Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 6)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

onur29
28-08-07, 21:22
Yeni nevayı kimse sevmedi sanırım. Ama gerçekten çok souk bi tip. Oyunculuğıuda çok iyi gelmedi bana.

Bua rada Şadan ve Sally yakınlaşması olmasa bari yaa. Bu gün sally sirekli benide böyle kolayan biri olsa dedi. Şadan ve Füsunda bugün kavga etti. Şadan Sallye kaaybilir mi acaba

Ayrıca bugün pembeye dikkat ettimde o abartılı köylü kıyafetlerini çıkarmış. 1 sezon boyunca örgülü olan saçlarını açmış. İnşallah Pembede de bi gelişme görürüz. Gerçi zor gibi ama. Eski pembeyi özledim yaa.

EFTALYAGUL26
28-08-07, 21:23
arkadaşlar galiba kanal 1 beh'in yeni bölümlerinn başladığını bilmiyor..:img-hyste:img-hyste:img-hyste

hala tekrar diye gösteriyor akışta:icon_whis

biri insanlık namına uyandırsınnnnnn:P

bağlayalım...

bugün çokkk sıkıldım izlerken..

şadanın hötleri hala kulaklarımda......:happy0064:happy0064

bencee asıl bölümler sabah 6 dakıler digerlerinede ondan tekrar yazmışlarr.az biraz ters olmuş bencedeee,biri uyarsın vallaaa kanal 1 iii.

yesilimim
28-08-07, 21:38
Dünki bölümü yeni izleyebildim.Rüzgar değişmiş,Misket değişmiş,Rikkat değişmiş,Peyami dğeişmiş ama Şeyda aynı.Rüzgarın bu tavrının suçluluk duygusu olduğunu düşünüyorum ama yine de misketten seni seviyorum lafını bekler hali vardı.Sanırım Rüzgar artık Şeyda ile olan evliliğine konsanrte olmayı düşünüyo.Mizketin onu sevdiğini öğrenmesi düşüncelerini dğeiştirebilir ama şeyda sakat kalırsa bu çok zor gibi.

Merve:)
28-08-07, 21:41
arkadaşlar yeni sezon başlamış hayırlı olsun.bir şey sorucam dün izleyemedim de.bugün siyah saçlı bir bayan vardı ismetlerin evinde o kimdi?

ÇEŞMİNAZ
28-08-07, 21:43
tamam yine bizim istediğimiz gibi olmayacağını biliyordum ama bu kadarını da asla aklıma getirmemiştim. herşey başlı başına felaket. yeni neva bence berbat. nevanın karakter özellikleride kaybolmuş oysa bunun olmaması gerekirdi. eğer böyle bişey olacaksa başlı başına kaldırsalardı karakteri. ayrıca dilanın annesinin ortaya çıkışı ve yaptığı numaralarda çok bayat. misket rüzgar olayı epeydir bi fiyasko zaten.bu işin sonu yok bence.herkes umudu kessin. sadık alinin gidişi beni en çok üzen. herkes gidiyor adeta bi yaprak dökümü.kısaca çok üzüldüm. beklediğimden çooooooooooook daha kötü

ÇEŞMİNAZ
28-08-07, 21:46
arkadaşlar yeni sezon başlamış hayırlı olsun.bir şey sorucam dün izleyemedim de.bugün siyah saçlı bir bayan vardı ismetlerin evinde o kimdi?

dilanın gerçek annesi. hani yıllar önce bırakıp giden sonra işlerini yoluna koyunca ben kızımı istiyom diyen o malum anne modeli

Müge
28-08-07, 21:46
Elimde bir sihirli değnek olsa diziye değdirsem düzelir mi her şey?Eskisi gibi olur mu?O eski günlerine geri döner mi?

Bu sorumun cevabını almayı çok isterdim gerçekten…Bugün sözünü etmiştim…Dizinin tadında bırakılması…Ama sonradan düşündüm de..Çok üzülürüm..Dizi bitince jenerikte sayamadım ama sanırım on tane yazıp grubu var…Bu on tane senarist gerçekten bir şeyler yapmalı …En azından iki gündür izlediğimiz drama bir son verilmeli ve bizleri güldürmeli…Neyse bu kadar sitem yeter…Bugünkü bölüm hakkında bir şeyler yazmak istiyorum…Bugün beni mutlu eden bir minik oyuncu vardı evet adı jenerikte yazılmayan minik Yağmur Atay..Babası ile güzellik salonuna geldi…Kapı birden açıldı…Misket arkasını döndü bir baktı Zeynep..

Zeynep-Misket
Misket-Sen mi geldin…??

Zeynep Misket’in yanına geldi…Misket onu kucağına aldı…Peyami bir süre sonra Zeynep’i alıp gitmek istedi…İşte o sırada…

Peyami-Hadi kızım gidelim..
Zeynep-Olmaz…

Daha sonra Misket Zeynep’i alır Nemide annenin evine getirir kendi yatağına yatırır…Çünkü küçük prenses uykuya dalmıştır…Uyandığında…Misket yanına gelir..Zeynep Misket’e

Zeynep-Masal anlat….
Misket-Tamam…

O sırada Misket bibloları alır masal anlatır…Masal bitince…Zeynep Misket’i alkışlar….(Müge ablası da onu alkışlar :happy0064)

İşte bu sahneler hoşuma gitti…Misket’e çocuk bakmak yakışmış gibime geldi…Güzel bir sahneydi hakkını yememek lazım…Ben biraz abartım daha önceki yorumlarımda..

Diğer konular hakkında yorum yazmak istemiyorum çünkü biraz sinirliyim..En çokta Dila’nın annesine…İki oldu geleli İsmet ile can ciğer oldular…Bir de bıçaklanma olayı..Dizimize hiç yakışmadı….Kermit(Keriman) nasıl plan yaptıysa insan kendi canını tehlikeye atar mı?Çok saçma geldi bana…

İsmet’in bu olaydan sonraki davranışları da…

Bilemiyorum acaba ben mi abartıyorum ….İki gündür çok hızla ilerliyor her şey …

Birazda yeni Neva’dan söz etmek istiyorum…Kendisini beğenmediğimi söylemiştim…Evet biraz soğuk ve donuk geldi bana…Haklıyım ama yedi yıldır sarışın olan Neva bir anda esmer birisi olarak karşımıza çıktı…O cıvıl cıvıl bebeksi Neva gitti gayet ciddi bir Neva geldi….Neva karakteri tamamen değişti…Uzun bir sürede alışamayacağım üzgünüm….Eski Neva’yı çok özleyeceğim….Sevgili Zeynep Koltuk üzülmeyin lütfen…
Biraz da Pembe ve Cihan’a gelmek istiyorum…Bugün hayal mayal göründü…Örgülü saçlarını göremedim sanki....Umarım bu sezon hiç görmem…Cihan sakallarını kesmiş özüne geri dönmüş…İyi olmuş …Cihan’da hayal mayal göründü bu bölüm de…

Evet iyi bir yorum olmadı ama içimden geçenleri yazdım…Dileğim,umudum dizinin bir önce kendine gelmesi…Parmaklarımızın arasından kayıp gitmemesi…Dizimize sahip çıkalım demiştim evet hala çıkalım diyorum…Beğenmediğimiz sahneleri hiç çekinmeden yazalım…Senaristler bir daha aynı hataya düşmesinler…Eleştirilerimizi zaten yapıyoruz…Onlar olmasa zaten ne anlamı var??…Her şeye çok güzel desek hataları nasıl görürüz…???Evet diziyi izleyen herkes dozunda seviyeli yorum,eleştiri yaparsa bu işi kısa sürede halledebiliriz gibime geliyor….Bizim Evin Halleri uzun yıllar sürmesi dileği ile…

Dipnot:Bu sezon da?

1.Rikkat’in öğrencileri olacak mı?
2.Cihan’ın arkadaşları?
3.Pembe evlenebilecek mi?
4.Sally ne zaman aşık olacak?

ÇEŞMİNAZ
28-08-07, 21:55
bencede iki gündür yayınlan beh te en güzel sahne oydu. misketle zeynepin o doğal sade ve gerçek beh tadındaki sahneydi.bilmiyorum ama geçen sezonda bu böyleydi. en güzel içten sahneler çocuklarla olan sahnelerdi. e kötünün içinde hiç güzellik olmayacak değil ya:img-yes: senaristlere ve bu oyunculara teşekkürler.

BERNA
28-08-07, 22:06
Misket'in Zeynep ile olan sahnesi gerçekten çok güzeldi. Gülümsediğim sahneler içinde o sahneyi nasıl unuttum. Özellikle şimdiki çocukların masallarının içeriğinin çocukça da olsa değişmesine değinilmesi çok gerçekçi olmuş. Zeynep çok şirindi, çok doğaldı. Bu da sesli çekimin farkı olsa gerek :img-wink:

Bu tip sahnelerin sadece meşhur aşk üçgeninde Misket'in çektiği büyük acıyı göstermek için kullanılmamasını isterim, bu tip sahneleri senaristlerin 'favori konuları' dışında da görmek istiyorum.

Geçen sezon da izlediğim son üç bölümdeki en iyi sahneler Dila-Sadık Ali sahneleriydi mesela.

esra_esr
28-08-07, 22:28
ayy dizi sonnda bşladı süper bi dizi ya çok hoşuma gidiyor tüm kadrosuyla bide set görüntülerini filan çok sıcaklar ya çok tatlılar=) yeni neva çok itici duruyor şimdilk pek ısınamadım daha misketle zeynep çok tatlılar ya hele o masalı anlatırken çok tatlıydı cnm benm rikkat hala kendince inatlklar yapıyor bakalım inatlığı nereye kdar devam etcek rüzgarla misketin aşkının asla önüne geçemez inatlığı...

reene
28-08-07, 23:14
Ne oldu bana anlamadım..İki kelam edemiyorum..Yok yani bu sahnelerden pek güzel cümleler çıkar..çıkar da...

Benim balam aybalam bizim yorumlarımızın arasında olması gereken zaman aşımını doldurdum galiba:)Denk gelemiyik bir türlü..Pek tabi önemlisiniz efem:good:

Zera'm isim değişikliği konusunda katılmaktayım sana canım..Hatta bir teklifim var..''Misket Rüzgarları''na ne desiniz??Olmadı ''Entrika Bağları''..

Müge'm evet canım bu jenerik mevzusunu masaya yatıralım en kısa zamanda:img-yes:..

Eftalya'm yeni Neva hususundaki haklılığının Reene temsilciliğine talibim..Sonuna kadar katılmaktayım arkadaşım sana..

Bu bölümü komşu teyzelerde izledim,komşu teyzem ''ne olmuş böyle,ben en son izlediğimde Yalıkavak'ta şenlik havası vardı'' dedi..Ben de asıl şenlik şimdi başladı dedim..Keza kendileri trt'nin son bölümündeki mutlu aile tablosu ile finali yapmış olduğu için şaşırdı haliyle..

PS:Zeynep sahneleri şahaneydi:happy0064..2 dk'lık umulmadık bir şölen izledim bunca enstantanenin arasında..Çok şekerdi her zamanki gibi..

pinarsayü85
28-08-07, 23:18
sally bu sene yalnızım dostlarım yalnızım artık'' ile başladı..:icon_whis

evet sally yalnızdı ve uzunn bir zamandır eş istiyordu...

hemfikiriz burada di mi?:img-yes:

ve çeşitli zamanlarda mesela misketin kına gecesi,internetten eş bulma,nemide annenin ismail meselesine bu isteğini görüyorduk..

pek tabi efenim...

dakkada 10 defa yalnızım deyip bu ihtiyacı pekiştirme davranışı yapay geliyor bana...her mevzudan sonra kendi durumunu açıklayan bir eşantiyon cümlecik mutlak geliyor....:img-polic

annem dayanamadı valla bir ara'' ay senin aşkından''

kendisi aslında diziyi seyrederken daha soğukkanlıdır bendenizden....

zaten biliyoruz bu özlemlerini....ve bellli üç vakte kadar ''müstakbel eş'' gelecek...keşke bu pekiştirmeler olmadan karşımıza çıkarsalar sevgili damadımızı...olayı akışına bıraksalar:img-yes:

ama illaki pekiştirme olacak değil mi?

bu sene sally yalnızlığını,
şadan höt hötlüğünü,
rüzgar coolluğunu..

pekiştircek sanki...:icon_whis

öylee içimden geldi efenim,yazmazsam çatlardım....

pinarsayü85
28-08-07, 23:29
Elimde bir sihirli değnek olsa diziye değdirsem düzelir mi her şey?Eskisi gibi olur mu?O eski günlerine geri döner mi?

Bu sorumun cevabını almayı çok isterdim gerçekten…Bugün sözünü etmiştim…Dizinin tadında bırakılması…Ama sonradan düşündüm de..Çok üzülürüm..Dizi bitince jenerikte sayamadım ama sanırım on tane yazıp grubu var…Bu on tane senarist gerçekten bir şeyler yapmalı …En azından iki gündür izlediğimiz drama bir son verilmeli ve bizleri güldürmeli…Neyse bu kadar sitem yeter…Bugünkü bölüm hakkında bir şeyler yazmak istiyorum…Bugün beni mutlu eden bir minik oyuncu vardı evet adı jenerikte yazılmayan minik Yağmur Atay..Babası ile güzellik salonuna geldi…Kapı birden açıldı…Misket arkasını döndü bir baktı Zeynep..

Zeynep-Misket
Misket-Sen mi geldin…??

Zeynep Misket’in yanına geldi…Misket onu kucağına aldı…Peyami bir süre sonra Zeynep’i alıp gitmek istedi…İşte o sırada…

Peyami-Hadi kızım gidelim..
Zeynep-Olmaz…

Daha sonra Misket Zeynep’i alır Nemide annenin evine getirir kendi yatağına yatırır…Çünkü küçük prenses uykuya dalmıştır…Uyandığında…Misket yanına gelir..Zeynep Misket’e

Zeynep-Masal anlat….
Misket-Tamam…

O sırada Misket bibloları alır masal anlatır…Masal bitince…Zeynep Misket’i alkışlar….(Müge ablası da onu alkışlar )

İşte bu sahneler hoşuma gitti…Misket’e çocuk bakmak yakışmış gibime geldi…Güzel bir sahneydi hakkını yememek lazım…Ben biraz abartım daha önceki yorumlarımda..

