Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 7)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
Ya Myslide sende ne repgözmüşsün :D:D:D
Valla ben Çetin'i sevdim. kermit gibi donuk değil. hem adamın bi işi var ne güzel.
Canımın içi şeyda yolalrsın demek. Valla bana uyar zaten ben Şeydayı da severim. hatta bi ara Ankaraya seti basmaya gideceklerdi bende Şeydayı kaçırıcaktım :D:D
Myslide. Çetin için bi çok tahmin var. Ama en oluru Dila'nın babası ihtimali. Ynai ortağım dedi ki. Yılalr önce çetin Kermiti de aynı şekilde tuzağa düşürmüş ve hatta daha ileri gidip onu hamile bırakmış olabilir.
Yok ama çetin çok namuslu bir işadamı.Öyle ki kızı kendisi soymadı,üstüne örtü örttü,açıp bakmadı bile.:)Kızı da yine o temizlikçi hanım giydirdi.Nerede o eski kötü adamlar.:icon_whisŞimdilerde kötü adamlar bile değişmiş.
Yok ama çetin çok namuslu bir işadamı.Öyle ki kızı kendisi soymadı,üstüne örtü örttü,açıp bakmadı bile.:)Kızı da yine o temizlikçi hanım giydirdi.Nerede o eski kötü adamlar.:icon_whisŞimdilerde kötü adamlar bile değişmiş.
:img-hyste:img-hyste
cansucum alemsin..bir bakayım beh de neler oluyor dedim..bunu gördüm..
bu sezon hiç izlemedim gerçi..
ama bir göz atsam iyi olacak sanırımm:)
Ya Myslide sende ne repgözmüşsün :D:D:D
Valla ben Çetin'i sevdim. kermit gibi donuk değil. hem adamın bi işi var ne güzel.
Canımın içi şeyda yolalrsın demek. Valla bana uyar zaten ben Şeydayı da severim. hatta bi ara Ankaraya seti basmaya gideceklerdi bende Şeydayı kaçırıcaktım :D:D
aaa evet o gönüllü sen çıkmıştın
Helal olsun sana kardeşim o riski o zamanlardan göze almıştın ya bravo :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Myslide çtin için iltifat yapmadık ama adam donuk değil en azından rep verirdimde valla kalmadı daha güzel konularda vericek olduğumu belirtmiştim ztn(:
Tavuskuşu süpersin yaa nerde o eski kötü adamlar dimi(:
Arkadaşlar olmayan birşeyden bile neler çıkarabiliyoruz en olmayacak şeyleri çıkarmayı öğretti beh bize hele biz ortağımla bir bağlamışız olayları çetin herkezin birşeyi oldu aman senaristler bizim gibi yapmasın valla saçmalamada üstlerine geçtik diyebilirim:D:D
Myslide çtin için iltifat yapmadık ama adam donuk değil en azından rep verirdimde valla kalmadı daha güzel konularda vericek olduğumu belirtmiştim ztn(:
Tavuskuşu süpersin yaa nerde o eski kötü adamlar dimi(:
Arkadaşlar olmayan birşeyden bile neler çıkarabiliyoruz en olmayacak şeyleri çıkarmayı öğretti beh bize hele biz ortağımla bir bağlamışız olayları çetin herkezin birşeyi oldu aman senaristler bizim gibi yapmasın valla saçmalamada üstlerine geçtik diyebilirim:D:D
Merak etmeyin arkadaşlar muhtemelen Çetin bir şekilde BEH ailesinin bir yerine iliştirilir bu yoğun ilgiden sonra.
aaa evet o gönüllü sen çıkmıştın
Helal olsun sana kardeşim o riski o zamanlardan göze almıştın ya bravo :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Evet o zaman gönüllü olmuştum. şeydaya refakat edicekrim. Renkli bi akrakter yaa Ne bileyim güzle sohbet ederiz biz onunla dedikodu yaparız falan. :happy0064:happy0064
Evet yaa valla ortağım senaristlerin bizim yazdığımız gibi yazacakalrını sanmam.
Evet o zaman gönüllü olmuştum. şeydaya refakat edicekrim. Renkli bi akrakter yaa Ne bileyim güzle sohbet ederiz biz onunla dedikodu yaparız falan. :happy0064:happy0064
Evet yaa valla ortağım senaristlerin bizim yazdığımız gibi yazacakalrını sanmam.
Şeyda'nın sohbetini çekmek için Pembe kadar saf ve temiz yürekli olmak lazım...
Neyse Şeyda sana ağlarmış, ben Misket'e şunu şunu yaptım canımın içi diye:img-hyste:img-hyste:img-hyste
nisan.yagmuru 16-09-07, 20:13 Çetin en iyisi Safa'nın askerlik arkadaşı olsun:)Bu şekilde Neva'yada şantaj yapmamış olur.Bakarsınız tövbeye gelir ve ilerde Şeydayla evlenir:):)
Çetin en iyisi Safa'nın askerlik arkadaşı olsun:)Bu şekilde Neva'yada şantaj yapmamış olur.Bakarsınız tövbeye gelir ve ilerde Şeydayla evlenir:):)
Bu senaryo daha makul gibi her ne kadar BEH senaristleri makul olamayanları yazsa da...
Arkadaşalr ortağımla düşündük te herkes Çetin içinbişey yazmış bizde olasılıkları birleştirdik
Çapkınlıklarıyla meşhur Şadan'ın gayr-ı meşru oğlu olabilir.
Bu durumda Çetin
Neva, Rüya ve Mert'in abisi olabilir.
Yada
Rikkatin eski öğrencisi
aynı zamanda
Rüzgarın sınıf arkadaşı
Keriman'ın ırzına geçen adam
ve yine aynı zamanda
Dilanın babası
Safanın asker arkadaşı
Şeydanın eski sevgilisi
Şeyda'nın sohbetini çekmek için Pembe kadar saf ve temiz yürekli olmak lazım...
Neyse Şeyda sana ağlarmış, ben Misket'e şunu şunu yaptım canımın içi diye:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ayy düşünemiyorum bile. :D:D Biz şeydayla kanka olup güzellik salonuna falan gidermişiz. :img-hyste:img-hyste
Arkadaşalr ortağımla düşündük te herkes Çetin içinbişey yazmış bizde olasılıkları birleştirdik
Çapkınlıklarıyla meşhur Şadan'ın gayr-ı meşru oğlu olabilir.
Bu durumda Çetin
Neva, Rüya ve Mert'in abisi olabilir.
Yada
Rikkatin eski öğrencisi
aynı zamanda
Rüzgarın sınıf arkadaşı
Keriman'ın ırzına geçen adam
ve yine aynı zamanda
Dilanın babası
Safanın asker arkadaşı
Şeydanın eski sevgilisi
Rikkat'in eski öğrencisi ve Şadan'ın kaçamak aşkının meyvası dışındaki seçenekler BEH'in akıldışı senaryoları için uygun:img-wink:
Olmaz olmaz demeyin olmaz olmaz burası BEH dünyası
nisan.yagmuru 16-09-07, 20:23 Çetin'in yaşı var Rüzgarla yaşıt gibi durmuyo pek:)
Hem Rikkat de okadar yaşlı deil canım:img-wink:
Kermitinde ırzına geçmemiştir de belkim ortak kararlarıdır:img-in_lo
pinarsayü85 16-09-07, 20:25 bu sene,forumumuzun favori kişisi çetin olacak galiba:icon_whis
ne dersiniz arkadaşlar:img-polic
Valla oldu bile pıanr. Ben sevdim çetin'i şaka bi ayna gerçekten çok iyi oynuyo.
nisan.yagmuru 16-09-07, 20:28 bu sene,forumumuzun favori kişisi çetin olacak galiba:icon_whis
Nolabilir:)Çok sıcak birine benziyo,gülümsemesi falan..Hem çok da iyi rol yapıyo.:çok da hoş bişi:)Allah sahibine bağışlasın:)
bu sene,forumumuzun favori kişisi çetin olacak galiba:icon_whis
Aman ağzından yel alsın Pınar, Bak ne güzel namuslu temiz kardeşiniz Safa var. :good: Bırakın şu Çetin'i Ankara yatıda gidip seti gerçekten basacağım. :img-polic:img-polic
Tamam Ben Çetin ilede kanka olurum. Siz seti basın :D:D:D
Şeyda ben ve Çetin. Nasıl oluruz acaba? :D:D
Tamam Ben Çetin ilede kanka olurum. Siz seti basın :D:D:D
Şeyda ben ve Çetin. Nasıl oluruz acaba? :D:D
Ne olacak Muhteşem Üçlü olurdunuz herhalde :img-yes::img-yes::img-yes:
Canımın içi değil Canımın içleri olurdunuz herhalde :happy0064
pinarsayü85 16-09-07, 20:33 Aman ağzından yel alsın Pınar, Bak ne güzel namuslu temiz kardeşiniz Safa var. :good: Bırakın şu Çetin'i Ankara yatıda gidip seti gerçekten basacağım. :img-polic:img-polic
safa yı çok severim,hatta en sevdiğim karakterler diyebilirim..:img-yes:
yani popülarite bakımından dediydim,ona bakarsan şeydanın da adı çok geçiyor....
not:safayı inşalla maphus damlarına,meyhanelere falan düşürmezler..
yoksa ağız ve çene yapınız,ömrü billah bir daha olası bir gülme eylemine katılamaz arkadaşlar söylüyeyim....:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Valla çetin forumda favori olur mu bilmemde iyi eğlendik üstünden :D
NOT: Ortağım 3ünüzü bi arada düşünemiyorum :happy0064
safa yı çok severim,hatta en sevdiğim karakterler diyebilirim..:img-yes:
yani popülarite bakımından dediydim,ona bakarsan şeydanın da adı çok geçiyor....
not:safayı inşalla maphus damlarına,meyhanelere falan düşürmezler..
yoksa ağız ve çene yapınız,ömrü billah bir daha olası bir gülme eylemine katılımaz arkadaşlar söylüyeyişm....:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Haklsının valla pınar. Yüzümüzü güldüren tek karakter diyebiliriz onun için. Umarım öyle bişey olmaz.
Myslide koptum ya Canımın içleri demek. Valla İkiside özünde çok renkli en azından karakterleri belli. Değişmiyo. :img-wink:
Madem gıcık Çetin bu kadar popüler o zaman geçen seneki kuaför salonunun yerini Neva'nın sahneye çıktığı Bar alacak gibi...
Düşünsenize bütün BEH orada... Özelikle Canımın içi Şeyda, Misket ve Rüzgar..
Haklsının valla pınar. Yüzümüzü güldüren tek karakter diyebiliriz onun için. Umarım öyle bişey olmaz.
Myslide koptum ya Canımın içleri demek. Valla İkiside özünde çok renkli en azından karakterleri belli. Değişmiyo. :img-wink:
Şaka maka Şeyda'ya benim de kanım ısındı Misket'e nazaran ama ne Şeyda gibi ne Misket gibi kız arkadaşım olsun. Benim ki biraz Pembe ve Sally karışımı olmalı :good:
Madem gıcık Çetin bu kadar popüler o zaman geçen seneki kuaför salonunun yerini Neva'nın sahneye çıktığı Bar alacak gibi...
Düşünsenize bütün BEH orada... Özelikle Canımın içi Şeyda, Misket ve Rüzgar..
Ya aslında orda eğlence çıkabilir müzik filanda var en azından:D:D Böyle ucundan kıyısından kurtulsa hikayede müzikli bi yere gitseler eğlenmeye cidden ailecek şöyle fasıllar filan pee bende iyi atıyorum gece gece olmayacak şeyler walla:D Uçuşa geçtim:img-pilot
Ya aslında orda eğlence çıkabilir müzik filanda var en azından:D:D Böyle ucundan kıyısından kurtulsa hikayede müzikli bi yere gitseler eğlenmeye cidden ailecek şöyle fasıllar filan pee bende iyi atıyorum gece gece olmayacak şeyler walla:D Uçuşa geçtim:img-pilot
Valla benim asli görevim uçuş ama bu forumda daha fazla uçuyorum ya neyse
Arkadaşlar benim mesai doldu. Ben ufak ufak kaçıyorum...
Hepinize iyi geceler... İyi sohbetler...byebyebye
Bu gece herkes uçuşta zaten ortağım hele biz :D:D
Aslında olur yani Güzellik salonundan daha eğlenceli bar. Rüzgar orayada bölme yapar hemen :D:D
Bütün aile toplaşır falan. çetin de ailedne olur. Oooh ne güzle valla.
Ya myslide ben şeydayı en başından beri seviyorum. Ne bileyim bana ne yapprsa aypsın sempatik geliyo. tabi öyle bi kız arkadaşım olsun istemem. Ama Miskettens eonun gibi olmasını trercih ederim. Ben Melekleri pek sevmemde :D:D Şaka bi ayna Misket kararsız, tutarsız.:img-wink:
pinarsayü85 16-09-07, 20:44 Şaka maka Şeyda'ya benim de kanım ısındı Misket'e nazaran ama ne Şeyda gibi ne Misket gibi kız arkadaşım olsun. Benim ki biraz Pembe ve Sally karışımı olmalı :good:
hmm,peki benim bir sorum olacaktı ama:img-blush
acaba salynin geçen seneki versiyonumu olsun yoksa bu seneki mi?
ve de pembenin trt versiyonumu yoksa kanal 1 versiyonu mu ?:img-hyste:img-hyste:img-hyste
malum,karakterler arası dağlar kadar fark var....
noT.ben de güya veda ettiydim di mi ?:icon_whis
Daha dün annemizin kollarında yaşarken şimdi okullu olduk sınıfları doldurduk sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuz…Evet okula gidecek arkadaşlarımıza artık bir an önce uyumalarını tavsiye ediyorum.:).Çünkü sabah erkenden kalkacaksınız Rikkat gibi okulun yolunu tutacaksınız…:) Yeni bir öğrenim yılı sizi bekliyor…Çok çalışın sınıfta kalmayın..Tüm öğrenci kardeşlerime Allah zihin açıklığı versin diyorum..
Evet Dila’nın babasına gelince aman sakın Çetin babası çıkarsa çocuk psikopat olur diyorum İlla Çetin’i birilerinin akrabası yapacaksınız ya bravo size bravo:) Şeyda’nın da bir an önce iyileşip işine geri dönmesini istiyorum….Hastaları onu çok özlemiştir…Anlatılacak yazılacak o kadar şey var ki …Zamanla her şeyi yazacağım ama gitmeden yine de söylüyorum umarım yarın Rikkat okula gider…Okula gidiyorum sözünü ağzından duyarız….
bye
Neyse arkadaşlar malum okul artık gitme vaktidir şöyle gözümün önüne geldi tatil burda çok güzel şeyler yaşadım ( gidici gibi oldu bu konuşmada:D ) Neyse ben buralardayım gene eskisi gibi geç saatlere oturamasamda (:
Yarınki bölümde rikkatinde okula gitmesini nevanın şu işe bi açıklık getirmesini rüzgarın şeydaya biran önce gerçekleri söylemesini dilyiorum 1 bölümde olmaz ama ben diliyorum sadece...
