Tüm Versiyonu Göster : Chuck (Arşiv 1)
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
burcu bence imzalar güzel olmss..(burcu di mi??:))
ben chuck başlığına yazmıştım ama devaını getirememişim..
dn akşamki bölümde lou'nun portekiz salamı kaçakçılığına bayıldım..hain lou..((:
ama en sonunda bryce diriliverdi o neydi yaa..bi dechuck lou'dan ayrıldı sarah için.cıkcıkcıık..bryce bir an önce kendi eceliyle ölse iyi olucak yoksa kendi ellerimle boğucam:icon_whis
bu arada gizem ben de imzalardan birini kullanmak istiyorum hatta kullanıyorum.(:
justforheaven
23-04-08, 11:05
bu bölüm güzeldi ama lou ya yazık oldu o bryce ı geberticem ya iğrenç şey ölemedi gitti
sarah acaba bundan sonra ne yapar çok merak ediyorum ben chuckla lou yu sevmiştim ama ya:img-cray:
yaa ben de çok sevdim bu bölümü
hele ki bomba sahnesi off yani onlar için patlamadan beter oldu
Sarah ne olursa olsun uzak dramıyo Chuck dan
sonundaysa şaşırdım kaldım Bryce niye ölmemiş üff yaa
asıl ben sizden bişey rica edicem
arada bakıyo olsam da tam ve düzenli olarak sadece son 3-4 bölümü izledim
yani olaylar nasıl başladı ondan önce ne oldu ne bitti bi yerlerde okudum ama tam bilmiyorum
biriniz kısa bi özet geçebilir mi bana
Bu bölüm gercektenn süperdiii.:D
Chuck bu bölümde cok şanslıydıı:PSarahında onu sevdiğini ögrendii inşş sonu güzel olur diyecegim ama diyemiyorm cunku Bryce hala yaşıyorr
Sarhnın onu gördügündee yüzünü o haliii gözlerimden gitmiyorr..
Allh kahretsinn hala ytaşıyo buu dedimm:D
VEee favorii çiftimm Anna&Morgann cok yakışıyorlar aslında inşş Ana Morganı affederr:D
ben dün ki bölüm ve fregmandan sonra dayanamayıp özete bakayım dedim
işte yeni bölüm özeti
3T6459 / Chuck Versus the Nemesis / 22.04.2008
Şükran Günü’nde öldüğü sanılan Bryce geri döner. Chuck’ın beynini yok etmek isteyen gizli İç İşleri Komitesi Chuck'ı bulmalarına yardım edeceğine inandıkları için Bryce'ı kurtarmıştır. Ancak Bryce’ın Sarah, Casey ve CIA’deki diğer çalışanlara düzenbaz olmadığını kanıtlamak için Chuck’a ihtiyacı vardır. Bu arada eski sevgililer Bryce ve Sarah’nın tekrar bir araya geldiğini gören Chuck, Sarah ile herhangi bir geleceği olup olamayacağından şüphe etmeye başlar. Öte yandan dükkanın en yoğun döneminde tüm sorumluluk Morgan’ın başına kalmıştır.
kaynak:cnbc-e
yaa sorma ben de aynı yere takıldım
hani o bi hataydı...
bence Sarah yine de Chuck dan vazgeçmez
yani ne olur vazgeçmesin :img-cray:
ya orada Caseynin Dedi sözede cok güldümm..'ortak çalıştıgın herkese aşık oluyorsunn Doğruyu söyleyeyimm senden hoşlanmıyorumm:img-hyste:img-hyste'
Bryceinde geri gelmesii saçmalık yanii:kahve
ya orada Caseynin Dedi sözede cok güldümm..
'ortak çalıştıgın herkese aşık oluyorsunn Doğruyu söyleyeyimm senden hoşlanmıyorumm:img-hyste:img-hyste'
Bryceinde geri gelmesii saçmalık yanii:kahve
Casey zaten müthiş biri
öyle bi yerde öyle bi söz söylüyo ki ben kopuyorum
bi de Chuck a çiçek vermişti ya
Chuck da görevle ilgili sanmıştı
o da demişti hayır bu kızı yatağa atabilmen için...
o an Sarah ın yüz ifadesini hayatta unutamam :img-hyste
10.bölümün sonu çok heyecanlı bitiyo ben ölmüştüm meraktan..ama siz zaten fragmanda bi kısmını göreceksiniz haftaya gittikçe heyecanlanıyo bayılıyorum bu diziyeee:Dtam herşey bitti sarah da chuck ı seviyo dediğimiz bi anda kafamız daha da çok karışıyo:Dben 2.sezonu sabırsızlıkla bekliyorum..çünkü son bölüme kadar heyecan veee merak devam ediyo..
sarp_manyagi
23-04-08, 13:54
Dünkü bölüm tek kelimeyle müthişti:img-in_lo
Chuck&Sarah sahnelerine bittim:img-in_loHele o öpüşme kısmı bitirdi beni:love05:
Morgan müthişti yine gülmekten öldürdü beni:img-hyste
Lou gitti Bryce geldi:icon_sorrOfff offf Chuck'ın Bryce'ın ağzını burnunu dağıttığı bir sahne olsa keşke:icon_whis
Özet için sağolun:happy0064
Çalışmalarda çok güzel:good::happy0064
Bölüm tahmin ettiğim gibi son derece heyecanlıydı :img-icecr Güzel replikler vardı özellikle favori karakterim Casey in Sarah a söylediği ''Önce Bryce sonra Chuck birlikte çalıştığın kişilere tutuluyorsun '' demesi ve ardından '' seninle ilgilenmiyorum , bilgin olsun '' sözleri süperdi :img-hyste Bu bölümün yıldızı benim için Casey di :happy0064 Sonra gördük ki Bryce ı da Casey vurmuş daha ne olsun değil mi ama ? :happy0064
Chuck-Sarah açısından bakacak olursak Sarah ın kıskançlığı vardı yine Lou ve Chuck buluşmasını olumsuz etkiledi bir şekilde :) Chuck bu bölümde Sarah ın kendisine boş olmadığını anladı ama Bryce ın gelişi iyi olmayacak tabii gerçi Sarah ın Bryce için ''bir hataydı'' demesi soru işaretlerini biraz azaltsada yinede Chuck tarafından yanlış anlaşılmalar olacaktır hiç kuşkusuz :icon_whis
Morgan dan bahsedecek olursak onunda Chuck a ne kadar değer verdiği görüldü Chuck Lou dan ayrıldım deyince Anna yı terk etti hemen :) Morgan için Chuck ın dostluğu her şeyden önemli demek ki :)
Güzel bir bölümdü son sahnede Sarah ın bakışları gelecek bölümler için bir tahmin oluşturabilir :img-wink: O sahnede bile önemli replik Casey den geldi :happy0064
''Onu öldürmemiş miydim ben '' :img-help:
Bu arada Prenses19 arkadaşımızın eklediği yanlış özet arkadaşlar :img-wink: O özet 11.bölüme ait bir hafta sonra 10. bölüm yayınlanacak eklenen özet 2 bölüm sonrasının yani =)
Bu arada Prenses19 arkadaşımızın eklediği yanlış özet arkadaşlar :img-wink: O özet 11.bölüme ait bir hafta sonra 10. bölüm yayınlanacak eklenen özet 2 bölüm sonrasının yani =)
Istee bu haftanin dogru ozeti :icon_whis
3T6459 / Chuck Versus the Nemesis
Şükran Günü’nde öldüğü sanılan Bryce geri döner. Chuck’ın beynini yok etmek isteyen gizli İç İşleri Komitesi Chuck'ı bulmalarına yardım edeceğine inandıkları için Bryce'ı kurtarmıştır. Ancak Bryce’ın Sarah, Casey ve CIA’deki diğer çalışanlara düzenbaz olmadığını kanıtlamak için Chuck’a ihtiyacı vardır. Bu arada eski sevgililer Bryce ve Sarah’nın tekrar bir araya geldiğini gören Chuck, Sarah ile herhangi bir geleceği olup olamayacağından şüphe etmeye başlar. Öte yandan dükkanın en yoğun döneminde tüm sorumluluk Morgan’ın başına kalmıştır.
Isree bu haftanin dogru ozeti :icon_whis
saol canım yaa
ben de tam bunu ekliyodum
SBR uyarı için çok teşekkürler
ben tarihe göre bakmışım hiç dikkat etmemiştim
Chuck şüphe etmeye başlar demiş ama ben asıl tepkisini yüz ifadelerini falan merakla bekliyorum ikisini görünce
Bu doğru özetle birlikte yapılacak tahminler daha doğru olacak sanırım :icon_whis
Özetten fazla bir şey çıkmıyor gerçi ama Sarah ve Bryce tekrar bir araya geliyor yazılmış bu Chuck açısından pekte hoş bir gelişme değil tabii ki :img-wink: Gerçi şimdiden bir şey söylemek için erken ama keşke Lou Bryce dan sonra gelseymiş dedim şimdi :) Ellie bu bölümde olsa bari gerçi Morgan yine ağırlıkta olacak sanırım yan rolde :img-wink: Bekleyip görelim .
saol canım yaa
ben de tam bunu ekliyodum
SBR uyarı için çok teşekkürler
ben tarihe göre bakmışım hiç dikkat etmemiştim
Chuck şüphe etmeye başlar demiş ama ben asıl tepkisini yüz ifadelerini falan merakla bekliyorum ikisini görünce
Önemli değil yahu ne olacak :happy0064 Gerçekten 10.bölüm önemli hale geldi şimdi :img-wink: Özellikle özette yazan yeniden bir araya geliyorlar ifadesi biraz düşündürücü yanlış anlaşılmalar üst seviyede olacak sanırım :img-cray: Bu bölüm öncesinde fragmanlarda Chuck için 2 kadın arasında kaldı deniyordu roller biraz değişecek sanırım :)
Bu doğru özetle birlikte yapılacak tahminler daha doğru olacak sanırım :icon_whis
Özetten fazla bir şey çıkmıyor gerçi ama Sarah ve Bryce tekrar bir araya geliyor yazılmış bu Chuck açısından pekte hoş bir gelişme değil tabii ki :img-wink: Gerçi şimdiden bir şey söylemek için erken ama keşke Lou Bryce dan sonra gelseymiş dedim şimdi :) Ellie bu bölümde olsa bari gerçi Morgan yine ağırlıkta olacak sanırım yan rolde :img-wink: Bekleyip görelim .
Lou nun başka girdiği bölüm yok sanırım
senin dediğin gibi sonrasında olsa daha iyi olucakmış
Chuck tam o öpücükten sonra kararını vermiş seçimini yapmışken Bryce ın gelişi onun için üzücü olucaktır
ama böylece biz de Bryce ın Sarah için geerçekten bi hata olup olmadığını öğrenmiş olucaz
Önemli değil yahu ne olacak :happy0064 Gerçekten 10.bölüm önemli hale geldi şimdi :img-wink: Özellikle özette yazan yeniden bir araya geliyorlar ifadesi biraz düşündürücü yanlış anlaşılmalar üst seviyede olacak sanırım :img-cray: Bu bölüm öncesinde fragmanlarda Chuck için 2 kadın arasında kaldı deniyordu roller biraz değişecek sanırım :)
bölüm sonrası heyecanıma verin artık
bi de bişey sorucam fregman verildi mi ben biter bitmez başından kalkmak zorunda kaldım da...
Chuck bi de hassas bi çocuk canım yaa
Bryce ın gelişi onu çok zorlucak sanırım
2kadın arasında kalmış Chuck ın o şaşkın hallerini izledik
bakalım 2 erkek arasında kalan Sarah nasıl olucak :icon_whis
bu arada cnbc-e nin siteye bakarken gördüm
16:05 - CHUCK x 2 gözüküyo bugun için
haberiniz olsun
Lou nun başka girdiği bölüm yok sanırım
senin dediğin gibi sonrasında olsa daha iyi olucakmış
Chuck tam o öpücükten sonra kararını vermiş seçimini yapmışken Bryce ın gelişi onun için üzücü olucaktır
ama böylece biz de Bryce ın Sarah için geerçekten bi hata olup olmadığını öğrenmiş olucaz
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum ve + rep diyorum :) Lou bir daha gözükmeyecek ne yazık ki Bryce dan sonra gelse iyi olurdu ama artık yapacak bir şey yok :)
Sarah Bryce ı ölü biliyorken o şekilde konuşuyordu bölüm sonunda ki bakışları zaten pekte iyi değildi bir de özette yazan yeniden birlikte oluyorlar ifadesi kötü oldu . Bu ifade biraz ağırlaştırılmış olabilir mi acaba bana öyle geliyor sanki Sarah ın Chuck a olan ilgisi belli nasıl oluyorda birlikte oluyorlar tekrar :icon_whis Bekleyip göreceğiz artık Chuck için zor zamanlar başlıyor güme gidecek Sarah attığı mesaj :img-cray:
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum ve + rep diyorum :) Lou bir daha gözükmeyecek ne yazık ki Bryce dan sonra gelse iyi olurdu ama artık yapacak bir şey yok :)
Sarah Bryce ı ölü biliyorken o şekilde konuşuyordu bölüm sonunda ki bakışları zaten pekte iyi değildi bir de özette yazan yeniden birlikte oluyorlar ifadesi kötü oldu . Bu ifade biraz ağırlaştırılmış olabilir mi acaba bana öyle geliyor sanki Sarah ın Chuck a olan ilgisi belli nasıl oluyorda birlikte oluyorlar tekrar :icon_whis Bekleyip göreceğiz artık Chuck için zor zamanlar başlıyor güme gidecek Sarah attığı mesaj :img-cray:
yaa ben iyimser olmaya çalışıyorum ve diyorum ki biraraya geliyolar hani yanyana geliyolar gibi bi anlamda kullanılabilir mi :img-tomat
yoksa Sarah Bryce ın gelişinin verdiği kafa karışıklığıyla Chuck a o öpüşme hiç olmamamış gibi mi davranıcak
o kadar diyoruz ya hani Chuck ne yapıcak falan diye benim bi de asıl merak ettiğim Casey nin tepkisi
hani şu bomba gibi lafları nerde gelicek acaba :img-hyste
Bende kesinlikle Sarah&Chuck arasını düşünüyorumm galiba burada arada en cok kalan Sarah olcak ama o kimi sevdiğini bildigini 'sanıyordu'Brycei görünce ne yaptıgını gördükk:P
Chuck üzülcekmiş gibi geliyo ama artık onu sevdiğini biliyor buda iyi bişi:D
bölüm sonrası heyecanıma verin artık
bi de bişey sorucam fregman verildi mi ben biter bitmez başından kalkmak zorunda kaldım da...
