Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 6)

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

Müge
11-07-07, 20:31
b) Ördek:İsmet
c) Aslan:Peyami çünkü soy adı Aslan :img-heh:
d) Kuzu:Misket bunca şeylerden hiç sesini çıkarmadağı için..
i) TilkiSafa her şeyden anında haberi olduğu için
j) Ceylan: tabi ki Ceylan çüşşşş diyen Ceylan
l) ArıSakız hanım sürekli söylediği sözlerle insanları soktuğu için..
n) Yengeç
o) Muhabbet kuşu İsmet ve Sayhan ama İsmet çok dişli kuş..

onur29
11-07-07, 20:33
Müge tahminler fena değil yaklaşmışsında. Ama sendende bi şık bekliyorum. En sevdiğin hayvanı ayzarsan bende hangi karaktere yakın olduğunu yazıcam

kutbettin
11-07-07, 20:33
b) Ördek:İsmet
c) Aslan:Peyami çünkü soy adı Aslan :img-heh:
d) Kuzu:Misket bunca şeylerden hiç sesini çıkarmadağı için..
i) TilkiSafa her şeyden anında haberi olduğu için
j) Ceylan: tabi ki Ceylan çüşşşş diyen Ceylan
l) ArıSakız hanım sürekli söylediği sözlerle insanları soktuğu için..
n) Yengeç
o) Muhabbet kuşu İsmet ve Sayhan ama İsmet çok dişli kuş..

Ceylan Misket de olabilir göz yapısı bakımından.

Aslan Peyami olsun yaa soyadına göreyse ::img-hyste :img-hyste

Yengeç kim olabilir benim de bir fikrim yok ama:img-hyste :img-hyste

zarpandit34
11-07-07, 20:34
Ben o zaman forumla iligili biraz itiraf.com yapacağım sizlerde katılın..
-Foruma karşı şöyle bir önyargım vardı başından beri, herkes Rüzgar ve Misket ekseninde değerlendiriyor olayları, bazen yanıldığımı düşündüm bazen emin oldum.Ama son zamanlarda yorumlar daha objektif oldu.
-Forumda Müge dışında dalaşmadığım bir allahın kulu yoktur.Herkesle en az birkere tartışmışımdır..:img-hyste
-Forumda ilk Mügeyi tanıdım.Ena'ya,Aycha'ya ve Zera'ya alıntıladığım ilk mesajları ve tartışmaları çok net hatırlıyorum.

kutbettin
11-07-07, 20:38
-Foruma karşı şöyle bir önyargım vardı başından beri, herkes Rüzgar ve Misket ekseninde değerlendiriyor olayları, bazen yanıldığımı düşündüm bazen emin oldum.Ama son zamanlarda yorumlar daha objektif oldu.
-Forumda Müge dışında dalaşmadığım bir allahın kulu yoktur.Herkesle en az birkere tartışmışımdır..:img-hyste
-Forumda ilk Mügeyi tanıdım.Ena'ya,Aycha'ya ve Zera'ya alıntıldığım ilk mesajları ve tartışmaları çok net hatırlıyorum.

-Bana forumda ilk cevap yazan Müge'ydi, Rikkatle ilgili bir konuydu
- Başlangıçta Şeydaya fitil olanlardım, forumdaki mesajları okuduktan sonra objektif bakmayı başarabildiğimi düşünüyorum, ee sonuç da ortada zaten.
- Şeyda ölsün diyenlere, olaylara hep Rüzgar ekseninden bakanlara,, alıntıladığı mesajla alakasız şeyler yazanlara, anlamsız cümlelerle beynimi bulandıranlara, herşeyi anladığını düşünüp ahkam kesenlere sinir olurum forumda.
- Forumdan ilk edindiğim arkadaş Ena, Elif Şafak okuduğuma şükretmemi sağlıyor.
-Renee, Şeykit ve Zarpandit mesajlarında acaip eğlenirken, Sihir, Ena, Yessi mesajları beni hep düşündürenlerden oldu.
-Forumda kimseyle tartışmadım sanırım ama bazen kendimi zor tutuyorum.

shake_it
11-07-07, 20:38
-Forumda ilk Mügeyi tanıdım.Ena'ya,Aycha'ya ve Zera'ya alıntıldığım ilk mesajları ve tartışmaları çok net hatırlıyorum.

ihi ihi.. az yimedik birbirimiziiiii... :img-hyste :img-hyste

bende ilk geldiğim günleri hatırlıyorum da.. yabancılık çekmedimdi yani hiç... ben sevgi sözcüklerini sık kullanmayı çok severim.. o yuzden çok kez harikasınız yaşayınn, müthişsiniz gibi laflar kullandım çoğu kez.. amma yalaklıktan değildi yani..

bende mügenin ortağğım lafını yanlış anlamasını hatırlıyorum çok net.. hem kendi bizi eftalyagulle ortak yaptı, hemde hatırlayamadı biz ne zaman ortal olduk kız dedi. :img-hyste:img-hyste

amma velhasıl kelam güzel forum bizimkisi.. herkeş yorumunu yapar... hemen düzeyli bir tartışma başlar yani..

ayrıca senaryo yazma becerisi de kazandım artık aç kalmam..:img-hyste:img-hyste beh senaristlerinden daha iyi yazıyorum yani.. (son 10 ayki senaryolar baabından)

Müge
11-07-07, 20:39
Müge tahminler fena değil yaklaşmışsında. Ama sendende bi şık bekliyorum. En sevdiğin hayvanı ayzarsan bende hangi karaktere yakın olduğunu yazıcam

En sevdiğim hayvan muhabbet kuşu canım..Ben de iki tane varda ..:) bekliyorum karakter seçimini :img-wink:

Ceylan Misket de olabilir göz yapısı bakımından.

Aslan Peyami olsun yaa soyadına göreyse ::img-hyste :img-hyste

Yengeç kim olabilir benim de bir fikrim yok ama:img-hyste :img-hyste

Evet olabilir canım aklıma gelmedi yazarken..Ama kuzulukta ona yakışıyor kuzu kuzu me…Kınalı kuzum yapma seni seviyorum …:love04:

Evet Peyami Aslan soyadından dolayı ama aslında Şadan’a daha uygundu höt höt Şadan ..:fighting2

Yengeçte Rikkat olsun bari nedeni yok ama içimden geldi…:img-heh:

onur29
11-07-07, 20:41
Müge ve Zarpandit sizinkileri de not ettim. Birazdan açıklıyorum. Hala yzamayanlar varsa acele etsinler.

Bu arada Muhabbet kuşuna yazamıyorum kontenjan doldu. :D:D:D

pinarsayü85
11-07-07, 20:42
safa:90(çok büyük gelişme gösterdi,çok takdir ettim kendisini,belki de en olumlu gelişmeyi o gösterdi,100 de verirdim ama aradaki üçkağıtlardan kaybetti gene)

peyami:95(eh haketti,yorumsuz,kişiler değil olaylar meselesi,ama şu koltuk biraz işi bozdu)

şadan:20(çok hatalar yaptı, freddylik yapması da artık son darbe oldu)

sakız:85 (kızının gözünü açtı,ama o da paranın kurbanı oldu başlarda biraz)

füsun:85(zenginlik bozdu onu hani şu hizmetçi olayları,ama son kararı iyiydi)

rüzgar:10(ne yapayım ya herşey ofsayt)

misket:60(biraz cesaret ya!)

rikkat:30(herşeyi mahfettin,bu puan da kadın haklarını savunduğu için)

ipek:95(çok iyi insan,bir örneği varsa ben isterim,ama tek hatası oldu:biraz sabır gerekliydi,belki belki de...)

sally:30( sene başındaki hali neydi ya öyle,bi de şu bağırmalar,hata ettin kızım,kısmeti teptin gül gibi...)

sayhan:85(o da mantıklı şahsiyetlerden ,ama çok iyiniyetli hiç ismetin uyarılara kulak vermiyor,mesela şu ceylan olayında..)

şimdilik aklımdakiler bunlar hocam...

zarpandit34
11-07-07, 20:43
uyuyanı uyandırmak gibi olmasın ama benle hiç tartışmadın Qankammmm :img-hyste:img-hyste :img-hyste

Qankamm seninle Şeyda konusunda atışmıştık...:img-wink: Devam ediyorum;
-Misket hakkında gerçek fikrimi söylemek 2-3 ayımı aldı.
-Rüzgar ve Misketin kavuşmasını istemediğimi de korkarak söyledim.

gizmo771
11-07-07, 20:45
Bende forumla ilgili birkaç şy yazmak istedim şimdi:) Geldiğimde herkezin arasında bi akrabalık olduğunu filan sanmıştım sanki herkez normalden tanışıyo gibiydi valla sıcak bi ortamdı yani:) İlk başlarda bende cephelerden olaylara bakarken objektif bakmayı bu forumda öğrendim artı yönü bu forumun (zaten hiç eksisini görmedimde:)) Bide tabikide yorumlar her zaman eğlenceliydi foruma girince dert kalmıyor diyebilirim.) Burda olduğumdan mutluyum ama forumun çömezi olduğumu düşünüyorum açıkçası hem geliş tarihi hemde yaş açısından:D

semaaa
11-07-07, 20:46
Qankamm seninle Şeyda konusunda atışmıştık...:img-wink: Devam ediyorum;
-Misket hakkında gerçek fikrimi söylemek 2-3 ayımı aldı.
-Rüzgar ve Misketin kavuşmasını istemediğimi de korkarak söyledim.

şimdi gene tartışmayalım ama biz neden şeyda için kavga etmişizki yaw valla hatırlamıyorum...

bu arada eftalya yok ama bizde ona ufaktan bi kötülük yapıyoz 2 saattir nerden baksanız 20-25 sayfa yazdık ve gelince bunları okuyacak forumda ne olmuş diye...
ya eftalya kaçırdığın çokkk şey var :img-yes: :img-yes:

zarpandit34
11-07-07, 20:47
ihi ihi.. az yimedik birbirimiziiiii... :img-hyste :img-hyste

bende ilk geldiğim günleri hatırlıyorum da.. yabancılık çekmedimdi yani hiç... ben sevgi sözcüklerini sık kullanmayı çok severim.. o yuzden çok kez harikasınız yaşayınn, müthişsiniz gibi laflar kullandım çoğu kez.. amma yalaklıktan değildi yani..

bende mügenin ortağğım lafını yanlış anlamasını hatırlıyorum çok net.. hem kendi bizi eftalyagulle ortak yaptı, hemde hatırlayamadı biz ne zaman ortal olduk kız dedi. :img-hyste:img-hyste

amma velhasıl kelam güzel forum bizimkisi.. herkeş yorumunu yapar... hemen düzeyli bir tartışma başlar yani..

ayrıca senaryo yazma becerisi de kazandım artık aç kalmam..:img-hyste:img-hyste beh senaristlerinden daha iyi yazıyorum yani.. (son 10 ayki senaryolar baabından)

Sana ilk olarak o gördüklerin Rüzgar-Misket-Şeyda değil..Deniz-Berfu-Cantuğ demiştim, çok net hatırlıyorum..
Aycha ile başta Şeyda konusunda atışmıştık..
Ena'nın bana yazdığı ilk mesajı yanlış anlamıştım.Ya varya çok net hatırlıyorum herşeyi..

onur29
11-07-07, 20:47
Eveeeet açıklıyorum

Buyrun

PİNARSAYÜ85, SEMAA, MÜGE (İSMET)
Muhabbet kuşu: (İsmet) Hem geveze hemde çok iyi bir dinleyici yani dost olduğu için

SHAKE İT (ABDÜL)
Arı: (Abdül) Çalışkan olduğu için

GİZMO771 (PEYAMİ)
Kaplumbağa (Peyami) Çok sakin ve yavaş tavırlarından dolayı. Ve tabiki bütün gün evinden çıkmamasının da payı var.

KUTBETTİN, ZARPANDİT (RİKKAT)
Aslan: (Rikkat) Ailede her zaman onun istediği olsun istediği için. Lider ruhlu olduğundan dolayı

Birazdan tüm seçenekleri ekliycem

gizmo771
11-07-07, 20:49
Eveeeet açıklıyorum

Buyrun

PİNARSAYÜ85, SEMAA, MÜGE (İSMET)
Muhabbet kuşu: (İsmet) Hem geveze hemde çok iyi bir dinleyici yani dost olduğu için

SHAKE İT (ABDÜL)

GİZMO771 (PEYAMİ)
Kaplumbağa (Peyami) Çok sakin ve yavaş tavırlarından dolayı. Ve tabiki bütün gün evinden çıkmamasının da payı var.

KUTBETTİN, ZARPANDİT (RİKKAT)
Aslan: (Rikkat) Ailede her zaman onun istediği olsun istediği için. Lider ruhlu olduğundan dolayı

Birazdan tüm seçenekleri ekliycem

Wayy güzelmiş peyami olduk ben mıymıy olunca rüzgar yada şeyda çıkmaısndan korkmştum walla:) Sloganım " Koltuğum olmadan asla!":)

kutbettin
11-07-07, 20:50
Sana ilk olarak o gördüklerin Rüzgar-Misket-Şeyda değil..Deniz-Berfu-Cantuğ demiştim, çok net hatırlıyorum..
Ena'nın bana yazdığı ilk mesajı yanlış anlamıştım.Ya varya çok net hatırlıyorum herşeyi..

O mesajlardan sonra doğru yolu bulmuş bir Ayça var karşınızda:img-hyste :img-hyste İyi oldu o tartışmalar beni geliştirdi :img-hyste

Bu arada Rikkat çıkmışız bi Hocam, iyidir yine Şadan'a göre, ne dersin:img-hyste

shake_it
11-07-07, 20:52

anaa bak ben bunu unutmuştum.. kız saadet'im in avatarından sanane.. ne kaf sokuyon bana bakıyım sen... :img-hyste:img-hyste

amma bende feci sinirlendim bazen forumda.. hatta belli de ettim... maydonoz kişiliğimden dolayı her tartışmaya atladım.. bazen çekil aradan gibi tepkilerle karşılaştım.. ihi çok komikti.. :img-hyste

ay son konuşma gibi oluyo ama ne sonu yok yani öyle bişey.. behi izlemesemde burdan ayrılmam ben...

bu arada abdül olmuşum çok komik.. :img-hyste

semaaa
11-07-07, 20:52
SHAKE İT (ABDÜL)

yok ben inanmıyorum burda bi yanlışlık var şıklarda bi tanede ağustos böceği olsaydı o kesin zeraa olurdu. okulda sınavlar geldi yattı uyudu, kpss sınavı oldu çalışmadı gezdi durdu... şimdi bana burda onun arılığını kimse yutturamaz itiraz ediyorumm :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

zarpandit34
11-07-07, 20:55
O mesajlardan sonra doğru yolu bulmuş bir Ayça var karşınızda:img-hyste :img-hyste İyi oldu o tartışmalar beni geliştirdi :img-hyste

Bu arada Rikkat çıkmışız bi Hocam, iyidir yine Şadan'a göre, ne dersin:img-hyste

Evet ya ben severim Rikkati..Biz burçtaşız galiba Aycha..Eftalya haklı Aslanlar sarmış burayı..:img-hyste Bu arada Onur çok teşekkürler..:good:
Tartışmak güzeldir evet.Ama Forumdaki bazı tartışmaların içine girdiğimden pişmanlık duyduğum çoktur.Özellikle karşındaki seni okumuyor,anlamıyor ve tarafsız bakımıyorsa..
Zera seni ilk geldiğinde pek sevmemiştim...:img-hyste Ama şimdi gerçekten çok seviyorum..(Bkz:İlan-ı Aşk..:img-hyste )

shake_it
11-07-07, 20:57
Evet ya ben severim Rikkati..Biz burçtaşız galiba Aycha..Eftalya haklı Aslanlar sarmış burayı..:img-hyste Bu arada Onur çok teşekkürler..:good:
Tartışmak güzeldir evet.Ama Forumdaki bazı tartışmaların içine girdiğimden pişmanlık duyduğum çoktur.Özellikle karşındaki seni okumuyor,anlamıyor ve tarafsız bakımıyorsa..
Zera seni ilk geldiğinde pek sevmemiştim...:img-hyste Ama şimdi gerçekten çok seviyorum..(Bkz:İlan-ı Aşk..:img-hyste )

valla bu pek ilanı aşk olmamış.. gıcık seni.. ondan düşük düşük notlar veriyodun yanii.. gıcccııkkk...

bende seni sevmemiştim varrr mıııı!! töbeeee...

