Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 3)
Sayfalar :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
10
11
neresini begnemedim asii ya cok super bu reytinkler biz elvedarumeli icin hep korkuyoruz birgun kaldirilabilirdiye reytinkyuzunden snekalkmis bundan memnun degilsin kis..... yok cnm boyle giderse iyi dusmesse boyle devam ederse iyi
soruma kimse cvp vermmemis
SORU NEDEN IHSANAMACA HERSEYIN GUNAHINI BU COCUK KOLUYLA ODEDI DIYE MELEK ICIN
canım reyting güzel güzel de,bizi gecen dizilerden birine sasırdım.gerci onlar oturmus diziler artık ama ,yine de asiyi gecebileceğini düşünmemiştim..
bencee,ihsan amca gecmişteki karışıklıkta anne nehre atladı melek'in kolu sakatlandı ya,onu kastetti.o yavrunun ne sucu vardı.ah su demirin annesine cok kızıyorum.
siyah-beyaz 24-11-07, 12:08 .demir ve asinin zıtlaşıp kavga ettikleri sahneler bile benim için çok güzeldi.bilmiyorum bana mı öle geliyor ama demir tartıştıklarında bile asiye çok güzel bakıyor.
I Ih sana öyle gelmiyor bana da öyle geliyor...Gözleriyle iyi oynuyor.Aslında bayan oyuncular bu konuda iddialıdırlar ama...
.bazı sahneler varki insanı içten sarsacak.iki kardeş mezarlığa gitti melek ağladı sarıldılar ama demir.hadi bunu bırak ilk mezara gittiğindede ağlamadı hiç izleyiciyi etkilemedi.o duyguyu yaşatmadı.
Bana göre de tam tersi özellikle eniştesinin ölüm haberini aldığındaki üzüntüsünü iyi yansıttı..Tüm vücut dilini iyi kullandı.Her erkek ağlar diye birşey yok ayrıca.Ben eşimin ağladığını hiç görmedim mesela...
Bende memnunum rating için ama Total'de 2.yken 3. olmamız biraz üzücü... Hem sıralama hem oranlar düşmüş çünkü Total'de... Ama AB'de geçen hafta 5.'dik bu hafta 3. olmamız çok iyi... Ne dünür kalcak ne menekşe kalcak ne pusat kalcak demiştim... Yavaş yavaş sıla'yı da geçicez ve 1. olcaz inşallah...
meleğin asiyi yanında istemesi banada çok garip geldi.defneyle önce tanıştılar onla daha iyiydi araları.en azından bana öyle izlenim verildi ama melek asiyi istedi.ama bi yandanda iyi oldu süheyla hanımla asinin karşılaşmaları için
en azından melekle asinin iyi anlastıgını ve dertleştiğini görseydik bir sahnede.ama öyle bir sahne olmadı,o yüzden kopukluk oldu bence.
senaristler,hem asiyi süheyla ile tanıstırmak hem de demirle yakınlastırmak için acele ettiler bence,ama melekle olan ilişkisi de bir detay ve atlanmamalıydı.bütün bölüm melek diğer kızlarla takılsın,asiyi yanına istesin.sac-ma.
hüznün geceleri 24-11-07, 12:13 I Ih sana öyle gelmiyor bana da öyle geliyor...Gözleriyle iyi oynuyor.Aslında bayan oyuncular bu konuda iddialıdırlar ama...
Bana göre de tam tersi özellikle eniştesinin ölüm haberini aldığındaki üzüntüsünü iyi yansıttı..Tüm vücut dilini iyi kullandı.Her erkek ağlar diye birşey yok ayrıca.Ben eşimin ağladığını hiç görmedim mesela...
bilmiyorum bana o üzüntü duygusunu yaşatmadı.tamam her insan ağlamaz ama en azından bazı şeyleri izleyiciye vermeli diye düşünüyorum.eniştesi öldüğü haberi alınca donup kaldı bunu okeylerim ama hayatında bu kadar çok sevdiği annesinin mezarlığına gidiyor hiç bir his vermiyor.
ben de ancak yorum yazabildim...dünkü bölüm gerçekten güzeldi hiç bitmesin istedim...bütün asi-demir sahneleri süperdi...öncelikle asi şu sürüyü çiftliğe sokarken çok tatlıydı(ztn demir de çok tatlı güldü:img-blush)bi de kayalıklardaki sahne çok güzeldi,ama demir meleğe bişi demeden tak die gittti asinin yanına:img-icecr asi-demirin ahırdaki sahnesi de süperdi..hepsi güzeldi ama en sondaki sahne süpperdiii!!!
ihsanın demirin yolunu kesmesine gelince emir süper cwp verdi adalet terazisi bnm elimde hileli tartığını da sizden öğrendim fln dedi ya ihsan çok kötü oldu,meleği görünce de çok kötü oldu.doğrusu ben bu bölüm ihsana çok üzüldüm...
kerim de lönk die bıraktı gitti yasık defneye+son olarak cemal ağadan nefret ediorummm:img-wink:
bye
Neslihan17 24-11-07, 12:19 canım reyting güzel güzel de,bizi gecen dizilerden birine sasırdım.gerci onlar oturmus diziler artık ama ,yine de asiyi gecebileceğini düşünmemiştim..
bencee,ihsan amca gecmişteki karışıklıkta anne nehre atladı melek'in kolu sakatlandı ya,onu kastetti.o yavrunun ne sucu vardı.ah su demirin annesine cok kızıyorum.
Tuba da sizler gibi çok sabırsız, hemen 1. liğe oturmasını istiyor dizinin :img-wink: ama bence bu kadar oturmuş ve iddialı yapımların arasında kendine bi yer edinebilmişse ki bana göre edindi, iyi gidiyor demektir. yavaş yavaş hikaye rayına oturduğu zaman özellikle aşk başladığı zaman daha da yükseleceğini düşünüyorum. daha 5. bölümdeyiz. 1.lik için zorlayacağız elbette ama pat diye de oturmuş ve seyircisi olan dizileri geçemeyiz. :img-yes:
hüznün geceleri 24-11-07, 12:23 cuma günleri öyle bi günkü reytingler için hiç tahmin yürütülebilecek gün değil.en çok yarışan diziler cuma günde.bence emin adımlarla,sağlam basarak her iki daldada yükseliyoruz.
hüznün geceleri 24-11-07, 12:25 Tuba da sizler gibi çok sabırsız, hemen 1. liğe oturmasını istiyor dizinin :img-wink: ama bence bu kadar oturmuş ve iddialı yapımların arasında kendine bi yer edinebilmişse ki bana göre edindi, iyi gidiyor demektir. yavaş yavaş hikaye rayına oturduğu zaman özellikle aşk başladığı zaman daha da yükseleceğini düşünüyorum. daha 5. bölümdeyiz. 1.lik için zorlayacağız elbette ama pat diye de oturmuş ve seyircisi olan dizileri geçemeyiz. :img-yes:
aaaaaaaaaa funda tubanın öylebi düşüncesimi varmış.anlatsana senin bir takım birşeyler bildiğini düşünüyorum.yanılıyormuyum.tuba başlığındaki resim içinde ayrıca çok teşekkür ederim.
ratingler her zamanki gibi çok iyi gelmiş
dizinin yeri belli oldu gibi birşey artık
umarım daha da yükselir ilerleyen haftalarda:img-wink:
AB de yükselmısız cok onemlı olmasa da bu da bır sonuc ve onuda degerlendırmelıyız yerımızı korumusuz yıne de cuma gunu gercekten cok ıyı yapımlar var hepsını cumaya doldurmuslar reytınglerın bu durumu cumaya gore cok cok ıyı bence de resmen yarıs gunu gıbı bırsey dı dun valla :)
Hem bızım dızıımız daha yenı basladı ve cok once baslamıs olan dızılerı bıle gectık arkadaslar bu cok ıyı bır gelısme dogrusu yerıne oturmus sabıtlenmıs dızılerden daha ondeyız gurur duyulcak kadar var :img-icecr
Ama ınsallah gelecek hafta TOTAL'de daha iyi oluruz zamanla olucaktır hersey aslında aceleye gerek yok acele ıse seytan karısır bırden yukseldıgımız zaman hemen dusme ıhtımalıde var cunku boylesı daha ıyı :good::good:
Tuba da sizler gibi çok sabırsız, hemen 1. liğe oturmasını istiyor dizinin :img-wink: ama bence bu kadar oturmuş ve iddialı yapımların arasında kendine bi yer edinebilmişse ki bana göre edindi, iyi gidiyor demektir. yavaş yavaş hikaye rayına oturduğu zaman özellikle aşk başladığı zaman daha da yükseleceğini düşünüyorum. daha 5. bölümdeyiz. 1.lik için zorlayacağız elbette ama pat diye de oturmuş ve seyircisi olan dizileri geçemeyiz. :img-yes:
istemez olur mu o kadar emek veriyorlar ,emeğinin karşılığını da almak
isterler..Neslihan sen nerden biliyon konuştun mu..
Hak ettiğimiz yerde değiliz ..4.bölüm 2. olmuştuk..Bu bölüm 3.olduk.:img-fie:
ama abd cıkmışız en azından buna şükür..ikinsinde de ilk üçdeyiz:D:D
hüznün geceleri 24-11-07, 12:29 ratingler her zamanki gibi çok iyi gelmiş
dizinin yeri belli oldu gibi birşey artık
umarım daha da yükselir ilerleyen haftalarda:img-wink:
evet ilerleyen haftalarda yükselir yükselsinde ama diğerlerinde olduğu gibi inişli çıkışlı olmaz inşallah.buda hem senaristlere bağlı hemde biz izleyicilere.
daha ilk başlardan bazı sahnelerde hata yapıldığınıda düşünüyorum.ama önemli olan izleyiciyi boğmamak
evet haklısın.
hem sabırsızım hem de 1 sayısını cok severim:D bizim dizimize baska türlüsü yakısmaz ama dagdan gelip bagdakini kovmak adına yani oturmus dizilerle rekabete girişmesi bakımından zaten şimdiki reytingler de cok ii.
tuba abla da mı sabırsızmış,nerden öğrendiniz?biraz daha acar mısınız cok merak ettim:)
Neslihan17 24-11-07, 12:31 aaaaaaaaaa funda tubanın öylebi düşüncesimi varmış.anlatsana senin bir takım birşeyler bildiğini düşünüyorum.yanılıyormuyum.tuba başlığındaki resim içinde ayrıca çok teşekkür ederim.
burası yeri değil aslında ama biraz bahsedeyim. Asi'nin 1. bölümü yayınlandıktan sonra Tuba'yla konuştum. 1. bölüm reytingleri bana göre gayet iyiydi sanırım 4.ydük. ama O'na sorduğumda biraz beğenmemiş gibi yanıtlamıştı ama ümitliydi. hepsi bu yani:img-blush
hüznün geceleri 24-11-07, 12:38 burası yeri değil aslında ama biraz bahsedeyim. Asi'nin 1. bölümü yayınlandıktan sonra Tuba'yla konuştum. 1. bölüm reytingleri bana göre gayet iyiydi sanırım 4.ydük. ama O'na sorduğumda biraz beğenmemiş gibi yanıtlamıştı ama ümitliydi. hepsi bu yani:img-blush
paylaşımın için yine sana sonsuz teşekkür ederim.birazınıda başka zaman veya başka yerde paylaşabilirmisin.
üstelik tubaylada konuşmana kendim konuşmuş kadar çok sevindim.yanılmıyormuşum bazı şeylerden.bazı yerlerdede yorumlarını takiple okuyorum.bazı şeyleri çok vurgulayarak söylüyorsun.anlayacağın senin yorumların bir tuba fanı olarak beni çok ilgilendiriyor:img-yes:
forever_bim 24-11-07, 12:38 burası yeri değil aslında ama biraz bahsedeyim. Asi'nin 1. bölümü yayınlandıktan sonra Tuba'yla konuştum. 1. bölüm reytingleri bana göre gayet iyiydi sanırım 4.ydük. ama O'na sorduğumda biraz beğenmemiş gibi yanıtlamıştı ama ümitliydi. hepsi bu yani:img-blush
Funda'cım birinci bölüm reytingler yedinci ve sekizinci idi. Sonrasında sağlam adımlarla yükseldi artık iki kategoride de ilk üçte dizi:)
Neslihan17 24-11-07, 12:46 paylaşımın için yine sana sonsuz teşekkür ederim.birazınıda başka zaman veya başka yerde paylaşabilirmisin.
üstelik tubaylada konuşmana kendim konuşmuş kadar çok sevindim.yanılmıyormuşum bazı şeylerden.bazı yerlerdede yorumlarını takiple okuyorum.bazı şeyleri çok vurgulayarak söylüyorsun.anlayacağın senin yorumların bir tuba fanı olarak beni çok ilgilendiriyor:img-yes:
aaa çok teşekkür ederim:img-blush Tuba nerde biz orda ama burası yeri değil tabiki :)
Funda'cım birinci bölüm reytingler yedinci ve sekizinci idi. Sonrasında sağlam adımlarla yükseldi artık iki kategoride de ilk üçte dizi:)
evet öyleymiş Hasan, pardon :) her neyse canım 1. bölüm için bence gayet iyiydi. yani güzel bi bölüm izlediğimizi vurgulamak istemiştim en azından :)
hüznün geceleri 24-11-07, 12:52 aaa çok teşekkür ederim:img-blush Tuba nerde biz orda ama burası yeri değil tabiki :)
evet öyleymiş Hasan, pardon :) her neyse canım 1. bölüm için bence gayet iyiydi. yani güzel bi bölüm izlediğimizi vurgulamak istemiştim en azından :)
ama sen böyle yorumlar yapınca beni daha çok heyacan basıyor.
diğer bildiklerini söylemen için ısrarda bulunmayacağım.:icon_sorrvakti geldiğinde zaten sen yorumlarda veya çıkan haberlerde tepkini belirtiyorsun.
eveh her daim tubanın arkasındayız.o nerde hangi sitelerde biz orda.köşe kapmaca oynuyoruz:img-hyste
amn kim tubaylan konuşmuş ben çok mutlu oldum yaa kerşke bende tanışsam konuşsam ahh ahh nerde o günler :img-in_lo bi de murat yıldırımla tanışmak istiyorum:img-blush
reytingler süper inş böle devam eder bölüm süperdi yaa gelecek bölüm daha da karışacak işler biri durdursun yaaww bu süheylayı
reytgler gelmiş ben beyendim yaw:icon_sorr cok daha iyi olmasını isterim
ayrıca hem oyuncuların hemde yapımcıların(kanal sahiplerinin)memnum olduklarını sanmam onlarda bizler gibi cok daha fazla reytg almasını isterler heralde:icon_sorr
neyse tabi dizi ilerki dölümlerde cok daha iyi olacaktir
sonra görüşürüz annem beni çagırıyor karnı yarık yapıcamdaa:img-blush
hüznün geceleri 24-11-07, 13:04 reytgler gelmiş ben beyendim yaw:icon_sorr cok daha iyi olmasını isterim
ayrıca hem oyuncuların hemde yapımcıların(kanal sahiplerinin)memnum olduklarını sanmam onlarda bizler gibi cok daha fazla reytg almasını isterler heralde:icon_sorr
neyse tabi dizi ilerki dölümlerde cok daha iyi olacaktir
sonra görüşürüz annem beni çagırıyor karnı yarık yapıcamdaa:img-blush
ama bu kanallar acele yaptıklarında güzelim dizileri ekrandan kaldırıyorlar.memnun olmalılar bence.kanallar doyumsuzluk yapmasınlar:img-wink:
inşallah bizim dizi her geçen gün emin adımlarla,ödün vermeden ilerler.
medsul bizide karnı yarık yedircenmi?:img-hystegerçi pek patlıcan matlıcan yemem ağzımın içi kaşınıyor:img-fie:ama senin yaptığını yerim bellimi olur
fatma-1721 24-11-07, 13:11 Cok güzel bir bölüm izledik yine,ben cok begendim:good:
Tuncel Kurtiz ve Cetin Tekindor,hele Cetin Tekindor,Ihsan beye bayildim bu bölüm.
