Tüm Versiyonu Göster : Prison Break 1. Sezon Yorumları
en çok sucre için üzüldüm hele 2.sinde parayı alırken bide özür diledi ya :( inş kız ihbar eden o adamla evlenmez.sucre aşkından hapse girdi.linc gerçekten çok fdakarlık yapmış micheal da sonradan öğrenince vicdan azabı duyar tabii.c-note da haksızlık yapılmış.t-bag de bana gerçekten iyileşmiş gibi gelmiti ama yanılmışım.
o adam tam şerefsiz...hem kuzeninin suç işlemesine göz yumuyo 5 para borç vereceğine... hem ihbar ediyor... hem de nişanlısını kapıyor...
hiç göstermemişlerdi bize mich ın ve veronica nın o yüzünü ama ikisi de hainmiş...insan abisinin ex iyle mi çıkar? ex inin kardeşi ile mi çıkar?...
c-note un hikayesinde geçen ırakta işkence ayrıntısı da çok anlamlıydı...
1AKJ16 / J-Cat / 22.06.2006
Hücre hapsiyle cezalandırılan Michael orada tek başına umutsuzluğa kapılır. Gardiyanların odasındaki kaçış deliği ile ilgilenme görevi Sucre’a kalmıştır. Bu arada LJ nihayet Kellerman’ı bulur.
İzleyenler yok mu ya :)
Scofield süper numara yaptı, Haywire dan bilgi almak için ama işi zor gözüküyor. Bellick ten tabii ki herkes nefret ediyor.
Sucre iyi iş çıkardı helal olsun :)
Bence Veronica ve tayfası kuyudaki ajanı daha iyi kullanabilirlerdi kanıt olarak...
Not:Abruzzi yi özledik feci şekilde karizma eksikliği var dizide...
mükemmeldi gerçekten mikein numara yaptıgını anladim taniyoruz artık onu çok zeki bi adam bu yaa gerçekten yaptıgı numara taktire şayandı sucre çok tatliydi hele t_bag öldürdü beni gülmekten hehehehe:img-grin2 :img-nyam: yani süper bi bölümdü bellick aşağılık herifin teki gereçkten o çocugada ne olursa olsun üzüldüm güme gitti:img-nyam: :fighting2
İzleyenler yok mu ya :)
Scofield süper numara yaptı, Haywire dan bilgi almak için ama işi zor gözüküyor. Bellick ten tabii ki herkes nefret ediyor.
Sucre iyi iş çıkardı helal olsun :)
Bence Veronica ve tayfası kuyudaki ajanı daha iyi kullanabilirlerdi kanıt olarak...
Not:Abruzzi yi özledik feci şekilde karizma eksikliği var dizide...
Abruzzi benim favori kötümdü zaten.Benimde gözlerim sürekli onu arıyor son bölümlerde.Özledim valla:)
Bu arada dünkü michael'in deliler koğuşundaki manasız bakışlarından sıyrılıp aniden gözlerini Haywire'a çevirmesine şok oldum.Çok etkilendim valla o bakışlardan.Gözlerimi deldi resmen.
T-bag ilk defa adam gibi işe yaradı.Sucre'nin zekasıda küçümsenmeyecek cinstenmiş yani.
Kurguya şapka çıkarım ben sadece sonrada susayım.
ya arkadaşlar bn çk ii takipçisi deilm hatta son iki bölümünü izledim sadece ve harika ( ve ötesi ) bi dizi olduu kanısına vardım..
bana kısa bi özet veriseniz sevinirim....
bu arada dizinin dünkü izlediim bölümü süperdi....gerçi dizi tamamıyla süperrrr:img-polic
ya peki bu abruzzi ye ne oldu bilen varmı??
birde dünkü yayınlanan kaçıncı bölümdü???
Yanılmıyorsam 16. bölümdü (j-cat) Bu bölüm de heyacan üst seviyede idi.Ben doktara sinir oldum.Üzerine vazifemiymiş gibi müdüre gidip Michael'in vucudundaki yanığın üzerinden aldığı kumaşın gardiyan uniformasına ait olduğunu söyledi.Michael müdüre cevap veremeyincede hücreye atıldı.
Michael ın deliler koğuşunda bakışlarının değişmesi hakikaten çok iyi idi.Merakla bekliyoruz bakalım ne zaman kaçacaklar.
Dünkü bölüme süper desem bu sefer diğer bölümlere haksızlık etmiş olacağım ama yinede demem gerek çok güzel bir bölümdü.Michael yine zekasını konuşturdu,bende Michael'ın deliler koşuğundaki o sabit bakışından birden normal bakışına dönmesine çok şaşırdım o an o sahneyi izlerken eşimle birbirimize bakıp güldük ikimizde hayranız bu zekaya...:img-grin2
Aslınsa bende Sara'ya kızıyordum yaptıkları için ama bilmeden Michael'a nasılda yardımcı oldu kızımız...Michael istesede bir daha deliler koşuğuna gidemezdi,Sara sayesinde bu fırsat ayağına kadar geldi Michael'ın...
İspiyoncu çocuğa çok üzüldüm,ama Bellick'in Gardiyanlrın odasına giripte halıyı kaldırdığındaki yüz ifadesi herşeye değerdi...Burdan Sucre'yi tebrik ediyorum çok iyi bir iş çıkardı...T-bag'le iyi bir ikili oldular ve Sucre bize gösterilenden daha zekiymiş...
LJ'nin bildiklerini anlatsaydı şimdi davanın seyri tamamen değişmiş olacaktı ama sağolsun kendince bir kan davası güttü ve şimdi o da içeri girecek...Çocuk işte başka birşey diyemiyorum...
Ama bence bölümün en can alıcısı noktası bizim Scofield biraderlerin babalarının CIA ajanı çıkmasıydı,acaba yıllar önce ailesini neden terk etti bu adam,bu konuyu çok merak ediyorum...El altından yardım etmeye başladığına göre babanın bu davada çok büyük rolü olacak gibi görünüyor...Gelecek bölümü yine büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum...
Ben Scofield'ın napmaya çalıştığını doktorun onun yanına geldikten sonra ağzından salyalar akıtmasından felan anladım.Yalnız bu Haywire hatırlayabilecek mi Michael'ı onu çok merak ediyorum.Sucre iyi kıvırdı işi ama gene de hücreye gitti.Michael yolu bulsa bile Sucre'yle Linc nasıl çıkacak ki hücreden?Ama bu senaristlerde insan üstü bi zeka var valla onlar bulur bi yolunu.Dizinin en çok her parçayı yerine koyabilmesini çok seviyorum.Herşey birbiriyle bağlantılı.Bu da diziyi çok sürükleyici yapıyor.Heralde Abruzzi diziden ayrıldı yaw.Ne doğramış T-Bag de adamı.Çıkamadı gitti hastaneden herif.
.Heralde Abruzzi diziden ayrıldı yaw.Ne doğramış T-Bag de adamı.Çıkamadı gitti hastaneden herif.
ya ben sonradan dizii izlemeye başladıım için bana bi açıklayabilr misiniz üstteki durumu.. ve o adam kim?
Abruzzi gelecek mi sorusunu cevaplarsam spoiler olur.. Siz en iyisi spoiler bölümüne bir bakın :)
oh oldu gammaz çocuğa... mich onu t-bag in cebinden kılpayı kurtardı, hain 1 gün hücreye girmemek (ve de patates kızartması ve burger) için gammazlığa başladı... tabii ki ahlaki açıdan iyi değil çocuğa olacaklar ama en çok o haketti...
michael umutsuzluğa kapıldı kafayı yedi sanıyodum ; meğersem rol yapıyomuş...
sucre ye de helal olsun en az ceza alacağı yalanı bulmayı başarmış... iyi hukuk bilgisi var heralde
tesadüfen işe yaramış da olsa sarah ya kin doluyum... pis eroinman...mich sapıklığı mich a zarar vermeye başlamıştı ki kader engelledi...
