PDA

Tüm Versiyonu Göster : Chuck (Arşiv 1)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

ömrüm
20-07-08, 00:19
Reca ettim... O olayı bende düşündüm aslında Chuck ın Lou ile ilişkiye başlama süreci kısa sürdü ama bence Chuck Lou dan hoşlandı :img-wink: Sarah ile bir geleceklerinin olmayacağını da düşünerek Sarah ile sahte olan ilişkisini bitirerek Lou ile yakınlaştı ama bu Sarah ın yaptığı hata ile karşılaştıralamaz Sarah ın yaptıklarının affı yok yahu..Sarah , Chuck ı öptükten sonra gitti Bryce ile öpüştü eğer Chuck ın Sarah ile ilgili bir umudu olsaydı ve Lou ile bu şekilde yakınlaşsaydı o zaman Chuck ı burda en çok ben eleştirirdim ama öyle olmadı ..... Sarah Chuck ı öptükten sonra umutlanan Chuck Lou dan ayrılmıştır çünkü Chuck Sarah a aşıktı ama Sarah Chuck ı öptükten sonra gitti Bryce ile yakınlaştı birde Chuck ın evinde :mad72: Chuck ın da bazı hataları olmuştur ama Sarah ın hatalarının yanında bunlar bir hiç bana göre

Sarah'ın hatalarının çoğunun affı yok doğru...Dediğin gibi Chuck'ı öptükten sonra Byrce'ı öpmesi hem de Chuck'ın evinde onun odasın da affetmeyi bırak bence falaka gerektirir cinsten bir olay...Benim demek istediğim şey şu Chuck Sarah umut vermesede en başından beri ondan hoşlanıyodu hatta aşık oldu...Ama ayrılık kararı sonrası hiç bir şey olmamış gibi davrandı Chuck...Lou'yu kıskanmaya başladı eski erkek arkadaşından, Casey ve Sarah onları ihbar etmiş olabilceğini söylediklerinde gösterdiği tavır falan, yani iki gün önce başka şeyler hissedip iki gün bambaşka şeyler hissetmek bu kadar kolay mı yahu...:icon_whis

SBR
20-07-08, 00:25
Sarah'ın hatalarının çoğunun affı yok doğru...Dediğin gibi Chuck'ı öptükten sonra Byrce'ı öpmesi hem de Chuck'ın evinde onun odasın da affetmeyi bırak bence falaka gerektirir cinsten bir olay...Benim demek istediğim şey Chuck Sarah umut vermesede en başından beri ondan hoşlanıyodu hatta aşık oldu...Ama ayrılık kararı sonrası hiç bir şey olmamış gibi davrandı Chuck...Lou'yu kıskanmaya başladı eski erkek arkadaşından, Casey ve Sarah onları ihbar etmiş olabilceğini söylediklerinde gösterdiği tavır falan, yani iki önce başka şeyler hissedip iki gün bambaşka şeyler hissetmek bu kadar kolay mı yahu...:icon_whis

Şöyle düşünün Chuck , Sarah ile Bryce ın bir ilişki yaşadığını biliyor ve Sarah a soruyor ki bir ilişkimiz olabilir mi diye Sarah ise hayır cevabını veriyor .... Chuck ın kısa sürede Lou ya gitmesini savunmuyorum ama Sarah dan tamamen ümidi kesti Sarah öyle bir davrandı ki buna adamın beklentisi kalmadı :) Sonuçta Lou da Chuck tan hoşlanmış umutsuz bir şekilde Sarah ın peşinden gideceğime Lou ile bir şansımı deneyim dedi belki de :) Sarah dan bir umut ışığı gelseydi Lou ya kendi söylerdi Sarah benim kız arkadaşım diye :img-wink: Sarah da ise durum başka Chuck tan hoşlandığı için öptüğünü düşünüyoruz sonra Bryce geliyor hemen ona dönüyor bu durum çok farklı bana göre :good:

Ardacasey
20-07-08, 00:28
Sarah'ın hatalarının çoğunun affı yok doğru...Dediğin gibi Chuck'ı öptükten sonra Byrce'ı öpmesi hem de Chuck'ın evinde onun odasın da affetmeyi bırak bence falaka gerektirir cinsten bir olay...Benim demek istediğim şey şu Chuck Sarah umut vermesede en başından beri ondan hoşlanıyodu hatta aşık oldu...Ama ayrılık kararı sonrası hiç bir şey olmamış gibi davrandı Chuck...Lou'yu kıskanmaya başladı eski erkek arkadaşından, Casey ve Sarah onları ihbar etmiş olabilceğini söylediklerinde gösterdiği tavır falan, yani iki gün önce başka şeyler hissedip iki gün bambaşka şeyler hissetmek bu kadar kolay mı yahu...:icon_whis
Evet sonuna kadar katiliyorum omrum Sarah orda umut verdigi onu sevdigi anlasilsa aninda baska yere gonderilirdi bu kesin onun yaninda olup ona dokunamamak gibi bisi Sarah`in olayi ve burda en cok sucda Sarah`a kaliyo Bryce`la opustugu icin onu zaten anliyorum yani bi zamanlar onu gercekten cok sevmis ama araba carpmasa orda opuseceklerdi bunu affetmek zor tabi ama yani butun sucta Sarah`ta gibi dusunmeyelim hep teyzenin sucu:img-hyste

ömrüm
20-07-08, 00:39
Şöyle düşünün Chuck , Sarah ile Bryce ın bir ilişki yaşadığını biliyor ve Sarah a soruyor ki bir ilişkimiz olabilir mi diye Sarah ise hayır cevabını veriyor .... Chuck ın kısa sürede Lou ya gitmesini savunmuyorum ama Sarah dan tamamen ümidi kesti Sarah öyle bir davrandı ki buna adamın beklentisi kalmadı ...Sonuçta Lou da Chuck tan hoşlanmış umutsuz bir şekilde Sarah ın peşinden gideceğime Lou ile bir şansımı deneyim dedi belki de... Sarah dan bir umut ışığı gelseydi Lou ya kendi söylerdi Sarah benim kız arkadaşım diye...Sarah da ise durum başka Chuck tan hoşlandığı için öptüğünü düşünüyoruz sonra Bryce geliyor hemen ona dönüyor bu durum çok farklı bana göre

Olabilir ki zaten aslında aynı noktaya geliyoruz...Chuck umudunu kesti tamam ve bunun sorumlusu Sarah buna da tamam, hayatına yön vermek istedi, Sarah gibi dengesiz ne istediğini bilmeyen biri varken hayatında onun zıttı birini tanıdı ve hoşlandı şansını denemek istedi haklı buraya kadar takıldığım bir yer yok zaten...Benim takıldığım nokta ayrılığına hiç üzülmemiş olması...Lou'dan ayrılırken bile ne hale geldi Chuck ama Sarah'ın yanından bir şey olmamış gibi gitti...Ya tersi olsaydı orda Sarah olabilir deseydi Lou'dan hoşlandığı gerçeği ne olcaktı? Ki ilk başta tanıştıkları anda kız arkadaşım diyemedi Chuck Sarah'a olan hislerine rağmen hem de...Sarah bunu öptüğünde hoşlandığı Lou'dan da birden ayrıldı aslında...Bu hafif dengesizlikler Sarah'tan mı bulaştı çocuğa nedir...:d

Ardacasey
20-07-08, 00:43
Olabilir ki zaten aslında aynı noktaya geliyoruz...Chuck umudunu kesti tamam ve bunun sorumlusu Sarah buna da tamam, hayatına yön vermek istedi, Sarah gibi dengesiz ne istediğini bilmeyen biri varken hayatında onun zıttı birini tanıdı ve hoşlandı şansını denemek istedi haklı buraya kadar takıldığım bir yer yok zaten...Benim takıldığım nokta ayrılığına hiç üzülmemiş olması...Lou'dan ayrılırken bile ne hale geldi Chuck ama Sarah'ın yanından bir şey olmamış gibi gitti...Ya tersi olsaydı orda Sarah olabilir deseydi Lou'dan hoşlandığı gerçeği ne olcaktı? Ki ilk başta tanıştıkları anda kız arkadaşım diyemedi Chuck Sarah'a olan hislerine rağmen hem de...Sarah bunu öptüğünde hoşlandığı Lou'dan da birden ayrıldı aslında...Bu hafif dengesizlikler Sarah'tan mı bulaştı çocuğa nedir...:d
Kesinlikle sana katiliyorum omrum Sarah`i Lou`yu ilk gordugundede seviyodu ama soyleyemedi kiz arkadasi oldugunu ama su nedenlede soylememis olabilir
Henuz Sarah`a hangi sifatla yaklascagina karar verememesi ve Lou`dan etkilenmesindende olabilir ama Cevabini alir almaz Lou`nun kollarinda almasi solugu bunu deistirmez cevabi alinca sanki hic sevmemis gibi Sarah`i birakip gitti:icon_whis

SBR
20-07-08, 00:48

Orası öyle tabii ama ben yine bir Chuck savunması yapayım hemen :) Chuck ın üzülmediği konusuna bir şey demiyorum çocuk belki üzülmüştür içinden yahu bunu bilemeyiz :) Lou dan ayrılırken daha farklıydı çünkü Lou nun kendisinden hoşlandığının farkındaydı belki Lou ile bir geleceği olabilirdi ama Sarah da böyle bir durum yoktu :img-wink: Sarah olabilir deseydi Lou ya olan tavırları değişirdi sonuçta Sarah hayır dedikten sonra Lou geldi Sarah evet deseydi gözü Sarah dan başkasını görmezdi ki :good:

Chuck Sarah dan bir umut ışığı görseydi tepkileri çok farklı olurdu ... Sarah ve Chuck davranışları arasında ciddi bir fark vardır Chuck Sarah dan emin olduktan sonra Lou defterini kapamıştır ... Sarah ise Chuck ı öptükten sonra biri Chuck ın evinde olmak üzere 2 kez Bryce ile yakınlaşmıştır ... İkincisinde araba çarpmıştır orası ayrı tabii :)

Ardacasey
20-07-08, 00:51
Orası öyle tabii ama ben yine bir Chuck savunması yapayım hemen :) Chuck ın üzülmediği konusuna bir şey demiyorum çocuk belki üzülmüştür içinden yahu bunu bilemeyiz :) Lou dan ayrılırken daha farklıydı çünkü Lou nun kendisinden hoşlandığının farkındaydı belki Lou ile bir geleceği olabilirdi ama Sarah da böyle bir durum yoktu :img-wink: Sarah olabilir deseydi Lou ya olan tavırları değişirdi sonuçta Sarah hayır dedikten sonra Lou geldi Sarah evet deseydi gözü Sarah dan başkasını görmezdi ki :good:

Chuck Sarah dan bir umut ışığı görseydi tepkileri çok farklı olurdu ... Sarah ve Chuck davranışları arasında ciddi bir fark vardır Chuck Sarah dan emin olduktan sonra Lou defterini kapamıştır ... Sarah ise Chuck ı öptükten sonra biri Chuck ın evinde olmak üzere 2 kez Bryce ile yakınlaşmıştır ... İkincisinde araba çarpmıştır orası ayrı tabii :)
Evet aslinda bu senaristlerin sucu birazda malesef Chuck`in uzuntusunu fazla koymamislar yani sonucta icten ice uzulmustur ama belli etmemiste olabilir
Nese ben gitmek zorundayim bye

ömrüm
20-07-08, 00:51
Kesinlikle sana katiliyorum omrum Sarah`i Lou`yu ilk gordugundede seviyodu ama soyleyemedi kiz arkadasi oldugunu ama su nedenlede soylememis olabilir
Henuz Sarah`a hangi sifatla yaklascagina karar verememesi ve Lou`dan etkilenmesindende olabilir ama Cevabini alir almaz Lou`nun kollarinda almasi solugu bunu deistirmez cevabi alinca sanki hic sevmemis gibi Sarah`i birakip gitti:icon_whis

İşte demek istediğim bu benim...Chuck hızlı değişimler yaşadı hem de çok hızlı..Ama yinede Sarah'ın eline su dökemez bu konuda o ayrı tabii...

Evet sonuna kadar katiliyorum omrum Sarah orda umut verdigi onu sevdigi anlasilsa aninda baska yere gonderilirdi bu kesin onun yaninda olup ona dokunamamak gibi bisi Sarah`in olayi ve burda en cok sucda Sarah`a kaliyo Bryce`la opustugu icin onu zaten anliyorum yani bi zamanlar onu gercekten cok sevmis ama araba carpmasa orda opuseceklerdi bunu affetmek zor tabi ama yani butun sucta Sarah`ta gibi dusunmeyelim hep teyzenin sucu:img-hyste

Orda olabilir diyemeyişinin ne yazık ki bir açıklaması ve haklı nedenleri var...Bunu hata olarak değerlendirmiyorum..Hatası daha doğrusu hataları Byrce geldiğinde yaptı...Onu gördüğünde tutuldun Chuck'ın odasında da öptün hadi niye araba da aynı şeyi yapmak üzere oluyosun be kızcağızım...:D Yda madem bu adama aşıksın görünce dayanamıyosun niye onunla gitmedin?

ömrüm
20-07-08, 01:00
Orası öyle tabii ama ben yine bir Chuck savunması yapayım hemen...Chuck ın üzülmediği konusuna bir şey demiyorum çocuk belki üzülmüştür içinden yahu bunu bilemeyiz..Lou dan ayrılırken daha farklıydı çünkü Lou nun kendisinden hoşlandığının farkındaydı belki Lou ile bir geleceği olabilirdi ama Sarah da böyle bir durum yoktu... Sarah olabilir deseydi Lou ya olan tavırları değişirdi sonuçta Sarah hayır dedikten sonra Lou geldi Sarah evet deseydi gözü Sarah dan başkasını görmezdi ki ...

Chuck Sarah dan bir umut ışığı görseydi tepkileri çok farklı olurdu ... Sarah ve Chuck davranışları arasında ciddi bir fark vardır Chuck Sarah dan emin olduktan sonra Lou defterini kapamıştır ... Sarah ise Chuck ı öptükten sonra biri Chuck ın evinde olmak üzere 2 kez Bryce ile yakınlaşmıştır ... İkincisinde araba çarpmıştır orası ayrı tabii

Karşımda avukat var sandım yazdıklarını okuyunca...Güzel savunma ama...:img-wink: Chuck Sarah'dan bir gelecekleri olabilceğine dair o ışığı (öpücüğü:) ) aldığında net bir şekilde tavrını koydu, ama bizim dengesiz bunu yapmadı yapamadı Chuck'ı öptü ama bunun arkasında durmadı, bu yetmiyomuş gibi gitti Byrce'ı öptü ikincisine de İlahi adalet izin vermedi neyseki...:D Burda tavır farkı var kesinlikle haklısın...

Üzüldüyse bile bunu hiç belli etmedi valla duygularını iyi saklayabiliyorumuş istediğinde Chuck...Lou'nun ondan hoşlandığını bildiği için üzülmüş olabilir...Yada Sarah'ın yanmış sosislerine kaldığını fark ettiği için de...

Söz savunmanın efendim....:img-wink::icon_whis

SBR
20-07-08, 01:07
Karşımda avukat var sandım yazdıklarını okuyunca...Güzel savunma ama...:img-wink: Chuck Sarah'dan bir gelecekleri olabilceğine dair o ışığı (öpücüğü:) ) aldığında net bir şekilde tavrını koydu, ama bizim dengesiz bunu yapmadı yapamadı Chuck'ı öptü ama bunun arkasında durmadı, bu yetmiyomuş gibi gitti Byrce'ı öptü ikincisine de İlahi adalet izin vermedi neyseki...:D Burda tavır farkı var kesinlikle haklısın...

Üzüldüyse bile bunu hiç belli etmedi valla duygularını iyi saklayabiliyorumuş istediğinde Chuck...Lou'nun ondan hoşlandığını bildiği için üzülmüş olabilir...Yada Sarah'ın yanmış sosislerine kaldığını fark ettiği için de...

Söz savunmanın efendim....:img-wink::icon_whis

Aslında bende zamanında Chuck ı eleştirdim Lou ya yöneldikten sonra ama Bryce ın gelmesi ile Sarah ın değişen tavırlarını görünce Chuck a fazla yüklendim dedim yani :) Gerçi senin ve Arda nın dediği de doğru Sarah buna bir ışık verseydi Chuck rahat durmazdı CIA de Sarah ı başka göreve yollardı olayın birde bu boyutu var bunu kabul ediyorum :)

Üzülmüştür sanıyorum yani Sarah a olan duyguları belli Lou ya yönelmesi zor oldu Chuck için ben biliyorum :) Bence Chuck orda Lou nun kendisinden hoşlanması yüzünden üzülür gibi oldu sonuçta Sarah ı seviyor ve o öpüşmeden bir bölüm sonra Chuck ın ne kadar heyecanlı ve mutlu olduğunu hatırlayalım :) Chuck bir şeyler anlatmaya çalışırken Sarah Chuck ın ağzına tıktı lafları Bryce ölmedi diyerek :)

ömrüm
20-07-08, 01:19
Aslında bende zamanında Chuck ı eleştirdim Lou ya yöneldikten sonra ama Bryce ın gelmesi ile Sarah ın değişen tavırlarını görünce Chuck a fazla yüklendim dedim yani...Gerçi senin ve Arda nın dediği de doğru Sarah buna bir ışık verseydi Chuck rahat durmazdı CIA de Sarah ı başka göreve yollardı olayın birde bu boyutu var bunu kabul ediyorum...