Diğer konular hakkında yorum yazmak istemiyorum çünkü biraz sinirliyim..En çokta Dila’nın annesine…İki oldu geleli İsmet ile can ciğer oldular…Bir de bıçaklanma olayı..Dizimize hiç yakışmadı….Kermit(Keriman) nasıl plan yaptıysa insan kendi canını tehlikeye atar mı?Çok saçma geldi bana…

İsmet’in bu olaydan sonraki davranışları da…

Bilemiyorum acaba ben mi abartıyorum ….İki gündür çok hızla ilerliyor her şey …

Birazda yeni Neva’dan söz etmek istiyorum…Kendisini beğenmediğimi söylemiştim…Evet biraz soğuk ve donuk geldi bana…Haklıyım ama yedi yıldır sarışın olan Neva bir anda esmer birisi olarak karşımıza çıktı…O cıvıl cıvıl bebeksi Neva gitti gayet ciddi bir Neva geldi….Neva karakteri tamamen değişti…Uzun bir sürede alışamayacağım üzgünüm….Eski Neva’yı çok özleyeceğim….Sevgili Zeynep Koltuk üzülmeyin lütfen…
Biraz da Pembe ve Cihan’a gelmek istiyorum…Bugün hayal mayal göründü…Örgülü saçlarını göremedim sanki....Umarım bu sezon hiç görmem…Cihan sakallarını kesmiş özüne geri dönmüş…İyi olmuş …Cihan’da hayal mayal göründü bu bölüm de…

Evet iyi bir yorum olmadı ama içimden geçenleri yazdım…Dileğim,umudum dizinin bir önce kendine gelmesi…Parmaklarımızın arasından kayıp gitmemesi…Dizimize sahip çıkalım demiştim evet hala çıkalım diyorum…Beğenmediğimiz sahneleri hiç çekinmeden yazalım…Senaristler bir daha aynı hataya düşmesinler…Eleştirilerimizi zaten yapıyoruz…Onlar olmasa zaten ne anlamı var??…Her şeye çok güzel desek hataları nasıl görürüz…???Evet diziyi izleyen herkes dozunda seviyeli yorum,eleştiri yaparsa bu işi kısa sürede halledebiliriz gibime geliyor….Bizim Evin Halleri uzun yıllar sürmesi dileği ile…

Dipnot:Bu sezon da?

1.Rikkat’in öğrencileri olacak mı?
2.Cihan’ın arkadaşları?
3.Pembe evlenebilecek mi?
4.Sally ne zaman aşık olacak?

1. soru:

olmayacak efenim!
sizin adınıza üzgünüm:img-blush

2:soru:

o da olmayacak ..maalesef..
cihan 7/24 evde,abisinin sorunlu evliliği ile iştigal edecek:img-yes:

3:soru:

onlara da bir şey bulurlar canım merak etme sen
bu şey bir iyilik!!! tir canımın içi...:img-wink: nuhtemelen...
ama şimdi çok konu var:img-yes:
idareli kullanmak gerek azizim!

4:soru:

çoook yakında..

üç vakte kadar:P

mutluluklar kendisine..:img-policbye

bana kötümser diyecek olanlar vardır ama ya sizce?
başka bir alternatif var mı efendim?

bence biz adam olmayız:img-hyste:img-hyste:

not:şadan da şu bağırışları bir bıraksa..

sesi gecenin şu saatlerinde bile halen kulaklarımda aktivitesini korumakta....:P

bugünkü zeynep-peyami sahnesini izlerken sanki başka bir alemdeydim...:img-wink:

adamı görünce sinirlerim dinleniyor allah sizi inandırsın!

başka kana:img-wink:la mı bastım oldum birden

pinarsayü85
28-08-07, 23:42
hele o bugünkü bizim kermitin:

kapkaççıyla elele dolap çevirip kaleyi içten fetih!!!''

senaryo var ya!!

vallahi ne yaratıcıydı,kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi:P:P

hele o arka fon müzik var ya:img-yes:

iyiki annem vardı yanımdasofa

istikabalden beklediğim:

kermit ,sayhanı baştan çıkarma yoluyla yuva yıkıp,işyerini batırma yoluyla döner sermayeyi tamtakır edip,sonunda sayhangili öyylee bırakıp,dilayı almak:good::good:

sizce kermitin dostane tavırları ne için?

sonraki adımları ne olacak?

senaryo yazabilir misiniz bana:icon_whis

dilayı ne şekilde almak istiyor:img-polic

reene
29-08-07, 00:40
[/B]
bugünkü zeynep-peyami sahnesini izlerken sanki başka bir alemdeydim...:img-wink:

adamı görünce sinirlerim dinleniyor allah sizi inandırsın!

başka kana:img-wink:la mı bastım oldum birden

Peyami dedin,akan sular duruverdi:img-yes:Her zaman için mantığına,sağduyusuna,özverisine,anlayışına hayran olmuşumdur..Ağır ve bilinçli atmıştır adımlarını..Yeni bölümlerde kendisine henüz ilişilmemiş olması beni mutlu ederken;mevcut değişimin,başkalaşımın uğrayacağı en son durak olmasını temenni ediyorum..En sevilesi karakterlerden bana göre:good:

Zeynep zaten günün favorisiydi:good:

pinarsayü85
29-08-07, 00:46
Peyami dedin,akan sular duruverdi:img-yes:Her zaman için mantığına,sağduyusuna,özverisine,anlayışına hayran olmuşumdur..Ağır ve bilinçli atmıştır adımlarını..Yeni bölümlerde kendisine henüz ilişilmemiş olması beni mutlu ederken;mevcut değişimin,başkalaşımın uğrayacağı en son durak olmasını temenni ediyorum..En sevilesi karakterlerden bana göre:good:

Zeynep zaten günün favorisiydi:good:

pek haklısınız hanımefendiciğim...

hani bir deyiş vardır ''evlerden uzak ola''

işte tüm entikalar,şeytanlar çok aferdesiniz, isimlerini bile anarken utanıyorum bunların,neyse efenim,kendisinden uzak olsun:img-wink:

bari kendisi yüzümüzü güldürsün..:img-yes:

peyami beyefendiciğim adına ,şahsınız adına da pek memnun olduğumu söylemeliyim nihayetlendiriken ....

devedikeni
29-08-07, 00:50
slm arkadaşlar bende sizin gibiyim aynı diziyi trt'de bitmiş kabul ediyorum ama izlemeyi bırakamıyorum zaten bir sene daha uzarsa oynatacak oyuncu bulamayacaklar bugün bir kez daha anladımki dizimiz asla eski haline dönmeyecek trt'deki o neşeli muhteşem bölümlere hasret kalıcaz hani şu dizilerin sadece entrika ile sürmeyeceğini kanıtlayan muhteşem dizimize rüzgar-misket konusundan gerçekten sıkıldım rüzgar ve misket gerçekten çok tatlılar ama konu uzamasın artık yeter içim çıktı misket 2 bölümdür sürekli boş konuşuyor hep konuşuyor ama ne anlam var ne sonuç veeeeeeeeeee şeyda sakat ne kadar şaşırdım hiçte beklemediğim bişeydi bi şaşırdımki bu konu daha nasıl uzayacaktı misket bi tuhaf rikkat bi tuhaf eskiden miskete kızarda bi parça anlardım ya şimdi gülüyor anlamadım gitti ..şadan.. yani aslında ben şadanı çok severdim çok şeker gelirdi bana ama öyle bi hale soktularki dönülmez bi noktadalar ettiği hakaretler bi kere şişman kadınlara büyük hakaret ediliyor lümbür lümbür etmiş zayıfta öyle durmazmış ama.. bu diziyi izleyen birçok şişman kadın var ve bu sözleri duyduklarında hissettiklerini tahmin edebilyorum çok çirkin yeni nevaya gelince berbat hiç beğenmedim hem esmer hem soğuk emine hanımı gerçekten çok özledim nerde bizim barbie bebek gibi çocuksu sevimli nevamız nerde bu iş kadınından bozma suratsız safaya sürekli hatta sadece safaya değil herkese sürekli somurtan kız alışmıcam işte alışamıcam nevayı yurt dışına gitmiş kabul ediyorum ve keriman dizinin artık eskisi gibi olamayacağını anlamamdaki en önemli 2.sebebtir kendisi birincisi neva hakkını yememek lazım bundan sonra kermit ve maceraları izleyeceğiz polisiye roman gibi hain kadın kermit ve planları kapkaççılar onuda anlamadım bi anda ismetle samimiyeti çok yapmacııktı bi anda aile oldular kermiti aileye sokmanın başka yolları bulunabilirdi heralde bundan sonra onun planları hiç çekilmez bu bölümde nevanın ve sadık alinin yokluğu o kadar belli olduki ikisinide çok özledim:icon_sorr

pinarsayü85
29-08-07, 00:53
slm arkadaşlar bende sizin gibiyim aynı diziyi trt'de bitmiş kabul ediyorum ama izlemeyi bırakamıyorum zaten bir sene daha uzarsa oynatacak oyuncu bulamayacaklar bugün bir kez daha anladımki dizimiz asla eski haline dönmeyecek trt'deki o neşeli muhteşem bölümlere hasret kalıcaz hani şu dizilerin sadece entrika ile sürmeyeceğini kanıtlayan muhteşem dizimize rüzgar-misket konusundan gerçekten sıkıldım rüzgar ve misket gerçekten çok tatlılar ama konu uzamasın artık yeter içim çıktı misket 2 bölümdür sürekli boş konuşuyor hep konuşuyor ama ne anlam var ne sonuç veeeeeeeeeee şeyda sakat ne kadar şaşırdım hiçte beklemediğim bişeydi bi şaşırdımki bu konu daha nasıl uzayacaktı misket bi tuhaf rikkat bi tuhaf eskiden miskete kızarda bi parça anlardım ya şimdi gülüyor anlamadım gitti ..şadan.. yani aslında ben şadanı çok severdim çok şeker gelirdi bana ama öyle bi hale soktularki dönülmez bi noktadalar ettiği hakaretler bi kere şişman kadınlara büyük hakaret ediliyor lümbür lümbür etmiş zayıfta öyle durmazmış ama.. bu diziyi izleyen birçok şişman kadın var ve bu sözleri duyduklarında hissettiklerini tahmin edebilyorum çok çirkin yeni nevaya gelince berbat hiç beğenmedim hem esmer hem soğuk emine hanımı gerçekten çok özledim nerde bizim barbie bebek gibi çocuksu sevimli nevamız nerde bu iş kadınından bozma suratsız safaya sürekli hatta sadece safaya değil herkese sürekli somurtan kız alışmıcam işte alışamıcam nevayı yurt dışına gitmiş kabul ediyorum ve keriman dizinin artık eskisi gibi olamayacağını anlamamdaki en önemli 2.sebebtir kendisi birincisi neva hakkını yememek lazım bundan sonra kermit ve maceraları izleyeceğiz polisiye roman gibi hain kadın kermit ve planları kapkaççılar onuda anlamadım bi anda ismetle samimiyeti çok yapmacııktı bi anda aile oldular kermiti aileye sokmanın başka yolları bulunabilirdi heralde bundan sonra onun planları hiç çekilmez bu bölümde nevanın ve sadık alinin yokluğu o kadar belli olduki ikisinide çok özledim:icon_sorr

size hak veriyorum efendim:img-wink:

her cümleniz hakikati yansıtıyor:img-yes:

biz de ne yapalım ,şuracıkta eğleniyoruz...

ağlanacak halimize gülüyoruz:img-polic

reene
29-08-07, 00:59
pek haklısınız hanımefendiciğim...

hani bir deyiş vardır ''evlerden uzak ola''

işte tüm entikalar,şeytanlar aferdesiniz ismlerini bile anarken utanıyorum bunların,neyse efenim,kendisinden uzak olsun:img-wink:

bari kendisi yüzümüzü güldürsün..:img-yes:

peyami beyefendiciğim adına ,şahsınız adına da pek memnun olduğumu söylemeliyim nihayetlendiriken ....

Haklısınız efendim..Bizim bedbahtlığımıza sebebiyet teşkil eden bu yeni bölümler düzelir mi bilemiyorum ama Peyami Beyler'in böylesi bir karmaşanın ardında kaybolmasını istemem doğrusu..

Peyami mevzusundan ırak bir edit:Bir bardak soğuk su lütfen

pinarsayü85
29-08-07, 01:05
Haklısınız efendim..Bizim bedbahtlığımıza sebebiyet teşkil eden bu yeni bölümler düzelir mi bilemiyorum ama Peyami Beyler'in böylesi bir karmaşanın ardında kaybolmasını istemem doğrusu..

Peyami mevzusundan ırak bir edit:Bir bardak soğuk su lütfen

efendim,içinizdeki yangın bir bardak suyla nihayetlenemez....:icon_whis

19 litrelik damacana alınız yanınıza...:good:

bu arada alaka çekilmesi lazım gelen bir mevzu var:

hani şeyda hanımefendiye yürümesinde yardımcı olacak olası bir hekim
vakasında,şeyda ile sözkonusu hekim arasında bir aşk doğarsa!!!

rüzgarı bırakır belki...

(bkz:aa çok orjinal senaryo,kırk yıl düşünsem......:P)

girls
29-08-07, 07:02
efendim,içinizdeki yangın bir bardak suyla nihayetlenemez....:icon_whis

19 litrelik damacana alınız yanınıza...:good:

bu arada alaka çekilmesi lazım gelen bir mevzu var:

rüzgarı bırakır belki...

Bende 19 litrelik damacana suyu var isteyen gelsin alsın Ahh nerde keşke şeyda rüzgarı bıraksaydı ama sanmam şeydanın rüzgarı bıracağını hiç sanmam görmüyor musunuz şeyda deliler gibi rüzgarı seviyo şeydanın rüzgarı bıraktığı yok arkadaş.........

BERNA
29-08-07, 07:24

rüzgarı bırakır belki...

Gerçekten çok orijinal bir senaryo olmuş :img-wink:

Ama bu aşk üçgeni ve Misket'in çekiği acılar bombardımanından kurtaracaksa ben sonuna kadar destekliyorum. Ayrıca en azından Şeyda (ve çok başarılı bulduğum oyuncusu) kendini bu gariplikten kurtarmış olur :img-pilot

purna
29-08-07, 07:48
mısket heralde cuma gunu soyler bu nu cuma en heyecanlı yerınde bıter

tencere
29-08-07, 08:02
Açıkcası misket bana göre asla rüzgara onu sevdiğini söyleyemicek ancak söylese söylese Rikkat söyler herhalde " oğluşum misket seni çok seviyor" :sad53:

tencere
29-08-07, 08:04
Hayır oda söylemezse eğer ben seti basıp rüzgara ben söyleyeceğim misket seni seviyor diyeceğim artık sizde bende bir ooohhhh çekeriz olmazsa

pinarsayü85
29-08-07, 08:07
Açıkcası misket bana göre asla rüzgara onu sevdiğini söyleyemicek ancak söylese söylese Rikkat söyler herhalde " oğluşum misket seni çok seviyor" :sad53:

efendin,misket öyle bir kız olmadığı için, görücü usulü havası da yaratmış olmak isteyebilir....:img-wink:

nerede öyle hanımefendiler şimdi değil mi hanımefendiciğim!!!

tencere
29-08-07, 08:10
efendin,misket öyle bir kız olmadığı için, görücü usulü havası da yaratmış olmak isteyebilir....:img-wink:

nerede öyle hanımefendiler şimdi değil mi hanımefendiciğim!!!
misketin evrim değiştirdiğini unuttunmu pınarım bak Rikkate nasıl davrandı değilmi

onur29
29-08-07, 08:11
Bence söyler ama biz baya bi bekleriz herkes öğrenir. En son misket rüzgara söyler. Tabi rüzgar hemen atlamıycak. birazda o süründürücek. Ohoooooo bitmez bu sezon bunların davası.

pinarsayü85
29-08-07, 08:12
misketin evrim değiştirdiğini unuttunmu pınarım bak Rikkate nasıl davrandı değilmi

rikkatin tavrını da anlamadım,bir azarlıyor kızı bir gülüyor.....
:icon_whis

hayra alamet değil bu davranışlar....:img-yes:
bir de şu şadan da bir volümünü azaltsa iyi olacak...

evlilerken bile bu kadar azarlamıyordu kadıncağazı...:img-polic

tencere
29-08-07, 08:17
Bence söyler ama biz baya bi bekleriz herkes öğrenir. En son misket rüzgara söyler. Tabi rüzgar hemen atlamıycak. birazda o süründürücek. Ohoooooo bitmez bu sezon bunların davası.