.:princesse:. 25-06-06, 10:07 ya peki bu abruzzi ye ne oldu bilen varmı??
cok afedersin ama kaçıncı cagda yasıyorsun?????
t-bag doğradı aburazziyi hala da cıkamadı hastahaneden cıksa iyi olur ne zmn kaçıcak bunlar?:img-sorry
.:princesse:. 25-06-06, 10:22 ya bilen warmı nasıl resim yolluyoz???????elimde 117 prison resmi warda:img-grin2 bilen birisi sölesin
imageshack.us gibi resim upload edilen sitelerden resimleri upload edip resmin linkini mesajına koyucaksın.:img-grin2
cok afedersin ama kaçıncı cagda yasıyorsun?????
t-bag doğradı aburazziyi hala da cıkamadı hastahaneden cıksa iyi olur ne zmn kaçıcak bunlar?:img-sorry
ii de ben o bolümü kacırmısım kusura bakma yani bır dahada bır sey sormam
ben açıkçası bekledim michael den yine bi numara, doğru da çıktı.o ne azimdir yahu ben bu işe kanımı koydum deyip resmen elini parçaladı.yok artık dedim ama bizimki istediğini elde etti işte. yalnız o kaçık kimsin deyince çok bozuldu. ben o delinin aslında hiç de deli falan olmadığını düşünüorum hatta aklı herkesten fazla çalışıyor ama daha farklı biçimde.mich i tanıdı ama numara yapıyo diyorum ben. ama güvenilmez adam ne olsa tamamen sağlıklı bi beyni yok.
saranın eroinman çıkmasına da çok şaşırdım.ihmal edilmiş küçük kız rolüne cuk oturuyodu ama bu kadarı fazla onun gibi biri için.mich de nerde zor yol var hep ona gidecek. kızmı yoktu be evladım:))) şaka şaka bence onu kurtarsa kurtarsa çelik iradeli kahramanımız michael scofield kurtarır derin bunalımından.
bu arada zavallı linc in yüreğine inecek bu mich yüzünden .böle diorum çünkü planından haberi olmadığını zannediyorum. yanılmıyosam linc kardeşinin hakkaten kafayı yediğini sanacak.üzülüyorum bu adama kendine mi yansın ailesine mi?
sucre ye hayran kaldım bu bölümde hem kafasının en az diğerleri kadar çalıştığını gösterdi hem cesaretini ispatladı hem de acayip bir sıvacı ustası olurmuş onu gördük. o ne muntazam kapatmış deliği öyle:)
bende abruzzi gelsin istiyorum artık ya! onsuz olmuyo.t- bag falan tamam ama onun yeri ayrı.t-bag e de çok güldüm.sucre yi kimseye anlatmak yok diye tehdit etmesi falan çok komikti.:img-haha:
alakasız bişey ama ya şu ispiyoncu çocuğu hücre arkadaşı yaptıkları adamın ismine çok güldüm. "avakado" ne alaka ya!:img-haha:
.:princesse:. 27-06-06, 16:10 ii de ben o bolümü kacırmısım kusura bakma yani bır dahada bır sey sormam
tmm cnm kızma hmn ztn altta yazdım aburazzi yi t-bag olacak herif doğradı bölüm resimlerine bakarsan resim bulabilirsin:img-grin2
.:princesse:. 27-06-06, 16:13 imageshack.us gibi resim upload edilen sitelerden resimleri upload edip resmin linkini mesajına koyucaksın.:img-grin2
sana minnetarım miss smart:img-grin2
selam millet..
ya bunlar kaçabilecek mi bilemiyorum ama 1.sezon amerikada bitmiş.. imdb de de dizi formu var ve okuduğum kadarıyla 1.sezon çok gıcık bitmiş...
2. sezon da eylül gibi orada gösterime girecekmiş..
bizde ne zaman bitecek haberi olan var mı acaba?
.:princesse:. 28-06-06, 14:23 ya bişi sorcam nasıl avatar koyuyoruz bilen birisi warsa söylesin lütfen alıntı olarak cvplasın cünkü sonra karısıyo lütfen cvp bekliyorum
ya bişi sorcam nasıl avatar koyuyoruz bilen birisi warsa söylesin lütfen alıntı olarak cvplasın cünkü sonra karısıyo lütfen cvp bekliyorum
önemli değil.bölümle alakası yok ama avatarı da sitedeki hızlı linkler seçenekleri düzenleye girince avatar düzenle var oradan yapıyorsun.:img-nyam:
1AKJ17 / Bluff / 29.06.2006
Michael psikiyatri koğuşundayken, dövmesindeki eksik kısmı hatırlaması için Haywire’la görüşür. Bu arada diğerleri de, Bellick’in Michael ve Sucre’ın boşalmış olan hücrelerini açık arttırmaya çıkarmasını engellemeye çalışmaktadır.
o neydi öyle... şok oldum o son sahnede... fbi ın işi galiba...adamı öldürene kadar rahat etmeyecekler ha!
diğer deli adamı görünce aklıma mich ın doktorunun sarah ya yaptığı açıklama geldi...o adam da dahi; sadece çıkışları biraz fazla...hem tüm haritayı hatırlaması, hem kaçış planı... mich aklına gelmezdi oyun hamuru
o gardiyan bellick den daha da kötüydü bence... oh oldu...şerefsiz, hem c-note un dayak yemesine neden oldu hem de ihtiyarın saatini aldı...
nasıl olacak bilmiyorum ama kaçış takımına biri daha eklenmişe benziyor(hatta 1.5)...
zamanında abruzziye olan c-note a da oldu, ekibin hapishanedeki gücü azalıyo ama allahtan yakında kaçacaklar..
cansu_w.miller 29-06-06, 23:20 o neydi öyle... şok oldum o son sahnede... fbi ın işi galiba...adamı öldürene kadar rahat etmeyecekler ha!
linc in sahnesi planlanmıstı baskan yard. ve kellerman tarafından
gizli servisten habersiz üstelik
bence linc ölmez =))
acaba niye =P
Dizi canlandı gibi ya, gerçi hala Abruzzi yok!
Diğer avukat da meğer onlardanmış, adamı iyi sanıyordum ben de..Cia ile Başkan yardımcısı yollarını ayırdı gibi. Çok feci karıştı dizi ya, kaçışa yeni biri daha geldi.
Ama o gardiyanı iyi defettiler bir taşla iki kuş oldu..Bir de Bellick gitse rahatlayacaklar..
Poker oyunu da süperdi, iyi restleştiler :)
Evet dizi son iki bölümdür tam gaz gidiyor.Son araba kazasında bir pislik var ya bakalım ne olacak.Bu arada kaçakların kadrosu iyici genişledi.Her duyan katılıyor.Michael ve abisinin kaçıp masum olduklarını ıspatlama şansı var ama diğerlerinin kaçması pek bir şey değiştirmeyecek gibi yine yakalanıp geri gelmeyeceklermi.Tabii ülke dışına kaçma planları yoksa.
Dünkü bölüm yine nefes kesiciydi,Michael yine istediğini elde etti,öbür deli yine bayıltıldı,Michael'da az değil hani...
Gardiyandan intikam alma planı çok iyiydi,en azından hapisahadeki kötülerden biri azaldı...Anlamadığım şey hapishane bu müdürü bu kadar iyi ve dürüstken nasıl oluyorda emri altındakileri gerektiği gibi denetlemiyor,hayret ediyorum doğrusu...
Veronica'ya yardım eden avukatada çok şaşırdım ama bu işin içinde de bir iş var avukat isteyerek karşı tarafa yardım etmiyor bu belli oluyordu...
