Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Bölüm Yorumları (Arşiv 9)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

dilaa
01-10-07, 15:10
ya bu rüzgar günerin yalan olduğunu biliyo sanırım ama yinede kıskanırsa bilemem:D

erkekler için yalan olsun olmasın misket şu anda rüzgarın değilmi rüzgarın kadını o rüzgar için şu konumda ve çaresizlikte bide başka bi erkek konusu çıkması bence onu deli etmeye yeter yani erkekler için böyle düşünüyorum ben böyle bi senaryo çıkardım ama tabi sevgili senaristlerimzin ki daha entrikalı olucaktır

purna
01-10-07, 15:10
dızıye gırer heralde yenı mıskete asık bırı oyle olucakda zaten gırecekmış dızıye ruzgarda kıskanıcak

turkmeneli
01-10-07, 15:11
arkadaslar gelecek hafta ruzgar-seyda'ya soyleyecek bosanmak istedigini .

Evin kapinin onunde seyda'ya soyluyor bosanalim diye ve seyda ruzgar elini tutuyor ve ben seni cok seviyorum diyor o arada rikkat seyda tutup kendine dogru cekiyor ve ruzgar evden cikiyor
Olay yavas yavas sekillenmeye basladi artik, bence baya gec kaldilar ve millet bikti bu olaydan

Müge
01-10-07, 15:14
Not:Pınar'ım çok smiley kullandığın için alıntı yapamadım bende çok yapmışım 12'yi geçmiş anlarsın :D

Alıntı olmadan : :)

Sağol Pınar’ım canım hatta canımın içi..Ama gerçekten böyle olunca benim hiç sinirlenirim bozulmuyor…Hiç dert etmiyorum kendime..:happy0064

İyi ki görmedin valla gece rüyana kabus olarak girerdi:img-hyste…Ayçam’ın kulakları çınlasın….Şeyda ‘yı Çaki’ye benzetmişti ve sonunda olan oldu….:img-hyste

Fakat gerçekten o kan lekesi için çok açık bir renkti…Sulu boya gibi duruyordu….Ama neden Rikkat diyorum ….Neden? Ne istiyorlar Rikkat’ten…? Neyse….

Gizmoo'cum hiç sorun değil...Sürekli bana rep verdiğin için olmamıştır...:icon_shad:img-hyste

gizmo771
01-10-07, 15:15
Rüzgar bu sefer diyormuş sen benleyken başka biriyle de mi birliktesin miskt kim bu güner:D Birde bu yüzden ayrılsınlar ota çöpe:D kavga ediyorlar nasılsa:img-pilot

NOT: Gel gel ceylan gel,gel seni özledik gel,gel gel ceylan gel,gel çok karışığız gel:D:D

pinarsayü85
01-10-07, 15:15
sanırım şeydayı trajik bir biçimde çıkaracaklar diziden....yani....:icon_whis

camdan atladığına göre-tabi yüksekliğe bağlı ama şeydaya bir iyilik !!!! düşünmesselerdi, o atlama olayı olmazdı...:img-polic

heralde şeydadan sonra, m-r nin vicdan azabını izleyeceğiz,o ara güner ya da başka biri çıkacak ortaya....:icon_whis

karışık işler yani.....sezon sonunu bulur baya baya.....:icon_sorr

iyi seyirler efendimmmmmmmbyebye

gizmo771
01-10-07, 15:19
Şeyda camdan atlarsa (artık nasıl oluyorsa bir kişi bile mi tutmuyor iyice vurdunduymaz oldu bunlarda:D) sakat kalır kesin! Ee böyle olunca boşanamazlar vicdan azabı malum ama tabi bunlar şeyda hastanedeyken neler yapmıştı boşanadabilir yani bu arada araya başka biri girmezse (ki kesin girer) oo dediğin gibi pınarcım sezon sonuna anca belki birkaç ay önce ama çok yakın olmayacak hiçbirşey...Böyle giderse müge'nin senaryo çıkar diyim ben size:happy0064:happy0064

dilaa
01-10-07, 15:30
yani kesin sezon sonu buldurcaklar yine ama biran önce bitirselerde bizde kurtulsak bu sahnelerden.Benim daha entrikalı tahminlerim var bu sahnelerle ilgili mesela şeydanın bu sinri krizi geçirmesinden sonra böyle bi tepkiyle karşılaşmayan ev halkı şaşırır ve şydayı hastaneye kaldırır hastanede şeydaya ruh sağlığı bozuk tespiti koyarlar ve rüzgar artık bu konudan sıkıldığı için şeydanın durumu umrunda değildir ve boşanma davasını açra geçreli sebebse akli dengesi yerinde olmayan karısından boşanmak istiyodur hepsi bu e bu durumdada bi rapora bakar iş ve şeyda kapı önünde.

nasıl ama bizim senaristlere rakip olucam kafaya taktımda

leyla18
01-10-07, 15:34
yani kesin sezon sonu buldurcaklar yine ama biran önce bitirselerde bizde kurtulsak bu sahnelerden.Benim daha entrikalı tahminlerim var bu sahnelerle ilgili mesela şeydanın bu sinri krizi geçirmesinden sonra böyle bi tepkiyle karşılaşmayan ev halkı şaşırır ve şydayı hastaneye kaldırır hastanede şeydaya ruh sağlığı bozuk tespiti koyarlar ve rüzgar artık bu konudan sıkıldığı için şeydanın durumu umrunda değildir ve boşanma davasını açra geçreli sebebse akli dengesi yerinde olmayan karısından boşanmak istiyodur hepsi bu e bu durumdada bi rapora bakar iş ve şeyda kapı önünde.

nasıl ama bizim senaristlere rakip olucam kafaya taktımda

süper senaryo valla dila ma bu kadar kolay olsa beni neden sinir ediyor bu şeydanın yaptıkları anlamıyorum sevemedim gitti şu kızı d.g. kayhan olarakda kusura bakmayın ama çok itici geldi bana diziye ilk geldiğinden bu yana :img-blush

gizmo771
01-10-07, 15:37
Dila bence sen çok iyimsersin çünkü bizim senaristler asla bu kadar kolay boşamazlar daha vicdan azabı kısmında bir 4.şahıs girecek bence oyun yapmak için giren bu şahıs misket'e aşık olacak iş uzayacak hadi bakalım hangimiz daha rakip olacağız gibiinden birşey oldu bu senaryolarda:D

Yok yok ben ceylan'ı bekliyorum sadece...

Kanal1'in heycanlıını bende gördüm beh buralara düşecek dizi miydi ya diyorum sadece öncesinde gösterilenler baya bi acayip çünkü...

dilaa
01-10-07, 15:41
rakip olamam diyosunuz ha ozaman bende bu senaryoyu biraz açarak senaryolar ksımına daha kapsamlı ve entrikalı bi senaryo yazarım bunun için biraz çalışmam lazım artıkın akşama ama malum iftar telaşesi başladı gerçi günlük entrikalarımız sayesinde baya bi tokuz ama sadece bu olanların üstüne bi bardak su içerek orucu açmaya kalıyo herşey napalım

tencere
01-10-07, 15:41
bu akşam saat onbirde seyredelim bakalım neler olacak oradan bir tüyo alırız heycanlıdan..şeydanın şerrinden korksunlar vallahi ileride çok heycanlı bölümlerle karşılaşıcağız gibi geliyor bana..sanırım yeni bir karakter girecek purnanın dediği gibi olacak miskete aşık olacak sonuçta bellide rüzgar - misket aşkı asıl pembe-abdül-civan onuda atlamamak gerek benim aklıma kısmet-abdül-haluk seneryosu geliyor hep galiba aynı seneryoyu bu sefer pembe-abdul-civan olarak seyrediceğiz.pembe diziden ayrılacakta acaba ondan civan geldi hani civanla istanbula gitme hikayesi ..öyle bir haber varmı pembe ayrılacakmı acaba ondanmı geldi civan??*

tencere
01-10-07, 15:44
ben şeydanın diziden trajık bir şekilde ayrılacağına pek sanmıyorum kadroya girdi ama rüzgarda miskette huzurlu olacaklarınıda pek sanmıyorum şeydanın pskopatlığı tuttu çok hırslı bir karakteri oynuyor bu sene hep şeyda-rüzgar-misket ara arada rikkati bol bol seyrediceğiz kesin

dilaa
01-10-07, 15:51
bende şeydanın çıkarılcnı düşünmüyorum şeyda sezon sonuna kadar olucaktır hatta sezon şeydayla biter bence yavaş yavaş senaryom oluşmaya başladı

bide arkadaşlar herkez 11 de heycanlının başında olucak ama 11 de de vermicekler heralde mutlaka sonlarda olucaktır o yüzden çok fazla beklemein derim ben şahsen ben beklemicem denk gelirse syrederim bana kalırsa sizin izlediğiniz fragmandan fazla bişeyide vermiceklerdir

lilo78
01-10-07, 15:55
fragmanda görünenlere göre şeydanın kafayı sıyırması an meselesi olacaksada çabuk tarafından olsun,çözülmedi gitti ,kanlı sahneler falan varmış valla bravo ne sanat
şeydanın hasta yapıldığı söyleniyor katılmıyorum çünkü şeyda değişmedi yani geçmiştede öyleydi zaten ee tabi damarına basılınca verdiği tepki ona göre şaşırtıcı değil yani ,yani yolun sonu görünüyor ruh ve sinir hast hast.
artık rüzgarla misket bayramlarda şeydayı ziyarete giderler herhalde

dilaa
01-10-07, 16:01
fragmanda görünenlere göre şeydanın kafayı sıyırması an meselesi olacaksada çabuk tarafından olsun,çözülmedi gitti ,kanlı sahneler falan varmış valla bravo ne sanat
şeydanın hasta yapıldığı söyleniyor katılmıyorum çünkü şeyda değişmedi yani geçmiştede öyleydi zaten ee tabi damarına basılınca verdiği tepki ona göre şaşırtıcı değil yani ,yani yolun sonu görünüyor ruh ve sinir hast hast.
artık rüzgarla misket bayramlarda şeydayı ziyarete giderler herhalde

bende şeydanın değiştiğini düşünmüyorum en başından bari böyleydi bu şeydanın ilk zamnlardan beri ruhsal bozuklukları vardı zamanlı zamansız ağlamalar ani çıkışlar bağırıp çağırmalar bütün bunlarında nedeni ailevi olduğunu düşünüyorum ailesi onu istemeyip bırakıp gitmişler ya buda o günden beri kendini kabul edilemicek biri olarak gördüğünden şimdi biri ona karşı sevgisiz isteksiz olsun kan-bul edemiyo delitiyo bu tepkiler karşısında yani bu sorun temelden var ben taaaaaa en başından demiştim.Heeeeeyyy açılın doktorunuz geri döndü :img-hyste

sea__star
01-10-07, 16:07
Arkadaşlar bu camdan atlama meselesi nedir çok şaşırdım okuyunca yazılarınızı. Bu akşam heycanlı daki görüntüleri izlerken mi verdiler tam bakamadım oraya. Sadece Şeydanın seni çok seviyorum, rüzgarında seni sevmiyorum demesini duydum. (bir adet göbek atan smiley:) )

Camdan atlama meselesi varsa aklıma hemen bi dizi geldi. doğru mu yazdım bilmiyorum ama talia diye bi şarkıcının dizisiydi. Mariz bario isimli dizide de aynı rüzgar ve misket gibi birbirini seven iki gencin şeyda gibi birisinin ve yanlış anlamalar sonucu bir anlık ayrılık sonucu yapılan yanlış evlilikten pişman olunması durumu vardı. Ve yine aynı rüzgar olayı gibi baş erkek oyuncu istemediği kadına evliliğini bitirecekken kadın kendisini camdan aşağıya atıyodu. Buraya kadar her şey çok benzer. Yalnız bu dizide bundan sonrası pek iç açıcı değlil.
Camdan atlıyan kötü kadını herkes öldü bildi ve istenen çift evlendi. mutlu çiftin bir bebekleri olma aşamasında kötü kadınlar bitmez ya bir yanlış anlama daha oldu ve istenen kızımız( BEH de bu kişi misket oluyo) aklını yitirir gibi oldu tam o sırada bebek dünyaya geldi herkesten habersiz ve aklı yitik olan karakterimiz bebeği parkta gördüğü bi kadına bırakıp gitti. Aklı geri gelince bebeğini çooookkk aradı ama bulamadı malesef. Bunun yüzüne kendini hep suçladı. Ama daha sonradan bir kızları daha oldu .ocuk meselelerin gelmicem asıl konumuz şeydaya benzeyen camdan atlayan şahıs. Ölmemiştir. Her yerlerinde kırıklar olmuş, kendisini öldü sanmalarını sağlayıp aradan geçen yıllar boyunca tedavi görümüştür. Ve bu tedavi sırasında hep intikamını büyütmüştür. Yıllar sonra iyi kadın kaybettiği çocuğunu bulurlar ve mutlu aile olarak yaşamaya devam ederken her şeyin yoluna girdiklerini düşünürlerken kötü kadın ortaya çıkmış ve onları en can alan yerlerinden vurmayı planlamıştır. ve bunun için yıllar sonra buldukları çocuklarının aklını çelerek kendisine aşık etmiştir. Bu şekilde dizi bi süre uzayııppp gitmişti. sonunda kötü kadın kötü olarak kaldı ve kaybetti ama biz sevgili izleyici kitlesini sinir krizlerine sürüklemeyi başarmışlardı.
Ne dersiniz bu şekilde bi senaryo ile karşımıza çıkarlar mı?:)

pinarsayü85
01-10-07, 17:30
şeyda meselesi hakkında düşüncelerim var:

şeydaya ,psikopat,akıl hastası vs . deniliyor....ve bu durumun ''diziye girdiği ilk andan beri bu şkilde olduğu '' nun üzerinde duruluyor çoğunluk olarak.....:icon_whis

bana kalırsa,yok böyole bişey arkadaşlar,ve merak ediyorum,acaba hangi datalarla bu sonuca varıldı?

aklıma birşey geldi de....hani rikkat ile şeydanın cicim aylarıydı...şeydanın rüzgarı çok sevdiğini rikkat biliyordu ve oğlunu şeyda ile yakınlaştırmak istiyordu....:icon_sorr

ama rikkat adım attıkçai,rüzgar geri adım atıyordu yani şeydadan uzaklaşıyordu...bir ara,şeyda da anlamış gibiydi sanki rüzgarla olamayacağını,ve rikkatin r-m aşkı hakkında ''gelip geçici,boşver sen,rüzgar senin'' e benzer amigoluklarını hatırlıyorum acaba hafızam bana ihanet mi ediyor...:icon_whis

ama sonra şeydanın aklına iyice soktu bu işi,şeyda rüzgarla dahada yakınlaştı,ve aşkına gitgide bağlandı....

bu işin en büyük sorumlusu rikkattir tabiki....inkar edilemez....

tabi şeyda da büyük suç var,r-m nin ayırılmasına yardım etti,yani br nevi '''piyon '' vazifesi gördü....:img-yes:

neyse,üsonunda r-m yi ayırdılar,birden rüzgar evlenme teklif etti,jet hızıyla hem de....bu da sanki '' geçici bişeydir,boşver ''' tezini doğrular gibiydi belki de şeydanın gözünde....

sonrası malum.....
haaaaa ,hani o ''ailesiz olmanın verdiği öfke-çaresizlikten doğan '' sinir boşanmasına ''psikopatlık,ruhsal dengesizlik'' diyorsanız,o zaman sizden bir ''sinirlerimizi aldırma'' merkezi adresi istiyorum:img-hyste:img-hyste:img-hyste

yani etrafınza bakın yav,,daha uç örnekler,öfke nöbetleri görmüyor musunuz
en basitinden trafik sorunu....insanlar valla sinir küpü olmuşlar gözünün üstünde kaşın var deseler cinayet sebebi olacak...
nirden nireye geldim,karışık bi yazı oldu,öyle aklıma estiler de....

tabi şeydanın ekstrem noktalara giden-gidebilcek davranışları-hoş pek göremiyorum ama-senaristlerin marifeti o kabul tabi,ama başlangıca katılmıyorum.....:img-polic

o zaman sallynin geçen sezon başındaki ruhsal durumu da pek iyi değildi,ona bakarsanız bana göre....tabi o ,sevilen ve zararsız bir karakter olduğu için batmadı kimseye ....yani illa ruh sağlığı bozuk olması,bir kişiye zarar verilince ortaya çıkan bişey değil...:img-blush

br nevi ''algıda seçicilik yapıldı'' :algıda seçicilik:bir duruma ya da bir kişiye odaklanmak,o durum ya da karakter hakkında bir şeyi benimsemek-mesela reklamları izlerken x reklamına dikkat vermeyip geçmek,ama birizi size '' x reklamını mutlaka izle'' derse ,reklam kuişağında o reklama oaklanmak,çıkacağı anı beklemek pür dikkat'''

yani psikopat diye benimsenen bir vatandaşın yaptıklarını adım adım izleyip,en ufak şeyde,aaa bak bugün bunu da yaptı,vayyy....demek....ama başkası dizide bunu yapsa,o kadar dikkat verilmeyecek ve tespit edilmeyecektir yaptığı...bu aralar rikkatin,şeydanın her durumuna sinir olduğu gibi...
burada kimseyi aklamıyorum aynı zamanda karalamıyorum....

