Tüm Versiyonu Göster : Chuck (Arşiv 1)
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
Bir insan ancak bu kadar arada kalabilirdi. Sarah'ın ne Chuck ile ne de Bryce ile bir geleceği olabilir. Hem meslekleri yüzünden hem de Sarah'ın duygularını ifade edememesii ve kararsızlığı yüzünden. Bir sonraki bölümde Sarah'ı Chuck'ın yanında görecek olmamız, onun Chuck'ı seçtiğini göstermez bence.
Bu arada Bryce nasıl bir şeydir ya. Neden hep ajanlar böyle yunan heykeli gibi ya. :img-hyste
Mağazadaki Sarah ve Bryce dövüş sahnelerini bilgisayar oyunuvari buldum ama neyse.
Yalnız Chuck ile Bryce'ın dostluğu gerçekten de ayrı bir dizi konusu. Morgan ile Chuck tabi ki çok iyi arkadaşlar ve Morgan'ı ben de çok seviyorum ama Chuck ile Bryce'ın arasında noktalanmamış bir sürü soru işareti var.
Bu arada ben hatırlayamadım. Neden Chuck okuldan atıldı?
Okulda CSI sınavı için yapılan sınavda Chuck resimin %98 çözümledi ama Bryce o masum biri ondan ajan olmaz dedi Eğer kopya çekmiş olursa Chuck ajan olmaz dimi dedi ve kopyaları Chuck'ın odasına yerleştirdi Doğal olarak Chuck atıldı..
Bu arada ben hatırlayamadım. Neden Chuck okuldan atıldı?
Chuck bir sınavda çok başarılı oldu ve bu da CIA in ilgisini çekti. Profesör odasına Chuc ı çağırtıp, ajan olmasını söyleyecekti ama onun yerine Bryce odaya girdi ve Chuck ın ajanlık için fazla narin olduğu, arkadaşının bu uğurda ölmesine, kullanılmasına izin vermeyeceğini söyledi. Profesörden yardım istedi ve Chuck sanki sınav sorularını çalmış da Bryce notları onun odasında bulmuş gibi bir olay yaratıldı. Chuck ise zaten bildiği halde niye soruları çalayım diye zekice ama beceriksiz bir şekilde bir şeyler geveledi, tabi sarsıldı garibim. Profesör ise sınavı satıp para kazanacağını, çünkü burslu okuduğunu söyledi..Sonrasında Chuck odasını topladı, Bryce bunu neden yaptın diye sordu, Bryce ise gayet alaycı ve soğukkanlı bir şekilde - tabi hepsi roldü, Chuck ın iyiliği için- Bunu sen kendine yaptın dedi. Sonradan Chuck ın sevgilisini de elinden aldığını öğrendik....
Bryce ı çok seviyorum:img-blush. Chuck ile olan dostluklarını işleyen sahneler artsa keşke. Ve iki arkadaş arasında kalan kız hikayesinden de nefret ediyorum.. Umarım bu hikaye uzamaz.
Bölüm bitti ben hemen damladım forma...:img-icecr
Çook güzel bir bölümdü...
Ama uyuz Bryce ve Sarah milleti :Buy more da pataklarken çok iyilerdi..Ama Chuck da dmişti "birlikte cidden iyiler" gibi bir şeydi...:img-icecr
Ama oBryce Saraha "gel gidelim birlikte..." demese olmuyodu sanki..Pis kazıkçı:icon_whis:img-beee:
Sarahcağızımızda öpmese olmuyodusanki o Bryce'ı :img-beee:
Chuckın yemekte bunu söyleyişi çok güzeldi ama
"İyiki Bryce Larkin öldü.Ve şu an benim odamda yeni kız arkadaşımı öpmüyor...":img-hyste
Cseyde "herzamnki gibi" süperdi...Hele o Bryce vurması ahh ahh..En güzel hülyamın incisi oldu resmen o sahne...
Casey "geldi,gördü,vurdu"...:img-hyste
Ama son olarak BRYCE GİDİYOR OLEYY:cheer:
Bölüm bitti ben hemen damladım forma...:img-icecr
Çook güzel bir bölümdü...
Ama uyuz Bryce ve Sarah milleti :Buy more da pataklarken çok iyilerdi..Ama Chuck da dmişti "birlikte cidden iyiler" gibi bir şeydi...:img-icecr
Ama oBryce Saraha "gel gidelim birlikte..." demese olmuyodu sanki..Pis kazıkçı:icon_whis:img-beee:
Sarahcağızımızda öpmese olmuyodusanki o Bryce'ı :img-beee:
Chuckın yemekte bunu söyleyişi çok güzeldi ama
"İyiki Bryce Larkin öldü.Ve şu an benim odamda yeni kız arkadaşımı öpmüyor...":img-hyste
Cseyde "herzamnki gibi" süperdi...Hele o Bryce vurması ahh ahh..En güzel hülyamın incisi oldu resmen o sahne...
Casey "geldi,gördü,vurdu"...:img-hyste
Ama son olarak BRYCE GİDİYOR OLEYY:cheer:
Casey kendine geldi gerçekten kübiş tek tabanca Chuck'ı korumak için kenidini feda edio Bryce Srah'ı götürcek die ödüm koptu:img-in_lo
Telefon sahnesinde bi heycanlandım kiminkini aççak die Bryce'ın çaldırdıgı telefonun sesi duyuluyodu Ama Chuck'ınki kesilmişti açtı inş. tel.
Casey kendine geldi gerçekten kübiş tek tabanca Chuck'ı korumak için kenidini feda edio Bryce Srah'ı götürcek die ödüm koptu:img-in_lo
Telefon sahnesinde bi heycanlandım kiminkini aççak die Bryce'ın çaldırdıgı telefonun sesi duyuluyodu Ama Chuck'ınki kesilmişti açtı inş. tel.
Yaa şu Bryce defolsun gitsin başka bişi istemiyoruuum!
Hem Chuckın resmi yeter açması için kii...
Ama Bryceın hakkını yemiyim şimdi yakışılı adam..
Hem teknik olarak zaten sarhı götüremez ki sonuçta dizni ana karaktererinden....
Yaa şu Bryce defolsun gitsin başka bişi istemiyoruuum!
Hem Chuckın resmi yeter açması için kii...
Ama Bryceın hakkını yemiyim şimdi yakışılı adam..
Hem teknik olarak zaten sarhı götüremez ki sonuçta dizni ana karaktererinden....
Aslında öyle ama heycanlanınca daha güzel oluyo:happy0064
Bugün Casey formundaydı gerçekten özellikle Bryce'ı gene vurdu
ayrıca benimde gif yaptıgım meşhur Bryce'ı öldürme sahnesinide görmüş olduk
Dedigin gibi kübiş yakısıklı çocuk ama Chuck daha yakısıklı:happy0064
iğneyi yedikten sonra asansörde önce sarahyı görünce sonra casey karşısına çıkınca chuckın verdiği tepki nasıldı:img-hyste:img-hysteama gerçekten sarahla bryce dövüş sahnelerinde süperlerdi..aynı hareketleri yapıp devirdiler adamları,koşarken bile uyumlulardı..ben o sahneyi ilk izlediğimde keşke chuckla böyle uyumlu olsalar demiştim kendi kendime ama chuckın sevimli şapşallıkları olmasa çekilmez:img-hyste:img-hystechuck vurulunca sarah şok oldu:Dnolcak bu işin sonu bilmiyorum valla beklicez galiba başka çaresi yok:img-cray:
bitmesine 3 bölüm kaldı nasıl beklicez son bahara kadar yaaa:img-cray:
Bir insan ancak bu kadar arada kalabilirdi. Sarah'ın ne Chuck ile ne de Bryce ile bir geleceği olabilir. Hem meslekleri yüzünden hem de Sarah'ın duygularını ifade edememesii ve kararsızlığı yüzünden. Bir sonraki bölümde Sarah'ı Chuck'ın yanında görecek olmamız, onun Chuck'ı seçtiğini göstermez bence.
Bu arada Bryce nasıl bir şeydir ya. Neden hep ajanlar böyle yunan heykeli gibi ya. :img-hyste
Mağazadaki Sarah ve Bryce dövüş sahnelerini bilgisayar oyunuvari buldum ama neyse.
Yalnız Chuck ile Bryce'ın dostluğu gerçekten de ayrı bir dizi konusu. Morgan ile Chuck tabi ki çok iyi arkadaşlar ve Morgan'ı ben de çok seviyorum ama Chuck ile Bryce'ın arasında noktalanmamış bir sürü soru işareti var.
birincisi katılmıyorum istese brycele gidebilir çünkü oda ajan onunla beraber görevlendirilebilir tekrar ikisininde normal bir hayatı yok çünkü ama ajan olmayan biriyle birlikte olması çok zor chuck zaten normal bir hayat istiyor ama sarahla işleri biraz zor olacak malesef:img-cray:ikincisi katılıyorum sarahla brycein ikili olduğu gibi chuckla brycede iyi bir ikili aslında..ama chuckla sarah ayrı bi ikili:Dözellikle görev ortasında başlarının sürekli belaya girmesi vee birbirlerini yemeleri çok hoş:img-hysteherneyse sarah istese gider gitmezse sebebi öyle söylüyoda olsa görev değil bence:Dbi sonraki bölümde demek istediğimi anlicaksınız inşallah..
şuanki konuyla alakalı değil ama aklıma bişi takıldı sarah gerçek adı değilse bryce nerden biliyo bu görevdeki sahte adının sarah olduğunu???yada hepsinin gizli adı var madem bryce niye orjinal adını kullanıyo oda ajan???burda bi çelişki var malesef..
Selam:happy0064
Büyük bir hınçla girdim:img-hyste
Şimdi söyleyince kızcaksınız ama Bryce tabiki suçlu gıcık tabi ki ama ama biraaz bu bölümde Sarah battı yani bana biraz değil baya battı:icon_whis
Ya Chuck'ın duygularıyla oynadı bence bi öp sonra Bryce canım cicim:hıh
Bryce'ı korumuyorum ama Sarah 'da bide giderse yani dövicem bi güzel:img-hyste
Yok yok ben kendimi yormıycam söyliycem Casey'e o dövsün ya:img-hyste:img-hyste
byebye
bitmesine 3 bölüm kaldı nasıl beklicez son bahara
birincisi katılmıyorum istese brycele gidebilir çünkü adı değilse bryce nerden biliyo bu görevdeki sahte adının sarah olduğunu???yada hepsinin gizli adı var madem bryce niye orjinal adını kullanıyo oda ajan???burda bi çelişki var malesef..
Katılıyorum bu işte gerçekten bi çelişki var ama Bryce'ı Chuck tanıodu belkide onunda gizli bi ismi vardı ya da Bryce'ın gerçek adı başkadır böyle birşeye olabilir
Sarah-Chuck daha güzel Sarah-Bryce'a göre Sarah-Bryce sadece iyi bir ortak olabilir ama Sarah-Chuck yılın aşkı benim için artık diziye bağladım
valla sonbahara kadar ben ölürüm hasretinden Casey'nin Sarah'ın:img-in_lo
Chuck'ın Morgan'ın çok özlerim.Yazın okulun ABD gezisine gitcem acaba orda yayınlanmaya başlams olur mu:img-blush yaa ben napcam Chuck'sız Sarah'sız:img-in_lo
en önemlisi Casey'siz:icon_sorr:Selam
Büyük bir hınçla girdim
Şimdi söyleyince kızcaksınız ama Bryce tabiki suçlu gıcık tabi ki ama ama biraaz bu bölümde Sarah battı yani bana biraz değil baya battı:icon_whis
Ya Chuck'ın duygularıyla oynadı bence bi öp sonra Bryce canım cicim:hıh
Bryce'ı korumuyorum ama Sarah 'da bide giderse yani dövicem bi güzel:img-hyste
Yok yok ben kendimi yormıycam söyliycem Casey'e o dövsün ya
byebye
aynen arkandayım bende Bryce'tan nefret edenler die grup kuralım:img-hyste:img-hyste bıktım artık ya geldi işleri darmadagan etti Sarah'Ta bi kararsız Chuck'ı seviosan nie öpüosun ki Bryce'ı sanada bye
bitmesine 3 bölüm kaldı nasıl beklicez son bahara kadar yaaa:img-cray:
birincisi katılmıyorum istese brycele gidebilir çünkü oda ajan onunla beraber görevlendirilebilir tekrar ikisininde normal bir hayatı yok çünkü ama ajan olmayan biriyle birlikte olması çok zor chuck zaten normal bir hayat istiyor ama sarahla işleri biraz zor olacak malesef:img-cray:
sarah istese gider gitmezse sebebi öyle söylüyoda olsa görev değil bence:D
Ben haftaya Sarah'ı Chuck'ın yanında göreceksek bu Chuck ile olan görevi seçti demek istemedim. Böyle düşünmüyorum. Zaten Sarah iki görev arasında değil iki aşk arasında kaldı. Chuck ile devam edecek olması onu seçtiğini göstermez derken onlar sevgili olamazlar, olamayacalar demek istedim. Sonuçta diziyi Cnbc-e'den takip ediyorum. Düşüncelerim bunlar.
casey sarahnın gitmesinden şikayetçi değilki başka kız buluruz sana diyo chucka:Dbryce hiç birimiz sevmiyoruz chucka yaptıkları yüzünden vee sarahyı geri alabilme ihtimali yüzünden tamam ama kabul edelimki bryce suçsuz vee chuckı da çok seviyo görünüşe göre..jill meselesini yine öğrenemedik:Döbür sezona kadar da öğrenemicez,hoş ikinci sezonda öğrenebilme ihtimalimiz var mı oda belli değil:img-cray:
Ben haftaya Sarah'ı Chuck'ın yanında göreceksek bu Chuck ile olan görevi seçti demek istemedim. Böyle düşünmüyorum. Zaten Sarah iki görev arasında değil iki aşk arasında kaldı. Chuck ile devam edecek olması onu seçtiğini göstermez derken onlar sevgili olamazlar, olamayacalar demek istedim. Sonuçta diziyi Cnbc-e'den takip ediyorum. Düşüncelerim bunlar.
Bencede iki erkek arasında kaldı ama genede Chuck'ı seçse bile youtube'tan izledigim bazı videolara göre (bende cnbc-e'den takip ediorum) Chuck'ın yanında kalıo ama öyle aralarında belli bişi olmuyo yani Sarah uzak davranıo:icon_sorrcasey sarahnın gitmesinden şikayetçi değilki başka kız buluruz sana diyo chucka:Dbryce hiç birimiz sevmiyoruz chucka yaptıkları yüzünden vee sarahyı geri alabilme ihtimali yüzünden tamam ama kabul edelimki bryce suçsuz vee chuckı da çok seviyo görünüşe göre..jill meselesini yine öğrenemedik:Döbür sezona kadar da öğrenemicez,hoş ikinci sezonda öğrenebilme ihtimalimiz var mı oda belli değil:
ben bu jill kim onu merak ediorum tubiss kim bu jill:img-hyste
Casey'e göre farketmez Sarah'lı ya da sarahsız Chuck'ın yanında olcak ama öyle diyip kapıyı suratına kapatması süperdi
:
Eğer Sarah giderse sana yeni bi kız ayarlarız korkma:img-hyste:img-hyste
jill chuckın ünv.sevgilisi hani bryce elimden aldı diyodu yaa o kız:Dama daha iyisini gönderdi bryce:img-hyste:img-hystesırları yollamasa sarahla tanışamazlardı:Dhayır aralarında bişi olmuyo ama konuşmalara dikkat ederseniz bi dahaki bölümlerde eminim sizede açıklanamayan bi sebebi varmış gibi gelecektir veeeya sadece bana öyle geliyo..casey vee sarahnın konuşmalarından bahsediyorum tabiki..bi dahaki bölümde göreceksiniz..
jill chuckın ünv.sevgilisi hani bryce elimden aldı diyodu yaa o kız:Dama daha iyisini gönderdi bryce:img-hyste:img-hystesırları yollamasa sarahla tanışamazlardı:Dhayır aralarında bişi olmuyo ama konuşmalara dikkat ederseniz bi dahaki bölümlerde eminim sizede açıklanamayan bi sebebi varmış gibi gelecektir veeeya sadece bana öyle geliyo..casey vee sarahnın konuşmalarından bahsediyorum tabiki..bi dahaki bölümde göreceksiniz..
