Tüm Versiyonu Göster : Heroes-2.Sezon Bölüm Yorumları

sudem
10-11-07, 10:46
Heroes 2. sezon başlıyor...

http://img264.imageshack.us/img264/8115/003ll2qk5.jpg (http://imageshack.us)

Yaratıcı-yazar Tim Kring (“Crossing Jordan”), olağanüstü yeteneklere sahip olduklarını keşfeden sıradan insanların destansı öyküsü “Heroes”u sunuyor.

Yerkürenin tümüne bir güneş tutulmasının karanlığı çöktüğünde, Hindistan’da bir genetik profesörü (Sendhil Ramamurthy, “Blind Guy Driving”), aramızda üstün güçlere sahip kişilerin yaşadığına dair gizli kuramı keşfetmek üzere kaybolan babasının peşine düşer. Genç bir hayalperest (Milo Ventimiglia, “Gilmore Girls”), siyasetçi olan ağabeyini (Adrian Pasdar, “Judging Amy”) kendisinin “uçabildiğine” ikna etmeye çalışır. Okuduğu lisenin amigosu olan genç bir kız (Hayden Panettiere, “Ice Princess”), kendisini hiçbir şeyin yok edemediğini öğrenir. Las Vegas’ta bir striptizci (Ali Larter, “Final Destination”), küçük oğluna (Noah Gray-Cabey, “My Wife & Kids”) bakabilmek için geçim derdiyle uğraşırken aynadaki görüntüsünün bir sırrı olduğunu keşfeder. Bir kanun kaçağı (Leonard Roberts, “Buffy the Vampire Slayer”), kendisini iki kez elinden kaçırmış olan polis teşkilatını atlatmayı sürdürür. Geleceğin resmini çizebilen yetenekli ve genç bir sanatçı (Santiago Cabrera, “Empire”), uyuşturucu bağımlılığı yüzünden hem kendi hayatını hem de kız arkadaşıyla (Tawny Cypress, NBC “Third Watch”) olan ilişkisini mahvetmektedir. Mesleğinde şansı yaver gitmeyen ve sokak devriyesi olan bir polis memuru (Greg Grunberg, “Alias”), insanların düşüncelerini okuyabilme yeteneği sayesinde kendisini asla yakalanamayan bir seri katilin peşinde bulur. Japonya’daki bir ofiz çalışanıysa (Masi Oka, NBC “Scrubs”), aşırı güçlü iradesiyle zamanı durdurabilmektedir. Ve hepsinin de ortak bir kaderi vardır ki, o da “dünyayı kurtaracak” olmalarıdır…

Dizinin yapımcılığında Kring’le birlikte Dennis Hammer (NBC “Crossing Jordan”) ve Allan Arkush (NBC “Crossing Jordan”) da bulunuyor. Pilot bölümün yapım yardımcılığını ve yönetmenliğiniyse David Semel (“House”) üstlendi. Dizinin esas yapımcılığıysa NBC Universal Television Studio tarafından gerçekleştirildi.

Kaynak: Cnbc-e

Dizi 11.11.2007'den itibaren her pazar saat 22.00'de Cnbc-e'de

sudem
10-11-07, 10:54
Oyuncular

Milo Ventimiglia (Peter Petrelli)
Sendhil Ramamurthy (Mohinder Suresh)
Masi Oka (Hiro Nakamura)
Hayden Panettiere (Claire Bennet)
Adrian Pasdar (Nathan Petrelli)
Greg Grunberg (Matt Parkman)
Jack Coleman (Mr. Bennet / HRG)
James Kyson Lee (Ando Masahashi)
Dania Ramirez (Maya Herrera)
Ali Larter (Niki Sanders)
Noah Gray-Cabey (Micah Sanders)

Yeni Karakterler

Dania Ramirez (Maya Herrera)

http://img146.imageshack.us/img146/26/mayaxd1.jpg (http://imageshack.us)

Shalim Ortiz (Alejandro Herrera)

http://img146.imageshack.us/img146/2633/alejandropw9.jpg (http://imageshack.us)

Nick D'Agosto (West)

http://img210.imageshack.us/img210/5530/westco1.jpg (http://imageshack.us)

David Anders (Takezo Kensei)

http://img146.imageshack.us/img146/2119/sarkav5.jpg (http://imageshack.us)

Katie Carr (Caitlin)

http://img147.imageshack.us/img147/7117/catieos4.png (http://imageshack.us)

Eriko Tamura (Yaeko)

Jessica Collins (Sophie)

Sara Solomon (Martha)

Lyndsy Fonseca (April)

sudem
10-11-07, 10:54
Başlık yoruma açılmıştır.

Lütfen spoiler kuralına özen gösteriniz.

SBR
11-11-07, 13:06
Aslında bu diziyi normal sezonda takip etmemiştim cnbc-e ve e2 nin bıktıran tekrarları sayesinde izledim beni mennun etti kısacası beğendim ilk sezonu :img-icecr 2.sezonda daha hiç bir bölümü izlemedim ama nedense ilk sezon ki gibi olmayacak gibi geliyor bana ...Bunu konusundan yola çıkarak söylüyorum karakterler yeteneklerini saklamak uğraşında deniliyor ilk sezon ki heyecanın 2.sezona taşınacağını pek düşünmüyorum inşallah yanılırım iyi seyirler herkese ...

Beyaz Balina
11-11-07, 18:14
geçen sene tüm sezonu izledim ama son bölümleri izleyememiştim. dün verilen tekrar sayesinde o açığımıda kapattım. cnbc-e kaç aydır 2. sezonu tanıtıyor ve bence çok güzel olacak ama 1. sezondan daha mı iyi olur onu bilemem. yine de güzel olur. herkese iyi seyirler. son 2 saat 38 dakika :)

-A k e L d a N-
11-11-07, 22:16
2.sezon sonunda başladı..
Bence güzel bir açılış yaptı..Yeni karakterlerin bir kaçını gördük..
West'i sevdim..İlginç bi çocuk..
Kaçak olan kardeşlerin bi tanesinin mi yeteneği var..Yetenekler genlerden geçiyor bildiğim kadarıyla ozaman ikisininde yeteneği olması gerekmiyor mu??
Kızın yeteneği baya bi korkutucuydu:img-pilot İyileşmek istemesi gayet normal..Bi çok kişiyi bu şekilde öldürmüş galiba..

Nathan'in haline çok üzüldüm:icon_sorr Peter hafızasını kaybetmiş görünüyor..Onu kamyonetin içine kim hapsetmiş olabilir merak ettim doğrusu..
Claire'in işi çok zor..O şımarık kıza dersini vermeliydi:img-wink: Neyse bu bölüm olmadı ama ileride umarım dersini verir..
Mr.Bennet pek sözünde durmuyor sanki:icon_whis
Parkman yeniden polis oldu..Kopya çekerek:icon_whis
Hiro'nun işi çok zor o adama kahramanlık yaptırmak deveye hendek atlatmaktan zor..Ama Hiro üstesinden gelebilir:img-wink:

badger
11-11-07, 22:31
Claire in müstakbel erkek arkadaşını beğendim..Hem de öz babasıyla aynı yeteneğe sahipmiş..Flying boy...Kızlar babalarına benzeş adamları beğenirmiş sözü doğrulandı...:img-hyste

Mr.Bennet, ne kadar dayanacak bu adama diye beklerken...parmağı götürüyordu...:)

Takezo Kensei..benim de hayallerimi Hiro Nakamura gibi yıktı..Civciv kafalı düzenbaz içkici bir İngiliz görünce..daha çok İskoç a benzettim, dumur oldum..
Bakalım Hiro ona nasıl heroluk yapılır ı gösterecek...:icon_whis

Hironun babasını öldüreni merak ettim...Keşke o Petrelli anasını halledeydi önce..Hiç ısınamadaım..o duygusuz soğuk kadına..:hıh

Boogy man Sylar dan beter bir tip çıkacak gibi geliyor..Belki de Sylar onun varlığı yüzünden bizimkilerin safhına geçebilir..

Peter...ahh..Peter!..Ortaya çıktın da hafızanı yitirmişsin..Umarım..O kendine güvensizliğini hiçç hatırlamazsın..

Yenilerden Maja bir hayli ürkütücü..Acaba paniklediğinde kanı siyahlaştıran bir şey mi ediyor..damarları mı çatlatıyor..Oksijensiz bırakıyor...Hatırladığım kadarıyla kanın siyahlaşması ortamda oksijen bulunmadığında oluyordu..
Ama onu izlerken aklıma X-files daki siyah geldi...
Güzel bir sezon başlangıcıydı..:good:

The 4400 +BSG+ Heroes = Güzel bir Pazar akşamı oldu...:img-icecr

sudem
11-11-07, 23:07
Sezona güzel başladıklarını düşünüyorum. Sanki 2. sezonuna başlayan bir dizi değilde yeni bir dizi gibiydi.

West çok tatlı. Spoilerları okurken pek de ısınmamıştım ama galiba diziyi izlemek gerekiyormöuş. :) Boncuk boncuk bakıyor. :img-blush

Claire'in iyi dayandığını düşünüyorum. Ben çoktan ters takla atmıştım :)

Bennet kızına verdiği öğütlerin yarısını tutsa keşke. Neyse o müdür bozuntusuna ağzının payısını vermesi iyi oldu.

Nathan bir an önce sakallarını kesmeli. Ando bile tanımadı. :img-hyste

Peter nasıl oldu da o konteynıra kondu yakında gösterirler ama benim asıl merak ettiklerim başka. Saçlarını kim kesti? O kolyeyi kim verdi ona? :)

gzd_gzd
11-11-07, 23:45
sonunda başladı merakla beklediğim 2. sezon....oldukça güzel bir başlangıç yaptılar..
West i çok sevdim ben :img-blushçok tatlı bi çocuk,gözleri falan çok güzel
Hiro nun 1 sezon boyunca kendine örnek aldığı Kensei bu muydu ya,en az Hiro kadar şaşırdım ben de :img-cool2ayyaş bi ingiliz çıktı resmen,o köyü kurtarmak da Hiroya kaldı heralde ;)

claire in okulundaki o cheerleader kıza sinir oldum,claire yernde olsam atardım valla o ters taklayı,gününü de gösterirdim o sinir kızlara

mayaydı sanırım adı,o kızın yeteneği oldukça korkutucu,bir kamyon dolusu insanı öldürmüş ya,abisinin yeteneği yok heralde ama belki ilerde onun da bi yeteneği çıkar

nathan ın hali içler acısı:icon_sorr saç sakal birbirine karışmış,çok üzüldüm o haline
son sahne her zamanki gibi süperdi,o depo gibi yerden bi kahramanın çıkcağını tahmin ediyordum da bunun peter olabilceğini düşünmüyordum
görünen o ki peter hafızasını kaybetmiş,o kolye-meşhur işaretin olduğu- nasıl takılmış onun boynuna,kim takmış
ve peter ı bulan adamlar sıradan insanlar mı yoksa onlarda hero mu? çok merak ediyorum

suee
12-11-07, 12:21
cidden süper bir başlangıç oldu :good:

sezon finalinden bu sezona kadar en çok merak ettiğim şey hiro nun yaşayacaklarıydı.kensei herkes gibi beni de acayip hayal kırıklığına uğrattı...:img-cool2:img-cool2

bennet va claire birbirlerine verdikleri sıradan olma sözünü tutamadılar...haklı sebepleri vardı ama ikisininde...:icon_whis
claire ın yerinde olsam kesin bende atmıştım ters taklayı..o şımarık kızın cidden ii bir derse ihtiyacı var..:img-cool2

peter a o kolyeyi kim taktı en çok merak ettiiğim konu bu....:icon_whis

mayadan bende acayip korktum yahu...o nasıl bir güçtür...:img-cool2

SBR
12-11-07, 14:38
Sezon başladı bana göre de güzel başladı Hiro sahneleri çok güzeldi özellikle Hiro nun tarihin akışını değiştirdim derken ki tavırları çok komikti bu sahneleri izlemek keyifliydi :img-icecr İlk bölümde bir bakıma Hiro nun hayal kırıklığını izledik .

Nathan ı bayağı bir dağılmış halde bulduk kolay kolay da toparlanacağa benzemiyor ...Clare de hakkaten iyi sabretti orda hani ben kesin atlayacak dedim oraya kadar çıkmış millet toplanmış etrafına geri dönüş yapmaz diye düşündüm ama yanıldım :)

Peter ı çok az gördük toplasan 1 dk. bile yapmaz ..Onunla ilgili çok soru işareti belirdi özellikle o konteynıra nasıl girdi o kolyeyi kim taktı .... İlerki haftalarda göreceğiz sanırsam ...

Maya karakteri ise tam bir HULK kopyası olmuş bana göre :img-wink: Kızdı mı veya işler iyi gitmediği zaman suçlu masum demeden doğruyor herkesi :img-icecr Bu karakter güçlerini kontrol etmeyi bilmiyor bu yönden diğerlerinden ayrılıyor ....

Cnbc-e nin olağanüstü pazar akşamı kuşağı gerçekten keyifliydi herkese iyi yorumlar .....

Şah-Rû
12-11-07, 15:22
Hayalimde ki yeteneği buldum. O metali altına çevirme yeteneği bende olacaktı ki seri üretime geçerdim valla. :img-wink:
Mohinder nasıl profesör olmuş diye düşünürken en azından Bennet ile ortak hareket ettiğini gördüm. Yine de bazen çok saf olduğunu düşünüyorum, salaklık manasında değil de kalben saf sanırım.
Bennet lar yeni bi hayat kurmuşlar ama işleri zor, herkes patlayacak derecede gergin. Kolay mı onca yaşanan hiç olmamış gibi davranmak. Claire boşuna kendini kanıtlama yarışına girmese bari zaten diken üstündeler. West de hoş çocuk hadi hayırlısı.
Kensei yi görünce tek bişey düşündüm "bu mudur yani". Yalnız Hiro geçmişi çok karıştırdı gelecek yeniden değişecek mi?
Parkman neden boşandı karısının güvenliği için mi? Doğacak çocuğu ne oldu peki?
Maya nın yeteneği tam olarak ne? Nasıl öldürüyor insanları?
Şirket ahtapot gibi kolları geziyor ortada ama gövde çok derinlerde tam olarak kaynağı kim ya da kimler acaba?
Hiro' nun babasını öldüren Sylar mıydı? Giyim tarzını benzettim ama başkası herhalde.
Diğer karakterlerin durumlarını da göremedik, Niki ve ailesine ne oldu örneğin?
Peter' ın hali rezalet yeniden mi keşfedecek kendini bu adam.
Hâlâ bir sürü soru sordurmayı başardığına göre evet gerçekten yeni sezona iyi bir başlangıç yapılmış.

gizz
12-11-07, 15:25
hiro sahneleri çok komkti bence de :D özellikle kensei bana kimse kahraman dememişti" dedikten sonra hiro "haa?" diye bi tepki verince çok güldüm

heroes'u izlemeyi özlemişim onu farkettim.hepsi normal hayatlarına geri dönmüş.niki'yi göremedik gerçi ama...

nathan'ın hali de çok kötüydü.kardeşini kaybettiğini sanmasıyla dağılmış remen.halbu ki peter'ın ölmeyeceğini biliyordu.noldu ki şimdi öldüğünü sanıyor?annesine iyi çıkıştı hiç sewmiyorum o kadını

anlaşılan bennet ailesi her ne kadar göze batmamaya çalışsalar da başarılı olamıcaklar.özellikle de claire daha ilk günden farkedildi.gerçi o da kendisi gibi olduğundan farkedilmesi kolay oldu ve ben o çocuğun uçabildiğini görünce çok şaşırdım...

bölümün en merak uyandıran olayları simgenin etrafında dönüyordu.Hiro'nun babasının resmi görünce öleceğini anlaması falan...nathan'ın annesine 9 kişi kaldıklarını söylemişti.kimdi bu 9 kişi?ne yapıyorlardı?çok merak ettim açıkçası.ama en çok merak ettiğim kısım da en çok beklediğim peter sahnelerindeydi.o konteynıra kim kilitledi?o kolye neden boynunda ve neden neler olduğunu hatırlamıyor.kısacası patlama gerçekleştikten sonrası ve konteynırda bulunması arasındaki zamanda neler oldu?umarım öbür bölümde açığa çıkar.ben doyamadım açıkçası dünkü bölüme ve peter sahnelerine...