Üzülmüştür sanıyorum yani Sarah a olan duyguları belli Lou ya yönelmesi zor oldu Chuck için ben biliyorum...Bence Chuck orda Lou nun kendisinden hoşlanması yüzünden üzülür gibi oldu sonuçta Sarah ı seviyor ve o öpüşmeden bir bölüm sonra Chuck ın ne kadar heyecanlı ve mutlu olduğunu hatırlayalım... Chuck bir şeyler anlatmaya çalışırken Sarah Chuck ın ağzına tıktı lafları Bryce ölmedi diyerek

Lon Kirk görevinde Chuck kıskançlık krizine girdi ve Sarah ve Casey görevden alındılar bunun nedeninin Chuck'ın Sarah'ı kıskandığını ona aşık olduğunu anlasalardı anında görev yeri değişirdi....Ki Sarah az kaldı bunu kendi isteyecekti işlerin toparlanamaz boyuta gelme noktasına yaklaşması yüzünden...Birde Chuck'a olan hisleri yüzünden tabii.:icon_whis

Savunma makamına bu konuda verecek bir cevabım yok siz üzülmüştür diyosanız ve bunu biliyorsanız....:img-wink: Evet yahu ne kötü bir andı öyle Chuck'ın ağzı kulaklarına varıyo Sarah'ı gördüğünde heycanla bir şeyler anlatıyo bizim kız ne diceğini bilemediğinden pat diye Byrce yaşıyo diyo...Hani şaka kutuları vardır ya, içinden ne çıkcağını bilmeden kapağını açarsın pat diye bir şey yukarı çıkar sanki öyle bir andı bu...:icon_whis Herşey dönüyo dolaşıyo bu Byrce uyuzunun hortlayışına geliyo ya sinir oluyorum yahu...Ne olurdu bir bölümcük müsade etselerdi de eyy senaristler, Chuck o öpücüğün keyfini çıkarsaydı...

SBR
20-07-08, 01:30
Lon Kirk görevinde Chuck kıskançlık krizine girdi ve Sarah ve Casey görevden alındılar bunun nedeninin Chuck'ın Sarah'ı kıskandığını ona aşık olduğunu anlasalardı anında görev yeri değişirdi....Ki Sarah az kaldı bunu kendi isteyecekti işlerin toparlanamaz boyuta gelme noktasına yaklaşması yüzünden...Birde Chuck'a olan hisleri yüzünden tabii.:icon_whis

Savunma makamına bu konuda verecek bir cevabım yok siz üzülmüştür diyosanız ve bunu biliyorsanız....:img-wink: Evet yahu ne kötü bir andı öyle Chuck'ın ağzı kulaklarına varıyo Sarah'ı gördüğünde heycanla bir şeyler anlatıyo bizim kız ne diceğini bilemediğinden pat diye Byrce yaşıyo diyo...Hani şaka kutuları vardır ya, içinden ne çıkcağını bilmeden kapağını açarsın pat diye bir şey yukarı çıkar sanki öyle bir andı bu...:icon_whis Herşey dönüyo dolaşıyo bu Byrce uyuzunun hortlayışına geliyo ya sinir oluyorum yahu...Ne olurdu bir bölümcük müsade etselerdi de eyy senaristler, Chuck o öpücüğün keyfini çıkarsaydı...

Bunu konuda katılıyorum Sarah ın Chuck a umut vermemesi bir yere kadar kabul edilebilir ... Chuck ı tanıyoruz Sarah a her türlü baskıyı yapardı ama belki Sarah anlatsaydı durumu yani İntersect görevinden sonra belki olabilir falan deseydi Chuck bu kadar sıkıştırmazdı belki yahu ? :)

Üzülmesi lazım yani Sarah ı sevdiğini düşünüyoruz ki öyle zaten hiç bir şey olmamış gibi gitmesi anlaşılır bir durum olmaz :img-wink: Zaten Sarah orda çok şaşırmıştı Chuck ın kendisine açılacağını düşünüyordu Chuck ise ayrılalım dedi :) Sonrasında Sarah da iyi oynadı yani ağladı falan Lester ların olduğu bölüme baktı özellikle herkes görsün diye :) Daha sonra Lester adisi de gidip Sarah a çıkma teklif etti :icon_whis Chuck ın arkadaşlarından yana hiç şansı yok hakkaten bir tek Morgan ı var :) Gerçi ona kızdı sezon finalinde tokatı yapıştırdı yüzük olayından sonra :) Büyük ihtimal 2.sezonda da böyle olacak zaten Jill gelecek kıskanç bir Sarah izleyeceğimizi düşüneceğiz ondan sonra Bryce gelecek karışacak yine ortalık :)

ömrüm
20-07-08, 01:48
Bunu konuda katılıyorum Sarah ın Chuck a umut vermemesi bir yere kadar kabul edilebilir ... Chuck ı tanıyoruz Sarah a her türlü baskıyı yapardı ama belki Sarah anlatsaydı durumu yani İntersect görevinden sonra belki olabilir falan deseydi Chuck bu kadar sıkıştırmazdı belki yahu ?

Üzülmesi lazım yani Sarah ı sevdiğini düşünüyoruz ki öyle zaten hiç bir şey olmamış gibi gitmesi anlaşılır bir durum olmaz... Zaten Sarah orda çok şaşırmıştı Chuck ın kendisine açılacağını düşünüyordu Chuck ise ayrılalım dedi ..Sonrasında Sarah da iyi oynadı yani ağladı falan Lester ların olduğu bölüme baktı özellikle herkes görsün diye Daha sonra Lester adisi de gidip Sarah a çıkma teklif etti...Chuck ın arkadaşlarından yana hiç şansı yok hakkaten bir tek Morgan ı var... Gerçi ona kızdı sezon finalinde tokatı yapıştırdı yüzük olayından sonra...Büyük ihtimal 2.sezonda da böyle olacak zaten Jill gelecek kıskanç bir Sarah izleyeceğimizi düşüneceğiz ondan sonra Bryce gelecek karışacak yine ortalık

Yok yahu Chuck rahat durur mu hiç...:D Adam Sarah'ın ağzından çıkcak cümleye bakıyo sürekli olur dediği an mümkünü yok rahat durmaz o...Ki zaten Sarah'ın geçmişi ile ilgili bir şeyler öğrendiğinde durcağı yeri bilemeyip Sarah'ı deşifre olma noktasına getiriyo( böyle denemişti de:) )

Evet hatırlıyorum yüksek ihtimal Chuck'ın kendisini öpmek için yaklaştığını düşünüyodu (söylediklerine rağmen hem de) yüzünde böyle nasıl desem durumdan memnun olduğunu belli eden hafif bir gülümseme vardı lakin Chuck bombayı patlattı ayrılalım diyerek...Sonrasında oldukça başarılıydı hakkını teslim etmek lazım ben bile numara yaptığını tekrar izlediğimde anladım :D Lester adisinin yaptığı rezil bir hareket ama ona caseret veren de Chuck oldu bir yerde gidebilirsin diyerek...Ama Sarah burda da hakkını teslim etmek lazım hak ettiği şekilde karşıladı Lester'ı arkasına bakmadan gitti valla Sarah'ın yanından...:img-hyste Öyle bir anda Chuck'ın içinde bulunduğu o karışık durumda yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım valla hem ne demek Sarah'a vercek diye düşünüp yüzüğü almak yahu...? Yanlış yaptı orda Morgan...Bu olayların içinde bir tek Byrce kısmından hoşlanmıyorum işte...Gelmesin yahu tekrar tekrar...Mesele kıskanç Chuck'ı izletmekse zaten kıskanma potansiyeli fazlası ile mevcut bunun için Byrce'a ihtiyaç yok ki...Yanında babası gibi duran Lon Kirk'ten bile kıskanabildi Chuck Sarah'ı....:icon_whis

SBR
20-07-08, 02:05
Yok yahu Chuck rahat durur mu hiç...:D Adam Sarah'ın ağzından çıkcak cümleye bakıyo sürekli olur dediği an mümkünü yok rahat durmaz o...Ki zaten Sarah'ın geçmişi ile ilgili bir şeyler öğrendiğinde durcağı yeri bilemeyip Sarah'ı deşifre olma noktasına getiriyo( böyle denemişti de:) )

Evet hatırlıyorum yüksek ihtimal Chuck'ın kendisini öpmek için yaklaştığını düşünüyodu (söylediklerine rağmen hem de) yüzünde böyle nasıl desem durumdan memnun olduğunu belli eden hafif bir gülümseme vardı lakin Chuck bombayı patlattı ayrılalım diyerek...Sonrasında oldukça başarılıydı hakkını teslim etmek lazım ben bile numara yaptığını tekrar izlediğimde anladım :D Lester adisinin yaptığı rezil bir hareket ama ona caseret veren de Chuck oldu bir yerde gidebilirsin diyerek...Ama Sarah burda da hakkını teslim etmek lazım hak ettiği şekilde karşıladı Lester'ı arkasına bakmadan gitti valla Sarah'ın yanından...:img-hyste Öyle bir anda Chuck'ın içinde bulunduğu o karışık durumda yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım valla hem ne demek Sarah'a vercek diye düşünüp yüzüğü almak yahu...? Yanlış yaptı orda Morgan...Bu olayların içinde bir tek Byrce kısmından hoşlanmıyorum işte...Gelmesin yahu tekrar tekrar...Mesele kıskanç Chuck'ı izletmekse zaten kıskanma potansiyeli fazlası ile mevcut bunun için Byrce'a ihtiyaç yok ki...Yanında babası gibi duran Lon Kirk'ten bile kıskanabildi Chuck Sarah'ı....:icon_whis

Doğru rahat durmaz herhalde ama Sarah ın yanından gitmesini sağlayacak bir şeyde yapmaz herhalde yahu :) Gerçi emin olamıyorum bu konuda o yüzden fazla ısrarcı olmayacağım :)

Bence de mennundu zaten Chuck ayrılalım dedikten sonra bir daha sordu ne dedin diyerek başka şeyler söylemesini bekliyordu zaten :) Lester ve Jeff her ikisi de Chuck ın dostu değil zaten özellikle Lester bunlara kaç kez ihanet etti ama hala onunla konuşuyorlar bende bunu hiç çözemiyorum işte :icon_whis Chuck Morgan a verdiği tepki de haklıydı bende bu konuda katılıyorum birde emanetti o yüzük yani :img-wink: Bende gelmesini istemiyorum ama Bryce karakteri senaryodan torpilli :) Chuck herkesten kıskanıyor ama eski sevgili Bryce olduğu zaman kıskanma katsayısı maksimum oluyordur senaristlerde bu yüzden hortlatıyorlar sürekli :)

Herkese iyi yorumlar ......

ömrüm
20-07-08, 02:57
Doğru rahat durmaz herhalde ama Sarah ın yanından gitmesini sağlayacak bir şeyde yapmaz herhalde yahu...Gerçi emin olamıyorum bu konuda o yüzden fazla ısrarcı olmayacağım

Bence de mennundu zaten Chuck ayrılalım dedikten sonra bir daha sordu ne dedin diyerek başka şeyler söylemesini bekliyordu zaten... Lester ve Jeff her ikisi de Chuck ın dostu değil zaten özellikle Lester bunlara kaç kez ihanet etti ama hala onunla konuşuyorlar bende bunu hiç çözemiyorum işte...Chuck Morgan a verdiği tepki de haklıydı bende bu konuda katılıyorum birde emanetti o yüzük yani...Bende gelmesini istemiyorum ama Bryce karakteri senaryodan torpilli...Chuck herkesten kıskanıyor ama eski sevgili Bryce olduğu zaman kıskanma katsayısı maksimum oluyordur senaristlerde bu yüzden hortlatıyorlar sürekli...

Herkese iyi yorumlar ......

Chuck heycanını kontrol edemeyen biri olduğu için hata yapma olasılığı yüksek biri...Söz konusu Sarah olunca heyecanı tavan yapıyo haliyle hata yapma olasılığıda artıyo ki yapmışlığıda var sonu bir şekilde toparlansada...Ama bide şu var ki bu hali ona acayip yakışıyo...:)

Sarah orda aslında Casey'nin de dediği gibi terk edildi hem de böyle bir şey olmaz dediği bir anda...Aslında o sahnede bende Chuck'tan Sarah gibi başka şeyler duycağımı düşünmüştüm ama neyse...:D

Jeff ayyaşın teki ondan adama ne hayır gelir ne şer aslında ama Lester öyle değil oda dizinin 2.Byrce'ı aslında ne nasıl işine geliyosa öyle davranıyo...Tang'i devirmek için iş birliği yapıyo önce ama sonra bir tişörte satıyo arkadaşlarını...,

Aynen yani içinde bulunduğu durum zaten zor belki de gitmek zorunda kalcak, üstelik o an Devon telefonda evlenme teklifini nasıl yapıcağını anlatıyo ama yüzük ortada yok Morgan'sa hala kendi bildiğini okuyo, başka seçenek kalmadı Chuck için...Gerçi Morgan orda tepki göstermedi bu tokat olayına nedense...:icon_whis

Senarist akrabası mı var Byrce'ın nedir anlamıyorum ki ? :) Ama şunu biliyorum ki Byrce'ın hastası da fazlasıyla mevcut...:blink: Onlar da sevinçten uçuyolar Byrce yeniden geliyo diye...:blink: Korkuyorum şimdi Sarah'ın kıskanma potansiyelini tavan yaptırırcak diye Jill'de zırt bırt gelicek...

Chuck'ın işi zor ama hakketen yahu Byrce'a karşı hep geri planda kalıyo ama Sarah eğer bizim istediğimiz doğrultuda davranırda yine bir dengesizlik yapmaz ise şayet bu kez Byrce Chuck'ın gerisinde kalmış olucak...:D Buda Chuck'ı havalara uçurur kesin...

Ardacasey
20-07-08, 07:26
Valla SBR omrum bu gidisle iki asik kisiyi birbirine dusman yapcaksiniz valla suan onemli olan 2.sezondaki her sey gibi oldu Sarah hata yapti ama 13.bolumde bunu telefi edebilecek buyuk bi dogrusu var Casey`e kalsaydi Chuck yeraltindaki yuvasinda oturuyo olucakti asil onemli olan Sarah`in aslinda 2.sezondaki davranislari bence en onemlisi bu zaten

mrs.lovett
20-07-08, 08:06
http://img143.imageshack.us/img143/3543/chuck1x0625byonebreathhv2.png (http://imageshack.us)http://img205.imageshack.us/img205/4306/chuck1x0701byonebreathaf1.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/3614/chuck1x0702byonebreathoj3.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/8602/chuck1x0703byonebreathxn5.png (http://imageshack.us)http://img205.imageshack.us/img205/2493/chuck1x0704byonebreathlc4.png (http://imageshack.us)http://img205.imageshack.us/img205/6622/chuck1x0705byonebreathdw0.png (http://imageshack.us)
http://img143.imageshack.us/img143/4461/chuck1x0706byonebreathef4.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/6885/chuck1x0707byonebreathnm7.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/9510/chuck1x0708byonebreathgi2.png (http://imageshack.us)http://img205.imageshack.us/img205/1455/chuck1x0709byonebreathuo7.png (http://imageshack.us)http://img205.imageshack.us/img205/3236/chuck1x0710byonebreathne7.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/71/chuck1x0711byonebreathuk7.png (http://imageshack.us)

alıntıdır upload benim

mrs.lovett
20-07-08, 08:12
http://img205.imageshack.us/img205/8995/chuck1x0712byonebreathzl8.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/8885/chuck1x0713byonebreathix1.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/9811/chuck1x0714byonebreathqh9.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/6084/chuck1x0715byonebreathgn6.png (http://imageshack.us)http://img205.imageshack.us/img205/6768/chuck1x0716byonebreathka4.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/5885/chuck1x0717byonebreathta5.png (http://imageshack.us)
http://img205.imageshack.us/img205/8319/chuck1x0718byonebreathps3.png (http://imageshack.us)http://img143.imageshack.us/img143/2038/chuck1x0719byonebreathrm9.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/4848/chuck1x0720byonebreathlq7.png (http://imageshack.us)http://img143.imageshack.us/img143/8093/chuck1x0721byonebreathmw7.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/69/chuck1x0722byonebreathsd0.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/7491/chuck1x0723byonebreathig3.png (http://imageshack.us)

alıntıdır upload benim

mrs.lovett
20-07-08, 08:17
http://img229.imageshack.us/img229/5484/chuck1x0724byonebreathpp3.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/9726/chuck1x0725byonebreathrs1.png (http://imageshack.us)http://img143.imageshack.us/img143/8899/chuck1x0726byonebreathbs3.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/132/chuck1x0727byonebreathhd0.png (http://imageshack.us)http://img143.imageshack.us/img143/9302/chuck1x0728byonebreathmu7.png (http://imageshack.us)http://img143.imageshack.us/img143/7155/chuck1x0729byonebreathex9.png (http://imageshack.us)
http://img229.imageshack.us/img229/2897/chuck1x0730byonebreathns9.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/5854/chuck1x0731byonebreathjg3.png (http://imageshack.us)http://img143.imageshack.us/img143/6967/chuck1x0732byonebreathww2.png (http://imageshack.us)http://img143.imageshack.us/img143/3766/chuck1x0733byonebreathvk6.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/5328/chuck1x0734byonebreathxw0.png (http://imageshack.us)http://img143.imageshack.us/img143/4122/chuck1x0735byonebreathcs7.png (http://imageshack.us)

alıntı upload benim

mrs.lovett
20-07-08, 08:21
http://img229.imageshack.us/img229/2092/chuck1x0736byonebreathwk9.png (http://imageshack.us)http://img143.imageshack.us/img143/4410/chuck1x0737byonebreathmn5.png (http://imageshack.us)http://img143.imageshack.us/img143/5070/chuck1x0738byonebreathfr7.png (http://imageshack.us)http://img205.imageshack.us/img205/4715/climsr2ch1hg1.png (http://imageshack.us)
http://img143.imageshack.us/img143/4757/climsr2ch2ir3.png (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/7648/holdinghandscopyfi1.jpg (http://imageshack.us)http://img229.imageshack.us/img229/851/tvrumbler3ch10kb9.png (http://imageshack.us)

http://img229.imageshack.us/img229/151/chuckwallpaperqb8bb8.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=chuckwallpaperqb8bb8.jpg)

alıntıdır upload benim

SBR
20-07-08, 12:01
Jeff ayyaşın teki ondan adama ne hayır gelir ne şer aslında ama Lester öyle değil oda dizinin 2.Byrce'ı aslında ne nasıl işine geliyosa öyle davranıyo...Tang'i devirmek için iş birliği yapıyo önce ama sonra bir tişörte satıyo arkadaşlarını...,

Aynen yani içinde bulunduğu durum zaten zor belki de gitmek zorunda kalcak, üstelik o an Devon telefonda evlenme teklifini nasıl yapıcağını anlatıyo ama yüzük ortada yok Morgan'sa hala kendi bildiğini okuyo, başka seçenek kalmadı Chuck için...Gerçi Morgan orda tepki göstermedi bu tokat olayına nedense...:

Senarist akrabası mı var Byrce'ın nedir anlamıyorum ki ? Ama şunu biliyorum ki Byrce'ın hastası da fazlasıyla mevcut... Onlar da sevinçten uçuyolar Byrce yeniden geliyo diye...: Korkuyorum şimdi Sarah'ın kıskanma potansiyelini tavan yaptırırcak diye Jill'de zırt bırt gelicek...