şaka bir tarafa itiraf ediyorum ben en çok mügeyi sevmiştim foruma geldiğimde.. en sıcak karşılamayı ondan görmüştüm çünküüüü... beni deniz arcak a benzetmişti tarz olrak. neşeli olmamı yani.. :img-hyste:img-hyste

Müge
11-07-07, 20:58
Zarpa gel dalaşalım istersen troest konuda ne olsun sen karar ver..troest Burhan abinin kızınca söyledi lafı hatırla hani dağtırım diyor sonunda...:)

Neyse ben bir meleğim aslında :img-angel

Shake_it hatırlıyorum dediğin şeyi sizi ben ortak yapmıştım sonrada unutup sormuştum..:img-hyste

Zarpa itiraf ediyorum seni foruma geldiğinde Sayhan sanmıştım...Öyle ciddi ciddi yazıyordunki avatarında hala aynı zaten :)

Sonra ben pek azar işittim forumda Rikkat'i koruduğum için ...Hele bir arkadaş vardı Berfu nun hastasıydı şimdi nerelerde merak ediyorum....İnanın bana bu on ay içinde çok şey öğrendim çok dost edindim :)

İyi ki varsınız....:happy0064

semaaa
:D:D

Haklısın semaaa dur ben bi daha gözen geçireyim

Eeesen memnun musun? Muhabbet kuşundan İSMET nasıl?

eee kesinlikle doğru bi kere accayip gevezeyimdir taramalı gibi..
durduramazsınız..
çok iyi bir dost olduğumu düşünüyorum bakın ahretliğim hala benimle...
iyi bir dinleyici olmak konusunda sıkıntılarım var ben susmadığım için kimse konuşamıyoki dinleyebileyim :img-hyste :img-hyste :img-hyste

onur29
EVET ARKADAŞLAR BEĞENMENİZE SEVİNDİM. ŞİMDİ TESTİN TAMAMINI EKLİYORUM

Tavuk: (Nemide anne) Ailesine kol kanat gerdiği için ve anaç tavrından dolayı
Ördek: (Şeyda) Küçük tatlı ördek ya o yüzden
Kuzu: (Misket) Kınalı kuzu olduğu için. Ve her şeye kuzu kuzu boyun eğdiği için
Koyun: (Rüzgar) E misket kuzuysa doğal olarak rüzgarda koyun oluyo. Aynı türküdeki gibi
“ben bir koyun olayım sende bir kuzu meleye meleye getirek sezon sonunu”
Maymun: (Sally) Maymun iştahlı olduğu için
Kaplumbağa: (Peyami) Çok sakin ve yavaş tavırlarından dolayı. Ve tabiki bütün gün evinden çıkmamasının da payı var.
Kelaynak: (Safa) Hiç bi neden bulamadım açıkçası :D:D
Tilki: (Şadan) Ne demişler dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı. Ortalığı karıştırıp tekrar füsuna döndüğü için
Ceylan: (Füsun) Tilki dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geliyo ya. E kürkü de en değerli hayvan ceylan olduğu için. Ayrıca o güzel gözlerinin de hatrına tabi
Bülbül: (Neva) Çok güzel bir sese sahip olduğu için
Sinek: (Dalyan) Küçük ve mide bulandırdığı için
Yengeç: (Ceylan) Çok şeker gözükse de damarına basılınca çok tehlikeli olduğu için ve her kayanın altından çıktığı için. Ha birde her olaydan yan yan kaçarak sıyrıldığı için :D:D
Köpek: (Sayhan) Evine bağlı ve Sadık olduğu için
Fil: (Sadık dede) Bulduğu her şeyi hortumladığı için.

YORUM BEKLİYORUM.

zarpandit34
11-07-07, 21:01
valla bu pek ilanı aşk olmamış.. gıcık seni.. ondan düşük düşük notlar veriyodun yanii.. gıcccııkkk...

bende seni sevmemiştim varrr mıııı!! töbeeee...

şaka bir tarafa itiraf ediyorum ben en çok mügeyi sevmiştim foruma geldiğimde.. en sıcak karşılamayı ondan görmüştüm çünküüüü... beni deniz arcak a benzetmişti tarz olrak. neşeli olmamı yani.. :img-hyste:img-hyste

Hayır yahu, notları vermeye başladığımda zaten seviyordum (Yaw bu konuşmalar nereye gidiyor, bi tuhaf oldu..:img-hyste :img-hyste )
-Forumda Sihir ile yaptığım tartışmalar çok zevkliydi ama bazen teknik sorunlar olunca cevap yazmadığım için gece zor uyuyordum..:img-hyste

gizmo771
11-07-07, 21:02
Onur Harika vallahi süper yapmışsın...Özellikle rüzgarın yorumu koparmanın doruğunda oldu benim için:) (Cümle bi acayip oldu sanrım:D:D) Meleye meleye getirelim sezon sonunu vallahi öyle oldu yaa:)
Safa kel olduğu için kelaynak olmuş olabilir:)

Bu arada forumun güzelliklerinden biride bkz sözcüğü hiçbir forumda bu kadar güzel kullanılmıyor değeri burda anlaşılıyor:happy0064

pinarsayü85
11-07-07, 21:04
EVET ARKADAŞLAR BEĞENMENİZE SEVİNDİM. ŞİMDİ TESTİN TAMAMINI EKLİYORUM

Tavuk: (Nemide anne) Ailesine kol kanat gerdiği için ve anaç tavrından dolayı
Ördek: (Şeyda) Küçük tatlı ördek ya o yüzden
Kuzu: (Misket) Kınalı kuzu olduğu için. Ve her şeye kuzu kuzu boyun eğdiği için
Koyun: (Rüzgar) E misket kuzuysa doğal olarak rüzgarda koyun oluyo. Aynı türküdeki gibi
“ben bir koyun olayım sende bir kuzu meleye meleye getirek sezon sonunu”
Maymun: (Sally) Maymun iştahlı olduğu için
Kaplumbağa: (Peyami) Çok sakin ve yavaş tavırlarından dolayı. Ve tabiki bütün gün evinden çıkmamasının da payı var.
Kelaynak: (Safa) Hiç bi neden bulamadım açıkçası :D:D
Tilki: (Şadan) Ne demişler dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı. Ortalığı karıştırıp tekrar füsuna döndüğü için
Ceylan: (Füsun) Tilki dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geliyo ya. E kürkü de en değerli hayvan ceylan olduğu için. Ayrıca o güzel gözlerinin de hatrına tabi
Bülbül: (Neva) Çok güzel bir sese sahip olduğu için
Sinek: (Dalyan) Küçük ve mide bulandırdığı için
Yengeç: (Ceylan) Çok şeker gözükse de damarına basılınca çok tehlikeli olduğu için ve her kayanın altından çıktığı için. Ha birde her olaydan yan yan kaçarak sıyrıldığı için :D:D
Köpek: (Sayhan) Evine bağlı ve Sadık olduğu için
Fil: (Sadık dede) Bulduğu her şeyi hortumladığı için.

YORUM BEKLİYORUM.

misket-rüzgar komik olmuş,sezon sonuna kadar mee ha:img-hyste :img-hyste :img-hyste acaba bunların çobanı kimdir?ya da kurt rikkat mi acaba,şeyda mı desem:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

bu arada ben muhabbet kuşu,yani ismetim yakın bana,bir de kaplumbağa demiştim ,o da peyami güzel olmuş,eine sağlık.

ena
11-07-07, 21:06
Öncelikle puanlamayı yapayım...

Bir kere ben Şadan ve Rüzgar'a 0 bile vermem. Eksi de vermem..Bir sayı vermem. Harcayamam... Sayılar en nihayetinde bir değer belirtir. Az veya çok...Bir değerdir her sayı... (zarpa taktım gene sayılaraaaa:img-hyste) velakin ne Rüzgar'In ne de Şadan'ın en değersiz sayı kadar bile değeri yok gözümde. Onlar yoklar... Sıfır bile yokluğu ifade etmez, bir değerdir. O yüzden sıfırla şereflendirmem ben bu iki karakter(siz)i...

Bir kere karakterler içinde 100'ü hak eden yok bu sezon. Sayhan ve Peyami kişileri değil olayları değerlendirdikleri için bir 90-95 hak ettiler ama...

Bir de Safa var, kanaatle oldukça yükseklere yükselen. Aşkı için verdiği mücadele ve tüm dezavantajlarına rağmen sevdiği insan için herkesin karşısına dikilişi ile oldukça iyi bir kanaat notu aldı... o da 90larda...

Ama en çok beğendiğim 3 sahne var bu sezon dizide... Ve bu sahnelerin yıldızları oyuncularımız... İşte bu sahnelere ve o sahnelerin oyuncularına 100 verilir. Bunlardan ilki, Safa'nın herkesin karşısına çıkıp aşkını ve evliliklerini itiraf ettiği sahne. Oradaki halleri, tavırları... Ve o duyguyu içimize işleyişi enfesti Tolga Tekin'in...

Bir ikinci sahne, Fincan Hala'nın öldüğü bölümün başında Rikkat'in çığlığı üzerine içeri koşan Pembe ve Cihan... Cihan'ın kapıdaki tedirgin hali... İçeri girip girmemekte kararsız, annesi için delice endişe duyan ama bir yandan da ne olduğunu anlamamış, anlamadığı için de endişesine korku karışmış... Ama en çok çocuk orada...Annesine bir şey olacağından korkan, onsuz ne yaparım diyen bir çocuk... İşte tüm bunları ve şu anda ifade edemediğim çok daha fazla duyguyu bakışlarına ve yüz ifadesine yerleştirmiş oradan tüm vücuduna ve duruşuna yaymış bir oyuncu Murat Demir. Gencecik yaşında böyle bir başarı... Açıkçası o sahne Türk televizyonlarında izlediğim en başarılı oyunculuklardan biriydi. Ve kendisini oyuncu sanan pekçok işe yaramaza (eğer anlarlarsa) müthiş bir ders verdi orada Murat Demir, gencecik yaşıyla...

Ve etkilendiğim son sahne de Rikkat'in rüyasının ardından Fincan Hala ile odada konuşurken söyledikleri ve söyleyişi idi. Rikkat de orada aynı az önce bahsettiğim sahnedeki Cihan gibi bir çocuktu. Onu büyüten bir ikinci anneydi Finca. Ve ne acı ki ölümünü bekliyordu. Ama parktan ayrılmak istemeyen bir çocuk gibi ayrılmak istemiyordu halasından... Üst üste, tutturan çocuklar gibi "Şimdi de gitmesen n'olur hala..gitme gitme gitme" deyişi, bu sözlerin söylenişi, ses tonu.. Ve son derece gerçekçi bir ağlama.. (Türk dizilerinde ve filmlerinde en beğenmediğim sahnelerdir ağlama sahneleri, zira çok yapay kalır sürekli... Ama bu sefer öyle değildi..) İşte o sahne de beni en çok etkileyen üçüncü sahnedir. Ki zaten toplamı da bu kadar. Bu sahnede de Şebnem Gürsoy o kadar çok duyguyu bir arada ama çorba etmeden sundu ki, etkilenmemek elde değildi zaten...

Tabii arada ufak tefek küçücük sahneler de vardı etkilendiğim. Ki mesela bunu yazarken bir dördüncü sahne geldi aklıma. İpek Bey'in Sayhan'ların evinde korkuyla yorganın altına büzülüp üzülüşü, korkuşu endişesi... Aile sıcaklığını hatırlatışı vardı bir de...

Ve forum... Forumda herkes bir şeyler kattı bana ki bana bir şeyler katan herkes ve herşey değerlidir. Ve bu forumda da benzer görüşte olduğum üyeler de karşıt görüşte olduğum üyeler de benim düşünme serüvenimi inanılmaz derecede etkilemişlerdir. (hatta tek cümlelik mesaj yazma hastası üyelerimiz bile mouse'u hızlı ve etkin kullanma becerisi geliştirmemde faydalı olmuşlardır:img-hyste) O yüzden herkese kocaman bir teşekkürü borç bilirim ve borcumu da geciktirmeden ödemek taraftarıyım: TEŞEKKÜRLER...

zarpandit34
11-07-07, 21:09
Zarpa gel dalaşalım istersen troest konuda ne olsun sen karar ver..troest Burhan abinin kızınca söyledi lafı hatırla hani dağtırım diyor sonunda...:)

Neyse ben bir meleğim aslında :img-angel

Shake_it hatırlıyorum dediğin şeyi sizi ben ortak yapmıştım sonrada unutup sormuştum..:img-hyste

Zarpa itiraf ediyorum seni foruma geldiğinde Sayhan sanmıştım...Öyle ciddi ciddi yazıyordunki avatarında hala aynı zaten :)

Sonra ben pek azar işittim forumda Rikkat'i koruduğum için ...Hele bir arkadaş vardı Berfu nun hastasıydı şimdi nerelerde merak ediyorum....İnanın bana bu on ay içinde çok şey öğrendim çok dost edindim :)

İyi ki varsınız....:happy0064

Biliyorum Canımın içi söylemiştin bana..:img-grin2 Hatta birkeresinde biri sana "Sen neden Rikkati seviyorsun, akrabasımısın" demişti..:img-hyste Bende direkt atlayıp "bende seviyorum ne var yani" demiştim çok komikti..:img-hyste
Onur ellerine sağlık bayıldım..:img-yes:

onur29
11-07-07, 21:11
Beğenmenize sevindim arkadaşlar.
Evet gizmo. Misket ve Rüzgar yorumu cuk oturdu yani. Bütün sezon onalrın melemesini izledik resmen :D:D

kutbettin
Ena'cım o kadar güzel yazmışsın ki,katılmamak elde değil. hele Murat Demir ve Şebnem Hanım'ın sahneleri... Ek olarak Deniz Gökçe'nin ağlama sahnelerini verebilirim, onlar da gayet etkileyiciydi ve Peyaminin Rikkatle konuşması son bölümlerde.