4 kişide de suç varrrr

amma yazmışım haaaa,iyi akşamlar,iftar yapanlara da allah kabul etsin diyelim bu arada....

gizmo771
01-10-07, 17:31
Bir dk ya ben olayı anlamadım bu dzide iyi taraf diye niterelendirilern birbirini seven insanın çocuğu oluyor sonra bu kötü kadın o çocuğun mu sevgili oluyor diziye bak yahu beh daha ne ki:D:D
Ama buralara gelmez yoksa bi 20 yıl daha sürer çünkü behte zaman atlamaı olmuyor herşey günlük oluyor...Ben camdan atlama sonrası (Ki bu camdan atlama nerden çıktı onu bile bilmyiorum:D:D) sakat kalınıp bu arada vicdan azabından boşanamayan bir koca olacağını tahmin ediyorum... Tabi iyi kalpli seven kızımız bu arada hamile kalacaktır ve 4.şahıs olaya girecektir.Önceleri bir oyunla başlayan bu birliktelik sonradan giren 4. şahıın esas kıza aşık olmasıyla ve çocuğunu kabul etmesiyle evlilikle sonuçlanır.Ama asla iyi kız aptal aşıkla birlikte olmaz aklında ve yüreğinde hep esas oğlan vardır.Kötü kalpli görünen kız ise aslında aylar önce iyileşmiştir fakat esas oğlan onu bırakmasın diye bunu uzunca bir süre saklamıştır.Gel gör ki kaderin cilvesi çocuk doğar ve esas oğlan kötü kızın yürüdüğünü görür.Bu arada bir bilir kişi olan esas teyze:D esas oğlana herşeyi anlatmak zorunda kalır yada bir şekilde esas oğlan herşeyi öğrenir sonra o aptal aşıkla esas kız kavgasına girer böylece 1 sezon biter yani Türk filmlerinde hep öyle olur :D:D
Yarabbi bir cam nelere kadir bak sen:img-pilot:img-pilot

NOT: Heycanlı programını uyumazam ve denk gelirsem izlerim nasılsa çok fazla birşey göstermeyeceklerdir eminim...Ellerindeki yegane görüntü o bile olabilir...

gizmo771
01-10-07, 17:40
şeyda meselesi hakkında düşüncelerim var:

şeydaya ,psikopat,akıl hastası vs . deniliyor....ve bu durumun ''diziye girdiği ilk andan beri bu şkilde olduğu '' nun üzerinde duruluyor çoğunluk olarak.....:icon_whis

bana kalırsa,yok böyole bişey arkadaşlar,ve merak ediyorum,acaba hangi datalarla bu sonuca varıldı?

aklıma birşey geldi de....hani rikkat ile şeydanın cicim aylarıydı...şeydanın rüzgarı çok sevdiğini rikkat biliyordu ve oğlunu şeyda ile yakınlaştırmak istiyordu....:icon_sorr

ama rikkat adım attıkçai,rüzgar geri adım atıyordu yani şeydadan uzaklaşıyordu...bir ara,şeyda da anlamış gibiydi sanki rüzgarla olamayacağını,ve rikkatin r-m aşkı hakkında ''gelip geçici,boşver sen,rüzgar senin'' e benzer amigoluklarını hatırlıyorum acaba hafızam bana ihanet mi ediyor...:icon_whis

ama sonra şeydanın aklına iyice soktu bu işi,şeyda rüzgarla dahada yakınlaştı,ve aşkına gitgide bağlandı....

bu işin en büyük sorumlusu rikkattir tabiki....inkar edilemez....

tabi şeyda da büyük suç var,r-m nin ayırılmasına yardım etti,yani br nevi '''piyon '' vazifesi gördü....:img-yes:

neyse,üsonunda r-m yi ayırdılar,birden rüzgar evlenme teklif etti,jet hızıyla hem de....bu da sanki '' geçici bişeydir,boşver ''' tezini doğrular gibiydi belki de şeydanın gözünde....

sonrası malum.....
haaaaa ,hani o ''ailesiz olmanın verdiği öfke-çaresizlikten doğan '' sinir boşanmasına ''psikopatlık,ruhsal dengesizlik'' diyorsanız,o zaman sizden bir ''sinirlerimizi aldırma'' merkezi adresi istiyorum:img-hyste:img-hyste:img-hyste

yani etrafınza bakın yav,,daha uç örnekler,öfke nöbetleri görmüyor musunuz
en basitinden trafik sorunu....insanlar valla sinir küpü olmuşlar kaşının üstünde gözün var deseler ,boğaz boğaza girecekler nerfeyse........

nirden nireye geldim,karışık bi yazı oldu,öyle aklıma estiler de....

tabi şeydanın ekstrem noktalara giden-gidebilcek davranışları-hoş pek göremiyorum ama-senaristlerin marifeti o kabul tabi,ama başlangıca katılmıyorum.....:img-polic

o zaman sallynin geçen sezon başındaki ruhsal durumu da pek iyi değildi,ona bakarsanız bana göre....tabi o ,sevilen ve zararsız bir karakter olduğu için batmadı kimseye ....yani illa ruh sağlığı bozuk olması,bir kişiye zarar verilince ortaya çıkan bişey değil...:img-blush

br nevi ''algıda seçicilik yapıldı'' :algıda seçicilik:bir duruma ya da bir kişiye odaklanmak,o durum ya da karakter hakkında bir şeyi benimsemek-mesela reklamları izlerken x reklamına dikkat vermeyip geçmek,ama birizi size '' x reklamını mutlaka izle'' derse ,reklam kuişağında o reklama oaklanmak,çıkacağı anı beklemek pür dikkat'''

yani psikopat diye benimsenen bir vatandaşın yaptıklarını adım adım izleyip,en ufak şeyde,aaa bak bugün bunu da yaptı,vayyy....demek....ama başkası dizide bunu yapsa,o kadar dikkat verilmeyecek ve tespit edilmeyecektir yaptığı...bu aralar rikkatin,şeydanın her durumuna sinir olduğu gibi...
burada kimseyi aklamıyorum aynı zamanda karalamıyorum....

4 kişide de suç varrrr

amma yazmışım haaaa,iyi akşamlar,iftar yapanlara da allah kabul etsin diyelim bu arada....

Çok güzel demişsin pınarcım:good:Şeyda'nın yaptığı şeyler evlendikten sonraydı unutmayalım yani evlenmeden önce ben nolur beni bırakmayın tarzında şeyler yaptığını hatırlamıyorum.E demekki bunu tetikleyen kim oldu?? Şeyda kendiliğinden bu hale gelmedi heralde.Sonuçta kabul ediyorum ailesinden dolayı duyduğu bir özlem var güvensizlik var yalnız kalmışlık var ama bunun bu kadar açığa çıkarılmasına diğer kişilerce hemde hiç ama hiç gerek yoktu! Hem kız haklı kime ne kadar güvenebilir ki?? Sırtını dayadığı rikkat gelinim olur musun yarışmalarına bağlanmış durumda...Rüzgar desen (hoş ona laf söyletmiyor ama) kendi aleminde gidip geliyor...Şeyda'nın problemi ailesinden göremediği ilgiden kaynaklanıyor demişken Şeyda'nın asıl kaybetmek istemediği bana kalırsa Rüzgar değil bulduğu sıcak aile ortamı...Peyami,Pembe,Nemide,Füsun,Şadan...Onun hiç yaşamadığı şekilde şefkat veren birileri var çevresinde Rüzgar ise şu anda onları elinde tutabileceği tek varlık..Yani o düşünüyor ki Rüzgarla ayrılırsam bunlardanda kopmuş olacağım tek başıma kalacağım gibi bir düşüncesi var Rüzgar'a karşıda boş değil tabi ama oda çevreye karşı Rüzgar benim düşüncesiyle ilerlemekten başka birşey değil bence...Yani birileri Şeyda'yı karşısına alıp adam akıllı konuşsa ayrılsalar bile Rüzgar'la görüşebileceklerini gerçekten "arkadaş" olarak kalabileceklerini istediği her an bu ailenin onun yanında olacağını birileri ona anlatabilse! bu kadar zora girmez olaylar...Ne kan olur ne gürültü...

onur29
01-10-07, 17:41
Herkese selam. Ben bu gün diziyi izleyemedim. Bundan sonra da izleyemiycem zaten. Foruma da sadece hafta sonalrı girebilicem. Yarından itibaren yokum. :(

Ya bu heyecanlı olayı nendir anlamadım ben yaa. Dizimiz magazin programlarına da mı ahber olmaya başladı. Ortağım ne ayak? :::D

gizmo771
01-10-07, 17:46
Olsun ortağım sen haftasonları girde o yeter(:

Ortağım sorma direk sen geldin aklıma biz erdik diyorum ben sana ya :D:D Ama cidden dediğimiz çıkıyor şimdide Heycanlı'ya çıkıyorlarmış...İleride senin haberde çıkar gibi geliyor bana:happy0064:happy0064

Diziye bağlıyayım bugünün en güzel sahnesi Sayhan ve Peyami konuşmasıydı:good: Peyami benim dün dediğimi sergiler gibiydi "Takmıyor" yani...Artık millet naparsa yapsın moduna girmiş:D Ee adam ne dese boş neden çenesini yorsun ki...

onur29
01-10-07, 17:50
Valla mı ee normal artık dizi popüler kültürün bi parçası oldu. Valla o haber de yakında uçankuşta falan çıkacak gibi ortağım. Erdik valla.

Diziye bağlayamayacağım çünkü izlemedim. neyse bana müğsade arkadaşalr kendinize çok iyi bakın hafta sonu buluşmak üzerek. Burdan ayrılmak zor ama yapacak bişey yok. İyi eğlenceler.

myslide
01-10-07, 17:56
:happy0064Zaten Ceylan Keriman'ı sevmeyecekki....Yüzde yüz sinir olacak....:happy0064 Saçını başını yolmak isteyecek...:happy0064 Görüyorum valla sihirli küremden..:happy0064Dila'da katılacak bu kavgaya...

Rikkat'e gelirsek evet artık ne suya ne sabuna dokunur...Bunca olaydan sonra babaanne olmaya bile razı gelir.....Neyse canım ....Allah korusun...Peyami ile arası açılmasında.....Minik Zeynep var arada...

Müge Hanım'ın Sihirli Küresi'nden yorumlar bekliyoruz.... Evet BEH'teki son gelişmeleri bu küre bize baya önceden bildirmeye başladı. Müge Hanım BEH Senaristleriyle bağlantınız varsa lütfen sesimizi duyurun onlara :img-wink:

(BuRcUu)
01-10-07, 18:04
Yenii sezon böLümLerini bu hafta izLemeye başLıycam.. saatii de biraz qerii çekiLmiş bu iyi oLdu.. okuL snrasıı izLiycem.. =)) AnLayamadığım bişi..

Rüzqar-Misket arasıı nasıL düzeLdi.. BuraLara kadar qeLebildiLer..??

Civan'ın qerii qeLmesini anLamış değiLim.. Pembe-AbdüL evLiLiği için kötü oLdu.. Bu arada Pembe'yi de birazcık değiştirmişLer snkii iyi oLmuş asLında.. Bu 3Lününn sonu ne oLucak merak ediyorum..

gülbeşeker
01-10-07, 18:18
Ben de gördüm Heycanlıyı.Ondan önce de BEHin yeni bölüm fragmanını görmüştüm.İkisini birleştirince olayın şöyle gerçekleşeceğini düşünüyorum:Rüzgar Misketle buluşur,ona sarılmak ister.Misket de Şeydaya sarılıyorsun ya yetmez mi der.Rüzgar önce Misketin ne demek istedğini anlamaz.Sonra Misket'i konuşturmak için zorlayınca Misket de ona Şeydanın Pembeyi evden yolladığını,buluşacakları gün güzellik salonuna gelip süslendğini falan söyleyecek.Rüzgar Şeydaya sinir olacak.Öncesinde Güner meselesi yüzünden de ona çok kızgındı.Rüzgar,artık Şeydaya ondan boşanmak istedğini söyleyecektir.Bu arada Şeyda ve Rikkat ,tartışıyorlardır.Rikkat en sonunda dayanamayıp Şeydaya,Rüzgarın ondan boşanmak istedğini söyler,Şeyda ona inanmaz,sonra ağlamaya başlar.Bu sırada Rüzgar gelir.Rüzgar da ona aynı şeyi söyleyince Şeyda,Rüzgar giderse eğer kendini öldüreceğini söyler ve bileklerini keser,herkes şaşkındır,Rikkatin yüzü gözü kan içinde kalmıştır ,ne yapacağını şaşırır ve ağlamaya başlar.Şeyda kanlı elleriyle Rüzgarı durdurmaya çalışır,onu çok sevdğini söyler ama Rüzgar onu sevmedğini söyleyip evden çıkar.Şeyda da pencereye doğru gider ve Rüzgarın arkasından gitme diye bağırır,Rüzgar onu dinlemez,Rikkat Şeydaya engel olmaya çalışsa da Şeyda cama çıkıp kendini aşağıya atar.....The End...
Not:Bu uydurma senaryomu fragmandaki görüntülere göre yazdım.Bakalım ne kadarı tutacak?Bu hafta kanlı bir hafta olacak,bizim de o görüntüleri izlerken içimiz kan ağlayacak sanırım.Hele Şeydayla Rikkatin ağlaştıkları sahne çok acıklıydı.

myslide
01-10-07, 18:26
Ben de gördüm Heycanlıyı.Ondan önce de BEHin yeni bölüm fragmanını görmüştüm.İkisini birleştirince olayın şöyle gerçekleşeceğini düşünüyorum:Rüzgar Misketle buluşur,ona sarılmak ister.Misket de Şeydaya sarılıyorsun ya yetmez mi der.Rüzgar önce Misketin ne demek istedğini anlamaz.Sonra Misket'i konuşturmak için zorlayınca Misket de ona Şeydanın Pembeyi evden yolladığını,buluşacakları gün güzellik salonuna gelip süslendğini falan söyleyecek.Rüzgar Şeydaya sinir olacak.Öncesinde Güner meselesi yüzünden de ona çok kızgındı.Rüzgar,artık Şeydaya ondan boşanmak istedğini söyleyecektir.Bu arada Şeyda ve Rikkat ,tartışıyorlardır.Rikkat en sonunda dayanamayıp Şeydaya,Rüzgarın ondan boşanmak istedğini söyler,Şeyda ona inanmaz,sonra ağlamaya başlar.Bu sırada Rüzgar gelir.Rüzgar da ona aynı şeyi söyleyince Şeyda,Rüzgar giderse eğer kendini öldüreceğini söyler ve bileklerini keser,herkes şaşkındır,Rikkatin yüzü gözü kan içinde kalmıştır ,ne yapacağını şaşırır ve ağlamaya başlar.Şeyda kanlı elleriyle Rüzgarı durdurmaya çalışır,onu çok sevdğini söyler ama Rüzgar onu sevmedğini söyleyip evden çıkar.Şeyda da pencereye doğru gider ve Rüzgarın arkasından gitme diye bağırır,Rüzgar onu dinlemez,Rikkat Şeydaya engel olmaya çalışsa da Şeyda cama çıkıp kendini aşağıya atar.....The End...
Not:Bu uydurma senaryomu fragmandaki görüntülere göre yazdım.Bakalım ne kadarı tutacak?Bu hafta kanlı bir hafta olacak,bizim de o görüntüleri izlerken içimiz kan ağlayacak sanırım.Hele Şeydayla Rikkatin ağlaştıkları sahne çok acıklıydı.

Senaryonun ilk bölümlerinin tutma olasılığı yüksek, dizide R&M'den başka konular arayan bir izleyici olarak bunları söylüyorum...

Emeğine, eline sağlık:good:

gülbeşeker
01-10-07, 18:36
Yenii sezon böLümLerini bu hafta izLemeye başLıycam.. saatii de biraz qerii çekiLmiş bu iyi oLdu.. okuL snrasıı izLiycem.. =)) AnLayamadığım bişi..

Rüzqar-Misket arasıı nasıL düzeLdi.. BuraLara kadar qeLebildiLer..??

Civan'ın qerii qeLmesini anLamış değiLim.. Pembe-AbdüL evLiLiği için kötü oLdu.. Bu arada Pembe'yi de birazcık değiştirmişLer snkii iyi oLmuş asLında.. Bu 3Lününn sonu ne oLucak merak ediyorum..