Chuck'ın işi zor ama hakketen yahu Byrce'a karşı hep geri planda kalıyo ama Sarah eğer bizim istediğimiz doğrultuda davranırda yine bir dengesizlik yapmaz ise şayet bu kez Byrce Chuck'ın gerisinde kalmış olucak... Buda Chuck'ı havalara uçurur kesin...

Lester ın 2.Bryce olduğu konusunda sana katılıyorum :good: Benim çözemediğim bu nankör Lester ile neden muhatap oluyorlar Tang bile ondan daha iyidir hiç olmazsa Lester gibi satmıyor kimseyi her şeyi yüzüne söylüyor insanın :img-wink: Morgan hak etti zaten ayrıca yüzüğü Ellie görmüştü daha önce Devon verdiğinde hiç şaşırmadı :) Kaptan muazzam ın olduğu bir sahne de çok iyiydi Devon yüzüğü getirmeyen Chuck ı arıyor ve hiçte muazzam olmayan bir durumdayım diyor :img-hyste

Araştırmak lazım aslında var mı böyle bir durum diye :) Ben nedense hiç göremiyorum bu sayfada Bryce ı destekleyen arkadaşlarımızı onlarda gelsin savunsular Bryce ı güzel olur karşılıklı yorum yapmak :img-icecr Tabii nasıl savunacaklar o da var birde ben Chuck savunması yaparken yani .... :) Sarah bence Bryce dan etkilenmez çünkü 10.bölüm sonrası Chuck ı tercih etti Bryce geldiğinde bu konuda yine kafası karışırsa kimse onu elimden alamaz bu sefer :) Bu kez Chuck ın geride kalmaması lazım sonuçta Sarah tercihini yaptı yeni sezonda bunu Bryce ın da öğrenmesi lazım :good:

Öyle değil be Arda :) Biz Ömrüm le karşılıklı iyi paslaşıyoruz ikimizde aşağı yukarı aynı şeyler olmasını istiyoruz sadece belli yerlerde ayrılıyoruz :) İkimizinde ortak düşmanı Bryce :img-hyste Herkese iyi yorumlar , çalışmalar içinde teşekkürler ......

r_m
20-07-08, 13:15
http://img145.imageshack.us/img145/5716/chuck1x1271yg7.gifhttp://img230.imageshack.us/img230/6412/chuck1x1210hb8.gifhttp://img261.imageshack.us/img261/6320/chuck1x1211mo8.gif
http://img530.imageshack.us/img530/5953/chuck1x1213pe9.gifhttp://img530.imageshack.us/img530/9459/chuck1x1222cv2.gifhttp://img530.imageshack.us/img530/3186/chuck1x1225df6.gif
http://img530.imageshack.us/img530/5749/chuck1x1245pd0.gifhttp://img139.imageshack.us/img139/8595/chuck1x1237to2.gifhttp://img411.imageshack.us/img411/925/chuck1x1246zi8.gif
http://img389.imageshack.us/img389/7193/chuckannaqt6.gifhttp://img210.imageshack.us/img210/2430/chuckcaseyta3.gif
alntı

r_m
20-07-08, 13:22
http://img509.imageshack.us/img509/9436/chuckcaseygunplaylf6.gifhttp://img521.imageshack.us/img521/7346/chuckchuckbrycedontfreacm2.gifhttp://img232.imageshack.us/img232/9808/chuckchuckcasey3av3.gif
http://img521.imageshack.us/img521/839/chuckchuckeatingwi2.gifhttp://img155.imageshack.us/img155/5503/chuckchuckorlywx4.gifhttp://img155.imageshack.us/img155/4388/chuckchucksarahci1.gifhttp://img155.imageshack.us/img155/3863/chuckchucksarah3qm6.gif
http://img155.imageshack.us/img155/8095/chuckchucksarahdance3ge2.gifhttp://img291.imageshack.us/img291/8462/chuckchucksmirkqe3.gif
http://img291.imageshack.us/img291/656/chuckmorganannaxo8.gifhttp://img354.imageshack.us/img354/7627/chuckmorgantitanicep5.gifhttp://img354.imageshack.us/img354/4443/chucksarahmorningti8.gif
alntı

r_m
20-07-08, 13:48
http://img526.imageshack.us/img526/2779/chuckchuckloukiss1tx5.gifhttp://img529.imageshack.us/img529/9329/chuckcal1ud0.gifhttp://img501.imageshack.us/my.php?image=chuckchuckmorninghandsoop1.gifhttp://img526.imageshack.us/img526/319/chuckchuckphonewu6.gif
http://img529.imageshack.us/img529/5447/chuckchucksarahchairhw2.gifhttp://img521.imageshack.us/img521/2779/chuckchucksarahkiss1rx4.gifhttp://img521.imageshack.us/img521/1719/chuckchucksarahkiss3wo0.gif
http://img516.imageshack.us/img516/5503/chuckchucksarahkiss7zr4.gifhttp://img387.imageshack.us/img387/3818/chuckchucksarahsukc9.gifhttp://img257.imageshack.us/img257/3235/chuckdanceyn5.gif
alntı!

r_m
20-07-08, 13:54
http://img524.imageshack.us/img524/4439/chuckfirstdateds3.gifhttp://img370.imageshack.us/img370/9429/chuckflambedx7.gifhttp://img370.imageshack.us/img370/2281/chuckgrouphugdm4.gif
http://img526.imageshack.us/img526/561/chuckiheartchuckspw2.gifhttp://img526.imageshack.us/img526/9830/chuckloujx0.gifhttp://img526.imageshack.us/img526/2910/chucklovekc6.gif
http://img137.imageshack.us/img137/5219/chuckmorganlonewolftj7.gifhttp://img137.imageshack.us/img137/1730/chucknotextur9.gifhttp://img257.imageshack.us/img257/8094/chuckouchvg7.gif

alntı

r_m
20-07-08, 13:58
http://img501.imageshack.us/img501/2600/chucksarahqb4.gifhttp://img524.imageshack.us/img524/6326/chucksawyoudn4.gifhttp://img137.imageshack.us/img137/5230/chuckscaryok6.gif
http://img137.imageshack.us/img137/7940/chucktranqdartde7.gifhttp://img137.imageshack.us/img137/3900/chuckuhuhmi3.gifhttp://img137.imageshack.us/img137/6338/chuckwaveyn5.gifhttp://img381.imageshack.us/img381/2929/chuckwoahzt8.gif

alntı!

ZeynepFlack
20-07-08, 18:46
chuck'tan bi kaç güzel replik... :good:

"STAY İN THE CAR, CHUCK"

Chuck'ı Bryce'ın tutulduğu yere sokarlar ve bilgi almasını isterler ama chuck korkup odadan çıkmak ister...
Casey "sorgu odasında doğuştan bi yeteneği var"

Bryce Casey onu vurduktan sonra olanları anlatırken
Bryce "öyle beyaz bi ışık falan yoktu, casey durmuş aval aval bana bakıyordu"

Ekip Bryce'ın neden ihanet ettiğini öğrenmek ister
Casey "anlatıcak mısın yoksa döve döve mi konuşturmam gerekecek"
Bryce "konuşucam"
Casey "tüh"

Bryce yüzünden Chuck okuldan atılır
Chuck "bunu neden yaptın"
Bryce "bunu sen kendin yaptın"

Chuck Casey'in bi sevgilisi olduğunu öğrenir Casey nasıl tanıştıklarını anlatırken...
Chuck bağırır "canlı bu"

Morgan eski bilgisayarlarla dolu bi kafeste hapis kalmıştır
Morgan "eski bilgisayarlardan çok korkarım, çıkarın beni burdan.. chuuuuuck!"

Bomba sanılan kutu açılır ve içinden Bryce çıkar...
Sarah şaşkın "Bryce bu"
Casey de şaşkın "bunu öldürmemişmiydim ben?"

Chuck Saray hakkında gerçek bi şey öğrenmek ister...
Chuck "en azından bana göbek adını söyle"
Sarah söyleyemez Chuck uzaklaşır Sarah gözleri dolmuş bi vaziyette fısıldar
Sarah "Lisa, göbek adım Lisa"

Görev icabı gidilen bi mekanda adamın teki Casey'den ateş ister
Casey "araştırmalar sigaranın sağlığa zararlı olduğunu söylüyor, bul bi makale oku"
Bi kaç sahne sonra Casey aynı adam tarafından bağlanıp rehin alınır adam Casey'in suratına duman üfler bağlarından kurtulan Casey adamı haklar yere serilmiş olan herife bakıp...
Casey "sigaranın sağlığa zararlı olduğunu söylemiştim"

Chuck Sarah ve Casey'i kapatıldıkları odadan kurtarır Sarah ağzını açmak üzreyken
Chuck "bağıracaksan, sonraya sakla"

Chuck'ın üniveritesine girmek için öğrenci kimliği gerekir ve Casey olayı halletmiştir
Chuck "eski kimliğimi mi çaldın"
Casey "sadece alıp yeniden aktif hale getirdim o komik sırıtışını photoshop ile silemediğim için de üzgünüm"

Şükran gününde sofrada herkes bişeyler için şükreder...
Chuck "Bryce öldüğü için ve şuan odamda yeni sevgilimi götürmediği için sükrediyorum"
Casey "izninizle" Casey'nin nereye gittiğini söylememe gerek yok sanırım...

Bryce Chuck'ı CIA'e almak isteyen hocasıyla konuşur...
Bryce "O iyi bi insan, bu işler için fazla hassas bi kalbi var, onu sahaya süremezsiniz hayatta kalamaz"

Morgan gemidedir ve geminin ucunda kollarını açarak durur ve Tıtanıc'e güzel bi gönderme yapar...
Morgan bağırarak "ben dünyanın efendisiyim"
Chuck gemide bomba olduğunu anlar kıyıdan Morgan'a bakarak
Chuck "benim Morganım, benim küçük dostum"

Ellie ve zehirlenmiştir ekip panzehirin peşindedir ama zehir dürüstlük etksi verir kötü adamın kapısına dayanılır
Adam "kim o?"
Chuck "CIA den NSA dan iki ajan bir de ben"
bi kaç sahne sonra bi kapı açılması gerekir Sarah ve Casey 'ben açıcam' kavgası yapar...
Chuck "Hanginiz daha iyi"
Sarah "Ben"
Casey "O"

Zehrin etkisinde ki Ellie, evde dinleme cihazı arayan Casey'e...
Ellie "bu pijamalarla afacan dennıs'in babasına benzemişsin"

Ellie'le kavga eden Devon Morgan ve mağaza tayfasıyla kağıt oynar...
Jeff "senin gibi kız güzeli bi adam yatak odasına dönen kapı bile yaptırır"
sahne akar Devon oyunu kazanır kural gereği kaybedenlerde soyunmaya başlar
Devon arazi olur "benim çok acil bi ameliyatım var"

Casey ve Sarah konuşurlar...
Casey "hep aynı şeyi yapıyosun, ortaklarına aşık oluyosun ilk önce Bryce şimdi de Chuck"
Sarah "Bryce bi hataydı Chuck'a da aşık değilim"
Casey "bu arada haberin olsun seni çekici bulmuyorum"

Bi bomba patlamak üzeredir...
Sarah "hemen git ben bombayı etkisiz hale getirmeye çalışıcam"
Chuck "hiçbiryere gitmiyorum"
Sarah silahını doğrultur "sana git dedim"
Chuck "havaya uçmuyım diye beni vuracaksın yani öyle mi, harika bi plan"

Chuck'ın Lou'yla olan randevusu görev yüzünden mahvolur...
Chuck "sanırım devletimiz benim bi daha sevişmemi istemiyor"

Ekipçe Chuck'ın eski okuluna gidilir ama bela orda da peşlerini bırakmaz...
Chuck kaçarken "bu okulun bana bi kastı var"

Bomba olduğu sanılar bi kutu açılmak üzredir Casey bi puro yakar...
Sarah "sence bu iyi bi fikir mi"
Casey "birazdan ölebiliriz bi püro içmişim çok mu"
neyseki kutunun içinde Bryce varmış...

"Aldıkça al" kötü adamlar tarafından basılmıştır Chuck rehindir Jeff gelir...
Jeff "Chuck tüm kasalar çöktü ne yapabilirim"
Kötü adam Tommy " tek kelimeden fazla bişey söylersen seni öldürürüm"
Chuck "ananas"
Jess "ananas"

Bryce ve Sarah kötü adamları haklarken Chuck saklandığı yerden onları izler...
Chuck "vay canına, birlikte gerçekten iyilermiş"

Bryce papyonla ve simokinle odadan çıkar...
Bryce" artık yeni bi görevim var"
Chuck" garson olarak mı"
Bryce "aslında büyük elçilikte bi yemeğe katılıcam"

Casey Bryce'a ateş eder Bryce'la beraber Chuck'ta bayılarak yere yığılır Bryce'ın çelik yeleği olduğu anlaşılır yerden kendi kendine kalkan Chuck söylenir
Chuck "bende iyiyim beni merak etmeyin alt tarafı tüm devlet sırlarını beynimde taşıyorum"

ömrüm
20-07-08, 19:38
Lester ın 2.Bryce olduğu konusunda sana katılıyorum Benim çözemediğim bu nankör Lester ile neden muhatap oluyorlar Tang bile ondan daha iyidir hiç olmazsa Lester gibi satmıyor kimseyi her şeyi yüzüne söylüyor insanın... Morgan hak etti zaten ayrıca yüzüğü Ellie görmüştü daha önce Devon verdiğinde hiç şaşırmadı... Kaptan muazzam ın olduğu bir sahne de çok iyiydi Devon yüzüğü getirmeyen Chuck ı arıyor ve hiçte muazzam olmayan bir durumdayım diyor

Araştırmak lazım aslında var mı böyle bir durum diye...Ben nedense hiç göremiyorum bu sayfada Bryce ı destekleyen arkadaşlarımızı onlarda gelsin savunsular Bryce ı güzel olur karşılıklı yorum yapmak...Tabii nasıl savunacaklar o da var birde ben Chuck savunması yaparken yani .... Sarah bence Bryce dan etkilenmez çünkü 10.bölüm sonrası Chuck ı tercih etti Bryce geldiğinde bu konuda yine kafası karışırsa kimse onu elimden alamaz bu sefer...Bu kez Chuck ın geride kalmaması lazım sonuçta Sarah tercihini yaptı yeni sezonda bunu Bryce ın da öğrenmesi lazım

Öyle değil be Arda...Biz Ömrüm le karşılıklı iyi paslaşıyoruz ikimizde aşağı yukarı aynı şeyler olmasını istiyoruz sadece belli yerlerde ayrılıyoruz.. İkimizinde ortak düşmanı Bryce...Herkese iyi yorumlar , çalışmalar içinde teşekkürler ......

Aynen bende anlamıyorum yahu bu durumu birde Lester'da Chuck'ı ve Morgan'ı (özellikle Moragan'ı) küçük düşürüp aşağılama durumu var...Sarah'ı Chuck'a yakıştıramıyo sanki...:icon_whis Kendine yakıştırdı lakin arkasına bile bakmadan kaçtı kızın yanından...Sarah tam da benim beklediğim cevabı verdi .arkadaşından ayrılıyorum sen gelip hemen bana çıkma teklif ediyosun Evet itiraf ediyorum burda Sarah'ı sevmiştim...:D

Devon güç bela evlenme teklifini yapıyo ama Ellie horluyo...Ben de burda kopmuştum yahu...:img-hyste

Bizde var böyle biri biliyosun...Belki orda da vardır kim bilir...:D Acaba bizden mi korkuyolar ? :) Keşke gelseler ama güzel olur...Anlayamıyorum onlardaki bu Byrce sevgisini açıkcası... Ama gelseler emin ol bize karşı çok sağlam savunurlar...Byrce onların nezninde fazla korumacı bir arkadaş çünkü...:img-swoon Ve Sarah onu hak etmiyo... (Amannnn ..Burhan'ın pırtından lazım buraya...:D )

Bence de Sarah kabul etmese de Chuck'ı tercih ettiği için kaldı...Lakin bu tercihinin arkasında durmalı...Chuck'a durumu belli etmek görevini tehlikeye atmak olabilir ve bu yüzden yapmayabilir anlayışla karşılarım bunu fakat Byrce'a anlatmalı Chuck'a olan hislerini...Duyguları hakkında konuşmayı sevmeyen biri olması nedeni ile yapmıcaktır o konuşmayı ama Byrce'ın anlamasını sağlayan bir tavır göstermeli kesinlikle...O zaman görelim bakalım Byrce'ı bunu öğrendiğin de hayatta ki tek dostuna nasıl tepki vercek...:img-wink:

Aynen SBR'nin dediği gibi Arda...Onların düşman olmasını istermiyiz (istermiyim) hiç...Tam tersi ikisininde Byrce'a düşman olmasını istiyorum ben...:D Bu arada gerçekten bu paslaşma işi oldukça zevkli oluyo SBR...

