Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 7)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
NEVAYI Kötü yola falan düşürmesinler tiplerini hiç begenmedim o ikisinin de.ayrıca safa ilede boşatabilir bu senaristler bence hiç belli olmaz
rüzgarda ne kadar mutluydu çok şekerdiler ikisi bugün
merte üzüldüm yazık çocuga
şeyda hanfendide zır zır aglıyıp kendini acındırıyor millete zırlak nolcak
zarpandit34 04-09-07, 15:39 Misket bugün kendini iyice aştı.Kendi kişisel tarihinde hiç bu kadar saçmalamamıştır.Bu nasıl bir kendini hızla aklama çabasıdır? Cidden bu kadar trajik ve zavallı olmasaydı çok komik olabilirdi.Çizgi film karakteri gibi birşey.Tahammül edemiyorum.Eğer etliye sütlüye dokunmak istemiyorsan çeneni kapatıp, aşkını kendi içinde yaşayacaktın.Kaldıramayacağın şeyleri niye yapıyorsun ki.Duygularını söyledikten sonra Rüzgarın ne yapacağını ummuştu..'Teşekkür ederim Misket, gururum okşandı, çok saol ben şimdi Şeyda'ya gidiyorum' mu diyecekti.
Böyle saf ayaklarına yatacağına beş dakika insan gibi davranıp, hata bile olsa hatasının arkasında dursun.
msiket konusnda katılmıyorum rüzgar zaten boşanacaktı kafasını karıştırmadı hem bu bölümde öyle diyor ama özeti okuduysan yarınki bölümde engel mengel kamayacak:D nevada haklısın banbaşka yöne gitti o konu
Evet rüzgar boşanacaktı. Ama belki şeydanın hastaneden çıkmasını bekliycekti. misketin bu tavrı olayı hızlandırdı ve rüzgar umutlandı. Bence misket işin içinden sıyrılmaya çalışıyomuş geldi. Bu gün rüzgara söylediklerinden ben bunu anladım. O zaman bekleseydi rüzgar şeydayla olan ilişkisini bitirince söyleseydi. Yada sadece söyleseydi. ve yakınlaşmasaydı. bencede dengesizleşti misket. Şu an kendini haklı çıakrmaya ve işin içinden sıyrılmaya çalışıyo.
hayret doğrusu misket bukadar mesafeli davranırken rüzgara yarın nasıl aradaki mesafeler kalkacak bugün dikkatimi şu çekti özetteyken
sayhan: sen engel olmasaydın bugün misketin karnında ilk torunun tekme atıyo olacaktı
rikkat : ha bi o eksikti:D
acaba bize mesajmı verdiler rikkatin korktuğu başına gelecek gibi görünüyor
gelecek zaten misket sevdiğini söylemeden önce ben size söylemiştim rikkatin korktugu başına kesin gelecek :)
mawiş_relax 04-09-07, 15:42 ne yalan söyliyim burada okuduğum özetlere inanmak istememiştim ama bugün diziyi izleyince inanmam gerektiğini anladım.çok büyük bir hata bence.senelerdir insanlar tarafından zevkle seyiredilen bir dizinin bu hale getirilmesi yazık.illa sezon sonuna kadar devam edecekse dizi kendi formatına uygun gitmeliydi böyle kusura bakmayın ama basitleşmeliydi.valla oyunculara yazık.hepsini toptan diziden çıkartıp başka bir diziye alalım.
bundan sonra tek dileğim dizinin bitmesi kendine yakışmayan şekilde devam etmesin,dizimi iyi hatırlamak istiyorum
efnan arkadasım sana katılıyorum dizi iyice basitleşmeye basladı. birde gecen gün trtde bir reklam gördüm. HERKES YUVAYA DÖNÜYOR SEKLİNDE ACABA BUNUNLA BİR ALAKASI OLABİLİRMİ?
zarpandit34 04-09-07, 15:46 işte yarın bu söylediklerinin tam tersi bir davranış sergileyecekler:img-blush
Valla ben ondan şüpheliyim.Misket yine paçayı sıyırmak için Rüzgar üstüme saldırdı der, ne bileyim tekme-tokat girişir.Artık günlerce ağlar.Misket bu, rahibe olduğuna kendisi bile inanmış.
işte yarın bu söylediklerinin tam tersi bir davranış sergileyecekler:img-blush
İŞTE BU DA MİSKETİMN DENGESİZLİĞİNİN BİR GÖSTERGESİ OLACAK. Yok ya ben artık Miskete sinir olmaay başladım. Hele bugünden sonra. Hala aynı şeyi düşünüyorum. Misket dünkü olaydan sonra işin içinden sıyrılmaya çalışıyo. Bence misket herşeyi berbat edicek.
handeselin 04-09-07, 15:48 ya misketi bi türlü anlayamıorum.Rüzgar yanına gelmiş ama o, onu yapma bunu yapma dio misketi çooooook seviorum ama rüzgarın yanağından bile öpmesine izin vermezken nasıl beraber olcak merak ediorum doğrusu(belki içkili olur çünkü ilk bölümlerde de rüzgar anneannnesinin evine gelip misketle içki içtiler die hatırlıorum ama emin deilim bakalım misketle rüzgarın sonu ne olacak) çetin beyide hiç gözüm tutmadı.Hiç sevmedim o adamı neva başına büyük işler açıcak gibime gelio ama bilmiorum her zmn dediğim gibi senaristlerin işi belli olmuo:happy0064 şadana gelince iice sapıttı füsun işini yapmaya çalışıo ama o bi türlü izin vermio:img-yes
armagan_60 04-09-07, 15:50 Valla ben ondan şüpheliyim.Misket yine paçayı sıyırmak için Rüzgar üstüme saldırdı der, ne bileyim tekme-tokat girişir.Artık günlerce ağlar.Misket bu, rahibe olduğuna kendisi bile inanmış.
evet sonra keşke yapmasaydık niye yaptıkki pişmanım gibi klişe laflar duyarız ama rüzgar geçicek bunların hepsi boşanacam şeydadan der yine misket çıldırır
handeselin 04-09-07, 15:56 ksn mısket bırlıkte olduktan sonra pısman olck ve bnce hamıle kalcak bunu ruzgar falan solmez aldrmaya gdr ama beceremz kıyamz cocuga senarıstler dvmını sacmalar artık mısketle ruzgar yıne ayrılar falan eer bole bırsey olursa en ıısı sete gtmek o senarıstlere hakkını bıldrmekk:good::img-wink:
Valla ben ondan şüpheliyim.Misket yine paçayı sıyırmak için Rüzgar üstüme saldırdı der, ne bileyim tekme-tokat girişir.Artık günlerce ağlar.Misket bu, rahibe olduğuna kendisi bile inanmış.
bak sana senaryoyu yazayım hemen:
rüzgar miskete gider
misket "rüzgar gelmemeliydin" der ama rüzgar içeri sıvışır.
misket birkaç martaval okuduktan sonra rüzgarın ikna yeteniğiyle (!!!) kabul eder.
ama rüzgara "az kalacak ve gideceksin" demekten de geri durmaz.
yine sarılıp, ilan-ı aşk ederken duygusallık tavana vurur ve rüzgar eğilip misketi öper.
misket hayır demez.
ekran kararır.
ekran açılır.
misket yatağın kenarına tünemiş zırlamaktadır.
"yapmamalıydık rüzgar. hata bu rüzgar. vs vs vs" şeklinde martavallarına devam eder.
rüzgar da, "kınalı kuzum üzülme biz evlneceğiz, seni asla bırakmayacağım. vs vs vs" diyerek misketin rahatlamak için bahane arayan vicdanını rahatlatır.
olup olacağı budur.
neva yı hiç begenmedim eski neva olsa böylemi olurdu ayrıca türk sanat müzigi söylerdi neva pop söylemezdi.yani safa kesin katil olur yada boşanırlar
rüzgara sinir oldum misketle birlikte çektikleri resim ve karışı ile çekilmiş resmi vardı e insaf yani ne koyuyorsun annesi bişey demedi ama digerleri görse ne der
şeyda da kendini acındırmayı pek seviyor niye agladı bu kız oyuncagı gelmedi diyemi aglıyor rüzgar yani
armagan_60 04-09-07, 16:08 bak sana senaryoyu yazayım hemen:
rüzgar miskete gider
misket birkaç martaval okuduktan sonra rüzgarın ikna yeteniğiyle (!!!) kabul eder.
yine sarılıp, ilan-ı aşk ederken duygusallık tavana vurur ve rüzgar eğilip misketi öper.
misket hayır demez.
ekran kararır.
ekran açılır.
"yapmamalıydık rüzgar. hata bu rüzgar. vs vs vs" şeklinde martavallarına devam eder.
rüzgar da, "kınalı kuzum üzülme biz evlneceğiz, seni asla bırakmayacağım. vs vs vs" diyerek misketin rahatlamak için bahane arayan vicdanını rahatlatır.
olup olacağı budur.
ya ağlamaz özette birbirlerini seven iki genç kendilerine daha fazla hakim olamaz diyordu yani karşılıklı bir munasebet ama rüzgarın dedikkleri aynen böyle olacak galiba iyiki misketin abisi yok yoksa seni en yakın zamanda abinden isteyecem derdi:D
Yok vallahi..Yazamıyorum yorumumu..Elimin ucundan çıkacak kelimeler midemin halini tasfir edecek yeterlilikte değil ne yazık ki..Aslında üyeliğimin gelceğini düşündüğüm için buraya yazmadan önce biraz filitrelelem gerekiryor kelimelerimi..Bocalamam,zaman kaybım bu yüzden..
Özeti okudum şimdi..Önceden Şeyda’nın avukatıydım,şimdi kankası olmak istiyorum mümkünse…Hatta çekip bu ailenin içinden kurtarmak…Evet açıklıyorum..Çok saklamaya çalıştım,ama buraya kadarmış..Ben Şeyda’nın teyzesinin kızıyım..Haksızlığa uğradığına inandığımız kişileri müdafaa etmek için akrabası olmak gerekiyorsa ben buna adayım..Özeti okuduktan sonra ‘’pes’’ dedim..Dedim,ama bugüne kadar Şeyda’nın mağduriyetini savunurken ne kadar doğru yapmış olduğum,kendimce kendi yazdıklarımın haklılığı tescillenmiş oldu böylece..Aslında bekliyor olmamız lazımdı böyle bir şeyi,ama sanırım benim hayagücüm yeterince gelişmemiş..Yine de şaşırabildim:img-fie:
Bugünkü bölümü en son TRT'deki sona yakın bölümleri seyretmiş olan annem vardı yanımda. Ona özetlemeye çalıştım durumu annemin ağzı açık kaldı. Belki gerçek hayatta olmayan şeyler değil ama bu diziye hiç yakışmamış dedi.
Bu tip şeyler gerçek hayatta olmuyor değil ama iki adet resim çerçevesini yanyana koyunca Rüzgar gibi davranan var mı acaba dedim aklıma yine çok eşli köy ağaları geldi :) Şaka bir tarafa, evlilik dışı ilişki yaşayan eşler en azından bunu saklamaya çalışıyor genelde, bizimkinin umuru değil. Bir de utanmadan babannesine ziyarete gelecekmiş, ne vefalı torun bu. Gözlerim yaşardı :icon_sorr
Misket konusunda düşündüklerimi aslında az çok yazmışsınız. Hayır geçen bölümü görmemiş olsam belki söylediklerinde az da olsa bir mana bulabilirdim, yakınlaşmama açısından. Yalnız Şeyda ile ilgili meselede taraf olmama hikayesi saçma sapan birşeydi. Sonrasında Rüzgar bu işi halledeceğim dediğinde yüzünde oluşan gülümseme taraf olup olmadığını zaten bize gösterdi. Kendini kandırmaya devam etsin. Yarınki bölüm sırasında okulda işlerim olduğuna öyle seviniyorum ki, önce istemeyecek sonra dayanamayacak, muhtemelen sonra da ağlayacak. Gerçi özet yüzünden bir kısmını göreceğiz ama :)
Barda çalışma konusunda Safa'nın genelleme yapmasından hoşlanmadım, onu baştan söyleyeyim. Ancak Neva ona yalan söyledi, öyle güzüküyor ki söylemeye devam edecek. Bu bir evlilikse kararlar ortak alınmalı, o olamasa bile en azından yalan söylenmemeli. Alkışlar, seyircinin coşkusu konusunda hissettiklerini Safa'ya söylese belki orta bir yolda buluşabilirlerdi. Çetin karakteri kötüyüm ben kötüyüm diye bağırdı ama inanın adam daha şeffaf geldi çoğu karakterlerden.
Sally ve Şadan ne yaşarsa yaşasın nasıl olsa aile şerbetli olacak bu konulara (hala midem kalkıyor ama) ancak keşke bu duruma Mert alet edilmeseydi. Mert gerçekten de çoğu ekranda gördüğümüz kişiden daha iyi oynadı. Nemide Anne sağlam kalan kalelerimizden biri Peyami ile birlikte :) Şadan'a davranılması gerektiği gibi davrandı.
Şebnem Gürsoy herkesin çok mutlu olduğu sahnelerde kocasına çaktırmamaya çalıştığı endişesini çok iyi verdi gözlerinde. Onu çok beğendim oyunculuk olarak.
Edit: lütfen bu dizide M-R için sevdiğim şarkılar kullanılmasın. Onur Akın
'Seviyorum Seni' şarkısını söylüyordu değil mi??
pinarsayü85 04-09-07, 16:11 Yüzümü güldüren bir şey vardı bu bölümde o da minik Mert...Bugün usta oyunculara taş çıkardı....Diğer güzel şeyde Neva'nın barda odada Beste ile konuşurken arkada Candan Erçetin'den Dayan şarkısı çalmasıydı...:)
Dizimizde kötü adam eksikti sağolsun Çetin'de geldi eksik kapandı :)
ben demiştim daha dün ''gazino patronu '' çıkar diye:img-yes:
çıktı:P:P
mert evet çok şeker..ama sanki onun da psikolojiye el atmışlar gibi bir hissiyat içine girdim:icon_whis
zarpandit34 04-09-07, 16:11 bak sana senaryoyu yazayım hemen:
rüzgar miskete gider
misket hayır demez.
ekran kararır.
ekran açılır.
olup olacağı budur.
