Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar - Bölüm Yorumları/24
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
11
güzel bir bölüm bizi bekliyor gibi geliyor bana.özeti yeni gördüm.fragmanıda izledim:)) suat ve zenan aileleri karşılaşıyor gerçektende komik sahneler var sanırım ama sonunda mutlu bitecek yemek:)) artık nişan olsun yaa çok uzatıldı bence.
elaya da çok üzülüyorum.hiç mutlu olamadı:( levente sinir oluyorum umarım aldatma meselesi ela üzülmeden bir şekide halledilir.
azze ninenin sevda ile karşılaşması da komik olacak galiba.fragmanda pencereyi tıklatıyor sevda da evde.sanırım krşılaşmaları bu yüzden komik olacak.
inş. bu bölüm zenan ve suat için mutlu olur ve daha çok beraber görürüz onları..
doktorcu-el 14-12-07, 17:03 arkadaşlar fragman çıkmış el şömineli bi yerdeymiş ela uyuyomuş levent izliyomuş sonra ömer zynep sahnesi varmış ömer ayaktayken filan sz (aile yemöeğinden görüntüler varmış
arkadaşlar fragman çıkmış el şömineli bi yerdeymiş ela uyuyomuş levent izliyomuş sonra ömer zynep sahnesi varmış ömer ayaktayken filan sz (aile yemeğinden görüntüler varmış
anlattığın için teşekkürler tuğbacım
ya ben göremedim:(:(:(:(
neyse umarım bir sonrakinde görürüm
hasan yok muydu fragmanda?
arkadaşlar fragman çıkmış el şömineli bi yerdeymiş ela uyuyomuş levent izliyomuş sonra ömer zynep sahnesi varmış ömer ayaktayken filan sz (aile yemöeğinden görüntüler varmış
Yasasiiiiiin cok sukur yaaa demek Zeynep-Ömer sahnesinide koymuslar fragmana. Fragmani gormek icin sabirsizlaniyorummm, eger birinde fragmanin linki varsa bana yollayabilirmi bi zahmet Ö.M. ile/? :happy0064
Şömine....
Herkese selamlar olsun....:D
Ay bu bölüm mü öğrenivercek Ela acaba?............Neyse Handeciğim ne olur bak çocu k mucuk istemiyorum..Çok kolay bişey...Sadece yılbaşından tam 12.00 da öpüşsünler..:img-hyste
Hı buna da hayır deme...:D
Bak valla çok masumca....
Off ya içim daraladı..Özetten sonra..
sena-haticee 14-12-07, 17:31 ay bende fragmani hala görmedim ins bugun görürüm ya sz sahneleri güzel mi oo sordugum soruya bak tabiki güzel ins bu bölümde sarisin cadi gider ela ile levo da rahat bir nefes alir:happy0064
hımm. aylanın arkadaşı zenana anlatsa bile. zenanın fikrini bir de dili kesilmiş hasta hikayesi değiştiriyor.
nasıl bir hikayeki bu. hem madem aslanın hastası zenan hikayeyi nerden biliyor. çok etkileyici bir hikaye mi acaba. ay şimdi netliğe kavuşunca iyice merak ettim...
bence dilinin kesilmesi ile zenanın bagdasma oalyı soyle olmsutur o hasta da zenana gıbı arkadasının sorununu ogrenmıstır sonra soylememıstır sonra da ıbretlık olsun dıe dılını arı sokmsutur:img-hyste:img-hyste:img-hyste sonra aslan da dılını kesmıtrı zenan da bundan cok etkıelnmsıtır
tamam kabul edıyorum fılmın sıkıcılıgı basıma vurdu:img-icecr:img-icecr
huzursuz bacak sendromu deden bi rahatsızlık var.bazı insanlar sürekli bi bacağı yüzünden huzursuzluk duyup ondan kurtulmak istiyorlar ve bacaklarını kestiriyorlar.bence bu dili kesilen hastada zamanında istemediği laflar etti ve kendine ceza vermek için dilini kestirdi.yani benimki bi fikir....ve onun hikayesinden zenan çok etkilenmiş olabilir ve bu olayı söylemeden önce son bi kez daha düşünmek isteyebilir....
..::seren::. 14-12-07, 18:34 özet yine minik formatta gelmemis
sandiyimdan'da uzun geldi:img-hyste
Annesini arayan Ela, duyduklarından hayal kırıklığına uğruyor. Levent’in duygusal desteği sayesinde bunu kolay atlatan Ela, yaşama daha sıkı sarılmaya karar verir. Artık üzüntülerin kendisine yaklaşmasına izin vermeyecektir.
ela demek annesine birtürlü ulasiyor ve hayal kirikliyi yasiyor noluyor acaba ya??
levent yine elayi yalniz birakmiyor:)
Bu karar Zenan’ı sevindirdiği kadar zora da sokar. Levent’in onu aldattığını söyleyip söylememek konusunda büyük bir sıkıntı yaşamaktadır. Bu sıkıntı onu Levent’le karşı karşıya getirir. Levent de suçluluk duygusuyla kıvranmaktadır. Dürüst olmakla Ela’yı kaybetmeyi göze almak arasında sıkışmıştır. Giderek daha yakın dost olduğu Suat’a akıl danışır. Ancak geç kalmıştır.
nasil suata akil danisir ama gec kalir
ozaman ela bu bölümde durumu kesinlikle öhreniyor
üf leventn söylemedi ya zenan'dan duyunca cok kötü olcak ya:(
Arslan’ın dilini kestiği bir hastanın hikayesi ve Ayla’nın kızdırdığı iş arkadaşı, Zenan’ın aldatma meselesine başka bir gözle bakmasına sebep olur.
hmm demek o arkadasi zenana birseyler anlatiyorki
zenan farkli bakiyor duruma..!
İade-i ziyaret için İstanbul’a gelen ve otelde bekleyen Zenan’ın ailesi nihayet ziyareti gerçekleştirir. İki aile arasındaki kültür farkı hem komik hem de gergin anlara sebep olur. Sonunda Azze olaya el koyar.
hmm yani komik ama gerin sahneler izliycesss
azze nine'de gelsin tam olsun:)
Hasan ve Sevda arasında, beklenmedik gelişme.. Hasan, Sevda hakkında hiç bilmediği şeyler öğrenir. Ancak olayları asıl karıştıran Azze’nin İstanbul’da kalmaya karar vermesi olur. Sevda ve Azze’nin tanışmaları olaylı olur.
bu cümleyi anlamadim desem:img-hyste:
Zeynep ve Ömer bir ilki yaşıyor. Ömer’in Zeynep’in kaygılarına rağmen kabul ettiği bir yöntem, ayağa kalkmasını ağlar. Aralarındaki yakınlaşma artarken Fikret bir şeylerden şüphelenmeye başlar.
hele sükür onlari izliycez bu bölüm doya doya ins.
fiko ne oluyor acaba??=(
Özeti yeni okudum, beklediğimiz aile yemeği gerçekleşiyormuş nihayet:)
Gergin ve komik dakikalar yaşanacakmış, ne diyeyim hayırlı olsun artık. Mine saçma sapan laflar etmese de keşke, herşey daha güzel gelişse. Ama Azze nine ağzının payını verir onun zaten, hele bir açsın ağzını...:img-haha:
huzursuz bacak sendromu deden bi rahatsızlık var.bazı insanlar sürekli bi bacağı yüzünden huzursuzluk duyup ondan kurtulmak istiyorlar ve bacaklarını kestiriyorlar.bence bu dili kesilen hastada zamanında istemediği laflar etti ve kendine ceza vermek için dilini kestirdi.yani benimki bi fikir....ve onun hikayesinden zenan çok etkilenmiş olabilir ve bu olayı söylemeden önce son bi kez daha düşünmek isteyebilir....
aah olabilir. zenan da korkup söylemiyor yani:img-hyste
ayy böyle bir şeyse zenanımın suratını görmek istiyorum:img-hyste
ama levente çatacak herhalde...
İnanmayacaksınız ama fragmanı çok beğendim. Hele Zenanın abisinin minenin elini öpüşü ve azze ninenin mineye sarılışı yok mu harika. Bizimkilerde kıs kıs güler. Bu bölüm güzel olacak hissine kapıldım. Aylayı göremediğim için olabilir mi:icon_whis
En merak ettiğim kısımda Zenan'ın gördüğü kavus olacak sanırsam. Zeyneple ömere de maşallah:img-icecr
FRAGMAN
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=2147
özge_letyy 14-12-07, 23:45 Fragmanı sonunda gördüm,bayıldım tek kelimeyle.
Aile sahneleri çok komik.Zenan'ın abisinin Mine'nin elini öpmesi hele..:D
Zenan'la Suat da kopmuş vaziyette orda:D
Ve son sahnede Azze ninenin Mine''ye sarılması..:) Zenan'la Suat çok tatlıydı sonda:img-in_lo
İki haftadır fragmanları beğenmiyordum bu sefer süper olmuş
Seslisini beklemek kaldı şimdi..:img-blush
sonunda fragmanı gördüm beklediğimede değdi açıkçası minenin kıvranışlarını görmek harika hele zenanın abisine bittim nasılda öptü minenin elini hele azze mineyi öperken minenin surat aklımdan gitmiyor zenan ve suatta onları izlerken gayet mutlu görünüyorlardı bu bölüm harika olucak
ela ve levonun teknedeki halleri çok hoştu levo elayı uyurken izliyordu
ömer ve zeynepte yürüyüşe çıkmışlar ikiside hoş hoş duruyordu bu bölümün romantikleri ömer ve zeynep olucak galiba
ama bu bölüm mineyi izlerken alıcağım keyfi hiçbir sahne veremez:happy0064:happy0064
allahım o ne güzel fragmandır öyle:)
Aile sahnesinde bittim, bu kadar olur:img-hyste
Zenanın abisi Minenin elini öpüyor, Azze nine Mineye sarılıyor, göğsüne basıyor, öpüyor, şikayetçi değil gibi sanki:img-hyste
Bir de tabi Zenan, Suat ve Filiz bu sahneyi izlerken kapının orda gülüyorlar, Suat Zenanı öpüyor:img-in_lo, çok tatlılar, sonunda düştü bir sahne, nihayet. Geçen haftaya inat sahnemiz var en azından:dance:
ay ben de gordum:happy0064
öncelıkle ela tel elınde ama cok uzgündü
sonra azze neneyle zenanın annesı bı evın camına vuruyolardı ha bıre sevda da onalrı gordu ve cok sasırdııı (sevda da evdeydı de:icon_whis)
sonra ela somınenın basına uyuyo los ortam sıcacık levent arkasına uzanmıs kalkmıs omuzunun üstünden elayı seyrediyo:img-in_lo
ömer hasta yatagında nefes alamıyorum dıyo agzını okudum suatla fıko gelıyo zeynep de orda sonra bı sahnede zeyneple ömer hastane korıdorunda yürüyo sonra bi sahnede bahcedeler birbirlerine döndüler vee yaklastılar yaklastılar ömer tam opcektı pat sahne degıstı
sonra zenanın ailesi gelıyo kapıda herkes zenanın abisi var he yakısıklı cocuk canım:img-icecr sonra minenin elini öpüyo bi de basına koyuyo elini:img-hyste cok yaşlı gördü mineyi galibaa
mine tabi dumurrr:img-hyste
mine eger bu abiye asık olmazsa ...:img-hyste
sonra zenanla suatın baabsı oyle bı sarılıyolar ki birebirlerine goren de 40 yıllık ahbap sancak:icon_whis
sonra zenanın annesı suatın annesıne sarılıyo
sonra azze nene mıneyı kendıne bı cekıyo mıneyı sapur supur saclarını opuyo
mine 2. kez dumur :img-hyste
zenan suat ve suatın kucuk kız kardesı de kapının ardından onalrı ızlıyolar sırıta sırıta sonra suat da zenanın saclarından opuyoo:img-in_lo:happy0064
ay ben cok bbendım insallh sesli de böyle güzeldir simdilik bişey dmeek erken mı bılmıyorum ama saol ebruuuuuuuuuuu:happy0064
Fragmana bakinca baya komik sahneler izliyecegiz gibi....
-Mine'nin elini öpen Zenan'in akrabasi
-Suat'in annesine sarilan Zenan'in annesi
-Sevda'nin Ela'nin evinde Zenan'in nenesi tarafindan basilmasi
-Ela'nin annesi ile konusmasi
Bunlarin hepsi cok heyecanli sahneler olucagi kesin ama ben seyi cok merak ediyorum Zenan Ela'nin aldatilmasi ile ne yapicak?Ela'ya söylicekmi yoksam???
Ömer ve Zeynep anlasilan cok yakinlasiyorlar ama bana sankim o sahne o yakinlasmadan baska ileriye gitmiyecek gibi geliyor:icon_whis
özge-melike 15-12-07, 08:53 Ne fragmandı o öyle...
Cidden son haftalarda çıkan en iyi fragmanımız:)
Showu açtım belki verirler diye...
Tabi hiç sanmıyodum vericeklerini...
Verdiler ama...
Çok şaşırdım valla..
Z-S çok şirindi...:img-in_lo
Zenan'ım çok güzel olmuştu...
Abisini tam göremediim ama ya:icon_sorr
Şeker bişeye benziyo ama:)
Valla ilk defa bu bölüm Mine'yi görücem diye üzülmüyorum...
Zira Zenan'ıma bu bölüm çektirmicee benziyo...
Ya aileler anlaşıyo galiba yav:icon_whis
Yani...
Zenan'ın amcası ve Suat'ın babası pek bi iyilerdi..
Ama analar anlaşmıyo galiba....
Hep suat'ın anası bozuyo işi..
Yoksa Zenan'ın anası çok sevecen biri:)
Neyse..
İnşallah seslide çıkar bu akşam....
fragmann süperdiiii
ömer ayaklanıyorr bu bölümmm zeyneple çok yakınlaşıryolarr falann:img-blush
azze nine mineye sarılıyoo kapı arasındann suat zenan we suatın tüyotrocu kardeşi gülüyo suat zenanı alnından öpüyo
bu bölümm çok romantikk we komik olcakkk
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
zenanın abilerinden biri minenin elini öpüyor yaa
inanamıyorum hala gülüyorum
ela levent maalesef yok denecek kadar azdı
ama en azından iyilerdi
bence telefonu annesi değil de
üvey kardeşi açacak
Zenanın abisi Mine'nin elini öpüyor ya ...:img-hyste
Bence evlidir abisi be....Mine'ye mi kaldı...:hıh Kaldıysam da gönlü bu diyip geçiyorum.......