Herkeze iyi geceler okulu başlayacak olan tüm işkardeşlerime:D Başarılar diliyorum(:
Arkadaşlar bana müsade.
Hepinize iyi akşamlar. Yarın okula gidecek tüm arkdaşlara Allah zihin açıklığı versin. herkes için güzel bir eğitim öğretim yılı olur umarım. (acaba bende yarın giyinp okulamı gitsem :img-pilot)
Umarım seninde dediğin gibi Müge. Yarın Rikakti de okula giderken görürüz.
mawiş_relax 16-09-07, 21:01 diziden koptum ama sizden kopamadım daha....
ben derim ki cetin, seyda'nın babası, kermit'inde amcası olsun...
böylece rüzgar bosanmaktan korkar... sevgili senaristlerimizede diziyi biraz daha yolundan cıkarmak için bahane olur.:img-wink:
kermitte dila'ya korkmadan yaklasıp annesi olduğunu söyleyebilir.. :img-wink:
nisan.yagmuru 16-09-07, 22:27 Ya aslında orda eğlence çıkabilir müzik filanda var en azından:D:D Böyle ucundan kıyısından kurtulsa hikayede müzikli bi yere gitseler eğlenmeye cidden ailecek şöyle fasıllar filan pee bende iyi atıyorum gece gece olmayacak şeyler walla:D Uçuşa geçtim:img-pilot
Burası BEH'in pembe dizi versiyonu,her şey olabilir:)
Bakarsın,eğlenmeye Neva'nın çalıştığı bara bile giderler:)
ben şeyda'yı çok seviyorum nedense. şımarık çocuklar gibi geliyor şeyda bana. bütün dikkatleri üstünde isteyen, ilgi görmeyince olduğu yere oturup ellerini yere vura vura ağlayan... belki de deniz gökçe kayhan'dan kaynaklanıyor bu sempati. çok şeker biri deniz hanım. konuşması, yüzü, mimikleri, gülüşü... deniz gökçe kayhan imzası yapsam linç edilr miyim diye düşünüyorum :D
duydugum kadarı ile ilerleyen bölümlerde rüzgar şeydaya söyleyecekmiş.çekimlerine yeni başlamışlar ne zaman yayınlanır bilinmezmiş
allah şeydanın şeytanlıklarından sabırversin herkese
EFTALYAGUL26 17-09-07, 08:34 cuma günkü bölümü sabah izleyebildim.sallyiii begendım bu bölümde,kerimanla iddalaşmasıında haklıydıı bence.tabii kerıman duygusal davranıyor anne oldugu için anaa illa doğurmak gerekmıyor anne olmak icin.ismetinde dedigi gibi ya emek ne olacak?ama ismetin ben dilayı dogurmasam bu kadar sevebilirmiydim lafını sevmedim,açık açık söyleseydi keşkeee.illa dogurmak gerekmıyor dilayı kendım dogurmadım amaa emek verıyoruz sevgimizi verıyoruz diye.tabii ismetin halı duygusallıktan kaynaklıı oldugu için onada hak vermek gerek.
misketin rüzgar ona gökhan dedi diyee triplerii saçmaa geldiii.çok bozulmuşşşmuşş :img-pilot adamın evli oldugunu bile bile berabersen böylee ahmette olursun mehmettee gökhandaaa :img-pilot:img-pilot:img-pilot
duydugum kadarı ile ilerleyen bölümlerde rüzgar şeydaya söyleyecekmiş.çekimlerine yeni başlamışlar ne zaman yayınlanır bilinmezmiş
2 haftaya kadar söyler o zaman :) o bölümleri anca o zamana yayınlanır kanal1de bizim evin halleri 16:00 da başlıyormuş haberinizolsun tabiiki değişiklik yapmazlarsa :):img-pilot
Fazla uzatmasalar çok iyi olacak zaten...Şeyda'nın nasıl bir tepki vereceği belli..Misket'in zamanında yapamadığını o yapacak ve Rüzgar için mücadele edecektir...Yine pes eden Misket olacaktır kesin..Bu arada da Şeyda'nın öğrenmesiyle beraber ortalık iyice karışacaktır..Tam sular durulmaya başladı gibi derken,tamda cuma günkü bölümü beğenmişken...Yine yapacak sevgili senaristlerimiz yapacaklarını..
daha önce seyretmiyordum ama teyzemin tavsiyesiyle 1 haftadır seyrediyorum çok güzel 1 dizi rüzgar ve misket çok yakışıyorlar şeydaya da sinir oluyorum ikiyüzlü 1 kız yüzüne ayrı arkasından ayrı konuşuyor kaynanasınıda resmen çıldırttı kendi eliyle oğlunun başını yaktı şimdi pişman oldu
daha önce seyretmiyordum ama teyzemin tavsiyesiyle 1 haftadır seyrediyorum çok güzel 1 dizi rüzgar ve misket çok yakışıyorlar şeydaya da sinir oluyorum ikiyüzlü 1 kız yüzüne ayrı arkasından ayrı konuşuyor kaynanasınıda resmen çıldırttı kendi eliyle oğlunun başını yaktı şimdi pişman oldu
son bir haftadır izlemiyor olsaydın, yani bu ailenin şeyda'ya çektirdiklerini izleseydin, yine aynı yorumu yapr mıydın ben de onu merak ettim şimdi.
aramıza hoşgeldin bu arada :img-wink:
son bir haftadır izlemiyor olsaydın, yani bu ailenin şeyda'ya çektirdiklerini izleseydin, yine aynı yorumu yapr mıydın ben de onu merak ettim şimdi.
aramıza hoşgeldin bu arada :img-wink:
hoşbuldum:happy0064
tabiki önce neler yaşandığını bilmediğim için sadece izlediklerim hakkında yorum yaptım teyzem bu diziyi hiç kaçırmadan seyreder ve o bana konuyu anlatmıştı sen galiba şeydayı seviyorsun benimde misket hoşuma gitti
Biz beh çok değişti falan diye yakınıyoruz ama beh reytinglerde şuan çok iyi trt zamanında ilk 50'ye yılda ayda bir girerdi şimdi hergün 33. , 32. oluyor :) Halk bunu istiyor diyenlere hak verdim valla :)Hepimiz böyle programlara daha çok prim vermeye başlamışız sanırım...
hoşbuldum:happy0064
tabiki önce neler yaşandığını bilmediğim için sadece izlediklerim hakkında yorum yaptım teyzem bu diziyi hiç kaçırmadan seyreder ve o bana konuyu anlatmıştı sen galiba şeydayı seviyorsun benimde misket hoşuma gitti
bana kısaca şeydaist diyebilirsin:img-wink:
bu arada artık şeydaizm akımının bir imzası olmalıdır dedim ve bir tane yapıp ilgili bölüme ekledim. isteyen şeydaistler kullanabilir:img-pilot
bu arada artık şeydaizm akımının bir imzası olmalıdır dedim ve bir tane yapıp ilgili bölüme ekledim. isteyen şeydaistler kullanabilir:img-pilot
Şeydaist valla hoşuma gitti...Yessi'cim ben de bir Şeydaist olabilirmiyim?Hatta Şeydaist fan club kuralım...Tüm Şeydaistleri bir arada topluyalım..:happy0064
Bu arada hoş geldin balzac:happy0064
Evet bugün dizi 16:00'da başlıyor....Herkese iyi seyirler..
Valla yessi bende şeydayı çok seviyorum. Dünde yazmıştım ya Set basma planları yapılırken ben şeydaya gönüllü refakatçılık yapıcaktım. Banada çok şeker ve çok renkli bi karakter olarak geliyo. Deniz hanımın sempatik oluşunun da etkisi var tabi. İmzayı gördüm. Ellerine sağlık. Kullanmak nistiyorum ama KORKUYORUM :D:D
Valla yessi bende şeydayı çok seviyorum. Dünde yazmıştım ya Set basma planları yapılırken ben şeydaya gönüllü refakatçılık yapıcaktım. Banada çok şeker ve çok renkli bi karakter olarak geliyo. Deniz hanımın sempatik oluşunun da etkisi var tabi. İmzayı gördüm. Ellerine sağlık. Kullanmak nistiyorum ama KORKUYORUM :D:D
Yeni Şeyda Fan Club'ınız hayırlı olsun arkadaşlar :good: Şu yeni BEH size bunu da yaptırdı ya helal olsun size :img-wink:
Evet Şeyda'ya son zamanlarda benim de kanım ısındı ama bazen insanın üzerine öyle çok gidiyor ki, boğuyor beni...
Sağol Myslide. Ben Şeydayı ilk günden beri sevmiştim. Tabi zamanla daha çekilmez bi tüp oldu. Ama bence Misketten daha renkli ve daha eğlenceli bi tip. Açıkçası Misket gibi bir kız arkadaşım olmasındansa şeyda gibi beni çok seven bi kız arkadaşım olmasını isterim. (Tabi durumu abartmadığı sürece :D)
Sağol Myslide. Ben Şeydayı ilk günden beri sevmiştim. Tabi zamanla daha çekilmez bi tüp oldu. Ama bence Misketten daha renkli ve daha eğlenceli bi tip. Açıkçası Misket gibi bir kız arkadaşım olmasındansa şeyda gibi beni çok seven bi kız arkadaşım olmasını isterim. (Tabi durumu abartmadığı sürece :D)
Benim evleneceğim kız; Pembe'nin eski hali ile Sally'nin bu seneki halinin karışımı olmalı. Şeyda'dan ise canımın içi iltifatını öğrenemsini isterdim. Misket'ten mümkünse hiçbir şey almıyayım.
İsmet kırmızı kalpli kolyesini taktı oley ama zinciri uzamış son anda gördüm…Bu kolye ona gerçekten çok yakışıyor….:good:
Sally sen ne yaptın....Çok güldürdü beni...Dila'nın bebeklik fotoğrafı diye İsmet'in fotoğrafını getirmiş hemde siyah beyaz 1970 yılında çekilme..:)Sally çok tatlısın çok..:happy0064
Bu bölüm dediğim gibi pek bi gelişme olmadı. Ama açıkçası güzeldi. misket'i hiç görmediğim için mutluyum. Neva gerçekten gitgide kötüye gidiyo. Keşke birisiyle paylaşabilse.
Bu arada dikkat etimde bu gün maşallah herkes Neva ve Safa'nın mutluluğundan, Safa'nın karısını ne akdar çok sevdiğinden bahsetti. İÇLERİNE DOĞDU HERHALDE. :D:D:D
Zeynep hanım bu gün oyunculuğuyla beni ilk kez etkiledi diyebilirim. Ama ben Emine Hanım'ı gerçekten çoka rıyorum. Hele bu bölüm bitince trt intteki bölümde Neva ile Gurur'u zileyince Emine hanım'ı ne kadar özlediğimi farkettim.
İsmet ve kermit sahneleri de iyiydi. Biraz sıkıldım ama neyse. Bu arada Kermit'in Sallye çıkışı bence normaldi. Çocuklara öyle şakalar öğretilir mi yaa. Valla ben bile tırstım Dila'yı öyle görüne. Tabi kermit tepkiyi biraz abarttı. Ama o tepkiyi bi başkasıda verebilirdi.
Bu gün şeydayı da göremedim ben yaa. :D:D
Ben geç mi başladım diziye bilmiyorum ama (aslında 4de evde olan servisim bütün buranın çocuklarının bizim okula doluşmasıyla rötarlı istikamet yaptığımdan geldiğimde 4.20 filandı sanırm:D) neyse misket şeyda filan görmedim ben bugün kermit baya abarttı bence yani onun için bi abartma değil ama şaka olduğunu anladım açıkçası ben :D:D
Bugün beylerin oturup konuşmaları filan güzeldi en azından hep birlikteler yani(: Neva Safa olayı bence neva söylesin ya safa onun yanında olur gibi geliyo bana sakladıkça daha kötü oluyo:icon_whis:icon_whis
Bugün pek fazla gelişme omadı yada ben baya bi diziyi kaçırdım hrealde:S
aliyeaynalar 17-09-07, 15:04 bugün misketi bi tek ben gördüm galiba :)
pinarsayü85 17-09-07, 15:04 Bu bölüm dediğim gibi pek bi gelişme olmadı. Ama açıkçası güzeldi. misket'i hiç görmediğim için mutluyum. Neva gerçekten gitgide kötüye gidiyo. Keşke birisiyle paylaşabilse.
Bu arada dikkat etimde bu gün maşallah herkes Neva ve Safa'nın mutluluğundan, Safa'nın karısını ne akdar çok sevdiğinden bahsetti. İÇLERİNE DOĞDU HERHALDE. :D:D:D
Zeynep hanım bu gün oyunculuğuyla beni ilk kez etkiledi diyebilirim. Ama ben Emine Hanım'ı gerçekten çoka rıyorum. Hele bu bölüm bitince trt intteki bölümde Neva ile Gurur'u zileyince Emine hanım'ı ne kadar özlediğimi farkettim.
İsmet ve kermit sahneleri de iyiydi. Biraz sıkıldım ama neyse. Bu arada Kermit'in Sallye çıkışı bence normaldi. Çocuklara öyle şakalar öğretilir mi yaa. Valla ben bile tırstım Dila'yı öyle görüne. Tabi kermit tepkiyi biraz abarttı. Ama o tepkiyi bi başkasıda verebilirdi.
Bu gün şeydayı da göremedim ben yaa. :D:D
sahiden öyle şaka olur mu,bir de göz bu şakaya gelir mi ,allah saklasın ,sahiden çok korktum....
ben bile bağırdım valla buradn:icon_whis
EVET PINAR VALLA BENDE KORKTUM. Kermit'in tepkisi bana anormal gelmedi valla. Sally bu durumda hatalı. Göz bu ya annesi nasıl korktu (ismetten bahsediyorum)
Ortağım pek bişi kaçırmadın ya bi gelişme olmadı yani.
Ben hiçbir şey anlamadım bu bölümden sanırım kınalı kuzu Misket ve Canımın içi Şeyda çıkmadığı için olabilir..O kadar alıştık ki onlara bir gün çıkmayınca özledik….