Güzel kız mı bari jill (Sarah'tan güzel olmasın:img-in_lo)
merak ettim şimdi kızı diğer bölümler gelsede bitmese die düşünüyorum ama gelmezse merak ederim ama dier bölümler hemen gelirse sezon biter sonbahara kadar beklerim:icon_sorr
aynen arkandayım bende Bryce'tan nefret edenler die grup kuralım:img-hyste:img-hyste bıktım artık ya geldi işleri darmadagan etti Sarah'Ta bi kararsız Chuck'ı seviosan nie öpüosun ki Bryce'ı sanada bye
Sağol:img-wink:
Ama yani Chuck&Casey sahneleri bitirdi beni:img-hyste
En çok o sahnelerde koptum yani e tabi bide Morgan sahnelerinde çok yoktu ama:img-hyste:img-hyste
Bide bitcekmiş 3 bölüm sonra olmaz ki ya:icon_sorr
jilli görmedik ki zaten merak ettiğimde o 2.sezonda görebilecek miyiz:img-hyste:img-hystesarahdan güzel başka bir kız olduğunu sanmıyorum ayrıca..çok fazla güzel..
jilli görmedik ki zaten merak ettiğimde o 2.sezonda görebilecek miyiz:img-hyste:img-hystesarahdan güzel başka bir kız olduğunu sanmıyorum ayrıca..çok fazla güzel..
Evet Sarah'Tan asla güzel olamaz :img-in_lo
8ni8
Sarah'ta güzel kız ama talibi çok ne dimm
Bu Bryce acaba
Omaha bizi unutmaz derken tam olarak ne demek istedi Casey biraz açıkladı ama:img-hyste
Bu bölüm benim için biraz heyecansız geçti spoilerleri okumak iyi olmuyormuş =) Bölüme gelecek olursak genel olarak iyi bir bölümdü Chuck açısından baktığımızda son derece üzücüydü durum :icon_sorr Gerek Sarah-Bryce öpüşmesini görmesi gerekse ikisinin dövüşürken görmesi verdiği tepki gerçekten üzücüydü .
Sarah açısından bakacak olursak bu bölümde yaşananlar kesinlikle bir kafa karışıklığı değildi :good: Sarah ın normal koşullarda Bryce ile gitmesi gerekirdi inandırıcı olan bu olurdu bana göre . Bana gösterilen Sarah ın bakışları Bryce ı halen sevdiğini gösteriyor :icon_whis Ben bu bölümden sonra Sarah ın kalmasını Chuck ı tercih etti olarak yorumlamıyorum :good:
Bölümde çok fazla sayıda Chuck ve Bryce Sarah konusunda karşı karşıya getirildi ve hep hayal kırıklığı yaşayan Chuck oldu :img-wink: Bu bölümden sonra Sarah-Chuck ikilisini desteğim ciddi anlamda hasar gördü gözlerim Lou yu arayacak bundan sonra :img-blush
Bryce ı hiç sevmedim bir de Chuck la dalga geçiyor orda yok Bill Gates kadar zengin olacaktın ne oldu felan diye :mad72: Chuck- Bryce arasında ki tek iyi sahne aralarında ki gizli konuşmalardı (Yeleği giydin mi vs. vs.) . Ayrıca Chuck ın Bryce ın elini sıkmaması lazımdı sonuçta senin kız arkadaşın Jill i almış elinden ne oldu bu konu ? :icon_whis
Casey bu bölümde de klasını konuşturdu . Chuck ın Sarah-Bryce hakkında ki sorusuna '' Üzülme sana başka bir kız buluruz '' cevabı bitirdi beni o sahnede :happy0064 Yine Casey in Bryce a söylediği , '' nasıl kurtuldun anlatacak mısın yoksa döve döve mi anlattırayım '' repliği süperdi :happy0064 Zaten Casey şokta o arada merak ediyor tabii nasıl ölmedi diyerekten =) Daha sonra o sahnede Bryce da '' konuşacağım '' dedi ve hemen ardından repliklerin Kralı Casey den cevap geldi : ''TÜH '' :img-hyste
Casey yine süperdi ama Bryce ı kafasından vurmadı yine karın bölgesine ateş etti orda hayal kırıklığı yarattı biraz =) Morgan ise kriz anını iyi yönetti ve Anna nın dediği gibi testi geçti =) Bryce ı tanıdı ama durumu hemen toparladı Bryce yoksa Morgan dan çekeceği vardı =)
Son sahne yine merak uyandıcı bir şekilde hazırlanmış ama fragmandan da gördüğümüz üzere Sarah Bryce ile birlikte gitmiyor ama ben bu durumu kesinlikle Chuck ı tercih etti olarak yorumlamıyorum :good:
Yeni bölüm bir öncekine göre daha sönüktü ama yine de güzel bir bölümdü,her zamanki gibi :)
En çok da Casey sahnelerini beğendim,harikaydı...Hele de Bryce'a "nasıl kurtulduğunu anlatacakmısın yoksa döve döve mi anlattırayım"diye sorması Bryce'ın da "konuşacağım" demesi üzerine "tüh" demesi beni kopardı:img-hyste...Hayranım bu adamın repliklerine ya:D
Bir de "üzülme sana da başka kız buluruz"var:D:D
SBR Casey hakkında yazdıklarının tümüne katılıyorum,Bryce'ı vurdu ama kafasından vurmadı,karnından vurdu.Bu bi ihtimal de olsa,ilerki bölümlerde çıkıp yine gelebilir...Keşke kafasından vursaydı da garantiye alsaydı işini :)
Açıkçası bu bölüm bende Sarah'ya kızdım biraz...Yani ne hissettiği belli değil gibiydi...Önce Chuck'ı öptü,sonra Bryce'la öpüştü...Ya aslında ben Sarah'yı çok çok seviyorum ama bu bölüm biraz bozdu beni..Çok da üzdü Chuck'ı...Ya ne bileyim,şimdi kalacak olması bile,Chuck'ı sevdiği için kalacakmış havası vermiyor bana..İş içinmiş gibi..Hatta belki de öyle.Ne bileyim.Sarah&Chuck aşkını ben çok istiyorum ama dediğim gibi Sarah bu bölüm beni biraz şaşırttı.
bye
Yeni bölüm bir öncekine göre daha sönüktü ama yine de güzel bir bölümdü,her zamanki gibi :)
En çok da Casey sahnelerini beğendim,harikaydı...Hele de Bryce'a "nasıl kurtulduğunu anlatacakmısın yoksa döve döve mi anlattırayım"diye sorması Bryce'ın da "konuşacağım" demesi üzerine "tüh" demesi beni kopardı:img-hyste...Hayranım bu adamın repliklerine ya:D
Bir de "üzülme sana da başka kız buluruz"var:D:D
SBR Casey hakkında yazdıklarının tümüne katılıyorum,Bryce'ı vurdu ama kafasından vurmadı,karnından vurdu.Bu bi ihtimal de olsa,ilerki bölümlerde çıkıp yine gelebilir...Keşke kafasından vursaydı da garantiye alsaydı işini :)
Açıkçası bu bölüm bende Sarah'ya kızdım biraz...Yani ne hissettiği belli değil gibiydi...Önce Chuck'ı öptü,sonra Bryce'la öpüştü...Ya aslında ben Sarah'yı çok çok seviyorum ama bu bölüm biraz bozdu beni..Çok da üzdü Chuck'ı...Ya ne bileyim,şimdi kalacak olması bile,Chuck'ı sevdiği için kalacakmış havası vermiyor bana..İş içinmiş gibi..Hatta belki de öyle.Ne bileyim.Sarah&Chuck aşkını ben çok istiyorum ama dediğim gibi Sarah bu bölüm beni biraz şaşırttı.
bye
Benide Sarah şasırttı hataydı dedi gelince onu görünce işler nası deişti.Ben arada kalmazısını beklemezdim Sarah'tan:img-in_lo
Bencede Chuck'ın yanında kalması Onu seçti demek deil çünkü ilerleyen bölümlerde soguk davranıomuş.
Chuck Bryce'ı Casey'nin vurduktan sonra Sarah'ın Bryce'ın yanına gitmesine bozuldu
Bende iyiyim eksik olmayın alt tarafı kafamda Intersect taşıyorum o kadar lafı müthişti zaten:img-hyste Chuck Casey'den bi şeyler kapmaya başladı:img-hyste
en sevindiğim şeyden başlıyım
geçen bölüm ellie yoktu ama bu bölüm wardı aşırı derecede bir ellie sever olarak çok sevindim
anna'nın kıskanması falan da süperdi
casey yine kopardı beni hele bi tüh dedi ya çok komikti
bide chuck sarahı gördükten sonra caeyi görüp sen güzel değilsin çirkinsin demesine koptum
bryce chuck'a sana bile söyleyemem dedi demekki hala seviyo ve güveniyo chucka
bence sarah bryce'la gitsin chuckın yanında kalması chuck'a mutsuzluk veriyo
en sevindiğim şeyden başlıyım
geçen bölüm ellie yoktu ama bu bölüm wardı aşırı derecede bir ellie sever olarak çok sevindim
anna'nın kıskanması falan da süperdi
casey yine kopardı beni hele bi tüh dedi ya çok komikti
bide chuck sarahı gördükten sonra caeyi görüp sen güzel değilsin çirkinsin demesine koptum
bryce chuck'a sana bile söyleyemem dedi demekki hala seviyo ve güveniyo chucka
bence sarah bryce'la gitsin chuckın yanında kalması chuck'a mutsuzluk veriyo
Gerçekten Casey gene dedigin gibi müthişti
Ellie ve Awesome'ı görmek beni mutlu etti geçen bölüm deidigin gibi yoktular:icon_sorr
Ananas operasyonu süperdi.Morgan pek ön planda olmasada ortaya çıktı
ama bu bölümün konusu
Aşk üçgeniydi bence
Bryce-Sarah-Chuck
sarp_manyagi
30-04-08, 17:30
Dünkü bölüm harikaydı:img-in_lo
Sarah acaba kimi seçicek?Hoş kesin Chuck'ı seçer ama neyse:icon_whis
Sarah&Bryce yakınlaşması:hıhSinir oldum Bryce'a ağzını burnunu dağıtasım geldi:hıh
Casey adamım ya nasıl da vurdu Bryce'ı tabi ölmedi o gıcık ama olsun yapması bile yeter:img-in_lo
Anna&Morgan süperdi:img-hyste
Ellie çok şirindi:img-in_loAnna'nın Ellie'yi kıskanması hairkaydı:img-hyste
bye
Sarah nın güya kafası karıştı o nasıl karışmaysa artık her dakka Bryce ile öpüşme durumları :icon_whis Gerçi bir yandan da Sarah açısından bakıyorum olaya hakkaten zor bir durum dünkü bölümde normal koşullarda kesinlikle Sarah ın Bryce ile gitmesi lazımdı Sarah Chuck ı tercih ettiği için kalmadı bana göre sadece iş ile ilgili bir durum :img-wink: Bazı arkadaşlar yazıyordu Sarah Chuck ı çok seviyor diyerekten ama ben buna da katılmıyorum çünkü Bryce-Sarah sahnelerine baktığımız da Sarah ın Bryce a aşık olduğu gözüküyor ee normal bir insanın kalbinde de 2 kişi olmaz yani :)
Bölümde olan Chuck a oldu . Sürekli karşısında Sarah-Bryce ı gördü :icon_whis Manevi desteği ise Casey verdi sana başka bir kız buluruz diyerekten :) İlerleyen bölümlerde Chuck-Sarah olmaz herhalde olması da şu aşamada inandırıcı olmaz sanki :img-wink: Aslında Sarah da var bir dengesizlik Chuck ı öptükten çok kısa bir sonra Bryce ile birden fazla yakınlaşıyor kafa karışıklığı olurda bu cinsten olur mu orası şüpheli :)
Dizinin soğuk kanlı ve aynı zamanda komik katili John Casey sosyal grubu ;
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=2302
Sarah nın güya kafası karıştı o nasıl karışmaysa artık her dakka Bryce ile öpüşme durumları :icon_whis Gerçi bir yandan da Sarah açısından bakıyorum olaya hakkaten zor bir durum dünkü bölümde normal koşullarda kesinlikle Sarah ın Bryce ile gitmesi lazımdı Sarah Chuck ı tercih ettiği için kalmadı bana göre sadece iş ile ilgili bir durum :img-wink: Bazı arkadaşlar yazıyordu Sarah Chuck ı çok seviyor diyerekten ama ben buna da katılmıyorum çünkü Bryce-Sarah sahnelerine baktığımız da Sarah ın Bryce a aşık olduğu gözüküyor ee normal bir insanın kalbinde de 2 kişi olmaz yani :)
Bölümde olan Chuck a oldu . Sürekli karşısında Sarah-Bryce ı gördü :icon_whis Manevi desteği ise Casey verdi sana başka bir kız buluruz diyerekten :) İlerleyen bölümlerde Chuck-Sarah olmaz herhalde olması da şu aşamada inandırıcı olmaz sanki :img-wink: Aslında Sarah da var bir dengesizlik Chuck ı öptükten çok kısa bir sonra Bryce ile birden fazla yakınlaşıyor kafa karışıklığı olurda bu cinsten olur mu orası şüpheli :)
Dizinin soğuk kanlı ve aynı zamanda komik katili John Casey sosyal grubu ;
Dedigin gibi olursada bu sezon olmaz gibi geliyo çünkü şimdi Sarah'ta Bryce'la gitmeme pismanlık dönemi olcak ayrıca Chuck'a yaklasmamasıyla ilgili sebepler yani Chuck-Sarah kavusması zor olcak
Belkide Sarah'ın Bryce'a olan duyguları depresti dicem ama o zaman Chuck'ı mı sevmiyo nası bi iş bu anlamdım gerçekten Eğer Chuck'ı seviosa niye Bryce'ı öpüo??
Yani Sarah'ın kafa bluanık biraz anladıgım kadarıyla Casey doğru yolu göstersin dicem Casey Chuck'tan yana gibi yani öyle duruo:img-hyste Ama o yeni kız bulma taraftarı aslında:img-hyste:img-hyste
haha süper bir bölümdü..
ama bi daha spoilerleri okumasam mı ne? daha heyecanlı olsun.:img-hyste
Casey yine muhteşemdi yaa..
Casey:mısır mı patlatayım yoksa döve döve mi konuşacaksın?
Bryce:konuşacağım..
Casey: TÜH!:img-hyste burası muhhteşemdi yaa..
bi de Chuck'a sana başka kız buluruz demesi iyiydi..Anladı tabi bu kadar şeyden sonra..
şurası da iyiydi:
Chuck:Şu anda Bryce Larkin ölü olduğu ve yeni kız arkadaşımla odamda götürmediği için mutluyum!
Casey mesajı alır ve odaya gider:)
ayrıca Chuck,Sarah ve Bryce odadayken:
Sarah:neden chuck?
Chuck:Evet!Neden Chuck?:)
vee tabii Casey'in odaya girdiği anda Bryce'ı gümmm diye vurması:img-hyste
çok komikti yaa:img-hyste
Anna ve Morgan çok şekerdi.Morgan'ın Anna'yı kucağında taşıması çok tatlıydı ya..ve tabi Bryce'ı "Chuck gibi dünyanın en iyi adamını aldatan" bir arkadaşa 'benzetmesi' süperdi.Morgan da süper bi adam yaa..
Tabi Chuck..canım yaa ne kadar şekerdi..Bryce'la Sarah'ı öpüşürken görmesi,Casey'e gizliden anlatması,her şeye rağmen Bryce'la konuşması,Sarah'la Bryce'ın birlikte dövüşmesine hayran kalması..Süperdii.O tek kelimeyle mükemmel yanii.Çelik yelek giymesi falan..Tabi "Ben iyiyim,merak etmeyin,altı üstü Intersect'i kafamda taşıyorum" falan demesi de çok iyiydi.
