Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 7)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

duygus
24-09-07, 15:48
abdülpembe ayrıldı galiba.bu kız çok salak sen kimsin başkasının odasını karıştırırsın sana ne ya hiç sevmiyorum bu hareketlerini zaten sevmiyorum iyice batıyor.rüzgarda saf larda bunu saf yaptılar

sihir
24-09-07, 15:54
bu peyami cn sııyor ama artık. yahu kalksın artık o koltuktan. eve para getirsin. tamam eşitlik var anlıyorum ama iyi gözle bakmam ben yan gelip yatan ve karısının eve getirdiğiyle geçinen adama. tamam belki klasına ve kapasitesine ve de tarzına uygun bir iş bulamıyor ama oturmak da ona yakışmıyor. bu dünyada milyonlarca insan hayalindeki mesleği hatta bırakın hayali, okuduğu mesleği yapamıyor. peyaminin durumu biraz sıktı artık.

onur29
24-09-07, 15:57
Şeyda bence çok zeki bir kız. Slak falan değil. Evet yaptığı davranış hiç hoş değil. Sanırım bu gün misket'in eşyalarını karıştırmış göremedim tam. Bu çok yanlış tabi.

Ama ben yine de Şeydayı seviyorum. Arkasından iş çevrildiğini, aldatıldığını düşünen bi insan da bu tarz davranışlar sergileyebilir.

lilo78
24-09-07, 16:16
şeyda rüzgar misket ilşkisi de artık kimsenin birbirinin yüzüne bakmaya hali kalmadı şeyda misketin misket le rüzgar da şeydanın arkasından işler çeviriyorlar bugünde yenisi eklendi bir misketin odasını karıştırmadığı kalmıştı oda oldu sonunda şeydanın bu konuda uzman olduğunu biliyorduk gerçi ,misket birşeyleri erken yaşamanın cezasını çekiyor beklemeliydi rüzgar dersen hala yapılması gerekenlerden bahsedebiliyor şaşırdım neyi yapılması gerektiği gibi yaptıki insan hayatında yanlış yapar ama bu kadarıda üstüste yapılmaz bence rüzgar şeydayı bile geçti artık boşanmazsa şaşırmam

purna
24-09-07, 16:17
MISKET tam anlatsa anlar heralde ruzgarda mısket tam anlatamıyorkı bı turlu

onur29
24-09-07, 16:27
Biri anlama engelli biride anlatma engelli olunca kimse bişey anlayamıyo doğal olarak.

BERNA
24-09-07, 16:54
Bugünkü bölümde bu sezon ilk defa olarak gözlerim doldu ki diğer forumlardan olan arkadaşlar bilir az sulu gözlü değilim :icon_sorr

Her neyse, Neva ve Füsun dertleşmesinde kızının sorunlarını niye kendisi ile paylaşmadığı konusunda anneliğini sorgulayan Füsun'a çok üzüldüm. Her ne kadar yaptıkları ile dedikleri sonradan birbirini tutmadıysa o kısacık sahne çok hoştu. Pervin Ünalp'e tebrikler :good:

Şadan'ın barda şarkı söyleyen kadınlar için yaptığı büyük genelleme çok yanlıştı bu arada. Orada şarkı söyleyen namuslu insanlar da var gerçek hayatta da.

Abdül'ü çok seven bir izleyici olarak onu görmek çok hoşuma gitti. Pembe ile olan yuva kurmak isteklerinin kursağında kalmasına da üzüldüm. Geçen sezonu izlemediğim için bu ilişkiye nasıl bakarım acaba diye şüphelerim vardı ama adamcağızın heyecanı o kadar sahici geldi ki yadırgamadım.

Yadırgadığım konuları zaten forumdaki herkes biliyor. Misket bu tip konuları konuşmuyor iyi hoş da; uygulamasını yapıyor zaten :icon_whis Ne biçim bir tutarsızlık bu anlamıyorum galiba anlamayacağım da.

sihir
24-09-07, 17:08
Bugünkü bölümde bu sezon ilk defa olarak gözlerim doldu ki diğer forumlardan olan arkadaşlar bilir az sulu gözlü değilim :icon_sorr

Her neyse, Neva ve Füsun dertleşmesinde kızının sorunlarını niye kendisi ile paylaşmadığı konusunda anneliğini sorgulayan Füsun'a çok üzüldüm. Her ne kadar yaptıkları ile dedikleri sonradan birbirini tutmadıysa o kısacık sahne çok hoştu. Pervin Ünalp'e tebrikler :good:

Şadan'ın barda şarkı söyleyen kadınlar için yaptığı büyük genelleme çok yanlıştı bu arada. Orada şarkı söyleyen namuslu insanlar da var gerçek hayatta da.

Abdül'ü çok seven bir izleyici olarak onu görmek çok hoşuma gitti. Pembe ile olan yuva kurmak isteklerinin kursağında kalmasına da üzüldüm. Geçen sezonu izlemediğim için bu ilişkiye nasıl bakarım acaba diye şüphelerim vardı ama adamcağızın heyecanı o kadar sahici geldi ki yadırgamadım.

Yadırgadığım konuları zaten forumdaki herkes biliyor. Misket bu tip konuları konuşmuyor iyi hoş da; uygulamasını yapıyor zaten :icon_whis Ne biçim bir tutarsızlık bu anlamıyorum galiba anlamayacağım da.

Bazı sahneleri sessiz sinema gibiz izledim çünkü telefondaydım. Ama Şadan'ın "Neva" ismini tabelada görünce, barda çalışan insanlar için genelleme yapacağını biliyordum. Çünkü BEHte bu hep var. Daha önce de, Beste'nin barda çalışması konusunda Saf'nın bu tip laflar ettiğini duyduk. Hatta çalışanların kocalarına kadar laf ettiler. Gerçi böyle düşünen vizyonu dar kesimleri de temsil edecek karakter de lazım belki de ama bunun aksini savunan karşı bir karakter olmadığı için bu genellemeler canımı sıkıyor. Gerçi Şadan da sözüne güvenilir bir adam değil, o yüzden de söyledikleri beş para etmez ama olsun, hiç olmazsa bunun tersini mantıklı bir şekilde savunan birileri olsa...
Ayrıca, bu genellemeleri Peyami yapsa daha çok yanlış örnek olur bence. O güvenilir çünkü...Ama Şadan kim ki....Yine de belli olmaz. Ben eminim ki Şadan'ın yaptıklarını bile savunan birileri vardır.

Saadet'im
24-09-07, 17:35

Yazdıklarına katılmamak elde değil..Gerçektende böyle duygusal sahneleri Pervin hanım bir başka güzel canlandırıyor..Ağlaması ve o duyguyu bize geçirmesi etkiliyor beni..Ama o sahneyi izlerken ne geldi aklıma biliyor musun Rüya...Bak Neva'nın bu hali onu ne kadar üzüyor,peki Rüya hiç aklına gelmiyor mu?Rüya ne halde ayrılmıştı Ankara'dan..Ki o gurbete gitti..Daha zor onun yaşadıkları..Ne annesi yanındaydı bu sorunu atlatmak için,ne babası ne de sırdaşı-arkadaşı ablası..Şadan'da Neva'yı düşündü bugün iyi de yaptı,ama Rüya hiç aklına gelmiyor ne yazıkki..Füsunla Şadan Neva'ya destek olarak en iyisini yapıyor ben bunu çok güzel buluyorum,ama dediğim gibi Rüya'da sorunlarla ülkesinden ayrıldığı halde onun hatırlanmamasına kızıyorum..Neyse ya umarım bir gün Rüya adında bir kızları olduğunu hatırlarlar..

Saadet'im
24-09-07, 17:38
Bazı sahneleri sessiz sinema gibiz izledim çünkü telefondaydım. Ama Şadan'ın "Neva" ismini tabelada görünce, barda çalışan insanlar için genelleme yapacağını biliyordum. Çünkü BEHte bu hep var. Daha önce de, Beste'nin barda çalışması konusunda Saf'nın bu tip laflar ettiğini duyduk. Hatta çalışanların kocalarına kadar laf ettiler. Gerçi böyle düşünen vizyonu dar kesimleri de temsil edecek karakter de lazım belki de ama bunun aksini savunan karşı bir karakter olmadığı için bu genellemeler canımı sıkıyor. Gerçi Şadan da sözüne güvenilir bir adam değil, o yüzden de söyledikleri beş para etmez ama olsun, hiç olmazsa bunun tersini mantıklı bir şekilde savunan birileri olsa...
Ayrıca, bu genellemeleri Peyami yapsa daha çok yanlış örnek olur bence. O güvenilir çünkü...Ama Şadan kim ki....Yine de belli olmaz. Ben eminim ki Şadan'ın yaptıklarını bile savunan birileri vardır.

Evet daha öncede kızmıştım bu konuya..Sanki barlarda çalışan herkes potansiyel suçlu gibi gösteriliyor diye...Bende artık bu konuların daha düzenli olarak izleyiciye yansıtılmasını istiyorum..Ki öyle güzel aile barları varki..Umarım hatalarının farkına varır senaristler..

gizmo771
24-09-07, 17:47
Barda çalışma konusunda size katılıyorum her bar çetin'in barı mı ki olaylar olsun iyi insanlar bar işletemez ya da daha kötüsü iyi insanlar barda çalışamazlar mı??

Ortağım yorumuna çok güldüm söylemeden geçmeyeyim dedim:happy0064:happy0064

reene
24-09-07, 18:01
Bugün Misket Rüzgar'a ''ben bu tür şeyleri konuşamam,konuşamıyorum'' dedi..Demek ki neymiş Misket'in yaşam felsefesi?''az laf,çok iş..''

Şeyda'nın her ne kadar anormal sayılabilecek davranışları olsa da,öyle gösterilmeye çalışılsa da yaptıklarının geçerliliğini anlamaya çalışıyorum,anlıyorum da..Yani aldatılan,kandırılan,gözünün içine bakıla bakıla yalan söylenen,arkasından iş çevrilen bir eş olması ve bu nedenle de yanlış şeyler yapıyor olması,bence yaşanan yasak ilişkilerden daha anlaşılır,daha kabul edilebilir..Şeyda'yı bu halde görünce ondan çok,onu bu hale getiren karakterlere antipati duyuyorum..

Bugünkü tek güzel şey Abdül'ü tekrar görmekti sanırım..

myslide
24-09-07, 18:09
Evet bugünün en güzel detayı Abdül'ün yeniden dizimize dönmesi oldu. Ancak Pembe'nin tavırlarından korkmaya başladım. Bu dizi ikinci Rüzgar&Misket vakasını kaldıramaz:img-wink:

Şeyda'dan her ne kadar hoşnut olmasam da yaptıklarını anlıyorum. İhanete uğramak, aldatılmak vs vs. Görünen o ki baya bir bölüm Şeyda'nın mücadelesini izleyeceğiz.

sihir
24-09-07, 18:34
Bugün Misket Rüzgar'a ''ben bu tür şeyleri konuşamam,konuşamıyorum'' dedi..Demek ki neymiş Misket'in yaşam felsefesi?''az laf,çok iş..''

Şeyda'nın her ne kadar anormal sayılabilecek davranışları olsa da,öyle gösterilmeye çalışılsa da yaptıklarının geçerliliğini anlamaya çalışıyorum,anlıyorum da..Yani aldatılan,kandırılan,gözünün içine bakıla bakıla yalan söylenen,arkasından iş çevrilen bir eş olması ve bu nedenle de yanlış şeyler yapıyor olması,bence yaşanan yasak ilişkilerden daha anlaşılır,daha kabul edilebilir..Şeyda'yı bu halde görünce ondan çok,onu bu hale getiren karakterlere antipati duyuyorum..

Bugünkü tek güzel şey Abdül'ü tekrar görmekti sanırım..

süpersin reenem. misketin yaşam felsefesi: "az laf çok iş" ...iyi bulmuşsun :img-wink:

şeydacık hala ömrünü değmeyen biri içn harcadığının farkında değil. evet şeyda kesinlikle takıntılı bir şekilde bağlı rüzgara. ama kimse bunun için onu suçlayamaz. takıntılı olmak insnın engelleyebileceği bir durum değildir. o yüzden keşke böyle olmasaydı diyor ama suçlamıyorum şeydayı. bazı şeyleri engelleme yeteneği bulunanlar bunu yapmadıktan sonra hem de...

gülbeşeker
24-09-07, 18:38
Ben Misketi bugün hiç anlayamadım.Ne diye Şeydayla Rüzgarın uyanmasını bekliyorsun ki?Sonuç olarak lafı ağzında geveleyip sormak istediklerini açıkça soramıyorsun.Rüzgarla konuştun da noldu,böyle şeyleri konuşamazmış buna kim inanır,yapacağını yaptın Rüzgardan mı utanıyorsun o soruyu sormak için.Ben bugün Rüzgara Misketi anlamaması konusunda kızmadım,adam farklı şeylerden bahsetse de konuşacağını konuştu.Misket, Rüzgara bir soruyu soramadı gitti.Şeyda da Misketin odasını karıştırdı bir şeyler bulmak ümidiyle ama olmadı.Şeyda,şüphelerinde haklı ,Rüzgar biraz daha bu boşanma meselesni uzatırsa Şeyda bu gidişle yine takiplerine başlar ve Rüzgar söyleyemeden,Şeyda ,onların gizlice buluştuklarında konuştuklarını duyar ve Rüzgarın kendisinden boşanmak istedğini bu şekilde öğrenebilir.

canom_61
24-09-07, 19:37
şeyda en başta sevenlerin arasına girerek bir kısım insanın antipatisini kazandı ama şimdi mağdur olan tarf o aldatılan arkasından iş çevrilen bir taraf...ben m&r artık kavuşmasını istiyorum ama bu şekilde değil en azından misket rüzgara onu sevdiğini rüzgar boşandıktan sonra söylemeliydi o zaman işler bu noktaya gelmezdi peyaminin dediği gibi herşeyin bir sırası vardı ama onların ne acelesi vardı anlamadım şeydadn nefret ederken şimdi onu anlmaya çalışıyorum çünkü birgün şeydanın düştüğü duruma düşmeyeceğimi nerden bileyim onu anlıyorum üzülüyorum ama tüm bunların sorumlusu rüzgardır tek sorumlu tabi misket de erken davranarak suça ortak oldu yazık şimdi olan üçüne olacak ailelerde nasibini alacak sakın bu senaristler en sonunda şeydayı tımarhaneye kapatmasınlar bunların işi belli olmaz yapar mı yaparlar

Müge
24-09-07, 19:53
Bu bölümde yüzümü güldüren tek kişi yine Cihan’dı…Pembe’ye mutfakta Abdül’den söz ederken takıldı..Ama Pembe’nin davranışlarından hiçbir şey anlamadım…Neden istemiyor Abdül’ü…Acaba eski kocası Civan’ı mı seviyor hala..?Abdül’ün gelmesine sevindim ama bu adamın hiç yüzü gülmeyecek mi?Mutlu olamayacak mı aşk hayatında?Kısmet gittikten sonra zaten sarsılmıştı yeni yeni kendine geliyordu…Şimdi de Pembe’nin bu hali…Bilmiyorum ama hiç hoş bulmuyorum…Yazılan senaryodan özellikle..

