Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar - Bölüm Yorumları/24
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Bir onceki baslik 1250 mesaj sayisini gectigi icin arsivlenmek uzere kapatilmistir.
Yorumlariniza bu baslikta devam edebilirsiniz.
MESAJLARIN TAMAMINI KOYU VEYA RENKLİ FONTLARLA YAZMAK FORUM KURALLARI GEREĞİNCE YASAKTIR..
Tek cümlelik mesaj yazmak forum kurallarına aykırıdır ve silinecektir.
Bu uyarıyı dikkate almanızı diliyorum.
Mause
Bölüm Sorumlusu
özge_letyy 13-11-07, 19:36 Yeni başlık hayırlı olsun eskiden daha mı sık başlık kapanırdı ne:icon_whis
Neyse..
Yarın fragman çıkar umarım akşam falan..
En geç perşembe show türkte kesin çıkar ama o zamana kadar sabretmek zor.
Özellikle şu bölüm sonunda kestikleri sahneleri verecekler mi merak ediyorum ki bana o sahneler gümbürtüye gitti gibi geliyor.:img-cool2
melike.fan 13-11-07, 19:43 yeni başlık hayırlı olsun
aslan'ın çapkınlıktan başka bir marifetini daha öğrendik,sıkı dedikoducuymuş kendisiigüzel karıştırdı hastaneyi,kimsede ağzının payını vermedi
sevda'da çırağı maşallah
ela kimseye derdini anlatamadı,kimseyle konuşamadı,zenan'a çok ihtiyacı vardı
ama zenan'ında kendi derdi kendine yetiyordu ne yapsın
aa baslık hayırlı olsun
askumm seymacım
napim ben bu adama kzıamıyom işte
biliyorum dun coık kotuydu
hatta butun hastanenın ela hakkında oyle dusunmeısne sebep oydu
ama napimm yapamıyorum
onu görünce bütün yelkenlerim suya iniveriyo işte:icon_whis:icon_whis:icon_whis
ya cok tatlı:img-blush:img-in_lo
ama ben de cok uzulmustum onalrı yaptıgı içinn
selanın ustune bu kadar gitmesinini sebebi
elanın sabrını mı deniyo ne
yoksa ınsan sevdiğine takarmış:img-yes:
bilemicem
ama demek ki o butun musterileri o kadın mı gonderiyomuş ona
hayret nerden buluyo da gönderiyo tövbe tövbee
kızlar ya bi de merakım levo o kadınla bırlıkte olmus mudur ki bence olmsutur
iknicisi zenanı suata vermısler mıdır babamla dusunup dusunup duruyoz yaa
vermemıslerdır dıyoruz ıkımzı dee:sad53::sad53:
batuhan_gumus 13-11-07, 19:49 bu bölüm hakikaten cok güzeldi ben cok begendim elanin üzerien gidilmesine cok kizdim leventin bunu büyütmesi beni cok sinirlendirdi en iii sahne musta cekilen sahneydi ninenin mineye söledi laflar beniu güldürmketen berbat etti ya :good: süperdi hersey bu arada elanin adi cikti 9 a inmez 8 uff sinir oldum ahh ela ahh iste icmesne olmicakti bunlar bu arada ratingler cok güzel gelmis dahada iyi olacak bence :)
özge-melike 13-11-07, 19:51 Yeni başlık hayırlı olsun..
Ya acaba 37. bölümde ne olcak?
Yani Z-S açısından...
KEsin üzgün olurlar yine..
Sağ olsun Azze Nine:img-cool2
Ya seviyorum ama Azze Nine'yi aslında ama..
Çok sert yaw..:icon_sorr
Bu arada bi 10 bölüm önce..26. bölüm...
Dünden bugüne...
Fragaman büyük ihtimal yarın çıkar ShowTurk'te..
KübraYasemin 13-11-07, 19:52 Yeni baslIk hayIrLi ugurlu olsun herkese.
Insallah Ela ve Levent arasI cok acIlmaz.
Birde ortaya bir ufaklIk girerse tamam.
Mert ufaklIk sarisIn aslan yeter ama ya bütün musalatlar bunlarIn basInda ne ya bunlar herseyi bütün kötülüklerini üzerinemi cekiyorlar yazIk....
KübraYasemin 13-11-07, 20:12 SuatIn taksideki hali neydi ya.
Cocuk evlenipde mutlu olmak istiyor.
Sen simdi gel bak aylenin yaptigina.
Vallaha bu cocukda yazIk ya.
Bu ayle tam varya töbe töbede tImarhanelik.
Suat seviyor anlamiyorlar.
Mine hala zenanIn suatI bastan döndürdügünü sanIyor.
Cocuk sevdigi icin neler yapIyor hala anlamadI uyuz...
KübraYasemin 13-11-07, 20:23 Dj_saRiLaCi: forumda tek cümle ile mesay yasak. Bence mesayIna birseyler ekle bosa silinpde gitmesin degilmi.
Ben SuatIn kardesini baya sevdim.
Mineyide hep asalayIcI sözler kullanIyor ne güzel.
Vallaha sevimli biri. (=
Suata tam yakismIs bir kardes, kesin SuatIn bilhasa ellerinde büyüdü bence.
*KumralGüzeli* 13-11-07, 20:29 Dj_saRiLaCi: forumda tek cümle ile mesay yasak. Bence mesayIna birseyler ekle bosa silinpde gitmesin degilmi.
Vallaha sevimli biri. (=
Suata tam yakismIs bir kardes, kesin SuatIn bilhasa ellerinde büyüdü bence.
evet cnm suatın kardeşi bencede çok tatlı ...ayrıca ağızının payınıda veriyor yani..gerçekten sevimli..
olaiblir..suat büyütmüştür belkii..
masal_kizi 13-11-07, 20:31 [QUOTE=KübraNehir;
Vallaha sevimli biri. (=
Suata tam yakismIs bir kardes, kesin SuatIn bilhasa ellerinde büyüdü bence.[/QUOTE]
vallah gercektende hic annesiyle ablasina cekmemis allahdan
yoksa zenan 3 cadiyla nasil basederdi
sanki biraz basina buyruk biri, yoksa mine hanim onu da kendine benzetirdi kesin...
özge_letyy 13-11-07, 21:42 Evet cok seker biri.
Tiyatroda oynuyor birde.
AblasIda hemen seni tiyatronun yerini birsey alamaz gibi laf sokdu.
KIz zaten zar zor izin aldIm diyince uyuz. birsey demese olmuyor.
Evet Mine bile baksana Annesini büyütmüs gibi masallah yani.
Ama kardesi farklI seker biri.
neydi bu kIzIn adI bu arada bilen varmI unutum.
İsmi Filiz..
Bence de çok tatlı bir kız.Ben de çok sevdim.Ailede en azından bir kişi Suat'la Zenan'ın yanında.Görümcenin hası Filiz'dir.:)Mine'yi saymıyorum.:icon_whis
Dilan-Cagri 13-11-07, 21:50 Karisik bir bölümdü...Bir cok sey acik kaldi ama cok hos sahneler de vardi...
Ela ve Levent'in arasi baya kötü oldu...Mert'i o halde evde görmesi Levent'i cok etkiledi, ki herkes bu durumda basta ne oldugunu bilmezse yanlis anlar ama bütün bölüm bu konu'nun aciga kavusmasini bekledim...En cok da Mert gider konusur Levent'le diye bekledim ama olmadi...Ama umarim haftaya gercekler ortaya cikar...Levent istifa bile etmis...Cok sasirdim gercekten...Haldun gerci ikna etmis ama yine de...Ela icin de hic hos bir durum degil...Bütün hastane biliyor olanlari tabi yanlis bir sekilde...Mert'in bu durumu Levent'e degil de Arslan'a anlatmasina aslinda biraz kizdim...Gerci bilseydi anlatmazdi ama yine de...Arslan'a da bu konu da basta biraz kizdim...Yani Suat ve Haldun'a dedigi hic hos degildi...Zaten durmadan Ela'yla ugrasip durdu =) ama yine de kizamiyorum ben Arlsan'a...
Sevda ve Hasan birlikte mi, degil mi anlamiyorum...Hasan Sevda'yla ortalikta görünmek istemiyor...Sevda'ya asik mi degil mi artik karar veremiyorum...Niye bu kadar geri duruyor acaba...Yine üzülmek istemedigi icin olabilir mi...Hasan pek emin degil gibi ama birakamiyor da Sevda'yi...Vallaha Sevda da artik su dedikodular'la ilgilenmese iyi olur...Hic yakismiyor ona...Her duyduguna inaniyor...Umarim artik bu aliskanliklarindan vazgecer...
Ömer ve Zeynep bu bölüm de yoktu...Gözlerim aradi ama olsun...Bakalim bi daha ki bölüm görecekmiyiz Ömer'i...
Suat'in ailesine o kadar sinirlendim ki...Zenan mus'a gitmis, ailesine haber vermis ama Mine hanim ve annesi kendini pek iyi hissetmedikleri icin gidemiyorlarmis...Cok kizdim gercekten...Iyi ki Filiz onlara benzemiyor...Ne kadar tatli bi kizdi öyle...Suat'a cok üzüldüm...Zenan'a gelemiyeceklerini söylerken berbat durumdaydi...Hele o bakip evden ayrilisi...Neyse ki sonradan kararlarini degistirdiler...Filiz arayip haber verdikten sonra o konusma neydi öyle...Mine "Gözünü boyamis Suat'in" diyor...Hele annesi'nin "Suat'in böyle bir kiza kapilacagini hic ummazdim" demesi...Zenan'i tanimadan neler diyorlar...Zaten birde annesi'nin "Oglumuz'un kiz arkadasi olarak sevdik...Nisanlisi olarak degil...Evlilik baska sey" demesi yokmuydu, gercekten cok güldüm...Filiz gerci onlara cevaplar'ini verdi ama yine de...Mus'a gider gitmez hemen basladi Mine yine sinir bozmaya ama Azre nine ne güzel agazi'nin payini verdi...Minecik susuverdi...Filiz belli etmemeye calisti ama o an da hepimiz gibi o da güldü...Ben bu kizi cok begendim...*** *** görelim...Suat'in babasi ve Suat'in durumu cok hosuma gitti...Konusmalar falan cok komikti...Özellikle baklava ikram ettiklerinde "Yoksa alacakmisiniz...?" demelerine koptum...Hele de Zenan'in amca'si giderken "Siz lafinizi unutmayin ha" demesi Suat'in babasinin da "Siz unutmayin yeter...Siz söylüyorsunz biz tekrarliyoruz nasilsa" demesine bittim ya...
Sonra mutfakta Azre nine'nin dedigi dogru...Inadina vermiceksin kizi ama durmadan Mus'a da gelinmez ki...Zenan ve Suat'a da yazik...Ne kadar da seviyorlar iste birbirilerini...Sevenleri ayirmak olur mu hic =)... Zenan'in ninesine dedikleri, bi aksilik cikarmamasini istemesi cok tatliydi...Ama sonra arabada o yüzleri'nin hali...Suat'in ve Zenan'in yüzündeki o ifade...Acaba Zenan'i verdiler mi vermediler mi...? Bana verdiler gibi geldi ama bilemiyorum...Filiz de Zenan'in yanindaydi...Beraber Istanbul'a da dönüyorlar...Bakalim haftaya neler olucak...Dizi nerden baslicak...Bir sürü acik soru var...Umarim Zenan'i vermislerdir...Insallah en yakin zaman da evlenirler...
melike_bekir 13-11-07, 21:59 vay yeni basligimiz acilmis
ya ins. fragman cabuk cikar
merakimdan ölüyorum ya nedersiniz
birden bire suat ve zenan gizlice
evleniyorlarmis ne güzel olrudu ya
özge_letyy 13-11-07, 22:03 vay yeni basligimiz acilmis
ya ins. fragman cabuk cikar
merakimdan ölüyorum ya nedersiniz
birden bire suat ve zenan gizlice
evleniyorlarmis ne güzel olrudu ya
Gizli evlilik bence olmaz çünkü Zenan,ninesinden gizli bir şeye kalkışmaz.verip vermedikleri belli değil ama vermeseler de ne yapar eder ikna eder mutlaka.Başka bir çift onların durumunda olsa gizli evlenebilirlerdi ama Suat böyle bir şey istese bile Zenan asla kabul etmez gibi geliyor bana.:img-yes:
Gizli evlilik bence olmaz çünkü Zenan,ninesinden gizli bir şeye kalkışmaz.verip vermedikleri belli değil ama vermeseler de ne yapar eder ikna eder mutlaka.Başka bir çift onların durumunda olsa gizli evlenebilirlerdi ama Suat böyle bir şey istese bile Zenan asla kabul etmez gibi geliyor bana.:img-yes:
Bende sanmıyorum gizli bir evlilik yapacaklarını. Suat Zenandan böyle bir şey istemez herhalde, ki Zenan da kabul etmez bunu. Azze nineyi ne yapar eder ikna eder Zenan.:img-yes:
Gerçi şu an da durumun ne olduğunu bilmiyoruz, bende anlayamadım verdiler mi, vermediler mi? Ama galiba verdiler:icon_whis:icon_sorr
KübraYasemin 13-11-07, 22:11 İsmi Filiz..
Bence de çok tatlı bir kız.Ben de çok sevdim.Ailede en azından bir kişi Suat'la Zenan'ın yanında.Görümcenin hası Filiz'dir.:)Mine'yi saymıyorum.:icon_whis
Filiz ismide adI kadar seker.
Güzel yakIsmIs yani masallah.
Ay vallaha görümce yenge süper.
Birde tekside ZenanIn yanInda oturuyordu ya cok sekerdi.
cvp verdigin icin sagol cnm.
KübraYasemin 13-11-07, 22:24 Anti Mine avi si bu arada süper.
Gönülü anti imza yapabilecek biri yokmu keske yapabilsem.
Bu arada bu Mineden bence ZenanIn cekecegi var ama hayIrlIsI.
Ama Filizdende destek gelir yani.
Varyok o baya tiyatro ile mesgul ama neyse...
Duygu'cum hiç anlamadık ki cidden ne oldu
Hande bizle oyun oynuyor resmen:img-cool2
Kesin bir şey bilsek ona göre tahmin yürütücez ama şimdi çift olasılıklı düşünüyoruz her şeyi.