Sezonun ilk bölümlerinde Misket Rüzgara onu sevdğini söylemeye karar verir çünkü Rüzgara kötü bişey olmasından dolayı çok korkmuştur ve hayatta hiçbir şeyin ertelenmemesi gerktğini düşünür.Sonunda Rüzgara onu sevdğini ve her zaman seveceğini söyler.Rüzgar da aynı şekilde karşılık verir ve en kısa zamanda Şeydadan boşanacağını söyler.Bu arada Şeyda hala hastanededir.Bu sırada Misket-Rüzgar gizli gizli görüşmeye devam edrler.Bir gün Nemide Anne,Şeydanın yanına refekatçi olarak gider,geceyi orda geçirecektir,Şadan da o gece Rikkatlerde kalacaktır.Rüzgar da herkese arkdaşı Gökhana gittğini söyleyerk Misket'e gider ve birlikte olurlar.Kısaca sezon başından beri Misketle Rüzgarın arası düzeldi ama bu aralar Misket yanlış anlamalar yüzünden Rüzgara karşı biraz soğuk davranıyor.

gülbeşeker
01-10-07, 18:41
Senaryonun ilk bölümlerinin tutma olasılığı yüksek, dizide R&M'den başka konular arayan bir izleyici olarak bunları söylüyorum...

Emeğine, eline sağlık:good:

Çok teşekkürler.Bunları yazmam için çok düşünmem gerekmedi,fragman sağolsun.Gerçi ne kadarı tutar bilemiyorum.Komik bir senaryo olsa senaryolar bölümüne yazardım da o bölüme hiç dokunmayayım çok komik eğlenceli senaryolar var(hepsini okuma fırsatım olmadı ama eminim öyledir).Zaten benimki senaryo da sayıılmaz,gördüklerimden yola çıkarak tahminlerimi yazdım.

volvox
01-10-07, 19:29
Bölüm Yorumları

Merve:)
01-10-07, 19:31
arkadaşlar bu gece heycanlı saat kaçta acaba?merak ettim bende şeyda ve rikkat arasında geçenleri..bugünkü bölümde yine şeyda yaptı yapacağını

gülbeşeker
01-10-07, 19:45
arkadaşlar bu gece heycanlı saat kaçta acaba?merak ettim bende şeyda ve rikkat arasında geçenleri..bugünkü bölümde yine şeyda yaptı yapacağını

Heycanlı saat 23:00 da ama pek fazla bir şey göstereceklerini sanmıyorum.

01-10-07, 19:46

teşekkür ederim.neden göstermeyecekler.şeyda'ya ne oldu neden rikkat kanlar içinde?

EFTALYAGUL26
01-10-07, 19:50

hey canlılık mı olduk artıkk.bi magazain progrmanlarına çıkmadıgımız kalmıştı dimi amaaaa :happy0064:happy0064:happy0064 gerçi artık reyting ve magazinlik oldukk malum.içkiii bar şantajjj fotolarr videolarr filan filannn :img-pilot:happy0064:img-pilot

gülbeşeker
01-10-07, 20:00
teşekkür ederim.neden göstermeyecekler.şeyda'ya ne oldu neden rikkat kanlar içinde?

Canım,o programın özellği öyle sezon başında da Behi haber yapmışlardı sonuçta pek bir şey göstermediler.Şeyda heralde kendine bir zarar verecek o yüzden elleri kan içinde,Rikkatin yüzünde ve de Rüzgarın da tişörtünde kan vardı .

Müge
01-10-07, 20:06
Müge Hanım'ın Sihirli Küresi'nden yorumlar bekliyoruz.... Evet BEH'teki son gelişmeleri bu küre bize baya önceden bildirmeye başladı. Müge Hanım BEH Senaristleriyle bağlantınız varsa lütfen sesimizi duyurun onlara :img-wink:
Sevgili Mysilde ..Valla senaristler ile bir bağlantım yok bizzat kendim senaristlerden birisiyim ..Bilin bakın ben kimim? Şimdi ileriki bölümlerde Şeyda Zeynep’i kaçıracak sonra …. :D

Yok şaka şaka senarist değilim…Bağlantımda yok…Sadece tahmin,altıncı hislerim …Sihirli küremde ne görüyorsam onu söylüyorum efendim…:img-wink:

Yorumum birazdan geliyor…:happy0064

balzac
01-10-07, 20:25
bu şeyda ruh hastası valla rüzgarın boşanmak istediğini öğrense her şeyi yapar intiharda edebilir ama rüzgar da işi fazla uzatmadan şeydaya bu kararını söylemesi gerekir uzadıkça hem misketi üzüyor hem de kendi üzülüyor

Müge
01-10-07, 20:26
Evet yorum yazma sevdalısı Müge…Yine iki satır yazmak için yerine oturup yazmaya başlamakta…

Yine gerilimli bir sahne ile başladı..O sahneleri elimden geldiği kadar yazmama çalışacağım ama yazmak istersem de o zaman farklı tekniklerde yazacağım….
Evet bugün Şeyda yine oyunculuğunda başarılıydı…Sevgili Deniz Gökçe Kayhan’ın performanssına hayranım:good:….O kadar güzel psikopat rolü yapıyor ki…Onu izleyenler tepkisini hemen koyuyor…Bu bir oyuncusun başarıdır demektir….

Bu bölümde Pembe beni güldürdü Neden mi?Yolda yürüyordu…Abdül’ü aradı ama Abdül telefonu yüzüne kapattı…Önce ne olduğunu anlayamadı ama sonra…Civan’ın orada olabileceğini düşündü…Ve de… Uzun park gibi bir yolun ortasından yolun başında hiç araba geçmeyen sadece arabaların park olduğu bir yerde….Taksi!!!,Taksi!!! Diye bağırdı…Yani izleyenler anlar..Bulunduğu yer gerçekten komik bir yerdi…Neyse…Yüzümü güldürdü ya Pembe ..

Ben yine Şeyda hanıma dönmek istiyorum…Bugün Rikkat ile konuşurken yanaklarını sıktı sonrada “Sarı civcivim” dedi ama arkadan yine “sarı çiyan” dedi…Hiç yakışmadı tabi Şeyda’ya…:img-in_lo

Bugün Civan ve Dalyan’ın dertleşmesi hoşuma gitti…Dalyan ilk defa adam gibi oturup iki çift laf etti ya çok şaşırdım gerçekten de…

Bu bölümde Peyami evden çıktığını ve Sayhan’lara gitti ve Sayhan ile dertleştiğini gördük…Ama ne yalan söyleyeyim Peyami bugün Sayhan ile çok güzel konuşu…Sayhan’da Peyami ile tabi ki..Yalnız ben bir şeye çok kızıyorum…Sayhan sürekli Dila ile gündeme geliyor….Kendisine ait bir konusu yok…Sezon başından beri bu böyle….Eskiden yine bir şeylere el atardı burnunu sokardı..Ama şimdi varsa yoksa Dila…Onu servise bindirdi ona çocukluğunu anlattı….Biz bir sezon bunları mı izleyeceğiz acaba?

Ben yine Şeyda’ya geliyorum… :D Bugün Şeyda Nemide anneye ve Şadan’a Misket’in sevgilisinden söz etti.Misket o kadar kızdı ki Zekeriya Beyaz gibi kıpkırmızı oldu(Zekeriya Beyaz’da kızınca kıpkırmızı oluyorda:img-hyste)….(Çok komikti Misket’in o andaki hali:D)

Bu olaydan sonra yine haberi akıl hocası ,biricik dert ortağı İsmet’e telefonda haber verdi…(İsmet umarım bana kızmazsın :img-blushama gerçekten de ben duruma sinirleniyorum….)İsmet’te şu anda bir yerdeyim gelince konuşuruz dedi…

Yine Şeyda;

Şeyda eve gelip Cihan ve Pembe’ye Misket’in bir sevgilisi olduğunu söyledi…Bu arada Rikkat o sırada masa da otuyordu bir şeyler okuyordu ama ne? Hım yazılı kağıtları olabilir mi? Sonunda dayanamadı…Ve Şeyda’ya ..

Rikkat-Biraz içeriye gelirmisin bir şey konuşacağım…

Rikkat içeriye gidince…Şeyda Cihan ve Pembe’ye

Şeyda-Fırça atacak öğretmen kızdı…..Dedi…(Valla Şeyda Rikkat’in öğretmen olduğunu bir tek sen unutmamışsın….Bravo….:good:)

Ve bir bölüm daha böylece sona erdi…

Minik bir not:İki Aile başlığından esinlenerek bu foruma da dahil etmek istediğim bir konu hakkında yazmak istiyorum efendim…Evet merak ettiniz değil mi?

Bugüne kadar oyuncularımızın giyim kuşam hakkında hiçbir şey yazmadık ..Ama oyuncularımızda sadece rolleri için değil kılık kıyafetleri içinde yorum yazılmasını isterler…Neyse konuyu uzatmadan…Bu bölümün en şıkları..

En şık Bayan :Bu bölümde en şık bayan Nemide anne mavi bluzu ile ,Rikkat kolyeleri ile bu bölümün en şık bayanlarından idi…Sakız Hanım teyze de şıktı onun da hakkını yememek lazım efendim…:)

En şık Bay:Bu bölümün en şık bayları ..Cihan ve Sayhan’dı….Eh birazda Rüzgar….:D

Evet efendim… Bir dahaki bölüm yorumunda görüşmek üzere…Esen kalın…bye

pinarsayü85
01-10-07, 20:48
özete baktım şimdi de.....:img-polic
çarşamba günü,dayak günü galiba bizimkilerin,tokatlayan tokatlayana....:img-hyste:img-hyste
not:cinsellik ibaresinin yanında-şiddet ve korku unsurlarını da eklemeliyiz artık galiba:img-polic

Müge
01-10-07, 20:53
İnanıyorum Şeyda camdan atlıyor intihar ediyor...:( Neden ama??:(:( Kendimi şimdi çok kötü hissetim....Kanım dondu.....

Not:Şeyda'nın bu durumdan sonra foruma yazılacak onun için yazılan her kötü yazı "oh oldu , öldü,kurtulduk vs.". gibilerinden yazılar bizzat benim tarafımdan moderatörlere iletilecektir...Benden söylemesi....

Neyse biraz gerildim...Birazdan gelirim..

leyla18
01-10-07, 21:08
İnanıyorum Şeyda camdan atlıyor intihar ediyor...:( Neden ama??:(:( Kendimi şimdi çok kötü hissetim....Kanım dondu.....

Not:Şeyda'nın bu durumdan sonra foruma yazılacak onun için yazılan her kötü yazı "oh oldu , öldü,kurtulduk vs.". gibilerinden yazılar bizzat benim tarafımdan moderatörlere iletilecektir...Benden söylemesi....

Neyse biraz gerildim...Birazdan gelirim..

MÜĞECİM ARKADAŞLAR ÇARŞAMBA ÖZETİNİ YAZDIM ŞEYDA CAMDAN ATLAMIYOR BARDAĞI YERE DÜŞÜRMÜŞ KIRILMIŞ KIRIKLARI TOPLARKEN PARMAKLARI KESİLMİŞ ONDAN ÖLE KAN VARMIŞ CAMDAN ATLAMA YOKK :D ÜSTÜNE ÜSTELİK RİKKOŞUN ÜSTÜNE YÜRÜYÜP TOKATLIYORMUŞ :icon_evil

pinarsayü85
01-10-07, 21:10
şeyda sakat kalır bana kalırsa,ki eğer öldürmezlerse ,bundan yaratıcı!!!!1 bişey beklemiyorum malum şahıslardan....:img-polic

biz aslında kazadan sonra olur dediydik ama.....:icon_sorr

ne kadar uzatılırsa o kadar kardır misali...:img-blush

leyla18
01-10-07, 21:11
şunu Yazmayi Unuttum :) Rikkatinde Yüzündeki Kanlar şeydanin Tokat Attiği Kanlar Rikatin Yüzündeki Kötü Bişey Yok Yani

Müge
01-10-07, 21:13
Ama nasıl olur Kanal1 deki görüntülerde camdan atlıyor:(

Pınar'cım gerçekten çok uzatıldı bu konu...Şeyda'nın bı hale gelmesine çok sinirleniyorum.... İnşallah öldürmezler...Ben Şeyda karakterini çok beğeniyorum....

gülbeşeker
01-10-07, 21:14
Mügecim,bölüm yorumunu zevkle okudum.Eline sağlık ....Ama şıklar konusunda Rikkati tek geçerim...
Bu arada özeti okudum.Şeydanın bileklerini kesmemesine çok sevindim.O kanlar içinde kalma olayı bardak kırılması yüzünden oluyormuş,gerçi sonradan camdan atlıyor ama üstelik Peyami de onun bu halini görüyor,gerçekten kötü bir durum.Şeyda sakat kalır mı kalmaz mı bilmem ama bu olaydan sonra Rüzgar ve Şeydanın boşanma olayı daha da uzayacak .

leyla18
01-10-07, 21:15
bilmiyorum müğe ben henüz görmedim frağmanmı yoksa heycanlıdakinemi diyosun çarşamba özeti cam kırıklarını toplarken parmakları kesiliyormuş öyle yazıyor bende anlamadım ben görmedim yani camdanmı atlıyormuş hayret öyle diyorsanız dogrudur herhalde

pinarsayü85
01-10-07, 21:15
Ama nasıl olur Kanal1 deki görüntülerde camdan atlıyor:(

Pınar'cım gerçekten çok uzatıldı bu konu...Şeyda'nın bı hale gelmesine çok sinirleniyorum.... İnşallah öldürmezler...Ben Şeyda karakterini çok beğeniyorum....

o atlayacaktır ya bölüm sonunda ya da ertesi gün en başta ama,bence bölüm sonu olur.....:icon_whis

aaaa öldürmezler öldürmezler ama daha da kötüsü süründürecekler bak şuraya yazıyom.....:img-polic

iki aileden sonra da hiç çekilmiyor ha,biraz feyz alaydılar ya onlardan...

aile dizisi babında ....:img-blush

gülbeşeker
01-10-07, 21:17
şunu Yazmayi Unuttum :) Rikkatinde Yüzündeki Kanlar şeydanin Tokat Attiği Kanlar Rikatin Yüzündeki Kötü Bişey Yok Yani
Şeyda sinir krizi geçiriyormuş o sırada tokat atıyormuş içten içe Rikkati suçluyor ya karşısında da Rikkat var zaten.Benim anlamadığım Rüzgar açık açık Şeydaya ondan boşanmak istedğini söylüyor mu söylemiyor mu?Rüzgar söylemeden Şeyda anlıyor sanırım.

Müge
01-10-07, 21:21
o atlayacaktır ya bölüm sonunda ya da ertesi gün en başta ama,bence bölüm sonu olur.....:icon_whis

aaaa öldürmezler öldürmezler ama daha da kötüsü süründürecekler bak şuraya yazıyom.....:img-polic

iki aileden sonra da hiç çekilmiyor ha,biraz feyz alaydılar ya onlardan...

aile dizisi babında ....:img-blush

İnşallah öldürmezler valla ölürse diziden çok soğurum benden söylemesi....

Sakat kalması da çok saçma olur...Neyse .....

Gerçekten Şeyda'nın bu durumlara gelmesi hiç iyi olmadı.....

leyla18
01-10-07, 21:26
Şeyda sinir krizi geçiriyormuş o sırada tokat atıyormuş içten içe Rikkati suçluyor ya karşısında da Rikkat var zaten.Benim anlamadığım Rüzgar açık açık Şeydaya ondan boşanmak istedğini söylüyor mu söylemiyor mu?Rüzgar söylemeden Şeyda anlıyor sanırım.

rüzgarmı söylüyecek rikkoşmu söylüyecek hangisi daha hızlı davranacak izleyip görecegiz boşu boşuna kafa yormayalım çoktan çekilmiş bölümler izleyip görelim bakalım :)

gülbeşeker
01-10-07, 21:51
rüzgarmı söylüyecek rikkoşmu söylüyecek hangisi daha hızlı davranacak izleyip görecegiz boşu boşuna kafa yormayalım çoktan çekilmiş bölümler izleyip görelim bakalım :)

Heycanlıda gördüm herkes zıvanadan çıkıyor ben şeydaya çok üzüldüm .O kanlı elleri falan çok acıdım.Misket de Rüzgara ona dokunmana dayanamıyorum demiş,ama boşan dememiş bu ne demek şimdi?Neyse bu bölümü çarşamba gösterirler ,merakla bekliyorum.

Müge
01-10-07, 21:56
Çarşamba günü yayınlanacak bölümde Şebnem hanım ve Deniz hanım o kadar güzel oynamışlar ki:good:…Rol gibi değil de gerçek gibi …bizlere bunu hissettirecekler...Özellikle Şeyda’nın sinir krizleri geçirmesi….Kendinden geçmesi….Oyunculuğunu bir kez daha kanıtlamış oldu…..Bu başarısından sonra ölmesi biraz saçma olur....

