Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 6)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
diziyle ilgili iki başlık mı mevcut?
set resimleri başlığı vardı,bulamıyorum...
lütfen birileri bunu düzeltsin...
tek başlıktan diziyle ilgili herşeye ulaşmak istiyorum....
Sevgili sedric18 dizi ile ilgili yorumları sadece bu başlığa yazabiliyoruz....1250 sayfayı geçince başlık kilitlenip yenisi açılıyor..Set resimleri multimedya sayfasında..maalesef buraya koyamıyoruz..Tek bir başlıktan ulaşmak çok zor...Sevgiler..
müge çok teşekkürler bilgilendirdiğin için..
o zaman yorumlamaya başlayayım buradan:)
şebnem gürsoy un kıyafetleri çok hoş gerçekten,acaba ona sponsor olan bir marka var mı?
misket de çok otantik giyiniyor,farklı bir stili var...
ayrıca rüzgar la parkta buluşmaya gittiğinde taktığı çiçekli kolyesi muhteşem...ondan bulmam lazım;)
Bölüm 195 sezon finali
BÖLÜM ÖZETİ:
Misket, Rüzgar’dan uzak durmak için İsmet’İn ayarlayacağı birileri ile bir yerlerde görüleceğinin planlarını yapar çünkü aşkını itiraf etmekten korkar. Diğer yandan Füsun mahkeme günü geldiği için üzgün ve düşüncelidir. Sakız ona mahkemede yanlış bir şey söylememesini tembihler ama aslında kızının boşanmak istemediğini anlar. Öte yandan Rüzgar, Misket’e onu sevdiğini, onunda evet demesi halinde Şeyda’dan ayrılacağını söyler.
pinarsayü85 10-07-07, 12:35 [QUOTE=purna;4031975]Bölüm 195 sezon finali
BÖLÜM ÖZETİ:
Misket, Rüzgar’dan uzak durmak için İsmet’İn ayarlayacağı birileri ile bir yerlerde görüleceğinin planlarını yapar çünkü aşkını itiraf etmekten korkar. Diğer yandan Füsun mahkeme günü geldiği için üzgün ve düşüncelidir. Sakız ona mahkemede yanlış bir şey söylememesini tembihler ama aslında kızının boşanmak istemediğini anlar. Öte yandan Rüzgar, Misket’e onu sevdiğini, onunda evet demesi halinde Şeyda’dan ayrılacağını söyler.
öncelikle teşekkürler purna özet :good: için .özete göre acaba rüzgarın miskete yaptığı bu teklifle mi sezon finali olur ne dersiniz,cevabını alamayız orada kalır mı? füsun cephesinde ise mahkeme sürümcemede kalır gibi yani bekleyeceğiz heralde:bilmim :img-help:
candancana 10-07-07, 12:47 ooo bayağı merak içinde olacağımız bir bölüm.ne güzel izleyebileceksiniz yarın siz ama ben perşembe günü sabahını beklemek zorundayım.iyiki varsınız sayenizde merakımı giderebiliyorum.
ruzgarda ısını saglama alıyor mısket hayır derse bosanmayacak evet derse bosanacak
ruzgarda ısını saglama alıyor mısket hayır derse bosanmayacak evet derse bosanacak
işte bu!!! rüzgar işni hep sağlama alıyor. hala kendini düşünüyor. hem şeyda'ya hem misket'e acı çektiriyor. böyle aşk olmaz, böyle evlilik olmaz, böyle insanlık da olmaz. hatta bu rüzgar'dan hiçbir şey olmaz!!
arkadaşlar bence hiç heyecan yapmayalım.eğer rüzgar ve misketi birleştirecek bir final veya gelecek sezon düşünselerdi senaristler rüzgar miskete evet dersen şeydadan ayrılacam demezdi.ben şeydayı sevmiyorum seni seviyorum o yüzden şeydadan ayrılıyorum derdi.gelecek sezonda:rüzgarın söyleceklerine göre misket iyi kız modunda hayır ben öyle bir kız mıyım diyecek rüzgara daha çok sinirlenecek yalandan birini bulacak olay uzadıkça uzayacak.olay sakız gibi olacak biz izleyicileri bayacak yine yeni yeniden.
arkadaşlar bence rüzgar misket birleşmesini unutalım baksanıza birleştirme niyetleri yok
yessiyi alkışlıyorum hemde ayakta... :happy0064 :happy0064
zaten hep en başından beri bunu dedik.. "rüzgar adam deil".. evet değil neden mi... miskete eger sen benim teklifimi kabul edersen şeydadan boşanırım demek, eğer etmezsen onla yaşamaya devam ederim demektir... bu nasıl bir mantıktır.. senaristler gerçekten cılkını çıkardılar ama..
şadan bunca olaydan snra pişman olursa biryerlerimle gülerim demiştim... şimdi o yerlerim gülüyoo..
aynı şeyi misket rüzgar barışırsa da söylüyorum biryerlerimle gülerim diye.. bakalım oraları da güldürmeyi başaracaklar mı senaristler..
ya kırk saat ifade seçmek istemiyorum yahu... ohooo. bir gülecez yanii ..
şimdi :img-hyste :img-hyste off offf.. gülmenin de tadı kalmadı ..:img-hyste :img-hyste:img-hyste :img-hyste:img-hyste :img-hyste
Diziyi beklerken saçma sapan Türk filmlerinide izlemek ne kadar sinir bir şey..Ümit Besen'in şahane filmini izliyorum şu anda :)
Diziye bağlarsak...Şeyda için üzeleceğim...Misket için seveneceğim...Rüzgar için hiç bir şey hissetmiyorum.....:)
Ekleme:Zarpa hoş geldin..:happy0064
zarpandit34 10-07-07, 14:01 Var yahu var vallahi var..Bizim senaristlerimizde "bağlayamama sorunsalı" var..Bkz:Zarpa hoca'nın teşhisi..:img-grin2 Bu arada ben geldim arkadaşlar...:img-hyste ( bkz:Gelince ve kimseyi bulamayınca apışıp kalmak.. ) Dün ne oldu da Rikkat birdenbire kendine geldi..??? Ne oldu da Peyami'ye kendine bile itiraf edemediği şeyleri birden "ötüverdi"...??? Bir sezondur hallolmayan problemler nasıl "çorap söküğünün" akıbetine uğradı..??? Madem bu kadar kolay çözülecekti bir sezondur neden kastırıldık ve kusturulduk..!!! Sahnelerin üzerine sinmiş olan;
-"De hade Sinan, daha sezon finali'ne kadar çözülmesi gereken yüzlerce konu var acele acele, çabuk çabuk..
-Abi, madem öyle, bir sezondur biz neden şekilden şekile girdik, atraksiyon diye diye..
-Kes Sinan felsefeyi, daha tatile çıkıcam hade çabuk.." şeklindeki koku'dan ve bu aceleci tavırdan hiç hoş-lan-mı-yo-rum...!!!!
Neyse bu son bölümleri büyüteç altına yatıracağımız koca bi yaz var o nedenle şimdilik kısa kesiyorum.Sevgili Dilaa "zarpanditin bilgisayarı çökmüştür" şeklindeki teorine çok güldüm.. Benim ihtiyar pc'im hala sapasağlam çok şükür.. evde çıtır iki adet laptop da var gerçi ama onları benim ulaşamayacağım yerlerde muhafaza ediyorlar..:img-hyste Zaten bende "ilk göz ağrısı" bilgisayarımı nayır nolamaz n'asla satmam..:img-hyste Külüstüre bağlamış dahi olsa..:img-hyste Reene'm,Aycham,Mügem,Zera yani kısaca soran herkese teşekkürler..Arkadaşlar, Deniz-Kum-Güneş üçlüsüyle buluşayım dedim biraz..(Bkz:Özrü kabahatinden beter) Ama napalım, forum güneş almıyor değil mi Müge...:img-hyste Valla benim gideceğimden haberim olsa size haber verirdim arkidişler velakin herşey birdenbire oldu.. Yollar, kırlar, kediler..:img-hyste (Bkz:Işığın Yansıması şarkısı "Birdenbire") Şimdi kendimi affettirmek için saçmalama hakkımı kullanacağım, ve bir şiirimtırak yazmaya çalışacağım size..
Aylardır burada,
Yazdık eleştirileri,
Zaman zaman tek cümlelik,
Geldi Enacan'ım sildi..
Verdi Zarpa Hoca,
Aslan bacısına* 100'leri,
Anarşik kleopatra"
"Torpil var" diye Şadan misali hötledi..
Zellweger'ım* şiir bile döşedi,
Aybalam* sinirli geldi koparak gitti,
O sırada canımın içi* "Ama Mert,Dila" demekteydi
Sezon boyunca izledik sadece Misketi,
Çıldırttılar burada objektif biz'cileri*
Biz ki, Şeydaizm uğrunda dökmüştük teri,
Sonra Dilaa geldi dedi;"Bu Şeyda deli",
Hergün bozdular bir karakteri şayışarak oooo piti piti,
Dayadılar entikayı kirlettiler güzelim diziyi,
Bulaştırdılar bana bir tuhaf laneti*
Tüm sezon boyunca burada ters köşe etti,
Bizi hiç takmayan BEH senaristleri*
:img-hyste *
Anlamayanlar için "baccılar" forum sözlüğü
Aslan Bacı*:Eftalyagül..
Anarşik kleopatra*:Zera ( Shake_ıt)
Zellweger*:Reene
Aybalam*: (Türkçe meali;Ayyüzlüm) Aycha (Kutbettin)
Canımın içi*:Müge
Biz'ciler*: (Alfabetik sıraya göre:img-hyste ) Aycha,Ena,Zarpa,Zera..(İsimler bile uyumlu yaw.. )
Beh senaristleri* : Diziyi mahvedenler.
Lanet*:Söyleyemem sır, ben ve bir "can" arasında..:img-grin2
:img-hyste* :Tasarımcılara inat, değil uzunyol, dağları tepeleri aşmam gerekse bile kullanmaktan vazgeçmeyeceğim favori icon..Bu öyle bir tutku haline geldi ki kısayoldan kaldırılması yüzünden, copy-paste bile yapmıyorum saygımdan.. (Bkz:İnadına img-hyste inadına kopuyoruz kampanyası.. )
Hamiş:Buna şiir demek çöp adamlara portre resim demeye benzer, zaten şiir yazmak şöyle dursun, okuyucusu bile değilimdir Mavi Gözlü Dev dışında, o nedenle çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı..
Hamiş- tu:Şiirimtrakta adı geçmeyen üyeler kusuruma bakmasın, sadece forumun dinazorlarına yazabildim, malum paylaşımlarımız sınırlı biliyorsunuz..
Hamiş -tri:Bu üye haftasonu kafasına darbe almıştır (şaka değil) bu nedenle mesajlarını şimdilik fazla sallamamakta fayda var.En azında kritik süre geçinceye kadar...
zarpa'm uçmşun sen harbi.. şiirimtrak süpper olmuş.. anarşik kleopatra bile begendi yani.. süpper süpper...:img-hyste :img-hyste
ay ben bu mesajımda sadece senin mesajından bahsetmek istiyorum ama.. bağlamam lazım ucundan kıyısından..
kahrolsun rüzgar, yaşasın şeydaa...
neyse zarpa geldi, geldiğini belli etti anacıımm... oleeyyyy :happy0064 :happy0064
bu arada hala o notlara dem vuruyosun.. açtırma şimdi o konuyu..
neyse ne diyoduk.. kahrolsun rüzgar, yaşasın şeydaizm.. :img-hyste :img-hyste:img-hyste :img-hyste:img-hyste :img-hyste
EFTALYAGUL26 10-07-07, 14:10 :happy0064 aslan bacımmm hoşgeldinnn yahuu.bendee baktım kimseler yoktuu aynı senin gibi oyle kalakaldım bikaç saat önceee:happy0064
demek kum deniz güneşşş haaaaaaa.valla iyi yapmışsın,affedildin.zaten biz dükkan ı kapadıkk az kaldıı:happy0064
bikaç gün önce demiştim daha ya rikkatle peyamı niye başbaşaa bişeyler yapmıyorlar diye.senaristlerine yeni aklına geldı herhalde.bierbirilerinee sevdklerini ve evlenmekten hiç pişman olmadıklarını söylediler sonundaaaa:img-pilot
Zarpa'm bu nasıl bir yazı ayol koptum burada okurken :img-hyste
Evet canımın içi forum güneş almıyor ne yazık ki canımın içi...:img-hyste
Shake_it şimdi sen izleyemiyorsundur diziyi merak etme biz yazarız sık sık...
Yaşasın Şeydaizm:happy0064 :happy0064 :happy0064
Diziye dönersek güzel şeyler olacak holeyyy başlıyor ...:happy0064
Zarpa'm bu nasıl bir yazı ayol koptum burada okurken :img-hyste
Evet canımın içi forum güneş almıyor ne yazık ki canımın içi...:img-hyste
Shake_it şimdi sen izleyemiyorsundur diziyi merak etme biz yazarız sık sık...
Yaşasın Şeydaizm:happy0064 :happy0064 :happy0064
Diziye dönersek güzel şeyler olacak holeyyy başlıyor ...:happy0064
evet izleyemiyorum maalesef ama özet kaynaklarım kuvvetli ... saolunn varoluunnnn.. yaşşaaa varolll...
neyse ben de siz dizi izlerkene ıccık çalışayım dii mi...
kahrol rüzgar.. (geniş zaman kullanmıcam artık sana, kahrolsn demicem... kendi kendini kahret.. kahrol bakıyım.. :img-hyste :img-hyste)
zarpandit34 10-07-07, 14:21 [QUOTE=shake_it;4033353]zarpa'm uçmşun sen harbi.. şiirimtrak süpper olmuş.. anarşik kleopatra bile begendi yani.. süpper süpper...:img-hyste :img-hyste
ay ben bu mesajımda sadece senin mesajından bahsetmek istiyorum ama.. bağlamam lazım ucundan kıyısından..
kahrolsun rüzgar, yaşasın şeydaa...
neyse zarpa geldi, geldiğini belli etti anacıımm... oleeyyyy :happy0064 :happy0064
bu arada hala o notlara dem vuruyosun.. açtırma şimdi o konuyu..
neyse ne diyoduk.. kahrolsun rüzgar, yaşasın şeydaizm..
Yahu bacım, ben uçmayayım da kimler uçsun, benim IQ' su feci yüksek (!!!) bir arkadaş su kaydırağında "şaka" (!!!) yapmak için üstüme uçtu ve kafamı feci tosladım..(Bkz:Kızlarla erkekler arasındaki fiziksel güç eşitsizliğini bilmeyenler) (Bkz:Su'da eşek şakaları yapan insan kişileri) (Bkz:Aha kafası yarıldı :img-hyste ) Diyorum ya kafama darbe aldım o nedenle hoşgörün artık bir süre..Yaşasın Şadan demezsem iyidir..:img-hyste Allahtan hafıza kaybı yok, yoksa bir daha çık kaydırağa onlarca ton ağırlığın tekrar altında kal, kafanı tekrar çarp ooohoo uzun iş valla...:img-hyste ( Bkz: Dizilerde hafızanın geri gelmesi.. )
Veeee Aslan bacım; Rikkat ve Peyaminin durumuna bende sevindim.Ama ben oluş şeklinin kolaylığına bozuluyorum."Madem bu kadar kolaydı" şeklinde..
izlemediğim halde özet yazmak istiyorum.. sihircim saolsun.. anında özet geçiyo valla...
yani tek izlemeyen ben deilim dii mi.. forumun demirbaşı oldugumdan özetler geliyo bende paylaşıyım...
dila ve sadık alışverieş çıktılar. sebze falan aldılar. sayhanla ismet şaşırdı ama onlar çukulatları sklamayı başardılar. dilayla odada götürdüler. ismet de sadığın cinli masallar anlatmamasını istedi. sadık yine tafra yaptı. ***rüzgar kanepede uyudu. şeyda kendi kendiyle savaşmaya başladı, sırf kıskançlık yapmasın diye. sayhan aramıştı rüzgarı boşanma işini sorup sormadığını
söyleyip söylemediğini sordu rüzgara. şeyda telefounu dinlemeye kalktı ama sonra savaşmaya bşladı kendiyle yapmması için. ****sakız şadana gitti. ***rüzgar salonun önüne gitti, dikildi. misket gördü.
sakız şadana füsun ayaptıklarını ödeyeceksin dedi.
peyami ve rikkat ismete gitti, peymi miketin sevgilisini sordu, smet şaşırdı
saoll sihircim tekrar.. valla ya.. süper yahu.. diziyi izlemeden herşeyi biliyorm..