Umarım sonuç olumlu olmuştur.:(
evet umarım olumludur.ben öyle tahmin ediyorum ama belli de olmaz .hande bu :icon_whis:img-pilot
bu haftaki bölümde keşke diyorum bir flashback sahnesi falan olsa. Zenan'ın mutfaktan azze'nin peşinden gittiği sahnenin devamını suat'a yaşatacakları bir flashbackle getirseler.bir telefon veya ona benzer bir nedenle suat'ın odadan çıktığını, merdivenlerin üstünden görünmeden zenan'ın azze'yi ikna etmek için söylediklerini duyduğunu felan gösterseler.böylece bu haftaki kız isteme rezilliği de bir nebze olsun hafiflemiş olur. ama benimki sadece bir hayal.:icon_sorr
o göstermedikleri kısımlar uçtu gitti.bir daha göstereceklerine dair en ufak umudum yok.show tv bu hafta saat 20.00 deki dizilerinin sürelerinde kısıtlamaya gitmiş galiba.dün doktorlar bugun ezo gelin normalde olduklarından çok daha kısa sürdü.ezo gelinde kesilen sahne var mı yokmu bilmem ama doktorlar da olduğunu biliyoruz.ve o sahnelerin üstüne bir bardak soğuk su içelim derim ben :icon_sorr
Duygu'cum hiç anlamadık ki cidden ne oldu
Hande bizle oyun oynuyor resmen:img-cool2
Kesin bir şey bilsek ona göre tahmin yürütücez ama şimdi çift olasılıklı düşünüyoruz her şeyi.
Umarım sonuç olumlu olmuştur.:(
Hande bizle oyun oynuyor tabi. Cidden anlamıyorum ya, ortalığı birbirine katmaya neden bu kadar hasret?
Handenin çocukluğuna inmek istiyorum, uzmak bir psikolog eşliğinde...:icon_whis
Dediğin gibi çift olasılıklı düşünüyoruz herşeyi, verdiler mi, vermediler mi çözmek zor. Öyle bir yerde bitti ki!
Ama 36. bölüm kaldığı yerden devam etti. Belki bu bölüm de öyle olur dicem ama, istikrarlı birşey olduğunu sanmıyorum. Eserse artık...:img-cool2
özge_letyy 13-11-07, 22:40 evet umarım olumludur.ben öyle tahmin ediyorum ama belli de olmaz .hande bu :icon_whis:img-pilot
bu haftaki bölümde keşke diyorum bir flashback sahnesi falan olsa. Zenan'ın mutfaktan azze'nin peşinden gittiği sahnenin devamını suat'a yaşatacakları bir flashbackle getirseler.bir telefon veya ona benzer bir nedenle suat'ın odadan çıktığını, merdivenlerin üstünden görünmeden zenan'ın azze'yi ikna etmek için söylediklerini duyduğunu felan gösterseler.böylece bu haftaki kız isteme rezilliği de bir nebze olsun hafiflemiş olur. ama benimki sadece bir hayal.:icon_sorr
o göstermedikleri kısımlar uçtu gitti.bir daha göstereceklerine dair en ufak umudum yok.show tv bu hafta saat 20.00 deki dizilerinin sürelerinde kısıtlamaya gitmiş galiba.dün doktorlar bugun ezo gelin normalde olduklarından çok daha kısa sürdü.ezo gelinde kesilen sahne var mı yokmu bilmem ama doktorlar da olduğunu biliyoruz.ve o sahnelerin üstüne bir bardak soğuk su içelim derim ben :icon_sorr
Keşke öyle olsa..Hem mantıklı da olur çekilen sahneler öyle gösterilse.Ne olup bittiğini adam akıllı anlarız.
Diziyi kanal mı kesti yönetmen mi anlamadım.Kanal neden yapsın ki bunu,hem sahneleri kesme gibi bir hakları olamaz hadi kesti diyelim sonundan keser ortadaki sahneler de yoktu Ela'nın haldun'a sarılması,fragmanda Suat'ın babasının allahın emri peygamberin kavliyle başlayan cümlesini söyleyememesi gibi..
Bu sahnelerin haftaya olma ihtimali yok onun için diğer kesinlen sahnelerin de verileceğinden umutlu değilim ben de.:(
KübraYasemin 13-11-07, 22:41 Ela bu bölümde agladI yine.
Aslanda onu ameliyata aldI hehe (=
Vallaha baya etkilendim ameliyata alInca bizim Aslamn bey ElayI.
Mert de bu bölüm bana biraz kuzu gibi geldi.
Sanki garip suc islemisde sucsuz bir yapIsI vardI heeee...
evet umarım olumludur.ben öyle tahmin ediyorum ama belli de olmaz .hande bu :icon_whis:img-pilot
Canım keşke senin dediğin gibi o sahneleri flashbackle falan gösterseler. Zenan Azzeyi ikna etmeye çalışırken Suat duysa, gerçekten çok hoş olurdu.:img-in_lo
Ama o göstermedikleri kısımları görebileceğimizi sanmıyorum, yani daha öncede böyle oldu, fragmanda gösterilen sahneleri dizi süresinde göstermediler. Ve daha sonra da göremedik, üzerine bir bardak soğuk su içtik tabi...:icon_sorr
Dizide gerçekten çok fazla eksik vardı, allahın emri peygamberin kavliyle... diye devam eden cümle, Suatın babasının sözü. Elanın Halduna sarılıp ağlayışı falan:hıh hiç biri yoktu. Nasıl bu kadar dikkatsiz olabiliyorlar anlayamıyorum açıkcası.:icon_sorr
Kanalın dizi sürelerini kısaltma gibi bir yetkisi var mı ki, bu çok saçma. Hadi kısalttılar diyelim, bula bula fragmandaki sahneleri mi buldular?:img-gun:
Yorum yazmak içimden gelmiyor. Hem bölümün malum hali hem de dersler:img-wink:
Haftaya nasıl toparlayacaklar anlamıyorum. O kesilen sahneleri nasıl dolduracaklar. Öyle basit sahneler kesilmedi ki hepsi temel taşlardı. İsteme sahnesi olmadan istendi zenan. belki de istenmedi böyle saçma saçma sorular ancak bu dizide sorulur herhalde.
Ebruya acıyorum bakalım nasıl toparlayacak. Böyle kesintilerin hep hande de olması da ilginç:icon_whis 1 dakikalık fragmanın yarısı yoksa bölümün ne kadarı yok artık düşünün. Üstelik fragmana ilgi çeken sahneler konulur benim bildiğim:icon_whis Bu bölüm neden boş ve kopuk geldi anlaşılıyor. Zaten vasat bir bölümdü. Bir de kesilince vasatın altında kaldı. Ama neden temel sahneler kesildi bunu asla anlayamam. Açıklaması yok şimdi. Mesela arslanın o kadınla geçirdiği geceyi kesseler kimse gıkını çıkarmazdı eminim:) Veya sevdanın facebook macerasını....
Haftaya ne olacak tahmin edemiyorum. Etsem de keserler zaten:) Ebru sana güveniyoruz çok zor işin ama sen toplarsın biz sana güveniyoruz (en azından handeye güvendiğimizden fazla:)) Düşünüyorum da bu bölümü ebru yazasaydı minenin morluk derecesi çok daha fazla olurdu:):)
KübraYasemin 13-11-07, 22:57 Zeynep bu hafta pek yoktu.
Neyse buda iii bir haber ama hehe (=
Ay Ilhan MansIzsI bu hafta tekrar göstermediler ya neyse bunada.
Zeynepin ilhan mansIza ne cabuk asIk olmasI bence biraaz sacma oldu neyse.
Senaristlerin isine karSimiyorum ben.
aysecik_34 14-11-07, 09:40 arkadaşlar bence 35,bölüm gibi bir durum söz konusu olucak...bir çok sahnenin ucu açık kaldı herhalde flasback lerle geri dönücekler.mesela leven o sarışın kadın sahnesi kesilmiş bir sahne,eğer olurda o kızla tekrar karşılaşırlarsa geri dönüm olucaktır.ve içimde nedense kötü bir his var(o sahnenin kesilmesi ile ilgili)sonra da kendime diyorum olmaz
eğer levent o gece ileri gittiyse,elaya öylece masum bakamazdı dışarıda.
KübraYasemin 14-11-07, 09:43 Sevda da okadar konusuyor kadiriye Hemsireye ama sonra yaralandIgInI görünce nasIlda agladI bide ameliyatdan sonra Hasana sarIldI.
Hasanda sarIldI ama sonra etrafda biri varmI diye bakIyordu birde orda koptum ben.
Cok süperdi HasanIn ordaki hareketleri...
Sevda da okadar konusuyor kadiriye Hemsireye ama sonra yaralandIgInI görünce nasIlda agladI bide ameliyatdan sonra Hasana sarIldI.
Hasanda sarIldI ama sonra etrafda biri varmI diye bakIyordu birde orda koptum ben.
Cok süperdi HasanIn ordaki hareketleri...
yeni başlığımız hayırlı olsun...
valla ben hasan ile sevdayı yakıştıramıyorum..sevda hasanın yanında çok basit kalıyor..hasana daha iyileri layık...
çoğu sahnenin askıda kalması gibi kadriye hemşirenin hastalığıda askıda kaldı..ne olduda birdenbire bayıldı ve düştü..bir hastalığımı var yoksa sırf bölüm dolsun diyemi yazılmış..zaten ameliyattan sonra onuda göstermediler...
ne kadar boş ve vasat bir bölümdü..dizimizin bu hale gelmesine inanamıyorum doğrusu..
evet ama sonuçta onu dinlemişti dimi yani dinlememezlik yapmadı
hem ela levent ve o bilge uyuzunu öpüşürken görmüştü ama ela genede bişi dememişti ayrı olsalar bile levent hep seni sevecem demişti ama onları öpüşürken görmüştü
bilgeyle çalıştı onun eziyetlerine katlandı ne için hepsi levent için ona olan aşkı için ama levent bey daha ilk gördüğü şeyle hooop tamam karar verildi istifa dilekçesini sundu ee ne anladım ben bu aşktan öffff ya neyse sinirleimi iice germiyim daha yrına girmem gereken ve öncesinde çalışmam gereken bir botanik vizem var ondan önce ortamı germiyelim dimi
sana tamamen katılıyorum..ela leventin bilge ile olan durumunda onu dinlemişti..bilgenin yaptığı bütün gereksiz sözlü sataşmalara maruz kalmıştı..bilge her durumda elayı zor durumda bırakmak için uğraşmıştı..ama ela yinede sırf leventi sevdiği için bu duruma katlanmıştı..ama levent bey ne yaptı hemen başka bir kadın buldu..istifa etti..ve en önemlisi elanın öyle bir şey yapmayacağına inanmadı bile hiç tanımamış demekki elayı..
Elaya Leventi barıştırma konusunda sdc Zenana güveniyorm ben:icon_whis, eminim birşeyler yapacaktır.. hoş ben rüyamda zenanın bizzat yardımı gördüm, Levent ayrılıyordu, zenanda elanın anlattıklarını bir deftere yazmıs, caktırmadan leventin valizine koyuyordu, o da okuyup geri gelmişti..:P inş gerçek olur
yha inanmıyorum levent istifa edecekmiş ama son anda haldun bey leventi şimdilik kısa bi tatil vermiş ama kararını değiştimezse kötü olur bence elanın gidip leventle konuşması gerekio onu eski sevgilisiyle yatmadığını ve hiç bişey olmadığını o günü anlatması gerekio ama levent dinlemio bile herşey yanlış anlamadan ibaret elayı hiç mi tanımadın levent yha olay hiçte bildiği gibi değil aslında çok kızkınım ben levente elayı dinlemedi bile sadece kendi kafasında kurduğu şeylere inanıyor ama geridönecektir ela herşeyi anlattığında eladan nasıl özür dileyecek acaba neyse bu elada hep mutsuz mutluluğu çok kısa sürüyor çok sıkılmaya başladım ağlatmasınlar artık bu kızı hiç mutlu olamıyor aslan bi taraftan eski sevgilisi bi taraftan leventle arasını bozmaya çalışıp duruolar bende buna çok sinir oluyorum hele o aslana varya dövesim gelio yha adamı neyse düzelir heralde araları...
zenan la suata ne oldu yha bişey anlamadım verdilermi zenanı hep beraber arka arka ya arabayla gidiolardı nereye gidiyorlar onuda bilmiyorum çok karıştı bu dizi yha neyse bunu da gelecek bölümde görürüz inş.
hasanla sevda da bi türlü birleşemedi sevda yazık uğraşıp duruo hasan la aşkını tüm hastaneye ilan etmek için elinden geleni yapıyor kız ama hasan istemiyor ben aşkımı herkese ilan etmek istemiyorum dio haklı çocuk ilan edipte rezilmi olsun yani baksanıza ela ile levente yada zenanla suata herkese söledilerde ne oldu herkes aralarının nasıl olduğunu bilio herkese rezil oldular hele ela bu sıralar iyice rezil oldu kız hep eski sevgilisi yüzünden aslında eski sevgilisininde suçu yok sonuçta o çocukta elaya iyilik yaptı ve leventle elanın arasını bozanda eski sevgili değil arslandır elanın eski sevgilisiyle levent konuşurken duydu yha herkese yayanda o bence bu haberi gıcık oldum o arslanmıdır nedir o adama sinir oldum resmen yha sen ne karışıyorsun bence arslan elayı seviyor ve elde edemeyeceği içinde böle davranıyor gibime geldi sizinde öle değilmi arkadaşlar ya kıskanıyor ela ile leventin ilişkilerini yada ela yı elde edemeyeceği için yada elde etmek için böle davranıyor bence!...
levent kızmazla ,yanlış anlamakla o kadar haklıki
kim olsa oyle bir durumda yanlış anlar ama keşke
elaya bir kez konuşma şansı verseydi gerçi levent o kadar
sinirliydiyki herhalde ela konuşsa bile ona inanmazdı
leventin elayla konuşup ona inanmaması yerine
elayı hiç dinlememesini yeğlerim çünkü diğer türlüsü daha kötü
umarım levent hatasını anladığında ela onu kolay affetmez
barışmasına barışırlarda ama ela leventi biraz süründürür
barışma olayında bende zenana güveniyorum
çünkü gazete olayında zenan yanlış anlamıştı
şimdi leventte benzer şeyleri yaşıyor, bu yüzden
zenan leventin gözlerini açmasında yardımcı olacak gibi geliyor
ama elanın eski sevgiliside yardım edebilir barışmaları için o çocuk sonuçta elaya yardımcı olmak için evine götürmüştü bilemem ama heran herşey olabilir ama bence levent hatsını anladığı an zaten barışırlar elanın leventi süründüreceğini düşünmüyorum sonuçta ela öle biri değil zaten ama dediğim gibi eski sevgiliside yardım edebilir yani en azından levente olanları o anlatabilir ela anlatamazsa o anlatır gibime gelio...
Bu bölümde anlayamadığım sorular var sorsam cevaplar mısınız?:img-wink:
1)Levent gerçekten gidecek mi?