4ewerbrucas
12-11-07, 20:05
ben dün akşam büyük bir keyifle izledim hiro çok komikti:P mohinder prof.olmuş tbrk ederim kendisini:img-yes: claire yeni bir yaşam kurmaya çalışıyor ama yeni çocuk başına dert olucak gibi ztn kendisinin yeteneğinide gördük:icon_whis nathan iyice dağıtmış nasıl toparlanacak acaba:img-blush ve son olarak esas adamı bekledim bölüm boyunca oda en sonda 1_2 dakika geldi cnm peter"ım ne olmuş ona öyle ya nasıl gelmiş oraya onu bulanlar kim nasıl buldular bunlar mrk uyandırıcı sorular ama saçlarını kesmiş karizması ve yakışıklılığı artmış peter"ımın:img-in_lo unutmadan son bir sorum daha var sylar nerde????????????????????

asslli
12-11-07, 21:15
bence süper bi başlangıç yapmışlar nası bişi olucak acaba derken kaldım yine bir sürü kördüğümle başladılar nasıl çözül-cek o düğümler çok merak ediyorum bu arada west te hayran oldum demeden geçemicem resmen ekrana kilitlendim onu görünce çok tatlı bu arada peter da saçlarını kesnce daha yakışıklı olmuş haftaya neler olucak sabrszlıkla bekliyorum

milomania
13-11-07, 16:40
Daha yeni yazma fırsatı buldum.Geçen sezonlarda Kensei bir usta hatta ejder tarafından eğitilecek deniyordu.O ejder olarak tasvir edilen usta Hiro olacak herhalde.
Claire şu ana kadar çok sevdiğim bir karakter değildi ama şimdi gayet sevdim galiba.E West baya etkili oldu bu konuda.
Nathan en başta sevmediğim biriydi.Bu bölüm onu da sevdirdi.Ama hani bara gittiği bölümde yüzü yaralı birini görmüştü ya orda kalp krizi geçiriyordum resmen.Peter kadar müthiş bir adam nasıl olurda yaralanır ve çirkin bir hale sokulur falan derken oh be yokmuş öyle birşey diye rahatladım.
Yeni sezon çok güzel olacak gibi görünüyor.

Ftmnr
13-11-07, 18:48
ilk yirmi dakkayı izleyememenin siniriyle yazıyorum....
başlarda noldu bilmiorm.devamını yazayım....

West çok şekeeeeeerrrrr...ama içinde bi psikopat var sanki pek ısınamadım...
Claire'ın yerinde olsaydım yapmadığım kalmazdı o kızlar karşısında.
Hero'ya acıyorum.bi kahramanı kahraman yapmak çok zor olcak.neler çekecek kim bilir....
ya Hero'nun babası öldü....çok üzüldüm...
Bu dokuzlar nerden çıktı yaaaa....lord of the rings misali...

yeni gelen kızdan korkmaya başladım...Maya'ydı adı sanırım...

veeeeeeeeeee son olarakkkkkkk.
Peterrrrrrrrrrrrrrrrr adamım yav.Yaşıyoooooooooooooooooooor.:img-blush:img-in_lo
filmi izlerken halimi görmeniz lazımdı.ablamlarla izliyoruz...ben çığlık atmamak için çok zor tutuyorum kendimi."peter yaşıyor peter yaşıyor"
çok sevindim yaaa.ümidi kesmiştim.hiç peterdan bahsetmiyolardı.reklamlarda falanda göstermediler....amaaaa yaşıyormuş..hafızasını kaybetmiş ama olsunnnn.

I$IL
13-11-07, 19:05
2. sezonun ilk bölümü çok gzldi.yanlız hiro ya üzüldüm ya,hayelleri yıkıldı:)ama bnce hiro kensei olcak,yani o kurtarcak...peter ı kim kapatmış acaba.en sonunda saçını kestirmiş:good:keşke claire o gıcık kıza gününü gösterseydi,bide adı west miydi neydi,claire en sonunda kendine göre birini buluyo.şunu anlamadım ama suresh ve clairein babası ne işler çevirio...

gülse
14-11-07, 17:38
1. bölümün tekrarı var mı ne zaman gösterilecek cevap yazarsanız sevinirim izleyemedim:icon_sorr

nessa
16-11-07, 22:18
Yorumlarınıza kesinlikle katılıyorum.Sezona güzel bir başlangıç oldu.Bütün kahramanları özlemişim doğrusu.Birkaç şey söyleceğim ilk bölümle ilgili ama önce dikkatimi çeken eksikliği belirtmek istiyorum.Bütün kahramanların ne yaptığını gördük,hatta yeni kahramanları da tanıdık ama Niki'yi göremedik.Büyük bir eksiklikti bence.Bunun dışında iyi bir başlangıçtı.
Hiro gibi ben de "kahraman"ı görünce şaşırdım.Sanırım hepimiz karizmatik bir savaşçı bekliyorduk.Ben bu kahramanın Hiro olacağını düşünüyorum.Yani Hiro yıllar sonra kendi hikayesini okuyacak gibi geliyor bana.Bu sadece bir tahmin.Bölüme dönecek olursak;West karakterini herkes gibi ben de sevdim.Claire ile iyi bir ikili oluşturacakları kesin.
Nathan'ın dağıtmış olması iyi değil ama bence sakal çok yakışmış.Anne Petrelli yakında aramızdan ayrılacak sanırım.Buna kimsenin üzüleceğini sanmam.
Peter'ı son anda gördük,hiçbirşey hatırlamıyor olması can sıkıcı hakikaten.Zaten kendini zor keşfetmişti..
Maya karakterinin yeteneğini tam anlayamadık ama korkutucu olduğu kesin.
Parkman neden boşanmış anlayamadım,sezon sonunda bir aile babası modunda bırakmıştık onu.
Molly'nin bahsettiği daha doğrusu hissettiği karakteri merak ediyorum doğrusu."Seni görüyorum" demesi bana Yüzüklerin Efendisi'ni hatırlattı.Üstüne bir de Hiro'nun babasının "dokuz kişiler" demesi de tam oturdu yani.
Sylar'ın yolunu gözlüyoruz,yakında çıkar umarım.

Beyaz Balina
17-11-07, 11:28
1. bölümün tekrarı var mı ne zaman gösterilecek cevap yazarsanız sevinirim izleyemedim:icon_sorr

verilen bölümlerin tekrarları cumartesi saat 22:00'de yayınlanacak

milomania
18-11-07, 22:05
Bu bölüm harikaydı.Ama Peter bazı yetenekleri olduğunun farkında olmasına rağmen niye o kutuyu adamdan almadı?Tek hareketiyle harcardı adamı niye öylece baktı anlamadım.Biraz aptalca olmuş.
Claire parmağını kestiğinde Westin onu görmesi,yani tamda o olayın üstüne gelmesi ne tür bir rastlantıdır öyle.Aynı Türk filmi zamanlaması olmuş.Ayrıca o kadar havlayan bir köpeğe istemdışı da olsa bakılır.İnatla bakmadı ya ona da sinir oldum.
Hiro bölümleri ise tek kelimeyle mükemmeldi.Ama Kensei hiçbişey yapmadan kahraman ilan edilmemeliydi.Yazık hakkı yendi Hirocuğumuzun.
Genel olarak bakınca aslında iyi bir bölümdü.Tek merak ettiğim Peterın annesine ne olduğu.Kimdi o?Özelliğini tam olarak çözemesek de gayet korkunç biri anlaşılan.
Bu arada Mattin düşüncelerini okuduğunu nasıl anladı?Hakikaten onun özelliği ne?İleriki bölümleri bilen biri yazarsa sevinirim.

sudem
18-11-07, 22:14
Bence Kensei'nin kahraman olduğu falan yok. Kensei diye geçen efsaneyi bence Hiro yarattı. Kensei'nin kendini yenileme gücü var ama kahraman olma yetisine sahip değil.

Bayan Petrelli zeki bir kadın ve yetenekli insanların varlığını biliyor. Matt direk ''öç'' kelimesini kullanınca hemen anladı. Onu öldürmeye çalışan kişinin kim olduğunu çok merak ettim. Ortada kimse yoktu. Hem uçabilen hem de görünmeyen biri olamaz aynı anda. Bunu sadece Peter yapabilir.

Peter, kendini biliyorken güçlerini böyle kullanamıyordu. İyi oldu hafızasını kaybetmesi :) milomania senin de dediğin gibi o kutuyu almaya çalışmaması saçmaydı.

Claire'ın yeteneğinin yeni halini görmüş olduk. Keşke West de şahit olmasaydı :) Allah'tan West de yeteneğe sahip.

nessa
18-11-07, 22:15
Niki yine yoktu ama gelecek hafta çıkıyor ortaya.Sylar da aynı şekilde..
Hiro tahmin ettiğim gibi kahraman olma yolunda hızla ilerliyor.
Maya'nın korkutucu gücüne daha yakından tanık olduk bu bölümde.
West Claire'i keşfediyor.Böylesi daha iyi aslında,birbirlerini anlayabilirler böylece.
Peter geçmişini yakında keşfedecek gibi görünüyor.
Şimdilik benden bu kadar.Gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum...

suee
18-11-07, 22:28
bu bölüm kısa gibi geldi bana ya..çok çabuk geçti sanki...
ama güzel bi bölümdü..
hiro sahneleri yine favorimdi...:good:
peterın annesine saldıran kimdi acaba ya???kimse hem görünmüyo hemde öldürücü bir güce sahip..24 saat içinde anne de ölecek!!!ondan sonra sırada kim var acaba???:icon_whis
claire ın babası 7 kişiden mi bahsetmişti sayıyı tam hatırlayamadım:icon_whis:icon_whis
claire ın sorusu sonucu ona herkes deliymiş gibi baktı:img-pilotwest hariçç..çünkü o da normal diil:)
maya nın gücü korkutucu gerçektende...yolu bulabilecekler mi acaba?
genel olarak güzel bir bölümdü..:good:
gelecek bölümü merakla bekliyorumbye

-A k e L d a N-
18-11-07, 22:36
bu bölüm kısa gibi geldi bana ya..çok çabuk geçti sanki...
ama güzel bi bölümdü..
hiro sahneleri yine favorimdi...:good:
peterın annesine saldıran kimdi acaba ya???kimse hem görünmüyo hemde öldürücü bir güce sahip..24 saat içinde anne de ölecek!!!ondan sonra sırada kim var acaba???
claire ın babası 7 kişiden mi bahsetmişti sayıyı tam hatırlayamadım:icon_whis:icon_whis
claire ın sorusu sonucu ona herkes deliymiş gibi baktı:img-pilotwest hariçç..çünkü o da normal diil:)
maya nın gücü korkutucu gerçektende...yolu bulabilecekler mi acaba?
genel olarak güzel bir bölümdü..:good:
gelecek bölümü merakla bekliyorumbye

Bana da çok kısa geldi nedense:img-wink:
Benimde bölüm favorim Hiro'ydu..Kensei'nin de yeteneği varmış bu çok ilginç birşey..Ben insanların evrim geçirmesinin sebebinin terör,küresel ısınma falan olduğunu sanıyordum..Yani dizi de sürekli bunları söylüyorlar..17.yüzyılda insanlar evrimleşmeye başlamışlar mı yani??
Kafam karıştı az biraz..

Claire'ın arabasını çaldırması çok komikti:img-hyste Kapıyı açık bırakmış..Bana biri jeep verse daha dikkatli olurdum herhalde:icon_whis

Claire dikkat çekmeyecekti güya ama öyle harika sorular sordu ki farkedilmeyecek gibi değil..
West Claire'ın yeteneğini öğrendi..Önümüzdeki bölümde bakalım aralarında ne gibi konuşmalar geçicek..İki yetenekli genç insan:icon_whis:img-icecr

Maya'nın gücü tam bir felaket..Ama tedavisi var,ikiz kardeşi..Bende bunlar niye sürekli dipdibe duruyorlar diye düşünüyordum..Meğer birbirlerini tamamlıyorlarmış..
Lanet gibi birşey bu gerçekten..

Ando Matt'i tanıdı galiba..Bakışları bi değişikti..
Niki'yi niye hiç göstermediklerini anlayamadım..

suee
18-11-07, 22:45
yasecim haklısın kensei nin yaralarının iileşmesi onun da yeteneği olduğunu gösteriyor...
acaba nasıl oldu bu????ama askıda kaldı haftaya cvbı alırız sanırım..:icon_whis

haklısın claire konusunda...sen git güzelim jeep i çaldır...:icon_whis
köpek de o kadar havladı insan bi yukarı bakar da en azından westinde normal olmadığını görür :)

bende mayanın kardeşi neden bunun olmasına izin vermiycem dedi diyordum bölümü izlerken..nasıl engellyecek ki o anda onu da öldürebilir die kafamdan geçirirken gördük ki onunda bir yeteneği varmış :)

niki gelecek hafta olucakmış:good:

gzd_gzd
19-11-07, 08:07
çok güzel bir bölümdü
bayan petrelli de 24 saat içinde ölcek demek,ama bunu yapan kim
geçen bölüm sylar diye düşünüyordum,ama sylar ın öldürme yöntemi bu değil :img-pilotve acaba bu kişi Molly nin korktuğu kişi mi ?

Maya nın gücü çok feci ya,geçen bölüm ben de düşünüyordum ikiz kardeşini neden öldürmüyor bu güç o zaman diye,meğer o da yetenekliymiş....

claire in arabayı çaldırmasına çok güldüm :)
dikkat çekmemek isterken,okulda sorduğu soru fazla dikkat çekiciydi :icon_whis
West de öğrendi yeteneğini,havaya bakıp o kdr havlarken Claire nin kafasını değil kaldırmak,yana bile çevirmeyişine sinir oldum,keşke o da West i görebilseydi o anda

Hiro her zamanki gibi mükemmeldi
"bu savaşın adını tarih kitaplarına yazın,adını da 12 kılıç savaşı koyabilirsiniz" demesine koptum :):)
kensei nin de yetenekleri varmış demek,ama yine de
bu efsaneyi kensei değil hiro yaratıcak diye düşünüyorum
uzunca bi süre daha orda kalcak heralde hiro,dönüşte babasının öldüğünü
öğrenince napcak çok merak ediyorum :icon_sorr:icon_sorr

bu arada teaser dan gördğüm kadarıyla
haftaya Sylar:img-blush:img-blush ve Niki geliyor :)

sprytus
19-11-07, 08:22
Efsaneyi zaten geçmişe ışınlanıp ondan daha önceleri hiç beklenilmeyecek davranışlar sergileyen ve Takezo Kensei'yi bir şekilde alt eden Hiro, kendi elleriyle yarattı! Bu arada West'in Claire'le olan ilişkisinde bakalım yaptıkları hoşluklar! ne zaman açığa çıkarıp herkesi şaşırtacak...:img-yes:

SBR
19-11-07, 08:58
Güzel bir bölümdü diyebiliriz Hiro nun yine tarih akışını yerine getirme çabalarını izledik ....Clare in gücünün sınırlarını zorladığı bir anda yani parmağını kestiği ve yeniden çıktığı anda West gördü sanırsam pencereden zaten bir sonra ki fragmandan West in yeteneğini Clare ile paylaşması bence bundan ötürü :img-wink:

Maya karakterini nedense sevemedim ben yeteneğinde de iş yok zaten :img-pilot Yeni karakterler yüzünden Niki yi göremedik daha yahu :sad53: Neyse ki bir sonraki bölümde geri geliyormuş :happy0064

Karakterler arasında en zor durumda olan Peter adam hatırlamıyor benim adım Peter mı ? Size baba diyebilir miyim ? modunda :img-pilot Bu hafta daha fazla gördük onu ama bu hafıza olayı nasıl çözülecek merak ediyorum birde Hiro ne kadar geçmişte kalacak bir soru işareti var ilerki haftalarda bunları çözeceğiz sanırsam ....

Şah-Rû
19-11-07, 10:33
Görünen o ki, Kensei efsanesini Hiro yaratmış zaten. Geçmişe dönerek kendisine anlatılan efsaneyi bozduğuna inandığı için Kensei' yi kahraman yapmaya çalışarak, aslında olmayan bir olayı tarihe geçirmiş. Tam bir kısır döngü. Günümüze ne zaman dönecek merak ediyorum. O yetenek sahibi alkoliği kahraman yapmak uzun sürecek gibi.

Mrs.Petrelli' ye saldıran Molly' nin kabuslarına giren vatandaş mı acaba? Aslında ben hâlâ anlamış değilim şirket tam olarak kimlerden oluşuyor. Bunlara karşı koyanlar başka bir şirket kurdular mı. Yoksa birbirinden bağımsız olarak herkes kendi öcünü almaya yemin mi etti. Cadı avına dönüştü sanki olaylar.

Peter' a tahammül edemiyorum artık. Kendini bilirken bile yeteneklerini zaptedemiyordu, şimdi ise ben neresiyim burası kim tavırlarında. O kutuyu alamamasının nedeni de aynı işte. Adam şuursuz. Ne yeteneklerini biliyor ne de nasıl kullanacağını. Belki de tesadüfen oldu diye düşünüyordur.

Bölümün başında anlamsız gelen bi kaç detay bölümün sonunda anlam kazandı. Ben Mohinder' ın Haitiliyi ve yine aynı şekilde Ando nun da Matt i nasıl tanımadığına şaşırıyordum. Ama görünen o ki birbirlerini tanımıyormuş gibi davranılmasına karar verilmiş. Yoksa Mohinder, Haitil ye yol gösterip hafızasını sildirmezdi.

Claire kızımız kendini zaptedemiyor. Elini haşlar, parmağını keser. Aslında çıkmasaydı o parmak yeniden ne güzel bi ders olurdu kendisine. Fazla merak kediyi öldürür demişler di mi. West te artık ne kanıtı arıyorki aç kendini çocuğum bak bi kader yoldaşı buldun kendine. Bu arada o nasıl bir makastır ki kemiği bile kağıt keser gibi cart diye kesiveriyor.

