa :)
herkes birbirini yanlış anladı, füsun şadan vurmadı ben kapıya vurdum diyişine rikkatgil inanmadı ve rikkat şadanı çağırdı rikkatde inanmadı
hiç olurmu yaa dedi gidip kafasını kapıyı çarptı :)
onun yüzüde füsun gibi oldu
bu seferde pembe geldi dediki
şadan abi rikkatidemi vurdun :)))
aliyeaynalar çok teşekkürler bugün izleyemedim diziyi kısaca özet geçmişin izlemiş gibi oldum.. ;)
aliyeaynalar 21-10-05, 17:30 müge mutlaka izle en güzel Bölümünü kaçırmışsın
trt int varsa bi ara izle bu bölümünü..
gayet kaliteli bi dizi..vaktim oldukça izliyorum.
müge mutlaka izle en güzel Bölümünü kaçırmışsın
trt int varsa bi ara izle bu bölümünü..
bugün izlediğimde füsun'ûn gözü neden mor dedim gerçek sandım çünkü kimse bir şey demiyor konusu geçmiyor ama sonra aliyeaynalar senin yazdığın özet geldi aklıma biraz da annem anlattı konuyu toparladım...meğer se bir bölüm kaçırmak insana neler kaybettiriyor..
arkadaşlar bu dizinin en koyu fanatiklerindenim.4yıldır dizinin en fazla 20 bölümünü izleyemedim.bu dizinin yayın saatine yetişebilmek için turnikelerde sıra beklememek için ogs'den kaçak giriş bile yaptım ve Ankara'ya karşı bir hayranlıkn oluştu ve senede 2 kez Ankara'ya gezmeye gittim.Dizideki bütün karakterleri çok seviyorum ve dizinin birkaç sene daha devam etmesini umuyorum.
Bazen bende Ankara'ya gitmek istiyorum..acaba gidersem yüzde kaç onları görürüm diye düşünüyorum?
:D kimleri görmek istediğine bağlı biraz. çünkü hepsi farklı yerlerde geziyorlar. :cool: :p
:D kimleri görmek istediğine bağlı biraz. çünkü hepsi farklı yerlerde geziyorlar. :cool:
:D kimleri görmek istediğine bağlı biraz. çünkü hepsi farklı yerlerde geziyorlar. :cool:
Hımmm özellikle saliyi(ipek çeken),nemide'yi(beyhan saran),ve de sadık ali'yi (ergün uçucu)görmek istiyorum...bana öm atarsan sevinirim..
bu gün kü bölüm çok güzeldi,füsun'un kapı takıntısı,rikkat'ın pasta heyecanı ,peyaminin yeşil kapı getirmesine çok güldüm.. ;)
Ben birşeyler kaçırdım galiba. Şadan gerçekten simit mi satıyor?
Ben birşeyler kaçırdım galiba. Şadan gerçekten simit mi satıyor?
Hayır simit satmıyor..sadece bir gün parkta otururken bankta yanındaki simitçi bankaya gitmek için şadan'a rica etti bir yarım saat tezgahıma bakarmısın dedi..şadan'da onu kırmadı o sıradada sakız hanım ve füsun onu gördü gidip yanına soracakları yerde telefon etti şadan'da kendisini iş yerinde söyledi halbuki onu görüyorlardı .böylece konu büyüdü.füsun ve sakız hanım onu simit satıyorlar sandı...
TRT herhalde ratinglere bakmıyor.Dizi saat 18.20'ye alınınca ilk 30 a girdi.TRT'nin başka hiçbir programı ilk 30'a giremedi.Ama trt yetkilileri diziyi önümüzdeki hafta yayın saatini tekrar 17.00'A ALMIŞ.dİZİYLE bu kadar oynanmaz.Yetkililerin ne yapmak istediklerini anlayamadım. :mad:
Bence sabrımızı deniyorlar.