T-bag'e de git gitde tuhaf bir sempati duymaya başladım,lütfen artık Aburuzzi gelsin o olmadığı için onun yerine başkasını koyuyorum mecbur...:img-sorry
Son sahnenin tuzak olduğu belli ama yinede o kısım biraz kafa karıştırıcı...
ya ben gecen haftaki bolumu izliyemedm, sucre biseyler yapms gLba.. bu haftada yoktu ortada.. biri anLatsnn pLs!
bu arada burda yeniym hepinize sLmm!!:img-punk:
Evet dizi son iki bölümdür tam gaz gidiyor.Son araba kazasında bir pislik var ya bakalım ne olacak.Bu arada kaçakların kadrosu iyici genişledi.Her duyan katılıyor.Michael ve abisinin kaçıp masum olduklarını ıspatlama şansı var ama diğerlerinin kaçması pek bir şey değiştirmeyecek gibi yine yakalanıp geri gelmeyeceklermi.Tabii ülke dışına kaçma planları yoksa.
aslında michael in planında kaçıp masumiyeti ispat etmekten çok kaçıp, kanunun erişemeyeceği bir memleket edinmek... uçak için abruzziyi, para için ihtiyarı ayarlamasının nedeni bu zaten...
sucre de onlarla gelir heralde...t-bag e gelince adam zaten aranarak yaşamaya alışmış... ama c-note naapcak hiç bilmiyorum
sucrenin kuzeni işi çok çok zorlaştırıcak , plan öyle basit bişey değilo hacmiyle nası kaçacak hiç bilmiyorum... umarım öldürmez senaristler adamcağızı
ya ben gecen haftaki bolumu izliyemedm, sucre biseyler yapms gLba.. bu haftada yoktu ortada.. biri anLatsnn pLs!
bu arada burda yeniym hepinize sLmm!!:img-punk:
sana da selam hoşgeldin...
geçen hafta sarah nın ukalalığı sonucu pope un eline geçen -ve michael ın yarasından çıkmış olan- kumaş parçasının hesabını vermesi istendi... eline geçeceği akla gelmeyecceği için bir gardiyan saldırısına uğradığı sanıldı... mich kimseyi ele vermeyince deliğe attılar... deli taklidi yapıp deli koğuşuna transferini sağlattı ki eski koğuş arkadaşından haritanın eksilen kısmını öğrenebilsin...
iş biteceği için gardiyan odasındaki deliği kapamaları gerekiyordu, mich yapamayacağı için "tuvaleti bahçeye açılan" sucre nin yapması gerekti... yaptı deliği tıkadı... tıkadığı için geri giremedi ve gariyanlara yakalandığında, nişanlısının kilodunu almak gibi bir bahane atınca o da deliğe atıldı...
"20 lik delikanlı" laf dinleyip bellick e deliği söylemişti... sucre kapayıonca delik yakalanamadı , olna 20liğe oldu
ben o avukata hiç ısınamamiştim zati hep tetikte bekledim şüphelerimdede haklı çıktım maalesef lincin oglunu görmesine izin vermeleri zaten bariz tuzak kokuyodu bellıydi bakalım haftaya neler olacak mic yine öle yada böle çözdü harita olayini t-bag çok tatli yaaa adamda şasırıyo boyuna birileri katilio gruba:img-grin2 abruzzii nerdesin yaaa sensiz bu dizinin tadi çıkmıo valla:icon_cry: umarim yakında geri gelir neyse o gardiyan olayi çok iyi oldu mic iyi düşündü kendini ve diger mahkumlari kurtardi perşembe gelse bian önce yaaaaa
cok tsk ederm yaaa:D süper anlatmıssn.. o 20lige de sinr olmustm iyi olmus:img-haha:
bu dizi beni bu genç yaşımda öldürecek
Bu bölümdeki olaylar, başka dizilerde 10 bölümü toplasan yine de olmaz :) Sinema filmi gibi mübarek.
Lincoln ölmedi tabii ama babası geldi kurtardı kel Kellerman dan. Kellerman da ne beceriksiz hiçbirşeyi beceremiyor. Mustang e bittim bu arada tam istediğim gibi simsiyah :)
Nika yine dayanamadı Michael a yardım etti helal olsun.
Sara ise numarayı yemedi ama seviyor kızcağız :) Niçin seni beklemeyeceğim dedi anlamadım orada..
Avacado yu doğrayan velet hala Bellick le ortaklık yapıyor anlamış değilim ya, Bellick herşeyi öğrendi bakalım ne olacak haftaya..
Son olarak kral geri döndü!! Abruzzi, Abruzzi... Kısa saçlı daha kurnaz daha karizmatik.
Süper bir bölümdü yine gaza geldim bak.
Bence Scofield bilerek çocuğa söyledi onu...Çünkü onların konuştukları sahnede Michael çocuğa ona tam olarak güvenip güvenemeyeceğini bilmesi gerektiğini söyledi ve o sahne orda bitti.Yani bilerek söyledi bence onu.Çünkü ne zaman aha bu sefer sıçtılar desem gene bi çözüm buluyo Michael.Ama dün gene sıçtı dedim Sara kilidi değiştirtince ama gene bi yolunu bulur bu herif.Ama çok uzadı artık yaw.Kaçsınlar artık şu hapisten gari.Gerçi hapisten kaçtıktan sonra dizi biter heralde.Dizinin ana fikri o çünkü:img-grin2
ve efsane geri döndü.dizideki favori karakterim abruzziyi özlemişim.kendini dine adamış ve bu sayede tbagi bile affetti.yalnız hücresine gelip elini uzattığında tbagin ifadesi çok komikti:)
mike sarayı öptüğünde vicdan azabı duyup anahtarı almadı galiba çünkü öpüşürken rahatlıkla o anahtarı alabilirdi.
çocuk mike ve ekibini avacadodan kurtulmak için gammazlıyor ve bunu yaparken duyduğu vicdan azabı yüzüne yansıyor.ona ne kadar kızsakta kendince haklı.
lincin babasının bahsettiği şirket" savaşa yönverdiğine göre ya silah ya petrol şirketi olmalı.adam hikayesini anlattığında lincin eski eşim öldü oğlum ve mike hapiste biliyormusun dedikten sonra babasına saldırmaya çalıştığı bölüm etkileyiciydi.her ne kadar mike ön planda olsada lincin oyunculuğu da çok başarılı.
kaçtıktan sonra dışarıdaki kaçışı anlatırlar.bu biraz spolier gibi oldu ama neyse:img-grin2
bencede bilerek söyledi ama gardiyan o çukuru görünce suratındaki ifade çok güzeldi bu doktorda sinirime gidiyo yaaa kapının kilidini değiştirdi
ben buhafta yorum yapamıyorum çünkü izleyemedim insallah pazargünü izleme fırsati bulurum allahtan sizin yorumlar var valla:img-grin2 bu arada abruzzinin gelmesine sevindim oleyyyyyyy ve bu arada resimde görmüştüm yeni halini saçlari müthiş olmuş :love05:
Polisiye dizi izleme kılavuzu
CSI ve 24 gibi polisiye diziler kısa zamanda fanatiklerini yarattı. Komplo teorisi düşkünlerine Alias, suçlu gibi nasıl düşünülür dersi içinse Criminal Minds tavsiye edilir.
PRISON BREAK
Tarih: Perşembe
Saat: 21.00'de CNBC-e'de.
Karakterler: Michael Scofield (Wentworth Miller), Lincoln Burrows (Dominic Purcell).
Konu: Ağabeyi hapse düşen kahramanımız Scofield, bir banka soyar ve hapishaneye girer. Ağabeyinin suçunun altında büyük bir devlet komplosu olduğunu fark eder ve işler çıkmaza girer.
Yöntem: Tanıtım broşürlerinde 'adrenalin patlaması' olarak tarif edilen dizi olaylara suçlular ve mağdurlar tarafından bakıyor. Hapishaneye giren Scofield her türlü komploya karşı ince ince plan yapma uzmanı.