Chuck bi de hassas bi çocuk canım yaa
Bryce ın gelişi onu çok zorlucak sanırım
2kadın arasında kalmış Chuck ın o şaşkın hallerini izledik
bakalım 2 erkek arasında kalan Sarah nasıl olucak :icon_whis
bu arada cnbc-e nin siteye bakarken gördüm
16:05 - CHUCK x 2 gözüküyo bugun için
haberiniz olsun
Fragman verildi ama pekte fazla bir şey çıkmıyor özellikle Chuck-Sarah ve Bryce ile ilgili olarak :img-wink: Cnbc-e in sitesinde güncellenir sanıyorum 1-2 gün sonra .
Yanlış anlaşılmalar muhakkak olacaktır bütün dizilerde olduğu gibi ama tekrar bir araya geliyorlar ifadesinin de yanlış anlaşılacak bir tarafı yok gerçi :icon_whis Bu konuda pekte fazla bir şey çıkmıyor özet ve fragmandan en iyisi beklemek :happy0064
Büyük ihtimalle son 2 bölümdür izlemeyenler için iyi bir fırsat olabilir :img-icecr
yaa ben iyimser olmaya çalışıyorum ve diyorum ki biraraya geliyolar hani yanyana geliyolar gibi bi anlamda kullanılabilir mi
yoksa Sarah Bryce ın gelişinin verdiği kafa karışıklığıyla Chuck a o öpüşme hiç olmamamış gibi mi davranıcak
o kadar diyoruz ya hani Chuck ne yapıcak falan diye benim bi de asıl merak ettiğim Casey nin tepkisi
hani şu bomba gibi lafları nerde gelicek acaba
Valla bende öyle düşünüyorum aslında Sarah ın tekrar Bryce ile birlikte olması biraz zor Chuck a ilgisi belli sonuçta :img-wink: Ama böyle bir şey olsa bile yine de yanlış anlaşılmalara açık bir durum . Sarah a Chuck a öpüşme olmamış gibi davranabilir ama bunun nedeninin Bryce olacağını sanmıyorum daha çok yaptığı iş ile ilgili olacaktır bu tepki ama Chuck böyle düşünmez tabii :icon_sorr Sonuçta Sarah ile yaptıkları öpüşmeden sonra Sarah böyle bir şey olmamış gibi davranacak olursa kötü olur tabii . Tesadüfe bakın ki aynı zamanda da Bryce geri dönmüş :icon_whis Yanlış anlaşılmaya son derece müsayit bir durum :img-cray:
Casey kesinlikle durumu özetleyecek laflar edecektir :happy0064 Onun sözleri bölüm özeti gibi bir şey aslında :happy0064 Fragmanda birini vuruyor ama kimi vuruyor çözemedim :) Bekleyeceğiz artık =)
Dünkü bölüm şu ana kadar yayınlananların arasında en güzeliydi bence:good:
(Son reklamdan sonrasını izleyemesemde bu bölümü çok beğendim)
Aldığım duyumlara görede Bryce gelmiş son sahnede dizi daha değişik bir hal alacak gibi bundan sonra
Chuck'ın Lou'yu yargılaması ve koliden salamların çıkışı çok komikti bayıldım
sonrada Chuck'ın saati bardağa atışı:)
Şimdi 2 bölüm birden yayınlanacak onları izleyip daha detaylı yorum yaparım
yaa ben iyimser olmaya çalışıyorum ve diyorum ki biraraya geliyolar hani yanyana geliyolar gibi bi anlamda kullanılabilir mi :img-tomat
hani şu bomba gibi lafları nerde gelicek acaba :img-hyste
Sarah Chuck'ı öptüğünü hatırlamazsa memnuyietle hatırlatırım.:img-hysteBryce zaten tamamen gereksiz niye birden çıkıverdi ortaya? Amaçsız insan.Daha doğrusu özete göre amacı Chuck'ın beynini silmek ama ben kendisini yeryüzünden silmek istiyorum.:icon_whis
Bu bölümde Casey'in en sonda söylediği "Onu öldürmemiş miydim ben?" lafına çok güldüm.Keşke emin olmak için bi iki kere daha öldürseydin Caseycim.:img-hyste
bir iki çalışma.
http://img223.imageshack.us/img223/4084/64030972jx4.jpg
+
takım:
http://img223.imageshack.us/img223/4104/chhks5.jpg+http://img223.imageshack.us/img223/7845/chhlbk2.jpg
+
http://img223.imageshack.us/img223/4163/zafk6.jpg
hep aynı resimden oldu ama iyi yapmaya çalıştım,birazdan bir imza daha..:img-blush
Son bölümü daha önce izlemiş olsam da yeniden izledim dün ve bölümün sonunda yine Chuck a acıdım. O kadar haince planlamışlar ki:) Tam diyorsun işler çözülecek…
Gelecek bölümün sonu da gayet güzel planlanmış, sesler sizi sinir edecek:)
Verilen tekrarlar dizinin ilk iki bölümüymüş meğersem hikaye izleyiciye hatırlatıldı böylece :img-wink: Bu bölümlerde fazla dikkat etmemiştim ama özellikle ilk bölümde Sarah-Bryce ile ilgili bayağı bilgi verilmiş :icon_whis Sarah Bryce için''bir hataydı'' demişti son bölümde ama Bryce ile çektirdikleri resimlerde ki bakışları aynı şeyi söylemiyor :icon_whis
Özetteki yeniden birlikte oluyorlar (Sarah-Bryce) sözü bölümün özeti olacak sanırım :img-wink: Chuck için zor zamanlar başlayacak herhalde :icon_whis Bekleyip görelim herkese iyi yorumlar çalışmalar içinde teşekkürler .
dünkü bölüm çok güzeldi sarah&chuck sahneleri ama zavallı chucka çok acıdım telefonda neler diyodu kötü bi sürpriz olucak ona =( zati lou da gidiyomuş...
onun dışında morganla anna çok komikti :D
ayy çok sevindim yaa ilk iki bölüm verildi ve ben izlememiştim
Sarahve Bryce ın ilişkisi hiç de öyle yabana atılacak bişey değilmiş
Sarah teldeki fotolara öyle bi bakıyodu ki...
bi de ben şeye takıldım
hani son sahnedeki Casey nin telefon konuşmasına
yeni Intersect 6ay içinde hazır olucak denildi ya
e 6ay sonra ne olucak acaba...
:icon_whis:icon_whisayy çok sevindim yaa ilk iki bölüm verildi ve ben izlememiştim
Sarahve Bryce ın ilişkisi hiç de öyle yabana atılacak bişey değilmiş
Sarah teldeki fotolara öyle bi bakıyodu ki...
bi de ben şeye takıldım
6 ay sonra Casey en iyi bildigi seyi yapacak.. Yani adam oldurmek...
Tabi Chuck'i oldurecek mi ne olcak bilinmez...
bi de ben şeye takıldım
Aynen bende orayı anlamadım
Casey'e en iyi bildiğin şeyi yapacaksın denildi acaba Chuck'ı öldürmekten mi bahsetti
Bende malesef ilk iki bölümü izleyememiştim Bugün iyiki verildi ikisinide izledim Peş peşe izlemek ayrı güzel oluyor
Chuck'ın Sarah ve Casey arasında kalışı süperdi
+tahminim tutmuş Morgan'ın çıkacağı kızı tutturmuşum:)
Zaten Chuck çok şaşırdı sen Anna'yı seviyormuydun diyor Morganda senin kız arkadaşın varsa benim niye olmasın diyor:img-hyste
Sarah Chuck'ı öptüğünü hatırlamazsa memnuyietle hatırlatırım.Bryce zaten tamamen gereksiz niye birden çıkıverdi ortaya? Amaçsız insan.Daha doğrusu özete göre amacı Chuck'ın beynini silmek ama ben kendisini yeryüzünden silmek istiyorum.
Bu bölümde Casey'in en sonda söylediği "Onu öldürmemiş miydim ben?" lafına çok güldüm.Keşke emin olmak için bi iki kere daha öldürseydin Caseycim.
bir iki çalışma.
takım:
hep aynı resimden oldu ama iyi yapmaya çalıştım,birazdan bir imza daha..:img-blush
:img-hyste:img-hyste
işte tam benlik biri...
aynen defalarca hatırlatmayı bi borç bilirim ona da kendime de:love05:
Casey zaten işin bu kısmoını nasıl kaçırmışsa inanamıyorum
düşünsene bi adamı öldürmek için vuruyo ama yaşıyo çıkıyo
resmen yıkıldı adam yaa:img-hyste
Bryce ı hiç sevmiyorum
mümkünse yok etsinler onu
böylece cıa de nsa de chuck da kurtulmuş olur ondan :hıh
çalışmalar çok güzel olmuş canım ben beğendim
devamını da beklerim
Verilen tekrarlar dizinin ilk iki bölümüymüş meğersem hikaye izleyiciye hatırlatıldı böylece Bu bölümlerde fazla dikkat etmemiştim ama özellikle ilk bölümde Sarah-Bryce ile ilgili bayağı bilgi verilmiş :icon_whis Sarah Bryce için''bir hataydı'' demişti son bölümde ama Bryce ile çektirdikleri resimlerde ki bakışları aynı şeyi söylemiyor
Özetteki yeniden birlikte oluyorlar (Sarah-Bryce) sözü bölümün özeti olacak sanırım Chuck için zor zamanlar başlayacak herhalde Bekleyip görelim herkese iyi yorumlar çalışmalar içinde teşekkürler .
evet ilk iki bölümmüş çok işime yaradı
sorma ben de takıldım kaldım orda
Sarah oldukça karışık bi durumda
Chuck la konuşurken nasıl bana güvenmezsin falan dedi
Bryce benim güvendiğim inandığım herşeye ihanet etti dedi
ama telefondaki fotolara bakışlar,hala onları saklıyo olması falan...
şimdi daha çok özetteki o cümleyle ilgili soru işareti yarattı kafamda
ama yine de iyimserliğimden bişey kaybetmemeye çalışıyorum
Sarah ın Bryce ın gelişiyle biraz kafası karışsa da doğru yolu bulacaktır:img-blush
Casey'e en iyi bildiğin şeyi yapacaksın denildi acaba Chuck'ı öldürmekten mi bahsetti
Bende malesef ilk iki bölümü izleyememiştim Bugün iyiki verildi ikisinide izledim Peş peşe izlemek ayrı güzel oluyor
Chuck'ın Sarah ve Casey arasında kalışı süperdi
+tahminim tutmuş Morgan'ın çıkacağı kızı tutturmuşum:)
Zaten Chuck çok şaşırdı sen Anna'yı seviyormuydun diyor Morganda senin kız arkadaşın varsa benim niye olmasın diyor:img-hyste
Yaa Gozde aksam yeni bolumu izlerken aklima sen geldin :) :)
Valla tutturdu dedim.. :img-hyste Anna olacagina hic ihtimal vermiyordum..
Ama guzel oldu.. Gerci batirdi sonra Morgan ama... :icon_whis
Yaa Gozde aksam yeni bolumu izlerken aklima sen geldin :) :)
Valla tutturdu dedim.. :img-hyste Anna olacagina hic ihtimal vermiyordum..