Rikkat’in sonunda elinde ders programını gördük:happy0064…Çok sevindim ne yalan söyleyeyim…Ama fazla elinde tutmadı..Peyami’ye kızıp of deyip dosyanın içine koydu :)..Bu da iyi (: …Okula gidecek demektir…Rikkat’in kırmızı gözlüğü ,kırmızı takıları ve kırmızı bluzu çok güzeldi…Hep diyorum ki içimden en büyük cimbombom diyecekmiş gibi…Umarım yakında öğrencileri de olur Rikkat’in…En çok istediğim şey bu senaristlerden…Ne olur kırmayın Müge’nin kalbini…. En azından bir tanecik öğrencisi olsun…Bir tanecik(1)…. :)

Şadan’ın ve Neva’nın parkta sohbet etmeleri güzeldi ama Neva’nın asık suratı beni de gerdi…Sanırım uzun bir sürede gülerken göremeyeceğiz Neva’yı…Füsun’un kızını karşısına alıp bebeklik fotoğraflarına bakması da güzeldi..Ama Onur’un da dediği gibi neden Rüya’nın adı geçmedi…??

Şeyda’ya gelince…Bugün daha güzel geldi gözüme…Yaptıkları gerçekten akıllıca …Dedektif Şeyda… Şeyda diyince aklıma Misket geldi bakınız…Bugün fark ettim Berfu Hanım ne kadar kilo almış…Maşallah…

Nemide annem içinde bir iki satır yazacağım…Bugün Misket’e kızdım…Kendi girmedi de Şeyda ve Rüzgar odaya Nemide anneyi soktu…Utanmadı…Nemide annem de utanarak dolaptan giysisini aldı…Hiç yakıştıramadım hiç…

Bugün Nemide annem Fincan halamızı hatırladı ve nur içinde yatsın dedi…Hoşuma gitti Fincan halamızın hatırlanması…Ama Fincan halamız şu anda Emine annemiz bizim..:)

Sally valla ne yalan söyleyeyim…Sally bir haftadır gözüme çok tatlı çok şeker geliyor …Neden acaba?Bugün de İsmet ile konuşması çok güzeldi.Artık Abdül’e karşı bir ilgisi de kalmamış çok sevindim…Eski Sally’miz geri geldi…Holeyyy.Ah bir de sevgilisi olsa…Ama Rüzgar birisi olacakça sevgilisi aman istemez kalsın…:D

Evet bugünlük bu kadar yazabiliyorum…Tabi bazı sahneleri yine yazmadım anlayan anlar..O sahneler hafıza kaydıma işlenmiyor…:)

Emeği geçen tüm set ekibine teşekkürler….bye

canom_61
24-09-07, 20:14
yapmayın arkadaşlar ya tamam şeydayı seviyorsunuz onu haklı buluyorsunuz misketle rüzgarı sevmiyorsunuz ama onlar içinde kalleş hain gibi ağır kelimeler kullanmayın hele hele metres kelimesi çok ağır bir suçlamadır tamam yaptıkları hoş değil ...bende yeri gelince kızıyorum sinirleniyorum ama bu kadarı biraz ağır olmuyor mu amacım sizi yermek değil sakın beni yanlış anlamayın bende bu filmi en az sizin kadar seviyorum yıllardır takip ediyorum kimseyi kırmak istemem ama ne olur daha sakin olalım sonuçta hepimiz bu dizinin hayranlarıyız hepimiz aynı yola baş koyduk elbet fikir ayrılıklarımız olacak ne olur böyle kelimeler kullanmasak daha hoş olmaz mı

onur29
24-09-07, 20:17
Müge sana aynen katılıyorum. Hangi konuda mı? Her konuda. :D Çok güzel özetlemişsin bölmü.

Özellikle Abdül ve Sally konusunda çok haklısın.
Abdül'e neden böyle senaryolar yazılıyo anlamıyorum. Sürekli kaybeden erkek konumunda. Kısmetten sonra dediğin gibi yıkılmıştı. Pembeyle olan ilişkisini hiç tasvip etmesemde onun mutlu olmasını çok istiyorum ben.

Sally benim de son günlerde izlediğim kadarıyla çok hoşuma giden karakterlerden biri. Dizinin şu aralar tek neşe kaynağı diyebilirim. Evet nerde geçen sezon başındaki Sally nerde şimdiki bizim Sally. Sonunda normale döndü. Ah bire pembe dönse eskiye.

Fincan Hala'nın adının geçmesine çok sevindim. Zaten gidenler arasında adı en çöok geçen o. Ama ben bu gün. Füsun ve Neva sahnelerinde Rüya'nın adının da geçmesini çok istedim. yada ne bileyim. En azından bi fotoğrafa oda olsaydı falan. Füsun hiç mi düşümüyor kızını acaba. Neyse yine aynı konuya geliyorum ben. Bitireyim en iyisi. :D

gizmo771
24-09-07, 20:35
Müge'cim çok güzel yazmışsın yine bende ortağım gibi her konuda katılıyorum sana:img-wink:
Ya abdül acıların adamı moduna girecek heralde bu dizide o moddan geçmeyen kalmadı maşallah...

leyla18
24-09-07, 21:02
yapmayın arkadaşlar ya tamam şeydayı seviyorsunuz onu haklı buluyorsunuz misketle rüzgarı sevmiyorsunuz ama onlar içinde kalleş hain gibi ağır kelimeler kullanmayın hele hele metres kelimesi çok ağır bir suçlamadır tamam yaptıkları hoş değil ...bende yeri gelince kızıyorum sinirleniyorum ama bu kadarı biraz ağır olmuyor mu amacım sizi yermek değil sakın beni yanlış anlamayın bende bu filmi en az sizin kadar seviyorum yıllardır takip ediyorum kimseyi kırmak istemem ama ne olur daha sakin olalım sonuçta hepimiz bu dizinin hayranlarıyız hepimiz aynı yola baş koyduk elbet fikir ayrılıklarımız olacak ne olur böyle kelimeler kullanmasak daha hoş olmaz mı

ben sana katılıyorum canom_61 ben sviyorum onları :happy0064 şu aralar bi takım konuylar agır ilerleselerde :icon_sorr ben senaristlerimize güvenyorum sonunu iyi bağlayacaklardır herkes mutlu olacaktır hatta şeyda bile şu miskete aşık olacak sevgilide gelse artık iyi olacak ortalık iyi karışacak :) sevdiğinin yanında başkasının olması nasılmış görsün bakalım rüzgar bize bu hale senaristler getirdi ne yapalım :img-blush

purna
24-09-07, 21:10
rüzgar 225. bölümde söyleyecekmiş ayrılacağını.rüzgar değil rikkat söyleyecekmiş.şeyda rikkate tokat atacakmış yanı 225 bolum kesın soylıyecek

onur29
24-09-07, 21:15
Şu an kaçıncı bölümde dizi. Yani daha ne kadar bekliycez bu iğrenç durumun son bulmasını?

aslı.can
24-09-07, 21:21
yarın 217.bölüm

onur29
24-09-07, 21:25
Daha iki hafta var yani. Ohoooooo O

aslı.can
24-09-07, 21:34
haftaya cuma.yeter artık tamam şeydayı sevmiyom ama bir insana da bu kadar ikiyüzlü davranılmaz.bende r&m birleşsin isteyenlerdenim.ama lütfen daha fazla şeydayı tuhaf durumlara sokmasınlar o da şüphe etmekde yerden göğe haklı.
nerde eski beh.misket yalıkavakta rüzgara aşkını itiraf ettiğinde nefesim kesilmişti.sanki o anı ben yaşadım.o güzel saf çıkarsız sevgi nerdeeee?ya rüzgar karakteri onuda reyting uğruna ne hallere soktular v.s v.s

dilaa
24-09-07, 21:56
mügecim yazdıklarında tek bi dediğine katılmıyorum. Misket kıyafetini alması için nemidde anneyi sokmadıki odaya nemide anne ben giriyim sen girme uygun olmaz gibisinden bişeyler söyledi ayrıca nemide anneninde utanıyo gibi bi hali yoktu bence.Zaten bana göre misketin girmesi uygun kaçmazdı nemide anne doğru olanı yaptı.
Sezona başladığımızdan beri dikkat ediyorumda herkez r-m ilişkisinin geçmişini unutmuş durumda kimse r-m yanyana görünce yanlış anlamıyo gerilmiyo artık ama nemide anne unutmamış bana kalırsa. Bu yıl başladığımızdan beri rüzgarın hastane olayında olsun bu bölüme kadar hep geriliyo nemide anne aslında zaten o camekan olayındada nemide anne düşünürken inşallah düşündüğüm şey değildir zaten koskoca sevgi öyle hemen bitermi demişti yani kadın hiç unutmuyo ve misket şeyda arasını beraber oldukları ortamlarda dnegelmeye çelışıyo fazla göze batırmadan.En son örnekte bugün misketin odasından şeydayı çıkarmaya çalışırken söyledikleri ne kadar kibar ve düşünceli bi davranıştı sonra şeydaya misketin odasını verdiğindeki rahatsızlığını miskete aktaarışı çok güzeldi yani kadın hep dengede farkındamısınız.

sihir
24-09-07, 21:58

Misket'e ve Rüzgar'a "hain" diyen bendim daha birkaç mesaj önce. Ayrıca yine Misket'e "metres-dost" diyen de bendim. Niye ağır geliyor sana bu kelimeler anlamadım arkadaşım.
Rüzgar ve Misket hain değil mi? Sözlük anlamına baktım da, daha da ağır gelebilecek eşanlamlıları çarptı gözüme ki onları buraya yazmayacağım. Hain yeter. Yeter çünkü, bu ikisi, bir başkasının duygularıyla oynuyorlar, onu aldatıyorlar, ikiyüzlülük yapıyorlar. Peki hain değil de nedirler?

"Metres-dost" nedir peki? Evli bir erkekle aşk ve yasak bir ilişki yaşayan bir kadına "metres" denmez mi? benim bildiğim denir. Peki Miaket'in yaptığı nedir? Evli olan Rüzgar'la bir ilişki yaşamıyor mu? Hatta evli olan adamın karısı hastanede kocasını sayıklarken, o adamın koynuna girdi. Girmedi mi? Girdi. Eee...Misket'in konumunu anlatmak için daha hafif hangi kelimeyi kullanabilirim ki?

Bence duygusallığı bırakalım arkadaşlar. Geçen sezon Misket'le Rüzgar'ın birleşmesini isteyenlerdendim ben. Misket için sevgili zarpayla az tartışmadım ben. ( Ahhh zarpa ya nerdesin?) Ama bu sezon onu savunacak en ufak bir sebebim kalmadı. Benim için en önemli şey insanlıktır. Vicdan da burada devreye girer. Ve insani değerler...Ki bunlar benim için çok öenmlidir. Değil Misket, cansotum olsa yine de karşısında olurum bu koşullarda.

Müge
24-09-07, 22:07
Tiyolardan ne kadar sıkıldığımı ,okumaktan keyif almadığımı bir kez daha belirterek Purna’nın tiyosu gözüme takıldı…Yanlış mı okudum diye üç kere okudum…Şeyda Rikkat’e tokat mı atacakmış…??? Buna ne hakkı varmışta tokat atacakmış…?Yani Şeyda’ya değil de gerçekten bu sahneyi yazan senaristlere çok kızdım…Acaba Şeyda ve Rikkat’i birbirine düşürerek keyif mi alıyorlar…?Yani bu kadar ileriye gitmeğe ne gerek var..?Şeyda’yı bu kadar çaresiz,bu kadar zavallı bir karakter haline getirmek Misket’e mutluluk mu verecek.?

Evet boşandılar diyelim…Şeyda’yı da evden attılar…Misket Rüzgar ile evlendi…Mutlu olacaklar mı?Şeyda’ya yapılan bu kadar haksızlardan dolayı onun rızasını almadan yüzleri gülecek mi?...

Bu tokat olayına taktım evet…Eminim sevinen insanlar olacaktır…Hak ettiğini buldu diye Rikkat…Özellikle Şeyda’yı hiç sevmeyenler sevinecektir bu olaya…Ama hiç farkında değiliz..Saygının sevginin giderek yok olduğunu…Küçüklerin büyüklere el kaldırdığı bir dünyada yaşamayı öğreniyorum(öğreniyoruz)…Maalesef Şeyda karakterini beğenmeme rağmen bu olayı hazım edemiyorum….(Of artık Misket ve Rüzgar için bir şeyler yazmama özen gösterecektim ama dayanamadım)....Senaristlere sevgilerimi gönderiyorum….:icon_shad

Not:Dila’cım kusura bakma o sahneyi net hafızama kayıt edemedim…Doğru söylemiş olabilirsin..Misket için uygun olmazdı ama Nemide annem içinde uygun olmazdı…Nemide annenin Şeyda ve Rüzgar’ı o halde görmesi de çok ayıp oldu…En doğrusu ne Misket girecekti ne de Nemide anne…Kim olursa olsun evli bir çiftin odasına uyurken girilmez…Umarım anlarsın Dila’cım…

dilaa
24-09-07, 22:09
aynenn sihir bende senin gibi düşünüyorum bende m-r kavuşsun diyenlerdendim geçen yıl bende zarpa ya karşı çok savundum misketi şeydayıda başta çok kötüledim ama sonra anlamaya başladım onu ama artık kimsenin ama kimsenin savunulcak bi tarafı kalmadı.İşler bu noktaya gelmişken peyaminin düzen sıra muhabbetine bi anlam veremiyorum çok saçma geliyor aslında böylesi daha kötü oluyor farkında değiller.Bu saatten sonra r-m birleşmiş birleşmemiş umrumda değil açıkçası ama şeyda açısından yaşanıcak olayları geciktirmenn bi manası yok sonuç kötü olsun olmasın şeyda bunu şimdi öğrense nolur 1ay sonra öğrense nolur peyamide karışmadı karışmadı geldi öyle bi yerde olaya el attıki ayıkla şimdi ayıklayabilirsen.