Abooo Sakız Hanımdan resmen korktum ben o nasıl girişti Nemide'lerin evine...Şadan'a neler dedi...Fakat Şadan'da hiç sesini çıkarmadı...Bir şeye kızıyorum neden hep Nemide'ye kızıyor Sakız Hanım çok üzerine gidiyor bak sinirliyorum ha Sakız Teyze...
Bu arada dükkanda yine müşteri göremedik sadece..Misket içerden çıkt..
Misket-Birazdan kaşlarınıda alırız
İçerden gelen ses-Tamam.. :img-hyste Yok olmayacak böyle ben basacam dükkanı en sonunda :img-hyste
rüzgar ismete çıkıştı, miskete birini ayarlıyor diye. siz kdınlar hp böylesiniz dedi. arkadan işler çeviriyorsunuz dedi, fettan fettan. ismet de patladı. riktin miskete yaptıklarını anlatıı. mutfak köşelerinde olanalrı da, misketin son gün rikkte neden gitiğini de, rüzgar kalakaldı..
rikkat ve peyami de aile gezisinde,şeydaya gittiler, rikkat soğuk şeydaya karşı..
rüzgar misketi arıyo, açmıyo, açmıyo. şimdi açtı.. rzgar kapıdan arıyo misketi..
şeyda peyamiye pişmanım dedi, peyami de kıskançlığının gereksizliğinden bahsediyo..
füsun da şadana gitti..
ay izliyo gibiyim... anında yazıyo valla... :img-hyste sihir e kocaman teşekkürlerimle...
aha da misket baslıyor.. ismete sevgili ısmarladı..
ya valla çok komik oldu böyle..
zarpandit34 10-07-07, 15:04 İzleyemeyen arkadaşlar gözünüz aydın..!!! İsmet "büyük sırrı" yumurtladı..:img-hyste Sanırım Rüzgar sürünen çeşitli hayvanları canlandıracak bundan sonra...:img-hyste
Zarpalaların Zarpa'sı Hocaların Hocası gelmiş:happy0064 Bir gelmiş,pir gelmiş:good: Özlettiniz efem kendinizi
Bayıldım her zamanki gibi yazına(Ne kadar şaşırtıcı):img-hysteValla hocacım geçmiş olsun aksilikler atlatmışsın..
Biraz sonra forum patlama yaşar gibi geliyoo:img-icecr
İzleyemeyen arkadaşlar gözünüz aydın..!!! İsmet "büyük sırrı" yumurtladı..:img-hyste Sanırım Rüzgar sürünen çeşitli hayvanları canlandıracak bundan sonra...:img-hyste
dii mi dii mi... kesinlikle.. bir pişmanlık belgeseli de ondan izliyecez demek ki..
ayy gına geldi bu yapıp yapıp sonra pişman olan karakterlerden... yani dengesizlik moda oldu moda..
EFTALYAGUL26 10-07-07, 15:06 rüzgar ismete çıkıştı, miskete birini ayarlıyor diye. siz kdınlar hp böylesiniz dedi. arkadan işler çeviriyorsunuz dedi, fettan fettan. ismet de patladı. riktin miskete yaptıklarını anlatıı. mutfak köşelerinde olanalrı da, misketin son gün rikkte neden gitiğini de, rüzgar kalakaldı..
rikkat ve peyami de aile gezisinde,şeydaya gittiler, rikkat soğuk şeydaya karşı..
rüzgar misketi arıyo, açmıyo, açmıyo. şimdi açtı.. rzgar kapıdan arıyo misketi..
şeyda peyamiye pişmanım dedi, peyami de kıskançlığının gereksizliğinden bahsediyo..
füsun da şadana gitti..
ay izliyo gibiyim... anında yazıyo valla... :img-hyste
aha da misket baslıyor.. ismete sevgili ısmarladı..
ya valla çok komik oldu böyle..
ortammmm coşmuşunnn yahuuu.dizi izlemeden yorumlardan yorum haa iyi fikir valla.
yaa şeydacık a üzlüdmü şimdiii.oğlunuzu o kadar sevıyorum kı sırf o mutlu olsun diye onun istedigi gibi davranacagım dediiii.amaa hep böyledir iştee,bi taraf çok sever diger taraf kaçarrr,sevmezz.doğa kanunu
misket kararlı gibiii,yeni siparış sevgiliii yoldaaddırr.iki gündür final e yaklaştıkcaaa ne hızdır oyleee,jet hızıyla ilerlıyor maşallahhhh:happy0064
Yedi aylık Müge yedi ..Biraz beklesene bak müşteri geldi dükkana:img-hyste ...Neyse
çok heyecanlı bir bölüm İsmet karıştırdı ortalığı bakalım neler olacak...
EFTALYAGUL26 10-07-07, 15:09 Yedi aylık Müge yedi ..Biraz beklesene bak müşteri geldi dükkana:img-hyste ...Neyse
çok heyecanlı bir bölüm İsmet karıştırdı ortalığı bakalım neler olacak...
ismette olmasaa hiçbi dügüm çozülmeyecekk.iyi yaptııı bence rüzgar a anlatmaklaaaa.rüzgarda iyi sinirlendırdı ama ismet iii.sayhan aa güldüğm yaaa,rüzgar bütün kadınlar aynısınızz filan deyincee bunu demeyecektin işte oğlum demesinii:happy0064
bütün karakterler iki gündür melek gibi maşallah.rikkat,peyamı,şeyda,şadan,rüzgar vallaa hiçbirinide sinirin s si kalmadıı:happy0064 :icon_whis
Zapramm Hocam hoşgeldinnn gözümüz yollarda kaldı vallahi yine gelir gelmez döktürmüşün:happy0064 :happy0064
Valla şeykit kaynaklı özetler geliyor zaten, Rüzgar'ın adam olmadığı konusunda da hemfikiriz. sadece acaip sıkıldım bugün. Peyami'yi görmek hariç baydı artık dizi. Sadık Alinin çocuklukları, kendine eziyet ediliyormuş tavrı, Misketin telefona serzenişte bulunması, Rüzgarın klasik hareketleri, İsmetin yalanları vs vs. Belli oldu ki bu sene düğüm çözülmeyecek, seneye bu büyük aşkı izlemeye(!) devam edeceğiz,kavuşsunlar seneye de ıssız bir adaya Misketin yüzükleriyle beraber düşsünler bir zahmet.
Füsunla Şadan da barışacak.Ay daha ben ne diyeyim, harbiden yuh!
Çok saçma birşey yazmış olucam biliyorum ama yazmadan duramıyorum..Şimdi Rüzgar geçmişi hatırladı,evlendiği günü,tamam burası normal..Sonra ikinci sahnede Rüzgar'ın evlendiğini söyleyip arkasını dönüp gidişini ve Misket'in ondan sonraki halini de gösterdi..Eğer şimdi geçmişi hatırlayan Rüzgar ise arkasının dönük olup,görmediği bir sahneyi nasıl hatırlıyor...Ufff kendi cümlemden nefret ettim...:img-pilot
Takılacak bir bunu mu buldun deseniz yeri ama geçmişi hatırlama sahnelerinde hep bu oluyor...
EFTALYAGUL26 10-07-07, 15:24 ehh be rüzgarrrrr,o kadar cabuk karar verısen saat farkıyla da kaçırırsın dakıka farkıyla daa.ee kısmet degilmiş diyelıum artık:happy0064
miskette cüzdanda resim taşıyoo,hemde açar açmaz görünüuyor.şeyda nasıl oldu da cüzdanını filan karıştırmadı zamanındaaa.misketin her tarafı delıl dolu maşallah.boyunca kolyee yüzük cüzdanda resimmmm,kalbinde rüzgar(eee onu açıp görmuyorlar allahtan dışardan:img-pilot :img-pilot )
Çok saçma birşey yazmış olucam biliyorum ama yazmadan duramıyorum..Şimdi Rüzgar geçmişi hatırladı,evlendiği günü,tamam burası normal..Sonra ikinci sahnede Rüzgar'ın evlendiğini söyleyip arkasını dönüp gidişini ve Misket'in ondan sonraki halini de gösterdi..Eğer şimdi geçmişi hatırlayan Rüzgar ise arkasının dönük olup,görmediği bir sahneyi nasıl hatırlıyor...Ufff kendi cümlemden nefret ettim...:img-pilot
Canım Reneem Yeşilçam klasiğidir o, buna karşı çıkan bir film vardır :img-hyste Türkan Şoray'ın kör olduğu bir film vardır, Türkan Şoray görmeye başlayınca eski günler canlanır gözünün önünde o da ne Cüneyt Arkın ve Türkan Şoray'ın yüzleri karartılmıştır kör olmalarına ithafen:img-hyste :img-hyste En azından Misketin ifadesinin karartılmadığına şükredelim...:img-hyste
Rüzgar da hatırlar tabi, hiç zerre kadar acımıyorum ona sürüm sürüm sürünsün
Allah'ım lütfen Misket'i ve Rüzgar'ı yarın kavuştur ve bir ömür boyu mutlu olsunlar:img-angel ....Kapansın bu defter ben başka aşklar izlemek istiyorum dizide...Çok uzadı çok...Yine de mutlu olsunlar ...:love09:
EFTALYAGUL26 10-07-07, 15:28 Çok saçma birşey yazmış olucam biliyorum ama yazmadan duramıyorum..Şimdi Rüzgar geçmişi hatırladı,evlendiği günü,tamam burası normal..Sonra ikinci sahnede Rüzgar'ın evlendiğini söyleyip arkasını dönüp gidişini ve Misket'in ondan sonraki halini de gösterdi..Eğer şimdi geçmişi hatırlayan Rüzgar ise arkasının dönük olup,görmediği bir sahneyi nasıl hatırlıyor...Ufff kendi cümlemden nefret ettim...:img-pilot
Takılacak bir bunu mu buldun deseniz yeri ama geçmişi hatırlama sahnelerinde hep bu oluyor...
evet ya bunu hep yapıyorlarrrrr.saçma oluyor cidden.ben ismet rüzgara olayları anlatırken de o sahneyi tekrar gösteririler diye bekledim.
peyamı de tam şeydaya gitmiştii,koltuğundan kalkıpp.şeyda normale mi döndü nedirr?aramıyor cidden rüzgar ııı iki gündürr.
madem herşey bu kadar çabuk ve kolay çözülüyodu.. neden bunca zaman anamız ağladı didi ya zarpa, e haklı...
bugun herşey ortaya çıktı.. aynı misketin teyzelik hikayesinin hemen çözülüvermesi gibi.. önce anamız ağladı.. imanımız gevredi.. sonra 5 dakkada çözüm.. off offff...
neyse forum patlamadı nolyozz.. taş yağacak taaaşş..
Zatn misket mübarek antikacı gibi oldu resimler yüzükler:D Ya yok yarınn özetinde tam rüzgar seviyorum der orda biter bu iş beklede bekle misket kabul etmez tabi olmaz öyle şey rüzgar ben seni sevmiyorum yuvanı yıkma filan diycek büyük ihtimalle...
Şadan füsüun sahnelerinde kendimi kadir inanır türkan şoray izliyomuş gibi hissettim nedenide çalan müziklerdi:D Bu kadar iyi seçilir yahu bir müzik maşallah cuk! oturmuş....
Sakız hanıma hep hak veriyodum ama bugün gidip mal tartışması yapmasada olurdu bence neyse sonuçta o konuda tatlıya bağlandı zaten çok büyük bi sorun olmadı...
Yarın izleyemiycem ama dediğim yerde bitecek büyük ihtimal yada msket artık meleklii bırakıp bende seni dr belki az bi ihtimal ama yada salona ismet tam o sırada biriyle gelir belki uzarda uzar yarın izleyip görülecek artık...
madem herşey bu kadar çabuk ve kolay çözülüyodu.. neden bunca zaman anamız ağladı didi ya zarpa, e haklı...
bugun herşey ortaya çıktı.. aynı misketin teyzelik hikayesinin hemen çözülüvermesi gibi.. önce anamız ağladı.. imanımız gevredi.. sonra 5 dakkada çözüm.. off offff...
Haklısın Shake_it'cim madem bu kadar kolaydı bizler neden on ay bu aşkı izledik..Gerçekten ben sıkıldım...Yine söylüyorum annem de az önce söyledi seneye de devam ederse bu aşk diziyi izleyemeceğiz....
Evet ya neden patlamadı forum?Sanırım sezon finalini bekliyorlar.:img-blush
zarpandit34 10-07-07, 15:35 madem herşey bu kadar çabuk ve kolay çözülüyodu.. neden bunca zaman anamız ağladı didi ya zarpa, e haklı...
Birde videoklip çektiler ayaküstü, sen yarın göreceksin artık...:img-hyste Bu arada Aycham ve Reene özledim bende sizleri beah!!!
Hazır forum çatlıyorken şunu duyurayım; Yarın forumda parti yapacağaız arkidişler "sezon sonu partisi"..:img-hyste Şimdiden değişik birşeyler düşünsün herkes, bol atraksiyon yapalım yarın, baccılar Kapito...???
Canım Reneem Yeşilçam klasiğidir o, buna karşı çıkan bir film vardır :img-hyste Türkan Şoray'ın kör olduğu bir film vardır, Türkan Şoray görmeye başlayınca eski günler canlanır gözünün önünde o da ne Cüneyt Arkın ve Türkan Şoray'ın yüzleri karartılmıştır kör olmalarına ithafen:img-hyste :img-hyste En azından Misketin ifadesinin karartılmadığına şükredelim...:img-hyste
Rüzgar da hatırlar tabi, hiç zerre kadar acımıyorum ona sürüm sürüm sürünsün
:img-hysteValla Aycham sende örnek hiç bitmiyo,harikasın..O zaman bu bölümdee her zaman olduğu gibi yeşilçam klasiklerini aratmaması adına gösterilen bir sahne demek ki...:img-hyste
Rüzgar başlasın ''Anılar..'' şarkısını söylemeye...
Bu bölümde Dila Ulusoy'un performansını çok beğendim.Korktuğu hissini çok güzel geçirdi:happy0064 Kamera arkasında küçük oyuncuların sahnelerini nasıl çalıştırıyorlar merak ediyorum
Birde videoklip çektiler ayaküstü, sen yarın göreceksin artık...:img-hyste Bu arada Aycham ve Reene özledim bende sizleri beah!!!
