Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 9)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
Orası öyle portaağım. Ama Emine hanım bu sahneleri bize yaşatırdı. Ben hala Zeynep hanım'ın oıyunculuğunu iyi bulmuyorum.
Bu arada Sayhan ismet sahneleri süperdi. Umarım bi daha dokunmazlar onlara.
Ortağım oyunculuk konusunda katılıyorum tabikide:img-wink: Ama benim derdim karakterler birer birer harcanıyor en azından onlarla özleşen insanlar gözümüzde aynı kalsın(:
Bu arada sayhanlara dokunmaz olurlar mı ya..Daha dila olayı var yoksa bu kadar güzelliği neye borçlu olabilirdik ki! Arkasından bir iş çıkmasa boşanmaya kadar giderdi bu durum...
Haklısın ortağım. Ama ben Emine hanım'ı çok özledim. Fragmanın başında silikte olsa görüyoruz ya onu çok seviniyorum valla.
Sayhan ve İsmet daha da üzülecek haklısın. Dila olayı peişan edecek onları. Dizi de herkesiçin komle teorileri üretiliyo valla. Kimse mutlu değil.
armagan_60 29-10-07, 18:07 bugün uzun zamandan beri dizi bi tarafa ağırlıklı kalmadı bütün kkonulara eşit yaklaştı ve heycan dolu sahneler yaşandı ama esas bonbalar daha patlamadı şimdi her bir ail derdi kendi derdiyle uğraşıyor misal misketin nevada nevanın misketten haberi yok bunlar duyulduğu zaman dahada zevkli olacaktır
ismet sayhan çiftinin barışması çok güzeldi sayhan tam kapı dışarı çıkacakken iyiki misket geldi :) birşey yokmuş gibi davrandılar ama sonra barıştılar.şeyda miskete parka götürttü rüzgarın kızgın anındaki evlilik teklifi ettiği yere ay nekadar üzüldü ağladı ( bende dedimki kendi kendime hiç ağlama misket kendin istedin ) ama kim misketin yerinde olmak isterki mutsuzluklar acılar peşini bırakmıyor ( çok insafsız bu senaristler bırakın artık şu kızın peşinide sizde rahatlayın bizde birazda evliliklerini izleyelim biz boşunamı izliyoruz birleşmelerini istiyoruz evlilik hayatlarını izlemek için galiba olmayacak bu gidişle çünkü rüzgar kafayı yemek üzere :( peyamidende iyice soğudum sefam nekadarda perişandı mahvoldu yıkıldı :( ( SEVGİLİ SENARİST KARDEŞLERİM ABLALARIM ŞU ŞEYDA KARAKTERİNİ BİR AN ÖNCE DÜZELTİN YOKSA ŞEYDADAN ÖNCE BİZ GİDECEĞİZ )
Neyse en azından son bölümün güzel tarafı Sayhan ve İsmet'in ayrılmamış olması. Bu çiftimizi senaristlerin gazabından kurtulmuş görmek güzel gerçekten...
Neyse en azından son bölümün güzel tarafı Sayhan ve İsmet'in ayrılmamış olması. Bu çiftimizi senaristlerin gazabından kurtulmuş görmek güzel gerçekten...
Evet birbirlerini bu kadar çok sevdiklerini bilmeleri güzel..Ama bir önceki yorumumu okumuşsan bunun böyle gitmeyeceğini düşünüyorum ben maalesef...Başka mutlu bir çift var mı onlar dışında...Bence onlarıda rahat bırakmaz sevgili senaristlerimiz...Keriman'ın Dila'yı kaçırmasından sonra İsmet daha da çok kıracak onları..Sayhan'ı,Sally'i ve ailesini yani..Yazdığım gibi olmasını hiç ama hiç istemiyorum ama kimi mutlu görebiliyoruzki dizide artık...İnşallah ben yanılırım..
Bugünkü bölümü maalesef izleyemedim ama yorumlarınızı okudum ve bugün sizlerine yorumlarınızın doğrultusunda bende yorum yazacağım…Daha doğrusu fikirlerimi söyleyeceğim….
Onur demiş ki…
Rikkat neden Rüzgar ile şeyda'nın odasına o şekilde girdi anlamıyorum. İnsan bi kapıyı çalar.
Cihan'ı daha fazla izlemek istiyorum. Ceylan'ı da aynı şekilde.
Bu arada bu gün genellikle tüm bayanlar siyah giymişti (Füsun, Neva, Sally, Rikkat)
Hım demek Rikkat kapı çalmadan odaya girdi….Cıkcıkcık Yani haklısın …İnsan bir kapıyı çalar…Eeee hep Şeyda’mı girecek odaya biraz da Rikkat girsin değil mi…? :img-heh:
Bende Cihan’ın daha fazla görmek istiyorum evet….Cihan’ın da bir konusu olmalı…Ceylan’ı da görmek istediğimi daha önce söylemiştim….Evet ….Mümkünse gelsin….
Zarpa’m demiş ki:
Ama İsmet&Sayhanın sahnesini görünce -özellikle barıştıkları kısmı- bir teşekkür
Bilmiyorum okuyorlar mı yada okusalarda umurlarında olur mu ama, senaristlere de bugünkü bölümdeki İsmet ve Sayhanın barışma sahneleri için binlerce kez teşekkürler! Yada bitanecik Mügem gibi ifade edeyim;İyi ki varsınız.!
Valla bu habere çok sevindim hem de çok…Sayhan ve İsmet’in barışmasına yani….Eee ben size söylemiştim….İsmet bizi kandırdı….Gideceğim diye….İsmet seni seviyorum….İyi ki varsın…..Zarpa’m umarım okuyorlardır bizleri…..Ama senaristlerin okuduğunu var sayarsak bu güzel senaryo için onlara teşekkür ediyorum…
Rica ederim canım övünmek gibi olmasın ama…Şimdi İsmet konusunda anlaştık mı sen onu söyle…?:img-heh:O hepimizin İsmet’i.....:img-wink:
Onur demiş ki:
Bu arada bu gün Kermit ve Aykut sahnesinde arkada fonda Candan Erçetin çalıyodu. Nar çiçeği şarkısı
Gerçekten mi?Ya olmadı ama bunu saymam…Ben Cuma günü yorumumda yazdım Candan Erçetin şarkıları çalınca nasıl olunur diye pat Pazartesi çalmışlar:img-heh:….Ama bende size söyleyeyim…Bugün dizinin yayın saatinde ben Candan Erçetin’in programındaydım….:icon_shad Yine bugün Candan Erçetin saçları Berfu Öngören’in saçları gibiydi….Yani kınalı kuzu gibiydi...Kafamda bir senaryo oluştu….Keşke Candan Erçetin Misket’in akrabası olarak diziye gelse…:img-heh:Neyse saçmaladım…En iyisi susayım…Teşekkürler Onur…
Benim bir sorum olacaktı…Bugün mavilerden her hangi bir mavi var mıydı…?:img-blush
evet vardı müge mert dila zeynep zeynep yatma vakti gelince ev halkına iyigeceler diledi dilaysa misketin odasındaydı uyuyordu kısa gösterdiler mavileri :)
rikkat kapıyı çalmadan odaya girdi demişsiniz şeyda rüzgara sarılıp uyumak isteyince rüzgarda mecburen yatakları birleştirdi şeydayı yatırdı kendide sırtını dönüp yattı yüzü kapıya bakıyordu zaten kapıda sonuna kadar acıkdı rüzgar rikkate baktı rikkatte rüzgara kapı acıktı yani bi açıklık getireyim rikkat kapıyı açıpda odaya bakmadı :)
Teşekkürler Leyla…….Demek üç mavide vardı..Canım Zeynep yine iyi geceler mi .?dedi….
Bu sahne için sabah erkenden kalkacağım …..Kısa olsa bile olmaları çok güzel bir şey…İyi ki onlarda var….:happy0064
Başlığa yorum yazmayalı epey olmuş..Aslında aradaki zaman dilimi kısa gibi görünse de,hatta bu süre zarfında yorum yazmış olsam da ara ara,bu sezon başına kadar özellekile cır cır böceğinin şarkı söyleyip,karıncanın çalıştığı yaz aylarında dakikada 3 mesaj iliştirebildiğim zamanları yad ederken uzun süre olmuş izlenimine kapıldım nedense..
Asıl sebebi,hocam kulağımı çekti devamsızlık yapıyorum diye:img-hyste
Bugünkü bölüme gelince,izleyememiştim yayın saatinde..Tesadüf eseri tüplü bir sitede turlarken ismet-sayhan,neva-safa sahnelerin eklendiği bölümlere denk gelme fırsatını buldum..Aşkın,sevginin,saygının zaman zaman zorluklarla karşılaşılsa bile yine eski yerini ,eski anlamını bulabildiğini gördüm İsmet- Sayhan sahnelerini izlerken..İşte onların farkı bu dedim,yani onların sevgisinin..Evlilikleri süresince sorunlarla karşılaştılar elbet,ki son zamanlardaki mevzuların oluşturduğu bu büyük kriz sonrası bile hataların anlaşılıp,yine birbirlerine ve beraberliklerine sahip çıkmalarını izlemek bir başka güzeldi..İsmet-Sayhan beraberliği bu nedenle hep farklı ve anlamlı işte..Uzun zamandır izlediğim en güzel sahnelerden biriydi barışma sahneleri:good:
İkinci olarak söyleyebileceğim şey ise bugün Tolga Tekin'in performansını çok beğenmiş olduğumdur..Gerçekten oldukça başarılıydı:good:..
Kısacası bugünün parlayan performansları Hülya Gülşen Irmak,Okan Şenozan ve Tolga Tekin'e aitti bana göre..
Not:Sen masal iste yeterki Zarpa'm..Yurtdışına bile açılabilirim bunun için..Ancak arzu ettiğiniz gibi öncelik İstanbul'un olacaktır efem,hem de yedi tepesiyle beraber:)Full kadro..:P
bugün yorum yazmicaktım yaıcak bişey yok grçi ama yazmadanda edemiyorum artıkın.Şöyle bi bakalım bu gün ne oldu.
Neva hala bildiğini okuyo, kendide dedi, ben öylede kaybedicem böylede diye hala neyi bekliyor anlamıyorum.sonuçta iki şekilde onun alehine, söylerse belki bi umut doğar, bunu düşünemiyomu bu kız.
Misket sonunda anladı.bu yük ona çok ağır.Şeydada boş durmuyor tabi, misketin üstünde ağır baskısı var.Ama misket hala peyamiye söz verdiğini söylüyor.Peyami sana zırt pırt yanında ol demediki, sadece yanında olduğunu göster dedi.Hergün gitmekle beni bile sıkarsın.Misketi eski cahil haline gerimi dönderiyolar ne, peyaminin ne demek istediğini tam olarak anlamamış,hala sözden bahsediyo.Aslına bakarsanız benim bu konuda fikrim peyamiye ters dşüyo,misketin o eve sürekli girip çıkmasını doğru bulmuyorum.Sonuçta rüzgarın nikahtan döndüğü kız.anlaşarakta ayrılmadılar.Ben etraf ne der diye değil,ahlaki açıdan doğru bulmuyorum.Misket rüzgara sevdiğini söylemeden önce o eve gitmekten rahatsızlık duyuyordu ve gitmiyodu şimdide bişeyin değişmemesi lazım çünkü yaşananları onlardan başka kimse bilmiyo.
gelelim ismet sayhan barışmasına.nostalji yorumlarındada söylmiştim ismet ve sayhanın kavgadan sonra barışmaları çok hoşuma gidiyor, her seferinde romantik olmayı başarıyorlar.Ama bu sefer baya korkuttular bizi.Zavallı nemide annemin içi gitti.Ona bunları yaşatmaya hakları yoktu bence,kadının yüreğine inicekti nerdeyse.Valla nemide anne çok haklı, benim çocuklarımın hepsi burnunun dikine gitmeye çok meraklı dediya, başka nasıl özetlenebilirdiki tek cümleyle bu çocuklar.:)
Başka noldu evet,rüzgar ona acımaya başladım.sıkıştı kaldı çocuk ama kendi böyle olsun istedi sonuçta.Aynı şekilde rikkatde sıkıştı.İçleri bunalıyor dayanamıyolar ama kendileri etti kendileri buldu,çekicekelr sonuçta.
Not:Rikkat odaya danndiye dalmadı.Şeyda girdikten sonra kapıyı açık bıraktı.e kapıyı açık bırakan insanda gayet müsaittir demektir.Gelebilirsiniz demektir.Rikkatte şöyle göz ucuyla oğluna acıyarak baktı gitti.kim olsa geçerken açık kapıdan bakar öyle değilmi
10 kzım, 10 oğlum olsa, biri Ulusoy ailesinden biriyle evlenecem dese, rikkat kesilmezsem ne olayım. rikkatin miskete yaptığı ne kalır ki benim yapacaklarımın yanında...:img-hyste:img-hyste
şaka bir yana bu aileye hiç güven olmuyor. allah bekar kadın ve erkekleri korusun.
kısmet (çok çok sevsem ve özlesem de) abdüle öyle bir kazık attı ki, affedebilmek çok güç
şadan füsunu 2 kere aldattı ve sonuncusunda inanılmaz çirkinleşti.
rüzgar sevdiği insana gıcıklık olsun diye genç bir kızın hayatıyla oynuyor. şimdi de karısını aldatıyor.
neva uğruna ölebilecek kocasının arkasından iş çeviriyor ve onu kandırıyor.
cihangir (nemidenin kocası) zamanında bu işin öncülüğünü yapmış zaten. fazla yoruma gerek yok.
yok yok girilmez bu aileye. bizim evin halleriymiş. hah. benden uzak olsun. "bizim" demeye utanırım ben böyle aileye. hiç tekin değiller gerçekten. bu diziyi bu hale getirdikleri ve "bizim" demeye fırsat vermedikleri için yazıklar olsun.
bırak kız erkek almayı ulusoy sülalesinin suyundan bile içmemek lazım sihircim.Belkide suda bişey vardır.şaka biyana geriye bakıp düşünürsek vukaatsız kimse yok ailede.Nemide anne bugün gerçekten çok güzel söyledi herkez burnun dikene gitmeyi kendi bildiğini yapmayı pek bi seviyor.Gerçi miskette o ailenin suyundan içti ama huyundan vazgeçmedi.nemide annenin çocukları büyük sözünü bırak başkalarının sözüne bile kulak asmıyolar kendi yaptıkları doğrudur mutlaka.Ama miskette tam tersine,başkası ne derse yapıyor bi kendi bildiğini yapmıyor.burdanda anlaşılıyorki nemide anne çocukları büyütürken biraz onlara yetersiz kalmış.Güçlü çocuklar yetiştirmiş,kolay kolay yıkılmıyorlar ama nemide annem onlara yetişememeiş anlaşılan.E onda hak vermek lazım 4 çocuk bide geçim derdi eklenince insan kusursuz olamıyor
Bugün foruma girmeyide yorum yapmayı da düşünmüyordum ama..(zaten bu aralar pek bunu düşündüğüm de söylenemez..:)) Ama İsmet&Sayhanın sahnesini görünce -özellikle barıştıkları kısmı- bir teşekkür etmeden geçemedim.Bundan sonra ne zaman kendi kendime 'Ya hala bu diziyi niye izliyorum ki?' diye soracak olsam, sağlam bir cevap olarak gözümde belirecek bu sahne..:) Sevgili Hülya Gülşen Irmak ve Okan Şenozan; ne yaptınız siz yahu, mahvoldum. Direkt bıçağı saplasaydınız ne uğraşıyorsunuz..:) Olağanüstüydü..Teşekkürler!
Bilmiyorum okuyorlar mı yada okusalarda umurlarında olur mu ama, senaristlere de bugünkü bölümdeki İsmet ve Sayhanın barışma sahneleri için binlerce kez teşekkürler! Yada bitanecik Mügem gibi ifade edeyim;İyi ki varsınız! Biz nostaljik olduğu kadar vefalı da bir izleyici grubuyuz, unutmayız emin olunuz efenim.