Ben de teşekkür ederim tüm foruma ve iyi geceler dilerim, yoruldum arkadaşlarbye

Müge
Onur harikasın gerçekten köpek konusunda endişeliydim ama Sayhan'ı anlatığın için evina bağlı bulduğun için güzel bir tespit oldu..:img-wink:

Bülbülde hoşuma gitti Neva'nın sesi gerçekten de güzel..:good:

Sally içinde güzel tespit olmuş..:img-yes:

Ellerine sağlık...:happy0064

shake_it
11-07-07, 21:13
neyse bacılar isze doyum olmaz.. ama ben kaçar.. yarın devam ederiz artık.. bu arada yarın o kadar çok giremiyecem foruma işyerinde dışarıda işim var çünkü.. sunuma gitcem..

bu arada siz bu hızla bugun konuyu kapatırsınız valla..

enacım bizden de sana sonsuz teşekkür... hani hiçbişey yapmasan forumu düzenli tuttugun için.. yorumların için...

zaten bu yıl diziden memnun olmadık biz forumdan memnun olduk öyle değil mi.. yani sırf burda muhabbete dahil olmak için behi izledim... okuldan erken çıktımm.. falan filan.. benden de herkese büyük teşekkür.. çıktım gayrıı..

eftalyam çok şey kaçırdı valla.. yanacak yanacak.. ama biliyorum ben ki onun çok işleri vaarr.. hayırlı işlerr efenimm..

sorenza
11-07-07, 21:14
Arkadaşlar o güzel sohbetinizi bölmüş olucam ama acaba biriniz bana cevap verebilri mi?Dizinin dallası aratmayan bugünkü bölümü sezon finalimiydi ? :)

zarpandit34
11-07-07, 21:16
Ena çok güzel yazmışsın gerçekten..Ay ben hala kendimi özel mesajda zannediyorum...:img-hyste
Birileride bugün "Zarpa Hoca" olacaktı göya..:img-hyste Hala göremedik..E, ben dedim zordur diye...:img-hyste
Beni bu sezon etkileyen sahneler;
-İsmetin İpek beye vedası,
-Fincan Hala'nın ölümü,
-Fincan Halanın sokaklarda bir başına dolaşması,
Ve en komik sahne;Rüzgar ve Misketin havaalanı kavuşması..:img-hyste

onur29
11-07-07, 21:16
ena yazdıklarına katılmamak elde değil gerçekten. Bu sezon. Benide en çok etkileyen sahne.
Fincan halanın herkesin içinde oynarken fenalaşıp bayılması
Rikkatin rüyasında fincan halayı görüp ağlayarak uyanması
Füsunun sinir krizi geçirip yatak odasını darma duman ertmesi. Ordaki ağlaması (Hala aklımda o sahne çok güzeldi)
Rüyanın gidişi
Nevanın Safa ona darılıp giderken arkasından "kocacım" diye seslenmesi

Bunlar hatırladığım en beğendiğim sahnelerdi. bunun dışında. ipek bey ve ceylanlı sahnelerde oldukça keyifliydi. Tabi Gökçe Kayhanın oyunculuğundan da söz etmemek olmaz

pinarsayü85
11-07-07, 21:17
Arkadaşlar o güzel sohbetinizi bölmüş olucam ama acaba biriniz bana cevap verebilri mi?Dizinin dallası aratmayan bugünkü bölümü sezon finalimiydi ? :)

evdet sezon finaliydi , şu herkesin kullandığı,her dizinin vazgeçilmezi,unisex sahnelerden(ingilizce kelime yasak mıydı bilmiyorum ama,ceza falan almayayım da)

shake_it
11-07-07, 21:19
Ena çok güzel yazmışsın gerçekten..Ay ben hala kendimi özel mesajda zannediyorum...:img-hyste
Birileride bugün "Zarpa Hoca" olacaktı göya..:img-hyste Hala göremedik..E, ben dedim zordur diye...:img-hyste
Beni bu sezon etkileyen sahneler;
-İsmetin İpek beye vedası,
-Fincan Hala'nın ölümü,
-Fincan Halanın sokaklarda bir başına dolaşması,
Ve en komik sahne;Rüzgar ve Misketin havaalanı kavuşması..:img-hyste

ay cevap yazmadan gidemedim..

hakkat zormuş.. başladım yazamadım... hem zaten kimse kimse omadı ki.. neden bir ben zarpa olayım dii mi ama..

beni en çok etkileyen sahneler;
- fincanın hastalığını nemideye anlattığı sahne.. felaketti.. ağladım..
- sayhan ve ismetin annelik üzerine sohbetleri... sarılıp ağlaşmaları,
- şeydanın annesi ile telefonda konuştuktan sonra ağlaması,
- rikkatin fincan hala ile vedalaşması..

bu kadar .. en çok güldüğüm sahne; ipek beyin selamun aleykum avratlar dediği sahneydi..

ayy hala gülüyorum o sahneye.. semayla beraber izliyoduk o bölümü..

ipek beyin gittiği bölümü de izlemedim maalesef..

gizmo771
11-07-07, 21:20
Evet canım sezon sonu finaliydi...Bu dizi bir yedi yıl daha oynar :) İnşallah..:happy0064
O konuda hiçbi şüphem yok bi konu 2 sezona yayılıyorsa:D

Ena çok güzel yazmışsın ellerine sağlık bende buna ek deniz gökçe kayhan'ın ağlama sahnelerini ekleyen kutbettine katılıyorum:) İlk ağlaması çok acayip gelmişti bana Allah ağlatmasın filan:) Ama cidden rolünü çok iyi yapıyo (Kötü yapan yok bu dizide tabide ) Özellikle ağlama sahnelerinde:good:

sorenza
11-07-07, 21:22
Bitti ha bu sezon hadi bakalım yani haftalık dizileri aratmayan cinsten bir sezon finaliydi.Sağol cnm söyledğin için.

Bu dizinin bende çok hatırası vardır.İlk yayınlandığı bölümden beri izlerim.Burak Demir'i gözlerim arasada bu sezonda oturup izledim geçen sezon ne güzel bitmişti ıysaki Hayat Sevince Güzel demişlerdi bize ama bu sezon ne dediler ben anlamadım anlayanınız varsa beri gelsin :)

Şimdi Şeyda ölürde Rüzgar Miskete mi kalır?
Şeyda felç geçiride Rüzgar ondan hiç ayrılamaz mı?
Yoksa Misket superman olup ikisinide kurtarıp boynu bükük dolaşmaya devam mı eder?

Ne dersiniz ?

Bu arada bir soru daha ya ben kaçırdım Rüya nerde?Bne onu da çok severdim.Ama gidişini kaçırmışım.

Müge
11-07-07, 21:23
Rüya sevgilisi Bora ile sezonun başında İtalya ya kaçtı canım yani diziden ayrıldı....
Geçte olsa aramıza hoş geldin...:img-wink:

pinarsayü85
11-07-07, 21:26
en etkilendiğimiz sahneleri tartışıyorsak örnek olarak;

deniz gökçe kayhanın,hani o çaresiz küçük bir çocuk gibi ağlama krizine girdiği an;
tüm ev halkının,safayı,aşkını açıkladıktan sonra tek tek aşağılamaları,inanın o an ben yerin dibine geçmiş gibi oldum safa yerine;
fincan halanın rikkate hastalığını söylediği an,sanırım o zamandı,rikkatin hıçkırıklara boğulması;
ipek beyin gittiği bölüm,hele o otobüs sahnesi,benim bittiğim andır;
yine ipek beyin nemide ile son kez yaptığı konuşma;

sorenza
11-07-07, 21:26
Hoşbulduk gerçi ben arada girer yazardım hep ama :) Hadi ya demek Rüya kaçtı ya biraz bahsedermisin nasıl kabüllendiler kaçmasını yani ne biliyim red mi ettiler arayıp sormadıklarına göre sanki ölmüş gibi.

Müge
11-07-07, 21:31
ay cevap yazmadan gidemedim..

hakkat zormuş.. başladım yazamadım... hem zaten kimse kimse omadı ki.. neden bir ben zarpa olayım dii mi ama..

beni en çok etkileyen sahneler;
- fincanın hastalığını nemideye anlattığı sahne.. felaketti.. ağladım..
- sayhan ve ismetin annelik üzerine sohbetleri... sarılıp ağlaşmaları,
- şeydanın annesi ile telefonda konuştuktan sonra ağlaması,
- rikkatin fincan hala ile vedalaşması..

bu kadar .. en çok güldüğüm sahne; ipek beyin selamun aleykum avratlar dediği sahneydi..

ayy hala gülüyorum o sahneye.. semayla beraber izliyoduk o bölümü..

ipek beyin gittiği bölümü de izlemedim maalesef..

Ben de sana cevap yazayım canım...
-Ben de Fincan Halanın sahnesinde çok ağlamıştım hatta o sırada abim aramıştı annem ve ben telefonu konuşmadan kapattık abim çok şaşırmıştı ..

-Bu sahneyi net hatırlamıyorum sanırım sezon başıydı sonra Dila dan söz edildi..ve evlat edindiler.
-Evet gerçekten çok kötüydü Şadan çok feci ağlamıştı
-Bu sahneyi ölsem anca unuturum o kadar ağlamıştı ki Rikkat halam ölüyor halam ölüyor diye...Bandanası kahve rengiydi bu arada :)
-İpek bey çok sessiz sedasız gitti..Sally pofidik terlikleri ile ota gara gelmişti İpek beye gitme diyemedi kal diyemedi...İpek bey otobüsün sağ tarafına oturup el salladı ve gitti..

Ben de sezon başındaki Nemide nin hastalğını hatırluyorum da ne kadar üzülüyordum onun için...foruma günlerce iyileşsin diye yazardım...

Ena ellerine sağlık forumdaki ilk arkadaşım yani her zaman yazdıklarına doya doya okuyorum...

Arkadaşlar birden içini bir hüüzn kapladı çok tuhaf bir duygu ...

zarpandit34
11-07-07, 21:45
Arkadaşlar öncellikle bana bu "kalbiniz kadar temiz sayfayı ayırdığınız için"..Yada Kah güldük, kah ağladık gibi şeyler..(bkz:Kusturan klişeler..:img-hyste ) yazmıyacağım tabii..:img-hyste Sadece şunu yazmak istiyorum;"Güzeldi beah" valla, çok güzeldi hemde..Forum yorum falan çok güzel geçti bu sezon burada..
Zarpa Hoca'nız hepinizi geçirdi arkadaşlar, kimse sınıfta kalmadı.. :img-hyste Birtek dizinin bu sezonu sınıfta kaldı..
Ama forumun sınıf birincisi herzamanki gibi Eftalyagül..:happy0064 (Aslan torpili)
Yine de dizide emeği geçen herkese teşekkürler, tabii forumda da...:good:

_sedda_
11-07-07, 21:45
bence şeydaya kurbağa benzetmesi daha çok yakışırr!! uyuz kız yaa kurbağa suratlı işte nolucak!!

gizmo771
11-07-07, 21:49
bence şeydaya kurbağa benzetmesi daha çok yakışırr!! uyuz kız yaa kurbağa suratlı işte nolucak!!

Yahu şu güzel şeyi bile bu kadarına getirdiniz ya helal! Valla rüzgar&misket kavuşsunculardanım hala ama bu şekilde biri arada ezilirken değil mügenin dediği gibi olsun isterim "güle güle caımın içi" diyip bu iş bitsin isterim kanla değil;)

dilaa
11-07-07, 21:52
müge ben geldim benden puan kırma napıyım arkadaşlar sizinde 3 gün sonra sınavınız olsa buraya bile uğrayamazssını ben yine bu saatlerdede olsa uğramaya çalışıyorum diziden sonra amma coşmuş burası bu kadar sayfayı bi çırpıda okuyamam tabi şöyle bi bakındım kimse memnun değil

neyse yorumumu yazıyımda günlük görevimden kurtuluyim görev diyorum çünkü dizi insanda zevk bırakmadı artık

huzurunuzda senaristlerimizi alkışlıyorum tek kelimeyle bravo yıl boyunca bir ailenin nasıl entrikalar çevirdiğini izlettrdiler e bu kadar entrik çevirmek cezasız olmaz tabi rüzgarın kazası herkeze şimdi ben naptım dedirticek güya. Şimdi bide kazadan sonra rüzgar sakat kalır şeyda hafızasını yitirirmiş ne gülerim tabi böyle olunca diziyi maceradan komediye çevirmiş olurlar bu dahada içler acısı aslında dicek söz bulamıyorum bu güe ilişkin pek bi yorumum yok ama böyle bişeyde beklemiyoduk senaristler sağ gösterip sol urdular son ana kadar füsunun boşanamicağını düşündürdüler misket ve rüzgar la ilgili bi final bekliyoduk ama böyle kazalı filan değildi tabi sonra doktor bekliyoduk gelemedi bi trülü sanırım bu doktoru seneye tamamen sokucaklar o yüzden son bölümde sokmak istemediler. Valla ne diyimki yazıcak bişey bırakmadılar bizlere sağolsunlar kelimelerin bittiği yerdeyiz arkadaşlar artık geliceği yazamayız eskileri konuşup öyle avutucaz kendimizi artıkın

reyyan88
11-07-07, 21:53
küresel ısınma yüzünden suzuzluk başlaması yetmiyor gibi senaristler bizim göz pınarlarımızıda kurutmak istiyorlar galiba :img-hyste :img-hyste :img-hyste nedir bu su düşmanlığı canım.......
sedda arkadaşım şeydaya kurbağa benzetmesi cuk oturmuş:happy0064 tebrikler

pinarsayü85
11-07-07, 21:56
müge ben geldim benden puan kırma napıyım arkadaşlar sizinde 3 gün sonra sınavınız olsa buraya bile uğrayamazssını ben yine bu saatlerdede olsa uğramaya çalışıyorum diziden sonra amma coşmuş burası bu kadar sayfayı bi çırpıda okuyamam tabi şöyle bi bakındım kimse memnun değil

neyse yorumumu yazıyımda günlük görevimden kurtuluyim görev diyorum çünkü dizi insanda zevk bırakmadı artık

huzurunuzda senaristlerimizi alkışlıyorum tek kelimeyle bravo yıl boyunca bir ailenin nasıl entrikalar çevirdiğini izlettrdiler e bu kadar entrik çevirmek cezasız olmaz tabi rüzgarın kazası herkeze şimdi ben naptım dedirticek güya. Şimdi bide kazadan sonra rüzgar sakat kalır şeyda hafızasını yitirirmiş ne gülerim tabi böyle olunca diziyi maceradan komediye çevirmiş olurlar bu dahada içler acısı aslında dicek söz bulamıyorum bu güe ilişkin pek bi yorumum yok ama böyle bişeyde beklemiyoduk senaristler sağ gösterip sol urdular son ana kadar füsunun boşanamicağını düşündürdüler misket ve rüzgar la ilgili bi final bekliyoduk ama böyle kazalı filan değildi tabi sonra doktor bekliyoduk gelemedi bi trülü sanırım bu doktoru seneye tamamen sokucaklar o yüzden son bölümde sokmak istemediler. Valla ne diyimki yazıcak bişey bırakmadılar bizlere sağolsunlar kelimelerin bittiği yerdeyiz arkadaşlar artık geliceği yazamayız eskileri konuşup öyle avutucaz kendimizi artıkın

hee,şimdi yaz boyu düşünürler ne yapsak gelecek sezon damardan,yaz boyunca bilumum küçük emrah,ferdi baba ,müslüm baba ,türkan-cüneyt,ediz-hülya filmleri seyredilecek ve sonra ortaya karışık yanar döner bişey gelecek hadi buyrunuz..

tabi yersek!!!!!!!:img-hyste :img-hyste :img-eat: :img-eat: :img-eat:

gizmo771
11-07-07, 22:04
radyoda beklediğimiz şey geçti mi yoksa daha başalamadı mı
Walla çok güzel bir konuşma sonrasında iki güzel şarkı geldi biri çalıyor şimdi.) teşekkür ederiz ena:good:

Bu arada (bu mesajda gtmesin bari:)) rüzgar sakat kalıp şeyda hafıza yititrse bende çok gülerim misketde melek ya hatırlatmaya çalışır "Hatırlammaya çalış şeydacım rüzga var ya benim koyun:D (bugün bu tabiri katan onura teşekkürler) onunla evliydin bende seviyodum ama söylemek yürek ister biliyosun meleğim evli bir adamla asla! hALA MI hatırlamadın şeyda:):D

yessi
11-07-07, 22:11
ee bu ne şimdi nerde parti nerde?? :D kutbettin kardeşe (ayça'ya) teşekkürler efendim söylediklerii için .. :)

efendim ena gibi yazacaktım sözde fakat çok zor olacak o kadar felsefik konuşmak. biraz daha çekirgelk yapayım ben... (bkz. geri adım atmak)
foruma eli boş gelmeyen herkese 100 veriyorum. coşmuşuz, coşturmuşuz. şeyda ölsün gebersin sakat kalsın diyenlere artık bir şey diyemiyorum. sinir yapmayacağım. ama bari kadının tipine laf etmeyin. deniz gökçe çok güzel bir hanım bence. şeyda'ya olan öfkenizi sınırlayın.(bkz. sınırı aşmak)

bugün epey harap oldu sinirlerimiz ama bu parti iyi geldi vallahi çok güldüm ellerinize sağlık...