2)Ela ile levent tekrar bir araya gelecek mi?
3)Zenan'ı verdiler mi?
Ben bunların cevabını bulamadım bu bölümde. Cevabı var mıydı ben mi göremedim acaba:icon_whis
break-us_35 14-11-07, 12:59 Bu bölümde anlayamadığım sorular var sorsam cevaplar mısınız?:img-wink:
3)Zenan'ı verdiler mi?
Ben bunların cevabını bulamadım bu bölümde. Cevabı var mıydı ben mi göremedim acaba:icon_whis
1.levo gitmez bence...elanın masumiyeti bu bölüm ortaya çıkar....
2.biraz zor olucaktır gelmeleri.......ama sonuçta olur
3.Bence vermediler...Azzen nene vermemiştir...ohh bencede çok iyi etti....çünkü mine zenanın ailesinin hemen vereceğini sandı...bayıla bayıla verirler diye düşündü....ama iyikide olmadı.....mine pişman olcak
Ela_Levent_17 14-11-07, 14:23 Bu bölümde anlayamadığım sorular var sorsam cevaplar mısınız?:img-wink:
3)Zenan'ı verdiler mi?
1.hayır gitmeyecek benceee
2.kısa sürede barışıp birayraya gelecekler bence :)
3.bence vermedilerr
Levent bi yere gitmeyecek...
Beklenen barışma beklenen şekilde Elanın evinde gerçekleşecek
en son ne zamandı hatırlamıyorum ama sanırım 18.bölümde sahildeki saçına papatya taktıgı öpüşmeden sonra Ela Leventçiler ilk defa muratlarına eriyor..
hadi bakam gazınız mübarek olsun....
haaaa bu arada sizde bu kırpılan sahneleri biliyorsunuz... bu sahnelerede bişey olursa karışmam onu diyim.....
Ayrıyetten o kadarda sevinmeyin... Sarın doktoru unutmayın... Her an hastanede hava yol su olarak bu kadın bu ela levent ilişkisine geri dönebilir...
Levent bi yere gitmeyecek...
Beklenen barışma beklenen şekilde Elanın evinde gerçekleşecek
en son ne zamandı hatırlamıyorum ama sanırım 18.bölümde sahildeki saçına papatya taktıgı öpüşmeden sonra Ela Leventçiler ilk defa muratlarına eriyor..
hadi bakam gazınız mübarek olsun....
haaaa bu arada sizde bu kırpılan sahneleri biliyorsunuz... bu sahnelerede bişey olursa karışmam onu diyim.....
Ayrıyetten o kadarda sevinmeyin... Sarın doktoru unutmayın... Her an hastanede hava yol su olarak bu kadın bu ela levent ilişkisine geri dönebilir...
bi karar ver arkadaşım sevinelimmi üzülelimmi
şakak şaka elbette kesilen sahnelerden şahsen sorumlu değilsin
birde kafamı kurcaladı sarışın hatun ela levent ilişkisini etkileyecek ama ne kadar
yaptın bir iyilik bari hepten yap dimi yanibye
sena-haticee 14-11-07, 15:00 Bu bölümde anlayamadığım sorular var sorsam cevaplar mısınız?:img-wink:
3)Zenan'ı verdiler mi?
yok be gitmez tabiki .............
eee zenan ile suat ayrilirsa onlar birlikte olur bu senaristler birini küstürüo birini baristirio............
ay bak onu bende bilmiorum umarim vermislerdir ins yaaa...............:happy0064
kesinlikle katılıyorum bu kadın barıştıkları anda bi yerden fırlıcak
ama olsun ya bu bölüm bi barışsınlar bnu da atlatırlar:happy0064
eee barışşş.. darıll ...barışş.. küs... bas nikahı .. sizde kurtulun bizde....
yaa eninde sonunda öyle yada böyle barışacaklar...
kim bilir o sarı kadınada belki Arslan aşık olur.. tam olur.... :icon_whis:icon_whis
bi karar ver arkadaşım sevinelimmi üzülelimmi
şakak şaka elbette kesilen sahnelerden şahsen sorumlu değilsin
birde kafamı kurcaladı sarışın hatun ela levent ilişkisini etkileyecek ama ne kadar
yaptın bir iyilik bari hepten yap dimi yanibye
Tahmindir......
kesinlikle benim tahminim.... Hiç bişey olmadı Levent o adın arasında...
Ama gel bide bunu hastanede Leventte oldukça sıcak davranan kadını gördükten sonra Elaya anlat ... yerse....
Ne üzülün .. nede sevinin... bu dizi öyle bir dizi olduki...
bizim senaristeler yap bozu seviyolar...
haaa.. belki konuşulmuştur diyim ben yinede... Haldun karısından ayrılma sebebi yakında Elanın annesinin gelicek olması .... Haldun Ve Naz arasında bişeyler olabilir... o yüzden Haldunu karısından ayırıyolar...
eee.. kendisini pek görmesekte artık Nihat bey amcayı azrail yanına çağırıyor...
Ya bilen var mı ? Hastaneye yeni doktor olarak Tolga Savacı geliyor diye bir haber okudum...Aslı astarı var mı ? Varsa cok sevinecem de..:))
Ya bilen var mı ? Hastaneye yeni doktor olarak Tolga Savacı geliyor diye bir haber okudum...Aslı astarı var mı ? Varsa cok sevinecem de..:))
Hmm Tolga Savacimi? Ben bunu ilk defa senden duyuyorum valla cnm:happy0064 Bilmiyorum amaaa Zeynep icin yeni bir asistan gelecekmis bende böyle birsey duymustum, çünkü Ömer'im yakinda ölecek:sad53:, ve yeni bir erkek asistan gelecekmis hastaneye, oda Zeynep'e asik olacakmis böyle birseydi galiba:icon_whis Ama Tolga Savaci olamaz yani yas farki cok Zeynep icin......
Ya ben daha yeni 36 bölümü izledim, o aksam izleyememistim o yüzden, ve bu nasil bir isssss? Ömeri hic göstermediler yaaa. Sadece adi geciyor bir kac sahnede ama hiç göstermediler, olacak is mi bu ya, birini diziye, hatta JENERIGE koyduysaniz ozaman her bölümdede oynatin kardesim:icon_sorr Offf resmen 1 hafta Ömer'i (Ilhan Mansiz'i) izlemek icin sabrettim, ama bi baktim yokk yok yokkk 36 bölümde. Bosu bosuna beklemisim yaa:icon_sorr Insallah yeni bölümde ve ondan sonraki bolümlerde hep oynar. Onun sadece bir kisa sahnede oynamasi bile benim icin yeter !:img-wink: Yani bi bölümde oynamak birisinde oynamamak hicte gercekci degil, sanki Ömer diye biri hic yokmus dizide, sanki ölmüs bile, sanki öylesine bir hastaymis gibi.. Ya o Zeynep'in sevdigiiiii:icon_sorr Onlarin sahneleride tipki Grey's Anatomy deki Izzie& Denny sahneleri kadar heyecanli ve etkileyici olmali, amaa hic bi ilerleme yok .........:icon_sorr
yok yok ... öyle büyük bir sorun olmıyacak kadın ....
levent yapmaz öyle şeyler izin vermez.... ama bu olaylar sonrası Ela daha hassas olacagı için ... iyi bir kıskançlık sahnesi izliycez gibi....
didou_didem 14-11-07, 16:27 yok yok ... öyle büyük bir sorun olmıyacak kadın ....
levent yapmaz öyle şeyler izin vermez.... ama bu olaylar sonrası Ela daha hassas olacagı için ... iyi bir kıskançlık sahnesi izliycez gibi....
ayşemm
bana da öyle geliyor ama "ben öyle olmasını istiyorum da öyle mi hissediyorum" diye de düşünüyorum...
bana göre de çok sorun olmayacak o kadın (yani inş.) okadar çok hayal kırıklığı yaşattılar ki bize...
barışırlar barışmasınada size biraz çektirirler işte dizi uzasın die ellerinden geleni yapıyorlar aslında leventle ela ayrılmazdı ama ayırdılar senaryo gereği işte aslında diziyi uzatacağız die ayırıyorlar biraz fazla ayrı bırakıyorlar bu seferde izleyici diziden soğuyacak hale gelioki bu seferde barışıolar izleyicinin sıkılmasına bağlıyorlar senaryoyu sanki iyice geriolar insanı işte arada kutsi ile yasemin olmasa aslında ben bu diziyi çoktan seyretmeyi bırakırdım ama oyuncuları sağlam ne yapacağız katlanacağız artık birleşsinler die dua edip duruoruz...
tolga savacı mı amanınn gelsin gelsinn:happy0064:happy0064
arslanıma bulasmasın daa gelsin hosgelsin:happy0064:happy0064
zeynebe asisitan hımm doktor oalrak gelir belki bu daa genel cerrah olurr:happy0064
benım doktorum da genel cerrahtı:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
bu arada fragman cıkmadı de mi daaa görmedim de benn
ela leventten bı haberi olan var mı
zenan verılmıs mı suata:icon_whis
didou_didem 14-11-07, 17:19 tolga savacı mı geliyormuş...
hangi rolde geliyormuş peki..
ayrıca daha fragman çıkmadı galiba gören biri yazardı herhalde...
KübraYasemin 14-11-07, 17:44 Bu bölümde anlayamadığım sorular var sorsam cevaplar mısınız?:img-wink:
3)Zenan'ı verdiler mi?
nazcIgIm sorular hazIrlamIsIn....
hemen cvp veriyim.
1.) Bence gitmiyecek ya. Giderse diziden gidiyor olur. O da yani mümkün degil. Cünki dizi sIrf o hastanede cekilyior bence.
2.) Gelir ama baya zaman sonra bence....
3.) Verdiler bence...
naz soralarI hazIrladIgIn icin sagol.... ellerine saglIk... (=
zenanı verdiklerini nerden anladınız peki
bu arada ela ıle leventin cabuk barısmasının tek bi
caresi var mertin konusması:img-yes::img-yes:
ama adam gibi konuscak kesin ve net
masal_kizi 14-11-07, 18:05 herkese selamlar
vallah ben fragmani pek beklemiyorum yada merak etmyiorum digelim cünkü nasil olsa bisey anlamayacam
fragman gelse bile bu seferde sesliyi beklicem anlamak icin ...
ama bence bugun belki gösterebilirler yada, yarin
özeten de haber yok zaten bir kere de erken gelse sasarim zaten
ya son anda belki mert levent le konusur öyle barisa bilirler elayla.
KübraYasemin 14-11-07, 18:08 Bu Bölümün sonunda varya baya ??? birakdI.
Neydi o öyle herkesin yüzü.
Zenan sonunda bi isteme fasdIda bitti dedi.
Bence verdiller ama Ninenin arzusu yok diye herkesin morali bozuk. )=
krmcm_kutsi 14-11-07, 18:11 Bu Bölümün sonunda varya baya ??? birakdI.
Neydi o öyle herkesin yüzü.
Zenan sonunda bi isteme fasdIda bitti dedi.
Bence verdiller ama Ninenin arzusu yok diye herkesin morali bozuk. )=
ben aslında ilk başka zenanı vermediler diye düşünmüştümm
ama ewt haklı olabilirsinn :img-yes::img-yes:
azze nine zenanı vermek istememiştirr
zenan da evlenmek istemiştirr
sonra da bozuşmuş olabilirlerr :icon_whis:icon_whis:icon_whis:icon_whis
eğer öyleysee suatın annesinin ve kardeşinin moralinin neden bozulduğu da zaten mağlumm :img-wink::img-wink:
ben aslında ilk başka zenanı vermediler diye düşünmüştümm
eğer öyleysee suatın annesinin ve kardeşinin moralinin neden bozulduğu da zaten mağlumm :img-wink::img-wink:
zenan istdeğini açıkca belli etti ninesine...
helede ninen anasınn gözüne bak ne biçim bakıyo demesi üzerine...zenann nasıl baksın kadın kör..demesi bitirdi beni..hele ninen o hali.çok komikti...
velhasılı kelam..aynen özetteki gibi bi bölüm izledk...artık şikayet etmiyorum...sakinimmmmmm:img-wink:
KübraYasemin 14-11-07, 18:28 ben aslında ilk başka zenanı vermediler diye düşünmüştümm
Bende zaten bir anlamIyorum ki cnm ya.
Neden herkesin morali bozukdu cenaze evinden cIkar gibi bir türlü anlayamiyorum gidiyor.
Neyse en hayIrlIsI fragmani beklemek.
Cünki benim bir yanIm vermemis olabilirlerde diyor senaristler bunlar hic ama hic beli olmaz.
inat olsun diye bunu bile yaparlar ya (=
Ela_Levent_17 14-11-07, 18:33 ayyy ewt yaaa
daha fragman çıkmadı dimi arkadaşlarr?? :img-pilot:img-pilot
offfffffffff biran önce çıksa da birz fikir edinsek 37. bölüm ile ilgili yaa
offff gerçi fragmanı verseler nolcakk çok karışık gösteriyolarr
:hıh:hıh:hıh
inş. bu bölüm ela ve levent barışır :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
yok canım daha çıkmadı benn showturku izliyorum ve haberler var şu andaa bekliyorumm...bence bu bölüm barışırlarr ela ile leventt ama o kadın canımı fazla sıkıyorr o cadıı ama düşünmemeye çalışyorumm..fragman bugün çıkar umarımm çıkmalı bence yaa beklicem benn valla..ayy ama içimde bi sıkıntı avrr ama
MoOnDaNcE-11 14-11-07, 18:40 Cok guzel bir bolumdu ... :good:
Hangi erkek olursa olsun ela ve mert'i oyle gorunce cok buyuk tepki gosterir . Levent'in de o gece biriyle beraber olmasina da sasirmadim , etki - tepki . Gerci levent ve ela diziden bize gosterildigi kadariyla cinsel olarak beraber degillerdi , o yuzden bu one night stand tam aldatma degildi bence...Levent gercegi ogrenince ela'yi affeder de ela bu bir gecelik iliskiyi ogrenince bir daha yikilir , o onu affeder mi onu bilemem...
Suat - Zenan . Karakterler farkli , bunu gectim aileler de cok farkli . Hem de tam 180 derece .
Kiz isteme bastan asagi sacma sapan bir uygulama . Yalniz yabancilarda da buna benzer adetler var , damat adayi kizin babasinin onunde diz coker . Yani bu konuda sirf turkiyeyi kastetmiyorum / elestirmiyorum. Eski nisanlimin ailesiyle ( hepsi fransiz ) de buna benzer bir tartisma yasamistik , ben de sadece Allah'in onunde diz cokerim demistim .