NOT:Bana bir masal anlat Reene'm içinde İstanbul olsun..:)
arkadaşım seni çok özlediğimi bildirmek için son yorumlarını aradım. iyi ki de aramışım. ne güzel ifade etmişsin. ismet ve sayhan o kadartatlılardı ki bugün. inanılmaz. son zamanlarda ismete çok kızıyordum ama bugün tüm sinirim bitti. sanki son bölümlerde ismetin o halleri hiç yaşanmadı. ismetin ben suçluyum demesi ve gözlerindeki yaşlar, sayhana yakarışı öyle samimiydi ki, bölümün vazgeçilmeziydi. o ve sayhan BEHte kalan ve parlaklığını koruyan ender renklerden ikisi. belki de saymaya kalksak bir elin parmaklarını geçmeyecek. ahhh ahhh...
ben de sayhan ve ismeti ayakta alkışlıyorum. o duyguları rolden öte bize yaşattıkları için...:happy0064:happy0064:happy0064
bırak kız erkek almayı ulusoy sülalesinin suyundan bile içmemek lazım sihircim.Belkide suda bişey vardır.şaka biyana geriye bakıp düşünürsek vukaatsız kimse yok ailede.Nemide anne bugün gerçekten çok güzel söyledi herkez burnun dikene gitmeyi kendi bildiğini yapmayı pek bi seviyor.Gerçi miskette o ailenin suyundan içti ama huyundan vazgeçmedi.nemide annenin çocukları büyük sözünü bırak başkalarının sözüne bile kulak asmıyolar kendi yaptıkları doğrudur mutlaka.Ama miskette tam tersine,başkası ne derse yapıyor bi kendi bildiğini yapmıyor.burdanda anlaşılıyorki nemide anne çocukları büyütürken biraz onlara yetersiz kalmış.Güçlü çocuklar yetiştirmiş,kolay kolay yıkılmıyorlar ama nemide annem onlara yetişememeiş anlaşılan.E onda hak vermek lazım 4 çocuk bide geçim derdi eklenince insan kusursuz olamıyor
mutlaka hataları olmuştur nemide annenin de. ama evlatlarının yaptıklarını ona yüklemeye kıyamıyorum. nemide anne şadanın, rikkatin yanında melek kalıyor. ama rikkatin "oğul" merkezli bencilce davranması (hem miskete hem şeydaya yaptıkları) nemideden çekmiş olabilir. geçen sezon şadanın olayında az kızmamıştım ben nemide anneye. ama genel olarak baktığımda nemide melek kalır evlatlarının yanında. sadece ismete ve kısmete birşey diyemiyorum. kısmetin yaptığının tartışmasız yanlışlığına rağmen kısmet iyi kızdı. ismete gelince pırlantadır o. kendi bildiklerini yapmaları konusunda sana katııyorum.
bu arada, misket konusuna senin gibi bakmıyorum. bence misket başkalarının dediklerini yapmıyor. rikkat onu yerden yere vururken yapmıştı aslında, haklısın ama bu sezon öyle eğil. misketin bu sezon yaptıklarına o kadar "masum" gözüyle bakmıyorum ben. bence çıkarı uğruna davranıyor bu sezon.
Evet bugünkü bölümü izleyebildim….Şimdi…Hemen konuya el atıyorum…Misket yine Şeyda’nın yanına gitmiş….Ve ailesi konusunda konuşmuş…Burada Misket’i safların safı ilan ediyorum….Oy Şeyda oy yine iyi kıvırmış….Ay gözlerime inanamıyorum….Misket Şeyda’yı parka götürmüş….Pes….Bu kadar da olmaz yani….Misket aç gözlerini….Şeyda’ya sana tuzak kuruyor…..Bak bak Şeyda o bankta mı evlenme teklif etti….Misket üzülmüş….Fakat konuşurlarken arkada çalan fon müziği bana yabancı gelmedi….Neyse…Şeyda gerçek duygularını açmış fakat…Doğruya doğru… Asya’dan “yoksun sen” şarkısının müziğini çalmaları iyi olmuş …
Oy oy minik mavi annesinin yanında oturuyor….Şeyda bugün yaptıklarını anlatınca Rüzgar yine her zamanki gibi odayı terk etmiş…Bu arada Zeynep olayları algılamaya çalışıyor orada….Rüzgar abisi ve annesi gidince nasılda baktı öyle…. “Ya bu evde bir şeyler dönüyor ama ne?" "Bir an önce büyüsem de anlasam bakışında…”:img-heh:
Rikkat Rüzgar’ın arkasından odaya gelir….Pişmanlığı burada da bellidir…Bu derdi ben sardım nasıl kurtaracağım çocuğum.....Zeynep’in iyi geceler demesi ne tatlıydı öyle ama uykusu gelmiş gibi değildi…Of Şeyda bari uyurken rahat bırak Rüzgar’ı….Nasıl korktu seni görünce….Şeyda’nın birlikte yatmak konusunda Rüzgar’ın söyledikleri ne kadar masumdu….Ama bu yatak küçük sığmayız…Ben bu sahnede çok güldüm valla..Yatakları birleştirmiş Rüzgar Şeyda’yı kırmamak için…Ama sinirsel olarak güldüm bende….Elimde değil…Ama umurunda bile olmamış Rüzgar hemen arkasını dönmüş Şeyda’ya…Rikkat’te tam yerinde giymiş sahiden….İnsan bir kapı çalar….Ama Şeyda ve Rüzgar’da hata sonuna kadar açık bırakmışlar odanın kapısını……:img-heh:
Safa sahnesine gelince Neva neden gerçekleri söylemedin dedim tam sırasıydı ama…Kötü Çetin neler söyledin öyle…Abdül ne kadar hüzünlü konuştu Safa ile…Mert’te Zeynep gibi evdeki olayların farkında değil…O da bir an önce büyümek istiyor….Patlat Füsun sende patlat….Şiddet dozunda olsun….Bu arada Sally yine gelmiş…. Her eve bir Sally kampanyasını başlatıyorum bu haftada bakalım bu hafta başka kimlerin evine gidecek…
Sally valla bizim eve de gelsen iyi olur:img-wink:….Ne güzel konuştun Neva ile…(Evet bugün Sally,Neva ,Füsun ve Rikkat siyah giyinmiş neden acaba…?)Yalnız Neva’nın barda şarkı söylemesi Safa’nın üzgün bir vaziyette sokakta dolaşması ...Söylediği şarkının….Kader diyemezsin sen kendin ettin… Neva’nın eskileri anması biraz Türk Filmi tadında olmuş …neyse….:img-in_lo
İsmet ve Sayhan sahnelerine gelince….Sayhan evden gittikten sonra İsmet hatasını anlamış gibiydi ve üzgün bir şekilde eşyalarına bakıyordu….Terliklerine bile baktı…
Oy oy Aykut’ta varmış bu bölümde….Arkada da Candan Erçetin’den “Nar Çiçeği” çalarmış…:happy0064.Keriman Aykut ile konuşmuş evet….Ama Aykut ne demiş öyle…Ne zaman istersen çocuğu alır kaçabiliriz….(Oldu canım hemen dedim bende içimden..)
İsmet Nemide anneme gelince …Nemide anne yine ne güzel konuşmuş İsmet ile…Ağzına sağlık Nemide annem….Sayhan gelince nasılda barışsınlar diye uğraşmış….Ve mutfağa giderken nasılda İsmet’e konuş işareti yapmış…İsmet’in boşanmak mı istiyorsun sözleri beni üzdü….Ama Sayhan boşanmak istediğini söyledi…İsmet’te boşanmak istemediğini söyledi ve ağlamaya başladı…Of Sevgili Hülya Hanım yine döktürmüş burada….Performansına hayran kaldım…. “Ben sensiz yapama ki..”…Sarılma sahnesi…Of Allah’ım ne güzel bir sahne….İşte budur evet….Senaristlere çok ama çok teşekkür ediyorum…..Biz bu sahneleri izlemeyi özlemesiz evet..Nemide annem nasılda sevindi….
Evet gerçekten güzel bir bölümmüş….İsmet-Sayhan sahneleri özellikle…..Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler…bye
:img-policEvet birbirlerini bu kadar çok sevdiklerini bilmeleri güzel..Ama bir önceki yorumumu okumuşsan bunun böyle gitmeyeceğini düşünüyorum ben maalesef...Başka mutlu bir çift var mı onlar dışında...Bence onlarıda rahat bırakmaz sevgili senaristlerimiz...Keriman'ın Dila'yı kaçırmasından sonra İsmet daha da çok kıracak onları..Sayhan'ı,Sally'i ve ailesini yani..Yazdığım gibi olmasını hiç ama hiç istemiyorum ama kimi mutlu görebiliyoruzki dizide artık...İnşallah ben yanılırım..
Evet aslında bu çiftimiz senaristlerin gazabından bir süre için kurtuldular dediğin gibi Dila'nın kaçırılması gerçekleşirse İsmet bu durumdan en çok Sayhan'ı ve Sally'i sorumlu tutacak 'Ben dememişmiydim Ankara'dan ayrılsaydık bunlar başımıza gelmeyecekti' şeklinde. Veya az bir ihtimalle bu durum karşısında aile tek bir vücut olup İsmet'in yanında yer alacak ve Dilay'ı bulmasında yardımcı olacaklar... Bakalım hangisi gerçekleşecek...:img-polic:img-polic
kader diyemezsin sen kendin ettin şarkısı ve olanların filim şeridi gibi geçmesi.
İsmet ile Sayhan barıştılar çok şükür ,şimdi heyecan katmak için dila'nın kaçırılması olayı olacak sanırım . Onlar barıştılar ya her şeyin üstesinden gelirler.
şeydada hiç nefes aldırmıyor Rüzgar'a tamam kıza yazık ama düşünceli olmalı.baş köşelere oturmalar (üçlü koltuk) aileside ne ailemiş , kötü üvey aileler olurya onlardan galiba .
sevimli.girl 30-10-07, 18:20 sanırım çoğu arkadaş bugünkü bölümü benim gibi seyredememiş. seyreden bir arkadaş varsa eğer bir özet geçebilir mi buraya? yarın sabah seyretmeyi düşünüyorum ama yine merak ettim neler olduğunu.
mavigece07 30-10-07, 18:37 sanırım çoğu arkadaş bugünkü bölümü benim gibi seyredememiş. seyreden bir arkadaş varsa eğer bir özet geçebilir mi buraya? yarın sabah seyretmeyi düşünüyorum ama yine merak ettim neler olduğunu.
şöyle aklımda kalanları yazayım..
sayhan ve ismetin arası çok iyi gidiyo :img-wink:...ismetin annesi çok mutlu oldu bu duruma...ismetin kızının gerçek annesi sürekli kızını görmenin peşinde..
şeyda uyuzluklarına tüm hızıyla devam ediyo..Rüzgar artık bayga bi bunaldı...Misket yine şeyda ne derse yapıyo fln..
Neva ile sefa birbirlerini düşünüyolar araları hala çok kötü..neva şarkı söylüyordu filan...
Çetin çıktımı bugün görmedim ama ya bilen var mı ??..diziye tamamen girse ne gusel olur :img-blush
gülbeşeker 30-10-07, 18:41 Sayhan ve İsmet barıştılar,Rikkatlere gittiler ama Dilanın Şeydayı görüp üzülmemesi için onu okul çıkışı Kerimanla gezmeye gönderdiler.Rikkatlerde Şeyda Rüzgara nefes aldırmıyo,Cihanla Rüzgar dışarı çıkacaklardı,Şeyda izin vermedi,Rüzgar sürekli Şeydadan kaçmaya çalışıyor,bunalıyor,evin içinde bile ondan kaçıyor.Şeyda Misketi yanına çağırdı,Misket de geldi,kapıyı Rüzgar açtı,Misketi görünce sevindi ama Şeyda Misketi yine hizmetçi gibi kullanmaya başladı,bu da Rüzgarı iyice sinir etti.Misketle Şeyda yine parka gidecekken Sayhanlar geldi.Şeyda ailesinin yanına gelmemesi olayından söz ederek kendini acındırdı.Sonra Sayhanla Rüzgar dışarı çıktılar,dertleştiler,Rüzgar Misketle mutlu günlerinin ne kadar az olduğunu söyledi,üstlerinde hep bir uğursuzluk olduğundan yakındı.Sayhan da iki insan birbirini çok seviyorsa bütün engelleri aşıp eninde sonunda kavuşurlar dedi ve Rüzgara da sabretmesini ve zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.Evde ise İsmet,Rikkat'tten özür diledi ve barıştılar,bu arada İsmet hala ANkara'dan taşınmayı düşünüyor ama bunu Sayhan bilmiyor,onun vazgeçtğini sanıyor.Dila ve Keriman da oyuncakçıya gittiler,Dila oyuncak kanguruyu çok sevdi.Keriman da isterse onun gerçeğini gösterebileceğini söyledi,Dila da çok sevindi,arabaya binip gittiler.Bu arada İsmet, Kerimanı arıyor fakat ulaşamıyor ,Keriman Dilayı kaçırmaya karar verdği için telefonunu kapattı.İsmet,Sayhan herkes merak içinde.Akşam vakti olmasına rağmen Dilanın gelmemesi hepsini çok korkuttu.En son sahnede ise,Dila hala araabnın içinde yolda gidiyorlar.Fakat Dila çok korktuğunu ve annesini özledğini söyledi.Keriman da bir tarftan Dilayı kaçırmak isterken diğer yandan Dilanın üzüldğünü görünce kafası karıştı,orda bitti...
şöyle aklımda kalanları yazayım..
sayhan ve ismetin arası çok iyi gidiyo :img-wink:...ismetin annesi çok mutlu oldu bu duruma...ismetin kızının gerçek annesi sürekli kızını görmenin peşinde..
şeyda uyuzluklarına tüm hızıyla devam ediyo..Rüzgar artık bayga bi bunaldı...Misket yine şeyda ne derse yapıyo fln..
Neva ile sefa birbirlerini düşünüyolar araları hala çok kötü..neva şarkı söylüyordu filan...
Çetin çıktımı bugün görmedim ama ya bilen var mı ??..diziye tamamen girse ne gusel olur :img-blush
Yok canım Çetin,Neva,Safa onlar hiç görünmediler bugün.Şeyda da önce konuk oyucuydu,sonra kadrolu oldu.Eğer dizi seneye de devam ederse belki Çetin de kalıcı olabilir...
artık seyda gitsin dila kaçırılırsın yeni heycan gelsin yeterki seyda olayı gitsin bide seydayla geciyor zaten olayların %70 seyda çıksa rahatlarız artık 10 bölüm oynamasada aranmaz :happy0064:img-policbye:img-pilot
mavigece07 30-10-07, 20:15 Yok canım Çetin,Neva,Safa onlar hiç görünmediler bugün.Şeyda da önce konuk oyucuydu,sonra kadrolu oldu.Eğer dizi seneye de devam ederse belki Çetin de kalıcı olabilir...
inşallah kalıcı olur..ben ona da hayran olmaya başladım sanki.. :img-in_lo :D
Neva ile Sefa inş barışırlar...Seli de çok tatlı ya diziye Tamer Karadağlı da girse ne güzel olurdu :img-yes:
gülbeşeker 30-10-07, 20:45 243.bölüm özetini okudum şeyda rüzgarla özel bir şeyler yapma planını miskete anlatınca misket şeydaya acıyıp rüzgarla olan programını iptal ediyormuş.Biri misketi durdursun ,bence rüzgar bu gidişle miskete kızıp şeydayla yakınlaşırsa hiç şaşırmam.Bu misket ne yapmaya çalışıyor,Şeydanın samimi olmadığını,numara yaptığını anlamayacak kadar saf mı?
yok canım rüzgar bir kere miskete kızıp şeydayla yakınlaştı zaten ve hayatının hatasını yaptı almıştır ağzının payını heralde yapmaz diye düşünüyorum.Ynai umuyorum en azından yapmaz değilmi?Yok ya yapmaz yapmaz:img-grin2
bugünkü bölüm rikkat ve ismet üzerineydi.Ben kaçırma sahnesinden sonra burası yıkılır diyodum ama tık yok artık kimse izlemiyor heralde.
ismetler birbirlerine ikinci bi şans verdiler ama buda kısa sürücek arkadaşlar.Çünkü ismet gitmekte kararlı olduğunu söyledi sayhanınsa henüz bundan haberi yok bikaç güne kıyamet kopar heralde.Bunları söylüyorum çünkü kerimanın dilayı geri götürceğini düşünüyorum özetleri okumadım gerçi ama öyle tahmin ediyorum.Dila çok korktu üzüldü çünkü,keriman böyle olsun istemedi hiçbizaman o yüzden geri götrcektir bence.