Hazır forum çatlıyorken şunu duyurayım; Yarın forumda parti yapacağaız arkidişler "sezon sonu partisi"..:img-hyste Şimdiden değişik birşeyler düşünsün herkes, bol atraksiyon yapalım yarın baccılar Kapito...???
valla kapito da inşallah bnim işim o saatte olmaz.. mola verebilirim..
neyse ben çıkar akşama gelir.. eve gitcem karnımı doyurcm.. sonraaaa burdayımm...yani saat 20.00 gibi..
klibi de herşeyi de yarın görcem artık..
rüzgar kahrol dicem ama.. kahrolmucak yani... hiç çenemi yormayım ben en iyisi...
:img-hysteValla Aycham sende örnek hiç bitmiyo,harikasın..O zaman bu bölümdee her zaman olduğu gibi yeşilçam klasiklerini aratmaması adına gösterilen bir sahne demek ki...:img-hyste
Rüzgar başlasın ''Anılar..'' şarkısını söylemeye...
Bu bölümde Dila Ulusoy'un performansını çok beğendim.Korktuğu hissini çok güzel geçirdi:happy0064 Kamera arkasında küçük oyuncuların sahnelerini nasıl çalıştırıyorlar merak ediyorum
Bencede süperdi ya dila ama sadık alinin o masalları anlatması saçma artık bilen bilmeyen herkez o yaşta çocuğa onların anlatılmaması gerektiğini bilir bide trip atıyo üstüne:D Alem adam ama ismet haklıydı gene:good:
Hazır forum çatlıyorken şunu duyurayım; Yarın forumda parti yapacağaız arkidişler "sezon sonu partisi"..:img-hyste Şimdiden değişik birşeyler düşünsün herkes, bol atraksiyon yapalım yarın baccılar Kapito...???
Ah ben yarın yollardayım,son bölümü izlyebilmek adına 6 buçuğa aldım feribot biletini..Partiyi kaçırıcam,içim gidecek,aklım kalacak..:icon_sorr Benim yerime de coşun,ben hissederim..Sizi,forumu,kopacak esprileri yollarda da olsa yaşarım..Ne yapalım bize düşen de buymuş:img-hyste
sevimli.girl 10-07-07, 15:43 bu bölümde rüzgar ismet sayesinde annesinin kapılar arkasında neler karıştırdığını öğrendi ve onu bırakmayacağını kendi kendine söyledi.rüzgar ismet söyledikten sonra çok kötü oldu ve neyin ne olduğunu anlamış oldu.
şeydaya ise bugün biraz daha hak verdim. sonuçta o bu hayattaki en yakın iki insana annesine babasına bile güven duymamışken başka birine nasıl güvenebilir ki. peyamiyle konuşurken bu ortaya daha iyi çıktı. rüzgara da güveneceğini ve onu artık sıkmayacağını boğmayacağını annesine ve babasına söyledi.
sadık ise salata domates yiyorum diye gizliden gizliye kendisi için zararlı olan şeyleri dila işbirlikçi sayesinde yedi. dilaya cinli perili masallar anlatınca ismet tarafından uyarıldı ama uyarı pek işe yaramadı. yine anlatınca bu sefer dila korkudan bağırdı ve sözünü tutmadığı ortaya çıktı.
sakız ise şadanla konuşup bütün varını yoğunu füsunun üzerine yapması gerektiğini söyledi. şadandan ters bir cevap beklerken peki yanıtını duyunca şaşırdı ve evini gidip füsuna olanı biteni anlattı. füsunda annesine kızdı ve şadandan malları istemediğini söyledi. şadan ise bundan sonra herşeyinin füsuna ve çocuklarına ait olduğunu tekrarladı.
mavi deniz 10-07-07, 15:46 oh oh yaglarım eridi vallahi rüzgarın haline o kadar sevindim ama ismete bravo nasılda burnundan fitil fitil getirdi fettanmış demeside çok güzeldi rüzgar daha bu iyi günleri inşallah çocukta filinta gibi bişey olurda bizim rüzo çatır çatır çatlar az bile sürüm sürüm sürüsün eşşek kafa ama çok sürmasin ya ben kıyamam ona azcık daha sürtsün ben en çok şu karım degilmi yapar lafına kızmıştım rüzonun hani şeydayla elele giderki halleride vardı misketi arkalarında koyup onun acısı çıksın istiyorum böyle misketle çocuga baksında anlasın e artık onun dilasıda yok yanında kim teselli eder bilemem :)
oh oh yaglarım eridi vallahi rüzgarın haline o kadar sevindim ama ismete bravo nasılda burnundan fitil fitil getirdi fettanmış demeside çok güzeldi rüzgar daha bu iyi günleri inşallah çocukta filinta gibi bişey olurda bizim rüzo çatır çatır çatlar az bile sürüm sürüm sürüsün eşşek kafa ama çok sürmasin ya ben kıyamam ona azcık daha sürtsün ben en çok şu karım degilmi yapar lafına kızmıştım rüzonun hani şeydayla elele giderki halleride vardı misketi arkalarında koyup onun acısı çıksın istiyorum böyle misketle çocuga baksında anlasın e artık onun dilasıda yok yanında kim teselli eder bilemem :)
Rüzgar'ın daha çok burnu sürtecek gibi görünüyo yarın acayip bi yerde bitecek kesin aslında hiç izlemeyeip dünü ve bugünü bide yarını izleseymişiz çok fazla bişey değişmeyecekmiş meğer rüzgar bugün saolsun eskileride hatırladı:D
ya biz şimdi misket birini bulsun istiyoruz tamam.ama misket hala malum kişiyi seviyor.o zaman bu yapılanın şeydanın yaşadıklarından ne farkı olur o zaman.tabiiki misketinki ayarlanmış bir durum olacak. ama yinede insan duyguları ile yaşayan bir varlık ya çocuk miskete aşık olur o da şeyda gibi üzülürse:(
pinarsayü85 10-07-07, 15:59 yessiyi alkışlıyorum hemde ayakta... :happy0064 :happy0064
zaten hep en başından beri bunu dedik.. "rüzgar adam deil".. evet değil neden mi... miskete eger sen benim teklifimi kabul edersen şeydadan boşanırım demek, eğer etmezsen onla yaşamaya devam ederim demektir... bu nasıl bir mantıktır.. senaristler gerçekten cılkını çıkardılar ama..
şadan bunca olaydan snra pişman olursa biryerlerimle gülerim demiştim... şimdi o yerlerim gülüyoo..
aynı şeyi misket rüzgar barışırsa da söylüyorum biryerlerimle gülerim diye.. bakalım oraları da güldürmeyi başaracaklar mı senaristler..
ya kırk saat ifade seçmek istemiyorum yahu... ohooo. bir gülecez yanii ..
şimdi :img-hyste :img-hyste off offf.. gülmenin de tadı kalmadı
selam herkese:happy0064
yeni açtım forumu,ay shake-it açar açmaz beni güldürdün ya,Allah ta seni güldürsün:img-hyste :img-hyste
bugüne gelirsek,herşey ortaya çıktı rüzgarın baskını sayesinde,zaten ortalıkta haydut gibi dolaşıyor valla,fettan işler peşinde...ben asıl rüzgar-rikkat buluşmasını merak ediyorum,acaba ne olacak:icon_whis o da yarına heralde.
ve füsun da bu gidişle şadanı affeder gibi geliyor sanki ama...
misket te rüzgarla birleşir yarın ,bu sefer de ''hayat bayram olsa'' şarkısıyla yaparız sezon finalini.
esas yarın forum patlar,büyük buluşmalardan sonra.:good: :img-cool2 :img-polic
ya biz şimdi misket birini bulsun istiyoruz tamam.ama misket hala malum kişiyi seviyor.o zaman bu yapılanın şeydanın yaşadıklarından ne farkı olur o zaman.tabiiki misketinki ayarlanmış bir durum olacak. ama yinede insan duyguları ile yaşayan bir varlık ya çocuk miskete aşık olur o da şeyda gibi üzülürse:(
Zaten o olursa artık bilmiyorum bizde sinirler ne durumda olur o yüzdne hep demiştim ben sonunda rüzgar misket birleşecekse bu kadar araya 3. hatta 3 bile değil 5. 10. kişiler girmesini istemiyorum açıkçası şeyda gibi olacak sonra arada birisi gidecek...
mavi deniz 10-07-07, 16:00 Rüzgar'ın daha çok burnu sürtecek gibi görünüyo yarın acayip bi yerde bitecek kesin aslında hiç izlemeyeip dünü ve bugünü bide yarını izleseymişiz çok fazla bişey değişmeyecekmiş meğer rüzgar bugün saolsun eskileride hatırladı:D
bence yaruınki bölümde kavuşma falan olmaz yani rüzo soruyomuşya kız ne desin boşa gelmi misket öyle bişey yapmaz kanımca yani zaten bu sevgili mevzu böyle hemen kapanmaz canım ya birazda misket ve sevgilisi salınıcak ekranda bence inşallah gelen çocukta paranoya olmaz şeyda gibi yani yok arkadaşlr o deliden herşey beklenir o kızın bir tescili yok hem ben ona hiç acımıyorum insanlara güveni azmış o zaman ne diye iki saatlik sevgilisinden ayrılmış evlenicem diyen çocugun kızgınlık anından yararlandında güvendinde evlendi vallahi eliyle etti boynuylada çekicek kuzu kuzu bide güvenmiyorum diyo ya gıcık:icon_whis
zarpandit34 10-07-07, 16:00 Ah ben yarın yollardayım,son bölümü izlyebilmek adına 6 buçuğa aldım feribot biletini..Partiyi kaçırıcam,içim gidecek,aklım kalacak..:icon_sorr Benim yerime de coşun,ben hissederim..Sizi,forumu,kopacak esprileri yollarda da olsa yaşarım..Ne yapalım bize düşen de buymuş:img-hyste
Ben geldim şimdide sen gidiyorsun..:icon_sorr Kadroyu tam olarak toplayamıyoruz birtürlü..:img-hyste Ben yokken bir başlık kapatmış, birde utanmadan yeni başlık açmışsınız hemde bensiz..:img-hyste Nasıl yaparsınız bana bunu..??? :img-hyste İyi yolculuklar sana canım..Ama çabuk gel..:img-wink:
Bu bölüm o hoşlanmadığım "acelecilik" son sürat devam etti.Sezon boyunca milim ilerlemeyen konular bir gaza bastı ki, tutabilene aşkolsun..!!! Bu sezon dizinin devamı için binlerce mail atan ve bir nevi diziyi yeniden başlatan seyircilerini çok kırdılar çok! Umarım gelecek sezon telafisi olur..
rüzgarla misketi kavuşturan bir final izleriz inşallah...
şeydaya çok fazla da acımamak lazım,zamanında o neler yaptı,miskete ne acılar çektirdi..
en iyisi yurtdışına filan gitsin o:img-yes: :img-yes: kökten kurtulalım...
rüzgarla misket de yıldırım hızıyla evlensinler,az da olsa rahatlayalım,sonra nasıl olsa senaristler bizi dehşete düşürecek,sürüm sürüm süründürecek yeni bir konu bulurlar..mesela birisi hastalanır,çocukları olmaz,vs.......
ama artık kavuşsunlar,yeterrrr....
bence yaruınki bölümde kavuşma falan olmaz yani rüzo soruyomuşya kız ne desin boşa gelmi misket öyle bişey yapmaz kanımca yani zaten bu sevgili mevzu böyle hemen kapanmaz canım ya birazda misket ve sevgilisi salınıcak ekranda bence inşallah gelen çocukta paranoya olmaz şeyda gibi yani yok arkadaşlr o deliden herşey beklenir o kızın bir tescili yok hem ben ona hiç acımıyorum insanlara güveni azmış o zaman ne diye iki saatlik evlenicem diyen çocugun kızgınlık anında güvendide evlendi vallahi eliyle etti boynuylada çekicek kuzu kuzu bide güzvenmiyorum diyo ya gıcık:icon_whis
Ya bende bi birleşme beklemiyorum rüzgar zaten istersen boşanırım demekle cümleden kaybedeck misketin söz şu olabilir " ben öyle bir kız mıyıjm:D" Şeydaya gelince onun istdiği rüzgar filan değil aslında bi aile güvenebileceği hep yanında olabileceği bi aile ortamı istiyo ondan bu kadar rüzgarcı ondan bu kadar gerçekleri görmekte zorlanıyo
mavi deniz 10-07-07, 16:05 Ya bende bi birleşme beklemiyorum rüzgar zaten istersen boşanırım demekle cümleden kaybedeck misketin söz şu olabilir " ben öyle bir kız mıyıjm:D" Şeydaya gelince onun istdiği rüzgar filan değil aslında bi aile güvenebileceği hep yanında olabileceği bi aile ortamı istiyo ondan bu kadar rüzgarcı ondan bu kadar gerçekleri görmekte zorlanıyo
ya hayır güvenmem zor diyor zaten başından belliydi rüzonun misketi nasıl sevdigi onun için yataklara düştügünde kim tedavi etti rüzoyu kim aman misketin kayboldugunu söylemeyin rüzgara kötü olur dedi e bunları bile bile evlendi ben hiçö acımıyorum ona zaten dogruda söylüyorsun onun derdi bgir evi birde tepesinde ergkegi olsun zaten rüzgarı degil hırsı seviyor o kızın paranoyası var kaybetme korkusu yani :icon_sorr
rüzgarla misketi kavuşturan bir final izleriz inşallah...
şeydaya çok fazla da acımamak lazım,zamanında o neler yaptı,miskete ne acılar çektirdi..
en iyisi yurtdışına filan gitsin o:img-yes: :img-yes: kökten kurtulalım...
rüzgarla misket de yıldırım hızıyla evlensinler,az da olsa rahatlayalım,sonra nasıl olsa senaristler bizi dehşete düşürecek,sürüm sürüm süründürecek yeni bir konu bulurlar..mesela birisi hastalanır,çocukları olmaz,vs.......
ama artık kavuşsunlar,yeterrrr....
Yok ya yıldırım hızıyla filan bu sezon geçti artık daha rüzgar açılacakta yarın onu izliycez kolye bile düşmedi peee!!! Ama tabi zarpandit'in dediği gibi bu sürat artırmayla son bölümlere özel olan bu gidişle yani herşey olabilir orasıda ayrı...
gizmo bende sana katılıyorum.başka insanların kalbi kırılmadan kavuşamazmıydı rüzgarla misket:(ayrı kalsalardı birlikte baş etselerdi.sayhanda ismetle evlenmeden önce ismetten umudu kestiği bir anda nişanlanmıştı.ya araya giren kişiler olmadan kimse kırılıp üzülmeden kavuşsalardı insanlar ne güzel olrdu...
pinarsayü85 10-07-07, 16:09 Çok saçma birşey yazmış olucam biliyorum ama yazmadan duramıyorum..Şimdi Rüzgar geçmişi hatırladı,evlendiği günü,tamam burası normal..Sonra ikinci sahnede Rüzgar'ın evlendiğini söyleyip arkasını dönüp gidişini ve Misket'in ondan sonraki halini de gösterdi..Eğer şimdi geçmişi hatırlayan Rüzgar ise arkasının dönük olup,görmediği bir sahneyi nasıl hatırlıyor...Ufff kendi cümlemden nefret ettim...:img-pilot
inanmayacaksın ama reene, ben de o sahneye takıldım bir an..:good:
ama bir yandan da geçmişi bu denli net hatırlayan birinin halen dizide varlığını sürdürmesi de şaşırtıcı..füsun-şadan olayları misali,(inşallah füsun gene caymaz kararından..)
ya hayır güvenmem zor diyor zaten başından belliydi rüzonun misketi nasıl sevdigi onun için yataklara düştügünde kim tedavi etti rüzoyu kim aman misketin kayboldugunu söylemeyin rüzgara kötü olur dedi e bunları bile bile evlendi ben hiçö acımıyorum ona zaten dogruda söylüyorsun onun derdi bgir evi birde tepesinde ergkegi olsun zaten rüzgarı degil hırsı seviyor o kızın paranoyası var kaybetme korkusu yani :icon_sorr
ASlında orasıda doğru güvenme yönü bu kadar zayıf olan kişiler bir anda nasıl evlenir...Buda şununla açıklanıyor sanırım AŞK...Şeyda aşık olduğu ve rüzgar onu ikna ettiği için evlendi ama gende acele işe şeytan karışır,acele giden ecele gider:D Acele işte hayır yok yani bugün ismet'in dediği gib yalnızca 1 saat daha olmasaydı bu iş bunlarda hiç olmayacaktı...
aslı.can bencede arada başka insanlar yanmadan acı çekmedende kavuşmalar barışmalar olabilir aslında hatta dahada güzel olur...
zarpandit34 10-07-07, 16:11 gizmo bende sana katılıyorum.başka insanların kalbi kırılmadan kavuşamazmıydı rüzgarla misket:(ayrı kalsalardı birlikte baş etselerdi.sayhanda ismetle evlenmeden önce ismetten umudu kestiği bir anda nişanlanmıştı.ya araya giren kişiler olmadan kimse kırılıp üzülmeden kavuşsalardı insanlar ne güzel olrdu...
