Tüm Versiyonu Göster : Chuck (Arşiv 1)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
Bende bu kısma takıldım dediğin gibi Byrce için durum bir nebze açıklanabilir ama Chuck için yok, aklım almıyo yanii bunu...Senaristler grev hazırlığında olduklarından bu konuyu atladılar sanırsam...:icon_whis
Bende öyle düşündüm hakkaten yoksa bunun başka bir açıklaması olamaz yani :) Sonuçta Bryce ın Chuck ı okuldan attırması bir nebze kabul edilebilir ben yine karşıyım bu duruma ama kız arkadaşını elinden almış ne bileyim aralarında bu konuşmanın geçmesi lazımdı :img-wink: Son bölümlerde sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi bir hava vardı :icon_whis Chuck belki de Sarah dan dolayı fazla sıkıştırmadı ama yinede normal bir durum değil :)
Soru: Biz pikniğe gidersek ne olur?
Cevap: Senaryoyu okuyun :img-hyste
Nefer Tua: Yaa sezon finali yapmak hiiç hoşuma gitmedi ama ne yapalım mecbur.
Sarah: Canım üzülmeyelim hem güzel bi sezon finali oldu o senaristler grevdeyken yapılan final gibi olmadı
Casey: Haklısın o neydi yaa öyle hemen bitti.
Arda: Hiç bi soru cevaplanmadı.
Chuck: Yaa madem öyle gidip piknik falan yapalım çok yorulduk bu sene
Sethosh: Peki kim güzel mangal yapıyooo?
Casey: Ben yaparım hayatım
Nefer Tua, Sarah, Sethosh, Chuck, Arda: SAKIIIIN!
Sethosh: Senin ateşe 2 metreden fazla yaklaşman yasak.
Casey: Abartma hayatım yaaa ne olabilir ki? Bırakın da yapayım işte. Gerçekten güzel mangal yaparım. Tabi siz hiç yemediğiniz için bilmiyonuz.
Arda: Bıraksak mı acaba?
Chuck: Açlıktan da ölüyorum hani.
Nefer Tua: Ben de açım.
Sarah: Hadi setenay bırak da yapsın yani ne olacak ki? Adam bütün zarar veren ürünleri kullandı nasıl olsaaa.
Setenay: Haklısın yaa. Daha yapacak bişey kalmadı. Düğünümde bile saatli bombayı kullanınca artık bütün ihtimaller bitmiş oldu. Neyse hadi açız yoksa izin vermezdim.
Casey: Tamamdır siz her şeyi bana bırakın. Hadi gidelim.
( Pikniğe giderler. Şimdiye kadar bi aksilik çıkmamıştır. Casey mangalı tutuşturmuş etleri pişirmeye başlamıştır. )
Sarah: Vaay be bi aksilik çıkmadı.
Nefer Tua:Adamın günahını almışız yaaa.
Sethosh: Açıkcası ben de şaşkınım şu anda. Hadi kızlar bizde salata falan yapalım.
( kızlar salatayı yaparken erkekler mangalın başındadır. )
Arda: Vaay be Casey mis gibi kokuyolar.
Chuck: Hakikaten güzel olcaklar galiba ne dersiniz?
Casey: Size dedim ama. Yaaa arda sen iki dakika şu etlere bak ben arabadan ateşi canlandırsın diye biraz odun çalı çırpı getireyim.
Arda: Yaa etraftan alsana.
Casey: Olmaz buradakiler kaliteli değil. Hemeen geliyorum iki dakika bakın siiz.
( Casey arabaya gider, çırpıları alır ve gelir )
Nefer Tua: Daha hazır olmadı mı?
Sarah: Salatalar da hazır. Acıktık yaa.
Sethosh: Aşkım çabuk oool bak sabırsızlanıyooz.
Chuck: Tmm 5 dakikaya pişerler, hem siz diyette değilmiydiniz?
Nefer Tua: O dizi varken diyetteydik ödül törenleri falan o yüzden yani.
Arda: Yani şu güzelliğinize ayıracağınız vakti bize ayırsanız ne güzel olcak?
Sarah: Niye aşkım yaaa öyle diyosun? Size vakit ayırmıyoz mu? :img-in_lo
Arda: Canııım ! :img-in_lo
Chuck: Hemen de yumuşadın yani.
Casey: Evet çırpıları da koyduuum şimdi pişeeer. Sabredin. Oooh ne güzel kokuyolar biraz da yakıt döktük müüü….. PAAATTT !!!
Akşam Haberlerde: Evet sayın izleyicilerimiz Hide Park’da bugün büyük bi patlama yaşandı. Pikniğe giden Chuck dizi ekibinin bu patlamaya sebep olduğu biliniyor. Bütün park yok olduuu. Ama şans eseri ekibe bişey olmadı. Bu patlamanın sebebini kimse bilmiyor.
Teyze: Neden oldu acaba?
Yardımcı: Şeey efendim…
Teyze: Ne vaar?
Yardımcı: Şimdi biz casey’ye şaka yapmak için patlayan odun koymuştuk
Teyze: Ne dediniz? Yaa siz salak mısınız?
Yardımcı: Ama merak etmeyin öyle büyük bi şey değildi çok küçük bi patlama olcaktı.
Teyze: Küçük mü? Bütün park yok oldu. Peki ama nasıl bu kadar büyük patlama oldu ki o odunlar bütün parkı yok edecek güçte değil.
Yardımcı: Jet yakıtlarının depolarını temizlemek için onları şişelere boşaltmıştık. Bu duruma bakınca galiba Casey yanlış yakıt şişesini aldı. Mangalda patlamaya hazır odunların üstüne yakıtı dökünce dee….
Teyze: Tmm suus. Ah Casey yani sendeki bu yetenek kimse de yook istemeden de olsa yine ortalığı karıştırıyosun. Hadi bakalım şimdi ayıkla pirincin taşını….
bu nasııl? :img-hyste
Bende öyle düşündüm hakkaten yoksa bunun başka bir açıklaması olamaz yani :) Sonuçta Bryce ın Chuck ı okuldan attırması bir nebze kabul edilebilir ben yine karşıyım bu duruma ama kız arkadaşını elinden almış ne bileyim aralarında bu konuşmanın geçmesi lazımdı :img-wink: Son bölümlerde sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi bir hava vardı :icon_whis Chuck belki de Sarah dan dolayı fazla sıkıştırmadı ama yinede normal bir durum değil :)
Gerçekten Chuck sanki herşeyi unutmus gibi gösterildi
Okuldan attırdı hayatı kaydı Chuck'ın Buy More'da çalışmak zorunda kaldı:)
hadi onu geçtim Jill ya Jill'ide elinden aldı ilk ve Sarah ve Lou'dan önceki tek sevgilisini Ama Chuck'ın İntersect olduktan sonra sanki her şeyi untmus gibi bi tavrı var:icon_whis
Şeri süpersin yahu:happy0064
Ya benim gitmem lazım bye
Gerçekten Chuck sanki herşeyi unutmus gibi gösterildi
Okuldan attırdı hayatı kaydı Chuck'ın Buy More'da çalışmak zorunda kaldı:)
hadi onu geçtim Jill ya Jill'ide elinden aldı ilk ve Sarah ve Lou'dan önceki tek sevgilisini Ama Chuck'ın İntersect olduktan sonra sanki her şeyi untmus gibi bi tavrı var:icon_whis
Şeri süpersin yahu:happy0064
Ya benim gitmem lazım bye
Bende bu tavrı çözemedim zaten :) Bryce olayı zaten belli dengesiz güya hayatını korumak için okuldan attırıyor daha sonra çok önemli devlet sırlarını yani İntersect i yolluyor :icon_whis Dengesizlik olurda bu kadar olmaz yani birde tüm bunlardan sonra Chuck dostum diyebiliyor :icon_whis
Jill olayını da gösterirler inşallah . 2.sezonda muhakkak göreceğiz tam Chuck-Sarah için her şey netleşecek o ara Jill gelecek tıpkı ilk sezonda Bryce ın hortladığı gibi :) Chuck ın kafası Sarah gibi karışıp her dakka Jill ile öpüşecek mi göreceğiz :icon_whis Ben Chuck tan eminim bu konuda tabii Sarah gibi dengesiz davranmayacaktır :)
bak arda bize senaryo sözün var ona göreee :)
Chuck: Biz bugün şerimle sinemaya gittik. Filmden çok etkilendik. Çok duygusal bi filmdi yaaa.
Nefer Tua:Evet yaa hayran kaldım resmen. Aşk entrika macera hepsi vardı filmdeee.
Sarah: Ne güzel canım yaaa. Bak arda görüyon mu ne güzel sinemaya gitmişler.
Arda: Hayatım ben seni de sinemaya götürüyorum.
Sarah: Tabi canım. En son ne zaman götürdün?
Arda: 2 saat önceydi canım.
Sarah: Hadi yaaa o sinemamıydıı :img-blush ben de çekim gereği film izliyoz sanmıştıım.
Arda: Saaraahh ! :icon_evil
Nefer Tua: Karışma kızaa. Ne yapsın sürekli çekimde, bi de evle falan uğraşıyo yoruluyo kızcağız.
Sarah: Eee anlatsana filmi?
Nefer Tua: Dedim yaa işin içinde herşey vardıı.
Chuck: Duygu temasını çok güzel işlemişlerdii. Özelliklede acı duygusunu.
Arda: Hadii yaa merak ettim ben şu filmii.
Sarah: Biz de mi gitsek acaba? Sizi çok etkilediğine göree...
Chuck: Kesinlikle oscarlık bi filmdii.
Nefer Tua: Bence dee.
Sarah: O zaman şu duygu yüklü ve acı dolu filmin adını söyleyin de bizde gideliim.
Arda: Evet merak ediyorum çünküü.
Sarah: Eee neymiş adıı?
Nefer Tua ve Chuck: TESTEREEEE !!!
Sarah ve Arda: Hönkhhkn !!
Sarah: Testere mi?
Arda: Duygu yüklü öyle mii?
Sarah: Hemi de oscarlıık?
Chuck:Tabi yaa öylee.
Arda: Yaa siz kafayı mı yediniz yaa? Ne diyosunuz? Vahşet filminin adı duygusal temalı film mi olduu?
Nefer Tua: Yaa diyorum yaa duyguyu çok güzel işlediler diyee. Özellikle de acı duygusunuu.
Chuck:Evet özellikle şu kendi bacağını keserkenki sahnede çok etkilendim. O nasıl bakışlardı ööle. Acıyı tam anlamıyla yaşıyordu yanii.
Arda: ( sarah'ya ) Vah zavallılar yaa e tabii bu aralar casey'le çok takılıyolar ne yapsınlar casey'yin duygudan anladığı bu olunca tabii onlar da otomatik olarak duygusal bi sektonamysophia geçiriyolar.
Sarah: O nee ardaa?
Arda: Ne nee?
Sarah: Şu söylediğin senkto bilmem ne.
Arda: Bne de bilmiyorum salladım. Yanii hani felsefi konuşmaya başlayıncaa böyle bi kelime falan da gerekir diye düşünmüştüüm.
Sarah: :img-fie:
beğenmeniz dileği ilee :)
sarah varken yapmaz chuck sanmam..
Artık kim bakar Jill in yüzüne yahu :) Gerçi Jill de Chuck ı mecburen bıraktıysa yani tamamen koruma amaçlı bir durumda söz konusu ise belki durum değişebilir :) Ne olursa olsun Sarah ın Bryce ın hortlaması üzerine yapmış olduğu dengesizliği ve kafa karışıklığını Chuck yapmaz :good: Bu tip sahneleri ilerde göreceğiz bence Jill de tıpkı Carina tarzı bir ajan olarak gözükecek bize :) Hem böyle olursa kıskanç Sarah ı izleme fırsatı doğar :img-icecr
İyi yorumlar .......
Artık kim bakar Jill in yüzüne yahu :) Gerçi Jill de Chuck ı mecburen bıraktıysa yani tamamen koruma amaçlı bir durumda söz konusu ise belki durum değişebilir :) Ne olursa olsun Sarah ın Bryce ın hortlaması üzerine yapmış olduğu dengesizliği ve kafa karışıklığını Chuck yapmaz :good: Bu tip sahneleri ilerde göreceğiz bence Jill de tıpkı Carina tarzı bir ajan olarak gözükecek bize :) Hem böyle olursa kıskanç Sarah ı izleme fırsatı doğar :img-icecr
İyi yorumlar .......
Yani Aslında eger sırf Chuck'ı korumak için gittiyse Jill o zaman Sarah gibi bryce'ı öpmeesede bi sürelik kafa karısıklıgı olablir ama sezonda şöyle bitti ki oda Chuck'da karısıklık yapmayacak bi şekilde gibi Sarah Chuck'ı kurtarmak için bi kızla ölesiye dövüşüyor sonra el ele tutuşuyorlar artık Chuck ne gibi bir şey çıkartır bilemicem...
Şericim Süpersin yahu testere :):img-hyste
Yani Aslında eger sırf Chuck'ı korumak için gittiyse Jill o zaman Sarah gibi bryce'ı öpmeesede bi sürelik kafa karısıklıgı olablir ama sezonda şöyle bitti ki oda Chuck'da karısıklık yapmayacak bi şekilde gibi Sarah Chuck'ı kurtarmak için bi kızla ölesiye dövüşüyor sonra el ele tutuşuyorlar artık Chuck ne gibi bir şey çıkartır bilemicem...
Şericim Süpersin yahu testere :):img-hyste
Bence öyle olacak Jill de istemeden terk edecek Chuck ı :) Chuck bu konuda çok net görülüyor Jill falan gelse fark etmez gibi ama ne olacağı da belli olmaz tabii Chuck ın da kafasının karışma hakkı var hep Sarah ın mı karışacak :) Dengeyi iyi yaptığı sürece sorun yok yani Sarah gibi bir tepki vermez sanırım o dengesizliği yapmaz :good: Sarah havaya girdi iyice zaten son bölümde ki replikler gösteriyor bunu :img-wink:
Pideci güzeli soruyor Chuck a benim elimde 2 silah var senin elinde ne var diye :) Sarah fırlıyor hemen ben varım diye :img-icecr Sarah Chuck ı bırakmaz kolay kolay ama arada CIA olunca işler zorlaşacaktır :img-wink:
Bu arada bugün kanal tekrar verecek herhalde son bölümün tekrarıdır :img-wink: İzlemek isteyenler için başlama saati 18.50 :img-wink:
Herkese merhaba,
senaryo yazan arkadaşlar harikasınız gerçekten:happy0064 zevkle okudum hepsini çok komikti. işlerimden dolayı son üç bölümü izleyemedim maalesef çok üzülüyorum bundan dolayı. ama senaryolarınız keyfimi yerine getirdi diyebilirim:img-wink: bir an önce yeni sezon başlasa keşke ve dvdleri de merakla beklemekteyiz. sevgiler herkese...