rikkatlere gelirsek Şeyda ve peyami beni artık deli ediyor.Şeyda sırf sizin yüzünüzden bu halde değilki neden bunu peyami anlamak istemiyor acaba.Şeydanında etkisi var bu olanlarda.Daha öncede demiştim eğer peyami şeydanın ailesini armaya kalkmassa ben peyamiyi yanlış tanımışımdır demiştim.Doğruymuş yanlış tanımışım.Şeyda farkında olmadan bi açık kapı bıraktı,telefonda durumundan tam bahsetmedi.Dünür olaraktan şeydayı tamamen sahiplenmelerine hakları yok,şeyda istesede istemesede ailesini bi dünür olarak aramak zorundalar.Bu ne biçim akrabalık bi kere bile telefonda görüşmediler.Çok saçma.Ayrıca peyami bütün sıkıntıyı rikkat ve rüzgara yüklüyor.Aslında oda şeyddan zaman zaman şüpheleniyo ama bunu görmek istemiyo.Şeyda aile üzerinde ağır bi baskı,bir baba olarak aileyi huzura kavuşturmak zorunda tabi işleri bu hale o getirmedi ama işleri dahada fazla yokuşa süren o.Ayrıca işin rüzgar kısmından çıktım yaşananlardan geçtim,normal akrabalık ilişkisi olarak,karşı tarafı aramak zorunda.Ayrıca şeydanın üzüldüğü herşeyi ortadan kaldırmaya çalışırken bu konuda şeydanın üzüldüğünü bile bile adım atmaması bana yanlı olduğunu gösteriyor.Bugün cihanıda tersleyince bu kanıya vardım.Chan doğru bişey söyledi.Peyami gerçekleri gözardı etmekmi istiyo, bişeyleri örtbas etmeyemi çalışıyor anlamadım.Ama taraflı davrandığını düşünüyorum
Neyse gelelim miskete onda ne denirki.Sihirrcim ben misket kendisi dışında herkezin sözünü dinliyo derken,Sırf rüzgarla aldığı kararları katmadım içine.Yani misket diziye girdiğinden beri hep başkalarının deiğini yapıyor.Bi tek rüzgara seni seviyorum demesi kendi kararıydı diğer hiç bişeyde kendi bildiklerini yapmıyor.Ayrıca şunu bikez daha söyliyim misketin o eve gidip gelmesi herkez için zararlı hem kendi sağlığı için hem şeyda için hemde rüzgar için.Hiç hoşta bi durum olduğunu düşünmüyorum.Bide yaptığının doğru olduğunu deli gib savunuyoya sırf peyami dedi diye deli oluyorum. bu kadar insan yapma doğru değil diyo o hala iyi bişey yaptığını sanıyor.Cahil cesaretimi ne denir artık bilemiyorum ama çok cahilce ve çocukça olduğu kesin
peyaminin şeydanın ailesine aramamasının nedeni peyami hemen ararsa işler çözülür çözülmesinki şeyda oyunlarını devam etsin değilmi konu uzasın r m ş düğümü gittikçe karmaşık hal almaya devam edecek şeydanın oyunlarıyla hikaye buraya yazılan okudugumuz tiyolara doğru yol alıyor ben öyle düşünüyorum ve her geçen gün gittikçe inanmaya başladım :)
gülbeşeker 30-10-07, 21:44 yok canım rüzgar bir kere miskete kızıp şeydayla yakınlaştı zaten ve hayatının hatasını yaptı almıştır ağzının payını heralde yapmaz diye düşünüyorum.Ynai umuyorum en azından yapmaz değilmi?Yok ya yapmaz yapmaz:img-grin2
Emin olma canım bu dizide hata üstüne hata yapılıyor bence Şeyda hamilelik numarası yapacak ve bunu yapması için de bir şeyler olması lazım rüzgarla .Bir de rüzgarın psikolojisi hiç iyi değil,içki içip sarhoş olursa her şey olur,ben bekliyorum,olursa şaşırmam.Ah Misket ah,243.bölümde beni sinir edecek.Bu arada Keriman bu bölümde gözüme çok hoş göründü,şapkası falan çok hoştu.
ankarada oturan arkadalar mutlaka şahane dügün adlı oyuna gidin.süper bi oyun.ismetin canlı perfonmansı süper.oyun muhteşem.tüm oyuncuları ayakta alkışladık.hepsi çok iidi.ama ismetinki başka.başarılarının devamını diliyorum.:happy0064
Evet bugünkü bölüm hakkında düşüncelerime gelince…Öncelikle Dila&Keriman sahneleri hoşuma gitti…Keriman’da oldukça şıktı bu bölümde…Şapkasına hayran kaldım…
İsmet’te bugün “canımın içi” dedi Sayhan’a…Şeyda’dan özendi sanırım…:)Sayhan ne güzel konuştu İsmet ile…
Bugün yine Şeyda bir an olsun Rüzgar’a nefes aldırmadı..Cihan Rüzgar ile gezmek istiyordu..Ama Şeyda bir bırak Rüzgar’ı kardeşi ile gezmek istiyor…İnsanları boğuyorsun..
Haş haşlı çörek yapmış Nemide annem….Tarifini alsam bende yapardım….Ne güzel İsmet ile konuştu….
Nemide-Başka ablan var mı? (var tabi Kısmet)...Nemide annem en büyük kızını unutmuştu...
Bak yine Şeyda olmuyor ama bir rahat bırakmadın çocuğu dinlenirken bile geldin yanına….Rikkat okula gitmiş bu arada (Çok sevindim..)…Şeyda yine Misket’i çağırdı…. Rikkat öğrencilerini müzeye götürmüş ay çok sevindim….
Rikkat- Çocuklar çok yorulmuş eve gönderdim..(O çocukları bir de biz görebilsek…:))
…Eve gelimce mavilerden minik Zeynep ile ilgilendi….Pembe Zeynep’i uyutmaya götürürken Zeynep Rikkat’e..
Zeynep-Hoşça kal..(Canım maşallah ne kadar doğal konuşuyor…)
En komik sahneye gelince yani benim güldüğüm yer..Misket Şeyda’yı gezmeye götürecekti ,Rüzgar Misket’in gideceğini duyunca birden ayağa kalktı gelmek istedi….O sırada hali komikti gerçektende…Fakat Şeyda’nın bir sözüne çok üzüldüm ..
Şeyda-Arkamda olmanıza ihtiyacım var…(İçten söylemişti bu sözü..)
Keriman Dila’nın okulunda Dila’yı beklerken.. Okuldan çıkan çocuklarda, kapıda bekleyen velilerde ne kadar ruhsuzdu öyle,bir robot gibi velilerinin ellerini tuttular sanki insan değillerdi..…Neyse bir Dila koşarak geldi...
İsmet ve Rikkat sahneleri çok güzeldi…İsmet ablası ile barışmak istiyordu…Rikkat keşkeler den söz ediyordu….Çok üzgündü yine…Bu sırada Rüzgar’da Sayhan ile dertleşiyordu bir kafede…Uzun bir aradan sonra değişik bir mekan gördük.…Arkada oturan insanlar filan…Evet güzeldi gerçekten….
İsmet gitmeye karar vermiş…Ben anlamıyorum bu İsmet’i..Ne yapmak istiyor.?Sayhan ile barıştı ama hala akıllanmadı…İsmet yapma etme lütfen…Daha doğrusu İsmet’cim..(Kulakların çınlasın Zarpa’m)
İsmet yine Misket’e hesap sordu….Bir ara dedim eyvah Misket’in akıl hocası İsmet geri geliyor ama uzun sürmedi…Çok şükür…
Sayhan ne güzel konuştu Rüzgar ile..Gerçekten bu dizide dertleşmeler çok hoşuma gidiyor…Ne zaman birisi derdini açınca karşısındaki insan o zaman çok güzel konuşuyor…
Keriman Dila’nın aklına girdi kangurulardan söz etti…Bir damlacık kızın kafasını karıştırdı….Fakat oyuncaktaki sahne çok güzeldi…Çok gerçekciydi…Dila’nın arabada giderken Keriman’a dediği bir söze çok güldüm…
Dila-Yaşasın Avusturakya ya gidiyoruz…(Kemiran teyze,Avusturakya..Dila çok tatlısın maşallah…:good:)
Ve heyecanlı bir bölüm sonu….Dila annesini istemesi ile Keriman kararsız kaldı….Arabayı tam yol ortasında durdurdu …Düşündü….Bakalım kaçıracak mı?Sanmıyorum kaçacağını geri götürecek İsmet’e…İsmet çok kızacak …Keriman’a olan güveni sarsılacak ve bir daha Dila’yı ona bırakmayacak…Keriman sinirden köpürecek ve Dila’nın annesi olduğunu söyleyecek gibime geliyor….
Güzel bir bölümdü…Emeği geçenlere teşekkürler…
243.bölüm
kerıman dılayı kacırmaktan vazgecer
dılayı gezdırmeye goturen kerımana ulasamayan ısmet endıselenır.dılayı kacırmaya karar veren kerıman ıse arabasının tekerı patlayınca dılayı kacırmaktan vazgecmek zorunda kalır.
sadan safanın artık kızıyla evde kalmadıgını ögrenır.nevanın agzını arar fusun ıle sally nevanın ısıne son vermesı ıcın cetın ıle konusur.cetın sorunun cozumunu nevayı ıkna etmekte oldugunu söyler
seyda ıse ruzgar ıle özel seyler yasamaya daır planlarını mıskete anlatır.mısket seydaya acıdıgı için ruzgar ıle yaptıgı programı ıptal eder.
Evet küçük Dilamız bölüm özetlerinden anlaşıldığı üzere şimdilik kaçırılmaktan kurtuldu. Senaristlerin canları sıkılır Dilayı tekrar Avustrakya'ya kaçırtma ihtimallerini bir kenarda tutuyorum.
Peyami'nin gözü nasıl bu kadar kör olabilir... Şeyda'nın yaptıklarını anlamamak çok büyük saflık oluyor... Senaristlerin Peyami'yi bu şekilde devam ettirmeleri çok sırıtıyor, zorlama oluyor alıştığımız Peyami karakteriyle bağdaşmıyor.
Safa ve Neva'nın durumu için bekle gör diyorum içimden. Bu iş baya uzuyacak gibi gözüküyor... Şadan bile olayı yeni fark etme aşamasında...
zarpandit34 31-10-07, 10:37 Mügem kulaklarım çınladı da geldim demek isterdim ama :) esas sebebim şu olmaz olası Keriman ne yazık ki...Çok sayın asilzade Keriman hanımefendi kanguruyla özdeşleştirdi ya kendisini, cebimde taşıyacağıma arabama atayım dedi herhalde.(Ben kendisini kangurudan çok yavrusunu yiyerek öldüren ve öldürdükten sonrada gözyaşı döken 'timsah' figürüne yakıştırıyordum ama..Hatta sinsiliği bakımından birde 'yılan' var lakin dizideki yılan kontenjanını maalesef dolmuş Şeyda başka birini layık görmüş 'yılan'a, şimdilik timsahla idare edecek Keriman, napalım) Keriman herzamanki gibi düşüncesiz davranmış, lastiği patlayacakmış. (bkz:Özet) Oysaki Nemidelerden bir anda fırlayınca benzin,eterli bez,bayıltıcı sprey,ip,bant, kandırmak için çikolata ciklet falan ne lazımsa tedarik etmeye gidiyor sanmıştım..:img-hyste Keriman Dila'nın ne yapacağını zannediyor çok merak ediyorum.İsmetlerin yanından ayrılır ayrılmaz bir anda hafızasını mı kaybedecek bu çocuk? İsmet'i nasıl unutacak? İsmet sadece çocuklara uzaktan bakmak için ilk kez yurda gittiğinde, Dila daha İsmeti ilk gördüğünde 'beni evine götür' dedi ona.Ertesi gün yine yine..Sonra İsmetler Dila'yı evlat edinmede geç kalınca Dila'yı başka bir aile evlat edinmişti.Dila onların yanında durmamıştı, kaçmıştı.Yani,Dila sadece bir anne-baba istemiyor,o İsmet ve Sayhanı istiyor.Keriman da anlayacak bunu ama, anlayana kadar çocuğu mahvedecek.Arkasından döker artık 'timsah gözyaşları'..
Bu arada, ey forum milleti İsmet 'taşınmak isteyince' 'Ne yapıyor bu kadın anlamıyoruz' ama Keriman Dila'yı 'kaçırmak isteyince' sıfır tepki! Vallahi ne kadar önemliymiş meğer 'doğurmak!' İsmetin Dila'yı kaybetme korkusundan bunun huzursuzluğundan İzmire gitmek istemesini 'anlayamıyoruz' ama Kerimanın kızını sokağa atmasını 'anlıyoruz' öyle mi? Valla bravo bize, çok anlayışlıyız ne diyim!
Evet küçük Dilamız bölüm özetlerinden anlaşıldığı üzere şimdilik kaçırılmaktan kurtuldu. Senaristlerin canları sıkılır Dilayı tekrar Avustrakya'ya kaçırtma ihtimallerini bir kenarda tutuyorum.
Peyami'nin gözü nasıl bu kadar kör olabilir... Şeyda'nın yaptıklarını anlamamak çok büyük saflık oluyor... Senaristlerin Peyami'yi bu şekilde devam ettirmeleri çok sırıtıyor, zorlama oluyor alıştığımız Peyami karakteriyle bağdaşmıyor.
Safa ve Neva'nın durumu için bekle gör diyorum içimden. Bu iş baya uzuyacak gibi gözüküyor... Şadan bile olayı yeni fark etme aşamasında...
Evet bu seferlik iyi kurtuldu hem Dila ,hem de Keriman zaten ben tahmin etmiştim....Keriman kaçıramaz dedim....Ama tabi burada bitmez Keriman'ın planları mutlaka yeni planlar yapar....Eninde sonunda İsmet öğrenecek Keriman'ın Dila'nın annesini olduğunu....Fakat ne yalan söyleyeyim dünkü bölümde Keriman çok başarılıydı....Teşekkürler Bahar Şenbahar..:good:
Peyami gelince bence olayların farkında...Şeyda'nın yaptıklarının kötü bir şey olduğunu biliyor ama Misket ve Rüzgar'a ders vermek amacı ile susuyor....Senaristler gerçekten bir son verin Peyami yeniden şiirler okusun,güzel sözlerden bahsetsin....
peyami miskete rüzgara ders vermek amaçlı yapıyor ama olaylar dahada sarpa saracak dönüşü imkansız yollara sapacak tabiiki şeydanın oyunlarıyla :( ben şeydanın gitmesi taraftarı değilim ama senaristler şeyda hep böyle kalacaksa diziden çıksın düzelecekse diziye başka biri gelsin onunla mutlu bi evliliği olsun onu seven deger veren birisi b.e.h yeni bir aile katılmış olur ama malesef böle olmayacagı için şeyda dahada kötü birisi olup çıkacaktır sagolsun senaristlerimizin marifeti reytinğ davası :(
yuh diyorum başka şeyde demiyorum.
şeyda misketle kendi evlerine gittikten sonra resim mesim getirdi ya ordan.işte ondan sonra rikkatlerde resimlerle uğraşıyolarken şeyda, ya çok tatlı çok seviyorum misketi bana çok yardım etti çok yoruldu dedikten sonra peyami e miskette salonda sıkılıyodu değişiklik oluyor ona da dedi ya işte orda film koptu:icon_evil
adam delimisin nasıl değişiklik oldu.aslında doğru meslek değiştirip hizmetçilik yapmaya başlamasıyla değişiklik oldu.nasıl da düşünemedik.peyami ve miskete artık şeydadan bile daha çok sinir oluyorum
Ben çok dizi izledim ama böyle bir olay daha görmedim.Bir dizi ancak bu kadar rezil hale sokulur.Dizi daha da rezil olmadan bitsin.
EFTALYAGUL26 31-10-07, 16:49 kerımanın şapkasıııııı makyajı ve küpelei hoştu bugunn.ben begendım en azındannn:happy0064
diloş çok sevimliydii kurban olurum ben sanaa annem deyişiii ve o an sayhanın gözlerinin dolması filan güzel bi sahneydiiiii.ismet aşırıı tepkimi gösterdiii ??dışardan bakılınca belkı oyle gibi görunuyor ama insanın başına böyle bişey gelseee normal sanırım bu kadar tepki göstermesiii.
şeyda daha ne kadar mutluluk oyunuuu oynayabilecekkk,hiçbişey yokmuş gibi davranabilecek çok merak edıyorum.
ben eskiden misket için üzülüyordum rüzgarı seviyor falan diye ama artık sinir oluyorum:icon_evil şeydaya nasıl katlanıyor onu kullandığını nasıl anlamıyor bilmiyorum..senaristler lütfen sesimize kulak verin ve bu saçmalık bitsin artık
kerımanın şapkasıııııı makyajı ve küpelei hoştu bugunn.ben begendım en azındannn:happy0064
diloş çok sevimliydii kurban olurum ben sanaa annem deyişiii ve o an sayhanın gözlerinin dolması filan güzel bi sahneydiiiii.ismet aşırıı tepkimi gösterdiii ??dışardan bakılınca belkı oyle gibi görunuyor ama insanın başına böyle bişey gelseee normal sanırım bu kadar tepki göstermesiii.
şeyda daha ne kadar mutluluk oyunuuu oynayabilecekkk,hiçbişey yokmuş gibi davranabilecek çok merak edıyorum.