Sihir'cim bana da öyle olacakmış gibi geliyor ama birtek nokta hariç..O da bence maalesef 'ekran kararmayacak' yani biz 'noolur ekran kararsın' diye dua edeceğiz ama onlar yine uzun uzun gösterecekler..:img-hyste
evet bölüm bitti yorum yazmayı unuttum aklım hala yarının özetinde çünkü...
neyse sadece misket ve rüzgarın olmadığı bolbol safa ve nevayı izlediğimiz cihanında pembeninde içinde olduğu nemide annemin azda olsa göründüğü ve peyamininde uzun zmn sonra gayet neşeli olduğu bir bölümdü
rüzgarla misketin güzellik salondaki sahnesi geldi aklıma misket hanım etraf neder diye rüzgarın öpmesine bile izin vermio ama başka şeye gelince daha fazla dayanamamışlarda tövbe tövbe bu dizi normal bi evin hali olmaktan çıktı yarınki bölüm başlarken +18 işaretini koyarlar işallah çoluk çocuk izliyo diziyi
armagan_60 04-09-07, 16:14 Sihir'cim bana da öyle olacakmış gibi geliyor ama birtek nokta hariç..O da bence maalesef 'ekran kararmayacak' yani biz 'noolur ekran kararsın' diye dua edeceğiz ama onlar yine uzun uzun gösterecekler..:img-hyste
çokta uzun göstermezler heralde:img-blush en fazla okadarı bile fazla kilitli kalmadaki sahneler gibi olur evet özellikle yanında annen baban kardeişin varsa ekran la yer arasında bir yere bakıyosun sahneler kaçıyor allahtan çekiyorum
pinarsayü85 04-09-07, 16:14 Yok vallahi..Yazamıyorum yorumumu..Elimin ucundan çıkacak kelimeler midemin halini tasfir edecek yeterlilikte değil ne yazık ki..Aslında üyeliğimin gelceğini düşündüğüm için buraya yazmadan önce biraz filitrelelem gerekiryor kelimelerimi..Bocalamam,zaman kaybım bu yüzden..
Özeti okudum şimdi..Önceden Şeyda’nın avukatıydım,şimdi kankası olmak istiyorum mümkünse…Hatta çekip bu ailenin içinden kurtarmak…Evet açıklıyorum..Çok saklamaya çalıştım,ama buraya kadarmış..Ben Şeyda’nın teyzesinin kızıyım..Haksızlığa uğradığına inandığımız kişileri müdafaa etmek için akrabası olmak gerekiyorsa ben buna adayım..Özeti okuduktan sonra ‘’pes’’ dedim..Dedim,ama bugüne kadar Şeyda’nın mağduriyetini savunurken ne kadar doğru yapmış olduğum,kendimce kendi yazdıklarımın haklılığı tescillenmiş oldu böylece..Aslında bekliyor olmamız lazımdı böyle bir şeyi,ama sanırım benim hayagücüm yeterince gelişmemiş..Yine de şaşırabildim:img-fie:
çok sevgili kardeşim reenem,
efendim,midenizdeki rahatsızlığın bir benzeri de bende mevcut maalsef:icon_whis
görüp göreceklerimiz,cemiyet hayatımızda yakışık almayacak,fena şeyler....:img-polic
kendizi üzmeyiniz hanımefendiciğim......
elden artık pek birşey gelmez....:icon_sorr
metin olunuz:sad53:
bi dakka sen deniz gökçe kayhan ınmı teyzesinin kızısın,pek anlamadım,biraz açarmısın?
:img-hysteBizler Şeyda'nın haklı olduğu tarafları savunduğumuz için akrabası olduğumuzdan şüphelenilmiş de..Ben de istedikleri gibi olsun diye ''teyze kızı'' mevkisine adaylığımı koydum..Deniz Gökçe Kayhan'la bağlantısız bir mevzu yani..Tamamen Şeyda ile ilgili
0-10 yaş çocuklarınızı yarın yayınlanacak Bizim Evin Halleri dizisini kesinlikle izletmeyin...Dizi başlarken aile içi logo yerine yedi artı şiddet logosunu koyun...Çünkü yarın Misket ve Rüzgar .......... Çok ayıptır söylemesi diye nokta nokta koydum.....Evet yarın çocuklarınızı ekrandan uzak tutun...Parka ,arkadaşına yollayın ya da sabah babası ile işe gitsin...
Pınar ermisin ermiş.....Bravo...
armagan_60 04-09-07, 16:17 :img-hysteBizler Şeyda'nın haklı olduğu tarafları savunduğumuz için akrabası olduğumuzdan şüphelenilmiş de..Ben de istedikleri gibi olsun diye ''teyze kızı'' mevkisine adaylığımı koydum..Deniz Gökçe Kayhan'la bağlantısız bir mevzu yani..Tamamen Şeyda ile ilgili
ama kimse deniz gökçe kayhan nede bir başka oyuncuya laf atmıyorki şeydaya veya başka bir karaktere kızmaları normal evet şu durumda şeyda madur ama önceden yaptıklarınıda unutmayalım
bende sana katılıyorum reene. her ne kadar şeydayı savunurken azda olsa yaptıkalrını düşününce misketede hak versemde artık şeydayı tamamen savunuyorum. ve bu ilişkide en fazla zarar görenin kendisi olduğunu düşünüyorum. Rüzgar vre misket açıkaçsı artık sinirimi bozuyo. İlişkileri midemi kaldırıyo. Hele rüzgarın yüzsüzlüğüne bişey demiyorum.
Bu arada bende şeydanın dayısının oğluyum :D:D
evet şeyda mağdur ama ben onun akrabası değilim,ben misketin kardeşiyim.açıkçası ben onda suç bulamıyorum,bir suç varsa rüzgarın,ikisininde resmini koymuş,aklıma geldikçe sinirleniyorum.
ayrıca şeydanın daha önce yaptıklarını unutmamak lazım...
armagan_60 04-09-07, 16:21 0-10 yaş çocuklarınızı yarın yayınlanacak Bizim Evin Halleri dizisini kesinlikle izletmeyin...Dizi başlarken aile içi logo yerine yedi artı şiddet logosunu koyun...Çünkü yarın Misket ve Rüzgar .......... Çok ayıptır söylemesi diye nokta nokta koydum.....Evet yarın çocuklarınızı ekrandan uzak tutun...Parka ,arkadaşına yollayın ya da sabah babası ile işe gitsin...
Pınar ermisin ermiş.....Bravo...
her dizide olur böyle sahneler:icon_sorr ben geçen sene yaprak dökümünde oğuzun leylaya sahnesi vardı tam 5 dk sürdü ekranla yer arasında bir yere baktık mecburen:img-blush bizimkisini uzun tutmazlar:happy0064 bizimkisinde amaç cinsellik değil birbirini seven iki gencin nihayete ermesibye ve heralde işleri dahada karıştırmak amacıyla hamile kalsın diye izlenen bir yol sanırım
pinarsayü85 04-09-07, 16:21 :img-hysteBizler Şeyda'nın haklı olduğu tarafları savunduğumuz için akrabası olduğumuzdan şüphelenilmiş de..Ben de istedikleri gibi olsun diye ''teyze kızı'' mevkisine adaylığımı koydum..Deniz Gökçe Kayhan'la bağlantısız bir mevzu yani..Tamamen Şeyda ile ilgili
ben de şeydanın süt kardeşi olsam olur mu:img-hyste:img-hyste:img-hyste
iyicene rezilliğini çıkardık ha,siteyi sabote edecekler....
büyük gün yarıın:img-yes:
vatana millete hayırlı olsun...
not:nemide anne de bu ilşikiye karşı olacak..
not2:mertin annesinden kaçıp sallye sığınması çok tuhaf bana kalırsa...:icon_whis
bende sonra editledim zaten,yanlış okumuşum,kusura bakma:img-blush
Rica ederim,önemli değil:img-wink:Basın açıklaması babında oldu zaten,ortalık karışabilirdi,iyi oldu:img-hyste
Bu arada Sihirim bugün harikasın,yani okuyup,okuyup ''işte budur'' dedim yorumlarına..Valla benim elim kolum bağlandı,yazamıyorum çok şey..Sizinkilerle rahatıyorum biraz..
Mügem dün görev başına geçtik valla,malum vazife herşeyin başında gelir:)
Pınarimum toparlanıcam en kısa zamanda merak etme:img-hyste
Ya demin yazmayı unuttum. Pembe dedi ya Şeyda'ya 'sen ne sandın bu aileyi' diye bana gülmek tuttu :img-haha:
Şeyda'nın Almanya'daki akrabaları kontenjanında ben de uygun bir konum rica ediyorum saygıdeğer forum arkadaşlarım :img-yes:
armagan_60 04-09-07, 16:23 evet şeyda mağdur ama ben onun akrabası değilim,ben misketin kardeşiyim.açıkçası ben onda suç bulamıyorum,bir suç varsa rüzgarın,ikisininde resmini koymuş,aklıma geldikçe sinirleniyorum.
ayrıca şeydanın daha önce yaptıklarını unutmamak lazım...
evet suç ne şeyda ne de miskette hatta rüzgarda en az işlerin başını karıştıran rikkat oldu şeydanın içindeki rüzgar aşkını zorla açığa çıkarttı
Sihir'cim bana da öyle olacakmış gibi geliyor ama birtek nokta hariç..O da bence maalesef 'ekran kararmayacak' yani biz 'noolur ekran kararsın' diye dua edeceğiz ama onlar yine uzun uzun gösterecekler..:img-hyste
diyorsun. olabilir. öpüşme sahnesinin ne kadar ses getirdiği ortada. bunu da gösterecekler herhalde. çok ama çok merak ediyorum rezillikleri.
zarpandit34 04-09-07, 16:25 ben de şeydanın süt kardeşi olsam olur mu:img-hyste:img-hyste:img-hyste
iyicene rezilliğini çıkardık ha,siteyi sabote edecekler....
büyük gün yarıın:img-yes:
vatana millete hayırlı olsun...
not:nemide anne de bu ilşikiye karşı olacak..
not2:mertin annesinden kaçıp sallye sığınması çok tuhaf bana kalırsa...:icon_whis
Mert'in içine doğmuş Sally-Şadan ilişkisi, zavallı çocukta biliyor artık senaristlerin huyunu..:img-hyste
Zaten bu gidişle Anne demediği kimse kalmayacak..:img-hyste (Bkz:Geçen sezon Şadanın Firuze'ye zorla anne dedirtmesi)
çocuğun bozdular psikolojisini. zaten ayrılan ailelerde fakayı hep çocuklar yer. bence o sally olduğu için değil ki mert ona koştu. kim gelse koşacaktı. o annesine tepki koyuyor. zavallım.
Ya demin yazmayı unuttum. Pembe dedi ya Şeyda'ya 'sen ne sandın bu aileyi' diye bana gülmek tuttu :img-haha:
Şeyda'nın Almanya'daki akrabaları kontenjanında ben de uygun bir konum rica ediyorum saygıdeğer forum arkadaşlarım :img-yes:
Evet Berna'cım Pembe de büyük değişim var Şeyda'ya karşı...Çok iyi davranıyor ileride dost ourlarsa hiç şaşman...
Şeyda'nın ailesi konusunda ben de kontenjana dahil olsun...Gelsinler kızları ile ilgilensinler.....Yazıktır kıza.....
Reene'm özel mesajına bak istersen..:)
armagan_60 04-09-07, 16:29 rüzgarı suç dosyası kabarık bu konuda berili hatırlayanınız varsa boranın kardeşi onuda içkkiyken .... sonra ayrıldılar misket bu hikayeyi dutyarsa rüzgar hakkında ne düşünür acaba
pinarsayü85 04-09-07, 16:29 Mert'in içine doğmuş Sally-Şadan ilişkisi, zavallı çocukta biliyor artık senaristlerin huyunu..:img-hyste
Zaten bu gidişle Anne demediği kimse kalmayacak..:img-hyste (Bkz:Geçen sezon Şadanın Firuze'ye zorla anne dedirtmesi)
:img-hyste:img-hyste
zaten küsmeyen,arası bozulmayan kimse kalmadı neredeyse dizide.:icon_whis
bari ana-oğul arasına girmeyeydiniz..
şimdi allah bilir füsunu çıldırtırlar,hastaneye yatar,sally o arada çocuğa annelik yapar...
çetin bey nevaya dadanır...safa da bunu öğrenince katil olur..
neva kötü yola düşer...
misketin çocuğu olur,ama çocuğu rüzgardan saklar,başkasıyla evlenir(öyle saflar da hazır bekliyor ya,hep ona şaşarım zaten...)
bu felaketler böyylee uzar gider.....:P
bugün uzun zamandan beri olan sorunum sona erdi,rüzgar ve misket dışındaki sahneler reklam arası demiştim,çünkü diğer oyuncuların hayatı çok monotondu,ama bugün rüzgar ve misket dışındaki sahneleri keyifle izledim.açıkçası bugün R&M sahnelerinde sıkıldım
Rica ederim,önemli değil:img-wink:Basın açıklaması babında oldu zaten,ortalık karışabilirdi,iyi oldu:img-hyste
Bu arada Sihirim bugün harikasın,yani okuyup,okuyup ''işte budur'' dedim yorumlarına..Valla benim elim kolum bağlandı,yazamıyorum çok şey..Sizinkilerle rahatıyorum biraz..
Mügem dün görev başına geçtik valla,malum vazife herşeyin başında gelir:)
Pınarimum toparlanıcam en kısa zamanda merak etme:img-hyste
zarpa da demişti bugün. BEH ne zaman saçmalarsa biz coşuyoruz. bizim de yaratıcılığımızı tetikliyorlar.
bu arada, yeni bir başlığa ihtiyacımız var , bayağı aştık
ama kimse deniz gökçe kayhan nede bir başka oyuncuya laf atmıyorki şeydaya veya başka bir karaktere kızmaları normal evet şu durumda şeyda madur ama önceden yaptıklarınıda unutmayalım
İyi de oyunculara laf söylenmemeli zaten..Biz karakterlerle ilgili yorum yapıyoruz..Biz Şeyda'nın haklı olduğu tarafları savunduğumuz için akrabası olduğumuz dile getirilmiş de ben de eğer öyleyse,birinin haklı olduğu tarafları savunmak akraba olmayı gerektiriyorsa olabilirim,sorun değil dedim..Söylenmiş bir lafa istinaden söyledim bunu..Durum bundan ibaret..