Bu bölümde Bryce'tan çok Sarah'a kıl oldum benn..Ne kadar kararsız..Bryce yine çok bişey yapmadı,o kadar da kandırıkçı çıkmadı ama Sarah..ahh ahh:fighting2
eğer Bryce'la da giderse..bittin kızım sen benim gözümde..Lou'nun suyu mu çıktı.Biz Caseyciimle beraber Chuck'a başka birini buluruz nolcak :hıh
Bu bölümde Bryce'tan çok Sarah'a kıl oldum benn..Ne kadar kararsız..Bryce yine çok bişey yapmadı,o kadar da kandırıkçı çıkmadı ama Sarah..ahh ahh:fighting2
eğer Bryce'la da giderse..bittin kızım sen benim gözümde..Lou'nun suyu mu çıktı.Biz Caseyciimle beraber Chuck'a başka birini buluruz nolcak :hıh
Selam arkadaşlar. İlk bölümünden beri izlediğim süper bir dizi Chuck. Her bölümüyle insanı şaşırtmasını beceriyor.
Sarah'la ilgili yorumlarınıza katılamıyorum. Biraz da onun açısından bakmak gerek. Çok sevdiği Bryce'ı ihanet ederek öldü diye bilip, yeni birini sevmeyi aklından bile geçirmezken Chuck gibi yaralarını sarabilecek çok iyi biri çıkıp kendini kabul ettirmeye başlıyor. Tam bu sırada arkasında bıraktığını düşündüğü aşkı masum olduğu gerçeğiyle çıkıp geliyor. Kim olsa teklerdi. Seçemiyor. Resmen yukarı tükürse sakal! aşağı tükürse bıyık!(ters olduğunun farkındayım ama durum o kadar karışık) haline geldi. Seçemiyor ve birini seçip sonuçlarını görmediği sürece de kimi seçeceğine karar veremez. Hangisinin doğru olduğuna. Hatta ikisini birden görmesi lazım doğru kararı verebilmesi için(Mazallah aklı öbüründe möbüründe kalır!)
Sarah'ın yaşadığı durum zamanın bir karmaşası aslında. Geçmişte kalması gereken(tam da sonsuza kadar geçmişte kalacağına inanıldığı bir sırada) gelip tüm dengeleri alt üst ediyor. Geçmişte sevdiği insan gelecekte de sevilmeyi beklerken gelecekteki hala yerinde duruyor, sıkışıp kalıyor, gidemiyor(Bana da bu hikaye bi yerden tanıdık geliyor:icon_whis)
Bilmem anlatabildim mi??
Umarım sıkmamışımdır:img-wink:
haha süper bir bölümdü..
ama bi daha spoilerleri okumasam mı ne? daha heyecanlı olsun.:img-hyste
Casey yine muhteşemdi yaa..
Casey:mısır mı patlatayım yoksa döve döve mi konuşacaksın?
Bryce:konuşacağım..
Casey: TÜH!:img-hyste burası muhhteşemdi yaa..
bi de Chuck'a sana başka kız buluruz demesi iyiydi..Anladı tabi bu kadar şeyden sonra..
şurası da iyiydi:
Chuck:Şu anda Bryce Larkin ölü olduğu ve yeni kız arkadaşımla odamda götürmediği için mutluyum!
Casey mesajı alır ve odaya gider:)
ayrıca Chuck,Sarah ve Bryce odadayken:
Sarah:neden chuck?
Chuck:Evet!Neden Chuck?:)
vee tabii Casey'in odaya girdiği anda Bryce'ı gümmm diye vurması:img-hyste
çok komikti yaa:img-hyste
Anna ve Morgan çok şekerdi.Morgan'ın Anna'yı kucağında taşıması çok tatlıydı ya..ve tabi Bryce'ı "Chuck gibi dünyanın en iyi adamını aldatan" bir arkadaşa 'benzetmesi' süperdi.Morgan da süper bi adam yaa..
Tabi Chuck..canım yaa ne kadar şekerdi..Bryce'la Sarah'ı öpüşürken görmesi,Casey'e gizliden anlatması,her şeye rağmen Bryce'la konuşması,Sarah'la Bryce'ın birlikte dövüşmesine hayran kalması..Süperdii.O tek kelimeyle mükemmel yanii.Çelik yelek giymesi falan..Tabi "Ben iyiyim,merak etmeyin,altı üstü Intersect'i kafamda taşıyorum" falan demesi de çok iyiydi.
Dimi ama Chuck'a kız mı yok Lou hazırda beklio zaten mezecide Sarah zaten bi tuhaf hangisini seviosun karar ver ya :icon_sorr
Bu sezon pek karar verebilecegini sanmıyorum Sarah'ın Chuck'la olan ilişkisi adına ama 2.sezonda neler olur onu bilemicem...
Selam arkadaşlar. İlk bölümünden beri izlediğim süper bir dizi Chuck. Her bölümüyle insanı şaşırtmasını beceriyor.
Sarah'la ilgili yorumlarınıza katılamıyorum. Biraz da onun açısından bakmak gerek. Çok sevdiği Bryce'ı ihanet ederek öldü diye bilip, yeni birini sevmeyi aklından bile geçirmezken Chuck gibi yaralarını sarabilecek çok iyi biri çıkıp kendini kabul ettirmeye başlıyor. Tam bu sırada arkasında bıraktığını düşündüğü aşkı masum olduğu gerçeğiyle çıkıp geliyor. Kim olsa teklerdi. Seçemiyor. Resmen yukarı tükürse sakal! aşağı tükürse bıyık!(ters olduğunun farkındayım ama durum o kadar karışık) haline geldi. Seçemiyor ve birini seçip sonuçlarını görmediği sürece de kimi seçeceğine karar veremez. Hangisinin doğru olduğuna. Hatta ikisini birden görmesi lazım doğru kararı verebilmesi için(Mazallah aklı öbüründe möbüründe kalır!)
Sarah'ın yaşadığı durum zamanın bir karmaşası aslında. Geçmişte kalması gereken(tam da sonsuza kadar geçmişte kalacağına inanıldığı bir sırada) gelip tüm dengeleri alt üst ediyor. Geçmişte sevdiği insan gelecekte de sevilmeyi beklerken gelecekteki hala yerinde duruyor, sıkışıp kalıyor, gidemiyor(Bana da bu hikaye bi yerden tanıdık geliyor:icon_whis)
Bilmem anlatabildim mi??
Sarah ın yaşadığı durumu anlıyorum ama Sarah-Bryce öpüşmesinde Sarah Bryce ın suçsuz olduğunu kendi deyimiyle inandığı her şey aslında ihanet etmediğini bilmiyordu :img-wink: Öpüşme geçti bunlar yakınlaştı daha sonra favori karakterim Casey Bryce ı vurdu (:img-icecr) karın bölgesinden her şey ondan sonra netleşti olaya bir de burdan bakalım :good: Bu bölümden sonra zaten bana kimse Sarah ın Chuck a aşık olduğunu kolay kolay inandıramaz ben hep 10.bölümle savunma yaparım bu konuda :) Keşke Sarah gitseydi Bryce ile ben Lou yu çok sevmiştim zaten :)
Yayınlanan en son bölümün tekrarı bugün saat 18.50 de Cnbc-e de :img-wink: Kaçıranlara duyurulur :)
çoook güzel bi bölümdü
casey ve chuckın replikleri süperdi
chuckın bryce a 'kız gibi çılık atmam gelmeleri için yeterli' gibisnden bi repliği vb. harikaydı :img-hyste
saraa bnde birazgıcık oldum ne diye öpüyon onu sn şimdik :hıh
neyse aslında bn bryceı sevdim sarahla aralarındaki durum olmasa güzel bi dörtlü olurlardı :img-icecr
Sarah ın yaşadığı durumu anlıyorum ama Sarah-Bryce öpüşmesinde Sarah Bryce ın suçsuz olduğunu kendi deyimiyle inandığı her şey aslında ihanet etmediğini bilmiyordu :img-wink: Öpüşme geçti bunlar yakınlaştı daha sonra favori karakterim Casey Bryce ı vurdu (:img-icecr) karın bölgesinden her şey ondan sonra netleşti olaya bir de burdan bakalım :good: Bu bölümden sonra zaten bana kimse Sarah ın Chuck a aşık olduğunu kolay kolay inandıramaz ben hep 10.bölümle savunma yaparım bu konuda :) Keşke Sarah gitseydi Bryce ile ben Lou yu çok sevmiştim zaten :)
Yayınlanan en son bölümün tekrarı bugün saat 18.50 de Cnbc-e de :img-wink: Kaçıranlara duyurulur :)
Lou gerçekten güzel kızdı Ne de Olsa Rachel Bilson ama Sarah'ta güzel:img-in_lo Ama Sarah bu bölüm iyice kafa karıştırdı.
Sarah kimi sevion kızım ya sen??:img-hyste
Ben dizi tekarını izlicem 2 kere izleyince alt yazı okumaktan kaçırıodum bazen :img-blushdaha dikkatli bakıcam o zaman daha iyi yorum yapılabiliyo..
Gerçekten çok güzel bi bölümdü Rachel daha güzel Arda:img-in_lo:img-in_lo
Casey gene süperdi gerçekten onu dinlerken yerlere yattım komik insanın hali başka oluto ne diyebilirm ki:img-hyste
Sarah daha güzel:img-in_lo Rachel'dan
imza yaptım sizinle paylasıyım dedim:img-blush
http://img385.imageshack.us/img385/1276/yolla22rs1.png (http://imageshack.us)
http://img74.imageshack.us/img74/7611/yolla23xy5.png (http://imageshack.us)
http://img514.imageshack.us/img514/5245/loveig2.png (http://imageshack.us)
Bu bölümde başlarda Morgan-Charles arasında da güzel replikler vardı :)
Morgan : Herkes Ellie ye aşık olduğumu sanıyor :)
Charles : Çünkü öylesin Morgan :)
Morgan : İyi de bunu herkes nerden biliyor ?
Charles : Çünkü sen öyle söylüyorsun :img-hyste
Bir sahnede de Casey , Bryce a silah çekmişti Bryce da Casey e '' yeniden denemek ister misin'' diye sormuştu Casey i de evet tarzında bir bakış atmıştı :img-icecr Sonrası malum zaten Bryce ı vurmuştu bir kez daha :)
Sarah Bryce ile gitmeyecek güya Chuck ı tercih ettiğinden dolayı buraya kadar tamam . İlerki sezonlarda tam Chuck-Sarah başlar bu sefer Bryce ın kaldıraç görevi biter ve geri döner ondan sonra ayıkla pirincin taşını :img-tomat Ayıklayabilirsen tabii :) Sarah duygularından kesin olarak emin olsa bari sonra kafa karışıklığı yaşamasın bir daha ne Chuck ne de ben kaldırabilirim böyle bir durumu :img-hyste
Herkese iyi yorumlar ...
Bu bölümde başlarda Morgan-Charles arasında da güzel replikler vardı :)
Morgan : Herkes Ellie ye aşık olduğumu sanıyor :)
Charles : Çünkü öylesin Morgan :)
Morgan : İyi de bunu herkes nerden biliyor ?
Charles : Çünkü sen öyle söylüyorsun :img-hyste
Bir sahnede de Casey , Bryce a silah çekmişti Bryce da Casey e '' yeniden denemek ister misin'' diye sormuştu Casey i de evet tarzında bir bakış atmıştı :img-icecr Sonrası malum zaten Bryce ı vurmuştu bir kez daha :)
Sarah Bryce ile gitmeyecek güya Chuck ı tercih ettiğinden dolayı buraya kadar tamam . İlerki sezonlarda tam Chuck-Sarah başlar bu sefer Bryce ın kaldıraç görevi biter ve geri döner ondan sonra ayıkla pirincin taşını :img-tomat Ayıklayabilirsen tabii :) Sarah duygularından kesin olarak emin olsa bari sonra kafa karışıklığı yaşamasın bir daha ne Chuck ne de ben kaldırabilirim böyle bir durumu :img-hyste
Herkese iyi yorumlar ...
Benim favori sahnem ananas operasyonuydu.
Jeff Chuck'a kasayı nası tamir etcem die sorunca
:Tek kelimeden fazlasını söylersen onu gebertirim
Ananas:img-hyste Chuck çok zeki canım Ananasla çözdü olayı...:img-hyste
bu bölümü gercekten cok beyendım:) süper eglenceli bir bölümdü..
hele casey bayıldım..harika tam yerınde replikler kullandi..az ama öz..:)
tüh..diyişi halan aklıma geldikce gülüyorum...:img-hyste
süper bir sahnedydi gercekten...gecen bölümde sarah sende hep çaliştiği kişilere aşik oluyorsun ama benım tipim degilsin demeside cok güzeldi:)
Bryce'a gelince herne kadar gıcıkda olsa allah için cok yakişikli vallaa beyenmedim desem yalan olur yanı..:img-blush cok hoş görünüyordu..
ama yinede chuckla dalga gecmesi ve chuck'un hayran hayran sarah&Bryce bakmasıda hiç hoş degildi....
buyuk ıhtımalle sarah gitmiyecek..gerci son yaptiklarından sonra buna pek sevinemiyorum tabi..zira tam olarak ne hissetttiğinden emin degilim..
Bilmem anlatabildim mi??
arkadaşım bende sana sonuna kadar katılıyorum..bi kere sarah ilk görevde bryce yeni kaybetmiş oluyo vee ona ihanet ettiğini düşünüyo bu durumu unutmaya çalışırken chuckın ne kadar iyi biri olduğunu keşfediyo..tabiki bryce hemen unutması bianda chucka aşık olması abestbi durum olurdu zaten..o zaman bu kızın sevgilisi yeni öldü daha unutmadan başkasıyla çıkıyo durumu olmicakmıydı..tamam o zamana kadar chucktan hoşlanmış olabilir tabiki ama adam ölmemiş vee çıkıp geliyo..üstüne üstük bide suçsuz olduğunu kanıtlıyo..sarahnın kafasının karışması çok normal..kim olsa aynı durumda olurdu herhalde 4 yıllık bir ilişkisi olmuş tabiki o adama karşı hisleri var ama başka birine karşıda onun yokluğunda hisleri olmuş oldu..tabiki bir insan iki kişiye aşık olamaz ama birini severken bi başkasından hoşlanabilir..tavrından davranışlarından dolayı da olabilir bu..sarahda bence brycele olamayacağını ihanetin gerçek olmadığını öğrenmiş olsa bile bazı şeylerin değişmiş olduğunu vee brycein yokluğuna bi şekilde alıştığını düşünüpte gitmemiş olabilir..ama brycele gitseydi aklında bi yerlerde hep chuck olacaktı..sadece iş için olduğunu düşünmüyorum çünkü yeni bir görev alıp brycele gidip hayatına devam edebilirdi ama şimdi hem iş açısından,hemde özel hayatı açısından herşeyin daha da zor olacağını bile bile kalmayı tercih etti..evet chucka soğuk davranıyo sonraki bölümlerde çünkü kalmasının sebebini kendisi olarak algılamasını istemiyo chuckın..
arkadaşım bende sana sonuna kadar katılıyorum..bi kere sarah ilk görevde bryce yeni kaybetmiş oluyo vee ona ihanet ettiğini düşünüyo bu durumu unutmaya çalışırken chuckın ne kadar iyi biri olduğunu keşfediyo..tabiki bryce hemen unutması bianda chucka aşık olması abestbi durum olurdu zaten..o zaman bu kızın sevgilisi yeni öldü daha unutmadan başkasıyla çıkıyo durumu olmicakmıydı..tamam o zamana kadar chucktan hoşlanmış olabilir tabiki ama adam ölmemiş vee çıkıp geliyo..üstüne üstük bide suçsuz olduğunu kanıtlıyo..sarahnın kafasının karışması çok normal..kim olsa aynı durumda olurdu herhalde 4 yıllık bir ilişkisi olmuş tabiki o adama karşı hisleri var ama başka birine karşıda onun yokluğunda hisleri olmuş oldu..tabiki bir insan iki kişiye aşık olamaz ama birini severken bi başkasından hoşlanabilir..tavrından davranışlarından dolayı da olabilir bu..sarahda bence brycele olamayacağını ihanetin gerçek olmadığını öğrenmiş olsa bile bazı şeylerin değişmiş olduğunu vee brycein yokluğuna bi şekilde alıştığını düşünüpte gitmemiş olabilir..ama brycele gitseydi aklında bi yerlerde hep chuck olacaktı..sadece iş için olduğunu düşünmüyorum çünkü yeni bir görev alıp brycele gidip hayatına devam edebilirdi ama şimdi hem iş açısından,hemde özel hayatı açısından herşeyin daha da zor olacağını bile bile kalmayı tercih etti..evet chucka soğuk davranıyo sonraki bölümlerde çünkü kalmasının sebebini kendisi olarak algılamasını istemiyo chuckın..
peki bi sogukluk bu sezon sürcek mi yani 2.sezon Sarah artık doguklugu bırakıp duygularını ortaya koycak mı??Yoksa Chuck'ın yeni talibi mi gelcek:img-hyste???
peki bi sogukluk bu sezon sürcek mi yani 2.sezon Sarah artık doguklugu bırakıp duygularını ortaya koycak mı??Yoksa Chuck'ın yeni talibi mi gelcek:img-hyste???
ayy arda ben geldiiimm
ben yoken coşmuş yıkılmış zaten ortalık malum o bölümden sonra normal
gerçi bölümle ilgili de herşeyi biliyoduyk bu hafta :img-hyste
Casey yine yıktı geçti
sana başka bi kız buluruz diyerekten
bu arada Arda bu sorunun cvbını maalesef kimse veremez çünkü 2.sezon henüz yayınlanmadı sanırım
bakalım bu sezonla birlikte Chuck ın başı daha ne belalara giricek :img-hyste
Kafa karışıklığı olabilir bu da son derece normal ama Sarah Bryce için bir hataydı derken onun kendisine daha doğrusu inandığı şeylere ihanet ettiğini düşünüyordu :img-wink: Sarah-Bryce öpüşmesi daha doğrusu yakınlaşması Bryce ın suçsuzluğunun kanıtlanmasından önce olmuştur . Benim bölümde gördüğüm Sarah ın bir kafa karışıklığı yoktu Bryce a da hala aşık gibi gözüküyordu normalde Bryce ile gitmesi gerekirdi inandırıcı olan senaryo böyle olurdu benim için :good: Kaldıysa da Chuck için kalmadı bölümden çıkan buydu en azından ben bunu çıkardım .