aaa dizi saatinin değistiğini şimdi sizden duydum... ama çok saçma hakikaten... zaten kaç senede sayısız kere değistirdiler saatini bizi de şaşkına çevirdiler... tam artık ramazan da biter 18.15-18.30 gibi başlar oturur diye düşünürken 17.00 a alınmasına anlam veremedim... hayır okullarımız var işe gidenler var, izlenmeyecek doğru dürüst o olacak... yazık ama...
slm arkadaşlar
gözümüz aydın rüya ve neva döndüler.hemde çok güzel bi giriş yaptılar.öyle sıradan bi dönüşleri olmadı.özlemiştim onları:)
iyi bayramlar arkadaşlar. Bence de çok güzel bir giriş oldu.ben bugün Şadan'ın ısrarla kızları telefonla aramaya çalışması ve telefonu kızların açmamasından dolayı geleceklerini tahmin ettim.Kızların gelmesiyle dizi daha çok renkli olacak. :p TRT inşallah yanlışından döner ve dizimizin yayın saatini tekrar 18.20'ye alır. :confused:
yaaaaa inanmıyorum...:(((
sezonun başından beri nevayla rüyanın dönüşünü görmeyi bekliyordum ama bugün izleyemedim...
lütfen anlatır mısınız ne oldu????
valla bu saat değişikliğinden diziyi takip edemez oldum doğru dürüst. Tesadüf bayramın ilk gününde görebildim ama bundan sonra ne zaman olur allah bilir
saatiyle bu kadar çok oynanan başka bir dizi var mıdır acaba?
aliyeaynalar 04-11-05, 08:07 rüya ile neva çok güzelleşmişler
hele neva, bayağada kilo vermiş doğumdan sonra.
neva ile safa,düşünmek bile istemiyorum.
neva çok değişmiş, yeni neva'yı beğenmedim.
misket rüzgar cephesinde misket tarafından kıskanma durumları başladı.
neva ve rüyanin geri gelmesine acayip sevindim :p
oley :D
ben de her ne kadar nevanın değişmiş karakterini pek beğenmesem de onları izlemeyi özlemişim:)
ayy evet neva ve safa olmaz, misket ve rüzgar hiç olmaz zaten...
bu arada bora ve beril uzun zamandır yok, haberi olan var mı??? onlar da mı çıktı acaba diziden???
neva'nın kemal'i hemen unutmuş ve can diye birisiyle arkadaşlık yaptığını ögrenmiş buluyoruz . ne güzelde ingilizce konuşuyordu. i miss you
merhaba BEH fanatikleri..
bugün malesef izleyemedim ama üzülmüyorum saat 01:00 de trt-int te tekrarı var oradan izlicem.trt-int genelde beş on bölüm önceki bölümleri veriyordu o saatte ama bayram diye bu akşamki bölümü verecekler..
neva ve rüya gelince dün çok sevindim,ama şaç renklerini beğenmedim..
neyse bakalım neler olacak iler ki bölümlerde
neva nın gıttıgını bılıyorum ama ruya nıye gıttıydı
neva nın gıttıgını bılıyorum ama ruya nıye gıttıydı
Rüya da ingilizce eğitimi almaya londra ya gitmişti..
ben de her ne kadar nevanın değişmiş karakterini pek beğenmesem de onları izlemeyi özlemişim:)
ayy evet neva ve safa olmaz, misket ve rüzgar hiç olmaz zaten...
bu arada bora ve beril uzun zamandır yok, haberi olan var mı??? onlar da mı çıktı acaba diziden???
Bora diziden çıkmış. Neden bilmiyorum. Ama Beril'le Rüzgar ayrıldılar. Sanırım o yüzden çıktı diziden.
aliyeaynalar 06-11-05, 20:14 geçen tiyatroya gittiğimde çıkışta borayı canlandıran oyuncuyu gördüm,
tvdekinden daha yakışıklı sakalda uzatmış
sanırım akün sahnesinde tiyatro oyunu olduğu için diziden ayrıldı..
1- Abdül'ün pembe'ye beyaz bacı diye hitap etmesi. artık karar versinler değilmi beyaz bacı mı yoksa pembe mi( bir kaç kez daha yapmışlardı )
2- Safa'nın kahveci güzeli tiplemesine girmesi çok güzeldi.
