Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 9)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
gülbeşeker 09-11-07, 17:21 belki de bu yumusama mısketın hamılelıgı ıle ılgılı olabılır peyamı yumusadıgına gore misketın bu hafta hamılelıgı cıkar ortayaPeyami ne kadar yumuşasa da Misketin hamilelğine onay vermez tabi haklı olarak.Zaten Misketin bu sevgisine sahip çıkma durumu geçici bence,Şeydanın oyunlarına inanıp kaderine boyun eğecek,şartlara yenilecek.Canım Rüzgarım nasıl da ağladı?Bu kadar acı şeyler hep üst üste geldi,dayanacak gücü kalmadı.Neyse uzun zamandır izledğim en güzel bölümdü.
armagan_60 09-11-07, 17:30 Peyami ne kadar yumuşasa da Misketin hamilelğine onay vermez tabi haklı olarak.Zaten Misketin bu sevgisine sahip çıkma durumu geçici bence,Şeydanın oyunlarına inanıp kaderine boyun eğecek,şartlara yenilecek.Canım Rüzgarım nasıl da ağladı?Bu kadar acı şeyler hep üst üste geldi,dayanacak gücü kalmadı.Neyse uzun zamandır izledğim en güzel bölümdü.
evet misket rüzgar aşkı veya başka bi değişle mutluluğu hep kısa sürdü en fazla 3 bölüm hadi rüzgara karşı tamam senin dediğin olacak dediği zaman anladımda peyamiye laf yetiştirmesine şaşırdım doğrusu peyamiyi ikna etti benim misketten anldığım şu bizi biraz serbes bırakın biz biraz cilve yapalım:D peyamide ok dedi ama hamile olduğunu öğrendiği zaman bu kadar yumuşak olurmu bilemem yeşilçam senaryosuna göre rüzgarın hamile olduğundan haberi olmayacak rüzgarda misketi kötü bilecek:D
:happy0064bugünkü bölüm tadından yenmezdi :happy0064 seyretmeye doyamadım böyle sahneleri özlemişim herhalde :img-blush bir yandan gülüp bir yandanda gözlerim doldu :) bu sezonun en güzel bölümlerinden biri :good: rüzgarın çaresizliği beni çok üzdü daha ne kadar dayanabilirki taş olsa çatlar :icon_sorr peyami misket konuşması çok hoşdu misket ilk defa aşkına sahip çıktı peyami çıktıkdan sonraki rm konuşması ne kadarda güzeldi çok hoşdu :img-blush peyami misket konuşmasında nemideannenin olup bitenden haberi olmadan dinleyişi mimikleri çk komikdi iyiki varsın nemide anne sen olmasan yüzümüzü güldüren sen varsın hı birde şadan ne güzel temizledi evi :img-hyste temizlik beziyle uyuyup kalması sonra sayıklaması çok komik geldi bana :img-hyste bir yandan güldüm bir yandan duygulandırdı beni bu bölüm EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER BİR NUMARASINIZ :good bye
selam
ilk defa yorum yazıyorum.çünkü bu bölüm birazcık olsun eski günlerdeki gibiydi.
hele peyami ile misket in konuşması çok güzeldi.Ama inşallah bu hamilelik işi ya doğru değildir yoksa daha çok işler karışır düzelmesi artık bir başka bahara kalır.
Çetinde cevabını iyi aldı.Sakızla Nemide anne muhteşemdi bu bölüm.Oyuncuların hepsini kutluyorum inşallah uzun zaman daha onları seyretme imkanı olur.:img-yes:
doğruymuş güloya arkadaşım misket hamile oldugunu öğreniyormuş bir müddet kimseye söylemez tam rüzgara söylemeye karar verir şeyda hamileyim yalanını ortaya atar şeyda şimdi dinlenmeye çekildi gücünü toplasın hortlar yeniden oyunlarına yalanlarına devam eder tam gaz :)
aslihansss 09-11-07, 17:41 [QUOTE=lilo78;5291602]Uzun zamandır izlediğim en güzel bölümdü ve hemen yorum yazmak istedim misketin dik duruşunu ve peyamiyle konuşmasını çok beğendim ,sanırım bu konuşma bir dönüm noktası olacak ve birçok şey hallolacak ,peyaminin misketin yanağını okşayıp seni anladım mesajı verdiğinde bir oh be çektim içimden ,
nevanın safadan vazgeçeceğini sanmıyorum geçmesin onlarda mutlu olsunlar safa hatasını anladı birazda nevayı anlamaya çalışsa keşke,çetin nevadan yüz bulamayınca vazgeçecektir buna inanıyorum,
kısacası bu bölüm çook sevdim[/Qlilo sana katılıyorum uzun zamandır izlediğim en güzel bölümdü umarım bundan sonra her şey yoluna girer güzel şeyler izleriz misketin artık ezik hallerini görmeyiz umarım vemutlu son görmek istiyorum :happy0064
doğruymuş güloya arkadaşım misket hamile oldugunu öğreniyormuş bir müddet kimseye söylemez tam rüzgara söylemeye karar verir şeyda hamileyim yalanını ortaya atar şeyda şimdi dinlenmeye çekildi gücünü toplasın hortlar yeniden oyunlarına yalanlarına devam eder tam gaz :)
Desene daha çok sinir olucaz.Seyrederken resmen kasılıyorum.Bu Şeyda cadısının ailesi nerde gelselerde kurtulsak bu Şeydanın arkasındaki sır perdesi çıksın ortaya.Bir sevindirik oluyoruz ardından bin üzülüyoruz.:img-blush
aslihansss 09-11-07, 17:50 misket sanki kilo almış gibi fark ettinizmi acaba hamilelik olayı için ön hazırlıkmı yaaaaaa eger böyle bişi varsa rüzğarın haberi olmalı çocukdan bu gün nasıl ağladı ya :img-in_lo
gecesacli1983 09-11-07, 17:53 Misket'in artık iyice kendine güveninin gelmesi,aşkına,sevgisine daha bir başka sahip çıkması,Peyami ile yaptığı konuşma ki Misket Rüzgar'a göre daha sabırlı ve daha yumuşak konuşması,anlatışı var ve buradan kazanıyor ne kazanıyorsa...Neva'nın artık Çetin'e sert konuşması(elini Çetin'in kafasına vurarak,bunu artık kafana sok demesi).
Artık beklediğimiz şeyler oluyor gibime geliyor:img-cool2Bu olaylar olunca ohh be dedim,sonunda dedim,sonunda gereken şeyler yerine geliyor dedim...
İki gün dizi yok:icon_sorr(Çetin'i özleyecem:img-blush)
Geçtiğimiz sevgililer gününde Misket son anda kurtuldu o hödükten inşallah bu sevgililer gününde RM düğünü izleriz.Eh artık sezon sonunda da bebklerini alırlar kucaklarına .:happy0064:happy0064
Uzun zaman sonra, içime sinerek izlediğim bir bölüm oldu. Rüzgar'a üzüldüm,nasıl çaresiz.Ama Misket'in kendine gelmesi,ohh be dedirtti...Peyami'yle yaptığı konuşma çok hoşuma gitti.misket'i hiç böyle güçlü,aşkına sahip çıkar şekilde görmemiştik. Gözlerim yaşardı doğrusu.Umarım bir anlık birşey değildi bu. Gerçekten, bölümün tamamı güzeldi, o kasvetli, boğucu hava yoktu ne kadar zamandan sonra ilk defa. Bunda Şeyda'yı görmememizin de etkisi olabilir. Şeyda'lı sahneler zaten kabus gibi çöküyor üzerimize. Bugün kabustan uyanır gibi olduk.
Nemide Anne yine renk kattı bölüme. Neva'yla Safa'nın tek derdi çocuksuzluk sanıyor zavallı kadıncağız:img-wink: Bilse, takıntılı bir aşığın,onların hayatını karartmaya başladığını. Bilmesin, çok üzülür...
Şadan'a zorla temzilik yaptırması ise harikaydı. Şadan'ın, herşey tersine döndü,kadınlar gece gezmeye gidiyor, erkekler temizlik yapıyor, demesi, nasıl güldürdü beni. Peyami'nin telefonuna elinde temizlik malzemeleriyle, kaderine boyun eğmiş bir şekilde cevap verişi de ayrı bir güzellikti. :) Özlemişim bu diziyi izlerken gülmeye.
Nihayet, gerilim dizisi izlemediğimizi, Bizim Evin Haller'ni izlediğimizi hatırladık tekrar. Bir nefes aldık bugün. İnşallah sevincimiz kısa sürmez, sıkıntıların, üzüntülerin arasına, birazcık da mizah sıkıştırmaya devam ederler.
sevimli.girl 09-11-07, 18:08 bugünkü bölümde en çok hoşuma giden iki yer nemide ile peyaminin konuşması ve şadanın iş yapma gayreti. nemide peyamiyle konuşurken çok tatlıydı, peyaminin de mimikleri çok hoştu. daha sonrada yemek hazırlayayım beraber yeriz ben de acıktım demesi daha da güzeldi. şadan ise bi yandan toz aldı, bi yandan kahve yapmaya çalıştı,onunda köpüğünü tutturamayınca sinirlendi. peyami telefonda radığında söyledikleride komikti.
çetinin nevadan safayı dövdürdüğü için özür dileyeceğini sandım ama onun niyeti farklıymış. ama allahtan neva kocasına ve aşkına sahip çıktı ve çetine ağzının payını verdi. artık çetinde nevanın kocasını bu kadar çok sevdiğini bile bile onu zorla yanında tutmaya çalışmaz.
rüzgarla misketin yakalanması kötü oldu ama o da misketin dik durmasına ve peyamiye karşı aşkını savunmasına ön ayak oldu. rüzgar misket konuşmasında ise rüzgar tamamen haklıydı ve aşkına sahip çıkanın hep savaşanın kendisi olduğunu söylediğinde tamamen doğruydu.
nemide ve sakızın kanka oluşuda güzel oldu. işbirliği içinde macun hazırlayıp safa ve nevaya yedirmeye çalıştılar ama pek başarılı olamadılar. onlarda eskiden gerdeğe girmesin diye uğraşıyorlardı, şimdi torun sevdasına onları yakınlaştırmaya çalışıyorlar.
aliyeaynalar 09-11-07, 18:18 peyamiye bravo...tam içimden gelenleri yaptı...
rüzgara söyledikleri o kadar doğruydu ki: "önce kızı aldattın-kandırdın evlendin. şimdi de iyileşmesini bekleyemiyorsun"
bravo peyami.
rüzgar beyimiz gidecekmiş. peyami onu dışarı atında "ohhh" dedim. bravo bravo...
safa dayak yedi sonunda. nevaya pes doğrusu. daha ne kadar mahvedecek kocasının hayatını. daha ne kadar bir yalan içinde yaşayacak. haketmiyor safayı artık neva. hem de hiç.
nemdienin torun özlemi ve safaya macun yedirecek olması bana biraz da olsa eski bölümleri hatırlattı. arada eskiye dair birşeyler bulmak da güzel. umarım daha da güzel bölümler bizleri bekliyordur.
Rüzgara olan kininizi anlıyorum, ama en az sizin kadar kin duyan arkadaşlarda peyaminin hareketlerini tasvip etmiyor. Sizin nasıl tasvip ettiğiniz merak konusu..
Demekki size göre (Bana verdiğiniz izlenime göre)
insanlar kendisini şeydaya feda edecek,
Rüzgar intihar etsede hakkettiki intihar etti olcak,
Rüzgar Sürünsün, Rüzgarı acı çeksin , beter olsun....
İnsanlar Ömür boyu, yürümek için çaba göstermeyen bi kızla uğraşıcak
O kızı yürümesi konusunda ikna etmeye çalışsalar bile , aniden sinir krizleri geçirmeye başlayan bi kızın kaprisleriyle uğraşıcak.
O kızın ailesinin çağırmasına Engel olan Peyami size göre haklı olcak...
Ben artık bişey demiyorum size :sad53:
gülbeşeker 09-11-07, 18:34 Rüzgarın ağlaması hiç aklımdan çıkmıyor canım ya ama Miskete söylediklerinde haklıydı hep zorluklar karşısında savaşan taraf rüzgar,hep yük onun omzunda Misket aşkından vazgeçerek işin içinden sıyrılıyor,madem bir yola baş koydular,madem birbirlerini seviyorlar o zaman birbirlerine destek olmak zorundalar,Misket şimdilik Rüzgara hak vererek Peyamiyle konuştu ama sonrasında yine Rüzgarı kendisinden uzaklaştıracak,huylu huyundan vazgeçmez.Bu arada Peyami,Misketi anlayışla karşıladı güya en azından biraz yumuşadı ama oğluna yine aynı tavrı sergileyecek,işte beni en çok üzen nokta da bu.Geçen bölümde Rüzgar,Sayhanlarla dertleşirken "Babam Şeydaya kızım diyor sanki on kere kızım demiş gibi oluyor."demişti.O anda içim acıdı,Peyami ne yazık ki Rüzgarı anlamaya çalışmıyor ,belki Rüzgar da kendini daha sakin bir şekilde ifade edemiyor ama Peyaminin bu tavırlarını hak etmiyor üstelik Peyami Şeydayı da gereğinden fazla anlamaya çalışıyor ve ona güveniyor,bu böyle sürüp gidecek ama nereye kadar ?
merhaba arkadaşlar !! evet bugün birazda olsun dizide son sahnesi peyaminin ve misketin gülüşü içimi ısıttı.uzun zamandan beridir göremediğimiz bir gülüştü değilmi?? inşallah bu bülümden sonra bizi duyarlar ve iyiye gider umarım.eski nemide annemizde bir ayaklanma vardı torun hasreti niyetine...şadanın temizlik komedisi "-deterjanı fazla kaçtı tühhh!! "- espirisi inaşallah bundan sonra rüzgar ağlamaz, şeyda şeytanlık apmaz,rikkat acı çekmez,çetin nevadan vazgeçer vs...
Aliyeaynalar arkadaşım yazdıklarına aynen katılıyorum.Peyami olaylara okadar değişik bakıyorki inanılmaz Şeyda desen o başka bir boyutta.Sanki rüzgar değil ona boşanmak istiyorum diyen .Olayları yaşanmamış sayıyor.Rüzgarın dediği gibi hepsini parmağında oynatıyor.Yazık oluyor yazık.
gülbeşeker 09-11-07, 19:00 Hoşgeldiniz güloya ve kolpo .İnşallah yorumlarınızı eksik etmezsiniz.Kolpo arkdaşım çok güzel dileklerde bulunmuşsun ama söylediklerinin bir tanesi bile gerçekleşse çok mutlu olucam ama gidişata ve tüyolara göre misket hamile kalacak,o yetmiyor şeyda hamileyim yalanını ortaya atacak.Bundan sonra Misket-Rüzgarı ve büyük ihtimalle Nevayı,Safayı mutlu göremeyeceğiz,ama yine de arada sırada böyle güzel bölümler görsek de içimiz açılsa...
Bugünki bölüm genel olarak beğenilmiş ki zaten bende beğendim.
Beğenmediğim şeyler safa olaylarda çok fazla abartıyor yani ne bileyim nevaya bu kadar uzak durursa zatn hiçbirşey yoluna girmez.Neva cidden onun için birşeyler yapıyor ama safa gözlerini kapamış gibi sadece gördükleriyle yetiniyor birde şiddetçi kocalara dönüyor evet ilk tokat belki çok sinirli olduğu için elinden bir kazadır çıktı ama ikincisi hiçte olması gereken birşey değildi korkum alışkanlık yapacak bu olay...
Bugünki bölümde ilk kez olan birşey misket doğru şeyler söyledi.Bir anlamıyorsun kelimesi geçti yine ama:D Peyamiyle evde konuştukları çok doğruydu.Belki bencilce olacak ama kendim için vicdanımı rahatlatmak için geliyorum dedi hah şöyle açık olsun bence her şeyden daha iyi isteyen istediği gibi görsün ondan sonra.Ama peyami'de öyle konuşunca anlayışla karşıladı tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır misali bi rüzgar beceremedi şu işi orası ayrı bir konu tabi...