Ama guzel oldu.. Gerci batirdi sonra Morgan ama... :icon_whis
:)Bende şaşırdım tutturduğuma
Anna affedecek diye biliyorum Bir sonraki özette şöyle bir cümle var:
görev sırasında olaylara farkında olmadan Morgan ve Anna da karışır. Komik olacağa benziyor:)
Dün akşam son reklamdan sonrasını izleyemedim:img-cray:Öpüşmeden sonrasını
Yarın ki tekrarında izleyeceğim
Ama Bryce gelmiş bunu yazılanlardan anladım
Sarah'ı anlayamıyorum hem Bryce bir hataydı diyor hemde görünce duygulanıyor Zaten ilk iki bölümde de Bryce'la ilgili şeyler olunca hiçte hata gibi bir düşüncesi yokmuş gibi geldi bana
Ama dünkü bölümde de niye Chuck'ı kıskanıyor
Zaten süperdi Chuck ile Lou sahneleri exlerle dolu:)
yagmur_montana
23-04-08, 18:27
resimler harika , ellerinize sağlık :)
bu bölümde çalan müzik :;
my absent will _ meredith bragg & the terminals
benim hoşuma gitti ..
heyecanlı ve güzel bir bölümdü :happy0064
sezon finaline 4 bölüm kaldı :;
kısa bence : P
bryce ın ölmediğini ilk bölümden tahmin etmiştim : P
en azından öyle ummuştum , çok tatlı grlmişti :icon_whis
sarah telefonundaki resimlere baktığında 2005 yazıyo demekki 3 yıldır brycele birlikteymiş tabi chuckı 2003 te attırıyo okuldan 2004 te tanıştıysa sarahla 4 yıl oluyo..benim asıl merak ettiğim şey caseyle sarah bişi saklıyor sanırım chucktan veee o yüzden sarah da chuck a bir türlü açılamıyomuş gibi geliyo..hani 8.bölüm sonunda casey sormam gerek durumumuzu tehlikeye atacak bişi söyledin mi diye soruyo yaa..sarah söylemek istesede söyleyemiyomuş gibi geliyo bana..o yüzden de chuck pek umutlanamicak herhalde bu durumdan çünkü sarah buna bi türlü izin vermicek..ama öteki yandan caseye söylüyo yani belli ediyo chucktan hoşlandığını çünkü caseye eğitim almamış olsam söylerdim diyo..bunları chucka sölese chuck durmaz herhalde:D
çoooooookk güzeldi dünkü bölüm yoruma bölümün hangi kısmından başlasam bilmiyorum.
chuck'ın bomba sandıklerı şeye giderken sarah'ı bırakmaması çok hoştu.bakıp da hiç bi şey hatırlamayınca başını ellerinin arasına alıp beni yarı yolda bırakamazsın deyişi falan da çok güzeldi.tabi bomba patlayacak zannedip sarah'ın chuck'ı öpmesinden bahsetmiyorum bilr =)
ama bryce ortaya çıkınca işler karışacak gibi.ilk bölümde de göstermişler miydi yaa bryce'ı vuranın casey olduğunu??ben sadece bryce'ın chuck2a mail attığı yri hatırlıyorum :s
öbür bölümün fragmanı da çok güzel.bu izlediğimiz bölümle beraber baya hareketlenecek dizi =) keşke 13 bölümde bitmeseydi ilk sezon :(
:icon_whis:icon_whis
6 ay sonra Casey en iyi bildigi seyi yapacak.. Yani adam oldurmek...
Tabi Chuck'i oldurecek mi ne olcak bilinmez...
yaa aslında orda ne demek istediğini anladım ama bu iş ne olucak olaylar nasıl gelişicek anlamında demiştim
Casey nin en iyi yaptığı işin öldürmek olduğunu sağır sultan duydu zaten:img-hyste
ama işin içinde profesyonellik olsa da Casey de Chuck ı sevemeye başladı
6ay sonra en iyi yaptığı işin öldürmenin gerçekleşmemesi için Casey bence elinden geleni yapıcaktır
Sarah zaten çarpıldı
bakalım olaylar nasıl gelişicek ve bu 6ay nasıl geçicek
belki de Chuck ın ajan olarak işlerine yarıyacağını düşüneceklerdir
hiçbişey olmasa da zekası yeter yaaa haksız mıyım :img-wink:
ooCaseynin öldürmee konusundaa cok başarılı oldugunuu Sarahh Dogruu söyleme Şurubunu içtigindee söylemiştii zatenn:D
Bu bölümde bidee TAvuk boyunluu mubattetii komiktiii
'harbidendee Tavuk gibi boynuu varr'::D:D
evet ilk bölümde bryce i caseynin öldürdüğünü gösteriyo..bence altı ay sonra casey de chuck ı öldüremicek nedenini sonraki bölümlerde görebilirsiniz..dizinin sezon finali yapamamış olmasına rağmen 13.bölüm final gibi olmuş hakkaten ama sonunda birçok merak uyandıran bi final olmuş bence..
off ne bölümdü ya
bryce döndü o şeyin içindekinin bryce olduğu hiç aklıma gelmemişti
morgan hakkındaki tahminim doğru çıktı ama çok kısa sürdü:img-wink:
bu arada ben bryce'ı caseyin öldürdüğünü bilmiyodum:img-tomat
:img-hyste:img-hyste
işte tam benlik biri...
aynen defalarca hatırlatmayı bi borç bilirim ona da kendime de:love05:
Casey zaten işin bu kısmoını nasıl kaçırmışsa inanamıyorum
düşünsene bi adamı öldürmek için vuruyo ama yaşıyo çıkıyo
resmen yıkıldı adam yaa:img-hyste
Bryce ı hiç sevmiyorum
mümkünse yok etsinler onu
böylece cıa de nsa de chuck da kurtulmuş olur ondan :hıh
çalışmalar çok güzel olmuş canım ben beğendim
devamını da beklerim
saol canım.:)
gider sarah'a bi güzel hatırlatırız.hiç çekinmem açıkçası.her şey chuck için:img-hyste
bu arada adın deniz miydi ben mi öyle hatırlıyorum?(:
Zavallı Casey yaa ne büyük hayal kırıklığı..sen adamı öldür sonra cöö diye oksijenli ıvır zıvırın içinden çıkıversin..reva mı bu:img-hyste
bu arada Casey'in Chuck'ı öldürme gibi bi durumu varsa öldürmez.Bryce'ı öldüremedim Chuck'ı niye öldiriyim ki falan der:img-hyste
yine aynı resimden iki imza oldu yaaa:img-hyste
http://img73.imageshack.us/img73/3797/ccbb2.jpg
+
http://img73.imageshack.us/img73/3607/cccgv8.jpg
Umarim begenirsiniz.. :)
Chuck & Lou & Sarah :img-in_lo
http://img115.imageshack.us/img115/9878/cimzxu1.jpg (http://imageshack.us)
http://img110.imageshack.us/img110/1434/cimz1ep4.jpg (http://imageshack.us)
http://img110.imageshack.us/img110/3007/cimz2tc1.jpg (http://imageshack.us)
saol canım.:)
gider sarah'a bi güzel hatırlatırız.hiç çekinmem açıkçası.her şey chuck için:img-hyste
bu arada adın deniz miydi ben mi öyle hatırlıyorum?(:
Zavallı Casey yaa ne büyük hayal kırıklığı..sen adamı öldür sonra cöö diye oksijenli ıvır zıvırın içinden çıkıversin..reva mı bu:img-hyste
bu arada Casey'in Chuck'ı öldürme gibi bi durumu varsa öldürmez.Bryce'ı öldüremedim Chuck'ı niye öldiriyim ki falan der:img-hyste
aynen canıım hatırlatma konusunda acaip başarılıyımdır kendim için istiyosam namerdim :img-hyste:img-hyste
herşey chuck için :img-wink:
doğru hatırlıyosun acaba hangi forumdan tanışıyoruz
Casey i geçtim asıl beni gör
aha dedim bombaaa bi baktım içinden Bryce çıktı bombadan beter bi durum
Sarah da eyvah ben şimdi Bryce ın içinde olduğu kutu yüzünden mi Chuck ı öptüm şokuna girer
Casey nin rengi attı
ben onu öldürmemiş miydim:img-hyste
demek ki ne yapıcakmış bundan sonra iki defa öldürecekmiş
başka çare yok
adam kedi gibi 7cANLI :hıh
bu arada çalışmalar da güzel olmuş aynı foto falan ama çok şeker
burcu canım seninkiler de süper olmuş
hani şu chuck ın kekeme olduğu sahne
Chuck:she is my...my...
Sarah:girlfriend
Lou- dumur:img-hyste
aynen canıım hatırlatma konusunda acaip başarılıyımdır kendim için istiyosam namerdim :img-hyste:img-hyste
Sarah da eyvah ben şimdi Bryce ın içinde olduğu kutu yüzünden mi Chuck ı öptüm şokuna girer
Casey nin rengi attı
başka çare yok
Bryce'in gelecegini biliyorduk da o bombanin icinden cikinca ben soklardaydim..
Casey : Ben onu oldurmemis miydim?? :img-hyste
Casey'e her gecen bolum daha cok bayiliyorum.. :) :)
Duruyor duruyor bir cumle soyluyor bitiriyor :img-hyste
Yorum icin tesekkurler canim..
Lou'nun dumur oldugu imzadaki sahneyi cok seviyorum ...
Bryce'in gelecegini biliyorduk da o bombanin icinden cikinca ben soklardaydim..
Casey : Ben onu oldurmemis miydim?? :img-hyste
Casey'e her gecen bolum daha cok bayiliyorum.. :) :)
Duruyor duruyor bir cumle soyluyor bitiriyor :img-hyste
Yorum icin tesekkurler canim..
Lou'nun dumur oldugu imzadaki sahneyi cok seviyorum ...
yaa sorma ben de biliyodum da ne alaka bomba dediğimiz şeyin içinden çıkması
aslında bi şey olduğunu anlamalıydık geri sayım oluyo Chuck bombayla ilgili hiçbişey hatırlamıyo
Bryce ın gelişi bile bi garip
keşke gerçek bomba olsaydı da havaya uçsaydı :hıh
Casey zaten çoktan alıştı bu ekibe
yorumsuz dayanamıyo
Sarah la da Bryce ve Chuckla ilgili konuşurken dedikleri bitirdi
seninle ilgilenmiyorum haberin olsun
adam diyo baştan önlemi mi alayım :img-hyste
Umarim begenirsiniz.. :)
2 imza daha :)
http://img509.imageshack.us/img509/3869/cimz3bm8.jpg (http://imageshack.us)
http://img206.imageshack.us/img206/9437/cimz4fa9.jpg (http://imageshack.us)
evet ilk iki bölümmüş çok işime yaradı
sorma ben de takıldım kaldım orda
Sarah oldukça karışık bi durumda
Chuck la konuşurken nasıl bana güvenmezsin falan dedi
Bryce benim güvendiğim inandığım herşeye ihanet etti dedi
ama telefondaki fotolara bakışlar,hala onları saklıyo olması falan...
şimdi daha çok özetteki o cümleyle ilgili soru işareti yarattı kafamda
ama yine de iyimserliğimden bişey kaybetmemeye çalışıyorum
Sarah ın Bryce ın gelişiyle biraz kafası karışsa da doğru yolu bulacaktır
Fotolar biraz kafa karıştıyor öldükten sonra hataydı demek kolay tabii :) Bu konuda Chuck ın tepkileri nasıl olacak acaba hiç bir şeyden haberi yok Sarah a yolladı mesajı :) Burdan sonra Sarah ın davranışları önemli olacak tabii sonuçta o öpüşme hiç olmamış gibi davranırsa kötü olur üstelik Bryce ın dönüşü ile aynı zamana denk geliyor Chuck ın haklı olarak ne düşüneceği belli sanki :img-wink:
Diğer konuda ise 6 ay sonra yeni bilgiler hazır olacak dendi bir nevi Chuck a ihtiyaç kalmayacak bunun açıklaması bu ve Casey sırları bildiği için Chuck ı öldürmek zorunda kalacak :img-wink: Gerçi bu düşünce o zamandı yani sonuçta o kadar hayat kurtarıldı :) Yinede belli olmaz ajan milleti bunlar :)
Bu arada ilk bölümlerde Casey de tam katil havası var yahu sonraki bölümlerde bu dağıldı biraz bana göre :happy0064 İlk bölümde Sarah ve Chuck ı öldürüp krep yemeye gideceğinden bahsetmişti :) Casey in Bryce ın dönüşü ve Chuck-Sarah-Bryce üçlüsü hakkında söyleyeceklerini şimdiden merak ediyorum durumu en iyi şekilde özetleyecektir hiç kuşkusuz :) Gerçi biraz hayal kırıklığı yarattı Casey hazır Bryce yerdeyken ateş etsene 2-3 el şimdi böyle sorunlar yaşamazdık :) Gerçi belli olmaz yarım kalan işini biterebilir fragmanda vuruyordu birilerini :img-icecr Bekleyip görelim ....