Rikkat okula gitmeyi unuttu evet…Maalesef unuttu canı sağ olsun…Ama Pembe ile çarpışıp Pembe’ye bakması çok komikti..O nasıl bakıştı öyle Rikkat….Pembe bu bölümde de tatlıydı….Uzun yorumumu akşama yapacağım…
Peyami,Şadan,Sayhan ve Rüzgar’ın bir araya gelip sohbet etmeleri çok güzeldi…Peyami yine güzel konuştu bu bölümde de…Peyami harikasın……
Kermit’e üzüldüm bu bölümde…Annelik iç güdüsü her şeyi yaptırıyor…Sally’ye de üzüldüm yazık ..Kermit arasını açacak İsmet ve Sally’nin…
Bugün Neva’da çok güzeldi rolünün hakkını verdi…Kim ne derse desin ben beğendim…
Ama dediğim gibi bir şey anlamadım bu bölümden…Sanırım sakin bir bölüm olduğu için öyle oldu…Akşama detaylı yorum ile geleceğim…Şimdilik bu kadar…
nisan.yagmuru 17-09-07, 15:25 Dün,Neva işe başlarsa bugün gelişmeler olabilir demiştim ama yanılmışım..Gene sıradan bi bölümdü..Biraz Dila şakasıyla renk kattı;) İsmet kırmızı kalpli kolyesini takmış,ama ipi uzamış farkettim hemen;)
Kermit'in Dila'ya çıkışını abartılı buldum,ilerleyen bölümlerde ağzından bişi kaçırabilir gibime geldi.Bir de İsmet'i kıskanmasına sinir oluyorum.İsmet nasıl farketmişyor hayret.İsmet mısır patlatcam deyince,O da hemen pastasını getirdi.
Misket ve Şeyda'yı ben de göremedim.Açtığımda 15.50 di saat ama başlamıştı.Acaba benim saat mi ileri:):)
Mümtaz Bey'in gene adı geçti ama kendisini göremedik.Ama barıştığını biliyoruz artık:happy0064 Madem iftar yemeğini MÜmtaz Bey verdi,nargileye de siz davet edin dimi ama:good:
Ya ismet nasıl anlamıyor bende anlamadım bişeyler sezmesi lazım aslında yada ileriki bölümlerde keriman bi açık verecek bişey olacak gibi geliyo bunu kim farkeder bilmem tabi:icon_whis:icon_whis
İsim varda kimsenin görüntüsü yok mümtaz bey'inde ismi geçti bugün hadi bakalım...Birde neva bugün iyiydi yani oyunculuk olarak ben pek yorum yapmak istemiyorum ama benim asıl derdim oyunculukla değişen karakter eski nevayı öyle bi şekilde düşünemiyorum ben safa'dan gizli sahneye çıkmalar filan alışamıyorum bi türlü:icon_whis:icon_whis
nisan.yagmuru 17-09-07, 15:34 Ben hiçbir şey anlamadım bu bölümden sanırım kınalı kuzu Misket ve Canımın içi Şeyda çıkmadığı için olabilir..O kadar alıştık ki onlara bir gün çıkmayınca özledik….
Rikkat okula gitmeyi unuttu evet…Maalesef unuttu canı sağ olsun…Ama Pembe ile çarpışıp Pembe’ye bakması çok komikti..O nasıl bakıştı öyle Rikkat….Pembe bu bölümde de tatlıydı….Uzun yorumumu akşama yapacağım…
Peyami,Şadan,Sayhan ve Rüzgar’ın bir araya gelip sohbet etmeleri çok güzeldi…Peyami yine güzel konuştu bu bölümde de…Peyami harikasın……
Kermit’e üzüldüm bu bölümde…Annelik iç güdüsü her şeyi yaptırıyor…Sally’ye de üzüldüm yazık ..Kermit arasını açacak İsmet ve Sally’nin…
Bugün Neva’da çok güzeldi rolünün hakkını verdi…Kim ne derse desin ben beğendim…
Ama dediğim gibi bir şey anlamadım bu bölümden…Sanırım sakin bir bölüm olduğu için öyle oldu…Akşama detaylı yorum ile geleceğim…Şimdilik bu kadar…
Valla bana da öyle geldi,çabuk bitti:)
Buarada dikaktimi çeken bi şey oldu,bilermiyorum sizin de dikkatinizi çekti mi,
Neva şarkı söylerken sanki playback gibi geldi bana.Parçanın çıkış yerleridne çok durgun okuyodu.Sanki konuşur gibiydi..
Şeyda'yı bende seviyorum..ilk halleri çok iyiydi...ama şeyda,r-m fanatizminin etkisiyle değiştirildi son zamanlarda,dengesiz davranmaya zorlandı..ben rüzgar'ın yerinde olsam boşveririm misket'i,şeyda ile yaşamaya devam ederim
Valla bana da öyle geldi,çabuk bitti:)
Buarada dikaktimi çeken bi şey oldu,bilermiyorum sizin de dikkatinizi çekti mi,
Neva şarkı söylerken sanki playback gibi geldi bana.Parçanın çıkış yerleridne çok durgun okuyodu.Sanki konuşur gibiydi..
Banada öyle geldi hatta bi yerde ağzı uymadığı için bana öyle geldi ama yine onun sesi olabilir sonra kendisi playback yapmış olabilir:img-wink:
Rikkat okula gitti mi gitmedi sanırım buda atlandı ama ramazanları bile geç başladı mübareklerin okuluda geç başlatabilirler:D
Evet müge Rikkat okula gitmeyi unuttu. O sahneleri görmedik.
Mümtaz beyin adı geçti. Kendi yoktu yine. Adam iftara davet etmiş. Onlardan ordan çıkıp nargile höpürdetmeye gidiyolar. Onud da çağırın bari demi? Bu arada Mümtaz'ıne vine mi gittiler ki iftar yemeğine. Yemekleride Ceylan mı yaptı acaba? :D:D
Bu arada bende bu gün nevanın yani zeynep hanımın oyunculuğunu beğendim.
nisan.yagmuru 17-09-07, 15:43 Evet müge Rikkat okula gitmeyi unuttu. O sahneleri görmedik.
Mümtaz beyin adı geçti. Kendi yoktu yine. Adam iftara davet etmiş. Onlardan ordan çıkıp nargile höpürdetmeye gidiyolar. Onud da çağırın bari demi? Bu arada Mümtaz'ıne vine mi gittiler ki iftar yemeğine. Yemekleride Ceylan mı yaptı acaba? :D:D
Bu arada bende bu gün nevanın yani zeynep hanımın oyunculuğunu beğendim.
Ceylan ve yemek yapmak kelimelerini birarda bile düşünemiyorum:):):)
Aslında dizide görmeyi çok isterdim,ayrı bi renk katmışlarıdı dizimize geçen yıl.Özellikle Ceylan-Dila nın didişmelerini keyifle izliyodum.Bir de Sadık Ali'nin Ceylan'la yaptığı danslar çok güzeldi,Fincan Halamızın başını şişiriyolardı:):)
Ahh ahh..Ne güzeldi ya..Geçen yılı arayacağımı hiç düşünmezdim..:sad53:
İsmet kırmızı kalpli kolyesini taktı oley ama zinciri uzamış son anda gördüm…Bu kolye ona gerçekten çok yakışıyor….:good:
Sally sen ne yaptın....Çok güldürdü beni...Dila'nın bebeklik fotoğrafı diye İsmet'in fotoğrafını getirmiş hemde siyah beyaz 1970 yılında çekilme..:)Sally çok tatlısın çok..:happy0064
Evet kırmızı kalpli kolyesini görünce hemen sen aklıma geldin Müge..Sesini duyurabiliyorsun demekki bazı yerlere..Sally neler yaptı öyle..İyilik yapayım derken herşeyi komik bir hale getirdi..Ben bugünkü bölümü de fena bulmadım..Biraz ağır tempodaydı ama güzeldi..Ve Keriman'ın hareketleri sanki daha çok oturmuştu bu bölüm..Yani Bahar hanım bugün daha iyi bir performans gösterdi,ben beğendim bugünkü oyunculuğunu..Diziye alıştı gibi..Tabi karakterede..Bana bugün acemi bir oyuncuymuş gibi gelmedi,sizce bugün nasıldı..Hele ağlama sahnelerinde etkiledi beni..Gerçekleri söylememesine rağmen..İlk defa performansını bu kadar çok beğendim..Bir Neva ile Safa'nın durumu beni çok üzdü..Onun dışında bugün iyiydi herşey..Bilmem sizde benim dediklerime katılır mısınız?
şeydaizm ne demek arkadaşlar merak ettim
şeyda çıkmadı bugün iyi oldu kafamı dinledim biraz.o gıcıgı görmeye tahammülüm bile yok
Şeydaizm: Şeydayı sevenlerin içinde bulunduğu durum
aliyeaynalar 17-09-07, 16:41 Arkadaşlar misketin çıkmadığını nerden biliyorsunuz,
çok azda olsa güzellik salonunda gözüktü çok çalışmaktan boynu tutulmuştu ve müşteriye bakmalıyım diyerek içeri gitmişti,
lütfen biraz daha dikkatli izleyin :img-wink:
şeydayı seven varmı acaba içinizde merak ediyorum
Arkadaşlar misketin çıkmadığını nerden biliyorsunuz,
çok azda olsa güzellik salonunda gözüktü çok çalışmaktan boynu tutulmuştu ve müşteriye bakmalıyım diyerek içeri gitmişti,
lütfen biraz daha dikkatli izleyin :img-wink:
Pardon yaa dikkat etmemişiz. Bi daha olmaz.
Valla ben dizinin en başınıkaçırdım oa raçıkmış demek ki görememişim. Aman iyikide göremdim zaten.
evet bugün benim kınalı kuzum çıktı :) boynu tutulmuş fisun masaj yaptı hemen müşterinin başına gitti sayhan rüzgar şadan peyaminin nargile sohbetleride çok hoşdu sanki bugün birz drugun gibi idi fırtına öncesi durgunluk herhalde diyorum ben :) yeni nevayı alışamadım daha hala ne yapayım ama eh işte idare ediyor sefa olmasa yeni neva hiç çekilmeyecek :( nemide annemde 2 kere göründü bügün bi arkadaş dost gelse fena olmaz yanlız kaldı :( sakız hanımda şadana kızıyor kendide höt höt olmaya başladı :) bügünkü bölüm durgundu ama güzeldi :)
Ttk valla ben şeydayı seviyorum. Hatta misketten daha çok. Ayrıca benden başkada seven var yani emin ol.
şeyda çıkmadı bugün iyi oldu kafamı dinledim biraz.o gıcıgı görmeye tahammülüm bile yok
tahanmülün yok ama yarın çıka muhakkak benimde yok ama malesef ismi jeneriğe girdi senaristler fazla abartmasalar bari şeydayı gerçekten onu seven biri çıksada oda mutlu olsa bizde kurtusak yoksa ya rikkatle yada r&m ile çok uğraşacak ailenin canına sıkacak intikam almaya bile kalkışır iyice ruh hastası etmeseler bari :img-pilot
rüzgarzede 17-09-07, 16:56 şeyda birinin arasını açar pembe yada rikatin arasını açar muhakkat.rikkate acıyorum.delirsede tımarhaneye girse dizide onun yeri tımarhane bence
şeydayı seven varmı acaba içinizde merak ediyorum
sayfa 22'deki mesajlara bakarsan içimizde şeydayı sevenler olduğunu göreceksin
şeyda birinin arasını açar pembe yada rikatin arasını açar muhakkat.rikkate acıyorum.delirsede tımarhaneye girse dizide onun yeri tımarhane bence
pardonn anlayamadım kim delirse sevineceksin. Rikakt mi şeydamı? Yani yazından çıkartamadım da.
Yani Eğer bu kişi şeyda ise (Rikakt olsada aynı şey geçerli) tımarhaneye girerse tüm sorunlar çözülecek yani. peki hiç düşündün mü eğer böyle bişey olursa Şeydayı kim bu hale getirmiş olur diye. Onu aldatan, onu kullanan kocası bence. Tabi şeyda'nın da hataları var. Ama Ben yinede onu seviyorum. ve biliyorum ki senaristlerimiz bu hikayeden en zararlı onu çıkartıcaklar.
Ben Şeyda karekterini hiç sevmiyorum hatta gıcık oluyorum.Ama
Deniz Gökçe Kayhan rolünü çok güzel oynuyor ona bişey diyemem.
Bide ben merak ettim bu Neva 'yı oynayan kişinin şarkıdaki sesi
kendisinemi ait bilen var mı?:img-pilot
Yine Mümtaz beyin adı geçti..Bugün Zeynep hanımla,Bahar hanımın oyunculuklarını sevdim..İlk defa ikisininde oyunculuğu beni etkiledi..İnşallah ilerleyen günlerde daha da iyi olurlar..Rollerine daha çok adepte olurla inşallah..
şeyda'yı bu dizideki pek çok karakterden daha çok seviyorum. misket ve rüzgar'dan ise bin kat daha fazla seviyorum.
bu ölsün, delirsin, sakat kalsın laflarına karşılık vermekten gına geldi artık. biraz vicdan diyorum sadece.
şeyda'yı bu dizideki pek çok karakterden daha çok seviyorum. misket ve rüzgar'dan ise bin kat daha fazla seviyorum.
bu ölsün, delirsin, sakat kalsın laflarına karşılık vermekten gına geldi artık. biraz vicdan diyorum sadece.
:) al benden de o kadar yessi'm ya vicdan meselesi bu.
Şeyda karakterini çok mu seviyorum ben yoo hayır, öyle biriyle arkadaş falan olmak da istemem. Ama Şeyda'yı Misketten de Rüzgardan da daha çok seviyorum, daha çok haklı buluyorum. Kısacası sen bu bağlamda soruyorsan arkadaşım merakını gidereyim burda çok Şeydacı var, ben de onlardan biriyim ;)
yessi ve kutbettin size katılıyorum. bende her fırsatta şeydayı haklı bulduğumu onu sevdiğimi söylüyorum. zaten sevmesem ona refakat etmeyi gözealamzdım:D:D
şeyda misket ve Rüzgardan daha sevimli geliyo gözüme.
Kutbettin imzan çok güzel...Deniz hanımın oyunculuğuna hayranım valla..Böylesi bir rolün altından rahatlıkla kalkabiliyor...Çok başarılı bir oyuncu,bunu da biz kanıtladı bence..Baksana Şeydalizm akımı bile başlamış..Ama ben bağımsızım bu konularda..Yani ne Şeyda'cı,ne Misket'çi,ne de Rüzgar'cıyım..Bu arada bütün oyuncular harika bir performans sergiliyor..Biz onları canlandırdığı karakterlere kızıyoruz,ya da canlandırdıkları karakterleri destekliyoruz..Onların oyunculukları takdire şayan..Şeyda'yı da sevenler kadar,kızanlarda var..Ama ben hiçbir zaman kızamadım onun yaptıklarına..Şeyda Misket'in yapamadığını yapıyor ve sevdiği adama sahip çıkıyor..En ufak bir olumsuzlukta terk etmiyor onu..Hayatta her konuda mücadeleci olmak gerek..Yoksa herşeyini kaybedebilirsin..Bence doğru olanı yapıyor,ama bu Misket-Rüzgar ve Şeyda üçlüsünü daha fazla bu şekilde izlemek istemiyorum..Onun içinde şu konu tatlıya bağlansada kurtulsak artık..Şeyda'ya da onu gerçekten seven ve ona gerçekten değer veren bir sevgili gelsin.Şeyda'da aynı şekilde onu sevsin ama .Artık Şeyda'nın da mutlu olmaya hakkı var..