Zarpa güldürdün beni şimdi :img-hyste Mert ve Sally konusunda...:img-hyste Mert ile dalga geçmeyin kötü olur ha... :img-hyste Kapı gibi Müge ablası burada.... Zaten babasını özlüyor annesini suçluyor...Psikolojisi bozuk dalga geçeni vururum... :)
Sevgili Berna senin de durumu anlayabilmiş olmana çok mutlu oldum gerçekten..Evet bizler haklı tarafalarını savunduğumuz için akrabası oluyoruz ya..
armagan_60 04-09-07, 16:34 İyi de oyunculara laf söylenmemeli zaten..Biz karakterlerle ilgili yorum yapıyoruz..Biz Şeyda'nın haklı olduğu tarafları savunduğumuz için akrabası olduğumuz dile getirilmiş de ben de eğer öyleyse,birinin haklı olduğu tarafları savunmak akraba olmayı gerektiriyorsa olabilirim,sorun değil dedim..Söylenmiş bir lafa istinaden söyledim bunu..Durum bundan ibaret..
ya bazıları oyuncularada laf atıyoda ondan dedim haklısın şeydanın haklı olduğuntaraflar var mesela şu an da aldatılıyor ayrıca rüzgar tarafından sırf miskete inat olsun diye kullanıldı ama her şeyin başında rikkat var sırf misketle evlenmesin diye belkide şeyydayı doktor diye araya soktu
diziyi çok basitleştirdiler bu ne ya ya tmmm reyting toplamak için ama olaya bakın ya ben bu diziyi diğerlerinden farklı die izliyodum ama gittikçe berbatlaşıyo he bu arada fark ettiniz mi neredeyse 3 bölümdür kamurandan ses seda yok noldu annelik duyguları söndü mü?yarın büyük gün. ya insan bu kadar değişemez ne demek Birbirine delicesine aşık bu iki genç kendilerine daha fazla hakim olamazlar falan filan ya kız bırak bu halini rüzgarla ayrılmadan önce yanağın zor öptürürdü bu gün dediklerinden sonra saçmalık olur 180 derece yani... hem şu halde pişmanlık hisseden yada her neyse işte ben kendimi intahar ederdim herhal ama herkes biz diil neyse bakalım nolcak amaa bence rüzgar bi işler karıştırırsa belki o mantığa daha yakın ama hiç olmaması mantığın ta kendisi
mawiş_relax 04-09-07, 16:37 valla yaa tam 20 dk çizgi filmin bitmesini bekledim:icon_whis açıkcası çook sıkıldım :img-blush bu arada sefaya çok acıorum karısı ona yalan sölüo ama onun haberi yok...
ya zaten benim tanıdığım neva böyle bir karakter değildi. kuralları ezicem diye ödü patlardı ne oldu anlamıyorum.
armagan_60 04-09-07, 16:39 diziyi çok basitleştirdiler bu ne ya ya tmmm reyting toplamak için ama olaya bakın ya ben bu diziyi diğerlerinden farklı die izliyodum ama gittikçe berbatlaşıyo he bu arada fark ettiniz mi neredeyse 3 bölümdür kamurandan ses seda yok noldu annelik duyguları söndü mü?yarın büyük gün. ya insan bu kadar değişemez ne demek Birbirine delicesine aşık bu iki genç kendilerine daha fazla hakim olamazlar falan filan ya kız bırak bu halini rüzgarla ayrılmadan önce yanağın zor öptürürdü bu gün dediklerinden sonra saçmalık olur 180 derece yani... hem şu halde pişmanlık hisseden yada her neyse işte ben kendimi intahar ederdim herhal ama herkes biz diil neyse bakalım nolcak amaa bence rüzgar bi işler karıştırırsa belki o mantığa daha yakın ama hiç olmaması mantığın ta kendisi
evet bugün misket ne diyodu yarın ne yapacak gelme yapma git didedi durdu sürekli ama yarın ne yapacak tam tersi herhalde rüzgar zorlayacaktır zaten git dderken bile laf olsun diye söyleyen misket çözülecek
mawiş_relax 04-09-07, 16:41 ya bazıları oyuncularada laf atıyoda ondan dedim haklısın şeydanın haklı olduğuntaraflar var mesela şu an da aldatılıyor ayrıca rüzgar tarafından sırf miskete inat olsun diye kullanıldı ama her şeyin başında rikkat var sırf misketle evlenmesin diye belkide şeyydayı doktor diye araya soktu
herseyin basında rikkat var. dün bunu bende yazdım ama kimse okumadı herhalde ve su anda yeterince vicdan azabı cekiyo.. bu olayda en büyük suc onun. bence elestirlmesi gereken rikkat, misket& rüzgar& seyda degil...
armagan_60 04-09-07, 16:41 Evet Nevanın karakteri değişti gibi. Daha çok şikayet eden mutsuz bir kararkter haline geldi sanki.
geçen seneden başlayan bir değişim hatta onda önceki seneler kemal varken gizli aşk falan daha sonra safayla evlenmesi gizlice ve bu sene aştı kendini kocasından habersiz bara çıktı ama pişman olacak sonunda
handeselin 04-09-07, 16:43 ya zaten benim tanıdığım neva böyle bir karakter değildi. kuralları ezicem diye ödü patlardı ne oldu anlamıyorum.
bende öle düşünüodum ama bilmiorum artk ne olr ama bana sanki neva o barda şarkı sölemeye devam eder sefa bunu anlar veya nevayı barda şarkı söylerken görür ve sefa ile nevanın arası bozulur die düşünüorum ama inş yanlış düşünüorumdur çünkü neva ve sefanın ayrılmalarını yada aralarının açılmasını gerçekten hiç istemiorum:icon_sorr
Evet armağan60 ama benim kastetiğim neva bu akdar somurtkan, mutsuz yada sürekli dert yanan bi kararkter değildi sanki. pardon ama zorla oynuyomuş gibi geliyo bana. kimse kusura bakmasın ama böyle düşünüyorum.
Bu arada şeyda ne zaman iyileşicek yaa.
ya bazıları oyuncularada laf atıyoda ondan dedim haklısın şeydanın haklı olduğuntaraflar var mesela şu an da aldatılıyor ayrıca rüzgar tarafından sırf miskete inat olsun diye kullanıldı ama her şeyin başında rikkat var sırf misketle evlenmesin diye belkide şeyydayı doktor diye araya soktu
Haklısın oyunculara laf atılması asla söz konusu olmamalı..Kendi adıma bunu zaten yapmam..Bizim diziyle ilgili muhattabımız,eleştirileri yapabileceğimiz şeyler konular ve karakterlerdir..
Bu arada oyuncularala ilgili ya da Deniz Gökçe Kayhan için birşey yazabilecek olsam zaten,oyunculuk konusundaki yeteneğinin kusursuzluğundan ve başarısından bahsederdim..Oyuncuların hepsi birbirinden değerlidir..Ve bu konulardan,eleştirilerden bağımsızdır..
Rikkat'in suçlu olduğu tarafları da çok dile getirdik..Bu olayların başı,çıkış noktası da var tabii.Bunu inkar etmiyoruz zaten..Ama şuan izlediğimiz bölümler üzerinden değerlendirme yaptığımız için Şeyda'nın mağduriyetini görmezden gelmem imkansızlaşıyor..
armagan_60 04-09-07, 16:44 herseyin basında rikkat var. dün bunu bende yazdım ama kimse okumadı herhalde ve su anda yeterince vicdan azabı cekiyo.. bu olayda en büyük suc onun. bence elestirlmesi gereken rikkat, misket& rüzgar& seyda degil...
evet yeni yeni kendimize geliyoz şu itiraflardan sonra hatırlamaya başladım şeydayı eve getiren rikkatn oğlunun ağzından konuşup şeydayı umutlandıran o daha bir sürü şeyler bence şeyda tüm öfkeyi rikkate kusacak
armagan_60 04-09-07, 16:46 Haklısın oyunculara laf atılması asla söz konusu olmamalı..Kendi adıma bunu zaten yapmam..Bizim diziyle ilgili muhattabımız,eleştirileri yapabileceğimiz şeyler konular ve karakterlerdir..
Bu arada oyuncularala ilgili ya da Deniz Gökçe Kayhan için birşey yazabilecek olsam zaten,oyunculuk konusundaki yeteneğinin kusursuzluğundan ve başarısından bahsederdim..Oyuncuların hepsi birbirinden değerlidir..Ve bu konulardan,eleştirilerden bağımsızdır..
Rikkat'in suçlu olduğu tarafları da çok dile getirdik..Bu olayların başı,çıkış noktası da var tabii.Bunu inkar etmiyoruz zaten..Ama şuan izlediğimiz bölümler üzerinden değerlendirme yaptığımız için Şeyda'nın mağduriyetini görmezden gelmem imkansızlaşıyor..
bence rüzgar baştan söyleyecekti yok moral kazansın yok hastaaneden çıksın dedikçe şeyda aramız düzeldi zannediyo iyice bağlanıyor
:img-icecrya şimdi okudum bölmü özetini. şok oldum. Misket ve Rüzgar gerçekten artık gözümnden düşmeye başladı. Misket nasıl yapar ki böyle bişeyi. ne olursa olsun hasta olan bi kadın var. ve bu akdın rüzgarın karısı. Evet aralarında aduygusal anlamda birşey olmasa bile o onun nikahlı karısı en azından ona biraz saygısı olmalı ve bence miskketle olan aşkını biraz ertelemeliydi. Yuh artık.
Ayrıca şeyda nın Tehlikeli bi hala alacağını başından beri söylemiştim. okuduğumda da anladım ki. şeydanın psikolojisi git gide bozuluyo. bence Şeyda iyice delirecek gibi. Bu arada Nemide teyzeye yazık yaa.
ya arkadaşlar ne bekliyosunuz ikiside birbirini seviyo hem siz değilmisiniz illa söylesin söylesin diyen!misket seni seviyorum dedikten sonra rüzgar tmm ama önce boşanıyım sonra sarılırız mı dicekti zaten o kadarda ileri gitmediler şap diye öpebilirdi kızı ama öpmedi ztn bu bölümünde misket mesafeliydi o görüntüler o an içindi.şeydaya gelince o kendi etti kendi buldu.kendisininde syldiği gibi o herşeyin farkındaydı işine geldiği gibi davrandı.Hem kaza günü misketle rüzgarı gördü aklıyla her zmn övünen şeyda hanım farketmedimi sanıyosunuz hyr o herşin farkındaydı rüzgarın ne düşündüğünü biliyodu sadece kaza öncesinde misketin rüzgarı reddettiğini bildiği ve misketin bi sevgilisi olduğunu düşündügü için bu kadar rahat entikasız . Ayrıca birazcıkta hastalığın arkasına sığınıyo galiba
gerçekleri anlayınca eski haline döner onun için hiç üzülmeyin o rüzgar takıntısını bırakıp hayatına başka bi yön verseydi böyle olmucaktı.miskete kızıyosunuz ama misketin yerinde şeyda olsaydı çoktan ayırmıştı ikisini ayırdıda ztn.misketi haksız buluyosunuz ama şeyda daha beterini yaptı bir başkasını sevdiğini bile bile hiç düşünmeden evet dedi.o zmn misketi hiç düşünmedi bu gün ise durum çok farklı ikiside birbirini seviyor ortada başından beri yanlış olan ve çoktan bitmiş bi evlilik var(evlilik demeye bin şahit) ama bu durumda bile misket kendini tutuyor üstelik ben bunu vicdanını ratlatmak için yaptığına inanmıyorum insan bi noktaya kadar dayanabilir bu nokta kişiden kişiye değişir işte misketin o noktası kazaya kadar dayandı kan kustu kızılcık şerbeti içtim dedi kimin için hep başkaları için (bu başkalarına şeydada dahil) sonra kaza onun frenlerini patlattı ve içini döktü rüzgara bir daha onu görememek bir daha onu sevdiğini söylüyememek korkusuyla hepsi bu rüzgara gelince o ztn hep öyleydi hatırlayınsana misket nası öptü.oda şeyda gibi aşkı bencil yaşıyanlardan doğrudur veya yanlıştır ama o en başından beri öyleydi bencilliği yüzünden hep aşkı uçlarda yaşadı ani kararlar verdi başına gelenlerde hep bu yüzden geldi
mawiş_relax 04-09-07, 16:49 bende öle düşünüodum ama bilmiorum artk ne olr ama bana sanki neva o barda şarkı sölemeye devam eder sefa bunu anlar veya nevayı barda şarkı söylerken görür ve sefa ile nevanın arası bozulur die düşünüorum ama inş yanlış düşünüorumdur çünkü neva ve sefanın ayrılmalarını yada aralarının açılmasını gerçekten hiç istemiorum:icon_sorr
bence neva bir daha yalnız evden cıkamayacak en azından buna safa izin vermeyecek. ve tahminimce o cetin bey miydi neyse barın sahibi nevanın peşinde bayğı bir dolasacak. izli telefon görüsmelerinden safa süphelenecek ve hersey ortaya cıkacak gibi geliyor.
bence rüzgar baştan söyleyecekti yok moral kazansın yok hastaaneden çıksın dedikçe şeyda aramız düzeldi zannediyo iyice bağlanıyor
Bence zaten en büyük suçlu Rüzgar bu durumda..Kararlı olması egerktiği zamanlarda pasif davrandı..Şeyda'yı cesaretlendiren,kendisine daha çok bağlanmasını sağlayan da yine kendisiydi..
neva ile safa da artık tartışıp boşanırlarsa o aileden ikinci boşanma vakası olarak seyirciyi sıkar...ayrıca eski neva böyle bir sorumsuzluk yapabilecek bir bayan değildi pek oturmadı ona..Sally ile Şadanda bir ilişkiye sürüklenmekte gibi zaten bi onların aşk skandalı eksikti oda olur heralde...Rüzgarın boşanma kararına bu sefer Peyami karışacakmış gibi geliyor Rüzgar bukadar babam hep bana destek olur dıyerek güvendiğine göre kesin altından bişeyler çıkar..Rikkatte bıde bana karışma diyordun diyerek peyamiye laf sokar..Ama boşanma kararını açıklayana kadar Şeyda tarafından kesin bi engel çıkıcak gibi gözüküyor..
armagan_60 04-09-07, 16:52 :img-icecr
ya arkadaşlar ne bekliyosunuz ikiside birbirini seviyo hem siz değilmisiniz illa söylesin söylesin diyen!misket seni seviyorum dedikten sonra rüzgar tmm ama önce boşanıyım sonra sarılırız mı dicekti zaten o kadarda ileri gitmediler şap diye öpebilirdi kızı ama öpmedi ztn bu bölümünde misket mesafeliydi o görüntüler o an içindi.şeydaya gelince o kendi etti kendi buldu.kendisininde syldiği gibi o herşeyin farkındaydı işine geldiği gibi davrandı.Hem kaza günü misketle rüzgarı gördü aklıyla her zmn övünen şeyda hanım farketmedimi sanıyosunuz hyr o herşin farkındaydı rüzgarın ne düşündüğünü biliyodu sadece kaza öncesinde misketin rüzgarı reddettiğini bildiği ve misketin bi sevgilisi olduğunu düşündügü için bu kadar rahat entikasız . Ayrıca birazcıkta hastalığın arkasına sığınıyo galiba
gerçekleri anlayınca eski haline döner onun için hiç üzülmeyin o rüzgar takıntısını bırakıp hayatına başka bi yön verseydi böyle olmucaktı.miskete kızıyosunuz ama misketin yerinde şeyda olsaydı çoktan ayırmıştı ikisini ayırdıda ztn.misketi haksız buluyosunuz ama şeyda daha beterini yaptı bir başkasını sevdiğini bile bile hiç düşünmeden evet dedi.o zmn misketi hiç düşünmedi bu gün ise durum çok farklı ikiside birbirini seviyor ortada başından beri yanlış olan ve çoktan bitmiş bi evlilik var(evlilik demeye bin şahit) ama bu durumda bile misket kendini tutuyor üstelik ben bunu vicdanını ratlatmak için yaptığına inanmıyorum insan bi noktaya kadar dayanabilir bu nokta kişiden kişiye değişir işte misketin o noktası kazaya kadar dayandı kan kustu kızılcık şerbeti içtim dedi kimin için hep başkaları için (bu başkalarına şeydada dahil) sonra kaza onun frenlerini patlattı ve içini döktü rüzgara bir daha onu görememek bir daha onu sevdiğini söylüyememek korkusuyla hepsi bu rüzgara gelince o ztn hep öyleydi hatırlayınsana misket nası öptü.oda şeyda gibi aşkı bencil yaşıyanlardan doğrudur veya yanlıştır ama o en başından beri öyleydi bencilliği yüzünden hep aşkı uçlarda yaşadı ani kararlar verdi başına gelenlerde hep bu yüzden geldi
bende aynı düşünüyorum herkes başından beri rüzgar misket kavussun diye bekliyodu olacaklarda belliydi kimseyi suşlamayalaım olacağına varırı fdiyelim dizinin keyfini çıkartalım
handeselin 04-09-07, 16:54 bence neva bir daha yalnız evden cıkamayacak en azından buna safa izin vermeyecek. ve tahminimce o cetin bey miydi neyse barın sahibi nevanın peşinde bayğı bir dolasacak. izli telefon görüsmelerinden safa süphelenecek ve hersey ortaya cıkacak gibi geliyor.
evet ölede olabilir aslında öle olacak gibime gelio ama he ne olursa olsun safa öğrenir heralde die düşünüorum ayrıca bu çetin midir nedir hiç gözüm tutmadı:sad53:
armagan_60 04-09-07, 16:55 neva ile safa da artık tartışıp boşanırlarsa o aileden ikinci boşanma vakası olarak seyirciyi sıkar...ayrıca eski neva böyle bir sorumsuzluk yapabilecek bir bayan değildi pek oturmadı ona..Sally ile Şadanda bir ilişkiye sürüklenmekte gibi zaten bi onların aşk skandalı eksikti oda olur heralde...Rüzgarın boşanma kararına bu sefer Peyami karışacakmış gibi geliyor Rüzgar bukadar babam hep bana destek olur dıyerek güvendiğine göre kesin altından bişeyler çıkar..Rikkatte bıde bana karışma diyordun diyerek peyamiye laf sokar..Ama boşanma kararını açıklayana kadar Şeyda tarafından kesin bi engel çıkıcak gibi gözüküyor..