Bence öyle olacak Jill de istemeden terk edecek Chuck ı :) Chuck bu konuda çok net görülüyor Jill falan gelse fark etmez gibi ama ne olacağı da belli olmaz tabii Chuck ın da kafasının karışma hakkı var hep Sarah ın mı karışacak :) Dengeyi iyi yaptığı sürece sorun yok yani Sarah gibi bir tepki vermez sanırım o dengesizliği yapmaz Sarah havaya girdi iyice zaten son bölümde ki replikler gösteriyor bunu
Pideci güzeli soruyor Chuck a benim elimde 2 silah var senin elinde ne var diye :) Sarah fırlıyor hemen ben varım diye :img-icecr Sarah Chuck ı bırakmaz kolay kolay ama arada CIA olunca işler zorlaşacaktır :img-wink:
Bu arada bugün kanal tekrar verecek herhalde son bölümün tekrarıdır...İzlemek isteyenler için başlama saati 18.50
Haber için teşekkürler..:img-wink: Dizide ki bütün karakterler konusunda senaristler oldukça başarılı olmuş gibi görünüyo, ama Sarah'da daha bi başarılılar sanki diğer karakterlerin ne yapacağı konusunda herkesin bir fikri oluyo o bunu yapar yada yapmaz diye ama iş Sarah'a gelince kimse net olarak bir fikire sahip olamıyo:icon_whis
http://img232.imageshack.us/img232/980/anigifiy4.gif http://img232.imageshack.us/img232/7243/anigif4qb3.gif http://img165.imageshack.us/img165/7870/anigif5eg8.gif Pideci güzeli çok yanıldı burda ya, elinde iki silah var ama karşısında aşka gelmiş Sarah var yanii...:icon_whis
Haber için teşekkürler..:img-wink: Dizide ki bütün karakterler konusunda senaristler oldukça başarılı olmuş gibi görünüyo, ama Sarah'da bi başarılılar sanki diğer karakterlerin ne yapacağı konusunda herkesin bir fikri oluyo o bunu yapar yada yapmaz diye ama iş Sarah'a gelince kimse net olarak bir fikire sahip olamıyo:icon_whis
] Pideci güzeli çok yanıldı burda ya, elinde iki silah var ama karşısında aşka gelmiş Sarah var yanii...:icon_whis
Evet bir Sarah aşıksa 10 dinamit 20 silah 1 tanka bedel olabiliryor hele Casey'nin Sarah'ı taktir ederkenki lafında koptum:
Bu kız hiç tekin degildi zaten:)
Casey'nin taktiri böyle oluyor heralde:)
Ömrüm süperler bende yapmaya karar verdim tabi gene üşenmezsem:img-hyste
Ve sonunda gif yaptım üşendim ama yaptım:):
http://img229.imageshack.us/img229/5282/kyakle9.gif (http://imageshack.us)
Umarım begenirsiniz:icon_whis
Evet bir Sarah aşıksa 10 dinamit 20 silah 1 tanka bedel olabiliryor hele Casey'nin Sarah'ı taktir ederkenki lafında koptum:
Bu kız hiç tekin degildi zaten:)
Casey'nin taktiri böyle oluyor heralde:)
Ömrüm süperler bende yapmaya karar verdim tabi gene üşenmezsem:img-hyste
Casey için tebrik şekli bu demek ki ...:img-hyste
Sağol, beğenmene sevindim...
Ya arda çok alakasız saçma sapan bir şey bu biliyorum ama ,Sarah'ın (gerçek ismini yazamıyorum çok karışık:) göz rengi ne sence (sizce) mavi mi? ela mı? Yoksa aslında tek renk de benim gözümün renk ayarında mı sorun var :icon_whis
http://img128.imageshack.us/img128/9346/chuckblm1avi000731188bb8.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=chuckblm1avi000731188bb8.jpg) http://img128.imageshack.us/img128/4871/chuckblm4avi000015223az5.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=chuckblm4avi000015223az5.jpg)
Casey için tebrik şekli bu demek ki ...:img-hyste
Sağol, beğenmene sevindim...
Ya arda çok alakasız saçma sapan bir şey bu biliyorum ama ,Sarah'ın (gerçek ismini yazamıyorum çok karışık:) göz rengi ne sence (sizce) mavi mi? ela mı? Yoksa aslında tek renk de benim gözümün renk ayarında mı sorun var :icon_whis
Casey sever böyle tekin olmayanları mesela Ilsa aşkı Fransız ajanı Carina bunların hiçbiri tekin deil Casey tekin olmayanlardan kenidisi gibilerden hoşlanıyor yahu:img-hyste
herkese slm
nasılsınız?
ya bööle boş bırakmayın buralarıı üzülür sonra chuck ile sarah
senaryo yazan da yook ee demekki iş başa düştü yinee :)
O Şericim ben yazim sensiz yazamıyorum yahu:)
nes şöyle bişi yazim
Sarah ve Şeri hamile ise ne olur
Sarah:
-Ahh galiba doguruyorum
Arda:
-Baba olucam oleyy canım hemen gidelim hastahaneye
Şeri:
-Gliaba bende doguruyorum
Chuck:
-Oleyyyyyy
Setenay:
-Galiba bende doguruyorum
Casey:
-Hemen gidip tank getirmem gerek oglumuuzun dogdugunda tankla geçiş töreni yapması lazım
Setenay:
-Ahh benim niye Arda ve Chuck gibi kocam yok:icon_sorr
Casey:
-Allahım niye Ilsa'yı öldürmüştüm yahu:img-hyste
süer yaa çok güzel ama yazık setenay'yaa
şunu söyliim eğer öyle bişey olsaa sonuç daha karmaşık oluur :img-hyste
Aslında evde olsam daha uzun yazarım ama şimdi evde deillim ama 5:15 geçe falan evde olurum heralde o zaman daha güzel yazarım:img-wink:
Evet Chuck'la benim kıymetimizi bilsin Casey'nin aklı halen öldürdügü Ilsa'da:img-hyste
sezon finalinin açıklanmayan iç yüzüüü
şimdi bu sayfalardaaa
Pideci Güzelii: Benim elimde 2 silah var senin elinde ne var?
Sarah: Ben varım ( paat-küüt-çaatt-çuut ) (casey gelir )
Casey: Yere yat chuck çekil ordan.
Chuck: Şu anda iki ajanın kıyasıya dövüş sahnesi var.
Casey: Çekil dedim.
( Sarah ve pideci güzeli aşağıdaki çöplüğe düşerler ve kavga devam eder bu sırada aşağıda )
Sarah: İki silah varmışmış daaa onun elinde ne varmışmışmış daa ( bi yumruk atar )
Pideci Güzeli: Sana ne yaa istediğimi söylerim. Ama itiraf et etkilendiin. ( tekmeyle yere düşürür)
Sarah: Neyden etkilencem bee sen kimsiiin ben kimim. ( kafa atar )
Pideci Güzeli: Tabi yaaa ben senden güzelim diye kıskanıyosun dimii? Sen kolejdede bööleydin zaten kıskanç şeey ( ayağı ayıp düşer )
Sarah: Sen heralde hiiç aynaya bakmıyosun gerçi aynaya değil bana bak da güzel gör. Kaçmaa gel burayaa. HİYYYAAAAA ( pidecinin suratına bi tekme indirir. )
Casey: Ben bu kızın tekin olmadığını biliyordum zaten.
Chuck: Sarah iyimisin?
Sarah: İyiyim ben tmm.
Chuck: Yine hayatımı kurtardın. Bi de söylediğin o söz çok güzeldi hani ben varım falan dedin yaa.
Sarah: Ben senin hayatını mı kurtardım?
Casey: Sarah sen iyimisin? Chuck'ı kurtarmak için pidecinin peşine düştün yaa sonra da yine chuck'ı kurtarmak için kızı fena benzettin.
Sarah: İyi de ben kızın peşine chuck için düşmedimki hatta kızı bunun için dövmedimkiii.
Casey: Yaa niye dövdün o zaman?
Sarah: Kolejden kalan çok büyük bi hesaplaşmaydı bizimkii çoook büyük bi sorun vardı aramızda.
Chuck: Hadi yaaa!!
Sarah: Ama bu sorunu bugün hallettik.
Casey: Neymiş o sizin sorun?
Sarah: Biz onunla aynı odada kalırdık. Çok iyi sırdaştık çok iyi arkadaştık ama o bana ihanet etti.
Chuck: Canıım, tıpkı bryce'ın bana yaptığı gibi.
Casey: Peki ne yaptıı?
Sarah: Ne mi yaptııı? Bana yapabileceği en büyük kötülüğü yaptıı. Mezuniyet gecesii kırmızı rujumu bitirdiiii. Ühühühü :img-cray:
Casey ve Chuck: Hönkhnkhk !!!! :img-fie:
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
sezon finalinin açıklanmayan iç yüzüüü
şimdi bu sayfalardaaa
Pideci Güzelii: Benim elimde 2 silah var senin elinde ne var?
Sarah: Ben varım ( paat-küüt-çaatt-çuut ) (casey gelir )
Casey: Yere yat chuck çekil ordan.
Chuck: Şu anda iki ajanın kıyasıya dövüş sahnesi var.
Casey: Çekil dedim.
( Sarah ve pideci güzeli aşağıdaki çöplüğe düşerler ve kavga devam eder bu sırada aşağıda )
Sarah: İki silah varmışmış daaa onun elinde ne varmışmışmış daa ( bi yumruk atar )
Pideci Güzeli: Sana ne yaa istediğimi söylerim. Ama itiraf et etkilendiin. ( tekmeyle yere düşürür)
Sarah: Neyden etkilencem bee sen kimsiiin ben kimim. ( kafa atar )
Pideci Güzeli: Tabi yaaa ben senden güzelim diye kıskanıyosun dimii? Sen kolejdede bööleydin zaten kıskanç şeey ( ayağı ayıp düşer )
Sarah: Sen heralde hiiç aynaya bakmıyosun gerçi aynaya değil bana bak da güzel gör. Kaçmaa gel burayaa. HİYYYAAAAA ( pidecinin suratına bi tekme indirir. )
Casey: Ben bu kızın tekin olmadığını biliyordum zaten.
Chuck: Sarah iyimisin?
Sarah: İyiyim ben tmm.
Chuck: Yine hayatımı kurtardın. Bi de söylediğin o söz çok güzeldi hani ben varım falan dedin yaa.
Sarah: Ben senin hayatını mı kurtardım?
Casey: Sarah sen iyimisin? Chuck'ı kurtarmak için pidecinin peşine düştün yaa sonra da yine chuck'ı kurtarmak için kızı fena benzettin.
Sarah: İyi de ben kızın peşine chuck için düşmedimki hatta kızı bunun için dövmedimkiii.
Casey: Yaa niye dövdün o zaman?
Sarah: Kolejden kalan çok büyük bi hesaplaşmaydı bizimkii çoook büyük bi sorun vardı aramızda.
Chuck: Hadi yaaa!!
Sarah: Ama bu sorunu bugün hallettik.
Casey: Neymiş o sizin sorun?
Sarah: Biz onunla aynı odada kalırdık. Çok iyi sırdaştık çok iyi arkadaştık ama o bana ihanet etti.
Chuck: Canıım, tıpkı bryce'ın bana yaptığı gibi.
Casey: Peki ne yaptıı?
Sarah: Ne mi yaptııı? Bana yapabileceği en büyük kötülüğü yaptıı. Mezuniyet gecesii kırmızı rujumu bitirdiiii. Ühühühü :img-cray:
Casey ve Chuck: Hönkhnkhk !!!! :img-fie:
Süper yahu dur ben devamını geitirim
Arda:
-Süper ben bu sahneye bayıldım yahu
Şeri:
-Sahnenin ayarıyla Arda oynamıs ruj falan:img-hyste
Setenay:
-Arda sen manyakmsıın benim elimdekinde öpüşüyolar yazıyodu..
Arda:
-Hayır Sarahcıma aşıgım:img-in_lo
Sarah:
-:img-in_lo
Şeri:
-Arda süpersin bu sahne deişimine hayran kaldım
Casey Arda'ya fısıldar:
Diyorum ki bi sahneyede Setenay'ı koysan benle öpüşmek zorunda olsa
Arda:
-Olur:img-hyste
Sahne çekimlerinde
Arda:
-Sıra sende Setenay şimdi dondurma reklamı için Casey'yi çagırdılar sende onun yanındaki topugu kırılan kız olucan o seni kaldırıp Crown Vic'e bindircek ve sende onu öpcen
Setenay:
-Hayatta olmaz
Arda ve Şeri:
-Hazır motorrr:img-hyste
Casey:
-Yahu güzelim Crown Vic'i bulmusum niye Setenay'ı öpüyüm millet mola verince Crown Vic'imi alır kaçarım
Arda:
-:img-hyste
chucka imza yapmayalı baya uzun zman olmuş ya
]
Valla dizi bitince resim kalmamıs gibi geliyo bana imza yapamayacagım sanki bütün sahnelerle ilgili yapmısım ayrıca her sahnede ezbere kazındı yahu unutulmaz sahneler ya ondandır heralde:)
g_i_z_e_m bu arada süperler yani imzalar:img-wink:
Ben 1. başlığı açtığımda kimsecikler yoktu uzun bir süre. Şimdi bakıyorum 2. başlığı bile kapatacaksınız. Senaryolar falan hepsi süper. Az kaldı şurda Eylül e:)
Ben 1. başlığı açtığımda kimsecikler yoktu uzun bir süre. Şimdi bakıyorum 2. başlığı bile kapatacaksınız. Senaryolar falan hepsi süper. Az kaldı şurda Eylül e:)
Hakkaten öyle ben başlığa ilk yorum yaptığımda en fazla 5 üye vardı :) Sadece Burcu yu hatırlıyorum en eski olarak :) Daha sonra dizinin fanı ve bununla birlikte yorum sayısı da çoğaldı tabii :happy0064 Senaryolar ile başlık biraz olsun hareketli ama asıl kanal tekrarlarını verse dizinin başlık yorumlarla birlikte daha aktif olur :img-icecr
Ben tekrarları verir diyordum ama şu an için böyle bir hareket yok gibi :icon_sorr Bekleyeceğiz artık eli mahkum :) Herkese iyi yorumlar ........
arda süpersin yaaa çok komiktii :img-hyste
neyse bi iki senaryo var kafamda onları da yazcam inşallah hehe :)
Ya malsef benim çıkmam lasım Şericim yarın gelir bakarım senaryolarnıa:img-wink:
Evet başlık ilerledi sen yokken bayagı 8nil8 forum sezon finali olması nedeniyle daha sessiz ama pd gibi durmadı yani ilerliyo sezon bitmemiş gibi:icon_whis
Her neyse benim çıkmam lasım bye
2. sezonun 2. bölümünden senaryolar(umarım eklenmemiştir)
http://img392.imageshack.us/img392/9228/96229051jj7.th.gif (http://img392.imageshack.us/my.php?image=96229051jj7.gif) http://img393.imageshack.us/img393/9005/82866272pg8.th.gif (http://img393.imageshack.us/my.php?image=82866272pg8.gif) http://img440.imageshack.us/img440/8564/41lz3.th.jpg (http://img440.imageshack.us/my.php?image=41lz3.jpg) http://img440.imageshack.us/img440/3451/51wc1.th.jpg (http://img440.imageshack.us/my.php?image=51wc1.jpg) http://img393.imageshack.us/img393/8421/35099135ye8.th.gif (http://img393.imageshack.us/my.php?image=35099135ye8.gif)
Basliga tekrar donmussun 8nil8 :)
Baslikta baslangicta sadece 1 kac kisi vardi SBR haklisin.. Hatta ilk mesajimin sonuna
Umarim ilk bolumle birlikte forum da kalabaliklasir :) diye yazmisim :)
Chuck daha yayina baslamadan once...
Dizinin tekrarlarinin verilmesini siddetle istiyorum ama... Cnbc-e enteresan bir kanal..
Neyin tekrarini verip , neyin vermeyecegi belli olmuyor..
PD'yi de unutup gittiler..
1. bolumden duzenli tekrarlari olsa forum ayni canlilikla devam eder yorumlara :)
Senaryo yazan arkadaslara kucak dolusu tesekkurler :)
g_i_z_e_m imzalar cok hos.. Eline saglik..
Basliga tekrar donmussun 8nil8 :)
Baslikta baslangicta sadece 1 kac kisi vardi SBR haklisin.. Hatta ilk mesajimin sonuna
Umarim ilk bolumle birlikte forum da kalabaliklasir :) diye yazmisim :)
Chuck daha yayina baslamadan once...
Dizinin tekrarlarinin verilmesini siddetle istiyorum ama... Cnbc-e enteresan bir kanal..
Neyin tekrarini verip , neyin vermeyecegi belli olmuyor..
PD'yi de unutup gittiler..
1. bolumden duzenli tekrarlari olsa forum ayni canlilikla devam eder yorumlara :)
Senaryo yazan arkadaslara kucak dolusu tesekkurler :)
g_i_z_e_m imzalar cok hos.. Eline saglik..
Ben geldigimde forum
çok yavas ilerliyordu gerçekten forum çok hızlandı
Evet Burcu malesef pd'nin tekrarını vermediler dh başladıgı için ama çarşamba günleri 18:50'de verseler ben onada rağzıyım ama Chuck'ada aynısı yapılaibilir malasef çünkü cnbc-e'de sürekli yeni diziler başlıyo sezon finali yapmışlar geri geliyo yani tekrar koyucak yerde yok aslında:icon_whis
Bu arada 8nil8
resimler için saol:happy0064
Bu arada Amerika'da Chuck 'ın dönüş tarihi belli olmuş
Chuck abd'de
Chuck is back! Monday, Sept. 29, 8/7c
diye web sitesinde haber çıkmış buraya ne zaman gelcek kim bilir:icon_sorr
Robert De Nero: Evet sayın konuklarımız 69. Emmy ödül törenine hepiniz hoş geldiniz. Dilerim bu gece hem heyecanlı hem de eğlenceli olur. Şimdi töreni sunmamda bana eşlik edecek olan partnerim Charlize Theron’u sahneye davet ediyorum…
( bizimkilerde emmy ödüllerine adaydır. )
Sarah: Vaay bee buraya kadar geldik haa.