Evet arkadaşım büyük olasılıkla senin dediğin gibi olacak bir fark beklemiyorum

sirinkis
29-08-07, 08:41
Bence yeni gelen nevanın karakteri durusu bizim eski nevamızınkine hiç benzemiyor. Eski Nevamız güler yüzlü idi. Yeni gelen Neva biraz soğuk gibi. Dizimizde neler değişti. Bununda olması normal sanırım. Zeynep çok şeker olmuş bu arada geçen sezon onu çok fazla görememiştik konuşurken:)

purna
29-08-07, 09:13
hep ruzgar mısketın pesınden koştu bu defa da misket koşssun bakalım rıuuzgarın pesınden

onur29
29-08-07, 09:16
Evet ya ben yeni gelen nevayı hiç sevmedim. Daha öncede karakerler değişmişti. Rüzgar mesela ama alışmıştık. Ve sevmiştik. Ama yeni neva çok soğuk ayrıca oyunculuğunuda iyi bulmadımaçıkçası. Hem eski neva yıllarır bu dizideydi. Keşke diziden ayrılınca Neva karakterinide gönderselerdi.

myslide
29-08-07, 09:17
Jeneriği izlemesem bu dizinin BEH olduğuna inanmıyacaktım...

Herkes değişmiş... Korku filmi gibi...

pinarsayü85
29-08-07, 09:22
Jeneriği izlemesem bu dizinin BEH olduğuna inanmıyacaktım...

Herkes değişmiş... Korku filmi gibi...

peyami allahtan 1-2 dakika göründü de başta kendime geldim ...

umarım şahsı olası bir entrikadan uzak kalır:good:

bana kalırsa o koltuktan hiç kalkmasın,dışarı da çıkmasın,akrabayı falan da pek bulaşmasın,hele şu kermit(keriman)ı hiç görmesin:img-yes:

not:en çok seni ne korkuttu?:P

pinarsayü85
29-08-07, 09:28
bir de çu çok tuhafıma gitti....

ismet,keriman'a biz artık dört kişilik bir aileyiz dedi...

neden,ne sebeple:icon_whis

tamam belki aile dosrtu falan deseydi...
:img-cool2

bu biraz fazla oldu sanki..

dört kişilk aile!!!

myslide
29-08-07, 09:32
peyami allahtan 1-2 dakika göründü de başta kendime geldim ...

umarım şahsı olası bir entrikadan uzak kalır:good:

bana kalırsa o koltuktan hiç kalkmasın,dışarı da çıkmasın,akrabayı falan da pek bulaşmasın,hele şu kermit(keriman)ı hiç görmesin:img-yes:

not:en çok seni ne korkuttu?:P

Misketteki değişiklik beni korkutuyor. Sakin kız gitmiş, şimdilerde tırnaklarını çıkarmış, hastane koridorlarında seviyorum yandım anam diyor. (zaman zaman saflığına kızardım ama sakinliği ayrı)
Şeyda için zaten yoruma gerek yok...
Şadan davranışları ise tuhaf, mahkeme kapısı önündeki Şadan gitmiş, yerine başkası gelmiş sanki. Ha sezon arası kaza geçirip hafızasını kaybetmişse o ayrı...

pinarsayü85
29-08-07, 09:36
Misketteki değişiklik beni korkutuyor. Sakin kız gitmiş, şimdilerde tırnaklarını çıkarmış, hastane koridorlarında seviyorum yandım anam diyor. (zaman zaman saflığına kızardım ama sakinliği ayrı)
Şeyda için zaten yoruma gerek yok...
Şadan davranışları ise tuhaf, mahkeme kapısı önündeki Şadan gitmiş, yerine başkası gelmiş sanki. Ha sezon arası kaza geçirip hafızasını kaybetmişse o ayrı...

ismet te saflaşmış sanki....:icon_whis
hemen kardeş oldular,4 kişilik aile oldular!!:P

yakında eve de alıralar kwrimanı,zaten otelde kalıyormuş ya...
ev bulana kadar....:icon_whis

EFTALYAGUL26
29-08-07, 09:37
bir de çu çok tuhafıma gitti....

ismet,keriman'a biz artık dört kişilik bir aileyiz dedi...

neden,ne sebeple:icon_whis

tamam belki aile dosrtu falan deseydi...
:img-cool2

bu biraz fazla oldu sanki..

dört kişilk aile!!!

evett yaaa o banada saçma geldi.ne o bii hırsızdan kurtardı diye hemen ailenin içine mi girdi.sen benım kardeşımsın bundan sonra filan o kadar kolay mı ya?o zaman resmen sally le aynı kefeye koymuş oldu iki günde keriman ı.
sally demışken bu yeni bölümlerde keyif veren bikaç isimden sally.esprilieri filan hoştu,sonra kendı kendının yanagını sıkıp süperim mikemmelim filan demesiii çok güldüm o hallerineee:img-pilot

pinarsayü85
29-08-07, 09:39
evett yaaa o banada saçma geldi.ne o bii hırsızdan kurtardı diye hemen ailenin içine mi girdi.sen benım kardeşımsın bundan sonra filan o kadar kolay mı ya?o zaman resmen sally le aynı kefeye koymuş oldu iki günde keriman ı.
sally demışken bu yeni bölümlerde keyif veren bikaç isimden sally.esprilieri filan hoştu,sonra kendı kendının yanagını sıkıp süperim mikemmelim filan demesiii çok güldüm o hallerineee:img-pilot

aynı kefeye koysaydı iyiydi...

dört kişilik aile tanımlamasında sanki biraz mevzu dışı kalmış gibi..

ceylan olsa,kermit'in hakkından gelirdi bu sene!!!!:img-polic

sally de yalnızlık deyip duruyor 3 cümleden ikisinde...:icon_whis

EFTALYAGUL26
29-08-07, 09:40
ismet te saflaşmış sanki....:icon_whis
hemen kardeş oldular,4 kişilik aile oldular!!:P

yakında eve de alıralar kwrimanı,zaten otelde kalıyormuş ya...
ev bulana kadar....:icon_whis

sayhana tembihliyorya birde.aman oteline kadar bıraksaydın diye.sayhanda süperdiii yok yolda indirdimmmm:img-pilot dediya :img-pilot sonra ismetin otel iyimiydi filan diye sorması.koskoca avukat yahu,üstelık istanbul gibi yerde yaşamış alışkındırrr ayakalrı üstünde durmayaaa:happy0064
acabaa dila napacak gerçek annesı ile karşılaşınca.kesin ya çok sevecektir yada soğuk davranacaktır.ortası yok.
dün zeynep çok tatlıydıı,misket diyeee seslenmesi yeni yeni konuşma hallerii.sonunda zeynep ın de sesini duyduk.mert e nazaran daha sessiz bi çocuktu ama maşallahı var çok sevimlii olmuş.

myslide
29-08-07, 09:43
sayhana tembihliyorya birde.aman oteline kadar bıraksaydın diye.sayhanda süperdiii yok yolda indirdimmmm:img-pilot dediya :img-pilot sonra ismetin otel iyimiydi filan diye sorması.koskoca avukat yahu,üstelık istanbul gibi yerde yaşamış alışkındırrr ayakalrı üstünde durmayaaa:happy0064
acabaa dila napacak gerçek annesı ile karşılaşınca.kesin ya çok sevecektir yada soğuk davranacaktır.ortası yok.
dün zeynep çok tatlıydıı,misket diyeee seslenmesi yeni yeni konuşma hallerii.sonunda zeynep ın de sesini duyduk.mert e nazaran daha sessiz bi çocuktu ama maşallahı var çok sevimlii olmuş.

Sayhan Efendi, İpek Bey'i kapı dışarı ediyordu neredeyse. Şimdi bakıyorumda baya misafirperver olmuş...

pinarsayü85
29-08-07, 09:43

bu seneki melek kermit olacak herhalde...:P

ama kara melek mi olacak ak mı orası meçhul!!!

misket-rüzgar out
kermit in

sanırım bu sene,entrikada kızan olmasın ama.....

daha iyi r-m de esenliğie kavuşsun artık....

pinarsayü85
29-08-07, 09:46
Sayhan Efendi, İpek Bey'i kapı dışarı ediyordu neredeyse. Şimdi bakıyorumda baya misafirperver olmuş...

evet ya,aklımdan geçti vallahi...

eeeee,efendim,iyiler sevilmezmiş....:icon_sorr

çok arayacaklar onu çoookkkk:good:

ismi bile anılmıyor o başka...

o da gidip te dönmeyenlerden,adı bile anılmayanlardan olacak,oldu bile...

hokus pokus....!!!!

myslide
29-08-07, 09:52
İyiler sevilmez evet çok doğru pinar

EFTALYAGUL26
29-08-07, 09:53
aynı kefeye koysaydı iyiydi...

dört kişilik aile tanımlamasında sanki biraz mevzu dışı kalmış gibi..

ceylan olsa,kermit'in hakkından gelirdi bu sene!!!!:img-polic

sally de yalnızlık deyip duruyor 3 cümleden ikisinde...:icon_whis

yaa sally yalnızlık deyip duruyoo yaa görün bakın ilk günkü yorumum çıkacak.şadanlaa aralarında bişey olacak.ilk bölümde şadan abi diyordu sonra şadoş şadoşşşşş diye ziyaretine gittiii.sonra füsunuda anlamıyorum bende böyle sahiplenen birini istıyorum demesi.kimisi bulamaz kimisi bilemezzz demesi filan şadanaa içten içe bi ilgi var gibi.aslında sallynın aradıgı hep buyduu.şöylee sahiplenen,herşeyine karışan koruyan kollayan birisi denk gelmediki kızcagıza.dogal olarakta sürmedi ilişkileri.

pinarsayü85
29-08-07, 09:55
İyiler sevilmez evet çok doğru pinar

bu gerçek çok acı ama etrafına da bakarsan...:icon_whis

sanki iyilik kabahatmiş gibi...

iyilerin de şansı olmazmış....

pinarsayü85
29-08-07, 09:58
yaa sally yalnızlık deyip duruyoo yaa görün bakın ilk günkü yorumum çıkacak.şadanlaa aralarında bişey olacak.ilk bölümde şadan abi diyordu sonra şadoş şadoşşşşş diye ziyaretine gittiii.sonra füsunuda anlamıyorum bende böyle sahiplenen birini istıyorum demesi.kimisi bulamaz kimisi bilemezzz demesi filan şadanaa içten içe bi ilgi var gibi.aslında sallynın aradıgı hep buyduu.şöylee sahiplenen,herşeyine karışan koruyan kollayan birisi denk gelmediki kızcagıza.dogal olarakta sürmedi ilişkileri.

yok yav olmasın,başkasını bulurlar bence..

kusura bakmayın ama benim midem o kadar geniş değil....

almaz bu ilişkiyi:img-yes:

maço istiyor sally..

rilkkat te sert gelin istiyor,şöyle dişlerini gösteren anladığım kadarıyla....:icon_whis

herkeste bir şiddet almış başını gidiyor....

EFTALYAGUL26
29-08-07, 10:03

maço istiyor sally..

rilkkat te sert gelin istiyor,şöyle dişlerini gösteren anladığım kadarıyla....:icon_whis

ee artık midemiz alıştıı yaaa.benımde kaldırmasadaa oalcakalrı tahmın edıyorum aşagı yukarııı.hoş senaristler bizim senaryoları kullansalar sorun kalmazyaaa
ceylanımm nerdeeeeee benımmmmmmmmmm

pinarsayü85
29-08-07, 10:06
ee artık midemiz alıştıı yaaa.benımde kaldırmasadaa oalcakalrı tahmın edıyorum aşagı yukarııı.hoş senaristler bizim senaryoları kullansalar sorun kalmazyaaa
ceylanımm nerdeeeeee benımmmmmmmmmm

senin ceylan biryerden çıkar belki ama..,entrikanın ortasına düşmese bari...

onu da şeytan edip çıkarlar bu gidişle....

BERNA
29-08-07, 10:09
yaa sally yalnızlık deyip duruyoo yaa görün bakın ilk günkü yorumum çıkacak.şadanlaa aralarında bişey olacak.ilk bölümde şadan abi diyordu sonra şadoş şadoşşşşş diye ziyaretine gittiii.sonra füsunuda anlamıyorum bende böyle sahiplenen birini istıyorum demesi.kimisi bulamaz kimisi bilemezzz demesi filan şadanaa içten içe bi ilgi var gibi.aslında sallynın aradıgı hep buyduu.şöylee sahiplenen,herşeyine karışan koruyan kollayan birisi denk gelmediki kızcagıza.dogal olarakta sürmedi ilişkileri.,

Ben de aynı şeyden korkmuyor değilim, senaristlere bakılırsa olmayacak şey de değil. Ancak bunu daha önce de yazdığım gibi benim de midem kaldırmaz.

Ancak dizinin ilk bölümlerinde yani daha başka bir programın içinde yayınlanırken (yaşım da ortaya çıktı :icon_whis) Sally Abdül'le tanışmış, maço hali hoşuna gitmiş ancak daha sonra da baskıdan bunalmıştı. Arkadaşça ayrılmışlardı. Tabi senaryo ekibi bu kadar eski geçmişi nasıl hatırlar ki :img-wink:

myslide
29-08-07, 10:10

maço istiyor sally..

İnşallah Peyami'yi kendilerine benzetmezler...

EFTALYAGUL26
29-08-07, 10:12
senin ceylan biryerden çıkar belki ama..,entrikanın ortasına düşmese bari...

onu da şeytan edip çıkarlar bu gidişle....

amann yok ceylanımııı bulaştırmasınlar o işlereeeeee :happy0064
gelsindee biiiii gülelim az birazz. daha dila ile kanka olacak onlarrr.beraber gezeceklerr sayhan filan.senaryolarımdakıı gibiii:happy0064 sonra dilanın annesine sinir olacakkkk :happy0064
birde nevayaa alışamadım ben hiç.acayip soguk geldiii.rüzgarda degişmiştii meselaa onu hiç böyle yadırgamadım.ses tonu filandaa itici geldii banaa

pinarsayü85
29-08-07, 10:14
İnşallah Peyami'yi kendilerine benzetmezler...

inşallah:img-yes:

ona da hiç yakışmaz o haller vallahi..

bu arada abdül-dalyan bu sene figüranlar heralde..
onların sahneleri biraz mizahi olur belki...

pinarsayü85
29-08-07, 10:16
,

Ben de aynı şeyden korkmuyor değilim, senaristlere bakılırsa olmayacak şey de değil. Ancak bunu daha önce de yazdığım gibi benim de midem kaldırmaz.