şeyda engel çıkartır kein ama peyami yarın biraz sabredin sizi desdekliyorum ama bekleyin dedi tabi bekleyemediler:happy0064
sevimli.girl 04-09-07, 16:55 güzel bir bölüm sayılırdı.rüzgar peyami ve cihan çok hoşlardı. cihanın çifte standart var demesi, peyaminin rüzgarın gazına gelip neşelenmesi, rüzgarın şiir okuması falan çok hoş sahnelerdi.
merte bayıldım bugün. çok güzel rol yapıyor. nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama merti çok güzel oynatıyorlar. ilk önce annesine küstü ondan yemek yemedi, daha sonra sallye sarıldı, onun elinden yemek yedi, uyudu. çok tatlıydı bugün yine.
nevada barda sahne almaya başladı ve şarkı söyledi. yalnız patronu biraz enteresandı. birde burda konuşulmuştur ama ben henüz okuyamadım bugün söylenen şarkıyı gerçekten zeynep koltuk mu söyledi. eğer o söylediyse gerçekten güzel sesi var.
bence neva haklı,o kadar okumuş,tbiki mesleğini yapıcak,ama ne olursa olsun safaya söylemesi gerekiyordu.o çetin nevanın başına bela olucak gibi..ve safa kurtarıcak,öyle barışabilir.
Bölüm yorumlarına buradan devam edebilirsiniz...
Kuraldışı mesajlarınız uyarı bırakılmaksızın silinecektir...
yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun
mert kadar tatlı bir çocuk olamaz,sonunda onunda psikolojisini bozdular.
Taze başlığa güzel şeylerden bahsederk başlıyım en iyisi..Bugünkü Peyami-Cihan-Rüzgar sahnesi eski sıcak aile ortamı sahnelerinden ufak bir esinti getirdi sanki..Kısa süreli olsa da buna tanık olmak şaşırtıcı ve güzeldi..
Bu bir rekor bir hafta ikinci başlık...Böyle giderse her hafta bir başlık açılır burada..Neyse diziye dönelim.....
Bugün Neva'nin davranışları bana çok garip geldi...Eski Neva daha bilmiş daha akıllıydı bu Neva daha saf daha pasif...Hala alışamadım .....
Mert ve Sally arasında geçenler gerçekten güzeldİ....O kadar merak ediyorum ki kamera arkasını...Mert'e yani Özgür Murat Genç'e nasıl rol yaptırıyorlar??? :)
zarpandit34 04-09-07, 17:35 Bu bir rekor bir hafta ikinci başlık...Böyle giderse her hafta bir başlık açılır burada..Neyse diziye dönelim.....
Bugün Neva'nin davranışları bana çok garip geldi...Eski Neva daha bilmiş daha akıllıydı bu Neva daha saf daha pasif...Hala alışamadım .....
Mert ve Sally arasında geçenler gerçekten güzeldİ....O kadar merak ediyorum ki kamera arkasını...Mert'e yani Özgür Murat Genç'e nasıl rol yaptırıyorlar??? :)
Yarınki bölümden sonra bu başlığın kapanması an meselesi olacak.Şuanda fırtına öncesi sessizlik var.Ben niye böyle reklam yaptım şimdi, valla bende bilmiyorum..:img-hyste
Kapanan başlıkla son kez bakışıyordukta az önce :) 'Aile karşı çıkacak' gibi bir tüyo gelmiş.Aile dedikleri kim Pembe mi..:img-hyste Yoksa Şeyda'nın ailesi mi gelecek (gerçi biz varız ailesi olarak ama..:) ) Şeyda'nın ailesi gelse eminim onlar bile Miskete bayılırlar.Daha ben Misketi sevmeyen bir karakter görmedim.
Aaaaa ayıp ediyorsun Zarpa Şeyda'ya biricik kızıma öyle şeyler deme lütfen..Az önce Reene'm e söyledim sırrımı bak şimdi sen de öğrendin...Şeyda benim kızım....Kızımı üzmesinler diye çok kısa sürede yanına gidiyorum aileyi birbirine katıyorum....Dizideki adım eli maşalı Hayriye...
Misket'in ve Rüzgar'ın burnundan getiriyeceğim.....Ben Şeyda'nın annesi Hayriye....
zarpandit34 04-09-07, 17:48 Aaaaa ayıp ediyorsun Zarpa Şeyda'ya biricik kızıma öyle şeyler deme lütfen..Az önce Reene'm e söyledim sırrımı bak şimdi sen de öğrendin...Şeyda benim kızım....Kızımı üzmesinler diye çok kısa sürede yanına gidiyorum aileyi birbirine katıyorum....Dizideki adım eli maşalı Hayriye...
Misket'in ve Rüzgar'ın burnundan getiriyeceğim.....Ben Şeyda'nın annesi Hayriye....
Müge hanıım, Müge hanıım kendinize geliniz lütfen, bak şimdi dakika bir gol bir, yeni açılan başlığın ilk kavgasını seninle yaptırtma bana :) Siftahı seninle yapmak istemiyorum :) Ben Şeyda'ya birşey demedim ki, zaten benim Şeyda'ya birşey dediğim görülmüş şey midir? Ben dizideki 'Misketi sevmeyen giremez' havasından bahsediyorum.
gülbeşeker 04-09-07, 17:53 Sezon başından beri bir Misket ve hamilelik mevzusu konuşulup duruyor,sebebi anlaşıldı.Ben de bugün Misket ,Rüzgara soğuk davrandı bir günü diğerini tutmuyor diyecektim zaten yarınki bölümde neyse sırf Misket hamile kalsın diye bunlar barıştı.Rüzgar,Şeydadan boşanamaz,Misket hamile kalır,ama çocuğu olacağını saklar,utanır,böyle sürüp gider.Bu arada Nevanın çalıştığı yerdeki patronu gözüm tutmadı,eğer Neva o yerde çalışmaya devam ederse Safayla boşanma aşamasına gelir.
yahu bacılar bir yarınki bölüm lafı dönmüş gördüğüm kadarıyla.. ne var yarınki bölümde.. höde hedeye kaldıkları yerden devam mı edecekler yani..
ben fransız pardon polyanna kaldım..
abovv eger öyle bişeyse yarın forum kitelenecek demektir..
ortada bir aldatma varmış kimin umrunda dii mi ama..
Arkadaşlar ,misket'in hamile kalacağı söylentileri nerden çıktı ? ben böyle birşeye ihtimal vermiyorum..misket sağlam kızdır, yapmaz bence.
Bu arada , bugünkü bölümü izlerken kendimi beh değil de başka bir dizi izliyormuş gibi hissettim..Bunca tantana varken sevgili Müge'nin de dediği gibi bir de kötü adamımız eksikti..eğlenceli ve komik karakterler niye gelmez anlayamıyorum.
Dila'nın gerçek annesi ortaya çıktı ama konu gümbürtüye gitti.rüzgardan ve misket'ten sıra gelse de izleyebilsek azıcık!!
dizi tatildeyken yaptığım sezon tahminlerinden biri şöyleydi.misket rüzgardan halime kalır ve ismetin ona ayarladığı sahte sevgiliyle evlenir.ayrıntıları yazmıyorum olay tam da hatırla sevgilide ki gibi olur demiştim.ve görünen o ki tam olarak öyle olacak.misket hamile kalacak ve şeydanın oyunları yüzünden rüzgar ayrılamayacak.şeyda eski şeyda tabi misketide etkileyecek ve olanlar olacak miskete yeni biri bulunacak acil tarafından misket rüzgara karşı soğutulacak ve dizinin sonuna kadar sabır taşımız kayaya dönüşecek olaylar gene onların çevresinde dönecek.en sonunda o kadar olaya rezilliğe rağmen mutlu son yaşadıklarını göreceğiz.
bakın halime kalma ve sahte evlilik olayım çıkarsa hediye isterim şimdiden söyliyim:)
zarpandit34 04-09-07, 17:56 Zera'm ve Mfg bu elim ve vahim haberi vermek bana düştü ne yazık ki, metin olun...:)
Özette şöyle yazıyor; Rüzgar ve Misket kendilerini tutamayarak sevişirler.
ya ben size bişi diyimmi önceki başlııkta herkes nedense rikkati suçlamış tmm suç war bence topu suçlu (rüzgar misket seyda rikkat)rüzgar biliyosunuz ne olursa olsun aldatmaması gerekiyor hem bunu kendi için yapmıyorsa madem bu kadar çok seviyo misketi de düşünsün biraz dımı yani rikkat desen oo say say bitmez neyse seyda bilerek evlendi düşünmesi lazımdı (bunu iki kere yazdım ve gönderdim imanım gevredi)gelelim miskete o köylü kızı gitti yerine dengesiz kendini başkalarına ispetlıycam hakkımı savunacam pahasına kafayı yemiş gibi olan bi insan oldu çıktı yaw ama bişi diiimmi yarın eğer öle bşi olursa derimki misketi ve rüzgarı korumayın rikkati de bu olay yüsünden -öncekilerden deil-yada başka birini sorunlu tutmayalalım çünkü kimse git de rüzgarın koynunagir demz
NOT:bu kamuran nie gözükmüyo ya cıkcık bişi tamamına erdirin yahuu
Zera'm ve Mfg bu elim ve vahim haberi vermek bana düştü ne yazık ki, metin olun...:)
misket ve rüzgar hee..
yahu hakkaten söylemesi çok zor amma velakin iğreniyorum artık bu diziden.. bu mutlu halimde bile..
Müge hanıım, Müge hanıım kendinize geliniz lütfen, bak şimdi dakika bir gol bir, yeni açılan başlığın ilk kavgasını seninle yaptırtma bana :) Siftahı seninle yapmak istemiyorum :) Ben Şeyda'ya birşey demedim ki, zaten benim Şeyda'ya birşey dediğim görülmüş şey midir? Ben dizideki 'Misketi sevmeyen giremez' havasından bahsediyorum.
Zarpa Hanım ....Ben gayet kendimdeyim efendim....Sizinle burada kavga etmeye hiç niyetim yok...Ama bazı arkadaşlar benim kızıma söz söylemişler....Kızıma tabii ki bir şey söylemediniz hele bir söyleyin maşamı gösteriyim.....Evet efendim..Bu arada Reene'm benim teyzem çıktı çok mutlu oldum....:)
Misket konusunu hiç açmayanız efendim....Damadım dediğim canımdan çok sevdiğim kişi kızımı göz göre göre aldattı....Kızım hastanede bir başına acı çekerken...:img-cray:
Arkadaşlar ,misket'in hamile kalacağı söylentileri nerden çıktı ? ben böyle birşeye ihtimal vermiyorum..misket sağlam kızdır, yapmaz bence.
Bu arada , bugünkü bölümü izlerken kendimi beh değil de başka bir dizi izliyormuş gibi hissettim..Bunca tantana varken sevgili Müge'nin de dediği gibi bir de kötü adamımız eksikti..eğlenceli ve komik karakterler niye gelmez anlayamıyorum.
Dila'nın gerçek annesi ortaya çıktı ama konu gümbürtüye gitti.rüzgardan ve misket'ten sıra gelse de izleyebilsek azıcık!!
pardon "miket sağlam kız"mı dedin yani bigün kucağında yatıp evli adamın yanağından öpüp diğer gün öptürmeyen birisi sağlam birisimidir. pardon ama bana göre iki zıt aynı anda yürümez dengesiz bişi de sağlam olamaz
Zera'm ve Mfg bu elim ve vahim haberi vermek bana düştü ne yazık ki, metin olun...:)
Bilgi için teşekkür..Gerçekten şok edici bir haber..misket senaristlerin gözdesiydi,nasıl oldu da böyle bişey yapabildi!! olanla ölene çare bulunmazmış..metin olmak lazım dediğin gibi
ya bu dizi alkol gibi, sigara gibi. zararlı ne kadar alışkanlık varsa onun gibi. bırakacamm deyip bırakamıyorsun. bugün yine izleidm malesef.