Yuce Allah kimseyi kendisinden baskasinin onunde diz cokertmesin , Amin :img-wink: Bunu da belirttik .
Neyse dizimize gelelim en cok haremlik selamlik uygulamasina kizdim . Bu ayirim bir tek camii'de olur . Evde olmaz . Bayanlarimizin asagilanmasina her sekilde her yerde ( camii disindaki o da asagilanma degil, dogru bir gereklilik ) sonuna kadar karsiyim . Valla bana oyle bir sey yapilsin , hemen terkederim orayi .
Her ne kadar o sahnelere sinir olsam da , turkiye'deki dogu-bati sosyolojik gercegini cok guzel yansittiklari icin dizi ekibine tesekkur ediyorum...
Zenan'i da ailesini de sevmiyorum hatta o acze ninemidir nedir nefret ediyorum , annesi daha iyi valla , ama dayisini gorunce kisa sureli bir sok gecirdim , aklim direkt arka sokaklar'a gitti . Orda da oynamisti bu eleman once insan kacakcisi sonra da komiser mesut'un oglu tuncu kacirarak aklimizda yer etmisti :img-yes:
Cok guzel bir bolumdu ... :good:
Hangi erkek olursa olsun ela ve mert'i oyle gorunce cok buyuk tepki gosterir . Levent'in de o gece biriyle beraber olmasina da sasirmadim , etki - tepki . Gerci levent ve ela diziden bize gosterildigi kadariyla cinsel olarak beraber degillerdi , o yuzden bu one night stand tam aldatma degildi bence...Levent gercegi ogrenince ela'yi affeder de ela bu bir gecelik iliskiyi ogrenince bir daha yikilir , o onu affeder mi onu bilemem...
Suat - Zenan . Karakterler farkli , bunu gectim aileler de cok farkli . Hem de tam 180 derece .
Kiz isteme bastan asagi sacma sapan bir uygulama . Yalniz yabancilarda da buna benzer adetler var , damat adayi kizin babasinin onunde diz coker . Yani bu konuda sirf turkiyeyi kastetmiyorum / elestirmiyorum. Eski nisanlimin ailesiyle ( hepsi fransiz ) de buna benzer bir tartisma yasamistik , ben de sadece Allah'in onunde diz cokerim demistim .
Yuce Allah kimseyi kendisinden baskasinin onunde diz cokertmesin , Amin :img-wink: Bunu da belirttik .
Neyse dizimize gelelim en cok haremlik selamlik uygulamasina kizdim . Bu ayirim bir tek camii'de olur . Evde olmaz . Bayanlarimizin asagilanmasina her sekilde her yerde ( camii disindaki o da asagilanma degil, dogru bir gereklilik ) sonuna kadar karsiyim . Valla bana oyle bir sey yapilsin , hemen terkederim orayi .
Her ne kadar o sahnelere sinir olsam da , turkiye'deki dogu-bati sosyolojik gercegini cok guzel yansittiklari icin dizi ekibine tesekkur ediyorum...
Zenan'i da ailesini de sevmiyorum hatta o acze ninemidir nedir nefret ediyorum , annesi daha iyi valla , ama dayisini gorunce kisa sureli bir sok gecirdim , aklim direkt arka sokaklar'a gitti . Orda da oynamisti bu eleman once insan kacakcisi sonra da komiser mesut'un oglu tuncu kacirarak aklimizda yer etmisti :img-yes:
evet dogu batı sentezini cok güzel kurmuslar ve adetlerini cok güzel yansıtmıslar kımılerine göre sacma gelen anketler vee suatın ailesinde gozume carpan eve ayakkabıyla giriyolar işte bu cok yanlsı cogu ınsan bunu yapabiliyo bu hem dinimizce yanlsı hem de ya nasıl sokagın pisliğini eve tasıyabiliyosun kımbılır nelere basıyosun sokakta
bi de bız en cok azze neneyi sevdikk:img-wink::img-wink:
Cok guzel bir bolumdu ... :good:
düşüncelerinize saygı duyuyorum..burada binlerce insan var..bu binlerce düşünce demek..
ama şu kısmı anlayamadım
Ela ve Levent cinsel anlamda birlikte olmadılar..o yüzden Levent o kadınla cinsel anlamda birlikte olunca (şayet olduysa bilmiyoruz) Elayı aldatmamış mı sayılıyor..bunu mu söylemek istediniz..
eger dogru anladıysam buna katılmadıgımı yazmadan gecemiycem..sadakat sadece cinsellikle mi olur..duyguların ne anlamı kalıyor ozaman..aldatma beyinde biter bence.. yanınızda olması,başka birisiyle cinsellik yaşamaması ama aklında başkalarını hayal etmesi arzulaması bana göre sadakat değil..ya da ne bileyim bu da bana aldatma geliyor..
çünkü aşkta yada bir ilişkide sadece cinsellik yoktur..elbette o da bir parçası..Ela ve Leventi birbirine baglayan sadece bu değildi ama ..öyle olsa ya coktan bunu yaşarlar ya da coktan ayrılırlardı..
adetler konusuna gelince..ben çerkesim..bizimde adetlerimiz başka kültürlere göre cok farklı ve agırdır..hiç bilmeyen alışık olmayan birisi yadırgar..ama kültür dediğimiz şey de budur..bizi biz yapan degerlerdir..sizde bunu yaşamışsınız zaten..
Zenan ailesinden cevresinden ne gördüyse onu biliyor..annesi gibi ..nenesi gibi..Suatta aynı..şimdi farklı dünyalar gördüler..bu konuda haklısınız güzel yansıtıldı..acıkcası bundan sonra bu iki dünya nasıl bir araya gelecek merak ediyorum..
Azze nene cok güzel birşey söyledi Zenana..sadece Suatı alıp gitsen ne ala!! ama evlenince ailesi ile de evleniyorsun..
insan evlenince sadece sevdiği ile olamıyor maalesef..karşısındaki insanın dünyasına da ortak olmak zorunda kalıyor..başta böyle gözükmese de bu gözardı edilmeyecek bir gerçek bence..
Ela_Levent_17 14-11-07, 20:44 düşüncelerinize saygı duyuyorum..burada binlerce insan var..bu binlerce düşünce demek..
ama şu kısmı anlayamadım
Ela ve Levent cinsel anlamda birlikte olmadılar..o yüzden Levent o kadınla cinsel anlamda birlikte olunca (şayet olduysa bilmiyoruz) Elayı aldatmamış mı sayılıyor..bunu mu söylemek istediniz..
eger dogru anladıysam buna katılmadıgımı yazmadan gecemiycem..sadakat sadece cinsellikle mi olur..duyguların ne anlamı kalıyor ozaman..aldatma beyinde biter bence.. yanınızda olması,başka birisiyle cinsellik yaşamaması ama aklında başkalarını hayal etmesi arzulaması bana göre sadakat değil..ya da ne bileyim bu da bana aldatma geliyor..
çünkü aşkta yada bir ilişkide sadece cinsellik yoktur..elbette o da bir parçası..Ela ve Leventi birbirine baglayan sadece bu değildi ama ..öyle olsa ya coktan bunu yaşarlar ya da coktan ayrılırlardı..
adetler konusuna gelince..ben çerkesim..bizimde adetlerimiz başka kültürlere göre cok farklı ve agırdır..hiç bilmeyen alışık olmayan birisi yadırgar..ama kültür dediğimiz şey de budur..bizi biz yapan degerlerdir..sizde bunu yaşamışsınız zaten..
Zenan ailesinden cevresinden ne gördüyse onu biliyor..annesi gibi ..nenesi gibi..Suatta aynı..şimdi farklı dünyalar gördüler..bu konuda haklısınız güzel yansıtıldı..acıkcası bundan sonra bu iki dünya nasıl bir araya gelecek merak ediyorum..
Azze nene cok güzel birşey söyledi Zenana..sadece Suatı alıp gitsen ne ala!! ama evlenince ailesi ile de evleniyorsun..
insan evlenince sadece sevdiği ile olamıyor maalesef..karşısındaki insanın dünyasına da ortak olmak zorunda kalıyor..başta böyle gözükmese de bu gözardı edilmeyecek bir gerçek bence..
sana kelimesi kelimesi noktasından virgülüne kadar katılıyorum canım aşk cinsel ilişki demek değildirr yanii çok saçma geldi bana...ela levent ilişkisi bilge-serdar ilişkisine benzettilerr aglibaa:sad53: neyse yaa bu fragman neden verilmiyorr gorayı izledimm yaaa:img-cool2 ..hadi kanall evr artıkk
Kimin nerede diz çöktüğünü ben pek anlayamadım..Var mıydı öyle bir sahne..:img-cool2 Herkes gayet eş mesafedeydi..Olması abes olurdu elbette..Ama zaten yoktu değil mi..
Doğuda haremlik selamlık durumunun varlığından bihaber olmaktır herhalde saçma bulmanın nedeni..Bence bunun en iyi şekilde yansıtılmasıydı..Yaşamadığımız yerleri bilemeyiz değil mi..Ki saçma sapan olduğuna kanaat getirmek apayrı bir bakış açısı gerektirir malumunuz:img-cool2
Azre Nine den bende çok fazla hoşlanmıyorum..tavırları fazla kesin ve fikirleri dar..amma velakin bu torununa verdiği değer karşısında hoş görülebilir..Öte yandan sanırım bir oyuncu bir kaç dizide birden oynayabilir..Yoksa oyuncular aç kalırdı değil mi:)
arkadaslar ben sizi bilmem ama ben eski doktorlari cooook özledim
eskiden cokk güzeldi insan sabirsiz olurdu hemen gün gelsinde bakalim derdi ama simdi tadi ve tuzu kacti hic bi heycan yok dizide heycan olmali biz hep sabirsizla bekliyorduk doktorlari ama simdimdiki doktorlarin sonuna bakarmisiniz hic birsey anlamadik simdi zenani verdiler mi vermediler mi leventde 180 derece degisti eskiden öyle deyildi keske pazartesiden itibaren yine eskisi gibi olsa....ama bunun olucagini hic sanmiyorum
eski doktorlari istiyorum:icon_sorr
MoOnDaNcE-11 14-11-07, 21:13 Valla biraz once dizideki kiz isteme sahnelerine tekrar baktim . Gercekten harika yapilmis . Selamliktaki diyaloglar super . Siz soyle diyeceksiniz vbs...gercekten cok komik :img-yes:
Yagmur sevda olayi da cok dogru bir sosyolojik gercek . Ben de doktor olsam , hemsire birinden hoslansam ve flort etsek fazla insan icine cikmak istemem .
Bunun icin de dizi ekibini tebrik ediyorum :good:
mathildacim ,
Ben yari turk yari fransizim. Ama de biri sorsa acikca turkum derim . :good: Yapi olaraksa Amerikanci / Avrupali hibridindeyim . :img-wink: Buna ragmen vatanimi , ulkemi cok severim...:good:
Sosyolojik goruslerimden ve yapimdan de oturu benim sozlugumde oyle gelenek / gorenek / tore / adet / orf vbs... yer almaz . Bunlar bana aykiri seyler . :img-wink: Benim sozlugumde her gun yenilik ve modern/cagdas dunyayi izleme vardir . :img-yes:
Cinsellige gelince , bence bir iliskide cinsellik yoksa ben ona tam iliski gozuyle bakmam . Turk toplumu bu konuda fazla tutucu , bana gelen cevaplar da biraz bu yuzden geliyor . Ozellikle bayanlarimiz fazla romantik :img-wink: Ancak bu isin gitgide degistigini soyleyebilirim . Cok sevdigim eczaci bir tanidigimiz var , 18 yasindan ufak kizlara gunde ortalama 5 kere ertesi gun hapi sattigini soyler , buna ona oturmaya gittigimde de bir cok kez de sahit oldum , bu gelenlerin arasinda okul uniformasiyla gelenler oldugunu da soyleyim , fahise degiller yani ...
Iliskide sevgi de saygi da cinsellikte her sey olacak . Yoksa o iliski tam bir iliski olmaz . :img-wink: Zaten bundan levent'in bir gecelik beraber oldugu kizla olanlari yorumlarken one night stand dedim :img-polic
Bir de ozellikle turkiye'de sizin de soylediginiz gibi , birisiyle evleniyorsaniz onun ailesiyle de evleniyorsunuz ( buyuk oranda ) . Cunku aileler de sIkca gorusuyorlar . Oyle burda sadece noelde oldugu gibi biraraya gelme yok :img-wink:
Farz edelim ki zenan suat evlendi . Aileleri gorusurler mi ? Hic sanmiyorum . Suat'in ailesi zenan'in dogulu ailesini gectim istanbuldaki siradan memur aileyi bile begenmez . Isin sirri aslinda kulturden cok parada ...
nehirrrr ,
Turkiye'de eve ayakkabiyla girmeme Islam'dan gelir . Dogru da bir adettir . Sokagin pisligini eve tasimak hem yanlis hem sacmadir .
Ancak Avrupa'daki sokaklarin ( Amerika'yi gormedigimden kesin yorum yapamam orayla ilgili olarak ) Turkiyeye ve diger musluman ulkelere gore daha temiz oldugu cok acik bir gercek . Gene de yurtdisinda ben evime ayakkabimi cikardigim gibi ayakkabiyla da kimseyi sokturmam ( bu da eski nisanlimin ailesiyle yasadigimiz bir olaydi ) Tabii bizde de evlerin ici daha temiz .