Neriman hanimi da sevdim,ictenligi,insanligi,sacmaliklarina ragmen sicacik bir kadin oysa Süheyla hanim derin dondurucu mübarek,acayip tuhaf bir kadin,kocasi ölüyor,hicbir duygu belirtisi yok,sevmedim,sevemedim ben bu kadini:img-fear2:hıh:img-fie:
Ihsan beyin Cemal agaya"ben Nerimani cok sevdim"sözlerine cok sevindim,Nerimani degil de Süheylayi sevdigini düsünüp cok korkmustum.
Demir(Murat Yildirim) gözlerini konusturuyor adeta ayrica teyzesinin Asiye olan kirici tavrina göz yummamasi da cok hostu,ben Demir karakterini sevdim,Asiyi de sevdim,gercekten cok yakisiyorlar.
ayrintili bölüm yorumum daha sonra....
Neslihan´cim reytinglerimiz cok iyi,kemiklesmis dizilerin yayinlandigi bir aksam baslayan yeni bir dizinin alabilecegi en iyi reytingler bence:good:
Cok güzel bir bölüm izledik yine,ben cok begendim:good:
Tuncel Kurtiz ve Cetin Tekindor,hele Cetin Tekindor,Ihsan beye bayildim bu bölüm.
Neriman hanimi da sevdim,ictenligi,insanligi,sacmaliklarina ragmen sicacik bir kadin oysa Süheyla hanim derin dondurucu mübarek,acayip tuhaf bir kadin,kocasi ölüyor,hicbir duygu belirtisi yok,sevmedim,sevemedim ben bu kadini:img-fear2:hıh:img-fie:
Ihsan beyin Cemal agaya"ben Nerimani cok sevdim"sözlerine cok sevindim,Nerimani degil de Süheylayi sevdigini düsünüp cok korkmustum.
Demir(Murat Yildirim) gözlerini konusturuyor adeta ayrica teyzesinin Asiye olan kirici tavrina göz yummamasi da cok hostu,ben Demir karakterini sevdim,Asiyi de sevdim,gercekten cok yakisiyorlar.
Neslihan´cim reytinglerimiz cok iyi,kemiklesmis dizilerin yayinlandigi bir aksam baslayan yeni bir dizinin alabilecegi en iyi reytingler bence:good:
fatma(yanlış söylemiyorum dimi ismini isminle hitab edebilirim dimi bi sakınca yok) bende aynen senin gibi düşünüyorum ihsan beyi çok güzel yazmış senarist(taktım senariste nedense) o da çok güzel oynamış
nerimanı çok sevdiğini duyunca çok sevindim bende o kadında komik şeker bişi
süheyla gibi diil :icon_whis
bende sonuna kadar asi&demir diyorum harikalar gözler konuşuyor sözler konuşuyor çok güzeldi hele hele o son sahne bitirdi beni :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 aşk aşk aşk
Herkese Selam!
Sayfalar baya ilerlemiş, nasıl yorumlar yapıldı merak ediyorum doğrusu...
Dünkü bölümü çok beğendim ama yine çok sorular birikti.
Bölümü izlerken aklıma takılan soru: Süheyla'nın kızı Asi olabilirmi acaba?
Bana sanki Ihsan bey ve Süheyla arasında birşeyler geçti gibi geldi. Bu kadında daha çok sırlar var ama bundan sonra yavaş yavaş açığa çıkacak gibi görünüyor.
Demir'in eniştesi birşeyler söylicekti ama tabi son anda öldü. Çoçuğunu aradığını anlatmak istedi herhalde. Acaba buldumu? Yoksa bir iz bulmuş ve bunu mu söylemek istedi?
Geçen bölümde yanılmıyorsam Cemal Ağa Nerima'nın Ihsan beyle evlenirken hamile olduğunu söyledi, yani kızıyla evlenmesi için ona yalvardığını söyledi. Öyle ise peki Defne kimin kızı? Cemal ağa'nın geçmişle bir hesabı var ama tam anlamış değilim.
Aslan'nın yeni hedefi bence Melek olacaktır. Onun başına bela olur. Bakışlarını hiç beğenmedim zaten. Hele bide Demir'in kardeşi olduğunu öğrenirse peşinden ayrılmaz gibi geliyor bana.
Melek çok sıcak kanlı saf ve samimi bir karakter. Öyleki Ihsan bey bile yumuşadı :img-yes: Asi ile çok güzel dost olurlar ama biraz çabuk gelişti gibi.
Neslihan17 24-11-07, 13:20 Cok güzel bir bölüm izledik yine,ben cok begendim:good:
fatma abla ben de senin yorumunu bekliyordum. ama ayrıntılı olarak :)
senin gibi ben de İhsan Bey ve Neriman adına sevindim. İhsan bey gibi bi adam o buzdağını sevmiş olamaz çünkü :) ayrıca Asi'nin İskenderuna gitmesini istemedim açıkcası. korktuğum başıma geldi ve geliyor da..Süheyla hanım hem geçmişi olduğu gibi anlatmıyor hem de kozcuoğlu bireylerine Demir'den daha sert davranıyor. bir de Kerimin kardeşi gelince gör cehennemi..iki cadı bir olup Asi'nin burnundan getirmezlerse iyi..kısacası Asi için endişeleniyorum. :(
hüznün geceleri 24-11-07, 13:21 Cok güzel bir bölüm izledik yine,ben cok begendim:good:
süheyla hanım ağlayamadığının sebebini belirtti ama.eşine bence geleceğe tutunmak için bi beraberlik yapmış olabilir.eşi çok seviyor ama onun kafasını kurcalayan geçmişi var.ihsan bey nerimanı çok sevdiğini pedere söylediğinde peder çok farklı bi şöyleyişde bulundu.hala neriman hamile olmasa dedi.gizlilik sırrı burda işte.bende ihsandan nerimanı çok sevdiğini söyleyeceğini hiç beklemiyordum.
şu ökkeş efendiyle ihsan beyin konuşma sahneleri daha sık olsa
hüznün geceleri 24-11-07, 13:25 fatma abla ben de senin yorumunu bekliyordum. ama ayrıntılı olarak :)
senin gibi ben de İhsan Bey ve Neriman adına sevindim. İhsan bey gibi bi adam o buzdağını sevmiş olamaz çünkü :) ayrıca Asi'nin İskenderuna gitmesini istemedim açıkcası. korktuğum başıma geldi ve geliyor da..Süheyla hanım hem geçmişi olduğu gibi anlatmıyor hem de kozcuoğlu bireylerine Demir'den daha sert davranıyor. bir de Kerimin kardeşi gelince gör cehennemi..iki cadı bir olup Asi'nin burnundan getirmezlerse iyi..kısacası Asi için endişeleniyorum. :(
ya olan yine asiye olacak.günah keçisi ettiler.gelen vuriyir giden vuriyir
daha ilk bölümlerden asiyi ağlatmaya başladılar.bize hazırlanın diyorlar böyle sahnelere.dünkü ağlayışı bile çok üzücüydü:icon_cry:
bir de Kerimin kardeşi gelince gör cehennemi..iki cadı bir olup Asi'nin burnundan getirmezlerse iyi..kısacası Asi için endişeleniyorum. :(
evet canım ,o kıza ;kerimin kardeşi leyla'ya sinir oluyorum,potansiyel tehlike.ki devreye girecek önümüzdeki bölümde.cnkü cenazeye gelecekler.acaba asiyle tanısması nasıl olur.ezer asiyi kesin. cizmelerine takar bir de belki de:)
demir asi'den yana cıkarsa ,o kız demirin asiye bakıslarını fark ederse kıskanır,bu ise asiye daha da kötü davranmasına sebep olur.asi de onu kıskanır belki kim bilir..ay neler olacak cok merak ediorum.az çok tahmin ediorum ama olaylar nasıl gelişecek bilemiorum.
GüLpArE_YeŞiM 24-11-07, 13:36 gıcık oldum demirin teyzesine kocası ölmüşşşş....
hala kozcuoğullarının intikamı derdinde...
asi ve defneyi daladı sıra evdeki iki kıza geldi...
demirin teyzesini susturduğu iyi oldu bence asi senin yanina baş sağlığına gelmiş...
kadın ne peşinde horoz gibi gagaladı asiyi...
ama bu bölüm asi ve demir çok tatlılardı...
hüznün geceleri 24-11-07, 13:37 evet canım ,o kıza ;kerimin kardeşi leyla'ya sinir oluyorum,potansiyel tehlike.ki devreye girecek önümüzdeki bölümde.cnkü cenazeye gelecekler.acaba asiyle tanısması nasıl olur.ezer asiyi kesin. cizmelerine takar bir de belki de:)
demir asi'den yana cıkarsa ,o kız demirin asiye bakıslarını fark ederse kıskanır,bu ise asiye daha da kötü davranmasına sebep olur.asi de onu kıskanır belki kim bilir..ay neler olacak cok merak ediorum.az çok tahmin ediorum ama olaylar nasıl gelişecek bilemiorum.
canım senden güzel yorumlar çıkıyor.kocca şehirden geliyorya ilk çizmeler dikkat ceker.ama asinin güzelliği,çalışkanlığı.bunlar yeterli.
yine demir şaşırtsın bizi öyle olursa savunsun asiyi.kızın bakışlarındanda asi etkilenir.sonra asi demir ilk kıvılcım aşkları başlamış olur.kıskançlıklar felan:P
hüznün geceleri 24-11-07, 13:40 sonra siz bu sahneleri izlerken mutluluktan 4 köşe olusunuz
bende üzüntümden kahrolurum.asi demiri tanımıyorki gerçek anlamda.niyetini bi öğrense.
of of bunları düşünmek erken biraz.:icon_sorr
minemtoprak 24-11-07, 13:42 Teyze de ne teyzeymiş be tutun onu fena geliyor kadın :) hepimizi paralayacak.
Birde o kahyanın oğlu varya aslan mıydı ne? Aman tanrım o ne korkunç bi karakter ya.Kıyacak canım kıza :)
canım senden güzel yorumlar çıkıyor.kocca şehirden geliyorya ilk çizmeler dikkat ceker.ama asinin güzelliği,çalışkanlığı.bunlar yeterli.
yine demir şaşırtsın bizi öyle olursa savunsun asiyi.kızın bakışlarındanda asi etkilenir.sonra asi demir ilk kıvılcım aşkları başlamış olur.kıskançlıklar felan:P
sağol canım dizi güzel olunca,yorumlar da öyle oluyor.
seven kıskanır.bu bakımdan asi-demir ilişkisi güçlenir.3. kişiler aşkı ve tutkuyu fark ettirmeye yarıyor,ama ben hiç tahammül edemiyorum..leylayı da ilk gördüğümde oldugu gibi her görüşümde dişlerimi biliyorum.medsul ,karnı yarığı leyladan yap sen:img-icecr
not:sevgili medsul,gercek ismini bilmiyorum.kolay gelsin.
hüznün geceleri 24-11-07, 13:44 bence demirin niyeti değişecek!!!!!!asiye aşık olacak
ama değişsede yine üzülen asi olacak.bi tarafda çok sevdiği babası bi tarafda eğer hoşlanıyorsa demir olacak.geçmişde yaşanılanlar ki öğrenirse.
benim üzüldüğüm tubayı ağlarken görmek.dizi bile olsa
ama değişsede yine üzülen asi olacak.bi tarafda çok sevdiği babası bi tarafda eğer hoşlanıyorsa demir olacak.geçmişde yaşanılanlar ki öğrenirse.
benim üzüldüğüm tubayı ağlarken görmek.dizi bile olsa
bencede tuba çok ağlıyacağına benziyor demir ve teyzesinin yanıldığı en önemli konu hiç bişi ihsan yapmadı ama sonuç olarak ona ve ailesine ödetmeye çalışmaları:img-yes:
asi onun kızı bence süleyhanın kızı ya da defne dıyecegım ama asiden şüpheliyim ben ihsan asiyi cok sevıyor ama ihsanda bılmıyor bence
asi onun kızı bence süleyhanın kızı ya da defne dıyecegım ama asiden şüpheliyim ben ihsan asiyi cok sevıyor ama ihsanda bılmıyor bence
cnm asi suheylanın kızı olsa aşk olmaz teyze çocukları olurlar defneye de neriman hamileymiş ihsanla evlendiği zaman olmza diye düşünüyorum ben (bence kesinlikle aslan)
patasana dilek 24-11-07, 13:54 cnm asi suheylanın kızı olsa aşk olmaz teyze çocukları olurlar defneye de neriman hamileymiş ihsanla evlendiği zaman olmza diye düşünüyorum ben (bence kesinlikle aslan)
benimde aklıma hep gelen aslanın olma ihtimali ama senaristler çoğunlukla izleyiciyi ters köşe yapıyorlar süpriz biride çıkabilir
cnm asi suheylanın kızı olsa aşk olmaz teyze çocukları olurlar defneye de neriman hamileymiş ihsanla evlendiği zaman olmza diye düşünüyorum ben (bence kesinlikle aslan)
teyze kızı olsa bişey olmaz,nikah düşüo:) ama sevmsiz bir durum olur.
süheylanın cocugunun kesin aslan olacagı yönünde tüyo vermişti nivea nickli arkadasım. ki en mantıklısı da o su anda. zavallı süheyla,öyle cocugu oldugunu bilse bulmayı bu kadar cok ister miydi..
hüznün geceleri 24-11-07, 13:56 cnm asi suheylanın kızı olsa aşk olmaz teyze çocukları olurlar defneye de neriman hamileymiş ihsanla evlendiği zaman olmza diye düşünüyorum ben (bence kesinlikle aslan)
unutma arkadaşım bunlar senaristler.aşık ederler,hiç beklemediğin olayları yaparlar.(tokat bile atarlar):img-hyste
süheylanın asiye olan bakışlarından sonra böyle ihtimal olabileceğinide düşünüyorum
yada defnede olabılır belkı ıhsan beyın babası kotu bırıymıs nerımanın cocougu öldü belki dogumda ama ıhsan suleyhaya dönmesın dıye cocoukları degıstırtıp kı bundan nerımanında hberı yok tur o adam degıstırtmıs olabılır ebeyle anlasıp ?? buda olabılır ama aslanda da suphe var haklısın ama aslanı nasıl verdıler o aıleye ıhsanın babası cok gunah işlemiş anlaşılan hepsı ıhsanın ustune kaldı demırle ası cok yakınlastı gıbı ama demır onu sevse bile uzak duracaktır kapılıp gecmısı unutmamak ıcın aslında bır bılse ama asi asla affetmez bence onu bır koz olarak kullandıgını ogrense dızınız cok hos sabahları ızlıyorum ancak sılayla ıkısı cakısıyor bır sılaya bazen asıye ama asıyı ızlemek ıcın sabaha kadar oturuyorum sılayıda eskıden takıp ettıgım ıcın benımde sonuna kadar ızledıgım bır dızı olsun dıye ızlıyorum sıla bıraz sıktı ama asıye dogru kayıyorum bu acıkca ortada eskıden sılanın resmı web sıtesınde yonetıcı oldugum ıcın ordakı dostukların naısl kuruldugumu gordugum ıcın belkı ondan bırakamıyorum sılayıda buda bır sebeb olabılır ama ası super tam not verıyorum okadar gorsellık varki izleyici aşka doyuyor gercekden harkulade bir dizi izlerken dalıyorum bende insanlar asık olmadıkları halde boyle bır bırlerıne sevgı dolu baka bılırmı ben bunu sadece aside gördüm izleyiciye bunu yasnıtmak okadar kolay dgeıl ama asi beceriyor bundan alkışı hak ediyor:img-wink:
unutma arkadaşım bunlar senaristler.aşık ederler,hiç beklemediğin olayları yaparlar.(tokat bile atarlar):img-hyste
süheylanın asiye olan bakışlarından sonra böyle ihtimal olabileceğinide düşünüyorum
evet canım katılıyorum.süheyla ve asi ,asinin nerimana benzediğinden daha cok benziyorlar zaten,her yönden..
dizi sürprizlerle ilerleyecek gibi görünüyor.dikkatleri aslan üzerine cekip ,asiyi süheylanın cocugu yapabilirler.ama yine de asi ile demirin akraba cıkmasını istemem.mechul bebegin aslan olduguna inanmayı yeglerim.