John Casey sosyal grup ;
Merhaba arkadaşlar Chuck u ilk bölmüden beri takip ediyorum , dayamayıp bütün bölümleri izledim sezon finalide büyük soru işaretleriyle bitecek eylüde başlayacakmış 2 .sezon galiba .
Bryce hep Chuck iyiligini istiyormuş gibi gösterildi ama Chuck un sevgilisini ayartması büyük soru işareti yaratıyor .
Lou nun gitmesi ve Bryce nin gelmesi Sarah ın duyguları tam iyi ortaya çıkıcakken işleri çok daha karıştırdı .
Kendi tahmini 2 .sezonda Jill in gelicegi yönünde Chuck ona karşı duyguları belki yeniden ortaya çıkar Sarah yine kıskanır çok da iyi olur .
Merhaba arkadaşlar Chuck u ilk bölmüden beri takip ediyorum , dayamayıp bütün bölümleri izledim sezon finalide büyük soru işaretleriyle bitecek eylüde başlayacakmış 2 .sezon galiba .
Bryce hep Chuck iyiligini istiyormuş gibi gösterildi ama Chuck un sevgilisini ayartması büyük soru işareti yaratıyor .
Lou nun gitmesi ve Bryce nin gelmesi Sarah ın duyguları tam iyi ortaya çıkıcakken işleri çok daha karıştırdı .
Kendi tahmini 2 .sezonda Jill in gelicegi yönünde Chuck ona karşı duyguları belki yeniden ortaya çıkar Sarah yine kıskanır çok da iyi olur .
Bence en iisi Jill gelsin Sarah kıskansın Chuck ı sevidigini sölesin Jill gitsin,
Chuck&Sarah aşkı olsun ama zorluklar çıksın yani kavuşup herşey ii olursa
dizi biter 2.sezonda:icon_sorr
biraz daha böyle uzasın...
tabiki soğukluk sürekli olmuyo sadece bir bölüm için geçerli..sonra normale dönüyo herşey..normale derken izleyince görürsünüz zaten..3 bölüm kaldı yine tiyo vermiş olucam ama 12.bölüm nerdeyse sırf caseyi ilgilendiriyo gibi bişi..son bölümde görücez hep beraber ama sonu çok merakta bitiyo sezonu bende sabırsızlıkla bekliyorum..çünkü sonrası hem sarah,hem chuck,hemde casey için zor olacak sanırım..diğerlerini saymıyorum bile çünkü herşeyi bilen 3ü var göreceğiz hep beraber..
Özellikle sanırım 7.bölümdü Bryce bayağı bir melekleştirilmişti :icon_whis O hikaye hiç iyi aktarılmadı Chuck olaya sadece İntersect i bana niye yolladın açısından bakıyor ama en az onun kadar önemli olan kız arkadaşı Jill i elinden alması olayı var :img-wink: Chuck karakteri sanki bu olay hiç olmamış gibi davranıyor son bölümde özellikle bu konu iyice açıklanmadan Chuck ın Bryce ın elini sıkması hiçte hoş değildi :good: Jill konusu sezon içinde çok fazla geçti ama Chuck ın şu anki tavrı sanki hiç öyle bir olay yaşanmamış gibi :icon_whis
Özellikle sanırım 7.bölümdü Bryce bayağı bir melekleştirilmişti :icon_whis O hikaye hiç iyi aktarılmadı Chuck olaya sadece İntersect i bana niye yolladın açısından bakıyor ama en az onun kadar önemli olan kız arkadaşı Jill i elinden alması olayı var :img-wink: Chuck karakteri sanki bu olay hiç olmamış gibi davranıyor son bölümde özellikle bu konu iyice açıklanmadan Chuck ın Bryce ın elini sıkması hiçte hoş değildi :good: Jill konusu sezon içinde çok fazla geçti ama Chuck ın şu anki tavrı sanki hiç öyle bir olay yaşanmamış gibi :icon_whis
Belkide artık Sarah'ı sevdigindendir:img-hyste
Ama Chuck çok saf yani o kendini okuldan attırıo o ise hiç bişi demio sevgilisini alıo hiç bi kızma sinirlenme hiç olmazsa ondan uzak durma duygusu yok nası bi insan bu Chuck:img-hyste
Belkide artık Sarah'ı sevdigindendir:img-hyste
Ama Chuck çok saf yani o kendini okuldan attırıo o ise hiç bişi demio sevgilisini alıo hiç bi kızma sinirlenme hiç olmazsa ondan uzak durma duygusu yok nası bi insan bu Chuck:img-hyste
Doğru belki de Sarah ı çok fazla seviyor Jill olayını felan takmıyor artık :) Senaryo olarak bunun bize gösterilmesi lazım ama adamın elinden kız arkadaşını almış bir de hiç bir şey olmamış gibi benim bir tane dostum var diyor :icon_whis Pişkinliğinde bu kadarı yani :icon_whis Chuck ta ne oluyor felan demesi gerekirken o da başka bir alem herhalde Bryce gidiyor Sarah bana kalıyor diye mi düşünüyor ne yapıyor :) İlerleyen sezonlarda bu Jill konusu işlenir inşallah :img-wink:
Bu Jill de ajan cikmasin sakin :img-hyste
Bryce ile birlikteymis gibi gorunmesi gerekmistir :)
2. sezon da Jill ortaya cikarmis..
Zavalli Chuck'imizin 4 bir yanini ajanlar sarmis haberi yokmus :)
Tum hayati yalanmis.. Yalaaan :img-hyste :img-hyste
Belli olmaz hele de o kadar hafta ölü bilinen Bryce ölmemişken her şey olabilir :) Bu konu öyle açıklanmaz tabii Bryce aynı savunmayı yapar gerçi Jill çok tehlikeliydi seni korumak için elinden aldım Chuck :icon_whis Ben bu olayda Chuck tan beklediğim tavrı göremedim ne yazık ki hiç bir şey olmamış gibi gitti elini sıktı yahu :icon_whis Sarah a çok aşık herhalde ama bu kadar da olmaz yahu :) Zaten 2.sezonda Sarah-Chuck olursa bu Bryce ı en azından bir bölüm görürüz garanti :)
Doğru belki de Sarah ı çok fazla seviyor Jill olayını felan takmıyor artık :) Senaryo olarak bunun bize gösterilmesi lazım ama adamın elinden kız arkadaşını almış bir de hiç bir şey olmamış gibi benim bir tane dostum var diyor Pişkinliğinde bu kadarı yani :icon_whis Chuck ta ne oluyor felan demesi gerekirken o da başka bir alem herhalde Bryce gidiyor Sarah bana kalıyor diye mi düşünüyor ne yapıyor :) İlerleyen sezonlarda bu Jill konusu işlenir inşallah :img-wink:
İnş. ne dimm zaten gelcekmiş 2 .sezon duyumlara göre:icon_whis
Chuck Sarah'ı aldıya umrunda deil artık ama Okuldan attırdı sebebini anladık ama sevgilisinide çaldı buna nie bişi demiosa...
Burcu dedigin gibi Jill'de ajan çıkarsa yalanlarından Chuck kendini atar sonra Sarah ve Jill onun için atlar Bryce Sarah için atlar Casey çekirdek çıtlatarak:
Başka atlayacak varsa çekinmesin gelsin:img-hyste der:img-hyste:img-hyste
bu da benden bi Casey avatarı
:http://www.hizliresim.com/2008/5/2/4038.bmp
umarım begenmişsinizdir:img-blush
ve yepyeni bir imza Sarah imzası uzun süredir Sarahcımla ilgilenemiyorum:img-in_lo:
http://www.hizliresim.com/2008/5/2/4077.bmp
ne yalan sölim benimde aklıma geldi jillde ajan çıkar diye:img-hyste:img-hysteevet chuck sarahya aşık olduğu için takmıyo olabilir jill olayını..daha güzelini aldım brycein elinden nası olsa diye:img-hyste:img-hyste
Ah bir de tam anlamıyla alabilmiş olsa..
Jill konusuna gelirsek bana hep okulla arasında bağlantı kalmaması için Bryce Jill'le çıkıyormuş gibi yaptı gibi geliyor. Yani Chuck Jill yüzünden okula gidip gelmeye devam etseydi planları bir şekilde ortaya çıkar(CIA ne de olsa bu) ve Chuck'ı gene bünyelerine almak isteyebilirler ve bu sefer doğrudan Chuck'a gidecekleri için onu koruyamazlardı gibi şeyler aklıma geldi.. Bilmem ne kadar abarttım??
ben baştan öyle düşündüğümü söylemiştim zaten bana öyle geliyo yoksa bryce chuck'ı bu kadar seviyosa neden onunkız arkadaşını alsın ki?
bide malum o jill'le tanışmasını sağlamıştı
sonra chuck inanmaz bryce geir falan sarah da gelince ekip tam olur:img-hyste
ben baştan öyle düşündüğümü söylemiştim zaten bana öyle geliyo yoksa bryce chuck'ı bu kadar seviyosa neden onunkız arkadaşını alsın ki?
bide malum o jill'le tanışmasını sağlamıştı
sonra chuck inanmaz bryce geir falan sarah da gelince ekip tam olur:img-hyste
aslında belkide Jill'de yalandı arkadaslıklarını baslatmak için onla Jill'i tanıstırdı.Jill'de ajan olabilir yani...Yani Jill'i onla yakın olmak için kullandı kovulmasını sağlarkende Jill'e söyledi Jill'de bıraktı... igib olablir..
Bu Jill de ajan cikmasin sakin :img-hyste
Bryce ile birlikteymis gibi gorunmesi gerekmistir :)
2. sezon da Jill ortaya cikarmis..
Zavalli Chuck'imizin 4 bir yanini ajanlar sarmis haberi yokmus :)
Tum hayati yalanmis.. Yalaaan :img-hyste :img-hyste
henüz aranızda yeniyim, ama sizin gibi düşünüyorum bnde..:img-icecr
Yani Jill'in aslında ajan olduğunu, sonra isminin görüntüsünün değiştirilip başka bir şekilde yaşamaya başladığını....Şu an Chuck'ın tekrarı var, izlerken daha iyi gördüm morgan diyodu ki:
-Anna, pine apple operation... :D
Ondan sonrasi ztn Sarah ile Bryce'ın gelmsi, eski günlerdeki gibi herkesi devirmesi fln..
Bu arada Ardacasey önceki sayfalardaki çalışmaların çok güzel olmş :)
bunlarda benden , dewamını ekleyeceğimi söylemiştm; umarım beğenirsniz
http://img128.imageshack.us/img128/8999/35yu5ypz2.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img160.imageshack.us/img160/841/gdtz7.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img128.imageshack.us/img128/9582/kjyu4zj4.jpg (http://imageshack.us)
beğenirsnz, yenilerini de eklerim :happy0064
Bryce şu anda Chuck a zarar verecek gibi gözükmüyor Jill konusunda bu ajan olma durumları geçerli olabilir ama sonuçta Bryce tanıştırdı burda biraz çelişki var sanki :img-wink: Jill konusu belki de işlenmeyecek çünkü bu en son bölümde hiç bahsi geçmedi sanki böyle bir olay yokmuş gibiydi :icon_whis 2-3 bölüm önce Bryce için Chuck ı okuldan attıran , kız arkadaşını elinden alan kötü arkadaş deniyordu ama son bölümde kız arkadaşı mevzusu hiç geçmedi :icon_whis Aynı şekilde Morgan da Bryce ı tanıdı Buy More da ve sadece okuldan attırma olayına değindi Jill den hiç bahsetmedi :img-wink: 2.sezonda bu konu işlenir mi bilmiyorum ama en son bölümde az da olsa bu konuya girilmeliydi sonuçta Chuck nerden görecek Bryce ı fırsatı varken sormalıydı :img-wink:
Çalışmalar için teşekkürler , iyi yorumlar ..
Bir sonraki bölümle ilgili bir kaç resim :img-wink: Resimlerden pek bir şey anlaşılmıyor gerçi :) Fikir sahibi olmamızı sağlayabilir fazlası iyi olmuyor zaten heyecanı kaçıyor malum :) Belki bir kaç çalışma çıkar güzel Chuck-Casey sahneleri var :img-icecr
http://img520.imageshack.us/img520/5452/nup1120520341xh9.jpg
http://img187.imageshack.us/img187/6427/nup1120520342ld2.jpg
http://img187.imageshack.us/img187/4803/nup1120520433gj8.jpg
http://img231.imageshack.us/img231/8351/nup1120520466tx0.jpg
http://img187.imageshack.us/img187/4632/nup1120520533au6.jpg
http://img231.imageshack.us/img231/3104/nup1120520547zx6.jpg
ama bryce vee jille tanıştığı zamanlarda onlar ajan değildi..yani ne olduysa chuckın okuldan atıldığı sene son sene oldu..bence 2.sezon konu işlensin diye jill yada bryce veyaaa onlarla ilgili gerçekler çıkar ortaya..soru işaretleri bırakmazlar sanırım..zaten sezon finali yapamamasından dolayı 1.sezon çok muallakta kalmış durumda,hoş sezon finali yapsada merakta bırakacaklardı ama belkide final olsaydı bu yıl hepsinin hayatındaki geçmişi tek tek gösterebilirlerdi..artık herşey 2.sezona kaldı..ne olacağı,nasıl olacağı merak konusu tabiki sadece sarah vee chuckı değil merak ettiğim çok şey kaldı,belkide sorduğumuz soruların sebeplerini bile açıklayabilecek şeylerle son bulacaktı bu sezon ama malesef olmadı..yapabileceğimiz tek şey beklemek artık:img-cray:
ama bryce vee jille tanıştığı zamanlarda onlar ajan değildi..yani ne olduysa chuckın okuldan atıldığı sene son sene oldu..bence 2.sezon konu işlensin diye jill yada bryce veyaaa onlarla ilgili gerçekler çıkar ortaya..soru işaretleri bırakmazlar sanırım..zaten sezon finali yapamamasından dolayı 1.sezon çok muallakta kalmış durumda,hoş sezon finali yapsada merakta bırakacaklardı ama belkide final olsaydı bu yıl hepsinin hayatındaki geçmişi tek tek gösterebilirlerdi..artık herşey 2.sezona kaldı..ne olacağı,nasıl olacağı merak konusu tabiki sadece sarah vee chuckı değil merak ettiğim çok şey kaldı,belkide sorduğumuz soruların sebeplerini bile açıklayabilecek şeylerle son bulacaktı bu sezon ama malesef olmadı..yapabileceğimiz tek şey beklemek artık:img-cray:
csmt_dg begenmene sevindim:img-blush
Zaten bu sezonlarda hep en heycanlı yerlerde bitio...Bak şimdi sezon sonunu merak ettim:img-icecr acaba nolcak:icon_whis sonrada 2.sezonu merak etcem ne kadar meraklıyım ya:img-hyste
Yaa aslında Bryce tekrar 2.sezon gelcek mi onu bilsek ii olurdu ya 2.sezon gerçekten çok iyi geçecege benzio ama ben bu sezonu daha bitiremedim:img-hyste
bu da bu Chuck avatarı:
http://www.hizliresim.com/2008/5/3/3707.bmp
csmt_dg begenmene sevindim:img-blush
Zaten bu sezonlarda hep en heycanlı yerlerde bitio...Bak şimdi sezon sonunu merak ettim:img-icecr acaba nolcak:icon_whis sonrada 2.sezonu merak etcem ne kadar meraklıyım ya:img-hyste
Yaa aslında Bryce tekrar 2.sezon gelcek mi onu bilsek ii olurdu ya 2.sezon gerçekten çok iyi geçecege benzio ama ben bu sezonu daha bitiremedim:img-hyste
bu da bu Chuck avatarı:
Ben şunu çok net söyleyeyim 2.sezonda Bryce Larkin karakteri % 100 geri dönecek bana göre :img-wink: Özellikle ilerki sezonlarda bir Chuck-Sarah görürsek kesinlikle Bryce geri dönecektir :img-wink: Bryce kaldıraç için gitti ama Sarah a halen aşık ve Chuck-Sarah arasında ki yakınlaşmadan haberi yok görevi bittiğinde geri dönecektir :img-wink: Bence Jill konusu işte tam bu Bryce ın geri dönüşü sırasında işlenecek bana göre :good:
Resimlerden bir şey çıkmıyor zaten arkadaşlar ben acaba fikir sahibi olur muyuz diye ekledim :img-icecr Spoiler okumak hiç iyi olmuyor hakkaten ama bu resimler tam spoiler bile sayılmaz değil mi ama ? :)
Herkese iyi yorumlar .