Haftaya merakla beklediğimiz diğer kahramanları da görecekmişiz. Ben diğer kahramanlar kadar bi şeyi daha merak ediyorum, 4 ay öncesini. Yani tam sezon finali yapılan sahnenin devamını. Ne oldu da bugün bu hallerdeler bunu görmek isterim. Umarım geçen sezon olduğu gibi öncesi sonrası şeklinde bölümler olur da bizde bu atlanmış zamanlarda neler olduğunu görebiliriz.

gizz
19-11-07, 15:51
Hiro sahneleri çok eğlenceliydi yine.hayran olduğu,kahramanı benimsediği insanı kahraman yapan o olacak :D
kensei'nin yeteneği olmasına gerçekten çok şaşırdım.belki yeteneğini farkedince gerçekten kahraman olmak için çabalar.
claire'in arabasını çaldırmasına çok güldüm.kapıyı açık bırakırsan çalarlar tabi.ayrıca o nasıl bi meraktır öylr kendi parmağını kesti.ayrıca west'in peşinden dışarı çıkınca köpeğin o ısrarlı havlama we zıplamalaerına rağmen kafasını kaldırmadı ya deli oldum.baksana yukarıya diye bağırasım geldi
diziye yeni katılan karakterler hala gereksiz geliyor bana.biri insan öldürüyor,öbürü onu nötürlüyor.hala bi anlam ifade etmiyor ikizler benim için.belki daha ilerde...
ben hala peter'ın annesini öldürmeye çalışanların kim olduğunu merak ediyorum.

gelelelim peter'a.iplerden kurtulduktan sonra kaçsana.ne diye dönüp kızı kurtarmakla uğraşıyorsun.ama adını bile hatırlamasa bile içindeki kahramanlık duygusundan bişey kaybetmemiş :P istese o kutuyu alabilirdi.niye denemedi onu da anlamadım.şimdilik adamalrın istediklerini yapacakmış gibi duruyor ama daha kesin bi yanıt wermedi.belki diğer bölümde bi hamle yapabilir bu konuda.ama sanırım adamlara kafa tutmadan önce kendini keşfetmeye çalışacak,neler yapabildiğini tam anlamıyla kavrayıncaya kadar onları kurallarına göre oynıcak ya da öyle gözükecek.ve sanırım daha uzun bir süre o adamların yanında kalacak ve geçmişini hatırlaması bi hayli zaman alcak.ama en azından adını biliyor artık :P
niki ve sylar'ı da nihayet görebileceğiz artık....

Ftmnr
19-11-07, 17:08
çok güzel bi bölümdü yine...

Hiro'ya acıyorum..çok işi var...Kensei çok manyak bişeymiş ya sevdim ben onu...

Claire'ın yeteneğii gördü West:happy0064 konuşmaya başlasınlar bence artık..ay ama Claire parmağını kestikten sonra yerine yeni parmak çıkarken koptum ben...çok komik bi sahneydi...

Peter'ın annesinin gücü tam olaarak ne??çözen bilen varsa söylesin.Ayrıca Hiro'nun babasının yeteneğinide bilen varsa söylesin...

Maya korkunç bişimiş ya.bu bölümde daha iyi anladım.

Ve Peter'ım.Ay canım benim ya.Hatırlamıyo hala geçmişini...En kısa zamanda hatırlar umarıım...

cagladirek
19-11-07, 18:36
kensei'nin oklandığı kısımda hayır ya dedim kendi kendime..
o kadar alışmışım ki ee şimdi ne olacak demeye direk olarak ee şimdi ne olacak dedim. ama sonra yaralarının kapandığını görünce heyt be işte bu benim dizim dedim içten içe.:)

ben nathan'a ne olduğunu tam anlamıyla kavrayabilmiş değilim henüz..adam başkanlık için seçimleri kazanmış kutlamalar yaparken şimdi saç sakal bir arada maf olmuş durumda ve yüzünü bir an için aynada yanmış olarak görüyor.bu durumu çözen varsa beri gelsin lütfen.

annesinin işini de kavrayabilmiş değilim ki artık o kadını anlamaya dair umutlarımı kendimden kestim ben.

dizinin en son sahnesinde de haitili adamı görmek ayrı biz zevkti.ve anlaşma için el sıkışırken yaşasın dedim kendi kendime.

ve son sahne de claire'in yakalanması..
west kadar normal olamadığı için bence west ondaki farklılığı anladı.açıkçası west oldukça başarılı normallikte..:)

İReM_cHrıSs
20-11-07, 17:21
süperr süperr bi bölüümmddüü..
hiroo qecen sezona qöre daha sevimli qeliyorr kensei efsanesini banada öyle göleyorki hiro yaratmış kensei vurulduqunda hironun yine onun yerini
alacaqını sandım ama adam iyileşti çook şaşırdım..
claire ve west yha ccok yakısıyorlarr claire parmaqını kestiqinde bida çıkmıcak fln sndım been qecen sezon buna benze bi olayoldumu hatırlayamadımda.
bunu west'in qörmesi süperddii claire ah ah neden başını yukarı kaldırıp görmedin sanki aralarında bir şey olacaqı kessin

bennet sonunda Haitiliye kavuştu ama mohender nasıl tanıyamadı ..? ando ve matt qibi bişiy oldu..

en cok merak ettiqim molly'in rüyalarına qiren kim ve sylara ne oldu..

peter'a ne oldu? hafızasını kim silmişş ..? neden qüçlerini kullanıpo kutuyu almadı zamankaybı kesinlikle ve bizi daha cok heyecanlandırıyolarr.
niki ye ne oldu onuda cok merakediyorum
ayrıca isimlerini bilmiyorum ama yeni karakterler ne zaman mohendra ulaşak ve o kızın qücü nasıl bir qüctür anlayamadım qücünün amacınıda çözemedim.

haftayaki bölümü cok mrk ediiyorum acaba neler olucak..!!

(roberta)
20-11-07, 18:00
Heroes sezona harika başladı ya. uzun zamandır eksikliğini bayağı hissetmişstim. Bu bölüm harikaydı. Yeni katılan kızız gücü bayağı bir ilginç. İleriki bölümler daha bir açıklayıcı olur umarım çünkü acayip merak ettim.

Niki ve sylar da dönsünler artık yokluklarını sanırım çoğunuz hissetmişsinizdir ben bayağı hissettim:)

Bu sezon Claire çok yi özellikle şu yeni çocuk west çok tatlı ve çok yakışıyorlar:img-in_lo Umarım bayağı yol alırlar ya o kdr yakışıyorlar ki:)

Hiro ztn dizinin olmassa olması haline gelmiş. Herşeyiyle mükemmel. Ama günümüze dönsün artık o da özletti kendini:)

Peter a diyecek bişi yok karizma, güç tip herşey ondao da hiro gibi artık bnm olmassa olmazım oldu:img-in_lo

Gelecek bölümü iple çekiyorum!!!

sudem
25-11-07, 21:54
Hiro'ya çok üzülüyorum. Prensese aşık oldu ama efsane gereği prensesin, Kenzei ile evlenmesi gerektiğine inanıyor.

Isaac ne çizmiş öyle. Bir kızla, bir adam sarılıyorlar ve HRG yerde kanlar içinde. O kız, Claire gibi. Sarıldığı adamda Peter ya da Nathan'dır. Acaba ne zaman ölecek HRG? :img-cray: Belki de West öldürür.

Mohinder ile Matt karı-koca gibi oldular. Onlarla ilgili her sahnede gülüyorum. :)

Sylar'ımın ortaya çıkmasına sevindim. Candice bizim bildiğimiz Candice mi? Ben tanıyamadım. Estetik ameliyat mı geçirmiş :) Bu arada Candice fazla bile yaşadı. 1.20 Five Years Gone bölümüne göre Sylar zaten Candice'i öldürmüş onun yeteneğini almıştı. Ama onu nereye götürmüşler öyle. Yeteneklerde kapsama alanı dışı diye bir şey mi var? :)

DL'in ölmüş olmasına da üzüldüm. Keşke daha dursaydı.

Not: Smallville'de Clark, şu dizide iki sezondur oradan oraya uçan Nathen ve West'in yarısı bile olmadı ya ona yanıyorum ben. :hıh

gzd_gzd
25-11-07, 23:19
çok güzel,çok sürükleyici ve çok heyecanlı bir bölümdü
West çook tatlı bi çocuk ya,Claire le uçması
onunla deniz kenarındaki yerde konuşması çok güzeldi
o işaretten onda da var,mr bennett west i tanıyor demek ki:icon_whis
bu arada isaac ölse bile,yaptıklarının etkisi hala devam ediyor
mr.bennet in ölümünü çizmiş,claire de birine sarılıyor
west mi acaba o sarıldığı kişi:icon_whis

niki micah için tedavi olmaya karar vermiş anlaşılan
ama micah ın o gittiği evdeki akrabalarının arasında da yeteneği olanlar
var gibi geliyor bana....

sylar da sonunda ortaya çıktı
candice miş demek onu kurtaran kişi
bu ameliyatlar yüzünden mi yeteneklerini kullanamıyor acaba

hiro ya çook üzüldüm,zavallım nasıl aşık olmuş öyle prensese :icon_sorr
ama efsaneyi bozmamak için aşkını kalbine gömecek gibi görünüyor....

-A k e L d a N-
25-11-07, 23:25
Benimde aklıma ilk gelen West'in öldürdüğü oldu ama Claire'in babası olduğunu öğrenirse öldürmez diye tahmin ediyorum,başka biri öldürcek gibi geliyor bana:img-yes:

Çok güzel bir bölümdü:img-wink:
Hiro'ya çok acıdım..Kıza aşık oldu..
Kensei şimdilik adam olmuş gibi görünüyor ama hiç belli olmaz tabii onun işleri:)
Prenses de gerçekten çok güzel..Hiro'nın Ando'yla konuşma yöntemini sevdim:img-wink: Zekice:good:

Niki Şirket'le anlaşma yapıyor..Yeteneğini istemiyor,karşılığında ne verebilirki anlamadım onu..Karşılığında senden bişey isticez dedi adam:icon_sorr
Micah'ı emanet ettiği kadınd abi garipti ayrıca..

Sylar yeteneklerini kaybetmiş,çok şaşırdım..Artık yetenek te çalamıyor gibi görünüyor..Issız da bi adadaydı..Nasıl kurtulcak merak ettim doğrusu..
Kız da kusura bakmayın ama biraz aptaldı..Adam insanların güçlerini almak için onları öldürüyor bilmiyor musun a kızım..Yeteneğini ballandıra ballandıra anlatıyor gidip en olmadık adama:icon_whis

Candice((Sylar'ın yanındaki kız..Adı böyle bişeydi tam hatırlamıyorum:icon_sorr:img-icecr)) de kilolu ve çirkinmiş bu arada şok oldum söylemeden edemicem:icon_whis

Peter geçmişini öğrenmek istemedi ama bunun pek uzun sürceğini zannetmiyorum sonunda merak edicek:img-yes::img-wink:

-A k e L d a N-
25-11-07, 23:32
çok güzel,çok sürükleyici ve çok heyecanlı bir bölümdü
West çook tatlı bi çocuk ya,Claire le uçması
onunla deniz kenarındaki yerde konuşması çok güzeldi
o işaretten onda da var,mr bennett west i tanıyor demek ki:icon_whis
bu arada isaac ölse bile,yaptıklarının etkisi hala devam ediyor
mr.bennet in ölümünü çizmiş,claire de birine sarılıyor
west mi acaba o sarıldığı kişi:icon_whis

niki micah için tedavi olmaya karar vermiş anlaşılan
ama micah ın o gittiği evdeki akrabalarının arasında da yeteneği olanlar
var gibi geliyor bana....

sylar da sonunda ortaya çıktı
candice miş demek onu kurtaran kişi
bu ameliyatlar yüzünden mi yeteneklerini kullanamıyor acaba

hiro ya çook üzüldüm,zavallım nasıl aşık olmuş öyle prensese :icon_sorr
ama efsaneyi bozmamak için aşkını kalbine gömecek gibi görünüyor....

Claire'le West'i unutmuşum:img-blush
Çok şekerlerdi ama Claire'in mutluluğu pek uzun sürmedi..
West'in Claire'i ''Shut up Claire'' deyip uçurma sahnesi tam bi harikaydı:img-wink:
Tanımak ne kelime..Keşke sadece Mr.Bennet West'i tanısa..West'te Mr.Bennet'i tanıyor ve hatta ondan nefret ediyor:icon_sorr

Claire West'e sarılıyor olabilir..Benimde aklıma gelen ilk şey bu oldu..

Hiro'nun durumu gerçekten çok kötü:icon_sorr

nessa
26-11-07, 11:49
Heyecanlı bir bölüm izledik.Bölümle ilgili yorumları okudum.Ben de kendiminkini paylaşayım.Öncelikle Sylar'ı tekrar görmekten dolayı çok mutlu olduğumu ifade edeyim.Eksikliği hissediliyordu.Tabi biz adamı Hawai'de tatil yapıyor sanıyorduk.Meğer illüzyonmuş ortam.Ayrıca tüm güçlerini kaybetmiş olması da sürpriz oldu.Herşey yeniden başlıyor demektir.Ayrıca gelecek hafta Maya ile karşılaşıyor Sylar.Bu karşılaşma nasıl sonuç verecek merak ediyorum.
Niki ve Micah'ı da tekrar görmek güzeldi.Ama aile babasını kaybetmiş.DL'nin ölmüş olmasına üzüldüm.
Peter yeni bir başlangıç yaptı şimdilik ama geçmişiyle er geç yüzleşmek zorunda kalacak.Sylar'la karşılaşırsa onun için hiç iyi olmaz.
Nathan bu bölümde yoktu ama haftaya görünecek ve eski haline dönecek sanırım.Sakal yakışmıştı aslında.
Claire'in babası için fazla zaman kalmadı.O ölünce Claire'i kim koruyacak?Gerçek babası bu rolü üstlenebilir belki.
Maya hala Amerika'ya ulaşamadı.Sylar'la tesadüfen mi karşılaşıyorlar acaba?
Claire ve West artık birbirlerini daha iyi tanıyorlar.Sevimli bir çift oldular.
Hiro Kensei'yi kahraman yaptı ama aşkını feda etmek zorunda kaldı.Durumuna üzüldüm.Ama gidecekken neden kalmayı seçtiğini anlayamadım.Belki de kaderinde vardır.Yapacağı işler bitmemiştir.Ando ile ayrı olmalarına üzülüyorum.Sevimli bir ikiliydiler.Uzakta da olsalar birbirlerini unutmuyorlar hiç.Gerçek bir dostluk örneği..

Şah-Rû
26-11-07, 11:50
Bizler Türkiyedeki üniversitelerin durumuna üzülüyoruz ama şükredelim bence Hindistanda eğitim sisteminin durumu bizden beter durumda. Baksanıza Mohinder gibi bi süzme profesör bile olabiliyor. Tıptan başka bişeye kafası basmıyor galiba. Bennet ile ortak hareket etmesi bi nebze umut verici olsa da arkadaşın şirketten bilgi sızdıracağını hayal etmesi bu nasıl bi profesör dedirtiyor insana. Adam kiminle dansettiğinin farkında değil gidip kendi isteğiyle şirketin kucağına düştü. Bağlantı kurduğu herkesi de tahlikeye atıyor. Hatta tabloya göre Bennet ölecekse yine Mohinder ın bu şapşallığı yüzünden olacak gibime geliyor.
Candice orjinalinde böyle miymiş? Ben acilen bu yetenekten istiyorum. Sylar bulunduğu yer yüzünden mi yoksa ameliyatlar yüzünden mi yeteneksiz acaba? Ya da Kensei kılıcının özelliği mi bu? Yetenekleri bloke etme gibi bi sırrı mı var?
Hiro kendi yazdığı tarihi rayına oturtmuşken geri dönseydi keşke. Kensei ile sahneleri eğlenceli olsa da başka bi aksaklığa ve değişime sebep olmadan dönse iyi olacak.
Peter kendine yeni bi hayat mı kuracak şimdi? Allah kimine meydan verir at vermez, kimine de at verir meydan vermez derler. Peter' a ikisi de verilmiş ama zekadan kısılmış bu seferde. Be adam insan kötü sonuçtan korktuğu için kim olduğunu, bu özelliklerin nerden kaynaklandığını merak etmez mi? Abisi sefil olsun adam aşk peşinde.
Niki ve Micah' ı da gördük sonunda. Niki şirkete tedavi olma umuduyla gitti ama daha büyük bi tehlikeye bulaşmış gibi geliyor. Ayrıca Micah' ı bıraktığı Tina Turner kılıklı hatunu da gözüm tutmadı.
Claire ve West çok hoş bi çift oldular. Görünüşe göre West' i Bennet damgalamış. Karşılaşma anını merak ediyorum.