(zarpa usulü "bkz"lar ile mesaj yazam ddm bu kadar oldu. e ne de olsa zarpa olunmaz, zarpa doğulur değil mi? ;) )

gizmo771
11-07-07, 22:25
öyle oldu malesef:img-yes:

O kadar olmuş mu yahu:D Helal olsun emeği geçen herkeze bugünde bize bişeyler katan herkeze:good:

Bu arada sana katılıyorum şeyda hakkında abartı yorumlar geliyor artık ucu şeydadan daha önemli olan Deniz Gökçe Kayhan'a dayanıyor(gerçeklik payı olmadığı halde hemde unutmatın onları canlandıran insanlar gerçek ne şeyda var ne rzgar)hoş değil biraz daha dikkat etsek fena olmaz fikrimce:good:

pinarsayü85
11-07-07, 22:32
O kadar olmuş mu yahu:D Helal olsun emeği geçen herkeze bugünde bize bişeyler katan herkeze:good:

Bu arada sana katılıyorum şeyda hakkında abartı yorumlar geliyor artık ucu şeydadan daha önemli olan Deniz Gökçe Kayhan'a dayanıyor(gerçeklik payı olmadığı halde hemde unutmatın onları canlandıran insanlar gerçek ne şeyda var ne rzgar)hoş değil biraz daha dikkat etsek fena olmaz fikrimce:good:

evet,artık kantarın topuzu kaçtı öyle benzetmeler falan çocukça..hem zaten rol bu ,bu kadar kaptırmayalım yaa...(bkn:kişilik hakları ihlali:img-hyste :img-polic )

pinarsayü85
11-07-07, 22:35
ya arkadaşlar kusura bakmayın muhabbetne ortasına dalıyorum ama bu bölüm sezon finali değilmiş. yeni bölümler yaz boyunca devam edecek yazmış bugün dizide dopru mu?

Ama sezon finali değilse neden kolaj bölümler veriyorlar?Kafam karıştı iyice ya:img-blush

sezon finali bugün,böyle kaza bulmuşlar bırakırlar mı peşini,artık sakız olur haftalarca(bkn:merak unsuru)saygılar zarpa hocabye

evet,kolaj olayını ben de çözemedim,baştan verseler ya:img-yes:

dilaa
11-07-07, 22:35
evet bende katılıyorum diziye bu kadar kendimizi kaptırmamamız lazım yoksa bu trfik kazasından sonra kendimizi camide cenazeye gitmiş çelenk yaptırmış hatta selasını vermiş bi biçimde bulruz aman ha farkımız olsun biraz gerçi beh bu farklılığı artık kaldırdı ama bari izleyiciler olarak biz farklılığımızı koruyalım. Gelelim şeydaya bende dizide şeyda karakterini sevmememe rağmen saç modelleri çok hoşuma gidiyor bide giyiniş tarzı misketten daha çok bğeniyorum görünüm olarak. beğenilerimizi karakterlerin oyunuculuğunun dışına çıkarmamamız lazım set resimlerine bakın orda herşey açık bence

pinarsayü85
11-07-07, 22:40
evet bende katılıyorum diziye bu kadar kendimizi kaptırmamamız lazım yoksa bu trfik kazasından sonra kendimizi camide cenazeye gitmiş çelenk yaptırmış hatta selasını vermiş bi biçimde bulruz aman ha farkımız olsun biraz gerçi beh bu farklılığı artık kaldırdı ama bari izleyiciler olarak biz farklılığımızı koruyalım. Gelelim şeydaya bende dizide şeyda karakterini sevmememe rağmen saç modelleri çok hoşuma gidiyor bide giyiniş tarzı misketten daha çok bğeniyorum görünüm olarak. beğenilerimizi karakterlerin oyunuculuğunun dışına çıkarmamamız lazım set resimlerine bakın orda herşey açık bence

evet bir de gazete ilanı veririz başsağlığı mesajı,artık bakırköyden gelip alırlar bizi(gerçi yaşanmış bir olay bu ama neyse,malum dizi)ama gazetede falan okuyucu ilanları geliyor ya dizi ile ilgili.onlara bakarsak şeyda ile rikkat sokakta yürümesin,valla yakalayan saç baş yolacak(öyle diyorlar)

gülll
11-07-07, 22:42
ben geldimm..neler oluyo forumda......yaaa ugünün şoku çıkmıo üstümdennn...hala finalde kaldı aklımm bu gidişlede bitmeyecek yaa:) ya neler kaçırdım bennn başsağlığı falannn ne oldu yaaa:img-fie: :)

gizmo771
11-07-07, 22:43
sezon finali bugün,böyle kaza bulmuşlar bırakırlar mı peşini,artık sakız olur haftalarca(bkn:merak unsuru)saygılar zarpa hocabye

evet,kolaj olayını ben de çözemedim,baştan verseler ya:img-yes:
Bencede bir sakız var çürüyene kadr kullan moduna geçiş yaparlar:) Ya orda olacak hiçbişey yok bence daha öncede dedim şeyda cidden hamileyse çocuğun düşmesi için yapıldı bu kaza ortadaki tek engelde kalktı gibisinden gösterebiliirler..Tabi ondan sonrada ne kadar birşeşir misket rüzgar orasıda ayrıda..Bugünün bi kısmını izleidm son sahnede Şeyda herşey çok güzel olacak diyo araba çarpıyo aslında bi orası etkiledi beni...Bide misketin rüzgar deyişi harika bir rol çıkmış orda valla helal olsun Berfu Öngören'e sadece orada değil kafedeki yapamıycam benleride süper yapmış bence:good:

Güner Ümit esprisi iyi değildi pek..Ben of misket of olayına daha çok güldüm önce ismet sonra rüzgar sonrada şeydadan bir of..Şu geldi aklıma bizim bütün çektiğimiz ofları yansıtmışlardı sanki hep böyle arka arkaya ofları sıralıyoruz izlerken:)

pinarsayü85
11-07-07, 22:44
ben geldimm..neler oluyo forumda......yaaa ugünün şoku çıkmıo üstümdennn...hala finalde kaldı aklımm bu gidişlede bitmeyecek yaa:) ya neler kaçırdım bennn başsağlığı falannn ne oldu yaaa:img-fie: :)

onlar öyle aramızda allah korusun olası bir ölüm olursa dizide hani kendini fazla kaptıranlar var ya karakterlere falan,cenaze töreni yapan olur falan öyle şeyler,gülüyoruz ağlanacak halimize işte..

dilaa
11-07-07, 22:45
evet bir de gazete ilanı veririz başsağlığı mesajı,artık bakırköyden gelip alırlar bizi(gerçi yaşanmış bir olay bu ama neyse,malum dizi)ama gazetede falan okuyucu ilanları geliyor ya dizi ile ilgili.onlara bakarsak şeyda ile rikkat sokakta yürümesin,valla yakalayan saç baş yolacak(öyle diyorlar)

onu yapan insanların aklından şüphe ederim doğrusu bu bizim cehaletimizi gösterir alt tarafı bi oyun gerçek olmayan bişey için bu düşmnalık niyeki kaldıki oynayan oyuncular bile set dışında sıkı fıkıyken biz neden kabullenemiyoruz bu durumu anlamıyorum. Galiba seçim zamanında en uygun cümle şu olsa gerek ''EĞİTİM ŞART'':img-haha:

pinarsayü85
11-07-07, 22:47
Bencede bir sakız var çürüyene kadr kullan moduna geçiş yaparlar:) Ya orda olacak hiçbişey yok bence daha öncede dedim şeyda cidden hamileyse çocuğun düşmesi için yapıldı bu kaza ortadaki tek engelde kalktı gibisinden gösterebiliirler..Tabi ondan sonrada ne kadar birşeşir misket rüzgar orasıda ayrıda..Bugünün bi kısmını izleidm son sahnede Şeyda herşey çok güzel olacak diyo araba çarpıyo aslında bi orası etkiledi beni...Bide misketin rüzgar deyişi harika bir rol çıkmış orda valla helal olsun Berfu Öngören'e sadece orada değil kafedeki yapamıycam benleride süper yapmış bence:good:

Güner Ümit esprisi iyi değildi pek..Ben of misket of olayına daha çok güldüm önce ismet sonra rüzgar sonrada şeydadan bir of..Şu geldi aklıma bizim bütün çektiğimiz ofları yansıtmışlardı sanki hep böyle arka arkaya ofları sıralıyoruz izlerken:)

o off lar benim de ilgimi çekti sanki saatli bomba gibi zamanlama muhteşem olmuş.güner ümit esprisini de atlamışım ben,ama çok bayattır tahminimce.yapamıycaam ben öyle bir kızmıyım ya!

gizmo771
11-07-07, 22:51
o off lar benim de ilgimi çekti sanki saatli bomba gibi zamanlama muhteşem olmuş.güner ümit esprisini de atlamışım ben,ama çok bayattır tahminimce.yapamıycaam ben öyle bir kızmıyım ya!

Şu bayat espriyi anlatablirm ismet otururken miskete adı ne diyo (test amaçlı:D) oda ümit diyo ismette ne ümiti ya diyo miskette ay pardon güner ümit den aklımda kalır diye öyle oldu gibisinden bişeyler diyo:)

Oflar bugünün en komik yeriydi bence hatta uzun zamandır en çok gülebileceğimiz bir şeydi bu offlar!:)

Bugün ben öyle bir kızmıyım yoktu sadce yapamıycam naraları uçuşuyordu ama her zmaankinden iyi oldu vallahi ben bugünki performansını çok beğendim:good:

gülll
11-07-07, 22:54
onlar öyle aramızda allah korusun olası bir ölüm olursa dizide hani kendini fazla kaptıranlar var ya karakterlere falan,cenaze töreni yapan olur falan öyle şeyler,gülüyoruz ağlanacak halimize işte..

anladımm şimdiiii:img-yes: bende korktum...valla gülüoz ağlanacak halimize yaffff(: bende biara kaptırmıştım kendimii nese şimdii iiiyyiimm galibaa(:
yafff sadece son bölüm aklıma geldikçe deliriom o ayrıı..buarada forum coşmuş bu gecee:):)

gizmo771
11-07-07, 22:54
evet evet o dizi seyretmiyordum ama seyretmiş kadar oldum yurdumun medyası sayesinde.bu arada bomba falan dedim içim dışım şiddet,kan mı olmuş ne,aslında ben sevmem bunları,öyle bir kız değilim yani.artık dizi çok gerdi bizi.

Bende izlemedim ama bu kadar acayip haberler herkezce biliniyor artık..Yurtta kaç trafik kazası var onu bilmeyiz ama..(Diziye bağlamak amaçlı yaptım bu örneği:D) Valla gerdi ne yalan söyleyim o zaman şunu öneriyorum bir OF! da benden:happy0064Bugüne ve bundan önceki günlere itafen:good:(Ama benim of'um miskete değil çünkü meleklere of denmes!:D)

dilaa
11-07-07, 22:55
evet gazeteye ilan verilmesi yanı sıra bide sela verilmiş ben gülmeden söylicem arkadaşlar bu sefer eğitim gerçekten şart

gelelim diziye bugünün en komik sahnesini söyliyimmi ben size hani cafedeyken misket yapamicam diye kaltı bi hışımla çıktı arkasından rüzgar arkasından şeyda bende hıh dedim şimdide ismet kalkıp koşucak ama allahtan o akıllı çıktı bence komik bi sahneydi bide şeydanın arabaya binerken rüzgarın arkasından koşturuşu arabaya binince kendini yamamaya çalışırcasına yalvararak konuşması ve okonuştukça rüzgarın sus demesi bunlar incelersek duydu yüklü değildi bence çok komikti oyunculuk adına konuşcak olursak füsunun sahneleri güzeldi içtendi bide misketin son sahnede rüzgar değişi gerçekten yaşattı bize onu sanki ordaymışız gibi hissetim ben o anda bunların dışında sadıkalinin nevanın sakız hanımın hata nemide annelerin sahneleri çok yavandı bence seneye nevada alıp başını gitsin yada safa gibi az ve öz konuşssun

pinarsayü85
11-07-07, 22:58
Bende izlemedim ama bu kadar acayip haberler herkezce biliniyor artık..Yurtta kaç trafik kazası var onu bilmeyiz ama..(Diziye bağlamak amaçlı yaptım bu örneği:D) Valla gerdi ne yalan söyleyim o zaman şunu öneriyorum bir OF! da benden:happy0064Bugüne ve bundan önceki günlere itafen:good:(Ama benim of'um miskete değil çünkü meleklere of denmes!:D)

misket gibi bir meleğe çektirirseniz sonunuz bu olur işte,çok ah etmiş misket ya demek,artık laf yok miskete yoksa...kıssadan hisse olsun bu kaza.ne demişler;alma mazlumun ahını...
büyük buluşma dizisi gibiydi bugün valla beh..

gülll
11-07-07, 22:59
Şu bayat espriyi anlatablirm ismet otururken miskete adı ne diyo (test amaçlı:D) oda ümit diyo ismette ne ümiti ya diyo miskette ay pardon güner ümit den aklımda kalır diye öyle oldu gibisinden bişeyler diyo:)

Oflar bugünün en komik yeriydi bence hatta uzun zamandır en çok gülebileceğimiz bir şeydi bu offlar!:)

Bugün ben öyle bir kızmıyım yoktu sadce yapamıycam naraları uçuşuyordu ama her zmaankinden iyi oldu vallahi ben bugünki performansını çok beğendim:good:

eftt yaa neydiii oo esprii...kızz ne dicenii şaşırdı sonundaa(: yazıkk yaff zatii dizide depresif bitti bi dizi kalmamıştı yolunu şaşırmamışş oda oldu ama:img-wink:
bencede offlar süperdiiii eee çeksinler bakimmm biz az mı çektikkkk sene başından beri yaaa....:img-hyste

o zaman şunu öneriyorum bir OF! da bendenBugüne ve bundan önceki günlere itafen(Ama benim of'um miskete değil çünkü meleklere of denmes!)
süpersinn bi off ta bendeennnn....:img-hyste

gizmo771
11-07-07, 22:59
evet gazeteye ilan verilmesi yanı sıra bide sela verilmiş ben gülmeden söylicem arkadaşlar bu sefer eğitim gerçekten şart

gelelim diziye bugünün en komik sahnesini söyliyimmi ben size hani cafedeyken misket yapamicam diye kaltı bi hışımla çıktı arkasından rüzgar arkasından şeyda bende hıh dedim şimdide ismet kalkıp koşucak ama allahtan o akıllı çıktı bence komik bi sahneydi bide şeydanın arabaya binerken rüzgarın arkasından koşturuşu arabaya binince kendini yamamaya çalışırcasına yalvararak konuşması ve okonuştukça rüzgarın sus demesi bunlar incelersek duydu yüklü değildi bence çok komikti oyunculuk adına konuşcak olursak füsunun sahneleri güzeldi içtendi bide misketin son sahnede rüzgar değişi gerçekten yaşattı bize onu sanki ordaymışız gibi hissetim ben o anda bunların dışında sadıkalinin nevanın sakız hanımın hata nemide annelerin sahneleri çok yavandı bence seneye nevada alıp başını gitsin yada safa gibi az ve öz konuşssun

Ya bölümün hepsini izleyemedğim için birşey dmeiyorum ama izlediğim yerlerde katılıcam valla:D Bu kalkıp koşma olayında ben şeyda çantayı aldı mı almadı mı merak ettim ?? Hesap ismet'e kaldı ayrıca gördüm:D O garibim cüzdanda para aramakla meşgulken millet kaçan kovalanır oynuyordu...Ama son sahne süper süper süper oyunculuk açısından (amma tekrarladım yahu ama çok beğendim ondan sanırım:))

Bir katıldığım noktada Eğitim Bencede Şart;) Ben sela olayını bilmiyordum mesela Allah onlara TEZ zamanda akıl fikir versin...

pinarsayü85
11-07-07, 23:02
Ya bölümün hepsini izleyemedğim için birşey dmeiyorum ama izlediğim yerlerde katılıcam valla:D Bu kalkıp koşma olayında ben şeyda çantayı aldı mı almadı mı merak ettim ?? Hesap ismet'e kaldı ayrıca gördüm:D O garibim cüzdanda para aramakla meşgulken millet kaçan kovalanır oynuyordu...Ama son sahne süper süper süper oyunculuk açısından (amma tekrarladım yahu ama çok beğendim ondan sanırım:))

Bir katıldığım noktada Eğitim Bencede Şart;) Ben sela olayını bilmiyordum mesela Allah onlara TEZ zamanda akıl fikir versin...

keşke ismet te koşsaydı o zaman tam olurdu,bayrak yarışı yaparlardı,herkes gitmiş forumdan,millete partilik hal mi kaldı:sad53:

gizmo771
11-07-07, 23:02
[/b]

misket gibi bir meleğe çektirirseniz sonunuz bu olur işte,çok ah etmiş misket ya demek,artık laf yok miskete yoksa...kıssadan hisse olsun bu kaza.ne demişler;alma mazlumun ahını...