Öneri: Michael'ın plan yapma becerisine hayran kalacaksınız. ABD hapishanelerine içerden bakın ve "Allah Guantanamo'da kalanlara sabır versin" deyin.
Kimler izler: Kelebek filminin hayranları. Suçluların iç dünyasını merak edenler, derin devlet komplolarına merak salanlar.
İyi- kötü: Michael ve suçsuz ağabeyi Lincoln iyiler tarafında. Komplocu derin devlet adamları da gemisi yürüten kaptan misali takılan kötüler safında.
kaynak:sabah
ee millet.. dizide kaçışı bilmeyen kaldı mı?? hehe :img-heh:
ya dizinin son bölümünü izleyemedim babam kanalı değiştirdi noldu kaçtılarmı kaçtılarsa nasıl kaçtılar lütfen biri anlatsın pazarı bekleyemiom
Benim anlayamadığım nokta şu bu başkan yardmıcısı manyak mı erkek kardeşini öldürmüş gibi gösterip ayrıca suçlusunu Lincon Burrows olarak göstersin ki çıkarı ne olabilir bunu biri izah edebilirse sevinirim
:img-sorry ya 2 bölümdür izleyemiyorum kablo tv den uzak kaldım inat gibi kimse yorum bile yazmamış ... nooldu 2 bölümdür bi kısa özet geçerseniz pek sevinirim
wentworthmiller 15-07-06, 15:27 bak bone88 kardeşş aslında bu cnbcenin yaptıı çok ayıp ennnn heycanlı yerde keslior gerçi her kanalda ölede bn sana 13.07.2006 daki olaylardan azcık bahsedebilirm gerçi irene arkadaşımız saolsun bhise çççokkkkk öznceden anlatmıştı ama bn yine de biş tekrar ediim işte lincoln geçirdi ya kaza bu kazadan sora hapise getirdiler ifadesini flan aldılar daha sora bizmkiler durumu hiç michael varken sonra şu bizm pis polis içn çalışan bi çocuk vardı o bu görevliye (adını bilmiorm özür yaaa) bunların kaçcaını söylüo ve kaçıs tünelinide belirterek bunu açtırıo bizm pis adam sora bizmkilerden bi hani şu kızı kanser olan bunu görüo ve açtığı çukura atıo o pisliği elini kolunu bağlayıp ncak ve ancak bu da bi cam yarası alıo baya köü daha sora kapatıo gerı halıyla ama bunların kaçmasının daha erken gerçekleşmesi gerekcek:(durumu anlatiyo diğerlerine ve bizm dahi michael,kaçısşın bgn olacaını söylüo ve bunlar bi şeklde ayarlamaya çalışıolar ama areada çokm olay varrr yaaa çok şansızsın sora nu abisinide şu hapisanenin başkanı mı ne ondan yararlanark ta abisini kaçırcak michael bu arada doktorumuza itiraf edio ilk başlarda onu işleri içn kullandıgını ve sadece onun kapıyı açmasıyla bu kaçısı gerçekleştireceiğini söylü ve bizmkide kapıyı aççcak herhaklde ya İRENE Çok güsel anlatmıstı ama enrdeydi bilmiorm :S biras aydınlatıcı olabilmişmdir umarım:D
beyler 2. sezon ağustosun sonunda amerikada başlıyomuş duyurulur
beyler 2. sezon ağustosun sonunda amerikada başlıyomuş duyurulur
bizdede eylul gibi baslar herhalde:love05:
her zamanki gibi yine aksilikler mich in yakasını bırakmadı ve kaçış aniden 3 gün erkene alındı. bu süre içinde linc i içerden çıkaracak bi plan yapamayan mich de çaresiz tüm kaçışın en ince ayrıntısına kadar öğrenileceği bir manevra yaptı. pope u tehdit ederek kardeşini çıkarmaya çalışacak. ama tabi hapishanedeki herkes neler olduğunu anlayacak.peki diğerleri mich in kardeşini çıkarmak uğruna herşeyin meydana çıkmasını göze aldığını öğrenince ne tepki verecekler. can sıkıntısından için adam öldürebilecek tipler bunlar. t-bag dışarı gizlice çıkıp önce kendisini ihbar eden kadını öldürecekti. şimdi bu şansını kaybedecek. abruzzi de ne yapacağı kestirilemeyen tehlikeli bir adam .kafası kızarsa neler yapabilir. diğerleri de öfkelenecektir.planlarını mich bozuyor.
ispiyoncu oğlan son anda taraf değiştirdi ama güvenilir biri olmadığı bir gerçek. yine kazık atmaya kalkabilir hele hele bellick iplerinden kurtulur hapishaneyi ayağa kaldırırsa...
gerçekten çok güzel bir yerde bitti yine.merakı hep canlı tutuyorlar bence bu diziyi film falan yapsınlar.
iyi eylülde başlasın çok geç başlamıo of ya bu dizi beni kalpten götürcek yapımcılrıda kutluyorum güzel bir hikaye seçmişler
tam tarih 21 ağustos pazartesi amerikada başlıyo ha şunu sorucaktım sara yaşıyıcakmı acaba öldürmezler heralde demi
wentworthmiller 17-07-06, 12:01 sara tabeke yaşicaaak:P
ya bu son bölüm süperdi sonunda hapishaneden kaçtılar ama çamaşırhanede çalışan şişko adam(ADINI BİLMİYORUM)yakalandı
yaaaa biraz apar topar olmadimi hersey nebilim yani çok hızlı gelişti herşey bu bölüm sara sanirim dayanamadi ve kapıyı açtı biraz yarim yamalak izledim bazi sahneleri görmedim oyuzden ama o şişkonun kaçamayacagi belliydi zati:img-grin2 pope u erken buldular bakalım neler olacak ama ilginç bi durum mikein pope bunu yapacagini düşünmemiştim demekki buda planlarinin arasindaymiş sarayla ilgili önemli bir ayrinti varmi arkadaslar onu göremedim dedigim gibi bazi sahnelerii kaçırdım:fighting2
Kaçtık sonunda be :) Haywire a hayran kaldım helal olsun ona, avukat ve babası öldü Abruzzi nin acımasız yüzünü gördük.. Biraz da t-bag e acımasız olsa ya :D
İşleri zor doktor yardım etti sonunda ama eski kötü alışkanlığına dnecek gibi duruyor..
Haftaya süper bi bölüm bizi bekliyor.
.:princesse:. 21-07-06, 11:13 yaa westmoreland a kötü oldu kızı için kaçıyo du orda kaldı :icon_cry: ona cok üzüldüm mike tam kaçarken ip koptu ya kalbim duracaktı. şişko ya hiç üzülmedim ztn onun yüzünden ip koptu. of ya çok kötü bitti...
http://img150.imageshack.us/img150/9306/8kplap2.png (http://imageshack.us)
http://img136.imageshack.us/img136/695/l351kikt8.png (http://imageshack.us)
http://img142.imageshack.us/img142/8600/305p287px5.png (http://imageshack.us)
http://img157.imageshack.us/img157/1520/i351287pql9.png (http://imageshack.us)
http://img85.imageshack.us/img85/7143/k305uop0.png (http://imageshack.us)
http://img218.imageshack.us/img218/9644/klk351llo1.png (http://imageshack.us)
http://img96.imageshack.us/img96/6440/poxq0.png (http://imageshack.us)
http://img228.imageshack.us/img228/7637/351287pez1.png (http://imageshack.us)
http://img144.imageshack.us/img144/825/u305ou305ft4.png (http://imageshack.us)
http://img137.imageshack.us/img137/4882/y305uojs4.png (http://imageshack.us)
[resimler bir siteden alıntıdır]
Kaçtık sonunda be :) Haywire a hayran kaldım helal olsun ona, avukat ve babası öldü Abruzzi nin acımasız yüzünü gördük.. Biraz da t-bag e acımasız olsa ya :D
İşleri zor doktor yardım etti sonunda ama eski kötü alışkanlığına dnecek gibi duruyor..