3- Rüya ile Bora ne zaman ayrıldılar
4- Rüya ile Neva aynı kişiye aşık olmuşlar. adamın adı Jonathan. Rüya bunalıma girdi.
5- misket cephesinde Rüzgar'a olan ilgi artarak devam ediyor. misket, Rüya ile Rüzgar'ın oturduğu parkı hemen buldu,
6. misket rüya ile rüzgar arasında geçen konuşmayı yanlış anladı. evdeki olacakları şimdiden sabırsızlıkla beklyorum.
COK GUZEL BI BOLUMDU ÖZELLIKLE misket rüya ile rüzgar arasında geçen konuşmayı yanlış anladI Burası cok komıktı
galiba mısket ruzgara asık
bıde sadan ısten cıkmıs galıba
senelrdir Bizim Evin Halleri'ni oynatmaktan bıkmadılar mı çok merak ediyorum açıkcası!! Çünkü dizi senelerdir baydı,zaten sürekli saatini değiştiriyorlar gazatelerde hiçbir reyting sıralamasına giremiyorrr. Dizinin başı güzeldi beğeniliyordu ama artık saçmaladılar galiba 4. senesi bence yayından kaldırılmalı
Bence de dizi bugün harikaydı.Bakalım Misket'in yalnış anlaması nelere yol açacak?Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.Dizi senaristleri herhalde üzerlerinde ki tatil rehavetini attılar.Dizi eski tadına bu aralar ulaştı.TRT 'de hatasından döner ve umarım dizinin yayın saatini 18.20'ye alır. :rolleyes:
yayın saati kaça alındı ya ben dün kaçırdım eski saatinde vermediler.sinir oldum ya kaçta yayınlanıyor biri bana söyleyebilirmi?
aliyeaynalar 08-11-05, 10:30 yani allahtan çicek taksinin tbmm sebebiyle vermiyor trt gapda
çiçek takside olsaydı eğer saat 16.30 da başlayacağı için
sevdiğim iki dizi aynı saatde başlamış olcaktı...
allahaşkına 18.30a alsınlar.
sally, çağlar konusunda büyük hayalkırıklığı yaşayacak
sally nin sevgilisi sahte doktormuş yazık oldu salliye
izlemez olurmuyuz çok tatlılar fincan hala ya bayılıyorum bide ismetle saysay nasıl birleşecekler diye az beklemedim tam bi aile ..büyükler özellikle her şeye karışıyolar ya aynı bizimkileri görüyorum...
aaa inanmıyorum yaaa bugün izleyemedim... demek çağlar doktor değilmiş... peki nasıl anlaşıldı?
safa'nın Neva'ya yazdığı mektubu Sakız buldu. mektubun kendine yazıldığını zannetti
bu diziyi annem izler asla bir bolumunu bile kacirmaz..
annem bizim evin hallerine baktigi icin.. hehe bende mecburen bakmaliyim..
ama fena dizi diil
safa'nın Neva'ya yazdığı mektubu Sakız buldu. mektubun kendine yazıldığını zannetti
Evet ya çok komikti sonunda öğrendi gerçeği şok oldu..birde rüya için ortalığın kızızması çok komikti bugün ;)
ya evet çok komikti ya şu miskete sinir oluyorum ya herşeyi bilip bilmeden konuşup ortalığı karıştırıyor bu arada gerçekten öyle bir şey varmı ya rüya meselesinde
hayır canım misket konuşulanların yarısını duydu
Neva ile Jonathan hakkıma tecavüz ettiler dedi o son kısmı duydu
ortalık da birbirine girdi doğal olarak, bugün jinekologda geçek ortaya çıktı ama Rüya doğal olarak annesine çok kızdı doktorla konuşmasını duyunca
bugün'ün kahramanı sakız hanımdı. gençlik yıllarına döndü sakız hanım
bu akşam izleyemedim ne yazık ki..trt-int ten telafi ederim artık ;)
:rolleyes: ismet sanırım hamile!yarın seyredersek anlayacağız.Sadık neden bayılmış olabilir?