Birşeyi atlıyorsun ama, sevgili Aslı..Sayhan Gülendamla olan ilişkisine sırf intikam olsun diye "başlamadı"..İsmeti sevdiğini geç anlamıştı zaten ve bu durum sadece "ayrılma sebeblerinden biri" oldu...Şimdi ise Rüzgarın durumu çok farklı..Kıyas kaldırmıyor bu durum bence.
ama bir yandan da geçmişi bu denli net hatırlayan birinin halen dizide varlığını sürdürmesi de şaşırtıcı..füsun-şadan olayları misali,(inşallah füsun gene caymaz kararından..)
Valla o rüzgarın hatırlmasında bende şaşırdım arkayıda görüyo hepsi üstün güçlere sahip bunların:D
Füsunun şu an için cayacağını sanmam ama bugün nemideninde dediği gibi daha hakim ilk celsede boşmayacağı için ilerisi içinde bişey diyemiyorum...
Bu arada benim bildiğim melekler ağlamaz fakat bu misket garibim hergün ağlıyor yahu yoqsa misket melek değil mi:D Acaba bu yüzünü sezon finalinde mi görücez...Bu bi çelişki midir:D
ya ayrıca bu rüzgarlar nasıl pat diye bir saatte evlendi.inanın prosedürü tamamlamak o kadar kolay değil:img-wink:
Ben geldim şimdide sen gidiyorsun..:icon_sorr Kadroyu tam olarak toplayamıyoruz birtürlü..:img-hyste Ben yokken bir başlık kapatmış, birde utanmadan yeni başlık açmışsınız hemde bensiz..:img-hyste Nasıl yaparsınız bana bunu..??? :img-hyste İyi yolculuklar sana canım..Ama çabuk gel..:img-wink:
Bu bölüm o hoşlanmadığım "acelecilik" son sürat devam etti.Sezon boyunca milim ilerlemeyen konular bir gaza bastı ki, tutabilene aşkolsun..!!! Bu sezon dizinin devamı için binlerce mail atan ve bir nevi diziyi yeniden başlatan seyircilerini çok kırdılar çok! Umarım gelecek sezon telafisi olur..
Olsun hocam geldin ya,hem ben birkaç gün sonra yine sızarım aranıza:img-wink:Bir yolunu bulurum,dayanamam ayrı kalamaya .Dün baya bir geyik muh. döndü..Seni çok andık,aradık valla..Biz de forum sularında kayıyoduk:img-hyste
Hakikaten o konu çok komik işte..Hayır zaten pek inandırıcı olmayacğını biliyoduk ama bir de hızlandırılınca bi hoş(!) oldu..Evet ya tekrar başlayınca nasıl da sevinmiştik..Yarınki bölüm bence çok arada bir noktada bitecek..Ne iyi bir şey olduğunu anlayabileceğiz,ne de kötü..''Eee daha karpuz keseceydik..'' durumda olacağız...Ama benim tek merak edeceğm dizinin akıbeti oacaktır..O da eski günlerindeki havayı yakalayıp yakalayamacağı hususunda :img-icecr
pinarsayü85 10-07-07, 16:21 Valla o rüzgarın hatırlmasında bende şaşırdım arkayıda görüyo hepsi üstün güçlere sahip bunların:D
Füsunun şu an için cayacağını sanmam ama bugün nemideninde dediği gibi daha hakim ilk celsede boşmayacağı için ilerisi içinde bişey diyemiyorum...
Bu arada benim bildiğim melekler ağlamaz fakat bu misket garibim hergün ağlıyor yahu yoqsa misket melek değil mi:D Acaba bu yüzünü sezon finalinde mi görücez...Bu bi çelişki midir:D
belki kara melektir,haa:img-yes:
zaten günü gününe uymayan, karakterleri yanar döner hale gelmiş,(arkadaşların da dediği gibi bugün bazılarının sinirleri alınmış gibiydi,rüzgar o gerçeği öğrendikten sonra nasıl hala o tepkisiz,ruhsuz duruşunu muhafaza etti,nasıl yeni bir ''baskın'' yapmadı,benim tek çelişki o oldu bugün:img-hyste :img-hyste )
füsungillere gelirsek,bu gidişle mahkeme uzar,çünkü füsunun hakimin olası bir ayrılmak istiyormusun sorusuna evet cevabını vereceği konusunda şüphelerim var,ya da o anda finale girerler,aslında yarın belli olacak herşey,az kaldı ha gayret,bir bölümde herşeyi bitirecekler..biraz daha kasarlarsa yav..(mesela yani..
ee zaten bir anda nikah kıyan bir dizide artık herşey olur yaa..
İnanırım canım inanmaz mıyım..Çünkü dizide gidişatı biliyoruz nasıl olsa,dikkatimiz başka şeylere kayıyor....Ben bazen evlerin dekorasyonuyla bile ilgileniyorum:img-hyste
pinarsayü85 10-07-07, 16:42 Ya bende bi birleşme beklemiyorum rüzgar zaten istersen boşanırım demekle cümleden kaybedeck misketin söz şu olabilir " ben öyle bir kız mıyıjm:D" Şeydaya gelince onun istdiği rüzgar filan değil aslında bi aile güvenebileceği hep yanında olabileceği bi aile ortamı istiyo ondan bu kadar rüzgarcı ondan bu kadar gerçekleri görmekte zorlanıyo
evet,halbuki rüzgar gerçekten şeydayı sevmiyorsa ondan boşanır,çünkü kafasına silah dayanmıyor,zaten rüzgar böyle bir evliliği sürdürmekle ısrar ederse,kafa misketteyken,şeydayı daha fazla kıracaktır bence..miskete söyleyeceği böyle bir söz yanlış olacaktır,çünkü misket bir yuvayı yıkmak istemeyecektir,yok eğwr bizim senaristler ters köşe istiyorlarsa illa,misket kabul edecektir,fakat bunun sonucunda misket karizmayı fena çizdirecektir,çünkü senebaşından beri bize verilenleri göz önüne alırsak bu karakterin reddetmesi gerekir mantıken,ama bilemeyiz,karakterimizin o günkü halet-i ruhiyesi önemlidir:good: :img-hyste :img-punk:
hayalci007 10-07-07, 16:47 dabi dabi rüzgar iş başında ismetin herşeyi anlatmasından sonra
rüzgar çavuşun aklı başına gelmeye başladı (biliyorsunuz aklı yerinde değildi):img-icecr
bakalım bundan sonra nasıl bir yol izliycek gerçi nekadar giderse gitsin yoluna şeyda engeli (belediye çukuru gibi :img-pilot )çıkacak yalvaracak yakaracak vs. vs.
rüzgara kolay gele bye
evet,halbuki rüzgar gerçekten şeydayı sevmiyorsa ondan boşanır,çünkü kafasına silah dayanmıyor,zaten rüzgar böyle bir evliliği sürdürmekle ısrar ederse,kafa misketteyken,şeydayı daha fazla kıracaktır bence..miskete söyleyeceği böyle bir söz yanlış olacaktır,çünkü misket bir yuvayı yıkmak istemeyecektir,yok eğwr bizim senaristler ters köşe istiyorlarsa illa,misket kabul edecektir,fakat bunun sonucunda misket karizmayı fena çizdirecektir,çünkü senebaşından beri bize verilenleri göz önüne alırsak bu karakterin reddetmesi gerekir mantıken,ama bilemeyiz,karakterimizin o günkü halet-i ruhiyesi önemlidir:good: :img-hyste :img-punk:
Ama tabi dayanamıyo artık yalnız bugün öyle bi gelme dediki sanki dedim rüzgar kapıdan girsin diye yalvarıyo artık istemem yan cebime koy gibi oldu:D Bencede ters köşe olmadığı sürece hayatta kabul etmez misket o işi!
Bizi ters köşe etmek isteseler bile bunu Misket'in karizmasını altüst ederek yapmazlar...Gerekirse başka karakterleri tanınmaz hale getirir ama Misket'e el değirmezler...Çünkü hatasız kul olmaz tezini çürütmüş bir karakter var karşımızda...
aaaa forum çoşmuş herkes burdaymış bi ben yokmuşum tamamını izleyemedim bugün son reklama yetiştim ancak ve gelme rüzgar lafınada bi anlam verememiştim saolun yorumlarınızda çözdüm olayı...
ayrıca yorumlarınızı takip edeceğim ve cevap yazacağım derken ocaktaki yemeğimi yaktım akşama aç kaldım anlayacağınız.:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu arada zarpandit hocam gelmiş hoşgelmişşş özlettin kendini ve yorumlarını 3 günde yaw ne uzun ayrılık oldu bu....
arkadaslar bi özet gecermisinizz izliyemedim bugünkü bölümüüü lütfennnnnn:)
arkadaslar bi özet gecermisinizz izliyemedim bugünkü bölümüüü lütfennnnnn:)
Aslında sayfalar pek fazla değil baksan görürdün ama genede yazayım:img-wink:
bu bölümde rüzgar ismet sayesinde annesinin kapılar arkasında neler karıştırdığını öğrendi ve onu bırakmayacağını kendi kendine söyledi.rüzgar ismet söyledikten sonra çok kötü oldu ve neyin ne olduğunu anlamış oldu.
şeydaya ise bugün biraz daha hak verdim. sonuçta o bu hayattaki en yakın iki insana annesine babasına bile güven duymamışken başka birine nasıl güvenebilir ki. peyamiyle konuşurken bu ortaya daha iyi çıktı. rüzgara da güveneceğini ve onu artık sıkmayacağını boğmayacağını annesine ve babasına söyledi.
sadık ise salata domates yiyorum diye gizliden gizliye kendisi için zararlı olan şeyleri dila işbirlikçi sayesinde yedi. dilaya cinli perili masallar anlatınca ismet tarafından uyarıldı ama uyarı pek işe yaramadı. yine anlatınca bu sefer dila korkudan bağırdı ve sözünü tutmadığı ortaya çıktı.
sakız ise şadanla konuşup bütün varını yoğunu füsunun üzerine yapması gerektiğini söyledi. şadandan ters bir cevap beklerken peki yanıtını duyunca şaşırdı ve evini gidip füsuna olanı biteni anlattı. füsunda annesine kızdı ve şadandan malları istemediğini söyledi. şadan ise bundan sonra herşeyinin füsuna ve çocuklarına ait olduğunu tekrarladı.
Sevimli.girl'e teşekkürler onun özeti aldım çünkü önceki sayfalardan:good:
bi ben eksikmişim bende geldim öncelikle zarpandit hoşgeldin ben bilgisayarı çökmüştür derken ciddiydim espiri manasında söylemedim hani daha öncede bağlantınla ilgili sorunların olduğunu söylemiştin o yüzden dedim denizin kumun güneşin tadını çıkarın valla iyi oralardan takip edebiliyorsunuz diziyi ben tatile gidicem tv karşısına oturup dizi seyredicem annem beni döve döve denize yollar valla o yüzden ben biraz şanslı olucam sizden bu haftadan sonra bende deniiz yolcusuyum hemde beh bitmişken
neyse diziye bağlayalım ben iki gündür bu pişmanlıkları dinlemekten bıktım ayrıca peyamiyle rikkatin kapı kapı dolaşıp bilgi toplama eğilimleri çok saçmaydı dizi sezon sonuna geldikçe entrikalar azaldı e bu duruma alışık olan karakterlerimizde yalansız dolansız oyun çevirmeden kurmadan yaşamayı ellerine yüzlerine bulaştırdılar son 2-3 gündür. bakınız sdık ali iyice zıvanadan çıktı herşeye alınıyor rikkatse bu sefer peyamiyide almış ynına niye çünkü iş çevirmicek ya güven versin diye heralde rüzgar e ben ne diyim bilmemki rüzgar beyimizin taşları daha yeni oturdu kafasına misket oda iyi aile kızı olmaktan çıkıp oyun oynamaya başladı senaristler misketin dokunulmzlığını kaldırdı şadan ve füsun bunlarda sessizleşti neva ve sefamız erken girdi tatile galiba ve şeyda uslu çocuğu oynamaya başladı herşey birden bire kesildi peki kendimizi kaptırdığımız dıuygulardan sıyrılmak bu kadar kolaymı ...? neyse yani demek istiyorumki sona doğru insanlığın ne kadar önemli olduğunu vurgulamaya başladılar
ben bugün ismeti çok beğendim çok gerçekçiydi anaçtı gerektiğinde doğruları insanların yüzüne bir bir vurmak gereki değilmi ?yarınki özeti okuyunca rüzgara deli oldum bu nasıl bi bencilliktir ya ne demek sen evet dersen boşancam sen evet demezsen mutlu evliliğime devam edicem ne kadar çauk karar değiştiriyor bu çocuk daha dün misketli yada misketsiz boşanıcam demiyormuydu şimdi noldu. bnim rüzgardan istediğim tek cümle var oda ben misketi seviyorum başkasını severken bu evliliüi daha fazla sürdüremem bunu dicek kadar yüreği yok. anlaşılan yarın füsuna dayalı bi sezon seretcez mahkemede biticek gibi.
ilayda_oys 10-07-07, 17:51 arkadaslar bi özet gecermisinizz izliyemedim bugünkü bölümüüü lütfennnnnn:)
bugünkü bölümde misket rüzgar olayıyla ilgili olan şeyleri yazayım ben sana. Rüzgar artık bazı gerçekleri öğrendi annesinin zamanında miskete neler dediğini onu gelini olarak istemediğini aşağıladığını falan ismet söyledi rüzgara sonra şeydayla evlendiği gün misketin rikkate gidip her şey kabulüm sen benim annemsin ben senin oğlunun her şeyden çok seviyorum sen ne yaparsan kabulümdür dediğini ve şeydayla evlenmeseydi aslında şuan misketle evli olabileceğini anladı ismet anlattı bütün bunları ona ve rüzgar önce yıkıldı çok kötü oldu ve misketten asla vazgeçmeyeceğini söyledi kendi kendine güzellik salonunun önüne gitti misketin müşterisi vardı içeri giremedi misketi aradı misket de yeter artık falan dedi kapattı telefonu müşteri gittikten sonra misket cüzdanından rüzgarın resmini çıkardı seni çok seviyorum ama ne olur artık gelme buralara bana acı çektirme yeter artık dayanamıyorum gibi şeyler söyledi rikkat ve peyami olayına gelirsek onlarda şeydanın yanına gittiler peyami şeydayla konuştu kızım şüphelerini korkularını anlıyorum ama misket ve rüzgar arasında artık bir şey olamaz dedi misket istemez dedi rüzgar da böyle bir şeyi kabul etmez dedi onlar istese biz buna izin vermeyiz diyerek şeydayı rahatlatmaya çalıştı. füsun şadan olayında ise sakız şadana gidip bütün mallarını kızımın nüstüne yaacaksın falan dedi benim kızım yıllar boyu sana hizmet etti sen de karşılığını vereceksin gibi bişeyler söyledi füsun bunu öğrenince şadanın yanına gidip annem sana gelmiş ama benim haberim yoktu falan dedi ben senden bütün mallarını falan istemiyorumm dedi zaten her şeyin yarısı füsuna ait ya ondan öle dedi böle bi bölümdü yani biraz karışık anlattım umrım merakını biraz da olsa giderebilmişimdir.....