Haftaya süper bi bölüm bizi bekliyor.
avukat dedigin kişi nickmi angelus??????????????????????
Nick evet Veronica ya yardım eden hani.. İsim gelmedi aklıma bi an, teşekkürler hatırlattığın için :)
ben izlemeye başlayalı sadece ve sadece 2 hafta oldu
ama çok sardı beni dizi
bişeyi merak ediyorum
sarayla michael birbirlerini seviyolar mı??seviyolarsa da biliyo mu karşı taraf??
aslında birbirlerine sevdiklerini söylemediler ama ikiside birbirinden hoşlanıyo
zehirli sarmaşık 22-07-06, 17:59 yaa..neydi o son bölüm???yaşlı adamın sona kalmasına çok üzüldüm.:icon_cry: :icon_cry: bu dizi ilerledikçe insanı kalpten götürcek...zaten polisiye dizilerini çok severim..ama bu dizi insanı başka bi sarıyoo...:img-grin2 :img-grin2
yürü bee..
****PRİSON BREAK****
ya bnde çok acıdım yaşlı olana.şişko da sonunda biraz fedakarlık yaptı ama kötü oldu ama sonunda çıktılar =)
Ya ben en son Linc e cocugunu gormeye giderken tir carptigi bolumde kaldim ordan sonra kac bolumkacirdim acaba:img-sorry
ya arkadaslar bence haftaya super bır bolum beklemeyın yanı tabıkıde cok guzel sızı cok merakta bırakıyor ama 21.bölum kacıs bolumu daha heyecanlıydı aynı heyecanı 22.bolumde bualamdım ben cokta beklentı ıcıne gırmeyın bence cunku beklentıler arttıkca ızledıgnız sey ne kdar ıyı olsada sıze kotu gelır beklentılerınızın ustune cıkamazsa o yuzden yazıyorum bunu:)
.:princesse:. 25-07-06, 11:44 Ya ben en son Linc e cocugunu gormeye giderken tir carptigi bolumde kaldim ordan sonra kac bolumkacirdim acaba:img-sorry
sanırım 3 olsun ya üzülme spoillerde bölümlerin özetini bulabilirsin
1AKJ21 / Flight / 27.07.2006 (1.Sezon Finali)
Kaçış süreci ilerledikçe tehlikeler de onları beklemektedir. Gardiyan Pope ve Bellick kaçanları yakalamak için arama başlatır. Bu arada Michael ve diğer mahkumlar uçağa yetişmek zorundadır ve peşlerinde de polisler vardır. Veronica, Lincoln’un masumiyetini kanıtlayabilecek çok önemli bir delil ele geçirir. Bu arada Reynolds da otoritesini kaybetmekten korkmaktadır
selam arkadaşlar..
şu geçen haftaki bölümle ilgili bir şey demek istiyorum baya geç oldu farkındayım ama:fighting2
cidden yerimde oturamadım.hele ki son sahnede terledim resmen..bu final muhteem olacak bizi öyle ortada bırakacak dizi..
kellermanı az gösterdikleri için üzülüyorum ama neyse..herhalde 2.sezonda da az görünür ya da hiç görünmez..
nick için de çok üzülüyorum.son ana kadar ona güvendim.o iyi bir insandı.elini kolunu bağladı abruzzi..
finalde büyük olasılık abruzzi ile t-bag ciddi bi şekilde kavga ederler yerler birbirlerini..:img-haha:
sadece 1gün kaldı:img-polic
Sezon Finali Hakkında ;
-Pek beklediğim gibi müthiş bir final olmadı malesef.:( 21.bölümde ki aksiyonu,tempoyu,heyecanı bu bölümde yeterince hissedemedim.
-Sara'nın haline üzüldüm.Teni bembeyaz soğumuş halde bulundu.İnşallah ölmez.:((
-ABD Başkanı'nın vakitsiz ölümü üzücü oldu.Artık Steadman'ı tutmak zor olacak.Dilerim Veronica Terrence'yi karşı tarafa karşı iyi kullanır.
-Gruptan ayrı düşen Haywire ve Ergen hiç beklenmedik şekilde kordondan geçmeyi başardılar.Haywire'nın bisikletle ilerlemesi ve de kaskı baya komediydi.Baya güldüm burada.:O
-Abruzzi ve T-Bag arasındaki dava da bir nebze de olsa Abruzzi'nin intikamını alması ile kapandı.T-Bag buna rağmen pes etmedi.(Karizmasını da biraz çizdirdi artık.:)) Paranın yerini de biliyor.Eğer kaçabilirse onu 2.sezonda paranın olduğu mekanda görebliriz.
-Sezon finali yakalanma korkusu ile uçağı havalandıran Abruzzi'nin adamlarının kahramanlarımızı yüzüstü bırakmasıyla sona erdi.Bakalım kaçış nereye kadar ?
Prison Break yılın en iyi dizilerinden biriydi.
2.sezonu da sabırsızlıkla bekliyoruz.
evet. yeni sezon güzel olucak..ama ben izleyemeyeceğim galiba:img-sorry
ya noldu ya ben izleyemedim son bölümü lütfen biri özet geçebilirmi:icon_cry: :icon_cry: :img-help: :img-help:
ya noldu ya ben izleyemedim son bölümü lütfen biri özet geçebilirmi:icon_cry: :icon_cry: :img-help: :img-help:
SPOILER bölümünde bir önceki bölümün özeti yazıyor.oraya bak istersen
.:princesse:. 27-07-06, 18:05 Benim anlayamadığım nokta şu bu başkan yardmıcısı manyak mı erkek kardeşini öldürmüş gibi gösterip ayrıca suçlusunu Lincon Burrows olarak göstersin ki çıkarı ne olabilir bunu biri izah edebilirse sevinirim
lincoln un babası CIA ajanı we ortadan koybolmuş onu ortaya cıkarmak için oğlunu kullanıyolar kadın kendini zeki zannettiği için kardesini öldü gibi gösteriyo ve olayları kandi yönetiyo... anlatabildimmi?
2 sezonun yayın tarihi kesin belli mi türkiyede acaba
İyi bir finaldi. Ama ben daha da güzel bekliyordum. Sezon çok heyecanlı bitti ya. Kim beklicek şimdi 2.sezona kadar. Amerikada ağustosun sonunda başlıyormuş. Türkiyede kim bilir ne zaman başlar. :(
Pazar günü tekrarını izle bence, spolier okursan heyecanı kaçar.
bence PB ye yakışır bir sezon finali olmadı.tabi ki bir merak etme durumu var ama zaten PB nin nerdeyse her bölümünde kesinlikle ne olacak acaba diye düşünüyor insan.bence daha güzel olabilirdi sezon finali.
en güzel sahnesi abruzzi ile t-bag arasındaki olaydı.
olan saraya oldu
Tüm intikamlar alındı, Abruzzi T-Mag e çok iyi yaptı. Başkan yardımcısı süper bi hamle yaptı başkan oldu. Scofield de parlak çocuğun cezasını iyi verdi.