Ancak dizinin ilk bölümlerinde yani daha başka bir programın içinde yayınlanırken (yaşım da ortaya çıktı :icon_whis) Sally Abdül'le tanışmış, maço hali hoşuna gitmiş ancak daha sonra da baskıdan bunalmıştı. Arkadaşça ayrılmışlardı. Tabi senaryo ekibi bu kadar eski geçmişi nasıl hatırlar ki :img-wink:

onlar hatırlamazlar tabi..

bir de bizim karakter değişimleri var,her sene modanın ince çizgileri değişiyor ..:img-icecr
pek tabi onlar da nasiplerini alıyorlarr:P:P

EFTALYAGUL26
29-08-07, 10:18
inşallah:img-yes:

ona da hiç yakışmaz o haller vallahi..

bu arada abdül-dalyan bu sene figüranlar heralde..
onların sahneleri biraz mizahi olur belki...

abdül dalyan demışken dün pembe şeydayaaa karşıı pek iligiliydi.tosbagalarım dedi durduu demek şeydayıdaa artık cihan ve rüzgar gibi kabul ettii.
şeydaa şimdidilk sevimliii,daha sakin.bakalım yakında yine eski hallerine dönmesse.gerçi bu sezonun sinirli karakteri misket olacak gibi.
misket demışken o kadar zormu yaa sevıyorsa seviıyorum demek.telefon edip sonra zeynep bizdeydi onu haber verecektim demesi.ben sevıyor olacagımdaa diyemıycemm:img-pilot:img-pilot:img-pilot

pinarsayü85
29-08-07, 10:21
abdül dalyan demışken dün pembe şeydayaaa karşıı pek iligiliydi.tosbagalarım dedi durduu demek şeydayıdaa artık cihan ve rüzgar gibi kabul ettii.
şeydaa şimdidilk sevimliii,daha sakin.bakalım yakında yine eski hallerine dönmesse.gerçi bu sezonun sinirli karakteri misket olacak gibi.
misket demışken o kadar zormu yaa sevıyorsa seviıyorum demek.telefon edip sonra zeynep bizdeydi onu haber verecektim demesi.ben sevıyor olacagımdaa diyemıycemm:img-pilot:img-pilot:img-pilot

karakter değişimleri var efenim bilindiği üzere...

bu sene belki misket şeytan olur kimbilir..

rikkate söylüyor,ona söyleyemiyor :icon_whis

myslide
29-08-07, 10:22

Ben Peyami için diğer başlıkta iş bulmuştum... Psikolog olabilir diye. BEH böyle devam ederse işleri baya açılır

pinarsayü85
29-08-07, 10:24
Ben Peyami için diğer başlıkta iş bulmuştum... Psikolog olabilir diye. BEH böyle devam ederse işleri baya açılır

evet,çok uygun:good:

adamın başını kaşıyacak vakti kalmaz sahi...

klinik vakalar çok...

EFTALYAGUL26
29-08-07, 10:30

aslında peyamı psikolog olmasada ailenın psikologu konumunda gibi.ailenin damatları zaten en aklı başında olanlarrrr :happy0064:happy0064 biraz tembeller sadeceee,iş hayatını sevmıyorlarrrr :happy0064 amaa seninde dedigin gibii süper olurdu peyamıyee oyle bi iş .ailedeki vakaları çözmek için epey uğraşırdı zaten

myslide
29-08-07, 10:30
evet,çok uygun:good:

adamın başını kaşıyacak vakti kalmaz sahi...

klinik vakalar çok...

Ama korkarım BEH senaristleri Peyami'nin kliniğini de kuaför salonuna çevirir yine korku filmi sahneleri üretirler... Otoparktaki o gölge neydi yaaa

onur29
29-08-07, 10:37
Valla eftelyagül. bende demiştim. Sally ve Şadan arsında bişey olucak gibi. Daha önce hiç bu kadar bir araya ggelmemişlerdi. Bende istemiyorum ama olabilir. Artık hiç bişeye şaşırmamak lazım.

Bu arada senaristler geçmişi unutuyolar galiba. Çünkü dün trt deki bölümde şadan kızlarım ne yaaprsa yapsın. Hangi hatayı yaparlarsa yapsın evimin kapısı onlara daima açık dedi. Onlar bizim yavrularımız dedi. Ama Rüay ve Bora mevzuunda bence çok gereksiz yere abarttı olayı. ve rüyayı evlatlıktan redettiç

pinarsayü85
29-08-07, 10:38
Ama korkarım BEH senaristleri Peyami'nin kliniğini de kuaför salonuna çevirir yine korku filmi sahneleri üretirler... Otoparktaki o gölge neydi yaaa

evet,özellikle arka fondaki müziğe bittim ben...:img-polic

sanki seri katil,yeni avını tenha bir köşede avlıyacak senaryosu izledim...

pinarsayü85
29-08-07, 10:40
Valla eftelyagül. bende demiştim. Sally ve Şadan arsında bişey olucak gibi. Daha önce hiç bu kadar bir araya ggelmemişlerdi. Bende istemiyorum ama olabilir. Artık hiç bişeye şaşırmamak lazım.

Bu arada senaristler geçmişi unutuyolar galiba. Çünkü dün trt deki bölümde şadan kızlarım ne yaaprsa yapsın. Hangi hatayı yaparlarsa yapsın evimin kapısı onlara daima açık dedi. Onlar bizim yavrularımız dedi. Ama Rüay ve Bora mevzuunda bence çok gereksiz yere abarttı olayı. ve rüyayı evlatlıktan redettiç

belki canyoldaşı olurlar diyeceğim ama aklıma abdül-pembe-kısmet-sally-civan....çok kenarlısı geldikçe,korkularımla yüzleşme gereğini taaa içimde hissediyorum:img-yes:

evet, o unutkalnlık çok fena...

millet kızını,kardeşini bile unutuyor uzaklarda:icon_whis

myslide
29-08-07, 10:44
Sadık Amca, İpek Bey ve Ceylan olmayınca Sayhanlar'ın evi ruhsuz bir havaya bürünüyor. Bu ruhsuzluktan karakterlerin ruh hastalığına bürünmesi lazım ve öyle de oldu. Ben eskiden her bölümden keyif alırdım. Şimdi sadece TV karşısında uyumama yardımcı oluyor. Yine TRT'ye talim olacağım anlaşılan...

pinarsayü85
29-08-07, 10:46
Sadık Amca, İpek Bey ve Ceylan olmayınca Sayhanlar'ın evi ruhsuz bir havaya bürünüyor. Bu ruhsuzluktan karakterlerin ruh hastalığına bürünmesi lazım ve öyle de oldu. Ben eskiden her bölümden keyif alırdım. Şimdi sadece TV karşısında uyumama yardımcı oluyor. Yine TRT'ye talim olacağım anlaşılan...

haklısın...

bu üçünü yani renkli kişiliklerin soyunu tükettiler gün geçtikçe...
aldıkları oyuncular da tahminimiz gibi entrikanın bir parçası oldular maalesef....

onur29
29-08-07, 10:46
Çok haklısın pınar. ben mesela eski bölümleri izledikçe. Kısmet Abdülü gördükçe pembe Abdül birlikteliğine alışamıyorum. Umarım Sally ve Şadan içinde aynı şey olmaz. Hayıranlamadığım. Neden sürekli karaktreler kendi içlerindne yani diziden birileriyle olmak zorunda ki. Yeni karakterler gelmiycek mi?

Bu arada evet ya bakıyorumda Kısmetin, Rüyanın adı bile geçmiyo. Çok üzülüyorum. Senaristler arada onalrdanda haber verse yaa. Ne bileyim en azından bi telefonla seslerini duyursalar.

Saadet'im
29-08-07, 10:48
amann yok ceylanımııı bulaştırmasınlar o işlereeeeee :happy0064
gelsindee biiiii gülelim az birazz. daha dila ile kanka olacak onlarrr.beraber gezeceklerr sayhan filan.senaryolarımdakıı gibiii:happy0064 sonra dilanın annesine sinir olacakkkk :happy0064
birde nevayaa alışamadım ben hiç.acayip soguk geldiii.rüzgarda degişmiştii meselaa onu hiç böyle yadırgamadım.ses tonu filandaa itici geldii banaa

Valla ya Ceylan gelsin artık..Onunda yeri belli ediyor..İpek beyi getirmiyorlar bari Ceylan'ı getirsinler..Yeni Neva'ya alışmak zor olacak ama zamana bırakalım isterseniz..Bence de eski Neva ile çok zıt ama onunda oyunculuğunu izleyelim ve peşin karar vermeyelim diyorum..Sadık amcamın yeri de belli ediyor..Dizimize geri gelsin hangi yemeği isterse istesin ben yaparım..Onun mide fesatı geçirmesini bile özleyeceğim..Geçen sezon ondan hikaye dinleyememiştik,bu sezon dinlemeyi umut ederken bizi bırakıp gitti canım Sadık amcam..Ama açık kapı bıraktılar..Belki ilerleyen bölümlerde yine dizimize döner..Dönse iyi olur valla...Emine hanımı da şimdiden özledik..Daha önce gidenlerin yokluğuna alıştıramadan kendimizi,yine ayrılıklar yaşadık maalesef.. .Ama gidenlerin hepsinin yolu açık olsun başka ne diyebilirizki..İnşallah bir gün hepsinin yolu düşerde geri gelirler dizimize..Belki son olmaya yakın bütün karakterler gelir.(Aslında dizi düzelse de daha uzun seneler devam etse bizim en büyük dileğimiz bu ama neyse ya.. ).Aman benimki de hayal işte..Hayallerle ve umutlarla geçiştiriyoruz..İnşallah birgün hayallerimizde gerçekleşir diyorum..

pinarsayü85
29-08-07, 10:48
Çok haklısın pınar. ben mesela eski bölümleri izledikçe. Kısmet Abdülü gördükçe pembe Abdül birlikteliğine alışamıyorum. Umarım Sally ve Şadan içinde aynı şey olmaz. Hayıranlamadığım. Neden sürekli karaktreler kendi içlerindne yani diziden birileriyle olmak zorunda ki. Yeni karakterler gelmiycek mi?

Bu arada evet ya bakıyorumda Kısmetin, Rüyanın adı bile geçmiyo. Çok üzülüyorum. Senaristler arada onalrdanda haber verse yaa. Ne bileyim en azından bi telefonla seslerini duyursalar.

zaten gelen oyuncular da entrika boşluğuna geliyorlar bu sened..

belki sallye biri gelir ama sonradan şeytan olursa onu bilemem:icon_whis

myslide
29-08-07, 10:51

Galiba bizim entrikalı yeni bölümlere alışmamız için eski bölümlere bakmamamız gerekiyor... Bunu istiyorlar galiba bizden... Bu arada Sally-Şadan birlikteliğini duyunca kusuruma bakmayın affınıza sığınarak söylüyorum ama midem kalkıyor...

Saadet'im
29-08-07, 10:52
aslında peyamı psikolog olmasada ailenın psikologu konumunda gibi.ailenin damatları zaten en aklı başında olanlarrrr :happy0064:happy0064 biraz tembeller sadeceee,iş hayatını sevmıyorlarrrr :happy0064 amaa seninde dedigin gibii süper olurdu peyamıyee oyle bi iş .ailedeki vakaları çözmek için epey uğraşırdı zaten

Valla bu gidişle eğer psikolog olursa bayağı müşterisi çıkacak gibi..Eeee forumda da bayağı arkadaş var, Bakırköy'e gidip yerleşmek isteyen..Bende aralarına katılıyorum..Peyami köşeyi döner bu işi yaparsa..

Saadet'im
29-08-07, 11:07

Defalarca söyledik Rüya'dan,Kısmet'ten,Haluk'tan bahsedilmiyor .Hiç değilse telefonla konuşsunlar diye..Ama bizim söylememizle kaldı...Hem yeni gidenlerden bile bahsedilmiyorken,eskilerden bahsedilmemesi normal kalıyor...Ya senaristler versinler bana birkaç bölümü yazayım, herşeyi yoluna koymazsam ne olayım..Ama reytinglerin düşmeyeceğine hatta canlanacağına emin olmalıyım..Aman dizi ne hale geldi diyip,sonra düzelince de izlenmezse dizi kötü olur..Bizim milletimiz yan çizmeye meraklıdır ya o nedenle..Hani bu şey gibidir..Herkes televizyonda belgesel yayınlanmasını ister ama olunca da kimse izlemez ya onun gibi...Ben oldum olası belgeselleri izlemek istemişimdir mesela, ama izlemişimdirde yan çizmem yani..Valla senaristler reytinglerden korkuyor biliyorum da birazda biz izleyicilerini düşünsünler ne olur..Umudum var hala ama gitgide tükenmek üzere, lütfen bizi tükenmediği konusunda dizide düzeltmeler yaparak yanıltın..Herşey bu kadar mı zor..Kanalın yayın politikası mı,yoksa izleyici memnuniyeti mi önemli..Hala umudum var..Zaten umut olmadan yaşanmazki..

purna
29-08-07, 11:10
kemallerin evi sadik alilerın evı degılmı yani rüzgarın evı degılmı bugun mutfakta oturken yemek yerlerken sankı onların mutfagı evıydı

myslide
29-08-07, 11:13
Defalarca söyledik Rüya'dan,Kısmet'ten,Haluk'tan bahsedilmiyor .Hiç değilse telefonla konuşsunlar diye..Ama bizim söylememizle kaldı...Hem yeni gidenlerden bile bahsedilmiyorken,eskilerden bahsedilmemesi normal kalıyor...Ya senaristler versinler bana birkaç bölümü yazayım, herşeyi yoluna koymazsam ne olayım..Ama reytinglerin düşmeyeceğine hatta canlanacağına emin olmalıyım..Aman dizi ne hale geldi diyip,sonra düzelince de izlenmezse dizi kötü olur..Bizim milletimiz yan çizmeye meraklıdır ya o nedenle..Hani bu şey gibidir..Herkes televizyonda belgesel yayınlanmasını ister ama olunca da kimse izlemez ya onun gibi...Ben oldum olası belgeselleri izlemek istemişimdir mesela, ama izlemişimdirde yan çizmem yani..Valla senaristler reytinglerden korkuyor biliyorum da birazda biz izleyicilerini düşünsünler ne olur..Umudum var hala ama gitgide tükenmek üzere, lütfen bizi tükenmediği konusunda dizide düzeltmeler yaparak yanıltın..Herşey bu kadar mı zor..Kanalın yayın politikası mı,yoksa izleyici memnuniyeti mi önemli..Hala umudum var..Zaten umut olmadan yaşanmazki..

Evet Badem Haluk yok, acaba Sakız Hanım'ın böyle bir oğlu hiç olmadı mı...
Evet Düriye yok, acaba Dalyan karısını bu kadar başı boş bırakırmıydı.
Evet Rüya yok, acaba Rüzgar ölümden dönmüş, Fincan Halası vefat etmiş, annesi boşanmış ama haberi yok
neyse say say bitmez...

Bir dolu mantık hataları...

pinarsayü85
29-08-07, 11:14

izleyici memnuniyeti önenli hanımefendiciğim ama;
bol reytingli izleyici önemli....:img-polic

reyting bana kalırsa çoğunluk izleyici demek..

doğal olarak ta çoğunluk izleyici=reyting önemli oluyor...

reytingler de güzelse neden değişiklik yapsınlar ki....:P:P:P

hem eminim ki reytingler daha da artacak bu sene:good:

Saadet'im
29-08-07, 11:15
kemallerin evi sadik alilerın evı degılmı yani rüzgarın evı degılmı bugun mutfakta oturken yemek yerlerken sankı onların mutfagı evıydı

Daha önce de bahsetmiştik bu konudan..Evet orası yani çoğu arkadaşta benim gibi orası olduğunu düşünüyor..Bir fark var o da Kemal'in evi iki katlı gösteriliyor,yani merdivenler var...

tencere
29-08-07, 11:15

Evet ya o asılı mısırları görünce aklıma geldi birden benimde

zarpandit34
29-08-07, 11:20
Birinci bölümü izlemedim ama dünkü bölümü izledim ve tabiki izlediğim bölümlerin yorumlarını yapmaya çalışacağım, bazılarının 'beğenmiyorsan eleştirme, eleştiriyorsan izleme, izlemiyorsan gelme' gibi beynimizi çalıştırmamamız, hiçbir fikir üretmeden koyunlaşmamız için uydurdukları Ya sev ya terket anlayışlarının inadına..!!! Bu tarz bir anlayışı bir düşünce platformu olması gereken bir forumda görmek sadece gülünç O yüzden bende Zera'm gibi 'sadece gülüyorum'..