Yine bu sahneden kendime gülmek için bir neden buldum…Şimdi Şeyda cama yöneliyor…Camı açıyor…Kamera dışarıdan çekim yapıyor…Ve atlıyor…Yani giriş katından atladığı o kadar belli ki :D…Sonra Rikkat’in kafası bir anda aşağıya bakıyor ve bağırıyor(O bakış açışı hele)..….Gerçekten komiğime gitti elimde olmadan güldüm( sinirsel..)..…Ama ne yalan söyleyeyim süper ötesi bir sahne…Şeyda ölmeyecek bu arada…Ölürse ben yokum..Neyse.......
bye

NOSTALJİK
01-10-07, 22:01
aslında Şeyda'ya acımıyorda değilim. Ama Rüzgar'ın Misket'i sevdiğini bile bile evlendi.Önceden yaşanmış ve bitememiş bişiler olmasa mücadele etsin evliliği için. Bide hep aynı yerlerdeler akrablarında çok çok aşıklar karşılaşıyorlar. .Şeyda aklını yitirdi.Rüzgar'ın kendisini sevmediğini bile bile mücadele ediyor.camdan atlıyınca sakat kalacak Rüzgar suçluluk duyacak ayrılamayacaklar sevenler kavuşamayacak. veya ölcek mi acaba?
.Eskiden Rikkat çok değer verirdi sana mücadele oyunlarına alet olurdu o zamanlarda Misket ile Rüzgar'a acırdım. Rikkat sana karşı birden 360 derece döndü.O sizi evliliğe sürükledi ,oda çekecek cezasını.
Rüzgar seni sevmediğini söyleyebildi şimdi heyecanlıda seyrettim.
Anla artık Şeyda anla zorla olmuyor bakalım şimdi nolcak sana?

armagan_60
01-10-07, 22:37
gösterdimi hey canlıda arkadaşlar

gülbeşeker
01-10-07, 22:40
gösterdimi hey canlıda arkadaşlar

Evet gösterdi çarşmba günkü bölümden kesitler verdiler.Şeyda Rikkate tokat atıyor bunu rüzgar görüyor kızıyor şeyda zaten kendinde değil,ne yaptığını bilmiyor,sinir krizi geçiriyor ve camdan atlıyor,sakat kalacağını sanıyorum.

dilaa
01-10-07, 22:56
öncelikle şunu söyliyim şeydanın hasta olduğunu en başından beri ben söylüyorum ve söylicem arkasındayım bu söylediklerimin.Hangi kanıtlara bakılarak böyle bişey söylediğime gelirsek şeydanın bugüne kadar yada en azından son zamanlardaki davranışlarının normal bi insanla aynı olmadığı gözle görülür bi gerçek.

şeydanın diziye girdiği ilk günlerde böyle bi durum görmedik demişsininz e herelde göremeyiz direk kızı piskopat bi halde diziye sokucak değillerdi ya kaldıki ben şeydaya piskopat demiyorum sadece hasta ruhsal bi çöküntü var kızın içlerinde bi yerde.

ve bu hastalığın ergenlik döneminden başladığını düşünüyorum diziye lisedeki sivilceli şeyda olarak girdi demekki ergenli döneminde bu konudan çok rahatsız olmuş olucakki belliki bu yüzden arkadaşssızda kalmış o yüzden azmetmiş cilt doktoru olmuş.arkadaşsız kalam konusunu bi kanıta bağlarsak rüzgar kendi ağzıyla söylemişti zaten lisede sevmezdim sivilcel, çirkin bişeydi dedi.demekki herkez öyle düşünmüş.

sonra azmetmiş çalışmış cilt doktoru olmuş.ama ailesi onu bırakmış babannesiyle birlikte yaşamış yıllardır ailesi aramamış sormamış çok fazla buda ona ağır gelmiş olucakki doktor olduktan sonra sürekli çevre edinmişki her bişeye ihtiyacı olduğunda brini arıyabilsin bu durumda da bakınız aileye girmeden önce ve sonra herkeze yardım etme çabasıdır kanıt.

Başlarda sürekli rikkate gidip gelmesinin sebeplerinden biride aile özlemi kalabalık olmak çok hoşuna gitmişti.Siz diyosunuzki ikkatle birlikte misketle rüzgarı ayırma planları yaparken bi sorun yoktu e ben ne diyorum siz ne diyosunuz tabiki sorun olmaz çünkü ozaman yanında destekçisi var onu seven sürekli onun gelmesini isteyen onunla ilgilenen biri var zaten böyle zamanlarda şeydanı sorunu yokki sorun biri onu istemediğinde sevmediğinde red ettiğinde başlıyo ozaman normal bi insanın vermiceği tepkiler veriyo

şu anı karışştırmıyorum ben peyamininyanında ailem beni istemiyo diye kriz geçirdi rikkatin yanında nolur gitmeyin diye bağra bağğıra ağaladı şimdide bu olaylar, sizce çokmu normal. şeyda nasıl ailesini zamanında kaybettiyse şimdide herkezi öyle kaybedicek diye ödü kopuyo bunu kabullenemediği içinde krizler geçiriyo allahaşkına böyle aailevi durumları trfaikteki stres yaşan bi adamın durumuyla nasıl karşılaştırırsınız.

diceksinizki bütün bunları nerden biliyosunu doktormusun değilim ama bunları bilmek için biraz tv seyretmek yeter.Günümüzde bu tür problemleri yaşıyan o kadar insan varki bide şurdan bakın bi piskolağa gittiğimizde hemen çocukluğuna inmezlermi bende şeydanın yıllarını geriye saydığımda bu kanılara varıyorum.

armagan_60
01-10-07, 22:56
Evet gösterdi çarşmba günkü bölümden kesitler verdiler.Şeyda Rikkate tokat atıyor bunu rüzgar görüyor kızıyor şeyda zaten kendinde değil,ne yaptığını bilmiyor,sinir krizi geçiriyor ve camdan atlıyor,sakat kalacağını sanıyorum.

bizim sezon başlangıcında düşündüğümüz şeyi değişik bi versiyonda yapıyolar demekki şeyda yı illa sakat yapacaklar rüzgar sakat kaldı diye yine ayrılmayacaksa tuhaf olur ya

burcu&?
01-10-07, 22:58
ewet gösterdi hey canlı da malesef...
seyda artık iyicene zivanadan cıkmis.. kanlı elleriyle rikkate saldırdıgı için rikkatinde her yeri kan içerisindeydi. camdan bagırıyoodu rüzgar beni bırakma diyee rüzgar ve peyamıde apartmanın önündelerdi... rikkat ne kadar mani olmaya calıstıysada seyda yüz üstü yere kapaklanıverdi...

tam türk filmi gibi simdi bu icine seytan kacmıs kız tekerlekli sandalye ye mahkum olur millette vicdan azabindan ona boyun egmek zorunda kalır gene bizee sakız gibi uzayan bölümleri seyretmek kalır...

sihir
01-10-07, 23:00
son iki ölümdür görmedim ama özetleri beyaz dizi okuyor gibi okuyorum. ama beyaz diziler daha hoş olmalı.

rikkat miskete o kadar gıcıklığı yaparken, onun için neler dilemiştim. şimdi düşünüyorum da...keşke hiç dilemesem. çünkü olan şeydaya oluyor.

sonunda şeydayı delirttiler. rüzgar bir boşanmayı bile beceremiyor. böyle mi halledecekti? yazık. rikkate ceza 30 yıl önce verilmiş, rüzgar doğarken. böyle bir evlat ir ceza olmalı. eskiden böyle değildi diyorum ama trt intte de birine çarpıp kaçtığını ve vicdan azabı çekmediğini görünce fikir değiştirdim. yazık çok yazık.

peyami rüzgarın boşanma işini kendi evinde söylemesini istemişti oğlundan. kendi evinde böyle birşey istemiyordu da, intihar istiyor muydu acaba? ona da kızıyorum. rüzgarı oyaladıkça (ki rüzgar da iş yok) şeyda zarar gördü.

şeyda ölmez herhalde. bu kadar da ileri giderler mi? sakat mı kalacak? yeşilçamdan araklama devam ediyor demek ki? bravo. o yetenekli yazım grubu bu hallere düştü ya, ben utanıyorum.

Müge
01-10-07, 23:12
Dila Şeyda’yı baştan aşağıya çok güzel analiz etmişin valla ….Ama az önce buranın vamposu ile konuştukta ..O dedi ki bu kadar olayların olmasına gerek var mı?Ben dedim ki ee bende bunu anlatmaya çalışıyorum ..Bir intihar sahnesi eksikti dedi …Bende düşündüm de evet dedim..Gerçekten arkadaşlar bana kızanlar olabilir şimdi…Bu sahneler yine de bizim bir tanecik dizimize yakışmıyor….Nerden nerelere geldik……Ve nerelere gidiyoruz…??Ben kendi adıma söylemek istiyorum….Şeyda’yı o şekilde görmekten çok üzüldüm….İçim acıdı…Onun da bir canı var….Onunda sevmeye sevilmeye hakkı var…Ama başına gelen bu olaylar hiçte hoş değil….Neyse…Uykumda kaçtı artık sabahlarım burada..:img-pilot

dilaa
01-10-07, 23:20
sağol müge bu konu en başından beri dikkatimi çektiği için en başından beri düşüncelerimi savunuyorum ve arkasındayım düşüncelerimide yada savımı desek daha doğru olur heralde şeydanın sözlerriyle kendi ağzından çıkan sözlerle ispatlamaya çalıştım, vede iyi kanıtlar olduğunu düşünüyorum.

yakışıp yakışmadığımı gelrisek tabi ki yakışmıyo bunu aylardır tartışıyoruz zaten dizinin böyle şeylere ihtiyacı yoktu hele bundan sonra görüceğimiz kanlı sahneler hiç ihtiyacı yok kaldıki o evde küçükbi çocuk yaşarken bukadarda dikkatisiz olunması çok saçma.Ama onlar yazıyor bende yorumluyorum yapabilceğimiz bişey yok.
şu işaretler konusunda gelirsek 18+cinsellikğin yanında korku ve şiddet işeretide istiyorum aslında genel izleyici dışında hepsi gerekiyoya
ayrıca şunuda eklemek isterimki şeydayı bu intahar haline getiren tek suçlular rikkat ve rüzgar değil şeyda byle bi duruma gelmeye müsait bi kzıdı ruh hali gereği ve yaşadıkları ona ağır gelince bu iş intahara kadar geldi

nisan.yagmuru
01-10-07, 23:22
Mügecim ellerine sağlık gene döktürmüşsün:happy0064:happy0064

Bugün ders geç başaldığı için,sonuna kadar izleyebilcektim ama bu sefer de kanal1 in azizliğine uğradım:) bozuk cd gibi ekran kutucuklara ayrılıyodu:) Saedece Civan;ın Abdülle Dalyan'ın yanına gittiğini,Pembe'nin Abdğlle telefonda konuşurken Abdülün telefonu suratına kapamsını ve Pembe'nin şaşkınlığını izledim;) Onlar bile bölük pörçüktü.Artık haftaya kadar izleymem,ama şu tokat sahnesini merak ediyorum.
Mügecim Şeyda camdan atlıyo diyosun ya,kesin onun bi tahmini vardır,ya Misketin üzerine ya da Rikkat'in üzerine atlar:):)

gülll
01-10-07, 23:30
off izleyecektim ama unutmuşum iyiki izlememişim bende.... neler oluyor ya...
gittikçe kayboluyor dizimiz...izlemeye korktuğum sahneler geliyor...
birara reklamda rast gelmiştim kanlar falan... o korkarak beklediğimiz bölüm geliyor galiba... intiharımız eksiktii haa bide hapis eminim onuda yapacaklar....ikiside olunca tam olacak... bu kadar değişim umarım işlerine yarıyordur dizimizi ve bizi silenlerin...vee geçen sezonu artık mumla arıyorum....
şeydayı mahfetme kısmına gelindi...o kadar olay olduki nasıl toparlanacağı bilinmeyerek böyle bir son biçildi bir şeylere...yada yeni bir başlangıç... eskisi gibi izlemiyorum takip etmiyorum sadece üzüldüğüm için ama... düzeleceğini bilsem kaçırırmıydım hiç...trtde bittiği anda o kadar ağlamama yanıyorum ahh neden o kadar üzüldün diye kızıyorum kendime..böyle görmek benimde canımı yakıyor.....
yola çıkıldı birkere şimdiden sonra eskisi gibi olmayacak biliorum ama gene bir umut var içimde belki diyorum....bekliyorum hala sıcakklığını...
bölüm yorumu değil sitem yorumu yaptım gene....ama o fragman bile yetiyor diye düşünüyorum...

BERNA
01-10-07, 23:32
Şeyda'nın psikolojik bir rahatsızlığı (Dila'nın yazdığı gibi geçmişte yaşadıklarının da etkisiyle) olduğu belli. Yoksa kendisine zerre kadar değer vermeyen ve kendisinin arkasından işler çeviren Rüzgar ve ailesi ile kalmak için bu kadar ısrar etmezdi. Ayrıca elbette geçirdiği sinir krizi de bence de BEH dizisine hiç yakışmıyor Müge'ye katılıyorum.

Ancak bu son yaşananlar sırasında Rikkat'in sürekli olarak iğrenerek 'hasta bu kız hasta' demesini hala mazur gösterecek birşey göremiyorum. Madem bu kadar rahatsızsın sürekli bir yalan çemberi içinde kısılıp kalınca bu kadının ne kadar tehlikeli olacağını hiç mi dikkate almazsın. Sürekli kızın üstüne gidip, ters ters konuşup iyice şüphelenmesine neden olacağına padişahlar gibi rahat olan sadece Misket kendisine surat asınca bu işi halledeceğim demekten başka bir icraatı olmayan oğlunla bir konuş, akılcı bir plan yap. Bir psikologla konuş bu iş nasıl hallolur çözmeye çalış. Gerçeklerin bir türlü söylenememesi Şeyda'yı iyice çıldırtma noktasına getirmiştir diye düşünüyorum.

Bugünkü bölümde Civan, Dalyan ve Abdül sahnesi konu olarak hoşumuza gitmese bile aslında dizideki garip ilişkiler ağını düşünürsek olması gereken bir sahneydi. Pembe'nin evlilik kurumuna olan güvenini yitirmiş olduğunu anlatması da kafamızdaki birtakım soru işaretlerine cevap verdi aslında. Yine de karakterlerin beş bölüm sonra ne olacağı muamma olduğu için sadece bu bölüm için yazmak en iyisi galiba ;)

Ya bu arada yiğidi öldür hakkını ver demişler, bugün Rüzgar'ın Misket hakkındaki tespiti doğruydu: 'Hem konuş demedim diyor hem de bu duruma dayanamıyorum diyor' :icon_whis Hani evli adamlarla beklenti içinde olmadan ilişkiye girdiğini söyleyen kadınlar vardır ya Misket'e işte bu rol hiç uymuyor. Bende yalan yok ona hiçbir zaman bayılmadım ama böyle bir kız hiç değildi.

Müge
01-10-07, 23:51
Berna’cım senin yazdıklarına bende katılıyorum…Rikkat’in Şeyda için söylediklerine özellikle…O kadar üzerine gitti ki…İncitti,üzdü,kızdırdı…Rikkat karakterini sevmeme rağmen bende farkındayım bu olayın..Yorumlarımda yazarken yer vermiyorum ..Çünkü ben hala Rikkat’i Trt deki Rikkat olarak görüyorum…Kendimi bu şekilde mutlu edebiliyorum….

Evet bu intihar sahnesi ratingler içinmi yazıldı bilemem ama benim bu gece o sahnelerden sonra baya bir moralim bozuldu…

Peki bundan sonra Misket Rüzgar ile evlenirse mutlu olacak mı?Bu olaylardan vicdan azabını kim çekecek…?Peki ya Rüzgar ?

dilaa
02-10-07, 00:05
bernacım bana hak verdiğine sevindim vede ayrıca sana bi konuda katılıyorum bende geçenlerde farkettim rikkat ve rüzgar sürekli şeydaya hasta diyolar normal bi kız değil diyolar o yüzden onu bakadar oyalıyolar ama bi allahın kuluda çıkıp demiyoki hasta diyoruz ama bi doktorla görüşsek bi tedavi ettirsek ilaç destreği falan ne biliyim hastalığını giderebilcek hiçbişey yapmıyolar bide bunun üzerine sürekli iyileş diyip kızın karşık olan beynini dahada çok sulandırıyolar.

mügecim sana gelince şeydanın ruh halinin ilerlemesinde misketin çokta fazla bi payı olduğunu düşünmüyorum tamam rüzgalra beraber oldu diceksin ama şeyda bu olaylar olmadanda pimpirilenip duruyodu yani r-m beraber olmasa bile şeyda bu hale gelrdi çünkü rüzgar ve rikkat var sağolsunlar kızı bi güzel harcadılar.Eminim ikiside çok mutlu olucaktır.

lilo78
02-10-07, 00:18
sonunda şeydayı delirttiler. rüzgar bir boşanmayı bile beceremiyor. böyle mi halledecekti?
peyami rüzgarın boşanma işini kendi evinde söylemesini istemişti oğlundan. kendi evinde böyle birşey istemiyordu da, intihar istiyor muydu acaba? ona da kızıyorum. rüzgarı oyaladıkça (ki rüzgar da iş yok) şeyda zarar gördü.