Ela - Levent ikilisi neredeydiler çözemedim....Ama romantikti..Battaniye vardı...:D :img-in_lo Leevent Ela'yı öpüyordu..Sonra Ela uyurodu galiba..Saçını düzeltip öpüyordu..Gecenin bi vakti gördüğüm için hatırlamıyorum..Neyse bol bol öpüşmek iyidiğr...:D
Öpmüyotmuş kulağına bişey söylüyormuş..Ve ela hep uyuyyormuş..:D
ay fragmani gördüm cok sevindim arkadaslar hele su son sahneler yok mu cok sevindim iki aileninde barismalarina gerci öyle görünüyor ama beli olmaz
ay son sahneye bayildim ben ya ne güzel suat zenani öpüyor
ya birde zenanin annesi gil bahcede cama vuruyorlar sevdayi yakaliyorlar
ya unutmadan zenan kötü rüya görüyor galiba annesini yanin kaliyor sonra ayakalkip anneside lambayi aciyor
oh be sonunda bu bölüm gecen bölümlerin acisini cikaracagiz beli ;)
krmcm_kutsi 15-12-07, 10:20 ayyy ben fragmanı daha yeni gördümmmm
:icon_sorr:icon_sorr
ewt yaa e-l çookk azdı yaaaaa
ayyy ama romantikti yanii :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
ama yemek sahneleri süperdi yaniiii :happy0064:happy0064
arkadaşlarr sesli fragmandan bi ses yok dimi???
inş. bugün çıkarrr :icon_whis:icon_whis
:img-pilot:img-pilot:img-pilot
fragmanı bende gördüm.çok güsel olacak bence bu bölüm.minenin olduğu sahneler komik olacağa benziyor.
ama suatın zenanı öpmesine bayılıyorum.ya alnından öpüyo yada saçlarından bide koklaması yokmu çok süper yaa :)))
ay ay ay
fragmanı izledim simdiii
ne şeker öpüyo suat zenanı...
mine sahlerini süper ya...cok guldumm..
super bi bolum olucaga benzioooo
havin+10baran 15-12-07, 11:38 ay ya fragmani simdi gördüm cok güzel ya...zenan ve suat bölümden baya bir gülücez galiba ....,mine falan :D:D:D:D:D zenan abisi minenin elini öpüyor ya :D:D:D yazik valla kiza(aman oh olsun...o zenan ve suati üzermi öyle olur iste;))vala süper bir bölüm geliyor...iki gün kaldi ya nasil bekliycez :(:(:(
fragman çok komikkkkk:happy0064zenanın abisi nasıl elini öpyüro minenin:happy0064:happy0064minen surat ifadesi harikaaaaa:happy0064hele azze minaeye bir sarılıyor:Döldüm gülmektenn:Psuat zenanuı çok güzel öpyürdou..sonrada filiz,,suat zenan gülüşüyoradıı..
Fragmanı şimdi izledim. Çok anlaşılır değildi aslında.
Suat ne Zenan 'ın ailelerinin buluşmaları çok komik. Zenan 'ın ananesinin Mine' ye sarılması çok komikti. :)
Zeynep ve Ömer 'de çok tatlılardı.
zaten tahmin ettiğimiz şeyi kutsi'nin ağzından da duyduk...
bu hafta doktorlar oyuncularına tv de rastlamak kaderim galiba.biraz önce starda kutsi'ye rastladım.magazin programında (programın adını bilmiyorum) ropörtaj veriyordu.doktorlar da levent sevgilisini aldattı siz hiç yaptınız mı diye sordular.
cevap:
"belki şimdi öyle görünüyor ama ilerleyen bölümlerde faklı bir boyut kazanacak" dedi (ya da ona benzer bir şey.tam sözcükleri hatırlamıyorum)
zaten levent'in "hatırlamıyorum" repliğinden sonra senaristlerin ters köşe yaptık ayağına yatacakları belli olmuşru.bununla keisnleşti.
neyse ne diyelim tv tarihinde sorun etmeyeceğim ilk mantık hatası vatana millete hayırlı olsun :img-cool2
krmcm_kutsi 15-12-07, 13:31 o zaman ayla ile levent beraber olmadi...levent sizdi kaldi, aylada soyunup yanina yatti heralde...
kiz moraine baska ne anlatti kutsi? sirf bir soru sormadilar heralde:)
ayyyyy inş. öle olmuştur yaaaa
içim içimi yiyo wallahii
her hafta izlerken ela öğrencek diye ödüm kopuyooo
zaten ayla ela öğrensin diye binbir takla atıyoooo
inş. kutsinin anlatmak istediği gibi oluuurr
yani bişi olmamıştırrr :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr (inş.)
o zaman ayla ile levent beraber olmadi...levent sizdi kaldi, aylada soyunup yanina yatti heralde...
kiz moraine baska ne anlatti kutsi? sirf bir soru sormadilar heralde:)
yaw ...kanalları dolaşırken star'da kutsi'yi görünce belki doktorlar'la ilgili bir şeyler verirler diye izlemeye başladım.ama herhalde sonuna denk gelmişim.
şarkılarının hepsinin bir öyküsü olduğunu söyledi.duygusal biriyim dedi.bir de "hayatında biri var mı" diye sorulunca gülerek :
""olsa gözlerimden anlarsınız zaten.yok " dedi.
tabi bir de levent'le ilgili şeyi sordular.siz de yaptınız mı diye."bu durmlara düşmem.dizide de..." şeklinde konuştu.
bu kadarına denk geldim.
fragmanı gördüm:):)
biri minenin elini öpüyor minede çok bozuluyordu:):):)
sevdanın olduğu bir sahne vardı
zenanın ninesi bide yanında başka biri pencereden galiba sevdaya bakıyordu
yani emin değilim galiba böyleydi tam anlayamadım
ömer ve zeynepte vardı ne güzel:happy0064
fragmanın linki varsa bana öm ile gönderebilirmisin?
melike_bekir link için teşekkürler:happy0064
fırtına_leyla 15-12-07, 14:29 ayy fragmanı bende yeni gördüm ela ve levent çok tatlılardı ela uyuyordu levent ona birşeyler söylüyordu
zenanın ailesi çok komikti hele de zenanın abisinin minenin elini öptüğü sahnede minenin surat ifadesine bittim azze ninenin mineye sarılması da süperdi:img-hyste
o aylanın asnsördeki konusmalarından sonra düşünmeden etmeden leventi suçladığım için çok pişmanım
ama ben bu gerçeği şimdi değil aynı akşam birinin bana "hatırlamıyorum" cümlesini hatırlattıkdan snra
anladım tbi bir kaç cümle dha beni kndime getirdi
"tüm erkekler aynı" die oturmuş halkımızın beynine tabi benimde:img-blush
ama değil bir anlık bir tereddütmüş
iyi geçdi bitti ohh:icon_sorr
Izmir Güzeli 15-12-07, 15:07 yaw ...kanalları dolaşırken star'da kutsi'yi görünce belki doktorlar'la ilgili bir şeyler verirler diye izlemeye başladım.ama herhalde sonuna denk gelmişim.
şarkılarının hepsinin bir öyküsü olduğunu söyledi.duygusal biriyim dedi.bir de "hayatında biri var mı" diye sorulunca gülerek :
""olsa gözlerimden anlarsınız zaten.yok " dedi.
tabi bir de levent'le ilgili şeyi sordular.siz de yaptınız mı diye."bu durmlara düşmem.dizide de..." şeklinde konuştu.
bu kadarına denk geldim.
halbuki sezon baslangicinda kalbi doluydu...nese:)
heralde sonrada ayla beraber olduk diye leventi kekledi:):)
2 gün sonra süper bir bölüm bekliyor bizi, simdiden heyecanliyim:happy0064
bende bi ara kızmıştım ama çok şükür aldatmamış:happy0064:happy0064
fragmanda ki hallerine bitti:img-blushçok tatlılardı:img-in_lo
orasının neresi olduğunu anlayamassam deliricem ben yaaaa
aa teken deil elanın ev deil
otel dedim güldün oyhh bayılcam şimdi
başa alıp durup duurp izliorum ela uyuyo sanırım leventi eli elanın altında kalmış yani sarılmak amacıyla bir eli üstünde bişiler diyo:happy0064:happy0064:happy0064
doktorcu-el 15-12-07, 15:16 ewt yha çok tatlılardııı
neresi ki orasıı
çokk:img-blushleventin teknesi olabilir
orasının neresi olduğunu anlayamassam deliricem ben yaaaa
aa teken deil elanın ev deil
otel dedim güldün oyhh bayılcam şimdi
başa alıp durup duurp izliorum ela uyuyo sanırım leventi eli elanın altında kalmış yani sarılmak amacıyla bir eli üstünde bişiler diyo:happy0064:happy0064:happy0064
evet canım güldüm otelde ne işleri var:Dbende bayıldım:img-blushteknedir dediğim gibi başka neresi olcak
krmcm_kutsi 15-12-07, 15:36 ayyy p.tesinin gelmesini dört gözle bekliyorum yaaa
:img-pilot:img-pilot:img-pilot:img-pilot
ela ve levent nerdeler??
levent elaya ne söylüyoo??
akşam yemeğinde neler olcakk??
off off aklımızda bir sürü soru işareti
ayyy inş. sesli fragman da bu akşam çıkarrr
:img-pilot:img-pilot:img-pilot
melike_bekir 15-12-07, 15:45 ya hakkikaten düsün yani nine istanbulda ve hastaneye torununu görmeye giderken kayboluyor tamm bi komedi olayi herhalde buna karar verirse zenan gile yasamaz demi yani onlar yeni evli
evet yeni evli olucekler
ya hakikatten bizimkiler ne zmana
evlenicek yani cikmaz ayin 32. demi
yani 33.bölümde evlenmeye karar verdiler
simdi 41.bölümdeyiz daha nisan bile yok
ortalikta ya
harika bi bölüm olcak..zenan ve suat için..
oh be sonunda bitiyo aile araları düzeldi gibi...
artık düzelsinde bi an önce nişan olsun...
(zeyno..sen bizim kalbimize bağlanmışsın..)
didou_didem 15-12-07, 16:59 allahım bugünden beri kaç defa izledim fragmanı saymadım:):)
bence ela ile levent teknedeler..bana öyle geldi yani..
ama çok tatlılardı hiiiiii bayıldım oraya..allahımmmm
suat'ın son sahnede zenan'ı öpmesi süperdi:):)
Ya Elave Levent nerde?
Yani belki teknede olabilirler...(taktım ben zaten tekneye..)
Ya da Ayvalıkta olabilirler...Çünkü özette deimşki Zenan-Arslan Ela orda olsa Zenan niye Arslna'a asistanlık yapsın....Bizimkiler tatila gitmiş olabilr..:img-hyste :img-in_lo Dervişin fikri neyse zikri de odur..:D
Sesli de çıksa da biraz daha bilgi edinsek..
Aaa..Fragmanın yarısı ilahi adalet gereğince S-Z..
Montajcıların kafasına saksı düştü heralde..
Günahtır yahu fragmana suat-zenan sahnesi koymak..
Malum gözyaşı varken..:img-cool2
Fragman güzeldi ya..
Az çok beğendim..
Ayla yoktu heralde..Şükür..Midemi kaldırıyor o kadın..:img-cool2
Bekirinde alçısı son takım elbiseli sahnesinde yoktu galiba..
Umarım düzelmiştir.Nazara geldi Canım ya..
Tekrar takım elbise içinde..
Başka ne dilesem acaba..
Acıkta yola gelse senaristler tam olacak..
Neyse neyse..Seviyoruz onları..
Nede olsa insanlar sevmeye alışkındır birbirlerini..:D:D:D
..::seren::. 15-12-07, 19:13 bende bu fragmana taktimm ya:(
ela levent nerde öyle ya??
elanin evi kesinlikle degil ozaman teknedeler:img-blush:
ne tatlilar onlar öyle ya..
levent yine elanin kulagina birsey diyor elada uyuyor..
zenanin abisi minenin ellini öpüyor oraya bittim ya:)
BEnd fragmani gordummm yasasinnnnnn bol bol Zeynep-ÖMer sahneleri varrrr, öpüseceklerrr aman Allahimmm cok cok heyecanliyimmmm senaristler duydu sesimiii Zeynepi gittikce daha cok göstermeye basiyolar yasasiiiiiin. Ömer yine nefes alamiyor galiba, Zenanla Suat onun yanindalar, ve Zeyneple Ömer disarda romantik anlar yasiyolar oh ohhhhh:img-in_lo:img-in_lo
eksTRa.exi 15-12-07, 19:37 oooo ben fragmanın sonuna yetisebiLdim .. :D yha yuppi ömerLe zeynep öpüscek cok tatLıLar ve cok yakısıoLar yhaaaaa :img-in_lo
KübraYasemin 15-12-07, 20:08 Herkese merhaba arkdaslar.
Fragmani gördüm bende video kIsmInda.
nasIlda bir fragman ama ya.
Ela LeventI bir yatakda gördüm ya.
Tamam ordada birsey yok ama ne bilim.
Zeynep ile Ömer de bu Bölümde baya yakInlasIyorlar süper. (=
>-ekin(v)sarp-> 15-12-07, 20:45 Arkadaslar ela ve levonun oldugu yer tekne olamaz.Tekne icin cok buyuk gibi bir yer sanki.
Levonun evi olabilir,sonucta levonun evini halen gormedik.:img-wink:
Arkadaslar ela ve levonun oldugu yer tekne olamaz.Tekne icin cok buyuk gibi bir yer sanki.
Levonun evi olabilir,sonucta levonun evini halen gormedik.:img-wink:
Görmedik çünkü Levo'nun evi yok..:img-wink:
Tabi son bi hafta içinde almışsa bilemem....Ne de olsa bana sormuoyr..:D
Tekne için büyük...Bence Ayvalığa gitmiş olabilirler.(ama bence tekne de olabülür..:icon_whis benim için farketmez yani..:img-hyste)
Tatile çıkmış da olabiller...:icon_whis:img-icecr
Orası Ela'nın evi değil çünükü..
doktorcu-el 15-12-07, 21:26 Görmedik çünkü Levo'nun evi yok..:img-wink:
Tabi son bi hafta içinde almışsa bilemem....Ne de olsa bana sormuoyr..:D
Tekne için büyük...Bence Ayvalığa gitmiş olabilirler.(ama bence tekne de olabülür..:icon_whis benim için farketmez yani..:img-hyste)
Tatile çıkmış da olabiller...:icon_whis:img-icecr
Orası Ela'nın evi değil çünükü..
funda bacım taktın ora ayvalıkta dğeil hayallerini söndür:D
bence teknedir aman neresi bilmiyom ama süper bi sahne onu biliyom:img-blush
Merhaba forum sakinleri
Bu foruma ilk defa yazı yazıyorum.Bu diziyi tam olarak olmasada arada sırada bakıyorum.Genel olarak güzel bir dizi.Ben oyunculardan en çok Suat ve Arslan'ı seviyorum.Arslan ne kadar kötü olursa olsun çok güzel oynuyor karakteri.Bence bu diziye ilerleyen zamanlarda Arslanı dize getirecek bir kadın gelmeli.Kadın düşmanlığı biraz fazla gbi.