Beh Sezgin Bey'in de sinyallerini verdiği üzere artık böyle.. 'Böyle' olmasından dolayı diziyi geçmişinden bağımsız adeta yeni bir diziymiş gibi izliyorum.Ve belkide bu sebepten ötürü kendimi en felaketine hazırladığımdan dünkü bölümde beni rahatsız eden birşey yoktu..Rikkat hariç..

Deniz Gökçe Kayhan için ve jenerikte diğer karakterlerin sahnelerine de eşit yer verildiği için teşekkür ediyorum..:img-yes::img-yes::img-yes: Geçen sezon dizinin nerede bittiğine ve bu sezon kimin rüyasıyla başladığına dikkat edilirse dizimizin artık bir başrol oyuncusu var.Bu nedenle diğer karakterleri görebildiğim her saniye için dua etmem lazım.

Öncellikle Şadan-Sally forever diyorum..:img-hyste Meğerse Sally'nin yıllardır aradığı-beklediği Romüyo romüyo romüyo yanıbaşındaymış da haberimiz yokmuş..:img-hyste Bu olaya 'hiç şaşırmadım' diyemeyeceğim.Her türlü ihtimali göz önünde bulundurmamıza ve burada yaz boyu yapılan beyin fırtınalarına rağmen, sanırım bu kadarı hiç kimsenin aklına gelmemişti.Şaşırdım ama soğuk bakmıyorum.Zaten dizideki tüm karakterler geçmişten beri hep ailenin içinden birileri ile birlikte oldular..Geçen sezon Sally-Abdül daha sonra Abdül ve beyaz bacı dediği Pembe..Dolayısıyla Pınar'ın belirttiği gibi 'midemiz genişledi' sanırım..:icon_whis

Keriman'ı oynayan Bahar Şenbahar gerçekten çok güzel bir bayan.Ama maalesef oyun gücünü zayıf ve performansını mekanik buldum.Birde balkanlardan fazlaca soğuk hava taşıdı diziye..:icon_whis Beh'de her karakter öyle veye böyle bir 'bizdenlik' 'samimiyet' taşırken Keriman'ın duruşu onlar arasında mı soğuk kaldı yoksa 'okumuş etmiş kadınlar soğuktur' gibi bir yargının sonucu mu bilmiyorum..Belki de Dila'yı görünce buzlarının çözüldüğünü göstermek istiyor olabilirler.Birde benim anlamadığım Dila'nın neden annnesi geldi? Yani babası da gelebilirdi.Bunu sormamın altında benim senaristlere karşı pörtleyen 'kadınlar entirika çevirmeye daha müsait' gibi bir yargı mı var yoksa 'Babalar çocuklarının peşine düşmez' gibi en az birincisi kadar saçma birşey mi? Bunu sorduğumda bende ayrımcılık yapmış oluyorum farkındayım, ama dizilerde entirika çeviren karakterlerin hep kadın olması bana hiçte tesadüfmüş gibi gelmiyor açıkçası..

Hülya G. Irmak'ın hayran (bu kelimeden nefret ediyorum ama) bıraktıran performansına olan düşkünlüğümden dolayı İsmet'in rolünün artmasından memnunum, her ne kadar artma sebebi saçma olsa da..Aynı temenniyi Mehmet Atay içinde diliyorum.

Yeni Neva'yı konuşmak için erken sanki...:img-blush

myslide
29-08-07, 11:25
Zarpandit34 Mehmet Atay konusuna katılıyorum. Muazzam bir oyuncu ama yeteri kadar değerlendirildiğine inanmıyorum...

onur29
29-08-07, 11:28
Eet bende İsmet'İn rolü arttığın miçin mutluyum. Bu arada dün farketimde geçen sezonagöre sanki roller dahada paylaştırılmış gibiydi. nerdeyse herkesi izledik. Aksine Rüzgar ve şeyda çok az gözükmüşlerdi. Umarım bu sezon böyle devam eder.

Saadet'im
29-08-07, 11:28
Evet Badem Haluk yok, acaba Sakız Hanım'ın böyle bir oğlu hiç olmadı mı...
Evet Düriye yok, acaba Dalyan karısını bu kadar başı boş bırakırmıydı.
Evet Rüya yok, acaba Rüzgar ölümden dönmüş, Fincan Halası vefat etmiş, annesi boşanmış ama haberi yok
neyse say say bitmez...

Bir dolu mantık hataları...

İşte benim demek istediğimde bu giden artık aile bireyi olmaktanda feragat etmiş oluyor..O kadar üzücü olay oldu ama gidenler sanki dış kapının mandalı gibi bir konuma girdi...Ya bu kadar mantık hatasını da benim bünyem kaldırmıyor..Bu kadar eleştirmeyeyim diyorum,o kadar emek harcıyorlar diyorum,çoğunda olumlu yazılar yazmaya çalışıyorum ama bir yerden patlaklık veriyor işte..Ne olur artık biz azınlık olalım izleyiciler olarak(yani eski bölümlerdeki gibi olsun isteyen izleyiciler)ama bizi de birazcık düşünsünler..Yani ben bile artık dayanamıyorsam,diğer arkadaşlara ne diyebilirimki...Oysa ben yeni sezondan beklentilerimi yazarken olumlu ve umutlu yazmıştım bütün isteklerimi..Düzelmeyecekse ben kendime bile itiraf etmeye korkuyorum ama bitsin istiyorum..Eğer değişecekse hepsinin yani emek verenlerin başımın üstünde yeri var...Ama umut etmekten başka ne gelirki elden..Benki hep şimdiye kadar dizi ekibini hep kolladım,bundan sonra da kollayacam ama yeri geldiğinde de en tepkimi göstereceğim...Artık alttan almayacağım herşey..Ufff içimi bayağı dökmüşüm..İnşallah kimseyi yazdıklarımla kırmam..Dizi ekibini de dahil..En son isteyeceğim şey bu çünkü..

myslide
29-08-07, 11:32
İşte benim demek istediğimde bu giden artık aile bireyi olmaktanda feragat etmiş oluyor..O kadar üzücü olay oldu ama gidenler sanki dış kapının mandalı gibi bir konuma girdi...Ya bu kadar mantık hatasını da benim bünyem kaldırmıyor..Bu kadar eleştirmeyeyim diyorum,o kadar emek harcıyorlar diyorum,çoğunda olumlu yazılar yazmaya çalışıyorum ama bir yerden patlaklık veriyor işte..Ne olur artık biz azınlık olalım izleyiciler olarak(yani eski bölümlerdeki gibi olsun isteyen izleyiciler)ama bizi de birazcık düşünsünler..Yani ben bile artık dayanamıyorsam,diğer arkadaşlara ne diyebilirimki...Oysa ben yeni sezondan beklentilerimi yazarken olumlu ve umutlu yazmıştım bütün isteklerimi..Düzelmeyecekse ben kendime bile itiraf etmeye korkuyorum ama bitsin istiyorum..Eğer değişecekse hepsinin yani emek verenlerin başımın üstünde yeri var...Ama umut etmekten başka ne gelirki elden..Benki hep şimdiye kadar dizi ekibini hep kolladım,bundan sonra da kollayacam ama yeri geldiğinde de en tepkimi göstereceğim...Artık alttan almayacağım herşey..Ufff içimi bayağı dökmüşüm..İnşallah kimseyi yazdıklarımla kırmam..Dizi ekibini de dahil..En son isteyeceğim şey bu çünkü..

Umarım dizi ekibini düşündüğün kadar onlar da bizleri düşünürler... Ancak dost acı söyle. Sen bir BEH dostu olarak acıları söylüyorsun. Dün öğleden sonra diziyi kaçırmıştım. Sabah tekrarına baktım ama ne bakma bana tek faydası uykumu getirmesi oldu. Sayesinde 1 saat daha uyudum...

pinarsayü85
29-08-07, 11:38
zarpa gene bir konuştun pir konuştun:good::good::good:

romeo meselesi,mühim bir mevzu...

gerçekleşmesi halinde,midem ne hale gelir bilemem!!!!

onur29
29-08-07, 11:40
Bence de dizi ekibi bizi pek düşünmüyo. Ama şunuda düşünüyorum.Bence dizisenaristleride bu durumun farkında vepek memnun değiller. Bunu nerden anladım. Paartesi günü yayınlanan bölümde Nemide teyzenin "Ne oldu bizim aileye nazar mı değdi "demesinden.

pinarsayü85
29-08-07, 11:43
Bence de dizi ekibi bizi pek düşünmüyo. Ama şunuda düşünüyorum.Bence dizisenaristleride bu durumun farkında vepek memnun değiller. Bunu nerden anladım. Paartesi günü yayınlanan bölümde Nemide teyzenin "Ne oldu bizim aileye nazar mı değdi "demesinden.

yok yok nazr değil de reyting çarpmıştır!!! bana kalırsa...

elleri mahkum,öyle yazacaklar baştakiler nasıl isterse..emir kulları malum....:img-polic

myslide
29-08-07, 11:44
zarpa gene bir konuştun pir konuştun:good::good::good:

romeo meselesi,mühim bir mevzu...

gerçekleşmesi halinde,midem ne hale gelir bilemem!!!!

Ben de birkaç mesaj önce olası Şadan-Sally aşkı için midemi bulandırıyor demiştim.
Galiba Peyami Abi'ye söyleyelim de Psikologluktan vazgeçsin dahiliye uzmanı olsun... Çünkü yeni BEH galiba daha çok mide bunaltacağa benziyor...

Saadet'im
29-08-07, 11:45

Onur benimde dikkatimi en çok o cümle çekti zaten..Yani herkes farkında ama elden birşey gelmiyor mu demek istendi,yoksa değişeceğiz sabredin mi demek istendi ben pek birşey anlamadım ya sizce...Eski hallere dönebilmek için şimdiki konuları rayına mı oturtmak istiyor senaristler acaba..Yoksa yine çok mu olumlu düşünüyorum herşeyi..Huyum kurusun eğer öyleye...

pinarsayü85
29-08-07, 11:49
Onur benimde dikkatimi en çok o cümle çekti zaten..Yani herkes farkında ama elden birşey gelmiyor mu demek istendi,yoksa değişeceğiz sabredin mi demek istendi ben pek birşey anlamadım ya sizce...Eski hallere dönebilmek için şimdiki konuları rayına mı oturtmak istiyor senaristler acaba..Yoksa yine çok mu olumlu düşünüyorum herşeyi..Huyum kurusun eğer öyleye...

işler raya girerken ,sayhanlar elim ir tren kazası kurbanı olacaklar...

kermit-kapkaççı ilişikisinden pek konu-ray bağı kuramadım ama..

inşallah yanılıyorumdur saadetim canımın içi:good:

zarpandit34
29-08-07, 11:52

Pınarım, Sayhanlar dedinde, hakikaten madem kapkaçcı çocuk 'kazara' yaraladı Keriman'ı..Kerimanın oradaki amacı neydi ben anlamadım?

myslide
29-08-07, 11:53

Şu canımın içi ifadesini okuyunca biran için Şeyda'yı yanı başımda hissediyorum. :img-blush
Allah korusun...

pinarsayü85
29-08-07, 11:57
Pınarım, Sayhanlar dedinde, hakikaten madem kapkaçcı çocuk 'kazara' yaraladı Keriman'ı..Kerimanın oradaki amacı neydi ben anlamadım?

şimdi kermit diyoruz ona sallynin deyimiyle:good:

kermit ailye yakın olmak ,kendini sevdirmek için ismeti kurtarmış gibi olacaktı kapkaççıdan...

en son kermit hizmet bedelini kappkaççı çocuğa uzatırken,çocuk:''abla yaralamak istemedim sen öyle ani hareket yapınca''..

kermit te dedi ki ::''aslında daha iyi oldu bu''

ismet zaten kermiti aileden saydı bu olayla iki dakkada..''artık biz 4 kişilik bir aileyiz'' dedi...

sayhan da oteline kadar bıraktı kermiti...

yani durum bu kadar vahim anlayacağın..

Saadet'im
29-08-07, 11:58
Arkadaşlar hani ailemize nazar değiyormuş ya bende günün anlam ve önemini simgeleyen bir avatar koyayım dedim..İnşallah ailemizin üzerindeki bütün nazarı alır..Bizim Evin Halleri'de yine eski haline döner..

myslide
29-08-07, 12:01

kermit ailye yakın olmak ,kendini sevdirmek için ismeti kurtarmış gibi olacaktı kapkaççıdan...

en son kermit hizmet bedelini kappkaççı çocuğa uzatırken,çocuk:abla yaralamak istemedim sen öyle ani hareket yapınca..
kermit te dedi ki ::aslında daha iyi oldu bu,daha çok göze girdim kardeş gibi olduk sayende(tam cümle bu değil ama içinden geçenler budur kermitin:good:)

ismet zaten kermiti aileden saydı bu olayla iki dakkada..artık biz 4 işilik bir aileyiz dedi...yani durum bu kadar vahim anlayacağın..

Şu Sayhan İpek Beyi kapı dışarı koymaya çalışırken sessiz kalan İsmet'ten bahsediyorsun öyle değilmi. Sadık Amca'ya da aynısını yapmaya kalkan İsmet'ten bahsediyorsun öyle değil mi?

Yok yok Pinar bence sen başkasından bahs ediyorsun, bu ne sıcaklık böyle İsmet Hanım...

zarpandit34
29-08-07, 12:05

en son kermit hizmet bedelini kappkaççı çocuğa uzatırken,çocuk:''abla yaralamak istemedim sen öyle ani hareket yapınca''..

kermit te dedi ki ::''aslında daha iyi oldu bu''

ismet zaten kermiti aileden saydı bu olayla iki dakkada..''artık biz 4 kişilik bir aileyiz'' dedi...

sayhan da oteline kadar bıraktı kermiti...

yani durum bu kadar vahim anlayacağın..