Çalışmalar içinde teşekkürler :happy0064
bu arada bu bölüm casey süperdi
"bu arada söliim ilgimi çekmiyosun" koptum ben orda aşırı komikti
bu arada sarahın bryce'ı görünce olan yüz ifadesini hiç beğenmedim
bu arada bu bölüm casey süperdi
"bu arada söliim ilgimi çekmiyosun" koptum ben orda aşırı komikti
bu arada sarahın bryce'ı görünce olan yüz ifadesini hiç beğenmedim
Casey her bölüm süper zaten bütün bölümlerde ona ait olan replikler çok iyi :happy0064 Sarah ın yüz ifadesi konusunda ise daha önce ki bölümlerde de buna benzer bir ifadesi vardı Chuck ın Bryce ın kendisini neden okuldan attırdığını öğrendiği bölümde daha doğrusu Cd de Bryce ı gördükten sonraki bakışları çok benzer :img-wink: Bir de son derece iç karartıcı bir özet var ortada ama iyimserliği kaybetmemek lazım :)
Bir sonraki bölümün o iç karartıcı özeti ;
Chuck Versus the Nemesis (1.10)
Kaynak: Cnbc-e
evet özet gerçekten iç karartıcı,bende o yüzden dayanamayıp izledim bütün bölümleri ama 10.bölüm sandığınız kadar iç karartıcı olmuyo merak etmeyin..ama bölümün sonunda 11.bölüm de neler olacak diye kafayı yiyo insan..ama zaten gelecek haftanın özetini veriyolar o yüzden o kadar merak uyandırmayacak sanırım:D
evet özet gerçekten iç karartıcı,bende o yüzden dayanamayıp izledim bütün bölümleri ama 10.bölüm sandığınız kadar iç karartıcı olmuyo merak etmeyin..ama bölümün sonunda 11.bölüm de neler olacak diye kafayı yiyo insan..ama zaten gelecek haftanın özetini veriyolar o yüzden o kadar merak uyandırmayacak sanırım:D
hımm kafam karıştı azcık
iç karartıcılık var ama abarttığımız kadar değil sanırım
amaan neyse ana fikri çıkarırsam SBR canım iyimser olmaya devam...:img-wink:
ben özetin belli bi kısmını unutmaya çalışıyorum şimdilik
bi de şimdi radarlarımı açıp bugun ki tekrarı izleyeyim bakayım bikaç ayrıntıya
ah ahh telefondan yolladığı msj da pek bi güzeldi
Chuck yanarsa bi ona yanar heralde :img-hyste
Casey nin rengi attı
başka çare yok
tabii ki her şey chuck için chuck sarah'ı sevmese ben onun yüzüne bakmam hıhh :) dermişim.:)
tanışıyor değiliz de ben seni masal ve bay mükemmel'i ararken senaryolarında gördüğümü hatırlıyorum(:
Casey adamım yaau.Zavallı yaa hala acıyorum "ben bu kadar beceriksiz miyim"triplerine girer şimdi.:)
Sarah şoka moka giremez izin vermiyorum! Hem kendi öptü çocuğu(chuck da karşı çıkıcak değil ama:love05:) sonra da bryce da bryce..yok ya..kolaydı zaten hıhh...
yorum için saol(:alıntı çalışmalar filan da çok gzel(:
tabii ki her şey chuck için chuck sarah'ı sevmese ben onun yüzüne bakmam hıhh :) dermişim.:)
tanışıyor değiliz de ben seni masal ve bay mükemmel'i ararken senaryolarında gördüğümü hatırlıyorum(:
Casey adamım yaau.Zavallı yaa hala acıyorum "ben bu kadar beceriksiz miyim"triplerine girer şimdi.:)
Sarah şoka moka giremez izin vermiyorum! Hem kendi öptü çocuğu(chuck da karşı çıkıcak değil ama:love05:) sonra da bryce da bryce..yok ya..kolaydı zaten hıhh...
yorum için saol(:alıntı çalışmalar filan da çok gzel(:
dimi yaa yoksa chuckla ne ilgim olur
ben de tanışıyomuyuz kısmını nickini hatırlıyorum onun için demiştim sebebi belli oldu
aa neyse ya tanışmış olduk işte bu arada adını da öğreneyim tam olsun:img-wink:
az önce bölümü bi daha izkedim hakkaten Bryce ın gelişi bombadan beter olmuş
son andaki yüz ifadeleri bitirdi beni
Sarah...Casey...Chuck...:img-hyste
fregmanı da gördüm çok yğun bi bölüm olucak ama kim kimi vuruyo anlamadım tek anladığım Casey yine otomatiğe bağlamış ateş ediyo sürekli :img-hyste
Az nce izledim Chuck'ı
En güzel bölümlerden di sanırım.Casey Sarah'a
-Birlikte çalıştığın kişlere aşık oluyorsun...demişti
Öpütükleri daha doğrusu Sarahın Chuckı öptüğ kısımda ne kadar haklı oldunu görmüş olduk....:img-icecr
Ama senaristler iş karıştırmakta geç kalmamışlar...Bryce ölmememiş:img-cray:
Hiç sevmiyoum o sırt sıvazlayan arkadan bıçaklayanı...Zaten özettende anlaşlacağı gibi adam birden hortlayıp ortalığı allak bullak edeceğini.En çokda Chuck üzülicek duygusal acıdan:icon_sorr
Sarahın urumu Brce ı görüncepekte iyi değildi...Dokusam ağlıcak gibi...
Aa Casey bile şoku atlatırsa o haydi haydi atlatır..Sonuçte adamın öldürdüğü kişi yaşıyormuş kii buda azılı bir katil olarak bilinen birine çok koyar sanırım...:img-hyste:icon_whis
Yeni bölm daha hareketli olacak sanırım çook merak ediyorum:happy0064
ismim zeynep.:img-wink:
bi-iki resim ekliyim umarım yoktur.
Zach&Yvonne
http://img514.imageshack.us/img514/6537/normal009hs5.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/6002/normal010ff8.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/7426/normal012pj7.jpg
birazdan yine eklicem,çalışma filan lursa çok sevinrim:img-blush
zeynepcim fotolar çok şeker
ben görmüştüm bunları araştırma sırasında ama koyman iyi olmuş
yalnız sanırım son eklediklerinin boyutu büyük istiyosan düzelt onları boşuna silinmesin çok tatlı çıkmışlar :img-wink:
bölümü izlerken Casey yine bitirdi beni
Sarah a diyo ya tırnağı kırılsa yanında bitiyosun
e ne yapsın kız uzakta duramıyo :img-hyste
son sahnede zaten Sarah ağlamaklı Casey şaşkın bu adam nasıl yaşar modunda
ama en çok Chuck etkiledi beni...
nasıl da tatlı tatlı gülümsemiş öyle
evet chuck sonunda aşık aşık bakmış yavrıımm..kıyamam ben ona..
aman bryce sen nerden çıktın yaa..off çok sinir oldum şimdi.Cehenneme geri dön be adam!!:img-hyste
Casey adamım şu bryce'ı tarayıver emi:img-icecr
http://img514.imageshack.us/img514/8761/chuckvesarahimzasial8.jpg (http://imageshack.us)
umarım begenirsin
naomi imza çok güzel olmuş eline sağlık:img-wink:
evet kübişcim gayet güzel bi imza olur
"Bryce'a ölüüm!" ama bu sefer öldüğünden emin olmamız lazım adam hortlayıveriyo baksan:img-hyste oksijen şeysinin içinden çıktı.Bene oksijensiz bi odaya hapsedelim.:img-hyste
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001760.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001761.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001762.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001763.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001764.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001765.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001766.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001767.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001768.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001769.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001770.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001771.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001772.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001773.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001774.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001775.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001776.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001777.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001778.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001779.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001780.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001781.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001782.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001783.png:hıh
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001784.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001785.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001786.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001787.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001788.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001789.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001790.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001791.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001792.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001793.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001794.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001795.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001796.png saf saf msj bırakıyı garibim
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001797.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001798.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001799.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001800.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001801.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001802.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001803.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001804.png
http://chuck-boards.com/gallery/albums/files/109/normal_chuck109_001805.png
bölümünn sonu (:
hımm kafam karıştı azcık
iç karartıcılık var ama abarttığımız kadar değil sanırım
amaan neyse ana fikri çıkarırsam SBR canım iyimser olmaya devam...
ben özetin belli bi kısmını unutmaya çalışıyorum şimdilik
bi de şimdi radarlarımı açıp bugun ki tekrarı izleyeyim bakayım bikaç ayrıntıya
ah ahh telefondan yolladığı msj da pek bi güzeldi
Chuck yanarsa bi ona yanar heralde :img-hyste
Tabii canım iyimserliği elden bırakmamak lazım :) Bu arada fragmanı bir kaç kez izledim sanki Casey Bryce ı vuruyor gibi :img-icecr Ya da ben öyle olmasını istediğim için öyle gördüm :img-hyste Aslında Chuck ta eğitim alsa süper olur yahu sonuçta Bryce Chuck ı güya iyi niyetinden okuldan attırmasaydı Chuck ta CIA ye alınacaktı :img-wink: Olmuyor böyle hep Sarah ve Casey koruyor birde bu Bryce geldi onun karşısında da zayıf duracak :icon_whis
Ayrıca bazı arkadaşlar hafiften Sarah ya giydirmişler bende onlara destek veriyorum :happy0064 Bryce öldükten sonra onun için hataydı demişti Sarah şimdi ölmediğini gördükten sonra kafası da hiç karışmasın mümkünse :icon_whis Hayır yani karışacaksa ben zaten Lou yu da sevmiştim boy farkı önemli değil =)
Herkesin vereceği tepki merak konusu ama asıl önemli olan bir diğer karakterde Morgan ın vereceği tepki :img-wink: Chuck ın Lou dan ayrılması ile hemen Anna yı bırakan , Chuck a bu kadar bağlı olan Morgan , Bryce ı gördüğünde kim bilir nasıl tepki verir :img-wink: Bekleyip göreceğiz artık =)
Resimler ve çalışmalar içinde teşekkürler :happy0064 Birde Casey ve Casey-Chuck imzası yapabilirse yetenekli arkadaşlarımız süper olur :img-blush İyi yorumlar ..
Uzun zamandır buraya girmiyordum valla dizi yine harika ötesiydi :)
~GoThIcA~ resimler için çok sağ ol :)
Dizi artık iyiden iyiye bir izleyici kitleyici yarattı Türkiye'de de :)
Kimle konuşsam Chuck'ı biliyor artık:)
Bir kaç imza yaptım biraz değişik oldular galiba, umarım beğenirsiniz devamı gelecek :)
http://img161.imageshack.us/img161/5403/imza1sv7.jpg (http://imageshack.us)
http://img166.imageshack.us/img166/308/imza2bk0.jpg (http://imageshack.us)
http://img161.imageshack.us/img161/3276/imza3yw5.jpg (http://imageshack.us)
http://img166.imageshack.us/img166/6894/imza4hi9.jpg (http://imageshack.us)
http://img161.imageshack.us/img161/6854/imza8md4.jpg (http://imageshack.us)
http://img254.imageshack.us/img254/2530/imza9lb8.jpg (http://imageshack.us)
http://img254.imageshack.us/img254/6780/imza10bo4.jpg (http://imageshack.us)
Umarim begenirsin SBR.. Gerci pek guzel olmadi ama..
http://img158.imageshack.us/img158/2373/caseyimhf5.jpg (http://imageshack.us)
http://img514.imageshack.us/img514/2113/caseyim1copynl6.jpg (http://imageshack.us)
elifcim çağlacım naomi ekledikleriniz süperler ellerinize sağlık arkadaşlar
edit: burcucum imzalar çok güzel olmuş bence:img-wink:
çakma ajan chuck :img-hyste
http://i76.photobucket.com/albums/j25/fivariva/Chuck2.jpg
Öncelikle herkese merhaba ben arda siteyi uzun zamandır izliyorum gerçekten çok güzel bir site Ayrıca çok seviyorum Chuck'ı umuarım benide aranıza alırsınız bu arada imzalar ve resimler çok güzel
bu da benden
http://img504.imageshack.us/img504/786/123ie3.png (http://imageshack.us)
http://img504.imageshack.us/img504/786/123ie3.530eb95175.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=504&i=123ie3.png)
Bu sahne Bryce'ı Casey'nin öldürme sahnesi favori sahnem keşke bu sahneyi bi daha yaşasak:icon_whis
http://img164.imageshack.us/img164/7615/spergifiu5.gif (http://imageshack.us)
Selam:happy0064
Arda aramıza hoşgeldn buyur:happy0064
Ya bu bölüm süperdi anlaşılan ama ben malesef izleyemedim özetleride kaçırdım bi ümit belki bugün verirler tekrarını ama konuşmalaradan anlıyorum ki gerçekten süper bi bölümmüş Sarah&Chuck tarafından özellikle:happy0064
Maşallah Casey de Bryce'ın canına okumuş oh canıma değsin ya:icon_whis
Neysebyebye
oyy canlarım coşmuş sayfa
~GoThIcA~ fotolar için çok teşekkürler çalışma yapan arkdsların çok iine yarıcak
elifim gelmiş daha dün sitem etmiştim çalışma istiyorum diye ikiletmemiş bile
burcucanım beğenilmez mi gayet güzel olmuş bence
e kabul etmek gerekirse adam karizma olunca imzası da öyle oluyo yaa
elfkartal da bi çalışma eklemiş bize
şu yüz ifadesine bak yaa çok şiker çook
SBR canım yesinler Bryce ın iyi niyetini :hıh
Chuck eğitim alırsa benden iyi olur korkusundan ne yapacağını bilememiş o
yok o yapamaz...yok çok yumuşak iyi yürekli kaldıramaz...
bunları külahıma anlatsın :hıh
Bryce dan kurtulma konusundaki en büyük ümidim Casey:img-hyste
Mrhb arkadaşlar!!