GÜL GÜZELİ 24-11-07, 14:02 slmm asi ahalisii dünden sonra hepiniz sagsınızdır inş:) çünkü demirin öldürücü bakışlarından sonra sag kalmak mücize:img-in_lo Dünkü bölümü çok düşündüm kafamda analij ettim geçmişe dahir ögrendigimizz bilgileri yerli yerine yerleştirmeye çalıştım ve bişileri netleştirdim sanırım önümüzde iki şık var 1.ihsan ve süheyla geçmişte duygusal bişiler yaşadı ihsan neriman hamile kalınca onunla evlendi süheylanında bebegi ihsandan ama süheyla ihsan evlenince gurur yapıp kendi başına dogurmaya karar verdi kinide bu yüzden 2.şıksa ihsan nerimanı sevdi ihsan nerimanı severken süheylada onu seviyodu ama ihsanın babası tarafından tecavüze ugradı hamile kaldı üstüne bebegide alınınca kinlendi bu iki şıkdan hangisi olabilir ve süheylanın bebegi kim olabilir acaba? defne degildir kesinlıkle çünkü neriman defneye hamileymiş ihsanla evlendiginde aslanda degildir artık yüzde yüz emınım igrenç mahlukat Ben asi diyorum çünkü hem sima hemde karakter olarak olarak çok benziyolar ikiside dilk başlı ikiside sinirli ikiside gururlu ve ikiside kafası dik insanlar bence Asi süheylanın kızı hem ihsanın asiye düşkünlügüde bundan olabilir yani zamanında annesinden ayırmışlardır ihsanda asinin ne kadar gururlu oldugunu biliyoo gerçegi ögrendiginde kendinden nefret etmesinden korkup üstüne çok fazla titremiştir ki digerlerinden daha farklı büyütmüş asiyi ki farklılıgınıda koyuyo ortaya zaten bence ASİ süheyla ve İhsanın kızı şimdi demirle teyze çocukları olucaklar diceksinizz ama birbirlerine aşık olup evlenen teyze çocukları çok var gerçek hayatta dizide neden olmasın...ama benım aklım hala cemal aganın dediklerinde ZAMANINDA KIZIMLA EVLEN DİYE SANA AGRI BABANA AYRI AZMI GÖZYAŞI DÖKTÜM YALVARDIM SEN KIZIMLA EVLENMESEYDİN NİCE OLURDU KIZIMIN HALİ ODA ASİ KÖPRÜSÜNDENMİ ATLASAYDI DEDİ şimdi ihsan nerimanı dedigi gibi seviyosa niye almak istemedi niye cemal aganın yalvarmalarından sonra aldı?Artı(+)Aynurun yani demirin annesiyle bu konunun ne alakası vardı ki cemal aga kızımdamı asi köprüsünden atlasaydı dedi off daha ögrenecegimizz çok şey var yaa ama bana kalırsa bunu hep diyorum bence içlerinde en masumu ihsan aga en büyük günah keçiside Süheyla bence....
ası super tam not verıyorum okadar gorsellık varki izleyici aşka doyuyor gercekden harkulade bir dizi izlerken dalıyorum bende insanlar asık olmadıkları halde boyle bır bırlerıne sevgı dolu baka bılırmı ben bunu sadece aside gördüm izleyiciye bunu yasnıtmak okadar kolay dgeıl ama asi beceriyor bundan alkışı hak ediyor:img-wink:
:happy0064
arkadasım haklısın. ben de insan hissetmeden bakamaz,yapamaz die düşünüyordum.gözler yalan söylemezmiş,kalbin aynasıymış falan ya. ama murat y. özellikle,nasıl bakıyor yaa. nasıl duygusallık,nasıl begeni,etkilenmiş oldugunu böylesine güzel nasıl yansıtabiliyor...gercek gibi...:img-in_lo
GULBEYAZ76 24-11-07, 14:06 Zavallı süheyla,öyle cocugu oldugunu bilse bulmayı bu kadar cok ister miydi..
Ben bulmayı istediğinden de emin değilim.Kocasının son nefesinde söylediklerinden etkilenen devam etmesini isteyen Süheyla nerde beni durdur diyen Süheyla nerde.Yıllardır öldü sandığın çocuğunun yaşadığını öğreniyorsun neden durmak istiyorsun?
Uygunadım marşşşşşşşşşş.
bence aslan çocuğuı bu konuda tüyomuz fazlasıyla sağlam çeşitli sitelerde bu konuyla ilgili onlarda aslan diyor tokat konusuna gelirsem biri bana çıkıpta sen kimsin derse görgüsüz gibi bişi derse kimse alamaz o kişiyi elimden ama kız diye karşılık vermeseydi iyiydi ama o da çığırdan çıktı neyse çok tatsız bir konu
:happy0064
arkadasım haklısın. ben de insan hissetmeden bakamaz,yapamaz die düşünüyordum.gözler yalan söylemezmiş,kalbin aynasıymış falan ya. ama murat y. özellikle,nasıl bakıyor yaa. nasıl duygusallık,nasıl begeni,etkilenmiş oldugunu böylesine güzel nasıl yansıtabiliyor...gercek gibi...:img-in_lo
evet canım bende sana hak verıyorum sankı gercekden aşıklarmış gibi cok hosuma gıdıyro asinin bazı yönelerine masum bir gülücük atması izleyiciyi doyuruyor şimdi diyeceksinizki bu yıla damgasını vuran dızı hangısı asi olacaktır gecen sene sılaydı belkı ama bu sene asi ablamda benım sayemde sılayı ızlıyordu yurt dısında oldugu ıcın ancak yazları yurtdısına gıttıgımde gorusuyoruz gecenlerde konustuk dedıkı asiye bakıyorum artık neden dedım oyle guzel aşk varki o dizide anlatacak söz bulamıyorum diye yanıtlaıd bende bulamıyorum sis yapım gercekden basarılı bir projeye imza atmış dogan grubu atv gıbı degıl dızılerı yayından hemen kaldırmıyor ama bu atvde var ızleyıcıye saygı yok sılanın reytınglerı dusse emın olun hatır matır dınlemez kaldırır sis yapımda belkı bu yuzden kanal d sectı cunku affedılmeyen dıye dızılerını hıc acımadan kaldırmıstı kanal d hak edıyor bence asiyi ve asiye sahip cıkacaktır emin olun gün gelecek ben ınanıyorumki sılayıda geride bırakacaksınız :img-wink:
Dün akşam yine harika bir bölüm izledik.
Seyrederken İhsan'la Süheyla arasındaki bağlantının bu şekilde olabileceğini düşündüm. İhsan Babasının Süheylaya olan bakışından , zaafiyetinden rahatsız olduğu için onu babasına karşı uyarmaya çalışmıştır.Ama Süheylayı babasından uzak tutamamıştır. Şu an Asi'nin Cevriyeyi Aslan'dan korumak için sarf ettiği çabaları zamanında İhsan'nın da Süheyla'ya yaptığı düşünüyorum..Bu arada Süheyla ve İhsan arasında duygusal bir yaklaşımda olmuş olabilir.Birbirlerini sevmiş olabilir.Ama daha babasına söyleyemeden baba harakete geçmişe benziyor...
Son sahneyi bende herkes gibi çok beğendim..Demir orada azıcık sussa belki Asi farklı şeyler söylecekti.Ağzını açmasıyla kapaması bir oldu.Sadece Demir'in düşüncelerini onayladığını söyledi...
Nerima Hanım çok eğlenceli biri onun sahnelerinde acayip eğleniyorum.Diziye renk katıyor.
Aslancıkta bir oyana bir buyana savruluyor.Bakalım piyango kimin başına konacak.Cevriye Aslanı az çok tanıyor.Melek 'e garibim birşeyden haberi yok.Umarım Aslan'la arkadaşlık kurmaz...
karafirtina 24-11-07, 14:15 Asiicim,
Asi dizisi topladığı kitleyi koruyor..
Sevgili dünürüm ve pusat koruyamadı..
Sıla zaten üzülsemde zar zor götürüyor işi...bu bakımdan ASİ POPİLERİTESİNİ arttırracaktırrr...:img-yes::img-yes:
karafırtınacım,
sorunu görmedim...
**İhsan bey bence Asi için Meleği sevecektir...geçmişte ayrı konu zatenn...Demir'e oğlum dedi şaştım ben:icon_whis:icon_whis..onu da seviyor ama Demir onu itiyor bence...
tsk ederim sonaycim cvbin icin yani benim de aklim biraz karismisti.evet bende ssiridm oglum dedi diye bide melek gitti ihsna amcay sarildi ya cok sirin buldum cok masum ihsan amca da sasirdi sevdi melegi yoksa asla izinvermezdi asinin melekle gitmesine. ama ben sunu sacma buldum melek asiyle sadece ama sadece bidefa konustu oda merhaba oldu naisl olduuda melek aside bizimle glesin dedi bne anlsmadim defneyle dahada yakinlastilar..yani tam dizi haline goturduler asiyle demiri dahada cok yayana gormemiz icin:img-wink:
canım reyting güzel güzel de,bizi gecen dizilerden birine sasırdım.gerci onlar oturmus diziler artık ama ,yine de asiyi gecebileceğini düşünmemiştim..
oyle ya ikinci sirada olana bende hayret ettim ama napalim.sende cvpverdigin icin tskler ya soruma .
Dün akşam yine harika bir bölüm izledik.
Seyrederken İhsan'la Süheyla arasındaki bağlantının bu şekilde olabileceğini düşündüm. İhsan Babasının Süheylaya olan bakışından , zaafiyetinden rahatsız olduğu için onu babasına karşı uyarmaya çalışmıştır.Ama Süheylayı babasından uzak tutamamıştır. Şu an Asi'nin Cevriyeyi Aslan'dan korumak için sarf ettiği çabaları zamanında İhsan'nın da Süheyla'ya yaptığı düşünüyorum..Bu arada Süheyla ve İhsan arasında duygusal bir yaklaşımda olmuş olabilir.Birbirlerini sevmiş olabilir.Ama daha babasına söyleyemeden baba harakete geçmişe benziyor...
Son sahneyi bende herkes gibi çok beğendim..Demir orada azıcık sussa belki Asi farklı şeyler söylecekti.Ağzını açmasıyla kapaması bir oldu.Sadece Demir'in düşüncelerini onayladığını söyledi...
Nerima Hanım çok eğlenceli biri onun sahnelerinde acayip eğleniyorum.Diziye renk katıyor.
Aslancıkta bir oyana bir buyana savruluyor.Bakalım piyango kimin başına konacak.Cevriye Aslanı az çok tanıyor.Melek 'e garibim birşeyden haberi yok.Umarım Aslan'la arkadaşlık kurmaz...
güzel bir yakalaşım olabilir yani ihsanın babası t.c mü etdi dersin ondanmı düşman süleyha ?? olabılır aslanda babasına benziyordur belki ihsanın babası belki aslan gibi biriydi ozaman ihsanın süleyhadan cocougu yok yani ihsanın kardeşi durumunda oluyor aslan hiç düşünmediğim bakış açısıydı bu :img-wink:
Dünkü bölümün kahramanları bana göre;yönetmen Cevdet Mercan'la Murat Yıldırım'dı..:good:
Cevdet Mercan zaten çok beğendiğim bir yönetmendi,çekim tekniği çok başarılı gerçekten.Asi'de başarılı buluyordum ama dünkü çekimler bir başka güzel geldi sanki gözüme.Özellikle de son sahnedeki çekim muhteşemdi.Tebrik ederim Cevdet Mercan ve ekibini..:good:
Murat Yıldırım'ı da önceden izlemişliğim vardı ama en adam akıllı bu dizide seyrettim ve bana göre dizideki genç kadroda en iyi oynayan oyuncu.Daha birinci bölümün başından itibaren Demir'i üstüne o kadar iyi giyip gün geçtikçe daha da benimseyerek oynuyor rolünü;içinden gelerek,abartısız bir şekilde başarıyla yapıyor bunu.Dün de özellikle atmacanın uçuşunu izleme sahnesinde çok başarılı buldum.Asiye'ye olan o bakışı muhteşemdi,tebrik ediyorum kendisini:good: Umarım bundan sonra iyi sinema filmlerinde de izleme fırsatını yakalayabilirim..
Diziye gelince..Aşk ve Gurur'a daha da bir benzettim bu bölüm;Demir'in Kerim'e Defne'yle ilgili söyledikleri ve de teyzesinin hem Defne'ye,hem de Asiye'ye olan davranışları filmin paralelindeydi.Yalnız orada Lizzy bunların altında kalmazdı ve Darcy'e baya bir çektirmişliği vardır ama dizide nasıl olur onu bilemem:)
Demir'in teyzesinin çocuğunun yaşadığı tahmin edilmişti önceden de ve ben de o çocuğun Aslan olduğunu düşünüyorum ama bana sanki bilmediğimiz başka şeyler de varmış gibi geliyor,bu konuyu bilen herkes (İhsan,Cemal ve Demir'in teyzesi) o kadar sırlı konuşuyorlar ki bana sanki olay o kadar da basit değilmiş gibi geliyor.Hiç de tahmin edilemeyen şeyler çıkabilir bu sırrın altından,umarım şaşırtıcı bir şey olur..Severim böyle şaşırtıcı ama anlamlı ters köşeleri:)
Demir ve Asiye'ye gelince..Demir beklenilenden de erken Asiye'den etkilendi gibi,özellikle sabaha karşı bahçede oturdukları sahnede bana göre çok belli etti duygularını ama Asiye anladı mı,anladıysa nasıl bir tepki verecek onu önümüzdeki bölümlerde anlayabiliriz..Bir de garibime giden şey,Asiye'yle Melek'in birden bire o kadar samimi olması.Ben de bekliyordum gerçi ikisinin yakın olmasını ama önceden ikisi sadece bir kez karşılaştılar,o da sabun merasimindeki tanışmaydı.Onun dışında Melek hep Defne'yleydi ve onunla çok samimi olmuştu.Anlıyorum senaristler Demir'le Asiye'nin daha da yakınlaşması için böyle bir şey yaptılar ama keşke öncesinde de birkaç Asiye_Melek sahnesi izleseydik samimi olduklarına dair..:icon_whis
Ayrıca İhsan'la Cemal Ağa'nın borç verme meselesi üzerine yaptığı konuşmadaki oyunculuklar da takdire şayandı doğrusu.İki üstad döktürüyor her zamanki gibi:good:
karafirtina 24-11-07, 14:22 slmm asi ahalisii dünden sonra hepiniz sagsınızdır inş:) çünkü demirin öldürücü bakışlarından sonra sag kalmak mücize:img-in_lo Dünkü bölümü çok düşündüm kafamda analij ettim geçmişe dahir ögrendigimizz bilgileri yerli yerine yerleştirmeye çalıştım ve bişileri netleştirdim sanırım önümüzde iki şık var 1.ihsan ve süheyla geçmişte duygusal bişiler yaşadı ihsan neriman hamile kalınca onunla evlendi süheylanında bebegi ihsandan ama süheyla ihsan evlenince gurur yapıp kendi başına dogurmaya karar verdi kinide bu yüzden 2.şıksa ihsan nerimanı sevdi ihsan nerimanı severken süheylada onu seviyodu ama ihsanın babası tarafından tecavüze ugradı hamile kaldı üstüne bebegide alınınca kinlendi bu iki şıkdan hangisi olabilir ve süheylanın bebegi kim olabilir acaba? defne degildir kesinlıkle çünkü neriman defneye hamileymiş ihsanla evlendiginde aslanda degildir artık yüzde yüz emınım igrenç mahlukat Ben asi diyorum çünkü hem sima hemde karakter olarak olarak çok benziyolar ikiside dilk başlı ikiside sinirli ikiside gururlu ve ikiside kafası dik insanlar bence Asi süheylanın kızı hem ihsanın asiye düşkünlügüde bundan olabilir yani zamanında annesinden ayırmışlardır ihsanda asinin ne kadar gururlu oldugunu biliyoo gerçegi ögrendiginde kendinden nefret etmesinden korkup üstüne çok fazla titremiştir ki digerlerinden daha farklı büyütmüş asiyi ki farklılıgınıda koyuyo ortaya zaten bence ASİ süheyla ve İhsanın kızı şimdi demirle teyze çocukları olucaklar diceksinizz ama birbirlerine aşık olup evlenen teyze çocukları çok var gerçek hayatta dizide neden olmasın...ama benım aklım hala cemal aganın dediklerinde ZAMANINDA KIZIMLA EVLEN DİYE SANA AGRI BABANA AYRI AZMI GÖZYAŞI DÖKTÜM YALVARDIM SEN KIZIMLA EVLENMESEYDİN NİCE OLURDU KIZIMIN HALİ ODA ASİ KÖPRÜSÜNDENMİ ATLASAYDI DEDİ şimdi ihsan nerimanı dedigi gibi seviyosa niye almak istemedi niye cemal aganın yalvarmalarından sonra aldı?Artı(+)Aynurun yani demirin annesiyle bu konunun ne alakası vardı ki cemal aga kızımdamı asi köprüsünden atlasaydı dedi off daha ögrenecegimizz çok şey var yaa ama bana kalırsa bunu hep diyorum bence içlerinde en masumu ihsan aga en büyük günah keçiside Süheyla bence....