Nemide anne ve sakız annenin çabaları daha sonra nemide annenin peyamiyi çağırıp konuşması eski günleri biraz olsun hatırlattı bana(: Şadan'ın da temizlik yapması çok hoştu ve rüyada sayıklama olayı:D
Birde dün birşey dikkatimi çekti neva misket dertleşiyor herkez kendi açısından bakıyor olaya.Neva birşeyleri söyliyemediğinden sevdiğim adamla evli olmak herşeye yetmiyor diyor,misket en azından akşam senin yanına geliyor sabah senin yanında gidiyor dedim hey yarabbim herkez ayrı bir dertten yakıyor ama genede çok iyi anlaşıyorlar:D
Geçtiğimiz sevgililer gününde Misket son anda kurtuldu o hödükten inşallah bu sevgililer gününde RM düğünü izleriz.Eh artık sezon sonunda da bebklerini alırlar kucaklarına .:happy0064:happy0064
misket son anda kurtuldu ama bu sevgililer gününde bir başkasıyla evli olur bebeye baba gerek eğer tiyoyu yazan kişinin yazdıkları bir bir çıkıyor misket başka biri ile evli rüzgar şeydaya geri dönüyormuş hamile zannettiği için aynı şehirde aynı aşkla birbirlerini sevecekler ama birbirlerine kinde duyacaklarmış :icon_sorr inşallah senin dediğin gibi olurda işte o zaman seyrine doyum olmaz dizinin başlama saatine iple çekerim ama bu bölümde sevindirik olduk önümüzdeki hafta başında hüzünlü sinir bozucu bölümler bekliyor gibime geliyor her zaman böle oluyor çünkü ilk önce sevindirik ediyorlar sonra diziyi izlerken hop oturup hop kalkıyoruz sağolsunlar :img-cool2 :img-pilot
misket son anda kurtuldu ama bu sevgililer gününde bir başkasıyla evli olur bebeye baba gerek eğer tiyoyu yazan kişinin yazdıkları bir bir çıkıyor misket başka biri ile evli rüzgar şeydaya geri dönüyormuş hamile zannettiği için aynı şehirde aynı aşkla birbirlerini sevecekler ama birbirlerine kinde duyacaklarmış :icon_sorr inşallah senin dediğin gibi olurda işte o zaman seyrine doyum olmaz dizinin başlama saatine iple çekerim ama bu bölümde sevindirik olduk önümüzdeki hafta başında hüzünlü sinir bozucu bölümler bekliyor gibime geliyor her zaman böle oluyor çünkü ilk önce sevindirik ediyorlar sonra diziyi izlerken hop oturup hop kalkıyoruz sağolsunlar :img-cool2 :img-pilot
Cidden bu dizide böyle bir anlayış olduğunu düşünüyorum artık.Misket rüzgara ben hiç doya doya gülemedim ne zaman çok gülsem arkasından çok üzülecekmişim gibi gelirdi demişti.Şimdi o geldi aklıma dizide bizde ne zaman tamam artık desek yeni birşey oluyor ve bizde artık gülmekten korkar hale geldik hatta bırakın gülmeyi gülümsemekten bile korkuyrouz arkasından acayip şeyler olacak diye.Beh'in yolu bu ben artık nolacak diye merak etmiyorum bugün bu kadar iyi şey bi arada olduysa kesinlikle arkasından birçok kötü şey çıkacaktır...
Ben bir babanın oğluna,kendi kanından bir insana bunu nasıl yapar mantığım almıyor .Bu gün yarım yamalak izleyebildim ama anlattıklarınızdan peyami yine tahammül sınırlarınıı zorlamış.Sadece rüzgarın ağlamasını gördüm ve içim acıdı.
Ama misketle sahnelerini göremedim.Misket teselli edbildimi bari.Yoksa hala hipnoz durumundamı?
Anne baba olmak herzman herkonuda doğru karar vermek değildir .Ebeveynlerde hata yapar.Ama peyami çevredekiler tarafından aklı başında insan övgüleri duymaya yıllardır okdr alışmış ki.Asla bir konuda yanlış karar verebileceğini düşünmüyor.Aklına bile getirmiyor böyle birşeyi.Yüzüne vurulduğu zmn da çılgına dönüp kocaman bir insanı ,en önemlisi oğlunu kolundan tutup dışarı atabilecek kdr ileri gidiyor.Sırf etraftakiler oğlu sakat karısını boşadıdiyecekler ve onun saygınlığı zedelenecek.Bu uğurda oğlunu,ailesini harcıyor ama umurunda değil.Ayrıca şeydanın ailesini istemeyip onu daha ÜStün görmesi de egosunu iyice şişirdi.Değmeyin keyfine artık.
Ayrıca bütün gün elinde gazete oturup hiç biriş yapmayan,kalktığı zmanda ona buna tehdidkar bakışlar svurp imalı sözler söyleyen bukdr aksi bir adama ben bir dak dayanmam.Rikkatte peygamber sabrı var valla...
Ben bir babanın oğluna,kendi kanından bir insana bunu nasıl yapar mantığım almıyor .Bu gün yarım yamalak izleyebildim ama anlattıklarınızdan peyami yine tahammül sınırlarınıı zorlamış.Sadece rüzgarın ağlamasını gördüm ve içim acıdı.
Ama misketle sahnelerini göremedim.Misket teselli edbildimi bari.Yoksa hala hipnoz durumundamı?
Anne baba olmak herzman herkonuda doğru karar vermek değildir .Ebeveynlerde hata yapar.Ama peyami çevredekiler tarafından aklı başında insan övgüleri duymaya yıllardır okdr alışmış ki.Asla bir konuda yanlış karar verebileceğini düşünmüyor.Aklına bile getirmiyor böyle birşeyi.Yüzüne vurulduğu zmn da çılgına dönüp kocaman bir insanı ,en önemlisi oğlunu kolundan tutup dışarı atabilecek kdr ileri gidiyor.Sırf etraftakiler oğlu sakat karısını boşadıdiyecekler ve onun saygınlığı zedelenecek.Bu uğurda oğlunu,ailesini harcıyor ama umurunda değil.Ayrıca şeydanın ailesini istemeyip onu daha ÜStün görmesi de egosunu iyice şişirdi.Değmeyin keyfine artık.
Ayrıca bütün gün elinde gazete oturup hiç biriş yapmayan,kalktığı zmanda ona buna tehdidkar bakışlar svurp imalı sözler söyleyen bukdr aksi bir adama ben bir dak dayanmam.Rikkatte peygamber sabrı var valla...
Rikkate iyi oluyor ama olan Rüzgarla Miskete oluyor oda zamanında azmı yaptı.Ektiklerini biçiyor.
Ben Peyami'ye hak veriyorum. Ama bu onu sonuna kadar destekliyorum anlamına gelmez. Evet şeyda ne olursa olsun onun gelini. Ve o kız şu an sakat. Bence ona destek olmaları lazım. Tabiki de Rikkat'in dediği gibi. ailesine haber verilmeli. Çünkü Şeyda'nın psikolojisi bozuk. Ve bir an evvel tedavi olmalı. Ama bunu onu başlarından atarak değil. Elv birliğiyle yapmalılar.Ben Rüzgar'ı bu konuda haklı bulmuyorum. Evet bi hata yaptı, acele bir kararile evlendi. Çok musuz. Artık sabredemiyo. Ama bunları şeyda iyiyken düşünecekti. O zaman sürekli Misket ilebuluştu Şeyda'yı aldattı. Ona bir türlü boşanmak istediğini söylemedi. Ne zamankİ Şeyda o gün sinir krizi geçirdi çıktı karşısına söyledi. Evet daha önce söyleseydi. Şeyda yine aynı tepkiyi verecekti Ama en azından o zaman Rüzgar dürüst oldu diyebilecektim. Hala Şeyda'nın arkasından iş çeviriyo bana göre. Rüzgar zamanında dürüst olsaydı. Şimdi bunlar olmazdı. Bu beniüm fikrim ama şu Rüzgar Misket ile mutlu olabilmek için Şeyda'yı başından atmak istiyo. Bu da beni çok sinir ediyo.
bence şeydanın ailesiyle arasında birşey yok gibime geliyor bunların hepsi uyduruk gibime geliyor sırf rüzgardan ayrılmamak için yapıyor rol yapıyor duygu sömürüsü yapıyor bilmiyorum ama yada benim tahminim yanlışda olabilir bekleyip izleyip görecegiz ama bu konu beni rahatsız ediyor şeyda çıktımı bilinki o bölümde herkese duygu sömürüsü yaparak oynayacak şu senaristler şeydayı düzeltip doğru yolu buldurup başka biri ile evlendirip mutlu bi evliliği olsa omnu seven oda kendini sevecek birisi ile sıkılıyorum piskopat bir karakteri izlemekden bogucu geliyor dizi içim daralıyor
Rüzgara olan kininizi anlıyorum, ama en az sizin kadar kin duyan arkadaşlarda peyaminin hareketlerini tasvip etmiyor. Sizin nasıl tasvip ettiğiniz merak konusu..
Demekki size göre (Bana verdiğiniz izlenime göre)
insanlar kendisini şeydaya feda edecek,
Rüzgar intihar etsede hakkettiki intihar etti olcak,
Rüzgar Sürünsün, Rüzgarı acı çeksin , beter olsun....
İnsanlar Ömür boyu, yürümek için çaba göstermeyen bi kızla uğraşıcak
O kızı yürümesi konusunda ikna etmeye çalışsalar bile , aniden sinir krizleri geçirmeye başlayan bi kızın kaprisleriyle uğraşıcak.
O kızın ailesinin çağırmasına Engel olan Peyami size göre haklı olcak...
Ben artık bişey demiyorum size :sad53:
peyami ne yapıyor. rüzgarın vicdanlı olması için çalışıyor sadece...
demek, insanlar Ömür boyu yürümek için çaba göstermeyen bir kızla uğraşmamalı: o kızın sakat kalmasını kendileri sağlasa bile...
rüzgar şeydayı tek bir şey için kullandı. o da miskete ispatlayacağı şey idi. işi bitince de şeydayı son kullanma tarihi geçmiş gibi bir kenara atmak istedi. ama o kadar kolay değil efendim. şeydayı ilk baştan beri gelecekleri için ümitlendiren rüzgar beyişi bitince elbette kaçamazdı. ve şeydayı istememeye başladığı zamanlarda hatırlayın neler yaptığını. şeydaya kötü davranıyordu ama misketi görünce sırf onu kıskandırmak için şeydayla canım gülüm oluyordu. ve bu kadar alçalan rüzgar şimdi eski sevgilisi ona yüz veriyor diye, kendi yüzünden sakat kalan kıza yüzünü çeviriyor. yapmayın lütfen. anlayın artık.
peyami en doğrusunu yaptı. rüzgarın vicdanını canladırmaya çalıştı. ve kmsenin ilgi göstermediği şeydaya o sahip çıktı.
bu arada, misket bile rüzgardan daha vicdanlı çıktı. (her ne kadar o da kendi vicdanı için yardım ediyorsa da. hiç olmamasından iyidir)
aliyeaynalar 09-11-07, 23:49 peyami ne yapıyor. rüzgarın vicdanlı olması için çalışıyor sadece...
demek, insanlar Ömür boyu yürümek için çaba göstermeyen bir kızla uğraşmamalı: o kızın sakat kalmasını kendileri sağlasa bile...
rüzgar şeydayı tek bir şey için kullandı. o da miskete ispatlayacağı şey idi. işi bitince de şeydayı son kullanma tarihi geçmiş gibi bir kenara atmak istedi. ama o kadar kolay değil efendim. şeydayı ilk baştan beri gelecekleri için ümitlendiren rüzgar beyişi bitince elbette kaçamazdı. ve şeydayı istememeye başladığı zamanlarda hatırlayın neler yaptığını. şeydaya kötü davranıyordu ama misketi görünce sırf onu kıskandırmak için şeydayla canım gülüm oluyordu. ve bu kadar alçalan rüzgar şimdi eski sevgilisi ona yüz veriyor diye, kendi yüzünden sakat kalan kıza yüzünü çeviriyor. yapmayın lütfen. anlayın artık.
peyami en doğrusunu yaptı. rüzgarın vicdanını canladırmaya çalıştı. ve kmsenin ilgi göstermediği şeydaya o sahip çıktı.
bu arada, misket bile rüzgardan daha vicdanlı çıktı. (her ne kadar o da kendi vicdanı için yardım ediyorsa da. hiç olmamasından iyidir)
Yani sihir napsın rüzgar ?
şeydaya tatlı dille konuşsa, tedavini yaptıralım dese şeyda buna yanaşacakmı sanıyorsun ?
Tamam sana rüzgarın şeydayı kullandı konusunda sana katılıyorum.
Ama sen rüzgarın penceresinden bakmıyorsun olaya
çocuk nereye kadar sabredecekki ?
yukarda yazdığım gibi tatlı dille ikna etse diycem, şeyda ikna olmuş gibi yapıp, aynı oyunlarına devam edecek..
ve verilen tüyolara görede, kendisinin kocası tarafından sevilmediğini bile bile hamileyim yalanını söylüycek...
Hoş bişeymi sence bu ?
sen bi şeyda seveni olarak, şeydanın düzelip, ayağa kalkmasını rüzgardan ayrılıp yeni bi hayata başlamasını istemiyormusun ?
ikidebir o insanlar yüzünden sakat kaldı diyorsun.
Bende diyorum ki , bu dememe rağmen peyamiyi desteklemen gerçekden çok ilginç.
şeydanın ailesini arasalar, durumdan haberdar etsinler..
Peyamide engel olsun buna... (gizli gizli aramamaları ayrı saçmalığı olayın zaten)
Yani şimdi şeyda kraliçeler gibi yaşayacak,
rüzgar iyce depresyona girip ,belkide intihar edecek
ve sen ona rağmende bu insanlar şeydaya bakmak zorunda diyorsun. El insaf...
bugünkü yorum biraz geç oldu.Herkez beğenmiş bugünkü bölümü baksanıza bi günde 4 sayfa ileri gitmişiz.Oysa iki haftadır günde bir sayfadan öteye gidemez olmuştuk.Bu arada şok şok şok.bizim rüyanın kocası bora bimbir geceye girmiş arkadaşlar.
bölüme geliserk.Misketin sahneleri çok hoşuma gitti.Önce rüzgarla konuşması,onu kucaklayıp destek olması,çocuğu gibi ona bakması ağlayarak sarılmaları,sonra rüzgara utanıyorum demesi ve bunu açıklaması,Birbirini çok özleyen iki insanın özlemini gösteren o sarılmaları,misketin mutfakta peyamiyle yaptığı söz düellosu(sözlerin çoğunu aklımda tutamayı zaten o andada ne dediklerini anlayamasamda güzeldi) ve misketin kapıda peyamiye durumunu bi güzel anlatışı çok güzel sahnelerdi mantıklı sahnelerdi,gerçeklerin konuşulduğu sevgiden bahsedildiği yüzlerin gülünmesine sebep olan sahnelerdi.
sonra rüzgara gelirsek,sokaklarda ağlayarak çaresice dolaşması ve miskete sığınması,miskete korkmaması ve utanmaması gerektiğin anlatması,ilk defa kararlı olup babasına misketin dediği gibi dimdik bakması güzeldi.rüzgar büyüyor galiba.
peyamiye gelirsek,hala şeyda için söylediklerine katılmıyorum ve bu bahaneleri geçerli bulmuyorum.bugün misketin dediklerine inanırken ve onu anlamaya çalışırkn acaba peyami bizim aşıkların sevgilerinin değerini anlaması içinmi,sevgilerini sahiplenmeleri içinmi böyle davranıyor dedim.çünkü salondan çıkarken okadar kızgındıki miskete misket ben sevgimden utanmıyorum deyince sevgisini sahiplendiğini görünce peyaminin yüzü güldü ama bu bi ihtimal böyle değildir heralde.
ha şunlarıda eklemek isterim bu konuyla ilgili.mantıksız bulduğum bi kaç ayrıntı vardı bugün.Rüzgarın ağlayarak sokaklarda dolaşıp sevgilisine sığınması biraz alışık olmadığımız bi durum çükü genelde bunu yapan kızlar olurdu:).peyaminiinse rüzgarı hiç düşünmeden kovduktan sonra sonraonun peşine düşüp salonda olduğunu bile bile oraya gitmeside saçma oldu.bide misket bir dakika önce yaşadıklarımdan utanıyorum derken rüzgarın aylardır anlattığı şeyleri bi kere daha daha basit cümlelerle anlatmasından sonra yani bir dakika sonra artık utanmıyorum deyip aniden fikir değiştirmesi de çok saçma oldu.
nemide annemi bugün öyle görüncce esk bölümler aklıma geldi böyle mizahi şeyle hep trtde olurdu.bunun dışında sefa ve nevanın dialoglarından baygınlık geldi.
şöyle bi yorumuma bakarsak evet genel olarak bende bölmü beğenmiş bulunuyorum ama malum misket ve rüzgarın her dimdik durma kararından sonra ayrılmaları bi günü bulmuyor.bu sefer nasıl bi olay araya giricek çok merak ediyorum
Bugün bölümü herkesin beğendiği gibi bende beğendim… Bu bölümde yüzümü güldürecek bir şey buldum Evet….Şadan’dı yüzümü güldüren….Nasılda temizlik yaptı….Uyuya kaldı….Nemide anne iyiliği için yapıyor evet Şadan’ı bir sorumluluk sahibi yapmak…Belki ilerde Füsun ile barıştırmak….Bir keresinde söylemişti çünkü..Hadi bakalım Nemide anne …Arkandayım….:good:
Bugün Neva’nın Nemide anne ile kapıda konuşması hoşuma gitti…Evet komedi tarzındaydı…Nemide anne torundan söz ediyordu…Neva’nın bu sıradaki yüz ifadesine bayıldım…Şunu anladım Neva’ya komedi tarzı roller daha çok yakışır….Dram çok ağır oluyor ona….Çok üzüyorlar kızı ….Yazık….
Bugün Peyami’nin bir sözü hoşuma gitti…
Peyami-Herkes hak ettiğini yaşar….