Bryce ortaya çıktı işler karıştı. Bu haftaki bölümde sarah chuck'u öptü.:img-in_lo Diziye yeni bir tat getiren Rachel Birson'un gelmesi Sarah'ın Chuck'u sevdiğini anlamsını sağladı. Gerçi Casey bile işi çözdü. 'hep iş ortaklarına aşık oluyorsun' bile dedi yani:)
***Bu arada resimler harika. Paylaşımlar için saolun****
çalışmalar:
http://www.hizliresim.com/2008/4/25/2563.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/2995/sarahyvonne01zl1.jpg
http://www.hizliresim.com/2008/4/25/2567.jpg
prenses19,berenikom , _kübiş_ ve burcu_m82 :img-blushHoşbulduk sahneyi youtube'taki bi videoda buldum görünce bi sevindim ahh Casey dedim şimdide vursan Sarah üzülmesin dedim:img-hyste görür görmez gif yaptım
bunlarda yeni yaptıklarım:
http://img99.imageshack.us/img99/2690/caseykankkimyt3.png (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/4237/mthiimzadw4.png (http://imageshack.us)
http://img181.imageshack.us/img181/1544/spperag9.png (http://imageshack.us)
http://img165.imageshack.us/img165/9241/rachelxs6.gif (http://imageshack.us)
http://img181.imageshack.us/img181/746/rachel123bd1.png (http://imageshack.us)
_evanescence_
25-04-08, 18:06
meraba arkadaşlar biraz geç oldu ama çok güzel bi bölümdü ama chuck a yine çok üzüldüm yaa hele son sahnede o yemek hayalleri kurarken sarah ın bryce ı görmesi çok içime dkundu valla ama öpüşükten sonra chuck ın verdiği cevaba bayıldım Benim İçimse Son Derece Rahat SÖYLEYEYİM DEDİM :img-hyste:img-hyste zaten fragmanda da sarahı bryce la öpüşürken gördü yaa yazık chuck a ajan mı acıların çocuğu mu belli değil yani:D
morgan ile anna da süperdi
arkadaşlar bryce ile ilgili olan bütün yorumlarınıza içtenlikte katılıyorum
resimlerde çok güzel olmuş ellerinize sağlık devamını bekliyoruz
bu arada hoşgeldin arda:img-pilot
bye
meraba arkadaşlar biraz geç oldu ama çok güzel bi bölümdü ama chuck a yine çok üzüldüm yaa hele son sahnede o yemek hayalleri kurarken sarah ın bryce ı görmesi çok içime dkundu valla ama öpüşükten sonra chuck ın verdiği cevaba bayıldım Benim İçimse Son Derece Rahat SÖYLEYEYİM DEDİM :img-hyste:img-hyste zaten fragmanda da sarahı bryce la öpüşürken gördü yaa yazık chuck a ajan mı acıların çocuğu mu belli değil yani:D
morgan ile anna da süperdi
arkadaşlar bryce ile ilgili olan bütün yorumlarınıza içtenlikte katılıyorum
resimlerde çok güzel olmuş ellerinize sağlık devamını bekliyoruz
bu arada hoşgeldin arda:img-pilot
bye
Hoşbulduk _evanescence_
Bu bölüm hakkındaki yorumlarımı yapim hemen Süper bi bölümdü gerçekten
Lou ile Chuck bölümlerinde sinir oldum bu sarah'a yapılır mı:img-cray:
Casey süperdi gene
Sarah'a söledigi lafta koptum:
-Sende bütün ortaklarına abayı yakıyosun önce Bryce sonra Chuck bilmiş ol seninle ilgilenmiyorum:img-hyste Süperdi gerçekten Casey
Bryce 'ı gördügündeki lafında öldüm gülmekten:
-Ben onu öldürmemişmiydim?:img-hyste[/B]
-Sende bütün ortaklarına abayı yakıyosun önce Bryce sonra Chuck bilmiş ol seninle ilgilenmiyorum:img-hyste Süperdi gerçekten Casey
-Ben onu öldürmemişmiydim?:img-hyste[/B]
Casey Sarah'a buna benzer bir seyi daha once de soylemisti... Ama bu sefer farkli :)
''Tirnagi kirilsa yanina gidiyorsun '' gibi birssey de soyledi sanirim :img-hyste
'' Ben onu öldürmemişmiydim? '' :img-hyste :img-hyste
Burasi sanirim forumca koptugumuz cumleydi :img-hyste
Casey Sarah'a buna benzer bir seyi daha once de soylemisti... Ama bu sefer farkli :)
''Tirnagi kirilsa yanina gidiyorsun '' gibi birssey de soyledi sanirim :img-hyste
'' Ben onu öldürmemişmiydim? '' :img-hyste :img-hyste
Burasi sanirim forumca koptugumuz cumleydi :img-hyste
Galiba dedigin cümle şöyleydi
-Tırnagı kırılsa yanında bitiyorsun:img-hyste
Morgan ve Anna zaten süperdi
Morgan
-Dilimi bogazına soktugum için özür dilerim diyo ya orda gül gül ama asla Casey'nin laflarıyla ölçüşemedi Morgan:img-hyste
Hoşbulduk _evanescence_
Bu bölüm hakkındaki yorumlarımı yapim hemen Süper bi bölümdü gerçekten
Lou ile Chuck bölümlerinde sinir oldum bu sarah'a yapılır mı:img-cray:
Casey süperdi gene
Sarah'a söledigi lafta koptum:
-Ben onu öldürmemişmiydim?:img-hyste
YAA bu bölüm topluca koptuk
sürekli patlattılar lafları:img-hyste
maalesef bi Bryce ın bombası patlamadı halbuki ben pimini seve seve çekerdim
BURCU canım hiç kaçar mı
Arda doğru demiş...tırnağı kırılsa yanında bitiyosun :img-hyste
gerçi Sarah onu dinler mi çoktan fırlayıp gitmnişti bile
hele tavuk boynu sahnesi:img-hyste
bu arada arda hiç boş durmamış yeni çalışmalar da eklemişsin çok beğendim bunları
gokcenrbd saol canım seninkiler de çok güzel olmuş
öpüşme sahnesinden de beklerim artık böyle güzel çalışmalar:icon_whis
SBR canım yesinler Bryce ın iyi niyetini
Chuck eğitim alırsa benden iyi olur korkusundan ne yapacağını bilememiş o
yok o yapamaz...yok çok yumuşak iyi yürekli kaldıramaz...
bunları külahıma anlatsın
Bryce dan kurtulma konusundaki en büyük ümidim Casey:img-hyste
Yesinler hakkaten :) Zaten Bryce bütün bunları hep iyi niyetinden yaptı o yüzden okuldan attırdı , kız arkadaşını elinden aldı :icon_whis Bryce da var zaten bir kıskançlık durumu iyi niyet felan hikaye adamın yüzünden belli oluyor yahu :)
Casey de ufak çapta bir şok yaşıyor tabii nasıl oldu da öldüremedim diye :) Casey in bundan sonra kurbanları yandı bence kesin 2-3 el ateş eder artık sağlama almak için :) Bu bölümde de vuruyor birilerini Bryce olursa ne kadar güzel olur :img-icecr
Forumda bayağı hareketlenmiş :happy0064 Yeni gelen Arda ya herkes gibi bende hoşgeldin diyorum :img-wink: Ayrıca çok güzelde çalışmalar var insan hangisini seçeceğini şaşırıyor :img-help: :img-pilot
Burcu ya çalışması için teşekkürler + rep hemen kullandım :happy0064
YAA bu bölüm topluca koptuk
sürekli patlattılar lafları:img-hyste
maalesef bi Bryce ın bombası patlamadı halbuki ben pimini seve seve çekerdim
BURCU canım hiç kaçar mı
Arda doğru demiş...tırnağı kırılsa yanında bitiyosun :img-hyste
gerçi Sarah onu dinler mi çoktan fırlayıp gitmnişti bile
hele tavuk boynu sahnesi:img-hyste
Hoşbulduk SBR Begenmene sevindim:icon_whis Evet prenses19 benimde koptugum sahneydi zaten tavuk boynu Sarah Casey'e bakıyo biraz sinirli Casey:
-Ama gerçekten tavuk gibi boynu var:img-hyste:img-hyste gül gül yerlere yatmıstım o sahnede:img-hyste
Asıl önemli olan şimdi Sarah bryce hataydı diyor ama bakalım bir hata iki kere yapılır mı ögrenicez
Chuck onun için Lou'yu bırakmısken yapılır mı Chuck'a:img-cray:Valla ilk baştan sona izlemedigim için diziyi geçenlerde ilk bölümleri verdiler Casey sogukkanlı katillikten komedyenlige terfi etmiş valla:img-hyste
Bi de benim sevdigim sahne Lou ile Chuck buluşucakken
Casey gülü uzatıp al bunu Romeo diyor Chuck bu da Lou'nun annesinin kominist oldugu anlamamız için dinleme cihazı mı dio
-Hayır kızı yataga atmak için diyor o anda Sarah'ın yüz ifadesini unutmicam:img-hyste
Şimdi az önce yaptıgım imzalar:
http://img116.imageshack.us/img116/9923/yollanca2ub8.png (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/3324/zpperracheltv1.png (http://imageshack.us)
Casey de ufak çapta bir şok yaşıyor tabii nasıl oldu da öldüremedim diye :) Casey in bundan sonra kurbanları yandı bence kesin 2-3 el ateş eder artık sağlama almak için :) Bu bölümde de vuruyor birilerini Bryce olursa ne kadar güzel olur :img-icecr
Burcu ya çalışması için teşekkürler + rep hemen kullandım :happy0064
Benden de tesekkurler :img-wink:
Hakikaten en buyuk sok Casey'e :) Artik yarim kalan isini tamamlar diye umuyorum :)
Casey bundan sonra 2-3 el daha ates edermis hakikaten.. Canlanir manlanir neme lazim garanti olsun diye :img-hyste :img-hyste
Off arkadaşlar valla hepinizin dediği repliyine ayrı ayrı koptum...
Casey çok doğru söylüyo canım zaten ger zaman...:)
arda,gokcerbd ve burcucum calışmalarınız çooook gzel olmuş ellerinize sağlık
Tesekkurler yorum icin.:img-wink:
Hakikaten en buyuk sok Casey'e :) Artik yarim kalan isini tamamlar diye umuyorum :)
2-3 el daha daha ates edermis hakikaten.. Canlanir manlanir neme lazim garanti olsun diye :img-hyste :img-hyste
Ya da direk Sarah sen git bi hava al gel ben bi Bryce iyi mi sağlık kontrolünden geçirim der öldürür sonrada Sarah senin bu Bryce 4 el ateşe hiç dayanıklı değilmiş hemen ölüverdi dermiş:img-hyste
2-3 el daha daha ates edermis hakikaten.. Canlanir manlanir neme lazim garanti olsun diye :img-hyste :img-hyste
Reca ederim :) Emeğe saygı :happy0064
Arkadaşların dediği gibi Casey de bir katil havası ilk bölümlerde ki repliklere baktığımıza bunu çok net çıkarabiliriz ama daha sonra Casey de ki o katil havası kalmadı :happy0064 Sezonun ilk bölümlerinde Sarah ve Casey in arası iyi değildi sanırım bunun nedeni de Bryce ı Casey in vurması :img-wink: Gerçi daha sonra bayağı iyi anlaştılar ama sanki başlarda böyle bir anlaşmazlık vardı .
Zaten Arda nın yaptığı gifteki sahnede süper :happy0064 Tek eliyle vuruyor Bryce ı :img-icecr Çalışma için Arda ya teşekkürler +rep :img-wink:
Arkadaşların dediği gibi Casey de bir katil havası ilk bölümlerde ki repliklere baktığımıza bunu çok net çıkarabiliriz ama daha sonra Casey de ki o katil havası kalmadı :happy0064 Sezonun ilk bölümlerinde Sarah ve Casey in arası iyi değildi sanırım bunun nedeni de Bryce ı Casey in vurması :img-wink: Gerçi daha sonra bayağı iyi anlaştılar ama sanki başlarda böyle bir anlaşmazlık vardı .
Zaten Arda nın yaptığı gifteki sahnede süper :happy0064 Tek eliyle vuruyor Bryce ı :img-icecr Çalışma için Arda ya teşekkürler +rep :img-wink:
Aralarinin duzelmesi ve bir ekip olmalarinda onceki bolumun de etkisi vardir diye dusunuyorum.. :)
Hani gercegi soyleme iksirinin etkisi altindayken Sarah Casey'e ortak demisti..
Casey bana ortak mi dedin?.. Sarah evet.. :icon_whis
Burada Casey'nin yuzunde mutlu bir ifade vardi hatirlarsaniz.. :)
Aslında siteye çok önceden geldim ama üye olmamıstım sohbeti gerçekten çok güzel bu bölümün artık hep burdayım:happy0064
Bu arada boş duramama gibi bir rahatsızlık var bende pc'de sadece Chuck adına ayrılmış imza bölümüm var şimdi az önce yeni 2 imza yaptım ama bunlar pek iyi olmadı aceleye geldi:icon_whis:
http://img241.imageshack.us/img241/3527/lovepv1.png (http://imageshack.us)
http://img118.imageshack.us/img118/9488/mayd2.gif (http://imageshack.us)
Tavuk boynu konusunda haklısın ama Sarah Chuck'a -Chuck'ına- denmesiine bozuldu tabii:img-hyste
Sarah ne dediğini unutmasa yi olur çünkü fragman hiç iç açıcı dğildi...Sözünde dursa iyi olur vırt zırtda Byrce ı öpmesin...Hem Chuck daha seker
Lou yu ben çoook sevmiştim ama ne yazıkki sadece 2bölüm oynadı:
Olsun Sarh var idare edicez artık...
Süper ya ben kaçırmışım o "kızı yatağa atmak için" kısmını inan bende görmek isterdim:img-hyste
Çalışmalar çoook güzel olmus ellerine sağlık zaten başlık coştu gidiyo:happy0064
Bence eğer öyle bir sahne olursa öpen Sarah olmaz Bryce olur bana göre yani öyle olması gerekir :) Bu durumda da Charles normal olarak yanlış anlar tabii :img-wink: Özetten bu yanlış anlaşılmanın olacağı belli oluyor aslında :img-wink:
Güzel sahnelerden biri de Sarah ve Chuck ın arabanın bagajına konulmasıydı :) Karşılıklı dalaştılar o sahnede kıskançlık hat safhadaydı :) Bölümlerde öyle bir bitiyor ki ondan sonra bekle dur :) Josh Schwartz hakkaten süper ee O.C in de yapımcısıydı malum :happy0064
Aralarinin duzelmesi ve bir ekip olmalarinda onceki bolumun de etkisi vardir diye dusunuyorum..