Gerci ruhun temiz olmadikca , neresi temiz olursa olsun bos :img-yes:
Dilan-Cagri 14-11-07, 21:20 arkadaslar ben sizi bilmem ama ben eski doktorlari cooook özledim
eskiden cokk güzeldi insan sabirsiz olurdu hemen gün gelsinde bakalim derdi ama simdi tadi ve tuzu kacti hic bi heycan yok dizide heycan olmali biz hep sabirsizla bekliyorduk doktorlari ama simdimdiki doktorlarin sonuna bakarmisiniz hic birsey anlamadik simdi zenani verdiler mi vermediler mi leventde 180 derece degisti eskiden öyle deyildi keske pazartesiden itibaren yine eskisi gibi olsa....ama bunun olucagini hic sanmiyorum
eski doktorlari istiyorum:icon_sorr
Aslina bakarsan bende eski bölümleri özlemiyorum degil...Önceden cok farkli bi havasi vardi...Her sahnesini gözümü kirpmadan izliyordum ama artik izlerken bi an önce bitse diyorum bazi sahneler icin...Önceden sabirsizlikla bekliyordum yeni bölümü, bazen aaa bugün pazartesi doktorlar var dedigim oluyor...Gerci ben Doktorlar'dan asla vazgecemem...Yine hic bir bölüm'ünü kacirmadan izlerim...Hatta en cok sevdigim dizidir Doktorlar keske hic bitmese diyorum ama senin yazini görünce bende yazdim...=)
bende o eski bölümleri çok özlüyorum doğrusu haftayı zor bekliyodum ama artık o heyecan kalmadı ayrılıklar yanlış anlamalar olunca
senarist yönetmen değişince sanki başka bir dizi izliyomuşum gibi oldu
MoOnDaNcE
ne demek istediğinizi anladım..
işte sizi siz yapan, beni ben yapan yani herkesi farklı kılan cevresi, yetişme tarzı,ilk dünyası ( bu bence ailedir) bu aslında..bana göre güzel acıkladınız ama sanırım mesajınız silinebilir :)
Zenan sizin sözlüğünüzde yer almayan gelenek-adet-törelerle büyümüş..belki bizlerde Muşta, ya da o tarz bir çevrede büyüseydik onun kadar baglı olabilirdik..aslında oralarda yaşamaya da gerek yok..
dedim ya ilk dünyamız ailelerimiz..onların dünyası ne kadar ise cocuklarında dünyası o kadar..genişletmek kişilik oturduktan sonra sizin elinizde..ama ilk verilen cemberi büyütmek değiştirmek bazen kolay değil..işte bu noktada yaşadıgınız ülke-çevre herşey etkili..
ilişki konusunda farklı düşünüyorum :) belki bu Türkiye de artık değişen birşey..neyse Ela ve Levente dönecek olursak Levent sizin dogal karşıladıgınız olayı, sizin gibi düşünen bir karakter olarak yansıtılmadı seyirciye..belki de bu yüzden yakıştırmıyoruz o kadınla gitmesini yada birlikte olma ihtimallerini..
Kimin nerede diz çöktüğünü ben pek anlayamadım..Var mıydı öyle bir sahne..:img-cool2 Herkes gayet eş mesafedeydi..Olması abes olurdu elbette..Ama zaten yoktu değil mi..
Doğuda haremlik selamlık durumunun varlığından bihaber olmaktır herhalde saçma bulmanın nedeni..Bence bunun en iyi şekilde yansıtılmasıydı..Yaşamadığımız yerleri bilemeyiz değil mi..Ki saçma sapan olduğuna kanaat getirmek apayrı bir bakış açısı gerektirir malumunuz:img-cool2
Azre Nine den bende çok fazla hoşlanmıyorum..tavırları fazla kesin ve fikirleri dar..amma velakin bu torununa verdiği değer karşısında hoş görülebilir..Öte yandan sanırım bir oyuncu bir kaç dizide birden oynayabilir..Yoksa oyuncular aç kalırdı değil mi:)
Azre ninenin o kalıplaşmış düşüncelerini bende sevmiyorum aslına bakarsan, ama yine de çoğu zaman kızamıyorum ona.
Haremlik-selamlık mevzusu benimde biraz garibime gitti, ama bunlar bizim kültürümüz. Yine de yeterince iyi aktarıldığına inanmıyorum, biraz paldır küldür oldu sanki:img-cool2, geçiştirlidi. Tabi çok gerekli bir sahnede değildi bence olmasa da olurdu:img-yes:
Aslina bakarsan bende eski bölümleri özlemiyorum degil...Önceden cok farkli bi havasi vardi...Her sahnesini gözümü kirpmadan izliyordum ama artik izlerken bi an önce bitse diyorum bazi sahneler icin...Önceden sabirsizlikla bekliyordum yeni bölümü, bazen aaa bugün pazartesi doktorlar var dedigim oluyor...Gerci ben Doktorlar'dan asla vazgecemem...Yine hic bir bölüm'ünü kacirmadan izlerim...Hatta en cok sevdigim dizidir Doktorlar keske hic bitmese diyorum ama senin yazini görünce bende yazdim...=)
özlemek diyince bende kader ve burak ikilisini çok özledim
gözüm halen onları arıyor keşke diyorum
açıkcası ben ilhanla zeynep ilişkisine pek ısınmadım
bilemiyorum aralarında aşkta gördüğüm yok
diceksinizki adam hasta ama ilhan mansızda
oyunculuk adına hiç bişi yok bence
buda benim düşüncem bende eski doktorları
çok özlüyorum özelliklede burağın o soğuk espirilerini:icon_sorr
ve iyiki suat ve zenan halen burda ya onlarda olmasa
umarım bir düğün olurda evlenirler
o iki inaçcı aşığı ev hallerini izlemek çok güzel olcak:img-blush
özlemek diyince bende kader ve burak ikilisini çok özledim
gözüm halen onları arıyor keşke diyorum
açıkcası ben ilhanla zeynep ilişkisine pek ısınmadım
bilemiyorum aralarında aşkta gördüğüm yok
diceksinizki adam hasta ama ilhan mansızda
oyunculuk adına hiç bişi yok bence
buda benim düşüncem bende eski doktorları
çok özlüyorum özelliklede burağın o soğuk espirilerini:icon_sorr
ve iyiki suat ve zenan halen burda ya onlarda olmasa
umarım bir düğün olurda evlenirler
o iki inaçcı aşığı ev hallerini izlemek çok güzel olcak:img-blush
gerçekten dediğiniz gibi dizimizin eski bölümlerini bende çok özledim..kader ve burağın yokluğu bayağı hissediliyor dizide..hasanı biraz burağa çevirmeye çalışmışlar ama hiçiyi oturtmamışlar karakteri saçma sapan bir karakter oldu hasan..bu diziyi bir sezon daha uzatacaklarmış diye duymuştuk..ama böyle devam ederse bırakın bir sezon uzamayı bu sezonu bile çok bitirir gibi gelmiyor bana..bu senaristlerle bu dizi gitmez bence..suat ve zenan da olmasa dizide gerçek aşkı hissedemiycez bile..tabi onları yine küstürmezlerse...
Azre ninenin o kalıplaşmış düşüncelerini bende sevmiyorum aslına bakarsan, ama yine de çoğu zaman kızamıyorum ona.
Haremlik-selamlık mevzusu benimde biraz garibime gitti, ama bunlar bizim kültürümüz. Yine de yeterince iyi aktarıldığına inanmıyorum, biraz paldır küldür oldu sanki:img-cool2, geçiştirlidi. Tabi çok gerekli bir sahnede değildi bence olmasa da olurdu:img-yes:
kesinlikle haklısın bu kız isteme faslı çok bastan sama oldu
yakışmadı bu aşıklara biraz daha özen gösterebilirlerdi
herkezin kendine göre örf ve adetleri yöresine göre kültürleri var
bunu eleştirmek kimseye düşmez aslında orda yaşayıp
bu insanları tanımak ve yaşamlarına bakmak lazım acaba neden diye
bunlar aslında bizim geçmişimiz bazı yerler bunlardan sıyrılmış
bazıyerlerde halen aynı aslında bunu ayarlamak lazım diye düşünüyorum
ama şunada inanın bizde olan karanlık noktalar her yerde var her yerin bir karanlık noktası var hiç bir yer sütten çıkma akkaşık değil önce eğitim bu şart eğitim olursa bundan sonraki nesiller daha iyi olcak bakın zenan çok iyi bir örnek aslında oralardan çıkmış ailesini gurur kaynağı olmuş ve ona sonuna kadar güvenen bir aile işte bu şekilde o karanlık yerlerimizde bir gün aydınlanacak eleştirmeden kırmadan eğitimle ben buna inanıyorum ve türk insanı kadar sevgi dolu bir millet olamaz buda çok büyük bir gerçek
bunu yazmak istedim peki şimdi ne olcak zenanla suat aşkı
kültür farklılığı için yarıdamı kalcak yada insanlar bu kültür faklılıklarıyla
birbirini kırmadan incitmeden birbirlerini anlamaya çalışıcaklarmı
herkezin yaşamı inançları kendine doğru peki şimdi ne olcak
bu aşıkları ayırıcaklarmı :icon_whis
pazartesiye daha 4 gün var nasıl sabredeceğim bilmiorum yha biran önce geçse günler ne güzel olurdu yha levent acaba gerçekten istifa edecekmi?
yoksa biri konuşup leventi vaz geçirecek mi?
ela ile ne zaman barışacak ben bu soruların hepsinin cwplarını bekliorum ama ne zaman cwplanır bu sorular bilemem siz cwplayın bakalım!...
KübraYasemin 15-11-07, 11:26 arkadaslar fragman cIkmadI daha degilmi.
Bu arada bence ZenanI verdilr.
Ama dügün yada nisan her ne yapacaklar ile Ninesiz olacak.
Belkide Zenan o zamanderki ben ninem olmadan istemiyorum flan.
Sonra yine aralarI acIlIr.
Senaristlere hic beli olmuyor.
KübraYasemin 15-11-07, 16:02 Ben Aslana bu bölüm güldüm heee.
Adam gittmis Ninesi yaslI kadInla töbe töbe.
Ama kadIn elaya ne dedi asaln odadan cIkInca onu kIzdIrmak hosuma gidiyor filan,
iiii yapIyor iii vallaha hee süper.
kIzsn biraz yakIsIrrr.. hep ElamI olacak kizan..
İyi akşamlar arkadaşlar
Eklenen özetler resmi site kaynaklı olmadığı için silinmiştir.
Sizinde bildiğiniz gibi link vermek kesinlikle yasaktır.
Tekrarlarması durumunda yaptırım uygulanacaktır.
Bold mesaj yazmak kesinlikle yasaktır.
Foruma özetler ADMİNLER tarafından eklenecektir.
Özetin kaynağı resmi site olmadığı için özetle ilgili yorumlarda silinmiştir.
Mause
Bölüm sorumlusu.
Sevgili arkadaşlar,bunlar benim koyduğum kurallar değil sitenin kuralları.
Sabahtan beri kendinizinde inanmadığı bir özet hakkında yorum yapmışsınız şimdi de neden silindi diyorsunuz.
Merak etmeyin silinen yorumlarınız yok olmamışlardır değerlendirilip özet ile ilgili olmayanlar tekrar eklenecektir.
Özet ile ilgili olmayan yorumlarınız BOLD yazılmış ise bu da ayrı bir kural ihlaline girmiştir.
Gerçek özet,bölüm özetleri bölümüne eklenmiştir....
Yorumlarınıza devam edebilirsiniz...Sizden rica ediyorum,kurallara aykırı mesajlar yazmayın,silindikten sonra görevli arkadaşa kabahat buluyorsunuz.Eğer mesajlarınız kurallara ayrkırı değilse zaten silinmezler...Saygılarımla...
Özeti çok beğendim. Çok ilginç bir bölüm olacak. Hastalar ölecekmiş. Ömerin ölme ihtimali varmış. Çok heyecanlı olacak. Suat ve zenanın arası iyiymiş. Buna çok sevindim. Bu bölümü ebrunun yazdığı nasıl belli oluyor. Özetlerden bile anlaşılıyor onun yazdığı. Keşke her bölümü o yazsa da handenin işkencelerine katlanmasak. Fragman hala çıkmadı değil mi? Galiba show daha önce yaptığı gibi direkt sesli fragmanı verecek.
MUŞ’TA NELER YAŞANDI
Suat’ın ailesinden hoşlanmayan ve evliliğe karşı çıkan Azze Nene’ye rağmen, Zenan ve Suat arasında her şey yolunda görünmektedir. Zenan, Muş’ta yaşananları Suat’a anlatınca her şey netleşir.
özet dediğin budur işte.bölümün gelişi özetinden belli.ebru'nun haftası olduğu nasıl da belli oluyor.destan gibi bir özet ....hazır olun arkadaşlar harika bir bölüm geliyor.
Muş'ta neler yaşandı? sorusunun cevabını flashbackle değil zenan'ın ağzından alacağız anlaşılan.gerçi hala umudumu kesmedim.belki yine flashback le anlatırlar.gerçi suat'ın kulak misafiri olması gibi bir şey olmayacak ama ...:icon_sorrneyse canım buna da şükür :icon_whis
gercek özet eklendiginegöre yorumlara devam
fragman cikdimi encok onumerak ediyorumgelelim özette
ya
levent yada ela cok zor bir soru galiba ikiside degil;)
gelelim zenan ve suatyamus dane oluyor oh be kizi vermisler dedim kesin verirler
MUŞ’TA NELER YAŞANDI
Suat’ın ailesinden hoşlanmayan ve evliliğe karşı çıkan Azze Nene’ye rağmen, Zenan ve Suat arasında her şey yolunda görünmektedir. Zenan, Muş’ta yaşananları Suat’a anlatınca her şey netleşir.
ben bu kismi anlamadim
nasil yani iki ailede istemiyor ama bizimkiler kararli evlenecekler insallah
Böyle özet i olu ya?
N deme tek gecelik ilişki?
Ortada ilişki varsa bişey olmuş demektir...
Yeni bi yön verecekmiş..
Zaten vere vere yön bırakmadılar....
Ela GENE çok üzülecekmiş..Bu ne ya?
Herkes destek olacakm ış ama kaç yazar??
Bi de yeni bir yanlış anlaşılma?
Süpriz!!!!!
(sakinim ben...)
özge_letyy 16-11-07, 15:34 Özetimiz gelmiş.Bu durumda diğeri gerçek değil miydi:icon_whis
Garip bir özet olmuş ve baya uzun fragman da çıksa da rahat etsek..
37.Bölüm Özeti...
ÖMER ÖLECEK Mİ?
Hastanede gün kötü başlar ve dört hasta ameliyatta kaybedilir. Bir morg görevlisinin lafıyla başlayan “gece yarısına kadar bir hasta daha ameliyatta ölecek” inancı herkesi ama en çok da Zeynep’i etkiler. Zeynep, kalp ameliyatına girecek olan Ömer’in ölme ihtimaliyle sarsılır. Bu panik Zeynep’i Zenan’la karşı karşıya getirir. İki kız arasında yaşanan mücadele beklenmedik bir sonuç doğurur.
Evet bir Greys vakasıyla daha karşı karşıya bulunuyoruz.:)Bir de artık yasal,yani tamamen alıntı yapılsa bile kimse bir şey diyemeyecek.Bu olay da aynısı zaten.Ama sonunda Denny ölmüyordu demek ki Ömer de ölmeyecek.:)
Uğurlu keplerini kaybeden Suat da, ameliyattan önce onları bulabilmek için çabalar. Bu konuda Hasan’dan yardım istemesi komik anlara sebep olur.
Greyse göre giderse keplerden birini Zenan'ın saklaması lazım bakalım bizde de öyle olacak mı,Hasan Zenan'ın dolabını karıştıracak mı:icon_whis
LEVENT Mİ İSTİFA EDECEK, ELA MI?