Valla orda rüzgar kaza geçirdi ben ismet'in durumdan da şüpheliyim Allah korusun oda offladı miskete biliyorsunuz:D Şeydada rüzgarın yanında gitti halbuki o sadece of demişti miskete dememişti..Bu durumda bizde mi oflamasak herşeye rağmen..! Ben daha çok gencim:D Misket melek ya melek benim yüzümden diye gezecek ortalıklarda sezon başladığında...

gizmo771
11-07-07, 23:05
keşke ismet te koşsaydı o zaman tam olurdu,bayrak yarışı yaparlardı,herkes gitmiş forumdan,millete partilik hal mi kaldı:sad53:

Mendil kapmaca gibi ama ismet gitse olaylar farklı olurdu..Bi kere ismet şeyda'yı tutabilirdi mesela o zaman rüzgar ısrar ederdi misket dayanamayıp kolyeyi atabilirdi...

Parti bitti bugünlük daha ne partiler olur ne eğlence gırgır şamata kopar önümüzde bir sürü gün hafta hatta ay var:good:

Yeni bölümlerle ilgili bir temennim var artık şu düzelsin bu düzelsin demek olmuyo nasıl olsa bari yayın saati değişmesin okula giderken böyle stresli bölümleri izlemek istemiyorum eve gelince çekeyim:D

pinarsayü85
11-07-07, 23:06
Valla orda rüzgar kaza geçirdi ben ismet'in durumdan da şüpheliyim Allah korusun oda offladı miskete biliyorsunuz:D Şeydada rüzgarın yanında gitti halbuki o sadece of demişti miskete dememişti..Bu durumda bizde mi oflamasak herşeye rağmen..! Ben daha çok gencim:D Misket melek ya melek benim yüzümden diye gezecek ortalıklarda sezon başladığında...

off meselesini geçtik diyelim,ya sezon başından beri yapılanlar,rikkatin akibeti ne olacak acaba,bu kadar hafif sıyrılamaz ,işin içinden..

evet ben de kaçayım artık,bu arada füsunu kutlarım,iyi bir karar verdi sonunda...

miskete uzanan eller kırılsın...

dilaa
11-07-07, 23:07

sadık alinin olayı olmasa eminim miskette koşardı aslında ben ismetinde koşcağını düşünmüştüm şeyda çantasını bıraktı sandım bir an ona yetişmek için oda koşar dedim ama şeydaya biri yetişip vermiş hemen çantayı galiba senaristimizde şeydanın arkasından koşup çantayı unuttun diyip alttan falan verdi baya bi espiri oldu ama napiyim bizi bu hale getirenler utansın

gizmo771
11-07-07, 23:08
off meselesini geçtik diyelim,ya sezon başından beri yapılanlar,rikkatin akibeti ne olacak acaba,bu kadar hafif sıyrılamaz ,işin içinden..

Ya oda benim yüzümden diye gezer ortalıkta kesin ama şeyda için değil rüzgar için der bunu..Bilemedim benim yüzümden oldu bi o bunu der bi misket zaten misket meleklik görevini gerçekleştirip ruh haline geçebilir gibi geliyo bana hatta dükkanda çalışırsa kaş yapayım derken ! göz çıkartabilir...Onun yapacakları ve hal durumu hakkında mesleğiyle ilgili bir atasözü örneği vermek istedim:) Benim istediğim şeydaya bişey olmasın ölmesin demiyorum sakatda kalmasın bu seferde sakat bıraktım onu bırakamam modlarında rüzgar gezmesin...Herşey güzellikle olsun bi kerede ya...

pinarsayü85
11-07-07, 23:11
Ya oda benim yüzümden diye gezer ortalıkta kesin ama şeyda için değil rüzgar için der bunu..Bilemedim benim yüzümden oldu bi o bunu der bi misket zaten misket meleklik görevini gerçekleştirip ruh haline geçebilir gibi geliyo bana hatta dükkanda çalışırsa kaş yapayım derken ! göz çıkartabilir...Onun yapacakları ve hal durumu hakkında mesleğiyle ilgili bir atasözü örneği vermek istedim:) Benim istediğim şeydaya bişey olmasın ölmesin demiyorum sakatda kalmasın bu seferde sakat bıraktım onu bırakamam modlarında rüzgar gezmesin...Herşey güzellikle olsun bi kerede ya...

:good: :good: :good: iyi benzetme ama adamını bulamadı bu eylemi gerçekleştirecek .aslında hemen hemen her gün gelip gidiyordu malum kişiler ama,icraatin içindene geçemedi bir türlü.

gizmo771
11-07-07, 23:12
sadık alinin olayı olmasa eminim miskette koşardı aslında ben ismetinde koşcağını düşünmüştüm şeyda çantasını bıraktı sandım bir an ona yetişmek için oda koşar dedim ama şeydaya biri yetişip vermiş hemen çantayı galiba senaristimizde şeydanın arkasından koşup çantayı unuttun diyip alttan falan verdi baya bi espiri oldu ama napiyim bizi bu hale getirenler utansın

Çanta olayını biraz önce bende yazdım ben mi yalnış gördüm acaba dedim ama ordaki yalnışlık bende değil sanırım koşarken çantayı bıraktı elinde çanta var acayip yani...Hepsinin üstün güçleri var zaten bu konuda hemfikirz..Şeydada ilizyonizmiş meğer...:happy0064

gizmo771
11-07-07, 23:15
:good: :good: :good: iyi benzetme ama adamını bulamadı bu eylemi gerçekleştirecek .aslında hemen hemen her gün gelip gidiyordu malum kişiler ama,icraatin içindene geçemedi bir türlü.

Aaa misket öyle bir kız mı !:D Ben yalnışlıkla yapar dedim yoksa kasten öyle birşey yapar mı öyle mi o:D Ya bugün seni seviyorum dediğinde bende deseydi amaan saçma filan derdik ama böyle olmazdı en azından melekliği bırakıp cesarete geçseydi birazda bu olay bugün çözümlensdi öyle yada böyle şimdi olacak iş mi ya bekle bekle sonra 1 sezon daha aynı şeyi izle...Bi sonraki sezonda misket kaza geçirirse artık bilmiyorum iyice böyle mi olacaktıya döndü dizi ya ordada olaylar ya hastahanede geçiyodu ya hapishanede...

dilaa
11-07-07, 23:18
eee bi sezonu daha kapattık partiye ketılamadık ama bizde kendi aramızda bi parti verdik doğrusu böyle küçük olması daha iyi oldu hiç olmazsa mesajlara yetişebildik dizide emeği geçen herkese bende teşekkürlerimi sunmak istiyorum her nekadar eleştirsekte beğenmesekte bazen sapsalarda bu onların elinde değilki senaristler yazıyo onlar oynuyo oyuncularımızı koruyalım bu yüzden e bugünlük bu kadar yeter millet yarınki şu kolaj bölümü merak ettim nerden vercekler acaba ilk bölümden olduğunu sanmıyorum güznlük bi dizinin bütün bir yıl kolajı montajı çok uzun bi iş heralde son bi iki haftayı vercekler keşke baştan verselerde syretsek o güzelim aile saetini neyse herkeze iyigeceler

gizmo771
11-07-07, 23:23
eee bi sezonu daha kapattık partiye ketılamadık ama bizde kendi aramızda bi parti verdik doğrusu böyle küçük olması daha iyi oldu hiç olmazsa mesajlara yetişebildik dizide emeği geçen herkese bende teşekkürlerimi sunmak istiyorum her nekadar eleştirsekte beğenmesekte bazen sapsalarda bu onların elinde değilki senaristler yazıyo onlar oynuyo oyuncularımızı koruyalım bu yüzden e bugünlük bu kadar yeter millet yarınki şu kolaj bölümü merak ettim nerden vercekler acaba ilk bölümden olduğunu sanmıyorum güznlük bi dizinin bütün bir yıl kolajı montajı çok uzun bi iş heralde son bi iki haftayı vercekler keşke baştan verselerde syretsek o güzelim aile saetini neyse herkeze iyigeceler

Kolajlarıda izleyemem ben büyük ihtimal aynı saatte olursa en azından salı ve perş izleyebilirm sadece...Baştan beri kolaj yapmak yerine baştan beri verseler daha mantıklı olurdu bencede:img-wink:

Bende gideyim artık parti filan derken eller birazda bana kalsın:) Güzeldi bugün bütün offlara rağmen:D Oyuncuları bende kutluyorum senaryo onların elinde değil onlar kendilerine verileni en iyi şekilde yapıyolar her zaman BEH kadrosu her zman süper zaten:good::good:

Hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere inşallah:img-blush

aslı06
12-07-07, 00:18
Bence bu dizide rüzgar sadece olduğu yerde oynasın çünkü hayatımda onun kadar komik ve saçma koşan birini görmedim.Sahne çok trajikti fakat rüzgarın misketin arkasından koşması trajikomikti:img-pilot .İnşallah önümüzdeki sezonda devam eder dizimiz.(tabii yeni yüzler ve yeni konularla)

gülll
12-07-07, 00:21
Bence bu dizide rüzgar sadece olduğu yerde oynasın çünkü hayatımda onun kadar komik ve saçma koşan birini görmedim.Sahne çok trajikti fakat rüzgarın misketin arkasından koşması trajikomikti:img-pilot .İnşallah önümüzdeki sezonda devam eder dizimiz.(tabii yeni yüzler ve yeni konularla)

eft koşuşu benimde dikkatimi çekti tabi dizinin finalinden orası aklımdan gitmişşş...bayağı güzel koşuyodu:img-hyste....
dizimiz umarım seneyeki sezonda daha iyi olur bu sezonda kadar sıktı ki bazı bölümler seneye bi düzelme yapsalar iyi olur:) yeni konular olması çok iyi olur..

pinarsayü85
12-07-07, 01:25
Kolajlarıda izleyemem ben büyük ihtimal aynı saatte olursa en azından salı ve perş izleyebilirm sadece...Baştan beri kolaj yapmak yerine baştan beri verseler daha mantıklı olurdu bencede:img-wink:

Bende gideyim artık parti filan derken eller birazda bana kalsın:) Güzeldi bugün bütün offlara rağmen:D Oyuncuları bende kutluyorum senaryo onların elinde değil onlar kendilerine verileni en iyi şekilde yapıyolar her zaman BEH kadrosu her zman süper zaten:good::good:

Hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere inşallah:img-blush

oyuncular zaten bu diziyi izlenir kıldı,onlar da olmasa zaten...ama oyuncu sayısı azaldı entrika miktarı arttıkça bu bir ''çelişkili ''ters orantı sanırsam:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste .

artık kimseler yok ben gene dayanamayıo geldim,kapatayım mı kapıları gelen yoksa(aman zaten yedek anahtar var herkeste gelen açar,)kapatıyorum,
kapaaaaaaattımmm:sad53: bye

girls
12-07-07, 07:02
ark bizim evin halleri sezon finaline mi girdi sanmam gireceğini çünkü çoktandır bu dizi var hiç sezon finaline girdiğini görmedin bu arada rüzgar ile şeyda kaza yapıyorlar..........

tencere
12-07-07, 08:07
meg senin dediğin doğru olabilir sezon finali diye yazı geçerlerdi pazartesiye bir bekleyelim ben kanal1 e mail gönderdim ama bana dönmediler sezon finali olsaydı muhakkak geçerlerdi

meg
12-07-07, 08:12
Evet cnm ben sabah tekrarını izlerken de alttan haftaiçi hergün 16:20 yeni bölümler diye altyazı geçti. Ben de sanmıyorum sezon finali olduğunu ama kolaj bölümler de aklımı karıştırmıyor değil. Ben de yapımcı şirkete mail attım ama daha ynıt gelmedi. Yanıt alınca bildireceğim.

filiz özyurt
12-07-07, 08:25
ben tv de şadanın yeni bi diziye başladığını gördüm dizinin adı nazlı yarim acaba şadan diziden ayrılıyo mu yada dizi tamamen bitiyo mu inşallah bitmez şadan da diziden ayrılmaz

sansiri
12-07-07, 08:34
bu bölümde görün fazlasıyla türkfilmi yaptılar

şeyda sakat kalır rüzgara bişi olmaz emin olun bundan böyle şeydaya duyulan vicdan azabıyla evli kalıcaklar hatta şeyda iyileştiği halde sakat numarsına devam eder bugün izleyenler görürü ben yarın sabaha izlicem :(

girls
12-07-07, 08:52

şeyda sakat kalır rüzgara bişi olmaz emin olun bundan böyle şeydaya duyulan vicdan azabıyla evli kalıcaklar hatta şeyda iyileştiği halde sakat numarsına devam eder bugün izleyenler görürü ben yarın sabaha izlicem :(

ewt şeydanın sağı solu belli olmaz eminim sakat olayının uzatacacak sırf rüzgardan ayrılmasınlar diye keşke şeyda yanımda olsaydı varya dur demeden onu ölesine bi döverdim ki içimden ohhhhhhhhhhhhh çıkana kadar ama bence zaten dizi sezzon finaline girmez bu diiz trt1 de iken hafta içi hergün vardı yani sezon finaline girmemişti ama bu belli olmaz eğer sezon finaline girseydi şimid çoktan girmiş olurdu bence şeyda bu kazada ölür böylece rüzgar miskete kalırrrrrrrrrr oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy rüzgar miskete kalıyo tabi şeyda ölürse:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:

aslı.can
12-07-07, 09:00
daha önce bu dizi sezonfinaline girmiyordu diye hatırlıyorum.bakalım kolaj diyor bugün için haftaya nasıl olacak bakalım???

tencere
12-07-07, 09:03

vallahi benim seneryomda şu şeyda ufak sıyrıklarla atlatırken kazayı RÜZGAR HAFIZASINI KAYBEDİCEK bakın bu olcak içime doğuyor rügar karısı şeyda olduğunu sanarken artık görün uzatmaları

tencere
12-07-07, 09:06
daha önce bu dizi sezonfinaline girmiyordu diye hatırlıyorum.bakalım kolaj diyor bugün için haftaya nasıl olacak bakalım???

kolajıda bence hani kaza durumları oldu ya seyirciyi meraklandırmakla maksatı olabilir diye düşünmüyor değilim bu dizi diğer dizilerden bir farkı kalmadı çünkü hepsinde olduğu gibi bu dizidede aynı senaryolar var

gizmo771
12-07-07, 10:05
Ya atık şeyda ölsün rüzgar miskete kalsın yorumlarına yapacak yorum bulamıyorum yahu! İnsan ölsün diyoruz iyice acayipleştirdi dizi...