Arda: Evet kendimizi duyurmayı başardık. Tam 4 dalda adayız.
Nefer Tua: Şu charlize’e gıcık oluyorum varyaaa, stuart ile beni ayırmıştı.
Chuck: İyi yapmış eğer öyle yapmasaydı senle nasıl tanışacaktık ki?
Nefer Tua: Biliyorum hayatım. :img-in_lo
Chuck: Kızlar bugün çok şıksınız hepiniz de çok güzel olmuşsunuz.
Setenay: Kot pantolla gelcek halimiz yoktu.
Arda: Canım niye bu kadar agresifsin sakin ol azcık.
Setenay: Olamıyorum kii.
Casey: Canım bak beni örnek al ne kadar sakin ve huzurluyum.
Setenay: Aman Allah korusun.
Nefer Tua: Şşşt
( 3 saat sonra )
Sarah: İnanmıyorum yaa ben en iyi kadın oyuncu ödülünü aldım. Hem de Johnny Depp’in elinden
Arda: Çünkü hayatım sen her zaman en iyisin.:img-in_lo
Chuck: Bu muhteşem sonunda yeteklerimizi anladılar. En iyi erkek oyuncu haa? Catherine Zeta-Jones’un elinden hem dee?
Nefer Tua: Canım bunda şaşıracak bişey yook. Bu senin en doğal hakkındı. :img-in_lo
Casey: Setenayım da en iyi yönetmen ödülünü aldı.
Setenay: İnanın sahnede bayılacam sandım bi an.
Chuck: Sırada en iyi senaristler vaar. Hadi sessiz olun.
Stuart Townsend: Bu gecenin en önemli ödülüne geldi sıra. Bütün bi yıl boyunca emek harcayarak dizilerini ayakta tutmaya çalışan, aslında her şeyin temelini oluşturan insanların ödülünde sıra. En iyi senaristleri açıklıyorum… ( zarfı açar ) Şehrazat ve Arda ikilisi
Nefer Tua: Olleeeeeeyy.
Arda: Yuuuppiii.
Chuck: Hayatım seninle gurur duyuyorum. :img-in_lo
Sarah: Canım çok mutluyum yaa. :img-in_lo
( Şeri ve Arda ödüllerini alırlar konuşmalarını yaparlar ancak Chuck stuart’ın bakışlarından hoşlanmayıp sahneye fırlar. Bunun üzerine durumu toparlamak için bütün ekip sahneye çıkar )
Nefer Tua: Chuck ne yapıyorsun?
Arda: Kıskanç ve seven bi erkeğin yapması gerekeni yapıyor.
Chuck: Şu stu denen adamın bakışları hoşuma gitmiyoo.
Nefer Tua: Hayatım ben artık seni seviyorum o geçmişte kaldı.
Setenay: Yaa Casey nerde?
Arda: Hepimiz sahnedeyiz burada değil mii?
Chuck: Seyirciler arasında da yook.
Sarah: Yaa lavaboya gitmiştir.
Setenay: Siz de duyuyormusunuz?
Nefer Tua, Arda, Sarah, Chuck, Setenay: OLAMAAAZZ !!! CASEEEYYYY !!!
Sabah Haberleri: Dün akşamki Emmy ödül töreni yine skandallarla geçti. Tören en iyi senaristlerin ödül alacağı ana kadar sorunsuz devam etti. Ancak ödül alan senaristler Şehrazat ve Arda sahneye çıkınca salonda büyük bi gürültü duyuldu. AZ sonra her şey anlaşıldı. Yönetmen Setenay’ın eşi olduğu anlaşılan, Casey isimli biri salona cobra helikopteri ile dalış yaptı. Bir anda karışan salonu sakinleştirmek kolay olmadı. Bu arada o karmaşada oyuncu Charlize Theron, kim tarafından atıldığı belli olmayan yumruk ilee sahneden düştü. Aynı şekilde Stuart Townsend de yine kimin attığı belli olmayan bi tekme yüzünden koro çukurluğuna düştü. Helikopter olayının üstü kapatıldı.
Allah Allah kim attı bu yumrukla tekmeyii acabaa :img-blush :img-hyste
nasıl olduu?
Robert De Nero: Evet sayın konuklarımız 69. Emmy ödül törenine hepiniz hoş geldiniz. Dilerim bu gece hem heyecanlı hem de eğlenceli olur. Şimdi töreni sunmamda bana eşlik edecek olan partnerim Charlize Theron’u sahneye davet ediyorum…
( bizimkilerde emmy ödüllerine adaydır. )
Sarah: Vaay bee buraya kadar geldik haa.
Arda: Evet kendimizi duyurmayı başardık. Tam 4 dalda adayız.
Nefer Tua: Şu charlize’e gıcık oluyorum varyaaa, stuart ile beni ayırmıştı.
Chuck: İyi yapmış eğer öyle yapmasaydı senle nasıl tanışacaktık ki?
Nefer Tua: Biliyorum hayatım. :img-in_lo
Chuck: Kızlar bugün çok şıksınız hepiniz de çok güzel olmuşsunuz.
Setenay: Kot pantolla gelcek halimiz yoktu.
Arda: Canım niye bu kadar agresifsin sakin ol azcık.
Setenay: Olamıyorum kii.
Casey: Canım bak beni örnek al ne kadar sakin ve huzurluyum.
Setenay: Aman Allah korusun.
Nefer Tua: Şşşt
( 3 saat sonra )
Sarah: İnanmıyorum yaa ben en iyi kadın oyuncu ödülünü aldım. Hem de Johnny Depp’in elinden
Arda: Çünkü hayatım sen her zaman en iyisin.:img-in_lo
Chuck: Bu muhteşem sonunda yeteklerimizi anladılar. En iyi erkek oyuncu haa? Catherine Zeta-Jones’un elinden hem dee?
Nefer Tua: Canım bunda şaşıracak bişey yook. Bu senin en doğal hakkındı. :img-in_lo
Casey: Setenayım da en iyi yönetmen ödülünü aldı.
Setenay: İnanın sahnede bayılacam sandım bi an.
Chuck: Sırada en iyi senaristler vaar. Hadi sessiz olun.
Stuart Townsend: Bu gecenin en önemli ödülüne geldi sıra. Bütün bi yıl boyunca emek harcayarak dizilerini ayakta tutmaya çalışan, aslında her şeyin temelini oluşturan insanların ödülünde sıra. En iyi senaristleri açıklıyorum… ( zarfı açar ) Şehrazat ve Arda ikilisi
Nefer Tua: Olleeeeeeyy.
Arda: Yuuuppiii.
Chuck: Hayatım seninle gurur duyuyorum. :img-in_lo
Sarah: Canım çok mutluyum yaa. :img-in_lo
( Şeri ve Arda ödüllerini alırlar konuşmalarını yaparlar ancak Chuck stuart’ın bakışlarından hoşlanmayıp sahneye fırlar. Bunun üzerine durumu toparlamak için bütün ekip sahneye çıkar )
Nefer Tua: Chuck ne yapıyorsun?
Arda: Kıskanç ve seven bi erkeğin yapması gerekeni yapıyor.
Chuck: Şu stu denen adamın bakışları hoşuma gitmiyoo.
Nefer Tua: Hayatım ben artık seni seviyorum o geçmişte kaldı.
Setenay: Yaa Casey nerde?
Arda: Hepimiz sahnedeyiz burada değil mii?
Chuck: Seyirciler arasında da yook.
Sarah: Yaa lavaboya gitmiştir.
Setenay: Siz de duyuyormusunuz?
Nefer Tua, Arda, Sarah, Chuck, Setenay: OLAMAAAZZ !!! CASEEEYYYY !!!
.[/B]
Allah Allah kim attı bu yumrukl tekmeyii acabaa :img-blush :img-hyste
nasıl olduu?
Süpersin tek kelimeyle Şericim valla dur bende yazim
Biz Tatile Hawai'ye gidersek neler olur
Arda:
-Hayatım çok güzel olmuş bikini sana:img-in_lo güzele ne yakısmaz
Sarah:
-Canım çok saol:img-in_lo
Arda:
-Hayatım ben gidip sna dondurma alim en iyisi:img-in_lo
Sarah:
-Tamam canım bekliyorum:img-in_lo
Casey:
-Setenaycım bu ne hal bu kılıkla biri sana bakarsa yakarım onu
Setenay:
offfffff
Adam:
-Waaaawwww güzellige bak
Ertesi gün haberlerde:Ünlü Chuck ekibi Casey tarafından 45 yerinden vurulan adam yüzünden hastanelik oldu Adamın Casey'nin sevgliisi degil yanındaki Ünlü Senarist Şeri hanıma güzellige bak dedigi anlasıldı ama malesef adam yürüyemiyor NSA'lı teyzemiz halen Casey'yi koruyor
Yine olay yaratacak bir senaryo gerçekten muhteşemsin arkadaşım tebrik ederim
Arda sende aynı şekilde harika devam etmişsin Casey'nin maceralarının devamını heyecan ve merakla bekliycemm:) Multi süpersinizz:)
Yha aslında daha uzun yazacaktım ama evde deillim ondan yazamadım malasef
ama eve gidince yazarım heralde böyle senaryo işi süper oldu yalnız forum dizi devam ettigi kadar hızlı olmasada ama genede pd gibi durmadı başlık:happy0064
Ben geldigimde forum
çok yavas ilerliyordu gerçekten forum çok hızlandı
Evet Burcu malesef pd'nin tekrarını vermediler dh başladıgı için ama çarşamba günleri 18:50'de verseler ben onada rağzıyım ama Chuck'ada aynısı yapılaibilir malasef çünkü cnbc-e'de sürekli yeni diziler başlıyo sezon finali yapmışlar geri geliyo yani tekrar koyucak yerde yok aslında:icon_whis
Bu arada 8nil8
resimler için saol:happy0064
Bu arada Amerika'da Chuck 'ın dönüş tarihi belli olmuş
Chuck abd'de
Chuck is back! Monday, Sept. 29, 8/7c
diye web sitesinde haber çıkmış buraya ne zaman gelcek kim bilir:icon_sorr
Haber için teşekkürler, acaba burda ne zaman yayınlancak?
Dün foruma giremedim, senaryolarınız şimdi okuyabildim döktürmüşsünüz yine, ellerinize sağlık...:img-wink::good:
http://img228.imageshack.us/img228/6012/anigifgo3.gif Chuck'ın yüz ifadesi çok komik burda ya...:img-hyste
http://img45.imageshack.us/img45/3747/87429828ob8.jpg
Bunu beceremedim pek....
Haber için teşekkürler, acaba burda ne zaman yayınlancak?
Dün foruma giremedim, senaryolarınız şimdi okuyabildim döktürmüşsünüz yine, ellerinize sağlık...:img-wink::good:
Chuck'ın yüz ifadesi çok komik burda ya...:img-hyste
Bunu beceremedim pek....
Süperler valla bence bende evde olsam yapcaktım artık eve gidince yaparım
Evet ifadesi süperdi valla o bölümde hatta Lou'nun geldigi bölümdü o bölüm:) her bölümün her sahnesini nasıl ezberledim anlamıyorum yahu:img-hyste
Edit: Bi gif yaptım umarım begenirsiniz:
http://img75.imageshack.us/img75/7725/sperdiye4bnunadeniozo3.gif (http://imageshack.us)
Arkadaşlar size benden muhteşem bi haber ( tabi verilmediyse ) :good:
dizimizin 1. sezon tekrarı 23 haziran pazartesi gününden itibaren hergün saat
20.00'de cnbce ekranlarında olcak hevesle bekleyenlere duyurulur :happy0064
bi de chuck dizisinin yıldızları dünyanın en çekici yıldızları arasında üst sıralarda yer alıyor bunu da söyleyem dediim :happy0064
bu arada övgüleriniz ve yorumlarınız için çoook teşekkürler inşallah senaryolara devam edecem :good:
bi de arda için bi haber vereyim arda senin sarah varya bizim gibi senaristmiş tiyatro için senaryolar yazıyomuuş yaaa :happy0064 bak görüyonmu boşuna senaryolarda evlenmedik biz bunlarlaa :img-hyste
bi de chuck dizisinin yıldızları dünyanın en çekici yıldızları arasında üst sıralarda yer alıyor bunu da söyleyem dediim :happy0064
bu arada övgüleriniz ve yorumlarınız için çoook teşekkürler inşallah senaryolara devam edecem :good:
bi de arda için bi haber vereyim arda senin sarah varya bizim gibi senaristmiş tiyatro için senaryolar yazıyomuuş yaaa :happy0064 bak görüyonmu boşuna senaryolarda evlenmedik biz bunlarlaa :img-hyste
Süper haberler bunlar, çok sağol...:good: Ayrıca övgüyü fazlasıyla hak ediyosunuz canım :img-wink:
Demek Yvonne Strahovski senarist hee...Bu sene gösterime gircek iki filmi olduğunu okumuştum, acaba türkiyede gösterime gircek mi bilgisi olan var mı? :icon_whis
Süper haber yha bu yalnız ben Abd'ye gitcem 27'dinde malasef :) o yüzden izleyemiyecegim bölümleri ama ordan yorum yaparım artık
Ahhh Sarah'cımla ne kadar ortak yönümüz var yahu Sarah'la canım yahu canım:img-in_lo:img-hyste
_evanescence_
01-06-08, 13:06
meraba arkadaşlar kaç zamandır giremiyorum bilgisayarım kafayı yedi de sizi çok özledim ya:D:D
şuan daha hiç bakmadım yazdıklarınıza çok sayfa olmuş:D
ama chuck ı da çok özledim o da yoktu tekrarlarını gördüğüm yerde izliyorum sezon finalini 3 4 kere izlemişimdir heralde
ayy forumumuzu çok özlemişim:happy0064bye
Arkadaşlar süpersiniz ya.. Yarılamışız başlığı..
Yazılılar nedeniyle giremedim.. Üzülerek söylüyorum ki bu hafta da giremeyeceğim. Yalnız senaryolar azalmış mı ben mi denk gelmedim bilemiyorum:img-wink:
Chuck'ın Haziran'da tekrar yayınlanması çok iyi olacak en başından yorumlarız artık.. Neyse ben kaçmak zorundayım herkese iyi yorumlar..
Nefer Tua öle güzel bir haber verdin ki bana sevincimden ağlayabilrim!!
başlardaki bölümleri baya kaçırmıştım paylaşımın için teşekkür ederimm
önemli değil canım yaaa bu mutlu haberi herkesle paylaşmak beni de çoook sevindirdii ama sakın ağlama mutluluktan bile olsa
setenaycım senaryolarda pek azalma yok sadece eski sıklıkta yazamadık benim işler hallolunca inşallah durmadan senaryo yazcam senin yazılılar bitsin de sen de yaz :)
Setanycım geldin diye sevinmiştim yahu gene mi sınav:)
Valla içimden yazmak gelmiyo bi türlü siz olmayınca :)
Bi tane gif yaptım umarım begenirsiniz:
http://img299.imageshack.us/img299/6014/anigifzx6.gif (http://imageshack.us)
Casey'mizin buyuk aski Ilsa icin bir kac avatar...
http://img71.imageshack.us/img71/2229/ilsaavakx7.jpg (http://imageshack.us) + http://img80.imageshack.us/img80/7554/ilsaava1dz9.jpg (http://imageshack.us) +http://img80.imageshack.us/img80/5074/ilsaava2fs2.jpg (http://imageshack.us)
Casey'mizin buyuk aski Ilsa ican bir kac avatar...