Bugünkü bölümü izlemedim.neler oldu acaba?
aliyeaynalar 17-09-07, 18:45 aslında şeydayı seven o kadar çok ki maalesef :(
bende misketi gerçekden benim gibi seven varmı diye sormak istiyorum..
nisan.yagmuru 17-09-07, 18:45 Bugünkü bölümü izlemedim.neler oldu acaba?
Kaydadeğer bişi olmadı,bilindik şeyler;)
Evet kırmızı kalpli kolyesini görünce hemen sen aklıma geldin Müge..Sesini duyurabiliyorsun demekki bazı yerlere..Sally neler yaptı öyle..İyilik yapayım derken herşeyi komik bir hale getirdi..Ben bugünkü bölümü de fena bulmadım..Biraz ağır tempodaydı ama güzeldi..Ve Keriman'ın hareketleri sanki daha çok oturmuştu bu bölüm..Yani Bahar hanım bugün daha iyi bir performans gösterdi,ben beğendim bugünkü oyunculuğunu..Diziye alıştı gibi..Tabi karakterede..Bana bugün acemi bir oyuncuymuş gibi gelmedi,sizce bugün nasıldı..Hele ağlama sahnelerinde etkiledi beni..Gerçekleri söylememesine rağmen..İlk defa performansını bu kadar çok beğendim..Bir Neva ile Safa'nın durumu beni çok üzdü..Onun dışında bugün iyiydi herşey..Bilmem sizde benim dediklerime katılır mısınız?
Evet canım sanırım duyuyorlar ya da içlerine doğuyor..Gerçekten o kadar çok yakışıyor ki o kolye İsmet’e…Gizemli ve özel bir kolye diyorum….
Sally canım benim yazık oldu ona bugün…İyilik edeyim derken az kalsın Keriman’ı öldürüyordu ….Evet bugün Bahar Şenbahar’da oyunculuk yönünden çok iyidi…Yavaş yavaş alışıyoruz galiba…Bakalım ileride ne yapacak…Bence tam sırası söylese o zaman İsmet onu anlardı…Dila benim kızım deseydi yani…Ben isterim ki Keriman’da Sally gibi ailenin bir üyesi olsun….Mutlu mesut yaşasınlar…:)
aslında şeydayı seven o kadar çok ki maalesef :(
a olmazmı canım ben seviyorum misketi ( berfu hanımı) çok tatlı ve R & M beraberliğinide destekleyenlerdenim :happy0064 ama senaristler biraz abarttılar o adar birazcıkda R M evliliğinide izlesek olmaz yani illaki şeydayı piskopat ruh hastası yapacaklar herkesi zarar veren biri haline gewtirecekler :img-pilot şeyda inatçılık yaptıkça boşanma konusunda biz burda fıttıracagız :img-pilot
keriman tehlikeli biri erkek arkadaşının dediği gibi haraket ediyor ismete daha yakın olmak istiyorsan ona kendinden bir sır vereceksin ama gerçekle karışık bi yalan dedi bu kız gittikçe tehlikeli olacaga benziyor şimdikden bile kıskanmalara başladı yakındada ismetle sayhanın arasına bozar alır sayhanı kızıyla oturur inşallah senarstler bukadar ileri gitmez :(
nisan.yagmuru 17-09-07, 19:19 keriman tehlikeli biri erkek arkadaşının dediği gibi haraket ediyor ismete daha yakın olmak istiyorsan ona kendinden bir sır vereceksin ama gerçekle karışık bi yalan dedi bu kız gittikçe tehlikeli olacaga benziyor şimdikden bile kıskanmalara başladı yakındada ismetle sayhanın arasına bozar alır sayhanı kızıyla oturur inşallah senarstler bukadar ileri gitmez :(
Aman Allah korusun:img-polic okadar ileri gidecekleini ben düşünmüyorum.Ama bu Kermit'in söyleme işi bayağı uzayacağa benziyor.Sinsi sinsi yaklaşıyor..Ama annesi olduğunda en büyük cevabı Dila verecek O'na..
Evet Ama Enson Olur Sanirim Ama Inşallah O Kadar Ileri Gitmez Kermit Valla Hertürlü Fikirleri Geçiriyorum Aklimdan Inşalah Olmazda Ya Olursa :(
gülbeşeker 17-09-07, 19:23 aslında şeydayı seven o kadar çok ki maalesef :(
bende misketi gerçekden benim gibi seven varmı diye sormak istiyorum..Ay canım yalnız değilsin merak etme,ben de Misket ve Rüzgarı çok seviyorum ama Şeydadan nefret etmiyorum.Bugün zaten yoklardı pek,yeni bölüm fragmanını izledğim kadarıyla Şeyda rüzgarla beraber olmak isteyecek,ama Rüzgar Ramazan Ramazan olur mu öyle şey diyecek?Bir de Sally ile Şadan parktalardı ,Şadan Sally'e senin de bir gün çocukların olur gibi bir şeyler söylüyordu.Misket veRüzgar Nemidenin evinde tam kapının önündelerdi fakat tam o sırada birisi geliyordu,Rüzgar saklanıyordu.
Bugünkü bölüme gelince Kerimanın oyunculuğunu çok beğendim,Safaya acıdım,Neva da ruhsal bunalımda bakalım nolucak?
aslında şeydayı seven o kadar çok ki maalesef :(
sni destekliorm her ne kdr senaristler olayı abartsalarda onu sewiyorum şeydanın konuşmaları bana itici geliyo ayrıca çok yapmacık.. canımın içi demesi falan .. sonuç olarak rüzgarıda misketide çok seviyorum ;):img-wink:
gülbeşeker 17-09-07, 19:34 daha önce seyretmiyordum ama teyzemin tavsiyesiyle 1 haftadır seyrediyorum çok güzel 1 dizi rüzgar ve misket çok yakışıyorlar şeydaya da sinir oluyorum ikiyüzlü 1 kız yüzüne ayrı arkasından ayrı konuşuyor kaynanasınıda resmen çıldırttı kendi eliyle oğlunun başını yaktı şimdi pişman oldu
Balzac hoşgeldin sen benden de geç başlamışsın diziye.Evet Şeyda bu aralar abartılı davranışlar sergiliyor daha doğrusu evlendğinden beri öyle.Ondan öncesi hakkında çok sağlıklı bir yorum yapamam,çünkü izlemedim.Bu forumda Misket-Rüzgar seven pek yok ama ben onları çok seviyorum.Zaten herkes düşüncelerini saygı çerçevesinde güzel bir şekilde paylaşıyor.Böyle olduğu sürece forum da canlı kalıyor.
Balzac hoşgeldin sen benden de geç başlamışsın diziye.Evet Şeyda bu aralar abartılı davranışlar sergiliyor daha doğrusu evlendğinden beri öyle.Ondan öncesi hakkında çok sağlıklı bir yorum yapamam,çünkü izlemedim.Bu forumda Misket-Rüzgar seven pek yok ama ben onları çok seviyorum.Zaten herkes düşüncelerini saygı çerçevesinde güzel bir şekilde paylaşıyor.Böyle olduğu sürece forum da canlı kalıyor.
Gülbeşeker o kadar güzel olayı ifade etmişin ki ellerine sağlık...Evet burada herkes saygı ve sevgi içersinde gelip görüşlerini yazıyorlar ama arada bazen arızada oluyor hiç sorun değil...Sadece insanlar konuşurken ne konuştuğunu bilmeli aklına ilk gelen şeyi söylememeli...Misket ve Rüzgar'ın birlikte olmasını çok istiyorsunuz biliyorum ama onların kaderlerini biz belirlemiyoruz ne yazık ki...
Bu forumda Misket-Rüzgar seven pek yok ama ben onları çok seviyorum.
bende varım sevenler arasında =)
bizde rüzgar misketçiler mi olsak şeydacılar misketrüzgarcılarmı başladı :))
gülbeşeker 17-09-07, 19:55 Gülbeşeker o kadar güzel olayı ifade etmişin ki ellerine sağlık...Evet burada herkes saygı ve sevgi içersinde gelip görüşlerini yazıyorlar ama arada bazen arızada oluyor hiç sorun değil...Sadece insanlar konuşurken ne konuştuğunu bilmeli aklına ilk gelen şeyi söylememeli...Misket ve Rüzgar'ın birlikte olmasını çok istiyorsunuz biliyorum ama onların kaderlerini biz belirlemiyoruz ne yazık ki...
Yorumumu beğendğin için çok sağol Müge.Ben de senin söylediklerine aynen katılıyorum,fikirler farklı olabilir ama doğru bir şekilde ,kırıcı olmadan ifade etmek çok önemli.Belki ben de bazen sinirle saçma cümlelerle düşüncelerimi ifade etmiş olabilirim.Bir daha yapmamaya da özen gösteriyorum.ŞU forumda kardeş kardeş geçinelim.Rüzgar-Misketin kaderini artık dizi senaristlerinin eline brakmışız,onlara kalsa Rüzgar,Şeydaya 10 yıl sonra "Ben senden boşanmak istiyorum"diyecek.Bekle bekle nereye kadar....
nisan.yagmuru 17-09-07, 20:05 Yorumumu beğendğin için çok sağol Müge.Ben de senin söylediklerine aynen katılıyorum,fikirler farklı olabilir ama doğru bir şekilde ,kırıcı olmadan ifade etmek çok önemli.Belki ben de bazen sinirle saçma cümlelerle düşüncelerimi ifade etmiş olabilirim.Bir daha yapmamaya da özen gösteriyorum.ŞU forumda kardeş kardeş geçinelim.Rüzgar-Misketin kaderini artık dizi senaristlerinin eline brakmışız,onlara kalsa Rüzgar,Şeydaya 10 yıl sonra "Ben senden boşanmak istiyorum"diyecek.Bekle bekle nereye kadar....
Haklısın valla bekle bekle nereye kadar..Geçen yıl tamam artık buluşuyolar derken,Rüzgar Şeydayla evlenir.Bu yıl da,Rüzgar Şeyda'ya boşanma işini söyliyim derken kuma falan getirirmiş artık:D:D
bizde rüzgar misketçiler mi olsak şeydacılar misketrüzgarcılarmı başladı :))
Hayır Leyla'cım böyle bir şey başlamadı...Burada ayrım yapamayız.Biz burada bir aileyiz...Şeyda'yı sevmeyen arkadaşlarımız için yapabileceğim bir şey yok...Saygı duyarım..:img-yes:
a olmazmı canım ben seviyorum misketi ( berfu hanımı) çok tatlı ve R & M beraberliğinide destekleyenlerdenim :happy0064 ama senaristler biraz abarttılar o adar birazcıkda R M evliliğinide izlesek olmaz yani illaki şeydayı piskopat ruh hastası yapacaklar herkesi zarar veren biri haline gewtirecekler :img-pilot şeyda inatçılık yaptıkça boşanma konusunda biz burda fıttıracagız :img-pilot
katılıyorum canım sana benimde beklentim bu rüzgar misket yada şeyda kötü olmak zorunda bırakılmamalı bende onların evlililğini görmek istiyorum bu şeyda piskopat yapılmadan yapılmalı
şeydacı misketçi ayırımlarıda doğru değil bence fanatizm oluyor bu tabi herkesin eğilimi bir yöndedir bende herşeye rağmen rüzgar misket ilişkisini desteklenyenlerdenim
[QUOTE=Müge;4816852]Hayır Leyla'cım böyle bir şey başlamadı...Burada ayrım yapamayız.Biz burada bir aileyiz...Şeyda'yı sevmeyen arkadaşlarımız için yapabileceğim bir şey yok...Saygı duyarım..:img-yes:[/QUOT başlamasında ben sevmiyorum sevgili arkadaşım müge şeydayı seven olur sevmeyen ben sevmiyorum şeyda olarak sevmiyorum ilk başlarda itici gelmişti o yüzden ısınamadım şeydaya deniz hanım çok güzel oynuyor rolünü :img-blush umarım diğer arkadaşlarda ayrımcılık yapmazlar forum ikiye bölünmesin değilmi şeydacılar rüzgar misketçiler olmasın arkadaşlar :icon_sorr
neva niye saklıyorki çetin meselesini anlamıyorum hem kendini hemde çevresindekileri yıpratıyor.aslında öyle güzel bir aileye sahipki ona nasıl destek vereceklerini bilmiyormu safa hele keşke tüm kocalar onun gibi olsa kuş gibi çırpınıp dururken nevanın anlaması lazım safanın çetini nasıl alt edeceğini ....
Ya artık izleyemiyeceğim saatini daha ileriye alsalar ne iyi olurdu.
sevimli.girl 17-09-07, 23:03 sanırım dizinin ilk on dakikasını kaçırdım çünkü seyretmeye başladıktan 10 dakika sonra reklama girdi. seyretmeye başladığımdan itibarende pek fazla olay olmadı. biraz ağır tempoda ilerledi.
şadan rüzgara boşanma konusunda akıl veriyordu. iki kez düşünmesi gerektiğini falan söyledi. sayhan ise misketin durumundan bahsetti ve belli etmese misketin kötü olduğunu söyledi.
dila ise sallynin aklına uyup annesine şaka yaptı ama ismetin de kerimanında yüreği ağzına geldi. daha sonrada sally ve keriman tartıştı ve sally gitti. ismet dilaya kerimanla birlikte film seçmelerini söyledi ve filmi başlatmadan kendisinin patlamış mısır yapacağını söyledi. dila annesine sarılınca keriman kıskandı ve ona çikolatalı pasta getirdiğini gösterdi. dila bu sefer kerimana sarılınca keriman hep kendisine sarılacağını içinden söyledi.
kerimanın arkadaşıda kerimana ismetle iyi arkadaş olabilmek ve ondan dilanın evlat edinilmiş olduğunu söylettirmek için sır vermesi gerektiğini, dostlukları kuvvetlendiren şeyin sırları saklamak olduğunu söyledi. kerimanda ismete hamileyken bebeğini kaybettiği sırrını söyledi ve bu yüzden çocuklara düşkün olduğunu söyledi.
neva ise istemesede sahneye çıktı ve çetine göre kötü bir performans gösterdi. çetin elindeki malzemeleri kullanarak nevaya bundan sonra daha iyi performans göstermesi gerektiğini söyledi.