SBR
26-11-07, 11:53
Güzel bir bölümdü diyebiliriz senarist biraz uzatma yollarına gidiyor :img-wink: Sen o kadar yardım et kamyonu felan sürükle ondan sonra sana kutuyu versinler birde alma bu Peter ın eşi benzeri bulunmaz yahu :) Bölümde Sylar ı gördük niyahet onsuz bir Heroes olmaz hakkaten aynı şekilde Niki de karşımıza çıktı :happy0064 Hepsi bu yeni karakterler yüzünden hiçbirini sevmedim belki biraz West kabul edilebilir ama Maya olmamış yahu :img-blush

Hiro da efsaneyi koruyacam derken yırtınıyor gönlünü kaptırdı prenses e :) Senarist kardeş bu konuda bir uzatma yoluna gitti hadi hayırlısı :img-icecr Tablolardan en sonuncuyu gördük ama ben tam olarak çözemedim kimin öleceğini ama bu konuda yanlız değilim sanırsam :img-pilot Özellikle 8.bölümü bekliyorum o zamana kadar dizinin hızında bir artma olacağını sanmıyorum bekleyip görelim herkese iyi yorumlar.

kaptan jack
26-11-07, 16:46
dünkü bölümü begendim sanırım sanırım diyorum çünkü bölüm boyunca peter bana küçük emrahı anımsattı...acayip sinir oldum sen kendini o kadar tehlikeye et sonra o kutuyu açma olacak iş mi yani...yok efendim geçmişinden korkuyormuş şimdi ki hali mükemmel sanki....

yeni karakterlerimiz maya ve alejandro ya gelirsek;maya nın yetenegini çözmüş degilim kendisi kitle imha silahı falan olarak kullanılabilir...bana yetenekten çok bir lanetmiş gibi göründü....alejandro da onun yetenegini nötrlüyor bence beraber gezmelerinde fayda var.....

mohinderın ne yapsak istedigini anlamış degilim yani,düşüncesi belki iyi bir amaca hizmet edebilir ama fazla safça...bennetide akılı biri zannederdim bu planı onaylaması garip geldi...ayrıca ısaac in çizdigi resimden kendisini ölmüş görüyoruz acaba nikiden bennet ı öldürmesi mi istenecek.....:icon_whis

sylar ın geri dönmesine sevindim özlemişim kendisini fragmanda kendisi tatilde gibi gözüksede kazın ayagı öyle degilmiş ayrıca güçlerinide kaybetmiş...candide için üzüldüm desem yalan olur,çoktan haketti bence ölümü,acaba sylar güçlerini yeniden kazanacak mı,bu durumun geçici olup olmadıgını merak ediyorum...

claire in parmagını kestigi sahnede acaba o parmak çıkmazsa ne olur diye düşünmüştüm...west ile şirin bir çift oldular......

hiro bu bölüm çok şirin geldi...kensei ile uyumlu bir çift oldular ama sevdigi kızı bile bile kensei ye bırakması ayrı bir acıklı sahneydi....her ne kadar geçmişte olmasını yadırgamasamda kendinin ando ile olan maceralarınıda özlemedim degil en yakın zamanda kendisini günümüze bekliyorum....

milomania
26-11-07, 16:57
Sylar Candice tarafından kurtarıldıysa şirketin eline geçmiş olması gerekmez mi?Eğer şirketin eline geçtiyse güçlerini kaybetmesinin nedeni bu olabilir diye düşünüyorum.Ama Sylar Candice in gücünü alamadı.E peki öldükten bir süre sonra alabiliyor mu?Öldürür öldürmez alması gerek diye biliyordum ben.

Hiro çok tatlı ya.Yazık nasıl fedakarlık yapıyor.Ben olsam hayatta sevdiğim kişiyi bırakmazdım.Çok üzüldüm.Ama niye kalmaya karar veriğini anlayamadım.

West harika biri çıktı.Beklentilerimin çok çok üstünde.Daha ilk günden sempatik gelmeye başladı.Gerçi Claire hala sevip sevmediğime emin olamadığım bir karakter ama West onun eksikliğini fazlasıyla kapatıyor.

Ve gelelim Petera...Hangi akla hizmeten açmadı o kutuyu inanamıyorum yani.Bu arada o adamı öldürmek üzereyken suratı aynı Sylar gibiydi.Süper bağlamışlar.O da Sylar gibi seri katil olsa tadından yenmez mükemmel olur.

Son olarak o tablodaki adamın kim olduğu gayet açık da Claire kime sarılmış öyle?Ben Nathan falandır diye düşünüyorum.Teselli etmek için sarılmışlar.Peki katil kim?Çok merak ediyorum.

cagladirek
26-11-07, 17:16
açıkçası ben west ve claire aşkının bu diziye yakıştığını pek düşünmüyorum..ama dizi senaristleeri uygun görmüşse denecek pek bir söz yok zaten.

açıkçası ben sylar dışında bu bölümü pek beğendim diyemem.
ama syları yeniden görmek gerçekten ayrı bir heyecandı ki DL.'in öldüğünü öğrenmekte beni üzmedi değil.

sprytus
27-11-07, 08:17
Evet arkadaşım Çağla...!D.L.'in ölmesi beni de pek fazla üzmedi.Fakat yine de Mücah'ın üzülecek olması ise ayrı bir hüzün verici bir gelişme olacak.Öyle değil mi?Bu arada yayınlanan son bölümle beraber sezonun bitimine 2 bölüm kaldı ve bazı Türk Heroes fan forumları son bölümün de promosunu yayınlamaya başladılar...Heyecan ve macera dolu sahnelerle dolu olacak son bölümü umarım fanları tatmin eder!:img-yes:

4ewerbrucas
30-11-07, 22:44
sonunda yorum yazabilidm yeni bölüm gelmeden önce:img-wink: bu bölüm güzeldi sylar ortaya çıktı ama güçlerini kaybetmi onları nasıl geri kazanacak yada kazanabilcek mi mrk ediyorum:icon_sorr niki şirkete gitti ama dediğiniz gibi daha büyük bela aldı galiba başına..hiro çok tatlı ya kıza aşık oldu :img-in_lo peter"a gelince geçmişini öğrenmek istemiyor bu ne kadar sürer mrk içindeyim yanındaki kıza da uyuz oldum ztn hiçö yakışmamış peter"a :icon_whis
claire_west aşkın destekliyorum çok tatlı bir çift oldular bence..son sahnedeki tabloda ilgi çekiciydi ölen kim belli oldu ztn ama nasıl oldu...

suee
02-12-07, 21:59
bu bölüm de güzeldi:good:

ilk 5-6 dakikasını kaçırdım maalesef :(hiro görünmedi...en azıdan benim izlediğim kısımlarda.kaçırdım ilk dakikalarda varmıydı kendisi??bilgilendirirseniz sevinirim...bye

west-claire sahnesi süperdi:good:şimdilik onlar için herşey güzel gidiyor ama west ve claire ın babası birbirlerini öğrendikleri zaman değişecektir durum...:img-cool2

derek de gazeteyi göstermesi gereken en son kişiye gösterdi:img-cool2...ölümü de syların elinden oldu haliyle.zavallı maya ve kardeşi..bilmiyorlar tabi syların ne olduğunu inandılar ona.sylar kardeşlerin gücünü almaya çalışacaktır kanımca...:icon_whis:icon_whis

-A k e L d a N-
02-12-07, 22:18
bu bölüm de güzeldi:good:

ilk 5-6 dakikasını kaçırdım maalesef :(hiro görünmedi...en azıdan benim izlediğim kısımlarda.kaçırdım ilk dakikalarda varmıydı kendisi??bilgilendirirseniz sevinirim...bye

Hiro hiç yoktu Dilek'cim..Peter da yoktu bu bölüm:icon_sorr
Çok güzel,çarpıcı bir bölümdü..
Matt'in babası demek öcü'ymüş..Matt bence Molly'i kullanmakla çok kötü etti..Molly şoktan hiç çıkamayabilir..

Sylar'ı bula bula kimler buldu,çok ilginç oldu bu..Kızda çok saftirik ilk defa gördüğü birine herşeyi anlatıverdi..Sylar'ın niyeti kötü herzamanki gibi..

Micah'ın kuzeninin yeteneği harika yalnız..Kız gördüğü herşeyi yapabiliyor:img-wink:
Bu kızı tuttum:) Kızın yeteneği olduğuna göre diğerlerinin de yeteneği var demektir,genetik çünkü..

Nathan sonunda kendini toparlamaya başladı,sevindim:img-yes:

Claire'le West çok tatlılardı..Umarım bozulmaz:img-in_lo:img-blush:)

gzd_gzd
03-12-07, 10:25
çok güzel bir bölümdü
Molly nin rüyalarına giren o kötü adam Matt in babasıymış demek
o resimdekileri öldüren de o adam heralde,baya güçlü bi yeteneği var
ve bu yeteneğini kötüye kullanıyor....
Molly çok kötü şoka girdi,umarım çıkar girdiği şoktan

Micah ın kuzeninin yeteneği süpermiş gerçekten
gördüklerini yapabiliyor :) hamburgerciyi o kurtardı :)

Sylar yine kötülük yapmaya devam ediyor
arabayla çarptıkları kişinin sylar olduğunu görünce rsmen şok geçirdim :icon_whis
farklı olaylar bekliyor bizi...
maya keşke herşeyi ona anlatmasaydı...

claire le west süperdi ,:img-in_lo hollywood yazısının üstünde oturmaları
claire atlıycakken west in onu tutması,süper bir çift oldular
west le mr.bennet karşılaşınca olaylar nasıl olcak,tahmin etmek istemiyorum:icon_whis

Şah-Rû
03-12-07, 11:52
Bu Sylar da da ne şans var kardeşim yine kurtuldu adam. Neredeydi o ıssız ada, nasıl kurtuldu merak ediyorum.
Maya ve kardeşinin yeteneği bana hep x files ı hatırlatıyor, karayağlı gözler falan. İyi de nedir bu, biri öldürüyor diğeri diriltiyor anladık ama nasıl? Ne sayesinde? Bi de Sylar' ı buldular tam oldu.
Nathan biraz toparlamışta aynada gördüğü kim? Aklıma Niki/Jessica olayı geldi. Kendisini mi görüyor yoksa vicdan azabı durumları mı? 4 ay önce ne olduğunu görmediğimiz sürece tam anlayamayacağız sanırım.
Claire babasından gerçeği gizleyerek yeni belalara yol açıyor. Bu kız kahraman olmanın sorumluluğunu hiç taşıyamayacak mı? Hayatı ponpon kız gözleriyle görmeye devam etmemeli yaşadıklarından hiç mi ders almıyor? West ile şirin bi çift oldular ama böyle gizli saklı işler çevirmeye devam ederse hayatını zorlaştırmaktan başka bişey yapmamış olur.
Micah' ın akrabaları bi acayip, gerçi dizide kim normalki. Diğer çocuğunda bir yeteneği var mı acaba?
Bu Matt ve Mohinder bana Avrupa Yakasındaki Burhan ve Cem' in durumunu anımsatıyor. O didişmeler aksi bakışmalar falan karı koca gibiler.
Matt' in boşanma sebebini öğrenmiş olduk demek çocuk ondan değilmiş. Molly yi çok seviyor. Ama istediği şey çok tehlikeliydi Molly nasıl kurtulacak bu zihin kapanından? Demek Matt' in babasıymış bana bu Yüzüklerin Efendisinin kulesindeki herşeyi gören "dev göz" ü anımsatan. Peki derdi ne bu arkadaşın yoksa fotoğraftakileri öldürmeye çalışan da mı o? Bu şirket ne ayakmış kim kime düşman ne olmuşta birbirlerine düşmüşler çok merak ediyorum.
Bu hafta Niki, Peter ve Hiro yoktu. Fragmana bakılırsa haftaya yeni yeteneklerle karşılaşacakmışız. Işığı gören geliyor maşallah hadi bakalım.

nessa
03-12-07, 12:07
Oldukça güzel bir bölümdü.Ama Niki,Peter ve Hiro'nun eksikliği hissediliyordu.Sylar ağırlığını koydu bu bölüme.Maya ile karşılaşmaları tesadüf oldu.Tabi bu Maya ve kardeşi için pek de iyi olmadı.İlk başta o kadar masum göründü ki.Bir de adım Gabriel dedi ya.Bir süre Sylar olmayacak herhalde diye düşündüm.Ama ikizlerin gücünü görür görmez yine gözlerinde o acımasız ifade beliriverdi.Onu Sylar olarak sevdik ama keşke bir süre sadece Gabriel olarak kalsaydı.Bakalım bu üçlünün New York yolculuğu nasıl sonuçlanacak.Bu arada o böcek tekrar ortaya çıktı.
Nathan'ın kendine gelmesi iyi oldu ama keşke sakallarını kesmeseydi.
Matt'in karısından neden ayrıldığını öğrendik sonunda.Tabi babasının varlığını da...Molly'nin çok korktuğu bu adam tam olarak ne yapabiliyor merak ettim doğrusu.Matt,Molly'i bir an önce kurtarır umarım.
Micah'ın kuzeninin yeteneği güzel gerçekten.Tv'den öğrendiği hareket süperdi.O aileden başka yetenekler de çıkabilir.

SBR
03-12-07, 13:23
Bölüm çokta güzel değildi özellikle Peter , Hiro ve Niki siz bölümlerin tadı tuzu yok Clare in aşkıda hiç çekici gelmiyor hani :mad72: Sylar ın olması bölümü bir derece kurtarmış yani oda olmasaydı boşa geçen bir hafta olarak görürdüm bu bölümü :img-wink:

Sylar kendine yeni avlar buldu ama işi o kadarda kolay değil hani Maya yamuttu hemen Sylar ı :) Yeni karakterimizde kendini gösterdi gördüğü şeyi yapıyor dizideki en ilginç yetenek bu olsa gerek :img-wink: Matt-Mohinder-Molly tarafı ise şuan için kitlenmiş durumda en son sahne Molly nin yardım istemesi felan çok duygusal sahnelerdi :icon_sorr

Nathan da kendine geldi biraz olsun onunda problemleri devam ediyor halüsinasyon tarzında bir şeyler görüyor oda bir sonraki bölümde de bu durum devam edecek fragmanda gördüğümüz üzere :img-wink: Bir sonra ki bölümde Hiro , Peter ve Niki geri gelecek daha güzel bir bölüm olacağı düşüncesindeyim herkese iyi yorumlar .....

suee
03-12-07, 13:38
Hiro hiç yoktu Dilek'cim..Peter da yoktu bu bölüm
Çok güzel,çarpıcı bir bölümdü..
Matt'in babası demek öcü'ymüş..Matt bence Molly'i kullanmakla çok kötü etti..Molly şoktan hiç çıkamayabilir..

Sylar'ı bula bula kimler buldu,çok ilginç oldu bu..Kızda çok saftirik ilk defa gördüğü birine herşeyi anlatıverdi..Sylar'ın niyeti kötü herzamanki gibi..

Micah'ın kuzeninin yeteneği harika yalnız..Kız gördüğü herşeyi yapabiliyor:img-wink:
Bu kızı tuttum:) Kızın yeteneği olduğuna göre diğerlerinin de yeteneği var demektir,genetik çünkü..

Nathan sonunda kendini toparlamaya başladı,sevindim:img-yes:

Claire'le West çok tatlılardı..Umarım bozulmaz:img-in_lo:img-blush:)

tşkler yasemincim:img-wink:yaa eet peter da yoktu...:icon_whis

nathan da neyseki robinson cruise kimliğinden sıyrıldı:)

son sahne cidden süperdi:good:dediğin gibi molly çıkmayabilir şoktan:icon_whis

ne diyelim merakla bekliyoruz:img-pilot

cagladirek
03-12-07, 16:33
beklenen sylar sahneleri bunlardı bence..
gerçekten sylar sevenler açısından zevkli bir bölümdü..sylar'ı sevmesemde benim için beklenen karakter oydu.

micah'ın kuzeni dehşet bir şey kesinlikle.ama micah ona sarıldığında keşke hayallerini onarabilseydim dediği sahne çok buruktu..

babam bütün bölüm boyunca hiro çıkmıycak mı dedi..:) bende çıkar birazdan diye diye bütün bölümü izlettim..hiro olmasa tekrarlara kalıcak heroesu izlemek.:)

nedense hala claire,west aşkına ısınamadım.. ve oldukça da itici gelmekte..

son sahnelerde matt'in babasının "öcü"" olduğunu öğrenmek bütün izleyiciler için şoktu tahminimce.şahsen bana büyük bir şok oldu.

nathan'ın yavaş yavaş toplanmasına da sevinmiyor değilim..

maya'da gerçekten "saf"mış.hani direk ilk yolda bulduğu insana her şeyi anlattı.
birde benim anlamadığım sylar neden tanışırken kendini gabriel diye tanıştırdı..
üstelik saatinde "sylar'ı" görmesine rağmen...?

4ewerbrucas
03-12-07, 20:50
bu bölümü ebdne fazla beğenmedim peter yoktu ondan heralde:img-wink: tek güzel sahnesi claire_west sahneleri iyiydi..micah"ın kuzenindeki yetenek herkesde olsa keşke..matt"in babasının öcü olmasına şaşırdım molly inşallah şoktan çıkabilir:icon_sorr nathan parçalanmış yüzü görmese çok sevinicem:icon_whis...sylar kadar şanslısı yok adam gene kurtuldu bu böcekler ne iş anlayamadım??? ayrıca maya karakterini sevmedim ben ya gücünüde tam anlayabilmiş değilim..

lilly_rush
04-12-07, 12:02
Allahtan tekaraı bol olan bir dizi yoksa pazar akşamı izleyemiyorum maalesef:icon_sorr

en çok sevindiğim şey West oldu...Onu daha önce c.c'de izlemiştim çok şirindi...uzun bir bocalama döneminden sonra bu ayki dergide O olduğu yazıyordu...

claire'la çok uyumlu bir çift oldular...Umarım Sylar Onları bulmaz ( çok uçuk bir hayal oldu:) )....