aliyeaynalar 11-11-05, 14:32 arkadaşlar dizinin yeni bölümünün tekrarı geceleyin 01.20 trt intdemi yayınlanıyor
Rüya evi terketti, Nemide'nin evine gitti, misket'le yüzleşti, ismet hamile olduğunu öğrendi, ismet müjdeli haberi vermek üzereyken sayhan ayrılmak istediğini söyledi.
arkadaşlar dizinin yeni bölümünün tekrarı geceleyin 01.20 trt intdemi yayınlanıyor
evet aliyeaynalar ama yeni bölümü değil iki bölüm önceki bölümler mesala bugün kü bölümün tekrarını haftaya salı gösterecekler ben yine izleyemedim bu akşam salıyı bekliyorum.. ;)
[COLOR=Black]madem 5 seneyi aşkın izlenen bir dizi.herkesin mutlaka oyuncuların rolleri ve oyunları hakkında bir takım düşünceleri vardır mutlaka. O zaman;;;;
arkadaşlar sizce bizim evin hallerinde iyi oyuncular ve iyi oynayamayanlar :)diye bir ayrım yapsak,bu kategorilere kimleri sokarsınız???
bence iyi oyuncular mehmet atay(peyami),burak demir(rüzgar),ergun uçucu(sadık ali),safa ve meral niron(sakız)
iyi oynayamayanlar ise misket,füsun,neva
bu kategori için yorum yapmam . orada çok değerli tiyatro oyuncuları var.
neva'yı bu oyuncular arasında değerlendirmek çok hatalı.dizinin çoğu oyuncusu devlet tiyatrosu sanatçısıdır.bazılarıda özel tiyatrolarda oynayan oyunculardır.
bu oyuncuların oyunculuk kariyerlerine bakarak neva'yı bu oyuncularla karşılaştırmayı doğru bulmuyorum.
Fakat neva ( Emine A.Yılmaz ) çok güzel sesi olan bir kişi. Trt'de Türk sanat müziği programlarında görmüşsünüzdür
bende ayrım yapamam hepsinin yeri farklı rolleri farklı ve hepside kendi rollerinde başarılı..
ayrım yaptığınız zaman ayıp olmuyor ki arkadaşlar. ayrıca dizide devlet tiyatrosu sanatçısı olmayan sadece neva değil ki. olmayıp da çok başarılı isimler var.sesine bişey diyemem.oyunculuk konusunda tartışıyoruz.
Ben de Bizim evin halleri dizisini çok severek izliyorum. ben o dizide en çok sayhan ve İsmet'i seviyorum. Son bölümde Sayhan İsmet'e ayrılmak istediğini iletti. Umarım böyle bir şey yapmazlar. O diziyi ben gülmek için seyrediyorum.
O yüzden böyle bir şey olursa diziyi daha seyretmem.
dizide sadece devlet tiyatrosu oyuncuların oynamadığını, özel tiyatrolarda oynayan oyuncuların olduğunuda belirtmiştim.
neva sadece bir örnektir.
neva'nın sesi sadece bir ayrıntı idi.
ya bu akşam yine süperdi ama ismete üzüldüm ya neden böyle oldu sanki ama sayhana bir şans verse söylese ahmile olduğunu rüya anladı misketin üzgara aşık olduğunu
ayrım yaptığınız zaman ayıp olmuyor ki arkadaşlar. ayrıca dizide devlet tiyatrosu sanatçısı olmayan sadece neva değil ki. olmayıp da çok başarılı isimler var.sesine bişey diyemem.oyunculuk konusunda tartışıyoruz.