Fakat R ve M çok kötü yakalandılar yine…Peyami bir polis gibiydi benim bile ödüm patladı….Peyami yani olmadı….Bu sahneyi izlemek isterdim bir kez daha…
Evet Peyami güzellik salonundan çıkınca Nemide anne aradı ve yanına gelmesini istedi….Ve Nemide anne Peyami ile konuştu..O sırada Misket geldi…..Ne yalan söyleyeyim ben burada Berfu hanımın oyunluğuna bittim….Performansı harikaydı hele o bakışları….Gerçekten Peyami ve Misket konuşmaları çok güzeldi…:good:
Her şey güzellik ile yoluna girsin....Kavga gürültü artık sona ersin....Şeyda bir gün hatasını anlayacak evet..
Küçük bir not…Aklıma bir şey geldi forumları gezerken bir arkadaş diziyi sims oyununa benzetmiş izlemek oynamayı bırakamamak gibi..İşte benim de o sırada aklıma gelen…Neden sims oyununda Bizim Evin Halleri ailesini kurmuyorsun Müge diye düşündüm..Evet ne güzel olurdu..Hem stres atardık hem de istediğimizi yapardık….Ben Neva ve Safa’yı barıştırdım…Misket çoktan Rüzgar’a kavuştururdum ama tabi Şeyda için de kopya Rüzgar yapar adını Poyraz koyardım…Ne güzel olurdu…Evet evet ben en iyisi bu oyunu yükleyeyim bir an önce…:happy0064
Emeği geçenlere teşekkürler…bye
yav müge enle ben amma uzun yorum yazıyoruz hergün gerçi uzun yazanlar var ama hergün hergün böyle uzun dikkatimi çeken başka kimse olmadı.anlattıkça anlatıyoruz valla.bu arada ben şeydayı bilmem ama misketin çocuğuna isim çoktan koydum.ESER :).babası rüzgar oğlu eser.şimdi iki anlamı var.hem misketle rüzgarın esri bu.Hemde rüzgarın yine esmiş bi anından doğan bi eser bu.çok karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.eser:).biz neden bu bebekleri hiç kız düşünmedik hala anlayabilmiş değilim.:)
Uzun süredir diziyi takip edemiyorum.dünkü bölüme biraz bakayım dedim.Değişen fazla birşey olmamış gene..rüzgar ve misket'in güzellik salonunda olduğu sahneye kadar seyrettim.onların sahnesi bitene kadar başka bir kanalı izleyeyim dedim..dalmışım tabi, tekrar k1'e döndüğümde dizi bitmişti. rüzgar ve misket beni diziden soğuttu..hala aynı muhabettler devam ediyor..bitecek gibi de görünmüyor
:D:D Müge valla bende bi ara vardı bu sims ama ben bakamıyodum insanları yorgun düşüp ölüyolardı. O yüzden Bizim evin halleri ailesine de pek iyi bakacağımı sanmıyorum :D:D
Bu arada cidden neden çocuğu erkek düşünüyoruz hep yaa. Belki annesi gibi kınalı bi kız olur :D:D
armagan_60 10-11-07, 10:50 tamam misket hamile olabilirde şeyda yalandan uydurduğu zaman yani yalandan hamileyim diye buna kim inanacak en azından 3 aydır kıza yaklaşmıyoki nasıl olacak buna rüzgar inanacak mı inanmaması lazım evdekiler inanacak mı misket inanım hamileyim diyemiyecek mi ve durup duruken niye günerle evlenecek sırf babasız kalmasın diye öyle bişey olursa rüzgar misket nasıl kavuşacak anlaşmalı evlilik diyolar fakat büyük ihtimalle miskete aşık olur güner ve boşanalım dediği zaman o bırakmaz bu senaristler hep böyle yapıyor ilk önce misket yüzünden kavuşamıyolardı sonrada rüzgar yüüznden ama dünkü bölüm bukadar güzelken durup duruken niye böyke yapsınlar anlamadım uzatmak için mi acaba
Dila sana şu fikir değiştirme konusunda katılıyorum.Misket bir anda anlamıyorsun derken tamam artık utanmıycam moduna geçti.Gene ben mi uyuyorum yoksa sahne mi atlandı diye düşündüm(:
Mügecim beh'i sims'e yüklersen sims çöker o derece:D Sims bile hayatında bu kadar karışık bir aile görmemiştir.Ama eski beh'i yüklersen mutlu mesut oyunu oynayabilrsin:D
Bu hamilelik olayına gelince; saçma sapan sebeplerle nasıl bağlayacaklar ben hala anlayabilmiş değilim.Yani şu anda keriman'ın çıkıp ben dila'nın annesiyim demesini o kadar çok istiyorum ki ismet o işle uğraşmatan misketle uğraşamasın.(Çünkü ismet zaten kerimanla uğraşacak o an bu an olsun ki en azından azami şekilde kurtulalım hasardan.)Nasıl bir saflıkla şeyda'nın hamileliğine inanılacak merak ediyorum.Hoş bu dizide saflıkla nelere inanılmadı ama yanlış anlaşılma olurda bu kadar olmaz artık ya.Başka bir nedenden dolayı misket söyleyemese anlarım ama şeyda'nın yalanına inanıpta bunu söylemeyecekse pes.
Beh eski türk filmlerini geçerek şimdiki versiyondanda alıntılar yapıyor gibi geldi bana.Biri sanki önceki sayfalarda bu konuda rüzgar kendini içkiye verince şeyda bundan yararlanarak birlikte olmuş gibi gösterir demişti...Bu senaryo bana iki aileyi hatırlatıyor ama tek farkı oradaki serpil karakteri yani bunu bu şekilde gösterip hamileyim diyen karakter kafadan problemli olsa da yürüyebiliyordu yani şeyda o haliyle bunu nasıl yapacak?? Tabi bir anda yatarken odadan kendi başına tekerlekli sandalyesiyle geldiği gibi ilahi bir güçle bu işide başarabilir...Bir diğeri ise güner karakteri olurda çıkarsa ve çocuğa babalık yaparsa hatırla sevgilininde bir değişik versiyonunu izlemiş olacağız.Yani böyle bir senaryoda birde darbe koysalar araya aynısını bile izlemiş olabiliriz:D Benim düşüncemse beh'in hiçbir şekilde başkalarının senaryolarına gereksinimi olmadığı.Eski beh gayet özgündü evet hayatla bağdaşan çok yönü vardı ama başka hiçbir diziye benzemiyordu şimdi ise alıntı bir dizi gibi oldu...Hey gidi rayting canavarı sen nelere kadirsin demekten kendimi alamıyorum bu yüzden!..
Ortağım var yaa tek kelimeyle harikasın. Valla çok güzel yazmışsın. şeyda'nın hamilelik olayına nasıl inanacaklar bilmiyorum. Yuh derim artık. Ama dediğin gbi YEŞİLÇAM versiyonu bir olay olursa o zaman farklı tabi. Ayrıca Güner-Hatırla Sevgili ilişkisinde de çok haklısın valla. Aynı öyle olur sanırım. Bi darbe eksik :D:D İyi de Bu Güner neden böyle b işey yapacak ben onu anlamadım. O da Misket'e mi aşık olacak. Misket'e eski Türk filmlerindeki gibi acılı kadın imajı çizilecek. Amaann düşünmek bile istemiyorum. şu an bunları yazarken ruhum sıkıldı valla. Nasıl izliycez bilmiyorum. Bide şu Güner doktor değil de pastacı olsa :D:D
Bende dünkü bölümü beğenenlerdenim...Nedenlerini tekrar yazmama neden yok herhalde..Yazan arkadaşların yazdıklarına katılıyorum sadece...Hem güldüm,hem duygulandım,hem sinirlendim,hemde işte budur dedim...Bu sezon ilk defa eskiye yakın bir bölümdü dün izlediğim bölüm...Bu işi çıkaranlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...Bunu yapmak için niye bu kadar beklediniz ben anlamadım doğrusu..Bizim sabrımızı mı denediniz yoksa...Biz böyle bölümler izlemek istiyoruz artık..Hatta daha da iyi olsun herşey...Ama biliyorumki bu bölüm numunelikti...Yani bir bölüm böyle istediğimiz gibi bir bölüm çektiniz,sonra bir ay canımızı sıkacaksınız demi..Artık ben bir neden arıyor oldum bu güzelliklerin altında acaba neden?Bilenler vardır nedenini değil mi?Dizinin her an kötü günlerine döneceğini bize çok güzel bir şekilde gösterdiler daha öncede ondan...Ben Bizim Evin Halleri dizisini ve oyuncularını daima izlemeye hazırım..Dizi ne hale gelirse gelsin...Çünkü bu diziden kopamıyorum maalesef...Sizlerde bunu çok iyi biliyorsunuz değil mi?
bende beğendimm sayılırr..
en çokk Neva sahnesini beğendim..ben yakışıklıda olsa kötü adalmarı sevmem yaa.:D:D..Çetini nevaya aşık ettiler çocuk aşk acısı çekiyoo içimm yanıyo yaa....yaa çetin sen bırakk Nevayı..başka bulalım sana biz..bakk yakışıklısınn..:D..hoşsun...sana kızmı yok...zatii Neva kızınca Çetinin hali çok üzücüydü yaa...illee yaşıcaz böyle bir aşkk yaa..yazıkk çocuğaa...:icon_sorr
Nevaa safayı sahiplendi güzeldi..her nekadar başını kaçırsamda.safanın nasıl gittiğini anlamasamdaa:icon_sorrNevayada hayran kaldım ben...
safada haklıı..yaa "bu kız seviyo ama vazgeçmiyo..müzikten"...ya bir anlayamadılar...hem sayhan mı demiştii.."vu işte başka bir iş varr " diyee..ya biraz büyük sözü dinleseler anlayacaklar olayı...:icon_sorr....ama safayada üzülüyorum benn
Msiket rüzgarr olayına geleyim...şimdii ilk Rüzgar geldiğinde miskett diretmişti..sonra birden yelkkenler indi suya..anladım tam orda Peyaminin geleceğinii:D.:D.çocuklar olduğu için Kanal değiştirdim..malum artıkk +7 oldu dizimiz... Peyami gene geldi...gene başlıyoo dedim herşeyy ama neyse fazla uzatmadılar teşekkürler senaristler...hoş artık misket rüzgar olayı bitti..şimdii Nevacıma sardılar amaa:icon_sorr...
neyse Misket diretmeden peyamiyle konuşmasıı en azından "doğru birşeyler konuşuldu"...Peyamidekii gülümsemeyii tam çözemedim ama iyi bir gülümseme galiba..onu böyle görmekte güzel..ahh bir işi olsaydı..
neyse uzatmayayım fazla...güzell bir bölümdü...
armagan_60 10-11-07, 13:28 eğer güner anlaşmalı evlilik yaparsa ilk saçma olmazmı galiba sonrada gerçekten aşık olup misketi bırakmayacak :D da bizim saf süzgar nasılda misketin günerden hamile olacağını düşünecek durup dururken niye ayrılacaklar bizim rüzgarın şeydaya kaç aydır yaklaşmadığından haberi yokmu oooof okadar çok soru varki insallah bu güner ortaya çıkmaz
Ben diziyi uzun zamandır izleyemiyorum... Akşamları son kısmına yetişebiliyorum... Gerçi artık eski tadı vermiyor bana... Yorumları tam okuyamadım ama Misket hamilemi yoksa?
armagan_60 10-11-07, 13:53 Ben diziyi uzun zamandır izleyemiyorum... Akşamları son kısmına yetişebiliyorum... Gerçi artık eski tadı vermiyor bana... Yorumları tam okuyamadım ama Misket hamilemi yoksa?
öyle bi tiyo aldık ama sonrası çok karışık keşke olmasa diyecek derecede bi karışıklık kısaca rüzgara söylemeyecek o arada şeydada yalandanm şeydada yalandan hamileyim diyecek ve söylemeyip günerlele anlaşmalı bir evlilik yapacak mış ama insallah böylle olmaz
eğer güner anlaşmalı evlilik yaparsa ilk saçma olmazmı galiba sonrada gerçekten aşık olup misketi bırakmayacak :D da bizim saf süzgar nasılda misketin günerden hamile olacağını düşünecek durup dururken niye ayrılacaklar bizim rüzgarın şeydaya kaç aydır yaklaşmadığından haberi yokmu oooof okadar çok soru varki insallah bu güner ortaya çıkmaz
armagancım güner diye bi karakter katılacak piskiyatır olarak katılacakmış 2 veya 3 hafta sonra olabilir ilk misket hamileliğini öğrensin bakalım oda çıkacak ortaya :D o kızın yazdıgı tiyo iir bir çıkıyor ama ayrılık kararı çıkmadı ilk onu yazmıştı ondan sonra hamile oldugunu farkediyordu misket off çok karışık :img-in_lo merak etme armagan mutlaka bulurlar şeydanın hamileyim yalanını uydurması için bir sebep belkide hani şadan rüzgara çay ocagında bir gün oturup dertleşiriz içeriz efkar dağıtırız demişti ogün rüzgar fazla kaçırıp sarhoş olup işte o zaman yapmasın şeyda oyununu :img-blush
Onur ve Gizem yok ben yükleyeceğim bu oyunu yoksa stres atmanın başka çaresi yok…Dizide ne kadar ters olay olsa benim kurduğum Bizim Evin Halleri oyununda hem güzel şeyler olacak….Misket’in de,Şeyda’nın da yüzü gülecek….Rikkat okula gidecek öğrencileri olacak….Zeynep ve Mert bol bol bir araya gelip oyun oynayacak….Nemide annenin bir arkadaşı bir dostu olacak karşı dairesine yerleşecek….Şadan ve Füsun’u barıştıracağım..Ama Şadan yine höt höt olacak…Füsun’a biraz güç vereceğim kendini ezdirmeyecek…Sakız hanım teyzeye kendi yaşlarında bir seveni olacak…İkinci baharını yaşayacak…..Neva ve Safa barışacaklar ve balayına çıkacaklar….Neva dönüşte hamile olduğunu bütün aileye müjdeleyecek ….Cihan ve Ceylan sevgili olacak….Ceylan yine İsmet’i sinir edecek…İsmet Sayhan ve de Dila çok mutlu olacaklar….İsmet bir evlat daha edinecek….Bir erkek çocuğu..İşte böyle….Dizide göremediğim tüm olayları kendi kurduğum oyunda göreceğim…Ne mutlu bana..:happy0064
Süper our Müge. Valla canım çekti. Ben pek sevmezdim bu oyunu ama benimde oynayasım geldi. Tüm görmek istediklerimizi yapabiliriz aslında bu oyunla. Bak mesela gençlik iksirleri var o oyundaçok paran olunca alıyosun yaşlanmayı geciktiriyo. Sakız teyzeye bol bol içir :D:D
armagancım güner diye bi karakter katılacak piskiyatır olarak katılacakmış 2 veya 3 hafta sonra olabilir ilk misket hamileliğini öğrensin bakalım oda çıkacak ortaya :D o kızın yazdıgı tiyo iir bir çıkıyor ama ayrılık kararı çıkmadı ilk onu yazmıştı ondan sonra hamile oldugunu farkediyordu misket off çok karışık :img-in_lo merak etme armagan mutlaka bulurlar şeydanın hamileyim yalanını uydurması için bir sebep belkide hani şadan rüzgara çay ocagında bir gün oturup dertleşiriz içeriz efkar dağıtırız demişti ogün rüzgar fazla kaçırıp sarhoş olup işte o zaman yapmasın şeyda oyununu :img-blush
Bu kızcağızda verdiği tüyolarla ortalığı karıştırıyor gibime geliyor ,sanki kasıtlı yapıyor biraz doğru biraz hayal ürünü ekleyip diziye sanki ekşın katıyor .Çünkü bu kadar bilgiyi pek sızdırmazlar dışarıya .Yada bizim gönlümüze yatmıyor bana öyle geliyor .Dilerim olmaz.:sad53:
rüzgarla misketin birbirlerine sarılmaları falan bu olay finalde olsun ama daha romantik rüzgar bebegi ögrendigi zaman
önce misket istemiyor galiba sonra yelkenler fora rüzgar pek şey asıl onlara lazım sanırım macun haksızmıyım rüzgara baksanıza .misketle rüzgar öpüşüyormu orda
Ya ceylan enrelerde acaba? Bi ara gözüktü sonra kayboldu. Yine çıksa keşke ben Ceylan-Ciha-Dila Üçgenini izlemek istiyorum.