İşte budur....:happy0064Benim gibi düşünen ve benim gibi yazan birileri hala var...Canım Eftalya'm gerçekten seninle aynı şeyleri düşünmek ve de yazmak çok güzel...Dizimizde ne kadar kötü şeyler olsada biz seninle mutlaka ufakta olsa bir detay buluyoruz ve yazıyoruz...Dün bende Keriman'ın şapkasını beğenmiştim.....Dila'nın kurban olurum sözünü notlarıma ekledim akşama yorum yazarken...Yani Eftalya senin yorumlarını okumak bana ayrı bir keyif veriyor..:img-wink:
filmin sonu neydi öyle...
neva "herşey senin için safa." dedi. arkadan bir ses geldi, ne olduğunu anlamadım. neva aynı sahneyi tekrar etti. kesmeyi mi unuttular acaba?
yine gereksiz bir bölümdü. şeyda eğer binbir oyunla rüzgarla evlense, ben de şeydaya kızardım herhalde bugün. ama kullanılan ve kandırılan taraf şeyda olunca, tek şey söyleyebilirim: "yürü be şeyda. kim tutar sesi. ":happy0064
misket çelişkiler yaşayan bir insan. bu sezon onun samimiyetine inanmıyorum ama arada vicdanı tuttuğu da da oluyor. hele hele rüzgara göre bir melek olsa gerek. o düşüncesiz, kötünün kötüsü bir insan. düşmanımın başına...
mavigece07 31-10-07, 16:56 Şeyda rolündeki kız bence rolünün hakkını veriyor..Bakın ona bu kadar sinir olabiliyorsak bu onun rol gücünün mükemmel oldugunu gösterir..Mimiklerini harika yapıyor :good:
Ama dizinin konusuna gelirsek...Bencede artık sıkmaya başladı..Yani bu Misket afedersiniz...Gerizekalımı da hipnoz edilmiş biri gibi her söyleneni yapacak ???...Yani bu 2 bölüm olur , 3 bölüm olur abartıldığı için bu seyirciyi sıkmaya başladı...
Ben dizinin tamamını bugün izleyemedim.. Çetin sahnesi var mıydı ?? :img-blush
Sayın senaristlerimiz bu bölümü takip ediyorsa...Çetini kadroya alın çoook yakışıyo ekrana :img-in_lo:img-in_lo
aliyeaynalar 31-10-07, 16:59 Bugün misketin şeydaya bakması ve şeydanın söylediklerinden sonra rüzgarla görüşmemesi,
misket çıkarı için çok afedersiniz rüzgarla rahatça fingirdeşmek için, iyi davranıyor diye düşünen arkadaşlara ders olmuştur.
gecesacli1983 31-10-07, 16:59 Sevdiğim bir dizi nasılda sinir bozucu bir hale geldi,anlamıyorum...anlayamıyorum...
Her karakterde,yapılarında yani kısaca herşeyde insanın sinirini bozan durumlar olmaya başladı.
Şeyda öyle,Misket öyle,Peyami desen zaten....
Bilmiyorum ama artık bazı şeylerin düzelmesi gerekiyor!
EFTALYAGUL26 31-10-07, 17:01 filmin sonu neydi öyle...
neva "herşey senin için safa." dedi. arkadan bir ses geldi, ne olduğunu anlamadım. neva aynı sahneyi tekrar etti. kesmeyi mi unuttular acaba?
yine gereksiz bir bölümdü. şeyda eğer binbir oyunla rüzgarla evlense, ben de şeydaya kızardım herhalde bugün. ama kullanılan ve kandırılan taraf şeyda olunca, tek şey söyleyebilirim: "yürü be şeyda. kim tutar sesi. ":happy0064
misket çelişkiler yaşayan bir insan. bu sezon onun samimiyetine inanmıyorum ama arada vicdanı tuttuğu da da oluyor. hele hele rüzgara göre bir melek olsa gerek. o düşüncesiz, kötünün kötüsü bir insan. düşmanımın başına...
eet ya sihirrrrr dedigin gibii o son sahnede bişeyler oldu ama anlayamadık.galıba şarkı girecektiiiiii sonraaa bi sorun yaşandııı ve aynıı sözler iki kere tekrarlandıı durduuu
ben artık misketin ne yapmak istedigini anlamış degilim.çokmu iyi niyetlii geçrekten yada çokmu saf onuda kesitremedim.belkıde çok uyanıktırdaa saf numarasıı yapıyordurr.misket demışken onun kıyafet rengıde hoştu bugun ve odasında yatagın arkasında mor ışıklııı bişeylerr vardııı gibii.lambaydıı sanırımmm çok hoş görünuyorduuuu.benımdee takıldıgımm şeyleree bakınnnn :happy0064
İşte budur....:happy0064Benim gibi düşünen ve benim gibi yazan birileri hala var...Canım Eftalya'm gerçekten seninle aynı şeyleri düşünmek ve de yazmak çok güzel...Dizimizde ne kadar kötü şeyler olsada biz seninle mutlaka ufakta olsa bir detay buluyoruz ve yazıyoruz...Dün bende Keriman'ın şapkasını beğenmiştim.....Dila'nın kurban olurum sözünü notlarıma ekledim akşama yorum yazarken...Yani Eftalya senin yorumlarını okumak bana ayrı bir keyif veriyor..:img-wink:
teeşkkür ederım mügecigimmmmmm aynıı şeyleri yakalammızz hoş bencedeee:happy0064 ben özellıkle çocuklarla ilgili olan kısımları vee kıyafet takııı bunlarıı sevıyorummm .acaba burayyı takıp edıyorlarmı geçrekten.dahaa bikaç gün önce kerımanaa açık renkler yakışmıyor koyu giysin diyordukk bugun oyle yapmışşşşşş ve çokta yakışmışşşş:happy0064
Montaj hatası oldu....Arkadan suflörün sesi girdi...:D Olmaması gereken bir şeydi ama oldu...Neyse ...Yanlız ben Sally'nin Çetin'in odasından çıkarkenki halina çok güldüm...Nasıldı yüz ifadesi...?:):):)
EFTALYAGUL26 31-10-07, 17:12 Montaj hatası oldu....Arkadan suflörün sesi girdi...:D Olmaması gereken bir şeydi ama oldu...Neyse ...Yanlız ben Sally'nin Çetin'in odasından çıkarkenki halina çok güldüm...Nasıldı yüz ifadesi...?:):):)
ay ay sally zaten daha içeriye girerken bi hoş olduuu.bi kırıtmalarr bi işvee cilveleerrr.aslındaaa çok hoşşş sempatikk biri sally ama bi türlüü şans ondan yana olmadı aşk konusundaaa.dogru dürüst birisi çıksa artık karşınınada birazda onların aşklarını izlesekkkkk ne hoş olurduuu
ay ay sally zaten daha içeriye girerken bi hoş olduuu.bi kırıtmalarr bi işvee cilveleerrr.aslındaaa çok hoşşş sempatikk biri sally ama bi türlüü şans ondan yana olmadı aşk konusundaaa.dogru dürüst birisi çıksa artık karşınınada birazda onların aşklarını izlesekkkkk ne hoş olurduuu
Haklısın canım...Sally'e laik birisi değil Çetin...Ama aşk bu otoda konuyor ..Neyse...Sally'nin gerçekten bu aşık hali hiç hoş değil..Bizim Sally'mize yakışmıyor.....Çağlar'ın geri dönmesini çok istiyorum.......İyilik meleği olması da hoş değil...Kendi derdi yokmu ?Sürekli yardım peşinde...
gülbeşeker 31-10-07, 17:26 Son sahne neydi öyle ya arkadan garip sesler geldi, bir de bazen Nevanın söylediklerini anlamıyorum özellikle bu bölümn ilk sahnelerinde bir şeyler mırıldandı sanki neyse Misket Şeydaya acıyor ,Şeydaya ben de üzülüyordum,hala da üzülüyorum ama öyle şeyler yapıyor ki sinir olmamak elde değil,kendi kendini kandırıyor,yetmiyor etrafındaki insanları da kandırıyor,ama son iki bölümdür Misketten çok Rüzgara üzülüyorum,Şeydadan çok Peyamiye kızıyorum,hele bugün söyledikleri Misket , oğlunun yani Rüzgarın sevdği kadın ,Rüzgarla karısının evine gidip eşya topluyor ,Şeydanın peşinde dolanıyor,Peyami Bey, bunu Misket için bir değişiklik olarak görüp gayet normal karşılıyor.Peyami 'ye göre oğlunun karısıyla sevgilisinin dip dibe olması,Misketin ona hizmet etmesi gayet normal.Peyamiyi tebrik etmek istiyorum çünkü kendisini anlamamam için elinden geleni yapıyor.Şeydayı bile Peyamiden daha çok anlıyorum,en azından psikolojik sorunları var diyorum ama Peyami ....
Neyse bu aralar herkes Rüzgarla dertleşiyor da sabır sabır diyorlar,her şeyin ilacı zaman diyorlar da bir de onu Rüzgara sormak lazım.Misket ayrı bir alem,Şeyda ,Peyami daha başka bir alem...Rüzgar bazen bunları hak etti diyorum,evliliği hayatının hatasıydı çünkü ama elimde değil onun bu haline çok üzülüyorum...
Şeyda rolündeki kız bence rolünün hakkını veriyor..Bakın ona bu kadar sinir olabiliyorsak bu onun rol gücünün mükemmel oldugunu gösterir..Mimiklerini harika yapıyor :good:
Ama dizinin konusuna gelirsek...Bencede artık sıkmaya başladı..Yani bu Misket afedersiniz...Gerizekalımı da hipnoz edilmiş biri gibi her söyleneni yapacak ???...Yani bu 2 bölüm olur , 3 bölüm olur abartıldığı için bu seyirciyi sıkmaya başladı...
Ben dizinin tamamını bugün izleyemedim.. Çetin sahnesi var mıydı ?? :img-blush
Sayın senaristlerimiz bu bölümü takip ediyorsa...Çetini kadroya alın çoook yakışıyo ekrana :img-in_lo:img-in_lo
Çetin sahnesi vardı canım olmaz olur mu?Önce Nevanın resmine bakarken bir sahnesi vardı,sonra Füsunla Sally geldiler,onlarla konuştu,ben bir ara konuşmasından etkilendim acaba pişman mı oluyor dedim ama sonra aynı tas aynı hamam.Yine karizmaydı her zamanki gibi.
gülbeşeker 31-10-07, 17:51 arkadaşlar dizi saat kaçta ya ben izleyemiyorum da
biriniz bana yazarmı
Dizinin saati 16:40 civarı...
Bugünki bölümde bende son sahnedeki olaya dikkat ettim.Arkadan birilerinin sesi geldi sanki dejawu mu yaşıyorum dedim önce ama neva papağan gibi tekrarlara başlamış.Ruh sağlığı gitti iyice:D
Çetin'in yanında cidden nevaya bişey olmaz(: Adam pşman zaten belli oldu.Bi çetin vardı vicdan azabı çekmeyen ki o bile daha çok çekiyo sanırım olaylardan vicdan azabını rüzgarın halne bakılacak olursa...
Misket'i zaten hiç anlamıyorum bi gün dayanamıyo bi gün yardım etmeye çalışıyo.Hoş biri benide gölbaşındaki lokantaya çağırsa gitmem ama(: :P (Zaten bezmiş durumdayım ordaN:D) Yine de anlamıyorum ben bunları...
Dila ve ismet çok hoştu bugün.İsmet artık keriman'a da güvenmez sanırım dilayı yollamaz onunla birdaha...
şeyda misketle kendi evlerine gittikten sonra resim mesim getirdi ya ordan.işte ondan sonra rikkatlerde resimlerle uğraşıyolarken şeyda, ya çok tatlı çok seviyorum misketi bana çok yardım etti çok yoruldu dedikten sonra peyami e miskette salonda sıkılıyodu değişiklik oluyor ona da dedi ya işte orda film koptu:icon_evil
adam delimisin nasıl değişiklik oldu.aslında doğru meslek değiştirip hizmetçilik yapmaya başlamasıyla değişiklik oldu.nasıl da düşünemedik.peyami ve miskete artık şeydadan bile daha çok sinir oluyorum
bendende yuh yani gülseven peyamiye sinir ötesi birşey oldum gıcık oldum şeydacı peyami peyminin gözleri görmüyor artık eski peyami değil rüzgarcım çok üzülüyorum onun için (rüzgar miskete sende pişmanlığınla kalırsın demişti ) ah ahhh be rüzgarım bak sen kaldın pişmanlığınla şeydayı hayatına sokmakla :icon_sorr rikkatede üzülüyorum ama rikkkate karşı bu kadar üzülecegimi tahmin etmezdim :) bugünün bölümün yıldızı ismetti benim için öyleydi :happy0064 :img-cool2 AFFERİN SENARİSTLERE BİZE ÇOK GÜZEL ÖRNEK VERİYORLAR HERZAMAN KÖTÜ OLMAYI ÖNERİYORLAR DERS ÇIKARMAMIZ GEREKEN BUNLAR EEEE BİZDE NE DİYELİ YAŞASINNNN KÖTÜLÜKKKK :img-cool2
peyami bundan sonra misketten evine haftalık temizliğe gelmesini hatta gelmişken apartmanı silmesinide söyleyebilir sakın şaşırmayalım
çetin acaip hoş her ne kadar hoş olmayan şeyler yapsada ..
safanın böyle çekilmesine şaşırdım ben barı başına geçirir diye tahmin etmiştim ama baya medeni çıktı böyle giderse neva çetine kalacak gibi...
mavigece07 31-10-07, 20:37 Çetin sahnesi vardı canım olmaz olur mu?Önce Nevanın resmine bakarken bir sahnesi vardı,sonra Füsunla Sally geldiler,onlarla konuştu,ben bir ara konuşmasından etkilendim acaba pişman mı oluyor dedim ama sonra aynı tas aynı hamam.Yine karizmaydı her zamanki gibi.
tşk ederim cnm ..ayy yarın sabah ın 08:30 da hemen izlemeliyim :img-in_lo:img-blush
Çok karizma ama internette onunla ilgili hiç bilgi yok sayılır :icon_sorr...Sally e de bayılıyorum..Sally nin sevdiği biri yoksa diziye Tamer Karadağlı girsin yhaa..ikisi çok yakışıyorlardı ferhunde hanımlarda :img-yes:
Bugün misketin şeydaya bakması ve şeydanın söylediklerinden sonra rüzgarla görüşmemesi,
misket çıkarı için çok afedersiniz rüzgarla rahatça fingirdeşmek için, iyi davranıyor diye düşünen arkadaşlara ders olmuştur.
kusura bakma ama ders mers alınacak bir durum yok ortada.
misket daha önce de dediğim gibi çelişkiler içeren bir insan. kişiliği tam oturamamış bir insana benziyor.
bugün misketin yaptığına ben de "aferim" dedim ama hayatta bir doğru 4 yanlışı götürmüyor ne yazık ki. bugün yaptığı doğru şey öncesinde yaptıklarını affettirmez ne yazık ki.
misketin bundan sonraki tavrı onun vicdanını ve haysiyetini ortaya koyacaktır. bekleyelim ve görelim.
eğer misket bugünkü gibi davranmaya devam ederse diyeceğim şey, "misket doğru yolu buldu. helal olsun" olacaktır.
ama bugünkü olayı öncekileri aklamak için kullanmak yanlış olur.
o yüzden kusura bakma ders mers almadım ben. alacak ders yok.
diziyi artık çetin için izliyorum.gerçekten çok karizmatik duruyor.3 boyutlu bir cips reklamı var.onda oynayan çetin dğeil mi?ona çok benzettim.ne güzel artık reklamlarda da izliyoruz.
arkadaşlar ben artık bu filmi izlemiyorum çünkü reyting için filmi acayip bir hale getirdiler.hiç bi şeye benzemiyor şu anda.artık bölüm özetlerinden takip edecem.ne zamana kadar derseniz.eski haline gelene kadar.size de tavsiye ederim.eğer seyreden sayısında düşüş olursa eski haline döneceğini tahmin ediyorum.herkese iyi akşamlar.bence bunu bir düşünün.özellikle filmin gidişatını beğenmeyenlere söylüyorum.
misket ne zaman vazgeçecek şu hizmetçilkten merak ediyorum.Birde bu gün şeydanın rüzgarla cihanın fotolarına bakarken cihana şebek demesi çok tuhaf oldu bence.Lakin o resimde şebek gibi çıkan daha çok rüzgardı yani cihan gayet efendice poz vermişti bence rüzgarın yanındatroest
yoruma geçmeden dizi saatine değinicem.Arkadaşlar diziyi kesintisiz tam takır izleyip buraya yorum yapmak istiyorsanız işinizi garantiye alıp 16.00 da kanal1 açın, ve değiştirmeyin başlayana kadar. çünkü öyle anca yakalıyorsunuz.Saatleer iyice sapıttı. canlı yayınlar, diziler kalktı kanal1 in gisişatından şüpheliyim ben yani.
Bugün ismet yine deliye döndü.İsmetin en yakını dostu annesinden bile yakın olan seli yoktu yanında. İşin garibi onda haber verilmedi.Bu tuhafıma gitti.
Biliyormusunuz ben artık hergün ulusoyların nevayı karşısına alıp nasihat vermesinden, ve buna karşılık nevanın moloz bi şekilde dinleyip cevap vermeden gitmesinden çok sıkıldım.
Ayrıca rikkatinde hergün peyamiye ''ne olcak bu çocukların halii ''demesinden ve rüzgarın her türlü tepkisizliğinden ve şeydanın sakat biri olarak aşırı mutlu dolaşmasından çok sıkıldım.