Herkese iyi akşamlar.
özge_letyy 15-12-07, 23:01 Bekledim bekledim sonunda çıktı sesli fragman ama bunu diğeri kadar çok beğenmedim
Levent Suat'a Ela'yı aldattım diyor Zenan Ela'ya Levent seni aldattı diyor heralde en önemli sahneler bunlardır:icon_whis
Azze nine Hasan kim diyor kızmış belli ki.Sevda da benim diye merdivenden iniyor çok komikti o kısım:D
Fragmanı izlemiş bulunmaktayım, ama ne yalan söyleyeyim, ilki daha güzel:D
Sessiz fragman daha bir iyiydi, geçen haftalarda da olduğu gibi.
Azze nine yine açtı ağzını yumdu gözünü, siz bizden hazzetmiyorsunuz, biz de sizden dedi, bir Suat bir de Zenan... hatır gönül...
Sevdanın Hasan benim dediği sahnede çok komikti:img-hyste
_ELA_LEVENT 16-12-07, 06:29 zenandan nefret ediyorum söyledi ya ela levent seni aldatmış şuna bak sölemek zorundamı yaa leventte diyo bi silahı al vur ama beni terketme ayy canım orası neresi bilmiyorum ama bana tekne gibi geldi bence tekne...sessiz fragman daha güzeldi sesliyi sevme:sad53::img-yes:
selamlar..
neler oluyor öyle ya
sesli fragmanı izleyemedim henüz
ama anlatılanlara bakılırsa
harika bir bölüm bizleri bekliyor
demek levocum elaya öyle diyor he..
vur beni ama terketme
of of...
zenan tutsaydın ya çeneni be kızım.......
doktorcu-el 16-12-07, 10:09 evet izledim sesliyi
levent beni bırakma dediği yer neresi anlamadım nerde bunlar ya:Do yuydukları yer sanırım...
sevdanın hasan benim dediği yer çok komik hele hasanın düşmesi:D
of of son sahneyi söylemiyorum:icon_sorr
krmcm_kutsi 16-12-07, 10:58 evet izledim sesliyi
levent beni bırakma dediği yer neresi anlamadım nerde bunlar ya:Do yuydukları yer sanırım...
sevdanın hasan benim dediği yer çok komik hele hasanın düşmesi:D
of of son sahneyi söylemiyorum:icon_sorr
offfffffffff ewt yaaaa
son sahne çoook kötüüü :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
yaaa zenan sölüyoo elayaaaa :icon_sorr:icon_sorr
ayyy abakalım ela napcakk ??
inancak mı??
inanmıycak mı??* :icon_whis:icon_whis:icon_whis
offfffffff kötü oldu bu :icon_sorr
özge_letyy 16-12-07, 11:27 zenandan nefret ediyorum söyledi ya ela levent seni aldatmış şuna bak sölemek zorundamı yaa leventte diyo bi silahı al vur ama beni terketme ayy canım orası neresi bilmiyorum ama bana tekne gibi geldi bence tekne...sessiz fragman daha güzeldi sesliyi sevme:sad53::img-yes:
Zenan da söylese suç söylemese suç geçen hafta da söylesin diyenler vardı.Zenan,aynı durumda kendisine nasıl davranılmasını istiyorsa arkadaşına da öyle yapıyor.Sanki Ela'yı üzmek için mi yapıyor.Bir gün boyunca nasıl içi içini yediğini izledik dayanamayacak noktaya geldiyse söylemiştir.Evet söylemek zorundaydı yoksa bu gerçek bir türlü açığa çıkmayacaktı.Kutsi'nin söylediği gibi gerçekten beraber olma durumu da yoksa ilerde Zenan'a teşekkür bile edersiniz kim bilir!!!
ay aklımazenanı abisinin minenin elini öpüşü geliyor aklıma durup durup gülüyorum.
levent elaya beni vur ama terk etme derken gayet açık davranıyor ve aldatma olayını sölyemeye ortam hazırlıyor ama elacım saf saf gülümsüyor. aya yani bu sahneye sinir oldum. ama ela yani bu kadar iyi olma canım. aslan sana söylemedi mi levent seni aldatıyor diye. ayla sürekli peşinde dolanmıyor mu? parçaları birleştir biraz yani. levent onu söylerken sana iltifat etmiyor ben kötü bir şey yaptım diyo sen gülüyorsun elacım yani.bir kuşkulan bari bana niye söylüyorsun bunları diye. kimse kızmasın ama ben o sahneye çok sinir oldum.
sevda da yemin ederim seni seviyorum diyor. yani böyle seni seviyorum mu denir. sevdiklerinin üstüne falan da yemin etseymiş tövbe tövbe.
ama hasan benim demesi çok komikti.
ve fragmanda ayla yoktu. zenan da her şeyi söylüyor. aylanın sonu geliyor yavaş yavaş oleey
Sesli fragmanı videolar bölümünden izledim. Sessiz fragman daha güzeldi. Bu fragmanda fena değil. Zenan sonunda söylüyor elaya gerçeği. Çok da iyi yapıyor. Ayla sinsi sinsi zarar verse daha kötü olurdu.
Uzun zamandır yorum yapmıyorum..Bugün içimden geldi,birşeyler yazacağım..:)
Konumuz Suat-Zenan...Aileler yanyana..Yani ateşle barut..Bir patlama gerçekleşeceği kesin..Temennim Suat ve Zenan'ın bundan yara almaması..Gerçi fragmandaki mutlu-mesut,gülücüklü,öpücüklü sahnelerden de anlaşıldığı üzere işler yolunda ama ben yine de emin olamıyorum,sürekli tetikteyim..:)
Hesapladım da ikinci sezonun 15.bölümünü izleyeceğiz yarın..Geçen senenin ilk 15 bölümüyle kıyaslama yaptım da...geçen seneki bölümler daha dolu dolu,izlemesi daha zevkli,bir hafta boyunca aklımdan çıkaramadığım müthiş sahneler içeren bölümlerdi genellikle..Bir hafta boyunca etkisinden zor kurtulurdum bölümün..Bir sonraki bölümü beklemek de aynı şekilde eğlenceli ve merak dolu olurdu benim için..Şimdi bakıyorum da,daha bölümü izlerken sıkılıyorum diziden..Bazen kendimi diziden kopmuş,başka şeylerle ilgilenirken buluyorum..Diziyi sanki ayıp olmasın diye izliyorum bazen..:)
Bu arada 33'te evlilik teklifi geldi..41 oldu hala nişan yok..43'te nişan olsa,bu hesaba göre 53'te de evlilik olur-ki bu muhtemeln sezon sonuna tekabül eder..Ha oldu ha olacak derken sezon sonunu getireceğiz bu gidişle..:) Oysa bizim bir de bebek hayallerimiz vardı değil mi..:img-in_lo
Neyse ya Allah'tan ümit kesilmez..:)
ya neler oluyor.
sesli fragmanı gördümde sessizi görmemeiştim.
o muhteşem sahneyide.
:img-in_lo
ama ben bekliyordum.
çünkü bence elayı hamile bırakıcaklar.
bebek doğar mı doğmaz mı bilmiyorum
ama bence kesin hamile kalıcak.
hatta aylayla birlikte bile kalabilir.
millet bebek arslandan mı levodan mı
derken ela sessizce hamileleiğini yaşicak idye
geçirmiştim geçen hafta.
bu arada levo tam hatırlamıyorum da dedi
bence bu işte bir iş.
ayladan pis kokular alıyorum.
bu bilegeyi aratmicak belli.
hıı elada bebeği için bence merte dönebilir.
o da dedi ya asla reddertmem diye.
hatta fırsattan istifade o giricek araya.
yaw bir saneden nerelere geldik.
ama ben iki haftadır böyle düşünüyorum.
özeti okuyup ikinci fragmanı görünce şaşırmıştım hatta.
meğer sahne birdeymiş.
neyse yarın olsa hayrola.:img-wink:
Uzun zamandır yorum yapmıyorum..Bugün içimden geldi,birşeyler yazacağım..:)
Konumuz Suat-Zenan...Aileler yanyana..Yani ateşle barut..Bir patlama gerçekleşeceği kesin..Temennim Suat ve Zenan'ın bundan yara almaması..Gerçi fragmandaki mutlu-mesut,gülücüklü,öpücüklü sahnelerden de anlaşıldığı üzere işler yolunda ama ben yine de emin olamıyorum,sürekli tetikteyim..:)
Hesapladım da ikinci sezonun 15.bölümünü izleyeceğiz yarın..Geçen senenin ilk 15 bölümüyle kıyaslama yaptım da...geçen seneki bölümler daha dolu dolu,izlemesi daha zevkli,bir hafta boyunca aklımdan çıkaramadığım müthiş sahneler içeren bölümlerdi genellikle..Bir hafta boyunca etkisinden zor kurtulurdum bölümün..Bir sonraki bölümü beklemek de aynı şekilde eğlenceli ve merak dolu olurdu benim için..Şimdi bakıyorum da,daha bölümü izlerken sıkılıyorum diziden..Bazen kendimi diziden kopmuş,başka şeylerle ilgilenirken buluyorum..Diziyi sanki ayıp olmasın diye izliyorum bazen..:)
Bu arada 33'te evlilik teklifi geldi..41 oldu hala nişan yok..43'te nişan olsa,bu hesaba göre 53'te de evlilik olur-ki bu muhtemeln sezon sonuna tekabül eder..Ha oldu ha olacak derken sezon sonunu getireceğiz bu gidişle..:) Oysa bizim bir de bebek hayallerimiz vardı değil mi..:img-in_lo
Neyse ya Allah'tan ümit kesilmez..:)
Hande ve ebru hanımlardan ümit kesilmez mervecim...:img-cool2
yorumuna katılıyorum...yeni bir sezon,değişen bir ekip,değişen senaristler,dizinin gitgide yeni bir boyut kazanması ve düşen çıkan reytingler...bu istikrarsız durum dizinin genel havası oldu şu son bir kaç bölüm içinde...istedikleri zaman bizi yerimizden zıplatacak bölümler yazıyorlar...lakin canlarının istemesi çok zor oluyor heralde...bizde bunun kurbanı oluyoruz...
her fragman bekleyişimde ha bu bölüm nişan,ha bu bölüm yemek...ha bu bölüm zenanın ailesi,suatın ailesi,yaşanan gerginlikler,minenin mors olmaları yada zenana laf sokmaları,suatın ikisinin arasında kalması...yaşanan düğün heyecanı..düğünden de geçtim bir nişanı görsem gözüm açık gitmeyeceğim...
bunları izlemekte elbette zevkli,keyif verici...fragmanda aylayı görmedik...bölümde böyle olacağını zannetmiyorum ama entrika yapacak sorun çıkartacak ayla gibi bir karakteri izlemek borcumuz...
zenan ve suatın evlendikleri zaman birbirlerine ve evliliğe alışma çabaları,aileye yeni girecek olan bir bebek heyecanı lakin bir iki mutlu elbet göreceğiz diye umuyorum ters köşe olmak istemiyorum :img-pilot
bu bölüm şükür yemeği göreceğiz en azından :)
minenin mors olmaları,azze hatunun açık sözlülüğü,zenanım,suatım filizle kapıda...:img-blush
fırtına_leyla 16-12-07, 15:19 sesli fragman süperdi levent elaya ela seni üzen birşey yaparsam bir silah alıp beni vur ama sakın beni bırakma off canım ya açıkçası ben zenana hak veriyorum eğer ben zenanın yerinde olsaydım ben de söylerdim yani elaya demesi doğru bir davranıştı keşke levent daha öncelerde söyleseydi elaya ama o da onu kaybetmeyi göze alamadıki
Sesli yeni gördüm..:D
Anam Zenan doğru olanı yaptı ama Levent'in sözü de içimi parçaladı...
Ayrılık çanları bizim için çalıyorr...Oyy oy...Neyse hemen barışma planları yapalımm...Gerçi işimiz zor gibi gözüküyor ama..
Plan a)Levent kafasaını taşlara vururmuş gibi yaparken (kıyamam vurmasın kafasını...) hatırlar..:img-hyste
Plan b)Ayla ve Arslan bir gece geçirir..O sırada Arslan çözer olayı..Ayla alkolden ağızından kaçıradabilir...
durumuz çok acıklı de mi?Arslana bel bağladım..Aam seviyorum ben onu..Bundan sonra Arslan'a laf eden karşısında beni bulur:img-hyste O e-l i barıştıracak..
krmcm_kutsi 16-12-07, 15:58 Sesli yeni gördüm..:D
Ayrılık çanları bizim için çalıyorr...Oyy oy...Neyse hemen barışma planları yapalımm...Gerçi işimiz zor gibi gözüküyor ama..
Plan a)Levent kafasaını taşlara vururmuş gibi yaparken (kıyamam vurmasın kafasını...) hatırlar..:img-hyste
Plan b)Ayla ve Arslan bir gece geçirir..O sırada Arslan çözer olayı..Ayla alkolden ağızından kaçıradabilir...
durumuz çok acıklı de mi?Arslana bel bağladım..Aam seviyorum ben onu..Bundan sonra Arslan'a laf eden karşısında beni bulur:img-hyste O e-l i barıştıracak..
inş. fundacım inş. yaaa
ne güsel olurrr o barıştırsaaa :img-yes::img-yes:
bazen sinir hareketleri veya lafları oluyoo ama iyi bi insan aslında arslann :img-yes::img-yes:
eğer e-l 2nin barışmasını o sağlarsa daha çook severim arslanıı :img-wink:
ela levent inşallah barışırlar
ama
bir iki bölüm önce yanılmıyorsam bir kadın gelmişti aldatılmış kocasının metresine benzemeye çalışıyordu elada ben olsam ihaneti affetmem diyordu zaten elada pek belli etmesede çok gururlu bu nedenle işleri zor bana 5 6 bölüm kadar küs olucaklarmış gibi geliyor
heyyy millet nbrsiniz fragmanlar hoştu güzeldi heleki azze nenenin olduğu bölümler çok hoştu birde şu zenanın abisi sanırım evde kalmış kız kurusu mimar minenin elcağızını öpmesi işte kendinden büyüklere sygı diye ben buna derim
ohhh canıma değsin.....
gelelim ikinci şeye leventin sözüne beni silahla vur ama beni bırakma ayyy yaa canım bence hala inatla ısrarla diyorum ki levent elacığı aldatmadı yani aldatamaz dimi yook yani levent uyuya kalmıştur kızda fırssat bu fırsat hemen leventin koynuna levent sabah bir bakıyo hatun yanında dioki yandım ben ama bilse yok bişi bence böle olcak yoksa leventin böle bişi yapması dizide bize gösterilen leventle çelişecek ona göre
arkadaşalr öncelikle 41. bölüm dizimizin uğur getirsin diyorum (41,5 kere maşallah reytinge kurban vermedik ama senaristlere kurban vercez bu gidişle:icon_whis)
bazı sorularım var cvplarsanız çok çok çok sevinicem
1.)ela annesiye konuşabilcekmi?