öncelikle bir konuya değinmek istiyorum. yeni gelen bir sürü arkadaş olmuş. geçen sezon burada yaptığımız tartışmaların aynısını onlarla da yapmak zorunda kalıyoruz. aynı cümleleri tekrar kurmaya mecalim kalmadı artık. yalnız bir şeyi belirtmek istiyorum. bu bölümden sonra artık kimse "şeyda ayırıyor bunları." falan demesin, lütfen. görüldüğü üzere misket kızımız tıpkı geçen sezon olduğu gibi rüzgar'a önce gel deyip sonra git diyor. ne yaptığı ne ettiiği belli değil. bugün ne kadar içten pazarlıklı olduğunu gördük hanım kızımızın.
rüzgar'ın aklını çelerken şeyda'yı düşünmeyen misket rüzgar'la hede hödö yapma mevzusuna gelince sıra bir anda temiz aile kızı kesiliverdi başımıza. neden? boşanırlarsa kimse onu suçlayamasın diye. hani hanım ya kızımız. hani tertemiz ya. rüzgar'a " 'şeyda ile konuş.' demiyorum." derken ne kadar samimiydi misket? ayrıca da neden demiyorsun? hani çok seviyordun? aşkın o kadar büyüktü ki hiç kimse umrunda değildi hani? işte sorun başından beri buydu. misket bu işin peşinden koşmuyor. o zaman da koşmamıştı, şimdi de koşmadı. şeyda herkesin ondan nefret etmesini göze alıp aşkının peşinden koşarken, misket elalemin ne düşüneceğine takılıp yine reddetti rüzgar'ı. rüzgar dükkandan çıkınca arkasından sırıtması da cabası. ne zaman kötü kadın kahkahası atacak diye bekledim. bu ne iki yüzlülüktür hakikaten anlam veremiyorum. psikopat deidğiniz şeyda en azından tutarlı. misket dengesizleşmeye başladı git gide.
başka bir konu ise neva. barda şarkı söylemek kötü bir şey değil. sen kendini bilirsen kimse sana bir şey yapamaz. bugün sefa'nın barda şarkı söylemesine izin verdiği için beste'nin kocasına "godoş" demesini hiç sevmedim. barda şarkı söyleyen insanlara hakarettir bu. bunu neden böyle çok iğrenç bir şeymiş gibi göstermeye çalıştıklarını anlamıyorum. neva'nın çalıştığı bar da çok nezih bir ortama sahipti bence. patronu için aynı şeyi söyleyemem elbette. adamın ne mal olduğu belli. çok abartılı bir tip olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğim.
gelelim neva'ya. hadi kocana yalan söyledin gittin o barda çıktın sahneye. patronun ne mal olduğunu anlamadın mı? hadi onu da anlayamayacak kadar safsın (ki benim tanıdığım neva çok akıllıydı.) kocan seni defalarca aramış. telefon açıp konuşacağına son arayışında yüzüne kapadı. bir de adamın ısrarlarına dayanamayıp oturdu. o saatten sonra eve geldiğinde hiç hesap sormadı sefa. sadece "başına bir şey mi geldi?" diye endişe etti. aklının ucundan geçmedi yalan söyleyeceği neva'nın. ne denir ki böyle durumda? ben olsam böyle kadını boşarım. sefa bu saatten sonra ne yapsa haklı.
ha bir de o şarkıyı söyleyen hakikaten zeynep koltuk muydu bilemiyorum ama her kimse lütfen bir daha şarkı söyletmesinler dizide. nerede emine yılmaz'ın o muhteşem billlur sesi, nerede bugünkü o yontulmamış ses. çok düzdü. çok tırmaladı kulağımı.
zarpandit34 04-09-07, 18:37 Yessi'm dibine kadar katılıyorum yazdıklarına, birde ben bir insanın erkek veya kadın hiçbirşey beklemeden sadece duygularını söylemek isteyeceğine inanmıyorum.Misketin de mutlaka ki bir beklentisi vardı bunu söylerken..
Eğer ki kahramanlık yapılacaksa 'beklentisiz,koşulsuz' aşktan bahsedilecekse bu aşkı kendi içinde ve uzaktan yaşamalıydı.
yeni başlığımız açılmış, hayırlı uğurlu olsun. ama zarpa'nın da dediği gibi yarın kapanır. maluk 2 aşığın öpüştüğü gün buradaki üye ve ziyaertçi sayısı tavan yapmıştı. ee yarın daha beteri yaşanacağı için hiç düşünmek bile istemiyorum. ya site çökecek ya da bu başlık kapanacak.
o şarkıyı söyleyen zeynep koltuk muydu? bence evet. ben çok da itici bulmadım aslında ama ses çok geriden geliyordu. bence sesi tam olarak alamadık. ama kötü değildi. yine de haklısın yessi, emine altuğun yanına gelemez.
Yessi ben de sana canı yürekten katılıyorum...Gerçekten Misket'in tutarsız davranışları bir öyle diyim bir böyle davranması...Yarınki yapacakları düşünsükçe insan sinirleniyor.....Bugünkü dedikleri özellikle..."Ben içimden geçenleri söyledim gerisine karışmam." Yapacağını yaptın zaten daha ne olsun...
Rikkat için üzülüyorum....Kaç gündür perişan düşünceli bir halde....Bundan sonra neler yaşayacak neler yapacak merak ediyorum...????
Rikkat için üzülüyorum....Kaç gündür perişan düşünceli bir halde....Bundan sonra neler yaşayacak neler yapacak merak ediyorum...????
Valla Müge'cim bana göre de Rikkat düşüncelerine dair renk vermiyor..Yani aslında bakış açısının nasıl olduğu daha belli değil gibi..
Bu arada Yessi ellerine sağlık,birebir katılmaktayım düşüncelerine:img-yes:
zarpandit34 04-09-07, 19:08 Valla Müge'cim bana göre de Rikkat düşüncelerine dair renk vermiyor..Yani aslında bakış açısının nasıl olduğu daha belli değil gibi..
Rikkat bana renk verdi :) Kimseye yapmaz bu kıyağı ama, bana yaptı:)
Bence şudur; Rikkat Şeyda için üzülüyor ama Rüzgarın mutluluğu herşeyden önce geldiği için elinden birşey de gelmiyor.
Ben bundan sonra sahiden Rikkatin hiçbirşeye karışmayacağını düşünüyorum,- en azından birsüre- Senaristler harcayacak başka bir karakter bulmuş olmalılar..:icon_whis
ya bu dizi alkol gibi, sigara gibi. zararlı ne kadar alışkanlık varsa onun gibi. bırakacamm deyip bırakamıyorsun. bugün yine izleidm malesef.
öncelikle bir konuya değinmek istiyorum. yeni gelen bir sürü arkadaş olmuş. geçen sezon burada yaptığımız tartışmaların aynısını onlarla da yapmak zorunda kalıyoruz. aynı cümleleri tekrar kurmaya mecalim kalmadı artık. yalnız bir şeyi belirtmek istiyorum. bu bölümden sonra artık kimse "şeyda ayırıyor bunları." falan demesin, lütfen. görüldüğü üzere misket kızımız tıpkı geçen sezon olduğu gibi rüzgar'a önce gel deyip sonra git diyor. ne yaptığı ne ettiiği belli değil. bugün ne kadar içten pazarlıklı olduğunu gördük hanım kızımızın.
rüzgar'ın aklını çelerken şeyda'yı düşünmeyen misket rüzgar'la hede hödö yapma mevzusuna gelince sıra bir anda temiz aile kızı kesiliverdi başımıza. neden? boşanırlarsa kimse onu suçlayamasın diye. hani hanım ya kızımız. hani tertemiz ya. rüzgar'a " 'şeyda ile konuş.' demiyorum." derken ne kadar samimiydi misket? ayrıca da neden demiyorsun? hani çok seviyordun? aşkın o kadar büyüktü ki hiç kimse umrunda değildi hani? işte sorun başından beri buydu. misket bu işin peşinden koşmuyor. o zaman da koşmamıştı, şimdi de koşmadı. şeyda herkesin ondan nefret etmesini göze alıp aşkının peşinden koşarken, misket elalemin ne düşüneceğine takılıp yine reddetti rüzgar'ı. rüzgar dükkandan çıkınca arkasından sırıtması da cabası. ne zaman kötü kadın kahkahası atacak diye bekledim. bu ne iki yüzlülüktür hakikaten anlam veremiyorum. psikopat deidğiniz şeyda en azından tutarlı. misket dengesizleşmeye başladı git gide.
başka bir konu ise neva. barda şarkı söylemek kötü bir şey değil. sen kendini bilirsen kimse sana bir şey yapamaz. bugün sefa'nın barda şarkı söylemesine izin verdiği için beste'nin kocasına "godoş" demesini hiç sevmedim. barda şarkı söyleyen insanlara hakarettir bu. bunu neden böyle çok iğrenç bir şeymiş gibi göstermeye çalıştıklarını anlamıyorum. neva'nın çalıştığı bar da çok nezih bir ortama sahipti bence. patronu için aynı şeyi söyleyemem elbette. adamın ne mal olduğu belli. çok abartılı bir tip olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğim.
gelelim neva'ya. hadi kocana yalan söyledin gittin o barda çıktın sahneye. patronun ne mal olduğunu anlamadın mı? hadi onu da anlayamayacak kadar safsın (ki benim tanıdığım neva çok akıllıydı.) kocan seni defalarca aramış. telefon açıp konuşacağına son arayışında yüzüne kapadı. bir de adamın ısrarlarına dayanamayıp oturdu. o saatten sonra eve geldiğinde hiç hesap sormadı sefa. sadece "başına bir şey mi geldi?" diye endişe etti. aklının ucundan geçmedi yalan söyleyeceği neva'nın. ne denir ki böyle durumda? ben olsam böyle kadını boşarım. sefa bu saatten sonra ne yapsa haklı.
ha bir de o şarkıyı söyleyen hakikaten zeynep koltuk muydu bilemiyorum ama her kimse lütfen bir daha şarkı söyletmesinler dizide. nerede emine yılmaz'ın o muhteşem billlur sesi, nerede bugünkü o yontulmamış ses. çok düzdü. çok tırmaladı kulağımı.
Şimdi bugün okuduğum en güzel yorumdu heralde. Ben bugün dizinin sadece 2 bölümünü izledim birincisi Msiket'in Rüzgar'a ahlak dersi vermeye kalktığı bölüm diğeri de Neva'nın şarkı söylediği(??) bölüm. Geri kalan kısımları izlemediğim için sadece bu iki kısım üzerine yorum yapacağım.
Öncelikle belirttiğin gibi nerde Emine Yılmaz'ın mükemmel sesi. Bir de ben anlayamıyorum. Neva Türk Sanat Müziği eğitimi almış ve bu müzik türüne aşık bir karakter olarak çizildi. hatırlarsanız bunun için kaset de yapmadı yarışmalara da katılmadı. Bugün söylediği şarkı - tarz vs anlamlandıramadım. Eh buna da şükür bir de Zeynep Koltuk'a o sesle TSM söyletselerdi heralde "Baybur Bayburt olalı böyle eziyet yaşamadı" cümlesi tekrar kurulabilirdi:img-hyste:img-hyste O ses de Zeynep Koltuk'un- tonlamalara bakarsanız çok rahatlıkla anlayabilirsiniz.
Safa'ya gelince o iğrenç kelimeyi kullanmamasını dilerdim. ne yani nezih yerler de var ve aferdersiniz her şarkı söyleyen "öyle kadın" o kadınların eşi, sevgilisi de "godoş" mu oluyor. Sahi bu senaryoyu kim yazıyor? Bu kelimeleri bir aile dizisinde nasıl kullanıyor? Hiç hoşuma gitmedi.
Neva'nın davranışı da komedi. O patronun bakışı, telefon konuşmasından sonra kalkıp gitmesini beklerdim- o kalmış heralde. Devamını izleyemdim. Ama Safa'nın bir şey söylememesine şaşırdım.:icon_whis
Misket'e gelince evet ben de Şeyda'nın amcasının kızıyım. Misket'in davranışlarını hoş bulmuyorum. İşte Rüzgar'a git demesi kendini temiz, suçsuz gösterme çabasından başka bir şey değil. Ki bu sözleri cidden söylemediğini yarınki bölümde hede hödelerini yaparak gösterir. Misket de annesinin izinden gidiyor maşallah, evli adamla ilişkiler falan. Rikkat söylediğinde ne kızmıştık hatırlıyorum da. Gerçi yanlış anlaşılmasın kimseyi geçmişinden ya da ailesinin hatalarından dolayı suçlamıyorum. Ama önünde bir örnek de vardı madem böyle yasak ilişki yaşamaması gerekti diye düşünüyorum.
Gerisi hakında yorum yok yalnız bu arada :img-hyste kullanımında azalış gördüm, neden? Başkaldırış sona mı erdi:img-hyste
ya ben burada bir saattir okuduklarımı şakadan ibaret sanıyorum. bölüm özetini henüz okudum ve sadece "yuh artık" diyebiliyorum. bu kadar mı ayağa düşer bir aile dizisi? özete bak yahu ne denir!
şeyda'nın aldatımasına ses çıkarmayalım diye nemide'ye yaptığı eziyet ve bedduaları kullanacaklar herhalde. "şeyda haketti canım, bak neler yapıyor nemide'ye! etme bulma dünyası." yarın sık sık duyacağımız cümle budur arkadaşlar. şimdiden alıştıralım kendimizi.
Ben şöyle düşünüyorum Rikkat Şeyda için üzülüyor ama Rüzgarın mutluluğu herşeyden önce geldiği için elinden de birşey gelmiyor.
Ben bundan sonra sahiden Rikkatin hiçbirşeye karışmayacağını düşünüyorum, Senaristler harcayacak başka bir karekter bulmuş olmalılar..:icon_whis
Eee ne de olsa meslektaşsınız:)Kıdem mevzu bahis:)
Evet Rüzgar'ı düşünüyordur:img-yes:Şeyda için üzüldüğü de ortada..Aslında ben bu sezon Şeyda'ya sırtını dönmesinden korkmuştum..Neye ki öyle olmadı..Bence de karışmayacaktır artık..Tabi bir iyiylik(!) düşünmezlerse onun için de..
Şimdi bugün okuduğum en güzel yorumdu heralde. Ben bugün dizinin sadece 2 bölümünü izledim birincisi Msiket'in Rüzgar'a ahlak dersi vermeye kalktığı bölüm diğeri de Neva'nın şarkı söylediği(??) bölüm. Geri kalan kısımları izlemediğim için sadece bu iki kısım üzerine yorum yapacağım.
Öncelikle belirttiğin gibi nerde Emine Yılmaz'ın mükemmel sesi. Bir de ben anlayamıyorum. Neva Türk Sanat Müziği eğitimi almış ve bu müzik türüne aşık bir karakter olarak çizildi. hatırlarsanız bunun için kaset de yapmadı yarışmalara da katılmadı. Bugün söylediği şarkı - tarz vs anlamlandıramadım. Eh buna da şükür bir de Zeynep Koltuk'a o sesle TSM söyletselerdi heralde "Baybur Bayburt olalı böyle eziyet yaşamadı" cümlesi tekrar kurulabilirdi:img-hyste:img-hyste O ses de Zeynep Koltuk'un- tonlamalara bakarsanız çok rahatlıkla anlayabilirsiniz.
Safa'ya gelince o iğrenç kelimeyi kullanmamasını dilerdim. ne yani nezih yerler de var ve aferdersiniz her şarkı söyleyen "öyle kadın" o kadınların eşi, sevgilisi de "godoş" mu oluyor. Sahi bu senaryoyu kim yazıyor? Bu kelimeleri bir aile dizisinde nasıl kullanıyor? Hiç hoşuma gitmedi.
Neva'nın davranışı da komedi. O patronun bakışı, telefon konuşmasından sonra kalkıp gitmesini beklerdim- o kalmış heralde. Devamını izleyemdim. Ama Safa'nın bir şey söylememesine şaşırdım.:icon_whis
Misket'e gelince evet ben de Şeyda'nın amcasının kızıyım. Misket'in davranışlarını hoş bulmuyorum. İşte Rüzgar'a git demesi kendini temiz, suçsuz gösterme çabasından başka bir şey değil. Ki bu sözleri cidden söylemediğini yarınki bölümde hede hödelerini yaparak gösterir. Misket de annesinin izinden gidiyor maşallah, evli adamla ilişkiler falan. Rikkat söylediğinde ne kızmıştık hatırlıyorum da. Gerçi yanlış anlaşılmasın kimseyi geçmişinden ya da ailesinin hatalarından dolayı suçlamıyorum. Ama önünde bir örnek de vardı madem böyle yasak ilişki yaşamaması gerekti diye düşünüyorum.