Ben şunu çok net söyleyeyim 2.sezonda Bryce Larkin karakteri % 100 geri dönecek bana göre :img-wink: Özellikle ilerki sezonlarda bir Chuck-Sarah görürsek kesinlikle Bryce geri dönecektir :img-wink: Bryce kaldıraç için gitti ama Sarah a halen aşık ve Chuck-Sarah arasında ki yakınlaşmadan haberi yok görevi bittiğinde geri dönecektir :img-wink: Bence Jill konusu işte tam bu Bryce ın geri dönüşü sırasında işlenecek bana göre :good:
Resimlerden bir şey çıkmıyor zaten arkadaşlar ben acaba fikir sahibi olur muyuz diye ekledim :img-icecr Spoiler okumak hiç iyi olmuyor hakkaten ama bu resimler tam spoiler bile sayılmaz değil mi ama ? :)
Herkese iyi yorumlar .
Şimdilik 3. bölüm oynuyacak gibi gözüküo 1.sezon için ama senaristler isterse tabiki döner iyi para karsılıgı..:img-hyste
Buda Casey'nin bu bölümdeki Muazzam Bryce öldürme sahnesi gifi yapmak kısmet olmamıstı umarım begenirsiniz:
http://www.hizliresim.com/2008/5/3/5164.gif
Bencede 2. sezon da kesin Bryce'ın yılan yeşili gözlerini görücez...
Hem zaten haklısın Sarah-Chuck ilişsi olacaksa he Brycenin yılan gözlerini hemde bizi kimliği meçhul Jill'imizi görürüz...:img-icecr
Off ya geçmiyo saatler gelmiyo bu salı günü!
Ucu açık bıraktılar zaten :img-wink: Bryce Sarah ın onunla gelmemesini görevine bağlayacaktır Chuck la ilgili durumdan haberi yok sonuçta :img-wink: 2.sezonda yine ilk sezonda olduğu gibi sonlara doğru görebiliriz Jill konusu da bu dönemde işlenir herhalde en iyi zaman bu olur bence :) Bryce ı ne kadar da sevmesem de dizide farklı bir hava oluştu ölmediği iyi oldu sanki :)
Ucu açık bıraktılar zaten :img-wink: Bryce Sarah ın onunla gelmemesini görevine bağlayacaktır Chuck la ilgili durumdan haberi yok sonuçta :img-wink: 2.sezonda yine ilk sezonda olduğu gibi sonlara doğru görebiliriz Jill konusu da bu dönemde işlenir herhalde en iyi zaman bu olur bence :) Bryce ı ne kadar da sevmesem de dizide farklı bir hava oluştu ölmediği iyi oldu sanki :)
Evet Bryce gelirse bi daha kan çıkar ben sölim:img-hyste Casey dayanamaz vurur bagımlılık yapıo Bryce'ı vurmak heralde bende vurmak istiyorum:icon_whis
Sarah eger Bryce gelirse belkide Chuck'ı sevdigini söyler ama böyle bişi demezse belkide Chuck eski sevgilisi Jill'e yönelir:icon_sorr
Selam:img-in_lo
umarım begenirsin
http://img356.imageshack.us/img356/5195/chuckkgz4.jpg (http://imageshack.us) http://img134.imageshack.us/img134/8107/chuckk1rh5.jpg (http://imageshack.us) http://img356.imageshack.us/img356/3486/chuckk2gh7.jpg (http://imageshack.us)
http://img356.imageshack.us/img356/557/chuckk3zt2.jpg (http://imageshack.us) http://img356.imageshack.us/img356/5312/chuckk4jv6.jpg (http://imageshack.us) http://img356.imageshack.us/img356/492/johncaseygs9.jpg (http://imageshack.us)
http://img134.imageshack.us/img134/5863/morganvechuckai8.jpg (http://imageshack.us) http://img356.imageshack.us/img356/1112/morganvechuck1da3.jpg (http://imageshack.us) http://img356.imageshack.us/img356/9448/sarahlancesterru8.jpg (http://imageshack.us)
http://img134.imageshack.us/img134/738/sarahvechuckdc2.jpg (http://imageshack.us) http://img134.imageshack.us/img134/1080/sarahwalkerzw6.jpg (http://imageshack.us)
http://img134.imageshack.us/img134/9699/sarahwalker1dn3.jpg (http://imageshack.us) http://img113.imageshack.us/img113/3900/zacharylevich0.jpg (http://imageshack.us)
SBR fotolar icin sagol :)
Casey ve Chuck bir isler ceviriyorlar sanki :img-hyste
Imza yapmadan olmaz .. Umarim begenirsiniz..:icon_whis
http://img176.imageshack.us/img176/679/caseychuck1zh1.jpg (http://imageshack.us)
http://img183.imageshack.us/img183/5634/caseychuck2xn0.jpg (http://imageshack.us)
http://img356.imageshack.us/img356/6056/caseychuck3xo0.jpg (http://imageshack.us)
oo arkadaşlar bunla ne yorumlar böyle senaristler bıraksın bu işleri burda siz dururken:)
demek bryce geri dönücek diye bi düşünce var..hmm doğru valla adam hala aşık aşık bakiyi yaa.gerüzehaluu :hıh Jill var bi de,o da ajan faln..neden olmasın,bu dizide her yerden her şey fırlıyo,ölü bile dirildiğine göre:img-hyste
Jill geri dönse Chuck arada kalsa snra Bryce da dönse bunlar böyle aşk karesi şeklinde olsa ne komik olur yaa ama hakkaten öyle olur gibi duruyo:img-hyste
bakalım,bu bölümle ilgili spoiler falan da bilmediğim için meraklardayım.
Arda,Burcu ve naomi elinize sağlık,çalışmala süperr.
Evet Bryce gelirse bi daha kan çıkar ben sölim:img-hyste Casey dayanamaz vurur bagımlılık yapıo Bryce'ı vurmak heralde bende vurmak istiyorum:icon_whis
Sarah eger Bryce gelirse belkide Chuck'ı sevdigini söyler ama böyle bişi demezse belkide Chuck eski sevgilisi Jill'e yönelir:icon_sorr
Bu bence ihtimal dışı Chuck bu saatten sonra Jill e felan dönmez :) Sarah ne kadar buzdolabı gibi davransada Chuck vazgeçmez kolay kolay :) Jill ve Bryce ile içinden çıkılmaz bir hal olur bu yahu hepsinin merkezinde Chuck var :) Bryce ı kesinlikle 2. veya daha sonraki sezonlarda göreceğimize eminim Sarah ile durumları net değil zaten :img-wink: Aslında Chuck ın da durumu net değil dizinin ilk bölümlerinde 6 ay sonra yeni intersect hazır olacak dendi bu sezonun finalinde bununla ilgili bir şeyler olacak sanırım tahminim bu yönde :img-icecr
Çalışmalar içinde teşekkürler :img-wink: Dizinin yayınlanan en son bölümünün tekrarı bugün saat 16.50 de Cnbc-e de :img-wink:
Herkese iyi yorumlar ........
Bu bence ihtimal dışı Chuck bu saatten sonra Jill e felan dönmez :) Sarah ne kadar buzdolabı gibi davransada Chuck vazgeçmez kolay kolay Jill ve Bryce ile içinden çıkılmaz bir hal olur bu yahu hepsinin merkezinde Chuck var Bryce ı kesinlikle 2. veya daha sonraki sezonlarda göreceğimize eminim Sarah ile durumları net değil zaten :img-wink: Aslında Chuck ın da durumu net değil dizinin ilk bölümlerinde 6 ay sonra yeni intersect hazır olacak dendi bu sezonun finalinde bununla ilgili bir şeyler olacak sanırım tahminim bu yönde :img-icecr
Çalışmalar içinde teşekkürler :img-wink: Dizinin yayınlanan en son bölümünün tekrarı bugün saat 16.50 de Cnbc-e de
Bende Bryce'i 2. sezon tekrar gorecegimize eminim..Hatta Jill'i de.. Bu konu o zaman aciga cikacak ancak..
Chuck Sarah'a asik oldugundan ve de asmasi gereken engeller oldugundan Jill konusu acilmiyor bana kalirsa.. :icon_whis
Ayrica Sarah-Chuck olursa bu sefer Chuck Bryce'in sevgilisini elinden almis gibi gibi olacak ya.. :)
Casey icin avatar :):)
http://img501.imageshack.us/img501/1720/caseyavaq0.jpg (http://imageshack.us) + http://img501.imageshack.us/img501/29/caseyav1bo8.jpg (http://imageshack.us) + http://img231.imageshack.us/img231/639/caseyav2cy4.jpg (http://imageshack.us)
John Casey sosyal grubu :)
Bu bence ihtimal dışı Chuck bu saatten sonra Jill e felan dönmez :) Sarah ne kadar buzdolabı gibi davransada Chuck vazgeçmez kolay kolay :) Jill ve Bryce ile içinden çıkılmaz bir hal olur bu yahu hepsinin merkezinde Chuck var :) Bryce ı kesinlikle 2. veya daha sonraki sezonlarda göreceğimize eminim Sarah ile durumları net değil zaten :img-wink: Aslında Chuck ın da durumu net değil dizinin ilk bölümlerinde 6 ay sonra yeni intersect hazır olacak dendi bu sezonun finalinde bununla ilgili bir şeyler olacak sanırım tahminim bu yönde :img-icecr
Çalışmalar içinde teşekkürler :img-wink: Dizinin yayınlanan en son bölümünün tekrarı bugün saat 16.50 de Cnbc-e de :img-wink:
İnş. SBR dedigin gibi vazgeçemez Chuck Sarah'tan:icon_whis
Ya Bryce gelsin ama çok fazla Sarah'ın kafasını karıstırıo Şahsen benimki bile karıstı Sarah'ın seçimi konusunda şimdi gidio ama geri gelcek Bryce dönüşü muhteşem olmaz inş.:img-hyste
Burcuavatarlar müthiş olmuş...
Yorumunuz icin tesekkur Arda ve sarp4ever :)
csmt_dg imzalarin cok guzel :)
1 kac resim de ben ekleyeyim. Eglenceli bir bolume benziyor :)
http://img363.imageshack.us/img363/162/chbt8.jpg (http://imageshack.us)
http://img160.imageshack.us/img160/4224/ch1uv9.jpg (http://imageshack.us)
http://img160.imageshack.us/img160/4618/ch2yd5.jpg (http://imageshack.us)
http://img240.imageshack.us/img240/3373/ch3ok9.jpg (http://imageshack.us)
http://img240.imageshack.us/img240/9779/ch4gl4.jpg (http://imageshack.us)
http://img74.imageshack.us/img74/2816/ch5vs6.jpg (http://imageshack.us)
http://img76.imageshack.us/img76/514/ch6ae5.jpg (http://imageshack.us)
http://img160.imageshack.us/img160/2066/caseyas1.jpg (http://imageshack.us)
Ardacasey ellerine sağlık çok güzel olmuş çalışmaların.
Malum sitede birkaç video izledim. Orada Chuck'ı tanımadığımız bir adam kelepçelemiş götürüyordu. Sarah'da Chuck'ın yanına geliyordu. Adama bir şeyler deyip Chuck'ın ellerinden tutuyordu. Bu arada da kamera belindeki silahı gösteriyordu. Binanın tepesindeki bir helikopter pistine benziyordu ortam. Bu yeni intersect meselesiyle alakası olabilir belki bilmiyorum?
Ardacasey ellerine sağlık çok güzel olmuş çalışmaların.
Malum sitede birkaç video izledim. Orada Chuck'ı tanımadığımız bir adam kelepçelemiş götürüyordu. Sarah'da Chuck'ın yanına geliyordu. Adama bir şeyler deyip Chuck'ın ellerinden tutuyordu. Bu arada da kamera belindeki silahı gösteriyordu. Binanın tepesindeki bir helikopter pistine benziyordu ortam. Bu yeni intersect meselesiyle alakası olabilir belki bilmiyorum?
ben onu youtube'ta izlemiştim
Orda Casey yakalanıo istenen Chuck galiba senin dedigin gibi orda Sarah konuşmak için o benim sevgilim mi adamım mı öyle bir şey dio sonra Chuck'ı öldürcekler galbia orda Morgan Elllie onları çok sevdigimi söyle dio sonra Sarah'ın elini tutuyo orda şarkı başlıo ne dedigini anlayamadım.:icon_sorr
begenmene sevindim SETHOSH:)
Bi tanede daha ChucK&Sarah:
http://www.hizliresim.com/2008/5/4/3229.bmp
umarım begenirsiniz:img-blush
Arda imzalarini cok guzel olmus.. Eline saglik..
Tekrarini izledikten sonra akilda kalanlar..
Chuck asansorde cok tatliydi.. Casey'i gordugunde Aaaaa!! Sen guzel degilsin ..Cirkinsin :)
Casey'den inciler misir patlatmaya baslayayim mi yoksa dove dove mi anlattirmam gerekecek?
Anlatacagim.
Tuh :) :)
Sarah giderse baska bir kiz buluruz sana. :)
Morgan'in gercek kiz arkadasi oldugunu ogrendiginde Ellie biraz tuhaf oldu sanki :)
Chuck hakli.. Biraz da baskasi canli kalkan olsa ya :)
Bryce: Yeni gorev verdiler.
Chuck: Garson olarak mi? :)
Sonundaki telefon olayi cok guzel dusunulmustu bana kalirsa..Kararsiz Sarah..
Arda imzalarini cok guzel olmus.. Eline saglik..
Tekrarini izledikten sonra akilda kalanlar..
Chuck asansorde cok tatliydi.. Casey'i gordugunde Aaaaa!! Sen guzel degilsin ..Cirkinsin :)
Casey'den inciler misir patlatmaya baslayayim mi yoksa dove dove mi anlattirmam gerekecek?
Anlatacagim.