Hani gercegi soyleme iksirinin etkisi altindayken Sarah Casey'e ortak demisti..
Casey bana ortak mi dedin?.. Sarah evet.. :
Burada Casey'nin yuzunde mutlu bir ifade vardi hatirlarsaniz..
Kesinlikle onunda bir etkisi vardır o bölümde Sarah ın jimnastikçiyi ayağından vurmasından Casey çok hoşlanmıştı :img-icecr Şöyle birde replik vardı yanlış hatırlamıyorsam ...
Sarah ın ateş etmesinden sonra ;
Casey:Hiç sportmence değil , çok hoşuma gitti :img-icecr
Bence eğer öyle bir sahne olursa öpen Sarah olmaz Bryce olur bana göre yani öyle olması gerekir :) Bu durumda da Charles normal olarak yanlış anlar tabii :img-wink: Özetten bu yanlış anlaşılmanın olacağı belli oluyor aslında :img-wink:
Güzel sahnelerden biri de Sarah ve Chuck ın arabanın bagajına konulmasıydı :) Karşılıklı dalaştılar o sahnede kıskançlık hat safhadaydı :) Bölümlerde öyle bir bitiyor ki ondan sonra bekle dur :) Josh Schwartz hakkaten süper ee O.C in de yapımcısıydı malum :happy0064
Bagaj sahnesine SBR dedigin gibi müthişti
Chuck Saat hakkında dio
sonra Onun başına kaçaklıcılıktan bişi gelebilir diye yaptım dio
sarah -ammada romantikmişsin diyor CSI 'nin et kaçakcılgıyla ne işi olur dio
-kıskandın mı:img-hyste Hem biz Bryce gibi mükemmel ajan olamayız dio
- Kimmiş kıskanan:img-hyste:img-hyste Sarah çok güzel konuşuyo:img-hyste
Chuck Saat hakkında dio
Lou sagolsun sayesinde 2 bolumdur Sarah'da kiskanclik had safhada :img-hyste
Ama bagaj bolumu muthisti ve cok guzel dusunulmustu..:)
sarah ve chuck ın atışmalarına bayılıyorum:))o atışmalar 8.ve9.bölümle sınırlı kalmıyo zaten:))veeeee size sevineceğiniz bi haber ama izledikten sonra sevinirmisiniz bilemem casey bryce tekrar vuruyo:))))
Chuck Saat hakkında dio
*Merhabalarr..!!!
Ben o bagajda Chuckk Sarahıı öpücekk sandımm ama Sarahh arkasını döndüü:img-hyste
Bende duydumdaa Cokk sevindimm Ölsünn inşş(ayy bunu dedğimee innamaıyorumm:img-hyste)
Caseye güvenimm sonsuzz ama Sarahh nee yapcakk Bryceinn karışındaa acayipp meraktayımm...
[B]*Merhabalarr..!!!
Ben o bagajda Chuckk Sarahıı öpücekk sandımm ama Sarahh arkasını döndüü:img-hyste
Bende duydumdaa Cokk sevindimm Ölsünn inşş(ayy bunu dedğimee innamaıyorumm:img-hyste)
Caseye güvenimm sonsuzz ama Sarahh nee yapcakk Bryceinn karışındaa acayipp meraktayımm...
Bende böyle ölsün diorum gören şöyle foruma bakan biri bizi sogukkkanlı katiller sanacak:img-hyste
bende öpücek sandım hayal krıklıgına ugradım ya:img-cray::img-hyste
Kesinlikle onunda bir etkisi vardır o bölümde Sarah ın jimnastikçiyi ayağından vurmasından Casey çok hoşlanmıştı :img-icecr Şöyle birde replik vardı yanlış hatırlamıyorsam ...
Sarah ın ateş etmesinden sonra ;
Casey:Hiç sportmence değil , çok hoşuma gitti :img-icecr
evett evett..süper replikti yaa..hakkaten adamım ilan edicem Casey'i..karizma falan da tam yrinde..Ama dopru dürüst adam öldüremiyo o ayrı:img-hyste
GoThIcA resimler için çok sağol..ah chuckcığımın o aşuk aşuk bakan yüzünü görüyorum..sonra bryce'ın meymenetsiz suratını..sonra da sarah'ın içinde her türlüduyuguyu barındıran bakışlarını..bryce nefretim kabardı yaa(:
evett evett..süper replikti yaa..hakkaten adamım ilan edicem Casey'i..karizma falan da tam yrinde..Ama dopru dürüst adam öldüremiyo o ayrı:img-hyste
GoThIcA resimler için çok sağol..ah chuckcığımın o aşuk aşuk bakan yüzünü görüyorum..sonra bryce'ın meymenetsiz suratını..sonra da sarah'ın içinde her türlüduyuguyu barındıran bakışlarını..bryce nefretim kabardı yaa(:
Adamım Casey zaten sogukkanlı katillikten komedyenlige geçti Morgan'ın yerini aldı
Ya hep bu CSI işe yarar diye kurtarmıslar ya bryce 'ı sarah'ta ajan falan ama aşk ajanlık tanımaz:img-hyste
Adamım Casey zaten sogukkanlı katillikten komedyenlige geçti Morgan'ın yerini aldı
Ya hep bu CSI işe yarar diye kurtarmıslar ya bryce 'ı sarah'ta ajan falan ama aşk ajanlık tanımaz:img-hyste
aman bryce ne işe yarar hıhh!olsa olsa işleri berbat etmeye yarar o aşk düşmanı ıvır zıvır içindeki oksijen manyağı olmuş adam(tam tanım bulamadığım için :img-hyste)
şu an da güzeldi yaa(:
sarah:chuck git dedim!(silah çeker)
chuck:bomba patlayınca ölmemem için beni vurucaksın!güzel plan!
gibi bişeyler diyo orda da gülmüştüm:img-hyste
Evet bende orda çok güldüm ya:img-hyste Sarah zeki kız ya ne dimm:img-hyste
eee zeki ajanın hali başka..bak chuck'a öyle mi safceğzım:img-hyste
arda'ydı değil mi ismin? memnun oldum (kendi kendime tanışıyorum o da ayrı mesele:))
avatarın süper komik katil casey göreve hazırlaniyii:img-hyste
Ya sormayınn Sarahh öylee akıllıı kiii...Brycei görüncee hataydıı diyoo ama eriyorrr ..:)
u arada SArp4eveR seninn avatardaa müthişş:)
sarah'ın duygusal zekası çok yüksek..onu gördükçe kendi duygusal zekamdan utanıyorum..:img-hyste
zavallı chuck yaa..biz burda çatıyoruz sarah'a ama olan chuck'a oluyor.
sarah'ın duygusal zekası çok yüksek..onu gördükçe kendi duygusal zekamdan utanıyorum..:img-hyste
zavallı chuck yaa..biz burda çatıyoruz sarah'a ama olan chuck'a oluyor.
Chuckk zatenn enn iyi arkadaşıı tarfaındann üzümüşşş..
üniversitedki kızz arkadaşından üzülmüşş..
şimdii sarahh yüzündenn üzülüyorr...
Onu üzmeyenn bii Morgan Bi Ellie kaldıı heraldee:good:
Biraz Bİreşyler Ekliyim Bari....
http://img151.yukle.tc/images/5974actors-join-the-writers-on-the-picket-line-20071113071244480.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img151.yukle.tc/images/1236chuck-20070803045750393.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img151.yukle.tc/images/7908chuckandmorgan.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img151.yukle.tc/images/235comiccon16.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img151.yukle.tc/images/6570joshuagomez.jpg (http://www.yukle.tc) /////Morgan:D:D///
arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ben casey bryce tekrar vuruyo dedim ama bryce ölüyo demedimki:img-hyste bryce chuck ın elinden sevgilisini aldı demişsiniz chuckta inşallah bryce in elinden sevgilisini alır hemde daha güzelini:Dyani sarah ama sarah çok kapalı bakışlarından tamam oda chuck a aşık diyoruz ama bir türlü emin olmamızı sağlayacak net bişi olmuyo malesef tabi bu birazda bryce yüzünden oluyo çünkü en kritik zamanda çıkıyo yine her zamanki gibi karşımıza..sanki sarah nın açık davranamaması için bi sebebi varmış gibi ama nedir çok merak ediyorum..chuck zavallım sarah ı görünce kal geliyo çocuğa yüzüne baka kalıyo lou dan da hoşlanmıştı ama sarah ı görünce bişi oluyo ona bakakalıyo yüzüne:img-hyste
summer___17
26-04-08, 02:26
Bunlarda Benden;
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/5-18.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/4-21.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/3-24.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/2-26.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/1-26.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/3-25.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/2-27.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/1-27.jpg
summer___17
26-04-08, 02:31
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/13-4.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/12-5.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/11-6.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/14-3.jpg
summer___17
26-04-08, 02:38
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/1-28.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/2-28.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/3-26.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/4-22.jpg
summer___17
26-04-08, 02:52
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/1-29.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/2-29.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/3-27.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/4-23.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/5-19.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/6-12.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/7-12.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/8-6.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/summer___18/9-5.jpg
arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın ben casey bryce tekrar vuruyo dedim ama bryce ölüyo demedimki:img-hyste bryce chuck ın elinden sevgilisini aldı demişsiniz chuckta inşallah bryce in elinden sevgilisini alır hemde daha güzelini:Dyani sarah ama sarah çok kapalı bakışlarından tamam oda chuck a aşık diyoruz ama bir türlü emin olmamızı sağlayacak net bişi olmuyo malesef tabi bu birazda bryce yüzünden oluyo çünkü en kritik zamanda çıkıyo yine her zamanki gibi karşımıza..sanki sarah nın açık davranamaması için bi sebebi varmış gibi ama nedir çok merak ediyorum..chuck zavallım sarah ı görünce kal geliyo çocuğa yüzüne baka kalıyo lou dan da hoşlanmıştı ama sarah ı görünce bişi oluyo ona bakakalıyo yüzüne:img-hyste
Sen ölüyo demedin ama vurmasını zevkle izliceğimden emin olbilrisin:icon_whis
Ama üzüldüm yaa hani Casey işini yarım bırakmazdı:img-cray:
Tamam Sarah Chucka karşı olan duygularını hiç göstermiyo ama..Eğer öyleyse Lou yu da kıskanmazdı...Yada "tırnağı kırılsa yanında bitmezdi"...:img-hyste
Sarah aklını başına alsa iyi olur yoksa kaçırıcak gül gibi Chuck'ı:love05:
Hmmm bu arada summer__17 imzalar,avtarlar hepsi çok güzel olmuş canım..Ellerine sağlık
Zaten Casey benim favori karakterim bütün bölümlerde ki ona ait olan replikler süper :happy0064 Fragmanda gördüğüm kadarıyla Bryce ı bir kez daha vuruyor ama karın bölgesinden :img-icecr Sanırım yelek felan var herhalde bu yüzden öldürücü bir vuruş olmayacak :img-wink: Her ne olursa olsun sonuçta yinede vuruyor Bryce ı zaten hayal kırıklığı yaşıyordu nasıl olurda öldüremedim diye :) Bu arada fragmanı izlediğimizde Casey in Bryce ı vurduğu sahnede Sarah da var nasıl tepki verecek acaba :icon_whis Bekleyip göreceğiz artık ..
chuck:)
http://img521.imageshack.us/img521/8746/15gr1.th.jpg (http://img521.imageshack.us/my.php?image=15gr1.jpg) http://img90.imageshack.us/img90/5921/34qc0.th.jpg (http://img90.imageshack.us/my.php?image=34qc0.jpg)
summer__17 imza ve avatarlar için çok saol..
keşke rachel lou olarak biraz daha kalsaydı da sarah'ın halini görseydik o zaman.:hıh
casey bryce'ı öldürmücek mi nasıll nayır nolamaz yaa:icon_sorr
neyse o birkaç bölüm kalacaksa zaten kendi eceliyle ölürr..ölmezse ben onun eceli olurum büyük zevklee:img-hyste
1-2 avatar(:
http://img229.imageshack.us/img229/497/69030899wa1.jpg+http://img229.imageshack.us/img229/540/chhkuh6.jpg+http://img229.imageshack.us/img229/3622/chuckut2.jpg
summer__17 imza ve avatarlar için çok saol..
keşke rachel lou olarak biraz daha kalsaydı da sarah'ın halini görseydik o zaman.:hıh
casey bryce'ı öldürmücek mi nasıll nayır nolamaz yaa:icon_sorr
neyse o birkaç bölüm kalacaksa zaten kendi eceliyle ölürr..ölmezse ben onun eceli olurum büyük zevklee:img-hyste
Bryce ölsün deyip duruyoruz ama Sarah bu ölüp ölüp dirilmelerden cok etkileniyor :img-hyste :img-hyste
Bryce hayattayken Sarah Chuck'i secse de Bryce şoklar icinde kalsa ne guzel olur :happy0064
Bryce ölsün deyip duruyoruz ama Sarah bu ölüp ölüp dirilmelerden cok etkileniyor :img-hyste :img-hyste
Bryce hayattayken Sarah Chuck'i secse de Bryce şoklar icinde kalsa ne guzel olur :happy0064
ne olucak süper olur işte
şu Bryce ı dönüşü olmayan bi yola sokmak lazım ki bi daha dönemesin :hıh
adamın varlığı bile Chuck ın canını sıkmaya yetiyo
yeter ya yaptıkları yetmedi bi de başımızıza dirildi
Caseyciğim bu işin çaresine bakıcak :icon_whis
aman sarah'ın ruh halini düşünmem ben,ben chuck'ı düşünürüm:img-hyste
zaten sarah ayran gönüllü,ölücem diye chuck'ı öpüyo sonra ölen bryce dirilince ööyyle bakakalıyor:img-hyste
Chuck'ı seçse zaten ben bryce'a kıl olmam,o kendi çapında taklır öyle..ama sarah bryce'ı seçicek gibi duruyor,o bakımdan bryce'a elveda demek istiyorum ben.:)
sarahın ne yapğıp yapmayacağı belli olmuyo ya
bryce'ı görünce yüzü de bi tuhaf oldu zaten
gitsin bryce chuck'ı üzüyo
illaki kalcaksa sarahtan uzak dursun
ne olucak süper olur işte
şu Bryce ı dönüşü olmayan bi yola sokmak lazım ki bi daha dönemesin :hıh
adamın varlığı bile Chuck ın canını sıkmaya yetiyo
yeter ya yaptıkları yetmedi bi de başımızıza dirildi
Caseyciğim bu işin çaresine bakıcak :icon_whis
Bencde ben Caseyden ümitlyim...