Yalnız uçak kaçtı be üzüldüm. Bakalım dahi Scofield ın bu işe de bir planı var mı? Bence kesin vardır.
yaa güzel bölümdü ama çok çabuk geçti yaa olaylar çok hızlıydı biraz daha yavaslatıp 2bölüme yayabilirdiler neyse bikere daha izleriz iyice sindirebilmek için:img-grin2 ama haywire a acayip güldüm onu attilar ama adam buldu yinede yolunu :img-grin2 t-bag in kolunu kaybedecegini biliyodum ama yinede kötü oldum bu abruzzi iyi mafyaymiş ama uçagin onlari bırakıp gitmesi kötü oldu nick nasil öldürüldü gecen hafta kaçırdım da bana biri açıklarmi:img-nyam:
bence sara ölmicek hayata döndürürler onu bi umut işte belki mike la evlenip mutlu mutlu yasarlar ayy romantik dizi sanki:img-grin2 söyledigime kendim bile inanmıyorum bellick delirdi ama onu durdurabilene aşkolsuncidden o yeni yetmeye iyi yaptı sasirdim beklemedigim bi hamleydi halbuki niye sasirsiysam mike bu süprizlerle dolu bi adam:img-kiss:
şimdi memlekette oılduğum ve burada cnbc çekmediği ve uydum olmadığı için izleyemiyorum.isyanlardayım
mick yeni yetmeye ne yaptı orasını kaçırım ben
.:princesse:. 28-07-06, 11:10 o nasıl bir son öyle sabahın 6 sında kalktım tekrarını izlemek için harika bir son ucak daha 2 dk bekleseydi kaçmışlardı şişkoda hemen satışlık yaptı t-bag e cok iyi oldu delide saka maka kaçtı ispiyoncuda st. luis e gitti sara inşaallah ölmez ya veronicanın "merhaba terrence" dedi ya bittim oraya 40 yılda bir işe yaradı sarı cadı baskan oldu hala inanamıyorum. off ya gecmez bu 2 ay ya baslasın bir an önce 2. sezon... cok heyecanlı bittiii offf
mick yeni yetmeye ne yaptı orasını kaçırım ben
minibüsten indikten sonra
mike :"sen buraya kdr geliyorsun" dedi
yeni yetme : "yapma kardesim" dedi
mike : "sen ve ben kardes değiliz buraya kdr geliyorsun tabi eger bildiklerimi bizimkilere anlatmamı istemiyorsan" dedi
sonra bu yeniyetme kaçtı bi kamyonun arkasına atladı uzaklaştı ordan...
anlatabildim mi???
Sara ölmez arkadaşlar içinizi rahat tutun :) Gerçi bu dizide öyle önemli oyuncu falan affetmiyolar bi bakıyosun adamı vurmuşlar. Misal Nick i ve babasını katlettiler.
Dazzle; Nick Abruzzi nin adamına Veronica yı getireceğine söz vermişti. Ama vicdanına söz geçiremedi ve Veronica yı serbest bıraktı. Bunu anlayan Abruzzi nin adamı da Nick i ve babasını öldürdü.
Scofield da jet e ulaşmaya az bi yol kalmışken parlak velede sen gelemezsin bizden ayrıl dedi. O da mecburen ayrıldı ve bi kamyonun kasasına saklandı şimdilik güvende gözüküyor.
prison break in en beğendiğim bölümleri 16. bölümle 21. bölümdü...
bu son bölümde güzel sayılabilir..
adrenalin yüklü bir finaldi.talihsizlikler sonucu mike ve çetesi zor durumda kaldı.bakalım kurtulabilecekler mi?
abruzzinin tbagin elini kestiği sahne ile uçak kaçarken kaçakların bağırması ve o anda polislerin gelmesi etkileyici sahnelerdi.ama en vurucu sahne veronicanın odaya girip merhaba terrence demesiydi:)
başkan yardımcısı da tuttuğunu kopardı.ama ajanı terslemesi onun için kötü oldu çünkü o ajan da çok kurnaz ve tehlikeli.
bu arada gardiyanın yeni yetme için vanilla ice benzetmesine bittim:)gerçekten ikizi kadar benziyor.
evet vanilla ice çok iyi bi tespitti:D
hem da hem de 3 ve 6 tekrarlarında izlememe ramen anlamadım bazı noktaları ... aradan 2-3 bölüm kaçınca film koptu bende...
allahtan cnbc-e tekrarları vericek hafta içi...
heralde t-bag sigorta olarak michael i almıştı yanına... severim t-bag i de.. üzülürdüm normalde ama çok kaşındı... açıkça görüşlerini belirtmelerine ramen bi de anahtarı yuttu...
benim en sevdiğim sahnesi t-bag in elini diğer eline alıp ekibin peşinden koşyuğu sahneydi
Sara ölmez arkadaşlar içinizi rahat tutun :) Gerçi bu dizide öyle önemli oyuncu falan affetmiyolar bi bakıyosun adamı vurmuşlar. Misal Nick i ve babasını katlettiler.
Dazzle; Nick Abruzzi nin adamına Veronica yı getireceğine söz vermişti. Ama vicdanına söz geçiremedi ve Veronica yı serbest bıraktı. Bunu anlayan Abruzzi nin adamı da Nick i ve babasını öldürdü.
Scofield da jet e ulaşmaya az bi yol kalmışken parlak velede sen gelemezsin bizden ayrıl dedi. O da mecburen ayrıldı ve bi kamyonun kasasına saklandı şimdilik güvende gözüküyor.
çok saol angel-us yazık oldu nicke :icon_cry:
Arkadaşlar 2. sezonu America da oynamadı dimi daha? Bi de türkiyede ne zaman başlıcak onu bilen var mı?
.:princesse:. teşekkürler açıklaman için:)
salı,çarşamba,perşembe tekrarlarını yayınlayacakmış kanal...kaçırdığım bölümleri izleyebileceğim nihayet...
.:princesse:. 29-07-06, 16:18 .:princesse:. teşekkürler açıklaman için:)
bişi diil her zmn :img-kiss:
.:princesse:. 29-07-06, 16:30 prison break in en beğendiğim bölümleri 16. bölümle 21. bölümdü...
bu son bölümde güzel sayılabilir..
bence 14. bölümü atlamak gerekir ben ağlamıştım we gerçekten ağlatacak bir bölümdü...
Arkadaşlar 2. sezonu America da oynamadı dimi daha? Bi de türkiyede ne zaman başlıcak onu bilen var mı?
2. sezon amerikada 21 ağustosta başlıyor . kesinlikle kaçırmayacağım ve orada oynadıktan sonra kesinlikle download edeceğim
.:princesse:. 30-07-06, 09:08 türkiyede ne zmn baslıyo tam olarak bilen war mı
Ben sezon finalinde hayalkırıklığı yaşadım. O kadar plan yap, o kadar ince ayrıntılar düşün, en sonunda müdürü rehin al, hemşire kıza muhtaç ol. Daha iyi olabilirdi sanki. Ama tabi adrenalin süperdi yine..
ama başarmaları bile mucizeydi...
plan kusursuz gibiydi ama çok fazla beklenmedik şey oldu...tbag in deliği görmesi, michael in yanması, abruzzinin yaralanması, 20lik delikanlının ispiyonu, malzemecinin deliği görmesi...
bu kadar şanssızlıkta bu şekilde çıkmaları bile süper...
zehirli sarmaşık 01-08-06, 08:27 kaçarken ki adrenalini uçağa yetişmeye çalışırken ki bölümde göremedim.. :( uçağı kaçırdıktan sonra tarlayada koştular yaa.biran helikopterlerin onları yakalayacağını düşündüm.
genede çok hayacanlı bir bölümdü... :)))
Valla ikinci sezonda nasıl toplayacaklarını merak ediyorum. Yani kaç kişi kaçmaya devam edecek, yoksa hepsi yakalanacak mı bilemiyorum. Bilen varsa paylaşabilir mi? (diye yazmıştım ama spoiler başlığını görünce burda paylaşmasın, orda paylaşmışsa ben okurum demek geldi içimden, sorry :fighting2 :img-grin2 )
21 Ağustos'ta başlıyor. Eş zamanlı olarak netten indirebilirsiniz, birkaç gün de türkçe altyazısının çevrilmesi sürse buna çok şükretmeli... :)
DaveMustaine 02-08-06, 12:54 Ne olacağı zaten az çok tahmin ediliyor. Ancak daha çok sürpriz bir başlangıç bekliyorum ben, kimsenin tahmin edemeyeceği bir sezon açılışı. İnşallah böyle olur :)
.:princesse:. 02-08-06, 14:07 iyi ki tekrarları weriliyo ben ilk 8. bölümü izlemiştim 1. bölümü süpermiş yaw...