Ya büyükler şu insanları biraz kendi hallerine bırakın, hepsi evlenmiş barklanmış kazık kadarlar.Artık onları yönlendirmekten vazgeçin ya.Tamam bikere konuştunuz, iki kere konuştunuz daha sonrasına gerek yok.Her gün olağan kurul toplantısı gibi ''neva gel salona kızım şöyle yap böyle yap''.''rüzgar böyle davran şöyle davran '' aaa beni evde baydı yani
Ayrıca daha önce söylediğim bişeyi tekrar söylicem.R-M kavuşması fazla sarkmicak galiba.Çünkü şeydanın ailesi lafı çok dolaşıyo ortada,birileri bi adım atıcak gibi.Bide rüzgar sıkıldım, yorgunum artık, dayanamıyorum dedi e daha olayların başında miskette, rüzgarda sıkışıp kaldı bi köşeye.Daha sezonun bitmesine 7 ay var.ben 7 ay daha böyle aynı şekilde tepkisiz, mutsuz devam edebilceklerini düşünmüyorum.Taş olsa çatlar.Senaristler bu şekilde götürmicek herlade. Bide hani bebek geliyodu,bbek gelicekse gelsin çünkü artık içinde kala kala misketin 4 aylık olucak ve aldırma zamanıda geçicek :).Ama bugün, yarın bomba gelir heralde ,baksanıza bugünlerde çok sessizler fırtına öncesi galiba
nevanın moloz bi şekilde dinleyip cevap vermeden gitmesinden çok sıkıldım.
Ayrıca rikkatinde hergün peyamiye ''ne olcak bu çocukların halii ''demesinden ve rüzgarın her türlü tepkisizliğinden ve şeydanın sakat biri olarak aşırı mutlu dolaşmasından çok sıkıldım.
. Bide hani bebek geliyodu,bbek gelicekse gelsin çünkü artık içinde kala kala misketin 4 aylık olucak ve aldırma zamanıda geçicek :).Ama bugün, yarın bomba gelir heralde ,baksanıza bugünlerde çok sessizler fırtına öncesi galiba
bebek olduğunu sanmıyorum olmasında zaten kötü olur şeydanın ortalıkta yüzünde anlamsız bir gülümsemeyle dolaşması yeterince sinir bozucu zaten ,bunun üzerine tüy diker.
benim kanaatimde az kaldığı yönünde şeydanın almanya meselesi olacak gibi,
yani yol görünüyor gibi neyse iyiye yoralımda iyi olsun, şeyda bir sinir krizi daha geçirirse ailesine ihtiyaç bile kalmayacak zaten
bebek olduğunu sanmıyorum olmasında zaten kötü olur şeydanın ortalıkta yüzünde anlamsız bir gülümsemeyle dolaşması yeterince sinir bozucu zaten ,bunun üzerine tüy diker.
benim kanaatimde az kaldığı yönünde şeydanın almanya meselesi olacak gibi,
yani yol görünüyor gibi neyse iyiye yoralımda iyi olsun, şeyda bir sinir krizi daha geçirirse ailesine ihtiyaç bile kalmayacak zaten
almanyaya gidermi bilmemde.ailesi gelir heralde artıkın.Şeyda her fırsatta ailesine üzüldüğünü belirtiyo.Ve herkezin ağzında u aralar şeydanın ailesi.Peyamiye düşer tabi ama peyami atmazsa o adımı biri kesin atıcak gibi. Haaa şuda var şeydaya bi aile bulamazlarsa şeydayı ailesinin yanınada gönderebilirler bikaç ay orda daha iyi tedavi olur laflarıyla flan.Bide bakmışızki şeyda yürüyerek geliyo,İntikam almak için dirilmiş bi şekilde.Böyle bi senaryoda koyabilirler.Ama bu işin fazlla uzamicağı kesin.Şimdi keriman meselesi başlicak bence.SEzon sonuna kadar davalar falan sürer,onlarla uğraşılır gibi.Zaten r-m ilişkisi sıkışmış durumda böyle devam edemez,hiç hareket yok çünkü.E onların az zamanıkaldı diyebiliriz.Neva olayı biraz daha sürer. sonra oda biter ama,daha sonra bence bütün aile kerimanla uğraşıcak dila gündeme oturucak yani.
almanyaya gidermi bilmemde.ailesi gelir heralde artıkın.Şeyda her fırsatta ailesine üzüldüğünü belirtiyo.Ve herkezin ağzında u aralar şeydanın ailesi.Peyamiye düşer tabi ama peyami atmazsa o adımı biri kesin atıcak gibi. .
rikkat
bence rikat bozduğu işi o temizliyecek
oğlusu için üzülüyo başını yaktım diye yakınıp duruyo ee bir sonuç lazım şimdi,
hem şeydayı o paklar kurt kurdu anlar ya o bakımdan
napıcaksa yapsın ister ailesi gelsin ister kendisi gitsin peyamiside peşinden gidebilir kimsenin tutacağını sanmam
sevgili günlük
çok mutluyum rüzgara patates kızarttım bundan daha büyük mutluluk sebebimi varmı , rüzgar beni eskisinden çok seviyor hep yanımda bidakika ayrılmıyo hatta beni yıkıyor biliyormusun ,
hem biliyomusun günlük beni çok seven bir ailem var ,hepside beni çok seviyo ,ee tabi ben sevilmiycek insanmıyım beni çok seven bir annem bir babam aşkımdan ölen bir kocam şebek bir kardeşim, muhabbeti iğrenç olan pemboşum var söyle kimin var böyle ailesi hı
canım günlük misketde ne iyi kız bana hep yardıma geliyor,illede seni ben taşırım diyo doktorda diil ama biliyo herşeyi hayret,
babacımda çok üstüme düşüyo kahvesini hep ben yapıyorum ona ,bazen rüzgara kızıyo ama anlamıyorum nedenki acep
annecimde öle günlük geçen gün ona sarı çiyan dedim ,neler karıştırdığını bir anlasam hakkından gelirim şu sakat halimle bile valla
rüzgarımı kimselere bırakmam ölsem hortlarım valla günlük,
mavigece07 01-11-07, 08:53 diziyi artık çetin için izliyorum.gerçekten çok karizmatik duruyor.3 boyutlu bir cips reklamı var.onda oynayan çetin dğeil mi?ona çok benzettim.ne güzel artık reklamlarda da izliyoruz.
Hangi reklam o :img-pilot mutlaka izlemem gerekiyo :img-in_lo
Bu sabah kaçırdığım sahnelere baktım..Ya Misket lütfen artık bu kadar iyi niyetli olma..Rüzgar naaapsın yhaaa üfff :icon_sorr...Bıktı artık o da haklı olarak..
Çetin sahneleri harikaydı :good: ...Fusunlara kötü niyetli insanlardan bahsederken kendi yaptıgı da aklına geldi..aslında özünde iyi bi karakteri canlandırıyo...Nevaya aşık olduğu için bu kadar şeyi yaptı...
[QUOTE=purna;5217610]243.bölüm
dılayı gezdırmeye goturen kerımana ulasamayan ısmet endıselenır.dılayı kacırmaya karar veren kerıman ıse arabasının tekerı patlayınca dılayı kacırmaktan vazgecmek zorunda kalır.
sadan safanın artık kızıyla evde kalmadıgını ögrenır.nevanın agzını arar fusun ıle sally nevanın ısıne son vermesı ıcın cetın ıle konusur.cetın sorunun cozumunu nevayı ıkna etmekte oldugunu söyler
seyda ıse ruzgar ıle özel seyler yasamaya daır planlarını mıskete anlatır.mısket seydaya acıdıgı için ruzgar ıle yaptıgı programı ıptal eder.[/QUOTE
teşekkürler purna en iyisi kısası aslında.
bende AYRINTILI anlatayım sıkılmazsanız
özet kısmından başlayayım(frgmanda önce veriyorlar ya) rikkat'in mutfağında İ smet ve Misket konuşmaktadır . Misket 'in şeydaya bakmaması gerektiğini söylemektedir İsmet.
Bu arada Saysay ve Rüzgar dertleşmektedir bir yerde . Rüzgar üzerlerinde bir uğursuzluk olduğunu Misket'le bir türlü kavuşamadıklarını söyler. Önce akraba çıkma işi sonra Misket'in biriyle evlenmeye kalkması vede şeydanın sakatlığı.Saysay'da alışacaksın diyor ama Rüzgar daha başka düşüncelerde.Misket'in şeydanın laflarına ve emirlerine tabi olmasına dayanamadığını söylüyor.
Keriman ile Dila oyunçakçıda kangurulara gitmekden bahsediyorlar .Dila bunu sevinirken Aykut arıyor Keriman'ı İstanbul'a geliyoruz diyor bitiyor konuşmalrı .hemen ardından İsmet arıyor Keriman telefonu açmadan kapıyor,İsmet'in içine kurt düşüyor .Karakola haber veriyor Saysay giysilerine dek belirtiyor.
Saysay Pembe İsmet rikkatler'in salonundalar
Keriman Dila'yı arabasına bindiriyor kemerini bağlamasını söylüyor.Keriman nereye dek gideceksin diyor içinden. Tüneldedirler. Dila sıkılmış annemi istiyorum kokuyorum diyor Fragman giriyor niye çocuk oyuncalrın adı yok benim dikkatimden mi kaçtı acaba?
Neva odasında düşünceler içindedir.Safa affet beni.Safa'da Abdül ile ofiste Şadan telefonunu unuttuğundan ofise geldi Safa'da işi bitmediğinden orda kaldığını söyledi.Evde huzursuzluk mu var diyor Şadan.Bu işte bir bit yeniği var deyerek çayhaneye niyor orada Rüzagr'ı görüyor. Güzel bir konuşma yapıyor ama Rüzgar'ın düşüncelerini bilse.Sevdiği biri olsa sevse seve bakrdı ama bu durumda zorla bakıyor.Gücüm kalmadı diyor Rüzgar.Sabredeksin oğlum diyor Şadan.Çayhanede kimseye etmem şikayet şrkısını söylüyor rahmetli Zeki Müren Rüzgar'ın önündede bira.
Keriman'ın evinin kapısını çalıyor İsmet yoklar yoklar.
Bu arada Sally,Fisun,Sakız nutuk çekiyorlar Neva'ya .Neva nedesin devam edicem diyor bilseler neden devam etmek zorunda olduğunu .çetinin oyunlarına geldiğini
reklam girdi ( fırtına dizisi TÜRK sineması 14.45 !bir günlük aşk 'filmi varmış bugün başroldekiler öldü.16.50 dizimiz)
İsmet Saysay Peyami İsmet'lerdedirler. Kapı çalar Dila gelmiştir annem sana kurban olurum der.Keriman 'a kızar İSmet haklıdırda SAYsay ne dicek bakalım.
Şadan fisunlar'a gider Neva ile konuşur senin başın ağrıtanın başını kopartırım der. Fisun'a rikkatler gidelim der şeydanın ailesi gelmeli nereyedek gidecek derler. Şadan çıkatken siz bi yeremi gidecektiniz der yo derler.
Şadan gittiği gibi Saly ve Fisun çetine giderler çetin yalanlarla uyutur onları dahada yücelir onların gözünde bilseler o kötü adamlardan biri olduğunu.
Bu arda Misket'i evine götürmüştür Şeyda laflar davranışlar ne yürek varmış şu Misket'de . bavul hazırlatıyor , özel çamaşırlarını bilerek toplatıyor .Rüzgar Misket'i arıyor tabi Miskt yerini belli etmiyor ama şeyda eve geldiğinde söylüyor. Rüzgar banyoya kaçıyor planlar kuruyor.Misket buluşmamız lazım diyor Misket evinde şeydanın aile ile söylediklerini düşünüyor ve Rüzgar'a bahaneler uyduruyor. napıyosun Misket yine itiyosun şeydya yahu.
Safa ofiste Neva evde birbirleinin fotolarına bakıyorlar böylece bu bölüm bitiyor.
yazıyı bitirdiğim saat 10. 40 civarları 1 kasım 2007 12.28 yazıyorda
Dünkü bölüm ...Bugün göndermek kısmet oldu...
Dünkü bölüme gelince…Beğenmediğimi belirtmek zorundayım …Tabi içinde güzel şeylerde vardı ama beni mutlu etmedi…
Dila’nın sürekli Kemiran teyze demesi sürekli beni sıktı valla….Ne yapalım insanız bizde sürekli tekrarlanan olaylardan sıkılıyoruz …İsmet’te nasıl deliye döndü Dila gelmeyince…Sally yine Füsun’daydı..Ben gerçekten üzülüyorum artık Sally için…Ne zaman derdini bir arkadaşına açacak diye merakla bekliyorum…
Dün herkes yine dertliydi ….Tabi Sally herkesin yanında olamayacağı için Sally’nin yerini Şadan aldı ve Rüzgar ile konuştu…Oy oy(Şahika oylaması) valla güzel bir insanlık dersi verdi…Şaşırdım…Şadan ve insanlık dersi….Neyse….
Sally’de Neva ile güzel konuştu ama oralı bile olmadı Neva..Olmadı ama Neva bak Sally uğraşıyor sen mutlu ol diye ama sen kalk ayağa dön arkanı odana git oldu….
Şadan ve Rüzgar konuşurken arkada Müzeyyen Şener’in şarkıları çalıyordu ne güzel…Gerçekten hoşuma gitti…
Keriman sonunda getirdi Dila’yı….Tabi İsmet’in tepkisi doğaldı …Kızmakla haklıydı…Bundan sonra daha tedbirli davranacaktır Keriman’a …Dün Dila’nın bir sözü çok hoşuma gitti hemen not aldım ….
Dila-Kurban olurum ben sana annem…..(Yerim senin ağzını burnunu…Maşallah..)
Şadan aniden Füsun’ların evine geldi…Panik oldular Füsun ve Sally….Şeyda ile Misket ..Şeyda’nın evine geldiler…Şeyda yine görev başındaydı…Misket’i sinir etmek,kıskandırmak…Misket her dediğini yaptı masumca….Misket Peygamber sabrı var gerçekten…Bakalım nereye kadar sürecek…Şeyda’yı bir yerden yuvarlamasında sandalyesi ile..Bugün yine Şeyda’nın bir sözü çok içten geldi bana…..
Şeyda-Beni bir tek babam sevdi…
Rikkat ah halacım ah dedi..Rüzgar yine araya Gökhan’ı soktu evden kaçabilmek için…
Sally ve Füsun Çetin’in yanında iyice saçmaladılar kusura bakmayın ama konuşmalarını hiç beğenmedim…Biraz yapaya kaçtı….Çetin iyi kıvırdı yine her zamanki gibi…Aklını kullanmayı nasılda biliyor…… Çetin kendini anlattı bu arada piyasa olayında…
Rikkat koltukta bir şeyler okuyordu ama ne yazılı kağıtları olabilir mi.?(Allah aşkına izleyiciye hissettirin artık …Rikkat ne okuyor orada?Peyami sorsa mesela ne yapıyorsun diye…?Rikkat’te yazılı kağıdı okuyorum filan…Neyse….)
Finalde Neva ve Safa’nın aynı anda fotoğraflarına bakması güzeldi…
Bölüm güzel olmasa da izlemek yorum yazmak bana güzel….
[QUOTE=purna;5217610]243.bölüm
seyda ıse ruzgar ıle özel seyler yasamaya daır planlarını mıskete anlatır.mısket seydaya acıdıgı için ruzgar ıle yaptıgı programı ıptal eder.[/QUOTE
teşekkürler purna en iyisi kısası aslında.
bende AYRINTILI anlatayım sıkılmazsanız
özet kısmından başlayayım(frgmanda önce veriyorlar ya) rikkat'in mutfağında İ smet ve Misket konuşmaktadır . Misket 'in şeydaya bakmaması gerektiğini söylemektedir İsmet.
Bu arada Saysay ve Rüzgar dertleşmektedir bir yerde . Rüzgar üzerlerinde bir uğursuzluk olduğunu Misket'le bir türlü kavuşamadıklarını söyler. Önce akraba çıkma işi sonra Misket'in biriyle evlenmeye kalkması vede şeydanın sakatlığı.Saysay'da alışacaksın diyor ama Rüzgar daha başka düşüncelerde.Misket'in şeydanın laflarına ve emirlerine tabi olmasına dayanamadığını söylüyor.
Keriman ile Dila oyunçakçıda kangurulara gitmekden bahsediyorlar .Dila bunu sevinirken Aykut arıyor Keriman'ı İstanbul'a geliyoruz diyor bitiyor konuşmalrı .hemen ardından İsmet arıyor Keriman telefonu açmadan kapıyor,İsmet'in içine kurt düşüyor .Karakola haber veriyor Saysay giysilerine dek belirtiyor.
Saysay Pembe İsmet rikkatler'in salonundalar
Keriman Dila'yı arabasına bindiriyor kemerini bağlamasını söylüyor.Keriman nereye dek gideceksin diyor içinden. Tüneldedirler. Dila sıkılmış annemi istiyorum kokuyorum diyor Fragman giriyor niye çocuk oyuncalrın adı yok benim dikkatimden mi kaçtı acaba?