Hem işini yarım bıakmayan soğuk kanlı bir katil sonuçta...
Şu Byrceı da öldürürveriri olur biter...
Sanki hiç yapmadığı bir şey mi!?:icon_whis:img-icecr
uzun zamandır da kimseyi öldürmemiş ztn içinde kalmasın yazık
bu arada 2 bölümdür caseye bayılmayan kimse kalmadı:good:
bu arada son bölümde ellie çıkmadı:img-cray:
Yesinler hakkaten :) Zaten Bryce bütün bunları hep iyi niyetinden yaptı o yüzden okuldan attırdı , kız arkadaşını elinden aldı :icon_whis Bryce da var zaten bir kıskançlık durumu iyi niyet felan hikaye adamın yüzünden belli oluyor yahu :)
evet ben yokken forum bayağı kaynamış çok sevindim buna
yaa var ya ben de onun kadar iyi niyetli birini görmedim zaten
deli ediyo beni yaa
şimdi o iyi niyetten Chuck ı öldürmeye de kalkar
Casey de oma sonsuza kadar olmask üzere geldiği yere biletini keser:happy0064
bu arada ben bayağı bi Casey nin dan dann sahnelerini gördüm
Bryce yaşıyo diye duman etti herkesi:img-hyste:img-hyste
zaten ümidimiz Casey
aMA bu işi Sarah da yapsa hayır demem...
hem zaten Bryce falan anlamam ben o adam hain bi kere gitmiş csı den bilgi çalmış
kessinler doğrasınlar...
yaa başka bi adam için bu kadar öldürme planları yapıldı mı acaba hi,ç:img-hyste:img-hyste
aklıma gelmişken artık bölümü ezberledik ama yine de izlemek isteyen olursa
bugun 14.00 CHUCK TEKRAR var
bu arada kübiş imzana bayıldım
ben de mi kullansam acaba :img-tomat
di mi yaa..
takk takk bir el ateşte öldürür..
ama bryce bi kere ölmedi diye şöyle üç beş el ateş etse de olur ben ona gaz veririm arkadan:img-hyste
http://img264.imageshack.us/img264/3812/caseychucksarahhu2.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/1651/johncaseyye9.jpg
Ozeti tekrar ekleyeyim dedim...
Bryce duzenbaz olmadigini kanitlamaya calisiyor diyor..
Belki de Sarah'in Bryce icin hataydi demesinin nedeni bu ihanetti.
Eger Bryce masumsa ve bunu kanitlarsa ne olacak??? Chuck'imiza ne olacak?? :icon_sorr
di mi yaa..
takk takk bir el ateşte öldürür..
ama bryce bi kere ölmedi diye şöyle üç beş el ateş etse de olur ben ona gaz veririm arkadan:img-hyste
yaa öldürür de işte Bryce da maalesef iş kazası olmuş
telafi eder mutlaka bunu
adam tam bi baş belası
Sarah ne yapıcak bilmiyorum üff
yaşamış olmasına şaşırmasını anlayabilirim amaa ötesi...
ki bence olmasımn o ötesi kısmı:hıh
ben asıl Sarah ın duygularından Bryce ın haberdar olmasını istiyorum
asıl şeyin kendi başına geldiğini duyunca ne yapar acaba:img-hyste
ayy ne gülerim o zaman var yaaa
zeynepcim çalışmalar çok güzel olmuş önceki sayfadaki avileri de gördüm çok tatlıydı:img-blush
kanıtlasa bile bu jill miydi lily miydi yani chuckın eski sevgilsi konusu war ona da bir açıklama yapması lazım kısaca bryce'ın kendini chuck'a affettirmesi baya zor
kanıtlasa bile bu jill miydi lily miydi yani chuckın eski sevgilsi konusu war ona da bir açıklama yapması lazım kısaca bryce'ın kendini chuck'a affettirmesi baya zor
yaa ben chuck a affetirmesini geçtim de csı e niye affettirmeye çalışıyo ki
çalmış işte bilgileri hain :hıh
zaten bildiğimiz kadarıyla Sarahla aralarında başka bi sorun yok
Sarah Bryce için o benim değer verdiğim herşeye ihanet etti nasıl onun yanında olduğumu düşünürsün falan demişti ilk bölümlerde Chuck a
hem zaten Bryce ın da Chuck a kendini affettirmeye niyeti olduğunu sanmıyorum
çocuğun elinden sevgilisini almış daha ne gibi bi bahanesi olabilir ki :hıh
Bence de durum böyle :img-wink: Aslında Chuck hemen bu olayların üstünü kapatmıştı o bölümde :icon_whis Bryce ın okuldan kendisini neden kovdurduğu gösterilmişti o bölümde Bryce bayağı bir melekleştirilmişti Chuck ta Bryce ı affeder gibi gözükmüştü :icon_whis En az bu olay kadar önemli olan bir diğer gelişmede kız arkadaşı senin de dediğin Jill i elinden alması bunu nasıl açıklayacağız :img-wink: Yanlış hatırlamıyorsam Chuck ı bu kızla Bryce tanıştırmıştı tüm bunlar olduktan sonra Chuck Bryce ı nasıl affedebilir değil mi ama ? :)
Bence de durum böyle :img-wink: Aslında Chuck hemen bu olayların üstünü kapatmıştı o bölümde :icon_whis Bryce ın okuldan kendisini neden kovdurduğu gösterilmişti o bölümde Bryce bayağı bir melekleştirilmişti Chuck ta Bryce ı affeder gibi gözükmüştü :icon_whis En az bu olay kadar önemli olan bir diğer gelişmede kız arkadaşı senin de dediğin Jill i elinden alması bunu nasıl açıklayacağız :img-wink: Yanlış hatırlamıyorsam Chuck ı bu kızla Bryce tanıştırmıştı tüm bunlar olduktan sonra Chuck Bryce ı nasıl affedebilir değil mi ama ? :)
hepinize katılıyorum.Sonuçta 1 değil 2 değil chuck'ın tüm kız arkadaşlarını çalıcak adam.Chuck onu affedebilemez,affettirmem,affederse chuck'a da kızarım!(: Ki affetmez.
Bryce Chuck'ı kıskanıyor,yaptığı tüm iyi niyetli(!) olaylar da ondan.Yokk yook,benim bu dizide duygularına güvendiğim tek adam Casey.Chuck'ın iyi niyetliliği tutar affediverir,ama Casey hedefini şaşırmaz.:img-hyste
evet ben yokken forum bayağı kaynamış çok sevindim buna
yaa var ya ben de onun kadar iyi niyetli birini görmedim zaten
deli ediyo beni yaa
şimdi o iyi niyetten Chuck ı öldürmeye de kalkar
Casey de oma sonsuza kadar olmask üzere geldiği yere biletini keser:happy0064
bu arada ben bayağı bi Casey nin dan dann sahnelerini gördüm
Bryce yaşıyo diye duman etti herkesi:img-hyste:img-hyste
Var bir kıskançlık durumu ya hadi neyse :) Bryce Chuck ın da CİA ye gireceğini kaldıramadı hepsi bundan ibaret hayatını kurtarma ile yakından uzaktan alakası yok bana göre :img-wink: Bryce bir şekilde Chuck tan yardım isteyecek sanırım fragman da gördüğümüz üzere Bryce ve Sarah birlikte dövüşüyorlardı :icon_whis Casey orda yoktu sanırım zaten ne işi olur orda değil mi ama :happy0064 Casey sanırım Bryce ı vuruyor ama öldürmeyecek herhalde ufak bir ikaz olsa gerek :)
hepinize katılıyorum.Sonuçta 1 değil 2 değil chuck'ın tüm kız arkadaşlarını çalıcak adam.Chuck onu affedebilemez,affettirmem,affederse chuck'a da kızarım!(: Ki affetmez.
Bryce Chuck'ı kıskanıyor,yaptığı tüm iyi niyetli(!) olaylar da ondan.Yokk yook,benim bu dizide duygularına güvendiğim tek adam Casey.Chuck'ın iyi niyetliliği tutar affediverir,ama Casey hedefini şaşırmaz.