2.)konuşursa neler olacak?
3.)ela ve levent nerede birlikte uyuyorlar?
4.)suat ve zenanın aile yemeğinde neler olacak savaş mı yoksa barış mı?
5.)ömerle zeynep cephesinde neler yaşanabilir?
6.)elanın zenandan duyduklarından sonraki tepkisi ne olabilir?
7.)sevda neden hasana yeminler ediyor?
8.)fragmanda zenan annesinin yanında sıçrayarak uyanıyor.acaba ne görüyorda böle uyanıyor?
9.)azze nenenin mineyi öpmesi aradaki buzları eritecek mi?
10.)veeeeeee hasanın merdivenlerden düşmesi sonucunda bir taraflarında kırıklar olabilir mi?(kötü düştü ama)
nolur cvplayın!!!!! byebye:img-wink:
gül_ilayda 16-12-07, 20:37 [QUOTE=st_tubi;
1.)ela annesiye konuşabilcekmi?
---bence hayır
2.)konuşursa neler olacak?
---annesi ely çok sıcak davrnmıcak
3.)ela ve levent nerede birlikte uyuyorlar?
---levent elayı bir tatil yerine filn götürmüş olabilir elanın kendini tolması için
orası olabilir
4.)suat ve zenanın aile yemeğinde neler olacak savaş mı yoksa barış mı?
---barış
5.)ömerle zeynep cephesinde neler yaşanabilir?
---güzel şeyler
6.)elanın zenandan duyduklarından sonraki tepkisi ne olabilir?
---uzun bi süre konuşmaz onra zenna teki göserir inanmak istemez sonrada bunalıma girer
:img-cool2fragman nedir öle. yawww:(
bi yandan komedi:img-hyste:img-hyste
bir yandan hüzün var:img-cray:
zenanım doğru olanı yaptı:img-yes: bunlar uzun zaman sonra yüzlesmseydi daha kötü seyler olabilirdi.... leveomun sözleri :img-cray: bn ağlarım sana kıyamam:icon_sorr o gece bişi olmadı... ya cözdüm bn bu seneristlerin işini
levom bişi yapmadı.. e-l küs kalcak... böle baya zaman gecince anlasılcak
hep öle oluo....
azze ninem öldürdü bni:D minecük sahnelri ayrı bi komik el öpme... sarılıs sahnesi:):) komik hem hüzünlü hem duygusal bakalım:img-cool2
bakiyorum guzel yorumlar var burda birisi zenan
susun konusmasin demis, kiz uykusunda yasadiklarinidami
size danisacak acaba, cok yazik sizin ciftinize iyilik yapmaya
calisan birini bu kadar elestirmek.
simdi levent beceremeyecekse bunu elaya anlatmaya ozaman
zenan anlatsa ne olacaki? gunun sonunda elanin saf saf gezmesinde
iyi, ben leventin aldatmadigini soyluyorum
son dakikaya kadar bunu soyleyecegim
ama leventin beceremedigi bir cok konu icin zenani suclamayin
zenandan nefret ediyorum söyledi ya ela levent seni aldatmış şuna bak sölemek zorundamı yaa leventte diyo bi silahı al vur ama beni terketme ayy canım orası neresi bilmiyorum ama bana tekne gibi geldi bence tekne...sessiz fragman daha güzeldi sesliyi sevme:sad53::img-yes:
Bence Zenan doğru olanlı yaptı. Kendisi o durumda olsaydı arkadaşı ona söylesin isterdi, doğru olanı yaptı. Hem önceden söylesin diyenler vardı. :hıh
Leventin de amma içine dokunuyor terkedilmek, silahı al vur ama beni terk etme diyor, ama kendisi öyle yapmadı. Doğru düzgün Elayı dinlemeden terk etti...:img-beee:
sevgi sihirbazı 16-12-07, 21:22 selamlar..
neler oluyor öyle ya
sesli fragmanı izleyemedim henüz
ama anlatılanlara bakılırsa
harika bir bölüm bizleri bekliyor
demek levocum elaya öyle diyor he..
vur beni ama terketme
of of...
zenan tutsaydın ya çeneni be kızım.......
ben elanın yerinde olsaydım levoya en büyük cezayı onu terkederek verirdim
ama ela bir kaç bölüm sonra bağışlar
zenanım canım kızım en doğru olanını yaptı
eğer gerçek bir dostun varsa bildiklerini anlatmalı
bir yerde seni kendine getirmeli
zenanda aynen böyle yaptı
elayı kendine getirmek için yaptı
yani bak levent bunları yapmış,senin bilmen gerekli diye uyarıyor
sesini çıkarmasa daha mı iyi olucaktı
nasıl olsa bu olay ortaya çıkardı
o zman ela zenana demez miydi
neden bana anlatmadın
sen benim dostumdun dediğinde zenan ne dicekti
bende olsam zenan gibi dostumu koruyup anlatırdım
ayrıca zenan ne kadar üzgün buda açıkça belli
canım masum kızım yaa
zenandan nefret ediyorum söyledi ya ela levent seni aldatmış şuna bak sölemek zorundamı yaa leventte diyo bi silahı al vur ama beni terketme ayy canım orası neresi bilmiyorum ama bana tekne gibi geldi bence tekne...sessiz fragman daha güzeldi sesliyi sevme:sad53::img-yes:
Bencede söylemek zorunda değil.Aman alt tarafı aldatmıs ne varki bunda.Erkeğin elinin kiri hem:):)
Aldattımı acaba Levent.sımdı aldatmadı gibi bişey olursa Zenan bosuna söyledi araları bosuna bozuldu denir.
İçkili olsada Ela'yı dinlemeyip telefonlarını acmayan Levent'e kızmayın ,bencede tek suc Zenan'da
Arkadasını düşünmemeli.
Zenan ben olsaydım ögrenmek isterdim diye düşünüp söylüyor bence ama nefret sebebi:)
Bizim sevgimiz yeter Zenan'a canım benim yaa en sevdiğim karakter.
Herkes gibi degil.O'nu Zenan yapan degerlerden de uzak degil.
Bunu söylemesi cokk normal
Niyeti onların ayrılmasını saglamak degıl anlamayanlar olabılır
sadece Ela'nın gerceklerı bılmesını ıstıyo
Bi şekılde ortaya cıkacak ne de olsa
Yani sizde bir tuhafsınız.daha geçen söylesin diyordunuz.levent yapınca suçsuz ama zenan dürüstçe söyleyin suçlu.Zenan arkadaşını düşündü söyledi ve en doğrusu yaptı.eminim ela aynı durumda zenan olsa oda söylerdi çünkü doğrusu bu.gerçek dostlar arasında yalan olmaz.Zenan dürüst bir kız yapması gerekeni yaptı.Zenan arkadaşının yüzüne bakarak bu olayı saklayamazdı ondan.Leventin barıştıktan sonra ne pahasına olursa olsun bunu elaya anlatması lazımdı.levent eğer gerçekten aldattıysa suçlu bence ve yaptığının bedelini ödemek zorunda.suat yapsa oda ödemek zorunda derdim.yani bu durumda zenandan nefret edecek birşey yok.bundan sonra ilişkilerinin alacağı yaranın suçlusu leventtir.zenanın söylemesi değil.bunu söylüyorum çünkü biliyorum zenan suçlanacak söyledi diye.biraz mantıklı düşünelim demi:img-wink:Zenan sadece elanın iyiliği için yaptı bunu...
sevgi sihirbazı 16-12-07, 21:26 bakiyorum guzel yorumlar var burda birisi zenan
canım evet çok haklısın
zenan ela ve leventin mutluluğu için çabalıyor
ama anlayana ya
kız yazık ne kadar üzgündü şoke oldu ilk öğrendiğinde
bu arada sen yenisin galiba aramıza hoşgeldin
canım evet çok haklısın
zenan ela ve leventin mutluluğu için çabalıyor
ama anlayana ya
kız yazık ne kadar üzgündü şoke oldu ilk öğrendiğinde
bu arada sen yenisin galiba aramıza hoşgeldin
evet yeniyim aranizda ama cok iyi bir doktorlar
seyircisiyimdir, hosbulduk
ben bu olanlarin ruya oldugunu bir yerde okudum ve
bence zenanin ustune bosuna bu kadar yukleniliyor.
bakiyorum guzel yorumlar var burda birisi zenan
Zenan bence doğru olanı yaptı, Ela daha sonra duysaydı bunu, Zenana kızmaz mıydı? Hem kendinizi koysanıza bir Elanın yerine (aynı Zenanın yaptığı gibi) siz olsanız en iyi arkadaşınızdan beklemez miydiniz size söylemesini???
Bir çoğunuz evet diyorsunuz eminim, o yüzden Zenanı suçlamayı bırakın, vazgeçin...:hıh
Leventi suçlayarak işe başlayın...Zenanı değil:hıh
Levent gelip bunu söylese de keşke Zenan yapmak zorunda kalmasa ama yok işte...:icon_whis
Levent'in yapamadığını Zenan yaptı diye,suçlu Zenan mı oldu şimdi..
Doğru haklısınız,bu ilişkinin katili Zenan,zaten sırf mutluluklarını kıskandığı için Levent'i ispiyonladı ela'ya..Hey Allah'ım ya...Zenan'ım meleğim bir yaranamadı millete..
Zenan gururlu,kendine yapılmasını istemediğini başkasına da yapmıyor,yani bildiği gerçeği Ela'dan saklamıyor--ki bundan daha normal birşey de yok zaten..
Şahsen ben Zenan'ı çok takdir ettim..:)
sevgi sihirbazı 16-12-07, 21:37 Yani sizde bir tuhafsınız.daha geçen söylesin diyordunuz.levent yapınca suçsuz ama zenan dürüstçe söyleyin suçlu.Zenan arkadaşını düşündü söyledi ve en doğrusu yaptı.eminim ela aynı durumda zenan olsa oda söylerdi çünkü doğrusu bu.gerçek dostlar arasında yalan olmaz.Zenan dürüst bir kız yapması gerekeni yaptı.Zenan arkadaşının yüzüne bakarak bu olayı saklayamazdı ondan.Leventin barıştıktan sonra ne pahasına olursa olsun bunu elaya anlatması lazımdı.levent suçlu bence ve yaptığının bedelini ödemek zorunda.suat yapsa oda ödemek zorunda derdim.yani bu durumda zenandan nefret edecek birşey yok.bundan sonra ilişkilerinin alacağı yaranın suçlusu leventtir.zenanın söylemesi değil.bunu söylüyorum çünkü biliyorum zenan suçlanacak söyledi diye.biraz mantıklı düşünelim demi:img-wink:Zenan sadece elanın iyiliği için yaptı bunu...
buket canım ya
zenan bencede en doğru olanı yaptı
hem bunu elaya söylemeyi düşünüyor hemde söylemek istemiyor
ne olursa olsun zenan en doğrusunu yapıyor
ben olsam dostumun bu olayı bilipte bana söylemediğini öğrensem
neden bana söylemedin
demek ki gerçek dostum değilmişsin derdim
zenanım minik kelebeğim iyi yaptı
ohhh en azından rahatlar
Zenan bence doğru olanı yaptı, Ela daha sonra duysaydı bunu, Zenana kızmaz mıydı? Hem kendinizi koysanıza bir Elanın yerine (aynı Zenanın yaptığı gibi) siz olsanız en iyi arkadaşınızdan beklemez miydiniz size söylemesini???
Bir çoğunuz evet diyorsunuz eminim, o yüzden Zenanı suçlamayı bırakın, vazgeçin...:hıh
Levent gelip bunu söylese de keşke Zenan yapmak zorunda kalmasa ama yok işte...:icon_whis
Duygucum söylemese ne biçim arkadas derler
Söyleyince nefret ederler:)
İlginc valla.
Zenan arkadaslık görevini yapıyor.
Duydugu seyi söyluyor sadece
Levent de söyleyemez
Senin telefonlarını acmadım içkiliydim valla yanlıslıkla oldu dıyemeyecegıne gore
bıseyde hatırlamıyo aralarında hiçbirsey olmamıs da olabılır
Gercı yınede bu Levent'i affettirmez
Bence önemli olan niyet
Yata gittilermi gittiler.
Ama Ela affeder bence o kadar incelemez.
ismini bilmiyorum kusura bakma ama ben sana katiliyorum ama yarin bolumu izlemede zaten zenani suclamak cok sacma degilimi, unutmayin ilk fragmanda zenan terler icinde uyaniyordu orda ela ya anlatiklarini ruya olarak gormus olamazmi. ama gunun sonunda bunu zenan elaya anlatiyorsa elanin kotulugunu istediginde degil levent tarafinda daha cok aldatilmasin diye diyor, levent ne kadar becerikliki ne zaman baskasiyla olsa hep o diger kadin acikliyor baskalarina firsat kalmiyor, zenanin anlatacagini dusunmuyorum unutmayin zenan soylemeyi dusune bilir ama gunun sonunda aylanin soylediklerinin arkasinda aldatma degil baska birsey oldugunuda o ogrenecek, valla zenan
bunu elaya aciklamamis olursa hepiniz ona ozur icin zenan imzasi ve avatar yapsaniz yetmez bile bakiyorumda cogunuz zenani tanimamisiniz, yarin forum cok senlenecek:)
sevgi sihirbazı 16-12-07, 21:41 evet yeniyim aranizda ama cok iyi bir doktorlar
seyircisiyimdir, hosbulduk
ben bu olanlarin ruya oldugunu bir yerde okudum ve
bence zenanin ustune bosuna bu kadar yukleniliyor.
canım aramıza hoşgeldin,umarım eğlenirsin bizimle
demek sen biyerde bu zenanın elaya anlattıklarının rüya olduğunu okudun
ay canım ya o zaman benim kıza boşuna yükleniyolar
saol canım anlattığın için:img-wink:
Ela_Levent_17 16-12-07, 21:41 ayy bakıyorumda gene zenana yüklenilmişş ben hak veriyorum valla sakla salka nereye kadar sölemekle en doğru olanı yaptı bence:img-cool2
ela evet çok üzülecek evet ağlayacak ama ne olusa olsun doğruları bilmeye hakkı var diye düşnüyorum..levent belki suçsuzdur ama zenan öbür türlü biliyor arkadşı oalrak söylemeli bence ve doğru olanı yaptı...ben zenanı bu konuda suçlamıyorum ayladan ya da levent dışında başka birinden duyacağına zenandan duyması daha iyi oldu :img-yes:
Arkadşalar bir iki kişi yüzünden hepimizi suçlamayın..Bence Zenan en doğru olanı yaptı..Doğru olna buydu..Söylemeseydi de onu anlardım ama bence doğru olan buydu..Herkes bunu yapamaz ve bunu onun için tebrik etmek gerekir..Zaten bir ilişki yaln( gerçi Levo hatırlamıyorum diyor ki aldatmamış olma ihtimali yüksek) üzerine kurulamaz..Herşeyin açığa çıkması iyi oldu..Gerçekler gün ışığına çıkacak..Levo'nun suçsuzluğu ortaya çıkacak..Öbür türlü olsaydı adam ömür boyu vicdan azabı çekecekti...