Bu kızcağızda verdiği tüyolarla ortalığı karıştırıyor gibime geliyor ,sanki kasıtlı yapıyor biraz doğru biraz hayal ürünü ekleyip diziye sanki ekşın katıyor .Çünkü bu kadar bilgiyi pek sızdırmazlar dışarıya .Yada bizim gönlümüze yatmıyor bana öyle geliyor .Dilerim olmaz.:sad53:
inşallah senin dediğin gibi olur ama dizinin yönü kızın yazdıkları tiyolara dogru gidiyor rm şimdi rahat görüşecekler peyaminin gözü üstlerinde olmayacak belkide birdaha o malum gece olur sonra misket hmile oldugunu farkeder bu aradada şeydaya gider gelir hizmetçi gibi kullanır şeyda misketi şeyda sıkılıncada misketten kurtulmak için rüzgarıda elinde tutmak için hamileyim yalanını atar bende burda şeydayı kızmayın ama ben boğarım şeydayı :img-pilot cuma günün bölümü ön hazırlık güzel sahneler seyrettirdiler bizleri arkasından hüzün dolu sinirden kasılacagımız ağlamakdan gözpınarlarımız kuruyacak bölümler bekliyordur eminim her güzel bölümlerin ardından 1 veya 2 ay bu 3 de olabilir çektiriyorlar :icon_sorr hep böle oluyor arada güzel sahneler koyup sevindirik ediveriyorlar bize :) :sad53:
cuma günün bölümü ön hazırlık güzel sahneler seyrettirdiler bizleri arkasından hüzün dolu sinirden kasılacagımız ağlamakdan gözpınarlarımız kuruyacak bölümler bekliyordur eminim her güzel bölümlerin ardından 1 veya 2 ay bu 3 de olabilir çektiriyorlar :icon_sorr hep böle oluyor arada güzel sahneler koyup sevindirik ediveriyorlar bize :) :sad53:
leylacım şimdi güzel şeyler söyleme zamanıdır iyi diyelimki iyi olsun ,kendini gerçeklesştiren kehanet olmaz bu söylediklerin ümit ederim yani senaristler şunu demesin herkes bunu bekliyor ee yapalım bari bence güzel şeyler yazalım öyle olmayacağını farzedelim bakarsın olmaz herşey iyiye gidebilir baksana son olaylardan ümitliyim ben
arkadaşlar ben bu ham,lelikte inanıp inanma meseleini geçtim,yok şeydanın hamileliğine inanmaları rüzgarınn misketin başka bi adamdan hamile kalmasına inanması falan bunları geçitm bi saçmalık abidesi zatende,misket şu an hamileyse bu 3 aylık hala nasılda farkedemiyo ben bunu b türlü anlayamıyorum.karnı bile belli olmaya başlar yani hadi onuda geçtim bazı farkedilcek şeyler illaki vardır.şeydayı düşünmekten farketmedi demeyin 3 ay yani az buz bi zaman değil.hadi doktora gitiiğinde doktor da bir aylık falan dersede iyice saçmalarlar yani.
bide şu anda misket peyamiyi yumuşattı azda olsa,artıkşeydayla daha fazlada ilgilenez heralde,erüzgarla aralarıda iyiyken her çözülmüşken nasıl olupta sarpa sarılıp birden bire ayrılcaklar çok merak ediyorum.ama tabi gönülden istediğim tek şey şu hamilelk tüyosunun çıkmması.
Not:arkadaşlar zaten misketin topu topu 3 bilemedin 5 kıyafeti var.yazlık gömleklerini bile kışın bboğazlı bi bady ile giyebiliyo çok değişik bi tarzı var acaba bu misketinmi yoksa berfu hanımınmı anlayamadım ama ne olursa olsun şu misketin kıyafetlerini çoğaltsınlar artık.
Yani sihir napsın rüzgar ?
şeydaya tatlı dille konuşsa, tedavini yaptıralım dese şeyda buna yanaşacakmı sanıyorsun ?
Tamam sana rüzgarın şeydayı kullandı konusunda sana katılıyorum.
Ama sen rüzgarın penceresinden bakmıyorsun olaya
çocuk nereye kadar sabredecekki ?
yukarda yazdığım gibi tatlı dille ikna etse diycem, şeyda ikna olmuş gibi yapıp, aynı oyunlarına devam edecek..
ve verilen tüyolara görede, kendisinin kocası tarafından sevilmediğini bile bile hamileyim yalanını söylüycek...
Hoş bişeymi sence bu ?
sen bi şeyda seveni olarak, şeydanın düzelip, ayağa kalkmasını rüzgardan ayrılıp yeni bi hayata başlamasını istemiyormusun ?
ikidebir o insanlar yüzünden sakat kaldı diyorsun.
Bende diyorum ki , bu dememe rağmen peyamiyi desteklemen gerçekden çok ilginç.
şeydanın ailesini arasalar, durumdan haberdar etsinler..
Peyamide engel olsun buna... (gizli gizli aramamaları ayrı saçmalığı olayın zaten)
Yani şimdi şeyda kraliçeler gibi yaşayacak,
rüzgar iyce depresyona girip ,belkide intihar edecek
ve sen ona rağmende bu insanlar şeydaya bakmak zorunda diyorsun. El insaf...
1-elbette ben de şeydanın rüzgarın hayatından çıkmasını istiyorum. çünkü rüzgar şeydayı haketmiyor. şeyda da rüzgarın yaptıklarını haketmiyor. ve ben de şeydaya kızıyorum, paçasını rüzgardan kurtarmadığı için. ayrıca ilk günden beri kızıyorum şeydaya rüzgarla evlendiği için. ama şeyda en büyük kötülüğü kendine yaptı ve hala kendine yapıyor. hesapsızca sevdiği adama inandığı için ona kızıyorum belki ama suçlamak yersiz.
2-sanma ki ben rüzgarla misketin mutlu olmasını hiç istemedim. ve belki sana çok ilginç gelecek ama hala istiyorum. neden o ikisine bir kastım olsun ki. hatta geçen sezon misketi en çok sevenler arasında olan biri olarak. ama rüzgarın şeyda ile evlendiği günden itibaren rüzgara çok kızgınım. şeyda en büyük kötülüğü kendine yaptı ama rüzgar en büyük kötülüğü yine şeydaya yaptı. yani burada en zararlı çıkan şeyda oldu. o yüzden rüzgardan şeydaya karşı biraz anlayışlı olmasını beklemem yersiz değil bence. tamam, şeyda sakat kaldı diye bir ömür boyu onunla yaşamasını ben de istemem. ama aradan çok kısa bir zaman geçti. rüzgar hiç ama hiç beklemedi, sabretmedi. sanki misketi tekrar kazanmışken, bir daha kaybetmemek için 1sn bekleyecek tahammülü yok gibi. ama olacak, olmalı...bir süre sabretmeli. zamanında da bu sabırsızlığı yüzünden gitti şeydayla evlendi. oysa biraz zaman verseydi miskete (verdiği 3 gün bana göre zaman değildi) işler bu hale gelmezdi. ama o naptı. arkasından atlı koşturur gibi gitti evlendi. onun öncesinde de, rikkati ikna etmek için hiç vakit ayırmamıştı. ve tek kalemde annesini silmişti. o zamanlar rikkate en fazla kıznalardan olmama rağmen, rüzgarın annesine tavrını eleştirmiştim. kısacası rüzgar sadece kendini düşünen bir tip. ve kimseye ve hiçbir soruna zaman tanımıyor. o yüzden rüzgarın bendeki kredisi tükendi.
not: misketi son bölümde beğendim. kendine de, başkalarına da oldukça dürüsttü.
mesela şeydaya yardım etmesinin kendi vicdanı için olduğunu itiraf etti peyamiye. çok güzel birşey bu. dürüst olması güzeldi.
insanın bencil olması her zaman kötü değildir. eğer başkalarına zarar vermiyorsa bu bencillik çok da önemi yoktur. o yüzden misket şeydaya kendi vicdanını rahatlatmak için yardım ediyorsa çok da şikayetim olmaz. daha önce, sırf rüzgarla daha rahat kırıştırmak için demiştim ve eleştirmiştim ama peyamiye yaptığı açıklamalr beni de tatmin etti. o yüzden kabulümdür.
misket çok fazla kızdığım bir karakter olmaktan çıktı.
o da en fazla acı çekenler arasında oldu. rikkatten aldığı darbeler sonucu hayatını allak bullak oldu. rizkkatin karşsındaki gereksiz çaresizliği (ki bu konuda da kimseyi güçsüzdür diye suçlayamam) yüzünden sevdiğini kaybetti, sevdiği adam evli olarak her an burnunun dibinde bitti, sevdiği adamın annesinden bir sürü laf işitti, aşağılandı vs vs vs...şimdi sevgisi için mücadeleye kalkttı. belki çok geç kaldı ve zamansız oldu ama olsun. bir kere sevgisine sahip çıkmaya karar verdi. bundan sonra üzülmeyi o da haketmiyordur. o yüzden ben içimde miseti akladım. ama rüzgar kredisini tüketti.
şeydanın hamile yalanına gelince; elbette şeydanın da yaptığı bazı şeyler yanlış. ama şeydanın hissettiklerini ve içinde bulunduğu durumu düşününce suçlayamıyorum.
şeyda hamile yalanını uyduracak çünkü aldatıldığını biliyor.
şeyda hamile yalanını uyduracak çünkü kocasını kaybetmemeye çalışıyor.
şeyda hamile yalanını uyduracak çünkü tekerlekli sandalyeden ancak bu kadarına gücü yetiyor.
yani şeydanın, kendisini aldatan kocasına ve kocsının kendisini altattığı kadına yaptıklarına çok da kızamıyorum. misketi içimde aklasam da, şeydanın miskete yaptıklarına kızmamıyorum. çünkü aldatılan kadın psikolojisini bilmiyorum. (çok şükür) ve tahminimce bu psikoloji çok daha kötü şeyler yaptılaarbilir.
madem babasına rest çekti rüzgar ;ben rüzgarın yerinde olsaydım şöyle yapardım.koca adam olmuşum, kendi ayaklarım üzerinde duruyorum,babamlada konuşmuş anlaşamamışım,ev var nasıl olsa destekleyen birkaç kişide var,ondan sonra misketi alır beraber sonsuza dek yaşamayı teklif ederim.çalışır kendi ekmeğimi taştan çıkartırım ,nasıl olsa miskette çalışıyor.nedir bu laf ebeliği nedir bu uzatmaları oynamalar eşşek kadar adam olmuş hala babasının hapislerinden çıkmaz adam..vallahi bıktım yahu...
aliyeaynalar 11-11-07, 10:37 1-elbette ben de şeydanın rüzgarın hayatından çıkmasını istiyorum. çünkü rüzgar şeydayı haketmiyor. şeyda da rüzgarın yaptıklarını haketmiyor. ve ben de şeydaya kızıyorum, paçasını rüzgardan kurtarmadığı için. ayrıca ilk günden beri kızıyorum şeydaya rüzgarla evlendiği için. ama şeyda en büyük kötülüğü kendine yaptı ve hala kendine yapıyor. hesapsızca sevdiği adama inandığı için ona kızıyorum belki ama suçlamak yersiz.
2-sanma ki ben rüzgarla misketin mutlu olmasını hiç istemedim. ve belki sana çok ilginç gelecek ama hala istiyorum. neden o ikisine bir kastım olsun ki. hatta geçen sezon misketi en çok sevenler arasında olan biri olarak. ama rüzgarın şeyda ile evlendiği günden itibaren rüzgara çok kızgınım. şeyda en büyük kötülüğü kendine yaptı ama rüzgar en büyük kötülüğü yine şeydaya yaptı. yani burada en zararlı çıkan şeyda oldu. o yüzden rüzgardan şeydaya karşı biraz anlayışlı olmasını beklemem yersiz değil bence. tamam, şeyda sakat kaldı diye bir ömür boyu onunla yaşamasını ben de istemem. ama aradan çok kısa bir zaman geçti. rüzgar hiç ama hiç beklemedi, sabretmedi. sanki misketi tekrar kazanmışken, bir daha kaybetmemek için 1sn bekleyecek tahammülü yok gibi. ama olacak, olmalı...bir süre sabretmeli. zamanında da bu sabırsızlığı yüzünden gitti şeydayla evlendi. oysa biraz zaman verseydi miskete (verdiği 3 gün bana göre zaman değildi) işler bu hale gelmezdi. ama o naptı. arkasından atlı koşturur gibi gitti evlendi. onun öncesinde de, rikkati ikna etmek için hiç vakit ayırmamıştı. ve tek kalemde annesini silmişti. o zamanlar rikkate en fazla kıznalardan olmama rağmen, rüzgarın annesine tavrını eleştirmiştim. kısacası rüzgar sadece kendini düşünen bir tip. ve kimseye ve hiçbir soruna zaman tanımıyor. o yüzden rüzgarın bendeki kredisi tükendi.
not: misketi son bölümde beğendim. kendine de, başkalarına da oldukça dürüsttü.
mesela şeydaya yardım etmesinin kendi vicdanı için olduğunu itiraf etti peyamiye. çok güzel birşey bu. dürüst olması güzeldi.
insanın bencil olması her zaman kötü değildir. eğer başkalarına zarar vermiyorsa bu bencillik çok da önemi yoktur. o yüzden misket şeydaya kendi vicdanını rahatlatmak için yardım ediyorsa çok da şikayetim olmaz. daha önce, sırf rüzgarla daha rahat kırıştırmak için demiştim ve eleştirmiştim ama peyamiye yaptığı açıklamalr beni de tatmin etti. o yüzden kabulümdür.
misket çok fazla kızdığım bir karakter olmaktan çıktı.
o da en fazla acı çekenler arasında oldu. rikkatten aldığı darbeler sonucu hayatını allak bullak oldu. rizkkatin karşsındaki gereksiz çaresizliği (ki bu konuda da kimseyi güçsüzdür diye suçlayamam) yüzünden sevdiğini kaybetti, sevdiği adam evli olarak her an burnunun dibinde bitti, sevdiği adamın annesinden bir sürü laf işitti, aşağılandı vs vs vs...şimdi sevgisi için mücadeleye kalkttı. belki çok geç kaldı ve zamansız oldu ama olsun. bir kere sevgisine sahip çıkmaya karar verdi. bundan sonra üzülmeyi o da haketmiyordur. o yüzden ben içimde miseti akladım. ama rüzgar kredisini tüketti.
şeydanın hamile yalanına gelince; elbette şeydanın da yaptığı bazı şeyler yanlış. ama şeydanın hissettiklerini ve içinde bulunduğu durumu düşününce suçlayamıyorum.
şeyda hamile yalanını uyduracak çünkü aldatıldığını biliyor.
şeyda hamile yalanını uyduracak çünkü kocasını kaybetmemeye çalışıyor.
şeyda hamile yalanını uyduracak çünkü tekerlekli sandalyeden ancak bu kadarına gücü yetiyor.
yani şeydanın, kendisini aldatan kocasına ve kocsının kendisini altattığı kadına yaptıklarına çok da kızamıyorum. misketi içimde aklasam da, şeydanın miskete yaptıklarına kızmamıyorum. çünkü aldatılan kadın psikolojisini bilmiyorum. (çok şükür) ve tahminimce bu psikoloji çok daha kötü şeyler yaptılaarbilir.Güzel arkadaşım beni hemen hemen ikna ettin :img-wink:
Tatlı Dilin Halledemiyeceği bişey yoktur Ama şeydayı tatlı dille ikna edermisin orası muamma :)
Nede olsa Tatlı Dil Yılanı Deliğinden Çıkartır :img-wink:
Gelelim meseye yazdıklarının çoğuna katılıyorum azına katılmıyorum..
Katıldıklarım ;
Hakettip Haketmedikleri konusunda yazdıklarına ;
Kendisini sevmeyen bi adamla evlendiğine kızma konusuna ;
Birbirlerine Yaptıkları Kötülükleri Hakkında ;
Katılmadıklarım ise ;
Kısa bi süre sabretti demişsin ama, diziyi izleyen izleyici için süre kısa gelebilir
yada rüzgara göre kısa değildir. Sonuçta şeyda iyileşmek için adım atmayan ve gayret göstermeyen, rüzgara ve ailesine bağımlı kalarak, Ailemi Aradım diye yalan söyleyip duygu sömürüsü yapan bir tip.
Yanlız bi husus atlamışsın mesajımda o ise ;
Peyami ile ilgili olanı, Peyami Kızın Ailesini Aramasına Engel Oluyor.
ve evdeki kimsede gizlide olsa aramıyor.
Ne sinir bozucu bir durum bu Allahım. Ailesinin Haberi olsa belki
Ailesi bu duruma duyarsız kalmayıp, Annesi Babası yada Başka bir yakını
Onu tedavi ettirecek.
arkadaşlar ben bu ham,lelikte inanıp inanma meseleini geçtim,yok şeydanın hamileliğine inanmaları rüzgarınn misketin başka bi adamdan hamile kalmasına inanması falan bunları geçitm bi saçmalık abidesi zatende,misket şu an hamileyse bu 3 aylık hala nasılda farkedemiyo ben bunu b türlü anlayamıyorum.karnı bile belli olmaya başlar yani hadi onuda geçtim bazı farkedilcek şeyler illaki vardır.şeydayı düşünmekten farketmedi demeyin 3 ay yani az buz bi zaman değil.hadi doktora gitiiğinde doktor da bir aylık falan dersede iyice saçmalarlar yani.
bide şu anda misket peyamiyi yumuşattı azda olsa,artıkşeydayla daha fazlada ilgilenez heralde,erüzgarla aralarıda iyiyken her çözülmüşken nasıl olupta sarpa sarılıp birden bire ayrılcaklar çok merak ediyorum.ama tabi gönülden istediğim tek şey şu hamilelk tüyosunun çıkmması.