Çalışmalar için çok teşekkürler....Hepsi çok güzel...:good:

SBR
20-07-08, 22:26
Aynen bende anlamıyorum yahu bu durumu birde Lester'da Chuck'ı ve Morgan'ı (özellikle Moragan'ı) küçük düşürüp aşağılama durumu var...Sarah'ı Chuck'a yakıştıramıyo sanki...:icon_whis Kendine yakıştırdı lakin arkasına bile bakmadan kaçtı kızın yanından...Sarah tam da benim beklediğim cevabı verdi .arkadaşından ayrılıyorum sen gelip hemen bana çıkma teklif ediyosun Evet itiraf ediyorum burda Sarah'ı sevmiştim...

Devon güç bela evlenme teklifini yapıyo ama Ellie horluyo...Ben de burda kopmuştum yahu...

Bizde var böyle biri biliyosun...Belki orda da vardır kim bilir... Acaba bizden mi korkuyolar ? Keşke gelseler ama güzel olur...Anlayamıyorum onlardaki bu Byrce sevgisini açıkcası... Ama gelseler emin ol bize karşı çok sağlam savunurlar...Byrce onların nezninde fazla korumacı bir arkadaş çünkü.. Ve Sarah onu hak etmiyo... (Amannnn ..Burhan'ın pırtından lazım buraya... )

Bence de Sarah kabul etmese de Chuck'ı tercih ettiği için kaldı...Lakin bu tercihinin arkasında durmalı...Chuck'a durumu belli etmek görevini tehlikeye atmak olabilir ve bu yüzden yapmayabilir anlayışla karşılarım bunu fakat Byrce'a anlatmalı Chuck'a olan hislerini...Duyguları hakkında konuşmayı sevmeyen biri olması nedeni ile yapmıcaktır o konuşmayı ama Byrce'ın anlamasını sağlayan bir tavır göstermeli kesinlikle...O zaman görelim bakalım Byrce'ı bunu öğrendiğin de hayatta ki tek dostuna nasıl tepki vercek...:i

Aynen SBR'nin dediği gibi Arda...Onların düşman olmasını istermiyiz (istermiyim) hiç...Tam tersi ikisininde Byrce'a düşman olmasını istiyorum ben...Bu arada gerçekten bu paslaşma işi oldukça zevkli oluyo SBR...

Çalışmalar için çok teşekkürler....Hepsi çok güzel...

Hayır yani yaptıkları bir değil iki değil yahu kaç sefer arkadaşlarını sattı :icon_whis Chuck ta böyle bir durum var maalesef aynı Chuck Jill olayını sormadan Bryce ın elini sıkmıştı :icon_whis Chuck çok fazla kinci değil demek ki burdan bu çıkıyor çünkü Lester ın yaptıkları affedilir türden değildi :good: Bryce konusunda ise keşke birileri desteklese de karşılıklı yorum yapsak güzel olurdu hani burdan bir çağrım yaptım :) O kadar koruma da fazla yahu öyle şey mi olur Bryce kim ki Chuck ın hayatına bu kadar müdahele ediyor değil mi ama ? :)

Bryce bazı şeyleri öğrenmeli yoksa hakkaten Sarah ın bir yedekleme falan yaptığını düşüneceğim :icon_whis Hadi ilk sezon Bryce geldi bir karışıklık oldu ama 2.sezon böyle olmaması lazım eğer olursa adama sorarlar niye Bryce ile gitmedin diye :good: 2.sezonda sadece Chuck ın kafa karışıklığını izleyelim bu kez Sarah toparlayıcı bir görev görsün her şeyi Chuck tan beklememek lazım değil mi ama ? :) Bryce ın konuşmaya ne hakkı var yahu Chuck ona madem benim hayatımı korumak istedin okuldan attırdın sonra ne diye intersect belasını yolladın dese iş biter :)

Ben Chuck ın Bryce konusunda daha katı olmasını istiyorum ama maalesef öyle değil ... Dediğim gibi Chuck fazla duygusal yahu hemen unutuyor bazı şeyleri 2.sezonda biraz değişiklik bekliyorum bu konuda :) Herkese iyi yorumlar ......

_pegasus_
20-07-08, 23:28
sonunda sezon finalini izleyebildim ve çok güzel bi bölümdü çok heyecanlı özellikle de:img-wink:
öncelikle çatıdaki sahne Sarah&Chuck sahnesi müthişti Chuck'ın hücreye götürüleceğini sandım bir an :icon_sorrEllie ve Davon sahneleri onlar da çok tatlılar ve Chuck'ın yüzük için verdiği mücadele gerçekten çk güzel:img-icecr
İlk izlediğim zamanlar Bryce' seviyodum yani öle bi öfke yoktu içimde sezon finalinde anladım Chuck'ın başına o kadar büyük bir bela sardı ki kısacası hayatını mahvetmesine, kalan mrünü bir hücrede geçirmesine neden oluyodu :icon_whis2.sezon Bryce'la olan sahnelerini çok merak ediyorum ve Jill'le tabi ki:icon_whis

ömrüm
20-07-08, 23:36
Hayır yani yaptıkları bir değil iki değil yahu kaç sefer arkadaşlarını sattı... Chuck ta böyle bir durum var maalesef aynı Chuck Jill olayını sormadan Bryce ın elini sıkmıştı...Chuck çok fazla kinci değil demek ki burdan bu çıkıyor çünkü Lester ın yaptıkları affedilir türden değildi ...Bryce konusunda ise keşke birileri desteklese de karşılıklı yorum yapsak güzel olurdu hani burdan bir çağrım yaptım...O kadar koruma da fazla yahu öyle şey mi olur Bryce kim ki Chuck ın hayatına bu kadar müdahele ediyor değil mi ama ?

Bryce bazı şeyleri öğrenmeli yoksa hakkaten Sarah ın bir yedekleme falan yaptığını düşüneceğim...Hadi ilk sezon Bryce geldi bir karışıklık oldu ama 2.sezon böyle olmaması lazım eğer olursa adama sorarlar niye Bryce ile gitmedin diye...2.sezonda sadece Chuck ın kafa karışıklığını izleyelim bu kez Sarah toparlayıcı bir görev görsün her şeyi Chuck tan beklememek lazım değil mi ama ? Bryce ın konuşmaya ne hakkı var yahu Chuck ona madem benim hayatımı korumak istedin okuldan attırdın sonra ne diye intersect belasını yolladın dese iş biter...

Ben Chuck ın Bryce konusunda daha katı olmasını istiyorum ama maalesef öyle değil ... Dediğim gibi Chuck fazla duygusal yahu hemen unutuyor bazı şeyleri 2.sezonda biraz değişiklik bekliyorum bu konuda.. Herkese iyi yorumlar ......

Aynen sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına...Chuck kin tutan biri değil olsa idi şayet Byrce'a tüm yaptıklarına rağmen (ve gördüklerine) yardım etmezdi...Aslında fazlasıyla duygusal ve çevresindeki çoğu kişiye kendinden daha fazla önem ve değer veriyo...:img-wink:

Keşke olsalar ama burda Byrce sever yok galiba...Gelirler mi bilinmez...:icon_whis Kesinlikle o kim oluyo ki arkadaşısın ona değer veriyosun (ki hiç inanmıyorum buna) ama durcağın yeri bil artık...

Bence öğrencek kimden öğrenir emin değilim ama öğrencektir kesinlikle ve dediğin gibi öğrenmeli de yani tamam uyuz yüzsüz falan ama bunu bilmeli sonuçta oda Sarah'a aşık....:icon_whis Ben Sarah'ın kafasının karışmıcağını düşünüyorum...Bu sefer bu karışıklığı Chuck yaşıcak çünkü ikisi aynı anda kafa karışıklığı yaşarsa yandı gülüm keten helva...:D Sezon finalindeki Sarah hiçte öyle kafa karışıklığı yaşıcakmış gibi görünmüyodu...Bence devreye gircektir Sarah kıskandığı an karşısındakine aba altından sopa göstermeyi biliyosa burda Chuck'ı toparlaması gerektiğinin farkına varcaktır...Ama bunu ona işi gereği diyerek yapar o kesin...:D

Byrce'ın elbette ki tek bir laf etmeye bile hakkı yok bu konuda ama adam yüzsüz yahu...Ve Chuck ona karşı ne yaşarsa yaşasın katı olamıyo...Ben emin olamıyorum bu adamdan yani...:img-wink:

SBR
20-07-08, 23:50
Bence öğrencek kimden öğrenir emin değilim ama öğrencektir kesinlikle ve dediğin gibi öğrenmeli de yani tamam uyuz yüzsüz falan ama bunu bilmeli sonuçta oda Sarah'a aşık....:icon_whis Ben Sarah'ın kafasının karışmıcağını düşünüyorum...Bu sefer bu karışıklığı Chuck yaşıcak çünkü ikisi aynı anda kafa karışıklığı yaşarsa yandı gülüm keten helva...:D Sezon finalindeki Sarah hiçte öyle kafa karışıklığı yaşıcakmış gibi görünmüyodu...Bence devreye gircektir Sarah kıskandığı an karşısındakine aba altından sopa göstermeyi biliyosa burda Chuck'ı toparlaması gerektiğinin farkına varcaktır...Ama bunu ona işi gereği diyerek yapar o kesin...:D

Byrce'ın elbette ki tek bir laf etmeye bile hakkı yok bu konuda ama adam yüzsüz yahu...Ve Chuck ona karşı ne yaşarsa yaşasın katı olamıyo...Ben emin olamıyorum bu adamdan yani...:img-wink:

Sarah a söylemez herhalde onda nerde o cesaret :) Bence Casey bu işi ortaya çıkaracak Bryce ın aklına girecek Bryce da kurcalayacak olayı böylece ortaya çıkacak :img-wink: Keşke Sarah söylese ama nedense böyle bir şey beklemiyorum ondan ... Gerçi de belli olmaz dengesiz sonuçta :) İnşallah senin dediğin gibi olurda Sarah bu konuda aktif olur ama nedense benim pek bir umudum yok Chuck ı bu konuda yazlız bırakacak gibi :icon_whis Chuck ın tercihi konusunda kesin bir şey söyleyemiyorum aslında sonuçta Jill daha sonra ki bölümlerde gelecek o zamana kadar Sarah-Chuck ilişkisi nasıl ilerleyecek bilmiyoruz :img-wink:

Doğru yüzsüz olduğu için her şey beklenir ondan :icon_whis Garanti seni korumak için yaptım falan diyecek ve bu şekilde bir savunma kullanacak ama bunlar önemli değil aslında iş Sarah da bitiyor biraz da :) 2.sezonda biraz dengeli olabilirse her şey daha iyi olur ama nedense pek umudum yok :)

ömrüm
20-07-08, 23:51
sonunda sezon finalini izleyebildim ve çok güzel bi bölümdü çok heyecanlı özellikle de:img-wink:
öncelikle çatıdaki sahne Sarah&Chuck sahnesi müthişti Chuck'ın hücreye götürüleceğini sandım bir an..Ellie ve Davon sahneleri onlar da çok tatlılar ve Chuck'ın yüzük için verdiği mücadele gerçekten çk güzel:img-icecr
İlk izlediğim zamanlar Bryce' seviyodum yani öle bi öfke yoktu içimde sezon finalinde anladım Chuck'ın başına o kadar büyük bir bela sardı ki kısacası hayatını mahvetmesine, kalan mrünü bir hücrede geçirmesine neden oluyodu 2.sezon Bryce'la olan sahnelerini çok merak ediyorum ve Jill'le tabi ki

Geçte olsa doğru yolu bulmuşsun işte...Ne demişler " Geç olsun güç olmasın" :img-wink: :D Şaka bir yana Byrce'ı bu gerçeği göremelerine rağmen sevebilenlere ve onu haklı bulanlara şaşıyorum....Chuck'ın hayatı tehlikeye girdi kaç kez ailesinde arladaşlarından uzakta bir hücrede ömrü çürüyecekti az daha ne arkadaşmış bu Byrce bee...:icon_whis

Sarah a söylemez herhalde onda nerde o cesaret.. Bence Casey bu işi ortaya çıkaracak Bryce ın aklına girecek Bryce da kurcalayacak olayı böylece ortaya çıkacak... Keşke Sarah söylese ama nedense böyle bir şey beklemiyorum ondan ... Gerçi de belli olmaz dengesiz sonuçta...İnşallah senin dediğin gibi olurda Sarah bu konuda aktif olur ama nedense benim pek bir umudum yok Chuck ı bu konuda yazlız bırakacak gibi...Chuck ın tercihi konusunda kesin bir şey söyleyemiyorum aslında sonuçta Jill daha sonra ki bölümlerde gelecek o zamana kadar Sarah-Chuck ilişkisi nasıl ilerleyecek bilmiyoruz

Doğru yüzsüz olduğu için her şey beklenir ondan...Garanti seni korumak için yaptım falan diyecek ve bu şekilde bir savunma kullanacak ama bunlar önemli değil aslında iş Sarah da bitiyor biraz da..2.sezonda biraz dengeli olabilirse her şey daha iyi olur ama nedense pek umudum yok

Aslında bende pek sanmıyorum o içimde bir umut var işte bizi şaşırtıcağına dair...Casey söylesin istiyorum ben zaten, hem o hıncını alır bu şekilde Byrce'dan...Üstelik bu konularda Casey süper başarılı biri...Lou'da Sarah'ı delirtmişti Lon Kirk'te Chuck'ı...Gerçi burda Morgan'da Casey'den aşağı kalmadı Sarah'ı teknede gördüğünde telefon açıp söyledikleri Chuck'ın yüreğine inmesine neden olcaktı az daha...

İşte benim asıl umutlu olduğum nokta bu zaten...Tekrar ediyorum sürekli aynı şeyi farkındayım ama Byrce sonrası Sarah'ın geçmişinden gerçek olan bir şeyler öğrencek Chuck ve eğer o eklenen resim Sarah'la ilgiliyse (bence öyle) Chuck'ın mutluluğu çok belli oluyo..Byrce bu kez zarar vermemiş gibi sanki...Yada Sarah bu kez Byrce'a karşı net olmayı başardı ve Chuck'ta da bunun memnuniyeti oluştu...Orasını bilemicem...

Aklıma geldi de bu kadar bilgi geldi bugüne kadar Ellie ve Devon'un evlendiğine dair birşeyler yazılmış mıydı ? Bu düğün Byrce ve Jill gelmeden onların birlikte vakit geçirmeleri demek görevden kalan zamalrda yanii...

SBR
21-07-08, 00:14
Aslında bende pek sanmıyorum o içimde bir umut var işte bizi şaşırtıcağına dair...Casey söylesin istiyorum ben zaten, hem o hıncını alır bu şekilde Byrce'dan...Üstelik bu konularda Casey süper başarılı biri...Lou'da Sarah'ı delirtmişti Lon Kirk'te Chuck'ı...Gerçi burda Morgan'da Casey'den aşağı kalmadı Sarah'ı teknede gördüğünde telefon açıp söyledikleri Chuck'ın yüreğine inmesine neden olcaktı az daha...

İşte benim asıl umutlu olduğum nokta bu zaten...Tekrar ediyorum sürekli aynı şeyi farkındayım ama Byrce sonrası Sarah'ın geçmişinden gerçek olan bir şeyler öğrencek Chuck ve eğer o eklenen resim Sarah'la ilgiliyse (bence öyle) Chuck'ın mutluluğu çok belli oluyo..Byrce bu kez zarar vermemiş gibi sanki...Yada Sarah bu kez Byrce'a karşı net olmayı başardı ve Chuck'ta da bunun memnuniyeti oluştu...Orasını bilemicem...

Aklıma geldi de bu kadar bilgi geldi bugüne kadar Ellie ve Devon'un evlendiğine dair birşeyler yazılmış mıydı ? Bu düğün Byrce ve Jill gelmeden onların birlikte vakit geçirmeleri demek görevden kalan zamalrda yanii...

Bende de umut var ama ne bileyim sonuçta Sarah bu yahu :) Keşke kendi söylese bu durumu ama bence öyle olmaz çünkü senarist Casey i de bu olaya dahil eder :img-wink: Casey ortalığı karıştırır ki onun da bu olaylar içerisinde sahnesi olur ... :img-wink: Hakkaten yani Morgan öyle bir anlattı ki Chuck yerinde duramadı birde Lon Kirk için William Defoe kırması biri dedi ben iptal oldum :img-hyste

Birde Bryce sanki daha önce gelecek gibi yahu :img-wink: Ben hatırlıyorum Bryce ile ilgili gelen bilgi 4.bölümle ilgiliydi oysa ki Jill ile gelen bilgiler 6.bölümle ilgili :img-wink: Yani her şey doğru olursa Bryce Jill den önce gelecek belki de bu olay çözüldükten sonra Jill gelecek bu bir bakıma bizim istediğimiz bir şey olur yani Jill in yanlız gelmesi :img-icecr Ellie ve Devon ile ilgili olarak ise herhangi bir bilgi mevcut değil :img-wink:

ömrüm
21-07-08, 00:28
Bende de umut var ama ne bileyim sonuçta Sarah bu yahu... Keşke kendi söylese bu durumu ama bence öyle olmaz çünkü senarist Casey i de bu olaya dahil eder... Casey ortalığı karıştırır ki onun da bu olaylar içerisinde sahnesi olur ... Hakkaten yani Morgan öyle bir anlattı ki Chuck yerinde duramadı birde Lon Kirk için William Defoe kırması biri dedi ben iptal oldum

Birde Bryce sanki daha önce gelecek gibi yahu... Ben hatırlıyorum Bryce ile ilgili gelen bilgi 4.bölümle ilgiliydi oysa ki Jill ile gelen bilgiler 6.bölümle ilgili :img-wink: Yani her şey doğru olursa Bryce Jill den önce gelecek belki de bu olay çözüldükten sonra Jill gelecek bu bir bakıma bizim istediğimiz bir şey olur yani Jill in yanlız gelmesi...Ellie ve Devon ile ilgili olarak ise herhangi bir bilgi mevcut değil

Sarah'ın bizzat söylemesi iyi olur ve çok daha etkili olur Byrce üstünde ama bu işe Casey karışıcak ve dengesiz kızımızın yapamadıklarını yapacak...Zaten hıncı var adama vurdum vurdum ölmüyo diye...:D Morgan'da bilmeyerekte olsa en az Casey kadar başarılı oldu Chuck'ı kıskançlıktan deliye döndürme işinde...