.

şeydayı delirtmediler zaten öyleydi yani bu kadar olmasada, ama peyaminin yüzünden rüzgarın işi uzatması işi buralar getirdi bukadar beklemseydi bence böyle olmazdı ,şimdi tam oldu misket bir ömürboyu bekler artık
beh nasıl bir dizi oldu böyle ya

canom_61
02-10-07, 06:47
delirecem kafayı yiycem dün akşam izledğim şeye inanamıyorum ne oldu bu diziye sahurdan beri gözümü kırpmadım evi kaç kere dolaştım ben bilirim gözümü kapattıkça şeydanın intihar sahnesi ve rikkatin çığlığı gözümün önüne geliyor irkiliyorum Allah ım bana sabır ver bu gidişle şeydayı değilde beni çıldırtacak bu senaristler eh artık arkadaşlar beni görmeye gelirsiniz hangi akıl ve ruh hastalıkları hastensesine yatacağım belli olursa yazarım size :ditoama bu senaristler abarttı ha bu diziyi her yaş gurbu izliyor şimdi ben size bu bölümlerden çıkardığım dersi yazıyorum
1-eğer birini seviyorsan vede o kişi bir hata yapıp başkasıyla evlenirse sakın umudunu kaybetme o kişi elbet sana geri dönecek sadece birkaç ay sabret bekle
2-eğer aşıksan evli bir erkekle birlikte olmanda bir sakınca yoktur nede olsa aşıksın kimse seni yaptıklarından dolayı yadırgamaz boşver sen diğerlerini nede olsa aşk herşeyi affettirir
3-eğer sevdiğin kişi boşanmak istediğini karısına söyleyemiyorsa sen beklemeye devam et elbet birkaç yıl sonra söyleyecektir
4-vede eşinden boşanmak istemeyen kadınlar eğer kocanızı delicesine seviyorsanız size boşanmak istesiğini söylediğinde onun ayklarına kapanın vede beni bırakma seni çok seviyorum ne olur diye yalvarın:img-yes::img-ok:
5-buda işe yaramzsa kendinizi 1.kattan onun gözlerinin önünde aşağı atın bu kesinlikle işe yarar ama benim evim 1.katta değilki diyorsanız onada bir çare düşündüm hemen 1.kattaki komşunza gidin ve de ona aynen şunları söyleyin
'afdersin komşu rahatsız ettim birşey rica edecektim şey kocam benden boşanmak istiyor ama be onu çok seviyorum vede ayrılmak istemiyorum eğer mümkünse sizin şu camdan atıverebilir miyim kendimi bi zahmet?'
komşu kadının cevabı
ne demek komşucum sen atmana bak ha atlarken bişe lazım olursa bana haber ver ambulans falan yani ben ararım sen merak etme
sağolasın komşum ben kocam gitmeden atıveryim kendimi
at sen at
vede kendinizi boşluğa bırakıverin aman dikkat edin çimlere dikkat çünkü beton serttir Allah muhafaza kolunuzu kırabilir yada kafanızı yarabilirsiniz
evet evli ve bekar arkadaşlarımıza senaristlerin aşıladığı fikirleri sundum
valla deliriyorum sırf delirdiğim için bunları yazdım zaten uykusuzum sahurdada yemek yiyemedim iştah mı kaldı saçmalıyorum herkesten özür dilerim gerçekten ama gece bunları düşünmekten kafayı yiycektim içimdeki bu saçmalıkları birileriyle paylaşmalıydım ohh be rahatladım ohhhhhhhh:happy0064:cheer:

canom_61
02-10-07, 06:53
bişey daha diycem benim arkadaşım 4 katlı bir evin çayısından düştü sadece dudağı patladı yani kıza hiçbişey olmadı artık senaristler bu şeydayı komaya falan sokrlarsa ben ağzım açık kalırım valla hakkaten ama ya ordan atlayan kişinin en fazla kırığı çıkığı olur yani ama doktorlar ağır depresyon geçiriyor bu da durumunu olumsuz etkiliyor derseler bak ona inanırım

pinarsayü85
02-10-07, 07:46
haaa bir de şu var zaten biliyorsunuzdur ya ::icon_whis

intihar olayı oldu,bu yüzden polis te işin işine girecektir,mutlaka hastaneye ifade almaya gelmeli,bu ayrıntıyı atlarlar ama neyse....

çünkü böyle vakalarda polis el atıyor olaya camdan atlama mı yoksa başkası mı itti falan.....:img-polic

not.rikkatlerin ev kaçıncı kat bilmem ama,1. kattan düşen biri,kafasını betona çarpmak suretiyle de komaya girebiir...

Müge
02-10-07, 09:44
Evet Pınar'ım doğru söylüyorsun...Beyinini kafasını çarptığı sürece her şey olabilir....Neyse dün bu sahne yüzünden uykum kaçtı...Yarın izlerken daha tedbirli olurum artık...:DGerçekten atlamadığa ......

purna
02-10-07, 09:58
dun ızledım o bolumu merakla beklıyorum.şeydaya da acıdım yani yazık kıza valla durumu vahım sakat kalır heralde

pinarsayü85
02-10-07, 10:39
Evet Pınar'ım doğru söylüyorsun...Beyinini kafasını çarptığı sürece her şey olabilir....Neyse dün bu sahne yüzünden uykum kaçtı...Yarın izlerken daha tedbirli olurum artık...:DGerçekten atlamadığa ......

evett müge,dayanamadım izledim kayıttan....

yani bilemiyorum,böyle sahnelere ne gerek vardı:icon_whis
ve gündüz kuşağında yayınlanmamalı, aile dizisine yakışmayacak görüntüler...

şeydayı bu kadar kan -revan içinde bırakmasalar,biraz estetik sahneler çekselerdi ya, ama deniz hanım çoook başarılı döktürüyor:good:

sadece camdan atlatsaydınız ya, o kadar kana ne gerek vardı....camdan da atlamsın tabi ama artık ne planları varsa şeydaya heralde sakat falan kalacak...

rüzgarınsa şeydanın o hali karşısında aynı coollukta durması, benim sinirlerimi bozan şeylerden biri....bu tarz kriz geçiren bir insana , o şekilde davranılmaz ,bir de şeydanın o haline acımadı bana kalırsa.....rüzgar aşağıdayken ,şeydaya baktı bir sonra da etrafa...tek derdi etrafa rezil olduktur eminim o an....başka bişey değildir...valla rikkat daha fazla üzüldü kıza camdan atlarken......ben böyle hissettim.....

rüzgarın,şeyda kriz geçirirken şeydaya bağırarak onu kışkırtmak yerine,annesine yardımcı olup,şeydayı tutması gerekti.....başa çıkabilirdi şeydaya kuvvet olarak yani,o tutardı ,rikkat te yambulans çağırırdı.....bu tarz krizler ''' acil durumlar '' arasında yer alıyor zaten ilkyardım ekiplerinin çağırılması gereken...bu da kalp krizi gibi acil müdahale gerektiren bişr durum özetle.....
yani rüzgar ne kadar...ya bulamadım yazacak bişey,anlayışsız diyecem ama az gelecek......insan bu kadar soğukkanlı olur mu ya o an.....kız kan içinde kalmış,beyimiz diyor '''ayyy bu ne hal''' :img-polic

valla şeydayı bu hale getirmeleriyle çok ileri gidilmiş,gayet gereksiz ve bir o kadar mantıksız olmuş....:img-polic

yaaaa rüzgar bey,öyle saniyede evlenmek kolaymıymış,evlilik çocuk oyuncağı değil demişti ya peyami bir ara, işte o hesap....

Saadet'im
02-10-07, 12:47
Dizide aksiyon ve gerilim sahnelerinin artacağını iyi kötü biliyordukta dün hey canlı'da gösterilenler neydi öyle ya..Kendimi birden yabancı bir aksiyon filmi izliyor gibi hissettim...Şeyda kendine nasıl zarar verir ya...Sağolun sevgili senaristlerimiz bir intihar etmeyen karakter kalmıştı onuda yaptınız..Eeeee sırada katil karakter yaratmakta...Dur bi düşüneyim kimin katilini yaratsalar acaba sevgili senaristlerimiz..Yani o kadar şey olduki dizide o da olursa şaşırmam artık..Valla dizimizde "hiç olmaz" dediğimiz şeyler çok rahatlıkla oldu,neden birde katilimiz olmasın..Abartıyorum belki ama öyle yani..Şeyda kesin bu sefer sakat kalır kalmasada Rüzgar Şeyda bu psikolojideyken ondan boşanmaz..Eee bu konuda sakız gibi uzamaya devam eder..Tabi biz diziyi izleyenlerde sıkıcı bölümler izlemeye mahkum olmuş oluruz..Ya izlemeden durabilsem bakmayacağım ama alışkanlık ve oyuncuları sevmem engelliyor izlememe isteğimi..Neyse kimse memnun değil bu görüntülerden galiba..Nasıl memnun olunsunki değil mi?Dizimiz nerden nereye geldi sonuçta...

Saadet'im
02-10-07, 13:06
Çarşamba günü yayınlanacak bölümde Şebnem hanım ve Deniz hanım o kadar güzel oynamışlar ki:good:…Rol gibi değil de gerçek gibi …bizlere bunu hissettirecekler...Özellikle Şeyda’nın sinir krizleri geçirmesi….Kendinden geçmesi….Oyunculuğunu bir kez daha kanıtlamış oldu…..Bu başarısından sonra ölmesi biraz saçma olur....

Yine bu sahneden kendime gülmek için bir neden buldum…Şimdi Şeyda cama yöneliyor…Camı açıyor…Kamera dışarıdan çekim yapıyor…Ve atlıyor…Yani giriş katından atladığı o kadar belli ki :D…Sonra Rikkat’in kafası bir anda aşağıya bakıyor ve bağırıyor(O bakış açışı hele)..….Gerçekten komiğime gitti elimde olmadan güldüm( sinirsel..)..…Ama ne yalan söyleyeyim süper ötesi bir sahne…Şeyda ölmeyecek bu arada…Ölürse ben yokum..Neyse.......
bye

O kadar yüksek değildi Şeyda'nın atladığı yer,ölmez merak etme:img-hyste
Kendi evleri kaç kattı..Yani orası daha yüksekse iyiki evlerine daha geçmemişler o zaman durumundan şüphe ederdik :img-hysteYani Şeyda'cığımıza birşey olmaz..Olmasında böyle kendine zarar verebilecek şeylerede bir daha kalkışmasın..:img-yes:Hiç kimse kalkışmasın..:img-yes:Şeyda mesela canını yolda mı buldu?Rüzgar için değer mi ya?Yani onu sevmeyen bir insan için hiç değmez..Neyse galiba bu nedenle Rüzgar boşanma işini erteleyecek gibi..O zamanda Mİsketle aralarında sorun çıkar..Daha sonrada Misket'in karnı büyümeye başlar..:img-yes:Gelde çık bu işin içinden..Aaaaa birde Güner'imiz olacak bizim demi..:img-hysteYazık onada ne kadar üzülüyorum bilemezsin..Oda Misket-Rüzgar olayından nasibini alacak zavallım..Bari onun hayatını karartmasaydı Misket ya....Neyse o da gelsinde boyunun ölçüsünü alsın..Hem belki dizimizin katilde o olur..:img-hysteYa saçmalıyorum ama napalım dizi bizi sıkıyor bari yorumlarımızla eğlenelim değil mi?

Müge
02-10-07, 14:42
Bu bölümün yıldızı Peyami…Helal olsun sana:good:….O kadar güzel konuştun ki…Akşama uzun bir yorum yazacağım bu konuda:good:.. Peyami sen bir tanesin bir tane…:happy0064:happy0064

pinarsayü85
02-10-07, 14:45
Bu bölümün yıldızı Peyami…Helal olsun sana:good:….O kadar güzel konuştun ki…Akşama uzun bir yorum yazacağım bu konuda:good:.. Peyami sen bir tanesin bir tane…:happy0064:happy0064

aynen canımın içi...helallll:happy0064

bir ara tv ekranını öpecektim yani o derece beğendim peyamiyi:good:

evet,dediklei doğruydu peyaminin, rüzgar ha bire şeydaya bağırıyor.rikkat te surat ediyor eve geldiğinden beri...

rüzgar ,maçoları andırıyor astığı astık kestiği kestik...:img-polic

eeee o da şadan ekolünden geliyor malum:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Müge
02-10-07, 14:50
aynen canımın içi...helallll:happy0064

bir ara tv ekranını öpecektim yani o derece beğendim peyamiyi:good:

evet,dediklei doğruydu peyaminin, rüzgar ha bire şeydaya bağırıyor.rikkat te surat ediyor eve geldiğinden beri...

rüzgar ,maçoları andırıyor astığı astık kestiği kestik...:img-polic

eeee o da şadan ekolünden geliyor malum:img-hyste:img-hyste:img-hyste

:img-hyste

Rüzgar zaten dut yemiş bülbüle döndü Peyami'nin yanında...:img-hysteMisket'te öyle yine Zekeriya Beyaz gibi kıpkırmızı oldu :img-hyste

Bu bölümü genel olarak beğendim ama akşama yorum yazacağım...Maalesef çıkmam lazım....

Höt höt Şadan bulaşık yıkadı bugün gitmeden söyleyeyim bari..

bye

pinarsayü85
02-10-07, 14:53

Rüzgar zaten dut yemiş bülbüle döndü Peyami'nin yanında...:img-hysteMisket'te öyle yine Zekeriya Beyaz gibi kıpkırmızı oldu :img-hyste

Bu bölümü genel olarak beğendim ama akşama yorum yazacağım...Maalesef çıkmam lazım....