Ha şunuda söyliyim şeyda hastanedeyken söylediklerine katılıyorum ama şeydanın hergün sevimsiz bi şekilde rikkatin dediği gibi yardım bahanesiyle yaptığı sinsilikleri kaldıramıyorum.ama şeydaya da helal olsun diyorum çok iyi kurup oynuyo çok ama kullandım ama hala ruh sağlığından şüphe ediyorum bu gün banyodaki ani çıkışı yine kanıtladı bunu bana

dilaa
24-09-07, 22:14
tabiki anlıyorum müge o konuda haklısın kimse evli bi çiftin yatak odasına giremez ama bugün girilmesi gerekiyodu misket pijamaylamı gitseydi hemde o siyah gecenin pijamaları :). Ayrıca ortada doğru denen, ahlak denen bişey kalmadığı için söyledim ben bunları tabiki kisenin girmesi doğru olmaz çok mecbur kalınırsa kapıyı çalıp uyandırmakmı yoksa istemekmi doğru olur oda bilinmez ama şeydanında sırf nispet için o saatte kadar odayı işgal etmesi doğru olmaz aslında müge şeydyla rüzgarın o odada kalmasıda başlı başına doğru değil oooofff çok karıştı beni anlııyomusun müge

yani hiç bişey başından doğru değilken bu doğru olmuş olmamış o kadarda farketmez bunu demek istemiştim.:)

Müge
24-09-07, 22:17
Neyse Dila'cım olan olmuş boşver..Unut gitsin...Ben Nemide annem için üzüldüm orada...Yüzü kıpkırmızı oldu...Umarım bir daha olmaz ...:img-yes:

pinarsayü85
24-09-07, 22:23
zaten uzuuuun zamandan beri bir yatak muhabbetidir giidyor arkadaşlar :img-yes:

ensesi kalın sponsorlardan birinin yatak -yorgan firması olduğuna dair büyük şüphelerim var:img-hyste:img-hyste

r-m-ş-r düğümü çözülmez daha,zor,boşverin gitsin vallahi.........:img-polic

parmaklarınıza yazık yapmayın kardeşlerr....

iyi gecelerbye

dilaa
24-09-07, 22:24
doğru valla olanlar oldu müge. Artık ne yapsalar kurtaramazlar kendilerini.Bende şu tokat olayına takıldım şeyda hasta derken kasttettiğim buydu şeyda beklemediği anlarda ve durumlarda ani tepkiler veriyor inandıüı şeyler gerçek olmayınca ani iniş çıkışları oluyor. o tokat olayıda gerçekten doğruysa eminim rikkatin sabrı taşmıştır şeydayada oğlunun onu sevmediğini boşanmak istediğini söyleyince bu durumda şeydanın inandığına ters düşünce yine o ani tepkilerden birini verip tokatı patlatmıştır. İşte bu durumda hasta biraz ağır kaçıyo şeydaya ruh sağlığı bozuk desek daha iyi ama işin garibi yaptığı bu ani tepkilerdende pişman olmayınca rahatlıkla hasta diyebiliyorum ama dikkat edin deli değil hasta diyorum çünkü beynini kullanmayı biliyor

gülbeşeker
24-09-07, 22:26
Neyse Dila'cım olan olmuş boşver..Unut gitsin...Ben Nemide annem için üzüldüm orada...Yüzü kıpkırmızı oldu...Umarım bir daha olmaz ...:img-yes:

Bana orda Nemide anne utanmış gibi gelmedi.Hatta Misket yüzü başka tarafa çevrili bir vaziyette istedği kıyafeti söylerken bana bak da söyle gibi bir şeyler söyledi.Nemide anne Şeyda-Rüzgarı uyandırmakten çekindi bu yüzden odada çok temkinli davranmış olabilir.Neyse zaten Rüzgarla Şeydanın o odada kalması başlıbaşına bir yanlış,bir de Misketin hop odaya dalması daha da bir yanlış olurdu.

Müge
24-09-07, 22:36
Dila’cım son cümlende Şeyda için yazdığını çok doğru söyledin..Evet Şeyda değil hasta ama bunu henüz fark eden yok…Ve bu hastalık daha çok ilerleyecek Şeyda’nın sonu akıl hastanesi olacak…Ve de bu durum karşısında Misket hayranları çok sevinecekler…Büyük zafer kazanmışlar gibi neyse gerisini yazmıyorum…Ama gerçekten bu konu çok uzadı…Uzamaya da devam ediyor….Dizide M&R aşkından başka hiçbir şey yok…Ha bir de Neva olayı var…Bir de İsmet’in annelik duyguları ,Keriman’ın kızını alma çabaları…..O kadar….Neyse bu gecelik bu kadar yeter…:)

gülbeşeker
24-09-07, 22:48
doğru valla olanlar oldu müge. Artık ne yapsalar kurtaramazlar kendilerini.Bende şu tokat olayına takıldım şeyda hasta derken kasttettiğim buydu şeyda beklemediği anlarda ve durumlarda ani tepkiler veriyor inandıüı şeyler gerçek olmayınca ani iniş çıkışları oluyor. o tokat olayıda gerçekten doğruysa eminim rikkatin sabrı taşmıştır şeydayada oğlunun onu sevmediğini boşanmak istediğini söyleyince bu durumda şeydanın inandığına ters düşünce yine o ani tepkilerden birini verip tokatı patlatmıştır. İşte bu durumda hasta biraz ağır kaçıyo şeydaya ruh sağlığı bozuk desek daha iyi ama işin garibi yaptığı bu ani tepkilerdende pişman olmayınca rahatlıkla hasta diyebiliyorum ama dikkat edin deli değil hasta diyorum çünkü beynini kullanmayı biliyor

Şeyda konusunda ben de senin gibi düşünüyorum.Ayrıca Şeyda bu toktat olayının sinyallerini geçmiş bölümlerde vermişti.Hem döverim,hem severim demişti.Ayrıca,yine Rikkatle bir konuşmasında dost-düşman meselesinde de tehdit eder gibi konuşmuştu.Sonuçta Şeyda ilerde her şeyi yapabilecek bir duruma gelebilir.Şeyda,Rikkate tokat atacak bir insan değil ama böyle bir şeyi yapması onun psikolojisinin ne halde olduğunu ortaya koyuyor.Zaten Nemide anneye yaptıkları da oldukça tuhaftı.Kadın,iyilik olsun diye bir gece hastanede yanında kalmak istedi.Sırf bu yüzden Rüzgar gitti diye Nemide anneye neler yaptı?Şeyda,Rüzgarla arasını Rikkatin bozduğunu düşünerek Rikkate sert tepkilerde bulunacak.Bu arada Şeyda kendine de zarar verebilir.

EFTALYAGUL26
25-09-07, 08:18
sabah tekrarın bi parçasını izleyebildimm.epeydir izlemeyınce olaylara yabancı kaldım galıba.pembe neden abdül e tavır yapıyordu oylee?neler kaçırdımmmm bakayımmm:happy0064
şadan nevayla dışarıya çıkınca tesadüf nasıl olduda nevanın çalıştıgı bar ın önünde buluverdiler kendınlerini.ankarada başka gezecek yer yok sanırım.bütün yollar aynı park ve mekanlara çıkıyorrr :img-pilot

canom_61
25-09-07, 08:21
sihir senden özür dilerim ben gerçekten kimseyi kırmak ya da yermek için onları yazmadım gerçekten umarım beni anlarsın :img-sorry

EFTALYAGUL26
25-09-07, 08:26
Dila’cım son cümlende Şeyda için yazdığını çok doğru söyledin..Evet Şeyda değil hasta ama bunu henüz fark eden yok…Ve bu hastalık daha çok ilerleyecek Şeyda’nın sonu akıl hastanesi olacak…Ve de bu durum karşısında Misket hayranları çok sevinecekler…Büyük zafer kazanmışlar gibi neyse gerisini yazmıyorum…Ama gerçekten bu konu çok uzadı…Uzamaya da devam ediyor….Dizide M&R aşkından başka hiçbir şey yok…Ha bir de Neva olayı var…Bir de İsmet’in annelik duyguları ,Keriman’ın kızını alma çabaları…..O kadar….Neyse bu gecelik bu kadar yeter…:)

şeydanın gidişatı bencede iyi degil.hele nemıde annenin yüzüne gülüp banyoyaa gidip kovayı yere fırlatmasıı.yada insanaların yüzüne karşı ayrıı davranıp arkalarından bisürü laf etmesi bana pek saglıklı gelmıyor.bakalım ne olacak sonu

canom_61
25-09-07, 08:32
ben m&r kavuşmasını isterim ama şeydanın sağlığı bozulurda onu akıl hastenesine kapatırlarsa bu beni sevindirmez aksine üzer sonuçta o kızda seviyor ama biraz takıntılı seviyor ben asla sevinmem umarım o bu hallere gelmez ve onu gerçekten seven onu hakeden birini bulur ve o da çoooooooooooooooooooooook mutlu olur tıpki diğer mutlu çiftler gibi....:happy0064

turkmeneli
25-09-07, 08:46
dunku bolum Ayni devam etti cunku pek degisen bi sey olmadi, Neva kendi derdinde, ruzgar-misket-seyda yilan hikayesine dondu.Bir tek abdul gelmesi sevindirici idi ama onuda bozdular cunku pembe evlenmek istemiyor bence.
Yani dizi artik iyi baydi cunku hep sorun ve sonu olmayan isler. Nerde nese?nerde aile dayanismasi?
Neva'ya gelince bence baya surer bu hikaye ve sonunda yakalanir ve olan olur.Ya bosanir yada intihar etmeye kalkisir.
Misket burda cok hatali bence biraksin artik ruzgari cunku ruzgarin bi sey yaptigi yokki. ruzgar cesaret etse bu is coktan bitirirdi ama ne yazikki misket onu okadar seviyorki bi turlu kalbinde atamiyor.Oysa misket yeni arkadaslar bulsa bence kendine gore birisinide bulur rahatlikla
sonucta dizi BEH olmaktan cikti cunku gunluk hayatta olan seyleri veriyordu eskiden simdi ise dondu ask ve yuva yikma hikayelerine
Ben hayret ediyorum niye yapimci ve senorist bu duruma bakiyor?hic dusunmuyorlarmi acaba dizi gittikce batiyor ve yok oluyor?
LUtfennnnnnnn eski BEH istiyoruz cunku nese, gunlu hayatta olaylar, aile ici sevgi.......bunlari hic biri yokkkkkkkkkkkkk

sihir
25-09-07, 08:55
sihir senden özür dilerim ben gerçekten kimseyi kırmak ya da yermek için onları yazmadım gerçekten umarım beni anlarsın :img-sorry

Lütfen özür dileme, özürlük bir durum yok ki....:img-wink: Sen fikrini yazdın, bana da ters gelince, sana cevap yazdım. Bu kadar. :img-wink: Düşüncelerini elbette yazacaksın. Bu şekilde tartışabiliriz zaten. :img-yes:

Bu arada, herkes aynı şeyde takılı kalmış. Pembe ve Abdül'e. Gerçekten de Pembe neden bu kadar soğuk ve tuhaf davrandı anlamış değilim ben de. Abdül de bir garipti ama sonradan normale döndü. Ancak Pembe, Abdül'ün mesktuplarını heyecanla okuyan Pembe değildi sanki. Peki ne değişti. Çok ilginç. Bu durumun gelecek olan Civan'la ilgisi olduğuna eminim. Bu durumu Civan'a bağlayacaklar ve bu beni korkutuyor. :icon_whis

purna
25-09-07, 09:14
ruzgar mısketı yıkıcı bır olay beklıyormuş ılerıkı bolumlerde yanı şeyda belkı bu bosanma olayını duyunca cıldırır aıleye zarar vermeye kalkar zeynebe bısey yapabılır nemıde anneye bısey yapabılır yanı aıledekı herklese bısey olabılır yada bu kız bosanmamak için ben hamıleyım der belkı gercekten hamıle olabılır.,

canom_61
25-09-07, 09:37
size babaannemin bana zorla otur kızm bak şu dizi çok güzel hadi bareber izleyelim demesi üzerine her sabah zoraki çin işkencesi gibi gelen o muhteşem brezilaya dizilerinden birkaç kesit sunmak istiyorum babaaannemin deyişiyle baş köllerdeki kız sevdiği çocukla tam kavuşacakken araya başkaları girer ve sevenler ayrılır çocuk başka bir kızla sevmediği halde evlenir ve evlendiği kız paranoyak bi şekilde çocuğa aşıktır onu deli gibi kıskanmaktadır esas çocukla esas kızın yolları bir yerde kesişir elbette aşkları hala tazedir derken çocuğun karısı bu durumu öğrenir hain planlar yaparak tekrar aralarını bozmaya çalışır buna öteki kötü karakterlerde yardım eder örneğin baş köllerdeki kıza aşık başka bir genç... sonra tabi sevenler ayrılır fakat kız esas oğlandan hamiledir ama bunu esas oğlana söyleyemez (bize işkence edecekler ya illa söylemiycek çocuğa hamileyim diye söylese sanki ölür ) tam o sırada kıza aşık diğer çocuk süpermen edasıyla ortaya çıkar ve ben seninle evlenmeye hazırım çocuğuna babalık yaparım der kız mecburi kabul eder ve esas çocuk kızın evleneceğini duyunca yıkılır sonunda ne mi olur valla o kadarını herkes az çok biliyor 1.500 bölüm sonunda kızın aslında zengin bir ailenin varisi olduğu ortaya çıkar kötü kız giderek paronaklaşarak kocasına olmadık şeyler yapar ve kocasına eğer benden ayrılırsan kendimi öldürürüm diyerek baskı kurar tabi bizim saf da aman kendine bişey yapma diyerek boşanmaz ama bu kız diğer tafartan da esas kıza kötülük yapmaya başlar bir 1.500 bölüm sonra kızın sağlığı tamamen bozulur ve de kızı tımarhaneye kapatırlar kız tımarhanede hayır o beni seviyordu beni anladınız mı beni diye bağırırken esas kızın herşeyi bilen arkadaşı gidip olan biten herşeyi esas oğlana anlatır tabi çocuğun kendisinden olduğunu öğrenen esas oğlan ilk fırsatta kızın yanına gider falan filan bu sahneleri hatırla sevgiliden biliyoruz sonra kız kocasından ayrılamak ister bu sefer o arıza çıkarır ama en sonunda ( 3.500 bölüm sonunda) mutlu son NOT: bu arada çiftimizin çocukları evlenme çağına gelmiştir the end:cheer:

canom_61
25-09-07, 09:51
ruzgar mısketı yıkıcı bır olay beklıyormuş ılerıkı bolumlerde yanı şeyda belkı bu bosanma olayını duyunca cıldırır aıleye zarar vermeye kalkar zeynebe bısey yapabılır nemıde anneye bısey yapabılır yanı aıledekı herklese bısey olabılır yada bu kız bosanmamak için ben hamıleyım der belkı gercekten hamıle olabılır.,

eğer şeyda kolaylıkla hamileyim diyebilir hattan kanıt bile gösterebilir o sonuçta bi doktor vede bunu rahatlıkla kullanabilir zaten misket pembe
rikkat nemide fisun ve peyami rüzgarla şeydanın arasında bişeyler oldu zannediyorlar bundan dolayı herkes inanır ama rüzgarı nasıl ikna eder onu bilemem artık sahte rapormu yapar ne yapar bilemem tabi bu arada miskette yalancık sevgilisyle yakınlaşır rüzgarda sinirden köpürür

Müge
25-09-07, 09:57
Arkadaşlar yeter ama tiyo vermek yasak diyoruz siz hala tiyo yazıyorsunuz...!!!:img-blush Emeğe saygı gösterin biraz....Orada bir bölüm çekmek için emek veriyorlar ama siz nerden duydunuz tiyoları bilmiyoruz burada vererek bir zafer kazanmış gibi davranıyorsunuz...Madam tiyo vermek istiyorsunuz o zaman özel mesaj ile tiyolarınızı paylaşın...Burada tiyo görmek istemiyorum ben hayallerim yıkılıyor..:( ..Ama biraz dikkat edin.....

Neyse Eftalya'm hoş geldin...Evet Şeyda'nın gidişadı hiç iyi değil...Ne yazıkki sonu olmayan bir yolda ilerliyor....Bu durum karşısında ne yapılır?Bilemiyorum..:icon_sorr

özzi
25-09-07, 10:05
geçen sezonda misket rüzgar didişmesini izliyoduk sürekli bu seferde şeydanın ikiyüzlülüğünü ve rüzgarla misketin bi türlü birleşememelerini izleyeceğiz gibi görünüyor.Aslında çok uzatıyolar yeter ya bir an önce birleşsinler artık..

Saadet'im
25-09-07, 12:34
Arkadaşlar yeter ama tiyo vermek yasak diyoruz siz hala tiyo yazıyorsunuz...!!!:img-blush Emeğe saygı gösterin biraz....Orada bir bölüm çekmek için emek veriyorlar ama siz nerden duydunuz tiyoları bilmiyoruz burada vererek bir zafer kazanmış gibi davranıyorsunuz...Madam tiyo vermek istiyorsunuz o zaman özel mesaj ile tiyolarınızı paylaşın...Burada tiyo görmek istemiyorum ben hayallerim yıkılıyor..:( ..Ama biraz dikkat edin.....