Süpersin Burcu
Başlık sezon finali olmasından gittikçe daha fazla etkileniyor sayfa ilerlememiz yavaşladı gene malesef
en iyisi ben gene imza yapımına başlim ama bende cs3 var cs2 yükledigimde başlarım heralde:img-wink:
Ahh Casey'nin büyük aşkı onu bile özledim yahu hiç görmesemde bi daha:D
Chuck'sız ikinci salı'ya geldik ama bana sanki geçen zaman çok daha fazla gibi geliyo...:icon_sorr
Bu arada senaryolara neden ara verdiniz siz de mi greve girmeye karar verdiniz...Senaryolarınız olmadan geçmez bu kadar hafta bilesiniz...:good::img-blush
Biraz canlandıralım başlığı...Umarım beğenirsiniz...:img-blush
http://img364.imageshack.us/img364/9342/72980601uv0.gifhttp://img340.imageshack.us/img340/2941/anigif2st6.gifhttp://img364.imageshack.us/img364/2571/anigif3vs3.gifhttp://img378.imageshack.us/img378/7272/anigif4rg0.gifhttp://img340.imageshack.us/img340/1637/anigif8uk9.gifhttp://img364.imageshack.us/img364/2831/anigifae3.gif
http://img378.imageshack.us/img378/1079/anigifcx3.gifBu ilişkide acı çekenin Chuck, acı çektirenin de Sarah olucağı tee başından belliymiş yahu...:img-hyste
http://img364.imageshack.us/img364/7719/73784819dm4.jpg
http://img378.imageshack.us/img378/9628/16123967wu6.jpg
http://img364.imageshack.us/img364/1990/cctb6.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/2781/65801178wo1.jpg
http://img364.imageshack.us/img364/6825/csggkl2.gif http://img364.imageshack.us/img364/6471/echr7.gif http://img364.imageshack.us/img364/453/55664934wd6.gif
http://img364.imageshack.us/img364/9973/cs3xc2.jpg
http://img364.imageshack.us/img364/9034/eswz1.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/5493/96143608ic3.jpg
Bu imza'yı yaparken Sarah'ın yüz ifadesi bana çok komik geldi, hani yaramaz çocuklar yapma denen bişeyi yaparlar ısrarla ve bunu yaparken de yüzlerine baka baka yaparlar ya sanki Sarah da öyle...Gibi...:img-hyste
ömrüm, çalışmaların tek kelimeyle harika, başlık çok durulmuş gerçekten de süper olmş bunlar :)
Eh bu da benden Sarah'a gif, umarım beğenirsnz:
http://img263.imageshack.us/img263/9092/csssqa3.gif (http://imageshack.us)
Bu Sarah ve Chuck'ımın gifi:
http://img209.imageshack.us/img209/5610/cs11jjl3.gif (http://imageshack.us)
Hızımı alamadım, bitane daha yaptım bu da Chuck'ın en şeker hallerinden biri :)
http://img216.imageshack.us/img216/6776/cs27chx6.gif (http://imageshack.us)
Sağol canım...
Dizi tekrar verilene kadar başlığı canlı tutmak lazım, (senarist arkadaşlara duyurulur :icon_whis :) tekrarların pazartesi günü olmasınada ayrıca sevindim:happy0064 sendrom falan kalmıcak:img-hyste
ya bir ara ben senaryolarla çok iyi gidiyordum da sonra iş sınavlara fln. kaldı bıraktım ama yakında yeniden başlayacağım
hele bir Arda gelsin :happy0064
Hızımı alamadım, bitane daha yaptım bu da Chuck'ın en şeker hallerinden biri :)
ya bir ara ben senaryolarla çok iyi gidiyordum da sonra iş sınavlara fln. kaldı bıraktım ama yakında yeniden başlayacağım
Güzel haber bu işte bak...:img-blush
İkinci gifte Chuck dediğin gibi en şeker halindeydi ama Sarah'ı görene kadar:icon_whis ...Bu sahnenin devamında Sarah montunu çıkardığı an yaşadığı şok da süperdi...Ama haklı çocuk yaa hem mumlara ve müziğe laf et hemde öyle bir kıyafet giy, olacak iş mi bu yanii:img-hyste
Güzel haber bu işte bak...:img-blush
İkinci gifte Chuck dediğin gibi en şeker halindeydi ama Sarah'ı görene kadar:icon_whis ...Bu sahnenin devamında Sarah montunu çıkardığı an yaşadığı şok da süperdi...Ama haklı çocuk yaa hem mumlara ve müziğe laf et hemde öyle bir kıyafet giy, olacak iş mi bu yanii:img-hyste
:D youtube açılsa ondan da bi tane gif yapcm ama açılmadı bnde indiremedim ya :D ama harbiden Sarah'nın mor halini görünce zavallının kaşı gözü yerinden oynuyor...
Seni kırmayıp çoook ufak bir senaryo getireyim dedim :
Chuck: Sarah'cm belki de şarjın bitti ama ara beni canım ara beni lütfen ya!:img-in_lo
Sarah: Hedehödö ile yattayım Chuck, telesekreterime mesaj bırak, bu çok ciddi bir görev... :img-hyste
Chuck: Bilmez miyim :icon_sorr
Bu Sarah ve Chuck'ımın gifi:
Ben geldim imzalar ve avatarlar müthiş emeginize saglık
Gözdecim sen dersinde ben gelmem mi yahu:happy0064
Yahu ben bi tane yazim senaryo özledim
Sarah:
-Ardacım hiç senaryo yazmıyosunuz Şeri'yle
Arda:
-Valla hayatım iş dicem ama işim bu o ayrı ya yazmak gelmiyo içimden
Sarah:
-Ama hayatım yazmalısınız yapımcı falan bekliyor
Arda:
-Valla Şeri'yle Chuck'la olan öpüşme sahnelerinizi sildik diye yapımcı kızdı haa bide ben Bryce'ın ölümünü talep ettim ama o ayrı:icon_whis
Sarah:
-Ama hayatım bu gidişle bi daha ödül alamayacagız hem Yakısıklı karizmatik Bryce'ın ne suçu var
Arda:
-Sana çok kötü bakıyo gözüm tutmadı onu zaten onun yerine Jeff'i koydurtmayı düşünüyorum
Sarah:
-Hayatım bana acımıyor musun
Şeri:
-Yahu Arda süper fikir bence zaten Lou'nun yerinede Ben giriyim sonra Sarah ölsün senarist olarak evlenin siz
Arda:
-Süper fikir hemen uygulayalım
Casey:
-Setenay 'da benle evlensin ha olur dimi nolurrr dizide barim evlenelim
Chuck:
-Lou niye gidiyo yahu
Şeri:
-:(
Arda ve Sarah:
-:icon_whis:icon_whis
Ben geldim imzalar ve avatarlar müthiş emeginize saglık
Gözdecim sen dersinde ben gelmem mi yahu:happy0064
-:icon_whis:icon_whis
Saol cnm, senaryo süper..Bnde dewam ediyrm
Casey: Chuck??!!!
Chuck: Casey??!!!
Casey: Bana da Lou gibi birini ayarlasak... :icon_whis
Chuck: Ilsa'yı ne çabuk unuttun sen öyle...
...............................................
Ama onu gelinlikle gördüğünde hiç de öyle demiyordun!!
Casey: Sen yine de bir düşün....:kahve
Chuck: Benim için sorun yok ama sen Lou'ya denetim şirketinden geliyorum, kaçak salam vs. aldığınızı biliyorum mu demiştin?? :icon_whis
Casey: Eüeüeüe, Lou olmasa da olur, bnm teyzeden kurtulmam için en kısa zamanda birini bulmam gerekiyor... :icon_whis
Chuck: Bu zorlu görevde seni yanlız bırakıyorum Casey... :img-hyste
Casey: Sarah'ya bir sorsak mı ne!! :img-hyste
Saol cnm, senaryo süper..Bnde dewam ediyrm
Casey: Chuck??!!!
Chuck: Casey??!!!
Casey: Bana da Lou gibi birini ayarlasak... :icon_whis
Chuck: Ilsa'yı ne çabuk unuttun sen öyle...
...............................................
Ama onu gelinlikle gördüğünde hiç de öyle demiyordun!!
Casey: Sen yine de bir düşün....:kahve
Chuck: Benim için sorun yok ama sen Lou'ya denetim şirketinden geliyorum, kaçak salam vs. aldığınızı biliyorum mu demiştin?? :icon_whis
Casey: Eüeüeüe, Lou olmasa da olur, bnm teyzeden kurtulmam için en kısa zamanda birini bulmam gerekiyor... :icon_whis
Chuck: Bu zorlu görevde seni yanlız bırakıyorum Casey... :img-hyste
Casey: Sarah'ya bir sorsak mı ne!! :img-hyste
Süper valla şahane yapmıssın dur bende Ilsa'nın ölüm sebeblerinden birini yapim:img-hyste
Düğün zamanı Ilsa nın işi çıkar
Casey:
-Eğer gelmezse kendimi öldürürüm lennnn
Chuck:
-Kendine kıymaya degmez yahu
Arda:
-Kendine kıycagına ona kıy:icon_whis
Sarah:
-Arda aklına böyle şeyler nerden gelir bilmem canım
Arda:
-Unutma hayatım ben senaristim:img-icecr
Casey:
-Süper fikir ben arıyorum gelmezsse Chuck ver şu füzeyi kordinatları yaz
Chuck:
-Onu öldürmeyeceksin deil mi
Casey:
-Garantisi yok:icon_whis
Ilsa'yı arar telefonda:
Casey:
-Düğüne geliyormusun
Ilsa:
-Görev her şeyden önemli
Casey:
-Ya benim olursun ya da kara topragın
Ilsa:
-Görevvvv
Sonm sözleri görev olur sabah mansetlerde
Ilsa Trichina ünlü ajan Casey tarafından dügününe gelmedi diye öldürdü
Fransız ajanı Ilsa'nın son sözleri canından çok sevdigi görevi oldu:img-hyste
Ilsa Trichina ünlü ajan Casey tarafından dügününe gelmedi diye öldürdü
Fransız ajanı Ilsa'nın son sözleri canından çok sevdigi görevi oldu:img-hyste
:D :D yazık yahu, hemencecik geberttiniz Ilsa'yı..Süper olmş:happy0064
Eh bende dewam ediyorum:
Sarah: Chuck, Bryce dönmüş... :icon_whis (İÇ SES: Nasıl sinirlenecek ama!! :happy0064)
Chuck: Hmm, sahi mi... Jill de beni görmeye gelmiş...
sarah: Ne!!! Ne işi var onun burda...??
Chuck: Bilemiyorum, kendisine şehri gezdirmemi istiyr
Sarah:Gitsin kendi gezsin canım, olmaz öyle şey..Şurda Intersect'i koruyoruz dimi!!
Chuck: Kapı çaldı duydun mu!
Sarah: Açmayalım!!:img-tomat
Chuck: Evde yok"muşuz"...
DipNot: General Teyze orda değilse gelcm!! Yoksa kapıda bir tane oyuncu kız duruyo onu da alayım mı Chuck
Begenmene Sevindim Gözde:happy0064
Süper olmuş seninkide valla dur bende yazim bişiler
J.Setenay:
-Bir gün bende yönetmen olucam
Arda:
-Setenay Bu küçük kız Chuck'la Şeri'nin olduguna eminler dimi
Setenay:
-Evet?
Arda:
-Aynı sen yahu acaba başkası çocguna benim adımı koyarsa Sarah'tan hoşlanır mı öldürürüm onu:icon_whis
Sarah:
-Hayatım yani baglantıyı nerden nereye kurdun Hem başkası sevebilir ama ben seni seviyorum
Arda:
-:img-in_lo
Setenay:
-Ahh benide şöyle Casey'den başka düzgün biri sevse
Casey J.Setenay'la konuşuyodur
Casey:
-Büyüdügünde benim adımdaki Casey ile evlenirsin dimi Setenay
J.Setenay:
-????(İç ses: Buda deli midir nedir yahu)
Arda:
-Casey 'e iyi bi kısmet bulsak iyi olcak bir an önce:img-hyste
Bu arada Mervenur begenmene sevindim:happy0064
senaryo yazan arkadaşlar ellerinize sağlık arda yine muhteşemsin
csmt_dg nickli arkadaş sende çok güzel yazmışsın ayrıca giflerini de çok beğendim
show must go on:)
Saolun beğenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim, Adım Gözde...
Arda yine döktürmüşsün, senaryo yine çok güzel....
Bn dewam ediyorum:
Ellie: Devon, ne muazzam çocuklarımız var, öyle değil mi?
Devon: Elbette canım, baksana nasıl da muazzamlar...
Ellie: Çok şanslıyız..Bol muazzam torunlarımız olacak..
Morgan: Ellie'de Devon'la evlendikten sonra kaçırdı mı ne!!
Yok Abicim, bana yönetmeni çağırın ben aşık felan değilim Ellie'ye
Devon: Ah, bu ne kadar da muazzam bir haber...
Morgan: Allah'ım sana geliyorum.. :img-hyste
beğenenlere teşekkürler, şimdilik hoşçakalın
beğenmez olurmuyum mükemmelsiniz yaa ama arada kaçırdığım yerler olmuşş baştan okuyayım artık naapim j.setenay j.casey ne zmn geldi ben o arada uyuyodum galiba:img-hyste
tekrar ellerine sağlık arda bekliorum devamını ona göre:good:
Aslındsa kaçırmıyosun onlar bi anda aklıma geldi:)
J.Setenay Chuck ve Şerinin
J.Casey'de Sarah ve benim:)
o anda aklıma öyle geldi valla bende öyle yazdım:img-hyste
Sen istersinde ben yazmazmıyım hemen bişiler karalıyım
Teyze:
-Yeter artık Casey saatlerdir beni oyalıosun seni seviyorum anla artık
Casey:
-(İç ses : Nası kurtulcam yahu ben bu kadından) Yalannn sevmiyosun sevsen Ilsa'yı diriltirdim ya da Setenay'ı bana alırdın
Teyze:
-Onlar hariç her şeyi iste ama onları isteme benden
Casey:
-O zaman Ellie evet Ellie istiyorum boşat hemen Awesome'dan benlen evlensin
Teyze:
-Ya sabır ben sana kız olmaz diorum
Casey:
-Nası yani erkek mi olcak
Teyze:
-Bazen düşünüyorumda sen aptalsın ben Chuck'ı istiyorum
Şeri:
-Kestik bu sahneyi kim yazdı lütfen bana söylesin Arda sen mi
Casey:
-Başka türlü beni bırakacagı yoktu ben yazdım:icon_whis
Arda'cim yorum icin sagol :) Senin de imzalarini bekliyorum..
Omrum imzalar ve gifler cok hos olmus .. Hele giflere bayildim..
Gozde giflerin cok guzel :) Ellerinize saglik..
Senaryolara cok guluyorum .. :img-hyste Ellerinize saglik..
Casey ve Ilsa :img-in_lo icin birkac imza yaptim :)
http://img104.imageshack.us/img104/8199/casilsaimzalm2.jpg (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/855/casilsaimza1gi8.jpg (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/193/casilsaimza2sl1.jpg (http://imageshack.us)
http://img238.imageshack.us/img238/998/casilsaimza3pw1.jpg (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/6494/casilsaimza4os0.jpg (http://imageshack.us)
http://img160.imageshack.us/img160/4317/casilsaimza5jt1.jpg (http://imageshack.us)
:img-hyste:img-hyste:img-hyste ben şu anda koptum yaaa
kim kiminle nerde anlamadım arda çok komik
bu teyze de her işin içine dalmasa olmaz yaa:img-hyste
bu arada gözdecm tanıştığımıza memnun oldum ben de mervenur:)
Evet en sonunda karıstı işler:)
Begenmene sevindim merve
Begenmene sevindim Gözdecim
Valla teyzemiz olmasa zaten Casey bayram yapıcak:img-hyste
Edit:İnşallah bende yapcam imza cs2 yüklüyorum cs3'te güzel olmuyo yahu:) ama şimdi bi cs3'le yapim burcu:icon_whis
Seninkilerde süper yani Casey&Ilsa Ilsa öldü bizim senaryolarda:img-hyste
valla setenayla casey daha orjinal bence Ilsa klasik oldu artık:)
bu arada chuckla şeriden ses çıkmıo onları da görelim azıcık de mi ama:)
O zaman sırada Chuck ve Şeri var:icon_whis
Şeri:
-Chuckie cim canım evde ekmek bitmiş gidip alırmısın
Chuck:
-Arda evde ekmek bitmiş gidip alırmısın
Arda:
-Beni nası eve koydunuz yahu kim yazdı böyle senaryo durun yahu gerçek hayattayız biraz ciddiyet... Hem ben niye evimde deillim
Chuck:
-Ne çok soru sordun diziyi deiştirdik ya artık dizi gerçek hayattaki gibi olcak
Arda:
-Bryce gitti demek oleyuyyy:happy0064
Şeri:
-Malesef senaryodan onu çıkaramadık Sen ve Sarah'ı ayırma görevinde
Arda:
-Söylemeyi unutmadan Chuck'da halen senaryoda Lou'yu seviyo:icon_whis
Şeri:
-Seni öldürürüm Arda dizi falan dinlemem
Arda:
-Sen Bryce'ı koyarken iyi adam dizidede Rahat vermicek sayende
Şeri:
-O zaman Lou yok Bryce'da yok tamm mı
Setenay:
-Casey'de olmasın ha ne dersiniz senaryoda
Arda ve Şeri:
-Olmaz senaryoda Casey'yi ve seni başrole aldık anlıyacagın bi dahaki bölümde dügün var
Setenay:
-Kim beni yönetmenlikten aldıda buraya diziye soktu
Arda:
-Artık dizide gerçek hayatımızı işliyecegiz daha gerçekci olcak mesela Bryce gelirse bi daha onu bogcam:icon_whis
Şeri:
-Lou gelirse onu kendi sandiviçleriyle şiişmanlatcam:icon_whis
Setenay:
-Benimde Casey'den kaçmam lazım o zaman
Arda:
-Casey çok iyi para verdi Şeri ve bana bölüm başına 25 000 000 ytl:img-hyste
mervenur_119
03-06-08, 18:01
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
koptum şu anda halimden de belli oluyodur yani
allahım zavallı bryce ve lou arkalarından ne dolaplar döndüğünü bilseler yaa garipler haberleri olmadan kara kedi de oldular ömürsün arda :img-hyste
ellerine sağlık yine çok güzel olmuş:D
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
koptum şu anda halimden de belli oluyodur yani
allahım zavallı bryce ve lou arkalarından ne dolaplar döndüğünü bilseler yaa garipler haberleri olmadan kara kedi de oldular ömürsün arda :img-hyste
ellerine sağlık yine çok güzel olmuş:D
:):) Begenmene sevindim
anti Lou ve Bryce oldu bu birazcık ama olsun:img-hyste
Valla aklıma geleni yazıorum ne dimm:icon_whis:img-hyste
benim çıkmam lasım bye
Omrum imzalar ve gifler cok hos olmus .. Hele giflere bayildim..