ilk bölümün başını izlememiştim.şu michaelın banka soygunu kısmını.bi de nasıl fox river a gönderileceğini bildiğini..izleyince anladım.ama bundan sonraki bölümleri izlemem.
mrb arkadaşlar,diziyi daha önce izlememiştim. tekrarlarını izlemeye başladım. gerçekten çok güzel ve etkileyici bir diziymiş. iyi ki tekrarları var kaçırılmaması gereken biri dizi.
harika ve ötesi bir dizi... en başından takip edemesemde tekrar bölümleri sayesinde dizinin takipçilerinden oldum... çekimler, oyunculuklara söyleyecek pek bişi bulamıorum zaten harikalar... özellikle dizinin içinde yer olan ince detaylar gerçektende çok ii düşünülmüş... bana göre dizinin cezbediciliği bu detaylardan kaynaklanıo ;)
düzköylücemal 11-08-06, 19:51 En son uçak havalandı ve bizimkiler havaalanında kaldılar. :icon_cry:
Neler olacak acaba? :fighting2
Gerçekten heyecan ve gerilimle dolu sahnelerle sezon finali bizlere tam bir görsel şölen yaşattı! Bu arada uçağın havalanmasıyla uçağa binemeyen kahramanlarımızı bundan sonra nelerin beklediğini kış sezonunda büyük bir merakla ve şevkle seyredeceğiz:img-artis
.:princesse:. 13-08-06, 16:05 off iyiki weriliyo tekrarları walla kaçırdığım bütün bölümleri izliyorum cok kötü su bellick ya tas kalpli ztn sewmiyodum artık nefret ediyom kv ıraktaki leyla gibi dicem "hayattaki tek amacım bu hanceri bellickin kalbine batırmak o zmn anlıcam kalbi war mı yok mu":img-grin2
düzköylücemal 14-08-06, 16:58 Mahkumlara esir düştükten sonra daha da kuduracaktır Bellick. :img-grin2
http://img217.imageshack.us/img217/5533/bellicklc3.jpg
gilmoregirls 15-08-06, 08:00 daha önce izlememiştim ama tekrarlarından izlemeye başladım keşke daha önce izleseymişim :img-sorry
ben bu tip konuları olanları seyretmem diyordum ama prison break bu düşüncemi değiştirdi artık sıkı bir prison break takipçisi oldum ;)
gyllenhaalic 16-08-06, 22:28 En son uçak havalandı ve bizimkiler havaalanında kaldılar. :icon_cry:
Neler olacak acaba? :fighting2
bende cok merak ediyorum. o halde kacmaları imkansız gibi gözüküo. tamda lincoln'un avukatı bulmustu o öldürüldügü sanılan adamı. tüh ya..:img-sorry
Ya son bolumde doktor kız asırı doz eroın alıo acaba oldumu ınsallah olmez ama bilen varmı ben anlıyamdım tam olarak
evet 1 aydır foruma giremiodum yeni başlıklar açılmış."prison break" bu hafta amerikada 2.sezon başlio bakalım nolcak sara ölmez umarım.ben bu dizinin özellikle senaristini ve wentworth miller başta olmak üzere tüm oyuncularını ayakta alkışlamak istiorum süper bir sezondu.tebrikler
ya o uçak birazcık daha bekleyemezdi sanki?:( ya da bellick ölseydi hapsedildiği yerde:)
gilmoregirls 23-08-06, 06:37 amerikada 2.sezonun ilk bölümü dün ya da ondan önceki gün yayınlandı
keşke aynı anda biz de seyredebilseydik:img-sorry
eylülü beklemekten başka çare yok ...
amerikada 2.sezonun ilk bölümü dün ya da ondan önceki gün yayınlandı
keşke aynı anda biz de seyredebilseydik:img-sorry
eylülü beklemekten başka çare yok ...
bence buna da şükür.ya "başka" diziler gibi 1-2 sezon geriden takip etseydik?
prison break in dvd ciktimi ciktiysa nerde bulabilirim bilgisi olan arkadaslar yazarsa iyi olur
gilmoregirls 23-08-06, 18:10 bence buna da şükür.ya "başka" diziler gibi 1-2 sezon geriden takip etseydik?
haklısın ... senin dediğin gibi düşünürsek buna da şükür dememiz lazım ;)
ilk yayınlandıında çok fazla takip edememiştim ama içimde ukte kalmıştı. şimdi ise tekrarlarını kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. süper süper süper bi dizi. o michaeldaki zekaya hayranım zaten. sürekli bi sorunun çıkıp da sonra onun adamakıllı çözülmesi çok etkileyici. şimdi dımdızlak ortada kaldılar bi yanda polisler biyanda kaçan uçak ama buna da bişi bulacaklarına eminim. işte bu yüzden ikinci sezonu çoooook merak ediyorum...
tam da kaçırdığım ve en önemli bölüme geldik. idama dakikalar var.diziye de saatler:) sabırsızlıkla bekliyorum.
Katliam_Tırtılı 24-08-06, 16:06 ya yeni sezon türkiye'de ayın kaçında gösterilmeye başlancak bilen war mı
cnbc-e'nin reklamlarında göremedim de
.:princesse:. 25-08-06, 15:36 1 eylulde dergi cikiyo cnbc-e nin 1 aylik yayin akisini gosteren bi tablo war orda yazar herhalde
hateTHElove 29-08-06, 12:03 ben bu diziyi hiç izlememiştim ama yazın verilen tekrarlarını izledim ve bayıldım süper bi diziymiş ya micheal da bayılıorum...
ya yeni sezon türkiye'de ayın kaçında gösterilmeye başlancak bilen war mı
cnbc-e nin sıkca sorulan sorularında ocak denmis gerci bunu bir arkadasımız dahavermisti ama burda gorunce bende soyleyeyim dedim baska dizileride merak ediyorsan oraya bakabilirsin
ya arkadaşlar ben dün yayınlanan bölümün başını kaçırdım ve bazı önemli olaylar olmuş galiba bazı yerleri anlamadım.lütfen biri bana anlatabilir mi?şimdiden çok teşekkürler.
ya arkadaşlar ben dün yayınlanan bölümün başını kaçırdım ve bazı önemli olaylar olmuş galiba bazı yerleri anlamadım.lütfen biri bana anlatabilir mi?şimdiden çok teşekkürler.
arrzzu SPOILER başlığında 1.sezondaki bölümlerin anlatımları var.istersen bak...
Cnbc.e yapımlarını genellikle izlememe rağmen hiç yorum yazmıyordum ...Gerçekten çok az izlemediğim yapım vardı..Ancak son zamanlarda, yazın diyelim, yani başladığından beri Prison Break farklı temposu,çekim tekniğinin olağanüstü oluşu ve farklı öyküsü nedeniyle oldukça sıkı takip ettiğim bir dizi oldu... BİLİNDİK HAPİSHANE DİZİLERİNDEN FARKLI OLUŞUDA BAŞARILI BULDUĞUM AYRI BİR YANI.FAKAT YENİ SEZONUN YAYINLANMA ZAMANININ BELİRSİZ OLUŞUDA ÜZDÜ BENİ AÇIKÇASI...GERÇEKTEN ÇOK BAŞARILI BİR YAPIM..DEVAMINIDA SABIRSIZLIKLA BEKLEYECEĞİM.
gilmoregirls 05-09-06, 07:16 ya yeni sezon türkiye'de ayın kaçında gösterilmeye başlancak bilen war mı
cnbc-e prison break in 2.sezon bölümleri martta yayınlanmaya başlıcak
.:princesse:. 05-09-06, 09:41 hyr hyr mart değil ocak diyolar
Uzun zamandır izlediğim -özellikle senaryo açısından- en iyi dizi.Keşke bizde de bu kadar zeka ürünü olan işler yapılabilse..
ya süper bir dizi.ben hayatımda bu kadar sürükleyici ve zeka dolu bir dizi izlemedim yapanların ellerine sağlık:img-yes: biraz önce 2.sezon 6. bölümüde izledim süperdi.
bu dizinin senaristleri THE SOPRANOSunkilerle aynıymışş, bu kadar zekice olmasına şaşmamak gerek!!
hı bu arada kellermen ı oynıyan adamın adı ne biLmiyrm ama, tv de bi film izliydm we onu gördm:img-grin2 george clooney we catherine zeta-jones'un bi filmiydi (filmin adını da unuttm yaff), atvde gösterdiler hatta.. bu filmi sinemada da izlemistm ama tabi ozmnLar prison break yoktu.. nese kellerman burda avukat rolünde göSLük takmış fLn, cokK komikti :img-haha: izlemiyen warsa izlesin, bu arada fiLmn adını da bilen warsa yazsn pleasee..
filmin adi dayanilmaz zulum olabilir mi???