ben geldiimm.. karnımı da doyurdum.. ahretlik aç kalmış yakmış yemeği...
bugunku bölümü izlemedim ama izlemiş kadar oldugum için her turlu yorumu yapabilirim.. fusun ve şadan barışırlarsa ben çok sinir olurum ya.. bunlar da onun yanına kar kalır..
dalyan geçen dedi ya, e abi ne güzel, kabus bunun neresinde, hem firuze ile bişeyler yaşadın hemde fusun ve çocukların hala yanında diye... dalyan dedi falan ama dogru dedi yani... sezarın hakkı sezara...
neyse daha yazarımmm.. burdayyımm..
zarpandit34 10-07-07, 18:05 bi ben eksikmişim bende geldim öncelikle zarpandit hoşgeldin ben bilgisayarı çökmüştür derken ciddiydim espiri manasında söylemedim hani daha öncede bağlantınla ilgili sorunların olduğunu söylemiştin o yüzden dedim denizin kumun güneşin tadını çıkarın valla iyi oralardan takip edebiliyorsunuz diziyi ben tatile gidicem tv karşısına oturup dizi seyredicem annem beni döve döve denize yollar valla o yüzden ben biraz şanslı olucam sizden bu haftadan sonra bende deniiz yolcusuyum hemde beh bitmişken
neyse diziye bağlayalım ben iki gündür bu pişmanlıkları dinlemekten bıktım ayrıca peyamiyle rikkatin kapı kapı dolaşıp bilgi toplama eğilimleri çok saçmaydı dizi sezon sonuna geldikçe entrikalar azaldı e bu duruma alışık olan karakterlerimizde yalansız dolansız oyun çevirmeden kurmadan yaşamayı ellerine yüzlerine bulaştırdılar son 2-3 gündür. bakınız sdık ali iyice zıvanadan çıktı herşeye alınıyor rikkatse bu sefer peyamiyide almış ynına niye çünkü iş çevirmicek ya güven versin diye heralde rüzgar e ben ne diyim bilmemki rüzgar beyimizin taşları daha yeni oturdu kafasına misket oda iyi aile kızı olmaktan çıkıp oyun oynamaya başladı senaristler misketin dokunulmzlığını kaldırdı şadan ve füsun bunlarda sessizleşti neva ve sefamız erken girdi tatile galiba ve şeyda uslu çocuğu oynamaya başladı herşey birden bire kesildi peki kendimizi kaptırdığımız dıuygulardan sıyrılmak bu kadar kolaymı ...? neyse yani demek istiyorumki sona doğru insanlığın ne kadar önemli olduğunu vurgulamaya başladılar
ben bugün ismeti çok beğendim çok gerçekçiydi anaçtı gerektiğinde doğruları insanların yüzüne bir bir vurmak gereki değilmi ?yarınki özeti okuyunca rüzgara deli oldum bu nasıl bi bencilliktir ya ne demek sen evet dersen boşancam sen evet demezsen mutlu evliliğime devam edicem ne kadar çauk karar değiştiriyor bu çocuk daha dün misketli yada misketsiz boşanıcam demiyormuydu şimdi noldu. bnim rüzgardan istediğim tek cümle var oda ben misketi seviyorum başkasını severken bu evliliüi daha fazla sürdüremem bunu dicek kadar yüreği yok. anlaşılan yarın füsuna dayalı bi sezon seretcez mahkemede biticek gibi.
Biliyorum ciddi söylediğini, hoşuma gitti de ondan güldüm..:img-wink: Yazdıklarına katılıyorum..(Bkz:İnanması güç hadiseler...:img-hyste ) Herşeyin birdenbire hadi birdenbire çözülmesini geçiyorum "kendiliğinden" çözülmesi çok mantıksız ve sinir bozucu..:icon_whis
zarpandit34 10-07-07, 18:10 bu arada zarpandit hocam gelmiş hoşgelmişşş özlettin kendini ve yorumlarını 3 günde yaw ne uzun ayrılık oldu bu....
Hoşbilduk Qanka..(Senin "ahretliği" anarşiklik yapsın diye kışkırtmaya çalışıyorum kanka ayağına, bakalım kıskanacak mı Zera..Belki yarın ki parti'de saçımı yolar da "o benim kankam" diye atraksiyon olur..:img-hyste )
Yahu Qanka, bana da çok uzun süre ayrı kalmışım gibi geldi..Zaten benim forumla en uzun ayrılığım, üç gündür maksimum..:img-hyste
Bugünkü bölümde İsmetin Rüzgarın alnına vurmasına koptum..:img-hyste Birde "üfle" deseydi bari..:img-hyste İsmeeet bi tane de Şadana vur n'olur..!!!
bugun calan bır parca turk fılmlerınde calan bır muzık vardı hangısı bılmem o muzıgıde koymuşlar bugün .
ruzgara üzüldüm ben ögrendigi zamanki haline. bugun ogrendıgı zaman annesıne gıtseydı ya hesap sorsaydı.yarın mısketde ruzgara hayır der kesın.sen evlisin gibi şeyler der öyle bişeyler
Hoşbilduk Qanka..(Senin "ahretliği" anarşiklik yapsın diye kışkırtmaya çalışıyorum kanka ayağına, bakalım kıskanacak mı Zera..Belki yarın ki, parti'de saçımı yolar da "o benim kankam" diye atraksiyon olur..:img-hyste )
Yahu Qanka, bana da çok uzun süre ayrı kalmışım gibi geldi..Zaten benim forumla en uzun ayrılığım üç gündür maksimum..:img-hyste
Bugünkü bölümde İsmetin Rüzgarın alnına vurmasına koptum..:img-hyste Birde "üfle" deseydi bari..:img-hyste İsmeeet bi tane de Şadana vur n'olur..!!!
sen benim anarşikliğimi özlemişin heralde..
o benim kankam leynnn.. bana bak uleynn...
ismet ruzgarın alnına mı vurdu.. ben örmek istiyorum.. hatta bende vurmak istiyorum iki şaplakkk.. hatta şadana on şaplakk..
sen benim anarşikliğimi özlemişin heralde..
ismet ruzgarın alnına mı vurdu.. ben örmek istiyorum.. hatta bende vurmak istiyorum iki şaplakkk.. hatta şadana on şaplakk..
Evet alnına vrdu hatta o andaki rüzgarın yüz ifadeside çok komikti bnce:D
Ya bu arada dikkatimi çeken bişey var bu dizide herkezin iş yeri evi aynı yerde mi yan yana mı yaw rüzgar ismetin yanından çıktı bi sonraki sahne gene rüzgar güzellik salonunn önünde araya bari yol koysalardı biras yaw:)
zarpandit34 10-07-07, 18:26 sen benim anarşikliğimi özlemişin heralde..
Sen buradamıydın..Ben seni k.k.p'de yatıp kalkıyorsun zannetmiştim yine, ben oradaydım da..:img-hyste Teşekkur efem..:img-wink: Bugün ikidebir bundan bahsettiğime göre özlemişim demek anarşikliğini...:img-hyste
Bende Rüzgara benzeri bir teşebbüste bulunmak isteğiyle yanıp tutuştuğum için, İsmet vurunca çok güldüm..Rüzgar artık zıvanadan iyice çıktı, enginlere sığmıyor..Ama şu sıra Füsun melek,Şadan melek,Rikkat melek...Bir tane vardı başımızda zaten, tek başına tahammül sınırlarımı zorluyordu (Bkz:Misket) birde bunlar türedi..:img-hyste
Zarpa Hocam zaten karakterler dizide 4 kategoride sınıflandırılıyor...
1)Melekler
2)Şeytanlar
3)Malum olayların içine dahil olabilme şansını yakalayabilmiş olanlar
4)Bi haber olduklarımız
Çeşitli zamanlarda da bu kategoriler arasında ise terfi,atama,ya da görevden alınma gibi durumlar gerçekleşmekte...
Ben de burdayım ama starda güzel bir dizi izliyorum...:happy0064 Shake_it hoş geldin...:happy0064
Güzel bir yorum yazdım ama gece yollucam ...Diziye dönersek bugün Dila okula gitti acaba yaz okulanı mı kayıt oldu?Ben yokken??Bir arkadaş açıklarsa sevinirim :)
Zarpa Hocam zaten karakterler dizide 4 kategoride sınıflandırılıyor...
1)Melekler
2)Şeytanlar
4)Bi haber olduklarımız
Çeşitli zamanlarda da bu kategoriler arasında ise terfi,atama,ya da görevden alınma gibi durumlar gerçekleşmekte...
:happy0064:happy0064:happy0064Süper ya walla doğru demişsin :D Bu arada melekler çoğaldı zaten bölünerek mi çoğalıyor yahu bunlar:DMsketin yanında kala kala malm misketi gören 5.boyutta salih abi görmüş gibi olyıo bi iyilik oluşıyo:D
Ben de burdayım ama starda güzel bir dizi izliyorum...:happy0064 Shake_it hoş geldin...:happy0064
Güzel bir yorum yazdım ama gece yollucam ...Diziye dönersek bugün Dila okula gitti acaba yaz okulanı mı kayıt oldu?Ben yokken??Bir arkadaş açıklarsa sevinirim :)
Evet dila yaz okulunakayıt oldu oraya gidiyo:good:
Evet Müge'cim..İsmet Dila'nın başına birşey gelebileceğinden endişelendiği için yaz okula gönderdi..Hem de faydalı olabileceğini düşündü...
Yorumunu bekliyoruz:img-wink:
zarpandit34 10-07-07, 18:46 Zarpa Hocam zaten karakterler dizide 4 kategoride sınıflandırılıyor...
1)Melekler
2)Şeytanlar
4)Bi haber olduklarımız
Evet dizimizde sezon sonu diye, herkes birdenbire melek oldu Bizim Evin Halleri değil de "melekler şehri" sanki..:img-hyste Melekliğe itirazım yokta, bir bölüm melek bir bölüm şeytan olacaklarına sadece "insan" olsalar...Biz bir garip seyirciyiz böyle değişimleri anlayamıyoruz doğal olarak..Bkz:Gariban ayaklar..:img-hyste
Sen buradamıydın..Ben seni k.k.p'de yatıp kalkıyorsun zannetmiştim yine, ben oradaydım da..:img-hyste Teşekkur efem..:img-wink: Bugün ikidebir bundan bahsettiğime göre özlemişim demek anarşikliğini...:img-hyste
Bende Rüzgara benzeri bir teşebbüste bulunmak isteğiyle yanıp tutuştuğum için, İsmet vurunca çok güldüm..Rüzgar artık zıvanadan iyice çıktı, enginlere sığmıyor..Ama şu sıra Füsun melek,Şadan melek,Rikkat melek...Bir tane vardı başımızda zaten, tek başına tahammül sınırlarımı zorluyordu (Bkz:Misket) birde bunlar türedi..:img-hyste
kkp de pek bir sapıkça oldu anacıımm..bilmeyen ne düşünüürr... (kullanıcı kontrol paneli...:img-hyste)
kkp ile yatıp kalkıyorum valla .. adamın biri puan verince işte.. :img-hyste:img-hyste:img-hyste hangi mesajıma vermiş diye bakıyorum...
herkesin melek olmasına geline.. ayy illet illet.. yok yani böyle bişey.. dizide entrika olmasın dedik, herkesi melek yapmaya kalktılar bu kezde.. hemde daha beter çirkinleştirerek...
bu arada focus filmde yani sitesinde beh için sıradışı hayatlar diye bir slogan kullanılmış.. ee bu da yeni yayıncılık stratejisini özetlemekte zaten..
zarpandit34 10-07-07, 19:14 kkp de pek bir sapıkça oldu anacıımm..bilmeyen ne düşünüürr... (kullanıcı kontrol paneli...:img-hyste)
kkp ile yatıp kalkıyorum valla .. adamın biri puan verince işte.. :img-hyste:img-hyste:img-hyste hangi mesajıma vermiş diye bakıyorum...
herkesin melek olmasına geline.. ayy illet illet.. yok yani böyle bişey.. dizide entrika olmasın dedik, herkesi melek yapmaya kalktılar bu kezde.. hemde daha beter çirkinleştirerek...
bu arada focus filmde yani sitesinde beh için sıradışı hayatlar diye bir slogan kullanılmış.. ee bu da yeni yayıncılık stratejisini özetlemekte zaten..
"Sıradışı Hayatlar" demek...:img-hyste Kırk yıldır "bizim" hayatlarımızı anlatan dizi şimdi "sıradışı hayatları" anlatmaya karar vermiş demek..Doğru valla "Sıradışı hayatlar"...Bende dizinin reklam metnini yazayım bari;
Bir melek, bir prens ve iki şeytan arasında geçen ihanet-entrika ve tutku dolu ölümüne (!!!) bir aşkın destansı masalı...:img-hyste :img-hyste
"Sıradışı Hayatlar" demek...:img-hyste Kırk yıldır "bizim" hayatlarımızı anlatan dizi şimdi "sıradışı hayatları" anlatmaya karar vermiş demek..Doğru valla "Sıradışı hayatlar"...Bende dizinin reklamını yazayım bari;
Bir melek, bir prens ve iki şeytan arasında geçen ihanet-entrika ve tutku dolu ölümüne bir aşkın destansı masalı...:img-hyste :img-hyste
evet bende aynı tepkiyi verdim hemde bunu focus filme mail olarak attım ama kaale alınacağını zanetmiyorum...
gel vatandaş gel.. batan bizim evin halleri bunlar...
şeytanın biri şeydacım (!) da diğer kim.. rikkat miii!!!! yani herkeş olabilir..
zarpandit34 10-07-07, 19:22 evet bende aynı tepkiyi verdim hemde bunu focus filme mail olarak attım ama kaale alınacağını zanetmiyorum...
gel vatandaş gel.. batan bizim evin halleri bunlar...
şeytanın biri şeydacım (!) da diğer kim.. rikkat miii!!!! yani herkeş olabilir..
Doğru söylüyorsun şimdi toplam bir hesap yapsam bile net bir şeytan sayısı veremeyeceğimden...:img-hyste Rikkati kastetmiştim.Yoksa saymaya kalksam senin avatarını bir baştan öteki başa saymam gerekecek..:img-hyste Doktor Civanımı unutmuşum ama onunla da yarın tanışma şerefine nail olacağız bir aksilik ( Rüzgar çıkmazsa) Bkz: Okeye dördüncü aranıyor..:img-hyste
Evet dizimizde sezon sonu diye, herkes birdenbire melek oldu Bizim Evin Halleri değil de "melekler şehri" sanki..:img-hyste Melekliğe itirazım yokta, bir bölüm melek bir bölüm şeytan olacaklarına sadece "insan" olsalar...Biz bir garip seyirciyiz böyle değişimleri anlayamıyoruz doğal olarak..Bkz:Gariban ayaklar..:img-hyste
Belki de anormal olan bizleriz doğru ya:img-hyste...Zaten ''üff bunlar da ne bilmiş izleyiciler,hiçbirşeyi de beğenmiyorlar'' bile diyo olabilirler..