Senaryolara cok guluyorum .. :img-hyste Ellerinize saglik..
Casey ve Ilsa icin birkac imza yaptim
Çok teşekkür ederim...Beğenmene sevindim...:happy0064 Senin imzalarda süper...
:D youtube açılsa ondan da bi tane gif yapcm ama açılmadı bnde indiremedim ya :D ama harbiden Sarah'nın mor halini görünce zavallının kaşı gözü yerinden oynuyor...
Seni kırmayıp çoook ufak bir senaryo getireyim dedim :
Chuck: Sarah'cm belki de şarjın bitti ama ara beni canım ara beni lütfen ya!:img-in_lo
Sarah: Hedehödö ile yattayım Chuck, telesekreterime mesaj bırak, bu çok ciddi bir görev... :img-hyste
Chuck: Bilmez miyim :icon_sorr
Teşekkür ederim canım...Senin gif'in devamı da benden olsun istedim buyur...Sarah ve mor elbisesi(!) Garibim Chuck sırtına diken batmış gibi fırlıyo yataktan yaa :img-hyste:img-hyste
http://img225.imageshack.us/img225/5484/anigifnq6.gif
Arda senaryolar harika ya, şenlendirdiniz başlığı yine...
Çok teşekkür ederim...Beğenmene sevindim...:happy0064 Senin imzalarda süper...
Teşekkür ederim canım...Senin gif'in devamı da benden olsun istedim buyur...Sarah ve mor elbisesi(!) Garibim Chuck sırtına diken batmış gibi fırlıyo yataktan yaa :img-hyste:img-hyste
Arda senaryolar harika ya, şenlendirdiniz başlığı yine...
Begenmene sevindim işte öyle yazıyorum canım sıkıldı youtube'da kapandı video indiremiyorum moralim bozuldu valla:icon_sorr
halen yüklenmedi ps2 sinir oldum bi yüklensin hemen yapıcam inş. imza falan :icon_whis
Süper olmuş yalnız hızını ayarlayamıyorsun galiba ömrüm ondan agır oluyo hızı:img-wink:
Begenmene sevindim işte öyle yazıyorum canım sıkıldı youtube'da kapandı video indiremiyorum moralim bozuldu valla:icon_sorr
halen yüklenmedi ps2 sinir oldum bi yüklensin hemen yapıcam inş. imza falan :icon_whis
Süper olmuş yalnız hızını ayarlayamıyorsun galiba ömrüm ondan agır oluyo hızı:img-wink:
Aynen bende de durum böyle...Gerçi bölümler bende mevcut :icon_whis ama farklı, (kamera arkasını, röpartajları falan) videoları izlemek güzel olurdu
Ya hız meselesinde cidden sorun yaşıyorum ya çok hızlı oluyo ya çok yavaş inşallah bi gün tutturcam normal olanını...Bunu nasıl çözerim sence?
Aynen bende de durum böyle...Gerçi bölümler bende mevcut :icon_whis
Ya hız meselesinde cidden sorun yaşıyorum ya çok hızlı oluyo ya çok yavaş inşallah bi gün tutturcam normal olanını...Bunu nasıl çözerim sence?
acaba bana özel mesajla nerden indirdiginin linkini atarmısın:icon_whis
Ben sana yazim ne kadar hız yapman gerektiginiBen 15 yapıyorum hızı tam böyle normal miş gibi oluyo :img-wink:
Yeni gif yolda:img-wink:
Saol cnm, beğendiyseniz sorun yok :)
Gifin dewamı süper olmuş, Chuck'ın o sahnedeki yüz tipini 50 sefer görsem yine de gülerim :) :)
zaten o sahnede Chuck'ın o dansı o yüz ifadesi Sarah'ı gördügünde işte o zaman koptum ben ya Sarah'ta burda başka şeyler olcagını düşünmüyosun dimi diyo
mor geceligiyle geliyo:)
Sonrada Görevi ciddiye alıyorum dio yahu:img-hyste
ooohh maşallah maşallah bakıyom daa bensiz güzel idare etmişsiniz buralarıı ( çabuk mu unutulduk nee? :icon_sorr )
neyse hemen bi senaryoyla dönüş yapayım barii
Arda: Yaa şeri nerdesin yaa? Uzun zamandır yoksun senaryo falan da yazamadık.
Nefer Tua: Hiç sorma yaa bayağı rahatsızdım bi de işlerim falan vardıı.
Arda: E hadi o zaman hemen bi senaryo yazalım.
Sarah: Şericim seni gördüğüme çok sevindim canım yaa.
Setenay: Ooo şeri gelmiş hele şükür yanii.
Nefer Tua: Neyse elimde bi senaryo var şimdi bi bakalıım. Oyuncuların elinde dimi senaryolar?
Sarah, Chuck, ve Casey: Tamamdır.
Setenay: O halde başlıyoruz motoor.
( çekim başlar, senaryo gereği bryce tekrar dönmüştür )
Chuck: Sarah beni o odaya hapsedecekler değil mi?
Sarah: Bilmiyorum chuck
Casey: Tabiki hapsedecekler başka seçenekleri mi var.
Sarah: Casey lütfen.
Casey: Canım yumuşak bi şekilde söyledim iştee.
Bryce: Sarah, sonunda seni buldum.
Sarah: Bryce senin ne işin var burdaa.
Bryce: Unuttun mu bana bi öpücük borcun vardı.
( arda sahneye dalar )
Arda: Senin ne işin var burdaa?
Bryce: Senaryo gereği diziye yeniden katıldım ve şimdi senaryo gereği sarah'yı öpecem.
Arda: Hadi be ordan.
Nefer Tua: Yaa arda sakin ol.
Arda: Yaa ne işi var bunun burda yaa hem de karımı öpecek.
Nefer Tua: Ardacım bu işi hallettik sanıyodum.
Chuck: Canım sakin ol yok bişey sen de abartma artık.
Arda: Hadi canım ödül töreninde stu şeri'ye bakıyo diye sahneye atlayan bendim zaten dimi?
Nefer Tua: Hadi arda bırak şu sahneyi çekelim.
Arda: Yok benim içimde uhte kaldı ben gıcık oluyorum sana bryce. Hem o füzeyle kovaladığın günü de unutmadım.
Bryce: Nasıldı ama? Bayağı eğlendim o gün. :img-hyste
Arda: Bakalım bugün de eğlenecekmisin? ( arda lazerli silahı alır ve gelir)
Bryce: O ne beee?
Arda: Bu da son model silah, hedefi tutturmak için öyle zahmete gerek yok ben kimi vuracaksam adını söylüyom silah gidip buluyo sonra da vuruyo.
Nefer Tua: Arda saçmalama bırak onuu.
Bryce: Aslında güzel teknolojiymiş hanii.
Arda: Dur bak sana nasıl çalıştığını göstereyim. Silahın şu ekranını açıyosuun...
Nefer Tua: Arda dur. :img-fie:
Arda: ... sonra ekrana kodu giriyosuun...
Bryce: Pratikmiş canıım. :img-wink:
Nefer Tua: Bryce sen suuus.
Arda: ...kodu girince vuracağın kişinin adını söylüyosun.
Nefer Tua: Arda sakıın. Bryce sen halen burdamısın? Kaçsana yaa.
Bryce: Niyeki ne olduu ki?
Chuck: Salakmısın sen bryce kaç hadi kaç. :img-swoon
Arda: Nerde kalmıştık haa adı söylüyodum. BRYCEEE !!! Zuhaha :img-hyste Güç bende artık
Bryce: Hönkhkh!! :sad53:
Sarah: Kaaaaaçççç !!!
Arda: Kaçma gel buraya geeeel nereye gidiyon canım daha karpuz keseceydik. Evet göstergede diyokii hedef aranıyor hedef bulundu veee...
Bryce: Aaahh yandıııım.... :img-fie:
Arda: Tüh yaa ateş diyecektim silah önce davrandıı. :icon_sorr
Nefer Tua, Chuck, Sarah, Setenay, Casey: ARDAAA!!! :fighting2
dönüşüm nasıl olduu? :)
zaten o sahnede Chuck'ın o dansı o yüz ifadesi Sarah'ı gördügünde işte o zaman koptum ben ya Sarah'ta burda başka şeyler olcagını düşünmüyosun dimi diyo
mor geceligiyle geliyo:)
Sonrada Görevi ciddiye alıyorum dio yahu:img-hyste
Sarah o sahnede Chuck ın ağzını yokladı zaten burda ne olacak sanıyorsun falan diyerekten :) Chuck ta tüm romantikliğini sergilemiş orda Sarah dan ters bir tepki geldi hafiften yıkıldı orda :) Chuck ın romantikliğine bu şekilde tepki veren Sarah ın mor gecelik giymesi Chuck ı hafif , hatta bayağı bir sarstı :)
Sarah o sahnede Chuck ın ağzını yokladı zaten burda ne olacak sanıyorsun falan diyerekten :) Chuck ta tüm romantikliğini sergilemiş orda Sarah dan ters bir tepki geldi hafiften yıkıldı orda :) Chuck ın romantikliğine bu şekilde tepki veren Sarah ın mor gecelik giymesi Chuck ı hafif , hatta bayağı bir sarstı :)
Sarah kapıdan Chuck'ın dansını izlerken dansı beğendiği için mi yoksa komik bulduğu için mi bilinmez ama gülümsüyo...Lakin biraz kütlük var yavrucakta o ayrı tabii...Chuck'ta baktı Sarah hiç etkilenmedi :icon_whis oda hemen kıvırdı Yalan söyleme konusunda uzman olmuş biri olarak hazırladım odayı
Ama hakkını yemiyelim altıncı hissi çok gelişmiş biri Sarah, Muazzam ya da Ellie içeri girerse diye giydim dedi ve Ellie pat diye daldı odaya içine mi doğmuş ne...:icon_whis
Hayal gücümüzü kullansak biraz şöyle yapsak acaba zehirin etkisiyle gerçek fikirlerini hiç sakınmadan söyleyen Ellie Sarah'ı gayet mazbut bir kıyafet içinde görseydi ne olur du??
Nefer Tua Senaryo süper...:img-wink::good:
Sarah kapıdan Chuck'ın dansını izlerken dansı beğendiği için mi yoksa komik bulduğu için mi bilinmez ama gülümsüyo...Lakin biraz kütlük var yavrucakta o ayrı tabii...Chuck'ta baktı Sarah hiç etkilenmedi :icon_whis oda hemen kıvırdı Yalan söyleme konusunda uzman olmuş biri olarak hazırladım odayı
Ama hakkını yemiyelim altıncı hissi çok gelişmiş biri Sarah, Muazzam ya da Ellie içeri girerse diye giydim dedi ve Ellie pat diye daldı odaya içine mi doğmuş ne...:icon_whis
Şericim senisz yazamadım uzun süre sadece yogun istek üzerine bugün yazdım
Müthiş dönüş bu yani Şericim Bryce'tan kurtulmuşum :img-hyste:happy0064
Evet Sarah hazırlıklı gelmiş Ellie içerri dalar diye heralde:)
Sarah Chuck'ın aklından gecenleri düşünüyodu heralde o anda ondan gülümsedi şahsen ben bile gülümsedim hatta Chuck'ı öyle görünce koptum:img-hyste
Chuck ın mor elbise hakkındaki yorumu da süperdi zaten. "İşimi yapıyorum" derken "evet,dünyanın en eski işini" demesi zaten hayal kırıklığını ve şaşkınlığını Sarah a ya belli ediyordu:D
Çekimlerin başlamasına rağmen hala spoiler gelmiyor doğru dürüst ya. Eylül e kadar geçmez böylee:icon_sorr
Edit:
Chuck a yeni bir karaakter katılıyormuş. Müdür yardımcısını oynayacakmış. Kaç bölüm kalacağı belli değilmiş.
İşte Buy More un yeni çalışanı
http://img84.imageshack.us/img84/5024/thalepx8.jpg
Bugünden 15 yıl sonrasıı :)
Bryce: Sarahcım seni çok seviyorum hayatım.
Sarah: Ben de seni çok seviyorum bi tanem.
Bryce: Bugün 13. evlilik yıldönümümüz tam 13 yıl geçmiş.
Sarah: İnanamıyorum canım yaa tam 13 yıl geçmiş ama aşkımız halen ilk günkü gibi.
Bryce: Şeri ve chuck nerde kaldı acabaa? gelsinler de bugünü kutlayalım.
( kapı çalar şeri ve chuck gelir )
Nefer Tua: Herkese selaaam.
Chuck: Naber bryce, dostum ?
Bryce: Ohooh hoşgeldiniz yaa gözlerim yollarda kaldı.
Nefer Tua: Bu sizin için canım çam sakızı çoban armağanı ( elmaslarla kaplı bi resim çerçevesi almışlardır )
Sarah: Canım yaa niye bu kadar zahmet ettinizkii.
Chuck: Olur mu hiiç bugün sizin için önemli bi gün.
Bryce: Öyle yaa tam 13 yıl önce sarah'yı o Arda'nın elinden kurtardım.
Sarah: Evet hayatım yaa iyiki kurtardın benii neydi o öyle çok kıskançtıı çılgındıı hem benimle de fazla ilgilenmiyordu.
Chuck: Valla sarah'cım bryce ile evlenmekle çok iyi ettin böylece çok iyi bir dostum oldu arda çok sıkıcıydı.
Nefer Tua: Hele o senaryolar... ah çok saçmaydı ama sağolsun bryce bizi kurtardıı. Bu arada evin hertarafı da ödülle doldu yanii.
Bryce: Senin sayende şericim eğer benle çalışmasaydın olmazdı böylee. Bu arada setenay ile casey nerdee?
Nefer Tua: Onlar tatile çıktı çocuklarıyla beraber.
Sarah: Çocuk demişken nerde bizim küçük bryce?
Chuck: Ellie'ye bıraktık onuu halasını özlemiş. Peki nerde bizim küçük şeri?
Bryce: Bugün için onu teyze'mize yolladım.
Sarah: Hayat arda'sız ne kadar da güzel değil mi?
Nefer Tua: Evet haklısın canım, hergün acaba bugün nasıl bi senaryo ile gelcek derdinden kurtulmuş olduum.
( kapı çalar, gelen arda'dır )
Sarah: Aaah bakın iyi insan lafın üstüne gelirmiş.
Bryce: Hyatım yemeğini masanın üstüne koydum.
( sarah mutfağa gider elinde tepsiyle döner )
Sarah: Al bakalım arda, bugünkü yemeğin yalnız tabakları düzgün tut geçen seferki gibi kırma.
Arda: Bugün çok güzelsin sarah.