Not:arkadaşlar zaten misketin topu topu 3 bilemedin 5 kıyafeti var.yazlık gömleklerini bile kışın bboğazlı bi bady ile giyebiliyo çok değişik bi tarzı var acaba bu misketinmi yoksa berfu hanımınmı anlayamadım ama ne olursa olsun şu misketin kıyafetlerini çoğaltsınlar artık.
bencede dilacım benimde kafamı kurcalıyordu başka kiyafetleri yokmu bu kızın diye değişiklik katması gerekiyor kıyafetlerinde hep aynı bir hafta değişik bi kıyafet bir hafta sonra aynı kıyafetini giymiş görüyoruz ben berfu hanımı değişik renkli koyu kıyafetleri daha çok yakıştırıyorum soluk renkler giyiniyor çogunlukla güzelliğini kapatıyor soluk renkli kıyafetler :)
kırmızı su 11-11-07, 17:28 bu dizinin nereye doğru gittiği tam bir muamma.Şeydası ayrı rüzgarı ayrı misketi ayrı yöne gidiyor nolacak bu ulusoy ailesinin hali acaba hangisi hangi yöne gidiyor belli değil.Ben zaten uzun zamandır izlemiyorum artık. Önceden beklerdim dizinin saatini kaçırmazdım ama artık izlemek içimden gelmiyor yoksa ben dizinin uzun yıllardır izleyiciyim ama bu haliyle izlemek içimden gelimiyor
Katılmadıklarım ise ;
Kısa bi süre sabretti demişsin ama, diziyi izleyen izleyici için süre kısa gelebilir
yada rüzgara göre kısa değildir. Sonuçta şeyda iyileşmek için adım atmayan ve gayret göstermeyen, rüzgara ve ailesine bağımlı kalarak, Ailemi Aradım diye yalan söyleyip duygu sömürüsü yapan bir tip.
Yanlız bi husus atlamışsın mesajımda o ise ;
Peyami ile ilgili olanı, Peyami Kızın Ailesini Aramasına Engel Oluyor.
ve evdeki kimsede gizlide olsa aramıyor.
Ne sinir bozucu bir durum bu Allahım. Ailesinin Haberi olsa belki
Ailesi bu duruma duyarsız kalmayıp, Annesi Babası yada Başka bir yakını
Onu tedavi ettirecek.
sence şeyda iyileşmeyi istemiyor mu? yok canımmm. tabi ki istiyor. ama garibim yine kendi için bişey istemiyor. rüzgrının yanında durmak için istiyor. ama istiyor.
ama şu var: şeydanın tedavi süreci ile ilgili ciddi boşluklar var senaryoda. kaç zaman olmuş, fizik tedaviye başlanmamış. olur mu hiç böyle şey. peyami ve rikkat neden ilgilenmiyor? ya kocası olacak olan rüzgar bey? şeyda bence hevesli iyileşmeye ama senaryoda ciddi boşluklar var bana göre.
peyami mi bırak mıyor şeydayı ailesini araması için? nasıl yani? şeyda ailesini aramak istemyor ve peyami de ona saygı duymayı tercih ediyor çünkü şeyda bu konuda çok hassas.
ve bence bu konuda karar verebilecek tek kişi de şeyda olmalı.
bence de ailesi aranmalı. katılıyorum sana ama şeydayı da ezip geçmemeleri gerek.
Arkadaşalr Dilara Yalçın (Rüya) Başlığı açılmıştır hepinizi beklerim.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=39882
Onur ellerine sağlık arkadaşım açtığın forumun ilk ziyaretçilerindenim ...İnşallah bundan sonra ziyaretçileri artacak ve yoluna devam edecek bu başlık...İçinde Dilara Yalçın sevgisi olanları bu başlığa bekliyoruz..Benim vazgeçilmezlerimde biri olacak artık....Tekrar teşekkürler...
arkadaslar bugun dizinin reklamını izliyen varmı caba bilgidi olan acaba bugun gec vakit diyolar bide bit,yo diye duydum ama nekadar doğru bilemöem :sad53:
dizinin reklamını izlemedim ama dizi 16:50 de başlıyor yeni bölümü daha öncesinde özetini veriyorlar bitiyor diyemi duydun yanlış anlamadım sanırım dizinin bittiği falan yok öyle birşey olmuş olsa duyardık
arkadaşalr ya ne zamandan bei söyleyeceğim diyorum unutuyorum.Geçen hafta şöyle bir kanallara bakıyordum ve şeyda güzellik salonunun önünde birşeyler söyledi misket'e ve misket'in birden aklına birşey geldi ve çok afedersiniz o iğrenç resmi gösterdiler gerçekten misket hayal mi kurdu yoksa yani... ve o yeni neva'yı oynayan kız'ın adı yazılıyorda neden patronu'nun adı yazılmıyor çok merak ettim arkadaşalr bunları soracaktım sizlere birde son olarak aklıma gelmişken peyami ne kadar haklı ya hep haklı olandan yana misket'in ve rüzgar'ın davranışlarını hiç tasvip etmediğimide buradan belirtmek isterim çok afedersiniz rüzgar'ın eşi olmak yerine metresi olmak daha çok işine gidiyor misket'in eskidens everdim ama şimdi misket diziden çıksın köyüne dönsün diyorum ve Şeyda da inşallah iyileşirde rüzgar aşık olur şeyda'ya misketten daha çok önceleri rikkatde demediğini bırakmamıştı misket2e nasıl oldu da misket'i tuttu hayret bence rikkat,rüzgar ve misket genç bir kızı hemde genç bir doktor kız nasıl mahvedilir konulu kitap çıkarmalılar.Ve hani o çok seven safaya ne oldu seven insan böyle mi yapar ? sevdiğine kıyamaz bile ama bu ne yaptı daha doğrusu yapmadığını bırakmadı.Bence neva'da ki bu yeni neva hiç yapamıyor iki de bir safa diye inleyip duruyor başka da yapabildiği birşey yok.Bence safa'dan ayrılıp çetin bey'i alsın sevsin.Birde çetin ne yaptı ki yani tam acı hayat gibi mi yaptı yoksa sadece kandırmak için mi?ay bilgisayar gelmedi diye annemler'in sayesinde oturup izledim eskiden annemler bnm zorumla oturup izlerlerdi şu hale bakın sorularıma cevap vcerirseniz çok sevinirim.Ve birşey daha dikkatimi çekti eskiden tam bir aile dizisi olan dizimiz şimdi tam bir kurtlar kazanına döndü çok yazık.
Ey senaristler ne yapıyorsunuz,darmaduman ettiniz Rüzgar Misket aşkını .Şimdi
ne olacak.Bitti,bitti ve bitti.Gördünmü Peyami efendi yaptıklarını.Ah be Misketim olan sana oldu.Yazıklar olsun senaristler artık seyretmiyecem.
gecesacli1983 12-11-07, 16:53 Ey senaristler ne yapıyorsunuz,darmaduman ettiniz Rüzgar Misket aşkını .Şimdi
ne olacak.Bitti,bitti ve bitti.Gördünmü Peyami efendi yaptıklarını.Ah be Misketim olan sana oldu.Yazıklar olsun senaristler artık seyretmiyecem.
Diziyi tabiki seyredip seyretmemek senin elinde olan bişey,ama eleştirilerini yaparken daha üsluplu cümleler kurmanı tavsiye ederim,ne o öyle yazıklar olsun falan!Yakışmayan tarzda cümleler kurmamanızı dilerim....
Ey senaristler ne yapıyorsunuz,darmaduman ettiniz Rüzgar Misket aşkını .Şimdi
çok haklısın güloya olan hep miskete oluyor :icon_sorr seyretmiyorum diyemem seyrederim ben kendimi bilirim dayanamam :icon_sorr offf ya neler oluyor bölyle diziye niye hep olan miskete oluyor yeterrrrrr artık v EYYY SENATRİSTLER birde üstüne hamile kalacak yine miskete olacak çocugunu tek başına büyütmek zorunda kalacak hemde babasız bebemiz babasız rüzgar bilmeyecek :icon_cry: alın işte tiyoların hepsi çıkacak rm ayrılık kararı alacak misket hamile oldugunu farkedip rüzgara söylemeye karar verecek tam söylüyecekken şeyda hamileyi yalanını atacak hatırladınızmı o yöne dogru gidiyor rm aşkı AH BU SENARİSTLERRRRR AHHHHH :dito çok sinirlendirdiniz beni çokkkkkk :img-cool2:icon_sorr
Arkadaşlar son bölümde Şeyda'nın hali içler acısıydı. Saçlarını tarayarak yaptığı o konuşma güzel bir oyunculuktu. Emeğine sağlık Deniz G. Kayhan. Şeyda'nın Rüzgar'ın kollarına değil, psikolojik desteğe ihtiyacı var. Biran önce senaristler bunu akıl etmeli diyeceği ama ruh sağlığı yerinde olmayan birinin çıkaracağı malzemelerin fazla olma ihtimali :img-wink: buna engel oluyor.
İsmet'in Keriman'ı eşiyle birlikte görmesi onun içinde yıkım oldu. Bu aşamadan sonra İsmet Keriman'a tavır alırsa Keriman Dila'yı göremiyecek ve Dila hasretine dayanamayacak olan Keriman belki de yeniden Dila'yı kaçırmaya çalışacak...
yaa yarısından sonra seyredemedim neler oldu?Güzel birşey olmamış o kesinde herkesin morali bozuk:dito
gülbeşeker 12-11-07, 17:04 arkadaşalr ya ne zamandan bei söyleyeceğim diyorum unutuyorum.Geçen hafta şöyle bir kanallara bakıyordum ve şeyda güzellik salonunun önünde birşeyler söyledi misket'e ve misket'in birden aklına birşey geldi ve çok afedersiniz o iğrenç resmi gösterdiler gerçekten misket hayal mi kurdu yoksa yani... ve o yeni neva'yı oynayan kız'ın adı yazılıyorda neden patronu'nun adı yazılmıyor çok merak ettim arkadaşalr bunları soracaktım sizlere birde son olarak aklıma gelmişken peyami ne kadar haklı ya hep haklı olandan yana misket'in ve rüzgar'ın davranışlarını hiç tasvip etmediğimide buradan belirtmek isterim çok afedersiniz rüzgar'ın eşi olmak yerine metresi olmak daha çok işine gidiyor misket'in eskidens everdim ama şimdi misket diziden çıksın köyüne dönsün diyorum ve Şeyda da inşallah iyileşirde rüzgar aşık olur şeyda'ya misketten daha çok önceleri rikkatde demediğini bırakmamıştı misket2e nasıl oldu da misket'i tuttu hayret bence rikkat,rüzgar ve misket genç bir kızı hemde genç bir doktor kız nasıl mahvedilir konulu kitap çıkarmalılar.Ve hani o çok seven safaya ne oldu seven insan böyle mi yapar ? sevdiğine kıyamaz bile ama bu ne yaptı daha doğrusu yapmadığını bırakmadı.Bence neva'da ki bu yeni neva hiç yapamıyor iki de bir safa diye inleyip duruyor başka da yapabildiği birşey yok.Bence safa'dan ayrılıp çetin bey'i alsın sevsin.Birde çetin ne yaptı ki yani tam acı hayat gibi mi yaptı yoksa sadece kandırmak için mi?ay bilgisayar gelmedi diye annemler'in sayesinde oturup izledim eskiden annemler bnm zorumla oturup izlerlerdi şu hale bakın sorularıma cevap vcerirseniz çok sevinirim.Ve birşey daha dikkatimi çekti eskiden tam bir aile dizisi olan dizimiz şimdi tam bir kurtlar kazanına döndü çok yazık.
1-İğrenç resimden kasttetğini tam olarak anlamasam da Rüzgar ve Misket beraber oldular,o bölümü izlemedim,Misket heralde o günü hayal etmiştir.
2-Neva dizinin kadrolu oyuncusu olduğu için adı jenerikte var,Çetini oynayan kişi en azından şu anda konuk oyuncu olduğu için adı dizinin bitiminde konuk oyuncular kısmında geçiyor.
3-Çetin de Nevaya şantaj yapıyor,onu bayıltıp çıplak fotolarını çekmişti,nete yaymakla tehdit ettği için Neva da bu durumda.
gülbeşeker 12-11-07, 17:08 yaa yarısından sonra seyredemedim neler oldu?Güzel birşey olmamış o kesinde herkesin morali bozuk:dito
Ben zaten biliyordum Misketle Rüzgarın ayrılacaklarını.Bu bölümde Şeydanın ailesine de bir anlam veremedim,yarınki bölümde Misket-Rüzgar kesin ayrılacaklar,sonra Misket hamile olduğunu farkedecek.
Yina HARİKA bir bölüm izledik. Tam yemek öncesi içim şişti resmen. Yani bravo heeşeyi berbat etmede üstünüze yok sevgili BEH senaristleri. Tamam anladık dizimiz eski haline dönmiycek ama bari cuma günkü bölümgibi aralarda iyi şeyler olsun. En azından mutlu bir kaç kişi görelim. Bu akdar da mahfedilmez ki. neolacak şimdi Misket Rüzgar ilişkisi yine bir çıkmaza girdi. Artık fena halde baydı yani. İsmet Sayhan mutsuz, Neva Safa mutsuz. Herkes darma duman.
Bu gün Şeyda'in söyledikleri çok kötüydü yaa. Geçmişinde bir problemi olduğu belliydi. Şeyda'nın bu agrasifliğinin nedeninde geçmişindeki sorunlarda varmış.
Bu gün o sahnelerde Gökçe hanım'ın oyunculuğuna bir kez daha hayran kaldım. Fakat Misket yine saçma sapan bitr tepki verdi. Önce Rüzgar'a Sabredelim şeyda'ya ayrdım edelim söylemeyelim gi bisinden bişeyler dedi. Rüzgar ile şeyda konuşurken onları dinledi. Şeyda Rüzgar'a sarılınca yine üzüldü. Ve gitti. Misket'in artık bunları aşması lazım. her defasında aynı tepki.
Bu arada bu gün Kermit yani Bahar hanım pek şıktı.
başak_8999 12-11-07, 17:12 şeyda bugünkü bölümünde beni gerçekten çek etkiledi rüzgarın işi iyice zorlaştı artık ama bence şeyda haklıymış rüzgarı bırakmamakta aile sevgisinden yoksun büyümüş çünkü o sıcaklığıda rüzgarda buluyor.
gecesacli1983 12-11-07, 17:14 Bugünkü bölümde yine hüzün,üzüntü,şaşkınlık herşey vardı...
Bilmiyorum dizide herşey acayipleşti,konular bir o tarafa bir bu tarafa gidiyor...denge sağlanamadı bir türlü...
Rikkat'in Şeyda'nın ailesini araması ve almış olduğu tepki korkunçtu.Para göndermeyi teklif ettiler ya!İnanılmaz bir olay,kızlarının belden aşağısının tutmadığını söylüyor ve kadının vermiş olduğu tepkiye bak....çok üzücü...
Şeyda'ya bugün acıdım,üzüldüm....Bilmiyorum ama bu kız oyunculukta çok çok başarılı!Ona hem kızıyoruz,sinirleniyoruz,kendi adıma bugünde çok üzüldüm...
Bunları bende uyandırdığı için,kendisini oyunculuk konusunda tebrik ediyorum.
Elindeki tarağı tutuşu,bir yandan saçını taraması falan ahaa dedim şimdi kriz geçirecek ama olmadı şükür:img-yes:
Aile konusunda bir şey daha belirtmek istiyorum ki bu kadar vurdumduymazlık olmaz...
Şeydaya her ne kadar kızsamda bugünkü bölümde ona çok üzüldüm...
İsmet'in Sayhan ile olan ilişkisi iyice kopukluğa uğruyor...
Bugün Çetin'i göremedim:(Ayrıca konuk oyuncular bölümünde her zaman adı geçerdi ama bu bölümde geçmedi:(
armagan_60 12-11-07, 17:15 Yina HARİKA bir bölüm izledik. Tam yemek öncesi içim şişti resmen. Yani bravo heeşeyi berbat etmede üstünüze yok sevgili BEH senaristleri. Tamam anladık dizimiz eski haline dönmiycek ama bari cuma günkü bölümgibi aralarda iyi şeyler olsun. En azından mutlu bir kaç kişi görelim. Bu akdar da mahfedilmez ki. neolacak şimdi Misket Rüzgar ilişkisi yine bir çıkmaza girdi. Artık fena halde baydı yani. İsmet Sayhan mutsuz, Neva Safa mutsuz. Herkes darma duman.
Bu gün Şeyda'in söyledikleri çok kötüydü yaa. Geçmişinde bir problemi olduğu belliydi. Şeyda'nın bu agrasifliğinin nedeninde geçmişindeki sorunlarda varmış.