Acaba dizideki karakterler bizi değerlendiriyo olsaydı nasıl değerlendirirlerdi yani forumu..
Mesela;
Misket : Ay ne şeker insanlar,hele bir grup var ki benim için ne kadar da iyi şeyler düşünüyorlar,bayılıyorum yorumlarına..Hele forumda hoca olarak da bilinen Zarpa isimli üyenin yazdıklarına...Çok sevdim onları..Zarpa ne derse kabulümdür..
Rüzgar: Benim için suçlu demişler..Tüm forum bunu konuşuyomuş..Daha neler,ben ne yaptım ki?..Bir anarşik öğrenci varmış forumda adımı her duyduğunda iyi dileklerini(!) dile getiriyomuş..Böyle kalabalık bir grup da varmış onun gibi düşünen..Halbuki ben sadece mağdurum(!!!)
Şadan: ''-Rüzgar haksızlık ediyosun ama bu konudaki birincilik benim,kimseye kaptırmam yerimi..Değil yeğenim,babam olsan tanımam valla...Ben şimdi bi hötleyip geleyim onlara,sonra gerekirse özür dilerim..''En sevdiğim şey bu benim...
Füsun: Ah canlarım benim için ne kadar da üzülmüşler..''-Annee,anne bak görüyo musun burada benim haklarımı savunmuşlar''..Bi de ben barışmaya kalkıyorum..Acilen akıllanmalıyım...
Rikkat: Şimdi forumdakiler beni seviyo mu sevmiyo mu anlamadım....Ben yine sizin bildiğiniz Rikkoş'um..Sadece vicdanımı biraz istirahate almıştım..o kadar yani..:img-blush
Şeyda: Ben hep başkalrına inandım,beni sevdikerini,bana değer verdiklerini düşündüm.nerde??..Halbuki gerçek sevgi burdaymış..Adıma akımlar bile oluşmuş..Çıkışta hepberaber takılalım,ben işe gitmiyorum nasıl olsa...
Peyami: İltifatlarınız beni onurlandırdı..Çok teşekkürler..Bütün bir sene koltukta oturmak zorunda kaldım ama siz beni unutmamışsınız..Gerçekten duygulandım..Hemen bir şiir yazmalıyım..
Sakız Hanım: Ay sizler de benim gibi düşünüyosunuz demek,ne güzel...''-Bak Füsun bak da gerçekleri gör..''
Küçük Oyuncular: Müge Ablamız nerede?..
Ceylan: Ay bacılar yıkılıyosunuz..Yeni mekanım burası artık benim...
pinarsayü85 10-07-07, 19:36 Doğru söylüyorsun şimdi toplam bir hesap yapsam bile net bir şeytan sayısı veremeyeceğimden...:img-hyste Rikkati kastetmiştim.Yoksa saymaya kalksam senin avatarını bir baştan öteki başa saymam gerekecek..:img-hyste Doktor Civanımı unutmuşum ama onunla da yarın tanışma şerefine nail olacağız bir aksilik ( Rüzgar çıkmazsa) Bkz: Okeye dördüncü aranıyor..:img-hyste
inşallah tanışırız şu doktorla, ki zaten bunu duyan rüzgar fırtınaya çevirecek:img-hyste :img-hyste :img-hyste ,oradan da ver elini hortuma...
bu arada ''rüzgar eken,fırtına biçermiş'' bu da rikkate kapak olsun:good: :img-hyste
bu arada zarpandit hocam,''net bir şeytan sayısı '' lafında koptum hala gülüyorum baktıkça,ama yardım için şadana gidelim, o bir bilanço oluşturur bize:img-polic :img-yes:
zarpandit34 10-07-07, 19:43 inşallah tanışırız şu doktorla, ki zaten bunu duyan rüzgar fırtınaya çevirecek:img-hyste :img-hyste :img-hyste ,oradan da ver elini hortuma...
bu arada ''rüzgar eken,fırtına biçermiş'' bu da rikkate kapak olsun:good: :img-hyste
bu arada zarpandit hocam,''net bir şeytan sayısı '' lafında koptum hala gülüyorum baktıkça,ama yardım için şadana gidelim, o bir bilanço oluşturur bize:img-polic :img-yes:
Pınar'cım bizi bu hale getirenler utansın..:img-hyste (Bkz:Cadoloz kadın ayakları:img-hyste ) Reene'm ve ben şiir bile yazdık..:img-hyste Artık şema'dan, tablolardan,senaryolardan,gırgır şamataya hatta günlüklere varıncaya kadar her şekilde anlatmaya çalıştım derdimi..:img-hyste Yakında fıkra vs. türler deneyeceğim ama; Bkz:Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az..
Reene kopardın beni burada ya:img-hyste Çocukların ablası olduk valla...Keşke onların bakıcısı olsam :img-hyste Bu yazdıklarını senaryoya dönüştürebilirsin aslında...Baya güzel yazmışın..:img-yes: Dila için sorduğum soruya da cevap verdiğin için çok teşekkürler...:img-wink:
Dizi izliyorum demiştim ya az önce bir yandan izlerken dondurmayı fazla yemişim biraz midem ağrıdı merak etmeyin hep böyleyim Sadık Ali amcam gibi günde 24 saat midemi düşünürüm...Geçen sene dünya değişitiyordum az kalsın midem yüzümden:)...Neyse diziye bağlarsak yorumum worde bir saat sonra yollucağım...:)
pinarsayü85 10-07-07, 19:45 Belki de anormal olan bizleriz doğru ya:img-hyste...Zaten ''üff bunlar da ne bilmiş izleyiciler,hiçbirşeyi de beğenmiyorlar'' bile diyo olabilirler..
Acaba dizideki karakterler bizi değerlendiriyo olsaydı nasıl değerlendirirlerdi yani forumu..
Mesela;
Misket : Ay ne şeker insanlar,hele bir grup var ki benim için ne kadar da iyi şeyler düşünüyorlar,bayılıyorum yorumlarına..Hele forumda hoca olarak da bilinen Zarpa isimli üyenin yazdıklarına...Çok sevdim onları..Zarpa ne derse kabulümdür..
Rüzgar: Benim için suçlu demişler..Tüm forum bunu konuşuyomuş..Daha neler,ben ne yaptım ki?..Bir anarşik öğrenci varmış forumda adımı her duyduğunda iyi dileklerini(!) dile getiriyomuş..Böyle kalabalık bir grup da varmış onun gibi düşünen..Halbuki ben sadece mağdurum(!!!)
Şadan: ''-Rüzgar haksızlık ediyosun ama bu konudaki birincilik benim,kimseye kaptırmam yerimi..Değil yeğenim,babam olsan tanımam valla...Ben şimdi bi hötleyip geleyim onlara,sonra gerekirse özür dilerim..''En sevdiğim şey bu benim...
Füsun: Ah canlarım benim için ne kadar da üzülmüşler..''-Annee,anne bak görüyo musun burada benim haklarımı savunmuşlar''..Bi de ben barışmaya kalkıyorum..Acilen akıllanmalıyım...
Rikkat: Şimdi forumdakiler beni seviyo mu sevmiyo mu anlamadım....Ben yine sizin bildiğiniz Rikkoş'um..Sadece vicdanımı biraz istirahate almıştım..o kadar yani..:img-blush
Şeyda: Ben hep başkalrına inandım,beni sevdikerini,bana değer verdiklerini düşündüm.nerde??..Halbuki gerçek sevgi burdaymış..Adıma akımlar bile oluşmuş..Çıkışta hepberaber takılalım,ben işe gitmiyorum nasıl olsa...
Peyami: İltifatlarınız beni onurlandırdı..Çok teşekkürler..Bütün bir sene koltukta oturmak zorunda kaldım ama siz beni unutmamışsınız..Gerçekten duygulandım..Hemen bir şiir yazmalıyım..
Sakız Hanım: Ay sizler de benim gibi düşünüyosunuz demek,ne güzel...''-Bak Füsun bak da gerçekleri gör..''
Küçük Oyuncular: Müge Ablamız nerede?..
Ceylan: Ay bacılar yıkılıyosunuz..Yeni mekanım burası artık benim...
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
çok güzel gerçekten, aslında mutlaka burayı okuyan birileri vardır oyunculardan diye düşünüyorum,esas senaristlerden ,yapımcılardan birileri okuyor mu onu merak ediyorum,gerçi okusalar sesimize kulak verirlerdi ama,eğer ki okuyorlarsa ve sonuç hala böyleyse ,esas düşündürücü olan bu olur işte:img-yes: :icon_whis .
biz de burada böyle şamata yapıyoruz,e aynı konular aylardır, ''gülüyoruz ağlanacak halimize '' hep beraber...
(şu ikonları da keşke daha kolay kullanabilseydik)
not:inadına smiley:img-hyste
bir de şu konu var,eğer yapımcı firma sıradışı hayatlarda ısrarlıysa ,gerçekten bir çelişki çıkıyor ortaya dediğiniz gibi
bizim evin halleri-sıradışı hayatlar (ya da yaşamlar her neyse):icon_whis
bu bir çelişkidir!!!!!!!!
Dersten geldim millet bayağı dolmuş forum yine ah tabi patlama yaşanmamış, gerçi çok üzüldüğüm söylenemez buna:happy0064
Renee, Allah senin iyiliğini versin diyorum başka bir şey demiyorum şaka maka 1 haftadır aştın kendini gülmekten ölüyorum, şahane espriler, şahane senaryolar, şahane yorumlar:happy0064 :happy0064
Eh Sıradışı Yaşamlar olmuşsa dizi biz de pek sıradan olmayan izleyiciler olarak protesto etmeye tam gaz devam ediyoruz ama ama elleri göremiyorum:happy0064 :happy0064
Zaprandit Hocam yarınki partide burdayım, reneecim senin boşluğun doldurulamaz tabii ama hissettirmemek için bir iki espri patlatmaya çalışırız:happy0064
zarpandit34 10-07-07, 20:06 Dersten geldim millet bayağı dolmuş forum yine ah tabi patlama yaşanmamış, gerçi çok üzüldüğüm söylenemez buna:happy0064
Renee, Allah senin iyiliğini versin diyorum başka bir şey demiyorum şaka maka 1 haftadır aştın kendini gülmekten ölüyorum, şahane espriler, şahane senaryolar, şahane yorumlar:happy0064 :happy0064
Eh Sıradışı Yaşamlar olmuşsa dizi biz de pek sıradan olmayan izleyiciler olarak protesto etmeye tam gaz devam ediyoruz ama ama elleri göremiyorum:happy0064 :happy0064
Zaprandit Hocam yarınki partide burdayım, reneecim senin boşluğun doldurulamaz tabii ama hissettirmemek için bir iki espri patlatmaya çalışırız:happy0064
Evet evet, yarın ki partiye herkes davetlidir..:happy0064 Mazeret kabul etmiyorum ona göre...Birde ben gelemiyormuşum..:img-hyste Reene'min zaten maşallahı var "boynuz kulağı geçti" artık he-lal!!
Doğru söylüyorsun Aycham, maalesef sıradan izleyici değiliz.Ve benim artık hiç tahamüllüm kalmadı..
yarın ki parti kaçta? kaçırmak istemiyorum...çok eğleniyorum..sevgiler:happy0064
zarpandit34 10-07-07, 20:10 yarın ki parti kaçta? kaçırmak istemiyorum...çok eğleniyorum..sevgiler:happy0064
Sezon Finali partisi olduğu için dizi bittikten sonra olacak parti.5:30 gibi yani..
Evet evet, yarın ki partiye herkes davetlidir..:happy0064 Mazeret kabul etmiyorum ona göre...Birde ben gelemiyormuşum..:img-hyste Reene'min zaten maşallahı var "boynuz kulağı geçti" artık he-lal!!
Doğru söylüyorsun Aycham, maalesef sıradan izleyici değiliz.Ve benim artık hiç tahamüllüm kalmadı..
Ben de sabahın köründen geleceğim partiye Zarpa:happy0064
Fakat bu partiyi perşembe günün ilk ışıklarına kadar kutlamak lazım...:happy0064 Neden mi?Yarın büyük gün...:happy0064
Ben isterimki yaz boyunca böyle olalım dizi tatile girdi diye boş bırakmayalım forumu..:img-icecr
Ekleme:Kutbettin yaz ortasında ne dersi merak ettim şimdi??:img-blush
hiçbir dizinin forumlarında bukadar sadık, bukadar içten ,hem acımasız ve hem gerçekçi doğru , düzgün,mantıklı,eğlenceli ortam yok...kesinyarın katılacağım..:img-yes:
sevgili arkadaşlar,
maaşallah doldurmuşsunuz yine forumu... Yalnız bir ricam olacak. Partide bulunmak istiyorum ancak işte 6 gibi çıkıyorum, şu partiyi 7'ye alsak nasıl olur?:)
bugünkü bölümü izleyemedim henüz. sezon bitince izleyemediklerimi toptan izlerim artık.
Bu arada tek cümlelik mesajlar yazmayarak forumu mükemmel bir biçimde kullandığınız için hepinize teşekkür ederim...:)
sevgili arkadaşlar,
maaşallah doldurmuşsunuz yine forumu... Yalnız bir ricam olacak. Partide bulunmak istiyorum ancak işte 6 gibi çıkıyorum, şu partiyi 7'ye alsak nasıl olur?:)
bugünkü bölümü izleyemedim henüz. sezon bitince izleyemediklerimi toptan izlerim artık.
Bu arada tek cümlelik mesajlar yazmayarak forumu mükemmel bir biçimde kullandığınız için hepinize teşekkür ederim...:)
Valla Zarpa hpocam Ena bacım haklı patlamada olabilir forumda o saatlerde biz akşama çekelim partiyi:happy0064 :happy0064
Müge; yaz okulu ağustos böcekleri için , elektronik devrelerden muzdarip bir insanım maalesef:icon_sorr
zarpandit34 10-07-07, 20:25 sevgili arkadaşlar,
Eh, napalım alalım bari..Çok ısrar etti yazık..:img-hyste Katılımın tam olması için daha uygun bir saat olur aslında.. (Bkz:Kıvırma faaliyetleri..:img-hyste ) Bizde o saate kadar "olağanüstü hal" ilan edip hazırlık yaparız tabi ö.m yoluyla..Okeyto baccılar..??
Eh, napalım alalım bari..Çok ısrar etti yazık..:img-hyste Katılımın tam olması için daha uygun bir saat olur aslında.. (Bkz:Kıvırma faaliyetleri..:img-hyste ) Bizde o saate kadar "olağanüstü hal" ilan edip hazırlık yaparız tabi ö.m yoluyla..Okeyto baccılar..??