Sarah: Kusura bakma ama artık bu lafları söylemen beni ilgilendirmiyor bu lafları kocamdan duymak benim için daha önemli hadi git yemeğini yee şu parayı da al cebinde kalsın hadi güle güle. ( kapı ardanın yüzüne kapanır )
Nefer Tua: Hayırdır niye gelmiş.
Bryce: Ya sarah'dan ayrılıp bi de işten çıkınca ortada kaldı biz de acıdık yemeğini falan veriyoz cebine de biraz harçlık koyuyoz.
Chuck: Ne kadar da iyisiniz.
Sarah: Öyledir benim kocam.
Nefer Tua: Demek artık tükendi haa. :img-hyste
Chuck: Vaah zavallı. :img-hyste
Chuck, Sarah, Bryce, Nefer Tua : :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
( şeri sayıklayan arda'yı sarsar )
Nefer Tua: Ardaa ! Arda uyan ardaaa !!
Arda: Hı? Ne oluyo nerdeyim ben?
Nefer Tua: Settesin arda.
Arda: Sen haa? Beni sırtımdan vurdun şeri, oysa sana ne kadar da güvenmiştim seni dostum bilmiştim.
Nefer Tua: Aaa ne sırtından vurması?
Chuck: Ne oldu?
Arda: Demek çok sıkıcı bi arkadaştım öyle mii?
Chuck: Arda iyi misin?
Sarah: Hadi nerdesiniz çekim başlayacak. Ardacım?
Arda: Bunu senden beklemezdim sarah, demek çok kıskancım ve seninle ilgilenmiyorum haa? Hani hayatının aşkıydım ben, hani herşeyindim. Ama sen ne yaptın beni terkedip bryce ile evlendin.
Sarah: Arda ne diyon sen? ne evlenmesi ne bryce'ı?
Casey: Neler oluyor burdaa?
Nefer Tua: Geldiğimde sayıklıyordu şimdide hepimizin onu kandırdığını söylüyor. Daha uyanamadı heraldee.
Casey: Şeey....
Nefer Tua: Ne casey?
Casey: Arda galiba yanlış bardağı içtii.
Sarah: Ne bardağı?
Casey: Ben bryce'a şaka yapacaktım, bi ilaç vardı onu içirecektim sonra bryce kabuslar görcekti uyanınca da bunların gerçek olduğunu sanacaktıı. Heralde onu arda içtii...
Nefer Tua, Sarah, Chuck: CASEEEY !!!
Arda: Aaaah ah yaktınız benii bitirdiniz benii, bunu bana yapmayacaktınız, seni sevmiştim sarah, seni dost bilmiştim şerii, ya sen chuck? senle ne güzel playstation oynardık, beni sırtımdan vurdunuz. '' :img-cray:Yalnızım dostlarıım yalnızım yalnııız ''
Nefer Tua: Oooofff off !!! :img-help:
Bugünden 15 yıl sonrasıı :)
Bryce: Sarahcım seni çok seviyorum hayatım.
Sarah: Ben de seni çok seviyorum bi tanem.
Bryce: Bugün 13. evlilik yıldönümümüz tam 13 yıl geçmiş.
Sarah: İnanamıyorum canım yaa tam 13 yıl geçmiş ama aşkımız halen ilk günkü gibi.
Bryce: Şeri ve chuck nerde kaldı acabaa? gelsinler de bugünü kutlayalım.
( kapı çalar şeri ve chuck gelir )
Nefer Tua: Herkese selaaam.
Chuck: Naber bryce, dostum ?
Bryce: Ohooh hoşgeldiniz yaa gözlerim yollarda kaldı.
Nefer Tua: Bu sizin için canım çam sakızı çoban armağanı ( elmaslarla kaplı bi resim çerçevesi almışlardır )
Sarah: Canım yaa niye bu kadar zahmet ettinizkii.
Chuck: Olur mu hiiç bugün sizin için önemli bi gün.
Bryce: Öyle yaa tam 13 yıl önce sarah'yı o Arda'nın elinden kurtardım.
Sarah: Evet hayatım yaa iyiki kurtardın benii neydi o öyle çok kıskançtıı çılgındıı hem benimle de fazla ilgilenmiyordu.
Chuck: Valla sarah'cım bryce ile evlenmekle çok iyi ettin böylece çok iyi bir dostum oldu arda çok sıkıcıydı.
Nefer Tua: Hele o senaryolar... ah çok saçmaydı ama sağolsun bryce bizi kurtardıı. Bu arada evin hertarafı da ödülle doldu yanii.
Bryce: Senin sayende şericim eğer benle çalışmasaydın olmazdı böylee. Bu arada setenay ile casey nerdee?
Nefer Tua: Onlar tatile çıktı çocuklarıyla beraber.
Sarah: Çocuk demişken nerde bizim küçük bryce?
Chuck: Ellie'ye bıraktık onuu halasını özlemiş. Peki nerde bizim küçük şeri?
Bryce: Bugün için onu teyze'mize yolladım.
Sarah: Hayat arda'sız ne kadar da güzel değil mi?
Nefer Tua: Evet haklısın canım, hergün acaba bugün nasıl bi senaryo ile gelcek derdinden kurtulmuş olduum.
( kapı çalar, gelen arda'dır )
Sarah: Aaah bakın iyi insan lafın üstüne gelirmiş.
Bryce: Hyatım yemeğini masanın üstüne koydum.
( sarah mutfağa gider elinde tepsiyle döner )
Sarah: Al bakalım arda, bugünkü yemeğin yalnız tabakları düzgün tut geçen seferki gibi kırma.
Arda: Bugün çok güzelsin sarah.
Sarah: Kusura bakma ama artık bu lafları söylemen beni ilgilendirmiyor bu lafları kocamdan duymak benim için daha önemli hadi git yemeğini yee şu parayı da al cebinde kalsın hadi güle güle. ( kapı ardanın yüzüne kapanır )
Nefer Tua: Hayırdır niye gelmiş.
Bryce: Ya sarah'dan ayrılıp bi de işten çıkınca ortada kaldı biz de acıdık yemeğini falan veriyoz cebine de biraz harçlık koyuyoz.
Chuck: Ne kadar da iyisiniz.
Sarah: Öyledir benim kocam.
Nefer Tua: Demek artık tükendi haa. :img-hyste
Chuck: Vaah zavallı. :img-hyste
Chuck, Sarah, Bryce, Nefer Tua : :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
( şeri sayıklayan arda'yı sarsar )
Nefer Tua: Ardaa ! Arda uyan ardaaa !!
Arda: Hı? Ne oluyo nerdeyim ben?
Nefer Tua: Settesin arda.
Arda: Sen haa? Beni sırtımdan vurdun şeri, oysa sana ne kadar da güvenmiştim seni dostum bilmiştim.
Nefer Tua: Aaa ne sırtından vurması?
Chuck: Ne oldu?
Arda: Demek çok sıkıcı bi arkadaştım öyle mii?
Chuck: Arda iyi misin?
Sarah: Hadi nerdesiniz çekim başlayacak. Ardacım?
Arda: Bunu senden beklemezdim sarah, demek çok kıskancım ve seninle ilgilenmiyorum haa? Hani hayatının aşkıydım ben, hani herşeyindim. Ama sen ne yaptın beni terkedip bryce ile evlendin.
Sarah: Arda ne diyon sen? ne evlenmesi ne bryce'ı?
Casey: Neler oluyor burdaa?
Nefer Tua: Geldiğimde sayıklıyordu şimdide hepimizin onu kandırdığını söylüyor. Daha uyanamadı heraldee.
Casey: Şeey....
Nefer Tua: Ne casey?
Casey: Arda galiba yanlış bardağı içtii.
Sarah: Ne bardağı?
Casey: Ben bryce'a şaka yapacaktım, bi ilaç vardı onu içirecektim sonra bryce kabuslar görcekti uyanınca da bunların gerçek olduğunu sanacaktıı. Heralde onu arda içtii...
Nefer Tua, Sarah, Chuck: CASEEEY !!!
Arda: Aaaah ah yaktınız benii bitirdiniz benii, bunu bana yapmayacaktınız, seni sevmiştim sarah, seni dost bilmiştim şerii, ya sen chuck? senle ne güzel playstation oynardık, beni sırtımdan vurdunuz. '' :img-cray:Yalnızım dostlarıım yalnızım yalnııız ''
Nefer Tua: Oooofff off !!! :img-help:
Süpersin valla Şericim yaktın beni ben Bu Bryce yüzünden bu durumlara düşücek insan mıydım:icon_whis:img-hyste
Yeni Buy More çalışını pek bi masum görünüyor valla ama Jefff ve Lester onları kendilerine benzetir heralde:img-hyste
Yeni Buy More çalışını pek bi masum görünüyor valla ama Jefff ve Lester onları kendilerine benzetir heralde:img-hyste
Bence hiç masum değil o!! :img-hyste
Ama Jeff ve Lester a katılıyorum..Sonra bilmemne otu ile gelir de Sarah ile Chuck'ın doğru dürüst anlaştığı sahnenin tam ortasına patlamayı düşünüyorsa bu arkadaş, onu ben patlatırım.... :img-hyste :icon_whis
Chuck a yeni bir karaakter katılıyormuş. Müdür yardımcısını oynayacakmış. Kaç bölüm kalacağı belli değilmiş.
http://img84.imageshack.us/img84/5024/thalepx8.jpg
Çok sevindim Tony Hale in diziye katılmasına. :happy0064
Kendisi bir zamanlar cnbce'de yayınlanan Arrested Development adlı dizide Buster Bluth karakterini muhteşem bir şekilde canlandırıyordu..
Chuck dizisine çok yakışacağından eminim, çok iyi bir oyuncu çünkü..:good:
Umarım uzun süre kalır dizide.
mervenur_119
04-06-08, 09:39
Nefer Tua ne yaptın zavallı ardaya yaa bi bryce yüzünden yazık sana arda :)
Yine harikasınız gerçekten ya bayıldım senaryoya hele de sarah'ın şöle dediği sahne" yemeğini verioz cebine de biraz harçlık koyuyoz" :img-hyste:img-hyste
bryce'ı tanımasam hayır kurumu sanacaktım ömürsünüz valla ellerinize sağlık tekrardan
devamını bekliorum duyurulurr:icon_whis:icon_whis
Sarah kapıdan Chuck'ın dansını izlerken dansı beğendiği için mi yoksa komik bulduğu için mi bilinmez ama gülümsüyo...Lakin biraz kütlük var yavrucakta o ayrı tabii...Chuck'ta baktı Sarah hiç etkilenmedi : oda hemen kıvırdı Yalan söyleme konusunda uzman olmuş biri olarak hazırladım odayı
Ama hakkını yemiyelim altıncı hissi çok gelişmiş biri Sarah, Muazzam ya da Ellie içeri girerse diye giydim dedi ve Ellie pat diye daldı odaya içine mi doğmuş ne...:
Hayal gücümüzü kullansak biraz şöyle yapsak acaba zehirin etkisiyle gerçek fikirlerini hiç sakınmadan söyleyen Ellie Sarah'ı gayet mazbut bir kıyafet içinde görseydi ne olur du??
Bence hem beğendiği hem de komik bulduğu için güldü :) Aslında sahneyi bir daha düşündüğümde ''komik buldu'' düşüncesi daha ağır basıyor sanki bakışlardan ben bunu çıkardım :) O sahnede karşılıklı bir ağız arama durumları vardı bu kesindi Sarah diyor burda ne olacağını sanıyorsun , Chuck tan cevap geliyor sen ne bekliyorsun ? :) Sonunda uzlaştılar tabii zaten Sarah ın Ellie içeri girebilir dedikten sonra öyle bir sahne olacağı belliydi :)
Orası soru işareti işte öyle bir kıyafet içinde görseydi belki de bu ilişkiyi sorgulardı ne oluyoruz gibisinden :) Sarah ın aldığı tedbir sayesinde bunu hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz :)
8nil8 , haber için teşekkürler bende fazla bir bilgi görmüyorum dizi ile ilgili hadi hayırlısı :)
Bu arada dizide Bryce , senaryolarda Bryce , her yerde Bryce :img-hyste En sonunda ben bir senaryo yazacağım ve Bryce ı Casey tarafından katlettireceğim :img-icecr :img-pilot
Herkese iyi yorumlar .........
Çekimlerin başlamasına rağmen hala spoiler gelmiyor doğru dürüst ya. Eylül e kadar geçmez böylee
Edit:
Bu haber'i Chuck'ın Buy More'da çalışmaya devam ediceğine yorabilir miyiz acaba? :icon_whis
Bence hem beğendiği hem de komik bulduğu için güldü :) Aslında sahneyi bir daha düşündüğümde ''komik buldu'' düşüncesi daha ağır basıyor sanki bakışlardan ben bunu çıkardım :) O sahnede karşılıklı bir ağız arama durumları vardı bu kesindi Sarah diyor burda ne olacağını sanıyorsun , Chuck tan cevap geliyor sen ne bekliyorsun ? :) Sonunda uzlaştılar tabii zaten Sarah ın Ellie içeri girebilir dedikten sonra öyle bir sahne olacağı belliydi :)
Orası soru işareti işte öyle bir kıyafet içinde görseydi belki de bu ilişkiyi sorgulardı ne oluyoruz gibisinden..Sarah ın aldığı tedbir sayesinde bunu hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz :)
8nil8 , haber için teşekkürler bende fazla bir bilgi görmüyorum dizi ile ilgili hadi hayırlısı :)
Bu arada dizide Bryce , senaryolarda Bryce , her yerde Bryce :img-hyste En sonunda ben bir senaryo yazacağım ve Bryce ı Casey tarafından katlettireceğim
Herkese iyi yorumlar .........
Bence de komik bulduğu için gülüyodu, ki gülünmeyecek bir dans da değil di yanii...Ellie olanları hatırlıyo muydu acaba Devon'la kavgasını, Chuck'ın odasına yaptığı baskını falan burayı ya atladılar yada neden böyle bişeyi yaşadığını öğrenebileceği için (doğal olarak) bilerek es geçtiler :icon_whis
Casey: Alo, bilinmeyen numaralar servisi mi?
Hedehödö: Evet, efendim.. Nasıl yardımcı olabilirim?
Casey: Ilsa Trinchina...
H.H: Öyle bir kayıt bulunmamaktadır efendim...
Casey: CIA XY Masasından John Casey
Sosyal Güvenlik numaram: 745896.....
Hedehödö: Bir saniye..
General Teyze: Fazla güzeldi de ondan... :icon_whis
Casey: Senin tam zıttın :img-hyste
G.T : Birşey mi dedin "John?" :img-hyste
Casey'den iç ses: Yine mi başa döndük...
Şu oyuncu kızın numarası neydi ?
csmt_dg Çok hoş olmuş senaryon...
Dizi ile ilgili mantık hatası olabilceğini düşündüğüm iki şey var, yardımınıza ihtiyacım var...:img-blush
1- Chuck'ın evi olarak kullanınlan mekanda değişiklik mi var ? Yoksa bu evin iki ayrı kapısı mı var?
http://img511.imageshack.us/img511/4383/chuckblm1avi000952034ap8.th.jpg (http://img511.imageshack.us/my.php?image=chuckblm1avi000952034ap8.jpg) http://img228.imageshack.us/img228/4115/chuckblm12avi001795335hc6.th.jpg (http://img228.imageshack.us/my.php?image=chuckblm12avi001795335hc6.jpg)
2- Ellie ve Devon çamaşır makinesi mi ? Tv mi alalım diye kararsız kalıp kavga etmeleri ? Ki evde gayet büyük bir tv yok muydu?
http://img511.imageshack.us/img511/1411/chuckblm4avi000867657ep4.th.jpg (http://img511.imageshack.us/my.php?image=chuckblm4avi000867657ep4.jpg)
csmt_dg Çok hoş olmuş senaryon...
Dizi ile ilgili mantık hatası olabilceğini düşündüğüm iki şey var, yardımınıza ihtiyacım var...:img-blush
1- Chuck'ın evi olarak kullanınlan mekanda değişiklik mi var ? Yoksa bu evin iki ayrı kapısı mı var?
Evin 2 kapisi var...Hatta Anneler Gunu'nde Chuck eve geldiginde Morgan'la birlikte
sahneye girdiler ve on kapinin yakinlarindaki Ellie'ye '' o kapidan gelecegini soylememis miydim''
gibi birseyler soyleyip bilgiclik taslamisti..