Hiro her zamanki gibi...O kadına aşık oldu galiba yazık...bu arada kendi kahramanını kendi hazırlıyor...

eğlenceli bir yeni sezon bizi bekliyor....

gizz
05-12-07, 19:00
Bu Matt ve Mohinder bana Avrupa Yakasındaki Burhan ve Cem' in durumunu anımsatıyor. O didişmeler aksi bakışmalar falan karı koca gibiler.

hiç o açıdan bakmamıştım :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

güzel bir bölümdü ama bütün bölüm boyunca west ve claire'in öpüşmelerini izlemektense peter sahnelerini izlemeyi tercih ederdim.Hiro'nun da eksikliğini hissettim bu bölümde.

sanırım en beğendiğim sahneler molly-matt ve mohinder ile ilgili olanlardı.matt molly'ye nasıl yardım edecek çok merak ediyorum.molly'nin kabusu matt'in babası çıkınca nasıl şaşırdım anlatamam.

sylar bir cinayet daha işledi :( maya ve kardeşinden nasıl yararlanmayı düşünüyor acaba? o karakteri niye sevdiğimi çözebilmiş değilim hala.ilk sezon acımıştım hatta sylar'a yazık annesi hep daha iyisi olabilirsin demiş hiç takdir etmemiş diye bu hale gelmiş "daha fazlası"na sahip olup belki annesinin gözüne girmek için diğerlerini öldürüp daha fazla güce sahip oluyor falan diye.ama bu son bölümde daha bi vahşi geldi gözüme.

sudem
05-12-07, 20:12

Bence de çok benziyorlar. Hatta daha komikler. :)

Bu arada biri Sylar neden ismini Gabriel Gray diye söyledi demişti. Bence Sylar şuan kendine bu adı yakıştırmıyor. Çünkü aldığı yetenekleri kullanamıyor.

cagladirek
05-12-07, 22:54
Bu arada biri Sylar neden ismini Gabriel Gray diye söyledi demişti. Bence Sylar şuan kendine bu adı yakıştırmıyor. Çünkü aldığı yetenekleri kullanamıyor.

bendim o.:)

aslında haklısın sanırım ama bana sylar'ın daha ince planları varmış gibi geldi açıkçası..
ama dediğin gibi de olabilir..:img-wink::img-yes:

UDB
07-12-07, 15:32
bu bölüm süperdi Hollywood olayı en güzel yerdi ve sonrası tabi (west'in claire'i eve bırakmasında olanlar :) ) benim anlamadığım 1.sezonda geleceğe gittiklerinde matt'in karısının hamile olduğu çocuk matt'tendi hatta zarar görmesinler diye onları uzaklaştırmıştı kendinden ama şimdi aldattığı adamdan diyolar ??

sudem
07-12-07, 15:51
...benim anlamadığım 1.sezonda geleceğe gittiklerinde matt'in karısının hamile olduğu çocuk matt'tendi hatta zarar görmesinler diye onları uzaklaştırmıştı kendinden ama şimdi aldattığı adamdan diyolar ??

Hiçbir zaman bebeğin kimden olduğu sorgulanmadı. Diğer adamdan olduğu aşikardı ama Matt, eşiyle birlikte olabilmek için bu olayı sorgulamadı. Büyük olasılık sonra da dayanamadı bu duruma.

nessa
09-12-07, 22:05
Bu bölümde Sylar ve Claire yoktu.Her bölümde bir-iki karakteri göstermiyorlar artık.Sanırım karakterler çoğalınca böyle oldu.
Kristen Bell'in oynadığı karakter de kötülerden ama fazla kalıcı olmayacak sanırım.
Monica Micah'nın yardımıyla yeteneğini keşfetti.Mohinder onu şirkete götürmek için mi geldi acaba?
Niki'yi kısa bir an için de olsa tekrar güçlü görmek güzeldi.Keşke gücünü kontrol edebilseydi.O zaman tedaviye ihtiyacı olmazdı.
Matt'in babası gerçekten Molly'nin korktuğu kadar korkunçmuş.Bütün bu işler onun başının altından çıkıyor anlaşılan.
Peter aşk işlerine dalınca kimliğini unuttu ama geçmişi onun peşini kolay kolay bırakacağa benzemiyor.Neyse ki artık kaçmak yerine yüzleşmeye karar verdi.Sevgilisi de ona eşlik edecek sanırım bu yolculukta.
Hiro maceradan maceraya atılmaya devam ediyor.Birbirlerinden çok uzakta olsalar da Ando ile birlikteler.Ando da Hiro'nun maceralarına ortak oluyor.

gzd_gzd
10-12-07, 07:25
çok güzel bir bölümdü
Kristen Bell in diziye geleceği bölümü uzun süredir bekliyordum
sonunda dünkü bölümde geldi,elleriyle yıldırım oluşturabilme onun yeteneği sanırım,ve kötüye kullanıyor bu yeteneği,acaba telefonda görüştüğü kişi kimdi:icon_whis kötü karakterlerden biri olarak geldi sanırım o da

Monica ve Micah çok tatlıydı
Monica Micah sayesinde keşfedebildi yeteneğini

Matt in babası gerçekten çok korkunç birisiymiş,naptı ya öyle Nathanla Matt e,herşeyin sorumlusu o sanırım...

Şah-Rû
10-12-07, 09:40
Baba Parkman' a neden kabus adam dendiğini anladım sanırım. İnsanları kabuslarına hapsediyor sanki. Neyse ki Matt ve Nathan birbirini öldürmeden çıktılar bu zihin engelinden. Matt bunu aşacak yeteneğe sahip bence.
Niki, Jessica dan mı kurtulmaya çalışıyor? Kontrol altına almayı öğrense daha iyi olacaktı.
Peter nihayet tenezzül edip kutuyu açtı ama pek memnun olmadı beyimiz. Caitlin' in abisi rahmetli olduğuna göre Peter artık kim olduğunu araştırma zahmetine girer herhalde. Ayrıca şu elinden şimşek çakan hatun acayip tanıdık geldi ama kim olduğunu anımsayamıyorum.
Hiro neler karıştırıyor orada? Kendi tarihini yazmışken dönseydi keşke yoksa bugünü de karmakarışık edecek.
Bu Mohinder ' ın profesörlüğünden şüphe etmeye başladım. Gitti Molly' yi adamlara teslim etti resmen. Onlarda iyileştirip navigator olarak kullanırlar artık.

milomania
10-12-07, 15:43
Şu sezon bir türlü Petera anlam veremedim.Önce ben bu hayatımdan memnunum diye kim olduğunu öğrenmek istemedi.(Çok matahtı ya o hali)Şimdi kutudan çıkanları beğenmedi.Sen onları iyice araştırmazsan tabi bir işine yaramaz.Halbuki orda pasaport resim vs var.Onlardan birşey çıkmaması imkansız.Neyse sonunda kendine geldi de kaçmayacağım artık diye buyurdu.
Monicayı izlemeye bayıldım.Çok sevdim ben o karakteri.
Hiroyu da çok seviyorum.Ama ne zaman dönecek zamanımıza?Biraz baymaya başladı da.

SBR
10-12-07, 15:55
Güzel bir bölümdü diyebiliriz Matt nin babasıda onun gibi zihin okuyabiliyor ayrıca yaptığı zihin oyununuda gördük o yetenek Matt tede vardır büyük ihtimal ama daha farkında değil :img-wink: Bu bölümde en çok Nathan ı beğendim bölümde her sahnesi süperdi :happy0064 Niki yide gördük bu bölümde Mohinder in silaha alışmasında yardımcı oldu :)

Monica da Mİcah ın yardımı ile yeteneğini kesin olarak keşfetti ama bunun boyutu nasıl merak ediyorum açıkçası yani Nathan ı uçarken felan görse bunu yapabilir mi acaba ? :) Diğer yandan Peter da ayrı bir alem ama yavaş yavaş kendine gelecek sanırsam resimde geçen montreal olayı gerçekleşebilir :img-wink: Hiro da dolu dizgin devam ediyor bir sonra ki bölümde Prenses Hiro nun gücünü anlayacak sanırsam :img-wink:

Eskileri bir arada göremiyoruz yeni sezonda bir sonraki bölümde Sylar , Clare ve onun gereksiz aşkı geri gelecek :icon_whis Clare nin babası West in gelmesinden endişe ediyor 8.tabloyu gördü ölen kendisiydi Clare ile ilgili olarak merak ettiğim tek olay bu :img-yes: İyi yorumlar herkese .......

cagladirek
10-12-07, 17:23
Monica da Mİcah ın yardımı ile yeteneğini kesin olarak keşfetti ama bunun boyutu nasıl merak ediyorum açıkçası yani Nathan ı uçarken felan görse bunu yapabilir mi acaba ? :)

matt'in babasının yaptıklarını görünce şok oldum. nasıl bir güçtür bu dedim..nathan vurdukça matt'i etkiliyor.matt vurdukça nathan etkileniyor..artık ben durun diye bağırmaya başladım içimden.nasıl bir akıl oyunu yeteneği varsa harikaydı.
gerçekten oldukça başarılı bir bölümdü..
sezon içinde en çok beğendiğim bölümlerden biriydi.

monicaya gelince bence uçamaz çünkü micah dedi ya kas hareklerini taklit edebiliyorsun diye..bence uçmak bir kas hareketi olmadığı için uçamaz.:) ki bence uçarsa ellerinden elektirikte çıkar,ateşte.. bu seferde milo'nun pek büyük bi özelliği kalmaz gibi geliyor.

4ewerbrucas
10-12-07, 20:31
micah"ın kuzenininm yeteneğine hayranım ip atlarken çok komiklerdi:P matt"in babası nasıl birşey öyle ağzım açık kaldı resmen brirbirlerini nathan ve matt birbirlerini öldürüyorlardı nerdeyse:img-yes: hiro cnm ya kıza aşık oldu üzülüyorum ona da nasıl üzülüyor onlar birbirlerine baktıkça:icon_sorr dün gösterdikleri kız kim ya ne istiyor peter"dan???peter artık geri dönmeye karar verdi sonunda çizdiği tablo ne acaba onu da mrk ediyorum..kısaca izlediğim en iyi bölümdü bu sezon için tabi ki:img-yes:

TATANGA
16-12-07, 15:42
Ben Heroes dizisinin ilk sezonundada hayal kırıklığına uğramıştım 2 sezonda aynı mantıksal hatalar yapılıyor örneklemek gerekirse bu insanların genleri neden evrime uğruyor (belkide ben anlayamadım),adam yol ortasında uçuyor kimse görmüyor sadece şirket haberdar (bu şirket de ne işse kim finanse eder?nerdedir kimse bilmez) oda neden haberdar ise seçimlerin olacağı gün newyork da nükleer bomba patlayacaktır ama seçimi kazananlar dahil şirketten herkes o sırada newyork dadır çünkü onlar seçimi kazanmak derdindedirler ama bombadan haberleri varmıdır yokmudur belli değil
Ayrıca japon hero zamanda yolculuk edebilme yeteneğine sahip ama amerikalıların bizzat atom bombası attığı hiroşima ve nagazakiyi kurtarmak istemezde neden newyorku kurtarmak ister onu hele hiç anlamadım.

sudem
16-12-07, 18:33
Ben Heroes dizisinin ilk sezonundada hayal kırıklığına uğramıştım 2 sezonda aynı mantıksal hatalar yapılıyor örneklemek gerekirse bu insanların genleri neden evrime uğruyor (belkide ben anlayamadım),

Sonradan evrime uğramıyorlar. Bu onların genlerindeki farklılık yüzünden ortaya çıkıyor. Genetik hastalıkları düşünelim. Herkeste bu hastalıklar olmadığı gibi neden bazı insanlarda o genlerin olduğunu bilim bulamıyor. O kadar ilerleyemedik. Bu insanlar bu DNA sentezi sırasındaki bir farklılık yüzünden yetenek kazanmışlar.

...seçimlerin olacağı gün newyork da nükleer bomba patlayacaktır ama seçimi kazananlar dahil şirketten herkes o sırada newyork dadır çünkü onlar seçimi kazanmak derdindedirler ama bombadan haberleri varmıdır yokmudur belli değil

O gün zaten şehri terk ediyorlardı. En azından şirketin bize gösterdiği kişiler. Yani Petrelli ailesi. Ama Nathan, Peter'ın yanına gitmeye karar vermişti.

...Ayrıca japon hero zamanda yolculuk edebilme yeteneğine sahip ama amerikalıların bizzat atom bombası attığı hiroşima ve nagazakiyi kurtarmak istemezde neden newyorku kurtarmak ister onu hele hiç anlamadım.

Güzel diyorsun ama Hiro geçmişi değiştirmemek için uğraşıyorken bunu yapmaya kalkması biraz garip olurdu. Hiro ve Peter geleceği değiştirmeye çalıştılar hep. Zaten dizinin mantığı böyle başladı. Isaac'ın çizimiyle.

sprytus
17-12-07, 07:57
Hiro ve Peter zayen gelecekte meydana gelebilecek bir nükleer patlamanın önünü alabilmek için yapmış olduğu fedakarlıklar bile cümlelerle anlatılamaz...Niki'nin katılmış oldupu senarist grevleri de bayağı ilginç olmuş doğrusu!:img-yes:

sudem
17-12-07, 11:13
Ben Matt'in babasının yeteneğini anlamadım. Yalnız çok güçlü olduğu belli.

Peter'ı arayan kızın babasını merak ettim. Mohinder'ın peşinden ayrılmayan adamın kızı olabilir.

Mohinder gittikçe yakışıklı oluyor sanki. :img-blush

Peter iyi ki hafızasını kaybetti. Şimdi, eski halinden daha güçlü ve kendine güveniyor. Güçlerini de daha iyi kontrol ediyor.

Niki artık Jessica oldu galiba. Hiç iyi şeyler olmayacak bence. Jessica biraz daha iyi olur diye düşünmüştüm, daha doğrusu Niki ile aynı parelelde düşünür sanmıştım. Ama öyle değil gibi.

Sylar bütün çekiciliğini kullanarak Maya'yı etkiliyor. Maya kesin aşık oldu. Her dediğini yapar. Sonunda da Sylar'a yem olur gider. :img-cray:

neville
17-12-07, 12:01
maya ile alejandronun güçleri çok güzel hatta dizideki en orjinal güçlerden biri. alejandro güçlü değil ama bir çeşit panzehir kıvamında. dolayısıyla güzel bir ikili oluşturmuşlar. bir de japonca konuşmaları dinlemeyi pek sevmiyordum ama ispanyolca çok yakışmış diziye.

SBR
17-12-07, 12:34
maya ile alejandronun güçleri çok güzel hatta dizideki en orjinal güçlerden biri. alejandro güçlü değil ama bir çeşit panzehir kıvamında. dolayısıyla güzel bir ikili oluşturmuşlar. bir de japonca konuşmaları dinlemeyi pek sevmiyordum ama ispanyolca çok yakışmış diziye.

Sylar ikisininde yeteneği alıp bu iki gücü birleştirme uğraşında tabii :img-icecr Alejandro Sylar daki durumu fark etti ama gelde durumu Maya ya anlat anlatabilirsen :) Bu bölümde sevdiğim bütün karakterler bir aradaydı ne kadar az gözükmüş olsalarda :img-wink: Karakter bakımından son derece zengin bir bölümdü :img-icecr

Bütün dizileri etkileyen senarist grevi Heroes uda etkiledi ama bu durum cnbc-e ye yansıyacak mı yani Amerika yı yakalayacak mı yoksa yakalamadan tatile mi girecek bekleyip göreceğiz artık :img-wink: İyi yorumlar ...

Şah-Rû
17-12-07, 12:55
sudem, Mohinder gittikçe yakışıklı olduğu gibi gittikçe süzmeleşiyor bence. Ya adam dibine kadar battı işin içine bi de çekicem gidicem tavırları, sanki elini kolunu sallaya sallaya çıkabilecek oradan.
Peter eskiden de pasifti hâlâ pasif. Can çıkar huy çıkmaz dedikleri bu olsa gerek. Adam hafızayı resetledi ama huyu değişmedi. İlla ki biri yardım edecek yol gösterecek. Yoksa bişey yapamaz bu adam. Bizde umut ediyoruz kendine sahip çıkacakta, yeteneklerine hükmedecekte Sylar' ın hakkından gelecek diye. Peh.
Hiro kendi yazdığı tarihi bozdu. Şimdi ne olacak tarih tekrar mı değişecek? Kensei ayyaşı gitti beyaz sakalla antlaşma yaptı, onu ortadan kaldırması gerekirken.
Sylar Maya' yı kendine aşık etti, güçlerini alamasa bile oyuncak gibi kullanacak kızı. Alejandro gıcık kaptı bi kere, Sylar' a birşey yapmaya çalışabilir ya da daha büyük ihtimalle Sylar ona "bişeyler" yapabilir.
Niki' nin bakışlarını beğenmedim, Jessica mıydı o? Kim kimi ehlileştirdi merak ediyorum.
Ben Claire kızardım fazla sorumsuz diye ama bu West onu geçecek gibi. Çok patavatsız davranıyor, birileri görürse halimiz nice olur diye düşünmüyor. Pek sorumsuz bu gençlik. :img-wink:Claire' in başına iş açacak.
Mr. Bennet' ın eski dostı İvan ile konuşması bölümün en dişe dokunur kısmıydı bana kalırsa. Tablolara bakmaya çalıştım dikkatle ama pek bişey anlayamadım. Rahmetli İsaac sadece 8 (yoksa 9 muydu) tablo mu yapmış? Sonra başka biryerlerden başka tablolar çıkmasın. Bu haliyle yeterince karışık.

milomania
17-12-07, 16:28
Sylar o karizmatik ve yakışıklı haliyle:img-in_loMayayı avcuna aldı bile.Hep Mohinder çok saf diye düşünmüşümdür.Maya da inanılmaz saf.Hatta Mohinderle yarışır derecede.Bir de Peter tabi.En azından onlar yakışıklı öyle idare ediyorlar.:img-blushMayanın öyle bir durumu da yok.Saf olduğuyla kalıyor.