hosgelimsin gullerin guzeli:img-wink:
ya dedigin sey cok mantikli bende hep boyle udusundum ama bir arkadas invea nickinde 2.sikkin dogru oldugunu soyledi yan isuheyla ihsanin babasinda hamile kadi dedi. ve bu bebegin aslan oldugunu soyledi ve ustelik ihsan bey demirin onunu kesitginde istersne yaininda 3snee calisrim dediya bu repligi bize onceden olacagini soyledi yani bence su suheylainn bbebek olayilyla ilgili dedikleride dogru olabilir.ama ben asinin onnun kizi olmaqsini isterdim:img-wink:
GULBEYAZ76 24-11-07, 14:23 hayır antakyaya gelmesin suheyla yaa işleri karıştırcak kozcuoğluna bi tekmede ondan gelcek şimdi biri durdursun şu suheylayı yaaa
Bir tek kozcuoğulları üzülmeyecek.Bütün olanlarda payı olmasa yada Demiri nefretle doldururken sakladığı şeyler olmasa Süheylayı şimdiye kadar kim tutabilirdi.
Demir teyzesi ve geçmişte yaşananların kendi bildiklerinden farklı olduğunu gördüğünde çok büyük suçluluk duyacak.
kesinlikle ihsanın babasıyla herkesin alıp veremediği var hep ihsana ve ailesine oluyor olan bundan sonra suheylaya ne olmuşsa geçmişte onun heasbını verecek ihsan zavallı adam cemal ağa verseydin ya borç o senin damadın neye takıyorsun öyle kızını seviyormuş işte allah allah
Bir tek kozcuoğulları üzülmeyecek.Bütün olanlarda payı olmasa yada Demiri nefretle doldururken sakladığı şeyler olmasa Süheylayı şimdiye kadar kim tutabilirdi.
Demir teyzesi ve geçmişte yaşananların kendi bildiklerinden farklı olduğunu gördüğünde çok büyük suçluluk duyacak.
kadın gerçekten hiç böyle kocası ölmüş gibi davranmıyor neler neler düşünüyor yaa ben onun yerinde olmuş olsaydım ağlıyor olurdum bana biri sahip çıkcak kollıyacak iyi davrancak ben ağlar sızlardım artık bence bundan sonra olanlar arap saçı .demir teyzesini tutmaya çalışsa da artık onu bence kimse tutamaz ben demir olsaydım istanbula götürürdüm cenazeden sonra
bu konuda sana hak verıyorum bana kalırsa bu dızı ılerkı sahnelerde asının caresızlıge dustugunu ve kendı gıbı ası olan ası nehrıne atladıgınıda gosterecek ve tabıkı demır onuda annesı gıbı kaybetmekden korka bılır asıyı caresızlıge ıteleyende demır olabılır yanı boyle sahenler olursa sasırmayın cunku asi nehri bu dızının ana konusu boyle sahne olabılır dızıyı ızlerken dusunuyorum bazen hanı asının o kopruden asagı bakma sahnelerı felan hepsı ılerde olacak bırseyın sınyalı gıbı gelıyor
kadın gerçekten hiç böyle kocası ölmüş gibi davranmıyor neler neler düşünüyor yaa ben onun yerinde olmuş olsaydım ağlıyor olurdum bana biri sahip çıkcak kollıyacak iyi davrancak ben ağlar sızlardım artık bence bundan sonra olanlar arap saçı .demir teyzesini tutmaya çalışsa da artık onu bence kimse tutamaz ben demir olsaydım istanbula götürürdüm cenazeden sonra
Kadın zaten dondu kaldı zaten ben suheyla hanımı anlıyamıyorum öfkesını ckartıyor herkesten kocası olmus gıbı davranmıyor cunku tam cocugundn bahsderken oldu ve kadına da kal geldı burda ıste hala bunun etkısınde aglıyamıyor cunku bole bır hastalıkta var bılıorsunuz ki kotu bır donem gecırıyor ama bu donem de cevresındekılerı uzmeye hakkı yok
Suheyla hanım asıyle atısınca demır olaya el attı sonunda ılk defa karsı geldıgını gordum oyle bır durumda :good::good:
dünkü bölüm bir harikaydı.yavaş yavaş asi ve demir birbirlerine yakışıyorlar.son sahneleri çok romantikti ama sonunda demir asiye kolunu atsa ve asi de başını demirin omzuna koysa içimiz erirdi herhalde.öyle bir sahne koyabilirlerdi.neyse süheyla konusuna gelince bence onun çocuğu aslan.aslanı dizide diğer işçilere nazaran daha ön planda tutuyorlar.aslan o aileden değil.anne baba ve kardeşinden farklı.aslanın ailesi gibi mütevazı olmaması hırçınve kibirli birisi olması buna işaret ediyor.bir de şu açıdan bakarsak süheylanın çocuğunun babası ihsan ise bence o çocuk erkek olmalı.ihsanın erkek çocuğu yok ve süheyladan bir erkek çocuğu olduğunu öğrenmesi bu çocuk meselesini daha önemli kılacak.
Kadın zaten dondu kaldı zaten ben suheyla hanımı anlıyamıyorum öfkesını ckartıyor herkesten kocası olmus gıbı davranmıyor cunku tam cocugundn bahsderken oldu ve kadına da kal geldı burda ıste hala bunun etkısınde aglıyamıyor cunku bole bır hastalıkta var bılıorsunuz ki kotu bır donem gecırıyor ama bu donem de cevresındekılerı uzmeye hakkı yok
Suheyla hanım asıyle atısınca demır olaya el attı sonunda ılk defa karsı geldıgını gordum oyle bır durumda :good::good:
bende demiri yaptığı şey için tebrik ettim:img-wink::img-yes: yerim murat seni çok şekersin :img-blush asi de oraya onlara destek vermek için gidiyor karşılaştığı olaya bak yaaa asi çok sakin karşıladı ben öyle karşılıyamam dağıtıtım o kadını neyse üzgünlüğüne verelim şimdilik ama böyle olmaz suheyla hanım sanki senin çektiğin acıların sorumlusu o kız allahım yaa
merhaba arkadaşlar,
dünkü bölüm gene süperdi. senaristlerimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum.
geçtiğimiz hafta boyunca iş yoğunluğumdan dolayı foruma pek giremedim. arada yakaladığım bazı şeyler kafamda soru işaretleri oluşturdu.
Şimdi süheylanın çocuğu Aslanmı bu kesinmi, yada melek ihsanın kızımı böyle bişey olabilir mi .Başka tüyolar neler :img-wink:
Burada gereksiz yer işgali yapmak istemiyorum ama çok merak ettiğim için eğer içinizden birileri vakit ayırıp beni hiç olmazsa özel mesajla aydınlatırsa bahtiyar olacağım:img-in_lo
meryemce20 24-11-07, 14:42 dünkü bölüm süperdi....demir fena abayi yakmis asi ye....demir asi nin pesinden cok koscak gibi geliyo ama oh olsun....:img-wink::img-wink:
dünkü en kötü sahne aslan in melek le konustugu sahneydi aklima kirmizi baslikli kiz ve kurt geldi (nedemek istedigimi anladinizi sanirim)ben asinin süheyla nin kizi oldugunu sanmiyorum tamam bi benzerlik var ama okadar da degildir herhalde
bence aslan....süheyla böyle bi evlad i haketmedi aslinda ama neyse ...bence
ihsan ve süheyla arasinda duygusal bi bag yok ...hatta bence ihsan süheylanin babasi tarafindan tecavüze ugradigini biliyodu babasi bebegi öldürmek istedii ama ihsan kiyamadi ve dogumda bebegi annesinden aldi....neriman a gelince ihsanin neriman i sevdiginden adim gibi eminim kesin yusuf aga evlenmelerini istememisdir
ve ihsan da babasina karsi gelemediginden ertelemistir hem cemal aga da dediya babana ayri sana ayri yalvardim diye......defneye buarada cok üzüldüm ya ilk basta kerim e güvenmediysemde artik ona olan askindan eminim yazik ama kerim defnesini kolay kolay birakmaz....ha bide sabun mevzusu var nerimanda az degil sabunun biri daha agir diye onu defnenin yastiginin altina koydu defne büyük evlenme sirasi onda diye...kadin isini biliyo....bence o altin ya asi ye yada melek e cikcak tabi melek de ayri bi mevzu cok saf cok temiz kalpli ama cokta talihsiz insallah oda birini bulur......ilerki bölümlerde bizi bol bol romantik sahne bekliyo...ayrica cemal aga demiri köseye kistircaga benziyo merak ettim demir nasil basa cikcak.....ihsaninda bi baba olarak cok gururu kirildi kizi onun borclarini ödüyebilmek icin baskasina hizmet ediyo adam resmen yikildi okadar caresizdiki cemal agadan medet umdu.......ama ttabiki cemal herzamanki killigini yapti ..............neysebide asi nin iki kücük kizkardesi var 5 bölüm oldu ama hala isimlerini aklimda tutamadim ilerki bölümlerde onlarda ihsanin basini yakcaga benziyo..........................simdilik bukadar forum az vaktim oldugu icin *** *** giremiyorum ama koyu bi asi faniyim her bölümünü sevkle izliyorum beni tekrar araniza alirsaniz sevinirim
Sımarık Cadı 24-11-07, 14:43 allahım nee bölümdü öyle...tüm bombalar sona saklanmıştı...
demirrrmiydii bunları söyleyen o gözlere öyle derinden bakann...en önemliside aşka inanmayan adamm...
yaa ben hayal görmedim dimi...demir nerdeyse kızın dudaklarına yapışıp aşkını itiraf edicektii...''ahh şu geçmişş olmasa...''
yaa şu süheyla konusunda kafamm gittikçe daha cok karışıyo...aslında tahminim war onun cocuğuyla ilgili...kerim olabilr gibi geliyo bana...asiyi düşündüm ama demirle teyze cocukları oluyolarr yanii olmaz sanmıyorumm...ayrıca kafa karıştırıcı okadar cok şey söyleniyoki mesela nerimanın babasının dediklerii...gidip kendini asi nehrindenmi atsaydı fln...arap saçıı yaa...
dikkatimi çeken bişeyde melek we asi yakınlaşması...melek bütün günn defneyleydi onu cok sewdi ama birden asiye kanı ısınıwerdii...burası biraz saçmaydı en azındn biraz daha melek&asi sahnesi izyebilirdikk...
ayrıca defneyle kerimi tekrar bi aradav görücemiz düşünüyorum...bukadar kolay ayrılamazlar...cook şeker iikiside...sadece defne biraz yapmacık geliyo bana...
ayrıca süheylanın tawırlarını hadii anlıyorum artık o kinini fln ama kocası ölmüş kadının hiçde üzülmüşş gibi diildi...hayret ettim walla...bilmesem cenaze ewi sanmazdımm..:P:P
wee demir&asiye gelicekk olursam tekrardan...son sahnenin etkisindeyimm hala...başlarda demiri cok katı bi adam gibi tanıttılar bize...bence cok kısa sürede deiştii...wee cok kısa sürede belli etti duygularını...tabii buna sewindim ben...ama böylesine derinden sözler beklemiyodum...kısacası demirr benim anlayışımla şöyle dedi..''geçmişte yaşananlar olmasaydı eğer sen we ben arasında herşey daha farklı olurdu aynen şuan olduğu gibii...''
ayrıcaa bakışlar okadar tatlıydıkii...tamam dedimm demirr şimdii ben sana aşığım dicekk...:):)ama o sözlerii bin kere sana aşığım demesinden bile daha anlamlıydı...özellikle demirin bakışlarrıı cok etkileyiciydii...asi biraz daha katıı hala...
walla her izlediğim bölüm kafam biraz daha karışıyoo...nası geçicek cumaya kadar hiçç bilmiyorumm...:P:P
busegurses001 24-11-07, 14:55 slm arkadaşlar nasılsınız hiç giremiyorum başlığa doğru dürüst yorumda yazamıyorum ama yazdıklarınızı hep okuyorum sürekli takip ediyorum harikasınız gerçekten kaç sayfa ilerlemişsiniz reytinglerimizde süper gelmiş ayrıca her hafta biraz daha yükseliyoruz zaten olacak o kadar sizin gibi asi fanları olduktan sonra biz en kısa zamanda zirveyede otururuz süpersiniz emeği geçen herkese çok teşekkürler kaç sayfa ilerletmişsiniz başlığı ya ben diziyi malesef izleyemedim çok üzgünüm şu an yorumlarınızdan okuduğum kadarıyla çok güzel bir bölümmüş ama ne yazık ki izleyemedim ben umarım tekrarını verirlerde bende izleyebilirim çok merak ediyorum
busegurses001 24-11-07, 14:59 allahım nee bölümdü öyle...tüm bombalar sona saklanmıştı...
demirrrmiydii bunları söyleyen o gözlere öyle derinden bakann...en önemliside aşka inanmayan adamm...
yaa ben hayal görmedim dimi...demir nerdeyse kızın dudaklarına yapışıp aşkını itiraf edicektii...''ahh şu geçmişş olmasa...''
yaa şu süheyla konusunda kafamm gittikçe daha cok karışıyo...aslında tahminim war onun cocuğuyla ilgili...kerim olabilr gibi geliyo bana...asiyi düşündüm ama demirle teyze cocukları oluyolarr yanii olmaz sanmıyorumm...ayrıca kafa karıştırıcı okadar cok şey söyleniyoki mesela nerimanın babasının dediklerii...gidip kendini asi nehrindenmi atsaydı fln...arap saçıı yaa...