Bende sbaah izlerken altta yeni yazdı ama 16.20 de anlamadım bende kalmış olabilir öyle diye düşündüm yani bu sezon finalidir daha entest bi yerde bırakamazlardı heralde!

Rüzgar'ın hafıza kaybetme durumuna gelince böyle şeyler olursa ben 70lerin filmlerine dönmeyi düşünüyorum en azından filmin sonu aynı gün gösteriliyor bu sakız gibi uzadıkça uzuyıor saatler günler haftalar hatta aylarca...Şeydanın sakat kalma hali içinde aynı şeyleri düşünüyorum...

Kolajlar nerden başlıycak merak ettim son bölümlerse izlemem ben sanırım çünkü bu bünye bu kadar entrikanın kolajını bir daha kaldıramaz:)

Müge
12-07-07, 10:11
Arkadaşlar sanırım dizi tatile girdi çünkü ben yazlıktayken öyle haber aldım arkadaşımdan...Dünkü kaza sahnesi ile bizi iki ay merak içinde bırakacaklar...Hiç istemezdim bu sahneyi izlemek ama maalesef izlettirdiler bize...Bugün eksi bölümlerini verebilirler ...Hani geçen haftlarda veriyorlardı ya "en baştan" bölümleri verirler diye tahmin ediyorum....Bakalım ...

shake_it
12-07-07, 10:22
sabah izledim de, o kazada kimseye bişey olmayacak bence.. neden mi?

aslıdna küçük ipuçaları var mesela çarpışma anını görmedk.. o kaza sesi geldiğinde kameralar o yönü göstermedi.. misketin yüz ifadesini gördük yalnızca.. yani bişey olsa bile küçük sıyrıklar olur sadece..

bir de ankara içi gündüz saati işlek sokak.. yani senaristler çok mantık hatası yaptılar ama bunu yapmazlar heralde... valla öyle hız yapmak için boş yollar lazım.. trafik öylesine içiçe oluyo ki.. o kadar hız mumkun deil..

kıssadan hisse ben zanetmiyorm ne rüzgara ne de şeydaya bişey olacağını.. rüzgara olsun istermiydim.. bunu kendme de soruyorum valla.. bu kadar mı acımasızım diye.. snarım bu kadar acımasızım...

o sırada eminim ki misket ruzgarı ne kadar çok sevdigini anlayacak falan fistan.. cart curt yani..

neyse bugun işlerim yogun gördüünüz üzere.. yahu dun gece sihir bize şarkı çalmış ama ben dinleyemedimm.. ne çaldı bilgilendirin efenim beni...

Müge
12-07-07, 10:36
Levent Yüksel'den fasl-ı bir şey :)

Leman Sam'dan çaldı bir de canım..:)
Çok güzel bir programdı Sihir'cim buradan da teşekkür ediyorum:)

Diziye bağlarsak kaza sahnesinin de dediğin gibi bir şey olmaz canım...Ufak bir kaza gibi görünüyor dimi? İkisinede bir şey olmasın....

İyi çalışmalar canım:)

hayalci007
12-07-07, 10:58
bende sabah ki bölümü izledim yani o hızda gitmeyle kaza olacağını düşünmüyorum :icon_whis
çünkü araba duran bir insandan bile daha yavaştı :img-pilot
dabi bizim senaristler biraz kendilerini zorlarlarsa o arabayı bir hurda yığınına çevirip içindenden bir iki tane ölü çıkartabilirler :img-cool2

yessi
12-07-07, 11:16
dizi geçmiş sezonlarda sezon finali yapıyordu arkadaşlar. sadece bir sezon yapmadılar final. onda da yalıkavak'a gitmişlerdi.

kaza esnasında rüzgar vites değiştirip duruyordu. hızlandığını göstermeye çalışmışlar sanırım. yani büyük bir kaza da olabilir. ama artık beni ilgilendirmiyor. nasılsa bir daha izlemeyecem di miiii :)

pinarsayü85
12-07-07, 11:25
Ya atık şeyda ölsün rüzgar miskete kalsın yorumlarına yapacak yorum bulamıyorum yahu! İnsan ölsün diyoruz iyice acayipleştirdi dizi...

Bende sbaah izlerken altta yeni yazdı ama 16.20 de anlamadım bende kalmış olabilir öyle diye düşündüm yani bu sezon finalidir daha entest bi yerde bırakamazlardı heralde!

Rüzgar'ın hafıza kaybetme durumuna gelince böyle şeyler olursa ben 70lerin filmlerine dönmeyi düşünüyorum en azından filmin sonu aynı gün gösteriliyor bu sakız gibi uzadıkça uzuyıor saatler günler haftalar hatta aylarca...Şeydanın sakat kalma hali içinde aynı şeyleri düşünüyorum...

Kolajlar nerden başlıycak merak ettim son bölümlerse izlemem ben sanırım çünkü bu bünye bu kadar entrikanın kolajını bir daha kaldıramaz:)

ben de seyretmem son bölümlerse eğer,gerçi ilk bölümlerde de dna testisi-teyze mevzu falan vardı ama hiç değilse ipek bey ,dalyan -abdül falan vardı onlar içi izlerim ben en baştan artık.

tencere
12-07-07, 11:26
belki sezon finali olarak cuma gününe kolajlarla bitirirler yada pazartesiye devam eder çünkü sezon finali değildi yazarlardı canım

pinarsayü85
12-07-07, 11:29
dizi geçmiş sezonlarda sezon finali yapıyordu arkadaşlar. sadece bir sezon yapmadılar final. onda da yalıkavak'a gitmişlerdi.

kaza esnasında rüzgar vites değiştirip duruyordu. hızlandığını göstermeye çalışmışlar sanırım. yani büyük bir kaza da olabilir. ama artık beni ilgilendirmiyor. nasılsa bir daha izlemeyecem di miiii :)

ee rüzgar 'ı uyardık zamanında,hızlı olmak iyi değildir nitekim şayet,özellikle evlenme mevzuları vs.hayati konularda ve trafikte...:img-polic :img-polic :img-polic

yine bir atasözümüzlen bağlayalım:

acele giden,ecele gider! (allah korusun tabi)

EFTALYAGUL26
12-07-07, 12:38
arkadaşlar partiniz epey neşeliii geçmiş gibi.ben katılamadım malesefff amaaa nedenim varrrrr.abimm ve arkadaşları el koydular bilgiayaraaa valaaaaa:happy0064 kaldıramadım yerlerindennnn:img-pilot güzel şeylerr yazmışsınızzzz valla bi kısmını okuyabildim henuz.
mügee en cesurr yapmış beniii
ortağaa saygıdsaann tam not almışımm
sonraa enn ceylannnn olmuşummm:happy0064 :img-pilot telaffiii edecem inşallah bi gün:)
diziye bağlayalımmm.kazaaa ilee bitenn bi finall hoş olmadıı yaniiiiiiiiiiiiiiii:happy0064

EFTALYAGUL26
12-07-07, 12:41
Arkadaşlar öncellikle bana bu "kalbiniz kadar temiz sayfayı ayırdığınız için"..Yada Kah güldük, kah ağladık gibi şeyler..(bkz:Kusturan klişeler..:img-hyste ) yazmıyacağım tabii..:img-hyste Sadece şunu yazmak istiyorum;"Güzeldi beah" valla, çok güzeldi hemde..Forum yorum falan çok güzel geçti bu sezon burada..
Zarpa Hoca'nız hepinizi geçirdi arkadaşlar, kimse sınıfta kalmadı.. :img-hyste Birtek dizinin bu sezonu sınıfta kaldı..
Ama forumun sınıf birincisi herzamanki gibi Eftalyagül..:happy0064 (Aslan torpili)
Yine de dizide emeği geçen herkese teşekkürler, tabii forumda da...:good:

aslann bacımmsağol sağolllllllllllllllllllllll:happy0064 sınıf birincisi oldum amaa desene diplomaa törenine katılamadımm.vallaa dedigim gibi elde olmayan nedenlerden dolayıı üzgünümmmmmmmm
yeni sezondaa yine inşallah beh izleyicisi azalmadan devam ederr de hepberaber burada oluruzz.
höt hött şadanlarr sinirlii rüzgarlarrr mıymıy şeydalarr ezik miskettlerr biraz entrıkaa ve alavera dalavera işlerden sıyrılırdaa eski halerine dönderlersee bizler hep burada olacagızz eminim ben.:partı yorgunları nerdesinizz kaçaklar??akşammm fazla içmedinizz dimiiiiiiiiiiiii:happy0064 :happy0064

EFTALYAGUL26
12-07-07, 12:45
Arkadaşlar sıcaklardan bayılıcam valla burada ne cam açabiliyorum odam da ne vantilatör iki kuşum yüzünden...Şimdi puanlamaya mı geçtik...Zarpa bana puan vermişin ama :)

Zarpa güzel fikirler üretip forumu hep canlandırdığı için: 100
Shake_it hep neşeli ve güzel şeyler yazdığı için:100
Eftalyagul ortalarda görünmediği için:70
Semaa her zaman güldüğü kafasını hiç bir şeye takmadığı için:100
Gizmoo her zamanuyum sağldığı için: 100

Forcible aramıza son anda gelip diziyi kurtarmak içim gönderdiği mailler için :100

Dilaa ortalarda görünmediği ve partiya katılmadığı için : 70
Onur bugün bol bol yiyecekler gönderdiği için:100

benden bu kadar ericeğim burada ...
amaa tarafsız bi oylamaa olmamışkıı mügeeeeeeeeee.forumdaa genel olarak yaptıklarımız için puanlaraamaa verdin madem bütün bi sene yorumlarınınn hakkınınıı yemeeeeeeeeee:happy0064 :happy0064 partııyee katılamadık diyee.hem ben demiştim gelemeyebilirim diyee.diladan da aynı şekılde puan kırmışsınn amaa o da o kadar yazdı senee boyuuuuuuuu
aslan bacım sınıf birincisii yapmışşş benııııı gelemdigimmm haldee sağpolsunnn aslanlar kralıçesi:happy0064 :happy0064
şaka bi yana finall daha hoş olabilirsdiiiii diziye bağlamak adınaaa

Müge
12-07-07, 13:13
:img-yes: amaa tarafsız bi oylamaa olmamışkıı mügeeeeeeeeee.forumdaa genel olarak yaptıklarımız için puanlaraamaa verdin madem bütün bi sene yorumlarınınn hakkınınıı yemeeeeeeeeee:happy0064 :happy0064 partııyee katılamadık diyee.hem ben demiştim gelemeyebilirim diyee.diladan da aynı şekılde puan kırmışsınn amaa o da o kadar yazdı senee boyuuuuuuuu
aslan bacım sınıf birincisii yapmışşş benııııı gelemdigimmm haldee sağpolsunnn aslanlar kralıçesi:happy0064 :happy0064
şaka bi yana finall daha hoş olabilirsdiiiii diziye bağlamak adınaaa

Heeee ne yapıyım canımın içi dün sıcaktan beynim erimiş ne dediğimi bilmeden yazmışım öyle.:img-heh: Madem öyle sana bütün sene yazdığın o güzel candan yorumlar için yüz üzerinden doksan beş puan :happy0064 beş puan kırdım çünkü dün partiye katılamadın:img-heh: nedenini de yazmışın ama ne yapalım ağabeyler emir verdi mi işler değişiyor bir anda…Dila’dan da kırdım çünkü o da gelmedi şimdi okudum ders çalışması gerekiyormuş sonra bizden sonra gece devriyesine kalmış:img-heh: okudum yazdıklarını ona da yüz üzerinden doksan beş veriyorum ve sınavında başarılar diliyorum:img-yes: ….Umarım şimdi anlaştık:happy0064 …..Ne yapalım ayrı zamanlarda da girsek foruma yeter ki burayı boş bırakmayalım…:happy0064

Bugün 16:20 dizi var ama sanırım en baştan bölümler…

Not:İş arıyorum arkadaşlar dua edinde gönlüme göre iş bulabileyim...

pinarsayü85
12-07-07, 13:43
:img-yes:

Heeee ne yapıyım canımın içi dün sıcaktan beynim erimiş ne dediğimi bilmeden yazmışım öyle.:img-heh: Madem öyle sana bütün sene yazdığın o güzel candan yorumlar için yüz üzerinden doksan beş puan :happy0064 beş puan kırdım çünkü dün partiye katılamadın:img-heh: nedenini de yazmışın ama ne yapalım ağabeyler emir verdi mi işler değişiyor bir anda…Dila’dan da kırdım çünkü o da gelmedi şimdi okudum ders çalışması gerekiyormuş sonra bizden sonra gece devriyesine kalmış:img-heh: okudum yazdıklarını ona da yüz üzerinden doksan beş veriyorum ve sınavında başarılar diliyorum:img-yes: ….Umarım şimdi anlaştık:happy0064 …..Ne yapalım ayrı zamanlarda da girsek foruma yeter ki burayı boş bırakmayalım…:happy0064

Not:İş arıyorum arkadaşlar dua edinde gönlüme göre iş bulabileyim...

evet,Müge inşallah en baştandır.bu arada umarım inşallah aradığın gibi bir iş bulursun en kısa zamanda.Ben bile düşünüyorum şimdiden acaba nasıl iş bulucağım diye bitirince okulu...
a bir önerim var benim sana iş konusunda,git şeyda'ya, bulur sana iş,malum çevresi geniş:img-hyste :img-hyste şaka bir yana,hayırlısı:good: :img-yes: olsun..

asivemavi_44
12-07-07, 13:50
3 Bizim Evin Halleri [net] K1 2,80 25,60

16 Bizim Evin Halleri [net] K1 1,80 16,70

Müge
12-07-07, 14:19
Maalesef eski bölümler arkadaşlar keşke en baştan olsaydı İpek beyi izlerdim valla...Ben bu bölümleri hatırmayorum sanırım ben tatildeyken verilen bölümler...Neyse yine izlemek güzel..:happy0064

EFTALYAGUL26
12-07-07, 14:19
anlaştıkkk şimdiiiiiiiiiiii:happy0064 :happy0064 iş için duaa edelim tabiiii,gerçi bende arıyorum amaaa sıcaktaa sokak sokak aranmıyor malummm ,internett sağolsun:happy0064
şimdi başlayacak bakalım hangı bölümleri vercekler.bende baştan olan bölümler olsun istıyortum cünkü izleyememiştim onları

Not:İş arıyorum arkadaşlar dua edinde gönlüme göre iş bulabileyim...[/QUOTE]

Müge
12-07-07, 14:23
evet,Müge inşallah en baştandır.bu arada umarım inşallah aradığın gibi bir iş bulursun en kısa zamanda.Ben bile düşünüyorum şimdiden acaba nasıl iş bulucağım diye bitirince okulu...
a bir önerim var benim sana iş konusunda,git şeyda'ya, bulur sana iş,malum çevresi geniş:img-hyste :img-hyste şaka bir yana,hayırlısı:good: :img-yes: olsun..