8nil8 haber icin tesekkurler... Buy More'daki hikaye devam ediyor demekki..
Bu haber'i Chuck'ın Buy More'da çalışmaya devam ediceğine yorabilir miyiz acaba? :icon_whis
Kesinlikle durum öyle olmalı :img-wink: Chuck Buy More da olmadıktan sonra niye o bölge için yeni biri girsin ki zaten :) Aslında oyuncunun dizide ne kadar kalacağı önemli sonuçta Chuck sezon finalinde hücreye falan kapatılmadı :img-wink: Yeni giren oyuncu yine casus veya CIA adamı olabilir sonuçta vazgeçmeyecekler İntersect için :img-wink: Eğer 2.sezon kaldığı yerden devam ederse Chuck zaten Buy More da çalışmaya devam etmiş olacak Chuck ın geleceği hakkında pekte fikir sahibi olunmuyor açıkçası :img-wink:
Chuck ın geleceği hakkında pekte fikir sahibi olunmuyor açıkçası :img-wink:
aynen öyle, chuck'ın geleceği tam bir muamma...
Ama onu öldüremezler yani Casey hiçbir zaman "en iyi bildiği şeyi Chuck'a yapamayacak"
Yoksa Türk insanı deyimiyle "esas oğlan ölürse film biter" :img-hyste
Ama en iyi ihtimalle hatırladıklarından dolayı onu CIA'ya almaları..
İkinci sezon "Bryce'ı yan cebime koyun" tarzı süperchuck izlesek çok güzel olurdu :img-hyste
Nefer Tua: Evet olaylı geçen bir günün ardından yeni senaryoları yazdık. Arda'nın durumu sebebiyle biraz gecikti ama olsun arda bizim için daha önemli.
Arda: Yok ben halen size güvenmiyorum ya yine beni sırtımdan vurmaya kalkarsanız?
Sarah: Uuuff Arda yaa saçmalama artık niye seni sırtından vuralım kii? Vursak çoktan vurmuştuk.
Arda: Yapmazsınız değil mi öyle şeey?
Chuck: Yapar mıyız hiiç? Sen bizim için değerlisin ve seni çok seviyoruz.
Nefer Tua: İçin rahatladı mı şimdii?
Casey: :img-hyste Nasıl da uyanınca duygulandı ama? Vah zavallı arda :img-hyste
Nefer Tua: Bana bak casey bunca zaman yaptıklarına ses çıkarmadım ama eğer tek kelime daha edersen...
Casey: Eeee şericim ne yapacaksıın? :img-hyste
Nefer Tua: ... senaryo gereği sana etek giydirir dizi boyunca bale yaptırırım nasıl olsa anlaşman var istifa edemezsin.
Casey: Höhkhkk !! Yapmazsın dimi öyle bişey?
Nefer Tua: E bilemiyorum artık.
Bryce: Yaaa aslında rüyada bile olsa güzelmiş sarah ile evlenmek.
Nefer Tua: Sen sus bryce sana da tayt giydirip victoria's secret defilesine çıkarırım.
Bryce: Hadi canıım!
Nefer Tua: Yaparım valla bugün deli günümdeyim aklıma koyduğumu yaparım ona göreee.
Arda: Ah şericim sağolasın yaa senin gibi dost bulmak gerçekten zor.
Sarah: Doğru yaniii.
Chuck: Eee ben boşuna sevmedim onuu.
Nefer Tua: Bu arada setenay bütün gün sette olcak casey sen eve git bulaşıkları yıka, toz al, çamaşırları yıka kurula ütüle, yemeği pişir otur karını bekle.
Casey: Yok daha neler yaparmıyım ben hiç onlarıı?
Nefer Tua: Keyfin bilir evet senaryoyu değiştirdim bölümün adıı '' casey'nin bale ayakkabılarıı ''
Casey: Hadi ben kaçtıım. Size iyi çekimler evde yapılcak bir sürü iş vardaa hani karım yorulmasın.
Bryce: Hadi çekime devam nerde kalmıştık ben sarah'yı öpecektim.
Nefer Tua: Hayır canım seti süpürecektiin.
Bryce: Yaa yapma şeri yaaa.
Nefer Tua: Bak bölümün adını '' Bryce's Secret '' yaparım ona göree. Hadi canıım iş başınaa. Ben de gidip biraz dinleneyim.
Setenay: İkisine de süper ceza verdin.
Nefer Tua: Hak etmişlerdii.
Chuck: Hayatım bazen beni bile korkutuyosuun.
Sarah: Hakikaten yaa bayağı korkutuyosun yanii.
Nefer Tua: E burama kadar geldi artık.
Arda: Yaa halen emin değilim yapmazsınız değil mi öyle bişey? beni sırtımdan vurmazsınız?
Nefer Tua, Chuck, Sarah, Setenay: ARDAAA !!!
Arda: Tamam yaa ne kızıyosunuz inandım canıım !!!
KristenZach
05-06-08, 00:45
2 hos resim ,
http://img49.imageshack.us/img49/967/chuckiphone1gn1.png (http://imageshack.us)
Nefer Tua: Evet olaylı geçen bir günün ardından yeni senaryoları yazdık. Arda'nın durumu sebebiyle biraz gecikti ama olsun arda bizim için daha önemli.
Arda: Yok ben halen size güvenmiyorum ya yine beni sırtımdan vurmaya kalkarsanız?
Sarah: Uuuff Arda yaa saçmalama artık niye seni sırtından vuralım kii? Vursak çoktan vurmuştuk.
Arda: Yapmazsınız değil mi öyle şeey?
Chuck: Yapar mıyız hiiç? Sen bizim için değerlisin ve seni çok seviyoruz.
Nefer Tua: İçin rahatladı mı şimdii?
Casey:Nasıl da uyanınca duygulandı ama? Vah zavallı arda
Nefer Tua: Bana bak casey bunca zaman yaptıklarına ses çıkarmadım ama eğer tek kelime daha edersen...
Casey: Eeee şericim ne yapacaksıın?
Nefer Tua: ... senaryo gereği sana etek giydirir dizi boyunca bale yaptırırım nasıl olsa anlaşman var istifa edemezsin.
Casey: Höhkhkk !! Yapmazsın dimi öyle bişey?
Nefer Tua: E bilemiyorum artık.
Bryce: Yaaa aslında rüyada bile olsa güzelmiş sarah ile evlenmek.
Nefer Tua: Sen sus bryce sana da tayt giydirip victoria's secret defilesine çıkarırım.
Bryce: Hadi canıım!
Nefer Tua: Yaparım valla bugün deli günümdeyim aklıma koyduğumu yaparım ona göreee.
Arda: Ah şericim sağolasın yaa senin gibi dost bulmak gerçekten zor.
Sarah: Doğru yaniii.
Chuck: Eee ben boşuna sevmedim onuu.
Nefer Tua: Bu arada setenay bütün gün sette olcak casey sen eve git bulaşıkları yıka, toz al, çamaşırları yıka kurula ütüle, yemeği pişir otur karını bekle.
Casey: Yok daha neler yaparmıyım ben hiç onlarıı?
Nefer Tua: Keyfin bilir evet senaryoyu değiştirdim bölümün adıı '' casey'nin bale ayakkabılarıı ''
Casey: Hadi ben kaçtıım. Size iyi çekimler evde yapılcak bir sürü iş vardaa hani karım yorulmasın.
Bryce: Hadi çekime devam nerde kalmıştık ben sarah'yı öpecektim.
Nefer Tua: Hayır canım seti süpürecektiin.
Bryce: Yaa yapma şeri yaaa.
Nefer Tua: Bak bölümün adını '' Bryce's Secret '' yaparım ona göree. Hadi canıım iş başınaa. Ben de gidip biraz dinleneyim.
Setenay: İkisine de süper ceza verdin.
Nefer Tua: Hak etmişlerdii.
Chuck: Hayatım bazen beni bile korkutuyosuun.
Sarah: Hakikaten yaa bayağı korkutuyosun yanii.
Nefer Tua: E burama kadar geldi artık.
Arda: Yaa halen emin değilim yapmazsınız değil mi öyle bişey? beni sırtımdan vurmazsınız?
Nefer Tua, Chuck, Sarah, Setenay: ARDAAA !!!
Arda: Tamam yaa ne kızıyosunuz inandım canıım !!!
Amanın bu ne böyle yaaa...Casey ve bale... Byrce set temizciliğine terfi (!) etmiş :img-hyste Ellerine sağlık canım süper yazmışsın...:img-wink:
Bunlar da benden...
http://img76.imageshack.us/img76/5926/anigifvp1.gif http://img129.imageshack.us/img129/4889/anigif2sl2.gif http://img76.imageshack.us/img76/4888/anigif9qa4.gif http://img67.imageshack.us/img67/280/anigif12do8.gif http://img110.imageshack.us/img110/7093/anigif13mb4.gif http://img129.imageshack.us/img129/9827/anigif14bg4.gif http://img156.imageshack.us/img156/8821/anigif16fw1.gif http://img112.imageshack.us/img112/5236/anigif17ac9.gif http://img395.imageshack.us/img395/1985/anigif18jp0.gif http://img156.imageshack.us/img156/3425/anigif19se5.gif
ömrüm giflerin süper olmuş, ellerin sağlık
Chuck'sız kaçıncı haftamız bu!!??:img-cray:
Bu arada videoları nerden bulduğunu söylersen sevinirim :)
Bnm imza çalışmları da birazdan geliyor
aynı imzada farklı tonlar denedim :
http://img46.imageshack.us/img46/3019/hhhqc2.jpg (http://imageshack.us)
http://img46.imageshack.us/img46/3931/loli5.jpg (http://imageshack.us)
http://img50.imageshack.us/img50/9349/32545626ju2.jpg (http://imageshack.us)
umarım beğenrsniz, daha sonra Chuck Sarah ve Casey çalışmalarımı ekleyeceğim :)
ömrüm giflerin süper olmuş, ellerin sağlık
Chuck'sız kaçıncı haftamız bu!!??:img-cray:
Bu arada videoları nerden bulduğunu söylersen sevinirim :)
Bnm imza çalışmları da birazdan geliyor
Sağol canım beğenmene çok sevindim...:happy0064 Senaryo yazma yeteneğim yok ne yazık ki, bende böyle katkı yapıyım istiyorum...
Senin imza da süper....:good:
http://img156.imageshack.us/img156/8901/anigif21kt9.gif http://img156.imageshack.us/img156/2382/anigif20zp8.gif http://img156.imageshack.us/img156/9687/anigif23do5.gif http://img112.imageshack.us/img112/5934/22qu2.gif http://img156.imageshack.us/img156/3139/anigif24uc5.gif http://img75.imageshack.us/img75/2866/anigif14ra5.gif http://img156.imageshack.us/img156/7395/23mr8.gif
Beğenmenize çok sevindim arkadaşlar, sizin çalışmalarınız da süper hepinizin ellerine sağlık gifler falan harikaa yanii :)
hazır ilham gelmişken bi başka senaryo daha yazayım barii :)
Sarah: Hey millet bi kaç dk buraya gelin.
Arda: Ne oldu hayatıım?
Sarah: Bugünlerde şeri çok sıkıntılı bi de bayağı sinirli onu sakinleştirmemiz lazım bunun için de ellie dediki yoga yapın. Bu onu rahatlatır.
Setenay: Aslında iyi fikir hanii böylece biz de rahatlarız.
Chuck: Demekki bugün hepimiz yoga yapıyoruz.
( şeri gelir )
Nefer Tua: Herkese merhabaa.
Sarah: Hayatım bugün çekim yapmıyoruz. Bugün hep beraber yoga yapıyoruz.
Nefer Tua: Yoga mı? Ne yogası?
Chuck: Canım bugünlerde bayağı sıkıntılısın bunu üstünden atman içinde yoga yapacaz.
Nefer Tua: Saçmalamayın yaa biz hiç yoga yapabilirmiyiz? hadi çekime başlayalım.
Arda: Neden olmasın? bak biz de seninle yapacaz. Hadi naz etmee.
Nefer Tua: İyi peki benden günah gitti, yapalım bakalım.
( herkese minderlere oturur ve yoga pozisyonu alır yöneten kişi sarahdır )
Sarah: Şimdi herkes gözlerini kapatsın, sessiz olun ve hiçbişey düşünmeyin. Şimdi bi kelime bulun.
Casey: Füzeee !!!
Sarah: İçinden caseeey. Evet kelimeyi bulduktan sonra onu sürekli tekrar edin.
Bryce: Kaç kere tekrar etcez pekii?
Sarah: Süreklii, neyse sessiz olun konsantre olmamız lazıım. Evet kelimeyi tekrar ederken sizi rahatsız eden duygularınızı bulun vee...
Casey: Bulamıyorum benimkiler saklanmııış :img-hyste
Setenay: Casey sus artıık.
Sarah: Şimdi derin bi nefes alın ve kendinizi en çok nerde huzurlu hissediyorsanız orayı düşünün.
Bryce: Sarah'nın yanında tabikiii.
Arda: Bryce seni varyaa....
Sarah: Sessizliiik. Evet o yeri bulduysanıız...
Casey: Yok yaa daha bulamadıım. Gözlerim kapalı çünkü setenay'yı göremiyom. Kız nerdesin gelsene bak o huzurlu yeri bulmam lazım.
Chuck: Casey yeter ama bak konsantre olmaya çalışıyoruz burdaa.
Nefer Tua: ( içinden ) hey Allah'ım şu halimize bak dur bakalım daha ne kadar sürcek.
Sarah: Şimdi tekrar derin bi nefes alın o huzurlu yerde durun ve içinizdeki rahatsız edici duyguları fırlatıııın.
Bryce: Aaaaahhhh!!
Setenay: Ne olduu?
Bryce: Benim duygular bumerang gibi fırlattım geri gelip kafama çarptıı :img-hyste
Casey: :img-hyste :img-hyste süperdiii.
Sarah: Sessizliiiiikk. Evet nerde kalmıştıık? Hııh şimdii duyguları fırtatıp derin bi nefes alın ve tekrar ediin. Oooooommmmmm!!!
Nefer Tua, Arda, Chuck, Setenay, Bryce, Casey: Oooooommmmmmm!!!
Casey: Ooooommooooooooo kirli duygularınızı tertemiz yapaaaaaarrr.. :img-hyste
Bryce: Harbiden süper espriii :img-hyste
Arda: Ya susun artık yaa.
Chuck: Bi konsantre olamadık gitti.
Setenay: Ben seninle evde görüşecem caseey.
Sarah: Aaaay çıldıracam şimdii.
Nefer Tua: Ben size dedim ama, biz yoga falan yapamayız, bizde bu kafa bu sululuk varken mümkünatı yok. Demedim mi olmaz diyeee, haksızmıymışıım?
Sarah: Haklısın valla. Seni dinlemek lazımdıı. Hatta senin şu anki sabrına ve sakinliğine hayret ediyom ne sıkıntısı canım bence sen gayet rahatsın.
Arda: Hakikaten yaa tebrikler doğrusu.
Chuck: Cidden sen çok iyisin hayatıım.
Nefer Tua: E hadii o zaman çekime başlayalım biz ancak o zaman rahatlarız.
Casey: Duygular kafana çarptı haa!! :img-hyste
Bryce: Hele o omo esprisiii :img-hyste
Sarah, Arda, Chuck,Setenay: BRYCEEE !! CASEEEYY !! SUSSUUUN !!!
Nefer Tua: :img-hyste
_evanescence_
05-06-08, 19:09
yine çok geride kaldım ya giremedim ki bir türlü ama çok az gözayyım şimdi senaryolarınız süper olmuş çok beğendim devamını bekliyorum aramızda genç yetenekler var:img-pilot
bir hafta daha chuck sız geçti ama galiba bu ayın sonlarına doğru tekrarları var onlarla avunucaz
forumu çok özlemişim yine söyliyim herkese iyi yorumlar arkadaşlar:Dbye
Şericim gene süpersin dün giremedim canım yahu:) İnt. gitti şimdi geldi bende hemen girdim valla:)
Süpersiniz gene çalışmalar için saolun hepsi süper:happy0064
Durun dünün acısına bende yazim bişiler
Arda:
-Şeri bu Bryce'tan çok bıktım yahu sinir olmaya başladım biz çıkartsak bunu hem çok para istiyor
Şeri:
-Çok para mı istiyor Sarah'a mı sulanıyor orası mechul hani...