Aslında İsmet'in hemen iki dakikada Kerimanı aileden sayması bana da tuhaf gelmişti.Hatta geçen sezon Füsun'un Firuze'nin iki dakikada üstüne atlaması 'kardeşim' demesi gelmişti aklıma ama..Şöyle de bir gerçek var; Milletin yol kenarında ölmüş insanları görmezden gelipte yardım etmediği bir devirde, iki gün önce tanışıp sadece aynı yerde çalıştığım birinin beni kapkaçcıdan kurtarmaya çalışırken yaralanmasından bende çok etkilenirdim..Duyurulur..:img-hyste

armagan_60
29-08-07, 12:05
şeyda bence kötülüklerine ara verecektir ama yeni şeyda dilanın annesi kamuran gerçi o güzellikte bir bayana ne kötülük nede ismi yakışmamış yeni neva yerine keşke dilanın annesi olsaymış diyorum ben

pinarsayü85
29-08-07, 12:11
Aslında İsmet'in hemen iki dakikada Kerimanı aileden sayması bana da tuhaf gelmişti.Hatta geçen sezon Füsun'un Firuze'nin iki dakikada üstüne atlaması 'kardeşim' demesi gelmişti aklıma ama..Şöyle de bir gerçek var; Milletin yol kenarında ölmüş insanları görmezden geldiği bir devirde, iki gün önce tanışıp sadece aynı yerde çalıştığım birinin beni kapkaçcıdan kurtarmaya çalışırken yaralanmasından bende çok etkilenirdim..Duyurulur..:img-hyste

olabilir tabi....
fünların hali de iyi benzetmeydi:good:

ama derler ya bu devirde kimse kimseye karşılıksız iyilik yapmazmış:img-yes:

iyilik duyguları bitmiş insanlarda!!!

pinarsayü85
29-08-07, 12:14
Şu Sayhan İpek Beyi kapı dışarı koymaya çalışırken sessiz kalan İsmet'ten bahsediyorsun öyle değilmi. Sadık Amca'ya da aynısını yapmaya kalkan İsmet'ten bahsediyorsun öyle değil mi?

Yok yok Pinar bence sen başkasından bahs ediyorsun, bu ne sıcaklık böyle İsmet Hanım...

muhteşem karakter değişikliği!!!!

olan bizim ipek beye oldu...:sad53: bu arada....

herksein gücü ona yetmiş...:icon_sorr:icon_sorr

fazla iyilik, iyi değildir

myslide
29-08-07, 12:15
olabilir tabi....
fünların hali de iyi benzetmeydi:good:

ama derler ya bu devirde kimse kimseye karşılıksız iyilik yapmazmış:img-yes:

iyilik duyguları bitmiş insanlarda!!!

Arkadaşlar 2 kuruşluk bir insana 5 kuruşluk bir değer verirsen o kişi kalan 3 kuruşla seni harcar. O yüzden İsmet'in kalan 3 kuruşla harcanmasından korkuyorum. Tıpkı bir zamanlar Füsun'un harcandığı gibi...

armagan_60
29-08-07, 12:18
kötü karakterler rabet görüyor konuk oyuncu olarak girdi dilanın annesi bakarsınız şeyda gibi terfi eder:D

pinarsayü85
29-08-07, 12:18
Arkadaşlar 2 kuruşluk bir insana 5 kuruşluk bir değer verirsen o kişi kalan 3 kuruşla seni harcar. O yüzden İsmet'in kalan 3 kuruşla harcanmasından korkuyorum. Tıpkı bir zamanlar Füsun'un harcandığı gibi...

o zaman maalesef bozuk para sesleri kulaklarımda yankılanmaya başladı desem...

bozdur bozdur harca olacak maalesef ismet....:sad53:

hem de kendi elleriyle yarattığı ''kardeşi'' tarafındann

Saadet'im
29-08-07, 12:22
Aslında İsmet'in hemen iki dakikada Kerimanı aileden sayması bana da tuhaf gelmişti.Hatta geçen sezon Füsun'un Firuze'nin iki dakikada üstüne atlaması 'kardeşim' demesi gelmişti aklıma ama..Şöyle de bir gerçek var; Milletin yol kenarında ölmüş insanları görmezden gelipte yardım etmediği bir devirde, iki gün önce tanışıp sadece aynı yerde çalıştığım birinin beni kapkaçcıdan kurtarmaya çalışırken yaralanmasından bende çok etkilenirdim..Duyurulur..:img-hyste

İlk önce hoşgeldin zarpandit..Evet bende Keriman konusunda bu olasılığıda düşündüm haklısın..Yani ne olaylarla karşılaşıyoruz ama kimsenin kılı bile kıpırdamıyor..Bunu can borcu olarak düşünüyor İsmet..Ama yine de Sally'i ki kaç yıllık arkadaşı onu bile aileden biri gibi görmemesi garipsendi..Yoksa can borcu çok önemli ve burda senaristler bu kadar vurdum duymazlık içinde onu öne çıkartmak istemiş olabilir..

zarpandit34
29-08-07, 12:26
İlk önce hoşgeldin zarpandit..Evet bende Keriman konusunda bu olasılığıda düşündüm haklısın..Yani ne olaylarla karşılaşıyoruz ama kimsenin kılı bile kıpırdamıyor..Bunu can borcu olarak düşünüyor İsmet..Ama yine de Sally'i ki kaç yıllık arkadaşı onu bile aileden biri gibi görmemesi garipsendi..Yoksa can borcu çok önemli ve burda senaristler bu kadar vurdum duymazlık içinde onu öne çıkartmak istemiş olabilir..

Gayet hoşbuldum Saadetim..:)
Sally zaten İsmetin kardeşi gibi, onun bu konuyla bir alakası yok ki..O an İsmet Rikkati,Şadan'ı da belirtmedi.Bu kardeşi gibi görmediği anlamına gelmez.

armagan_60
29-08-07, 12:28

ama o an için öyle düşünmek zorunda çünkü bıçakla ismetin arasına girdi beli roldü ama rol olduğunu bilmediği için başkası olsa yapmazdı dedirtti bir anda kanı kaynadı o fedakarlığı yapan birisinden insan kötülük bekleyemez fusun da böyle aldandı oda zenginliğe aldandı çevresindekileri iti verdi zengin olduğu için fruzeyi kendinden üstün gördü ona ulaşmaya çalıştı ve onun hareketleri yanlış bile olsa doğru kabul edip onları uyguladı

myslide
29-08-07, 12:30
ama o an için öyle düşünmek zorunda çünkü bıçakla ismetin arasına girdi beli roldü ama rol olduğunu bilmediği için başkası olsa yapmazdı dedirtti bir anda kanı kaynadı o fedakarlığı yapan birisinden insan kötülük bekleyemez fusun da böyle aldandı oda zenginliğe aldandı çevresindekileri iti verdi zengin olduğu için fruzeyi kendinden üstün gördü ona ulaşmaya çalıştı ve onun hareketleri yanlış bile olsa doğru kabul edip onları uyguladı

Evet Füsun o dönemde bulutların üstünde gezerken Sakız Hanım kızını çok uyarmıştı ama nafile. Bakalım İsmet Hanım can yoldaşı Sally'inin uyarılarını dikkate alacakmı?

tencere
29-08-07, 12:33
Dikkatinizi çektimi mertin trafik kazası-rüzgarın trafik kazası fusun firuze dostluğu-ismet keriman dostluğu olaylar hep aynı karakterler ve duygular değişik bu senaristin penceresi çok dar galiba :img-polic

nuru4207
29-08-07, 13:20
arkadaşlar sadık ali nereye gitti. bilen varmı. yani diziden ne diye ayrıldı?

byn_şaşmaz
29-08-07, 13:21
arkadaşlar ben dün izleyemedim de misket bugün neden mutlu bu kadar
rüzgara sevdiğini falan mı söyledi?

EFTALYAGUL26
29-08-07, 13:28
arkadaşlar ben dün izleyemedim de misket bugün neden mutlu bu kadar
rüzgara sevdiğini falan mı söyledi?

yok henuz söyleyemedi ama umutuluu söyleyecek yaa rüzgara onu sevdiginiiii:happy0064 kendı kendınee hayallere daldıı ondan mutlu galıbaaaa

onur29
29-08-07, 13:34
Evet daha söylemedi ama kendi kendine seviniyo. Halbuki söyleyince alacağı cevabı ben tahmin ediyorum Sonuçta rüzgar şeydayı bırakmıycak bu durumda.

forcible
29-08-07, 13:59
Madem bu kadar beğeniyorsun, sen al Şadanı

yosh
29-08-07, 14:02
ayy misket sonunda patlıo.rüzgar camdan bakıodu misket seni seviyorum dedi rüzgar çok anlayamadı ama seni seviyorum mu dedi diye düşündü.rüzgarın yanına çıkıo.rikkat engel olamadı inşallah bu sefer söler.

shalamaryta
29-08-07, 14:11
ay yüreğim hop hop, çok heyecanlı, yarın olsun da söylesin şu kız rüzgara offf.. ya bi de korktuğumuz başımıza gelecek galiba, sally-şadan olamazzzz:icon_sorr

armagan_60
29-08-07, 14:14
ismet misketi vazgeçirir sonuçta ama rüzgar bişeyleri anladı ama tam okuyamadı

ALAN
29-08-07, 14:15
arkadaşlar sadık ali nereye gitti. bilen varmı. yani diziden ne diye ayrıldı?

ya gelini songül ödenle tiyatrodamı oynucaklarmış kurcaklarmıymış ne ondan ayrıldı die duydum
bu arada bu bölüm çok güzeldi şeyda sinirlerimi bozdu ya yok canımın içi yok elimi tut uyuyum kendi kendine uyusana be allah allah misketde tam söylüyecekti engellediler ya of of sinir olmaya başladım :icon_sorr

pinarsayü85
29-08-07, 14:29

bende mide bulantısı hissiyatı yarattı...

kabus gibi!!!

pinarsayü85
29-08-07, 14:32
Dikkatinizi çektimi mertin trafik kazası-rüzgarın trafik kazası fusun firuze dostluğu-ismet keriman dostluğu olaylar hep aynı karakterler ve duygular değişik bu senaristin penceresi çok dar galiba :img-polic

evet:good:

ab grubu ile total izleyici kitlesi arasındaki izlenme oranları arasında kalmışlar sanki:icon_whis

tencere
29-08-07, 14:32
kimse sevinmesin okadar sevinci kursağında kalır yoksa bize kolpo yapıyorlar senaristler hep aynı hep aynı içimdeki öyle bir sıkıntıyla seyrediyorumki size anlatamam kendimi seyretmek zorunda hissediyorum nedense yahu bari sevindirsenize ben garibanı içimdeki sıkıntıda giderdi belki:sad53:

onur29
29-08-07, 14:36
Bölüm çok heyecanlıydı. Misket iyice zıvanadan çıktı valla. Söyliycek bu sefer kesin. Bence ismet falan onu caydıramaz. Ama Rüzgar ne diycek orasışüpheli. belki şimdi o süründürme pozisyonuna geçer. Şeydayı sevmio hala. Ama ne bileyim onu bu halde bırakamam falan diyebilir. Şeyda yada üzülmüyorum değil valla.

Arkadaşlar pazartesinden beri dediğimşey yani Şadan Sally olayı gerçekleşecek gibi. Çok kötü yaa inanamıyorum. Böyle bişey nasıl olur. ikisini dahada birbirlerine yakıştırıyolar. Zavallı Füsun.

Bu arada Misket-Nemide-Zeynep ve Mert-Safa sahneleri bu bölümün en güzel sahneleiydi.
Nemide annenin Zeynebe ala toparlıycak demesi
Safanın merte yani kayınçosuna şeker vermesi falan çok güzeldi.

yeni Nevaya hala ısınamadım. çok soğuk.

Kermit yine göremedi dilayı. Bua rada Bu kermit Sally ve İsmetin arsını açıcak gibi.

Ya bu dizide Cihan, Abdül ve Dalyan diye birileride vardı galiba

pinarsayü85
29-08-07, 14:38
Bölüm çok heyecanlıydı. Misket iyice zıvanadan çıktı valla. Söyliycek bu sefer kesin. Bence ismet falan onu caydıramaz. Ama Rüzgar ne diycek orasışüpheli. belki şimdi o süründürme pozisyonuna geçer. Şeydayı sevmio hala. Ama ne bileyim onu bu halde bırakamam falan diyebilir. Şeyda yada üzülmüyorum değil valla.

Arkadaşlar pazartesinden beri dediğimşey yani Şadan Sally olayı gerçekleşecek gibi. Çok kötü yaa inanamıyorum. Böyle bişey nasıl olur. ikisini dahada birbirlerine yakıştırıyolar. Zavallı Füsun.

Bu arada Misket-Nemide-Zeynep ve Mert-Safa sahneleri bu bölümün en güzel sahneleiydi.
Nemide annenin Zeynebe ala toparlıycak demesi
Safanın merte yani kayınçosuna şeker vermesi falan çok güzeldi.

yeni Nevaya hala ısınamadım. çok soğuk.

Kermit yine göremedi dilayı. Bua rada Bu kermit Sally ve İsmetin arsını açıcak gibi.

Ya bu dizide Cihan, Abdül ve Dalyan diye birileride vardı galiba

ne yapıyon onur!!!

hatırlatma onları...

onlar bari bir şeytanlığa kurban gitmesi....:P

EFTALYAGUL26
29-08-07, 14:39
bende mide bulantısı hissiyatı yarattı...

kabus gibi!!!

yalnız sally bunu şadanaa söylerken pek bi mutluu gibiydiiiii.sakızda bişeyler hissettide dedi.akıllı kadındır sakız.
dilanın annesi açık edecek bu gidişlee.herşeyee bi tepki göstermeler filan,dila bana anne dedi diye sevinmesi.
misket sözlerinde haklıydı belkı ama biraz geç kaldı bunları söylemek için,bu kadar cesur olup herkezi karşına alabiliyordun madem ilk başta yapsaydın.

onur29
29-08-07, 14:40
haklısın pınar arada sırada görelim yeter baksana Sallymizi bile entrika ağının bir parçası yaptılar. Tüh yaaa

tencere
29-08-07, 14:41
misket geçte olsa söylese bari enazından... başka bakalım neler çıkacak ortaya Rüzgar aslında dünden razı Miskete deliler gibi aşık Şeyda bu durumda ben yine söylüyorum kullanılmış olur kulanıp atmak gibi olur Şeyda için çok zor bir durum gerçekten....

zarpandit34
29-08-07, 14:43

Sevgili Forcible, sen yorumsuzdur demişsin ama ben buna yorum yapmak istiyorum...:):) Tamam belki Sakız hanımın sözleri ağır ve çirkin olabilir.Hani üslubuyla söylenebilirdi.Ama temeldeki düşüncesine katılmamak elde değil.30 yıl boyunca horgörülmüş iki kez aldatılmış bir kadına hemde boşandıktan sonra şans vermesini istemekte haksızlık.Sally bu işe hiç karışmamalıydı.Birde genelde bizim toplumumuzda karı-koca arasına girmek -iyi niyetle bile olsa- hiç hoş karşılanmaz..