dikkatimi çeken bişeyde melek we asi yakınlaşması...melek bütün günn defneyleydi onu cok sewdi ama birden asiye kanı ısınıwerdii...burası biraz saçmaydı en azındn biraz daha melek&asi sahnesi izyebilirdikk...
ayrıca defneyle kerimi tekrar bi aradav görücemiz düşünüyorum...bukadar kolay ayrılamazlar...cook şeker iikiside...sadece defne biraz yapmacık geliyo bana...
ayrıca süheylanın tawırlarını hadii anlıyorum artık o kinini fln ama kocası ölmüş kadının hiçde üzülmüşş gibi diildi...hayret ettim walla...bilmesem cenaze ewi sanmazdımm..:P:P
wee demir&asiye gelicekk olursam tekrardan...son sahnenin etkisindeyimm hala...başlarda demiri cok katı bi adam gibi tanıttılar bize...bence cok kısa sürede deiştii...wee cok kısa sürede belli etti duygularını...tabii buna sewindim ben...ama böylesine derinden sözler beklemiyodum...kısacası demirr benim anlayışımla şöyle dedi..''geçmişte yaşananlar olmasaydı eğer sen we ben arasında herşey daha farklı olurdu aynen şuan olduğu gibii...''
ayrıcaa bakışlar okadar tatlıydıkii...tamam dedimm demirr şimdii ben sana aşığım dicekk...:):)ama o sözlerii bin kere sana aşığım demesinden bile daha anlamlıydı...özellikle demirin bakışlarrıı cok etkileyiciydii...asi biraz daha katıı hala...
walla her izlediğim bölüm kafam biraz daha karışıyoo...nası geçicek cumaya kadar hiçç bilmiyorumm...:P:P
of of ne güzel aysincim sen izlemişsin ne akdar şanssızım ya ben elimde olmayan nedenlerden dolayı izleyemedim içim acıdı resmen şimdi yorumlarınızı okudukça içim eriyor nasıl bu kadar güzel bir bölümü izleyemedim diye:icon_whis
slm arkadaşlar nasılsınız hiç giremiyorum başlığa doğru dürüst yorumda yazamıyorum ama yazdıklarınızı hep okuyorum sürekli takip ediyorum harikasınız gerçekten kaç sayfa ilerlemişsiniz reytinglerimizde süper gelmiş ayrıca her hafta biraz daha yükseliyoruz zaten olacak o kadar sizin gibi asi fanları olduktan sonra biz en kısa zamanda zirveyede otururuz süpersiniz emeği geçen herkese çok teşekkürler kaç sayfa ilerletmişsiniz başlığı ya ben diziyi malesef izleyemedim çok üzgünüm şu an yorumlarınızdan okuduğum kadarıyla çok güzel bir bölümmüş ama ne yazık ki izleyemedim ben umarım tekrarını verirlerde bende izleyebilirim çok merak ediyorum
bu dizi kesinlikle zirveyi hak ediyor.tekrarını yarın verirler sanırım canım,netten izledim ben snradan ,tvden izlerken konusmustum da duyamadıgım yerler olmustu:D
arkadaslar kus ucurma sahnesinde ,asi demire ''ne??...söyle'' der gibi baktı,demir de az daha itiraf edecekti sevgisini,ama duygularına gem vurdu,seni çiftliğe götüreyim dedi.asi orda sinirlendi gibi geldi bana,cnkü birden yüz ifadesi deişti.
önümüzdeki bölüm bu bakışmalar devam edecek mi,yoksa süheylanın gelmesiyle,birbirleri için hayal mi olacaklar?of yeni bölüme daha cook var.
Bir de artık Asi'nin giydiği gübreye batmış çizmelerle eve girmesi çok rahatsız edici olmaya başladı. Bağ bahçe ve hayvanlarla en az Asi kadar uğraşmış birisi olarak usulü nedir bu işin yazmam lazım:)
Efendim gübreye batmış ayakkabılar, bahçede çıkarılmalı. Eve ayakkabı veya lastik çizme ile girilmez. Ayakkabılar bahçede çıkarıldıktan sonra banyoda sıcak su ve sabunla "ayak temizliği" yapılmalı. Sonra da temiz çorap ve terlik giyilir. Tabii üst baş da değiştirilir çünkü. Ahıra değil girmek kapısında dursanız bile leş gibi gübre kokarsınız. Tecrübeyle sabittir. Öyle son model Passat'a gübreli çizme ile binilip misafir gidilmez.
haklisin canim.. cok saglikli ayaklar bile sürekli lastik cizmenin icinde koku yapar. ahirin girisinde lastik cizmeleri cikarmali düzgün ayakkabi giymeli. Hatta ahirda üzerine önlük gibi bir sey giymeli. Aksamlari da kiyafetlerini degistirip biraz daha ev kiyafeti tarzi seyler giymeli, defne falan gibi. Yada jeans/ bluz tarzi.. Bir de o sarkan kemer yok mu deli oldum.. Tamam cow-girl lüge özenmis ama biraz abartmis. Iskenderun'a lastik cizmeyle gitmek komik ötesiydi.
teyze kızı olsa bişey olmaz,nikah düşüo:) ama sevmsiz bir durum olur.
süheylanın cocugunun kesin aslan olacagı yönünde tüyo vermişti nivea nickli arkadasım. ki en mantıklısı da o su anda. zavallı süheyla,öyle cocugu oldugunu bilse bulmayı bu kadar cok ister miydi..
eh böyle olursa beni simdi miras derdi sarar.. bu aslan cok hirsli kötü kalpli. hatirlarsaniz demir sirketleri herkesin üzerine yapmak icin aileye bir seyler imzalatmisti. teyze de bu haklarimizi demir'i durdurmak icin kullanabilirmiyiz demisti. simdi teyzenin kocasi öldü, dolayisiyla teyze %50 sirket ortagi ve melek ve demir %50 eger Aslan'in teyzenin mirascisi oldugu ortaya cikarsa bu sefer aslan Demir'in kurdugu sirketlere %50 ortak olursa cok tatsiz bir gelecek bizi bekliyor demektir.. :sad53:
eh böyle olursa beni simdi miras derdi sarar.. bu aslan cok hirsli kötü kalpli. hatirlarsaniz demir sirketleri herkesin üzerine yapmak icin aileye bir seyler imzalatmisti. teyze de bu haklarimizi demir'i durdurmak icin kullanabilirmiyiz demisti. simdi teyzenin kocasi öldü, dolayisiyla teyze %50 sirket ortagi ve melek ve demir %50 eger Aslan'in teyzenin mirascisi oldugu ortaya cikarsa bu sefer aslan Demir'in kurdugu sirketlere %50 ortak olursa cok tatsiz bir gelecek bizi bekliyor demektir.. :sad53:
aslanın yusuf aganın oglu oldugunu hesaba katarsak,ihsanla da rekabete girer.neyse ki artık ihsanın kaybedeck birşeyi yok :D
MERHABA, Oradamısınız bilmem ama, boşuna tartışıyorsunuz. Dün akşam ki bölümden sonra süreyyanın artık bir oğlu olduğunu öğrendik. O da Aslan. Bence. Ayrıca Asi üzeride ki yorumlarınız çok yanlış, çünkü eğer Asi Süreyya nın çocuğu ise Demir ile akraba olurlar bu da aşık olmalarına bir nevi manidir. Bence senarist onların arasına böyle bir engel koymaz. daha güçlü bir engel gururu koymuş da zaten. Bence Süreyya nın çocuğu Aslan. O da İhsan Ağa dan.
selam arkadaşlar buraya yazmıyorum fazla.dünkü bölüm süperdi asi,demir sahnelerinin hepsine bittim demir'in bakışlarına ölüyorum ya ne güzel bakıyo öle son sahne harikaydı.haftayı sabırsızlıkla bekliyorum hepinize ii yorumlarbye
Sımarık Cadı 24-11-07, 15:21 arkadaşlar haklısınızz banada şimdi düşününce süheylanın cocuğu aslan gibi gelmeye başladı...
kadın böyle cocuğu olduğunu bilse...diil aramak yüzünü görmek istemez...:):)
yaa ozamann bu cocukk kimden yanii aslan ihsandanmı...??
yaa iyide ihsan madem nerimanı sewiyodu neden başka bi kadınla beraber olsun...yada ihsan nerimanı sewiyosa cemal ağa neden onlara alması için yalwarsın...
gittikçe kafam daha cok karışıyo...ayrıca senaristlerin asiyle demir arasına akrabalık gibi bi engel koyucaklarını sanmıyorum...
:img-yes::img-yes:
Cemal aga neden ZAMANINDA KIZIMLA EVLEN DİYE SANA AYRI, BABANA AYRI AZMI GÖZYAŞI DÖKTÜM YALVARDIM SEN KIZIMLA EVLENMESEYDİN NİCE OLURDU KIZIMIN HALİ ODA ASİ KÖPRÜSÜNDENMİ ATLASAYDI dedi ?
Bence 25 sene evvel Cemal aga fakirdi. Daha sonra Suriye'den kacak viski falan ticareti yaparak zengin oldu. Yani zenginligi son 20-25 senede kazanilmis bir zenginlik.
Dolayisiyla Neriman ve Ihsan asik olduklarinda, Neriman fakir bir aileden geliyordu ve Yusuf Aga, Neriman'i aileye layik görmedi. Ihsan'a bu kizla evlenmeyeceksin dedi. Ihsan'da Neriman'i cok sevdigi halde babasina karsi duramadim. Ama sonra Neriman hamile kaldigi icin ve Cemal aganin yalvarislarindan sonra Ihsan'in evlenmesine izin cikti.
Neriman evlenemeseydi, evlilik disi hamilelikden dolayi kendini Asi'dan atarmiydi bilinmez.
Cünkü Süheyla bu sebepten kendini atmamis nehire.
Ama ablasi Emine, hirsiz diye iftira edilgidi icin kendini köprüden atti.
Yani söyle diyebilirmiyiz 20 sene evvel dürüstlük namustan daha büyük bir meziyetti. Simdiyse namus konusunda daha bir tutucuyuz ama dürüstlük bir meziyet bile sayilmiyor ...
GULBEYAZ76 24-11-07, 15:26 Süheylanın çocuğu Arslan.Arslanın babası Yusuf ağa.Süheyla İhsana platonik olarak aşıktı.(hala aşık)Arslan rızaen bir birliktelikten değil tecavüzden meydana gelmiş bir çocuk.Arslan sapıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Süheylanın çocuğu Arslan.Arslanın babası Yusuf ağa.Süheyla İhsana platonik olarak aşıktı.(hala aşık)Arslan rızaen bir birliktelikten değil tecavüzden meydana gelmiş bir çocuk.Arslan sapıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
son cümlene katilmamak mümkün degil. ben TV'nin öünde bile korktum; ürkütücü bi tavri var Aslan'in. Sapik ve korktucu. ürkütücü ve sevimsiz. Ikincisi ise baska bi teori daha vardi.. Defene güya süheylaninmis ve neriman almis; ihsanla evlenebilmek icin hamileyim demis.. bence buda cok ilginc ve olanakli bi teori.
GULBEYAZ76 24-11-07, 15:35 Aslan açlıktan ölüyor gibi kekten pay alınca midem bulandı hal ve hareketlerinden.Bıçağıda neydi öyle 10 saniyede kek dilimiyle bile fantazi yaptı adamda koklama hastalığı var sanırım.Yakında annesini koklar bolbol.
karafirtina 24-11-07, 15:38 Aslan açlıktan ölüyor gibi kekten pay alınca midem bulandı hal ve hareketlerinden.Bıçağıda neydi öyle 10 saniyede kek dilimiyle bile fantazi yaptı adamda koklama hastalığı var sanırım.Yakında annesini koklar bolbol.
ay gulbeyaz alemsin ya
evet bneim de midem bulandi o sahnede cidden sapik gibi bu aslan ya
umarim melek sevmez onu ya
buarada repligin devmai glemedi.....
ama bu kanallar acele yaptıklarında güzelim dizileri ekrandan kaldırıyorlar.memnun olmalılar bence.kanallar doyumsuzluk yapmasınlar:img-wink:
inşallah bizim dizi her geçen gün emin adımlarla,ödün vermeden ilerler.
medsul bizide karnı yarık yedircenmi?:img-hystegerçi pek patlıcan matlıcan yemem ağzımın içi kaşınıyor:img-fie:ama senin yaptığını yerim bellimi olur
evet karnı yarık yaptım geldim:img-grin2 yersin canım ben güzell karnı yarık yaparım:img-grin2:img-blush siz gelin ben ssizlere neler neler yaparım ayıp ediyon yaw:img-grin2
dizinin yaından kalma ihtimali oldugunu hiç sanmam :img-yes: bu konuda bir endişem yokta yinede birinci olmasını isterim tabi:img-grin2
iki sezon devam eder diye düşünüyorum:happy0064
Aslan açlıktan ölüyor gibi kekten pay alınca midem bulandı hal ve hareketlerinden.Bıçağıda neydi öyle 10 saniyede kek dilimiyle bile fantazi yaptı adamda koklama hastalığı var sanırım.Yakında annesini koklar bolbol.
cnm benm de içim kalktı yaa.
melek de cok saf.ben olsam kekimin seklini bozdurmazdım hele öyle bir görgüsüz için.nasıl güvendi ona.ya kıza bişey yapsaydı..
GULBEYAZ76 24-11-07, 15:46 ay gulbeyaz alemsin ya
evet bneim de midem bulandi o sahnede cidden sapik gibi bu aslan ya
umarim melek sevmez onu ya
buarada repligin devmai glemedi.....