Tuh :) :)
Sarah giderse baska bir kiz buluruz sana. :)
Morgan'in gercek kiz arkadasi oldugunu ogrendiginde Ellie biraz tuhaf oldu sanki :)
Chuck hakli.. Biraz da baskasi canli kalkan olsa ya :)
Bryce: Yeni gorev verdiler.
Chuck: Garson olarak mi? :)
Sonundaki telefon olayi cok guzel dusunulmustu bana kalirsa..Kararsiz Sarah..
Begenmene sevindim burcu
Bryce 2.sezon tekrar gelirse Chuck döver onu:img-hyste Casey'le
Sarah'ın 2.sezon iyice kafası karısır kıza yazık ya talibi çok..:img-hyste
Bryce kaldıraç falan gitti ama gelince bi kaldıraçla görmim onu Casey döver..:img-hyste
buda Sarah&Chuck imzası resim azlıgından kaynaklanan 2 resim kötülügü var ama yeni videolar arıorum:
http://www.hizliresim.com/2008/5/4/3545.bmp
Bugun tekrarını izledim de bu Bryce hala ne hakla Chuck a tek dostum diyebiliyo anlayamıyorum...
hiçbişey çözümlenmemiş...onu okuldan attrımış kız arkadasını elinden almış...bu yüzsüzlükten başka bişey değil de ne :hıh
aslında Casey olmasa gergin bi bölümdü
canım benim yaaa TÜH diyişini yesinler:img-hyste
mısır mı patlatayım yoksa döve döve mi konuşturayım kısmına geldiğinde ben kopmuştum artık :img-hyste
not:slnC çalışmalar çok güzel olmuş eklediğin için sağol
Bugun tekrarını izledim de bu Bryce hala ne hakla Chuck a tek dostum diyebiliyo anlayamıyorum...
hiçbişey çözümlenmemiş...onu okuldan attrımış kız arkadasını elinden almış...bu yüzsüzlükten başka bişey değil de ne :hıh
aslında Casey olmasa gergin bi bölümdü
canım benim yaaa TÜH diyişini yesinler:img-hyste
mısır mı patlatayım yoksa döve döve mi konuşturayım kısmına geldiğinde ben kopmuştum artık :img-hyste
not:slnC çalışmalar çok güzel olmuş eklediğin için sağol
Aynen izledikçe izleyesi geliyo ama bu Bryce'ı görünce tüylerim diken diken oluyo hani yakısıklı olmasa Sarah'ın aklını çelemez dicem ama yakısıklı off:icon_sorr
Tekrarlardan bıktım ben gece 24'te izledim salı perşembe 18:50'de pazar 5'te artık yeni bölüm istiyorum:happy0064
her neyse bu gifte sevgili gibi gözükmenin ne kadar zor oldgunu anlıyoruz sarılmaya bakın:
http://www.hizliresim.com/2008/5/4/4652.gif
buda o meshur sahnelerden birinin imzası:
http://www.hizliresim.com/2008/5/4/4639.bmp
bende aynı şeyi düşünüyorum bomba patlıcak diye düşünürken bile sarahyı bırakıp gitmedi..sarah bile o hareketi karşısında tepkisiz kalamadı..her ne kadar duygularını belli edemeyen biri olsa bile..başkası içinde sarahyı bırakacağını sanmam chuckın..bryce de sarahya duygularını hiç bir zaman belli etmediğini söylemişti..bizde zorlanıyoruz valla:)sonuçta sarah da chuck seçtiğine göre bryce de gelse farketmez bence..
Yorum icin tesekkurler Naomi :)
slnC cok guzeller..
Iste bu haftaki bolumun ozetii :) :)
Chuck Versus the Crown Vic
Sarah’nın Bryce için hala duyguları olduğunu fark eden Chuck kalp kırıklığını gidermeye çalışmaktadır.
Dahası siyasi bağlantıları olan bir kalpazanla yatçının foyasını ortaya çıkarmak için görevlendirildikleri işte Chuck,Sarah’nın kocası gibi davranmak zorundadır.
Hem profesyonel hem de duygusal anlamda oldukça zor olan bu görev sırasında olaylara farkında olmadan Morgan ve Anna da karışır.
Chuck Versus the Crown Vic
Sarah’nın Bryce için hala duyguları olduğunu fark eden Chuck kalp kırıklığını gidermeye çalışmaktadır.
Dahası siyasi bağlantıları olan bir kalpazanla yatçının foyasını ortaya çıkarmak için görevlendirildikleri işte Chuck,Sarah’nın kocası gibi davranmak zorundadır.
Hem profesyonel hem de duygusal anlamda oldukça zor olan bu görev sırasında olaylara farkında olmadan Morgan ve Anna da karışır.
Özet için teşekkürler :img-wink:
Chuck ın hayal kırıklığı olacak herhalde ama bu bölüm belli bir yere kadar sürecek sonuçta Sarah Bryce ile gitmiyor Charles bu durumdan bir şeyler çıkartır sanırım :) Chuck-Sarah karı koca olacaklar ilginç sahneler ortaya çıkacak herhalde gerçi çokta zor değil o kadar hafta sevgili rolü yaptılar bu da çok zor olmasa gerek :) Geçen haftaki bölümlerde Ellie karışmıştı şimdi Morgan Chuck ne kadar dikkat etsede dostları işin içine giriyor :img-wink: Bekleyip görelim neler olacağını tekrarlarda bir yere kadar yani :)
Herkese iyi yorumlar .....
Casey'i yat kaptanı ya da Chuck'la Sarah'ın yardımcısı olarak görebilir miyiz acaba?
Zavallı Chuck ya.. Tam da Sarah'dan uzak durması gereken zamanda karı-koca rolü yapmak zorundalar. Oy Bryce oy!! Öleydin de dirilmeyeydin olmaz mıydı??
Aynen öldü ama hala Chuck'ın başına iş açıo Eğer bu rol bryce gelmeden önce olsaydı Chuck&Sarah yakınlasması artıcaktı bu bryce hep off:icon_sorr
Fragmanında gördüm Sarah bi kötü adama yaklasıo kumarbaz galiba orasını tam bilmiyorum sonra akşam yemge Chuck%sarah gidio Casey'de garson kıyafeti galiba üstündeki öyle bir şeyle gelio tahminimle garson kılıgıyla...
Aynen öldü ama hala Chuck'ın başına iş açıo Eğer bu rol bryce gelmeden önce olsaydı Chuck&Sarah yakınlasması artıcaktı bu bryce hep off:icon_sorr
Fragmanında gördüm Sarah bi kötü adama yaklasıo kumarbaz galiba orasını tam bilmiyorum sonra akşam yemge Chuck%sarah gidio Casey'de garson kıyafeti galiba üstündeki öyle bir şeyle gelio tahminimle garson kılıgıyla...
Garsonluk da yakışır Casey'e..
Morgan'la Anna'da allah bilir dörtlü oluştururuz artık diye takılmışlardır peşlerine(malum Ellie ile Captaine inat). Başlarına gelme ihtimali olan şeyleri bir bilseler naparlardı acaba?
Adam acaba açmıdır çok merak ediyorum oksijen tüpünden çıkar çıkmaz gidio Sarah'ı öpüo :img-patsa şimdi tek sorum var acaba bu Bryce yemek yemio mu:img-hyste
Yok, diriltirken robot yaptılar adamı. Tek bildiği şey kaçıp, dövüşmek ve Sarah'ı öperek ortalığı karıştırmak.. Ha bir de, Sarah'ın aklını karıştırmak.
Matthew Bomer-Bryce Larkin.. Adamın resimlerine baktım da şimdi gören 3 ayrı kişinin resimlerine bakıyorum zannedebilir bilmiyorsa. Ne yüz varmış adamda..
Yok, diriltirken robot yaptılar adamı. Tek bildiği şey kaçıp, dövüşmek ve Sarah'ı öperek ortalığı karıştırmak.. Ha bir de, Sarah'ın aklını karıştırmak.
Matthew Bomer-Bryce Larkin.. Adamın resimlerine baktım da şimdi gören 3 ayrı kişinin resimlerine bakıyorum zannedebilir bilmiyorsa. Ne yüz varmış adamda..
O adamda yüz yok ben söylim o adam yüzsüz hem ark. sevgilisini çalıyor onu okuldan attırıyor sonra geliyor senden başka dostum yok diyor.Oda yetmiomuş gibi Sarah'ı öpüyor:img-polic
O adamda yüz yok ben söylim o adam yüzsüz hem ark. sevgilisini çalıyor onu okuldan attırıyor sonra geliyor senden başka dostum yok diyor.Oda yetmiomuş gibi Sarah'ı öpüyor:img-polic
Hadi Sarah'la Chuck'ın arasında bir şeyler olduğunu tahmin etmiyordu diyelim. Jill meselesinin daha ne olduğu belli değil. Tuz biber oldu..
Hadi Sarah'la Chuck'ın arasında bir şeyler olduğunu tahmin etmiyordu diyelim. Jill meselesinin daha ne olduğu belli değil. Tuz biber oldu..
Zaten Chuck'ın başınada bütün kötü olayları o sardı Sarah hariç:img-in_lo
Şu Jill'i kim oynuyacak çok merak ediyorum valla Sarah'tan güzel degildir ama:img-in_lo
Chuck'ın aklını çelmesin...
Zaten Chuck'ın başınada bütün kötü olayları o sardı Sarah hariç:img-in_lo
Şu Jill'i kim oynuyacak çok merak ediyorum valla Sarah'tan güzel degildir ama:img-in_lo
Chuck'ın aklını çelmesin...
Ellie'nin dediklerine güvenirsek bir şey olmaz(Zaten sen ondan çok daha güzel ve büyük! kızlara geçiş yaptın). Ama yine de Sarah ve Bryce'ın durumuna ve Chuck'ın bu durumu nasıl öğreneceğine vs vs vs bağlı aklını çelmesi(ne çok vs kullandım ben bugün)
Ellie'nin dediklerine güvenirsek bir şey olmaz(Zaten sen ondan çok daha güzel ve büyük! kızlara geçiş yaptın). Ama yine de Sarah ve Bryce'ın durumuna ve Chuck'ın bu durumu nasıl öğreneceğine vs vs vs bağlı aklını çelmesi(ne çok vs kullandım ben bugün)
Demekki Jill çirkin diyemeyiz çünkü Sarah türünün tek örnegi güzelliginde heralde Jill'de Lou gibi bişidir yani daha güzel olmasını bekleyemeyiz...
Aklını çelmesi kısa sürer olursa ama bu sezon Bryce'ın daha olmaması çok iyi yani Chuck hala şansı oldugunu düşünmeli Sarah'tan vazgeçmemeli...
Eğer malum sitedeki videoda gördüğüm bölümde el ele tutşarak konuştukları şey aşırı dostluk içermiyorsa Chuck şansı olduğunu düşünür ve eğer o bölüm sezon finalindense Jill gelmeden önce olur bu olay ki iyi de olur!!
Eğer malum sitedeki videoda gördüğüm bölümde el ele tutşarak konuştukları şey aşırı dostluk içermiyorsa Chuck şansı olduğunu düşünür ve eğer o bölüm sezon finalindense Jill gelmeden önce olur bu olay ki iyi de olur!!
Bildigim kadarıyla o sahnede Chuck veda ediyo Sarah'ı sevdigini söylüyor ve byr dior ölcegi için Sarah'ta See you later dio yani Chuck kurtulacak yani Sarah kurtarcak galiba...
Bildigim kadarıyla o sahnede Chuck veda ediyo Sarah'ı sevdigini söylüyor ve byr dior ölcegi için Sarah'ta See you later dio yani Chuck kurtulacak yani Sarah kurtarcak galiba...
Konuşmaları hatırlamıyorum("Chuck-Sarah el ele :happy0064:happy0064" diyerekten dikkat bile etmemişimdir ama aklımda kalan tek yer-el ele tutuşmaları dışında- Sarah'ın belindeki silaha zoom yaptığı yer. Kesin kurtarır ama sezon finaliyse öteki sezon-Eylül'de:img-cray:- kurtarır
Konuşmaları hatırlamıyorum("Chuck-Sarah el ele :happy0064:happy0064" diyerekten dikkat bile etmemişimdir ama aklımda kalan tek yer-el ele tutuşmaları dışında- Sarah'ın belindeki silaha zoom yaptığı yer. Kesin kurtarır ama sezon finaliyse öteki sezon-Eylül'de:img-cray:- kurtarır
Ya orda dioki Elllie ya Morgan'a onları çok sevdigimi söyle diyo Sonra Sarah'ın elini tutuyo zaten ben orda kitleniyorum:img-hyste ama artık hangi bölümse merak içindeyim
buda bir Casey avatarı:
http://www.hizliresim.com/2008/5/5/3260.bmp
umarım begenirsiniz:img-blush
Arda yeni imzalarin cok guzel olmus..Bayildim :) Eline saglik..
BUY MORE :img-hyste
http://img88.imageshack.us/img88/6499/buymorebz8.jpg (http://imageshack.us)
http://img329.imageshack.us/img329/4956/buymore1wl1.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/1982/buymore2os4.jpg (http://imageshack.us)
ya chuck a bir şey olmaz bugün yeni bölüm var zaten bir önceki bölümde sarah ya sinir oldum madem bryce a duyguların var chuck ı niye öpüyorsun lou gitti onun yüzünden yahu :icon_sorr
Sarah ı bu konuda savunacağımı hiç düşünmezdim ama burdan bir savunma yapayım :) Sarah Charles ı öptüğünde hem öleceklerini düşünüyordu hemde Bryce ın yaşadığını bilmiyordu :img-wink: Bryce ın gelmesi ile kafası biraz , hatta biraz demek iyimser bir bakış açısı olur bayağı bir karıştı :icon_whis Yayınlanan en son bölümde Sarah Bryce a bayağı aşık gibiydi ama bu kızın duygularını tam net kestiremediğim için bir şey söyleyemiyorum :) Bekleyip görelim diyorum :img-icecr
Herkese iyi yorumlar , iyi seyirler şimdiden ...
olmaz arda chuck'ı üzerse konuşabileceğin bi sarah kalmicak ortada.Casey'den suç aletini kaptığım gibiii..:) Biz de Chuck'la mutlu mesut yaşarız beni beğenmezse Lou'yu getiririm onların çöpünü çatarım:happy0064
şaka tabii..Sarah'la ajan bebişleri olmasını tercih ederim ama naparsın..Sarah'ın gönlü Chuck'a da konuyoo,Bryce'a da..:img-hyste
Ya bu Sarah'ta ne şıptık sevdi ya Chuck'ı sevio Bryce'ı seviyo yakında benide sevcek:img-hyste
Chuck yazık garibim ne hayalleri vardı hepsini söndürdü Bryce önce Bryce'ı kaldıraç kod adlı grubun adamlarına teslim etcem sonra neler oldgunu izliyicem(Çok mu vahşet istiyorum ne:img-hyste)
Ya bu Sarah'ta ne şıptık sevdi ya Chuck'ı sevio Bryce'ı seviyo yakında benide sevcek:img-hyste
Chuck yazık garibim ne hayalleri vardı hepsini söndürdü Bryce önce Bryce'ı kaldıraç kod adlı grubun adamlarına teslim etcem sonra neler oldgunu izliyicem(Çok mu vahşet istiyorum ne:img-hyste)
Yok yok:D Gayet normal(adamın dirildiğini düşünürsek!).
Bütün suç Bryce'ta zaten. Kanmasaydı adamlara; Chuck'a intersecti göndermek zorunda kalmazdı, Casey onu vurmak zorunda kalmazdı, Sarah'la Casey Chuck'ı korumak zorunda kalmazdı, Chuck Sarah'a Sarah Chuck'a bir şeyler hissetmeye başlamak zorunda kalmazlardı, bomba patlamak zorunda kalmazdı, bomba patlayacak diye bunlar öpüşmek zorunda kalmazdı, kendisi geri dirilmezdi, Sarah'ın aklını karıştırmazdı, Chuck üzülmek zorunda kalmazdı..
Adamın bi salaklığı nelere mal olmuş baksanıza..