Şadanın 'Yok canım' gibisinden sözlerinden sonra artık eminim, bu iş olacak..

elçiiin
29-08-07, 15:17
merak etme söyleyecek en geç biriki haftasonra nerden biliyosun diyosan dizi başlarken jeneriği dikkatli izle orada söylüyor ztn jenerik yenibölümlerden kolajlanmış
BAZEN BAYIYOLAR AMA SEVİYORUM ONLARI HELEDE OYUNCULARINI BERFUYU CANTUĞ HEPSİNİ

tugchemre
29-08-07, 15:18
ağzım açık izledim valla ve bölüm bittikten sonra tek diyebildiğim keşke geçen yıl yeniden başlayabilmesi için hiç mail falan atmasaydım...rikkat olmuş bir melek misket tam bir cadı bune ya yer değiştirmiş herkes misket bi tuhaf olmuş yine rikkat kendi özüne dönmüşte hayır anlamadığım madem illa söylemek istiyosun aç telefon deki rüzgar ben seni seviyorum o bunu duyduktan sonra uçarak gider yanına zaten yüzünede söyler bide bekle misket daha zamanı var diyolar ya gıcık oluyorum neye zamanları var adam evli.ve o evlilik devam ettikçe ozmn hiçbir zaman gelemez dizi tam eski türk filmlerine döndü zaten hala nevayada alışamadım

tunus
29-08-07, 15:43
arkadaşlar çok pardon ama artık yuh demek geliyor içimden.bu mudur Bizim Evin Halleri ?diziyi aldılar Yalan Rüzgarına ,Dallasa çevirdiler.İsmetle kardeş gibi olan Sally'e 40 yıllık Şadan Abisini yapmaya çalışıyorlar.bu nasıl bir midedir.Misketi severim ama O da aldı başını gidiyor,gözü dönmüş ,evli barklı adama aşkını ilan edecek,bir çemkirmeler bi çaçaronluklar.geçti artık onları vaktiyle Rikkate yapsaydı,sevdiği adam arkasında dururken.Şeydayı hiç açmayacağım,kız resmen uğursuz geldi.Fincan halanın hastalığını o çıkardı,Sadık Amca Gitti,Rüzgar kaza yaptı,keriman çıktı ortaya.....

ben artık eski sıcak ,aile bağları kuvvetli ailelerimi istiyorum.mutlu demiyorum çünkü hayat her zaman toz pembe değil ama böyle belden aşağı entrikalarla böyle süremez.

elçiiin
29-08-07, 15:52
ağzım açık izledim valla ve bölüm bittikten sonra tek diyebildiğim keşke geçen yıl yeniden başlayabilmesi için hiç mail falan atmasaydım...rikkat olmuş bir melek misket tam bir cadı bune ya yer değiştirmiş herkes misket bi tuhaf olmuş yine rikkat kendi özüne dönmüşte hayır anlamadığım madem illa söylemek istiyosun aç telefon deki rüzgar ben seni seviyorum o bunu duyduktan sonra uçarak gider yanına zaten yüzünede söyler bide bekle misket daha zamanı var diyolar ya gıcık oluyorum neye zamanları var adam evli.ve o evlilik devam ettikçe ozmn hiçbir zaman gelemez dizi tam eski türk filmlerine döndü zaten hala nevayada alışamadım
olaylar ve durumlar biraz kafa karıştırıcıama onlarada hak vermek lazım o kadar oyuncuyu kaybettiler geçen sezon yaşananların benzeri şeyler yaşandı tmm bu sefer fazla oyuncu kaybettiler ama toparlıyacaklar gelecek bölümlerde senaryolar oturacak ve izlerken eski tadı alıcaz ayrıca karakterlerdeki değişmeler yeni ve farklı durumlar izleyeceğimiz anlamına geliyo hem bu tarz değişikliklere gidilmese dizinin ömrü bu kadar uzun olmazdı
DESTEĞE DEVAM!:good:

leyla18
29-08-07, 16:22
dizimizin bugünkü bölümü hoşuma gitti zeynep misket sahneleri mert sefa sahneleri izlenmeye değerdi yani:) nemide anne misket sahneside nemide annem sana çocuk yakışıyor demesi miskette olacak nemide annem bir değil birden fazla çocugum olmasını istiyorum artık demesi nemide anneninde sevinerek fincan halayı anmaları çok hoşdu ah be rüzgarım çileli rüzgarım bi kavuşamadın sevdiğine hep aksiikler üsüste geliyor pişmiş tavugun başınada geldimi acaba böle şeyler :) rüzgar seni seviyorum kelimesini anladı gibi sanki şaşkın rüzgar öle şaşkın şaşkın el salladı çok hoşdu ya miskette kararlı sevdiğini söylüyecek kesin ama rüzgar havalara uçacak sonra yere inecek şeyda hasta oldugunu hatırlayacak misketten beklemesini isteyecek boşanma kararını şeyda iyileştiginde söylüyecegini söylüyecek miskete miskette bekleyecek rüzgarı ya arkadaşlar benim içime dogan yani öle bi hisse kapıldım biran misket nemide sahnesinde şeydanın iyileşmesini beklerken rüzgar misket buluşurlar kesin bu buluşmalarda rüzgar misket birlikte olurlarsa malum ateş barut yanyana durmaz miskette hamile kalırsa öle hissettim biran misket nemideannesine bir değil birden fazla çocuklarım olsun istiyorum sahnesi aman yaaa peyami abim rikkatin aklınada karıştırdın peyamiabimde rikkat karışma bekle gör ve izle dedi rikkatin aklını karıştırdı birde şeydanın rüzgara elimi tut canımın içi öle uyumak istiyorum demesi onları öle görüncede rüzgar şeydayı sevmeye başladıgını zanneditırlar of ya offf rüzgar bi sayhana değil annesinede babasınada sölemesi lazım boşanma kararını yanlız bunu şeyda iyileşince söyleyecegini ve şeydayı sevmediğini aman ya offf be bekle babam bekle :(:( bi sally şadan aşkı eksikdi oda olacak gibi görünüyor ama inşallah olmaz gülerim ancak ben bu aşka :)

sevimli.girl
29-08-07, 16:27
misketin yapmak istediği doğru olmasa da ben kızamıyorum. sonuçta hayat çok kısa ve sevdiğin insanı kaybetme tehlikesi geçirmişsin. o yüzden içinde ne varsa söylemesi bana çok ters gelmiyor. ayrıca bu sözün ardından bir yuva yıkılacaksa zaten o yuva hiç kurulmamıştır. rüzgar şeydayı çok seviyorsa eğer zaten misketin bir sözüyle ayrılmaz. o yüzden misketin içinde kalanları rüzgarı kaybetmeden söylemesi çok yanlış gelmiyor bana.

sakız hanımın sally dedikleri ise sadece sinir anında söylenmiş laflar geliyor. şadan füsunu aldatmış, üstüne hakaret etmiş, onu delirtmeye çalışmış ve tüm bunların ardından birinin gelip şadanı savunmaya çalışması onu methetmesi sakızın sinirini bozuyor. e kısgınlıklada o laf ağzından kaçıyor. ben sanmıyorum ilerde şadan ile sallynin olacağını.

zeynep, met ve dilalı sahneler çok güzel sahnelerdi. bu sene sanırım dizide daha fazla rol alacaklar gibi.

şeydanın ise ben hiç yürüyemeyeceğini sanıyordum ama sanırım yanılmışım. çünkü yardımlada olsa ayağa kalkabiliyo ve adım atabiliyo. doktorda zaten şeyda için kötü şeyler söylemedi sadece morale ihtiyacı var dedi. sanırım rüzgarda ona gerekli olan morali verdikten sonra zaten önceden de karar vermiş olduğu gibi ondan ayrılacak.

tencere
30-08-07, 08:03
Seni düşündüm yine bu akşam üstü
Gelmedin mor salkımlar sana küstü
Umutsuz bekledim sabaha kadar
Çok sevdiğin yağmurlar bile sustu

Seni düşündümde çıldırdım yine
Kahrettim seni benden çalan geceye
Seni sordum yatıgıma seni sordum boş odama
Hesap sordum yumrukladığım duvarlara

Mor salkımlı o sokakta ellerimi tut
Okşa yine saçlarımı dizinde uyut
Ne çok severmişim gidince anladım
Bu serseri gecelerde sana ağladım

Bu akşamda sensizliği anılara sarıp içtim
Kaybettikten sonra anlıyor insan
Meğerse hiç kimseyi senin kadar sevememişim
Bir dönsen en güzel yerinde biten o rüya

Yeniden yaşanır istesen
Yıldızları sermezmiyim ayaklarına
Geldiğin yollara toz olmazmıyım
Yine şafak söküyor

Uykuların unuttuğu gözlerim yine tavanda
Ne vardı diyorum ah bi dönseydin son anda
Şarjörüne hasret sürdüm sazımın
Şimdi hüzün işgalinde yüreğim
Ve ben hala mor salkımlı o sokakta bıraktığın yerdeyim...

pinarsayü85
30-08-07, 08:14
özete bakacak olursak,şadan eve iki kadınla geliyormuş!!!!

diyeceğim ki şadan kıskandırma numarası yapacak,ama sally yok işin içinde rahat olabiliriz artık...

ama iki kadın da neyin nesi?:icon_whis

alem yapmak falan olayları mı acep?

yeter artık bu oyunlardan usandık ya!!!

efendim ben izlerken sahiden sı-kı-lı-yo-rum....!!!

pyasada 50 tane dizi var bu hikayelerle..

komedi dizisi yapmayı deneseler gayet güzel olacak!

tatlı hayat süperdi...(yeri geldi söyledim)

efnan
30-08-07, 08:45
çoğu insana garip gelebilir yazacaklarım ama ben böyle düşünüyorum ve paylaşmak istedim.
forumdan gördüğüm kadarıyla misketin rüzgara evli iken ve şeyda bu durumdayken sevdiğini söylemesina karşı insanlar.ben değilim.sonuçta geçmişe bakarsak şeyda rüzgar ve misketin birbirlerini sevdiğini bile bile çeşitli oyunlarla aralarına girdi.ve hiçbir zaman rüzgar mutlu olmadı hatta çevresindeki kimse mutlu olmadı.şeyda herkesin hayatının tadını kaçırdı.daha evlememişlerken herkes bak ne iyi kız herşey koşuyor erken evlenip gerçek kişiliğini gösterince aman be herşeye burnunu sokuyor denmeye başlandı.şu anki savunma şu şeyda bu halde bırakılmaz.hayır bırakılır efendim.rüzgar sadece vicdan azabından yanında şeydanınir arkadaş olarak.sonuçta kazadan öncesini,şeyda ile olanları biliyoruz şeydadan nasıl sıkıldığını şeydanın ise ona yaptıklarını.ben böyle bir evlilik yerine ayrılmış birbirlerini bırakmamış iyi iki arkadaş olmuş insanları tercih ederim.hatta bunun iyi bir örnek olacağını düşünüyorum.ayrı olsalarda ailenin şeydayı bırakmadığı iyileşse bile gerekli bir arada oldukları.ben gerçekten bu ve buna yakın bir senaryonun diziyi biraz toparlayacağını düşünüyorum.yoksa sevgisiz zoraki bir evlilik dayatmasının sürmesi,insanların bunun yüzünden acı çekmeye devam etmesi bana pek doğru gelmiyor açıkcası.hem unutulan birşey var ben gerçek hayattan iki örnek vereyim 40 yaşında bir akrabam ve 28 yaşında en yakın arkadaşım biri yaklaşık 9 sene diğeri ise 3 yıl önce farklı kazalar sonucunda tekerlekli sandalyede yaşamaya başladılar ve birinin 25 yıllık eşi diğerinin çocukluk aşkı sevgilisi onlardan ayrıldı.başlarda üzüldüler tabi ama şu an ikisinden duyduğum şey yanımda bana acıyan gözlerini görmektense benden uzak olması çok daha iyi.ikisi de yaşamlarna devam ediyorlar.kız arkadaşım yeni birini bile buldu henüz çok taze:)yani şunu demek istiyorum ayrılığın ölüm olmadığını,insanların arada evlilik bağı olmadan da birbirlerinin zor günlerinde yanlarında olabildiğini göstermeleri gerekiyor bence.misket rüzgar ayrılığı bu kadar bay getirmişken bence onların birleştirilip bu yakınlığın ilişkilere yansıtıldığı bir senorya çok daha uzun zaman bence çok daha büyük reytinglere sebep olur senaristlere duyrulur

Müge
30-08-07, 09:09
Evet Saadet’im nazar değdi maalesef…Yeni avatarın umarım uğur getirir diziye…...

Dünkü bölümü maalesef pek rahat bir ortamda diziyi izleyemedim..Bilmiyorum ama dün dizi bana gerçekçilikten öte geldi…Özellikle Misket’in dengesiz davranışları…Kimse kızmasın alınmasın ama haklıyım…Geçen sezonun yarısından beri düzeleceğim ,değişeceğim eski Misket olmayacağım dedi dedi ama nerde hala aynı..Dün yaptıklarından sonra mı değişecek?Hayır….Yine ağlayan bunalıma giren sürekli dalan bir Misket olacak…

Dizimiz artık bir pembe dizi oldu arkası yarın..……Sürekli dram…Birbirine kavuşamayan iki aşık….Nereye kadar gidecek böyle çok merak ediyorum…..Of yeter konuyu değiştirip çocuklara yani meleklere geliyorum…..

Evet dün Mert ,Zeynep ve Dila vardı….Sadık Ali ve Neva gidince çocuklara daha çok yer verilmeye başladı farkındayım….Hep yer veriyorlar hem de jenerikte isimlerini yazmıyorlar…BRAVO…Minik Mert’ten başlayayım….Dün onu izlerken ekranın içinden geçip onu yemek istedim…O nasıl rol yapmaktı öyle….Kapıda babasını bekledi…Babam geldi…Babam gelmedi. Demesi…Kameraların aşağıya doğru inmesi…Mert’in bugün Sakız Hanımla kavgası da hoşuma gitti.Sakız Hanımı nasılda itti eliyle…Canım benim yaa….Sakız Hanım gün geçtikçe kötüleşiyor ona buna ağır sözler söylüyor…Dün Sally’e söylediği gibi… “İstiyorsan sen al Şadan’ı” bu nasıl bir cümledir böyle…?????Hiç yakıştıramadım Sakız Hanıma hiç….Sakız Hanım karakterinde bozulma oldu maalesef….

Neyse ya ben meleklere geri döneyim…Zeynep çok tatlıydı maşallah….Geçen gün Misket için dediğim şeyi dün Nemide annem dedi…Çocuk bakmak sana yakışıyor diye….Zeynep ve Mert’in doğal halleri o kadar hoşuma gidiyor ki…Umarım bu doğallıkları bozulmaz….Dila’ya gelince…Artık eskisi gibi sevemiyorum onu acaba büyüdü ve doğallığı gittiği için mi bilemem….Yine de çok tatlı maşallah….

Aklıma başka şey gelmiyor..Dizimize neler oluyor….???Neden eskisi gibi değil….????

Müge'm evet canım bu jenerik mevzusunu masaya yatıralım en kısa zamanda

Reene’m tamam canım yatıralım kısa zamanda….Gerçekten de çocuklar daha fazla gündemde ….

Pınar’ım :Çok teşekkürler sorularıma yanıt verdiğin için…

Ama keçi gibi inatçıyımdır olana kadar yazacağım arada bu yazıları….Özelik ile Rikkat’in öğrenciler ve de Cihan’ın arkadaşları konusunda….

Zarpa’m yokken baya bir döktürmüşün…. Önceki yorumlara bakmadıysan ben de İsmet’in Keriman’a kardeşim demesi can ciğer olması benim de dikkatimi çekti…Dünkü bölümde de İsmet kahramanın dedi Keriman’a …Yok artık daha neler dedim….Zarpa’m sence de biraz abartılı değil mi??

Dipnot:Şadan Sally aşkına şiddetle karşıyım….Olamaz olmamalı hayır…!!!!!

dulce azul
30-08-07, 09:09
dizi artık tadını kaybetmiş.herşeyi tadında bırakmak lazım.ama bunlar yalan rüzgarına döndürmüşler(bu arada şadan bu gidişle victor'un koltuğuna oturur) yani benim elime verselerdi.ben daha güzel yazardım şu senaristlerden.batırmışlar tamamen

pinarsayü85
30-08-07, 09:19
misket ve rikkat afedersiniz ama sürekli karar değiştiriyorlar..

son kararlarını versinler artık lütfen!!!

rikkat ,kimi istiyorsun?
şeyda mı yoksa misket mi?:icon_whis

misket, ne yapacaksın?
ya hep ya hiç?:P

rüzgar, ya sen?
ya sev ya terket?:img-polic

yeter yahu!
dakika başı karar değiştirmeyin!

izlerken artık gülüyorum zaten,ama sinirdenbye

kimse kızmasın ama bıktım artık..
bu yaşta seyrederken ruhum daha da yaşlanıyor sanki..

dizi yoruyor beni..