Zaten o sarı muşambanın yalanları ortaya çıkınca barışırlar..Siz merak etmeyin..Arslanıma laf etmeyin..:img-hyste O barıştıracak biliyorum ben...:D
Sesli yeni gördüm..:D
fundacımmm simdi bizim senle işbirliği yapmamız kacınılmaz madem işin icinde arslancım varrr
evet mıllet bundan sonra arslan laf eden olursa karsınızda bizi bulrusunuz
gözümüz üzerinizde
bencee arslan aylayı bi şekilde konsuturcak ama nasıl ıste onu ben de bilmiyorum:img-hyste:img-hyste ama arslan bu işini bilir ayrılık da fazla uzamaz bence simdik bu gece yani o gece ela hamıle kalırsa ay bi de ikizlerimiz olursaa:img-in_lo:img-in_lo tmmm ikizi gectım teke razıyız bizz:hıh
off yarın aksamkı bolum cok guzel olcak yaaa:happy0064
sevgi sihirbazı 16-12-07, 21:45 Duygucum söylemese ne biçim arkadas derler
Söyleyince nefret ederler:)
İlginc valla.
Zenan arkadaslık görevini yapıyor.
Duydugu seyi söyluyor sadece
Levent de söyleyemez
Senin telefonlarını acmadım içkiliydim valla yanlıslıkla oldu dıyemeyecegıne gore
bıseyde hatırlamıyo aralarında hiçbirsey olmamıs da olabılır
Gercı yınede bu Levent'i affettirmez
Bence önemli olan niyet
Yata gittilermi gittiler.
Ama Ela affeder bence o kadar incelemez.
nagişimm
şimdi bak düşün levent elaya şöyle anlatırmış
ela senin beni aldattığını sanıyordum
hatta bundan emindim
ama yanlış hesap teknedeki yataktan döndü
ben o sarı cadıyla yanlışlıkla içkiliyken beraber olmuşum
beni içirip kötü emellerine alet etti dermiş
ya şaka bi yana leventin bu olayı elaya anlatmasını çok merak ediyorum
açıklaması ne olcak?
Ela_Levent_17 16-12-07, 21:47 Arkadşalar bir iki kişi yüzünden hepimizi suçlamayın..Bence Zenan en doğru olanı yaptı..Doğru olna buydu..Söylemeseydi de onu anlardım ama bence doğru olan buydu..Herkes bunu yapamaz ve bunu onun için tebrik etmek gerekir..Zaten bir ilişki yaln( gerçi Levo hatırlamıyorum diyor ki aldatmamış olma ihtimali yüksek) üzerine kurulamaz..Herşeyin açığa çıkması iyi oldu..Gerçekler gün ışığına çıkacak..Levo'nun suçsuzluğu ortaya çıkacak..Öbür türlü olsaydı adam ömür boyu vicdan azabı çekecekti...
Zaten o sarı muşambanın yalanları ortaya çıkınca barışırlar..Siz merak etmeyin..Arslanıma laf etmeyin..:img-hyste O barıştıracak biliyorum ben...:D
kahinimm benim gelmiş gene döktümüşş :) :)
bencede bir iki kişi yüzünden hepimizi suçlamayın:img-cool2 bencede zenan doğru oalnı yaptı :)
muşambaya gelince tüm umuduma rslanda valla o hallderse halledecek bence umarım elini çabuk tutarr :) :)
bu arada funda uyarayım nurgül kendisinden başkası arslanım deyince sinirleniyorr :) kıskanıyor diyeyimmm:img-wink:
elma şekerimle prensesim çok şekerlerdi ama dimi :)
nagişimm
hatta bundan emindim
açıklaması ne olcak?
buna cok guldum gercekten nuri alco sahnelerinde
birinimi yasatmislar ayla ve levente.
ayla levente teknede gazoz icirmis, cok guldum
simdi levent cok ickili degildi teknede baska
seyler yasanmis olmali ki levent hatirlamiyor onun
icin insanin aklina bin bir turlu sey gele biliyor
ismini bilmiyorum kusura bakma ama ben sana katiliyorum ama yarin bolumu izlemede zaten zenani suclamak cok sacma degilimi, unutmayin ilk fragmanda zenan terler icinde uyaniyordu orda ela ya anlatiklarini ruya olarak gormus olamazmi. ama gunun sonunda bunu zenan elaya anlatiyorsa elanin kotulugunu istediginde degil levent tarafinda daha cok aldatilmasin diye diyor, levent ne kadar becerikliki ne zaman baskasiyla olsa hep o diger kadin acikliyor baskalarina firsat kalmiyor, zenanin anlatacagini dusunmuyorum unutmayin zenan soylemeyi dusune bilir ama gunun sonunda aylanin soylediklerinin arkasinda aldatma degil baska birsey oldugunuda o ogrenecek, valla zenan
bunu elaya aciklamamis olursa hepiniz ona ozur icin zenan imzasi ve avatar yapsaniz yetmez bile bakiyorumda cogunuz zenani tanimamisiniz, yarin forum cok senlenecek:)
Aramıza hoşgeldin canım, dediğin gibi Zenanı tanımıyorlar.
Zenan Elaya bunu söylüyorsa, bunu neden söylediğine de bakmak gerekir diye düşünüyorum. Amacı Ela ve Leventi ayırmak mı ki!!! değil. O zaman bu yersiz tepki niye?
Sadece Elanın saf saf ortalarda dolaşmasını engellemeye çalışıyor. Herkesin bekleyeceği ve isteyeceği bir şey bu. Her arkadaş böyle bir şeyi söyleme ihtiyacını hisseder ve herkes bunu arkadaşından bekler...
İtiriaf edin:img-haha:
Zenanın suçu yok:dance:
Arkadşalar bir iki kişi yüzünden hepimizi suçlamayın..Bence Zenan en doğru olanı yaptı..Doğru olna buydu..Söylemeseydi de onu anlardım ama bence doğru olan buydu..Herkes bunu yapamaz ve bunu onun için tebrik etmek gerekir..Zaten bir ilişki yaln( gerçi Levo hatırlamıyorum diyor ki aldatmamış olma ihtimali yüksek) üzerine kurulamaz..Herşeyin açığa çıkması iyi oldu..Gerçekler gün ışığına çıkacak..Levo'nun suçsuzluğu ortaya çıkacak..Öbür türlü olsaydı adam ömür boyu vicdan azabı çekecekti...
Aldatmamış olma olasılıgı yüksek
Bencede yüksek ama tekneye gıttıler :icon_whis
Zenan bencede haklı
Zeyno insallah ruya degıldır ve Zenan soyler Ela'ya
ARZUUU
beni içirip kötü emellerine alet etti :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Arzu sana özel olarak cevap verıcem ben:):)
kahinimm benim gelmiş gene döktümüşş :) :)
bencede bir iki kişi yüzünden hepimizi suçlamayın:img-cool2 bencede zenan doğru oalnı yaptı :)
muşambaya gelince tüm umuduma rslanda valla o hallderse halledecek bence umarım elini çabuk tutarr :) :)
bu arada funda uyarayım nurgül kendisinden başkası arslanım deyince sinirleniyorr :) kıskanıyor diyeyimmm:img-wink:
elma şekerimle prensesim çok şekerlerdi ama dimi :)
Bence o muşamba içecek içcek kafayı bulacak..İtiraf edecek..Arslan da kameraya alsa süper olur..(adam doktor değil zaten özel tim polisi..:img-hyste)
Ah Levent ah..Ne demişler içki bütün kötülüklerin anası...O Ayla'nın yalanrına kandın..Kafan güzel olmasaydı böyle olur muydu?
Anam tırstım...Arslan beye kimse sataşmasınn....:D
Evet çok şekerlerdi..Levocan beni tekretme dedi ya zaten..
Ay ay...Maalesef levo biraz özleyecen elayı..Anam barışırn evlenin hemen..Jet hızıylan..:D
sevgi sihirbazı 16-12-07, 21:53 buna cok guldum gercekten nuri alco sahnelerinde
ay aklıma çok şey geliyo yaw
sanırım bende yoldan çıktım
biri beni durrdursun
şimdide aklıma levonun bii yapmadığı sadece yattığı
aylanında levonun üstündekileri çıkarıp beraber olmuş imajı verdiğini düşündüm
ama neyse ben bi durulayım
ee bu sarı muşamba sahiden insanın aklına kötü şeyler getiriyor
leventt sahiden yaptı mı ya böyle bişi
yazık eğer yaptıysa ela yine çok ağlıcak:img-wink:
özge_letyy 16-12-07, 21:53 Oh ya coşmuş burası ne güzel
Sabah ben de dayanamayıp tepki vermiştim şimdi burayı böyle görmek güzel:)
Sabah da demiştim Zenan kendisine aynı durumda nasıl davranılmasını istiyorsa Ela'ya da öyle davranmak istiyor ama kararsız kalıyor,yapacağı şeyin Ela'yı en az üzecek şey olmasını istiyor.Ve evet söylenilen gibi o bir rüyaysa Zenan'a kötü arkadaş muamelesi yapanlar ne edecek çok merak etmekteyim.:img-cool2
Bölümde en çok merak ettiğim sahneler şüphesiz yemek sahneleri hele Zenan'ın abisinin Mine'nin elini öpmesine bittim zaten:DNişan da olsun bir an önce de artık düğüne gelelim:img-in_lo
nuri alço ay koptum ya...
zeyno yenisin ama süpersin aramıza hoşgeldin:)
ela elvent işi nasılçözülr bi tahminm yok..
zenan söylediyse iyi yaptı,söylemediyse,yine kızın içini kemircek bildikleri,
ay ne zor ya..
aa söyelme söyleme nereye kadar...
levodan ses yoksa söle zenan arkandayız..(ki bu gidişle söyleyemicekte)
buna cok guldum gercekten nuri alco sahnelerinde
Aramıza hoşgeldin canım..Ne güzel bir Zeynep'imiz daha oldu..(Adın Zeynep sanırım bu arada..):)
Evet ya tam Nuri Alço misali..Ama bu işin sonu biraz karışık..
Ortada bir aldatma olmasa bile bunu kanıtlamak biraz zor..Levent'in dünyadan haberi yok..Ayla desen zaten yalan söylüyor..E gerçek nasıl ortaya çıkacak..He Ayla imana gelir,yaptığından pişman olur,nedamet gözyaşları içerisinde Ela'dan özür dileyerek tüm gerçeği anlatırsa,bak orasını bilemem..
Zaten Yeşilçam'a taş çıkartıyor dizi,böyle bir absürt performans bekliyorum zaten..:)
nuri alço ay koptum ya...
zeyno yenisin ama süpersin aramıza hoşgeldin:)
ela elvent işi nasılçözülr bi tahminm yok..
zenan söylediyse iyi yaptı,söylemediyse,yine kızın içini kemircek bildikleri,
ay ne zor ya..
aa söyelme söyleme nereye kadar...
levodan ses yoksa söle zenan arkandayız..(ki bu gidişle söyleyemicekte)
berrak adin galiba isimlerle aram iyi degil kusura bakma
evet soylesede soylemesede zenan suclu oluyor herkezin
gozunde kiz napsa hic ise yaramiyor, kendi iliskisini dusunecegi
yerde elayi dusunur oldu, ela bu kadar gucsuz olmak zorundami?
sevgi sihirbazı 16-12-07, 22:00 nagihan galiba ismin dedigin
gibi zenan soylese iyi olur ama
oyle olmazsada anlaya bilirim
direk ayla karsisina cikip elaya
anlatirsada sasirmam
yenisin ama çabuk ısındın bize
şimdi bu ala cadısı bunu gidipte elaya anlatırsa bu kız bayılır
levo bi kere 1 nolu cadı bebeği söyledi sandı
küt die açıklama yaparken kız bayılmıtı
bu kezde ayla küt ide anlatırsa hiç şaşırmam
allahım entrikacılar bastı diziyi
nagişimm
hatta bundan emindim
açıklaması ne olcak?
Öyle birşey olmadığı için açıklamak zorundada kalmayacak..Adam zaten hatırlamıyo..Sarı muşamba Levo'yu kekliyo....Zaten aldatmış olsa e-l ilişkisi bir yere varamaz...Dolayısıyla sen ona kafanı yorma...
Zaten Ela Levent'i dinlemez...Ta ki gerçek ortaya çıkıncaya kadar...
He dinlerse de Levent öyle şeyler diyemez..Üzgünüm Ela falan diyebiir ancak..Burda dalga geçirlcek bişey de yok ayrıca..
dirty pirate 16-12-07, 22:01 bende çoğunluğa katılıyorum ve Zenan söylemekle çok iyi yaptı diyorum
umarım bu rüya değildir ve gerçekten söylemiştir
levent suçsuzsada zaten ortaya çıkar
zaten gerçeği Zenanın söylemesine gerek kalmadan levent bir an önce söylemeliydi bende uzadıkça üzerinden zaman geçtikçe telafiside zorlaştı iyice
neyse iyisimi ela çeksin silahı vursun leventi
oda kurtulsun ehhmmm neyse :):)
sevgi sihirbazı 16-12-07, 22:08 Öyle birşey olmadığı için açıklamak zorundada kalmayacak..Adam zaten hatırlamıyo..Sarı muşamba Levo'yu kekliyo....Zaten aldatmış olsa e-l ilişkisi bir yere varamaz...Dolayısıyla sen ona kafanı yorma...