Bu gün o sahnelerde Gökçe hanım'ın oyunculuğuna bir kez daha hayran kaldım. Fakat Misket yine saçma sapan bitr tepki verdi. Önce Rüzgar'a Sabredelim şeyda'ya ayrdım edelim söylemeyelim gi bisinden bişeyler dedi. Rüzgar ile şeyda konuşurken onları dinledi. Şeyda Rüzgar'a sarılınca yine üzüldü. Ve gitti. Misket'in artık bunları aşması lazım. her defasında aynı tepki.
ya inanmıyorum gerçekten gerçektende bu kadarda olmaz sırf ayrı düşürmek için rüzgarla misketi bin dereden su getirdiler yarınada hamile olduğunu öğrenir buyrun burdan yakın söylemez arkadaşlar ama galiba o malüm senorryaya doğru gidiyoruz
gülbeşeker 12-11-07, 17:16 Yina HARİKA bir bölüm izledik. Tam yemek öncesi içim şişti resmen. Yani bravo heeşeyi berbat etmede üstünüze yok sevgili BEH senaristleri. Tamam anladık dizimiz eski haline dönmiycek ama bari cuma günkü bölümgibi aralarda iyi şeyler olsun. En azından mutlu bir kaç kişi görelim. Bu akdar da mahfedilmez ki. neolacak şimdi Misket Rüzgar ilişkisi yine bir çıkmaza girdi. Artık fena halde baydı yani. İsmet Sayhan mutsuz, Neva Safa mutsuz. Herkes darma duman.
Misket,Rüzgarla Şeyda sarılınca üzülecek yani neticede Rüzgara aşık ama o da farketti Şeydayı Rüzgar bırakamaz yani Şeydaya çok üzüldü artı Rüzgarla artık kavuşmalarının mümkün olmadığına da emin oldu,bence tepkisi gayet normaldi.Benim anlamadığım Şeydanın ailesi, bir aile evladını bağrına basmayabilir ,ona sevgi göstermeyebilir,onunla yeterince ilgilenmeyebilir ama bu çok başka bir durum ,açıkçası buna bir anlam veremiyorum.
mawiş_relax 12-11-07, 17:23 ya burdan sevgili senaristlere sesleniyorum. NE OLUR AYNI SAHNELERİ TEKRAR TEKRAR CEKİP BOSUNA PARA HARCAMAYIN! SÜRDÜREMİYORSANIZDA DAGITTIĞINIZ BÜTÜN YUVALARI BİR SEKİLDE TOPLAYIP, MUTLU BİR SONLA BİTİRİN ARTIK HERKES MUTLU OLSUN! VEYA YENİ HİKAYELER YAZIN! BU DİZİ ARTIK COK BANAL OLDU!
armagan_60 12-11-07, 17:24 senaristle bir anda şeydanın üzeerindeki kara imajı atıp zavallı kimsesi olmayan bi insan haline soktular ben misketin çıkışık hiç iyi bulmadım aynı evlendiklerini öğrendikleri gün gibi dışarı çıktı buyuk ihtimalle bu haftada hamile olduğunu öprenecektir tabi söylemiyecektir napıcaz şimdi fikri olan yazzın
Yina HARİKA bir bölüm izledik. Tam yemek öncesi içim şişti resmen. Yani bravo heeşeyi berbat etmede üstünüze yok sevgili BEH senaristleri. Tamam anladık dizimiz eski haline dönmiycek ama bari cuma günkü bölümgibi aralarda iyi şeyler olsun. En azından mutlu bir kaç kişi görelim. Bu akdar da mahfedilmez ki. neolacak şimdi Misket Rüzgar ilişkisi yine bir çıkmaza girdi. Artık fena halde baydı yani. İsmet Sayhan mutsuz, Neva Safa mutsuz. Herkes darma duman.
Evet yorumlara şöyle bir baktım da ben dahil birçok kişi sevgili Deniz G. Kayhan'ın oyunculuğuna hayran kaldık. Ancak laf Şeyda'dan açılmışken yine tekrarlıyorum ki bu kızın profesyonel anlamda psikolojik desteğe ihtiyacı var...
pinarsayü85 12-11-07, 17:27 bugün gene aynı dramlara devam edildi..
ama deniz hanımın oyunculuğu gene harikaydı..duyguyu bize olması gereken gibi yansıttı..:good:
ya biz diyorduk r-m birleşsin, yakında elimizdeki çiftlerden de olacağız sanırım...
safa-neva, sayhan-ismet....:img-polic
BEH in senaryosuna hayranım doğrusu başka hiçbir dizide bu kadar keskin dönüşler ve kopukluklar birarada olmaz ,olamaz doğrusu
cuma günü misketin birden fikir değiştirmesi rüzgara herşeye tamam demesi biranda oldu beni bile şaşırmıştı ,bugün ne oldu rüzgarın anlık değişimleri ,şeydanın sevgi fakiri ailesi olayı karmakarışık etti ,o denli bir acındırma vardı ki bugün dayanamayıp ağladım şeydanın haline güzel bir oyunculuk sergiledi Deniz hanım tebrik ederim kendisini ,
ama tabi asıl ağlanması gereken bence BEH'in içler acısı senaryosudur.
Evet yaa çok haklısın pınar. Bütün çiftlere el atıyolar bu sezon. Mutlu bir çift yok. Önce Pembe Abdül şimdi Neva Safa ve İsmet Sayhan. bence de acilen toparlanması lazım dizinin. GÜĞnden güne daha berbat bir hal alıyo. Yılalrdır tüm yaş gruplarına ve tüm kesime hitab eden o aile dizimiz +7 olmuş yaa daha ne konuşuyoruz ki biz.
Bu arada hazır kalabalıkken söyleyeyim. Yerli Oyuncular bölümünde Dilara Yalçın (Rüya) BAŞLIĞI AÇILMIŞTIR HEPİNİZİ BEKLİYORUZ.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=39882
pinarsayü85 12-11-07, 17:41 sayhan, kardeşim, tamam pek sinirlendin, ismetin yaptığı iş değildi, ama yeter canımın içi..bari sen etme, eyleme....adım at bi ileriye...:img-pilot
rüzgarın dengesizliği ve coolluğu yeteri kadar sinirimi bozuyo zaten.,sen mantıklı adamsın, umarım yakında tatlıya bağlanır işiniz...
keriman da dila için yaklaşıyo sayhana ama yanlış anlaşılma mevzu olacak yine...
kızzz, keriman, aykutun kulağına giderse var ya buuuu..aykut sessiz bi adama benziyordu ama pek dişliymiş, valla saysayın yakasına yapışır o da yanlış anlarsa...:icon_sorr
keriman ama pek şık bu arada giydiğini yakıştırıyor. tabi ismet te çok şık...alkışlar onlara:happy0064
sadık amca falan da yok ki aranızı yapsın (artık umudumu kime bağlayacağım bilemedim de) ,dayanamayıp geleceğim orayaaa, yeter artık mutlu insan görelim...:img-polic
zaten içimiz bayılmış hayatın zorluklarındani anlayamıyorum neden bu kadar karamsar yapımlar yapılıyor, tabi arz -talep bunu cevabı, o zaman reytingi artıran izleyici kitlesini bi incelemeye almalı...:img-blush
sally de bayağı bi ileri görüşlü olmuş hee, hemen içyüzünü görüyor herşeyin, ama nedense çetonun içyüzünü göremedi, eeee, dışyüzünü görmekten, adamın içdünyasına yolculuk yapamadı, doğaldır ama:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
peyamiyi de bi kere dinleyin , bir kerecikkkk:img-polic
şeydanın ailesine de diyecek bişeyim yok..
bir de dikkatimi çekti, bu dizide ailesi olmayan karakterler çok sık karşımıza çıkıyor, ailesizlik unsurunun epey altı çiziliyor sanırım....:icon_whis
gülbeşeker 12-11-07, 17:41 senaristle bir anda şeydanın üzeerindeki kara imajı atıp zavallı kimsesi olmayan bi insan haline soktular ben misketin çıkışık hiç iyi bulmadım aynı evlendiklerini öğrendikleri gün gibi dışarı çıktı buyuk ihtimalle bu haftada hamile olduğunu öprenecektir tabi söylemiyecektir napıcaz şimdi fikri olan yazzın
Ayrılık rüzgarları esiyor şu söylenen tüyolar var ya işte aynen onlar gerçekleşecek.Kısaca özetleyeyim,bu olaydan sonra M-R severek ayrılacaklar.Misket hamile olduğunu öğrenecek,İsmete söyler onun dışında kimseye söylemez,Rüzgara söylemek istemez ama sonra belki İsmet Rüzgarın çocuğunu bilmeye hakkı var falan gibisinden şeyler söyleyince Misket tam Rüzgara söyleyecekken Şeyda hamilelik yalanını söyleyecek.Şeydanın şu anda aklında hamilelikle ilgili bir planı yok ama yardım alacağı psikiyatristler sayesinde aklına böyle bir fikir gelecek,amaç Rüzgarı kendine daha çok bağlamak.Neyse devamı belli zaten Misket-Rüzgar aynı şehirde birbirlerinden ayrı ve başkalarıyla evli bir şekilde yaşamlarını sürdürecekler ta ki Şeyda yürdğü halde yürüdğünü gizledği ortaya çıkana kadar,hamile olmadığı ortaya çıkmaz,çocuğğu düşürmüş gibi yapar,kendine yalanlarına ortak olacak bir doktor bulur,bir gün tekerlekli sandalyesiyle merdivenlerden düşer,doktor arkdaşının çalıştığı hastaneye giderler,o da Şeydanın düşük yaptığını söyler....Bugünkü bölüm sayesinde ne entrikalar ürettim...
armagan_60 12-11-07, 17:44 bu hep böyle omuştur hikaye arası geçişlerde rüzgar ve misketi mutlu göstermilerdir şimdi sanorom yeni bir hikayeye yol alıyoruz insallah güner hikayesi olmaz ama olacak gibi kısacazı ağzımıza 2 parmak bal çalıp sonra tekrar ayırıyolar rüzgar misketi
senaristle bir anda şeydanın üzeerindeki kara imajı atıp zavallı kimsesi olmayan bi insan haline soktular ben misketin çıkışık hiç iyi bulmadım aynı evlendiklerini öğrendikleri gün gibi dışarı çıktı buyuk ihtimalle bu haftada hamile olduğunu öprenecektir tabi söylemiyecektir napıcaz şimdi fikri olan yazzın
ne olduda misket neden öyle çıktı?Rüzgarla şeydayımı gördü?
gülbeşeker 12-11-07, 18:15 ne olduda misket neden öyle çıktı?Rüzgarla şeydayımı gördü?
Evet canım ama sorun Rüzgarla Şeydayı görüp onları kıskanması değil.Onların konuşmalarını daha doğrusu Şeydanın konuşmalarını dinledi ki Şeydanın samimi olduğu her halinden belliydi,yalan yoktu,ne hissediyorsa onu söylüyordu,Misket de Şeydanın çaresizliğni,yalnızlığını ,acılarını iyice anladı tabi Rüzgar da anladı ve Şeydaya onun yanında olacağını söyledi,sonra sarıldılar falan ama Misket artık Rüzgarla kavuşmalarının imkansız olduğunu anladı,Şeydayı dinlerken o da ağladı,evden yıkılmış bir şekilde çıktı.
anladım desene cumdadan sonra boşuna umutlanmışım.Bu durumda rüzgar şeydayımı seçti demek oluyor bu.Bravo diyorum senaristlere bu arada.Tam süper oldu herşey.Kararımıda verdim şeyda şu ham,lelik yalanını uydursun bırakıcam seyretmiycem.Kendi derdim bana yeter bu aralar zaten bir de bunlarla hi ç uğraşamıycam.Gerçekten çok sinirlerim bozuluyor atık...
anladım desene cumdadan sonra boşuna umutlanmışım.Bu durumda rüzgar şeydayımı seçti demek oluyor bu.Bravo diyorum senaristlere bu arada.Tam süper oldu herşey.Kararımıda verdim şeyda şu ham,lelik yalanını uydursun bırakıcam seyretmiycem.Kendi derdim bana yeter bu aralar zaten bir de bunlarla hi ç uğraşamıycam.Gerçekten çok sinirlerim bozuluyor atık...
Evet arkadaşım öyle oluyor.Resmen şişirdiler bizi zaten hava lodos iyicene karamsar yaptılar bugün bizi.Cuma günü olan sevinç yerini hüzne bıraktı.
armagan_60 12-11-07, 19:07 Evet arkadaşım öyle oluyor.Resmen şişirdiler bizi zaten hava lodos iyicene karamsar yaptılar bugün bizi.Cuma günü olan sevinç yerini hüzne bıraktı.
yanii tam seçti değilde durumuna bu sefer üzüldü. ilk defa içten sarıldı ilk defa seni bırakmıyacağım yanında olacağım dedi ve malesefki bunu misket ördü ve malesefki ben bu misketin kapıdan çıkış saj-hnesini şeydayla rüzgarın evlendikleri günkü çıkış sahbnesiyle birebir aynı bunalıma girip yataklara düşmüştü o günden sonra şimdide hamile olduğunu öğrenip yataklara düşecek galiba insallah gelişen hikayede güner karakteri olmaz senporyalarda tahminlerde yazıldığı gibi
yanii tam seçti değilde durumuna bu sefer üzüldü. ilk defa içten sarıldı ilk defa seni bırakmıyacağım yanında olacağım dedi ve malesefki bunu misket ördü ve malesefki ben bu misketin kapıdan çıkış saj-hnesini şeydayla rüzgarın evlendikleri günkü çıkış sahbnesiyle birebir aynı bunalıma girip yataklara düşmüştü o günden sonra şimdide hamile olduğunu öğrenip yataklara düşecek galiba insallah gelişen hikayede güner karakteri olmaz senporyalarda tahminlerde yazıldığı gibi
güner karakteri geliyormuş armagan ama psikiyatır olarak kim gelecek bakalım :img-blush bencede misket rüzgar birbirlerini severek ayrılma kararı alırlar :icon_sorr misket hamile oldugunu öğrenir tam bunu rüzgara sölemeye karar verdiği gün şeyda miskete hamileyim yalanını uydurur misketten sıkıldıgı için sanki kendi çok içimizi açıyorda şeyda çıktımı o bölüm birşeyler olacak mutlaka diye bakıyorum ama kötü şeyler ve oluyorda birgünde yanılayım yahu :img-pilot
gülbeşeker 12-11-07, 21:11 Bugünkü olay olmasaydı belki bir ihtimal Misketle Rüzgar yeniden birlikte olurlar da Misket öyle hamile kalır diye bir an aklımdan geçirmiştim ama artık bu da imkansız şimdi Misket en az 3 aylık hamile ama her şey normalmiş gibi davranıyor en ufak bir şüphe bile etmiyor ama ne zaman ayrılacaklar işte o zaman Misketin kusmaları,baş dönmeleri v.s. başlar ve hamile olduğundan şüphelenmeye başlar.Beni meraklandıran durum, Rüzgarın Misketin başkasından hamile kalacağına inanması neyse umarım hemen inanmaz şüpheye kapılır,eğer körü körüne inanırsa Misketi hiç tanımamış demektir.
eveeet başından beri savuduklarım doğru çıktı.şeyda yalnızlıktan dolayı piskolojisi bozulmuş bi kız dedim,inanmadınız.önce şeydanın piskolojik bozuklukları ortaya çıktı sonra bunun nedeninin ailesinden ve yalnızlıktan kayanklandığı ortaya çıktı.sadece şu an değil ben bunları tahmin ettiğim zamandan beri şeyda için üzülüyorum.bu kzın bu hale gelmesinin sebebi rüzgar ve rikkat değil ailesi. ve en başından beri söylediğim bişeyi daha söylüyorum,şeyda sırf rüzgar için değil yalnız kalmamak için bu aileyi kaybetmemek için bu çabası.bunca yaşadıklarından sonra kendine bi aile bulmuş,iyi insanlar bulmuş onlara sığınmış şimdide tek derdi yalnız kalmaktan korkmak.peki bu durum şeyda için iyimi tabiki hayır.şeyda hastaydı son olanlardan sonrada bi çok kez yıkım yşadı.onun düzelmesi için sahte bi aileye ihtiyacı yok,onun yardıma ihtiyacı var çünkü sırf sevgiyle iyileştirilebilcek bi evrede değil şeyda.gene doktor oldum yav
bölüme gelirsek eh be rikkat tam zamanında aradın yani günlerdir bekle bekle şimdiyi bul.ya bu büyükler bi işe karışınca herşey rayından çıkıyo.önce rikkat sonra peyami sonra yine son darbe rikkaten geldi.öldürücü olanda buydu sanırım.Rüzgar bi daha hiç konuşamicak şeydayla.miskeette onları böyle gördüya,şeydanın acısını kendinden dolayı anladı ya,gnüllü bi şekilde çekilcektir aradan ve o beklenen tüyo gerçekleşecek,ayrılma kararı alıcaklar bilmem kaçıncı kez.Bu durum yine misketin bilmem kaçıncı kez sevgisini sahiplenmediğini göstericektr.yani ekşın,daha yeni başlıyoruz.
rüzgar ve misket inat uğruna ayrılıp fedakarlık yüzünden irleşemeyen bi çift olarak kalıcaklar.
seliye bugün çok kızdım.ismetin bu kadar derdi varken başka bi der daha çıkardı başına.madem böyle şüphelerin var arkadaşlığını yapmak istiyosun önce sayhanla konuş öyle değilmi.