Söz verdiğimi hatırlamıyorum.:img-yes:
Replik fabrikatörümüyüm :img-wink:ben 40 yılda bir ilham gelirse olur yoksa sipariş almıyorum.:img-wink:
GULBEYAZ76 24-11-07, 15:48 evet karnı yarık yaptım geldim:img-grin2 yersin canım ben güzell karnı yarık yaparım:img-grin2:img-blush siz gelin ben ssizlere neler neler yaparım ayıp ediyon yaw:img-grin2
Allah rızası için elin değmişken şu Aslandan da karnıyarık yapsan ben yemem ama ikram edecem.Kime:
*Süheyla
*Cemal
*Madam
*Leylada yesin.Sevmiyecem onu da peşinen yazayım listeye.
sağol canım dizi güzel olunca,yorumlar da öyle oluyor.
seven kıskanır.bu bakımdan asi-demir ilişkisi güçlenir.3. kişiler aşkı ve tutkuyu fark ettirmeye yarıyor,ama ben hiç tahammül edemiyorum..leylayı da ilk gördüğümde oldugu gibi her görüşümde dişlerimi biliyorum.medsul ,karnı yarığı leyladan yap sen:img-icecr
not:sevgili medsul,gercek ismini bilmiyorum.kolay gelsin.
hele bir gelsin ,hele asiyi küçük görsun ondan sonra onu karnı yarık degil dolma yapariz cok güzel olur ondan dolma :img-grin2:img-grin2:img-hyste
ama aslında haklısınız ücüncü kişiler her zaman kısa süreli bulunduklarında
ne kadar cok sevdiklerini anliyorlar:img-yes:
ayrıca kıskandıkları sahneleri izlemek cok eglenceli olur:img-grin2
buarda canım asi (bende senin adini bilmiyorum kusura bakma) hümeyra
isminle hitap edebilirsin sevinirm canım ayrıca cok sagol:img-grin2:img-grin2
Aslan açlıktan ölüyor gibi kekten pay alınca midem bulandı hal ve hareketlerinden.Bıçağıda neydi öyle 10 saniyede kek dilimiyle bile fantazi yaptı adamda koklama hastalığı var sanırım.Yakında annesini koklar bolbol.
ayy igrenc ya ama haklisin vallahi.. bencede sapigin hasi bu aslan. insallah yakinda annesini bulurda pilinii piritini toplayip diziden cikar.
reytingleri şimdi gördüm gerçekten çok iyi
maşallah diyelimde bozulmasın
git gide yükseliyorum şimdide 3.yüz yakında 1.de oluruz kim tutar bizi asiciler dimi:happy0064gerçekten reytinglere çok sevindim ee bu bölümünde hakkıydı hani o kadar güzel demir ve asi sahneleri vardıki (battaniye,kuş vb.) böyle olmasa şaşardım gerçekten senaristleri,yönetmeni ve oyuncuları kutluyorum her zamanki gibi bu bölümde harikaydılar özellikle murat ve tuba müthişti..
bende demiri yaptığı şey için tebrik ettim:img-wink::img-yes: yerim murat seni çok şekersin :img-blush asi de oraya onlara destek vermek için gidiyor karşılaştığı olaya bak yaaa asi çok sakin karşıladı ben öyle karşılıyamam dağıtıtım o kadını neyse üzgünlüğüne verelim şimdilik ama böyle olmaz suheyla hanım sanki senin çektiğin acıların sorumlusu o kız allahım yaa
Asi bırkere Melek ıcın onlara destek olmak ıcın gıttı ama gel görün ki ev sahıbının yaptıgına bakın hele cok büyük bir küstahlık gosterı Süheyla hanım her ne olursa olsun bır kozcaoglu olsa bıle orda neden bulundugunu dusunrek hareket etmesı gerekırdı ve ona hıc yakısıtıramadım bu hareketı :img-wink:
hele bir gelsin ,hele asiyi küçük görsun ondan sonra onu karnı yarık degil dolma yapariz cok güzel olur ondan dolma :img-grin2:img-grin2:img-hyste
ama aslında haklısınız ücüncü kişiler her zaman kısa süreli bulunduklarında
ne kadar cok sevdiklerini anliyorlar:img-yes:
ayrıca kıskandıkları sahneleri izlemek cok eglenceli olur:img-grin2
buarda canım asi (bende senin adini bilmiyorum kusura bakma) hümeyra
isminle hitap edebilirsin sevinirm canım ayrıca cok sagol:img-grin2:img-grin2
ismin cok güzelmiş cnm cok severim bu ismi.bnm adım melike.bu nicki kullanıorum genelde,diziyle ilgili değil baska bir esprisi vardı bnm için.ama dizinin fanı olarak isabet oldu.neyse konuyu dagıtmayım:D
3. kişiler yüzünden bas gösteren kıskançlık ,aşkı kuvvetlendiriyor,ama yeri gelince bu 3. kişiyle sevmeseler de ilişki yasıolar ya,buna sinir oluyorum. ama demirin böyle birsey yapacagını sanmıyorum...
ismin cok güzelmiş cnm cok severim bu ismi.bnm adım melike.bu nicki kullanıorum genelde,diziyle ilgili değil baska bir esprisi vardı bnm için.ama dizinin fanı olarak isabet oldu.neyse konuyu dagıtmayım:D
3. kişiler yüzünden bas gösteren kıskançlık ,aşkı kuvvetlendiriyor,ama yeri gelince bu 3. kişiyle sevmeseler de ilişki yasıolar ya,buna sinir oluyorum. ama demirin böyle birsey yapacagını sanmıyorum...
cok sagol melike'ciğim:good: yorumun içinde cok sagol:img-wink:
bak şimdi merak ettin espiriyi:img-grin2
ama dizi ile cok uymuş bu belli :img-grin2
yok bende sanmıyorum demirin böyle bir şey yapacağini
zaten bu leylenınki tam olarak tek tarafli bir aşk olacaktir
demir kerimin kardeşi olduu için kendi kardeşinden ayırt etmez
ama leyle yapar gıcıklıgını oda ayrı birşey şimdi
bu kız kesin demirin asiye bakişlarından bir şeyler sezer(melek sezmişti zaten farjkı bakıyorsun diye bir tek demir farkında degil) asiye gıcıklık yapar:hıh:mad72:
Meraba Arkadaşlar! Harika bir bölümdü.Asi ve Demir in uyumları çok güzeldi her zamanki gibi..Sanki yıllardır birbirilerinin huylarını biliyormuş yıllardır birbirlerine aşıklar gibi aralarında tuhaf bir elektrik var..Hele demirin bakışları insanı eritiyo.Asi de bu bölümde gösterdi kendini..Aralarında ki o elekritikten midir Demir Asiye karşı çok başka..Sanki onun hırçınlığını asiliğini kabullenmiş gibi Son sahnede resmen sana aşığım der gibiydi öptü öpücek dedim olmadı ama gözleri herşeyi anlattı zaten:img-yes:
GULBEYAZ76 24-11-07, 16:15 Demirin radarları Asiye açık.Kız tepenin birinde kuş uçuruyor araba kullanırken onu görüyor.
Gecenin bir yarısı kızı afakanlar(süheyla) bastı azıcık hava alıcak camı açıyor Demir şak diye yakalıyor.
GULBEYAZ76 24-11-07, 16:23 Demir: Sadece burda ve su anda..gecmisin sönmemis küllerinde uzakda, Yüreklerimiz iyice ufalip dökülmeden kalabilsek. Zamani..burada ve simdi durdurabilirmiyiz..? Asi..
Bu cümlede Demir geçmişle ilgili henüz kapanmamış defterler olduğunu ve bundan sonrasının daha yıkıcı olacağını söylemeye çalışıyor gibi hissettim ben.
Sizce ne demek istedi?
siyah-beyaz 24-11-07, 16:25 şimdi demirle teyze çocukları olucaklar diceksinizz ama birbirlerine aşık olup evlenen teyze çocukları çok var gerçek hayatta dizide neden olmasın....
Hernekadar mantıklı ise de tahminin bence keşke olmasa..Dizilerin biraz da mesaj verme misyonu olmalı..Teyze kızına aşık filan olmak güzel değil...Gerçi bilmeden ama,olsun,sevmedim ve izlemem o zaman....
kadın gerçekten hiç böyle kocası ölmüş gibi davranmıyor neler neler düşünüyor yaa ben onun yerinde olmuş olsaydım ağlıyor olurdum bana biri sahip çıkcak kollıyacak iyi davrancak ben ağlar sızlardım
Uzun süredir yatan ve ölümü beklenen hasta yakınları azbiraz da olsa ölümü kabullenirler...
[yaa ben hayal görmedim dimi...demir nerdeyse kızın dudaklarına yapışıp aşkını itiraf edicektii...''ahh şu geçmişş olmasa...''
Hayal görmedin canım,ben de aynen senin gibi bekledim.Hatta nefesim bile kesişdi.Bana ne oluyorsa....
Yusuf Aga, Neriman'i aileye layik görmedi. Ihsan'a bu kizla evlenmeyeceksin dedi. Ihsan'da Neriman'i cok sevdigi halde babasina karsi duramadim. Ama sonra Neriman hamile kaldigi icin ve Cemal aganin yalvarislarindan sonra Ihsan'in evlenmesine izin cikti.
Sanırım Süheyla da fakirdi...İhsan bey çok merhametli biriymiş anlaşılan(!)
cok sagol melike'ciğim:good: yorumun içinde cok sagol:img-wink:
bak şimdi merak ettin espiriyi:img-grin2
ama dizi ile cok uymuş bu belli :img-grin2
: ac=alternatif akım. fizik dersinde hoca aa-siii diye okuyordu.(2sene önceydi)ondan snra üyeliklerimde nick olarak kullanmaya basladım,kolay die:D
Demirin radarları Asiye açık.Kız tepenin birinde kuş uçuruyor araba kullanırken onu görüyor.
Gecenin bir yarısı kızı afakanlar(süheyla) bastı azıcık hava alıcak camı açıyor Demir şak diye yakalıyor.
gercekten ,asi nerde demir orda..asi nasıl gitti onun yanına yaa bi de battaniyelerle,izin bile istemeden oturdu yanına..sasırdım kaldım. :img-pilot
dünkü bölüm herzamanki gibi süperdi.en sevdiğim yerli dizi.ya ben bu tam aşka başlamadan olan bakışmaları çok seviyorum umarım bu dizide de uzun tutarlar.
tuba buyukustun hayranıyım
turkan soray hayranıyım yenı nesıldende tuba b. ve ece uslu hayranıyım ıkısındede benı etkıleyen gozlerı ve seslerıdır ıkısınınde gozlerınde huzun bugu guzellık gulseler dahı ıslak ıslak bakabılmelerıdır.seslerıde aynı huzunlu etkıleyıcı
tubayı ılk c.gul oyada ızleyıp hayran kalmıstım yan rolde olmasına ragmen nasıl atkısıne alıyordu herseyıyle ınsanı sırf onun ıcın takıp etmıstım dızıyı
sonra ıh.altındada zarıfeyı hıc hatırlatmadan yenı rolunu fılızı muhtesem oynamıstı sımdıde asıye yıne harıkalar yaratıyo gozlerıyle sesıyle oyunculuguyla muhtesem onu ızlerken oncekı rollerını hıc hatırlatmadan yenı rolunu o kadar ıyı canlandırıyokı oncekılerı anımsatmadan kapılıp gıdıyorsunuz yenı rolune cok cok basarılı tum dızılerı cumaydı tum cumalarımda tuba ıcın kapalı
kısaca onun ıcın yazdım sonra devam ederım ılk defada bu kadar yeter
murat y. onuda ılk butun cocuklarımda ızleyıp cok begendım sonrada fırtınada son bolumlerını ızlemesemde cok basarılıydı ama encok asıde begenıyorum gıderek oyunculukta vazgecılmezlerden olucak
cetın t. sadece onun ıcın oyuncu gıbı oyuncu dıyebılırım
nur.s ıse tıpkı tuba gıbı once canlandırdıgı rollerı hıc anımsatmadan yenı rolunu ınsanlara nasıl guzel ıslıyo
aslında dızıyı sevmemım bır nedenıde tum oyuncular hepsı okadar guzelkı hıc of bu olmasaydı dedıgım olmadı hepsı cok guzel
muzık naıl y. aıt gercekten cok ıyı bır muzısyen bestekar cok guzel calısmaları dınlıyoruz ama emınım o daha baslamadı
kısaca sımdılık bu kadar ama uzun uzun yazacagım hep sızlerle ve tabı tuba ıle olmaya calısacagımcunku onu cok sevıyorum
elif salihoğlu 24-11-07, 16:47 diziyi tamı tamına bütün olarak dün akşam izledim yhaaa çok gizemli bir dizi kafa yoruyor kim kimin nesi diye ama uzun bir hikayesi olması daha güzel en azından saçmalamazlar
walla demir we asi bölümlerine bayıldım çook süper zaten oyuncular da süper yani bakışlarını fln süper kullanıyolar
asi nin demire yüz wermemesi demirin sürekli onun yanında belirmesi de çok komik
ama dün akşam asi bir çıkış yaparak demirin yanına gitti şaştım kaldım :D
zaten süheyla da gıcık oldum çok katı ama diziden anladığım kadarıyla asi süheylanın kızı olabilir ama yanlış düşünüo da olabilirim
e yani toplarsam süper bi dizi we süper bi bölüm:)
GÜL GÜZELİ 24-11-07, 16:49 hosgelimsin gullerin guzeli:img-wink:
ya dedigin sey cok mantikli bende hep boyle udusundum ama bir arkadas invea nickinde 2.sikkin dogru oldugunu soyledi yan isuheyla ihsanin babasinda hamile kadi dedi. ve bu bebegin aslan oldugunu soyledi ve ustelik ihsan bey demirin onunu kesitginde istersne yaininda 3snee calisrim dediya bu repligi bize onceden olacagini soyledi yani bence su suheylainn bbebek olayilyla ilgili dedikleride dogru olabilir.ama ben asinin onnun kizi olmaqsini isterdim:img-wink:
hoşbuldumm tatlımm:)yaa öyle nivea arkadaşımın dedikleri hep çıkıyoo bundan sonrada ne dicek diye dört göz bekliyorum ama aslan Süheylaya hiç benzemiyo ki gerçi babasına benziyodur muhtemelen ama ne biliyim yaa kafam çok karışık tıpkı geçmiş gibi çok karışık çözmek çok zor olcak ama bu asi ve demirin aşkını daha lezzetli kılıcakk:):)
Demir: Sadece burda ve su anda..gecmisin sönmemis küllerinde uzakda, Yüreklerimiz iyice ufalip dökülmeden kalabilsek. Zamani..burada ve simdi durdurabilirmiyiz..? Asi..
Bu cümlede Demir geçmişle ilgili henüz kapanmamış defterler olduğunu ve bundan sonrasının daha yıkıcı olacağını söylemeye çalışıyor gibi hissettim ben.
Sizce ne demek istedi?
ben de sabahki yorumumda bunu yazmıştım ama cevap veren olmadı heralde..
ben de diyorum acaba asiyle bu kadar yakın oldukları anı durdurmak istediğinden mi öyle dedi:bilmim
Demir: Sadece burda ve su anda..gecmisin sönmemis küllerinde uzakda, Yüreklerimiz iyice ufalip dökülmeden kalabilsek. Zamani..burada ve simdi durdurabilirmiyiz..? Asi..
Sizce ne demek istedi?
ben de sabahki yorumumda bunu yazmıştım ama cevap veren olmadı heralde..
ben de diyorum acaba asiyle bu kadar yakın oldukları anı durdurmak istediğinden mi öyle dedi:bilmim
demir bu sözle,o an asiye o kadar yakınken,geçmişi unutabilmeyi,yani kozcuoglunu ve asinin o aileden oldugunu unutabilmeyi,ve bulundukları o anı yasayabilmeyi istedi.ama olmadı.bundan snra da olabilecegi mechul.gecmişin külleri sönecege benzemiyor,aksine süheyla iyice deşeleyecek,ama kendi yüzü ortaya cıkacagı için durumlarda değişiklik olacak.nasıl bilemiyorum;ama bizi harika bir bölüm bekliyor... :good:
demir bu sözle,o an asiye o kadar yakınken,geçmişi unutabilmeyi,yani kozcuoglunu ve asinin o aileden oldugunu unutabilmeyi,ve bulundukları o anı yasayabilmeyi istedi.ama olmadı.bundan snra da olabilecegi mechul.gecmişin külleri sönecege benzemiyor,aksine süheyla iyice deşeleyecek,ama kendi yüzü ortaya cıkacagı için durumlarda değişiklik olacak.nasıl bilemiyorum;ama bizi harika bir bölüm bekliyor... :good:
teşekkürler aasiii arkadaşım ben de öyle düşünmüştüm:img-wink:ben de diğer cümlelerine katılıyorum süheyla ortalığı iyice karıştıracak..demirin asiden hoşlandığı belli de asiden demire karşı tık yok:img-yes:bir de nerimanın bi sözü çok hoşuma gitti
kızların da kalbi var ihsan:good:
teşekkürler aasiii
kızların da kalbi var ihsan:good:
neriman'a bir yandan gıcık oluyorum reşatçı diye ama bir yandan da diziye renk kattıgını düşünüyorum.
neriman: iyi vişneden reçel yapılır,nohuttan humus,ya benim güzel kızlarımdan ne yapılır?ev turşusu.turşu''
:img-hyste
Sımarık Cadı 24-11-07, 17:18 bence şuan demirin kafası cok karışık we naptığını bilmiyo...
asiyi yanında calıstırıyo...ama bi yandanda bence ona sırılsıklam aşık olmaktan korkuyoo...
onun canı acısın istemiyo ama aklına eskiler geliyoo...ihsanın canını yakmak istiyo...
bi an olsun geçmişi atıp önüne bakmak istiyo ama yapamıyo...
bence demirr o son konuşmada tek bişey istedi keşke asi ihsanın kızı olmasaydı yani kozcuoğlu olmasaydı...