Sağol canımın içi çok sağol....Maalesef en baştan değil...İpek beyi izleyemeceğim ühühüüü :img-cray:

Duaların içinde teşekkür ederim ...:img-wink:

EFTALYAGUL26
12-07-07, 14:23
ee kanal 1 de şimdi başalyan bölüm çokta eskı degil.bikaç hafta öncekıı anca.niye böyle ortadan başladılar kı??tatil bitiminee kadar biter bu bölümlerr.
şeydanın paranoyaklık yaptıgıı hallerr gündemde yinee.pembe mıy mıy bu kız diye söylenıyor peyamıyeee,şeydayı başımıza sardı rikkat abla böyle olacagı bellıydı deyip duruyor.

nervila
12-07-07, 14:26
ya arkadaslar ben anlamdım bugun niye yeni bölüm yok napıyo bunlar ya
sezon finali yazmadılar e gecen haftaki bölüm be noluyo biri acıklayabilir mi niye yeni bölüm yok ya :(

Müge
12-07-07, 14:29
ee kanal 1 de şimdi başalyan bölüm çokta eskı degil.bikaç hafta öncekıı anca.niye böyle ortadan başladılar kı??tatil bitiminee kadar biter bu bölümlerr.
şeydanın paranoyaklık yaptıgıı hallerr gündemde yinee.pembe mıy mıy bu kız diye söylenıyor peyamıyeee,şeydayı başımıza sardı rikkat abla böyle olacagı bellıydı deyip duruyor.

Evet canım ama gerçekten sevindim benim tatile gittiğim günkü bölümleri veriyorlar yani üç hafta önceki...:happy0064 Sonunda izleyeceğim...:happy0064

En baştan olsa iyi olurdu ama neyse...

dulce azul
12-07-07, 14:30
ben de dizinin devamının oynayacağını sanıyordum ama ufak çaplı bakmamla sezon finali olduğunu gördüm.
şeyda eninde sonunda diziden çıkacak çünkü konuk oyuncu olarak gözüküyordu.ne zamana kadar dizide olabilir ki? eğer diğer sezon dizide olursa konuk oyuncu gibi olmaz sanırım.

yorum yapan arkadaşlar çok güzel tespit yapmışlar.ankara gibi biryerde gündüz vakti,ağır seyirdeyken araba öyle çok ağır bir kaza olmaz.ama belki hafızasını kaybeder felan filan.şeyda'ya ne olacak? o da ayrı bir merak konusu.neyse ne zaman başlayacak yayına tekrar bilen var mı? :img-yes:

worlds_diamond
12-07-07, 14:31
ya cok sinir oldum heyecanla beklıyorum dünden beri niye eski bölümleri verdiler bir bilen varmı arkadaşlar:?????????????

maho02
12-07-07, 14:34
ne bu ya milletle dalga geçiyorlar kalitesiz kanalda film oynarsa böle olur işte.

Müge
12-07-07, 14:35
Yeni bölümler Eylül ayından itaberen Kanal 1 de OLEYYYYY:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

d.cansel
12-07-07, 14:36
raitingler nasıl dünkü bölümden sonra çok merak ettim raitingleri

worlds_diamond
12-07-07, 14:37
:sad53: inanmıyorum ya alt yazı gectıler kaza seneye kaldı ufff

maho02
12-07-07, 14:37
arkadaşlar eylüldeymiş yeni bölümler tatile girmiş. YUHH OLSUNN

shake_it
12-07-07, 14:38
napıyonuz yavrular.. kolaj dii mi bugun annemle iddialaştık da gelirkene. o diyo ki yeni bölüm yazıyodu reklamda ben diyorum ki caaanım forumumdan aldım haberi tatilll...

ben demiştm ki kaza büyük olmaz.. bir de olurmuş.. derim o zaman "hadi orrdaannn"...

yahu ankarada olanlar anltsın allah aşkına burdaki sıcaklığı.. aman allahımm.. öllüüyyooorruummm.. bugun fevkaladenin fevkinde bir sıcaklık sözkonusu.. ama dayanacak gücüm kalmadı benim..

neyse bu arada gece partide semaaam dedi ki, o kadar kahrol dedin rüzgara, bak gör kahroldu..

demeye devam mı etsem naapsamm..

mügem ve eftalyamgülüm işalah dilediğiniz gibi bir iş bulursunuz...

spoiled84
12-07-07, 14:38
dizi ne zaman başlckmş yeni yayın dönemnde??

Müge
12-07-07, 14:41
napıyonuz yavrular.. kolaj dii mi bugun annemle iddialaştık da gelirkene. o diyo ki yeni bölüm yazıyodu reklamda ben diyorum ki caaanım forumumdan aldım haberi tatilll...

ben demiştm ki kaza büyük olmaz.. bir de olurmuş.. derim o zaman "hadi orrdaannn"...

yahu ankarada olanlar anltsın allah aşkına burdaki sıcaklığı.. aman allahımm.. öllüüyyooorruummm.. bugun fevkaladenin fevkinde bir sıcaklık sözkonusu.. ama dayanacak gücüm kalmadı benim..

neyse bu arada gece partide semaaam dedi ki, o kadar kahrol dedin rüzgara, bak gör kahroldu..

Canım valla kolaj değil ama anlamadım hep Misket ve Rüzgar henüz diğerleri çıkmadı...Üç haftada önceki bölümler olduğu kesin...

Canım dikkat et kendine sen bize lazımsın...Çok çıkma sokağa işin yoksa..

Ha ha valla öyle oldu Rüzgar kahroldu...:)Yazık ama güldüğüme bakma...

Sağol canım bakalım arıyoruz hala :)

Arkadaşlar rica etsem forumda daha düzeyli konuşsak...

shake_it
12-07-07, 14:48
Canım valla kolaj değil ama anlamadım hep Misket ve Rüzgar henüz diğerleri çıkmadı...Üç haftada önceki bölümler olduğu kesin...

Canım dikkat et kendine sen bize lazımsın...Çok çıkma sokağa işin yoksa..

Ha ha valla öyle oldu Rüzgar kahroldu...:)Yazık ama güldüğüme bakma...

Sağol canım bakalım arıyoruz hala :)

Arkadaşlar rica etsem forumda daha düzeyli konuşsak...

ya aslında benim de bir ricam olacak. arkadaşlar yenisiniz bizim forumda amma;

tek cümlelik yazmayın allah aşkına, görüntü kirliliğinden başka bişey değil.. hem zaten akşama silinecek..

neyse ben çıktm bugun dışarı ama iş için.. hafta sonu da düğündeyim işallahh.. göbecikler atcammm..

ya kanal 1'in durumu kritikmiş galiba istifalar falan başlamış.. zaten tmsf el koydu ya.. ne bilim.. batıyo mu acaba gibi geçti içimden...

bu arada 3. olmuş beh ya.. bu nedir efenim.. yayına başlama tarihinden beri en yuksek skor sanırsam.... valla bravo senaristlere istediklerini elde ettiler.. hem kızdık hem izledik.. ama dediğim gibi önümüzdeki sezon böyle devam ederse hakkat izlemicem..

EFTALYAGUL26
12-07-07, 14:50

valla bölümler ortadann balıklamaa dalınmış.bikaç hafta öncesinin olayları.şeydanın kriz geçirip rikkatee gitmeee dedigi görünutuleri verdiler.
mügee demek eylulde yeni bölümlerr bende sevindim,tatil süresini kısa tutmalarına:happy0064
ortammm iş konusunda dileklere teşekkürlerr,inşallahh hayırlısıylaa
bu arada tek cümlelik mesajlarr ve sohbet içerikli konuşmalar yapmayalım arkadaşlarr.(biz kendinmizi görevlıı zanettıgımızden degil elbet bunu dememmiz ama hoş olmuyo tek cümlelık mesajlar ve sırf sohbet ortamı)

EFTALYAGUL26
12-07-07, 14:53
ya aslında benim de bir ricam olacak. arkadaşlar yenisiniz bizim forumda amma;

tek cümlelik yazmayın allah aşkına, görüntü kirliliğinden başka bişey değil.. hem zaten akşama silinecek..

neyse ben çıktm bugun dışarı ama iş için.. hafta sonu da düğündeyim işallahh.. göbecikler atcammm..

ya kanal 1'in durumu kritikmiş galiba istifalar falan başlamış.. zaten tmsf el koydu ya.. ne bilim.. batıyo mu acaba gibi geçti içimden...

bu arada 3. olmuş beh ya.. bu nedir efenim.. yayına başlama tarihinden beri en yuksek skor sanırsam.... valla bravo senaristlere istediklerini elde ettiler.. hem kızdık hem izledik.. ama dediğim gibi önümüzdeki sezon böyle devam ederse hakkat izlemicem..
ortamm bende cumartesi dügünde olacagım inşallah amaa gündüz dügün:happy0064
kanal 1 evet istedigini elde etti.cünkü süreklı izleyen bi kitlesii vardı zaten,bide yeni izleyici eklenıncee böyle entrıklarlaa patlama olmuş reytinglerde.
gelecek sezon umarım yeni oyuncular girer diziye,genelde başarılı secimler yapıyorlar oyuncu seciminde.o konuda bi sıkıntı yokta sorun konuları çok çarpıtmaları ve abartmaları.
diger dizilerden bi farkı olarak devam etti bunca yıl,bundan sonrada oyle devam etsin lütfen:img-wink:

shake_it
12-07-07, 14:54
valla bölümler ortadann balıklamaa dalınmış.bikaç hafta öncesinin olayları.şeydanın kriz geçirip rikkatee gitmeee dedigi görünutuleri verdiler.
mügee demek eylulde yeni bölümlerr bende sevindim,tatil süresini kısa tutmalarına:happy0064
ortammm iş konusunda dileklere teşekkürlerr,inşallahh hayırlısıylaa
bu arada tek cümlelik mesajlarr ve sohbet içerikli konuşmalar yapmayalım arkadaşlarr.(biz kendinmizi görevlıı zanettıgımızden degil elbet bunu dememmiz ama hoş olmuyo tek cümlelık mesajlar ve sırf sohbet ortamı)

ohoooo.. coşmuş bunlar ayoll..

şimdi yine başlar şeyda hasta muhabbetleriii...

yahu bir ara beh komasına gireceğimi düşünüyodum... allahtan günde tek partiye düşmüştü bnimki zorunlu nedenlerden... (bkz: iş durumu)

kabus görmüş ve bağırarak uyanmıştım dün, soora parti tüm kötü enerjimi aldı valla... herşey konuşuldu yahu.. ne güzeldi .. ara sıra yapalım bunu yine...

EFTALYAGUL26
12-07-07, 14:57
ohoooo.. coşmuş bunlar ayoll..

şimdi yine başlar şeyda hasta muhabbetleriii...

yahu bir ara beh komasına gireceğimi düşünüyodum... allahtan günde tek partiye düşmüştü bnimki zorunlu nedenlerden... (bkz: iş durumu)

kabus görmüş ve bağırarak uyanmıştım dün, soora parti tüm kötü enerjimi aldı valla... herşey konuşuldu yahu.. ne güzeldi .. ara sıra yapalım bunu yine...

yapalşım yapalımm da benımde oldugum bi gün olur inşallahh.hatta sırf partı degil farklı günler düzenleyelım yaz boyu.
mesela bi gün sırf senaryolar günü olsun,bi gün sırf gelecek sezon tahmınlerı bi gün üyeler ve dizi benzetmelerı yapalım:happy0064 ne bilim bulalım bişeyler iştee.haftasonu yapalım mümkünsee,genelde geç saate kadar herkes kalabılıyor forumda o günlerede.
şeydaadan ve beh tekrarları izlemekten banada fenalık geldi.bıraktım izlemeyı valla.yoksaaa miskett rüzgar şeydaaa rikkat i bidaha izlemek istemıycem.tekrarrrları fazla izlememk en iyisi galıba:)

sahika_87
12-07-07, 14:58
ya diziyi bekliyordum ne güzel özel bölüm yayınladılar off ya en sevdiğim diziydi bu şimdi eylüle kadar nasıl bekleyeceğim ben rüzgara nolduğunu öğrenmek için offf offfff

Müge
12-07-07, 14:59
Ben hala anlamadım sürekli Misket,Rüzgar,Şeyda var :) Kolajda değil...Sonunda şu mesaj olayını gördüm ya ölsem de gözüm açık gitmez...:happy0064

Ratinglere gelince hiç şaşırmadım valla...O sahneden sonra...

EFTALYAGUL26
12-07-07, 15:00
Ben hala anlamadım sürekli Misket,Rüzgar,Şeyda var :) Kolajda değil...Sonunda şu mesaj olayını gördüm ya ölsem de gözüm açık gitmez...:happy0064

Ratinglere gelince hiç şaşırmadım valla...O sahneden sonra...

aa sen arada bölümleri izleyememıştın tatilden dolayı dimii,iyi omluş o zaman senin için:happy0064 :happy0064
süreklı misket rüzgar şeyda üzerinee bölümler yapmışlar galıbaa.ortaya karışıtıkkkk,var mı isteyenn:img-pilot :img-pilot

shake_it
12-07-07, 15:05
yapalşım yapalımm da benımde oldugum bi gün olur inşallahh.hatta sırf partı degil farklı günler düzenleyelım yaz boyu.
mesela bi gün sırf senaryolar günü olsun,bi gün sırf gelecek sezon tahmınlerı bi gün üyeler ve dizi benzetmelerı yapalım:happy0064 ne bilim bulalım bişeyler iştee.haftasonu yapalım mümkünsee,genelde geç saate kadar herkes kalabılıyor forumda o günlerede.
şeydaadan ve beh tekrarları izlemekten banada fenalık geldi.bıraktım izlemeyı valla.yoksaaa miskett rüzgar şeydaaa rikkat i bidaha izlemek istemıycem.tekrarrrları fazla izlememk en iyisi galıba:)

evet tekrarları izlemeye değmez bence.. yani canını daha da sıkmaktan başka bir işe yaramaz.. zaten sıcak...

evet altın günü yapalım.. haftalık.. süüper fikir..

yani şeyda ve ruzgarın ve misketn gınaaa getirmediği insanlar var mı acaba.. gerçekten merak ediyorum..