Neyse Eftalya'm hoş geldin...Evet Şeyda'nın gidişadı hiç iyi değil...Ne yazıkki sonu olmayan bir yolda ilerliyor....Bu durum karşısında ne yapılır?Bilemiyorum..:icon_sorr

Evet arkadaşlar Müge'nin de dediği gibi forumda tüyo vermek yasak..Hem set ekibine de haksızlık yapmış oluyoruz..Sonuçta herşey dizide izlenip öğrenilmeli...Umarım bir daha tüyo verilmez forumda...

leyla18
25-09-07, 13:35

ay yok artık purna ben gülerim ancak bu işe hamile hı olabilir olasılıgı bile çok komik searisstler böle bişey yaparlarsa hiç şaşırmam gülerek izlerim ancak :)

girls
25-09-07, 14:05
misket şadana ne demek istiyor dünkü bölümü izleyemedim için hiç bir şey bilmiyorum miskette birşeyler çeviriyor ama haydi hayırlısı

böcüğüm
25-09-07, 14:13
şimdiiii yangın var diye bağrıcam ben eski bölümleri istiyorum sadığın meddahlarını kurulan iftar sofralarında toplanmalarını(tipki ailemde olduğu gibi)ayyyyy bayılacam şeyda'nın entrikaları,misket'in saflıkları daha sorsun şadana belki öğrenir ööööffffffff!!!!!!!

gizmo771
25-09-07, 14:54
Artık bıktım vallahi ya senaristler yalvarıyorum misket'i bana 1 günlüğüne gönderin ona anlama ve anlatma hakkında biraz bilgi vereyim en azından istediği şeyleri öğrenebilecek kadar anlatması,yalan yanlış şeyler sorup kendine göre dğilde gerçeğe göre birşey çıkarabilecek kadarda anlaması olsun bu sefer cidden yaptınız kızı tebrik ederim! Birde rüzgar'a olan bütün patlama depolamasını şadan'a bombardıman olarak iletti yönleride sapıttı artık birde yön bulma dersi verebilirim:D:D

Herkez yalancı maşallah kaş göz işaretiyle bile yalana ortak edilebilme gibi üstün bi güç var dizi üzerinde...

En güzel sahne ismet ve nemide anne'nin sahnesiydi çok güzel konuştu nemide anne...Helal nemide annem ya hep sen konuş bu dizide diğerleri baya boş konuşur oldu çünkü:icon_whis

purna
25-09-07, 14:55
bugunku bolume yetısemedım neler oldu özetleyebılırmısınız acaba

pinarsayü85
25-09-07, 15:01
artık pesssss diyorum,yav çok arıyorlar mı bu diyalogları:icon_whis

misketin gözü de öyle dönmüş ki valla şadanı bile göze alıyor helal olsun,hazır dile gelmişken misket keşke nevanın işini de bilseydi de onu da çıtlatırdı şadana....misketteki özgüvene,cesarete hayran oldum:img-yes::good:

gökhanı da gördük amma yine bir entrika içinde,zaten neredeyse eve gelen kapıcı,tamirci falan varsa onları bile alet edecekler bu olaylara...evlerin kapısına ''dikkat cinnet potansiyelleri'' tabelası asacaklar yakında:img-hyste:img-hyste

not:kampanyaya devam:canını seven kaçsınnnnnnnn:img-hyste:img-hyste:img-hyste
vampomıun kulaklar çınlasın....:img-blush

gizmo771
25-09-07, 15:03
Geçen sayfalarda bir tokat olayı okudum...Arkadaşlar bu tokattan sonra yani daha doğrusu rikkat söyledikten sonra böyle birşeyi gelen tokat "sana inanmıyorum ne uyduruyorsun" tokatı olacaktır..Yani açayım biraz şeyda inanmayacak rikkat'in ayırmak için bunu yaptığını söyleyecek hatta bugün her kuşun eti yenmez cinsindn laflar etti yani misket'e benzemem ben oğlundan ayırmak için yalan atma diyecek...Rüzgar bu arada ne yapacak?? Ya bu sırada beyimiz güzellik salonunda olur yada cam takma peşinde! Önemli olan rüzgar'ın söylemesi bunu rikkat söyledikten sonra hiçbirşey olmayacaktır değişen sadece eğer olursa (bu kadarı olmamalı bana göre ama) çok çirkin bir haraket olacaktır ortada başkada birşey değil!!

Hmm bu arada mantık hatalarında dila'nın doğum günü neden ekim dndi filan demiştik fakat ekim ayı geliyor orada bir arıza çıkarmak istiyorlarsa doğum günüyle ilgili ekim demiş olabilirler diye düşünmeye başladım:img-wink:

sihir
25-09-07, 15:06
iğrençsin misket iğrenç
bugünkü muhabbetin midemi bulanırdı.

ilginçsin şadan ilginç
ne güzel de biliyorsun yaptığın hataları. ve sabrına hayran kaldım. misketin mide bulandıran muhabbetine iyi dayanmışsın. ama onunda ne güzel söyledin bilmeden miskete: "o kadın aten evli olduğumu biliyor" hahaayyytt...

sinirsin rikkat sinir.
önce kendi ellerinle yaktın kızın başını sonra da gıcık oluyorsun, aldtıyorsun. pes...

helal sana şeyda.
hepsinden daha akıllısın maşallah. böyle devam et.

pişkinsin rüzgar pişkin.
hem suçlusun hem güçlü. her zamanki gibi. ıııyyy...

yanlışın ismet yanlış.
kendine eziyet ediyorsun boşuna. üzülüyorum da sana ama kızıyorum da.

ahh nemdie anne ahh.
bu çocukların seni hep bu hale getiryor zaten. ama iyi söyledin sonunda.

Müge
25-09-07, 15:08
Gizmoo'cum evet tokat olayı için dün bir iki satır bir şeyler yazmıştım ama artık bu konu hakkında konuşmak istemiyorum...Gerçekten hiç hoş olmayan bir sahne...Hem artık tiyo vermekte yok...Hayallerimizdeki senaryoyu bozmayalım...Bu arada Saadet ile senaryomuz birazdan yayına girecek...:img-yes:

gizmo771
25-09-07, 15:11
Sihircim özellikle misketin muhabbeti konsunda katılıyorum ama ben çok güldüm valla gene neye mi? Haline ya diyorum gönderin bana bi ders vereyim 1 saatimi almaz !!!

Mügecim katılıyorum bizim güzel senaryolarımız kalsın aklımızda sizin senaryonuzun şu anda izlediğimiz senaryo yerinde olmasını isterdim daha okumadan bunu söyleyebiliyorum çünkü bunun üstüne hiçbirimiz bu kadar kötü yazamayız kabul edelim :img-wink:

pinarsayü85
25-09-07, 15:14
iğrençsin misket iğrenç

ilginçsin şadan ilginç
ne güzel de biliyorsun yaptığın hataları. ve sabrına hayran kaldım. misketin mide bulandıran muhabbetine iyi dayanmışsın. ama onunda ne güzel söyledin bilmeden miskete: "o kadın aten evli olduğumu biliyor" hahaayyytt...

sinirsin rikkat sinir.
önce kendi ellerinle yaktın kızın başını sonra da gıcık oluyorsun, aldtıyorsun. pes...

helal sana şeyda.

pişkinsin rüzgar pişkin.

yanlışın ismet yanlış.

ahh nemdie anne ahh.

bir yazdın ama bir yazdın sihirim,çok yaşa:happy0064

dediklerine katılıyorum:img-yes:

şimdi şeydanın yaptıklarına ''paranoya'' derler bazıları:img-polic

eee yalan mı ,şeyda aklıyla ,mantığıyla herşeyi ortaya çıkarıyor bir bir:good:

ismetin de bu yaptıkların ahiç gerek yok,hem de dilayı da kötü etkileyecekler bu gidişle....:icon_sorr

misket zati aşmış kendini...:img-polic

sihir
25-09-07, 15:17
Sihircim özellikle misketin muhabbeti konsunda katılıyorum ama ben çok güldüm valla gene neye mi? Haline ya diyorum gönderin bana bi ders vereyim 1 saatimi almaz !!!

Mügecim katılıyorum bizim güzel senaryolarımız kalsın aklımızda sizin senaryonuzun şu anda izlediğimiz senaryo yerinde olmasını isterdim daha okumadan bunu söyleyebiliyorum çünkü bunun üstüne hiçbirimiz bu kadar kötü yazamayız kabul edelim :img-wink:

al al senin olsun. hatta kapat onu kullanmaığını zbir odaya, mümküne 5 yıl çıkartmayın. :img-yes:

ben gülemedim ne yazık ki miketin haline. ciddi ciddi midem bulandı benim.

gizmo771
25-09-07, 15:19
Yok yok benim olmasın ben dersini verip yollıyayım başıma kalmasın vallahi malum misket demek arkasından bi ordu demek rüzgarıydı filan çekemem yani istyn çoktur ama ben dersimi verdikten sonra onlara yollayabiliriz:D

sihir
25-09-07, 15:21
bir yazdın ama bir yazdın sihirim,çok yaşa:happy0064

dediklerine katılıyorum:img-yes:

şimdi şeydanın yaptıklarına ''paranoya'' derler bazıları:img-polic

eee yalan mı ,şeyda aklıyla ,mantığıyla herşeyi ortaya çıkarıyor bir bir:good:

ismetin de bu yaptıkların ahiç gerek yok,hem de dilayı da kötü etkileyecekler bu gidişle....:icon_sorr

misket zati aşmış kendini...:img-polic

şeydaya paranoya diyecek birileri kalmışsa, ben onlara TDK'nin sözlüklerini tavsiye ederim. şeyda birçoğunun canını sıkıyor çünkü misket ile rüzgar gibi kutsal (!!!) aşıkalrı ayırıyor (!!!). umarım ayrılırlar ve bir daha birleşmezler. kavuşacklarsa bile yurt dışına kaçmalarını dilerim.

Müge
25-09-07, 15:21
Gizmoo'cum ne yapacaksın Misket'e söyle...Yoksa onu bir odayamı kapatacaksın...Zinceleremi vuracaksın...Kelepçemi takacaksın?Yazıtır günahtır yapma..:img-hyste Bence tak koluna Misket'i gidin Ankara'nın en sosyatik mekanı neresi bilmiyorum ama oraya gidin...Kesin Misket orada birisini bulacaktır kesin....:img-hyste

Valla ne diyim sizlerde benim gibi olun..Hafızanıza kayıt etmeyin bu sahneleri...Bak ben ediyormuyum...??:happy0064

Senaryonun bir kısmı birazdan yayında..:happy0064

ttk
25-09-07, 15:40
5 para etmez bir kız için söylediklerinize bakın şeyda 5 para etmez yani adamı bakır köylük eder.kocası onu hiç sevmiyor o ne yapıyor bırak git peşini sülük gibi yapıştı bırakmıyor.zamanında misketi sevenler vardı şimdi şeydacı olmuşlar saırsam alın şeydanızı tepe tepe kullanın

fıtık eder adamı işallah tımarhaneye gidersin şeyda delirirde hakediyorsun bence herşeyi

leyla18
25-09-07, 15:45
bugünkü bölümde güzeldi özellikle ismet nemideannenin duygusal konuşmaları arkafondaki müzikle berarber gözlerim dolu dolu oldu emeği geçen herkese teşekkürler

leyla18
25-09-07, 15:52
5 para etmez bir kız için söylediklerinize bakın şeyda 5 para etmez yani adamı bakır köylük eder.kocası onu hiç sevmiyor o ne yapıyor bırak git peşini sülük gibi yapıştı bırakmıyor.zamanında misketi sevenler vardı şimdi şeydacı olmuşlar saırsam alın şeydanızı tepe tepe kullanın

fıtık eder adamı işallah tımarhaneye gidersin şeyda delirirde hakediyorsun bence herşeyi

ttk ay öyle söyleme şimdi kızarlar bak seni şeydacılar :) şimdiki bölümler biraz durgun ama yakında canlanır bugünkü bölümde farketmedinmi savulun şeydaaa geliyorrr :img-pilot rüzgarda iyice sanki şeydadan korkuyor gibiydi :) ben gökhanda kalmışsam kalmışımdır dediğinde korkak haliyle söyledi ee haklıda kız oldu ruh hastası :) bi ruh hastası eksikdi dizimizde oda oldu tam oldu :img-haha: bizim rüzgar saf oldu şimdide pısırık oldu boşanma işini miskete aşık olacak birisi gelirse anca o zamana söyler bizim saf rüzgar oda oldu pısırıkda oldu bakalım daha neler olacak :)

armagan_60
25-09-07, 15:59
bölüm güzeldi ama miskete şaştım eskiden el ele tutuşmamnnın bile ayıp olduğunu düşünen bi kız şimdi şadan abisine erkekler hakkında sorular soruyo:D insallah özerler şuı meseleyi

armagan_60
25-09-07, 16:05
şeyda isminin anlamına bakılırsa isminin anlamına göre hareket ediyo şeyda

anlamı:Çılgın; çok tutkun, âşık

aslı.can
25-09-07, 16:06
armağan konuş hocam.dediklerine katılıyom.eskiden rüzgarın yüzüne bakarken yanakları al al olan karşılıksız aşkı için bile gözyaşı döken miset nerde.rüzgarı sevmesini sevdiğim misket nerde???off offf

armagan_60
25-09-07, 16:12
armağan konuş hocam.dediklerine katılıyom.eskiden rüzgarın yüzüne bakarken yanakları al al olan karşılıksız aşkı için bile gözyaşı döken miset nerde.rüzgarı sevmesini sevdiğim misket nerde???off offf

evet eskiden bi film vardı şener şenin namussuz namuslu ilk başta işini düzgün yapan düzgün yaşan bir nsanken ortam şartları onu namussuz yapmıştı:D tabi miskete bunları demiyorum ama ilk önce rikkat sonra şeydanın yaptıkları misketi bu hale soktu savaşmayan her zaman kaybeder mantığıyla çıkan misket ilk başta rüzgarın evliliğine ben karışman desede sonra yavaş yavaş karışmaya başlayacaktır gerekirse yuva yıkan kadın olacaktır ama aşkı için savaşacaktır

aslı.can
25-09-07, 16:16
keşke işler bu noktaya gelmeseydi.biizmkir evlenseydide evliliklerindeki sorunlarla boğuşsaydı.şeyda rüzgarın başkasını sevdiğini kabul edip kendine sevip sevileceği bir doktor bulsaydı.aman neler diyorum bizim dizimizde artık böyle güzelliklere yer yook!!!

tencere
25-09-07, 16:33
siteyi takip ediyorum bayadır yazmıyorum yeni katılan arkadaşlar olmuş kendilerini öyle kaptırmışlarki yapmayın arkadaşlar dizi oyuncularını yerden yere vurmayın kötü sözlerde bulunmayın benzetmeler yapmayın lütfen nerede kaldı saygımız

yessi
25-09-07, 16:41

bir şeyler yazmak için gelmiştim ama şu seviyeyle yazılan bir mesajın üstüne söylenecek hiçbir sözüm yok. yaş kaç meslek ne kimdir nedir hiç bilmiyorum ama şu cümleler hiçbir insana yakışmıyor. forumda seviyeden, saygıdan bahsedilirken bu mesaj ne anlama geliyor bir fikir yürütemedim. dizi karakterleri ile ilgili ne söylenirse söylensin bir derece saygı duyarım ama forum ahalisine bu kadar saygısızca bir üslup takınılması saygı duyulacak bir şey değil. karşılık vermeyişim de cevap veremeyecek olmamdan değildir, tenezzül etmediğimdendir. bilgilerinize efendim...

girls
25-09-07, 16:45
yani miskette geçti artık hiç utanmadı şadanla konuşurken ilk başta misket şadanla konuşurken birşey anlamadım ama sonra anladım ki misket rüzgarın onu sevip sevmediğini araştırıyor yani hele böyle bi konuda bende hiç cesaret yok inş ilerki bölümler daha güzel olur.....