Aşk insanlara hiç yapmam dedikleri şeyleri yaptırır..Sen ne kadar uzak durmak istersen iste,bir gün gelir seni bulur..Bazen keşke olmasaydı diyebileceğimiz şeylere ,bazen iyiki böyle birşey olmuş diyerek seviniriz..Öyle bir durumki bu sınırı aşmamak en güzelidir aslında..Mantık bazen devre dışı kalır..Sadece duygularınla davranırsın..Yanlış olduğunu bile bile..Misket'in durumu da bu..Bende son zamanlarda yaptığı şeyleri desteklemedim..Ama dediğim gibi aşk hiç olmayacak şeyleri yaptırırmış insana..Senelerdir biz bunları dinlemedik mi her yerde..İnsan mantıklı düşünemez aşık olunca diye..Ama bu Misket'i haklı yapmaz oda ayrı bir konu..Misket'in bu olay yüzünden çok zor günler geçirecek..Yeri geldiğinde yaptıklarından dolayı belkide pişman olacak..Ama ne olursa olsun o zorlu günleride atlatacak..Hemde Rüzgar'a kavuşarak..Şeyda'da aynı durumda değil mi?Sonuçta Rüzgar onu sevmiyor..Ama o Rüzgar için mücadele ediyor..Mantıklı düşünse beni istemeyeni,bende istemem diyip boşanması gerekirdi..Oysa Şeyda Rüzgar'a karşı duyduğu aşkı yüzünden yapıyor bütün herşeyi..Rüzgar'da çok büyük kabahat var..Ne de olsa bu durumun asıl mimari o..Ama ona da aşkı yaptırdı bütün bu saçmalıkları..İşte aşk yeri geldiğinde de böyle acımasız davranıyor insana..Bir anlık öfkeyle girilmedi mi,bu çıkmaz yola..Ben iki kişi tarafından yaşanan aşkın kazanmasından yanayım..Ama üçüncü kişinin üzülmemesi ve aşık olacağı kişinin karşısına çıkması şartıyla..Burda asıl suç aşık olmak..Aşk yaptırıyor bize her türlü hatayı ne de olsa..
rüzgarzede 18-09-07, 07:46 aslında şeydayı seven o kadar çok ki maalesef :(
ben seviyorum misketi çok tatlı biri şeyda gibi yapmacık degil ukala kendini bişey zannetmiyor hç degilse rüzgarlada çok yakışıyor şeydaya bi lakap buldum kuyu cadısı
rüzgarzede 18-09-07, 07:49 pardonn anlayamadım kim delirse sevineceksin. Rikakt mi şeydamı? Yani yazından çıkartamadım da.
Yani Eğer bu kişi şeyda ise (Rikakt olsada aynı şey geçerli) tımarhaneye girerse tüm sorunlar çözülecek yani. peki hiç düşündün mü eğer böyle bişey olursa Şeydayı kim bu hale getirmiş olur diye. Onu aldatan, onu kullanan kocası bence. Tabi şeyda'nın da hataları var. Ama Ben yinede onu seviyorum. ve biliyorum ki senaristlerimiz bu hikayeden en zararlı onu çıkartıcaklar.
şeyda diyorum bence çok iyi olur o istedi katlansın
rüzgarzede 18-09-07, 07:52 Ay canım yalnız değilsin merak etme,ben de Misket ve Rüzgarı çok seviyorum ama Şeydadan nefret etmiyorum.Bugün zaten yoklardı pek,yeni bölüm fragmanını izledğim kadarıyla Şeyda rüzgarla beraber olmak isteyecek,ama Rüzgar Ramazan Ramazan olur mu öyle şey diyecek?Bir de Sally ile Şadan parktalardı ,Şadan Sally'e senin de bir gün çocukların olur gibi bir şeyler söylüyordu.Misket veRüzgar Nemidenin evinde tam kapının önündelerdi fakat tam o sırada birisi geliyordu,Rüzgar saklanıyordu.
Bugünkü bölüme gelince Kerimanın oyunculuğunu çok beğendim,Safaya acıdım,Neva da ruhsal bunalımda bakalım nolucak?
ne zaman çıktı acaba fragman
bu şeydaizm olayı yanlış anlaşılmış. bu sezon başındaki konuşmalarımızdan kalan bir espri. kimsenin gruplaştığı falan yok yani yanlış anlaşılmasın. ben fanatizmin her türlüsüne karşıyımdır kendi adıma. açıklamamızı da yaotık içimiz rahat etti..
rüzgarzede arkadaş öyle bir rüzgarzede olmuşsun ki vicdanını bir köşeye bırakmışsın sanırım. tekrar söylüyorum: "biraz vicdan, biraz empati..."
neler olmuş yahu burda, bir misketizm, bir şeydaizm..
ben şeydaist akımının ilk temsilcilerinden olarak baya yabancı kalmışım valla..
neyse diziye de yabancyım artık problem olmuyor..
yaşasın şeydaa.. (yok artık bu bile eski tadı vermiyor..)
berfu yu ve cantug harika bir çift çok yakışıyorlar bence.deniz gökçe kayhan da iyi biri geçenlerde bir arkadaşım görmüş arkadaşı ile birlikteymişti
ama şeyda karakterinden nefret ediyorum ben canımın içi demesi tiksindiriyor beni artık diziden gitse çok iyi olur bence misket ve rüzgartın mutlu olması gerekiyor.
sanırım bi arkadaş fragmanı görmüş sadan ve fusun gibi olabilir sadan fusundan kaçmıştı sonra olan olmuştu halvet olup çıktık demişti sadan düşündümdüm de şimdi seyda ve rüzgarında durumu böyle olmasın
neler olmuş yahu burda, bir misketizm, bir şeydaizm..
ben şeydaist akımının ilk temsilcilerinden olarak baya yabancı kalmışım valla..
neyse diziye de yabancyım artık problem olmuyor..
yaşasın şeydaa.. (yok artık bu bile eski tadı vermiyor..)
Hiç bir şey olmadı Zera'm sevenler sevmeyenler biraz stres atıyorlar sanırım...:)
En iyisi bağımsız olmak....Ne sorun kalır,ne keder...Yaşasın bağımsızlık..:happy0064
...Sevgili Deniz Gökçe Kayhan'ı tebrik ediyorum ..Onu sevmeyenler yani Şeyda karakterinden nefret ettiği için...Demekki çok başarılı bir oyuncu..:happy0064
turkmeneli 18-09-07, 10:04 arkadaslar ben yeni neva oyunculugunu hic begemniyorum cunku bi turlu beceremiyor sanki zorla oynuyor dizide, hatta yapmacik oynuyor
Neyse bence dun neva soylemeliydi sefa'ya her seyi ama korktu, yanlis yapti cunku sefa okadar seviyorki neva oyuzden eminim normal karsiliyacakti ve hatta asklari daha onemli diyecekti.
Yeniler Haric herkes bu sebe gine forumda bence.
Hiç bir şey olmadı Zera'm sevenler sevmeyenler biraz stres atıyorlar sanırım...:)
En iyisi bağımsız olmak....Ne sorun kalır,ne keder...Yaşasın bağımsızlık..:happy0064
...Sevgili Deniz Gökçe Kayhan'ı tebrik ediyorum ..Onu sevmeyenler yani Şeyda karakterinden nefret ettiği için...Demekki çok başarılı bir oyuncu..:happy0064
en iyisi beh izlememek... ben yaptım, mutluyum Müge'M .. şiddetle tavsiye ediyorum..
ne gam ne keder ne entrika..
süper yahu...
yaşasın şeydaizm amma velakin her daim.... :happy0064:happy0064
[QUOTE=bercant;4819600]berfu yu ve cantug harika bir çift çok yakışıyorlar bence.deniz gökçe kayhan da iyi biri geçenlerde bir arkadaşım görmüş arkadaşı ile birlikteymişti
ama şeyda karakterinden nefret ediyorum ben canımın içi demesi tiksindiriyor beni artık diziden gitse çok iyi olur bence misket ve rüzgartın mutlu olması gerekiyor.
sanırım bi arkadaş fragmanı görmüş sadan ve fusun gibi olabilir sadan fusundan kaçmıştı sonra olan olmuştu halvet olup çıktık demişti sadan düşündümdüm de şimdi seyda ve rüzgarında durumu böyle olmasın[/QUO ayy yok ya olmasın eğer öle olursa senaristler çok tepki alırlar :img-pilot RM aşkını tercih edenler çokk insan sevmediği biri ile ömür geçermi sonuç şadan ve fisun gibi eninde sonunda onlarda boşanır çoluk çocuk olmadan nede olsa bütün olan çocuklara oluyor
arkadaslar ben yeni neva oyunculugunu hic begemniyorum cunku bi turlu beceremiyor sanki zorla oynuyor dizide, hatta yapmacik oynuyor
Neyse bence dun neva soylemeliydi sefa'ya her seyi ama korktu, yanlis yapti cunku sefa okadar seviyorki neva oyuzden eminim normal karsiliyacakti ve hatta asklari daha onemli diyecekti.
Yeniler Haric herkes bu sebe gine forumda bence.
bende gördüm yeni nevayı çok şükür.
şimdiki neva eski nevayla mukayese bile edilemeyecek vaziyette.
eski neva çıtı pıtı bi bayandı. şimdiki neva ise güzel bi bayan ama ne biliyim işte durağan soğuk vs. vs.. ve birde şu deli ceylan yokmuş galiba ayrıldımı dizide naptı?
aliyeaynalar 18-09-07, 14:27 Ahh rikkat ahh, şeyda gibi başbelası bi gelin aldın,
ahh ahhhhh hem rüzgarı hemde kendini yaktın...
ama aslında sana oh olsun, zamanında misketi küçük gördün,
küçümsedin, şimdide gelininden çek bakalım.
Hiç bi zaman insanları küçüksemeyeceksin, yoksa sende küçümsenecek duruma düşersin..
arkadaşlar şeyda kafayı sıyırdı hayırlı uğurlu olsun pembeyle dalga geçiyor iyice işin çığrından çıktı bu kız :)
aliyeaynalar 18-09-07, 14:43 arkadaşlar şeyda kafayı sıyırdı hayırlı uğurlu olsun pembeyle dalga geçiyor iyice işin çığrından çıktı bu kız :)
hem pembeyle dalga geçiyor, hemde rikkatin burnundan getiriyor.
Aslında rikkat hakediyor bunları miskete yaptıklarından sonra...
ayy yk ya rikkat pişman yaptıklarından olmasın herkesin bi ikinci şansı olmalı değilmi rikkati yalancı yerine koydu resmen ya sinir ediyor rikkoşu hayır kadını sonunda tımarhaneye gönderecek ona yanarım :(
ah ahh özlediğim sahne ile bitti keşke rüzgar evli olmasaydı keşke rikkat oyunlar yapmasaydıda misketi istememekte olan tavrıyla kalsaydı sadede :( rüzgar evli olmazdı böylece
arkadaşalr son bir haftadir pek izliyemedim
bu bölümde ve gecen bölümde sanki misket&rüzgar birlikte olmuş gibime geldi:icon_whisşimdi merak ettim bu konuda bir fikri olan varsa cevaplarsa sevinirm:img-yes:
r & m birlikte oldular zaten yakında küçük rüzgarda gelir bu merakınıda gidereyim :)
ah ahh özlediğim sahne ile bitti keşke rüzgar evli olmasaydı keşke rikkat oyunlar yapmasaydıda misketi istememekte olan tavrıyla kalsaydı sadede :( rüzgar evli olmazdı böylece
leyka18 acaba avanındaki sahne yeni sezondan bir sahne mi yoksa gecmiş sezona ait bir sahnemi
insan br hatfa diziyi izlemiince her şey karişiyor :icon_whis:icon_sorr
aliyeaynalar 18-09-07, 14:59 ah ahh özlediğim sahne ile bitti keşke rüzgar evli olmasaydı keşke rikkat oyunlar yapmasaydıda misketi istememekte olan tavrıyla kalsaydı sadede :( rüzgar evli olmazdı böylece
nasıl yani , misketi istemeyen tavırlarıyla kalsaydı ?
yani eskisi gibi misketi istemediğini yüzüne söyleseydi tavırlar yapsaydı,
ve onu üzmeye devam etseydi demek istiyorsun yani,
şöyle olsa daha iyi olmazmıydı ?
rikkat misketi o bir köylü cahil diye küçük görmeseydi
misketi kızı olarak görseydi daha iyi olmazmıydı ?
Bu bölümde Şeydaya çok güldüm. Evet dengesizce davrandı ama ne bileyim çok tatlıydı yaa. Yanlız gerçekten de şeyda'nın durumu hiç iyi değil bence. Git gide kötüye gidiyo bu kız. Çok üzlüyorum. Bu yaşananlardan en çok yara alacak isim şeyda bence. Rüzgar ve Misket'in dünya umrunda değil.
Rikkat pişman oldu. peyaminin tutumunu beğeniyorum ben. Karışmıyo. Ama uzaktan kontrol ediyo olayları.
Bu bölümde Cihan'ı da gördük. Ama İsmet gerçekten Cihan'a oldukça sert çıktı. Çocuk geldiğine geleceğine pişman oldu.
Bu arada o sahnede kermit'in içeri girişi neydi öyle. Hayalet gibi.
Cihan çok haksız yanlız. Rikkat çocuklarını düşünüyo. Evet sadece Rüzgar'ı düşünüyo o ayrı. Cihan ve Zeynep hiç umrunda değil gibi.
Rüzgar ve misket sahneleri beni yine çok sıktı. Yorum yapmıycam.
Haa neva meseleside fazla uzamasa. Bence Neva'nın güçlü olmaya çalışması güzel. Umarım başarır. Bu arada Füsun ve Neva'nın konuşması bu bölümüm en güzel sahnelerinden biriydi. Bana çok doğal geldi. Pervin hanım'ın o sahnede ağlaması beni çok etkiledi.
r & m birlikte oldular zaten yakında küçük rüzgarda gelir bu merakınıda gidereyim :)
hadiii yaaaa:img-grin2:img-grin2hangi ara oldu yaaa:img-grin2
kacıncı bölüm oldugu hatırlıyormusun söylersen cok sevinirim:happy0064
bilgilendirdiğin içinde cok sagol leyla:img-wink:
gülbeşeker 18-09-07, 15:02 hadiii yaaaa:img-grin2:img-grin2hangi ara oldu yaaa:img-grin2
ya 206 ya 207.bölümde canım
armagan_60 18-09-07, 15:05 hadiii yaaaa:img-grin2:img-grin2hangi ara oldu yaaa:img-grin2
207. bölüm dha doğrusu 206. sonu 207 başı o ara bişey misketinn karnında embırıyo oluşmak üzere bile:happy0064
Ya ben glince dizi başlamış oluyo hep başta pk bişey kaçırmadım sanırım açtığımda şeyda pembe rikkat arasında saçma bi konu yüüznden kıskançlık zart zurt filan vardı çocuk parkı gibi oldu ev yahu şeydayı amma değiştirdiler neye sokmak istiyolar anlamıyorum:icon_whis
Sonunda keriman ruh gibi bi anda dalmasaydı cihan ve ismet sahnesi çok güzeldi parası olmadığından tyzesine gitmes filan aile olduklarına dair aralarındaki bağlar yakınlık gösterilmesi daha doğrusu bunları görebilmemiz güzel(: Peyaminin dediğid çok güzeldi şeyda ve pembeye sevgi saygı büyük aileleri oluşturur burda yada başka yerde çok doğru konuştu valla ayrıca sevgi saygı olduğu sürece rüzgarla aralarında ne olursa olsun ben şeydanın ailede kalmasını isterim zaten peyamiyle filan çok güzel anlaşıyolar:img-wink:
Ama peyami rikkat konuşmasında rikkat'in "iğrenç" dışındaki dediklerine katılıyorum erken söylemek yani hatta geç bile kalındıda şimdiki zaman süresinde hemen söylemek en doğru şey eve gitmesini beklemek hata oluyo bence birde Rikkat okula gitti mi? Bugün öğretmenliğine şeyda dikkat çekti ama " öğretmen kızıyor" diye ben okula gittiğini hala görmedim:icon_whis
Rüzgar hergün kapının önünden arabayla geçiyorum diyince bende tv karşısında alışkanlıktandır dedim valla:D Görüşsünler bakalım ne farkedecekse görüşmeseler abes kaçardı zaten aile içinde çok saçma bi durum görüşememeleri...