Zaten Ela Levent'i dinlemez...Ta ki gerçek ortaya çıkıncaya kadar...
He dinlerse de Levent öyle şeyler diyemez..Üzgünüm Ela falan diyebiir ancak..Burda dalga geçirlcek bişey de yok ayrıca..
adın fundaydı sanırım
ben leventin olayı nasıl anlatacağını düşündüm
leventin karakterine bir laf etmedim
dolayısıyla bu alayda olmuyo
lütfen tüm mesajı algılarımızı açarak okuyalım
leventin nasıl açıklama yapacağını sahiden merak ediyorum
bu eğer ben seni üzecek bişi yaparsam al silahı beni vur demekle olmaz
biliyorki ela onu vuramıcak...
bende çoğunluğa katılıyorum ve Zenan söylemekle çok iyi yaptı diyorum
zaten gerçeği Zenanın söylemesine gerek kalmadan levent bir an önce söylemeliydi bende uzadıkça üzerinden zaman geçtikçe telafiside zorlaştı iyice
dirty pirate sana katiliyorum levent sucsuzsa ortaya cikar ama ne zaman cikar ortaya ben supheliyim, insallah cok uzamaz cunku artik ben bunlarimim ayni seyleri tekrar tekrar izlemekten. zenan soylerese uzulmem ama ozaman suat ve aralari bozulur diye dusunuyorum ben, cunku suat konustu zenanla belki leventin soylemesini beklemesi daha iyi olacak ama herseyi zaman gosterecek.
evet leventin oyle bir repligi vardi degilmi fragmanda
ela elinda silah leventin pesinde gitmez, levent elanin onu vurmayacagini bildigi icin biraz kendine cok guvenerek soyluyor, bence levent aynada kendine bir baksin
sevgi sihirbazı 16-12-07, 22:14 bende çoğunluğa katılıyorum ve Zenan söylemekle çok iyi yaptı diyorum
gülim canım vallahi başından beri levent anlatsın die die bir hal oldum yaa
uzadıkça bana fenalık geldi ve olayda büyüdü
bak şimdi zenan biliyo suat biliyo
aslan biliyo,muşambanın arkadaşı biliyo
yani olay giderek büyüyor ve bi bilmeyen ela kaldı
levent en baştan açıklamalıydı,kendi anlatmalıydı
birde zeynonun dedği gibi ayla anlatırsa
ben elayı düşünemiyorum
zaten kız hassas
adın fundaydı sanırım
ben leventin olayı nasıl anlatacağını düşündüm
leventin karakterine bir laf etmedim
dolayısıyla bu alayda olmuyo
lütfen tüm mesajı algılarımızı açarak okuyalım
leventin nasıl açıklama yapacağını sahiden merak ediyorum
bu eğer ben seni üzecek bişi yaparsam al silahı beni vur demekle olmaz
biliyorki ela onu vuramıcak...
Ben onu demiyorum zaten nuri alçoyu diyorum...
Vurdaki herkes de biliyor ki ela leenti vurmayacak..Terkedecek..Nasıl bir açıklamanı yapacapını merak etmen de doğal..Ama lütfen ayla beni kötü emellerine alet etti gibi ifadeler kullanmayalım..Yani bu konu sonuçta üzücü bir konu.....Üzülüyoruz..Ve sinirleniyoruz..Kimseyi kırmak istmem..Kırdırysam da özür dilerim.
Levent ne diyebilir..Herhalde Suat'ın söyledikleri anlamlı olurdu ..Geçen bölüm bence durumu çok iyi anlattı..
berrak adin galiba isimlerle aram iyi degil kusura bakma
hayır adım berra:img-wink:
gerçekten güzel bi noktaya değindin zeyno..bu kadar güçsüz olmak zorundamı...
şimdi herkes elann yaşadıkları kolay değil felan dicek ama..insan sıkıntı çektikçe olgunlaşmazmı..hani boşuna dememişler skınıtı insanı olgunlaştırr diye..
ela krakterini çok güçsüz,ve sürekli acı çeken bi hale getirdiler..
bence bu kadar yaşanmışlıkların üstüne biraz ayakta durması lazım.hiç değilse kendi için.
zenan güçlü kendine hakim,ama malesef aynı şeyleri ela için neden söyleyemiyorum,çünkü öyle bi krakter yok karşımda..bu aldatma olyında bile..okadar çekmişken..hemen affedebiliyosa,elann hiçbişeye karşı dayancak gücü yok dmektir.
ve madem beni seven biri var,bend eonu seviyorum,ne hatası olursa olsun,merte de söyleiği gibi gerekirse sennlede konuşmam.sanırım daha fazla söylenecek çok söz yok..
ki ela hakkında bukadar yorum yapacağım hiç aklıma gelmezdi:icon_whis
bende çoğunluğa katılıyorum ve Zenan söylemekle çok iyi yaptı diyorum
Gülizarcım yorumuna katılıyorum.
Zenan doğru olanı yaptı, ki umarım yapmıştır, ben yapmasını doğru buluyorum zaten.
Leventte suçsuz masum saf gibi, çek beni vur diyor:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Bir de vururmuş:img-haha: Şaka tabi
Ama bence Levent bunu Elaya söylemeliydi, söylemesi gerek... Hiç birşeyi saklamayacaklardı hani, ideal bir çiftiz falan diyordu...:icon_whis
Ben onu demiyorum zaten nuri alçoyu diyorum...
Vurdaki herkes de biliyor ki ela leenti vurmayacak..Terkedecek..Nasıl bir açıklamanı yapacapını merak etmen de doğal..Ama lütfen ayla beni kötü emellerine alet etti gibi ifadeler kullanmayalım..Yani bu konu sonuçta üzücü bir konu.....Üzülüyoruz..Ve sinirleniyoruz..Kimseyi kırmak istmem..Kırdırysam da özür dilerim.
Levent ne diyebilir..Herhalde Suat'ın söyledikleri anlamlı olurdu ..Geçen bölüm bence durumu çok iyi anlattı..
nuri alcoyu ben yazdim kusura bakmayin ben leventin aldatigini
inanmiyorum ama aylanin napacagi belli olmaz o anlamda
yoksam levent birsey yapti demedim hemen kirilmayin.
levent insallah dediginiz gibi suata birseyler ogrenir, gunun
sonunda aylayla yatmadiysada genede birseyler yasamis olmalilar
ki ayla ozaman ela hakinda bircok seyi biliyordur, bunlari belki elaya karsi
koz olarak kulana bilir ama birsey diyeyim ben ela ve levent ciftime
sozum yok ama ayla aralarinda oldugu bir gercek ve zenan bu gercegi ortada
kaldiriyorsa cok guzel olacak. katilmaya bilirsiniz, ama bu ayla gitmede
ela ve levente mutluluk yok ve bu olaylar cok konusulur.
bu arada ben yeniyim sizin isminizi bilmiyorum kusura bakmayin
sevgi sihirbazı 16-12-07, 22:28 Ben onu demiyorum zaten nuri alçoyu diyorum...
neyse ya uzatmanın bir alemi yok
ama frg de izlediğim kadarıyla levent suata elayı aldattım dediğinde abimin bakışları değişti
böyle bir durumda bir erkek erkeğin ne kadar arkasında durur bilemem
ama ela bu olaydan en çok yarayı alacak kişi
ben sadee ona üzülüyorum
yoksa ayrıldıkları zaman leventin üzüntüsü beni üzmeyecek
olayların zeminini leventin davranışları hazırladı
Gülizarcım yorumuna katılıyorum.
Zenan doğru olanı yaptı, ki umarım yapmıştır, ben yapmasını doğru buluyorum zaten.
Leventte suçsuz masum saf gibi, çek beni vur diyor:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Bir de vururmuş:img-haha: Şaka tabi
Ama bence Levent bunu Elaya söylemeliydi, söylemesi gerek... Hiç birşeyi saklamayacaklardı hani, ideal bir çiftiz falan diyordu...:icon_whis
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Duygucum süpersin yaa
Söylesin Levent
Kızdırmasın Zenan'ımı
Beynini dagıtacaktı ya gecen bölüm ondan yani
Yazık Zenan'ıma Suat'ı yenı bulmus daha bebücüklerimiz olucak
Levent'e mı kafasını taksın,Mine'yemi nişan hazırlıklarınamı
Yormasınlar ,kızdırmasınlar
Gercek bir arkadas oldugunu göstersin anlatsın duyduklarını yeter
nuri alcoyu ben yazdim kusura bakmayin ben leventin aldatigini
inanmiyorum ama aylanin napacagi belli olmaz o anlamda
yoksam levent birsey yapti demedim hemen kirilmayin.
levent insallah dediginiz gibi suata birseyler ogrenir, gunun
sonunda aylayla yatmadiysada genede birseyler yasamis olmalilar
ki ayla ozaman ela hakinda bircok seyi biliyordur, bunlari belki elaya karsi
koz olarak kulana bilir ama birsey diyeyim ben ela ve levent ciftime
sozum yok ama ayla aralarinda oldugu bir gercek ve zenan bu gercegi ortada
kaldiriyorsa cok guzel olacak. katilmaya bilirsiniz, ama bu ayla gitmede
ela ve levente mutluluk yok ve bu olaylar cok konusulur.
bu arada ben yeniyim sizin isminizi bilmiyorum kusura bakmayin
Duyarlılığın için teşkkürler..
Ayla diyince biraz fazla sinirleniyorum..Gitse de kyurtulsak...Ben bi de belki iyi biridir diyordum..Ondan bu kdar gıcığım ona..Ne bekledim ne buldum...Sarı muşamba...:DYani hiç kimsenin başına gelmesin..
Neyse Azze nine Elalarda kalacak galiba..Bu durumda Hasan'ın durumu vahim gibi gözüküyor...Sevda da Hasan benim dedi..Kim yer bunu acaba:img-yes:..Azze nine hayatta yemez..Ancak ve ancak yemiş gibi yapar...
Zenanın aldatma olayını söyleme tarzıda güzel duruyor fragmanda yani levent seni aldatıyor falan deyip ortalığı karıştırmıyor en azından aldatmış diyor...belkide bunun ayrılma zamanına denk geldiğinide söyler tabi bu zenan için leventi savunıyormuş gibi gösterir ama bukadar ayrıntıyada giriceğini sanmıyorum ama zenan bunu söylemeliydi ve söyleyerekte çok iyi yaptı ben böylesine arkadaş derim...
kahinimm benim gelmiş gene döktümüşş :)
bencede bir iki kişi yüzünden hepimizi suçlamayın:img-cool2 bencede zenan doğru oalnı yaptı
muşambaya gelince tüm umuduma rslanda valla o hallderse halledecek bence umarım elini çabuk tutarr :)
elma şekerimle prensesim çok şekerlerdi ama dimi
askıtommm:img-in_lo yaa bi zamanalr burun kıvırdıgınız arslanımın eline düştünüz di mi sizi gidi siziii..:)
kıskanrım tabı seven kıskanmaz mı:img-icecr
Bence o muşamba içecek içcek kafayı bulacak..İtiraf edecek..Arslan da kameraya alsa süper olur..(adam doktor değil zaten özel tim polisi..
Ah Levent ah..Ne demişler içki bütün kötülüklerin anası...O Ayla'nın yalanrına kandın..Kafan güzel olmasaydı böyle olur muydu?
Anam tırstım...Arslan beye kimse sataşmasınn....:D
Evet çok şekerlerdi..Levocan beni tekretme dedi ya zaten..
Ay ay...Maalesef levo biraz özleyecen elayı..Anam barışırn evlenin hemen..Jet hızıylan..
aynen funda arslan bu adamın 10 parmagında 10 marifet doktorluk mu ararsın özel tim mi capkınlık mıı kadın tavlama erkek tavlama tavsiyeleri, moralin bozuk oldugunda nasıl toparlanabılrısın bkn. elayla merdıven konsumaalrı bir nevi psikolog tur kendisi.. daha sayıyım mı...:)
funda merak etme cnm kımse satasmaaz zaten ben burdayken:img-icecr
şimdi bu benı terketme olayı ela ogrendıkten sonra mı bılmedne once mı ben ızlemedım orasını da o yuzden soruyorum.. bence bunalrın işi için jet hızı az ışık hızı olsun:happy0064
zenanın gerçeği açıkladığı kısmın rüya olduğunu düşünüyorum. Fragmana heyecan katmak için konulmuş belli. Ben zaten herşeyi leventin açıklamasını isterim. Leventin aldatmamış olduğunu düşünsem de bana göre tekneye getirmesi bile yanlıştı. Bir rica daha ne olur ela hemen affetmesin. Levent ela kendisini aldattı sandığında elaya dünyayı dar etti. Şimdi sıra elada. Uzun zamandır ilk defa bir bölümü merakla bekliyorum.
dirty pirate sana katiliyorum levent sucsuzsa ortaya cikar ama ne zaman cikar ortaya ben supheliyim, insallah cok uzamaz cunku artik ben bunlarimim ayni seyleri tekrar tekrar izlemekten. zenan soylerese uzulmem ama ozaman suat ve aralari bozulur diye dusunuyorum ben, cunku suat konustu zenanla belki leventin soylemesini beklemesi daha iyi olacak ama herseyi zaman gosterecek.
evet leventin oyle bir repligi vardi degilmi fragmanda
ela elinda silah leventin pesinde gitmez, levent elanin onu vurmayacagini bildigi icin biraz kendine cok guvenerek soyluyor, bence levent aynada kendine bir baksin
öncelıkle hossgeldin:img-wink:
evet aynı seyi tekrarlıyolar bilge 1 ayla 2 ve biz bunu soylemekten artık bıktıkk bence zenaın ruya görüp kalktıgı yer rüyasında elaya soyluyo olabiliirrr ayrıca soylerse suatla da araları bozulabılır dgoru suat soyleme demısti
şimdi leventın repliğiyle ilgili deidğine cok güldüm ela leventin peşinden silahı kaptıgı gibi gidiyomus tabi bunu yapmak için karadenizli olup karadeniz inadına sahip olması gerekiy ulaa uşağumm sen benü aldattun gel buraya vuracağum senüü:img-hyste:img-hyste:img-hyste
düşünsenize ela leventin peşinde kosturuyomus silahlaa:img-hyste
KübraYasemin 17-12-07, 10:51 Merhaba herkese.
Sesli fragmani gördüm.
Neydi ama ya.
Zenan sonunda Elaya söyliyor.
Leventin Suat ile konusmasIda cok güzel.
Onu sucladIgim seyi kendim yaptIm.