Neva odasında düşünceler içindedir.Safa affet beni.Safa'da Abdül ile ofiste Şadan telefonunu unuttuğundan ofise geldi Safa'da işi bitmediğinden orda kaldığını söyledi.Evde huzursuzluk mu var diyor Şadan.Bu işte bir bit yeniği var deyerek çayhaneye niyor orada Rüzagr'ı görüyor. Güzel bir konuşma yapıyor ama Rüzgar'ın düşüncelerini bilse.Sevdiği biri olsa sevse seve bakrdı ama bu durumda zorla bakıyor.Gücüm kalmadı diyor Rüzgar.Sabredeksin oğlum diyor Şadan.Çayhanede kimseye etmem şikayet şrkısını söylüyor rahmetli Zeki Müren Rüzgar'ın önündede bira.
Keriman'ın evinin kapısını çalıyor İsmet yoklar yoklar.
Bu arada Sally,Fisun,Sakız nutuk çekiyorlar Neva'ya .Neva nedesin devam edicem diyor bilseler neden devam etmek zorunda olduğunu .çetinin oyunlarına geldiğini
reklam girdi ( fırtına dizisi TÜRK sineması 14.45 !bir günlük aşk 'filmi varmış bugün başroldekiler öldü.16.50 dizimiz deniyor)
İsmet Saysay Peyami İsmet'lerdedirler. Kapı çalar Dila gelmiştir annem sana kurban olurum der.Keriman 'a kızar İSmet haklıdırda SAYsay ne dicek bakalım.
Şadan fisunlar'a gider Neva ile konuşur senin başın ağrıtanın başını kopartırım der. Fisun'a rikkatler gidelim der şeydanın ailesi gelmeli nereyedek gidecek derler. Şadan çıkatken siz bi yeremi gidecektiniz der yo derler.
Şadan gittiği gibi Saly ve Fisun çetine giderler çetin yalanlarla uyutur onları dahada yücelir onların gözünde bilseler o kötü adamlardan biri olduğunu.
Bu arda Misket'i evine götürmüştür Şeyda laflar davranışlar ne yürek varmış şu Misket'de . bavul hazırlatıyor , özel çamaşırlarını bilerek toplatıyor .Rüzgar Misket'i arıyor tabi Miskt yerini belli etmiyor ama şeyda eve geldiğinde söylüyor. Rüzgar banyoya kaçıyor planlar kuruyor.Misket buluşmamız lazım diyor Misket evinde şeydanın aile ile söylediklerini düşünüyor ve Rüzgar'a bahaneler uyduruyor. napıyosun Misket yine itiyosun şeydaya yahu.
Safa ofiste Neva evde birbirleinin fotolarına bakıyorlar böylece bu bölüm bitiyor.
yazıyı bitirdiğim saat 10. 40 civarları 1 kasım 2007 12.28 yazıyorda
sorim tekrar
başlarken isimler geçiyor ya çocuk oyuncuların görüntüleri ve isimleri geçiyor mu?
bekliyorum dizimizi bir aksilik çıkmazsa seyredeceğim.
bakalım bugün nasıl olacak dizimiz iyi seyirler. saat 14.30 civarlarında burdaydım.
zarpandit34 01-11-07, 14:20 -Bu sezon beni en çok Sally rahatsız ediyor, acaip derecede her hareketi gözüme batıyor.Karakter olarak samimiyetsiz,dizideki yerini ise gerçekdışı buluyorum..Herkesin tek tek evine girip kendisiyle hiç alakası olmayan insanların problemlerine tuhaf çözümler (ki çoğu zaman bu çözüm yalan söylemek oluyor) bulması ve dertlerinin onu germesi çok mantıksız bence..Sally denince aklıma abuk subuk içi boş konuşmalar, her kelimenin arasında kullandığı -ı,-i gibi sinir bozucu sesli harfler ve nerdeyse bir saat boyunca suratında asılı duran şaşırma mimiği geliyor.(Üzülse de aynı şaşırma mimiği, sevinse de aynı,kızsa da,bozulsa da.. Eğer ki bu mimik, bazılarına sevimli geliyorsa bile -ki benim sinirimi bozuyor- sürekli tekrarlanmak zorunda değil)
-Bu sezondaki Misket bana gerçekçi geliyor.Evet hatalar yapıyor, zaten yapmasaydı çok saçma olurdu.Sonrasında pişman oluyor veya telafi etmeye çalışıyor.Telafi etme yöntemlerinin hoş olmadığının da farkındayım ama bunu yaparken zaten kendi vicdanını düşündüğü için çok fazla dokunmaz bu durum Miskete..Geçen sezon Misketin kendisinden başka herkesi düşünmesini inandırıcı bulmuyordum, bu sezon kendisi için birşeyler yapması ve kendisini düşünmeye başlaması (hepimiz gibi) bana göre son derece inandırıcı.Öte yandan Şeyda'ya yardım etmek Misketi rahatlatır belki ama bu durum seyircinin -bende dahil- hoşuna gitmez.Evet Misket hatalar yaptı ama bu onun sürünmesini yada kölelik yapmasını istediğim anlamına gelmiyor.Onun da Şeyda gibi hem psikolojik hemde fiziksel çöküntü yaşamasını asla istemem.
-Geçen sezon çok şikayet ettiğimiz 'karakterlere dengeli (eşit olması mümkün değil zaten) yer verilmiyor' ve 'herkesin ayrı hikayesi olsun' olayı, bu sezon düzeltildi ve bu çok olumlu bi gelişme bence.Mesela Salı günü yayınlanan bölümde izlediğimiz İsmet ve Rikkat barışması eskiden olsa ucu mutlaka Rüzgar ve Miskete dokunurdu.Oysaki o bölümde bu tamamen İsmet ve Rikkat ile ilgiliydi.
-Rikkatin okula gidiyor olmasına da çok sevindim.Rikkati Şeyda'nın yada Misketin yanında görmekten rahatsız oluyorum.Bence artık bu konunun dışında kalmasının vakti geldi.Belki öğrencileriyle ilgili bir sıkıntısından doğan bir hikaye yaratılabilseydi güzel olurdu (umut dünyası işte:))
-Geçen sezon otuz karakter birden Misketin peşinde dolanıyor gece-gündüz 'Misket şöyle iyi kız, böyle iyi kız' diye akşamlara kadar onu övüyorlardı.Genel itibariyle bu kadar çok övülen karakterlerden hoşlanmadığım için Misket çok gözüme batıyordu ve birilerinin gece-gündüz kendi halinde normal bir kızı övmesi saçma geliyordu.Bu benim Misketi sevmeme nedenlerimin en başındaki sebepti.Ama bu sezon bu da bittiği için Misketi de diğer karakterlerden biriymişçesine rahat rahat izleyebiliyorum ve batmıyor.
-Yine geçen sezon İsmetin Misket ve Rüzgar ilşkisinin çok fazla içinde olduğundan kendisine ait bir hikayesi olmamasından, senaristlerin Hülya hanımın kapasitesinin (oyunculuk kapasitesinin) farkında olmadıklarından ve harcandığından da sıkça yakınmıştım.Bu sezon İsmetin de hikayesi var ve bu nedenle Rüzgar&Misket olayının içine ek iş olarak :) girmesi hiç rahatsızlık vermiyor bana.Hatta geçen gün 'Niye bu aralar Misketin yanına hiç gitmiyor' diye bile düşündüm.Rikkat sadece Rüzgarı, Peyami ise sadece Şeyda'yı düşünüyor.Bu yüzden birinin de olaya Misket açısından bakması iyi oluyor bence.Ve Misket açısından bakan tek kişi de İsmet..Misketin derdini gerçek anlamda paylaşabildiği başka kimse yok.Bu anlamda İsmet bence Misketi yanlız bırakmasın.Mesela geçen gün Misketin hizmet konusunda gözünü açmaya çalıştığı sözleri çok doğruydu.Zira Misketin birisinin gözlerini açmasına ihtiyacı var bence. Bir aşk yüzünden herkes mahvoldu.Yarın öbür gün Misketi de camlarda görmek istemem.Zaman zaman bazı karakterlerin çok pişman olmasını istediğim oldu. (bkz:Rüzgar ve Şadan) Ama hiçbir zaman hiçbir karakterin mutsuz,hasta,sakat, depresif olduğunu görme temennim olmadı-olamaz.Hala hepsinin yüzlerinin güldüğünü ve mutlu olduklarını görmek istiyorum.Herkes hata yapar ama hatalarla bir ömür yargılanmayı kimse hakketmiyor bence.
Vee Forum; forumun eskisi kadar neşeli olmadığı görüyorum hatta forumdan ziyade 'haklı şu tarafa, haksız şu tarafa' şeklinde sürekli bir yargılama var, bu haliyle mahkemelere benziyor.Bende doğru ve yanlış üzerine, haklı ve haksız üzerine çok yorum yaptım.Ama o zamanlar herkes bu kadar perişan değildi, azda olsa masum ve mağdur karakterler vardı.Artık herkesin çeşitli hataları olduğuna göre bana bu hataların insani sebeplerini aramak, anlamaya çalışmak ve psikolojilerini gözetmek daha mantıklı geliyor.En azından ben öyle yapmaya çalışacağım bundan sonra.Eyvah çok uzun oldu galiba! :)
Haklısın Zarpa’m maalesef öyle…Nerde o eski günler ah ah…Ne yorumlar yazardık birbirimiz ile yarışırdık ama şimdi birbirimizi yiyoruz nerdeyse dizi yüzünden neyse…Bunlar dan daha önemlisi…Dizinin gidişatı …
Tabi ki dizide masum karakterler var…Mesela maviler…Dila,Zeynep ve Mert dizinin en masum karakterleri….Sonra Sally var bu aralar masum ve iyilik perisi…Mağdurlar arasında da Füsun ve Neva var…Neva hele en mağdur karakter…Bir gün kadınlığını gösterip Çetin’e bir kafa atsa o an dünyanın en mutlu mesut insanı olacağım…Okula giden ama öğrencileri göremediğimiz öğretmenler var …Mesela Rikkat…Allah’ım ne zaman göreceğim Rikkat’in bir öğrencisini…? Bir kız kardeşini olduğunu unutan ağabeyler var..Bknz Rüzgar…Misket’te Misket diyor başka bir şey demiyor….yani bu listeyi uzatırsak daha çok şeyler yazarım ama Zarpa’m haklısın valla….Ama yine izlemek güzel değil mi?Bana göre güzel….:good:
EFTALYAGUL26 01-11-07, 14:57 valla haklısın aslan bacım benımmmm.forumda kim kaldıkıııı eskılerdennnn:img-pilot şaka bi yanaa eskı yenıden ziyade forumda eskı neşe yok.dizi bitince topu topu 10 kişi anca oluyoruz oda olursaaa
diziyle ilgilii sally karakterine agırlık vermeye çalışyorlar buarada ama ismetle dostlukları yok olmak üzeree gibi.umarım onların dostlukları bari bozulmazzzz
zarpandit34 01-11-07, 14:59 Haklısın Zarpa’m maalesef öyle…Nerde o eski günler ah ah…Ne yorumlar yazardık birbirimiz ile yarışırdık ama şimdi birbirimizi yiyoruz nerdeyse dizi yüzünden neyse…Bunlar dan daha önemlisi…Dizinin gidişatı …
Tabi ki dizide masum karakterler var…Mesela maviler…Dila,Zeynep ve Mert dizinin en masum karakterleri….Sonra Sally var bu aralar masum ve iyilik perisi…Mağdurlar arasında da Füsun ve Neva var…Neva hele en mağdur karakter…Bir gün kadınlığını gösterip Çetin’e bir kafa atsa o an dünyanın en mutlu mesut insanı olacağım…Okula giden ama öğrencileri göremediğimiz öğretmenler var …Mesela Rikkat…Allah’ım ne zaman göreceğim Rikkat’in bir öğrencisini…? Bir kız kardeşini olduğunu unutan ağabeyler var..Bknz Rüzgar…Misket’te Misket diyor başka bir şey demiyor….yani bu listeyi uzatırsak daha çok şeyler yazarım ama Zarpa’m haklısın valla….Ama yine izlemek güzel değil mi?Bana göre güzel….:good:
İzlemek 'hala' güzel, çok sevdiğim oyuncular var.Başka dizide asla göremeyeceğimiz kalitede performanslar var.Senaryo açısından da; bazen öyle duygusal bir sahne oluyor ki, apışıp kalıyorum..:) Mesela dün Dila'nın eve geldiği sahne İsmetçiğim :) ile (Senin inadına Müge :)) ile sarılmaları..O kadar çok ağladım ki..Hülya hanım beni sulugöz yaptınız ya helal olsun! Böyle sahneleri hayatım boyunca unutamam.
valla haklısın aslan bacım benımmmm.forumda kim kaldıkıııı eskılerdennnn:img-pilot şaka bi yanaa eskı yenıden ziyade forumda eskı neşe yok.dizi bitince topu topu 10 kişi anca oluyoruz oda olursaaa
diziyle ilgilii sally karakterine agırlık vermeye çalışyorlar buarada ama ismetle dostlukları yok olmak üzeree gibi.umarım onların dostlukları bari bozulmazzzz
Valla çok haklısın canım bacumcum..Anlamıyorum ki, İsmet&Sally dostluğundan ne istediler? Bir zararı yoktu..:) Sally artık Füsunun arkadaşı olmuş.Bunca yıldan sonra Füsunu yeni keşfetti galiba. Ama korkmayalım Sally, bir seksen milyarda İsmete verir, yine dost olurlar.
EFTALYAGUL26 01-11-07, 15:07 Valla çok haklısın canım bacumcum..Anlamıyorum ki, İsmet&Sally dostluğundan ne istediler? Bir zararı yoktu..:) Sally artık Füsunun arkadaşı olmuş.Bunca yıldan sonra Füsunu yeni keşfetti galiba. Ama korkmayalım Sally, bir seksen milyarda İsmete verir, yine dost olurlar.
eee herkes kankaa arkadaş oluyooo baksanaa misketlee şeydaayaaaaaa.şeyda ikide biii ay sen ne iyi insansın deyip duruyorr misketeee miskette kızzaaa yazıkkk boşanacakalrını bilmıyomuş gibi davranıp nasılda mutlulukkk hallerinde diyoooo,bi yandan rüzgarlaa çekinmeden telefonda konuşup arayan neımde annem diyebiliyoo.
İzlemek 'hala' güzel, çok sevdiğim oyuncular var.Başka dizide asla göremeyeceğimiz kalitede performanslar var.Senaryo açısından da; bazen öyle duygusal bir sahne oluyor ki, apışıp kalıyorum..:) Mesela dün Dila'nın eve geldiği sahne İsmetçiğim :) ile (Senin inadına Müge :)) ile sarılmaları..O kadar çok ağladım ki..Hülya hanım beni sulugöz yaptınız ya helal olsun! Böyle sahneleri hayatım boyunca unutamam.
Tabi ki var olmaz mı?Mesela seninle bölüşemediğimiz İsmet..:)Yani sevgili Hülya Hanım...Beni de hüzünlediriyor ...Annelik duygular kabarınca...Performansına diyecek bir şey bulamıyorum o sırada...
Senaryo biraz Türk filmlerinden esinti olsada izlemek çok güzel...Gerçekten...
Bak yine İsmet'cim dedin olmuyor Zarpa olmuyor..:) İsmet'ciğimiz diyeceksin...Yoksa ....??:img-heh: Bende o sahnede kötü oldum evet...Dila'nın gerçekten yeteneği var...Hülya hanım ile çok iyi bir ekip oldular....İkisine de başarılar diliyorum...
Sizleri çok seviyorum..:love01:
EFTALYAGUL26 01-11-07, 16:57 keriman sonunda çocuk esirgemee kurumunu arayıp ihbarda bulundu.dila ve ismetgil için zor günler olacak gibi.çocuk esirgeme kurumuu incelemeye alır artık ev yaşantılarını.ismetlee sayhanaa neler oluyor oyleeee.bi mutlu onlar kalmıştıı onlarında evlılıklerıı dagılacak gibii görünuyor.
şeyda ölse ruhu yanlız bırakmaz bunları.misket ve ruzgarın kavgası uzamadan bıttı kusmedıler hıc degılse.
gecesacli1983 01-11-07, 17:10 Bizim Evin Halleri'nde iyice işler çıkmaza giriyor!
Sayhan_İsmet yine başladılar kapışmaya...
Keriman artık iyiden iyiye kendini hissettirmeye başlıyor...
Peyaminin her zaman söylediği sözler artık fazlalaştı...
Misket iyice kendini hırpalıyor...
Neva__Safa zaten gittikçe kötüleşiyor...
Dizi de gün geçtikçe işler sarpa sarıyor..nasıl düzelecek,neler olucak vallahi merak ediyorum!