Neva'ya üzülüyorum artık ama safaya söylemesinden yanayım hala çünkü safa'nın yanında olacağına inanıyorum ona tamamiyle gerçeği söylediğinde vede herşeyin düzeleceğinden eminim:img-wink:
armagan_60 18-09-07, 15:09 nasılki rikkat misketi köşeye çekip bişeyler sdöylüuosa şimdi şeyda rikkate söylüyo sonra inmkar ediyo kimse rikkate inanmıyo tıplkı rüzgarın iekte inanmadığı gibi şeyda herkesi yanına çekiyo penbe ile rikkatin arasını bozacak e rikkat zamanında böyle böyle deseydin boşanmak istiyo falan diye şimdi engel olmaya kalkar penbe
aliyeaynalar 18-09-07, 15:11 nasılki rikkat misketi köşeye çekip bişeyler sdöylüuosa şimdi şeyda rikkate söylüyo sonra inmkar ediyo kimse rikkate inanmıyo tıplkı rüzgarın iekte inanmadığı gibi şeyda herkesi yanına çekiyo penbe ile rikkatin arasını bozacak e rikkat zamanında böyle böyle deseydin boşanmak istiyo falan diye şimdi engel olmaya kalkar penbe
yazdıkların çok doğru armagan...
ee hayat çok garip armagan,
insanlar ettiğini buluyor . maalesef..
ama insanlar etmese keşke...
[QUOTE=aliyeaynalar;4823324]nasıl yani , misketi istemeyen tavırlarıyla kalsaydı ?
yani eskisi gibi misketi istemediğini yüzüne söyleseydi tavırlar yapsaydı,
ve onu üzmeye devam etseydi demek istiyorsun yani,
şöyle olsa daha iyi olmazmıydı ?
rikkat misketi o bir köylü cahil diye küçük görmeseydi
misketi kızı olarak görseydi daha iyi olmazmıydı ?[/Qyüzüne söyleseydi demek istemedim sadece misketi istemiyorum tavrıyla kalsaydı dedim yani demek istedim cahil köylü diyerek onu ezmesini istemedim :icon_sorr
armagan_60 18-09-07, 15:14 rüzgar miskete hanki şeyi diyince miket unuttun mu dedi ya acaba bozuldumu
Çok haklısın Müge. Bu gün dila okula gitti ama Rikkat hanım yine evdeydi. Bravo ya. Ya tamam senaristler Şeyda ile Rikkati yine birbirine soksalardı. Ama bari RikkAt en başta ne bileyim okuldan falan gelseydi ya.
Bu arada ortağım çok haklısın aslında Neva bu konuyu Safaya anlatsa bende Safa'nın onun arkasında olacağını düşünüyorum. hadi Safa olmadı bari aileden çok güvendiği biriyle paylaşsın. Eskiden ismet Neva'nın herşeyini biliyodu. Onunla paylaşsa keşke. Ama İsmet'in sırdaşlık kontenjanı Misketle dolu zaten.
Bugün Hülya Gülşen Irmak'a olan hayranlığım daha da çok arttı..İsmet'in yaşadığı duyguları bir insan bu kadar güzel yansıtabilir dedirtti bana.Hele o kabus sahnelerindeki hali beni çok etkiledi...Harika bir performans sergiledi valla..Ama Okan beyinde hakkını yemiyelim..Sayhan'da çok iyiydi bu bölümde.Özelliklede İsmetle yaptığı konuşmada..Birbirini tamamlayan harika bir çift olmuşlar dizi karakteri olarakta,oyuncu partneri olarakta..
Peyami'nin sevgi konusunda söyledikleri de güzeldi..Fazla konuşmadı belki ama kısa ve öz konuşarak herşeyi izah etti..Rikkat Şeyda'dan iyice uzaklaşıyor..Şeyda'nın yaptıkları onun kafasını karıştırıyor..Karıştırmayada devam edecek gibi..
Neva'da durumunu Safa'ya söylesin artık..Safa ne olursa olsun ayrılmayacağım senden diyor,daha ne bekliyorki Neva..Tamam kızacaktır Safa,üzülecektirde ama çözecektir bu durumuda..Fazla uzatmasa bari bunu..
Misketle Rüzgar'da artık görüşmeye karar verdiler..Görüşmeme kararı ortadan kalktı yani..Misket ilk tepki gösterdi Rüzgar'a Sayhan'a malum geceden bahsettiğini sanıp ama sonradan Rüzgar'ın o gece olanları anlatmadığını öğrenince herşey değişti..
Cihan'ı İsmetlerin işyerinde görünce sevindim..Hatta İsmetten borç para isteyince arkadaşının doğumgününe gitmek için dedimki galiba arkadaşlarınıda gösterecekler dizide..Ama Dila'nın evlatlık olmasıyla ilgili kullandılar bu sahneyi..Umarım en yakın zamanda arkadaşlarını da görürüz..Zor ama umut işte..
armagan_60 18-09-07, 15:20 ya aslında misket istiyo ayrılmasını birlikte olduktan sonra tedirgin olur gerçi hesap vereceği kimse yok nemideyi saymazsak
Rikkat yine okula gitmeyi unuttu bravo...Şeyda ile kavga etmeye devam etsin...Bugünkü o kelimesini bende beğenmedim....Hiç yakıştıramadım hiç..... Onu bu kadar sevmeme rağmen bugün çok kızdım…Sağ olsun senaristler Rikkat’i bu hale getirdiğiniz için…
Dizi iyice sonu olmayan bir yola doğru gidiyor.....Karakterler ile bu kadar oynamayın yeter artık....Misket ve Rüzgar konusunu da bu kadar uzatmayın!!! Evleneceklerse evlensinler…Başka konu mu yok? Hayal gücünüzü biraz daha zorlayın lütfen…Bugün diziyi izlerken kendimi camdan atmak istedim...Biraz özen...Biraz düzen....Olmuyor böyle olmuyor….
Yorum akşama ...
ya ben anlamiyorum pembe seydadan nefret ediyordu
simdi ona bayiliyor hatta onun sözüyle rikate bile küsüyor
bencede nevanin safaya durumu anlatmasi lazim
bu arada kücük rüzdgarin haberide her an gelebilir
bir mide bulantisinda yada bas dönmesinde tamam diycem:img-wink:
armagan_60 18-09-07, 15:36 Rikkat yine okula gitmeyi unuttu bravo...Şeyda ile kavga etmeye devam etsin...Bugünkü o kelimesini bende beğenmedim....Hiç yakıştıramadım hiç..... Onu bu kadar sevmeme rağmen bugün çok kızdım…Sağ olsun senaristler Rikkat’i bu hale getirdiğiniz için…
Dizi iyice sonu olmayan bir yola doğru gidiyor.....Karakterler ile bu kadar oynamayın yeter artık....Misket ve Rüzgar konusunu da bu kadar uzatmayın!!! Evleneceklerse evlensinler…Başka konu mu yok? Hayal gücünüzü biraz daha zorlayın lütfen…Bugün diziyi izlerken kendimi camdan atmak istedim...Biraz özen...Biraz düzen....Olmuyor böyle olmuyor….
Yorum akşama ...
evet haklısın rüzgar misketin bile arasını boazrlar yakında misket her nekadar istemese bile istiyo meselenin çözülmesini ama rikkat doğru söylüyo tabi kimse inanmıyo yine haklı çıkacak bu sefer
sevimli.girl 18-09-07, 15:39 bugünkü bölümde ben de pervin ünalpa bayıldım. kızıyla konuştuğu sahnede bu kadar gerçekçi oynanabilirdi ve bu kadar güzel ağlanabilirdi. sanki rol yapmıyormuşta gerçekten kızıyla konuşuyormuş onunla dertleşiyormuş gibi hüssettim seyrederken.
safaya bugün tekrar çok hoşuma gitti. nevaya ilgisi, ona olan sevgisini gösterme şekli, nevaya olan aşkı her şeyiyle mükemmel bir eş. eşine hitap ediş şekli ve sevgisiyle sanırım herkesin sahip olmak isteyeceği bi karaktere sahip.
şeyda ise bugün pembeyle pek bi sıkı fıkıydı. rikkat ise onun bu yapmacık tavrına sinir oldu ve bunu yapmaması gerektiğini söyledi ama şeyda ısrarla içinden gelerek yaptığını belirtti. şeyda rikkati de kendi silahıyla vurdu ve daha önceden kendisinin söylemiş olduklarını rikkatin ağzından çıkmasını sağladı. rikkat ile pembeyi birbirine düşürmeyi başardı.
rüzgar ise misket ile konuşmadıktan sonra sayhanla konuşmaya karar verdi. sayhandan misketle konuşmasını ve boşanma işini kısa sürede çözeceğini miskete teyzesiyle beraber söylemelerini rica etti. sayhanda rüzgarın rücasını yerine getirdi ve misketle konuşmaya gitti. misket ise rüzgarın yaşadıklarını da anlattığını sanarak rüzgarla buluştu. rüzgarın yaşananları anlatmadığını öğrenince rahatladı ve bundan sonra rüzgarla buluşmak istediğini söyledi.
ismet ise dilanın evlatlık olduğunu kimsenin bilmediği bir yerde yaşamak istediğini sayhana söyledi. ama sayhan ismete güçlü bir kadın olduğunu hiç bir yere gitmeden de tüm zorlukların üstesinden gelebileceğini söyledi. ofiste cihan teyzesinden para istediğinde dilanın evlatlık olduğunu ima eden bir laf söylediğinde kızdı ve rikkat ablam nasıl sizin annenizse ben de dilanın öz annesiyim diyerek tepkisini gösterdi.
armagan_60 18-09-07, 15:40 ya ben anlamiyorum pembe seydadan nefret ediyordu
simdi ona bayiliyor hatta onun sözüyle rikate bile küsüyor
bencede nevanin safaya durumu anlatmasi lazim
bu arada kücük rüzdgarin haberide her an gelebilir
bir mide bulantisinda yada bas dönmesinde tamam diycem:img-wink:
evet ama rtikkatin durum anlatması lazımdı penbeye kız çileden çıktı diye ama artık geç şimdi anlatsa kıskandığını düşünebilir nevada söyleyemez baya bi arkıt küçk rüzgarmı küçük misket mi bakacaz kız olsa daha yakışır miskete
Rikkat yine okula gitmeyi unuttu bravo...Şeyda ile kavga etmeye devam etsin...Bugünkü o kelimesini bende beğenmedim....Hiç yakıştıramadım hiç..... Onu bu kadar sevmeme rağmen bugün çok kızdım…Sağ olsun senaristler Rikkat’i bu hale getirdiğiniz için…
Yorum akşama ...
Evet ya nasıl bir öğretmen Rikkat..Acaba öğretmenliğini evdekilerin üzerinde mi yapıyor sadece...Ben artık okula gittiğini görmek istiyorum Rikkat'in..Maşallah Rikkat Şeyda ile laf dalaşı yapmaktan okula bile gidemiyor.Ancak Şeyda'ya laf yetiştiriyor...Bütün mesaisini Şeyda'ya ayırmış durumda..Artık okula git Rikkat,hadi ama ya..Senaristler hadi öbürlerinin işe gitmemesini geçtim..Kimin çalıştığı,kimin gezdiği bellide bari Rikkat öğretmenliğini yapsın ya..Valla bende bu duruma sinir oluyorum..
pembede şeyda onu gerçekten sevdiğini sanıyor şeyda pembeyle dalga geçiyor birtek rikkat farkında olayın pembe anlamıyor peyamide anlayacak ama bu işi boşanma işini rüzgar şeydayı söylediğinde şeyda boşanma konusunda diretecek isteyemeyecek ama peyami halledecek boşanma işini öyle hissediyorum ben neva ise durumunu hemen sölemez ilerdeki bölümlerde belki sefayı ve eşini kaybetmeyi göze alamaz kendide söyledi küçük rüzgarda kesin zaten geleceği ama ilerki bölümlerde rüzgar boşanma işini söylediğinde misketin bulantıları baş dönmeleri başlar :)
armagan_60 18-09-07, 15:43 bugünkü bölümde ben de pervin ünalpa bayıldım. kızıyla konuştuğu sahnede bu kadar gerçekçi oynanabilirdi ve bu kadar güzel ağlanabilirdi. sanki rol yapmıyormuşta gerçekten kızıyla konuşuyormuş onunla dertleşiyormuş gibi hüssettim seyrederken.
safaya bugün tekrar çok hoşuma gitti. nevaya ilgisi, ona olan sevgisini gösterme şekli, nevaya olan aşkı her şeyiyle mükemmel bir eş. eşine hitap ediş şekli ve sevgisiyle sanırım herkesin sahip olmak isteyeceği bi karaktere sahip.