Kullanmana sevindim:happy0064 son yarım saate girdik ben patlamıs mısırlarımı aldım kolam yanımda bekliyorum şuan
evet kimse yok:icon_sorr
herkes hazırlık yapıo heralde bende yeni bi aile imzası yolu düşünüorum ilerde yeni şeyler ögrendikten sonra artık:good:
Ahh ahh. Bilgisayar formatlanmadan önce benim de photoshopum vardıııı.. Neyse ben bulmaya çalışırım sizlere yardım ederim..
İmza konusunda fazla bir zorluğu yok aslında da makyaj kısmı için materyal bulmak gerekiyor. Tabii bir de doğru sırayla kullanmak..
Bende senin gibi hazırlığı yapıp geçiyorum artık..
Chuck'ın sonunda yüzü gülsünde başka bir şey istemem..
sarp_manyagi
06-05-08, 21:00
İnanmıyorum...
Casey ne yapıcak?Chuck' öldürmeye çalışıcak mı?
Off sezon finali gelicek:icon_sorr
Sarah ve Chuck'ın arası bu bölümde çok kötüydü:icon_sorr
Allahtan bölümün sonunda düzeldi araları:img-in_lo
Casey'in arabasının yandığı sahne baya kötüydü.Casey çok kötü oldu:icon_sorr
Fragmanda Casey biriyle birlikteydi(tabi iş icabıdır kesin) ve Casey Chuck'ın boğazını sıkıyordu...
Ya ya ya.. Yok daha bu sezon iyi bir şey olmaz. Chuck kıskançlıktan öldü ya..
Uff Sarah da zaten iş iş iş diye tutturdu..
Casey'e de emir geldi..
Süper bir bölümdü ya!! Bayıldım!! Grrr!!
N'olacak şimdi??:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:
Bir intersect eksikti başımıza.. Yetiyordu mis gibi Chuck.. Hem yeni yapılan intersect bakalım durduğu yerde suçluları tanıyabilecek mi??
Ya arabaya yazık oldu önce ne güzel arabası vardı Casey'nin
Sarah'a gıcık oldum ayrıca her şeye hata dio Söylermisiniz bu kız bi şeyi dogru yapmıs mı:img-hyste
Ya Casey öldürmez inş. Chuck'ı kaynasmıslardı onlar NSI'e gıcık oldum Sarah koru onu
Ama Casey'e dedigi laf güzeldi
Casey sen hiç normal biri olmak istedin mi çocuklarının olmasınıChuck'tan çocugunun olmasını istiyor galiba:img-hyste
Chuck baya bi kıskandı Ama yani kim kıskanmaz iş icabı die die Chuck'ı çıldırtcaklar
Morgan'la Anna çok matraktılar
artık son dans sahnesinde bitiminde bi dahaki bölüm için bi umudum oldu
ama NSI li kadının sözü beni öldürdü:img-cray:
Yeni Intersect hazır iş bitince .... haa bu arada Casey iyi bayramlar
İyi bayram mı bıraktın be teyzecim:img-hyste
Merhabalaar... Beni PD sayfasından tanıyanlar vardır. Sevgi ben.:)
Chuck'ı ilk başladığından beri -aralarda kaçırdığım bölümler de olmakla birlikte- izliyorum; ama hiç yorum yapmamıştım. Dizi zaten genel olarak gayet güzel, ona ayrıca yorum yapmıyorum şimdi.
Bu bölümü ayrı biz sevdim, bilmem niçindir? Sırf Casey'nin arabasına bakışı sayesinde bile olabilir. Zaten Casey bu dizideki adamım.:) Pushing Daisies'deki Emerson gibi bir karakter o da. Emerson kadar olmasa da Casey'nin mimikleri, tavırları ve lafları beni bitiriyor. Yalnız bu bölüm Sarah "Hiç normal olmak istemedin mi?" diye sorduğunda Casey'nin bakışları dikkatimi çekti. Geçmişiyle ilgili bir şeyler öğrenebiliriz, belki bu sezon, belki ikinci sezon...
Sarah önemli bir karar vermiş ve zor bir dönemde olsa da, bölümün başlarında çok sinirimi bozdu açıkçası. Neyse ki sonra araları düzeldi.:) İşin "arkadaş" kısmına da çok takmaya gerek yok, zira böyle arkadaş ayaklarına yatan çiftler fazla dayanamıyor genelde.:)
Morgan ile Anna'ya ise söyleyecek söz bulamıyorum. Özellikle Morgan'a... Casey'den sonra 2. adamım o da.:)
Ay ay çok manyak bir bölümd ya bayldım gülmekten hele oo .Morgan ve Anna sahneleri:img-hyste
Karidesler!:img-hyste
Anna makyajsız gzüme görükmesin beğenmedim cici kız Anna olayını ben
Hımm...
Birda Chuck-Sarah olayı var tabii
Ruhsuz Sarah!:img-cray:
-Dost muyuz
-Dostuz:img-beee:
külahıma anlat sen onu!!
Sonunda uyuz oldum o telefonda bişiler gevleryen nineye...
Gıcık sen git evine torunlarını sev ıntersect miş falan neyine senin:img-kiss:
Zaten düşmüş bi "Hadi Chuckı öldür Casey" moduna!
Öldürmiyicek işte:img-beee:
Güzel değildi sonu yani...
Ama o şişko no-el pancarıda cok komikti...
Adam cıkmış bişler söylüyo:img-hyste
Şu elemenların adını unuttum ama dansları süperdi zate tek kelimeyle...
Eggbag vardı sanırım bide su kralın soytarısında...
:bella
Ayy bu Eggbag gibi şeyi bizim ninee içirsek çenesini kaparmı k?[denemk lazım:icon_whis]
.
Merhabalaar... Beni PD sayfasından tanıyanlar vardır. Sevgi ben.:)
Chuck'ı ilk başladığından beri -aralarda kaçırdığım bölümler de olmakla birlikte- izliyorum; ama hiç yorum yapmamıştım. Dizi zaten genel olarak gayet güzel, ona ayrıca yorum yapmıyorum şimdi.
Bu bölümü ayrı biz sevdim, bilmem niçindir? Sırf Casey'nin arabasına bakışı sayesinde bile olabilir. Zaten Casey bu dizideki adamım.:) Pushing Daisies'deki Emerson gibi bir karakter o da. Emerson kadar olmasa da Casey'nin mimikleri, tavırları ve lafları beni bitiriyor. Yalnız bu bölüm Sarah "Hiç normal olmak istemedin mi?" diye sorduğunda Casey'nin bakışları dikkatimi çekti. Geçmişiyle ilgili bir şeyler öğrenebiliriz, belki bu sezon, belki ikinci sezon...
Sarah önemli bir karar vermiş ve zor bir dönemde olsa da, bölümün başlarında çok sinirimi bozdu açıkçası. Neyse ki sonra araları düzeldi.:) İşin "arkadaş" kısmına da çok takmaya gerek yok, zira böyle arkadaş ayaklarına yatan çiftler fazla dayanamıyor genelde.:)
Morgan ile Anna'ya ise söyleyecek söz bulamıyorum. Özellikle Morgan'a... Casey'den sonra 2. adamım o da.:)
Ya Sarah seviyo ama bişey var çözemedim henüz kendini uzak tutmaya çalışıyo normal bi insan olmak istediginide söyledi ama ne bu sırrı dedigin gibi Casey geçmişte bişi yaşamıs olsa şimdi normal bi insan olmak istermisin die sorduklarında:
kendini bir şeye adamak daha önemli diyor
Evlenmişte boşanmıs mı(sanmam ama:img-hyste) herhangibi bişi olmuş olsa gerek..
Kübiş katılıyorum onlar olsa olsa 1 saat dost kalırlar sonra gene biri kıskanır kavga çıkar bunlarınkisi ne zaman aşk olucak çözemedim kıskançlıgı bıraktın kavusun diom ama Ahh Sarah... ahh zaten NSI kadın gıcık etti
haa Casey iyi bayramlar bayram mı bıraktın teyze ya:icon_sorr
John Casey'ye aşık olmak için pek çok neden içeren bi bölümdü:):)Özellikle arabasını yıkadığı yer harikaydı:img-hysteAma yazık gitti biricik arabası ya:(Of bayıldım ben bu bölüme ve gelecek bölümün tanıtımında onu bi kadınla öpüşürken gördüm saniyesinde şok oldum:ditoUzaktan sev güzelim:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Hakikaten Casey'e asik olunasi bir bolumdu :) Gerci kendileri pek bir ciddiydi bu bolum..
Dizinin baslarinda usleriyle konusurken goreve cikacaklarini ogrendikten sonra
Casey'nin yuz ifadesi ve mimikleri cok hostu :)
Bisey sorabilir miyim Chuck ve Sarah cift olarak mi gidecekler?? :img-hyste
Hakikaten Casey'e asik olunasi bir bolumdu :) Gerci kendileri pek bir ciddiydi bu bolum..
Dizinin baslarinda usleriyle konusurken goreve cikacaklarini ogrendikten sonra
Casey'nin yuz ifadesi ve mimikleri cok hostu :)
Bisey sorabilir miyim Chuck ve Sarah cift olarak mi gidecekler?? :img-hyste
Gerçekten Casey olayı çözdü Chuck'ın kıskançlıgı falan
ama Sarah 'ın Chuck'a güveni süperdi Casey
Emir demiri keser
dedi Chuck'ta hemen Sarah'a gitti (Sarah'ta nası bi güven duygusu verdiyse artık:img-hyste) Sarah inandı peki Casey niye inanmadı orasını çözemedim:icon_whis
Ya arabaya yazık oldu önce ne güzel arabası vardı Casey'nin
Ama Casey'e dedigi laf güzeldi
Casey sen hiç normal biri olmak istedin mi çocuklarının olmasınıChuck'tan çocugunun olmasını istiyor galiba:img-hyste
Chuck baya bi kıskandı Ama yani kim kıskanmaz iş icabı die die Chuck'ı çıldırtcaklar
Morgan'la Anna çok matraktılar
NSI li kadının sözü beni öldürdü:img-cray:
Yeni Intersect hazır iş bitince .... haa bu arada Casey iyi bayramlar
İyi bayram mı bıraktın be teyzecim:img-hyste
Yorumunun altına imzamı atıyorum arda:img-hyste
Casey'in arabasııı:img-hyste çok acıdım yaa yazık oldu güzelm arabayaCasey'in arabasını büyük bi aşkla silmesine bayıldım yaa katilimizin de tutkuyla bağlandığı şeyler varmış yani:img-blush bu arada arabasını silerken tişörtünde silahlarla ilgili bişeyler yazıodu guns falan,ne anlamda olduğunu çıkaramasam da guns'ı görünce ben koptum:img-hyste
Bu bölümde Casey'i pek bi iş aşkı içinde yanarken gördüm sankim gayet soğukkanlı bi şekilde acımasız acımasız takılıyordu!Sarah Lon'la yakınlaşınca Chuck çok üzüldü ama Casey de bi tepki yok,adam "Ajan Walker işini yapar" moduna girmiş(: Chuck'ın endişelenmesi çok şekerdi yaa canım romantik kahramanım benim çok seviyorum Chuck'ı:img-in_lo
Veee ayrıca Casey Chuck ona fotoğrafı gösterdiğinde inanadı bozuk olmalarına rağmen Sarah inandı daha hayırlı bi işaret düşünemiyorum(:
Morgan'la Anna çok komikti(:
Sarah da bizim kafadan hee "evleniim çoluk çocuğa karışiyim" biz ne dedik bak aklın yolu bir evlen evinin kadın ol Sarah:img-hyste
Chuck'la Sarah dost kalmasın istemem ben öle şey ne idüğü belirsiz ilişkiler :hıh
Sonu öldürücüydü ama..Aynen dediğin gibi Arda:İyi bayram mı bıraktın teyzecim:img-hyste Casey direk tip tip kesti Chuck'ı:img-cray:
Yorumunun altına imzamı atıyorum arda:img-hyste
Casey'in arabasııı çok acıdım yaa yazık oldu güzelm arabayaCasey'in arabasını büyük bi aşkla silmesine bayıldım yaa katilimizin de tutkuyla bağlandığı şeyler varmış yani:img-blush bu arada arabasını silerken tişörtünde silahlarla ilgili bişeyler yazıodu guns falan,ne anlamda olduğunu çıkaramasam da guns'ı görünce ben koptum:img-hyste
Bu bölümde Casey'i pek bi iş aşkı içinde yanarken gördüm sankim gayet soğukkanlı bi şekilde acımasız acımasız takılıyordu!Sarah Lon'la yakınlaşınca Chuck çok üzüldü ama Casey de bi tepki yok,adam "Ajan Walker işini yapar" moduna girmişChuck'ın endişelenmesi çok şekerdi yaa canım romantik kahramanım benim çok seviyorum Chuck'ı
Veee ayrıca Casey Chuck ona fotoğrafı gösterdiğinde inanadı bozuk olmalarına rağmen Sarah inandı daha hayırlı bi işaret düşünemiyorum(:
Morgan'la Anna çok komikti(:
Sarah da bizim kafadan hee "evleniim çoluk çocuğa karışiyim" biz ne dedik bak aklın yolu bir evlen evinin kadın ol Sarah:img-hyste
Chuck'la Sarah dost kalmasın istemem ben öle şey ne idüğü belirsiz ilişkiler :hıh
Sonu öldürücüydü ama..Aynen dediğin gibi Arda:İyi bayram mı bıraktın teyzecim:img-hyste Casey direk tip tip kesti Chuck'ı:img-cray:
Ya teyze zaten yaktı bizi
Lon denen adamıda zaten hiç tutmamıstım Sarah'a el kol işaretleri göz kırpmalar yazık Chuck'a ya işini yapıo die az daha Chuck kalpten gidiodu ama
Dedigim gibi onlar dost kalamaz ya sürekli kavga ederler ama bunlarda dostluk kavramı yok
Chuck Sarah'a sevgili gözü ile bakarken Sarah'ta duygularına hakim olmaya çalışırken o iş zor
bence aramızda para biriktirip Casey'e yollayalım garibim oralarda arabasız napcek:img-hyste
Teyzeyi zaten baştan gözüm tutmamıstı Casey'i
Sana o arabadan 100 tane vercez sözüyle kandırıp Chuck'ı öldürtebilir
yani Bayramdada bunları düşünen teyzeden beklerim ben..:img-hyste
Anamm kim öptü Casey'i!! Herkes öpemez Casey'i kadın kimse iyi iş yani Casey'i öpebilmek:img-hyste Caseyy sende mi buldun birini Caseyy ah bi biz kaldık bi de Lou:img-hyste
Bemn Lou 'nun kısmeti buldum Jeff ökseotu ile kandırır artık Jeff onu:img-hyste
Lon denen adamıda zaten hiç tutmamıstım Sarah'a el kol işaretleri göz kırpmalar yazık Chuck'a ya işini yapıo die az daha Chuck kalpten gidiodu ama
Dedigim gibi onlar dost kalamaz ya sürekli kavga ederler ama bunlarda dostluk kavramı yok
Chuck Sarah'a sevgili gözü ile bakarken Sarah'ta duygularına hakim olmaya çalışırken o iş zor
bence aramızda para biriktirip Casey'e yollayalım garibim oralarda arabasız napcek:img-hyste
Bemn Lou 'nun kısmeti buldum Jeff ökseotu ile kandırır artık Jeff onu:img-hyste
Oy ya o ökseotu olayı süperdi. Dost! takılan Chuck ve Sarah'ın tepesinde bir adet Jeff'in ökseotu. Jeff'im iyilik ettin etmesine de ters zamanda ettin.
Dans olayına gelince; Chuck yine her zamanki gibi kendine özel figürlerini savurdu ortalıklarda. Ah o dezzem(pardon "teyzeciğim!!") de olmayaydı.
Sinirden fragmanı beklemeden kalktım TV başından. Belki nette bulurum ben bir fragman arayışına gireyim..