Bugünkü olay olmasaydı belki bir ihtimal Misketle Rüzgar yeniden birlikte olurlar da Misket öyle hamile kalır diye bir an aklımdan geçirmiştim ama artık bu da imkansız şimdi Misket en az 3 aylık hamile ama her şey normalmiş gibi davranıyor en ufak bir şüphe bile etmiyor ama ne zaman ayrılacaklar işte o zaman Misketin kusmaları,baş dönmeleri v.s. başlar ve hamile olduğundan şüphelenmeye başlar.Beni meraklandıran durum, Rüzgarın Misketin başkasından hamile kalacağına inanması neyse umarım hemen inanmaz şüpheye kapılır,eğer körü körüne inanırsa Misketi hiç tanımamış demektir.
istersen bir hatırlayalım gülbeşekercim buraya yazılan tiyoları :icon_sorr rm severek ayrılık kararı alırlar.misket şeydanın yanına gider gelir şeyda misketi hizmetçi gibi kullanmaya devam eder .misket hamile kaldıgını farkeder . düşünüp rüzgara söylemeye karar verir,şeydalara gider,fakat şeyda miskette yüzünde gülümseme görünce doğru zamanın geldiğini düşünüp ve misketten sıkıldıgı için şeyda dr. arkadaşlarından yardım alarak ben hamişleyim der . bunu duyan misket hamile kaldıgını rüzgara söylemekden vazgeçer.bu aradada şeyda yürüdüğünü herkesden gizler. misket rüzgarın şeydayla birlikte nasıl olursun falan vs. kızar. ismetin miskete birini ayarlar. ve herkese misketin o kişiden hamile kaldıgını ve evleneceklerini herkese söylüyormuş.bunu duyan rüzgar misketten hesap sorar( misketin sordugu gibi) aynı şehirde birbirlerini aşkla sevmeye devam edip kinde duyacaklarmış.(galiba saysayla ismet barışacak o zamana kadar ):img-blush off onların konusunda çok uzadı rm aşkına benzemese bari kısa zamanda biter inşallah birde onlarda çekmeyelim. :icon_sorr ben asıl PEYAMİNİN zamanı geldiğinde misketin çocugunun rüzgardan oldugunu öğreninceki halini merak ediyorum.vicdan vicdan deyip duruyor ya . vicdanı ne diyecek o zamanlar geldiğinde bakalım :img-pilot .
senaryo yazarlarıda bunu bize nasıl inandıracaklar merak ediyorum şeyda hamileyim yalanını attıkdan sonra herkes inanıyoruş hatta rikkat bile hatta rikkat inandıracakmış ailesine kimse inanmak istemeyecegi için yazılan tiyoda şeyda düşmeden önceki bölümlerden şeyda pembeyi dışarıya göndermişti rüzgarla birlikte olmak için pembede solugu g. salonunda almıştı dedikodu yapacak ya.illa dilinden birşeyler kaçıracak çok gereksiz konuşuyor bazen pembe hani rikkatte sormuştu rüzgara yattınızmı diye rüzgarda anlamadan evet yattık demişti şeyda oralardan hamile kaldıgını söylüyecekmiş eğer böle yazmışlarsa senaristlerin düzeltmesi lazım çünkü hiç inandırıcı değil gülerim ancak ben bu işe :) :) :) rüzgarın misketin çocugunun babasının kendisi oldugunu ancak ismetten öğrene bilir ana düğüm ismet galiba onunda dilinden kaçırmasını bekliyecegiz :(
sayhan-ismet daha ne kadar uzayıp gide onu merak ediyorum...onlara dokunmasalardı ya keşke.. şimdii ismett büyük olasılıkla sayhanı kermitle görecekk ve kızacak..bu sefer sayhan hiç affetmeyecek ya..
umarım Füsun ve şadandan sonra bir ayrılık daha olmaz dizide ya....
bide sally var..sally şimdi kermitle saysay diyo..beraber diyor...keriman ve sayhan olayı açıklayınca sally yalancı duruma düşecek..ya ismett sally arasıı bozulursa....diyee düşünmeden edemiyorum...
artık komplo teorileri üretmeye başladım...yaaaaa:icon_sorr
misket rüzgarr anlamıştımm cuma günkü olaydan sonra bir şeyy olacağını... Rüzgarın "heyecanlıda" dediği rüzgar şeydayı seçebilir ömrünün sonuna kadar sözüü şimdi başlıyor galiba....
vee tüyolara galiba çıkıyorr bende sinir buhranları geçiriyorum o ayrı ya neyse....
bu arada Deniz hanım bugün gene harikaydı..o saçını tarayış hali konuşması.anlatış tarzı..."alt tarafı bir saç iştee"......çok kişi yapamaz bu rolü..hakkından çok iyi geldii...bir kez daha hayran kaldım yaa...
bidee Şeydanın annesii hakkaten ne oldu bilmiyorum ama bir anne nasıl kızını istemez..o hali duyuncaa ne pahasına olursa olsun gelmesini beklerdim ben...
birde keşkee şeyda ve misket konuşsaydı bu anne olayını...malum misketin annesinide geçen sezondan tanıyoruz...pek bii gıcıktı..bir ev için kızını mutsuzluğa sürüklemek üzereydi...
vee böyle annelerde var işteee demek kii..
neyse senaryoyazmayayım..senaristlerimiz yeteri kadar yazıyor..teşekkürler hepsine...bide şuu güzell bölümler gelse...bu kadarr depresiflikk dizimizii bozduu yaa...
bu arada tekrarı izlerkende..misket-peyami konuşmaı vardıı..oda güzelmiş..bir kez daha izledim..misketide tebrik edeyim buradan tekrar...
vee pembe-rikkat..uzun zaman sonraa konuştuklarını hissettim..eskiden çok iyiydi araları..biranda tuhaflaşmıştı...şimdii gene yakınlar bu güzel..
Cihan bayağıdır güzel bir rolde yok yaa..onunda hikayelerini özledikk:icon_sorr
bide ya bişeyy dikkatimi çekti..ne zaman şeyda hakkındaa bir şeyy dense şeyda denk geliyoo..dinliyor...bu kadar rastlantıı fazla gibi ya...:icon_whis
bugünkü bölümü şimdi izledim.Bunlar bize nasıl bir msj veriyorlar şimdi.Yani eşiniz sizin yüzünüze seni sevmiyorum diye bağırsada boşanmak istesğini söylesede yılmayın.Türlü oyunlar yapın,olmadı kendinizi camdana atın,o damı kar etmedi uyduruverin hamileyim diye bakın görünü adam nasıl yanınzda kalıyor.Diğer bir msjda şu olabilir.Sevdiğniz insandan hamile kalın(ki misketle rüzgarın o ilşkisi tamamen sorumsuzluk bana kalırsa tahmin etmeliydiler)ama adam evli,ve karısı hasta olduğu için işi işten geçince vicdan yapın ve bunu saklayıp başkasıyla evlenin.Çocuğunuz gerçek babasını tanımasın,başkasını baba bilsin;bir adamda ömür boyu biryerlerde bir çocuğu olduğunu bilmeden yaşasın.Sizde bu vebal altında ezilmyin cnm.Ne de olsa gurur herşeyden önemli...
Ayrrıca ismet böyle bir yalan nasıl ortak olcak,hangi vicdanla onuda merak ediyorum.
Evt bu bir dizi sanki diğe diziler çokmu örnek diyebilirsiniz.Ama BEH ders verven bir diziydi.Biz buna lışmıştık.Bu yüzden sevmiştik.
aliyeaynalar 13-11-07, 00:48 Bugün bende sizler gibi şeydaya çok üzüldüm arkadaşlar.
Kırk yıl düşünsem şeydaya üzüleceğim aklıma gelmezdi..
Yani izlerken hayretler içinde kaldım :sad53:
Bu nasıl bi Anne, Bu nasıl bi vicdansızlık...
Bence şeydanın daha doğrusu ailesinin, kızı biran önce tedavi ettirmesi lazım.
Fizik tedavisine başlanmalı. Hiç kimse hatta peyaminin bile aklına gelmiyor bu.
Nasıl bi saçmalıkdır anlamadım gitti :sad53:
Sayhanda yani abarttı Artık. Bu kadarda olmaz pes.
Ne zamana kadar uzatacak ismeti affetmeme meselesini anlamıyorum
Kadıncağız daha ne yapsın. Sayhan Şımarıklık yapıyor bence...
Bugün çetini aradı gözlerim, Nerdesin çetin fena alıştım sana :)
misketle peyaminin karşılıklı konuşması çok çok ilginçtti cuma günkü bölümde...hele hele onlar karşılıklı atışmalarını yaparken nemide annenin tenis maçı izliyor gibi kafasını bir sağa bir sola çevirmesi çok komikti.
**
**
dünkü bölümde de misketin rüzgarla şeydanın evine gitmesi çok itici geldi bana. heryede buluşabilirler de o kızın "evim" dediği yerde olması bana itici geldi doğrusu.
**
**
şeydanın ailesi gerçekten çok vahim bir durum. rikkat de iş becerdi yine. kızı başndan atmak için ya da oğlularını kurtarmak (!) için kızı mahveti. şeyda zaten ailesinin durumunu biliyordu ama bir daha yüzleşmek zor olsa gerek. aileden yana bahtsız olan bir insan evlilikten yana da ancak bu kadar bahtsız olabilirdi.
**
misketin neden öyle ruh gibi evden ayrıldığı muamma...ama olması gereken, şeydanın haline çok içerlemesinden dolayı öyle olmasıdır. şeydaya rağmen rüzgarla ilişkisini sürdüremeyeceğnin gerçeğine varmış olması olmalı o halinin sebebi.
seydanın ne bıcım aılesı varmış kız resmen ruzgar ve aılesının basına kaldı gıtmez artık bu şeyda yanı
fragmanda
pembe nevanın goruntulerını goruyor.guzellık salonunda pembe ogrenıyor
istersen bir hatırlayalım gülbeşekercim buraya yazılan tiyoları :icon_sorr rm severek ayrılık kararı alırlar.misket şeydanın yanına gider gelir şeyda misketi hizmetçi gibi kullanmaya devam eder .misket hamile kaldıgını farkeder . düşünüp rüzgara söylemeye karar verir,şeydalara gider,fakat şeyda miskette yüzünde gülümseme görünce doğru zamanın geldiğini düşünüp ve misketten sıkıldıgı için şeyda dr. arkadaşlarından yardım alarak ben hamişleyim der . bunu duyan misket hamile kaldıgını rüzgara söylemekden vazgeçer.bu aradada şeyda yürüdüğünü herkesden gizler. misket rüzgarın şeydayla birlikte nasıl olursun falan vs. kızar. ismetin miskete birini ayarlar. ve herkese misketin o kişiden hamile kaldıgını ve evleneceklerini herkese söylüyormuş.bunu duyan rüzgar misketten hesap sorar( misketin sordugu gibi) aynı şehirde birbirlerini aşkla sevmeye devam edip kinde duyacaklarmış.(galiba saysayla ismet barışacak o zamana kadar ):img-blush off onların konusunda çok uzadı rm aşkına benzemese bari kısa zamanda biter inşallah birde onlarda çekmeyelim. :icon_sorr ben asıl PEYAMİNİN zamanı geldiğinde misketin çocugunun rüzgardan oldugunu öğreninceki halini merak ediyorum.vicdan vicdan deyip duruyor ya . vicdanı ne diyecek o zamanlar geldiğinde bakalım :img-pilot .
Arkadaşlar... Bu tüyoların doğru olduğundan eminmisiniz... Şeyda 2.kattan düştü, ölümlerden döndü... Kızın belinin altı tutmuyor... Mantıklı düşününce hamile bir kadın 2. kattan düşünce zaten çocuğunu kaybeder... Senaristler o kadar da sallamazlar diye düşünüyorum...Üstelik en iyi Rüzgar bilir... Şeyda bu konuda kimseyi inandıramaz... Misketin hamileliği olabilir ama o da geçenlerde Şeyda yı kucakladı, belini incitti... Dizide heran herşey olabilir... Umarım ki yukarıdaki senaryo doğru değildir... Yani İsmet Miskete birini ayarlıyormuş filan... Bu arada sabah başından sonuna kadar izleyebildim... Deniz Gökçe Kayhan hakikaten çok iyi bir oyuncu... Rolünün hakkını veriyor... Aile içindeki ortamın önemi, çocukların nasıl yetişmesi gerektiği ve bir insana verdiğiniz sevginin önemini çok güzel gösterdiler...
Dünkü bölümde Deniz Gökçe Kayhan’ın oyunculuğuna hayran kaldım….Şeyda için çok üzüldüm….Böyle anne baba olmaz olsun…..Rikkat bari sen üzme artık Şeyda’yı yeter…..Senaristler neden bu kadar acı çektiriyorlar bu kıza…Ne istiyorlar…??Şeyda’cım ben kendi evine davet edeceğim seni en sonunda…Sana bir ömür boyu bakmaya razıyım…..
zarpandit34 13-11-07, 10:47 Şimdi herkes bir kenara çekilsin ben izninizle Sayhana dalış yapacağım..:img-hyste İsmetçiğimi kimsenin üzmesine izin vermem uleyn! Öyle değil mi Mügem? Birde İsmet kırmızı kalpli kolyesini değil yıldızlı kolyesini taksın o daha çok yakışıyor, öyle değil mi Mügem..:) ('Öyle değil mi Mügem' nakarat olsun:))
Yahu Sayhan Neva olayını duyunca 'ne var bunda' diyorsun o zaman önce sen 'kendi söküğünü dik'..Şimdi ben Sayhanla direkt konuşuyorum diye senaristler benimde Sayhanla adımı çıkartmasınlar sakın, korkuyorum.Malum Sayhan dünya bayan nüfusunun yarısıyla 'yanlış anlaşılma' yaşamış biridir.Kısmetten, Rüyaya, öğrencilerinden kızının biyo-anasına kadar geniş bir yelpazesi vardır.Biz beş ay öncede 'Sayhanın peşindekileri' izliyorduk, bir yıl öncede, iki yıl öncede hatta üç yıl öncede..(senaryonun kendini tekrar etmesinden çok rahatsızım) Elini atıyor Ceylan,kolunu çarpıyor Keriman.Senaristler herkese 'sayhan sanşı' versin.Bu nasıl bir hint kumaşlığı, nasıl bir paşa keyfidir, anlamadım gitti.Eve geliyor bir hava, bir trip,bir kapı çarpmalar,hediye beğenmemeler..Dışarı çıkıyor sürekli değişen kişilerle 'yanlış anlaşılmalar' vah zavallı (!!)
İsmetinde habire suratına kapılar çarpılsın, habire kaybetme korkusu, habire habire kıskanma-üzüntü..(Senaristlerin mükemmel eşitlik ve adalet anlayışı işte bu!) İsmet hesap sorsa birde 'bana güvenmiyormusun' diye bir fırça daha yiyecek.Ee haklı tabii, bu kadar insanla 'yanlış anlaşılmış' birinden hala nasıl şüphelenebiliyor ki..
Ama Sayhanın Neva'yı anlamasına hiç şaşırmadım.Çünkü geçen sezon 'kendi başına aldığı bir kararla' Ceylana gizli gizli ders vermiş hatta yine 'kendi başına aldığı bir kararla' İsmetin yüzüğünü çalmış İsmet yakalayınca da 'sen de kızmasaydın' diye zeytinyağı olaylarına girmişti.
Son iki bölümdür İsmet o kadar üzgünken Sayhanın cafe-sinema-atakule gezmeleri, habire sırıtıp durması ve umursamazlığına sinir oldum.Ve durum böyleyken bence Sally şüphelenmekte haklı bence.Bu arada Sally'nin iyilik perisi hallerinin düzeltilmesine sevindim.
Not:Şeyda'nın repliklerine biraz daha özen gösterilsin lütfen.'Böyle bir kadınla hangi erkek birlikte olmak ister' gibi yürüyemeyen izleyicileri yaralayan genellemelerden kaçınılsın, çok rica ediyorum.
Şimdi herkes bir kenara çekilsin ben izninizle Sayhana dalış yapacağım..:img-hyste İsmetçiğimi kimsenin üzmesine izin vermem uleyn! Öyle değil mi Mügem? Birde İsmet kırmızı kalpli kolyesini değil yıldızlı kolyesini taksın o daha çok yakışıyor, öyle değil mi Mügem..:) ('Öyle değil mi Mügem' nakarat olsun:)).
Bende izin vermem Heytttttt Kadir İnanırlaştırmayın beni şimdi…:).Ya da Şahika gibi kalitemi bozdurmayın…İsmet’ciğimin üzülmesine bende sinir oluyorum….Sally’ye de sinir olmaya başladım….İki gündür İsmet’ciğimin aklını karıştırıyor …Kızıyorum….Sally Sally gemliyim oraya….Yok Keriman ile Sayhan birlikteymiş yok daha neler…İsmet’in kafasını karıştırma…..Sen kendi yalnızlığını paylaşacak hayatının erkeğini bul artık…..Canım Sally’cim yine de seni seviyorum….