EFTALYAGUL26 01-11-07, 17:23 sally ismetee söyledıklerınde bi parça haklıydı sankı.
ben çocugu kaybedince suçluu kerımannn yapınca şanssızlık oluyorr demesiii.kerimanda hiçbi fırsatı kaçırmıyor maşallah.aile yemegıneee bile gittiyaa sallynın agzı açık kaldıı.
amaa sallynın domuz gibi bakıyor lafı biraz agır kaçtı sankııııı.hoşşş kerıman soguk ve donuk bakıyor geçrekten amaa biraz kaba kaçtı sankııııı:icon_whis
bugünkü bölümü çok gergin yapmaya çalışmışlar ama çok komik bi bölüm ortaya çıkmış.Çok güldüm bu gün.
Öncelikle şadanın dediği üzre ve benimde çok güldüğüm''biz çok iyi bir aileyiz'' sözünden başlamak istiyorum.Bi kaç yıl önce olsaydı evet derdim ama bugün bu söz beni güldürdü.Kısmet evliyken çocukluk aşkıyla kaçtı,şadan bey karısını 2 kere aldattı,ismetin kırmadığı üzmediği kişi kalmadı,rüzgar karısını bırakıp sevgilisinin peşine düştü,Neva aileden habersiz barlarda şarkı söylüyor ve kocasından bi tokat yedi.Şadan sezon başında bi kıskançlıktır tutturdu,ondan önce füsuna yapmadığını bırakmadı,şu anda aklıma gelmiyen bir sürü ahlaksızlık yaşandı.Şimdi sırf üstünen zaman geçti diye unutulda sayan şadan bey biz çok iyi bir aileyiz diye kasım kasım kasılıyor.Gereçkten komik.
İsmetin bu pişkinliği yaptığı haksızlıklar beni öldürecek.Sayhan bağırırken korkuyo üzülüyo ama hala başkalarına gidicem diyo.Sayhan okadar haklıki onu adam yerine koymuyolar.Üstelik seli dilayı kaybettiğinde seliye yaptığının onda birini kerimana yapmadı.Bide kalktı özür diledi.Seli kaybettiğindeyse yanlış hatırlamıyorsam seli defalrca ismetten özür diledi.Burda hem bi mantık hatası hemde bi haksızlık var.
Neva sefa şadan ve füsun sahnesi çok komikti herkez içinden bişeyler söylüyordu.şadanın bişeyi anlamadığını farkedince herkez içinde bi çok şükür geçirdi.Buda komikti.
Gelelim miskete.Ah be güzelim kendine yazık ediyorsun.Senin bunu yapmaya hakkın yokkki.Üstelik yanlış.şimdi sıcağı sıcağına farketmiyor ama ilerde çıkıcak bunun acısı.Şeydaya sinir oldum.Misket canım sıkıldı gel,misket git.Misket şeydaya acıyor ama aslında kendi acınacak durumda.Hala sevgisine sahip çıkamıyor.Bu konuda rüzgar haklı.Peyami miskete üzülmüş olucakki rüzgarın bırakmasına izin verdi.Şeyda nasılda delirdi,içi içini yedi.Bişey diyemedi çünkü babası söyledi.
Bişey daha keriman ihbar etti ama,böyle bişey varmıki.Evlatlık alınan çocuk başka bi şehre gtürülemezmi.Bana saçma geldi,Ya aile memursa tayini çıkıp duruyorsa ne olucak.Saçmalık ötesi oldu bu yavv
zarpandit34 01-11-07, 17:26 keriman sonunda çocuk esirgemee kurumunu arayıp ihbarda bulundu.dila ve ismetgil için zor günler olacak gibi.çocuk esirgeme kurumuu incelemeye alır artık ev yaşantılarını.ismetlee sayhanaa neler oluyor oyleeee.bi mutlu onlar kalmıştıı onlarında evlılıklerıı dagılacak gibii görünuyor.
Sanki Sayhan İsmetin Dila'ya olan yoğun ilgisine içerliyormuş gibi geliyor bana..Hatta geçen gün Sayhan kendisi de söyledi.E tabii artık İsmetin odağı Dila..Aslında Sayhanı da anlıyorum.Sonuçta yıllardır iki kişilik bir hayatları vardı, birden üç kişilik bir hayata geçmek kolay olmasa gerek.Alınganlığını anlıyorum da, çok fazla bağırıyor..Sayhanı böyle görmeye alışık değilim..:img-blush
EFTALYAGUL26 01-11-07, 17:30 Sanki Sayhan İsmetin Dila'ya olan yoğun ilgisine içerliyormuş gibi geliyor bana..Hatta geçen gün Sayhan kendisi de söyledi.E tabii artık İsmetin odağı Dila..Aslında Sayhanı da anlıyorum.Sonuçta yıllardır iki kişilik bir hayatları vardı, birden üç kişilik bir hayata geçmek kolay olmasa gerek.Alınganlığını anlıyorum da, çok fazla bağırıyor..Sayhanı böyle görmeye alışık değilim..:img-blush
ee aslan g biz bu dizide biçok şeye alışkın degildik geçen sezon başına kadar.amaa alışyoruz biliyosunnnn.ismetinnn bagırmalarınada sayhanınkıleredeeeee,kavgalara gürültüleredeeeee :icon_whis:img-yes:
amaa cidden sayhan sakın bi adamken artık oda çığrından çıktı.dikkat ettinizmii safa ile sayhan vardı bi aklı başında sakın olan onlarıda bişeyleri bahane edip agresif hale getirdiler.
geriye kaldı peyamı,bi ara oda degişiyor gibi oldu sonra yine koltugunuaa çekıldııı .tabii eskisi kadar sessiz kalmıyor artık olayların karşısında :happy0064
Sanki Sayhan İsmetin Dila'ya olan yoğun ilgisine içerliyormuş gibi geliyor bana..Hatta geçen gün Sayhan kendisi de söyledi.E tabii artık İsmetin odağı Dila..Aslında Sayhanı da anlıyorum.Sonuçta yıllardır iki kişilik bir hayatları vardı, birden üç kişilik bir hayata geçmek kolay olmasa gerek.Alınganlığını anlıyorum da, çok fazla bağırıyor..Sayhanı böyle görmeye alışık değilim..:img-blush
Evet haklısın Zarpa'm ...Ama İsmet biraz abartıyor sevgisini...Taman seviyorsun kızını ama bu kadar sevgi iyi değil....Sayhan'da Dila'ya henüz alışamadı gibi...Başlarda parka filan götürüyordu ama şimdi ilgisi sevgisi azaldı gibi...Umarım yanlış düşünüyorumdur....Ve Keriman'ın bu son yaptığı başlarına büyük dert açmaz....
Bölümü beğendim...Akşama yorum yazacağım...:img-wink:
zarpandit34 01-11-07, 17:31 bugünkü bölümü çok gergin yapmaya çalışmışlar ama çok komik bi bölüm ortaya çıkmış.Çok güldüm bu gün.
Öncelikle şadanın dediği üzre ve benimde çok güldüğüm''biz çok iyi bir aileyiz'' sözünden başlamak istiyorum.Bi kaç yıl önce olsaydı evet derdim ama bugün bu söz beni güldürdü.Kısmet evliyken çocukluk aşkıyla kaçtı,şadan bey karısını 2 kere aldattı,ismetin kırmadığı üzmediği kişi kalmadı,rüzgar karısını bırakıp sevgilisinin peşine düştü,Neva aileden habersiz barlarda şarkı söylüyor ve kocasından bi tokat yedi.Şadan sezon başında bi kıskançlıktır tutturdu,ondan önce füsuna yapmadığını bırakmadı,şu anda aklıma gelmiyen bir sürü ahlaksızlık yaşandı.Şimdi sırf üstünen zaman geçti diye unutulda sayan şadan bey biz çok iyi bir aileyiz diye kasım kasım kasılıyor.Gereçkten komik.
İsmetin bu pişkinliği yaptığı haksızlıklar beni öldürecek.Sayhan bağırırken korkuyo üzülüyo ama hala başkalarına gidicem diyo.Sayhan okadar haklıki onu adam yerine koymuyolar.Üstelik seli dilayı kaybettiğinde seliye yaptığının onda birini kerimana yapmadı.Bide kalktı özür diledi.Seli kaybettiğindeyse yanlış hatırlamıyorsam seli defalrca ismetten özür diledi.Burda hem bi mantık hatası hemde bi haksızlık var.
Neva sefa şadan ve füsun sahnesi çok komikti herkez içinden bişeyler söylüyordu.şadanın bişeyi anlamadığını farkedince herkez içinde bi çok şükür geçirdi.Buda komikti.
Gelelim miskete.Ah be güzelim kendine yazık ediyorsun.Senin bunu yapmaya hakkın yokkki.Üstelik yanlış.şimdi sıcağı sıcağına farketmiyor ama ilerde çıkıcak bunun acısı.Şeydaya sinir oldum.Misket canım sıkıldı gel,misket git.Misket şeydaya acıyor ama aslında kendi acınacak durumda.Hala sevgisine sahip çıkamıyor.Bu konuda rüzgar haklı.Peyami miskete üzülmüş olucakki rüzgarın bırakmasına izin verdi.Şeyda nasılda delirdi,içi içini yedi.Bişey diyemedi çünkü babası söyledi.
Bişey daha keriman ihbar etti ama,böyle bişey varmıki.Evlatlık alınan çocuk başka bi şehre gtürülemezmi.Bana saçma geldi,Ya aile memursa tayini çıkıp duruyorsa ne olucak.Saçmalık ötesi oldu bu yavv
Yorumunun geneline katılıyorum Dila'cım..Yanlız unuttuğun birşey var.Sally Dila'yı kaybettiği gün İsmete yalan söylemişti.Okulda olduklarını yemek yedirdiğini falan falan..Oysaki parktalardı.İsmet Sally'nin yalan söylediğini Dila kaybolunca öğrendi.Kerimanın ise Dila'yı kaybetmediğini talihsizlikler yüzünden geç getirdiğini zannediyor İsmet... Bu nedenle fazla yüklendiğini düşündü ve özür diledi.
sayhanın alıngan olduğunu sanmıyorum.verdiği tepkide çok haklı.İsmetin yaptıkları karşısında başka nasıl bi tepki verilebilirdiki.Dilayı buraya verdim sayhan,dila için bunu uygun gördüm sayhan,şimdide dila için hadi gidiyoruz sayhan.olucakişmi canım bu sayhan geçenlerde barıştıklarında bi söz söyledi.Son zamanlarda dilaya ilgili herşeye kendin karar vermeye başladın hatta dila için olmayanlara bile,bana hiç danışmadan herşeye karar verdin,kendimi ne baba yerine koyabildim ne bir koca nede kendimi önemsiyebildim dedi.Yani sırf dila için değil,adam yerine konulmamasından rahatsız o. hatta bugün sofradada bunun sinyali verildi kimse sayhanı dnlemedi.hep ismet hep ismet.Belki konduramıyorsunuz ama ismette değişti.
EFTALYAGUL26 01-11-07, 17:33 Evet haklısın Zarpa'm ...Ama İsmet biraz abartıyor sevgisini...Taman seviyorsun kızını ama bu kadar sevgi iyi değil....Sayhan'da Dila'ya henüz alışamadı gibi...Başlarda parka filan götürüyordu ama şimdi ilgisi sevgisi azaldı gibi...Umarım yanlış düşünüyorumdur....Ve Keriman'ın bu son yaptığı başlarına büyük dert açmaz....
Bölümü beğendim...Akşama yorum yazacağım...:img-wink:
bende düne nazaran begendım bugunkuu bölümü.en azından nemıde annemın aileyi biraraya toplama çabası ve ailenin bi kısmıda olsa yemek masasında birarada olmaları hoştu ve şadanın çocuklarını karşısına alıp onlara nasihat etmesiii ve bişeylerin telafisinin çok zor olacagını söylemesii hoştu.en çokta evlılık cam gibidirr gibi bi laf ettiya o güzeldi.bi kere dagıldımıı toparlamaasııı zordur ve onemlı olan dagılmak üzwere olan yuvayı dagıtmaktan kurtarmaktır.şadandan uzun zamandır böyle sözler dumuyorduk.
Yorumunun geneline katılıyorum Dila'cım..Yanlız unuttuğun birşey var.Sally Dila'yı kaybettiği gün İsmete yalan söylemişti.Okulda olduklarını yemek yedirdiğini falan falan..Oysaki parktalardı.İsmet Sally'nin yalan söylediğini Dila kaybolunca öğrendi.Kerimanın ise Dila'yı kaybetmediğini talihsizlikler yüzünden geç getirdiğini zannediyor İsmet... Bu nedenle fazla yüklendiğini düşündü ve özür diledi.
olabilir zarpa ben o kısmını düşünmemiştim.Aklıma gelmedi daha doğrusu.Ama keriman geldiğinden beri ismet bence taraflı davranıyor.Seli ve ismet arasında.Belkide seli o yüzden füsuna bu kadar kaydı
bende nacizane yorumlarımı yapıyım:img-wink:
1.ben peyamiye uyuz olduğumu söylemişmişmiydimevet belki 1000 kere dedim ama gene diyorum.laf olsun diye konuşmaktan ve azarlamaktan başka bişey bilmiyo
2.yok artık.bu misket meselesi çok cıvıdı.ne öyle iyilikler prensesi.aman canım evin işine yetişiyo, güzellik salonuna yetişiyo, şeydayı gezdirmeye yetişiyo. maşallah.
demez mi insan yahu bu kız benle rüzgarı biliyo e o zaman ona bu kadar yaklaşmamam lazım.yok iyice ağzına giricek.
3.rikkatlerin banyosunda neden hala duş perdesi var.rüzgar yapsın ya bi duşkabin:icon_whis
4.ismette kerimanın ne olduğunu anlayınca nasıl davranıcak çok merak ediyorum
5.yaaa.bu misketin kirpikleri nasıl öyle güzel oluyo.ben de istiyorum:happy0064
zarpandit34 01-11-07, 17:40 sayhanın alıngan olduğunu sanmıyorum.verdiği tepkide çok haklı.İsmetin yaptıkları karşısında başka nasıl bi tepki verilebilirdiki.Dilayı buraya verdim sayhan,dila için bunu uygun gördüm sayhan,şimdide dila için hadi gidiyoruz sayhan.olucakişmi canım bu sayhan geçenlerde barıştıklarında bi söz söyledi.Son zamanlarda dilaya ilgili herşeye kendin karar vermeye başladın hatta dila için olmayanlara bile,bana hiç danışmadan herşeye karar verdin,kendimi ne baba yerine koyabildim ne bir koca nede kendimi önemsiyebildim dedi.Yani sırf dila için değil,adam yerine konulmamasından rahatsız o. hatta bugün sofradada bunun sinyali verildi kimse sayhanı dnlemedi.hep ismet hep ismet.Belki konduramıyorsunuz ama ismette değişti.
Yanlış anladın sanırım Dila..Tabiki de İsmet de değişti.Zaten Sayhan haksız diye de düşünmüyorum. İsmet yada Sayhan diye iki ayrı taraf varmış yada aralarında savaş varmış gibi yorum yazmam,bu dokunur bana.
Ben sadece dizide kim olursa olsun bu yüksek tonlardan rahatsızım inanılmaz geriliyor insan izlerken.
EFTALYAGUL26 01-11-07, 17:42 Yanlış anladın sanırım Dila..Tabiki de İsmet de değişti.Zaten Sayhan haksız diye de düşünmüyorum. İsmet yada Sayhan diye iki ayrı taraf varmış yada aralarında savaş varmış gibi yorum yazmam,bu dokunur bana.
Ben sadece dizide kim olursa olsun bu yüksek tonlardan rahatsızım inanılmaz geriliyor insan izlerken.
heleede alışkın olmadıgımız bi çift arasında olunca dahaa çok geiryor sanırım.ben şahsen şadanla füsun o kadar kavga ederlerdi bu kadar gerılmezdim cünkü baştan beri onları oyle izledik.amaa ismetle sayhan tartışsalar bile bu kadar yüksek ses tonuyla olmazdı tartışmalarıı.rikkatle peyamıde oyle meselaa dahaa sessiz sakınlerr
Yanlış anladın sanırım Dila..Tabiki de İsmet de değişti.Zaten Sayhan haksız diye de düşünmüyorum. İsmet yada Sayhan diye iki ayrı taraf varmış yada aralarında savaş varmış gibi yorum yazmam,bu dokunur bana.
aaa tabi ses yükseltme konusunda haklısın özellikle geçen sefer olduğu gibi nemide annenin yanında yapmları benide rahatsız ediyor.Kadının bi gün yüreğine inicek.Ama ismet sayhanla oturup konuşmayı tercih etmediğinden oluyor bütün bunlar ismet danışmayıp sadece karar alıyor.Halbuki evlerinde oturup fikirlerini tartışsalar daha önceleri gibi,iş böyle nemide annenin evine kadar taşmazdı.Bu ses yükseltme konusunda şadanla füsundanda az çekmedik.Boşanana kadar ve boşandıktan sonra bağır çağır vur kapıyı çık durumları yüzünden elimde kumanda sesi bi aç bi kapa şekline girmiştim yani.
bende düne nazaran begendım bugunkuu bölümü.en azından nemıde annemın aileyi biraraya toplama çabası ve ailenin bi kısmıda olsa yemek masasında birarada olmaları hoştu ve şadanın çocuklarını karşısına alıp onlara nasihat etmesiii ve bişeylerin telafisinin çok zor olacagını söylemesii hoştu.en çokta evlılık cam gibidirr gibi bi laf ettiya o güzeldi.bi kere dagıldımıı toparlamaasııı zordur ve onemlı olan dagılmak üzwere olan yuvayı dagıtmaktan kurtarmaktır.şadandan uzun zamandır böyle sözler dumuyorduk.