Claire o kadar sorumsuz nasıl olabilir.Kaçmış gitmişler hayatları tehlikede.Claire kızımız hala hava yapma peşinde.

Prenses sonunda Hiroya aşık olduğu için nasıl da sevinmiştim.Ama son dakkada Kensei pislik yaptı.O tablolarda da Kensei ve Hiro dövüşürken bir resim vardı.O karşılaşmayı iple çekiyorum.:happy0064

Peter hafızası kayıpken güçlerini daha iyi kullanıyor.Tuhaf iş.Şimdi o 4 aylık sürede company ile ilgili Adam diye biriyle bir işler karıştırdığını öğrendik.Artık Peterı daha baskın daha kendine güvenen bir şekilde görmek istiyorum.Gelecekteki Peter ne kadar müthişti geçen sezonda.Artık o güçlü adam haline gelsin.:img-wink:

gzd_gzd
17-12-07, 17:34
ben de Niki'nin artık Jessica olduğunu düşünüyorum
bakışları hiç hoşuma gitmedi çünkü:img-yes:
maya ve kardeşinin güçleri,özellikle maya nın gücü çok korkunç
o siyah gözlerle kaç kişiyi öldürdü ya :icon_whis
sylar da cazibesiyle:img-in_lo etkiledi maya yı,resmen avcunun içine aldı
maya aşık oldu sylar a,bilse bi başına gelicekleri...:icon_whis

tablolarda ne olduğunu çözemedim ben pek
şırıngalı biri vardı,sanırım niki(jessica) idi o :icon_whis kime vuracak o iğneyi acaba
molly e mi ki...

claire ve west in yaptıklarına inanamadım
çok sorumsuz davrandılar,claire kendini sıradan gibi göstermeye çalışırken
okulun en popüler kızı haline geldi birden..:icon_whis

-A k e L d a N-
17-12-07, 18:13
ben de Niki'nin artık Jessica olduğunu düşünüyorum
bakışları hiç hoşuma gitmedi çünkü:img-yes:
maya ve kardeşinin güçleri,özellikle maya nın gücü çok korkunç
o siyah gözlerle kaç kişiyi öldürdü ya :icon_whis
sylar da cazibesiyle:img-in_lo etkiledi maya yı,resmen avcunun içine aldı
maya aşık oldu sylar a,bilse bi başına gelicekleri...

tablolarda ne olduğunu çözemedim ben pek
şırıngalı biri vardı,sanırım niki(jessica) idi o :icon_whis kime vuracak o iğneyi acaba
molly e mi ki...

claire ve west in yaptıklarına inanamadım
çok sorumsuz davrandılar,claire kendini sıradan gibi göstermeye çalışırken
okulun en popüler kızı haline geldi birden..:icon_whis

Bende öyle düşünüyorum kesinlikle..Duruşu&dudaklarındaki hafif,tuhaf gülümseme de sanırım bunu destekliyor :img-wink:
Maya'nın yeteneği gerçekten kurtulmak için debelenilcek kadar var..İstemeden cinayet işliyor hemde iğrenç bir şekilde :img-pilot

Cazibe :img-hyste Vahşi cazibe diye buna denir herhalde..

Tabloları çok az gösterdiler..Ben de bi tane şırınga tutan eli gördüm..Mohinder vardı sanırım bir tanesinde de..Düzgünce göstermediler ki:icon_sorr
Mr.Bennet adama hiç acımadı..Bir an adamın teklifini kabul edicek diye düşünmüştüm çünkü bocaladı ama kabul etmedi :img-yes:

Claire'la West'in yaptıkları kötü bişeydi ama o kızında cezasını bulmasına sevinmedim değil..Ne korkunç bir yaratıktı o kız öyle..Kızlara işkence yapıyordu resmen :icon_sorr Oh olsun diyorum başka da bişey demiyorum:icon_whis

cagladirek
17-12-07, 18:15
claire ve west'i onaylamadım onaylamayı düşünmüyorum..(yine de büyük konuşmayayım.:))
peter'a bir deli cesareti geldi bence.bakalım bu gaz peter'a ne kadar yetecek..

mohinder'in monica'ya iğne yapacağına hiç inanmamıştım zaten..yapmazdı ve yapmadı..
sylar yine harikaydı bu bölüm..ne kadar sinir olsam da heroes'u heroes yapan en önemli karakterlerden biri.. maya resmen gözü kapalı gabriel'e tutuldu.. e tabi sylar uyanık ama bizim esas kız saf.:) abisi bir daha ki sefere elini uzattığında benim elimi bulamayacaksın dediğinde kızda bir üzülme tepkisi bile göremedim..sylar çoktan maya'yı etkiledi..
(nathan silkilip kendine gelme yolunda çok büyük adımlar attı..)

hiroya bir anlam veremedim bile bile nasıl böyle bir hataya düştü..aşk dedikleri ferman demez derlerdi de inanmazdım..:):)

cagladirek
17-12-07, 18:25
Tabloları çok az gösterdiler..Ben de bi tane şırınga tutan eli gördüm..Mohinder vardı sanırım bir tanesinde de..Düzgünce göstermediler ki:icon_sorr
Mr.Bennet adama hiç acımadı..Bir an adamın teklifini kabul edicek diye düşünmüştüm çünkü bocaladı ama kabul etmedi .

tablolarda mohinder ateş ediyordu..sonra bir tüp vardı..yanılmıyorsam o tüp hani yeteneklerini köreltsin diye.. kim için bilmiyorum..mohinderin burnu kırıktı sanki tabloda ya da ben o gözlüksüz halimle yanlış gördüm.:):icon_whis

mr.bennet'in ıvan'ı öldüreceğinden bir an bile şüphe duymadım..ne de olsa ıvan'ın öğrencisiymiş dimi ama.:img-wink::icon_whis

kaptan jack
17-12-07, 18:39
Maya ya gittikçe sinir olmaya başladım,kaptırdı kendini Sylar a ne dese yapıyor,iyi ki Alejandro da var yoksa Sylar öl dese ölecek,hoş Sylar o bakışlarına kim dayanabilir ki.............:img-blush

Mohinder ın gittikçe yakışılıklı oldugu kısmına katılmakla beraber,kendisinin gittikçe tehlikeye yaklaştıgınıda hissediyorum....Niki nin yoksa Jessica demeliydim bilmiyorum ama ben o bakışları hal ve hareketleri beğenmedim..

Mr Bennet in gittikçe eceline yaklaştıgını düşünüyorum....eski dostu Ivan yaptıgı konuşma etkileyiciydi.....bir ara Ivan nın teklifini kabul edicek sandım , Bennet düşündügümden akıllı çıktı o konuda......bu arada meşhur tablolarıda gördük pek birşer anlamadım açıkçası ayrıntılı göstermediler ama bir yerde sankim Niki yi şırınga ile gördüm hadi hayırlısı.....:icon_whis

Claire ve West in vıcık vıcık aşkı sinirimi bozmaya başladı....West in üzerinde ben uçabiliyorum gbi bir tabela görsem artık şaşırmam....:img-pilot

Peter ın yüzündeki o saf ifadeye artık sinir olmaya başladım...:icon_whis

Hiro ile prenses arasındaki gelişmeler çok hoşuma gitti,çok şirinlerdi bence...özellikle prensesin kiraz ağacı altındakinin Hiro oldugunu anlaması ve onu öpmesi çok hoştu.....Kensei ye gelirsek onun bir kahraman olacagına dair inancımı yitirmeye başladım,Hiro ile olan kapışmalarını merakla bekliyorum

nessa
17-12-07, 20:10
Heyecanlı bir bölümdü.Monica'nın başına kötü birşey gelecek diye korkmuştum.Neyse ki Mohinder doğru yolda hala.Umarım hep öyle kalır.Niki onu rahat bırakmayacak gibi görünüyor.Daha doğrusu Jessica...
Claire yine tehlikeli işler peşinde.Yakında fark edilecektir.Babası tabloları buldu ama bakalım gizemini çözebilecek mi?Isaac diziden çıktı ama hala etkisini hissettiriyor.
Peter kendisiyle yüzleşmek için bir adım attı nihayet.Bu kendini kaybetmişlik fazla uzun sürmesin.Kendine güvenen,kararlı bir Peter görmek istiyorum artık ben.Ne de olsa şu anda en güçlü kahraman o.Sylar tüm güçlerini kaybedince meydan ona kaldı.Ama Sylar'ın sessizliği uzun sürmez.Zamanı gelince Peter onun karşısına çıkabilmeli.
Hiro'ya üzülüyorum.Tarih yazacağım diye çile çekiyor adam.Yaeko'nun kalbini kazandı ama Kensei yanlış yolda ilerliyor sanırım.Hiro'yu rahat bırakmayacak anlaşılan.Ando da Hiro'dan haber alabilmek için deli gibi uğraşıyor.
Gelelim Sylar'a.Maya'ya yakınlaşmak için nasıl da uğraşıyor.Maya da saf kız.Hemen güveniverdi.Alejandro da olmasa onu koruyacak kimse kalmaz.Gerçi Sylar söz konusu olunca Alejandro'yu kim koruyacak bilinmez.Ona yaptığı konuşma tüylerimi ürpertti doğrusu.Alejandro bir an önce İngilizce öğrense iyi olacak.

sprytus
18-12-07, 07:36
Maya'nın saf ve güvenmeye namzet hale gelmiş bir kız olması bile Sylar'a bu kadar hemencecik bağlanmasını gerektirmezdi bence!Yayınlanan bölümler içerisinde her zaman en iyisi olabilecek bir final bölümü izlediğimizi de inkar edemeyiz hani...:img-yes:

TATANGA
18-12-07, 14:21
Arkadaşlara teşekkür ederim ;
dizinin bu haftaki bölümünü henüz seyretmese idim anlayacaktım ama bu bölüm beni tamamen dumura uğrattı uçma yeteneğine genç kız arkadaşınla beraber ponpon kızların başına tezgah kuruyorlar kimse bunu nasıl görmüyor?
Japon hiroda kahramanı kensei nin o anki manitasını sonrada karısı olacağını bildiği kızı öperken zaman çizgisi falan bırakmadı yıktı perdeyi eyledi viran
Ayrıca zaman mefhumu olmayan biri için geçmiş zaman gelecek zaman diye birşey olmaz diye düşünüyorum

sudem
18-12-07, 14:46
Demek sadece ben Peter'ın kendine güven duyduğunu düşünüyorum. :) Neyse olsun. :)

Arkadaşlara teşekkür ederim ;
dizinin bu haftaki bölümünü henüz seyretmese idim anlayacaktım ama bu bölüm beni tamamen dumura uğrattı uçma yeteneğine genç kız arkadaşınla beraber ponpon kızların başına tezgah kuruyorlar kimse bunu nasıl görmüyor?

Bir sürü şey söyleyebilirim. (Okul binasının etrafında çokça evde yok zaten. Hava karanlık, ortalıkta kimselerde görünmüyor. Biriin görüme olasılığı çok düşük.) Ama mesele ikna olmayı istemekle alakalı. Bu dizi fantastik bir dizi. Mantık aramak zor zaten. Sonuçta eğer West ile Claire böyle bir plan yapmasalardı, o zaman nerde kalırdı dizinin heyecanı. Belki biri görmüştür ama gördüğüne emin olamadığı için kimseye söylemeyecektir. Sürekli UFO gördüğünü iddia eden insanlara sahip bir ülkeden bahsediyoruz. :img-wink:

gzd_gzd
23-12-07, 22:05
bu sezonun en iyi heroes bölümlerinden biriydi heralde
izlerken çok heycanlandım,çok meraklandım ve son sahnede de büyük bi şok yaşadım
meğer ayyaş kensei Adam mış :icon_whis:icon_whis
herşeyi yapan o mu şimdi ya,yeteneği sayesinde o patlamada ölmeyeceğini az çok tahmin edebiliyordum da,taa 2007ye kadar gelebileceğini tahmin etmiyordum...
Hiro ya baya büyük bi intikam yemini etmişti,heralde bi şekilde Hiro yu da bulur Adam...
Matt kendinin bile şaşıracağı kadar büyük bi cesaret örneği gösterdi
babasını kendi kabusuna hapsetti,matt in babasının yaptıkları gerçekten korkunçtu
Matt le Molly arasında gerçek bi baba-kız ilişkisi var :img-blush Molly nin onu duyduğunu anlayınca nasıl da ağladı matt :img-in_lo ve Molly i kabustan çekip kurtarabildi
ama tek suçlu Matt in babası değil anlaşılan:icon_whis

bu arada 2008de herkesi öldürecek olan o virüs,Niki nin kanındaki virüs sanırım
dünya nüfusunun yüzde 93ü ölmüş ya,çok korkunçtu o sahneler,Niki ye bişey olmaz umarım ve kimseye bişey olmadan durdururlar virüsü....

mr.bennet in öldüğü görünen o tabloda,mr.bennetti vuran kişi Mohinder olcak galiba
ben de mohinder gibi kimin iyi kimin kötü olduğuna karar veremiyorum,mohinderin işi gerçekten çok zor :img-pilot

sudem
23-12-07, 22:06
Ben bir an önce Angelina Petrelli'nin yeteneğini öğrenmek istiyorum. Fragmandan bu hafta öğreneceğiz sandım ama yanıldım.

Bu arada Peter hakkında bütün övgü dolu sözlerini geri alıyorum. Bir başrol karakteri bu kadar mı ''saf'' ve ''dengesiz'' olur. Bıraktı kızı ya. Şimdi de duygularını kontrol edemediği için geleceğe gidemiyor. :hıh

Matt'in, babasını yenmesi güzel dolu. En azından bu dizide bir kişi sonunda hak ettiğini buldu. :happy0064

Isaac öldü gitti ama ben artık ondan biraz nefret etmeye başladım. :img-blushNostradamus gibi adam. Hiç iyi bir şey çizemez mi? Acaba diyorum, Isaac, bazı şeyleri resmettiği için mi bunlar oluyor? :icon_whis Her şey birebir gerçekleşiyor. Kapıları kıran Niki, burnu kırılan Mohinder ve artık silahı da var. Hiro ile Kensei de dövüştü. Bunun sonu nereye varacak merak ediyorum.

Hiro'nun Kensei'nin ''ölmüş'' olabileceğini nasıl düşündü anlamıyorum. Bunu son sahnede Kensei'yi gördüğüm için söylemiyorum. Kensei, bir bakıma ölümsüz. Bir sürü patlayıcı ölüm sebebi olamaz bence.

Son sahne en iyisiydi. :) Herkesin korktuğu kişinin Kensei olması yerinde olmuş. Ben Adam'ın ''kötü adam'' olduğunu sanmıyorum. Şirket virüsü bir şekilde herkse bulaştırma düşüncesinde ve Adam bunun önüne geçmek istiyor. Bunu da bütün yeteneklere sahip olan Peter'la beraber yapmak istemesi çok mantıklı. Zaten şirket bu yüzden Peter'ı takip etti. Bu yüzden onu istiyor. Büyük olasılık Ellen, Bob'un kızıdır.

Güzel bir replik;

Takezo Kensei: Peter, bu neydi böyle?
Peter: Beni tanıyor musun?
Takezo Kensei/Adam: Tabi ki seni tanıyorum. Ben, Adam. Beni hatırlamıyor musun? Sen ve ben tarihi değiştireceğiz.

Takezo Kensei’nin yeteneğinin bir özelliğini daha öğrendik. Yeteneği sayesinde Kensei hiç yaşlanmıyor. Bu süper bir durum. İşte aradığım yetenek :)

-A k e L d a N-
23-12-07, 22:24
Bende çok merak ediyorum Angelina Petrelli'nin yeteneğini ama aklıma birşey geldi..Peter ilk bölümlerde rüyalar görüyordu olacak şeylerle ilgili..
Nathan'la karısının kazasını rüyasında görmüştü mesela..Belki Angelina Petrelli'nin yeteneği budur..Küçücük bir ihtimalde olsa,olabilir..

Olan Caitlin'a oldu diyorum yalnızca..Kızın tek gühanı Peter'ı sevmek :icon_sorr Yazık oldu kanımca :icon_sorr

Hiro'nun bu kadar saf olabildiğine bende inanamıyorum..Nasıl oldu da ölümsüz olduğunu keşfettiği bir adamın öldüğüne inanabildi acaba?? :icon_sorr
Hiro belki de zamanında geleceğe dönseydi Kensei kötü olmazdı ozaman herşey olması gerektiği gibi olurdu..