Gerisi hakında yorum yok yalnız bu arada :img-hyste kullanımında azalış gördüm, neden? Başkaldırış sona mı erdi:img-hyste
dediğim gibi bende misketin kardeşiyim,bence bu konuda onun suçu yok,o sadece içinden geldiği gibi davrandı.tamam yarınki olay olmamalıydı elbet ama rüzgarında reddedilemez ikna kabiliyetini ve karizmasını unutmamak lazım:P
tabiki bu bahane değil,ama dediğim gibi ben misketin kardeşiyim ve ablamı suçlu bulmuyorum.:img-yes:
teşekkür ederim bacım. :img-wink:
neva konusuna bir ek: hatırladığım kadarıyla neva işin sanat kısmıyla daha bir ilgilenirdi eskiden. albüm yapmak, barlarda çıkmak falan umrunda değildi. bu özelliğiyle özellikle dayısını ve sakız hanım'ı çıldırtıyordu. ama dün arkadaşının albüm yapacağını (ya da yapmış mıydı neydi) duyduğunda nasıl sevindi onun adına ve özendi ona. barda şarkı söyleme fikrinin üzerine atlaması da bildiğimiz neva tarzı değil.
bugün mert'in füsun'dan kaçıp sally'nin kucağına sığınması ve akabinde sakız hanım'dan gelen yorum da olası bir şadan - sally aşkının ön ahzırlıkları gibi geldi bana. umarım yanılıyorumdur.
Bence şudur; Rikkat Şeyda için üzülüyor ama Rüzgarın mutluluğu herşeyden önce geldiği için elinden birşey de gelmiyor.
Ben bundan sonra sahiden Rikkatin hiçbirşeye karışmayacağını düşünüyorum,- en azından birsüre- Senaristler harcayacak başka bir karakter bulmuş olmalılar..:icon_whis
haklısın. bence de şeydaya üzülüyor. hatta şeydaya karşı da suçluluk duyuyor. çünkü şeydayı bu işin içine o itti. bu yüzden de çok pişman. bence misketi hala istemiyor ama saygı göstermeyi ve hatalarını telafi etmeyi tercih ediyor. doğru olan da bu zaten. ama içinde fırtınalar kopuyor rikkatin ve bunu çok iyi yansıtıyor...
Reene:Rikkat'in davranışlarını bir kez daha gözlem etmeni rica ediyorum canım...Bana göre Rikkat'in davranışları düşünceli geliyor..
Zarpa:Sana renk vermiş sevindim seninle aynı düşünceler içindeyiz Rikkat konusunda..Evet bundan sonra hiç bir şeye karışmayacak oğluna söz verdi...Peki şu yarın gerçekleşecek olayı duyarsa Rikkat ne yapacak asıl bunu merak ediyorum...?????
pinarsayü85 04-09-07, 19:28 Reene:Rikkat'in davranışlarını bir kez daha gözlem etmeni rica ediyorum canım...Bana göre Rikkat'in davranışları düşünceli geliyor..
Zarpa:Sana renk vermiş sevindim seninle aynı düşünceler içindeyiz Rikkat konusunda..Evet bundan sonra hiç bir şeye karışmayacak oğluna söz verdi...Peki şu yarın gerçekleşecek olayı duyarsa Rikkat ne yapacak asıl bunu merak ediyorum...?????
rikkat kızar hem de pek çok...
ama asıl kızcak olan nemide anne olacaktır bana kalırsa....
bu sene bakalım daha neler göreceğiz:icon_whis
dediğim gibi bende misketin kardeşiyim,bence bu konuda onun suçu yok,o sadece içinden geldiği gibi davrandı.tamam yarınki olay olmamalıydı elbet ama rüzgarında reddedilemez ikna kabiliyetini ve karizmasını unutmamak lazım:P
tabiki bu bahane değil,ama dediğim gibi ben misketin kardeşiyim ve ablamı suçlu bulmuyorum.:img-yes:
içinden geldiği gibi davranmak?
bakalım...
ne yaptı misket iki sezondur?
"rüzgar ne olursa olsun seni bırakmayacağım..." "neden söylüyorsun birlikte olduğumuzu rüzgar. ne düşünecekler şimdi?" "biz birlikte olamayız rüzgar, ben sana boşan demiyorum rüzgar, rüzgar ne olur yapma, git..."
en başından yani teyze-yeğen konusundan beri misket'te bir hemen kabullenme ve vazgeçme durumu var. kaybetmeyi çok çabuk kabulleniyor misket. mücadele vermiyor. veremeyeceği için değil. rikkat'e nasıl çemkirdiğini gördük. şeyda'nın ağzını nasıl aradığını gördük. yapsa yapıyor yani. ama istemiyor. istiyor ki her şey hazır önüne gelsin. her şey onun istediği gibi gitsin. herkes onu sevsin, peşinden koşsun. rikkat'in de dediği gibi: "kendini ne sanıyor acaba?!"
bugün yaptığı ayrı olay. dün "seni bırakmayacağım." demiyor muydu? bugün aynı misket, "ben sadece hislerimi söyledim. bir şey beklemedim senden." diyor. hangisi içinden gelen, hangisi oyun?
şeyda'ya laf söyletmiyordu bir ara. neva kötü bir şeyler söylerken öyle deme diyordu. ama nefret ediyordu şeyda'dan. yüzüne gülüyordu ama nefret ediyordu şeyda'dan. unutmuş gibi davrandı rüzgar'ı ama çok seviyordu. her fırsatta laf sokup ilişkilerini hatırlatıyordu. bu mu içinden geldiği gibi davranmak?
şeyda'nın akrabaları olmak gerekmiyor onu savunmak için. biraz sağduyu, biraz tarafsızlık...
zarpandit34 04-09-07, 19:30 haklısın. bence de şeydaya üzülüyor. hatta şeydaya karşı da suçluluk duyuyor. çünkü şeydayı bu işin içine o itti. bu yüzden de çok pişman. bence misketi hala istemiyor ama saygı göstermeyi ve hatalarını telafi etmeyi tercih ediyor. doğru olan da bu zaten. ama içinde fırtınalar kopuyor rikkatin ve bunu çok iyi yansıtıyor...
Ya birşey var aklımda ama, 'iyi yansıtmak' deyince...Mügem kalp krizi geçirmesse söylemek istiyorum.
Şebnem hanım çok iyi bir oyuncu, hatırlarsan Sihirim sen bir röportaj da Emine hanımın da, Şebnem hanımın da dizinin gidişatından memnun olduğunu söylediklerini yazmıştın, hatta röportajı eklemiştin.Burada işte oyuncuların ekmek yedikleri yere ihanet edemeyeceklerinden bahsetmiştik.(Bu da Beh'in bitmek bilmeyen özeti gibi oldu..:img-hyste Birisi toparlasın imdaat) İşte dediğimiz çıktı, memnun olduğunu söyleyen Emine hanım ayrıldı.
Şimdi ben bu sezon Şebnem Gürsoy'un enerjisinde bir düşüş hissediyorum.Acaba bu düşüncem psikolojik mi, yoksa böyle hissedeniniz var mı arkadaşlar? Sanki bir isteksizlik var gibi.
Reene:Rikkat'in davranışlarını bir kez daha gözlem etmeni rica ediyorum canım...Bana göre Rikkat'in davranışları düşünceli geliyor..
Aslında benim için veremediği renk izleyeceği adım doğrultusunda..Zaten onu çok düşünceli gördüğüm için tam olarak nasıl bir anlam yükleyeceğimi bilemedim:img-yes:Evet birçok şey düşünüyor,kafasında ölçüp tartıyor ama uygulayacağı adımı sezinleyemiyorum..Sanırım artık tepkisiz kalmayı deneyecek..En güzeli de bu..Gelsin artık Rikkoş geri,o gelsin bari
içinden geldiği gibi davranmak?
bakalım...
ne yaptı misket iki sezondur?
"rüzgar ne olursa olsun seni bırakmayacağım..." "neden söylüyorsun birlikte olduğumuzu rüzgar. ne düşünecekler şimdi?" "biz birlikte olamayız rüzgar, ben sana boşan demiyorum rüzgar, rüzgar ne olur yapma, git..."
en başından yani teyze-yeğen konusundan beri misket'te bir hemen kabullenme ve vazgeçme durumu var. kaybetmeyi çok çabuk kabulleniyor misket. mücadele vermiyor. veremeyeceği için değil. rikkat'e nasıl çemkirdiğini gördük. şeyda'nın ağzını nasıl aradığını gördük. yapsa yapıyor yani. ama istemiyor. istiyor ki her şey hazır önüne gelsin. her şey onun istediği gibi gitsin. herkes onu sevsin, peşinden koşsun. rikkat'in de dediği gibi: "kendini ne sanıyor acaba?!"
bugün yaptığı ayrı olay. dün "seni bırakmayacağım." demiyor muydu? bugün aynı misket, "ben sadece hislerimi söyledim. bir şey beklemedim senden." diyor. hangisi içinden gelen, hangisi oyun?
şeyda'ya laf söyletmiyordu bir ara. neva kötü bir şeyler söylerken öyle deme diyordu. ama nefret ediyordu şeyda'dan. yüzüne gülüyordu ama nefret ediyordu şeyda'dan. unutmuş gibi davrandı rüzgar'ı ama çok seviyordu. her fırsatta laf sokup ilişkilerini hatırlatıyordu. bu mu içinden geldiği gibi davranmak?
şeyda'nın akrabaları olmak gerekmiyor onu savunmak için. biraz sağduyu, biraz tarafsızlık...
bu senin fikrin,benim fikrim de bu...
yahu yarın arkadaşla buluşacaktım,sırf izleyebilmek için cumartesiye ertelettim.
özetii bende yeni okudum.... valla bende yuhh diyorum.... bizim BEH 'imiz nereye gidiyoooo anlayan var mı ya... herkesin yorumuna katılıyorum çok güzel anlatmışsınız... söyleyecek söz kalmadı galiba.....
eğer ki o olay gerçekleşirse bu gidişin sonu kötü... dizininde sonu kötü... dizimiz trtde bittikten sonra dizinin gidişatının böyle devam etmesi için mi çalıştık yaa.....
geçen sezon kızıyorduk amaaa galiba bu sezon geçen sezonu mumlala arayacağız galiba.....:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
handeselin 04-09-07, 19:33 yarınki bölümün özetini okumama rağmen yarınki bölümü inanılmaz merak ediorum :img-yes: gsl olur die tahmin ediorum inş gsl olur :img-wink:ya ne diorum ben bizim evin hallerinin bütün bölümler gsl ztn:good:
Ya birşey var aklımda ama, 'iyi yansıtmak' deyince...Mügem kalp krizi geçirmesse söylemek istiyorum.
Şebnem hanım çok iyi bir oyuncu, hatırlarsan Sihirim sen bir röportaj da Emine hanımın da, Şebnem hanımın da dizinin gidişatından memnun olduğunu söylediklerini yazmıştın, hatta röportajı eklemiştin.Burada işte oyuncuların ekmek yedikleri yere ihanet edemeyeceklerinden bahsetmiştik.(Bu da Beh'in bitmek bilmeyen özeti gibi oldu..:img-hyste Birisi toparlasın imdaat) İşte dediğimiz çıktı, memnun olduğunu söyleyen Emine hanım ayrıldı.
Şimdi ben bu sezon Şebnem Gürsoy'un enerjisinde bir düşüş hissediyorum.Acaba bu düşüncem psikolojik mi, yoksa böyle hissedeniniz var mı arkadaşlar? Sanki bir isteksizlik var gibi.
Ben de aksine aynı enerjisizliği Rikkat'ın artık bu işlerden fena halde bıktığı ve de ne olacaksa olsun ben sonunda suçlu çıkmayayım havasını çok başarılı yansıtması olarak buldum.
Ancak "böyle bir senaryoyu oynayan oyuncular kimbilir ne düşünüyordur" diye de sordum annemle izlerken
aslında haklısın. bir düşüş var enerjisinde. ama bu belki de rolün gerektirdiği birşeydir. çünkü sezon hastanede başladı. sonra misketin ilan-ı aşk inadıyla devam etti. şimdi de rikkatin vicdanı ve üzüntüsü. yani bırak rikkati kimsede hal kalmaz bu kadar sorunun içinde.
zarpandit34 04-09-07, 19:39 Ben de aksine aynı enerjisizliği Rikkat'ın artık bu işlerden fena halde bıktığı ve de ne olacaksa olsun ben sonunda suçlu çıkmayayım havasını çok başarılı yansıtması olarak buldum.
Ancak "böyle bir senaryoyu oynayan oyuncular kimbilir ne düşünüyordur" diye de sordum annemle izlerken
İşte benim kafamda tam bu noktada karışıyor, o kadar iyi bir oyuncu ki Şebnem hanım..Rikkatin ruh hali böyledir, diye düşünüyorum ama.Sanki geçen sezonun sonunda başlamıştı.Gerçi Rikkatin pişmanlığı da geçen sezondan başladı.Sanırım psikolojik benimkisi, herkes gidince 'sırada kim var' diye paranoyak oldum..:)
bu senin fikrin,benim fikrim de bu...
yahu yarın arkadaşla buluşacaktım,sırf izleyebilmek için cumartesiye ertelettim.
tamam... ben de başka bir şey söylemedim ki... o senin fikrin, bu benim fikrim. zaten biz de kendi fikirlerimizi başka fikirlerle karşılaştırıp, tartışmak için burada değil miyiz? sen bir şey söylemişsin ben de gerkçeleriyle sana katılmadığımı yazdım. sen gerekçelerini yazmayacak mısın? körü körüne seviyorum ben ne de olsa kardeşiyim diyorsan bir şey diyemem. ancak yukarıda yazdıklarıma bir itirazın varsa -ki hala misket'in içinden geldiği gibi davrandığını düşünüyorsan var demektir- buyur sebeplerini say bana, lütfen. çünkü gerçekten merak ediyorum.
]
Zarpa’m neden kalp krizi geçireyim aşk olsun…
Benim de gözüme takılmıştı söz ettiğin konu….Şebnem Hanım enerjisi değil de canlandırdığı rolden olabilir…Çünkü altı aydır aynı ruh hali içinde sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyor….İnsan ister istemez az da olsa sıkılır…Bunun psikolojik bir neden olabileceğini sanmıyorum canım.Senaristler öyle bir hale getirdiler ki Rikkat karakterini ben Rikkat olsam sizlere aynı hissi verirdim….