Saadet'im
25-09-07, 16:45
Bugün beni Nemide anne ile İsmet'in yaptığı konuşma etkiledi..Her ne kadar İsmet yalanlarla devam etsede yoluna..Dila'yı kaybetme korkusu taşıyor hala içinde..Ama onun bu korkusuyla birlikte dizide yalan söylemeyen kimse kalmadı..Nemide annede bu yalana ortak oldu..Hemde abartarak..Gökhan'ı gördük bugün dizide..En azından Rüzgar'ın Gökhan adında bir arkadaşı olduğunu hatırlamış olduk..Ama o da bu yalanlar yumağının içine düştü..Yani Rüzgar'ın açığını kapatmak için kullanıldı..Misket hala beni şaşırtmaya devam ediyor..Bir insan bu kadar mı değişir,bir sene gibi kısa bir zamanda..Yani Şadanla konuştuğu konuya bak..Önceden buna cesaret edebilirmiydi..360 derece dönmüş karakter olarak..Kısaca şunu belirtmek istiyorumki dizide herkes yalanla dolanla işini halletmeye çalışıyor..Bu da beni çok sıkıyor...Artık kim doğru söylüyor diye arayacağım dizide...Şimdi ayıkla pirincin taşını..Yani sevgili senaristlerimiz ne hale getirdiniz karakterleri..Hiçbirisini tanıyamıyorum artık..

BERNA
25-09-07, 17:15
Bölüm en iyi sahnesinden başlayayım. Nemide Anne ve İsmet'in konuşması çok duygusaldı ve de söylenenler çok doğruydu. Yalan söylemeyi adet edinmemiş olduğundan Nemide Anne abarttı da abarttı. İsmet'in durumunu hiç iyi görmüyorum. Dizide 'hasta olduğu' üstüne basa basa söylenen karakterden daha zor durumda psikolojik olarak. Üzülüyorum bu duruma.

Aslında Rikkat-Misket-Şeyda konusu izlemek istemiyorum ama bu bölümde tuhaf bir şekilde hoşuma giden birşeyler vardı. Rikkat'ın tiksinerek 'hasta bu hasta; ne zaman kurtulacağız' demesi değildi elbette hoşuma giden. Şeyda'nın bazı halleri acaip belki ama onun bu durumda olmasında hiç payı yokmuş gibi üste çıkması Rikkat'in delirtiyor beni. İşte tam da bu yüzden Şeyda'nın söylenen yalanları, görüşlerin kişiden kişiye değişimini yakalamasından zevk aldım seyrederken. Hayır kız olmayan şeylerden de şüphelenmiyor diyemeyiz :icon_whis

Misket ikinci kadın olmanın gerçekleriyle yüzleşiyor, bunu da seviyorum. Her ne kadar anladığı şey yanlış da olsa, gerçek de olabilirdi rahatlıkla Şadan ve diğer pek çok evli adamın örneğinde olduğu gibi. Bu kadar futursuzca hareket etmenin sonucunda böyle kara kara düşünür evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar.

Sonuç olarak bu bölümden diğer bölümler kadar rahatsız olmadım.

gizmo771
25-09-07, 17:43
Şeyda'ya paranoyak benzetmesi yapılıyordu bir zamanlar paranoya olmayan şeyleri olur gibi görmek değil midir?? Bu durumda şeyda'ya söylenmesi gereken paranoyaklık değilde ermişlik olabilir mesela...Çünkü şeyda "tamamen doğru" olup kimsenin kendisine söyleyemediği şeyleri tahmin ediyor ruh sağlığı yerinde değil ama paranoya olduğundan değil "mış gibi" gösterilmye çalışıldığından yani kız emin ama karşısında bir ordu kadar insan yok öyle birşey diye diretiyor göz göregöre kızada yazık hatta daha yazık olmadı ama bu işin sonunda olacak üzülerek söylüyorum adımı bildiğim gibi...Tabi her insan kendine yazık olurken çevresindekilrede yazık edebilir artık bugün bunları yapanlar ileride buna katlanmak zorunda olacaklardır!!

NOT: Müge'cim misketi ne saklıycam ne de kitliycem...Daha önceki sayfalarda belirttiğim gibi ona anlama ve anlatma dersleri vericem artık gerekli olduğunu düşünüyorum...

reene
25-09-07, 17:47
iğrençsin misket iğrenç

ilginçsin şadan ilginç

sinirsin rikkat sinir.

helal sana şeyda.

pişkinsin rüzgar pişkin.

yanlışın ismet yanlış.

ahh nemdie anne ahh.

Islıııkk,alkışşş,tebrik Sihirim:good:O kadar haklısın ki..

Ben ben olalı Misket'in davranışlarına hiç bugünkü kadar sinir olmamışımdır heralde..Ya önceden de kızdığım tarafları,davranışları oluyordu,kabul..Ancak bugün tahmmül denen şeyin kalmadığını farkettim bende..Şadan'la olan konuşmasındaki cesaret(!) denen şey bana göre bir dizi saçmalıktan başka birşey değildi..

1.Madem bu kadar cesaretlisin,bu kadar ''açık'' konuşabilme yeteneğin var..Kafandaki tek soruyu birinci ağızdan duymak yerine,neden kamuoyu araştırmasına sunuyorsun???..Bütün ailenin nerdeyse çekindiği biriyle bu tür şeyleri açık açık konuşabiliyorsun da,eylemlerini faliyete geçirebildiğin kişiyle neden konuşamıyorsun???İlginç..Bundan sonra kime danışmayı düşünüyor acaba..Peyami?..Nemide?..Başkası?

2.Konuşmaları sırasında aklıma takılan başka bir nokta daha var..Misket,Firuze'nin Şadan'ın aile yaşantısına devam ettiğini düşünmesi karşısında ne kadar üzülüceğini söyleyip,farkında olmadan Şadan'a çıkışmıştı..Hadi buraya kadar bir nebze,belki empati kurdular kendileri..Ancak işin ilginç yanı bundan sonrası...Şadan Misket'in fevrileşmesine çıkışınca da Misket'in söylemiş olduğu bir söz dikkatimi çekti..Cevap bu..''Kusura bakma,haklısın..Ama ben işin insani tarafından bakıyorum Şadan abi''..Pardon ama işin insani tarafını ben anlamadım..Bir bayan olarak Füsun'un düştüğü duruma üzülecekken,Firuze'nin mağduriyetini düşünüyor olması şaşırttı beni..

PS:Eski toprağım,kulaklar çınladı..Çok haklısınız:img-yes:

pinarsayü85
25-09-07, 17:55

Ben ben olalı Misket'in davranışlarına hiç bugünkü kadar sinir olmamışımdır heralde..Ya önceden de kızdığım tarafları,davranışları oluyordu,kabul..Ancak bugün tahmmül denen şeyin kalmadığını farkettim bende..Şadan'la olan konuşmasındaki cesaret(!) denen şey bana göre bir dizi saçmalıktan başka birşey değildi..

1.Madem bu kadar cesaretlisin,bu kadar ''açık'' konuşabilme yeteneğin var..Kafandaki tek soruyu birinci ağızdan duymak yerine,neden kamuoyu araştırmasına sunuyorsun???..Bütün ailenin nerdeyse çekindiği biriyle bu tür şeyleri açık açık konuşabiliyorsun da,eylemlerini faliyete geçirebildiğin kişiyle neden konuşamıyorsun???İlginç..Bundan sonra kime danışmayı düşünüyor acaba..Peyami?..Nemide?..Başkası?

2.Konuşmaları sırasında aklıma takılan başka bir nokta daha var..Misket,Firuze'nin Şadan'ın aile yaşantısına devam ettiğini düşünmesi karşısında ne kadar üzülüceğini söyleyip,farkında olmadan Şadan'a çıkışmıştı..Hadi buraya kadar bir nebze,belki empati kurdular kendileri..Ancak işin ilginç yanı bundan sonrası...Şadan Misket'in fevrileşmesine çıkışınca da Misket'in söylemiş olduğu bir söz dikkatimi çekti..Cevap bu..''Kusura bakma,haklısın..Ama ben işin insani tarafından bakıyorum Şadan abi''..Pardon ama işin insani tarafını ben anlamadım..Bir bayan olarak Füsun'un düştüğü duruma üzülecekken,Firuze'nin mağduriyetini düşünüyor olması şaşırttı beni..

:P

haklısın sen de kardeşim...:good:

o en iyisi çetine danışsın ,vallaha onda bu cinlik varken bu ara,kasetleri ,cdleri falan da atar zulaya çaktırmadan,hem nevanın iş görülür,hem de misket aydınlanmış olur:img-hyste:img-hyste

not:dünyanın çivisi çıkmış canım,bizim zamanınmızda aile büyükleriyle bu tarz muhabbetler:img-polic......

yessi
25-09-07, 17:59

tabi ki firuze'nin mağduriyetini düşünecek. o şimdi nerden ne bulsam da kendimi aklasam derdinde. ne yapsın kızcağız:img-pilot

Müge
25-09-07, 19:31
NOT: Müge'cim misketi ne saklıycam ne de kitliycem...Daha önceki sayfalarda belirttiğim gibi ona anlama ve anlatma dersleri vericem artık gerekli olduğunu düşünüyorum...

Peki anlarmı ki?Ben pek anlayacağını sevmiyorum ama neyse...Bugün foruma yazılan bir yorumdan hiç hoşlanmadım...Biraz daha özenli olalım...Gerçi banane isteyen istediğini yazar gider....

Merve:)
25-09-07, 20:06
şeyda neden böyle?miskette bir tuhaf olmuş.yani diziye bir şey olmuş ya..of keşke eksi rüzgar geri gelse.genco da süper .:img-icecr

Merve:)
25-09-07, 20:09
şeyda isminin anlamına bakılırsa isminin anlamına göre hareket ediyo şeyda

anlamı:Çılgın; çok tutkun, âşık

vay be şeydanın anlamına bak:img-icecr

bence şeyda asla boşanmaz bırakmaz rüzgarı.rüzgar misketi kaçırsın ne güzel olur.

Müge
25-09-07, 20:34
Evet bugünkü bölüm hakkında bir iki satır bir şeyler yazmak istiyorum….Öncelik ile..

Abdül’ü görünce dizideki eski tadı alır gibi oldum ama kısa sürdü ne yazık ki..

Cihan yine yüzümü güldürdü…Pembe’ye takılması çok hoş ve komik oluyor…Bugün Rüzgar’da Pembe’ye takıldı…Onunda yüzü güldü…Hakkını yememek lazım Rüzgar’ın…Hep böyle gülse ne güzel olurdu…Neyse….

Sonunda Nemide anne evden çıktı….Holeyyy:happy0064(Gerçekten Nemide annemi değişik bir ortamda görmek beni mutlu ediyor)….Ama Dila konusunda olayı iyice birbirine karıştırdı.…Ah Nemide anne ah..Biraz abartın ama ne yalan söyleyeyim…Sadık Ali’nin adını söylemen onu anımsamış olman hoşuma gitti…Keriman’ın Nemide anneyi dinlerken hali de çok cici geldi bana nedense bugün…Sessiz ve sakin bir vaziyette dinledi ama sonunda dayamadı içinden “O benim bebeğim” dedi…Allahtan içinden dedi..

İsmet’in bugün bir konuşması beni duygulandırdı…Dila’yı kendisi doğurmadı diye çok üzüldü…Ve şu cümlesi beni çok etkiledi..

İsmet-Dila’yı ben doğurmadım..Onu içimde taşımadım…

Nemide anne bu olay karşısında o kadar güzel konuştu ki ..Duygulandım…Nemide anne eskisi gibi öğüt verdi…Ama en önemlisi bugün İsmet yine benim sevdiğim İsmet olmuştu…Annelik duyguları kabaran İsmet…. Gözlerinden dökülen göz yaşları..Sevgili Hülya Hanım performansı süperdi…:good:İsmet boş ver sen Misket’e akıl vermeyi Dila senin hayatın olsun…

Pembe’nin pembe bornozu çok komikti…:)Yine Şeyda’yı Adile Naşit gibi sevdi…Pembe demişken neden Abdül’ü istemiyor ayıp ediyor ama…Bu arada Şeyda’nın yeşil elbisesini çok beğendim….:good:

Şeyda ve Rikkat’e gelince …Bugün izlerken sinirleneceğim yerde güldüm…Şeyda’nın psikopat halleri gerçekten komik…İyi ki Şeyda karakteri var…Diziye renk katıyor…Rikkat ile kavga etmesine bile kızamıyorum …Rikkat’te çok tatlıydı bugün…Sinirlenince ses tonuna bayılıyorum gayet sakin cümleleri itana ile seçerek konuşuyor..….Yine okula gitmeyi unuttu :icon_sorr ama…Bugün yıllar sonra Rüzgar’ın arkadaşı Gökhan’ı görmekte güzeldi..:happy0064

Yorumuma son verirken dün gece …Rikkat’in öğrencisi olsun olsun dedim ya dün gece Trt int deki bölümde vardı…Biraz büyüktü Rüzgar kadardı…Neyse…Ben yazmaya devam edeceğim pes etmek yok…
:happy0064
Emeği geçen herkese teşekkürler…

Eleştirim:

İki sene oldu köyden geleli Misket’in.Önceleri ne kadar masumdu…Başında tülbendi vardı…Nemide annesinin bir tanecik kızıydı…Rüzgar’ı ilk gördüğü gün vuruldu aşık oldu…Derdini en yakın arkadaşı olan Duriye’ye anlattı…Duriye’ye ona hep destek verdi…Sally’ye açıldı konu…Sally onu baştan aşağıya değiştirdi…Köylü kızı olmaktan sıyrılmıştı artık…O modern bir kız olmuştu…Ama Rüzgar’ı onu görmüyordu…Trt diziye son verirken her şeyi tatlıya bağladılar…Rüzgar Misket’in aşkına karşılık verdi…Sevgili oldular…Keşke orada kalsaydı her şey…Dizimiz tadında biterdi hiç olmazsa…Ama biz çok istedik devam etmesini mailler gönderdik..Dizimiz devam etti…Neyse bu konulara girmeyeceğim..Konu bu değil…Misket..Daha öncede demiştim bir daha söylüyorum…Misket diziye dahil olduktan sonra dizinin büyüsü kaçtı…Bu aşka destek verenler sayesinde senaristler konuyu uzattı…Ve bugün....Misket ondan bundan akıl alan kendi kararlarını veremeyen birisi haline geldi…Şeyda’da psikopat oldu…Rikkat’te sinir hastası…Keşke köyüne geri dönseydin be kınalı kuzu keşke….Neyse…

Umarım bu eleştirimden kimse rahatsız olmaz…Kuralları bozmadan yazmaya çalıştım….Benim gözümdeki doğrularımı belirtmek istedim…

Saygılarımla..

canom_61
25-09-07, 20:43
bugun izlediğim bölümde beni etkileyen tek şey nemide annemle ismetin konuşmasıydı böyle bir konuşmayı sanırım dilayı almaları kesinleştiği zamanda yapmışlardı o zamanda çok etkilenmiştim yazık ya sırf keriman doğurmadan bebeğini kucağına almadan kokusunu içine çekmeden tam bir anne sayılmazsın dediği için kadının düştüğü hallere bakın çok üzülüyorum bu haline yazık ya keriman umarım ilerde dilayı kaçırmaya falan çalışmaz misketi çok sevdiğim halde bugün ona ileri derecede sinir oldum ya konuşacak başka adam mı bulamadın git açık açık sor içini kemiren şeyi bu böyle sürer gider şeydaya tebrik ediyorum nasıl şüphelerini doğrulattı :happy0064ama farettimde uzun zamandır ilk defa rüzgar bu kadar ani bir çıkış yaptı en son sezon sonundaki bölümde rikkatle o ses tonuyla konuşmuştu bide gözüme takılan bir ayrıntı daha var dünkü bölümde misketin saçı sarıydı üstelik kaza günü giydiği elbiseyi giymişti bugünkü bölümde saçları turuncuya dönük koyu bir renkti artık izlerken olaylara değil kişilere bakar oldum:)birde şeydayı böyle bakımlı görmek beni çok mutlu etti saçlarının şekli çok hoş olmuştu çok güzeldi bence bu bölümde:img-yes:

gülbeşeker
25-09-07, 20:51
vay be şeydanın anlamına bak:img-icecr

bence şeyda asla boşanmaz bırakmaz rüzgarı.rüzgar misketi kaçırsın ne güzel olur.