Okey Hocam da nasıl hazırlık olacak forumu konfeti yağmuruna tutalım biz:happy0064 :happy0064 gerçi nasıl bir final olacağına bağlı olarak değişecek mutluluğumuz ama dizinin tatile girmesine hepimizin ihtiyacı var:happy0064
Zarpa gelirken ne getirelim.?Bol bol selpak mendil mi?Yoksa eğlenceli bi müzik aletimi? Herkes bir arada olsun ama :):happy0064
Kutbettin valla ne diyim :) bir daha yapmazsın artık:)
zarpandit34 10-07-07, 20:32 Okey Hocam da nasıl hazırlık olacak forumu konfeti yağmuruna tutalım biz:happy0064 :happy0064 gerçi nasıl bir final olacağına bağlı olarak değişecek mutluluğumuz ama dizinin tatile girmesine hepimizin ihtiyacı var:happy0064
Nasıl hazırlık...??? Güzel soru Aycham..Aslında bize birde "Dizi için partiler" başlığı lazım..:img-hyste Mesela herkes birbirinin yerine yorum yapabilir..Mesela atıyorum ben Müge'ce yorum yapmaya çalışırım sen benimki gibi...Ama kuru kuru olmaz Zera sen bi koşu markete gidip dondurma al..:img-hyste
Beğenen herkese çok teşekkürler:img-blush
Ya içim gidiyor,aklım burda kalacak..Tam da gününü buldum gidecek..Harıl harıl internet arıycam gidince,belki bir köşesinden yakalarım.Zaten birkaç güne kadar mutlaka girerim,kopamam forumdan..
Hocam estağfurullah daha pişicez,emeğin çok üstümüzde:happy0064
Aycham size güveniyorum,sıkı bir parti olacaktır:happy0064
sevgili arkadaşlar,
valla enam harika fikir.. bende eve gelmiş olurumm.. valla yaa..ena'ya katılıyorum.. 7 de olsun hatta 8 de olabilir.. yeter ki geç olsun...
bu arada hakkat kimse tek cümlelik mesaj yazmadı benim de dikkatimi çekti. inadına yapanlar bileneee..
Nasıl hazırlık...??? Güzel soru Aycham..Aslında bize birde "Dizi için partiler" başlığı lazım..:img-hyste Mesela herkes birbirinin yerine yorum yapabilir..Mesela atıyorum ben Müge'ce yorum yapmaya çalışırım sen benimki gibi...Ama kuru kuru olmaz Zera sen bi koşu markete gidip dondurma al..:img-hyste
Valla çerezler içecekler de benden olsun bari :img-hyste :img-hyste Ben Reneece yapıcam artık katılım olur umarım bayağı da güzel eğleniriz:happy0064
Renee'm gözün arkada kalamsın ama özleriz seni en kısa zamanda gir foruma:happy0064
alla alla.. iyice ayak işleri müdürü olmuşuz aradaa.. töbeee.. dondurma alcak mışıom yaaa.. tabi tabi..
anarşik kleopatrayı özlemiştin ya.. bende geri çağırdım kendisini geldi..
ay valla ben zarpaca yaparımmmm.. süpper oluur..
Zarpa en iyisi dokuz olsun...Yani 21:00 bana bak dokuzu geçen kimseyi almayalım içeriye :) Süper olacak çünkü bu parti...Ama hala ne getireceğimizi söylemedin???
zarpandit34 10-07-07, 20:46 alla alla.. iyice ayak işleri müdürü olmuşuz aradaa.. töbeee.. dondurma alcak mışıom yaaa.. tabi tabi..
anarşik kleopatrayı özlemiştin ya.. bende geri çağırdım kendisini geldi..
ay valla ben zarpaca yaparımmmm.. süpper oluur..
Aaa züpper:happy0064 Ama iyice dalga geç benimle tamam mı..:img-hyste Bu arada illa bir kişi yapmak zorunda değiliz..İstersen herkes yerine yaz, ben öyle yapmayı düşünüyorum mesela..
Aaa züpper:happy0064 Ama iyice dalga geç benimle tamam mı..:img-hyste Bu arada illa bir kişi yapmak zorunda değiliz..İstersen herkes yerine yaz, ben öyle yapmayı düşünüyorum mesela..
tamam valla müthiş... muhakak yarın saat 21.00 de forumdayızzz... ahretlik sende gell.. walla süper olacak..
ben biraz zarpa ayakları çalışayım bari...
neyse kahrol rüzgar!!! kahrol....
zarpandit34 10-07-07, 20:49 Zarpa en iyisi dokuz olsun...Yani 21:00 bana bak dokuzu geçen kimseyi almayalım içeriye :) Süper olacak çünkü bu parti...Ama hala ne getireceğimizi söylemedin???
Tamam 21:00 son..Kapılar kapanır ona göre..:img-hyste Kendini getir canımın içi o yeter..:img-wink:
Zarpandit Qankammm yarın partimi varmışş.. birileri beni msnden çağrıyor ama sen demezsen gelmem.. ayrıca Qanka ben yarın shake-it diye birinin işyerine gidecem ama iyi yermi kötü yermi bilmiyom sana soram dedim
rüzgarın delirdiğinin kanıtınıda yarın görecekmişiz. İnşallah bi sorun çıkmazda hem sabahtan bugünkünü izlerim hemde yeni bölümü izleyebilirim...
notttt: demekki neymiş yemek yaparken dizi ve forum takip edlirse akşam yemeği pufff diye yok oluyomuşşş :img-hyste :img-hyste :img-hyste
tamam valla müthiş... muhakak yarın saat 21.00 de forumdayızzz... ahretlik sende gell.. walla süper olacak..
ben biraz zarpa ayakları çalışayım bari...
neyse kahrol rüzgar!!! kahrol....
Shake_it aaa çok ayıp ama Rüzgar için öyle deme...Bak on ay acı çekti on ay Misket için neler yapmadı ki...Hangi aşık yapar bunu??:img-hyste Ben olsam ödül verirdim Rüzgar'a :img-hyste Mutlu olsun yeter ki:happy0064
Zarpa tamam canım bir ben geliyorum...:)
Valla çerezler içecekler de benden olsun bari :img-hyste :img-hyste Ben Reneece yapıcam artık katılım olur umarım bayağı da güzel eğleniriz:happy0064
Renee'm gözün arkada kalamsın ama özleriz seni en kısa zamanda gir foruma:happy0064
Olleeyy:happy0064 Arkada kalır mı gözüm sizler varken..:happy0064 Birkaç güne kadar yine burdayım canım..İlk bulduğum internet bağlantısının üzerine atlıycam:img-hyste
zarpandit34 10-07-07, 20:57 Zarpandit Qankammm yarın partimi varmışş.. birileri beni msnden çağrıyor ama sen demezsen gelmem.. ayrıca Qanka ben yarın shake-it diye birinin işyerine gidecem ama iyi yermi kötü yermi bilmiyom sana soram dedim
rüzgarın delirdiğinin kanıtınıda yarın görecekmişiz. İnşallah bi sorun çıkmazda hem sabahtan bugünkünü izlerim hemde yeni bölümü izleyebilirim...
notttt: demekki neymiş yemek yaparken dizi ve forum takip edlirse akşam yemeği pufff diye yok oluyomuşşş :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Hiih ben biricik Qankamı çağırmaz mıyım, şeref konuğusun sen..:img-hyste O anarşikin işyerinden ne olur..:img-hyste Sen bana takıl.. şimdi hep beraber "kahrolsun Rüzgar"..:img-hyste
Shake_it aaa çok ayıp ama Rüzgar için öyle deme...Bak on ay acı çekti on ay Misket için neler yapmadı ki...Hangi aşık yapar bunu??:img-hyste Ben olsam ödül verirdim Rüzgar'a :img-hyste Mutlu olsun yeter ki:happy0064
Zarpa tamam canım bir ben geliyorum...:)
bende geliyorum bende bende.. kes bileti biletçii..
evet dii mi rüzgar kadar azimle i..n başka biri yoktur heralde.. töbe többee.. sinir oluyorum zat-ı alilerine...
bu arada semaaa taş geldii.. yarıldı kafam...
edit: taşlar iki oldu..
bende geliyorum bende bende.. kes bileti biletçii..
evet dii mi rüzgar kadar azimle i..n başka biri yoktur heralde.. töbe többee.. sinir oluyorum zat-ı alilerine...
bu arada semaaa taş geldii.. yarıldı kafam...
allahımmmm arada kaldım bi yanda Ahretliğim bi yanda Qankam ama olsun benim kalbimde hepinize yetecek kadar yer var rezarvasyon yapılmaktadır ve sürekli yer bulunmaktadır... ne demişler kalbinde yer yoksa güzelim fark etmez ben ayaktada giderim derler ama oturacak yatacak yer mevcuttur. konuklarımızı ayakta bırakmayız...
ay kendimi çok rüzgar gibim gördümmm... bi tarafı şeyda bi tarafı misket....
Shake_it neyse renkler ve zevkler tartışılmaz canım aaa Rüzgar'a kıyamam ben ...Yeter ki evlensinler...:happy0064
Kestim biletini :)
Gerçekten ben yarın ki bölümü çok merak ediyorum..:img-pilot
ya bugün ve dün diziyi kaçırdım okul yüzünden ama sanırım şeyda söylemiş yaptıklarını bide ismet rüzgara herşeyi anlatmış sanırım rüzgarın herşeyi öğrenmesine çok sevindim ya:img-wink:
Shake_it neyse renkler ve zevkler tartışılmaz canım aaa Rüzgar'a kıyamam ben ...Yeter ki evlensinler...:happy0064
Kestim biletini :)
Gerçekten ben yarın ki bölümü çok merak ediyorum..:img-pilot
dii mi dii mi... yeter ki evlensinler de şu konu kapansın.. yoksa uzar durur.. zaten çekilmez oldu.. evlensinler.. uzuuuunn bir balayına gitsinler.. rüzgar misskkeett desin her höde hedede, misket de şrak diye deil, sen beni ne sandın rüzgar diye devam etsin.. tabi mümkünse biz görmeyelim..
off offfff...
neyse bırakalım rüzgarını misketinii.. yarın süper olacak süper..
hadi herkese iyi geceler ateş almaya gelmiş gibi oldum zaten ama aradada Qankamdan özell daveti kaptım inşallah bi sorun çıkmazsa yarın 9'da forumda buluşmak üzere esen kalın sevgili seyirciler :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bende uyumaya gidiyorum bacılar.. ben ve bu saatte uyku.. ne kadar uzak iki kelime.. ama uyumam lazım..
neyse kahrol rüzgar kahrol..
yarın kahrederiz rüzgarı partide biz valla bu kadar kız.. kork bizdeeennn... yupyyyy...
Aynen öyle Shake_it'cim evlesinler mutlu olsunlar :happy0064 balayları bir altı ay sürsün...:)
İşte yorumum...:happy0064
Yine bir şeyler yazmak istiyorum bu bölümle ilgili….Sondan bir önceki bölümdü bugünkü bölüm…Rüzgar öğrenmişti Misket için gerçekleri…Misket’in Rüzgar’ı hala sevdiği her halinden belliydi…Cebinden fotoğrafını çıkardı ve baktı…Unutamıyordu aşkını…
Dün Şeyda için bir şeyler demiştim yorumumda inşallah güzellikle ayrılır yoluna devam eder..Evet bugün kendi ağzı ile söyledi ..Rikkat’in ve Peyami’nin yanında… “Ben Rüzgar için her şeyi yaparım ,yeter ki o mutlu olsun” Buradan anladım ki Şeyda sorun çıkarmadan aradan çıkacak…Peyami’nin konuşmalarına gelince bugün Rüzgar ve Misket arasında bir şey dedi ama Şeyda zaten biliyordu bunun yalan olduğunu…İki gündür güzel cümleler kuruyor Peyami..Rikkat bugün çok sessiz ve sakindi…Olayları kabullenmiş gibiydi…Gerçekleri daha doğrusu…
İsmet’in yaptıklarına gelince…Bugün gerçekten gözlerini açarak ve sinirli konuşması ile beni çok korkuttu İsmet..Onu hiç böyle görmemiştim çünkü…Sevgili Hülya Hanım gerçekten çok iyi bir rol sergilemişti…Rüzgar’a gerçekleri söyledi söylemesine ama ablası için hiçte güzel şeyler söylemedi…Ne kadar sinirlensen de insan ablasının yaptıkları o tarz kelimelerle karşısındaki insana söylemez….Evet düğümü çözmüş oldu yarın her şey daha çabuk olacak..Yine de İsmet’in bugünkü sözleri çok ağırdı…
Evet yarın bakalım neler olacak…??Rüzgar bu işin peşini asla bırakmam dedi bölüm sonunda..Bırakmayacakta…Eee artık noktayı koysunlar…On ay onların kavuşmaları için dua ettik onlarla yatıp ,onlarla kalktık…Mutlu olmayı çoktan hak ettiler bile..
Şadan ve Füsun’a gelince…Füsun’un çaresiz ve düşünceli halleri bugün de devam ediyordu..Sakız Hanımın Nemide’lere gelerek bir önceki yorumumda dediğim gibi Nemide’ye sert davranması hiç hoş değildi…Sakız Hanımın da bu hali beni korkutuyor ve düşündürüyor....Birilerinin Sakız Hanıma bir dur demesi lazım..
Sadık Ali ve Dila’ya gelince…Bugün Dila’ya anlattığı korku dolu masallar çok komikti…Dila yani sevgili Dila Ulusoy öyle güzel oynadı ki korkmuş rolünü..O minicik bedeni ve kalbi ile bu işi beceriyordu..Sadık Ali’nin İsmet gelmeden salonda abur cubur yiyip İsmet içeriye girince bir anda marul yemesi çok komikti…Ama fazla yeme Sadık Ali amca dokunabilir…:img-wink:
Evet yarın sezon sonu bölümü dün de dediğim gibi on ayı geride bıraktık…Önümüzdeki sezon güzel şeyler olması dileği ile emeği geçen herkese canı yürekten teşekkürler…
:happy0064
İyi geceler...bye
Aynen öyle Shake_it'cim evlesinler mutlu olsunlar :happy0064 balayları bir altı ay sürsün...:)
İşte yorumum...:happy0064
Yine bir şeyler yazmak istiyorum bu bölümle ilgili….Sondan bir önceki bölümdü bugünkü bölüm…Rüzgar öğrenmişti Misket için gerçekleri…Misket’in Rüzgar’ı hala sevdiği her halinden belliydi…Cebinden fotoğrafını çıkardı ve baktı…Unutamıyordu aşkını…
Dün Şeyda için bir şeyler demiştim yorumumda inşallah güzellikle ayrılır yoluna devam eder..Evet bugün kendi ağzı ile söyledi ..Rikkat’in ve Peyami’nin yanında… “Ben Rüzgar için her şeyi yaparım ,yeter ki o mutlu olsun” Buradan anladım ki Şeyda sorun çıkarmadan aradan çıkacak…Peyami’nin konuşmalarına gelince bugün Rüzgar ve Misket arasında bir şey dedi ama Şeyda zaten biliyordu bunun yalan olduğunu…İki gündür güzel cümleler kuruyor Peyami..Rikkat bugün çok sessiz ve sakindi…Olayları kabullenmiş gibiydi…Gerçekleri daha doğrusu…
İsmet’in yaptıklarına gelince…Bugün gerçekten gözlerini açarak ve sinirli konuşması ile beni çok korkuttu İsmet..Onu hiç böyle görmemiştim çünkü…Sevgili Hülya Hanım gerçekten çok iyi bir rol sergilemişti…Rüzgar’a gerçekleri söyledi söylemesine ama ablası için hiçte güzel şeyler söylemedi…Ne kadar sinirlensen de insan ablasının yaptıkları o tarz kelimelerle karşısındaki insana söylemez….Evet düğümü çözmüş oldu yarın her şey daha çabuk olacak..Yine de İsmet’in bugünkü sözleri çok ağırdı…
Evet yarın bakalım neler olacak…??Rüzgar bu işin peşini asla bırakmam dedi bölüm sonunda..Bırakmayacakta…Eee artık noktayı koysunlar…On ay onların kavuşmaları için dua ettik onlarla yatıp ,onlarla kalktık…Mutlu olmayı çoktan hak ettiler bile..