şeyda ise bugün pembeyle pek bi sıkı fıkıydı. rikkat ise onun bu yapmacık tavrına sinir oldu ve bunu yapmaması gerektiğini söyledi ama şeyda ısrarla içinden gelerek yaptığını belirtti. şeyda rikkati de kendi silahıyla vurdu ve daha önceden kendisinin söylemiş olduklarını rikkatin ağzından çıkmasını sağladı. rikkat ile pembeyi birbirine düşürmeyi başardı.
rüzgar ise misket ile konuşmadıktan sonra sayhanla konuşmaya karar verdi. sayhandan misketle konuşmasını ve boşanma işini kısa sürede çözeceğini miskete teyzesiyle beraber söylemelerini rica etti. sayhanda rüzgarın rücasını yerine getirdi ve misketle konuşmaya gitti. misket ise rüzgarın yaşadıklarını da anlattığını sanarak rüzgarla buluştu. rüzgarın yaşananları anlatmadığını öğrenince rahatladı ve bundan sonra rüzgarla buluşmak istediğini söyledi.
ismet ise dilanın evlatlık olduğunu kimsenin bilmediği bir yerde yaşamak istediğini sayhana söyledi. ama sayhan ismete güçlü bir kadın olduğunu hiç bir yere gitmeden de tüm zorlukların üstesinden gelebileceğini söyledi. ofiste cihan teyzesinden para istediğinde dilanın evlatlık olduğunu ima eden bir laf söylediğinde kızdı ve rikkat ablam nasıl sizin annenizse ben de dilanın öz annesiyim diyerek tepkisini gösterdi.
haklısın yazdıklarında pervin ünalp ağlarken zeynep koltuk taş gibi duruyodu oduna sarılmış gibiydi kısacası
Beni bu bölümde iki kişi çok etkiledi..Birisi İsmet,diğeri de Füsun..İkiside anlatmak istedikleri duyguları bize çok iyi yansıttı..Onlar ağlayınca bende duygulandım..İkisininde tek ortak bir noktası vardı belkide bizlere anlatmak istediği..Anne olmakİşte budur annelik dedirttiler bana..Daha doğal nasıl anlata bilirlerdiki bizlere bu duyguyu..Pervin hanım ve Hülya hanım ikinizde harikasınız..
rüzgarla bilikteyke başdönmesi bulantısı olurmuş birlikte alırlarmış haberi küçük rüzgar geliyor diye :)
Evet ya pervin hanım'ın ağlayışı çok gerçekçiydi. bende yorumumda yazmıştım.O sahne çok doğal ve çok sıcak geldi bana. Zeynep hanım'ın oyunculuğu git gide iyi olucaktır. Ama ben her bölümde Emine hanım'ı düşünmeden edemiyorum.
Rüzgar ve Misket sahnelerinde yine çok sıkıldım. Çocuk oyuncağına döndü iş. Fena halde içimi bayıyolar.
Şeyda gerçekten aslında çok zekice davranıyo. Rikkat'i kendi slilahıyla vuruyo.
turkmeneli 18-09-07, 15:52 bugunku bolum cok guzel degildi hatta sacmalik idi cunku seyda ve pembe arasindaki konu berbat idi. Sanki baska konu yokta veya bulamamislar tam sacmalik idi.
Ruya bolumu ise berbat idi hic guzel degildi
Neva desen ehhhh yani yavas yavas rolunu oynamaya basliyor ama ginede eski neva etmezzzzzzz.
Bir tek Fusun bolumu idare ederdi sanki ders cikartmis gibi konustu.
Eger boyle devam ederse bence kimse bakmaz cunku biktik artik dizi ruzgar-misket uzerinde.Yeter artik ne olacaksa olsun yaaa
Ben hep soyluyorum ve demeye devam edecegim Guzel dizi oldurduler yok ettiler
yaziklar olsun yapimciya
ne olmuş dizimize neden öyle diyorsun kötü değilki dizimiz tamam bazı konular geç çözülüyor ama yine herşey yoluna giriyor haftda bir gösterilen dizi değilki bir bölümde çözülsün hergün yayınlanan dizi sonuçda ben gayet memnunum diziden hepsi mükemmel nemid annemi göstermiyorlar dün iki sahne göründü dahada yok çok yanlız kaldı keşke sadık amca geri gelsede kisibirden işleri düzeltecegim diye iyice karıştırsalar ne güzel olurdu :)
nisan.yagmuru 18-09-07, 16:12 Bugün izleyemedim ama pek de değişik bişi olmamış galiba..Bahsettiğiniz Füsun-Neva sahnesini merak ediyorum belki izleirm sabah tekrarında.
Ayrıca Hülya Hanım'ı ve İpek Hanım'ı daha da bir seviyorum.Böyle yanaklarını tutup sıkasım geliyo:):)
armagan_60 18-09-07, 16:16 ne olmuş dizimize neden öyle diyorsun kötü değilki dizimiz tamam bazı konular geç çözülüyor ama yine herşey yoluna giriyor haftda bir gösterilen dizi değilki bir bölümde çözülsün hergün yayınlanan dizi sonuçda ben gayet memnunum diziden hepsi mükemmel nemid annemi göstermiyorlar dün iki sahne göründü dahada yok çok yanlız kaldı keşke sadık amca geri gelsede kisibirden işleri düzeltecegim diye iyice karıştırsalar ne güzel olurdu :)
evet haklısın günlük yayınlanan dizide yavaş yavaş ilerlemesi doğal ayrıca herkesin ilgisi nerdeyse oraya ağırlık verireler özellikle trt de bitirilmeis aniden ve yenden başlaması için uğraşık şimdide kötü diyolar hiç yoktan iyidir diyip izleyelim ayrıca böyle daha güzel
gülbeşeker 18-09-07, 16:19 Ben bugünkü bölümü izleyemedim bir tek son sahneyi gördüm .Rüzgarla Misket konuşuyrlardı çok şekerlerdi,görüşmeye devam etmelerine sevindim.Rüzgar,Şeydaya boşanma meselesini açsa tam olacak.
Arkadşlar burda herkes fikrini yazmakta özgür. Siz dizinin şu anki halinden memnun olabilirsiniz. Ama Nasıl ki Bazı arkadaşlar şeydayı sevmiyorsa bizde dizinin şu halini beğenmiyoruz.En azından ben de kendi adıma söylüyorum. Evet dizi günlük bir dizi. Konular yavaş ilerliyo. Ama bu dizi 7 yıldır günlük olarak yayınlanıyo. ve biz daha önce hiç bir zaman diziden bu akdar sıkılmamıştık. Açıkçası ben bu sezon diziden hiç tat almıyorum. Ayrıca ilgi nerdeyse oraya ağırlık veriliyo cümlesine de katılmıyorum. Evet şu an öyle ama. Dizi yılalrdır çizggisinden bişey kaybetmeden yayınlandı. Bütün akrakterler ön plandaydı. nedense iki yıldır Dizi Misket ve Rüzgar ilişkisini anlatan başka bir dizi haline geldi. Bu ilişki sizin ilginizi çekiyo olabilir. Ama ben tahammül bile edemiyorum. özellikle Rüzgar'ın evliyken yaptıklarına. Bu benim fikrim ama bende dizinin artık tadının kaçtığını düşünüyorum. Ve keşke dizimiz TRT deki final bölümünden sonra hiç başlamasaydı.
turkmeneli 18-09-07, 16:27 Arkadşlar burda herkes fikrini zmakta özgür. iz dizinin şu anki halinden memnun olabilirsiniz. Ama Nasıl ki Bazı arkadaşlar şeydayı sevmiyorsa bizde dizinin şu halini beğenmiyoruz.En azından ben de kendi adıma söylüyorum. Evet dizi günlük bir dizi. Konular yavaş ilerliyo. Ama bu dizi 7 yıldır günlük olarak yayınlanıyo. ve biz daha önce hiç bir zaman diziden bu akdar sıkılmamıştık. Açıkçası ben bu sezon diziden hiç tat almıyorum. Ayrıca ilgi nerdeyse oraya ağırlık veriliyo cümlesine dekatılmıyorum. Evet şu an öyle ama. Dizi yılalrdır çizggisinden bişey kaybetmeden yayınlandı. Bütün akrakterler ön plandaydı. nedense iki yıldır Dizi Misket ve Rüzgar ilişkisini anlatan başka bir dizi haline geldi. U ilişki sizin ilginizi çekiyo olabilir. Ama ben tahammül bile edemiyorum. özellikle Rüzgar'ın evliyken yaptıklarına. Bu benim fikrim ama bende dizinin artık tadının kaçtığını düşünüyorum. Ve keşke dizimiz TRT deki final bölümünden sonra hiç başlamasaydı.
Yaziklarina tamamen katilyorum arkadasim,Herkes serbest fikrini soylemede.
arkadasin dedigi gibi neden ise dizi 2 senedir ruzgar-misket dundu tum olay, sanki baska konu yokta
Benim fikrimda ayni artik dizini tadi kacti cunku TRT zamaninda gunleri hep sayardim hemen baslasin hatta bi ara sabah ustu verdilerde ben okuldan hep kacardim tek onu izlemek icin ama ne yazikki son zamanlarda dizi bitti oldu cunku eski ruhu yok artik
şeyda çok sınır ya gıcık oldum ıyıce bu kıza deli eder bu kızadamı yani.konuşmaları artık bayıyor.pembede ona uyuyor yanı
armagan_60 18-09-07, 16:40 şeyda çok sınır ya gıcık oldum ıyıce bu kıza deli eder bu kızadamı yani.konuşmaları artık bayıyor.pembede ona uyuyor yanı
ralarını bozacak rikkatin penbenin yakonda yalancı çıkartır bu millete karşı
Aman boşverin arkadaşlar ya..Kim nasıl yazarsa yazsın..Yeterki forumda ayrım olmasın..Herkesin görüşüne saygı duymamız gerek..
rüzgar bu hafta degil belki ama öbür haftada söyliyebilir.2 hafta içinde boşanma işini.
221 çekiliyor bayagı ilerideler bu bölümlerden.tahmin edilemiyecek şeyler olacak
evet haklısın günlük yayınlanan dizide yavaş yavaş ilerlemesi doğal ayrıca herkesin ilgisi nerdeyse oraya ağırlık verireler özellikle trt de bitirilmeis aniden ve yenden başlaması için uğraşık şimdide kötü diyolar hiç yoktan iyidir diyip izleyelim ayrıca böyle daha güzel
trt deki bölümlerde çok güzel ve komik sahneleride vardı ama kanal1 deki bölümler daha güzel oyuncularımız eksilsede gözlerimiz gidenleri arasada ne yapalım kendi seçimleri saygı duymak düşer EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER BİZİM EVİN HALLERİ :good: BİR NUMARASINIZ :good:
[QUOTE=dilekk54;4824955]rüzgar bu hafta degil belki ama öbür haftada söyliyebilir.2 hafta içinde boşanma işini.
221 çekiliyor bayagı ilerideler bu bölümlerden.tahmin edilemiyecek şeyler olacak[/QUO ya öylemi kötü şeylermi olacak acaba :icon_sorr tahmin edilemiyecek şeyler dediğine göre sen nerden biliyorsun belli zaten baksanıza şeyda ne hale geldi :icon_sorr bir ön alıştırmamı acaba tahmin edilemiyecek şeyler derken biz herşeyi tahmin ediyoruz neler olacak izleyip görecegiz bakalım :img-pilot
gülbeşeker 18-09-07, 17:22 rüzgar bu hafta degil belki ama öbür haftada söyliyebilir.2 hafta içinde boşanma işini.
221 çekiliyor bayagı ilerideler bu bölümlerden.tahmin edilemiyecek şeyler olacak
Ne gibi şeyler olacak biraz bilgi verebilir misin?Özelikle Rüzgar-misket-şeydanın durumlarını çok merak ediyorum.
Ne gibi şeyler olacak biraz bilgi verebilir misin?Özelikle Rüzgar-misket-şeydanın durumlarını çok merak ediyorum.
Açıkcası diziyi ayakta tutan temel neden de bu merak uyandırmak ve bunu canlı tutmak. Ancak ben eski BEH'leri meraksız seyrederdim ve eminim forumdaki birçok arkadaşımda öyle. Çünkü güzellikleri detaylarda yakalar espirilere gülerdik. Yeni BEH'te bundan sadece kırıntılar kalsa da insan bazen kırıntılarla da karın doyurabiliyor. Böylelikle BEH'in değerini daha çok anlıyorum...
armagan ve gülbeşeker bilgi verdiğiniz için cok teşekkür ederim
hemen malum siteden yüklenmişmi bir bakayım:img-yes:
yha bugünkü bölümün başını kaçrdmm neler oldu acaba kısa bi özet geçseniz size zahmet :icon_whis:icon_sorr
ayy yk ya rikkat pişman yaptıklarından olmasın herkesin bi ikinci şansı olmalı değilmi rikkati yalancı yerine koydu resmen ya sinir ediyor rikkoşu hayır kadını sonunda tımarhaneye gönderecek ona yanarım :(
:img-hyste işte beklediğim tepki!!!! arşivden mesajları çıkarın... aylar önce ölsün rikkat,şeytan rikkat deniyordu şimdi "delirtecekler rikkoşu, zavallı rikkoşş!!" :img-hyste
zeraa'mmm ben de izlemiyorum artık. hakikaten bir huzur bir mutluluk var üzerimde:D buradaki yorumları takip etmek çok eğlenceli ama :D
gülbeşeker 18-09-07, 19:39 armagan ve gülbeşeker bilgi verdiğiniz için cok teşekkür ederim
hemen malum siteden yüklenmişmi bir bakayım:img-yes:
Rica edrim canım nette var.Sevgili sedda ben de bu bölüme son iki dakikası hariç hiç bakamadım başka siteden okuduğum kadarıyla İsmet de Keriman da Dilayla ilgili kabuslar görmüşler.
Ya bu gün neden boş bu kadar ki forum.
Neyse bu arada bende bu gün Şeyda ve Pembe arasında geçen konuyu sevmedim. Çokta uzadı.
pinarsayü85 18-09-07, 19:58 Ya bu gün neden boş bu kadar ki forum.
Neyse bu arada bende bu gün Şeyda ve Pembe arasında geçen konuyu sevmedim. Çokta uzadı.
selam:happy0064
valla onur,o iş tehlikeli sulara gidecek diye çok korktum bir ara...:icon_sorr
siz esas yeni bölüm özetlerine bakın kardeşler......:img-polic
eklenmemiş ama gene mevzu ''bel altı'' olacak maalesef:img-blush
not:forum sanırım bundan sonra böyle olacak......
biz bu dizinin eski halini de biliyoruz. o zaman da her gün yayınlanıyordu. o zaman da konular yavaş ilerliyordu ama böyle kalitesiz senaryolar ve saçmalıklarla dolu değildi. arapsaçına dönmemişti. seyircinin ilgisi neredeyse oraya ağırlık vermiyorlar. seyircinin ilgisini ısrarla bu yöne çekmek istiyorlar. eski seyircilerini kaybediyorlar bunu yaparken. yeniden başlaması için çok uğrştık, doğru. ama bizim istediğimiz bu değildi. yeniden eski güzellğiyle başlamasını istemiştik. böyle üçüncü sınıf filmlerden araklanmış saçma hikayelerle değil.
böyle daha güzel? trtdeki bölümlerden mi? zevkine saygı duyuyorum arkadaşım, ne diyeyim! :icon_whis
Pınar hoşgeldin.
Valla bua ralar zaten bu tarz konular çok fazla öne çıkmaya başladı. Dizimize bir akıllı işaret şart.
Pınar hoşgeldin.
Valla bua ralar zaten bu tarz konular çok fazla öne çıkmaya başladı. Dizimize bir akıllı işaret şart.