Höt höt Şadan bulaşık yıkadı bugün gitmeden söyleyeyim bari..

bye

misket ''fondoten'' esprisini patlataydı ortamı yumuşatmak için,günün anlam ve önemine de uyardı :P:P:P

aa höt höt artık idareyi rüzgara bıraktı demek ki yavaş yavaş, artık höt höt lük geleneğini, rüzgar üstlenecek demekki....:P

allah misketin yardımcısı olsun ne diyelim....:img-hyste:img-hyste:img-hyste

dilaa
02-10-07, 14:54
ben bu bölümü izleyemedim arkadaşlar bana neler odluğunu anlatırmısınız neva açısından rüzgar misket açısındsn şeyda bugün neler yaptı peyami neler dedi.
yarın çok entrika gerilim ve korku dolu sahneler izlicem için bigün ara veriyimde beynimi boşaltıyım dedim valla sizde deneyin iyi oluyo çok sakinim.

ttk
02-10-07, 15:02
bu şeyda ne yalaka ne aglak bi kız ya hemen bişey oldumu sulu göz aglamaya başlıyor.cihanada yalakalık yapıyor iki yüzlü şey

dilekk54
02-10-07, 15:10
maalesf ki boşanamayacaklar.şeyda sakat kalacak bacakları tutmayacak

gülll
02-10-07, 15:33
dayanamadım ve sonunda heyecanlıdaki fragmanı izledim... ve içim parçalandı şeydaya.. okadar güzel rolünün hakkını vermişki gerçek sandım...ama çok kötü bi durum....inceldiği yerden kopuyo ya...şeydanın bu hale gelmesine çok üzüldüm...:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
bu arada peyami sahneleri cidden çok güzeldi...konuşmaları düşünceleri farklıı hep..
ben bi ara kaçırdım şadan buşlaşıkmı yıkadıı..kaçırmışım bu güzelmiş:img-yes:

idilLAMİN
02-10-07, 15:35
dün heycanlıyı izledikten sonra olucaklar çok açık.şeyda intihar ediyor ardından uzun bir hastene bölümleri öldü ölüyor uyandı uyanmadı ve sonunda sakat kalıcak ardından rüzgar boşanamicak suçluluk duygusu hissedicek.sonra bu olanlardan sonra güner ortaya çıkıcak gerçekten miskete aşık olucak misket kesin hamile kalır sonra misketle güner evlenir sonra rüzgar ve misketin mutsuzlukları pişmnlıkları vicdan azablarını izler dururuz.bu arada safada nevanın durumunu öğrendikten sonra çetin öldürüp katil olabilir.

gizmo771
02-10-07, 15:40
Özet gelmiş yarının ben heycanlı'da izlediklerimizin cuma günü filan olacağını düşünmüştüm ama yarın olacak sanırım en geç perşembe yani haftasonu girmeyecek araya...Bu da şunu belli ediyor haftasonu biterken büyük bir ihtimalle şeyda'nın sağlığı hakkında üzücü bir haber verilecek...Dün izlerken müthiş bir oyunculuk yapıldığını birkez daha farkettim:img-wink: Şeyda,Rikkat,Rüzgar...Sahne pek güzel olmasa da oyunculuklar her zamanki gibi harika...Özellikle rikkat'in şeyda'yı tutuş sahneleri filan çok kötü oldum orası ayrı konu ama...Yalnız Müge'cim sende demişsin benim de dikkatimi çekti...Ya şeyda sanki karşı balkona atlayacakmış gibi bir çekim yapmışlar sonra yukarıdan bir çekim var iki ayrı şekilde çekilmiş bariz bir şekilde belli oluyor...Bu olay sonucunda Şeyda'nın sakat kalacağını düşünüyorum.Çok saçmadır ki biri sakat kalınca vicdan azabından herşey ertelenir bana kalırsa şeyda sakat kaldığı için değil ruh sağlığı sakat kaldığı için bir boşanma olmamalı...Tabi bir sakatlık olursa diye diyorum bunları eğer sakatlık olmazsa da ruh sağlığı açısından boşanamayacak rüzgar her halükarda boşanamayacak yani..Aslında biz bunların ilk bölümlerde olacağını düşünüyorduk ama bu vicdan olayının şu anda ortaya çıkmasının tek gerekçesi Rüzgar ve Misket'in yediği halttır...Misket'in hamilelik olayı da girer bence araya tam entrika olur o yüzden biraz ileri itilmiş olarak karşımıza çıktı bu konu diye düşünüyorum:img-wink:

Bölüm yorumuma gelince günün kişisi "peyami"...Tartışmasız:good:Çok güzel söyledi çok güzel konuştu aslında birşeyi daha doğru dedi ikiyüzlülük yaptırıyorlar ona zorunlu olarak yinede bir insanı yıpratmak ona ters davranmak peyami'ye göre bir olay olmadığı için ikiyüzlülük yapması bile bu kadar acayip gelmiyor bana adam ailesi yüzünden ne hallere düştü...
Şeyda'nın derdinin en azından tek derdinin Rüzgar olmadığını dün söylemiştim.Bugün bunu kanıtladı saolsun;) Pembe ve Cihan'a ne güzel ben hiç böyle şeyler yaşamadım tarzında şeyler söylerken aslında aile kavgasına dahi aç olduğunu belli etti...Dediğim gibi onun tek eksiği ailesinden geliyor.Ve yine dediğim gibi birileri ona şu ana kadar Rüzgarla ayrılsa dahi her zaman yanlarında olduklarını söyleseydi Şeyda'yı buna inandırsaydı bugün olaylar bu kadar ilerlemeyecekti...

Birşey daha dikkatimi çekti bugün rüzgar kavgada "evli olduğumuz sürece" gibisinden bir laf etti...Boşanacağını dolaylı anlatma kararı mı aldı diye düşündüm bir an...Malum düzgün yollardan söyleyemediği için...

Saadet'im
02-10-07, 15:48
Peyami'nin konuşması iyi oldu..Ama Peyami'nin de dediği gibi dedikleri pek anlaşılmıyor,anlayanlarda istedikleri gibi anlıyor...Cihan beni güldürdü valla..Çenesi düşük kadınla,sinirli kocanın kavgası dedi ya,çok şeker Cihan ya...Özel yaşamından da bahsedildi Cihan'ın..Şeyda ile konuşurken bahsedildi..Sonra Şadan'ın Rüya'nın adını anmasıda güzeldi..Demekki Rüya adında bir kızı olduğunu unutmamış..Nemide annede iki kızında mutlu,bunu biliyorsun ne güzel dedi.Gerçi kızların mutlu olduğunu nerden biliyorlarsa...Hem Rüya'dan hiç haber yok...Birde Nemide anneye "Füsun Rüya ile konuşuyor biliyorum ama benden saklıyor" dedi..İyide Füsun'un bunu senden saklaması gerekmiyorki..Kızı sonuçta konuşabilir..Ve siz boşandınız artık senin Füsun'a birşey demeye hakkın yokki..Ama o boşanmamışlar gibi davranıyor hala,o da ayrı bir tartışma konusu tabi...Tartışma sahnelerini atlarsak iyi kısımlarda vardı dizide..

gülll
02-10-07, 17:27
rüya olayı kafamı kurcaladı..bu kadar zaman adı anılmadı şimdi anıldı..Rüyamı geliyor yada yeni bir Rüya (oyuncu)...gelme ihtimali varmı acaba... aklıma takıldı biran..Dilara yalçını çok beğendiğim için belkide geldi aklıma:img-blush....

kissorkill
02-10-07, 17:41
rüya olayı kafamı kurcaladı..bu kadar zaman adı anılmadı şimdi anıldı..Rüyamı geliyor yada yeni bir Rüya (oyuncu)...gelme ihtimali varmı acaba... aklıma takıldı biran..Dilara yalçını çok beğendiğim için belkide geldi aklıma:img-blush....

valla bende düşündüm .kendi kendime dedim.belki gelse dizi bi nebze olsun güzelleşebilir diye.

02-10-07, 18:04
rüya'mı gelecekmiş?çok sevindim.rüya'da gelsin bora'da.:img-icecr sıkıldım bugünkü bölüm fena değildi.yarın olanlar olacakmış..of ama izleyemicem okulum var.:icon_whis

tencere
02-10-07, 18:38
heycanlıyı seyrettim okadar insan röpörtaj koyar neydi nasıl bitti anlamadım saçmalık işte... bence rüzgar kararlı şeyda sakat kalsa dahi rüzgar şeydadan ayrılır misketi çok seviyor ve durum bunu gösteriyor.endişelenmiyorum buyüzden...civan-pembe -abdül ilişkiside bakalım neler olacak benim tahmin ettiğim şekilde olmaz umarım kısmet-abdül-halukla eşleştirilmez seneryolar umarım aynı sahneleri sürekli kısırdöngü şeklinde seyredip duruyoruz.şeyda gereksiz bir gerginlikten sonra pençelerini çıkarırmış gibi geliyor bana asıl hastaneden çıktıktan sonra başlıcak dizi....

maalesf ki boşanamayacaklar.şeyda sakat kalacak bacakları tutmayacak

bu yazıyı neye göre yazdın fikir olsun diyemi ???

EFTALYAGUL26
02-10-07, 19:06
heycanlıyı bende izledim dün şeydanın camdan atlaması filan...iyide rikkat arkasında duruyorduu tutamaması garip degilmiiiki?bu bölüm ne zaman yayınlanıyor yada yayınlandımıı bugunn<?şeydanın mimikleri hareketleri filan bencede çok etkıleyicici

lilo78
02-10-07, 19:25
şeyda sakat falan kalmaz (kalmasında zaten)bir de onun o hallerini görmeye dayanamam zaten bu haline bile tahammül etmek zor ,biraz gurur ya ayaklarına kapanıyor sevmediğini bildiğin birine ne diye yalvarırsın
hani doktor olabilmiş kariyer sahibi güçlü olması gereken birine hiç uymuyor bu haller ask bile olsa sevilmediğinde aşkmı kalır ortada
rüzgar onu deliler gibi seven bir adam bile olmuş olsaydıda dayanamazdı bırakırdı kimse dayanamaz

leyla18
02-10-07, 19:47
şeyda sakat kalır diyorsunuz 2 kattan atlıyordu yanılmıyorsam hiç 2 ci kattan atlayan biri sakat kalırmı çok saçma eger sakat kalırsa en çok olsa kırık olur inşallah kırıklar vardır birde ruh sağlıgı bozujk oldugu için tedavi görür yoksa çok saçma gelecek senaristler sakat kalmasını tercih ettilerse hemde düştügü yer yine yanılmıyorsam yeşilliğin üstüne düştü çimenlerin üstüne onun için kırık diyorum psikologa görünmesi lazım psikolojisi düzelsede oda kurtulsa bizde sıkılıyorum onu nizlerken bizim psikolojimizi bozacak bu gidişle sevgilisenaristlerimiz şeydayı sakat bırakmayın bizi güldürmeyin lütfen yoksa gülerek izliyecegiz bölümleri çok saçmaaaaaaaaaa şeydanın sakat kalması lütfen senaristler :img-pilot

sevgili senaristlerimiz şeydanın sakatlıgı ile uzatacaksınız RM beraberliğini günerle uzatın karıştırmayın şeydayı meydayı kız zaten psikolojisi bozuk bizimde psikolojimizi bozmayın artık yeter da hem şeydayı böle hasta yapmayın normal bi insan gibi davransın artık sıkılıyorum kendi adıma söylüyeyim onu izlerken iyice sogutuyorsunuz bizi şeyda karakterinde yoksa kevser gibi tepkiler alır bunumu istiyonuz :(

NOSTALJİK
02-10-07, 19:55
aslında Şeyda'ya acımıyorda değilim. Ama Rüzgar'ın Misket'i sevdiğini bile bile evlendi.Önceden yaşanmış ve bitememiş bişiler olmasa mücadele etsin evliliği için. Bide hep aynı yerlerdeler akrablarında çok çok aşıklar karşılaşıyorlar. .Şeyda aklını yitirdi.Rüzgar'ın kendisini sevmediğini bile bile mücadele ediyor.camdan atlıyınca sakat kalacak Rüzgar suçluluk duyacak ayrılamayacaklar sevenler kavuşamayacak. veya ölcek mi acaba?
.Eskiden Rikkat çok değer verirdi sana mücadele oyunlarına alet olurdu o zamanlarda Misket ile Rüzgar'a acırdım. Rikkat sana karşı birden 360 derece döndü.O sizi evliliğe sürükledi ,oda çekecek cezasını.
Rüzgar seni sevmediğini söyleyebildi şimdi heyecanlıda seyrettim.
Anla artık Şeyda anla zorla olmuyor bakalım şimdi nolcak sana?

Kaza yaptıklarında (Rüzgar ile Şeyda) Şeyda 'nın olanlardan ders alıp aradan çekilip ortalığı sevenlere bırakacağını zannediyordum, birden şiddet ve korkuya dönüştü konular.Şeyda kazadan önce bu kadar yalakamıydı Rüzgar'a ve Rikkatt'e PeyamiYe yapabiliyordu belki
Pembe'ye bu kadar yakın mıydı? arkadaşların da dediği gibi psikolojisi bozuk bir insana her şey daha uygun bir dille anlatılabilirdi.kazadan önce Misket yeşil ışık yakmamıştı Rüzgar'a ,kazadan sonra olanlar oldu Şeyda işte bu zamanlarda kuşkulanmalarına devam etti.Rüzgar durumu güzelce anlatsaydı keşke,Rikkat'te tabi.
Neva'nın fotoğraf olayları tedirginlikleri var her gece dışarı çıkması Safa araştıracak sonunda. ayrıca yeni Neva yapmacık geliyor
İsmet'in Dila için yalanlar söylemesi hiç ona yakışmıyor.çünki öyle bir karakter çizmiyordu.
+18,korku gerilim oldu yani dizi arkadaşlarında dediği gibi.

leyla18
02-10-07, 20:44
inşallah güner karakteri izlerken zevk alacagımız biri olarak gelir hoş misket günerle evlense bile misket günere herşeyi anlatacaktır onun için evli olduklarında bir bereberlik olmayacaktır rüzgarın çocugunuda babalık yapacaktır diye tahmin ediyorum inşallah öle olur fincan hala demişti bu kızın kadari benim kaderime bnziyor diye acaba rm yi 40 yıl sonramı birleştirecekler o kadar olay geçti başlarından rm aşkını mahvettiler sagolsun senaristlerimiz artık miskete bi sevgili gelsin kız çok acılar yaşadı kolaymı o kadar şeyi katlanmak taş olsa çatlar rüzgarı şeyda bırakmaz artık sevgili senaristlerimiz uğraşmasınlar bıraktı diyelim ki olmayacagına göre artıkkkkkk misketeeeeeee eşşşş adayııı gelsinnnnnnn SEVGİLİ SENARİSTLERİMİZ DİLLERİMİZDE TÜY BİTTİ YETTİ GARİ DUYUN BİZİ :(

sezinti
02-10-07, 21:14
Buradan devam edebilirsiniz.

Bir önceki bölümün linki.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=33751

sezinti
02-10-07, 21:17
Diğer bölüm başlığından devam edebilirsiniz.

Müge
02-10-07, 21:19
Bugün Höt höt Şadan bulaşık yıkadı evet evet bulaşık….Nemide annenin zoru ile hemde…Önlükte taktı…Bravo Nemide anneme…Adam edecek Şadan’ı…Cihan yine bu bölümde komik bir şey dedi.Rikkat’te ona kızdı…(Eskisi gibi)

Fakat Rikkat’e bu bölümde kızdım…Şeyda ve Rüzgar odada konuşurken geldi “sessiz olun babanınız rahatsız oluyor” dedi…Yani bir dakika bile yalnız bırakmıyor ikisini konuşsunlar…Neyse…

Misket bugünde kıpkırmızı oldu…Peyami daha fazla dayanamadı ve Rüzgar’ı aldı çıktı…Rikkat İsmet’lere gitti…Fakat komik bir şey vardı burada…Pembe ve Cihan Peyami’den korkup kendilerini odaya sakladı…Onlar gidince dışarıya çıktılar…

Şadan Rüya’nın ismini söyledi…Rüya’nın adı geçti….Bizim buradaki isimlerini ansın yazdıklarımız gerçek oldu….Çok güzel gerçekten de…

Evet bu bölümün yıldızı Peyami demiştim evet….Peyami…Peyami helal olsun sana..O kadar güzel konuştun ki…Misket kıpkırmızı oldu..Hele şu sözü….Peyamini’n

Peyami-Uslu uslu otursaydınız bunlar olmazdı…..

Bu arada Nemide annede Şadan ile dertleşiyordu…Nemide annemin bir sözü çok hoşuma gitti..

Nemide-Laf senin ağzındaysa senin esirindir…Senin ağzından çıkınca sen onun esiri olursun….

Nemide annem bir tanem öyle güzel konuştun ki.:good:.Ama Şadan ve Füsun barışsın diye yaptığın tatlı numara çok tatlıydı..

Peyami süpersin bir tanesin…İnsan gibi alıp karşına konuştun…Kötü bitmesin dedin ama maalesef kötü bitecek..Peyami…

Rikkat Peyami gittikten sonra Şeyda için söylediği bir kelimesine sinir oldum..

Rikkat-Kudurdu…..

Rikkat’cim bu ne demek Allah aşkına….Senin gibi öğretmene hiç yakıştı mı?:icon_sorr

Yarın kıyamet kopacak valla..Yorum yazacağımı hiç ama hiç sanmıyorum…
Çünkü yarın diziyi izlememeyi düşünüyorum…O sahneleri belleğime kayıt etmeyeceğim…İzlemezsen zaten kayıt edemem…Çünkü patlama noktasına geldim..Her an patlıyabilirim....Neyse.

Artık yarın bende yorumları okumak için gelirim….

Hayatın tadını doya doya yaşamaya bakın arkadaşlar.....Yaşamak nefes almak gerçekten çok güzel bir şey...

gülbeşeker
02-10-07, 22:14
Yeni bölüm özetine göre şeydanın camdan atlaması perşembe günü olacak.Misket rüzgara resti çekiyormuş ya o ya ben diyormuş ondan sonra da ben rüzgara boşan demedim ki der.Ben misketi anlayamıyorum.Şu yatak muhabbetini ona buna sorup kamuoyu yoklaması yapmasından beri misketi cidden anlayamıyorum.Açık açık Rüzgara sor ,rüzgar da yalan söyleyecek değil heralde.Neyse,şimdi Misket Şeydanın başına gelenlerden kendini sorumlu tutacak tabi rüzgar da aynı şekilde kendini suçlayacak.Misket-Rüzgar artık 100 yıl sonra kavuşur.

gülbeşeker
02-10-07, 22:19
peyami bekle diyorda, neyi beklesin rüzgar şeydanın hamile kalmasını mı ?