Matt'in babasını alt etmesine ve Molly'nin sonunda uyanmasına çok çok sevindim..
Niki gerçekten düzelmiş,ben gülüşünden Jessica olduğunu düşünmüştüm..Ve bence böyle düşünmemiz için yaptılar bunu :img-yes: Düzelmesine sevindim..
Mohinder mı öldürcek acaba Mr.Bennet'ı..Tablolar bağlantılı..
Mohinder'ın elinde silah vardı bu gerçekleşmedi henüz..Bir de Mr.Bennet'ın ölümü..Diğer tabloları hatırlamıyorum :icon_sorr Bu ikisinin de bağlantılı olabileceği düşünülürse Mohinder kendisine emredileni yerine getirmiş olabilir :icon_sorr

Bob iyi mi kötü mü anlayamıyorum bir türlü..
West gerçeği öğrenince Claire'i dinlemedi bile,üzüldüm :icon_sorr

sprytus
24-12-07, 07:41
Mohinder'ın HRG'yi vuracağına emin olabilirsin arkadaşım!Caitlan'ın durumunu ise şöyle açıklayabilirim:Zamanda yolculuk yapıp bir şekilde 2008 yılına ışınlandıkları Peter'la birlikte New York'taki karantina görevlileri tarafından alıkonulan Caitlan bir daha görüntülere girmediğinden herhangi bir teoride bulunmak zorlaşıyor arkadaşlar!Bu yüzden muallakta kalan durumun realist açıklaması şimdilik askıda gibi gözüküyor...:img-yes:

Ceva
24-12-07, 11:22
Nihayet diziye hareket geldi. İlk sezon finali ve 2. sezonun ilk 6 bölümü eski tatta değillerdi işin aslı. Ama 7. bölüm olmuş bu olmuş hemde süper olmuş dedirtti.

Öncelikle hoş geldin Hiro diyorum. Bence gereğinden fazla kaldı orada. Tamam hikayenin gelişmesi, özellikle de bütün olayların başlangıcını görmemiz açısından orada kalması gerekiyordu ama 7 bölüm biraz fazla geldi.

Hiro’nun, ilk sezon boyunca Kensei nin kılıcını araması boşuna değilmiş. Hiro nun hep söylediği “Kensei nin büyük aşkı kılıç ustasının kızı Prenses Yaeko” ama hiç Kensei ve Prensesin büyük bir aşk yaşadıklarından bahsetmemişti. Sebebi de belli oldu. Sayesinde de dünya büyük bir belaya sahip oldu. Sahi Hiro, Kensei’nin bütün olanları gördüğü ana dönüp, olayların akışını yine değiştiremez miydi? ne de olsa olayların akışını değiştirmede üstüne yok.

Kensei nin gördüğümüz kadarıyla özelliği doku yenilenmesiydi. Buna yaşlanmamakta dahil midir? Yoksa o da bir şekilde zamanda yolculuk mu yaptı? Meşhur Kensei nin bütün derdinin aşk acısı olduğu öğrenmemiz de cabası bu bölümde. Tabi birde sözünün eri olduğu. Hiro’ya söylediği “nefes aldığım sürece sevdiklerini ve yanındakileri öldüreceğim” (ya da buna yakın birşey) sözünü boşuna söylememiş..mi acaba? (birde şirket işi var hepten karıştım) 400 yıl geçmiş olmasına rağmen intikam almaya mı geldi? Baba gitti. Sıra da kim var. Diğer heroeslar mı? iyide ne alaka.. İlk öldürmesi gereken kişi -tabi eğer Hiro’ya acı çektirmekse derdi- Ando olmalı değil mi?

Şirketle ilişkisi nedir? Şirketle alıp veremediği ne. -Şirketin başında Kensei olduğunu düşünmüştüm bu boş bir tahmin miydi?- Şirket önceleri onun amacına hizmet ediyordu da sonradan taraf mı değiştirdi? Şirketin başındakileri öldürmeye çalışmasının sebebi bu mu? Şirket aslında iyi bir amaca mı hizmet ediyor? Heroes'lar o sebeble mi orda toplanmaya başladı? Öyleyse şirket neden zamanında yakalamamış Kensei yi. Elinde bu kadar güçlü özelliklerle dolu insan varken. Ve özellikle Molly ellerindeyken. Peki Peter’dan istediği nedir? Şirkete karşı kullanmak mı?

Shanti, kas hareketleri kopya edebilen bayanın adı mıydı? Shanti virüs’ün asıl kaynağı o mu? Virüs kendini nasıl geliştirdi? Niki’nin kanıyla mı? Başka bir sebebi mi var?

Yine mi "save the cheerleader, save the world." yine mi Claire?

Isaac Mendez’ın daha önce çizdikleri yavaş yavaş gerçekleşirdi ama bu hafta neredeyse tablolardaki bütün sahneleri izledik. Yanlış hatırlamıyorsam burnu bantlı Mohinder’ın silahını ateşlediği ve Bennet’in ölümü gösteren tablo hariç. Bennet’ı, Mohinder mi vuracak?

Sylar’ı, ikinci sezonda gördüğüme sevindim ama bu da tıpkı Hiro’nun hikayesi gibi uzadıkça uzadı. Bir türlü gelemediler şu New York a. Süzme salak ödülünü Mohinder’den, gururla alan Maya nın gücü özellik falan değil bariz lanet. Hem her izlediğimde aklıma x files getirmesi de cabası (olsada izlesek)

Matt, nihayet hem kendi kabusundan -babasının evi terk etme sebebini kendinde araması- uyandı. Hem Molly i kurtardı. Yeteneğini geliştirmesi de yanına kar kaldı.

Mohinder’e ortak olarak gelenin Jesica olduğunu düşünmüştüm. Ama Niki imiş ve Jesica ya da hükmediyor gibi görünüyor. Bu iyiye işaret. Ama eğer shanti virüsü tahmin ettiğimiz gibiyse Micah tehlikede olmuyor mu?

Peter, ne zaman hatırlamaya başlayacak. İlk sezonun 20. bölümünde gelecekte gördüğümüz Peter ne zaman olacak? Ne zaman güçlerine hükmedebilecek? Ne zaman Sylar-Peter karşılaşmasını izleyeceğiz. Gerçi artık daha güçlü bir rakibi var ama benim aklım hala 20.bölümde 3-5 saniye gösterdikleri o sahnede kaldı. Sezon sonundaki yumruklarıyla syları döven Peter değil. Tam anlamıyla ikisinin karşılaşması gerek. İlk sezon gibi bizi oyalamasınlar.

Bölümün süprizi bölüm boyunca kim bu Adam diye sorduğumuz sorunun cevabını öğrendiğimiz sahneydi.

Bende Angela Petrelli'nin özelliğini merak ediyorum. Ama bir diğer merak ettiğim konu nasıl hala yaşadığı. Gerçi Bob da kurtuldu ama.

Birde şimdiye kadar bu özelliklerin bir şekilde genlerle ilgili olduğunu gördük. Peki West in uçmasının Nathan'la bir alakası olabilir mi? ya da Claire'nin, Kensei ile ilgisi.

Ne çok soru sormuşum:)

Şah-Rû
24-12-07, 11:27
Asıl tarihi Hiro yazıyor. Ne olduğunu bilmeden yıllarca yaşayacak bir ayyaşı efsane yaptığı yetmiyormuş gibi Yaeko' yu öperek ölümsüz bir düşman yarattı. Adam' ın Kensei çıkması büyük sürpriz oldu bence. Şimdi merak ettiğim acaba Adam hâlâ yüzyıllar öncesinin kinini içinde taşıyarak sadece nefretle mi hareket ediyor yoksa aradan geçen zamanda öfkesi dindi ya da başka zaman kırılmaları oldu da hayırlı bi iş mi yapıyor.
Şirketin amacı zaman içinde değişmiş sanki, o yüzden ayrılıklar kutuplaşmalar yaşanmış. Linderman daha bi ari ırk taraftarıydı. Bob yetenekleri köreltip farklılıkları ortadan kaldırmadan yana.
Mohinder süzmesi gider bu gazla Bennet' ı da vurur, virüsü de yayar. Tablolarda gösterdikleri bu durum herhalde. Ama anlamadığım rahmetli Isaac sadece bu resimleri mi yapmış? Şahsen tabloların daha farklı olmasını beklerdim. Bunlardan bişey anlaşılmıyor ki gerekli önlemler alınabilsin.
Caitlinde bedevi şansı varmış, kız gelecekte kaldı herhalde bu kadar olur yani. Peter hafızası yerindeyken de yeteneklerini doğru düzgün kullanamazdı şimdi de kullanamıyor, ne istikrarlı bi karakter.
Matt in babasını kendi kabusuna hapsetmesi iyi oldu. Molly ile aralarındaki sevgi gerçekten çok güzel. Geleceğin rahmetlisi Nathan, Matt, Niki ve Mohinder bi tarafta toplanmış oldular yine. Göründüğü kadarıyla önümüdeki hafta nasıl böyle dağıldıklarını öğrenecekmişiz.

beyza&gms
24-12-07, 11:30
West'le,Claire'nin uçtuğunu gören olmuş...Debdie'ye sinir olmuştum ama...:img-blush
Molly kurtuldu...Matt başardı...Babasını alt etti,güzeldi...:img-in_lo
Hiro'yla,prenses çok şekerlerdi...:img-icecr
Ayyaş Kensei Adam çıktı...:img-cool2Hiro'dan imtikamını almaz inşallah...:img-in_lo
Niki'yi bi an Jessica sandım...:img-in_loİğneyi kendine batırdı...:img-cool2
Niki'yi kurtarmak için Claire gerekli...:img-blush:img-blush
West Noah'ı gördü...Claire'i dinlemedi,kötü oldu gerçekten...:icon_whis
Caitlin kaldı tek başına...:sad53:
Peter'ın hafızası yerine geldi,hala tık yok...:)

rozi
24-12-07, 11:38
olamaz nasıl kaçırdım bu bölümü neler olmuş lütfen biri özet şeklinde anlatsın yada izleyebiliceğim bir link versin:img-cray:

hero geleceğemi döndü tek başına mı yoksa o kızıda mı aldı?:img-cray:

SBR
24-12-07, 12:14
Ben bu kahramanları çözemedim gitti valla önce Nathan Peter ın öldüğünü düşündü şimdide Hiro Adam ın öldüğünü sanıyor yahu bunlar ölümsüz değil mi yaw :icon_whis Neyse Matt tarafında ise güzel gelişmeler yaşandı daha önce babası yapıyorsa oğluda yapar mantığı ile bu zihin oyununu Matt inde yapabileceğini düşünmüştüm nitekim bu bölümde babasını kitledi helal olsun ne diyelim :happy0064 Molly ile olan sahnelerinde çok sıcak , samimi görüntüler vardı :img-wink:

Peter konusunda ise başa döndük yani ilk sezonda yeteneğini kullanmaya çalışan bir Peter vardı geçen bölümde olan Peter daha beterdi hem yeteneğini kullanmasını bilmiyor hemde hafızası kayıp ilk sezon Peter ının hafızası yerindeydi hiç olmazsa :) Kızımızda takıldı Peter ın peşine 2008 yılında kilitli kaldı Peter ise bağırmaktan başka bir şey yapamadı ne anladım ben bu işten :mad72:

Tablolar olacak bir şekilde bunu gördük her şey bir bir gerçekleşiyor Mohinder tablodaki silahıda aldı bu gidişle Bennet ı vuracak sanırsam :img-wink: West ise kendisine iz bırakan gözlüklü vatandaşın Clare in babası olduğunu görünce tavır yaptı aslında haklı bir yerde :img-wink: Benim açımdan güzel bir bölümdü ama artık Cnbc-e beni kesmiyor ABD yi yakalayacam :) İyi yorumlar .....

nessa
24-12-07, 12:26
Güzel bir bölümün ardından yorum yazmak keyifli olacak.Heyecanlı bir bölümdü.Gerçi her bölüm için böyle diyorum ama ne yapayım her bölüm birbirinden heyecanlı oluyor.Ama bu bölüm gerçekten güzeldi.
Öncelikle Molly'nin kurtulmasına sevindim.Matt'in babasını alt etmesi de iyi oldu.Yeteneğini geliştirmesi heyecan vericiydi.Acaba diğer kahramanlar da güçlerini geliştirebilirler mi?
Mohinder'i kendime çok yakın hissettim özellikle bu bölümde.Gerçektende kim iyi kim kötü anlayamıyorum artık.Onun işi de zor.Claire'in babasını onun mu vuracağını merak ediyorum bende.
Claire ve West'in aralarının bozulmasına üzüldüm ama uzun süreceğini sanmam.Mohinder Claire'e ulaşabilecek mi acaba?Sanırım 1.sezonki "Ponpon kızı kurtar dünyayı kurtar" sloganı bu sezon için söylendi.Virüsün yayılmasını Claire önleyebilirse dünyayı kurtarmış olur herhalde.
Niki'nin hastalanmasına üzüldüm.Umarım bu sezon bizi terketmez.Yeni karakterler eklenmesi güzel ama eski karakterlerin gitmesini istemiyorum ben.
Peter sonunda birşeyler hatırlayabildi nihayet.Umarım bu kalıcı olur.Zaten kararsızlık ve güvensizliği onu yeterince etkisiz hale getiriyor,bir de hafıza kaybı olmasın.Caitlin'i de göz göre göre kaybetti ya.
Ben de Ellen'in Bob'un kızı olduğunu düşünüyorum.Zaten gelecek bölümde geçen sezonla bu sezon arasında neler olduğunu gösterecekler.Ellen'in kim olduğunu ve D.L'in nasıl öldüğünü öğreneceğiz.
Bu bölümde Sylar'ı göremedik.Artık New York'a ulaşsınlar da neler olacağını görelim.Maya ve Alejandro'nun sonunu hiç iyi görmüyorum açıkçası.
Hiro nihayet döndü.Ando ile kavuşmalarına çok sevindim.Bu ikiliye bayılıyorum.Ama Yaeko'dan ayrılmasına üzüldüm.O da yetmezmiş gibi bir felaket getirdi birlikte.Adam yeni kötü adamımız.Bakalım kahramanların başına ne işler açacak.Evet onu hırslandıran Hiro'ya olan öfkesi oldu ama onun yapacaklarının sorumlusu olarak Hiro'nun gösterilmemesi gerektiğini düşünüyorum ben.Kensei'nin içinde gerçekten iyilik olsaydı kalbi kırılsa da bütün dünyayı yok edecek bir felakete dönüşmezdi diye düşünüyorum.

SBR
24-12-07, 16:40
West'le,Claire'nin uçtuğunu gören olmuş...Debdie'ye sinir olmuştum ama...
Molly kurtuldu...Matt başardı...Babasını alt etti,güzeldi...:img-in_lo
Hiro'yla,prenses çok şekerlerdi...:img-icecr
Ayyaş Kensei Adam çıktı...:img-cool2Hiro'dan imtikamını almaz inşallah..
Niki'yi bi an Jessica sandım...:img-in_loİğneyi kendine batırdı..
Niki'yi kurtarmak için Claire gerekli...:img-blush
West Noah'ı gördü...Claire'i dinlemedi,kötü oldu gerçekten...:icon_whis
Caitlin kaldı tek başına...:sad53:
Peter'ın hafızası yerine geldi,hala tık yok...:)

Bu bölümde en sevdiğim karakter Matt oldu zaten Molly ile aralarındaki bağ çok kuvvetli :img-wink: Hiro da bu bölümde hayal kırıklığına uğrattı beni Kensei / Adam ın ölebileceğini düşündü aşık olunca böyle oldu yoksa Hiro daha açık göz yahu :) O iğne batırma sahnesinide doğru düzgün göremedim zaten tekrar izleyecez artık :img-wink: Peter ın hafızası tam olarak geri gelmedi aslında sadece bazı şeyleri hatırladı ama yeteneklerini kullanamadı maalesef Caitlin kaldı 2008 de :sad53: İyi yorumlar ........

cagladirek
24-12-07, 16:50
güzel ve sürprizlerle dolu bir bölüm izledik..

matt en sonunda hem kendisini hemde babasını aştı ve molly'i kurtardı..

peter her zamanki gibi "yeteneksizliğini" konuşturdu..doğaldır diyorum hafıza kaybı var işin içinde diyorum ancak bir insan bu kadar mı "yüreksiz" olur!!

mohinder'in niki'ye söyledikleri şok etti beni.."iyileşme belirtisi yok!!" açıkçası aklım karıştı..geleceği gördük herkes telef olmuş durumda.. ve bu hastalık nasıl çözülür..noah'ın da kızını kolay kolay mohinder'e vereceğini hiç sanmıyorum ki böylelikle mr.bennet'in öldüğü sahneyi göreceğiz gibi geliyor..

clarie,west'i kaybetmenin acısıyla yersiz bir çıkış yaptı babasına karşı...bakalım hangi sonuçları göreceğiz bu olaydan sonra..

nathan'ın; nasıl bir insanı kaybedersiniz soruda çok saçmaydı.sonuçta sıradan bir insandan bahsetmiyoruz burda..(bob'a sormuştu)

son ve en büyük darbeyi yaratan şokuda adam'dan aldık..
hiro'ya yazık olmasının yanında peter sayesinde dünyaya karşı büyük bir kozu olmuş durumda..

bakalım gelecek bize ne gösterecek..

kaptan jack
24-12-07, 18:08
bu sezon izledigim en güzel bölümdü diyebilirim....