Şeyda hele bir boşanma olayından haberdar olsun gerisi zaten belli elbete boşanmak istemeyecek ama bir türlü Rüzgar söyleyemedi gitti.Bugünkü bölüm Misketin Şadanla yaptığı konuşma dışında güzeldi.Hele Rüzgarın Pembeyle şakalaşması,yüzünün gülmesi falan çok şekerdi.Keşke Misketle buluşsalardı da Misket soracağı soruyu sorsaydı gerçeği öğrendikten sonra içi rahatlasaydı şimdi Misketle de soğuklar,Şeydayla da konuşmuyor.Şeyda şüphelerinde haklı da yanıldığı bir nokta var .Rikkatin,Rüzgarı kötü yönde etkiledğini düşünüyor ve bu yüzden Rikkatten nefret etmeye başladı ve bu durum artarak devam edecek.Neyse bugün Nemide anneli bazı sahnelerde gülümsedim ve Rüzgarın gülmesi beni de mutlu etti.Gülmek,şaka yapmak ona çok yakışıyor.Son zamanlarda sinir bozucu saflıklarda bulunsa da hatalı davranışları da olsa onun bu halini seviyorum.

canom_61
25-09-07, 20:59
:img-sorryEvet bugünkü bölüm hakkında bir iki satır bir şeyler yazmak istiyorum….Öncelik ile..

Abdül’ü görünce dizideki eski tadı alır gibi oldum ama kısa sürdü ne yazık ki..

Cihan yine yüzümü güldürdü…Pembe’ye takılması çok hoş ve komik oluyor…Bugün Rüzgar’da Pembe’ye takıldı…Onunda yüzü güldü…Hakkını yememek lazım Rüzgar’ın…Hep böyle gülse ne güzel olurdu…Neyse….

Sonunda Nemide anne evden çıktı….Holeyyy:happy0064(Gerçekten Nemide annemi değişik bir ortamda görmek beni mutlu ediyor)….Ama Dila konusunda olayı iyice birbirine karıştırdı.…Ah Nemide anne ah..Biraz abartın ama ne yalan söyleyeyim…Sadık Ali’nin adını söylemen onu anımsamış olman hoşuma gitti…Keriman’ın Nemide anneyi dinlerken hali de çok cici geldi bana nedense bugün…Sessiz ve sakin bir vaziyette dinledi ama sonunda dayamadı içinden “O benim bebeğim” dedi…Allahtan içinden dedi..

İsmet’in bugün bir konuşması beni duygulandırdı…Dila’yı kendisi doğurmadı diye çok üzüldü…Ve şu cümlesi beni çok etkiledi..

İsmet-Dila’yı ben doğurmadım..Onu içimde taşımadım…

Nemide anne bu olay karşısında o kadar güzel konuştu ki ..Duygulandım…Nemide anne eskisi gibi öğüt verdi…Ama en önemlisi bugün İsmet yine benim sevdiğim İsmet olmuştu…Annelik duyguları kabaran İsmet…. Gözlerinden dökülen göz yaşları..Sevgili Hülya Hanım performansı süperdi…:good:İsmet boş ver sen Misket’e akıl vermeyi Dila senin hayatın olsun…

Pembe’nin pembe bornozu çok komikti…:)Yine Şeyda’yı Adile Naşit gibi sevdi…Pembe demişken neden Abdül’ü istemiyor ayıp ediyor ama…Bu arada Şeyda’nın yeşil elbisesini çok beğendim….:good:

Şeyda ve Rikkat’e gelince …Bugün izlerken sinirleneceğim yerde güldüm…Şeyda’nın psikopat halleri gerçekten komik…İyi ki Şeyda karakteri var…Diziye renk katıyor…Rikkat ile kavga etmesine bile kızamıyorum …Rikkat’te çok tatlıydı bugün…Sinirlenince ses tonuna bayılıyorum gayet sakin cümleleri itana ile seçerek konuşuyor..….Yine okula gitmeyi unuttu :icon_sorr ama…Bugün yıllar sonra Rüzgar’ın arkadaşı Gökhan’ı görmekte güzeldi..:happy0064

Yorumuma son verirken dün gece …Rikkat’in öğrencisi olsun olsun dedim ya dün gece Trt int deki bölümde vardı…Biraz büyüktü Rüzgar kadardı…Neyse…Ben yazmaya devam edeceğim pes etmek yok…
:happy0064
Emeği geçen herkese teşekkürler…

Eleştirim:

İki sene oldu köyden geleli Misket’in.Önceleri ne kadar masumdu…Başında tülbendi vardı…Nemide annesinin bir tanecik kızıydı…Rüzgar’ı ilk gördüğü gün vuruldu aşık oldu…Derdini en yakın arkadaşı olan Duriye’ye anlattı…Duriye’ye ona hep destek verdi…Sally’ye açıldı konu…Sally onu baştan aşağıya değiştirdi…Köylü kızı olmaktan sıyrılmıştı artık…O modern bir kız olmuştu…Ama Rüzgar’ı onu görmüyordu…Trt diziye son verirken her şeyi tatlıya bağladılar…Rüzgar Misket’in aşkına karşılık verdi…Sevgili oldular…Keşke orada kalsaydı her şey…Dizimiz tadında biterdi hiç olmazsa…Ama biz çok istedik devam etmesini mailler gönderdik..Dizimiz devam etti…Neyse bu konulara girmeyeceğim..Konu bu değil…Misket..Daha öncede demiştim bir daha söylüyorum…Misket diziye dahil olduktan sonra dizinin büyüsü kaçtı…Bu aşka destek verenler sayesinde senaristler konuyu uzattı…Ve bugün....Misket ondan bundan akıl alan kendi kararlarını veremeyen birisi haline geldi…Şeyda’da psikopat oldu…Rikkat’te sinir hastası…Keşke köyüne geri dönseydin be kınalı kuzu keşke….Neyse…

Umarım bu eleştirimden kimse rahatsız olmaz…Kuralları bozmadan yazmaya çalıştım….Benim gözümdeki doğrularımı belirtmek istedim…

Saygılarımla..

bende katılıyorum söylediklerine bu senaristler yok mu ah ah buldular mı izleyicinin hoşuna giden bir aşk hikayesi daha rahat durmuyorlar illa aşkın içine entrika yalan dolan riya vs. şeyler girecek uzatacaklarda uzatacaklar neden onlara kalsa izleyici böyle aşk hikayelerini seviyor bence küllüyen yalan gelin bize sorun biz böyle şeyleri istemiyoruz tamam ama bu kadarda olmaz dedirten şeyleri yazıyorlar yapmayın kardeşim dizide ne masumiyet kaldı ne arkadaşlık ne aile içi bağlar eskiden ramazanda bile dizinin değişik bir havası olurdu şimdi bakıyorum maşallah kim niyetli kim değil anlamadım üstelik şeyda ilk hastanaden çıktığında rikkatler nemide annemlere iftara geleceklerdi ben öyle bir sahne göremedim nerde o eski dizim ah ah sadık alinin vay anam vay demesini ilginç hikayelerini iftar saatini beklerken homurdanmalarını fincan halanın vışşş larını düriyenin kız demelerini kısmetin o deli dolu hallerini özledim...bari bir evde iftar yemeği verilsede tüm aileyi bir arada görebilsek nerdeyse ramazan bitti yahu

leyla18
25-09-07, 21:03
rüzgar değilde yani rikkat söylüyecek sanırım haftaya cuma rikkat şeydaya söyler şeyda ona bi tokat atar orada biter e rikkat dayanamıor atrık şeydaya olanlara rüzgarın yapamadıgını rikkat yapacak :)

dilaa
25-09-07, 21:33
arkadaşlar bu gün diziyi izlemek için tv nun karşısına geçip oturdum sonra bi baktımki uyumuşum bi ara bi irkildim nemide anneyle ismetin konuşmasına sonra yine uyumuşum yani dizi dün beni baydı bu gün uyuttu.Hadi bizim için neysede bi sonuçta bir satimizi veriyoruz onlarsa bütün gününü
-şadan abi şimdi sen firuzeyle birlikteyken eevdede aile hayatına devam ediyodun dimi
-annecim rüzgar o gece nerdeydi, siz yalan söylüyorsunuz ,annecim o niye böyle oldu, annecim nekadrda hızlısınız

gibi repliklerle bütün günlerini boşa yaşadılar.Yazık valla okadar masrafa.Misket ve şeyda en sinir olduğum kişilerdi bugün. Ya tamam şeydaya yapılan yanlış bişey ama şeyda gibi bi kızlada bütün gün yaşanmazki be e rikkatte yaptıklarının cezasını böyle çekiyor demekki. Gelelim miskete oda sıktımı sıktı artık küçük çocuklara bile böyle replikler verilmezken misketin modern hayata geçeli 2 yıl olmasına rağmen hala cahil cahil herşeyi yanlış anlatıp yanlış anlıyo oooooff of daha nekadar uyucaz dizi karşısında acaba

lilo78
25-09-07, 22:29
valla ben bugünşeydanın ıııı niye gelmedim diyosun gökhandemesine çok güldüm
rikkatin kaşgözleri falan komikti rüzgarda bugün biraz sinirlendi ister inan ister inanma diyebildi şükür misket şadan muhabbeti çok kötüydü pembe dizilerde bile bukadar aynı şey tekrar edilmez yav anlayamıyorum rüzgarla konuşamıyo şadanla konuşuya hayret doğrusu

sihir
26-09-07, 06:10

ne kadar da güzel yazdın öyle. firuzenin mağduriyetini düşünüyor elbet. yaşşa.
ama benim aklıma ne geldi biliyor musun senin yorumunu okuyunca:
herkes bu ihaneti öğrendiğinde füsun da öğrenecek elbet. o zaman kendi yaşadıkları aklına gelmeyecek mi? şeydayla kendini özdeşleştirmeyecek mi? tabii firuze ile de misketi? hahahaha. o zaman da füsun bir mağdure ilan edecek. ve tabii ki bu şeyda olacak.
mu ha ha ha ha
mu ha ha ha ha

girls
26-09-07, 06:16
evet dizi dün idare ederdi her ne kadar şeydaiçinde olmasaydı dizi daha çok güzel olurdu ama hakketen dizi artık eskisi gibi güzel değil yani artık güzelce tadi tuzu yoktur rikkatta artık pişman olmuş şeyda gelini olmuş diye rikkat dedi ''ya offf ne zaman kurtulacam senden'' rikkat bunu söylerken annem dedi ''ohh eğer misket şimdi gelinin olsaydı bu senin başına gelmezdi dizinin eski tadi tuzu yoktur inş.kısa sürede eski tadına döner sanmam ama bne yinede öyle yazdımbakalım bugün dizimiz nasıl olacak offfffffffff ya dizi başlayalı yarım saaati geçecek ve ancak ben o zaman diziyi izleyebilirim çünkü okuldan ancak geliyorum eve neyse bakalım bugün nasıl dizimiz inş.güzel olur bugün.....

dilekk54
26-09-07, 10:31
sizleri mutlu edermi bilemem ama ceylan geliyor ceylanı tekrar görebileceksiniz yeni bölümlerde.

rüzgarzede
26-09-07, 10:34
iğrençsin misket iğrenç

ilginçsin şadan ilginç

sinirsin rikkat sinir.

helal sana şeyda.

pişkinsin rüzgar pişkin.

yanlışın ismet yanlış.

ahh nemdie anne ahh.

bence misket yerine şeyda igrençççç.sonu iyi degil bu şeydanın zaten uyuz kız

kırmızı su
26-09-07, 10:36
arkadaşlar ben de bu dizideki bir çok şeyden rahatsızım açık konuşmak gerekirse ben misketi de şeydayı da geldikleri günden buyana hiç sevmedim her ikisin de oyunculukları bana yapay geliyor bir de dizimiz onlar arasındaki çekişmeler yüzünden bilinmeyene gidiyor yani misketle rüzgar olayı bence çok uzadı bi çözüme kavuşmadı bi türlü senaristler konuyu uzatacaz diye napacaklarını bilemiyorlar sanki bence. Bu arada diizyi de 1 haftayı geçkindir izlemiyorum çünkü artık eski tadı alamıyorum umarım bi gün yine eski biizm evin halleri geri gelir bunun izleyiciyi daha memnun edeceği kanısındayım

Müge
26-09-07, 10:40
sizleri mutlu edermi bilemem ama ceylan geliyor ceylanı tekrar görebileceksiniz yeni bölümlerde.

Arkadaşım sen neden forum başlıklarını takip etmeden gelip tiyo yazıyorsun...Daha dün sözünü ettik....

Neyse seviniyim bari...:happy0064Eftalya'nın kulakları çınlasın.:happy0064

duygus
26-09-07, 10:43
bi anket yapmak istedim cevaplamanızı ısterim

dizide en begendiginiz çiftler

dizide en sinir oldugunuz çiftler

dizide en komik insan

dizinin en kötüsü

dizinin en tatlı insanı

dizide en sevdiginiz bayan oyuncular

dizide en sevdiginiz bay oyuncular

dizinin en sevimli oyuncuları

dizide en komik sahneler

dizide en etkiliyici sahneler

dizinin eski bölümlerinden en begendiginiz sahneler

dizide eski rüzgarmı yoksa yeni rüzgarmı iyi

dizide giyimlerini begendiginiz yada begenmediginiz kişiler misket mi şeydamı ismetmi sallymı rikkatmi.nevamı fusun mu nemide mi sakızmı

dizide yeni nevaya alıştınızmı

dizide bayan oyuncularmı daha çok seviliyor yoksa bay oyuncularmı

duygus
26-09-07, 10:46
Arkadaşım sen neden forum başlıklarını takip etmeden gelip tiyo yazıyorsun...Daha dün sözünü ettik....