M&R evlenip balayına gidip bir on ay gelmemeleri?Çözüm getirir mi acaba?:img-blush
Şdizm bir başka birine aşık olması?Ya bu bir şeyleri değiştirir mi?
Hı.??:img-icecr
Valla Müge Bu M&R evlenemez ki. Yani balayı çok uzak kalıyo. Ama valla keşke olsa şöyle kuzey kutbuna falan gitseler. hem Misket susuzluk özlemi çekiyodu. Hem orda bol bol giderir.
şeydaya da birini bulsalar keşke düzelse kız. Rikakte sarıyo sıkılınca :D:D
gülbeşeker 18-09-07, 20:15 Yeni bölüm özetlerini okudunuz mu?Bence R-M-Ş kısmını okumayın.Bu hafta da bir yatak muhabbetidir gidcek hem de pembe ve rikkat de bu sohbetin içindeler.Benim anlamadığım Şeyda Rüzgarla bu kadar çok beraber olmak istiyor evden birilerini göndreceğine kendi evlerine gidip rahat etse.
gülbeşeker 18-09-07, 20:20 Ya bu gün neden boş bu kadar ki forum.
Ben de sevmedim o mevzuyu yine buna şükretmek lazım bu haftaki mevzular almış başını gidiyor.Ayrıca Rikkatin Şeydaya iğrenç demesine de bir anlam veremedim,Şeydanın davranışları normal olmayabilir de Rikkatin bu şekilde arkasından konuşması bu kelimeyi sarfetmesi yanlıştı bence.
Ya yeni bölümözetlerini enrden okudunuz. Ben niye göremiyorum. Merak ettim yav.
Valla Müge Bu M&R evlenemez ki. Yani balayı çok uzak kalıyo. Ama valla keşke olsa şöyle kuzey kutbuna falan gitseler. hem Misket susuzluk özlemi çekiyodu. Hem orda bol bol giderir.
şeydaya da birini bulsalar keşke düzelse kız. Rikakte sarıyo sıkılınca :D:D
Of valla ne yapalım başka çareler buluruz artık .Yeterki uzak dursunlar ...Tehlike saçıyorlar....:)
Şeyda'yı üzmesinlerde artık ...:)
Bu arada imzalar bölümüne acil bakarmısınız imza yaptım da..:)
Özetleri şimdi okudum. Valla pes diyorum artık. Ne diyim.
Müge bakıyorum hemen
Bugünkü bölüm için kısa bir yorum.
İsmet’in de Keriman’ın da kabusu korku filmlerini aratmadı..Acaba çekim yapılırken küçük Dila’nın psikolojisine bir şey oldu mu?Böyle sahnelerin içinde çocuk yer almasını istemiyorum…Ama Sevgili Hülya Gülşen Irmak bu bölümde de oyunculuğunu sergiledi…Daha önce de dediğim şeyi bir kez daha söylemek istiyorum…İsmet’e annelik konusunda yaptıkları, hisleri, üzüntüleri,duyguları,düşünceli halleri kısacası her şeyi çok güzel canlandırıyor…Söz konusu Misket olunca bir cadıya dönüşüyor farklı bir karaktere bürünüyor…
Misket hakkında bir iki satır yazmak istiyorum..Neden bu kadar dengesiz anlamıyorum bir hafta önce gayet mutlu bir vaziyette Rüzgar ile geçirdiği geceyi bugün Rüzgar telefon edince..
Misket-Yeter artık Misket ..Görüşmeyelim arama beni ..
Bu ne demek ya ?Şimdi mi aklın başına geldi?Kusura bakmasın kimse ama Misket’teki bu dengesizliğe bir anlam veremiyorum..
Peyami için çok üzüldüm bugün yine her zamanki gibi öğütler verdi ama anlayana…Bazen konuştukları havada kalıyor gibi…?Bir gün Peyami’de patlayacak tam patlayacak…
Evet Rikkat için de bir iki satır yazmak istiyorum…
Şeyda ve Pembe şakalaşırlarken Rikkat bir okul müdürü gibi odayı bastı sanki oda da gizli gizli sigara içiyorlardı…
Rikkat- “İçeriye gel konuşalım” demekti
O nasıl gel demekti Şeyda’ya valla ödüm koptu valla..Rikkat’in son günlerdeki davranışları hiç hoşuma gitmiyor demiştim…Evet hele Şeyda’nın söylediği sözün aynısı Şeyda için söylemesi ayıplayın en büyüğü oldu..Yine de Rikkat’i yani Rikkat karakterini seviyorum…
Bugün inanılması güç bir şey oldu..Ne mi oldu? Cihan sonunda evden çıktı.. (oley:happy0064) İsmet’in iş yerine gitti…Teyzesinden para istedi…Arkadaşlarından söz etti…Ama sanmıyorum arkadaşları için istediği için bakalım…Evden çıktı ya arkadaşlarından söz ettiği ya daha ne olsun…
Evet bugün Nemide annem yoktu gözlerim çok aradı..Bu kadar kargaşa arasında Nemide annemi unutmayın ne olur…
bye
Edit:Onur güle güle kullan imzanı :)
Müge çok güzel yazmışsın.
Evet ya Bu gün Cihan evden çıktı. Üsteelika rkadaşları da varmış.
Çok sevindim. :D:D:D
Ama çocuk çıkacağına da, teyzesinden para istiyceğine de pişman olmuştur. Ya bi de o sahnede Kermit nasıl girdi öyle içeri. Hayalet gibiydi. İnsan bi selam verir.
Müge imzanı kullanıyorum bile. Çok güzel olmuş yaa :D
özeti yeni okudum. sally şadan yakınlaşması, şadan'ın füsunu hiçe sayması, şeyda'nın tavırları falan... hiç girmiyorum bunlara. keyfimi bozamam vallahi.
amaa!! şunu sorarım size: "başka hangi dizinin bu kadar özensiz, bu kadar taraflı özeti olur?" yahu özette merak kırıntısı yok biirrr, abuk sabuk ifadeler kullanılıyor ve hiç estetik durmuyor ikiii, seyircinin olayları yorumlamasına fırsat verilmedn her şey senaristin kafasındaki gibi anlatılıyor üüüüçç... hayatımda görmedim böyle bir durum. yuh yani! ne denir ki!
gülbeşeker 18-09-07, 21:03 özeti yeni okudum. sally şadan yakınlaşması, şadan'ın füsunu hiçe sayması, şeyda'nın tavırları falan... hiç girmiyorum bunlara. keyfimi bozamam vallahi.
amaa!! şunu sorarım size: "başka hangi dizinin bu kadar özensiz, bu kadar taraflı özeti olur?" yahu özette merak kırıntısı yok biirrr, abuk sabuk ifadeler kullanılıyor ve hiç estetik durmuyor ikiii, seyircinin olayları yorumlamasına fırsat verilmedn her şey senaristin kafasındaki gibi anlatılıyor üüüüçç... hayatımda görmedim böyle bir durum. yuh yani! ne denir ki!
Yessi özet konusunda sana katılıyorum,bu kadar abes kelimlerin ifadelerin kullanıldığı başka bir özet bence de yok.Utanmasalar dizideki repliklerin tamamını özette yazacaklar aslında bu özette yazılanlar dizide aktarılan olayları daha da sinir bozucu bir hale getiriyor.Özetleri vermeye devam edin ama lütfen biraz daha özenli ifadeler kullanın.Lütfen....
Evet ya özetlerdeki kelimele çok garip. Ve yazım dili çok kalitesiz. Artık dizide olduğu gibi özetlerede özen gösterilmiyo.
bölüm özet sayfasını gerilerde görünce yazmak istedim daha önce yanılmıyorsam purna arkadaşımız yazıyordu yazılan özetin aynısını yazdım bunda benim suçum yok birdahada bölüm özetleri sayfasını yazmayı düşünmüyorum :(
bölüm özet sayfasını gerilerde görünce yazmak istedim daha önce yanılmıyorsam purna arkadaşımız yazıyordu yazılan özetin aynısını yazdım bunda benim suçum yok birdahada bölüm özetleri sayfasını yazmayı düşünmüyorum :(
uppss!!:img-in_lo yanlış anlaşıldı sanırım. bizim tepkimiz sana değil. elbette sen sitede ne yazıyorsa onu kopyalıyorsun. bizim tepkimiz bu özetleri hazırlayan yapımcı ve senariste. paylaştığın için teşekkür ederim. ben de o özeti nereden bulabilirim diye düşünürken ekleyiverdin.
olaylar döndü dolaştı yapanın başına bulaştı sonunda , Rikkat şeydayı hayatlarına soktu şimdi nasıl çıkaracağını bilemiyor bunu tahmin etmek zor değildi ,Rikkati bin pişman edecekleri belliydi zaten eden bulur dememiz için yapılıyor tüm bunlar ama ben yinede diyemiyorum şeydayı eğlenceli buluyorum helede bugün
rüzgar miskete bunu yaptıktan sonra bukadar bile beklememeliydi boşanmak için çok çirkin duruyor erkekçe herşeyi göze alıp söylemesi lazım bekleyince daha kötü oluyor kısa zamanda birleşsinler bu duruma son verilsin dayanamıyorum.
özeti yazdıkdan sonra kaynagın nerden oldugunu yazmasını unutmuşum sağolsun müğe arkadaşım uyardı beni teşekkür ederim müğecim :)
gülbeşeker 18-09-07, 21:55 bölüm özet sayfasını gerilerde görünce yazmak istedim daha önce yanılmıyorsam purna arkadaşımız yazıyordu yazılan özetin aynısını yazdım bunda benim suçum yok birdahada bölüm özetleri sayfasını yazmayı düşünmüyorum :(
Canım sen boşuna alınganlık yaptın üzme bizi bizim sözümüz sana veya ekleyen arkdaşlara değil ben ekleme,kopyalama işlerinden anlasam ben de o siteden buraya eklerdim.Bu durumda ben suçlu mu olurum?Bizim tepkimiz ve serzenişimiz özeti yazanlara,özeti buraya ekleyenlere değil.Ayrıca özeti ekledğin için de çok teşekkürler,özetlerin ilk çıktığı siteyi bilmeyen arkdaşlarımız buradan okuyorlar,kolaylık oluyor.
Bugünkü bölüm de dikkatimi çeken bir şey daha oldu aklıma geldi hemen siteye gelip yazmak istedim…Bugün Şeyda ve Pembe arasında geçen konuşmalarda hoşuma gitmedi…Memişler küçülmüş filan…Çok ayıpladım…Memişler yerine göğüsler deseydi daha iyi olurdu…Umarım bir daha olmaz…
Neyse özetler adamı hasta eder en iyisi okumamak..
bye
unuttum gitti bile gülbeşekercim siz dert etmeyin :) bi arkadaşımız tahmin edemiyecegimiz olaylar olacakmış sayfa 32 de söylüyor bi arkadaş galiba 221 bölmlerdemi ne ne olabilirki düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum bizim tahmin edemediğimiz şey nedirki acaba ama biz herşeyi tahmin ediyoruz :)
pinarsayü85 18-09-07, 22:09 unuttum gitti bile gülbeşekercim siz dert etmeyin :) bi arkadaşımız tahmin edemiyecegimiz olaylar olacakmış sayfa 32 de söylüyor bi arkadaş galiba 221 bölmlerdemi ne ne olabilirki düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum bizim tahmin edemediğimiz şey nedirki acaba ama biz herşeyi tahmin ediyoruz :)
yani yeşilçam-brezilya dolaylarından hangi klasikleri atladık arkadaşlar:P
bayağı bir şiddet-gerilim içerir bu olaylar o kesin de....:icon_whis
gülbeşeker 18-09-07, 22:11 unuttum gitti bile gülbeşekercim siz dert etmeyin :) bi arkadaşımız tahmin edemiyecegimiz olaylar olacakmış sayfa 32 de söylüyor bi arkadaş galiba 221 bölmlerdemi ne ne olabilirki düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum bizim tahmin edemediğimiz şey nedirki acaba ama biz herşeyi tahmin ediyoruz :)
Canım ,bu özetlerden sonra anladığım kadarıyla Rüzgar kaç Şeyda kovala derken her an her şey olabilir.Özellikle Rüzgar sarhoş falan olursa olanlar olur .Daha sonra Rüzgar tam Şeydaya boşanma meselesini söyleyecekken Şeyda yalandan bir hamilelik uydUrabilir,hiç şaşırmam.Rüzgarla Şeyda arasında bir şey olmamışsa bile Rüzgar sarhoş olduğu için o geceyi hatırlamaz ve Şeydaya inanır.Rüzgarın karakterinde biraz saflık var,sezon başında da Misketin kendisine ne söyleyeceğini anlamamıştı bir türlü.
boşanma olmazsa ve şeyda hamileyim diye çıkarsa ben diziyi izlemem artık
izleyici olarakta bir dayanma sınırı var zaten baya bir aşılmış durumda
lütfen biraz çekidüzen
gecesacli1983 19-09-07, 01:57 Doğruyu söylemek gerekirse bu şeydaya sinir oluyorum,mıy mıyyy konuşması falan çok itici bir karakter açıkçası,hamileyim falan derse gerçekten artık dizi sıkmaya başlar,türk filmi gibi:D
Neva'nın durumuna çok üzülüyorum,keşke Safaya dese başına gelenleri anlatsa...
Kötü bir rolde oynuyor bu Çetin karakteri ama karizma adam,beğenilmeyecek gibi değil yani:img-in_lorolününde hakkını veriyor:img-blush
aliyeaynalar 19-09-07, 02:13 boşanma olmazsa ve şeyda hamileyim diye çıkarsa ben diziyi izlemem artık
izleyici olarakta bir dayanma sınırı var zaten baya bir aşılmış durumda
lütfen biraz çekidüzen
şeyda hamile olmasa bile , rüzgarın kendisinden boşanacağını anladığı dakikada, hamileyim yalanını söyler...
Bugün yalnız misket beni biraz hayal kırıklığına uğrattı
Ben Seninle Evlenmek için Birlikte Olmadım Ne demek ?
Hiç yakışıyormu Miskete bu,
Evlilik dışı ilişki yaşayalım, boşanmasanda olur ;
sen istediğin anda, gel beraber oluruz diyen ve öyle yaşayan HAFİF KADINLAR yada KADINCIKLAR... gibimi olmaya çalışıyor ?
Lütfen Misket, Biran önce silkelen ve kendine gel.
Tamam aşıksın ama HAFİFLEŞME lütfen :img-in_lo
Sana Yakışmıyor :sad53:
Ya arkadaşlar aklıma birşey geldi,sizlerle bu düşüncemi paylaşmak istiyorum...Dizimizde tekrar görmek istediğimiz karakterlerle ilgili bir imza yapalım,ama kimi istiyosanız hepsini belirtin burada..Onlarla ilgili dikkat çekecek bir imza olsun yapılacak imza..Bunu da forumda kullanmak isteyen |