Ela, hakkında çıkan dedikodular yüzünden, hastanede zor anlar yaşar. Tanık olduğu korkunç bir muamele Ela’yı, eğitim programından istifa etmeye iter.
Şehri terk etmek üzere olan Levent ise, çok önemli bir hastane nedeniyle, planını ertelemek zorunda ve hastaneye gelmek zorunda kalır. Ancak hastanede Levent’i tatsız bir süpriz beklemektedir: Tek gecelik ilişkisi Ayla
Önemli hastanın hikayesi Levent ve Ela’nın hayatında yeni bir dönem başlamasına vesile olur.
Burdan anlaşılıyor ki Levent o kadınla birlikte olmuş.Bunu Ela öğrenince baya kötü şeyler olacak bence.Bakalım öğrenecek mi
MUŞ’TA NELER YAŞANDI
Oh oh allah muhabbetlerini artırsın.:img-in_loSorun çıkmamasına sevindim.Aslında diğer özet de doğru sanki,yani benzer şeyler var.Şimdi bu özete göre Zenan olanları Suat'a anlatınca Suat ailesine resti çekebilir.Özellikle de Mine'ye.:hıh
BEKLENMEDİK DESTEK
Zor günler geçiren Ela, hiç beklenmedik insanlardan destek görür. Katlanması zor şefi Arslan, eski sevgilisi Mert ve Başhekim Haldun.
Mert’in ikinci desteği yeni bir yanlış anlamaya mı yoksa her şeyin değişmesine mi sebep olacaktır?
Tekrar bir yanlış anlaşılma olacağını sanmıyorum.Bence her şeyi düzelten Mert olacak.
Ömer karakterinin öleceğini yazmışlardı..bu bölüm ölecek mi yani..İlhan Mansız diziye gireli 15.bölüm oldumu..anlaşması 15.bölümlüktü..aslında cok begenmesemde Ömer karakterinin ölmesini istemiyorum..
Suat ve Zenanın arası iyi..valla bu iyilik fırtına öncesi sessizlik olmasın malum gelecek bölümü Hande yazacak bu düşünceyi silmiyorum beynimden..
Muşta neler oldugunun ortaya cıkacagına cok sevindim..havada kalan en önemli sahneydi bence..uzatılmadan acıklanması güzel..
Ela ve Levent ilişkisi gittikçe cıkmaza saplanıyor..tek kişilik ilişki Ayla!! nasıl cıkacak karşımıza..
umarım yeni doktor- asistan değildir..
bu hafta izlemeyi düşünmüyorum netten bakacağım fırsat bulduğumda ama özete değinmeden geçemedim
Ela, hakkında çıkan dedikodular yüzünden, hastanede zor anlar yaşar. Tanık olduğu korkunç bir muamele Ela’yı, eğitim programından istifa etmeye iter.
görgüsüzü biri asılmıştır nasılsa hem levent ile hem mert ile birlikte olduğu düşünülüyor..birde kötü kadın gözüylede bakmaya başlamışlardır...
Şehri terk etmek üzere olan Levent ise, çok önemli bir hastane nedeniyle, planını ertelemek zorunda ve hastaneye gelmek zorunda kalır. Ancak hastanede Levent’i tatsız bir süpriz beklemektedir: Tek gecelik ilişkisi Ayla.
tek gecelik ilişkisi Ayla demek...şimdi levent'in aşık olduğuna gerçekten Ela'yı sevdiğine kim inanır..Ela'dan özür dilemesinin ne anlamı kalır..geçmiş ola...
MUŞ’TA NELER YAŞANDI
Suat aileye rest çeker..Suat'ta herşey netleştiğine göre vermediler Zenan'ı...
BEKLENMEDİK DESTEK
Zor günler geçiren Ela, hiç beklenmedik insanlardan destek görür. Katlanması zor şefi Arslan, eski sevgilisi Mert ve Başhekim Haldun.
Arslan farkını koyacak ortaya...ama durumu sonra lehine çevirir mi belli olmaz ne de olsa ela'dan hoşlanıyor..
Haldun'un başına ne düştü ki ela'ya geçen haftaki bakışı değişti,,,
bir şey sormak istiyorum arkadaşlar acaba bu arslan sevgilisi olacakmi
ilerde yanı bırısı cıksada bu adama gununu gösterse böyle bir tiyo felan varmı acaba
Ela_Levent_17 16-11-07, 15:49 ya yokk olamazz yaa bu bir kabuss olmalıı offfffffffffffff...dikkat dikkat ela leventçiler beni dinleyinn bu bölümde yanınıza gerekli kalp ve tansiyon haplarını ve gereken bütünn selpakları almanızz önerilirr çünkü bölümm kangren olucaksınız...ben delirmek üzereyimm valla öleyimmm ağlıcam ama yaa olamazzz yaaa tamam cidden ikinci bilge vakası hepimize hayırlı olsunn ne yapalımm kaderr....offffffff allahımm offfffffff
masal_kizi 16-11-07, 15:51 herkese selamlar
gercek özet bu mu simdi ...
sinir kirizi geciriyorum aglicam simdi :sad53::sad53: bu ne yaaa
lafa bak "Levent’i tatsız bir süpriz beklemektedir: Tek gecelik ilişkisi Ayla."
iliski diyor ya tek gecelik iliski deli olacam ne güzel bir cifti ela ve levent
senaristler ne hale getirdiler...
Önemli hastanın hikayesi Levent ve Ela’nın hayatında yeni bir dönem başlamasına vesile olur.
acaba ne ya cok merak etim simdi
Mert’in ikinci desteği yeni bir yanlış anlamaya mı yoksa her şeyin değişmesine mi sebep olacaktır?
aman mert sen destek filan verme ya isler iyce cigrindan cikiyor
ya fragmani gören var mi aranizda????????
ayla
leventim asgum:img-blushoff off:icon_sorr ya zenanla zeynep karsı karsıya ha
belliydi bu zaten:img-cool2 suat ve hasan:):) süper yaw..... özet bu sefer acıklıyıcı bnce:img-yes: bakalım fragman cıkacakmı??cıktımı yoksa bizmi görmedik:img-polic
Tek gecelik ilişki.....
Bence hereyi açıklıyor...
Bundan sonra levo yok benim için .....
Ela da affetmesin ...
Hiç unmurum da olmaz..
Levent onu haketmiyo..
Nasıl aldatır elayı ya?
(not:gelecek zaman zarfı içinde yazdıklarımdan pişman olabilirim ama sinirliyim işte....)
fundacım bnde kızgınım levoya suan...:icon_sorr ama bn onu bi kere görünce dayanamayıp affediom:icon_sorr pişman oluom işte.... ama olan elama oluo...:icon_sorr bu özette zenanım ve abişkom hakkında fazla bişi yok:icon_sorr
not:levom elaya nası yaparsın yaaa:(:(
Ela_Levent_17 16-11-07, 16:00 Tek gecelik ilişki.....
Ela da affetmesin ...
Hiç unmurum da olmaz..
Levent onu haketmiyo..
Nasıl aldatır elayı ya?
(not:gelecek zaman zarfı içinde yazdıklarımdan pişman olabilirim ama sinirliyim işte....)
hep savyundun funda hayır dedim yapmazz dedimm ama yokk yapmışş erkek milleti işte al birini vur ötekine en iyisi leventti sonuç sıfırr...beyefendi na yapacakk ela öğrenirse bilge vakasındanda beter bir durumla akrşı karışıyayızz ama levent hakediyo o elamın gözyaşlarına üzülüyorumm...ya bu adanmı parçalıcamm o cadıyı görmek istemiyorumm off sancılı bir bölüm olacakk :icon_sorr
elaya kötü gözle bakıldıgı için herksin fısıldasarak elaya bakması artık elanın sabrını tasırır ya da birinin asılması diyelim...
Şehri terk etmek üzere olan Levent ise, çok önemli bir hastane nedeniyle, planını ertelemek zorunda ve hastaneye gelmek zorunda kalır. Ancak hastanede Levent’i tatsız bir süpriz beklemektedir: Tek gecelik ilişkisi Ayla.
ben demiştim o kadınla bişeyler oldu die ve Allah kahretsin ki yanılmamısımm...cok kötü şeyler olmaz umarım...
MUŞ’TA NELER YAŞANDI
anlatınca bence de suat özellikle de mineye resti cekecek ve evlilik için planlar daha da hızlanacak...
BEKLENMEDİK DESTEK
en cok sevindiğim burası oldu ne yalan sölimm demek arslanım elyaa destek oluyomus ondan da bunu bekelrdim capkın,dedikoducu demıyım de meraklı dıyım, insanların zaaflarını karısıtrmayı seven biri olabilir ama cok iyi bir insan oo:img-blush:img-blush ve p.tesi aksamı da bu yönünü göreceğiz arslanımın..
mert umarım her seyi levente analtır 2. bir yanlıs anlasılmanın olamsı iyi olmaz cünkü..
haldunun elaya destek olamsı da haldun ve elanın annesi arasındaki yakınlasmayı artırır die duşunuyorum...
Şükür başlığımız açılmış..sanırım artık üstelemeyiz bazı şeyleri değil mi:img-cool2
Gerçek özette gelmiş..Zenanı vermişler işte:hıh..İnanmıyordunuz bide :D
Çiftimizin arası iyimiş..Sevindim..Ama en merak ettiğim olay tabiki kep mevzuu..
Uğurlu keplerini kaybeden Suat da, ameliyattan önce onları bulabilmek için çabalar. Bu konuda Hasan’dan yardım istemesi komik anlara sebep olur.
Aklıma takılır gelmez şimdi pazartesi..Bu demek oluyorki bidenemi başka bir keple görücem..Üstelik nasıl davranacağını görmeyi çok istiyorum..Canım yaa hem komik hem tatlı olur:img-in_lo
Ela'yı kızdıran kim demiyorum..Her halukarda onu melek yapabilmek için bir günah keçisi çıkıyor:D
Mert düzeltir işte durumu..Bu saatten sonra ayrılmayacaklarına göre..Herkes gayet yerindedir:D
Ay Zeynep..:img-cool2Bu kız beni deli ediyor..Çileden çıkarıyor..Ya optimistliğinde bi sınırı var..Kimbilir yine ne saçmaladı da Zenan tepki gösterdi..Ya allah aşkına..Herşey bu kadar tozpembe mi..Kesin yine Zenanın olanı özet(!)lemiştir..Buda duygusuzsun diye kızmıştır..Ay dayanamıyorum böyle tiplere:img-cool2
Tek gecelik ilişki.....
Ela da affetmesin ...
Hiç unmurum da olmaz..
Levent onu haketmiyo..
Nasıl aldatır elayı ya?
aynı şeyleri düşünüyorum..Ela affetmesin..Levent de yalnış anlamaya devam etsin..bu ilişki mantıksızlık cıkmazında yüzmeye devam etsin..
hoş böyle devam edermi.. etmez..malum dizidir, başrol oyuncuları ayrılırmı birbirinden ayrılmaz..
kadın aldatılmayı kabullenir..adam kendini ve sevgilisini affeder..kaldıkları yerden mutlu mesut devam ederler..hiç birşey olmamış gibi..ne güzel dimi...
hep savyundun funda hayır dedim yapmazz dedimm ama yokk yapmışş erkek milleti işte al birini vur ötekine en iyisi leventti sonuç sıfırr...beyefendi na yapacakk ela öğrenirse bilge vakasındanda beter bir durumla akrşı karışıyayızz ama levent hakediyo o elamın gözyaşlarına üzülüyorumm...ya bu adanmı parçalıcamm o cadıyı görmek istemiyorumm off sancılı bir bölüm olacakk :icon_sorr
Ufff ya.....
Bence levent hakediyo...
Artık ne yapsa ne dese gözüme bir daha giremez...
Grey's belki mer affetnmiştir ama orası farklı burası farklı ama bizim sen. lerin kafası almıyo galiba...
Levo bunu bize nasıl yaparsın?????
Ela bence hayatta affetmese de problem değil..
Ela kimi severse ben de onu severim..
Yani olmaz amöa olursa arslanı bile severim onun için...
Ela_Levent_17 16-11-07, 16:07 Bizi üzüyorlar hep....
Niye ya?
Başkalarının başına böyle şeyler gelmiyo.....
Ufff levo böyle bişey yapmamış ol ya....
Pişman ol.....(elayı kırdığın için..)
git köpek gibi elanın ayaklarına kapan...abarttım biliyomm ama ne yapayımm yaa çok kötüyümşu andaaa
harrykolik 16-11-07, 16:07 ya resmen yazıklar olsun levente ya ben kendimi teselli etmiştim dedim kızım ezgi levent öyle şey yapmaz o aşık ama nerdeeee ya elayamı daha çok kızmalı içtiği için yoksa levente mi bilemiyorum artık bitçekse bitsin bari eloş daha fazla üzülmesin keşke böyle olmasaydı o tek gecelik ilişkinin adı aylaymış yazık üzüldüm isme acıdım çünkü artık o isimden tiksinebilirim off ya nası yapıo şu erkeklerin hepsi aynı şeyi:icon_sorr onlar için en kolayı heralde neyse umarım güzel bi bölüm olur dicem ama nasıl olcak bilmiyorum bari zananla suatı iyi görelim
harrykolik 16-11-07, 16:10 Bizi üzüyorlar hep....
Niye ya?
Başkalarının başına böyle şeyler gelmiyo.....
Ufff levo böyle bişey yapmamış ol ya....
Pişman ol.....(elayı kırdığın için..)
git köpek gibi elanın ayaklarına kapan...abarttım biliyomm ama ne yapayımm yaa çok kötüyümşu andaaa
keşke abartmamış olsanda
levent gelse elanın aykalrına kapansa
ama o ilişkiyi yaşamamış olarak...
masal_kizi 16-11-07, 16:13 vallah canlarim hani bir laf vardir: son pismanlik fayda etmez diye!!!
kötü kadin ayla acaba niye geldi yada nasil karsilasacaklar elayla
insallah buna da aslan burnunu sokmaz
ama gene de aslanin elaya iyi davranmasinin arkasinda gene birsey vardir
son anda ask filan olmasin ikisinin arasinda
ahhh levent ahh ne yaptin yaaaa maffetin herseyi
ceylan korkmaz 16-11-07, 16:14 Özeti yeni oudum ve hala şoktayım. :img-fear2 Anlaşılan bu bölüm çok heyecenlı geçecek.Ben En çokta Ela-Levent ve Suat-Zenan çiftine neler olacak merak ediyorum.