Gercekden cok kötü bir olay bu.
hadi bakalIm.
son... 8 saat
Fragmandan anlasilan Zenan dayanamiyor ve sonunda Ela'ya Levent'in onu aldatigini söyluyor...simdi benim en cok merak ettigim sey,Ela inanicakmi Zenan'a yoksa yalanmi söyledigini söyliyecek:icon_whis bu tur durumlarda genelde arkadasin dediklerini pek inanilmadigini duymuslugum vardir,hani belki söyliyen kisi kiskanclik falan yapar diye....
Ama Arslan'da Ela'ya Levent'in onu aldatigini söylemisti...simdi Ela eger ki bu iki kisinin dediklerini kale alipta gidip Levent ile yuzlesirse Levent'in diyeceklerini cok merak ediyorum...nasil bir aciklik getireceginide:img-yes:
Zenan'in Suat'in ailesi ile oldugu ayni ortamida cok merak ediyorum,cok komik sahneler olucagina eminim:img-yes:
doktorcu-el 17-12-07, 13:45 berrak adin galiba isimlerle aram iyi degil kusura bakma
yenisin galiba:D:icon_whisneyse...
ela güçsüz değilki güçsüz olsa şimdi çok kötü olurdu yaşadıklarını kolay şey olarak görmeyin,başına gelmeyen kalmadı ağlamak güçsüzlükmü oluyor????????
levent eminimki aldatmadı neyse bu olay bi şekilde toparlancak zenan söylediyse doğru yapmış çıksın ortaya el barışsın şu ayladan kurtulalım!!!
forumdakiler leventin vur lafına takmış arkadaşlarım gerçekten beni vur demiyoı heralde adam beni bırakmada naparsan yap diyo sen gidersen ölürüm ztn diyo oy oy!!!
ayrıca amanında aman forumdakiler ne şakacı olmuş öyle çok güldüm sağolun!!!!!
evet diziye az kaldı..
bakalım bu bölüm beklentim yüksek Suat Zenan görmek için ama yinede belli olmaz tabii..
diziyi onlar için izliyorum ama onları göremiyoruz bile birlikte..bakalım bu bölüm nasıl olcak..merakla bekliyorum valla..
berra bi bildigin mi var yaw söle bakam..umdugumuzu bulamıcak mıyız yoksa..yada kimler bulamıycak?:D
hayır adım berra:img-wink:
gerçekten güzel bi noktaya değindin zeyno..bu kadar güçsüz olmak zorundamı...
şimdi herkes elann yaşadıkları kolay değil felan dicek ama..insan sıkıntı çektikçe olgunlaşmazmı..hani boşuna dememişler skınıtı insanı olgunlaştırr diye..
ela krakterini çok güçsüz,ve sürekli acı çeken bi hale getirdiler..
bence bu kadar yaşanmışlıkların üstüne biraz ayakta durması lazım.hiç değilse kendi için.
zenan güçlü kendine hakim,ama malesef aynı şeyleri ela için neden söyleyemiyorum,çünkü öyle bi krakter yok karşımda..bu aldatma olyında bile..okadar çekmişken..hemen affedebiliyosa,elann hiçbişeye karşı dayancak gücü yok dmektir.
ve madem beni seven biri var,bend eonu seviyorum,ne hatası olursa olsun,merte de söyleiği gibi gerekirse sennlede konuşmam.sanırım daha fazla söylenecek çok söz yok..
ki ela hakkında bukadar yorum yapacağım hiç aklıma gelmezdi:icon_whis
hayır adı berra olan insan :D
neyi kime anlattınız :D neyse zenanın elaya gerçekleri söylemesi rüyada olabilir,gerçekte olabilir ama ben gerçek olmasını tercih ederim...ela ve levent aralarında sırlar olmayan bir çift olduğuna göre levent aldatmamış bile olsa o gece sinirle yada içkiyle bi şekilde buna niyetlenlendiğini elaya kendi söylemeliydi ama hiç bir erkek bunu sevdiği kadına söyleyecek güçte değildir...hayır leventte aldattığından emin değil,hepimiz aylanın aldatmasına da geliyor olabiliriz...dizi değil dallas...bizi yoran da tüm bu entrikalar zaten...birde şu var zenan elaya söylese ela inanır mı...levent aldatmış olsada aldatmamış olsada ela bir şekilde leventin aylayla geçirdiği gecesini öğrenecek...sonra ne olur gerisi Allah kerim :D...her insanın zayıf noktaları,geçmişinde yaşadığı onda iz bırakan birşeyler vardır...sadece ela değil.. bu durum zenanda böyle...tüm bunlar elbete ki kişinin karakterini etkiler...ama nitekim suattan yana böyle bir şey olsa zenan affetmezdi...ki bence doğrusu da bu :icon_whis
ah biz ne çektik o sedeften vakti zamanında...üstelik ortada hiçbirşey yokken...zenan kendine yapılmasını istediği şeyi yapıp yapmamak konusunda tereddütte kaldı biraz suatın etkisi altında kaldı...söylemişse cesur kızım derim...elayı sevdiği için yapıyor tüm bunları bu kadar tereddüt yaşamasının nedeni de bu zaten...ama yok ne yapsa yaranamaz...:img-pilot
neyse akşamı bekleyelim diyorum :D
Aklıma bişey geldi..Onu paylaşıcam..
Şu orası neresi meselesyile ilgili..(Elanın uyuduğu yer..)Levent evlenecekleri için ev almış olabilir mi?
Dayamıştır döşmeiştir Ela'ya da gösteriyordur....
He saçlamadım di mi...:D
Neyse....
hayır adı berra olan insan :D
neyi kime anlattınız :D neyse zenanın elaya gerçekleri söylemesi rüyada olabilir,gerçekte olabilir ama ben gerçek olmasını tercih ederim...ela ve levent aralarında sırlar olmayan bir çift olduğuna göre levent aldatmamış bile olsa o gece sinirle yada içkiyle bi şekilde buna niyetlenlendiğini elaya kendi söylemeliydi ama hiç bir erkek bunu sevdiği kadına söyleyecek güçte değildir...hayır leventte aldattığından emin değil,hepimiz aylanın aldatmasına da geliyor olabiliriz...dizi değil dallas...bizi yoran da tüm bu entrikalar zaten...birde şu var zenan elaya söylese ela inanır mı...levent aldatmış olsada aldatmamış olsada ela bir şekilde leventin aylayla geçirdiği gecesini öğrenecek...sonra ne olur gerisi Allah kerim :D...her insanın zayıf noktaları,geçmişinde yaşadığı onda iz bırakan birşeyler vardır...sadece ela değil.. bu durum zenanda böyle...tüm bunlar elbete ki kişinin karakterini etkiler...ama nitekim suattan yana böyle bir şey olsa zenan affetmezdi...ki bence doğrusu da bu :icon_whis
ah biz ne çektik o sedeften vakti zamanında...üstelik ortada hiçbirşey yokken...zenan kendine yapılmasını istediği şeyi yapıp yapmamak konusunda tereddütte kaldı biraz suatın etkisi altında kaldı...söylemişse cesur kızım derim...elayı sevdiği için yapıyor tüm bunları bu kadar tereddüt yaşamasının nedeni de bu zaten...ama yok ne yapsa yaranamaz...:img-pilot
neyse akşamı bekleyelim diyorum :D
[SIZE="2"]celine18 olup selin olan :icon_whis
haklısn nedim..bal damlıyo ağzından..ama içimdeki his rüya diyor:icon_whis:
keşke gerçek olsa,herkes rahatlar eminim..
başta zenan..sonrasını sıraya siz koyun:D[
artık geçtim ben levonn durumunu aklım aile yemeğinde....
azze nenenn sözleri yaydan çıkmış ok gibi geliyo valla kaçınn:D
ha bide boşuna iyilk yap denize at dememişler. değilmi..:D
(ne yapsa yaranamaz sözüne karşılık):img-wink:/]
[SIZE="2"]celine18 olup selin olan :icon_whis
haklısn nedim..bal damlıyo ağzından..ama içimdeki his rüya diyor:icon_whis:
keşke gerçek olsa,herkes rahatlar eminim..
başta zenan..sonrasını sıraya siz koyun:D[
artık geçtim ben levonn durumunu aklım aile yemeğinde....
azze nenenn sözleri yaydan çıkmış ok gibi geliyo valla kaçınn:D
ha bide boşuna iyilk yap denize at dememişler. değilmi..:D
(ne yapsa yaranamaz sözüne karşılık):img-wink:/]
ben yemeği düşünemiyorum zaten :D
suat nasıl saçından öptü :img-in_lo
ama hayır yumuşamıycam...bizi yemekle kandırıyorlar...nerde nişan,nerde düğün...zenanım kıyafet seçerken boşuna mı minenin kahrını çekti :hıh
azze kulun bildiğini kimden gizleyecek :D
ama gene de mineye sarılması çok içten ve süper gerçekten :D
ben yemeği düşünemiyorum zaten :D
suat nasıl saçından öptü :img-in_lo
ama hayır yumuşamıycam...bizi yemekle kandırıyorlar...nerde nişan,nerde düğün...zenanım kıyafet seçerken boşuna mı minenin kahrını çekti :hıh
azze kulun bildiğini kimden gizleyecek :D
ama gene de mineye sarılması çok içten ve süper gerçekten :D
hele o sarılamanın sebebini çok merak eiyorum..
ne oluyoda ole toptan sarılıyorlar...ay ilk gördüğüm zaman çok güldüm..
minenin yüz ifadesi felan...
yaf suatın annesinn yüz ifadeside bi acayip kadın sanki görüyo,gözlerini bi tuhaf yapıo..
allam kendime inanamıyorum nelere dikkat ediyorum :D
ben ce mantıklı fundacımm
olabilirrr
süprüzzz iştee :img-wink::img-wink::img-wink:
ama inş. öledirrrr (gerçi bu bölümden sonra pek işe yaramaz heralde ama :icon_sorr offf levent offff naptın senn ?* :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr )
Haklısın öyle olsa kaç yazar...Ayrılık çanları bizim için çaliyi.....:sad53::sad53::icon_sorr
Anam yapmamıştır levo..Ayla onu keklemiştir....Levo da zaten keklenmey hazır..Saf adam......Oy oy.....Bu bilgeye de kanmıştı zaten..Safsın oğlum sen saf..:img-hyste
sizler yine cok guzel yorumlarda bulunmusunuz,
dun beni araniza yeni olmama ragmen aldiginiz
icin oncelikle teskur ederim.
size katiliyorum keske gercekten ruya olmasa
elaya zenan herseyi anlatsa ama bencede ruyadir
cunku okudugum yerde yazan bayan dedigi
butun tuyolar tutuyor.
ama ruya olmayip zenan gercekten soyler anlatirsa
hic uzulmem elanin saf saf gezmesini istemiyorum
artik, sanki heryeri pembe bir dunya olarak goruyor
ve o taktigi pembe gozlukleri cikartmasina zenan yardim edecekse
ona hella olsun derim leventen bekleneni yaptigi icin,
bir deyim vardir iyilik yap iyilik bul ama zenanin yaptigi iyilik boyle karsilanmiyor
ne yaziki en iyisi eladan uzakdursun ela da annesinin kendini redetikten sonra
leventin ihnetini aylada duysun, boyle olmasini istemiyorum
ama levent veya zenan soylemezse koz aylanin eline gececek.
ayla butun hastaneyi ele gecirmis durumda ve zenan biraz havasini
alsa sevinirim.
levente sozum yok aldatmayi bile dogru duzgun beceremeyen birisinde elaya
gercegi anlatmayi nasil becerek acaba? iyi bir doktor ola bilir ama gorunen sey kalavuz istemez, hic iyi bir es veya sevgili olmadi acik ortada belli, belki gercekten cok seviyor elayi ama bu baskasina bakmasina engel olmadi, baskasini yata atmasini engel olmadi, belki becerip aldatmadi ama biraz cesaretini toplasin, isterse ameliyat elbiselerini giysin, elayi ameliyat ederken soylesin ama bunu birturlu soylesin.
birisi elayi hayal dunyasinda indirsin lutfen, yazik kiza
Haklısın öyle olsa kaç yazar...Ayrılık çanları bizim için çaliyi.....:sad53::sad53::icon_sorr
Anam yapmamıştır levo..Ayla onu keklemiştir....Levo da zaten keklenmey hazır..Saf adam......Oy oy.....Bu bilgeye de kanmıştı zaten..Safsın oğlum sen saf..:img-hyste
bak ben leventin saf olduguna hic inanmam, belki capkin, belki bazi seylerde yavas anliyor, ama saf degil, saf olsaydi orda merti oyle goren saf birinin aklina
leventin aklina gelensey gelmezdi, bana levent icin cok sey diye bilirsiniz ama saf demeyin adamda hayat tercubesi cok ama is yok ama saf degil.
levent bilgeye neden kadin? eski esi oldugu icin, o zaman ayla'ya neden kaniyor? hmmm bunun aylanin iyi bir yalanci olmasi ve leventin belki erkeklik
gururu oldugunda ola bilirmi, cunku aldatmak istemeye bilir belki aldatmamis olmak ister ama erkek olarak birsey beceremenin korkusu cekingenligi de ola bilir. bunun saflik la alakasi yok bence, bu da benim fikrim
sizler yine cok guzel yorumlarda bulunmusunuz,
dun beni araniza yeni olmama ragmen aldiginiz
icin oncelikle teskur ederim.
size katiliyorum keske gercekten ruya olmasa
elaya zenan herseyi anlatsa ama bencede ruyadir
cunku okudugum yerde yazan bayan dedigi
butun tuyolar tutuyor.
ama ruya olmayip zenan gercekten soyler anlatirsa
hic uzulmem elanin saf saf gezmesini istemiyorum
artik, sanki heryeri pembe bir dunya olarak goruyor
ve o taktigi pembe gozlukleri cikartmasina zenan yardim edecekse
ona hella olsun derim leventen bekleneni yaptigi icin,
bir deyim vardir iyilik yap iyilik bul ama zenanin yaptigi iyilik boyle karsilanmiyor
ne yaziki en iyisi eladan uzakdursun ela da annesinin kendini redetikten sonra
leventin ihnetini aylada duysun, boyle olmasini istemiyorum
ama levent veya zenan soylemezse koz aylanin eline gececek.
ayla butun hastaneyi ele gecirmis durumda ve zenan biraz havasini
alsa sevinirim.
gercegi anlatmayi nasil becerek acaba? iyi bir doktor ola bilir ama gorunen sey kalavuz istemez, hic iyi bir es veya sevgili olmadi acik ortada belli, belki gercekten cok seviyor elayi ama bu baskasina bakmasina engel olmadi, baskasini yata atmasini engel olmadi, belki becerip aldatmadi ama biraz cesaretini toplasin, isterse ameliyat elbiselerini giysin, elayi ameliyat ederken soylesin ama bunu birturlu soylesin.