2.sezon cnbc-e'de ne zaman başlıyor?
.:princesse:. 08-12-06, 15:24 sanırım 29 ocak...
.:princesse:. 06-01-07, 06:58 arkadaşlar bnm bi sorum war ilk sezon 5.bölümde pope u kellerman toledo diye biri ile tehdit ediyor kim bu toledo?
2.sezon cnbc-e'de ne zaman başlıyor?
geçen ay martta diye okumuştum bi yerde ama çoğu kişi şubat sonu diyor.
.:princesse:. 06-01-07, 15:04 geçen ay martta diye okumuştum bi yerde ama çoğu kişi şubat sonu diyor.
ewt ya subat sonuymuş dergide de yazıyo
arkadaşlar bnm bi sorum war ilk sezon 5.bölümde pope u kellerman toledo diye biri ile tehdit ediyor kim bu toledo?sanırım müdürün oğlumuymuymuş neymiş biri bana anlatsın pls
Toledo Pope'un gayrimeşru oğlu...Kendisi eşini vakti zamanında aldatıyor ve bu birliktelikten Toledo oluyor.Eşi aldatıldığını biliyor ama çocuğun varlığından haberi yok.Toledo'nun annesi Pope'a herhangi bir sorumluluk yüklemiyor,Pope da kabul ediyor ancak çocuk bir suçlu ve uyuşturucu bağımlısı oluyor,sonra da ölüyor.Kellerman da bu durumla Pope'u tehdit ediyor fakat bölüm sonunda görüyoruz ki Pope durumu eşine açıklayarak Kellerman'ın tehdidini bertaraf ediyor.Özet bu...:img-wink:
Ve 2.sezon 24'ün 5.sezonunun bitimiyle başlayacak arkadaşlar...
lilly_rush 16-01-07, 08:53 arkadaşlar 2. sezon ne zaman başlıyo bilemiyorum ama 1.sezon tekrarları e2'de başlıyo. 2.sezona e2'de hazırlanın dediklerine göre demekki çok kalmamış yakında başlar.:)
Dizi ile ilgili sorulan sorulara cnbce.com da bir cevap bulunmakta.
Prison Break’in yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?
Mart başında yayınlanması planlanıyor.
Ayrıca lilly_rush'ın da dediği gibi e2 yakın bir zamanda PB nin 1. sezonunu tekrar verecek.
e2 denilen kanal kabloda mı yoksa digitürk'te mi? Cevap verirseniz çok sevinirim.
Slipknot4ever 21-01-07, 16:47 e2 denilen kanal kabloda mı yoksa digitürk'te mi? Cevap verirseniz çok sevinirim.
Digitürkde ayrıca uyduda var sanırım ama kabloda yok
Digitürkde ayrıca uyduda var sanırım ama kabloda yok
Sağol arkadaşım cevabın içinbye
e2 hala "yakında" diyor Prison Break 1. sezon tanıtımlarında...Tekrar izlemeyi düşünüyorum ben de... :icon_whis
.:princesse:. 22-01-07, 17:49 bnde izlicem bu 7. olcak ama olsun her bölümü 7 kez izlemek harika bi duygu:)
Prison Break ın 1. sezonu 29 undan itibaren haftaiçi her gün saat 21 de e2 kanalında.
www.e2.gen.tr
e2'de bu akşam başlıyor 1. sezonun tekrarları. satta 21.00'de. Gece yarısı cnbce'de olduğu gibi tekrarlar oluyor mu e2 kanalında?
e2'de bu akşam başlıyor 1. sezonun tekrarları. satta 21.00'de. Gece yarısı cnbce'de olduğu gibi tekrarlar oluyor mu e2 kanalında?
Gece 1 de verecek ama her gece değil.
Kanalın yayın akışına www.e2.gen.tr den ulaşabilirsiniz.
Dizinin 2. sezonu 1 Mart Perşembe günü cnbc-e de başlıyor.
Beautiful Soul 02-02-07, 08:18 Arkadaşlar bende bu diznin hayranıyım ya...ve birinci sezon muhteşemdi..özellikle Scofieldciğimin karizmasına diyecek yok hani...e2 de ilk sezon tekrarı başladı.Dün gece izledim yinede..ancak bi sorum olacak..yani hani e2 kanalı bu dizilerin türkçe dublajlı halini yayınlıycaaktı...tüm diziler türkçe dubajlı ama prison break i orjinal verdiler..yani şikayetçi değilim...ben orjinal izlemeyi tercih ederim...helede Scofieldciğimin karizma sesini hiç bir dublaja değişmem...sadece merak ettim..Acaba Michael gibi birine uygun karizma bir ses bulamadıklarındanmı...:good:
Herkese Selamlar
e2 sabah ve gündüz kuşağı programlarını dublajlı veriyor sadece.Diğerleri orijinal dilinde yayımlanıyor,ki bu bence daha iyi...
.:princesse:. 02-02-07, 12:32 sabah kusağımı saat kaçta?
herkese selam..ben de bi prison break hastasıyım ama birinci sezonun son bölümünü izleyemedimmm,çünkü tam o gün okula kaydımı yaptırmak için istanbula geliyordum. en son pencereden duvara ip gerip kaçıolardı polisler falan geldi,şişman olan arkadaş düşmüştü orda kalmıştı,sonra nolduuuu biri beni bilgilendirebilir mi acabaa????
.:princesse:. 04-02-07, 11:16 http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=3626&page=6
burdan bakabilirsin;)
4ewerbrucas 04-02-07, 16:38 ben prison break ara ara izliyordum ama şimdi e2 kanalında her akşam veriyorlar ve izliyorum nasıl kaçırmışım ben böyle bir diziyi ya
Ferny&Lety 05-02-07, 09:40 Bu diziyi izlemediğim günlere acıyorum...Bu diziyi tavsiye eden Beatiful Soularkadaşımıza da sonsuz teşekkürler...
ben son 2 gündür aralıksız 1.sezon bölümlerini izledim. gerçekten çok heyecanlı ve sürükleyici bi dizi..son 3 bölüm kaldı onlarada birazdan başlıyorum..
ben 1. sezon bölümlerini cnbc-e de izlemiştim bu bana yetmedi şimdi ise e2 deki tekar bölümlerini izliyorum artık 2. sezon başlasın çok merak ediyorumm
2. sezon perşembe günü cnbc-e'de başlıyormuş. gec tekrarı çok geç olmaz umarım çünkü erken saatte izleyemiyorum ben.
börtüböcek 01-03-07, 13:36 sonunda!
özlemiştim scofield ve tayfasını
bu arada dün bir yazı okudum PB aslında FOX'ta 24'ten önceki boşluğu doldurmak için yayınlanmaya başlamış,çok tuttuğunu görünce de uzatmaya karar vermişler :)
|