Neyse seviniyim bari...:happy0064Eftalya'nın kulakları çınlasın.:happy0064

ben diger forumlarda görüyorum tiyo falan veriliyor burda niye verilmiyor millet ögrense şimdiden olmazmı ilginç yani

Müge
26-09-07, 10:50
ben diger forumlarda görüyorum tiyo falan veriliyor burda niye verilmiyor millet ögrense şimdiden olmazmı ilginç yani

Diğer forumlarda da yasak .Ama maalesef kimse bunu fark edemiyor...Oyuncuların emeklerine saygısızlık ...Bu forumu senaristlerinde okuduğunu düşünelim kendimizi onların yerine koyalım kendi yazdığınız senaryonun birileri tarafından önceden açıklanması hoşunuza gider mi?Neyse sizler anlamadığınız sürece benim burada söyleyerek kendimi harap etmeme gerek yok...Tiyo vermek isteyen özel mesaj kutusunu kullansın...

Saygılarımla..

leyla18
26-09-07, 12:05

dizide en komik insan

dizinin en kötüsü

dizinin en tatlı insanı

dizide en komik sahneler

dizide giyimlerini begendiginiz yada begenmediginiz kişiler misket mi şeydamı ismetmi sallymı rikkatmi.nevamı fusun mu nemide mi sakızmı

ben cevap vereyim bari :) en beğendiğim çift İSMET SAYHAN en sinir olduğum çift ŞEYDA RÜZGAR ÇİFTİ dizide en komik insan KOMİK İNSAN YOK AMA CEYLAN GELECEKMİŞ DUYDUGUM KADARIYLA dizinin en kötüsü ŞEYDA dizinin en tatlı insanı TABİİKİ NEMİDEANNE dizide en sevdiğim bayan oyuncular BAYHAN SARAN ŞEBNEM GÜRSOY BERFU ÖNGÖREN BİRDE FİSUN ADI AKLIMA GELMEDİ ŞUAN :img-blush dizide en sevdiğiniz bay oyuncular BAY OYUNCULARIN HEPBİRİNİ SEVİYORUM SADIK AMCAMDA OLSAYDI KEŞKE ARALARINDA :icon_sorr dizinin en sevimli oyuncuları MERT ZEYNEP dizide en komik sahneler SADIK AMCALI SAHNELERDİ BİRDE CEYLANIN SAHNELERİ AMA YOKLAR :icon_sorr dizide en etkileyici sahneler MİSKETİN RÜZGARIN EVLİLİĞİNİ ÖĞRENDİĞİ BÖLÜMLERDİ BİRDE FİNCAN HALANIN HASTALIĞI OLAN SAHNELER ETKİLEYİCİYDİ ASLA UNUTAMAM dizinin eski bölümlerden en beğendiğim sahneler TRT DE SON BÖLÜM GERÇİ HER BÖLÜMÜ GÜZELDİ dizide eski rüzgarmı yoksa yeni rüzgarmı iyi TABİİKİ YENİ RÜZGAR DAHA YAKIŞIKLI DAHA İYİ DİZİYE DAHAÇOK YAKIŞTI dizide giyimlerini beğendimiz kişiler TABİİKİ ŞEBNEM GÜRSOY BEYHAN SARAN dizide yeni nevayı alıştınızmı HAYIR ALIŞAMADIM ROLE HİÇ YAKIŞMAMIŞ HİÇ ALAKASI YOK ZORLA OYNUYOR SANKİ dizide bayan oyuncularmı yoksa bay oyuncularmı daha çok seviliyor BAY BAYAN HER OYUNCUYA SEVİYORUM bye

leyla18
26-09-07, 12:10

dizide en komik insan

dizinin en kötüsü

dizinin en tatlı insanı

dizide en komik sahneler

ben cevap vereyim bari :) en beğendiğim çift İSMET SAYHAN en sinir olduğum çift ŞEYDA RÜZGAR ÇİFTİ dizide en komik insan KOMİK İNSAN YOK AMA CEYLAN GELECEKMİŞ DUYDUGUM KADARIYLA dizinin en kötüsü ŞEYDA dizinin en tatlı insanı TABİİKİ NEMİDEANNE dizide en sevdiğim bayan oyuncular BAYHAN SARAN ŞEBNEM GÜRSOY BERFU ÖNGÖREN BİRDE FİSUN ADI AKLIMA GELMEDİ ŞUAN :img-blush dizide en sevdiğiniz bay oyuncular BAY OYUNCULARIN HEPBİRİNİ SEVİYORUM SADIK AMCAMDA OLSAYDI KEŞKE ARALARINDA :icon_sorr dizinin en sevimli oyuncuları MERT ZEYNEP dizide en komik sahneler SADIK AMCALI SAHNELERDİ BİRDE CEYLANIN SAHNELERİ AMA YOKLAR :icon_sorr dizide en etkileyici sahneler MİSKETİN RÜZGARIN EVLİLİĞİNİ ÖĞRENDİĞİ BÖLÜMLERDİ BİRDE FİNCAN HALANIN HASTALIĞI OLAN SAHNELER ETKİLEYİCİYDİ ASLA UNUTAMAM dizinin eski bölümlerden en beğendiğim sahneler TRT DE SON BÖLÜM GERÇİ HER BÖLÜMÜ GÜZELDİ dizide eski rüzgarmı yoksa yeni rüzgarmı iyi TABİİKİ YENİ RÜZGAR DAHA YAKIŞIKLI DAHA İYİ DİZİYE DAHAÇOK YAKIŞTI dizide giyimlerini beğendimiz kişiler TABİİKİ ŞEBNEM GÜRSOY BEYHAN SARAN dizide yeni nevayı alıştınızmı HAYIR ALIŞAMADIM ROLE HİÇ YAKIŞMAMIŞ HİÇ ALAKASI YOK ZORLA OYNUYOR SANKİ dizide bayan oyuncularmı yoksa bay oyuncularmı daha çok seviliyor BAY BAYAN HER OYUNCUYA SEVİYORUM bye

leyla18
26-09-07, 12:15
pardon özür dilerim arkadaşlar yazdıklarım iki sefer gitmiş benim hatam değil teknik hata oldu sanırım :(

pinarsayü85
26-09-07, 12:35

dizide en komik insan

dizinin en kötüsü

dizinin en tatlı insanı

dizide en komik sahneler

offf hocam çok soru var ama elimden geldiğince cevaplayayım bari:good:

en sevdiğim çift olarak safa-neva diyeceğim ama yeni nevadan elektrik alamadım pek yani bir zamanlar safa -neva idi...artı bir de ismet-sayhan diyebilirim....

en sevmediğim çift..hmmm...dizimizde çift kalmadığı için doğru dürüst pas ediyorum bu soruyu.....

en komik insan:safadır ama maalesef safama da el attılar bu sene,sıkıntı içinde çocuk....

en kötü.....çık çık..kimse kötü değildir bana kalırsa,şimdi diyeceksiniz ya da bekliyorsunuz şeyda diyeyim ya da şadan ama kimse saf kötü ya da iyi değilidr ..pas ediyorum soruyu....

en tatlı insan:sadık amca..gerçi yok artık ama olsun ydu bana kalırsa..tatlı dedemiz....

en sevdiğim bayan oyuncular:oyunculuğa bakarsak,meral niron ve berfu öngören..bunlara hülya gülşen ırmak'ı ekliyorum ir de...gidenlerden elvin beşikçioğlu yani firuze...deniz gökçe kayhan...

erkek oyuncular...:mehmet atay,nusret çetinel,tolga tekin ilk aklıma gelenler.....ve gidenerden nejat armutçu....cengiz sezgin ve de yaniabdül...

en sevimli oyuncular:küçük mert ve zeynep ...

en komik sahneler:artık yok ama nostalji yapayım bari:geçen sezon başı,safa-neva-rüzgar-misket dörtlüsünün başından geçen komik maceralar..bir ara hep beraber ytakılıyorlardı çok ta hoştu,neşeliydi....

en etkileyici sahneler:bir kere,ipek beyin veda ettiği bölüm full....daha sonra,fincan halayı kaybettiğimiz bölüm ve de...safanın sarhoş olarak evlendiklerini aileye söyled,kleri bölüm ve sonrasındaki aşağılanması...

geldik giyime....bir kere misketin giyimini beğeniyorum,kendine has bir tarzı var...sonra ismetin bazı kıyafetleri güzel oluyor..onun dışında pek de yok.......

yeni nevaya alışamadım maalesef....

herkeste var bir rüzgar hayranlğı...bana göre erkekleri seviyorlar ma aben ayırmıyorum kadın-erkek...

elden gelen bu kdara hoş anket olmuş arkadaşım:img-wink:

Saadet'im
26-09-07, 12:52
Her ne kadar tüyo vermek yasaksada bu haber sevindirdi beni.Tabiki Ceylan'ın gelmesi mutlu eder,ne zamandır bekliyorduk gelmesini...Ama Cihanla Ceylan'ın rollerinin artması gerek..Onları izlerken eğlenerek izleyelim diziyi bari..Ceylan'ın gelmesine sevindim valla ne yalan söyleyeyim..Bakalım öss yi kazanmış mı ben en çok onu merak ediyorum..İpek beyde gelse keşke..Ahhhhh İpek bey ahhh hadi gelin artık...

Müge
26-09-07, 12:58
Ceylan Öss yi kazanamamıştır sanmıyorum...Gelecekse eğer Öss yi kazanamadığı ve Sayhan'dan ders alacağı için gelir...:D Keriman'ı görürse ne yapar acaba?Amanin kesin sinir olur ona...:DKavga ederler..:D Eftalya'm bir kez daha kulakların çınlasın..:happy0064 İsmet canım arada kalır...Çok sinir olmasa bari Ceylan'a :D

Saadet'im
26-09-07, 13:03
Kerimanla kavga ederler orası kesin..Hatta Sallyle Ceylan kanki olurlarmış.:img-hysteYakışır Ceylan'a..Ne olursa olsun gelsinde biraz gülelim..Onun yolunu bekliyorum..Biran önce gelse bari..Eftalyagül'ün kesin kulakları çınlıyordur..Deli kız Ceylan geliyor......:happy0064

lilo78
26-09-07, 13:04

dizide en komik insan

dizinin en kötüsü

dizinin en tatlı insanı

dizide en komik sahneler

biraz karışık cevaplayacağım
1-Eski bölümlerdeki sevdiğim sahneler sezon başındaki neva safa rüzgar misket 4 lü grubuydu duşa girmeleri boş ev aramaları falan öyle eğlenceli sahnelere hasret kaldık artık sadece gerilim var en komik sahnede onlardı bana göre
2-eski rüzgarmı yeni rüzgarmı diye sormuşsun ama 3 tane rüzgar var aslında sezon başından beri rüzgar çok değişti yani görüntü olarak yeni rüzgar ama eski sezon halleri
3-tabiki eski neva
4-en etkileyici sahne trtdeki misketin rüzgara ilanı aşkı
5-en sinir çift tabiiki rüzgar ve şeyda
6-çocuklar dışında pek sevimli oyuncu kalmadı
7-ben berfuyu beğeniyorum bence değişik bir yüzü var oyunculuğunuda beğeniyorum fakat son bölümlerdeki tekrarlarını beğenmedim
8-ergün uçucuydu
9-nemide anne en tatlısı olabilir
10-en kötüsü tabiiki çetin tabi rolü kötü olduğundan yoksa oyunculuğu güzel
gerçi kötülükte şeyda ve rikkat yarışıyorya neyse
1-giyim konusunda hiçbiri çok iyi değil rikkat bence fazla dekolte ama renk uyumu güzel , misket ona nazaran daha iyi bluzları hoş değişik ,ismetin elbiseleri güzel

yessi
26-09-07, 13:12

dizide en begendiginiz çiftler- ben de aynen ismet-sayhan çifti diyeceğim.

dizide en sinir oldugunuz çiftler- rüzgar&misket

dizide en komik insan- şu an için en komik insan şeyda. çok şeker yahu:D gülmekten yerlere yatıyorum onu izlerken. "hah! dökülün, dökülün..."

dizinin en kötüsü- var olan karakterlerin içinde en kötüsü rüzgar. (eski rüzgar değil tabi. şu anki haliyle.

dizinin en tatlı insanı- dilooooşşşş...

dizide en sevdiginiz bayan oyuncular- berfu öngören, zeynep koltuk ve kermit rolündeki hanım kızımız dışında bütün oyunculara bayılıyorum.

dizide en sevdiginiz bay oyuncular- mehmet atay, ergun uçucu, murat demir

dizinin en sevimli oyuncuları- müge'nin deyimiyle "maviler" :)

dizide en komik sahneler- yok. bu sezon komik sahne falan kalmadı.

dizide en etkiliyici sahneler- fincan hala'nın öldüğü sahne elbette:(

dizinin eski bölümlerinden en begendiginiz sahneler- o kadar çok var ki. ama ilk anda aklıma gelen bir tane var. peyami ve rikkat'in arası bozuktur. rikkat hamile ve bir yandan hamilelikle bir yandan cihan'ın ergenlik bunalımıyla diğer bir yandan da peyami'ye sarkıp duran fidan ile uğraşır. kadınca bir içgüdüyle peyami'ye fidan'dan uzak durmasını söylese de her seferinde sorun yaşar kocasıyla. yine cihan ile birbirlerine girdikleri bir sahnenin ertesinde rikkat dışarı çıkar. gezer, dolaşır. yanlış hatırlamıyorsam cihan'ın rehberlik öğretmeniyle konuşup içini döker ve peyami ile kendi resmini çerçeveletip eve gider. kocasına sürpriz yapacaktır. yine sebebini hatırlayamasam da cihan ile tartışır. o sırada peyami gelir ve rikkat'in bütün iyi niyetine rağmen yine bir tartışma yaşarlar, peyami çeker gider. rikkat, kocasına sürpriz yapmak için hazırlattığı resim çerçevesini elinden düşürür, ağlayarak odasına gider. arkasından tartışmaya şahit olan cihan gelir. annesinin düşürdüğü poşeti alır, içinden çıkan camı kırık mutlu aile resmini görünce gözleri dolar. yüzündeki pişmanlık ve üzüntü murat demir'in o müthiş oyunculuğuyla insanın içine işler.

dizide eski rüzgar mı yoksa yeni rüzgar mı iyi- ben başından beri söylüyorum burak demir'siz rüzgar olmasa da olur. burak demir bana göre çok daha iyi bir oyuncu, çok daha karizmatik ve hoş bir beyefendidir. tabi esas olan oyunculuğudur. cantuğ turay'ın oyunculuğunu başından beri sevemiyorum. burak demir'in enerjisini özledim.

dizide yeni nevaya alıştınız mı- hayır, hayır, hayır!!! ne oyunculuğuna, ne konuşma tarzına ne de görünüşüne alışamadım.

dizide bayan oyuncular mı daha çok seviliyor yoksa bay oyuncular mı- böyle bir ayrımı ben kendi adıma yapmıyorum ama yapanlar var elbette. genellikle "ayy, çok yakışıklı..." "aman çok güzel gülüyor.." şeklinde izlendiği için erkekler daha çok seviliyor herhalde.

Müge
26-09-07, 13:14
Ay şimdi sinirden televizyonu kırıcam Ayşe Özgün'ü görmeye dayanamıyorum..:fighting2 Peruklu haline hiç dayanamıyorum:icon_redf...Neyse..