Peyaminin de Şeydanın başına gelenlerde az-çok payı var.Adam güzel konuşuyor,söylediklerinde ellbette haklı fakat artık kimsenin beklemeye tahammülü yok,ayrıca Şeyda bu boşanma olayını ne kadar çabuk öğrense o kadar iyi olurdu.Rüzgar Şeydayla tartışıyor,tamam rahatsız oluyorlar,haklılar ama ona bile karışıyorlar.Ya Şeyda daha uzun bir süre Rikkatlerde kalmak isterse nolucak?Bekle bekle nereye kadar?Sonucu gördük,kendini camdan atıyor.

okan_ebru
02-10-07, 23:03
Peyaminin de Şeydanın başına gelenlerde az-çok payı var.Adam güzel konuşuyor,söylediklerinde ellbette haklı fakat artık kimsenin beklemeye tahammülü yok,ayrıca Şeyda bu boşanma olayını ne kadar çabuk öğrense o kadar iyi olurdu.Rüzgar Şeydayla tartışıyor,tamam rahatsız oluyorlar,haklılar ama ona bile karışıyorlar.Ya Şeyda daha uzun bir süre Rikkatlerde kalmak isterse nolucak?Bekle bekle nereye kadar?Sonucu gördük,kendini camdan atıyor
katılıyorum sana şeyda kesinlikle boşanmazki rüzgardan ya şeydayı gördüğüm an tüyleirm diken diken oluo o konuşunca bnm sinirlerim gerilio bir an önce çıkartsınlar onu filmden ya gıcık ediyo beniiii.camdan atladığındada ölsünde çıksın filmden bare.ama kız bikere gıcık ölmez kesin:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon _cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon _cry::img-sorry:img-sorry:img-sorry

yessi
02-10-07, 23:17
katılıyorum sana şeyda kesinlikle boşanmazki rüzgardan ya şeydayı gördüğüm an tüyleirm diken diken oluo o konuşunca bnm sinirlerim gerilio bir an önce çıkartsınlar onu filmden ya gıcık ediyo beniiii.camdan atladığındada ölsünde çıksın filmden bare.ama kız bikere gıcık ölmez kesin:icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon _cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon _cry::img-sorry:img-sorry:img-sorry

bu ne derin nefret be kardeşim! attığın ilk mesajda böyle cümleler kurmak hakikaten süper. ölmez diye üzülmek de süper. her geçen gün bu zihniyete sahip üye sayısının artması da süper. ne denir artık! ne denir!

sihir
03-10-07, 00:09
bu ne derin nefret be kardeşim! attığın ilk mesajda böyle cümleler kurmak hakikaten süper. ölmez diye üzülmek de süper. her geçen gün bu zihniyete sahip üye sayısının artması da süper. ne denir artık! ne denir!

valla ya, ne nefretmiş öyle. yessi bu akım gün geçtikçe artıyor ve bu büyük bir toplumsal sorun bence.
yani, ben olaya şeyda diye de bakmıyorum. demek ki, hayatta hoşlanmadıkları bir insan varsa o ölmeli. işlerine gelmiyorsa o insan, yok olmalı. vay be. insanlık nereye gidiyor acaba.

şeyda umarım ölmez. hem karakter için hem de deniz hanım için istemiyorum ölmesini. umarım rüzgarın daha çoook kabusu olur. ve umarım rüzgar şeydaya yaptıklarının beş beterini çeker.
ve misket...umarım rüzgar haini başka birini daha bulur da misketi de aldatır. rüzgar zaten benim için bitmiştir. misket de çeksin istiyorum şeydanın çektiği gibi.
bu arada, deniz hanımın pencere sahnesini görmeyi çok isterim çünkü muhteşem bir oyunculuk sergileyecek.

not: yessi imzana bayıldım. :img-wink:

canom_61
03-10-07, 06:27
ya insan 2.kattan düşüpte sakat kalabilir mi çok merak ediyorum bunu düşündükleri içinde senaristleri ayrıca kutluyorum sağolsunlar onlar sayesinde r&m daha öncedende söylediğim gibi 100 veya 150 bölüm sonra kavuşurlar tabi onu da beceremiyecekler ya hadi neyse şeyda sakat kalacak yürümeye başlarsada zaten bunu herkesten gizler neden çünkü eğer yürüdüğü anlaşılırsa rüzgar ondan ayrılmak ister benim anlamadığım bişey var bu şeyda sakat kalacaktıysa daha inandırıcı olması için benim fikrim o kazadan sonra sakat kalmalıydı sakın yanlış anlaşılmasın şeydanın sakat kalmasını istediğimden değil ben izleyici açısından söyledim neyse ya bu konu uzarrrrrrrr gider ben burda kendimi yer bitiririm senaristler abartırda abartır emeğe saygı diyorum ama bu senaristler de olayı abrtıyorlar offfffff offfffffffff ne vardı misket rüzgarı reddecek bak olanları gördün mü peyami ne güzel dedi dertsiz başımıza dert aldık diye

Saadet'im
03-10-07, 07:10
Aksiyonlu ve gerilimli sahnelerin daha da artacağı belli..Biz bu durumdan çok memnunmuş gibi,senarislerimizde iyice abartıyor..Ya yeter eğer Misketle Rüzgar'ı biraraya getirmek istemiyorsanız tamam biraraya gelmesinler,ama böyle saçma bahaneler ortaya atmayın..Misket'e başka bir sevgili getirin,Rüzgar'ın da bütün bu olaylara rağmen Şeyda'yı sevmesini sağlayın..Böyle saçma olaylar izletmektense tamamen ayrılsınlar daha iyi..Yok intihar olayı,yok insanları delirtme girişimi,yok karakterleri kötüleme girişimi..Ya gerçekten çok sıkılıyorum ben..Dizinin bu hallere gelmesinede çok üzülüyorum..Böyle bir gidişatı haketmedi bu dizi...Eski bölümlerle karşılaştırmak istemiyordum set ekibine ayıp olmasın diye,ama kusura bakmayın...Trt1 deki bölümleri izliyorum öğlenleri ve gerilimsiz dizi izlemenin keyfini çıkarıyorum..Nasılsa kanal1 deki bölüm beni gerecek onu çok iyi biliyorum..Ama yeni bölümleri izlemedende duramıyorum..Harika oyunculuklar ve senelerin getirmiş olduğu alışkanlık izletiyor bu diziyi bana...Sevgili senaristlerimiz bari konuları daha fazla abartmayın..Bundan sonra durulsun olaylar...Biz eski bölümleri özleyen izleyicilerinizin hiç mi hatrı yok?Lütfen bizim için bunu yapın...Eğer bizi biraz düşünüyorsanız,bize biraz değer veriyorsanız olayları rayına oturtun artık...Konular gerilimsiz ve aksiyonsuz olarak devam etsin..Eski aile sıcaklığını tekrar geri getirin...Kuzenlerin biraraya gelip sohbet ettiklerini ve dertlerini paylaşmalarını izlemek istiyorum...Büyüklerin biraraya gelmelerini ve aile bağlarını güçlendirmelerini istiyorum...Birisinin sorunu olunca herkesin bu konuda yardımcı olmasını ve aile olduklarını hatırlamalarını istiyorum..Saygı ve sevgi çerçevesinde olayların gelişmesini istiyorum..Dizide benim hayatımdan kesitler görmek istiyorum..Çok mu şey istiyorum...

rüzgarzede
03-10-07, 08:45
artık şeydanın duygularına aşk denmesin sinir oluyorum.kızın tamamen ailesinden aldığı darbe rüzgara patladı onun ki sevgi değil.saplantı rüzgara yapışırken bile"ben hiç bir şeyi bu kadar sevmedim" diyor sanki eşyadan bir maldan söz ediyor hem aşkı için deyip mazur görmeyelim şeyda rikkatle birleşip R&M i ayırdığında da aşkı için yapmıştı hem o kadar aşık olmasına rağmen evli bir adamla birlikte oldu diye misketi yadırgarken şeydayı ve yaptıklarını maruz görmek ne kadar doğru arkasından iş çevirme olayına gelince kendisi işleri bu duruma getirdi rüzgara izin vermedi bile boşmasını söylemeye peyamide ikiyüzlülükten bahsediyor şeydanın rikkatle yaptığı ikiyüzlülükle öğrense ne yapar bilmem şeydanınkiler yanında misketinkiler çok masum kalır.

şeydanın o görüntüleri bana hiçde acınacak gibi gelmedi aksine çok sefildi gencecik kız mesleği var elini sallaasa ellisi niye suratına bile bakmayan hatta başkasınaı severken sırf ona öfkeyle kendisiyle evlenmiş ve bir anlamda kullanmış bir adam için bu kdr parçalamk niye kendini ortada mücadele etmek içi sebep yok maddi bağımlılık çocuk hiç birşey yok füsun kdr onurlu olamadı bu kız yazık ki akıllanmayada niyeti yok hiç dediğim gibi normalde belki üzülünmesi gereken bir durum şeydanınki ama bende en ufak bir merhamet duygusu uyanmadı heleki eski yaptıkları hoş halada ortalığı karıştırmaya dvm ediyo ya ilk evlendiklerinide verdikleri partide misketin önünde rüzgara yapşması nispet için ve misketin daha sonrasında banyoya gidip rüzgarın parfümünü koklaması bunları unutamıyorum ne yazıkki o yüzden şeyda hnım rüzgar eken fırtına biçer tıpkı senin yaptığın gibi

Müge
03-10-07, 09:41

Yessi'cim valla ne cevap yazıyorsun boşver...İnsanlar artık duygusuz hissiz oldular maalesef...Yani Şeyda'nın öldüğü gün onların günü olacak kutlama yapacaklar...Bırak ne yaparlarsa yapsınlar...Onların karakterini görüyoruz burada...

Nasıl olsa Şeyda ölmeyecek.....Sevgili Deniz Gökçe Kayhan sizi gerçekten çok seviyorum....Sizin için Ankara'ya bile gelmeyi çok ama çok isterdim......Harika bir oyuncusunuz....:good:

emreray
03-10-07, 11:06
arkadaslar kanal1i internet üzerinden izleyebilecegim bir yer varmi

lütfen varsa haber verin bana yoksa artik dizimizi izleyemeyecegim
özetlerini okumaklada yetinemiyorum

lütfen yardim

artik kanal1 avrupa yayinina baslasinbye

gülbeşeker
03-10-07, 11:19
BEHin dünkü bölüm reytinglerini gördüm de 22.olmuş ve iki tane prime-time kuşağında yayınlanan yerli dizininin önüne geçmiş.Ayrıca Kanal1in ilk 30a giren tek programı.Bugünkü ve yarınki bölüm reytingleri nasıl olacak bilmiyorum.Ama özellikle Şeydanın olduğu sahneler bence çok ilgi çekiyor.Özellikle sinir krizi geçirme sahnesinde Heycanlıda 4 dakikalık görüntüde bile muhteşem bir performans sergiledğini gördüm. Deniz Gökçe Kayhan'ı kutluyorum...

kırmızı su
03-10-07, 11:26
arkadaşlar bu şeyda nolacak ya bu kızın kaç canı var anlamadım ben ölmüyo bitürlü bu durumda rüzgar da şeydadan bitürlü boşanamıyor miskette zor durumda kalıyor malesef sonu nolacak bunların bu ilişkisin artık yorumda bulunamıyorum umarım sonunda rüzgar ve misket evlenirler mutlu olurlar ama şeyda varoldukça bu çok zor gibi

dilaa
03-10-07, 11:50
peyami karışmıyorum diyo diyo ama haddinden fazla olayın içinde bilmem farkındamı yıllardır karı koca kavgasına karışılmaz der dururdu şimdi her kavgada rüzgarı uyarıyor sinirleniyor ben öğrenmek istemiyorum ben bilmek istemiyorum anlamk istemiyorum diyip duruyo ama böyle yapıcaksınız sabrediceksinz bekliceksiniz diyo şeyda gerçek yüzünü peyamiye göstermediği için bütün bunları söyleyebiliyo heralde yoksa nasıl bi bencilliktir bu diyip geçicem

Saadet'im
03-10-07, 13:14
Arkadaşlar setten yeni resimler gelmiş..Gönderen her kim ise buradanda selam göndermek istiyorum..Çok sağolun..Bakalım hey canlı'daki görüntüleri bugün mü izleyeceğiz..Ben hiç izlememeyi tercih ederim ama neyse..Bütün oyunculuklar harika..Onun içinde izlemeye devam ediyoruz ..

ŞANLI
03-10-07, 13:36
deniz hanım rolünü çok güzel oynuyor bence.Ama dizi korku filmi gibi oldu.İzlerken tedirgin izliyorum

ŞANLI
03-10-07, 14:00
arkadaşlar şeyda coşmuş durumda.kafayı yedi diyenler yanlış düşünüyor.bence çok akıllı.valla ben asla böyle bi tahminde bulunamam.kimse bulunamaz

uyus matçi
03-10-07, 14:15
Şeyda tamamen çıldırmış vaziyette yahu..

Ne kadar da içten pazarlıklı olduğunu bi kere daha gözler önüne serdiğini izliyoruz.. Asıl foyaları ortaya çıkıyo tutuştu tabi.. :@

skustur
03-10-07, 14:22
yaa eskiden ne güzeldi bizim evin halleri'ni izlemek, rahatlardık.

şimdi geriliyorum. yaprak dökümü bile light kalır bunun yanında..

dizi biliyorum, ama bu şeydayı gördükçe tvyi parçalayasım geliyor...

bir de diğer karakterler şeyda karşısında oldukça sinmiş durumda...

eeyyyyy bizim evin halleri yapımcıları!!!

bu dizideki kötülüklere son verin...

ya da bu diziyi artık BİTİRİN!!!

bu diziyi 7 senedir aralıksız izliyorum, tekrarlarını bile izliyorum, ama artık sıkılmaya başladım...

lütfen artık bu gerilimi bitirin...

nella
03-10-07, 14:29
Şeyda karakterinden dolayı artık bu diziyi izlememe kararı aldım...
Daha fazla dayanamayacağım..

skustur
03-10-07, 14:34
Bugün Bizim Evin Halleri'nde bir ilk yaşandı ve 7+ işareti ekranın sol üst köşesinde belirdi.

Yazık, yazık, yazık...

sea__star
03-10-07, 14:37
Haftadan haftaya olsa bu gerilimi yaşamak belki iyi gelicek ama her gün her gün böyle gerim gerim gerilmek bana iyi gelmiyo. Sinirden kulaklarımın arkasında ateş fışkırtıcak durumdayım.
Artık herkes aklından geçenleri döksünler ortaya. Onlarda rahatlasın biz sevgili izleyiciler de:)
Peyaminin ikide bir aynı şeyleri tekrarlamasından gınaa geldi gitmek bilmiyor.

oofff bi yandan yorum yazıp bi yandan izledim de yarın kıyamet kopucak gibi. Nasıl beklicez:) Beklenen tokat geldi, devamında ne olucak acaba off offf

sessizşehir
03-10-07, 14:38
bence deniz gökçe kayhan bugün oynculuğunun sınırlarını zorladıı.gayet iyiydi.şebnem hanımla olan sahneler karşılıklı çok iyiydi.evett sahneler bizi geriyor biliyorum ama oyunculuklar çok iyiydi bundan sonra seneryo türk filmlerini aratmıcak olsadaa seneryoda olacakları hepimiz bilsektee kaç kere izlemicem desemdee oyunculuklar gerçektenn izlemem için nedenlerden birisi.umarım herşey yoluna girer diyorum ama hiç ümidim yok

Stvarno
03-10-07, 14:39
obur bolumde seyda camdan atliyo.tanitiminda gordum. umarim olur.:img-yes:

Belmonte
03-10-07, 14:40
Neydi bu bölüm yahu, kurtlar vadisinde dökülmeyen kan döküldü bu bölümde :icon_sorr Şeyda intihar eder de biter bu dava diye ümitle beklemedim ama ne fayda; çekilecek çilemiz var daha...