:img-yes::img-yes:
sezenbaşer 24-11-07, 17:25 herkese slmmm
dünkü bölüm yine çok güseldi:img-wink:
en güzeli de sonunda bahtaniye sahnesiydi birbirlerine söyledikleri de bakışmaları d a müthişti
demirin eniştesinin ölmesine çok üzüldüm ya ama o adam da eski tefeciymiş
süheylanın kızı kim acaba ?:img-in_lo
asi her geçen gün daha bir güzel olmaya başladı dün kü bölüm muhteşemdi...asi ve demir sahnelerine söyleyebileceğim sözler yetersiz kalır sanırım.... demirin istersen köşkü bırakabilirim demesine bittim ...sen napıyon burada diyerek bir hışımla asiye yönelen demir asinin tebessümüne esir oldu ve ağzından çıkaverdi köşk lafı mest oldu çocuk asiye....ordaki bakışlar aslında herşeyi anlatıyordu her ikisi de birbirine aşık ama daha çok beklicez bu güzel aşkın yaşanmasını bence...süheylanın çocuğunun kim olduğunun gizli tutulması diziye ayrı bir tat veriyor .....açıkçası çocuğunun hiç tahmin edemiyeceğimiz birisinin çıkmasını isterim.... aslanın olması dizinin gidişatı için daha uygun gözüküyor sanırım... demir eninde sonunda teyzesinin hatalı olduğunu görücek işte o zaman kuzeni aslan la sert bir rekabete girebilirler....
bölüm süperdi. reytingler de süper gelmiş.
mahmut un bildiklerini son saniyelerine bırakması heyecanlı olmuş ama mahmut kesin süheylanın çocuğunun kim olduğunu biliyor.
aslana da gıcık oldum meleği nasıl da korkuttu hele keki kesme sahnesi felaketti
merve_polat 24-11-07, 18:07 bölüm süperdi. reytingler de süper gelmiş.
mahmut un bildiklerini son saniyelerine bırakması heyecanlı olmuş ama mahmut kesin süheylanın çocuğunun kim olduğunu biliyor.
aslana da gıcık oldum meleği nasıl da korkuttu hele keki kesme sahnesi felaketti
evet reytingler güzel ama ben bu hafta dahada yükselmesini bekliyodum açıkçası ama olsun 3.lükte çok iyi aslanın her sahnesi tiskinç zaten o yüzden onun yaptığı her şeyi esefle kınıyorum.zavallı melek bütün dertleri yetmezmiş gibi birde aslanla uğraşıcak bundan sonra ama aslanı demirin elinden kim alır onu bilemem?
neriman'a bir yandan gıcık oluyorum reşatçı diye ama bir yandan da diziye renk kattıgını düşünüyorum.
neriman: iyi vişneden reçel yapılır,nohuttan humus,ya benim güzel kızlarımdan ne yapılır?ev turşusu.turşu''
:img-hyste
oraya bende cok güldüm:D:D:D
Bi de o kadar şey söyledi ya sofrada sonra ben gidiyorum afiyet olsun diyor.
o kadar seyden sonra kızlarda afiyet mi kaldı.:D
evet reytingler güzel ama ben bu hafta dahada yükselmesini bekliyodum açıkçası ama olsun 3.lükte çok iyi aslanın her sahnesi tiskinç zaten o yüzden onun yaptığı her şeyi esefle kınıyorum.zavallı melek bütün dertleri yetmezmiş gibi birde aslanla uğraşıcak bundan sonra ama aslanı demirin elinden kim alır onu bilemem?
aynen ben 1. oluruz diye düşünüyordum;3. olacağımızı hiç tahmin etmiyordum
4.bölümde 2. olmuştuk daha da yükseliriz diyodum ama olmadı:sad53:en azın
dan abd yükseldik..inşallah önümüzdeki bölümlerde zirveye yerleşiriz..
Bu arada tubişimin bu bölümde serçe parmağındaki yüzük dikkatimi çekti..cok
yakışmıştı..
GÜL GÜZELİ 24-11-07, 18:12 evet reytingler güzel ama ben bu hafta dahada yükselmesini bekliyodum açıkçası ama olsun 3.lükte çok iyi aslanın her sahnesi tiskinç zaten o yüzden onun yaptığı her şeyi esefle kınıyorum.zavallı melek bütün dertleri yetmezmiş gibi birde aslanla uğraşıcak bundan sonra ama aslanı demirin elinden kim alır onu bilemem?
cnm melegin aslanla ugraşıcagını demişsin ama ya melek aslana aşık olursa gerçi aslanda aşık olunucak bi tip yoktu hele melege olan davranışında hiç aşık olunucak bi tarafı yoktu ama ne biliyim melek saf iyi kalpli biri inanırda aşık olursa bilemem ama ben demiştim enişte ölünce süheyla melekle birlıkte demirin yanına gelir ya bu aslan demire inat melege zarar vermeye kalkarsa diye daha şimdiden korkuttu melegi demire iyice zıt olursa tenhada filan kısdırıp saldırabilir ama dedigin gibi aslanı demirin elinden lim alır gerçekten bilemiyorum ne asi ne ihsan kimse almaz çünkü aslanın igrençlgi kişiliksizligi ortada melegi zor günler bekliyooo:icon_sorr:icon_sorr
merve_polat 24-11-07, 18:14 aynen ben 1. oluruz diye düşünüyordum;3. olacağımızı hiç tahmin etmiyordum
4.bölümde 2. olmuştuk daha da yükseliriz diyodum ama olmadı:sad53:en azın
dan abd yükseldik..inşallah önümüzdeki bölümlerde zirveye yerleşiriz..
inş canım hepiizin dileği bu.sıralama olarak totalde 2.dik 3olmuşuz ab de 5.dik 3olmuşuz ama reyting olarak öncekileri tam hatırlamıyorum düşüş var mı ki?
aslında ben bu hafta kesin 2.lik ya da 1.lik bekliyordum :( ama işte:icon_sorr
bu arada arkadaşlar ben aslandan çok korktum bu bölm :img-cool2inşallah melek'ime bişiy yapmaz yoksa demirden önce ben onu parçalarım:img-yes::img-polic
merve_polat 24-11-07, 18:17 cnm melegin aslanla ugraşıcagını demişsin ama ya melek aslana aşık olursa gerçi aslanda aşık olunucak bi tip yoktu hele melege olan davranışında hiç aşık olunucak bi tarafı yoktu ama ne biliyim melek saf iyi kalpli biri inanırda aşık olursa bilemem ama ben demiştim enişte ölünce süheyla melekle birlıkte demirin yanına gelir ya bu aslan demire inat melege zarar vermeye kalkarsa diye daha şimdiden korkuttu melegi demire iyice zıt olursa tenhada filan kısdırıp saldırabilir ama dedigin gibi aslanı demirin elinden lim alır gerçekten bilemiyorum ne asi ne ihsan kimse almaz çünkü aslanın igrençlgi kişiliksizligi ortada melegi zor günler bekliyooo:icon_sorr:icon_sorr
yok canım öyle birşey olmaz meleğin aslana aşık olması mümkün diğil görmedin mi kızcağız aslandan nasıl tırsıyodu aslan sanki keki diğilde meleği yiyodu.ne biçim bakıyodu kıza ÇAKAL gibi valla ben tvden izlerken korktum kız orda ne hale gelmiştir kim bilir ki bu bahsettiğimiz kişi melek yani dizinin en hassas karakteri...
inş canım hepiizin dileği bu.sıralama olarak totalde 2.dik 3olmuşuz ab de 5.dik 3olmuşuz ama reyting olarak öncekileri tam hatırlamıyorum düşüş var mı ki?
cnm 1.bölümde 7-8 olmuştuk..3.bölümde 5. olduk..4.bölümde 2. olduk ..5.
bölümde de 3.olduk ..Bu bölüm bir öncekine göre düşüş var..
Bu arada yarın Asi'nin tekrarı var 09.15 de duyrulur:D
GULPEMBE72 24-11-07, 18:27 Dünkü bölüm gerçekten çok güzeldi.Ben de en çok battaniyeli bölümleri
beğendim.Zaten dayanamayıp,hemen o sahnelerden de bir özel çalışma
yaptım.Bu bölümde canımı en çok sıkansa Aslan'ın bu kez Meleği gözüne
kestirmesiydi.Ben tam Cevriye'ye aşık oldu diyordum ama yanılmışım.
Onu da ''Kendine dikkat et.Geceleri de dikkat et.''diyerek tehdit etti
zaten.Gerçekten çok sinir bozucu bir tip.Umarım Cevriye'ye de Meleğe
de birşey yapmaz.Bir de Demir'e sinir oluyor ya;bu yüzden kardeşi olduğunu
öğrenip,Meleğe takmaz iyice kafayı inşallah.Süleyla Hanım nihayet bebeğinin
yaşadığını öğrendi.İnşallah o bebek Aslan çıkmaz.Yani kim ister ki böyle bir
çocuğu olsun.Ben de hiç ummadığımız süpriz biri olsun istiyorum doğrusu.
Bakalım bekleyip göreceğiz.Kerim'in Demir'e karşı aşkını savunması da çok
güzeldi.Ama İstanbul'a geri döneceğini söyleyince Defne çok üzüldü.Umarım
tekrar kavuşur ve ayrılmazlar.Süheyla Hanım'ın kendilerine destek olmaya
gelen Asi'ye karşı tersler tavırlarla konuşması da çok sinir bozucuydu.Ama
Demir'in teyzesine karşı Asi'yi savunması ve onu kendine getirmesi çok hoştu.
Demir iyiden iyiye kaptırıyor kendini Asi'ye.
siyah-beyaz 24-11-07, 18:33 Defne'nin bu kadar kırılgan olması beni sıkıyor.Adeta kompleksli bir kız gibi...Kerim ne buldu anlıyamıyorum ,nesi cezbetti?Masum görüntüsü mü?İçine kapalı oluşu mu?Can sıkıcı,devamlı susan bir kız...(Melek bile fiziksel sorununa rağmen daha rahat ve neşeli)Hiç birbirine denk tip değiller(Defne-Kerim).Demir gibi SIĞ demek istemiyorum Defne için sıkıcı ve içkarartan bir tip...
cnm 1.bölümde 7-8 olmuştuk..3.bölümde 5. olduk..4.bölümde 2. olduk ..5.
bölümde de 3.olduk ..Bu bölüm bir öncekine göre düşüş var..
Bu arada yarın Asi'nin tekrarı var 09.15 de duyrulur:D
ben bunu düşüş saymıyorum şahsen evet geçen bölüm totalin birinde 2.iken bu bölüm 3. olmuşuz doğru ama diğer totaldede geçen 5.iken bu bölüm 3.lüğe çıkmışız o nedenle bu tam düşüş sayılmaz asıl cuma gününün reyting kavgası bundan sonra başlıyor bence asi artık tutulan bir dizi birincilik yolumuz yavaş yavaş açıldı bence.:happy0064
GÜL GÜZELİ 24-11-07, 18:37 yok canım öyle birşey olmaz meleğin aslana aşık olması mümkün diğil görmedin mi kızcağız aslandan nasıl tırsıyodu aslan sanki keki diğilde meleği yiyodu.ne biçim bakıyodu kıza ÇAKAL gibi valla ben tvden izlerken korktum kız orda ne hale gelmiştir kim bilir ki bu bahsettiğimiz kişi melek yani dizinin en hassas karakteri...
ayy sorma yaa hayatımda bu kadar igrenç bi bakışa sahip kimseyi daha görmedimm gözler kalbin aynasıdır dilin söyleyemediklerini söyler derleryaaa mümkünse aslanın dilide gözleride sussun melekten uzak dursun yaa kıza zaten kader vurmuş vurucagı kadar gencecik yaşında felçli kolla yaşıyoo(Allah kimseye göstermesin düşmanıma bile)bide aslanla ugraşamazzz igrenç ya malak sıgır acıyorum Süheylaya eger çocugu aslansa hiç bulamamış olmayı hatta ölmüş olmasını tercih edicektir çünkü aslan normal biri degil ve ben aslanın süheylayla büyümüş olsaydı bile normal olucagını sanmıyorum gene igrençç gene gözü zavallı masum kızlarda para delisi piskopat bişey olurdu kesin Aslan asla hangi şartlar altında olursa olsun normal olamazzz inş melege zarar vermez inş cemileye ve asiyede zarar vermezz gerçi asiye sıkar biraz ama melek ve cemile gerçekten tehlikede....
aslında ben bu hafta kesin 2.lik ya da 1.lik bekliyordum :( ama işte:icon_sorr
bu arada arkadaşlar ben aslandan çok korktum bu bölm :img-cool2inşallah melek'ime bişiy yapmaz yoksa demirden önce ben onu parçalarım:img-yes::img-polic
aslandan ben de çok korktum bu bölümde :icon_whis
melek e bakışları,o kek yemesi,bıçakı kullanışı falan,korkunçtu
aslanın gerçekten ciddi problemleri var:img-yes::icon_whis
YONCA_ÇINAR 24-11-07, 18:42 slm Asiciler :happy0064
reytigler açıklanmış :img-yes:
çok ama çok seviğdim her ikisinde de ilk üçüncü olmuşuz :happy0064
emeğimizin tvnin başından kalkmamamızın sonucunu oyuncularda akıttıkları terlerin hakkını almışlar çok ama çok svindim :)
umarım hep böyle devam eder :happy0064 bye
ben bunu düşüş saymıyorum şahsen evet geçen bölüm totalin birinde 2.iken bu bölüm 3. olmuşuz doğru ama diğer totaldede geçen 5.iken bu bölüm 3.lüğe çıkmışız o nedenle bu tam düşüş sayılmaz asıl cuma gününün reyting kavgası bundan sonra başlıyor bence asi artık tutulan bir dizi birincilik yolumuz yavaş yavaş açıldı bence.:happy0064
abd 5.idik..3. yükseldik bu bölüm ..totalde 4.bölüm 2. idik 3. olduk düştük 1 sıra
ama önümüzdeki bölümlerde birinciliği yakalayacagımızı sanıyorum..
bende cok korktum ..gerçi sadece bu bölüm değil her bölümde o bakışları beni
ürkütüyor..sanki her an kötü bir sey yapacakmış gibi geliyor..Bu seferde
Melek'e taktı bakalım ama hiçbir sey yapamaz Asi ve Demir olduktan sonra..
reyting meselesi açılmışken söylmeden geçemeyeceğim.arkadaşlar karşımızda o kadar güçlü rakipler varki...:img-yes:geçen senden beri seriyi tutturmuş diziler bunlar..ben şahsen çok iyi buluyorum reytingi..ilk bölüme karşın bayağı bi yükseldik yükselmemizin nedenini yapılan sürekli yapılan tekrarlara bağlıyorum...bu benim de hoşuma gidiyo:img-wink:
reyting meselesi açılmışken söylmeden geçemeyeceğim.arkadaşlar karşımızda o kadar güçlü rakipler varki...:img-yes:geçen senden beri seriyi tutturmuş diziler bunlar..ben şahsen çok iyi buluyorum reytingi..ilk bölüme karşın bayağı bi yükseldik yükselmemizin nedenini yapılan sürekli yapılan tekrarlara bağlıyorum...bu benim de hoşuma gidiyo:img-wink:
evet tekrar sayesinde; gününde izleme imkanı bulamayanlar,dizimizi izliyor..