Yine de bu rolü yedi senedir canlandırdığı için Şebnem Hanıma sonsuz teşekkürler….:happy0064
Zarpa yetiş sol kolum uyuşuyor nefes alamıyorum…..:img-hyste
zarpandit34 04-09-07, 19:46 Sihir ve Müge haklısınız, rolden..:) Zaten bu konuda haklı çıkmayı hiç istemem.Hiçbir oyuncunun gitmesini istemiyorum artık.Artık geri dönüş vaktidir..:happy0064 Umarım Ergun Uçucu tüyosu doğrudur ve geri döner.
Valla NEmide anne bu durumda "besle kargayı oysun gözünü" "armut dibine düşermiş" laflarını ve bu minvaldeki ataszölerinin hepsini söyleyebilir. E be Misket sen, Nemide annenin kocasının aldattığı kadının kızısın kadın seni bağrına basıyor kızım diyor sen tut onun torunuyla evlilik dışı ilişki yaşa olacak şey mi? Hayır seversin, edersin tamam aşkınız çok büyük de bari boşanmasını bekleseydin. Bir şey değil Nemide'ye kriz gelecek bence:icon_whis
Kızar hem de nasıl kendini suçlamasından korkuyorum canım...Benim yüzümden oldu ben sebep oldum derse gerçekten üzülürüm…..Aldığımız tüyolardan aile yine karışacakmış …Geçen sezonda yaşanan olaylar kavgalar bu sezonda devam edecek…. :(
Zarpa’m Sadık Ali gelse keşke ah ah…Ergun Uçucu sizi gerçekten çok özledik….
Reen’em sonunda anlaştık…Ama arada fikir ayrılıkları tabii ki olur sıkma canını…:img-wink:
ben size güzel bir senaryo örneği yazayım mı kısacık.
misket ve rüzgar aşkını nemide, şadan, büyük bir öfkeyle karşılar. füsun ve sakız dedikodusunu yapar. sonra bunlar yarın yaşayacakları şey için herkesten tepki alır ve dışlanırlar. sonra da mutlu olmak için Türkiye'den giderler. böylelikle misket ve rğzgardan kurtulmuş oluruz. ohhhh ohhhh :dance::dance::dance:
vallahi ben o kadar sıkıldım ki bu ikiliden, rüzgar misketten kurtulmak için berfu ve cantuğu da gözden çıkartıyorum.
tamam... ben de başka bir şey söylemedim ki... o senin fikrin, bu benim fikrim. zaten biz de kendi fikirlerimizi başka fikirlerle karşılaştırıp, tartışmak için burada değil miyiz? sen bir şey söylemişsin ben de gerkçeleriyle sana katılmadığımı yazdım. sen gerekçelerini yazmayacak mısın? körü körüne seviyorum ben ne de olsa kardeşiyim diyorsan bir şey diyemem. ancak yukarıda yazdıklarıma bir itirazın varsa -ki hala misket'in içinden geldiği gibi davrandığını düşünüyorsan var demektir- buyur sebeplerini say bana, lütfen. çünkü gerçekten merak ediyorum.
misket yazdığın sebeplerden dolayı rüzgarı kaybetti evt ama onunda kendine göre sebepleri vardı,belkide ehrşeyi gururundan yaptı,evet onunda hataları oldu,ama rikkat onu istemiyordu başta istenmeyen gelin olmak istemedi,rüzgarla ilişkisine son verdi,pişman olup rikkatin yanına gitti herşeye razıyım dedi ama bir saat bile beklemeyen rüzgar beyimiz ne yaptı hazır olda duran şeydayla evlendi,hem kendi hayatını,hem misketin,hemde bence çok en önemlisi şeydanın hayatını kararttı.
misket hastalandı,yataklara düştü,evet bi hata yapmıştı belki ama o gün onu düzeltmeye gitmişti.
rüzgar ne yaptı,miskete nispet yapmaya çalıştı,ama misket buna izin vermedi,iyikide vermedi.
rüzgar onu öptüğünde verdiği tepki çok yerindeydi.
rüzgar kaza geçirdi,gözlerinin önünde ne kadar kızsada her nekadar rüzgar evli olsada onun ölümle burun buruna geldiğini görünce onu sevdiğini söylemek istedi,başta söyleyemedi,şeydayı öyle görünce.
sonra şeydayla konuştu,mesaj olayını öğrenince kızdı ve şeydadan nefret etti,onun açısından haklıydı belki.ve şu ana kadar bencilce yaşamamış olduğu aşkını bencilce yaşamaya başladı,rüzgara sevdiğini söyledi.kesinlikle yuva yıkmadı,ortada yuva yoktuki zaten...
yuva yıkan kdın durumuna düşmek istemedi genede,ondan ona öyle dedidaha öncede"ne yaparsam yapayım,ne söylersem söyleyeyim seni seviyorum ve seveceğim"türünde bişeyler demişti.bunu kastediyordu.misketin yarınki ruh halini bilmediğim için yorum yapamıcam,yarınki bölümü izledikten sonra yazarım...
misket ve rüzgar aşkını nemide, şadan, büyük bir öfkeyle karşılar. füsun ve sakız dedikodusunu yapar. sonra bunlar yarın yaşayacakları şey için herkesten tepki alır ve dışlanırlar. sonra da mutlu olmak için Türkiye'den giderler. böylelikle misket ve rğzgardan kurtulmuş oluruz. ohhhh ohhhh :dance::dance::dance:
vallahi ben o kadar sıkıldım ki bu ikiliden, rüzgar misketten kurtulmak için berfu ve cantuğu da gözden çıkartıyorum.
:img-hysteAy Sihirim şu sihirli senaryona bayıldım..
Evet bak herkes mutlu sonunda:img-hysteDaha başka örnek var mı elinde
Mügem olur tabi ki canım,olsun bu bile güzel yine de:img-wink:
sessizşehir 04-09-07, 20:02 herkese merhaba öncelikle forumda olan arkadşlara teşekkür edrim sayenizde izlemsemdee diziyi inanın izlemiş kadar oluyorum.ben genelde sadece siizn yazdıklarınız okumayı tercih ediyorum. ama artık dayanamayıp yazmaya karar verdım.forumdaki ortak duygulara katılıyorumm.güzelim dizimiz ne hale geldii.misket ve rüzgar konusu artık kabak tadı verdı.sakin sakin bosansınalr seydayla herkes kendi yollunu ciizsin evlensın bızımkılerdee.zaten yetrınce gergınlık yaratan dızi var.tamam bu olanlar normal hayatlardada olabir ama izleyici olarak ben sakinlik istiyorum.amaaaa nerdeeeee reyting ne isterse o oluyo.yarınki bölüm için bende birçok planmı erteledim.umarım deger(pek sanmıyorum ya)son olarak şüphendiğim bişey varr senaristler formu okuyup inadına bizim istemed,g,m,z seylerı mi yazıyolr?
rüzgar onu öptüğünde verdiği tepki çok yerindeydi.
rüzgar misketi öptüğünde, misketin verdiği tepki derken neyi kastediyorsun? çok merak ettim
rüzgar misketi öptüğünde, misketin verdiği tepki derken neyi kastediyorsun? çok merak ettim
Attığı tokattan ve rüzgar salona geldiğinde söylediği sözlerden bahsediyo sanırım
tokatı kast ediyor sihircim, misketin "sen beni ne zannediyorsun "diyip tokadı patlatmasını sahi çıkan o sesi hatırlıyorum da epey tartışmasını yapmıştık o zaman cantuğ sağır olmuş mudur diye:img-hyste:img-hyste
e hepimiz izlemedikmi,misket rüzgara çok kızdı,gelme dedi,ondan uzak durmaya çalıştı.beni ne sanıyosun dedi,sen evlisin dedi,direndi,ama rüzgar pes etmedi ne yaaplım:img-blush
Sihir'im süpersin..:happy0064 inan bana senaryon gerçekleşirse burada yine parti veririz...:happy0064
Ya da Misket ve Rüzgar güneye yerleşirler beş çocukları olur....Dizide de başka aşklara yer verilir....Mesela Sally'e mesela Cihan'a...:happy0064
e hepimiz izlemedikmi,misket rüzgara çok kızdı,gelme dedi,ondan uzak durmaya çalıştı.beni ne sanıyosun dedi,sen evlisin dedi,direndi,ama rüzgar pes etmedi ne yaaplım:img-blush
eğer karşı koyamıyorsa ve karşılık veriyorsa, rüzgar kadar suçludur demektir. neden? çünkü rüzgar da duygularına karşı koyamadı (zaten koyma arzusu da yoktu) sonra misket de koyamadı. demek ki eşit durumdalar. misket dönüp bir tokat da kendine atsaydı bari. çünkü rüzgar kadar o da suçlu idi.
ayrıca, misketin öpüştükten sonra attığı tokat da, bir kişinin inatla hata yapıp özür dilemesine benziyor. "yapayım da sonunda özür dilerim" der açıkgözler. misket de "öpeyim de, kendimi mutlu edeyim de sonunda tokat atar kendimi aklarım" dedi. doğruu hakklısın yerinde bir tepkiydi (!!!)
misket yazdığın sebeplerden dolayı rüzgarı kaybetti evt ama onunda kendine göre sebepleri vardı,belkide ehrşeyi gururundan yaptı,evet onunda hataları oldu,ama rikkat onu istemiyordu başta istenmeyen gelin olmak istemedi,rüzgarla ilişkisine son verdi,pişman olup rikkatin yanına gitti herşeye razıyım dedi ama bir saat bile beklemeyen rüzgar beyimiz ne yaptı hazır olda duran şeydayla evlendi,hem kendi hayatını,hem misketin,hemde bence çok en önemlisi şeydanın hayatını kararttı.
misket hastalandı,yataklara düştü,evet bi hata yapmıştı belki ama o gün onu düzeltmeye gitmişti.
rüzgar ne yaptı,miskete nispet yapmaya çalıştı,ama misket buna izin vermedi,iyikide vermedi.
rüzgar onu öptüğünde verdiği tepki çok yerindeydi.rüzgar kaza geçirdi,gözlerinin önünde ne kadar kızsada her nekadar rüzgar evli olsada onun ölümle burun buruna geldiğini görünce onu sevdiğini söylemek istedi,başta söyleyemedi,şeydayı öyle görünce.
sonra şeydayla konuştu,mesaj olayını öğrenince kızdı ve şeydadan nefret etti,onun açısından haklıydı belki.ve şu ana kadar bencilce yaşamamış olduğu aşkını bencilce yaşamaya başladı,rüzgara sevdiğini söyledi.kesinlikle yuva yıkmadı,ortada yuva yoktuki zaten...
yuva yıkan kdın durumuna düşmek istemedi genede,ondan ona öyle dedidaha öncede"ne yaparsam yapayım,ne söylersem söyleyeyim seni seviyorum ve seveceğim"türünde bişeyler demişti.bunu kastediyordu.misketin yarınki ruh halini bilmediğim için yorum yapamıcam,yarınki bölümü izledikten sonra yazarım...
misket her şeyi gururundan yaptı. peki! aşık insan gurur dinlemez bir kere. istenmeyen gelin olma korkusuyla en fazla "biraz bekleyelim rüzgar." falan derdi. misket rüzgar'a açık davranmadı hiçbir zaman. hep bir şeyleri sakladı. rüzgar da onu anlamak için çaba sarfetmedi. bu ayrı bir konu tabi.
rüzgar misket'i öptüğünde misket ona tepki gösterdi. tıpkı bugün gösterdiği gibi samimiyetsiz bir tepkiydi o da. önce her gördüğün yerde laf sok, aklına gir. unuttum diyeme. bir bölmeyi bahane edip adamı her gün yanına gelmek zorunda bırak. sonra adam seni öpünce "ben namuslu kızım..." eyvallah. git adama "seni seviyorum." de. sonra "ama aynı zamanda dengesizim; her an her şeyi yapabilirim, dikkat et." de. ertesi gün de "ben demiştim." edalarında adamı it. sanki bir gün önce bir şey olmamış gibi davran.
misket'in bugünkü tavrı bana şunu düşündürttü. misket sanki rüzgar'ın elini çabuk tutması için öyle konuştu. yani alttan alta şu mesajı verdi rüzgar'a: "bak kardeşim, ben namuslu kızım. öyle evli barklı adamla hede hödö yapmam. git boşan. ondan sonra gel. yoksa rüyanda görürsün hede hödöyü." bu alenen boşanmayı hızlandırma çabasıdır. ya da şöyle düşünmüştür misket kız (sadık amca'yı da analım böylece) kaçan kovalanır. rüzgar'ı tekrar elde ettiğime göre kaldığım yerden kaçabilirim.:img-pilot
misket şeyda ile neden konuştu? kendi vicdanını rahatlatmak için. orada şeyda bir şey söylese de " 'ben de kimin için üzülüyorum' diyebilsem." diyordu sanki. zaten o sahnenin amacı o kadar belliydi ki. ayrıca şeyda o mesaj olayında sonuna kadar haklıydı. kocasından şüpheleniyordu, kimse ona dürüst davranmıyordu ve o da bir şekilde bunu öğrenmeliydi. bu mesaj olayında en büyük cezayı da kendisi çekti. bunda şeyda'dan nefret edecek ne var?
ortada yuva yoktu? ortada bir evlilik vardı. rüzgar'ın ve şeyda'nın ortak isteği ile yapılmış bir evlilik. kağıt üzerinde evlilik böyle olmaz. kağıt üzerinde evlilikte çiftlerden biri evliliğin sahi olduğunu düşünmez. balayına çıkmaz. birlikte olmaz. kağıt üzerinde evlilik formalite evlilik falandır ancak. burada gerçek anlamda bir evlilik var. kullanılmış, gururuyla oynanmış bir kız var. bunun da en büyük suçlusu rüzgar. ama misket de onun kadar suçlu.
sevdiğinden bu kadar kolay vazgeçebilen bi kızın unutamaması da bana gerçekçi gelmiyor. olsa olsa terkedilmeyi hazmedememektir. şeyda ise takıntı falan değil. düpedüz aşık. her hatasını affedecek, gururunu ayaklar altına alacak kadar aşık.
yanlış anlaşılmasın R-M olayına karşı değilim. aksine layığını buldu ikisi de. şeyda rüzgar'a 3-4 beden fazla. çok daha iyilerini hakediyor şeyda.
Helal Yessi Bacım, sonuna kadar katılıyorum söylediklerine.
Ve şöyle bir durum var bence Misket işte kazada sonra "sevdiğimi söyleyeceğim, banane" tavrıu içine girmiş ya bu da o suçluluk duygusuyla Şeyda'nın sevgisini görecek Rüzgar'ın onu sevmesini engelleme çabasıdır bana göre. Misket Rüzgar'ı Şeyda'ya sahiden kaptıracağından korktu. Eh elde ettiğine göre senin de dediği gibi kaçsın artık:icon_whis
yeni başlığımız açılmış, hayırlı uğurlu olsun. ama zarpa'nın da dediği gibi yarın kapanır. maluk 2 aşığın öpüştüğü gün buradaki üye ve ziyaertçi sayısı tavan yapmıştı. ee yarın daha beteri yaşanacağı için hiç düşünmek bile istemiyorum. ya site çökecek ya da bu başlık kapanacak.
o şarkıyı söyleyen zeynep koltuk muydu? bence evet. ben çok da itici bulmadım aslında ama ses çok geriden geliyordu. bence sesi tam olarak alamadık. ama kötü değildi. yine de haklısın yessi, emine altuğun yanına gelemez.