Müge
12-07-07, 15:19
aa sen arada bölümleri izleyememıştın tatilden dolayı dimii,iyi omluş o zaman senin için:happy0064 :happy0064
süreklı misket rüzgar şeyda üzerinee bölümler yapmışlar galıbaa.ortaya karışıtıkkkk,var mı isteyenn:img-pilot :img-pilot

Evet canım ama şimdi kibar bir dilde söylemek gerekirse kabus olarak gece rüyama girecekler ...Kan ter içinde uyanıp anne anne ben Misket'i gördüm rüyamda Annem..üzülme evladım bak eylülde kavuşacaklar ağlama hadi..Ben ama anne olmaz şimdi ben her gece onları görürüm..Annem kızım hani sen yazlıkta bir şey yapıp onları kavuşturmuştun..Ben olmaz anne bir daha olmaz...ben iki ay ne yaparım şimdi.....:img-cold:

Bu yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür gerçekle alakası yoktur....:)

pinarsayü85
12-07-07, 15:35
Evet canım ama şimdi kibar bir dilde söylemek gerekirse kabus olarak gece rüyama girecekler ...Kan ter içinde uyanıp anne anne ben Misket'i gördüm rüyamda Annem..üzülme evladım bak eylülde kavuşacaklar ağlama hadi..Ben ama anne olmaz şimdi ben her gece onları görürüm..Annem kızım hani sen yazlıkta bir şey yapıp onları kavuşturmuştun..Ben olmaz anne bir daha olmaz...ben iki ay ne yaparım şimdi.....:img-cold:

Bu yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür gerçekle alakası yoktur....:)

müge,sana yan etki yapıyor demek misketgiller,doz aşımı semptomları görülüyor sende:good: :good: sen biraz ara ver onlara,zaten tekbölümde çok görünüyorlardı,bir de şimdi kolaj bu,artık bbg evi gibi hep onları gösterirler,ben seyretmedim o yüzden gerçi sen seyretmemiştin haklısın canım.:img-yes:
sana bir reçete yazıcam bunları kullan,iyileşirsin:

ipek bey+ceylan kızımız+sally üçlüsü,bir de ufaklıklar gezin açık havada piknik falan yapın ,mangal falan yaparsınız,ama ipek yapsın haaa..sally yakar şimdi ormanları dalar gider o.bendn bu kadar,gerisi size kalmış...

not:benim dimağım da çok yorgun,böyle acayip şeyler çıkıyor ortaya..

tencere
12-07-07, 15:46
tatilimi diziye göre ayarlamıştım çok korktum devam ederde seyredemem diye neyse alt yazı geçtilerde rahatladım kolajlarıda seyretmeye gına geldi çünkü içimi kararttılar yeteri kadar onun için seyretmicem müge inşallah güzel bir iş bulursun kendine .eylülde bakalım nasıl bir başlangıç yapacaklar yahu çok komik bir araba kullanması vardı kaza anında çünkü amatörce geldi bana arabaların birbirine çarpması şeydada artık biraz kendini geri çekse ya bir kadına hiç yakışmıyor

myslide
12-07-07, 16:05
İyi bir televizyon izleyicisi olduğum söylenemez. Ve TV'de dizi olarak sadece bu yapımı takip ediyorum. Sadece bu dizi için foruma üye oldum. Ve ilk mesajım :)

Uzun süre bu formu takip ediyor, kaçırdığım bölüm özetlerini sizden alabiliyorum. Emeği geçen bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Eylüle kadar sabredeceğim artık.

pinarsayü85
12-07-07, 16:10
İyi bir televizyon izleyicisi olduğum söylenemez. Ve TV'de dizi olarak sadece bu yapımı takip ediyorum. Sadece bu dizi için foruma üye oldum. Ve ilk mesajım :)

Uzun süre bu formu takip ediyor, kaçırdığım bölüm özetlerini sizden alabiliyorum. Emeği geçen bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler.

öncelikle hoşgeldin myslide:happy0064

kanal 1 tekrarları baştan verse keşke;ben şöyle tahmin ediyordum; hergün 2 bölüm birden verebilirler birleştirip niye olmasın ;ne de olsa çok reyting alan tek yapımları ve adam gibi de bir programları da yok.aynı zamanda kaçırdığımız bölümleri de izlerdik.

tencere
12-07-07, 16:12

hoşgeldin eylüle kadar daha çok yazışırız bende senin gibi sadece bu dizinin tutkunuyum tabi bu sezon hepimizi üzdü artık eylülde yüzümüz güler inşallah

bahar-07
12-07-07, 16:13
bu diziyi malesef çok yakın bi zaman da farkettim ve izlemeye başladım ama şimdi asla kaçırmıorum!!!harika bi dizi !!!ama bgn yeni bölümlerin eylülde olacağını gördüm alt yazıda çok üzüldüm:icon_sorr
nasıl sabredicem şimdi ozamana kadar:icon_cry:
bu arada yeni bölümlerde inşallh şeydadan kurtulmuş oluruz artık :img-wink:

myslide
12-07-07, 16:15
İçten hoşgeldiniz dileğiniz için çok teşekkürler, bu forum gerçekten bir aile havası yaratmış,

Bugün yeni bölümü beklerken, tekrarlarla karşılaşmak canımı sıktı. Havalimanından eve trafiği aşa aşa dizi saatine yetişmeye çalıştım. Yetiştim bir çırpıda üniformamı çıkartıp TV'ye kurulduğumda eski bölümü görmek süpriz oldu. Oysa bu Cuma günü olsaydı daha anlamlı olurdu. Ayrıca sezon finali için bir çalışma yapılmadan salt alt yazı ile öğrenmek de ayrı bir hüsranlık :(

tencere
12-07-07, 16:16
yorgan gitti kavga bitti gibi oldu arkadaşlar ne oldu hepiniz döküldünüz forum bu saatlerde dolup taşardı şindiyse kimsecikler yok

tencere
12-07-07, 16:21
İçten hoşgeldiniz dileğiniz için çok teşekkürler, bu forum gerçekten bir aile havası yaratmış,

Bugün yeni bölümü beklerken, tekrarlarla karşılaşmak canımı sıktı. Havalimanından eve trafiği aşa aşa dizi saatine yetişmeye çalıştım. Yetiştim bir çırpıda üniformamı çıkartıp TV'ye kurulduğumda eski bölümü görmek süpriz oldu. Oysa bu Cuma günü olsaydı daha anlamlı olurdu. Ayrıca sezon finali için bir çalışma yapılmadan salt alt yazı ile öğrenmek de ayrı bir hüsranlık :(

bizde senin gibi çarşamba sezon finaliydi ama sezon finali olarak belirtmediler ve devamı gelir umuduyla bekledik ama öyle değilmiş yarını seyredersen finali görürsün partiyi sende benim gibi kaçırdın eylülü beklicez artık

myslide
12-07-07, 16:24
Eğer sezonfinzlı yarın yayınlanacaksa güzel bir haber. Ancak ben dizinin yayınlandığı saatte çalışıyor olacağım. Tekrarını yakalamaya çalışacağım

pinarsayü85
12-07-07, 16:27
yorgan gitti kavga bitti gibi oldu arkadaşlar ne oldu hepiniz döküldünüz forum bu saatlerde dolup taşardı şindiyse kimsecikler yok

dünkü partinin yorgunluğu olsa gerek,bir de hava sıcak ya ondan heralde,ayrıca yeni çalışmaya başlayan arkadaşlarımız varmış okul bitince..
dünkü final de sinirleri gerdi belki..bütün sene yazdı arkadaşlar (ben yeniyim:img-yes: )dizi gidişatı hakkında baktık bir düzelme yok,gerçi reytingler yüksek ama kemiklemiş izleyici memnun değil deyim yerindeyse..valla ben de tam tersi dersler bitti,geldim foruma ama kopamıyorum,herkes gider mersine,ben gider tersine misali..
şu tekrarlar da baştan olsa keşke seyredemediğim bölümler var okul çok uzak(ben bakırköy civarında okul karşıda,göztepede:bırr :img-book: :img-punk: )
insanlar işinin başında,keşke bizim de dizideki gibi esnek çalışma,okul vs.saatlerimiz olsa di mi ? bi de onlar ışınlanıyorlar beş dakikiada oradan oraya ,gerçi ankara trafiğini bilmem ama yoğundur kesin..

myslide
12-07-07, 16:33
dünkü partinin yorgunluğu olsa gerek,bir de hava sıcak ya ondan heralde,ayrıca yeni çalışmaya başlayan arkadaşlarımız varmış okul bitince..
dünkü final de sinirleri gerdi belki..bütün sene yazdı arkadaşlar (ben yeniyim:img-yes: )dizi gidişatı hakkında baktık bir düzelme yok,gerçi reytingler yüksek ama kemiklemiş izleyici memnun değil deyim yerindeyse..valla ben de tam tersi dersler bitti,geldim foruma ama kopamıyorum,herkes gider mersine,ben gider tersine misali..
şu tekrarlar da baştan olsa keşke seyredemediğim bölümler var okul çok uzak(ben bakırköy civarında okul karşıda,göztepede:bırr :img-book: :img-punk: )
insanlar işinin başında,keşke bizim de dizideki gibi esnek çalışma,okul vs.saatlerimiz olsa di mi ? bi de onlar ışınlanıyorlar beş dakikiada oradan oraya ,gerçi ankara trafiğini bilmem ama yoğundur kesin..

Açıkcası sabah tekrarları ile kaçırdığım bölümleri takip edebiliyordum. Umarım bu uygulamaları devam eder... Ayrıca sözü edilen partiden hiç haberim yoktu, demek bundan dolayı yeni bölümü Cumaya sakladılar. Bilgin için teşekkürler...

ilayda_oys
12-07-07, 16:38
arkadaşlar ben de bir beh fanatiği olarak eylülü sabırsızlıkla bekliyorum ama dizimiz başlayana kadar yine sizden güzel yorumlar okumak istiyorum yorumlarınız bana iyi geliyor ben de ne zamandır bu forumdayım ama tam oalrak aranıza giremedim sanırım ama ben de aranızdayım beni de aranıza kabul ediyorsunuz dimi?

ilayda_oys
12-07-07, 16:42
ben de okul varken doğru düzgün takip edemiyordum ama okul bittiğinden beri rahatça takip ediyorum benim üniversitedeki en yakın kız arkadaşımda beh fanatiğiydi kim izlerse o anlatıyordu biz öyle bir çözüm bulmuştuk saatlerimiz uymadığından izleyemiyorduk ama bazen o sabah izliyordu bazen de ben ünide ders arasında beh muhabbetimiz ve yorumlarımız kurduğumuz senaryolar unutulmaz oldu bizim için bu yıl da o bilgisayara kaydedecek ben de ordan izleyebilcem okul varken başka türlü olmıcak sanırım umarım eylül başında başlar da hiç olmazsa eylül sonuna kadar biraz daha rahat izlerim inşallah tabi..

ilayda_oys
12-07-07, 16:47
acaba haftaya eski bölümleri baştan itibaren verirler mi verseler güzel olur yaaa ben okuldan dolayı çoğunu izleyememiştim şimdi ne güzel izleme fırsatım olurdu verirlermi acaba????????

myslide
12-07-07, 16:50
acaba haftaya eski bölümleri baştan itibaren verirler mi verseler güzel olur yaaa ben okuldan dolayı çoğunu izleyememiştim şimdi ne güzel izleme fırsatım olurdu verirlermi acaba????????

Umarım dileğin gerçekleşir. Dizinin akılda kalıcılığını korumak için yapabileceklerini düşünüyorum. Ancak bunu da belli bir disiplin içinde, saatleri belirli, izleyiciyinin zaman alışkanlıklarını bozmayacak şekilde yapmalılar...

paçiii_melos
12-07-07, 16:51
Merhaba Arkadaşlar

Ben de dünkü bölümü çok büyük bir heyecanla izledim. Ama bir türlü yorum yazamadım. Dün en güzel bölümdü de diyebiliriz yani. Hatta bugün heyecanlı bir şekilde "Acaba neler olucak?" diye beklerken bir de baktım ki yeni bölüm değilmiş. Ağzım açık kaldı, çok şaşırdım. Sonradan gördüm ki ekranın yukarısında "Özel" yazıyor. Hatta alt yazı geçti, yeni bölümler Eylül'de başlıyacak diye :( :( :( :( Ama çok bozuldum. Hiç haberim de yoktu.

Eylül'e kadar çok var ya, zaten gündüzleri tv de adam akıllı hiç bir şey yok. Bizim Evin Halleri senelerdir derdimize deva oluyordu. Neyse Allah'tan tamamen bitmedi ya bunada şükür.

Bu arada arkadaşlar ratinglere bir bakıyım dedim. Gene ağzım açık kaldı, çok ama çok sevindim. 3. lük valla süper ya, inş. yeni bölümlerle de böyle güzel ratingler alırız ;)

tencere
12-07-07, 16:52

açıkcası bende düşündüm verirlermi ama kanal1in haftalık yayın akışını göremedim daha eğer sende görürsen haber ver bizde seyredelim

ilayda_oys
12-07-07, 16:53
Umarım dileğin gerçekleşir. Dizinin akılda kalıcılığını korumak için yapabileceklerini düşünüyorum. Ancak bunu da belli bir disiplin içinde, saatleri belirli, izleyiciyinin zaman alışkanlıklarını bozmayacak şekilde yapmalılar...

inşallah arkadaşım dediğin gibi olur baştan düzenli bir şekilde verirler de rahatça izleriz vermeleri de çok mantıklı olur zaten sonuçta bizim gibi ilk bölümleri kaçıran bir sürü insan olmuştur okul saatleri uymamıştır falan bu arada bana dizinin sezon finali hakkında yorum yaparmısın arkadaşım sence neler olacak bundan sonra bana dizinin genel bi özetini yorumlarsan çok sevinirim istersen ben de kendi yorumumu yaparım......

tencere
12-07-07, 16:55
eğer eski bizim evin hallerini seyretmek isterseniz trtde hafta içi hergün 11:50 de tekrarını veriyorlar ahh ahhh nerede o eski bizim evin halleri onlar sevdirdi bize bu diziyi tavsiye ederim

ilayda_oys
12-07-07, 16:56
açıkcası bende düşündüm verirlermi ama kanal1in haftalık yayın akışını göremedim daha eğer sende görürsen haber ver bizde seyredelim

ben takip ediyorum gördüğümde hemen haber vercem sana da arkadaşım sen hiç merak etme

pinarsayü85
12-07-07, 17:15
Açıkcası sabah tekrarları ile kaçırdığım bölümleri takip edebiliyordum. Umarım bu uygulamaları devam eder... Ayrıca sözü edilen partiden hiç haberim yoktu, demek bundan dolayı yeni bölümü Cumaya sakladılar. Bilgin için teşekkürler...

yanlış anlamadıysam sen cuma günü yeni bölümü bekliyorsun ama sezon finali yani son bölüm dündü yani çarşamba günü bugünkü kolaja bakmadım sıkıldım çünkü malum konu ve ilişkilerden.nerede bitti bugün bilmiyorum,cuma da kolaj yzıyor kanal1 de belki sezon finalinin tekrarıdır yarın,bana kalırsa önümüzdeki haftadan itibaren en baştan verecekler aynı saatte.

parti de şöyle bişey aslında,dün bitti ya bu forumdaki arkadaşlar işte değişik bişeyler yaotılar anket falan okursun zaten,zaten kötü olduk son bölümde pek bişey çıkmadı,heralde her sene forumda böyle bişey var ben de yeniyim..parti lafın gelişi canım:img-yes:

hayalci007
12-07-07, 17:24

hocam sen bide antalyadaki sıcağı görsen biz sizden çok fena yanmaktayız:img-cool2
inanmazsanız sizi antalyaya bekleriz güneş antalyada yüzünü gösterdiği vakit sokaklarda işe güce gidenden başkasını görmeniz neredeyse imkansız gibi bi şeydir :img-icecr

onur29
12-07-07, 17:25
EVET BU GÜN KOLAJ VERDİLER. Ama izlemeye tahammül edemedim. Resmen sadece Misket-Rüzgar-Şeyda üçgenini konu almış. Sanki dizide başka hiç bişey yok. Çok sinir oldum. İzlemedim. ANlaşılan önümüzdeki sezonda bu gidişat değişmeyecek.

pinarsayü85
12-07-07, 17:29
EVET BU GÜN KOLAJ VERDİLER. Ama izlemeye tahammül edemedim. Resmen sadece Misket-Rüzgar-Şeyda üçgenini konu almış. Sanki dizide başka hiç bişey yok. Çok sinir oldum. İzlemedim. ANlaşılan önümüzdeki sezonda bu gidişat değişmeyecek.

haklısın bence de gidişat değişmeyecek pek tabi,çünkü reytinglere bakarsak 3. lük vallahi bravo :icon_whis
istediğimiz kadar mesaj,mail ,faks vs. çekelim pek bişey