Kıskançlık olduğunu bende düşünüyorum bunu Bryce ın neden Chuck ı okuldan attırdığı öğrendiğimiz bölümde görmüştüm :img-wink: Profesör ile konuşmalarında öyle bir durum olduğunu hissetmiştim :img-icecr Gerçi yanılıyor da olabiliriz ama kız arkadaşını elinden alması tamamen olayı bitiriyor bu hiç bir normal yolla açıklanamaz :good:
Bryce Chuck'ı kıskanıyor,yaptığı tüm iyi niyetli(!) olaylar da ondan.Yokk yook,benim bu dizide duygularına güvendiğim tek adam Casey.Chuck'ın iyi niyetliliği tutar affediverir,ama Casey hedefini şaşırmaz.:img-hyste
yani affetmemeli zaten Önce o kız şimdi kavuşamadıgı sarah'ı:img-hyste
Casey'de çok yalnız artık bu komiklikleriyle kendine birini bulur:img-hyste
ama tek umudugum kan görünce eski haline gelmesi:img-hyste
bu da yeni bi imza:
http://img80.imageshack.us/img80/4931/spercaseyor1.png (http://imageshack.us):img-blush
yaa her geçen bölümde Casey veSarah daha çok güveniyolar birbirlerine
zehir zamanı Sarah boşuna Casey için ortak dememiş
son bölümde de şu ipleri keserken Casey i görmesi anlaşmaları falan tam ortak modundalar
Chuckla ne modda olduklarını hiç söylemiyeyim bence
görünen köy klavuz istemez derler ama Sarah ın da bunu kavraması gerek
öpüştükleri sahnede ikisinin de şaşkınlığı görülmeye değerdi
iyi haber :bomba patlamadı
kötü haber:bu benim için çok rahatsız edici bi durum demişti Sarah
Chuck zaten öpücüğün etkisindeyken bile çok tatlı
ben gayet rahatım.söyleyeyim dedim :img-hyste
yaa her geçen bölümde Casey veSarah daha çok güveniyolar birbirlerine
zehir zamanı Sarah boşuna Casey için ortak dememiş
son bölümde de şu ipleri keserken Casey i görmesi anlaşmaları falan tam ortak modundalar
Chuckla ne modda olduklarını hiç söylemiyeyim bence
görünen köy klavuz istemez derler ama Sarah ın da bunu kavraması gerek
öpüştükleri sahnede ikisinin de şaşkınlığı görülmeye değerdi
iyi haber :bomba patlamadı
kötü haber:bu benim için çok rahatsız edici bi durum demişti Sarah
Chuck zaten öpücüğün etkisindeyken bile çok tatlı
ben gayet rahatım.söyleyeyim dedim :img-hyste
Gerçekten o sahne süperdi Sarah anlıyorum ajansın o yüzden uzak duruosun sonuçta ekmek parası ama bak sosis işini çözdün zaten Bırak ajanlıgı evlen Chuck'la mutlu mesut olun:img-hyste:img-hyste
Gerçekten o sahne süperdi Sarah anlıyorum ajansın o yüzden uzak duruosun sonuçta ekmek parası ama bak sosis işini çözdün zaten Bırak ajanlıgı evlen Chuck'la mutlu mesut olun:img-hyste:img-hyste
di mi yaa evinin ajanı ol:img-hyste
Bryce falan da kimmiş
güya her fırsatta uzaklar birbirlerine arabada didişirken bile rahat duramıyolar
s:çok romantikmişsin
c:kıskandın mı
c:ne olsun işte herkes Bryce olamıyo
s:kimmiş kıskanan
hele ki bi sırtını dönüşü var Chuck a ufacık garajda bittim burda :img-hyste:img-hyste
:img-hyste bncede ya daha ne aryosun bulmuşsun chuckı işt eevinin kadını çocuklarının anası ol :D
o öpüşme sonrası gerçekten çok tatlılardı :img-in_lo chuck bide çok rahat ya :D
biraz önce bi 5 dk baktım tekrar tekrarına morgan-anna sahnesi denk gelsi çok tatlı ya morgan =)
di mi yaa evinin ajanı ol:img-hyste
Bryce falan da kimmiş
güya her fırsatta uzaklar birbirlerine arabada didişirken bile rahat duramıyolar
s:çok romantikmişsin
c:kıskandın mı
c:ne olsun işte herkes Bryce olamıyo
s:kimmiş kıskanan
hele ki bi sırtını dönüşü var Chuck a ufacık garajda bittim burda :img-hyste:img-hyste
kesinlikle o sahnede gülmemek elde deil sarah hemen lafı deiştiriyor zaten
s:Havayı boşa harcıyorsun diyip kızıyor.Kıskançlar ikiside ya ah bu bölümde Chuck kıskancak Aşk üçgeninde Sarah 'ın oyuyla biri Casey tarafından vurulucak:img-hyste
:img-hyste bncede ya daha ne aryosun bulmuşsun chuckı işt eevinin kadını çocuklarının anası ol :D
o öpüşme sonrası gerçekten çok tatlılardı :img-in_lo chuck bide çok rahat ya :D
biraz önce bi 5 dk baktım tekrar tekrarına morgan-anna sahnesi denk gelsi çok tatlı ya morgan =)
benim sevdigim sahne
Morgan
Dilimi bogazına soktugum için özür dilerim diyor:img-hyste süper bi sahneydi ama Casey'le boy ölçüşemedi
evet evinin kadını çocuklarının annesi ol ajanlık majanlık tehlikeli işler bunlar:img-hyste o sırada chuck ne iş yapicek onu bilemem tabi.Casey da vaftiz babaları olur çocuklara nasıl adam öldürülür onu öğretir:img-hyste bryce da zebanilerle falan olur herhalde o zamana kadar.:)
arda imza çok güzelmiş bu arada,ellerine sağlık.adamım bee..:img-icecr
kesinlikle o sahnede gülmemek elde deil sarah hemen lafı deiştiriyor zaten
s:Havayı boşa harcıyorsun diyip kızıyor.Kıskançlar ikiside ya ah bu bölümde Chuck kıskancak Aşk üçgeninde Sarah 'ın oyuyla biri Casey tarafından vurulucak:img-hyste
vurulsun canım
Casey nin zaten tepesi atmış durumda
ben birini vururum da nasıl yaşar diye çıldırıyodur adam :img-hyste
evet evinin kadını çocuklarının annesi ol ajanlık majanlık tehlikeli işler bunlar:img-hyste o sırada chuck ne iş yapicek onu bilemem tabi.Casey da vaftiz babaları olur çocuklara nasıl adam öldürülür onu öğretir:img-hyste bryce da zebanilerle falan olur herhalde o zamana kadar.:)
arda imza çok güzelmiş bu arada,ellerine sağlık.adamım bee..:img-icecr
zeynep yaa ben boşuna demiyorum Sarah a gel sen bırak bunları evinin ajanı ol diye
Chuckların bahçeyi atış poligonuna çevirirler artık :img-hyste
Casey adam vurmanın inceliklerini anlatır
coştuk mu neee:img-hyste
öncelikle bunların olması için ilk hedef Bryce ı yok etmek
yürü Casey kim tutar seni :happy0064
vurulsun canım
Casey nin zaten tepesi atmış durumda
ben birini vururum da nasıl yaşar diye çıldırıyodur adam :img-hyste
haha kesinlikle katılıyorum:img-hyste
zeynep yaa ben boşuna demiyorum Sarah a gel sen bırak bunları evinin ajanı ol diye
Chuckların bahçeyi atış poligonuna çevirirler artık :img-hyste
Casey adam vurmanın inceliklerini anlatır
coştuk mu neee:img-hyste
öncelikle bunların olması için ilk hedef Bryce ı yok etmek
yürü Casey kim tutar seni :happy0064
yok yok coşmadık canım biz en güzelini biliyoruz bak:img-hyste
bööyle bryce'ın kartondan resmini yaptırıp Casey'in önüne koyucam vursun dursun
ondan sonra da bryce'ın kendisini koyarım Casey de hayal kırıklıklığına uğratmaz beni,bryce da tek yön cehennem:img-hyste
ama casey'e de birini bulalım..adamım yalnız kaldı yaa..yazık ona da:img-blush
ondan sonra da bryce'ın kendisini koyarım Casey de hayal kırıklıklığına uğratmaz beni,bryce da tek yön cehennem:img-hyste
hayırlı kısmet bu devirde zor hem casey'e kendi gibi katil lazım:img-hyste
daha bu Carina vardı bi ara onla baş göz edelim zaten etkilenio Casey Carina'dan Balayılarınıda Mafya çökerterek kutlarlar 5 6 adam öldürseler yeter zaten:img-hyste
bu da öpüşme sahnesinden bi gif pek güzel olamadı resimler yüzünden:icon_whis
http://img181.imageshack.us/img181/976/yollabeawo8.gif (http://imageshack.us)
eveeeeeet bölümün tekrarı yayınlandı yine..caseynin hey aşık çocuk ayna yeterince acı çekmemişmidir sence demesi veee kapıyı önden atıp takla atarak geçip adamlarla çatışmaya girmesi çok hoştu..asıl bundan sonraki bölümde bi sahne varki ben koptum çok komikti izleyince hepinizin o sahneye bayılacağına eminim:img-hyste ilacın etkisiyle chuck caseyi karşısında görünce bi tepki veriyo ben öldüm gülmekten arkadaşlar,o sahneyi sakın kaçırmayın:img-hyste bu görev sayesinde chuckla sarah arasında aşkın yanı sıra ayrı bi bağda oluştu bence,chuck önceden herşeyini elliyle paylaşıyodu..fakat artık onunla paylaşamadığı için artık herşeyi sarahla paylaşmak durumunda vee buda aralarındaki bağı dahada kuvvetlendiriyo bence..chuck yanlarında casey olmasına rağmen her başı sıkıştığında sarahya sesleniyo..hatta ikici bölümde adam chuckı vurunca bayılırken bile en son sarah dedi:img-hyste başından beri her olayla sarah onu sakinleştirmeye çalışıyo vee ilk bölümde de chuckı kurtaran o bence eğer gitmeseydi casey alıp onu götürecekti..ilk başta herşeyin yoluna gireceğini söyleyerek rahatlattı chuckı veee helikopter kullanırken sakinleşip nasıl kullanması gerektiğini anlattı yani..chuck her başı sıkıştığında sarahdan yardım istiyo gerçi tam tersi olması lazım erkeğin kızı koruması lazım ama:Dböylesi daha şirin oluyo ama sadece chuckla sarahda:Do yüzden merak ediyorum chuckı götürecekleri zaman geldiğinde sarah ve casey ne yapcak??ama bunu öğrenebilmemiz için masef sonbaharı beklemek zorunda kalıcaz sanırım:img-cray:umarım ikinci sezon dizinin kadrosunda bir eksiklik olmaz çünkü bence hepsi çok iyiler hepsinin rolü kendisine göre çok iyi..tabiki bryce hariç:Dgerçi o kalıcı değil zaten ama jilli merak ediyorum belki bi şekilde geri döner..
ayyo kim başlardaysa ben kaçırmışımduır
ya da ilerde mi yoksa
oo balayı mı
bunlar pentagona giderler canım ne olucak
hergün yemekten önce bi adam vur tam Caseylik miss gibi balayı
gif güzel olmuş ben beğendim ama azcık yakın olsaymış bu beni kesmedi:icon_whis
zaten arıyorum youtube'da güzel bulsam az önce sarah ve bryce öpüşürken gördüm gif yapcektim ama Üzgün Chuck'ın suratına dayanamadım.Bulur bulmaz yapcem ama şimdi öpüşme sahnesi imzası yapıom bitcek birazdan:img-hyste
Yemekten önce 5-6 tane anca yeter Casey'e hem çocuklarına karısına en az günde 50 kişi ölcek yeter:img-hyste
kısmet ararız aramasına da canımcım Csey zor adam ona birini beğendirmek zor
Sarah gibi bi kıza bile dedi baştan söyliyim seninle ilgilenmiyorum
gerçi o adamcağız korkusundan dedi aman diye:img-hyste
ayy yeni bölümü izlesek de rahat etsek dicem ama haftaya sanki daha çok diken üstünde oturucam gibime geliyo
tabi canım hani bizim buralarda yapıyolar ya havaya ateş açıyolar falan:img-hyste
bu arada tubiis senin sölediklerinden de hem etkilendim hem meraklandım yeni bölüm hakkında.daha üç gün var,sabırsızlandm.Chuck'ı götürürlerse nolucak bilemiyorum,ben çok üzülücem orası kesin:img-cray:
Valla ben üzülmek yetinemem gidip Bryce'tan ben kurtulcam
Casey'ye yardım:icon_whis
Chuck çok üzülcek kesin bu bölüm
Sarah'a tek bişi dicem Yasık deil mi Chuck'a:img-hyste
Ben Carina diorum hatırlarsanız Carina'dan çok etkilenmişti Casey...
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste demi yaaa arkadaşım doğru söylüyosun:Dama sakladıkları bişi var diye düşünüyorum sarah vee caseynin,sarahnında bu yüzden chuck a açılamadığını düşünüyorum..çünkü casey sarahyı aradığında kendi kimliğini vee bilgisayarın kimliğini tehlikeye atacak bişi söyledin mi diyo sarahya,yaaa chuck herşeyi bilmiyo mu ne saklıyolar ondan ileriki bölümlerde yine böyle bişi soruyo çünkü casey sarahyaa..
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste demi yaaa arkadaşım doğru söylüyosun:Dama sakladıkları bişi var diye düşünüyorum sarah vee caseynin,sarahnında bu yüzden chuck a açılamadığını düşünüyorum..çünkü casey sarahyı aradığında kendi kimliğini vee bilgisayarın kimliğini tehlikeye atacak bişi söyledin mi diyo sarahya,yaaa chuck herşeyi bilmiyo mu ne saklıyolar ondan ileriki bölümlerde yine böyle bişi soruyo çünkü casey sarahyaa..
Zaten ajanlar kimligi açıklanırsa deşifre oluyor ajanlık yapamıyo galiba ama Sarah ben diorum işte bırak ajanlıgı Chuck'ın karısı ol die dinleyen yok:img-hyste
aslında ben orda daha çok ne bileyim hai belli olan şu duyguların hakkında falan bişey dedin mi gibi bi anlam çıkardım ben
çünkü görevi tehlikeye atıcak bişey söyledin mi dedi
o da hayır ama bize zehre karşı nasıl karşı konulucağını öğretmeselerdi söyleyebilirdim dedi
gerçi Bryce bile koca bi oksijen tüpü içinde hortlamış olarak döndükten sonra herşeyi beklerim ben :img-hyste
belki de hakikaten casey'e chuck'ı öldürme emri gelicektir o yüzden kendilerine bağlanmasını falan istemiyolardır chuck'ın..amaç buysa hepsi birbirine kenetlendi bile..ama değilse ne ben de merak ediyorum.
bu arada arda'nın dediği gibi sarah kızım tehlikeli bu işler siz normal hayata dönün çoluk çocuğunuza öğretirsiniz silah kullanmayı adam kandırmayı:img-hyste
aslında ben orda daha çok ne bileyim hai belli olan şu duyguların hakkında falan bişey dedin mi gibi bi anlam çıkardım ben
çünkü görevi tehlikeye atıcak bişey söyledin mi dedi
o da hayır ama bize zehre karşı nasıl karşı konulucağını öğretmeselerdi söyleyebilirdim dedi
gerçi Bryce bile koca bi oksijen tüpü içinde hortlamış olarak döndükten sonra herşeyi beklerim ben :img-hyste
Sarah'ta zehirin etkisindeyken konuşmuyor Chuck'a, zehirin etkisi sıfırken Bryce'ı görünce etkilenio Allah için biri şu kıza biri zehir versin:img-hyste
bence sarah ne olursa olsun chuckı götürmelerine izin vermezz..tabi caseyde caseyle ilgili merak ettiğiniz herşeyi 12.bölümde göreceksiniz arkadaşlar sabredin az daha..veee chuckı daha çok seveceğine de eminim:D
belki de hakikaten casey'e chuck'ı öldürme emri gelicektir o yüzden kendilerine bağlanmasını falan istemiyolardır chuck'ın..amaç buysa hepsi birbirine kenetlendi bile..ama değilse ne ben de merak ediyorum.
bu arada arda'nın dediği gibi sarah kızım tehlikeli bu işler siz normal hayata dönün çoluk çocuğunuza öğretirsiniz silah kullanmayı adam kandırmayı:img-hyste
iyide sarah normal hayata dönse bile chuck dönemez bilgisayar var beyninde:Donu bırakmazlarki bu sefer:D
arkadaşlar sorduğunuz sorular karşısında zor tutuyorum kendimi:Dama bu bölümün sonu çok heyecanlı sarah bi tercih yapmak zorunda kalacak çünkü ama bu tercihi 11.bölümün çeyreğine kadar göremeyeceksiniz yani sarah bundan sonra dizide de olmayabilir diyerek kafanızı biraz karıştırayım:img-hyste
iyide sarah normal hayata dönse bile chuck dönemez bilgisayar var beyninde:Donu bırakmazlarki bu sefer:D