Hiro sonunda geçmişten döndü zaten geçmiş macerası çok fazla uzamıştı neredeyse tarihi baştan yazıyordu ve de Kensei gibi bir düşman edinmiş oldu...Kensei ile Hiro nun sahnesi oldukça etkileyiciydi...bu sahne sonrasında Hiro nun babasını Kensei yani Adam ın öldürdügüne emin oldum...ne demişti Hiro ya ;sahip oldugun herşeye zarar vericem.........:icon_whis

bu bölüm en sevdiğim karakter Matt oldu...Molly ile çok güçlü bir bağları var ve bu bölüm dolaylıda olsa Molly kızı yerine koymuş oldugunu gördük...babasını ile olan konuşması çok güzeldi ve sonunda onu alt edebilecek kadar güçlü oldgunu kanıtladı...bu arada bu Kabus Adan da bana pek bir ezik geldi,ben kendisini tanımadan önce Sylar kıvamı birşey zannediyordum.....

Nathan biricik kardeşinin yaşadığını ögrendi ve bide onun ilerde salgından ölecegini öğrendik...bu arada benim kafamda Nathan ile ilgili soru işaretleri var...Nathan aynada gördügü yanmış surat neyin nesi,kabusu olarakta onu görmüştü hatırlarsınız ve de mantıken Nathan nın havada Peter ile birlikteyken yanmış olması gerekmez miydi....sanırım bu soruların cevaplarnı haftaya ögrenecegiz...

Mohinder ın aslında böyle bir karasızlıga sürükleneceği belliydi...o silahı aldı ama ben Bennet ı vuracagını sanmıyorum belki denemek isteyecektir ama bence Bennet ı vuran başkası olacak....virüs konusu oldukça karmaşık olan Niki ye oldu.....virüsün şimdilik tek tedavi şansı Claire gibi görünüyor ama Claire den bu iş için yadım almak oldukça zor olucak en büyük engelde Bennet gibi görünüyor..........yalnız 2008 deki durum hiç hoş gözükmüyor nüfusun %98 ölmüş olması korkutucu....

Peter konusunda yorum yapmak istemiyorum bir insan bu kadar mı saf olur ya olan zavallı Caitlin ne oldu önce Peter sağolsun abisini kaybetti şimdide 2008 de kaldı...ayrıca Peter ve Nathan nın annelerini gerçekten hiç sevmiyorum bir işler çeviriyor o kadın henüz çözebilmiş degilim.....

mayıs
24-12-07, 20:48
Kensei geçmişten nasıl gelebildi hala anlamış değilim ya Hironun getirdiği kıyafetlere parçalanıp tekrardan birleşti o şekilde oldu ya da bence onun gücü sadece yeniden yapılanma değil Peter gibi bütün yeteneklere sahip olabiliyor Hironun yeteneğine sahip olup geldi yoksa mantıklı bir açıklaması yok zaten bu dizide hiç mantık yok ama neyse:)Ne kinmiş Sylar bile daha melek kalacak yanında sanırım.

sudem
24-12-07, 20:52
Kensei geçmişten nasıl gelebildi hala anlamış değilim ya..

Kensei/Adam'ın yeteneğinin avantajlarınan biri de yaşlanmaması. Bu yüzden bu kadar yıl sonra bile aynı yaşta.

4ewerbrucas
24-12-07, 20:56
dün süperötesi bir bölüm izledik....hironun dönmesine sevindim ama hemen babasının öldüğünü öğrendi:sad53: niki için üzüldüm iyileşme belirtisi yokmuş...matt süperdi babasında olan güç onda da varmış ve dün çok güzel kullandı bu yeteneği dediğinzi gibi hem kendini hem molly"i kurtardı...gelelim peter"e,söylücek bir yorumum yok dizinin ana kahramanı oldu..hastalık nasıl yayılmış mrk ediyorum...ama herkesin peter"den yardım istemesi ilginç başka biri yok mu ya:P geçen sezonda claire kurtarmıştı sylar elinden peter olmasa ne yapar bu heraos:P şaka bir yana güzel bir bölümdü..son sahnede adam"ın çıkması ağzım açık kaldı resmen kim olduğunu görünce:img-yes: haftaya olan bölümüde mrk ediyorum patlamadan sonra neler olmuş acaba:img-yes:

badger
25-12-07, 17:57
Kensei/Adam'ın yeteneğinin avantajlarınan biri de yaşlanmaması. Bu yüzden bu kadar yıl sonra bile aynı yaşta.

Evet...Kensei-Adam'ın yaşlanmama durumu var..Yani Claire ile aynı durumda...Adam ve Claire bu virüse karşı kanlarıyla bir antikor oluşturma çabalarında katkıları olabilir...Adamı ele geçirmeleri zor ancak...Adam'ın vücuttaki bu yaşlanmama genleri daha evrimleşmiş olabilir...Claire daha genç olduğundan belki işe ilk etapta yaramayabilir..Ama iki şirket düşmanından bunu nasıl elde edecekler bilmiyorum...Şu anda hafızası kayıp Peter ı da yanına çekeceğini düşündüğüm Adam, bir işler çevirebilir...Çünkü aralarındaki en kurnaz eleman o!...Ehh ne de olsa yüzyılların tecrübesi mevcut, bir de "şirket"in kurucusu o...Bakalım Adam'ın master planını merak ettim...Adam, salt Hiro dan intikam mı alıyor yoksa daha başka hesapları mı var?:img-cool2

gzd_gzd
26-12-07, 08:59
Shanti, kas hareketleri kopya edebilen bayanın adı mıydı? Shanti virüs’ün asıl kaynağı o mu? Virüs kendini nasıl geliştirdi? Niki’nin kanıyla mı? Başka bir sebebi mi var?

Birde şimdiye kadar bu özelliklerin bir şekilde genlerle ilgili olduğunu gördük. Peki West in uçmasının Nathan'la bir alakası olabilir mi? ya da Claire'nin, Kensei ile ilgisi.

Ne çok soru sormuşum:)

Kas hareketlerini kopyalayabilen Monica,Micah'ın kuzeni
Shanti Dr. Suresh'in kızı yani Mohinder'in ölen ablası:img-yes:

Nathanla West in,Claire le Kensei nin aynı özelliğe sahip olma nedenlerini ben de merak ediyorum,bu özelliklerin genetik olduğunu biliyorduk zaten,Matt le babası da aynı yeteneğe sahip mesela,ama görünürde ne Nathan la West arasında,ne de Claire le Kensei arasında bir bağlantı yok....baya karışık bi durum yani:icon_whis

Şah-Rû
26-12-07, 10:16
Sevgili gzd_gzd ben de diyorum ki aralarında pekala bağlantı olabilir. Kensei yani Adam en azından 400 küsur yaşında olduğuna göre belki de Nathan' ın büyük dedesidir. Ya da Hero lardan birinin atası olabilir. Bu kadar yüzyıl içerisinde evlendiyse -ki bu durumda birden çok evlilik yapabilir- bugünkü Herolar dan bazıları onun genlerini taşıyor olabilirler. Benim asıl merak ettiğim şu anda bilinen en eski Hero Kensei olduğuna göre o bu yeteneği nerden kapmış? Ve o çağlarda onun gibi başkaları da var mıydı? Varsa onlara ne oldu ve Kensei/Adam bu şirketi ne amaçla kurdu?

Ceva
26-12-07, 11:35
Kas hareketlerini kopyalayabilen Monica,Micah'ın kuzeni
Shanti Dr. Suresh'in kızı yani Mohinder'in ölen ablası:img-yes:

Nathanla West in,Claire le Kensei nin aynı özelliğe sahip olma nedenlerini ben de merak ediyorum,bu özelliklerin genetik olduğunu biliyorduk zaten,Matt le babası da aynı yeteneğe sahip mesela,ama görünürde ne Nathan la West arasında,ne de Claire le Kensei arasında bir bağlantı yok....baya karışık bi durum yani:icon_whis

gzd_gzd bilgi için teşekkür ederim. Benim niye aklımda öyle kalmış acep:icon_whis

Bob'un dediğine göre patlamadan sonra Peter onların yanındaymış. Peter'ı nasıl bulmuşlar? O zamanda hafıza kaybı var mıymış yoksa bu da şirketin mahareti mi? Ya da Adam'ın?

Gelecek bölüm fragmanına göre bunların cevaplarını bu hafta göreceğiz.

sudem
26-12-07, 13:02

Bu yetenekler ''gen aktarımındaki farklılık'' yüzünden olduğu için ''tek'' olmak zorunda değiller. Hemofili, yapışık parmak, Down Sendromu gibi farklılıklar da gen aktarımıyla alakalı ve tek değiller. Bu da aynı durum. Aynı yeteneğe sahip olmak akraba olmayı gerektirmez.

...Benim asıl merak ettiğim şu anda bilinen en eski Hero Kensei olduğuna göre o bu yeteneği nerden kapmış? Ve o çağlarda onun gibi başkaları da var mıydı? Varsa onlara ne oldu ve Kensei/Adam bu şirketi ne amaçla kurdu?

Senin de söylediğin gibi ''bilinen'' ilk hero, Kensei ama başkaları da vardır en eskiden ama anlaşılmamıştır. Hastalıklar gibi.

Bir de bunun cevabını kimse veremez herhalde. ''Genler'' hakkında fazla ileri gidemiyoruz.

UDB
29-12-07, 13:53
Adam ve Kensei aynı insan mı ben orda koptum ??Yani Adam'ın Kensei çıkması beni şok etti hala etkisindeyim :D Ayrıca Kensei ilk hero'ysa Prenses'le evlenemediğinede göre nasıl çocukları olucak ve nesli nasıl şimdiki zamana kadar gelicek?Hepsinin yok olması lazım...Biraz mantıksız gibi geldi bana...

cagladirek
31-12-07, 00:01
karışık bir bölümdü..ve uzun bir bölmdü..(geçen zamanlar bakımından) aklımızdaki soruların çoğunu cevaplayan bir bölüm oldu bu.yani uzun süredir beklenen bölüm..

özellikle nathan konusunda senaristlerin yazdığı kısım beni oldukça tatmin etti..
ancak yinede bir sürü soru işareti akıllarda kaldı..
mesela bayan petrellinin ne gücü var? sanki bu bölümde bazı sinyaller verildi ama ben yinede çözemedim..çözen varsa beri gelsin lütfen..:img-yes::img-wink:

ayrıca mohinder'in seslendirdiği cümlelerde çok güzeldi..
bölümün petrelli ailesinin üzerinde yoğunlaşması açıkçası memnun etti beni..
uzun süredir beklediğim bir şeydi..

ve diziyi izlerkende claire'nin çıkmayacağı konusunda bir rahatlık vardı içimde..nedense oldukça hızlı bir şekilde soğudum kendisinden..belki de bulunduğu sorumsuzca davranışlarla ilgilidir diyip geçiyorum bu konuyu.:)

d.l'in ölümüde üzücüymüş hani..zaten ben anlam verememiştim 5 ya da daha fazla kurşun yiyen matt ölmedi gitti d.l. öldü diye ama demekki böyle ölüyormuş...:)

peter'ın en sonunda kendine gelmesi iyi oldu..umarım mantıklı kararlar almaya başlar.

dediğim gibi bir çok sorumuza cevap bulduk ve yeni sorularla da karşılaştık bu bölümle..

bir daha ki bölümde adam'ın nasıl dünyayı kurtaracağını görmek amacıyla...:img-wink:bye

elfkartal
31-12-07, 09:15
dünkü bölüm çok güzeldi. özellikle Adam'ın olduğu sahnelere bayıldım. takezo'yu sevmiyordum Adam olarak daha iyi oldu böyle. sylardan sonra çok sıkılmıştım sonunda david anders gibi bir oyuncuyu görmek onu izlemek zevkli olacak. mümkünse yeni kötümüz Adam olsun sylar dönemi geride kalsın:) tabii benim düşüncem

stm
31-12-07, 10:22
evet dünkü bölümde adam'ı kensei'ye tercih ederdim... amma ben nasılda dua etmştm o patlamada kensei'nin ölmüş olmasını. sonra peter deyince '400 yıllık bir adama göre gençsin' şaşırdım kaldım... umarım peter hem mantıklı kararlar verir hemde adam'ın aklına fazla uymaz!!

Smallville18
31-12-07, 10:49
peterin hafızası silinmiş olsada ufak bir hatıra kırıntısı sayesinde tüm hafızasını yeniliyebilmesi iyileşme yeteneği açısından şaşırtıcı birşey:D
bu bölümde bir şeyi farkettim:D
shanti virüsü yeteneklerin kaybolmasına ve bir süre sonrada ölüme yol açıyor.
peter ve haitili koşuşturmacası peterin yeteneklerini kullanabilmesi açısından kötüydü anlaşılan haitilinin gücü uzun bir mesafede etkili:D peter o arada uçabilirdi ya da görünmez olur ama hiç birini yapamadı.bence haitilinin kanı ile yeneklerin tamamen kaybolması sağlanabilir.
ama senaristler bu kısmı atlamış ya da işlerine gelmemiş:D
x-men 3 tede bir çocuk vardı kanından ilaç yapılmış ve yetenekleri ortadan kaldırıyordu.

Şah-Rû
31-12-07, 12:13
Özellikle merak ettiğim bir bölümdü ama ancak son 10 dakikasını izleyebildim.
Nathan o halde olduğuna göre Peter gerçekten patlamış. Ve Nathan Adam' ın kanıyla iyileşmiş. Ama Adam bugüne kadar nasıl gelmiş ve amacı hâlâ Hiro dan intikam almak mı yoksa başka bi derdi mi var bilemiyorum.
DL, Linderman' dan kurtulup bi barda mı niyazi olmuş yani. Boş bulunduğu anlarda yeteneğini kullanamıyordu değil mi? Yine de yazık olmuş bence.
Bennet lar zati tası tarağı toplayıp kaçmışlar o belliydi. Yine de başka bi olay oldu mu arada merak ediyorum.
Angela Petrelli' nin yeteneği de merak ettiklerim arasında.

stm
31-12-07, 12:20
Nathan o halde olduğuna göre Peter gerçekten patlamış. Ve Nathan Adam' ın kanıyla iyileşmiş. Ama Adam bugüne kadar nasıl gelmiş ve amacı hâlâ Hiro dan intikam almak mı yoksa başka bi derdi mi var bilemiyorum.
DL, Linderman' dan kurtulup bi barda mı niyazi olmuş yani. Boş bulunduğu anlarda yeteneğini kullanamıyordu değil mi? Yine de yazık olmuş bence.
Bennet lar zati tası tarağı toplayıp kaçmışlar o belliydi. Yine de başka bi olay oldu mu arada merak ediyorum.

yok cnm Adam'ın yni Kensei'nn bi özelliği vr, Claire'e benzio,vücudu kendi kendini iyileştirebiliyor!Bu yüzden kendi yorumumda yazdığım gibi Peter'a herşeyi anlatmış olmalı ki Peter ona '400 yıllık bi adama göre gençsin' diyor...

SBR
31-12-07, 12:22

Tabii Adam neden Peter a daha doğrusu Nathan a yardım etti bence cevabı çok açık bir şekilde Peter ı kullandı yoksa Adam tek başına nasıl çıkacaktı ordan zaten 30 yıl çıkamamış :) Maalesef Peter o anda bunları pek düşünmedi Adam Dünyayı kurtarma ayağına girdi Peter ın kanına neler yapmak istediğini tahmin etmek zor olmasa gerek :img-wink: Bana göre şuana kadar yayınlanan en iyi bölümlerden biriydi dünkü bölüm :img-icecr Herkese iyi yorumlar .

ahesti
31-12-07, 12:47
bu 2008 deki virüs mayadanmı kaynaklanıyor yoksa shantının kanından yapılan ılactanmı eger mayanın abısı olurse kız zaten hafıf catlak ıyıce krıze gırer bu da tum amerkayı etkıler bı ara turk kahramanında katılacagını yazmıssınz kım o ve ne gucu var

nessa
31-12-07, 12:58
Yine güzel bir bölümdü.Yorumlarınızı dikkatle okudum.Genelde aynı şeyleri düşünüyoruz.Geçen sezonla bu sezon arasındaki boşluğu doldurmaları iyi oldu.Şimdi daha anlamlı olaylar.
Özellikle D.L'in nasıl öldüğünü merak ediyordum.Çok trajikti,üzüldüm.Niki istemeden de olsa buna sebep oldu.Onun için de zor bir durum.D.L'i özleyeceğiz.
Petrelli ailesi ön plandaydı daha çok.Zaten onlarla ilgili belirsizlikler vardı.Patlama sahnesi güzeldi.Nathan ve Peter'ın bağlılığı beni çok duygulandırdı.İkisi de birbirini bırakmak istemedi.Nathan'ın neden eşinden ayrıldığı ve çocuklarını görmesine izin verilmediği de anlaşıldı.Yine Angela Petrelli'nin marifeti.Heidi'ye olmadık şeyler söyledi.Nasıl bir kadın bu ya.Hadi başkalarını umursamıyor diyelim ama insan kendi çocuklarına da zarar verir mi.Başkalarını ikna etme yeteneği olabilir Bayan Petrelli'de.Tıpkı Eden'daki gibi.
Ellen tahmin ettiğimiz gibi Bob