Lou:
-Merhaba
Arda:
-Merhaba Lou bugün pek bi güzelsin gene:img-hyste
Lou:
-Yok canım her zamanki halim
Arda:
-Diziden ayrılınca pek bi güzelleiştin valla
Lou:
-Sende çok yakısıklısın valla senaristlik falan ödüller çokda başarılısın
Arda:
-İç ses:Ya hakikaten çok güzel bana bişiler mi oluyo Sarah'ı unutuyomuyum yahu
Şeri:
-Arda bi dk. gelirmisin
Arda:
-Tamam
Senarist odası:
Şeri:
-Arda kızla ne bicim konuşuyosunuz Sarah duysa kalbine iner
Arda:
-Son zamanlarda Bryce'la çok sıkı fıkılar Bryce kalbine iner bence onun
Şeri:
-Bryce'ı biliyoruz sürekli peşinde...
Arda:
-Chuck'ın peşinde Carina olsa böyle düşünürmüsün
Şeri:
-Hımm Şey hayır galiba ama Chuck beni seviyo
Arda:
-Ya üzgün bi anına gelirse teselliyi Carina'nın kollarında aramaya giderse ya da sen onunla kavga etsen teselli için Carina çıksa yanına...
Şeri:
-OLAMAZ BUGÜN CHUCK'LA KAVGA ETTİK
Arda:
-Bir Nisan:img-hyste:img-hyste
Sarah ve Chuck odaya dalar
Arda:
-Sence benim gözüm Sarah'tan başkasını görür mü Şeri:img-in_lo
Sarah:
-Canım Ardacım benimde öyle:img-in_lo
Chuck:
-Canım hiç ben öyle şey yaparmıyım
Şeri:
-Garantisi yok hem sen Carina'yı en son ne zaman gördün bakim
Arda ve Sarah:
:icon_whis:img-hyste:img-hyste
2.03 ten spoiler
Arkadaşlar üzgünüm ama Bryce yine karşımıza çıkacakmış. Casey-Sarah ve Chuck tan oluşan takımımızdan yardıma ihtiyacı varmış.:icon_whis
Fulcrum, Von Hayes denen adamdan mikroçip istiyormuş. Ama Bryce ilk önce kendisinin almasını istiyormuş. Bryce ve Sarah Von Hayes in düzenlediği partiye casus olarak giriyorlarmış. Tabii bu bizim kıskanç Chuck ın aynı partide garson kılığında casusluk yapmasına zararlı oluyor. Sarah kendini görevden mahrum edilmiş bulunca, Chuck Von Hayes le mikroçip için anlaşma yapmayı beceriyormuş.
Kaynak (http://chucktv.net/2008/06/05/spoilers-episode-203/)
2.03 ten spoiler
Arkadaşlar üzgünüm ama Bryce yine karşımıza çıkacakmış. Casey-Sarah ve Chuck tan oluşan takımımızdan yardıma ihtiyacı varmış.:icon_whis
Fulcrum, Von Hayes denen adamdan mikroçip istiyormuş. Ama Bryce ilk önce kendisinin almasını istiyormuş. Bryce ve Sarah Von Hayes in düzenlediği partiye casus olarak giriyorlarmış. Tabii bu bizim kıskanç Chuck ın aynı partide garson kılığında casusluk yapmasına zararlı oluyor. Sarah kendini görevden mahrum edilmiş bulunca, Chuck Von Hayes le mikroçip için anlaşma yapmayı beceriyormuş.
Böyle bir şey olacağını yani Bryce ın bir şekilde 2.sezonda geri geleceğini daha doğrusu dizide gözükeceğini herkes tahmin ediyordu o yüzden çokta sürpriz olmadı :img-wink: Gerçi ben 2.sezonun ortaları veya sonları diye tahmin ediyordum ama başlarda gelecek demek ki :) Bryce severler için güzel haber olsa gerek :) Chuck için iyi olmayacak tabii gerçi o bölümlerde Sarah-Chuck birlikte olacak mı belli değil şu an için :)
Chuck zaten aştı kendini yahu Bryce , Sarah ajan mı onun yanında :) Birde dövüş eğitimi falan alsın bir güzel benzetsin Bryce ı :img-pilot Yeni sezonda operasyonlar devam edecek demek ki :img-icecr Bilgi için teşekkürler :img-wink:
Herkese iyi yorumlar ..........
Böyle bir şey olacağını yani Bryce ın bir şekilde 2.sezonda geri geleceğini daha doğrusu dizide gözükeceğini herkes tahmin ediyordu o yüzden çokta sürpriz olmadı :img-wink: Gerçi ben 2.sezonun ortaları veya sonları diye tahmin ediyordum ama başlarda gelecek demek ki :) Bryce severler için güzel haber olsa gerek :) Chuck için iyi olmayacak tabii gerçi o bölümlerde Sarah-Chuck birlikte olacak mı belli değil şu an için :)
Chuck zaten aştı kendini yahu Bryce , Sarah ajan mı onun yanında :) Birde dövüş eğitimi falan alsın bir güzel benzetsin Bryce ı :img-pilot Yeni sezonda operasyonlar devam edecek demek ki :img-icecr Bilgi için teşekkürler :img-wink:
Herkese iyi yorumlar ..........
Zaten Bryce gelmese bişiler olma olasıgı olurdu ama hep bu Bryce yahu ben Jill 'i çok merak ediyorum şu aralar gelsede Chuck'ın geçmişi hakkında bişeyler ögrensek niye Chuck'ı bırakıp Bryce'a gittigini zaten Bryce gene gelirse Casey'e sölicem yahu gitsin adam Sarah'ı rahat bıraksın yardıma gerek yok hem Chuck tek başına kötü adamları öldürür
Zaten Bryce gelmese bişiler olma olasıgı olurdu ama hep bu Bryce yahu ben Jill 'i çok merak ediyorum şu aralar gelsede Chuck'ın geçmişi hakkında bişeyler ögrensek niye Chuck'ı bırakıp Bryce'a gittigini zaten Bryce gene gelirse Casey'e sölicem yahu gitsin adam Sarah'ı rahat bıraksın yardıma gerek yok hem Chuck tek başına kötü adamları öldürür
Aslında bir şey olursa olur Bryce ile pek ilgili olmaz bu durum :img-wink: Zaten Bryce ın gelmesi % 100 gibi bir şeydi Sarah ile ayrıldılar ama sonuçta Bryce Chuck olayını bilmiyor :img-wink: 2.sezonda gelecekse artık bazı şeyleri öğrenecektir Sarah hanımda belli etsin artık yahu :) Jill gelecekse sezonun ortalarında bir Chuck-Sarah ihtimali oluştuktan sonra gelir Chuck ın kafası karışır vs. vs. :) Bekleyip görelim ....
Yine mi Byrce yaaa :icon_evil Ahh Casey ahh bir sağlam vuramadın ya şu adamı...İşler karışacak gibi yine Chuck ve Sarah tam belli bir mesafe kat ediyolar hop bu ölemeyesice Byrce hortlayıp hortlayıp geri geliyo yaa...Yine kafası karışmaz umarım dengesiz kızımızın:icon_whis Biz kıskanç Sarah'ı izlemek istedikçe kıskanç Chuck'ı izliyoruz hadi hayırlısı...:icon_whis Şu Jill'in acil gelmesi lazım artık acil...
Anlayamadığım çipi neden Byrce ilk kendi almak istiyo ve bunun için görevlendiriliyo, hem de Sarah'la birlikte :icon_evil Casey nerde bu görev de yok...Vayy Chuck artık tek başına iş bitirmeye başlıyo he süper, bide eğitim almaya başlar ve öğrendiklerini Byrce üzerinde uygularsa daha da süper bişey olur...
Aslında bir şey olursa olur Bryce ile pek ilgili olmaz bu durum...Zaten Bryce ın gelmesi % 100 gibi bir şeydi Sarah ile ayrıldılar ama sonuçta Bryce Chuck olayını bilmiyor 2.sezonda gelecekse artık bazı şeyleri öğrenecektir Sarah hanımda belli etsin artık yahu :) Jill gelecekse sezonun ortalarında bir Chuck-Sarah ihtimali oluştuktan sonra gelir Chuck ın kafası karışır vs. vs. :) Bekleyip görelim ....
Byrce bunu öğrendiğinde ne tepki verir acaba :icon_whis Gerçi öğrencek çok çok net bişey yok Chuck'ın hislerinden başka...Kabul Sarah Chuck'ı kurtarmak için çok çabaladı ve neticesin de kurtardı da, ama hala onun bir sonraki adımı ne olur değilim...Sarah belli etmeli yada şöyle diyelim kendisi durumunu (hislerini:) ) kabul etmeli...:icon_whis
Yine mi Byrce yaaa :icon_evil Ahh Casey ahh bir sağlam vuramadın ya şu adamı...İşler karışacak gibi yine Chuck ve Sarah tam belli bir mesafe kat ediyolar hop bu ölemeyesice Byrce hortlayıp hortlayıp geri geliyo yaa...Yine kafası karışmaz umarım dengesiz kızımızın:icon_whis Biz kıskanç Sarah'ı izlemek istedikçe kıskanç Chuck'ı izliyoruz hadi hayırlısı...:icon_whis Şu Jill'in acil gelmesi lazım artık acil...
Anlayamadığım çipi neden Byrce ilk kendi almak istiyo ve bunun için görevlendiriliyo, hem de Sarah'la birlikte :icon_evil Casey nerde bu görev de yok...Vayy Chuck artık tek başına iş bitirmeye başlıyo he süper, bide eğitim almaya başlar ve öğrendiklerini Byrce üzerinde uygularsa daha da süper bişey olur...
Byrce bunu öğrendiğinde ne tepki verir acaba :icon_whis Gerçi öğrencek çok çok net bişey yok Chuck'ın hislerinden başka...Kabul Sarah Chuck'ı kurtarmak için çok çabaladı ve neticesin de kurtardı da, ama hala onun bir sonraki adımı ne olur değilim...Sarah belli etmeli yada şöyle diyelim kendisi durumunu (hislerini:) ) kabul etmeli...:icon_whis
Yha zaten Chuck'ın hislerini ögrenirse işler iyice karısır heralde belkide Sarah için düelllo bile yaparlar
Evet Jill gelsede birazcık Sarah kıymetini anlasa Chuck'ın hem Her Bryce gelişinde kafası karısacaksa ooo Sarah'ı bıraksın Chuck Lou ordadır halen:img-hyste
_evanescence_
07-06-08, 13:23
ömrüm yorumlarına tamamen katılıyorum çok haklısın
öncelikle sarah ın artık birşeyler yapması lazım dediğin gibi hislerini kabullensin artık canım olan chuck a oluyo yani sarah ı bekleye bekleye yaşlanıcak bu gidişle artık chuck 50 yaşında sarah hala hislerini açıklamamış olursa hiç şaşırmam valla
ve byrce artık gelmesin yaa sarah hep kararsızlaşıyo rahat bıraksın artık bizimkileri bak lou ya daha hiç geliyomu halden anlıyo kız:img-hyste
bu arada arkadaşlar bu ayki cnbc-e dergisinde en seksi yıldızlar bölümü yapmışlar vee ilk sayfada zachary levi ve yvonne strahovski vardı:happy0064
bu arada sadece onlar çift olarak koyulmuş diğer ünlüler tek tekti:D:D
Asıl önemli olan konu bu zaten :img-wink: Bryce Fulcrum görevine giderken Sarah ı davet etmişti ama Sarah bir görevim var diyerek gitmemişti :img-wink: Bryce ın Chuck durumundan haberi yok ama Bryce 2.sezonda yine gelecekse artık Sarah hanım bazı şeyleri söylemeli sonuçta Bryce geri geldiğinde yine Sarah ı öpmeye falan kalkacak onlar tam olarak ayrıldılar diyemeyiz bence :img-wink: Tabii burda Sarah ne tepki verecek o önemli yine Chuck benim görevim deyip Bryce a bu konuda bazı şeyler söylemeyip aklı yine karışırsa o zaman Sarah ı kimse elimdem alamaz :icon_whis :img-pilot
Asıl önemli olan konu bu zaten...Bryce Fulcrum görevine giderken Sarah ı davet etmişti ama Sarah bir görevim var diyerek gitmemişti...Bryce ın Chuck durumundan haberi yok ama Bryce 2.sezonda yine gelecekse artık Sarah hanım bazı şeyleri söylemeli sonuçta Bryce geri geldiğinde yine Sarah ı öpmeye falan kalkacak onlar tam olarak ayrıldılar diyemeyiz bence...Tabii burda Sarah ne tepki verecek o önemli yine Chuck benim görevim deyip Bryce a bu konuda bazı şeyler söylemeyip aklı yine karışırsa o zaman Sarah ı kimse elimdem alamaz
Byrce bu durumu öğrendiğinde (ki öğrenir mi meçhul bence) hayatındaki tek dostuna (!) karşı nasıl bir tavır takınır merak ediyorum doğrusu...:icon_whis Sarah duyguları hakkında konuşmayı sevmeyen bunu uygulamalı göstermeyi tercih eden biri genel de :icon_whis umarım Byrce'la Chuck hakında konuşmayı dener, konuşmasada onun anlamasına neden olcak birşey yapar...Sarah Chuck'a değer veriyor, ve sanırım bu kadar zaman içinde Chuck'ın Byrce karşı yeni bir yenilgiyi kaldıramayacağının farkına varmıştır, ve geçen sefer yaptığını yapmaya bilir :icon_whis ama Sarah'ın yine kafası karışırsa o zaman sana yardıma gelebilirim...
Tabii bide işin şu kısmı var ki yine Byrce ve Chuck arasında sıkışmış bir Sarah izlemek diziyi tekrar'a düşürebilir ve şahsen böyle bişeyin olmasını istemem...Tam tersi bu kez Chuck karşısında kaybeden bir Byrce görmek istiyorum...Umarım Byrce'ın bu gelişinin dönüşü olmaz...
benden iconlar ;)
http://i165.photobucket.com/albums/u44/peacer77/chucksarah.gif http://i165.photobucket.com/albums/u44/peacer77/1261.jpg http://i165.photobucket.com/albums/u44/peacer77/0710.jpg http://i165.photobucket.com/albums/u44/peacer77/0017.jpg http://i165.photobucket.com/albums/u44/peacer77/0003.jpg
Byrce bu durumu öğrendiğinde (ki öğrenir mi meçhul bence) hayatındaki tek dostuna (!) karşı nasıl bir tavır takınır merak ediyorum doğrusu...:icon_whis Sarah duyguları hakkında konuşmayı sevmeyen bunu uygulamalı göstermeyi tercih eden biri genel de :icon_whis umarım Byrce'la Chuck hakında konuşmayı dener, konuşmasada onun anlamasına neden olcak birşey yapar...Sarah Chuck'a değer veriyor, ve sanırım bu kadar zaman içinde Chuck'ın Byrce karşı yeni bir yenilgiyi kaldıramayacağının farkına varmıştır, ve geçen sefer yaptığını yapmaya bilir :icon_whis ama Sarah'ın yine kafası karışırsa o zaman sana yardıma gelebilirim...
Tabii bide işin şu kısmı var ki yine Byrce ve Chuck arasında sıkışmış bir Sarah izlemek diziyi tekrar'a düşürebilir ve şahsen böyle bişeyin olmasını istemem...Tam tersi bu kez Chuck karşısında kaybeden bir Byrce görmek istiyorum...Umarım Byrce'ın bu gelişinin dönüşü olmaz...
Nasıl bir tavır takınırsa takınsın hiç umrunda değil vallaha kendi Jill konusunda yapacağını yapmıştı zamanında :icon_whis Valla artık Sarah kendini biraz değiştirecek o zaman Bryce a bazı şeyleri söylemeli sonuçta onun haberi yok Chuck olayından :img-wink: Bryce ın göreve giderken aklında Sarah vardı garanti sonuçta 11. bölümün sonunda iki telefon çaldı Sarah Bryce a bir şey söylemiştir orda :) Chuck tan bahsetmemiştir garanti ama ne bileyim artık Bryce ın bazı şeyleri öğrenmesi lazım bana göre :good: Bende bu konuda hayal kırıklığına uğrayan bir Chuck görmek istemiyorum Jill ilerki sezonlarda gelebilir Sarah hanım doğru düzgün davransın kafası karışmasın yine :icon_whis
Nasıl bir tavır takınırsa takınsın hiç umrunda değil vallaha kendi Jill konusunda yapacağını yapmıştı zamanında :icon_whis Valla artık Sarah kendini bir