Tamam o zaman ben ergun uçucu'nun rolünü çok beğeniyorum çok başarlı bir tiyatro oyuncusu..miskete eskiden kızıyordum şimdi sempatik buluyorum..sali,ismet in arkadaşlıklarına bayılıyoum..şimdilik bu kadar
bence de sadık ali rolüyle ergün uçucu süper... onun dışında sally-ismet, nemide-fincan ve de rikkati çok beğeniyorum... misketi hala sevemedim ben...
oyuncular arasında ayrıımyapmak benim için çok zor gerçekten. düşüncelerinize saygı duyuyorum ama bence misket karakterini de, neva karakterini de, füsun karakterini de canlandıran oyuncuakr başarılı. misketi beğenmeyenler bir düşünsün bakalım; misket karakteri mi size itici gelen yoksa oyuncunun rolb yeteneğimi? bence tümü de başarılı. sadece bazı karakterlerin daha baskın ve ilginç özellekleri var diye onları daha fazla beğeniyoruz. ama ben başarız da göremiyorum bu filmde...
bu arada ben ptesi göremedim. neler oldu acaba...
Ben dün akşam seyredemedim. neler olduğunu anlatabilir misiniz?
ismet hamile sanırım basını ızlemedım ama soyleme falan dedydı
ismet sanırım hamıle heralde soyleme falan dıyordu basını ızlemedım ama
aliyeaynalar 15-11-05, 08:38 arkadaşlar dizinin neden erken başladığını çözdüm
hani saatler bir saat geriye alındı yaa
yani hava çabuk kararıyor yaa
o yüzden erken saate aldılar.
yani diziyi hava yavaş yavaş kararırken gösteriyor.
artık saatler ileri alındıktan sonra 19.00 da başlar
çözdüm seni trt...
ya üzüldüm ismete yaaaa bence rikkat söylesin sayhana hamile o9lduğunu
Bence de dizide ki tüm oyuncular mükemmel.Hepsi de ailemizden birisi gibi oldu.Ben bu dizi de sırıtan hiçbir oyuncu olduğunu zannetmiyorum.İnanın cuma dan sonra pazartesi gününün gelmesini iple çekiyorum. :D
valla bu diziye su safa anormal canlilik getirdi, her bolumde oluyorum gulmekten.
Eskiden fazla izlemezdim, onun yuzunden muptelasi oldum..
abisi ile safa cok komik ve zit karakterler ikiside beni cok gulduruyor
dün izleyemedim ne oldu acaba biri bilgi verse
zamanında rüzgarın kız arkadaşı rolünde sezin akbaşoğulları(beyaz gelincek-ceren) de rol almıştı bu dizide.
Dalyan'ın annesi Afranur geldi. Misket ile iyi kaynaştılar. İsmet , Duriye'nin parkta çocuklara bakarken söylediği sözlerden sonra ismet kararından vazgecti. Abdül Pembe'ye beyaz bacı demeye devam ediyor.
:D
36 SABAH SABAH SEDA SAYAN [NET] Daily Magazines KAND
37 BIZIM EVIN HALLERI [NET] Serials Turkish TRT1 16:56
38 TRT ANA HABER BULTENI Newscast TRT1 19:00
zamanında rüzgarın kız arkadaşı rolünde sezin akbaşoğulları(beyaz gelincek-ceren) de rol almıştı bu dizide.
aaaaaaaaa evt yaaaaa doğa rolunde :D
bir dakika sok geciriom.bu dizi daha bitmedi mi :confused:
Dalyan'ın annesi Afranur geldi. Misket ile iyi kaynaştılar. İsmet , Duriye'nin parkta çocuklara bakarken söylediği sözlerden sonra ismet kararından vazgecti. Abdül Pembe'ye beyaz bacı demeye devam ediyor.
yandı duriye hemde çok kötü bir şekilde..
afranur hanımda mübarrek yasemin yalçının sühari tiplemesi vardı aynı ona benziyor :D
arkadaşlar dizinin neden erken başladığını çözdüm
hani saatler bir saat geriye alındı yaa
yani hava çabuk kararıyor yaa
o yüzden erken saate aldılar.
yani diziyi hava yavaş yavaş kararırken gösteriyor.
artık saatler ileri alındıktan sonra 19.00 da başlar
çözdüm seni trt...
:) :) :) :)
Afranur , Misket'i Dalyan için düşünmeye başladı. Duriye dediğin gibi yandı.
|