Evet benim hatırladığımda bu şekilde hatta Fulcrum'un işin içinde olduğu bir görev için gelcekti...:img-wink: Sarah Chuck'ın kıskançlığı yüzünden görevden alınca diye yazılmıştı...Aklıma geldi şimdi bak Byrce bu işi kendiliğinden de çözebilir Chuck niye Sarah'ı kıskanıyo ona ne oluyo ki diyerekten, Casey'de alttan alttan laf sokarsu bu durumla ilgili tadından yenmez.. Böyle olduğu için taktım ya ben o resime...:D Ellie ve Devon evlendikten sonra Chuck yalnız kalcak falan denmişti ya o yüzden sordum bunu...:img-wink:

SBR
21-07-08, 00:39
Sarah'ın bizzat söylemesi iyi olur ve çok daha etkili olur Byrce üstünde ama bu işe Casey karışıcak ve dengesiz kızımızın yapamadıklarını yapacak...Zaten hıncı var adama vurdum vurdum ölmüyo diye...:D Morgan'da bilmeyerekte olsa en az Casey kadar başarılı oldu Chuck'ı kıskançlıktan deliye döndürme işinde...

Evet benim hatırladığımda bu şekilde hatta Fulcrum'un işin içinde olduğu bir görev için gelcekti...:img-wink: Sarah Chuck'ın kıskançlığı yüzünden görevden alınca diye yazılmıştı...Aklıma geldi şimdi bak Byrce bu işi kendiliğinden de çözebilir Chuck niye Sarah'ı kıskanıyo ona ne oluyo ki diyerekten, Casey'de alttan alttan laf sokarsu bu durumla ilgili tadından yenmez.. Böyle olduğu için taktım ya ben o resime...:D Ellie ve Devon evlendikten sonra Chuck yalnız kalcak falan denmişti ya o yüzden sordum bunu...:img-wink:

Tabii Sarah ın söylemesi daha etkili olur ama senaryo gereği bence bu işi Casey yapacak :) Dediğin gibi zaten yarası var ona karşı pek sevmiyor Bryce ı Chuck la bu konuda bir ortak noktaları var aslında ama daha farkında değiller sanki :)

Bende kontrol ettim şimdi :) Bryce yeni sezonda 3.bölümde gelecek Jill ise 6.bölümde geliyor yani Bryce olayı daha önce çözülebilir :) Senin de dediğin gibi bir de bu görevden alma gibisinden bir şeyde var sanırım Bryce bu bölümde öğrenebilir bazı şeyleri :img-wink: Yanlız 6.bölümde bir daha gelebilir diyorum ben ama bu konuda emin değilim Jill in yanlız gelmesi iyi olur ama pek mümkün değil sanki yahu hele birde teori gerçekleşirse ... :)

Resim bununla ilgili olabilir tabii ama nedense hiç bir bilgi gelmedi Ellie ve Devon la ilgili olarak :img-wink: İlerde netleşir sanıyorum bu yanlız kalma olayı biraz bilgi gelse bir şeyler çıkartırız aslında ama neyse :)

ömrüm
21-07-08, 00:57
Tabii Sarah ın söylemesi daha etkili olur ama senaryo gereği bence bu işi Casey yapacak... Dediğin gibi zaten yarası var ona karşı pek sevmiyor Bryce ı Chuck la bu konuda bir ortak noktaları var aslında ama daha farkında değiller sanki...

Bende kontrol ettim şimdi... Bryce yeni sezonda 3.bölümde gelecek Jill ise 6.bölümde geliyor yani Bryce olayı daha önce çözülebilir...Senin de dediğin gibi bir de bu görevden alma gibisinden bir şeyde var sanırım Bryce bu bölümde öğrenebilir bazı şeyleri.. Yanlız 6.bölümde bir daha gelebilir diyorum ben ama bu konuda emin değilim Jill in yanlız gelmesi iyi olur ama pek mümkün değil sanki yahu hele birde teori gerçekleşirse ...

Resim bununla ilgili olabilir tabii ama nedense hiç bir bilgi gelmedi Ellie ve Devon la ilgili olarak...İlerde netleşir sanıyorum bu yanlız kalma olayı biraz bilgi gelse bir şeyler çıkartırız aslında ama neyse

Chuck'a aslında Casey'de bağlandı özellikle Ilsa geldiğinde yaptıklarından sonra dediğin gibi bir de Byrce'a karşı yaraları olma durumu var ikisininde...Casey bunu anladığı angider Byrce'ı bir daha dirilmemek üzre vurur...Bu işi Casey yapsın yahu hem o yaparsa izlemesi daha keyifli bir hal alır...:img-wink:

Öğrenirse ki yüksek ihtimal öğrencektir durumu süper olur bu...Jill gelmeden netleşir en azından bir şeyler...Byrce geliyo 3.bölümde Jill geliyo 6.bölümde arada epey bir zaman var yahu...
Evet Sarah görevden alınıyo Byrce'la birlkte görevlendiriliyolar ve Chuck Byrce yüzünden kıskançlık krizine giriyo sanırım ve bu yüzden Sarah alınıyo görevden...Chuck daha sonra durumu toparlamak için o peşinde oldukları çipi alıyo görevi başarıyla tamamlıyo ... Yalnız şu var eğer Chuck'ın kıskançlığı yüzünden görevden alınıyo ise Sarah o zaman Chuck ve Sarah'ın durumlarından üslerinin haberleri oluyo demektir...? Bu arada nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama Jill'in ajan olmadığını ama patronunun nükleer silahlarla bir ilgisi olacağını okumuştum... Gerçi yazan da Jill'in ajan olmadığından çok emin değildi... Bilgi çorbası oldu ortalık yahu...

SBR
21-07-08, 02:00
Chuck'a aslında Casey'de bağlandı özellikle Ilsa geldiğinde yaptıklarından sonra dediğin gibi bir de Byrce'a karşı yaraları olma durumu var ikisininde...Casey bunu anladığı angider Byrce'ı bir daha dirilmemek üzre vurur...Bu işi Casey yapsın yahu hem o yaparsa izlemesi daha keyifli bir hal alır...:

Öğrenirse ki yüksek ihtimal öğrencektir durumu süper olur bu...Jill gelmeden netleşir en azından bir şeyler...Byrce geliyo 3.bölümde Jill geliyo 6.bölümde arada epey bir zaman var yahu...
Evet Sarah görevden alınıyo Byrce'la birlkte görevlendiriliyolar ve Chuck Byrce yüzünden kıskançlık krizine giriyo sanırım ve bu yüzden Sarah alınıyo görevden...Chuck daha sonra durumu toparlamak için o peşinde oldukları çipi alıyo görevi başarıyla tamamlıyo ... Yalnız şu var eğer Chuck'ın kıskançlığı yüzünden görevden alınıyo ise Sarah o zaman Chuck ve Sarah'ın durumlarından üslerinin haberleri oluyo demektir...? Bu arada nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama Jill'in ajan olmadığını ama patronunun nükleer silahlarla bir ilgisi olacağını okumuştum... Gerçi yazan da Jill'in ajan olmadığından çok emin değildi... Bilgi çorbası oldu ortalık yahu...

Doğru Ilsa olayında onu cesaretlendiren Chuck tı ... O kadar zaman Sarah ı Chuck konusunda uyaran Casey söz konusu Ilsa olunca onu kurtamak için Chuck ın hayatını tehlikeye attı :icon_whis Casey söylese bu durumu iyi olur tabii ben Sarah dan ümitli değilim daha önce dediğim gibi :)

Arada zaman var ama Bryce 6.bölümde yine geri gelecektir :img-wink: Sonuçta Jill 10.bölüme kadar dizide kalacak Bryce o bölümlerden birinde gelir geri :) Jill ajan değilse her şey otomatikman değişir yanlız ... Öyle olduğu zaman Chuck ı gerçekten terk etmiş olur ve Bryce melekleşmez aynı zamanda bu şekilde olduğu zaman da Chuck ın aklı karışmaz fazla :good: Kendisini Bryce için terk eden Jill ile hayatını korumak için terk eden Jill e bakış açısı çok farklı olur Chuck ın :good: Ben yine de teorimi destekliyorum eğer senaristler diziyi karıştırmak istiyorlarsa öyle yazarlar :)

Senin dediğin bu kıskançlık olayı bence başka türlü olacaktır :img-wink: Çünkü öyle olduğu zaman Sarah görevden alınacak yani üstleri öğrenecek bu durumu ... Bence en iyisi beklemek 3.bölüm yani Bryce ın yine hortlayacağı bölüm yeni sezonun en ilginç bölümü olsa gerek :) Jill konusu ise ajan çıkmazsa hakkaten şaşırırım ben sonuçta Chuck ı Bryce için terk etmiş olacak o zaman dizi hiç karışmaz sonuçta kendisini Bryce için terk eden Jill hakkında Chuck ın kafasının karışacağını hiç sanmıyorum :good: Yanlız bu bilgi doğru olabilir çünkü bende okumuştur biyolojik silahlarla ilgili bir virüs söz konusuydu ama ne bileyim ben Jill in ajan çıkmasını ve Chuck ı terk etmek zorunda kalmasını daha çok isterdim :img-icecr

Bekleyip göreceğiz neler olacağını :) Herkese iyi yorumlar .......

Ardacasey
21-07-08, 04:01
Aslinda oyle deil yani SBR omrum yani ikisininde buyuk suclari var tabi Omrum Sarah`in o kadarda suclu olmadigini Chuck`inda sutten cikmis ak kasik olmadigini soyluyor
SBR Sarah`in hatalari yuzunden Chuck`ta hata yaptiyi savunuyosun tam davalik oldu is hakketen bende savci gibi oldum yahu:) ama artik Dusunulmesi gereken Sarah`in 2.sezonda Bryce geldiginde ayni hatayi yapip yapmayacagi eger yaparsa dava SBR `nin olsun yapmazsa omrum`un :)
Iyice isler karisacak herkesin savunmalarini bekliyorum(ruz):img-hyste:icon_whis

SBR
21-07-08, 10:12
Aslinda oyle deil yani SBR omrum yani ikisininde buyuk suclari var tabi Omrum Sarah`in o kadarda suclu olmadigini Chuck`inda sutten cikmis ak kasik olmadigini soyluyor
SBR Sarah`in hatalari yuzunden Chuck`ta hata yaptiyi savunuyosun tam davalik oldu is hakketen bende savci gibi oldum yahu:) ama artik Dusunulmesi gereken Sarah`in 2.sezonda Bryce geldiginde ayni hatayi yapip yapmayacagi eger yaparsa dava SBR `nin olsun yapmazsa omrum`un :)
Iyice isler karisacak herkesin savunmalarini bekliyorum(ruz):img-hyste:icon_whis

Bence Chuck ın çokta büyük bir hatası olmadı :) Sarah ın yaptıkları çok farklı hiç bir zaman emin olamadı duygularından Chuck ı hayak kırıklığına uğrattı hep :icon_whis Ben bunu çok net söylüyorum Sarah ın yaptıklarının yanında Chuck ın davranışları hiç bir şey değil yahu :)

Birde bir kez daha Bryce konusunda hata yapsaydı yani :) Sarah ilk sezon da tercihini yaptı ilerki sezonlarda Bryce geldiğinde bir daha kafası karışmayacak :good: Ayrıca Bryce 2.sezonda gelecekse Sarah ona anlatsın bazı şeyleri adam da hala umut vardır belki :) Duygularından konuşmayı sevmiyor Sarah anladık ama bu sefer söylemesi lazım Bryce a yada onu seviyorsa Chuck a söylesin bitsin bu iş :) Jill gelecek yakında buzdolabı Sarah iyi düşünsün bence :)

Herkese iyi yorumlar ...............

SBR
21-07-08, 13:18
Evet eklenmişti ama yinede teşekkürler ....

Bu arada bir tahminimde yanıldım sanırım Jill ajan çıkmayacak :icon_sorr

6.bölümle ilgili olan bilgilere yeniden baktım Jill in patronu biyoteknolojik deneyler yapıyor sanırım ... Chuck bunu Jill in patronunu gördükten sonra İntersect sayesinde hatırlıyor yani burdan görüldüğü üzere İntersect olayı 2.sezonda da devam edecek :img-wink: Chuck nasıl oluyorda Jill ve patronu ile tanışıyor demeyin onu bende bilmiyorum zaten verilen bilgilerde de yazmıyor :) Daha sonra Chuck yapılan bu deneylerden bilgi almak için nazik casus rolünde olacakmış :) Chuck ve Jill in bir oda da yanlız kalma ve Sarah ile Casey in bunları gözetleme olayı böyle olacak büyük ihtimal :img-wink: Sarah Avusturalya lı bir bilim adamı rolünde olacak Casey ise tüm bunları organize ederek planın yürümesine çalışacak :img-wink:

Bu bilgilerden sonra her şey değişir tabii ... Öncelikle Jill Chuck ı gerçekten terk etmiş olur hayatını koruma hikayesi yalan olur :img-wink: Eğer böyle olursa 2.sezonda Chuck fazla zorlanmaz Jill geldiğinde .. Gerçi ben hala teorimi destekliyorum ya hadi neyse :)

Herkese iyi yorumlar .........

ömrüm
21-07-08, 13:43
Evet eklenmişti ama yinede teşekkürler ....

Bu arada bir tahminimde yanıldım sanırım Jill ajan çıkmayacak

6.bölümle ilgili olan bilgilere yeniden baktım Jill in patronu biyoteknolojik deneyler yapıyor sanırım ... Chuck bunu Jill in patronunu gördükten sonra İntersect sayesinde hatırlıyor yani burdan görüldüğü üzere İntersect olayı 2.sezonda da devam edecek Chuck nasıl oluyorda Jill ve patronu ile tanışıyor demeyin onu bende bilmiyorum zaten verilen bilgilerde de yazmıyor...Daha sonra Chuck yapılan bu deneylerden bilgi almak için nazik casus rolünde olacakmış... Chuck ve Jill in bir oda da yanlız kalma ve Sarah ile Casey in bunları gözetleme olayı böyle olacak büyük ihtimal...Sarah Avusturalya lı bir bilim adamı rolünde olacak Casey ise tüm bunları organize ederek planın yürümesine çalışacak

Bu bilgilerden sonra her şey değişir tabii ... Öncelikle Jill Chuck ı gerçekten terk etmiş olur hayatını koruma hikayesi yalan olur... Eğer böyle olursa 2.sezonda Chuck fazla zorlanmaz Jill geldiğinde .. Gerçi ben hala teorimi destekliyorum ya hadi neyse...

Herkese iyi yorumlar .........

Yapma yahu ama ben tam alıştırmıştım kendimi Jill'in Chuck'ı korumak için terk ettiğine....Kafam karıştı şimdi...:img-huh: O zaman iki seçenek çıkıyo ortaya ya Jill gerçekten Byrce'la birlikte olmak için terk etti Chuck'ı, yada Byrce'ın Chuck'ı Stanford'dan yollamak için yaptığı oyuna geldi...Ama her iki durumdan da hoşnut olucağımız bir sonuç çıkmıcak gibi...Patronu sayesinde bulcak yani Jill'i...Ama bu Sarah'ın gözetiminde oda da kalma işi herşeye rağmen keyifli olucaktır...Jill eğer Byrce için terk etmişşse Chuck'ı en az Byrce kadar yüzsüz biri demektir bu, e malum bunlar yüzsüz olduğu için sanki hiç bir şey olmamış gibi davranabiliyolar Jill oda da rahat durmayabilir belki...Buda istediğimiz şekilde olmasada Sarah'ı krize sokabilir....:img-wink: Sarah bilim adamı olcak hee...Bu konuştuklarınız deneye aykırı diye Chuck'la Jill'in tepesinde bitmesin sürekli...:D Sarah konuşlanlardan rahatsız oluyo demiştin sanırım, bu yeni durum içinde değerlendirirsek bunu Byrce'ın gerçekte kim olduğunu anladığı için olabilir...:img-wink:

İntersect'in hazır olmasına daha var denmişti ve hali hazırda Chuck'ın beynindeki bilgilere ihtiyaç duyucaklar iyi bir şey olarak değerlendirilebilir...Ama kafama takıldı şimdi,Chuck'ın artık deşifre olduğunu düşündükleri için hücreye kapatılmasına karar verilmişti? Neden Chuck hala Buy- More'da çalışıyo acaba? Bu durum ortadan kalktı mı ki ? Sorular sorular ve sorular...:D

Bence Chuck ın çokta büyük bir hatası olmadı Sarah ın yaptıkları çok farklı hiç bir zaman emin olamadı duygularından Chuck ı hayak kırıklığına uğrattı hep...Ben bunu çok net söylüyorum Sarah ın yaptıklarının yanında Chuck ın davranışları hiç bir şey değil yahu

Birde bir kez daha Bryce konusunda hata yapsaydı yani... Sarah ilk sezon da tercihini yaptı ilerki sezonlarda Bryce geldiğinde bir daha kafası karışmayacak...Ayrıca Bryce 2.sezonda gelecekse Sarah ona anlatsın bazı şeyleri adam da hala umut vardır belki Duygularından konuşmayı sevmiyor Sarah anladık ama bu sefer söylemesi lazım Bryce a yada onu seviyorsa Chuck a söylesin bitsin bu iş...Jill gelecek yakında buzdolabı Sarah iyi düşünsün bence

Herkese iyi yorumlar ...............