şadan sen de artık relax ol,kendine birini bul,öyle kıskandırma oyunlarına falan da gireyim deme özete bakılırsa?

kalbine inecek yakında bu sinirle,hem sana ,hem çevrendekilere yazık....:img-polic

pinarsayü85
30-08-07, 10:01
içimden geldi efendim paylaşmak istiyorum:img-yes::
geçen sene de entrika sezonunu açmıştık bilindiği üzre..

ama sanki geçen seneki entrikaların bazıları ''sevimli entrika'' idi...

diyeceksiniz hiç entrikanın sevimlisi olur mu?

demek istediim,araya komedi falan da sokuyorlardı...

örnrğin firuze hanım bana sempatik gelmiştir canlandırdığı karakterle....

şadan ve mümtaz'ın onun gözüne girmek için yaptıklarını izlerken bazen gülesim geliyordu...

aslında ağlanasıydı ama neyse....

güreşmişlerdi bir kere hiç unutmam...:img-polic

şu ''turuncu kazak'' mevzu da hep aklımda zaten....:P

özetle bu sene gülünecek bişeye daha rastlamadım şahsımca...

ama tabi ki entrikaya karşıyım....yanlış anlaşılmasın sakın:icon_whis

beterin beteri varmış derler ya..çok kullanırım bu sözü...

allah beterinden saklasın!!!!!!!

hepimizi....:icon_whis

pinarsayü85
30-08-07, 10:06
dizi artık tadını kaybetmiş.herşeyi tadında bırakmak lazım.ama bunlar yalan rüzgarına döndürmüşler(bu arada şadan bu gidişle victor'un koltuğuna oturur) yani benim elime verselerdi.ben daha güzel yazardım şu senaristlerden.batırmışlar tamamen

zaten şadan taçsız kralımızdı şimdi bu vesileyle taçlandırırız kendisini:good:

biz zaten senaryolar yazdık yaz boyu...:img-yes:

ama ''yerine ulaşmadığı'' belli mesajlarımızın:img-polic

zarpandit34
30-08-07, 10:29
arkadaşlar çok pardon ama artık yuh demek geliyor içimden.bu mudur Bizim Evin Halleri ?diziyi aldılar Yalan Rüzgarına ,Dallasa çevirdiler.İsmetle kardeş gibi olan Sally'e 40 yıllık Şadan Abisini yapmaya çalışıyorlar.bu nasıl bir midedir.Misketi severim ama O da aldı başını gidiyor,gözü dönmüş ,evli barklı adama aşkını ilan edecek,bir çemkirmeler bi çaçaronluklar.geçti artık onları vaktiyle Rikkate yapsaydı,sevdiği adam arkasında dururken.Şeydayı hiç açmayacağım,kız resmen uğursuz geldi.Fincan halanın hastalığını o çıkardı,Sadık Amca Gitti,Rüzgar kaza yaptı,keriman çıktı ortaya.....

ben artık eski sıcak ,aile bağları kuvvetli ailelerimi istiyorum.mutlu demiyorum çünkü hayat her zaman toz pembe değil ama böyle belden aşağı entrikalarla böyle süremez.

Bende Şeyda'ya hiç acımıyorum.. Rüzgar ve Misket gibi iki patetik dururken neden Şeyda'ya acıyım.Rüzgar gibi, kendisini bu kadar çok seven karısının iyileşmesini bile sadece bir an önce ayrılmak için isteyen biri varken, Misket gibi sevdiği ancak kaza yapıpta eşi sakat kalınca ona aşık olduğunu hatırlayan biri dururken her zaman duygularının sonuna kadar arkasında duracak kadar cesur olmuş Şeyda'ya acımam asla.Zaten biri sakat diye ona acıyarak acıyıpta onu küçültmem.Hepimiz eşitiz yarın bende sakat kalabilirim.

Şeyda kendi halinde biriyken evlendikten sonra psikolojik yönden çöktü, aldatıldı,hep aşağılandı, sakat kaldı.Anlaşılan aile de ona çok 'uğurlu' gelmiş (!!!)

BERNA
30-08-07, 10:30
Dün bölümü izlerken gerim gerim gerildim diyebilirim.

Misket Rikkat'a bağırdı. Rikkat ve İsmet Misket'e bağırdı. Şadan Füsun'a bağırdı. Fusün Şadan'a bağırdı. Sakız Şadan'a bağırdı. Sakız Saly'e bağırdı. Peyami bile Rikkat'a sert çıkıştı. Resmen kafam şişti izlerken diziyi.

Üstelik Kermit Keriman'ın entrikaları da cabası. Her ne kadar suç ortağı da olsa yanındaki şahsiyetin ses tonu ilaç gibi geldi bu arada ;) Sakin fazla yüksek değil :img-wink:

Dün diziyi izlerken Misket ilk çıktığında da niye hoşuma gitmediğini hatırladım. Misket'in hayatının amacı Rüzgar'ı kendisine aşık etmekti, her konu bir şekilde oraya bağlanıyordu. Şimdi de Misket'in hayatında ne olursa olsun tek konusu ve amacı Rüzgar'a sevdiğini söylemek ve de daha sonrasında onunla birleşmek. Aradaki sezondaki durum biraz daha iyiymiş ama ben sürekli bu Misket'i seyredince ister istemez sinir oluyorum.

Buna rağmen dizide bırakın senaryoyu; benim açımdan bile doğru ve yanlış bile birbirine karışmış durumda. Sadece Misket ve Rüzgar öyküsü bitsin diye Şeyda'nın durumuna boşverilmesine bile razı olacağım. Şeyda bu gariplikler yüzünden bu hale gelmiş bir karakter zaten onlarsız çok daha iyi olacaktır. Sally ve Şadan ihtimalinin hala gündemde olması bile midemi bulandırıyor. Onu izleyeceğime Şadan'ın yontulması ve Füsun'a dönmesini tercih ediyorum. Aslında bunu da istemiyorum ama tercih sadece.

Dizinin en doğal sahneleri gerçekten de çocukların olduğu kısımdı. Gerçi Sakız Mert'e yine bağırdı ancak birazcık olsun duygulanmama yol açan kısım da oydu. Gerçekten de dizinin melekleri onlar :)

pinarsayü85
30-08-07, 10:35
Dün bölümü izlerken gerim gerim gerildim diyebilirim.

Misket Rikkat'a bağırdı. Rikkat ve İsmet Misket'e bağırdı. Şadan Füsun'a bağırdı. Fusün Şadan'a bağırdı. Sakız Şadan'a bağırdı. Sakız Saly'e bağırdı. Peyami bile Rikkat'a sert çıkıştı. Resmen kafam şişti izlerken diziyi.

Üstelik Kermit Keriman'ın entrikaları da cabası. Her ne kadar suç ortağı da olsa yanındaki şahsiyetin ses tonu ilaç gibi geldi bu arada ;) Sakin fazla yüksek değil :img-wink:
Dün diziyi izlerken Misket ilk çıktığında da niye hoşuma gitmediğini hatırladım. Misket'in hayatının amacı Rüzgar'ı kendisine aşık etmekti, her konu bir şekilde oraya bağlanıyordu. Şimdi de Misket'in hayatında ne olursa olsun tek konusu ve amacı Rüzgar'a sevdiğini söylemek ve de daha sonrasında onunla birleşmek. Aradaki sezondaki durum biraz daha iyiymiş ama ben sürekli bu Misket'i seyredince ister istemez sinir oluyorum.

Buna rağmen dizide bırakın senaryoyu; benim açımdan bile doğru ve yanlış bile birbirine karışmış durumda. Sadece Misket ve Rüzgar öyküsü bitsin diye Şeyda'nın durumuna boşverilmesine bile razı olacağım. Şeyda bu gariplikler yüzünden bu hale gelmiş bir karakter zaten onlarsız çok daha iyi olacaktır. Sally ve Şadan ihtimalinin hala gündemde olması bile midemi bulandırıyor. Onu izleyeceğime Şadan'ın yontulması ve Füsun'a dönmesini tercih ediyorum. Aslında bunu da istemiyorum ama tercih sadece.

Dizinin en doğal sahneleri gerçekten de çocukların olduğu kısımdı. Gerçi Sakız Mert'e yine bağırdı ancak birazcık olsun duygulanmama yol açan kısım da oydu. Gerçekten de dizinin melekleri onlar :)

aykuttu adı sanırım suç ortağının...ama galiba yakında olmayacak çünkü bıkkınlık sezdim kendisinde...:img-cool2

evet,zaten kendisine işlk görüşte kanım ısındıydı ne hikmetse..
yormayan bir oyunculuğu var kendisinin..

yeni neva yı ve kermit hanımı oyunculuk açısından iyi bir seçim olarak görmedim şahsımca...

oyuncu seçimide mi boşlanmış ne?

Müge
30-08-07, 10:40
Şeyda daha ne kadar hastanede kalacak?? Eminim bir sezon iyileşemez ve yürüyemez biz onun haline üzülür ağlarız….İnsanların sakat kalması bu konun diziye yansıtılarak dram haline getirilmesi hiç hoş bir şey değil..

Misket’in dengesizliğinde de çok sıkıldım….Yeter artık sinirleniyorum….

İyi ki çocuklar varda izlerken biraz yüzüm gülüyor…..

kırmızı su
30-08-07, 12:55
arkadaşlar bizim evin halleriyle ilgili bazi şikayetlerim var dün burada bir sorun vardı yazaadım.Budiziyi yıllardır aile dizisi olarak izliyorum ancak kanal 1 e geçtiğinden beri bizim evin hallerinin halleri değişti hem dev çok... bir kere fincan halanın hastalığı ve ölümü hüi iyi olmadı gidişi çok zamansız oldu dizidek
i yokluğu büyük eksiklik yarattı bence... bir de sizin yorumlarınızdan anladığım bişey varki umarım gerçek olmaz şadanla seli arasında bişey yaratmaya çalışıyolarmış çok yanlış ve gereksiz buluyorum umarım olmaz... bir de şadanla fusunu da boşandırmalaı olmadı bence mertin olyından sonra birleşmeleri ve mutlu bir aile olmaları gerekirdi diye düşünüyorum.Tabi dizi için ayrı bir eksiklikte sadık alinin gidişim oldu onsuz çok şey eksik kalıyor bence... bu arad yeni nevayı görmedim şimdi bakarım ama sefayla uyumsuz olmuşlar sanırım. BİR DEyazmadan edemeyeceğim bir şey var ki o da misket ve rüzgar olayının bilinmeyene doğru gittiğ misket dün haklı da olsa rikkate o şekilde davranmamalıydı düşüncesindeyim... neyse bu olusuzluklara rağmen bu dizniz hayatımda hep özel ve güğzel bir yeri oldu ve olacak

reene
30-08-07, 12:57
Dünkü bölüm sonrası gözüme takılan şeylerden çok takılmayanları düşündüm durdum..Neredeydi Cihan..Tamam anlıyorum suya sabuna dokundurmadılar henüz kendisini...Rüzgar'ın kardeşi olması başlıca bir sebep(!) değil miydi ekranlara çıkabilmesi için??..Misket'e uzunca bir süre kankalık yapmamış mıydı??Bu aşk dolu sahnelerin bir parçası olabilmek onun da hakkı değil miydi??Emek vermemiş miydi??

İsmet'teki Keriman'ı bağrına basma duygusuna gelince,pek ani oldu bu..demek ki olaylar bir anda ilerleyiversin istiyorlar..Ne demişler,''entrika beklemez''...eğlence,hoşbeş,saygı,sevgi bekler lakiinn entrika beklemez..

PS:Gün ışığı gözümü alıyor..

pinarsayü85
30-08-07, 13:04
Dünkü bölüm sonrası gözüme takılan şeylerden çok takılmayanları düşündüm durdum..Neredeydi Cihan..Tamam anlıyorum suya sabuna dokundurmadılar henüz kendisini...Rüzgar'ın kardeşi olması başlıca bir sebep(!) değil miydi ekranlara çıkabilmesi için??..Misket'e uzunca bir süre kankalık yapmamış mıydı??Bu aşk dolu sahnelerin bir parçası olabilmek onun da hakkı değil miydi??Emek vermemiş miydi??

İsmet'teki Keriman'ı bağrına basma duygusuna gelince,pek ani oldu bu..demek ki olaylar bir anda ilerleyiversin istiyorlar..Ne demişler,''entrika beklemez''...eğlence,hoşbeş,saygı,sevgi bekler lakiinn entrika beklemez..

PS:Gün ışığı gözümü alıyor..

amannnn deyiniz efendim!!!!

o arada kaynasın bari,yoksa entrika kurbanı olacak..

o hallerde göreceksek özür dilerim ama hiç görmemeyi tercih ederim
not:bir ara hastanede göründü kendisi yanlış görmediysem..malum yaşlılık yanlış olabilir)
:img-blush

hele o kermitin arabada dikiz aynasından bakışı bana ''sevgilisini vs. takip eden psikopat kadınları hatırlattı)
aman efendim geçin bunalrı,bu sene böyle gider..

beterin beteri vardır....:img-cool2

Müge
30-08-07, 13:13
:)

Füsun'un odasında komidinin üzerinde eski Neva(Emine Yılmaz) ve Rüya'nın birbirine sarılmış fotoğrafı var...Nasıl unutmuşlar onu neden yeni Neva'nın fotoğrafını koymamışlar değiştirmeyi unutmuşlar..:)

purna
30-08-07, 13:31
sayhan duydumu mısketın dedıgını ruzgarla konusacakmış sayhan anlamadım kacırdım da

harmaa2007
30-08-07, 13:58
Sayhan,Misket ve İsmet'i konuşurlarken duydu..Sayhan da kendi bildiklerini İsmet'e anlattı.Galiba İsmet Misket'e herşeyi anlatacak (Rüzgar'ın Şeyda'dan boşanmak istediğini vs.):happy0064

leyla18
30-08-07, 14:03
nedersiniz belkide ismetle misketle gider rüzgarı görmeye arkadaşlar şeyda yürüyor tam sakat değil adım atabiliyor sakat demeyin :)

reene
30-08-07, 14:07
amannnn deyiniz efendim!!!!

o arada kaynasın bari,yoksa entrika kurbanı olacak..

o hallerde göreceksek özür dilerim ama hiç görmemeyi tercih ederim
not:bir ara hastanede göründü kendisi yanlış görmediysem..malum yaşlılık yanlış olabilir)
:img-blush

hele o kermitin arabada dikiz aynasından bakışı bana ''sevgilisini vs. takip eden psikopat kadınları hatırlattı)
aman efendim geçin bunalrı,bu sene böyle gider..

beterin beteri vardır....:img-cool2

Evet Pınarimu bir ara hastanede gördük kendisini,bugün bir kaç sahnesi de vardı yine de..Her ne kadar her zamanki gibi ''R-M Haberleşme ve AŞ.'' için aracı olma görevi verilmişse de kendisine,abi-kardeş diyaloğuna