Yalnız Şeyda karakterini çok iyi canlandırıyor valla helal olsun, sanki rol yapmıyor da o sinir krizini yaşıyordu o an. Ama bence de yeter ya, hiç olmazsa ara sıra güldürsün yine, eskisi gibi...

emreray
03-10-07, 14:46
ben size ne olacagini söyleyim seyda camdan düser sakat kalir

rüzgar ve misket vicdan azabi ceker

peyami rüzgara bu durumda ondan bosanamassin der
seyda kisa süre sonra iylesir ama rüzgar ondan ayrilmasin diye yine sakatmis gibi yapar

misket ve rüzgar bunu ögrendiginde sezon sonu gelmis olur:img-yes:

armagan_60
03-10-07, 14:47
sahneler süperdi ama deniz gökçe kayhan bi başkaydı belkide gelmiş geçmiş en iyi türk cinlet sahnesiydi +7 şaşırttı beni ama bi daha olacağını sanmıyorum duyduğuma göre sakat kalıcakmış insallah vazgeçmezlwer birbirlerinsden

aslı30
03-10-07, 14:48
Bu dizideki kadar saçma sapan konuşmalar,saçma sapan lafı dolandırmalar,bu kadar sabırlı insanlar görmedim.Oyunculara çok şaşıyorum bu kadar basit senaryolu bir diziyi nasıl yürütüyorlar.Çok yazık.Bu sitede amatör senaryo yazan arkadaşlarımız bile daha iyisini yazar.Senarist biraz bakıp da birşeyler öğrensin,uğraşsın,çabalasın biraz.İnsanları aptal yerine koymasın.

gülbeşeker
03-10-07, 14:50
Bu nasıl bir bölümdü Şeydanın elleri kan içinde zaten bölümn başında +7 işareti vardı.Şeyda her şeyin farkında Miskete de çok ağır sözler söyledi.Misket de o sinirle gitti Rüzgara ya Şeyda ya ben diyecek.Zaten adamın derdi başından aşkın bir tarafta babası bekle der,diğer yandan Şeyda eve gitmez şimdi de Misketin resti çıktı.Yarınki bölüm,bugünkünden daha beter olucak.Yalnız şunu söyleyeyim:Deniz Gökçe Kayhan harika bir oyunculuk sergiliyor,bundan daha iyisi olamazdı.

gülbeşeker
03-10-07, 14:55
sahneler süperdi ama deniz gökçe kayhan bi başkaydı belkide gelmiş geçmiş en iyi türk cinlet sahnesiydi +7 şaşırttı beni ama bi daha olacağını sanmıyorum duyduğuma göre sakat kalıcakmış insallah vazgeçmezlwer birbirlerinsden

Evet aynen katılıyorum en azından benim izledğim diziler içinde bu kadar gerçekçi cinnet geçirme sahnesi yoktu,D. Gökçe Kayhan süper oynadı.Misket-Rüzgar birbirlerinden vazgeçecekler,çünkü Şeydanın başına gelenlerden kendilerini sorumlu tutacaklar.Boşuna Misketi Rüzgarla görüştürmediler.Misket durdu durdu şimdi Rüzgara resti çekiyor,Şeydaya sinirlen hıncını rüzgardan çıkar.

sea__star
03-10-07, 14:55
Şeyda'nın sakat kalacağı hikayesi doğruysa sakat kaldığı andan itibaren bırakırım izlemeyi.
Baktığım her dizide klasik yeşilçam senaryoları izlemekten bıktım, usandım. Ya sakat kalan bir üçüncü kişi ya da hamile kalan bir üçüncü kişi vardır. Şeydanın hamile olduğunu söylemesini bekliyordum klasik senaryo gereği ama sakat kalma klasöğini unutmuşum.
Bugün kadınsal bi mesele dediği zaman herhalde dedim hıh hamile olduğunu sölicek kesin:)
Aslında Şeyda sakat kaldıktan sonra bile acınmayı heketmiyo ama, neyse.

armagan_60
03-10-07, 15:00
misket ayrılak der ama ayrıldıktan sonra hamile olduğunu farkeder:D bunu söylemez rüzgara rüzgarda günerden zanneder

leyla18
03-10-07, 15:02
şeyda şeyda şeyda sırf şeyda eksenli oldu dizi offfff beeee yeterrr kızı delirttiler zaten sorunluydu temelli sorunlu oldu izlerken gerilimden başka birşey izlemiyoruz zaten hayatın sorunlarıyle ugraşıyoruz kafa dağıtmak huzurlu bi şekilde izlemek için baktıgımız dizimizden gerilimli bölümler izliyoruz yeter ya yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr DUYUN ARTIK SENARİSTLERRRRRRRRR DUYUNNNNNNNNNNN YETERRRRRRRRR :img-cool2

leyla18
03-10-07, 15:10
ben şeyda karakterinin oldugu sahneleri değiştirme kararı aldım şeydalı sahneleri izlemiyorummm ne yapacagı belli olmayan biri haline geldiği için ya normal birine çevirir yada çıkarsınlar sevgili senaristlerimiz yoksa şeydanın sahnelerini izlemiyorum geriliyorum artık gerilmek istemiyorum bu bölümden anlarsınız :(

aslı.can
03-10-07, 15:11
misket ayrılak der ama ayrıldıktan sonra hamile olduğunu farkeder:D bunu söylemez rüzgara rüzgarda günerden zanneder

böyle bişey olabilir mi?olur tabii artık beh de herşey olur.rüzgar kendisini bu kadar seven kadından şüphe duyar.
bu arada deniz gökçe kayhan'ı bugünkü performansından dolayı kutlarım.her ne kadar dizinin gidişatını sevmesemde,insan ancak bu kadar hissederek oynar..

Paloma_pea
03-10-07, 15:15
Öncelikle merhaba, dizinin ilk günlerinden beri izleyicisiyim, ama iş güç gereği her zaman düzenli izleyemiyordum. son iki sezondur hiç sektirmeden izliyorum. Forumu da aylardır takip ettikten sonra, ben de sizlere katılmak istedim.

Son zamanlarda olduğu üzere, deniz hanım yine tüyler ürpertecek kadar gerçekçi ve iyi bir oyunculuk ortaya koydu. bu ne yazık ki bizler için fazlasıyla saydam olan rating kaygılarıyla yazılmış aşırı dram yüklü senaryoda pırıl pırıl parlayan o kadar oyuncu var ki. Bu insanlar ki yıllarca hepimizin ailesinde olabilecek sıradan olaylardan örülü bu öyküyü -yani o zaman öyleydi- sanki yüzümüz televizyona değil, bir başka ailenin yaşamına açılan bir pencereye, yok daha doğrusu kapıya dönükmüş hissi verecek bir ustalıkla capcanlı kıldılar. Zamanla bu birinci sınıf oyunculara deniz hanım gibi, olağanüstü performanslar gösterebilen diğerleri de eklendi. Ancak fikrimce bu senaryo bu insanları hiçe indirgemeye çalışıyor. Bu yeteneklere, ekrana yakışan bu güzel yüzlere tek boyutlu karakterler yakıştırılıyor. Örneğin Çetin karakteri neden bu kadar yüzeysel bir Nuri Alço taklidi olmalıydı ki? Neva'yı aşkla bağlı olduğu mesleğini yapmaya ikna etmenin içeceğe ilaç atmaktan daha az iğrenç bir yöntemi bulunamaz mıydı? (Öyle olunca Çetin daha ilk günlerden asla içinde iyilik olduğuna inanılamayacak bir karakter olarak kaldı, yani geldiği günden gideceği belliydi.) Gerçek bir yorumcu için sanatını icra etmemenin en büyük acılardan biri olduğu hesaba katılamaz ve vurgulanamaz mıydı? Bu durumda şarkı söylemek "kirlenmek"le eşdeğer tutulmuş olmuyor mu (Neva'nın kendini yerden yere atıp uçurum başından çay bahçesine ışınlandığı sahneden bahsediyorum)? Hangi çağda yaşıyoruz? (Arkadaşlar, sakın böyle savunduğuma bakıp şarkıcı filan olduğumu sanmayın, ben çevirmenim :) ) Bar daha düzgün, Çetin daha aydın biri olup bu mahalle baskısı tadındaki şarkı söyleme engeli vicdanlı bir özgürleşme süreciyle aşılamaz mıydı? Zaten Safa da canavar değil ki, zaten karısını mutsuz ettiğini anlayınca yanında olmak kaydıyla (ki kesinlikle yanında olmalıdır, hiçbir şey için değilse, evlilik yaşamın ezici çoğunluğunu paylaşmak anlamına geldiğinden) düzgün bir yerde şarkı söylemesine razı gelmedi mi? Neden insanlara gelişmek, büyümek ve kendilerini gerçekleştirmek fırsatı vermek yerine, içkisine ilaç katıldı, kötü yola düştü, bak ne nevalar var, gibi bir ucuzluğa kaçılıyor? Ama kim uğraşacak değil mi böyle şeylerle, ucuz temalar televizyonlarımızda hep el altındayken?

Geçmişte BEH'de beni sıkan, bir babaya evladını bile defterden sildiren, mantıksız bağlazlıklar vardı. Şimdiyse maalesef şahken şahbaz olmuş durumdayız, çünkü bağnazlık hala var, ama ona paralel giden yozluk -en büyüğü de yalan- gemi azıya almış durumda. Şüphesiz hiçbirimizin gözünden kaçmıyor ki, çetrefilli yalanlar söylemeyen karakter neredeyse yok gibi. Artık çocuk karakterler bile dolaplar çevirmek zorunda bırakılıyor. Bir çocuk anne babasına olan sevgisi için her şeyi yapabilir, elbet yalan da söyleyebilir, ama çocuklara içimizdeki sızılar ve yaralar ne olursa olsun, doğruyu söylemeyi öğretmemiz gerekmez mi? Çocukların bu dizide nasıl yalan-dostu kimseler olarak yetiştirildiğini görünce büyüdüklerinde Neva gibi, Rüzgar gibi, Rikkat gibi, Şadan gibi olmalarına şaşamıyorum. Bence altını çizmemiz gereken bir şey de bu, yalan kötüdür dostlar, yalan acıtır. Kısa vadede gerçek acı verse de çok geçmeden yalan daha çok zarar verir. Şeydanın durumunda, Misket'in durumunda, Rüzgar'ın ve hatta Peyami'nin durumunda bu geçerli. İnsanlar bir yalanı yaşarken kendileri olmayı sürdüremezler. Çok daha iyisini yapabileceklerini bildiğimiz senaryo yazarları klişelerden kolaj yapmakla yetinir ve oyuncuların olağanüstü performanslarına yaslanır kalırsa, daha da şirazeden çıkacağız gibi görünüyor, ne dersiniz?

leyla18
03-10-07, 15:17

misket kesin zaten hamile kalacak oda ayrılma kararı aldıkdan sonra çıkacak hamileliği günerle evlenmek zorunda kalacak herhalde güner karakteri gelecek diziye bari onu sorunlu biri olarak girmesin diziye bir daha kaldıraram izlerken zevk alacagımız bi karakter gelir inşallah bunu görmeye ihtiyacımız var civanada bu bölümde sinir oldum bırakıp giden kendi değilmiş gibi alıp istb la götürecegim diyo cihan iyi konuştu doatesmi alıyosun vs konuştu afferin cihana öğrenince hemen abdülü saldırdı civan ay ne sinir bozucuydu civanın yaptıgı birde abdüle pembe beni seviyor benimle istb la gelecek diyince patlattı abdüle tokatı sinir şey :img-cool2 sefa civanla tanıştıgında kim oldugunu bilseydim memnun oldugumu söylemezdim dedi civan bozdu :img-pilot tek güldüren sahnesi bu bölümde buydu galiba :)

gülbeşeker
03-10-07, 15:18
ben şeyda karakterinin oldugu sahneleri değiştirme kararı aldım şeydalı sahneleri izlemiyorummm ne yapacagı belli olmayan biri haline geldiği için ya normal birine çevirir yada çıkarsınlar sevgili senaristlerimiz yoksa şeydanın sahnelerini izlemiyorum geriliyorum artık gerilmek istemiyorum bu bölümden anlarsınız :(

Bundan sonra öyle kanlı falan sahneler olmaz bir de yarınki bölümdeki olay var işte ondan sonra sular durulacak misket-rüzgar ayrıldıktan ve rüzgar boşanmadan vazgeçtikten sonra şeyda daha sakin olur.

dizikolik78
03-10-07, 15:19
Deniz kayhan gerçekten mükemmel bir performans sergiledi bugün.kendisini çok beyendim.dizide en çok konuşulan kişi olması boşuna değil!
şedya lafı iyi oturttu kınalı kuzuya. kınalı kuzu tek kelime söyleyemedi, kuzuların sessizliğine büründü

nemesiss
03-10-07, 15:20
merhabalar arkadaslar ben de yenı katıldım aranıza uzun suredır yorumlarınızı takıp edıyordum.bugun dayanamadım ben de bısyler yazmak ıstedım,neydı oyle bugun ku bolum oyle onu ızledıkten sonra trt ınt de eskı bolumlerı ızledım de nerde eskı BEH nerde bugun ku hali,anlayamıyorum.gercekten artık ızlerken sinirleniyorum ve olanlara anlam veremıyorum mantık dısı gelıyor bana,ama yıne de izlemekten alıkoyamıyorum kendımı,eskılerın hatırına kopamıyorum.ayrıca hepinizi yorumlarınızdan dolayı da tebrık edıyorum.

purna
03-10-07, 15:27
SEYDA ıyıce cıldırdı yazık kıza dızıye yetısmek için kosa kosa gıderken 5 kat asagı yuvarlandım merdıvenlerden sonunda evegıttım ızledım rıkkate tokat atacagına seyda rıkkat atsaymıştı ona kendıne bı gelırdı

aliyeaynalar
03-10-07, 15:29
valla ya, ne nefretmiş öyle. yessi bu akım gün geçtikçe artıyor ve bu büyük bir toplumsal sorun bence.
yani, ben olaya şeyda diye de bakmıyorum. demek ki, hayatta hoşlanmadıkları bir insan varsa o ölmeli. işlerine gelmiyorsa o insan, yok olmalı. vay be. insanlık nereye gidiyor acaba.

şeyda umarım ölmez. hem karakter için hem de deniz hanım için istemiyorum ölmesini. umarım rüzgarın daha çoook kabusu olur. ve umarım rüzgar şeydaya yaptıklarının beş beterini çeker.
ve misket...umarım rüzgar haini başka birini daha bulur da misketi de aldatır. rüzgar zaten benim için bitmiştir. misket de çeksin istiyorum şeydanın çektiği gibi.
bu arada, deniz hanımın pencere sahnesini görmeyi çok isterim çünkü muhteşem bir oyunculuk sergileyecek.

not: yessi imzana bayıldım. :img-wink:Aynı nefretide sizde miskete duyuyorsunuz. Misket ölse sizde en az bizim kadar sevineceksiniz.
Özellikle Müge çok sevinecektir bu duruma , çünkü şeydayı sevdiğinin yarısı kadar sevmiyor misketi.(Daha önce yazmıştıda, keşke diziye girmeseydi diye) Bu sezonda rikkate şeydaya şöyle böyle yaptı çok kızdım diye yazıyor. 1-2 kereden fazladır sanırım. Rikkate neden sinir oluyor çünkü şeydayı üzdüğü için Pekii bu sezon rikkati duyduğu siniri geçen sezon neden duymadı. ?

Rikkat misketi üzerken neden aynı tepkiyi vermedi...?
Çünki misket şeyda değil :sad53:

oveysi
03-10-07, 15:33
Valla deniz kayhan coşkun hanımefendi süper bir oyunculuk sergiliyor canlandırdığı karakter olarak nefret uyandırsa bile oyunculuk mükemmel bu arada dizi bu gidişle bu sahneler devam ederse öğlen saatinden alınır perşembe günleri kurtlar vadisi yada çarşamba günü avrupa yakasına rakıip olacak şekilde eş zamanlı olur gerilim sahneleri ile prime time da biriniciliğe oynar tahminimce senaristlerin de düşündükleri artık ticari kazanç dizinin eski fo5rmatıyla uyumsuz olması için ellerinden geleni yapıolar. bir arkadasın sölediği gibi dizide güzel olan hasletlerden aile dayanışması doğruluk sevgi gibi duygular yerine yalan dolan fitne fesat daha fazla rol almaya baslıyor.. misket hanımın güneride ortaya çıksa hani tam olacakkk sonra güner şeydaya yazmaya başlar şeyda günere aşık olur rüzgar şeydayı kıskanmaya başlarr çetin le safa arasında mafyavari ilişkiler gelişiri safa çetinin kafasına sıkarken çetin safayyı bastırır safa mapushaneye düşer :happy0064:img-yes: bilge ve babacan peyami baba eski arkadaslarından birini ayarlayıp safanın kouşta rahat etmesini sağlar ve derin ilişkileri ilee çetinin elinden kasedi alır vede çetine güzel bir ders veriri bu arada sayhan la ismet de artık kısları dila ile olan ilişkileri iice zayıfladı kanımca kermit apla dilayı daha çok hak edicek ilerleyen bölümlerde .... dizinin alabilecek en abuk subuk halii aklınızın bir köşesinde olsun gelecek buna benziorrr

Saadet'im
03-10-07, 15:37
Dizide şimdiye kadar şiddeti ve gerilimi bu derece bol sahneler izlememiştik bunca yıl..Artık izliyoruz sayelerinde..Teorik olarak dizinin bu hale gelmesini hiç sevmediysemde oyuncuların bugünkü performansları harikaydı..Herşey gerçekçi yansıtıldı.Özellikle Deniz Gökçe Kayhan'ın oyunculuğu süperdi..Valla rolünün hakkını verdi...Ama keşke Bizim Evin Halleri gibi bir dizide böyle şiddet sahneleri hiç olmasaydı..Ve Deniz hanımın bu harika oyunculuğunu ve performansını keşke başka bir dizide izleseydik..

Müge
03-10-07, 15:45
Sevgili Paloma_pea ve Nemesiss hoş