Zarpa’m valla ben kırmızı kalpli kolyesini seviyorum gizemli kolye o…..Yıldızlı kolyeside güzel ama kırmızı kalpli kolyesi daha güzel….Her ikisini de taksın işte…:) Ne karışıyoruz ki biz….Cıkcıkcık…:) Bu da sana nakarat olsun….:)
zarpandit34 13-11-07, 11:14 Bende izin vermem Heytttttt Kadir İnanırlaştırmayın beni şimdi…:).Ya da Şahika gibi kalitemi bozdurmayın…İsmet’ciğimin üzülmesine bende sinir oluyorum….Sally’ye de sinir olmaya başladım….İki gündür İsmet’ciğimin aklını karıştırıyor …Kızıyorum….Sally Sally gemliyim oraya….Yok Keriman ile Sayhan birlikteymiş yok daha neler…İsmet’in kafasını karıştırma…..Sen kendi yalnızlığını paylaşacak hayatının erkeğini bul artık…..Canım Sally’cim yine de seni seviyorum….
Zarpa’m valla ben kırmızı kalpli kolyesini seviyorum gizemli kolye o…..Yıldızlı kolyeside güzel ama kırmızı kalpli kolyesi daha güzel….Her ikisini de taksın işte…:) Ne karışıyoruz ki biz….Cıkcıkcık…:) Bu da sana nakarat olsun….:)
Benim İsmetçiğimin:) banane yıldızlı kolyesi daha güzel hahaha..Hatta gel seninle iddiaya girelim bugün benim için yıldızlı kolyesini takacak, bak görürsün..:img-heh::img-heh: İşin şakası bir yana, cidden İsmet üzülünce ben dayak yemiş gibi oluyorum.Sayhan çok dikkat et kendine, ellerim yakanda haberin olsun..:) Böyle umursamaz davranmaktan vazgeç artık! Ne nazlıymış yahu, kimse eline düşmesin aman.
Benim İsmetçiğimin:) banane yıldızlı kolyesi daha güzel hahaha..Hatta gel seninle iddiaya girelim bugün benim için yıldızlı kolyesini takacak, bak görürsün..:img-heh::img-heh: İşin şakası bir yana, cidden İsmet üzülünce ben dayak yemiş gibi oluyorum.Sayhan çok dikkat et kendine, ellerim yakanda haberin olsun..:) Böyle umursamaz davranmaktan vazgeç artık! Ne nazlıymış yahu, kimse elini düşmesin aman.
Benim hepimizin İsmet’i canımın içi….Kalitemi bozdurma bana şimdi(Şahika..)Kırmızı kalpli kolyesi daha güzel….:) Girelim…Evet yıldızlı kolyesini takacak çünkü dünkü sahnenin devamı olacak bugün sinemadan dönecekler …Kandıramazsın beni…:)
Sayhan’a aynı anda yakasına yapışalım…Sen bir taraftan ben bir taraftan….Sayhan bey Sayhan bey kendinize gelin lütfen…:)İsmet’i üzenler karşında beni ve Zarpa’yı bulur işte o kadar…! Amin canım…..
pinarsayü85 13-11-07, 11:20 bugün safa'dan bahsedesim geldi...:img-polic
o hayat dolu, neşeli karakteri bile ne hale getirdiler...bir de kısırlık mevzu ile uğraşmaya başlayacak sanırım yakında...:img-yes:
bir de bu tarz hususi mevzuların orta yerde konuşulmasından rahatsızım, taa geçen seneden beri bir gerdek muhabbeti, şaplama olayları vs. kısaca safa-nevanın mahremi tüm ailenin dilinde...:img-polic
dün, bir de şeydayı o halde telefon beklerken rüzodan görünce dedim ki 'ya bırakın şu rüzoyu, ne rüzoymuş bu be''' :img-hyste
pinarsayü85 13-11-07, 11:28 Benim hepimizin İsmet’i canımın içi….Kalitemi bozdurma bana şimdi(Şahika..)Kırmızı kalpli kolyesi daha güzel….:) Girelim…Evet yıldızlı kolyesini takacak çünkü dünkü sahnenin devamı olacak bugün sinemadan dönecekler …Kandıramazsın beni…:)
Sayhan’a aynı anda yakasına yapışalım…Sen bir taraftan ben bir taraftan….Sayhan bey Sayhan bey kendinize gelin lütfen…:)İsmet’i üzenler karşında beni ve Zarpa’yı bulur işte o kadar…! Amin canım…..
canlarım ,siz zahmet etmeyin, yakında , bu ''yanlış anlama'' kervanına katılması muhtemel ''aykut'' kardeşimiz, belki de bu eylemi gerçekleiştirir....:img-blush
başlarda aykut'u mülayim bi insan gibi tanımıştım ama, esasında bayağı dişli imiş...bu mevzulara karışacak gibi sanki...oınun da mutlaka entrikasal bi işlevi vardır bu hikayede..kşmse daha görmedi aykutu çünkü...:img-polic
zarpandit34 13-11-07, 11:50 canlarım ,siz zahmet etmeyin, yakında , bu ''yanlış anlama'' kervanına katılması muhtemel ''aykut'' kardeşimiz, belki de bu eylemi gerçekleiştirir....:img-blush
başlarda aykut'u mülayim bi insan gibi tanımıştım ama, esasında bayağı dişli imiş...bu mevzulara karışacak gibi sanki...oınun da mutlaka entrikasal bi işlevi vardır bu hikayede..kşmse daha görmedi aykutu çünkü...:img-polic
Beynimi mi okuyorsun Pınarım..:) Valla Aykutun hala İsmetle falan tanışmamış olmasından bende işkilleniyorum.Hahaha İsmet de Aykutla takılırmış..:img-hyste Ben varya dizide artık hiçbirşeye şaşırmıyorum mesela Keriman-Sayhan mevzusunu daha önce burada konuşmuştuk.
Keriman dün, sevgili Dilaa'nın tabiriyle 'clara'lıktan çıkmıştı, ama bu sefer de 'Kezban' olmuştu:img-hyste saçları çok uzun biraz kat attırması lazım.. (sonunda buna da el attım..:img-hyste) Zavallı Dila sinemada ne yaptı acaba, ben Kermitin gözlerini karanlıkta görsem korkarım (gerçi normalde de korkuyorum engerek gibi) insanlara pirzolaymış gibi bakıyor.
Arkadaşlar... Bu tüyoların doğru olduğundan eminmisiniz... Şeyda 2.kattan düştü, ölümlerden döndü... Kızın belinin altı tutmuyor... Mantıklı düşününce hamile bir kadın 2. kattan düşünce zaten çocuğunu kaybeder... Senaristler o kadar da sallamazlar diye düşünüyorum...Üstelik en iyi Rüzgar bilir... Şeyda bu konuda kimseyi inandıramaz... Misketin hamileliği olabilir ama o da geçenlerde Şeyda yı kucakladı, belini incitti... Dizide heran herşey olabilir... Umarım ki yukarıdaki senaryo doğru değildir... Yani İsmet Miskete birini ayarlıyormuş filan... Bu arada sabah başından sonuna kadar izleyebildim... Deniz Gökçe Kayhan hakikaten çok iyi bir oyuncu... Rolünün hakkını veriyor... Aile içindeki ortamın önemi, çocukların nasıl yetişmesi gerektiği ve bir insana verdiğiniz sevginin önemini çok güzel gösterdiler...
bu tiyoyu biz üretmedik bir siteden birisi eklemiş burayı . çok saçma senaryo ama,hepsi bir bir çıkmaya başladı misket belini sakatlıyacak demişti çıktı.şeydanın hamileliğini rikkat bile inandıkdan sonra hatta rikkat inandıracakmış ailedekileri rmde hiç son olmuyor tamam şimdi herheş düzeliyor diyoruz yeniden hoppppp başa dönüyoruz ve ben çok sıkıldım artık aynı sahneleri seyretmekden :img-cool2
evet zarpa ben dünkü yrumuma kerimanın saçlarını eklemeyi unutmuşum.bu keeriman galiba ayktla buluşucağı zaman klaraya dönüşüyor bunu farkettim.ama çok geçmez bugün eski haline döner.
dün ismetle ilgili bişey söylmememiştim bugün baya konuşmuşsunuz bende bi iki şey ekleyeyim.sürekli ismet üzülüyor diyip sayhana kızıyosunuz ama arkadaşlar ismette az üzmedi etrafındakileri üstelik üzdüğü insanlardan özür dileme zahmetinde bile bulunmadı daha.sayham biraz abartmış olabilir ama ismette haketmedi değil.sayhanın amacı bence ismete ders vermek.dersini aldığını iyice anladığı an bitircektir bu oyunu,öyle ayrılmaya kadar gitmez bu iş.yoksa sefaya öyle akıl vermezdi.kendi durumundan pay çıkarıp haklısın bu kaınları anlamak zor deyip oturur onunla içerdi.
ama bütün bunlardan önce kerimana taktım ben.yani aslında kzııyoruz ama dila için olduğunu bilmesek biz bile yanlış anlayabiliriz izlerken.sürekli sayhanı dilayla yakaladığı an yanında bitiyor.dila ismetin yanındayken onla fazla ilgilenemiyo diye sayhana takılmış durumda.cafede başbaşa konuşmaları bile yanlıştı.ismet arkadaşız diyo ama yolda yürüken konuş illa biyerde oturmak zorundamıydı.ayrıca ne zaman arkadaşoldular huyunu suyunu bilmeden kerimanı bu kadar hayatlarının içine sokmalara hiç gerçekçi değil hangimiz bi insanı hayatımıza bu kadar kolay sokuyoruzki.
ismet şüphelendiğini gösterince sanırım keriman dilayla ilgili herşeyi anlatmak zorunda kalıcak.çünkü ismet sayhana çıkışamaz zaten kaybediceğini düşünüyo bide bu şekilde üstüne gitmez herlde.kerimanla konuşucaktır,kerimanda bu şekilde bidaha dilayı göremiceğini zannedip anlatıcaktır herşeyi ve bence bu olay sayhanla ismeti birleştiricektir.
ismetle sayhan ayrılmaz çünkü daha ismet misketin hayatını düzene sokuca bnlra karışması için morali olması lazım değilmi.
pinarsayü85 13-11-07, 13:54 Beynimi mi okuyorsun Pınarım..:) Valla Aykutun hala İsmetle falan tanışmamış olmasından bende işkilleniyorum.Hahaha İsmet de Aykutla takılırmış..:img-hyste Ben varya dizide artık hiçbirşeye şaşırmıyorum mesela Keriman-Sayhan mevzusunu daha önce burada konuşmuştuk.
Keriman dün, sevgili Dilaa'nın tabiriyle 'clara'lıktan çıkmıştı, ama bu sefer de 'Kezban' olmuştu:img-hyste saçları çok uzun biraz kat attırması lazım.. (sonunda buna da el attım..:img-hyste) Zavallı Dila sinemada ne yaptı acaba, ben Kermitin gözlerini karanlıkta görsem korkarım (gerçi normalde de korkuyorum engerek gibi) insanlara pirzolaymış gibi bakıyor.
tabi, olabilir, ismet ve aykut...hatta sally ile aykut ta olabilir...bunlar aralarında çrşitli kombinasyonlara girerler...
ayy bu aykut'u aslında , misket'in müstakbel güner'i yapsalar...ne güzel olur..gerçi doktor değil ama..olsun...
tamamen hayal ürünüdür:
keriman, ismetle dostluğu epey ilerletir, koyu bi sohbette, misketten söz açılır, keriman, ismetin , misiye bir sahte sevgili aradığını duyar(gerçi bi güner vardı bulunan ama o da evlenmiş yuvasını kurmuş, dokunmayalım şimdi ona) , gider aykuta..''sen de bir işin ucundan tut aşkım,bak, bu ailede çetrefilli iş çokmuş, hem aileyle daha bir kaynaşırız '' falan der...
rüzoyla da aykut başa çıkar bence..aykuttan korktum ben sanki:img-polic
artık düğümler de çözülememek üzere kördüğüm olur..
nasıl, berbat değil mi? ben de uçtum işte içimden geldi...
1-İğrenç resimden kasttetğini tam olarak anlamasam da Rüzgar ve Misket beraber oldular,o bölümü izlemedim,Misket heralde o günü hayal etmiştir.
2-Neva dizinin kadrolu oyuncusu olduğu için adı jenerikte var,Çetini oynayan kişi en azından şu anda konuk oyuncu olduğu için adı dizinin bitiminde konuk oyuncular kısmında geçiyor.
3-Çetin de Nevaya şantaj yapıyor,onu bayıltıp çıplak fotolarını çekmişti,nete yaymakla tehdit ettği için Neva da bu durumda.
aaa çok şaşırdım bütün bu yaşananlara çok teşekkürler e yanağını bile öptüremeyen misket nasıl oluyorda rüzgarla beraber oldu?iğrenç resimden kastettiğim buydu çok teşekkürler yani çetin kıza başka bişey yapmadı değil mi? sadece çıplak fotoğraflarını çekip şantaj yaptı öyle mi?ve çetin'in konuk oyuncu değil de belki bu kadar uzun zaman sürdü ya diziye katılmıştır hani safa gibi ,şeyda gibi diye düşünerek sormuştum tekrar çok teşekkürler.
gülbeşeker 13-11-07, 14:19 aaa çok şaşırdım bütün bu yaşananlara çok teşekkürler e yanağını bile öptüremeyen misket nasıl oluyorda rüzgarla beraber oldu?iğrenç resimden kastettiğim buydu çok teşekkürler yani çetin kıza başka bişey yapmadı değil mi? sadece çıplak fotoğraflarını çekip şantaj yaptı öyle mi?ve çetin'in konuk oyuncu değil de belki bu kadar uzun zaman sürdü ya diziye katılmıştır hani safa gibi diyerekten söyledim tekrar çok teşekkürler.
Rica edrim ebgücüm.Çetin Nevaya bir şey yapmadı hatta kıyafetlerini bile orda çalışan bir kadına çıkarttırdı,kadın bir güzel Nevayı hazırladı sonra Çetin Nevayı kameraya çekti,şimdi de Nevaya aşık oldu O yüzden peşini bırakmıyor.Çetin yani Taner Rumeli hala konuk oyuncu...Şeyda da geçen sezon konuk oyuncu olarak girmişti diziye,bu sezon kadrolu oyuncusu oldu.Dizi devam ederse Çetin de öyle olabilir.
Rica edrim ebgücüm.Çetin Nevaya bir şey yapmadı hatta kıyafetlerini bile orda çalışan bir kadına çıkarttırdı,kadın bir güzel Nevayı hazırladı sonra Çetin Nevayı kameraya çekti,şimdi de Nevaya aşık oldu O yüzden peşini bırakmıyor.Çetin yani Taner Rumeli hala konuk oyuncu...Şeyda da geçen sezon konuk oyuncu olarak girmişti diziye,bu sezon kadrolu oyuncusu oldu.Dizi devam ederse Çetin de öyle olabilir.
Gerçekten çok ama çok teşekkür ederim.Bana çok yardımcı oldunuz çok sağolun.Evet çetin konusunda bende öyle düşünmüştüm.
gecesacli1983 13-11-07, 15:11 Rica edrim ebgücüm.Çetin Nevaya bir şey yapmadı hatta kıyafetlerini bile orda çalışan bir kadına çıkarttırdı,kadın bir güzel Nevayı hazırladı sonra Çetin Nevayı kameraya çekti,şimdi de Nevaya aşık oldu O yüzden peşini bırakmıyor.Çetin yani Taner Rumeli hala konuk oyuncu...Şeyda da geçen sezon konuk oyuncu olarak girmişti diziye,bu sezon kadrolu oyuncusu oldu.Dizi devam ederse Çetin de öyle olabilir.
Benimde tek temennim Taner Rumeli'nin kadroya dahil olması,inşallah olur:img-in_lo
Ayrıca dünkü bölümün bitiminde ki her zaman konuk oyuncular listesinde adı geçerdi Taner Rumelinin ama bu sefer geçmedi:(Çıkması gibi bir durum olamaz heralde(çok üzülürüm) çünkü daha Neva olayı bir çözüme ulaşmadı:img-cool2
canlarım ,siz zahmet etmeyin, yakında , bu ''yanlış anlama'' kervanına katılması muhtemel ''aykut'' kardeşimiz, belki de bu eylemi gerçekleiştirir....:img-blush
Biraz sıkar Pınar’cım ben Aykut’u da kültürüm ile döverim….:) Yani İsmet’i kimse üzemez işte o kadar…. Bana da başlarda Aykut ne kadar sapşal bir tip olarak gelmişti ama sonradan ana ne oluyor ya ne diyor bu adam dedim….Keriman’a neler diyor öyle….??Fakat Erdinç beyin ses tonu çok güzel….Konuşması ama Aykut karakteri iyi bir karakter değil neyse…:)
Zarpa anlaştık umarım….Burada yoksun şimdi ama ben söylüyorum….İsmet hepimizin İsmet’i….:)
off bu ne yaa şeydaya iyice sinir olmaya basladım bi |