Ben Sarah'ın duygularından emin olamadığı görüşünde değilim...:icon_whis En azından Byrce gelene kadar...Ki onun gelişi ile oldukça kötü hatalar yaptı kabul ama onunla gitmeyerek/ gidemeyerek hisleri doğrultusunda hareket etti...Asıl sorun nerde devreye girmesi gerektiğini bilememesi bence...Chuck Lou'dan hoşlanıyo hayatına bir yön vermek istiyo kızımız krize girdiğinden bu durumu bozmak için Chuck'a fark ettirmeden tabii elinden geleni ardına koymuyo...Tam Chuck Sarah'ın ondan hoşlandığını anladığı anda görevi geliyo aklına (birde Byrce hortlayıp geliyo tabii) bu sefer geri çekiyo kendini oluyo bir buzdolabı...Arda'nında dediği gibi bundan sonrası mühim artık ben geçen seferki kadar dengesiz bir Sarah izliceğimizi düşünmüyorum şahsen ama tabii belli olmaz yine de sonuçta sözünü ettiğimiz kişi Sarah yanii...Yine kafası karışırsa Byrce geldiğinde işte o zaman forumcak falakaya yatırmamız gerek Sarah'ı anca bu paklar onu çünkü...:D

C&E&N&K
21-07-08, 14:34
Valla bende nette izliyorum kaçırdıım bölümleri.. :)
8. böLümü bitirdim.. :D geri klan 5 bölümüde izlicem inşallah.. :)
LüLye'cim hoşgeldn.. :D Bende yeniyim zaten :D
1. sezonu bitirir bitirmez bölüm yorumları yapıcm inş.. :D

SBR
21-07-08, 16:16
Yapma yahu ama ben tam alıştırmıştım kendimi Jill'in Chuck'ı korumak için terk ettiğine....Kafam karıştı şimdi...:img-huh: O zaman iki seçenek çıkıyo ortaya ya Jill gerçekten Byrce'la birlikte olmak için terk etti Chuck'ı, yada Byrce'ın Chuck'ı Stanford'dan yollamak için yaptığı oyuna geldi...Ama her iki durumdan da hoşnut olucağımız bir sonuç çıkmıcak gibi...Patronu sayesinde bulcak yani Jill'i...Ama bu Sarah'ın gözetiminde oda da kalma işi herşeye rağmen keyifli olucaktır...Jill eğer Byrce için terk etmişşse Chuck'ı en az Byrce kadar yüzsüz biri demektir bu, e malum bunlar yüzsüz olduğu için sanki hiç bir şey olmamış gibi davranabiliyolar Jill oda da rahat durmayabilir belki...Buda istediğimiz şekilde olmasada Sarah'ı krize sokabilir....:img-wink: Sarah bilim adamı olcak hee...Bu konuştuklarınız deneye aykırı diye Chuck'la Jill'in tepesinde bitmesin sürekli...:D Sarah konuşlanlardan rahatsız oluyo demiştin sanırım, bu yeni durum içinde değerlendirirsek bunu Byrce'ın gerçekte kim olduğunu anladığı için olabilir...

İntersect'in hazır olmasına daha var denmişti ve hali hazırda Chuck'ın beynindeki bilgilere ihtiyaç duyucaklar iyi bir şey olarak değerlendirilebilir...Ama kafama takıldı şimdi,Chuck'ın artık deşifre olduğunu düşündükleri için hücreye kapatılmasına karar verilmişti? Neden Chuck hala Buy- More'da çalışıyo acaba? Bu durum ortadan kalktı mı ki ? Sorular sorular ve sorular...:D

Sarah ile ilgili olarak 2.sezonu bekleyelim madem :) Lakin ben bu kızı tanıdım yine aynı şeyleri bekliyorum ya hadi neyse ........

Aslında bu %100 olan bir konu değil :img-wink: Yanlız ben okuduklarımdan bunu çıkardım ama Jill in ajan olup olmadığı yazmıyor gelen bilgilerde ben sadece Ajan olmaması yüksek ihtimal diyorum :) Ama belli de olmaz benim teori gibi gerçekleşebilir olaylar bekleyip göreceğiz .... Bence Jill ajan çıkmazsa Chuck ı Bryce için terk etmiş demektir öbür senaryo olmaz bence çünkü CIA girdikleri zaman kimseye bir şey söylemiyorlar :img-wink: Her ne olursa olsun Chuck ve Jill bir oda da yanlız kalacak ve Sarah ın tepkilerini izlemek güzel olacak :) Sarah bence Jill ve Chuck ın aynı oda da kalma durumlarına bozulacaktır Casey de dolduracak zaten onu ama bu durumun Bryce ile ilgili olacağını pek sanmıyorum :img-wink:

Bir çok soru işareti var bunları ancak yeni bölümlerde çözebileceğiz sanırım ...Bir bilgi daha var büyük ihtimal yeni sezonda yönetici asistanı Lester olacak böyle bir şey yazıyordu :icon_whis Bu Big Mike ı hakkaten anlamak zor önce Tang şimdi Lester ne yaptığını hiç bilmiyor :mad72:

Herkese iyi yorumlar .......

8nil8
21-07-08, 16:42
Ayrıca spoilerlarda şöyle bir ayrıntı var. Chuck Jill'e otel kapısının önünde onu hala unutamadığını söylüyormuş.Bunun üzerine Jill'de odasına alıyormuş Chuck'ı.

E bunları izleyen Sarah, aynı Lou'da olduğu gibi Chuck'ı yine rahatsız edecektir herhalde:D Oda servisi falan diye dalar içeri:D Ondan sonra ertesi gün yine yüz vermeden devam eder Sarah.

SBR
21-07-08, 16:50
Ayrıca spoilerlarda şöyle bir ayrıntı var. Chuck Jill'e otel kapısının önünde onu hala unutamadığını söylüyormuş.Bunun üzerine Jill'de odasına alıyormuş Chuck'ı.

E bunları izleyen Sarah, aynı Lou'da olduğu gibi Chuck'ı yine rahatsız edecektir herhalde:D Oda servisi falan diye dalar içeri:D Ondan sonra ertesi gün yine yüz vermeden devam eder Sarah.

Bu çok önemli bir ayrıntı lakin ben Chuck ın böyle bir şey dediğini hatırlamıyorum gelen Spoiler de yazmıyordu ne kadar doğru acaba bu ? :img-wink:

Benim bildiğim Chuck bilgi almak için Jill in yanına gidiyor :img-wink: Eğer Jill e bunları söylüyorsa bence kesinlikle bir plan dahilinde oluyordur bunlar :good: Yani Chuck Jill e yaklaşmak için böyle bir şey söylüyordur ... Eğer Jill Chuck ı Bryce için terk etmişse bence Chuck ın bunları normal koşullar altında söylemesine imkan yok :good: Dediğim gibi Chuck ın söyleyeceği bu sözlerin ben görev icabı olacağını düşünüyorum ... Gerçi her koşulda Sarah fena halde kriz yaşayacak çünkü Chuck ve Jill i dinliyor olacaklar :)

Bence durum şöyle ... Chuck ın Jill ile konuşması plan dahilinde olacak ama Chuck ın seni unutamadım demesi plan dışında olacak ama Chuck bu sözleri Jill i konuşmaya ikna etmek için söylecek yani bunlar gerçek hisleri olmayacak :img-wink: Bundan haberi olmayan Sarah da kıskançlıktan geberecek ve İntersect i koruma bahanesi ile dalacak oda ya :) Yine bir teori tarzı bir şey yaptım hadi hayırlısı :) Bu sezon güzel olacak hakkaten :img-icecr

Ne kadar doğru bilmiyorum ama bilgi için teşekkürler beni son derece heyecanlandırdı bu bilgi onu söylemeliyim :happy0064 Herkese iyi yorumlar .....

8nil8
21-07-08, 17:12
İki bölümle ilgili gelen uzun spoilerda yazıyordu. Ben de senin gibi düşündüm ilk başta aslında ama sonra dedim bu Chuck, unutmamıştır o, bir de Bryce a kaptırınca:D. Gerçi sonuçta Sarah rahat oturamayacak. O yüzden benim için farketmez. Nasıl olsa Sarah öper onu yine. Bizimki sonra başlar yine hayaller kurmaya:D

Some time after that, Chuck is standing outside the door of Jill's hotel room, giving a long speech about his life, and the fact that he rented a car he couldn't drive, because of the transmission, and his ability to quote movies, and the fact that he still hasn't gotten over Jill. A middle aged woman across the hall is quite impressed and tells Chuck she has a bubble bath running. Chuck says he'll play this hand out first. Then Jill opens the door and asks if it's really true that Chuck hasn't gotten over her. He says yes and she invites him in. Casey and Sarah are watching the hotel room, and Casey owes Sarah ten bucks.

ömrüm
21-07-08, 17:20
Sarah ile ilgili olarak 2.sezonu bekleyelim madem Lakin ben bu kızı tanıdım yine aynı şeyleri bekliyorum ya hadi neyse ........

Aslında bu %100 olan bir konu değil.. Yanlız ben okuduklarımdan bunu çıkardım ama Jill in ajan olup olmadığı yazmıyor gelen bilgilerde ben sadece Ajan olmaması yüksek ihtimal diyorum...Ama belli de olmaz benim teori gibi gerçekleşebilir olaylar bekleyip göreceğiz .... Bence Jill ajan çıkmazsa Chuck ı Bryce için terk etmiş demektir öbür senaryo olmaz bence çünkü CIA girdikleri zaman kimseye bir şey söylemiyorlar...Her ne olursa olsun Chuck ve Jill bir oda da yanlız kalacak ve Sarah ın tepkilerini izlemek güzel olacak...Sarah bence Jill ve Chuck ın aynı oda da kalma durumlarına bozulacaktır Casey de dolduracak zaten onu ama bu durumun Bryce ile ilgili olacağını pek sanmıyorum ....
Bir çok soru işareti var bunları ancak yeni bölümlerde çözebileceğiz sanırım ...Bir bilgi daha var büyük ihtimal yeni sezonda yönetici asistanı Lester olacak böyle bir şey yazıyordu...Bu Big Mike ı hakkaten anlamak zor önce Tang şimdi Lester ne yaptığını hiç bilmiyor

Herkese iyi yorumlar .......

Bence de 2.Sezonu bekleyelim eğer o zamanda aynı hataları yaparsa Chuck'ın bu kızı dehlemesi en iyisi olur..:img-wink:

Eğer Jill ajan değilse gerçekten Byrce için terk etmiş olucak Chuck'ı buda daha tanımamış olmama rağmen feci bir negatiflik yarattı bende kendisine karşı...Byrce'ın oyununa geldi derken şunu demek istedim...Byrce Chuck'ı okuldan attırdığında Chuck hala Jill ile birlikteymiş, onu görmek için Stanford'a gelmesini engellemek istemiş olabilir ve bunun için Jill'e kur yapmış olabilir burayla bir bağlantısı kalmasın diye...Yada Byrce'da Jill'de yüzsüz ve Chuck'ı sırtından vuran iki terbiyesiz....:img-wink:

Lester mı yok daha neler yahu...O kim müdür yardımcılığı kim...Hem Tang bu işi almasın Chuck alsın diye baskı yapan Big Mike şimdi ne diye Lester adisini yardımcı yapıyor ki...Yazık yine olan Morgan'a olcak bu durumda

E bunları izleyen Sarah, aynı Lou'da olduğu gibi Chuck'ı yine rahatsız edecektir herhalde:D Oda servisi falan diye dalar içeri...Ondan sonra ertesi gün yine yüz vermeden devam eder Sarah.

Amanınnnn....:blink: Ne Jill'miş bu yahu her adımı olay....Eğer bilgi doğruysa ve Chuck SBR'nin dediği gibi görev yüzünden söylemiş olmalı bu sözleri...Yok eğer görev için değil gerçekten böyle ise o zaman koca bir yuh Chuck'a benden...:icon_whis Ama büyük ihtimal görev yüzündendir yahu kötü şeyler düşünmiyim bu konuda...Aman da aman Sarah bu sözleri duycak hee ayy ne üzüldüm ne üzüldümmm...:happy0064 Oda servisi olur başka bir yolunu ama bir şekilde varlığını, onları izlediğini Chuck'a hatırlatıcak bir şeyler mutlaka yapıcaktır...E bide kızımız kıskanç, Jill Chuck'a yaklaşmayı denerse sağı solu belli olmaz o zaman...Lou'yu çaktırmadan tehdit etmiş biri Jill'e neler yapar bilemicem...:D

SBR
21-07-08, 17:20
İki bölümle ilgili gelen uzun spoilerda yazıyordu. Ben de senin gibi düşündüm ilk başta aslında ama sonra dedim bu Chuck, unutmamıştır o, bir de Bryce a kaptırınca. Gerçi sonuçta Sarah rahat oturamayacak. O yüzden benim için farketmez. Nasıl olsa Sarah öper onu yine. Bizimki sonra başlar yine hayaller kurmaya

Some time after that, Chuck is standing outside the door of Jill's hotel room, giving a long speech about his life, and the fact that he rented a car he couldn't drive, because of the transmission, and his ability to quote movies, and the fact that he still hasn't gotten over Jill. A middle aged woman across the hall is quite impressed and tells Chuck she has a bubble bath running. Chuck says he'll play this hand out first. Then Jill opens the door and asks if it's really true that Chuck hasn't gotten over her. He says yes and she invites him in. Casey and Sarah are watching the hotel room, and Casey owes Sarah ten bucks.

İlk sezonda benim gördüğüm Chuck bu kadar kolay yelkenleri suya indirmez yahu .... Gerçi de belli olmaz her şeyi senaristin elinde :)

Ben bu sözlerin Jill i konuşmaya ikna etme çabası olduğunu düşünüyorum hala :) Gerçi her ne kadar Jill ne kadar çok sevdiğini biliyoruz ve Bryce da kaptırmış olabilir ama Chuck ın Sarah a neler hissettiği belli :img-wink: O kadar zaman savundum Chuck ı bana ihanet etmez herhalde yoksa onu kendi elimle asarım bu forumda :img-hyste Bence bu konuşma plan dahilinde olacak ama Sarh bilmeyecek belki de bizde bilmeyeceğiz :)

Bu bilgilerden sonra bekle dur ... Nasıl olacaksa artık :) Herkese iyi yorumlar :img-icecr

Bence de 2.Sezonu bekleyelim eğer o zamanda aynı hataları yaparsa Chuck'ın bu kızı dehlemesi en iyisi olur..

Amanınnnn....:blink: Ne Jill'miş bu yahu her adımı olay....Eğer bilgi doğruysa ve Chuck SBR'nin dediği gibi görev yüzünden söylemiş olmalı bu sözleri...Yok eğer görev için değil gerçekten böyle ise o zaman koca bir yuh Chuck'a benden...: Ama büyük ihtimal görev yüzündendir yahu kötü şeyler düşünmiyim bu konuda...Aman da aman Sarah bu sözleri duycak hee ayy ne üzüldüm ne üzüldümmm...:happy0064 Oda servisi olur başka bir yolunu ama bir şekilde varlığını, onları izlediğini Chuck'a hatırlatıcak bir şeyler mutlaka yapıcaktır...E bide kızımız kıskanç, Jill Chuck'a yaklaşmayı denerse sağı solu belli olmaz o zaman...Lou'yu çaktırmadan tehdit etmiş biri Jill'e neler yapar bilemicem...

Bence de dehlesin :) Gerçi öyle bilgiler geliyor ki insan şaşırıyor kim kimi dehlesin diye :) Senaristler ters köşe yapmayı çok seviyor anladım ben bunu :icon_whis

Hakkaten yani Jill bir geliyor tam geliyor =) 2.sezonda diziye hareket katacağını tahmin etmiştim ama bu kadarını düşünememiştim =) Bana göre büyük ihtimal görev icabı olacak ama Sarah bunu bilmeyecek Jill Chuck la konuşmak istemeyecek Chuck ta görev icabı böyle bir şey söyleyerek durumu kurtarmaya çalışacak Sarah ise şoke olacak Casey ile beraber =) Aksi durumu düşünmek bile istemiyorum yani ....

ömrüm
21-07-08, 17:36
İki bölümle ilgili gelen uzun spoilerda yazıyordu. Ben de senin gibi düşündüm ilk başta aslında ama sonra dedim bu Chuck, unutmamıştır o, bir de Bryce a kaptırınca...Gerçi sonuçta Sarah rahat oturamayacak. O yüzden benim için farketmez. Nasıl olsa Sarah öper onu yine. Bizimki sonra başlar yine hayaller kurmaya.....

Byrce'a kaptırmış onu zaten yahu daha ne uğraşıyo dikkat etsinde yine aynı şeyi yaşamasın bundan sonra...Yok ama yahu Chuck böyle bir şey yapmaz..Diyorum ama karşısında ki Jill yanii...Kafam karıştı benim yahu...

İlk sezonda benim gördüğüm Chuck bu kadar kolay yelkenleri suya indirmez yahu .... Gerçi de belli olmaz her şeyi senaristin elinde

Ben bu sözlerin Jill i konuşmaya ikna etme çabası olduğunu düşünüyorum hala...Gerçi her ne kadar Jill ne kadar çok sevdiğini biliyoruz ve Bryce da kaptırmış olabilir ama Chuck ın Sarah a neler hissettiği belli...O kadar zaman savundum Chuck ı bana ihanet etmez herhalde yoksa onu kendi elimle asarım bu forumda ...Bence bu konuşma plan dahilinde olacak ama Sarh bilmeyecek belki de bizde bilmeyeceğiz

Bu bilgilerden sonra bekle dur....Nasıl olacaksa artık...Herkese iyi yorumlar

O senaristleri vururum valla...Byrce'ı iki de bir hortlatmalarına tahammül edemiyorum bide üstüne böyle birşey yaparlarsa atlar giderim Amerikaya vururum onları...:D...