İki gündür Nemide annemiz Sadık Ali ve Fincan halamızın isimlerini anıyor...Acaba İpek beyi de hatırlar mı?Rüya'yın ismini anar mı?Dün Şadan M hanım ile konuşurken "Benim iki kızımda şöyle" demişti...Rüya'nın ismini tam olarak söylemedi ama ismi anıldı...Gerçekten o kadar mutlu oluyorumki giden oyuncuların isimlerinin anılmasına...:P

demet2007
26-09-07, 13:53
sanırım trt1'de dizi bitince,yoğun baskıya dayanamayan senaristler bizleri diziden soğutmak yoluyla bitirmeye karar verdiler.başka açıklama bulamıyorum.:sad53:

sihir
26-09-07, 14:10
helal sana şeyda helal. seni kullanan, onurunla oynayan o koca müsvedesiyle de, seni ,uğruna kullandığı o kadınla da oyna oynayabileceğin kadar. Yakışır.

hala aldatmanın derinliğini tartışıyorlar yahu. deli olacağım. misket, nikahlı karısını olmasının birşey değiştirmeyeceğini, sonuçta insanın sevdiğini aldatmaması gerektiğine inanıyor ve ismet de destek veriyor. tamam rüzgar metresine ihanet etmedi doğrudur. ama zaten ahlaki değerler içinde olan bu adam-metres ilişkisi değil ki. ahlaki olan ilişki çeşitlerine bir bakalım:

karı-koca
nişanlılar
sevgili (bekar)

eee daha ne deyim.

BERNA
26-09-07, 14:13

dizide en komik insan

dizinin en kötüsü

dizinin en tatlı insanı

dizide en komik sahneler

En beğendiğim çift: Eskiden Fincan ve Sadık Ali idi. Kalan çiftler içinde İsmet ve Sayhan.
En Sinir Olduğum Çift: Misket ve Rüzgar
En Komik İnsan: Sadık Ali idi, son zamanlarda komik birini göremiyorum maalesef
Dizinin En Kötüsü: Şu aralar Rüzgar olduğunu düşünüyorum. Düşünün yani Çetin bile bana daha dürüst geliyor.
En Tatlı İnsan: Çocuklar ve de Nemide Anne
En Sevdiğim Bayan Oyuncular: Beyan Saran, İpek Çeken, Pervin Ünalp ve Hülya Gülşen Irmak
En Sevdiğim Bay Oyuncular: Mehmet Atay, Cengiz Sezici ve Okan Şenozan
En Sevimli Oyuncular: sevgili Müge'nin melekleri :)

Bütün sahnelerim eski bölümden yeni bölümleri izlemeye başlayalı 1,5 ay oldu sadece o yüzden bir yorum yazamayacağım.
En Komik Sahneler: Sadık Ali'nin planların içine dahil olduğu sahnelerin çoğu mafya taklidi yapması, arap bacı kılığına girmesi, birara peruk takması, bir de geçenlerde izlediğim Abdül'ün Kısmet'e evlenme teklifi
En Etkileyici Sahneler: Valla o kadar çok var ki hangisini yazsam eksik kalır. Genel olarak anne kız (hala) konuşmalarından daha çok zevk alıyorum ama.
Eski Rüzgar mı, yeni Rüzgar mı?: Burak Demir bir derece daha iyiydi ama aynı şeyleri Burak Demir yapsa yine sinir olurdum ve de dayanamazdım bazı sahnelere.
Dizide Giyimini Beğendiğim Kişi: Sally ve Rikkat'in giyim tarzını beğeniyorum.
Yeni Neva'ya alıştınız mı?: Maalesef hayır
Bay oyuncular mı bayan oyuncular mı?: Bayan oyuncuları genel olarak daha çok beğeniyorum ama erkek oyuncular arasında çok beğendiklerim de var.

purna
26-09-07, 14:28
ınternetten ızlemek ıstıyorum ama olmuyor maalesef bakamıyorum neler oluyor şuan dızıde

sihir
26-09-07, 14:32
sakız hanımın nemideye karşı tavırlarını beğenmesem de, söylediği bir lafa bayıldım.

nemide: "ayrılmaya o meraklı değildi" (şadanı kasdederek)
sakız: "vet, o ayrılmaya değil aldatmaya meraklıdır"
bravo :happy0064bravo

ama nemideye de pes, sakıza da...tutamıyorlar çenelerini. iftar masasında bile duramıyorlar. ayrıca hasta olduğunu düşündükleri torunları için bile tutamıyorlar çenelerini.

onur29
26-09-07, 14:39
Yürü be şeyda kim tutar seni. Valla Sherlock Holmes’i bile geçti. Yakında Misket ve Rüzgar ilişkisini de ortaya çıkarırsa hiç şaşırmam hatta çok sevinirim. O zaman Misket ve Rüzgar’ın ne tepki vereceklerini çok merak ediyorum.

Misket’in şu son günlerdeki olayı kurcalaması beni çok sinir ediyo. İyice yüzsüz oldu yaa. Şadan’dan öğrenmeye çalıştığı şeylere bakın. Ayıp.. Bide Sanki yaptığı çok normal bişeymiş gibi. Şeyda ile Rüzgar’ın birlikte yatıp yatmamasının normal olup olmadığını sorguluyo. Tabiki de böyle düşünmekte haklı. Ama bunu gidip Rüzgar’a sormalı. Hayır neden utandığınıda anlamış değilim. Bide bu gün ismet’e sen böyle bi durumda olsan ne düşünürdün dedi. Misket herkesi kendi gibi zannediyo galiba. Yada içinde bulunduğu durumu çok normal görüyo herhalde.

Bu gün pembe’nin davranışları yine beni şaşırttı. Artık Abdül’ü sevmiyormuş. Olabilir tabi. Ama ben bu sahneleri izlerken senaristlerin forumu takip ettiklerini düşünmeye başladım. Yani biz Abdül pembe ilişkisini onaylamamıştık başlarda onlar da belki böyle bir geri adım attılar. Yada amaçları sadece huzursuzluk yaratmak. Sanki herkes huzurluymuş gibi. Ama ben yine de Abdül’ün üzülmesini istemem.

Neva olayıda gerçekten çok uzadı bence. Umarım en kısa zamanda açıklığa kavuşur. Bu arada bu gün benim aklıma yine Rüya geldi. Ne bileyim Füsun’un kızının adını bile anmaması çok garibime gidiyo.

yessi
26-09-07, 14:41
sakız hanımın nemideye karşı tavırlarını beğenmesem de, söylediği bir lafa bayıldım.

nemide: "ayrılmaya o meraklı değildi" (şadanı kasdederek)
sakız: "vet, o ayrılmaya değil aldatmaya meraklıdır"
bravo :happy0064bravo

ama nemideye de pes, sakıza da...tutamıyorlar çenelerini. iftar masasında bile duramıyorlar. ayrıca hasta olduğunu düşündükleri torunları için bile tutamıyorlar çenelerini.

ben bu konuda nemide'ye çok kızıyorum. daha önce de konuşulmuştu. evlatlarına karşı çok yumuşak nemide. söz söyletmiyor, toz kondurmuyor. hala bile bile füsun'u suçluyor boşanma konusunda. sakız ne dese haklı. tabi bu organizasyonun neva'nın (sözde boşanma sebebiyle) bozulan psikolojisini onarma amacı taşıdığı dşünülürse ikisi de hata yapıyor şu anda. kim haklı derseniz, yerden göğe kadar sakız hanım haklı. ayrıca unutulan bir şey var füsun zaten boşanacaktı. sakız sadece şadan'ın tekrar füsun'un aklını çelmesine engel oldu.

girls
26-09-07, 14:45
slm arkadaşlar ben geç kaldığım için diziyi izlemedim bana kısaca açıklayabilirmisiniz açıklarsanız sevinirim.....

Müge
26-09-07, 14:49
Safa’nın son sözünü bende bir kez daha söylemek istiyorum…Bravo senaristlere bravo..Sakız Hanım ve Nemide anneyi birbirine düşürdünüz ya bravo…!!!!

Bunları da görecektik….Herkes kavga etsin…Birbirlerine laf soksun…Devam edin…Evet ratingler için çok önemli….Ne güzel…..Nemide annenin karakterini de bozdunuz….!!!

Yorum yazacağım ama şu an çok sinirliyim…!!

purna
26-09-07, 14:49
slm arkadaşlar ben geç kaldığım için diziyi izlemedim bana kısaca açıklayabilirmisiniz açıklarsanız sevinirim.....

evet bende bakamadım neler oldugunu anlatırsanız sevınırız

canom_61
26-09-07, 14:55
ben uyuyakalmışım sağolsun kardeşim beni uyandırma zahmetine katlanmadığı için dizinin başını kaçırdım galiba rüzgarla şeyda kavga etmiş neden bilmiyorum bilen anlatabilir mi

lilo78
26-09-07, 15:10
rüzgarla şeyda gökhan olayı yüzünden kavga ettiler.Şeyda rüzgarın niye bukadar eve gitmeye meraklı olduğunu anlamak istedi buyüzdende eve gidip bakalım ne eksik var falan dedi sonra misketin yanına gitti makyaj yaptırdı misket e anlattı eve gidicez falan diye oda üzüldü yine, sonra evlerine gittiklerinede şeyda beraber olmak istedi rüzgar kabul etmedi çıktı gitti şeydada bir süre daha evlerine gitmemeye karar verdi ismet le miskette konuştular ismet miskete sen yanlış anlamışsındır rüzgar öyleşey yapmaz falan dedi

lilo78
26-09-07, 15:12
neva nın hali artık çok sıktı forumdaki bir arkadaş ,iftar sofrası olmaz olsada tadı olmaz demişti çok haklıymış tartışmaların dozu yine kaçtı

sihir
26-09-07, 15:17
ben bu konuda nemide'ye çok kızıyorum. daha önce de konuşulmuştu. evlatlarına karşı çok yumuşak nemide. söz söyletmiyor, toz kondurmuyor. hala bile bile füsun'u suçluyor boşanma konusunda. sakız ne dese haklı. tabi bu organizasyonun neva'nın (sözde boşanma sebebiyle) bozulan psikolojisini onarma amacı taşıdığı dşünülürse ikisi de hata yapıyor şu anda. kim haklı derseniz, yerden göğe kadar sakız hanım haklı. ayrıca unutulan bir şey var füsun zaten boşanacaktı. sakız sadece şadan'ın tekrar füsun'un aklını çelmesine engel oldu.

haklısın. ama evlatlrına değil de, özellikle oğlan çocuklarına daha bir anlayışlı. nemide bence de füsunun onurunu hçe sayarak düşünüyor. şadanın yaptıklarının hata olduğunu bile bile yine de füsunu suçluyor boşandığı için.

bence de sakız hanım haklı. ama yine de evine gelen 30 yıllık dünürüne daha saygılı olmasını beklerdim.

canom_61
26-09-07, 15:18
dün ben bir kere de olsa tüm aileyi iftar yemeğinde görmek istiyorum yazmıştım ailenin bir kısmını masada görmek bile beni mutlu etti her ne kadar yemeği kendilerine zehir etselerde olsun benim dileğim az buçuk gerçekleşti:happy0064

gizmo771
26-09-07, 15:26
Bölüm hakkında diyecek birşey bulamıyrum aile büyükleri bile birbirine düşürüldü daha ne diyeyim halbuki boşanmaların sonunda gerçekten "dost!" kalınabilindiği gösterilebilinseydi keşke...
Günün en güzel sahnesi mantıların hazırlanışıydı bence aç karnına izleyince birde canım çekti:D Neyse yapacak başka bir yorumum yok bir arkadaş sorular sormuş onları cevaplıyayım bari(:
dizide en begendiginiz çiftler: Bir zamanlar misket ve rüzgardı...Ama eski halleri eski hallerini izlemeyi tercih ederim hatta o zamanları hala seviyorum şu anda ismet ve sayhan:img-wink:

dizide en sinir oldugunuz çiftler: Bilmiyorum valla yok sanırım keriman ve aykut (aykut muydu(: ) olabilir konuştukları şeyler hp aynı bi çiftede bnzemiyorlar zaten bu durumda rüzgar ve miskette olabilir konuşma açısından ama:D:icon_whis

dizide en komik insan Cihan...Kendisinin sahnelerinde gülüyorum yalnızca:img-wink:

dizinin en kötüsü: Kötü derken?? Çetin olabilir:good:

dizinin en tatlı insanı Çocuklar(:

dizide en sevdiginiz bayan oyuncular Oyunculuk olarak hepsi yalnız yeni nevayı pek sevmiyorum birde keriman'ı ne yalan söyliyeyim...

dizide en sevdiginiz bay oyuncular Hepsi(:

dizinin en sevimli oyuncularıTabikide çocuklar birde cihan(:

dizide en komik sahneler Uzun zamandır olmadığından hatırlayamıyorum nedense en son şeydanın kapı için söylediklerine gülmüştüm eski bölümlerde her sahne komikti tabi o komedi içindede türlü türlü dersler vardı:good:

dizide en etkiliyici sahneler Genl olarak dayanışmanın gösterildiği sahneler etkileyici oluyor geçen gün nemide anne ve ismet konuşmasını örnek olarak verebilirm:good:

dizinin eski bölümlerinden en begendiginiz sahneler O kadar çok vardı ki şimdi hepsi tek tek aklıma gelmiyor trt 1deyken ve kanal 1e geçtiği ilk zamanlardaki bütün sahneleri beğeniyordum:good:

dizide eski rüzgarmı yoksa yeni rüzgarmı iyi Seçim yapamıycam rüzgar öyle bi karaktere girdiki eskisinede ynisinede aynı şeyleri düşünürdüm heralde...

dizide giyimlerini begendiginiz yada begenmediginiz kişiler misket mi şeydamı ismetmi sallymı rikkatmi.nevamı fusun mu nemide mi sakızmı Beğenmenediğim yok ama tarzıma uymayanlar var yinede hepsi çok şık oluyorlar genlde:img-wink:

dizide yeni nevaya alıştınızmıHAYIR:icon_whis:sad53:

dizide bayan oyuncularmı daha çok seviliyor yoksa bay oyuncularmı Eşit seviyorum ben baylardanda var sevdiğim bayanlardanda hatta çocukları daha çok seviyorum(:

armagan_60
26-09-07, 15:44
şimdi ilerisi için bir tüyo söylesem beni defe koyarsınız değil mi::D o yüzden söyllemeye çekiniyorum

sevimli.girl
26-09-07, 15:52
her gün safanın sahnesinin olduğu bölümlerde safaya hayranlığım kat be kat artıyo. karısını bu kadar düşünen ve değer veren bir eş örneği başka var mıdır bilmiyorum. neva kırılmasın diye çırpınan bişeyler yapan ve karısına çok aşık bir erkek ve umarım nevaya olan sevgisinin azaltmazlar.

füsunu da bir kez daha taktir ettim izlerken. çocuklarını çok fazla düşünüyor ve onların iyiliği için elinden geleni yaptı ama nemideye yaranamadı sanırım. vicdansız lafına çok alındı ve sonuna kadar da haklıydı. nemideyi bugünkü tartışmada haklı görmeye çalışsamda sakızın bu konuda daha haklı olduğunu düşünüyorum.

şeyda ise kendini yine miskete süslettirip rüzgarla buluşmaya gitti ve bunuda yine misketi kıskandıracak şekilde söyledi. misket şeyda güzellik salonundayken hiç pas vermedi ve sanki hiçbişey olmamış gibi davrandı ama şeyda g