zeynepçim aramıza tekrar hoşgeldin :D
bende bunu anlatmaya çalıştım...ortalık aylaya kalırsa bu daha fena olacaktır ki bunu zenanı suçlu bulanlarda istemez eminim :icon_whis levent bunu kalkıp elaya söylemez...çünkü korkuyor ama aşkı korkusunun önüne mi geçmeli :icon_whis ben asıl yemeği çok merak ediyorum :D
Ela_Levent_17 17-12-07, 16:53 sizler yine cok guzel yorumlarda bulunmusunuz,
zeynepçim öncelikle aramıza hoşgeldin canım :) :)
gelelim levent yaranamıyor kimseye aldatsa hain oldu elayı sildi oldu aldatamadı beceriksz oldu ama yazok levoma yaa bu akdar yüklenmeyin lütfenn:sad53::sad53:
bende elaya söylenmesinden yanayım ama hatırlarsanız levent söyleyecekti ela dinlemedi elaya söylendi ama inanmadı:img-cool2 evet zenan söylerse iyi olur saf saf gezmez en azından...
ama lütfen bu kadar yüklenmeyin elma şekerime aldatsa yaranamıyor aldatmasa yaranamıyoor ne yapsın bu adam ki:img-cool2
bencede aldatmadı ve elayı çok seviyor anlatmak istiyor ama bunu elayı incitmeden nasıl yapacağını bilemediği için susuyor ve bu ona eminim ki levent tanıyorsam çok acı veriyordurr:sad53::sad53: ..azıcık da leventi anlayın bencee:img-polic
doktorcu-el 17-12-07, 17:02 zeynepçim öncelikle aramıza hoşgeldin canım :) :)
gelelim levent yaranamıyor kimseye aldatsa hain oldu elayı sildi oldu aldatamadı beceriksz oldu ama yazok levoma yaa bu akdar yüklenmeyin lütfenn:sad53::sad53:
bende elaya söylenmesinden yanayım ama hatırlarsanız levent söyleyecekti ela dinlemedi elaya söylendi ama inanmadı:img-cool2 evet zenan söylerse iyi olur saf saf gezmez en azından...
ama lütfen bu kadar yüklenmeyin elma şekerime aldatsa yaranamıyor aldatmasa yaranamıyoor ne yapsın bu adam ki:img-cool2
bencede aldatmadı ve elayı çok seviyor anlatmak istiyor ama bunu elayı incitmeden nasıl yapacağını bilemediği için susuyor ve bu ona eminim ki levent tanıyorsam çok acı veriyordurr:sad53::sad53: ..azıcık da leventi anlayın bencee:img-polic
evet ya bu adamda kimseye yaranamıyor ne yapsa olmuyo lütfen tek leventi eleştirip durmayın size karışmam ama diğer karakterler on numara ela levent saf gibi konuşmayın!!!!!
güven güven dersiniz levent güvenmez adama bak sevgilisine güvenmiyo ela güvenir saf kız
aldatıyo aşık değil aldatmıyo beceremiyo
üzgünüz efendim elimizde bu çeşit el var beğenmeyen bakmasın:D
zeynepçim öncelikle aramıza hoşgeldin canım :) :)
Tamamen katılıyorum Şeyma..:img-cool2 Levent tabi ki de tamamen suçsuz değil ama adam ne yapsa yaranamıyor..Ayrıca Ela'nın onu tekedeceğini bile bile söylemekte kolay değil...Ki adam söylemeyi de denedi zaten...Ela'ya Arslan söyledi o zaman söyleyecekti ama kızın babası öldü..O zaman mı söyleseydi?
Zenan'ın söylemesesi kötü oldu demiyorum hatta Levent söylese daha iyi olurdu ama olmadı..Bu kadar yüklenmeyin bu adama..Zaten Ela yüklenecek...:img-cool2
Ayrıca Levent Ela'yı aldatmamıştır bence..Hepsi o sarı muşambanın uydurması..:hıh
Ela_Levent_17 17-12-07, 17:08 Tamamen katılıyorum Şeyma..:img-cool2 Levent tabi ki de tamamen suçsuz değil ama adam ne yapsa yaranamıyor..Ayrıca Ela'nın onu tekedeceğini bile bile söylemekte kolay değil...Ki adam söylemeyi de denedi zaten...Ela'ya Arslan söyledi o zaman söyleyecekti ama kızın babası öldü..O zaman mı söyleseydi?
Zenan'ın söylemesesi kötü oldu demiyorum hatta Levent söylese daha iyi olurdu ama olmadı..Bu kadar yüklenmeyin bu adama..Zaten Ela yüklenecek...:img-cool2
Ayrıca Levent Ela'yı aldatmamıştır bence..Hepsi o sarı muşambanın uydurması..:hıh
vencede hepsi sarı kertenkelenin uydurması:img-cool2
levente gelince fundam zaten kızın baabsı öld levent ne yapacağını bilemiyor arada kalmış durumda söylemese vicdanı rahat vermiyor söylese ela yıkılacak bunu anlatmayo istiyor ama elaya kırmadan nasıl yapacağını bilemediği için susup içinde yaşıyor şu anda :sad53::sad53:
genede levoma bu kadar yüklenilmesine akrşıyım benn yani şekerim aldattı ela levent aşkı bitti levent elayı sildi bu aşk düzelmez gerçek değilmiş dendi şimdi yapmadı başka şeyler bu kadar yüklenmeyin ağlarımm ama benn yaaa:sad53::sad53:
yenisin galiba:D:icon_whisneyse...
ela güçsüz değilki güçsüz olsa şimdi çok kötü olurdu yaşadıklarını kolay şey olarak görmeyin,başına gelmeyen kalmadı ağlamak güçsüzlükmü oluyor????????
levent eminimki aldatmadı neyse bu olay bi şekilde toparlancak zenan söylediyse doğru yapmış çıksın ortaya el barışsın şu ayladan kurtulalım!!!
forumdakiler leventin vur lafına takmış arkadaşlarım gerçekten beni vur demiyoı heralde adam beni bırakmada naparsan yap diyo sen gidersen ölürüm ztn diyo oy oy!!!
ayrıca amanında aman forumdakiler ne şakacı olmuş öyle çok güldüm sağolun!!!!!
hıı üstlerine yok şaka konusunda aman nazar değmesin yoksa bizde gülemeyz:img-hyste
ağlamak güçsüzlük deil ama
alışılmışlıklar var babasının ölümünde bile ağlamayanı güçlü olarak gösteriolar
:img-cool2
leventinvur lafıda yni :img-hyste
ne noktalara çekkilmiş
bni öldür ama nolursa olsun BIRAKMA demek istiyor
anlamayanlara tekrardan duyrulur:img-polic
evet ya bu adamda kimseye yaranamıyor ne yapsa olmuyo lütfen tek leventi eleştirip durmayın size karışmam ama diğer karakterler on numara ela levent saf gibi konuşmayın!!!!!
güven güven dersiniz levent güvenmez adama bak sevgilisine güvenmiyo ela güvenir saf kız
kusura bakmayin su anda leventi goruyorum onu elestiriyorum ben, onun icin sizin bu kadar tepki vermenize gerek yok, sevdiginiz karakter istediginiz kadar savunun savunmak sizin hakiniz ama izleyici olarak bende gorduklerimi yazmakda hakliyim, siz karakterleri okadar benimsemisiniz ki kutunun disinda cikip neden birseyi dedigimize saygi duymuyorsunuz. evet bence levent kendine guvenmiyorki sevgilisine guvensin ilk firsata elayi aldatan adami ben istedigim gibi elestirim, ben nasil sizin goruslerinize saygi duyuyorsam sizde benimkine duyun, burda bunu baskasi yapsa hangi karakter olursa olsun ayni seyleri yazardim. ama leventi anlamiyorum sanmayin ama anlayisimin son noktasindayim cunku onun yuzunde bizde aylaya katlaniyoruz, bizedede yazik.
yazmisiniz bence bu biraz sacma ben ela ve levent icin diziyi izlemiyorumki
ben diziyi birakayim, okadar begenmedigim bolumler var onlar yuzunde ama gene birakmadim siz dediniz diyemi birakcagim hic zanetmem.
ama ben gerilim sevmem insallah ciftiniz duzelirde sizde sakinlesirsiniz.
ben sizin yazdiklariniza saygi duyuyorsam sizde benim yazdiklarima duyun
burda hepimiz dizi icin burdayiz hepimizin karakterleri farkli sizler dun gece zenani elestiriken ben saygisizlik yapmadim hatirlatmak isterim
pardon ama biz yorum yapıyoruz,yoksa başka bi niyetle yazanlarmı var...çok doğru yazmışsın diğer karakterler on numara hatta bir numara..başka söze ne hacet..fazla kendini yorma sende...
artı biraz sakin ol sanki ringe çıkmışsın,,kendini savunuyosun,,dediğim gibi yorma kendini..
sadece yorum yapıyoruz yorum unutma..
ama şöyle de birşey var..levo kendi ağzıyla aldattım dio..bundan daha açık bi söz varmı sizce..
ama tabi gönül olmamasını ister..
herşey gönlünüzce olsun ne dim:D
ki levent tanıyorsam çok acı veriyordurr:sad53::sad53: ..azıcık da leventi anlayın bencee:img-polic
ben şu açıdan anlamıyorum leventi , bu yaşanan olayı ya da yaşandığı düşününülen olayı suat ,arslan ve en önemliside sevgilisinin en yakın arkadaşı biliyor durum böyleyken bu olayı eladan daha ne kadar saklayabilirki eninde sonunda ela öğrenecek ama bunu bile bile levent elaya söylemiyo ben bu tarafı anlamıyorum yoksa levent için tabiki çok zor bir durum ,elayı kaybetmekten kortktuğu için söyleyemiyor tabiki haklı ama mantıklı bir davranış değil herkes bilirken ,elanın öğrenmesi kesinken hala susmasına kızıyorum umarım söyler ben elanın başkasından duymasından değil leventten duymasından yanayım ama o da söyleyemiyorsa zenan söylesin ayladan duymasından daha iyidir
Ela_Levent_17 17-12-07, 17:22 :img-policben şu açıdan anlamıyorum leventi , bu yaşanan olayı ya da yaşandığı düşününülen olayı suat ,arslan ve en önemliside sevgilisinin en yakın arkadaşı biliyor durum böyleyken bu olayı eladan daha ne kadar saklayabilirki eninde sonunda ela öğrenecek ama bunu bile bile levent elaya söylemiyo ben bu tarafı anlamıyorum yoksa levent için tabiki çok zor bir durum ,elayı kaybetmekten kortktuğu için söyleyemiyor tabiki haklı ama mantıklı bir davranış değil herkes bilirken ,elanın öğrenmesi kesinken hala susmasına kızıyorum umarım söyler ben elanın başkasından duymasından değil leventten duymasından yanayım ama o da söyleyemiyorsa zenan söylesin ayladan duymasından daha iyidir
canım benim levent herkesin bildiğini bilmiyor bile fragmanda suata anlatıyor ama bence bildiklerini ibilmiyor ve elanın durumunu düşünecek olursak levent söyleyemiyor bununda ona acı verdiğine adım akdar eminimm:img-cool2
bence leventde elayı aldattığına dair kanıt yok yalancı bir muşambadan başka ve siz onun sözüyle haftalardır leventi yargılıyorsunuız bence levent aldatmadı ve elayı incitmek istemediği için arada kalmış durumda...
bu kaar yüklenmeyin onada sonuçta orad elayı en fazla düşünen o ve o sarı muşamma yüzünen kırmak ve kaybetmek istemiyor sevdiği akdını
Espiri anlasıldımı güzel oluyor,ne mutlu yapanlara
Ne taraflara cekılmıs laf dıyorsunuz
Çekilmiş adı üzerinde
Anlasılmıs ama baska yere cekmek ıstendıgınden yani
Biz Zenan gibi karakterı anlamıs kişiler olarak
Levent'in lafınımı anlamayacagız:)
Hem fenamı olmus
Birilerinin sayesinde gülüyosunuz
Yoksa gülemeyecekmişsiniz
hıı üstlerine yok şaka konusunda aman nazar değmesin yoksa bizde gülemeyz:img-hyste
ağlamak güçsüzlük deil ama
alışılmışlıklar var babasının ölümünde bile ağlamayanı güçlü olarak gösteriolar
:img-cool2
leventinvur lafıda yni :img-hyste
ne noktalara çekkilmiş
bni öldür ama nolursa olsun BIRAKMA demek istiyor
anlamayanlara tekrardan duyrulur:img-polic
ağlamak vardır...kimi zaman bu bir dışavurumdur ama birde sürekli bunu alışkanlık haline getirip rahatsız edici boyutlara varması vardır...sürekli ağlamak güçsüzlüktür canım...alışılmışlıklar hepimizi etkiler senide en basitinden değil mi...:)
zenanın babasının ölümünde ağlamamış olması onu güçlü kılmaz...teşekkürler almayalım onu güçlü kılan farklı özellikleri var.. kimi zaman çok tepi alan...arkadaşına sadakati gibi,herşeye tepkisini koyabilmesi,sessiz kalmaması gibi...ağlayıp,ağlamamak bu listenin en sonunda sayılsa gerek...:)
hepimizin neşesi daim olsun,hepimiz gülelim :D
anlaşıyışı yüksek şahsiyetlerde gelmiş,süper yorumlarını eksik etmesinler..
görünne köy kılavuz istemz değilmi..
zaten bizde elann levoyu vurmasını bekliyoruz elinde silah diğer bölümde kesin ole olcak..
allam ya,bu kadarmı anlyışı yüksek insanlar olur,süpersiniz güldürdünüz ya beni..
zaten bu levo ela ancak aldatma konularına gündemde oluyo..başka bişey hatırlamıyoruz..zaten hatılamamada gerek yok orasıda ayrı...
ama artık yenmiyo,ela ve levente başka oyun bulsunlar,baydı artık:D
e azucuq bizde şaka yapalım dedik
aa bu seferde sizmi yanlış anladınız tühh:img-hyste
ya bakalım bu bölüm neler olucak?
ben bayağı taktım şu Ela&Levent `in yattığı yer neresi?
tahmini olan hiç mi yok?
yni elanın evi desen deil
sonracııma tekne deil ee neresi?
ama zenan iyi dedi söyledi yoksa iş uzayıp giderdi
inceldiği yerden kopsun:):):) yok ya sadece incelsin kopma noktasına gelmesinler:img-cool2 |