Ben Lou 'nun kısmeti buldum Jeff ökseotu ile kandırır artık Jeff onu:img-hyste
Jeff & Louahah:img-hyste süper çift yahu helal nasıl daha önce düşünemedik! Ökseötu olayı süperdi yaa ben dedim aha yine öpüşcekler duyguları alevlencek ama bunların duygusal zeka sıfır özellkile Sarah'nın ajan majan duygulardan anladığı yok :hıh ah Chuck ah öpücektin işte ökseotu mökseotu bahane:img-hyste
Biz Casey'e burdan yollayıverelim bi kara şimşek aklı kalmasın garibanın hem kara şimşek daha klas:img-hyste Teyzem kandırır şimdi Casey'i bak burda araba varmış,hanimiş benim katil Casey'im diyerekten :hıh En çok Casey'i öpmeye cüret edebilen kadını merak ediyorum yaa,,Casey'in sağı sollu belli olmaz,kadını düşman diye takk çıkarıp vurabilirdi de ama güvenmiş ki öpüyor:img-hyste
Chuck'm benim yaa romantüküm,aşkum kabardı yağuşuhluya:img-in_lo
Jeff & Louahah:img-hyste süper çift yahu helal nasıl daha önce düşünemedik! Ökseötu olayı süperdi yaa ben dedim aha yine öpüşcekler duyguları alevlencek ama bunların duygusal zeka sıfır özellkile Sarah'nın ajan majan duygulardan anladığı yok :hıh ah Chuck ah öpücektin işte ökseotu mökseotu bahane:img-hyste
Biz Casey'e burdan yollayıverelim bi kara şimşek aklı kalmasın garibanın hem kara şimşek daha klas:img-hyste Teyzem kandırır şimdi Casey'i bak burda araba varmış,hanimiş benim katil Casey'im diyerekten :hıh En çok Casey'i öpmeye cüret edebilen kadını merak ediyorum yaa,,Casey'in sağı sollu belli olmaz,kadını düşman diye takk çıkarıp vurabilirdi de ama güvenmiş ki öpüyor:img-hyste
Chuck'm benim yaa romantüküm,aşkum kabardı yağuşuhluya:img-in_lo
Eğer tahminlerim dogruysa Casey'i öpen Carina'nın akrabasıdır bi Carina'dan etkilenio bide kız kardeşindendir heralde:img-hyste
Sarah'ta ne egitim almış Casey'e ben araba alcam Ama gitsin teyzeyi öldürsün yaşı ilermiş ordan burdan
İş bitince Chuck'ı hallet iyi bayramlar teyze çok canımı sıkıyo artık iyi bayramlar demesi bile insanı noelden sogutur ben anladım Casey'nin niye böyle sevgilisinin olmamasını hep o teyze yüzündendir zaten...
Ben de fragmanu izleyemedm yaa.yarın akşam sırf cnbc-e'nin başındaym fragman için:)
Acaba o yaşlı teyze nerden çıktı ya yok Casey bunu yap yok Ajan Walker'la görevden çekil falan sana ne teyzecüm yaa:hıh almışın yaşını başını otur Sarah'yla Chuck'ın çocuklarına bak bırak bu işleri:img-hyste bak Sarah bile çoluk çocuk hayali kuruyo:img-hyste
bu arada ben çıkıyorm iyi geceler(:
Ben de fragmanu izleyemedm yaa.yarın akşam sırf cnbc-e'nin başındaym fragman için:)
Acaba o yaşlı teyze nerden çıktı ya yok Casey bunu yap yok Ajan Walker'la görevden çekil falan sana ne teyzecüm yaa:hıh almışın yaşını başını otur Sarah'yla Chuck'ın çocuklarına bak bırak bu işleri:img-hyste bak Sarah bile çoluk çocuk hayali kuruyo:img-hyste
bu arada ben çıkıyorm iyi geceler(:
Ben söyliyim kimse almaz teyzeyi o evde kalmıştır teyzenin burnu baya uzun zaten Sarah'a kimse emir veremez :img-in_lo(ben hariç)
Casey'de kısmetini bulmuş kapatın CSI'i'de NSI'ide evinize dönün:img-hyste
Aaa yanlis hatirlamiyorsam Casey ve Chuck sandalyede baglanmis sekildeydiler.. Muhtemelen o kadin vardi karsilarinda.. Hatirladigim kadariyla..
Teyze Casey yapamayınca kendisi kurtulcak Chuck'tan (tabi bebn ondan kurtulmazsam:icon_whis)
Hadi Chuck'ı anladık Sarah'ın ne suçu var:img-in_lo
Heralde Sarah Chuck'la ölmek istiyor ya da Sarah ona engel olabilir diyede yakalamıs olabilir
bu teyzeyi hiç gözüm tutmamıstı zati..
Güzel bir bölümdü sonlara doğru bazı şeyler açıklığa kavuştu . Casey in Sarah ı uyarması ve Sarah ın Chuck a olan mesafesinin nedeni belli oldu gibi :img-wink: Binbaşı ya da Arda nın dediği gibi (:)) teyzemiz Casey e yeni intersect yakında hazır olacak dedi . Bir bakıma sezonun ilk bölümlerinde belirtilen 6 ay geçmiş oldu . Ben biraz şaşırdım aslında Chuck gerek CIA gerekse NSA e bu kadar yardımcı olmuşken , bombalar patlamadan çoğu zaman Chuck tarafından etkisiz hale getirilmişken halen Chuck ın öldürülme durumu olması hakkaten şaşırtıcı :icon_whis Bu ajan milletinde vefa diye bir şey yok ben bunu anladım :)
Casey de zaten Chuck ı öldürmeyi çok istiyor bu ara malum arabası havaya uçmuştu :) Burda Chuck ın bir suçu yok ki araba gitmesin diye hepsi ölecek miydi yani ? Chuck bir de o kadar özür diledi yani :icon_whis Casey benim gözümde sezon boyunca ilk kez falso verdi :icon_whis Öyle bir şey olmalı ki Casey Chuck ı öldüremez hale gelmeli , yapamamalı yani . Bu sahneleri de bir bölüm sonra göreceğiz sanırım :img-icecr
Sarah-Chuck sahnelerinde Chuck tarafında kıskançlık vardı :) Kimsede inanmadı Charles a gördüğü görüntü hakkında :) Sarah Chuck ı seviyor herhalde ama sonuçta Chuck onun görevi daha doğrusu böyle giderse göreviydi diyeceğiz :img-cray: Bu konuda hakkaten çok belirsizlik var . Casey kilit rolde olacak sanırım sezon finaline doğru bu intersect görevi bitip , Sarah-Chuck ın yolları ayrılacak sanki tahminim bu :img-wink: Ayrılmanın içeriği önemli tabii Chuck öldürülecek mi yoksa zaten çok daha önceden olması gerektiği gibi CIA için çalışmaya mı başlayacak ? Bekleyip göreceğiz ....
Herkese iyi yorumlar ...
Bence yeni bilgisayarda sorunlar çıkacak ve yine Chuck'a ihtiyaçları olacak böylece ortadan kaldırılma sorunu bir süreliğine daha ertelenmiş olacak ya da Chuck'ı öldürmesinler diye başka bir ekip veya grup bünyesine alacak onu ve koruyacak tabii bu arada bilgilerden de faydalanacaklar... Benim tahminim bunlar
Bende böyle düşündüm aslında ama yeni İntersect te sorun çıkmaz sanırım :img-wink: Bence Chuck ı CIA bünyesine katacak yani Sarah ın grubu :) Casey tarafı malum öldürmek istiyor teyze öyle diyordu en son =) Chuck ı da zaten alacaklardı CIA ye Bryce okuldan attırmasaydı değişen bir şey olmaz sonuçta :img-wink:
Bazı forumlarda var '' EN '' ler bende aklıma gelenleri yazdım :)
EN iyi çift : Charles-Sarah ( :img-in_lo )
EN iyi dostluk : Charles-Morgan ( :happy0064 )
EN komik: Casey ( :img-hyste )
EN gereksiz : Bryce (:mad72: )
EN çıkarcı : Lester ( :icon_whis )
EN avanak : Jeff ( :))
Şimdilik bu kadar aklıma geldi :) Herkese forum kuralları dahilinde , tek cümlesiz , iyi yorumlar :happy0064
_evanescence_
07-05-08, 14:17
meraba arkadaşlar yine çok güzel bi bölümdü morgan beni bitirdi o neydi öyle ayrıca sarah a da ayıp yani erkek arkadaşına ayıp olmuyomu diyo bryce sorun etmezdi dedi yaa allahım yarabbim
ama casey süperdi bu bölüm arabasının parçalandığı an ne kadar da hüzünlendi öyle
chuck a birşey diyemiyorum artık iyice acıların çocuğu oldu yani
casey in chuck ı öldürmesi gerekiyo yaa bence sezon finali de orda falan olur
bu arada arkadaşlar alındım yani foruma giremedim aile imzası yapmışsınız beni de katabilir misiniz ya gerçi çok geç ama neyse
herkese iyi yorumlarbye
dünkü bölüm çok güzeldi
gerçi sarah yine bişeyler yaptı kafa karıştırdı ama neyse
caseyin ilk defa bişerye bu kadar bağlı olduğunu gördüm:img-hyste
annanın da tipinden belliydi zaten saçlar falan toplu şaşırdım görünce
bu bölümde yine ellie ve kaptan yoktu:img-cray:
Isteee yeni bolum ozetimiz :) Dayanamadim ekledim :)
3T6461 / Chuck Versus the Undercover Lover / 13.05.2008
Dizinin bu bölümünün başında 2004 yılına geri gidiliyor ve o dönem John Casey’nin
foto muhabiri olduğunu söyleyen Ilsa adında Rus bir kızla ilişkisi olduğu anlatılıyor.
Günümüze gelindiğinde ise Ilsa o zamandan beri ilk defa ortaya çıkıyor.
Yanındaysa Victor Federov adlı sevgilisi bulunuyor.
Ancak Ilsa’nın bir Fransız ajanı olduğu anlaşılınca işler karışıyor
Kaynak: Cnbc-e
Casey'i en cok gorecegimiz bolum bu olacak sanirim :)
Casey sosyal grup sayfasi
Ya Pd bitince artık hep Chuck var diye avutuyodum kendimi şimdi oda bitcek napıcam bilmiyorum sonbahara kadar
Fragmanı izledim özeti okudum Casey foto muhabirymiş mi ne hiç beklemezdim Casey'den sevgilisi olmasıda gözümden kaçmadı.Casey biz sana daha güzelini bulurduk
Casey degil Arda sevgilisi foto muhabirmis.. Yani oyle soylemis ama aslinda
Fransiz ajani oldugunu ogrenecekmisizz :)
Fragmanin sonundaki Chuck'in dusus sahnesi cok hosuma gitti. Hani Casey yavasca itiyor ya :img-hyste :img-hyste
Merhaba arkadaşlar!!
*Dün Casey'e bayıldım. O ne araba silişti öyle:img-hyste:img-hyste
*Chuck'un ölüm emri çıktı bu arada(gerçi öyle bişi olmaz ama:icon_whis)
*Chucuk&Sarah ilişkisi ne zaman anlaşılır hale gelicek merak ediyorum bu arada."Ben işimi yapıyorum" diyor sarah ama öyle görünmüyor:img-icecr
*Sezon finali hepimiz açısından çok üzüntülü olacak...:icon_sorr
Dayanamadim 1 kac Casey avatari yaptim.. Umarim begenirsiniz.. :icon_whis
http://img356.imageshack.us/img356/8483/caseyavagm5.jpg (http://imageshack.us) + http://img129.imageshack.us/img129/7082/caseyava1dv9.jpg (http://imageshack.us)
http://img166.imageshack.us/img166/7674/caseyava2lq9.jpg (http://imageshack.us)+http://img214.imageshack.us/img214/3191/caseyava3qg6.jpg (http://imageshack.us)
Casey sosyal grup sayfasi
çok güzel bir bölümdü yine ..
bu aralar chuck harika gidiyor , ama sezon finali yaklaştı : (
casey in arabasına üzülüşü komikti :)
chuck ı , bölüm başında ilk göreve çıktıklarında tanıyamadım : P çok rahat (profesyonal) gözüküyordu ,
ama parayı kaybedince çok güldüm : P
Ya güzel gitmesi çok yiy ama halen Sarah'la aralarındaki Sarah'ın koydugu buzlar ermiyor sezon finali yaklasıyor hatta kapıda teyzemiz Chuck 'ın ölmesini istiyor bayram bayram yani işler sezon finaline dogru iyice sarpa sardı..
Burcu avatarlar müthiş bende Lon la Sarah'ın iş icabı sahnesinin imzasını yapıorum:)
arkadaşlar sarah-chuck durumu oldukça karışık..önceki yazdığım yorumlarda da dediğim gibi intersectle ilgili vee kimlikleriyle ilgili chucktan bişiler saklanıyor sanırım,caseynin sarahya sölediklerine bakılırsa..aynı zamanda da carinaya sormuştu chuck ilişkileri hakkında kimliklerini açıklayamadıkları için yaa terketmemiz lazım yada öldürmemiz lazım demişti carinada kimlikleri sevgililerine dahi açığa çıkarsa..buda sarahnın chucka yaklaşamamasının sebeplerinden biri bence ama asıl sebebi çok merak ediyorum ben..oooooof sonbahara kadar sır..sarah chuckın ölmesine hayatta izin vermez bence karşısında casey olsa bile ama caseyninde bu konuda karşısına çıkacağını sanmam zaten:)sezon finali çok kötü bitiyo yaaa:img-cray:kötü derken yanlış anlaşılma olmasın chuckın durumu çok muamma kalıyo..ama inşallah sarah çözecek bu işide:)tabi caseyde yardımcı olur bence:)yaaa chuckı da ajan olarak alacaklar yaada işler fena karışacak..çoooook var sonbahara çooooook:img-cray:
arkadaşlar sarah-chuck durumu oldukça karışık..önceki yazdığım yorumlarda da dediğim gibi intersectle ilgili vee kimlikleriyle ilgili chucktan bişiler saklanıyor sanırım,caseynin sarahya sölediklerine bakılırsa..aynı zamanda da carinaya sormuştu chuck ilişkileri hakkında kimliklerini açıklayamadıkları için yaa terketmemiz lazım yada öldürmemiz lazım demişti carinada kimlikleri sevgililerine dahi açığa çıkarsa..buda sarahnın chucka yaklaşamamasının sebeplerinden biri bence ama asıl sebebi çok merak ediyorum ben..oooooof sonbahara kadar sır..sarah chuckın ölmesine hayatta izin vermez bence karşısında casey olsa bile ama caseyninde bu konuda karşısına çıkacağını sanmam zaten:)sezon finali çok kötü bitiyo yaaa:img-cray:kötü derken yanlış anlaşılma olmasın chuckın durumu çok muamma kalıyo..ama inşallah sarah çözecek bu işide:)tabi caseyde yardımcı olur bence:)yaaa chuckı da ajan olarak alacaklar yaada işler fena karışacak..çoooook var sonbahara çooooook:img-cray:
Peki Chuck bu sezon ölmiyecek heralde dimi zaten ölmezde nese
benden bi iş icabı imzası:
http://www.hizliresim.com/2008/5/7/3231.bmp
İş icabı diye Chuck kalpten gidicek youtube'da açılmıyo yeni video indirip önümüzdeki bölüm için imza yapim bunlarla idare ediom
Umarım begenirsiniz
Bende rastladıkça mutlaka seyrediyorum bu diziyi. Çok eğlenceli. Bryce'ı bir daha görebilecek miyiz acaba? Bir bilgisi olan var mı? Çok yakışıklı bir çocuktu ya.:img-nyam: Üzüldüm onun adına sarah gibi bir kız arkadaşı var çocuğun yazık (veya vardı)
chuck'ım da garibim ya o da çok tatlı ama onun için daha çok üzülüyorum yani. Ne bulduysa bu kızda. Casey nin dediği gibi sana kızmı yok aslanım yaaa boş ver diyorum hep ama dinlemiyor çocuk. :img-meeti(duymadığı için olabilir mi acaba:icon_whis)
Hepsi çok hoş sevimliler ama kesinlikle adamım Casey :good: Her bölüm birbirinden süper peşpeşe espriler. Çok sevimli. Hele arabasıyla ilgilenirken bittim. Sanki arabasını silmiyorda sevgilisini okşuyor. Çok şekerdi. Chuck'ı öldürmez gibi geliyor bana ama Casey bu. Bryce'ı iki kere vurduğunu gördükten sonra bişey diyemiyorum.
Ya eger Casey öldürürse Chuck'ı bende Teyzeyi öldürürüm
Teyze iyi bayramlar ve allah rahmet eylesin di