Dediğin gibi seriyi tutturmuş diziler geçen seneden beri olduğu için bizim
birinci olma şansımız azalıyor..Örneğin;Sıla'nın hayran kitlesi cok fazla çünkü
geçen seneden beri oynuyor ve birinciliği kimseye kaptırmıyor..
betü$_ozan 24-11-07, 19:53 dünkü bölüm süperdi ...
bayildim vallah...
hele sonu !
asini hayir olmaz diycegi belliydi..
ama yinede harikaydi :img-yes:
Bende walla Aslanın Melege olan bakısları nasıldı öle hele hele bıcakla nasıda korkttu Meleğimi :img-pilot Melekte neye ugradıgını sasırdı o aslan ne kadar labali bır tavır sergıledı ole bır prenses daha tobe tobe :img-cool2:img-cool2
Aslanın psıkolojık sorunları var gercektende kendıyle barısık bır ınsan degıl zaten bu cok bellı aılesıne olan davranısları ınsanları kıskanması sapıklık var bıde :img-pilot:img-pilot
yaprak.dökümü 24-11-07, 20:00 bana göre de yeni başlayan bi dizi için ratingler gayet iyi.dediğiniz gibi geçen seneden beri devam eden ,belli bi hayran kitlesi olan diziler var .asinin de sevenleri yavaş yavaş çoğalacaktır ve ratingler gün geçtikçe artacaktır.
tekrarlarının verilmesi bence de çok iyi oluyor.hem izleyemeyenler izleme şansı buluyor hem de yeniden izlemek isteyenler(örneğin ben)tekrar izleyebiliyor.
yani ben ratinglerin gün geçtikçe artacağını düşünüyorum:)
YONCA_ÇINAR 24-11-07, 20:05 Bende walla Aslanın Melege olan bakısları nasıldı öle hele hele bıcakla nasıda korkttu Meleğimi :img-pilot Melekte neye ugradıgını sasırdı o aslan ne kadar labali bır tavır sergıledı ole bır prenses daha tobe tobe :img-cool2:img-cool2
Aslanın psıkolojık sorunları var gercektende kendıyle barısık bır ınsan degıl zaten bu cok bellı aılesıne olan davranısları ınsanları kıskanması sapıklık var bıde :img-pilot:img-pilot
anam geldim hemde neyle geldim anladın sen onu :img-yes:
ayy o kunuyu hiç açma yaa Arslan remsen bakırköylük ellerini arkaya bağlasınlar anca olur gerçi o gözler ondan olduğu sürece oda yeter ya bir bayanın kendini kötü hissetmesine :img-cool2
kesinlikle var ben ona terapimi yapsam acaba :icon_whis ha ne dersiniz :img-icecr
anam geldim hemde neyle geldim anladın sen onu :img-yes:
ayy o kunuyu hiç açma yaa Arslan remsen bakırköylük ellerini arkaya bağlasınlar anca olur gerçi o gözler ondan olduğu sürece oda yeter ya bir bayanın kendini kötü hissetmesine :img-cool2
kesinlikle var ben ona terapimi yapsam acaba :icon_whis ha ne dersiniz :img-icecr
valla düzeleceğini sanmıyorum ..bence terapiye gerek yok direk ellerini
bağlayıp bakırköye..Ben de yardımcı olurum görevlilere büyük bir zevkle:D:D:img-hyste
valla düzeleceğini sanmıyorum ..bence terapiye gerek yok direk ellerini
bağlayıp bakırköye..Ben de yardımcı olurum görevlilere büyük bir zevkle:D:D:img-hyste
bakırköydeki hastalara yazık.
bence arkasından yavasca yaklaşıp,köprüden asagı asi nehrine atmak yeterli. :) hatta leyla ile elele tutussunlar :img-hyste
Reytingler Gerçektende İyi Diziler Arasında ikinci olmuşuz.
Dünkü bölüm yazdığım gibi tek kelimeyle mükemmeldi....
Herşey vardı bölümde önümüzdeki bölüm dahada iyi olacak.
Önce cenaze olayı olacak tabi burda kerimin kardeşi leyla demire yakın olacaktır.Demir Asiyi Teyzsesine karşı korudu.Ben Asiden son sahnede bişey demesini beklerdim ama söylemedi demekki daha vakti var ama birbirlerine yakıştıkları %100 :img-in_lo
YONCA_ÇINAR 24-11-07, 20:28 valla düzeleceğini sanmıyorum ..bence terapiye gerek yok direk ellerini
tamam ne zaman götürüyoruz onu oraya arabayı kim kiralıyor :icon_whis kim doktorlara haber vercek :icon_whis
ben arabaya bindiririm giderim ona göre :img-icecr
YONCA_ÇINAR 24-11-07, 20:30 bakırköydeki hastlara yazık.
bence arkasından yavasca yaklaşıp,köprüden asagı asi nehrine atmak yeterli. :) hatta leyla ile elele tutussunlar :img-hyste
ay evet onlara yazık yaww bence hücreye tıkıyalım dha iyi olur :img-hyste
kimseye bulaşmaz :img-hyste kimseye bakmaz kimseye bıçakla yaklaşmaz :img-hyste
nehirde olurr hemde çok iyi olur
arkasında HİÇ İYİ DEĞİLDİ DERRİZ :img-hyste
tamam ne zaman götürüyoruz onu oraya arabayı kim kiralıyor :icon_whis kim doktorlara haber vercek :icon_whis
ben arabaya bindiririm giderim ona göre :img-icecr
Bütün masrafları ben karşılıyorum ..yeter ki aslan hastaneye yatsın..
Ne gerekiyorsa yapalım arkadaşlar ..birlikten kuvvet doğar..
ya da Asiii dediğin gibi kısa yoldan Asi nehrine atalım ...böylelikle onun için
masraf yapmamış oluruz:D:D
ay evet onlara yazık yaww bence hücreye tıkıyalım dha iyi olur :img-hyste
kimseye bulaşmaz :img-hyste kimseye bakmaz kimseye bıçakla yaklaşmaz :img-hyste
nehirde olurr hemde çok iyi olur
arkasında HİÇ İYİ DEĞİLDİ DERRİZ :img-hyste
intikamını da almaya kalkmaz kimse,süheyla bile:img-hyste
çnkü cocugunun kim oldugunu görünce -ki aslansa- geldiği gibi kaçar,tabi yakasını kurtarabilirse. gerci psiko aslan kokusundan takip ede ede bulur annesini :img-hyste
YONCA_ÇINAR 24-11-07, 20:41 Bütün masrafları ben karşılıyorum ..yeter ki aslan hastaneye yatsın..
Ne gerekiyorsa yapalım arkadaşlar ..birlikten kuvvet doğar..
ya da Asiii dediğin gibi kısa yoldan Asi nehrine atalım ...böylelikle onun için
masraf yapmamış oluruz:D:D
masraflar sorun değil herkes üç beç kuruş verse hallolur herşey :)
yatsın yatsın da ordan da kaçarsa ne olur :icon_whis diziyi basarmı acaba seni beni diğerlerini bıçakalarsa :icon_whis
oda olur yaa tepeleme aşşa ohh :bella
YONCA_ÇINAR 24-11-07, 20:44 intikamını da almaya kalkmaz kimse,süheyla bile:img-hyste
çnkü cocugunun kim oldugunu görünce -ki aslansa- geldiği gibi kaçar,tabi yakasını kurtarabilirse. gerci psiko aslan kokusundan takip ede ede bulur annesini :img-hyste
evet bencede kalkmaz :) Süheyla gerçeği öğrenince şöyle bir bakacak ona bu mu benim oğlum gibilerinden yüzünü ekşitir ayyyyyyyyy der :img-icecr sen benim oğlummusun tabi içinden :img-hyste
psiko bak bu çok hoşuma gitti :img-hyste psiko ve koku :img-hyste
masraflar sorun değil herkes üç beç kuruş verse hallolur herşey :)
yatsın yatsın da ordan da kaçarsa ne olur :icon_whis diziyi basarmı acaba seni beni diğerlerini bıçakalarsa :icon_whis
oda olur yaa tepeleme aşşa ohh :bella
valla bıçaklar mı bıçaklar:D:Dama ben sizi korurum ya ondan bir biber gazıyla
bayıltır nehire atarız..:D:D
bu arada dunkü bölümde sahnelerin cekildiği yer cok güzeldi:happy0064
harika bir manzara vardi :happy0064
antakynın butun güzelliğini cekmişler
gercekten cok güzel bir şehir
YONCA_ÇINAR 24-11-07, 21:06 valla bıçaklar mı bıçaklar:D:Dama ben sizi korurum ya ondan bir biber gazıyla
bayıltır nehire atarız..:D:D
hahaha biber gazı haa bak bu daha iyi olur ama onu taşımaya 10 adam lazım yaww maşallahı var onun :icon_whis
bencede manzara harika yaa çok güzel kareler gösterdiler bizlere :happy0064
hahaha biber gazı haa bak bu daha iyi olur ama onu taşımaya 10 adam lazım yaww maşallahı var onun :icon_whis
bencede manzara harika yaa çok güzel kareler gösterdiler bizlere :happy0064
:D:Do kolay iş cnm ...biz şimdi desek burdakilerine..Aslan'ı biber gazıyla
bayılttık..nehire atacagız ama agır oldugu için bir kaç kişi gerekiyor desek
hepsi koşarak gelir merak etme:D:D
:D:Do kolay iş cnm ...biz şimdi desek burdakilerine..Aslan'ı biber gazıyla
walla k0şa k0şa gelirim uyuz adam ne 0lcak
neyse bn sebebi ziyaretime gilim:icon_whis
yha s0nunda asi ile demirin k0nşması wardı 0rayı tam anlayamadm ne k0nştular:img-blush
walla k0şa k0şa gelirim uyuz adam ne 0lcak
neyse bn sebebi ziyaretime gilim:icon_whis
yha s0nunda asi ile demirin k0nşması wardı 0rayı tam anlayamadm ne k0nştular:img-blush
canım tam repliği hatırlamıorum. ama asi demire ilk defa bu saate kadar uyanık kalıorum dedi. demir asiye baktı.su anda geçmişin sönmeyen küllerinden uzakta,yüreklerimiz ufalanmadan ,zamanı durdurabilir miyiz gibi bişey dedi.(asiye bakıslarında daha fazla anlam vardı) asi tam cevap verecekti.demir ona fırsat bırakmadan,ama zamanı durduramayız di mi dedi. asi de evet zamanı durduramayız dedi. snra karsıya baktı gün doguyo dedi asi. ve bitti:(
arkadaslar aslanla leylayı elele tutusturup atalım nehre diorum,ne dersiniz.o kızdan hiç haz etmedim şimdiden! :img-polic
YONCA_ÇINAR 24-11-07, 22:43 :D:Do kolay iş cnm ...biz şimdi desek burdakilerine..Aslan'ı biber gazıyla
hehehe olur o daha iyi olur cnm :D o zman şöyle adları görelim yazsın bakaalım kim yardım ediyor bizlere Arsalanı taşımaya :)
arkadan tekmeyi basarız bide ÇOK KÖTÜYDÜ DERİZ arkasından :img-in_lo
Bazı arkadaşlar Aslan, bazıları Asi diyor. Bence ikisi de değil. Hele Asi olması çok sevimsiz bir durum. Olamaz . Öyle olsa dedesi Onu kesinlikle sahiplenmezdi. Neriman da böyle bir şeyi kabullenmezdi.
Önemli bir ayrıntı var. Bu çocuk bidefa Melek'ten 2-3 yaş küçük. Asi veya Aslan Melek'den küçük gibi mi duruyor. Kesinlikle daha büyük gözüküyorlar.
Olursa mantık hatası olur bence.
Ama Aslan'ın kız kardeşi mi derseniz onu bilemem.
Şimdi dikkati mi çekti. a-ayse nin avatarında Demir Asi'ye sunni teneffüs yaptırıyor ama burnunu parmağı ile sıkıştırıp tıkaması gerekirdi. Yoksa verdiği hava akciğerlere gitmeyip burnundan çıkar ve bir işe yaramaz. Yada sadece dudağından öpmüş gibi olur.
siyah-beyaz 24-11-07, 23:06 Bu çocuk bidefa Melek'ten 2-3 yaş küçük. Asi veya Aslan Melek'den küçük gibi mi duruyor. Kesinlikle daha büyük gözüküyorlar.
Güzel bir detay yakalamışsın.Aslan'ın kardeşi de sanırım Ziraat Mühendisiydi.O da olamaz 22-23 yaşında olmalı.Melek o kadar yok....Ben o bebeğin,doğduktan sonra bir müddet yaşayıp öldüğünü düşünmek istiyorum....
YONCA_ÇINAR 24-11-07, 23:14 Bazı arkadaşlar Aslan, bazıları Asi diyor. Bence ikisi de değil. Hele Asi olması çok sevimsiz bir durum. Olamaz . Öyle olsa dedesi Onu kesinlikle sahiplenmezdi. Neriman da böyle bir şeyi kabullenmezdi.
Önemli bir ayrıntı var. Bu çocuk bidefa Melek'ten 2-3 yaş küçük. Asi veya Aslan Melek'den küçük gibi mi duruyor. Kesinlikle daha büyük gözüküyorlar.
çok güzel bir detay bu tebrik ediyorum seni :happy0064
Asinin olamayacağına bende katılıyorum hiç olmaz o sanmam o değildir :)
Arslana gelince şunu unutmayalım gerçek hayatta da vardır bu :) kalıplı olup yaşı küçük olanlar vardır belki Arslanda bunlardandır ha olamaz mı :icon_whis
Güzel bir detay yakalamışsın.Aslan'ın kardeşi de sanırım Ziraat Mühendisiydi.O da olamaz 22-23 yaşında olmalı.Melek o kadar yok....Ben o bebeğin,doğduktan sonra bir müddet yaşayıp öldüğünü düşünmek istiyorum....
o kızın ziraat mühendisi oldugunu sanmıyorum.asiyle aralarında öle bir konusma gecmişti ama tam olarak mühendis oldugu acıklanmamıstı yanılmıyorsam,sadece ziratten ii anlıor zannediorum. o olamaz herhalde mechul cocuk.kız var yok arası dogru dzgün görmüoruz bile.
melek 21-22 yaslarında ise,aslan da 20 olabilir ,cok da abes deil hani. mesela bnm yegen boylu dogdu ,psiko aslan gibi(benzetmek gibi olmasın) iri yapılı olabilir o yaslarda.:)
keske o da olmasa ama galiba o. zavallı süheyla,asi ve defneye öle davranır mısın,aslan sana ceza olsun :img-pilot
YONCA-CINAR beni de ASİ ailesine katarsan sevinirim. Ben biraz acemiyim özel mesaj yollamayı pek bilemiyorum. Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar bye
Buraya ilk kez yazıyorum Asi daha başlamadan izlemek istiyordum ama ilk 2
bölümü izleyemedim aksilik oldu neyseki youtube var onları da izledim :img-icecr.Mükemmel bir dizi.Sahneler beynime kazınıyor Asi&Demir sahnelerini düşündükçe bi hoş oluyor içim...Çok şekerler :img-in_lo Son bölüm çok güzeldi her anlamıyla.Aşk adına güzel adımlar var ama ben son sahneden daha çok şeyler bekledim o sahnede adeta nefesimi tuttum ama olsun bu da bize yeter şimdilik...:img-icecr Cumayı iple çekiyorum :) Gelecek bölüm son bölümden daha da güzel olur inş.
Süleyha'nın çocuğu konusu açılmış bence Aslan...Yaş hesaplaması yapıldığı zaman değildir gibi geliyor ama belki de 20 yaşında felandır.Büyük gösteriyo olabilir mesela ben 16 yaşındayım ama genelde insanlar 19-20 sanıyorlar.Kalıplı olunca yaş tam anlaşılmıyor.Aslan da öyle olabilir.Süleyha'ya laik bir evlat :img-hyste Defne'ye yaptıkları yetmedi anında Asi'ye de dadandı ama Asi ağzının payını verdi :img-wink: Aslan'ı taşıma konusuna gelince seve seve diyorum gerekirse tek bile taşırım :img-blush
|