Ben de yani öyle düşünmek istiyorum...Byrce'ın bu olanlara rağmen elini sıkalbilen ona dostum dedirten Chuck bunu da yapar mı ki acaba? Yok yok yapmaz, yapmamalı yahu...Ama şu da olabilir Chuck eğer bunu görev için yapıyorsa Sarah'ın onları izlediğini bildiği için biraz abartarak söylebilir bu sözleri...Ve Sarah bunu bilmiyorsa (ki bu bence çok zor) onu kıskandırmak için de yapabilir...Sonuçta Jill yani bu kız Lou değilki...Chuck'ın Jill'e oldukça fazla bağlanmış olduğunu biliyoruz onu unutamadığını ondan sonra Sarah'ı tanıyana kadar başka birine aşık olmadığını falan ama bunlar bile Chuck'ın böyle bir hata yapmasını mazur göstermez asla...O zaman SBR sana yardıma gelirim valla Chuck'ı bu forumda asmaya

8nil8
21-07-08, 17:48
Ben de açıkçası Jill'i unutmuş olmasını dilerim. Ama en az 3 bölüm duracaksa bu kız muhakkak ki bir şeyler olacaktır aralarında. Belki Chuck birazda Sarah'yı kıskandırmak için girişebilir bu işe ama sonuçta bu kız geldi ve Bryce gibi ortalığı karıştırıp dönecek:)

ömrüm
21-07-08, 17:49
Bence de dehlesin...Gerçi öyle bilgiler geliyor ki insan şaşırıyor kim kimi dehlesin diye... Senaristler ters köşe yapmayı çok seviyor anladım ben bunu

Hakkaten yani Jill bir geliyor tam geliyor... 2.sezonda diziye hareket katacağını tahmin etmiştim ama bu kadarını düşünememiştim...Bana göre büyük ihtimal görev icabı olacak ama Sarah bunu bilmeyecek Jill Chuck la konuşmak istemeyecek Chuck ta görev icabı böyle bir şey söyleyerek durumu kurtarmaya çalışacak Sarah ise şoke olacak Casey ile beraber ..Aksi durumu düşünmek bile istemiyorum yani ...

Hakketen yahu ters köşe yapıyolar adamı hatta doksana atıyolar maşallah her şutu, çıkar çıkarabilirsen...:icon_whis Ama mümkünse böyle bir hataya düşmesinler değil biz onlar bile çıkaramaz bu kez şutlarını...:img-wink:

Aynen ama sanırım 2.sezonu daha bir sevicez kafamızı allak bullak etse de...Sarah'ın bunu bilmemesi anormal olmaz mı ki yani sonuçta Chuck İnterset sayesinde bir şeyler hatırlıyo ama nasıl hareket edilceğini hep teyzemiz söylüyo Casey ve Sarah'da Chuck'ı yönlendiriyolar....Jill doğal olarak konuşmak istemicektir istese şaşarım yani yaptıklarından sonra...Chuck'ta belki yine hızlı bir karar vermek zorunda kalabilir ama doğru olabilir dediğin...Ki umarım olur...:img-wink:

Düşünüyorumda Byrce'la sanırım Chuck'tan ayrılmadan başlayan bir ilişkileri var Jill'in yani Chuck okuldan atılır atılmaz ondan uzaklaşmasının başka bir açıklaması yok bence...

SBR
21-07-08, 18:07
Ben de yani öyle düşünmek istiyorum...Byrce'ın bu olanlara rağmen elini sıkalbilen ona dostum dedirten Chuck bunu da yapar mı ki acaba? Yok yok yapmaz, yapmamalı yahu...Ama şu da olabilir Chuck eğer bunu görev için yapıyorsa Sarah'ın onları izlediğini bildiği için biraz abartarak söylebilir bu sözleri...Ve Sarah bunu bilmiyorsa (ki bu bence çok zor) onu kıskandırmak için de yapabilir...Sonuçta Jill yani bu kız Lou değilki...Chuck'ın Jill'e oldukça fazla bağlanmış olduğunu biliyoruz onu unutamadığını ondan sonra Sarah'ı tanıyana kadar başka birine aşık olmadığını falan ama bunlar bile Chuck'ın böyle bir hata yapmasını mazur göstermez asla...O zaman SBR sana yardıma gelirim valla Chuck'ı bu forumda asmaya

Bu kadarı da olmaz herhalde ama dediğin gibi şu el sıkma olayı acaba dedirtiyor insan :img-wink: Bana göre Chuck Jill ile konuşmaya gidecek bu virüs ile ilgili ama Jill konuşmak istemeyecek Chuck ta kıvrak bir hamle ile Jill ile konuşmak için böyle bir şey söyleyecek :good: Zaten gelen bilgilerde de Chuck ın nazik ajanlık yapacağı yazılıydı o sahne bence böyle gerçekleşecek :good: Diğer şekilde gerçekleşmesine imkan yok Chuck bu kadar dengesiz değil böyle bir şey yapmaz Sarah gibi değil o :) Sarah ise Chuck ın bu söylediklerine çok şaşıracak yüz ifadesini de gösterir sanırım yönetmen çok keyifli olacak izlemek :happy0064 Bence olay bu şekilde gelişecek ....

Dediğin gibi bence orda Chuck hızlı bir karar verecek ve söyleyecek o sözleri :img-icecr Casey ve özellikle Sarah da aval aval bakacaklar birbirlerine :)

Sonradan EDİT :)

Hakketen yahu ters köşe yapıyolar adamı hatta doksana atıyolar maşallah her şutu, çıkar çıkarabilirsen... Ama mümkünse böyle bir hataya düşmesinler değil biz onlar bile çıkaramaz bu kez şutlarını...

Aynen ama sanırım 2.sezonu daha bir sevicez kafamızı allak bullak etse de...Sarah'ın bunu bilmemesi anormal olmaz mı ki yani sonuçta Chuck İnterset sayesinde bir şeyler hatırlıyo ama nasıl hareket edilceğini hep teyzemiz söylüyo Casey ve Sarah'da Chuck'ı yönlendiriyolar....Jill doğal olarak konuşmak istemicektir istese şaşarım yani yaptıklarından sonra...Chuck'ta belki yine hızlı bir karar vermek zorunda kalabilir ama doğru olabilir dediğin...Ki umarım olur...

Düşünüyorumda Byrce'la sanırım Chuck'tan ayrılmadan başlayan bir ilişkileri var Jill'in yani Chuck okuldan atılır atılmaz ondan uzaklaşmasının başka bir açıklaması yok bence...

Chuck ın bu ani karar vermeleri ünlüdür ilk sezondan :) Bence yine öyle olacak bakacak Chuck görev gidiyor bir hamle yapması gerektiğini düşünecek ve söyleyecek o sözleri Jill e :img-wink: Senaryo büyük ihtimal bu şekilde ilerleyecek Sarah kıvranacak biraz =)

Öyle gözüküyor sonuçta Chuck okuldan atılır atılmaz Jill Bryce ile çıkmaya başlıyor bunun başka bir açıklaması olamaz :img-wink: Yani bu ikisi Chuck a gerçekten çok değer veriyorlar ya da ikisi de Avrupa Yakası nda İzzet in dediği gibi adinin de bayası düşüğünde aşağısı :img-hyste

İyi yorumlar herkese .....

mrs.lovett
21-07-08, 18:18
bu da benden bi imza.. umarım beğenirsiniz... yorumlarınızı bekliyorum :)

http://img183.yukle.tc/images/3182chuck_copy_copy.jpg (http://www.yukle.tc)

ömrüm
21-07-08, 19:42
Bu kadarı da olmaz herhalde ama dediğin gibi şu el sıkma olayı acaba dedirtiyor insan... Bana göre Chuck Jill ile konuşmaya gidecek bu virüs ile ilgili ama Jill konuşmak istemeyecek Chuck ta kıvrak bir hamle ile Jill ile konuşmak için böyle bir şey söyleyecek...Zaten gelen bilgilerde de Chuck ın nazik ajanlık yapacağı yazılıydı o sahne bence böyle gerçekleşecek... Diğer şekilde gerçekleşmesine imkan yok Chuck bu kadar dengesiz değil böyle bir şey yapmaz Sarah gibi değil o... Sarah ise Chuck ın bu söylediklerine çok şaşıracak yüz ifadesini de gösterir sanırım yönetmen çok keyifli olacak izlemek...Bence olay bu şekilde gelişecek ....

Dediğin gibi bence orda Chuck hızlı bir karar verecek ve söyleyecek o sözleri... Casey ve özellikle Sarah da aval aval bakacaklar birbirlerine

Sonradan EDİT

Chuck ın bu ani karar vermeleri ünlüdür ilk sezondan...Bence yine öyle olacak bakacak Chuck görev gidiyor bir hamle yapması gerektiğini düşünecek ve söyleyecek o sözleri Jill e...Senaryo büyük ihtimal bu şekilde ilerleyecek Sarah kıvranacak biraz

Öyle gözüküyor sonuçta Chuck okuldan atılır atılmaz Jill Bryce ile çıkmaya başlıyor bunun başka bir açıklaması olamaz... Yani bu ikisi Chuck a gerçekten çok değer veriyorlar ya da ikisi de Avrupa Yakası nda İzzet in dediği gibi adinin de bayası düşüğünde aşağısı

İyi yorumlar herkese .....

Bu el sıkma olmasa derdim ki asla yapmaz Chuck böyle bir şeyi lakin Byrce'ın elini sıkması ve ona dostum dedirtmesi düşündürüyo beni....:icon_whis Umarım dediğin şekilde gelişir olaylar çünkü Chuck'ın böyle bir midesizlik yapmasına tahammül edemem valla...Sarah'ın yaptığı bile gözümde masum kalır o derece...:D Ama dediğin gibi ani bir manevra yapması gerekebilir Chuck'ın bu yüzden de planlanan şekilde değilde daha farklı yollardan Jill'e ulaşmaya çalışabilir Chuck...Sarah ve Casey'e de durumu açıklayamacağı için onlarda yanlış anlar, özellikle Sarah :D Nasıl bir yüz ifadesi Casey'in Chuck'a gülü verdiği zaman ki gibi mi yanii:) Kıvransın yahu bence de...

Şimdi Jill ajan olmadığına göre (büyük ihtimalle öyle yani) Byrce'la gerçekten bir ilişki yaşamış olmalı...Byrce'ın ona durumdan bahsedemiceği gerçeğinide düşününce aklıma bu geliyo..Dediğin gibi bunlar adinin de bayası düşüğünde aşağısı kişilikler olur eğer durum böyle ise....Bu nasıl bir sevgi yahu biraz kaba bir tabir olucak ama insan sevdiğine böyle kazık atar mı ?(Çok aferdersiniz) Bir de anca aklıma geldi hani şu eklediğim resim vardı ya Chuck ve Sarah'ın bir yerde kaçtığını gösteren resim...Çok uç bir fikir farkındayım ama...Morgan'ın Jill'in gelişinden haberi olmasın ve Chuck'ı Jill'den uzak tutmak için Jill'in kaldığı yere gitmiş olmasın sakın..?Eğer bu şekilde gelişirse olaylar Sarah hiç beklemediği bir destek alcaktır Morgan'dan...:D

Edit: )

Ben de açıkçası Jill'i unutmuş olmasını dilerim. Ama en az 3 bölüm duracaksa bu kız muhakkak ki bir şeyler olacaktır aralarında. Belki Chuck birazda Sarah'yı kıskandırmak için girişebilir bu işe ama sonuçta bu kız geldi ve Bryce gibi ortalığı karıştırıp dönecek

Bir de bu kısmı var işin dimi... Doğru yani hiç bir etkisi olmayacaksa neden üç bölüm durcak ki bu kız :img-huh: Şunu net bir şekilde anlıcaz sanırım Chuck'ın Sarah'a olan hislerine rağmen Jill'e karşı zaafı var mı hala ? Eğer var ise bu domatesler benden Chuck'a :img-tomat...Byrce'ın hortlayışı nasıl girdiyse aralarına Jill'in dönüşüde aynı şekilde etkilicek gibi...Ama eğer ki Chuck Jill'in onu sırf Byrce'la olmak için terk etmiş olduğunu bile bile Jill'e yakınlaşırsa hakkındaki bütün düşüncelerimi gözden geçirmek durumunda kalırım...:img-tomat

mrs.lovett İmzan çok güzel olmuş...Tebrikler....:good:

SBR
21-07-08, 20:26
Bu el sıkma olmasa derdim ki asla yapmaz Chuck böyle bir şeyi lakin Byrce'ın elini sıkması ve ona dostum dedirtmesi düşündürüyo beni....:icon_whis Umarım dediğin şekilde gelişir olaylar çünkü Chuck'ın böyle bir midesizlik yapmasına tahammül edemem valla...Sarah'ın yaptığı bile gözümde masum kalır o derece... Ama dediğin gibi ani bir manevra yapması gerekebilir Chuck'ın bu yüzden de planlanan şekilde değilde daha farklı yollardan Jill'e ulaşmaya çalışabilir Chuck...Sarah ve Casey'e de durumu açıklayamacağı için onlarda yanlış anlar, özellikle Sarah Nasıl bir yüz ifadesi Casey'in Chuck'a gülü verdiği zaman ki gibi mi yanii:) Kıvransın yahu bence de...

Şimdi Jill ajan olmadığına göre (büyük ihtimalle öyle yani) Byrce'la gerçekten bir ilişki yaşamış olmalı...Byrce'ın ona durumdan bahsedemiceği gerçeğinide düşününce aklıma bu geliyo..Dediğin gibi bunlar adinin de bayası düşüğünde aşağısı kişilikler olur eğer durum böyle ise....Bu nasıl bir sevgi yahu biraz kaba bir tabir olucak ama insan sevdiğine böyle kazık atar mı ?(Çok aferdersiniz) Bir de anca aklıma geldi hani şu eklediğim resim vardı ya Chuck ve Sarah'ın bir yerde kaçtığını gösteren resim...Çok uç bir fikir farkındayım ama...Morgan'ın Jill'in gelişinden haberi olmasın ve Chuck'ı Jill'den uzak tutmak için Jill'in kaldığı yere gitmiş olmasın sakın..?Eğer bu şekilde gelişirse olaylar Sarah hiç beklemediği bir destek alcaktır Morgan'dan...:D

[/SPOILER]

İmza için teşekkürler , emeğine sağlık :img-wink:

Gerçi bu olay çok farklı ... Sonuçta Jill Chuck ı Bryce için terk etmiş olacak büyük ihtimalle Jill ve Chuck birlikteyken Jill Bryce ile görüşmeye başlayacak Chuck ta tüm bunlara rağmen Jill e seni unutamadım diyecek :icon_whis Bana ilk sezonda gösterilen Chuck bunu kesinlikle yapmazdı tamam Jill i çok sevmiş ama bu kadar da değil yani böyle bir midesizlik yapmaz eğer yaparsa en büyük anti Chuck çı olurum şimdiden duyuruyorum burdan :) :good: Ben yinede teorimin arkasındayım şu an Jill in ajan olup olmadığı bilmiyoruz o yüzden şimdiden kimseyi asıp kesmeyelim diyorum ben hele bir bölümler gelsin ondan sonra paslaşarak gerçekleştiririz inşallah :happy0064

Yok yok son derece güzel bir ifade kullanmışsın ben hiç rahatsız olmadım :) İşte bende bunu anlatmak istedim yukarda bu Jill e ve yaptıklarına rağmen Chuck ın seni unutamadım diyeceğine ihtimal vermiyorum ... Chuck Sarah a aşık ama olay öbür türlü gelişirse bir şey diyemem :img-wink: Yani Jill ajan çıkarda Chuck ın hayatını korumak için terk etmiş falan olursa o zaman hiç bir şey diyemem Chuck a onu da söyleyeyim şimdiden :good:

Herkese iyi yorumlar .......:happy0064

ömrüm
21-07-08, 22:40
İmza için teşekkürler , emeğine sağlık

Gerçi bu olay çok farklı ... Sonuçta Jill Chuck ı Bryce için terk etmiş olacak büyük ihtimalle Jill ve Chuck birlikteyken Jill Bryce ile görüşmeye başlayacak Chuck ta tüm bunlara rağmen Jill e seni unutamadım diyecek...Bana ilk sezonda gösterilen Chuck bunu kesinlikle yapmazdı tamam Jill i çok sevmiş ama bu kadar da değil yani böyle bir midesizlik yapmaz eğer yaparsa en büyük anti Chuck çı olurum şimdiden duyuruyorum burdan...Ben yinede teorimin arkasındayım şu an Jill in ajan olup olmadığı bilmiyoruz o yüzden şimdiden kimseyi asıp kesmeyelim diyorum ben hele bir bölümler gelsin ondan sonra paslaşarak gerçekleştiririz inşallah

Yok yok son derece güzel bir ifade kullanmışsın ben hiç rahatsız olmadım...İşte bende bunu anlatmak istedim yukarda bu Jill e ve yaptıklarına rağmen Chuck ın seni unutamadım diyeceğine ihtimal vermiyorum ... Chuck Sarah a aşık ama olay öbür türlü gelişirse bir şey diyemem... Yani Jill ajan çıkarda Chuck ın hayatını korumak için terk etmiş falan olursa o zaman hiç bir şey diyemem Chuck a onu da söyleyeyim şimdiden

Herkese iyi yorumlar .......:happy0064

Bize bu zamana kadar tanıtılan Chuck böyle biri değil ve olamaz da lakin senaristlerin sağı solu belli olmuyo ki...Bu ters köşe yapmaktan çok farklı bir durum bu direk mantık hatası yarattıkları karakteri bambaşka bir şekle sokmakla ilgili üstelik...

Aslında tüm bu olanlara rağmen Chuck Jill'e seni unutamadım diyebilir aslında ve bu yalan da sayılmaz...:icon_whis Sarah gelen kadar Jill'in hayaletiyle yaşayan biriydi Chuck bunu unutmamak lazım...Ve beni düşündüren kısmı da bu zaten...Artık Sarah var hayatında ve eğer onunla birlikteyken en yakın arkadaşı ile de fingirdeşmiş bir ise Jill Chuck'ın bırak yakınlaşmayı yüzüne bile bakmaması gerekir...Ama senin teorin gerçekleşirse o zaman kafası karışabilir ve bunda haksız da sayılmaz :img-wink: Buna bir şey demem diyemem anlayışla karşılarım sonuçta aşık olduğu kadın onun korumak adına ondan nefret etmesini göze almış ve en yakın arkadaşıyla birlikte olduğu yalanını söylemiş..Fakat tersi bir duruma rağmen Jill gerçekten Byrce'dan hoşlandığı için (üstelikte Chuck'la birlikteyken) ayrıldıysa ve bunu bilmesine rağmen Chuck kafa karışıklığı yaşarsa benim neznimde asrın midesizi olur bunuda açıkca söyliyim yanii...O zaman Sarah'a derim dehle kızım sen bu oğlanı diye...