Şadan ve Füsun’a gelince…Füsun’un çaresiz ve düşünceli halleri bugün de devam ediyordu..Sakız Hanımın Nemide’lere gelerek bir önceki yorumumda dediğim gibi Nemide’ye sert davranması hiç hoş değildi…Sakız Hanımın da bu hali beni korkutuyor ve düşündürüyor....Birilerinin Sakız Hanıma bir dur demesi lazım..
Sadık Ali ve Dila’ya gelince…Bugün Dila’ya anlattığı korku dolu masallar çok komikti…Dila yani sevgili Dila Ulusoy öyle güzel oynadı ki korkmuş rolünü..O minicik bedeni ve kalbi ile bu işi beceriyordu..Sadık Ali’nin İsmet gelmeden salonda abur cubur yiyip İsmet içeriye girince bir anda marul yemesi çok komikti…Ama fazla yeme Sadık Ali amca dokunabilir…:img-wink:
Evet yarın sezon sonu bölümü dün de dediğim gibi on ayı geride bıraktık…Önümüzdeki sezon güzel şeyler olması dileği ile emeği geçen herkese canı yürekten teşekkürler…
:happy0064
İyi geceler...bye
Bencede evlenip mutlu olsunlar...Mügecim çok güzel yazmışsın ellerine sağlık:good:Bu arada parti varmış galiba alırsanız bende gelirim bilet kaldıysa:happy0064Bu arada reene yazmıştı sanırım oyuncular okusa youmları ne olur diye aşırı komik olmuş belirtmek istedim ellerine sağlık kopardı beni gene walla:happy0064
Bencede evlenip mutlu olsunlar...Mügecim çok güzel yazmışsın ellerine sağlık:good:Bu arada parti varmış galiba alırsanız bende gelirim bilet kaldıysa:happy0064Bu arada reene yazmıştı sanırım oyuncular okusa youmları ne olur diye aşırı komik olmuş belirtmek istedim ellerine sağlık kopardı beni gene walla:happy0064
Partiye tüm forum davetli tabi ki,''bizim evin halleri partisi'' bu bilet olmaz mı,herkes katılsın:happy0064 Eğlenceli olacaktır..
Teşekkürler beğendiğin için..:img-wink:
sevimli.girl 10-07-07, 22:25 yarınki bölmüm sezon finali olduğu için merak ediyordum. özeti okuduktan sonra daha da merak ettim. miskete ayarlayacakları çocuğun kim olacağını ve misketle numardan sevgilisini kimin göreceğini eğer rüzgar görürse vereceği tepkiyi, şadan ile füsunun davasının nasıl sonuçlanacağını ve rüzgarın teklifine misketin nasıl cevap vereceğini çok merak ediyorum. tabi bunların hepsinin yarın cevaplanamayacağını düşünüyorum o yüzden yeni sezonda ne olacak nasıl olacak onuda sabırsızlıkla bekliyorum.
yarınki bölmüm sezon finali olduğu için merak ediyordum. özeti okuduktan sonra daha da merak ettim. miskete ayarlayacakları çocuğun kim olacağını ve misketle numardan sevgilisini kimin göreceğini eğer rüzgar görürse vereceği tepkiyi, şadan ile füsunun davasının nasıl sonuçlanacağını ve rüzgarın teklifine misketin nasıl cevap vereceğini çok merak ediyorum. tabi bunların hepsinin yarın cevaplanamayacağını düşünüyorum o yüzden yeni sezonda ne olacak nasıl olacak onuda sabırsızlıkla bekliyorum.
Ya walla bende sanmıyorum bunların hepsi yarın olsun yarın olacaklar mahkeme olur ama boşanmazlar dava ertelenir ileri bi tarihe...Rüzgar tam söyler orda biter yada tam söyledikten sonra ismet yanında biriyle gelir misketin sevgilisi diye rüzgara tanıştırır yüzükler çıkacak diye bekliyodum ama o bile yarın olmayacak sanırım ya...
pinarsayü85 10-07-07, 22:40 Ya walla bende sanmıyorum bunların hepsi yarın olsun yarın olacaklar mahkeme olur ama boşanmazlar dava ertelenir ileri bi tarihe...Rüzgar tam söyler orda biter yada tam söyledikten sonra ismet yanında biriyle gelir misketin sevgilisi diye rüzgara tanıştırır yüzükler çıkacak diye bekliyodum ama o bile yarın olmayacak sanırım ya...
ben de davanın erteleneceğini düşünüyorum.
misket-rüzgar olayının ise rüzgarın söyledikten sonra tam misketin cevap vereceği sırada dizinin biteceğini düşünüyorum senin gibi.eğer bu işi tatlıya bağlamazlarsa doktor civanım seneye bizimle olur kesin kesin ,e daha kendi yok piyasada namı aldı yürüdü,kendisi gelirse artık ne olur bilemeyiz. tek bildiğim,rüzgar fırtınaya çevrilecek o kesin.Allah bizi,özellikle rikkati ve şeydayı,olası el ninolardan korusun:good:
ben de davanın erteleneceğini düşünüyorum.
misket-rüzgar olayının ise rüzgarın söyledikten sonra tam misketin cevap vereceği sırada dizinin biteceğini düşünüyorum senin gibi.eğer bu işi tatlıya bağlamazlarsa doktor civanım seneye bizimle olur kesin kesin ,e daha kendi yok piyasada namı aldı yürüdü,kendisi gelirse artık ne olur bilemeyiz. tek bildiğim,rüzgar fırtınaya çevrilecek o kesin.Allah bizi,özellikle rikkati ve şeydayı,olası el ninolardan korusun:good:
Valla öyle bugün ismetin yanına bile nasıl daldı ki ben bi doktoru cidden karşısında gördükten sonra yapabileceklerini düşünemiyorum sokak kavgası filan etmeseler bari:D Hayır rüzgar sporcu filan adama yazık olabilr gelecek kim bilmiyoruz tabide:D Şaka bir yana hep düzelsin bu sezon dedik ama olmayacak gibi ben gene izleyemiycem yarın ama burdan iyi haberleri sizlerden almayı umuyorum...
Abooo Sakız Hanımdan resmen korktum ben o nasıl girişti Nemide'lerin evine...Şadan'a neler dedi...Fakat Şadan'da hiç sesini çıkarmadı...Bir şeye kızıyorum neden hep Nemide'ye kızıyor Sakız Hanım çok üzerine gidiyor bak sinirliyorum ha Sakız Teyze...
yok ben de nemide hanıma kızıyorum. ben annelerin oğullarına toz kondurmaması olayına toptan kılım aslında. nemide uzun süre oğluna arka çıkıp nerdeyse füsunu suçladı. şimdi füsuna ne kadar hak vermeye çalışsa da o zor günlerinde gelinini yalnız bırakmış olmasını affedemyorum. üstelik şimdi şadanla füsunun boşanmasını istememsi de tamamen oğlunu düşündüğü için. çok kızıyorum nemideye çookkk. rikkatten farkı kalmıyor bu tavırlarla. varsa yoksa oğluşu!
pinarsayü85 10-07-07, 23:20 yok ben de nemide hanıma kızıyorum. ben annelerin oğullarına toz kondurmaması olayına toptan kılım aslında. nemide uzun süre oğluna arka çıkıp nerdeyse füsunu suçladı. şimdi füsuna ne kadar hak vermeye çalışsa da o zor günlerinde gelinini yalnız bırakmış olmasını affedemyorum. üstelik şimdi şadanla füsunun boşanmasını istememsi de tamamen oğlunu düşündüğü için. çok kızıyorum nemideye çookkk. rikkatten farkı kalmıyor bu tavırlarla. varsa yoksa oğluşu!
evetibir yandan rikkat oğluna kız beğenmiyor,rüzgarın yaptıklarını hoş görüyor;diğer yandan nemide, o kadar şeyden sonra füsunla şadanın hiçbirşey olmamış gibi devam etmelerini istiyor.sonuçta,nemide anne de aldatılmış kocası cihangir tarafından ve affetmiş,aynı davranışı füsundan da bekliyor.
ben ise kadınların bu kadar ezik olmalarını istemiyorum,hem de bu şadanın 2. vakası artı o sözler ve cümleler var.çok ağır oldu bu!
evetibir yandan rikkat oğluna kız beğenmiyor,rüzgarın yaptıklarını hoş görüyor;diğer yandan nemide, o kadar şeyden sonra füsunla şadanın hiçbirşey olmamış gibi devam etmelerini istiyor.sonuçta,nemide anne de aldatılmış kocası cihangir tarafından ve affetmiş,aynı davranışı füsundan da bekliyor.
ben ise kadınların bu kadar ezik olmalarını istemiyorum,hem de bu şadanın 2. vakası artı o sözler ve cümleler var.çok ağır oldu bu!
Evet erkek anneleri bu konularda daha bi oğulcu oluyolar hatalar onlar için daha görmezden gelinio sanki...Oysa şeyda rikkatin kızı olacaktı ki karşısına rüzgar gibi bi damat çıkınca bu kadar uğraşırmıydı acaba gitsin sürsün diye bu iş korur muydu bu kadar rüzgarını??
Sakız teyzeyi hep haklı buldum ama bugün hoş değildi hoş olmayan yanı gidip para pul istemesi yani tamam kızının gelceği için yapıyo ama ben genede ona dşeceğini düşünmüyorum fincan halanın mallarına kadar istemesine gerek yoktu bence gende olay nasılsa tatlıya bağlandı çok uzamadı bu konu..(artık senaristler de mi entrika kaldıramıyor ne=:))
pinarsayü85 10-07-07, 23:46 yarın sezon finali yarın seyreder artık bol bol yorum yaparız haftalarca,misket-rüzgar meselesi seneye kalmasın,çok sıktı yeterrrrr valla firuze falan varken daha matraktı şadan-mümtaz nasıl gözüne girmeye çalışıyorlardı firuzenin?
sonra dalyan-abdül atışmaları hep komik gelmiştir bana zaten
düriye de iyiydi bir renkti dizimizde,yazık o da gitmiş:sad53:
ipek beyi söylemiyorum zaten,yorumsuz:good:
oyuncular azaldıkça sıkılıyorum ben hep aynı olaylar....kısır döngüler...
ben gidiyorum yavaş yavaş herkese iyi geceler:happy0064 yarın parti var kısmetse katılırım ben de..
yarın sezon finali yarın seyreder artık bol bol yorum yaparız haftalarca,misket-rüzgar meselesi seneye kalmasın,çok sıktı yeterrrrr valla firuze falan varken daha matraktı şadan-mümtaz nasıl gözüne girmeye çalışıyorlardı firuzenin?
sonra dalyan-abdül atışmaları hep komik gelmiştir bana zaten
düriye de iyiydi bir renkti dizimizde,yazık o da gitmiş:sad53:
ipek beyi söyleiyorum zaten,yorumsuz:good:
oyuncular azaldıkça sıkılıyorum ben hep aynı olaylar....kısır döngüler...
ben gidiyorum yavaş yavaş herkese iyi geceler:happy0064 yarın parti var kısmetse katılırım ben de..
Evet firuze varken bile ortalık matraktı giderken o kadar değildi tbai işler karıştı ama:D Kısır döngü konusuna ktılıyorum hep aynı hep aynı...Yarın inş toparlanır (artık ne kadarı toparlanırsa:)) Görüşürs pınarcım sanda ii geceler bende gidiyrm kalan varsa iyi geceler yarın bende gelirim inş bi aksilik olmazsa özetlerinizi bekliyorum:)
bugun izleyemedim uyandım su saatte beklıyorum izlemek için
bende ruzgarla mısketın kavusmasını ıstıyorum ama
rüzgar sutten cıkma ak kaşık degıl
bukadar acı ona yetmez gıbı gelıyo
sonuta bır kızı acı ıcınde bıraktı hatta aylarca üzdü
birinide şimdi bırakıyo
gerıde uzduklerını saymıyorum
fincan hala,nemide ,peyami,cihan ve diğerleride cok üzüldüler
rikkat ve rüzgar bu işten hemen sıyrılmasınlar ben
en az 1 yıl sürunduklerını görmek istiyorum
misket tabiki başkasıyla evlenmesın ama ruzgarada koşmasın hemen
nemideye bende kızıyorum yessi haklısın
çünkü nemide bu dizinin en basından berı genel bi tavırla hep kendı çocuklarını arka aldı
buda çocuklarına yansımış zaten
baksanıza
rikkat kendi oğlunu
ismet kızını
şadan hem kızını hem oğlunu düşünüyor
geri kalanlar etkisiz eleman sanki
şadan konusunda füsununda buyuk hataları var ama tabiki en büyük hata şadanın
hata yaptıgını anlamak pişman olmak pek bişeyi çözmez dil yarası kolay kolay geçmez bu yüzden benden
füsuna ve miskette hep destek tam destek...
ben rüzgar ve misket birleşmesini yaşayacağımızı düşünmüyorum.çünkü diziyi uzatmak için (diğer dizilerde olduğu gibi) iyice kanırtmaları lazım.ne kadar geç olursa birleşmenin o kadar iyi olduğunu sanıyorlar.hem daha rüzgar şeydaya ayrılalım diyecek ee tabi şeyda da armut toplamıyo hiç bişey yapmasa sahte hamilelik uydurur miskete bana acımıyosan çocuğa acı şeklinde pembe disi geyiği yapar allahın emri:)görüldüğü üzere hiçbir dizi diğerlerinden farklı değil ne yalan söyliyim artık dizinin bizim evin hali ile bir benzerliği kalmadı.
unutmadan misketin rüzgara hemen evet demesini istemeyenler var,rüzgar biraz sürünsün diyorlar.unutulan şey şu evet rüzgar hemen evlenmek ile büyük bir hata yaptı ama onu reddeden doğru dürüst açıklama yapmadan ortada bırakan,annesi ile yaptığı diyalogları gizleyen kim di sizce bu mu dürüstlük,iki kızlık bence değil.ne olursa olsun,ne yaşanırsa yaşansın bence insanın partnerine yalan söylemesi,gerekli açıklamayı yapmaması büyük bir yanlış.hatanın yarısı da misklette bence.
garip olan dizide her çift birbirine yalan söylüyo zaten.
rkkat peyamiye ,sayhan ismete süper valla tam dallas oldu dizi
bence seneye zor izlenir bu dizi böyle giderse.bir kere izlenmesi için bence rüzgar misket kavuşmasının doğru bir şekilde yapılıp başka konu ve oyuncular üstünde yoğunlaşmaları lazım tek çözüm bu yoksa eyvallah diziye:)
nasıl bir final olacak ben de çok merak ediyorum.
füsunla şadan bence boşanmayacak...
şeyda rüzgardan boşanmamak için ya intihar eder ya da ben hamileyim diye numara yapar...bakalım izleyip göreceğiz
parti kuşları.. akşama güç mü depolamaktasınız yoksa..
neyse ben bööle sürünüyorum... uykum var..
sabah izledim de bölümü her sahneyi biliyodum.. yani 2. kez izlemşim gibi oldu aynen.. peyami müthiş konuşmuş...
peyami nihayet eski günlerine dönmeye basladı yavas yavas da olsa.. darısı sadık ali'ye..
ramazanlarda meddahlık bile yaan sadık babam amcam, şimdi inli cinli masallar anlatıyo ve bu da bana çok doknuyo..
neyse bacılarrr.. ben burlardayım valla..
Müge ben de İsmetin konuşmasını beğenmedim, ablası hakkında öyle konuşmasını hoş karşılayamadım daha lisan-ı münasip bir dille anlatabilirdi. Rikkat sonuçta İsmet'in ablası, düşmanı değil dış kapının dış mandalı da değil. İsmetten daha özenli bir k |