Bu arada hala fragman çıkmadımı? :img-yes:
didou_didem 16-11-07, 16:17 yani anlamıyorum cidden anlamıyorum ya!!!
bu ne şimdi!!!anlayan varsa bir zahmet bana da anlatsın hayır bende mi sorun???
ilk sezondaki o büyük aşk nerde???biri gidiyor..diğeri siniriyle başkasıyla oluyor..o geliyor..bir işleri de hayırlı gitsin şunların ya...
levent'in aldatmasından sonra ela-levent aşkını nasıl devam ettircekler merak ediyorum cidden merak ediyorum...işler öyle sarpa sardı ki...
yani nasıl devam edecek bu aşk??nerde o ilk sezondaki aşık çift??nasıl sürcek de biz izlicez bu aşkı???
bu kadarı olmaz diyordum ama bu da oldu ya...tebrik ederim....
Senin karıcığın geldiğinde başkasına yan gözle baktı mı?
Bütün çilelelri Ela çeksin....
Sonra aldatılan üzülen Ela.......
Oh ne ala?
Levent bey....
Daha layık deüğilken tomurcuk kadar aşka
Kim açar gül bahçesini sana eladan başka
Kahrımın nedenini söylesem irkilirler..
Çünkü herkes eni kays elayı leyla bilirler..
Layığını bulmuşsun ne diyim..?
Ela_Levent_17 16-11-07, 16:24 Senin karıcığın geldiğinde başkasına yan gözle baktı mı?
Bütün çilelelri Ela çeksin....
Sonra aldatılan üzülen Ela.......
Oh ne ala?
Levent bey....
Daha layık deüğilken tomurcuk kadar aşka
Kim açar gül bahçesini sana eladan başka
Kahrımın nedenini söylesem irkilirler..
Çünkü herkes eni kays elayı leyla bilirler..
Layığını bulmuşsun ne diyim..?
ooo funda şiir süperr olmuşş tam yerinde olmuşş şekerimm ama haklısın leventi sildim imzadaki kutsidirr :)...yaa hep korudum yapmaz dedim olmaz dedimm ama onuda nihayetinde bir erkek olduğunu unutmuşum en iyisini gördükk.. sorularımm elciler cevaplasınn...
1.bundan sonra ne olacakk nasıl taparlayacaklarr
2.bu kadın neden hastanede
3.tüm bunlara yüreğimiz ne kadar dayanacakkk
ooo funda şiir süperr olmuşş tam yerinde olmuşş şekerimm ama haklısın leventi sildim imzadaki kutsidirr :)...yaa hep korudum yapmaz dedim olmaz dedimm ama onuda nihayetinde bir erkek olduğunu unutmuşum en iyisini gördükk.. sorularımm elciler cevaplasınn...
Edebiyat çalışmaktan başıma vurdu...
Sorular..:img-cool2
1.toparlamasalar da olur...:img-cool2 öyle bişey olmuşsa herkes kendi yoluna....
2.hasta olmuştur...
3.ahh ahh...
didou_didem 16-11-07, 16:31 valla dediğim gibi ela-levent aşkını ne boyuta getirdiler yaa o kadar kızgınım ki şuan...içimden çok büyük bir şekilde tebrik ediyorum kendilerini...kendi elleriyle bir aşk bu kadar yok olabilirdi...
içim yanıo içim:icon_sorr
levom masum prensim die bağrıma bastım
aylayı elama tercih etmiş:hıh ya bna kızmayın ama
bn levoma kızamıyorum ya:icon_sorr
ne kadar arslanı sevsem de bir el ci oalrak cevaplıyım
1. bundan sonra mert elvoya gıdıp analtırsa he rseyi levo da kadınla basa cıkmanın yollarını aramalı en aozndan sadece "ilişki"yle kasın cocuk falan cıkamsın
2.bu kadın neden hastanede hemen iki günde hamile kalamıcana göre ben hamıelyim dememz heralde hasta olabilirr ..leventi özlemiştir tekrar leventi görmeye gelmiştir ya daa belki de elayı görmeye gelmiştirr ona leventin onu ne kadar sevdiğini sölemek icin:icon_whis:icon_whis:icon_whis
3.tüm bunalra malesef yüreğimiz bi yerdee dur dicek ve dayanamayacazz suaaat yetiş kalbimizz durcaaaak:sad53::sad53:
Bu arada galiba e-l evlensin imzası iptal kanımca...
Çünkü levent böyle bişey yapmışsa ben o imzayı yapmam..
Biz ne hayaller kuruyorduk levo bunu biz nasıl yaptın ya?
masal_kizi 16-11-07, 16:37 yok anacim bizim bu senaristler levent ve elanin askini kiskandilar herhalde :img-yes::img-yes:
yok yani bilgem yi asan bir ask bir ayla ve merti mi asamicak yuhhh yaa
ayla hanim da hemen damlamis hastaneye zaman kacirmadan
kesin bela olur buuu
didou_didem 16-11-07, 16:45 Bu arada galiba e-l evlensin imzası iptal kanımca...
Çünkü levent böyle bişey yapmışsa ben o imzayı yapmam..
Biz ne hayaller kuruyorduk levo bunu biz nasıl yaptın ya?
evet levent bunu bize nasıl yaptı değil mi???
inanır mıydık levent'in bunu yapacağına...nerde o aşık adam???ilk gördüğü şeyde anında değişti...
ela sürekli üzgün...yüzü bir gülmedi...
karakterlerimi tanıyamıyorum artık ya...
ben açıkcası hep savundum...levent öyle şey yapmaz dedim...amaa karakterlerimizin eskisi olmadığını unuttuk hesaba katmadık...
şimdi bunun acısını üzüntüsünü yaşıyoruz....
harrykolik 16-11-07, 16:46 bence ayla doktor ama umarım hastaneye çalışmaya gelmemiştir 36. bölümde levent bi kaç kişinin yanına gitmiştiya orda aylada vardı hani sanki doktor kişiler toplanmış gibi bi his uyandı bende hani bi konu hakkında konuşmak için falan aslında tek kişilik ilişki lafından başka anlamlarda çıkarabiliriz mesela konuştular ayla onu dinledi ya e birazda içtiler o yüzden öyle denmiş olabilir(umarımmmmmm) yoksa bu işin sonu hayır değil
Ela_Levent_17 16-11-07, 16:51 evet levent bunu bize nasıl yaptı değil mi???
inanır mıydık levent'in bunu yapacağına...nerde o aşık adam???ilk gördüğü şeyde anında değişti...
ela sürekli üzgün...yüzü bir gülmedi...
karakterlerimi tanıyamıyorum artık ya...
ben açıkcası hep savundum...levent öyle şey yapmaz dedim...amaa karakterlerimizin eskisi olmadığını unuttuk hesaba katmadık...
şimdi bunun acısını üzüntüsünü yaşıyoruz....
diziyi acayip değiştirdi bu senarist grubu ya bede tanıyamıyorum didemcim ne yaptıklarını sanıyolarr yaaa:img-cool2
yani şu saatten sonra levent gerçeği öğrense ne olur ki işler karışmış elada istifa ediyorrona arslan destek çıkıyorr pess yaniii
ha birde ayla geliyoo levent şokta ben nasıl toparlıcaklar onu merak ediyorumm canımm ama şevkim kırılıyor artık bu diziye battıkça battııı
ben artıkk aylanın hamile olmasını bile beklerim iyice greyse döndük hayırlısı olsunn:img-polic
bence ayla doktor ama umarım hastaneye çalışmaya gelmemiştir 36. bölümde levent bi kaç kişinin yanına gitmiştiya orda aylada vardı hani sanki doktor kişiler toplanmış gibi bi his uyandı bende hani bi konu hakkında konuşmak için falan aslında tek kişilik ilişki lafından başka anlamlarda çıkarabiliriz mesela konuştular ayla onu dinledi ya e birazda içtiler o yüzden öyle denmiş olabilir(umarımmmmmm) yoksa bu işin sonu hayır değil
valla bu işin sonu gerçekten hayır değil...
önce kadınla içiyor..sonra alıyor tekneye götürüyor..ikiside sarhoş...
ben oturup konuştuklarını zannetmiyorum doğrusu..eğer levent o kadınla birlikte olmuşsa ki öyle zannediyorum elayı hiç haketmiyor...:icon_sorr
Ela_Levent_17 16-11-07, 17:00 Valla artık iyi tarafıyla bakmıyorum..
Levent'e de çok yüklenmek istemiyorum ama karşımızda senaristler var...
Uf levo ya bunu bize yapamazsın..
Yapmamıştır demek istiyorum....
Yok yok levom bunu yapmamıştır... :sad53::sad53:
didou_didem 16-11-07, 17:03 inşallah bölüm yanıltıcı olur...ve yüzümüz güler...
yoksa çok ciddi anlamda gidiyor dizimiz...
Ela_Levent_17 16-11-07, 17:05 arkadaşlar fragman cıktı mıı
hayır çıkmadı canımm ama çıkarsada iyi bir fragman değill...bölüm her hafa batıyorrr ve ben dayanamıcamm artıkk artıkk sadece yaso ve kutsi hatrına izliyorum bir dizi bu kadar da batırılmaz kii...hande ebrudan nefrett ediyorumm ben makbulemi geri istiyorummmmmmmmmm:sad53::sad53:
Valla her zamanki gibi med yapıma mail attım..
Zaten her bölümden sonra bir tane atıyorum....:img-hyste
Hasta ediyorlar insanı..
Ya insan inanamıyor Levo nun böyle birşey yapacağına..
Yapmaz yapmaz..
inşallah bölüm yanıltıcı olur...ve yüzümüz güler...
yoksa çok ciddi anlamda gidiyor dizimiz...
aynen didemm.. inş özet herzamanki gibi yanıltıcıdır..abartı vardır..bende istemiyorummm leventin öyle bişey yapmış olmasını..:icon_sorr :icon_sorr
ve belki bi umut el ilişkisi içinn ii olur..:icon_sorr
bu kadın hastaneye gelir.elaya söyler leventle beraberdik falan..ela hem hastanedeki dedikodulardan hemde bu kadını ögrendikten sonra iyice ruhsal saglıgı bozulur ve istifa eder...ama kadın ve levent arasında bişey olmamıştır..özeti abartı olarak alırsak....:icon_sorr gelen tüyolar devreye girer..mert herşeyi anlatır levente.bu sırada ayla yine gelir ve madem bu kadar çok seviyosun git adam gibi sahip çık der..ve levo elaya gider barışırlar ...
sizi bilmem ama ben buna inanmak istiyorummm :icon_sorr :img-yes: en azından fragman çıkana kadar
doktorcu-el 16-11-07, 17:14 içim yanıo içim:icon_sorr
levom masum prensim die bağrıma bastım
aylayı elama tercih etmiş:hıh ya bna kızmayın ama
bn levoma kızamıyorum ya:icon_sorr
bende cnm kızamıyorum levoma:)
kızıyorum 5 dkka sonra yine:img-in_lo
funda ve şeyma yavaş yaw heh özet abarttıysa levo aldatmadıysa ne diceğiniz merakla bekliyorum:D
aynen didemm.. inş özet herzamanki gibi yanıltıcıdır..abartı vardır..bende istemiyorummm leventin öyle bişey yapmış olmasını..:icon_sorr :icon_sorr
bu kadın hastaneye gelir.elaya söyler leventle beraberdik falan..ela hem hastanedeki dedikodulardan hemde bu kadını ögrendikten sonra iyice ruhsal saglıgı bozulur ve istifa eder...ama kadın ve levent arasında bişey olmamıştır..özeti abartı olarak alırsak....:icon_sorr gelen tüyolar devreye girer..mert herşeyi anlatır levente.bu sırada ayla yine gelir ve madem bu kadar çok seviyosun git adam gibi sahip çık der..ve levo elaya gider barışırlar ...
sizi bilmem ama ben buna inanmak istiyorummm :icon_sorr :img-yes: en azından fragman çıkana kadar
Ay inşallah böyle olur...:img-in_lo
Ne olur özetin abartması olsun....
Ne olur güzel şeyler olsun artık...:sad53:
denizkizi55 16-11-07, 17:16 Arkadaslar, özette demisler tek gecelik iliski diye.
Biz de su an öyle saniyoruz, yani bölüm'de gerceklesmis olanlar bizi buna inandirmaya itiyor cünkü sonrasini görmedik. Özet, su an bize izlettikleri seyi tastikliyor. Hersey'i anlatacak degiller ya.
Diger yandan, eger Levent bunu yaptiysa, zaten Ela-Levent diye birseyin eskisi gibi olma ihtimali diye birsey kalmiyor. Kalmasin da zaten. Kökten degisimler dizi'ye de bize de yaramaz. Dilerim, sadece sarhoslugundan kaynaklanmis olan bir yakinlasma ile sinirli kalmis olsun o yasananlar.
Ayla hanim da hastane'ye geliyormus. Maasallah pazar yeri gibi oldu Hastane. Gelen gelene.
Arslan, Haldun ve Mert destek cikacaklarmis Ela'ya ama kimse Ela'nin o gece Levent'i aldatmadigindan bahsetmiyor. En azindan özet'te Ela'nin sucsuzlugu konusunda birsey belirtilmemis. Sadece istifa edecekmis, ki gercekten de istifa etme noktasina gelmesi gerekiyor cünkü hastane'de baska türlü bir tavir beklenilemez.
Artik merakla bekliyoruz, hersey Levent'te bitiyor. Sadece o gece olanlar yani insallah olmamis olanlar isleri karistiriyor.
didou_didem 16-11-07, 17:17 aynen didemm.. inş özet herzamanki gibi yanıltıcıdır..abartı vardır..bende istemiyorummm leventin öyle bişey yapmış olmasını..:icon_sorr :icon_sorr
hatice şuan şu yazdığını olması için o kadar çok dua ediyorum ki...
yani normali senin yazdığın gibi olmalı..inanmak istiyorum böyle olacağına...
artık karakterlerimi tanıyamıyorum yaa dizi gerçek anlamda gidiyor..karakterler değişiyor..kimseden beklemediğimiz şeyler...sürekli ters olaylar...
bende cnm kızamıyorum levoma:)
kızıyorum 5 dkka sonra yine:img-in_lo
funda ve şeyma yavaş yaw heh özet abarttıysa levo aldatmadıysa ne diceğiniz merakla bekliyorum:D
Ya bende istemiyorum tabi ki öyle bişey yapmasını..
Ayrıca genellikle eğer öyle bişey yaptıysa diyorum...
Ama senaristlerin işi belli olmaz.....
Yapmamıştır canım levocanım ya.....
Yapmamıştır di mi?