Jill ajan olmasa da oda Chuck'ın hocası gibi dışardan CIA için çalışan biri olabilir mi acaba :img-huh:
Birde şu var en az 3 bölüm kalcaksa senaristler Jill'i sessiz sedasız bir köşede süs bitkisi gibi tutmıcaklardır onu Chuck-Sarah arasında bir karmaşa yaratmak için geri döndürmüş olmalılar bunu da yapmanın iki yolu var sanki... Ya senin teorinde belirttiğin gibi Byrce'la Chuck'ı korumak adına oynadıkları bir oyun olmalı birlikte olmaları yada gerçekten Byrce'la ilişkisi olmuş ve Chuck'la karşılaştığında pişman olduğunun farkına varıp yeni bir şans istemesi olur...(Ki ikincisi olursa nefret listeme Jill'i de eklerim kesin)...Aklıma başka bir şey gelmiyo bu konuyla ilgili...?

Sanırım izleyene kadar emin olamıcaz bu konunun nereye varacağından...:img-wink:

Bu yeni bir bilgi mi emin değilim ama bir bakarsanız sevinirim...:img-blush

When Chuck returns, it will come back with a slew of guest stars. At the TCA press tour, creator Josh Schwartz previewed how season 2 will begin and provided some scintillating details about Nicole Richie’s guest appearance.

Schwartz said that season 2 will open with guest star Michael Clarke Duncan dangling Chuck (Zachary Levi) out a window, which segues into Chuck telling the tale of how he came to be in such a precarious predicament, providing plenty of time for exposition to catch people up. This was important because, as he described it, the show has been off the air for several years and even the fans may have forgotten what happened.

As for Richie’s character, she’s Sarah’s high school rival who will be showing up in the fourth episode as Sarah brings Chuck to her high school reunion. In addition, Richie’s character husband is played by Ben Savage, star of Boy Meets World. The episode will also feature a big fight scene in the high school’s locker room shower between Richie and Yvonne Strahovski that Schwartz promised will be quite wet.

Schwartz also mentioned season 2 will deal with the government completion of the new Intersect and Chuck’s expendability, with Casey (Adam Baldwin) put in charge of dealing with Chuck.

In terms of ratings, Schwartz also pointed out that young people are watching shows online more frequently, saying the kids going off to college don’t even bring TVs, just their laptops. He said that we live in a post-Nielsen world and “Ratings no longer necessarily reflect the success of a show.”

When asked about the fact that Schwartz’s two shows, Chuck and Gossip Girl, will be airing at the same time this Fall, he was optimistic, simply happy to have two shows on the air, though he did try everything he could to convince the networks not to do it. Zachary Levi took a joking tone about the competition, saying “People that are really into Gossip Girl will watch Gossip Girl, and the people that are really into Chuck…will leave us for Gossip Girl.” Continuing the humor, Schwartz promised a job on Gossip Girl for Levi.

Buda 8nil8 eklediği resimle ilgili bir bilgi...

NBC has released the first photo from Season 2! This picture is from the fourth episode when Chuck and Sarah attend her high school reunion. And below is the first promo for the new season!

SBR
21-07-08, 23:20
Aslında tüm bu olanlara rağmen Chuck Jill'e seni unutamadım diyebilir aslında ve bu yalan da sayılmaz...:icon_whis Sarah gelen kadar Jill'in hayaletiyle yaşayan biriydi Chuck bunu unutmamak lazım...Ve beni düşündüren kısmı da bu zaten...Artık Sarah var hayatında ve eğer onunla birlikteyken en yakın arkadaşı ile de fingirdeşmiş bir ise Jill Chuck'ın bırak yakınlaşmayı yüzüne bile bakmaması gerekir...Ama senin teorin gerçekleşirse o zaman kafası karışabilir ve bunda haksız da sayılmaz :img-wink: Buna bir şey demem diyemem anlayışla karşılarım sonuçta aşık olduğu kadın onun korumak adına ondan nefret etmesini göze almış ve en yakın arkadaşıyla birlikte olduğu yalanını söylemiş..Fakat tersi bir duruma rağmen Jill gerçekten Byrce'dan hoşlandığı için (üstelikte Chuck'la birlikteyken) ayrıldıysa ve bunu bilmesine rağmen Chuck kafa karışıklığı yaşarsa benim neznimde asrın midesizi olur bunuda açıkca söyliyim yanii...O zaman Sarah'a derim dehle kızım sen bu oğlanı diye...

Jill ajan olmasa da oda Chuck'ın hocası gibi dışardan CIA için çalışan biri olabilir mi acaba :img-huh:
Birde şu var en az 3 bölüm kalcaksa senaristler Jill'i sessiz sedasız bir köşede süs bitkisi gibi tutmıcaklardır onu Chuck-Sarah arasında bir karmaşa yaratmak için geri döndürmüş olmalılar bunu da yapmanın iki yolu var sanki... Ya senin teorinde belirttiğin gibi Byrce'la Chuck'ı korumak adına oynadıkları bir oyun olmalı birlikte olmaları yada gerçekten Byrce'la ilişkisi olmuş ve Chuck'la karşılaştığında pişman olduğunun farkına varıp yeni bir şans istemesi olur...(Ki ikincisi olursa nefret listeme Jill'i de eklerim kesin)...Aklıma başka bir şey gelmiyo bu konuyla ilgili...?

Ben şöyle bir şey söyleyeyim eğer Jill ajan değilse ve Bryce için Chuck ı terk ettiyse bence Chuck ın söylemiş olduğu seni unutumadım sözü % 100 görev icabı .....Ama Sarah ve Casey in bundan haberi olmaz yani Chuck virüs ile ilgili Jill den bilgi almak ister ama Jill konuşmak istemez Chuck ta görev elden gidiyor diyerek böyle bir şey söyler Jill e :img-wink: Ajanları tepkisi de aşağıda ki gibi olur büyük ihtimal ....

Casey : :) (O meşhur sırıtışını yapar :) )

Sarah : :blink: (Yani dumur olur :))

Eğer Jill ajansa ve Chuck ın hayatını kurtarmak için terk ettiyse 2 ihtimalde olabilir ... Yani Chuck gerçekten Jill i unutmamış olabilir ve aklı karışır ya da Sarah a o kadar aşıktır ki buna rağmen Jill i falan takmaz görev icabı o sözleri söyler :img-wink: Aslında her şey Jill in ajan olup olmaması ile ilgili daha doğrusu Jill Chuck ın hayatını korumak için mi terk etti yoksa tam tersi bir olay mı söz konusu ? :img-wink: Buna göre Chuck a ve diğerlerine olan davranışlar değişecektir ...
İyi paylaşımlar herkese ......

Ardacasey
21-07-08, 23:27
Ben şöyle bir şey söyleyeyim eğer Jill ajan değilse ve Bryce için Chuck ı terk ettiyse bence Chuck ın söylemiş olduğu seni unutumadım sözü % 100 görev icabı .....Ama Sarah ve Casey in bundan haberi olmaz yani Chuck virüs ile ilgili Jill den bilgi almak ister ama Jill konuşmak istemez Chuck ta görev elden gidiyor diyerek böyle bir şey söyler Jill e :img-wink: Ajanları tepkisi de aşağıda ki gibi olur büyük ihtimal ....

Casey : :) (O meşhur sırıtışını yapar :) )

Sarah : :blink: (Yani dumur olur :))

Eğer Jill ajansa ve Chuck ın hayatını kurtarmak için terk ettiyse 2 ihtimalde olabilir ... Yani Chuck gerçekten Jill i unutmamış olabilir ve aklı karışır ya da Sarah a o kadar aşıktır ki buna rağmen Jill i falan takmaz görev icabı o sözleri söyler :img-wink: Aslında her şey Jill in ajan olup olmaması ile ilgili daha doğrusu Jill Chuck ın hayatını korumak için mi terk etti yoksa tam tersi bir olay mı söz konusu ? :img-wink: Buna göre Chuck a ve diğerlerine olan davranışlar değişecektir ...
Evet Jill ajansa ve dedigin gibi SBR onun icin onu biraktiysa (biraz tuhaf oldu ama:) ) Yani aslinda Chuck`i sevdigini ogrenince kafasi karisabilir tabi bide ondan once Bryce gelmis olucak eger Sarah 2. hatasini yaparsa Jill`le birlikte olabilir ama Bryce`a Sarah ben seni sevmiyorum derse ya da bunu bi sekilde belli ederse zaten 13.bolumdede belli etmisti o zaman Chuck dusunmeden Sarah`i secer bence:icon_whis
mrs.lovett imzan cok guzel olmus bi donsem su ABD`den ilk is bende imza gif yapicam:icon_sorr

ömrüm
21-07-08, 23:37
Ben şöyle bir şey söyleyeyim eğer Jill ajan değilse ve Bryce için Chuck ı terk ettiyse bence Chuck ın söylemiş olduğu seni unutumadım sözü % 100 görev icabı .....Ama Sarah ve Casey in bundan haberi olmaz yani Chuck virüs ile ilgili Jill den bilgi almak ister ama Jill konuşmak istemez Chuck ta görev elden gidiyor diyerek böyle bir şey söyler Jill e... Ajanları tepkisi de aşağıda ki gibi olur büyük ihtimal ....

Casey : (O meşhur sırıtışını yapar )

Sarah : (Yani dumur olur )

Eğer Jill ajansa ve Chuck ın hayatını kurtarmak için terk ettiyse 2 ihtimalde olabilir ... Yani Chuck gerçekten Jill i unutmamış olabilir ve aklı karışır ya da Sarah a o kadar aşıktır ki buna rağmen Jill i falan takmaz görev icabı o sözleri söyler... Aslında her şey Jill in ajan olup olmaması ile ilgili daha doğrusu Jill Chuck ın hayatını korumak için mi terk etti yoksa tam tersi bir olay mı söz konusu ? Buna göre Chuck a ve diğerlerine olan davranışlar değişecektir ...

Haklısın aslında herşey Jill'in Chuck'ı neden terk ettiğine bakıyo..Senin teorindeki gibi bir nedenle terk ettiyse Chuck'ın kafasının karışması çok normal, ve sonuna kadar hakkı var buna böylesi bir durumda, yok eğer böyle biri durum yok ise şayet Jill gerçekten Byrce için terk ettiyse Chuck'ın asla ama asla kafası karışmamalı..Hele ki Sarah bizi şaşırtıp Byrce'a Chuck'a olan hislerini söyler yada belli ederse kesinlikle yolunu şaşmamalı....:img-wink:

Ama ne olursa olsun keyifle izliceğimiz sahneler olucaktır...Chuck görev icabıda olsa seni unutamadım derse Sarah mor bir renge bürüncekir, yanı başında olan Casey'de durumu Sarah için daha da zorlaştırmak için elinden geleni ardına koymayacaktır....:)

Ardacasey
21-07-08, 23:41
Haklısın aslında herşey Jill'in Chuck'ı neden terk ettiğine bakıyo..Senin teorindeki gibi bir nedenle terk ettiyse Chuck'ın kafasının karışması çok normal, ve sonuna kadar hakkı var buna böylesi bir durumda, yok eğer böyle biri durum yok ise şayet Jill gerçekten Byrce için terk ettiyse Chuck'ın asla ama asla kafası karışmamalı..Hele ki Sarah bizi şaşırtıp Byrce'a Chuck'a olan hislerini söyler yada belli ederse kesinlikle yolunu şaşmamalı....:img-wink:

Ama ne olursa olsun keyifle izliceğimiz sahneler olucaktır...Chuck görev icabıda olsa seni unutamadım derse Sarah mor bir renge bürüncekir, yanı başında olan Casey'de durumu Sarah için daha da zorlaştırmak için elinden geleni ardına koymayacaktır....:)
Aslinda her sey simdi Jill gelmeden once Bryce`a karsi tavrina bakiyo bence Sarah`in eger o mesefeyi koyup Chuck`a onu sevdigini gosterebilirse iste o zaman Jill `in karari yaptigi hic bisey Chuck`in kafasini karistirmaz bence ama eger Sarah ayni hatayi tekrarlarsa ve Jill seni korumak icin yaptim derse Chuck`a o zaman isler bayagi karisir:icon_whis

SBR
21-07-08, 23:48
Evet Jill ajansa ve dedigin gibi SBR onun icin onu biraktiysa (biraz tuhaf oldu ama:) ) Yani aslinda Chuck`i sevdigini ogrenince kafasi karisabilir tabi bide ondan once Bryce gelmis olucak eger Sarah 2. hatasini yaparsa Jill`le birlikte olabilir ama Bryce`a Sarah ben seni sevmiyorum derse ya da bunu bi sekilde belli ederse zaten 13.bolumdede belli etmisti o zaman Chuck dusunmeden Sarah`i secer bence:icon_whis

Güzel bir yaklaşım Arda . Tebrikler :)

Çok doğru Bryce önce gelecek ve biz neler olacağını tam olarak bilmiyoruz belki yeni sezonda Sarah yine hiç bir şey olmamış gibi davranacak kim bilir :img-wink: Ben nedense Chuck ın o sözleri ne koşulda olursa olsun görev icabı olacağını düşünüyorum sonuçta bu Jill dizide en fazla 4 bölüm kalacak o sözlerden sonra geri dönüşü olmaz bazı şeylerin :img-wink:

Bana sanki o sahnede Chuck görev icabı söyleyecek :img-wink: Sonuçta Jill uzun bir süre kalmayacak ki dizide ... Bana göre Chuck Jill için bunları hissetmeyecek ama görev icabı söyleyecek ama Sarah ve Casey bunun bilmeyecek ve bu yüzden şaşıracak ... Sarah ın görevi için her şeyi yapmasından hep rahatsız olmuştur Chuck ve kıskanmıştır (Lon Kirk ) bu seferde aynı şeyleri Sarah yaşasın gibisinden bir düşünceye sahip olabilir :) Bekleyip göreceğiz artık .......

ömrüm
21-07-08, 23:50
Aslinda her sey simdi Jill gelmeden once Bryce`a karsi tavrina bakiyo bence Sarah`in eger o mesefeyi koyup Chuck`a onu sevdigini gosterebilirse iste o zaman Jill `in karari yaptigi hic bisey Chuck`in kafasini karistirmaz bence ama eger Sarah ayni hatayi tekrarlarsa ve Jill seni korumak icin yaptim derse Chuck`a o zaman isler bayagi karisir

Bence Sarah ne demiş olursa olsun Byrce'a eğer Jill Chuck'ı korumak için terk ettiyse mutlaka etkilenir Jill'den...:img-wink: Üstelik Chuck'ın ilk aşkı Jill...Ama Sarah bizi yakacak onu bu kadar savunmamızı çöpe atacak bir dengesizlik yaparsa o zaman Chuck'ın herşeyi yapma hakkı var valla...:img-wink:
Tabii bizimde...:)

Güzel bir yaklaşım Arda . Tebrikler

Çok doğru Bryce önce gelecek ve biz neler olacağını tam olarak bilmiyoruz belki yeni sezonda Sarah yine hiç bir şey olmamış gibi davranacak kim bilir....Ben nedense Chuck ın o sözleri ne koşulda olursa olsun görev icabı olacağını düşünüyorum sonuçta bu Jill dizide en fazla 4 bölüm kalacak o sözlerden sonra geri dönüşü olmaz bazı şeylerin

Bana sanki o sahnede Chuck görev icabı söyleyecek...Sonuçta Jill uzun bir süre kalmayacak ki dizide ... Bana göre Chuck Jill için bunları hissetmeyecek ama görev icabı söyleyecek ama Sarah ve Casey bunun bilmeyecek ve bu yüzden şaşıracak ... Sarah ın görevi için her şeyi yapmasından hep rahatsız olmuştur Chuck ve kıskanmıştır (Lon Kirk ) bu seferde aynı şeyleri Sarah yaşasın gibisinden bir düşünceye sahip olabilir Bekleyip göreceğiz artık .......

Byrce'da hortladığında da Jill geldiğinde senaristlerin geri dönüşü olmayan bir durum yaratmalrından korkuyorum aslında...Ve bunu yaparlarsa dizinin ne güzelliği kalır tartışılır tabii...:img-wink:

Bana da öyle geliyo yani öyle olması lazım bize bu zamana kadar izletilen Chuck böyle rezil bir durumu içine sindirip hiç bir şey olmamış gibi davrancak biri değildi çünkü...Dediğin gibi olabilir aslında Sarah'a ders vermek için de yapabilir ve Sarah'a da iş icabı öyle davrandım derse hele bide süper olur...O zaman kafasına dank eder belki bir şeyler Sarah'ın :img-wink:

Ardacasey
21-07-08, 23:53
Güzel bir yaklaşım Arda . Tebrikler :)

Çok doğru Bryce önce gelecek ve biz neler olacağını tam olarak bilmiyoruz belki yeni sezonda Sarah yine hiç bir şey olmamış gibi davranacak kim bilir :img-wink: Ben nedense Chuck ın o sözleri ne koşulda olursa olsun görev icabı olacağını düşünüyorum sonuçta bu Jill dizide en fazla 4 bölüm kalacak o sözlerden sonra geri dönüşü olmaz bazı şeylerin :img-wink:

Saol SBR:)
Evet Sarah`i belirsiz bi karekter olarak yazdiklari icin surekli kararini degistiriyor belkide bi hata daha yapicak ya da kendini Bryce`tan uzak tutucak tamamen senaristlerin istedigine gore olucak bence 2.sezonun yonlerdirmesi evet Chuck Sarah`i gercekten seviyo ve artik her sey Sarah`in Bryce`a olan tavrina bakiyor:icon_whis