Evet dünkü bölümden güzel bir bölümdü canım..Bak yine seninle aynı düşünüyoruz...Yoksa bir kardeşmiyiz...?:) Kardeşim......Neyse...:)
Nemide annem bugün yine aileyi toplamak istedi ama sonunda olanlarlar oldu..Canım Nemide annem benim nasılda üzüldü....İsmet ve Sayhan kavga ederken....
Fakat bugün Misket ve Rüzgar nasılda pişti oldular...:)Çok güldüm valla....Kesin bende bir tuhaflık var kesin...Hiç gerilmedim izlerken...:)
zarpandit34 01-11-07, 17:46 olabilir zarpa ben o kısmını düşünmemiştim.Aklıma gelmedi daha doğrusu.Ama keriman geldiğinden beri ismet bence taraflı davranıyor.Seli ve ismet arasında.Belkide seli o yüzden füsuna bu kadar kaydı
Ben İsmetin Kerimanı sevdiğini pek sanmıyorum.Yani ilk zamanlarda kendisini kurtarmasından etkilendi bugün de mahçup hissetiği için affetirmeye çalıştı.Ama aradaki zamanlarda hiçte öyle dostuymuş gibi davranmadı.Özellikle annelik muhabetinden sonra sıtkı sıyrıldı, bayağı soğudu ondan.
Bu arada yurda şikayet konusunda çok haklısın, hiç böyle birşey duymadım.
EFTALYAGUL26 01-11-07, 17:49 Evet dünkü bölümden güzel bir bölümdü canım..Bak yine seninle aynı düşünüyoruz...Yoksa bir kardeşmiyiz...?:) Kardeşim......Neyse...:)
Nemide annem bugün yine aileyi toplamak istedi ama sonunda olanlarlar oldu..Canım Nemide annem benim nasılda üzüldü....İsmet ve Sayhan kavga ederken....
Fakat bugün Misket ve Rüzgar nasılda pişti oldular...:)Çok güldüm valla....Kesin bende bir tuhaflık var kesin...Hiç gerilmedim izlerken...:)
ay ay onlaraa bende çok güldüm aynı evin içinde köşee kapmacaa yaşar gibii.yahuuu avuç içi kadar evde nasıl duymuyosa rüzgar misketle şeydanın geldikleriniiiiii.öyle bi kaptırmışkı kendınııı halaa misketi arayacam diye düşünuyor.misketinde şu telefon işine aklım ermıyor.benım bildigim telefonların sessize getirilime yada titreşıme getirilme özellıklerııı olurr illa bangır bangırr çaldırıp meşgulee vermenın anlamaı yokkı.birde misket telefonu sehpanın üstüne koyduuuu göreceklerr zannetımm o annn.hoş peyamı anladıda anlaamzdan geldi.şeydaa zaten anlıyordaa olayları süreklı kapatıyorrr
zarpandit34 01-11-07, 17:52 aaa tabi ses yükseltme konusunda haklısın özellikle geçen sefer olduğu gibi nemide annenin yanında yapmları benide rahatsız ediyor.Kadının bi gün yüreğine inicek.Ama ismet sayhanla oturup konuşmayı tercih etmediğinden oluyor bütün bunlar ismet danışmayıp sadece karar alıyor.Halbuki evlerinde oturup fikirlerini tartışsalar daha önceleri gibi,iş böyle nemide annenin evine kadar taşmazdı.Bu ses yükseltme konusunda şadanla füsundanda az çekmedik.Boşanana kadar ve boşandıktan sonra bağır çağır vur kapıyı çık durumları yüzünden elimde kumanda sesi bi aç bi kapa şekline girmiştim yani.
Zaten farkettiysen dizide son zamanlarda herkes tüm sorunlarını sülalecek tartışıyor.Neva-Safa da Şadan ve Füsun ile birlikte çözüm arıyorlar.Rüzgar boşanmak istediğini Şeyda dışında herkese söyledi.Boşanmak istediğini söylediği anda bile Rikkat vardı yanlarında.Hadi onlar aynı evlerde yaşıyorlar da, İsmet&Sayhanın neden birbirlerini Nemide'ye şikayet ettiklerini anlamıyorum.Bence olaylar biraz da bundan büyüyor.
ay ay onlaraa bende çok güldüm aynı evin içinde köşee kapmacaa yaşar gibii.yahuuu avuç içi kadar evde nasıl duymuyosa rüzgar misketle şeydanın geldikleriniiiiii.öyle bi kaptırmışkı kendınııı halaa misketi arayacam diye düşünuyor.misketinde şu telefon işine aklım ermıyor.benım bildigim telefonların sessize getirilime yada titreşıme getirilme özellıklerııı olurr illa bangır bangırr çaldırıp meşgulee vermenın anlamaı yokkı.birde misket telefonu sehpanın üstüne koyduuuu göreceklerr zannetımm o annn.hoş peyamı anladıda anlaamzdan geldi.şeydaa zaten anlıyordaa olayları süreklı kapatıyorrr
Fakat Peyami'nin de konuşmaları ayrı komikti...Olayı anladı ve anlamamış gibi davranması çok komikti valla..:)Yani ben gülüyorum ama umarım senaristler bana kızmazlar ..Elimde değil...Sinirlerim ters tepki yaratıyor....Ama en çok Misket-Şeyda sahnelerinde gülüyorum.....İyi ki varsınız...:)
Akşama detaylı yorumumda tek tek ele alacağım sizi efendim ...:)
Buradan devam edebilirsiniz.
Bir önceki bölümün linki.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=35279&page=63
Forum kuralları gereği;
Tek cümlelik mesajlar yazmak
Başlıkla ilgisi olmayan mesajlar yazmak
Mesajların tamamını büyük harfle,bold,renkli yazmak yasaktır.
İyi yorumlar
Çakıl
Bölüm Sorumlusu
EFTALYAGUL26 01-11-07, 17:59 yeni başlığımızz hayırlıı uğurluu olsunnnnn:img-pilot
mügenınde dedigi gibi bende çok güldüm biçok sahneyee.artık aynı şeylerı izlemektenmıdir bilinmez komık gelmeye başladı bazı şeylerr
bende evde köşe kapmaca oynamalarına güldüm en çok.rüzgar misketi arıyor misket meşgule verıyorr bidaha arıyorrrr o arada şeydaya yakalanıyorrrr.sonra misketin yanına oturup misketin beli agıryınca koluna giriyorr .eee rüzgardaa yanii yakında şeydanın gözlerinin önünde sarılırda misketeee.
şeyda bakakaldı arkalarından öfke dolu gibi geldi bana bekleyin arkadaşlar şeyda geliyor bence bu bakış plan hazırlıgı bakışı numaralar çevirecek ama ne sinir krizimi acaba diyorum bunun numarası olmaz zannedersem bilmiyorum birşeyler olacak ama boş kalmaz şeyda diyorum :)
gülbeşeker 01-11-07, 21:24 Slm arkdaşlar bugünkü bölümü az önce malum siteden izledim,neyseki Misket-Rüzgar hemen barıştılar ama Rüzgar haklı evdeki halleri de çok komikti.Misket de de bir bel ağrısıdır gidiyor ,o sırada Rüzgar Misketin koluna girdi hem de Şeydanın gözünün önünde biraz şaşırdım,Peyami de Miskete acıdı haklı olarak kız Şeydayı kucaklamaya çalıştı, o gün bugündür beli ağrıyor....
Neyse bu arada yeni set resimleri gelmiş,bir resimde Şeyda-Rüzgar özel bir yerdelerdi sanırım,Şeyda gece kıyafeti giymişti.Tabi o resim setten bir resim mi yoksa Beh ekibi bir yere davetli olarak mı katılmışlar tam anlamadım.
yeni sayfa hayırlı uğurlu olsun
Misket hamile mi? yoksa hamile mi kalacak?
bana daha hamile değilmiş gibi geliyor.ama hamilelik yakın olabilir.
şeyda ne bakış attı öyle gene bir delilik yapacak bence.MR'da çok yakındı
Misket'in o eve gitmemesi lazım çok zor durumlar oluyor.
İsmet Keriman'ı ailesinin içine niye bu kadar soktu.yurda telefon edince ne olacak bakalım Keriman'ın kim olduğu ortaya çıkacak mı acaba? telefon numarasından nerden telefon edildiği çıkacak.
Neyse bu arada yeni set resimleri gelmiş,bir resimde Şeyda-Rüzgar özel bir yerdelerdi sanırım,Şeyda gece kıyafeti giymişti.Tabi o resim setten bir resim mi yoksa Beh ekibi bir yere davetli olarak mı katılmışlar tam anlamadım.
Sevgili Gülbeşeker o fotoğraf set dışı olan bir fotoğraf.Cumhuriyet balosunda çekilmiş...Kısacası set içi olan bir fotoğraf değil...:img-wink:
Sevgiler.
yeni başlığa geçmeyeli epey olmuş çok şaşırdım nerde bizim yorum sayfaları diye arıyorum:).Gerçi bugünkü bölüm yorumumu bi önceki başlıkta yazmıştım,zarpaylada baya tartıştık sefiyeli bi şekilde.uzun zaman olmuştu forumda konuşup tartışmayalı.Ne zamndır bölüm yorumu yazıp çıkıyoduk.
Neyse baya uzattım.Misketin hamilelik konusuna değinicem tekrar.Yani hamilelikten sonra hani şeydada hamileyim dicekti sonramisket buna inanıp hani ona dokunmicaktın diycekti ya rüzgara.Ben burda takıldım kaldım.Yani bugün rüzgar beni şeydaya itme şeyda ve ben yok dedikçe kendimi misketin yerine koydum.ilerde şeyda hamileyim falan derse ben ona inanmazdım,rüzgarın bugünkü dediklerinden sonra.bi türlü gerçekleşemeyen şu tüyo benim sinirimi bozuyo hergün ya. yani ilerde bunlar birbirlerinin yapmadığı şeylere inanırlarsa bu okadar saçma olucakki bi türlü anlamıyorum ya.Daha doğrusu böyle bişeyin olabilceğine inanamıyorum.
Neyse daha önce yetkili bi anne aramıştım şimdide yetkili bi çocuk esirgeme kurumu üyesi aryorum.Bu ihbar meselesi nasıl olabilirki yav.hadi ihbar ettin ne dicen sizden evlat edindikleri çocuğu kaçırmayamı kalkışıyolar dicen.karşıdan ne derler peki böyle bi durumda.Buda çok saçma.Dizi biraz araştırma yapıp gerçeğe uydursa bazı şeyleri bari.komik oluyo böyle
aaaa bu arada set resimlerin yeni gördüm.Şeyda çok güzel olmuş.Rüzgarlada çok yakışmışlar ayakta bi resimleri var.aahh ahh gönüül isterdiki misket deniz hanım olsun.şimdi nerden çıktı diceksiniz.Bilmiyorum aklıma geldi öyle onları daha çok yakıştırdım birbirlerine.Ama ozamanda deniz hanımın muhteşem oyunculunun getirdiği o sahnelreden eksik kalırdık.
rüzgarın pembe gömleği ve rikkatin mavi gömleği var acaba kaç bölüm sonra görücez bu saneleri.Bide şeyda rikkat pembe battaniye altında acep akşam vakti film falanmı seyredicekler.Gerçi hayatları film olmuş ya:)
Not:O cips reklemında gördüğünüz adam çetin değil arkadaşlar kavak yellerindeki aslının hocası.
bugün amma yazdım ha:) okuyanlara teşşekürlerimi bir borç bilirim.
Bugünkü bölüme gelince evet daha önce beğendiğimi söylemiştim..Evet…
Sally bugünde Sayhan’ın yanındaydı….Dertleşiyorlardı…Sally için artık bir şey diyemiyorum..Çünkü hiçbir şey olmuyor..Sally’nin bir derdi ve bir sevdiği olmayacak…
Nemide anne Şeyda için Şadan’a “o artık bizim kızımız” dedi…Şadan’da Rüzgar’dan söz etti…Misket iyice sinir oldu….Bir gün bir patlayacak tam patlayacak Misket…
Şadan Abdül ile Dalyan arasındaki konuşmaları duydu….Bir şeylerden şüphelendi…
İsmet ve Sally tartıştılar…İsmet Keriman’ın yaptıklarını affetmiş gibiydi ama Sally bir şeylerden şüphelendi ve İsmet’e söyledi…Keriman yine uygunsuz bir zamanda geldi….İsmet’ten özür diledi…Güzel bir sahneydi bu sahne…
Şeyda dün geceden bahsediyordu…Rüzgar’ın hali yine aynıydı(Bu halleri hep yüzüöü güldürüyor Rüzgar..)…Peyami Cihan’a fırça attı..Yine gerilimli bir yemekti(Ama ben gerilmedim…:))….(Ya da kahvaltı anlamadım neyse..)…
Çetin’in Neva’ya aşkını bir kez daha göstermiş oldu…Aman da aman planını yiyim…İyi ki plan yapıyorsun…Çetin sende olmasan valla halimiz duman….
Rikkat Nemide anne ile ne güzel konuştu öyle…İsmet’i göndermek için konuştular….Nemide annenin bir sözü beni güldürdü …
Nemide anne-Onları da sonra barıştırırız….(Füsun için dedi sanırım…)
Şeyda yine Misket’i çağırdı yanına…Of Şeyda bir günde çağırma şu kızı Cıkcıkcık…
Şadan Neva ve Safa arasında geçenleri öğrenmek istiyordu…Neyse ki haberi yoktu olaylardan…Derin nefes çektiler o sırada ben yine güldüm…
Sally’nin Keriman’a söylediği bir söze çok güldüm….
Sally-Bir kerede karışma be…(O anda Sally Şahika gibi gördüm valla….Şahika kim demeyin sormayın…Anlayan anlar…:))
İsmet hemen affetti Keriman’ı çok ilginç….Sayhan’ı hemen affetmiyordu ama Keriman’ı affetti…İsmet neden öyle…..???
Şadan ne güzel konuştu öyle…İnsanları kırma konusunda…Vay beee…..Şadan baya değişmiş…Gerçekten iki gündür Peyami gibi konuşuyor…Ah bir de Füsun ile böyle konuşsa barışsalar evlenseler yeniden ne güzel olurdu….. Bu arada Şadan konuşurken çakal Çetin’de arkadan dinledi konuşmaları…. “Önemli olan dağılan yuvayı kurtarmaktır….” Çetin bana bak gerçekten fazla oluyorsun haa…Kötülüğünün de bir sınırı vardır canım …..Dıt…:)
Yine bir Ankara manzarası vardı ama yine çıkaramadım neresi olduğunu…(İlk Ankara manzarası..)
Nemide anne nasılda öptü sevdi Şadan’ı bir bebek gibi..Yine Şadan’a Dıt dedi….Nemide annem çok hoşuma gidiyor böyle davranman ama Şadan çocuk değilki….:)
Rüzgar beni güldürdün….Eve gelir gelmez Misket’i aradı ama Misket’te hemen arkasından eve geldi telefonu çaldı ama açmadı…Ay çok güldüm valla…Gerilmedim daha doğrusu…Sanırım pişti oldu Rüzgar.…Peyami olayı anladı ve nasıl konuştu…Süper komik sahneydi evet….
Dila’da ne çok uyuyor valla…Hemen yemekten sonra uyumaya gitti… Bugün Rikkat Dila için… “Bu sene zor seneleri”..Dedi …Ama nasıl Dila daha birinci sınıfa gitmiyor mu?:icon_sorr Anlamadım ben olayı…?Yani 1. sınıf en kolay sınıftır okumayı,yazmayı öğrenirsin…Rikkat öyle bir söyledi ki sanki Öss’ye girecek sandım Dila….neyse…:)
Rikkat’in konuşmalarını yanlış anladı İsmet…İsmet taşınmakta kararlıydı….Sayhan daha fazla dayanamadı ve bağırdı…Bu kavganın olmaması gerekiyordu ama oldu….Bu sahnede gerçekten gerildim yalan değil…Çünkü çok gerçekçi bir sahneydi…Zaten daha öncede söylemiştim…İsmet ve Sayhan kavgaları bana her zaman inandırıcı geliyor….Teşekkürler Okan Şenozan ,Hülya Gülşen Irmak…. Sayhan sonuna kadar haklıydı söylediklerinde….Dila ve Keriman içerden onları dinledi…
Ay Rüzgar gerçekten baydın beni…Misket’e söylediklerinde…Kusura bakma olur mu?:icon_whis
Yine Ankara manzarası...Çok hoş |