SANA KATILIYORUM YARIN BİZE ÇOK İŞ DÜŞECEK KESİN
DİZİFİLM FORUM SAYFASININ SONU OLUR BU ARTIK ÖNÜMÜZDEKİ YAZA YETECEK KADAR SENARYO ÇIKAR ORTAYA:img-icecrBU VSEFER SENARYOLAR BENDEN YARINI BEKLEYİN!
Ve şöyle bir durum var bence Misket işte kazada sonra "sevdiğimi söyleyeceğim, banane" tavrıu içine girmiş ya bu da o suçluluk duygusuyla Şeyda'nın sevgisini görecek Rüzgar'ın onu sevmesini engelleme çabasıdır bana göre. Misket Rüzgar'ı Şeyda'ya sahiden kaptıracağından korktu. Eh elde ettiğine göre senin de dediği gibi kaçsın artık:icon_whis
Aybalamuu valla da haklısın..Ben de yangından mal kaçırmasına,sabırsızlanmasına anlam veremiyordum ki kaçırma korkusu konulu fikrin çok mantıklı geldi..:good:Evet elde etti,yarın da tamamen ele geçirecek zaten Rüzgar'ı:img-hyste
aynen öyle ayça bacım. "rüzgar elden gidiyor." şeklinde bir tutuşma söz konusuydu misket'te. rüzgar tersine döndüğüne göre (aha!kinaye oldu:img-hyste:img-hyste) artık tekrar kartları istediği gibi oynayabilir misket.
pinarsayü85 04-09-07, 20:27 Sihir'im süpersin..:happy0064 inan bana senaryon gerçekleşirse burada yine parti veririz...:happy0064
Ya da Misket ve Rüzgar güneye yerleşirler beş çocukları olur....Dizide de başka aşklara yer verilir....Mesela Sally'e mesela Cihan'a...:happy0064
valla onlara dokunmasalar daha iyi aslında...:icon_whis
hatta abdül falan da bunlara karışmasın:good:
ortalık pek tekin değil,sözkonusu şahıslara bulacakları hikaye pek te iç açıcı olmayacaktır gidişata bakarsak:icon_whis
baksanıza füsun ile oğlunun arasını bike bozdular ,ne istediniz küçk mertten ya:img-polic
Aybalamuu valla da haklısın..Ben de yangından mal kaçırmasına,sabırsızlanmasına anlam veremiyordum ki kaçırma korkusu konulu fikrin çok mantıklı geldi..:good:Evet elde etti,yarın da tamamen ele geçirecek zaten Rüzgar'ı:img-hyste
Öyle bacım sahiden korktu Msiket Rüzgar Şeydayı sevecek, suçluluk duygusuyla ona bağlanacak diye. Dizilerde hep böyle olmaz mıydı, esas oğlan kendini hoyratça hırpalayan aşık olduğu kızın nazlarından usanır o esnada karşısında duran kendisini hep seven kişinin derin sevdasını görür ondan etkilenir. Eh bir de suçuluk duygusu eklenseydi Misket mükemmel erkeğini kaptırmıştı şimdi:img-hyste:img-hyste
geçenlerde misketin çocuk sevgisini anlatığ durdular dizide.demek ki bağlamaya çalıştıkları bir yer varmış.süper çocukları seven tüm kadınlar demek ki sevdiği adam evli olsa da bunu takmaz ilişki kurup hamile kalır.valla bravo :)
ortalık pek tekin değil,sözkonusu şahıslara bulacakları hikaye pek te iç açıcı olmayacaktır gidişata bakarsak:icon_whis
baksanıza füsun ile oğlunun arasını bike bozdular ,ne istediniz küçk mertten ya:img-polic
Evet Pınarimu ya Mert olayı benim de canımı sıktı çok..Hatta r-m varyasyonlarından daha fazla..Sana da demiştim ya Pınarimu,yakında Sally'e anne bile dedirtirler..
Aybalam bu arada zaten hep bir ''istemem,istikamet yan cep'' tavırları vardı hanım kızızmızda :img-yes:
Evet canım dokunmasınlar dedin ama onlarında mutlu olmaya hakları var...Özellikle Sally'nin...Ne kadar mutsuz ...Cihan hala çocukluk pozlarında uzun bir süre aşık olacağını sanmıyorum......Abdül ve Pembe aşkı olsun canım sen de :)
Şu günlerde evet kimse aşık olmasın ..R&M aşkı bitsin ondan sonra....
Mert'e gelince ...Bugünkü yaptıkları gözümün önüne gelince için yanıyor...Bir damlacık çocuk nasılda baba özlemi içinde.....Özgür Murat Genç harika oynadın....Müge ablan kurban olsun sana :)
Pınar:Birazdan mesaj kutuna bak bir sürprizim olacak sana:)
aslında ben mert olayına sinirlenmedim. sadece üzüldüm.
çünkü mertin bugün gösterdiği tepki, boşanmış, bu da yetmezmiş gibi aralarında kavga gürültü devam eden çiftlerin çocuklarına uygun bir tepkiydi. hatta iyibir de mesajdı: anne ve babanın çekişmesi çocuğa zarar verir.
tabii mertin sallye sarılmasının altında başka birşey var mı bilemiyorum ama mertin füsuna karşı aldığı tavır ve huysuzluğu gayet doğal. eee o ortama khangi çocuk dayanır ki? hatta mert safaya da ilgi gösterdi çünkü ona karşı da bir öfkesi yok.
Rüzgar ve misketin aşkını yazan senaristlerden dizi içinde mümkünse başka aşk yazmamalarını temenni ediyorum :) Mümkünse haremlik selamlık takılsınlar :)
Zaten misketle rüzgar olayları birazcık durulsun,ismet dila saysay ve avukat anne olayı patlak verir ..O durulmadan sefa neva olayı inceden inceden bir çığ olarak dizinin üstüne doğru iner :) Şeyda olanları duysun misketle rüzgarın tepesine kabus gibi çökecek (inşallah :) )
ya ben sizi bilmem ama bu diziyi gerçekten bi aile sıcaklığı veriyo mis gibim aile kokuyo die izliyodum ama maşşallah artık entrika itiras kokuyo brazilya dizilerine döndük ya hele o sav köylü kızı gitti mercimeklerle uğraşanı geldi ama içime öle doğuyoki eğer böle bişi olur da ortaya çıkarsa-ki çıkacak çıkmadan evlenebilseler yooo-misket ailede kabul dilmeyen kız olacak hatta bence nemide evden kovsa yeridir ne de olsa topluımun ahlak kurallarına uyan biri nemide ama olacaklar belli misket olayın dozunu ayarlayamadı tökezledi kendini değiştirdi ben hakkımı yedirmem ben kendimi geliştirdim beni bu kadar ezdiğiniz yeter havalarına girdi arkadaş... bu arada bişi hatırlatmak isterim hani hatırlarsanız ismet miskete sen kötü yola düşmüşsün demişti eee hayat bu dalga geçtiğin konular başına geliyo:icon_whisbu arada kaçıncı söyleyişim bilmiyorum ama nerde bu kamuran oldu olcak dizinin ismi rüzgar and misket olsun da sadece onlar olsunbye
pinarsayü85 04-09-07, 20:46 Evet canım dokunmasınlar dedin ama onlarında mutlu olmaya hakları var...Özellikle Sally'nin...Ne kadar mutsuz ...Cihan hala çocukluk pozlarında uzun bir süre aşık olacağını sanmıyorum......Abdül ve Pembe aşkı olsun canım sen de :)
Şu günlerde evet kimse aşık olmasın ..R&M aşkı bitsin ondan sonra....
Mert'e gelince ...Bugünkü yaptıkları gözümün önüne gelince için yanıyor...Bir damlacık çocuk nasılda baba özlemi içinde.....Özgür Murat Genç harika oynadın....Müge ablan kurban olsun sana :)
Pınar:Birazdan mesaj kutuna bak bir sürprizim olacak sana:)
:P
pek tabi efenim hakları mutluluk...
ama sizin de tanık olduğunuz gibi,bir zamanlar r-m aşkı vardı tertemiz saf,el değmemiş,katışıksız....:img-yes:
bir de şimdiye bakınız...:img-polic
yani izah etmeyi arzuladığım şey,bu zatların olası başlayacak olan aşkları bu kıvama getirilecekse,görmeyelim demek istedim,yanmlış anlaşılmasın:img-wink:
ailece talihsiz serüvenler dizisi çevirmekte olduklarını da varsayarsak,ve tüm neşeli karakterlere de bilet verilip gönderildiğini varsayarsak,çok mu karamsarım hanımefendiciğim:icon_whis
not:tüm sürprizlrre açığım efendim:P
ama nerde bu kamuran o
pardon kamuran kim? daha önce de sormuştun ama be yine çıkaramamıştım. :icon_whis
KAmuran değil keriman(kermit) Dilanın analığı:D
KAmuran değil keriman(kermit) Dilanın analığı:D
hımmm demek ondan bahsediyordu arkadaş. o sırasını bekliyor. senaristler biliyor ki, biz bu kadar darbeye gelemeyiz. hassasız biz.
önce misket ve rüzgar şokunu atlatmamızı bekleyecekler.
sonra neva ve safa şokunu
sonra da keriman çıkıp dilayı almaya çalışacak.
hepsini aynı anda kaldıramayız biz.
pinarsayü85 04-09-07, 20:57 hımmm demek ondan bahsediyordu arkadaş. o sırasını bekliyor. senaristler biliyor ki, biz bu kadar darbeye gelemeyiz. hassasız biz.
tabi bir de idareli kullanmak gerek:P
keriman mutlaka sahneye çıkacak,şimdi ses kontrol yaptı:P,eee assolistler son çıkar derler,ağır darbe o zaman..:good:
bir de takıntılı gazinocular kralı eksikti dizide....:img-yes:
yeşilçamdan başka esinti kaldı mı dizide olmayan daha:icon_whis
hımmm demek ondan bahsediyordu arkadaş. o sırasını bekliyor. senaristler biliyor ki, biz bu kadar darbeye gelemeyiz. hassasız biz.
Entrikanın bile bir dozu vardır dimi Sihirim..Aşırı yüklemede devre dışı kalabilme ihtimalimiz olduğu için alıştıra alıştıra.
Ama araya ufak tefek gerilimler de serpiştirirler ki estetik açıdan görünüm hoş olsun:icon_whis
ya ismini keriman olduğunu biliyorum ama daha çirkin bi isim olsun die isme diilde kişiliğe çirkin diyim kamuranlara ayıp olmasın hatta bi ara bu ii sim arasında kalınmıştı aman neyse ama fazla ihmal ettiler onları yada ben artık r&m yi izlemkten sıkıldım
hala inanamıyorum.dizimiz ne hale geldi.eskiden de bölümlerde belli kişilere yoğunlaşılırdı ama bütün aile bir arada olurdu.herkesi her bölüm en az 1 kere görürdük.oyuncularımızında yapaak bişeyi yok sonuçta emir demiri keser.bakalım dizimizde daha neler olacak.artık neva ve sefa içinde endişeliyim.
ayrıca nevanın yaptığı da bana göre yanlış.sefa için herşeyi göze aldı ve gizlide olsa evlendi.her zorluğa göğüs gerdi.ee o zaman niçin eşinin fikrini hiçe saydı.bu sözüm yalış anlaşılmasın.aynı şey sefa içinde geçerli.
zarpandit34 04-09-07, 21:36 herkese merhaba öncelikle forumda olan arkadşlara teşekkür edrim sayenizde izlemsemdee diziyi inanın izlemiş kadar oluyorum.ben genelde sadece siizn yazdıklarınız okumayı tercih ediyorum. ama artık dayanamayıp yazmaya karar verdım.forumdaki ortak duygulara katılıyorumm.güzelim dizimiz ne hale geldii.misket ve rüzgar konusu artık kabak tadı verdı.sakin sakin bosansınalr seydayla herkes kendi yollunu ciizsin evlensın bızımkılerdee.zaten yetrınce gergınlık yaratan dızi var.tamam bu olanlar normal hayatlardada olabir ama izleyici olarak ben sakinlik istiyorum.amaaaa nerdeeeee reyting ne isterse o oluyo.yarınki bölüm için bende birçok planmı erteledim.umarım deger(pek sanmıyorum ya)son olarak şüphendiğim bişey varr senaristler formu okuyup inadına bizim istemed,g,m,z seylerı mi yazıyolr?
Bu mesajı biraz gerilerden kaptım getirdim ama özellikle son cümle süper:good:
Hakikaten bizim tepki gösterdiğimiz şeyleri özellikle yazıyorlar.Bence senaristler tepki çekmek=reyting şeklinde, bu işi çözmüşler.Geçen sefer hede hödö de forumdan dumanlar çıkınca bu sefer işi daha ileri boyutlara vardırdılar.
Entrikanın bile bir dozu vardır dimi Sihirim..Aşırı yüklemede devre dışı kalabilme ihtimalimiz olduğu için alıştıra alıştıra.
Ama araya ufak tefek gerilimler de serpiştirirler ki estetik açıdan görünüm hoş olsun:icon_whis
Haklısın Reene'm...Maalesef son günlerde entrikanın dozu artmış durumda....Hele yarın izleyeceğimiz sahneler....Araya gerilim değil de komedi mizah tarzında sahneler ekleseler gerildiğimiz an gülüp rahatlayabilelim... Denge olayı… (bknz:İki Aile:))
Son olarak..
Jenerikte isimler kaymıyor gibi bugün izlerken bana öyle geldi…Ah bir de çocukların isimlerini ekleseler ..
Zarpa Son Deece Haklisin Sanirim Tepkinni Reyting Getireceğini Düşünüyorlar.
zarpandit34 04-09-07, 21:45 Zarpa Son Deece Haklisin Sanirim Tepkinni Reyting Getireceğini Düşünüyorlar.
Evet, hatta belki de haklıdırlar.Ama şu unutulmasın, herkesin sabrının bir sınırı var.Dozu bayağı aştılar ve şu anda geçmişin hatırına alışkanlıkla izleniyor.Bu cepten yemektir, gün gelir cep boşalır..
Zarpa Son Deece Haklisin Sanirim Tepkinni Reyting Getireceğini Düşünüyorlar.
o zaman napalım. yarınki sahnelerden sonra buraya gelip ""yihhuuu" çekelim. belki beğenirsek tersini yazarlar. ya da hiç yazmamak gerek belki de. hatta gerçeken izlememek. ben yarın psikoloktan randevu alıp gideceğim. diyeceğim ki; "doktor bey/hanım lütfen yardım edin. beni BEHten kurtarın"
zarpandit34 04-09-07, 21:50 o zaman napalım. yarınki sahnelerden sonra buraya gelip ""yihhuuu" çekelim. belki beğenirsek tersini yazarlar. ya da hiç yazmamak gerek belki de. hatta gerçeken izlememek. ben yarın psikoloktan randevu alıp gideceğim. diyeceğim ki; & |