özeti de okuyunca tamam dedim iyice batırdılar diziyi
bu ne böyle ya ne yaptıklarını sanıyorlarsa
nerde kaldı o bizim güzel dizimiz valla her hafta günleri saatleri sayıyodum nasıl geçicek bu bir hafta diyordum şimdiyse dizi olduğu gün açıyom izliyom
ama o eski tadı alamıyorum artık:icon_sorr
halbuki eski senaristler ne kadar güzel yazıyolardı hakkını veriyolardı bu dizinin
o güzel kadroya yakışır şeyler yazıyorlardı bizde izliyorduk şimdi noldu herkes şikayetçi diziden
ben şahsen artık oyuncular için izler oldum bu diziyi bana katılanlarınızda var sanırım
neyse kızgınlığımı böyle belirttikten sonra bu haftaki bölüme geçiyim
gerçi pek iç açıcı bi bölüm deil ama neyse artık
zenan suat arası iyiymiş eh iyi olsun artık yani yeterince burnumuzdan getirdiler
elaya aslan destek olucakmış sanırım böyle bişey yapacakları belliydi zaten
elamı istifa edecekmiş bnmi yanlış anladım?bide o istifa etsin tam olsun artık!
en çokda levent e şaşırdım yani levent karakterinden hiç beklenmeyecek bişey yapıyor ne demek tek gecelik ilişki?gerçen sezon nerdeyse ela diye ölen levente şimdi noldu diyorumya iyice batırdılar diziyi!
zeynepe gelince üzüldüm keşke öldürmeseler ömeri neyse bakıcaz
amma uzun yazdım yav ama içimi dökmüş oldum bu ne böyle mahvettiler diziyi
pek ümidim kalmadı ama inş. ilerleyen bölümlere deişir bu durum!?!
az kaldı bekliyip görücez:img-wink:
minemm kötü seneristim hg bidanem özletin valla.)
fragman bu aksam cıkabülürmüş:icon_whis
özeti okuda gel... öztte sok oldum zaten..:icon_sorr
kızı vermişler:happy0064levomm:img-in_lo böle bişi
ypmas levom bnmm.. onun elası varrr...inandırmayın kendinizi özete
levom yapmas öle seyler..:img-blush
minemm kötü seneristim hg bidanem özletin valla.)
geldim sivilce güzelimm
okudum
ay vermişler vallla :happy0064:happy0064
ama levente yuh diorum ..
bence yapmamıstır ole bisi ...
eger yaparsa diziyi daha güzel bi sekilde batıramazlar herhalde...
simdi seneryo okumaya gidiorumm
şimdi eğer levent ilk sezondaki levent olsa kesinlikle bunu yapmaz derdim.ama çok şey değişti artık hangi karekter neyi yapar ya da neyi yapmaz kestiremiyorum.sadece umut etmek istiyorum levent öyle bi hata yapmamıştır diye.yaptıysa da ela levent ilşkisi diye bi ilşki var olmasın zaten.böyle anlamadan dinlemeden kendini başka bi kadının kollarına atması hiç yakışık almadı.neyse fragman da yok.gerçi bu saatten sonra çok da farketmez hatta gereksiz kafa karıştırır.azcık daha bekler dizimizi izleriz...
Özeti okudum şimdi. Allahım nedir bu diyerek başlamak istiyorum. :hıh
Geçen hafta Arslanın arkadaşı olan yaşlı kadını saymazsak, sadece 1 hasta vardı. Bu hafta 4 hasta... Biraz fazla olmuş sanki:icon_whis Ama herhalde hızlı geçer, hasta konuları çok uzun işlenmez. Çünkü bayağı olaylı bir bölüm[ olacak, özette okuduğum kadarıyla. Herşeyden de bahsetmişler. Suatla Zenanın arası iyiymiş buna çok sevindim. Zenan olanları anlatmış, sorun olmasın onların arasında zaten aileler limoni...:icon_sorr
krmcm_kutsi 16-11-07, 17:30 minemm kötü seneristim hg bidanem özletin valla.)
ayyy
nesı sinir oldumm özeti okuyunca yaaa
offfffffff ne demek o bir gecelik ilişki flnn
zaten ne bu özetlere inanolır ne de farmanlaraa
eniyisi sesli fragmanlar walla
ayyyy
bi de şeye sinir oldumm
bi levent gidicem der şimdi de ela gitmeye fln kalkarr
ne bu yaaaaa
ikisi de otursun oturdukları yerdee
offfffffffffffffffffffffffff
inş. bu mert e-l arasını iyicene bozmaz da barışırlarr
:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
özet süper güzel....
çok yapılcak yorum var.....
selinm çabuk yaz şu senaryoyuda.işimize bakalım hadiii......
özet tam bekledğim gibi....kızlarr fazla tepki göstermeyin bence....böyle bi özet olcağı belliydi değilmi:D:D
Yok yok yapmamıştır...
Yapmadığına inanmak istemiyorum..
Valla zaetn özette abartmışsa hem sevincem hem üzülücem..Levoma böyle kızdığım için..
Onlar barışsında ben üzüliyim....
Ufff ya....
Yapmaz levocanım...........
obnm levommm yapmaz
meleğimm bidanemm elasının askısı
yapmaz o.. ayla kendi capında uydurmsutur böle bişi:)
didou_didem 16-11-07, 17:49 yani bende en başından beri levent öyle şey yapmaz dedim ama özete de bakınca şok oldum...inşallah levent öyle şey yapmamıştır..yoksa sonumuz hiç iyi değil..
ezgi_oscar 16-11-07, 18:03 özet gelmişşş
suat zenan açısından bayıldm bakalım morg olayı komiğe benziyor
azre ninede pek etkili olmamış
zenan bu sefer kararlı:happy0064
ela levente gelirse bence levent ayla hanımla beraber oldu....
çünkü bi gecelik bi ikilşki ayla hanımın leventi teknesine bırakıp eve döndüğünü pek zannetiyorum.........
genelde kdınlar evlerine bırakılır ama neyse....
bu olayda ayla hanım etkili .....
tek takıldığım nokta Tek Gecelik İlişki.....
işte bu laf bence bi çok soru işaretini açığa çıkardı....
zaten teknede en son levent ayla hanımın dudaklarına doğru eğiliyodu...:icon_sorr
tabii inş düşündüğüm gibi değildir ama
benim tek geceden kastım bu yoksa
arkadaşça bi tekneye bırakma işini(dudaklara doğru eğilmeyi saymıyorum) tek gecelik ilişki yaptılarsa.....
senaristlerin biraz yazdıklarına bakmalası lazım .....
inş fragman da en kısa zamanda çıkar
O tek gecelik aşk diye bahsedilen sahnenin devamını göstermediler, yani ne olduğunu tam olarak bilmiyorduk, özette denilene göre olmuş bişeyler.:icon_whis
Ama olmamış da olabilir tabi ve olmaması da gerekir. O kadar insanların gözüne sokulan bir aşkı bu kadar kolay harcadıysa Levent hiç birşey diyemem. Elayı doğru dürüst dinlemedi bile. Gerçekten çok kötü bir şekilde gördü Elayı, kızmakta sinirlenmek de çok haklı.:img-yes: Ama yine de ilişkiyi bu noktaya getirmemeliydi, yok istifa etmeler, aldatmalar falan...:hıh
ezgi_oscar 16-11-07, 18:14 aldatma olayı....
bence olmadı densede özette de açıkça yazdığı gibi yaşanmış...
tek gecelik işişki bunu kast eder yani:icon_whis
bunun ela levent aşkında yaşanmasına çok şaşırdım:icon_sorr
böyle güzel ideal bi çiftin bunları yaşaması açıkça beni çok üzdü....
levent bunu nasıl yaptı anlamadım:icon_sorr
gerçek aşkı bu kadar kolay mıydı harcamak :icon_sorr
Özeti şimdi okudum umarım Levent Ela'yı aldatmamıştır.Eger böyle birşey yapmışsa Ela'nın Levent'i affetmesini istemem bence özet biraz yanıltıcı yani anlıycagınız ben Levent'in Ela'yı aldattığını zannetmiyorum
denizkizi55 16-11-07, 18:23 Bölüm'de hatirlatma olacak gibime geliyor.
Yani Levent'in o gece yaptiklarini ya da Suat ve Zenan'in mevzuusu'nun ne oldugunu bilmiyoruz.
Bu bölüm'de belki hatirlatmalar olabilir yani o zaman hersey aciga cikabilir.
Mesela Zenan Suat'a anlatirken görmedigimiz üc bes sahne araya konulabilir.
Ya da 3 saat önce falan yaparlar, ne bileyim iste.
Dudu643, su yazdigina katiliyorum:
O kadar insanların gözüne sokulan bir aşk..
Simdi bunu tamamen alt üst ederlerse hersey anlamini kaybeder. Yani Ela Levent aski var dizi'de, Ela-Mert falan bu saatten sonra hikaye.
Mesela Suat ve Zenan cok gerilmislerdi, Suat ümidini kesecekti ki Zenan adim atti. Diyelim atmasaydi da Suat eski sevgilisine dönseydi.
Aramizdan bir allahin kulu bunu kabullenir miydi? Elbette hayir.
Yani iliskileri bölye uc noktalarina getirmelerini anlarim ama o ucurumun kenarindan döndürmek sarti ile.
Ondan ötesi rajona ters:)
Tüyo yok mu acaba.. Eger o gece Levent ve Ayla'nin arasinda birsey gectiyse bu er ya da gec Ela'nin kulagina gidecek ve o zaman hersey bambaska olacaktir.
En azindan aralari gercek bir aldatma yüzünden bozulmazsa memnun olacagiz. Böyle birsey muhakkak midir, bilen var mi?
ÖMER ÖLECEK Mİ?
Hastanede gün kötü başlar ve dört hasta ameliyatta kaybedilir. Bir morg görevlisinin lafıyla başlayan “gece yarısına kadar bir hasta daha ameliyatta ölecek” inancı herkesi ama en çok da Zeynep’i etkiler. Zeynep, kalp ameliyatına girecek olan Ömer’in ölme ihtimaliyle sarsılır. Bu panik Zeynep’i Zenan’la karşı karşıya getirir. İki kız arasında yaşanan mücadele beklenmedik bir sonuç doğurur.
Ya ben bu sözü anlayamadim: "Bu panik Zeynep’i Zenan’la karşı karşıya getirir. İki kız arasında yaşanan mücadele beklenmedik bir sonuç doğurur." Nedemek istiyolar bununla? Ya Zenanla ne alakasi var bu ameliyatin.. Ömer ölmez bence ya cocuk daha yeni girdi diziye olurmu hic oyle sey. Biraz korkuturlar bizi bence ama Ömer simdi ölmez, ölemez:sad53: Offff Ve özete göre, Ömer'e iyi bir kalp bulmuslar, baksana ameliyata girecekmis:icon_sorr
masal_kizi 16-11-07, 18:27 ya tamam özete iliski yaza bilir ama bence öyle birsey olmadi yada ben öyle olmasini istiyorum
ama eger yaptilarsa levent cok iyi bilir ki ela onu asla affetmigceni
tabi levent hatirliyorsa o gece yasananlari
bildimiz gibi levent o gece kör kütük sarhos du....
garfieldd1905 16-11-07, 18:29 özet gerçekten de hepimizin içini kararttı:(
ah be leventim yapmazsın gibi geliyo bana ama,bu özette yazılanları okuyunca da kötü düşünmemek elde değil..ama şu da bir gerçek ki bunlar beraber olmamış olsa,niye tek gecelik ilişki yazsınlar ki demek ki arada bir İLİŞKİ olmuş..bu çok kötü oldu valla,levent gittikçe çıkmaza girdi..
bence bu bölümün esas çocuğu eğer leventle konuşursa mert olacak ama,inşallah konuşur..tutunacak tek dalımız o kaldı:)
ahh canım benim ela için kim bilir ne konuşuyolar ki ela istifa etme durumuna geldi,aslında bunların tek sorumlusu ARSLAN,ortalığı karıştıran o..gitti herkese söyledi,şimdi boşuna ela nın yanına destek olcam diye yanaşmasın..
benim asıl takıldığım soru şu arkadaşlar?
önemli hastanın tedavisi ela ve leventin hayatında yeni bir dönemin başlamasına neden olacaktır.. burda ne demek istemişler??
eğer fragmanda ela ve leventin barışmasına işaret olarak bir şey göstermezlerse anlayın ki,sonumuz hiç iyi değil:(
ÖMER ÖLECEK Mİ?
Ya ben bu sözü anlayamadim: "Bu panik Zeynep’i Zenan’la karşı karşıya getirir. İki kız arasında yaşanan mücadele beklenmedik bir sonuç doğurur." Nedemek istiyolar bununla? Ya Zenanla ne alakasi var bu ameliyatin.. Ömer ölmez bence ya cocuk daha yeni girdi diziye olurmu hic oyle sey. Biraz korkuturlar bizi bence ama Ömer simdi ölmez, ölemez:sad53: Offff Ve özete göre, Ömer'e iyi bir kalp bulmuslar, baksana ameliyata girecekmis:icon_sorr
bende anlamadım onu ne demek istiyo ki nese izler görürüzde
ömerin ölmesi çok kötü gerçektende ya ölmesin o daha ama zaten bi kaç bölüm oynuyup çıkcaktı keşke öyle olmasa of ya :icon_sorr
bende anlamadım onu ne demek istiyo ki nese izler görürüzde
ömerin ölmesi çok kötü gerçektende ya ölmesin o daha ama zaten bi kaç bölüm oynuyup çıkcaktı keşke öyle olmasa of ya :icon_sorr
Dimii, yani daha kac bölüm oynadiki? Dogru dürüst dizide oynatmiyolar bile adami.. Mesela 36. bölümde hiiccccc göstermedilerki, sadece adi bir kac kere gecti bir kac sahnede ama hic göstermediler, yani jenerige niye koyuyolarki, dogru dürüst birini oynatmicaklarsa dizide.. Neyse umarim ileride daha cok gösterirler Ömeri (Zeyneple beraber) ama yeni bölümde ölmez bence!:img-wink:
Musta neler oldugunu cok merak ediyordum,bu bölum Zenandan bunlari ögrenicez demek...Zenan ve Zeynepin neden karsi karsiya kaldiklari cumleye ise feci halde takildim...birsey anladiysam eger arap olayim:img-pilot hani desem ki Zeynepi Suat aldi Ömerin yanindan ve onun yerine yardimci olarak Zenani aldi,bu anlamami geliyor yani özeteki o cumle:icon_whis
Levent Elaya kötu muamele etti emme kendi tek gecelik iliski yasadigi kadin geliyormus hastahaneye...bakalim Ela Leventin ona yaptigi ihaneti ögrenicekmi ve ögrendiginde neler olucak:img-pilot
özge_letyy 16-11-07, 19:01 Dimii, yani daha kac bölüm oynadiki? Dogru dürüst dizide oynatmiyolar bile adami.. Mes |